Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.06. 10:13 Fabius

Nagytestvér, hozd a rubeled!

Címkék: gazdaság fidesz oroszország jobbik rubel

Anti fiam! Elpincsisedni nem kell félnünk, jó lesz! Eriggyé Moszkvába ehhez a Putyin barátunkhoz, sztán kérdezzél rá hogyé' most a rubel, mert ma még nem férünk a devizatartalékhoz, de holnap már igen. Aztán az ilyen tartalék ügyet legjobb még a hozzáférés előtt elrendezni, tudod mennyire szeretem, ha a helyzetbe kerülés napján már kész a forgatókönyv. Vigyél Vlagyának egy kis kolbászt és pájinkát a spejzból, magaddal kísérőnek meg valami ex-komcsi valutázót, Imre majd segít kiválasztani a sose lesz nyilvános listából a személyt. No, siess gyorsan, de le ne bukjál nekem, nehogy idő előtt komcsizni kezdjen ez az euróban, dollárban, frankban meg mifaszomban hívő csürhe!

Rogán Antal, a szentgotthárdi Vörösmarty Mihály Gimnázium egykori KISZ titkára pedig ment, bratyizott, mintha nem teltek volna el évtizedek a rendszerváltás óta, és még mindig a Ki tud többet a Nagy Testvérről vetélkedőn lenne küldött.

Fene se érti ezeket ott a Fideszben. Úgy látszik nem tudtak vagy nem is akartak tanulni semmit az elmúlt évtizedekből, és csak az számít nemzethalálnak, ha Gyurcsány pacsizik ezzel a Vlagyimir gyerekkel. Az meg a világ legtermészetesebb dolga, ha a devizatartalék fölötti uralom előestéjén már valamelyik samesz ott egyezkedik Moszkvában a rubel árfolyamról, ami egyedül a ruszkiknak üzlet, nekünk meg szívás. Ugyanis, ha a matolcsysta unortodxia bedönti a jegybankot akkor előny, ha a devizatartalék olyan pénznemben van, amit azonnal tudunk eladni és nem kell hozzá Putyin meg az orosz árfolyam jóindulat. Ha ekkora lendülettel haladnak az elpincsisedésben az sem kizárható, hogy Orbán 89-es beszédét nem retusáltatják újra Böröcz elvtárssal, elkerülendő, hogy az új legjobb barátban fura emlékek idéződjenek föl.

orbán-putyin.gif

Érdekes egy ország vagyunk. A konzervatív és radikális jobboldal számára a kormányváltás óta a világ legtermészetesebb dolga lett egykori elnyomóink nem sokkal szalonképesebb utódaival pettingelni. Hivatásos molinóhordók kiabálják tele a várost, hogy nem leszünk gyarmat, de egy büdös hangot nem szólnak, nem kérdezik ugyan mit keres az Egységes Oroszország Párt a Fidesz júniusi kongresszusára meghívottak listáján? A radikálisok 0-24-ben képesek rettegni karvalytőke hódítástól zsidó megszállásig, de az speciel őket sem zavarja, ha Fénylő Csillagunk az el-fehéroroszországosítás felé veszi az irányt Putyinnal kéz a kézben. Végül is miért zavarná, mikor a jobbikos pénzember és gazdasági ideológus, EP képviselő, a párt külügyi bizottságának elnöke, Kovács Béla többet járt iskolába Moszkvában, mint itthon, és testközelből volt alkalma magába szívni hogy működött a glasznoszty. 

De ezektől függetlenül ti jobboldaliak vagytok, harcos antikommunisták. Háthogyne. 

438 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr905119189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a pofátlan csürhét:

"Egy európai demokráciában egyáltalán nem szokatlan, hogy Karácsony úrhoz hasonlóan a politikusok bizonyos ügyekben politikai követeléseket fogalmaznak meg, az már azonban szokatlan, hogy bármely konkrét médiatulajdonos érdekében fogalmazzanak meg megrendeléseket" – szerepel a Médiatanács közleményében.

hvg.hu/itthon/20130306_Kiakadt_a_Mediatanacs_a_jogallami_utat_aj

Szerintem meg, európai demokráciákban eléggé szokatlan, hogy jogerős bírósági ítéleteket és határozatokat hagy figyelmen kívül egy állítólagos köztestület - bocs, majdnem elfelejtettem, hogy EZ politikai megrendeléseket hajt végre, eléggé szokatlan módon egy "állítólag" európai országban...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: meg a svédtorna, a svédcsepp, svédasztal, svédacél, Greta Garbo és Ingrid Bergman.
@Mariann19:
"A pénzvilág mostanában elkezdett egy globális pénznemben tervezni, nem tudni, hogy ebben a helyzetben Kinának célszerű-e tovább lépnie. "

