Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.09. 03:32 Fabius

Miért hazudsz, Navracsics?

Címkék: fidesz navracsics tibor alaptörvény

Egyszervolt ország igazminisztere tegnap az Infórádióban megaszonta a tutit: a politikai hirdetésre kíváncsi nerpolgár szokjon rá a köztévére, és ha problémája van az alkotmányossággal akkor ő maga - mint közvélemény, nyilvánosság - az újságírókkal és közelebbről meg nem nevezett "egyéb intézmények"-kel együtt szabjon neki határt. Mer'hogy az Alkotmánybíróságot ki teccettek herélni, és mi leszünk a hülyeség kontrollja. 

navracsics-alkotmány.gif

Mondja ő, és úgy hazudik folyékonyan, hogy közben nem is pislog. Mi meg csak nézünk, mint sátánistadoktor semjénzsolt a visszafelé lejátszott Judas Priest lemezre, hogy miről beszél ez az alSátán. 

Mert egy hete még a 4. alkotmánymódosítás kontrolljáért szájaló székházfoglalókat baszogatták előállítással és Sirályfoglalással, pedig ők például 10 órán keresztül üvöltötték közvetlen közelről, hogy alkotmányosságot, demokráciát, jogállamot. Annyira hangosak voltak, hogy a pártszülinapot is kiszervezték a menetrend szerint érkező tüntetés útjából. 

Lassan nincs a világon olyan nyomtatott vagy online média, amelyiknek felületén ne szerepeltek volna a negyedik módosítás abszurditásával, a hazaiakról nem is beszélve. 

Az "egyéb intézmények" közé szerintem besorolható a Velencei Bizottság, a Helsinki Bizottság, az Európai Bizottság, az Európa Tanács, amik szintén megfogalmazták a maguk ellenvetéseit. Egyéb szervezetnek ugyan nem minősül a négy uniós külügyminiszter a német Westerwellével az élen, akik kezdeményezték az európai értékeket lefitymáló tagállamokkal szemben bevezetendő gyorsított eljárás megalkotását, megelégelve az Orbán kormány folyamatos hülyeségeit. Reding alapjogi biztos meg egyenesen a 7. cikk alkalmazását emlegeti, amitől nagyobb szopóroller Unión belül nem létezik. A negyedik módosítást vizsgáló bizottságban bullshit bombázó Hankiss Ágnest már a saját néppárti párttársaitok rakták helyre, és annál kínosabb pillanat talán nem létezik, mikor a szintén párttárs Véronique Mathieu szájából hangzik el, hogy: "a kétharmados demokratikus többség megválasztásával nincs baj, csak közben ez a többség leépíti a jogállamiságot, ami alapján létrejött."

Ezeket figyelembe véve meg csak egyetlen kérdés marad:

- Miért hazudsz, Navracsics?! 

Jó, tudjuk, hogy a rutin és megszokás nagy úr, és nem egy ilyen behatárolt képességekkel bíró ember fogja itt a korlátokat döntögetni, de mégis. Mire fel a kijelentés, mikor éppen most bizonyítjátok mennyire magasról szartok ti közvéleményre, nyilvánosságra, újságírókra, a Stumpf Pistára és az "egyéb intézmény"-ekre, meg úgy általában a világon mindenkire, aki nem Orbán kalaptartóján játssza a bólogató nejlonkutyát?  Miféle kontrollról beszélsz, egyfejű? Mikor a saját alkotmánybírótokat is inkább lekutyázzátok, mint odafigyelnétek arra amit mond. Úgy hazudsz bele az emberek arcába, hogy tisztában vagy a pártod mentalitásával, a főnököd egyszemélyes önkényével amivel téged is elzavart a helyedre, ha sokat okoskodtál. Volt alkalmad alkotmánymódosításból kifolyólag megtapasztalni személyesen, hogy te magad sem jelentesz semmiféle kontrollt a vezéri akarattal szemben. Azóta valami rinocéroszbőr implantot ültettél az eredeti arcod helyére, hogy ez a kis példamondat így pofabőr átizzás nélkül kifért a szádon? 

Azt mindenesetre elérted Tibikém, hogy Áder, Varga és Gulyás után téged is kiradíroztunk a "nem teljesen hülye" fideszesek rövidke listájáról. 

 

 

927 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr425212736

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.10. 12:13:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.10. 12:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aha, szóval, és, de, viszont, ellenben, ugyanakkor, erre:

"Hogy egy „abszurd szabály” kerüljön az alaptörvénybe, azt a nyilvánosság, az újságírók, a közvélemény és „a többi intézmény” akadályozhatja meg, mondta Navracsics Tibor."

nem az AB lenne hivatott, kedves uraim?

Btw, milyen újságírók?
Akiket 8 bírósági ítélet sem tud biztosítani arról, hogy munkahelyük nem a médiahatóság homokozója lesz?

S milyen többi intézmény?
Én, mint az SGLSZ elnöke, odamahetek Áder János mellé és aláírás előtt kitörölhetem a nekem nem tetsző részeket, radírral? Hogy majd kiesik a Parker a kezéből? Öröklőszert kapok erre?
Hm?
Az meg rendben volna, hogy ezeknek egyszeruen nincs homloklebenyuk, mert az MSZMP alagsoraban rendezett ugynoktalalkozokon apu-anyu csunya beltenyeszetet alkotott, igy korcsosult a genallomany. Szoval ez oke, genhulladek valamennyi kormanytag.
De faraszto es altalam megfizetett munkanapjuk vegen csak ugy felfuzik magukat egy vallfara a fidesz alagsorban, es reggel nyolcig kussba' logicsalnak nyalcsorgatva az orban portrera a falon?
Vagy hogy mukodnek ezek a rokkant droidok?
Én mindig megelégedéssel figyelem, amikor a "nem teljesen hülye fideszes" lista rövidül, mert évek óta hangoztatom, ismerve Orbánt ez egy önmagát cáfoló fogalom.

Anno még '89-'91 között, amikor nem golyóztak ki maguk közül mindenkit, aki nem csiklandozta a Vezér manduláját az ánuszán keresztül, amikor a Pártban voltak még olyanok, akik értették: nem feltétlenül jó az, ha Viktornak teljhatalma van, akkor, de csakis akkor létezett még "nem teljesen hülye fideszes". Azóta ez már elmúlt. Volt, aki bepróbálkozott a szadinál, hogy rájöjjön, ott is vannak gondok, és volt, aki abbahagyta teljesen a politikusi pályát.

"Nem teljesen hülye fideszes" - ez jó. Ezt elteszem későbbre. :D
"nem teljesen hülye fideszesek..."+ radír,ez a naivitás, már tényleg mosolyogtató.

@Megdobbent:
Hogy működnek?Mint a bazári majmok,kap egy banánt,oszt eljátssza a műsort.
Az úri közönség meg, tapló.
Egyébként a Kedves Vezető Navrát is személyes elbeszélgetés során választotta ki, nem tudom, miben reménykedtetek.
@kormányzó: nah, szoval kell egy pici jutalmazas is, ha az elnoki anusz eltavolodik. Lassan kialakul a teljes kep... :)
Hányan vannak a beltagok ebben a gittegyletben?
mert ha a vargamisi, áder, navracsicska, stumpföcsi már nem vagy sohase voltak akkor ki? hány kibaszott rohadt geci meri még mindíg orránál fogva rángatni ezt a szarházi hülye népet?

most ugye lecsippentett a zeltolcsyka 3 milliárd eurót az államkincstárból csak úgy próbaképpen, lesz e sikoly? nem lett sokan nem is tuggyák mijaz...3 milliárd ajró az 900000000000 fakauri vagy magyar forintocska azaz szóval, hogy azok is -talán- megércsék akik számokat 1 jegyűnél nagyobbat nem tudnak értelmezni, ez KILENCSZÁZMILLIÁRD MAGYAR FORINT, AZAZ A MAGYAR GDP 33%-KA mióta a csökkenés pozitív Levédiában

azaz a kurva annyával szórakozzon...

hová tette a rohadt ezt a pénzt? és ki tuggya megakadályozni a következő 10 milliárd ajrós lopást...???

brühühühühü

vége a dalnak fijjjúgg beszart a halott ott bűzlik a ravatalon, már a navracsicska hazug volta nem oszt nem szoroz a véhjátékok folynak megkapták a SZEZÁM TÁRÚLJ-t és viszik a lopott holmit, hová...?

hülyék ....tőletek el

a többi ki sem tuggyátok deríteni mert addig sem tudtátok a már ellpott 35000 milliárdoot amit a 36 hónap regnálása alatt loptak most nagyobb lépésekre szánták el magukat

itt marad nektek az árvíz meg a ziszap brühühühüh
és meg is érdemlitek ha most nem rakjátok mindegyiket lámpavasra szellőzni
Navracsics Tibor, az igazságügyért felelős miniszter, javasolta a Parlamentnek (2012-ben), hogy hazánk nem hajlandó végrehajtani az Emberi Jogok Európai Bíróságának jogerős ítéletét. Indoklás: a strasbourgi döntés ellentétes a magyar Alkotmánybíróság gyakorlatával.
Csakhogy ez nem indok. Az Emberi Jogok Európai Bíróságának jogerős ítélete köti az Alkotmánybíróságot is.
És ez az ember jogot tanított... ez az ember igazságügyi miniszter ...
Én vettem a fáradságot, és a belinkelt hírhez ( www.origo.hu/itthon/20130408-hankiss-hevesen-vedte-a-magyar-alkotmanyt-brusszelben.html ) fűzött mind a 14 kommentet elolvastam. Ugye ez tegnapi hír. 13 a fideszt védte, és az EU-t fikázta. Hát itt tartunk.
Tudom, ez nem reprezentatív, de akkor is.
Magyar népnek magyar fasz kell, azaz Orbán.
@rodeo36: Rájöttem! Azért nem lökdösnek most lefele a lejtőn a spekulánsok, mert látják, hogy bizonyos dolgok elkerülhetetlenek, márpedig egy államcsődön betegre keresheti magát, aki jól helyezkedik. Ezek azt várják, hogy Matolcsy még néhány száz milliárdot kivegyen a tartalékból, eléggé meggyengítse az ország védelmi vonalait, és ha elegendő szintet elért a lopás, akkor megindul a lavina.

Semmilyen más logikus magyarázat nincs arra, hogy az ajró újra 300 alá csúszott egy kicsit.

Ennél csak az félelmetesebb, hogy simán el tudom képzelni, hogy ők is "azok" között a spekulánsok között vannak...
Dr. Navracsics Tibor
Végzettség:
Eötvös Loránd Tudományegyetem, jogi diploma (1990)
Bírói szakvizsga
Politikatudományok doktora (1999)
1997-1999 Adjunktusként (1999-ben lesz docens) oktat az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.
Más

Aki ért rendesen a joghoz, attól kérdezem. Ez így oké?:
"Orbán ezért utasította Pintér Sándort, hogy ne engedélyezzenek más rendezvényt, amely sértheti az Élet Menete felvonulást."
hvg.hu/itthon/20130408_Orban_betiltotta_az_Adj_gazt_antiszemita
Mármint az, hogy a miniszterelnök betiltathat egy bejelentett tüntetést? És mi van a jogszabályokkal? Nem az lenne normális egy olyan országban, ami az EU tagja, hogy FELKÉRI a belügyminisztert, nézzen utána, hogy TÖRVÉNYESEN mit lehet tenni a náci tüntetés ellen? És ha őt ez felháborítja, akár személyesen is odamegy ellentüntetni? Nem így szokták demokráciákban?
Ehelyett ő, mint kiskirály betiltatja? Teljesen elképedtem ezen tegnap, meg azon, hogy senki nem szisszent fel erre, hogy bazmeg mi van?! Orbán egy személyben támogat, tűr, tilt, teljesen nyíltan?
@aritus: erre szoktam mondani, hogy elszabadúlt a veszett kutya

azt meg csak lelőni lehet nincs kezelési módja más

brühühühühü
@Dr. jenőke (jenőke):

és? kiket oktat és mire?

gee in gee out

brühühühühü
@nemecsek ernő áruló:

nem, nagyon tévecc!!!! csakis ők azok a spekulánsok

még annyit nem tudtam kiókumlálni, hogy a Templeton, mely egy világcég és közel 2 évszázada létezik mit fog tenni amikor majd lesz

300000 Ft = 1 ajró

és ez nincs is messze, hetek kérdése

brühühühühü

lámpavas

egy órával ezelőtt hallottam élőben ámerikábúl: a goldman sachs és hasonló szarok(SIC) nélkűl nagyon jól meglenne az amerikai és a világgazdaság és még nem is kellene kiváltani őket mások pénzével

himbilimbimbi
@aritus:

a zorbán az nem egy fasz, az egy lankadt pöcs és szifiliszes

brühühühühü
A vezenylo kozeliek mind idiotak, a tavolabbiakrol is vannak ketsegeim, a vezenyloi kisugarzas rombolo, mint a fekete lyuk maga, ami az ertelmret is elszivja.
@rodeo36:
Ezt tőle kérdezd.
Alszik benne a tudás, ma már nem tanít tovább... és úgy tűnik a távolságot is megkapta.
Én csak jeleztem, hogy lehetősége lenne arra, hogy értse is a jogot.
De nem.
@aritus: de, normalis tarsadalomban igazad lenne, ez itt mar nem az, lassan a diktatura osszes jellemzoje adott, mar csak a hatarok lezarasa hianyzik /mar akinek/
@aritus: Volt tegnap róla szó. Olvasgass innen...

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.08. 21:11:00
"Orbán betiltotta az Adj gázt! felvonulást
Szerinte a felvonulás a kisebbségek alkotmányos jogait is csorbítja."
Nocsak. Ez királyi hatáskör? Remélem, pátensben adta ki. "
@aritus: sokan felszisszentek, de az allami agitprop elnyom mindent
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: meg itt:
"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.08. 21:41:19
@kekex: Ezt pedzegettem a pátens, cári ukáz hasonlattal... na ezen lehetne egykettőt hörögni... a diktatura 8utána lehet nézni mit jelent) valahol itt kezdődik. Hogy egy faszkalap társaság provokávióját momentán... ki nem szarja le? "
No, nemcsak nálunk vannak identutászavaros félnótások. Persze ez bennünket nem vígasztak.

"Maduro megátkozta a nem rá szavazókat
Venezuela ideiglenes elnöke szerint egy 17. századi csata átka száll arra, aki másra voksol."
www.origo.hu/nagyvilag/20130408-a-venezuelai-elnok-megatkozta-a-masra-szavazokat.html
TV2 Botos Katalin... borzasztó... magyarázza a magyarázhatatlant...
@rodeo36: Én csak azt nem értem, hogy ha a "goldman sachs és hasonló szarok(SIC) nélkűl nagyon jól meglenne az amerikai és a világgazdaság", akkor a Lehman Brothers csődje miért indított el ekkora lavinát? Ez nem logikus...
Ha valaki már nem emlékezne, ez a picsa Kónya Imre felesége...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Kowalski, helyzetjelentést!:
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok az a hülye autós, aki egyedül megy szembe a forgalommal.
Tegnap néztem az egyenes beszédet (kínomban, mert kurvára nem bírom Olgicát, egy felületes buta picsának tartom, szóval ott is volt ez a hír, de semmi szisszenés, semmi felháborodás, hogy mi van???? hanem örömködés, hogy milyen aranyos, szép emeber ez az Orbán Viki.
@nemecsek ernő áruló: milyen lavinát és hogyan is működött az a lavina?

ha pontosítanál

firnyák kérdés

brühühühühü
@Kowalski, helyzetjelentést!: Mind a két írás, amit belinkeltél jó, különösen Majsai, mert ő Steinert is helyre teszi.
És mind két írásban az van, amit én is gondolok, hogy JOGÁLLAMBAN a miniszterelnök odamegy ellentüntetni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: éppen miről magyarázza a magyarázhatatlant? Ez az a nő, aki a nyugdíjat a gyerekek számától tenné függővé? Pontosítok, azon gyerekek számától, akik elegendő (hogy mi az elegendő, majd a jó király megmondja) iskolát végeztek?
@aritus: csak egy bejegyzés a Kettős Mérce vonatkozó posztjából:
"Amadeus62 2013.04.08. 19:05:59
A kormány a legaljasabb módon csatlakozott a cionista népirtó hatalomhoz. Ez már nyílt hazaárulás és nemzetgyilkolás. Halál a kormányra, halál a Fideszre, halál Orbánra. Orbán az egész világban szopkodja zsidó megrendelőit, ezért miharamabb el kell őt kapni és....( a többit már nem írom le) Orbán marionett bábu, akit a zsidók irányítanak, úgy mint minden mást."

és egy másik:
"Robyyy 2013.04.08. 20:49:24
@bm613: Tegnap a Mazsihisz tiltakozott ma Orban betiltott. Eleg egyertelmu ki kinek a segget nyalja...Antiszemitaztok meg fegyhazbuntetes uszitasert... nevetseges...Izrael egy terror allam: egy egesz nepet tett foldonfutova ellopva a foldjuket, fallal korulvett koncentracios taborba zarva oket. Na ez a holokauszt... Tankjaikat kovel dobalo kisgyerekekt gyilkolnak halomra eles loszerrel de az egesz vilagot is sakkban tartjak es veszelyeztetik atomfegyvereikkel, arrogansan semmilyen egyezmenyt ala nem irva. Mocskos kepmutato cionistak ebben az orszagban ne diktaljanak!"

Gábriel szellentési testvérei tömött sorokban...
@aritus: azzal nyitott, hogy a magánnyugdíjszámládon voltpénzed, sose volt a tiéd...
akkor akik bennmaradtak, az a kb 100000 emberke, vajon kinek, kibe teszi be most is havonta? Hogy kibe teszi majd be, az valszeg elég világos lesz, ha mégis elszedik tőlük. Ez a társaság asszem, nemm lesz bírka adott esetben. Ők a manyup B közepe, elég nagy befolyással... ezért nem mernek egyelőre hozzájuk nyúlni. magyarul: fonak Orbánék. Palack a szellemben...
dr.N.Tibor bűnelkövető

BŰNÖS előre megfontoltan/szövetkezve csoportosan szervezettbűnözés keretei között elkövetett HAZAÁRULÁS, NEMZETVESZTÉS, ORSZÁGROMBOLÁS bűntetteiben

büntetési tétel: minimum halál... audi utánkötés, (autódafé)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kevés !

a nép éhes a cirkuszra...

meg kel értened! kelenek a szervezett POGROMOK, autódafék !
@aritus:

Pomádé király betilt
Aki ma tapsol, hogy csorbul a nácik szabadsága, ne csodálkozzon, ha egyszer őt nem engedik tüntetni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvelemeny%2F2013%2F04%2F09%2Fpomade_kiraly_betilt%2F

--------

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már nincs száz ezer, és semmit nem tesz bele

A droidok és erőszak szervezete /tréközép, agárda, dzsobbik/ most túl ment az elfogadhatóság határán, vezényló feszíti a húrt, mint az É-Koreai diktátor, nagy pénzekért és elismerésért játszik az idegekkel. Most visszakozni kellett, de ettől semmi nem változott, megmutatta ki az úr a háznál, és hogy mennyire lehet ugrálnia bárkinek is.
@rodeo36: Nem kétséges, ez a lóvé megy állampapírba és a tőzsdére közvetett úton. Egy fia fillér sem fog a reálgazdaságban lecsapódni. Felfogható egy carry trade-nek.
@rodeo36: Magát az aktuális gazdasági válságot a lehman brothers csődje, és a kipukkadó hitel-lufi indította el, vagy rosszul tudom? Az első dominó volt a LBs - persze a hitel-lufi szempontjából lehetett volna más is, de onnan indult el minden. Vagy nem? :)
Néhány nappal a bejelentés után máris látszanak a japán jegybank extrém pénznyomtatásának előnyei, ráadásul a pozitív hatások egészen Magyarországig érnek. A Concorde elemzői szerint akár közvetlenül is megjelenhetnek japán befektetők a magyar devizakötvények piacán, a közvetett hatások pedig a jó hangulaton keresztül mutatkozhatnak meg.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kulfoldrol_kapott_segitseget_a_magyar_kormany.550203.html

------------

www.napi.hu/magyar_gazdasag/gazkereskedelem_darazsfeszekbe_nyulhatott_magyarorszag.550081.html
@kormányzó:
Csak költségtérítésből felnyalnak havi 2 millát + az egyéb "járandóságok". Mennyivel olcsóbb lenne egy horda majom?! Azok is betaníthatók gombnyomogatásra, viszont a banán sokkal kevesebbe kerülne.
@kekex: lopikálunk, lopikálunk? semmi baj:-) "nagyoktól" idézni nem szégyen:-)
@rodeo36:
A tavalyi GDP 28 276 mrd. Ennek a 900 nem 33, hanem 3,3 %-a. De egyébként igazad van, ez is horribilis összeg. Simicska eddig 200 mrd-ot nyalt fel, lehet, hogy nem bízik mégsem a következő ciklusban, és fel akarja pörgetni a hozzáférést a köz(gép)pénzekhez.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nemnagyon vagyok képben, én valami 90 ezer tagra emlékszem, a mostani fizetésről... mostmár kicsit visszaemlékzve igazad van, illetve zsebből fizetgethetnek, ha akarnak. asszem.
@nemecsek ernő áruló:
Argentínában iszonyatos nyomor árán néhány család kezébe került az állam ÖSSZES vagyona.
Naná, hogy lehet keresni az államcsődön!
Az ellenzék felelőssége, hogy nem ordítozik minden kilométerkőnél!
@Dr. jenőke (jenőke):
Élő bizonyíték a mondás igazságára: Aki tudja, csinálja - aki nem tudja, tanítja.
Na akkor Tiborunkat is ki kell húzni a listáról.....(((
"Semmi értelme az egyéni számláknak
Nem lesz köze a tényleges nyugdíjhoz, inkább csak egy látlelet. A finanszírozás nem fennetartható."
index.hu/gazdasag/2013/04/09/semmi_ertelme_az_egyeni_szamlaknak/
1) pávatánc... pécs
a) +qrt csaj... szerintem végbement... csak még egy fidesznyiknek is van "méltósága/kegyelete" amit féltenek
b) akit üldöznek azt csak a priusza miatt kapták elő
hisz a térfigyelő képeken SEMMI NEM LÁCCIK
sőt egyértelműen egy nagyobb izmosabb testalkatú volt
de beszopták nem gondolták hogy az ártatlant nem sikerül elkapni azonnal...
c) a következő célpontot először elfognak valakit aztán kiadnak körözést és így utána könnyebben megtalájják...

2) alsóörs:)
2 éve nem tuggyuk a géppityus rendőr gyilkos hogy lőtte főbemagát és utána hogy tette csomagtartóba magát...

tanulságok: aki azt hiszi hogy a hatalom titkos piszkos játékai nem érhetik el... annnak csak anyit mondanék hogy Péter Gábort és Kádárt is "kezelte" az ávó

isten nem bottal ver!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Prejudikált MAL ügyben. Ha akkor nem döntötték a fejére a Parlamentet, akkor most már nincs miért aggódnia. Ha egy kiskutyának rögtön az elején nem verik bele a pofácskáját a saját szarába, akkor soha nem lesz szobatiszta. Azt hiszi, hogy bárhova és bármikor lehet.
Ez se rossz:

kapitalizmus.hvg.hu/2013/04/08/diktatorok-kezikonyve-szuksegszeru-e-orban-bukasa/

"Ezekből már következik, hogy mikor bukik meg – puccs, felkelés, külföldi intervenció, betegség nélkül – a kis koalícióra támaszkodó vezető: amikor apadnak az elosztható pénzforrások. Ekkor nincs már miből fizetni a támogató koalíciót.

Nos, Orbán Viktor uralmát most ez fenyegeti. Koncesszióba adható nyersanyagkincsünk nincs. Az IMF elszámoltatástól való megszabadulás után az uniós források megőrzéséért kétségbeesett harcot folytattak – adósság- és költségvetési hiánycsökkentéssel, pávatánccal -, de a koalíciócsökkentési és finanszírozási feladat végrehajtása miatt (alaptörvény, választási rendszer, szolgáltatói monopóliumok megszerzése, stb.) most komolyan felmerült annak a veszélye, hogy Brüsszel felfüggeszti a kohéziós forrásokat. Nem véletlenül rohangálnak Oroszországtól Azerbajdzsánon át Kínáig új külföldi támogatásokért.
...
Tehát Orbán Viktor és kudarcos vállalkozókból álló koalíciója – ők többnyire nem a piacról, hanem az államtól szerzik bevételeiket, ha mégis piacról, akkor sem versenyben, hanem megfelelően körülbástyázott pozícióból – rohamosan halad a vég felé, ez a vezetés új források bevonása nélkül bukásra van ítélve."

A próféta szóljon belőle...
@Nap Pali: "+qrt csaj... szerintem végbement... csak még egy fidesznyiknek is van "méltósága/kegyelete" amit féltenek"

Ahogy elnézem neked már az sincs. :(
@aritus:
Ooooorbán? A tömegbe?
Nem igazán tudom elképzelni.
Bár a TEK jelentősen megemelné a menet létszámát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ?

? azt hiszem visszafogtam magam így is...

hazug csaló büdös fidesz csürhe...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Nem értek magával egyet, de az életemet is odaadnám azért, hogy szabadon elmondhassa" - valahol itt kezdődött a demokrácia.
Ha ezt lenyeljük, akkor a legközelebbi ellenzéki tüntetésen pár provokátor elérheti, hogy azokat is ugyanígy betiltsák! Cári ukázzal.
akkor már becézhettyük:

Navra csicska
Még valami az előzőhöz. Egy helyénvaló képzavarral - aprócska fekete felhőként sötétlik a kék égen az MNB nevű porcelánboltba szabadult elefánt csörtetése:

privatbankar.hu/karrier/mnb-kiraly-julia-lemondott-256685
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @aritus:

Igen, Majsai is nagyon jó, de a legjobb a Miklósi szerintem: tömör, világos, pontos, lényegretörő.

Konteókedvelőknek ellentmondásmentes variáció lehet, hogy Orbánék szándékosan hirdettették meg a nácikkal ezt a nyilvánvalóan irtózatosan provokatív szemétséget, hogy OV eljátszhassa ezt a szerepet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, akkor vágjuk bele a kést az asztallapba:

Mi a helyzet a bojkottal?

Másként: Az Eu csak akkor állíthatja meg Arturo Uit, ha a síbolt vagyonok felderíthetőségét kikényszeríthati.
Az orgazda Svájc a diktatúrák értelme, fenntartója, melegágya.
Az 1934. évi svájci banktörvény 34/b cikkelye (amely a világon egyedülállóként bűnvádi eljárást helyez kilátásba olyan bankárok ellen akik megsértik a hivatali titkot) a demokráciák rákos góca.
Írtam már, a mai napig nem értem (de, értem...) miért nem lehet törvényileg előírni, hogy nem választható, köztisztviselőnek ki nem nevezhető, akinek (és PTK hozzátartozóinak) offshore államban és Svájcban számlája van? Illetve ha kiderül (Svájc, ugye...) akkor _büntetőeljárás_ indulhat ellene.
orbánt osztálytársai nevelik ki, tartját hatalmon. Szemforgató, sunyi és hazug ez az egész mindaddig, amig érdemben nem bojkottálják Svájcot.
Orbán tudja ezt, és ezért nem tart (nem is kell!) semmiféle Ejrópától.
@Nap Pali:
Máááár? Akkor te egy eléggé későn érő típus vagy. Amikor rábólintott a 98 %-os visszamenőleges törvénykezésre - ezeréves jogelveket felrúgva - akkortól csicska.
Ráadásul neki az a mentsége sem lehet, hogy
"nem tudta mit cselekedett"
@félázsiai nagymagyar: gyönyörű:-) Matócsnyi a fekete elefánszerű felhő, mint csörtetés:-) Mintha csak én találtam volna ki:-)))
@félázsiai nagymagyar: Cserébe kekex megkapta tőlem a gombnyomogató majmok banánnal történő kifizetésének écáját:-)) Így megy ez beltenyészeti körökben:-)
"Eltűnhet a boltokból a plazmatévé
Van, aki azt jósolja, még három évük lehet ezeknek a tévéknek."

Szar úgy. Mire vesz akkor mostantól fel hitelt a magyar? :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: arra ami helyette van, nem baj ha összedől a ház csak legyen mit bámulni
"Nem lehet koporsóba temetni Szegeden
Magas a talajvíz, májusig így maradhat. Bértárolást, szarkofágot és hamvasztást ajánlanak."
www.origo.hu/itthon/20130409-harmadik-hete-nem-lehet-koporsoba-temetni-szegeden.html
Ebből nekem leginkább a bértárolás gyün be.... átbattyogok a szomszédho. Hé kedves szomszéd. Áram van? Megnézném a fagyiszekreterben a nagymamit. Már csak 3 hétig ugyan, de tarcsa ott:-)OK?
Azt nem értem hogyan lehet rácsodálkozni Navra jellemtelenségére.
Akkor sem szakadt le az ég, mikor rászóltak, hogy nem egésszen tíz perccel előbb négyszemközt egész mást mondott. Még csak szénné sem égett. Van az a pénz.
@kekex: áhhh nem azóta...

hanem amióta a nácipártba BELÉPETT...
@maybach: mert ojjan ájtatosnak néz ki...

mindig nagy csalódás ha az ember szembesül egy KAPCARONGGYAL....
"A bankoknak tetszik Matolcsy programja
A részleteken azért van vita, a 2 százalékos kamatfelárat például szűknek találják."

Mire kijön, lesz az 6-8% is. Valamiből a tranzakciós illetéket is ki kell csengetni. Esmeg adunk egy szép nagy lufit a parasztnak. Fújhatja. De éljen a gondoskodó állam, aki semmit nem hagy az út szélén.
@Penivaldes: hát mondjuk egy Rembrandtot én is szívesebben nézegetnék a lobbym falán, közvetlen kitekintéssel a tengerre:-)
@Nap Pali: Ha nem vársz semmit, nem fogsz csalódni. A nihil az élet éltetője.
@Penivaldes: Mondjuk a megelégedetten vigyorgó öregkori arcképem:-))
@maybach: "Még csak szénné sem égett." Nem jó. A szén tovább ég.
- Mit látni azon az emberen, akinek csökken a fizetése?
- Béraláfutást.
"Áder, Varga és Gulyás után téged is kiradíroztunk a "nem teljesen hülye" fideszesek rövidke listájáról"

Való igaz, most is tenyérbemászóan hazudozik, de a kiradírozás - ha egyáltalán van ilyen lista, nem csak olyan, amin a nem teljesen hülye, viszont még aljasabb fideszesek vannak - már rég meg kellett, hogy történjen.

Ld. pl. itt:

"Ugyanis Navracsics valaha gondolkodó lény volt. Sőt, rá is játszott az emberarcú fideszes szerepére. Az elemzők pedig, akik korábban kollégái voltak, vagy diákjai, esetleg tagtársai valamilyen gittegyletben, mértéktartó, intelligens kultúremberként ábrázolták őt, és csak azt nem voltak hajlandóak észrevenni, ami orruk előtt zajlott, hogy Orbán nagyúr már akkor harci droidot faragott belőle, mikor beküldte méltó társával, Semjén Zsolttal tartani a frontot a vörös veszedelemmel szemben, amíg ő a büfében múlatta az időt, vagy dekázgatott a frakcióirodán. Az elemzői belterj így fedte el a valódi képet, melyet mindenki láthatott, ha bekapcsolta a tévét: Navracsics kellék nem visszafogottan érvel, hanem fröcsög, s mondanivalója tartalmilag semmiben nem különbözik Szijjártó Péterétől.

Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született.

Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs. Becsülete nincs.

