Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.05. 04:47 Fabius

A Fideszoton Takarékszövetkezetet nem kell államosítani

Címkék: fidesz garancsi istván takarékszövetkezetek

Újabb fejezettel bővült az Orbán Viktor Barátait Megsegítő Különös Véletlenek Példatár. A lex Járai, lex Borkai - és hosszan sorolhatjuk még - után a kiválasztottakat rendszeresen megsegítő Nemzeti Véletlen ezúttal a takarékszövetkezeti bizniszben érdeket Videoton csapattulajdonos Garancsi István hóna alá nyúlt. Sajtóinformációk szerint a Duna Takarék lehet az egyetlen, ami reálisan elkerülheti a kormány ragacsos einstand markát. 

orbán takszöv.jpg

Ezt látva Demján nertárs valószínűleg gyásznapot és szigorú önvizsgálatot tart, hogyan is baszhatta el ennyire a verbális fellációt. Talán, ha a Trigránit oldalának fejlécében a mindenféle plázák helyett stadionok képei pörögnének a cég és a főnök futballokos elkötelezettségét hirdetve, akkor - talán - nem kellett volna kirohanást intézni Őfelségéhez írásban, jutott volna infó mikor kell elkezdeni a helyezkedést, hol lesz hagyva kiskapu és más okosság. Helyette neki is be lehet fogni és szabad bólogatni törvényi szinten - megelégedni a Gránit Bankba érkező 2,5 milliárd állami pénzzel -  vagy várhatja az "ellenállhatatlan" felvásárlási ajánlattal érkező MFB-t. 

Feltéve, ha változatlan formában szavazzák meg újra a takarékszövetkezeti törvényt Káder János ellenkezése után

De miért is ne szavaznák meg újra? Mégis kicsoda ez az Káder, hogy tulajdonjogra vonatkozó alkotmányos követelményekről szájaljon az einstand-kormánynak? Ők éppen úgy ordítoznak arról, hogy az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló Tavares jelentés mekkora szemét genyózás, hogy a takarékszövetkezeti tulajdonosok alapvető jognak számító tulajdonjogára szarnak rá ezzel párhuzamosan. Legszebb, hogy föl sem ködlik bennük mekkora állatságot csinálnak éppen, szó nélkül igazolják, mindenkinek igaza van aki Magyarországon veszélyben látja az alapvető jogokat és az alkotmányosságot. 

Öntökönrúgásból láttunk már ettől kevésbé fájdalmasat is, de ennyi eszük végül is honnan legyen? 

Mindettől függetlenül érdekes azt figyelni, hogy ismét fideszesek sündörögnek a takarékok körül. A régi nagy lopásokra is emlékezőknek - mint én - csak felrémlik a kilencvenes évek legnagyobb áfacsalása az ex Fidesz pénztárnok Varga Tamással és a Tokaj Takarékszövetkezetben mozgatott - vagy csak papíron, ez máig nem tisztázott - pénzekkel. Aztán elképzeli az ember azt is, hogy a tulajdonjogában megsértett takarékszövetkezeti vezetők közül egyik másik egyszer csak emlékezni kezd valami módon. Elvégre a Portik ügyben is éppen most látunk fura módon elmúlt tizenéves amnéziát...

562 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435391873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én voltam a hülye, hogy anno decebal az "öntökönszúrás/rúgás" -általam megalkotott-kifejezést nem kopirájtoltam. manapság boldog, boldogtalan használja teljesen fals értelmezésben, miközben dicső népünk ímmár hetedik éve lődörög szuzpenzor nélkül, sebébe sót szórván, míg a főni és csapata röhögve szarik rá, a fogadatlan prófétákra meg különösen.
Nesze neked Tavares jelentést elítélő jelentés:

parbeszed.tumblr.com/post/54613518682/harom-apro-modositast-tettunk-a-fidesz-eu-t

:-D :-D

Amúgy tényleg érdekes lenne, ha a citált ügyben megeredne az akkori vezetők nyelve.
Mi van??, mááá megint hülye a magyar??? vagy még mindig?? ....de hát Demján az a mi kutyánk kölyke vagy nem, netán már egymást zabálják mert éhes disznó makkal álmodik de Demjánt zabálna?

Megérdemli! ...bezzeg az elfecsérelt milliárdok .... Debrecenben, Szentesen.
Majd visszaharap ....ha tud! vagy ha mer! ...ha nem akkor csak pitizzen, nyüszítsen!
@vantaan:
Már a falu utolsó padlásait söprik.Aztán, csak egy ugrás a Sugár,és a - még - megmaradt bankbetétek.
De,jó ez így.Hadd érezzék mások is,mihez tapsoltak,milyen, amikor fényes nappal a pofájába röhögve rabolják ki.
Hajrá! Csak a fidesz!
Meggyőződhettünk arról, hogy a pénzzel Kedves Vezetőnk és élcsapata tud legjobban bánni.
E miatt nem kellene megvárni, hogy, rendkívüli és áldozatos erőfeszítéssel igyekezzenek a takarékokban pangó összegeket megszerezni, majd azokat a köz javára fordítani.
Javaslatom: Önkéntes és azonnali felajánlás!
Jajjhát, itt is micsináljunk? Tanult emberek nincsenek a NER-ben, örülünk, ha olvasni tudnak a kádereink!

www.origo.hu/itthon/20130704-eleg-lesz-a-felsofoku-vegzettseg-a-mediahatosag-elnokenek.html
@a kormány embere: Majd megmagyarázzák! Mindig megmagyarázzák.

Az igaz magyar ember olyan, hogy ha kiheréled, akkor minimum egy nemzeti lobogó legyen tógaként rád tekerve, és ordítsd dagadó erekkel, hogy hajrámagyarország, vagy énekeld befröccsözve a székely himnuszt, és akkor rendben van.

Láthatod a nagyanyó, és Gábriel általános teljesítményét, ami rendszeresen támasztja alá ezt. :D
off:
tegnap a devizahitelesek pert buktak, és elmentek sírni a bánatukat orbánnak. az MTI szerint orbán nem fogadta őket, hanem lévai anikót küldte ki.
a tv szerint orbán pedig meccsen volt. ehhez pofa kell.
Amig orbán van kormányon és pintér a rend őre, addig fideszes nem fog felbukkanni.
@nemecsek ernő áruló:
Eljött az idő a tényleges kiherélésre.Ennél hülyébb faj,kevés található az Univerzumban.
Azért azt megmagyarázhatná valaki,tuképpen, mifaszra kellett a gengszterváltás nevű cirkusz?
Ugyanazok,ugyanúgy lopnak.(na jó!pofátlanabbul)
És az úri közönség táncol.
Hajrá cigány,csak azért is!
@Secnir:
Ja!
A fidesz meg,felháborodott az ítéleten.Csak előbb figyelmeztették a "független" bíróságot,az ítélet következményeiről.
@Secnir: Na de most akkor ez azt jelenti, hogy ha valaki pénzt ad kölcsön, azt vissza kell fizetni? Ne már!
"Felháborító a Kúria döntése a Fidesz szerint
2013. július 04., csütörtök, 17:43 • Utolsó frissítés: 11 órája
Szerző: MTI

Címkék: Fidesz; devizahitelesek; Kúria;

Kinyomtatom • Elküldöm
A Fidesz véleménye szerint a Kúria csütörtöki döntésével a bankok oldalára állt a devizahitelesekkel szemben – mondta budapesti sajtótájékoztatóján Kocsis Máté."

Hogyan is van a hatalmi ágak szétválasztása? A bírói függetlenség? Mióta ugathat be Európában egy seggdugaszpárt az igazságszolgáltatásba? Ez nem az iszlám jogrendszer, ahol a bölcs szultán igazságot szolgáltat! Arra még egy-két évet várni kell... sajnos. Pedig deszép lenne...

Orbán ül a pávatollaas trónon, előtte térdelnek a devizahitelesek alázatosan, a gaz bankárok pedig már az ítélet előtti előzetesben, kátrányban és libatollban meghempergetve kuksolnak a vaskalickából kifelé... és Jóságos Orbán Hhodzsa... itélkezik.
Fab!

" vagy várhatja az "ellenállhatatlan" felvásárlási ajánlattal érkező MFB-t." pontosítsunk: VISSZAUTASÍTHATATLAN ajánlat, és jólölözött aktatáskás úriember (gumicsizma, kék öltöny, narancssárga nyakkendő, kicsit büdös hónaljszag)...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha ezek gyurcsany haza elott tuntettek volna, akkor nem ezt mondanak. Akkor mas szelek fujnak. Igy marad ez es a levai aniko kizavarasa hogy targyaljon a neppel.
@Secnir: mondjuk azt sem ert miert kell a politikus haza elott tuntizni. Most lnincs eleg baja szegeny gyereknek hogy ilyen felmenoi vannak?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Állítólag a pohos futbalista meccsen volt...

Jó lenne, ha végre már eldöntené, mi a fontosabb:

a B tribünön köpköni a szotyolát és esetleg amikor van egy kis ideje, az országgal foglalkozni.

Bár, ha jobban belegondolok, jobban járnánk, a 0-24-ben meccsre járna.
:-)))))

"Meghekkelték a Békemenet oldalát
A www.bekemenet.hu oldalra kattintva a Budapest Pride oldala töltődik be."
hvg.hu/tudomany/20130704_A_Budapest_Pride_oldala_toltodik_be_a_Bek

Indulhat az ellenmenet. Molinó felirat: NEM LESZÜNK KÖCSÖGÖK! MÁR AZOK VAGYUNK!
@Secnir: Ez azért nem így volt. Orbán igazolhatóan a Parlamentben volt "rezsieljárás", "nemzetmentés" Tavares-EU elítélő határozat ügyben.
A tüntetők meg hülyék voltak, bocs, tájékozatlanok, mert a Kúria egy köpésre van a Parlamenttől.
"Pénzbehajtásra kell a rendőrségnek a rengeteg új traffipax?
2013. július 04., csütörtök, 15:41 • Utolsó frissítés: 15 órája
Szerző: Csikász Brigitta

Címkék: rendőrség; közlekedés; gyorshajtás; Országos Rendőr-főkapitányság; balesetek; bírságolás; Központi Statisztikai Hivatal (KSH); Rezesova; objektív felelősség elve;

Kinyomtatom • Elküldöm
Tavaly mintegy hatmilliárd forint, közlekedési szabálysértések és gyorshajtások miatt kiszabott bírság nem folyt be a költségvetésbe. Leginkább a külföldi rendszámú autósokkal szemben tehetetlen a rendőrség, rajtuk a bírságot nagyon nehéz behajtani. Novembertől erre is lehet megoldás egy nemzetközi megállapodás révén, lehet, hogy a kormány emiatt is rendelt több száz új traffipaxot. A cél valószínűleg a pénzbehajtás."
hvg.hu/itthon/20130702_traffipax_penzbehajtas_rendorseg

"Célzott támogatás – A digitális átállás kampány adatai
2013. július 04., 8:13
Szerző: admin
Címkék: digitális átállás, Inter Media Group Kft., kampány, NMHH
Kinyomtatom • Elküldöm • Szóljon hozzá »
Hónapok óta folyik a digitális átállás kampány. Az eddigi adatok alapján megvizsgáltuk, hogy milyen csatornákon keresztül próbálja a hatóság elérni az érintett háztartásokat, és így persze azt is, hogy milyen médiumoknak jutnak az állami milliárdok. A kampány eddigi számai alapján listaáron a költés mintegy 81 százaléka megy a jobboldalhoz közelálló cégekhez. Navratil Szonja és Urbán Ágnes írása."
mertek.hvg.hu/2013/07/04/celzott-tamogatas-a-digitalis-atallas-kampany-adatai/
"Eddig iszonyatosan lehúztuk az EU-t
kernerzsolt július 4., 16:00 GAZD14 923
Orbán szerint csak a saját pénzünket kapjuk vissza a fejlesztéseket támogató EU-tól. Na, ez nem igaz."

"...2007-ben az ötödik legjobban támogatott tagország voltunk, 1605 millió eurónyi támogatással. 2008-ban csak a hetedik, de 1111 millió euróval, 2009-ben viszont már a harmadik, 2719 millió euróval. 2010-ben megint csak negyedik, 2748 millió euróval, 2011-ben pedig újra a harmadik, 4418 millió euróval. Ez az a pénz, amit a befizetett tagdíjunkon felül teljesen ingyen megkaptunk.

Az már közhely, hogy Magyarországon annyira kevés beruházás van, hogy ha nem lennének uniós beruházások, akkor nagyjából semmi (nem viccelek, egy darab szökőkút sem) épülne meg. Azt is érdemes viszont ehhez megjegyezni, hogy ezekre a beruházásokra, amikből Magyarország legalább valamennyire épülhet, gyakorlatilag ajándékba kapjuk a pénzt..."

most.444.hu/2013/07/04/eddig-iszonyatosan-lehuztuk-az-eu-t/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem engedték oda őket, a TEK lezárta az utcát. Lévai Anikó lement/ereszkedett a nép közé, hogy urának megvigye a nép üzenetét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vonuljunk fletó háza elé és beszélgessünk az öregecskedő feleséggel. :)
hvg.hu/gazdasag/20130704_Nemethne_utasitott_szabaduljanak_meg_a_tr?FullComment=true#comments

Németh Lászlóné utasítására küldi vissza a vesztes trafikpályázatokat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az érintetteknek. Az állami szervezet így megszabadul az adatoktól, megszünteti a perelhetőségét, és ellehetetleníti a későbbi bizonyítási eljárást.

Németh Lászlóné: "Tisztelt Bíróság!"
@nemecsek ernő áruló: Természetesen nem azt jelenti. Lásd pld. egy friss EU tagország példáját.

A devizahitelesek javára döntött csütörtökön a zágrábi kereskedelmi bíróság első fokon abban a perben, amelyet egy fogyasztóvédelmi szövetség indított nyolc bank ellen a svájci frankban felvett hitelek jelentős drágulása miatt.

A bíróság az ítélet indoklásában a többi között megállapította, hogy a bankok egyoldalúan, a hitelesek kárára módosították a kamatokat. Elrendelte, hogy a pénzintézeteknek fix kamatozás mellett, a szerződés napján érvényes árfolyamon kunára kell átszámítaniuk a hitel tőkeösszegét.

index.hu/gazdasag/2013/07/04/horvat_devizahitelesek_nyertek_pert/
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

csóró kocsis gyerek, majdnem elsírta magát a kúria döntése miatt a tévében.:) kész röhej az egész bíróság, szász belengeti az államcsődöt, fidesznyik észbekap, levél handó nagysasszonynak, kúria átmeny kurvába!:)
.. és néhány agymosott reakciója:

Edit Kovács Tanács
"az a szépség hibája az felvett uniós pénzeknek, hogy azt nem magyar beruházók kapták támogatásként, hanem külföldi beruházók, akik itt építettek multi cégeket és a megtermelt hasznot nem hagyták, hagyják az országban......"

József Salka
"...és mint társult tag 1992 óta mennyit is fizetünk be, amiből 2002- től valamanyit VISSZAKAPTUNK, azt meg nagyrészt elkurtuk, elosztogattuk, majd jött a fosztogatás..."

Kóródi Norbert
"az odáig ok, hogy nem épül szinte semmi az uniós pályázatokon kívül.. nem vagyok narancsdroid, se semmi, de hogy a mi pénzünket kapjuk vissza, az teljesen igaz! akár tetszik, akár nem, gyarmat vagyunk a 21. században, sok másik országgal együtt. az EU lehúz rólunk annyi pénzt, amennyit elképzelni nem tudtok és a töredékét visszalöki és veri a mellét, hogy mennyire jófej. persze megint más kérdés, hogy ezekből a támogatásokból mennyit sikkasztanak el itthon."

Theresia Gabeli
"majd vissza kell fizetni!!!!!!!!!!!!ki kell lépni"
OFF

Holnap vissza kell engedni a jobbikosokat a Országgyűlésbe

A országgyűlési törvény szerint az Országházból és annak hivatalából való személyi kitiltás legfeljebb két hétig tarthat. Ez pénteken jár le, így Kövér László elvileg köteles lenne feloldani a tiltást.

alfahir.hu/holnap_vissza_kell_engedni_a_jobbikosokat_a_orszaggyulesbe

ON
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mondhatsz ezeknek számokat. Úgysem tudnak számolni, vagy nem hiszik el. Tökmindegy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: minek?! Tudom ez a te koreidben elfogadott, de szerintem minden kozszereplonek joga van ahhoz, hogy ne tuntizzen egy jobbik berenc csurhe se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Majd módosítja a 2/3, vagy visszaengedik és újból kitiltják. Hiába smúzolt tegnap Vona.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: honnan tudod hogy nem irjak at a jogszabalyt?!:O mi az egy kover laci kebelnek?!
@Fabius: elsore " bizniszben érdeket" igy is jo, de "l"-el jobb :)
nehany ismeros van banki palyan, hasonlo folyamatok elindultak tobbnel is, a takszovok a proba eloadas, sorban jon majd a tobbi is.
@CSENDES: akkor is, ha nem engedtek oket oda. Miert nem mashol tuntiztek?! Mondjuk a sajat lakasuk elott azt skandalva, hogy hulye vagyok?! Megha a bank ele megy, azt is inkabb megertem.
@CSENDES:
" Orbán igazolhatóan a Parlamentben volt "rezsieljárás", "nemzetmentés" Tavares-EU elítélő határozat ügyben."

ez tegnap délután volt.
@Secnir: Bartuséktól puskázott hozzászólás, de van benne igazság

Gyöngyi Péter
2013. július 5. péntek
02:18

Ha a devizahitelesek Orbán háza előtti tüntetését nézem, és Lévai Anikó, megfáradt – megöregedett arcát, akkor óhatatlanul, a Fidesz Gyurcsány háza előtti tüntetése jut eszembe. Répásyval és Rogánnal az élen.
Valószínű ezért ötlötték ki, hogy Anikó menjen ki a tüntetők közé a férje helyett.
A bibi csupán az, hogy a Fidesz annak idején, maga provokálta a balhét, Gyurcsány háza előtt, és amikor Dobrev Klára kiment, kislánya kezét megfogva az utcára, azok megszégyenülten elkotródtak.
Most nem egy párt provokációjáról van szó, hanem a megtévesztett emberek sokaságának elkeseredéséről!
Lévai Anikó, a megvadult emberek elé ment ki védeni, férje védhetetlen intézkedéseinek következményeit.
Dobrev Klára, pedig tisztaságának teljes súlyával ment ki a provokátorokhoz!
Micsoda különbség!!!!
A különbség az, hogy az egyik provokáció volt, a másik pedig, a megtévesztett emberek jogos elkeseredése!
Gondoljuk végig, minek vagyunk a tanúi!
nepszava.com/2013/07/velemeny/bruck-andras-igazsaga.html/comment-page-4#comment-295174
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: vezessuk be a kormanyzati foci turizmust. Amig ott szotyiznak, mi fellelegeznenk. Es lenne ertelme a focinak is.:)
Amíg trafikügyben is baromsághegyek zajlanak
endresy.blogspot.hu/2013/07/trafik-zsenikkel-tuzon-vizen-at.html
és a népek alapvetően hallgatnak, addig itt nem lesz nagy változás.
@GeoCracker: ezek nem megtevesztett szegeny aldozatok, hanem felelos, nagykoru allampolgarok. Akik egy nekik kedvezotlen dontes miatt par szeljobber befolyasara elmentek kicsit randalirozgatni es oklot razni. Szerintem minden adofizeto elmehetne devizahiteles haza ele tuntetni. A hulyeseguk eddig atlag 80+k-ba van nekunk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod ezzel csak az a baj, hogy nyilván Horvátországban is ugyanazért vették fel a devizahitelt, mint nálunk, jelesül hogy a kuna-alapú hitelnek sokkal magasabb voltak a kamatai. Tehát itt és most deviza-spekulánsokról beszélünk, akik a Jobbik kommunikációban csúnya rossz gonosz nagy orrú bácsik, és nénik.
@CSENDES: volt nekik tanitojuk aki kiokositotta oket hogy ilyet is lehet...
@nemecsek ernő áruló: en meg mindig azon csodalkozom, hogyhogy nem akkor pereltek, mikor csokkent a torlesztojuk?! Akkor nem ereztek magukat csunyan becsapva?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyébként meg nem értem a deviza-hiteleseknek mi a bajuk. Éppen folyamatban van a "nem az emberek fizetik meg a banki különadókat" projekt, íme az eredmény. Közgazdaságtan I. első előadás, harmadik perc.
@nemecsek ernő áruló: Mi a faszért kell neked provokálnod az embert?!
Beszélnék én veled csúnyán ,de neked csak a provokáció a célod.
Pár hónapja az energia szolgáltató nyertek pert... akkor kiállt fidesz, ez igy nem jó! Lett új törvény! Most miért nem csinálnak a bankok ellen, hamar, hamar! Ebből is látszik, hogy nem teljesen kukák!Igaza lenne Szásznak: állam csőd! Igy viszont én hátra dőlök és figyelem, hogy vesz el szavazókat a jobbik a vezértől! Most kell okosnak lenni a nemfidesz, nemjobbik oldalnak!
@nemecsek ernő áruló: Mondjuk a múltkori pofátlan hazudozásod után csak csúsztatást várhat el tőled az ember.
Ennyit tudsz kisgyerek!
@kifordított nagyanyó: Javaslom a "Tahótlanítok" gomb használatát, oszt' felejtsük el egymást, jó, kisgyerek? :P
@kifordított nagyanyó: Ha valaki egy nyíltan rasszista náci pártra szavaz, arról nem értem, miért baj, ha feltételezem, hogy náci.

Továbbra sem az a bajom veled, hogy náci vagy, legyél nyugodtan, ha jól esik.

