Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.30. 04:36 Fabius

A trafik számolva, az asszony verve jó

Egyszervolt ország kormánya egyre beljebb trappol a morális ingoványba. Lassan már a látszatra sem figyel senki, lóghat a lóláb ahová akar. Itt a választás a nyakukon wazze, a szétlopott dohánybizniszt ügyesen újra kell osztani, aztán meg láthatatlanná, vizsgálhatatlanná is kell tenni, hogy hátaztánt lehessen hajtogatni hülyegyerek módra. Csoda, ha ekkora stresszben elvesztik fejüket ezek a jellemkirályok, és a feszültséget asszonyhiriggel vezetik le? 

Nem először, ugye. 

Legalábbis ez Balogh Jóska nevű sudribunkó türhőparaszt nem. Ez egy ilyen kemény csávó, aki minden asszonnyal leszkanderozza ki a zúr a háznál, filmszakadás részegen - állítása szerint - de azért koponyaalapi sérülést és orrcsonttörést okozni képes állapotban. Fülöpháza lassan pályázhat a Kibaszott Különös Véletlenek Települése címért, mert ott sose ez a díszfasz veri a feleségeit, hanem azok csak úgy leesnek a vetőgépről, átesnek komondoron, és szereznek olyan sérüléseket, amiért most alapból feljelentette az élettársat ellátó kórház. 


A Fidesz frakció agya ledobta a szíjat a hírre, mondják, amit nem csodálok. Az izomból keresztény konzervatívkodást, a már itt ott giccsbe is hajló családeszményt vetítő gépet összefröcsögte a képviselő élete párjának törött orrából kifúlt vérhab rendesen. Nem elég, hogy lopunk, lebukunk, sunnyognánk és azzal is, most még ez az agresszív büdösbarom azt is elintézi, hogy a közéletben rajtunk legyen először alkalmazva az önálló btk tényállássá kilobbizott családon belüli erőszak. Mi leszünk a példa basszameg, mert egy ilyenből nincs az a handótünde aki ki tud, vagy akarna mosni valahogy. Mi leszünk a hivatkozási alap, mi leszünk az indok és mi leszünk a következmény is, aki a cella átható vazelinszagában, fartáji feszítés mellett, álomba sírás közben tanulja meg a dogmát, amit még a sittesek zöme is magáénak vall: Nőt, gyereket nem verünk! Soha, semmilyen indokkal! 

Most aztán lehet sajnálni, hogy nem akadt arra egy derék jómunkásember, aki ezt a büdös gyökeret beletaposta volna a szent anyaföldbe mikor először kezet emelt egy nőre. 

535 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr45253735

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.30. 14:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a fidesz a kerűlamibekerűl alapon bárkivel, hogy hozzá hű és alázatoxs, buta, szófogadó és néha kiberúgó állatokat keresett és talált, de miért kell olyan messzire menni? ott van kövérlaca meg a többi akik a parlamenten erőszakoskodnak -vazelin nélkűl- naponta többször és a tréfa az egészben az, hogy olyan puhapöcsök mint a rétvéri elvtárs vegy a máté és a többi díszpinty hogy a rogánytonyáról ne hallgassak most bassza át az árverezőket a hamis Louís Vuitton -ját millókért kínálja...valahol a dobálósvban vette?

a Sunderland focistáinak van -egyenruhatartozékként- Louís Vuitton necesserük, de nem hátizsák hanem diszkrét elegáns és férfias

ezek nem férfiak, henem ócska hímringyók akik pénzért és előnyökért valamint a vezír faszának szopásáért bármire hajlandóak és ez meg is láccik, percenként

ilyen a felhozotala e'vvan nincs más...megválasszuk? NEM

kurva annyukat

brühühühü
Rajcsányigellért cikket írt olyasmiről, amihez halvány fingja sincs:
Rodeo36 2013. április 30. 04:16
Rajcsány Gellért, tanúlj meg nyelveket és ne mferdíccs...

LOS AMANTES PASAJEROS, mint Almódovar magyarázza magyarúl a következő:

MÚLANDÓ SZERELMEK

majd ha mgyar zsurnaliszta meg is ért egy idegen nyelvet és nem csak szótáraz a Q18-as szintjével akkor majd értékelni is tudja az elementáris humort ami árad belőle ha ugyanezt a mai magyar 2010-2013 ról csinálná egy Almódovar akkor értenéd meg addig nem

tanúlj nyelveket és főleg tanúld meg megérteni...utána írjál sokkal jobb cikke5t mint ez a szar

válasz erre
Rodeo36 2013. április 30. 04:06
Los amantes pasajeros sokféleképpen fordítható de nem ajánlatos ferdíteni...az a repulőgép aminek az oldalára az van festve, hogy: FÉLSZIGET Peninsula azaz Spanyolrszág népies neve, a felhők fölött kereng mint bolond istók és mindenki aki benne van valami múlandó szerelemről, vágyról elmélkedik vagy tesz és az összes mimikának meg mosolynak sajátos jelentés van ahogy azt a rendező és a színészek részletesen és lelkesen elmesélik az előzetesben

los amantes pasajeros = a szeretők múlandósága azaz amit valaha imádtál ma már hol a francban van elmúlt se pasó azaz egy pasajero (az utas nem jó fordítás semmit sem ad vissza abból a sziporkából amire Almódovar annyira ügyel a humor a részletekben van és hatalmas elementáris humor letaglózza azt végigélte az örökkön örökké elmúló szerelmeket...brühühühü

szerencsétlen cikkíró mit hagytál ki?

válasz erre
Rodeo36 2013. április 30. 03:49
mivel szemmel láthatóan a cikkíró nem tud spanyolúl, nem is értheti, már a címe reveláció, persze spanyolajkúaknak: Los amantes pasajeros aminek valóban az az értelme, hogy a szerelmek múlandók mint minden más (los pasan)és az egész kelekótya ország amely persze Sapnyolország a valamikori világbirodalom ott kőröz a semmiben mialatt az összes "utasai" egyik szerelemből azaz kábulatból a másikba esnek a pasajero ebben a korrelációban a múlandóságot is jelzi ahogy a szerelmek: son pasajeros azaz jövő menő szerelmek érzelmek és minden egyéb emberi...izé ami itt bejön ott kimegy és ahogy a három steward(ess) eljáttsza a mariconería máximá-t azaz a "kibaszottság" hülyeségét (a spanyolajkúaknak a mariconeria az nem buziság hanem mindenféle kibaszás egyik kibaszottól a másik kibaszottig...) szóval kedves cikkíró fussál neki mégegyszer kurva jó film mint a Monthy Pithon spanyol változata

brühühühü
Nem értem, miért nem veszed észre, hogy nem lóg ki a lóláb.
Ellopták.
Viszont sorra nyílnak a fideszes lóláb üzletek marhalábszár árusításra.
Nem csak hamis-gulyás van az étlapon.
"Szerinte valaki áll az ügy mögött, de nem tudja, hogy ki az."
Ideje megvilágosodni. Az ügy mögött Gyurcsány áll, és az emúttnyócév. Esetleg. frissítve, Bajnai.
Istenem, milyen tiszteletreméltó honatyáink vannak! Minden kiskorú és felserdült potenciális példaképei. Esetleg jó lesz a Nemzeti Alaptanterv fityesz erkölcstan demonstrációs bemutatójára is.
Halleluja!
@rodeo36: val szólva, nem kell túl ragozni, amúgy ennyit tudnak, és ennyit is érnek. Tirpák taplók, oszt jónapot. Többet nem írnék, mert magamat szégyelném, eme barmok miatt, hogy kihozzák belőlem a zállatot.
Mivel nem színészről van szó, ezért nem lesz itt kérem semmiféle eljárás, nincsen semmiféle látnivaló, lehet továbbhaladni.
www.youtube.com/watch?v=rSjK2Oqrgic
És mindenki tanulja már meg végre, reggel sorba kell állítani a családot, hogy megkaphassák a napi pofont, rend a lelke mindennek.
Ez a "példa",most valóban a nyuszi kalapjának esete lesz!Ha megússza(és meg)azért,ha nem, azért.handótündére nem is lesz szükség,ilyen főügyész mellett.
@rodeo36:
A faszszopás tudománya, állítólag nagyon előnyös a sitten.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy vakult meg a komondor. Nem lennék meglepve, ha átesett volna Terikén, be egyenesen a cséplőgépbe. Nem lehet eléggé vigyázni!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
MARHA!!! :))
Szórakoztok?
Majd jön a Fidesz Nőtagozata és tuttira vonyítani fog és kiáll bántalmazott nőtársuk mellett...
Illetve... a komondor bántalmazása ellen fognak max. tiltakozni, hogy milyen gyalázatos dolog is az, ha valaki szegény kutyát rugdossa.

SSteffykét sem szabad egy picit rugdosni? :))
Az az izé nem nő...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem Gyurcsány lövette ki a szemét, még 2006-ban.

OFF
Tudom, mit fog nézni a tévében Novák Előd ősszel. :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az a nő/?/-tagozat, most a fidesz székház előtt fog tüntetni?
Esetleg tanúkkal bizonyítják,hogy az áldozat egy ordas,garázda qrva,és a vak komondor, gazdáját védve ugrott a lába elé?Minekutána a gestpo,még állatkínzásért is eljár vele szemben?
Netán kiveszik a naftalinból kiflicsücsök szenátort/a Nőt,le sem merem írni vele egy mondatban/ aki mindenkit megvéd saját önhatalmával?
szerintem bajnai négykézlábra állt, a gyurcsány meg átlökte rajta az asszonyt, másképp nem is történhetett. és olyan ügyesen lökte át, hogy kétszer esett a padlóra, egyszer orral, egyszer meg háttal.
olvassa itt még valaki a kommenteket?
mert mostanában beleolvastam és elég zavaros kép jött le :P
@halál megdöglessz kinyírunk ®:
Manapság, itt?
Nekem is feltűnt, de ezek ilyenek... :))

Amúgy ezt láttátok?

trafikmutyi.cafeblog.hu/

Külön blogot kapott a dohány mutyi téma.
@a kormány embere:
A gondos gazda már beszerzett a vak komondornak egy vakvezető kutyát.
@Dr. jenőke (jenőke):
Vagy szemüveget és fehér botot a kutynak!
A zasszonyka meg bukósisakot kap, meg tolószéket, meg két nagy büdös pofont, ha még jár a szája tovább...
Családbarát a kormány!
Különben többet kapna.
"Nőt, gyereket nem verünk! Soha..."

ez baromság...
hazamegy a férj a lopásból akarom mondani a munkából stresszes nap
a nagy trafikrablás után...
csak jól esik kicsit levezetni a feszkót !
meg az asszony is élvezi !
csak megjáccásból sipítozik ! erre élvez...

amugy meg nem németjuhász vagy belgapásztor (pfuj eu) hanem!
nemzeti magyar komondor !
ja és nem lett semmi baja amikor a zasszony ráesett !
így anyagi kár sem ért senkit !
@Secnir: a zasszony mögöt bajnai ált! (amikor feljelentést tett)
amugy is nem mondhata hogy a lépcsőn eset le!
hisz síkvidék ! se padlás se pince! egy fid eszes meg sose hazudik !
akár az (aszony) élete árán is védi a becsüle tét
Ez nem családon belüli erőszak.. Mert ugye, csak élettárs, + gyerek, az alaptörvényileg nem család! Egyébként könnyen mond le a mentelmi jogáról is, tudja, hogy azt csak a bizottság függesztheti fel!
@Dr. jenőke (jenőke):
Nől mint a dudva az így is. Sokat emlegetjük, oszt becsörtet kakatollas jelmezében.
@magándemokrata:
"Ez nem családon belüli erőszak.. "
valóban nem az. szobán belül történt, tehát szobán belüli erőszak, azt meg nem bünteti a törvény.
hvg.hu/itthon/20130430_trafikmutyi_Szekszard_fideszes_kepviselo

kérem a fidesztrollokat, most védjék meg a trafikmutyit :)
@Secnir: Végül is, igaz, ki lesz ez jogászkodva!
hvg.hu/itthon/20130430_trafikmutyi_Szekszard_fideszes_kepviselo
Jó reggeli sajtóterméket kívánok.

"Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő a hvg.hu-nak adott interjúban névvel vállalja: a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat." Tisztelettel előállnak Lázár kérésére.
Mit is mondott Lázár tegnap? Elgondolkodott, hogy lemond, vagy LE Monde?
@CSENDES:
"Mit is mondott Lázár tegnap? "
ki emlékszik már arra? és különben sem úgy volt, és ha úgy is volt, te nem úgy értetted.
Szép napot mindenkinek. Hogy ityeg a fityeg kedves mindnyájatoknak??? Jut eszembe egy ismerős meg akart nézni egy filmet online a neten, de a vírusirtója kiírta, hogy kártevők vannak ott. Én ezt nem értem, nem is a kormany.hu-t nyitotta meg.... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hello

hogy ityeg a fityisz ?

köztörvényesek osztjónapot...
Balogh egy barom. Csak ismételni tudom.
endresy.blogspot.com/2013/04/balogh-jozsef-veszelyes-uzeme.html

Ahogy a trafikmutyi is teljesen maffiás megoldásnak tűnik.
endresy.blogspot.hu/2013/04/szivj-kampanyert-oh-magyar.html

De az tényleg igaz, hogy egy szellemiségre lehet felfűzni. Egy olyanra, amihez képest egy vak komondor egy világlátott reneszánsz értelmiségi.
Lázár legszívesebben betiltaná a dohányzást, viszont pálinkát főzni és vedelni, azt lehet,az nemzeti, mert hát hungarikum vagy mi a pálesz.No meg a nemzeti összetartozást is erősíti,ha a sok magyar együtt iszogat.
A fidesz nőpolitikája meg szépen nyomon követhető,először Varga elmélete a családon belüli erőszakról,hogy a nőt azért verik, mert nem szül eleget, most meg a vak komondor, akin átesett az asszony.....ilyesmi még a Besenyő családban sincs, pedig Margit is néha kihúzza a gyufát
Az emútnyóócév, Gyurcsány-Bajnai, de különösen Bajnai-Gyurcsány ámokfutása megágyazott a komondorbűnözésnek.
Szegény kormányunknak folyamatosan meg kell küzdeni az idegenszívű karvalytőkések által, -hanyatlásuk okán bosszúból - idetelepített aknáival.
No.
Akkor gondolva van.
Nem feleség, hanem élettárs. Tehát ez nem család, hanem gusztustalan nem ner kompatibilis ágyasság, így nem valósul meg a családon belüli erőszak, tehát a pasi simán megússza.
Egyébként akkor a nemzetikereszténykonzervatívturul párt itt is kettős mércét alkalmaz, mert ugye a házasságot propagálja, potentátjai meg csak úgy, vadon összebútoroznak.
-no comment-
/napi.hu/

Drágulhat az autógáz
Az autógáz lehet a rezsicsökkentés következő "áldozata", a beruházások visszafogása mellett spórolni is kényszerülő gázkereskedők számára itt adódhat keresztfinanszírozási lehetőség.

----------
Mire költ, aki ásványvizet vásárol?
A 1,5 literes ásványvíz árában a víz csak filléres tétel.

----------

Sokkal olcsóbb lehet a kerti kút fúrása

----------
A Fidesz korlátozná a közpénzek nyilvánosságát
Orbán: a termőföld négyötödét kis- és középbirtokok műveljék

----------

Új ágazat kér 5 százalékos áfakulcsot

A baromfisok akkora bajban vannak már a magas takarmányárak miatt, mint a sertésfeldolgozók.
Még nagyobb cigarettadrágulás jöhet
Lázár szerint a trafikkoncesszió-nyertesek listájával kapcsolatos polémia csak az irigységfaktorról szól.
--------

A főtrafikos szerint minden szabályos volt

--------

Lemond az NFÜ vezetője

--------

Az EU is védené a jelzáloghiteleseket
Jobb tájékoztatást, rugalmasabb feltételeket és nagyobb védelmet kaphatnak az adósok.
@Бабаяга: Legfőbb ideje lenne ezt a család-baromságot is elhagynia a fidesz-nek. Család az, ami család. A házasság meg egy jogi aktus.

A konkrét esetről a korábbi linkről idézném:

"bűnösség esetén jó lenne, ha a Fidesz végre tudomásul venné, hogy a képviselői székbe csomagolt bélhulladék pont olyan agresszíven büdös, mint az árnyékszékben. Ha el is végzi olykor azt a piszkos munkát, amihez egy helybeli Döbrögi kell."
@halál megdöglessz kinyírunk ®:
Nincs sok értelme, mert a brühühü és még páran állandóan szétbasszák a kommenteket...

Én elolvasom reggeli közben a posztot, aztán a kommentekbe belenézek. Amint feltűnik az első majom, már klikkelek is az ablakbezárra.

Más blogokon ezt akkor teszem, ha Vidéki, meg a többi fidesztroll megjelenik a hülyeségeivel. Itt nem is kell narancs-őr, van saját hülyénk, aki elkergeti az embereket.
Pofonegyszerű ukázt kaptak
Fideszes képviselők szerint, nem a pályázatok alapján dőlt el, hogy ki nyithat trafikot, de ez szerintük nem ördögtől való.

www.origo.hu/itthon/20130429-pofonegyszeru-ukazt-kaptak-a-trafikokrol-a-fideszesek.html

---------------
Nem tudom, arra még emlékeztek-e, amikor egy technikus az MTVA-palotában átesett az épület vak kabalamacskáján, és estében véletlenül kiblőrözte Lomniczi Zoltánt?
@Secnir:
Jé! Egy embernek látszó fideszes politikus.
Várom Bayer Zsolt gyújtó hangú cikkét a fideszbűnözésről...

Ja, tegnap írtam a Hírtv-nek, hogy megkérdezzem, a Célpontban mikor lesz kőkemény tényfeltáró riport a trafikmutyiról, egyelőre nem válaszoltak... :)
"Így trappolt végig az országon a Fidesz
Államosítanak és átalakítanak. A trafikbotrány előtt kiebrudaltak francia cégeket, plázastopot vezettek be, eltűntek a nyerőgépek."
www.origo.hu/index.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A közlemény emlékeztet: Petykó Zoltán már kinevezésekor egyértelműsítette, hogy csak addig vállalja a feladatot, amíg az NFÜ szervezete képessé nem válik a Magyarország rendelkezésére álló fejlesztési források teljes befogadására.

m.napi.hu/magyar_gazdasag/lemond_az_nfu_vezetoje.552134.html
@Kőmíves Kelemen:

Miért nem a tahógombra klikkelsz? Alapos szűrés után élvezhető kommentek /szócsaták maradnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"vak kabalamacskájá"

Kreatív hangulatban vagy:)))))
@Orica Középföldi:
Mert én a radar-t használom a kommentek olvasására (egy ablakot elég megnyitni, nem kell minden posztot külön frissitgetni), és ott nem működik a szűrés sajnos.

Teljesen mindegy egyébként, Fabius irásai mindig jó és aktuálisak, a kommentelők egy része meg olyan amilyen. Szerintem ez kivédhetetlen.
Másoktól is hallottam, hogy kurvára idegesitik őket is, de ez van...
Tóta W.: Elszívom lassan életed

Nemcsak Simicskát kell tömni, hanem a helyi korrupt vaddisznót is.

hvg.hu/w/20130430_Elszivom_lassan_eleted
Nagyjából ezt óbégatom immár 3 éve:
"...Korrupció meg urambátyámkodás, az volt azelőtt is. A szocik például úgy loptak jellemzően, hogy építettek jó drágán autópályát, esetleg terveztek bele direkt fölösleges műtárgyakat, aztán a költség egy részét lenyúlták. A Fidesz-klientúrának azonban már csak abból juthat, ami momentán a másé, mert építeni eleve macerás, ami meg adódik, az a Lajosé. Tehát létező, működő ágazatokat kell feldúlni.

Nem elég azonban egyszerűen elrabolni valaki üzletét, és átpasszolni a megbízható elvtársaknak. ..."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hohó, ezen látlak. Figyu szólj rá a többiekre az alfahírnél, hogy leleplezéshez jár a helyesírás is.
Milyen igaz... és nem nosztalgia... az akkor volt... most meg itt vannak a stzaralakok...

"Ennek a fajta konszolidációnak is megvan a nemzeti hagyománya. De azért a Magyar Szocialista Munkáspárt tanult a történelemből, és feltalált két trükköt, hogy elkerülje az újabb sajnálatos eseményeket. Az egyik az életszínvonal emelése mindenáron, akár hitelből – ez ma nem játszik. A másik a visszafogott élcsapat. Ebben mintaadó volt magának Kádárnak a puritánsága, de a funkcik sem dőzsöltek túl feltűnően. A kései Kádár-kor irigyelt újgazdagjai nem pártemberek, hanem kisvállalkozók voltak. Maszekok: zöldségesek, lángossütők, a géemkás ügyeskedők, butikosok – és néhány jól menő trafikos. Hagyták őket élni, mert aki nem volt ellenük, az lehetett velük. Lehetett boldogulni párttagsági könyv nélkül is.

