Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-uzent-karacsonynak-5-millio-no-neveben-keri-ki ... (2024.05.01. 10:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.07. 05:04 Fabius

Fábry, sóder

Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy. Szóval Fábrynál ez a zinternet, amit nem néz és nem olvas, de mindent tud róla. Például, hogy a Cukkerberg tulajdonképpen egy cyborg és a faszbúkot a szíjájéj meg az efbíjáj hozta létre, hogy a gyanútlan sanyibácsit majd jól lépre csalják és megfigyeljék mittom kémsütiprogramokkal. 

Meg aztán azt is mondta ez a Söndör, hogy ő nem ám kamuzott mikor azt bizonygatta, egyelni fogja Orbánékat is. Mindössze azért nem szól egy kurva szót sem, mert eldurvult a politikai élet. Most, tudod, mert 2006 és 2010 között a úripubik játszottak egymással teadélutánosat, és a legfelkavaróbb dolog amit láttak az a dupla csokis zserbó. 

fábry_1.jpg
Most meg ugye Rezsidémon, de azért picit óvatosan, hogy sértődés ne legyen megfricskázta kebelbarátékat márciusban a hóval. Pedig mit tudom én mennyire lesz megsértődve mondjuk a kijafasztamás, hogy róla nem készül ez már megin'szerelemes kiskomédia, mint Kókáról. Mert kijafasz nertársat már ki se akarják röhögni, kijafasz nertárs már szart ér, és ezt a sort ugye lehetne folytatni hosszan.

Hiába no, öreg fogatlan kutya már nem kockáztat. Nem harapja a kezet, amiből az a minden elvárás nélküli tizennyolchuszonkilenc milliós jutalomfalat adásonként leesik. Aláírni még - ha nagyon kínos lenne kimaradni -  igen, ugatni meg vicceskedni már nem, aztán csodálkozik, hogy nézettségben lenyomja egy Bagi-Nacsa, és hogy a jegyekért amúgy sem tolakodó élő közönség is otthagyja az egész felvételt a felénél. Lassan az a kis maradék is úgy lesz vele, mint skótok a visszafelé játszott pornóval: szeretik nézni ahogy a kurva fizet. 

 

372 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr15204925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milord volt ez az ember vicces?
@semmiextra: ... amikor meg Farkashazy zsoldjaban allt es neki pitizett a '80-as evekben.

Egyebkent ezeket a szerencsetlen sorsu megfigyelt nyomorgo jobbereket mind be kene terelni pataki muveszur garazsaba, aztan majd jon ertuk az UFO es akkor mind a feny gyermekei lesznek.

Nem figyelnek ezek mar egymasra sem :(((
off
Van egy nagyon jó cikk a mostani mancsban, sajna linkelni nem tudom.
Mándoki, Habony és a cirkusz címmel. A Művészetek Palotájában tartott Mándoki koncertről. Ami 88 értsd 88! millió hufba fájt az adófizetőknek.

"Állami cégek rakosgatják egymás zsebébe a pénzt, a közmédia öntevékenyen csinálja a reklámkampányt, Nyerges Zsolt lapja címlapozik, Simicska cége plakátol,és a végén az adófizetők kontójára celebrálnak Fidesz-misét a magyar kultúra egyik legfontosabb helyén."

Na most ezzel ki tudja felvenni a versenyt? Ezek úgy osztanak-szoroznak a közpénzekkel, mint én otthon a konyhapénzzel. Egy egész ország pénze az övék.
Ne bántsad az angyali oldalt,elég nagy az ő tragédiájuk enélkül is.Én sajnálnám is őket ha nem lennének ilyen tenyérbemászóan pökhendiek.Embernek nincs nagyobb tragédiája az életben ettől,megkapták életük lehetőségét és nincs meg a szükséges tudás töredéke sem,hogy élni tudnának vele!
@semmiextra:

A Rádiókabaré (h)őskorában - talán Marton alatt - még nagyon jópofa volt. Nem jött át (derült ki) ez az önimádó, übermensch oldala.

Hogy mitől/miért lett ennyire szánalmas?
Fene tudja, de nem is igazán érdekel.
Mára már egy Kőhalmi, Bödöcs messze túlléptek rajta.

Az meg valahol az élet nagy igazsága, hogy az önmegvalósítás ellenére sem tűnik boldognak a faszi.
@aritus:

" Ezek úgy osztanak-szoroznak a közpénzekkel, mint én otthon a konyhapénzzel"

Nem egészen. Úgy, mintha te Simicska konyhapénzét költhetnéd:))
Fábry egy gusztustalan ,nyalizó kis p.cs a vonalkódos gatyájával együtt.Pénzért mindent ahogy Hofi mondta : szopok, nyalok, gombot varrok.
@toportyánzsóti:

Nekik ezt, így, ennyit jelent az élni-tudás.
Ja, hogy ez - Tábori Nórát idézve - kurvakevés?
még viszket...addig élő...utána már csak...áder jános

brühühühü

setleg smuccpaja
@toportyánzsóti:
Ez a jóindulatú verzió. Miszerint hülyék szegénykék. Mert a másik olvasatban szándékos, előre kiszámított minden lépésük, a nyomorba döntött és létbizonytalanságban tartott társadalom jobban idomítható, és alacsony bázisról kevéske kis osztogatással is beéri a választás előtt.
fábry?Kijafaszom ez?
Valami elfeledett Nobel-díjas,vagy csak egy mai kultúrabomba?
Netán update norbi ciprussal póruljárt barátja?
@Orica Középföldi:
Fordítva. Simicska osztogatja be Orvbán segítségével a Te konyhapénzedet. Azért tudsz kevesebbet vásárolni, mert "testvériesen" osztják.
@kormányzó:
Amikor a horvátországi tengerparti nyaralókat bontották, az ember még sajnálta azt a néhányat, aki tényleg azt hitte, hogy legális építkezésen vásárolja az ingatlant.
Most egyszerűen röhög azokon, akiket cipruson "megcsapoltak" Tolvajtól lopni nem bűn!
Ha meg Simor hazahozatott pénzére gondol, akkor meg a térdét is csapkodja röhögés közben!
Még mindig inkább őt, mint a magán röhögő Sasst. Fábry a taccsolóst utánozta, mikol még a ládió kabalét igazgatta. Ő mondotta a politikai humollól azt, amit Sanyi! Minek ez a sok "L" ?
hvg.hu/vilag/20130404_Die_Welt_uvolteni_kene_Budapesten
...senki sem tudja túlüvölteni az óceán zaját, Budapest pedig "nem szürke város, már nem és még nem, de nem ártana nagyon hangosan üvölteni" a szürkeség "következő hulláma előtt".
Lehet akármi a véleményetek Bartusról, de már 2 éve megkérdezte: Miért nem ordítotok?
nepszava.com/2011/02/velemeny/bartus-laszlo-miert-nem-orditotok.html
@kekex:
A napokban, nekem is eszembe jutott Simor esete.Szerintem küldhetne egy üveg olcsó lőrét,nomeg egy bágyadt lófaszt a felcsúti cigánynak,amiért kierőszakolta pénze "megmentését".Mert ez,mentés volt a javából!Olyannyira,hogy egy magára valamit is adó jobbikosnak,kutya kötelessége lenne interpellálni a cigányt, a zoffsorozó simor megmentése-ügyében!
@nagycsécsi:

Sass Józsi olyan, mint a presszókávé, amit tűnődve nézeget az öreg zsidó: "Ennek a kávénak van egy nagy előnye, egy nagy hátránya, meg egy nagy rejtélye. A nagy előnye, hogy nincs benne cikória. A nagy hátránya, hogy viszont kávé sincs benne. A nagy rejtélye meg, hogy akkor mi a f...tól fekete???"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A vicc nagyon jó, Sass borzalmas, de mit lehet kezdeni egy ilyen gondolattal, hogy még mindig inkább Fábry, mint Sass?!
1, Fábry is borzalmas, méltó párja Sassnak, két összeillő ember
2, Ki a fasz mondta, hogy Sass jó?!
3, Akkor mi a faszt citálja ide kedves nagycsécsi elvtárs?!
4, Hacsak nem egy korán kelő narancsseggnyalót tisztelhetünk személyében, mert akkor a fenti 3 kérdésem tárgytalan.
@aritus: más szavakkal.
Nagycsécsi elvtársnak és a hozzá hasonló módon érvelőknek az nem baj, ha Sanyi erőszakolja meg, csak az zavarja, ha Józsi.
Gratulálok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A természetgyógyászatban a cikóriát főként emésztési problémákra, mint vese-, epe- vagy májpanaszokra alkalmazzák. Természetes hashajtóként hat, és szívesen alkalmazzák krónikus székrekedés kezelésére. Ebben az egész növény értékes, a gyökerétől a magjáig. A cikória rendkívül sok A-vitamint, ásványi anyagot ‒ mint vasat, foszfort, kalciumot, tiamint ‒ és C-vitamint tartalmaz. A magas A-vitamin tartalma különösen értékessé teszi szempanaszok kezelésére. Egy zöldséglé keverék sárgarépából, zellerből, petrezselyemből és mezei katángból kitűnő ital a látóideg problémái esetén. A növény valóságos csodaként hat krónikus bőrkiütésekre vagy ekcémára, ezen nagyon jól segít a cikóriatea. Ehhez 1 teáskanál cikórialevelet leöntünk negyed liter forró vízzel és hagyjuk 15 percet állni. A tea kitűnően hat emésztési nehézségekre, gyomorbántalmakra, és tisztítja a vért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Na azért ennyi humor nincs a Sassban, hogy ezt a remek dumát megérdemelje:))))))))))
@Orica Középföldi: nem , csak cikóriában vagyok "otthon"
@avanivi:
Nem messze van tőlünk a cikóriás Macikávégyár.
Fábry szegényem csak egy kiöregedett vén ribanc, aki ezt nem veszi észre. Annál szánalmasabb pedig nincs... Festi magát, szo.pni próbál még lelkesen, de a vonzereje jelentősen csökkent, a szövege pedig egyre szánalmasabb. Aki ennyire elhitelteleníti magát, annak nincs visszaút, az erodálódás egy nem rövid folyamat, pláne ha pénzért kurvult, akkor meg végképp ne csodálkozzon.
Sok-sok éve nézhetetlen, Sass-al együtt.
@avanivi:

Gyomorbántalmakra a cikóriás Unicumot szoktam, cikória nélkül. :)

Medve kávé, a kávé megőrizve megszüntetése, Sass József ajánlásával:
www.vitalabc.hu/attachment/0008/7355_copy_1_maci_gyerekkave.jpg

Na jó, nem offolok tovább mert menem kell. :)
Szegényke biztosan fél, hogy a szíájénél azon röhögnének, hogy ez a Fábry shemale pornóra rejszol.
OFF

www.origo.hu/itthon/20130406-orosz-ellenorok-megfigyelo-repuleseket-hajtanak-vegre-magyarorszag-felett.html