DE VÁLLALD FEL, NE SUNNYOGJ, MINT EGY GYÁVA KIS PATKÁNY!
@nemecsek ernő áruló: Szóval ha vidéki bácsika a jobbikra szavaz,mert a cigányok folyton meglopják,akkor ő most náci?
Demjan egy vicc. Es igen, mar zabaljak is felfele, ahogy dukal. De hogy ezek tenylegesen kretenek, nem tettetik, nem megjatszak, nem annal latjuk csak oket. Ennyi a tudas: AFA csalas, ingatlanok zabralasa/zsebrearusitasa, bankok feltokesitese/kirablasa. Najo, az elmult 3-ban megtanultak, hogy lehet meg ezt-azt muvelni, de agyuk egy kicsit sem lett nagyobb, tan csak a sok faszszopastol kicsit betompult nepnemzetileg.

Egyetlen tokos EU revizor kene ide, es akkora rendet vagna, hogy csak neznenk ki a fejunkbol, hogy meg a tadzsik csaladi letetet is zar alat vettek :>
"Némethné utasított: szabaduljanak meg a trafikpályázatoktól
11 hozzászólás

Németh Lászlóné utasítására küldi vissza a vesztes trafikpályázatokat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az érintetteknek. Az állami szervezet így megszabadul az adatoktól, megszünteti a perelhetőségét, és ellehetetleníti a későbbi bizonyítási eljárást."
hvg.hu/gazdasag/20130704_Nemethne_utasitott_szabaduljanak_meg_a_tr
@kifordított nagyanyó: Persze, hogy az, elvégre azért szavaz rájuk, mert faji ellentéteken alapuló nézetei vannak - még ha tapasztalati úton is. Nem is értem a kérdést...
@nemecsek ernő áruló: Oké.Ennyi,Köszönöm.
Nincs több kérdésem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sehol nem írtam, hogy a devizahiteleseknek maximálisan igazuk van. Az ellenkezőjét viszont igen.
Amit Bartuséktól hoztam, azt az Orbán-Lévai páros fellépésre hoztam.
Alkalmasint Anikó-asszony nyakig benne van a férje ingatlanüzleteiben.
@GeoCracker: csak aztan at ne essen (megint, sokadjara?) az ott vendegeskedo partkutyan, a vak komondoron, amiert igy kimegy a nemletezo elegedetlenkedok ele, ezzel is orbanilag legalizalva a "szegyenletes szarfejek vagyunk" tenyallast.
@kifordított nagyanyó: Szívesen máskor is, állok rendelkezésedre. :D
@kifordított nagyanyó: Nem értem egyébként. Csak az lehet náci, aki városban él, és huszonéves, vagy mi? :D
De ezen tényleg jót nevettem! :DDD
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: amilyen fakocka intellektusu, nem fogja majd erteni, hogy miert all a birosag elott, es hova lett a tiszteseeges maganvagyona :(((
@kifordított nagyanyó: Értem én, ne aggódj! Nácinak lenni jó, csak ha kimondják rólad, az már nem olyan jó, mert az értelmesebbjének egyből egy kis frusztrált bajszos emberke jut eszébe, akit nem vettek fel az iparművészetire, és ezért elkezdte a zsidókat vádolni, meg könyveket égetni. :D
@Megdobbent:index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/26/orban_demjan_vosz/ Demján: miniszterelnök úr, ez nem gazdaság politika! Itt van viktor válasza!!!
@kifordított nagyanyó: Dehogy is. Ő az ország szíve lelke, aki minden esetben tiszteletben tartja mások értékeit és a világért sem gúnyolna ki senkit, hiszen egy toleráns demokrata ilyet sosem tehet, kb. mint mondjuk Balavány.

Magasan van az ingerküszöbünk, mi tagadás. Kiderült, a most épp a Hvg publicistájaként feltűnő díszkonzervatív megmondó, Balavány György számára a Szent Korona bizony nem jelent többet, mint kedves anyukájának levesestálja, a Szent Korona tisztelőit pedig holmi „pállott tradicionalizmus” híveinek, vagy egyszerűen csak „bálványimádóknak” gondolja.

Lelke rajta, szabad országban élünk, vagyis szabadon lehet gyalázni mindazt, ami egy nemzet számára fontos és értékes lehet.
Balavány azonban csúnyán melléfogott. Sietős megfelelési kényszerében ugyanis nem a Szent Koronát vagy tisztelőit köpte le serényen, hanem mostani közegének szavakban oly fontos liberalizmusát, fennen hirdetett toleranciáját.

Akár meg is köszönhetnénk neki ezt a kendőzetlenül megvallott ars poeticát.
Balavány saját lelki sivárságát, szegénységét öntötte papírra, amihez szintén megvan minden joga, és úgy tűnik, a képessége is. Ahhoz is, hogy a Szent Korona szakralitásában hívőket vérig sértse, megbélyegezze, persze a tolerancia és a másság tiszteletének jegyében. Kritizál egy törvényt, részben joggal. A nemzeti jelképeinket védő, a gyalázóit börtönbüntetéssel fenyegető törvényt ugyanis alapvetően kényszer szülte. A kényszert pedig bizony pontosan azok, akik évek óta fennen hirdetik, hogy koronánk nem több egy svájci sapkánál, esetleg levesestálnál, és egyenesen a kukába való. Ezt a törvényt, kedves Balavány György, saját magatoknak köszönhetitek.

Egy normális országban a nemzeti jelképeket nem kellene védeni, kivált nem törvénnyel. Egy normális országban ugyanis ezek a „tárgyak” – vagy épp „örökségünk”, ahogy tetszik – abszolút védelmet és tiszteletet élveznének. Már a fejünkben.

Egy normális országban nem sértegetik a múltjukat és örökségüket, mert mások méltóságát sérti, sértheti. Igen, azt, bármennyire is tagadják a hazai liberálisok.
Egy ilyen országban tehát ez a cikk meg sem születhetne, ha pedig mégis, akkor szerzőjének a kirekesztés, az általuk másoktól oly sűrűn óhajtott/követelt „elhatárolódás lenne a jutalma, méghozzá saját elvbarátaitól.

DE NEM, A HAZAI LIBERALIZMUST MÁS FÁBÓL FARAGTÁK, AZ BIZONY CSAK MAGÁVAL TOLERÁNS, S A TOLERANCIÁT KIZÁRÓLAG MAGÁVAL SZEMBEN VÁRJA EL.

Tisztelt Balavány György! Menjünk vissza gyorsan az általános iskola második osztályába: nem azért nem ugrálunk a Biblián, égetjük el a Tórát, vizeljük le a Koránt, köpjük le a nemzeti zászlót, tépjük szét más nemzet szimbólumát, vagy épp hasonlítjuk levesestálhoz a Szent Koronát, mert nem hiszünk benne, vagy baromságnak tartjuk azt, amit jelképez, illetve ami benne foglaltatik. Hanem azért, mert tiszteljük a másikat, tiszteletben tartjuk a hitét. De talán ezt épp Önnek nem kéne elmagyarázni.

Ön pontosan ennek ellenkezőjét tette, rengeteg embert sértett meg méltóságában – egyúttal tökéletes képet adott a magyar liberalizmus valódi természetéről és állapotáról.

Remélem, ezért a „cikkért” önt senki nem fogja felelősségre vonni, s remélem, hogy a jövőben sem jár az ilyen megnyilatkozásokért semmilyen jogi retorzió.

Szintúgy remélem azonban, hogy azokat, akik ma két lábbal próbálják sárba taposni és gúny tárgyává tenni a magyar nemzet számára oly fontos jelképeket, megalázni a tisztelőit, azokat saját közegük rekeszti ki a közbeszédből. Jelesül a hazai liberalizmus.
A Hvg kezdheti is.
De vajon miért remélem, hogy remélhetem?

jobbegyenes.blog.hu/2013/07/04/szent_korona_vs_levesestal

Magadra ismersz áruló Ernőke??? ;)
OV nem azért nem ment Kínába, mert annyira rohadtul meg kellett szavazni a Tavares jelentés ellenjólmegmondását a parlamentben. Az egyetlen ok amiért itt maradt az a takarékszövetkezet einstand lenyúlás útjában lévő Káder János bukkanó leküzdése.

A Tavares jelentés mint olyan egy billog amit rásütöttek a Magyar Kormányra, nem a népre vagy az országra hanem csak és kizárólag OV kormányára. Ez egy elég fontos momentum aminek a súlyát érdemes nem elfelejteni.

Innentől lesz roppantul érdekes Morvai "Loco" Krisztina viselkedése és tevékenysége a jelentés tárgyalása közben. Külső szemlélő számára szerintem nem tűnt fel, hogy a hölgy nem a Fidesz, hanem egy másik párt tagja, hiszen úgy kontrázott Orbán alá, hogy bármely menő cigányzenekar kontrása elégedetten csettintett volna némi szakmai féltékenység árnyékában.

Visszatérve a témára és Fabius írására nekem egy észrevételem és javallatom van a Fideszhívők felé!

Nézzétek meg OV mit csinál Demjánnal és Csányival! Gondoljatok bele kik ezek az emberek és milyen politikai erőt képviselnek a vagyonukkal és befolyásukkal.

Simán beáldozza őket az érdekeikkel egyetemben mivel most úgy hozta a sors, hogy a "belső kör" valamely tagja épp a TSZövetkezeti szektort nézte ki magának. Ne felejtsük el, hogy a fent említett két ember valószínűleg elég vastagon finanszírozta OV & Co 8 éves illegalitásban eltöltött anyagi vesszőfutását.

Mindezek ellenére most a főni úgy döntött, hogy fontosabb a belső kör akarata és nagyon durván mélyen húsbavágóan hazavágja az érdekeltségeiket beáldozván őket a saját érdekei érdekében. Kivéve persze Garancsi Istvánt, mert a Vidi az ugye a Vidi és az szent dolog.

Innentől kedves Fideszhívők gondoljátok át, hogy mit is jelent az, hogy két ekkora hatalmú emberen csak így átgázol OV mindenféle félelemérzet és probléma nélkül. Nem kis támogatói voltak ezek a pártnak és most félredobja őket miután lerabolta őket. Innentől nem nehéz átgondolni, hogy az átlag magyar fideszhívő állampolgár mekkora értéket képvisel a párt és annak vezetője szemében.

Semekkorát! Beáldozható,kifosztható, huszadjára is lerabolható! Ti kedves Fideszhívők pedig ezt az embert és pártját támogatjátok azt gondolván, hogy "Ő" veletek és értetek van!!

A valóság az, hogy "Ő" nincsen senki mással csak a "belső kör" érdekeivel és embereivel. Mindenki más ebben az országban be és feláldozható ennek a körnek a fennmaradása és gyarapodása érdekében ebben az országban.

"Ő" már rég nem az emberekkel van (talán sosem volt) "Ő" a hatalommal van és azokkal akik hozzásegítik a hatalom megszerzéséhez és megtartásához.

És ti kedves Fideszhívők erre fogtok szavazni 2014-ben és a jövőtöket ennek az embernek a kezébe adjátok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

te nagyon összemosod a deviza hiteleseket, a tegnapi tüntetésen nem azok voltak akiket tényleg tönkre tett a hitel, ők otthon meg húzták magukat és várják a végrehajtót, mert van olyan aki nem nyerészkedési vágyból lett devizahiteles, pusztán azért mert más pénznemben nem volt hajlandó szóba állni vele egyetlen bank sem. na őnekik nagy cumi amit a fidesz csinált 2010 után, (a forint többszöri bedöntése) nekik nem mindegy, hogy 145ft, vagy 245ft a svájci frank, a kamatok automatikus emelgetése a bank részéről kénye-kedve szerint, amikor a svájci bankok majdnem minusz kamatot fizetnek a magyar kamatot emel! a deviza hitel pedig az első orbán kormány idején vezetékbe, mint érintet tudom, autóvásárlás okán, a deviza árfolyam le-fel mozgását a hiteles csak a felfelé részét érzékelte, kevesebbet soha nem kellett fizetni. a tegnapi tüntetők meg agysorvadt hülyék amikor azt nyilatkozták hogy nyertek mert a vajda felesége szóba állt velük.
@nemecsek ernő áruló: Gondolom te is felvállalod, hogy hazátlan sárkányfűárús vagy nem igaz??? :)
@nemecsek ernő áruló: Szerintem ti tényleg nem láttatok igazi náczit és igazi zsidózást.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én felvállalom, hogy kozmopolita liberális vagyok, ez a gyűlölettől nem látó nácik szemében végülis ugyanaz.

@kifordított nagyanyó: Óóó, dehogynem! Épp az a helyzet, hogy mi tudjuk, honnan indulnak ezek a dolgok, és a Jobbik, meg a szavazói, mint az általatok mellékelt ábra is mutatja, pont onnan indult, és pontosan abba az irányba hajt. Betű különbség sincs, nem kell erőlködni. A náci az náci!
@nemecsek ernő áruló: Csak nehogy megint neked kelljen mindenkitől elnézést kérned itt a blogon, mint a múltkor. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondanék én neki hasonlókat,de nem akarok sértegetni egy Radnótit,egy Cohent...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ejj, de frusztrált itt valaki egy múzeumi tárgy miatt, amitől nem csurgat a gatyájába mindenki. :D
@nemecsek ernő áruló:

Ebben történetesen nincs igazad. Az egyszerű vidéki elhiszi a Jobbik hőzöngéseit,gyors megoldást vár megalázott helyzetére, joggal.
Persze nem kap.
@nemecsek ernő áruló: LOL bazzeg!
Te viselkedsz úgy,ahogy szerinted mi viselkedünk.
Nem véletlenül van ez a judeonácizás.

Csak te fiatal vagy és naiv.
Még Fabius szerint is liberális vagyok.
De biztos ő is náczi ha ezt mondja.
@nemecsek ernő áruló: Hát akkor neked is van még tenni valód elég rendesen, ha tényleg egy normális kozmopolitának tartod magad.

Csak azért mondom mert én pld. az USÁ-ban vagy Kanadában elég sok kozmopolitát láttam, de egyiknek sem jutott eszébe bármely nemzet vagy nép nemzeti jelképeinek a gyalázása vagy kigúnyolása. Szóval húzzál bele mert még nagyon messze vagy a nagyon híres zsidó toleranciától (is.) :)
@nemecsek ernő áruló: Látom kezd kínossá válni a butaságod.
De legalább valami elindult...

@Orica Középföldi: Nem fogja fel,mert beszűkült.
Én azt hallottam, hogy a takszöv a hálózat miatt kell a fidesznek, és az új magyar banknak.
A legnagyobb az országban.

Ebből ugyan a betétes sokat nem fog érteni, változást nem nagyon érzékel, egyelőre.

Hogy ez milyen hatással lesz az OTP-re, mint "polipra", na az érdekes lesz.

Demján be van szarva, mert mint elnök, kvázi elárulta a takszövöt. Nem véletlenül küldte izzadni Dávidot maga helyett Olgához.
Csokoltatom a narancsdroidokat:

hvg.hu/itthon/20130705_Lovoldozes_volt_az_Ulloi_uton_bandak_kozt

Lövöldözés volt az Üllői úton, a Fidesz-székház védője is érintett
Lövöldözés volt szerdán az Üllői út és a Haller utca kereszteződésénél – a Blikk úgy tudja, két szigethalmi társaság közötti rivalizálásról volt szó, és az ügyben érintett a Fidesz-székháznál tüntető diákok ellen fellépő Sz. Ferenc is.
@kifordított nagyanyó: Jajj, haggyámá dolgozni! :D Nem kezd kínossá válni semmi, jól érzem magam.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most komolyan azt várod, hogy rosszul essen nekem, hogy nem hugyozza magát össze egy náci egy zsidó múzeumtól örömében?

(Btw ezzel nem cáfolod, hogy a Jobbik nácikból áll, éppen hogy sikeresen bizonyítod, köszönet érte!)

(Zárójel kettő: állítólag nem királyságban élünk, így a koronának a múzeumban a helye)
@tristen2005: "hogy 145ft, vagy 245ft a svájci frank, a kamatok automatikus emelgetése a bank részéről kénye-kedve szerint, amikor a svájci bankok majdnem minusz kamatot fizetnek a magyar kamatot emel!"

Kicsi pofám! Ez a piac. Ha dinnyeárus vagy, a dinnyeföld meletti országúton, ahol még rajtad kívül 300 dinnyeárus árulja a dinnyét, nem annyiért tudod eladni, mint mondjuk a Szaharában. Ilyen egyszerű. Persze ez csak a piaci viszonyok között igaz. Maon, nem, lásd a nemzeti gyümölcsbeszállító-Budai párost. Itt, ha belefulladsz a dinnyébe, akkor is a dupláját fizeted, mint bármelyik Nyeurópai szupermarketben, mert szegíny termelőt (feltéve, ha fideszes) meg kell védeni a gaz multiktól. És a védelmi pénzt és ezzel együtt a stabil fidesz szavazatát Te fizeted meg az árban, függetlenül attól, hofgy a pokolba kívánod őket, vagy sem. És ugyanez a helyzet a dohánytermékekkel is. Kohn bácsi elismerően csettint. Itt már nem is kell a pártfinanszírozáson és a kampánypénzeken agyalni. Minden vásárlásnál nekik is ketyeg a kassza.
@kifordított nagyanyó: @nemecsek ernő áruló:

Hagyjátok már abba. Ma regggelre mindenki meghülyült?

Gábrielre nem vonatkozik. Az ő állapota konstans.
@nemecsek ernő áruló: Az első fázis a tagadás.
Ezzel semmi gond.
De ez nem olyan tagadás.
De ha minden jól megy,majd sikerül felnőnöd és jobban meglátni a dolgok lényegét,és hogy hol hibázol.Mit kellett volna másképp csinálnod.

Én meg az ilyeneket védtem mint te vagy.
És van akit most is védek.
@nemecsek ernő áruló: Te pedig pont azt bizonyítod sikeresen, hogy amit magadnak habzó szájjal elvársz, azt másoknak már nem adod meg.
Ezzel, valamint mások értékeinek gyalázásával nemhogy "jó" kozmopolita nem vagy de még rossz libsi sem. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ehh,pont akartam írni,hogy a cikkhez is: vikiéket akasztani!

Amúgy sajnos a kisgyerek provokál,hogy aztán legyen mire hivatkoznia.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: El sem kellett volna kezdenie. Milyen szar már, hogy nem csak a hülye jobberekről derül ki, hogy néha ugyanolyan egybitesek, mint amit naponta kritizálnak. :)
@kifordított nagyanyó:

"Még Fabius szerint is liberális vagyok."

Mondott volna ilyen könnyelműt Fab?
Valamelyik félreízesített karamell lehetett az oka:)))

Én olyanra emlékszem: nem is vagy te igazán jobbikos.
Ez azért nem azonos a fenti mondattal:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Balavány mi? Meg libsik mi?

Aranyapa le kéne ficcenni erről a "mi magyarok vagyunk, mert kumiszba forgatott nemezkalapban hátrafelé nyilazunk a vak komondoron" érvrendszerről mert rettentően fáradt már a sztori.

Balavány a kutyát nem érdekli pár begőzölt hülyén kívül, kb annyira véleményformáló mint egy kiköpött rágó az aszfalton.

Ellenben!

Javasolnám neked és a jobber plénumnak is, hogy kattanjatok le a nemzeti szakráliákkal való takarózásból. Tudod mindenkinek aki ebben az országban él vagy magyarnak vallja magát ugyanúgy joga van hozzájuk mint nektek.

Rohadtul gyenge és legalább annyira idegesítő, hogy a népnemzeti tollassüveges oldal, úgy kezeli a magyarságot jellemző szakráliákat mintha az az ő és nem az egész magyarság tulajdona lenne.

Mi a jó büdös magyavizsla székletért kell nektek minden lehetséges alkalomkor minden lehetséges módon ezekre a tárgyakra/dolgokra hivatkozni és úgy tüntetni fel magatokat, mint egy kiválasztott kasztot az ország népén belül akik az egyetlen letéteményesei és őrzői ennek az örökségnek?

Nem veszitek észre, hogy a viszolygás amit a nem jobber társadalom táplál ezen jelképek/tárgyak irányába mostanra, azért van mert ti drága szittya telivér testvéreim kisajátítjátok ezeket a jelképeket, és a saját politikai agymenéseitekre használjátok fel őket? Elhasználtátok, kifárasztottátok ezeket a dolgokat és a mögöttük álló jelentést elkorcsosítottátok és beszennyeztétek a saját ideológiátok nevében.

A magyarság és ennek tárgyai/emlékei a TELJES volt és leendő magyarság tulajdonjai. Ti nem sajátíthatjátok ki csak azért, mert ti vagytok az önjelölt "Nemzeti Oldal". Lófaszt mami!

Ha olyan rohadtul patrióták akartok lenni akkor engedjétek el az árpádsávos zászlót, a koronát a többi a teljes magyarság szempontjából szent dolgot, hiszen ezek mindannyiunkéi!

ÉVEKRE és TETTEKRE alapozva legyetek jobboldaliak, ne a történelem és annak ideáljai, alakjai és tárgyai mögé bújva emberkedjetek azok más korok és emberek érdemei amiket ti oly szívesen sajátítotok ki.

Tessék minden jövedelem után adózni, szavazni választásokkor és nem hagyni, hogy azt tegyen a mindenkori kormány a népével amit akar! Legyetek jobboldali PATRIÓTÁK, mindenkinek sokkal jobb lenne oldaltól függetlenül és nagy magyarjaink és nemzeti jelképeink sem pörögnének a sírjukban centrifugaként látva, hogy Morvai,Zagyva és a pornósgárdista stb használja föl életüket és szentségüket politikai céljuk elérése érdekében.

