Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.05. 04:47 Fabius

A Fideszoton Takarékszövetkezetet nem kell államosítani

Címkék: fidesz garancsi istván takarékszövetkezetek

Újabb fejezettel bővült az Orbán Viktor Barátait Megsegítő Különös Véletlenek Példatár. A lex Járai, lex Borkai - és hosszan sorolhatjuk még - után a kiválasztottakat rendszeresen megsegítő Nemzeti Véletlen ezúttal a takarékszövetkezeti bizniszben érdeket Videoton csapattulajdonos Garancsi István hóna alá nyúlt. Sajtóinformációk szerint a Duna Takarék lehet az egyetlen, ami reálisan elkerülheti a kormány ragacsos einstand markát. 

orbán takszöv.jpg

Ezt látva Demján nertárs valószínűleg gyásznapot és szigorú önvizsgálatot tart, hogyan is baszhatta el ennyire a verbális fellációt. Talán, ha a Trigránit oldalának fejlécében a mindenféle plázák helyett stadionok képei pörögnének a cég és a főnök futballokos elkötelezettségét hirdetve, akkor - talán - nem kellett volna kirohanást intézni Őfelségéhez írásban, jutott volna infó mikor kell elkezdeni a helyezkedést, hol lesz hagyva kiskapu és más okosság. Helyette neki is be lehet fogni és szabad bólogatni törvényi szinten - megelégedni a Gránit Bankba érkező 2,5 milliárd állami pénzzel -  vagy várhatja az "ellenállhatatlan" felvásárlási ajánlattal érkező MFB-t. 

Feltéve, ha változatlan formában szavazzák meg újra a takarékszövetkezeti törvényt Káder János ellenkezése után

De miért is ne szavaznák meg újra? Mégis kicsoda ez az Káder, hogy tulajdonjogra vonatkozó alkotmányos követelményekről szájaljon az einstand-kormánynak? Ők éppen úgy ordítoznak arról, hogy az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló Tavares jelentés mekkora szemét genyózás, hogy a takarékszövetkezeti tulajdonosok alapvető jognak számító tulajdonjogára szarnak rá ezzel párhuzamosan. Legszebb, hogy föl sem ködlik bennük mekkora állatságot csinálnak éppen, szó nélkül igazolják, mindenkinek igaza van aki Magyarországon veszélyben látja az alapvető jogokat és az alkotmányosságot. 

Öntökönrúgásból láttunk már ettől kevésbé fájdalmasat is, de ennyi eszük végül is honnan legyen? 

Mindettől függetlenül érdekes azt figyelni, hogy ismét fideszesek sündörögnek a takarékok körül. A régi nagy lopásokra is emlékezőknek - mint én - csak felrémlik a kilencvenes évek legnagyobb áfacsalása az ex Fidesz pénztárnok Varga Tamással és a Tokaj Takarékszövetkezetben mozgatott - vagy csak papíron, ez máig nem tisztázott - pénzekkel. Aztán elképzeli az ember azt is, hogy a tulajdonjogában megsértett takarékszövetkezeti vezetők közül egyik másik egyszer csak emlékezni kezd valami módon. Elvégre a Portik ügyben is éppen most látunk fura módon elmúlt tizenéves amnéziát...

562 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr965391873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fletóka nem hiszi el, hogy korábbi beosztottjainak már papírja is van róla, hogy hazaárulók. :)

www.facebook.com/photo.php?v=587953651235495&set=vb.187301974635606&type=2&theater
Huuu ezzel a technológiával végre tökéletes politikusaink lehetnének. :)