Ez most nem baj nertársak? Csak 2002 és 2010 között volt probléma? Mikor tart erről sajtótájékoztatót Selmeczi?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szegény Egér!
Ennyi a meló??? A sajtot be kell takarítani... :)
@V-PORT:
Lófüttyöt sem látnak a ruszkik majd, hisz pl. felénk, a nyugati határnál is felszámolták a laktanyákat, katonai objektumokat, mindent. Ezért kár a kerozinért. Ami érdekelte őket, azt meg már úgyis lefotózták. Paks, Piktor háza, Piktor bankszámlája...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tölem sincs messze a Macikávégyár, anno Frank kávé gyár:)
Kossuth tér 1-3. – Nulláról indulnak az egyéni nyugdíjszámlák
Kossuth tér 1-3. – Nulláról indulnak az egyéni nyugdíjszámlák

Hosszú vajúdás után a lehető legegyszerűbb formában indítják el a régóta megígért egyéni nyugdíjszámlákat, amelyekre egyelőre csak a január 1-től bevallott járulékokat írják fel, a korábbi magánpénztári megtakarítást nem. Hétfőn elfogadják a korábban az Alkotmánybíróság által visszadobott választási törvényt, de lesz napja a finnugor nyelvrokonoknak is, és az ülés elején ismét lehet majd kérdezni személyesen Orbán Viktortól.

hvg.hu/itthon/20130407_Orszaggyules_beharangozo_Kossuth_ter_13
Navracsics: európai kampánytémává válhat Magyarország

Hosszú, több mint egyéves vitafolyam egyik főszereplőjévé válhat Magyarország Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint, aki úgy látja, bő egy évvel az EP-választások és öt hónappal a németországi voksolás előtt az európai baloldal minden eszközt felhasznál majd, hogy Magyarországon keresztül bírálja az európai jobboldalt.

hvg.hu/itthon.kormany/20130407_Navracsics_europai_kampanytemava_valhat_M
Ott csesztük el az egészet, hogy arculat formáló értelmiségnek, ezeket a nullákat választottuk (ld. Fábry). Tragédiája ennek az országnak, többek között, hogy ezek az emberek lettek a vélemény vezérek, ezek akiket nem dobtunk el egy pillanat alatt. Lehet azt mérlegelni, hogy Fábrynak voltak jó pillanatai, mikor több ízben közzé teszi az apukájáról, hogy elől sáfrányszínű, hátul vonalkódos volt az alsó nadrágja? Lehet? Ez az ember, teljesen mindegy, miben és hogyan nyilvánul meg, tökmindegy. Aki a szüleiről ilyen hangnemben beszél és ezt h. dictu, még közre is adja, poénként, az egészséges lelkületű embernek, humoristaként, nem létezhet. Itt van Sas József, a plebejus humor cézárja, aki -milyen érdekes- a baloldal humor főembere, ahogy Fábry a jobboldalé. Milyen csudára érdekes, hogy van egy ilyen besorolásuk és ezen vektor mentén vizsgáljuk őket, pedig sokkal célszerűbb lenne a kaki/pisi/sperma és egyéb testnedvek ezen, pápáiról tudomást sem vennünk és más, ilyen típusú, humor forrás után néznünk, már akinek erre van igénye (nekem nincs). Tegyem hozzá a másik nagy reménység a stand up is kifáradt teljesen, talán az egy Bödöcs kivételével, aki tényleg vicces, neki üzenném, hogy jó vagy Tibor, csak az isten szerelmére, Kafkát ne azért idézzél a műsorodban, mert tanítani akarsz minket. Uupsz elkalandoztam, bocs.
@kormányzó:
Alányalnak inkább a Jobbikosok a qurmánynak:
A kormánypártok jelenlegi slágertémáját veszi át, sőt gondolja tovább a jobbikos Z. Kárpát Dániel, aki a nemzetgazdasági minisztert kérdezi arról, hogy „kívánja-e a kormányzat szélesíteni a rezsicsökkentések hatását az indokolatlan szolgáltatói és végrehajtói visszaélések felszámolásával”, illetve „meddig vegzálhatják még az ártatlan polgárokat a túlkapásokra hajlamos közműcégek?”. Párttársa, Ferenczi Gábor a Mal Zrt. csődje miatt hoppon maradt kis- és középvállalkozásokért aggódik, amikor azt kérdezi: „önöknek csak a nagyok és a multik számítanak?”.
hvg.hu/itthon/20130407_Orszaggyules_beharangozo_Kossuth_ter_13
A kém sütiről asszociáltam a magyar gyártmányú orosz krémtortára, a franciakrémesre.
Érdekes: volt magyar gyártmányú francia frank is - részben Teleki Pálnak is köszönhetően.
A sikerre való tekintettel gróf Telekiről mostanában utcákat, tereket neveznek el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az istenkirályok már megint az egész európai jobboldallal azonosítják magukat.
Bántja a csúnya baloldal őket.
Ez megint vicces reggel kezd lenni:-)
Naaa, azért a Fábry se egy sült bolond, megvan ám neki a magához való esze. Nem pisikél szembe a tornádóval, mert ugye, nem igen szeretne úgy járni, mint az egyszeri Vágó Pista, akit már csak néhanapján mutogatnak a hatos csatornán.

A Forintnak meg mindig van helye, mert mint tudjuk, zabbal megy a ló nem ostorral (meg aztán, a rózsaszín nunis, fotómodern leányzók igencsak szeretik a Prada táskát lóbálni, és a nyarat se a délegyházi bányatónál tervezik múlatni).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
rákattintottam és ezt muszáj megosztanom, mert viccesebb mint a Fábry
"Navracsics Tibor a magyar médiahelyzetről szólva kiemelte, a Klubrádió, illetve további, még nagyobb ellenzéki médiumok működése is bizonyítja, Magyarországnak meglehetősen élénk és versenyképes sajtópiaca van."

A Budapesten fogható több éve húzódó persorozatban frekvenciát nyert Klubrádiónál nagyobb ellenzéki médiumok működésével a Mária, Katolikus, Dankó, Kossuth, Lánchíd, stb országos lefedettségű rádiókra utalt - és szemét fábrysanyisan összehúzva kikacsint az olvasóra :( ....o'szt belecsuláz a pofájába.
@Orica Középföldi:
Navracsicska leginkább attól fosik, hogy nagy cumi készül nekik itt... Mert hát szegénykém az arcát már rég elvesztette, a hitelessége odakint pedig a törpéével vetekszik.
@Dr. jenőke (jenőke):
Te, életemben olyan finom orosz krémtortát nem ettem azóta sem, mint anno BP, amikor azzal a majom Gábrissal bactuk a rezet a Néphadsereg kötelékében, a Zalkán. Az ottani kantinban volt istentelen finom, azóta ahányszor csak láttam, vagy kóstoltam olyant, egyik sem ért a közelébe. A legutolsó CBA-ban vett (kb.1 éve), kinézetre remek oroszkrémtorta még elvágni sem hagyta magát, kopogott, és leginkább a szivacshoz hasonlított az alja. Kb. vegyifegyver kategória volt - ment egyből a kukába, én meg megfogadtam, hogy a CBA feketelistás -azóta több ismerős jutott hasonló megállapításra, átbacták őket is sütivel, hússal, tojással rendesen...) De magyar! Ez a lényeg!
@rokakutya: szánalom ő is, hihetetlen ez a bagázs, úgy összesen. Mindenek elment az esze, vagy megfertőződött vezényló által.
@rokakutya:
Navracsicska cinizmusa és szarrágása egyszer még egyetemi tananyag lesz!
Ahogy az is róla, hogy hogyan lesz egy értelmes és tehetséges ember a politika által utolsó szarrágó és szánalmas alak a közéletben. Tán még orvosi szakkifejezés is születik rá, a gerinc elvesztésével kapcsolatban, az oszteoporózis helyett - pl. "navracsicskózis".
Kétezer embernek ad újra munkát Nyíregyháza

Az idei közmunkaprogram keretében a nyíregyházi önkormányzat mintegy kétezer ember foglalkoztatását tervezi úgy, hogy a foglalkoztatottak több mint negyedének a városüzemeltető és vagyonkezelő társaság ad munkát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy sikertörténet bazz'meg, egy sikertörténet!
Majd lehet mondani, hogy ezért érdemes tanulni is, a gyerekeknek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Fogalmazzunk pontosan.Nem munkát adnak, hanem dolgoztatják őket a segélyért!A munkáért ugyanis munkabér jár.Annak meg különböző kritériumai vannak.Meg van határozva például a minimális összege
@punkfrog:
Ahogy a közmunkának is. Valamivel kevesebb, mint a politikusok bére, bár a haszna az több...

@avanivi:
Szeva'földi!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Mert hát szegénykém az arcát már rég elvesztette, a hitelessége odakint pedig a törpéével vetekszik."

Jaja és a veszteség szaniszlói magasságba kényszeríti.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Szeva'földi!"

Látom képződik a borsodi ellensúly a Lajta mellől, merthogy én is onnan az anyatejet:))
@Orica Középföldi:
Es muss sein! Még azt hiszi Báránnyal, Vérnyúllal Fabius, hogy övék a világ! :))
@Orica Középföldi: neked is üdv, most elmegyek konyhai robotra,majd még beszélünk :))))
Óbazz, Fábry, aki csak nő/cigány/meleggyalázó poénokkal viszi a műsort emberemlékezet óta, annyit nem érdemel hogy az ember elhúzza rá a száját.
(Mondjuk fészbukròl mondta nagyfater hogy amiért nálunk spiclit fizettek hogy megtudják rólad azt Te fényképpel adod ki bárkinek hülyegyerek. De aligha sziáéj csinálta, ennyire nem jók, nem okosak)
Nem hiszem, hogy Fábry ennyi figyelmet érdemelne,amennyit itt most kap.A Fábry show a következő szakaszokra bontható:
1 Az első 4-5 éves időszak,amikor úgy szórakoztatott, hogy nem volt obszcén, bunkó, erőltetett, elfogult. Ezt lehetett nézőként élvezni és azonnal látható volt, amikor kezdett silányulni a dolog. Ekkor kellett volna abbahagyni és valami újat próbálni Fábrynak de ő folytatta:
2Hogy fenntartsa az érdeklődést elment az obszcén viccek irányába, ami pina/fasz viccek tömkelegét hozta, de egy idő után már ez is kevés volt.
3Következett a szaros gatyás viccek korszaka (valahol itt volt amikor leszoktam a Fábryról és már csak elvétve néztem bele, de kár volt), amit szép fokozatosan valós személyekhez kötött, ami már gusztustalan volt.
4 Ezt végül tetézte azzal, hogy politikai színezettől függően szelektálta a kifigurázandó személyeket. Ez már a "szórakoztatás" legalja volt.
Szóval, nem hiszem, hogy ez az ember akkora tag lenne, mint amekkora figyelmet most itt szentelünk neki.
Csak be kell ütni a nevét a "sosem" látogatott helyre és egyből kiderül miért nem érdekli az internet meg a facebok. Hazug ember sánta kutya.Csak egy kis ellenőrzés kellett -hoppá.
@Orica Középföldi:
Nekem meg a porszívó... A leánnyal küzdünk meg a porszippancsért! :(
Én felajánlottam, hogy főzök, de azután nekik kell megenni... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na jah, de Pöst is van, csak miheztartas miatt :)
A siker, az siker, még ha látszat is az...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Büdipöst?
Az a kis falu? :))
Csávókám, de nagyra vagy a fatornyos uccácskáiddal... :D
@E.Csaba: A figyelem csak azért terelődik rá,mert a semmi nézettség ellenére adásonként tizen-vagy huszonmilliókat vesz fel és naná, hogy üzleti titok a szerződése. Csakis ezért, meg azért amit az "emútnyócév"-ben művelt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
fábry "Sok-sok éve nézhetetlen, Sass-al együtt"

pontosítsunk:
sass sohasem volt nézhető, fábrynak azért valaha voltak jobb pillanatai is.
de már elmúlt.
@nandras01:
Vmikor, régesrégen, egy távoli galaxisban... :)
Éljen Budapest!!!
Éljen a Köztársaság!!!
Éljen Orbán - Grátzban!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, Egér ne vidd túlzásba a melót!

"Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, te meg csak fekszel, a hátadon..."
@Spániel:
Most bántottak téged a Grátziak? Azért olyan tudsz lenni... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ezt mondtuk már sokan, és nem mellékesen a 50%-os hazai bank hányad is vezénylói cél, azt meg nem nagyon értem a sok megszűnő, vagy döglődő cég mire a szarra venne fel ócsó hitelt, piac döglődik, vásárló megrendelő nincs, csak a haveroknak: simlicska, szélles, sesztákka stb.
Fábry egy darabig jó volt, de mikor durván politizált egyoldalúan, faszozott, és a szövege unalmas lett, kiszámítható lett, hogy mit fog mondani , abbahagytam nem nézem.Az a gyanúm agyilag már nem teljesen tiszta.Mosz is azt mondom Magyarországon kár egy politikailag egy oldalon elköteleznie egy művésznek, elveszíti a másik oldal szeretetét. De ez vonatkozik minde oldalra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hehe, hagy máán, vidéki vagyok csak, aki pöstre kerűt, pont mint Fabius, csak én még szigeti is valék, Duna az áztatóm :D
kirajzottak a droidok:

Némethné Bakuban tárgyal

A Magyarország és Azerbajdzsán közötti informatikai, infokommunikációs adatátviteli fejlesztési lehetőségekről tárgyalt Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Ali Abbaszov azeri kommunikációs és információtechnológiai miniszter Bakuban.

hvg.hu/gazdasag/20130407_Nemethne_Bakuban_targyal
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gyönyörű város, tényleg nem érdemli meg, hogy beszennyezze a cipőjével, dehát az a bérelt gumiszoba mégiscsak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: BudiPöst az mán csak. Mennél végig az utcákon itt a százmilliós házat építő Láng Zsolti kerületében, elképesztő kosz és kutyaszartenger. Utóbbit illetően csak annyi, hogy a csak a Csalogány utca I. kerületi részén egy "kutyaútvonalon" 3 helyen hetente kétszer is ki van téve 1-1 guriga kutyakakás zacskó. Itt még a nagy, de kutyákra veszélyes futtatóban sesoha. Plusz nincs lóvé még a szerencsétlen közmunkásokra se - kivéve a PM Hiv. körüli gyepet, de arra meg nem mehet rá kutya, csak fűnyíró.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Baltanagyhatalom leszünk, lesz itt jó világ, csak győzzük baltával nekik...

@Spániel:
Ja, ha státusszimbólumnak kell a gumiszoba, az más! :)

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Még őrlődsz, Királylány??? :|
Szerintem siralmas ez a csürhe... is...
@empatikus pszichopata:
Felénk (pedig kisvároska vagyunk) is akad pár olyan 200-700 milliós házacska. Dolgoztam pár ilyen helyen. Van itt pénz...
Az utakra persze nincs, felénk egy csomó út, utca, hogy tragédia, a 30-as tábla jóindulatú túlzás, egy álom sebesség csak ott. A városban...
BRÉKING!!

Mi van, itt mindenki csak kommentelget, a Story4-et meg nem nézi senki??
Most érkezett a hír, hogy a Justin Bieber koncerten 178-an lettek rosszul (hisztériás rohamot kaptak), és elsősegélyben kellett őket részesíteni (repülősó, hideg ásványvíz).
Meg ott volt még a szépségkirálynő is (média szakon tanul),akinek minő meglepő, a Kedves Ferenc volt a barátja, de már szakított vele, mert a Feri úgy elverte, mint buzi a f...át!
Na, akkor ki a celeb, kérdem én?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sírjunk mert megint betiltják a vörös csillagot és a sarló kalapácsot.:)

Ja és persze az egyéni számlák elindítása is gázos a jelenlegi formájában.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mér, már ott tartunk,hogy bolondnak lenni státuszszimbólum?
Fábry Show régóta nézhetetlen, Sándor báááá pedig szánalmas!

Aztán lehet, hogy tévedek és élőben nagyon f.sz. a műsor, nem tudom.

schönen Tag noch
szánalmas po:cs.... ijjenek fémjelzik a fideSSt...
fábrik és smittek pártya... dr.? fábri?

elképesztő szánalmas...

örül hogy nincs közönség, nincs probléma...
örül hogy nem hívják sehova haknizni... így több ideje van (lopni/nyalni?)
(megjegyzi hogy mert a csúnya "fiatal standuposokat" híjják)

SZÁNALMAS FIDES MINŐsegg !
"...már ott tartunk,hogy bolondnak lenni státuszszimbólum?"

...inkább úgy fogalmaznék,hogy ha olyan hülye vagy mint az Üvegtigris film szereplői, akkor az JÓFEJSÉG!

schönen Tag noch
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A köztíví folyamatosan mutogatja a sarló-kalapácsot, amikor É-Koreáról mond valami(együttérző)t. A vörös Kína meg egyenesen a barátunk(lenne, ha nem tartana kevesebbnek egy légypiszoknál).
@empatikus pszichopata: Nekem meg nap mint nap mutogatják a buddhista csatornán a szvasztikát és félek mi lesz majd ezután. :)

hu.wikipedia.org/wiki/Szvasztika
A poénokkal nála sincs baj csak fideszbirka.
Az oké,hogy a titkosszolgálatok figyelik a Facebookot de talán nem ők csinálták.
Csak gyűjtik róla az adatokat.
Amúgy például Fábry meg pl. Gálvölgyi ugyanazok csak más oldalon.
Szerintem például ugyanúgy tisztelik a régi nagy szakmabelieket,színészeket stb.
Na viszlát.
@kifordított nagyanyó: Gálvölgyit hasonlítod egy hitvány fábrihoz ????????

Gálvölgyi egy művelt művész ember kifinomult humorral...

ez a másik suttyó meg egy gerinctelen hitvány seggnyaló !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bár azért az nem pontosan ugyanolyan, de igaz, tényleg fura (lenne, ha igaz lenne), hogy egy olyan vallási szimbólumot tettek a magukévá a fajpusztítók, amely vallás az állatot, mint reinkarnációs lehetőséget azonos értékűnek tekinti az emberrel.
@empatikus pszichopata: és akkor mi lesz pld. a Heinekennel?? Azon szintén ott virít a vörös csillag. Ezek alapján ilyet is simán lehetne csinálni. :)

kuruc.info/galeriaN/hir/Heineken-horogkereszt.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt párt ellnezékiségben nem kibaszásnak nevezik?

én a magam helyében ingyenes tömegközlekedést követelnék Budapesten, mint azt Tallinn-ban éppen megkezdték

és ingyen ebédet, meg ingyen szenet, 65%-kos húsárár csökkentést és a mangalicát 75% mert az nemzeti

brühühühühü
@Alonee:

A stand up tényleg elfáradt egy kicsit. De azért nem Bödöcs az egyetlen talpon maradt. Hadházi, Kőhalmi és KAP szerintem még mindig favorit, városunk pöszepetijéről nem is beszélve.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem vitás, hogy ők jók, bár nekem Hadházi egysíkú. Kőhalmi tényleg nagyon jó, kellemesen intellektuális őkelme. Amit hiányolok belőlük, az az eredeti gondolat, talán túl kéne már lépni a sima sztorizgatáson. Lehetne példa egy G. Carlin, akinek a kissé közönséges stílusát is hajlandó vagyok elviselni, azért a remek bár kevésbé vicces, de inspirálóan gondolatgazdag mixért, amit nyújtani tud,folyamatosan megújulva, tizenéve. egy ilyen Szomszédnéni izétől, speciel a hideg kiráz, kukába vele.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem, csak a keresztényi neveltetésem küzd a pogány létemmel. Vajon szabad kárörvendőn felnevetni?:D
Nekem az tetszik a legjobban,hogy ez a méretes fasz még azt is meséli, hogy ŐT IS CENZÚRÁZZÁK!

Pedig Fábry elvtárs megbízható jó elvtárs, a mi kutyánk kölke,de úgy látszik,hogy BENNE SE BÍZIK 100%BAN A PÁRT!
@Putyilov gyári melós: nem cenzúrázzák csak megkérték 5ször hogy a pápás vicect ne mongya el mert
MEGSÉRTENÉ A ZOMBI PAPRA HALGATÓ NYUGGER BÁZIST !!!

ez az egy amire építhetnek a lusta buta sötét parasztokra...
ezekre építhetett horti és kádár is !
@Nap Pali:

Lófaszt, azok nem nézik, aki ilyen retard az nem kíváncsi humorra, még a Fábry féle kiheréltre se.

Ebben az esetben inkább Semjén elvtárs és túllihegő, szemforgató ájtatosmanói miatt cenzúráz a PÁRT.

De ha egy humorműsort így cenzúráznak,akkor mekkora cenzúra megy a hírműsorokban?
@Putyilov gyári melós:

És a nyílt cenzúra mellett, mekkora a Pavlovi reflexeken alapuló ÖNCENZÚRA?
@tatka46: "Azt mondom Magyarországon kár egy politikailag egy oldalon elköteleznie egy művésznek, elveszíti a másik oldal szeretetét. De ez vonatkozik minde oldalra."

Egyetértek veled, és továbbmegyek: egy művész azért ne kötelezze el magát a napi politikának, sőt, egy világnézetnek sem, mert akkor elveszíti a képességét, hogy a dolgokat több szemszögből tudja látni.

