Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.09. 03:32 Fabius

Miért hazudsz, Navracsics?

Címkék: fidesz navracsics tibor alaptörvény

Egyszervolt ország igazminisztere tegnap az Infórádióban megaszonta a tutit: a politikai hirdetésre kíváncsi nerpolgár szokjon rá a köztévére, és ha problémája van az alkotmányossággal akkor ő maga - mint közvélemény, nyilvánosság - az újságírókkal és közelebbről meg nem nevezett "egyéb intézmények"-kel együtt szabjon neki határt. Mer'hogy az Alkotmánybíróságot ki teccettek herélni, és mi leszünk a hülyeség kontrollja. 

navracsics-alkotmány.gif

Mondja ő, és úgy hazudik folyékonyan, hogy közben nem is pislog. Mi meg csak nézünk, mint sátánistadoktor semjénzsolt a visszafelé lejátszott Judas Priest lemezre, hogy miről beszél ez az alSátán. 

Mert egy hete még a 4. alkotmánymódosítás kontrolljáért szájaló székházfoglalókat baszogatták előállítással és Sirályfoglalással, pedig ők például 10 órán keresztül üvöltötték közvetlen közelről, hogy alkotmányosságot, demokráciát, jogállamot. Annyira hangosak voltak, hogy a pártszülinapot is kiszervezték a menetrend szerint érkező tüntetés útjából. 

Lassan nincs a világon olyan nyomtatott vagy online média, amelyiknek felületén ne szerepeltek volna a negyedik módosítás abszurditásával, a hazaiakról nem is beszélve. 

Az "egyéb intézmények" közé szerintem besorolható a Velencei Bizottság, a Helsinki Bizottság, az Európai Bizottság, az Európa Tanács, amik szintén megfogalmazták a maguk ellenvetéseit. Egyéb szervezetnek ugyan nem minősül a négy uniós külügyminiszter a német Westerwellével az élen, akik kezdeményezték az európai értékeket lefitymáló tagállamokkal szemben bevezetendő gyorsított eljárás megalkotását, megelégelve az Orbán kormány folyamatos hülyeségeit. Reding alapjogi biztos meg egyenesen a 7. cikk alkalmazását emlegeti, amitől nagyobb szopóroller Unión belül nem létezik. A negyedik módosítást vizsgáló bizottságban bullshit bombázó Hankiss Ágnest már a saját néppárti párttársaitok rakták helyre, és annál kínosabb pillanat talán nem létezik, mikor a szintén párttárs Véronique Mathieu szájából hangzik el, hogy: "a kétharmados demokratikus többség megválasztásával nincs baj, csak közben ez a többség leépíti a jogállamiságot, ami alapján létrejött."

Ezeket figyelembe véve meg csak egyetlen kérdés marad:

- Miért hazudsz, Navracsics?! 

Jó, tudjuk, hogy a rutin és megszokás nagy úr, és nem egy ilyen behatárolt képességekkel bíró ember fogja itt a korlátokat döntögetni, de mégis. Mire fel a kijelentés, mikor éppen most bizonyítjátok mennyire magasról szartok ti közvéleményre, nyilvánosságra, újságírókra, a Stumpf Pistára és az "egyéb intézmény"-ekre, meg úgy általában a világon mindenkire, aki nem Orbán kalaptartóján játssza a bólogató nejlonkutyát?  Miféle kontrollról beszélsz, egyfejű? Mikor a saját alkotmánybírótokat is inkább lekutyázzátok, mint odafigyelnétek arra amit mond. Úgy hazudsz bele az emberek arcába, hogy tisztában vagy a pártod mentalitásával, a főnököd egyszemélyes önkényével amivel téged is elzavart a helyedre, ha sokat okoskodtál. Volt alkalmad alkotmánymódosításból kifolyólag megtapasztalni személyesen, hogy te magad sem jelentesz semmiféle kontrollt a vezéri akarattal szemben. Azóta valami rinocéroszbőr implantot ültettél az eredeti arcod helyére, hogy ez a kis példamondat így pofabőr átizzás nélkül kifért a szádon? 

Azt mindenesetre elérted Tibikém, hogy Áder, Varga és Gulyás után téged is kiradíroztunk a "nem teljesen hülye" fideszesek rövidke listájáról. 

 

 

927 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr105212736

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.10. 12:13:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.10. 12:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MARHA NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL!
Igen HÜLE!
KERGENYÚÚÚÚÚÚL!
Igyá'vazze inkább!
@shinichi: az még haggyán de már

"ki is halgaták" a sünök... "rutinszerű" agyonverés...
@Knósszosz: és a pelmenyivel és a sztogramuval hogy állt? Jelzem, mink hoztunk Ukrainéból igazi pelmenyicsinálót... és használva is van.. Lehet paraszt dolof, de nekünk a krumplival-haagymával töltött jön be leginkább.
Sosem volt ilyen jó még...