Megvalósíthatóvá válhat a fejátültetés

idokjelei.hu/2013/07/megvalosithatova-valhat-a-fejatultetes/
"Üresen tátongó, bezáró éttermek, visszaeső forgalmú fodrászatok, csakis kártyával fizető, borravalót nem adó taxiutasok jellemzik ma Magyarországot. A borravaló csökkenő összege komoly gondokat okoz a szolgáltatóiparban, többen arra készülnek, hogy a borravaló elmaradása miatt árat emeljenek, ezzel azonban további vásárlókat veszíthetnek. Mások már csak a túlélésre játszanak. "

hvg.hu/kkv/20130705_A_valsag_megolte_a_borravalot
@Mariann19: Ha a szómágia hatna, előttem heverne az összes némber, a Habonyárpi, a Laja, mega teljes szájerflakkcijó... és mégsenem... valaki valahol utat téveszme:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

alompar.kepeslap.com/images/6750/szalacsieinstein.jpg

volt már ilyen és lesz is. Eljátszották a műsort a népszerűség hajhászása mindent megér egyeseknek.
@Mariann19: a hajófrizbire meg visszatérva... annyira rohatt túl életszerű, hogy egy egyhónapos elmaradási utalás miáne a NAV FEKETELISTÁZIK... ha akar, akkor -12 hónaposokra is végrehajt, de a nem kilövésre szántaknál áltban 3 hónap a kihordási idő... javaslatom: A Petyus, cseréjjen könyvelőt... mondjuk a Simicskáéknál tudomásom szerint ippeg van szabad kapacitás:-)
Magyarország a 70. leggazdagabb ország a Világbank friss jelentése szerint, az egy évvel korábbi listához képest szegényebb kategóriába került. Előttünk az oroszok, a baltiak és több dél-amerikai állam.

A Világbank július 1-jén publikálta az országok egy főre eső bruttó nemzeti jövedelem (GNI) alapján történő, minden évben elkészített besorolását. 2012-ről 2013-ra mindössze két ország került alsóbb kategóriába: Magyarország és a fegyveres konfliktusok sújtotta Dél-Szudán.

Az évente frissített jelentés négy kategóriába sorolja be a világ országait, az egy főre eső GNI mennyisége alapján. Jelenleg 1036 amerikai dollár alatt számít egy ország alacsony jövedelműnek (low income), 4086 dollár alatt közepesen alacsony jövedelműnek (lower middle income), 12 616 dollár alatt közepesen magas jövedelműnek (upper middle income), efölött pedig magas jövedelműnek (high income).

Magyarország 12 390 dolláros egy főre jutó jövedelemmel a 70. helyen áll a 214 országot tartalmazó rangsorban. Megelőzi Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Lengyelország, Horvátország, mögötte van Románia, Szerbia, Bulgária, Montenegró, Ukrajna. Az élen Monaco, Liechtenstein és Bermuda áll, az USA csak a 18. Tíz éve, 12 570 dollárral, még a világ 29. leggazdagabbjai voltunk. (A rangsort elkészítették vásárlóerő-paritáson számolva is, ott a 70. helyen állunk, 20 200 dolláros összeggel.)
hirdetés

A tavalyi listához képest 15 ország besorolása változott, a többségé pozitívan. Mindössze két állam rontott: Magyarország a magas jövedelműből a közepesen magas jövedelmű kategóriába, a 2011-ben függetlenné vált Dél-Szudán pedig a közepesen alacsony jövedelműből az alacsony jövedelműbe került át.

Hat olyan ország is van, amely az idén Magyarországgal ellentétes utat járt be a fejlődési jelentésben, tehát mostantól már magas jövedelműnek számít: Chile, Lettország, Litvánia, Oroszország, Uruguay, valamint Antigua és Barbuda.

Míg a GDP, vagyis a bruttó nemzeti termék az országban egy év alatt megtermelt értéket jelenti, a GNI (bruttó nemzeti jövedelem) a GDP és a külföldi forrásokból származó nettó jövedelem összege - vagyis az országból kivitt és oda visszautalt jövedelem egyenlegét is tartalmazza."
/ origo/
Ja és persze a villamoskalauz Kata kenterbeverése em igen okozhat gondot... százzal több, vagy kevesebb... nem számít... csak a vagyon maraggyon egyke...
@Mariann19:

Tengermély--- http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_5_9h5rrlnh29.jpg---hódolat a hölgynek ezen a'sporttalan' nyáron!!
@Buga.Jakab: benzüllött? ;)
Nem minden intézetben engedi a napirend! :)
@Dr. jenőke (jenőke): érdekelne, hogy mi lehet az a rettenetes titok, amiról 2040-ig nem tudhat a plebs?
Egy olyan világban, ahol szinte évente változnak a körülmények.