Azt mondanám, hogy bizonyos alapvető értékekhez ragaszkodnia kell, de ebben sem vagyok biztos. Van egy csomó művész, akinek néhány nemzedékkel később már senkit nem izgat a világnézete, sem a disznóságai, de a remekművei továbbélnek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Baltanagyhatalom leszünk, lesz itt jó világ, csak győzzük baltával nekik..."
Azért légyszíves olvasd el a Némethné féle megállapodás egyig fő elemét, ami arról szól, hogy szoros együttműködést alakítunk ki az azeriekkel az űrkutatás fejlesztésében is.
Ez azért nem egy földhözragadt Balta Művek lesz kooperációban, hanem az azeriekkel együtt
hódítunk a világűrben is.
Van ötletem az űrhajósok kijelölésében, az utazási viszonylat nem lenne retúr.
@huzzadneki shakespeare: Fábrinak csak a magához való esze van meg.
Még emlékszem, amikor a Reklám-klub szilveszeti partiján haknizott ezer évekkel ezelőtt. Már akkor is csak az altesti hülyeséget tudta előadni. Talán félrészegen, de ez is részletkérdés. Még emlékszem azokra az arcokra, amire az volt írva: "mit keres ez itt?"
@Mariann19:

Erről a projektről írhatott Széles a Fészbukon!

Indul a Tesla sugárral működő, Videoton képcsöves Magyar-Azeri Halálcsillagprojekt!
Ámerikában még a bolondok is szórakoztatóbbak, mint nálunk.

Maduro elvtárs (a neve jelentése "érett"), Chávez kijelölt utódja látogatást tett a nemrég elhunyt Chávez szülőházában, majd a látogatás végeztével a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elhunyt kertjében egy kismadár képében megjelent neki Hugo szelleme, és biztatta, hogy folytassa a megkezdett munkát.

voces.huffingtonpost.com/2013/04/04/chistes-bromas-memes-pajarito-maduro_n_3018025.html
A fideszseggnyaló megkapja szép jutalmát pártjától és szarik az egészre.
Pedig régen hogy szerettük a mocskosszájú, fingós, izzadt, tökvakaróst.
A mai ratyi, gagyi, fingós, izzadságszagú, mocskosszájú, Sasjózsisszintű ripacs szánalmas.
A chávezisták nem olyan szégyellősek, mint Orbán:

" "Si nuestro comandante Chávez ha sido bautizado el Cristo redentor de los pobres de América, nosotros somos sus apóstoles y nos vamos a convertir en los protectores y redentores de esos pobres""

"Ha a mi Chávez parancsnokunkat Amerikai szegényei megváltójának keresztelték, akkor mi az ő apostolai vagyunk, és ezeknek a szegényeknek a védelmezői és megváltói leszünk."

voces.huffingtonpost.com/fernando-del-rincon/hugo-chavez-espiritu-santo_b_3022888.html?utm_hp_ref=mostpopular
@épészmérnök: most miért kellett eztetetetet a háziszárnyasnak meg a többi főpolitusnak megmutatni....most napokig fogják keresni...hogy de má' a turul és a Csaba királyfi és az összes aprószentek valamint a Griffmadár és atekerőlant meg bőrduda szóval vidám napok lesznek

egyébként a sávezisták sehunsincsenek a zorbánistákhoz képest...nekik nincs piros fehér csíkos pizsamának álcázott zászlójuk az ősök faszával a háta közepén

brüühühühühü
@épészmérnök: tu tienes alguna idea ke significa el nombre de Luz Eterna De Todos Los Hungarabatas?¿?¿?¿? porke yo no quiero ponerlo acà en vez de Tunguz Bàn: Orr Bàn a Quièn se cojiò el Humo de La Peste a que carajo mas podrà ser

jajajajaja
@rodeo36: A rezsidémon olyan csávezista dolog. Venezuelában a benzint adják majdnem ingyen.
@Putyilov gyári melós:

egy faszt, majd otthon felejtik a gyertyát és nem tuggyák beindítani a delejt...a faszukat hiába verik nem szikrázik már régen nem...olyan mint a régen tép

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát miután megteremtették a világbékét, megszüntették az éhínséget, legyőzték a rákot, ezután igazán megérdemelnek ennyit...
Fábry egyébként már régóta holt unalom.
@rodeo36: Hogy írhat ilyet. Hogy azősökével a pizsama.... Szégyeld magad.
Az ősöké ott áll. Rajta a keselyű.
Orbán maga avatta fel a tövében vakaródzva.
@Putyilov gyári melós: 10 percet nevettem a projekted fantázia nevén, vasárnapi ajándék, kösz.
Ez a projekt megelőzi azt, amiről Széles Gábor beszél hetek óta, hogy nem sok idő múlva csoda fog történni a magyar gazdaságban.
Biztosan van alapja, mert Szíjjártó többször emlegeti, hogy mi leszünk Európa legversenyképesebb állama hamarosan.
Ahhoz pedig kell is egy csoda.
@épészmérnök: :D Határozottan murisak. Lám, ők beérték kismadárral. Orbán utódjának min. turul jelenik meg az alcsúti focipályán.:D
faji besorolása: fidekusz fábrikusz...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nekik elég a kismadár is a meggyőzéshez, a többit elintézi az olajkincs.
Nekem meg ez tetszik:"Vidnyánszky pedig attól függetlenül, hogy mit raktak köré, egy világszínvonalú színházi tehetség, és remélem, hogy nem fogják tovább darálni, és meg tudja majd mutatni a Nemzetiben, mit tud."
1. "mit raktak köré" Kik és mit raktak? Tudtommal Vidnyánszky saját akaratából tűzzel-vassal, furfanggal, ismeretséggel megszerzett csaknem minden színházi befolyást, hatalmat. A magyar színházi világban nála befolyásosabb despota nincs.
2. Ha valaki EZÉRT kritizálja, akkor: darálják. Szegény, úgy sajnálom.
3. Ha Fábry azt mondta volna, hogy a magyar színházaknál ilyen tehetség, mint Vidnyánszky, kevés van, azt elfogadnám. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Fábry Sándornak, (szerintem igenis tehetséges, bár sokszor ordenáré humoristának) mekkora rálátása van a világ színművészetére, hogy a NER kedvencét mindjárt világszínvonalúnak minősíti.
@épészmérnök: BBC/CNN/CBC tegnap előtti hír: Tallinban a tömgeközlekedés ingyenes

ilyen röviden és ilyen frappánsan...csak úgy...pedig nekíjjek csak csukamájolajuk van meg akarattyuk

brühühühühü

a Chavez megengedhette volna magának azt is hogy minden ingyen legyen majdnem úgy mint Gaddafy akit múszáj vót útálni mert csak cum trucc
@épészmérnök:
a másik, ha nem basztatnák Iránt a világ legjobb minőségű nyersolajáért (orsóolajként finomítás nélkűl használható némi mechanikus szűrés után, hogy tudd miért fáj nekik a ziráni atom ami vagy van vagy nincs) hogy milyen sárkiájuk van milyen leplekben járnak és kelnek az legyen nekik belügyük ha nem basztattyák őket akkor nyitnak de addig minden ami nem olyan az ellenség és igazuk van ez a tőke valamelyik északamerikai kabaré minden kommentár nélkűl leközölte a Goldman Sachs CEO -jának képét mint az Ördög maga- no komment

brühühühü

a zorbánt senki sem basztattya ő hülye magától nincs neki mit elvinni tőle mert már az ősök kincsét is eladta meg a turul bal lábát neki a hatalom kell enny -meg még más- a különbség a többiek meg ez a dilinyós hatalmi tébolyban szenvedő alcsútbasznádi cigánysurmó között

brühühühhü
@barsled:

Azt a rakást Vidnyánszky gründolta maga köré, csak ilyesmit a NER-ben nem illik észrevenni, nopláne szóvá tenni.
@barsled:

mivel távolból nem láccik mit tsinál a vidnyánszky olyan jól? mióta a cigánnyal egy lapon említik azóta hülye számomra ha valakinek állami segítségre van szüksége, hogy elfoglalja a magyar színházi életet és maga képére formálja (milyen képe van?) szardarab

magyarázz...én nem sajnálom...bukására várok az Alföldy remélem elmegy más országba és majd megmutattya mint anny sok nagy magyar Marton Éva, Sir Georg Solti...

brühühühü
@épészmérnök: Van olyan világnézet, amit már nem lehet tárgyilagosan, semlegesen szemlélni. Ha mégis, az már gyávaság.
@E.Csaba: Nagyon régen volt, amikor a Vigszinházban szilveszter-estet néztem Fábryval, elaludtam a székben, és egyetlen nagy kacaj sem volt ami felébresztett volna.
Egyetértek veled nem érdemel annyit, hogy többet beszéljünk róla, mint az én okos kutyámról.
Némiképp off

@rodeo36:" mivel távolból nem láccik mit tsinál a vidnyánszky olyan jól?"

Közelről kell nézni...
1. Rendez. Amit pl. "A szarvassá vált fiúk"-kal deszkára tett, az az általam látott darabok legjobbjai közé tartozik. Ezen kívül amit az Új Színház-i rendezéseiből láttam, mind jó volt. (Láttam még két Hobó estet is - ezeket inkább érdekesnek mondanám..)
A rendezései többségét nem láttam.

2. "Tsinált " :) egy olyan fiút is, aki most harmadéves a Vidnyánszkyval nem épp puszipajtás pesti színművészetin. Ma éppen Hamletet játszik az Ódryn, ezt nem láttam, majd szerdán. Az ő (ifj. Vidnyánszky) osztálya játszik egy frenetikus Diótörőt, amit mindenkinek ajánlok.
Vidnyánszky és Fábry nem egy súlycsoport.
@GeoCracker: Én azért nem haragudnék a Fábryra. Neki a Hamlet helyett ezt hozták a világot jelentő deszkák.

Ja igen, egészen jó a blogod!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Es muss sein! Még azt hiszi Báránnyal, Vérnyúllal Fabius, hogy övék a világ! :)) " hehhe... genya:-)
@barsled:

Szakmai kvalitásával nincs is baj:))
@kifordított nagyanyó: Dehogynem ők csinálták. A posta sem polgári céllal indult, és később a távíró, meg a telefon :)
Sőt, nincs olyan tv-adó a világon, ahol ne lenne nagyon magas rangú elhárító tiszt. Ez a világ rendje. Az információ érték és hülye ország az, amelyik nem magának akarja.
@Orica Középföldi: nem vihorásznyi.-) Mienl a világ. nem lesz itten kelet-nyugati tengely:-) Tessenek csak beállni a sörbe mellénk fikázni ezt a szpnémber Sanyát. Anúgy valamit elkefélhetet a szzentem, ( lehet rossz segglukba fújt, mert mostanában eléggé ki lett kezdve a magányélete, ezt pedig a NER szellemében önállóan, csak úgy magától újságíró nem teszi meg. Valahol kikönyökölt a kötcshög....
"Óriási az árvízkészültség
Már 2500 kilométeren áradnak a folyók, a Berettyónál vasútvonalat is le kellett zárni, Ukrajnában már árad."
index.hu/belfold/2013/04/07/oriasi_az_arvizkeszultseg/

Asszem itt a pillanat elrohanni gumicsizsmát, ladikot, séál-sapka-kesztyűt venni, ruhákat elnejlonzacskózni, evezőket megélezni...végzükség esetén búvárruhát beszerezni, úszótanfolyamra járni, ad absurdum, kopoltyúkat növeszteni.