Így úszták meg ép bőrrel."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ez igaz:))
De! Szinte mindig élvezhető, frappáns, mértéktartóan impulzív vagy.
Vagy - ritkán - nem tudlak dekódolni:))
"Óriási üzlet trafikot nyitni

A dohánykoncessziós pályázat teljesen átrendezi a piacot. Akik sok koncessziót szereztek meg a strómanjaikkal, több mint százmillió forintot nyerhetnek egy szál cigaretta eladása nélkül."

Óriási üzlet trafikot nyitni
A Bajnai főzte azt a pálinkát.
Gyanús is volt kicsit, mert eddig is ivott rendesen, de a verésért sosem jelntették fel. Most meg.Az élettárs meg lenne feleség és szülne sokat. Akkor lehet nem vernék.
Bár nem biztos.

Egyébként derék magyar polgármester hogy élhet élettársi kapcsolatban? Eszem megáll.
@tucano: mit találtál?

brühüh
Ez a trafikmutyi Schmitt Pali kálváriájára emlékeztet, már csak az Obersovszky hiányzik...
A trafikügy egyébként szerintem könynedén az ellenzék vizsgája is lehet
endresy.blogspot.hu/2013/04/trafik-mutyi-mint-vizvalaszto.html
@GeoCracker: Az ellenzék már levizsgázott, s megbukott. Mesterházy most is csak a kétharmadra gyúr, mégpedig úgy hogy szövetségeseit a víz alá nyomja. Minden szavával visszaütközést kelt bennem.
@tucano: A dollárköteges ürgére gondolsz esetleg??? ;)
@CSENDES: Nekem is ilyen érzéseim vannak. Ennél jobb alkalom aligha lenne arra, hogy az embereket megszólítsák. Ez a vonat is elmenőben. Mert addig kéne ütni Lázárt, amíg bukik. S utána repülne a slepp.
Ha mártirt lehet belőlük csinálni akkor Orbán felkészülhet a dinasztikus kormányzásra.
@CSENDES:

MA hülyeségeket beszél - egyetértek. De nem kellene azonosítani az önmagát szétforgácsoló MA-t az ellenzékkel.
@GeoCracker:

Lázárt senki más nem buktathatja meg, csak maga OV.
@Orica Középföldi: Ez igaz. De egy jó ellenzék teremthet olyan helyzetet, amikor nincs más választása.
Ahhoz azonban nem ilyen ellenzék kellene.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tóta W. nagyszerűen összefoglalta azt, amiről itt az elmúlt kb. 10 napban beszélgettünk. Jó írás.
Olyan ez, mint a süllyedő léghajó, amelyből a zsákokat dobálják kifelé. Bukik az NFÜ vezetője (volt KÖZGÉPES), de nem bukik Lászlóné.
Bukni fog esetleg Gyulay, de nem Lázár. Esetleg kirúgnak egy-két titkárnőt.
Magasabb szinten aligha, nemhogy Lázár. Szerintem beleállnak. Hiszen ez csak pár ezer embert érint, s ők már nagyobb rétegekkel is leszámoltak.
Most pl. arra mutattak rá, hogy egyrészt az eddigi trafikosok ugyebár kommunisták voltak, a mostaniak pedig nemzetiek, másrészt az eddigi üzletek nemzetközi karvalytőke kezében voltak, most pedig nemzeti nagytőkések kezébe kerülnek.
Ha kicsit nagyobb ember lenne ez a fideszes asszonynevelo mar meglenne a Bekemenet idopontja amit a noveres-allatkinzas tamogatasara szerveznenek es a fidesz-szekta 66-257 eves tagjai a hiradoban frocsognenek hogy a szocik meg ezt sem tudtak jol csinalni, bezzeg Viktor es emberei ugye...
@GeoCracker:

Ma lehetne maga a tökély az ellenzék - nyomokban sem az! - nincs eszköze.

Így még azzal az élménnyel se tud megajándékozni, hogy brilliáns volt, Mikszáth tolla után kiált.
@CSENDES: Szerintem nem bukik senki. Az áthatolhatatlan gömb elkészült. Nincs átjárás, aki bent van védve van és gazdag lesz, aki kívül rekedt, az dögöljön meg. Minden hivatal fidess kézben van, a gömbön belül van, nem létezik ellensúly, ami a gömböt megbillenthetné. Készen vannak a hatalom centralizálásával, a megfelelő emberek vannak a megfelelő helyeken, a további teendők csupán az újraelosztásról szólnak.
Egy-két "lázadozó" lesz, de azt majd kitaszik a gömbön kívülre oszt jónapot.
A dohánykoncessziós pályázat teljesen átrendezi a piacot. Akik sok koncessziót szereztek meg a strómanjaikkal, több mint százmillió forintot nyerhetnek egy szál cigaretta eladása nélkül.

index.hu/gazdasag/2013/04/30/dohanypiac/
@Myrath: Nyugodj meg, fog valaki bukni,hiszen Petykó maga mondott le, nem egészen 24 órája (Simicska cégtől jött). Lászlóné Nyergeséktől . No mint mond ez neked? Szerintem egymást fogják majd szépen felfalni.
Arrafelé is terjed a posztban említett módi??? :(

Az üllői gyilkost asszonyverő, macskaölő szomszédnak ismerték

www.origo.hu/itthon/20130430-megolte-elettarsat-es-annak-fiat-majd-ongyilkos-lett-s-ferenc.html
Remélem ezt a Baloghot lesittelik a súlyos testi sértésért, és a börtönben a lakók szárazon basszák meg, csak az élmény kedvéért. Akkor majd elgondolkozhat, hogy érdemes volt-e kezet emelnie egy nőre.
Lám, lám. Ez itt a taktika. Beleállni. Hazudik a nyomorult, mondja a nyomorult.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Pofonegyszerű ukázt kaptak
Fideszes képviselők szerint, nem a pályázatok alapján dőlt el, hogy ki nyithat trafikot, de ez szerintük nem ördögtől való."

Ez nagyon dúrva ami a cikkben van, de főleg ez a mondat: " Az ismerősök helyzetbe hozását egyikük sem tartja ördögtől valónak, sőt, van, aki szerint ez természetes."
ez a mentalitást nagyon jól tükrözi.
A szocikat ennél kevesebbért leváltottuk 2010-ben, a szadesz pedig meg is szűnt.

Azt az ember megszoktak az elmúlt 23 évben, hogy a csókosak állami megrendeléseket kapnak, és a pályázatokon is nyernek. De az arány az nem mindegy: korábban pl. 1000 pályázóból 150 csókos nyert és 850 nem csókos; mist 950 csókos, és 50 nem csókos mutatóba. Eddig az 1000-ből 150 csókost is sokalltuk, és ezért a szocikat elküldtük a búsba, most meg?
De olvastam már olyat fideszdroidoktól, hogy ez teljesen természetes, hogy szinte csak a fideszesek nyerik a pályázatokat, mert a baloldallal szemben meg kell erősödniük, és arra csak így van lehetőség. A fideszesek nem is takadják a törvénytelenséget, hanem még meg is ideológizálják, hogy nekik arra miért van joguk, sőt egyenesen büszkeségnek tartják.
A szocik legalább megpróbáltak elsunnyogni, ha lebuktak, mert tudták, hogy vérkínos dolgot csináltak + még amatőr módon mert lebuktak. És 2010-ban már azt sokalltuk és leváltottuk őket. Szekeres-Baja-Puch neve hallatán a hányinger kerülgette az embert, pedig ők hol vannak a Simicska-Nyerges-Habony társasághoz képest? A kisstílű bűnözőket leváltottuk egy gátlástalan maffiára.
Hagyónak még egy nokiás doboz elég volt, de ezeknek egy kamion konvoj is kevés...
@GeoCracker: Lehet vízválasztó. Ha a másik poszttal együtt olvasva megértik, hogy a Döbrögieknek nem alternatívája a járási párttitkát, csupán szinonimája. Nekem egyik sem kell.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Láttad te ezt az embert? Szerintem nincs az a börtönlakó,aki ráfanyalodna.
@CSENDES:

:)))))))
Nana! Szükség és ízlés kérdése.
@Kőmíves Kelemen:
Szerintem meg nagyon jó, hogy a fideszdroidok hozzászólásai bennmaradnak, mert így legalább az utókornak is dokumentálva van, hogy mivel próbálták a fideszesek kimagyarázni a kimagyarázhatatlant a beismerés és bocsánatkérés helyett.
Ugyanis, ha ezt úgy mondjuk másoknak, akkor el sem hiszik, de így itt van a leírt bizonyíték, hogy tényleg ilyenekkel "érvelnek" (idézőjelben az érvelnek, mert amit csinálnak, annak az érveléshez semmi köze).
@CSENDES: Már csak oktató jelleggel ráfanyalodnának :) Csak, hogy érezze a törődést. Remélem egy 130+ kilós jóvágású roma csávó fogja elintézni.
Ismered a régi viccet:
A börtönben az új lakótól megkérdezi a cellatársa:
- Mi akarsz lenni? Apuci vagy anyuci?
Gondolja az újonc, hogy erősnek kell mutatkoznia és mondja:
- Apuci!
- Jó, akkor most apuci, lecidázza anyucit...
@Myrath: Tényleg jó. Hont írásával együtt a hvg.hu-n a rendszer egész kritikáját adják.
hvg.hu/velemeny/20130429_Hont_Szabadsag_te_szulj_nekem_trendet
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Steffyke? :) Még mindig tart a vonzalom?

szerintem a tejcsárdában megtalálod:
www.youtube.com/watch?v=Obi4iELWJ3Y
Kicsit több csempebolt nyílik asszem. Főként akkor, ha 500-ért is ad 1 dobozzal a mahorkából.
Asszony számolva, trafikos zárva! -- szólt Ibrahim.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A szocik például úgy loptak jellemzően, hogy építettek jó drágán autópályát, esetleg terveztek bele direkt fölösleges műtárgyakat, aztán a költség egy részét lenyúlták."

Alattuk legalább épültek autópályák és Miskolcról Pécsig, Debrecentől a horvát határig autópályán lehet eljutni. És persze náluk még volt megosztás: 70-30 (gyk. 70% kormánypártnak - 30% ellenzéknek való visszaosztás vagy megrendelés), és Vegyépszer is igencsak rendesen kapott megrendeléseket. Akkoriban sokalltuk a szocik korrupcióját, de legalább épültek autópályák, gyorsforgalmi utak, városi utakat újítottak fel, új motorvonatokat vásároltunk, a panelprogram is nagyobb sebességben valósult meg, stb...
Ha már egy kormány mindenáron le akarja nyúlni a pénzem egy részét, akkor azt legalább úgy tegye, hogy közben épül és fejlődik az ország: vagyis a fejlesztésekből nyúl le x%-ot, és nem pedig a teljes fejlesztést nyúlja le.

Van egy vicc erről:
Lázár Dzsoni elmegy thaiföldi politikusbarátjához aki egy nagyon szép és hatalmas luxuspalotában lakik. Lézer Dzsoni kérdezi tőle, hogy mégis miből van erre pénze?
- Látod ott a város határában azt az autópályát?
- Igen.
- 10% (és a zsebére mutat.)
A következő évben Lézer Dzsoni fogadja thaiföldi politikus barátját, az ővénél is nagyobb és gazdagabb luxuspalotában. Aki erre megkérdezni, hogy miből van rá pénze?
- Látod ott az az autópályát a város határában?
- Nem.
- 100% (és a zsebére mutat).

:D
http://fn.hir24.hu/interju/2013/04/29/balogh-jozsef-terike-is-iszogatott/?fb_action_ids=406866062745893&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22406866062745893%22%3A638893606125808}&action_type_map={%22406866062745893%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a libsik nyüszítenek és ajvékolnak...
ebből láccik hogy jó az irány
@fehérfarkas: bulsit !

az a komcsi lopás a 100 % !

a fides az
+felveszi a hitelt is
+nem fizeti ki az alválalkozókat

300% korrupció

ssőőőőt... az adókat már be sem kel fizetni az apehnak...

közvetlenül a hűbérurak (trafikosok) szedik a dézsmát...

ez a totális korrupció...

nincs az a fölösleges közbenső álomás amikor közpénz...
így el se kel lopni...
Az egybiteseknek egy kis történet:

Gondolt egyszer egy nagyot egy atyafi és egyéni törvényjavaslatot nyújtott be "A szurkolók egészségvédelméről" szóló MZX számú előterjesztésként. Ebben indoklásként előadta, hogy a labdarúgó mérkőzéseken a szurkolók fokozott egészségügyi kockázatnak vannak kitéve, melyek taxatív felsorolásban is megjelentek. Így megállapította, hogy mindamellett, a meccsre történő vonulás, nótázás, agresszió- és stressz levezetés ugyan egészségügyileg helyeselhető, de a vonulás közben történő alkoholos befolyásoltság, illumináció, vagy az ellenérdekelt szurkológárdával történő kontaktálódás során beszerzett 8 napon belül és túl beszerzett traumatikus sérülések súlyosan károsítják egészségüket és nem mellesleg az államkasszát.
Emiatt a javaslat előírja a labdarúgó csapatok létszámának korlátozását, mely szerint Magyarországon 5, azaz ötfutbalcsapatra kell szűkíteni a bajnokságot. Ezek a csapatok az alábbiak: Felcsút, Ferencváros, Debrecen, Videoton és az MTK.

A törvényjavaslatot vasárnap este 22 órakor a parlament honlapján megjelentették, az érdekképviseleti szerveknek hétfő reggel 06 óráig lehetőséget biztosítottak javaslataik előterjesztésére. Az előterjesztést az illetékes bizottság hétfői ülésén soron kívül tárgyalta, majd az ellenzéki képviselők kivonulása után szavazásra került sor. A Bizottság az javaslatot soron kívül, a jelenlévők 100%-nak egyetértő támogatásával, soron kívüli tárgyalásra javasolta. A Tisztelt ház keddi ülésén a törvényt nagy többséggel elfogadta.

Ugyanezen képviselő hétfőn reggel módosító javaslattal élt. Ebben elfogadásra javasolta a következőket: Mivel a Gyurcsány-Bajnai kormány szabad utat engedett a több stadion környékén megjelent vandalizmunak és huliganizmusnak és emiatt a közbiztonság súlyosan károsodott, a problémát az előző indítványban szereplő klubok stadionjai kivételével minden ilyen intézményt azonnali hatállyal állami rendelkezés aláv von, alétesítmények bekerülnek a nemzeti vagyonba, hasznosításukról a későbbiekben pályázat kiírására kerül sor.
A javaslat támogatására a CÖF óriásplakát kampányt indított, és Békemenetet szervezett.

A Parlament keddi ülésén a módosító javaslatot beépítették a "Cserebogarak ártalmasságárul és ezen káros hatások megszüntetését szolgáló, cserebogarak állami felügyelete alá vonásáról szólóXXV. törvény függelékébe.

Eközben egy másik képviselő is - előzetes kormányfői egyeztetést követően - megvilágosodott, és kapcsolódó egyéni indítványt nyújtott be acélból, hogy a kijelölt 4 futbalklubban - a magyar érdekek hangsúlyotása és a magyar futbalisták helyzetbe hozása érdekében-, ezekben az egyesületekben csak igazoltan magyar, (legfeljebb partiumi, felvidéki, alvilágí és délvidéki, magyar állampolgárságú, magyar ajkú játékosok foglalkoztathatók. Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében kvótát állapít meg a falábú, debil, és IQ hiányos játékosok szerződtetésére, melyhez adott összegű "játékos támogatási mankópénzt" állapított meg.

Ez a javaslat is nagy többséggel elfogadásra került.

Kormányjavaslatra a négy klubot létesítményeit állami ellenörzés alá vonták és gesztorként egyes neves szurkolók védelme alá halyezték. Így a Felcsutot a Puskás akadémia, a Debrecent a Mr. 20% Egészségügyi Kft, Az MTK-t a Német-Zsidó Baráti társaság, a Videotont a Csányi Pincérzet, a Ferencvárost pedig a "Matyómintás Bézbólütő" Első Magyar Rendfenntartó és Védelmi Szolgálat látja el szakmai és pénzügyi tanácsokkal.

Gíró-Száz András kormányszóvívő sajtótájékoztatót tartott, melyben leszögezte, hogy a kialakult helyzet kezelését a Kormány az előző kormányok felelőtlen, nemtörődöm politikája miatt kényszerből hozta meg, de biztos abban, hogy ezen intézkedések a Haza és a Ner üdvét szolgálják...

ennyi...
@Buga.Jakab:
:D
Valóban, a te hozzászólásod áll közelebb a valósághoz - sajnos.

Szerintem a fideszesek már csak azért sem korrupciónak és lopásnak fogják fel, mert a lopás a más pénzének/tulajdonának ellopását jelenti. Ők meg úgy gondolják, hogy minden pénz és dolog az övéké az országban - saját maguktól meg ugye nem tudnak lopni, csupán átcsoportosítani (vagy az ő szóhasználatukkal: központosítani, centralizálni).

A szocik legalább még tudták, hogy más pénzét és tulajdonát veszik el, a Fidesz viszont eleve úgy gondolja, hogy az mind az övé (és örüljünk, hogy egyáltalán megengedik nekünk, ha abból valamit használjunk).
Bocs a négy-öt változtatásokért, de első körben, mivel a magyar focit leszarom, a Videotont kifelejtettem...
@le Látó:

Hajlok rá, hogy a parlamentet többségében uralja a tök éj:))
ki mit tippel?

11 óra után Matolcsy beszél
A Növekedési Hitel Program részleteit ismerteti az MNB.

-----------------------

Matolcsyra vár a piac - Az OTP-re figyelnek a befektetők
Fontos makroadatok befolyásolhatják ma a kereskedés menetét.
gyorsak a fujúk, ha a pízükről van szó:

Döntött a parlament: korlátozzák a közpénzek ellenőrzését
Kedden elfogadták a fideszes törvénymódosítást.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/dobtott_a_parlament_fidesz_korlatozza_a_kozpenzek_ellenorzeset.552258.html
@fehérfarkas: ez a módi, vegytiszta diktatúra, most még "csak" gazdasági van kifejlődve, de úton van az ideológiai, kulturális és politikai kiteljesedés is, lásd az egyre több és több infókat és cikkeket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
hmm... erről a Norvégiában jelenleg érvényes szabályok jutottak eszembe.
tegnap hallottam ezt a jobb sorsra érdemes, de mára igazi nulla fideszessé váló izékét nyilatkozni, betűről betűre felmondta a narancsos agitprop dumáját, egy hangot sem hagyott ki. Szánalom lett ő is, pedig tényleg normális volt igaz 25 éve...

hvg.hu/gazdasag/20130430_Trafikmutyi_ossztuz_ala_kerult_Gyulay
a történet hátterében pedig az van, hogy az élettárs/asszony/kisasszony elfelejtette beadni a trafikpályázatot. erre a képviselő/polgármester csak legyintett, s ez véletlenül eltalálta a högyet. megnyugtató, hogy a helyi fideszesek e kisebb csetepaté után elszívták a nemzeti békepipát, amit lázár jános és varga istván küldött nekik.
@le Látó: melyik, mert most olvastam, hogy könnyítenének arra felé, ha ott születik külföldi állampolgárnak gyereke, akkor meg kapja az ottani állampolgárságot ótómatice. Gondolom, nem erre gondoltál.
nyelvek, azok a hosszú nyelvek:
/lassan érik a búza is, kell az a kép/

Orbán: a termőföld négyötödét kis- és középbirtokok műveljék

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_a_termofold_negyotodet_kis-_es_kozepbirtokok_muveljek.552200.html

Fotó: Orbán Tarlóssal együtt buszozott , majd Norbinál vásároltak

hvg.hu/nagyitas/20130430_Foto_Orban_Tarlossal_buszozott_majd_Norbi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mit értesz jobb sorsra érdemes alatt? Lehet még elnök.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Konkrétan az üzleti élet és az adózás ellenőrzésére és nyilvánossá tételére gondoltam.
@sírbateszezazegész: jahhh, "köztársasági" elnök, na jahhh, a nyelve már meg van hozzá....és az esze is
@le Látó: a tasz saját nevében már kijelentette, hogy ha megszavazzák, akkor kilépnek ebből a bizottságból, megszavazták, igaz ettől a kilépéstől a vazénylói zrt nem fog megzuhanni, de lassan már semmi kontroll nem marad ellenük.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F30%2Fotthagynak_a_civilek_a_korrupcioellenes_bizottsagot%2F

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sok_visszaeles_tortent_a_foldosztaskor.552259.html

------------

A felfüggesztések mögött mindig az van, hogy az Európai Bizottság talál valamilyen típushibát az utóbbi hónapok pályázataiban, és amíg a vitát le nem zárják a magyar állammal, addig nem fizetnek, ezzel is nyomatékosabbá téve érveiket. Amikor a vita egy tagállam és a bizottság között nagyon elmérgesedik, és patthelyzet látszik kialakulni, akkor szokta csak a brüsszeli szervezet nyilvánosságra hozni, hogy egy-egy OP kifizetését felfüggesztették. Egyébként inkább csendben, a színfalak mögött szeretik intézni ezeket az ügyeket.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elzarta_a_magyar_penzcsapot_brusszel.552263.html
@coosa sam: A baloghnak védekeznie kell, mert kiderült. orbánnak nem kell, mert Ausztriába hurcolta az asszonyt, hogy összefoltozzák az állkapcáját, és lázárnak se kell, mert - gondolom - a helyi orvos vagy nem akaszt tengelyt vele, hogy feljelentse, vagy az asszony is takarja a kötényével, amit csak lehet...
hűűűűbazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D azaz :S

"Matolcsy a kamatcsökkentésekre kitérve elmondta, hogy ők egy konzervatív és felelős monetáris politikát visznek. Lépésrő-lépésre haladó, felelős döntéseket hoznak. A jegybankelnök ezzel tulajdonképpen kitért a kérdés elől. Matolcsy a program ismertetésére vonatkozva elmondta, hogy rendszeresen konzultálnak a Bank of England-del, “mondhatni egymást is folyamatosan megtermékenyítjük”."<<<<<<<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20130430_Matolcsy_a_novekedesi_hitel_program_reszl

de legalább ez megvan, ki tudja meddig:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszolalt_matolcsy_erosodik_a_forint.552264.html
aki ilyet tesz az nem ember és férfi.
@Penivaldes: De most mér mondasz ijet? Fidesz-keresztény erkölcsbe bőven befér, hogy "apám lekevert egy fülest..." by orbán. Ja, hogy a papa mszmp-s káder vót akkortájt?
Kicsire nem adnunk, a nagy meg nem számít.
@empatikus pszichopata: dédapám is lekevert egy fülest a fiának, mondván: rám nem hozol szégyent..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sajnos nem az én fiókomban pihen azon fénymásolatok egyike, ami Osztrákiából érkezett orvosi számla volt orbánné asszonyság állkapcsának helyreállítási műtétjéről. De létezik, tudom, mert egy magas helyen ülő titkárnő "poénból" mindenfelé szétküldte fénymásolatban. Előhúzhatják azt még... csak idő kérdése.
@Penivaldes: orbánnak ennél "komorabb" volt a gyerekkora - saját elmondása szerint legalábbis.
és a büntetési keretszámokat, hogy teljesíti a nav?