Aztabasszus!!! Hülyeréka, izé, heuréka!!!! Összeállt a kép:
Orbán: mesterterv, világnemzet, nem kielégítő euromentő intézkedések, nincs belépési időpont.
Széles: rakétai felemelkedés, örök 2/3-d orbáncnak.
A picsába, hát ilyen egyszerű lenne?
A FORINT LESZ AZ ÚJ VILÁGVALUTA!!!!!!!!
Matócsi a motorja mindennek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.06. 19:10:39
Kiakadt a Médiatanács: "a jogállami utat" ajánlják Karácsonynak
Az NMHH jogállamvédő lett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: megbocsáss, de a fantáziának pont nincs semmi keresnivalója ott, ahol egy (vagy akár több) embert kell megítélni. Ülnél te szívesen a dutyiban csak azért, mert mondjuk pont olyan veszekedésbe keveredtél, mint amilyennél korábban egy tömeggyilkos bekattant? Nem hiszem.
Persze, attól lehet parázni, hogy simli lesz a vége, hiszen a pakliban benne van. Ám erre nem az esemény előtti ítélet a megoldás, hanem a nyomkövetés: írni kell a HVG szerkesztőinek egy levelet félévente, hogy ugyan nézzenek már rá a dologra, esetleg helyieken keresztül információt kell gyűjteni. Ha a közvélemény szarik a gyanús pontokra, és emiatt pofátlanul meglopják a közvagyont, akkor a köz meg is érdemli, saját lustaságának az árát fizeti meg, és az ilyen köz - nem tudom szebben mondani - baszódjon meg.
@rodeo36:
"beruházásra, iparfejlesztésre és általában gazdaságfejlesztésre nem gondoltak?" Dehogynem!
Tudsz jobb módszert az eltapsolására?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne menekülj, Nyúl :-) Túlzásba sem kell esni. Mindössze arra próbáltam utalni, hogy aki azt szeretné, hogy a mai mocsokáradatnak egyszer vége legyen, az ne süllyedjen le arra a szintre, ahol előre írnak ítéleteket.
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó, PSG-Valencia
"Kerényi Imre a fáraó megbízására dolgozik"

Remélem mihamarabb kanópuszedényben lesznek a belei. Mert a fáraónak meg kell adni, ami jár.
index.hu/bloghu/vastagbor/2013/03/06/minden_rendben_nem_volt_titkos_a_moszkvai_latogatas
"A "keleti nyitás" az egyik kedvenc kormányzati propaganda-szöveg, lefordítom magyarra: "mindenfelé lődörgünk Keleten, amíg valaki nem ad nekünk úgy kölcsönt, hogy nem szól bele hogy mit csinálunk az ország határain belül". Egy ilyen büszke félázsiai nép mit is keresne az Nemzetközi Valutaalapnál, ördögi nevén az IMF-nél?"

Demit keresett OsztóPéter a Wizzerbe, kérdem erre én?!
@Légifarkas: nem húztam nyúlcipőt. csak szerintem többet vesztegettünk erre a .... tetszés szrinti jelző belegondolható, mint amennyit az egész ér.
@Bakter: az orrán át kampósvassal megpróbálni kiszedni az agyvelejét... meddő fáradozás...
Szerepzavar és identitásváltság...

Schmidt Mária: a Nyugat elárult minket
Európa nyugati fele nem tud szembenézni az árulással, mondta a történész.
hvg.hu/itthon/20130306_Schmidt_Maria_a_Nyugat_elarult_bennunket
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

azt nézem a MU meg sír mint fürdős kurvák én meg röhögök sem piroslap előtt sem utána egy fél gólt nem tudtak a többi rablómese a Rooney egy szar

brühühühü
@rodeo36: ..volt tegnap. Nem mindig az, miként nem is mindig pi@saszájú, csak általában..adjuk meg neki azt kis tiszteletet, ha már alulfizetik, nem? :-P
@rodeo36: Közvetíts, kérlek, mert én átkapcsoltam a Juvera, nem bírom a magyar szpíker hanghordozását..
@Légifarkas:
Na, nálunk itt már pont ebben az állapotban vagyunk, itt már "megbaszódott a köz" rendesen! :(

Felénk tudod a váltáskor 2 alpolgármester lett, azt mondták, hogy nem is lesz fizetésük, mert olyan, de olyan kicsi lesz a hivatal, hogy na!
Így is lett, "csak" tiszteletdíjat kapnak. Igaz, az kicsit több fejenként, mint a régi 1 fizetése volt, no meg a hivatalban is 20%-al többen dolgoznak. Szóval közbaszódás van.
Sziasztok! Szép estét, ha már a nappal szar volt.

Örülök, hogy Fabius ingerküszöbét elérte ez az évszázados f@szság. Ez legalább akkora baromság lesz, mint az a zseniális megoldás, amikor Surányi zseni, kurva nagy jegybanki önállóságában az aranytartalékot dollárra cserélte, aztán a dollár lezuhant a picsába, aztán se arany se valuta. aszittem nem lehet fokozni.
Bassz, hogy én mennyire hülye vagyok!
@Bakter:
Akkor lesz nehéz dolguk, amikor az agyat távolítanák el... Csak egy beszottyadt kis zselés szar lesz a helyén! :)

juharizsuzsanna.blog.hu/2012/12/15/az_agykaparo_a_mumiaban_maradt

Egyik kedvencem blogján volt tavaly...
@Penivaldes:
"hozzá hasonló egy volt tanárom barátja aki ellenben dán, és mióta elvált a feleségétől nagyon boldog."
több olyan embert ismerek, aki magyar, idehaza él, és ha elválhatna, nagyon boldog ember lenne...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez is megvolt Töki:-))) Te magaddal moonologizálsz? csak írsz és nem olvassol? :-))

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.06. 20:46:02
@Bakter: az orrán át kampósvassal megpróbálni kiszedni az agyvelejét... meddő fáradozás...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Igaza van Schmidt M-nak, de csak részben. lehet, hogy a NYUGAT elárult bennünket, de olyan hazai aktív közreműködéssel, hogy azt elrettentő példaként taníthatják számos "diplomata iskolában".

