Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.07. 05:04 Fabius

Fábry, sóder

Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy. Szóval Fábrynál ez a zinternet, amit nem néz és nem olvas, de mindent tud róla. Például, hogy a Cukkerberg tulajdonképpen egy cyborg és a faszbúkot a szíjájéj meg az efbíjáj hozta létre, hogy a gyanútlan sanyibácsit majd jól lépre csalják és megfigyeljék mittom kémsütiprogramokkal. 

Meg aztán azt is mondta ez a Söndör, hogy ő nem ám kamuzott mikor azt bizonygatta, egyelni fogja Orbánékat is. Mindössze azért nem szól egy kurva szót sem, mert eldurvult a politikai élet. Most, tudod, mert 2006 és 2010 között a úripubik játszottak egymással teadélutánosat, és a legfelkavaróbb dolog amit láttak az a dupla csokis zserbó. 

fábry_1.jpg
Most meg ugye Rezsidémon, de azért picit óvatosan, hogy sértődés ne legyen megfricskázta kebelbarátékat márciusban a hóval. Pedig mit tudom én mennyire lesz megsértődve mondjuk a kijafasztamás, hogy róla nem készül ez már megin'szerelemes kiskomédia, mint Kókáról. Mert kijafasz nertársat már ki se akarják röhögni, kijafasz nertárs már szart ér, és ezt a sort ugye lehetne folytatni hosszan.

Hiába no, öreg fogatlan kutya már nem kockáztat. Nem harapja a kezet, amiből az a minden elvárás nélküli tizennyolchuszonkilenc milliós jutalomfalat adásonként leesik. Aláírni még - ha nagyon kínos lenne kimaradni -  igen, ugatni meg vicceskedni már nem, aztán csodálkozik, hogy nézettségben lenyomja egy Bagi-Nacsa, és hogy a jegyekért amúgy sem tolakodó élő közönség is otthagyja az egész felvételt a felénél. Lassan az a kis maradék is úgy lesz vele, mint skótok a visszafelé játszott pornóval: szeretik nézni ahogy a kurva fizet. 

 

372 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595204925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: kijafaszomazadojcstomi? levegő... beszívva nem mindegy neki hol van?
@taga20: hihá.... Láttam.-) Kultúrnemzet a magyar. asse tuggya holapina:-)
@Knósszosz: Persze az is lehet, hogy műkszik az "ugorgyunk a bagybőgőbe" affekt...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akko a többit be se rakom, pedig nagyon ka.os vagyok:) azért anya lánya nagyon ott van a déllel:)
@taga20: ez filozófiai kérdés...vagy három "tapasztalatlan" IKSZ-es katolikus-sal ülünk szemben vagy csak egyszerűen "másirányú" tapasztalataik vannak...a nono kis szakállas tipikus esettye?

magyar oktatási színvonal

ja...csak néztem mert Melbourne-ből hallgatom az ABC adását FM 105,9...és jó

brühühühühü
@rodeo36: "a magyarok az elmúlt 24 évben kit tudnak felmutatni? Rost Andreát? egy két mást...mondjál mert nem ismerem és ha én nem akkor nincs mert figyelem a cs."

Bunyós Pityu, Postás Sanyi, Sláger Tibó, hogy egyebet ne mondjak!

Ne haragudj,de nem tudtam kihagyni.:-) Egyébként meg tátott szájjal olvastam a barslednek írt válaszodat.

Az a DUHAMEL pedig jól megcsinálta szerencséjét odaát a nyugati coast. Igaz, a nagy sietségben először DUNHILL-nek olvastam a nevét.
Ez csak azért lehetett, mert gigoló koromban azt szívtam, és az fenemód imponált a többségi leánytársadalomnak.
Még egyszer bocsi, a komolyra komolytalanért!
@taga20: szóval meg is hallgattam

most már biztos, hogy IKSZ-esek mint a Rétvári Bence elvtársnő és a többi "modern" érzelmű...más...
brühühühühü

szóval filozófiai kérdés lett belőle enny idős korukban még nem ....és ezek már csak felejteni fognak

jesszusmáriaszentjózsef
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A hűtőszeretőknek már most annyi.
Én is csinálom, azt is.

Az r-600-as hűtőközegek elterjedésével befellegzett a szakmának.
Szaros, palásthibás gépek tömkelege, szinte vákuumon járó rendszerek, amelyek önmegsemmisítő kóddal rendelkeznek, katasztrófa!