Pénztárgépcsere: a határidő hosszabbítását várja az IVSZ

Az online adatkapcsolatra képes pénztárgépekre való átállásra továbbra is az év végi határidőt tartja reálisnak az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), szemben a rendeletben előírt május 1-jével - közölte a szövetség kedden az MTI-vel.

hvg.hu/kkv/20130430_Penztargepcsere_a_hatarido_hosszabbitasat
@empatikus pszichopata: hát akkor még nem volt saját focistadionja. így az állatok ellátása után csak a libalegelőn kergethette a labdát.
A mai nap többi termése ezekben a témakörökben:
magyarinfo.blog.hu/2013/04/29/torvenyt_a_vak_komondorhoz

és

vastagbor.blog.hu/2013/04/30/trafikugyi_mondatok#comment-form

De akkor már értem a Vastagbőrös poszt utolsó mondatát.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szeva tökömöccse!:))
Merkelék befenyítették a Spanyolokat támogatásügyben?:))
Na és ehhez vajon Fabius mit fog szólni??? ;)

Megizzasztották a felkészületlen Bajnait a szocialisták

hvg.hu/itthon/20130430_Bajnai_Mesterhazy_valasztmany_ertekeles
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/923195_165039260326758_914240582_n.png

és a melléklet:
hvg

12:13
Der Standard: Robbanásszerűen növekedett az Ausztriában dolgozó magyarok száma

A legtöbb magyar munkavállalót a turizmusban foglalkoztatják az osztrákok. A kint megélhetést kereső magyarok száma a két évvel ezelőtti adathoz képest 96 százalékkal nőtt: most 55 ezren vannak.
Rovat: Karrier
Szerző: MTI
12:10
Riasztó felmérés a hosszú távú munkanélküliség hatásáról

22-es csapdájába került az, aki már több mint 6 hónapja munkanélküli egy friss felmérés szerint, ennyi idő után ugyanis egyre kevésbé alkalmazzák a jelölteket a munkaadók - legalábbis az Atlantic cikke szerint.
@Penivaldes: De ember, és férfi is, csak az agresszív, meg nem fékezett fajtából. Olyan férfiállat (mint ahogyan annak idején a nőt asszonyállatnak hívták)Meg kell tehát fékezni. Nem is akárhogyan. Élet-halál urának érzik magukat egy "családban".
@CSENDES: el kell gáncsolni, hogy orrára essen a dobermanban..
@fehérfarkas: Az utolsó előtti bekezdésedet írhatnád a vastagbőrre is.
Mert még nem értek oda a fideszdroidok.
@kifordított nagyanyó:
Kb leszarom, hogy milyen régi ember.
Az hogy valaki mióta van a blogoszférában, egyáltalán nem jogositja fel arra, hogy teleszemetelje a kommentfalat.
Inditson saját blogot, és zokogjon ott a hülyeségeivel.
(nem csak nekem van bajom vele)

Én régebb óta vagyok pl blogolós, mégsem verem a nyálamat erre.
Bejövök, elolvasom a posztot (általában még legelsók között), és ha meglátom ezeket a majmokat a kommentelők között, akkor szó nélkül lelépek, mert a poszttal ellenétben ezek kurvára idegesitenek.
Tudom, egyéni szoc problem... csak meglepő módon pár hete más is előhozta a témát, tehát nem én vagyok mimóza.
@Kőmíves Kelemen: Igen.Volt már akinek nem tetszett.
Amúgy is gyakori hogy a végére már nagyon eltérünk a témától.
Egyszer a bőrön a 250 kommentből az utolsó 100-150-ben már különböző csajokat linkeltünk be.
Zero nem örült.:))
szerintem eldőlt a hadházy sorsa:

2013. április 30., kedd 09:31

A Fidesz-frakció közleménye
Budapest, 2013. április 30., kedd (OS) - Valótlanságokat állít Hadházy Ákos

Érthetetlennek és felháborítónak tartom Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselőtársam hvg.hu-nak adott nyilatkozatát. Az interjúban megfogalmazott állításai nem felelnek meg a valóságnak, hiszen semmilyen egyeztetés nem zajlott sem frakcióülésen, sem politikai, sem pedig egyéb megbeszélésen a trafikpályázatok ügyében. Én magam és a helyi Fidesz-frakció is határozottan visszautasítjuk a képviselő úr állításait, indítékait nem értjük és teljes mértékben elhatárolódunk kijelentéseitől!
Horváth István, országgyűlési képviselő

Kiadó: Fidesz-frakció

os.mti.hu/hirek/85595/a_fidesz-frakcio_kozlemenye
@kifordított nagyanyó:
Ismerem a kommentelési szokásokat, pl Homárt ezért nem is olvasok már, Subbát meg pláne :)

Itt nem a végén elszaladó kommentekkel van a gond, hanem azzal, hogy már az első 15-20ból több mint a felének köze nincs a poszthoz, és 1-2 embertől származik ömlesztve...
Nem ment a kommunikáció, összevonnak
Elveszti önállóságát a Turizmus Zrt., a Balassi, és az agrármarketing is, gigaszervezet jön

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F30%2Fnem_ment_a_kommunikacio_osszevonnak_mindent%2F

---------------------------

jogbiztonság sokadik:

A rendőrség hibázott,
de nem fizet

Nem jelentették, hogy eltűnt egy tábla, inkább nekiálltak traffipaxolni. Ígérik, ezentúl korrektek lesznek, de nem kártalanítják az autósokat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Ftotalcar.hu%2Fmagazin%2Fkozelet%2F2013%2F04%2F30%2Figy_uszta_meg_a_gyorshajtast%2F

------------

de szép kép, ezzel sem tud mint kezdeni, meg a másikkal sem :D

www.portfolio.hu/img/upload/face/O/orbantarlosmticikkbe130430.jpg
@Kőmíves Kelemen: vagyon benne igazság, de különbözőek vagyunk, és szerintem ez a legjobb az egészben, világot váltani úgy sem tudunk, akkor meg :D
Tanulságos... :))

trafikmutyi.cafeblog.hu/

"Mutyi kódolva
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

A parlament elfogadta azt a törvényt, ami alapján hülye civilek és okvetetlenkedő politikusok nem kérhetik ki – közérdekű adatokra hivatkozva – mondjuk a nyertes trafikpályázatokat. Akkor hát ezzel is megvolnánk.

FacebookTwitterGooglenincs komment - Szólj hozzá Te is!Címkék: átláthatóság, közérdekű adatok, mutyi, törvényalkotás
Jogi helyzet
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

Egy kedves olvasóm írja.

Kedves Kovács János! “Tudjátok, hány alkotmányos jogsértés történt ezzel az egész pályázattal? A teljesség igénye nélkül:
- a jogorvoslati jog hiánya
- a bírósághoz való fordulás lehetőségének a hiánya (ezt sem biztosították)
- a jogbiztonság sérelme
- a kiszámíthatóság sérelme
- a felek egyenjogúságának a sérelme
- a pártatlanság sérelme
- az önrendelkezési jog sérelme
- az emberi méltóság sérelme

FacebookTwitterGooglenincs komment - Szólj hozzá Te is!Címkék: jogsértés, mutyi, pályázat
Tótkomlósi mutyi
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

HU2884 Tótkomlós Benyó Pál – fideszes képviselő. HU2884 Tótkomlós Fodor József – Csanádapáca volt fideszes polgármestere öt helyet is nyert: Orosházán, Tótkomlóson, Nagyszénáson, Gádoroson és Mezőhegyesen. (nem tótkomlósi, a fidesz megyei alelnöke is volt 2008-ban);

FacebookTwitterGooglenincs komment - Szólj hozzá Te is!Címkék: mutyi, pályázat, tótkomlós, trafik
Bojkott!
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

Egy olvasóm kitűnő ötlete:

Ki kéne írni a blogra és terjeszteni, csak úgy állíthatjuk meg ezt a szemétséget, ha olyan helyről vásárolunk dohányt, ami nincs fideszes, képviselős, mutyis kézben. Inkább utazzunk többet cigiért, vegyünk nagyobb mennyiséget, hogy ne kelljen naponta megtenni ugyanazt az utat, tegyük közzé azoknak a boltoknak a listáját, amelyek nem vettek részt a mutyizásban, bojkottáljuk azokat, akik politikai kapcsolatukat kihasználva jutottak jogosultsághoz 20 évre!"
@bella _ciao:
Mindenki hazudik! :)
Dr. House óta tudjuk...
Kivéve a kormánypárti bolsikat!
444.hu/2013/04/30/ne-zavarj-epp-lopok/

"Már a kifejezés is gyönyörű. Visszaélésszerű adatigénylés. Ezt az követi el, aki túl sok közérdekű adatot igényel, ezzel akadályozva az állami intézmények munkáját. Egyelőre még nem rendeltek hozzá büntetési tételt, de szerintem ezt is gyorsan megoldják. Most csak annyi szerepel a jogszabályban, hogy ilyen csúf, gonosz, visszaélésszerű közérdekű adatigénylésre nem kell válaszolni."

Ezek ugyan már nem, de mi, jómunkásemberek még emlékezünk arra, amikor a fidesz egyszer(?) karácsony előtt valami ezer-kétezer(?) kérdést nyújtott be valamék minisztériumhoz, és igen jól szórakoztak azon, hogy mindenkit lefoglaltak egyrészt a munka, másrészt az ünnepek idején azzal, hogy az idiótaságaikra kellett válaszolniuk ....

Komolyan, nincsen senki, aki ezt az orrukra nyomná????
Gyáva népnek nincs hazája.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a minta már megvolt, ismét alkalmazták: nem volt taggyűlés, avagy nem taggyűlés volt.
@Evezős:

"A vélemény a miénk, a döntés a tiétek!
2013. 04. 30.weisz manfréd huba
Megszavazták: A törvény mostantól azokat védi akik lopnak

Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a "visszaélésszerű adatigénylésekkel" szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal, újságírókkal, politikusokkal szemben akik szeretnék tudni mire folyik el a közpénz.

A törvény szerint innentől az Állami Számvevőszék és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal köteles ellenőrizni a közfeladatot ellátó szerveket, a közérdekű adat megismerésére irányuló igény pedig nem eredményezhet az ellenőrző szervek jogosítványaival azonos mélységű és terjedelmű adatbetekintést. Tehát az ÁSZ és a KEH amelynek elnökeit és vezetőit a parlamenti többség fogja kinevezni, fog őrködni a parlamenti többség korrupciós igénye felett, ha pedig nagylelkű másnak is adhat betekintést az iratokba.

A cél persze egyértelmű, két hete nyerte meg Szabó Rebeka a PM képviselője azt a pert ami után kötelesek lennének neki kiadni a földpályázatok pontozási rendszerét, eredményeit, és láthatnánk mi alapján nyertek a nyertesek. Illetve itt van a trafikbotrány, ahol szintén el kell kenni a haveroknak osztott mutyit. Ezért a Fidesz nem rest a törvény pedig természetesen ezekre is vonatkozik. A Fidesz korrupciói kiderültek, de nem visszavonják, felülbírálják a dolgokat, hanem levonják a következtetést, és mindent titkosítanak."
magyarinfo.blog.hu/2013/04/30/megszavaztak_a_torveny_mostantol_azokat_vedi_akik_lopnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: emlékezzünk meg a két beterjesztőről is:

1. cser-palkovics andrás
2. dr. vas imre bp. 13. vk.
@Kőmíves Kelemen: Mondjuk a Homáron kicsit gyökér a banda,mert folyton a panasztevőt szólják le.
Egy aktuális videó a poszt kapcsán Balogh Jóskának. :)

youtu.be/eFXiSzj22v0
@empatikus pszichopata: Ha létezik is: szerinted nem lenne azonnal rá kampány, hogy hamisítvány?
Ugyammá .... mondom, itt a népek nem a szemüknek hisznek, hanem a szájnak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és hogy fognak majd örülni ennek a jogszabálynak a következő kormányok is. :)
Ha jövőre más is lesz a miniszterelnök, tudatosítani kellene benne, hogy csak jobb híján választottuk meg... :)
Ahogy 2010-ben szerintem nem a FIDESZ nyert, hanem az MSZP vesztett.
Nem valamiért, valamire szavaztunk, hanem valami ellen. Egy év múlva ugyanez lesz. Vagy semmi.
@kifordított nagyanyó: "Az utolsó előtti bekezdésedet írhatnád a vastagbőrre is.
Mert még nem értek oda a fideszdroidok. "

Megengedem, hogy felhasználd a jó ügy érdekében :)
Balhologh jóska a menyegző után:
- Híjnye, borda, vót valami ebben a pálinkában, amitű benyaltam. Osztán hozzá izibe a saját kisüstibű öblögetni, mer olyat bebaszok, hogy a komának kimutyizok trafik is átesik a komondoron.

Csak így tudom elképzelni a rendkívül keresztény, rendkívül családbarát, rendkívül becsületes jómunkásember hajnali performanszát. Miután bekúrt az Izraelben főzött, ballib összeesküvő bajnaihordák által a poharában csempészet löttytől. Hogy ménem patázza szájba az ilyeneket egy tenyészcsődör?
Miután elolvastam két cikket, hogy milyen kemények ezek az Mszp-sek Bajnaival, csak annyit kérdeznék 2009-ben meg jó volt, hogy ne kelljen választást tartani?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kiszáll a PEK (Pénztárgépsumákolás Elhárító Központ) az egyszeri boltoshoz:
- Hol a gép szatócs, miért nincs még bekötve?
- (siránkozva) De hát nagyjóuram, nincs is a piacon még ilyen gép.
- (pofoncsattanás) Kuss paraszt! Százezer, és holnap visszajövök, addigra be legyen kötve!
@fehérfarkas: Valamit már írtam enrico nevében.:))
De most az megy ott,hogy a fideszdroidokat figurázzák.:))
Na további jó mulatást mindenkinek!
@Orica Középföldi: eszköz, akár egy média-hek mindig lehet. De ahhoz a vágyálom kevés. Több kell, az értelem.

@sírbateszezazegész: nekem a körzeti csendőr-megbizott sem...

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mesterházy nem aludta ki magát. De mégsem mondhatja,h.veszteni indulunk. Amellett nyerhet is. Ha nem is annyira
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

lám, lám... Hogy is lehetett, hogy a botrány kirobbanása utáni héten egyből zárolják az adatokat... Ugye szerinted is minden rendben van...
És most kitennék egy smiley-t, de sírni volna kedvem.

Ezek után jöhetnek valóban az egyéb szolgáltatói államosítások. És mennyi beleszólásunk lesz?
@GeoCracker: Jut eszembe. Tudom, hogy dübörög a trafikmutyi és a Laborc-Portik ügy, de érdemes lehet megemlíteni, hogy viktorunk ismét jogkörein messze túlterjeszkedve kézivezérli Pintért, megakadályozva a szabad vélemény nyilvánítás és gyülekezés jogát.

Bár lehet már hallottál róla.
@kifordított nagyanyó:

A fideszdroidok kifigurázása jó dolog és nem igényel túl nagy agykapacitás: normális helyen a szövegeik önmagukban paródiának számítanak :)
Ha Angliában vagy Németországban szó szerint leadnák amit írnak, akkor az évtized politikai kabaréjának gondolnák az ottaniak :D
Csak sajnos ez nálunk a valóság :(

Szerintem, ha egy német elé tesszük a Hírcsárda híreit meg a fideszdroidok hozzászólásait, akkor a Hírcsárdáról azt fogják hinni, hogy az a valóság :D
Azt is szomorúan veszem tudomásul, hogy akiknek "hatalmukban" áll szót emelni a visszásságok ellen, egyre kevésbé lehet meghallani a hangjukat. Annyira mindent elnyom a Magyarország jobban teljesít szöveg.
A dolgozószobám szomszédjában szokott tévézni nagyotthalló apósom. Így én is nagyszerűen hallom az esti híradót. Döbbenetes, hogy mennyire hasonlít az ötvenes évekbeli propagandamozikra.

Szeretném, ha a fűnyírást is államosítanák, mert már tele van a hócipőm, hogy a mostani időjárásban majd' háromnaponta vágni kell. Ide jöhetne melózni egy-két naplopó a parlamentből.
@bella _ciao: Megtették amit lehet, nyilván ez a feljelentésük is el lesz fektetve. :(

Amúgy meg.

"Lázár Jánost arról is kérdezték, miért csak a nyertesek kihirdetése után javasolta 10 százalékra emelni a dohánytermékeken az árrést. Az államtitkár szerint ő ezt már korábban is jelezte, ráadásul Orbán Viktor még ezt is kevesli. „A miniszterelnök mindenképpen 12 százalékot szeretne”- árulta el. Lázár ezért arra kéri a Fidesz-frakciót, tárgyaljon az árrés további emeléséről. Az államtitkár sajtótájékoztatója végén viccelődni is próbált. „A lemondáson is gondolkodtam a hétvégén, de egyelőre elhalasztom”- mondta.

atv.hu/belfold/20130429_trafikpalyazatok_lazar_janos_a_lemondason_gondolkodott
Kapcsolódó.

Az urak játszanak...

"Az online árverés jelenleg 1.100.000 forintnál tart, így a hírek szerint „több százezres" adósságot felhalmozó család minden bizonnyal megmenekül az utcára kerüléstől. Ugye, milyen csodákra képes Tóni és Pityu, a„polgári" playboy, és a ballibsi köztörvényes, ha összefognak? S közben mindenki jól érzi magát. A megnyomorított családanya talán még kezet is csókol nekik, mikor egy atyai mosoly keretében átnyújtják neki az adományt – s közben ők is remekül szórakoznak. Kell is a kikapcsolódás. Hofi óta tudjuk: nehéz egy sportág a pénzvadászat. Hát még, ha közpénzt hajt az ember a hazai korrupció sűrű, sötét erdejében. Kell a verseny izgalma, a licit édes feszültsége, s a végén a jóleső érzés – hogy ma kegyesek és könyörületesek voltak valakivel. S mi a pálya szélén lelkesen és elragadottan tapsolunk, míg az urak - játszanak. Velünk.

Hmm....honnan is vettem ezt a mondatot? Mert nem én írtam ezt le így először, az biztos. Barátunk, a Gugli gyorsan segítségemre siet. Erdélyi József, a kitagadott, nácinak bélyegzett, lángoló szemű, haragos tollú költő körmölte le nyolcvan esztendeje. A Vérmezőn egy lovaspóló meccs mellett zötyögött el a villamossal, s őt is megihlette az urak játéka.

Csak játsszatok, sárgacsizmás, fehér-
nadrágos jó urak, csak játsszatok;
ne halljátok a villamosdübörgést,
ne lássátok a sápadt lázadót,
kinek a szíve gyermekek szivével
fáj, hogy a fűre lépni sem szabad;
a korláttól is rendőr hajtja el:
ne nézze, hogy az urak – játszanak...

Meg aztán azt is hozzátette:

Csak a ti lovatok kapjon zabot,
forduljon fel éhen a más lova;
áll a világok legjobbja szilárdan, –
nincs egyéb kérdés, nem is volt soha;
száguldjon csak a ti gépkocsitok,
úrvezetők; ha zökken, bizonyára
gázol valakit a silány tömegből, –
szóra sem méltó pénzbírság az ára...

Ismerős? Igen...pontosan így van most is. Nem változott itt semmi. Talán csak annyi, hogy a jó urak márkás öltönyre cserélték a lovagló dresszt – és nem mellesleg jó pár nagyságrenddel hitványabbak, mint nyolc évtizeddel ezelőtti elődeik.

