Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.30. 04:36 Fabius

A trafik számolva, az asszony verve jó

Egyszervolt ország kormánya egyre beljebb trappol a morális ingoványba. Lassan már a látszatra sem figyel senki, lóghat a lóláb ahová akar. Itt a választás a nyakukon wazze, a szétlopott dohánybizniszt ügyesen újra kell osztani, aztán meg láthatatlanná, vizsgálhatatlanná is kell tenni, hogy hátaztánt lehessen hajtogatni hülyegyerek módra. Csoda, ha ekkora stresszben elvesztik fejüket ezek a jellemkirályok, és a feszültséget asszonyhiriggel vezetik le? 

Nem először, ugye. 

Legalábbis ez Balogh Jóska nevű sudribunkó türhőparaszt nem. Ez egy ilyen kemény csávó, aki minden asszonnyal leszkanderozza ki a zúr a háznál, filmszakadás részegen - állítása szerint - de azért koponyaalapi sérülést és orrcsonttörést okozni képes állapotban. Fülöpháza lassan pályázhat a Kibaszott Különös Véletlenek Települése címért, mert ott sose ez a díszfasz veri a feleségeit, hanem azok csak úgy leesnek a vetőgépről, átesnek komondoron, és szereznek olyan sérüléseket, amiért most alapból feljelentette az élettársat ellátó kórház. 


A Fidesz frakció agya ledobta a szíjat a hírre, mondják, amit nem csodálok. Az izomból keresztény konzervatívkodást, a már itt ott giccsbe is hajló családeszményt vetítő gépet összefröcsögte a képviselő élete párjának törött orrából kifúlt vérhab rendesen. Nem elég, hogy lopunk, lebukunk, sunnyognánk és azzal is, most még ez az agresszív büdösbarom azt is elintézi, hogy a közéletben rajtunk legyen először alkalmazva az önálló btk tényállássá kilobbizott családon belüli erőszak. Mi leszünk a példa basszameg, mert egy ilyenből nincs az a handótünde aki ki tud, vagy akarna mosni valahogy. Mi leszünk a hivatkozási alap, mi leszünk az indok és mi leszünk a következmény is, aki a cella átható vazelinszagában, fartáji feszítés mellett, álomba sírás közben tanulja meg a dogmát, amit még a sittesek zöme is magáénak vall: Nőt, gyereket nem verünk! Soha, semmilyen indokkal! 

Most aztán lehet sajnálni, hogy nem akadt arra egy derék jómunkásember, aki ezt a büdös gyökeret beletaposta volna a szent anyaföldbe mikor először kezet emelt egy nőre. 

535 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr155253735

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.30. 14:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: Jó-jó, de hát én egy jámbor ember vagyok! :-)

Hétvégén már Ejrópában muzsikálnak, Alfonsonak hazai pálya, meglátjuk mi lesz!
@Fabius: de ha lehet, ne olyan legyen, mint a tegnapi... inkább valami sokszor átgondolt, jéghidegen metsző, olyan, ami infarktus- vagy agyvérzésközeli állapotokba kergeti őket, ráül a gondolataikra, és nem mozdul onnan... lécci :-)
@Légifarkas: ez a terv nálam is, a leszokás, aminek amúgy is erősen itt lenne az ideje... mutyifiltert nem; piacról kitudjami cigit nem - csak ugye, az az átkozott függőség...Még a sarki trafikost nem kérdeztem, hogy nála miújság? de amúgy napi útvonalamon mindenki megszűnik, már most akadozik az ellátás. Szóval én be vagyok ám tojva egy kicsit, hogyan vizsgázom majd ebben a helyzetben. Ajtó mellé reggeli elinduláshoz, vagy a brifkóba Janó fotója kitűzve, hogy soha el ne felejtsem, vagy hogy?
@Légifarkas: Az a baj, hogy - mint már annyi helyen, annyiszor elmondtuk - addig nem lesznek hátsón billentve, amíg nem lesz valamelyik intézkedésük, törvényük zsebbenyúlós téma (a MANYUP felejtős, mert abból jelenleg nem érez, ÉRT semmit a zátlag po'gár!). A jogaik csorbításával nem foglalkozik, mert nem is érti, miről van szó.
De ez a dohánybiznisz zsebbenyúlós lesz.
Egy doboz cigi ára eléri majd az ezrest és még járhat is utána, mert a sarki kisboltban, kocsmában nem fog kapni.
(Egyébként az megvan, hogy pár éve milyen bújtatott módon emeltek árat a dohánygyárak? Az addigi 20 szálas dobozokba csak 19 szál került. Ugyanazon az áron.)
És azon még nem is nagyon pampogott senki, hogy nyertes pályázatok kihirdetésének éjszakáján az árrés felugrott 10%-ra, ma reggel meg már 12%-ról szóltak a hírek. Áááhhh, nem is éri meg cigiboltot üzemeltetni.
@épészmérnök:
Bolsevikot csak ezek személyében ismerek, a legaljább, szemellenzős szektások formájában.

Ismertem olyan kommunistát, aki előtt le a kalappal és minden tiszteletem az övé volt és maradt is.
Tisztességes, becsületes, magyar ember volt Tóni bácsi, akit Horthyék nem hurcoltak úgy meg anno (munkás, spanyol önkéntes), mint a saját "elvtársainak" hazudott szarrágók az '50-es években - amikor Rajkot letartóztatták, a mellette lévő szoba ablakán kiugorva menekült el.
A pláne, hogy velem :)), aki hát nem épp az ő világnézetét osztó famíliából származom, rettentő normális volt, oroszul tanított önzetlenül(mert hát a szláv nyelvek nem nekem lettek kitalálva, neki köszönhetem, hogy a középiskolában nem húztak meg belőle).
Szóval engem nem érdekel valakinek a világnézete, a hite, a szövegelése.
Csak a tettei!
Abban pedig a legsötétebb náci-bolsi csürhe tettei idéződnek fel manapság, a Piktori aljasságok és mocskolódások láttán.
A történelmet mindig is szerettem és jó is voltam, vagyok belőle máig. Siralmas az ország állapota, innen nézve.
@Marcellusca: Most már én se fogom nézni, magyart nem is lehet!!
HírTv/EchoTv/ATV mind párt Tv.