Előre is köszi a rajtatok kívül álló kb 6-7-8 millió nemjobber magyar nevében!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"nem azért nem ugrálunk a Biblián, égetjük el a Tórát, vizeljük le a Koránt, köpjük le a nemzeti zászlót, tépjük szét más nemzet szimbólumát, vagy épp hasonlítjuk levesestálhoz a Szent Koronát, mert nem hiszünk benne, vagy baromságnak tartjuk azt, amit jelképez, illetve ami benne foglaltatik. Hanem azért, mert tiszteljük a másikat, tiszteletben tartjuk a hitét. "

Ezt Novák és tsai is tudják?
@Deepthroat:

Márai Sándor:

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'jobboldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'keresztény magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."
Faszom, adjatok Gabris ala a lovat, ha zsido, vagy cigany a hama off, akkor teljesen elszall, es az altalaban normalis nagyano is elszall vele, ilyenkor eszembe jit a falvedo szovege Gabrielnek: kritikis tudok lenni a jobbikkal, es ami nem tetszik naluk, azt nem hallgatom el, ugy szeretnek egy peldat latni erre :)
@kifordított nagyanyó: "Amúgy sajnos a kisgyerek provokál,hogy aztán legyen mire hivatkoznia."

Szokásos sárkányfűárús taktika. Előszőr gúnyolódik, aztán meg sírva rohangál, hogy jajj a gaz nácik, stb.:)

Egyébként nagyjából erről szól majd a szombati pride is.

jobbegyenes.blog.hu/2013/07/02/budapest_hate_melegek_a_buzik_fogsagaban

"Az már régen kiderült, hogy a Budapest Pride (amelyet az általa felkorbácsolt indulatok nyomán teljes nyugodtsággal hívhatnánk Budapest Hate-nek) lényegét tekintve egyetlen dologról szól: a provokációról. Ezt bizonyítja a rendezvénysorozat évről évre igénytelenebb programsorozata, és az a teljes szellemi-erkölcsi nihil, amely az intoleranciával nehezen vádolható Bajnai Gordont is szemforgatásra késztette. Ennek a ballib mércével mérve is szélsőséges alakulatnak az egyetlen reménye, hogy jól szétverik őket, és aztán telesírhatják a világot, hogy ebben ez a balkáni ország milyen messze van Európától, és itt üldözik a melegeket.

A felvonulással tehát nem az a legnagyobb baj, hogy a többségi társadalmat vizuálisan sokkolja. Igazi bűne, hogy egyszerre kriminalizálja a szexuális érintettség tekintetében többségi és kisebbségi társadalmat.

A kisebbséget azért, mert álságos módon azt próbálja elhitetni, hogy ilyenek a melegek. Ez pedig ordas nagy hazugság, mivel egy normális értékrendű, saját neméhez vonzódó fiatalnak vagy idősnek esze ágában sincs a Budapest Pride-hoz hasonló gusztustalan tangarázáshoz asszisztálni. A másik oldalról, a heteroszexuális többséget azzal bombázza, hogy ha nem fogadja el a szexuális exhibicionizmusnak ezt a szélsőséges fajtáját, akkor jó esetben homofób, de valószínűbb, hogy rasszista is. Így uszítanak minket szépen egymás ellen, normális gondolkozású heterókat és homókat."
@Orica Középföldi: Egyébként tényleg ez a gyökér kezdte.
De ezt írjuk a fiatalság számlájára.
Talán majd megtanulja idősebb korára,hogy senkit sem kell lenézni.

Egyébként Fab azt mondta szerinte inkább konzervatív liberális vagyok.
De én ezeket a dolgokat nem szeretem így keretek közé szorítva meghatározni.
Pár felkapaszkodott szociopata ujgazdag szolgálatában áll a narancskormányzat,na meg bárkinek aki elég nagy baksist ad annak még magyarságot is soron kívül ad!Életükkel játszanak ezek a mesügék,hehe.
@félázsiai 2llkedő: Ez a hibás viselkedés minta sajnos a másik oldalon ugyanúgy meg van. Arról nem is beszélve, hogy egy igazán keresztény ember, pláne nem hordhatja fenn az orrát stb.
Elsődleges, hogy jó ember légy és ha ez meg van teljesen mindegy, hogy jobber vagy libsi mezbe öltözöl az évek során.
@Deepthroat: Nem kell zombikokkal foglalkozni,kevesen vannak csak a hangoskodással próbálnak felülkerekedni a pánikjukon amit az okoz,hogy hamarosan miép sors jut nekik is.
@Deepthroat: Nem tudom kiről beszélsz de rólam biztos nem. Egyébként az írás is pont arról szól, hogy egy kultúrember nem szarik az asztalra és nem gúnyolja mások értékeit. Főleg akkor nem, ha azok állítólag mindnyájunk közös kincsének számítanak, ahogy te is írtad.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a dinnyés példa nem ül, ha a mellettem áruló 300 ft adja a dinnyét, én nem kezdem el 350-ért árulni, a piac az más , meleg van nem csak a ferinek!:))
@Deepthroat: Amúgy hasznosak a meglátásaid, csak épp arról felejtettél el írni te mit gondolsz arról ha a neked szép és értékes dolgokat gúnyolják ki. :) Te mit teszel ilyen esetben?
@Deepthroat: Régen jó fej voltál,de mos dögölj meg!XD
Talán van valami a mondandódban.
Most inkább épen azon vagyok kiakadva,hogy vikiék mindennek valami Nemzeti akármicsoda nevet adnak.
Ez már nekem is sok.
De most tényleg a kiscsávó kezdte a hülye náczizásával,ami legalább annyira unalmas.
@nemecsek ernő áruló: Amúgy alapból nekem te is magyar vagy.
Aztán eldöntöd,hogy mi akarsz lenni.
Na viszlát gyerekek,mentem lefeküdni.
Este meló.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ez a hibás viselkedés minta sajnos a másik oldalon ugyanúgy meg van."

Sűrűségben a fideszre jellemző.
@Deepthroat: Kösz! Szívemből szóltál mélytorkos judeoliberálnemmagyar:-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Elsődleges, hogy jó ember légy és ha ez meg van teljesen mindegy, hogy jobber vagy libsi mezbe öltözöl az évek során."

A mondat első fele bár ájtatos, de igaz is lehet(ne). A másik felével együtt már erősen vitatható, de ez off.
A megvant egybe írjuk ilyen esetekben.

"Esetleg erre a múzeumra gondoltál, ahol nem csorgat mindenki a gatyájába??? ;)"

Egy jó ember leír egy ilyen mondatot, aztán hosszan másol a tiszteletről???
Na ne.
@tristen2005: látom, nem értetted meg a hasonlatot. Betudom a melegnek:-)
@kifordított nagyanyó: Kussojjmááá nemnemzeti náczi:-)))

Ha asztat monták rád, akkor rajtad is marad, mint szamáron a fül:-)
@Orica Középföldi: "Egy jó ember leír egy ilyen mondatot,.."

Ezt talán attól kellene megkérdezned aki eredetileg leírta. Amúgy meg csak tükör lett tartva a hülyeségnek.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Senki nem a közös értékeinket gúnyolja, hanem, azt ahogyan egyesek ezen jelképek mögé bújva hatalmaskodni szeretnének a velük egyenlők fölött.
Azt gúnyoljuk, aki semmit nem tett le az asztalra, de azt rikácsolja, hogy ő a turulban született, nyereg alatt puhított vakkomondor vérvörös f@sza. Ezért aztán rögtön meg is határozná mindenki másnak hogy éljen, mely alapvető jogaival éhet és melyekkel nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A neked szép dolgok, neked akkor is szép dolgok maradnak gondolom ha valaki esetleg kigúnyolja őket szerintem. Nem kell neked megvédeni pl a magyar koronát, túlélt az már elég sok mindent és a mögötte álló eszme amúgy sem csorbítható.

A Sas nem kapkod a légy után :D

@kifordított nagyanyó: Ja, lenácizott te meg felvetted és nekiálltál verbálkungfuzni. Tök mindegy ki ütött először ha mindketten folytatjátok :D Miben vitte ez előrébb az érvelésedet és a mondandód lényegét?
@Orica Középföldi: Nem olvasom, de ezek szerint Gábriella megint felvette a szemforgató ájtatos szalonzsidózós arcát:-) Sebaj. Csak már rohadtul unalmas. Mélyen tisztellek benneteket a magas tolarenciaküszöbötökért, hogy még mindig hajlandóak vagytok olvasgatni a böfögéseit, a jópofizásait, a kopipésztjeit.

Mivel valóban kb. fél éve kukába tettem, kérdezném: volt már valaha is egy önálló, saját kútfőből merített gondolata? Mert én még nem találkoztam ilyesféle eseménnyel...
@shinichi: Hát nem rossz kép bár nem annyira aktuális mint mondjuk ez. :)

yourcontour.freeblog.hu/files/no.jpg
@shinichi: Hát Ernőke pont nem így járt el. :)
@Deepthroat: "A neked szép dolgok, neked akkor is szép dolgok maradnak gondolom ha valaki esetleg kigúnyolja őket szerintem."

Ez eléggé evidens, de ugye itt nem erről van szó hanem mondjuk arról, ha elkezdi valaki szidni pld. az anyukádat, akkor mi a helyes reakció a részedről? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
akkor meg végképp nem értem, miért koptatja napszámban a billentyűt. Eszerint input nincs nálacsak output. Erre pedig felesleges gépidőt pazarolni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Nem olvasom, de ezek szerint Gábriella megint felvette a szemforgató ájtatos szalonzsidózós arcát:-)"

Jaja ez úgy volt, hogy áruló Ernőke elkezdte dicsérni a magyar nemzeti jelképeket, erre én konstans módon ismét zsidózni kezdtem mert faszfej náci vagyok, aki még válaszolni is merészel neki. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Viszont szerencse, hogy ti sosem linkeltek semmi olyat ami tetszik nektek. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Tanulmány a faszi. Az angolna receptet kérhetne tőle:))

Saját véleménye tényleg nincs, de a linkekből egyértelműen kiderül az értékrendje, meg a fóbiái.
Képtelen lecuppanni - most éppen - a meleg-ügyről.
@Orica Középföldi:
"Képtelen lecuppanni - most éppen - a meleg-ügyről."

Lehet, hogy klimaszerelő?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem értem a vita lényegét. Mit kezdjen egy református a szent megjelöléssel? Mit kezdjen egy történész a korona keletkezésével (mikor csinálták, valóban első István koronája volt)? Mit kezdjünk a szent-korona tannal, és kezdjünk-e egyáltalán valamit? Mit kezdjünk a korona államaival? Sorolható még néhány probléma...
Persze jelkép is, de hogy ki mit gondol róla az legyen mindegy, és ha nem tetszőt, amit ki is mond, akkor ugyan miért kellene büntetni?

Ma már nem a korona minden hatalom forrása
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ezt talán attól kellene megkérdezned aki eredetileg leírta."

Hol volt az idézőjel és a forrás-megjelölés?
Kinek tartottál tükröt, és mi köze van ennek a témához?

Tényleg fárasztó vagy.
címlapos halálhír?
még ma sem volt?
nem baj ! türelem ...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

én meg értettem, de akkor nem a hülye deviza hiteleseket kell ócsárolni( nem a te részedről) hanem a pofátlan bankokat és az őket támogató törvény hozókat! mert az a rizsa, hogy akormány a bankok ellen van, azt a Grimm testvérek sem tudnák szebben leírni. meg adóztatom 70 milliárdra, a tranzakciós illeték áthárításával besöpörnek kb 10-szeres pénzt!:)
akkor ez a 2000 ember (=családdal együtt) akár mehet is BÉKEMENETELNI

hogy:
mogyoróság jobban tejjesít !!!
orbán forever !
megvéggyük a fidesmaflaálamot !!!
meg ijjenek...

index.hu/gazdasag/2013/07/05/vege_a_sanyo_magyar_gyaranak_500_ember_kerul_utcara/
ha már ugyis az uccán vannak
@Secnir: A döntés is délutáni hír volt. Kb. 14 óra körül.
Tolmácsolja a kedves férjének, hogy itt voltunk! :)

www.noltv.hu/video/5030.html
Fidesz+jobbik=nacionalista diktatura
Szent korona tannal, turulban szuletett csakraval, europa ellenesseggel, idegen gyulolettel, nemzetieskedessel, hortizmussal, allamositassal, maffia csaladdal, szent ajtatos kepmutatassal.
Peldak sora, egyutmukodes a szent lenyegesseges ugyekben.
Diktaturak magasztalasa, eroszak, tulzo rendpartisag,
Az aranyokrol lehet vitatkozni, de a tenyekrol nem, tudom cafolva leszek altaluk szavakban, de tettekkel nem.
@tristen2005: Azért a devizahiteleseknek az első ménkű nagy pofont mégis csak Szijjártó és Kósa adta.
www.nytimes.com/2010/06/05/world/europe/05hungrary.html?_r=0
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem értem, hogy a ballibek miért nem csináltak egy olyan országot, ahol minden normális ember fejvesztve menekül az egybites jobber létből??? :)
Mig nalunk halalra veresnel, kulon alku, birosagi targyalas nelkul.
Szanalom.

Politikai ügy lett a rendőrök által elkövetett nemi erőszak Ukrajnában
Hárman megerőszakoltak és összevertek egy 29 éves nőt. Országszerte tüntetések voltak.
Egyébként ami itt folyik arra már elfogytak a szavak. Én már nem remélem hogy megélem azt az időt amikor ilyenek nem maradhatnak titokban, és következmény nélkül.
"Letöltendőt kapott Szilvásy és Galambos első fokon
2013. július 05., péntek, 10:44 • Utolsó frissítés: 9 perce
Szerző: MTI

Címkék: Szilvásy György; Laborc Sándor; Galambos Lajos;

Kinyomtatom • Elküldöm
A "kémkedési perként" ismert büntetőügyben hirdetett elsőfokú ítéletet pénteken a Debreceni Törvényszék: Galambos Lajos és Szilvásy György letöltendő, Laborc Sándor felfüggesztett börtönbüntetést kapott."

Mialófaszvanittenkéremszépen?

hvg.hu/itthon/20130705_Letoltendot_kapott_Szilvasy_es_Galambos_e
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Felfüggesztett börtön??? Huuu akkor ezeket is "keményen elszámoltatták". :))
@tristen2005: Kiskedves! Ha a nagy magyar OTP előállt volna bármilyen más "nemzeti" hitelkonstrukcióval, akkor nem szólnék egy kurva szót sem. De lássuk be éppen ez a dísues kompánia az egyik legnagyobb rabló kishazánkban a bankszektorban, ráadásul ugyi baromi erős FIESZ hátszéllel... (Bözsi utalvány, Mobilbank... etc)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Idézek neked a Tripartitumból. Csak remélem, hogy nem ez a minta.
13. CZIM
5. § És hogy az istentelen embereknek elkövetett gonoszsága büntetlenül ne maradjon; hogy a nemesség és parasztság egyenlő értékűnek föl ne tűnjék; s ismét, hogy a hűségnek a hűtlenséggel egyenlő jutalma ne legyen; tehát a hűtlenek vakmerőségének és lázadásának megtörése és az istentelen és becstelen emberek rosszindulatú szabatosságának megfékezésére a mi eleink - ezt hozván magával a törvény szigora s a közjó is ezt kívánván, - országos végzeménynyel elhatározták és megállapították, hogy nemcsak valamely magvaszakadtnak (amint előadtam) hanem azoknak birtokjogai is, (még életükben) Magyarország szent koronájára háramoljanak s következéskép adományozás alá kerüljenek, a kik konokul az ország alkotmánya ellen támadnak és ezáltal a királyi felség méltóságát megvetik, és másokat a törvényes igazságon kívül önkényből és vakmerően háborgatnak, hogy az istentelenek megbüntetésének példája némelyeket elrettentsen, másokat pedig, a kik az ilyenek jószágait netalán adományul nyertek, annál inkább a hűséges cselekedetek gyakorlására és végzésére buzdítson.
@GeoCracker:

erről beszélek, úgy játszottak a forinttal, mint a monopolyn!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mondjam, vagy mutassam, azaz fent mar cimszavaztam
@Penivaldes:
a sajat akolbeli, mindig kivetel, last sajat kommer, sajat ofsor, sajat oligarcha, sajat novero, sajat koztorvenyes szekhazvedo
@tristen2005: Számítaz? A lényeg, hogy Mr.20% és Baráti Köre eszméletlent kaszálhatott a kétszeri shortolással...aztán lehetett verni a nyálat, hogyamocskosgyurcsány kiszopatta szegíny szánnivaló devizahiteles emberkéket, mert alapból aljasok és gonoszok, a magyar népre törnek merő szórakozásból. Már majdnem gyilkosok, mint a Bajnai.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Arra jó lesz ez az ítélet, hogy ha majd egyszer (álm-álom) hasonló cipő lesz, akkor már nem lehet diktatúrára meg koncepciós perekre hivatkozni és az uccára hívni a Béketűrhőket.
@Dr. jenőke (jenőke): pedig de, es mennyi agyament mondja, teszi es preferalja ezt, a 21. szazadban, hihetetlen es elkeserito, ezert tart itt ez az orszag, es ezert eselytelen a jovore, multba revedve nosztalgiazva elvesztettuk a jelenunk es a jovonket is.
Úgy tűnik, totálisan kitört a hatalmi téboly, elveszett a maradék normalitás. Eléggé "haláltánc" érzésem van. A bili kiborukófélben.
Na ez az igazi nagy truváj! Amikor már a gátlástalanság is elveszíti gátlásait...
"Hirdetésben gratulál a magyaroknak a kormány
A Magyarország ellen folytatott túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséhez gratulálnak."

Az öntömjén nagyonis szarszagú. De a postaköccségen megestcsak szép lóvét lehet kihasítani.
"Európa bekaphattya
2013. július 05., péntek, 11:01
Szerző: Gomperz Tamás

Címkék: Európai Unió; Tavares-jelentés; parlamenti határozat;

Kinyomtatom • Elküldöm • Hozzászólások (#2)
Hírügynökségi információk szerint a magyar parlament tegnapi határozatát az uniós országok vezetői megkapták, tanulmányozták, majd a teljes tanácstalanság percei után eljuttatták az Idióta Levelek és Különleges Népszokások Ügyosztályra, hátha valaki segít megfejteni a tartalmát."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130705_Europa_bekaphattya
"...A tudományos körökben felcsúti dialektusnak is nevezett nyelvjárás vélhetően visszafordíthatatlan nyelvromlás folyományaként jött létre (okai lehetnek: intellektuálisan sivár környezet, kevés olvasás, zárt csoport, bűnözői életforma), és legfőbb jellemzője az a sajátos szókincs és hanghordozás, amelyekben egyszerre keveredik az utcai harcosok agresszivitása és a mezővárosi elitek lókupecek hamissága. Az ő nyelvükön ezt férfias keménységnek és csavaros észjárásnak hívják, ebből is látszik mennyire távol áll az a nyelv a magyartól..."

Igen. Ezt mondom én is. Ilyen az, amikor falusi, sertésszaros gumicsizmás suttyók, és IQ-hiányos világmegváltók díszhada Nobel-díjasnak hiszi magát és eszerint cselekszik.
Sorry... kénytelen vagyok bekopizni.

"Cím: A Magyarországot megillető egyenlő elbánásról
Szittyahun jelentés: Brüsszel, tejelj, ne pofázz!
Mi, magyarok, több mint ezer éve az államalapítással, a kereszténység felvételével beléptünk az európai népek családjába.
Szittyahun jelentés: Bár a kommunista pápák gyarmatosítottak minket, és az egyház évszázadokon át megsértette nemzeti szuverenitásunkat, mi kikúrtunk velük és a mai napig turulban születünk. Különben is: Róma = Moszkva.
Mi, magyarok, sokszor kiálltunk az európai értékekért. Volt idő, amikor vérünkkel védtük ezeket az értékeket külső támadásokkal szemben. 1956-ban fegyvert fogtunk a kommunista diktatúra ellen. 1989-ben hozzájárultunk Európa újraegyesítéséhez a vasfüggöny lebontásával.
Szittyahun jelentés: A tartalom mindegy, a kupec dicséri a lovát.
Mi, magyarok, szabad akaratunkból léptünk be az Európai Unióba. Tettük ezt abban a reményben, hogy a jog, az igazságosság és a szabadság alapján álló közösséghez csatlakozunk.
Szittyahun jelentés: (A jog, az igazságosság és a szabadság szavaknak nincs pontos megfelelője, a trafik szó különböző jelentésárnyalataival szokták őket kifejezni.) Hozzávetőleges fordításban a fenti mondat: Azért léptünk be az Unióba, hogy jogunk legyen szabadon seftelni, vazze.
Mi, magyarok, nem akarunk többet olyan Európát, ahol a szabadságot korlátozzák, és nem kiteljesítik. Nem akarunk többet olyan Európát, ahol a nagyobb visszaél a hatalmával, ahol megsértik a nemzetek szuverenitását, és ahol csak a kisebbnek kell tisztelnie a nagyobbat.
Szittyahun jelentés: Mi magyarok, nem akarunk olyan Európát, ahol megsértik Viktorunk szuverenitását, és nem kiteljesítik. Nem akarunk olyan Európát, ahol a kétharmados többség, benne a néppárti szavazatokkal, korlátozhatja Viktorunk szabadságát abban, hogy hatalmával a nála kisebbekkel szemben visszaéljen. Az olyan balos komcsiknak, mint V. Reding (Európai Néppárt) és J. Barroso (Európai Néppárt) tisztelniük kell Viktort, mert sokkal kisebb náluk!
A vasfüggöny mögött eltöltött 40 év alatt elegünk lett a diktátumokból.
Szittyahun jelentés: Brüsszel = Moszkva, Barroso, kapd be!
Mi, magyarok, mindig tiszteletben tartottuk, ha az Európai Unió erre feljogosított intézményei párbeszédet kezdeményeztek, és mindig készen álltunk az ésszerűség jegyében fogant megállapodásokra.
Szittyahun jelentés: „Nem tűrtük el 48-ban, hogy Bécsből diktáljanak nekünk, nem tűrtük el 56-ban és 1990-ben sem, hogy Moszkvából diktáljanak. Most sem hagyjuk, hogy Brüsszelből vagy bárhonnan bárki is diktáljon nekünk.” Velencei Bizottság, kapd be!
Ezért joggal várjuk el az Európai Unió intézményeitől a Magyarországnak kijáró tiszteletet és egyenlő elbánást. Elvárjuk az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben mindazon jogainkat, amelyek a csatlakozás után is megilletnek minket, éppen úgy, mint minden tagországot.
Szittyahun jelentés: Elvárjuk az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben mindazon jogainkat, amelyek megilletnek minket: € 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000
A magyar Országgyűlés csodálkozásának ad hangot, hogy az Európai Parlament olyan határozatot hozott, amelyhez nincs joga, és amellyel az Európai Parlament túllépi hatáskörét. Önkényesen állapít meg követelményeket, önkényesen vezet be új eljárásokat, és olyan új intézményeket kreál, amelyekkel megsérti Magyarország uniós alapszerződésben garantált szuverenitását.
Szittyahun jelentés: Kurva anyátok!
Ezzel az Európai Parlament szembemegy az európai értékekkel és veszélyes útra vezeti az Európai Uniót.
Szittyahun jelentés: Az európai értékeket egyedül Magyarország védi. És Azerbajdzsán. És Kína. Ez a mi utunk. A Nyugat bekaphatja.

