Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.06. 05:05 Fabius

A Rezsidémon megszállta az országot

Címkék: fidesz erőszak rezsicsökkentés

Teljesen normálisak vagyunk mi, emberek? 

Sajnos ezt a kérdést föl kell tenni ma az elmúlt napok híradásait olvasva. Mi a büdös lófasz van veletek? Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? Az csak egy dolog, hogy a keceli pap kitessékeli a fideszes aktivistát a templomából, elvégre ott az evangélium igéit kéne hirdetni a Rezsidémonűzés pogány szertatása helyett. Hogy a magyarázkodásban ellentmondásba keveredik az aktivista a pártvezetéssel? Ugyan már, mikor nem hazudnak az arcunkba fapofával bármit? Nem tökmindegy melyik hazudik, ha egy a tábor egy a zászló? Érdekes az, hogy Selmeczi Gabriellában is lefogaz egyszer az örökjárónak hitt hangszálrezegtető mechanizmus, és a zavartalan hangulatkeltés érdekében két új arcot támasztottak mellé, hogy innentől ne csak szólóban, hanem kánonban is tudják nyomni a következő egy évben használt két szót: Bajnai, Rezsidémon? 

Tényleg annyira érdekesek és fontosak ezek, hogy elborult elmével, ököllel kell az aláírásgyűjtő nőknek nekiesni?

Azért ne bassza már meg a kurvaég! Tisztázzuk már egyszer és mindenkorra, hogy nőket nem verünk! Nincs az az ok, indok, kifogás, pártszimpátia, ami egy ilyet legitimmé tesz. Aki ennyire erősnek érzi magát nyugodtan írjon rám privátban, aprónak nem mondható termetemmel és a nőverők iránt érzett dühömmel szívesen segítek levezetni a feszültségét. Elfelejtünk embernek lenni egy ilyen kampányfaszság miatt? Igen, a Rezsidémonozás minden elemében bűzlik, mint egy használt sütőolajprézlit égető, Priluki szagú ukrán turistabusz a felcsúti kaptatón. Igen tudjuk, hogy a mutatvány nem lesz következmények nélküli, és pont úgy fogjuk megfizetni ezt is, ahogy eddig az összes neazemberekfizessékmeg csomagot is megfizetjük. Azt is tudjuk ebben a pillanatban is sokan gondolkodnak rajta, hogy magyarázzák meg ezeket a hatásokat a kedveslakosságnak valami módon. 

De ha valami akkor az egészen biztos, hogy az erőszak - pláne a nőkkel szembeni - nem megoldás a világon semmire. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem csak olyan országban nem akarok élni, ahol az alkotmányosság  maradéka ott kezdődik ahol ÉdesViktor elmebaja véget ér, hanem olyanban sem, ahol visszahozzuk szokásba az ököljogot, és Istent, embert nem ismerve a nézetkülönbségeinken innentől megverekszünk. Te azt mondod nem lehet félelemben élni, nem lehet, hogy egy esemény után napokkal később előállítással és szórakozóhely razziával izmozzanak, és nyilván nem akarod azt sem, hogy a szombati ebéded mellé egy  komisszárt is kapjál, aki szelíden rábeszél a gyűjtőív aláírására.

rezsidémon.gif

Én meg azt mondom, ne kelljen egy fideszes aláírásgyűjtő aktivistanőnek se félni attól, hogy 190 centi vagyok és több, mint egy mázsa, utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot. Ő(k) hadd végezzék el szabadon, sértetlenül ami a dolguk, én meg majd bizonyítványosztás idején veletek együtt eldöntöm, mennyire tetszett vagy nem tetszett ez nekem. Ha majd ott tartunk, hogy Viktor elvitatta a szabad választáshoz való jogunkat, vagy a választási rendszert tette önmagára nézve kizárólagossá, akkor - és csakis akkor - veletek együtt erőteljesebben is hajlandó leszek megkérni a távozásra. De itt még nem tartunk, mondjon bárki bármit. A választási és választási eljárási törvény lejtős pálya ha felőlük nézed, és eszköz az nagyarányú elzavarásukra, ha felőlünk, mert kétharmadot szerezni egyszerűbben lehet vele, mint az eddigivel. 

Izmosnak lenni majd akkor kell, ha meg kell emelni seggünket a fotelból és le kell hajolni ezért az elénk dobott eszközért, nem most, és főleg nem az ötvenéves, ötvenkilós aktivistanőkkel szemben. 

402 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr955203526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? "

Sajnos az "emúttnyócév"-nek ez is szerves része volt, csak nem reklámozzák. Elég a 2002-es hídfoglalásra vagy a 2006-os eseményekre gondolni (meg ami utána jött 4 évig). Ezt a közhangulatot bizony nem Ron Werber keltette, hanem a fidesz. Most csodálkoznak, hogy ugyanazt kapják vissza.
Pedig biztos lesz ennél durvább is, bár tényleg nem kéne.