Jutalmul kinevezték lábtörlőnek."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120928_navracsics_az_onerzetes_nulla
"Rendszeresek lesznek a bankárreggelik Matolcsy jegybankjában"
hvg.hu/gazdasag/20130409_Rendszeresek_lesznek_a_bankarreggelik_Mat

Megeteti őket egy kaviáros zsemlével... ls szárnyal a BUX, vigyorog a tőzsde, az Ejrót egyazegyben váltják... primitív barom. Ez csak a magyaroknál és az újságíróknál működik. És mindezt pirospettyes kiflibanán gazdasági fejlődéssel cifrázza. Öngyilok. Két reggeli után, az is tudni fogja, hogy fix befutós bolond, aki eddig csak sejtette.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a kettős mércén nagyon szeretnek gyűlekezni ezek a szellemi rokkantak. Ha nem lenne mögöttük kormányzati támogatás (nem akarom az összeset felsorolni, mert túl hosszú lenne a lista, elég a legutolsóra, a kitüntettekre gondolni, vagy arra, hogy a kormány oppárdon közszolgálati tv-ben, rádióban mennyi ilyen embert alkalmaznak), akkor csak röhögnék, ezek a beírások a kommentelőt magát minősítik.
@Penivaldes: De jelezd neki lécci, hogy háklis vagyok a határidőre, posz humusz képet nem rendelek és rendrabbiátus vagyok:-)
@aritus: Ez a kettősmércézés nagyon felkapott dolog lett mostanság... Elég nehéz lehet feldolgozni, ha valaki szóvá teszi az "amit Te teszel, azt leugatom, amit én, ahhoz semmi közöd" mentalitást. Ekkor jön a verbális agresszió és a báncsák a mgyart (a tárgy tetszőlegesen helyettesíthető)
@nemecsek ernő áruló: De, onnan.
Csakhogy ezt már 1993 -ban előre jelezték. Az ingatlanfedezetű hitelek adásvétele révén keletkezett másodlagos-harmadlagos stb. tranzakciók apokaliptikus következményei már ekkor nyilvánvalóak voltak.
Már ekkor leírták, hogy a termelő világgazdaságban forgásben levő minden egyes dollárra 20-50 dollár közötti összeg jut - bar a tényleges arányokat senki sem ismeri (!) Egyedül a nemzetközi valutapiacokon naponta 800 milliárd és 1 billió dollár közötti összeg cserél gazdát, meghaladva a azt a 20-25 milliárd dollárt, ami a javak és a szolgáltatások napi kereskedelmének lebonyolításához szükséges. Ez a pénz nem kapcsolódik semmiféle értékhez.

Húsz éves adat! Mi lehet ma?
És ez a kretén ebbe a mocsárba viszi az ország pénztartalákát! Ez a felfoghatatlan pénzmennyiség szolgálja az opciókkal való kereskedelmet, a részvény-spekulációt és a kamatlábakkal való üzletelést! A teljes magyar pénzkészlet kábé 3 tizedmásodperc alatt eltűnhet ebben az örvényben.
orbán egyszerűen megőrült.
Az MNB alelnök már tudja. Jó lenne, ha mi meg értenénk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: teljesen egyetértek a véleménnyel, amit belinkeltél.
@sortelen: Érdekes lesz majd, amikor egy szép reggel felébred, oszt annyit lát csak kerek szemmel, hogy se ágy, se ország nincs alatta. Persze alattunk se, de ez kit érdekel? Simicska pedig áll majd a hajókorlátnál és vidáman adieaut integet.
@Fabius
Nálam Navra eredetileg is az átlagos, hazug, cinikus, vezérelvű fidesznyikek listájának elején "tündökölt". Már a kivonulós üléseken is akkorákat hazudott, hogy azóta is a csoda tartja a Parlament kupoláját.
De, hát jött a nyugdíjlenyúlés, az Alkotmánybíróság első tökönrugása, a brüsszeli performanszok és minedezek megkoronázásaként a baltás gyilkos csere-bere.
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Ismét képzavarral: a NER fogatlan prókátora.
"Földönkívüli lehet a földi élet eredete
A tíz ős-aminosavat üstökösök és meteorok hozták a Földre a legújabb kutatási eredmények szerint." Na ugye:-))) Magyarországon biztosan:-))
index.hu/tudomany/2013/04/08/foldonkivuli_lehet_a_foldi_elet_eredete/
Nyahhh... Patainak is megvan az a pénz...
"A Bankszövetség támogatja a jegybanki hitelprogramot
Patai Mihály szerint a hitelezés ösztönzésnek ez a program csak egy szelete, de kezdésnek jó."
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-555716
@aritus: Kifejtenéd, miért nem bírod Olgát? Abban igazad vagyon, hogy nem kikérni kell, hanem kikényszeríteni egy normális törvényt ez ellen, hogy ne lehessen "náczi"-felvonulást tartani. De betiltani, amit engedélyezett a Belügyminisztérium? Alakul ez, kérem szépen!:-(
Hajrá Magyarország! Hajrá magurok! Tündérmeseország a pincében.

"Itt a meglepetés: mélyebben vagyunk, mint a válság legsötétebb óráiban"

www.napi.hu/tozsdek-piacok/itt_a_meglepetes_melyebben_vagyunk_mint_a_valsag_legsotetebb_oraiban.550084.html
@Nap Pali: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120928_navracsics_az_onerzetes_nulla

"Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született.

Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs. Becsülete nincs.

Jutalmul kinevezték lábtörlőnek."

Ez egy tökéletes összefoglaló Navracsicsról. Arról, hogy micsoda egy gazember. Ez tavaly szeptemberi.
Szóval csodálkozom Fabiuson, hogy neki most lett vállalhatatlan Navracsics.
JAJ NEKTEK FIDESZ GAZEMBEREK A VÁLASZTÁSI CSALÁS UTÁN 2014 BEN ( amire egyértelmű hogy készültök)
ILLEGITIMNEK LESZ NYÍLVÁNÍTVA Fidesz csalási választás eredménye..és ELKEZDŐDIK A VÉRES LESZÁMOLÁS!!!
Valaki irta itt,hogy a veszett kutyat le kell löni.Le kellet volna löni az "utcsoelötti" valasztas utan! Ö mondta,hogy az ellenfelet a gyözelem utan meg kell semmisiteni! Meg nem kesö! Tegyetek,mielött kesö lesz!
Termszetesen "rein theoretisch",de ne feletsetek a bandajat is utanaküldeni!
@félázsiai nagymagyar: "most komolyan felmerült annak a veszélye"
Én igazából hiszem, ha látom. Ha majd a néppártnak is kínos már a Kedves Vezető, és ennek nyíltan látszanak jelei, akkor talán elhiszem. Eddig a pávatánc mindig bejött, és szerintem be fog ez után is.

Legalábbis '14-ig kihúzzák.

De ha nem:

Nyerhetnek Bajnaiék, de egyrészt a papagáj-kommandó az ő nyakukba varrja az EU pénzek elmaradását, ami addigra biztosan bekövetkezik, és amit a szellemileg sérült magyar nép természetesen a sajtó hathatós támogatásával nyilván be is fog szopni; az pedig tökéletesen kizárt, hogy '14-ben Bajnaiék viszik a 2/3-ot, ahhoz MINDENKINEK, akinek egy kicsit is böki a csőrét Orbán, el kéne húzni az urnákhoz, és leszavazni valamelyik ellenzéki erőre. Hihető.

Márpedig minden intézmény fidesz irányítás alatt van legkevesebb 9 évig. Ez azt jelenti, hogy legkorábban 2/3 nélkül a '18-ban megválasztott kormányzat tud érdemben tenni a fidesz-diktatúra ellen. Lehet, hogy az sem, hiszen például kedvenc ex-pornósunk egészen addig látja el a pozícióját mandátuma lejárta után is, míg a 2/3-os többség nem jelöl újat. Kurva sokat jelent, hogy speciel ő nem választható ezek után újra speciel arra a posztra. A Putyin-manőverrel legfeljebb helyet cserélnek valakik végső esetben.

A csonka kuratóriumok után pedig én semmi esélyét nem látom annak, hogy hirtelen meggondolnák magukat a fideszesek, és ellenzékből egy hangyányi konstruktivitást is mutatnának. Soha nem tették, nem is fogják, nem érdekük...

Tehát végkövetkeztetés: a fideszt elhajtani a faszba KIZÁRÓLAG 2/3-dal lehet. Én nem hiszek a mesékben. Amíg a Kedves Vezető él, itt fidesz-diktatúra lesz, akárhogy is hívják a miniszterelnököt.

Ki van ez találva.
@nemecsek ernő áruló: "Tehát végkövetkeztetés: a fideszt elhajtani a faszba KIZÁRÓLAG 2/3-dal lehet."

Egyetértünk. Az idézett vélemény a wishful thinking kategória.
@sortelen: Ezek kommunista módszerek. Vannak becsületesen dolgozó, adót fizető emberek Svájcban is. Másrészt az osztrák és a svájci banktitok (főként EU-s nyomásra) már nem úgy működik mint anno. Ha valakiről gyanítod, hogy adócsaló az ellen nyugodtan eljárást lehet indítani, ki fogják adni az adatokat.
Csak erre senki nem kíváncsi. A lényeg, hogy elvegyük a másik pénzét, akár törvényes jövedelem, akár nem.
@nemecsek ernő áruló:
" Márpedig minden intézmény fidesz irányítás alatt van legkevesebb 9 évig. "

hehehehe, kis kezdő amatőr. elmondom, mi lesz, ha rendszerváltás lesz (kvázi ugyanaz, mint 2010-ben).
telefon csöng, tessék, szalai anomália vagyok. kedves marokmarcsa, fáradjon be délután kettőre a kormányfő hivatalába, de siessen mert öt perc múlva kettő.
tisztelt marcsa asszony, három opció közül választhat: a.) azt csinálja, amit mondunk, és egy európai szemléletű médiatanácsot épít fel négy nap alatt, vagy b.) kiszervezzük maga alól a médiatanácsot, mint a költségvetési tanácsnál tette a volt főnöke. c.) lemond.
és ezt minden ilyen "fideszvezérelte" cégnél meg kell csinálni. létre kell hozni egy B verziót az adott intézményből, átadatni a munkát, majd szépen átvenni az alkalmazottakat - és a végén a főnök (fideszes) egyedül marad egy üres hivatalban jogkör és emberek nélkül. aztán már csak a fizuját kell szépen lassan csökkenteni.
hja kérem, lehet tanulni a fidesztől...
"Azt mindenesetre elérted Tibikém, hogy Áder, Varga és Gulyás után téged is kiradíroztunk a "nem teljesen hülye" fideszesek rövidke listájáról."

Minden tisztelettel, ez a lista kompatibilis a következőkkel:
-férfiként is ciki nélkül meghallgatható Nickelback/Justin Timberlake dalok
-emberi fogyasztásra alkalmas tradicionális angol ételek
-finom kategóriába eső diétás és alkoholmentes sörök
-KDNP képviselők akikre rábíznád kiskorú gyermekedet egy hétvégére
-bármely magyarországi képviselő akinek odaadnád egy körre az autódat

Szóval ilyenek NEM léteznek.
Tuti.
@aritus: endresy.blogspot.hu/2013/04/navracsics-es-az-idegenek.html
"Ma is miniszter, és erőteljesen visszakozott korábbi véleményétől. A gerinc oldódása tehát már határozott előre haladást mutatott. Ekkor is. Miként korábban is, amikor Szálasi rehabilitálásának ötletét nem kérte ki azonnal. S persze határozottan. De nyilván már akkor is volt az a miniszteri fizetés, amiért felzárkózott a Jobbik-nak, illetve a ma hungaristáinak tett gesztusok mögé."

És itt most visszatértünk a tennapi tüntetés-betiltáshoz, ugye?
Úgy gondolom, most ez is aktuális:

"A Fidesz nem párt, hanem maga az államot maga alá gyűrő maffia, képviselői nem választókerületük, hanem a Vezér képviselői, szolgalelkű, jellemtelen, alacsony emberi minőséget képviselő népek.
Nem hozzájuk kellene igazodnunk, hanem arra figyelni, hogy a mi képviselőjelöltjeink egytől egyig felülmúlják őket tisztességben, hozzáértésben, az ország iránti elkötelezettségben, mérték és értéktartásban."

www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=5552
@emeritus:
emeritus 2013.04.09. 09:49:01
Valaki irta itt,hogy a veszett kutyat le kell löni.Le kellet volna löni az "utcsoelötti" valasztas utan! Ö mondta,hogy az ellenfelet a gyözelem utan meg kell semmisiteni! Meg nem kesö! Tegyetek,mielött kesö lesz!
Termszetesen "rein theoretisch",de ne feletsetek a bandajat is utana küldeni!
TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK!!
BÁR A MAGYAR GYÁVA NÉP..NEM OLYAN tökös mint a román. 3 NAP ALATT ELINTÉZTÉK A DIKTÁTORT!
@kekex: valaki mintha azt írta volna tennap...hogy a nullák nem...hát akkor mégis?

brühühühühü

kibaszás ez a zeltolcsy

hová horgyák a zsét? mert láccattya nincs csak csökken a GDP és nő a tartozás
@felcsutisuttyo: "Tegyetek,mielött kesö lesz!"

Tipikus "fogjuk meg és vigyétek!"
Te rendszeresen kivont karddal rohangálsz itt, lelkesen buzdítva a népet mindenféle öldöklésre. De nagyon árulkodó a kiemelt idézet tőled.
Kérdésem: Te eddig mit tettél a szájkaratén kívül?
@nemecsek ernő áruló: nem...de találgass tovább vak tyúk esettye

brühühühü
@Secnir: Ezzel csak főleg az a baj, hogy Bajnai éppen ennek a jog határán táncoló ügyintézésnek a felszámolását igérte, márpedig ezzel nem kicsit válna támadhatóvá teljesen jogosan. Elég baja lenne '14-től még az ilyenekkel is plusz frontot nyitni... nem nézem ki belőle.

Egyébként is a papagáj-kommandó az első minimál alkotmány-módosításnál ha mondjuk az expornós megbizatását 8 és fél évre változtatnák 9 helyett, azonnal diktatúrát kezd ordítani, Budaházyék hidakat foglalnak majd, molotov koktélokkal mennek békésen tüntetni, mint tették.

Mondom: ki van ez találva. Amíg Orbán Viktor él, addig itt fidesz-diktatúra lesz.
Azért az is jellemző, hogy ma már senkinek a szeme sem rebben egy egy ilyen Navra megnyilvánulásra, egy teljesen demokratikus orbán utasításra(P.sanya meg persze somolyog a bajsza alatt) vagy éppen Király Júlia lemondására és a lemondó levélben megfogalmazottakra. Megnézném egy hasonló jellegű (nem napi egy, hanem csak úgy, egy.) esemény németországi, vagy nem kell annyira messzire nézni, ausztriai következményeit. Haider sem bírta sokáig.
@christvhu: Ja. Ez egy szép mondat:
" A jegybank új vezetése megfelelő szakmai tapasztalatok hiányában nem képes a jegybank elismerten felkészült stábjának irányítására, nem mindig tudja helyesen megítélni, hogy egyes piaci események milyen gazdasági tényezők hatására és miért következnek be."
Térdre, imához.
Dr. Orbán Diktor... Viktatúra van...

egy elcseszett debil diktatúra...
@shinichi: Asszem, nagyon nem értjük egymást.
Én ugyanis egy pillanatig sem ajánlottam azt, amit velem szemben fogalmazol meg.
Pl: "elvenni más pénzét" Mit olvastál?
És hogy kerül ide a becsületesen dolgozó svájci???
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem, a Kónya felesége a Kutrucz Katalin.
Ő - a Botos - egy csendes őrült a Károliról - ha jól emlékszem. Pár éve egy diák felvette az előadását, amit feltettek a netre és eléggé kiütötte a biztosítékot, olyan stílusban gyalázta az éppen hatalmon levőket.
(Kónyát nem komálom, de ezt a fertelmet azért nem varrnám a nyakába.)
Nem értem Fabiust. Neki idáig a Navracsics elfogadható Fideszes volt? Számomra már régen nem létezik olyan, hogy elfogadható Fideszes. Ezek a lények semmi olyat nem tesznek, ami elfogadhatóvá tenné bármelyiküket is. Minden megnyilvánulásuk csak arra vonatkozik, hogy a Felcsúti Seggszáj uralkodását elősegítsék bármi áron. Ha a Felcsúti Seggszáj bármit mond a szájával ezek a seggnyalók máris ott vannak, hogy megvédjék bármilyen nagy hülyeséget, vagy faszságot mondott is. Nekik az sem számít ha előtte ők mondtak valami olyat aminek az ellenkezőjét mondja a Seggszáj öt perccel vagy egy nappal később. Ők akkor azonnal és gondolkodás nélkül fogják magyarázni a Seggszáj által mondott baromságot. Az ő saját hitelességük (LOL) nem érdekes ilyenkor.
Sajnos ezek az embereket egy kritérium alapján kerültek kiválogatásra. Feltétlen engedelmességgel tartoznak a kenyéradó gazdájuknak.
A Fideszben volt néhány önálló gondolatokkal rendelkező ember is valaha talán emlékeztek rájuk (Ungár Klára, Szelényi Zsuzsa, Molnár Péter, Hegedüs István...) ők azóta már régen elhagyták az ős Fideszt. Amit még lehetett szeretni, de ez a korszak 1994-ben véget ért.
Azóta csak a Felcsúti Seggszájhoz való feltétlen lojalitás az egyetlen mérce. És a jelenlegi Fideszben mindenki csak ennek próbál megfelelni.
@sortelen: "Írtam már, a mai napig nem értem (de, értem...) miért nem lehet törvényileg előírni, hogy nem választható, köztisztviselőnek ki nem nevezhető, akinek (és PTK hozzátartozóinak) offshore államban és Svájcban számlája van? Illetve ha kiderül (Svájc, ugye...) akkor _büntetőeljárás_ indulhat ellene."

Akinek két fillérrel többje van, mint nekem, az bűnöző, tehát büntessük meg. Egyébként tényleg nem értem. Nyilván nem ezt akartad mondani. Csak így félreérthető. Nem bűncselekmény, ha valakinek van pénze. Az sem, ha Svájcban tartja.
@nemecsek ernő áruló:
" Ezzel csak főleg az a baj, hogy Bajnai éppen ennek a jog határán táncoló ügyintézésnek a felszámolását igérte, "
STOP!
én/mi erre felhatalmazzuk, és megkérjük! orbánt ERRE SENKI nem hatalmazta fel! ez a különbség!
csakhogy értsd, van különbség aközött, hogy az óvó néni elfenekeli a gyerekemet, mert felhatalmazva érzi magát, mert rábíztam a gyereket VAGY én szólok az óvó néninek, hogyha a kölök rugdos, rosszalkodik, akkor ráüthet kettőt a fenekére. jogos?
<<...Hogy egy „abszurd szabály” kerüljön az alaptörvénybe, azt a nyilvánosság, az újságírók, a közvélemény és „a többi intézmény” akadályozhatja meg, mondta Navracsics Tibor...>>>

Ugyan árulná-e már el Tibi bá', hogy
ötödikesekkel fogalmaztatták és csiszolták ilyen kiválóra és borotvaélesre az alaptörvényt? Jogásznak, képviselőnek beleolvasni, véleményezni tudtommal nem volt ellenjavalt.
Jóérzésű és szakmáját szerető ember fekáliát munkaként semmiképp nem ad ki a kezéből, még ,,okosba(sic)'' sem.
Meg milliókért sem, mert csak köpködés és anyázás lesz a vége. A Duma-parti palotában nem akadt olyan jógi, aki a minőség miatt szólott volna?

És most jön ezzel a szakadt albérleti szöveggel, hogy most aztán ,,demokratikusan'' bevezetjük az 5. módosítást. Ahogy a horgász is beeteti a halakat. Persze, ,,kijavítjuk a hibákat'' és betesszük az egyéb célirányos csúsztatásokat. hehe.

Segáz, lehet kapni 1milláért, bőrkötésben. És lesznek majd pótkötetek, mint anno a Révai Nagylexikonhoz, ugye?
Tibi bá'! Ha egy cipész negyedik javítás után sem gyárt jó cipőt, Ön továbbra is bízna benne?

Olvasom, hogy jogot végzett és tanított is.
Ehh, hány Önhöz hasonló kiváló kvalitású jogász kerülhetett ki ama intézményből...
Szokásból. Egész életében hazudott, most miért csinálna mást?
@Spániel: egyedül senki nem tud "Disznót" ölni!
@Secnir: Én ezt értem, csak nem hiszem, hogy Bajnai nyitna egy ilyen felületet. De ha mégis így tesz, én leszek az utolsó, aki sipákolni fog miatta. Viszont engem nem hívnak Budaházy-nak, és nem vagyok fidesz-zsoldos, nem én fogom felgyújtani a várost diktatúrát kiálltva. :/
Nem kell kétharmad Viktorék dúlását érvényteleníteni. Egy egyszerű népszavazás elég hozzá.
"Azt mindenesetre elérted Tibikém, hogy Áder, Varga és Gulyás után téged is kiradíroztunk a "nem teljesen hülye" fideszesek rövidke listájáról. "

Ez a lista nálam évekkel korábban -0-ra redukálódott, a felhasznált papír pedig azóta 3* recirkulált Népszabadságként vagy MN-ként.
A navracsics arroganciában bőven az ősfityeszesek fölé nőtt. Ráadásul mimikája, amivel a sajtót, azaz minket tájékoztat, olyan alpári lenézést, lefitymálást közvetít, ami önmagáért beszél, szívlapáttal sem plasztikáznám tovább. Már arra sem érdemes.
Fabius mindig meglep, hogy még mindig van olyan, akitől többet várt. Nincs. Csak szólok.
hmm

Pintér szerint a hóban rekedtek
jónak ítélték a mentést
A belügyminiszter külön felmérést végeztetett
a március 15-i hóhelyzet mentési munkálatairól.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F09%2Fpinter_szerint_a_hoban_rekedtek_jonak_iteltek_a_mentest%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
- Milyen volt a mentés, polgár?
- Jó.
- Kicsit bővebben esetleg.
- Jó szar.
@sortelen: Vajon OV elolvasta? És mire gondolt közben? Vagy csak szimplán előhúzta a jegyzetfüzetét, fellapozta az MNB alcímet (főcím: 1. Főszabály: Amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra)és kipipálta? Aztán, mint aki jól végezte dolgát, kiment a pályára kicsit dekázgatni.....
Scheppele szétzilálja a Fidesz érveit

Gulyás Gergely fideszes parlamenti képviselő levelére válaszolt Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem jogászprofesszora, aki korábban éveket töltött Magyarországon a hazai alkotmányjogot tanulmányozva. A jogász szerint a magyar kormány PR-villámháborút folytat bírálói ellen, védekezése azonban félrevezető.

hvg.hu/velemeny/20130409_Scheppele_szetzilalja_a_Fidesz_erveit
@nemecsek ernő áruló:
"Mondom: ki van ez találva. Amíg Orbán Viktor él, addig itt fidesz-diktatúra lesz."

Nem túl nehéz a megoldásra rátalálni.:)
@xaverta: történelmi párhuzamok alapján a felötlött megoldásra kevés a sikeres példa, ezen jellemű egyének mániásan kerülik a nyílt terepet, a közvetlen kapcsolatokat és betegesen fejlesztik a védelmi apparátjukat. Az megoldás, vagy belülről tudna jönni, avagy tömegekkel.
Oroszok tízezrei vennék a magyar letelepedési államkötvényt
Állítja Medvegyev orosz miniszterelnök tanácsadója.

www.portfolio.hu/redirect/oroszok_tizezrei_vennek_a_magyar_letelepedesi_allamkotvenyt.182375.html
Lépett a rendőrség, tényleg betiltották az Adj gázt! felvonulást

Alig négy órával azután, hogy Orbán Viktor a parlamentben elmondta, arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen méltóságot sértő felvonulást tartani, két rendőr már kézbesítette az Adj Gázt! elnevezésű motoros rendezvény betiltásáról szóló rendőrségi határozatot.

hvg.hu/itthon/20130409_Betiltotta_a_rendorseg_az_Adj_gazt_felvon
@Nap Pali: hmmm, olvastad? volt benne valami érdekes? vagy csak túl gyengére sikerült?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: gondolatrendőrség van !

már gondolni sem lehet a hírcsárdára !
poszthóóó, és még mindig jönnek:

Navracsics szerint Reding pikkel Magyarországra

Viviane Reding uniós biztos részrehajló Magyarországgal szemben - jelentette ki Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, Budapesten újságírók előtt.

hvg.hu/vilag/20130409_Navracsics_szerint_Reding_pikkel_Magyaror

-----------

Nemzeti Motorosok: Nem úgy gondoltuk
A zsinagógát kinéző egyesület jobbikos vezetője<<<<< elvárja, tőlük is kérjenek bocsánatot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F09%2Fnemzeti_motorosok_nem_ugy_gondoltuk%2F
éésss??? dr.O. Viktor egy bűnszervezet egyik vezetője...
túszul ejtette az országot és most diktatúra van "kiépült"
a feudál komcsi náci b-közgépes fidesmaflaálam

Magyarországon dicktatúra van... mert egy po:cs (f@sz) irányít...
de a puncitúra nem is lesz! mert a nőnek othon a heje (verve)!!!
puszitúra / pussytúra
@guma: a lények, és ez igaz a többi hatalmi ágra is, eddig is és ezután is:

"Ebben a hónapban a Fidesz kétharmados szupertöbbsége által megválasztott kilencedik bíró is csatlakozik a 15 fős Alkotmánybírósághoz. (Ő azon kevesek egyike, aki több párt szavazatait elnyerte, minthogy a szélsőjobboldali Jobbik is támogatta megválasztását.) A nyolcadik a múlt hónapban csatlakozott. Most, hogy a kormány számára biztosítva van a barátságos többség, a Fidesz talán felajánlja majd, hogy helyreállít valamennyit a bíróság felhatalmazásaiból, hogy megmutassa, mennyire rugalmas. Egy Alkotmánybíróság, amelyben kilenc olyan bíró foglal helyet, aki a karrierjét egyetlen pártnak köszönheti, és akit 12 évre választottak meg, bármely nem-Fidesz kormány számára megnehezítheti a kormányzást, még akkor is, ha netán sikerülne is új kormányt választani az ellenzék elé állított új és újabb választási akadályok folyamatosan változó térképe ellenére. Igen, az alkotmánybírák hosszú mandátuma azt jelenti, hogy a Fidesz bírái függetlenek lehetnének (és függetlennek kellene is lenniük), de mindeddig a Fidesz csupán egyetlen bírája mutatott figyelemre méltó függetlenséget a Fidesz pártálláspontjaitól."
@shinichi: Nagyot léptünk egymás felé :)
Persze, hogy nem baj, ha van pénze meg ott tartja. Nyilván nem erről beszélünk.
Két dolgot mondtam:
1. Ne lehessen választható (közösségre döntés hozónak), illetve ne legyen közpénzek felhasználásában bámilyen szinten részt vevőnek kinenevezhető, aki vagyonának eredetét mégoly megalapozott (pl. nemzetközi bíróság által befogadott gyanú alapján) vizsgálat elől el tudja rejteni. A hangsúly a közpénzhez (legyen az az állami költségvetési források bármely szintjén és alrovatán előirányozva) való hozzáférési lehetőségen van.
2. A büntetőeljárás már attól indulna, ha bevallás (közokirat) hamisításának tényállása bizonyíthatóvá válik. (Valaki itt ez előbb azt írta, hogy "elavult" a érvem, mert ma már Svájc kiad adatot bűncselekmény gyanúja esetén. Nem ad ki. Az USA ért el eseti részeredményt. Amihez azért a becsület és a jog erején kívül lehetett más meggyőző erő, amivel mi nem rendelkezünk... Még csak azt az adatot sem, hogy van-e XY-nak számlája ott... Ösmerni kellene a svájci banktörvényt.)
Kell-e bizonyítani a magyar képviselői jövedelembevallás súlyát és annak vizsgálati komolyságát Zsiga Marcell házvásárlásának bizottsági megítélése után?
@sortelen: "Az 1934. évi svájci banktörvény 34/b cikkelye (amely a világon egyedülállóként bűnvádi eljárást helyez kilátásba olyan bankárok ellen akik megsértik a hivatali titkot) a demokráciák rákos góca. "

nagy fenét. A banktörvény a pénzügyi magánéletet védi. Azt hogy ne vehessék el tőled a pénzt. Ha bűnöző vagy, akkor kiadják az adataidat. De a banktitok életelet mentett és ment. Míg a te pénztárcádban a tiéden kívül mindig van 1-2 kéz még.
Természetesen nem csak Svájcban büntetik a banktitok sértést, hanem pl. Magyarországon is.
@sortelen: "(Valaki itt ez előbb azt írta, hogy "elavult" a érvem, mert ma már Svájc kiad adatot bűncselekmény gyanúja esetén. Nem ad ki."
Mindig is kiadták a bűnözőket, tényleg ezeket a hülyeségeket honnan veszitek?
ezt vau-vau tegnap és reggel én is:

"A jelenlegi állás szerint tehát a szélsőségesek jól járnak („mártírok, akiket a csúnya Viktor betiltott, de ők harcolni fognak”), a Fidesz-KDNP jól jár („ők a megmentők, akik biztosítják a rendet”) - az ellenzéknek pedig kifogták a szelet a vitorlájából. Gyurcsány hiába rohan oda üvöltözve, Bajnai és Mesterházy hiába nyilatkozik kézenfogva, Schiffer hiába jogászkodik. Eddig nincs is semmi baj: a gond a felszín alatt van. A magyar társadalom gondolkodása, „szélsőségességi igénye” ugyanis ettől még nem fog jelentősen megváltozni. A Fidesz-hívők ugyan kénytelenek lesznek számot vetni néhány gondolatukkal, amelyekről eddig úgy vélték, hogy szalonképesek (és nocsak, mégsem!): azonban félő, hogy ettől még nem alakulnak ki bennük igazi konzervatív polgári attitűdök. Kezdésnek azonban ez sem rossz."

főcímen és árad is a szenny

kard.blog.hu/2013/04/08/gaz_helyzet_motorosok_akcioja_adj_gazt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_04_09&utm_campaign=index
@sortelen: "mai napig nem értem (de, értem...) miért nem lehet törvényileg előírni, hogy nem választható, köztisztviselőnek ki nem nevezhető, akinek (és PTK hozzátartozóinak) offshore államban és Svájcban számlája van?"
2009. óta nincs olyan, hogy offshore állam, sem offshore adóparadicsom.
Az OECD nem együttműködő jogterület feketelistája azóta üres.
Kevered a szezont.
Ráadásul mindenki ott nyit számlát ahol akar. Vagy azt szeretnéd, hogy csak a kijelölt kerületi OTP fiókba mehessenek az emberek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja :)

de a tételes cáfolat mellett a kiindulási pont hazugságának bemutatása már mindent elmond (mármint ki készítette ezt és miért titkos a főfolyamat?):

"Végül soha, senki nem ellenőrizte nyilvánosan a Fidesz alkotmánytervezetét azoknak az alapvető elveknek a szempontjából, amelyeknek a kidolgozásában állítólag részt vett a köz – ez lett volna az a közösségi input, amelyre hivatkozva Gulyás azt állítja, hogy az alkotmányozási folyamat nyitott volt a nyilvános részvételre.

Az alkotmányozási folyamat második szakasza teljesen titkos volt. A párton kívülálló emberek még ma sem tudják, valójában ki írta az alkotmányt. A vezető szerző, Szájer József azt állítja, hogy nagy részét maga írta az iPadjén. Miközben a párt egyes tagjai azt mondták, nekik is volt részük benne, nincs hivatalos dokumentum arról, hogy pontosan ki vett részt a folyamatban, kivel konzultáltak, kinek a véleményét vették figyelembe. Mindez titkos volt, és az is maradt. A Fidesz-alkotmányt kész dokumentumként mutatták be 2011. március 14-én."
@guma: a forrás és okok megtalálásához annak aki itt él, nem kell hatalmas szellemi teljesítmény, alap igazság: kinek van ebből haszna, és kinek van kellő fenyegető, hatalmi tőkéje?
hmmm

Zsúfolt tantermekben kezdenek az elsősök

Ideges szülők, tanácstalan tanárok, káosz az iskolákban: az új szabály miatti gyerekdömping felkészületlenül érte a fenntartó központot. Nincs elég hely, de az osztálylétszámokat sem lehet emelni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F09%2Fzsufolt_osztalytermekbe_kerulnek_az_elsosok%2F
@sortelen: Sajnos nagyrészt így van. Mindazonáltal a Zsiga ügy bizonyítja, hogy nem kell ezeknek kajmán-szigeteki számla. Kivizsgálták a haverok, és minden nagyon rendben van. A fele az asszonyé és kész. Még a végén mi szégyellhetjük magunkat, amiért bántjuk ezt a jóravaló embert.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kim Lane Scheppele is pikkel akkor: Olyan országokban, mint az Egyesült Államok és más országok, ahol az alkotmány módosításának a folyamata hosszú és végig számos ellenőrzéssel terhes, talán nem szükséges, hogy a legfelső bíróságnak lehetősége legyen a módosítások vizsgálatára. Ám amikor az alkotmányt szinte minden héten módosítják, és a kormány rendszeresen arra használja a szupertöbbségét, hogy az ellenmondásos törvényeket bármiféle ellenőrzésen kívül helyezze, valamilyen hatalomnak ellenőrizni kellene, mit tesz a kormány, ellenkező esetben a kormány egyszerűen szétrobbantja a jog uralmának kereteit. Ha a bíróságnak nincs meg ez a felhatalmazása, akkor kell lennie valahol máshol a rendszerben valami másféle ellenőrzésnek, például egy parlamenti felsőháznak vagy egy parlamenti eljárásnak, amely garantálja, hogy a többségnek figyelembe kell vennie a kisebbség aggályait – vagy az alkotmánymódosításokat népszavazással kell jóváhagyatni. Magyarországon azonban ezekből a lehetőségekből egy sincs meg. Magyarországnak egykamarás parlamenti rendszere van, más erős ellenőrzési lehetőségek nélkül. Ezért lenne szükséges, hogy az Alkotmánybíróság rendelkezzen ezzel a felhatalmazással, különben az alkotmányos rendszer komédiává válik – és most komédiává is vált."