További aggodalomra ad okot, hogy a Magyarországot sújtó hatalmi visszaélés mögött üzleti érdekek húzódnak meg.
Szittyahun jelentés: A szuverenitás azt jelenti, hogy csak Felcsút és Lajos üzleti érdeke húzódhat meg minden hatalmi visszaélés mögött.
Magyarország csökkenti a magyar családok által felhasznált energia árát.
Szittyahun jelentés: Mostantól a szívcsakra energiájával fűtünk.
Ez sértheti több európai nagyvállalat érdekeit, akik monopol helyzetük révén hosszú éveken át extraprofitot termeltek Magyarországon.
Szittyahun jelentés: Monopolhelyzetük révén csak a Közgép és a trafikok termelhetnek extraprofitot.
Elfogadhatatlan, hogy az Európai Parlament ezeknek a nagyvállalatoknak az érdekében próbál nyomást gyakorolni hazánkra. A magyar Országgyűlés egész Európára nézve veszélyesnek tartja, ha az üzleti csoportok érdekei akadálytalanul érvényesülnek az Európai Unióban, és felülírhatják az alapszerződésben lefektetett szabályokat.
Szittyahun jelentés: Követeljük, hogy a Continental Dohányipari Zrt. és a Lázár János Zrt. érdekeit az alapszerződésben lefektetett szabályok se írhassák felül. Németh Lászlóné pedig legyen az Üzleti Csoportok Érdekeinek Akadálytalan Érvényesülését Megakadályozó uniós biztos!...
@hun-bug: hiába aki megfelelő emberrel golfozik..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elnézve, a mi oligarchánk az nagyon rendes ember ám. mindig megáll a zebránál
Naugyi hitetlen mogurok! Működik a Keleti nyitás:-))

"Bohács Zsolt ötszörös kenuvilágbajnokból vált amatőr golfvilágbajnokká, valamint a parlamenti sportbizottság elnökévé. Egyébként Csongrád megyében politizál, Szegeden ő a Fidesz frakcióvezetője, egyúttal választókerületi elnök is, és ebben a minőségében beleszólása lehetett a helyi trafikkoncessziók elosztásába, mint azt korábban az Origo megírta. Igaz, a Vu és a Vimpex által megnyert trafikok nem Csongrádban vannak.

Ezen túl Vu Quy Duong politikai kapcsolataira nincs közvetlen bizonyíték. Korábban több lap megpendítette, hogy a vietnami üzletember tavaly állítólag Szijjártó Péter társaságában utazott Vietnamba, ugyanis egyike volt a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára vezette 22 fős magyar üzleti delegációnak, amelyet a "magyar-vietnami együttműködésben kiemelten érintett területeken megszerzett referenciák" alapján állítottak össze. Ezt Szijjártó sajtófőnöke kérdésünkre nem cáfolta ugyan, de közölte, hogy az üzleti delegáció tagjainak névsora nem nyilvános..."
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ?????

"bekaphattya"

basszus... ezt a smitnyelvtant két éve kezdtem kb?
már mindenki elplagizálta???
előbb Fabius aztán már terjed is !

kérem vissza az írásstílusom !!!!

ez nem kommenyizmus!
tisztelt nertársak és nertársnők !
@hun-bug:

némethné is vietnámi kosár és papucs kereskedelemben volt érdekelt, letudta az adósságát!:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én mondom3éve

magyarország álamformája: C I G Á N Y K O D Á S

kormánya: dakota vagy kommancs felváltva... de mindenképp benzűlött..
"...De hogy más szempontokat is bevigyünk a történetbe: Galambosék célja az is lehetett, hogy feltárják, ki szivárogtat a titkosszolgálattól. Feltételezték, hogy az NBH-ban dolgoznak olyanok, akik kapcsolatban vannak a Fidesszel. Azt, hogy aktív kémek is kapcsolatban voltak-e a Fidesz politikusaival, nem tudjuk. Arról viszont Demeter Ervin tanuként maga beszélt az UD-ügyben a kiszivárogtatás miatt indult személyiségi jogi perben, hogy volt titkosszolgákkal igenis kapocslatban állt, kapott tőlük információkat..."

Ezt inkább nem kommentelném... hányadék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Úgy bizony. :)

"A kormányfő a szerdai EP-döntést úgy értékelte: "a szovjet birodalom fennállása óta egyetlen más külső hatalom sem vette a bátorságot, hogy nyíltan, jogi formát választva korlátozni akarja a magyarok függetlenségét". "Mi nem akarunk egy európai birodalomban élni, amelynek van egy központja Brüsszelben, és megmondják, hogy mi itt, a periférián vagy a tartományokban mit csináljunk" - mondta Orbán. A magyarok a szabad nemzetek Európájában akarnak élni - tette hozzá."
ez van ha rézbűrűekre és pirított ribancokra bízzátok a közügyeket...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Vona Gábor megismételte korábban kifejtett véleményét, miszerint a Tavares-jelentés megszületése, vitája és megszavazása egy "kutyakomédia", amelyben mindenki eljátszhatta a tőle elvárt szerepet - a baloldal "félthette" a demokráciát, a polgári oldal pedig "megvédhette" Magyarországot."
Mindenesetre, börtönbecsukni azért valakit, mert megpróbálta megakadályozni, hogy egy párt ki-be járkáljon a Magyar Titkosszolgálatba, mint egy rossz kurvába, azért... több, mint elgondolkodtató.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem lesz ez így jó!
Egyszer csak kapsz egy váratlan üzenetet, hogy hagyjátok már lógva!
Na akkor mit fogsz bekopypasztázni?
"Második nekifutásra elfogadták a törvényt, amely igazán közel áll önhöz
Formálódhat tovább az új Postabank (vajon ki lesz az új Princz Gábor?): a parlament másodszor is elfogadta a takarékszövetkezetek lenyúlásáról integrálásáról szóló törvényt. A lényeg az, hogy a takarékszövetkezeteket egy szép nagy bankba integrálja majd az állam, és ebbe beszáll az Index Magyar Posta is."
most.444.hu/2013/07/05/masodik-nekifutasra-elfogadtak-a-torvenyt-amely-igazan-kozel-all-onhoz/

Áder helyére nyugodtan be lehetne ültetni egy porcelánkutyát. Nagyjából ekvivalens csere lenne, csak olcsóbb.
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -
· indavideo.hu/video/Coolio_-_Gangstas_Paradise_magyar_dalszoveg
2013.07.05. 10:41:09

Fidesz+jobbik=nacionalista diktatura

Szent korona tannal, turulban szuletett csakraval, europa ellenesseggel, idegen gyulolettel, nemzetieskedessel, hortizmussal, allamositassal, maffia csaladdal, szent ajtatos kepmutatassal.

Peldak sora, egyutmukodes a szent lenyegesseges ugyekben.

Diktaturak magasztalasa, eroszak, tulzo rendpartisag,

Az aranyokrol lehet vitatkozni, de a tenyekrol nem, tudom cafolva leszek altaluk szavakban, de tettekkel nem.
@Dr. jenőke (jenőke): Én? Hagyni fogom:-) Nincsenek újjraélesztési tapasztalataim.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nemzeti máz, minden nemzeti lett, lehúzzák a mélybe ami fent van
@Orica Középföldi:

Egészen pontosan aszontam, nézetei inkább egy konzervatív liberálisé, mint széljobberé.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Morvai bepucsítása mellé most Vona odatette a árpádsávos vödör vazelint.

Nájsz.
Letöltendő börtönre ítélték Szilvásy Györgyöt és Galambos Lajost
Galambos Lajos 2004 és 2007 között volt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója. Őt a bíróság kémkedésért 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, és a közügyektől 3 évre eltiltotta. Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét felbujtóként elkövetett kémkedésért 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, a közügyektől 3 évre eltiltották.

index.hu/belfold/2013/07/05/letoltendo_bortonre_iteltek_szilvasy_gyorgyot_es_galambos_lajost/
@Fabius:
Nem értem.
A vödör, vagy a vazelin árpádsávos?
@Fabius: A szoclibek meg odakint ugyanazt a vazelint, csak más színű vödörben?? :) Egyébként az idézet pont arról szól, hogy maszop-fidesz egy kutya. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Szent Korona tan éppen olyan baromság, mint levestálnak nevezni egy nemzeti jelképet.

Egyikre sem lehet épeszű magyarázat, ezért ha lehet engem hagyjanak is mindkettővel békén.

I. István koronája az államalapításunk jelképe. Nem több, de nem is kevesebb ennél. Jó lenne ezt tudomásul venni minden oldalon.
@Dr. jenőke (jenőke): @Fabius:

Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.07.05. 11:58:43
Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.07.05. 11:50:10
Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.07.05. 11:12:11

???
mennyi izgalom, és történés. egy megnyugtató békemenet dukálna már a híveknek.
még több trafiktakarékszövetkezetet!
@Dr. jenőke (jenőke): Ne aggódj ők is megússzák. Korábban már írtam, hogy felfüggesztettet kaptak, azt is csak első fokon.:(
@Fabius: Így van, csak már megint nem tudjuk helyén kezelni a dolgokat
@vénkujon: Megvédjük őket a nyugatról áramló támadásokkal szemben
@Fabius: Én egyébként úgy látom, nem aszerint döntenek, hogy fidesz vagy maszop. Lásd pld. a legutóbbi földtörvényes eksönt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na hagyjál ezzel a maszop-fideszezéssel.

A Jobbik támogatta odakint Viktort, most támogatták itthon is. Nem kell a magyarázkodás, a jegyzőkönyvbe az kerül, hogy megszavaztátok a Rogán marhaságát, szövetség van tenyér a tenyérben.

Aki kurvának áll ne magyarázza miért van ki a picsája.

Mellesleg lehetett volna másképp is csinálni, ugye:

www.parlament.hu/irom39/11729/11729-0006.pdf

De ha nem, hát nem.
csinájjunk békamenetet ! véggyük meg a fidesmaflaálamot !
@Fabius: Te meg azzal hagyjál, hogy a maszop+ péem+E14 aztán "tökös" ellenzék. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A földtörvényes eksön egyre inkább kivételt erősítő szabálynak látszik. Ráadásul ha tényleg nem értik miért baj a 4. módosítás és miért jogos a Tavares jelentés, akkor nagyon komoly bajok is vannak az alkotmányos felfogásukkal.

Neked tegnap sikerült megérteni, nekik meg nem. Azért ez csak megmutat valamit valahol.
@Fabius: Amúgy meg mit aggódsz egy olyan határozaton, amelyről te is írtad korábban, hogy kiröhögöd??? ;) Ha így van nem tök mindegy?
@Fabius: Na várj, te most komolyan elhiszed, hogy az európai ballibek érted meg értem aggódnak??? ;)
@Fabius:
Az államot konkrétan Géza hozta létre (élt: 997-ig), valamint I. Istvánt is. A gyermek a hit terjesztésében volt kiváló, és Koppány aprításában - mindkettőre szükség volt az akkori idők kényszere okán. Mindkettő kellett az állam kiépítéséhez és megmaradásához.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én olyat sose állítottam, hogy ezek tökös ellenzék :-D :-D Mert nem azok.

De a PM reakciója csak kint van a parlament honlapján, ahol rólatok csak annyi van, hogy egyetértően nyomtátok a gombot.

Nem is tudom így ki látszik ellenzéknek. Szerinted?
@Fabius:
Nagyon komoly bajok is vannak az alkotmányos felfogásukkal. Kövér például Pokol Béla elméleteit adja elő az Alkotmánybíróság szükségességéről.
Csak azt nem értem, hogy akkor a Béla miért vállalta az alkotmánybíróságosdit.
Pokoli egy helyzet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az legyen már világos Géb, hogy a Tavares jelentés 70. paragrafusát 593 szavazattal fogadták el, ellene összesen 1 db néppárti képviselő szavazott.

Ez pedig azt jelenti nem a ballibek, hanem Európa komplett aggódik.
@Dr. jenőke (jenőke):

Elfelejted, hogy az MSZMP Minisztertanács Tanácsadó Testületének egykori tagjáról teccel beszélni Pokol esetében.

Mégis mit vársz az MSZMP Társadalomkutatóját megjárt Kövértől? Közös a húr és azon pendülnek.
@Fabius: Ti ki vagytok akadva, amikor Orbán azt mondja nem őt hanem az országot támadják, de én nem lehetek kiakadva, ha azt állítod Orbán seggét nyalom, csupán azért mert nem hiszem el, hogy a Tavares jelentés a magyar nemzet (te és mindenki) érdekében született.

Nem lehetne valami normális kompromisszum ebben is kettőnk között??? ;)
@Fabius: Fábiusz te mint fővárosi értelmiség, hogy látod? A csúti szar tényleg ki akarja vinni hazánkat az EU-ból?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: majd megvitatjátik. De én pl pont azt irtam, h.aki ettől a jelentéstől bármit vár, az nem túl realista.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A Tavares jelentés a magyar nemzet (orbánia lakossága) érdekében született."
Olvastad a jelentést? Hányadik vagyok aki megkérdezi?
Gábriel a nemzetek európálya egyenes út a háborúhoz. A háborúkat 1526 óta a magyarok szokás szerint a vesztes oldalon fejezik be.
@GeoCracker: A jelentés csupán azt jelenti hogy mostantól a csúti szar pofájába köpni az EU-ban majdnem kötelesség.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Arról azért tudsz, hogy nem sokkal a II. VH után az EU alapító atyái is a nemzetek Európáját akarták, amikor elindították az úniót??? :)
Szocializmus, szocializmus!!! De hun van a 3,60-as kenyér?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Figy, szerintem nem akarja. Kb. annyira hitelesek a szövegei, mint a békamenet "nem leszünk gyarmat" molinója. :)
Viszont azzal a kérdéssel azért nem ártana foglalkozni, mi lesz azután, ha már nem lesz a mostani Unió?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tegnap kérdeztem emlékszel-e miért írok neked ilyen okádok módon.
Gábriel a ha és amennyiben te valóban hiszel abban az ideológiában amit hírdetsz, kérek olvasd el Nemeskürti István Önfia Vágta sebét című könyvét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
orbán egy rohadt rabló aki megalapított egy zrt-t 20-on valahány évvel ezelőtt kizárólag lopási célzattal a nemzet ellensége hanem a legnagyobb, a kurva annyát

tavares még nem is mond mindent amit kellene

brühüyyy
nemzeti tüzépeket !
nemzeti éttermeket !
nemzeti szálodákat !
nemzeti autógyárakat !
nemzeti pékségeket !
nemzeti papírboltokat !
nemzeti kocsmákat !
nemzeti mozikat !
nemzeti áruházakat !

felháborító hogy a foradalom után 3 évvel még
ezek mind ZETI k lehetnek !
@rodeo36: Igen ez sajnos egyre inkább nyilvánvaló mindenkinek. :( Ezért sem szavaztam már rájuk 2010-ben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A Tavares jelentés nem a mi érdekünkben született, azaz ezt el se kell hinni. Csak annyit mond, hogy a jelenlegi regnálók által kiépített rendszer nem felel meg Európa demokráciáról alkotott véleményének.

Magyarán, azok érdekében született, akik Európa többségi véleményét osztják, azaz a te érdekedben nem.
@Penivaldes:

igen, a 4 tigrisen volt butikja:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): OK rendben, bár egyszer azt kéne majd tisztázni, hogy nem igazán azokban hiszek, amit sokszor gondolsz rólam. :)
@Fabius: tegnap mar megkaptam, hogy nyalom a segged, egy magasztos fidesz droidtol, ezert csak annyit irok, en is ezt probaltam regelni, meg a pont ellenkezo hatast elero szentsegesen vedett es nem megsertheto jelkep vedelmet, ami bortonbuntetessel jarhat.

Amikor vissza kaptuk a koronat, nem sokra ra, sorban allva megneztuk a muzeumban, akkor helyen volt, es pont annyira tiszteltem en is, mint amennyire kellett, most mar ez is elcsepelt lett, mint a kokarda, mar nem neznem meg, pont azert amiert joerzessel a kokardat sem tudom magamra tuzni.

Orulet ami itt megy, es orulet mennyire osszehangolodott a szeljobb a fidesszel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A korona a magyar királyok legitimációját szolgáló eszköz (addig nem volt elismert magyar király, amíg nem koronázták meg vele). Hogy később hogyan kapcsolódott össze az államalapítással/államisággal, az egy hosszú folyamat, de sok alapja nincs, kivéve, ha az államiságunk csak megkoronázott király esetén értelmezhető.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Arról azért tudsz, hogy nem sokkal a II. VH után az EU alapító atyái is a nemzetek Európáját akarták, amikor elindították az úniót??? :)"

Ez nagyjából 60 évvel ezelőtt volt, egy európai állam által kirobbantott világháború után , amikor csak annyit lehetett remélni, hogy azt a vérgőzös nacionalizmust, ami évszázadokon keresztül keserítette meg az európai népek életét, ha teljesen megszüntetni nem is lehet, legalább korlátok közé lehet szorítani (akkor nem mertek nagyobbat álmodni). Erre a 2000-es években jönekek a kelet-európai országok szélsőjobb pártjai (mint a Fidesz, mert én őket is oda sorolom), mindent szétcsesznek és ott folytatják, ahol a II. világháborúban abbahagyták. Évszázados álmokat kergetnek és nem veszik észre, hogyan vesztette el Európa az utolsó évszázadban a vezető szerepét a világban, nem is vehetik észre, hiszen még mindig szétmorzsolt apró-államokban gondolkodnak, miközben a világ elmegy mellettük...

És Magyarországon mindezt azért, hogy egy felcsúti parasztgyerek kakas lehessen a saját kis szemétdombján...
@vakapad: ismerem a tortenelmet, ennek fenyeben, a parlamenti parkoltatasa cseppet ellentmondasos, es elgondolkodtato.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Legfeljebb. Viszont ez tőkekivonást jelent kicsiben, és nem jelent semmit nagypolitikailag. Hiába hitte azt sok mamlasz, hogy az EU megspórolja neki a szar odébblapátolását.
Erre írtam anno, hogy csodavárás van, és lesz fogaknak csikorgató csalódása.
@Fabius:
a dzsobbik sohasem volt ellenzék, ők őfennsége ellnezéke akiket lehet pénzért és kvártélyért mozgatni mint kesztyűbábokat, az a részük amelyik a vadabb marhaszart képviseli mint a cukibácsik és hasonszőrüek azok meg nagyon szépen beleillenek a fidesz zrt lopási programjába mert elterelnek figyelmet még lényegtelennek tűnő eseményekről is tehát jól szervezett bullshit ről van szó és számomra eza undorítóbb, mintha direktben benyalnának és szövetségre lépnének mint kedves koalíció a lopott holmiból részesedésért

soha semmit sem mértek el és nagyon jól koordináltak a törpével és olyan jól játtszák a cirkuszi bohóc szerepét, hogy meg is kapják aputól a tapsot

brühüyyy
@hun-bug: Jómagam sem vagyok híve a vérgőzös nacionalizmusnak, de a szervilis önfeladó mentalitásnak sem. Egyszerűen meg lehetne találni a helyes középutat egy olyan Európában, ahol minden nemzet békében él egymás mellett, miközben kölcsönös partnerségben és egyenlő bánásmód mentén intézik az ügyeket.

Szerintem nem olyan bonyolult ez. Itthon is mindenki ki van akadva ha Viktor központosított vízfejként viselkedik az országgal. Én miért nem lehetek azon kubukva ha ugyanezt csinálja az EU-s vízfej csak épp Európa másodrangúként kezelt népeivel???
@rodeo36: Ez nem teljesen így van azért. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hogy tovább ragozzam a témát (elnézést érte, korábban sem vitatkoztam az álláspontoddal, hanem kapcsolódtam hozzá), a korona ilyetén tisztelete az egyistenhívő vallásoknál akár bálványimádásnak is tekinthető. Ugyanakkor szépen mutatja az érdekérvényesítés zegzugos útjait, amennyiben a magyar nemesség (ha az aktuális király nem tetszett neki) fenntartotta a jogot magának, hogy a szentkorona nevében léphessen fel ellene (egyébként felségárulás, amelyet példás büntetés szokott volt követni, lehetőleg hetedíziglen). A szentkorona tan is valahogy ebből eredeztethető.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"...Európában, ahol minden nemzet békében él egymás mellett, miközben kölcsönös partnerségben és egyenlő bánásmód mentén intézik az ügyeket."