Az európaibb, úriemberibb részét az országnak pont az különböztetné meg, hogy nem süllyed a fideszgyülölködés szintjére.
@Knósszosz: Davis Kupa és előtte Cricket Indiából

nem vettétek a lapjaimat

brühühühühü

sok lesz a körömpörkölt? az mindíg nehéz
@huzzadneki shakespeare: mi van, akinek a fideszről nem Laura Pausini, hanem ez jut eszébe:

www.youtube.com/watch?v=_CYwNWHZuT0

(elsősorban a farkas a "little pig, little pig, let me in" szöveggel)
Kedves Fabius, :)

"Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik. Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét

majd

"Az utolsó lehetõségek állnak Ön elõtt, hogy megelõzze a súlyosabb elhízást és az ezzel összefüggõ betegségek kialakulását! Életkora alapján már a veszélyeztetett csoportba tartozik, hiszen könnyen kialakulhat például a magas vérnyomás vagy a hiperkoleszterinémia, amelyek súlyosabb következményekhez vezethetnek. Táplálkozzon egészségesen, mozogjon sokat! "

vigyázz magadra és ne egyél sokat ! :)
Orbánnak mennie KELL !! Annak az elmeháborodottnyak !
@nyisziati: "Pedig biztos lesz ennél durvább is"

Lesz, hát. Nem kell sok esetet összehozni ahhoz, hogy a sósavtata IQ-szintjén (már ha szint az...) tengődő szarháziak elkezdjenek MSZP, DK stb. aktivistákat, azok híján funkcionáriusokat keresni némi bosszúállás céljából, persze, ők igazságszolgáltatásnak hívnák. Aki ezt a folyamatot bármelyik oldalon bátorítja vagy táplálja, az dögöljön meg.
Orbánt és az agymosott csürhéjét rögtönítélő népbíróság elé kell állítani, és azonnal ki kell őket végezni !!

Csak sajnos ebben a mélyliberális Európában ez kivitelezhetetlen.
"De ha valami akkor az egészen biztos, hogy az erőszak - pláne a nőkkel szembeni - nem megoldás a világon semmire. "

Fabius, a gondolatjeles részt direkt átugorva kénytelen vagyok kekeckedni.

A regisztrálásos szemétkedésig is, de akkor aztán pláne gyakran felidéztük azt a tézis, hogy ha a demokrácia másra nem jó, arra mindenképpen, hogy a mindenkori hatalom cseréje ne egy gyökkel rendelkező történelmi képlet alapján, polgárháborúval történjék.
Semmi egyébről nincs szó, mint hogy ahogy a demokrácia egyre messzebb tolódik, az egyenlet vége egyre egyértelműbb lesz.
Nem szeretjük ezt, persze, hogy nem, de le vagyunk mi szarva, amikor az elhúzódó tél mián a tavaszi mezőgazdasági munkálatokat kocka elvetésével pótolják.
A forgács meg hullik, a nőivarú forgács is.
@dr. mesterseges szinezek: te kekeckedésnek hívod, hogy polgárháború mellett kampányolsz? Mert kétséged ne legyen, vissza fognak ütni, amire ti nagyobbat, ők arra még nagyobbat, és így tovább; nem tudom, ki gondolja úgy, hogy gátat lehet ennek vetni "elégséges számú" füles után.
Színtiszta pótcselekvés: kormányt verni nem tudtok, ütnétek hát a szimpatizánsait. Nem tévedett sokat Fabius azzal a tablettával...
aki fideszes aktivistának áll, az ne csodálkozzon, ha megverik, hisz tudhatták, hogy a jelenlegi helyzetben ez egy veszélyes foglalkozás.
@dr. mesterseges szinezek: "Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - Sztálin
"Az erő a fegyverek csövéből jön" - Mao
Ez a két vezér ölte meg a legtöbb embert a Földön.
Ezeken sokat gondolkoztam, javallom másnak is.
@Spániel: pontosan ezt csinálják az iszlám fundamentalisták is (rémlik, h. van vmi kölcsönös szimpátia a Jobbik és érdekes közel-keleti szervezetek között). Kenyeret, valamiféle megélhetést adnak a szegényeknek, "iskolát" a gyerekeiknek, ahol jól megtanulhatják a kölkök, melyik szigszalag rögzíti a legjobban a hasukra a bombát és hogy amikor azt felrobbantják magukkal együtt a megfelelő helyeken, netomhány huri várja őket a Paradicsomban. És cserébe a családról holtomiglan gondoskodik a szervezet. Jó az is érdekes, hogy miért pont a Jobbikról feltételezem ezt a szándékot, amikor kismillió másik szervezet oszt ételt, ruhát, etc.
@Exminden: mármint nem nekem holtomiglan, hanem az érintett családra vonatkozóan.
Egyrészt egyetértek Fabiusszal, miszerint nőket nem verünk, másrészt hatalomtechnikai okokból olykor nem ördögtől való lekeverni néhány pofont.
Szült a nő 4-5 gyereket? Nem... akkor verni kell. Ez a fideszes szabály... ennyi. Next :)
@KopaszMercis: Ebben lehet valami. Ha épp szült volna, senki se bántja. Ennek ellenére, talán nem kellett volna.
Egy nagyon erős tabu dőlt meg azzal, hogy szemtől szembe fizikai agresszió történt egy nővel szemben, politikai színezettel.
Akár igaz, akár nem, akár így történt, akár pedig másképpen.
A közvélemény lehetségesnek fogadja el a történetet, és innentől fogva bármi megtörténhet.
A jövő legrosszabb változata kezdődött el. Bár ne lenne igazam.
Szóbeszédre ráugrani ilyen vehemensen... hajaj, gyengulnek az idegszalak, kis pihi varanusz elvtars, vigyazzon az egeszsegere.

Ha en gyujtenek alairast es jonne az ukaz, hat en is orditanam orszagnak-vilagnak, hogy megvertek, megrugdostak, mi tobb

GYIKKA IS VALTOZTATTAK

... csak mert a kedvenc fideszemnek nyaltam :(
@épészmérnök: tabu... Itt bármi csak addig tabu, amíg hasznot nem látnak benne. Vagy bele.