A teljes cikk itt olvasható. Tanulságos, jól összerakott vádbeszéd! galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=202485:kim-lane-scheppele-a-pr-offenziva&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
@christvhu: igen, én is abból szemezgettem ;)

Orbán átvette a jegybank irányítását
Néhány órán belül két vendégposzt is született Magyarország kapcsán Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász blogjában ugyanattól, a hazai kormánnyal vitában álló politológustól.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_atvette_a_jegybank_iranyitasat_meg_egy_kritika_krugman_blogjaban.550266.html
@sortelen: Még valami. Természetesen a bank nem fogja kiadni xy számlájának az adatait, hogy aztán bárki kedvére átböngészhesse, hátha talál valami gyanúsat. Ilyet semmilyen bank nem csinál. A dolog fordítva működik. Ha valaki bűncselekményt követ el, azt neked kell bizonyítani, és akkor megkapod az adatokat.

A banktitok téged véd. Az oligarcha haverok be vannak védve máshogy, mint azt az imént megállapítottuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :DDD

persze, ez világos vonal - mégis olyan sötét mint a feketegazdaság.
Hír24: Orbán iskolájából érkezik Hoffmann jobbkeze

Sipos Imre lesz az új közoktatási helyettes államtitkár – tudta meg a Hír24. Elődje, Gloviczki Zoltán már tavaly bejelentette lemondását, de akkor még marasztalták. Posztjáról végül április 15-én távozik.

hvg.hu/itthon/20130409_Hir24_Orban_iskolajabol_erkezik_Hoffmann
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hihetetlenül profin kidolgozott propaganda gépezetünk tökéletes működését az bizonyítja igazán, hogy ezek is ugyanolyan hatástalanok maradnak, mint bármely más hazai vagy nemzetközi szervezet (pl velencei bizottság vagy ET vagy sorolhatnám napestig)megnyilvánulásai.
Ha nem a mi bőrünkre menne a játék, talán tudnék még mosolyogni ezen.

Így, - hogy klasszikust idézzek - : brühühü.....
CÖF: felállt egy "civil honvédő hadsereg"

Már több mint kétezer értelmiségi, szimpatizáns és egyesület csatalakozott a Szellemi Honvédelemhez, azaz a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiáltványához, amelyben elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot és a magyar kormányt.

hvg.hu/itthon/20130409_COF_felallt_egy_civil_honvedo_hadsereg
@christvhu: pontosan, de ez nem csak minket minősít, hanem a pártjainkat is, és az egész társadalmunkat, lassan már ott tartok, hogy a család el akar tiltani még a kommentelésektől is, mert félnek és rettegnek.
Ez pedig egyértelmű jele, a kialakuló diktatúrának.

Letargia, belenyugvás, némaság, pusztulás vagy menekülés.
Mért?navra eddig normálisabbnak tűnt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ember én ezt már hány hete megemlítettem. na persze én kapok ezekről értesítést:))

Új hírek onnan

Göncz Kinga csúnya néni mert megfigyelőket küldene a jövő évi választásokra
Álljon le a baloldali képmutatás
bajnai a tojásokkal szórakozik, Orbán addig rendet tesz
Az ország hű a kormányhoz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És a lexomorúbb az egészben, hogy amíg korábban egy ilyen - család, eltiltás - helyzetet harsányan visszautasítottam volna (mert nálunk is van ilyen jelenség mostanság), mostanában azért már nem merném letenni a nagyesküt, hogy nincs/ nem lesz igazuk....

Másrészt közel az ötvenhez is fenntartom: Kötelességünk volna saját magunkkal és főleg a gyerekeinkkel szemben bármi áron (!) megszüntetni ezt a helyzetet.
@kifordított nagyanyó: én függetlenül attól, hogy így viselkedik bevallom, én kedveltem Navrát.
@kekex: ""Nem értek magával egyet, de az életemet is odaadnám azért, hogy szabadon elmondhassa" - valahol itt kezdődött a demokrácia."

Ne kezdjük megint!

Ezt a szöveget legelőször a Nyilvánosság Klub alakuló gyűlésén vágták a fejemhez, amikor beledadogtam a mikrofonba, hogy halálos rasszista fenyegetések érik a családomat - 89!!! - , tehát mondják meg, meddig mehet el a szólásszabadság.

Ugyanezt a hülyeséget válaszolták, mint most te. Én meg kis demokratizálatlan hülyének éreztem magam, szemben a szabadság eme szadeszes fároszaival.

Nem, drága, nem adom az életemet azért, hogy az életemet fenyegessék.
@tucano: @tucano: Én innen.

Várom cáfolatodat, különös tekintettel az 5.2 alattiak tekintetében.
Aki nem fárad fel a linkre annak kivonatololm az idevágó mondatokat:
"2004 tavaszán Svájc a pénzpolitikában hatalmas sikert aratott. Megszületett a megállapodás az Európai Unióval, és Svájc mégis a Shengeni Egyezmény tagja lett 2006 -tól vagyis érvényes rá a szeméylek és az áruk szabad mozgása. A megállapodások értelmében az alpesi ország fenntarthatja az EU-val szemben is a banktitok féltve őrzött intézményét, amely gazdaságának egyik alapja."

Írod, hogy keverem a szeont. lehet, de te sem vagy mentes.
Megimétlem: persze, hogy lehet bárhol, bárkinek számlája. De döntese el, felvállaja-e szuverenaritásának részleges korlátozását közfunkció elérése érdekében. Közpénzhez való hozzáférhetőségre pályázni (képviselő, köztisztviselő) ne lehessen jogszerű (a nem zetközi jogba ágyazott) adathozzáférés kizárásával hozzájutni.
Mint ahogy a diktátorok és tettestársaik teszik az orgazda Svájc felhasználásával.
@shinichi: A Kajmán-szigetek is kiadja az adatokat. Sőt, még EU Megtakarítási Kamatadó Irányelvet is betartják név szerint, tehát nem nagy kunszt kideríteni kinek van ott számlája + szeretnének csatlakozni az EU automatikus adóinformáció-csere rendszerhez, ha működne.
A probléma az, hogy nem kérnek tőlük adatokat. És ha mégis, akkor ítélet vagy nemzetközi jogi gyakorlatban elfogadható alapos gyanú nélkül.
A labda ezen a térfélen van.
Ma csak Panama nem/nehézkesen ad ki banki adatokat, de ott is megvannak erre a lehetőségek, csak érteni kell hozzá. Svájcban ami még működik az egyes életbiztosítási formák, ahol 3 év után nem adnak ki többet semmit. Az oka az, hogy ha valahol 3 év alatt nem derül ki, hogy valaki lopott/sikkasztott, stb pénzt vitt ki az országból, akkor ott semmi sem bizonyítható.
tanulságos ez is, jobb későn mint soha:

Szájer József volt az egyik első magyar barátja, Orbán Viktornál karizmatikusabb emberrel még nem találkozott, de most nagyon nem tetszik neki, amit a Fidesz csinál. Kim Lane Scheppele, az amerikai Princeton egyetem professzora a magyar alkotmányos rendszert kutatja másfél évtizede, és pár napja őt idézte a Nobel-díjas Paul Krugman abban a cikkben, amelyben a magyarországi demokrácia helyzete miatt aggódott.

www.origo.hu/itthon/20111215-kim-lane-scheppele-jogasz-professzor-a-magyar-alkotmanyos-valtozasrol.html
@christvhu: én egy x-el rövidebb vagyok, és tényleg a gyerekeink miatt kell megtennünk amit lehet, de eljön egy pillanat amikor már pont miattuk a meddő küzdelemmel fel kell hagyni, és menni amíg lehet...
Már az embereket is visszamenőlegesen rúgják ki.
@sortelen: Nem érted. Arról van szó, hogy nincs adathalászat. Olyan nincs, hogy a NAV-nál valakinek kedve szottyan belenézni a zsebedbe, azaz svájci bankszámládba. Elkövettél valamit? Loptál, csaltál, hazudtál?
Akkor ennek bizonyítása esetén Svájc kiadja a banki adataidat.
De ott van pénzügyi magánélet. Ha te nem vagy bűnöző, akkor ugyan mi köze van annak egy külföldi államnak, hogy mennyi pénz van a te számládon és honnan érkezik?
Akinek ez nem tetszik, javallom szereltessen fel kamerát a hálószobájában, hogy mindig lehessen tudni, véletlenül nem pedofil-e?
2004. óta egyébként eltelt néhány év és nagyon sokat enyhült (sajnos) azóta a svájci banktitok. Az csak itthon van (és más korrupt államokban), hogy csak egy bizonyos behatárolt kör juthat közpénzekhez. Teljesen értem mire gondolsz, de ilyenkor is érdemes megfordítani a dolgot. Bizonyítsák be, hogy csalt/korrumpált, stb ÉS megvannak a banki adatok. De, jelenleg ez úgy néz ki, hogy nézzük meg XY ellenzéki képviselő/ellenzéket támogató vállalkozó számláját, aztán majd kisütünk rá valamit. Ha minden törvényes, akkor meg kiszivárogtatjuk, hogy milyen gazdag az a patkány. Ezt hívják data-pishingnek, magyarul adathalászatnak, mármint az ok nélküli információszerzést.
@shinichi: Öreg, ki a fene beszél itt "bárkinek" kiadandó adatról?
Nehéz megérteni, hogy a bűncselekmény megalapozott gyanújáról beszélek, s, hogy Svájc akkor sem adja ki?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · indavideo.hu/video/Coolio_-_Gangstas_Paradise_magyar_dalszoveg 2013.04.09. 14:54:13
CÖF: felállt egy "civil honvédő hadsereg"

Már több mint kétezer értelmiségi, szimpatizáns és egyesület csatalakozott a Szellemi Honvédelemhez, azaz a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiáltványához, amelyben elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot és a magyar kormányt.

hvg.hu/itthon/20130409_COF_felallt_egy_civil_honvedo_hadsereg
A CÖF. CIVIL ÖSSZEFOSÁS FASZOK bandáját a FIDESZ GAZEMBEREK PÉNZELIK.
Olyan mint mikor a KOMENNISTA PÁRT a MUNKÁSőRSÉGET pénzelte ÉS JUTTATTA munkahelyi előnyökhöz.
szar emberek gyülekezete
@sortelen: És kérlek nevezd meg azt a diktátort, akinek nem adták vissza a népnek a pénzét a svájciak. Külön törvény szabályozza ezt, a létező legkorszerűbb és elfogadhatóbb. Egész pontosan Svájc a világon elsőként fogadott el erről törvényt. Per esetén azonnal fagyasztják a számlát. Elvileg 10 év van rá, hogy kiderüljön vissza jár-e a pénz és kinek. A gyakorlatban ez ennél sokkal gyorsabb (Tunézia esetén 2 év, Egyiptom esetén 1 év kellett), de nem mindig ilyen egyszerű a helyzet. Pl. ha az egyik diktátort egy másik váltja, akkor nagyon ki kell találni, hogy mi lesz.
@tucano: Igen, de a probléma az, hogy az átlag magyar nem a csalókra kíváncsi, nem a bűnözőket akarja elkapni, hanem csak megszerezni a pénzt attól, akinek van. Ezért állhatott ki Lázár a nyilvánosság elé olyan orbitális baromsággal, hogy általánosságban minden külföldi (svájci) számla adatait kérjük, 'oszt 30%-os forrásadó az arcukba. És a népnek tetszett. Mert a francot se érdekli ki a bűnöző. Hanem az érdekli őket hogy kit lehet kifosztani az újabb 10%-os rezsicsökkentés érdekében.
Ezért nincs fogalma a társadalom nagy részének, hogy milyen lehetőségek vannak, hogyan is működik a bankrendszer.
hmmmm

15:19
Tíznél több pénztárgépes cég vár ugrásra készen

Több mint tíz cég, köztük magyar vállalkozások is készülnek új pénztárgépek gyártására a mostani berendezések kötelező cseréjével összefüggésben - mondta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökhelyettese kedden Pécsen.
Rovat: Vállalkozás
Szerző: MTI

15:19
Kocsis Máté megdicsérte Pintéréket

A Belügyminisztérium és az irányítása alá tartozó szervek a rendelkezésükre álló valamennyi erőforrást, emberi kapacitást és eszközt mozgósították, és a márciusi rendkívüli hóhelyzetben tapasztalt újszerű kihívás idején tisztességgel helytálltak - mondta Kocsis Máté, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke a tárca által készített jelentés alapján kedden Budapesten.
@tucano: De, valszeg értem.
Közelítsünk másfelől.
Transzparensnek kell-e lennie egy _közpénzben döntéshozó_ személy vagyonának?
Büncselekmény gyanúja nélkül is.
Ha nem, akkor mi az alapja a képviselői vagyonbevallásnak?
@sortelen: Látod, ezzel teljesen egyetértek. De ez nem Svájc hibája. És a döntéshozó természetesen nyilvánosságra hozhatja svájci bankszámlájának adatait, illetve kérheti annak a svájci bank általi megerősítését.
@tucano: Bocsáss meg, megint lemaradt a lényeg.
"... ennek bizonyítása esetén Svájc kiadja a banki adataidat."
@christvhu: 60-on túl meg lassan már csak dadogni tudok, mert nekem még voltak meló kezdetén politikai félórák, hangulatjelentés, üzemzavar esetén hátunk mögött rendőr, nincs-e szabotálás, stb élményeim - hogy mást már ne is említsek.
és akkor jön szembe a múlt a megint teret nyert sötétség...

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi "öregek", meg ebben döglünk bele, hogy mindenkinek értelmesebb életet kínál a világ.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igaz. Csak akkor meg mit csinálok azzal a 20-30 évvel ezelőtti fiatalemberrel, aki még értette a haza mindenek előtt mélyebb értelmét? Röhögjek a pofájába? nehéz ügy....
@shinichi: Persze, gazdagnak lenni bűn ma Magyarországon. Sajnos nem vagyok az, még csak módosnak sem mondhatom magam. Világosan kiderült ez abból pl. ahogy a ciprusi eseményeket nézték, hogy nyugodtan vegyék el annak a pénzét, akinek több mint 100.000 eurója volt ciprusi bankban. Egy német egyszobás lakás ára. Ennyi pénzért jó helyen legfeljebb 1 db. 1.5 szobás vagy kevésbé jó helyen egy db. kétszobás lakást lehet venni Cipruson. Meg vannak őrülve az emberek manapság, őszintén vágynak rá, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene (is).
@guma: Hát annak a végét még elcsíptem én is, a közgázra azért nem vettek fel elsőre, mert nyugat-németországban születtem))
A gyermekem öt éves. Őt miért nem fogják? Vagy mennyiért és hová mehet? Ha megéli...
@tucano: Közeledünk, közeledünk... :)
Én nem megengedő formában támasztom a követelményt. Legxyen köteles nyilvánosságra hozni.
De mivel a svájci banktitok ab ovo lehetlenné tszi a transzparenciát, én (a közösség) _önvédelemből_ előre kikötöm, feltételhez kötöm a (köz)pénzemhez való hozzáférést!
Semmi baj, ha valaki svájci számlán tartja a vagyonát! Tartsa ott! De akkor felejtse el a képviselőséget vagy az állami (ez önkormányzatit is jelent!) közalkalmazás minden formáját.
Mert aki jogszerű úton-módon megtermeli a maga törvényes (adózott!) vagyonát - áldás reá!
De a politikában, a közvagyon melletti sürgölődés esetén látni akarom (akarjuk) a vagyoni folyamatokat. Méghozzá nemcsak a személy a PTK-szerint rokonságban is.
Hm?
@sortelen: Nem meglepő módon a fejlett demokráciák politikusi géntérképén először képződik a magánvagyon és utána indul a politikai karrier. Természetes kiválasztódás elve.
@christvhu: természetes kiválasztódás elve = természetesen hülyék lennének megválasztani egy csóró jelöltet, aki minden bizonnyal - gyarló az ember - sokkal nyitottabb lesz a személyes vagyona építése, mint a köz ügyeinek méltó képviselete irányában.
@tucano: Nézzük, mi a helyzet Csauval?
@christvhu: ez nálunk most nagyon friss (unoka) téma...

ismeretségi, baráti kör szinte minden gyereke külföldön...
van aki minden évben amikor hazajön körülnéz mert szeretne itthon letelepedni - majd az állapotokat felmérve "rohannak" vissza.
azokat már meg sem említem akik speciális, különleges tudás birtokában is kénytelenek elmenni, mert a fizetésből nem tudja itthon fenntartani magát...
@christvhu: Kedves megközelítés, de mintha a fejlett demokráciának tekintett francia és brit volt és jelenlegi miniszterek ellen is folyna korrupciós eljárás...
Az elég kijegecesedett tapasztalat, hogy a "nekem már elég vagyonom van, minek lennék korrupt, minek akarnék ingyen pénzhez jutni" - gondolatmenet nem a gazdagok és hatalmasok gondolatmenete. Bő világirodalmi választéka van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak ennyi?

kitüntetés nincs?!- szomorú lettem...
@sortelen: De kiadja.
A probléma a következő. Itt van Zsiga. Kiderült hogy a háza többe van, mint amit életében összesen megkeresett.
Következmény semmi.
Viszont ő és párttársai elszedték 3 millió ember nyugdíj megtakarítását.
Következmény? Megint semmi.
Ezen a jelenségen nem segít, ha felhatalmazod a Vezír valamely emberét, Matolcsyt mondjuk, hogy belenézzen a bankszámlánkba. A manyupszámlákba belenéztek, meg is védték rendesen.

A garanciák leépítésével nem a nagyokat szivatod, hanem a kisembert.
ááááááááááááááááááááááááááááá
megkérek minden tisztelt kommentelőt, írja alá ezt:
polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/1575-kerjenek-bocsanatot
:D
többször is alá lehet írni, itt lehet csatlakozni a szellemi honvédelemhez.
aláírta már a nevemben Rosh Hashana, Yom Ha’Atzmaut, Yom Kippur és Simchat Torah. de Égenjáró Lukács és Indiai Jónás még csak most jön.
@sortelen: Nemcsak Svájcban, máshol sem láthatod a bankszámláját. Teljesen értem, amit írsz, de én úgy látom, hogy ne azt feltételezzük egy képviselőről, hogy lop (úgyis tudjuk, bocsánat). Hanem legyen rendes rendőrségünk, amelyik felderíti az ilyen eseteket. Attól, hogy nem lehet svájci (stb) bankszámlája még ugyanúgy lopni fog. Nem a svájci banktitkon múlik, hogy lopni fog-e. Egyébként törvény szerint az összes svájci bank külföldieknek adott bankszámlanyitási formuláján szerepel a következő kérdés, így ebben a formában a 2008-as törvényváltozás óta:
-Közszereplő-e Ön?
a. igen
b. nem

-Ha az Ön válasza a., akkor milyen formában kívánja igazolni a bank felé, hogy eszközei legális és az illetékes adóhivatal számára bevalott formában érkeznek a számlára?
...................... (kitöltendő)"
Ha kamuzott, máris adják az adatokat.

"Nézzük, mi a helyzet Csauval? "
Lusta vagyok visszakeresni, de azt hiszem 1998-ban a román állam kérte a diktátor számlái utáni kutatás felfüggesztését parlamenti határozattal. 1 milliárd dollárt kerestek. Amit találtak az amerikaiak álta kifizetett pénz volt, Caucescu ugyanis szovjet katonai titkokat adott el az amerikaiaknak. Ezt a pénzt természetesen visszaadták a román államnak. Személyes véleményem szerint a román kormány egyszerűen lenyúlta a hiányzó pénzt a számlákról, de persze erre nincs bizonyíték.
@tucano:" Persze, gazdagnak lenni bűn ma Magyarországon."
Egyre inkább nem csak Magyarországon.
Az is igaz, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene". Őszintén érdekelne, hogy szerinted mit kellett volna tenni a ciprusi esetben? Megmenteni a nagy összegű betéteket is? Mások pénzéből/közpénzből? Egyértelmű, hogy a betétbiztosítás maximált összege 100.000,euró. Kérlek hidd el, hogy nem az irigység beszél belőlem. (Csak zárójelben: Nagy-Britannia, Franciaország esetében talán 100k-ért tanyát vehetsz, de London, Párizs szóba sem jöhet ennyi pénzért, maximum bérleti jogot kaphatsz, majd utána fizeted a díjat. 100k euró csak K-K-Európából nézve a világ pénze.)
@Secnir: te galád, hová nem irányítasz te el minket, klórozni kell a gépemet :D
@tucano:
ütnek. ferenc.gyurcsany is aláírta, nahát!
(hol lehet megtekinteni vajon a készdokumentumot? gyanítom sehol)
Tendzin Gyaco is aláírná, meg horthy feri is
Pedig nem Navracsis korábban nem volt annyira dillentáns,de úgy tűnik ,hogy a Fideszben az elmebaj fertőzéssel terjed.
@sírbateszezazegész: az ötleted hülyeség azzal a baromsággal azonos amit csináltak cypruson...miért a betétesek a hibásak ha egy bank rosszúl gazdálkodik? betétesek nélkűl nincs bankés megsarcolni a betétet az lopás és jogtalan nincs erre semmi jogos magyarázat valami perverz baromság

brühühühühü
@tucano: persze...betétes neélkűl nincs bank ha elveszik a betétemet vagy annak egy részét ahelyett hogy jó kamatot fizetnének akkor kiveszem a pénzem oszt basszák meg a bankjukat
nem tudnak bankosdit játszani ? akasszák fel magukat addig amíg mások nem teszik ugyanezt

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@rodeo36: Ok, elfogadom. Mi lett volna a megoldás? Te mit tettél volna?
@felcsutisuttyo:

dolgozni nem akarnak? vagy nincs mit? csak tűntetnek hogy mi ellen mindegy addig is kapnak napidíjat és kaját 3x naponta ingyen szállítást

a sok lógós nak mindegy miért csak fizessenek érte asse tuggya ki az Krugman de ordít hogy ónincs igaza, hogy Nobel díjas hát kijafasznak kell mindent tudnyi

brühühühühü

exz az ország bármit megérdemel sodoma és gomorrha

hol van lót és lótné?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak tíz aláírást, könyörgöm, csak tizet!
a neveket meg böngészd ki az újságból az elhalálozottak rovatából, vagy a valhallából, nekem tökmindegy :)
@sírbateszezazegész: Abban igazad van, hogy nincs igazság és persze ne mentsék a betéteket közpénzből, mint nálunk az OTP-t ugye. Kapitalizmus van kérem, miért pont egy bank ne csődölhetne be, ha egy pékség zár be, akkor se tudnak mindenkit kártalanítani egyértelmű.
Ciprus egyrészt elszámolta magát csúnyán, másrészt bedöntötték.
Vehetjük konteonak is a következőket, de sok igazság van benne. Ciprust évtizedek óta cseszegették azzal, hogy offshore terület. Közben belépett az EU-ba és átvette az összes szabályt. Maradéktalanul. Offshore adóparadicsomból az EU egyik alacsony adózású országa lett. Ennél jobban semmi nem csípi a magas adózású országok szemét, ugyanis az EU szabályok szerint mehetnek oda a cégek, pénzek. Mentek is. A válság kitörésének pillanatától ment egyből az "offshoreozás", amikor szó sem volt erről. Hány olyan európai országot tudsz felsorolni, amely külön törvényt hozott a gazdag oroszok/kínaiak becsábítására, adó és letelepdési kedvezményekkel? Én ötöt. Az EU nem bírja a belső adóversenyt. A tékozló költségvetéseket el kell tartani, nincs kibúvó, az EU polgárainak kell finanszíroznia egyre keményebben a pazarlást. A ciprusi bedőlés következménye nemcsak az egyik rendszerszinten fontos bank bedőlése volt (akárhogyis nézzük aprópénz), hanem az adóemelés. Ciprus egyszer csak beállt a sorba, megszűnt vonzóbb pénzügyi központnak lenni, mint a többi tagállam. Szerintem ez volt a tét. Szóba sem kerültek Ciprus érdekei, csak és kizárólag az ment minden tévében, rádióban, politikusi tájékoztatón, hogy: offshore-offshore-offshore. Miközben ugyanazokat a törvényeket tartotta be, mint a többiek. Hányszor hallottad, hogy jól megszívták az adókerülők, majd most vissza kell hozniuk a pénzeket? Egy, a törvényeket és szabályokat betartó EU tagállamból.
@sortelen: Rossz a megközelítésed, két okból. Egyrészt a dolog úgy fest, hogy nyilván a lehetőség időnként megtévedésre visz egyébként jómódú és jószándékú politikusokat is, csak éppen nem azért téved meg, mert eleve ezzel a céllal lépett politikai pályára, hanem mert ez statisztikailag elő kell, hogy forduljon. Másrészt ha a korrupció elleni eljárások gyakoriságát kellene vizsgálnunk azon előfeltétel alapján, hogy milyen volt a politikusok anyagi hyelyzete, mielőtt politikai pályára lépett, Magyarország nem volna éppen ideális vizsgálati terep. Részint azért, mert sajnos szinte az összes szereplője egy ilyen honi vizsgálatnak megélhetési politikus, másrészt mert a jelenlegi viszonyok között vagy nem lehetne elvégezni a vizsgálatot, vagy dőlne mind. Nem egy - két miniszter ellen folytathatnának korrupciós eljárást, hanem az utolsó falusi jegyzőig, mindenki ellen..... kis túlzással.
@sortelen: demokratikus orszagban jelenlegi miniszter ellen is folyhat eljaras. le is mondhat. ez a lenyeg.
@sírbateszezazegész: Hagyni kellett volna Görögországot csődbe menni. A ciprusi bankbetétek azért szálltak el, mert a görögöknek megengedték, hogy nem fizessék vissza a hiteleiket. A ciprusi betétek jó része akkor is elszállt volna, de Európa megtanulta volna a leckét.
Most meg azt hiszik az emberek, hogy lehet görög módra gazdálkodni, csak néha fel kell vonulni 'nem leszünk gyarmat' molinóval, és amikor fogytán a pénz, elvenni az orosz oligarcháktól. A lyukat nem a ciprusi bankok és nagybetétesek okozták. Ők csak mohóságukban beleestek. De a lyuk és az azt létrehozó társadalmi berendezkedés most is ott van ahol volt.
@sírbateszezazegész:

nagyon hosszú lenne és blogtalan OFF, hát röviden: a 2008-ban kiderűlt és akkor már 25 éve folyó rablás és buborékgyártás feldurrant mert a Freddy és a Mae nem bírta tovább az ingatlan baromságot

a hiányzó pénz nem is létezik és sohasem létezett képletes imaginárius pénz fiskális mágia, amikor az AIG -csődöt jelentett csak ezek a semmit sem érő mert nem is létező számlapénzei hiányoztak és azok is csak időlegesen az igazi keménz vagyonukhoz hozzá sem nyúltak és mai napig 480 milliárd dollár vagy több az asset-jük az összes többi ilyen a Goldman Sachs amely kitalálta ezt a DOktor Bubó stílust a Mézga családnak az meg megette

el kell venni vagy meg kell szűntetni ezeket a pénzintézeteket senkinek csakis önmaguknak hiányoznának ideig óráig pénz nem tűnne el mert nem létező számokról fényceruzával az égre 1rt számokról van szó SOROS mondta 2008-ban hagyni kell mindegyiket tönkremenni ami megmarad azt én megveszem és rendbe teszem erre összefosták magukat mert SOROS-nak igaza van és akkor Paulsson a volt és ma már újra Goldman Sachs CEO elrenedlete pénzügyminiszterként a mentőakciót az adófizetők pénzéből a semmiért adott azaz fixzikaivá tette a nemlétező 750 milliárd első kiváltást

röhej ne ülj fel nekik

brühühühühü
@rodeo36: Alig várom, hogy holnaptól én is auditáltathassam az OTP-t. Különben honnan tudhatná az ügyfél, hogy bedől-e vagy sem? Egy csomó embert szarban hagytak.
Hongkongban 2008. és 2011.között az állam teljes garanciát vállalt MINDEN bankbetétre, mert a bizalom megtartását sokkal fontosabbnak tartották a válság közben, minthogy kockára tegyék. Ciprus esetében meg tajtékozva adták az ultimátumokat, hogy vegyék el a pénzt a betétesektől, különben végük van.
@shinichi:
pontyosan olvasd amit itt fenn írok

brühühühü

hagyni kell csődbe jutni ez a kapitalizmus valósága elbaszta belepusztúl jön a másik
@sortelen: Idealistább megközelítés volt amúgy az enyém. Valami olyasmi, hogy most már elég gazdag vagyok ahhoz, hogy arra áldozzam az időmet, hogy élhetőbbé tegyem a környezetemet és politikai páylára lépjek. Először csak a helyi politikában, aztán, ha tehetséges vagyok, irány a csillagos ég. Mert megengedhetem magamnak, mert már biztosítottam az anyagi természetű céljaim elérését. Ami eleve feltételezhet egy helyi szinten elért megbecsültséget és bizalmat a helyi közösségtől, részben motivációs, részben pedig társadalmi kontroll szereppel együtt.
@Secnir: DDoS e-maillel és listával? :D
külön szép, a rohadt nyugati múltis gugli doksi :D
@tucano: Egyetértek azzal, amit írsz. Az első (el nem fogadott) variáció lett volna a betétesek kifosztása, hisz az minden bankot érintett volna. Ha nem írod a pékséget, akkor én kérdezem meg most. :)
A többire itt egy link hvg.hu/gazdasag/20130322_Ugy_nehez_alkudozni_ha_pisztolyt_nyomnak
Nem mondom, hogy ez helyes, de az északiakat is meg lehet érteni.
elég, abbahagyom, elkopik az ujjam...
@sírbateszezazegész: az USA 13 trillió azaz magyar számokkal billió dollár tartozása is légnemű...számlapénz, az égre fényceruzával firkálva ha egy rendelettel eltörölnék az egészet nagy morgás lenne mert ezt a hitelt eladták Kínának az meg megvette és ez egy kölcsönös előnyökön nyugvó megállapodás éltere szóló közben hagyják Kínát növekedni és basztatják Észak Koreábval mert az határos Kínával amely nem akar hadiiparra költeni egy büdös vasat sem mert az pazarlás az USA ebbe megy tönkre nagyon rövid idő után már nem lesz hol háborúzni észak kórea a bolha faszán a pattanás de jól hangzik még ezt a DRBUBÓ ügyet megetetik a világgal

rosszabb mint a röhej

brühühühühü
@Secnir: darab-darab, csak a számot és a hivatkozási alapot növeled nekik, igaz 2-vel én is :D
@rodeo36: Köszönöm, én is így látom. Habár Soros számomra ugyan úgy ennek a rendszernek a része, mint a GS és a többiek. Ő is általában zéró-szum-game-ben utazik. Legalábbis mostanában. Habár akkora vagyontömeggel nem is nagyon lehet melléfogni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne hülyéskedj, teljesen egyértelmű, hogy ők is ugyanezt csinálják, kevésbé feltűnő nevekkel:)
"Habony Árpádnak nincs rendszeres jövedelme?

Spirk József,Szabó András
2013. április 9., kedd 16:01 |
Továbbra sem világos, miből él Orbán Viktor kormányfő legközvetlenebb tanácsadója. Semjén Zsolt kormányfő-helyettes szerint Habony Árpádnak nincs szerződéses kapcsolata a kormányzattal. Habony nem kap fizetést a kormányzati tanácsadó szerepét betöltő Századvég-csoporttól sem, és rég nem termel pénzt a Színes Tinták nevű cége sem."

index.hu/belfold/2013/04/09/habony_arpadnak_nincs_havi_jovedelme/

Takonyárpi valszeg nők bérhasbarugdosásából él.
@rodeo36: A kapitalizmus hanyatlásával van tele a padlás is mán' vagy 80 éve. Oszt' szeretnék én úgy hanyatlani. Hofi is megmondta, 'bárcsak begyűrűzne már...'

Egyébként hagyva van. Pont ez a lényeg, hogy hagyni kéne a rendszer öngyógyulási mechanizmusát működni. Azt kéne csinálni, mint az amerikaiak a Lehmann Bros-al. Már csak egy rossz emlék.
@rodeo36: Azért most sikerült belevinni Kínát a fegyverkezésbe, azzal, hogy Obama a Csendes-óceáni térséget jelölte meg a fő érdekszférának- Kína jelenleg egy repülőgép-hordozó anyahajóval rendelkezik, de további öt van tervbe véve. Persze az oroszoktól/ukránoktól.
Mondjuk azért Kína magától is fegyverkezet volna, de ez így egyértelműbb lett.
@sírbateszezazegész: Azért vidám dolog lehet a Sárga folyón, dzsunkákon rakétaelhárítórakétákat összezerelni:-))) Viccoltam. (Tudom, Kína mire képes. Amit a tisztelt megrendelő igényel.)
@shinichi: "mint az amerikaiak a Lehmann Bros-al."