Szájdbájszájd ámerikai rendszerű 300 ezer forintos szemetek, amik három év múlva letérdelnek, soroljam? A bele épített elcédé tévé tán még működik, de a sör pocsolya benne...

A mosógépek még javíthatók, de azok is korlátozott mértékben. Önmegsemmisítő algoritmusok a prémium kategóriás szartalicskákban... nem tudja senki, de bennük van.

Ha nem akarod a 150 ezres mocskot a szemétdombra tolni, csak megreszkírozod a javítást. Márkaszerviz kiszállás nyolc rugó, laptop rá a masinára, szoftver frissítés két perc, végösszeg huszonnégyezer. Gép működik, hálelúja!
Te meg szopsz ezerrel.

Vannak típusok, amelyekhez a szupertitkosizé, izé...
De sajna olyan szinten intelligencsek a vackok, hogy képtelenség követni őket.

Boli tudna mesélni, hogy vannak okosítva a szarok, persze ő IT szinten tuggya, én csak sejtem.

Mosmá télleg bontok egy Stellát, addig semmi kommunikáczijó, jó?
@rodeo36: Ne basszál át:) nem vagy te egy födrésszel arrébb, csak amit levetttem az unortodox dumádból?:)
@taga20: mit gondolsz hol vagyok?

-9 órányira tőled de ha te mondod? és akkor hol?

szóval én an orto doxa...

brühühühü
@taga20: hülyepicsák:-))) "A Moha mit szeret?" Mitmit... a Moháné moháját:-))))
@rodeo36: Szerintem itt:)indavideo.hu/video/Eszbontok_1
viccet félre téve, dél-amerika me nagyon nyomod a spanyolt vagy a portugált(de akkor ott rázod a segged a sorban):)))
@Knósszosz: Nekem mondod? Most döglött meg egyszerre két azonos időben vett tandemben használt Philips diktafon. 1 hét eltéréssel. Javíthatatlan. Programozozz halál=fogyasztói társadalom.
@Knósszosz: Kapaszkodjatok! Rrrrrakott krumpli, sok kolbásszal, sok tojással, sok tejföllel.
Nem volt egyszerű összehozni. Most egymás hegyén-hátán szuszogunk, és felidézzük a magyar falusi lakodalmi sütemények emlékét.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mit szeret? Te engem, én téged.Nem egy bagázs vagyunk?(remélem nem te vagy Steffy:)
@épészmérnök: tejföl ottan? meg rendes parasztkrumpli? igazi tyúktojás? Varázsló:-)
@taga20: hülye.) én nem nyomok mindentkétszer, és kólásdoboz sem lóg ki a seggemből:-)
a feudális komcsi náci b-közgépes fidesmaflaálam mindent szétQr
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ennyire nem akartalak felizgatni:) egyszerű faszi vagyok, az asszony meg itt alszik a szomszéd szobában.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezt nehéz elmagyarázni az átlag Gizinéninek, aki felügyeli a javítást a kisfia szuperhiper mosógépe felett, amit ő vett neki, szegénykém.

Ő majd vigyáz rá, hogy a kisfia ne legyen által baszarintva a szerelő által, közben nem tudja egyem a szívét, hogy mindenki által van baszarintva. A gyártó által...
@Nap Pali: Pali nem fáradtál el, egész nap ezt nyomod? Igazad van, de bárhová megyek beléd botlok.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hát....amikor kihoznak valamit amiről a végén sem derűl ki micsoda amit megettem és se íze se bűze

egy steak amit medium rare-nek tálalnak és bármilyen jó marhából van is számomra ehetetlen mert belegabalyodik a fogamba és nem tudom megrágni lenyelni meg nagy darab rágatlan húsokat nem a szokásom közben se íze se bűze valami kolompért basznak melléje és sok akármit amit én ott szoktam hagyni

nyersen a füstölt darált húsból készűlt tatárbifsztéket szeretem ha én tudom elkészíteni és nem adnak hozzá mindenféle izét

egyébként is ha az ételnek nincs zamata és jó íze akkor bármi is lehet

a portugálok a langusztát készítik roston de chili paprika zúzott fokhagyma 3 féle olaj só és citromcseppek adják az ízt amitől a turnedo jó és akkor megeszem egyébként nem kell

osztriga is más

szóval mikor 1200 dollárért ebédeltem párisban akkor amikor a francia frank 3.75 volt a dollárhoz és 4000 frank volt a számla de az ízletes és kellemes volt és a pia is

szóval megnézném én magamnak ezeket a Miguel-lel pláne beszélem az anyanyelvét

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A tejföl a varázslat. Van kefírgombánk. A friss kefírt tejszínnel keverjük, majdnem olyan, mint az igazi.
@épészmérnök:
Igaz lelkedre, honnan vettél tejfölt?
Fagyasztva vitted az A 340-es fedélzetén a Barajas-ról?
Vagyhogy??