"Orbán ellen akár az Ördöggel is..."
"Ha nem lesz kétharmad, az sem számít..."
"akaszd fel a gyerekét, rokonságát is..."
"aki fideszes aktivistának áll, az ne csodálkozzon, ha megverik"
"hatalomtechnikai okokból olykor nem ördögtől való lekeverni néhány pofont"

Oszt' még van pofájuk a félázsiai ellen tiltakozni, és nem égeti a pittyüket a nagy demokratázás. Az ellenzék is nagy fasz, bőven lett volna idejük legalább egy-egy nyilatkozatra, hogy ámbörök, nyugi, de nem, dehogy sietik el, hátha a sok marha kikaparja nekik a gesztenyét, és eljöve a fényes diadal napja.
És mindezt úgy, hogy igazából még nem is történt semmi azon túlmenően, hogy vezet a Fidesz, és a végletekig pofátlan.
@Alonee: Na végre egy értelmes hozzászólás.

A többség azon rugózik, hogy nőt nem ütünk meg. Nem szabad általánosítani.

Én simán tudok saját (feleségem) életéből mondani olyan pillanatot, amikor ha ott vagyok, minimum egy sallerral elzavarom az 50 kilós kis ápolónő feleségemet munkája végzése közben átkozó, kurvázó, megütő százkilós, aggódó rokon debellát. És azt hiszem, önvédelemből is simán visszaütnék.

Mondom ezt úgy, hogy utoljára tán tízéves koromban verekedtem (ill. akkor még engem vertek).
Fabius, Fabius, te lemaradtál 200 évet. A női nem, nem a gyengébb nem. Nem is kell, hogy az legyen. Igen, aki aljas módon segédkezik az ország tönkretételéhez, a jövőnk sárba tiprásához, az megérdemel egy-két maflást. Csak hogy tudja, hogy hol a helye. Lehet férfi és lehet nő.

Ja és arról tudsz, hogy a rezsicsökkentést z aláírató nők mennyire agresszívak, ha valaki nem írja alá? Nem? Akkor legyél szíves és tájékozódj!

(Ja és még egy: ne légy te annyira nagyfiú a magasságoddal és a súlyoddal, mert még valaki ír neked privátban. Tudod, ez úgy szokott történni, hogy amikor egy ilyen tapasztalatlan nagylegény nekiáll verekedni mint te, gyakran nyomorékon hagyja el a küzdőteret. Mire felemeled a jobb kezed - vagy a balt - addig egy bakanccsal szétrúgják a térded. Egy pillanat alatt. A térdkalácsod eltörik, elszakadnak az ínszalagok, az ízület kiugrik a helyéből, te orra buksz. A földön fetrengsz addig, míg az arcod nem fordul felfelé. Abban a pillanatban kapod az arcon rúgást úgy, hogy elveszted az eszméleted. Utána kapsz még egy herén-rúgást, csak a rend kedvéért.

80%, hogy sosem lesz belőled teljes ember. Ha nincs szerencséd, tolókocsis leszel. Úgy hogy csak óvatosan nagyfiúskodj, ez nem a te területed. Te csak írogass a meleg szobából. Lehetőleg ennél okosabbakat.)
@épészmérnök: Orbán is mindjárt bácsika lesz. :-)

Amúgy nagyon sajnálom, hogy megtörtént ez az inzultus, és csak humánumom miatt, hanem mint azt valaki felettem sokkal megírta, most Bajnai már nemcsak libás, de nőverető is lesz.

Úgyhogy az ellenzéknek már van egy elkúró-szemkilövetője és egy libás gyilkos nőveretője. :-( És még van egy év a választásokig.
@aritus: Én a kettős mérce érvre élőszóban mindig azt szoktam válaszolni, hogy ugyanaz a mérce, csak a lépték más.

Mire felfogják, már el is felejtették a mondókájuk elejét. :-)
Jó a poszt. Bizony az erőszakot semmi sem indokolja.
Egyébkén elég égő, hogy csak 350 ezeren írták alá. (Ha jólemlékszem.)
@röhögő: Amit a fidesz csinál, az lelki terror. Az is erőszak.
@Secnir: "a környékünkön az elmúlt 8-10 évben nem járt se jehova tanúja, se kéregetős-becsöngetős néni, sem porszívóügynök. még a kéményseprőt is puszta ránézéssel hajtják el a picsába, pedig az pénzért jön. "
- Hehehe... ismerősöm társasházban lakik, az egész az övé. Na most társasházban lakásonként lehet két kutya. Ő csak hetet tart az 5 lakása mellett. Szóval amikor a kocsibeálló teljes hosszában csak kutyák vannak - és nem picik - akkor hozzá sem csöngetnek be.
@genyamagyar: Ez igaz, de akkor sem verünk narancsidiótát, akár nő, akár nem. A kurva anyjába elküldeni, azt lehet.
@Farkasokkal táncoló: Én még tavaly nyáron voltam kórházban, Kecskemét, szintén öregekkel teli. Épp az "Igenis, miniszter úr!" c. angol komédiasorozatot könyv változatát olvastam, vesztemre. Alig bírtam kimagyarázni, hogy az olvasmányomnak ill. jómagamnak semmi köze a Fideszhez. Hitték is, de inkább nem is. Nem nagyon álltak velem ezután szóba. :-)
@röhögő: Nézd, van aki ért a szép szóból, van aki nem.
Egyébként nincsenek illúzióim. Ha a fidesz vesztésre fog állni jövőre, nőket és gyerekeket fognak a barikádokra szólítani.
szóval csak a jelenséget kéne figyelni sztem de nagyon..a rokkantnyugdíjasok szívatása, nyugdíjuk elvétele-bocsánat visszaterelésük a munka világába következménye volt pl hogy a tb irodájában egy rokkantnyugdíjas szíven szúrta magát, meghalt, lassan az erőszak már nem magunk ellen, hanem a másik ellen irányul..nagyon remélem hogy elszigetelt esetről van szó, és lebukik jobb vagy balos politikus hogy ők rendelték meg, mert ha nem akkor polgárháború közeleg. nincs az az épkézláb, már elhallgattatott szociológus aki ne azt mondaná, hogy ilyen szociális szakadékok mellett elkerülhetetlen a társadalmi robbanás, a gyújtószikrát a legbanálisabb marhaság is szolgáltathatja.
Bizony. Úriember amúgy sem ver nőt vagy idősebbet. Esetleg önvédelemből, gyengéden de velem még nem fordult elő. Kevesen támadnak kopasz nagydarab őrültekre ;)

