Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.06. 05:05 Fabius

A Rezsidémon megszállta az országot

Címkék: fidesz erőszak rezsicsökkentés

Teljesen normálisak vagyunk mi, emberek? 

Sajnos ezt a kérdést föl kell tenni ma az elmúlt napok híradásait olvasva. Mi a büdös lófasz van veletek? Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? Az csak egy dolog, hogy a keceli pap kitessékeli a fideszes aktivistát a templomából, elvégre ott az evangélium igéit kéne hirdetni a Rezsidémonűzés pogány szertatása helyett. Hogy a magyarázkodásban ellentmondásba keveredik az aktivista a pártvezetéssel? Ugyan már, mikor nem hazudnak az arcunkba fapofával bármit? Nem tökmindegy melyik hazudik, ha egy a tábor egy a zászló? Érdekes az, hogy Selmeczi Gabriellában is lefogaz egyszer az örökjárónak hitt hangszálrezegtető mechanizmus, és a zavartalan hangulatkeltés érdekében két új arcot támasztottak mellé, hogy innentől ne csak szólóban, hanem kánonban is tudják nyomni a következő egy évben használt két szót: Bajnai, Rezsidémon? 

Tényleg annyira érdekesek és fontosak ezek, hogy elborult elmével, ököllel kell az aláírásgyűjtő nőknek nekiesni?

Azért ne bassza már meg a kurvaég! Tisztázzuk már egyszer és mindenkorra, hogy nőket nem verünk! Nincs az az ok, indok, kifogás, pártszimpátia, ami egy ilyet legitimmé tesz. Aki ennyire erősnek érzi magát nyugodtan írjon rám privátban, aprónak nem mondható termetemmel és a nőverők iránt érzett dühömmel szívesen segítek levezetni a feszültségét. Elfelejtünk embernek lenni egy ilyen kampányfaszság miatt? Igen, a Rezsidémonozás minden elemében bűzlik, mint egy használt sütőolajprézlit égető, Priluki szagú ukrán turistabusz a felcsúti kaptatón. Igen tudjuk, hogy a mutatvány nem lesz következmények nélküli, és pont úgy fogjuk megfizetni ezt is, ahogy eddig az összes neazemberekfizessékmeg csomagot is megfizetjük. Azt is tudjuk ebben a pillanatban is sokan gondolkodnak rajta, hogy magyarázzák meg ezeket a hatásokat a kedveslakosságnak valami módon. 

De ha valami akkor az egészen biztos, hogy az erőszak - pláne a nőkkel szembeni - nem megoldás a világon semmire. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem csak olyan országban nem akarok élni, ahol az alkotmányosság  maradéka ott kezdődik ahol ÉdesViktor elmebaja véget ér, hanem olyanban sem, ahol visszahozzuk szokásba az ököljogot, és Istent, embert nem ismerve a nézetkülönbségeinken innentől megverekszünk. Te azt mondod nem lehet félelemben élni, nem lehet, hogy egy esemény után napokkal később előállítással és szórakozóhely razziával izmozzanak, és nyilván nem akarod azt sem, hogy a szombati ebéded mellé egy  komisszárt is kapjál, aki szelíden rábeszél a gyűjtőív aláírására.

rezsidémon.gif

Én meg azt mondom, ne kelljen egy fideszes aláírásgyűjtő aktivistanőnek se félni attól, hogy 190 centi vagyok és több, mint egy mázsa, utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot. Ő(k) hadd végezzék el szabadon, sértetlenül ami a dolguk, én meg majd bizonyítványosztás idején veletek együtt eldöntöm, mennyire tetszett vagy nem tetszett ez nekem. Ha majd ott tartunk, hogy Viktor elvitatta a szabad választáshoz való jogunkat, vagy a választási rendszert tette önmagára nézve kizárólagossá, akkor - és csakis akkor - veletek együtt erőteljesebben is hajlandó leszek megkérni a távozásra. De itt még nem tartunk, mondjon bárki bármit. A választási és választási eljárási törvény lejtős pálya ha felőlük nézed, és eszköz az nagyarányú elzavarásukra, ha felőlünk, mert kétharmadot szerezni egyszerűbben lehet vele, mint az eddigivel. 

Izmosnak lenni majd akkor kell, ha meg kell emelni seggünket a fotelból és le kell hajolni ezért az elénk dobott eszközért, nem most, és főleg nem az ötvenéves, ötvenkilós aktivistanőkkel szemben. 

402 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr825203526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó reggelt!

Fabius, a keceli pap dupla, Selmeczi nulla.
Jó írás:))
munkavédelmi szempontból helyesebbnek tartanám, ha aláírásgyűjtést csakis és kizárólag szőke feri and co. végezne a rezsicsökkentésvédelmi főmegbízott elvtárs díszkiséretében, hogy lomboroso kollega se essen hanyatt. esetleg nem ártana nénikevédelmi megbízást kiadni fabius kollegának, vagy megelőző csapásokat mérni a ránézésre ellenséges kinézetű delikvensekre. gondolkodom még a rezsicsőkkentési aktivisták számára felállítandó bunkerek eszközlésében, bár anyagi szempontból a "mindenki menjen a picsába!" megoldás is szóba kerülhet, másrészt az egészet ki lehetne váltani kakasviadalokkal.
mindegy is, a trollmágnes az trollmágnes, lesz itten móka, kacagás. akárki meglássa.
Jogos az intés.
Selmeczi piriropogós már fityesz körökben is vállalhatatlan, közutálatot, sőt! közgyűlöletet vált ki őszőkenősége. Ám hervadhatatlan érdemei miatt nem lehet csak úgy lapátra tenni ezt a boszorgányt, ezért részletekben vonják ki a forgalomból.
Hál'istennek.
Viszont tgadhatatlan, hogy megajövedelemre tesznek szert az illyenek. Mi lesz most szegénnyel?
Majd találnak neki is vmi jó kis pénzes álláshalmozást, akárcsak ikrének, szíjjártó undormánynak. Nyugat nem játszik, kelet foglalt, hol lesz szálláshelye szépségünknek?
Alapszínt megszerezte, őt mediterrániumba kell száműzni, ott mindig süt a nap. (Hogy irigylem majd ezért.)

Lassan kopnak el ezek kiemelkedő káderek.
Fabius!
Miután magam is úgy gondolom és gondoltam, ahogyan Te, csak annyit mondanék, hogy teljes mértékben egyetértek.
Megnéztem, hogy van-e véleménye erről a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületnek.
NANE.
Persze hogy van: „Nők elleni erőszaknak nevezünk minden olyan erőszakot, amely a személy nemi hovatartozása miatt történhet és történik meg valakivel.” A rezsicsökkentés kikényszerítésnek egyetértésére szolgáló lista aláírása, mint tényállás nincs nevesítve.
Különösen frappáns a lelki erőszak megfogalmazása. Például: kedvenc foglalatosságoktól való elszigetelés, telefon és egyéb kommunikációs csatornák lezárása, stb.
Akit érdekel:
www.palfalva.hu/csaladeroszak.htm
Vannak akik ilyen komolyan veszik ezt a rezsicsökkentés- aláírás maszlagot és nem is gondolkodnak mi végre kell ez Viktorunknak.
Azért gondoljatok bele abba, hogy mondjuk két beekemenetes nagypfojú nénike kezdte meggyőzni a pofozkodót,hát ..., ezért kell nagy ívben elkerülni a hülyéket ,lesz@rni, a lelki békénk miatt. Úgysem értik meg ,hogy miért nincs igazuk.
Szavazni kell elmenni és kész .
"Ha majd ott tartunk, hogy Viktor elvitatta a szabad választáshoz való jogunkat, vagy a választási rendszert tette önmagára nézve kizárólagossá, akkor - és csakis akkor - veletek együtt erőteljesebben is hajlandó leszek megkérni a távozásra."

Szerintem szerinted sem aktivistanők megverését takarná az "erőteljesebben", így a kettő nem állítható szembe egymással. Amúgy nőket tényleg nem verünk semmilyen okból, így a tehetetlenség és düh elég magas fokára utal, ha ez mégis megtörténik.

"De itt még nem tartunk, mondjon bárki bármit."

Mikor fogunk ott tartani? A határon túli levelezősdi, a kampánykorlátozások, a színfideszes választási bizottságok és a NER-állam tulajdonává tett informatikai rendszer nem elég? Ennél direktebben senki nem fogja a lakosság orrára kötni, hogy "Tisztelt Választópolgár, ideje kímélése céljából úgy döntöttünk, csalni fogunk a választásokon, ezért a szavazás napján nyugodtan maradjon a seggén otthon, és örvendezzen a NER örökkévalóságának."
csak csendben megkérdem: és mi van akkor, ha a női aktivistát egy másik nő pofozza fel? azt szabad?
mert ugyan nálunk még nem jártak, de ha becsöngetnek, akkor válogathatnak:
-asszony + rugdosás kombó
-anyós + farkasfog + sárkánylehellet kombó

mert bármennyire is jámborak (pláne anyós), de van, ami kihúzza náluk a gyufát. érdekes módon a környékünkön az elmúlt 8-10 évben nem járt se jehova tanúja, se kéregetős-becsöngetős néni, sem porszívóügynök. még a kéményseprőt is puszta ránézéssel hajtják el a picsába, pedig az pénzért jön.
Fabius! A képet még inkább rondítja, hogy a tegnapi poszt vége felé egyes kommentelők a pécsi lány halálát kívánták, csupán csak azért mert az apja a fideszes polgármester.

varanus.blog.hu/2013/04/05/minden_jobbikos_fogjon_meg_egy_nagyit/fullcommentlist/1#c19466235

Most komolyan kérdem, ennyire, hogy lehet embertelennek lenni? :(
Mise alatt szedjék az aláírást a vezérnek. Az a legbiztosabb.
Útakadállyal szedjék, meg hídvámként.
És szinházi előadás alatt az ölekbe mászva.
A kórházban az ágy mellett.
A fogorvosi székben.
A szülőszobán.
A börtönben.
Az iskolában, a szülői értekezleten osztályozás előtt.
Óvikban szedjék, mielőtt beveszik a gyerkőcöt.
Az önkormányzatnál ügyintézés közben.
Tűzoltók szedjék tűzoltás közben.
Járőrök szedjék meszelővel.
Nemzeti dohányboltban szedjék a cigi kiadása előtt.
Italboltban szedjék a harmadik kör után.
Ételosztáskor szedjék a Blahán.
Postások szedjék nyugdíjkihordáskor.
Segélyért szedjék a polgármesterek.
Mentősök szedjék életmentés előtt.

Van még pár ötletem a lányoknak.

A Bajnai-terroristanőket viszont ott kapják el Orbánék, ahol tudják. Metrón, vagy utcán, vagy a saját ágyukban.
Az okés.
fsp.nolblog.hu/files/2013/04/szoke%20feri%20munkaban.jpg
A "shóvívők" létszáma,lassan már meghaladja a honvédségét.

A bolondok házában - gyengébbeknek parlament - bármelyik méltóságos képtelenség beszól nekik,tehát verni is szabad őket a köz-nek.
A aktíviti,az aktíviti,nem nő!Verni kőtelező!
ambivalens érzéseim vannak.
nőket nem verünk semmilyen ürüggyel, indokkal és alkalommal- ez alap, de...
(nincs "de" te szemétállat, nemérted??!)
tegye fel a kezét, aki még soha nem érezte úgy, hogy a szemben ágáló, harsogva és agresszíven baromságokat köpködő biológiai képződményt páros lábbal kellene a szíriuszig röptetni, hogy közben legalább kilencszer tekeredjen meg, a saját tengelye körül.
és csak a (von haus aus) jólneveltsége mián érte be, mindössze egy udvarias "elmész te a jó büdös picsába" megjegyzéssel.
szóval, amint azt már mondottam, nőket nem verünk semmilyen ürüggyel, indokkal és alkalommal- ez alap, de... (kuss! mondom, nincs semmilyen "de"!)
nőket pedig nem verünk, mert emberek vagyunk.
...pedig néha de jól esne... főleg, ha szembejön az utcán és talpig fideszmolinóba tekeredve tolja az arcomba az idiótaság zanzáját, és megkergült gps- ként kerepeli, hogy "újratervezés"... izé, hogy "ezbaromijóneked ittírdalá, mer' ezjóneked, megmonta a viktor is, ezjóneked ittírdalá //da capo al fine//

azt hiszem, hogy megértem a bácsikát- csak közben némileg csóválom a fejem.
csakis szorosan a blogbejegyzéshez: kinek mihez van joga? ugye egyforma mindenkié és a jog előtt is egyformák vagymuk?

székházfoglaláskor ez másképpen leáccott...békamentekor ez másképpen láccott és sok minden más esetben másképpen láccott emlékezzünnk 2006-ra a kedves vezető saját lábúlag és saját kezűleg majd semmi csak hát ejnye bejnye

kérdésem ki megy aktivistának az a hölgytölgy aki a székház előtt leordította a hajat a szerencsétlen tiltakozókról mindenféle jogszerűtlent ígérve nekik valamint a savazós bácsi aki látszólag nem is volt teljesen epileptikus sem nem flepnis mégis savazni akart hát neki szabad beletenyerelni az arcába és egyebek...

elszabadították a pofonfát vagy hogyan szoktátok eztet aszondani

aki meg elszabadíjja a pofonfát az kapni is fog

nem az 50 áés 45 kilós nőt ütötte meg a barom állattya hanem a fideszt amely aljas dolgokat aljas eszközökkel

és a fidesz megérdemelte

az aki meg legközelebb aláírást megy gyűjteni gondolja meg kétszer előtte

mert magára húzza a budit

brühühühühühü

én nem vágtam volna pofán de ott helyben ordítozni kezdtem volna vele, hogy mijazannyapicsáját akar aláíratni velem a halálos ítáletemet vagy azt hogy én vagyok a Belfegor? és így tovább ez megoldás és demokratikus erre kelle felksészűlni és nem szólhatnak egy bidesch szót sem a terjesztők

brühühühühü

komolyan javallom ellen aláírás gyűjtés:

ki útálja, hogy vele fizettessék meg a rezsidémont?

és aláíratni
Ezt az ügyet én sem értem. Valóban arra van szükség - az aktuálpolitikától függetlenül -, hogy ilyen-olyan aktivistákat ütlegeljünk. Kétségtelen, hogy az elmúlt időszakban sokakban elszakadhatott a cérna. Kétségtelen, hogy képtelenek vagyunk hatékonyan összefogni és fellépni a kormány áldásos tevékenysége ellen. Kétségtelen, hogy az erőszak elítélendő. Kétségtelen, hogy az erőszak ugyanúgy elítélendő, ha a hatalom felől fenyeget. Kétségtelen, hogy a hatalmi erőszak nem feltétlenül jelent fizikai bántalmazást. Kétségtelen, hogy országunk polgárainak lassan közük nincs a valósághoz.

Lehet, hogy most én is kihúzom a gyufát sokaknál, de csak szeretnék idézni Pál apostolnak a korinthusiaknak írt első leveléből (13-13): "Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet."

Tisztelettel kérem, hogy a fenti idézetre ne mint vallási, egyházi betoldásként tekintsetek, hanem tisztán, a szavak csupasz jelentését nézzétek!

Kellemes hétvégét!
@én már a fény gyermeke vagyok: szedjék, szedjék az aláirásokat földön égen persze, de az aktivisták közül, vagy az aláirók közül senki nem kérdezi meg, hogy minek??? mi célból?, hiszen az a fránya rezsi csökkentése már megvan. Azon kivül ez a horda aláirások nélkül is azt tesz amit akar.
Szóval a verekedők fogják vissza magukat,az aktivistáknak pedig nem ártana, ha néha gondolkodnának is mielőtt a vezérkolompot meghallják.
Ez az aláirásos rezsicsökkentés pont olyan akció, mint a vekkeres felvonulás.
Negyed órán át néztem az árpád hídi aláírásgyűjtőket. Már ketten voltak, és szép kislánnyal próbálkoztak. SENKI nem ment oda.

Ha Péterfalvi nem adta volna áldását, hogy a lakásoknál zargassák a' embereket, szerintem egy aláírásuk se lenne. Égő odamenni egy ilyen pulthoz. :D
@nandras01: hudde büszke lettem...egyetértek

ellenaláírásozni kell és ...

az a személy aki kivetkőzik személyiségéből és más személyiségét veszi föl azaz mint FIDESZ jelenik meg a kísértetjáráéskor az ne csodálkozzon, ha szellemként átmegyek rajta az autómmal mert a szellem légnemű és nem is látható

szóval MEGRÁZTÁK A POFONFÁT

mondtam én már régóta, hogy nem kell ide ejúúúúúúúúú meg bejúúúúúúúúúú és a többi

megrázták a pofonfát és drága Fábi barátom te sem álltad volna meg és adott esetben a papot és nem a mentőket

ugye? hát ugye hogy másnap előbb szakadt el...kituggya mi oka volt rá...kirúgták a s aját házából csak mert cum trucc és éljen a fidesz

de nem lesz egy walsibárdkiéltetné eduárt

brühühühühü

majd a jog jogos alkalmazói a delinkvenseket és nem a meggyanúsítottakat, ugyi?
@fzs.1933:
Szerintem nem ütlegelik az aktivistákat.

Valaki ütlegelt valakit.
Tán részeg volt, vagy zaklatták.

Azért azt mindenki tudja, hogy az utcai meg a becsöngetős tevékenység sosem veszélytelen.

A pap előtt meg le a kalap.
Teljesen igaza volt és kiűzte a kufárokat.
@fzs.1933:

szabad e valamit szívből útálni?

akkor mi a kérdés ????
brühühühühü
De hogy a Kubatov lista alapján is "csak" háromszázezer aláírásuk van, az döbbenet, én egymillióra számítottam legalább. :D
@én már a fény gyermeke vagyok: telefonhívásra van egy programom amint látom kimi hív már nyomom is rá, napokig süket marad utána

ha ő megtámad az ADDIDEAZALÁÍRÁSODMERTELVESZEM akkor én mondhatom e neki, hogy a kurva anyád? az aláírásom oda teszem ahová akarom és ide nem rakom beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühühühühü
@KÁTÉó53éúétr6: Szedtek ezek már sokmindenre aláírást.
Sosem olvassák el, hogy mire.

Akik a tandíj ellen szedték, és akik aláírták, hogy nem kell tandíj,

azok most simán aláírják, hogy kell tandíj, de még fizessenek büntetést is a diákok és rövidvasra veressenek...

Kurvára nem érdekli őket, hogy mire szedik és adják.

Legjobb lenne, ha egy nagy gumiviktorral mászkálnának, aminek a kezét kell megcsókolni,
és azt írnák alá, hogy vesznek maguknak gumiviktort.
@nandras01: hát....ha egy olyan a diákok előtt álló savas bácsi vagy fogatlan néni akarná aláiratni velem /olyan stilusban/ nem biztos, hogy nem-e pofán vágnám én is.
off
egy kis "hangulatkeltés" a katolikus egyház ellen:
hvg.hu/itthon/20130405_hittantanar_vetkoztet_melykut
"„P. Lajos fel lett függesztve a diakónusi szolgálat alól, az ügyben jelenleg is zajlik a vizsgálat”. Hozzátette: ez nem a felszentelés eltörlését jelenti, hiszen „azt nem lehet eltörölni”."

Akkor megnyugodtam, hogy ez a hittantanár továbbra is felszentelt lesz. Már aggódtam, hogy meghurcolják a hatgyerekes apukát...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hahahahahaha (milyen történelmietlen? nemdebár?) a pávazsoltot kínálták volna meg ugyanennyivel?

akkor szépfiút írtál volna?

brühühühühü

gondolj bele te is rázod ám a pofonfát és még nem érett eléggé a kétmázsás pofon szilárd a szára, de mileszhamegérik?
A fanatizálás egy idő után mindkét oldalon elérheti azt a szintet, amikor az gyengébb jellemmel találkozva fizikai erőszakba csaphat át a kirekesztettség, az elzártság tehetetlensége. Úgyhogy talán itt lenne az ideje beszüntetni a "gyűlöletkampányozást", a "demokratázást", és a többi, kisajátítottnak vélt, tematizáló és hisztérizáló politikai lózungot, elzavarni Werber és Finkelstein urakat a jó büdös francba... és akkor a savazással fenyegetés meg a nőverés környékéről visszatérhet egy normálisabb, emberibb hangnemhez.