Amúgy imádom az ilyen egyszerű kajákat, ne kínozz, jó?

Ahhh...
@épészmérnök: A feleségem két féle kobásszal csinálja. Mindent megnyalok utána.:)
@épészmérnök: tudom, de... a magyar krumpli unikun... magyar paraszt nemkapálja, magyar kolorádó bogár rágja. Mégha a lengyelektől hozzák, akkor rajta a cimke: Magyar termék:-) Naugyi, hogy illyennincs Nálatok? Igaz, másholsenem:-)
@rodeo36: Erről már vannak hírek felétek is?? :)

ANONYMOUS-EGYENLEG

Lássuk eddig mi történt:

Több mint 40ezer izraeli honlap (kormányweboldalak, bankok, közszolgálati oldalak, stb.) feltörve, vagy megbénítva.
30 ezer bankkártya információ kiszivárogtatva
Több mint 25 ezer Facebook Account feltörve, köztük oldalak, és törölve.
Több ezer e-mail cím, és elérhetőség, köztük a MOSZAD ügynökök, és az IDF katonái elérhetőségei kiszivárogtatva.
Több millió dollár veszteség, köztük, ha minden igaz több mint 120 millió(!) dollár jótékonysági szervezeteknek átutalva az IDF számlájáról.
@rodeo36: Még a végén kiderül, hogy te valami sejk vagy, esetleg cigány vajda.:)))
@Knósszosz: Nagyon jó kolbászok vannak errefelé. Részben német, részben spanyol receptúrák, vagy import. A 19. században nagy német immigráció volt, a hűvös, esős, erdős Délen sok a német település. Isteni kenyereket, nagyon jó kolbászokat, és sööööört készítenek. Van egy csomó kis sörfőzde mindenfele, és októberfeszt is, Santiago-ban. Mostanában a házi sörfőzés a divat, lehet kapni hozzá spéci hordót, az összes alapanyagot, és a receptúrát. Akinek panelnál nagyobb kecója van, és sörös, az manapság otthon nyomatja, és villog vele a haverok előtt.
@Knósszosz: Te fajgyűlölő, a malac is ember:)
@épészmérnök:

tu sabes que yo quisiera verte cuando estas junta con una peruana y discuten sobre la origen de las papas jajajajaja

archeología lo descubrió que era en la prte de Chile donde la papa se nació?

jajajajajaja
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem ez neked egy jó hír móricka, lefeküdhetsz.:)
@Knósszosz: "Igaz lelkedre, honnan vettél tejfölt?
Fagyasztva vitted az A 340-es fedélzetén a Barajas-ról?
Vagyhogy??"
Egy igaz külhoni magor elöször vesz egy tehinkit. Megfeji.Altatja.Begombázza, vagy nem, oszt egy feles mellett tejfelesre köpüli. Így:-) Ha marad ideje, akkor lesz belőle író:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

majd kiderítik, hogy a palesztinok voltak meg a zasszád mikor nem lövi...és a Belfegor

nem hallgatok híreket csak a ABC szólt most teniszre váltottam Vancouverben Davis cupa van

brühühühü

majd megyek vissza ABC-re ott az austrál miniszterelnöknő kínai látogatását elemzi nagy az egyetértés
@épészmérnök: Oszt azér ne feledjük az 1945 itán kiszóródott diaszpórát se... tudod: a braziliai fiúk, dr. mangala etc.
@rodeo36: segíts ki! nem értem mit írtál.:) ez most bárgyú mosoly
@épészmérnök: ""Ez a vénasszony rosszabb, mint a félszemű"
A fenti mondat, amivel az uruguayi elnök az argentin kolléganőjét illette, nem ért itt véget, így nem csoda, hogy az..."
hvg.hu/vilag/20130407_Ez_a_venasszony_rosszabb_mint_a_felszemu
@rodeo36: A krumpli szülőföldje Chiloé szigete. E fölött nem nyitok vitát :-))). Egyébként logikus, hiszen a burgonya a hűvös, nedves éghajlatot szereti, Peru meg már részben trópus.