Pontosan ahogy a posztoló is mondja, majd a választásokkor kell izmozni a szavazófülkékben! Ha nem sikerül akkor marad a passzív ellenállás vagy a külföld :(

De sikerülnie kell!
Ja, ja, jaa ! Valóban, nőket nem verünk. De miért vonatkozna ez a fidesz terrorista aktivistákra? :-)
@jaegtoer: Mert nők, azért. Elmebajos férgek de mégiscsak nők. Amúgy sincsen senkinek joga ok nélkül megtámadni valakit! Fel kell magunkat vértezni jó kis frappáns, sértésekkel, beszólásokkal és leoltani a disznókat, de nem megverni!

Ez lemaradt az előbb, a véleményem bővebben:

fatykuluszeger.blog.hu/2013/04/03/miert_muszaj_elhagynom_az_orszagot
Emberek!

Csak azt szeretnem megkerdezni, hogy szerintetek mennyi idonek kell eltelni, hogy a sokak altal agyonfikazott rendszert megelegeljetek vegleg es elzavarjatok a vezetoket a fenebe? Miert van az hogy mindenki fel van haborodva a nap mint nap tortenteken mindenki tepi a szajat, de enni nem tesz semmit? En tettem.... "gyava modon" elhuztam az orszagbol kulfoldre hogy maskeppen legyen.... es igen, jobb itt. Bar ez mellekes, de mivel azt lattam, hogy a renszert nem tudom megvaltoztatni jobb ha nem veszek reszt benne. A kerdesem az, hogy ha nem jo szerintetek ami van, akkor miert nem leptek? Ha otthon akartok maradni akkor miert nem tesztek a rendszer ellen? Ha meg nem tudtok akkor minek vartok a csodara? Mert cselekves nelkul csak szajtepes az egesz. Az mar szerintem regen kiderult hogy a szovegeles emmit nem szamit mert a "kedves vezetokrol" lepereg minden es pont leszarjak ki miert reklamal es milyen forumon. Ha az eus orszagok vezetoi nem tudnak elerni semmit arra vonatkoztatva hogy egy tagallam aki pont ellene megy a normakak es a demokracinak ,barmit is valtoztassn a dolgain, akkor gondoljatok, hogy egy blogoldalon leirt megfigyelesek, elegedetlensgek eredmenyre vezetnek, vagy csak itt ereszteni ki a gozt konnyebb es utana minden ok?
@RoxyCRX: "Ha meg nem tudtok akkor minek vartok a csodara? Mert cselekves nelkul csak szajtepes az egesz."

Látod, itt van a posztoló, akinek tele van a töke a rendszerrel, de ő is csak csitítja a népet...
@anyahajókabinajtóhajtogató:

Akkor a kérdésem:

Szabad-e verni gyereket?
Szabad-e verni egy 120 kilós hústömegnek egy 48 kilós férfit?
Szabad-e verni egy 90 kilós nőnek egy 50 kilós férjet?
@genyamagyar:
Hat igen.... ez a gaz, hogy van 50 ember akinek elege van , meg a masik 50 aki szerint viktor az isten. Ezek az emberek mig egymast osztjak es mindenki a sajat erveivel igyexik alatamasztani az igazat, addig a hatalom jot rohog a markaba. Az ertelmesebbje nem akar eroszakosan fellepni, a hulyek meg csak mennenek dobalozni raadasul minegy melyik oldalin csak balhe legyen. Az a baj hogy egy ertelmes vezetonek kinevezheto ember sincs aki ossze tudna fogni a nept es cselekni is hajlando lene....
De a dualas es csititgatas ideje lejarni latszik....
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak -- ez is lehet a fidesz-propaganda része, hogy előtérben tartsák a témát és ösztönös szimpátiát generáljanak,,,
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak -- ez is lehet a fidesz-propaganda része, hogy előtérben tartsák a témát és ösztönös szimpátiát generáljanak,,,
Topic Fabius!
Nekem tök mindeggy,hogy nő vagy férfi:ha olyanom van ütök,nekem senki ne bujjon a neme mögé. Az erőviszonyokra meg teszek.
@Megfigyelo: "Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak"

Néha úgy néz ki, hogy ők akarják megpofozni azt, aki nem írja alá. Hihetetlen agresszívak.
@nyisziati:
" mi van, akinek a fideszről nem Laura Pausini, hanem ez jut eszébe:

www.youtube.com/watch?v=_CYwNWHZuT0

(elsősorban a farkas a "little pig, little pig, let me in" szöveggel)"

Egy ballibes kismalac erre azt mondaná: nem engedlek, ló.asz a seggedbe!:-)
@Légifarkas: a legnagyobb baj az, hogy Orbánék kiengedték a palackból a szellemet és folyamatosan hizlalják. Amikor meg az ellenkező oldalról néhány embert is megcsap a szele és úgy reagál, mint a rajongótáboruk, akkor a műfelháborodásuk az égig ér. Ez pedig megint csak olaj a tűzre, mert sok ember van tisztában azért a dolgokkal és méginkább felhúzzák magukat a képmutatáson.