Azért én lennék a legjobban meglepve, ha ezt a Fidesz nem használná fel, akár suttogó propagandában, és a baloldal a "szemkilövető" meg a "székházromboló" titulus mellé meg nem kapná a "nőverő" titulust, ami csak még egy érv lesz a Fidesz Védelmi Riadólánc megalkotására.
@én már a fény gyermeke vagyok:

gumiviktor VILÁGBAJNOK +++++++ brühühühü díjjas
@Rufus78:

Basszus, dehát az index és a Fabius pont erre játszik.

Ha az állampárt által kirendelt elitélt gyilkossal hurcolják el a békésen ülő nőket,
akkor
az fideszes székházvédés,

a köztévében már Bajnai katonái - a lányok.

...ha meg az utcán történik egy verekedés,

akkor az ellenzéki olvasók meg vannak szútyongatva,
hogy miért verik már a nőket....

Fabius vádol minket, hogy mit tettünk.
@rodeo36: szóval, mint mondottam, nőket nem verünk.
persze arra sem árt emlékezni, hogy nagy embersége, szelídsége és pedagógiai empátiája közepette, azért makarenkó is csak- csak hozzábaszta az írógépet az elszabadult görényhez...
@Rufus78: a provokáció a zaláírásgyűjtés a többi kö vetkezmény aki baromságokra jelentkezik önként az megrázta a pofonfát vigyen esernyőt

brühühühüh
@aritus: Annyiban nem is off, hogy nem csak nőket nem bántunk, soha semmilyen körülmények között, hanem gyermekeket sem. És hogy ez hogy függ össze Fabius szokás szerint remek közéleti témájú posztjával?

Egy szerzőt, Fóti Pétert ajánlom figyelmetekbe(www.foti-peter.hu/index.html ), aki kedvenc témámról, az oktatásról, a nevelésről, a demokráciáról és a demokráciára nevelésről ír, illetve most látom, linkel a szerző.

www.ketezeregy.hu/elet/iskol%C3%A1k-%C3%A9s-gyerekek-besz%C3%A9lget%C3%A9s-dr-vekerdy-tam%C3%A1ssal

Kedvcsinálónak egy idézet "... egy érdekes világtendencia zajlik: felszabadultak a rabszolgák, a jobbágyok, a proletárok, a gyarmati népek, –a nők ha nem is fejeződött mind be teljesen, – az együttélő emberiségnek egyetlen rétege van, akiktől alapelvszerűen megvonják az autonómiát: ezek a gyerekek, az ifjak."

És hogy a hölgyeknek (születésünkön túl) mit is köszönhettünk? Az első békés "magas kultúrákat".

www.foti-peter.hu/foti_minosz.html
minden b-közgépes komcsi náci feudál fidesmaflaálam

savazó hívó stb DÖGÖJJÖN MEG

amit elkövetnek/követtek az a legsújosabb BŰN...
hazaárulás, nemzetvesztés, országrontás
bűnszervezetben szövetkezve előremegfontoltan !

minden fidesznyik dögöjjön meg ! ezt kívnám és jósolom is...
@rodeo36: Nem.

Az aláírásgyűjtés önmagában nem zavar senkit.
Kábé bármire gyűjthetnek.

A zavaró, az az, hogy a totális hatalommal a hátuk mögött kényszerítenek embereket a hitvallásra.

Az a zaklatásuk lényege.

Az állampártnak kell vallani.
Most akkor a biszex luvnya SSteffykét sem szabad megcsapkodni? Neeee... :(
Mondjuk aki leáll ezekkel egyáltalán, megérdemli. A tettlegesség meg végképp agyrém, elég égô ennek az aljanépnek, amihez a nevüket adják. Birkák közé keveredni meg....
@nemecsek ernő áruló:

"Égő odamenni egy ilyen pulthoz. :D"

Azért 350 ezer ember csak odament:))

Az új módival még nem találkoztam, de a régebbieket a Bosnyák téri piacnál szoktam élvezni.

Mindegyiknek más a "lélektana". Érdekes figyelni, ki milyen körítéssel - büszke/dafke körülnézéssel, párban, hangos megjegyzés kíséretében, etc. - megy oda.

Egy tanulmány, na.

Verbális agressziónak így is ki vannak téve, tényleg nem lenne jó, ha elszabadulnának az indulatok. Pedig afelé haladunk, úgy látom.
@én már a fény gyermeke vagyok: kreativ vagy!
GUMIVIKTORT mindenkinek, majd a közgép legyártja.
Értem a keserű ironiát!
@Fabius: Mikor fogunk ott tartani, hogy a szabad választást korlátozzák?? A szavazatokat számláló Irodát SENKI nem felügyeli, a pecsételéssel pofára érvényteleníthetnek szavazatokat, hogy csak 2 elemet említsünk. Tényleg mikor? Fidesz lesz 14-től, még többen fognak a nyomorba belehalni, és közben a királyi tv az 5% termeléscsökkenést 5% növekedésnek mondja be. Az ellenzék tököl. Mohács kell. A nőverés dolgot hitelteleníti, hogy a fidess szőkeferiket fizet, kurvára álságos, hogy 15 éve a hideg polgárháború előállításán dolgoznak, a nyomor is agressziót szül.. Nyilván nem értek vele egyet. De közben naponta érzem, hogy valakire jó lenne ráborítani az asztalt ordítva, a sivataggá tett jövőmért.
@nandras01:

Családi házunkba,népes családomhoz,még korábban valamelyik választás előtt,egy 'madarasfüttyöstavaszivasárnapreggel' már másodszor/előtte szép szóval el lett hajtva/ keresett fel egy fasstivista/fidessaktivista/..Na akkor eldurrant az agyam és durván 'elkültemannyába' és kértem jegyezze le a címet és írja be a megfelelő rubrikába...ebbe a házban nem élnek fidessfanok...azóta egy sem jött...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Most akkor a biszex luvnya SSteffykét sem szabad megcsapkodni? Neeee... :("

Azt mondják a művelői, hogy szado-mazo szexben sok mindent lehet:))
@Orica Középföldi:
Te kis kéjenc! ;)
A szívlapát is játszik ott? :D
Akkor érdekel...
@gazoló:
Én a "Viszontlátásra" köszöntéssel üdvözöltem és becsuktam az ajtót. Valamit akkor lelkesen körmölt... :))
@gazoló: Hozzánk is csak egyszer jöttek :)
fabius
olvasd már el Nap Pali kommentjét !
Ilyeneknek írogatsz blogot és még hergeled is őket?!
Ezért jutottunk ide, mert sokan azt hiszik,hogy a kormány leváltására buzdítás egyenlő az erőszakkal!!!
fabiuskám ilyen a kommentelő hordád, jól érzed magad velük egy csapatban ember?
Most, hogy jön ide, hogy nőket nem verünk? Adott egy jelenség, ütünk, vágunk, ide jutottunk. Adott a blogger, aki nyilván, mindenféle híradásokból tájékozódik és rögtön fontosnak érzi, hogy a 190/100 méreteivel pöffeszekedjen és pont ugyanolyan legyen mint a Fidesz aktivista verő. Tulajdonképpen megértem azt, akinél elszakad a cérna -és rögtön vonatkoztassunk el attól, hogy nőnemű volt az áldozat- és nekimegy ezeknek az aláírás gyűjtőknek. Nem az itt a kérdés, hogy nőket vertek meg, az pusztán egy roppant sajnálatos tény, sokkal inkább az, hogy vajon egy ronda, nagy férfiállatnak nekimenne e az illető, abban a biztos tudatban, hogy veszít, mert itt derülne ki igazán, hogy egy bunkó állat, avagy csak egy indulatos és elkeseredett polgár, aki egy vacak eszközt választott. Eljutottunk e oda, hogy már minden mindegy, az elkeseredettség és a kilátástalanság, eljuttatott e oda néhányunkat, vagy talán mindegyikünket, hogy felülírja a civilizációs/szocializációs kódjainkat. Teljesen egyetértek azzal, hogy nőket nem verünk, meg mást sem, se fiatalt, sem öreget, senkit, de azért ezt a szigorúan belém nevelt alapelvet, szembeállítom, mondjuk Selmeczi Gabriella viselkedésével, simán döntenék úgy, hogy adott pillanatban lehúzok neki egy fülest. Nyilván ekkor nem a nőt ütném meg, hanem a politikus bűnözőt. Jelzem, az is lehet, ezt nem tudom biztosan, hogy a normáink változtak meg, ebben a velejéig rohadt országban, olyan kevés helyen pislákol a fény, hogy ami itt (a Varánuszon) szokatlan és égbekiáltó, az egyébként simán illeszkedik, az átlagos hétköznapokba máshol.
Előbb vagy utóbb sokan kiakadnak ezektől az orbántudatúaktól,akik szentté avatnak,kábszerterjesztő,kurvafuttató,maffiagyilkosokat!Naponta elképesztő dolgokat hazudnak,folyamatosan elmebetegnek néznek magukon kívül mindenkit....
@fanus: én tetlegeségig nem mentem...

de kívánni azért lehet ! kívánom neked is !
@toportyánzsóti:
ez sem igaz, tudod-e? a leghülyébbnek a saját gárgyuláikat nézik, hívják, megy és Taj Ge Tosz megtossza nem tossza de letossza hin nikkel

brühühühühü

engem hiába néznének én nem írik alá és megkérdezem miért gyűjti, és mire és miért pont én jutottam eszébe valamint honnan tudja a címemet? majd kirúgom
@rdos:
Érdekes, gondolatébresztő a mínoszi link. Tényleg, a legtöbb vallás valamilyen Teremtőt feltételez, és az új élet keletkezésének legelemibb formáját ebben számításon kívül hagyják: hogy szülhették a világot. Persze az a férfiakról a nőkre tenné a hangsúlyt.
@fanus: Ez a jelenlegi csipet csapat sokmindennek nevezhető de kormánynak még véletlenül sem.Tolvajok és hazugok ,városaik pénzét eltőzsdézők,számolni sem tudó hülyegyerekek,10Ft-ból 1Ft-ot csinálók,védelmi pénzt szedő utonállók vegyesfelvágottja csak ez a bűnözőbanda.
@aritus:

Viszont nem iszik, és nem néz otthon sexfilmet, úgyhogy nyugodtan oktathat hittant... ehe...ehe...:)
A XVII. kerületben minden rendben. A borsodi születésü ( ös rákoskereszturi, párt delegált) polgármester Griz Levente rendet tart.
@fanus:

jé meggyütt F és baráttya anus

mosod vagy törlöd?

hi gié ny aaaaaaaaaaa

brühühühühü

egyébként -majd ő ha veszi a fáradságot- elmagyarázza nekednek

Aquila no casa moscas

mikor Mr Kordon-t lebontották akkor te hol voltál? te voltál a Kor Lát OLT...de nem tűzoltó

brühühühü
@fanus:

"fabiuskám ilyen a kommentelő hordád, jól érzed magad velük egy csapatban ember?"

Ebben a "hordában", mint kommentelő én is
megszólítva érzem magam, és válaszolok neked, a másik hordatagnak.

Tehát.
Az írás nyilvános, bárki elolvashatja.
Az olvasó vérmérsékletétől, kultúrájától, szókincsétől, ízlésétől függően - válaszol. Vagy nem.
A szólásszabadság jegyében a blogíró mindenkinek lehetővé teszi a megszólalást, amíg ki nem derül, hogy egy-egy monomániás nem bír 10-es IQ fölé mászni.
Mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy a tahósítással személyre szabott hordát alakítson ki magának.

Nos. Az én saját hordámba nem férsz bele, mész nappali mellé:))
@fanus:
Amikor elcsattant az első bányász pofon, lehetett tudni, hogy lesznek követők.
Egyébként nézz már utána az "irónia" fogalmának.
Nap Pali csak büszkén kihúzza magát, hogy talált egy bohócot, aki ugrott!
@fanus:

Te a fidesz-szimpatizáns
torokelvágást ajánló focidrukker vagy ?

székházvédő gyilkos vagy ?
az irgalmasrendi nőkínzó savazó kórházigazgató ?
a horogkeresztet a hátába metsző barátnőjét lefejező ?
vagy a savazó bácsi ?

Mert a hordád ilyen.

Hordatag.
Hát nem mintha támogatnám a nőverést, de talán ilyen eseteknek és ezekre adott vállrángatásnak ágyazott meg a savazós bácsika és a többi igen furcsa esemény amit a fideszfanklub teljesen rendjén valónak vélt és vél...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Bizonyára kettőskereszt előjegyzést neved elé...
Nőket nem verünk. És főleg nem ilyen hülyeség miatt, az erőszak legyen a savas CÖFös bácsik kenyere. Már csak kommunikáció miatt is. De főleg mert felvilágosult értelmes emberek vagyunk.

De a kasza és a lámpa oszlop erősen érik, és ebben az estben a szökére szárított szénre sült szopószájú szóvivők épségét nem szeretném garantálni.
@tristen2005:
"Az eset a főváros XVII. kerületében, Rákoskeresztúr városközpontjában található egyik közterületi aláírásgyűjtő standnál történt péntek délután."
Úgy látszik a polginak Ez a rend.
@nemecsek ernő áruló: Ne aggódj, meglesz a másfél milla, amit előirányoztak.
Kb 4 millión élnek a létminimum környékén, vagy alatta.
Vidéken sok helyen az egyetlen munkáltató az önkormányzat. Pontosan tudják, hogy egy faluban, kisvárosban ki NEM írja alá. Aki nem írja alá, az nem kap közmunkát, és aki nem végez egy évben valamennyi közmunkát, az azt a nyomorult, szégyenletes 22 ezer huf segélyt se kapja.
Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
@fanus: én jól érzem magam Fabius kommentelőivel, ha te nem tévedsz ide. Ugyanis itt a felvetett témáról folyik a beszélgetés
@én már a fény gyermeke vagyok:
Tedd hozzá, hogy "férfibűnöző"
A férfiak ugyanis túlreprezentáltak az elítéltek között (jobban, mint a cigányok a többiek között), mi nők mégsem mondjuk, hogy minden férfi potenciális bűnöző.
@semmiextra:
Ha a sültet szolizottra cseréled, egész jó kis
"sz"összenet lesz.
@Rufus78: még az is lehet, hogy felbérelt provokatőr volt a faszi. Kinézem a fideszből.

Nemcsak nőket nem verünk, senkit nem verünk, se gyereket, se nőt, se férfit.

Mikor elmentem egy ilyen aláírásgyűjtő asztal mellett, bennem is felágaskodott az indulat, hogy odaszólok: nem szégyellitek magatokat?! De aztán nem akartam magamat se hergelni, meg őket se bántani. Nem miattuk tartunk ott ahol tartunk, nem miattuk ilyen mocsok a fidesz. Ők is áldozatok.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Így lehet.
Provokálják már egy ideje a népeket.

Bemennek az egyetemre a torokelvágós dumával, csak hogy legyen már valami...

Bűnözőket és békemene-tesókat szerveznek a helyszínre, ha kamerát látnak.

Szóval direkt provokálják a népeket,
és ha valahol elcsattan egy pofon, az mindjárt címlapra kerül.

Bezzeg az irgalmasrendi igazgató nősavazó délutánja nem került címlapra.

Nyilván ez a fidesz-kampány lényege, hogy valahogy belerángassák az ellenzéket a bunyóba.

Mert náluk a börtön kulcsa.

Ez elég aljas

mint minden, amit a Fidesz kitalál.
@aritus: nem értek egyet:
"Nem miattuk tartunk ott ahol tartunk, nem miattuk ilyen mocsok a fidesz. Ők is áldozatok" igenis a zero IQ meg a hiszekegydideszben meg a többi agyament aki rájuk voksolt és még azután ami történik kiáll és alásírást gyűjtöget, ahelyett hogy gyökereket és mohát gyűjtögetne

brühühühühü
@én már a fény gyermeke vagyok: szerintem te nagyon félreérted azt, amit Fabius írt. Nem azt állította, hogy az "ellenzék" veri a fideszes aktivista nőket. Sőt se az index, se a hvg nem ezt írta. Leírták, hogy egy 50 körüli ffi támadt ököllel két 50 körüli aláírástgyűjtő nőre. Fabius meg annyit írt, hogy ezt azért már ne, nőket ne verjünk.
Ebben te hol olvasod azt, hogy úgy általában az ellenzék veri a nőket????
@Alonee: ami folyik itt "...ebben a velejéig rohadt országban..." Hova jutottunk el az embereknek jót akaró kormánnyal!!??
Gyurcsány mit kapott azért, mert azt merte mondani: "tegyünk már valamit ezért a kurva országért"
Neked teljesen igazad van
@én már a fény gyermeke vagyok: lesz bunyó...izgis lesz amint bözsike jön majd ejtőernyővel mert nem fogja megtalálni a zesernyőt és harci kardigánt vesz és harci vállkendőt
ű
a béla bácsi is másik sütlissapkát kap elő a stelázsiról és másik bőrkabátot aminek a belső zsebében lesz helye a butykosnak hogy ne fázzon mikor leöntik vödör vízzel

nagy hatalmas párnacsaták és a bayerzsoca írja majd a remininiscenciákat hogy beesett a kapanyél

brühühühüh

kala majka a hékás nak a zöccse
@rdos: Ismerem a pasit, nem személyesen, hanem már olvastam írását (vagy fordítását?), ami egy sumerhill-i alapokon nyugvó iskoláról szólt. Nagyon-nagyon jó volt.
Sajnos Magyarországon a porosz iskola rendszer (=dögunalom, fölösleges, haszontalan dolgok megtanulásának az erőltetése, a gyerekek folyamatos megalázása, a belső érdeklődés, motiváció kiölése, nem az a lényeg, hogy mi tud a gyerek, hanem az, hogy mit NEM tud, az osztályzás fetizálása) a sláger, a rendszerváltáskor valami elindult, de mára, hála a fidesz-kdnp-nek, meg a volt mszmp-s, majd bősz keresztény Hoffman Rózsinak köszönhetően, megint a porosz iskolarendszer a rulez:(((((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: sexfilmet nem néz, csak rendez.
@aritus: A propaganda már csak ilyen.
Ha volt egy szemkilövés, akkor szemkilövő kormány volt.
Ha volt egy fidesznőverés, akkor nőverő emberek vagyunk.

Hát, evvan.
@aritus:

Itt a közlemény, amit lehoz minden média vég nélkül szajkózva...

Ez bizony propaganda csapásirány ....

....

"Az elmúlt időszak baloldali gyűlöletkampánya alatt nem ez az első erőszakos támadás a Fidesz ellen, mint ismert Bajnai Gordon "katonái" a Fidesz székházba törtek be törvénytelenül, három hete Miskolcon a békésen demonstráló kormánypárti civilekkel voltak erőszakosak a helyi szocialista vezetők, és ugyancsak támadás érte a Fidesz honlapját is - emlékeztet közleményében Selmeczi Gabriella. "Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk a törvénytelen és erőszakos akciókat" - jegyzi meg, hozzátéve: Magyarország és a magyar emberek a nyugalomra szavaztak 2010-ben."

....

Ez egy fidesz-kampány, hogy Bajnai katonái garázdálkodnak...
Selmeci Gabriella kampány.