RTL/TV2: agyonverte, kigyulladt, csak egy nagy csattanást hallottunk, stb...
@huzzadneki shakespeare:
Én a hazai pályát nem mindig látom előnynek, megfeleléskényszer, ettől görcs, mittudomén.

Amúgy Alonsot tényleg kedvelem és Kimi meg kellett megint a brancsba. Nem mindennapi fazon.
OPHELIA majd megerősít ebben.

Valami kaja után köll nézni, aztán szunya.
Jó éjtet!!
@Knósszosz:
Sajnos nem... :(

Hogy esne orra egy vak komondorban az összes kretén!
Adj Egy Cigit A Fideszesnek!

Mivel a kormánypártunk hihetetlen módon érdekelt a dohányzás visszaszorításában és a baráti csatornákon befolyt pénzeket is a fiatalok dohányzásának visszaszorítására költi, ezért ezt látva lelkes emberek egy csoportja új mozgalmat indított.

Adj Egy Cigit A Fideszesnek!

Célja a Fidesz irányvonalához kapcsolódó gondolathűségünk bemutatása.

Aki meglát egy kimondottan fideszes képviselőt, szimpatizánst, az kínálja meg egy nem égő cigivel.

Természetesen mindezt csak abban az esetben szabad, ha nem 18 év alatti az illető, és ha a fideszes barátunk teljesen dohányosnak néz ki.

Ha a Fideszes elvtársunk nem dohányzik, akkor mutatva , hogy mi is egyetértünk a Párt irányvonalával, törjük össze a cigit és szórjuk a lábuk elé.

Szegények cigi csikkel is kimutathatják elhivatottságukat a Párt felé.

Aki szégyenlős és fél , hogy felismerik az igazi elvhűségét a fidesz irányvonalához, az csak ejtse le a csikket a Fideszes párttársunk lába elé.
Környezetszennyezést elkerülendő, természetesen az általunk elhagyott szemetet sűrű bocsánatkérések mellett szedjük fel és vigyük a legközelebbi szemeteshez.
@Marcellusca:

Azóta már van 90 darabos "százaspézsé" is. :)
@Légifarkas:

A tegnapi görbe tükör volt. A holnapi egyenes beszéd lesz, nem kell majd külön kicsomagolni.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem lesz itt holnap lelkesedés. Mikor ők lopnak és ezt írásba is adják a sok kumista kisgeci kussol mélyen. Tuggyukivel az élen. Mondjuk őt ha meglátom azonnal tilt-minden komment töröl funkciót kapcsolok, a sok felesleges - és végül nyomtalan - pofázást meg lehet ám unni.

Mire nem jó, ha tanácsot osztó máshol trollok is törzskommentelők, mert a tipp eddig beválik :-D
@Exminden: nem kell ettől befosni. Én, ha nagyon belefeledkezem valami programozásba, napi három dobozt is meg tudok enni, de egynél kevesebb szinte soha nem fogy, letenni mégis csak annyi, hogy nem gyújtok rá, és kész. A függőség az agy függősége, a szervezet egyetlen más része sem követeli a drogadagját, vagyis, ha nem szeretnél függni a függőségtől, tanulj meg bánni az agyaddal: el kell érned nála, hogy tudomásul vegye, a kémia gyengébb kung-fu, mint a tudat. Tapaszt meg gyógyszert ne vegyél, inkább fizess be egy agykontroll-tanfolyamra, és baromira figyelj oda.
A fotó meg jó lesz majd seggtörlésre.
@Sibrik Gábor:

-agy egy cigit fidesznyik trafikos !
-mijet füstszűrőst vagy füstszűrőtlent?
-már megint nincs rajta sapka !
@Távmunka blog: benne van a beszámolójában

ad1) nem volt hova menni, amikor megpróbálta akkor még durvább lett...

ad2) a gyerekeket nem vihette... az erőszakos köcsög nem hagyta...

ne hidd hogy eccerű ám.... rohat büdös fidesznyik dögöjjön meg ! rákban ! mint a haverlyuk...
A facebook-ot már alig nézem. Ide is egyre ritkábban jövök.

Azt hiszem, eljött az idő, amikor már nincs mit mondani erről a rezsimről, országról, népről.

Cselekedni kell, vagy csöndben maradni.
@Marcellusca: azért jó sokan a baleseti adót is érezték (v. mi a neve annak a +30%-nak a kötelezőn felül) Meg a különadókat is (persze, áttételesen). A tranzakciós adót is mindenki érzi. Aki kettőig tud számolni, a MANYUP-ot is érti és érzi. És kussolt és kussol mindenki. Nem lesz ez máshogy a cigivel sem. Majd valahogy mindenki megoldja okosba'.És ha el akarsz intézni valamit a Hivatalba', hát jó, ha lesz nálad egy karton. Én már jártam egyszer abban a világban és már akkor is krvára utáltam.
@Marcellusca: az igaz, hogy ezzel az intézkedéssel hibát követett el a kormány, de szerintem nagymértékben támaszkodtak arra, hogy a közhangulat a bagósok ellen van, nem sajnálja őket a kutya sem. Ha én akarnám leszoktatni a népet, egyrészt én szoknék le elsőként, másrészt nagy országos versenyt hirdettem volna, hogy ne kényszerből, hanem önként tegyék (az amúgy is tartósabb elhatározás), de hát ugye nem az én dolgom mindez.
Leendő trafikosok figyelmét azért felhívnám arra, hogy egyrészt több ezer ellenséget szereztek maguknak (jobb híján a pórul jártak rájuk fognak haragudni, a kormány oly távoli), másrészt vidéki boltokból jó ideje már főleg cigit loptak egy-egy betörésnél, az volt az elsődleges préda. Előfordulhat még, hogy a közhangulat a kirabolt trafikokat sem fogja sajnálni.
@Fabius:
Pedig én próbálom ideédesgetni, Te meg... ÁÁÁÁ... :)