"Soha nem fizettek még ennyi adót a cégek

Index
2013. április 10., szerda 17:25 |
Címkékadó, cég, brüsszel
Az Európai Bizottság szerdán kiadott jelentésében látványos ábrát közölt a magyar vállalatok adóterheléséről. Az elmúlt tíz évet végignézve úgy tűnik, GDP-arányosan most fizetik a cégek a legtöbb adót. Hiába csökkent a nyereségadó, eközben drámaian emelkedtek a különadók."

index.hu/chart/2013/04/10/adok/

Illetve, sosem fizettünk még ennyit a Párt és a Qrmány legnagyobb dicsőseggére! :(((

Narancsbolsi kreténeket csókoltatom, fel kéne nőniük, evégre állami, nem piaci állásból qrva könnyű okoskodni... még... majd kormányváltás után meg nyüsszögni...

Tényleg, okoska Tristánunk most röföghetne valami értelmeset, pl. hogy

"ez azért jó nekünk, mert ennek láttán annyi, de annyi vállalkozás, cég érez ellenállhatatlan kényszert, hogy hazaköltözzön.."

Vagy nem????
MIÉRT???
@shinichi: Keress vissza, ezt már kiveséztük, kb du 5 körül, de lehet, hamarabbi:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: No akkor a dolgozóknak, napi összefoglalló.

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:28:03
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az egész történet jellemző Lázárra. Sunyi, gerinctelen, aljas és számító. Arra apellál, hogy a nagylelkűen a túlélőknek felajánlott 1 millió meghatja a bíróságot és megítéli a dolgot. Ennek 2 következménye van: Lázár tündökölhet a napfényben, a másikm, hogy meglesz a precedens a kommentelők megbüntetésére...

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:28:58
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók." Ez az igazi magyar feudalizmus. A csicskának csicskása is van...

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:38:26
"Kihallgatás közben agyonvertek egy férfit
A rendőrök azért vitték el az orgoványi férfit, mert állítólag ellopott egy fűrészt."

Szolgáltatunk és vétünk... ez is egy megoldás. Minden gyanúsítottat agyonverünk igazi csendőrstílben, leverjük a veséjét... oszt secperc alatt megszűnik a bűnözés. A delikvens halála után pedig megkegyelmezünk nekije.
http://www.origo.hu/itthon/20130410-az-orfk-megerositette-hogy-izsakon-rendorok-halalra-vertek-egy-ferfit.html

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:40:21
"Hét kommentelő gyanúsított a Lázár-ügyben
Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók."

Ha ez igaz, akkor még szarabb a helyzet... mert akkor valamiféle hivatalból indított eljárást feltételez... reszkess blogszféra.

Látom Fab előbb értesült a dolgokról:-) Már elmenekült:-)))))

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:42:21
Holnap már olvashatjuk az új bejegyzést:
Felebarátaim. Itt ülök Rodeo mellett egy kocsmában az Auleut-szigeteken. Szürcsölgetjük a kimenekített hazai páleszt, közben erősen Rátok gondolunk. Hukk!
HARCOLJATOK TESTVÉREIM AZ ÚRBAN:-))) Én is azt teszem. Csá puszi pá! :-)

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:47:38
@Nap Pali: "akkor most a felhőkön szürcsöli a kokélt "

viszont akkor már két felesleges billentyűje van a klavin... a capslock, mega shift:-)

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:51:45
"A kormány a társkeresésben is segít
Azokat az egyetemistákat támogatják, akiknek elfoglaltságaik mellett gondot okoz a társkeresés."

És helyettünk még a potenciális barátnőnket is megdugja...SSteffike már vajon elkelt? Kapott szüzességi igazolást?

http://www.origo.hu/itthon/20130410-a-kormany-mindent-megtesz-a-csaladokert.html

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:53:14
"Ujjlenyomatot is olvas a rendőrök iPhone-ja"
Legalább utólag tudják meg, kit vertek agyon...

http://www.origo.hu/techbazis/20130410-retinaolvasot-es-hangfelismerot-kap-a-rendor-iphone.html

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:55:33
"Soha nem fizettek még ennyi adót a cégek
Megdöbbentő grafikont közölt az Európai Bizottság az elmúlt tíz év magyar adóterheléséről."

index.hu/chart/2013/04/10/adok/

Önkéntesen tették. Megszállta őket a NER szelleme...