A pisco sour fölött már lehet vitatkozni, én gond nélkül átengedem a peruiaknak, jobban készítik, tesznek bele egy csepp angosturát is. Van nekik saját pisco ünnepnapjuk is, olyankor három napig ingyen osztogatják az utcán a pisco-t, és a bárokban is olcsóbb mint máskor. Legyenek vele boldogok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: enézést, ideológiailag nem vagyok elég képzett.:)
@épészmérnök:
Az már igaz, hogy a spanyol nyelvterületen vannak jó kalbászok!
Közhely és mindenki(?) tudja, de az igazi Chorizo, az valami... mmmhhhmmhhmhm!!!
Nem a magyar Pennys, Teszkós vackokra gondolok, hanem amit volt szerencsém megkóstolni Besalú-ban. A Katalánok tuggyák mitől döglik a légy, de nem a kalbásra volt kihegyezve a dolog. Paellát zabáltunk, és az volt bolondítva Chorizo-val.

Onnantól kezdve tudom, mi az.
Nektek Rodival nem kell magyarázni, mosmá' nekem se, isteni egy étek!!!

Én tudnék mediterrániában élni, az biztos.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor megteszem az első lépést.
Hol lehet tehenet lízingelni?

Egy egészre nincs píízem, talán ha páran összedobnánk egy példányra és téeszközösségben fejnénk, akkor volna esély megművelni.

Talán...
@Knósszosz: Hun fogod tartani? Bolitól bérelsz egy kenut, és abban? Algát fog legelészni? Posztmodern tehenke lösz...
@taga20: Nekem az utolsó pontja tetszett a legjobban. :)
@Knósszosz: először keress egy fejőstehenet, aki meghitelezi... onnan már gyerökjáték:-) Elég kéttőgyűis:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem is.: Mi volt az utolsó pont? Adj gázt! Már ha tudod miről beszélnek vagy esetleg ültél motoron? Nem robogón!
@épészmérnök:
-:)))
Ez legyen Nyúl gondja, végül is ő dobta föl a tehenytartás alternatíváját, mint állandó tej-föl forrástot.

Dolgozza ki ő a metódust ha mán fölvetette, ne csak a farka rezegjen gigahertzeken!-:)

Dógozzon!
@épészmérnök: abbiza: algától az omega3-ig mindent. még nedves lúc ernát is:-) úgy jobban hízik.-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Háromdimenziós nyomtatóval készít valaki neked egyet, vagy letöltöd torrentben, csak a szerzői jogvédők rajtad ne üssenek. :-)
Itten jó éjszakát, a pocsolyán túl jó estét mindenkinek, mindig élmény dumcsizni vetek!
Szevasztok!!
@taga20: Hát ez volt az. :)

"Több millió dollár veszteség, köztük, ha minden igaz több mint 120 millió(!) dollár jótékonysági szervezeteknek átutalva az IDF számlájáról."

Amúgy meg jóccakát neked is. Muszáj csicsikálni picit, mert korán kell kelni. :(

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558871_589941131018235_1561612696_n.jpg
@Knósszosz: Jóccakát! Szép álmokat, álmodj tejfölös túrógombóccal!
Ez eléggé posztra érett. :)

Monoron még a Jobbik is megverte az MSZP-DK-t

index.hu/belfold/2013/04/07/maradnak-e_fideszesek_a_polgarmesterek/
@épészmérnök: a nyuszi feldugta a pedofil papoknak !
A Facebook-ról, egy perce:

KÉRÜNK TITEKET OSSZÁTOK AZ INFÓT!
Átszakadt a gát a Marcalon Nemesgörzsönynél! El kéne a segítség! Most beszéltem a katasztrófavédőkkel, emberi kéz kell mert a helyiek már kipurcantak, és rengeteg munka van még! Győrből indulunk, aki csatlakozna keressen +36/ 30 668 0414. De egyenesen lehet a helyszínre is menni, felszerelés van, csak férfi kéz kell!!!
"A rendőrség határozott fellépése, a politikai erők összefogása és a helyi zsidók és nem zsidók bátorsága együtt esélyt sem adott a Kristályéjszaka évfordulóján a prágai zsidónegyedbe készülő náciknak. Pedig baltákkal, gázfegyverekkel készültek provokatív felvonulásukra."