@Buga.Jakab:
Most akkor az lesz a szlogen, hogy "AKI MAGYAR VELÜNK SZÍV"?
Az iskolákban meg kötelező dohányzásra szoktató kurzusok lesznek, majd a Róuzsika bevezeti a tantervbe is, heti +3-4 óra nem lehet probléma.
Nem kekeckedni!
Heti cigiadagodat ha nem veszed meg, az felér egy hazaárulással!
@Marcellusca:
Manapság a felvágottaknál zajlik kőkeményen az a divat, hogy az ár alig emelkedik, de az előre csomagolt szalámi 80 gr lett, sőt manapság már csak 70 gr...
@Távmunka blog: "25 évig verte és addig nem vált el?"

Az öreg pontos volt, nem hagyott ki napot,
Úgy verte anyámat, mint a tejszínhabot,...

Hobo Blues Band
@Légifarkas: Köszi a biztatást; és most végre legalább egy igazán komoly érv szól a leszokás mellett :-)
(egyébként már korábban felötlött, hogy az én csendes bosszúm az lesz, hogy mindannyiukat - jó állapotban - túlélem, ehhez tényleg le kell tenni a cigit)
@épészmérnök: cselekedni viszont nem érdemes, míg túl sokan akarnak csöndben maradni. Így hát várunk - legfeljebb az se jön be.
Meglehetősen naív a posztíró, a börtön teli van a másik ember szenvedésében örömét lelő állatokkal, akik nőket, gyerekeket, gyenge idős embereket bántanak, a náluk erősebb előtt meg térden csúsznak... ha hősünk családon belüli erőszak ügyében bűnös, és ezért esetleg börtönbe kerül, akkor nem azért fogják megerőszakolni, és összeverni, amit tett. Hanem azért, mert valamelyik félanalfabéta lakótársa úgy gondolja majd, hogy így fogja betörni, megalázni, eltaposni, megfélemlíteni.
@Exminden: :-)
A trafiktörvény nem érv, hanem eszköz. Érved, ha jól csinálod, csak egyetlen egy lesz: "Így akarom."
Nagyon jó az átdolgozott plakát kép is. :)

Megszavazták: A törvény mostantól azokat védi akik lopnak

Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a visszaélésszerű adatigénylésekkel szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal...

magyarinfo.blog.hu/2013/04/30/megszavaztak_a_torveny_mostantol_azokat_vedi_akik_lopnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Burkolt áremelés.

Fönt északon van olyan ország, ahol a cigarettás dobozban csak 18 szál cigi van, sőt, van ahol csak 17!!!!
(Lézer Jankó meg ne tuggya)!

Az ukránok úriemberek, ők még megadják a húsz szálat az embernek, ha már egyszer kipengette az árát.
@huzzadneki shakespeare:
Nézd, annak a nőnek is a pontosság lehetett, ami vonzóvá tette. Meg a kiszámíthatóság.
Kiszámítható volt, hogy újra megteszi, tudta, hogy stabilan este 8kor bebacik, 9kor megveri, 10kor alszanak.
Nem elhanyagolható érvkészlet!
Ha egy nő ennyire hagyja és tűri, akkor most ...
@zobod:

"a börtön teli van a másik ember szenvedésében örömét lelő állatokkal"

Tehát akkor pont oda jut, ahová való.

" valamelyik félanalfabéta lakótársa úgy gondolja majd, hogy így fogja betörni, megalázni, eltaposni, megfélemlíteni."

Ahogy olvasom ez pont kijár neki. Megtanulja milyen a fasz előnytelenebbik végén lenni. Egy másodpercig nem tudom sajnálni. Odabent lehet kiafaszagyerek, ha tud.
@huzzadneki shakespeare:
Ja kérem!
Az ukrán csempész egy úriember ezekhez képest!
Másrészt a farzsebében elférne Tonyóka is, még a kis homártatyójával együtt is.
@Fabius: görbe tükreiddel az egyetlen - egyéni szocproblémaként is értelmezhető - gondom az szokott lenni, hogy hiába szeretnéd pusztán mások elé tartani, valami torz figuraként te is beúszol a kép szélére. Ahogy kedvenc magyartanárnőm mondta, mielőtt bevéste volna az egyest: tud ennél maga jobbat is, kiscsillag :-)
@huzzadneki shakespeare: amíg ezt ráírják a dobozra, lényegében nem csapnak be, csak többe kerül. Aki nem olvassa el... hát, az így járt, őket a bolti csomagolások akciós címkéi is be fogják csapni, mert sosem nézik a Ft/kg kiírást a polcon.
@Légifarkas:
Az egységár nem fér bele a női logikába, látom én is... :D
@Légifarkas: az érv, az eszköz és a cél szerencsés találkozása. Meg a biztatás :-)
Ez a Jaóskafiú úgy gondolta, nehogy mán a ridikül rázza a kurvát.
Ha a Habony Árpinak lehetett izmoskodni, akkor neki is!