Csókollak Fabius.
Tegnap is irtam, ma os leirom:

ha a szellem kiszabadult, nincs biztonságban senki, a sok egybites gyökér ezt nem akarja megérteni
igaza van rodeónak, megrázta a fidesz a pofonfát. és a közlemény is mutatja (@én már a fény gyermeke vagyok:), hogy fel voltak erre készülve. viktor és kubatov cseppet sem sajnálja a megvert hölgyeket. persze a sajtó előtt elmorzsolnak egy könnycseppet, majd elfordulva televigyorral dörzsölik a kezüket. ők terelik az erőszak felé az országot, de nem őket ütik. most meg jöhet a békemenet.
www.hir24.hu/belfold/2013/04/06/nezopont-orban-verhetetlen/~~fokusz
Konrád György bírálata:
„Ha ez a két ember nem tud erőt mutatni önfegyelemben és konszenzusképességben, hanem ehelyett ez az idétlen, gusztustalan tötyörgés van, akkor elmegy a kedve a nagyközönségnek”
@én már a fény gyermeke vagyok: A propaganda ilyen, de ez, hogy megírja az újság, hogy történt egy, azaz 1 ilyen, az még nem propaganda. Azt is Fabius tette hozzá, hogy vszinűleg fideszutálatból tette. Az index vagy a hvg még ezt se.
@én már a fény gyermeke vagyok: térj már észhez. Ezt a fidesz, Selmeczi szájával nyomatja. Nyilván Finkelstein tanácsára. Miért gondolod, hogy ezzel a sulykolással sikerrel járnak?
Amúgy ehhez mi köze Fabiusnak?
@bella _ciao: mondom, én azt is bőven el tudom képzelni, hogy a fidesz bérelte fel a pasit. Kubatovnak egy egész csapat verőlegény áll a rendelkezésére.
De persze az is lehet, hogy nem. Sose fogjuk megtudni, attól tartok.
De akár magától, akár pénzért ment neki ököllel a két nőnek, nem helyes.
@én már a fény gyermeke vagyok: mondjuk, én képtelen vagyok megérteni, hogy miért nincs egyetlen tökös újságíró és szerkesztő sem, aki megtenné következőt:
főcím
a fidesz sajtótájékoztatóján, selmeczi gabriella a következőket mondta el:

***egy üres hasáb***

ugyanez a tv- ben:
headline
a fidesz sajtótájékoztatóján, selmeczi gabriella a következőket mondta el

a képen
***10 mp hangyaháború***
Azért éljünk azzal a fenntartással, hogy a két nőt nem a rezsidémonnal kapcsolatban kalapálták el.
Kevéssé tartom valószínűnek, hogy csak úgy eltángáljanak bárkit is, mert előkapja a rezsidémonüzés fő kellékét.
Azt már inkább, hogy belibsiztek az állampolgárnak, vagy zsidóztak, vagy másképp sértegették a honpolgárt aki nem akart démont üzni.
Nem mindegy, hogy megvernek, vagy megveretjük magunkat.
@Orica Középföldi: Persze, mert mehetnek házhoz is kampányolni, a Kubatov lista alapján nem nehéz kiszúrni a címeket. :)

A metrónál kiállított pulthoz, de még az egyenlítő által fotózott bankos esernyős pulthoz sem ment oda senki, pedig volt időm megfigyelni.

Bezzeg a szolidarítás pultjainál mindig sertepertél egy érdeklődő, de még az lmp demagóg aláírásgyűjtésénél is mindig volt ott valaki.

A Magyarország nem hagyja magát akciónál meg már a jócsaj se segít. :)
@aritus:

A fidesz a súlykolással mindig sikerrel jár.

Ez egy biztos pont az életben.

Amikor felgyújtották a tévészékházat meg az autókat,
akkor is a végén kiderült, hogy békés fidesztüntetés és rendőrterror volt.

Pedig mindenki látta a képeket az ostromról, mindenki látta, hogy ütlegelték a rendőröket és gyújtogatták amit értek,

oszt mégis ártatlan fidesz -kontra - rendőrterror.

Ugyanezt megcsinálják most fordítva.

Ártatlan állampártra támadnak a Bajnai-katonák.

Megy a média-kampány ezerrel.

Fabius csak egy a sok közül.
@rodeo36: Te, gyökereket azt most is gyűjtenek.
Van néhányszáz ezer. A mi városunkban is olyanokat válogattak az aláírás gyűjtésére,akik közutálatnak örvendnek. Mi ez ha nem szándékos provokáció.
És a hazugság, ha nem írjuk alá, akkor mennyire rosszul járunk, mert ezt meg kell lépni, mert a kommunisták nem csak a minimálbért csökkentik, hanem gázárat, meg mindent felfognak emelni. Fél év alatt, ha nyernek, tönkre teszik az országot, elvesznek mindent, jönnek a padlás söprések.
Tényleg én is azon a határon voltam, hogy rögtön fel rúgom, pedig ellene vagyok annak, hogy a nőket bántsuk.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Talán nem releváns, hogy aktivisták voltak, talán igen.
@rodeo36: szabadni szabad. Én például a tökfőzeléket utálom.
Azonban az utálat nem lehet érve a bántalmazásnak. Én sem keverek le egy pofont a tányér tökfőzeléknek, hanem otthagyom.
Ha meglátok valakit, akit nem szívlelek különösebben, inkább kitérek előle.
Igaz, sok esetben ez nem lehetséges. Néha konfrontálódni kell. Viszont ilyen helyzetben sem az erőszak a megoldás.
Ma gyanútlanul kiballagtam a piacra a kis cekkeremmel és csak kisebb kézitusa árán tudtam a retkek és a hagymák birodalmába jutni.
Először egy óriási, nem egy, három kb. tíz m-es sörsátorból zene,/kisfalum, édesanyám, stb./ a jobbik osztogatott ruhát és kaját, helyben főzve. Már kilenckor tele volt.
Mellette 10 m-re a szocik - kb 15 aláíróval - gyüjtöttek, mellettük 3 m-re a fidesz, 2-3 érdeklődővel, ők már hetek óta ott vannak.
@fzs.1933: Áruld már el, hogy, hogy csinálod, hogy bírod ki, mert engem, már az irritált, hogy úgy elém állt, hogy szinte már a leheletét is éreztem, és csak fosta a szót és fosta a szót.
Még a végén ő volt felháborodva, mikor meg kérdeztem, hogy a városhoz 4 km-re lakok tanyán, oda mikor hozzák ki a gázt, illetve az unio által előírt tiszta vizet. 2006-tól többségi fidesses önkormányzati testület, van azóta, a tanyára bevezető földutakat sem tartják rendbe, pedig a " kommunistának " titulált baloldali vezetés minden hónapban egyszer rendbe tette az utat, télen a havat eltakarította. Most jöttek a közmunkások az út melletti fákat megharmadolta, nem számított, hogy bele mentek a más tulajdonába is. Érdekes módon nem a közhasznú társaság szállította el, hanem az önkormányzatnál lévő vezető emberke melegítőbe.
Erre volt a nőnek pofája azt, majdnem ordítani, hogy ez a történet nem arról szól.
Erre mondtam már én is neki, hogy a kedves édesanyátokról szól.
Az apósom is pap, de őt lóval nem lehetne elrángatni az Echo Tv elől. Nekem is mondogatja néha, hogy nézzem én is, mert nagyon jó dolgokat mondanak benne. Én erre: á, nem politizálok (én ahhoz ideológiailag nem vagyok eléggé képzett)!

Ennek a keceli plébánosnak viszont volt vér a pucájában. Elkergette a Fideszeseket, mint Jézus a kufárokat (ha arra járok majd, kitömöm a templom perselyt aprópénzzel)!
Skacok, most voltam a piacon, és a piac előtt ott gyűjtötték az aláírást. Ott volt kerületünk polgármestere is (aki konkrétan semmit nem csinált, mióta polgármester, azonkívül, hogy bezáratta a Zöld Pardont), meg egy önkori képviselő (lehet, hogy több is volt, de egyet felismertem).
Persze nem bírtam ki, és megkérdeztem, hogy magyarázzák már meg, hogy miért is kell egy 2/3-os többséggrel rendelkező kormánypártnak aláírást gyűjtenie, mikor beterjeszt, megszavaz és vegrehajt bármilyen törvényt.
A válasz: "AZ EU_BAN NINCS KÉTHARMADUNK!"
Hacsak így nem. Az asztalkán a szlogen pedig az volt, hogy "Magyarország nem hagyja magát". Kérdeztem, hogy hadban állunk az Eu-val, vagy mi van? Nem, de volt már olyan törvény, amit visszavonatott velünk az Eu!

Rémes, rémes, rémes! Még most is fel vagyok dúlva ettől az egész undormánytól.
@nandras01: mert nem vicc. De otthon nincs sajtószabadság, ezért nincsenek rendes kérdések sem. Lenne tökös riporter, ha lenne tökös szerkesztő. Lenne tökös szerkesztő, ha lenne tökös/piaci értelemben vett mohó tulajdonos. Nincs tökös tulajdonos, mert nem a nézettség számít. Azért nem, mert irányított a reklámpiac. Bizony.
Az unióban nincs kétharmadunk, de van két-három hülyénk. Ez is valami.
@aritus: kubatovnak nem kell fizetnie verőembert, nagy a feszültség az országban, mert szegényedünk. de azt tudták, hogy lesz atrocitás. és provokáltak elégszer már, verbálisan, molinóval...
ez egy jól kidolgozott taktika, amit 2002-től datálok, a kokárdás megkülönböztetéstől.
@aritus: Jahogy az eu ellen gyűjtik...

Akkor meg miért nem gyűjtik azt, ingyenminden ?

Ingyen-rezsi jobb, mint a 10% rezsicsökkentés.

Ingyen rezsit akarunk.

Ha nem ingyen van, akkor haragszunk az eu-ra.
@aritus:
Azt hiszem ideje lenne felvenni a kapcsolatot a Kétfarkú kutyákkal - és a képviseletükben kitelepülni a fideszesek mellé az "Ingyen sört" aláírásért. Kíváncsi lennék, ki gyűjtene több aláírást?
@bella _ciao:
Nade a pécsi polgármester lányát megveretni...?
Az is taktika ?

Bár a rendőrterror kampányban is bevettek két nőt is.
egy újságírónő megveretését,
met az öt rendőrös Zsanettet.

Bár lehet, hogy csak jól kell összeválogatni az amúgyis termelődő
kékfény híreket, hogy mi kerüljön címlapra és mi nem.
@aritus: Nálunk a hülyeség már kezd ipari méreteket ölteni. Ezek azt hiszik, hogy az EU többi országába szeretnek sok rezsit fizetni??
Bizony, nekem is sokszor kinyílik tőlük a bicska a zsebemben.
Az emberi butaság viszont határtalan, így mindenféle eltorzult ideológiára akad vevő Isten hatalmasra duzzadt állatkertjében.
@aritus: Ez ám a mindent elsöprő érv! De mit fognak tenni a New York Times cikke ellen?! Ottan se nincsen semmilyen 2/3-unk, vagy a Fehér Házban sincs...:D Sőt, az Ensz-ben sincs...
"Az eset a főváros XVII. kerületében, Rákoskeresztúr városközpontjában található egyik közterületi aláírásgyűjtő standnál történt péntek délután."

Arra azért kiváncsi lennék, hogy kért-e erre valaki közterületfoglalási engedélyt, és mennyit fizetett érte :)

Ha én kiállnék a kis asztalkával, spontán, és aláírást kezdenék gyűjteni - teszem azt - a kormány néphűlyitésének befejezése ügyében, mit szólna a tizenakárhanyadik kerületi polgi?
Ha pesti lennék, lehet, hogy ki is próbálnám. Itt, falun nem olyan izgalmas a téma. De nem is gyüjtenek aláírást a rezsicsökkentés ügyében. (Szóvá is teszem majd az egyetlen fideszes önkormányzati képviselőnek :)
@aritus:

No ezek szerint egy kerületben lakunk... de az emberek akkor is hülyék, mert még ha igaz lenne , hogy az EU megakadályozza a rezsicsökkenést (ez már megint egy afféle "nem leszünk gyarmat" dolog ugye?), akkor is kettészarja, hogy Magyarországról hány civil írta alá, hogy kevesebb rezsit akar fizetni, ezt bármelyik tagországban megejtik, ugyanaz lenne a végeredmény, mindenhol kevesebb rezsit akarnának fizetni. Egyszerűen nem értem, hogy ilyen kevesen ismerik fel, hogy egyszerű listagyüjtésről van szó...

A polgármesterről meg szó ne essék, gyakorlatilag az eredeti 1990-es önk. frakció legostobább embere volt, csak már az összes többi sokra vitte azóta, most ő volt a soros, a fidesz megjutalmazza hű ebereit.

Kéne olyan aláírást gyüjteni, hogy "elegünk van az autóutaink állapotából, temessék be a gödröket!" Kiváncsi vagyok, ezt hányan írnák alá, valami ilyet felvállalhatnának Bajnaiék, legalább itt helyi szinten...
@kekex: " Persze az a férfiakról a nőkre tenné a hangsúlyt. " :-).

Pontosan. Legalább egyszer már leírtam, sokkal nagyobb hangsúlyt, na jó, súlyt kellene képviselni a hölgyeknek a közéletben. Valahol olvastam, ahol a hölgyek helyzete "egyenjogúbb", ott a társadalom élhetőbb.

Örülök, ha tetszett linkem. Ha jónak tartod, terjeszd. Démoni rezsidémon és a már tettlegességig fokozódó megosztás világában jó tudni, volt? de legalább lehetett élhetőbb világ is.
@én már a fény gyermeke vagyok: a pécsi esetben nincs politika. egy vadállat tette, remélem elkapják. figyelmet kapott az ügy, mert a lány apja a polgármester. sajnos sok ilyen barom férfitársunk van, aki az erőszakban látja szexuális vágyának levezetését.
a taktika alatt a folyamatos feszültségkeltést, provokálást értem. forradalom, szabadságharc, támadnak minket, bántják a magyart, megvédjük... de a háborús kommunikációjukat már nagyon sokan elemezték.
@aritus: ".. megint a porosz iskolarendszer a rulez"

Talán ha itt lehetne csatlakozni HaHa-sokhoz, mert ez "A" nemzeti ügy. A jövő nemzedék oktatása, nevelése.

És 50-100 év múlva nézeteltérést nem ökölharccal fognak utódaink "megoldani". Egyszer el kell kezdeni.
XVII. kerben van egykét szökeferi, át kell nézni a régi FÖSPED személyi listát!
@bella _ciao:
ezek mind bedrogozott impotens barmok akiknek nincs más mód izgalomba kerűlni, mint látni a másik kínlódását vagy szenvedését de leginkább a megalázását és a rettegését

ugyanúgy mint a zorbán szájkó a ródli helyett

fidesz

brühühühühü
Ezekkel szemben kellene "legénykedni"
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=635645

"Mindig van lejjebb. Persze egy országban, ahol kitüntetik egy kutyaütő szélsőjobbos zenekar szélsőjobbos emberét, egy Szálasit mentegető kiállítás szervezőjét, egy végtelen butaságokat beszélő, rasszista nyilatkozatokat tevő újságírót, vagy a szélsőjobbos portál szerkesztőjét, egy rasszista lap, tévé finanszírozóját, ott nem érdemes semmin sem csodálkozni. De azért mégiscsak.

Április 21-én rendezik meg Budapesten az "Élet menetét" - amelynek során a holokauszt sokszázezer magyarországi áldozatára emlékeznek. Ugyanaznapra motoros felvonulást is szervez egy csapat, amely demonstratívan elvonul a magyarországi zsidóság jelképes épülete, a pesti Dohány utcai zsinagóga előtt. Plakátjukon árpádsávos zászlók erdeje alatt motorozgatnak. A menet címe pedig csak ennyi a szórólapon: "Adj gázt!".

A felvonuló motorosok ezek szerint először is nettó rasszisták. Másodszor felettébb ízléstelenek, harmadszor pedig, nagyon gyávák."
@tucano: igazad persze, de akkor is...
legalább egy jót röhögne az ország értelmesebb fele.
@ Fabius

Tényleg alaptétel, hogy nőket nem illik verni.
Szerintem mondjuk férfiakat sem, de ez más téma.
Viszont az is alaptétel, hogy egy nő se viselkedjen úgy, hogy visszaél a nőketnemverünk elvvel.

Egyébként lehet tudni, hogy a posztban említett aktivista verés tényleg politika indíttatású volt, vagy valami élettársi cívódás? Nem mintha ez mentené a tettet.

Viszont engedtessék meg nekem, mint nőnek, hogy az ilyen kijelentésektől kinyíljon a zsebemben a bicska:

"Dunai Mónika szintén az MTI-nek azt mondta, hogy "a nőket egy indulatos középkorú férfi bántalmazta úgy, hogy a helyszínre mentőt kellett hívni". A választókerületi elnök úgy fogalmazott: "a Ron Werber-i, Bajnai-féle gyűlöletkampány nőverést, brutalitást és kiszolgáltatottságot hozott közénk"."

Mondja ezt egy olyan nő, aki nem tudom mit nyilatkozott Varga képvisel úr parlamenti felszólalására?

"...talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak"

Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy mit nyilatkozott a fidesz a kunigunda utcai esetről, ahol szintén egy hölgyet inzultáltak, csak nem egy utcáról jött ember, hanem egy hivatalosan megbízott barom.

Összefoglalva: nőket (sem) verünk, mert elítélendő.
DE menjen a jó büdös francba az, aki egy ilyen sajnálatos esetet a "Bajnai-féle gyűleletkampány" folyományaként tálal.
@Ergosum: ha nem verték volna meg őket akkor most nem tudnának Bajnaizni.
@Ergosum:

Mert a Bajnai pont úgy néz ki, mint aki gyűlöletkampányt tud szervezni, még a szónoklataiban is olyan gyujtó hangú igaz?

Ez a mostani kormány Orbánnal az élen gátlás nélküli válogatott bűnözők szövetkezete, akkorákat hazudik, mint ide Lacháza és basszus hisznek neki rengetegen, egyszerűen nem fér a fejembe... :-(

És meg kell mondjam, hogy a tábora jelentősebb részét a középkorú nők alkotják, akiknek vizes lesz a bugyija, ha megszólal. Még 20 éve meg is tudtam érteni, elég csinos törpe volt, de ma már... egy görbe orrú pocakos karikalábú paraszt.
@Farkasokkal táncoló: na de a középkorú nők sem túlságosan csinosak. együtt öregedtek a bálványukkal.
@Penivaldes:

Rosszul fejeztem ki magam, ezelőtt 20 évvel voltak középkorúak, ma már olyan 60-70 évesek.
Személyesen ismerek többet is.
@Farkasokkal táncoló: én is, de egyikük sem egy Susan Sarandon. Kivétel a 76 éves nagyanyám. Ő jól tartja magát.
@kekex: egy-két hete hallottam egy riportban, hogy németországban elképzelhetetlen a jobbosok tömeges kibontakozása, randalírozása, felvonulása.
Bármilyen megmozdulásuk már az elején dugába dől éspedig azért, mert ahogy összegyűlnek , néhány utcával odébb egy minimum tízszer nagyobb tömeg civilek és pártok egységben állja útjukat és békésen, de határozottan visszaszorítják vagy feloszlatják őket. Általában elkullognak.
Ezért egyre kevesebb kedvük van a garázdálkodni.
Jó lenne lekoppintani.
Tudom, a mi kivonulós jobboldalunk zöme focihuligánokból és börtönből szabadult izomagyú verőlegényekből, kidobóemberekből áll, de ez máshol is fennáll, lehetne meríteni az ötletekből.
@Spániel:

Na ja, mert Magyarország eme emberszívnyi birodalom mindig is arról volt híres, hogy mekkora összetartás van az emberek között - itt összetartás csak a csürhében van, no meg azokban akiket busszal hoznak-visznek, sőt még uzsipénzt is kapnak....
Egy-két kommentet bizony szájtátva olvastam, pedig számítottam arra, hogy a felfokozott idegállapot szép sorban elkezdi kihozni az emberekből az állatot. És akkor még azt kell mondanom, hogy ezen a blogon relatíve kicsi az agyatlan ámokfutók aránya.