Mi pedig...mi állunk azóta is a korlát mellett – csak talán még messzebbre szorítva, mint akkor. Az urak játszanak, mi tapsolunk, néhány „sápadt lázadónak" ökölbe szorul a keze – s a karaván, no meg a villamos halad tovább.

De azért engedtessék meg, hogy figyelmébe ajánljam az uraknak a vers záró sorait is.
Tetszik tudni: rendszerint ott van a tanulság.

Éljetek a szép napokkal, urak;
játsszatok, míg be nem borul az ég,
sáros nem lesz a Vérmező és csúszós
törvényhozó kezetekben a fék;
míg meg nem ered az őszi eső,
a Vérmezőre le nem hull a hó;
míg el nem fogy a zab, a türelem,
s ki nem döglik alólatok a ló!...

jobbegyenes.blog.hu/2013/04/29/az_urak_jatszanak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha már magyar turizmus zrt:

Orbán Ráhel a leginnovatívabb

Orbán Viktor lánya nyerte meg a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozat-pályázatának innovatív kategóriáját fesztiválmarketing témájú munkájával. Nem hiába fesztiválozott annyit a miniszterelnök lánya.

most.444.hu/2013/04/30/orban-rahel-a-leginnovativabb/
@bella _ciao: Valami pénzmag nem járt vele egész véletlenül?? ;)
@Kőmíves Kelemen: Velem kötekecc kishaver? :-)

Szerintem egy poszt legfeljebb 150-200 hozzászólást ér meg, több nincs benne, mert az már csak a szar újabb körbejárása lenne. A többi, bár nem kötődik a szorosan a témához, többnyire informatív dolog, valamint a Nap sem áll meg a jégen.
@GeoCracker: Pedig egyre inkább az látszik, hogy valamelyik a három közül lesz. Alattvalók vagyunk, nem állampolgárok. Ha nem is a genetikai, de kultúrális dns-ünkbe ez van kódolva. A nagy többség pedig csak néz rád, az elmeháborodottaknak kijáró elnézéssel, ha felteszed a kérdést: Hát mi, belgák, hova álljunk?
@Kőmíves Kelemen:
mivel is van szétbaszva a komment?

brühühühü

kelemen te maraggy a témádnál: vízelő
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igazad van. Habár a butaság és az aljasság szószólói.
De az elv a lényeg. Mert ma ti, holnap mi. Nem méltó ennek elhallgatása.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: huh, de együtt futottatok rá rodeóval kelemenre. de 3 perccel mégis te nyertél. jó a nyúlcipőd.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne legyél már hülyébb, mint egy fideszes, bakker :)

A 12. kommentben kérdezte valaki, hogy miafaszom ez a zagyvaság a kommentek között, mert kevés a releváns a poszt szempontjából.

És megint ki az az idióta, aki egy több bekezdéses zagyvaságot másol ide?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez meg idejár -titokban- és ellenőrzi ki milyen igéket használ és mire...ő nyelvlovas

brühühühü

ir ritá ló
@sírbateszezazegész: Igen a tüntetés célján vagy mondanivalóján lehet vitatkozni, de valóban az elv a lényeg. Most már ott tartunk, hogy viktor határozza meg azt is, hogy ki, hol és milyen célból tüntethet.
@rodeo36: Biztos rám gondolt csak téged írt. :)
Azért ez is "bájos" nem??? ;)

Tizennégy titkos szakértő a trafikbotrányban

Amit a törvény előír, annak eleget teszünk – mondja Gyulay Zsolt. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetője szerint azért nem lehet megmondani, kik voltak a szakértők, akik döntöttek a pályázatokról, mert ezzel őket védik a támadásoktól. A tizennégy szakértőnek sokat kellett dolgozni, hiszen 15 ezer pályázatot bíráltak el, persze csak miután a cég előkészítette azokat.

nol.hu/gazdasag/20130430-tizennegy_titkos_szakerto
@Kőmíves Kelemen:
nem igaz, nem kérdezte senki most megnéztem a 12. hsz nem is arról szól

brühühühü
szekszárdon fokozódik a helyzet:

Trafikbotrány: Hadházy Ákos szerint pénteken kiderül, hogy ő mondott igazat

Sikerült megszólaltatnunk Hadházy Ákost, aki azonban egyelőre nem kívánta kommentálni az őt hazugsággal vádoló polgármester-képviselő szavait. „Polgármester úr véleménye hamar meg fog változni” – közölte, de a részletekbe nem avatta be munkatársunkat. Azt mondta: pénteken kíván legközelebb a sajtó rendelkezésére állni. Érdeklődésünkre, hogy pénteki közlendője „nagyon kellemetlenül fogja-e érinteni Horváth Istvánt”, úgy reagált: „nagyon sajnálom, hogy polgármester úr ilyeneket mondott”.

atv.hu/cikk/20130430_trafikbotrany_hadhazy_akos_szerint_penteken_kiderul_hogy_o_mondott_igazat
@Kőmíves Kelemen:

mivel te a hozzászólások bírálata miatt irogacc és nincs egy témához szóló hozzászólásod sem mijafaszt kotkodácsolsz?

mennypicsába

brühühühü
@bella _ciao: Ismerős. :) Ezt a dalt ismered?? 1956-ban írták olasz egyetemisták.

youtu.be/nIat-_cmhR4
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na hagyjuk a duna tv-re a szív küldit.

különben válasz kérdésedre:

"A beérkezett szakdolgozatokat a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztálya és a Magyar Turizmus Zrt. munkatársaiból álló széles körű szakmai zsűri értékelte. A legjobb diplomamunkákat két, az „Alapos, tudományos igényű munka”, valamint az „Újszerű témaválasztás” kategóriában jutalmazták, emellett két szakdolgozat különdíjban részesült. A nyertesek az anyagi elismerés mellett könyvjutalmat kapnak."

hvg.hu/itthon/20130430_Orban_Viktor_lanya_is_nyert_a_MT_Zrt_paly
@rodeo36: "Los amantes pasajeros aminek valóban az az értelme, hogy a szerelmek múlandók mint minden más (los pasan)és az egész kelekótya ország amely persze Sapnyolország a valamikori világbirodalom ott kőröz a semmiben"

... és persze, finom utalás García Márquez könyvére, a Szerelem a kolera idején -re, amelyben egy szerelmespár köröz az idők végezetéig egy hajón.
@bella _ciao: Gondolom, a pályázat jeligés volt. Akkor minden ok. Mert ha nem...
kis pontosítás: ha a nő támad először, akkor vissza lehet ütni, de hát ez magától értetődő
@DarthVader: amikor otdk-n bíráltam, ott jeligés volt. általában úgy szokás.
@DarthVader: jó lenne látni a munkát, mert mi van, ha tényleg jó anyag. mégis mit csináljon szerencsétlen, mindenhol induljon 20 méter hátrányból?
@bella _ciao:
És még csak kedd van.
Miért van olyan érzésem, hogy Hadházy úr péntekre vagy visszavonja az állítását, vagy kivonódik ebből a dimenzióból?
Így van ez jól. Hiába dobták be a Portik-Laborczot, a Blikkben trafikokról és asszonyverésről megy a csámcsogás. Ez nem jött be fijúk.
@piglet is shine: elküldik a szíriuszra? szegény hadházy lesz állatorvosi ló?
@bella _ciao:
Akár. :)
Vagy stafírozzák, vagy azsúrozzák.
Ez a technika eddig bevált.
@piglet is shine:
Fent van az interjú a HVG-n.
És nem csak a trafikmutyiról beszél az ember, sokkal messzebbre mutat.

hvg.hu/itthon/20130430_trafikmutyi_Szekszard_fideszes_kepviselo
@piglet is shine: aham. szóval kézimunkát szenved el. egy hentessel rosszabbul járt volna.
hehe, nem kolbász ez a gyulay:

Gyulay sógora trafikjáról: "Bármilyen meglepő, nem én intéztem el"

Gyulay ugyanakkor elmondta, hogy a húga korábban közölte vele, csak akkor vállalhatja el a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. vezetését, ha tudomásul veszi, hogy ő is indul majd a koncessziós pályázaton. Ő végül nem idult - a férje viszont igen.

hvg.hu/gazdasag/20130430_Gyulay_Barmilyen_meglepo_nem_en_inteztem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Bár szocialista forrásaink novemberre teszik a párt miniszterelnök-jelölő kongresszusát, többen is azt mondták, Mesterházy már most, a szombati választmányon megmutatta, hogy „házon belül népszerűbb”, mint Bajnai."

Tudtam tudtam tudtam!!! Bakker ezek ezt is el fogják cseszni.
Halló, Mesterházy!

Laurence Golborne, az UDI jobboldali párt elnökjelöltje tegnap lemondta az elnökjelöltséget Chilében. Döntését azzal indokolta, hogy ugyan jelentős a támogatottsága a lakosság körében, azonban olyan konfliktusokat gerjesztett a jobboldali pártszövetségen belül, amelyek lehetetlenné teszik az egységet. Nem akar egységbontóként szerepelni.

Golborne bányászati miniszter, aki levezényelte 2010-ben a föld alatt rekedt bányászok megmentését. Ez az eset világszerte nagy figyelmet váltott ki, és Golborne egycsapásra az egyik legnépszerűbb politikussá emelkedett Chilében.
@Husz_János_Puszita: Nekem ezért nincs bizodalmam bennük.
Nem a közjó, csak az egyéni érdek.
Aha, megtisztultak/megváltoztak.
@sírbateszezazegész:

Ennyire fogalmatlanok nem lehetnek!!! ( sírok )
Bár az öszödi beszédből is annyi jött le nekik, valamiért nagyon berágott a főnök.
@épészmérnök: Na,ezt hiába is mondod MA-nak. Nem népszerű akar lenni, hanem miniszterelnök.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
,,mondhatni egymást is megtermékenyítjük''

Bocsáss meg, de ezt nem értettem kiristálytisztán! :)
Csak gomolyognak bennem a kérdések, mint Kelemen nevű építési vállalkozó téglái a hegyoldalon:

Ki és kicsodát hoz másállapotba?
Kinek gyárt utódot? És melyik a fiú meg a lány?
És miért kell ezt közreadni?
,,...mondhatni egymást is megtermékenyítjük...''
@le Látó: felhomályosítanál szalonképesen? :)
@Husz_János_Puszita: Ezért gondolom azt, hogy valójában csodálják és irígylik a fideszt, "ez miért nem nekünk jutott eszünkbe" alapon.
@CSENDES: a kettő nem feltétlen zárja ki egynást
káderka úgy is lepattintja ezt is, a lámpa pirosan, ő meg nem hajt át rajta:

Nem létezik visszaélésszerű adatkérés - Áderhez fordul az MTE

Az ország polgárainak közvetlen, illetve a sajtón keresztül való tájékozódási lehetőségeit egyaránt szükségtelenül korlátozó, elhibázott lépés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény kedden elfogadott módosítása, közölte a nagyobb internetes lapokat tömörítő Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE).

hvg.hu/itthon/20130430_Nem_letezik_visszaelesszeru_adatkeres_es
@le Látó: látszik, hogy levagyol maradva a fejlődésben, és ragaszkodsz a már túlhaladott formákhoz, mint férfi, nő. pedig igazán tudhatnád, hogy ma már a férfiak is szülhetnek és kihordhatják a gyermeket, és nem egy szatyorban.
@le Látó: lelki társ!
S ezzel ő is tisztában van.:-)
@le Látó: a vízben van a hód.)
nyarasodik, forróság, tegnap szerencsére volt légmozgás így tudtam futkározni.)
Kedveseim!
Nem érdemes túlreagálni az eseményeket.
A t. Képviselő urat a részeg asszony - ismeretlen okból - megtámadta, de a (vak)kuvasz a gazdája védelmére sietett, így az agresszív /és az elfogyasztott sok alkoholtól labilis/ nő átesett rajta és alaposan összetörte magát.
Csak ennyi volt és nem több!
@sírbateszezazegész:

Nem hiszem, hogy a Fidesz lenne a példaképük, de azt igen, hogy az "ország" mint olyan fel sem merül bennük.
@DR. INKVIZITOR: komondor volt nem kuvasz, bár mindegy mindkettő nagy fehér kutya..tartottak volna inkább tacskót, abban nem lehet akkorát esni.
@le Látó: Peni megoldotta eme gordiuszi csomót, én már nem kellek :D
@Husz_János_Puszita: házon belül, ja persze a gangon megválasztották. kakas a dombtetőn hangosan kukorékol..
@Husz_János_Puszita: Én már reggel óta ezen füstölgök, meg az okos Szanyin. Lehet, hogy házon belül népszerűbb, de mi van házon kívül?
@Husz_János_Puszita: ország? mi az? csak az számít, hogy a csúcsra érjenek, a többi meg le van tojva.
@V-PORT: oda nem merészkednek, olyan ez mint az a törvény, hogy mindig olyanokkal barátkozz akik ducibbak nálad, és így te leszel a legvékonyabb, itt is csak olyanokkal barátkozz akik szerint te vagy IV. Béla reinkarnációja..
és ennyi:

Az infótörvény módosítása ellen tiltakozva délután több szervezet, így az Átlátszó, a K-Monitor, a TASZ és a Transparency International is távozott a csoportból.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2013%2F04%2F30%2Fne-zavarj-epp-lopok%2F
@CSENDES: Golborne a közjóra hivatkozott, amikor lemondott az elnökjelöltségről.
@Penivaldes:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
És akkor már szabad ilyeneket csak úgy bele a nagyvilágba beleszólania? Ha a Misztereknek szabad 1mással... Kívánom, hogy legyen szép, új, erős, egészséges Forintka nevű gyermekük! Gratulálok nekik. Jóvanna. :D
@Penivaldes: Most komolyan ő az Mszp elnöke. Hol lehetne a legnépszerűbb? Csak az Mszp székházban.
@V-PORT: nem tudtam, hogy ott lakik és már ki sem mozdul onnan..enni kap, wc van ugye, akkor meg?:))
@le Látó: a kisbabák jó fejek, még ha 2 apjuk is van:)
@Penivaldes: meglátjuk, hogyan alakul Forintka a hírre.
@épészmérnök: "Golborne a közjóra hivatkozott, amikor lemondott az elnökjelöltségről."
Számukra egy szó ismeretlen a fenti mondatodból.
És nem a "Golborne" az.
@Penivaldes: @V-PORT:

El fogják cseszni ezt is. Marha dühös vagyok.
Tud valaki nemzetközi visszhangról trafikont... khm, grafikont, cikket, híradást vagy még korai?
@Penivaldes: MA. az erőszakosságával - ezt nem tudom kifejezni, csak érzésem, mert ismerek egy két ilyen típusú ifjú tulajdonost-vezetőt - csak viszolygást vált ki bennem.
@épészmérnök: No, ez az amiért erről lemondhatsz MA esetében.:-)))
@CSENDES: belőlem semmit nem vált ki, pedig komám valahol, de olyan semilyen még akkor is amikor erőlködik..
Nyami! Dr. Csipa Gábor kórházizgató főmameluk-főorvos, a vizitdíj elleni harc kitüntetett gráflovagja... csak nem cigi-halálkufár lett??? Hol is van az az Archimercédeszi esküvés? Hippokrata szarházi...
"Még mindig miskolci mutyi
2013 április 24. | Szerző: Kovács János

Úgy hallom, itt is nyert Kulcsár Kinga, Zádor Csaba, mint Debrecenben, Nyíregyházán, Hajdúszoboszlón (Tabán Trafik Zrt) Több orvos, egyetemi tanár is nyert. Pl. dr. Birinyi Ildikó (jól menő fogorvos – négy koncesszió), vele együtt nyerni tudott az édesanyja (szintén négy). Dr Csiba Gábor kórházigazgató lánya Miskolcon egyet, Sajószentpéteren kettőt, felesége hármat nyert. Na ezért jó a nagy család!"
@Penivaldes: Csak az a kérdés honnan nézed. A mentőcsónakból vagy még rajta vagy? Mert ez azért nem mindegy..:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: családban marad a dohány is meg a kezelés is. hogyan szerezz biztos kuncsaftot minden téren program első felvonás
Apropó! OFF! Segítsen valaki, ha már ennyien vagyunk. Tegnap "férfiatlaníttattam" a kutyámat. A műtét elsőre nem sikerült, illetve sikerült, de bevérzett. Ezt követte egy 2-3 órás életmentő műtét elvérzés elhárítása okán. Rajta van a "gallér), mégis eléri (a gallérral a sebet), mert eléggé nagy termetű az állat. Van valakinek valami tippje? Minden jó ötletre vevő vagyok.
@sírbateszezazegész: mentőcsónak? ugyanmár..én a parton állok, és nézek.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Többen is vannak, állítólag nőgyógyászok is vannak közöttük.
Hülye gugli! Mér nem narancssárgák a jelzőkampók? Mingyá gyün a Girnyószáz, és megmagyarázza: Mialófaszt pampog itt mindenki? Láthassáh... a szocik letarolták a dohánypiacot...

"Itt a trafikmutyi-térkép

Index
2013. április 30., kedd 17:0"
index.hu/belfold/2013/04/30/trafikmutyi-terkep/
@CSENDES: hűűűbassszzzz, átéreztem a kutyit :S

lehet hülye ötlet, de valami szoknya neki?
@Penivaldes: Ez a mocsok volt, aki a miskolci megyei kórház igazgatójaként 1 db vizitdíjautomatát rakatott be a pavilonos rendszerű kórházba. A kocsin vitt féllábú cukorbeteg, a terhes nő, a rákos felülvizzgálatos gyalogolhatott az automatáig 2-500 métert. Ez egy ilyen kórházigazgató...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szoknya? bár végül is, ahogy vizualizáltam lehet hogy jó lesz az.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: méééé, élsportoló sem smafú, onnan már csak egy lépés a "doktor"
Szánalom bagázs, igaz a ki nem fizetett eü és nyugdíj pénzek lenyúlhatóak a most már paravánnal takart közös kasszából...
@CSENDES: Kutyásként mondom, hagy. A jószág tudja, mi a jó neki.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jó lesz az oda, kiáltott fel az elnök, és arrébb rúgta a feleségét..
hallottam róla..
a komondornak nem lett semi baja? nem tet feljelentést?

a zasszony leeset a lépcsőn !
-no comment-
/pénz, máj, tüdő, halál/

Vádat emeltek a Fidesz hajdúsámsoni elnöke ellen

Vesztegetés miatt vádat emelt Máthé Attila volt hajdúsámsoni alpolgármester, a Fidesz jelenlegi városi elnöke és önkormányzati frakcióvezetője ellen a Központi Nyomozó Főügyészség Debreceni Regionális Osztálya. A vádirat megérkezett a Debreceni Törvényszékre - mondta Tatár Tímea, a törvényszék szóvivője kedden.

Rovat: Itthon
Szerző: MTI
17:30
Orbánék nem engednek a kommerszek adójából

Magyarország továbbra sem kívánja módosítani a jövedéki adóról szóló törvényt, annak ellenére, hogy a kérdéssel kapcsolatban az EU kötelezettségszegési eljárást indított az országgal szemben - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A kormány álláspontja szerint az Európai Bizottság által vitatott magyar jogszabályhely teljes mértékben megfelel a közösségi jognak.
@Buga.Jakab: de elment a tekintets törvényszékre aztán elugatta a baját..
Csak csendben mondom, most kb. 3 millió dohányost szopatnak. Ezzel a létszámmal 2/3-ot lehet nyerni.
a komondor az ojjan mint az ofsóre... adóelkerülő kutya, mert a "nemzeti" dog adómentes...

ofsóre kutya...
3 milió dohányos??? nem sok... amugy is könyű őket távoltartani a savazófülkéktől...

pl: a savazófülkék 5000 méteres körzetében dohányozni tilos...
A trafiktörvénnyel kapcsolatban felmerül egy kérdés.
A pályázatokat alá kell támasztani egy gazdaságossági számítással /bevétel- költség- eredmény/ amivel kilátásba helyezzük a vállalkozás eredményes működését. A pályázatok készítésekor még nem volt ismert a kormány 10%-os árrése, nyilván a 4%-os árrés került az anyagba.
Ezáltal a pályázatok számszaki része nem a valóságot tükrözte, így alkalmatlan az elbírálásra.
Netán a különféle elbírálók a napokban a szentséges kezükkel átdolgozták az egészet.
Vagy a pályázatnak az egész ügyben valójában nem volt nagy jelentősége.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: néhány társulatnak a gyülekezőjéről magam is lemondanék. De ellenzem a pártkegyúri modort.