Egyébként a nők is jómadzagok!
Az asszony volt osztálytársa, a közelmúltban összeállt az országgyűlés elnökének egyik helyettesével (kb.30 évvel fiatalabb nála). Gondolom, nem csak a puszta elvakult szerelem vezérelte a Zsófikát.
@Légifarkas:

Tudod van egy mondás, miszerint ha üzenni akarsz valakinek akkor azt azon a nyelven tedd, amit megért.

A tegnapi április hónap legtöbb helyen hivatkozott posztja lett. A célját elérte. Azzal írás közben is számoltam, hogy lesz érte fanyalgás.
@huzzadneki shakespeare:
Irigykedsz!
Valld be! :D

Neked meg itt van (illetve lehetne) SSteffyke... Viccelsz... ;)
@Fabius:
Akkor a stílus nem véletlen volt... :))

Megnyugodhat mindenki, ezentúl újra csak a zsinórtangás hasonlatok jönnek!
@Légifarkas: Igen, mint a Danone! A joghurtjuk először 175 gramm volt, aztán 150, most már meg csak 125 (ár maradt).
Mondjuk, én nem is veszem meg tőlük, bár igazi, csisztamagyar "tejgyár" már nem is nagyon van. :-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Véletlen?

Mondd, a húsvéti nyúlban és a mikulásban is hiszel még? :-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Irigykedsz!
Valld be! :D

Neked meg itt van (illetve lehetne) SSteffyke... Viccelsz... ;)"

Stefikét szerintem nem érdeklik a mocskos anyagiak, ha a Fideszről van szó (Ő más). Neki ez valamiféle politikai Ars poetoca.
@Fabius: ismerem és értem a mondást.
Nem is igazán azon rugózom, hogy ocsmány volt - hiszen nem muszáj nézni - , hanem azon töprengtem el, hogy ugyan mi szükséged lehet neked ennyire szint alá menni azért, hogy néhány emberből önmagad esküdt ellenségét csináld, miközben a célközönség pont annyira szarik az aberrált képmutatókra, mint a te véleményedre. Úgy érzem, pont a stílus miatt nem üt az ilyesmi akkorát, mint amekkorát tudna, de végső soron semmi közöm hozzá, úgyhogy ezen csöndben töprengek tovább :-)
@huzzadneki shakespeare: joghurt, miafasznakaz? Kefír, pláne kaukázusi - tápláló, szomjoltó, finom :-)

Pont ma volt tán cikk az origo-n erről a burkolt áremelésről, világjelenség, ahogy látom. És működik. Már annál, aki nem figyel...
Arról miért nem beszélünk, hogy a Reding Vivinek hány trafikja van? Össze van itt játszva már mindenki mindenkivel.

Azóta, hogy trafikhoz jutott, már nem beszél annyit az ország ellen.

Orbán pedig az Euro (instabil pénz) helyett a trafik, mint fizetőeszköz bevezetésén töri a fejét. A "trafik" konvertibilis pénznem, váltópénze a "nokiásdoboz"
@Légifarkas: Én résen vagyok, az imperialistával nem hagyom magam becsapatni!! :-)

Úúú, alvás van, mindjárt menni kell vonulni.
Jó éjt mindenkinek!!
@Exminden: biztatni, na, azt nagyon tudok :-D
Bízz magadban, az a lényeg. Ha őszintén átgondolod, egyetlen okot sem tudsz mondani arra, miért ne lennél képes leszokni: minden egyes kifogás visszavezethető a megszokásokat igencsak kedvelő agyra, az a kb. másfél kilónyi massza semmitől sem riad vissza, hogy megkapja, ami - szerinte - jár neki. Fenyegetőzik, tüneteket produkál a testben, könyörög és hazudik - latba veti minden befolyását, akár a teljes arzenált is, miközben szarik rád, csak gyújts már rá végre. Jó, ha tudod, hogy a kémiai nikotinéhség három nap alatt elmúlik, minden más az emlékező agy produktuma. És hát, Csernus-módra (akit amúgy ki nem állhatok): hát egy senki vagy te, hogy holmi tekervényes massza uralkodjon rajtad?!?
Na, ugye :-)

A tanfolyamot komolyan mondtam, de legalább Silva könyvének első részét vedd meg, vagy töltsd le a netről. Nem tanít meg semmire, ám kezedbe adja a lehetőséget ahhoz, hogy a tudatod legyen a főnök.
@fehérfarkas:
De egyesek még mindig erkölcsi alapon a "kis lopás is lopás és fúj, tehát maradjanak inkább a nagyobb lopók" állásponton vannak.
Márpedig szerintem igen nagy különbség van a szemérmes lopogatás (és a lebukottak következetes büntetése - és az állami politika rangjára emelt rablás között! Nem csak nagyságrendben - mentalitásban is.
Pont olyanok, mint a nácik. Az emberiség alaptörvénye a Ne ölj (embert). Ennek megsértését (netán több emberen) minden jogrendszer szigorúan bünteti.
De ideológiai alapon simán lehetett tömeg-gyilkolni. A fideszesek is ideológiai alapon igazolva látják a rablásokat fényes nappal.
"Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát!"
@Buga.Jakab:
Tehát a "libsinyüszögés" jelzi a jó irányt? Akkor tessék szépen az egyenes sínen tovább sétálni a fény felé, bár előre libsiszólok:
ott a vonat közeledik!
@Légifarkas: no pedig itt 1 új cigi:

imagerz.com/QFdDWQ5SVwA
Azt hiszem, hogy többen is kipróbálják.
A poszt alapvető tárgyi tévedésen alapul. Az ilyesmit nem a handótünde intézi el, hanem a poltpeti.
@fehérfarkas:
Semmi érvelés, nincs itt semmi látnivaló, tessék tovább menni! "Fizetett" emberek vagyunk (hol a kassza?) akik csak a hangulatot keltik, amikor pedig minden szabályszerű és törvényes volt.
A "nemzeti" trafikok sértik a külföldi multik érdekeit, és csak ezért verik a nyáltengert.
Sőt! Rátörünk a nemzetre, amikor a nemzetiesítést nem támogatjuk. Pfejj!
Geocraker szerint "Nem lehet a korábbi trafikosokat lekomcsizni, gyurcsányozni."
Nem e? Csak figyeljen! Beindul a Navra csicska
Semmilyen-tömjén gőzhenger. Az már amortizált egy miniszterelnököt, mit nekik néhány trafikos?
@bella _ciao:
Balogh úrnak tehát munkahelye soha nem volt, viszont 6 gyermek édesapja - na mire is szoktunk ilyen adatoknál gondolni?
Sokat elmond a választókörzetéről, hogy többször is újra választották. Oda ilyen való!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nyuszi, a 10.42-es mese nagyszerű, főleg mert még a hülye is megérti belőle a Ne Merd működését - de eldönthetnéd, hogy 4 vagy 5!
Mert a végéig azt hittem, hogy az MTK kimaradása lesz a poén.
A ravasz fideszjogászhorda majd bead egy törvénymódosítást, személyiségi jogokra való hivatkozással: egészségi állapotra utaló információt senkiről, semmilyen körülmények között sem szabad senkinek, még a bíróságnak sem adni.
Már látom előre a demagóg jelmondatokat:
Mi megvédjük a személyiségi jogokat!
Harcban állunk a privát szféra megsértőivel!
Magánjogi forradalmat vívunk, és győzni fogunk!
A fidesz kiáll a családok érdekeiért!
Balogh képviselő urat az mszp gyűlöletkampánya eredményeként aljas politikai támadás érte.
A TV1-en egy riportfilmben majd bemutatják, hogy Balogh "úr" hogyan ajándékoz meg óvodásokat, simogatja meg a fejét a kisiskolásoknak és hogyan ad virágot a családanyáknak nőnapra. Majd egy komondoron áteső nő jelenik meg, természetesen a szeme vastag fekete sávval kitakarva (a komondornak is). Őt a hős férfi felsegíti majd lóhalálában a kórházba viszi. A riportfilm készítőjét másnap előléptetik és 2M Ft jutalomban részesítik.
@kekex: sokáig tart még felfogni, hogy nem csak és kizárólag a lopással van baj? Úgy vagyok vele, hogy kivárom, de néha siettetném.

Képzeld el az országot Orbán, a Fidesz, és a slepp nélkül, mondjuk éjjel elvitték őket az idegenek, és bebaszták az összeset a Napba. Megvan? Hurrá. Na, akkor most képzeld mellé azt is, hogy ami itt maradt, azzal csinálni kellene valamit. Nem sorolom, hány terület igényelne azonnali beavatkozást és tengernyi lóvét, egyrészt nem vagyok szakértő, másrészt valószínűleg az 5000 karakter sem lenne elég a listához. Ki, melyik "alakulat" rendelkezik azzal a jól átgondolt cselekvési tervvel, ami először megállítja az ország lecsúszását, majd később növekvő pályára lendít minket? Lenne-e jól működő hálózat, leendő minisztertől az elhivatott hivatalnokokig, ami majd formát ad az elképzeléseknek? Vannak-e egyáltalán elképzelések, vagy csak önképzőkörös sebészek vannak meg a szike, ezen kombináció minden veszélyével együtt?

Mielőtt válaszolnál, van egy rossz hírem: az idegenek meccset néznek, két meccs között meg a Szíriusz A-nál nyársalnak. Orbán, a Fidesz, meg a slepp reggel is itt lesznek, egy (valahogy...) elbukott választás után is itt lesznek, és várhatóan mindent elkövetnek azért, hogy győztes ellenfeleiknek keresztbe tegyenek. És hogy még kevésbé örülj, azok, akik jövőre győztes ellenfelek szeretnének lenni - azok, akikért ha burkoltan is, de szót emeltél - , ma - és állandóan - szinte élvezettel szórakoznak azzal, amit egyes szakirodalmak "friendly fire" néven szoktak emlegetni, de inkább csak tanítják, nem alkalmazzák, hiszen értelme nem sok van, fájni meg eléggé tud.

Torzítasz, mi több, a feszültséget szítod és hazudsz, amikor azt mondod, hogy mi a nagyobb lopók maradását akarjuk. Nem. Mi többet akarunk: célokat, erőt, akaratot, áldozatkészséget, megegyezést, kiállást és elfogadást, hitet és kompetenciát. Mi működő, élő és élhető Magyarországot akarunk, egy szemernyivel sem kevesebbet.

Tudom, hogy érted, de szeretek hasonlatokat gyártani. Képzelj el egy korábban már elvált nőt, akinek az első férje egy full impotens bambaság volt, a második meg nem az, ellenben veri (dögöljön meg az ilyen, igen, de most nem ez a lényeg). Elmenekül a másodiktól, találkozik veled, te pedig próbálod bebeszélni neki, mennyire jó is volt neki az az impotens - könnyen lehet, hogy kapnál a fejedre a ridiküllel akkorát, hogy körmérkőzést játszanának a fogaid a bennmaradásért. Igaza volna-e a nőnek? Há' naná. Lehet, hogy egy ideig nem lesz pasija, de totál igaza volna, ha többé nem elégedne meg a relatíve jó (azaz máshogyan szar) fickókkal. Cáfoljanak, hölgyeim, ha rosszul gondolom.