Nem várom el az aktivisták verésétől bármi hasznot remélő emberektől, hogy felfogják, mekkora seggfejek; velük szemben elvárásokat támasztani ugyanúgy fölösleges, mint az uszítással operáló politikusok vonatkozásában. Az agresszor oldalfüggetlenül, de még a sérelmeitől függetlenül is egykutya, és aki annyira "bátor", hogy csak a gyengébbet meri megtalálni egy jól elhelyezett fülessel (vagy némi sósavazással), az bizony agresszor. Jó volna, ha mindenki megértené: egy Fideszes aktivista bántalmazása a kormánynak egyáltalán nem fáj, viszont a kormány minden egyes attrocitást kíméletlenül fel fog használni az ellenfeleivel szemben, még akkor is, ha magához az esethez egyetlen ellenfelének sincs köze; a logikai ellentmondások látszólagos, ám a hívők felé elégséges mértékű feloldása annak a két mukinak a dolga lesz, akiket Selmeczi naccsasszony mellé adtak. A Fidesz készül arra, hogy a sok ideges ember között lesz annyi hülye, amennyi az ő terveinek valóra váltásához szükséges. Tessék elhinni, hogy készül, és akkor hátha könnyebb lesz megállni a zsákutcába történő behúzást, mert ha nem, tökmindegy lesz, milyen sorrendben kenődtök fel a végén a tűzfalra, matrica lesz mindenkiből.

Nem arról van szó, hogy nekem ne viszketne a tenyerem, csak úgy vagyok vele, hogy ha egy folyton támadó óriáspolipot megszigonyozni épp nem áll módomban, kár a felém nyújtott csápjainak végét öngyújtóval buzerálni, attól csak dühösebb, és elszántabb lesz.
Azon gondolkodtam, vajon mit mondana ma Deák Ferenc, némi helyzetelemzést követően, a passzív ellenállásról...
@nandras01: "azt hiszem, hogy megértem a bácsikát-"

Bácsika a nénikéd!

Óvodás vagy te, hogy egy ötvenévest bácsikának nevezel? Huh. Micsoda kirekesztő gondolkodás :-((((
@fanus: Te már megint itt vagy, fanszőr? Menj el...
Kedveseim!
A jövő 2010-ben elkezdődött,
nőket nem ütünk/verünk, hanem rúgunk.
Szeretném, ha a "Magyarország nem hagyja magát" aláírásgyűjtés sokáig tartana, mert kellenek a jó történetek/események (lehet, hogy Repülős Gizivel ellopatom az eddigi íveket a prolongálás érdekében).
A keceli pap hiányzott az eligazításról, vagy "csak" egyszerűen (de dicséretre méltóan) úgy járt el, ahogy illik. Rövidesen mehet kihallgatásra.
Ugye, milyen jó itt és most élni?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Viszont nem iszik, és nem néz otthon sexfilmet, úgyhogy nyugodtan oktathat hittant... ehe...ehe...:)"

Pontosabban fogalmazz, Egér, mert így még félreértenek. Figyu: "NEM OTTHON néz szexfilmet."
@kekex: AZT tuti aláírnám:)))
Dunai Mónika= Selmeczi, gyakran kezelt!
@Penivaldes:
"ha nem verték volna meg őket akkor most nem tudnának Bajnaizni."

honnan veszed?
tudnának.
@Farkasokkal táncoló: Ezt én is mondtam, hogy hiába írja alá akárhány ember, ha ütközik az uniós joggal, akkor visszavonatják. Erre jött a kettős mérce, erre mondtam, hogy hagyjon már a kettős mércével, ócska duma, és nagyjából a felrobbanás határán voltam.
@épészmérnök: ejnye, de idegesnek teccik lenni :)

a bácsikát visszavonom.
@Farkasokkal táncoló: "Kéne olyan aláírást gyüjteni, hogy "elegünk van az autóutaink állapotából, temessék be a gödröket!" Kiváncsi vagyok, ezt hányan írnák alá, valami ilyet felvállalhatnának Bajnaiék, legalább itt helyi szinten..."

Szervezd meg, tiéd a pálya.
@bella _ciao: azért nem egyszerűen figyelmet kapott, mert polgármester lányával történt, hanem Páva maga jelentette be, hogy brutálisan bántották a lányát. Szegény kislány, borzasztó ami történt vele, de az apja helyében én nem álltam volna a rivaldafény elé ezzel a hírrel.
@Penivaldes: jaj, ne mondj már ilyen hülyeséget! Bajnaizni mondig tudnak, lásd székházfoglaló fiatalok valójában Bajnai katonái.
Remélem, hogy az aláírásgyűjtők nem a lakáspmban fognak felkeresni, hanem jártamban-keltemben kapnak el egy szignóra nyilvános helyen.
Ekkor megfogom kérdezni tőlük nyugodt hangfekvésben, hogy melyik energiaszolgáltatót képviselik. Kisvártatva hozzáfűzöm, hogy márcsak azért kérdezem, mert ők fizetik ki helyettem a 10%-ot a számláimból.
Amennyiben az én szolgáltatóimról van szó, szimpátiából firkantok egyet.
Ez így lesz, elhatároztam és érdekel majd a reakció.
Orbán Viktor szokásos péntek reggeli interjújában egyes szám első személyben kijelentette, hogy "nem engedem" a magas rezsiköltségekkel sújtani a népet.
Az ellenzéknek ki kéne használnia a rezsicsökkentés szemforgató és álságos hazugságát nyilvánosan, plakátokon feltett kérdéssel, hiszen itt a "más farkincájával verni a csalánt" szindrómáról van szó.
Az aláírágyűjtő két hölgyet ért atrocitás és a savazós bácsi szimbolizálja a magyarok megosztottságát.
Valaki fentebb megfogalmazta, hogy Orbán a háttérben örül ennek, hiszen a maga javára fordítja az állampolgári összeugrásokat.
Hogyne örülne! Az általa követett hatalomtechnikai módszerek gyakorlati megvalósításának vagyunk a tanui.
@Légifarkas: "A Fidesz készül arra, hogy a sok ideges ember között lesz annyi hülye, amennyi az ő terveinek valóra váltásához szükséges. "

Ez nem kétséges.

Viszont az ideges emberek között nem a tudatos, tájékozott ellenzékiek vannak többségben, hanem azok, akik hosszan tűrnek, "ne szólj szám, nem fáj fejem" alapon, aztán amikor őket is eléri a baj, akkor ütnek.

Rossz vége lesz ennek, és ez egyáltalán nem múlik az ellenzéken.
@aritus: nézheted onnan is, hogy Páva egyszerűen annyit mondott: "igen, megtámadták, kórházban van, tessék most már békén hagyni", és azért mondta, hogy gyorsabb legyen, mint a pletykák. Ha hallgatna, nagy eséllyel akkora sztori volna belőle egy hét alatt, hogy az eredeti verzióhoz már köze sem lenne.
Nem vagyok biztos abban, hogy bármi hasznot húzhatnának a nyilvánosságból, hiszen "kéthétalattrendlesz" Sándor a belbiztonság felelőse, berkeken belülről őt - finoman szólva - nem illik kérdőre vonni.
Korunk hőse, ki megelőzte korát:-) Kitüntetést neki!
"Drótnélküli tévé és hősugárzó buktatta le
A villanyóraszekrényben még villanyóra sem volt."
index.hu/belfold/2013/04/06/drotnelkuli_tv_es_hosugarzo_buktatta_le/
@Légifarkas: Gyakran vagyok Pécsen, talán ezért is figyelek jobban az ott történtekre. Az az észrevételem, hogy bűnözés tekintetében kiemelkedik az átlagból.
És nem csak akkor, amikor ott vagyok!!!!!
@Mariann19: Szia! Kérdeznék valamit.

A MAtolcsi-féle "ingyenhitel" az én olvasatomban az alábbit is hjelentheti: A KKV-k beugranak, ki erre, ki arra felveszi. (Nem mellesleg a haverok is kitömve.) Kis idő eltelik, a hitel kezelését átveszi az MFB, majd egy szép napon egyéni képviselői indítvány, mondjuk 500 milla feletti hitelnél, a nép pénzének biztonságba helyezése érdekében, tőkeemelés és MFB többségi tulajdon. Ergo az eredeti tulajdonos kisebbségbe kerül... aztán Hawaii.... nagyon eszement? A kicsiknél ugyanez a játék, csak összevonás holdingba...
@Mariann19: Az aláírás gyüjtőket - ahogy ránézésre meg lehet állapítani - könnyen meg is győznéd - bár nem vallanák be nyilván.
De az odasereglő zembereket már nem. Visszakapnak valamit a sok emelésből és ennyi elég. Két százalékért is ugyanennyien írnának alá.
@aritus: " Bajnaizni mondig tudnak, lásd székházfoglaló fiatalok valójában Bajnai katonái."

Most egy pillanatra felfüggesztem feminista álláspontomat, és elképzelem, ahogy több száz csinos nő "Bajnai katonája vagyok" feliratú trikóban (és természetesen nadrágban, fiúk, kéretik komolynak maradni) felvonul az Andrássy úton.

Vajon mi lenne a hatás?
@Mariann19: Pontosítok, hitelleírás tulajdonszerzéssel...szelíd erőszakkal, mondjuk hitelszerződés felmondásának meglebegtetése...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

és még hányan vannak ilyenek a Lendvai Uccában nem ellenőriztek?

ez a legjobb rezsicsökkentés és milyen frappáns ezt akarja a széles is bemutatni csak ő egy nagyobb kombinált szekrénnyel operál ami feketére van lakkozva

brühühühüh

és az oroszok fővezetékére van kötve Ukrajnában ellentételezés a gázprommal való kibaszásért ukrajnából jótett helyében jót várj
@Mariann19: "Remélem, hogy az aláírásgyűjtők nem a lakáspmban fognak felkeresni"

Engem ott akartak. Közöltem az illetővel, hogy jóllehet hoztak olyan törvényt, ami a személyes megkeresést lehetővé teszi nekik, olyan törvény nincs, ami engem arra kötelezne, hogy őt be is engedjem, ennélfogva elégedjen meg a nyitó "Jó napot"-tal, és hagyjon engem békén. Hagyott.

A cég megoldotta. Kijött a negyedéves értékelés, benne azzal, hogy az éves üzleti eredményünk akár 15%-kal is elmaradhat a tervtől pusztán a vállalati energiaköltségek emelkedése miatt, pedig már a tervet is elég szűkre szabták, és az energetikai korszerűsítések is szinte teljesen lezajlottak mostanra (még ki lehetne szedni a budiból a lámpákat, de kábé ennyi megtakarításunk lehet, kevesebb gázzal és villannyal nem lehet tartani a célokat, és akkor vevőt veszítünk, és örvény). Szinte öröm volt látni egy-két kolléga arcán, hogy a pulykapénznek meg a jövő évi inflációkövető emelésnek lélekben búcsút intve hirtelen megértette, miért ugattam azt, hogy a rezsicsökkentés módszere nem jó, és miért mondtam azt is, hogy a kormány végső soron a mi állásunkkal játszik.
@épészmérnök:
te kis graphológus

brühühühü
@épészmérnök: múlhatna akár az ellenzéken is, csak hát bizonyos előélettel viszonylag nehéz széleskörű egyetértést kiváltóan asztalt csapkodni a közbiztonság állapotával kapcsolatban. Is.
@Spániel: "bűnözés tekintetében kiemelkedik az átlagból.
És nem csak akkor, amikor ott vagyok!!"

Fehérgalléros bűnözőnek tetszik lenni, néni kérem? :-DDDDDDDDDD
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

teljesen pontos, nekem az a kérdésem lesz e nekik elég idejük hogy mindez?

szóval?

brühühühühü

ez legalább 3 év...minimakalkula
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia Vérnyúl! Örvendek a szerencsének.
A felvetésednek szerintem nincs realitása, ugyanis a KKV-k nem fognak kapkodni a hitelekért, melynek egyszerű a magyarázata. Jelenleg nálunk nincs mire vállalkozni, nincs kereslet, nincs piac. Készletre, raktárra nem termelünk.
Ez a tranzakció a nagyágyúknak kedvez, azoknak, akiknek van korábban felvett, magas kamatú hitele. Felveszik ezt a kedvező kamat kondociójú hitelt, kiváltják az előző magas kamatozásút, a kamatkülönbözet tiszta nyereség.
Valószínű, hogy a kedvezményezettek köre már kialakult, hiszen a 250 milliárd-os ügylet összegszerűségében nem jelentős, mivel a jelenleg fennálló üzleti hitel több, mint 7.000 milliárd, melynek a 250 mindössze 3.6%-a.
Fatornyos szülőfalumban, Óbudán is nyakon vágtak egy aláírás gyüjtőt.
@Légifarkas: Az ellenzéken azért nem múlik a rendkívüli állapot bevezetésének a kiprovokálásának a kivédése, mert nincs hozzáférése a legfontosabb médiákhoz, ezért nem tudja visszaverni a vádakat, és csillapítani a kedélyeket.

Csakis a személyes kommunikáció segíthet. Ahhoz pedig aktivisták kellenek, akik felvállalják.

A többi duma.
@épészmérnök: Ahhoz és buta vagyok, marad a nagyiság.
@aritus:
Ha elkapják az elkövetőt, mibe hogy egy olyan szöveggel vezetik fel, hogy Gyurcsány(vagy valamelyik minisztere) ángyának a keresztfia?!
@Mariann19: nemn tudom. én ismerek legalább 5 kkv-t, amelyiknek ilyen-olyan hitelből kivan az 500 milla...
@Mariann19: Mondjuk szolgáltató szektorosokról van szó és kereskedőkről...
@épészmérnök:
és közben azt énekelnék, hogy "Bajnai Gordon katonája vagyok, legszebb katonája"?
Szerintem frenetikus sikere lenne!
@Mariann19:
Levédiát mikor fogják átkeresztelni Nyomorland-ra?

7000 milliárd az összes vállalati hitel? kisdedóvó meg a rettegés

brühühühühü
@Spániel: Szia Spániel!
"Visszakapnak a sok emelésből, és ennyi elég."
Tudod, nem csodálkozom, hogy az emberek nem sokat értenek meg ezekből a dolgokból. Szerencsétlenségemre elég sok hírt hallgatok meg napi szinten, és az az egyoldalú, egyben a szolgáltatók elleni hergelő retorika kihoz egy hálás, odaadó hangulatot.
Hogyan és hol lehet arról a valóságot megtudni, az embereket gondolkodásra késztetni, ha a közmédia teljesen alárendelt szerepet tölt be a Fidesz játszmáiban?
Szkeptikus hangulatban vagyok emiatt.
@kekex: Hát nem? Média marketing aranyszabály, hogy nő, kutya, vagy kisgyerek kell a címlaphoz.

Pozitív dolgokkal kell asszociáltatni azt a terméket, amit el akarunk adni.

Az elrettentés az alternatív terméktől, vagy a termék meg-nem-vételétől a másik eszköz, de a mai idegileg lerongyolt állapotában a magyarnak ez kontraproduktív, vagy hatástalan lenne.

Szép nőket, aranyos kisgyerekeket, és ugrándozó kiskutyákat Bajnainak!

Ez ugyi, baromi cinikusan hangzik. De vajon lehetne-e úgy használni ezeket az eszközöket, hogy ne legyenek hazugságok?
Halihó? Lemaradtam valamiről?
Trollok voltak már?
Bajnaizás és emúttnyóccévezés?
@épészmérnök:
SSteffy cica szőrös lábbakkal, dirndliben, amint egy bernáthegyivel épp ... huncutkodni készül és közben a Piktoros oltárkép előtt bebakol?
Csúúúúúúnya perverz vagy... :D
@Mariann19: "Hogyan és hol lehet arról a valóságot megtudni, az embereket gondolkodásra késztetni, ha a közmédia teljesen alárendelt szerepet tölt be a Fidesz játszmáiban?
Szkeptikus hangulatban vagyok emiatt. "

Mariann, a legutóbbi közvéleménykutatás szerint a megkérdezettek (nem a pártválasztási kontextusban) 55%-a lecserélné a kormányt.

Ez egy nagyon jó hír! Azt nem értem, hogy az ellenzékiek hogyan képesek még ebből is temetői hangulatot generálni.
Holott erre kellene építeni.

Igaz, hogy nincs hozzáférés a médiához. Akkor aktivizálni kell magunkat, és személyes kommunikációt folytatni. Nem feltétlenül a rezsicsökkentést cáfolni. A cáfolás vesztett helyzet. Hanem valamilyen offenzív módon megközelíteni a kérdést.

Például azt mondani: igaz, hogy Orbán csökkenti a rezsit. Viszont Bajnai olyan pályára állítja a gazdaságot, amelyben a rezsi kifizetése nem probléma, hanem annak az eldöntése a probléma, hogy hová menjünk nyaralni.

Például: a kép egyik oldalán egy gondterhelt házaspár, csekkekkel, mögöttük Orbán. Felirat: melyiket fizessük be? A másik oldalon ugyanez a házaspár, utazási prospektusokkal, a háttérben Bajnai. Felirat: Hová menjünk nyaralni?

Ha ezt egy ellenzéki kreatív olvassa, felajánlom ingyen, a kopirájthoz sem ragaszkodom.
@Mariann19: Szia!
Én sajnos nem csak szkeptikus vagyok, hanem depis is. Ehhez persze nagyrészt hozzájárulnak a téli hónapok is, az elhúzódó rossz idő.
Amióta a nyuggerek nyugodt, boldog életét élem, nem találom a helyemet és a bezártságtól már szeptemberben elkezdek majrézni. Ehhez hozzájárul még a tehetetlenség érzése is, nem csak az itthoni, hanem az általános politikai.
Talán jövő héten kisüt végre a nap és nekironthatok szétdúlni a kertet. Attól meggyógyulok mindíg.
@épészmérnök: Megnéztem az Szolidaritás általad ajánlott árváltozásait. Így tételesen még inkább felmegy az agyvizem, holott napi szinten érzem mindezt. Igazán akkor durran be a fejem, ha azt látom a pénzügyi keretemnél, hogy hűha, de jól állok, és két nap múlva lekonyult fülekkel elkezdek űzött vadként boltokat járni, hogy hol kedvezőbb a helyzet. Visszatérve a kártékony kormányzati kommunikációhoz.
Az ötleted kíváló az összehasonlító megjelenítésben, abban, hogy hogyan kéne meggyőzően összehasonlítani a jövőt a jelenlegi kormány és Bajnaiék irányítása alatt.
Sajnos az ellenzék képtelen kihasználni azokat a kézenfekvő negatívumokat, amelyet a kormány produkál. Ha már nem jut eszébe legalább másolná a Fideszt, aki nagy mestere a lejárató manipulációknak, és ráadásul ezt teszi folyamatosan 2002. óta.
A rezsicsökkentés magyarázatánál azért azt érdemes hangoztatni, hogy ez nem a kormány adománya, hanem egy elvonási offenzíva a szolgáltatók terhére, amit más módon meg kell fizetnünk.
@épészmérnök:
csak benéztem, hát...
összejöttek a húgyagyúak!
Igazi horda!
@Mariann19:

Szia Mariann!

Valcea-Győr
extra.livesport.cc/index.php

A szünetben négy góllal vezetünk...