HA már ennyire készülnek megvédeni bennünket. Ezt a fajta megvédést már ismerjük... de sebaj... meglesz a magyarázat: A felelőtlen állampolgárok a lefolyócsatornában laknak...
Amúgymeg... azért jó biznic volt. Ukrán testvéreink a gázért vizet adnaak cserébe. MEgérte:-))
Ha már Fábry.
Hallgatom sok-sok évvel ezelőtt. Mire fel ez a fellengzőség az autópályákkal? Különben is milyen szarul csinálták meg az M5-t. Hát még előzni sem lehet! Erre nyálaznak? Mondta Ő. Még egy-két hónap volt hátra akkor, hogy megnyissák az új szakaszt Kecskeméttől Szegedig (azaz az országhatárig).
Rájöttem, nem ugyanabban a világban élünk. Mit mondhatna Ő nekem? Bár ez utóbbi Jeremy Clarksonról is elmondható, de Ő szórakoztató.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A tengely él és működik:)))

Sanyát reggel már szolidan fikáztam. Szerintem a volt szerető végre megkapta azt az ismertséget, amit általa nem. Ha már modellként és újságíróként nem sikerült, akkor így. Kitárulkozós bosszúja kicsinyes.

Azt hiszem szeretett volna olyan keblenc lenni, mint Szamóca vagy Bayer és ez nem jött össze. Elfelejtette, hogy a vidéki fiúk őt sose fogják befogadni. Soká tartott és belekeseredett mire rájött.
Bakker!
Pálos Miklós, 2008-as Szekszárdi Kékfrankosa valami csodás! A vörösbort kedvelő libsibolsik kedvéért közlöm csak... :)
@huzzadneki shakespeare: nem haraxom, csak nem szeretem :-)

S Köszönöm :-)
Nálam ez a díszfasz akkor ásta el magát örökre, amikor a Gyurcsány képet törölgette... ez nem humor volt, hanem zsigeri orbitális bunkó parasztság...és nem vagyok Gyurcsány hívő, csak egy nyúl. Valahol ott vesztette el az önkontrollt és a sulyokot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem elég, hogy lajtamenti, még flaska menti risszrossz akolholista is... szép társaságba keveredtem, mondhatom.
@Orica Középföldi: ezt azért nem értem. mindig aszittem, a sanya buzi és túlkompenzál... hát... ha még asse:-)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igen, érdekes egy ellentmondás ez. Fábry a Hócipőben az vizuális esztétikai bunkóságokat cikizte ki, nagyon szellemesen.
Azután lement ő is bunkóba. Fura.
@barsled: pontosan ezt kérdeztem, kösz...aesthetica-ban alaptörvény a mű (ha annak lehet felfogni) kimeríthetetlen, azaz végtelen számú előadása/megjelenítése lehetséges és nem lesz két egyforma közöttük...ez még festményekre és szobrokra is igaz...ad absurdum
építményekre is

amit én ebből hátúlütőnek tartok, hogyha a vidnyánszky kirúg valakit vagy nem tudnak együtt működni azzal még azt aki megy azt nem szabadna lehetetlenné tenni...mert -viszont ez szintén aesthetica- nincs az egyetlen üdvözítő megoldás, nem létezik mégpedig az előző tételből adódik...és ez jelentené a művészeti élet gazdagságát zene: egy Mitropoulos vagy egy Eugen Ormandy bírhat két különféle felfogással a Beethoven Egmont-ról de ez egyiket sem teszi előbbre valóvá csakis szubjektív és csakis pillanatnyi okokból

az a legenda járja, hogy a Furtwängler-ről, hogy lassú...olyan érzésed van, hogy mindjárt megáll az idő is hallgatván és ha megméred a valós időt kiderűl, hogy gyorsabb és az akiről meg azt mesélik mert az az érzés róla, hogy gyors és elkapkodja az meg sokkal több idő alatt játtsza le ugyanazt

és ez csak egy szempont

kösz ez sokat segített megérteni a hatalom baromságát Magyarországon nincs igazi maecenatura és nagyon hiányzik

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MAJOM! :D
Izé... hüle nyúl...
Igyad a répalét akkor, baszodalássan, kérlekszépen!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A szekszárdi és villányi vörösök kiválóak. Én az egrit nem szeretem Nekem túl csersavas.
@tucano:
Ahogy a mail kezelő cégek is ki tudja miért vannak becsövezve egyenesen a szolgálatokhoz. :D
Bár, én spec. úgy vagyok vele, olvasgassák a freemail-jeimet, ha valami kérdésük van, szívesen válaszolok, a másik hobbimnál már bepróbálkoztak az ettársak, elég átlátszóan... :))
adásonként " tizennyolchuszonkilenc milliós jutalomfalat" ????? (60-100.000 euró)
őőő ???? és hányan nézik ???? (illetve hány adása van egy évben)

mondjuk ennyi pénzért már én is lennék kurva.
de költeni sosem költenék ennyit egy kurvára.
csak ha több pénzt hozna.
jó rácuppantak arra a 7x miiliárd MTV pénzre...
@Orica Középföldi:
Én nemrég belefutottam nagyon durván egy pár vacak szekszárdi és villányi lőrébe is, sajnos. Ez viszont szenzációs bor, sajnos a tulaj feladta a termelést (állítólag egy másik pincészethez ment borásznak), nem tudta magát fenntartani, kicsi termelő volt.
A 2008-as bora viszont ISTENI!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Elég viccesen nézhetsz ki, amikor egy ladikkal rohangálsz óváron:-) Remélem csinátál azért rajt' kéz lesőlukat, hogy ne menj neki minden falnak. Annak a lélelveszejtőnek már úgyis mindegy:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Én nemrég belefutottam nagyon durván egy pár vacak szekszárdi és villányi lőrébe is, sajnos." Bammeg a diszkontban nem a polc akján lévé csavaros műabyag 5 literesek közt kellene keresgélni:-) Próbálkozz legalább egy sorral feljebb, mondjuk a 200-as kategóriában:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Volt már rá példa... A rohangálásra. Az egyik ügyvéd titkárnője pont jött bringával, előzékenyen átengedett a kenuval a zebrán és közben megjegyezte: "Nem baj Zoli, hétfőn majd megbeszéljük..." :)) Hehe...
A pia miatt ne irigykedj, gondolok rád is közben... Nem csuklasz? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há..Teee! Helyi nagysád:-).:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem. Én sörben utazom:-) Te meg úgyis mindenórás mindenivó vagyol. Ergo, te irigykecc:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Amúgy jó viselet a kenu, (nem kamu), este pölö, nem kell takaró, temetéskor meg koporsófegyél:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem igazán. Tegnap egy nagyon kellemes Staropramen volt a vacsihoz! Kezdő vagyol... Ja, meg irigy...is! :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Penivaldes:
Igen, igen gonoc népség vagytok... Nyáron egyen ide a rosseb benneteket és akkor végképp sárgulhat a májatok! :D
@Penivaldes:
Ne csináld, Egér begerjed, ha ezt műveled... :D
Pocisimi???
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ez valami új? én még nem láttam -soha, még részegen sem- tollasat...pennikét cukkolod itt ilyennel? vagy a páva...de azt meg teregeti

szóval nem az igazi

krokogyil az ...az igazi

brühühühühü
Szegény Fábry, már régen csak a papa szaros gatyájával és pár félig fütyüléssel elnyomott lófasszal tud a közönség arcára mosolyt varázsolni, amibe persze besegítenek a rendezők "taps" parancsszavai is. Szánalmas.
@rodeo36: Egyezzünk meg... Prolibolinak farktolla van. A többi lényegtelen:-)
@Penivaldes: hehhe... Itten flanszija tőkehalfilé került fokhagymás, petrezselymes kenyérmorzsában sütve, pommfrivel, utána Pilsner Urquell, vagy sárgadinnye igény szerint... sima gyorskaja:-)
@Penivaldes: Ha Te így, akkor szórakoztasson tégedet a fábrisanyi a dizájncenterével:-)
Vajon ki az, aki önszántából néz a tévében egy petyhüdt f*szt? A fábry-vekker már rég megállt és azóta fél hatot mutat.
Én már rég megállapítottam, hogy Fábrynak + Bordás Marcsinak megérte Orbán mögött csápolni a Fidesz rendezvényeken.
Valahol olvastam, hogy mind bolond ember az, aki a farkával dicsekszik.
Na, Fábry elővette, miután a „humorbonbonjai” kidurrantak.
A sója kezdetén még lehetett röhögni rajta, aztán miután kifogyott szerencsétlen párájából a spiritusz, még jobban. Igaz, akkor már a kín szülte a röhögést.

Nem tudni miért hagyta ott például a Hócipőt, de az tény, hogy Fajkasházy Tivadaj nem sír utána. Meg is értem.
Jobbikos magyarázat szerint Tivadaj zsidó, szóval minden kérdésre választ kaptunk, eme tény nyilvánosságra hozatalával.
Fábry egy nímand aki azt hitte, hogy meg lehet élni harminc éven keresztül abból, hogy volt pár jó poénja, amit mondjuk öt éven keresztül vartyogott. Ez kevés.

Hofi estéről-estére képes volt megújulni.
A többi csak szar duma.
A sztendapposok próbálnak valamit összerakni, némelyik tetszik is, de nem ütik meg a politikai kabaré alsó nívóját, sajnálatos módon. ( tisztelet a kivételnek – mert van) Lehet vitázni róla, de a lényegen nem változtat, hogy van egy hatalmas űr, ami nincs betöltve és nem is lesz jó darabig, úgy vélem.

Sas meg említésre sem méltó ebben a körben.
Amit szilveszteri izéként leadnak tőle meg a társulatától, avval egy felcsúti istállóban sem lépnék fel, haza lenne vágva az amúgy is a béka segge alá csökkent tejhozam.
Nocsak nocsak. Monoron második lett a jobbik egy időközi önkoris választáson.

"Lemondás miatt időközi önkormányzati képviselő-választás tartottak Monor 1-es számú egyéni választókerületében vasárnap. A kerület korábbi képviselője, Husz Enikő Judit (Fidesz-KDNP) január 31-i hatállyal lemondott tisztségéről.

A megüresedett posztért hárman versengtek: Balogh Imre Ferenc (Fidesz), Bokros Tibor (Jobbik) és Mikla László (MSZP-DK).

A több mint 18 ezer lakosú Monor érintett választókerületének két szavazókörében 1777 választópolgárt vártak az urnákhoz.

A választásra jogosult helyi polgárok közül 379-en szavaztak (Fidesz – 212 szavazat, Jobbik – 110 szavazat, MSZP-DK – 57 szavazat). A választást Balogh Imre Ferenc (Fidesz) nyerte, a Jobbik már Monoron is a második erő, Bokros Tibor, a Jobbik jelöltje majdnem kétszer annyi szavazatot szerzett, mint az MSZP-DK közös jelöltje, Mikla László."
@taga20: Meg ez is elég érdekes.