Fabius egy évvel ezelőtt szinte szó szerint ezt írta: "tudomásul kellene venni, hogy az 'orbántakaroggy' nem lesz elég". Azt hiszem, volt elég idő arra, hogy fel lehessen fogni sírás nélkül is, de úgy látszik, tényleg szeret sírva vigadni a magyar.
A vigalmat mondjuk jelen pillanatban nem tudom garantálni.
@le Látó:
Nagyon találó ez a támla nélküli szék!
"Magyarország közállapotaiért a tudós és pedagógus társadalom a legfőbb ludas, élükön a történelemtanárok naciodebil hadosztályával. Nekik köszönhetjük azt a másfél generációnyi szellemi toprongyot, akik most késsel-villával osztják az észt"
Én meg ezzel a bloggal nem találkoztam még. Köszi!
@bella _ciao:
12.53 Miért, mást vártál? Ha valami nem vállalható nyíltan - mert még a hülye is rájönne, hogy gebasz - akkor tagadd le. Jellegzetes bevett fideszes technika.
Trafik ügyben igazad van, asszonyverés ügyben ne többesezz, ne teríts!
@Farkasokkal táncoló:
17.10 Tehát: nem jönnek az Uniós pénzek, mert még vita van. A magyarok meg csodálkoznak, hogy ha már "csak a győztestől" követelik meg a mérnök magyar kamarai tagságát és a magyar nyelvtudást - azt Brüsszel továbbra is diszkriminatívnak tartja? Hogy nem jött be a fideszes mis-másolási technika? Hogy Brüsszelben nincs 2/3-uk?
Hogy nem támogatják, hogy csak magyar oligarchák nyerhessenek? Ez szerintem rosszabb hír állam bácsinak, mint bármi más.
Simicskát persze nem érinti - őt valószínűleg közpénzekből kifizették-kifizetik.
@huzzadneki shakespeare:
Nézd a jó oldalát. Csak köptél és nem vetted elő a baltát.
Pedig igény, az lenne rá!
@Légifarkas:
Megértem ezt az álláspontot is, csak a realitások ismeretében nem osztom. Mivel Orbán nulla összegű játszmává torzította a politikát, és BÁRMI, amit nem vele szembe állítanak - az ő javára szolgál. Szándéktól, akarattól függetlenül.
Előbb le kell győzni - aztán lehet az országot alakítani. Mert ha így marad, Te is látod, hogy még a Balkánról is kivezet - Észak-Korea felé!
Én is ilyen országot szeretnék:
hamozottnyul.kinja.com/hogy-mi-a-bajom-485681638
De NEM LESZ ILYEN SOHA, HA ORBÁN MARAD!
@Légifarkas: "Ki, melyik "alakulat" rendelkezik azzal a jól átgondolt cselekvési tervvel, ami először megállítja az ország lecsúszását, majd később növekvő pályára lendít minket?" BÁRKI!
Abban a pillanatban, ahogy btk-ban benne lesz a demagógia büntethetősége, onnantól rendbe jönne minden.
Abban a pillanatban, ahogy kivonul a politika mindenhonnan, egy csapásra rendbe jönnének a dolgok, szinte maguktól. Már nem lenne senki, aki a szarházi ejtőernyősöket védjék, úgy repülnének mindenhonnan, hogy öröm lenne nézni.
Nem az a kérdés, hogy ki(k), hanem, hogy a döntési pozícióban milyen felelősséggel lehetne dönteni. De amíg minden következmény nélkül lehet hazudozni, megvezetni embereket, tömegeket, addig nem fog semmi változni.
De ahhoz, hogy odáig eljuthassunk, ahhoz az kéne, hogy a sok birka lerázza magáról a neki osztott együgyű szerepet és képes legyen kiállni a többség érdekéért. De a birka birka marad. Na, ezért nem lesz itt szar se.
@DarthVader: "Addig-addig játsszák a büdösparasztot, hogy a végén még a párttársak számára is kellemetlenné válnak. "

Igazad van! Ennek a Hadházy gyereknek is már ég a pofája. Természetesen Horváth István szekszárdi polgármester úr simán lehazugozza, mint ahogy ez lenni szokott ezekben a körökben...

index.hu/belfold/2013/04/30/egy_fideszes_kepviselo_kiteregette_a_trafikszennyest/
Én pedig vigyorogva, kárörvendően olvasnék egy olyan újságcikket, hogy "Fideszes képviselőt vert a vak komondor". Hihihihi...
@épészmérnök: Szervezzétek meg felé a fegyveres harcot,ha a fővárosban éltek! Van pár emberem, akik az utolsó leheletükig harcolnak.
@A szerelő:
A birka ugyan birka marad, de működik benne a nyájösztön. Letarolt mezőkről el lehet terelni egy dúsabb felé. "CSAK" végre kellene egy egy irányba vezető pásztor, és vele együttműködő terelőpulik, vagy nyulak. Ha viszont azok mindig berontanak a birkák közé, nem lesz abból vonulás.
hir24 ujabb ertesulese: balogh fia nyert a trafiktenderen, szabika

igy kerek az elet!!
@A szerelő: "A ravasz fideszjogászhorda majd bead egy törvénymódosítást...."