Nem tudom, hol az alagút vége, de nagyon túlfeszítették már a húrokat.
@RoxyCRX: "Ha otthon akartok maradni akkor miert nem tesztek a rendszer ellen? "
Teszünk, a rendszer ellen fogunk szavazni.

Csak túl sokan vannak, akik nem látszanak sehol, nem kommentelnek, csak saját köreikben dicsérik Orbánt, hogy milyen jól megvédi az ország érdekeit, meg Európa legokosabb politikusa (saját fülemmel hallottam egy addig általam okosnak tartott embertől!).

Rengetegen védik úgy Orbánt, mintha fizetnék érte és ÉSZÉRVEKKEL semmire sem mész ellenük, mintha zombit akarnál meggyőzni, de komolyan.
@genyamagyar:

"Szabad-e verni gyereket?"
Nem tudom.

"Szabad-e verni egy 120 kilós hústömegnek egy 48 kilós férfit?"
Nem tudom.

"Szabad-e verni egy 90 kilós nőnek egy 50 kilós férjet?"
Nem tudom.

Nem tudom azt sem, hogy miért kérdezel tőlem ilyeneket?

Ha komolyan akarok válaszolni azt mondom, hogy a gyerekeket nem szabad verni. Ez jól hangzik és igaz is bár 3 gyerek felnevelése után árnyaltabban látom a dolgokat. Igen hasznos lehet a gyerek jellemfejlődésére nézve egy nagy ritkán , valóban indokolt esetben elhelyezett apai vagy anyai pofon ami nem kell erős legyen, nem baj ha még a nyoma sem látszik mert egy ilyen pofon lelkileg hat. Kétségtelenül egy normális szülőnek 1000× jobban fáj ha ad egy pofont mint annak aki kapja. Ez nem is verés, inkább lélektani, nevelési "mód". Ha sűrűn fordul elő (értsd évente többször) akkor viszont aggódni kell.

A gyengébbeket verni sem szép dolog. Nincs hozzá joga senkinek, én erősebbeket is meg tudnék verni de azt sem szabad. Kizárólag önvédelemből megengedett szerintem.

Nőkre is vonatkozik, nekik sem szabad verni a gyengébbeket, legyen férfi vagy nő.

Bár nem értem miért kérdezted ezeket tőlem de remélem elégedett vagy a válasszal.
nem is értem, hogy gondolta, hogy nőket ver, elvégre nem fideszes!
@kekex: de van x) tessék: x) autodafé

hitvány alkalmatlan és gerinctelen feudális náci komcsi fideSS ... párszázezer b-közgépes nyugger zombi savazó csürhéjével mexálta és túszul ejtette a 9 millió normális álampolgárt...

konfliktusok várhatók...

az Audikat bár nem embervonszlás céljára gyártyák...
mégis mijjen szórakoztató lesz látni ahogy a lézerdzsonik futnak az audi után bebizonyítva hogy a gyalogosok is képesek a 240 km/h-ra...
"audiutánkötés" "skodautánkötés" stb

vö: "AUTODAFÉ"
@doggfather: "nem is értem, hogy gondolta, hogy nőket ver, elvégre nem fideszes! "

szímpatizáns volt... be akar llépni a fidesjugendbe ! így akart közeledni... ha elitélik jobb eséje si lesz... köztörvényes savazókat jobban szereti a fideSS, azok már bizonyítottak... nem csak dumagépek...
Odamentem, ráírtam a kérdőívre, hogy "Anyátok picsáját." Aláírtam, megköszönték (olvasatlanul), továbbmentem.
@Bretschneider detektív: "ráírtam ... "Anyátok Picsája"

szép neved van:)
@anyahajókabinajtóhajtogató: Azért kérdeztem, mert ezt írtad: "Mert nők, azért. Elmebajos férgek de mégiscsak nők."

Gondoltam, megkérdezem, hogy mi van ha nem nők a sértettek. Igen, elégedett vagyok a válasszal, bár ez az égvilágon senki nem érdekel. :)
@Nap Pali: Felétek így hívják az embereket? Téged meg hogy hívnak? "Leszoplak egy bablevesért" ? :)
@genyamagyar: aláírta , neve=? ... Anyátok Picsája...

igen én se tudom mejik a családneve...
@Nap Pali: neve=?
Na de kinek a neve? Aki ott áll és invitálja az aláírókat? Nem egy egzakt megfogalmazás... :)
@genyamagyar: az "Ön neve= ?" :)

vagy
a "kedves fidesz színpatizáns neve=?*"
*ahogy a kubatov listán szeretné hogy szerepeljen
kérjük SZKENNELHETŐ nagybetűkkel írni
Tényleg bunkóság volt bántani őket. Elég lett volna csak beígérni némi savleöntést, vagy odahívni két a börtönből szabadult gyilkost, hogy ők védik az embereket az aláírás gyűjtő hordáktól...
@Nap Pali: Odaírtam a mondatot, MAJD aláírtam.
De az Anyátok Picsája van olyan jó név, mint a Nap Pali. Így találjanak rám!