A másik kérdésem pedig az, hogy miért éppen most lett aktuális? Mondjuk 2004-2007 között elkövetett bűnök kivizsgálásával eddig szöszmötöltek?
Még megérjük, hogy Káin aktái is előkerülnek valahonnan. :D
Nagyon politikai szaga van... szervesen büdös.

hu.wikipedia.org/wiki/Koncepci%C3%B3s_per
@Dr. jenőke (jenőke): háát (nem célom senki érzéseinek megbántása, de a tárgyilagosság okán), az akkori államrend alapján sok helyen katonai puccsnak neveznék manapság. Főként a bizánci kereszténység felvétele után érdekes kérdés. Szerintem jó érzékkel, ügyesen kihasznált egy alkalmat.
A teljes igazat talán soha nem fogjuk megtudni, mert utólag minden szééép :)
"Hiába ígérte Matolcsy György, hogy két lábra állítja a nyugdíjkasszát, ez 2012-ben (sem) sikerült. Miközben Magyarország az EU-átlagnál gyorsabban öregszik, nincs igazi válasza a gazdaságpolitikának a nyugdíjkérdésre. A látszatmegoldások helyét hamarosan a fájdalmas valóság veheti át.
....
Megbillent a nyugdíjkassza

De előtte nézzük meg, hogyan is "teljesített' 2012-ben a nyugdíjkassza. Matolcsy György azt ígérte még 2011 végén, hogy 2012-ben már "két lábra állítják" a Nyugdíjbiztosítási Alapot: vagyis a bevételek összege pontosan meg fog egyezni majd a kiadások összegével. Nos, a bravúr nem jött össze, a kasszát nem sikerült "zárni".

A társadalombiztosítási alapok hiánya tavaly ugyanis több mint háromszor akkora lett, mint az előirányzat. Ide tartozik a Nyugdíjbiztosítási Alap (vagyis a nyugdíjkassza) és az Egészségbiztosítási Alap (E-alap). A 2012. évet az nyugdíjkassza az előirányzott nullszaldóval szemben 70,8 milliárd forint hiánnyal zárta, miközben a megelőző évben az alap hiánya csak 0,2 milliárd forint volt. A nyugdíjkassza kiadásai annak ellenére haladták meg a bevételeket, hogy azok az előirányzatnál jobban teljesültek.
...
Nem mondhatni, hogy a pénztári rendszer tökéletes volt, de nem árt arról sem megfeledkezni, hogy ami most kiadás a költségvetésnek, az később megtérült volna, a tagok nyugdíjának 25%-át ugyanis a kasszák állják/állták volna.

Játszunk a számokkal, hogy érezzük a nagyságrendeket. 2012-ben az állam 2643,2 milliárd forintot költött nyugdíjakra - képzeljük el, hogy ennek a tehernek a negyedétől megszabadul a költségvetés, ha 2012-öt vesszük alapul ez 660 milliárd forint, vagyis az egész éves hiány 110%-a."

privatbankar.hu/ongondoskodas/a-kormany-tudomast-sem-vesz-a-nyugdij-katasztrofarol

Jó elemzés, számokkal és grafikonokkal.
@Varánusz

Te is csak támadod mindig a nemzeti oldaltot. Soha egy jó szót nem szólsz. Te is valszeg a nemzetközi karvalymultibaloldaltavares szekerét tolod. Há` hol élünk?
Nem érted, hogy ez az, amit a zemberek akartak? Mutyit, kihaénnem hozzáállást, mert mi megmutassuk a világnak, hogy ha vmit a gumicsimmás tszelnök a fejébe vesz, akkor az úgyis lesz. Biza
@Husz_János_Puszita:
Ezt tudja mindenki, aki egy kicsit is müveltebb egy majomnál. Akinek meg szólna szó szerint a majom, de méginkább annak szintje alatt van, minden tekintetben.