Könnyen lehet, de a tény akkor is tény marad: Balogh úr megverte a feleségét. Ennyi. Törvény ide, törvény oda. Talán annyit lehetne a dolog élén tompítani, hogy a kormánypárt az Alaptörvényben előírja, hogy minden képviselő időnként köteles megverni a feleségét, élettársát. Lehetőleg részegen. Balogh úr csak felvállalta ennek az alkalmazását kizárólag kísérleti célokból.Ennél fogva jogkövetkezmények helyett dicséretet érdemel.
Az ilyet a falun elkapják es vasvillával verik agyon h egy életre elmenjen a kedve a gyengébbek bantalmazasatol.
A Fidesz szlogene lehetne: pénz számolva asszony verve. Az erős Magyarország szlogen úgyis csak duma, h minél többet lophassanak
"Most aztán lehet sajnálni, hogy nem akadt arra egy derék jómunkásember, aki ezt a büdös gyökeret beletaposta volna a szent anyaföldbe mikor először kezet emelt egy nőre. "

A remény hal meg utoljára, még megtörténhet!
@doggfather:
Majd ha az asszonyvédők amazon-kommandót alakítanak, és maguk veszik kézbe a sodrófákat.
álítólag

a zálami nyugdíjkaszát is khm... megvédik...
és miután negyedére csökken a pénz így
PÁJÁZTATNI FOGLYÁK A NYUGDÍJAKAT (is)

e lebonyolítást álamtitkári megbízással dr.Kuba* Gábor és S.Gabriella foglya levezényelni....
http://index.hu/belfold/2013/04/30/balogh_volt_felesege_25_evig_vert/?fb_action_ids=10200508635630624%2C10200505238425696%2C10200500938838209&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210200508635630624%22%3A262763757193724%2C%2210200505238425696%22%3A162236237278979%2C%2210200500938838209%22%3A365983810189154}&action_type_map={%2210200508635630624%22%3A%22og.recommends%22%2C%2210200505238425696%22%3A%22og.recommends%22%2C%2210200500938838209%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]
Balogh volt felesége: 25 évig vert

Index

2013. április 30., kedd 20:20 | [aznap frissítve] |
Előzmény

Balogh képviselő szerint nem verte meg feleségét

Kapcsolódó

Balogh József igenis szereti a nőket
Aki nem bírja a pálinkát, ne tartson vak komondort

(2)
Címkék
baloghjózsef, voltfeleség, verés

Házasságuk huszonöt évét végigkísérte az agresszivitás, Balogh József többször úgy megverte, hogy csontjai törtek – nyilatkozta a fideszes parlamenti képviselő, Fülöpháza polgármesterének volt felesége az RTL Klubnak. Az első komolyabb verést akkor kapta az asszony, mikor első közös gyermekükkel volt terhes.

Balogh a napokban azzal került a hírekbe, hogy élettársának valahogy eltört az orra, egyes hírek szerint koponyaalapi sérülésekkel került a kórházba. A politikus szerint az történhetett, hogy egy hétvégi lakodalom után – amelyen ő a bortól és pálinkától igencsak berúgott – hazaérkezéskor az asszony átesett a család vak komondorán. Ami biztos: a nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz ismeretlen tettes ellen, súlyos testi sértés gyanújával.

Balogh volt felesége: 25 évig vert

Index

2013. április 30., kedd 20:20 | [aznap frissítve] |
Előzmény

Balogh képviselő szerint nem verte meg feleségét

Kapcsolódó

Balogh József igenis szereti a nőket
Aki nem bírja a pálinkát, ne tartson vak komondort

(2)
Címkék
baloghjózsef, voltfeleség, verés

Házasságuk huszonöt évét végigkísérte az agresszivitás, Balogh József többször úgy megverte, hogy csontjai törtek – nyilatkozta a fideszes parlamenti képviselő, Fülöpháza polgármesterének volt felesége az RTL Klubnak. Az első komolyabb verést akkor kapta az asszony, mikor első közös gyermekükkel volt terhes.

Balogh a napokban azzal került a hírekbe, hogy élettársának valahogy eltört az orra, egyes hírek szerint koponyaalapi sérülésekkel került a kórházba. A politikus szerint az történhetett, hogy egy hétvégi lakodalom után – amelyen ő a bortól és pálinkától igencsak berúgott – hazaérkezéskor az asszony átesett a család vak komondorán. Ami biztos: a nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz ismeretlen tettes ellen, súlyos testi sértés gyanújával.
h i r d e t é s

Az RTL-nek adott interjúban Balogh József volt felesége elmondta: változó volt, hogy Balogh miért bántotta. Volt hogy hónapokig nem nyúlt hozzá, aztán napi szinten verte. A verés néha egy-két pofont jelentett, de többször megrúgta vagy fellökte a férfi. A volt feleség elmesélte, hogy egy disznóvágáson a gázpörkölőt fordította felé. A veréseknek szerinte soha nem volt oka, ő mindent megtett, hogy ne is legyen.

A kérdésre, hogy miért viselte el ilyen sokáig a veréseket azt mondta, kényszerhelyzetben volt a három gyermekük miatt. Mivel a szülei elváltak, önálló jövedelme nem volt, így nem is volt igazán hová mennie. Néha megpróbált elköltözni, de Balogh nem engedte, hogy bármelyik gyermeküket is magával vigye. Mint mondta: „Mindig a gyerekeim nélkül kellett menekülnöm, szó szerint menekülnöm.”

A helyzet később olyan szintre jutott, hogy döntenie kellett: „életben maradok vagy ott hagyom az akkor hétéves lányomat". Végül úgy döntött, hogy elhagyja Baloghot. A döntést akkor hozta meg, amikor belépett az életükbe Balogh új asszonya is, és emiatt egy öngyilkossági kísérlet után több hétre pszichiátriára került. Az állandó verés, és megaláztatottság miatt végül gyermekei segítségével sikerült elköltöznie.

A volt feleség szerint Balogh soha nem próbálta megmagyarázni miért bántotta. A bántalmazásra több konkrét példát is említett. Egy alkalommal zsírkeverő kanállal verte úgy össze, hogy az első csapásra beszakadt a feje, a következőre a kézfeje tört el, a harmadikra pedig a térde ment szét. Ekkor arra kényszerítette Balogh, hogy az orvosnak mondja azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával verte véresre a férfi. Elmondása szerint akkor négykézláb mászott el a szomszédig, ahol ápolták. Egyetlen orvosi látlelete is ekkor készült.