De legközelebb aláírhatom a te nevedben is.
amugy aki a fide SS nek gyűjt aláírást az NEM NŐ !

az egy agyatlan NEMTELEN ZOMBI !
@dukeekud: Azután meg majd meglepődve írod egy másik hír kapcsán, hogy nem érted, a 10%-os rezsicsökkentés óta miért emelkedett minden másnak 20%-ot az ára, aminek bármi köze is van az energiahordozókhoz. Meg majd picsogd tele a "megint áramszünet volt" blogot a sirámaiddal. Ha már nem látsz tovább az orrodnál. :D
Amennyiben az összefüggést ezek között nem érted, akkor gyorsan lépj be a fideszbe. Ideális jelölt vagy az elnökségbe.
Azért az enyhén irónikus, amíg valaki itt a fidesz gyűlölködésről ír, aztán végigolvassa az ember a kommenteket, és lám...
@órarugógerincű felpattanó: ki kell irtani az összes nácit !

még szerencse hogy a fideSS és a dzsobbik nem nácipárt !
árulja már el nekem egy fideszes agyhalott,mi szükség van aláírás gyűjtésre?ezt a faszszopó kormányt nem azért választották,hogy aláírásokat gyűjtögessen.ez zaklatás,becsapás,teljesen felesleges.
@regress: te buta po:cs !!!! ;)

névjegyzék frissítés
és edzés az ÉVSZÁZAD NAGY VÁLASZTÁSI csalására...
@tucano: "Aki szelet vet, vihart arat." - Hóseás
a kommentek alapján számos nőverő primitív alak írogat ide.....
@Megfigyelo:
Megfigyelo 2013.04.07. 08:33:46
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak -- ez is lehet a fidesz-propaganda része

Ja. A csillagokat az égre esténként meg úgy festik, igaz? :-DDD
" Tényleg annyira érdekesek és fontosak ezek, hogy elborult elmével, ököllel kell az aláírásgyűjtő nőknek nekiesni?"
Ez a minimum, amit egy balliberálisnak meg kell tennie a diktatúra ellen.Toleranciával nem lehet liberális demokráciát építeni.
Szültél ma már? Nem-e? Akkor nesze, itt egy pofon :)
Az viszont hülyeség, hogy nőt nem ütünk meg. A többségi társadalom úgy szocializálódott, hogy nőt nem verünk. Amikor mégis elcsattan egy pofon, akkor annak nagyon komoly oka van, többnyire önvédelemből történik, valamilyen verbális terror hatására.
ki kel irtani a demokrácia elenségeit !!!!
@bgp:
Én sem értem, de hát ez a szabály...
@Nap Pali:
Ki korán kel, aranyat lel !
Oké, nem verekszünk.
De tojással, paradicsommal se lehet megdobálni az aktivistákat? Végülis ők vezették be ezt a nemes hagyományt nem?
@Farkasokkal táncoló: @kennyking: ki kel iratni a nácikat !

csak a vérükön fog a demokrácia ki kelni ! és virágozni !
minden nácit audi (vagy más autó ebben komprommiszumkész vagyok) után kel kötni !

autódafé !!!
@Nap Pali:
Látom, te nagy demokrata vagy:)Azért gyanítom, hogy mégis csak fideszes vagy, csak le akarod járatni a ballib oldalt:)
"A románok folytatták az előrenyomulást Győrig, és gyakorlatilag egész Magyarországot elfoglalták, a Balaton környékének kivételével, Siófokon állomásozott ugyanis akkor az ország egyetlen nemzeti hadereje, mely Horthy Miklós vezetésével készült a hatalom átvételére, miután a románok elhagyják az országot. Horthy seregét a román hadsereg látta el fegyverekkel[8] és az ő ellenőrzésük alatt álló terülten is a románok végezték a rendfenntartási és adminisztrációs feladatokat.

A román hadsereg 1919. augusztus 8-áig 1235 tisztet és negyvenezer katonát ejtett foglyul, 350 ágyút (köztük kettő 305 mm-est), 332 géppuskát, 52 ezer puskát és 87 repülőgépet, ezenkívül nagy mennyiségű lőszert és szállítóeszközöket zsákmányolt.

A románok által diktált fegyverszünetet kemény feltételeket szabott Magyarországnak. Amikor 1920 elején a román csapatok végül kivonultak Budapestről, kifosztották a várost.[9] A magyaroknak át kellett engedniük valamennyi hadifelszerelésüket, kivéve azokat, amelyekkel a Horthy irányítása alatt álló sereg rendelkezett. Ezenkívül át kellett adniuk a románoknak teljes hadiiparukat, a magyar vasúti kocsik felét, az állatállomány 30%-át, a mezőgazdasági eszközök 30%-át, illetve 35 ezer vagon gabonát és takarmányt. Elkobozták továbbá mindazokat a javakat, amelyeket az 1918-as bukaresti béke után Romániából vittek el hadizsákmány gyanánt.[10]"

"A román megszállás alatti viszonyokról, a rekvirálások mértékéről az elmúlt évtizedekben nyílt formában semmi sem jelenhetett meg. Azok a gazdaságtörténészek azonban, akik elsőkként publikáltak a két háború közötti magyar gazdaság helyzetéről, sub rosa erről is írtak, felhasználva külföldi és hazai levéltárak iratait, az antant embereinek visszaemlékezéseit. A szélesebb olvasóközönség azonban aligha búvárolta azokat a szakszerű gazdaságtörténeti köteteket, amelyek anyagában ezek az adatok is megbújtak.
Természetes, hogy a Friedrich-kormány szinte naponta fordult panasszal a tábornoki bizottsághoz a román rekvirálások miatt. Ezeket nem lehetett és nem is kívánták elhárítani, hiszen saját információik is megerősítették őket. Augusztus 28-án Gorton angol és Bandholtz amerikai tábornok együttesen ellenőrizte, mennyire megalapozottak a magyar panaszok. Tapasztalataikról Bandholtz ezt jegyezte fel naplójába: „A Magyar Leszámítoló és Váltóbank raktárában kiderítettük, hogy a románok mindeddig 2400 vagonrakományt foglaltak le és távolítottak el, amelyek főleg élelmiszert és takarmányt tartalmaztak és naponta szállítanak el nagy mennyiségeket. A Magyar Posta- és Távirászati Hivatal raktárában hét, immár megrakott kocsit találtunk, kettőt cipővel, ötöt szőnyeggel és takaróval telítve. ... A Ganz Danubius Vállalat üzemében láttuk, ahogyan a románok szorgosan megraknak öt tehervonatot. ... Következőként a Magyar Központi Egészségügyi Raktárat látogattuk meg és azt tapasztaltuk, hogy ... teljesen kifosztják ezt a létesítményt.” [8]
A tábornoki bizottság számos alkalommal emelt szót a román rekvirálások ellen, annál inkább, mivel megbizonyosodtak afelől, hogy azok - a városparancsnokság hivatkozása ellenére - távolról sem csupán, sőt, igen kevéssé szolgálják a Budapesten, illetve az országban állomásozó román katonák ellátását, mindennapi szükségleteit. Mindezek ellenére szeptember 20-án azt állapította meg a bizottság, hogy „A románok vígan tovább folytatják a fosztogatást s mi már 800 mozdonyt és 19 000 vasúti kocsit vettünk leltárba az általuk elvittek közül.” [9]"