Ezt olvasd el, ha van öt perced és kérlek csak a végén olvasd el ki írta. Én egy félhipszter oldalon találtam, amikor a végére értem, majdnem lerúgtam a laptotpot:)
www.nytimes.com/2013/03/10/opinion/sunday/is-there-life-after-work.html?smid=fb-share
@shinichi: Ém ugyan csak Európa néhány országában jártam, ( a nyugati felén, meg a kelleti felén is), megmondom őszintén... még Ausztria is vénnek való vidék.
És nem mellékesen, 2 nap alatt a kezdeti idegbajt,( a magammal vittet) simán felejti az ember és csak néz ki a fejéből.
@tucano: Azonnal megyőzöttnek nyilvánítom magam, ha a kipontozott részre adható válaszokat felsorolod. Kvázi amit a bank kiköt, mint általa értelmezhető, kontrollálható, a hatályos svájci, nemzetközi, illetve a számlanyitó országa által egyaránt elfogadott, jogi eszközökkel lekövethető definíciókat adja meg megadható válaszokként.
Megasztán nem véletlenül írtam a PTK-szerinti rokonságot is oda. Nincs az a svájci isten, aki XY korrupt politikus másodunokatestvére által nyitott bankszámla tekintetében a (pl. magyar) PTK-t figyelembe venné.
A svájciak nemzeti jövedelmének nagy százalékát a másodunoktestvérek bankbetéteivel való üzletelés adja.

A Csau pénz Pacepa alapján nyilván nen található meg. De milyen jól jön ez Svájcnak... :)
kepfeltoltes.hu/130409/orban_garda_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudja valaki, hogy mikor es hol keszult a kep? Az biztos, hogy nem photoshop, mert valamelyik hirportalon volt, csak kene nagyobb felbontasban.
@Waldi!: Azt nem tudom, de ez nem a magyar gárda, hanem a szabolcsi felekezet asszem.
@christvhu: Nézd, maradjunk annyiban, hogy a hsz-ed befejező részéval mindketten egyetértünk.
De nem tudok mit kezdeni az "... időként megtéved..." kitételeddel. Mert igaz, hogy azt állítani, hogy minden politikus korrupt - hülyeség lenne. De a valós probléma számomra az, hogy a _viszonyok_ nem zárják ki, hogy bármelyik azzá váljon. Hiszen a korruptság nem csak a tíz- vagy százmillióknál kezdódik, hanem a hatáskörbe tartozó zárkert áron megvett telek építési telekké minősíténél is. Stb. ugye?
A jogszabályok viszont ezt a gyakorlatot _védik_, kiiktatásuk helyett.
Nekik van zöld egyenruhájuk, a magyar gárda feketében jár.
@Waldi!:
az eredetiből nem tudod kiolvasni az exim infót? legalább a dátumot?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát, ha így haladnak a dolgok, akkor a Sárga-folyón pár év múlva már gyalog is át lehet majd kelni, annyira szennyezett.
De vicc nélkül, a gazdasági hatalom mellé valamiért szükségét érzik a katonai érdekérvényesítési lehetőségük megerősítésének is. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy Kína hiába nagy, most még csak megvédeni tudja magát, de egy olyan "missziót/háborút", mint amit az USA vagy most Franciaország tesz most Maliban, azért még nem tud lefolytatni.Brazília ellenben képes lenne végrehajtani egy ilyen akciót.
@saravad: Igazad van, olyannyira, hogy ezt nem is vitatta senki. :)
@christvhu: Te egy nagyon tisztességes ember vagy. Ezt "christ" nick-kezdet is sugallja. :)
Amúgy, ha befejezed a palántázást az üvegházban, mivel telnek a napjaid?
:)))
@sortelen:

mondjuk az sem leene rossz ha az anya ország védené a pénzét a saját tolvajai ellen és nem a szomszéd faszával verné a csalánt én nem adnék ki semmit ha el lehetett lopni az törvényes brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
" hanem a szabolcsi felekezet "
melyik fele kezet? tesz árpádsávot a bal felsőkarjára nyilakkal díszítve?
@sortelen: Hagyd el.... a rendszerváltás idején majdnem politikai pályára léptem) ennyit a tisztességességről - legalábbis megfordult a fejemben) Igaz, olykor mondok olyat is, hogy kitekerem a nyakad!!!! de aztán nem teszem meg))))
Visszatérve az alapkérdésre, arról van szó, hogy mint a számok, statisztikák és valószínűségek ádáz szerelmese, továbbá örök elemző, pusztán annak a véleményemnek adtam hangot, hogy -ha otthon tele a kamra - nehezebben esem áldozatául a csábításnak, hogy egy fél üveg házi baracklekvárért eladjam a lelkem az ördögnek.
ennyi, agy meg semmi :D

A Békemenet Európától is megóvja a hont
Kétezer értelmiségit trombitáltak össze, hogy megvédjék a hazát a német ajkú irodalmároktól.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F09%2Fa_bekemenet_europatol_is_megovja_a_hont%2F
@rodeo36: Hát egyetértenék, ha az "amit el lehet lopni az törvényes" tételed nem azt jelentené valójában, hogy "mi közöm nekem ahhoz, hogy nálad hogyan szokták elvágni a kirablottak torkát - nálam nem vágta el senkiét".
Meglehet rosszul, de nálam ez az orgazda alapállás eminens ismérve. Amire egy országot (jórészt) építeni, sőt elégedetten körbetekinteni - meglehetősen sajátos.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Van valaki közöttünk, aki le tudná írni milyen magánbiznisz lehet egy komplett pénzcsere? Pl. a Közgép tevékenységi körébe bejegyezték már a pénzjegynyomást?
Gyanakvóvá váltam az utóbbi időben. Isten se érti...
@christvhu: ehhh, rokon lélek, igaz én középszinten a számokkal és némi humánummal, de elemző szintén :D
@sortelen: lehetőségek tárháza sokrétű, ez még csak felvezetése az okosságoknak, lehet jelképes is /utcanév, személyi, útlevél/ itt inkább a nyomtatási és beszállítási biznisz, lehet rosszabb is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @sortelen: Ha még az is kiderül, hogy egyébként a társas sörözések alkalmával is száraz vörösbort isztok, mint én....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
hazugság az egész. a CÖF-ben összesen nincsenek kétezren.
Ez a Tibi nevű pudli az Orbán gazdaelvtárs kezében lévő nyakörvön kívül már mindenhonnan kiradírozta magát. És nem mostanra, hanem már régóta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na te is mit nem terjesztesz!
felvilágosítás: propeller.hu/itthon/2669194-cof-felallt-egy-civil-honvedo

maria.postr.hu
maria.postr.hu @mekkelek:

Az elmebaj csúcsa, hogy nemrég verték a taknyukat, hogy Bajnai a Facebookon "cookie"-kat telepíttet a jelentkezők gépére és HARMADIK országba küldi tárolni a jelentkezők adatait.

És most mit látunk a Szellemi Honvédők honlapján a jelentkezési oldalon?

Amerikai cég tárolja a jelentkezők személyes adatait!!!

Hülyegyerekék ugyanis annyira egyszerűek, hogy nem tudtak összerakni egy saját online jelentkezési lapot, hanem a Google Docs ingyenes kérdőívével gyűjtik az adatokat, amiket azután értelemszerűen egy amerikai cég, a Google tárol majd a saját szerverein.

Ja, és valószínűleg bejelenteni is elfelejtették az adatkezelést a megfelelő hatóságnál, mert nem látom az oldalon az adatkezelés nyilvántartási azonosítóját.
@Secnir:

Mivel ez egy atmeretezett kep, igy mar nem tartalmaz informaciokat, a keszites 2011. 10. 15. A "Nemzeti Orsereg" allt sorfalat valahol videken, ha nem eppen Erdelyben.
hvg.hu/panorama/20130409_komodoi_varanusz_tamadas

Milyen vadak az indonéziai varánuszok!?
Lehet, hogy a "nem teljesen hülye" bennszülöttek közé tartozott?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mi leszünk Putyin Oroszországának legvidámabb barakkja.
@épészmérnök:
Más az eltérő vélemény és más a fenyegetés. A demokraták talán egy életre megtanulták a különbséget. Egyébként Voltaire nem szokott hülyeségeket szólni.
Már az európai közvélemény agymosására is készül a trollhadsereg, ki kéne fejleszteni ezek ellen valami nemzetközi védőoltást: index.hu/belfold/2013/04/09/a_bekemenet_europatol_is_megovja_a_hont/
orbán dictátor !

nem fordítom, mert nem szalonképes!
de nézzetek meg egy DICKtionary -t
orbán dicktátor !

nem fordítom, mert nem szalonképes!
de nézzetek meg egy DICKtionary -t
@sortelen:
ismételten nem értek egyet veled -sem- Magyarország nem védi meg saját magát a saját tolvajaitól, pont!!!

a magyar tolvaj ellopja -bűntetlenűl- pont!!!!

a magyar tolvaj a magyaroktól lopott holmit külhonban elhelyezi zsákban vagy bankszámlán esetleg bankszéfben, az "elhelyező" nem tolvaj ha nem mondják annak aki befogadja a letétet, hogy tolvaj hanem betéttulajdonos és megőrzik neki ott...a mgyar államnak kell bizonyítania hogy a amgya elhelyező tolvaj és tőle lopott ha nem tudja bizonyítani akkor nem tolvaj

azaz törvényes

ne a más faszával verd a csalánt

brühühühühü

orgazda akkor ha az elhelyezés pillanatában is tudta hogy lopott holmi mégis megőrzi de nem ez történik

szóval nincs igazad és hiába zokogsz menny őrizd a pénzt
Ebből az értelmetlen ömlengésből sem derült ki, mi volt itten hazugság, de sebaj...

Addig is a valaki idegességében nem tudna aludni a 4. módosítás miatt, olvassa el az alábbiakat, hátha megszűnnek a lelki problémái...

"A magyar alkotmány teljes mértékig mintaszerű, modern európai alkotmány. Kiváltképp modern az alapjogok területén. Olyan mértékben igazodik még az európai alapjogok kartájához is, amennyire azt más európai alkotmányoknál még nem tapasztaltam. A demokrácia, a jogállamiság továbbá a szociális állam alapelveit megdönthetetlenül lerögzíti.

Ennek ellenére éppen napjainkban ismét azt olvassuk, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök arra törekszik, hogy önkényuralmi államot hozzon létre. Mit szól ehhez?

Ez képtelenség. Az emberek vakok."

www.polgarportal.hu/kuzdo-ter/magyarorszag/1556-orban-a-modern-korba-tart

És ha már a Helsinki Bizottság szóba került:

"Kettős mércét alkalmaznak a magyar kormányt ért bírálatok a demokrácia és az emberi jogok helyzetével kapcsolatban - véli Christopher H. Smith republikánus képviselő, az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke.

Christopher H. Smith republikánus képviselő, az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke foglalt állást nyilatkozatában, a hazánkat ért bírálatok kapcsán. Úgy látja, Magyarországon "az alkotmányos fékek és ellensúlyok rendszere él és virul".

www.hirado.hu/Hirek/2013/03/21/20/Kettos_merce___Meltanytalanok_a_magyar_kormanyt_ert.aspx
@sortelen: valamikor, vagy 15 éve elveszett a Kálvin téren egy komplett bankjegypapírszállító kamion...:-) lehet most ekőkerül "okosba" :-)
@Blogger Géza:
Hehe! Ez jobb, mint a Hírcsárda! "mosolyt csaltál ajkaimra"
"Ja, és valószínűleg bejelenteni is elfelejtették az adatkezelést a megfelelő hatóságnál, mert nem látom az oldalon az adatkezelés nyilvántartási azonosítóját. "

Butus! Ez egy teljesen Civil Polgári Összefogás kezdemény:-) Rájuk nem vonatkozik az adatkezelési tv. Te sem jelented be a telefonodon tárolt adatokat:-) Nnnya! :-)
@tucano: Érdekes, bár szerintem a témához csak annyiban kapcsolódik, hogy ha a hölgy ennyire értékelte a saját életét, akkor vajon mennyire értékelhette másokét. Tárgyalópartnereivel, munkatársaival érdemes lenne elbeszélgetni.
A mai világban szerintem gyakori jelenség az amiről ír. Nem gondolnám, hogy cég/szektor specifikus dolog.
Talán ezért jobb az amerikai módszer. Végül csak ítélkezett felettük az élet, csak kiderült az igazság.
@Waldi!: Ez az, a szabolcsi taplók, csak nem jutott eszembe. Nemzeti Őersereg... így van:-) Valahol Nyíregyháza környékén keresgélj.
@Blogger Géza: "Christopher H. Smith republikánus képviselő, az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke foglalt állást nyilatkozatában, a hazánkat ért bírálatok kapcsán. Úgy látja, Magyarországon "az alkotmányos fékek és ellensúlyok rendszere él és virul"."

Faszkalap! Már rég kiderült, hogy a levél hamisítvány, és még annak is gyenge... miről óbégatsz? Csak nem te ollóztad össze?
"Matolcsy jegybankja lenyelheti a PSZÁF-ot
Az Origo úgy értesült, az MNB már elkészítette a csúcsszervről szóló törvényjavaslatot."
hvg.hu/gazdasag/20130409_Matolcsy_jegybankja_lenyelne_a_PSZAFot
"Hankiss megtorpedózta az EP-meghallgatást
Úgy tűnik, nem szeretne új barátokat szerezni a Fidesz az Európai Parlamentben."
hvg.hu/vilag/20130409_Hankiss_megtorpedozta_az_EPmeghallgatast
@Blogger Géza: Egy fecske nem csinál nyarat.
amugy pár év és:
5 milla cigó tart el 5 milla nyuggert....
és akkor a DAKOTÁK ról még nem is szóltunk...

különösen a három meccete : a dakota cigány nyugger...
A gazdagok pénzét eddig is lenyúlhatták
Ha bedőlt egy bank, a betétesek eddig is ráfizethettek. Az EU-nak most a nagy szája, de nem éri meg a gazdagok pénzére hajtani

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130408-alaptalan-a-felelem-hogy-az-eu-folozne-a-bankbeteteket-csupan.html
@Blogger Géza:
Gézuka... :))
Én értem, hogy a hozzád hasonló korlátoltak ezt még talán el is hiszik, de megalázó, hogy ezt itt megpróbálod elsütni.

Mármint eléggé megalázó - NEKED.

Szánalom vagy, szégyen a narancsbolsevik csürhére is.
Komolyan ennyire lenézel mindenkit?

Ne... szánalmas kis IQ huszár vagy! :D

Többet kéne innod, mert ez, így... hát elég gyenge.
Persze a sarki kocsmádban, a Kisbüdösben, lehetsz ezzel a szánalommal te a menő csávó!
@Penivaldes: realista ;)
Lovag nem tiltakozna.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:Előkeveredtél anyaszomorító? Oszt máris fikázol? Geyza meg sem tud "melegedni" Te meg azonnal lehuszarozod:-)
'Ha nincs tévéközelben, nézze élőben a Galatasaray-Real Madrid meccset itt!'

sporttv.origo.hu/futball/cimlap
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Mit védek én kit, mikor, miértis?
A gyengeelméjűek amúgy télleg védendők. "Bocsásd meg szegínynek, nem tudja, mit beszél... ismerős? :-)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Figyejj má Töki! Egy gugli fiók kb. 10 sec alatt törhető. Aztán olvasol, levlezel... Tuttad? Tegnap próbáltam... ajtó ablak...
@rodeo36: jog szerint igazad van!

Absurdistán területén azonban -- szintén jogszabály szerint -- létezik olyan törvény, mely szerint a képviselőknek _évente_ kötelességük nyilános jövedelembevallást tenniük.

Y-képviselő is megteszi, beír x-összeget, ami nevetséges és utóbb kiderül, h nem is valós.

Mindeközben Y-képviselőnek olyan mértékű vagyonosodása történik amihez cca. II. Ramszesz óta folyamatosan kellene dolgoznia (vasár- és ünnepnapokat is beleszámítva).
Vagyis adót (is) csal.
És ez errefelé így van rendben, senki nem kérdezi, miből? Miközben erre szakosodott hatóságok törvényesen is feltehetnék neki ezt a kérdést, de nem teszik.

Kollégának ez utóbbi volt a fő aggálya, csak szerintem nem úgy kellett vna fogalmaznia, aztán belegabalyodott a bankokba...
(Eredeti tőkefelhalmozás, Európa XVI-XVII.sz.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igen, hát ez tényleg egy igazi proli színvonal, ugye nem csalódsz, ha érdemi párbeszédre alkalmatlannak gondollak, és ezt érdemi válasz nélkül hagyom?
@Blogger Géza: Ecsém. Egy mezei varancs elég messze áll a prolikhoz. Ne erölködj.
@Blogger Géza:
Gézuka, meg lennék sértődve! :)
A te szintedre lealacsonyodni én sem szeretnék, ennél többre tartom magam, sokat kéne hülyülnöm érte!
Szánalmas kis bolsevik majom vagy... SSteffy cica méltó párja!
A Párt és a Piktor féle komcsi csürhe dicsőségére szopjál tovább.
Hátradőlünk és nézzük, ahogy lejáratod magad...
IQ teszten voltál? Negatív? :)
Ez volt már?

"Elképzelni sem tudok rosszabbat egy képviseleti demokráciában, ha a politikai közösség jelentős része joggal kételkedik a választások tisztaságában. Sajnos jelenleg az a helyzet, hogy a következő választáson erre minden alapja meg lesz a polgároknak. Csak akkor nem csalnak, ha nem akarnak. De miért ne akarnának? Hiszen az elmúlt évek éppen azt mutatták, hogy a hatalom mindennél fontosabb számukra.

Éppen ezért ma az Együtt2014-PM pártszövetség nevében Áder János köztársasági elnökhöz fordultam, hogy ne írja alá a törvényt, hanem küldje el az Alkotmánybíróságnak."

karacsonygergely.blog.hu/2013/04/09/csalas_eseten_tusz
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): magamra gondoltam, így pozíciód rontása szóba sem jöhet. :D
@le Látó:
Meggyőzőek...
Hiába no, Gézuka a legszebb ünneplő ruhájában, kiöltözve (mint Szaros Pista, Jézus nevenapjára), sem nézhet olyan jól ki, mint ezek a lányok! :D
www.napi.hu/magyar_gazdasag/kritizaljak_magyarorszagot_a_nobel-dijas_kozgazdasz_blogjan.550224.html

És micsoda épületes hsz-ek! Ez az ország menthetetlen: nem alkotmányt, himnuszt(sic) és mentalitást kellett volna cserélni.
@Secnir:
Szerintem megártott neki a tömény répalé! :D
Ebből is látszik, nem kéne annyit inni!
A tanulás ellen nem vagyok... Jöhet...
@guma: Én is 60-on túl vagyok, de politikai félórák nekem már nem voltak, hangulatjelentés igen (persze kozmetikázva), de a szabotázs-ellenőrző rendőrrel nem találkoztam, pegig azért üzemzavar előfordult. No de ami kés, az nem múl...
Bacca meg!
A sok korlátolt bérszopovnyik meg ennek örül...

"Az adófizetők fizethetik a banki hitelezést is
A hazai banki hitelezés fenntartása eddig egyetlen forintjába sem került az adófizetőknek − bárhogy szépítjük, ennek a múlt csütörtökön bejelentett MNB növekedési hitelprogrammal vége. A kérdés csak az, hogy az olcsó jegybanki (állami, ennélfogva adófizetői) források felhasználásával mi a valódi célja az államnak.
Az elismerésre méltó alapcél a vállalkozások helyzetének javítása, fejlődésük segítése, rajtuk keresztül a gazdaság növekedésének előmozdítása. Ki ne értene ezzel egyet? Az viszont már elgondolkodtatóbb, hogy a nulla százalékos refinanszírozásért cserébe kikötött 2 százalékos marzson csak a legjobb minősítésű vállalatokat tudja finanszírozni a bankrendszer. A tárgyalásokon ezzel egyetért majd az MNB is, mondván: nem is baj, hogy azok használják fel az olcsó forrást, akiknél nem lehet kétséges, valóban értéket, munkahelyeket teremtenek.

A széles nyilvánosság előtt azonban bizonyos, hogy a politika a profithajhász bankok számlájára írja majd, hogy nem sikerül a széles vállalkozói körnek eljuttatni 2 százalékon az "ingyen hitelt". Ennél is érdekesebb lehet, ha a partnernek hívott kereskedelmi bankok mellett az új refinanszírozási forrással támogatjuk meg új szereplők piacra lépését, például az MFB direkt hitelezését.

Persze az üzenetet másból is észre lehet venni. Míg Európa más országaiban a kormányok mindent megpróbálnak azért, hogy a külső forrásokat a pénzintézetek ne vonják ki az adott országból, a jegybank mostani, devizacserés swap tendere annak támogatására is jó, hogy az anyabankok ne is keressenek befektetési lehetőséget rövid lejáratú likviditásuk hazai elhelyezésére. Meglehet, a bankrendszer átrendezésének egyik óvatos lépését is tisztelhetjük a növekedési hitelprogramban."

www.napi.hu/allaspont/az_adofizetok_fizethetik_a_banki_hitelezest_is_jegyzet.550225.html

Matolcsy spicli elvtárs pedig a kis hiénavigyorával... hát valami remek a kép is hozzá! :((
@le Látó:
Hmm.... rohadék... :D
Nem kell cikizni, nekem is vannak gyengéim!
@Secnir:
"hazugság az egész. a CÖF-ben összesen nincsenek kétezren."

Az meglehet, de a hangjuk (mivel erősen hozzásegítik őket) sokkal nagyobbnak mutatja őket. És a tájékozatlanoknak (akiknek nincs is lehetőségük tájékozódni, horribile dictu igényük sincs), csak a hangerő számít.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): attól, h vki diétás koszton van, még az étlapot elolvas6ja... :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Van néhány kérdés bennem (is) :)

akkor az ilyen már rendszerellenesnek számít?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/patyomkin-falu_lesz_az_mnb_itt_a_kulfoldi_visszhang.550219.html

És ki dönti el? Hogyan védik meg kies Absurdistan területét és lakosságát a külföldről rázúduló hamis információk és rágalmak ellen? Hankiss féle módon az EP-ben?
Mert akkor vasfüggöny lesz, de kívülről: Vigyázat, invalid nemzet! felirattal.
ok minden rossz mögött bajnai áll...

de most kiderült bajnai mögöt meg orbán ál...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :)

ne fesd a falra... :D
különben az csak "kiemelt vagy válogatott" helyen történt meg és ugyanolyan idegesek voltak a nyomozok mint mi!

azért nem nagyon kozmetikázták a 60-as évek végéig.
összehordtak benne hetet, havat és a nem tetsző "viselkedést, hozzáállást, meggondolatlan szövegelést" majd a funkcik szerették ezekkel alázni a reggeli szeánszokon a nem "tagokat".
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): megnézted az oldal alján lévő 8 ikon (link) közül az elsőt is?
akkor nem csodálom :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bye bye galatasaray realmadrid most kezd

brühühühü
@le Látó:

hát nekem is a patyom kinn van már régóta ettől az agymenéstől

brühühühü

mekkora csőd lesz? vagy már van csak titkolják? mire kellett nekik 900 milliárd forint ripsz ropsz
@shinichi: persze, teljesen rendben van, amit leírt. Viszont a beosztásánál fogva számomra nagyon pikáns lett az egész, amikor megláttam, hogy ki írta. Őszintén szólva már nem is annyira sajnáltam, meg értettem meg, inkább arra gondoltam, hogy jógázzon egy bányában a -76. szinten követ törve, a többi egykori magas beosztású kollégájával együtt. Kicsit demagóg, de akkor is ez jutott eszembe.
@Secnir: kérdezd tökit. neki elmondtam, asszem ellenőrzi, aztán kössz kincs.
@Nap Pali: Sok összeesküvés elmélet szerint azért nincs semmilyen értelmes (értsd nem töketlen) ellenzék, mert az összeset Viktorék irányítják a háttérből. :D

Persze van a B verzió, hogy tényleg ennyire ratyi a teljes felhozatal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ő közismert és nem egyetlen magyar PlayBoy modell ... bár gyanúsan nem gyári a lökhárítója. :D
@komplikato: esseturram... időnként zavar, hogy a fiúkákra gerjedek:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@félázsiai nagymagyar: Húúúúúú de súúúúúlyos. Persze Blogger Géza erre is tudna mit írni, csak erősen kétlem elküldené a cikk szerzőjének, mert őt is szétkapná mint foxi a lábtőrlőt.
Akiben káosz van, káoszt teremt maga körül.
hír
Versace csipkealsókat tervezett férfiaknak
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Rossz a kérdés. Betilthat-e DEMOKRÁCIÁBAN a miniszterelnök egy tüntetést? Azaz demokrácia-e az, ahol az ilyesmi megeshet?
@kekex: ebben az esetben ez egy necces kérdés.
@Penivaldes: neee... (homlok ráncol)
szerintem halálra nevetnéd magad :)
@komplikato: Who the fuck is Blogger Géza?
Költői kérdés...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez is elég béna cím! A "megtorpedózta" azt jelenti, hogy "talált, süllyed" (a hajó)
Hankiss meg csak magát, az országot és az őt küldő Orbánt égette. Mivel nő, ezért az ő esetében ez nem "öntökönrúgás" hanem "öntorpedózás"? De akkor sem a "meghallgatást" torpedózta meg, mert az szép nyugiban folyt tovább.
Tudom, hogy nem tartozik ide, de bocsánat! Király Tamás feltételezett gyilkosa Lakatos József biztosan nem cigó! (Ez látszik rajta.)
@Penivaldes: hááát, ilyet még vicc kedvéért, otthon 2esben sem vennék fel. Furin érezném magam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem negatív, hanem pozitív. Wassermann pozitív.
@komplikato: ne aggódj, már írják. Mostantól hivatalosan is IMF bérenc lesz és persze kozmopolita bértollnok. Szakmai jellegű válasz nem lesz.
@tucano: Ja és az anyja pénztáros egy fürdőben, de kulák (szemét kizsákmányoló kapitalista) volt a szeretője ...
@kekex:
Jó a cím:

,,...Magáról a negyedik alkotmánymódosítást elemző munkadokumentumról egyébként Hankiss partizánakciója miatt nem sok szó esett....''

media.tumblr.com/67201a37491e69ce866935bfcf18462f/tumblr_inline_mkzdq1cQSJ1qz4rgp.jpg
@Penivaldes: ne sajnálj annyira, válasz ment. :)
@komissarlajos: Jól tudod, marhára nem ide tartozik. De ha az ellenkezője igaz, akkor sem. :)

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Van ott egy halom link, konkrétan nem tudom miket linkeltél, pusztán én a természetes dolgok híve vagyok, nem a mérete a lényeg. ;)
@le Látó:
Új, kínai egyszerhasználatos csatahajó???
Állítólag a repülőgép business-be is be akarnak szállni a ferdeszeműek.
Érdekes lesz, bár olyan még nem volt, hogy gép fennmaradt volna...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Ugyan már. A CÖF ötezermillióval gazdálkodhat. Ki van csukva, hogy ennyi szarhoz ne találnának legyet is!
Inkább írnál az árvízvédelemről, te libsibolsi!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez a gyorsnaszád.

Előbb-utóbb mind lejön, ha nem is 1ben.
@Penivaldes:
Aham!
Ha valami konkrétumról van szó, egyben elhallgattok.
Ha az árvízvédelemhez nem ért, más mondok: Fábiánusz miért ír pl. a matematikáról?
Mert ott gyorsan lebukna a sok kamuzással. :-D
@Kara kán:
Inkább menj és matyizz a Piktor képre, ezzel az értelmes röfögéseddel, te mongolidióta...
@Penivaldes: Meg az sms! Két nap alatt odaér bárhová..állítólag Ausztráliába is kiment a legutóbbi!
@Kara kán: ne haragudj, de én nem emlékszem arra hogy Fab pl a gyűrűelméletről írt volna bármikor is. ennyit a matekról
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ...miért NEM ír...

Libsike!
Épp nézem annak a feltételezett gyilkosnak a fényképét, amely azt a liberális divattervezőt megölte.
Te vagy ő?
Lakatos, Lakatos... milyen név is ez? Már megint?
@Penivaldes: Mennyit ihat ez a kretén, ha ilyenek állnak össze neki? Csúnya szerrel él, le kéne már jönnie róla...
@Penivaldes:
Nem emlékszel? Nem is fog. A matematika nehéz lenne nekije.
@Penivaldes: Ottan ippeg ősz van, ha igaz..itt meg még tél, vezetünk, hurrá!
@Kara kán:
Há olyan keleties, mint a te neved.
Szinyorína kánkán.
Neman kankancsavo, nah ot sem a zeszeert szeretik meg a narancsdroidok sem :)
@Penivaldes: hát nem tudom. elég sok segglukat megszólt. talán ez a karika klán mégnem volt nevesítve, ez a bajatán? :-)
sziasztok, jó8 mindenkinek!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nekem is gyanús a fiú...szerintem ez egy nagy szerelem lehet Fabius iránt. :) csak tagadja a Kara:))
kurva lassú a net. felétek is? vagy most az analfabéla szekció van ügyeletben?
@Penivaldes: erre nem elég karakán... csak a csipkés bugyija nedvesedik... de az nahgyon:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én azért sajnálom, szegény itt Fabra izgul, az meg nem viszonozza.:))
persze Fabius is sajnálom ám!
@Penivaldes: Rendben nyuszó-muszó :) a homlokodról is :)
@félázsiai nagymagyar:
Tisztán és világosan!
"A Fidesz azzal próbálkozik, hogy minden bírálóját a „másik oldal” ügynökévé változtassa. Ez azonban PR-trükk. Amikor egy párt a kormány minden intézményét saját ellenőrzése alá vonja, és megtámadja a független igazságszolgáltatást, akkor már nem a normális pártpolitika világában vagyunk. Hanem olyan világban, ahol kétségessé válik magának Magyarországnak a léte a jog uralma alatt élő államként."
Tökös csaj!
Knosszinak, ha idetöri a rossz... Szóljatok neki.Legyen egy jó estéje.

"Úgy száll fel a Dreamliner, mint egy vadászgép"
index.hu/tech/2013/04/09/ugy_szall_fel_a_dreamliner_mint_egy_vadaszgep/

Simán le fogja pisilni a monitort:-)
@le Látó: homlokom??? atyaég ez egy új fetisizmus....
nyuszó muszó a jó édes szomszédasszonyod kétfarkú macskakölyke!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem, napok óta gáz a net. Éppen dúl a Kiber háború. Kína vs USA, Izrael vs Irán, Észak Korea vs Egész világ témában. Egy csomó ázsiai oldal elérhetetlen volt a napokban időnként ... sok európai meg atom lassú.
na én is megyek.
szegény Egér, Boli, Lelátó, és Nyúl és a többiek.
.)))
@komplikato: van itt összefogás...

libsik védik a nácikat:

"A BRFK megtiltotta a motorosvonulást. Jogvédők szerint a rendőrség lépése törvénytelen,
túl késő már az Adj gázt! betiltásához."

:))))

van egy diszkrét bája:)))))
@Kara kán:
Vagy cigány, vagy buzizsidó.
Én a kettő között nem tudtam választani, te sem könnyítetted meg a dolgom.

Egy biztos; az utókor nem a te nick nevedet fogja emlegetni, mint érdemben értelmes hozzászólót, ha... és ide írd, ami rád vonatkozik.

"Libsi-komcsi-neked ennyire tellik", nem játszik, érdemit röfögj, ha szabad kérnem.

Persze ne is fáradj, a felcsökkenés a Varánusz kommentelőinek színvonalára, felemésztené minden energiádat.