Ma Európa ilyen. Miért akarjátok szétverni?
Világos szabályok vannak, amiket be kell tartani és amelyek betartását vállaltuk. Épp a minap olvasták Viktorék fejére. Épp azért fog alakulni egy külön testület, hogy vizsgálja, mindenki betartja-e ezeket a szabályokat. Nem csak Magyarországot vizsgálja majd, hanem mindenkit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Így igaz. Scheppele asszony
1. Zsidó, vagy zsidó bérenc;
2. Nem ismeri a magyar viszonyokat;
3. Lefizette a liberális bankvilág;
4. Személy szerint utálja orbáűnt, mert az kitartott Anikó-sszonynál.

Nyilván kimaradt valami, de a lényeget azt hiszem összeszedtem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

amennyiben?

tételesen linkek és idézetek nélkűl csakis saját szavaiddal, ide nekem telibe, most!!!!

brühüyyy

ti sohasem tárgyaltok arról házon belűl, hogy mit is kellene tenni az országért és az egész népért? hogy eredmény is legyen!!!
2010 március GDP (maszop) 38500 milliárd HUF
2013 május GDP (fidesz zrt) 26500 milliárd
1977 GDP 27600 milliárd

azaz ma a fidesz zrt a ti segítségetekkel 1000 milliárddal az 1977-es GDP alá dolgozta és 12000 milliárddal a bajnai GDP-ből is elsinkófált
az államadósság (a statisztikai hivatallal ellentétben 95% körűli és a kinnlevőségek járulékai nem előnyötökre változnak ami 4500 milliárd plusz kiadás)

a többi rablómese

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezek szerint Európában mi vagyunk az egyetlen másodrangúként kezelt nép. Több nincs. Ráadásul az emútnyócévben még mi se vótunk azok.
@vakapad: tudom, hogy nem vitatkozol, hisz majdnem azt irod amit en, benne van a balvany imadat, a kivaltsagosdi, es az urhatnam dojf is, igaz agy horti vilagba revedo visszamaradt bagazstol nem varhatunk mast.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nincs másodrangú europa-i nép vagy ország csak hülyék vannak akik mint ti is a fidesz zrt-vel karöltve ebből akartok megélni otthon a hülyéket megetetve szarral és maszlaggal

brühüyyy
@rodeo36:

Ez nem egészen igaz, tekintve, hogy a GDP-nk a világválság hatására a 2005-ös szintre esett (kormányátadáskor is kb. annyi volt), és ma is ott van.
@rodeo36: ne varj olyat, amire nem kepes, valasza a tereles, es a kikerem magamnak elegye lesz, konkret tartalom es ertelem nelkul, felteve, ha nem lesz az egesz kopipeszt
/szánom, bánom, de így gyorsabb tapizni :) /
@hun-bug: "És Magyarországon mindezt azért, hogy egy felcsúti parasztgyerek kakas lehessen a saját kis szemétdombján..." +1

Meg azért, hogy még egy ingatlant tudjon venni valahol. Mert semmi nem elég..mert, ha másnak is van, az szar érzés nekik...megvan a mese a Kisgömböcről?
Erdogánhoz hasonlítja Orbánt a Der Standard

Erdogan és Orbán olyan mértékben osztják meg országuk lakosságát, mint egyetlen más politikus sem a kontinensen - írja a Der Standard.

hvg.hu/vilag/20130705_Kulfoldi_sajto_magyarorszagrol
@vakapad:
számokat ha szabadna?

brühüyyy
@rodeo36: Szerintem az lehet a baj, hogy te jobbik hivatalos linkeket nem igazán szoktál megnyitni, az ottani TV csatornákon pedig - amit amúgy sem nézel - nem igazán ismertetik az álláspontjukat. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Én miért nem lehetek azon kubukva ha ugyanezt csinálja az EU-s vízfej csak épp Európa másodrangúként kezelt népeivel???"

Mert saját magunkat helyezzük a második/harmadik/sokadik vonalba. Megvoltak a szabályok mikor beléptünk. Mi mentünk be/kérezkedtünk be oda.
Szerdán autós üldözés és verekedés is volt az Üllői úton, a Heim Pál gyermekkórház közelében.
A Blikk szerint a konfliktusban részt vett az az Sz. Ferenc is, aki nemrégen azzal került be a hírekbe, hogy biztonsági emberként a Fidesz-székháznál tüntető diákokkal szemben erőszakosan lépett fel.

www.origo.hu/itthon/20130705-blikk-a-heim-pal-korhaz-elott-csapott-ossze-ket-banda.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na azért az Erdogan féle gazdasági fejlődéssel szívesen kiegyeznék. :)
@rodeo36:

1989 = 100

2000 99,6
2001 103,3
2002 107,9
2003 112,1
2004 117,5
2005 122,1
2006 126,9
2007 127,0
2008 128,1
2009 119,4
2010 120,9
2011 123,0
2012 120,9
@Dr. jenőke (jenőke): "Az államot konkrétan Géza hozta létre (élt: 997-ig), valamint I. Istvánt is."

Eszednél vagy? Ilyet leírni? Blogger Geyza mindjárt égnek álló farokkal megjelen, oszt nekünk annyi:-)
@sírbateszezazegész:
Igaz.
Új Alkotmány helyett Alaptörvény, 2/3, manyup, trafik, minek soroljam?
A bőség zavara.
Mi változtunk, az EU kevésbé.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nono, az pesti értelmiség "hála a mennyek urának" erőteljes túlzás. Ha az lenne, nem blogolna, hanem lapítana a szarban.
Egyébként nekem sem válaszolt, hogy felmodhatja e a kormány az EU-s szerződést, ha a belépés népszavazással történt? Itt állok talpig tudatlanságban, és nem világosít fel a beste. De még egy rohadt bociskaramellámvan sem kárpótol:-)
@Dr. jenőke (jenőke): Figyu! Ha ez megvilágosodik, hogy a szíriuszi nőtény turulmadár és I. Geyza egyenesági leszármazója, nekünk annyi. Minimuff kaloda és setétzárka. Az ő szellemi setétségével mérhetőben:-)
@sírbateszezazegész: Ja tényleg, kivéve amikor ballib kormányok vannak hatalmon. Akkor egyből haladók leszünk még Brüsszel szemébenm miközben a trükkök száza is fejsimit érdemelnek tőlük. :)

Jut eszembe mikor jön el egyszer az a korszak itt is, hogyha kritikát fogalmazok meg az EU-val szemben, akkor ne legyek egyből fidesz seggnyalonc??? ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tegnap válaszoltam neked helyette, de biztos tahótlanítva vagyok nálad és nem láttad. :) Ha valaki tudja adja át neki.

"Ki lehet-e lépni az unióból?
A Lisszaboni Szerződés szabályozza az Európai Unióból való kilépés lehetőségét. Ennek a Szerződésben történő szabályozása az alábbiakban olvasható:

„49a. cikk

(1) Saját alkotmányos követelményeivel összhangban a tagállamok bármelyike úgy határozhat, hogy kilép az Unióból.

(2) A kilépést elhatározó tagállam ezt a szándékát bejelenti az Európai Tanácsnak. Az Európai Tanács által adott iránymutatások alapján az Unió tárgyalásokat folytat és megállapodást köt ezzel az állammal, amelyben az érintett államnak az Unióval való jövőbeli kapcsolataira tekintettel meghatározzák az illető állam kilépésének részletes szabályait. Ezt a megállapodást az Európai Unió működéséről szóló szerződés 218 (3) bekezdésének megfelelően kell megtárgyalni. A megállapodást az Unió nevében a Tanács köti meg minősített többséggel eljárva, az Európai Parlament egyetértését követően.

(3) A kilépésről rendelkező megállapodás hatálybalépésének időpontjától, illetve ennek hiányában a (2) bekezdésben említett bejelentéstől számított két év elteltével a Szerződések az érintett államra többé nem alkalmazhatók, kivéve ha az Európai Tanács az érintett tagállammal egyetértésben ennek a határidőnek a meghosszabbításáról egyhangúlag határoz.

(4) A (2) és (3) bekezdés alkalmazásában az Európai Tanácsnak, illetve a Tanácsnak a kilépő tagállamot képviselő tagja az Európai Tanács, illetve a Tanács rá vonatkozó tanácskozásain és a rá vonatkozó határozatok meghozatalában nem vesz részt. A minősített többséget az Európai Unió működéséről szóló szerződés 238. cikke (3) bekezdése b) pontjának megfelelően kell meghatározni.

(5) Amennyiben az az állam, amely kilépett az Unióból, később újra felvételét kéri, kérelmére a 49. cikkben megállapított eljárást kell alkalmazni.”

www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=1447

Én egyébként bármilyen döntést mindenképp egy itthoni népszavazáshoz kötnék.
@GeoCracker: A jelentéstől valóban nem lehet sokat várni, viszont előrevetíti az orientációváltozást és a hangulatváltozást Orbánnal és sleppjével szemben. És ebben az aspektusban, nem túl biztatóak Orbánék kilátásai. Magyarul: Az EU már kigombolta a sliccét... a következő aktus a térgyepeltetés lesz.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezek a madarak régen nagyon ledérek voltak, de azért talán nem mindegyik. Zeusznak például hat tyúvá kellett változni egy nász-projekt teljesítéséhez.
Azért hallottam valami aranyszamárról is.
No meg a hölgyek öröme Priaposz...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): azért, ha már oly büszkék a turultól nemzett lovasnyilas őseikre, ne felejtsük az "elkalandozások korának" meglehetőst vesszőteljes futását és 1222-t sem. Bár a tatátok kevesebb kárt tette ebben az országban.... és a tanároknál is kevesebbet.
@Dr. jenőke (jenőke): És az eredmény, aki felettünk most is uralkofdik? a Minitaurusz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem mondtam, hogy fidesz-seggnyalonc vagy...valahova belépsz, betartod a szabályokat...vagy kivágnak, mint macskát szarni...főleg, ha gyenge vagy és idióta...és így vagy rosszindulatú...
@Dr. jenőke (jenőke): A Lédának meg megérte... még Ady is kurirogatta:-) Oszt nem is volt hattyúk:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Blogger Geyza mindjárt égnek álló farokkal megjelen, oszt nekünk annyi:-)"

Nem szoktam olvasni az idiótát, szerinte nem István az államalapító?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: lassan lesz barmi terdepeltetes, addig vezenylo es a nyalonc jobbikja, kivezetik az uniobol az orszagot, na nem azonnal, ha szarban lesznek akkor kampanyolnak ellene a kov valasztason a jobbik tarsulas miatt, es a nyeresuk utan 2015-2016-ban szavazassal.

Akkorra mar a kulfoldiek eluldozve, haverok kistafirozva, hatarorseg felfejlesztve, sorkatonasag visszaallitva, tudomany, oktatas, gondolkodas kepesseg kiolve.
@vakapad: "magyar nemesség (ha az aktuális király nem tetszett neki) fenntartotta a jogot magának, hogy a szentkorona nevében léphessen fel ellene (egyébként felségárulás, amelyet példás büntetés szokott volt követni, lehetőleg hetedíziglen). A szentkorona tan is valahogy ebből eredeztethető. "

Szerinted, ha a Simicskáéknak kényelmetnné válik Orbán, vagy nem tejel megfelelően, ne adja az ég kirsik a szájukból az EU euró cucli, nem fogják ennek a ...-nakneknöknek feltartani a koronát? Bocsika. Piros lapot?
@Orica Középföldi: Nademosta Jenőke felvilágosította itten "subrosa", hogy a Geyza vóóót az:-) Persze lehet Jenci csak mételyt akar szórni a SzentIstván körútra:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
No, ne. Ismertetem a gazdasági eredményeket: a sas nem kapkod szűzlányok után, a cseresznye Chilei és Ulrik a dinnye meg csányi. A levél meg Prágából érkezik.
A darMOLtól jön meg Emese álma, de abból felriad, mert fejbeverte a küszöb a nyolcadik féldeci után.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem. Annál sokkal jobban függenek tőle. Orbán nélkül senkik és semmik.
@Dr. jenőke (jenőke): csak jelezném, az Emese név az "emse" (a vaddisznó csaja) szóból eredeztetendő:-)
@GeoCracker: Maradjunk az ócska parókás zsidókurvánál... és akkor a Jobbik is megnyugszik:-)))
@vakapad:
ez honnan van?
és összegszerűen a te forrásaid alapján mennyi 1989 HUF-ban?

teljesen valószerűtlen számok...

brühüyyy

jobb ha mi ketten ezt itt nyílvánosan, mert tanúlságos
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez nem baj, a baj az, hogy érveid nincsenek, általában

brühüyyy

mert nincs miről?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy az egész Horthy-revizionozmus tán arra vezethető vissza, hogy valamelyik főideológus azt hiszi, ha visszamegyünk oda, akkor, ami utána történt, meg sem esett... persze ennek kicsit ellentmond az, hogy Orbán és becses szobatársai a szocialista rendszer végbeléből bújtak elő, a nagy "túlélőkkel" együtt, ergo, ők senem lennének seholsenem...
Klasszikus scifi szcenárió... másik idősík, másvilág. Mondjuk az utóbbi kicsi nemzetünknek eléggé erősen kinéz.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az emse stimmel, de nem az Emesével. Ugyanakkor, ha igazad lenne, megmagyarázná, hogy gyermeke mitől Álmos.
No mindegy, sok hasonló szó van és és mégincs közük egymáshoz.
Például a Mózeskosárból Mózes nem a kosár nevet kapta.
@sírbateszezazegész: Azért nagy kaland lesz, amikor nosztalgikusan visszagondol Számoán, az ittfelejtett birtokokra, meer ugyi a nagy futás közben nem tudta, mint a zsebkendőt a négy sarkát felhajtani oszt batyut csinálni belőle, a talpa alatt pedig már lángol a rőzsetűz:-)
@rodeo36: "ti sohasem tárgyaltok arról házon belűl, hogy mit is kellene tenni az országért és az egész népért?"

Két-három mondatot vársz a programról és az elképzeléseikről?? :)

jobbik.hu/programunk

Az, hogy miket csinálnak a házon belül és kívűl ezek esetleg segíthetnek. :)

www.youtube.com/user/jobbikmedia/videos
www.youtube.com/user/JOBBIKparlamentVideo/videos
@Dr. jenőke (jenőke): :-))) De akkoris.-)

"Az Emese álma – eredetét, tipológiai jellegzetességeit és talán első feljegyzését tekintve is – egyike a legkorábbi magyar mondáknak. Álmos fejedelem származásáról szól, keletkezését 860–870 körülre, de mindenképpen 820 és 997 (Álmos születése és a kereszténység felvétele) közé teszik.
A monda nemcsak pogány, kereszténység előtti, hanem kimondottan archaikus jellegű. Mint az Árpádok eredetmondája, évszázadok múltán is jelentőséggel bírt, így kerülhetett be a Képes krónikába. Az első írásos változat keletkezésének ideje nem tisztázott, az azonban igazolt, hogy az Anonymus által feljegyzett és a Képes krónika által tartalmazott szöveg is egy régebbi közös forrásra támaszkodik.
Emese, aki a turulmadártól esett teherbe, Ögyek (Ügek) vezér felesége, Álmos vezér anyja. A monda szerint a turulmadár álmot sugallt neki, amiben Emese méhéből folyó ered, mely idegen földön terebélyesedik ki. Az álomfejtők szerint ez azt jelentette, hogy fiút szül, aki kivezeti népét hazájából, Levédiából, s utódai dicső királyok lesznek. (Az eredetmonda egy másik magyarázata szerint Emese álmában a turultól esett teherbe.)"

Mondom, hogy a Turultól esett teherbe:-) Mily érdekes a Léda párhuzam. Ja, hogy az a liberál változat? :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Felőlem akadj ki nyugodtan, de ettől még a tény tény marad. Hiszel amit akarsz, de azt megjegyzem, végtelen butaság azt hinni, hogy immár a komplett világ kritikája a 4. módosítás ellen csakis valami globális összeesküvés lehet.

Lófaszt.

Egyszerűbb ez: Orbán átlépte a demokratikus határokat. Ezt mondta ki az EP tegnap, de ezt mondja az összes jogvédőtől az ENSZ-ig kivétel nélkül minden megszólaló.

Lehet választani: elítéled érte Orbánt, vagy támogatod benne. De középutas kompromisszum ebben nincsen.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Nem viszi ő el sehova. Lajos letépné a fejét és a torkába hányna a szándék megfoganásának pillanatában. Itt lassan fű sem nő uniós támogatás nélkül, nem is beszélve a Lajosaranyról.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nu elolvasva a szcénát két következtetés vonható le:

1.Emese egy ordas ribanc
2. Álmos zabigyerek

Tehát Emese és Álmos nem család! Családi pótlékra nem jogosult:-) Ügyek meg egy bamba Ügetlen:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Csak az a baj, hogy reálisabb (empirikusan is), hogy ha kiteszem a lábam valaki esik, ha van megfelelő lift, lehet, hogy teherbe, de esik.

Rendben. Beletörődtem, hogy a szoptatós vaddísznő koca.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lemaradtam valamiről és kimdzsong véleménye tegnap óta mérvadónak számít? :-))

Amúgy meg én nem hagyom, hogy mások határozzák meg mit gondoljak a nemzeti jelképekről. El tudom én azt dönteni egyedül, hogy se tanként se levesestálként nem akarok gondolni rájuk pl. Szerintem ez mindenkinek menne, bármennyire is elcsépelik.
@Fabius: Most komolyan azt mondod, hogy Orbán ekkora pattanás lett a világ seggén, hogy már az ENSZ is vele foglalkozik??? :) Na neee.

Amúgy meg Orbánt ne azért basztassuk már, hogy a nyugat szerint milyen demokratikus határokat lépett át, hanem sokkal inkább mindenkit, aki az elmúlt 23 évben szétbaszta az országunkat.
@Dr. jenőke (jenőke): Amúgymeg... a Turulnem kétlábon jár? És ha csak eufemizmus a mondai setétségben... és Emese csak há" Turul esett meg valamely Vityaz (neve említésre sem méltó, de a módszer!!!) által?? :-)
@rodeo36:

Most kicsit az látszik, hogy szerintük a földtörvényért kiállás fölmenti őket a többi disznóság alól.

Hát nem menti föl a tegnapi-tegnapelőtti marhaság alól sem.

A földtörvény egy darab ügy - amiben a Jobbik fellépésének helyességét és Kövér genyózását elismertük mi is - de az összes többi meg mind másik.
@Fabius: Szolgálati közlemény... holnaptól nekeress:-) (9 napg) Alsómoládon töltön napjaim ner- és nettelenségben:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
na most megint ilyen kalap szarral jössz, a faszom fog dzsobbikos irodalmat olvasni, soha!!!! téged kérdeztelek és te nem válaszolsz, miért?

hogy beigazold amit az itteni fiúk lányok mondtak nekem hogy nem érdemes téged kérdezni, mert link vagy

brühüyyy

saját szavaid ??? esetleg valaha, 2 tömör mondatban lehet összetett mondat is
@Fabius: A Szilvási perről van véleményed? Jegeled, emészted, vagy "meleg a süti" ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te most velem szórakozol vagy az ENSZ beszólásról tényleg lemaradtál?

index.hu/kulfold/2013/06/18/az_ensz_fobiztosa_is_beszolt_orbaneknak/

Az remélem világos, hogy nem az alaptörvénybe foglalt kereszténységről, koronáról meg rezsibaszásról van szó, hanem a negyedik módosítás disznóságáról. Orbánt meg igenis baszogatni kell. Vagy esetleg imádkozhattok is szaporán, hogy eszébe ne jusson a hajléktalan lét után a jobbikos létet is betiltani és üldözhetővé tenni.

Mert megteheti, azt látjuk.
A Tavares jelentést követő EP szavazás eredményét Orbán Viktor a magyar nép elleni támadásként magyarázza népének, és nem a saját kormánya elleni törvényhozási gyakorlata elleni döntésként értékeli.
Ezt a fatális tévedést egyszerű logikával igazolni lehet a hazai joggyakorlás fényében.
Nálunk a parlamenti demokrácia a Fidesz túlhatalma miatt már régen nem a népakaratot fejezi, ki hanem kizárólag a Fidesz érdekképviseletét.
Ennek jegyében születtek és születnek meg azok a törvények, melyek ellentétesek az európai értékekkel.
Mennyiben járul hozzá ilyen gyakorlat mellett a szavazói szándél és akarat?
Miután ezek az alapvető jogok többségükben szemben mennek a nép érdekeivel, így kizárható, hogy a magyar nép ezt akarja, hizen akkor saját maga ellen lépne fel.
Orbán szerint az eu-ban politikai vita zajlik.
Ennek ellenére az eu-s felszólalásában az alapvető jogokról nem szólt, hanem gazdasági vonalra terelte - egyébként belföldnek szánt -
kampánybeszédét, és a rezsicsökkentés, valamint a gazdasági lobbizás volt a fő irány, amellyel támadt.
Ki lehet jelenteni, hogy választott védekezési stratégiája nem jött be, arroganciája és az eu
szemtől-szembeni sértegetése saját pártjának tagjaiban is ellenszenvet ébresztett, és ellene szavaztak.
Mindezzel elérte azt, hogy az ország egy elszigetelődött államként szerepeljen Európában, amelynek komoly gazdasági és politikai következményeire kell számítania.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jó pihit! :-)

Ha van mód ugorjatok át hertelend termált megnézni, elég király lett.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nincs véleményem infó hiányában, az meg negyven évig titkos, ami megjegyzem kurva gáz.