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:57:00
Ha jól olvasom a grafikont a különadó nagyjából a nyereségadó 2,5 szerese

KB. ENNYI....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jó dóga van a nyukdijasnak... mid éhen nem dödlik:-) te meg dogozz pária rappszóga... várom a pízespostást:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Répáspóstást! :))
Baszki... rágj tovább, mert nőnek a fogaid...
"A reformátusok bekeményítettek
ifj. Hegedűssel szemben
A nemzeti motorosokkal szembeni fellépést kérik saját lelkészük anticionista rendezvénye ellen is."

Basszus... ez már a dittatura... már egy hegedűs sem ott húzza ki ahol eszibe jut... Irgumburrgum.
@le Látó: Mit mondjak? Legőszintébben azt, hogy köszönöm. Nagyon nagy élmény volt. Nem tudod sírj vagy nevess. Én ezt éreztem. Szerintem nincs ember aki ezt elolvasva komolyan tudja venni ezek után őket. Persze félelmetes is, hogy mégis komolyan kell venni őket. Rég olvastam írást, mely ennyire mar, de mégsem gúnyos. Még egyszer, köszönöm.
Most már csak az marad fent, hogy mivel érdemeltem ki ezt a linket? Hirtelen, de gondolkodás után sem vagyok abban biztos, hogy miért én kaptam ezt. De köszönöm.
(P.s.: Viszont mostantól nagyon vigyázok arra mit írok esetleg annak, aki ilyet olvas magától. Egyértelmű intellektuális fölényben van az illető velem szemben.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Ez nem az, hanem a szépség és intelligencia tisztelete... amire Te csak ácsingózol:-)
@sírbateszezazegész: köszönöm, bár ezt a fölényt részemről én nem érzem. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Motyogj csak ilyeneket, te kis répakiller...
Egér jön és elásunk TÉGED bacod, mélyre, nagyon-nagyon mélyre...
A narancsbolsik segge mélységére! Oszt akkor neked annyi!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te, ezt is Jancsó rendezte?
Kapa&Pepe...

Amúgy kösz az invitet, komolyan kurva jól esik, hogy gondoltok... tényleg!

A tavalyi meghívás alapján meg akarom nézni a zarcotokat, de azt nyáron. Most esélyem sincs elmenni a Vitézzy szargödörből, bocsi!
Nem jó ez így, közelebb köllene, és akkor...

Törzskocsma, törzsstella.. érted-e?
Naná!

Én azért nem adom fel, talán egy kiérdemesült bit-suszterrel is fogok tanákkozni egyszer. Személijessen...

A nyár majd még arrébb, és hosszú, mint az ősz mostanában.
Szóval lesz alkalom vedelni, remélem.
Esetleg egy bébiétel is belefér... hö!
@Knósszosz: Hehhe. Elképzellek, ahogy ülsz a Lajta partján, és bébiételes üvegből kanalazod a töltött káposztát szívecskés szakálkában:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Elmondanám... szép is vagyok, meg okos is... egyelőre:-) Az utóbbi, talán láccik:-) Szóval... nyugott is vagyok, meg nem is.. de eze eg tejjesen más történet.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Megtiszteltél vele, azt tudod? :-) "

tudom.. és Te is... ez nem az a pálya...
@Knósszosz: Dicsóség Bacchusnak! :)

Ha van 3 perced Nikos Xilouris-t hallgatni (véletlenül fedeztem fel).

Asszem a barna nadrágomat vinném az útra, az a gép van 2000 tonna is üresen (1.2--2p között)

www.youtube.com/watch?v=fijrzwu6i_Q
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Van a való élet, és van az itteni marháskodás! Köszönöm, hogy "kissé" beavatottá lehettem! .-)
Elnézést, ha ittragadtam volna, de nem ragadott meg a mérkőzés..meg pókerezem is közben..:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Van, akinek igen, és van, akinek sosenem... Te az előbbi... kurva ritka pillanat, és kb fél év.
@Knósszosz:
Ja, min'ggyá sírok...

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Próbálom, de azért a beidegződések... Hüle nekrofil! :D

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sajnos rá kell döbbennem, hogy nagyon szegényes fantáziával létezel... Én ilyenkor viszek kulacsban ásványviet magammal, de Halászinál egy nagyfröccs befér - persze egy szárazföldi patkány (izé, naffülű nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl) honnan is értené ezt...
Neked marad a répalé! (Irigykedek, na...) :DD
@rodeo36:
A Barca... nem tudom.
Maria Callas viszont.. mer görög?
Nem.
Csak a szármzása, nyújorkba született, de az most min 1, a hangja, az...