@sírbateszezazegész:
Herneczky Kati foglalkozott, bár nem politikai szempontból ilyesmivel. Kulturilag.
A többi kapcsán egyre belgábbnak érzem magam :-) :-(
@Mariann19: mi van marian? átestél egy komondoron?

beütötted a fejedet? hogy ijen világrengető öszefügéseket fedeztél fel?

nubel díjra pájázol?
@le Látó: és cserébe kezem kívánod? na jó megteszem, de csak ha nekem adod a sárkánybört.:)
@Mariann19: utóbbi.
Ahogy én láttam eddig, a szabályok többnyire másokra voltak kötelező érvényűek, s nem azokra, akik a szabályokat létrehozták.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezért emlegettem a blogon,hogyha ezt sem csapja le az elenzék akkor hülye.
A nevem mellettin a top-post jelenleg.
@le Látó: Ben Hur is úgy volt. Azt mivé vált? Halhatatlan:)
@Mariann19: bennem más kérdések is felmerülnek.
1 szatyor csempe cigi nem akkora tétel, no de egy-két kamionra való mahorka már inkább.
Van-e biztosíték arra, hogy a csempe dohánytermék nem fut-e be az egykori háztartási tüzelőolajból előlépett Diesel-olajjal hasonló karriert?
Hivatalosan, ahogy illik.
@Penivaldes: Múltkor dzsivencsi volt a kérés, nem? Most akkor feljebb vagy lejjebb adtad?
@le Látó: nyugaom és csigaság, nekem több részem is van
@sírbateszezazegész: na igen, szeretnék egy Hermes táskát a sárkánybőrből csak nekem egyéni tervezéssel.
@sírbateszezazegész: nem jól ejted! Helyesen Zsivány Si! :) aki Pa-Csu-Li uncsitesója, tudod! :D
@le Látó: Micsoda ötlet! Tud valaki elfekvő számlatömböt? Átveszem:)
@Penivaldes: A látszat nagyon átlátszó. Mint a tükör.
@sírbateszezazegész: bélyegzőm megvan, most kaptam egy durrdefektet a continentalommal, az se veszik kárba:)
@sírbateszezazegész: hehe. :) Még zárjegyet is nyomtatnak neked, ha kéred.
@Mariann19: Szia!

Ugyan reggel már betettem, de úgy gondolom, érdemes most is.

Csak kérdésként merül fel: Ha ezt, mondjuk ebben az aspektusban követik el, akkor lángban állna az ország? A két halmaz, bagós versus hülyedrukker összevethető. Talán így a sok elvakult dohányos utáló is kicsit megvilágosodik. Itt az eljárás a lényeg...

"Az egybiteseknek egy kis történet:

Gondolt egyszer egy nagyot egy atyafi és egyéni törvényjavaslatot nyújtott be "A szurkolók egészségvédelméről" szóló MZX számú előterjesztésként. Ebben indoklásként előadta, hogy a labdarúgó mérkőzéseken a szurkolók fokozott egészségügyi kockázatnak vannak kitéve, melyek taxatív felsorolásban is megjelentek. Így megállapította, hogy mindamellett, a meccsre történő vonulás, nótázás, agresszió- és stressz levezetés ugyan egészségügyileg helyeselhető, de a vonulás közben történő alkoholos befolyásoltság, illumináció, vagy az ellenérdekelt szurkológárdával történő kontaktálódás során beszerzett 8 napon belül és túl beszerzett traumatikus sérülések súlyosan károsítják egészségüket és nem mellesleg az államkasszát.
Emiatt a javaslat előírja a labdarúgó csapatok létszámának korlátozását, mely szerint Magyarországon 5, azaz ötfutbalcsapatra kell szűkíteni a bajnokságot. Ezek a csapatok az alábbiak: Felcsút, Ferencváros, Debrecen, Videoton és az MTK.

A törvényjavaslatot vasárnap este 22 órakor a parlament honlapján megjelentették, az érdekképviseleti szerveknek hétfő reggel 06 óráig lehetőséget biztosítottak javaslataik előterjesztésére. Az előterjesztést az illetékes bizottság hétfői ülésén soron kívül tárgyalta, majd az ellenzéki képviselők kivonulása után szavazásra került sor. A Bizottság az javaslatot soron kívül, a jelenlévők 100%-nak egyetértő támogatásával, soron kívüli tárgyalásra javasolta. A Tisztelt ház keddi ülésén a törvényt nagy többséggel elfogadta.

Ugyanezen képviselő hétfőn reggel módosító javaslattal élt. Ebben elfogadásra javasolta a következőket: Mivel a Gyurcsány-Bajnai kormány szabad utat engedett a több stadion környékén megjelent vandalizmunak és huliganizmusnak és emiatt a közbiztonság súlyosan károsodott, a problémát az előző indítványban szereplő klubok stadionjai kivételével minden ilyen intézményt azonnali hatállyal állami rendelkezés aláv von, alétesítmények bekerülnek a nemzeti vagyonba, hasznosításukról a későbbiekben pályázat kiírására kerül sor.
A javaslat támogatására a CÖF óriásplakát kampányt indított, és Békemenetet szervezett.

A Parlament keddi ülésén a módosító javaslatot beépítették a "Cserebogarak ártalmasságárul és ezen káros hatások megszüntetését szolgáló, cserebogarak állami felügyelete alá vonásáról szólóXXV. törvény függelékébe.

Eközben egy másik képviselő is - előzetes kormányfői egyeztetést követően - megvilágosodott, és kapcsolódó egyéni indítványt nyújtott be acélból, hogy a kijelölt 5 futbalklubban - a magyar érdekek hangsúlyotása és a magyar futbalisták helyzetbe hozása érdekében-, ezekben az egyesületekben csak igazoltan magyar, (legfeljebb partiumi, felvidéki, alvilágí és délvidéki, magyar állampolgárságú, magyar ajkú játékosok foglalkoztathatók. Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében kvótát állapít meg a falábú, debil, és IQ hiányos játékosok szerződtetésére, melyhez adott összegű "játékos támogatási mankópénzt" állapított meg.

Ez a javaslat is nagy többséggel elfogadásra került.

Kormányjavaslatra a négy klubot létesítményeit állami ellenörzés alá vonták és gesztorként egyes neves szurkolók védelme alá halyezték. Így a Felcsutot a Puskás akadémia, a Debrecent a Mr. 20% Egészségügyi Kft, Az MTK-t a Német-Zsidó Baráti társaság, a Videotont a Csányi Pincérzet, a Ferencvárost pedig a "Matyómintás Bézbólütő" Első Magyar Rendfenntartó és Védelmi Szolgálat látja el szakmai és pénzügyi tanácsokkal.

Gíró-Száz András kormányszóvívő sajtótájékoztatót tartott, melyben leszögezte, hogy a kialakult helyzet kezelését a Kormány az előző kormányok felelőtlen, nemtörődöm politikája miatt kényszerből hozta meg, de biztos abban, hogy ezen intézkedések a Haza és a Ner üdvét szolgálják...

ennyi...
@Mariann19: annyira belemerültek hogy már észre sem veszik magukat
@Buga.Jakab: :::Hogy ilyen összefüggéseket fedezel fel?"
Nem olyan bonyolult ügy a lényeget nem észrevenni.
Még az ilyen tökkelütöttnek is feltűnik, mint én vagyok.
Na de mit szólsz? Nem így van?
"A bevándorlókat inzultáló svéd Erik Almqvist szerint idegenellenes ország vagyunk, ami tetszik neki."
Egyrészt ez óriási "dícséret" a fidesznek, és folyamatosan növekvő szavazóbázisának, megint egy rossz arcú gengszter kacsintott rájuk cinkosan...

Na de várjál! Mi van, ha őt is inzultálni fogják, mert idegen? :D
Egyébként olyan szívesen végignézném, ahogy az ilyen suttyók egyszercsak a pénisz rosszabbik oldalára kerülnek! :)
@Penivaldes: fáj az én félázsiai lelkem :)
@Mariann19: de így van és???

TEJJHATALMAT kaptak ! mint rákosi/sztálin és mint hitler !

mindent visznek padlástsöpörnek és kirabolnak a nyílt uccán...
vagy az uccán megzsanetteznek vagy az őrsön leesel a székről
vagy csak simán átesel a komondor túloldalára...

amig az összes politikust nem aakasztod fel, addig ez van...
@le Látó: á én jóságos vagyok, aki minden este forró leveseel várja haza az urát, akinek délelőtt ágymelegítőt kötött, aztán meleg vizzel megmosom a férjecském lábát, majd hárfán játszom neki. ezt követően kikészítem a másnapi öltözetét, majd lefekszem aludni a küszöbre..
@Mariann19: Kicsim! Túlokos vagy ahhoz, hogy ilyen hülyeségeket kérdezzél... itt rég nem a gazdaságosságról, a megkalapozott üzleti tervről, hanem a szabad, indoklás nélküli rablásról és a gazdasági diktatura kiépítéséről van szó... ha esetleg nem tünt volna fel. Innen már csak egy lépés a mész az utcán, és egy szembejövő NER-tár leveszik rólad a kabátod, mert az neki jár, és külömben is az az Övé...
@le Látó: "Csempe dohányterméknél nem fut-e ez az egykori háztartási tüzelőolajból előlépett Diesel olajjal hasonló karriert?"
Ez eszembe sem jutott. Azonban lehet, hogy már épül a depó, egy jó kis elosztóhely.
Jó buli, nincs így rajta Áfa, vám, az már tiszta nyereség.
A belső feketéről már nem is beszélve.
Csaknem!?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Viccen kivül. Én személy szerint már találkoztam ezzel a mentalitással. Komolyan.
"Fideszes képviselő leplezi le a trafikmutyit

Hadházy Ákos elmondta, hogyan tárgyalták meg a trafikpályázatokat.

"Gyorsan eleget tett Lázár János felszólításának Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő, és a hvg.hu-nak adott interjúban névvel vállalja: a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat. Az állatorvosként dolgozó helyi képviselő azt mondja, hosszú távon a Fidesz érdekét szolgálja, hogy beszél a történtekről, különben úgy járnának, mint a szocialisták. Hadházy Ákos kifejti, mihez vezet az, ha egy pártban ellenzék és belső viták nélkül, 98 és 100 százalékos döntéseket hoznak."

hvg.hu/itthon/20130430_trafikmutyi_Szekszard_fideszes_kepviselo

In Memoriam Hadházy Ákos. Emléked szívünkben örökké él. A Fidesz frakció és az Orbán-kormány saját halottjának tekint...
@Mariann19: Nagyjából megvalósult a lájtos amerikai prohibiciós törvény, intézményesített állami fizetést húzó maffiatagokkal. Ez ám a valami! Európa bennünket csodál!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez a labdarúgásra vonatkozó rendelettervezet csodásan van összerakva.
Egy jogi bekezsédben azonban ki kell térni arra, hogy a felcsúti és a Videoton csapaton kívüli együttesek csakis mozgássérültek lehetnek.
Törvényi indoklás: azok a játékosok, akik nem részesülnek rehabilitációs ellátásban, ezeknél a csapatoknál munkát vállalnak, melyhez a kormány foglalkoztatási támogatást nyújt az őket alkalmazó kluboknak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Milyen igaza van a monitoring eljárás előtti hazai felmérésnek, mely szerint a magyar kormány
az ország átalakulása címén reformtömeget vezetett be, melyet nem kisért az emberek bevonása, hatástanulmányok, rázúdították a lakosságra az új rendet.
A trafiktörvény ennek ékes példája.
Pl. Van olyan vállalkozás, amelynek eddig 47 trafik működött a hálózatában, elnyerhetett 5-öt.Mi lesz az eddig ott dolgozókkal.
Vagy a trafikoknak tartós szerződéseik voltak a beszállítóikkal, az új tulajdonos netán másokat jelöl ki erre a feladatra. A kiesők vállalkozásai máris a padlón vannak.
Vagy a telefonfeltöltéssel eddig rendelkező trafikok vajon ugyanazon céggel kötnek szerződést?
A kétségek, mint a polip, terjednek, emberek és vállalkozások mennek közben tönkre.
@Penivaldes: több évet is voltál iskolában?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nemsokára a szeszes italok árúsítása kerülhet hasonló működtetésre. Mint az oroszoknál.
A múltkor láttam szegény szojúzokat 2 km-es sorban álltak a napi betevő vodkáért.
A rezsicsökkentéssel megvásároltak bűnrészesek a fidesz lopásában, és nem a magyarsághoz tartoznak hanem egy megosztó, kirekesztő embertelen csürhéhez.
@Buga.Jakab: A helyzet az, hogy a 2/3-os többség, mint a demokrácia védőszentje nem a dlehetőséget az eu-nak sem a beavatkozásra, mert
fiskálisan tekintve a hazai demokratikus szavazás eredményét nem ismerné el.
@Mariann19:
elsősorban a belső feketére gondoltam, de ez csupán hatalmi kérdés. Aki megteheti, meg is fogja tenni, csupán idő kérdése.

A másik kérdés, hog elvileg módjában áll bárkinek árut onnan beszerezni, ahol olcsóbb az alapanyag; a kalocsai paprika mintájára, ami (asszem) bolíviai v. chilei alapanyagból készült.
Más a minőség? ,,Rossz volt a termés''.
@le Látó: Amennyiben a beszállítói példámra utaltál, ott az a gond, hogy a vállalkozók üzletmenete egy állandósággal számol, netán rövid és közép távon is tervez. Mondjuk tevékenységi kört, bővít, beruház, alkalmazottat vesz fel, miegymás.
Egy ilyen változás a vállalkozók totális csődjét, vagyonvesztését, egzisztenciáját szünteti meg.
Ne felejtsd el, hogy az eddigi trafikokon kívül 45 ezer helyen volt dohányárusítás a jelenleg elnyert 5400 pályázóval szemben.
Vajon mennyi vállalkozás megy tönkre?
@Mariann19:
Tévedsz. A trafiktörvény annak az ékes példája, hogy ezek még nagyobb mocskok, mint a szocik. Ráadásul mind, hisz ha kiderül valami, akkor mindegyik kussol, ill. védi a mundért. Márpedig aki kussol, az a hallgatásával pont azt jelzi, hogy egyetért. Ez természetesen igaz a szavazókra is.

Nem mindegyik fideszes ilyen? Akkor hol vannak azok akik felemelik a hangjukat? Nem látom a blogokon sem a véresszájú kommentelöket, akik eddig a fityiszt védték, hogy most már nekik is legük lenne. Ha az maszop az ország testén egy fekély volt, akkor a fidesz maga a lepra.

(Mielött bárki figyelmeztetne, hogy de ott van a mai HVG-s cikk, az csak 1 a több ezer képviselö és többszázezer agymosott közül. A többi attól még az, ami.)
Klubrádió Magyar Bálint és a magyar maffia kormány, nagyon nem lehet vitatkozni vele, érdemes meghallgatni:

Szabad sáv

www.klubradio.hu/klubmp3/klub20130430-175853.mp3
@Mariann19:
Tévedsz. A trafiktörvény annak az ékes példája, hogy ezek még nagyobb mocskok, mint a szocik. Semmilyen hatástanulmány nem változtat ezen. Ráadásul mind, hisz ha kiderül valami, akkor mindegyik kussol, ill. védi a mundért. Márpedig aki kussol, az a hallgatásával pont azt jelzi, hogy egyetért. Ez természetesen igaz a szavazókra is.

Nem mindegyik fideszes ilyen? Akkor hol vannak azok akik felemelik a hangjukat? Nem látom a blogokon sem a véresszájú kommentelöket, akik eddig a fityiszt védték, hogy most már nekik is legük lenne. Ha az maszop az ország testén egy fekély volt, akkor a fidesz maga a lepra.

(Mielött bárki figyelmeztetne, hogy de ott van a mai HVG-s cikk, az csak 1 a több ezer képviselö és többszázezer agymosott közül. A többi attól még az, ami.)
ááááááááááááááááááá

Átláthatóság korlátozása: Navracsics az előterjesztőkre mutogat

Nem a kormány kezdeményezésére tárgyalta az Országgyűlés sürgős eljárásban a közérdekű adatszolgáltatással kapcsolatos törvénymódosítást, mivel annak előterjesztője nem a kormány volt – egyebek mellett ezt válaszolta a közigazgatási és igazságügyi miniszter arra a nyílt levélre, amelyet jogvédő szervezetek és Átlátszó.hu főszerkesztője írt a keddi parlamenti döntés előtt. Navracsics Tibor úgy látja: az információszabadság szabályai nem változnak érdemben.
@épészmérnök: a kőmíves kelemen nevű izé aszonta, hogy nem érdekli a kultúra és az nem való a blogba....persze mert ő nem érti

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez a Navracsicska egyre szánalmasabb egy ... majdnem embert írtam.
Tipikus bolsi, aki megmutatja, hogy mindig van lejjebb, egyre alantasabb, cinikusabb kis kretén tud lenni.
Szánalmas seggnyalonc a figura, a legalja cinikus csicska...
@Jaffar: Eddig a tarfiktörvény következményeiről esett szó. Azonban sokkal súlyosabb dolog az, ahogyan a kormány a társadalom efeletti felháborodását kezeli.
Valamennyi ellenzéki párt követeli az egész ügy nyilvánosság elé tárását, mely elől a kormány cinikusan elzárkózik. Hiába az érv, hogy e tevékenység adóvonzata által közpénzekről van szó, ezért jogos a feltárás igénye, törvény van készülőben, hogy erre ne kerülhessen sor.
Tehát itt is szóba jön a jogállamiság lábbal tiprása.
Azért azt is érdemes megkérdezni, hogy hol van ilyenkor az Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelynek pontosan ilyen helyzetek kivédése lenne a feladata.
Száz szónak is egy a vége, akárhova lehet nyúlni, a Fidesz önkénye ellen nincs jogorvoslat sem az ellenállásnak nincs helye.
@rodeo36:
Miattad leszóltak bennünket! Olyan izéke vagyol... :))
Szolidáris mocsok lehetek?
Lizingelném a brühühühüt.
A pöcsért iszik, aki nem bírja...
@Mariann19: hol van már a jogbiztonság, elég csak navraacsicska baromságaira nézni
“Én, Boborján Ráhel teljes felelősségem tudatában kijelentem, hogy jelen
szakdolgozatomban szereplő minden szövegrész, ábra – az előírt szabályoknak
megfelelően hivatkozott részek kivételével – eredeti és kizárólag saját munkám
eredménye, más dokumentumra vagy közreműködőre nem támaszkodik.”

látom a smittelési záradék divatos lett... de miért is?
amugy miért nem úgy megy hoyg "más párttól idegenszivűektől" anygaot nem fogadtam el... tiszta magyar ÁRJA dolgozatot írtam.... "100% magyar"

publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Orban_Rahel.pdf
mia f@szt fárad ijjen szakdolgozat izével...
majd az elftársak apukabeteszi egy trafik ba (úgy értem hálózat tulajanak) osztjónapot...

vagy majd közpénzből eltarcsák egy kamu munkahejen !

mongyuk addig se drogozott míg írta...
@Mariann19:
A pofátlanság és aljasság legszánalmasabb megnyilvánulása az, ahogy a narancsbolsi párt a "problémát" kezeli. Egyszerűen elzárja az információt és így veszik elejét a nyilvánosságnak.
A legszebb elvtársi hagyományokat követi a bolsi párt.
A főtitkár elvtárs és talpnyalói pedig cinikusan és szánalmasan hazudoznak a nép képébe.
Üdvözlünk mindenkit a "működő cocializmusban"...
A szocializálódásuk adott és a családi kötelékeik azért nem véletlenül onnan vannak, ahonnan.
@CSENDES:

A vizslámnál csak a 24 órás felügyelet vált be, ágyban alvással. A vécére is be kellett vinnem magammal, rögtön feltépte a sebet, ha magára hagytam.
@Husz_János_Puszita:
Ha téged is kiherélnének, te is kissé nyűgös lennél... :)
elképesztő.... ezek az ország vezetői... elképesztő...

cink.hu/orban-a-kamerak-elott-egzeciroztatta-tarlost-486019030?autoplay=1
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az is ámulatra méltó, hogy a vesztes pályázók az elutasításukat tartalmazó levél záradékában megkapták, hogy jogorvoslatnak vagy fellebbezésnek helye nincs.
Tehát ab ovo kizártak minden lehetőséget arra, hogy a klientúrájuk nyugalmát semmi ne zavarja meg. Pofa be! Ez az üzenet.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy az ellenzék ki tudja-e csikarni a nyilvánosságot.
Szerintem nem, jön egy kis sarkalatos törvény és Ny....em.
@Mariann19:

trafikmutyi.cafeblog.hu/

"Jogi helyzet
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

Egy kedves olvasóm írja.