Este Horvát-Magyar a férfiaknál..
@rodeo36: "Levédiát mikor fogják átkeresztelni Nyomorlandnak?"
Folyamatban van a nemzetközi közvéleményben, csak szerintem valami kombinált formában, mert benne kell, hogy legyen a jogállamiság minősítése is.
@Spániel: Spániel! A közösség hiánya is depissé tehet ebben az átmeneti idődben. Gondolj bele, hogy optimistán, hogy szeretünk, és itt van a társas élet lehetősége. Aztán majd mehetsz a kertbe is, de csak utánunk!
Nem mondom, hogy nem az embert nem lombozza le az az atmoszféra, ami körülveszi.
Láttam a TV-ben egy pesti ételosztást, ahol hosszú tömött sorokban, megalázva álltak az emberek egy kis meleg ételért.
2-3 napig komor hangulatban voltam, azon gondolkoztam, hogy olyan országban élek, ahol a puszta lét fenntartása is kérdőjeles.
Amikor először hallottam nálunk a "szegény, szegénység" szót, kivert a víz.
A mai napig nem tudom megszokni, és nem is fogom soha.
@gazoló: Szia! Kösz a kézi eredményt, látom, még emlékszel, hogy nem tudom nézni a Digit. Nagyon örülök a vezetésnek, maradjon is meg.
A végeredményt - ha nem esik nehezedre - írd meg, légyszi.
Készülök a horvát - magyar meccsre, nem lesz könnyű. Nagy Laci megsérült, nem játszik. A horvátoknál kiiktatnám Vorit, veszedelmes egy fickó.
@Mariann19: magyarúl:

Jogtalanoknyomorfőggye

spanyol:

La tierra de los indigentes sin justícia

brühühühü

l'anglais:
Pauperlandwithoutjustice
@Rufus78:
"Suttogó propaganda"... én kis naiv :S! Az a jó, hogy a Fideszes gyűlöletkampány, a "Bajnaidémon" óramű pontossággal működik:
index.hu/belfold/2013/04/06/obudan_is_megvertek_egy_fideszes_alairasgyujtot/
@fanus:

néééééééé a F anus lát nemcsak néz?

brühühühü
@Mariann19:
Nem volt jó formában az első meccsen Nagy Laci,de a jelenléte jót tenne...Kinéz egy szép zakó de akkor is bejutunk.
@rodeo36: Szevasz te ánuszrózsaszakértő.:))))
@Mariann19: kedves vagy, jól estek a szavaid.
Fentebb már írtam, hogy reggel a piacunkon három hatalmas sátor volt felállítva a jobbik által, szólt a zene, főtt a kaja és ingyen ruhát osztottak. 9-kor már volt vagy százötven-kétszáz ember, akik a megszerzett rongyokkal a kezükben várták, mikor osztják az ebédet. Az is szomorú látvány volt.
@Légifarkas: "Hagyjon engem békén.Hagyott."
Gondoltam , hogy ezt a szitut így reagálod le.
Azt lehetett tudni, hogy a rezsicsökkentést a szolgáltatók a nem lakossági áremeléssel fogják kompenzálni. El is hiszem, hogy egy feszített éves eredménytervet a cégednél fejreállított egy ilyen jelentős energia áremelés. Különösen ott okoz ez drámai veszteséget, ahol jelentős a felhasználás.
A munkatársaid így testközelből kellett, hogy tudomásul vegyék a rezsicsökkentés "áldásos" hatását egyelőre azoknál a várt javaknál, amelyekre számítottak. Sok cégnél ez akár azt is jelenti, hogy veszteségbe mennek át, ami pedig a plusz pénzek évvégi kifizetéseit nem teszi lehetővé.
Arról nem szólva, hogy a fogyasztási cikkek áraiban is megjelennek - nem is kis mértékben - a vállalkozások terhére megállapított áremelések.
Tartani lehet attól, hogy már ez az áremelés is több vállalkozót annyira képes sújtani, hogy nem bírja el a költségnövekedéseket.
A versenyszférában gondos előkalkulációk alapján köttetnek meg a szerződések, egy közbenső kormányzati intézkedés veszteségbe sodorhatja a vállalkozásokat.
Ez az állandóság hiányának a következménye.
@Légifarkas:
"Azon gondolkodtam, vajon mit mondana ma Deák Ferenc, némi helyzetelemzést követően, a passzív ellenállásról..."
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de Deák biztosan azt mondaná, szart se érne jelen helyzetben.
@rodeo36: Ezt jól kitaláltad, sikerült összegyúrni. Nem csalódtam Benned.
@gazoló: Ez a lényeg, hogy ez már inkább presztizs meccs lesz. A védelem nagyon jó volt az előzőn, na és Mikler, Csaszi is a 6 góljával.
Jájj, ez valami fityesz-finesz!
index.hu/belfold/2013/04/06/obudan_is_megvertek_egy_fideszes_alairasgyujtot/
"Selmeczi Gabriella szerint „mára egyértelmű, hogy a baloldal gyűlöletkampánya hová vezet”: számos erőszakos támadás történt az elmúlt hetekben a Fidesz önkéntesei és dolgozói ellen. Mint fogalmazott, „Bajnai Gordon színre lépése óta a baloldali politikai kultúra része lett” a betörés a Fidesz székházába, a törés-zúzás és mások fenyegetése."

Ahoj, gabci, csak bele a pofájukba!:O)
@fanus: Mivel te is bejelentkeztél, már fos is van, nem csak lájtos húgy.
Üdv!
miért fontosak a katolikus hívek a fideSS nek? mert a birkák könnyen bevesznek újabb meséket ! van elég hitük kérdés és kétej nélkül hinni a hazug rabló pártban

hvg.hu/w/20130403_A_sir_ures
@Spániel: szerintem nagyjából átlagos lehet. Már attól függ, mit értünk átlagon. Nem lehet este és éjjel egyedül mászkálni, az biztos. Pláne nem fiatal lányoknak. De hol lehet manapság?
@aritus:
Nem vagyok helybéli, nem tudom mi történik felétek.
Egy dolog miatt viszont az újbudai képviselőtestület tagjai, akár kalákában segítsék egymást belefulladni a pöcegödörbe, ez a dolog a ZP.
A Barba Negra mjúzik klubb fidesz közeli? Ha nem, az lesz a következő? Az is arrafelé van, nem is messze a volt ZP-től.
Remélem jövő péntekig nem akasztanak be nekik is.

Ja, azóta a Grűn Bocsánat területe egy üdítő színfolt a Petőfi híd budai hídfőjénél, nem? Tipikus jelképe annak a pusztulatnak, ami a fidesz dúlása után általában marad.

Gratulálok a szarháziaknak, ismét bebizonyították, kik is ők valójában.
népsavazási kérdés:

Vannak akik úgy vélekednek, hogy MINDEN POLITIKUS BŰNÖZŐ, ezért a felakasztásukat sürgetik. Míg mások szerint a politikusok mind lovagias, hősies becsületes köztiszteletben álló emberek.
Ön szerint? A közéletet tisztítaná az összes politikus AZONNALI felakasztása?
a) igen most azonnal
b) nem, ráér évvégéig
Leverni valóban nem érdemes egyetlen aláírásgyűjtő nyomoroncot sem. Márcsak azért sem, hogy megkíméljük magunkat a kiflicsücskös sötét fideszlotyvarek szájából kontraként kiszökkenő szellentéstől. Ettől függetlenül ne feledjük, hogy akik képesek ennek a moslék hazaáruló bandának aláírást gyűjteni, az csak egy együgyű szoftverrel üzemelő narancsdroid. Max. rongálásért kellene felelnie az elkövetőnek.
@Rufus78: Nekem azért most már több, mint gyanús ez a láz, mármint az ököllel rátámadni a fideszes aktivistákra. Egyre inkább azt gondolom, hogy a fidesz által felbérelt provokátorokról van szó.
Ugye nagyon szerették volna a székházfoglaló fiatalokat agresszív állatoknak beállítani, ami nagyon nem ment, a videókon mindenki láthatta, hogy kik voltak agresszív állatok. A fidesznek úgy kell, mint egy falat kenyér, az öklöző rém. És sohase hagyják ki, hogy a székházfoglaló fiatalokat is belefoglalják a brutális támadásokba. Abban bíznak, hogy addig súlykolják, amíg tényleg bemegy. Egy ország lett amnéziás, hogy mi történt 2006 őszén hetekig, és maradt a békés tüntető versus szemeket kilövető baloldal. Azóta is ebből él a fidesz és a jobbik.
@Knósszosz: Anyámnak 3 hónapja nem jött meg a közgyógy igazolványa. A nyugdíja fele így gyógyszerre megy el, a kurva anyjukat. Ez Molnár Gyula alatt elképzelhetetlen lett volna. Amikor anyám bement az önkoriba (90 éves!, de szerencsére jól bírja magát), hogy mi van már, az ügyintéző csak vonogatta a vállát. Ez is elképzelhetetlen volt korábban.
Írt neki az önkori, hogy 90 éves szülinapjára kap 90 ezer hufot. Azóta is kapja. Leszarom a pénzt, de akkor ne szédítsék az embert.
@aritus:

Már pedig ne hagyd! Tessék bemenni a levéllel, kiselőadást tartani a megbecsülés leszarásáról, a hanyag ügyintézésről.
Nyomulni kell rájuk.
@Spániel:
Ha jól sejtem, ez Lőrincen lehetett!?
Én fél kettőkor estem be a piacra, akkor már bontották a sátrakat.
Azonnal beugrott, hogy a dzsobbik benne lehetett a népi-nemzeti szarkenegetésben, mert az ő perverzitásuk állandóan szennyezni a jelenlétükkel a környéket. Plusz egy zászlót is láttam, szóval nem volt nagy művészet kitalálni. Adventkor is állandóan ott kínlódnak, elvéve az ember maradék étvágyát az akciós csirkelábtól, egyebekről nem is beszélve.

Szóval a szocikkal szemben a dzsobbik vitte a prímet? Ne keseríts el, van így is elég bajom…
A fideszt nem is említem, az ő kolhozmoslékjukon cseperedtek/nek és röfögnek elégedetten vonagabriék.
Szóval több zikkálj, mint kalbász (sátoros ünnepek alkalmával picit abból több), ez a recept?
OFF:

Ezt az egyik angol ismerősöm osztotta meg FB-on, és annyira jó (és olyan jó lenne valami hasonló itt is, mármint adórendszer szinten), hogy muszáj ide változtatás nélkül schmittelnem:

"THE UK TAX SYSTEM EXPLAINED IN BEER

Suppose that once a week, ten men go out for beer and the bill for all ten
comes to £100.

If they paid their bill the way we pay our taxes, it would go something
like this: -

The first four men (the poorest) would pay nothing.
The fifth would pay £1.
The sixth would pay £3.
The seventh would pay £7.
The eighth would pay £12.
The ninth would pay £18.
And the tenth man (the richest) would pay £59.

So, that’s what they decided to do.

The ten men drank in the bar every week and seemed quite happy with the
arrangement until, one day, the owner caused them a little problem. “Since
you are all such good customers”, he said, “I’m going to reduce the cost
of your weekly beer by £20. Drinks for the ten men would now cost just
£80.

The group still wanted to pay their bill the way we pay our taxes. So the
first four men were unaffected. They would still drink for free but what
about the other six men? The paying customers? How could they divide the
£20 windfall so that everyone would get his fair share? They realized that
£20 divided by six is £3.33 but if they subtracted that from everybody’s
share then not only would the first four men still be drinking for free
but the fifth and sixth man would each end up being paid to drink his
beer.

So, the bar owner suggested that it would be fairer to reduce each man’s
bill by a higher percentage. They decided to follow the principle of the
tax system they had been using and he proceeded to work out the amounts he
suggested that each should now pay.

And so, the fifth man, like the first four, now paid nothing (a 100%
saving).
The sixth man now paid £2 instead of £3 (a 33% saving).
The seventh man now paid £5 instead of £7 (a 28% saving).
The eighth man now paid £9 instead of £12 (a 25% saving).
The ninth man now paid £14 instead of £18 (a 22% saving).
And the tenth man now paid £49 instead of £59 (a 16% saving).

Each of the last six was better off than before with the first four
continuing to drink for free.

But, once outside the bar, the men began to compare their savings. “I only
got £1 out of the £20 saving,” declared the sixth man. He pointed to the
tenth man, “but he got £10″

“Yes, that’s right,” exclaimed the fifth man. “I only saved £1 too. It’s
unfair that he got ten times more benefit than me”

“That’s true” shouted the seventh man. “Why should he get £10 back when I
only got £2? The wealthy get all the breaks”

“Wait a minute,” yelled the first four men in unison, “we didn’t get
anything at all. This new tax system exploits the poor”. The nine men
surrounded the tenth and beat him up.

The next week the tenth man didn’t show up for drinks, so the nine sat
down and had their beers without him. But when it came time to pay the
bill, they discovered something important –they didn’t have enough money
between all of them to pay for even half of the bill.

And that, boys and girls, journalists and government ministers, is how our
tax system works. The people who already pay the highest taxes will
naturally get the most benefit from a tax reduction. Tax them too much,
attack them for being wealthy and they just might not show up anymore. In
fact, they might start drinking overseas, where the atmosphere is somewhat
friendlier."

David R. Kamerschen, Ph.D.
Professor of Economics"

Az igazán odab.szós rész az utolsó bekezdésben, angolul nem tudók részére:

És ez, fiúk és lányok, újságírók és kormányminiszterek, ahogy adórendszerünk működik. Azok az emberek, akik jelenleg is a legmagasabb adót fizetik, természetesen az adócsökkentés legnagyobb részéből is részesülnek. Adóztassátok őket túl, támadjátok őket gazdagságuk miatt - ők egyszerűen eltűnnek. Igazából elkezdhetnek külföldön inni, ahol valahogy barátságosabb a légkör.

ON
@Knósszosz: Nyugodj meg, ott voltak a szocik is a hercig kis asztalkájukkal aláírásgyüjteni.
Mellette 3 m-re a fidesz.
Jobbiknak két jobbikos és egy piros-fehér csíkos lobogott reggel.
Aszittem valami sátoros ünnep van vagy búcsú.

Mindenkinek ajánlom, Dolákot is megnézni!

fn.hir24.hu/itthon/2013/04/05/tenyleg-a-zsidok-tehettek-mohacsrol/
@aritus:

Ugye ?
Enyhén gyanús, mint a Zsanett ügy meg az olajos-újságírónő megveretése egyidőben a Morvai Krisztina-HirTV-Szijjártó-Index rendőrterrorkampánnyal.

Fidesz-kampány szaga van.

Az MSZP meg a Bajnai pedig védekezik, mintha elkövettek volna valamit.

Ahelyett, hogy kikérnék maguknak a Selmeci Gabriella mocskolódó, rágalmazó bajnaizását a közmédiákban.

Jó lenne már, ha nem tűrnék ezt a hangot ezektől az aljaemberektől.

Dehát még ők kérnek elnézést. Miért ?

Mert egy ringy-rongy rágalmazza őket ?
@aritus:
Hát, én nem szarom le a pénzt!
Nincs belőle olyan sok, hogy csak úgy leszarjam. Drága nagymutter szintén 90 éves, szintén jól tartja magát, szintén sokban van a gyógyszere(i), bár hála a teremtőnek jó karban van, kettőnél többet nem kell szednie.

Ezen specifikációk ellenére vannak gondjai, de sajna el kell keserítsem a fiúkat, sem ő, sem családi köre, sem az ismerősei nem fognak a tetű focistára szavazni. Ugyanis "csak" idősek, de nem hülyék. Pedig nincs internetes tájékozódási lehetőségük és nem ájfónnal a kezükben járnak a piacra.
Viszont havonta összedobnak egy pakk papírra valót nekem (detélleg), és én nyomtatom nekik ezerrel azokat a cikkeket, amelyeket még az ATV-ben sem látnak-hallanak, nemhogy a gőzszolgálati kanálisokon. Na jó, erre én szoktattam őket.
Ezért aztán nálunk itten bevált a dzsobbik óhaja (tegnapi poszt...), csak nem eszik meg a náci dumát az öregek.
Minő szopás, nem?

Tavaly hosszú meleg ősz volt, itt ültek esténként a kertben nálunk a matrónák (+1 a Sanyi bácsi - de ő is képben van, ő még csak 74 ) és elemezték a politikai élet anomáliáit, tényleg minden este. Már alig várják a jó időt.
Nem vicc, valóban ez ment és remélem fog idén is.
Szoktam nekik perkeltet főzni bográcsban, egy élmény a bölcsességeiket hallgatni!

Csók az öreglányoknak!
Don Vittorio nem véletlenül van beszarva, azért hasonló dolgokról ő is tájékoztatva van, ezért aztán néha le kell zárni a Czinnege ulicát, biztos ami bekerített.
Gyáva szar alak.
@én már a fény gyermeke vagyok: Ott van Ron Weber és nekik meg Finkelstein és Birnbaum.A jó k.. anyjúkat!!!
Nem szabályos közvéleménykutatás, de tavaly sajnos elég sokat feküdtem kórházban, nos a szobatársaim nem a fiatalok közül kerültek ki, mind felül volt a 70-en. Ezek közül 1 olyan volt, aki egyértelműen Viktor fan volt, de az összes többi majdnemhogy undorodva beszélt róla. Pest megyéből jött mindegyik, mert tüdőkórház volt, Aszódtól Érdig mindenki ide tartozott...Annyira nem hülyék ám az öregek mint gondolják egyesek. Van köztük is tudatlan és bárgyú fideszes sok, na de pusztán a nyugdíjas lét még nem jár ezzel.
@Farkasokkal táncoló: csak az a kérdés, a lendület elviszi-e szavazni.
@kekex:
@Spániel:

Majd ha ott tartunk ahol a németek,mi is leszünk ilyen jófejek.
Mondjuk az ilyneknek én sem örülök.
Akkor Fabius meglátogatom a feleségedet amikor nem vagy otthon.
Remélem ha lebukunk ,csak engem fogsz ütni.:))
@Spániel:
Ezt a szart már délután olvastam, elképesztő...
Amikor azt gondolod, na, ennél lejjebb már semmi sincs, mindig rácáfol valaki, vagy valami.

Azért annak örülök, hogy amikor a Róna utca felől távozom Zuglóból a Kerepesi út irányába, ragyásírással is tájékoztatva vagyok rúlla, mit követek el.
De ez mind kevés, a tőlem harmadik házban egy dzsobbikos marha lakik, van neki szép székelykapuja, meg árpádsávos tangája zászlórúdon, egy dolog nincs nekije; poloskányi intelligenciája.

Antiszociális barom, aki láncra verve tartja a vizsláját, az meg a szerencsétlen pára nem ugat, hanem sír naponta órákon át. Ettől a környék persze ki van akadva, de ezt a derék Árpád fattyát ez a legkevésbé sem érdekli.

Nem általánosítási szándékkal mondom, de ezeknek a kilencven százaléka ilyen tapló.
Nem paraszt, nem. A paraszt az paraszt, az ad enni emezen tahóknak, tehát...
@Rufus78:
Az jó, hogy a fidesz sztárolja Bajnait. Miszerint nem igaz, hogy nem csinál semmit, merthogy egész katonai mozgósítást végzett!
@Farkasokkal táncoló:
Nem bizony, ezt a saját tapasztalataim alapján állítom!

Valaki írta itten, hogy azok a nyugdíjasok, akik lájkolják ezt a szart (fidesz), nem azért hülyék mert idősek, ők gyárilag ilyen seggfejek voltak.
@Penivaldes:
A székelő kapu nem teccik, vagy mi?
@Knósszosz: igen, főleg ha nem a maga környezetében van, hanem idegen helyen. a kevert stílushoz kifinomultság kell. és ezeknél ez nincs meg.
@Nap Pali:
X nincs? Mert én azért válogatnék.
@aritus:
De csak azért, mert nem rendszeresítettünk a szemkilövéssel szemben egy másik mantrát, miszerint senki seggén nincs szem, és ha engedelmeskedik a rendőri felszólításnak, max pár napig nehezebben ült volna le.
@tucano: O leãozinho corre pela vida sua como a victorsinho vâi ter prontinho
kkkkkkkkkkkkkkkkkk

a naturaleza jamais equívoca
@tucano: és um filho da mãe

kkkkkkkkkkkkk
@taga20:

a rauzsa az egy nagyon szép virág...anus....brühühühühü F...
@Penivaldes: Szóval ha lebukik az asszony akkor nem kap egy pofont se.
@Knósszosz:
Nekem főleg Dolák-Saly paródia tetszett, lehet, hogy ezek után üldözik, mert ebből egyértelművé vált, hogy rohattlibsikomcsi és dögöjjömmeg.
kutyákról pedig egy rossz szót se, mert nem alszom el.
Most olvasom, hogy jobberek bunyózták le a zaláírásgyüjtőket. Valamire azért jók, neeeem?
@Penivaldes: Inkább arra hogy ne a feleségét.
De hátha én is megúszom....:))
@Knósszosz:
Ha 4 méternél rövidebb láncon tartja - jelentsd fel állatkínzásért. Július óta annyi a minimum!
@Knósszosz: Na azért ne túlozzunk!
De ez a bánásmód tényleg durva.
@rodeo36:
Hoffmannék rózsája erre a legjobb példa! F-anuska arra hajaz!
@Penivaldes:
Szerinted egy kispesti utcában ez milyen vizuális élményt nyújt?
Na, olyat! Körülbelül...
Igazad van!
@Spániel:
Azt, hogy én mire tartom jónak őket, ne firtassuk.
Illetve firtassuk csak, ha már...
Például kezdetnek levehetnék a szurkolói álarcot és folytathatnának valamiféle hasznos tevékenységet is, a metrókocsik szétverésén kívül. Ez csak egy ötlet, legyenek kreatívak és gondoljanak maguk is valami előremutató és hasznos tevékenységet, hátha sikerül kitanánni valamit.