a hős horti akit a románok hatalomba segíteni ígértek, Siófokon elbújva... várta a hatalmi vákumot csendben, míg az országot kifosztották a románok (cserébe)
mijjen jo a közbiztonság... egy garázdára jutt többszáz rendőr...

index.hu/belfold/2013/04/07/hajtovadaszat_a_pava_lany_tamadoja_ellen/
lösz fal vagy nem lösz fal?
@kennyking: A hülyékkel szemben nincs tolerancia. Pofon van!
@genyamagyar: Ezeket minek írod ide ?

Pofoznak téged is, mert ilyen hülye vagy ?

Mindenkinek joga van hülyének lenni.
@én már a fény gyermeke vagyok:
" Mindenkinek joga van hülyének lenni."
kivéve.- a demokráciában
- a gyevi bírót
- akit nem nyilvánít hülyének az élcsapat
Egyébként pofon van !Ettől lesz szép és ettől virágzik a liberális demokrácia.Mindenki álma egy olyan országban élni, ahol eldöntik, hogy neked kuss van és pofon, vagy te egy haladó vagy, aki eldöntheti, hogy kinek van kuss és pofon.
@én már a fény gyermeke vagyok: Joga van, persze! Hol írtam, hogy nincs joga? Csak aztán ne csodálkozzon, ha kap a szívlapáttal....
@genyamagyar:
Akkor a liberális, ha kap a szívlapáttal, akkor jogosan csodálkozik, mert egy liberális sohasem lehet hülye.Ergo, aki nem liberális, azt jogosan verik szívlapáttal.(= Mivel nem liberális = hülye.)Ettől szép a liberális demokrácia.
Kérdés, kinek van joga hülyének minősíteni egy másik embert.Mert gondolom, egy nácinak nincs joga hülyének minősíteni senkit.( mert náci = hülye).Ezek szerint csak a liberálisok minősíthetnek bárkit is hülyének/nemhülyének, mert a liberális úgy születik, hogy nem hülye.Ebben az esetben viszont értelemszerű, hogy aki nem liberális, az hülye.Annak aztán, oda a szívlapáttal...
Szia Fabius!
Ja, nem verünk nőket, cserébe bármire vetemedhetnek, katonaként lelőhet, rendőrként megverhet, aztán ha nem jön össze jön a rinya, verik a nőket. Ez van. Némelyik előcsalja az állatot . Fabius, te meg elfelejted, hogy irakban nő volt a főgenya. Piano. Mit mondott a két lotyó? Konkrétan.
@kennyking:

Aranyapám, légyszives mond már meg nekem, hogy az általad olyannyira kigúnyolt liberálisok mikor ordítoztak egy jobboldali felvonuláson, mikor gúnyolódtak, dobálóztak, verekedtek mondjuk a békemenet résztvevőin (csendben kiköpni maguk elé nem ér, ahhoz mindenkinek joga van, akinek felfordul a gyomra), mikor trágárkodtak mondjuk a melegfelvonuláson - érdekes, ezt a meleg büszkeség napját mr szinte minden kulturország el tudja fogadni, sőt modhatni farsangi hangulat van, csak a sok homofób mélymagyar nem bír ezzel megbirkózni? Mikor dobálták tojással a Tarlóst pl? (Igaz, nem is nagyon áll i a "nép" elé), Mikor fütyülték i Orbánt (igaz ő még ennyire sem bátor, immár mióta min.elnök egyszerűen láthatatlan, csakis a tv és rádió biztoságában képes azt a sok baromságot mondani - és még van képed ilyeneket írni!A legtrágárabb és legerőszakosabb csürhe a jobbos csürhe, vedd tudomásul.
@Farkasokkal táncoló:
" A legtrágárabb és legerőszakosabb csürhe a jobbos csürhe, vedd tudomásul. "
Néhány liberális idézet, ha nem olvastad volna őket.
"Csak aztán ne csodálkozzon, ha kap a szívlapáttal...."
" A hülyékkel szemben nincs tolerancia. Pofon van!"
" minden nácit audi (vagy más autó ebben komprommiszumkész vagyok) után kel kötni !

autódafé !!!"
" ki kel irtani a demokrácia elenségeit !!!!"
" ki kell irtani az összes nácit !"
" amugy aki a fide SS nek gyűjt aláírást az NEM NŐ !