Kedves Kovács János! “Tudjátok, hány alkotmányos jogsértés történt ezzel az egész pályázattal? A teljesség igénye nélkül:
- a jogorvoslati jog hiánya
- a bírósághoz való fordulás lehetőségének a hiánya (ezt sem biztosították)
- a jogbiztonság sérelme
- a kiszámíthatóság sérelme
- a felek egyenjogúságának a sérelme
- a pártatlanság sérelme
- az önrendelkezési jog sérelme
- az emberi méltóság sérelme

FacebookTwitterGooglenincs komment - Szólj hozzá Te is!Címkék: jogsértés, mutyi, pályázat
Tótkomlósi mutyi
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

HU2884 Tótkomlós Benyó Pál – fideszes képviselő. HU2884 Tótkomlós Fodor József – Csanádapáca volt fideszes polgármestere öt helyet is nyert: Orosházán, Tótkomlóson, Nagyszénáson, Gádoroson és Mezőhegyesen. (nem tótkomlósi, a fidesz megyei alelnöke is volt 2008-ban);

FacebookTwitterGooglenincs komment - Szólj hozzá Te is!Címkék: mutyi, pályázat, tótkomlós, trafik
Bojkott!
2013 április 30. | Szerző: Kovács János

Egy olvasóm kitűnő ötlete:

Ki kéne írni a blogra és terjeszteni, csak úgy állíthatjuk meg ezt a szemétséget, ha olyan helyről vásárolunk dohányt, ami nincs fideszes, képviselős, mutyis kézben. Inkább utazzunk többet cigiért, vegyünk nagyobb mennyiséget, hogy ne kelljen naponta megtenni ugyanazt az utat, tegyük közzé azoknak a boltoknak a listáját, amelyek nem vettek részt a mutyizásban, bojkottáljuk azokat, akik politikai kapcsolatukat kihasználva jutottak jogosultsághoz 20 évre!"
@Penivaldes: milyem kedves, hogy eddig ezt feltételezted:-)
Csaaak vicceltem! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szart sem er a bolykott, hisz a sapot leveszi a nyertes haver, es bagoert visszafoglalkoztatja a korabbi trafikost. Stroman jol jar, a volt tulaj, meg sziv, hisz a szukseg nagy ur, foleg, ha okosba beszall a svarcba is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kovács János csokorba szedte az összes törvénysértést, ami csak létezik ebben az ügyben.
Az az olvasó, aki a fideszes trafiktulajdonosok bojkottálására szólít fel, jó, ha bepakol egy heti fehérneműt és tisztálkodási eszközöket, mert a fekete autó elviszi olyan helyre, ahol a koszt, kvártély ingyenes, viszont a "hálószobába" nem süt be a napocska.
Balogh volt felesége: „25 évig vert”
Az első komoly verést terhesen kapta, volt, hogy disznóvágáson a gázpörkölőt fordította felé a férfi.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F30%2Fbalogh_volt_felesege_25_evig_vert%2F
@Husz_János_Puszita:
Akkor is szar ügy... Már a gondolat is fáj... :(
@Mariann19:
Jogában áll... Sok kisköcsög, sohanem dolgozott jogászt kezdi unni az ország. Előbb-utóbb beérik az a pofonfa rázogatás.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha elengedik a kezét, mehet a sittre. Persze majd kimossák. Ha nem, akkor anyuci lesz a kóterben... Pech...
Engem sokkal jobban felháborít az ami ma történt ezzel a törvénymódosítással, mint ami az alaptörvényükkel. Azt még talán lehetett azzal magyarázni, hogy más a felfogásuk a jogállamról. De ez a mai szimpla gyávaság. Mennyivel becsületesebb és egyenesebb a rabló, aki az utcán eléd áll és azt mindja "pénzt vagy életet!"
@sírbateszezazegész:
Fabiusnak megvan a következő poszt anyaga.
Csodálkoznék, ha holnap reggelre nem arra ébrednénk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Fél év múlva majd remélem lesz olyan tökös újságíró, aki nekiáll és végiglátogatja a hírhedt bolsipárt hozzátartozók boltjait.
Egy sem lesz közülük a pult mögött, ez világos, úgyhogy a strómanok világa remekül működik.
A minimálbéres alkalmazottak meg örüljenek, hogy állást kaphatnak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: b+meg milyen ez má! trafik, komondor, visszaélésszerű adatigénylés! egy banánköztársaság nem merné ezt megtenni!
Cirbi kolléga ilyen ráérős, hogy telelinkelget... Volt már?

"Az átláthatóság kormánya megakadályozza a közérdekű adatok kiadását.

„Ha elnyerjük a választópolgárok bizalmát, sokkal nagyobb átláthatóságra lesz szükség”.

(Lázár János 2010. április 8.)"

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130430_Kozod#rss

A hónap mondása! :))
@sírbateszezazegész:

Egy beszélgetésből:
- Ez az ország Mutyisztán.
- Hátasztán?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem volt, de a lényeg az ez:

Ma már tudjuk, hogy a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a kormány ugyan nem akadályozza a közérdekű adatok nyilvánosságra hozatalát, csak nem adja ki az adatokat, ha az ezzel járó munkálatok „az adatkezelő működését jelentős mértékben és hosszú időre akadályoznák”. Hogy mi akadályozza? Azt nyilván a kormány és szervei mondják meg. Az ellenzék pedig háborgott, és a helyén maradt.

Viszonyaink egyre dermesztőbbek, a kormány pofátlan, az ellenzék impotens: mindez legalább nem titok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és ez volt már? Főleg az utolsó sor?
www.origo.hu/itthon/20130430-erosen-kritizaltak-bajnai-gordont-az-mszpsek-az-egyuttmukodesi-megallapodas-elott.html

Állítsa ki mindenki az illúzióit az asztalra, és jól összenyálazott tapadókorongos pisztollyal lövöldözze le őket szép sorban, amíg meg nem unja. Aztán dobja a szemétbe az egészet. Aki kormányt akar váltani, cseréljen autót...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: papírok, benzin a helyén, Magyar Bálintot hallgasd meg a mai Szabad sávban, nagyon nem fogsz ellenkezni az elhangzottakkal, itt is szinte mind ezt mondjuk. Utal egy 2001-es cikkére, és a fideszes már akkor meglévő fentről létrehozott maffiájára.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szabad ország szabad polgáraként akármelyik kormányra is gondolhattam :-)
Ha a közpénzzel nem kell elszámolni akkor a magánpénzzel sem!A NAV-ot majd elhajtom visszaélésszerű adatigénylés miatt.
Holnap benyújtom a tv.tervezetet.Remélem ezt is megszavazzák 1 nap alatt!
vagy rám más szabályok vonatkoznak? :):(
Ba-Log...

Alig használt traktorszerelői bizonyítványomat jó állapotú PhD-re cserélném, ráfizetéssel.
Kalandor polgármesterek, éreccségizettek kíméljenek!
Ugyanitt vak komondor és süket kuvasz eladó, mindkettő ivartalanítva és beriasztózva (csip vagy mijafaszom)…
A kettő együttes vásárlása esetén egy néma kaukázusi juhász ajándék, fél doboz darling konzerrvel!

Érdeklődéseket a „lakodalom van a mi uccánkba” jeligére a kiadóba, vagy konkrét ajánlat esetén, a budos.gyoker@kemenyokluszarjankó.hu - májli címre várok.
Itt senem lehet kommentelni?
@Mariann19:
"Pályázat
Tartalmi rész: Csak a Fidesz!"

Ennyi, és már nyert is. :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Dr. jenőke (jenőke):
Ezek után, ha felhívom bármelyik hivatalt telefonon, hogy hol vannak pontosan, mit mondanak a telefonba? Húzzak innen a pics@ba, mert visszaélésszerű adatigénylő vagyok? Próbálom magam tűrtőztetni, de tényleg eszem-faszom megáll!
@Knósszosz: a patást biztosan érdekelné, vagy mint kondér töltelék, vagy mint családtag
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
lease...rendben...de mértékkel...javaslatom neked:

"kkkkkkkkkkk"

feltalálói t sem kérek mert ez meg portugál
mostmár megvannak a kérdések is amire a választ előre 2010-ben megatták:

kérdés: ki foglya megkapni az elvett trafikokat?

kérdés: ki fog minden "közbeszerzést" megkapni?

kérdés: ki ki foglya a magánnyugdíjpénztári vagyont elrabolni?

stb

válasz: csak-a-fides !
@sírbateszezazegész: udv a valosagban, nekem megallt egy jo ideje, es meg sunyiba a max. osztalyletszamot is megemeltek, es rakosistasan unnepeltek is, mar csak a felvonulok kertek hianyzik.
@Mariann19: Az a baj, Kedves, hogy te normális állam, normális jogrendjében és normális gazdaságában gondolkodsz.
De, hol van az már? :(((
@Légifarkas: Na.. akkot a kérdés az én részemről el is dőlt. A cikkben csak vállalhatatlan emberek nevei szerepeltek egyébként. Bajnain kívül. Áááá.. csak a hatalom, csak az önzés. Én baja és szekeres helyében már azt is értékelném, hogy még mindig a saját ágyamban allhatok, s nem a kóterben.. Tényleg a jó qrva anyjukat!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: seholse vagytok! tudod? most majd az jön, kinek lehet és kinek nem magántulajdona, annak mintájára, ami már bevált eccer: NUMERUS CLAUSUS és kék meg zöld foltokat kell majd viselni meg is lesztek verhetőek...a gyilkosokat már leszewrződtették illetve felvette őket a fidelitas

brühühühü
@Dr. jenőke (jenőke):
Egyébként kikérem magunknak! Régebben a mi városunkról mondták az országban, hogy Mutyisztán.
Na, akkor kezdtek felzárkózni! :)
A mai állapotok meg össze sem hasonlíthatóak itt sem a cocik amatőr zsebmetszősségével és szemérmetességével!
Ezek sokkal pofátlanabbak és még cinikusak is mellé.
Olyan lelkesen rázzák ezek a kedves bolsevik ettársak a pofonfát, hogy egyszer csak, termőre fordulván...
@sírbateszezazegész:
Ha csak visszaélésszerű adatigénylő vagy, olcsón megúszod, de ha továbbgondolják a történetet, lehet, hogy robbantani is akarsz, hivatásszerűen és ezért kell a pontos cím.
Innen már csak egy sóhajra van az életfogytig a Csillagban.

Tényleg! Miért is kell az a cím?
@Légifarkas: ""egy baloldali pártnak nem lehet tőkés miniszterelnöke", mert így képtelenség lesz leváltani a "trafikkormányt""

Ehhehe, ja igen, mert az emberek Szanyi kapitányra vágynak! :D
(sírokbazmeg)
@punkfrog: ez már van de szelektív, te nem vagy beleszelektálva

brühühühühü
@Légifarkas:
Sőt!
Még az ősi, örömszerző foglalatosságot űző, legközelebbi nőnemű rokonukra és a lipiczai tenyészmén nászából született fiacskájukra is gondolhatok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Erre még a Corleone klán összes vezető tagjai is csak csettinteni tudnának. Pláne azért, mert az ő tevékenységükkel ellentétben az amit a fidesz művel, az a parlament által megszavazott és teljesen törvényes eljárás. Na, ezt csinálja valaki utánuk!

Ezek amúgy eljutottak a kivagyiságuk és a pökhendiségük okán odáig, hogy már a látszatot is leszarják.
„Csinájjuk, mer csináhassuk”
Az ellenzék meg megint szaró galamb módjára totyorog, semmiből senemtanúnnak??
Hát mi kell még nekik ennél nagyobb ziccerként, ami ebben a dologban rejlik? Fordított esetben a kondás úgy csapná le ezt a magas labdát, hogy adott esetben a kormányzópárt csak az előrehozott választások kellős közepén térne magához, hogy; "mijafaszvan, kivagyokénmegholvagyok?"

Nekem a fixa ideám, hogy ezt az izét csak a saját fegyverével lehet legyőzni. Ha tovább megy az eszközök tekintetében a finnyáskodás, akkor rábasztunk. Megint.
Nem fizikai erőszakra gondoltam, nem, még mielőtt bárki…
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Egy olvasóm kitűnő ötlete:

Ki kéne írni a blogra és terjeszteni, csak úgy állíthatjuk meg ezt a szemétséget, ha olyan helyről vásárolunk dohányt, ami nincs fideszes, képviselős, mutyis kézben. Inkább utazzunk többet cigiért, vegyünk nagyobb mennyiséget, hogy ne kelljen naponta megtenni ugyanazt az utat, tegyük közzé azoknak a boltoknak a listáját, amelyek nem vettek részt a mutyizásban, bojkottáljuk azokat, akik politikai kapcsolatukat kihasználva jutottak jogosultsághoz 20 évre!"

Igen, ez jól hangzik.
Oszt'? Lesz belőle valami?
Látva, tudva, mennyire összetartó nép a magyar: NEM. :(
@nemecsek ernő áruló:
Vagy lehetne Kovács néni, a XIII.kerületi a hímzőkörből! :)
@Dr. jenőke (jenőke): lassan azér.. :)
eddig fel nem foghattam egy jihadista lelkivilágát. valami megváltozott..;-)
@Knósszosz:
Ennél impotensebb ellenzék nincs, nem lehet!
Ezek vagy direkte lezsírozták, hogy kussolnak, vagy tényleg ennyire hülyék és kussolnak.
Mindkét esetben alkalmatlanok az ország vezetésére!
Ez nem kérdéses. Sajnos... :(

@Marcellusca:
Szerintem sem. Én csatlakozom hozzá, eddig sem dohányoztam ezek után sem fogok!
Ha nemzeti Kajak-Kenu Bolt lesz a narancsbolsik kezében, azt fogom bojkottálni, akkor csak Kínából rendelek, ebay-en... :D
@nemecsek ernő áruló: pedig ti még földik is vagytok, nem..:))
Vicc:

Cigány Nyújorkban van, rossz fát tesz a tűzre,
a szerv end protekt elkapja, bekasztlizza.
Egy nagy, kigyúrt bronxi négerrel rakják egy cellába.
Miközben a néger könnyít magán a illemhelyen, a cigány véletlenül meglátja, összecsapja a tenyerét, és azt mondja neki: jááj, akkora a pélód mint egy fákánál!
Erre a négernek felcsillan a szeme, és így válaszol: ó jehh, fuck anal!!

Na, erre a paripaarcú képfiselőfánkira is ráférne egy hasonló hálótárs.
@nemecsek ernő áruló:
Szanyit képzeld el mondjuk... ááá, ne, tényleg nem, mindenképp durva lenne! :((
Max. főinkvizítornak, a spanyol örökösödési háborúk idején lenne alkalmas.
Azért szerintem fogja még érni a Fideszt meglepetés, ez a trafik-ügy nem biztos, hogy EU-komform. Addig-addig játsszák a büdösparasztot, hogy a végén még a párttársak számára is kellemetlenné válnak.

Amúgy ez még csak a kezdet, a következő ciklusban durvább lesz. Én szóltam.
@Knósszosz:
Nem tudom... Szerintem esélyesebb behívni az olasz maffiát akkor már, azok legalább rendet raknának, a konkurencia nyakát hamar kitörnék, kisebb sáppal is dolgoznak, mint ezek...
Szóval rend lenne itt, mert más brigád jelenleg nem látszik.
Jut eszembe! Nem tudja valaki, hogy a piacon mennyibe kóstál egy AK47? HA ÁFÁ-t vissza lehet igényelni, lehet, hogy beruháznék :)

A TEK-től nem félek, úgyis a szomszédra törnek rá :)
@DarthVader:
Sajnos igazad van. Egyre pofátlanabbak, egyre jobban elmegy a ló velük, egyre több mindenben érzik, hogy simán megússzák, csak nemzetieschkedni kell, agyhalottak még élvezik is itt.
Az EU-t a végletekig leszarják, max. ha gond van, visszalépnek egyet. Persze utána stikában megkerülik azt is.
@DarthVader:
120-150 között megy. Ukrajnában olcsóbbbbbb...
Max. bajonettel tudok segíteni, azzal kapcsolatba meg elég átlátszóan bepróbálkozott a magyar szolgálat... :D
Tényleg siralmas ez az ország.
@Marcellusca: én úgy döntöttem, júliustól nem bagózom, és életem végéig bojkottálni fogom az összes trafikost, a dohánygyárat, illetve annak a napi hol egy, hol két doboz cigi jövedéki adójának erejéig az államot is. Úgyis érett már a leszokás, a csempészdohány minőségében meg sosem bíztam.
brékó !

a fid eszes grál lovag volt 1/2sége is beszámol...
a zaszonyálat ! nem verte meg eléggé? na majd most kap!

index.hu/belfold/2013/04/30/balogh_volt_felesege_25_evig_vert/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nézd, a Camorra ezekhez képest gyümölcsoltó bádogasszony, de azok se köllenek ide. Nekem legalábbis.

Olyan országban szeretnék élni ami... és itt aztán reggelig tartana felsorolás, de szerintem ezt fújod magad is és még itt nagyon sokan.

Ha jövőre kapunk egy szívélyes meghívást Tiranából, a "Leszakadt Közép-Európai régió reintegrálása" -című konferenciára, azt javallom el köll menni.

Nézzed csak meg, mit művelnek a Szkipetárok ottan a tenger partján!
Ottan van elképzelés, merre akarnak fejlődni. Ha megyünk hozzájuk tanácskozni, hazafelé útravalónak szétosztják azokat a botokat, amivel a nyomujat üthessük majd pár év múlva.

Ez a képtelennek tűnő, ám de nem utopisztikus megközelítés Rodeo-t ér, szóval;
brühühühü
Itt a csicskák névsora, akik lelkesen adták nevüket a kussoláshoz.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2013.04.30.09%3A45%3A16&p_szavkepvszav=I&p_ckl=39

Jegyezzük meg a kedves-nedves elvtársak nevét, hogy majdan törleszthessük feléjük jóságukat.
A mi városunk is érintett benne, majd alkalomadtán, mi is.

Nem kell majd a kifogás, hogy "csak biorobotok voltunk, parancsra cselekedtük..."
@Légifarkas: Detto. :D
1.) Már most is qrva drága;
2.) Nem kívánom támogatni/fenntartani a trafikmutyi nyerteseit, de még a strómanjait sem;
3.) A járulékkal ezt az áLamot méginkább nem.
Azért ez a Szanyi áteshetne már egy komondoron....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ja. Asszem nem lesz csalódás se meglepetés.

Ezbazmeg...kész.
@Knósszosz:
Ja... Ha valamelyik Balkánozni mer, akkor tessék szem előtt tartani, hogy A BALKÁN csak egy vágyott állapot lehet apránként ebben az elbas.arintott, jogászköcsög paradicsomban!
@DarthVader: az EU... hagyjátok már a picsába. Követelhetik a pályázatok elbírálásának nyilvánosságra hozatalát (mert a trafikok számának csökkenéséhez semmi közük), két évig nyúlik az ügy a vizsgájjukakérdést - mindenrendbe'vót - vizsgájjukaválaszt - nemhisszükmiasztat illemtan szerint, utána meg Orbánék vigyorogva kibökik, hogy kurvára nem érezték kompetensnek magukat a témában, ezért sorsoláson dőlt el, kinek lehet trafikja. Az EU meg nyel egy nagyot, keresztbe tett ujjakkal imát mormol a négy égtáj felé, és visszahúzódik inkább a vackába, semhogy idiótákkal vitatkozzon.
@Knósszosz: Olvasgasd "Jani haverjának" kommentjeit a V'bőrön! :)
Ő abba az országba menekült/menekítette családját.
@rodeo36: Ne vedd a szívedre. Felületesen olvas, biztos mobilkészülékről.
A tegnap megcsináltam a csúnyát! Néztem a köztévé esti híradóját(vesztemre), amiben éppen Lézer Jankót mutogatták a jól szabott öltönyében, amint kajánul vigyorogva magyarázta a trafikbotrányt.
Ilyenekkel ágált: hogy az nem is igaz ,meg hogy a lobbi, meg állnak elébe az egésznek, et cetera...
Addig feszítette a húrt ez az ánusz ajóka, hogy a végén leköptem a tévét (saját, nagy képernyős, LED)!
Azt azért hozzá kell tennem, hogy én egy köztudottan kulturált, jól nevelt, illemtudó személy vagyok. Ha valaki lezavar egy nagy b.dös pofont, rendszerint azt is megköszönöm!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Tipikus bolsi, aki megmutatja, hogy mindig van lejjebb, egyre alantasabb, cinikusabb kis kretén tud lenni."

Figyelj Boli, történetesen ismertem igazi bolsevikokat. Sok minden rosszat el lehet róluk mondani, de cinikusak pont nem voltak. Hanem fanatikusak.
@Marcellusca:
Be szoktam nézni oda (is), de többnyire itt olvasgatok.
Holnap oda pillantok, köszi.
@Fabius:
Ugye!
Ezek szerintem gondoltak RÁD!
No, meg mi is rájuk, meg a családtagjaikra, rokonaikra - bár nem egészen úgy, ahogy ők a trafikpályázatoknál...

Szóval pennára fel és csapkodd a billentyűpennát, hadd lelkesedjen holnap a sok narancsbolsi kiskancsó megint, érted! :)

Majd jól elolvasunk, még tán ténsasszony, tenyeres, talpas TUGGYUKKI is meglátogat bennünket.
Mit tettél vele, hogy mostanság ennyire hanyagol?
Nem adtad neki a kólásdobozt??
@huzzadneki shakespeare:
Ezt a reakciót nálam Vettel is ki szokta váltani, nem köll ahhoz politikus.
@Légifarkas: Na, ja. :(
Ha az alap/régi ejus tagország érdeke csorbul egyből tudnak rinyálni, fenyegetőzni, de ha innen megy a sirám mindjárt átváltanak gitt-egyletbe és csak pöcsölnek, tehetetlenkednek.
Pedig megérdemelne már ez a kormány egy komolyabb picsán rúgást (hogy vak komondort már ne is említsek)!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A balkán nem szitokszó, lassan valóban nem az. Ha így megy tovább, "a vágy titokzatos tárgya" lesz hamarosan.