De láttunk már Nyírfa ügyet ami alapján nagyon is elkövethették amiről szó van, úgyhogy én bizony ki nem jelentem, hogy koncepciós az eljárás. De lehet, mert félteni Orbánékat sem kell.
@Mariann19: "Ezt a fatális tévedést egyszerű logikával igazolni lehet "

Szia szépem! :-)

Hol élsz szép királylány? :-) Logika, ész, belátásképesség, egy halk bocsesz, ezt elbasztam... itt?????
@Fabius: Azért elgondolkodtató Demeter elszólása a titkosszolgálatoktól fidesznek nyújtott információkat illetően... persze lehet, hogy csak a szél fújta be...
Szerintem is inkább lapozzuk, de tartok tőle, lesz itten még rövidesen bocsánatkérés és rehabilitáció, ja meg kártérítés milliószám...
@Fabius: Amúgy szerinted negyven év múlva ki fog emlékezni Orbánra a kisgyerekes anyákon kívül, akik rosszalkodó kiscsecseiket vele fogják riogatni, hogyaszongya: Zénóka! Ha nem eszed meg a spenótot eljön érted Orbán bácsi és ad neked egy trafikot! :-)
@Fabius: Nemmellesleg Szent Miklós is így kezdte, oszt nédde mán meg, hová fajult. Még Hacsaturi is neki tenyészti a pirosorrúakat:-)
Nem hallotta még... kifolyt tejbe utólag belesírni nem szabad...

"Demján kiosztotta Orbánékat
Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke kiborult és a kormányra borítja az asztalt."
hvg.hu/gazdasag/20130705_Demjan_kiosztotta_a_kormany
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Amúgy az egyetlen levonható tanulság az, hogy így teccenek rábaszni az állandó 20-40-80 éves titkolózásra. A drága honpolgár szó szerint BÁRMIT elképzelhetőnek tart, pro és kontra is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia kedves Vérnyúl barátom!
"Logika, ész, belátásképesség..."
Nem, ezt nem a kormányra értettem, hanem azokra, akik beszedik Orbán félrevezető szövegét, hogy a magyar nép érdekében és akarata szerint jár el, és ezért éri őt támadás.
Gyáva emberekre jellemző, hogy bírálatot úgy véd ki, hogy ártatlan szövetségesekre hivatkozik.
Miért személyében áll ki saját maga mellett, és védi meg a tetteit?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Ha ezt meg lehet tenni, akkor mást is meg lehet tenni"

Ezt a manyup lopás óta mondjuk, jó reggelt kedves balfaszok!
@Fabius: Most de gondolj bele. Szerencsétlen utókor... Eg 80 éve Orbán-székletmintát kell majd elemezniük. Amikor már a kutyaszar is 2 hét alatt szárad:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Pont ez a titkosítás lényege: ennyi év után se a Kalasnyikov, se a Nyírfa, se a maffia, se a Szilvásy ügy nem fog már érdekelni senkit.
@Fabius: Tényleg mindenki sorra kerül. Igaz mára már erősen leszűkült a választék. Ha a tempó marad, a Demjánnal megkezdödött folyamat erősödni fog, hisz ellenségre mindig szükség van, Ha már nem találnak, majd kijelölnek maguk közül néhányat:-)
@Fabius: És sem a Gripen, sem a Schnelcici kiflivége... Sic transit gloria mundgyér... azért szar dolog úgy élni, hogy szopatva úgy halunk meg, hogy még kollektive lábjegyzet sem leszünk a történelemben, de még csak kutathatók sem:-)
Lsd. Némethnét. Ő nem szarozik a titkosítással. Simán bedarál:-)
@Mariann19: Miért NEM... ugye így gondoltad.
Azért buli, hogy elvileg itt van az ubrorkaszezon, oszt ömlenek ránk HÍREK ÉS SPÉKELVE ÖMLIK A SZAR... bocs a vulgarizmusért...
@vakapad:
kösz,
ha az első sort nézem -és miért ne- akkor a magyar adatoktól ezek a számok jelentősen eltérnek HUF egységben
most nem tudom idézni de úgy emléxem MNB adatokat használtam és a magyar számok HUF-ban az én számaim

most még azt kéne kitalálni, hogy az IMF mivel számol, mert -azzal együtt, hogy nemzetközi szabály- mindenki másként jellemzi, és én a azt a számot kerestem amiben minden benne van úgy tűnik IMF más alapon számol

az Econstats -ban 1970-től vannak számok és nem azonosak azokkal amiket én kigyűjtöttem, és sajnálatomra az arányok sem stimmelnek

mindezek mellett fenntartom, hogy az EU EU-s befizetései nélkűl már a magyar gazdaság teljes agyhalál állapotában lenne és egyébként tényleg abban van mert ami onnan bejön ellopják Közgép alapon nem véletlen a Demján meg van őrűlve és joggal bár dögöljön meg a kurva annyának támogat egy rablóbandát mint bennfenntes többet tudhat és mégis most meg sír?

szóval

"véleményem": Magyarország már csődben van és nincs aki megmentse mert csak lopnak és lopnak semmi más

brühüyyy
"Fidesz: "rács mögé kerülhet a maffiabaloldal egyik központi figurája""

Rács mögé kerülhet a maffiabaloldal egyik központi figurája - így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy Szilvásy György volt szocialista titokminiszter a "kémkedési perként" ismert büntetőügyben első fokon letöltendő börtönbüntetést kapott.

hvg.hu/itthon/20130705_Fidesz_racs_moge_kerulhet_a_maffiabalolda

Tetszenek az ilyen percmegmondóemberkék nyilatkozatai.. remélem elgondolkodik majd Vácon a múlton, amikor magára szorul és "matyizik".
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" Úgy érzem, sokkal nagyobb tűz lesz ebből - mondta Demján SÁndor"

Nyakunkon az oligarchák lázadása, vagy mi lesz? :-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

tenyésszen ám neki a sarki naccsád gombákat a farkincáján! egy valamire való réngazda így szokja meggfogalmazni a hátulütőt.
@Fabius: én 80 évet hallottam, na de majd jön az E14 feloldja a titkosítást és beindítja az elszámiltatást is. ;)
@Fabius: Viktor félig szétégve kimászik a lávából és felrakja a fekete vasálarcot, hogy tovább folytathassa a galaxis megmentését?? ;)
@hacsaturján: Mi bvan? Eddig sunyiztál, mostmeg szellenetidézés közben előugrottál a lángoló csiperkebokorból? :-)))
@Fabius: ááá dehogy... kap még valami 4-5 milliárdot és egy bántatlansági igérvényt, oszt a Gaskóval egyszintre kerül... Kuka lesz, mint a néma levente.
(csak halkan üzenném innen néki: Ne higyj a görögök ajándékaiban! Persze bánja a fene, ha Laokoont csinálnak belőle:-)
@hacsaturján: persze amikor a kopakóla télapó nyúlta le a rénedet... meg se mukkantál... azóta is az akkor kapott kólaszállítmányt szlopálod:-)
"MKIK: csökkent a munkanélküliek száma
2013. július 05., péntek, 15:41
Szerző: MTI

Címkék: munkanélküliség; MKIK; GVI;

Kinyomtatom • Elküldöm
Az idei második negyedévben jelentősen, mintegy 42 700-zal csökkent a munkanélküliek száma az első negyedévhez képest, ami főként szezonális hatásoknak tudható be - közölte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (GVI) pénteken az MTI-vel saját becslésére hivatkozva."

:-))))))

Éppen ma csökkent fel ötszázzal:-) Bezás a Sanyi (Sanyo) napelemgyára... és viszi a cuccost Ázsiába. Merjünk nagyok lenni:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
nem tudom, ez a rész megragadta-e kend figyelmét:
"saját becslésére hivatkozva."

-főnökfőnökfőnök, hogyan nyaljunk be a viktornak, mégjobban hogyanhogyanhogyan????
-mondjunk neki jó híreket...
-demitdemitdemit?
-mondd azt, hogy csökkent a munkanélküliek száma.
-ezigenfőni, okosvagy bölcsvagy, jajdejó...
...de ez nem is igaz...
-írjátko oda alulra, hogy SAJÁT BECSLÉS SZERINT, kisbetűvel, osztjónapot.
Ki kell lépni az EU-ból, nem való ez a félázsiai nyalonc gábrieleknek, trafikosoknak....aztán egy kis idő, majd kinyírjuk őket a vezénylővel együtt. Automatice forgatókönyv. Nincs más választás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én aszittem Demján berágva szimplán rágyújtja a házat, de ...:-D
@rodeo36:

Második sor, GDP növekedés (ahol negatív, ott csökken). Egyszerű excel táblázatos számítással összehozható az a számsor, amelyet megadtam.

A legnagyobb baj nem a GDP, hanem a beruházási ráta, amely 16 - 17 % körül lehet, azaz az amortizációt sem fedezi. Lehet, hogy vannak még kihasználatlan kapacitások (a válság alatt csak leállították a gépeket, és ha van kereslet, beruházás nélkül újra lehet indítani), de 2 - 3 év múlva ilyen beruházási rátával nagy bajban leszünk.
@Fabius: ezt próbálom elképzelni de nem megy...)
@Secnir:

Saját becslésemre hivatkozva kijelentem, hogy a ziparkamarának nem jött meg az esze továbbra sem :-D
@Fabius:

Szilvásy utasítást adott Galambosnak, hogy kémkedjen, az meg kémkedett, miközben Laborcz elősegítette.

Csak nem a szemét EU ellen kémkedtek, és azért titkos, hogy ez ne derüljön ki, 80 év múlva pedig már úgysem leszünk EU tagok? Egyébként jobb helyeken a kémkedésért bitó szokott járni, úgy hogy nem értem ezt a 2 év 10 hónapot.
@Fabius: A rezsiről, és a monopol helyzetről még annyit, hogy nincs itt semmi monopolhelyzet az energiaszolgáltatók esetében.

Az volt valamikor, amikor a Matolcsy kidolgozta a privatizációt, de a "mocskos libsik" az "emúttnyolcévben" (2003-2004) ezt megszüntették az EU jogharmonizáció miatt.
Úgy is hívták a törvényt hogy a piac liberalizációja:
index.hu/gazdasag/magyar/gaz080130/ )
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szabadon választhatsz, vagy akár alapíthatsz energiaszolgáltatót. Ott volt például az EMFESZ, akik 10%-al alá mentek a gázárnak. Bele is buktak... (miután elfogyott a lopott cucc).
De most is bármikor válthatsz szolgáltatót akár havonta. Tessék bemenni bármelyik gázkereskedőhöz érdeklődni... És van jócskán kereskedő, mivel bárki beléphet a bizniszbe.

Akár a Lajos is indíthatna egy gázszolgáltatót, és a feléért is adhatná a gázt. (az EMFESZ-t annó 3 millió FT-ból alapították, - röhely).

El tudom képzelni, hogy szellemi apportként vitték be ezt is...

Szóval beleírni az EU-nak küldött OGY határozatba, hogy itten kérem monopolhelyzet van, akkora tudatlanságról árulkodik, ami után azonnal le kéne mondani. A saját törvényeinket nem ismerik a „tisztelt” képviselő urak…

És lehet, hogy az állampolgárnak alkotmányos joga hülyének lenni, de egy képviselőnél ez nem alapelvárás részemről.

Szóval ami most az energiaszolgáltatás terén folyik, az nem a monopolhelyzet megszüntetése, hanem pont fordítva. A Lajosék szeretnék a piacot bezsebelni, és egyedül uralni… majd „extraprofitot termelni”.
@Fabius: Ha ötmilliárddal kibélelnének, ráadásul nekik egy huncut peták-lyukba sem kerül, Te nem adnál félévente a morbid győzelmi jelenést? :-))
@Fabius: PL Ilyet:

"Ma hajnalban az EU csapatok támadást indítottak fövárosunk ellen azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes magyar demokratikus kormányt. Csapataink harcban állnak. A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével."

Az EU kivételével, Nagy Imre utolsó rádióbeszéde... és azóta eltelt vagy 60 év...
@vakapad: rosszul értelmezed. A FIDESZ kémek ellen próbáltak meg kémkedni...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Úgy látszik, csak nálunk gondolják úgy, hogy uborkaszezon van, és a naptól kábult fejünk, benne az agyunkkal nem vagyunk képesek józan mérlegelésre.
Bár, ahogyan látható, a tömény hazugság nálunk nem szezonális jelenség. A jól kiépített propagandagépezet télen, nyáron ott van a vártán.
@Blázser Bozsó: nemgenyázás, nen nyevtannácizás... csak jelzés... a többi stimmt...
"röhely)" röhej.
@Mariann19: Háma különössen brillantinoztam, de 9 napig nélkülözni fogsz. Az utána következő nélkülözésért ne engem okolj. Amúgymeg... szép firma vagyol.. assziszed nem olvastalak Benneteket tökivel egyetértésben osztottátok az irhámat, a belső- és külsőségeim, még a skeletonomat sem kíméltétek. Teeeee pedig könnyedén kijelentetted, hogy átlépsz rajtam, mint egy narancsos zsemlyén... szóval... leszerepeltél:-)
Nincs bocánat, megyek is felejteni délvidékre:-)
@Mariann19: Amúgymeg most olvastam egy hipertitkos kormányelőterjesztést. A lényege:

Nemzeti Spermiumnyilvántartó Központot hoznak létre, és minden egyes magyar állampolgár magját (12-és 60 között) a farkára szalaggal rögzített eredetbizonyító nemzeti színű zárjeggyel látnak el.
Az érintett körnek a legközelebbi Orbán körlevélben meghatározott időpontban közelessége lesz megjelenni a Nemzeti Spermamegjelölő Intézet helyi kirendeltségében megjelenni, bemutatni a spermiumszám szerint meghatározott vizygálati díj megfizetését igazoló közjegyzői okiratot, majd megfelelő eljárás után a tárgyi anyagot továbbfeldolgozás (zárjegyezés) céljából átadni. AZ ELJÁRÁS VÉGEZTÉVEL AZ IMMÁR ILLETÉKKEL LEROVOTT, FELCIMKÉZETT EJAKULÁTUNOT, TERMÉSZETES EREDETFORRÁSÁNAK INVERZ HASZNÁLATÁVAL AZ ÁLLAMPOLGÁT MEGFELELŐ TESTRÉSZÉBE "ANTIPÉNISZPUMPA" SEGÍTSÉGÉVEL VISSZAJUTTATJÁK, ÍGY AZ ÁLLAMPOLGÁRT SEMMIFÉLE KÁROSODÁS NEM ÉRI.

... na nem folytatom, pedig istenbizony bővebben is kifejhetném:-)))

PL: Aranykoszorús 60 év feletti nemzőképes magyarok díjazása, buzik, liberálisok testanyagának röggönyözése... stb...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Őszintén szánom-bánom bűneimet, többet nem leszek rossz.
Van, amikor a kisördög fickándozásra késztet, és íme, itt a nemezis.
Abban bízom, hogy az elkövetkezendő 9 nap megszépíti az itteni emlékeidet, és mindent elfelejtve visszatérsz ide hozzánk, a Varánuszra.
A te nemes lelkedhez a megbocsájtás illik különben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: örökmécsest állitunk mely hirdeti az utókornak Nyúlunk dicsőségét
@Penivaldes: Annyira ne írígykedjetek! +40 fokban várostnézni... azért spermapróbáló feladat:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ma aztán igazán brillantínozol.
Kisördög szindróma, vagy a nyaralás előtti fájdalmas búcsúzás markáns, férfias palástolása ez a ragyogása az elmédnek.
Ne izgulj! Visszavárunk!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudhatod, milyen jogszabályok voltak érvényben Horvátországban a hitelek kihelyezésekor. Nem lehet így összehasonlítani a két ítéletet.

A tegnapi döntéssel szerintem nagyon is jól jártak a felperesek. A bíróság rögzítette az árfolyammarzsot 1%-ban. 240 ft-os CHF középpel számolva az 2,4 ft. Ha visszamenőleges a döntés, komoly pénz ütheti a markukat.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: korodból adódóan neked is menni kéne..
értemm, ezért szöksz messze délre, hogy nehogy.)
@Mariann19: Természetesen, no a nem nemzőképes, hanem a bizonyítottan NER-képes egyedek különleges felmentvényt és segítséget kapnak, (pl. aktív közreműködő Schnellcici az anyagleadásnál, vagy az mintaadás közben az Nemzeti Alapvetés hangos felolvasása Semjén Zsolt által), esetleg a Teri néne Csuhajja Kézimunkakör teljes létszámú aktív közreműködésével történő aktív résztvétel és summás summa rum... a totális költségterítés:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja! Addig is nemzeti lobogó helyett özvegyi fátyol lesz a jelkép délvidéki távolléted ideje alatt.
@Fabius:

Bocsánat, tévedtem, semmi bitó:

Kémkedés

261. § (1) Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet részére Magyarország ellen hírszerző tevékenységet folytat, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott kémkedést szigorúan titkos minősítésű adat kiszolgáltatásával követi el, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki kémkedésre irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(4) Nem büntethető a hírszerző tevékenységre ajánlkozás vagy vállalkozás miatt, aki - mielőtt egyéb hírszerző tevékenységet fejtett volna ki - az ajánlkozását vagy vállalkozását a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének bejelenti, és a külföldi kapcsolatát teljesen feltárja.

A szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés
262. § A 261. § szerint büntetendő, aki a kémkedést Magyarország vagy a kölcsönös katonai segítségnyújtás kötelezettségét tartalmazó hatályos nemzetközi szerződés szerint Magyarországgal szövetséges állam területén, szövetséges fegyveres erő ellen követi el.
@Mariann19: áááá semmi ilyesmi... csak elerisztettem magam... 9 napig emélem, a NER kommandó TEK brigád, az északi sarkon fog letartóztatni.
@Penivaldes: Ne aggódj... néhány nertásnak nagy igyekeztéban nemcsak magja-, hanem ina is szakadna a nagy bizonyításvágytól.-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Alaposan megszervezted a magyar nemzet faji fennmaradását az NSK-val.
Minden részletre figyeltél, még a résztvevőket aktivizáló kedélyállapot fokozására is gondoltál.
Viszont nem szerepel benne az első gyermek után járó 300.000 Ft-os juttatás.
Az neked fog kelleni?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mondom, nem lennék most férfi. mert nehezen jöhet nekik össze az anyag ha ilyen az inspiráció:9
@Mariann19: Hát tudod, minden re én sem figyelhetek. Elég ha a habony-Simicska-Nyerges trió figyel. Természetesen a "dzsúszt pária most is" mellett a 300000 peták is őket illeti:-)
@Deepthroat:

A Videoton 800 milliós mínusszal zárta a tavalyi évet. Mi pénzt tolhattak ki onnan az elvtársak, bele sem gondolok.
@Penivaldes: A Semjén Zsóti által kontratenorban énekelt lelkesítő hím-anusz neked smafu? :-)
@Mariann19: Azért belegondoltál? Ittentű kezdve minden megszületett kisded, ha nemzetiszín szalaggal a bokáján jön a világra, automatikusan magyar állatpolgár... 10 év és 50 millióan leszünk:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Lövöldözés volt az Üllői úton, a Fidesz-székház védője is érintett"

Ááá ne örülj, nem fogják egymást lemészárolni.
@Mariann19: ááá persze, de rendes nmagyar ilyenkor a kukoricát mahgyar címerezi:-)
@Husz_János_Puszita: Azért érdekes lesz, amikor megjeleni a Szép Szőke hernczeg és pisztolyt tart - mongyuk az legmagyarabb magyar Deutschkmk Tamás , esteleg Szájjel Jóózsi fejéhez és közli: Péniszt, vag y életet!:-)
Nu, itt az ideje. Szavazzuk meg (és kivételesen komolyan) Mélytorok Elvtárs beidézet hozzászólása a komoly kategóriában a "Varanus havi fődijasa" és ezt mosz igaz szívemből írtam.
@vakapad:
ezek a "változások" borzalmasak, tulképpen a gazdaság az 1989 előtt jobban állt (1988 volt rossz akkor kezdtek baszakodni) mint utána borzalmas alacsony és csökkenő, az 1993, 1994 személyes ismereteim alapján is borzalmasak, nem akarok már annyit számolni, kösz, majd az élet bizonyít, te is egyetértesz abban, hogy az egész egy nagy határ szar és a teljes hozzánemértés és a teljes "csakraboljunk" felállás látszik ami végzetes...

az állóeszközök "állva" is amortizálódnak és gyorsabban mint használva, az álló állóeszköz (a hozzátartozó forgóval nem számolva) meg kidobott pénz azaz negatív

tehát igazadat aláhúzva maradtam üdvözlettel

Magyarország haldoklik

brühüyyy
@Fabius:
a levegőt mikor árazzák be?

a nagy nemzeti légügyi hatóság...teljesen fingszerű

rohadt kurvák

brühüyyy
@rodeo36: Csak helyeselve és példálózva: Egy épület gazda- és lakó nélkül 3 év alatt toálisan lepusztul... lakva 50 évig működik.
A NEMZETI SZÍVATÁS KORMÁNYA...

Ismét dolgozik a PÁRT ÖKLE, a Fogyasztásvédelmi Hatóság. Nehogymá valaki ne tudja, hol a helye

"A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a UPC tavalyi szerződésmegújításához kapcsolódóan állapított meg bírságot, amit a hatóság álláspontja szerint az újraszerződtetés során felmerült eljárási hibák alapoztak meg. A határozat nem érinti az érvényben lévő előfizetéseket, az előfizetőknek semmi teendőjük nincs az üggyel kapcsolatban - olvasható a UPC szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.
A UPC továbbra is folyamatosan, változatlanul biztosítja szolgáltatásait ügyfeleinek. A szerződésmegújítás ügyében a szolgáltató mindvégig együttműködött a hatóságokkal és a jövőben is a hírközlési biztossal kötött megállapodásnak és a jogszabályoknak megfelelően fog eljárni. A vállalat befizeti a bírságot, ugyanakkor megvizsgálja a határozattal kapcsolatos fellebbezés lehetőségét.