Hagyni kell a tszelnököt még 4 évig és vége lesz ennek az ámokfutásnak. ha most mégis megbukna, amit kétlek, hisz akkor megoldanák ezek a választási csalást is simán, akkor megint visszajönne rá 4 évre. Kell ez nekünk?
@1kivancsi: helyesbítek. A történelmet mindig a győztesek írják...
@Husz_János_Puszita: De. Ideiglenesen, mint anno az oro-sokk.... remélem azért nem annyi időre.
@Jaffar:

Nem tudom, erősen koncentrálok hogy mi legyen? Nem tudok dönteni.
Nincs mit dönteni, hisz ha nem velük vagy, ill. nem azt fújod, amit ök, akkor itt helyed nincs. Ellenség vagy.
@gazoló: Kedves vagy, de a Jimi Hendrix-féle nekem az etalon...
@Jaffar:

Párszor már leírtam a véleményem, nem ismétlem magam. Választási lehetőségek:

1. rossz
2. még roszabb
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

++

Nekem is de most épp a "megyek dél felé a szabadság felé" sora miatt jutott eszembe!
Valahányszor kilépünk a határon 1evegőt szívni,párommal egymásra nézünk mosolyogva és egyszerre mondjuk..végre elmegyünk ebből a "kis genya" országból,amit azért rettentően szeretünk,de ilyen lett amilyen!!
@gazoló: mi már assem... ott vagyunk, oszt kész... 0.1 sec az aklimatizálódás... felejtünk mindent. emlékezni.... nem akarunk. a túlélés záloga.
@Husz_János_Puszita: köszi. ha esetleg túléjük... nézz képeket. Reményein szerint csodát látunk. Ha sikerül, megosztom Veletek. Ha nem... you are remember...
Ebben a nyáresti 'fülledtségben'kis esti zene...........

www.youtube.com/watch?v=ZxtZXAmo2cY
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A fotó izédre tölcsed felfele amiket ott lövöldözöl, baromi jókat tudsz!
Amúgy Andalúzia miatt nagyon utállak, de befogott orral megnézem a képeidet. Hová röpülsz? Malagába?
Mindegy, a segged fekete mostantól... ne felejtsd a képeket, te mázlista!-:)))
Szia Knóssz. Ezt a ruszki köteléket bűn lenne kihagyni nem?? :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hajdú Pjotr a napokban Habony Árpival ácsingózott, majd elvonultak a Kempinskibe kajálni.
Egy lesifotós lekapta még az elején a rendez voust, és az éttermi lakomára is benézett.
A fotósnak pedig egy per néz ki, mert "civileket" tilos fotózni.
Mindenesetre a bulvár és a politika nálunk kéz a kézben jár.
Látszik a politika szellemiségén a nagy összeborulás.
@gazoló: Szia Gazoló!
Látom, te is szomjazol egy kis kézire.
Addig is a forró nyárban hűtsd magad egy kevés nedűvel.
Jönnek jobb napok is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagyon szép és élménydús napokat kívánok jó időben!
Szia!
@Knósszosz:
üdvözlöm Andalúziát...
Sevillá-ban vigyázz van egy öreg várkastély ami hotel is annak külön személyes üdv

brühüyyy
@Mariann19:
Szia!!
A tapsihapsi vagy répát ropogtat, vagy csomagol.
Ezért van csöndben.
Én dél hispániáért nagyon irigylem, de majd gyönnek a fotók és akkor elnézőbb leszek vele-:))

Malaga, Sevilla, Cordoba, Granada... kurva életbe, mielőtt még - látni szeretném őket!!
Ha már Granáda, akkor ez:
www.youtube.com/watch?v=UXvaI96GFh8&noredirect=1

Ez valami...
Ma kocsiban hallgattam a Buék 2001 rádiókabarét.

www.youtube.com/watch?v=9vz5DCVqWhA

15.00-tól 9 perc, Éles-Nádas . Baromi jó :)
@rodeo36:
Espana... bűvös szó...
Imádom.
A nyelv fantasztikusan szép, az emberek (tapasztalatom szerint) kedvesek-segítőkészek, és; mediterrán vidék, ami nálam mindent visz!