Jó, tudom túlzás, de... vagy mégse?
@huzzadneki shakespeare: Nu, pont ezért nem nézek - főleg m1 - híradót.
Pedig nem is LED-es a tívím. :D
@Marcellusca: mindig mondom, hogy vagy mi rúgunk picsán, vagy minket... olyan, hogy helyettünk mást, nem létezik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Szerintem esélyesebb behívni az olasz maffiát akkor már"

szomorúan motyogom, hogy annak idején a (besült) déli autópálya projektben érdekeltek voltak az olasz csizma déli részén élő szocialisták (azok, akik aztán eltűntek). A többit inkább nem...
@Knósszosz: Jó-jó, de hát én egy jámbor ember vagyok! :-)

Hétvégén már Ejrópában muzsikálnak, Alfonsonak hazai pálya, meglátjuk mi lesz!
@Fabius: de ha lehet, ne olyan legyen, mint a tegnapi... inkább valami sokszor átgondolt, jéghidegen metsző, olyan, ami infarktus- vagy agyvérzésközeli állapotokba kergeti őket, ráül a gondolataikra, és nem mozdul onnan... lécci :-)
@Légifarkas: ez a terv nálam is, a leszokás, aminek amúgy is erősen itt lenne az ideje... mutyifiltert nem; piacról kitudjami cigit nem - csak ugye, az az átkozott függőség...Még a sarki trafikost nem kérdeztem, hogy nála miújság? de amúgy napi útvonalamon mindenki megszűnik, már most akadozik az ellátás. Szóval én be vagyok ám tojva egy kicsit, hogyan vizsgázom majd ebben a helyzetben. Ajtó mellé reggeli elinduláshoz, vagy a brifkóba Janó fotója kitűzve, hogy soha el ne felejtsem, vagy hogy?
@Légifarkas: Az a baj, hogy - mint már annyi helyen, annyiszor elmondtuk - addig nem lesznek hátsón billentve, amíg nem lesz valamelyik intézkedésük, törvényük zsebbenyúlós téma (a MANYUP felejtős, mert abból jelenleg nem érez, ÉRT semmit a zátlag po'gár!). A jogaik csorbításával nem foglalkozik, mert nem is érti, miről van szó.
De ez a dohánybiznisz zsebbenyúlós lesz.
Egy doboz cigi ára eléri majd az ezrest és még járhat is utána, mert a sarki kisboltban, kocsmában nem fog kapni.
(Egyébként az megvan, hogy pár éve milyen bújtatott módon emeltek árat a dohánygyárak? Az addigi 20 szálas dobozokba csak 19 szál került. Ugyanazon az áron.)
És azon még nem is nagyon pampogott senki, hogy nyertes pályázatok kihirdetésének éjszakáján az árrés felugrott 10%-ra, ma reggel meg már 12%-ról szóltak a hírek. Áááhhh, nem is éri meg cigiboltot üzemeltetni.
@épészmérnök:
Bolsevikot csak ezek személyében ismerek, a legaljább, szemellenzős szektások formájában.

Ismertem olyan kommunistát, aki előtt le a kalappal és minden tiszteletem az övé volt és maradt is.
Tisztességes, becsületes, magyar ember volt Tóni bácsi, akit Horthyék nem hurcoltak úgy meg anno (munkás, spanyol önkéntes), mint a saját "elvtársainak" hazudott szarrágók az '50-es években - amikor Rajkot letartóztatták, a mellette lévő szoba ablakán kiugorva menekült el.
A pláne, hogy velem :)), aki hát nem épp az ő világnézetét osztó famíliából származom, rettentő normális volt, oroszul tanított önzetlenül(mert hát a szláv nyelvek nem nekem lettek kitalálva, neki köszönhetem, hogy a középiskolában nem húztak meg belőle).
Szóval engem nem érdekel valakinek a világnézete, a hite, a szövegelése.
Csak a tettei!
Abban pedig a legsötétebb náci-bolsi csürhe tettei idéződnek fel manapság, a Piktori aljasságok és mocskolódások láttán.
A történelmet mindig is szerettem és jó is voltam, vagyok belőle máig. Siralmas az ország állapota, innen nézve.
@Marcellusca: Most már én se fogom nézni, magyart nem is lehet!!
HírTv/EchoTv/ATV mind párt Tv.

RTL/TV2: agyonverte, kigyulladt, csak egy nagy csattanást hallottunk, stb...
@huzzadneki shakespeare:
Én a hazai pályát nem mindig látom előnynek, megfeleléskényszer, ettől görcs, mittudomén.

Amúgy Alonsot tényleg kedvelem és Kimi meg kellett megint a brancsba. Nem mindennapi fazon.
OPHELIA majd megerősít ebben.

Valami kaja után köll nézni, aztán szunya.
Jó éjtet!!
@Knósszosz:
Sajnos nem... :(

Hogy esne orra egy vak komondorban az összes kretén!
Adj Egy Cigit A Fideszesnek!

Mivel a kormánypártunk hihetetlen módon érdekelt a dohányzás visszaszorításában és a baráti csatornákon befolyt pénzeket is a fiatalok dohányzásának visszaszorítására költi, ezért ezt látva lelkes emberek egy csoportja új mozgalmat indított.

Adj Egy Cigit A Fideszesnek!

Célja a Fidesz irányvonalához kapcsolódó gondolathűségünk bemutatása.

Aki meglát egy kimondottan fideszes képviselőt, szimpatizánst, az kínálja meg egy nem égő cigivel.

Természetesen mindezt csak abban az esetben szabad, ha nem 18 év alatti az illető, és ha a fideszes barátunk teljesen dohányosnak néz ki.

Ha a Fideszes elvtársunk nem dohányzik, akkor mutatva , hogy mi is egyetértünk a Párt irányvonalával, törjük össze a cigit és szórjuk a lábuk elé.

Szegények cigi csikkel is kimutathatják elhivatottságukat a Párt felé.

Aki szégyenlős és fél , hogy felismerik az igazi elvhűségét a fidesz irányvonalához, az csak ejtse le a csikket a Fideszes párttársunk lába elé.
Környezetszennyezést elkerülendő, természetesen az általunk elhagyott szemetet sűrű bocsánatkérések mellett szedjük fel és vigyük a legközelebbi szemeteshez.
@Marcellusca:

Azóta már van 90 darabos "százaspézsé" is. :)
@Légifarkas:

A tegnapi görbe tükör volt. A holnapi egyenes beszéd lesz, nem kell majd külön kicsomagolni.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem lesz itt holnap lelkesedés. Mikor ők lopnak és ezt írásba is adják a sok kumista kisgeci kussol mélyen. Tuggyukivel az élen. Mondjuk őt ha meglátom azonnal tilt-minden komment töröl funkciót kapcsolok, a sok felesleges - és végül nyomtalan - pofázást meg lehet ám unni.

Mire nem jó, ha tanácsot osztó máshol trollok is törzskommentelők, mert a tipp eddig beválik :-D
@Exminden: nem kell ettől befosni. Én, ha nagyon belefeledkezem valami programozásba, napi három dobozt is meg tudok enni, de egynél kevesebb szinte soha nem fogy, letenni mégis csak annyi, hogy nem gyújtok rá, és kész. A függőség az agy függősége, a szervezet egyetlen más része sem követeli a drogadagját, vagyis, ha nem szeretnél függni a függőségtől, tanulj meg bánni az agyaddal: el kell érned nála, hogy tudomásul vegye, a kémia gyengébb kung-fu, mint a tudat. Tapaszt meg gyógyszert ne vegyél, inkább fizess be egy agykontroll-tanfolyamra, és baromira figyelj oda.
A fotó meg jó lesz majd seggtörlésre.
@Sibrik Gábor:

-agy egy cigit fidesznyik trafikos !
-mijet füstszűrőst vagy füstszűrőtlent?
-már megint nincs rajta sapka !
@Távmunka blog: benne van a beszámolójában

ad1) nem volt hova menni, amikor megpróbálta akkor még durvább lett...

ad2) a gyerekeket nem vihette... az erőszakos köcsög nem hagyta...

ne hidd hogy eccerű ám.... rohat büdös fidesznyik dögöjjön meg ! rákban ! mint a haverlyuk...
A facebook-ot már alig nézem. Ide is egyre ritkábban jövök.

Azt hiszem, eljött az idő, amikor már nincs mit mondani erről a rezsimről, országról, népről.

Cselekedni kell, vagy csöndben maradni.
@Marcellusca: azért jó sokan a baleseti adót is érezték (v. mi a neve annak a +30%-nak a kötelezőn felül) Meg a különadókat is (persze, áttételesen). A tranzakciós adót is mindenki érzi. Aki kettőig tud számolni, a MANYUP-ot is érti és érzi. És kussolt és kussol mindenki. Nem lesz ez máshogy a cigivel sem. Majd valahogy mindenki megoldja okosba'.És ha el akarsz intézni valamit a Hivatalba', hát jó, ha lesz nálad egy karton. Én már jártam egyszer abban a világban és már akkor is krvára utáltam.
@Marcellusca: az igaz, hogy ezzel az intézkedéssel hibát követett el a kormány, de szerintem nagymértékben támaszkodtak arra, hogy a közhangulat a bagósok ellen van, nem sajnálja őket a kutya sem. Ha én akarnám leszoktatni a népet, egyrészt én szoknék le elsőként, másrészt nagy országos versenyt hirdettem volna, hogy ne kényszerből, hanem önként tegyék (az amúgy is tartósabb elhatározás), de hát ugye nem az én dolgom mindez.
Leendő trafikosok figyelmét azért felhívnám arra, hogy egyrészt több ezer ellenséget szereztek maguknak (jobb híján a pórul jártak rájuk fognak haragudni, a kormány oly távoli), másrészt vidéki boltokból jó ideje már főleg cigit loptak egy-egy betörésnél, az volt az elsődleges préda. Előfordulhat még, hogy a közhangulat a kirabolt trafikokat sem fogja sajnálni.
@Fabius:
Pedig én próbálom ideédesgetni, Te meg... ÁÁÁÁ... :)

@Buga.Jakab:
Most akkor az lesz a szlogen, hogy "AKI MAGYAR VELÜNK SZÍV"?
Az iskolákban meg kötelező dohányzásra szoktató kurzusok lesznek, majd a Róuzsika bevezeti a tantervbe is, heti +3-4 óra nem lehet probléma.
Nem kekeckedni!
Heti cigiadagodat ha nem veszed meg, az felér egy hazaárulással!
@Marcellusca:
Manapság a felvágottaknál zajlik kőkeményen az a divat, hogy az ár alig emelkedik, de az előre csomagolt szalámi 80 gr lett, sőt manapság már csak 70 gr...
@Távmunka blog: "25 évig verte és addig nem vált el?"

Az öreg pontos volt, nem hagyott ki napot,
Úgy verte anyámat, mint a tejszínhabot,...

Hobo Blues Band
@Légifarkas: Köszi a biztatást; és most végre legalább egy igazán komoly érv szól a leszokás mellett :-)
(egyébként már korábban felötlött, hogy az én csendes bosszúm az lesz, hogy mindannyiukat - jó állapotban - túlélem, ehhez tényleg le kell tenni a cigit)
@épészmérnök: cselekedni viszont nem érdemes, míg túl sokan akarnak csöndben maradni. Így hát várunk - legfeljebb az se jön be.
Meglehetősen naív a posztíró, a börtön teli van a másik ember szenvedésében örömét lelő állatokkal, akik nőket, gyerekeket, gyenge idős embereket bántanak, a náluk erősebb előtt meg térden csúsznak... ha hősünk családon belüli erőszak ügyében bűnös, és ezért esetleg börtönbe kerül, akkor nem azért fogják megerőszakolni, és összeverni, amit tett. Hanem azért, mert valamelyik félanalfabéta lakótársa úgy gondolja majd, hogy így fogja betörni, megalázni, eltaposni, megfélemlíteni.
@Exminden: :-)
A trafiktörvény nem érv, hanem eszköz. Érved, ha jól csinálod, csak egyetlen egy lesz: "Így akarom."
Nagyon jó az átdolgozott plakát kép is. :)

Megszavazták: A törvény mostantól azokat védi akik lopnak

Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a visszaélésszerű adatigénylésekkel szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal...

magyarinfo.blog.hu/2013/04/30/megszavaztak_a_torveny_mostantol_azokat_vedi_akik_lopnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Burkolt áremelés.

Fönt északon van olyan ország, ahol a cigarettás dobozban csak 18 szál cigi van, sőt, van ahol csak 17!!!!
(Lézer Jankó meg ne tuggya)!

Az ukránok úriemberek, ők még megadják a húsz szálat az embernek, ha már egyszer kipengette az árát.
@huzzadneki shakespeare:
Nézd, annak a nőnek is a pontosság lehetett, ami vonzóvá tette. Meg a kiszámíthatóság.
Kiszámítható volt, hogy újra megteszi, tudta, hogy stabilan este 8kor bebacik, 9kor megveri, 10kor alszanak.
Nem elhanyagolható érvkészlet!
Ha egy nő ennyire hagyja és tűri, akkor most ...
@zobod:

"a börtön teli van a másik ember szenvedésében örömét lelő állatokkal"

Tehát akkor pont oda jut, ahová való.

" valamelyik félanalfabéta lakótársa úgy gondolja majd, hogy így fogja betörni, megalázni, eltaposni, megfélemlíteni."

Ahogy olvasom ez pont kijár neki. Megtanulja milyen a fasz előnytelenebbik végén lenni. Egy másodpercig nem tudom sajnálni. Odabent lehet kiafaszagyerek, ha tud.
@huzzadneki shakespeare:
Ja kérem!
Az ukrán csempész egy úriember ezekhez képest!
Másrészt a farzsebében elférne Tonyóka is, még a kis homártatyójával együtt is.
@Fabius: görbe tükreiddel az egyetlen - egyéni szocproblémaként is értelmezhető - gondom az szokott lenni, hogy hiába szeretnéd pusztán mások elé tartani, valami torz figuraként te is beúszol a kép szélére. Ahogy kedvenc magyartanárnőm mondta, mielőtt bevéste volna az egyest: tud ennél maga jobbat is, kiscsillag :-)
@huzzadneki shakespeare: amíg ezt ráírják a dobozra, lényegében nem csapnak be, csak többe kerül. Aki nem olvassa el... hát, az így járt, őket a bolti csomagolások akciós címkéi is be fogják csapni, mert sosem nézik a Ft/kg kiírást a polcon.
@Légifarkas:
Az egységár nem fér bele a női logikába, látom én is... :D
@Légifarkas: az érv, az eszköz és a cél szerencsés találkozása. Meg a biztatás :-)
Ez a Jaóskafiú úgy gondolta, nehogy mán a ridikül rázza a kurvát.
Ha a Habony Árpinak lehetett izmoskodni, akkor neki is!

Egyébként a nők is jómadzagok!
Az asszony volt osztálytársa, a közelmúltban összeállt az országgyűlés elnökének egyik helyettesével (kb.30 évvel fiatalabb nála). Gondolom, nem csak a puszta elvakult szerelem vezérelte a Zsófikát.
@Légifarkas:

Tudod van egy mondás, miszerint ha üzenni akarsz valakinek akkor azt azon a nyelven tedd, amit megért.

A tegnapi április hónap legtöbb helyen hivatkozott posztja lett. A célját elérte. Azzal írás közben is számoltam, hogy lesz érte fanyalgás.
@huzzadneki shakespeare:
Irigykedsz!
Valld be! :D

Neked meg itt van (illetve lehetne) SSteffyke... Viccelsz... ;)
@Fabius:
Akkor a stílus nem véletlen volt... :))

Megnyugodhat mindenki, ezentúl újra csak a zsinórtangás hasonlatok jönnek!
@Légifarkas: Igen, mint a Danone! A joghurtjuk először 175 gramm volt, aztán 150, most már meg csak 125 (ár maradt).
Mondjuk, én nem is veszem meg tőlük, bár igazi, csisztamagyar "tejgyár" már nem is nagyon van. :-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Véletlen?

Mondd, a húsvéti nyúlban és a mikulásban is hiszel még? :-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Irigykedsz!
Valld be! :D

Neked meg itt van (illetve lehetne) SSteffyke... Viccelsz... ;)"

Stefikét szerintem nem érdeklik a mocskos anyagiak, ha a Fideszről van szó (Ő más). Neki ez valamiféle politikai Ars poetoca.
@Fabius: ismerem és értem a mondást.
Nem is igazán azon rugózom, hogy ocsmány volt - hiszen nem muszáj nézni - , hanem azon töprengtem el, hogy ugyan mi szükséged lehet neked ennyire szint alá menni azért, hogy néhány emberből önmagad esküdt ellenségét csináld, miközben a célközönség pont annyira szarik az aberrált képmutatókra, mint a te véleményedre. Úgy érzem, pont a stílus miatt nem üt az ilyesmi akkorát, mint amekkorát tudna, de végső soron semmi közöm hozzá, úgyhogy ezen csöndben töprengek tovább :-)
@huzzadneki shakespeare: joghurt, miafasznakaz? Kefír, pláne kaukázusi - tápláló, szomjoltó, finom :-)

Pont ma volt tán cikk az origo-n erről a burkolt áremelésről, világjelenség, ahogy látom. És működik. Már annál, aki nem figyel...
Arról miért nem beszélünk, hogy a Reding Vivinek hány trafikja van? Össze van itt játszva már mindenki mindenkivel.

Azóta, hogy trafikhoz jutott, már nem beszél annyit az ország ellen.

Orbán pedig az Euro (instabil pénz) helyett a trafik, mint fizetőeszköz bevezetésén töri a fejét. A "trafik" konvertibilis pénznem, váltópénze a "nokiásdoboz"
@Légifarkas: Én résen vagyok, az imperialistával nem hagyom magam becsapatni!! :-)

Úúú, alvás van, mindjárt menni kell vonulni.
Jó éjt mindenkinek!!
@Exminden: biztatni, na, azt nagyon tudok :-D
Bízz magadban, az a lényeg. Ha őszintén átgondolod, egyetlen okot sem tudsz mondani arra, miért ne lennél képes leszokni: minden egyes kifogás visszavezethető a megszokásokat igencsak kedvelő agyra, az a kb. másfél kilónyi massza semmitől sem riad vissza, hogy megkapja, ami - szerinte - jár neki. Fenyegetőzik, tüneteket produkál a testben, könyörög és hazudik - latba veti minden befolyását, akár a teljes arzenált is, miközben szarik rád, csak gyújts már rá végre. Jó, ha tudod, hogy a kémiai nikotinéhség három nap alatt elmúlik, minden más az emlékező agy produktuma. És hát, Csernus-módra (akit amúgy ki nem állhatok): hát egy senki vagy te, hogy holmi tekervényes massza uralkodjon rajtad?!?
Na, ugye :-)

A tanfolyamot komolyan mondtam, de legalább Silva könyvének első részét vedd meg, vagy töltsd le a netről. Nem tanít meg semmire, ám kezedbe adja a lehetőséget ahhoz, hogy a tudatod legyen a főnök.
@fehérfarkas:
De egyesek még mindig erkölcsi alapon a "kis lopás is lopás és fúj, tehát maradjanak inkább a nagyobb lopók" állásponton vannak.
Márpedig szerintem igen nagy különbség van a szemérmes lopogatás (és a lebukottak következetes büntetése - és az állami politika rangjára emelt rablás között! Nem csak nagyságrendben - mentalitásban is.
Pont olyanok, mint a nácik. Az emberiség alaptörvénye a Ne ölj (embert). Ennek megsértését (netán több emberen) minden jogrendszer szigorúan bünteti.
De ideológiai alapon simán lehetett tömeg-gyilkolni. A fideszesek is ideológiai alapon igazolva látják a rablásokat fényes nappal.
"Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát!"
@Buga.Jakab:
Tehát a "libsinyüszögés" jelzi a jó irányt? Akkor tessék szépen az egyenes sínen tovább sétálni a fény felé, bár előre libsiszólok:
ott a vonat közeledik!
@Légifarkas: no pedig itt 1 új cigi:

imagerz.com/QFdDWQ5SVwA
Azt hiszem, hogy többen is kipróbálják.
A poszt alapvető tárgyi tévedésen alapul. Az ilyesmit nem a handótünde intézi el, hanem a poltpeti.
@fehérfarkas:
Semmi érvelés, nincs itt semmi látnivaló, tessék tovább menni! "Fizetett" emberek vagyunk (hol a kassza?) akik csak a hangulatot keltik, amikor pedig minden szabályszerű és törvényes volt.
A "nemzeti" trafikok sértik a külföldi multik érdekeit, és csak ezért verik a nyáltengert.
Sőt! Rátörünk a nemzetre, amikor a nemzetiesítést nem támogatjuk. Pfejj!
Geocraker szerint "Nem lehet a korábbi trafikosokat lekomcsizni, gyurcsányozni."
Nem e? Csak figyeljen! Beindul a Navra csicska
Semmilyen-tömjén gőzhenger. Az már amortizált egy miniszterelnököt, mit nekik néhány trafikos?
@bella _ciao:
Balogh úrnak tehát munkahelye soha nem volt, viszont 6 gyermek édesapja - na mire is szoktunk ilyen adatoknál gondolni?
Sokat elmond a választókörzetéről, hogy többször is újra választották. Oda ilyen való!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nyuszi, a 10.42-es mese nagyszerű, főleg mert még a hülye is megérti belőle a Ne Merd működését - de eldönthetnéd, hogy 4 vagy 5!
Mert a végéig azt hittem, hogy az MTK kimaradása lesz a poén.
A ravasz fideszjogászhorda majd bead egy törvénymódosítást, személyiségi jogokra való hivatkozással: egészségi állapotra utaló információt senkiről, semmilyen körülmények között sem szabad senkinek, még a bíróságnak sem adni.
Már látom előre a demagóg jelmondatokat:
Mi megvédjük a személyiségi jogokat!
Harcban állunk a privát szféra megsértőivel!
Magánjogi forradalmat vívunk, és győzni fogunk!
A fidesz kiáll a családok érdekeiért!
Balogh képviselő urat az mszp gyűlöletkampánya eredményeként aljas politikai támadás érte.
A TV1-en egy riportfilmben majd bemutatják, hogy Balogh "úr" hogyan ajándékoz meg óvodásokat, simogatja meg a fejét a kisiskolásoknak és hogyan ad virágot a családanyáknak nőnapra. Majd egy komondoron áteső nő jelenik meg, természetesen a szeme vastag fekete sávval kitakarva (a komondornak is). Őt a hős férfi felsegíti majd lóhalálában a kórházba viszi. A riportfilm készítőjét másnap előléptetik és 2M Ft jutalomban részesítik.
@kekex: sokáig tart még felfogni, hogy nem csak és kizárólag a lopással van baj? Úgy vagyok vele, hogy kivárom, de néha siettetném.