index.hu/kulfold/praha6771/
"Az egyik liberális zsidó szervezet felkérte fiatal és jó erőben lévő tagjait és szimpatizánsait, hogy az adott időben foglalják el a negyed utcácskáit, és akár erőszakkal is védjék őket. (A rabbik a felhívásra reagálva megvitatták, szabad-e szombaton hivő zsidóknak verekedniük. Arra a megállapításra jutottak, hogy végszükség esetén igen.) A zsidó hitközség pedig a náci menet idejére a tervezett útvonal kellős közepére megemlékezést hívott össze a pogrom áldozatainak emlékére."

index.hu/kulfold/praha6771/
@épészmérnök: elképesztő szánalmas...

az álam hejett megszervezi magát az ország...

ez lesz mostmá mindennel... nincs előzetes intézményrencer...
csak a katasztrófavédelem... hihihi... katasztrófaország....

nagyon szánalmas... nagyon
@épészmérnök: pedig nagyon jópofa vicc

"adj gázt"

:))))
@épészmérnök: :)))

motorosok "gázt adnak"

nagyon jooo viccc... aus viccc...

nem kell szemérmesnek lenni...

van igény a nácikra ! de a dzsobbik nem az
@Nap Pali: te most humorizálsz? Erre a humorra nem vagyok vevő. Ilyesmit még viccből sem.
@Nap Pali: A jobbikról, nácikról és erről a gyalázatos "humor"-ról nem vitatkozom. Még viccből sem.
@taga20: a "burnus" az a sejk ruhája...

brühühühü
@Alonee: "Tegyem hozzá a másik nagy reménység a stand up is kifáradt teljesen, talán az egy Bödöcs kivételével, aki tényleg vicces, neki üzenném, hogy jó vagy Tibor, csak az isten szerelmére, Kafkát ne azért idézzél a műsorodban, mert tanítani akarsz minket. Uupsz elkalandoztam, bocs."

Elég nagy baj ,hogy Bödöcs nemrég ott hagyta őket.
@poszt: Hogy ,ha Fábry ilyen ütembe folytatja még a végül valami "komoly" díjat fog kapni. :DDDDDD
Azt írja, hogy "jobber".
Meg azt, hogy "na mindegy".

ezek után ekézni bárkit is, na ezen tényleg "nagyon röhögnöm kell"(sic!).
hitte valaki egy pillanatig is, hogy be fog szólni a Kedves Vezetőnek??
@rodeo36: Érdekes, amit írsz, és nem lehet vele nem egyetérteni. Ha ez a harmadosztályú(?) volt focista tudná, hogy mi mindent tesz tönkre, csak a tizedét költené művészetoktatásra (és egyáltalán oktatásfejlesztésre, tehetséggondozásra), mint a b-közepek támogatására, nyilván nekünk is lenne DuDamelünk. (Bár hallottam Ormándyt (EugenE), Soltit, Furtwänglert, azért a Hendrix-Clapton-Page, vagy az Ádám-Fodor(Neti)-Zerkula mátrixban jobban otthon vagyok).
A remény: van, hogy nyomás alatt, sőt: nyomorban születnek remekművek....
Ölég szar remény.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Te tényleg rohadtul libsi vagy!:))

@Nap Pali: Akartam is írni,hogy az egyik igaz magyar,míg a másik egy hazaáruló büdös zsid....:))
De ezekben a dolgokban egyformák.
@épészmérnök: Poénosnak poénos de nem kéne csinálni.
Picit óvatosan, hogy sértődés ne legyen megfricskázott titeket hétvégén megint a Fidesz.
@$$$=$$$: Könyörgöm változtass avatart!Sértő Schwarzira nézve!
Véleményem: Fábry-nál jellemtelenebb alja ember kevés akad ebben az országban! Nálam a Gyurcsány kép leköpésével kezdődött az igazi utálat. Nem azért mert Gyurcsány, hanem azért mert ilyet egy normális ember nem tesz, főleg nem a tévében! Most miért nem köpdösi a nagyvezért? Mert az sem lenne normális dolog. Egy utolsó patkány! Nézi még valaki?
@Alonee: Nem szeretnélek lelombozni, de Carlin már 2008-ban elhunyt sajnos.
@épészmérnök:

hvg.hu/itthon/20130408_Orban_betiltotta_az_Adj_gazt_antiszemita#

(Pontosabban utasította Pintért, hogy rendőri felvezetés helyett tiltsa le.)
Szerintem nagyon kemény telefonokat kaphatott innen-onnan, az az érzésem.
süti beállítások módosítása