Az asszony elmondta, volt férje két alkalommal szexuálisan is bántalmazta, de erről nem beszélt részletesen. Elmondása szerint ő figyelmeztette Balogh új választottját többször is, hogy a képviselő milyen ember, de a nő hazugsággal vádolta. A volt feleség szerint Balogh legutóbbi nyilatkozataiból egy szó sem igaz, és korábban többször is lehetett látni jelenlegi feleségét monoklival, törött orral a faluban.
Birka ország birka népe, meg is érdemlitek ezeket ! egy normális helyen már régen az utcán lennének az emberek.
MIt is csinált tulajdonképpen gyurcsány, amiért kukákat, autókat, tv székházat gyújtogattatok ?

Most a fél országot lopja ki alólatok ez a csürhe, ti meg még tapsikoltok is nekik. Gratulálok, birka nép !
"Nem először, ugye.

Legalábbis ez Balogh Jóska nevű sudribunkó türhőparaszt nem."

Senki másban nem merül fel a kérdés, hogy ki a nagyobb sudribunkó türhőparaszt ?

Ez a tahó, vagy az a derék magyar választópolgár, aki a szavazófülke magányában önként dalolva ezt férget választja meg sokadjára polgármesternek és egyéni körzetében is országgyűlési képviselőnek ?
Egyre beljebb kerülnek a morális ingoványba?!
Mért, mikor voltak kint belőle? Utoljára talán a 70-es években, az óvodában, de az ilyenek talán ott se.
Rohadjon rá a műanyag lakat! ...és vigyen magával még egy embert!
Asszonyállat-kínzás.
@Mariann19: Ráadásul az már sokkal egyszerűbben megvalósítható lesz. Nem kell pályáztatni, vacakolni, elbíráni, csak egy nap alatt meghozni a törvényt, hogy szeszesitalt csak az új, nemzeti trafikokban lehet árulni. A terep kész, kinn lesznek a 18-as karikák, stb.
@CSENDES: Akármilyen hülyén hangzik (én néz ki) vegyél egy paput "nagymamabugyit" (tudot, nem a tanga, hanem ami derékig ér) bármelyik piacon pár száz forintért. Működhet.
@huzzadneki shakespeare: "Addig feszítette a húrt ez az ánusz ajóka, hogy a végén leköptem a tévét (saját, nagy képernyős, LED)!"
Jó éltek, azt' sírtok, mint a fürdős!
Nekem még mindig fekete-fehér Orionom van, azt mégis élek. Büdös kulákok!
@Karipapa01: Ezzel nem kéne viccelni! "Ezek" nemcsak nem szeretik a tréfát, de nem is értik...
Tényleg !

A vak komondoron történő átesésre fizet a biztosító ?
@Marcellusca: " Az a baj, hogy - mint már annyi helyen, annyiszor elmondtuk - addig nem lesznek hátsón billentve, amíg nem lesz valamelyik intézkedésük, törvényük zsebbenyúlós téma (a MANYUP felejtős, mert abból jelenleg nem érez, ÉRT semmit a zátlag po'gár!). "

Szerintem sokan még örültek is a megszüntetésének, mert semmi pénzügyi ismeretük sincsen, és örültek az egyszeri 30-250 ezer forintnak (belépés ideje + befizetett összeg + melyik manyup pénztár függvénye) amit kaptak.
Pedig a valóság 1 millió - 3 millió ft-ot (belépés ideje + befizetett összeg)lopott el tőlük a Fidesz + a hozamokat. Igaz, azt csak 10-20-30 év múlva kapták volna meg a hozamokkal együtt, amikor nyugdjba mennek. Sokan inkább az azonnali kp-t választották, mintsem a jövőjükre gondoljanak.
El sem jutott sokak agyáig, hogy az államosított pénz is az ő saját pénzük, aminek csak a töredékét kapták meg egyszeri összegként amikor hozzájárultak, hogy a Fidesz államosítsa.
@élhetetlen: "Szeszesitalt csak az új, nemzeti trafikokban lehet árulni.
Akkor minden nap május 1-je lesz. A magyarok hosszú, tömött sorokban vonulnak majd a tarfikok előtt a piáért, a tetőn egy boldog fideszes integet nekik egy magyar és egy székely zászlóval, és zsebeli be az akkor már 20%-os árrést.
Ezt már úgyis csak kábult, mámoros állapotban lehet elviselni, ami itt megy.
@Marcellusca: "Az a baj Kedves, hogy te normális állam normális jogrendjében és gazdaságában gondolkozol."
Á, nem! Csupán mindíg modellezem a normálist az abnormálissal, hogy érezzem folyamatosan a kontrasztot, mert a végén belém sulykolják a szabadságharcot, és megyek kardozni.
Kedves politikusaink és a Magyar Nemzet úgy tűnik, alapvető tévedésben vannak a "politikai alapon" osztott trafikhelyek értelmezésével kapcsolatban. Részemről egy fokkal sem lesz attól ez kevésbé "politikai alapú", hogy a helyi erők úgy osztják le a lapokat, hogy abban ellenzékieknek, akár magának Puch László sógornőjének is jusson egy-egy. Legfeljebb az derült ki ebből, hogy van az a pénz, amiért ezek a kedves urak össze tudnak borulni, de ugyanúgy az is, hogy a politikai kapcsolat mindent felülbíráló előnyt jelentett a pályázatok elbírálásakor.

index.hu/belfold/2013/05/02/puch_laszlo_rokonai_is_nyertek_am_trafikot/
@dr. Kóser Malac: azon már csak hangyafocit látsz :D
Hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán...! kb még mennyi időnk van vajon hátra a parlament feloszlatásáig és I. Orbán kormányzó főkancellár kinevezéséig...????
süti beállítások módosítása