Nem magamról beszélek, csak... de ezt te úgy sem értenéd.
@Nap Pali: Nem a nácikat védik, hanem a törvényességet, amit viktorunk ismét felrúgott, azzal, hogy pintért utasította. :)

Ha nekem nem hiszel nézd mint mondanak erről a libsi jogvédők. :)
Ahogy elnézem, Rodeo nem lesz boldog a mai Real meccstől. :)
@komplikato: Kérelek ne haragudj! Miért rázod le azzal a kérdést - mert egy cigó megint gyilkolt -, hogy nem tartozik ide?
Mikor fog ide tartozni? Ha a te szerettedet gyilkolja meg? Csak úgy barátilag említettem meg ezt az esetet. (Nemi érdeklődésem természetesen nem esik egybe az említettel.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem dr.P.Sándor mögött is bajnai ál! igaz ő mögöte pedig dr.O.Viktor dicktátor....

nagy orgia ez !
@komissarlajos: "Lakatos József"

miért lenne cigányy????? rögötn ezt nyomod? hogy aki bűnöző buzi stb az csak cigó lehet... nem vagy te egy kicsit Rassz Pista ?

mongyuk vszínű dakota...
de minimum színesbőrű

de ezt nem illik észrevenni...
@Nap Pali: Jaja. Tényleg olvastad a mocisok közleményét az ügyben??? :)

"....Először is tisztáznunk kell, hogy az Élet Menete és az Adj Gázt! rendezvény nem egy időben fog megtörténni, ez egy sajtóferdítés Dési újságíró részéről. Mint ahogyan az a feltételezés is, hogy antiszemita megmozdulás lenne, hiszen rendőri felvezetéssel vonulnánk el a zsinagóga előtt, ezért úgy gondoljuk, senki sem érezheti magát veszélyeztetve. Nem vagyunk "náci csürhe"!

Viszont sértődöttek és csalódottak vagyunk, mert megint sérült a magyar jog, az ország vezetése ismét bűzlik a megfelelési kényszertől.

Egyébként nincs miért bocsánatot kérnünk, viszont elvárjuk a magyar zsidó közösségektől, hogy kövessék meg a magyar nemzetet, amiért prominens társaik a Szent Koronát "svájci sapkának", a Szent Jobbot "tetemcafatnak", a turult "gülledt szemű keselyűnek", a magyarságot "moslékzabálóként, sárban dagonyázóként", amiért a Horthy-szobrot meggyalázzák, és nem utolsó sorban azért, mert izraeli zászlókkal vonulnak fel Budapesten.
Sajnos a magyar zsidóság súlyos skizofréniában és Alzheimer-kórban szenved. Mert ha magyarnak vallják magukat, és a Magyarországról elhurcolt áldozatokra akarnának megemlékezni, akkor magyar zászló alatt kellene menetelniük, nem izraeli alatt, hiszen az az ország akkor még nem is létezett. Ez a menet nem a holokauszt áldozatairól szól, hanem egy Izrael állam melletti szimpátiatüntetés, amiért határozottan tiltakozunk!

Nekünk nem áll szándékunkban megbántani azokat, akiknek a hozzátartozói odavesztek a II. világháborúban, akár koncentrációs táborban, akár a fronton. Viszont a közvélemény figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy a mi generációnk nem felelős az akkor történtek miatt, mégis a mi adónkból történnek súlyos forint kifizetések jóvátétel gyanánt zsidó közösségek részére még a mai napig.
Továbbá arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a mi generációnk nem fog szégyenkezve, lehajtott fővel elmenni a zsinagóga előtt, ezt bármennyire is szeretnék.

Tudtommal a magyar kormány is ellenzi a "kollektív bűnösség" elvét, ezért véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy a zsidóság tovább szipolyozhassa a "szerintük bűnös nemzeteket".

Mi, magyarok sem élünk perrel vagy kártérítési igénnyel a tatárokkal, a törökökkel, Ausztriával vagy az oroszokkal szemben, pedig lehet, hogy több magyar lélek veszett oda ezen megszállások alatt, mint Auschwitzban.
Leszögezzük, mi nem vagyunk sem rasszisták, sem antiszemiták. Nem akarunk senkit gázkamrába küldeni, sem megfélemlíteni, sem elkergetni ebből az országból. De az itt élő kisebbségektől megköveteljük, hogy tartsák tiszteletben a többség értékeit, történelmi jelképeit, és nem utolsó sorban a törvényeit.

Úgy, ahogyan a kunok, jászok, svábok, tótok és megannyi kisebbség, akiknek nem jelentett nagy gondot beilleszkedni a többségi magyarságba, úgy, hogy saját identitásukat, hagyományaikat megtartották, de mégsem részesülnek jelenleg semmilyen kiváltságban.
Ezért úgy gondoljuk, ideje véget vetni a hazánkban élő, élősködő cigány és zsidó közösségek központi támogatásának. Ez az az indok, amiért a Szkíta Motoros Kör részt fog venni az Adj Gázt! rendezvényen, akkor is, ha azt Orbán Viktor diktatórikus módszerekkel betiltotta!

Úgy gondoljuk, hogy azon a napon a motorbiciklivel való közlekedés a KRESZ-szabályok betartása mellett Budapesten nem büntethető.

Üdvözlettel:
Szkíta Motorosok..."
@Nap Pali: Azért elég érdekes csuklós kutya: Navra mögött Pintér, Pintér mögött Lázár, Lázár mögött Szijártó, Szijártó mögött Szájer, Szájer mögött Matolcsy, Matölcsi mögött Orbán, Orbán mögött az Ország.... basszus, mint egy túlzsúfolt 6.20-as gyorsvonat...
"Nekünk nem áll szándékunkban megbántani azokat, akiknek a hozzátartozói odavesztek a II. világháborúban, akár koncentrációs táborban, akár a fronton. Viszont a közvélemény figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy a mi generációnk nem felelős az akkor történtek miatt, mégis a mi adónkból történnek súlyos forint kifizetések jóvátétel gyanánt zsidó közösségek részére még a mai napig.
Továbbá arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a mi generációnk nem fog szégyenkezve, lehajtott fővel elmenni a zsinagóga előtt, ezt bármennyire is szeretnék."

A nemzeti érzelmű kurva anyjukat!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bocsi. kifelejtettem... Orbán mögött Gyurcsány, Gyurcsány mögött Mesterházy, Mesterkázy mögött Bajnai, de Ő Orbánig elér... szóval szép libasor:-)
@komissarlajos:
MINDEN férfi potenciális gyilkos, hiszen az elítéltek között túlreprezentáltak. Az már csak hab a tortán, hogy azon belül melyik rasszba tartoznak. Eleve defektesek, mert hiányzik a tökéletes XX kromószómájukból egy darab. Potenciális bűnözők e miatt a fogyatékosság miatt.
Na: ez hogyan esett?
@rodeo36: Remélem, hogy a bajorok és a dortmundiak összekerülnek, a mázlisták! Lesgóllal továbbjutni, hát..Drogba gólja mekkora volt!:-D
@komissarlajos: "Miért rázod le azzal a kérdést - mert egy cigó megint gyilkolt -, hogy nem tartozik ide?"

Azért sötét barátom, mert NEM TARTOZIK IDE? Mert nem ez a téma? Mert direkt floodolsz, trollkodsz, szemetelsz?

"Mikor fog ide tartozni?"
Akkor wazzeg ha ez egy kriminalista blog lesz, vagy a zsarumagazin blogja lesz vagy ha BÁRMI köze lesz a blognak a témához, mert most NINCS.

"Ha a te szerettedet gyilkolja meg?"

Ez egy ÉRV??? Akkor SE lenne semmi köze a témához és k*rvára mindegy lenne cigány, fehér, néger vagy kínai az elkövető, mert kibelezném ...
"Leszögezzük, mi nem vagyunk sem rasszisták, sem antiszemiták."

és:

"- ideje véget vetni a hazánkban élő, élősködő cigány és zsidó közösségek központi támogatásának."

Óriási szerencse, hogy ezek a szardarabok nem rasszisták! Mi lenne, ha...
DEMOKRÁCIÁBAN egyébként a náci felvonulás elé tömeg áll, élén a püspökkel (Prága) vagy a ME részt vesz a tiltakozások (mint Gyurcsány a Hollán Ernő utcai jegyiroda előtt)
És nem a Parlamentben dicsekszik azzal a ME, hogy BÁRMIT megtehet, és akár a Rendőrséget is utasíthatja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És jól is teszik! A törvényeket kellene normálisan kitanyálni, nem ecceri kormányzói tiltásokkal élni, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom, hogy OFF, de nekem valaki FB-n átküldte a motorosok útvonalát és MARHÁRA nem volt benne a Dohány utca. Akkor most titok volt, hogy arra vonulnak? vagy az már a zsinagóga előtti vonulásnak számít ha jóval odébb elmennek egy utcán? vagy mi van? /OFF
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tisztelettel emlékeztetlek - általad tán nem ismert, tanult, súlyos igazságtalanságra: a Budai Nagy Antal féle patasztlázadásra.
Azért is tiltakozzatok! (Barmok)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, most húzz el a pics@ba, jó? Linkeléseidet megszoktuk, de ez több an(n)ál!:-(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ja hogy már az is baj ha elolvashatod a másik fél hivatalos közleményét??? :)
@komplikato: Azon kívül egy hernyó módon gyáva vagy! Mert akkor kibeleznéd? Most miért nem?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a dortmund -én útálom őket- les góllal az uccsó egy nagy lószar volt a játékvezetők részéről a Málaga megérdemelte a győzelmet a "nagydortmund" egy kalap szart sem ért, a galatasaray ragyogó mint mindíg...és küzdenek mint egy gőzhenger itt a különbség a Ronaldo és a Messi között a Ronaldo focizik élete árán is míg a Messi ki van szolgálva 10 másik hülyével és ha sikerűl berúgja...így könnyű és el sem fárada barca olyan kurvastílus

brühühühühü

a nap meccse a Málaga volt és a szemét lesgól...ott zokogott a szerencsétlen a végén vígasztalhatatlan volt és igaza is van...kibaszás
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sz@rok a hivatalos közleményre..linket nem kell elolvasnom, de ezt kénytelen voltam..
@komissarlajos: Az lehet, de veled ellentétben én MAGAMTÓL vagyok hülye. :)
@rodeo36: Még játékvezetőket, minden sarokra és yardra! :-(két méterre állt a barom..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nyugi nincs itt a világvége. Én is sok mindenre szarok mégis van, hogy elolvasom. :)
@komissarlajos: Kellőképpen távol tudom magam tartani érintetlenség okán, hogy ne érzelemből, hanem HELYESEN gondolkodjak, azaz nem játszhatok ISTENT. Persze lehet gyáva vagyok és azok a bátrak akik istennek képzelik magukat, de nekem rémlik, hogy az ilyen arcok már kellő gyakorisággal megmutatták mire képesek ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod, én általában a véleményemet írom le, linkekre hivatkozva..de ezt nem kellett volna mégsem tán!
Kissé sok(k)olt ugyanis..a tény, hogy ilyenek is léteznek, sőt, vonulnak, sőt, nyilatkoznak!
@komplikato: Az már kifejezetten eredmény, ha a páciens belátja, hogy hülye. (Bár pszihiáterek mondják: ha a beteg nem tiltakozik a minősítés ellen, akkor nagyobb baj is előfordulhat.)
Miért hazudik a Navra? Mert ezért fizetik! Hogy tisztességes ember nem szokott hazudni? Ez igaz! De Navra sohasem tartozott a tisztességes emberek közé. .
@komissarlajos: és ezt olvastad már??? :)

Idősgondozásra tanítják a munkanélküli romákat

www.haon.hu/idosgondozasra-tanitjak-a-munkanelkuli-romakat/2237814

MAI MESE

- Csókolom, Marika néni! Én a Kalányos Luszeszita vagyok. Engem rendeltek ki a Marika néni mellé, idősgondozónak.
- Hát… én a színkatalógusból nem épp téged kértelek, de… ha már itt vagy, gyere be! Mikor szabadultál?
- Kalocsáról fél éve, otthonról meg fél órája.
- No, ez derék! Kérsz reggelit?
- Igen.
- Akkor csinálnod kell. Tudod, ezért vagy te a gondozóm. Aztán a tanfolyamot elvégezted-e?
- Hát… levelezőn.
- Azt meg hogyan?
- A Start programtól írtak nekem egy levelet, hogy elvégeztem.
- Be se kellett járni?
- Áh, úgyse tudtam volna. 6 gyerek mellett nincs nekem időm másra.
- Rám se?
- Nem nagyon. Na, kéri azt a reggelit?
- Kérem.
- Na, akkor tessék szépen mondani, hol a kenyér?
- A kenyértartóban.
- Megvan! És a vaj?
- A vajtartóban.
- Stimmel. És az aranyláncok?
- Az is kell a reggelihez?
- Nem, az a csávómnak, a Rómeónak kell, aki kint várakozik. Mondtam neki, hogy nem kell megszurkálni a Marika nénit, magától is odaadja majd…
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A libsi jogvédők nyilatkozatát nem olvastad??? Tudod Magyar Helsinki Bizottság, Társaság a Szabadságjogokért és társai.

index.hu/belfold/2013/04/09/a_rendorseg_megtiltotta_a_motorosvonulast/

Meg aztán legalább annak örülhetünk, hogy horogkereszttel, vörös csillaggal, stb. továbbra sem lehet vonulgatni mert viktorék ismét be fogják tiltani május 1-ig.

Szóval nézd a jó oldalát a dolgoknak.:)
@komplikato:
„Azóta valami rinocéroszbőr implantot ültettél az eredeti arcod helyére, hogy ez a kis példamondat így pofabőr átizzás nélkül kifért a szádon?“ (Ez a blogból van idézve, mielőtt a hülye fejeddel magadra vennéd.)
Ki itt az Isten, te agyalágyult? Ki képzeli itt magát Istennek? Tán te, hibbant lütyő?
A te arcaid vannak a sötétben, bújkálva mint a 19-es ellenforradalmárok. kunbélák, stb... stb...!
@komissarlajos: Ó ez még semmi, több évtized után kezd derengeni, hogy részlegesen autista is vagyok. Elég furán forognak nálam a fogaskerekek.

Viszont még mindig azt gondolom, hogy egy bűnözőre a törvény teljes szigorával kell lesújtani TELJESEN függetlenül annak felmenőitől, bőrszínétől, vallásától, stb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gyanítom ott hamarosan
„esemény“ következik be!
@komplikato: Erről a szintről tudnánk egymással beszélgetni! Nem sértegetni akartalak. Viszont, jó éjszakát!
Van egy emlékem. Gyurcsányt azért fogták perbe (vagy próbálták) mert állítólag utasította Gergényit, vagy Benét. (2006-ban, amikor az ártatlan Bp.-et feldúlók véletlenül kimentek a szeptemberi 23-ai éjszakába.) TV-t nézve ott történtek bizonyos dolgok...
Most valaki letiltott egy meg sem indult menetet.
De ki fizette a révészt? (2006-ban?)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Eddig se vóttál úúútálatos, de mostantól mégúccse!
Ezt a vidiót ugyan láttam mán, de mint elmeroggyant repülésbuzi, bármikor megnézem sokadszorra.

Azér egy ekkora vassal akrobatikázni... hááát...

A gépész tudása nem semmi, de ez az egész inkább a vas tudására van kihegyezve.
Ez a madár újraírja az utasszállító gépek mikéntjét. Kompozit cucc, száműzve belűlle a nehéz hidraulikus rendszereket, űrtekknikkális cockpit, etc-etc, nézz utána ha érdekel.

Gyönyörű!
Elektronyos benne minden, ebből van ippeg a baj. A lítium-ion akksik melegednek mint a dög, füstőnnyek és sajna ezért vannak a földre parancsóva. Az ANA állította eddig a legtöbbet hadrendbe ( All Nippon ) és a sors fintora, hogy japán cég szállítja a Boeingnek az akkukat a géphez.

Szóval a jó édes anyját a navracsicsnak!!
@Knósszosz: cum trucc,csak, hogy tuggy

IL18 Zöldfoki szigetek reptér, mindkét vége az Atlanti Óceán!!! és a hossza adott, nem a leghosszabb a sziget mérete megszabta
Athen az Akropolis miatt minden gép sokkal kurflisabban kell felszálljon mint ez a nagy griffmadár...pedig nincs is bennük űrtechnika, ha nem így csinálják, akkor az Akropolis rombolódik és a szerződésük szétszaggatódik, 270 fok körüli és nem ilyen 60 fokos szög mint ezen a filmen

egyébként van egy határszög amin túl felszálláskor nem illik bedönteni a gépet, mert a korlátozott tolóerő (vagy húzó) azt eredményezheti, hogy mint egy csúszdán a gép szépen lesiklik és becsapódik mint Mari néni mikor 35 évvel fiatalabb legényt akart és kiderűl a násszobában hogy az csak a fiúkat szereti

brühühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

igen, láttam mert otthagytam a Real meccset, felbosszantott bár a Ronaldo második gólját is láttam

ezért lesz -nemsokára- automatizálva a gól és környéke

brühühühühü

és még annyit jegyezz meg, minden gép harci gépnek készűl és csak az utasok miatt repűlnek kisasszonyosan, meg néha a cargo miatt de egyébként ennél sokkal többre is képesek kell hogy legyenek
@Knósszosz:

és még annyit jegyezz meg, minden gép harci gépnek készűl és csak az utasok miatt repűlnek kisasszonyosan, meg néha a cargo miatt de egyébként ennél sokkal többre is képesek kell hogy legyenek

brühühühü
@rodeo36: Mondjuk a csúcs reptér az ez szerintem. :))

youtu.be/EfAw8ulhTiQ
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a kisgépekre méretezetteken nem, a többit ismerem de ennél többet is, A Kai Tak Hong Kong-ban na az az igazi pilótavizsga

brühühühü
@rodeo36:
Háá, Szia Rodi!
Nahátakkor, ha mán Zöld-foki Köztársaság, akkor egy szép adalék repülésileg;
haverom szerelő Ferihegyen, ő mesélte, hogy a Travel Service (Cseh) gépei, a sznob büdös gyökér milkósokat röptette Rió(!)ba, úgy, hogy leszállt megszívni a púpot a grün szigeteken.
Miért? Hát mert 737-es vasakkal tolták a BUD-Rio desztinációt (igaz 800-asokkal), viszont azok annyi kerót nem tudtak vinni magukkal, hogy elég legyen! Szép, mi?

Nem tudom, hogy viselte a sok tapló a hosszú utat, az tény, hogy már Ferihegyen a csőben összevesztek és anyázták egymást a hatvan dekás aranyláncos barmok, volt, hogy a kapitány lejött a gépről és benyögte az unalmast; ő fel nem száll ezekkel a köcsögökkel. Namármost, a repülőn nincs pardon, ott a kapitány az isten, még ha a cáratyuska szennyezi a fedélzetet, akkor is.
Hallottam szép történeteket, csak nem publikusak egzisztenciális okok miatt.

Atényben addig volt gond, míg a régi repteret használták. Az közvetlenül ottan volt a sűrejibe Athénnak, pont Glifáda mellett ami Athén riviérája, az iránya észak nyugat volt, szóval a Propolisz ipeg útba vót, jaja!
Mosmá a Venizelosz kívül esik ezeken a dolgokon, a Likavíttosz hegyecske se zavar be a madaraknak, arrébb van Marathón irányába, vagy 40 kilametter Aténytúúl.

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez rollerpálya gyerekeknek oda nagy gép nem jár csak az orvos meg a egyéb utasok max 10 személyes gépek

brühühühü
@rodeo36:
Ez igaz!
Plö, a TU-134-es eredetileg bombázónak gyártatott vala, aztán lett belőle utasszállító.
Az eredeti verzióinak az üveg orra a bombázótiszt kikacsintója volt, egykoron.
A MALÉV-nak is voltak még átlátszó nózijú madarai ebből a típusból, jaja...
@Knósszosz:
mint látod régen voltam Athén-ban...a pilota tényleg teljhatalmú, és az jó is...amikor Nigériában hiába vártunk a gépre már 2 napja, láttuk, hogy repűl ott egymagasan a toronyba rohantunk és kértük hívja fel, hogy vagyunk 3-an akik el akarunk menni BRITISH AIRWAYS volt, szó nélkűl leszállt pedig teljes repülőmagasságban volt és elvitt bennünket Londonba onnan már könnyebb volt

volt alkalmam orosz katonai géppel menni aminek a közepén egy hatalmas aggregát volt lekötözve, hátúl szálltunk be a rampáján, és oldalt ültünk, amikor már másodszor futott neki (légcsavaros) akkor kibontottam a Johnny Walker-t, hogy má pedig józanúl nem akarok

de nem volt gond...kicsit billegett és gyorsan ki kellett kerűlnie az Atlanti Óceán fölé mert a szárazföldön a gerillák voltak és vártak bennünket betárazva...ez csak egy műszaki szemle okán volt, a helyzetre jellemző hogy 3 napra a hotelban nem volt villany és fejenként kaptunk egy liter vizet palackban fürdésre és ivásra...én szeretem a kalandokat és a kalandok is engemű

brühühühühü
@Knósszosz: ja és hozzátenném az előzőhöz, hogy trópusi nyár volt éjszaka 38 fok-kal

brühühühü
és jég sehol csak legyező és a szál is elfelejtett fúni pedig 30 valahány km-re voltunk az Atlanti-tól
@rodeo36:
-:))))
Bazmeg, téged nem lehet überelni!!
Amúgy a Kai Tak az tényleg firnyákos, meg láttam Santiagó-ba leszálló 360 fokos magasságvesztéssel "becsapódó" A 300-assat, de ez azért ott van a topp-toppján:
www.youtube.com/watch?v=c-SQBgea0oA

Barajas-José Martí, az Kőbánya-Kispest Kunszetntmiklós unalom ehhez képest!
@rodeo36:
Wiszki melegen... böeeeee
@Knósszosz:

a Barajas-t kellene ismernem, de élményem az, hogy még felszállás előtt fél órával befejezve a búcsút 16 korsó 21 fokos sört döntöttem magamba...és még a gépen is rendeltem úgy hogy a Barajas-ra leszállásra nem emléxem ,mert a stewardess ébresztett hogy kiszálló

brühühühühü

whyskey melegen amikor utolsó kenetnek akartam ahogy az az öreg kotlós megpróbált ellibbenni...mindenféle gondolataim támadtak
@Kara kán: Az a "gyilkos" majdan gondatlanságból elkövetett emberölésért fog felelni. Az áldozat homoszexuális volt. A selyemkendő a nyakán a "fojtogatós szex" kelléke. Túlságosan meghúzta valószínűleg a sálat. Ilyen van, az önakasztások egy része is extrém szex következménye.
@Knósszosz: "Elektronyos benne minden, ebből van ippeg a baj."

Na ugye, ugye. Maradtak vóna a jó öreg gőzgépnél.
@épészmérnök: ráadásúl -úgy tűnik- fizetett partner volt aki szakember ebben vagy már csinálták korábban...sajnálatos módon ez elég gyakori élményszerzés és veszélyes mindkét fél tudja

én nem is büntetném meg -ejnye bejnye- mert azt nem lehet kiszámítani hogy ha folytogatok valakit annak kérésére mikor élvez és mikor hal bele...ha ismerted Carradine-t aki filmszínész volt szintén ilyen helyzetben találták meg felakasztotta magát a besétálós ruhásszekrényében....már hallgatnak róla...is

brühühühühü
@épészmérnök:

azért ez a 424-es lehorgonyzottra emlékeztet engem...de szerinted fel is szállt? gőzturbinával hajtott űrrakéta?

brühühühü

esetleg csúzli
@rodeo36: "ráadásúl -úgy tűnik- fizetett partner volt aki szakember ebben vagy már csinálták korábban" - valóban, a sajtótájékoztatón említették, hogy ismerősök voltak, és gyakran járt fel az egyébként extentricizmusáról híres elhunythoz az illető.
@rodeo36: Verne Gyula a megmondhatója :-)
@épészmérnök: excentricizmus - inkább hagyom a fenébe az ilyen bonyolult szavakat.

Szegény feje, szokatlan dolgok iránt vonzódó művészféle volt, a visszaemlékezések szerint kedves és tehetséges ember. Isten nyugosztalja, ha van.
Ez pedig a Szolidaritás kitelepülése Zircen, tegnap.

www.facebook.com/media/set/?set=a.511913672177490.1073741825.259507574084769&type=1

Ők felemelték a feneküket a székből. Sok hasonlóképpen elszánt ember kellene melléjük. És aki le meri fitymálni őket, azt előre is elküldöm a halál retkes fülére. Én szóltam!
A "felfüggesztett" kávé.

Egy barátommal betértünk egy kis kávéházba. Miközben leadtuk a rendelést két vendég lépett be és ment egyenesen a pénztárhoz.

www.youtube.com/watch?v=m8WfdhMhWWU

„ Öt kávét kérünk. Kettőt magunknak és hármat felfüggesztve.”
Kifizették a rendelést, fogták a két kávét és elhagyták a kávézót.

Mi az a „felfüggesztett? - kérdeztem a barátomtól.
Várj egy kicsit és meglátod. – válaszolta.
Ismét bejött néhány ember.
Két lány kért egy-egy kávét, fizetett majd távozott.
Ekkor három ügyvéd lépett be.
Kértek hét kávét. Hármat saját részre és négyet felfüggesztve”.
Amíg azon töprengtem, mégis mire szolgálnak ezek a „felfüggesztett” kávék, élveztem a kellemes napos időjárást, és gyönyörködtem a kilátásban, ami a hangulatos térre nyílt.

Hirtelen, egy kopott ruhákba öltözött, koldusnak látszó férfi lépett az üzletbe, és kedvesen a pincérhez fordult.
„Van egy felfüggesztett kávé a számomra? „
Ekkor megértettem.
A vendégek előre kifizetnek egy vagy több kávét a saját fogyasztásukon kívül, amelyet megkaphatnak azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy saját zsebükből vásároljanak maguknak egy meleg italt.

Ez a kezdeményezés Nápolyból indult útjára és terjedt el a Világ számos országában. Néhány helyen nem csak kávét, hanem szendvicset vagy akár egy komplett étkezést is előre lehet fizetni.

(fordításért köszönet: Iren Farkasnak, közzétette: Gini Papp)

En felajanlok,elsok kozott a boltjaimban,ahol kavekat is forgalmazunk.Naponta boltonket 3 kavet vagy meleg teat,melle Forrnetti peksutemenyt.
bolt.londonimagyarok.hu/
(Szabo Laszlo)
www.youtube.com/watch?v=m8WfdhMhWWU
@épészmérnök:
érdekes, a Nautilus elektromos, a Hold rakéta meg gőz hajtású?

a "gyula" nagyon nagy

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
16.32 Habonyt Orbán valószínűleg beregisztrálta havi 1000.-Ft-ért "háztartási alkalmazottként" hiszen a személye körüli tisztogatásokat végzi.
Ennyire meg csak fussa neki az "adózott jövedelméből"
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hát ez jó! Orbán nem csak az MNB-be tette bele a jobb mancsát, hanem a külföldi tulajdonú bankok ügyeiben is könyékig akar kotorászni? Na, ha eddig nem ment el tőlünk az anyabankok kedve, majd most! Ez kell egy egyébként is zuhanó gazdaságban.
Ezek TÉNYYLEG államcsődre játszanak?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Írtam már, hogy szemét ócska stricinek tartalak?
Mert ha nem, akkor most pótolom a hiányosságot.
@kekex:
Hát megmutatja, hogy van egyre jejjebb és lejjebb. Ráadásul a kisnáci idézeteit szép hosszan benyomja, úgy látszik nem értette, mit mondott Fabius neki...
Na fidesznyikék a budapesti taxis piac átjátszását is szépen tető alá hozták. :(

"Önök valamiféle indirekt létszámkorlátozást kívánnak megvalósítani az autókra vonatkozó előírások szigorításával, ami fából-vaskarika, egész egyszerűen lehetetlen, tehát hazugság.
A gépkocsikkal kapcsolatos szigorítások teljesítése csupán anyagi kérdés, tehát ezek a létszámot nem korlátozzák, viszont korlátozzák azoknak a körét, akik képesek taxi-gépkocsit üzembe helyezni és üzemben tartani. A budapesti taxi piachoz jelenleg két olyan befektető is köthető, akik külön-külön is százmilliós-milliárdos nagyságrendű pénzek fölött diszponálnak. Ezeknek a befektetőknek, - vagy bármely megfelelő nagyságú tőkével rendelkező másiknak – semmilyen gondot nem fog okozni az alapvetően pénzügyi nehezítések teljesítése. Ezzel szemben a már piacon jelenlévő-, és a korábbi évek szabályozatlanságának köszönhetően gazdaságilag legyengült, tartalékait felélt, sok esetben eladósodott egyéni vállalkozó jelentős része nem fogja tudni teljesíteni a feltételeket. Ennek megfelelően nem megalapozatlan az a feltételezés, hogy a gépkocsikra vonatkozó szigorítások valós célja az egyéni vállalkozók kiszorítása a piacról, bebiztosítva ezáltal néhány befektető térnyerését. Hogy ez nem légbőlkapott, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a gépkocsivezetőkre vonatkozó követelményekkel a rendelet még érintőlegesen sem foglalkozik. Ha a cél valóban az indirekt létszámszabályozás volna, úgy a rendeletalkotó a pályára kerülés személyi feltételeit szigorítaná.
A rendeletalkotó nem bíbelődik ilyesmivel; egy a szolgáltatói szektort különösen sújtó gazdasági válság kellős közepén, pénzügyi, gazdasági akadálypályát állít föl, jellemzően egyszemélyes mikrovállalkozások számára, teljesíthetetlen szintidőt követelve.

Kevésbé diplomatikus megfogalmazással élve, Önök a beterjesztés megszavazásával a budapesti taxi piacot néhány befektető kezére játszák át."

hallotaxi.hu/index.php?pg=news_4_3475
@kekex:
Az egész "írói munkásságodon" alapul a véleményem, de a tegnapi 23.01-es cigány "vicc"
az oka. Nem röstelled magad? Van azoknak a szerencsétleneknek rengeteg bajuk anélkül is, hogy keltenétek ellenük a hisztériát.
Már az is baj, ha tisztességesen dolgoznak, és nem lopásból próbálják megakadályozni a gyermekeik éhhalálát?
Titeket ismerve: baj. Hiszen csupa tisztességes, dolgos, családszerető, iparkodó MAGYAR embert (és gyereket) öltek meg egy az "elvbarátaid"
Szemét náci állat vagy!
@kekex: megmutatta, hogy ellenállás nélkűl fel lehet venni a tartalékból 1 milliárd ajrót, felvette, 900 milliárd magyar forint, nyoma nincs mire bassza el, de már az MNB-ben nincs további felvételek jönnek még van pont egy évük, addigra üres lesz a kassza és akkor már nem is akar majd győzni senki mert mit tud csinálni? (gondolja a cigó görbelábú)

hát lámpavasra baszni a bagázst és elkobozni mindent amijük van és megkeresni az elrabolt immáron 37000 milliárd forintot ami növekedni fog havonta nagy léptekkel

brühühühühü
@kekex: Akkor ha jól látom, most lenáciztad saját magad??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ennyi esett le? Akkor még hülye is vagy. Csak folytattam a szöveget, de közben érkeztek más hsz-k is.
A jövőben tartsd magad Fabius kéréséhez, és CSAK LINKBEN nyomd be a náci szemétségeidet, ez vonatkozik a "viccekre" is! Ígérem, nem fogom őket megnyitni. Ha nem náci, hanem értelmes dolog, akkor úgyis megjelenik más forrásból is.
napindító:

Munkaéveik felét már letudták, és egyre világosabb, hogy valamit kezdeniük kell magukkal, ha időskorukban is meg akarnak élni. A nyugdíjrendszer 2040 körül az összeomlás közelébe kerülhet ugyanis. Nagyjából ezzel szembesülnek a mai negyvenévesek. A hvg.hu nyugdíjsorozata.

hvg.hu/gazdasag/20130410_Nyugdij_egy_szivroham_vagy_a_Joisten_segi

Külföldre költöztethetik az időjárási portálokat
Akár külföldre is költöztethetik az ismert hazai meteorológiai portálokat a tulajdonosok az új meteorológiai törvény miatt - írja a Napi Gazdaság.

hvg.hu/itthon/20130410_Kulfoldre_vihetik_a_hazai_idojarasi_porta

Kétezren kapnak földet az államtól

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ketezren_kapnak_foldet_az_allamtol.550331.html
Ez egy elég alapos elemzés:
hvg.hu/itthon/20130409_Betilthate_Orban_Viktor_adj_gazt
A szkíta motorosok bejelentették, hogy mivel aznap nem tilos motorozni, akkor nem rendőri felvezetéssel, de mégis csak megcsinálják a vonulásukat. Most már csak az "hiányzik" hogy Orbán a "kiállása" alapján csatlakozzon az élet menetéhez - őt nem hajthatnák el, mint Kövért!
@kekex: betilthat e dr.O. Vicctor tüntit?

beeeeeee beeeeee beeeee

amugy látod hogy beeee, hisz dicktatúra van ! dr.O.Vicctor a dick
@kekex:
Csak a megjelenő "igények" elé mentek. A kötelet is odakészíthetnék...
...az emberek több mint fele, 55 százaléka a kormány bukását akarja, összesen 25 százalék akarja a maradását, és további 20 százalék bizonytalan. Mint mondta, a demokratikus ellenzéknek nagyjából 1,8 millió támogatója van, "2 millió 400 ezerrel nagyon lehet már nyerni", vagyis a bizonytalanok közül 600 ezer embert kell meggyőzni, s "ez nem kivitelezhetetlen".