Nagyobb verést kapnának a szocik, mint 2010-ben

mno.hu/belfold/nagyobb-verest-kapnanak-a-szocik-mint-2010-ben-1149592
@Knósszosz:

Ma délután olvastam a tegnapi kommenteket, nagyon formában voltál:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bocs, de Gábris haverjai találták ki.:) Eszem-faszom magyar érzelmű motorosok. Én is motoroztam, de ilyen nem volt.:(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azért zajlik az élet Budapesten is nyugi. :)

A budapesti Radnóti Gimnáziumban náci háborús bűnösök leszármazottai nyilvánosan kértek bocsánatot nagyszüleik/dédszüleik bűneiért. A belpesti értelmiség gyermekeinek kedvelt elit középiskolájába számos olyan diák jár, aki ÁVH-s, vagy kommunista vezetők leszármazottja. A rendezvény keretében ők is megkövették a felmenőik megkínzott és meggyilkolt áldozatait.

Ja, nem... :)

youtu.be/D_i3hs7gRUs
@Orica Középföldi:
-:)
Ami azt illeti rossz formában, feldühített sok képtelen történés, a szomszéd is betett rendesen és a sör sem volt elég a nap végére...

Igyekszem nem tragédiát gyártani a dolgokból, köszi!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A víz levert, azt hittem összekevertél valakivel. Egyébként, ha az arcába mondod akkor se érti.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te szerencsétlen, legalább a 7 éves gyereked miatt ne legyél ilyen ócska!legalább..
@taga20: Bocsi de én inkább autózni szeretek.:)
@taga20: Nyugi olyan ócska sosem leszek mind a videó főszereplői.
@taga20: Meg aztán én nem vagyok híve az echte apartheid berendezkedésnek. Te igen??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De azt azért érted, hogy adj gázt magyar motoros menet???
@rodeo36: Hát, érdekes lesz.
1.Már sokan elmondták: nemcsak a módszer undorító, hanem az fájdalmas, hogy egy nagyon összeállt, minőségi csapatot robbantanak szét.
2. Abban nem kételkedem, hogy lesznek jó és szép előadások, de, hogy lesz-e olyan fontos darab, mint most pl. az Egyszer élünk, azt nem hinném. Lesz-e olyan izgalmas repertoár? Azt sem.
3. Amit láttam, és amelyekről csak olvastam V.A. legjobb rendezései nem a tömegízlést szolgálják.
4. Épp ezért lesznek itt pofára esések. Az Alföldi ellen tüntető idióta hordának pl. kötelezővé tenném a Szarvassá vált fiúk megnézését, csöndben.
5. Vidnyánszky talán nagyobb bűne, hogy a színházi törvény ízlésének megfelelő átszabásával tönkrevágta, kiéhezteti a legjobb független műhelyeket, és ellehetetleníti, hogy újak születhessenek, kiemelkedhessenek. A válság ebbe besegít.
6. Kíváncsian várom, hogy az eddig csökkentett költségvetésű Nemzetinek mégis hogyan és mennyi pénzt találnak. A mindenben illetékesek.
7. Alföldi színházában a közéleti témák a morális, egzisztenciális kérdések mellett azonos súllyal szerepeltek.
Vidnyánszky színházában eddig kevesebb volt a politikum, és erre most, minden bizonnyal, az elején egymást tiporják majd a kormánypolitikusok és talpnyalóik.
8. A Nemzeti a miénk - mondják majd, a többi már nem számít.
Ez lesz a Tragédia.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
te tudod? akó' jó azért kíváncsi lennék milyen tollakkal

brühühühühü
@barsled:

Tökéletes! Szó szerint így gondolom.
Fábri egy hálátlan geci, de a Kossuth díjat át fogja venni és kezet is fog fogni a miniSzterelnökkel.
Én úgy gondolom, hogy Fábry politikailag elfogult humorával nem teljes mértékben értek egyet, ugyanis hatalomtechnikai okokból helyesebbnek tartanám a semlegességet mutatni publikum irányába. Lehetséges, hogy meglepőt mondok most: senki nem képes magát teljes mértékben függetleníteni az őt érő hatásoktól, ami önmagában nem ördögtől való, ugyanakkor később visszahullhat a fejünkre, ha nem vigyázunk kellőképpen.
@taga20:
Ez nem magyar motoros menet, hanem tetű, náci, holokauszt fikázó benzinpocsékolás.
Sajnos van ilyen a Németeknél is, csak ott szétrúgják a seggüket az ilyen parazitáknak, míg itt szemérmesen pislog a szóvivő kisasszony, ha rákérdeznek; ezt most, hogy Gabcikám, bazmeg?
@vitéz Beverneky: mit vártál tőle, olyan komcsi ivadék mint az összes fidesznyik.
@vitéz Beverneky:

Erre a színvonalra Kossuth-díjat? Hűha!
@Knósszosz: Disztingválj barátom, én is szeretnék így fogalmazni csak nem merek.:)) neveltetés,gyerekszoba...
@Görög Gábor:
"senki nem képes magát teljes mértékben függetleníteni az őt érő hatásoktól"

Ebben van igazság, viszont ha erre képtelen valaki, sőt, ettől még be is rág, az menjen napszámosnak vietnami rizsföldekre dolgozni óccóér, és ne érzelgősködjön, ha valaki verbálisan seggbe rúgja!

Hüpp-hüpp mami, bántanak a mocskok...
Anyád, az!
@barsled:
nagyon mély elemzés, kösz, kiemelném:
5. Vidnyánszky talán nagyobb bűne, hogy a színházi törvény ízlésének megfelelő átszabásával tönkrevágta, kiéhezteti a legjobb független műhelyeket, és ellehetetleníti, hogy újak születhessenek, kiemelkedhessenek. A válság ebbe besegít.

mint írám a maecenatura nem divat vagy nem éri meg vagy még öntömjénezés szinten sem ugrik be a magyar nyomorba, mármint szellemi kultúrális nyomorba

az az elbaszott és agyonbaszott adórendszer lehetetlenné teszi és a seggfej magyar oligarcháknak nem is jut eszükbe sponzorálni egy egy akármit, tartósan vagy alkalmilag?

én kurvára útálom a hírdetéseket de megérdemlik azok akik fenntartják az élsportot és annak hátterét a csecsemőkortól kezdődő kiválasztást és képzést mind sport mind művészetek vonalán

amikor egy olyan egyed mint egy Federer 12 éve alatt 500 milliós vagy nagyobb vagyont tud összeteniszezni és seniknek nem jut eszébe irígyelni mert olyan, hogy Miami-ban múlt héten mikor megtudták nem lesz ott üresek lettek a lelátók ami 35 dolláros jegyekkel számolva egy csőd

és a Hugo Chavez zenei iskolája (ott nagy a nyomor és sok mindenre nem jut de nemzetközi híenevet adott nekik egy DUHAMEL aki ma a LOS ANGELES SYMPHONY ORCHESTRA ELSŐ KARMESTERE aki porbafingóból lett világhírű

a magyarok az elmúlt 24 évben kit tudnak felmutatni? Rost Andreát? egy két mást...mondjál mert nem ismerem és ha én nem akkor nincs mert figyelem a csúcsról lefelé kik a kik jönnek föl? és a tudomány arra mindre költeni kell mert -bár a az egyed akarata nélkűl semmi sincs persze képességek nélkűl sincs- de pénz nélkűl sem a céhrendszer anno mit tett Europából...nagyhatalmat a céhládában arany volt arra, hogy még több arany legyen benne és tanúljanak

nem részletezem de ez ma nincs meghalt a kunyhóban hallgat a múzsa BÁRDOS LAJOS (nem Kodály ahogy mondják)

szóval Magyarország a mangalicák dagadt fölgye pudvás és aktuálkpolitikai baromságok trágyadombja már minden unalmas...a stand up-ok ott ahol az még megy tudják mértékkel mert csömör a vége és máshol nem dominál a politika ez a barom orbán agyonpolitizálta az életet és még a rötyiből is az bűzlik mert másrt nem tud és az kell neki hogy róla szóljon a fáma

mint az a barom aki felgyújtotta a várost anno ógörög hogy neve fennmaradjon senki sem tudja mert az lett a büntetése kivakarták a nevét mindenhonnan és tényleg senki sem tuggya

na ennek is az a halála ha már nem róla szól a mise reggel délben este és ha kell hanem

mennyen annya picsájába és kuss, ócska pojáca
brühühühühühü
Valaha (úgy 15-20 éve) szerettem nézni műsorait, reagálásait. Friss, humoros volt, vágott az esze mint a penge.
Úgy 10 éve már képtelen vagyok 3 másodpercet nézni, mert iszonyúan jobbra sodródott, csak a baloldalt tudja vágni, és humora, ha még annak lehet nevezni altesti ízléstelenkedés.
Nézhetetlen, elfogadhatatlan.
@taga20:
Igyekszem, de egyre inkább nehezebb cizelláltan fogalmazni.
Talán a trollok hagyatéka ez, nem?

Némelyik olyan irodalmi stílusban kurvaanyázik, hogy azt tanítani kellene.
Ne finnyáskodj, kapsz még Te is az arcodba.
Majd akkor párizsikisasszkoggyá, jó?
Bazmeg!
@rodeo36: Erről hallottam nemrég egy mondást. Aki sajnálja a pénzt a tanulásra, az nincs tisztában azzal, hogy a butaság mennyibe kerül...
@Knósszosz:
Bocsánat, ha esetleg félreérthető voltam, nem Neked szántam az anyád-at.
Eszemben sem volt.
@Knósszosz: Én is igyekszem, má bekészítettem a szívlapátot, ha jön a fideszbrigád rezsit csökkenteni.:))B+
hmm...

"A devizahitelesek jobban költekeznek
Minden 6. magyar tud csak elmenni üdülni, és inkább az eladósodottakra jellemző egy felmérés szerint."

index.hu/gazdasag/2013/04/07/a_devizahitelesek_jobban_koltekeznek/
@taga20:

ami neked a nagyméretű horizontálfúró az 1 méteres rúdjával és tripla késeivel, az nekünk a basszameg és a többi kacabajka

egy idevalósi barátom tanult meg úgy beszélni, hogy aki nem igazán figyel oda nem is veszi észre, hogy el lett kűÍdve a picsába...az angol és a többi nyelvek is lehetővé teszik...magyarúl is...csak már ...mióta az utcán verexenek meg gyilkolnak (azért ennyi anno nem volt) akkor minek cizelláltan beszélni

brühühühüh
meg sem értik
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ott egye meg a franc az összeset!
Én csak élek belőlük, de úúúútálom mindegyiket.
A Whirlipulli különösen egy rohadt tetű, de az Inde-Sitt is mocsadék, ám!
Kajád-piád van?
Inkább aztat nyomasd, jó?!
@rodeo36: Vegyé vissza, mert szolok angyalnak és neked annnyi!:))) femegy a vérnyomásod ott lenn délen:)
@taga20:
Az erőszak nem vezet sehová, ezt tudhatod.
A fidesz erősíti a szabványt, ezt viszont érdemes figyelembe venni!
Nőket viszont akkor sem, ez alapvetés.