A UPC a szerződésállományának egységesítése, illetve az egyszerűbb, hatékonyabb ügyfélkiszolgálás és kapcsolattartás érdekében ajánlott fel tavaly novemberben szerződésmegújítást az előfizetőinek. A szerződés új módon való megkötése kizárólag formai változást jelentett, ami sem a csomagokat, sem a szolgáltatást nem érintette, és minden más feltétel is teljesen változatlan maradt. A UPC ezzel semmilyen hátrányt nem kívánt ügyfeleinek okozni, épp ellenkezőleg, a módosításokkal szembeni ellentmondási jogukat megtartva egyszerűsíteni kívánta a szolgáltató az előfizetők ügyintézési lehetőségét.

A UPC a szerződésmódosítás ügyében mindvégig, folyamatosan együttműködött a hatóságokkal. A fogyasztók érdekeit érintő aggályok rendezésére megállapodást kötött a média- és hírközlési biztossal, amelynek értelmében a UPC a korábbinál pontosabb, teljes részletességű és széles körű tájékoztatást nyújtott előfizetőinek az általa ajánlott szerződésmegújításról, és meghosszabbította a határidőt annak elfogadására vagy visszautasítására. A meghosszabbított határidőig az előfizetők kevesebb mint egy százaléka jelezte csupán, hogy nem kíván élni a szerződésmegújítás lehetőségével. Az előfizetők döntő többsége tehát elfogadta a szerződések formai egységesítést, és a módosításokkal kapcsolatos egyszerűbb ügyintézés lehetőségét választotta.

A UPC a jövőbeli esetleges szerződésmódosítások során továbbra is a hírközlési fogyasztói jogok biztosával kötött megállapodásban foglalt elveknek és a jogszabályoknak megfelelően fog eljárni. A társaság előfizetőinek, ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is minden joguk és lehetőségük megvan arra, hogy a jogszabályban meghatározott esetekben jelezhessék, ha nem kívánják elfogadni a szerződési feltételek őket érintő módosításait.

Az NMHH által most kiszabott bírságot a UPC Magyarország jogkövető módon befizeti, ugyanakkor a vállalat megvizsgálja a határozattal kapcsolatos fellebbezés lehetőségét."
"Drágább lesz az OTP
Szeptembertől áthárítják a tranzakciós illetéket."

Azééé elég kíváncsi vagyok, mikor lesz a Csányiból, piCsányi.... asszem nemsokára... a postabankmaci sorsára jut.
Perzse a legérdekesebb az lesz, amikor valamelyik éheskutya ráéhezik a Pintérsanya, vagy mondjuk a Seszták femili kicsinyke vagyonára:-) Ihaj!!! Akkor lesz ám csak móka, kacagás:-)
"Csak a harc

MAKAI JÓZSEF
// 2013 // júl // 05
CÍMKÉK:orbán viktor, rui tavares, európai parlament, belpolitika, országgyűlés, orbán-kormány, tavares-jelentés, európai unió

Az ellenség támadhat külföldről, és lehet a külföld zsoldjában álló hazai áruló is, nem számít: meg kell vele ütközni. Le kell győzni. Ez a nacionalista kormányzás lényege.

A nyári szünet előtti utolsó ülésén az Országgyűlés – a „Magyarországot megillető egyenlő elbánásról” szóló határozatban – elítélte az Európai Parlamentet, mert ott elfogadták a Tavares-jelentést. A parlamenti határozat célja, hogy „megvédje Magyarország szuverenitását és a magyar emberek egyenjogúságát Európában”. A parlament felszólítja a kormányt, hogy „ne engedjen az Európai Unió nyomásának, ne hagyja csorbítani az ország alapszerződésben garantált jogait, és folytassa a magyar családok életét megkönnyítő politikáját!”"
www.komment.hu/tartalom/20130705-kommentar-az-ep-az-eu-es-a-magyar-kormany-konfliktusarol.html?cmd=gettid&status=ok#komment
@rodeo36: Amennyire én tudom szeretnének egy élhetőbb országot megvalósítani, amelynek gazdasági alapja az ökoszociális nemzetgazdaság lenne. Ezt egyébként a zöldek, LMP stb. is szeretné csak ők a nemzetgazdaságot, piacgazdaságnak hívják.:)

www.levego.hu/sites/default/files/kiadvanyok/zoldkolts_tan_2008.pdf

jobbik.hu/rovatok/publicisztika/vona_g%C3%A1bor_nem_ill%C3%BAzi%C3%B3_az_%C3%B6koszoci%C3%A1lis_nemzetgazdas%C3%A1g
"Újabb devizahiteles vesztett pert a bankja ellen
MTI2013. 07. 05. 14:26
16
KOMMENT
CÍMKÉK:
devizahitel
Debreceni Ítélőtábla
Jogerősen elutasította a Debreceni Ítélőtábla pénteken egy devizahiteles keresetét, amelyben a hitelszerződés érvénytelenítését kérte. Ezzel a bíróság megváltoztatta az első fokon eljáró Debreceni Törvényszék idei ítéletét - közölte a táblabíróság."

www.origo.hu/gazdasag/20130705-ujabb-devizahiteles-vesztett-pert-a-bankja-ellen.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Értem. Tehát ha a fogyasztóvédelem nem védi meg a te és a fogyasztók érdekeit, akkor meg azon rinyálsz. :)
Csak nagyon halkan szólanék: Magyarországon nincs precedens-bíráskodás... szóval a hír önmagában megtévsztő. Sajna minden esetben egyedi elbírálás szükséges.

"A devizaadósok kérhetik a végrahajtás felfüggesztését
MTI2013. 07. 05. 17:00
SZÓLJON
HOZZÁ!
CÍMKÉK:
végrehajtás
bírósági ítélet
devizahitelesek
A Kúria csütörtöki, az árfolyamrésre vonatkozó döntése alapján a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara arra hívja fel a devizaadósok figyelmét, hogy a végrehajtást elrendelő bíróságtól kérhetik a végrehajtás felfüggesztését, és ez nem jelent számukra többletköltséget - közölte a pénteken a kamara."
www.origo.hu/gazdasag/20130705-a-devizaadosok-kerhetik-a-vegrahajtas-felfuggeszteset.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Közérdekű keresetekkel kell rendezni a devizások ügyét

"Úgy érzem, hogy most jön el igazán a pénzügyi fogyasztóvédelemnek az ideje, hiszen ez tipikusan olyan helyzet, amikor közérdekű kereseteket lehet indítani. Ez a probléma gyakorlatilag az összes szerződésnél fennáll, s az OTP még viszonylag korrekt volt, hiszen a teljes hiteldíjmutatóban még szerepeltette az árfolyamrést mint költséget, több bank ezt meg sem tette. Tehát most kell beadni közérdekű kereseteket, aminek azért van jelentősége, mert ahol vitatott egy szerződés, ott nem lehet végrehajtani; ezzel most jogszerűen meg lehet állítani az árverezéseket és a kilakoltatásokat”

mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/kozerdeku-keresetekkel-kell-rendezni-a-devizasok-ugyet-1170834
"A kakaduk profi tolvajok
Akár egy ötlépcsős zárat is feltörnek, csak hogy megszerezzék az üvegen át látott jutalomfalatot."

Hogy ez eddig nem jutott eszembe... bár ha a Szíjártót nézem....másnak igen.
"Ennél több céget még nem láttunk egy helyen

kernerzsolt GAZD ma 13:06 11 262
Olvasónk küldött egy fantasztikus képet egy Podmaniczky utcai ajtóról. Valószínűleg ide van bejelentve a legtöbb cég Magyarországon, amitől az egész ajtó úgy néz ki, mintha egy hatalmas étlap lenne. Az épületben működő cégeket ugyanis kötelező feltüntetni a bejáratnál."

És ami lemaradt:

Kaya Ibrahim-Josiph Tot-Ezüsthajó Korlátlanul Felelőtlen Társaság,
Fiatalnak már nem mondható Magor Urimuri Dzsentrik Magyar Szöveccsége Párt...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem becsülöd te túl a Petit?
Méghogy ötlépcsős zár. Minden nyitva van előtte.
Rendes versenyben a kakadu győz:))

Jó utat nektek, kicsit sárga vagyok. Csinálj szép képeket.

Angyal egyoldalú levelezést bonyolít veled itt. Biztos izgalmas.
@Orica Középföldi: Nem láom, nem érdekel. Nekem még működik az autoimmun rendszerem:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az árfolyamréstől még vissza kell fizetni a hiteleket.
@Fabius: Már megint melléütöttél a címnek! Több figyelmet!

"A Fideszoton Takarékszövetkezetet nem kell államosítani" helyett:

A FideszKoton Takarékszövetkezetet nem kell államosítani
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
""Ne aggódj... néhány nertásnak nagy igyekeztében nemcsak magja-, hanem ina is szakadna a nagy bizonyításvágytól.-)""

Ismerem!
- Rózsi lányának edzés közben ina szakadt!
- Erszs, ersze...
Orbán Viktor miniszterelnök pénteken levélben válaszolt Demján Sándor, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke korábbi levelére.
Szemelvény:
Orbán Viktor felidézi az elmúlt időszakban a magyar takarékszövetkezeti rendszerben tapasztalt zavarokat, amelyek "bebizonyították, hogy a rendszer nem tudja hatékonyan megvédeni sem a takarékszövetkezeti tagok sem a betétesek pénzét".

(És valóban...Nem tudja.)
www.vg.hu/penzugy/orban-valaszolt-demjan-levelere-407291
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

:D :D Utoljára prostikkal kapcsolatban hallottam, őket vegzálták vele a rendőrök az átkosban.
- Van Munkás cigaretta?
- Van.
- Itt az újdonság. Árok Kornél rágyújtott egy Tűzoltóra.
@Dr. jenőke (jenőke): Nehhany Békemenetes pedig ott ólálkodott. Árokot akartak ásni:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Minden megszületett kisded..."
Kik lesznek a keresztszülők mind az 50 milliónak?
Netán egy nemzetközi összefogás lesz belőle?
@Husz_János_Puszita: Elütte meg a Nagyfa gallériát.. láccik fijatalka vagyol, vagy csak később jött meg az eszed:-)
@Mariann19: Ne leledd... mindnek meglesz a maga keresztje... amúgymeg láccik nők is vagytok valahol... az ANTIPÉNISZPUMPÁS visszapréselés, egy szempillanatrezegtetést sem ért meg nektek... pedig ez olyan, mint amikor az állatleadás előtt szerencsétlen Dezsőbe kompresszorral visszanyomják a szart... már bocsánaT:-)
@Mariann19: Nem mellékesen hülyén fogok meghalni, a a a "Szerkezet", a péniszpumpa, elvileg szív, nem nyom.. szóval totál káosz:-) Már csqk azért, mert a biciglipumpa sem szívja le a levegőt a 14 collos belsőből, meg a focalapda pumpa sem csinyá vákuumot az ötösdöngőben:-) Persze, ha a focibuzi fejeknél alkalmazzák... tapasztalhattuk:-)
"Közszereplés: elkaptuk Habony Árpádot a parlamentben egy kamerával
2 hozzászólás

Csak egy rövid kérdést tettünk fel a Fidesz tanácsadójának, Orbán Viktor egyik legfőbb bizalmasának, akivel a parlamentben futottunk össze. Habony Árpád korábban róla készült fotók közlése miatt is perrel fenyegette meg a hvg.hu-t."

ÚJ KATEGÓRIA SZÜLETETT: Takony ÁRPÁD-ELŐD-ONDÓ-KONDÓ-TASLI-GUBA-TEHETEM, "MIKÖZÖDHOZZÁ SZEREPLŐ", így aztán cokikukik:-)
@gazoló: "Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a imgsrv02.kepkezelo.com webhelyhez
Javaslatok:
Navigáljon a kepkezelo.­com webhelyre
Próbálja meg az újratöltést: imgsrv02.­kepkezelo.­com/­images/­ds6q0jn7qznzkpnh­et81.­jpg
Google keresés:
"
Jajjajajjajajjjj itt avilágvége... akonyárpi Kenyeresórjáskerékpjtáa szarba került... Szegny Repedtsarkú KATA NÉZHET ÚJABB BETEVŐ MECÉBNÁS UTÁN:-)

""A könyvelő elfelejtett utalni" - Hajdú Péter cége végrehajtás alá került
2013. július 05., péntek, 19:10
Szerző: hvg.hu

Címkék: végrehajtás; Hajdú Péter; Frizbi Entertainment Kft.;

Kinyomtatom • Elküldöm
Felkerült a Nemzetó Adó- és Vámhivatal végrehajtás alatt álló adózókat gyűjtő listájára Hajdú Péter cége, a Frizbi Entertainment Kft. - írja a Velvet."
"A XX. század elsõ felében Argentína a világ leggazdagabb országai között volt. 1965-ben még az egy fõre jutó GDP nagyjából az olaszok és osztrákok (!) szintjén volt, bõven megelõzve Írországot, Japánt, Spanyolországot. Mára visszaestek a hatvanadik helyre ( en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita), Chile és Brazília mögé, miközben 50 éve még kétszer, illetve négyszer olyan jól álltak, mint ezek a latin-amerikai szomszédaik! Mindenkihez képest lecsúsznak évtizedek óta:

Hol rontották el?

Valahol a 30-as, 40-es években kezdõdött a komoly lecsúszás, azóta folyamatos a szegényedés. Az 1943-ban puccsal hatalomra került vezetés, Perón vezetésével államosítani kezdett, akadályozta a piacgazdaság mûködését, többes árfolyamrendszer vezetett be, protekcionista politikát folytatott, árhivatalt hozott létre, és részletesen szabályozott minden árat és a bért, állami költekezéssel felpörgette az inflációt, államosította a nagyvállalatokat és külföldi cégeket. Habár puccsal eltávolították, a következõ kormányzatok is egy erõsen koncentrált, kézivezérelt, mesterséges árrendszerrel szabályozott, a befektetõket, vállalkozást elriasztó rendszert tartottak fenn az idõ nagy részében. Ami egészen meglepõ, hogy ez azóta sem változott, a jelenlegi vezetés is ugyanezt a vonalat követi, és a 2001-2-es csõd után 10 évvel, a 100 éve folyó szegényedés közepette ismét gyorsul az infláció, leértékelõdik a peso, elûzik a külföldi cégeket, ad-hoc államosítanak, és jól láthatóan a csõd felé robognak.

Mi ebbõl a tanulság?

Talán csak az, hogy egyrészt a populista-demagóg politikával sokkal tovább lehet "etetni" a népet, mint gondolnánk, akár évtizedeken át is, és az, hogy a centralizált, gazdaság és vállalkozás szabadságát erõsen leszûkítõ rendszerek végül stagnálást, lecsúszást okoznak. Hiába jól eladható a választók felé a gazdagok, a multik megsarcolása, az erõs állami szabályozás, a mindenbe beleszólás, a vállalkozási szabadság szûkítése, az egyenlõsítés, a voluntarista gazdaságpolitika végül megbosszulja önmagát."

www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/16-citadella

Oszoljunk nertársak, oszoljunk.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagytiszteletű Szómágus Uram!
Lassú észjárásomnak immár felfoghatatlanok azok a szófordulatok, amelyekkel e helyen operálsz.
Nagyon fogok aggódni az elmédért, midőn délvidéki jártadban-keltedben a 41 fokos forróságban túlnyomás keletkezhet a fejedben.
Kell nekünk ide ez a koponya. A tied.
Na tessék még ez is.

Amerikai kongresszusi képviselő méltatta a magyarországi változásokat

Christopher Smith republikánus képviselő, az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke - aki kongresszusi küldöttség tagjaként látogatott Magyarországra - bámulatosnak nevezte a magyarországi alkotmányreformot és az új törvények sorát.

"Harminchárom éve foglalkozom emberi jogi ügyekkel a kongresszusban, és nagyon nagy hatással volt rám" mindaz a változás, amely Magyarországon végbement - mondta a politikus a Parlamentben az MTI-nek, miután tárgyalt Orbán Viktorral.

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/amerikai_kongresszusi_kepviselo_meltatta_a_magyarorszagi_valtozasokat/2340663/?utm_source=rssfeed
Fletóka nem hiszi el, hogy korábbi beosztottjainak már papírja is van róla, hogy hazaárulók. :)

www.facebook.com/photo.php?v=587953651235495&set=vb.187301974635606&type=2&theater
Huuu ezzel a technológiával végre tökéletes politikusaink lehetnének. :)

Megvalósíthatóvá válhat a fejátültetés

idokjelei.hu/2013/07/megvalosithatova-valhat-a-fejatultetes/
"Üresen tátongó, bezáró éttermek, visszaeső forgalmú fodrászatok, csakis kártyával fizető, borravalót nem adó taxiutasok jellemzik ma Magyarországot. A borravaló csökkenő összege komoly gondokat okoz a szolgáltatóiparban, többen arra készülnek, hogy a borravaló elmaradása miatt árat emeljenek, ezzel azonban további vásárlókat veszíthetnek. Mások már csak a túlélésre játszanak. "

hvg.hu/kkv/20130705_A_valsag_megolte_a_borravalot
@Mariann19: Ha a szómágia hatna, előttem heverne az összes némber, a Habonyárpi, a Laja, mega teljes szájerflakkcijó... és mégsenem... valaki valahol utat téveszme:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

alompar.kepeslap.com/images/6750/szalacsieinstein.jpg

volt már ilyen és lesz is. Eljátszották a műsort a népszerűség hajhászása mindent megér egyeseknek.
@Mariann19: a hajófrizbire meg visszatérva... annyira rohatt túl életszerű, hogy egy egyhónapos elmaradási utalás miáne a NAV FEKETELISTÁZIK... ha akar, akkor -12 hónaposokra is végrehajt, de a nem kilövésre szántaknál áltban 3 hónap a kihordási idő... javaslatom: A Petyus, cseréjjen könyvelőt... mondjuk a Simicskáéknál tudomásom szerint ippeg van szabad kapacitás:-)
Magyarország a 70. leggazdagabb ország a Világbank friss jelentése szerint, az egy évvel korábbi listához képest szegényebb kategóriába került. Előttünk az oroszok, a baltiak és több dél-amerikai állam.

A Világbank július 1-jén publikálta az országok egy főre eső bruttó nemzeti jövedelem (GNI) alapján történő, minden évben elkészített besorolását. 2012-ről 2013-ra mindössze két ország került alsóbb kategóriába: Magyarország és a fegyveres konfliktusok sújtotta Dél-Szudán.

Az évente frissített jelentés négy kategóriába sorolja be a világ országait, az egy főre eső GNI mennyisége alapján. Jelenleg 1036 amerikai dollár alatt számít egy ország alacsony jövedelműnek (low income), 4086 dollár alatt közepesen alacsony jövedelműnek (lower middle income), 12 616 dollár alatt közepesen magas jövedelműnek (upper middle income), efölött pedig magas jövedelműnek (high income).

Magyarország 12 390 dolláros egy főre jutó jövedelemmel a 70. helyen áll a 214 országot tartalmazó rangsorban. Megelőzi Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Lengyelország, Horvátország, mögötte van Románia, Szerbia, Bulgária, Montenegró, Ukrajna. Az élen Monaco, Liechtenstein és Bermuda áll, az USA csak a 18. Tíz éve, 12 570 dollárral, még a világ 29. leggazdagabbjai voltunk. (A rangsort elkészítették vásárlóerő-paritáson számolva is, ott a 70. helyen állunk, 20 200 dolláros összeggel.)
hirdetés

A tavalyi listához képest 15 ország besorolása változott, a többségé pozitívan. Mindössze két állam rontott: Magyarország a magas jövedelműből a közepesen magas jövedelmű kategóriába, a 2011-ben függetlenné vált Dél-Szudán pedig a közepesen alacsony jövedelműből az alacsony jövedelműbe került át.

Hat olyan ország is van, amely az idén Magyarországgal ellentétes utat járt be a fejlődési jelentésben, tehát mostantól már magas jövedelműnek számít: Chile, Lettország, Litvánia, Oroszország, Uruguay, valamint Antigua és Barbuda.

Míg a GDP, vagyis a bruttó nemzeti termék az országban egy év alatt megtermelt értéket jelenti, a GNI (bruttó nemzeti jövedelem) a GDP és a külföldi forrásokból származó nettó jövedelem összege - vagyis az országból kivitt és oda visszautalt jövedelem egyenlegét is tartalmazza."
/ origo/
Ja és persze a villamoskalauz Kata kenterbeverése em igen okozhat gondot... százzal több, vagy kevesebb... nem számít... csak a vagyon maraggyon egyke...
@Mariann19:

Tengermély--- http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_5_9h5rrlnh29.jpg---hódolat a hölgynek ezen a'sporttalan' nyáron!!
@Buga.Jakab: benzüllött? ;)
Nem minden intézetben engedi a napirend! :)
@Dr. jenőke (jenőke): érdekelne, hogy mi lehet az a rettenetes titok, amiról 2040-ig nem tudhat a plebs?
Egy olyan világban, ahol szinte évente változnak a körülmények.

A másik kérdésem pedig az, hogy miért éppen most lett aktuális? Mondjuk 2004-2007 között elkövetett bűnök kivizsgálásával eddig szöszmötöltek?
Még megérjük, hogy Káin aktái is előkerülnek valahonnan. :D
Nagyon politikai szaga van... szervesen büdös.

hu.wikipedia.org/wiki/Koncepci%C3%B3s_per
@Dr. jenőke (jenőke): háát (nem célom senki érzéseinek megbántása, de a tárgyilagosság okán), az akkori államrend alapján sok helyen katonai puccsnak neveznék manapság. Főként a bizánci kereszténység felvétele után érdekes kérdés. Szerintem jó érzékkel, ügyesen kihasznált egy alkalmat.
A teljes igazat talán soha nem fogjuk megtudni, mert utólag minden szééép :)
"Hiába ígérte Matolcsy György, hogy két lábra állítja a nyugdíjkasszát, ez 2012-ben (sem) sikerült. Miközben Magyarország az EU-átlagnál gyorsabban öregszik, nincs igazi válasza a gazdaságpolitikának a nyugdíjkérdésre. A látszatmegoldások helyét hamarosan a fájdalmas valóság veheti át.
....
Megbillent a nyugdíjkassza

De előtte nézzük meg, hogyan is "teljesített' 2012-ben a nyugdíjkassza. Matolcsy György azt ígérte még 2011 végén, hogy 2012-ben már "két lábra állítják" a Nyugdíjbiztosítási Alapot: vagyis a bevételek összege pontosan meg fog egyezni majd a kiadások összegével. Nos, a bravúr nem jött össze, a kasszát nem sikerült "zárni".