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: lehet nehezíteni az ellenzék dolgát, de nem lehet gyökeresen szembemenni a választók akaratával.
nol.hu/belfold/gyurcsany__a_remenyvesztettseg_a_legnagyobb_problema
@Nap Pali:
Teljesen legálisan tilthatja be, mert volt annyi esze, hogy ehhez előbb megteremtette a jogi lehetőséget (ezt vesézte ki a Hvg). Egyébként a 47-es békeszerződésre hivatkoznak indokul.
@Nap Pali: Te most igen jó helyen kapizsgálsz.:) Innentől kezdve viktorunk bármilyen korábban engedélyezett utcai rendezvényt kézivezérléssel betilthat majd.
@kekex: Tévecc. Jogilag már nincs rá lehetőség mert a határidő után, törvénytelen módon léptek. Amúgy olvasd el a nemnáci libsi jogvédők érveit, ha nekem nem hiszel :)

"A Helsinki szerint is törvénysértő, hogy öt nappal a bejelentés után tiltotta meg a rendezvényt a rendőrség, holott erre csak 48 órája lenne. A Helsinki úgy tudja, a rendőrség a náci szervezkedést tiltó párizsi békeszerződésre hivatkozik. Szerintük viszont erre nem lehet hivatkozni ebben az ügyben, mivel a nemzetközi szerződés által lehetővé tett tiltási okokat a jogalkotó nem ültette át a magyar jogba."

index.hu/belfold/2013/04/09/a_rendorseg_megtiltotta_a_motorosvonulast/

Van még kérdésed??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lexarom mit tilt be...

jósolom és kívánom neki a főtér dísze legyen...
kár hogy nem ledes ... akkor fényt is adhatna, lenne vmi haszna
@kekex: Az meg már csak hab a tortán, hogy a rendőrség indoklását bizonyos részeiben a MAZSIHISZ diktálja a fakabátoknak. Másképp szólva, derék kiválasztottaink már a rendőrséget is nyíltan irányítják. :)

t7.hu/0e1r-rendorsegi-hatarozat
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Eltekintve attól, hogy mérhetetlenül gusztustalannak tartom a náci motorosok zsinagógánál való benzin-égetését, és nem fogok soha könnycseppet hullatni értük komolyabban, a felvonulásuk ilyen módon való betiltása engem is felháborított. Mert ma a náci motorosok, holnap egy Orbánnak nem tetsző másik tömörülés.

Aki jogállamot akar, annak akkor is figyelemmel kell lennie a jogállami normákra, amikor vele egyet nem értő embereket súlyt a törvénytelenség.

Ismersz, tudhatod, hogy ha lángolna előttem egy náci, le se vizelném, hogy eloltsam, de ez egy egész más kérdés.
Ritkaság, hogy valamivel az utolsó vesszőig egyetértek: ez az!
orulunkvincent.blog.hu/2013/04/09/matolcsy_gyorgy_kuldetese
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vicces ez, amikor a kérdőjelet odarakják a cikk elejére, sugallva valamit, aztán beidézik a közleményt, amiben törvénytelenségről szó sem esett.

"Rendezvényüknek az „Adj Gázt!” címet adták, amely félreérthetetlenül utal az Auschwitzban mérgesgázzal meggyilkolt több mint négyszázezer honfitársunk kínhalálára, s egyben felhívást jelent a rémtettek megismétlésére. Tervük tűrhetetlen, szégyenteljes támadás, amelyet egyetlen pillanatig sem tűrhetünk el.
A MAZSIHISZ felszólítja a hatóságokat – ha valóban, s nem csak szavakban kívánják garantálni a magyar zsidóság biztonságát –, hogy MINDEN RENDELKEZÉSÜKRE ÁLLÓ ESZKÖZZEL* akadályozzák meg a menet megtartását."

*kiemelés tőlem

A rendőrségi határozat Viktortól Pintérnek adott parancs után született, és ahogy a húkáoszban is kiderült, a rendőrség jelenlegi hierarchiájában kizárólag a legfelsőbb vezetőktől fogad el parancsot. Nem kell a MAZSIHISZ-re kenni Orbán sarát. Talán legközelebb majd nem tapsoltok neki szakadatlanul.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
index.hu/belfold/2013/04/09/nemzeti_motorosok_nem_ugy_gondoltuk/
"A főmotoros kifogásolta, hogy náci csürhének titulálják őket, mint mondta, soha eszükbe sem jutott, hogy ha rendőri felvezetéssel elmotoroznak a zsinagóga mellett, az valakikben félelmet kelthet. A felvonulás betiltását tudomásul vették."
Hehe!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tehát a tisztességgel és a becsülettel azonosítod a Mazsihiszt. Nem teljesen értek egyet (eléggé szervilisek), de nagy vonalakban igen.
@nemecsek ernő áruló: "Nem kell a MAZSIHISZ-re kenni Orbán sarát. Talán legközelebb majd nem tapsoltok neki szakadatlanul."

Neked nem elég beszédes, hogy egy Mazsihisz közleményből, pár napra rá, szó szerint kerülnek át mondatok egy rendőrségi határozatba??? :)

Ettől függetlenül, annak örülök, hogy te is átlátod milyen veszélyeket rejthet a jövőre nézve az, ha viktorunk kézivezérli a rendőrséget. Ma a "náciknak" kikiáltottak, holnap ki tudja kiknek a rendezvényét tiltja majd be viktátorunk. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A MAZSIHISZ levele max egy plusz indok volt a rendőrség kezében, amire szabad volt kenni. De ha Viktor parancsa nem érkezik meg, nem tettek volna semmit. Tavaly is volt MAZSIHISZ közlemény, akkor mégis leszarták. Arról miért nem írnak a kedves kurucok?

Láttam én mindig, hangoztattam is mindig, csak te nem akartad észrevenni valamiért.
@kekex: mindig is csíptem ezt a szempillarebegtető szélsőségességet....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most nem állok neki keresni, mert lusta vagyok, meg termelnem kell a GDP-t, de kizártnak tartom, hogy az első rendezvényre ne lett volna szavuk.
@Nap Pali: Áááá semmiképp. :) Meg ugye Ózdon sem élnek dakoták. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

farkasjuk 100 % színesbőrű

amugy nem a neve lakatos... hanem a foglalkozása...
- Miért hazudsz, Navracsics?!
könnyű kérdés:
- Ezért kapja a fizetését.

A pénz beszél, a többi csak süket duma. Ezért hazudtak a választás előtt, a választás alatt, és ezért hazudnak most, a választás után (és a következő választás előtt) is. Ezért hazudik a többi párt is.

És amíg erre a cirkuszra van vevő is (jelenleg a választók kb 95%-a), addig nem is lehet elvárni, hogy másként cselekedjenek.

Ennek pedig nyoma nincs... evvan. A választók 95%-a így azt kapja, amit választott.... az 5% pedig tartsa a pénzét külföldi számlákon devizában. Ahogyan én is.

És akkor tud röhögni a műsoron.

Ahogyan én is.
@nemecsek ernő áruló: Mondjuk én úgy vagyok vele,hogy ha akarnak vonulgassanak,de azért ne az Élet Menete időpontjában és közelében.
brééé king:

Szegény Teslát is leamortizálják ezek az idióták:

Széles bejegyzésében azt írta, Tesla munkásságát hihetetlenül tiszteli és egy szellemi óriásnak tartja, de szerinte az "energia kicsatolásában" ott tévedett, hogy ezt nagy feszültségen akarta megvalósítani.

index.hu/gazdasag/2013/04/10/energiacella/
@kifordított nagyanyó: Nem kezdek, mindig is így gondoltam.

Egyébként felőlem is vonulgassanak, sosem azzal volt bajom, hogy vonulgatnak, hanem azzal, hogy letagadják a nyilvánvalót - tudniillik, hogy nem véletlen az "Adj gázt!" áthallás.
Navracsics nem hazudik, navra csupán informál. Informálja azon réteget, aki csak az ő általuk kezelt médiát olvassa. Amit beszél, nem ütközik semmivel, mert a nép, az istenadta nép nincs tisztában másik verzióval. Sőt! Nincs is másik verzió! Egy az igazság, egy a párt! Rezsicsökkentés wazzze! Az a lényeg! Senkit sem érdekel az erkölcstan, a GDP, az államadósság, a munkanélküliség stb...Ha aszondják minden fasza akkor minden fasza!!
Úgy látom a nemzet állítólagos lelkésze sem akar kimaradni a cirkuszból, bár inkább égessen a gyehenna, mint hogy Hegedüs inkvizítor legyen a lelkészem:

„Antibolsevista és anticionista népgyűlést” szervez ifjabb Hegedűs Loránt május 4-re. Budapesten ezen a napon kezdődik a Zsidó Világkongresszus közgyűlése, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

nol.hu/belfold/ifjabb_hegedus__anticionista__tuntetest_hirdet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát ja! Szalacsi-Széles Sándorgábor még a vízbű is kivonnya a Zoxigént. Ée Orbán duplán nyeri a választásokat tizötöddel. Hülye!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Matolcsy-Tesla pedig a gazdaságból az összeses pízt. Oszt mehetünk majd egy marék kagylóval, vagy kaviccsal lapostévét venni a Coop-Electrohazába:-)
Pl. itt az egyik nagy varázslat
Csiribí, csiribá, Matolcsibá sámánbotocskájával legyint, oszt huss...

"Így tűnt el 2600 milliárd forint"
index.hu/chart/2013/04/10/igy_tunt_el_2600_milliard/
ennyi:

Meglepte a német tévét a magyar tiltakozás

A ZDF adatai szerint a Logo! című gyermekhíradót sokan nézik, a műsor már számos díjat is nyert és még soha nem kritizálták kormányok.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2013%2F04%2F10%2Fa_nemet_gyerekeket_erdekli_mi_tortenik_magyarorszagon%2F
Nem szóltak a PSZÁF-nak, hogy összevonnák az MNB-vel

Nincs hivatalos tudomása a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) sem a Magyar Nemzeti Banktól (MNB), sem kormányzati köröktől arról, hogy a két szervezet összevonásáról politikai döntés született volna - mondta Binder István, a felügyelet szóvivője.

hvg.hu/gazdasag/20130410_Nem_szoltak_a_PSZAFnak_hogy_osszevonnak

---------------

Nulla forinttal futhatnak neki a pártok a 2014-es kampánynak

Jövőre valószínűleg megvalósul Orbán Viktor korábbi ötlete, és egy forintnyi állami támogatást sem kapnak a pártok. A három választást is hozó évben ez komoly érvágás lehet, bár állítólag a jelöltek komoly összegekre számíthatnak. E miatt azonban még a kormánypárt vezetésében is attól tartanak, hogy "gyanús vállalkozók" csak a támogatásért indulnak el, ami visszaüthet a Fideszre, ezért lehet, hogy mégiscsak a pártokon keresztül folyik majd a pénz.

hvg.hu/itthon/20130410_part_es_kampanyfinanszirozas_Fidesz
@kifordított nagyanyó: @nemecsek ernő áruló: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1. Megengedhetetlen, hogy akár így, akár máshogy, de megakadályozzák bármilyen csoport véleménynyilvánítását. Függetlenül attól, hogy az milyen eszmét képvisel.
2. Ha a társadalom elítéli a véleményt, akkor majd tegyen ellene, ellentüntetéssel, vagy bármi mással, akár úgy is, hogy az atrocitásba torkoljon, de semmiképen ne a regnáló hatalomtól várja a megoldást, már amennyiben a társadalom saját magát nagykorúnak és függetlennek gondolja.
3. Gábriel által idézett Szkíta Motorosok nyilatkozata -tetszik ez az itt kommentelőknek, vagy sem- bizonyos gondolatai (pl. nem hajlandóak szemlesütve létezni saját hazájukban)sokak véleményével azonos. Enyémmel is. De ez még nem jelenti azt, hogy akár Auschwitzzal, akár a numerus clausus elvével azonosulnék. De a pozitív megkülönböztetést is nehéz a lelkemmel elfogadnom, habár ésszel támogatom.
4. Megvetendő dolognak tartom, hogy sunyin félremagyarázzák az "Adj gázt" jelentését. Akkor Hegedűs lelkész, habár én károsnak és megvetendőnek tartom ténykedését, százszor karakánabb és becsületesebb, mint a motorosok, vagy a fidesz. Legalább nem kertel.
5. Azért a saját véleményem az, hogy a Mazsihisz az a szervezet, amely a legtöbbet profitálja az antiszemitizmus Magyarországi jelenlétéből. Ahogy az MSZP-nek, úgy a Mazsihisz-nek is meg kellene tisztulnia, hogy valóban elfogadható szervezet legyen.
@sírbateszezazegész: Aki a zsinagóga mellett elhaladó "adj gázt" nevű rendezvényt akar tartani, az vagy iszonyatos nagy tahó, vagy veszélyesen hülye. Nem tudom, a náci motorosok melyikbe tartoznak, de tippem van.

A többivel egyetértünk.
Ha már a "gáz" többször szóba került, erről hallottatok már???

Elgázosítaná a magyarokat egy román focista – Várjuk az elhatárolódásokat!

ultrasliberi.hu/2013/04/elgazositana-a-magyarokat-egy-roman-focista-varjuk-az-elhatarolodasokat/
@nemecsek ernő áruló: Igazad van. Vagy tahó, vagy hülye. De, ha demokráciában szeretnénk élni, akkor annak alapja a civil társadalom és a szolidaritás. A társadalom dolga, hogy megvédje magát ezektől az eszméktől. Ha az államhoz fordulsz, ha tőle várod a segítséget, akkor az államot jogosítod fel arra, hogy helyetted lépjen. És nem csak azokban az esetekben, melyek a te érdekedben történnek.
Nézd, itt a blogon nem, de az ország legalább 35-40%-a látens antiszemita, a cigányok esetében ez a szám azért valamivel magasabb. Még itt is gyakran hivatkoznak arra sokan, hogy orbán egy "karikalábú cigó". Szembesüljünk azzal, hogy a társadalom képes-e megvédeni magát bármitől, vagy sem. Én ezt szeretném, nem pedig azt, hogy "apuka" megvédjen, ha baj van. Mert akkor "apuka" ossza be a pénzemet is. Ennyi.
@sírbateszezazegész: Több pontban egyetértünk. Egyébként az általam annyira nem szimpatikus TASZ és társai is ugyanezt nyilatkozták.

Mármint, hogy viktorék pont a törvénytelen módját választották annak, hogy a rendezvény ellen fellépjenek.

Egyébként hozzád hasonlóan én sem vagyok híve az emberek származásbéli megkülönböztetésének. Viszont felháborít az is, hogyha bizonyos csoportok ellen kritikát fogalmazok meg, akkor egyből náciznak, antiszemitáznak vagy lerasszistáznak.
siker siker hátán:

Több multi tervez elbocsátásokat

A magyarországi gazdasági aktivitás 2013-ban is gyenge maradhat, ami tükröződik abban, hogy a beruházási és foglalkoztatási tervek terén hazánk régiós sereghajtónak számít - derül ki a német-magyar iparkamara konjunktúrajelentéséből

www.napi.hu/magyar_gazdasag/veszjoslo_jelek_jottek_tobb_multi_tervez_elbocsatasokat_magyarorszagon.550361.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem, Gábriel, én például csak akkor nácizlak, amikor nyíltan náci véleményt fogalmazol meg, csak annyira bele vagy gyógyulva az önimádatba, hogy nem veszed észre magad!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kedves Gábriel. Azért az nem véletlen, hogy a nagy többség itt a blogon előítélettel közeledik az általad megjelölt linkekhez. Még, ha azok, mint fentebb írtam azért tudat alatt a társadalom jelentős részének egyetértésével is találkozik.
Gábriel, te antiszemita vagy (hu.wikipedia.org/wiki/Antiszemitizmus; lásd a jelentését) és rasszista. De ez nem gond. Én sem vagyok buzi(írhatnám azt is, hogy homoszexuális, de mennyivel jelentene mást?), a társaságukban sem feltétlenül érzem jól magam, de ez nem jelenti azt, hogy "máglyára velük".
Persze a fentiekben való egyetértésünk okán még nem azonos a pártpreferenciánk. De én soha nem raknálak téged ketrecbe. Ha ez számít bármit is neked.
@nemecsek ernő áruló: Szerintem nagyon nem vagyok önimádó. Azt viszont érdemes lenne tisztázni, hogy nálad mi számít "nyíltan náci véleménynek"??? :)
@nemecsek ernő áruló: Igaz. Mondjuk azért a többség itt is szó nélkül összemossa a fasizmus-nácizmus-antiszeminizmus fogalmát. A baj az, hogy a jelentésbeli különbségekkel pedig tisztában van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de ne itt, kibaszottul uncsi, hogy minden rád ás a náci baromságokra fut ki
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igaz. Egyébként nem náci, hanem monomániás. Valahogy mindenről egy téma jut a végén az eszébe. :)
Ilyenkor eszembe jut a Bazi nagy görög lagzi, ahol a lány görög apja valahogy mindent a görögökre vezetett vissza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látod, ez elég gáz, hogy fogalmad sincs, mi a "nyíltan náci vélemény" de azért mondogatod, hogy te biztos nem. Ez olyan, mint a viccben:

- Pista bácsi, látott már parabola antennát?
- Láttam, meg ettem is!
- Dehát a parabola antenna az fémből van!
- Jaaaa, akkor csak láttam!

@sírbateszezazegész: Hát ha valaki holokamuzik, meg a rokonaim sorsán viccelődik, azt én leszarom, hogy milyen ideológiához sorolja magát, elkönyvelem nácinak, azt kész. Mert azt még az ő egyszerű kis agya is érti. Nagyon károsnak érzem ezt a szavakon lovaglást; aki nyíltan antiszemita, az vállalja fel, hogy "Igen bazmeg, náci vagyok, közöd?!" Az, hogy lovagol a szavakon, meg félmondatokba köt bele, azt jelzi, hogy maga előtt is fél beismerni, hogy milyen barbár ideológia követője. Ez pedig piszkos mód szánalmas tud lenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Feltetted már valaha magadnak a kérdést: Miért van arról egyetemes közmegegyezés, hogy náci vagy? Persze lehet hogy mindenki hülye, vagy blog összes többi látogatója cionista összeesküvő. De még ez esetben is ott a kérdés, hogy miért te lennél egy cionista összekacsintás célpontja?
Tá-dám. Bizony, a megfejtés teljesen logikusan az, hogy náci vagy. Ilyen egyszerű ez. Én meg libsi vagyok. Ez is általánosan elfogadott és köztudott tény. Viszont én legalább tudom magamról, meg tudom, hogy a többiek is tudják, tehát e tény tagadásával csak magamból csinálnék hülyét.
@shinichi: ennyi:

"tehát e tény tagadásával csak magamból csinálnék hülyét."
Ihaj! Egy kis mandinerfikázás:-)))

Olyan gyönyörű, hogy bocsi, de az egészet berakom:-)

"A jó király és a seggfejek
Van, aki tapsikol a törvénysértésnek, pedig régen rossz, ha Orbán a saját ellensúlya."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130410_A_jo_kiraly_es_a_seggfejek#rss

"A jó király és a seggfejek

2013. április 10., szerda, 12:45 • Utolsó frissítés: 15 perce
Szerző: -W-

Van, aki tapsikol a törvénysértésnek, pedig régen rossz, ha Orbán a saját ellensúlya.

A jó király betiltotta a seggfejek tüntetését – írja a Mandiner szerzője, majd felvilágosítja a tudatlan közönséget, hogy ez a konzervatív hatalomgyakorlás lényege: leszarni a jogi kereteket, és megtenni tűzön-vízen át, amit a jó király jónak gondol.
Elmondjuk, miért hülye. (Közben feszt töprengünk azon, vajon mi okozhatja, hogy a kormánypárti tutibloggerek ennyire ragaszkodnak az inkognitóhoz. Talán nem csengene olyan jól a védőbeszéd névvel és beosztással?)

A te jó királyod, kisfiam, az a koszos tolvaj, aki például Simicska Lajos zsebébe tömködi a pénzünket, vagyis mandinerből a saját zsebébe. Ebben nagy segítségére van, ha leszarhatja a jogi kereteket.

A jó király az a seggfej, aki kitünteti a nácik kedvenc mulatószenekarát, a Szálasit dicsőítő régészt és Szaniszló Ferencet. Igen, a nemzeti érzelmű motorosok bukójában nyilván ott dönget többek között a Kárpátia, szegények pedig aligha értik a jó király észjárását ezek után. És nemcsak ők nem értik.

A jó király az a seggfej, aki eltapsolta egy generáció nyugdíját, mégpedig azért, mert épeszű kormányzáshoz nem volt esze, csak zabráláshoz.

A jó királyod címeres ökrökkel veszi körül magát, akikkel soha nem tagadják meg egymást. Kimustrált komcsi csúszómászókkal nyalatja fenséges ülepét, és cserébe uradalmakat ad nekik.

A jó király légies könnyedséggel mondja ma az ellenkezőjét annak, amit tegnap. Nincsen mögötte semmiféle univerzális örök érték, csak a napi érdek.

A jó királyod az a seggfej, aki a saját királykodását, például az efféle törvénytelen húzásokat nemzeti szuverenitásnak hazudja – ti ezt jóízűen meg is eszitek –, majd ennek nevében szembefordul a civilizált világgal.

A civilizált világot ugyanis nem királyok igazgatják. A királyotok nem véletlenül keresi a keleti uraságok társaságát: arrafelé a parttalan jogászkodás helyett tényleg megmondhatja a főtitkár, hogy mit nem szabad, és ehhez elegendő, ha neki nem tetszik.

Még egy jó király is veszélyes, ha bármit megtehet, ha az egyetlen korlátja a saját személyes meggyőződése. Egy ilyen seggfej meg különösen.

Végül pedig képzeld el, kisfiam, hogy egy év múlva az istenadta nép kiszúrja a jó király zsebében a szajrét és mögötte a felperzselt földet, és elküldi kapálni őfelségét. Új király ül a kormány mögé, és vigyorogva köszöni szépen a „konzervatív hatalomgyakorlás” meghonosítását. Neki sem kell már baszakodnia törvényességgel, alkotmányossággal meg ilyen nüanszokkal. Megigazítja a tükröt, és tövig nyomja a gázt. Neked meg szavad sem lehet: az parttalan jogászkodás volna."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
... és milyen igaza van! :)
Bacca meg nyulambulam, semmi dóga már megint?
Amúgy túlértékeled a narancsbolsevik birkákat - te szerintem sértegeted őket, még hogy felérik ésszel ezt...
Ezek kérem ennyire gyökerek, hogy "úúúúccse" értik!
(A szösszenet tökéletes leírás a begyöpösödött, szabadon kószáló OPNI beutaltakról)

Kánkános balfasz jön majd és beröfögi, hogy "Mivan libsibolsik, nektek már semmi sem jó???"
És ő is tényleg olyan setét, hogy tényleg nem érti...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nálam speciel a nem nyílt náci vélemény is a parasztság kategória, de tényleg kurva unalmas vagy már... Nálad már csak a szabadkozó motorosfőcsávó nyom szánalmasabb és átlátszóbb dumát.
"Lézerdzsonninak... :)

index.hu/belfold/2013/04/10/lazar_janos_feljelentett_egy_kommentelot/

Szóval a sajtókukac ettársak ennyire figyelik a világot? Innen még senkit nem nyomtak fel??
Öreg hiba, pedig ennyi libsibolsi közt még egy sem volt, aki... :D
Ejjj... A fenti "Eszem a..." nem lehetne a törvény állása szerint egy felszólítás pl. kannibalizmusra??? Na???
@nemecsek ernő áruló: Ez nettó hülyeség. Idehaza lassan mindenki náci, aki nem fütyül veletek egy nótát. :) Ha valami szánalmas, akkor sokkal inkább ez.
itt a holnapi poszt :))))

index.hu/belfold/2013/04/10/lazar_janos_feljelentett_egy_kommentelot/

amugy én is azt KÍVÁNOM ÉS JÓSOLOM
drlézerdszsoninak hogy az úton gebed meg !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látom, előjött belőled az ovis.
(Nem is, mert csúnya vagy, és megmon'lak apukámnak, bebebee)

Ahelyett, hogy amikor lenáciznak, visszaolvasnád, hogy épp mit írtál, és elgondolkoznál rajta. Ja, tudom, az önimádatod nem engedi.
amugy külön öröm hogy az ELTUSSOLT emberölést
naprakészen és felszínen tartya...

amugy meg vegyen

kommentblokkolót....
@Nap Pali: Basszus, ha egy csávónak az a mániája, hogy fojtogattatja magát, mert másképp nem áll fel neki, akkor viselje a rizikót.
@Nap Pali: Azt írják, hogy:

"Megkeresésünkre Lázár János titkársága közölte, hogy nem a kommentelő, hanem az azt közlő lap ellen tett feljelentést. Az államtitkár nem vagyoni kártérítésért egymillió forintot szeretne kapni, amit a balesetben elhunyt nő családjának utalna át. Az első tárgyaláson Lázárék szerint a lap képviselője elismerte, hogy a balesetről szóló cikkre valóban érkeztek személyiségi jogot sértő hozzászólások."
@épészmérnök: huh...

szerinted ez volt?

belenyúlt a farkasjukba?
@Namely: "És amíg erre a cirkuszra van vevő is (jelenleg a választók kb 95%-a), addig nem is lehet elvárni, hogy másként cselekedjenek."

Ezt a hülyeséget honnan veszed? A legutóbbi felmérések szerint 55% leváltaná a kormányt.
@nemecsek ernő áruló: Boldog lehetne itt mindenki, ha az én "önimádatom" lenne a fő probléma az országban. :)
ez a lényeg !

2010 júniusi 46% ról
a fideSS támogatoccsága FELNŐTT
2013 márciusra 24%-ra

www.tarki.hu/hu/research/elect/gppref_table_01.html
@sírbateszezazegész: "De a pozitív megkülönböztetést is nehéz a lelkemmel elfogadnom, habár ésszel támogatom."

Miféle pozitív megkülönböztetésről beszélsz, ember?
@sírbateszezazegész: "a Mazsihisz az a szervezet, amely a legtöbbet profitálja az antiszemitizmus Magyarországi jelenlétéből. Ahogy az MSZP-nek, úgy a Mazsihisz-nek is meg kellene tisztulnia, hogy valóban elfogadható szervezet legyen."

Szerinted egy álláspont, érv, vélemény elfogadhatósága attól függ, hogy ki mondja? A tartalmát nem is kell vizsgálni?
Azt hiszem, itt a pillanat: BESZAROK:-)) Lazán, lehet majd fizetgetni a tandíjat, vigyorogva, és gyönyörű lesz a pillanat, amikor válrándítva közli a diák a tanárral a megjegyzésre,- hogy édesfijam, sose fogsz megtanulni olvasni - ki nem szarja ,e? :-)))

"Új tantárgy jön: relaxálni tanítják majd a diákokat

2013. április 10., szerda, 13:35
Szerző: hvg.hu

Nemsokára bevezethetik az általános és középiskolákban a meditációt, relaxációt. A tárgy benne van már a kerettantervben, azt várják ettől, hogy a diákok önszabályozást tanulnak, és kevésbé lesznek túlterheltek.

Eddig csaknem kétszáz pedagógus végezte el a relaxációról szóló továbbképzést. Harminc óra alatt saját élményeket szereznek a témában, további harmincban pedig megismerkednek azzal, hogyan kell továbbadni – mondta Bagdy Emőke, a pszichológiatudomány kandidátusa, aki részt vett a program kidolgozásában.

A tanítók játékos formában, mesével és mozgással egybekötve végeznék a relaxáció tanítását, felső tagozatban már szerepet kapna az interaktivitás is. A középiskolásokat az elképzelések szerint olyan szintre vinnék a témában, amelynek már komoly egészségvédelmi hatása lenne: a gyerekek könnyebben tanulnának, kevésbé lennének idegesek, testük és lelkük egyensúlyba kerülne.

A magyar iskolák esetében nem a keleti kultúrából ismert eljárásokra kell gondolni. A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület elnöke szerint a tanárok is elnyűttek, kiégettek, nekik is hasznára válhat mindez.

Kállai Mária, a Pedagógusok Szakszervezetének megbízott megyei titkára egyetértett Bagdy Emőkével, szerinte is oldani kell a stresszt az iskolában, mert a gyerekek mellett a tanítókra, tanárokra is nagy nyomás nehezedik – olvasható a beol.hu-n."
"Eltűnt tízezer autós bónusz fokozata
Nem találják a kártörténeti adatokat a nyilvántartó rendszerben - írja a Népszabadság."
Nekemis nekemis.. de van megoldás...
hvg.hu/cegauto/20130410_Elveszett_10_ezer_autos_bonusz_fokozata
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ihajjj... sose vót'még ijjen jó! :)
Külön tantárgy lesz remélem a levitáció és a tűzönjárás is.
Mer'nehogymá'nem! :)
Amúgy megint hazudnak. Lófaszt működik a 12 jegyű számkód...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lesz még varázsgombagyüjtés, sámánének tanítás, esőcsinálás, orbánisten áldozatministrálás tanítás.
@Nap Pali: Hát az volt. A rendőrség is ezt mondja. Ismerték egymást, az elkövető rendszeresen megfordult Király lakásán. A testet alulról félpucéran találták meg, a nyakában selyemsál. Szegény köztudottan csóringer volt, és a lakásból nem hiányzott érték.

Tehát az elkövető nyilvánvalóan egy férfiprostituált, aki a fojtogatós szexet nem elég körültekintően hajtotta végre.
""Péppé volt verve az arca" - rendőrök verhettek agyon egy őrizetest
2013. április 10., szerda, 13:54 "
hvg.hu/itthon/20130410_Peppe_volt_verve_az_arca__rendorok_verhe
Balog páter... édesanyád valszeg már rég megbánta, hogy a világra hozott... én egészen biztosan.
"Érdemtelenek adták vissza a Táncsics-díjat
Balog miniszter szerint jó, hogy Bolgár visszaadta a díjat, hiszen hazudik. De hogy jön ide a gyerekverés?"
index.hu/kultur/2013/04/10/balog_erdemtelenek_adtak_vissza_a_tancsics-dijat/
"Balog Zoltán erőforrás miniszter levélben válaszolt Lendvai Ildikónak arra, hogy mit jelentett az a mondata, miszerint tisztult a Táncsics-díjasok névsora. Szerinte Németh Péter, a Népszava főszerkesztője és Bolgár György, a Klubrádió újságírója folyamatosan az NMHH illegitimitásáról nyilatkoznak, ráadásul Bolgár Sánta kutya-díjat is kapott már. A díjat az a Czakó Gábor osztogatja, aki a közszolgálati televízióban a gyerek- és asszonyverés fontosságáról beszélt."
"Balog úgy zárja Lendvainak írt levelét, hogy "örömmel tölt el, hogy Németh Péter és Bolgár György példáját követve több, önmagát érdemtelennek tartó újságíró adta vissza a Táncsics-díjat".

Németh és Bolgár mellett Nej György, a Magyar Rádió egykori munkatársa, Rangos Katalin klubrádiós újságíró, Vince Mátyás, az MTI korábbi elnöke és a HVG volt főszerkesztője, valamint Horváth Zoltán, a HVG egykori főszerkesztő-helyettese adta vissza a díjat Szaniszló Ferenc kitüntetése miatt."
a fideSS szavazótábora felére csökkent...
igenám de mégha tovább csökken 800-900 ezerre
azzal is 4/5-öt vagy 3/2-et tudnak csinálni az új választási tv szerint
@épészmérnök: Erre mondják azt, hogy úgy halt meg, ahogy élt.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gondolj bele, ez a szánalomhalmaz Balogh lelkész...
Ez is egy szint, de végül is a narancsbolsiknak pont megfelel. IQ negatív lelkipásztor, vagy csak szimpla kufár.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezekben sajnos sosem fogunk megegyezni. Bolgár szánalmas lakáj volt és marad is a libsi oldalon.

Az oda-vissza fikázás nem fog változni.:(
"Újabb hatalmas fejlesztésre készülnek Budapesten Orbánék
Látványos tervek Normafa megújítására."

Újra sí-, és rekreációs központ lehet Buda kedvelt kirándulóhelye, a Normafa. A fogaskerekű útvonalát is érintő nagyszabású Sváb-hegyi fejlesztést miniszterelnöki megbízott felügyeli - értesült a Pénzcentrum.hu.

www.penzcentrum.hu/utazas/ujabb_hatalmas_fejlesztesre_keszulnek_budapesten_orbanek.1036067.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Simicska lesz a neve...
A fejlesztő és üzemeltető meg a Közgép...
A picába, a lottóötös számait azért sem árulom el!
@épészmérnök:
Kire váltaná le? az mszp-re? Az jobb volt? Vagy a jobbik/lmp/dk-ra? Azok jobbak?