Általánosítás kizárva, van jobbikos barátom, normális ember.
Kivétel a szabályt, ugye...
@kekex:
Köszi!
Nem lánc, két négyzetméter ketrec (kennel), ha úgy tetszik.

De könyörgöm, egy vizslának?
Persze semmilyen más kutyának sem való, de egy valóban kenyérre kenhető, kezes, aranyos fajtának, meg depláne!

Ez olyan, mint egy Yorkshire-t láncra verni. Vedd komolyan, láttam ilyet!
A tetű sógornőm...
Ja, fidesz szavazó ő is, ez talán magyarázat lehet rá.
@Knósszosz: vizslát városban tartani már alapból tahóság
@kifordított nagyanyó:
Nem túlzás, ez sajnos valóság.
Mi meg élvezzük, amint a szerencsétlen kutya végig üvölti az éjszakát.

Nem ő a hibás, hanem az a barom, aki képtelen a legelemibb normák betartására.
@Knósszosz: Kérdezd Gábrielt, ő egy átlagjobbikosnál intelligensebb fazon.
Nekem nagyon gyanús , ő is óbudai, ahol a jobbikos leverte a gyüjtőt. Ma egész nap lapít valahol.
@rodeo36: Gondolom egy szép rózsának te sem mondasz nemet így öreg korodra :)))
@Penivaldes:
Lehet tartani, nekünk elég nagy a kertünk, szaladgálhatna kedvére. Ahogyan a mostani kuttyom is (ő egy Lajka), élvezi és semmi gondja.

De ha bezárod, vagy vasra vered, az már más kategória.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Igazad van. Ezekre nem azt kell mondani, hogy basszátok meg nem kell alapot adni a szájaláshoz, hanem legyinteni kell, áh, semmilófasz, megérdemlik.

Okos vagy. Csókollak.
@Penivaldes: Ha egy kutya - mindegy, hogy vizsla - pl. kertben lakoz, akkor megvan a napi mozgás szükséglete, annyit rohangál, amennyit akar. Közelünkben is van több és boldogan élnek. Ha valaki barom lakásban tartja, az már súlyosabb eset, de csak akkor, ha legalább egyszer naponta egy nagyobb sétát vagy szaladgálási lehetőséget biztosít nekije.
A vizsla sem sokkal mozgásigényesebb, mint egy átlagkutya, de mozgékony és bírja a strapát.
A spániel is vadászkutya - vizivadász - és nagyon jól elvan lakásban, de kell vele foglalkozni, apportírozni, nálunk a teniszlabda a zisten. Kertes házunk mellett minden nap visszük sétálni. Ahogy kitörik a jobb idő, megyünk vele víz mellé is. Így tartjuk korrektnek. /Egyébként képes a jeges Dunába is bemenni/
@Penivaldes:
Szegényebb leszel valamivel...
Spánielnek igaza van a vizsla (mag amúgy kutyu )kérdésben, nem tudok semmit hozzátenni.
@Spániel:
Úgy látszik a jobbik a piacokra szakosodik:-)
Nálunk Vona undorító gyűlölködő szövegét kellett hallgatni, ha akartad ha nem. Természetesen Gyurcsányozott és azon morfondírozott, hogy darabokra kéne vágni, majd közölte, hogy félre a viccel. Jobbik humor.
Ketten vetették rám magukat, hogy a náci újságukat a kezembe nyomják, de nem igen jártak sikerrel. Gondolom Bajnai is megkapta a magáét, de ahogy tehettem húztam el onnan.
Undorító egy társaság.
@Penivaldes: Mindegy, mekkora a kert, mert a kutyák úgyis csak az utcai kerítés mellett rohangálnak fel-alá. A kert többi részében általában szaglásznak, macskaszagok után. Ha azonban az utca végén elhangzik az első ugatás, a többi kórustag sorban nekiáll ugatni és rohangálni, az utca végéig.
@Spániel:

Kutyakórus

Egy jajkiáltás kinn a falu szélén,
velőket rázó ős halálsikoly.
Nyargalna mind, kit álmából riasztott
róka prédája nyúlfi. Ám nincs menekvés,
rezeg a drót, de tart, a lánc feszül,
míg hajt a rémület. Pincsi nyüszít, és
felhördül a farkas, öreg keverékek
üstdob basszusa csüggedten bufog.
@Ni csak ki beszél most: Szinte mindenki a piacokra szakosodik.
Mert naponta sokan járnak oda, általában közép- és idősebb korosztály és főleg az egyedülállóak a megcsíphetőek, akik egy kis beszélgetésre bármikor kaphatóak egy zokniárus és egy perui pánsípművész között.
A mi piacunk is lassan egy koalíciós fórummá kezd válni.
@rodeo36: Te kis konzervatív, te. Jó pap holtig tanul.:)
@Penivaldes: van a falamon egy mondat: "aki nem szeretett még állatot, annak a lelke egy része mélyen alszik."
Soha ne mondd, hogy soha, lehet, egyszer legszeretettebb önzetlen társad egy kutya lesz.
@Spániel: Ez igaz:-))
Előző héten ott volt a Fidesz és az MSZP is.
Mulatságos volt ahogy egymással szemben, kb másfél méterre volt az asztaluk, de az emberek igen csak kerülgették, valahogy nem igen volt kedvük autógrammot osztogatni:-)) A túloldalon a jobbik szép ruhában.
Mára csak a jobbik maradt, ők a legkitartóbbak, csak a hangszóróikat kéne a seggükbe dugni, hogy hadd döntsem el én, hogy akarom e a szövegüket élvezni vagy nem.
@épészmérnök: Kösz, de szebbet nem tanáltál?
igen. ők nem emberek, hanem fideszesek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nemrég emlegettelek, nem te vágtad nyakon az aláírás gyüjtőt Óbudán?
@Mariann19:
Szia Mariann!
A magam részéről teljesen mindegy hol találnak meg az aláírásgyűjtők.
Szerintem az ő részükről nem releváns, hogy a Bolha Lujza téren, vagy ne adj’ isten a házam előtt kapják a pofájukba azt, amit fognak. Az a verbális inzultus, amivel szembesülni fognak ha bárhol zaklatni próbálnak, az emlékezetes lesz a számukra sokáig.

Nem lesz benne p… és qr, se ge… no meg bz és szo… felszólító módban - sem.
Pusztán két kérdés és két állítás fog szerepelni.
Aztán ha a listájukon a megfelelő kiemelő színnel lesz a címem megjelölve, akkor mi van?
Azt azért sejtem, hogy Kubatov elvtárs regiszterében ott vagyok, mert történjék akármilyen kérdezősködés, aláírás-kampány, hozzám sosem csöngetnek be. A két szomszédomhoz sem és a szemben lévő kettőhöz sem.
Az említettek egyike sem fidesz szimpatizáns, szóval…?

Véletlen ez, én mondom. A saját üldözési mániám gyárt ilyen marhaságokat, ideje lenne pszichológushoz fordulnom.
Privátban vállal kezelést Épész?

Ja, amúgy érdekes volt, hogy a mai poszt apropóján a hölgyek kommenteltek túlnyomó többségben.
Ez egyáltalában nem baj, sőt!
A parlamentben is ilyen arányt kellene képviselniük, talán kicsit más lenne a hangnem-nem?
@Knósszosz: Szerintem is, de Selmecigabinál mindig elgondolkodom.:(
@taga20:
Ha nem tűnt volna fel, én hölgyekről beszéltem...:)
@Knósszosz:
Ja, akkor kellene sorolnom még, ki nem?
Nem teszem, meggyőződésem szerint aki itt előfjordul, az tudja.

De elárulom csak neked (ha köztünk marad), nekem a felülmúlhatatlan kedvencem, a termeszvárral a fején baromságokat kotkodácsoló Mátrai Márta a favorit.
Ésmég doktor is...
Mindig is szimpatikus volt, mert sokat segített a képe amikor szorulásom volt.

Háznagyné őnaccsága, mint széntabletta... legalább haszna is van.
@épészmérnök: "A többi duma"
Szeretem az ilyen frappáns, rövid válaszokat. Semmihez nem visz közelebb, de legalább felidegesít :-)

Elmondtam már a múltkori posztnál a gondolataimat, ejj, miket beszélek, szóval a kifogásaimat arról, miért nem lesz az átlagember aktivista, ezért nem ismételném meg. Törtem a fejemet azon, hogyan lehetne ezen változtatni, de mindig oda lyukadok ki, hogy ha a párt irányából megkapja az ember a "fontos vagy, gyere" üzenetet, akkor még akár el is hiheti, hogy a felmutatott erő mögé oda lehet állni, de ha az erőnek még a látszata is hiányzik, akkor esélytelen. Azt nagyon nehezen hiszi el az ember, hogy a csapat pont tőle lesz nyerő.
Három párt példája, amiken nem árt gondolkodni:

1. Fidesz. Én ugyan meg nem tűrném Orbán fényképét a szobám falán, de hogy félmillió ott lóg mások házában, azt le merném fogadni, sőt, boltban sorba állva középkorú férfi vevő pénztárcájában is láttam már. Egyik volt főnököm soha még Orbán egyetlen mondatát sem vonta kétségbe (még ma sem kétkedik), volt az első Békemeneten, otthon röplapokat terjeszt (ahol ha ezret kér a pártirodánál, ezret adnak neki). Hisz. Nem a Fideszben, nem Magyarországban, hanem csak és kizárólag a jó rögös útját járó Orbánban, akiről nekem már hol Cipolla, hol az Öszvér szokott eszembe jutni, kínomban, mert a személyes alárendeltségnek erre a szintjére - főleg a fiatalok körében - reális magyarázatot adni nem tudok. Működik az Orbán-kultusz meg az erősebbhez húzás, és ez ellátja a Fideszt aktivistákkal.

2. Jobbik. Vona egy középkategóriás núdligyáros, aki felismerte, hogy a mélyebb összefüggések iránt nem igazán érdeklődő tömeg mire éhezik, és elkezdte nekik gyártani, sőt már házhoz is viszi, úgy bejött a biznisz. Személyes vonzereje korlátos, határait alulról a kőműves Anti bá', felülről Gyurcsók "Mr. Transzcendens" József jelentik, azaz Vona arra jó, hogy a gyűléseken ő mondhassa a legelső, vagy a leghosszabb beszédet (a kettő nem zárja ki egymást), de ha a Jobbik pártelnöke mondjuk Ukkmukkfukk Ábendesszen lenne, az is megfelelne minden követőjének. Náluk ugyanis nem személyhez, hanem szavakhoz, megfelelően leegyszerűsített, de még eléggé... hmm... képies mondatokhoz köthető a szimpátia, na és a (mindegy, milyen okból) túlhangsúlyozott közösségi érzülethez, a "tudom, hogy bármikor számíthatok azokra, akikhez tartozom, de már csak azokra számíthatok, akikhez tartozom" hitéhez. Náluk a kultusz inkább mítosz, erejük látszatát a rendszerhibák kihasználásának képessége kelti, de hát bő egymilliós igény van rá, tehát működik, ez is szállítja az emberanyagot.

3. LMP. Schiffer egy viszonylag karakán, de csapatépítőnek tökéletesen alkalmatlan politikus. Van, aki szereti benne a következetes kiállást, és van, aki gyűlöli, amiért túl sok orbáni, "én mondom meg a tutit" jellemvonást mutatott fel; én valahogy mindkét álláspontot jogosnak érzem. Az, amire építeni szerettek volna, vagyis a környezettudatos, előre gondolkodó polgárság, ma Magyarországon kábé nem létezik, erre a felismerésre nagyjából azzal reagáltak, hogy az aktivistákat buzdították: rajta, tégy akkor érte valamit. Volt szerencsém éveken át követni egyik hívük dolgait, sokat beszélgettünk, és sokszor mondtam neki, hogy őket tulajdonképpen megszívatta a pártjuk: gondolatreformot kellett volna véghezvinniük egy olyan közegben, ahol nem a reform módja a kérdéses, hanem magának a reformnak a szükségessége. Így aztán, az elhibázott központi stratégia miatt, a kezdeti kevesek (mert azért kevesen voltak) lelkesedése is megcsappant, szállingózásuk csak növelte a gyenge érdekérvényesítő képesség miatti feszültségeket, ma meg ott vannak, ahol, vonzerőt tekintve a tarajos gőtével holtversenyben, ami csak további terheket ró a maradó aktivistákra, jóllehet eddig sem volt egyszerű dolguk.

Van tehát három párt. Kettő megtalálta a maga talaját, a harmadiknak kicsúszott a talpa alól; kettő meg tudta oldani, hogy embertömegek azonosuljanak valamivel, ami rá jellemző, a harmadik azt várta, hogy az emberek majd olyanra formálják, amiben akkor már megtalálják a nekik tetsző dolgokat. És kettő be fog jutni a Parlamentbe, a harmadik meg arra esélyes, hogy csak a nyílt napokon juthasson majd be.
Ez egy ilyen ország, követő módban működő lakossággal; amennyire jogos, annyira nem életszerű arra várni, hogy pár száz talpas felforgassa.

Meg akartam kérdezni az üzemi tanács elnökét (vagy az öt kemény főt számláló tagságot) arról, hogy keressük-e a kapcsolatokat más szervezetekkel, Szolidaritással akár, van-e valami aktivitás, mégiscsak itt volna pár száz, a választást telibe szaró, de valamennyire azért kifelé is hallgatózó melós egy helyen. Az volt a válasz, hogy a cégnél tilos a politizálás (tényleg tiltja a szabályzat), és ha nem akarok fegyelmit, ne kérdezgessek ilyet hangosan. Nos, nem akarok, mindent azért én sem engedhetek meg magamnak.
@Knósszosz: Bocs, éljenek a hölgyek. Nélkülük nem élet az élet.:)
Nos, rohadjon meg az a férfi, aki bármilyen okból egy nőt megver. Rohadjon meg az az ostoba állat, aki politika / politikusok miatt megver bárkit. És rohadjon meg az a politikus, akinek semmi nem szent a hatalomért, aki megoszt, felhecceli és egymásnak ugrasztja az embereket.
@fanus: Van neked agyad? Van emlékezőtehetséged? Emlékszel 2006-ra? Ki heccelte akkor a tömeget? Ki nem ítélte el akkor a TV székháznál történteket? Melyik párthoz tartozó tv adón nevezték többször forradalmárnak / hősnek a gyújtogató csőcseléket? Inkább ne szólj te semmit...
1. Azért az ugye megvan, hogy az ilyen járkáló kis szarháziak, ilyen aláírás ürüggyel csinálják a Kubatov listákat?
2. Azért én meghallgatnám az erőszakoskodó felet is, mi vitte rá, egyáltalán mi történt valójában. A tájékoztatás így korrekt.
3. Az mindig megdöbbent, a politika mennyire el van szeparálódva a társadalom valóságától.
4.Bajnai, az a kis mulya, nyálas, mint lángoló tekintetű uszító? Az ő formája a Hajdú Bt-s mocsokság, nem az ilyen dolgok. Még a feltételezés is nevetséges.
5.Lesznek itt még cifrább dolgok is, mivel a társadalom domináns rétege nem pár ezer egyetemista, és a kb 2-3 millió különböző idióta választó. Nem, hanem az emberek, kb. 6-7 millióan, akik csak élni akarnak. És most már nem csak nem hagyják őket 10 éve, hanem lassan nem is tudnak.
@taga20:
Fuss neki még egyszer!
Vannak kivételek.

Persze azokat nem szokás nőként emlegetni.
Akik itt előfordulnak, ők mások.
Kézcsókom mindannyijólyuknak!
@Knósszosz: Nekifutok, itt van kapásból a feleségem. Egy tündér, de most megorrolt rám, hogy nem bújok vele ágyba.:)
@fanus: "csak benéztem, hát..."

Hát ne tedd többet. Egyrészt itt nem szeretnek, és normális ember nem megy oda, ahol nem szeretik. Másrészt a véleményedre sem kíváncsi senki. Javaslom, hogy oda nézz be, ahol szeretnek.
@taga20:
Mert itt baszod a rezet, ahelyett, hogy az előtolás rejtelmeiről beszélgetnél vele!-:))
Hová fog ez vezetni??
@Knósszosz: Öcsém te lestél a múlt héten.:))
Rohadt fasiszta mszp-sek, en termeszetesen alairtam.
@dukeekud: Gondolom személyesen te faszkalap.
@01234567:
Az aktivisták nagy része átlagember. Szeretnének valahova tartozni, valamiben hinni és persze győzni. A fidesz győzelmét a sajátjuknak is tekintették, tekintik és örülnek, hogy siker van az életükben. Szomorú, hogy a politika ennyire kiütötte az egyéb értékeket a világból.
Ami azonban ennél is nagyobb gáz, hogy hagyján, hogy nem hagyják az embereket élni, de még a csapból is az folyik, hogy MAgyarország milyen fene jól teljesít. Ok, mondják el. Sokszor, okosan, de NE AZ ADÓFORINTJAINKBÓL - táblán, tv-ben, újságban, interneten. Én ettől leszek ideges, nem a szerencsétlen aláírásgyűjtőktől. copywrite.blog.hu/2013/04/04/magyarorszag_jobban_terhesit
@dukeekud:
en inen is gratulalok neket
hogy sikerult ekora nagy cselekedetet vékre hajtanot!
szukseg van minden anti-fraszistara!

te tattoooo
@Knósszosz: Lebuktál, de remélem profitáltál az itt létből? :)Esztergapad?
@mokevar: "Az aktivisták nagy része átlagember. Szeretnének valahova tartozni, valamiben hinni és persze győzni."
Ugye tudod hogy mind ez úgy az NSDPA, a kommunista pártok, a nyilas párttagokról is elmondható. A valamihez való hűség nem mentesít, ha az egy hülyeség. Ezek BUTA átlagemberek, és hidd el nem olyan szánnivalók, mint te azt gondolod. Azzal együtt nőt megütni szégyen.
@taga20:
Mondjuk, ja!
Most Tankcsapda (picit), aztán laza csülökpörkölt és szunya.

Holnap is van nap.
Jó éjt neked és mindenki aludjon jól!

Rodi megkattant a melegtől, hogy nem... itt... most?
Mind1, majd holnap...
@én már a fény gyermeke vagyok:
Kinizsi 1: - Nyugtáztam, annyi az utasítás, Laci, maradjatok még. Nem tudok mit tenni.
Kinizsi 7: - Jöjjön be, aki ezt az utasítást kiadta, s dögöljön meg az itt a szén-monoxidban. Megtagadom a parancsot, ha hadbíróság elé állít, akkor is, rohadjon meg az, aki ezt mondta. Kiviszem az öszszes emberemet innen. Benzinnel ránk gyújtottak mindent.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Kinizsi 1: - Nyugtáztam, annyi az utasítás, Laci, maradjatok még. Nem tudok mit tenni.
Kinizsi 7: - Jöjjön be, aki ezt az utasítást kiadta, s dögöljön meg az itt a szén-monoxidban. Megtagadom a parancsot, ha hadbíróság elé állít, akkor is, rohadjon meg az, aki ezt mondta. Kiviszem az öszszes emberemet innen. Benzinnel ránk gyújtottak mindent.
Ez korrekt volt na.
Neked is elgurult.
Az erőszaknak igenis van létjogosultsága néha, nemtől függetlenül.
Ez a sztori meg azt sem tudom igaz-e, és azt sem értem mitől lett ilyen nagy hír. Tényleg évente egyszer vernek meg valakit nálunk, hogy ekkora balhét kell csapni belőle?
Rosszkor volt rossz helyen, pech.
Fidesz mentesítő, aktivista megverési szándékot lecsillapító, álomhozó videó (erősen ajánlott). www.youtube.com/watch?v=lP8b_s9v8Ao&feature=share
Őszintén szólva én is csak egyszer ütöttem meg nőt.
A barátnőmet.
Amikor kiderült hogy zsidó.