Most megkóstolom a sváb hurkát, épp kész lett.
Te meg zabálj azt, amit szeretsz!
Ritka egy valaki vagy, aki valaki, sezér minden jót kívánok neked.

Zabájj sokat és halgass Vivaldit, vagy Puccinit.
Olyan Mehta-féle gondoláskodásokat.

Már beszéltél róla nekem, szóval...
@le Látó: Nincs mit, nem vicceltem. De azért, ha azt jeleznéd, hogy miért nekem, akkor nem kellene ezen töprengenem. Mivel érdemeltem ezt ki? :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akár-:)))
Ha anyuka megtisztel, és ad belőle egy-nyolc-harminckét kanálnyit.
Szóval vigyázz csak, engem nem lehet csak úgy, kielégítteni!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem szegényes???? Nebasszmá... te nem bírsz leszakadnii a lékelt mohás, leresztett kenudról:-) Svihák:-)
@Knósszosz: Megdunálom az öreglánnyal. Aranyszíve van. Mit hozol kedves Nalaya? :-)
@Knósszosz: Mellékesen mondanám... a nagy Levin is az anyám szakácskönyvével a hóna alatt hódította meg Szú a Héliát:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bírod a háziassch kaját, mi?
Én is, de az a helyzet, hogy a mi hülyeségünk nem NER kompótibilis.

Ezért kell újragondolnod, az összes eddigi álláspontodat!

Vagy aludnod, mosmá!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
HÜLE RÉPAKILLER!!!
Szórakázz a kalaposinas haveroddal! :D
Szomjan fogtok veszni. :))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kétfelé vágott tojással, Tourbigó-módra??
brühühühühüüü

Ha leszel olyan kedves, a Mama receptjét várom!

Most viszont kurva jó éjt, megyek dögleni.
Tegnap éjfél óta nem aluttam, pótolom mostan.

Hááá, gyó éjt és sok zőccséget!!-:)))
Ja; bazmeg!
@Knósszosz:
Mivan??
Fellőtték a pizsit?
Bazz... :D Húúúúúúúúúúúúzzzáááá...
Te is olyan kis állandó kifogásokat és nyafogásokat kereső pöcsöskislány vagyol, mint ez a gyógynyúúúúúúúúúl???
ÉRTEM ÉN!! :D
Nyahh én is nézem, hogy kalapolják a Barcát, így nemigen fognak ma este kapni bárcát, jó éjt, nem püffögni szevsztopol all:-))
@le Látó:
Efharíszto!
Ítane mja forá... ismerem és még sok mást is tőle. Majd tolok, ha érdekel.
Meg van még sok-sok más is, de azok nem ide valóak.
Van egy oldal, ahol tízezer felhasználó nyomja a görög fílinget (magyar), na, ott mehet.

www.hellasz.hu/

Dzsó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én is szeretem a zőccséget, oszt??
Ne kekeckeggy, mer rábaszok!
Vagy... izé... namán, mit is mongyak, he!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A Shawarma-fronton tudják, milyen az a jó csípős... izééé... szóval köszönöm néked, hatalmas Efendi!
@Knósszosz:
Mongyá'le! :D
Vmiről... pl. a sörről! :)
Látod, ha jönnél, akkor arról sem kéne. :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már megint 1 : 1 és ki kellett kapcsolnom a hangot mert a riporter a barcásoknak drukkol és méftg van 15 perc PSG-nek győznie kell megérdemli a hisztérika barcával a picsába

brühühühü
@Nap Pali: nyugodj meg, ha te még itt vagy, Fabiust sem vitték be :-D
@sírbateszezazegész: talán azért, mert kapcsolódott a hsz-edhez és őszintén bíztam benne, hogy értékelni is fogod. Nyertem :) Mondjuk úgy, megérzés alapján választottalak.

Jó éjt!
@Knósszosz: számomra inkább a hajó volt a lényeges, de semmi baj.