Ugyanazok a demagóg, egymásra/másra mutogató, a valódi megoldásokat/problémákat széles ívben kerülő populista idióták.

Tudsz mondani olyan pol-i erőt, amelyik csak nagy vonalakban megütné a minimumot?

Még ilyen sincs.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Marhaság... Nem megy! :))
Vagy a tel.szám és sms azonosítás, vagy másik, már regisztrált mail kell mindenképp hozzá.
Lepróbáltam
@Nap Pali: "genám de mégha tovább csökken 800-900 ezerre azzal is 4/5-öt vagy 3/2-et tudnak csinálni az új választási tv szerint". Plusz bónusz, ha a pártok nem kapnak pénzt jövőre. A tennivalók:

1. Sok lúd disznót győz. Crowd financing, amit Obama kezdett el. Kicsi adományokat gyűjteni, sokat.

2. Ha rövid a kardod, toldd meg egy lépéssel. Nincs hozzáférés a médiához? Személyesen kell kampányolni, minél több aktivistára van szükség, akik a varázslat alól már felszabadult embereket ellátják információval, és reményt keltenek a példájukkal.

3. Maximálisan megszervezni az ellenőrzést.

4. NEM BESZARNI.
@Namely: Egy demokráciában van mód arra, hogy leleplezzék a korrupciót, és leváltsák a népek azokat, akik nem tetszenek nekik. Ugyanez egy autokrata rendszerben nem lehetséges.

Ezért ha meg akarsz szabadulni az autokrata rendszertől, akkor először is ezt a rendszert kell megváltoztatni. Azzal, akivel tudod. Utána lehet szöszmötölni a többivel. Az sem könnyű, de minőségileg más helyzet.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Megmagasítják 20 méterrel? Lóhajtású felvonó lesz-e? :)
@Namely: "Ugyanazok a demagóg, egymásra/másra mutogató, a valódi megoldásokat/problémákat széles ívben kerülő populista idióták."

Az ilyen általánosítások egyrészt sem ténybelileg, sem logikailag nem állják meg a helyüket. A legnagyobb baj velük azonban az, hogy lefegyverzők. Aki ezt hajtogatja, az megkíméli magát az informálódástól, a gondolkodástól, és legfőképpen a cselekvéstől. Ezzel teljes mértékben a jelenlegi rezsim fennmaradását segíti elő.

Aki ilyeneket hajtogat, akár dörzsölt fideszes propagandista is lehet. Jelenlévők természetesen kivételek.
@épészmérnök:
Bezony, bezony...
Ez is csak egy marketingfogás, nyomni a sódert az "úccseváltozik semmi, akkor meg minek váltani" c. maszlag.
A Pártnak ezek kedves szavak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ezt mondtam tegnap te birka! Csinálsz egy alkalmi fal fiókot, regisztrálod, oszt annyi. Ezt írod be a meglévő kérésbe...
@épészmérnök:
"Egy demokráciában van mód arra, hogy leleplezzék a korrupciót, és leváltsák a népek azokat, akik nem tetszenek nekik. "
Hát nem érted? A 95%-nak nem kell a demokrácia, nem kell a piacgazdaság. Nekik az ingyenes ellátás kell, a segély, a 13.havi bér, a rezsicsökkentés, a más a hibás gondolkodásmód, egyszóval a kádári munka-és társadalmi modell, nyugati fogyasztási vágy mellett. És erre is szavaznak: mszp, dk, fidesz, jobbik mind ezt mondja. Ezek egy lájtos formája az lmp, de az sem sokkal jobb.

Úgyhogy amikor lehetett szavazni egy reális politikára (Bokros) látszott, hogy mennyi embernek van igénye az igazságra. Ha ehhez még hozzáadjuk az lmp szavazóinak egy részét, akkor pont ott vagyunk az 5%-nál.

OV és a NER az tudod mi?
Egy válságtünet. Annak a válságnak a tünete, ami az emberek fejében van itt.
Hogy romantikus vonzalmuk van a Kádár-rendszer felé. Vissza akarnak menni abba az állapotba, hogy majd más megoldja a problémákat helyettük, megmondja, mit tegyenek. És ezért nekik nem nagy ár az, hogy odadobják a szabadságjogaikat, amit nem is tudtak használni (különben sikeresek lehettek volna).
Az 55% csak viktort szeretné leváltani. De akikre, azok viktor 2.0 (jobbik, mszp, stb).
A szocik alatt voltak ilyen-olyan intézmények. Igen. Megakadályozta az ország eladósodását, vagy a lopásokat? Nem.
Értem, mire gondolsz, de Mo-nak lőttek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem megy az emberek közé... még a nemzeti ünnepeken is gyorsan külföldre menekül, nemhogy pl az Élet menetébe beállna ő is meg a többi fidesznyik is, ha valóban elitéli a motorosok bohóckodását... most ő van abban a helyzetben, akinek makulátlan öltözetét könnyen érheti egy-két rothadt paradicsom vagy záptojás bomba. Tán egyéb is.

Régen volt az, hogy beállt egy rocsóba, előtte jól telifröcskölték az arcát mintha izzadna, és úgy illusztrálta, hogy ő is együtt dolgozik a kiskatonákkal, tán igaz se volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A választás büntetés.

Meg kell büntetni Orbánt is, hogy nem változik semmi.

És az őt követőt is büntetni kell és azt is, aki azután jön.

Ha egyet meghagysz, beletörődtél, hogy neked nem jár jobb.

Hulljon hát a férgese.
@Nap Pali:

"2010 júniusi 46% ról
a fideSS támogatoccsága FELNŐTT
2013 márciusra 24%-ra"

Az előbb már bizonyítottam neked, hogy ez NEM igaz,
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"úccseváltozik semmi, akkor meg minek váltani"
Ha Bokros indul, szavazok. Ő hozna itt változást 2/3-dal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

amúgy persze, megint megy majd a kisebb rossz optimalizáció, mint 2010-ben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @nemecsek ernő áruló:
Látom megy a vita,akkor elmagyarázom.
Itt nálatok ha megkérdezem mivel is kéne szembenéznünk,meg én miért vagyok hibás,akkor egyből náczi vagyok nagyjából.
@kifordított nagyanyó: Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg oka van annak, hogy lenáciznak? Neked is azt tudom mondani, mint Gábor Gábornak: abban a pillanatban, amint megkapod valakitől a náci jelzőt, olvasd vissza, hogy mit írtál, és sürgősen gondolkozz el rajta!
@nemecsek ernő áruló: Nem biztos hogy a hiba ilyenkor az én készülékemben van.:))
Pedig tudom milyen hülye vagyok.
@kifordított nagyanyó: Hidd el, ha én mondom, akkor biztos. (Látod, most se nácizlak, mert úgy csinálsz, mint aki nem az, és képes vagy az emberi kommunikációra :P)
@nemecsek ernő áruló: Hát ahogy te meg egy másik toleráns nekem estetek...
És még az ilyeneknek adtam igazat tíz éve!
Meg néha most is.
:))
@nemecsek ernő áruló: Azért ti toleránsok elég durván nekem estetek már.
És még ilyeneknek adtam igazat tíz éve,meg most is néha.
:))
És persze mindkettő elment....
@nemecsek ernő áruló: " Hát ha valaki holokamuzik"
Én ezt nem veszem magamra. Szerintem azért az ilyen blogokon, ha eredeti jelentésüknek megfelelően használjuk a kifejezéseket, az nem okoz érdeksérelmet, azt én még nem tekintem mellébeszélésnek, szavakon lovaglásnak. Más környezetben/utcán persze igazad van/lehet. Valószínűleg igen, igazad van.
@sírbateszezazegész:

Én már utasítottam ki a lakásból úgynevezett vendéget, amikor hasonló szavakat használt, megmondtam, hogy ezt ebben a lakásban nem tűröm el. Nem is beszélünk azóta, ki nem szarja le. Pedig még csak zsidó sem vagyok. És helyretettem az antiszemita sógoromat is, amikor a fülem hallatára megvetően beszélt a zsidókról, megmondtam, hogy a jelenlétemben ne! Azóta is ehhez tartja magát hálistennek, mert ha nem tenné, nem engedném be a lakásba. Nem tudom mi bennem ez a zsigeri gyűlölet az antiszemiták irát, de ha valakiről megtudom, én többet szóba sem állok vele és kész.
@kifordított nagyanyó: Tényleg fogalmad sincs, miért estünk neked "mi toleránsok" ugye? Szomorú...
@én már a fény gyermeke vagyok: Ez igazán géniusz. Nem vetted még észre a húsz év alatt, hogy az épp aktuális hülyék leszavazásával és a másik hülye helyzetbehozásával, nem velük, hanem sokkal inkább saját magaddal és velünk szúrsz ki? ;)
@nemecsek ernő áruló:

A tolerancia nem egyenlő az ámisok felfogásával (ütni nem szabad senkit, visszaütni sem) , vagy azzal, hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel vagy ha megütnek fordítsd oda a másik orcádat is. A tolerancia szóval nagyon csúnyán visszaéltek és visszaélnek egyesek. Azért, mert valaki nem érti a liberalizmus lényegét (minden ember szabadsága addig tart, ahol a másiké kezdődik), és azér, mert egyszerűen ez az ország még nem érett me egy bizonyos demokratikus gondolkodásra, ami más boldogabb népeknek már az anyatejjel a gyomrukba kerül, még nem kell szitokszóként használni.

Az ember nem dicsekszik az ostobaságával.
AZtm hiszem, ehhet nem lehet találni szavakat. Ez nem ember... egy álszent szarházi.
"Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár személyiségi jogai megsértése miatt feljelentést tett egy komment miatt, amely tavaly ősszel az autóbalesetéről szóló Délmagyar-cikk alatt jelent meg. Az államtitkár a lapkiadó ellen indított eljárásban egymilliós kártérítést kér, amit a balesetben elhunyt nő családjának akar felajánlani."
@nemecsek ernő áruló:

Ja igaz, és vannak eszmék, cselekedetek, amiket nem kell tolerálni, sőt minden eszközzel a kiirtásukra kell törekedni.
Eszébe sem jut, a saját zsebébe nyúlni...biztos be van varrva nekije, na meg kell a lóvé Boldika kelengyéjére. Gyomorforgató.
Akár erről is szólhatna a mai/holnapi poszt... ez az ember már nem is áll másból csak bőrből.
@épészmérnök: Pozitív megkülönböztetés számomra az amit a cigánysággal az elmúlt 25 év alatt tettek, legalább is szóban. Tettekben ez valóban nem valósult meg, de ebben a saját önkormányzatuk vezetői, ún. bal- és jobboldali politikusok mind benne voltak. Ezért fogadom el ezt az eszemmel, habár már az érzéseim ettől különböznek. Nyilván megértőnek kell lennünk, nem előítéletek mentén véleményt alkotni, de a saját személyes benyomások ezt azért nehezítik.
"Szerinted egy álláspont, érv, vélemény elfogadhatósága attól függ, hogy ki mondja? A tartalmát nem is kell vizsgálni?"
Dehogynem. Meg kell vizsgálni, tekintet nélkül arra, aki mondja. (Habár ezen logikát követve, neked is beszélned kellene Gábriellel.)
Akkor én is kérdezek valamit.
Szerinted egy álláspont, érv, vélemény elfogadhatósága attól függ, hogy ki mondja? A tartalmát nem is kell vizsgálni? Ha egy általad elfogadott szervezet/személy mondja, akkor nem kell megvizsgálni annak valóságtartalmát? Én a saját véleményemet közöltem a Mazsihiszről, illetve mozgatórúgóinak egyik aspektusáról. De ezt fenn is tartom.
(P.s.: Az "ember" ilyen használata szerintem 1.dehonesztáló; 2.ebből következően méltatlan hozzád. Én nem sértettelek meg, akarattal. Ha igen elnézést kérek.)
Csak emlékeztetőül:

Nógrádi László 2000. május 31. 2000. november 30

Ő ember volt. A halálos baleset után lemondott... Ez meg? Perel.
@Farkasokkal táncoló: Ebben tökéletesen igazat adok Neked. Vannak olyan eszmék, melyek potenciális fenyegetést jelentenek az emberi életre. És mindegy, hogy milyen válogatási szempont alapján. Ezért kell pl. küzdeni az antiszemitizmus ellen. Ma a zsidók, holnap a barna cipős emberek. És ha rajtad barna cipő van?
"Albínó patkányok riogatják a győrieket
A Kisalföld olvasója fényes nappal fotózott patkányt
a lakótelepen. Soron kívüli irtás jöhet."
Nyami! Simicska kifehéredett?
"Az Orbán-gárda a CÖF-től… na ezt ne!

balközép
2013. április 9., kedd 16:52 |
A Békemenetet szervező CÖF honvédséget szervez. Hát, ezúton is csak gratulálni tudunk, a bizarr ötletet csak tovább fokozza, hogy ez egy szellemi honvédség, bármi is legyen az. Ha megnézzük a szellemi korszakalkotó népi vívmány nagy honvédő háborúba hívó alapító dokumentumát inkább süt az ostobaság, mintsem a nagy szellemi fölény. Olyan mélypont ez a magyar politikai kultúrában, ahol hazánk már járt egyszer a Rákosi éra legmeghittebb napjaiban."
index.hu/bloghu/piroslapok/2013/04/09/az_orban-garda_a_cof-tol_na_ezt_ne
@Farkasokkal táncoló: "Én már utasítottam ki a lakásból.."
Nem tudom pontosan ez mire vonatkozik. Ha antiszemitistaként kategorizálsz, az nem a valós helyzetet tükrözi. De filoszemita sem vagyok.
Bennem nincs meg az a zsigeri gyűlölet mint benned velük szemben, de azt elfogadom, hogy személyes tapasztalatok alapján valaki valakiket/valamiket nem kedvel. Amit nem tudok elfogadni, az az, ha valaki mindezt nem a saját tapasztalatai alapján, hanem ideológiák mentén és általánosítva teszi. De ez az én véleményem. Viszont ezen nem változtatok. Még ha ketrec lesz a vége, akkor sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem.

Én azt vettem észre, hogy ezt az Orbánt még nem rúgtuk elégszer picsán.

Mert nagyon rászolgált.

Késtünk vele 25 évet, de eltakarítani sosem késő.
@sírbateszezazegész:
Nem antiszemitáztalak le, csak azt akartam érzékeltetni, hogy vannak kifejezések, amiket nem tolerálok, még a lakásban sem, még humorból sem. Valahogy elhagy a humorérzékem, amikor arra gondolok, hogy miket kellet átélni magyar emberekenek csak azért, mert zsidó származásuak voltak, és hogy vannak más magyar emberek akik ezt kétségbe vonják avagy igazságosnak tartják, avagy elbagatelizálják, amire jó példa az, hogy ne és akkor a kurdok meg a szírek meg a tuszik meg a hutik meg egyáltalán és a kommunista rémtettek? MIért kéne kisebbíteni a zsidóüldözést azért, mert a kommunisták később szintén kegyetlenkedtek? (Igaz, ők nem szemszín és vallás meg hasonlók szerint, hanem politikai okokból, légyen az igaz vagy koholt vád.)
@Namely: "OV és a NER az tudod mi?"
Teljesen igazad van. Az emberek nagyon nagy része arra szavazott '90-ben, hogy a Kismackó mellett lehessen Mars szeletet is kapni, de azt már nem akarta, hogy valódi felelősséget is kapjon az életére. Csak a jogok, kötelezettségek nélkül. (Csak megjegyzem a valódi kapitalistákat nem a VOSZ-ban kell keresni szerintem, hanem a lángossütők és a zöldségesek között. A VOSZ-ban nem kapitalisták, hanem mutyisták vannak nagy többségben. Sem Demján, sem Csányi nem kapitalista, Kapolyiról, Simicskáról meg ne is beszéljünk.)
@Farkasokkal táncoló: Ezt teljes mértékben elfogadom, de továbbra is fenntartom, hogy azért legalább itt ne mossuk össze az fentebb már jelzett fogalmakat.
@sírbateszezazegész:

idézlek:
" (Csak megjegyzem a valódi kapitalistákat nem a VOSZ-ban kell keresni szerintem, hanem a lángossütők és a zöldségesek között. A VOSZ-ban nem kapitalisták, hanem mutyisták vannak nagy többségben. Sem Demján, sem Csányi nem kapitalista, Kapolyiról, Simicskáról meg ne is beszéljünk.) "

te vagy az első akitől ezt hallom, kurva jól látod...ezek még abban élnek, hogy felhíjják a PB egyik titkárát (akinek vettek nyaralót ajándékba a Balcsin) és kérik, hogy intézkedjen, ma is így megy -ha megy- csak ma a cigánysurmót kell hívni alcsútbasznádon vagy a Rózsadombon és akkor vannak dolgok

pedig az idő kerekét hátrafelé forgatni nagy erőfeszítés és mindíg beszarás a vége

mint mostanában láccik

anno a falusi kisvállalkozó is kapitalista volt a mezőgazdaságban és az ipari melléküzemégban egyszerre kurvára értették és jól ment nekik

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha már olvasni nem szeretsz, hallgasd meg és sok kérdésedre választ kapsz, mert itt hiába próbálnak veled elemi alapokat megosztani:

www.youtube.com/watch?v=0y1nCj_kQm4

(fogalmam sincs mennyire "szakszerű" dolgozat, de napjainkra is "magyarázat" hova vezet ha mély a sötétség...)
faszparaszt:

Hét kommentelő gyanúsított a Lázár-ügyben

Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók.

www.origo.hu/itthon/20130410-heten-gyanusitottak-lazar-kommentugyeben.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerinted az eddigi kommenyteim érnek 1 millát (Fabiusnak)

nekem a legenyhébb kívánságom szokott az lenni hogy a rohat büdös komcsi náci fideszcsicska maga gebedt volna meg ott az úton vérbefagyva

sőt renceresen dr.O.Viktor BŰNÖZŐ korai (kín)halálát KÍVÁNOM és JÓSOLOM
@Nap Pali: majd áthárítja, oszt lesz nemulass :D
amúgy hasonló jókat kívánok a vezénylói zrt minden kedves tagjának ;)
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: sajnálom hogy ezentúl nem láthatom a kommenyteidet

büdös rohat hazug fideszcsicska

a saját szemed látása ellenére tagadod a táblázat adatait?

írj a kutatóintézetnek... de én a panaszoddal nem fogallkozom
Életszerű?
Az Időkép.hu szerint így nézhetne ki a jövőben egy privát időjárás-jelentés, amennyiben elfogadják a törvénytervezetet: "Délután eleinte igazi strandidő várható, majd kora este erőteljes felhőképződés indul meg, és ezután nem mondhatjuk meg, mi történik. Ha azonban annak vége, amit nem mondhatunk meg, akkor kitisztul majd a levegő, és hajnalra már csillagos égboltban gyönyörködhetünk."

www.napi.hu/magyar_vallalatok/irracionalis;_ez_egy_vicc_%E2%88%92_velemenyek_a_kormany_torvenytervezeterol.550427.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sőőőt...

ha kapunk itt egy ijjen feljelentés bokrot akkor másképp közelíteném...

az ALKOTMÁNY (alaptörvényben is benne van)
a HATALOM KONCENTRÁCIÓ ELLEN mindeki KÖTELES FELLÉPNI !!!

ennk része egy szidalmazó komment is...
mert BŰNCSELEKMÉNYT követ el a fidesmafla "párt"
hiszen a hatalomkoncentrációval a törvényes (demokratikus) hatalom MEGDÖNTÉSE megy végbe...
ez Btk...

ergó ÁLLAMPOLGÁRI KÖTELESSÉGEM ez ellen (hogy a 2§ szó szerint írja is) FELLÉPNI BÁRMIJEN ESZKÖZZEL...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az egész történet jellemző Lázárra. Sunyi, gerinctelen, aljas és számító. Arra apellál, hogy a nagylelkűen a túlélőknek felajánlott 1 millió meghatja a bíróságot és megítéli a dolgot. Ennek 2 következménye van: Lázár tündökölhet a napfényben, a másikm, hogy meglesz a precedens a kommentelők megbüntetésére...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók." Ez az igazi magyar feudalizmus. A csicskának csicskása is van...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hitvány szar emberekből épített PIRAMIS !

a tetején egy focista MAJOMMAL !

("Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók" = gondolom volt pár millió gyalázó komment... és még fojamatosan "születnek" is)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez emlékeztet az egyik Rejtő regényre... amejikben a varázsló a törzsnek mindig megjósolta az időjárást...

csak ezt a felcsuti maradona már nem tuggya megcsinálni sajna... csak ha betiltya a zinternetet...
így halgatyéák ki a komentelőket...

a gyanusítotak meghalnak !

asztalaviszta jogálam !

www.origo.hu/itthon/20130410-az-orfk-megerositette-hogy-izsakon-rendorok-halalra-vertek-egy-ferfit.html
broooooááááffff, ezeket tényleg tenyésztik, ennyi idióta barmot...

Klinghammer: kértek a kollégák, hát csináltam

„Amikor kisgyermekként megkértek, hogy menjek el kenyérért, vagy vigyem le a szemetet, mentem. Bármilyen furcsa, de így lettem dékán és rektor is: kértek a kollégák, hát csináltam. Most Balog Zoltántól jött a felkérés.” – meséli Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár, hogy karrierjében milyen nagy szerepet játszik a kötelességtudat.

hvg.hu/itthon/20130410_Klinghammer_kertek_a_kollegak_hat_csinalt
"Kihallgatás közben agyonvertek egy férfit
A rendőrök azért vitték el az orgoványi férfit, mert állítólag ellopott egy fűrészt."

Szolgáltatunk és vétünk... ez is egy megoldás. Minden gyanúsítottat agyonverünk igazi csendőrstílben, leverjük a veséjét... oszt secperc alatt megszűnik a bűnözés. A delikvens halála után pedig megkegyelmezünk nekije.
www.origo.hu/itthon/20130410-az-orfk-megerositette-hogy-izsakon-rendorok-halalra-vertek-egy-ferfit.html
de megjegyzem nem tet panaszt a (agyonvert) gyanusítot a rendőrök ellen...

nem is értem hogyan derült ki...

üdvözlet a mátrixban !
@rodeo36: Ha ezt valóban tőlem látod először, akkor az nagyon nagy kritika az országra, s annak lakosságára nézve.
De valóban ez az igazság. S amilyen "burzsuoziát" kitermeltünk, az nagyban meghatározza a nemzet jövőjét. Ha valami nem szerves fejlődés következtében alakul ki -itt pedig ez történt-, annak egyenes következménye az ország jelenlegi mentális állapota is.
Nagyon szomorú, sőt elkeserítő dolog, ha azzal amit leírtál, nem tud mindenki azonosulni. Ez a legnagyobb hiba. Sajnos '88 után nagyon sokan konvertálták át politikai hatalmukat a gazdaságba, és egyrészt azt a vagyontömegük nagysága és tehetetlenségi ereje, illetve az ügynöklisták nem nyilvános volta segít fenntartani. Amíg ez nem változik, addig nem lesz működőképes piacgazdaság Magyarországon.
Legalábbis szerintem.
"Hét kommentelő gyanúsított a Lázár-ügyben
Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók."

Ha ez igaz, akkor még szarabb a helyzet... mert akkor valamiféle hivatalból indított eljárást feltételez... reszkess blogszféra.

Látom Fab előbb értesült a dolgokról:-) Már elmenekült:-)))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mondom...

nem történt semi... a megboldogult nem tet panaszt
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))

a szügyészségen van !!!!

most agya meg a te IP cimed !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kár hogy Fabius nem tuggya hogy ugyis agyonverik... így felesleges köpnie....
Holnap már olvashatjuk az új bejegyzést:
Felebarátaim. Itt ülök Rodeo mellett egy kocsmában az Auleut-szigeteken. Szürcsölgetjük a kimenekített hazai páleszt, közben erősen Rátok gondolunk. Hukk!
HARCOLJATOK TESTVÉREIM AZ ÚRBAN:-))) Én is azt teszem. Csá puszi pá! :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és ha a kihalgatáson agyonverték? mint "rutineljárás"

akkor most a felhőkön szürcsöli a kokélt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: „Amikor kisgyermekként megkértek, hogy menjek el kenyérért, vagy vigyem le a szemetet, mentem. Bármilyen furcsa, de így lettem dékán és rektor is: kértek a kollégák, hát csináltam..."

Lementem kenyérért és levittem a szemetet. Természetesen magamat sem felejtettem el...
@rodeo36: Csak egy példa arra amit írtál: ""Parragh szerepét az éleződő Orbán-Demján-konfliktus teszi érdekessé. Demján elégedetlen, azt hitte, mindent megkap az Orbán-kormánytól, de a monolitikus hatalmat épített kormányfő láthatóan még a látszatát is kerüli annak, hogy bármilyen gazdasági szereplő befolyással lehet rá, sőt valójában Demján gyengítésén fáradozik" - jegyezte meg forrásunk. Az idézett üzletember felhívta a figyelmünket arra, hogy míg Demján új PPP-korszak elindításában reménykedett, az Állami Számvevőszék cégének Müpa-beruházását cincálta szét; nem valósult meg az általa favorizált ferihegyi gyorsvasút. Úgy tűnik, a takarékszövetkezetekkel létrehozandó hitelintézet favorizáltja se a Demján-féle Gránit Bank lesz - és így tovább. "Amikor Demján azt üzeni, hogy Orbán jó vezető, csak a kormánya működik rosszul, ez nyílt beszólás a miniszterelnöknek, amolyan feudális retorika, amikor a királyt nem merik nyíltan bírálni. Demján már elkezdte a 180 fokos fordulatot, nem nagyon maradt vesztenivalója, de mivel nagy testű hajó, nem mozdulhat gyorsan" - magyarázta forrásunk."
Itt sem azért fordult szembe Demján Orbánnal, mert morális/etikai fenntartásai lettek vele szemben, hanem mert nem vele akar seftelni.
Az egész cikk:
magyarnarancs.hu/belpol/parragh-laszlo-iparkamara-csempekiralybol-huberes-83880
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Most Balog Zoltántól jött a felkérés.” – meséli Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár, hogy karrierjében milyen nagy szerepet játszik a kötelességtudat. "

Hazudik! Sehol nem olvastam, hogy Balogh páter egy szemetes konténerben csücsülne. Dezinformáció:-)
@Nap Pali: "akkor most a felhőkön szürcsöli a kokélt "

viszont akkor már két felesleges billentyűje van a klavin... a capslock, mega shift:-)
"A kormány a társkeresésben is segít
Azokat az egyetemistákat támogatják, akiknek elfoglaltságaik mellett gondot okoz a társkeresés."

És helyettünk még a potenciális barátnőnket is megdugja...SSteffike már vajon elkelt? Kapott szüzességi igazolást?

www.origo.hu/itthon/20130410-a-kormany-mindent-megtesz-a-csaladokert.html
"Soha nem fizettek még ennyi adót a cégek
Megdöbbentő grafikont közölt az Európai Bizottság az elmúlt tíz év magyar adóterheléséről."

index.hu/chart/2013/04/10/adok/

Önkéntesen tették. Megszállta őket a NER szelleme...
Ha jól olvasom a grafikont a különadó nagyjából a nyereségadó 2,5 szerese
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sok mindenkinek kellene ilyen világosan szembenéznie a múltjával/jelenével. S ha ez megtörténne, akkor az ún. "szélsőjobbnak" sem lenne ekkora támogatottsága.
Az azért zavaró, hogy kik ültek a pulpituson. Pont azok, akik ezt a szembenézést megakadályozzák a demagóg, populista magatartásukkal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nagyon jó Tóta W. írása, de azt azért megemlíthetné, hogy ez nem a konzervatív, hanem az autoriter hatalomgyakorlásra jellemző.
"Bajnait támadja a Fidesz új, karnagyból lett szóvivője
2013. április 10., szerda, 17:53
Szerző: MTI/hvg.hu

Címkék:Hoppál Péter;

A Fidesz új szóvivője szerint számos ügyben, amikor Bajnai Gordon neve valamilyen módon felbukkant az elmúlt időszakban, a magyar állam mindig a rövidebbet húzta, apadt a nemzeti vagyon, veszítettek a magyar emberek."

hvg.hu/itthon/20130410_Bajnait_tamadja_a_Fidesz_uj_karnagybol_le

Nektek dalban mondom el... Jézusom...
@sírbateszezazegész: Miért? Ami ost folyik az konzervatív hatalomkezelési technika? Tudod mit? Inkább ne válaszolj...
"Levelek Orbánhoz
2013. április 10., szerda, 17:50
Szerző: HVG

Címkék: Orbán Viktor; Facebook; Kádár János;

Kinyomtatom • Elküldöm
A hajdani Kádár-titkársághoz és elődei gyakorlatához hasonlóan olykor Orbán Viktor is személyesen segít a hozzá fordulóknak.

Ezekkel a kérdésekkel fogadja a honpolgárokat az ország vezetése által márciusban indított honlap, s tudatja, hogy „a Nemzeti Ügyek Kormányának politikája az emberek megkérdezésén, a közös döntésen alapszik”.

„Mit gondol? Mit javasol? Hogyan lehetne jobb?”

A lap célja, hogy az emberek tanácsai, javaslatai, megvalósítható ötletei segítsék „azokat az erőfeszítéseket, amelyeket hazánk megerősítése, a magyar családok megvédése érdekében fejtünk ki!”

A weblapot egyelőre mindössze 11 ajánlás, „lájk” népszerűsíti az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon, a Facebookon. Mindennek ellenére főoldalán büszkén hirdeti, hogy „az elmúlt hetekben az emberek a KRESZ megújításával kapcsolatban számos javaslatot juttattak el a szerintem.kormany.hu oldalon keresztül a kormányzathoz.”

EZEN NINCS MIT KOMMENTÁLNI... A VIDÁM rajongó tekintetű cserkészgyerekek fejsimogatása azért a hírből kimaradt.
Persze a búzakalászt fogó Orbán Viktort,a buaszemek helyett Orbán Viktort ábrázoló plakátot majd elfeledtem...
Másik olvaviasat:
"Nemzeti Csajellátó
2013. április 10., szerda, 15:45 • Utolsó frissítés: 1 órája

Mozgalmat indít a kormány, azon belül az Emmi, „hogy azokat is segítsék, akiknek elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés.” Magyarul társkeresőt. Jó hírünk van: ezzel már nem kell fáradniuk."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130410_Nemzeti_Csajellato#rss
... és aki a legtöbb csajt megdigja, megkapja a NER Nemzeti Pucigammerje címet...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem, ami itt folyik az az autoriter hatalom gyakorlás. De mivel a cikket sokan elolvassák, ne az maradjon meg bennük, hogy az, amit Orbán művel, az a konzervativizmus. A Fidesz az nagyon nem konzervatív párt. Csak erre kívántam utalni.
Persze én az utóbbi 23 évben nem emlékszem Magyarországon nyugat-európai értelembe vett konzervatív pártra. Mondjuk szociáldemokratára sem.
@sírbateszezazegész:

azaz soha...vagy porig kell rombolni

brühühühühü

kis forradalom, a valós francia stílusú a Robespierre-kkel együtt
"Az unió ostorozza a magyar adórendszert"
index.hu/gazdasag/2013/04/10/orszjelentes/

Rohadt mocskos burkusok! Mit értenek ezek az uborkasalátához!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez egy igazán jó ember, nem értem miért kell fikázni?
Ő felajánlja azt az egymilliót, amit (ha) majd megnyer, a család megsegítésére. Mi evvel a gond?

Talán arra gondolsz, hogy ezt (mivel ő maga igen sokat ér-tehát van miből), a sajátjából is megtehette volna? Ha szociálisan érzékeny lenne? Ha nem csak beszélne az együtt érzésről? Ha komolyan gondolná a család megsegítését? Ha nem lenne egy kőszáli poloska a szomszédom szerint?

Szánalmas ez a szerencsétlen igyekezet, amivel önmagát rúgja tökön, és még ő mondta, hogy mindenki annyi ér… blablablablabla.
Az átlag polgár ezért a szemét kijelentéséért beperelheti? Vagy csak az ő privilégiuma basztatni azokat, akiknek az igazságérzet reduktora kiakadt és lefújt, mint a túltöltött levegőtartály az egykori FŐSPED, ZIL teherautóin?