Imádom és egy extremaduriai paella, az most lecsúszna, kurvaéletbe!!
@Knósszosz:
Előételnek egy jeges Gazpacho, sztán gyöhet az igazi élvezet:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Paella_koeriernavarra.jpg
mmmhhhhmmhmm...
Az igazi paella szerkesztő készség persze nem ilyen zománcozott izé, hanem vas. Mint az igazi ungarische bograge, de minima alménom.

Én így tudom, kéretik felvilágosítani, ha nem teljes az infóm, jó?!
@Knósszosz:
A képen látható paella csak kezdemény, a hosszúszemű rizs és a legfontosabb alkotórész a sáfrány, csak később kerül bele.
Jótvágyat!
@kifordított nagyanyó: "Szóval ha vidéki bácsika a jobbikra szavaz,mert a cigányok folyton meglopják,akkor ő most náci?"

Miért is ne? Ismerek ilyet. Ott a hóna alatt az SS tetoválás is. 100% vidéki, öreg bácsi, és teljesen náci.
Ehehe, azert a trafik is futja meg a kis szimpi koreit:

www.sonline.hu/somogy/kozelet/visszautasitjak-a-polgarmesterek-az-allami-dohanyceg-kereset-505437

Ha ezek nem fognak lampavason logni 1 honapon belul, egesz meg leszek elegedve, hogy micsoda civilizalt orszagban elunk :)
@Knósszosz:
ez valami előfőzöcske a paella címén? szépen néz ki, de a paella lényege az. hogy mint törökök vasserpenyőben, vagy vagy vaslapon (öntöttvasvastálca) ami alatt folyamatos a faszénparázs és meg kell pörkölni azaz összesütni, ilyen hosszú lével én még nem láttam paellát...de ahány ház annyi szokás, de a paella tálaláskor sűlt ételt és sohasem főtt

a többit rádbízom

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hogy mást ne mongyak: annya picsáját a bogár nak is

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azt amit olvastál több helyen is ma...és fenntartom, a nagyságrendi különbségek az IMF más alapon számol

brühüyyy

magyarország 10 hónapja (minimum) teljes államcsődben van
@Knósszosz:
ha emlékszel rá amikor ott az orrod előtt szedi le a rúdról a füstölt sonkát és előtted szeleteli papírvékonyra valamint az összes többi "disznóságokat" is friss ropogós barna kenyérrel és cserépkancsóban a bort...ez olyan borpincés izé

a paellát is olyan helyeken tudják és annyit kell róla tudnod, bármit is tesznek bele füstölt szalonna és füstölt sonka zsírján pirítják az egészet fedés nélkűl lassú faszénparázson állandó forgatással a rízs is ott készűl ahhoz bort vagy vagy valami gyümölcslét adagolnak ami beleízesedik az egészbe, sohasem főzik, az a lényegét veszi el

brühüyyy

jóétvágyat
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ősi, félszámi szokás, hogy csendbe figyejjük a szellemi horizont mérhetetlen tágulását, ám, ha rénes szakmát akárcsak mekközelíti egy gumicsimmás, kokastulajdonos, nagypofájú nyikhaj, akkor fölhorgadunk a pipánk mellül, miszerint kushaggy köcsög!
@rodeo36:

tücsökpárolás. az újkeletű gasztronómija csimborasszója, miként a szarvasgombás mangalica szalonna pacalos yoghurt öntettel. a katalán parasztot meg le köll fogni.
@1kivancsi: úgy látom csak Te vetted észre...