Bocs,nem tudtam kihagyni.:))
@Knósszosz: Már,ahogy a jobbikosokról beszélsz az a túlzás.
A történetet elhiszem.
"Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? "

Sajnos az "emúttnyócév"-nek ez is szerves része volt, csak nem reklámozzák. Elég a 2002-es hídfoglalásra vagy a 2006-os eseményekre gondolni (meg ami utána jött 4 évig). Ezt a közhangulatot bizony nem Ron Werber keltette, hanem a fidesz. Most csodálkoznak, hogy ugyanazt kapják vissza.
Pedig biztos lesz ennél durvább is, bár tényleg nem kéne.

Az európaibb, úriemberibb részét az országnak pont az különböztetné meg, hogy nem süllyed a fideszgyülölködés szintjére.
@Knósszosz: Davis Kupa és előtte Cricket Indiából

nem vettétek a lapjaimat

brühühühühü

sok lesz a körömpörkölt? az mindíg nehéz
@huzzadneki shakespeare: mi van, akinek a fideszről nem Laura Pausini, hanem ez jut eszébe:

www.youtube.com/watch?v=_CYwNWHZuT0

(elsősorban a farkas a "little pig, little pig, let me in" szöveggel)
Kedves Fabius, :)

"Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik. Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét

majd

"Az utolsó lehetõségek állnak Ön elõtt, hogy megelõzze a súlyosabb elhízást és az ezzel összefüggõ betegségek kialakulását! Életkora alapján már a veszélyeztetett csoportba tartozik, hiszen könnyen kialakulhat például a magas vérnyomás vagy a hiperkoleszterinémia, amelyek súlyosabb következményekhez vezethetnek. Táplálkozzon egészségesen, mozogjon sokat! "

vigyázz magadra és ne egyél sokat ! :)
Orbánnak mennie KELL !! Annak az elmeháborodottnyak !
@nyisziati: "Pedig biztos lesz ennél durvább is"

Lesz, hát. Nem kell sok esetet összehozni ahhoz, hogy a sósavtata IQ-szintjén (már ha szint az...) tengődő szarháziak elkezdjenek MSZP, DK stb. aktivistákat, azok híján funkcionáriusokat keresni némi bosszúállás céljából, persze, ők igazságszolgáltatásnak hívnák. Aki ezt a folyamatot bármelyik oldalon bátorítja vagy táplálja, az dögöljön meg.
Orbánt és az agymosott csürhéjét rögtönítélő népbíróság elé kell állítani, és azonnal ki kell őket végezni !!

Csak sajnos ebben a mélyliberális Európában ez kivitelezhetetlen.
"De ha valami akkor az egészen biztos, hogy az erőszak - pláne a nőkkel szembeni - nem megoldás a világon semmire. "

Fabius, a gondolatjeles részt direkt átugorva kénytelen vagyok kekeckedni.

A regisztrálásos szemétkedésig is, de akkor aztán pláne gyakran felidéztük azt a tézis, hogy ha a demokrácia másra nem jó, arra mindenképpen, hogy a mindenkori hatalom cseréje ne egy gyökkel rendelkező történelmi képlet alapján, polgárháborúval történjék.
Semmi egyébről nincs szó, mint hogy ahogy a demokrácia egyre messzebb tolódik, az egyenlet vége egyre egyértelműbb lesz.
Nem szeretjük ezt, persze, hogy nem, de le vagyunk mi szarva, amikor az elhúzódó tél mián a tavaszi mezőgazdasági munkálatokat kocka elvetésével pótolják.
A forgács meg hullik, a nőivarú forgács is.
@dr. mesterseges szinezek: te kekeckedésnek hívod, hogy polgárháború mellett kampányolsz? Mert kétséged ne legyen, vissza fognak ütni, amire ti nagyobbat, ők arra még nagyobbat, és így tovább; nem tudom, ki gondolja úgy, hogy gátat lehet ennek vetni "elégséges számú" füles után.
Színtiszta pótcselekvés: kormányt verni nem tudtok, ütnétek hát a szimpatizánsait. Nem tévedett sokat Fabius azzal a tablettával...
aki fideszes aktivistának áll, az ne csodálkozzon, ha megverik, hisz tudhatták, hogy a jelenlegi helyzetben ez egy veszélyes foglalkozás.
@dr. mesterseges szinezek: "Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - Sztálin
"Az erő a fegyverek csövéből jön" - Mao
Ez a két vezér ölte meg a legtöbb embert a Földön.
Ezeken sokat gondolkoztam, javallom másnak is.
@Spániel: pontosan ezt csinálják az iszlám fundamentalisták is (rémlik, h. van vmi kölcsönös szimpátia a Jobbik és érdekes közel-keleti szervezetek között). Kenyeret, valamiféle megélhetést adnak a szegényeknek, "iskolát" a gyerekeiknek, ahol jól megtanulhatják a kölkök, melyik szigszalag rögzíti a legjobban a hasukra a bombát és hogy amikor azt felrobbantják magukkal együtt a megfelelő helyeken, netomhány huri várja őket a Paradicsomban. És cserébe a családról holtomiglan gondoskodik a szervezet. Jó az is érdekes, hogy miért pont a Jobbikról feltételezem ezt a szándékot, amikor kismillió másik szervezet oszt ételt, ruhát, etc.
@Exminden: mármint nem nekem holtomiglan, hanem az érintett családra vonatkozóan.
Egyrészt egyetértek Fabiusszal, miszerint nőket nem verünk, másrészt hatalomtechnikai okokból olykor nem ördögtől való lekeverni néhány pofont.
Szült a nő 4-5 gyereket? Nem... akkor verni kell. Ez a fideszes szabály... ennyi. Next :)
@KopaszMercis: Ebben lehet valami. Ha épp szült volna, senki se bántja. Ennek ellenére, talán nem kellett volna.
Egy nagyon erős tabu dőlt meg azzal, hogy szemtől szembe fizikai agresszió történt egy nővel szemben, politikai színezettel.
Akár igaz, akár nem, akár így történt, akár pedig másképpen.
A közvélemény lehetségesnek fogadja el a történetet, és innentől fogva bármi megtörténhet.
A jövő legrosszabb változata kezdődött el. Bár ne lenne igazam.
Szóbeszédre ráugrani ilyen vehemensen... hajaj, gyengulnek az idegszalak, kis pihi varanusz elvtars, vigyazzon az egeszsegere.

Ha en gyujtenek alairast es jonne az ukaz, hat en is orditanam orszagnak-vilagnak, hogy megvertek, megrugdostak, mi tobb

GYIKKA IS VALTOZTATTAK

... csak mert a kedvenc fideszemnek nyaltam :(
@épészmérnök: tabu... Itt bármi csak addig tabu, amíg hasznot nem látnak benne. Vagy bele.

"Orbán ellen akár az Ördöggel is..."
"Ha nem lesz kétharmad, az sem számít..."
"akaszd fel a gyerekét, rokonságát is..."
"aki fideszes aktivistának áll, az ne csodálkozzon, ha megverik"
"hatalomtechnikai okokból olykor nem ördögtől való lekeverni néhány pofont"

Oszt' még van pofájuk a félázsiai ellen tiltakozni, és nem égeti a pittyüket a nagy demokratázás. Az ellenzék is nagy fasz, bőven lett volna idejük legalább egy-egy nyilatkozatra, hogy ámbörök, nyugi, de nem, dehogy sietik el, hátha a sok marha kikaparja nekik a gesztenyét, és eljöve a fényes diadal napja.
És mindezt úgy, hogy igazából még nem is történt semmi azon túlmenően, hogy vezet a Fidesz, és a végletekig pofátlan.
@Alonee: Na végre egy értelmes hozzászólás.

A többség azon rugózik, hogy nőt nem ütünk meg. Nem szabad általánosítani.

Én simán tudok saját (feleségem) életéből mondani olyan pillanatot, amikor ha ott vagyok, minimum egy sallerral elzavarom az 50 kilós kis ápolónő feleségemet munkája végzése közben átkozó, kurvázó, megütő százkilós, aggódó rokon debellát. És azt hiszem, önvédelemből is simán visszaütnék.

Mondom ezt úgy, hogy utoljára tán tízéves koromban verekedtem (ill. akkor még engem vertek).
Fabius, Fabius, te lemaradtál 200 évet. A női nem, nem a gyengébb nem. Nem is kell, hogy az legyen. Igen, aki aljas módon segédkezik az ország tönkretételéhez, a jövőnk sárba tiprásához, az megérdemel egy-két maflást. Csak hogy tudja, hogy hol a helye. Lehet férfi és lehet nő.

Ja és arról tudsz, hogy a rezsicsökkentést z aláírató nők mennyire agresszívak, ha valaki nem írja alá? Nem? Akkor legyél szíves és tájékozódj!

(Ja és még egy: ne légy te annyira nagyfiú a magasságoddal és a súlyoddal, mert még valaki ír neked privátban. Tudod, ez úgy szokott történni, hogy amikor egy ilyen tapasztalatlan nagylegény nekiáll verekedni mint te, gyakran nyomorékon hagyja el a küzdőteret. Mire felemeled a jobb kezed - vagy a balt - addig egy bakanccsal szétrúgják a térded. Egy pillanat alatt. A térdkalácsod eltörik, elszakadnak az ínszalagok, az ízület kiugrik a helyéből, te orra buksz. A földön fetrengsz addig, míg az arcod nem fordul felfelé. Abban a pillanatban kapod az arcon rúgást úgy, hogy elveszted az eszméleted. Utána kapsz még egy herén-rúgást, csak a rend kedvéért.

80%, hogy sosem lesz belőled teljes ember. Ha nincs szerencséd, tolókocsis leszel. Úgy hogy csak óvatosan nagyfiúskodj, ez nem a te területed. Te csak írogass a meleg szobából. Lehetőleg ennél okosabbakat.)
@épészmérnök: Orbán is mindjárt bácsika lesz. :-)

Amúgy nagyon sajnálom, hogy megtörtént ez az inzultus, és csak humánumom miatt, hanem mint azt valaki felettem sokkal megírta, most Bajnai már nemcsak libás, de nőverető is lesz.

Úgyhogy az ellenzéknek már van egy elkúró-szemkilövetője és egy libás gyilkos nőveretője. :-( És még van egy év a választásokig.
@aritus: Én a kettős mérce érvre élőszóban mindig azt szoktam válaszolni, hogy ugyanaz a mérce, csak a lépték más.

Mire felfogják, már el is felejtették a mondókájuk elejét. :-)
Jó a poszt. Bizony az erőszakot semmi sem indokolja.
Egyébkén elég égő, hogy csak 350 ezeren írták alá. (Ha jólemlékszem.)
@röhögő: Amit a fidesz csinál, az lelki terror. Az is erőszak.
@Secnir: "a környékünkön az elmúlt 8-10 évben nem járt se jehova tanúja, se kéregetős-becsöngetős néni, sem porszívóügynök. még a kéményseprőt is puszta ránézéssel hajtják el a picsába, pedig az pénzért jön. "
- Hehehe... ismerősöm társasházban lakik, az egész az övé. Na most társasházban lakásonként lehet két kutya. Ő csak hetet tart az 5 lakása mellett. Szóval amikor a kocsibeálló teljes hosszában csak kutyák vannak - és nem picik - akkor hozzá sem csöngetnek be.
@genyamagyar: Ez igaz, de akkor sem verünk narancsidiótát, akár nő, akár nem. A kurva anyjába elküldeni, azt lehet.
@Farkasokkal táncoló: Én még tavaly nyáron voltam kórházban, Kecskemét, szintén öregekkel teli. Épp az "Igenis, miniszter úr!" c. angol komédiasorozatot könyv változatát olvastam, vesztemre. Alig bírtam kimagyarázni, hogy az olvasmányomnak ill. jómagamnak semmi köze a Fideszhez. Hitték is, de inkább nem is. Nem nagyon álltak velem ezután szóba. :-)
@röhögő: Nézd, van aki ért a szép szóból, van aki nem.
Egyébként nincsenek illúzióim. Ha a fidesz vesztésre fog állni jövőre, nőket és gyerekeket fognak a barikádokra szólítani.
szóval csak a jelenséget kéne figyelni sztem de nagyon..a rokkantnyugdíjasok szívatása, nyugdíjuk elvétele-bocsánat visszaterelésük a munka világába következménye volt pl hogy a tb irodájában egy rokkantnyugdíjas szíven szúrta magát, meghalt, lassan az erőszak már nem magunk ellen, hanem a másik ellen irányul..nagyon remélem hogy elszigetelt esetről van szó, és lebukik jobb vagy balos politikus hogy ők rendelték meg, mert ha nem akkor polgárháború közeleg. nincs az az épkézláb, már elhallgattatott szociológus aki ne azt mondaná, hogy ilyen szociális szakadékok mellett elkerülhetetlen a társadalmi robbanás, a gyújtószikrát a legbanálisabb marhaság is szolgáltathatja.
Bizony. Úriember amúgy sem ver nőt vagy idősebbet. Esetleg önvédelemből, gyengéden de velem még nem fordult elő. Kevesen támadnak kopasz nagydarab őrültekre ;)

Pontosan ahogy a posztoló is mondja, majd a választásokkor kell izmozni a szavazófülkékben! Ha nem sikerül akkor marad a passzív ellenállás vagy a külföld :(

De sikerülnie kell!
Ja, ja, jaa ! Valóban, nőket nem verünk. De miért vonatkozna ez a fidesz terrorista aktivistákra? :-)
@jaegtoer: Mert nők, azért. Elmebajos férgek de mégiscsak nők. Amúgy sincsen senkinek joga ok nélkül megtámadni valakit! Fel kell magunkat vértezni jó kis frappáns, sértésekkel, beszólásokkal és leoltani a disznókat, de nem megverni!

Ez lemaradt az előbb, a véleményem bővebben:

fatykuluszeger.blog.hu/2013/04/03/miert_muszaj_elhagynom_az_orszagot
Emberek!

Csak azt szeretnem megkerdezni, hogy szerintetek mennyi idonek kell eltelni, hogy a sokak altal agyonfikazott rendszert megelegeljetek vegleg es elzavarjatok a vezetoket a fenebe? Miert van az hogy mindenki fel van haborodva a nap mint nap tortenteken mindenki tepi a szajat, de enni nem tesz semmit? En tettem.... "gyava modon" elhuztam az orszagbol kulfoldre hogy maskeppen legyen.... es igen, jobb itt. Bar ez mellekes, de mivel azt lattam, hogy a renszert nem tudom megvaltoztatni jobb ha nem veszek reszt benne. A kerdesem az, hogy ha nem jo szerintetek ami van, akkor miert nem leptek? Ha otthon akartok maradni akkor miert nem tesztek a rendszer ellen? Ha meg nem tudtok akkor minek vartok a csodara? Mert cselekves nelkul csak szajtepes az egesz. Az mar szerintem regen kiderult hogy a szovegeles emmit nem szamit mert a "kedves vezetokrol" lepereg minden es pont leszarjak ki miert reklamal es milyen forumon. Ha az eus orszagok vezetoi nem tudnak elerni semmit arra vonatkoztatva hogy egy tagallam aki pont ellene megy a normakak es a demokracinak ,barmit is valtoztassn a dolgain, akkor gondoljatok, hogy egy blogoldalon leirt megfigyelesek, elegedetlensgek eredmenyre vezetnek, vagy csak itt ereszteni ki a gozt konnyebb es utana minden ok?
@RoxyCRX: "Ha meg nem tudtok akkor minek vartok a csodara? Mert cselekves nelkul csak szajtepes az egesz."

Látod, itt van a posztoló, akinek tele van a töke a rendszerrel, de ő is csak csitítja a népet...
@anyahajókabinajtóhajtogató:

Akkor a kérdésem:

Szabad-e verni gyereket?
Szabad-e verni egy 120 kilós hústömegnek egy 48 kilós férfit?
Szabad-e verni egy 90 kilós nőnek egy 50 kilós férjet?
@genyamagyar:
Hat igen.... ez a gaz, hogy van 50 ember akinek elege van , meg a masik 50 aki szerint viktor az isten. Ezek az emberek mig egymast osztjak es mindenki a sajat erveivel igyexik alatamasztani az igazat, addig a hatalom jot rohog a markaba. Az ertelmesebbje nem akar eroszakosan fellepni, a hulyek meg csak mennenek dobalozni raadasul minegy melyik oldalin csak balhe legyen. Az a baj hogy egy ertelmes vezetonek kinevezheto ember sincs aki ossze tudna fogni a nept es cselekni is hajlando lene....
De a dualas es csititgatas ideje lejarni latszik....
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak -- ez is lehet a fidesz-propaganda része, hogy előtérben tartsák a témát és ösztönös szimpátiát generáljanak,,,
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak -- ez is lehet a fidesz-propaganda része, hogy előtérben tartsák a témát és ösztönös szimpátiát generáljanak,,,
Topic Fabius!
Nekem tök mindeggy,hogy nő vagy férfi:ha olyanom van ütök,nekem senki ne bujjon a neme mögé. Az erőviszonyokra meg teszek.
@Megfigyelo: "Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak"

Néha úgy néz ki, hogy ők akarják megpofozni azt, aki nem írja alá. Hihetetlen agresszívak.
@nyisziati:
" mi van, akinek a fideszről nem Laura Pausini, hanem ez jut eszébe:

www.youtube.com/watch?v=_CYwNWHZuT0

(elsősorban a farkas a "little pig, little pig, let me in" szöveggel)"

Egy ballibes kismalac erre azt mondaná: nem engedlek, ló.asz a seggedbe!:-)
@Légifarkas: a legnagyobb baj az, hogy Orbánék kiengedték a palackból a szellemet és folyamatosan hizlalják. Amikor meg az ellenkező oldalról néhány embert is megcsap a szele és úgy reagál, mint a rajongótáboruk, akkor a műfelháborodásuk az égig ér. Ez pedig megint csak olaj a tűzre, mert sok ember van tisztában azért a dolgokkal és méginkább felhúzzák magukat a képmutatáson.

Nem tudom, hol az alagút vége, de nagyon túlfeszítették már a húrokat.
@RoxyCRX: "Ha otthon akartok maradni akkor miert nem tesztek a rendszer ellen? "
Teszünk, a rendszer ellen fogunk szavazni.

Csak túl sokan vannak, akik nem látszanak sehol, nem kommentelnek, csak saját köreikben dicsérik Orbánt, hogy milyen jól megvédi az ország érdekeit, meg Európa legokosabb politikusa (saját fülemmel hallottam egy addig általam okosnak tartott embertől!).

Rengetegen védik úgy Orbánt, mintha fizetnék érte és ÉSZÉRVEKKEL semmire sem mész ellenük, mintha zombit akarnál meggyőzni, de komolyan.
@genyamagyar:

"Szabad-e verni gyereket?"
Nem tudom.

"Szabad-e verni egy 120 kilós hústömegnek egy 48 kilós férfit?"
Nem tudom.

"Szabad-e verni egy 90 kilós nőnek egy 50 kilós férjet?"
Nem tudom.

Nem tudom azt sem, hogy miért kérdezel tőlem ilyeneket?

Ha komolyan akarok válaszolni azt mondom, hogy a gyerekeket nem szabad verni. Ez jól hangzik és igaz is bár 3 gyerek felnevelése után árnyaltabban látom a dolgokat. Igen hasznos lehet a gyerek jellemfejlődésére nézve egy nagy ritkán , valóban indokolt esetben elhelyezett apai vagy anyai pofon ami nem kell erős legyen, nem baj ha még a nyoma sem látszik mert egy ilyen pofon lelkileg hat. Kétségtelenül egy normális szülőnek 1000× jobban fáj ha ad egy pofont mint annak aki kapja. Ez nem is verés, inkább lélektani, nevelési "mód". Ha sűrűn fordul elő (értsd évente többször) akkor viszont aggódni kell.

A gyengébbeket verni sem szép dolog. Nincs hozzá joga senkinek, én erősebbeket is meg tudnék verni de azt sem szabad. Kizárólag önvédelemből megengedett szerintem.

Nőkre is vonatkozik, nekik sem szabad verni a gyengébbeket, legyen férfi vagy nő.