az egy agyatlan NEMTELEN ZOMBI !"
"Felétek így hívják az embereket? Téged meg hogy hívnak? "Leszoplak egy bablevesért" ? :)"
" te buta po:cs !!!! ;)"
" Tényleg bunkóság volt bántani őket. Elég lett volna csak beígérni némi savleöntést, vagy odahívni két a börtönből szabadult gyilkost, hogy ők védik az embereket az aláírás gyűjtő hordáktól.."
" Odamentem, ráírtam a kérdőívre, hogy "Anyátok picsáját.""
No, aranyapám ! Ez a vegytiszta liberalizmus, dióhéjban.
@Farkasokkal táncoló:
Tudod, én nem vagyok homofób, nem is érdekel, hogy ki hova dugja a farkát.Az sem érdekel, hogy vonulnak, vagy nem vonulnak, hogy farsangi a hangulat, vagy sem, azt meg leszarom.Engem az zavar, hogy nem mindenki vonulhat, csak az, aki a hatomnak kedves.Na, engem ez a liberális kettős mérce zavar.Vagy mindenki vonul, aki akar, vagy senki.
Az, hogy széljobbos felvonuláson nem ordít a libercsürhe, az nem az agresszivitás vagy a gyülölködés hiánya ( a fent idézett kommentek alapján), hanem a bátorság hiánya.
Mondjuk nem vagyok fideszes , én is jól mulattam a békemeneten, de azt állítani, hogy a libercsürhe nem gúnyolódott rajtuk, enyhén nem fedi a valóságot.( Bár, ugye ez tény, hogy a liberális valóság és a valódi valóság köszönő viszonyban sincs egymással.)
Fényezheted az ideológiádat, ettől még az én szemembe a liberalizmus élet és emberellenes ideológia.( Akár gyalázkodhatsz is, személyeskedhetsz is.Általában ez az utolsó frappáns érv a liberalizmus mellett.Ritka, ha egy liberális megállja mocskolódás és személyeskedés nélkül, ha valaki nem az ő véleményén van.)
Az egyik budapesti templom előtt a mult héten engem is invitált két jólöltözött hetvenes, de - köszönettel - elharitottam kicsit agresszív invitálásukat. Erre a tandem holgytagja, úrinőhöz méltóan közölte, hogy rohadt komcsi vagyok, ahogy egy jólnevelt aktivistához illik. Van akinek ilyenkor elfogy a türelme. ..
@kennyking: öreg! Hozzászólásodat elnézve azok a liberálisok nem nagyon tévednek!
@kennyking:

Egyem azt a pici érzékeny lelkedet, hogy azt veszed készpénznek, amit az ember egy blogon anyázik! Én azt veszem készpénznek amit CSINÁLNAK.

Ugyan kukkats bele már mondjuk a Mandinerbe, és olvasd el a kommenteket, meg fogsz lepődni micsoda alpári a színvonal a derék polgárok közt, amikor egymás közt vannak.

És mikor tiltottak be olyan felvonulást, ami a libsi csürhének nem volt szimpatikus, mondjuk a gárdán kívül meg a fasiszta nemistudomkicsodák, akik a budai kitörést ünnepelték volna? Most ki tiltja be ezt a gój motoros ciklon b gázt követelő motoros felvonulást a zsidók ellen pont az élet menete idejében???? Nektek a szabadság egyenlő azzal, ha a fasisztákat éltethetitek és a kisebbségeket tiporhatjátok, büszke lehetsz rá.
1./ Szombat délután az MSZP közleményében elítélte a Fidesz fővárosi aláírásgyűjtő aktivistáit ért pénteki támadást, a szocialisták ugyanakkor örömmel értesültek arról, hogy a rendőrség már azonosította a bántalmazót – közölte Mesterházy Attila.

„Az MSZP továbbra is elítél minden olyan erőszakos cselekedetet, amely bármely magyar állampolgár testi épségét fenyegeti, veszélyezteti, vagy másokat erre buzdít” – írta közleményében a szocialisták pártelnök-frakcióvezetője.

A pénteki esettel kapcsolatban Dunai Mónika, a Fidesz 14. számú választókerületi elnöke is kifejtette álláspontját. Dunai úgy fogalmazott: „a Ron Werber-i, Bajnai-féle gyűlöletkampány nőverést, brutalitást és kiszolgáltatottságot hozott közénk”. Hangsúlyozta, a Fidesz minden körülmények között a demokrácia szabályai szerint, békésen gyűjti az aláírásokat, és megvédi segítőit.

2./ "Az egyik nyilvánvaló, és cseppet sem elhanyagolható mellékkörülmény, hogy a Fidesz feljelentette a székházát ostromló diákokat. Selmeczi Gabriella azóta is adós azzal, hogy vajon a diákokat savazással fenyegető, vagy gyilkosságért elítélt székházvédő hősök mit is kerestek ott."

Össze lehet a kettőt hasonlítani.
@Farkasokkal táncoló:
" Nektek a szabadság egyenlő azzal, ha"
" ki kel irtani a demokrácia elenségeit !!!!"
Úgy tudom a gój motorosok nem ciklon B-t követelnek.Ez csak a te alternatív liberális valóságod.
@miért: Én sem tévedek,a hozzászólásodat nézve.
@kennyking: necces, igen necces. a túlzott toleráció minden oldalról visszaüt
http://index.hu/kulfold/praha6771/?fb_action_ids=10201071984780901&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210201071984780901%22%3A10150370649892729}&action_type_map={%2210201071984780901%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Anarchisták, zsidók és rendőrök kergették szét a nácikat Prágában

Morvay Péter (Prága)

2007. november 11., vasárnap 12:08 |

A rendőrség határozott fellépése, a politikai erők összefogása és a helyi zsidók és nem zsidók bátorsága együtt esélyt sem adott a Kristályéjszaka évfordulóján a prágai zsidónegyedbe készülő náciknak. Pedig baltákkal, gázfegyverekkel készültek provokatív felvonulásukra.

Nálunk miért olyan elképzelhetetlen ez?
süti beállítások módosítása