pedig qva jooo szólyáték volt... nagyon büszke vok
@Knósszosz: itten válaszolva. Trafikilag a Délinél a még működő, ezer éves kistrafik (gyerekkoromban cukorka volt, és ma is árul ajandékcuccokat) mellett nyílt a nemzeti fehér kirakat.
Miközben lefotoztam Hobo sorai jártak az eszembe: meztelen enberek sirgödrüket ássák.
Magyar Természetjáró Szövetség elnöke, Garancsi István, "Orbán Viktor zsoldosa, csókosa és csatlósa", a Videoton FC tulajdonosa azt az ígéretet kapta a kormányfőtől, hogy "mutasson rá bármely ingatlanra, azt a kormány azonnal átadja neki, (...) azonnal felújítja, sőt még pénzt is ad az üzemeltetéshez".
@GeoCracker:
... ja.
De legalább már törvényileg szabályozva ássák és munkavédelmi oktatást is kapnak előtte.
Amit ide írnék, azt most inkább nem...

Inkább egy kezdő sor(ok):
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat"

Eljön az idő, amikor ezt is betiltsák? Meg azt, amivel a mai posztot indította Fab?
Lehet... és az is lehet, hogy ezt mi zárt körű ülésen vitatjuk majd meg. Lehet.
De ez a tolvaj szarházi, akkor is meg fog bukni. Ha nem 14-ben, hát később, de a sorsát nem kerülheti el.

Mi meg addig akkor is tépjük a szánkat, ha olykor kilátástalannak látszik is a helyzet, mert az nem lehet, hogy beletörődjünk egy olyan rongy ember diktatúrájába, aki tönkretesz itt mindent!!

Elég...
@Knósszosz:

++++1

Az én szavaim elfogytak. Pótcselekvés ez is itt, a kommentelés. Tenni kellene most már, de nem tudom mit. Tüntetni voltam már többször. Kevesen vagyunk.
@Husz_János_Puszita:
Akkor tripla +1 részemről!
Hol van az a tömörülés, ami mögé odaállhatok? Hol van az az ember, aki képes megfogalmazni azt a kurva nagy felháborodást, amit érzek én és nem csak én!

Egyfolytában arról beszélünk egymást megpróbálván überelni, hogy ki-miért alkalmatlan ellenzéki vezetőnek. Hát, ez... ez egy rakás szar. Így sehová nem jutunk, maximum a töketlenség Jung Frau-ját ostromolhatjuk, de azt meg minek, mikor van annál magasztosabb csúcs is amit meghódíthatnánk, a kurva életbe... például egy tróger nélküli ország.

Ami a miénk és nem egy szar focista hitbizománya, a rohadt életbe!! És ami nem csak miénk baloldali liberálisoké, hanem azoké is, akiket megvezetett Orbán.
Ebben az országban mindenkinek kijár, hogy személy szerint ne kelljen rettegnie mondjuk önkormányzati tisztségviselőként attól, hogy ha nem megy tüntetni Bajnai ellen, akkor kirúgják.

És lehetne sorolni, de fölösleges.
Ma este nem váltjuk meg a világot, viszont törekedni kell rá holnap és azután, meg azután is.
@Husz_János_Puszita: Plusz volt még hozzá az ŰK is.
@nemecsek ernő áruló: Egyikünk se turul és "árpáccsáv" mániás szerintem,kisgyerek.

@Deepthroat:
De az az "árpáccsávos " zászló,már csúnya náczi dolog lett.
@kifordított nagyanyó: " az "árpáccsávos " zászló,már csúnya náczi dolog lett"

Mert nem kell terelni, teljesen nyilvánvaló, hogy erre akartok hasonlítani:
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Hungarista_1_h.svg&filetimestamp=20070816004246&