Bár nem értem miért kérdezted ezeket tőlem de remélem elégedett vagy a válasszal.
nem is értem, hogy gondolta, hogy nőket ver, elvégre nem fideszes!
@kekex: de van x) tessék: x) autodafé

hitvány alkalmatlan és gerinctelen feudális náci komcsi fideSS ... párszázezer b-közgépes nyugger zombi savazó csürhéjével mexálta és túszul ejtette a 9 millió normális álampolgárt...

konfliktusok várhatók...

az Audikat bár nem embervonszlás céljára gyártyák...
mégis mijjen szórakoztató lesz látni ahogy a lézerdzsonik futnak az audi után bebizonyítva hogy a gyalogosok is képesek a 240 km/h-ra...
"audiutánkötés" "skodautánkötés" stb

vö: "AUTODAFÉ"
@doggfather: "nem is értem, hogy gondolta, hogy nőket ver, elvégre nem fideszes! "

szímpatizáns volt... be akar llépni a fidesjugendbe ! így akart közeledni... ha elitélik jobb eséje si lesz... köztörvényes savazókat jobban szereti a fideSS, azok már bizonyítottak... nem csak dumagépek...
Odamentem, ráírtam a kérdőívre, hogy "Anyátok picsáját." Aláírtam, megköszönték (olvasatlanul), továbbmentem.
@Bretschneider detektív: "ráírtam ... "Anyátok Picsája"

szép neved van:)
@anyahajókabinajtóhajtogató: Azért kérdeztem, mert ezt írtad: "Mert nők, azért. Elmebajos férgek de mégiscsak nők."

Gondoltam, megkérdezem, hogy mi van ha nem nők a sértettek. Igen, elégedett vagyok a válasszal, bár ez az égvilágon senki nem érdekel. :)
@Nap Pali: Felétek így hívják az embereket? Téged meg hogy hívnak? "Leszoplak egy bablevesért" ? :)
@genyamagyar: aláírta , neve=? ... Anyátok Picsája...

igen én se tudom mejik a családneve...
@Nap Pali: neve=?
Na de kinek a neve? Aki ott áll és invitálja az aláírókat? Nem egy egzakt megfogalmazás... :)
@genyamagyar: az "Ön neve= ?" :)

vagy
a "kedves fidesz színpatizáns neve=?*"
*ahogy a kubatov listán szeretné hogy szerepeljen
kérjük SZKENNELHETŐ nagybetűkkel írni
Tényleg bunkóság volt bántani őket. Elég lett volna csak beígérni némi savleöntést, vagy odahívni két a börtönből szabadult gyilkost, hogy ők védik az embereket az aláírás gyűjtő hordáktól...
@Nap Pali: Odaírtam a mondatot, MAJD aláírtam.
De az Anyátok Picsája van olyan jó név, mint a Nap Pali. Így találjanak rám!

De legközelebb aláírhatom a te nevedben is.
amugy aki a fide SS nek gyűjt aláírást az NEM NŐ !

az egy agyatlan NEMTELEN ZOMBI !
@dukeekud: Azután meg majd meglepődve írod egy másik hír kapcsán, hogy nem érted, a 10%-os rezsicsökkentés óta miért emelkedett minden másnak 20%-ot az ára, aminek bármi köze is van az energiahordozókhoz. Meg majd picsogd tele a "megint áramszünet volt" blogot a sirámaiddal. Ha már nem látsz tovább az orrodnál. :D
Amennyiben az összefüggést ezek között nem érted, akkor gyorsan lépj be a fideszbe. Ideális jelölt vagy az elnökségbe.
Azért az enyhén irónikus, amíg valaki itt a fidesz gyűlölködésről ír, aztán végigolvassa az ember a kommenteket, és lám...
@órarugógerincű felpattanó: ki kell irtani az összes nácit !

még szerencse hogy a fideSS és a dzsobbik nem nácipárt !
árulja már el nekem egy fideszes agyhalott,mi szükség van aláírás gyűjtésre?ezt a faszszopó kormányt nem azért választották,hogy aláírásokat gyűjtögessen.ez zaklatás,becsapás,teljesen felesleges.
@regress: te buta po:cs !!!! ;)

névjegyzék frissítés
és edzés az ÉVSZÁZAD NAGY VÁLASZTÁSI csalására...
@tucano: "Aki szelet vet, vihart arat." - Hóseás
a kommentek alapján számos nőverő primitív alak írogat ide.....
@Megfigyelo:
Megfigyelo 2013.04.07. 08:33:46
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy egy aktivistat is megpofoztak -- ez is lehet a fidesz-propaganda része

Ja. A csillagokat az égre esténként meg úgy festik, igaz? :-DDD
" Tényleg annyira érdekesek és fontosak ezek, hogy elborult elmével, ököllel kell az aláírásgyűjtő nőknek nekiesni?"
Ez a minimum, amit egy balliberálisnak meg kell tennie a diktatúra ellen.Toleranciával nem lehet liberális demokráciát építeni.
Szültél ma már? Nem-e? Akkor nesze, itt egy pofon :)
Az viszont hülyeség, hogy nőt nem ütünk meg. A többségi társadalom úgy szocializálódott, hogy nőt nem verünk. Amikor mégis elcsattan egy pofon, akkor annak nagyon komoly oka van, többnyire önvédelemből történik, valamilyen verbális terror hatására.
ki kel irtani a demokrácia elenségeit !!!!
@bgp:
Én sem értem, de hát ez a szabály...
@Nap Pali:
Ki korán kel, aranyat lel !
Oké, nem verekszünk.
De tojással, paradicsommal se lehet megdobálni az aktivistákat? Végülis ők vezették be ezt a nemes hagyományt nem?
@Farkasokkal táncoló: @kennyking: ki kel iratni a nácikat !

csak a vérükön fog a demokrácia ki kelni ! és virágozni !
minden nácit audi (vagy más autó ebben komprommiszumkész vagyok) után kel kötni !

autódafé !!!
@Nap Pali:
Látom, te nagy demokrata vagy:)Azért gyanítom, hogy mégis csak fideszes vagy, csak le akarod járatni a ballib oldalt:)
"A románok folytatták az előrenyomulást Győrig, és gyakorlatilag egész Magyarországot elfoglalták, a Balaton környékének kivételével, Siófokon állomásozott ugyanis akkor az ország egyetlen nemzeti hadereje, mely Horthy Miklós vezetésével készült a hatalom átvételére, miután a románok elhagyják az országot. Horthy seregét a román hadsereg látta el fegyverekkel[8] és az ő ellenőrzésük alatt álló terülten is a románok végezték a rendfenntartási és adminisztrációs feladatokat.

A román hadsereg 1919. augusztus 8-áig 1235 tisztet és negyvenezer katonát ejtett foglyul, 350 ágyút (köztük kettő 305 mm-est), 332 géppuskát, 52 ezer puskát és 87 repülőgépet, ezenkívül nagy mennyiségű lőszert és szállítóeszközöket zsákmányolt.

A románok által diktált fegyverszünetet kemény feltételeket szabott Magyarországnak. Amikor 1920 elején a román csapatok végül kivonultak Budapestről, kifosztották a várost.[9] A magyaroknak át kellett engedniük valamennyi hadifelszerelésüket, kivéve azokat, amelyekkel a Horthy irányítása alatt álló sereg rendelkezett. Ezenkívül át kellett adniuk a románoknak teljes hadiiparukat, a magyar vasúti kocsik felét, az állatállomány 30%-át, a mezőgazdasági eszközök 30%-át, illetve 35 ezer vagon gabonát és takarmányt. Elkobozták továbbá mindazokat a javakat, amelyeket az 1918-as bukaresti béke után Romániából vittek el hadizsákmány gyanánt.[10]"

"A román megszállás alatti viszonyokról, a rekvirálások mértékéről az elmúlt évtizedekben nyílt formában semmi sem jelenhetett meg. Azok a gazdaságtörténészek azonban, akik elsőkként publikáltak a két háború közötti magyar gazdaság helyzetéről, sub rosa erről is írtak, felhasználva külföldi és hazai levéltárak iratait, az antant embereinek visszaemlékezéseit. A szélesebb olvasóközönség azonban aligha búvárolta azokat a szakszerű gazdaságtörténeti köteteket, amelyek anyagában ezek az adatok is megbújtak.
Természetes, hogy a Friedrich-kormány szinte naponta fordult panasszal a tábornoki bizottsághoz a román rekvirálások miatt. Ezeket nem lehetett és nem is kívánták elhárítani, hiszen saját információik is megerősítették őket. Augusztus 28-án Gorton angol és Bandholtz amerikai tábornok együttesen ellenőrizte, mennyire megalapozottak a magyar panaszok. Tapasztalataikról Bandholtz ezt jegyezte fel naplójába: „A Magyar Leszámítoló és Váltóbank raktárában kiderítettük, hogy a románok mindeddig 2400 vagonrakományt foglaltak le és távolítottak el, amelyek főleg élelmiszert és takarmányt tartalmaztak és naponta szállítanak el nagy mennyiségeket. A Magyar Posta- és Távirászati Hivatal raktárában hét, immár megrakott kocsit találtunk, kettőt cipővel, ötöt szőnyeggel és takaróval telítve. ... A Ganz Danubius Vállalat üzemében láttuk, ahogyan a románok szorgosan megraknak öt tehervonatot. ... Következőként a Magyar Központi Egészségügyi Raktárat látogattuk meg és azt tapasztaltuk, hogy ... teljesen kifosztják ezt a létesítményt.” [8]
A tábornoki bizottság számos alkalommal emelt szót a román rekvirálások ellen, annál inkább, mivel megbizonyosodtak afelől, hogy azok - a városparancsnokság hivatkozása ellenére - távolról sem csupán, sőt, igen kevéssé szolgálják a Budapesten, illetve az országban állomásozó román katonák ellátását, mindennapi szükségleteit. Mindezek ellenére szeptember 20-án azt állapította meg a bizottság, hogy „A románok vígan tovább folytatják a fosztogatást s mi már 800 mozdonyt és 19 000 vasúti kocsit vettünk leltárba az általuk elvittek közül.” [9]"

a hős horti akit a románok hatalomba segíteni ígértek, Siófokon elbújva... várta a hatalmi vákumot csendben, míg az országot kifosztották a románok (cserébe)
mijjen jo a közbiztonság... egy garázdára jutt többszáz rendőr...

index.hu/belfold/2013/04/07/hajtovadaszat_a_pava_lany_tamadoja_ellen/
lösz fal vagy nem lösz fal?
@kennyking: A hülyékkel szemben nincs tolerancia. Pofon van!
@genyamagyar: Ezeket minek írod ide ?

Pofoznak téged is, mert ilyen hülye vagy ?

Mindenkinek joga van hülyének lenni.
@én már a fény gyermeke vagyok:
" Mindenkinek joga van hülyének lenni."
kivéve.- a demokráciában
- a gyevi bírót
- akit nem nyilvánít hülyének az élcsapat
Egyébként pofon van !Ettől lesz szép és ettől virágzik a liberális demokrácia.Mindenki álma egy olyan országban élni, ahol eldöntik, hogy neked kuss van és pofon, vagy te egy haladó vagy, aki eldöntheti, hogy kinek van kuss és pofon.
@én már a fény gyermeke vagyok: Joga van, persze! Hol írtam, hogy nincs joga? Csak aztán ne csodálkozzon, ha kap a szívlapáttal....
@genyamagyar:
Akkor a liberális, ha kap a szívlapáttal, akkor jogosan csodálkozik, mert egy liberális sohasem lehet hülye.Ergo, aki nem liberális, azt jogosan verik szívlapáttal.(= Mivel nem liberális = hülye.)Ettől szép a liberális demokrácia.
Kérdés, kinek van joga hülyének minősíteni egy másik embert.Mert gondolom, egy nácinak nincs joga hülyének minősíteni senkit.( mert náci = hülye).Ezek szerint csak a liberálisok minősíthetnek bárkit is hülyének/nemhülyének, mert a liberális úgy születik, hogy nem hülye.Ebben az esetben viszont értelemszerű, hogy aki nem liberális, az hülye.Annak aztán, oda a szívlapáttal...
Szia Fabius!
Ja, nem verünk nőket, cserébe bármire vetemedhetnek, katonaként lelőhet, rendőrként megverhet, aztán ha nem jön össze jön a rinya, verik a nőket. Ez van. Némelyik előcsalja az állatot . Fabius, te meg elfelejted, hogy irakban nő volt a főgenya. Piano. Mit mondott a két lotyó? Konkrétan.
@kennyking:

Aranyapám, légyszives mond már meg nekem, hogy az általad olyannyira kigúnyolt liberálisok mikor ordítoztak egy jobboldali felvonuláson, mikor gúnyolódtak, dobálóztak, verekedtek mondjuk a békemenet résztvevőin (csendben kiköpni maguk elé nem ér, ahhoz mindenkinek joga van, akinek felfordul a gyomra), mikor trágárkodtak mondjuk a melegfelvonuláson - érdekes, ezt a meleg büszkeség napját mr szinte minden kulturország el tudja fogadni, sőt modhatni farsangi hangulat van, csak a sok homofób mélymagyar nem bír ezzel megbirkózni? Mikor dobálták tojással a Tarlóst pl? (Igaz, nem is nagyon áll i a "nép" elé), Mikor fütyülték i Orbánt (igaz ő még ennyire sem bátor, immár mióta min.elnök egyszerűen láthatatlan, csakis a tv és rádió biztoságában képes azt a sok baromságot mondani - és még van képed ilyeneket írni!A legtrágárabb és legerőszakosabb csürhe a jobbos csürhe, vedd tudomásul.
@Farkasokkal táncoló:
" A legtrágárabb és legerőszakosabb csürhe a jobbos csürhe, vedd tudomásul. "
Néhány liberális idézet, ha nem olvastad volna őket.
"Csak aztán ne csodálkozzon, ha kap a szívlapáttal...."
" A hülyékkel szemben nincs tolerancia. Pofon van!"
" minden nácit audi (vagy más autó ebben komprommiszumkész vagyok) után kel kötni !

autódafé !!!"
" ki kel irtani a demokrácia elenségeit !!!!"
" ki kell irtani az összes nácit !"
" amugy aki a fide SS nek gyűjt aláírást az NEM NŐ !

az egy agyatlan NEMTELEN ZOMBI !"
"Felétek így hívják az embereket? Téged meg hogy hívnak? "Leszoplak egy bablevesért" ? :)"
" te buta po:cs !!!! ;)"
" Tényleg bunkóság volt bántani őket. Elég lett volna csak beígérni némi savleöntést, vagy odahívni két a börtönből szabadult gyilkost, hogy ők védik az embereket az aláírás gyűjtő hordáktól.."
" Odamentem, ráírtam a kérdőívre, hogy "Anyátok picsáját.""
No, aranyapám ! Ez a vegytiszta liberalizmus, dióhéjban.
@Farkasokkal táncoló:
Tudod, én nem vagyok homofób, nem is érdekel, hogy ki hova dugja a farkát.Az sem érdekel, hogy vonulnak, vagy nem vonulnak, hogy farsangi a hangulat, vagy sem, azt meg leszarom.Engem az zavar, hogy nem mindenki vonulhat, csak az, aki a hatomnak kedves.Na, engem ez a liberális kettős mérce zavar.Vagy mindenki vonul, aki akar, vagy senki.
Az, hogy széljobbos felvonuláson nem ordít a libercsürhe, az nem az agresszivitás vagy a gyülölködés hiánya ( a fent idézett kommentek alapján), hanem a bátorság hiánya.
Mondjuk nem vagyok fideszes , én is jól mulattam a békemeneten, de azt állítani, hogy a libercsürhe nem gúnyolódott rajtuk, enyhén nem fedi a valóságot.( Bár, ugye ez tény, hogy a liberális valóság és a valódi valóság köszönő viszonyban sincs egymással.)
Fényezheted az ideológiádat, ettől még az én szemembe a liberalizmus élet és emberellenes ideológia.( Akár gyalázkodhatsz is, személyeskedhetsz is.Általában ez az utolsó frappáns érv a liberalizmus mellett.Ritka, ha egy liberális megállja mocskolódás és személyeskedés nélkül, ha valaki nem az ő véleményén van.)
Az egyik budapesti templom előtt a mult héten engem is invitált két jólöltözött hetvenes, de - köszönettel - elharitottam kicsit agresszív invitálásukat. Erre a tandem holgytagja, úrinőhöz méltóan közölte, hogy rohadt komcsi vagyok, ahogy egy jólnevelt aktivistához illik. Van akinek ilyenkor elfogy a türelme. ..
@kennyking: öreg! Hozzászólásodat elnézve azok a liberálisok nem nagyon tévednek!
@kennyking:

Egyem azt a pici érzékeny lelkedet, hogy azt veszed készpénznek, amit az ember egy blogon anyázik! Én azt veszem készpénznek amit CSINÁLNAK.

Ugyan kukkats bele már mondjuk a Mandinerbe, és olvasd el a kommenteket, meg fogsz lepődni micsoda alpári a színvonal a derék polgárok közt, amikor egymás közt vannak.

És mikor tiltottak be olyan felvonulást, ami a libsi csürhének nem volt szimpatikus, mondjuk a gárdán kívül meg a fasiszta nemistudomkicsodák, akik a budai kitörést ünnepelték volna? Most ki tiltja be ezt a gój motoros ciklon b gázt követelő motoros felvonulást a zsidók ellen pont az élet menete idejében???? Nektek a szabadság egyenlő azzal, ha a fasisztákat éltethetitek és a kisebbségeket tiporhatjátok, büszke lehetsz rá.
1./ Szombat délután az MSZP közleményében elítélte a Fidesz fővárosi aláírásgyűjtő aktivistáit ért pénteki támadást, a szocialisták ugyanakkor örömmel értesültek arról, hogy a rendőrség már azonosította a bántalmazót – közölte Mesterházy Attila.

„Az MSZP továbbra is elítél minden olyan erőszakos cselekedetet, amely bármely magyar állampolgár testi épségét fenyegeti, veszélyezteti, vagy másokat erre buzdít” – írta közleményében a szocialisták pártelnök-frakcióvezetője.

A pénteki esettel kapcsolatban Dunai Mónika, a Fidesz 14. számú választókerületi elnöke is kifejtette álláspontját. Dunai úgy fogalmazott: „a Ron Werber-i, Bajnai-féle gyűlöletkampány nőverést, brutalitást és kiszolgáltatottságot hozott közénk”. Hangsúlyozta, a Fidesz minden körülmények között a demokrácia szabályai szerint, békésen gyűjti az aláírásokat, és megvédi segítőit.

2./ "Az egyik nyilvánvaló, és cseppet sem elhanyagolható mellékkörülmény, hogy a Fidesz feljelentette a székházát ostromló diákokat. Selmeczi Gabriella azóta is adós azzal, hogy vajon a diákokat savazással fenyegető, vagy gyilkosságért elítélt székházvédő hősök mit is kerestek ott."

Össze lehet a kettőt hasonlítani.
@Farkasokkal táncoló:
" Nektek a szabadság egyenlő azzal, ha"
" ki kel irtani a demokrácia elenségeit !!!!"
Úgy tudom a gój motorosok nem ciklon B-t követelnek.Ez csak a te alternatív liberális valóságod.
@miért: Én sem tévedek,a hozzászólásodat nézve.
@kennyking: necces, igen necces. a túlzott toleráció minden oldalról visszaüt
http://index.hu/kulfold/praha6771/?fb_action_ids=10201071984780901&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210201071984780901%22%3A10150370649892729}&action_type_map={%2210201071984780901%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Anarchisták, zsidók és rendőrök kergették szét a nácikat Prágában

Morvay Péter (Prága)

2007. november 11., vasárnap 12:08 |

A rendőrség határozott fellépése, a politikai erők összefogása és a helyi zsidók és nem zsidók bátorsága együtt esélyt sem adott a Kristályéjszaka évfordulóján a prágai zsidónegyedbe készülő náciknak. Pedig baltákkal, gázfegyverekkel készültek provokatív felvonulásukra.

Nálunk miért olyan elképzelhetetlen ez?
süti beállítások módosítása