Marhára nyeregben érzi magát János, de bármit is tesz, a vezetékneve lúzer.
Tizenhat (minyimum) ismerősöm szerint…
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez az amikor ülni kell a széken, bekötik a szemed, és meg kell keresni a párod? de jó. erre jelentkezem. úgysincs időm arra hogy megkeressem a megfelelő genetikával bíró férfit, de ha segítenek azt szívesen veszem. remélem olyat kapok akire nagy karrier vár, mert nem akarok egy szoba konyhában megöregedni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sámándobbal, és tűz mellett. sőt hogy elűzzék az ártó szellemekt még el is égetnek egy bábut..
@Penivaldes: Asszem félreérteted. A kanyik ülnek a széken, Te meg lecsücsülsz... oszt találgatsz:-))))))
@Penivaldes: A fecergést és a sikkantgatász kihagytam:-) Érző lélek vagyolok:-)
Na, azt hisztem a holtidőben beborítottalak benneteket témával... olvasgassatok... én megvacsizok:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mostan nem olvasok, vettem kurva jó sváb hurkát, megyek és megsütöm.

Te meg tsorgassad a njálad, beeee!!
@Knósszosz: Kevés vagyol... pármai sonka császárszöci, Thommy mustár... később anyám töltöttkapuszta... ha esse elég, akkor erdeigombaszószos gnocchi, párolt gombával és Budweiser... szóval????
@Knósszosz: Asszem Peni bajor kóbászért kuncorog enkábban..bon appetit, mi fíli!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensÓ azok a régi KISZ táborok a lenge erkölcsű NDK-s cserelányokkal:-)evik):
@Penivaldes: Értelek... ezek szerint a nachtkaszli teli van füldugóval:-)
@rodeo36: De ha igaz az, hogy sokaknak nem világos mi az a piacgazdaság, akkor egy ilyen forradalom után sem azt fogják felépíteni... Hacsak nincs valami óriási szerencsénk.
@Penivaldes: Hagynál ilyet? Van-é lelked? Nem mentesz meg bennünket a "fertőtől" enkább? Feláldozod-é Magad értünk, Jean D'arc utóda?
@Penivaldes: esetleg petrezselymet? Jó lesz az, ha jönnek a gallok:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én csak azt mentem meg aki megérdemli, ti nektek jó a fertő, főleg a Fertő tó, ott a nádassban kergetitek majd a húsos lánykákat.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): és ebbe még nem számoltuk az orrlyukat, meg az egyéb lyukat. tiszta lyuk az ember
Most: szerencsétlen Répássy az ATV-n. Kijött a havi 175 ezres pesti bérlakásból. Meg is értem... az asszony évek óta nem engedi be a miskolci Árpád úti bérlakásba...
@Penivaldes: Öreg vagyok én már bohócnak, maj' felgyünnek a hegyre, igaz, Nyulam-Uram?
"Meglepte a német tévét a magyar tiltakozás

Index
2013. április 10., szerda 11:10 |
Nem volt még példa arra, hogy egy másik ország kritizálta volna a gyerekhíradót, mondta Peter Gruhne, a ZDF német közszolgálati televízió szóvivője. A Logo! című műsor magyar alaptörvényt és médiaszabályozást bíráló adása ellen a magyar kormány tiltakozott. Az adást 680 ezren nézték március 16-án. A csatorna szerint nemcsak tényeket, de véleményeket is közvetítenek, hogy a gyerekeket a demokráciára neveljék. A tanárok körében is népszerű műsor korábban megkapta a Német Televíziós Díjat is.

Még soha nem fordult elő, hogy egy másik ország kormánya kritizálta volna a gyerekhíradóban elhangzottakat, válaszolta az Index kérdésére Peter Gruhne, a ZDF német közszolgálati televízió szóvivője. A ZDF Kika Tv nevű gyerekcsatornája volt az, amelynek március 16-i gyerekhíradójában (Logo!) a Piros lap Magyarországnak című rajzfilmben a magyar médiatörvényt és alaptörvényt bírálták. A ZDF szóvivője ugyanakkor hangsúlyozta: mindenki számára adott a lehetőség, hogy a német tévének jelezze, ha a róla, az intézményéről vagy az országáról szóló tudósítással nem ért egyet."
index.hu/kultur/media/2013/04/10/a_nemet_gyerekeket_erdekli_mi_tortenik_magyarorszagon/

LOL, MEGALOL...
Ennyire szánalmasak csak a narancsbolsi csürhe és talpnyalóik lehetnek!
Bazz.. égünk, mint a Reichstag!
Ennyire komolytalan és kretén csürhe még a coci sem volt!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ahh... én mindent, detélleg!
Mongyuk tele van a sütőm, hogy egy kibactt hurkát nem tudok, mer álandójan, de ez azé nem nagy provlíma, anyira.

Döglök én is minden medit-kajáért, de mostan anuka tőtött káposztályya említésse, valamit megmozdítot benem.

Ma estére már légy megen tet-ű! Jó? -:)))
@Penivaldes:
Hát persze!!!
Az első legfinomabb falat a Tiéd, ezt tudhatnád!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Most 20-án, nincs kedved egyet csorogni a Mosonin?
Kaja, pia, az asszonyt is hozhatod... :D
(Évadnyitó, leszünk vagy 70-80 fő)
Átdobom mail-ben a programot.
@Penivaldes: Pedigelé Ő aztat monta, Tégedet igende... kévül-bálül... hazudós asszem, minta dakotaló:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: erkölcstelenek...na majd a megnevelnek titeket az úrkeresztyénjóasszonyok..
@Knósszosz:
Most hétvégére a házi hurka már a hűtőben, a vörösborocskával együtt, hozok hozzá egy kis kemencében sült házi kenyeret... ÁLLAT LESZ! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Köcke, de asszem más leszesz.. vmi oyster kult, apádsággal... de kedves vagy és kösz. Teccik, alkalomadtán élünk Veled... csak meg ne dudj:-) vagy Te mást:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Vettem-:))
Amúgy; efharíszto polí, 'sztán, van-e, mi, jót, enned, vacsorára?
Több vessző, mint kalbász.
Szóval?
@Penivaldes: "a hurkád az egyenes, vagy görbe? "

Tee ! Indiszkretirion! Üjj bele oszt megtudod:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): sőt, ereszkedjen 4kézlábra és majd asztalnak használom, és róla eszem hurkát
@Knósszosz: már látom, csak tudod a sok rajongi levél közt...)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Amúgy nekünk hetvennel hetvenkedni sok... max. 5.. uszkve 6, de akkor már szórtak vagyunk.
na levadászok pár halat, és egyebet.
@Knósszosz: "Döglök én is minden medit-kajáért, de mostan anuka tőtött káposztályya említésse, valamit megmozdítot benem."

Starház leszek... cak mondanám, a buggyantott tojásos leves, étvágy híján, a harmadik napon met a levesbe...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hűűhhaaa...
Te honnan szerzed be a házzyast?
Én nagyon nehezen tudok jójízű hurkát becserkészni, néha sikerül persze, mikor Monorról jönnek az atyafiak házias cuccot árulni a lőrinczi piacra.
Az finom, persze a NAV azonnal beolvasztaná,
ha nem kapna belűle ingyé kóstolótt-ot.

Kötschöggök!
@Penivaldes: Na állj! Ki mondta hogy kell nagyidrág az akcijóhot? Még bugyi senem:-)
@Penivaldes:
Népszerű az én Penim!
...hűű, ezt most el...b
Remélem Egér ma nem jár erre-:((
@Knósszosz: Rizs csirekcombbal, ma semmi feltűnő nem volt..várom a meccset! Forza Juve!
@Penivaldes: Tündérke! Az asszon 174 centi és 62 kila... szóval... ja és 50 centis gesztenyebarna bodros hajazattal...
@Knósszosz: mi Herendről szereztünk mangalicasonkát, kolbászt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Éhenkórász prolinépség... Ms kicsi német húskenyet vettem, meh Thomy mustardot, csaszizsöcit, mellé kicsi Morbier sajtot, meg egy keves spagna chorizót és lángolt marhacombócot... szóval... rágicsáljátok csak a hallisztes csirkefaroshátot, meg a ritkacsontos pacsonyát:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Majdnem a cipőjére értettem elsőre, de grat. azért! :-) van ízlésed, eddig is feltűnt! .-)
@Penivaldes: "mi Herendről szereztünk mangalicasonkát, kolbászt. "

Ahham... igazi porcellány kötsögben, konfit tálban:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

forza Juve...

y que será le decisión sobre la Barça. debe perderse

jajajajaja
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): vmikor kiraktam eg inflagranti képetb róla... Orica megfejtette... esetleg lérdezd:-) Ő észrevette, sima pógár nem néz úgy kamorába:-)
szegény Fabius !

kár volt érte...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez vér komoly, kérlek!!
Anyuka hogyan kreálja a töltött káposztát?
Az nem vicc tárgya, igen komoly tudomány a töltött káposzta készítése.
Azt pedig csak a nagymamák tudják autentikálisschra csinálni, ezt állítom!

Barátom anyukája Vitkán lakozik (felső tisza vidéke), ott kaptam olyat az említett fenséges étekből, hogy azóta is az az etalon, ha tőtött képosztáról beszélek.
Szőlő levélbe volt tekerve a batyu, amely nyomokban tartalmazott a sertés mellett birka húst is.

A fűstőtt dolgok persze vele főttek, és volt házi tejföl, meg erős macskapöcse+két kilós kenyér szelve. Előtte szilvapálesz, közbe szilvapálesz+bor, a végén bor+szilvapálesz.

Aztán másnap 12 órás döglés a Tisza-parti strandon, a lángosra ránézve meg okádás, a túlsó oldali fenyvesig...

De imádom az alföldet és a Tiszát különösen.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem vagyok annyira kéváncsi ám mások magányéletére!:-D
Majd megosztod velem, ha megérdemlem!
Engedjétek ki az oxigént a világűrbe, és az égés megszűnik.

Valaki? :-)
@Penivaldes:
Szereted?
Én nagyon...
Ha elmennék innen, abban a tíz dologban benne lenne, ami hiányozna.
@Knósszosz: Nos... félinformációim vannak, de azt megosztom. (Megkérdezem a receptet, de mosz nem aktuális) Tehát. Előző estve a savnya kapusztát beáztatja kiséé, a savnyaság és sósságot megelőzendő. Aztán betőti a levleket és hagyja 6-1 órát saját levében érlelni... reggel felteszi takarékra és kb 8-10 ürát rotyogtatja... mellékesen szeletekre vágyott füstöt tarját tesz mellé és a tőtibe gerslit is kavar a rízs mellé... ennyit tudok, meg annyit, hogy zsenuális... holnap kérem a recipét és küdöm.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Én sem annak szántam, nem is jeleztem, de rákérdeztek... ennyi... igazad van.
@Knósszosz: A másik kilenc nőnemű tán?
Bár, állítólag a Tisza is az..
@rodeo36:
Ez a hang...
Hallgatva aszt kell mondanom, két mester van.
Nekem, legalább is.
Aki műveltebb nálam zeneileg ( nem nehéz ), annak nyilván több.
De ez csodás, kösz!
@Knósszosz: Viszony a házisóletet füstölt libamellel, tojattal bármikor... az itthon vagyon...
amúgy mrgfigyeltem, ami occsó? az kurva sok időbe kerül... lsd. rántott bornyúláb. Kilója kb 600 Ft. elkészítési idő 2 nap.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ahha..!!!
Talán a gersliben rejlik a lényeg!! Vagy nem?
Mindegy, ha lennél oly kedves és... azt megköszönném.
Baszd meg!!
mmmhhhmmmhmhmhmmmm...
@Knósszosz: Ja, és a nyírsági káposztás bablevesben is a spiccen vagyolunk... ha érdekel szóljál:-)
@Knósszosz:
Ez házi Dezső volt, Győr mellett élte kis dagonyás életét, amíg élte... :)
Már a hűtőmben röfög - a hurka.
Backi, nem találom a mail-ed... Csörögj már rám, vagy dobj egy emilkét, küldenék valamit.
@Knósszosz: Ok. Holnap, vagy holnapután.. ahogy tudom:-) Ne tudd meg, kurvára el vgyok kapatva:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Mondjuk három, annyi elég. A többi az mindegy, a lényeg, hogy ehető legyen!-:D
@Knósszosz: Amúgy az öreglány, igazi hajdúsági parasztlány... és azok a gazok, tudnak zabálnyi...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az biztos!
Keresztapám ukrán, ő tudta hogyan kell a káposztás paszulyt, és a borscsot!
mmhhmmmhhmhmhm....
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A magam véleménye :-)
endresy.blogspot.hu/2013/04/part-a-parttol.html

Bár önmagában majdnem semmi gond nincs, bizti a minisztériumi házibulikra gondolt...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mocsok finnyás vagy! A te disznód az bezzeg az ebédlőasztalnál, arany evőeszközzel étkezett.
Értem én!
Hüle'nyúl!
Igyá'répalét!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dezső nyugodjon békében... a frigóban!-:D
Küldtem..
@Knósszosz: Örülök is... és akkor a házasch pecsnyakacsnyát knédlibombóccal, párolt képosztéval, már meg sem merem emelinteni, vagy az édes barnamártással emelintett, mazsolás, vágott diós, veresáfonyás szarvassültet önforgó kézi krokettel, tolnai veresborrel... nyami... na nem kínozlak...
@Penivaldes:

Milyen Miki? Pirx! Knósszosz ismerheti.
"Engedjétek ki az oxigént a világűrbe, és az égés megszűnik."

www.youtube.com/watch?v=kNbF9CWJN3o 1:44
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: töki! az én disznóm naponta ürdik, fodrászhoz jár, naponta manikűröt, Staropramentől lesz részeg disznó, Welnes szálló medencéjében hentereg, a turcsi orrában pircinget visel és nem lógnak a mellei... további kérdés? :-)) Viszont nem jár plázába kínait enni, és nem néz 3D filmeket... és nem vár a böllérre, simán leöngyilkolja magát és betölti porhüvejét a kolbászba, illetve illedelmesen felmászik a füstölőbe:-)))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Hmmm ez is jó... télleg menj már valami könnyebben levadászható alapra... kár, hogy csak a suttogó propaganda terjeszt... ez több annál.
@Knósszosz: "@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dezső nyugodjon békében... a frigóban!-:D"

Dezső, mielőtt fringózott, idejekorán kifringott. Mein Gitt.-9
Fabiusal mi van? Írhatna már valamit, téma van bőven:

www.origo.hu/itthon/20130410-a-klik-szerint-minden-tankoteles-koru-gyermek-elhelyezeserol-gondoskodnak.html

www.origo.hu/itthon/20130410-heten-gyanusitottak-lazar-kommentugyeben.html

Nem jutott hely minden iskolakezdőnek. Mert az államosított rendszer - mint általában - jól működik.
A véleményszabadság újabb soha nem látott mértéket öltött. Magyarország megújul.

Vagy lehet, hogy Fabius is egyike a "hetek bandájának"? Elvitte a lefüggönyözött autó?
@Knósszosz:
kis tengeri utazás még a vitorlázás korában...és vihar

www.youtube.com/watch?v=8ERAydgZjTg

brühühühü

kikap a Barca? a PSG nek győznie kell

és a Juve ébredjen már fel és csapjon oda
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MARHA NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL!
Igen HÜLE!
KERGENYÚÚÚÚÚÚL!
Igyá'vazze inkább!
@shinichi: az még haggyán de már

"ki is halgaták" a sünök... "rutinszerű" agyonverés...
@Knósszosz: és a pelmenyivel és a sztogramuval hogy állt? Jelzem, mink hoztunk Ukrainéból igazi pelmenyicsinálót... és használva is van.. Lehet paraszt dolof, de nekünk a krumplival-haagymával töltött jön be leginkább.
Sosem volt ilyen jó még...

"Soha nem fizettek még ennyi adót a cégek

Index
2013. április 10., szerda 17:25 |
Címkékadó, cég, brüsszel
Az Európai Bizottság szerdán kiadott jelentésében látványos ábrát közölt a magyar vállalatok adóterheléséről. Az elmúlt tíz évet végignézve úgy tűnik, GDP-arányosan most fizetik a cégek a legtöbb adót. Hiába csökkent a nyereségadó, eközben drámaian emelkedtek a különadók."

index.hu/chart/2013/04/10/adok/

Illetve, sosem fizettünk még ennyit a Párt és a Qrmány legnagyobb dicsőseggére! :(((

Narancsbolsi kreténeket csókoltatom, fel kéne nőniük, evégre állami, nem piaci állásból qrva könnyű okoskodni... még... majd kormányváltás után meg nyüsszögni...

Tényleg, okoska Tristánunk most röföghetne valami értelmeset, pl. hogy

"ez azért jó nekünk, mert ennek láttán annyi, de annyi vállalkozás, cég érez ellenállhatatlan kényszert, hogy hazaköltözzön.."

Vagy nem????
MIÉRT???
@shinichi: Keress vissza, ezt már kiveséztük, kb du 5 körül, de lehet, hamarabbi:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: No akkor a dolgozóknak, napi összefoglalló.

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:28:03
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az egész történet jellemző Lázárra. Sunyi, gerinctelen, aljas és számító. Arra apellál, hogy a nagylelkűen a túlélőknek felajánlott 1 millió meghatja a bíróságot és megítéli a dolgot. Ennek 2 következménye van: Lázár tündökölhet a napfényben, a másikm, hogy meglesz a precedens a kommentelők megbüntetésére...

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:28:58
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók." Ez az igazi magyar feudalizmus. A csicskának csicskása is van...

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:38:26
"Kihallgatás közben agyonvertek egy férfit
A rendőrök azért vitték el az orgoványi férfit, mert állítólag ellopott egy fűrészt."

Szolgáltatunk és vétünk... ez is egy megoldás. Minden gyanúsítottat agyonverünk igazi csendőrstílben, leverjük a veséjét... oszt secperc alatt megszűnik a bűnözés. A delikvens halála után pedig megkegyelmezünk nekije.
http://www.origo.hu/itthon/20130410-az-orfk-megerositette-hogy-izsakon-rendorok-halalra-vertek-egy-ferfit.html

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:40:21
"Hét kommentelő gyanúsított a Lázár-ügyben
Lázár titkára szerint nem tettek feljelentést. Az ügyészség szerint további gyanúsítások várhatók."

Ha ez igaz, akkor még szarabb a helyzet... mert akkor valamiféle hivatalból indított eljárást feltételez... reszkess blogszféra.

Látom Fab előbb értesült a dolgokról:-) Már elmenekült:-)))))

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:42:21
Holnap már olvashatjuk az új bejegyzést:
Felebarátaim. Itt ülök Rodeo mellett egy kocsmában az Auleut-szigeteken. Szürcsölgetjük a kimenekített hazai páleszt, közben erősen Rátok gondolunk. Hukk!
HARCOLJATOK TESTVÉREIM AZ ÚRBAN:-))) Én is azt teszem. Csá puszi pá! :-)

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:47:38
@Nap Pali: "akkor most a felhőkön szürcsöli a kokélt "

viszont akkor már két felesleges billentyűje van a klavin... a capslock, mega shift:-)

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:51:45
"A kormány a társkeresésben is segít
Azokat az egyetemistákat támogatják, akiknek elfoglaltságaik mellett gondot okoz a társkeresés."

És helyettünk még a potenciális barátnőnket is megdugja...SSteffike már vajon elkelt? Kapott szüzességi igazolást?

http://www.origo.hu/itthon/20130410-a-kormany-mindent-megtesz-a-csaladokert.html

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:53:14
"Ujjlenyomatot is olvas a rendőrök iPhone-ja"
Legalább utólag tudják meg, kit vertek agyon...

http://www.origo.hu/techbazis/20130410-retinaolvasot-es-hangfelismerot-kap-a-rendor-iphone.html

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:55:33
"Soha nem fizettek még ennyi adót a cégek
Megdöbbentő grafikont közölt az Európai Bizottság az elmúlt tíz év magyar adóterheléséről."

index.hu/chart/2013/04/10/adok/

Önkéntesen tették. Megszállta őket a NER szelleme...

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:57:00
Ha jól olvasom a grafikont a különadó nagyjából a nyereségadó 2,5 szerese

KB. ENNYI....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jó dóga van a nyukdijasnak... mid éhen nem dödlik:-) te meg dogozz pária rappszóga... várom a pízespostást:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Répáspóstást! :))
Baszki... rágj tovább, mert nőnek a fogaid...
"A reformátusok bekeményítettek
ifj. Hegedűssel szemben
A nemzeti motorosokkal szembeni fellépést kérik saját lelkészük anticionista rendezvénye ellen is."

Basszus... ez már a dittatura... már egy hegedűs sem ott húzza ki ahol eszibe jut... Irgumburrgum.
@le Látó: Mit mondjak? Legőszintébben azt, hogy köszönöm. Nagyon nagy élmény volt. Nem tudod sírj vagy nevess. Én ezt éreztem. Szerintem nincs ember aki ezt elolvasva komolyan tudja venni ezek után őket. Persze félelmetes is, hogy mégis komolyan kell venni őket. Rég olvastam írást, mely ennyire mar, de mégsem gúnyos. Még egyszer, köszönöm.
Most már csak az marad fent, hogy mivel érdemeltem ki ezt a linket? Hirtelen, de gondolkodás után sem vagyok abban biztos, hogy miért én kaptam ezt. De köszönöm.
(P.s.: Viszont mostantól nagyon vigyázok arra mit írok esetleg annak, aki ilyet olvas magától. Egyértelmű intellektuális fölényben van az illető velem szemben.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Ez nem az, hanem a szépség és intelligencia tisztelete... amire Te csak ácsingózol:-)
@sírbateszezazegész: köszönöm, bár ezt a fölényt részemről én nem érzem. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Motyogj csak ilyeneket, te kis répakiller...
Egér jön és elásunk TÉGED bacod, mélyre, nagyon-nagyon mélyre...
A narancsbolsik segge mélységére! Oszt akkor neked annyi!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te, ezt is Jancsó rendezte?
Kapa&Pepe...

Amúgy kösz az invitet, komolyan kurva jól esik, hogy gondoltok... tényleg!

A tavalyi meghívás alapján meg akarom nézni a zarcotokat, de azt nyáron. Most esélyem sincs elmenni a Vitézzy szargödörből, bocsi!
Nem jó ez így, közelebb köllene, és akkor...

Törzskocsma, törzsstella.. érted-e?
Naná!

Én azért nem adom fel, talán egy kiérdemesült bit-suszterrel is fogok tanákkozni egyszer. Személijessen...

A nyár majd még arrébb, és hosszú, mint az ősz mostanában.
Szóval lesz alkalom vedelni, remélem.
Esetleg egy bébiétel is belefér... hö!
@Knósszosz: Hehhe. Elképzellek, ahogy ülsz a Lajta partján, és bébiételes üvegből kanalazod a töltött káposztát szívecskés szakálkában:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Elmondanám... szép is vagyok, meg okos is... egyelőre:-) Az utóbbi, talán láccik:-) Szóval... nyugott is vagyok, meg nem is.. de eze eg tejjesen más történet.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Megtiszteltél vele, azt tudod? :-) "

tudom.. és Te is... ez nem az a pálya...
@Knósszosz: Dicsóség Bacchusnak! :)

Ha van 3 perced Nikos Xilouris-t hallgatni (véletlenül fedeztem fel).

Asszem a barna nadrágomat vinném az útra, az a gép van 2000 tonna is üresen (1.2--2p között)

www.youtube.com/watch?v=fijrzwu6i_Q
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Van a való élet, és van az itteni marháskodás! Köszönöm, hogy "kissé" beavatottá lehettem! .-)
Elnézést, ha ittragadtam volna, de nem ragadott meg a mérkőzés..meg pókerezem is közben..:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Van, akinek igen, és van, akinek sosenem... Te az előbbi... kurva ritka pillanat, és kb fél év.
@Knósszosz:
Ja, min'ggyá sírok...

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Próbálom, de azért a beidegződések... Hüle nekrofil! :D

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sajnos rá kell döbbennem, hogy nagyon szegényes fantáziával létezel... Én ilyenkor viszek kulacsban ásványviet magammal, de Halászinál egy nagyfröccs befér - persze egy szárazföldi patkány (izé, naffülű nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl) honnan is értené ezt...
Neked marad a répalé! (Irigykedek, na...) :DD
@rodeo36:
A Barca... nem tudom.
Maria Callas viszont.. mer görög?
Nem.
Csak a szármzása, nyújorkba született, de az most min 1, a hangja, az...

Most megkóstolom a sváb hurkát, épp kész lett.
Te meg zabálj azt, amit szeretsz!
Ritka egy valaki vagy, aki valaki, sezér minden jót kívánok neked.

Zabájj sokat és halgass Vivaldit, vagy Puccinit.
Olyan Mehta-féle gondoláskodásokat.

Már beszéltél róla nekem, szóval...
@le Látó: Nincs mit, nem vicceltem. De azért, ha azt jeleznéd, hogy miért nekem, akkor nem kellene ezen töprengenem. Mivel érdemeltem ezt ki? :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akár-:)))
Ha anyuka megtisztel, és ad belőle egy-nyolc-harminckét kanálnyit.
Szóval vigyázz csak, engem nem lehet csak úgy, kielégítteni!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem szegényes???? Nebasszmá... te nem bírsz leszakadnii a lékelt mohás, leresztett kenudról:-) Svihák:-)
@Knósszosz: Megdunálom az öreglánnyal. Aranyszíve van. Mit hozol kedves Nalaya? :-)
@Knósszosz: Mellékesen mondanám... a nagy Levin is az anyám szakácskönyvével a hóna alatt hódította meg Szú a Héliát:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bírod a háziassch kaját, mi?
Én is, de az a helyzet, hogy a mi hülyeségünk nem NER kompótibilis.

Ezért kell újragondolnod, az összes eddigi álláspontodat!

Vagy aludnod, mosmá!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
HÜLE RÉPAKILLER!!!
Szórakázz a kalaposinas haveroddal! :D
Szomjan fogtok veszni. :))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kétfelé vágott tojással, Tourbigó-módra??
brühühühühüüü

Ha leszel olyan kedves, a Mama receptjét várom!

Most viszont kurva jó éjt, megyek dögleni.
Tegnap éjfél óta nem aluttam, pótolom mostan.

Hááá, gyó éjt és sok zőccséget!!-:)))
Ja; bazmeg!
@Knósszosz:
Mivan??
Fellőtték a pizsit?
Bazz... :D Húúúúúúúúúúúúzzzáááá...
Te is olyan kis állandó kifogásokat és nyafogásokat kereső pöcsöskislány vagyol, mint ez a gyógynyúúúúúúúúúl???
ÉRTEM ÉN!! :D
Nyahh én is nézem, hogy kalapolják a Barcát, így nemigen fognak ma este kapni bárcát, jó éjt, nem püffögni szevsztopol all:-))
@le Látó:
Efharíszto!
Ítane mja forá... ismerem és még sok mást is tőle. Majd tolok, ha érdekel.
Meg van még sok-sok más is, de azok nem ide valóak.
Van egy oldal, ahol tízezer felhasználó nyomja a görög fílinget (magyar), na, ott mehet.

www.hellasz.hu/

Dzsó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én is szeretem a zőccséget, oszt??
Ne kekeckeggy, mer rábaszok!
Vagy... izé... namán, mit is mongyak, he!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A Shawarma-fronton tudják, milyen az a jó csípős... izééé... szóval köszönöm néked, hatalmas Efendi!
@Knósszosz:
Mongyá'le! :D
Vmiről... pl. a sörről! :)
Látod, ha jönnél, akkor arról sem kéne. :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már megint 1 : 1 és ki kellett kapcsolnom a hangot mert a riporter a barcásoknak drukkol és méftg van 15 perc PSG-nek győznie kell megérdemli a hisztérika barcával a picsába

brühühühü
@Nap Pali: nyugodj meg, ha te még itt vagy, Fabiust sem vitték be :-D
@sírbateszezazegész: talán azért, mert kapcsolódott a hsz-edhez és őszintén bíztam benne, hogy értékelni is fogod. Nyertem :) Mondjuk úgy, megérzés alapján választottalak.

Jó éjt!
@Knósszosz: számomra inkább a hajó volt a lényeges, de semmi baj.

Jó8!
@le Látó: Még egyszer köszönöm. Jó éjt.
@tucano:
Van egy életműve... :D
Papírzsepinek átdobtam a lemilre a beharangozót.
Ápr. 20-21.
www.mosonshow.hu/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ilyent én orbánból szeretnék 12-őt, hogy más is élvezhesse amikor belebúvik a kolbásztöltőbe

brühühühü

kurvák
@huzzadneki shakespeare:

a Somogyváry Rudolf mint ...és ez az egész izé hát nem akármi a mai filmtechnikát ismerve tiszta röhej...
az éles kanyarban bedőlnek a zűrben

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:42:21
Holnap már olvashatjuk az új bejegyzést:
Felebarátaim. Itt ülök Rodeo mellett egy kocsmában az Auleut-szigeteken. Szürcsölgetjük a kimenekített hazai páleszt, közben erősen Rátok gondolunk. Hukk!
HARCOLJATOK TESTVÉREIM AZ ÚRBAN:-))) Én is azt teszem. Csá puszi pá! :-) "

ma teljesen meg vagytok...végre valami...tréfa és mosoly hagyni a mindennapok szürkeségét

ez az ALEUTIAN szigetcsoport nem is rossz, mire megtalálják? befagy a sejhajuk Alaszkán

én lecserélném a Reunion szigetekre Mauriciusra

www.panoramio.com/photo/69304623?source=wapi&referrer=kh.google.com

brühühühü
@tucano:

azt nem értem, hogy éppen te csodálkozol...nincsenek csodák, 2008 végén Bush utolsó napjait számolták, Paulsson-nak uccsó lehetősége volt, hogy belekavarjon az USA pénzügyeibe amúgy istenigazában....megtette és a többi csak rablás...lementettem a cikket

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kösz...Aleutia vagy Aleutius

de javallom, mint személyes kedvencem Mauricius Madagascar-tól keletre az Indiai Óceánban a Réunión szigetek között

brühühühü
Úgy tűnik, Fábius addig nem ad új posztot, amíg nincs meg az ezer komment.
@Dr. jenőke (jenőke): időnként gyanús a "gazda", ahogy megyünk előre az időben, egyre többször el-eltűnik... Nehéz a cégtulajok élete, hát, igen...
@Légifarkas:
van új blog, indúl a bakterház...már ott vagyok

szia....jump

brühühühü
@Dr. jenőke (jenőke):
van új blog...ugorgyát

brühühühü

nagyon fasza
@le Látó:
19.44
Köszi a linkért, ez különösen tetszett:
"Megragadva a kivételes alkalmat, a készülő Nagy Abszurdisztáni Enciklopédia (NABENLOP) szerkesztőinek az alábbi címszavak további kidolgozására teszünk szerény javaslatot:
unortodoxia; felcsúti futballakadémia, plagizálás; stadionépítés; alkotmányozói iPad; álamfői tárogató; lelátói szotyolázás, Közgép; tandíj-ontológia (nincs, de van); nyugdíjpénztár-ontológia (van, de nincs); Videoton; békemenet; 2/3 mint origó és abszolút szám; Médiatanács; romkocsmák félhomályában merengő állástalan diplomások; NENYI, Alaptörvény asztala (asztalszolga); keresztényüldözés; család; nemzeti konzultáció; regisztráció; fülkeforradalom (és szabadságharc); kipateroltuk (az IMF-et); ülök és várok (az IMF-re); Terrorelhárító Központ és a bekapcsolt mikrofonok; riporter kerestetik (Obersovszky Péter és Hajdú Péter); szoborállítás; szobordöntés; Kósa Lajos és Kálmán Olga; Tarlós István és Kálmán Olga; írói hamvak az aktatáskában;
folyt:
"védett madarak (erdei szalonka) kilövése; balneológia; Alaptörvény-festészet; dinnyekartell; magyar kóla; Országgyűlési Őrség; frekvenciapályázat; oldalszámozás; az emberek embere; Kerényi Imre; Budai Gyula; oszt jónapot."

Eddig nem tudtam, hogy HaFr blogjának miért "1000 leütés" a címe? Na: ezért. De miért éppen ezer?
orulunkvincent.blog.hu/2013/04/11/egyes_lazar_tipusu_preferenciaproblemak_algebrai_vizsgalatarol
"... Minden változó annyit ér, amennyi a mentális kapacitásfüggvényének és a morális varietásalgebra értékelésfunktorának algebrai összege. Tekintettel arra, hogy ez l-re az empírikus eloszlástétel miatt nullának tekinthető,..."
"Ennek alapján azt sejthetjük, hogy talán az f(l)=h esetben érhető el a PUO."
l = Lázár, h= haleledel, PUO=Taylor-féle Public Utility Optimum
Nagyjából kekexre fordítva, ha Lázárt nullával szorozzuk - haleledet kapunk, és ez az ideális
eset!
Én korábban azt állítottam, hogy az eredmény ez esetben is nulla lesz (0 x 0), de hajlamos vagyok ez esetben átgondolni.
@kekex:
persze ez esetben matematikán kívüli szempontokat mérlegelve: környezetvédelem, reciklyng,
süti beállítások módosítása