Csak az a fránya törvény az önkényuralmi jelképekről...
Hmm, szóval ez a bank lesz ami alá a többit begyúrják?
@nemecsek ernő áruló: Egy csomó régi címerben benne van,de hát azok csak pár száz évesek.
+ USA zászlóban is.
@kifordított nagyanyó: Jajj, persze, és a náci haverjaid az USA majmolása miatt lengetik ezt a zászlót, amit hivatalosan egyébként trónon ülő uralkodónk soha nem használt. Ne nézzél már ennyire hülyének! Mindketten tudjuk az igazságot, csak ti gyáva szarok vagytok felvállalni önmagatokat.
@nemecsek ernő áruló: Mi van öccse?Megdobáltak a melegfelvonuláson,hogy ilyen hisztis vagy?
@nemecsek ernő áruló: És aki nem ült trónon?
Amúgy mondom:címerekben volt.
Egy többszáz éves jelkép.
@kifordított nagyanyó: Nem voltam melegfelvonulni, de a náci haverjaid azért körbevettek 3 embert vagy harmincan... ohh várj: ezt nem a cigányok szokták? Fehércigányok Jobbikos jelmezben, ejnye, no! Csak nem igazam volt múltkor! :P
@nemecsek ernő áruló: Reméltem,hogy ez előkerül.
De ha valamiben véletlenül egyetértek veled,téged az sem érdekel.
Akkor meg minek?
@kifordított nagyanyó: "többszáz éves jelkép"
És ki nem szarja le? Ha 37895-ször nem lett elmondva, hogy Szálasira emlékeztet, és sérti egyes honfitársaid érzékenységét, mert talán a rokonait ezen jelkép alatt lőtték a Dunába, akkor egyszer sem. Ezek után két lehetőség van:

1.) Ti vagytok a világ legnagyobb faszkalapjai, akik szarnak rá, hogy honfitársaiknak jó legyen, polgárpukkasztásból jó lesz, csak lehessen teli szájjal röhögni azokon, akik a rokonaikat vesztették el

2.) Vagy veszélyesen hülyék vagytok.

Melyik jelenti igaz magyarnak lenni? Az ostoba tuskó, vagy a tahó tőparaszt?
@nemecsek ernő áruló: Bocsika.Ha a szent koronát használták volna jelképnek,akkor azt is tiltani kéne?
@kifordított nagyanyó: De nem azt használták. És látom, nem érted, miről beszélek. Nem tudod (ostoba vagy) vagy nem akarod (tahó)?
@kifordított nagyanyó: Ha nem tetszik a melegházasság, ne házasodj melegekkel!
@nemecsek ernő áruló: Hiába fröcsögsz öcsi!
Ha bunkó vagy attól nem lesz igazad.
@kifordított nagyanyó: Tudtommal felszabadultunk az orosz elnyomás alól, és emlékeim szerint a ruszki uralom rossz volt, amit el akartunk hagyni. Így az oroszok pont nem követendő példa.

Nem vágom, mi közöd neked ahhoz, hogy más mit csinál otthon az ágyban, és miért lesz neked attól rosszabb, hogy két ember, aki szereti egymást élhet együtt boldogan, és örökölhetnek is egymástól, vagy örökbe fogadhatnak gyermeket - még ha azonos neműek is.
@nemecsek ernő áruló: Látod,látod.
Csak azt látod meg amit akarsz.
Nem baj öcsi.Még pár év és felnősz.
@nemecsek ernő áruló: Ha otthon az ágyban csinálják,akkor semmi baj.
De ez kissé más téma.
Spec. én ezen a téren a nőkkel szemben sokkal elnézőbb vagyok.
De valahogy nem kéne átesni a ló túlsó oldalára.
@nemecsek ernő áruló: Nem értem.Miért baj az, ha valaki fekete ruhában piros.fehér csíkos zászlót lobogtatva vonulgat.Miért lesz ettől valakinek rosszabb?
@kifordított nagyanyó: Mit értesz az alatt, hogy átesni a ló túloldalára. A pride már rég nem seggriszáló hímringyókról szól, hanem egy teljesen kulturált felvonulás a melegek egyenlő jogaiért, amiről ha levesszük a szivárványos zászlót, és lecseréljük Orbán poszterre, még békemenet is lehetne.