Könnyen pofázok, már nincs anyósom.
@Knósszosz: Szájkaratés vagyok:) Egyébként majdnem aláírtam selmecigabinak Törökbálinton, hogy legyen olimpia. Két jó kis menyecske volt mellette(mentségemre):)
@Knósszosz: "Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.07. 20:32:53
@Penivaldes: hehhe... Itten flanszija tőkehalfilé került fokhagymás, petrezselymes kenyérmorzsában sütve, pommfrivel, utána Pilsner Urquell, vagy sárgadinnye igény szerint... sima gyorskaja:-) "
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akik ezt a cikket összehányták, azoknak fogalmuk sincs a valóságról.
Az, hogy a hitelesek körében nagy a hajlandóság az utazásra/nyaralásra, az legalább olyan képtelen baromság, amit Vargamiska böfögött a héten, hogy a lakossági fogyasztás fogja a gazdaságot beindítani, méghozzá már idén!?
Azannya… két Föld nevű bolygó van a tejessch út rendszerbe, vagy csak én vagyok teljesen hülye?

Segíccsé mán, bazmeg!
@Knósszosz: Tennap meg kojturpogrom: Vaya Con Dios... eszméletlen jó volt.
@Knósszosz: Lófaszt. Kicsi uszítás a devhitelesek ellen. Újabb zsugalap. Mint a lapostévé, ótó kombó...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Majd kifőzök valamit én is.
"Két tojást, motyogta Levin, aki a főzés szóra természetesen felébredt"

Van csirkepaprikásom nokkedlivel, tejföllel, savanyúval, nem tudsz szopatni!
Beeee!!!
@Knósszosz: Ha bejön a Miskakancsó álma, akkor a hűtöszeretőknek annyi. mink leszünk az egymillió frigid országa:-) De a szennyest mindég mosnyikő:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Elhiszem, bár aztat halotam, hogy a Dajcskijapéló is ott lesz.
Az némiképp ronthatta az élvezetet, bár ha nem tudtad, akkor nem akadályozhatta az élvezetek kiteljesedését.

Én pénteken megyek to Barba Negra, most viszont kifeszítek egy Stellát, megszomjaztam rátok!-:)
@Knósszosz: Teganep rántott csirkemell, krumplisaláta igazi salkrumpliból, saját majommézzel, capribogyóval... utána nyomatéknak krumplistészta, házi nagykockából, jól lepirítva, ésser. Csorog már?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Aszondod?
Lehet benne valami, meramúgy az egész képtelenség.
@Knósszosz: kijafaszomazadojcstomi? levegő... beszívva nem mindegy neki hol van?
@taga20: hihá.... Láttam.-) Kultúrnemzet a magyar. asse tuggya holapina:-)
@Knósszosz: Persze az is lehet, hogy műkszik az "ugorgyunk a bagybőgőbe" affekt...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akko a többit be se rakom, pedig nagyon ka.os vagyok:) azért anya lánya nagyon ott van a déllel:)
@taga20: ez filozófiai kérdés...vagy három "tapasztalatlan" IKSZ-es katolikus-sal ülünk szemben vagy csak egyszerűen "másirányú" tapasztalataik vannak...a nono kis szakállas tipikus esettye?

magyar oktatási színvonal

ja...csak néztem mert Melbourne-ből hallgatom az ABC adását FM 105,9...és jó

brühühühühü
@rodeo36: "a magyarok az elmúlt 24 évben kit tudnak felmutatni? Rost Andreát? egy két mást...mondjál mert nem ismerem és ha én nem akkor nincs mert figyelem a cs."

Bunyós Pityu, Postás Sanyi, Sláger Tibó, hogy egyebet ne mondjak!

Ne haragudj,de nem tudtam kihagyni.:-) Egyébként meg tátott szájjal olvastam a barslednek írt válaszodat.

Az a DUHAMEL pedig jól megcsinálta szerencséjét odaát a nyugati coast. Igaz, a nagy sietségben először DUNHILL-nek olvastam a nevét.
Ez csak azért lehetett, mert gigoló koromban azt szívtam, és az fenemód imponált a többségi leánytársadalomnak.
Még egyszer bocsi, a komolyra komolytalanért!
@taga20: szóval meg is hallgattam

most már biztos, hogy IKSZ-esek mint a Rétvári Bence elvtársnő és a többi "modern" érzelmű...más...
brühühühühü

szóval filozófiai kérdés lett belőle enny idős korukban még nem ....és ezek már csak felejteni fognak

jesszusmáriaszentjózsef
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A hűtőszeretőknek már most annyi.
Én is csinálom, azt is.

Az r-600-as hűtőközegek elterjedésével befellegzett a szakmának.
Szaros, palásthibás gépek tömkelege, szinte vákuumon járó rendszerek, amelyek önmegsemmisítő kóddal rendelkeznek, katasztrófa!

Szájdbájszájd ámerikai rendszerű 300 ezer forintos szemetek, amik három év múlva letérdelnek, soroljam? A bele épített elcédé tévé tán még működik, de a sör pocsolya benne...

A mosógépek még javíthatók, de azok is korlátozott mértékben. Önmegsemmisítő algoritmusok a prémium kategóriás szartalicskákban... nem tudja senki, de bennük van.

Ha nem akarod a 150 ezres mocskot a szemétdombra tolni, csak megreszkírozod a javítást. Márkaszerviz kiszállás nyolc rugó, laptop rá a masinára, szoftver frissítés két perc, végösszeg huszonnégyezer. Gép működik, hálelúja!
Te meg szopsz ezerrel.

Vannak típusok, amelyekhez a szupertitkosizé, izé...
De sajna olyan szinten intelligencsek a vackok, hogy képtelenség követni őket.

Boli tudna mesélni, hogy vannak okosítva a szarok, persze ő IT szinten tuggya, én csak sejtem.

Mosmá télleg bontok egy Stellát, addig semmi kommunikáczijó, jó?
@rodeo36: Ne basszál át:) nem vagy te egy födrésszel arrébb, csak amit levetttem az unortodox dumádból?:)
@taga20: mit gondolsz hol vagyok?

-9 órányira tőled de ha te mondod? és akkor hol?

szóval én an orto doxa...

brühühühü
@taga20: hülyepicsák:-))) "A Moha mit szeret?" Mitmit... a Moháné moháját:-))))
@rodeo36: Szerintem itt:)indavideo.hu/video/Eszbontok_1
viccet félre téve, dél-amerika me nagyon nyomod a spanyolt vagy a portugált(de akkor ott rázod a segged a sorban):)))
@Knósszosz: Nekem mondod? Most döglött meg egyszerre két azonos időben vett tandemben használt Philips diktafon. 1 hét eltéréssel. Javíthatatlan. Programozozz halál=fogyasztói társadalom.
@Knósszosz: Kapaszkodjatok! Rrrrrakott krumpli, sok kolbásszal, sok tojással, sok tejföllel.
Nem volt egyszerű összehozni. Most egymás hegyén-hátán szuszogunk, és felidézzük a magyar falusi lakodalmi sütemények emlékét.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mit szeret? Te engem, én téged.Nem egy bagázs vagyunk?(remélem nem te vagy Steffy:)
@épészmérnök: tejföl ottan? meg rendes parasztkrumpli? igazi tyúktojás? Varázsló:-)
@taga20: hülye.) én nem nyomok mindentkétszer, és kólásdoboz sem lóg ki a seggemből:-)
a feudális komcsi náci b-közgépes fidesmaflaálam mindent szétQr
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ennyire nem akartalak felizgatni:) egyszerű faszi vagyok, az asszony meg itt alszik a szomszéd szobában.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezt nehéz elmagyarázni az átlag Gizinéninek, aki felügyeli a javítást a kisfia szuperhiper mosógépe felett, amit ő vett neki, szegénykém.

Ő majd vigyáz rá, hogy a kisfia ne legyen által baszarintva a szerelő által, közben nem tudja egyem a szívét, hogy mindenki által van baszarintva. A gyártó által...
@Nap Pali: Pali nem fáradtál el, egész nap ezt nyomod? Igazad van, de bárhová megyek beléd botlok.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hát....amikor kihoznak valamit amiről a végén sem derűl ki micsoda amit megettem és se íze se bűze

egy steak amit medium rare-nek tálalnak és bármilyen jó marhából van is számomra ehetetlen mert belegabalyodik a fogamba és nem tudom megrágni lenyelni meg nagy darab rágatlan húsokat nem a szokásom közben se íze se bűze valami kolompért basznak melléje és sok akármit amit én ott szoktam hagyni

nyersen a füstölt darált húsból készűlt tatárbifsztéket szeretem ha én tudom elkészíteni és nem adnak hozzá mindenféle izét

egyébként is ha az ételnek nincs zamata és jó íze akkor bármi is lehet

a portugálok a langusztát készítik roston de chili paprika zúzott fokhagyma 3 féle olaj só és citromcseppek adják az ízt amitől a turnedo jó és akkor megeszem egyébként nem kell

osztriga is más

szóval mikor 1200 dollárért ebédeltem párisban akkor amikor a francia frank 3.75 volt a dollárhoz és 4000 frank volt a számla de az ízletes és kellemes volt és a pia is

szóval megnézném én magamnak ezeket a Miguel-lel pláne beszélem az anyanyelvét

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A tejföl a varázslat. Van kefírgombánk. A friss kefírt tejszínnel keverjük, majdnem olyan, mint az igazi.
@épészmérnök:
Igaz lelkedre, honnan vettél tejfölt?
Fagyasztva vitted az A 340-es fedélzetén a Barajas-ról?
Vagyhogy??

Amúgy imádom az ilyen egyszerű kajákat, ne kínozz, jó?