Jó8!
@le Látó: Még egyszer köszönöm. Jó éjt.
@tucano:
Van egy életműve... :D
Papírzsepinek átdobtam a lemilre a beharangozót.
Ápr. 20-21.
www.mosonshow.hu/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ilyent én orbánból szeretnék 12-őt, hogy más is élvezhesse amikor belebúvik a kolbásztöltőbe

brühühühü

kurvák
@huzzadneki shakespeare:

a Somogyváry Rudolf mint ...és ez az egész izé hát nem akármi a mai filmtechnikát ismerve tiszta röhej...
az éles kanyarban bedőlnek a zűrben

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:42:21
Holnap már olvashatjuk az új bejegyzést:
Felebarátaim. Itt ülök Rodeo mellett egy kocsmában az Auleut-szigeteken. Szürcsölgetjük a kimenekített hazai páleszt, közben erősen Rátok gondolunk. Hukk!
HARCOLJATOK TESTVÉREIM AZ ÚRBAN:-))) Én is azt teszem. Csá puszi pá! :-) "

ma teljesen meg vagytok...végre valami...tréfa és mosoly hagyni a mindennapok szürkeségét

ez az ALEUTIAN szigetcsoport nem is rossz, mire megtalálják? befagy a sejhajuk Alaszkán

én lecserélném a Reunion szigetekre Mauriciusra

www.panoramio.com/photo/69304623?source=wapi&referrer=kh.google.com

brühühühü
@tucano:

azt nem értem, hogy éppen te csodálkozol...nincsenek csodák, 2008 végén Bush utolsó napjait számolták, Paulsson-nak uccsó lehetősége volt, hogy belekavarjon az USA pénzügyeibe amúgy istenigazában....megtette és a többi csak rablás...lementettem a cikket

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kösz...Aleutia vagy Aleutius

de javallom, mint személyes kedvencem Mauricius Madagascar-tól keletre az Indiai Óceánban a Réunión szigetek között

brühühühü
Úgy tűnik, Fábius addig nem ad új posztot, amíg nincs meg az ezer komment.
@Dr. jenőke (jenőke): időnként gyanús a "gazda", ahogy megyünk előre az időben, egyre többször el-eltűnik... Nehéz a cégtulajok élete, hát, igen...
@Légifarkas:
van új blog, indúl a bakterház...már ott vagyok

szia....jump

brühühühü
@Dr. jenőke (jenőke):
van új blog...ugorgyát

brühühühü

nagyon fasza
@le Látó:
19.44
Köszi a linkért, ez különösen tetszett:
"Megragadva a kivételes alkalmat, a készülő Nagy Abszurdisztáni Enciklopédia (NABENLOP) szerkesztőinek az alábbi címszavak további kidolgozására teszünk szerény javaslatot:
unortodoxia; felcsúti futballakadémia, plagizálás; stadionépítés; alkotmányozói iPad; álamfői tárogató; lelátói szotyolázás, Közgép; tandíj-ontológia (nincs, de van); nyugdíjpénztár-ontológia (van, de nincs); Videoton; békemenet; 2/3 mint origó és abszolút szám; Médiatanács; romkocsmák félhomályában merengő állástalan diplomások; NENYI, Alaptörvény asztala (asztalszolga); keresztényüldözés; család; nemzeti konzultáció; regisztráció; fülkeforradalom (és szabadságharc); kipateroltuk (az IMF-et); ülök és várok (az IMF-re); Terrorelhárító Központ és a bekapcsolt mikrofonok; riporter kerestetik (Obersovszky Péter és Hajdú Péter); szoborállítás; szobordöntés; Kósa Lajos és Kálmán Olga; Tarlós István és Kálmán Olga; írói hamvak az aktatáskában;
folyt:
"védett madarak (erdei szalonka) kilövése; balneológia; Alaptörvény-festészet; dinnyekartell; magyar kóla; Országgyűlési Őrség; frekvenciapályázat; oldalszámozás; az emberek embere; Kerényi Imre; Budai Gyula; oszt jónapot."

Eddig nem tudtam, hogy HaFr blogjának miért "1000 leütés" a címe? Na: ezért. De miért éppen ezer?
orulunkvincent.blog.hu/2013/04/11/egyes_lazar_tipusu_preferenciaproblemak_algebrai_vizsgalatarol
"... Minden változó annyit ér, amennyi a mentális kapacitásfüggvényének és a morális varietásalgebra értékelésfunktorának algebrai összege. Tekintettel arra, hogy ez l-re az empírikus eloszlástétel miatt nullának tekinthető,..."
"Ennek alapján azt sejthetjük, hogy talán az f(l)=h esetben érhető el a PUO."
l = Lázár, h= haleledel, PUO=Taylor-féle Public Utility Optimum
Nagyjából kekexre fordítva, ha Lázárt nullával szorozzuk - haleledet kapunk, és ez az ideális
eset!
Én korábban azt állítottam, hogy az eredmény ez esetben is nulla lesz (0 x 0), de hajlamos vagyok ez esetben átgondolni.
@kekex:
persze ez esetben matematikán kívüli szempontokat mérlegelve: környezetvédelem, reciklyng,
süti beállítások módosítása