Egyébként a leszbikusokkal szemben elnézőbb vagy, arra van egy szép magyar szó: álszent.
@nemecsek ernő áruló: Egyébként ezekről kérdezheted a felvonulást hülyeségnek tekintő melegeket.
@kifordított nagyanyó: Mert ilyen fekete ruhában vonulgató, piros fehér csíkos zászlót lengető emberek lőtték Dunába a rokonait, miközben ugyanazt mondták szó szerint, mint most a Jobbik. Azért.
@nemecsek ernő áruló: Lószart vagyok én álszent.
Csak -nyilvánvalóan- az nekem sokkal szebb.
Nem tudom te hogy vagy vele...
@nemecsek ernő áruló: És azoknak az érzékenységére,akik mástól undorodnak,nem kellene tekintettel lenni?

Viszont a kéményseprők és néptáncosok eléggé félelmetesek lehetnek.
@kifordított nagyanyó: Én szoktam leszbipornót nézni, de itt most nem ez a kérdés. Amikor az a kérdés, hogy házasodhassanak, vagy élhessenek egyenlő jogokat biztosító regisztrált élettársi kapcsolatban, akkor nemtől függetlenül mondom, hogy igen.
@kifordított nagyanyó: Valamilyen szinten biztos, de én például, és pár meleg barátom sem mentünk ki a melegfelvonulásra.

Van az az idegesítő dolog, hogy az öregasszony beköltözik egy kollégium mellé, aztán sipákol, és rendőrrel fenyegetőzik, amikor koncert, meg ivás van. Az ilyenről teljes joggal mondjuk, hogy seggfej, mert minek megy oda, ha nyilvánvaló, hogy zavarná?

Na hát így vagyok a buzifelvonulást látogató jobbikosokkal.
@nemecsek ernő áruló: Nos,ez egy eléggé elgondolkodtató kérdés,amiben nem tudok dönteni.
A fene tudja.is-is
Sokan a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolatának tartják.
Régebben még a Havas Henriknek is ez volt a véleménye,hogy a melegházasságnak legyen más a neve.
Van pár olyan kérdés amiben én nehezen tudnék dönteni,mert erre is,arra is hajlok.
@kifordított nagyanyó: Ne nézz le nagyon, de izraeli példát hozok:

Ott a házasság férfi és nő kapcsolata, és kizárólag egyházi szinten lehet megkötni, gyakorlatilag mondhatni az államnak ezen felül köze nincs hozzá.

Viszont pontosan ugyanazokkal a jogokkal be lehet jegyeztetni regisztrált élettársi kapcsolatot, amihez az egyháznak semmi köze, azt közjegyző előtt a városházán csinálod.

Na hát errefelé indultak el Gyurcsányék is, amikor behisztizett a Jobbik, hogy akkor a házasságnak mi értelme, ha ugyanazt kapják az élettársak is, és akkor jajjderossz, senki nem fog házasodni...

Nem mintha jártam volna templom környékén anno az esküvőm napján.
@nemecsek ernő áruló: Basszus!Muszáj lesz zsidóznom egy kicsit,mert kezdünk normálisan társalogni!
Vagy nácizzál már le!

Én egyébként simán ellennék egy olyan országban,ahol a nácik tüntetnek akár a zsidók ellen.(Nem személyes)
A másik héten meg ugyanott a zsidók tüntetnének a nácik ellen.
Tudom durván hangzik,de miért ne?
De lehetne ezt kutyások-macskások verzióban is.
És akár ellentüntetők is lehetnének mindkét rendezvényen.Persze kultúráltan.

Amikor a zsidók vagy tíz éve így vágtak vissza a hungaristáknak(?) (faszomtuggya) akkor éppen igazuk volt,mert a másik fél kezdte.
(nem tudom hogy keveredtem oda,de véletlenül ott voltam.)
@nemecsek ernő áruló: Ezen napokig vitatkoztunk a bőrön valami farokkal,hogy akkor nem vállalod fel a párodat,ha nem házasodtok össze.
A regisztrált élettársi kapcsolattal semmi probléma.
A házasság meg ennek a megerősítése lenne.
Illetve inkább az esküvő lenne egy fontos esemény a család és a pár számára.
Na további jó mulatást,megyek aludni.
Viszlát!
süti beállítások módosítása