Ahhh...
@épészmérnök: A feleségem két féle kobásszal csinálja. Mindent megnyalok utána.:)
@épészmérnök: tudom, de... a magyar krumpli unikun... magyar paraszt nemkapálja, magyar kolorádó bogár rágja. Mégha a lengyelektől hozzák, akkor rajta a cimke: Magyar termék:-) Naugyi, hogy illyennincs Nálatok? Igaz, másholsenem:-)
@rodeo36: Erről már vannak hírek felétek is?? :)

ANONYMOUS-EGYENLEG

Lássuk eddig mi történt:

Több mint 40ezer izraeli honlap (kormányweboldalak, bankok, közszolgálati oldalak, stb.) feltörve, vagy megbénítva.
30 ezer bankkártya információ kiszivárogtatva
Több mint 25 ezer Facebook Account feltörve, köztük oldalak, és törölve.
Több ezer e-mail cím, és elérhetőség, köztük a MOSZAD ügynökök, és az IDF katonái elérhetőségei kiszivárogtatva.
Több millió dollár veszteség, köztük, ha minden igaz több mint 120 millió(!) dollár jótékonysági szervezeteknek átutalva az IDF számlájáról.
@rodeo36: Még a végén kiderül, hogy te valami sejk vagy, esetleg cigány vajda.:)))
@Knósszosz: Nagyon jó kolbászok vannak errefelé. Részben német, részben spanyol receptúrák, vagy import. A 19. században nagy német immigráció volt, a hűvös, esős, erdős Délen sok a német település. Isteni kenyereket, nagyon jó kolbászokat, és sööööört készítenek. Van egy csomó kis sörfőzde mindenfele, és októberfeszt is, Santiago-ban. Mostanában a házi sörfőzés a divat, lehet kapni hozzá spéci hordót, az összes alapanyagot, és a receptúrát. Akinek panelnál nagyobb kecója van, és sörös, az manapság otthon nyomatja, és villog vele a haverok előtt.
@Knósszosz: Te fajgyűlölő, a malac is ember:)
@épészmérnök:

tu sabes que yo quisiera verte cuando estas junta con una peruana y discuten sobre la origen de las papas jajajajaja

archeología lo descubrió que era en la prte de Chile donde la papa se nació?

jajajajajaja
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem ez neked egy jó hír móricka, lefeküdhetsz.:)
@Knósszosz: "Igaz lelkedre, honnan vettél tejfölt?
Fagyasztva vitted az A 340-es fedélzetén a Barajas-ról?
Vagyhogy??"
Egy igaz külhoni magor elöször vesz egy tehinkit. Megfeji.Altatja.Begombázza, vagy nem, oszt egy feles mellett tejfelesre köpüli. Így:-) Ha marad ideje, akkor lesz belőle író:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

majd kiderítik, hogy a palesztinok voltak meg a zasszád mikor nem lövi...és a Belfegor

nem hallgatok híreket csak a ABC szólt most teniszre váltottam Vancouverben Davis cupa van

brühühühü

majd megyek vissza ABC-re ott az austrál miniszterelnöknő kínai látogatását elemzi nagy az egyetértés
@épészmérnök: Oszt azér ne feledjük az 1945 itán kiszóródott diaszpórát se... tudod: a braziliai fiúk, dr. mangala etc.
@rodeo36: segíts ki! nem értem mit írtál.:) ez most bárgyú mosoly
@épészmérnök: ""Ez a vénasszony rosszabb, mint a félszemű"
A fenti mondat, amivel az uruguayi elnök az argentin kolléganőjét illette, nem ért itt véget, így nem csoda, hogy az..."
hvg.hu/vilag/20130407_Ez_a_venasszony_rosszabb_mint_a_felszemu
@rodeo36: A krumpli szülőföldje Chiloé szigete. E fölött nem nyitok vitát :-))). Egyébként logikus, hiszen a burgonya a hűvös, nedves éghajlatot szereti, Peru meg már részben trópus.

A pisco sour fölött már lehet vitatkozni, én gond nélkül átengedem a peruiaknak, jobban készítik, tesznek bele egy csepp angosturát is. Van nekik saját pisco ünnepnapjuk is, olyankor három napig ingyen osztogatják az utcán a pisco-t, és a bárokban is olcsóbb mint máskor. Legyenek vele boldogok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: enézést, ideológiailag nem vagyok elég képzett.:)
@épészmérnök:
Az már igaz, hogy a spanyol nyelvterületen vannak jó kalbászok!
Közhely és mindenki(?) tudja, de az igazi Chorizo, az valami... mmmhhhmmhhmhm!!!
Nem a magyar Pennys, Teszkós vackokra gondolok, hanem amit volt szerencsém megkóstolni Besalú-ban. A Katalánok tuggyák mitől döglik a légy, de nem a kalbásra volt kihegyezve a dolog. Paellát zabáltunk, és az volt bolondítva Chorizo-val.

Onnantól kezdve tudom, mi az.
Nektek Rodival nem kell magyarázni, mosmá' nekem se, isteni egy étek!!!

Én tudnék mediterrániában élni, az biztos.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor megteszem az első lépést.
Hol lehet tehenet lízingelni?

Egy egészre nincs píízem, talán ha páran összedobnánk egy példányra és téeszközösségben fejnénk, akkor volna esély megművelni.

Talán...
@Knósszosz: Hun fogod tartani? Bolitól bérelsz egy kenut, és abban? Algát fog legelészni? Posztmodern tehenke lösz...
@taga20: Nekem az utolsó pontja tetszett a legjobban. :)
@Knósszosz: először keress egy fejőstehenet, aki meghitelezi... onnan már gyerökjáték:-) Elég kéttőgyűis:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem is.: Mi volt az utolsó pont? Adj gázt! Már ha tudod miről beszélnek vagy esetleg ültél motoron? Nem robogón!
@épészmérnök:
-:)))
Ez legyen Nyúl gondja, végül is ő dobta föl a tehenytartás alternatíváját, mint állandó tej-föl forrástot.

Dolgozza ki ő a metódust ha mán fölvetette, ne csak a farka rezegjen gigahertzeken!-:)

Dógozzon!
@épészmérnök: abbiza: algától az omega3-ig mindent. még nedves lúc ernát is:-) úgy jobban hízik.-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Háromdimenziós nyomtatóval készít valaki neked egyet, vagy letöltöd torrentben, csak a szerzői jogvédők rajtad ne üssenek. :-)
Itten jó éjszakát, a pocsolyán túl jó estét mindenkinek, mindig élmény dumcsizni vetek!
Szevasztok!!
@taga20: Hát ez volt az. :)

"Több millió dollár veszteség, köztük, ha minden igaz több mint 120 millió(!) dollár jótékonysági szervezeteknek átutalva az IDF számlájáról."

Amúgy meg jóccakát neked is. Muszáj csicsikálni picit, mert korán kell kelni. :(

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558871_589941131018235_1561612696_n.jpg
@Knósszosz: Jóccakát! Szép álmokat, álmodj tejfölös túrógombóccal!
Ez eléggé posztra érett. :)

Monoron még a Jobbik is megverte az MSZP-DK-t

index.hu/belfold/2013/04/07/maradnak-e_fideszesek_a_polgarmesterek/
@épészmérnök: a nyuszi feldugta a pedofil papoknak !
A Facebook-ról, egy perce:

KÉRÜNK TITEKET OSSZÁTOK AZ INFÓT!
Átszakadt a gát a Marcalon Nemesgörzsönynél! El kéne a segítség! Most beszéltem a katasztrófavédőkkel, emberi kéz kell mert a helyiek már kipurcantak, és rengeteg munka van még! Győrből indulunk, aki csatlakozna keressen +36/ 30 668 0414. De egyenesen lehet a helyszínre is menni, felszerelés van, csak férfi kéz kell!!!
"A rendőrség határozott fellépése, a politikai erők összefogása és a helyi zsidók és nem zsidók bátorsága együtt esélyt sem adott a Kristályéjszaka évfordulóján a prágai zsidónegyedbe készülő náciknak. Pedig baltákkal, gázfegyverekkel készültek provokatív felvonulásukra."

index.hu/kulfold/praha6771/
"Az egyik liberális zsidó szervezet felkérte fiatal és jó erőben lévő tagjait és szimpatizánsait, hogy az adott időben foglalják el a negyed utcácskáit, és akár erőszakkal is védjék őket. (A rabbik a felhívásra reagálva megvitatták, szabad-e szombaton hivő zsidóknak verekedniük. Arra a megállapításra jutottak, hogy végszükség esetén igen.) A zsidó hitközség pedig a náci menet idejére a tervezett útvonal kellős közepére megemlékezést hívott össze a pogrom áldozatainak emlékére."

index.hu/kulfold/praha6771/
@épészmérnök: elképesztő szánalmas...

az álam hejett megszervezi magát az ország...

ez lesz mostmá mindennel... nincs előzetes intézményrencer...
csak a katasztrófavédelem... hihihi... katasztrófaország....

nagyon szánalmas... nagyon
@épészmérnök: pedig nagyon jópofa vicc

"adj gázt"

:))))
@épészmérnök: :)))

motorosok "gázt adnak"

nagyon jooo viccc... aus viccc...

nem kell szemérmesnek lenni...

van igény a nácikra ! de a dzsobbik nem az
@Nap Pali: te most humorizálsz? Erre a humorra nem vagyok vevő. Ilyesmit még viccből sem.
@Nap Pali: A jobbikról, nácikról és erről a gyalázatos "humor"-ról nem vitatkozom. Még viccből sem.
@taga20: a "burnus" az a sejk ruhája...

brühühühü
@Alonee: "Tegyem hozzá a másik nagy reménység a stand up is kifáradt teljesen, talán az egy Bödöcs kivételével, aki tényleg vicces, neki üzenném, hogy jó vagy Tibor, csak az isten szerelmére, Kafkát ne azért idézzél a műsorodban, mert tanítani akarsz minket. Uupsz elkalandoztam, bocs."

Elég nagy baj ,hogy Bödöcs nemrég ott hagyta őket.
@poszt: Hogy ,ha Fábry ilyen ütembe folytatja még a végül valami "komoly" díjat fog kapni. :DDDDDD
Azt írja, hogy "jobber".
Meg azt, hogy "na mindegy".

ezek után ekézni bárkit is, na ezen tényleg "nagyon röhögnöm kell"(sic!).
hitte valaki egy pillanatig is, hogy be fog szólni a Kedves Vezetőnek??
@rodeo36: Érdekes, amit írsz, és nem lehet vele nem egyetérteni. Ha ez a harmadosztályú(?) volt focista tudná, hogy mi mindent tesz tönkre, csak a tizedét költené művészetoktatásra (és egyáltalán oktatásfejlesztésre, tehetséggondozásra), mint a b-közepek támogatására, nyilván nekünk is lenne DuDamelünk. (Bár hallottam Ormándyt (EugenE), Soltit, Furtwänglert, azért a Hendrix-Clapton-Page, vagy az Ádám-Fodor(Neti)-Zerkula mátrixban jobban otthon vagyok).
A remény: van, hogy nyomás alatt, sőt: nyomorban születnek remekművek....
Ölég szar remény.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Te tényleg rohadtul libsi vagy!:))

@Nap Pali: Akartam is írni,hogy az egyik igaz magyar,míg a másik egy hazaáruló büdös zsid....:))
De ezekben a dolgokban egyformák.
@épészmérnök: Poénosnak poénos de nem kéne csinálni.
Picit óvatosan, hogy sértődés ne legyen megfricskázott titeket hétvégén megint a Fidesz.
@$$$=$$$: Könyörgöm változtass avatart!Sértő Schwarzira nézve!
Véleményem: Fábry-nál jellemtelenebb alja ember kevés akad ebben az országban! Nálam a Gyurcsány kép leköpésével kezdődött az igazi utálat. Nem azért mert Gyurcsány, hanem azért mert ilyet egy normális ember nem tesz, főleg nem a tévében! Most miért nem köpdösi a nagyvezért? Mert az sem lenne normális dolog. Egy utolsó patkány! Nézi még valaki?
@Alonee: Nem szeretnélek lelombozni, de Carlin már 2008-ban elhunyt sajnos.
@épészmérnök:

hvg.hu/itthon/20130408_Orban_betiltotta_az_Adj_gazt_antiszemita#

(Pontosabban utasította Pintért, hogy rendőri felvezetés helyett tiltsa le.)
Szerintem nagyon kemény telefonokat kaphatott innen-onnan, az az érzésem.
süti beállítások módosítása