Képzeld el az országot Orbán, a Fidesz, és a slepp nélkül, mondjuk éjjel elvitték őket az idegenek, és bebaszták az összeset a Napba. Megvan? Hurrá. Na, akkor most képzeld mellé azt is, hogy ami itt maradt, azzal csinálni kellene valamit. Nem sorolom, hány terület igényelne azonnali beavatkozást és tengernyi lóvét, egyrészt nem vagyok szakértő, másrészt valószínűleg az 5000 karakter sem lenne elég a listához. Ki, melyik "alakulat" rendelkezik azzal a jól átgondolt cselekvési tervvel, ami először megállítja az ország lecsúszását, majd később növekvő pályára lendít minket? Lenne-e jól működő hálózat, leendő minisztertől az elhivatott hivatalnokokig, ami majd formát ad az elképzeléseknek? Vannak-e egyáltalán elképzelések, vagy csak önképzőkörös sebészek vannak meg a szike, ezen kombináció minden veszélyével együtt?

Mielőtt válaszolnál, van egy rossz hírem: az idegenek meccset néznek, két meccs között meg a Szíriusz A-nál nyársalnak. Orbán, a Fidesz, meg a slepp reggel is itt lesznek, egy (valahogy...) elbukott választás után is itt lesznek, és várhatóan mindent elkövetnek azért, hogy győztes ellenfeleiknek keresztbe tegyenek. És hogy még kevésbé örülj, azok, akik jövőre győztes ellenfelek szeretnének lenni - azok, akikért ha burkoltan is, de szót emeltél - , ma - és állandóan - szinte élvezettel szórakoznak azzal, amit egyes szakirodalmak "friendly fire" néven szoktak emlegetni, de inkább csak tanítják, nem alkalmazzák, hiszen értelme nem sok van, fájni meg eléggé tud.

Torzítasz, mi több, a feszültséget szítod és hazudsz, amikor azt mondod, hogy mi a nagyobb lopók maradását akarjuk. Nem. Mi többet akarunk: célokat, erőt, akaratot, áldozatkészséget, megegyezést, kiállást és elfogadást, hitet és kompetenciát. Mi működő, élő és élhető Magyarországot akarunk, egy szemernyivel sem kevesebbet.

Tudom, hogy érted, de szeretek hasonlatokat gyártani. Képzelj el egy korábban már elvált nőt, akinek az első férje egy full impotens bambaság volt, a második meg nem az, ellenben veri (dögöljön meg az ilyen, igen, de most nem ez a lényeg). Elmenekül a másodiktól, találkozik veled, te pedig próbálod bebeszélni neki, mennyire jó is volt neki az az impotens - könnyen lehet, hogy kapnál a fejedre a ridiküllel akkorát, hogy körmérkőzést játszanának a fogaid a bennmaradásért. Igaza volna-e a nőnek? Há' naná. Lehet, hogy egy ideig nem lesz pasija, de totál igaza volna, ha többé nem elégedne meg a relatíve jó (azaz máshogyan szar) fickókkal. Cáfoljanak, hölgyeim, ha rosszul gondolom.

Fabius egy évvel ezelőtt szinte szó szerint ezt írta: "tudomásul kellene venni, hogy az 'orbántakaroggy' nem lesz elég". Azt hiszem, volt elég idő arra, hogy fel lehessen fogni sírás nélkül is, de úgy látszik, tényleg szeret sírva vigadni a magyar.
A vigalmat mondjuk jelen pillanatban nem tudom garantálni.
@le Látó:
Nagyon találó ez a támla nélküli szék!
"Magyarország közállapotaiért a tudós és pedagógus társadalom a legfőbb ludas, élükön a történelemtanárok naciodebil hadosztályával. Nekik köszönhetjük azt a másfél generációnyi szellemi toprongyot, akik most késsel-villával osztják az észt"
Én meg ezzel a bloggal nem találkoztam még. Köszi!
@bella _ciao:
12.53 Miért, mást vártál? Ha valami nem vállalható nyíltan - mert még a hülye is rájönne, hogy gebasz - akkor tagadd le. Jellegzetes bevett fideszes technika.
Trafik ügyben igazad van, asszonyverés ügyben ne többesezz, ne teríts!
@Farkasokkal táncoló:
17.10 Tehát: nem jönnek az Uniós pénzek, mert még vita van. A magyarok meg csodálkoznak, hogy ha már "csak a győztestől" követelik meg a mérnök magyar kamarai tagságát és a magyar nyelvtudást - azt Brüsszel továbbra is diszkriminatívnak tartja? Hogy nem jött be a fideszes mis-másolási technika? Hogy Brüsszelben nincs 2/3-uk?
Hogy nem támogatják, hogy csak magyar oligarchák nyerhessenek? Ez szerintem rosszabb hír állam bácsinak, mint bármi más.
Simicskát persze nem érinti - őt valószínűleg közpénzekből kifizették-kifizetik.
@huzzadneki shakespeare:
Nézd a jó oldalát. Csak köptél és nem vetted elő a baltát.
Pedig igény, az lenne rá!
@Légifarkas:
Megértem ezt az álláspontot is, csak a realitások ismeretében nem osztom. Mivel Orbán nulla összegű játszmává torzította a politikát, és BÁRMI, amit nem vele szembe állítanak - az ő javára szolgál. Szándéktól, akarattól függetlenül.
Előbb le kell győzni - aztán lehet az országot alakítani. Mert ha így marad, Te is látod, hogy még a Balkánról is kivezet - Észak-Korea felé!
Én is ilyen országot szeretnék:
hamozottnyul.kinja.com/hogy-mi-a-bajom-485681638
De NEM LESZ ILYEN SOHA, HA ORBÁN MARAD!
@Légifarkas: "Ki, melyik "alakulat" rendelkezik azzal a jól átgondolt cselekvési tervvel, ami először megállítja az ország lecsúszását, majd később növekvő pályára lendít minket?" BÁRKI!
Abban a pillanatban, ahogy btk-ban benne lesz a demagógia büntethetősége, onnantól rendbe jönne minden.
Abban a pillanatban, ahogy kivonul a politika mindenhonnan, egy csapásra rendbe jönnének a dolgok, szinte maguktól. Már nem lenne senki, aki a szarházi ejtőernyősöket védjék, úgy repülnének mindenhonnan, hogy öröm lenne nézni.
Nem az a kérdés, hogy ki(k), hanem, hogy a döntési pozícióban milyen felelősséggel lehetne dönteni. De amíg minden következmény nélkül lehet hazudozni, megvezetni embereket, tömegeket, addig nem fog semmi változni.
De ahhoz, hogy odáig eljuthassunk, ahhoz az kéne, hogy a sok birka lerázza magáról a neki osztott együgyű szerepet és képes legyen kiállni a többség érdekéért. De a birka birka marad. Na, ezért nem lesz itt szar se.
@DarthVader: "Addig-addig játsszák a büdösparasztot, hogy a végén még a párttársak számára is kellemetlenné válnak. "

Igazad van! Ennek a Hadházy gyereknek is már ég a pofája. Természetesen Horváth István szekszárdi polgármester úr simán lehazugozza, mint ahogy ez lenni szokott ezekben a körökben...

index.hu/belfold/2013/04/30/egy_fideszes_kepviselo_kiteregette_a_trafikszennyest/
Én pedig vigyorogva, kárörvendően olvasnék egy olyan újságcikket, hogy "Fideszes képviselőt vert a vak komondor". Hihihihi...
@épészmérnök: Szervezzétek meg felé a fegyveres harcot,ha a fővárosban éltek! Van pár emberem, akik az utolsó leheletükig harcolnak.
@A szerelő:
A birka ugyan birka marad, de működik benne a nyájösztön. Letarolt mezőkről el lehet terelni egy dúsabb felé. "CSAK" végre kellene egy egy irányba vezető pásztor, és vele együttműködő terelőpulik, vagy nyulak. Ha viszont azok mindig berontanak a birkák közé, nem lesz abból vonulás.
hir24 ujabb ertesulese: balogh fia nyert a trafiktenderen, szabika

igy kerek az elet!!
@A szerelő: "A ravasz fideszjogászhorda majd bead egy törvénymódosítást...."

Könnyen lehet, de a tény akkor is tény marad: Balogh úr megverte a feleségét. Ennyi. Törvény ide, törvény oda. Talán annyit lehetne a dolog élén tompítani, hogy a kormánypárt az Alaptörvényben előírja, hogy minden képviselő időnként köteles megverni a feleségét, élettársát. Lehetőleg részegen. Balogh úr csak felvállalta ennek az alkalmazását kizárólag kísérleti célokból.Ennél fogva jogkövetkezmények helyett dicséretet érdemel.
Az ilyet a falun elkapják es vasvillával verik agyon h egy életre elmenjen a kedve a gyengébbek bantalmazasatol.
A Fidesz szlogene lehetne: pénz számolva asszony verve. Az erős Magyarország szlogen úgyis csak duma, h minél többet lophassanak
"Most aztán lehet sajnálni, hogy nem akadt arra egy derék jómunkásember, aki ezt a büdös gyökeret beletaposta volna a szent anyaföldbe mikor először kezet emelt egy nőre. "

A remény hal meg utoljára, még megtörténhet!
@doggfather:
Majd ha az asszonyvédők amazon-kommandót alakítanak, és maguk veszik kézbe a sodrófákat.
álítólag

a zálami nyugdíjkaszát is khm... megvédik...
és miután negyedére csökken a pénz így
PÁJÁZTATNI FOGLYÁK A NYUGDÍJAKAT (is)

e lebonyolítást álamtitkári megbízással dr.Kuba* Gábor és S.Gabriella foglya levezényelni....
http://index.hu/belfold/2013/04/30/balogh_volt_felesege_25_evig_vert/?fb_action_ids=10200508635630624%2C10200505238425696%2C10200500938838209&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210200508635630624%22%3A262763757193724%2C%2210200505238425696%22%3A162236237278979%2C%2210200500938838209%22%3A365983810189154}&action_type_map={%2210200508635630624%22%3A%22og.recommends%22%2C%2210200505238425696%22%3A%22og.recommends%22%2C%2210200500938838209%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]
Balogh volt felesége: 25 évig vert

Index

2013. április 30., kedd 20:20 | [aznap frissítve] |
Előzmény

Balogh képviselő szerint nem verte meg feleségét

Kapcsolódó

Balogh József igenis szereti a nőket
Aki nem bírja a pálinkát, ne tartson vak komondort

(2)
Címkék
baloghjózsef, voltfeleség, verés

Házasságuk huszonöt évét végigkísérte az agresszivitás, Balogh József többször úgy megverte, hogy csontjai törtek – nyilatkozta a fideszes parlamenti képviselő, Fülöpháza polgármesterének volt felesége az RTL Klubnak. Az első komolyabb verést akkor kapta az asszony, mikor első közös gyermekükkel volt terhes.

Balogh a napokban azzal került a hírekbe, hogy élettársának valahogy eltört az orra, egyes hírek szerint koponyaalapi sérülésekkel került a kórházba. A politikus szerint az történhetett, hogy egy hétvégi lakodalom után – amelyen ő a bortól és pálinkától igencsak berúgott – hazaérkezéskor az asszony átesett a család vak komondorán. Ami biztos: a nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz ismeretlen tettes ellen, súlyos testi sértés gyanújával.

Balogh volt felesége: 25 évig vert

Index

2013. április 30., kedd 20:20 | [aznap frissítve] |
Előzmény

Balogh képviselő szerint nem verte meg feleségét

Kapcsolódó

Balogh József igenis szereti a nőket
Aki nem bírja a pálinkát, ne tartson vak komondort

(2)
Címkék
baloghjózsef, voltfeleség, verés

Házasságuk huszonöt évét végigkísérte az agresszivitás, Balogh József többször úgy megverte, hogy csontjai törtek – nyilatkozta a fideszes parlamenti képviselő, Fülöpháza polgármesterének volt felesége az RTL Klubnak. Az első komolyabb verést akkor kapta az asszony, mikor első közös gyermekükkel volt terhes.

Balogh a napokban azzal került a hírekbe, hogy élettársának valahogy eltört az orra, egyes hírek szerint koponyaalapi sérülésekkel került a kórházba. A politikus szerint az történhetett, hogy egy hétvégi lakodalom után – amelyen ő a bortól és pálinkától igencsak berúgott – hazaérkezéskor az asszony átesett a család vak komondorán. Ami biztos: a nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz ismeretlen tettes ellen, súlyos testi sértés gyanújával.
h i r d e t é s

Az RTL-nek adott interjúban Balogh József volt felesége elmondta: változó volt, hogy Balogh miért bántotta. Volt hogy hónapokig nem nyúlt hozzá, aztán napi szinten verte. A verés néha egy-két pofont jelentett, de többször megrúgta vagy fellökte a férfi. A volt feleség elmesélte, hogy egy disznóvágáson a gázpörkölőt fordította felé. A veréseknek szerinte soha nem volt oka, ő mindent megtett, hogy ne is legyen.

A kérdésre, hogy miért viselte el ilyen sokáig a veréseket azt mondta, kényszerhelyzetben volt a három gyermekük miatt. Mivel a szülei elváltak, önálló jövedelme nem volt, így nem is volt igazán hová mennie. Néha megpróbált elköltözni, de Balogh nem engedte, hogy bármelyik gyermeküket is magával vigye. Mint mondta: „Mindig a gyerekeim nélkül kellett menekülnöm, szó szerint menekülnöm.”

A helyzet később olyan szintre jutott, hogy döntenie kellett: „életben maradok vagy ott hagyom az akkor hétéves lányomat". Végül úgy döntött, hogy elhagyja Baloghot. A döntést akkor hozta meg, amikor belépett az életükbe Balogh új asszonya is, és emiatt egy öngyilkossági kísérlet után több hétre pszichiátriára került. Az állandó verés, és megaláztatottság miatt végül gyermekei segítségével sikerült elköltöznie.

A volt feleség szerint Balogh soha nem próbálta megmagyarázni miért bántotta. A bántalmazásra több konkrét példát is említett. Egy alkalommal zsírkeverő kanállal verte úgy össze, hogy az első csapásra beszakadt a feje, a következőre a kézfeje tört el, a harmadikra pedig a térde ment szét. Ekkor arra kényszerítette Balogh, hogy az orvosnak mondja azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával verte véresre a férfi. Elmondása szerint akkor négykézláb mászott el a szomszédig, ahol ápolták. Egyetlen orvosi látlelete is ekkor készült.

Az asszony elmondta, volt férje két alkalommal szexuálisan is bántalmazta, de erről nem beszélt részletesen. Elmondása szerint ő figyelmeztette Balogh új választottját többször is, hogy a képviselő milyen ember, de a nő hazugsággal vádolta. A volt feleség szerint Balogh legutóbbi nyilatkozataiból egy szó sem igaz, és korábban többször is lehetett látni jelenlegi feleségét monoklival, törött orral a faluban.
Birka ország birka népe, meg is érdemlitek ezeket ! egy normális helyen már régen az utcán lennének az emberek.
MIt is csinált tulajdonképpen gyurcsány, amiért kukákat, autókat, tv székházat gyújtogattatok ?

Most a fél országot lopja ki alólatok ez a csürhe, ti meg még tapsikoltok is nekik. Gratulálok, birka nép !
"Nem először, ugye.

Legalábbis ez Balogh Jóska nevű sudribunkó türhőparaszt nem."

Senki másban nem merül fel a kérdés, hogy ki a nagyobb sudribunkó türhőparaszt ?

Ez a tahó, vagy az a derék magyar választópolgár, aki a szavazófülke magányában önként dalolva ezt férget választja meg sokadjára polgármesternek és egyéni körzetében is országgyűlési képviselőnek ?
Egyre beljebb kerülnek a morális ingoványba?!
Mért, mikor voltak kint belőle? Utoljára talán a 70-es években, az óvodában, de az ilyenek talán ott se.
Rohadjon rá a műanyag lakat! ...és vigyen magával még egy embert!
Asszonyállat-kínzás.
@Mariann19: Ráadásul az már sokkal egyszerűbben megvalósítható lesz. Nem kell pályáztatni, vacakolni, elbíráni, csak egy nap alatt meghozni a törvényt, hogy szeszesitalt csak az új, nemzeti trafikokban lehet árulni. A terep kész, kinn lesznek a 18-as karikák, stb.
@CSENDES: Akármilyen hülyén hangzik (én néz ki) vegyél egy paput "nagymamabugyit" (tudot, nem a tanga, hanem ami derékig ér) bármelyik piacon pár száz forintért. Működhet.
@huzzadneki shakespeare: "Addig feszítette a húrt ez az ánusz ajóka, hogy a végén leköptem a tévét (saját, nagy képernyős, LED)!"
Jó éltek, azt' sírtok, mint a fürdős!
Nekem még mindig fekete-fehér Orionom van, azt mégis élek. Büdös kulákok!
@Karipapa01: Ezzel nem kéne viccelni! "Ezek" nemcsak nem szeretik a tréfát, de nem is értik...
Tényleg !

A vak komondoron történő átesésre fizet a biztosító ?
@Marcellusca: " Az a baj, hogy - mint már annyi helyen, annyiszor elmondtuk - addig nem lesznek hátsón billentve, amíg nem lesz valamelyik intézkedésük, törvényük zsebbenyúlós téma (a MANYUP felejtős, mert abból jelenleg nem érez, ÉRT semmit a zátlag po'gár!). "

Szerintem sokan még örültek is a megszüntetésének, mert semmi pénzügyi ismeretük sincsen, és örültek az egyszeri 30-250 ezer forintnak (belépés ideje + befizetett összeg + melyik manyup pénztár függvénye) amit kaptak.
Pedig a valóság 1 millió - 3 millió ft-ot (belépés ideje + befizetett összeg)lopott el tőlük a Fidesz + a hozamokat. Igaz, azt csak 10-20-30 év múlva kapták volna meg a hozamokkal együtt, amikor nyugdjba mennek. Sokan inkább az azonnali kp-t választották, mintsem a jövőjükre gondoljanak.
El sem jutott sokak agyáig, hogy az államosított pénz is az ő saját pénzük, aminek csak a töredékét kapták meg egyszeri összegként amikor hozzájárultak, hogy a Fidesz államosítsa.
@élhetetlen: "Szeszesitalt csak az új, nemzeti trafikokban lehet árulni.
Akkor minden nap május 1-je lesz. A magyarok hosszú, tömött sorokban vonulnak majd a tarfikok előtt a piáért, a tetőn egy boldog fideszes integet nekik egy magyar és egy székely zászlóval, és zsebeli be az akkor már 20%-os árrést.
Ezt már úgyis csak kábult, mámoros állapotban lehet elviselni, ami itt megy.
@Marcellusca: "Az a baj Kedves, hogy te normális állam normális jogrendjében és gazdaságában gondolkozol."
Á, nem! Csupán mindíg modellezem a normálist az abnormálissal, hogy érezzem folyamatosan a kontrasztot, mert a végén belém sulykolják a szabadságharcot, és megyek kardozni.
Kedves politikusaink és a Magyar Nemzet úgy tűnik, alapvető tévedésben vannak a "politikai alapon" osztott trafikhelyek értelmezésével kapcsolatban. Részemről egy fokkal sem lesz attól ez kevésbé "politikai alapú", hogy a helyi erők úgy osztják le a lapokat, hogy abban ellenzékieknek, akár magának Puch László sógornőjének is jusson egy-egy. Legfeljebb az derült ki ebből, hogy van az a pénz, amiért ezek a kedves urak össze tudnak borulni, de ugyanúgy az is, hogy a politikai kapcsolat mindent felülbíráló előnyt jelentett a pályázatok elbírálásakor.

index.hu/belfold/2013/05/02/puch_laszlo_rokonai_is_nyertek_am_trafikot/
@dr. Kóser Malac: azon már csak hangyafocit látsz :D
Hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán...! kb még mennyi időnk van vajon hátra a parlament feloszlatásáig és I. Orbán kormányzó főkancellár kinevezéséig...????
süti beállítások módosítása