A társadalombiztosítási alapok hiánya tavaly ugyanis több mint háromszor akkora lett, mint az előirányzat. Ide tartozik a Nyugdíjbiztosítási Alap (vagyis a nyugdíjkassza) és az Egészségbiztosítási Alap (E-alap). A 2012. évet az nyugdíjkassza az előirányzott nullszaldóval szemben 70,8 milliárd forint hiánnyal zárta, miközben a megelőző évben az alap hiánya csak 0,2 milliárd forint volt. A nyugdíjkassza kiadásai annak ellenére haladták meg a bevételeket, hogy azok az előirányzatnál jobban teljesültek.
...
Nem mondhatni, hogy a pénztári rendszer tökéletes volt, de nem árt arról sem megfeledkezni, hogy ami most kiadás a költségvetésnek, az később megtérült volna, a tagok nyugdíjának 25%-át ugyanis a kasszák állják/állták volna.

Játszunk a számokkal, hogy érezzük a nagyságrendeket. 2012-ben az állam 2643,2 milliárd forintot költött nyugdíjakra - képzeljük el, hogy ennek a tehernek a negyedétől megszabadul a költségvetés, ha 2012-öt vesszük alapul ez 660 milliárd forint, vagyis az egész éves hiány 110%-a."

privatbankar.hu/ongondoskodas/a-kormany-tudomast-sem-vesz-a-nyugdij-katasztrofarol

Jó elemzés, számokkal és grafikonokkal.
@Varánusz

Te is csak támadod mindig a nemzeti oldaltot. Soha egy jó szót nem szólsz. Te is valszeg a nemzetközi karvalymultibaloldaltavares szekerét tolod. Há` hol élünk?
Nem érted, hogy ez az, amit a zemberek akartak? Mutyit, kihaénnem hozzáállást, mert mi megmutassuk a világnak, hogy ha vmit a gumicsimmás tszelnök a fejébe vesz, akkor az úgyis lesz. Biza
@Husz_János_Puszita:
Ezt tudja mindenki, aki egy kicsit is müveltebb egy majomnál. Akinek meg szólna szó szerint a majom, de méginkább annak szintje alatt van, minden tekintetben.

Hagyni kell a tszelnököt még 4 évig és vége lesz ennek az ámokfutásnak. ha most mégis megbukna, amit kétlek, hisz akkor megoldanák ezek a választási csalást is simán, akkor megint visszajönne rá 4 évre. Kell ez nekünk?
@1kivancsi: helyesbítek. A történelmet mindig a győztesek írják...
@Husz_János_Puszita: De. Ideiglenesen, mint anno az oro-sokk.... remélem azért nem annyi időre.
@Jaffar:

Nem tudom, erősen koncentrálok hogy mi legyen? Nem tudok dönteni.
Nincs mit dönteni, hisz ha nem velük vagy, ill. nem azt fújod, amit ök, akkor itt helyed nincs. Ellenség vagy.
@gazoló: Kedves vagy, de a Jimi Hendrix-féle nekem az etalon...
@Jaffar:

Párszor már leírtam a véleményem, nem ismétlem magam. Választási lehetőségek:

1. rossz
2. még roszabb
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

++

Nekem is de most épp a "megyek dél felé a szabadság felé" sora miatt jutott eszembe!
Valahányszor kilépünk a határon 1evegőt szívni,párommal egymásra nézünk mosolyogva és egyszerre mondjuk..végre elmegyünk ebből a "kis genya" országból,amit azért rettentően szeretünk,de ilyen lett amilyen!!
@gazoló: mi már assem... ott vagyunk, oszt kész... 0.1 sec az aklimatizálódás... felejtünk mindent. emlékezni.... nem akarunk. a túlélés záloga.
@Husz_János_Puszita: köszi. ha esetleg túléjük... nézz képeket. Reményein szerint csodát látunk. Ha sikerül, megosztom Veletek. Ha nem... you are remember...
Ebben a nyáresti 'fülledtségben'kis esti zene...........

www.youtube.com/watch?v=ZxtZXAmo2cY
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A fotó izédre tölcsed felfele amiket ott lövöldözöl, baromi jókat tudsz!
Amúgy Andalúzia miatt nagyon utállak, de befogott orral megnézem a képeidet. Hová röpülsz? Malagába?
Mindegy, a segged fekete mostantól... ne felejtsd a képeket, te mázlista!-:)))
Szia Knóssz. Ezt a ruszki köteléket bűn lenne kihagyni nem?? :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hajdú Pjotr a napokban Habony Árpival ácsingózott, majd elvonultak a Kempinskibe kajálni.
Egy lesifotós lekapta még az elején a rendez voust, és az éttermi lakomára is benézett.
A fotósnak pedig egy per néz ki, mert "civileket" tilos fotózni.
Mindenesetre a bulvár és a politika nálunk kéz a kézben jár.
Látszik a politika szellemiségén a nagy összeborulás.
@gazoló: Szia Gazoló!
Látom, te is szomjazol egy kis kézire.
Addig is a forró nyárban hűtsd magad egy kevés nedűvel.
Jönnek jobb napok is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagyon szép és élménydús napokat kívánok jó időben!
Szia!
@Knósszosz:
üdvözlöm Andalúziát...
Sevillá-ban vigyázz van egy öreg várkastély ami hotel is annak külön személyes üdv

brühüyyy
@Mariann19:
Szia!!
A tapsihapsi vagy répát ropogtat, vagy csomagol.
Ezért van csöndben.
Én dél hispániáért nagyon irigylem, de majd gyönnek a fotók és akkor elnézőbb leszek vele-:))

Malaga, Sevilla, Cordoba, Granada... kurva életbe, mielőtt még - látni szeretném őket!!
Ha már Granáda, akkor ez:
www.youtube.com/watch?v=UXvaI96GFh8&noredirect=1

Ez valami...
Ma kocsiban hallgattam a Buék 2001 rádiókabarét.

www.youtube.com/watch?v=9vz5DCVqWhA

15.00-tól 9 perc, Éles-Nádas . Baromi jó :)
@rodeo36:
Espana... bűvös szó...
Imádom.
A nyelv fantasztikusan szép, az emberek (tapasztalatom szerint) kedvesek-segítőkészek, és; mediterrán vidék, ami nálam mindent visz!

Imádom és egy extremaduriai paella, az most lecsúszna, kurvaéletbe!!
@Knósszosz:
Előételnek egy jeges Gazpacho, sztán gyöhet az igazi élvezet:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Paella_koeriernavarra.jpg
mmmhhhhmmhmm...
Az igazi paella szerkesztő készség persze nem ilyen zománcozott izé, hanem vas. Mint az igazi ungarische bograge, de minima alménom.

Én így tudom, kéretik felvilágosítani, ha nem teljes az infóm, jó?!
@Knósszosz:
A képen látható paella csak kezdemény, a hosszúszemű rizs és a legfontosabb alkotórész a sáfrány, csak később kerül bele.
Jótvágyat!
@kifordított nagyanyó: "Szóval ha vidéki bácsika a jobbikra szavaz,mert a cigányok folyton meglopják,akkor ő most náci?"

Miért is ne? Ismerek ilyet. Ott a hóna alatt az SS tetoválás is. 100% vidéki, öreg bácsi, és teljesen náci.
Ehehe, azert a trafik is futja meg a kis szimpi koreit:

www.sonline.hu/somogy/kozelet/visszautasitjak-a-polgarmesterek-az-allami-dohanyceg-kereset-505437

Ha ezek nem fognak lampavason logni 1 honapon belul, egesz meg leszek elegedve, hogy micsoda civilizalt orszagban elunk :)
@Knósszosz:
ez valami előfőzöcske a paella címén? szépen néz ki, de a paella lényege az. hogy mint törökök vasserpenyőben, vagy vagy vaslapon (öntöttvasvastálca) ami alatt folyamatos a faszénparázs és meg kell pörkölni azaz összesütni, ilyen hosszú lével én még nem láttam paellát...de ahány ház annyi szokás, de a paella tálaláskor sűlt ételt és sohasem főtt

a többit rádbízom

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hogy mást ne mongyak: annya picsáját a bogár nak is

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azt amit olvastál több helyen is ma...és fenntartom, a nagyságrendi különbségek az IMF más alapon számol

brühüyyy

magyarország 10 hónapja (minimum) teljes államcsődben van
@Knósszosz:
ha emlékszel rá amikor ott az orrod előtt szedi le a rúdról a füstölt sonkát és előtted szeleteli papírvékonyra valamint az összes többi "disznóságokat" is friss ropogós barna kenyérrel és cserépkancsóban a bort...ez olyan borpincés izé

a paellát is olyan helyeken tudják és annyit kell róla tudnod, bármit is tesznek bele füstölt szalonna és füstölt sonka zsírján pirítják az egészet fedés nélkűl lassú faszénparázson állandó forgatással a rízs is ott készűl ahhoz bort vagy vagy valami gyümölcslét adagolnak ami beleízesedik az egészbe, sohasem főzik, az a lényegét veszi el

brühüyyy

jóétvágyat
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ősi, félszámi szokás, hogy csendbe figyejjük a szellemi horizont mérhetetlen tágulását, ám, ha rénes szakmát akárcsak mekközelíti egy gumicsimmás, kokastulajdonos, nagypofájú nyikhaj, akkor fölhorgadunk a pipánk mellül, miszerint kushaggy köcsög!
@rodeo36:

tücsökpárolás. az újkeletű gasztronómija csimborasszója, miként a szarvasgombás mangalica szalonna pacalos yoghurt öntettel. a katalán parasztot meg le köll fogni.
@1kivancsi: úgy látom csak Te vetted észre...

pedig qva jooo szólyáték volt... nagyon büszke vok
@Knósszosz: itten válaszolva. Trafikilag a Délinél a még működő, ezer éves kistrafik (gyerekkoromban cukorka volt, és ma is árul ajandékcuccokat) mellett nyílt a nemzeti fehér kirakat.
Miközben lefotoztam Hobo sorai jártak az eszembe: meztelen enberek sirgödrüket ássák.
Magyar Természetjáró Szövetség elnöke, Garancsi István, "Orbán Viktor zsoldosa, csókosa és csatlósa", a Videoton FC tulajdonosa azt az ígéretet kapta a kormányfőtől, hogy "mutasson rá bármely ingatlanra, azt a kormány azonnal átadja neki, (...) azonnal felújítja, sőt még pénzt is ad az üzemeltetéshez".
@GeoCracker:
... ja.
De legalább már törvényileg szabályozva ássák és munkavédelmi oktatást is kapnak előtte.
Amit ide írnék, azt most inkább nem...

Inkább egy kezdő sor(ok):
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat"

Eljön az idő, amikor ezt is betiltsák? Meg azt, amivel a mai posztot indította Fab?
Lehet... és az is lehet, hogy ezt mi zárt körű ülésen vitatjuk majd meg. Lehet.
De ez a tolvaj szarházi, akkor is meg fog bukni. Ha nem 14-ben, hát később, de a sorsát nem kerülheti el.

Mi meg addig akkor is tépjük a szánkat, ha olykor kilátástalannak látszik is a helyzet, mert az nem lehet, hogy beletörődjünk egy olyan rongy ember diktatúrájába, aki tönkretesz itt mindent!!

Elég...
@Knósszosz:

++++1

Az én szavaim elfogytak. Pótcselekvés ez is itt, a kommentelés. Tenni kellene most már, de nem tudom mit. Tüntetni voltam már többször. Kevesen vagyunk.
@Husz_János_Puszita:
Akkor tripla +1 részemről!
Hol van az a tömörülés, ami mögé odaállhatok? Hol van az az ember, aki képes megfogalmazni azt a kurva nagy felháborodást, amit érzek én és nem csak én!

Egyfolytában arról beszélünk egymást megpróbálván überelni, hogy ki-miért alkalmatlan ellenzéki vezetőnek. Hát, ez... ez egy rakás szar. Így sehová nem jutunk, maximum a töketlenség Jung Frau-ját ostromolhatjuk, de azt meg minek, mikor van annál magasztosabb csúcs is amit meghódíthatnánk, a kurva életbe... például egy tróger nélküli ország.

Ami a miénk és nem egy szar focista hitbizománya, a rohadt életbe!! És ami nem csak miénk baloldali liberálisoké, hanem azoké is, akiket megvezetett Orbán.
Ebben az országban mindenkinek kijár, hogy személy szerint ne kelljen rettegnie mondjuk önkormányzati tisztségviselőként attól, hogy ha nem megy tüntetni Bajnai ellen, akkor kirúgják.

És lehetne sorolni, de fölösleges.
Ma este nem váltjuk meg a világot, viszont törekedni kell rá holnap és azután, meg azután is.
@Husz_János_Puszita: Plusz volt még hozzá az ŰK is.
@nemecsek ernő áruló: Egyikünk se turul és "árpáccsáv" mániás szerintem,kisgyerek.

@Deepthroat:
De az az "árpáccsávos " zászló,már csúnya náczi dolog lett.
@kifordított nagyanyó: " az "árpáccsávos " zászló,már csúnya náczi dolog lett"

Mert nem kell terelni, teljesen nyilvánvaló, hogy erre akartok hasonlítani:
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Hungarista_1_h.svg&filetimestamp=20070816004246&

Csak az a fránya törvény az önkényuralmi jelképekről...
Hmm, szóval ez a bank lesz ami alá a többit begyúrják?
@nemecsek ernő áruló: Egy csomó régi címerben benne van,de hát azok csak pár száz évesek.
+ USA zászlóban is.
@kifordított nagyanyó: Jajj, persze, és a náci haverjaid az USA majmolása miatt lengetik ezt a zászlót, amit hivatalosan egyébként trónon ülő uralkodónk soha nem használt. Ne nézzél már ennyire hülyének! Mindketten tudjuk az igazságot, csak ti gyáva szarok vagytok felvállalni önmagatokat.
@nemecsek ernő áruló: Mi van öccse?Megdobáltak a melegfelvonuláson,hogy ilyen hisztis vagy?
@nemecsek ernő áruló: És aki nem ült trónon?
Amúgy mondom:címerekben volt.
Egy többszáz éves jelkép.
@kifordított nagyanyó: Nem voltam melegfelvonulni, de a náci haverjaid azért körbevettek 3 embert vagy harmincan... ohh várj: ezt nem a cigányok szokták? Fehércigányok Jobbikos jelmezben, ejnye, no! Csak nem igazam volt múltkor! :P
@nemecsek ernő áruló: Reméltem,hogy ez előkerül.
De ha valamiben véletlenül egyetértek veled,téged az sem érdekel.
Akkor meg minek?
@kifordított nagyanyó: "többszáz éves jelkép"
És ki nem szarja le? Ha 37895-ször nem lett elmondva, hogy Szálasira emlékeztet, és sérti egyes honfitársaid érzékenységét, mert talán a rokonait ezen jelkép alatt lőtték a Dunába, akkor egyszer sem. Ezek után két lehetőség van:

1.) Ti vagytok a világ legnagyobb faszkalapjai, akik szarnak rá, hogy honfitársaiknak jó legyen, polgárpukkasztásból jó lesz, csak lehessen teli szájjal röhögni azokon, akik a rokonaikat vesztették el

2.) Vagy veszélyesen hülyék vagytok.

Melyik jelenti igaz magyarnak lenni? Az ostoba tuskó, vagy a tahó tőparaszt?
@nemecsek ernő áruló: Bocsika.Ha a szent koronát használták volna jelképnek,akkor azt is tiltani kéne?
@kifordított nagyanyó: De nem azt használták. És látom, nem érted, miről beszélek. Nem tudod (ostoba vagy) vagy nem akarod (tahó)?
@kifordított nagyanyó: Ha nem tetszik a melegházasság, ne házasodj melegekkel!
@nemecsek ernő áruló: Hiába fröcsögsz öcsi!
Ha bunkó vagy attól nem lesz igazad.
@kifordított nagyanyó: Tudtommal felszabadultunk az orosz elnyomás alól, és emlékeim szerint a ruszki uralom rossz volt, amit el akartunk hagyni. Így az oroszok pont nem követendő példa.

Nem vágom, mi közöd neked ahhoz, hogy más mit csinál otthon az ágyban, és miért lesz neked attól rosszabb, hogy két ember, aki szereti egymást élhet együtt boldogan, és örökölhetnek is egymástól, vagy örökbe fogadhatnak gyermeket - még ha azonos neműek is.
@nemecsek ernő áruló: Látod,látod.
Csak azt látod meg amit akarsz.
Nem baj öcsi.Még pár év és felnősz.
@nemecsek ernő áruló: Ha otthon az ágyban csinálják,akkor semmi baj.
De ez kissé más téma.
Spec. én ezen a téren a nőkkel szemben sokkal elnézőbb vagyok.
De valahogy nem kéne átesni a ló túlsó oldalára.
@nemecsek ernő áruló: Nem értem.Miért baj az, ha valaki fekete ruhában piros.fehér csíkos zászlót lobogtatva vonulgat.Miért lesz ettől valakinek rosszabb?
@kifordított nagyanyó: Mit értesz az alatt, hogy átesni a ló túloldalára. A pride már rég nem seggriszáló hímringyókról szól, hanem egy teljesen kulturált felvonulás a melegek egyenlő jogaiért, amiről ha levesszük a szivárványos zászlót, és lecseréljük Orbán poszterre, még békemenet is lehetne.

Egyébként a leszbikusokkal szemben elnézőbb vagy, arra van egy szép magyar szó: álszent.
@nemecsek ernő áruló: Egyébként ezekről kérdezheted a felvonulást hülyeségnek tekintő melegeket.
@kifordított nagyanyó: Mert ilyen fekete ruhában vonulgató, piros fehér csíkos zászlót lengető emberek lőtték Dunába a rokonait, miközben ugyanazt mondták szó szerint, mint most a Jobbik. Azért.
@nemecsek ernő áruló: Lószart vagyok én álszent.
Csak -nyilvánvalóan- az nekem sokkal szebb.
Nem tudom te hogy vagy vele...
@nemecsek ernő áruló: És azoknak az érzékenységére,akik mástól undorodnak,nem kellene tekintettel lenni?

Viszont a kéményseprők és néptáncosok eléggé félelmetesek lehetnek.
@kifordított nagyanyó: Én szoktam leszbipornót nézni, de itt most nem ez a kérdés. Amikor az a kérdés, hogy házasodhassanak, vagy élhessenek egyenlő jogokat biztosító regisztrált élettársi kapcsolatban, akkor nemtől függetlenül mondom, hogy igen.
@kifordított nagyanyó: Valamilyen szinten biztos, de én például, és pár meleg barátom sem mentünk ki a melegfelvonulásra.

Van az az idegesítő dolog, hogy az öregasszony beköltözik egy kollégium mellé, aztán sipákol, és rendőrrel fenyegetőzik, amikor koncert, meg ivás van. Az ilyenről teljes joggal mondjuk, hogy seggfej, mert minek megy oda, ha nyilvánvaló, hogy zavarná?

Na hát így vagyok a buzifelvonulást látogató jobbikosokkal.
@nemecsek ernő áruló: Nos,ez egy eléggé elgondolkodtató kérdés,amiben nem tudok dönteni.
A fene tudja.is-is
Sokan a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolatának tartják.
Régebben még a Havas Henriknek is ez volt a véleménye,hogy a melegházasságnak legyen más a neve.
Van pár olyan kérdés amiben én nehezen tudnék dönteni,mert erre is,arra is hajlok.
@kifordított nagyanyó: Ne nézz le nagyon, de izraeli példát hozok:

Ott a házasság férfi és nő kapcsolata, és kizárólag egyházi szinten lehet megkötni, gyakorlatilag mondhatni az államnak ezen felül köze nincs hozzá.

Viszont pontosan ugyanazokkal a jogokkal be lehet jegyeztetni regisztrált élettársi kapcsolatot, amihez az egyháznak semmi köze, azt közjegyző előtt a városházán csinálod.

Na hát errefelé indultak el Gyurcsányék is, amikor behisztizett a Jobbik, hogy akkor a házasságnak mi értelme, ha ugyanazt kapják az élettársak is, és akkor jajjderossz, senki nem fog házasodni...

Nem mintha jártam volna templom környékén anno az esküvőm napján.
@nemecsek ernő áruló: Basszus!Muszáj lesz zsidóznom egy kicsit,mert kezdünk normálisan társalogni!
Vagy nácizzál már le!

Én egyébként simán ellennék egy olyan országban,ahol a nácik tüntetnek akár a zsidók ellen.(Nem személyes)
A másik héten meg ugyanott a zsidók tüntetnének a nácik ellen.
Tudom durván hangzik,de miért ne?
De lehetne ezt kutyások-macskások verzióban is.
És akár ellentüntetők is lehetnének mindkét rendezvényen.Persze kultúráltan.

Amikor a zsidók vagy tíz éve így vágtak vissza a hungaristáknak(?) (faszomtuggya) akkor éppen igazuk volt,mert a másik fél kezdte.
(nem tudom hogy keveredtem oda,de véletlenül ott voltam.)
@nemecsek ernő áruló: Ezen napokig vitatkoztunk a bőrön valami farokkal,hogy akkor nem vállalod fel a párodat,ha nem házasodtok össze.
A regisztrált élettársi kapcsolattal semmi probléma.
A házasság meg ennek a megerősítése lenne.
Illetve inkább az esküvő lenne egy fontos esemény a család és a pár számára.
Na további jó mulatást,megyek aludni.
Viszlát!
süti beállítások módosítása