Hofi örökbecsűje:

'itt mindig kell egy segg, amit nyalni lehet'
Újabb nehézfegyver a hőbörgők ellen:

Izzasztó vagyonvizsgálatok lesznek idén
Az új szabályok szűkítik a védekezés lehetőségeit, és nagyban megkönnyítik az adórevizorok dolgát.
index.hu/gazdasag/2013/03/06/belelat_a_zsebunkbe_a_nav/
@jaegtoer: Nos igen... a saját felelősségünk mellett elég nagyvonalúan, bár fintorogva elvonult...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mert ilyen ráérős kis rohadékok vagytok Cirbi kollégával együtt!
Egész nap a seggeteket itt meresztitek... És bántjátok a gyanútlan itt egy dolgos nap után felbukkanó idegent!
Tényleg, mi ez a trollhiány? Nem fizetik őket rendesen, vagy már nincs elég vastag bőrke a seggarcukon?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mit vitatkoztok agyról a "fáraó" esetében? Possadt narancslevet nem lehet kampózni.
Azt megmán mégse, hogy a nem létező agyával is árkot ásson köztünk, na!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ugye??? Mindig tanul az ember... :( "

ezt momentán kihagytam volna.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A trollok is továbképzésen vannak, ahol személyesen a fáraótól kapnak szent napfogyatkozást.
(A picsába, hónapok óta szerényen fogalmazva is ötletesebbnél ötletesebb nevekkel, jelzőkkel illetem az uralkodót. Erre jön ez a lipótszökevény kerényi, és kisujjból, lazán kivágja a legfrappánsabbat: fáraó. Ez a tehetség.)
II.Rumcájsz kikérné magának, Imholteper méginkább...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az fasza :-( Ezért mondom én mindig, hogy meg kell tanítani az embereket kérdezni. Mert amíg egy kérdez, nyakát szegik, de ha ezer, üvöltve, akkor bizony rájuk jönne a csíkos fosás. De itt az a szokás, és arra is nevelik a népeket, hogy a szájukba adott válaszokat szeressék, kérdezni nem kell :-(

Más. Ennél a szintnél nem volna már indokolt feljelentést tennie valakinek? Még mielőtt polgármesterek lesznek a delikvensek...
hvg.hu/itthon/20130306_A_Narancs_leleplezi_a_HOK_szombathelyi_sz
@jaegtoer:
Nézd, gondolj erre a csodás napra! :))
Piktoréknak is ennyit tudok csak ajánlani!

www.youtube.com/watch?v=I7gI_r8bTAE
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Pennike a tanárral is?
Nem mondod?!
Mik nem derülnek itten ki... :D
@Bakter:
Nekem nem játssza le, azt mondja, az én országom le van tiltva.
Most mit csináljak, ez a rohadék amerikai IP cím... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor nézd meg az egész filmet. A címe mindent elmond:
Amerika kommandó: Világrendőrség.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az intelligens tervezés elméletét élből cáfolom.
Érvem két szó: magyar kormány.
Kizárt, hogy ezeket tervezték. Főleg intelligensen.
@Bakter: 8 400 000 szint van, ezeknek az alsóbb rétegeiben keresd őket, jó?:-D
Mégis mi a lófaszt kellene csinálnia?
Azt csinálja amivel megbízták a választók. Üzletel.

Amúgy is van abban valami báj, amikor ballibsik kommunistáznak.
@Fejesrob:
A választók kormányzással bízták meg, nem sefteléssel.
@Fejesrob: Báj és aRogán Tóni? Cseh kettőt néz a Zúr?
Akkor lenne bájos, ha "gúd báj"-t vagy do szvi dániját intene inkábban!
Nagy testvér, rubel, látták már ezt a f...ságot? Kampányfilm? : youtube: háború a nemzet ellen. Üssék csak be a keresőbe !

Jó egészséget :@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @jaegtoer: @Bakter: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Penivaldes: @Secnir: @Légifarkas: @kekex: @aritus:
@Bakter: Majd a Széles rakéta megoldja 500 évre a nemzeti felemelkedést a függőleges széllapátokkal, valamint a szélturbinák egész Európa energiaszükségletét ki tudják elégíteni.
Így már tényleg igazad van. A Ft lehet a világ új globális pénzneme.
Győzelem... :(

"Így kommentálta az Európai Bizottság az alaptörvény-módosítást
Az Európai Bizottságnak tudatában van annak, hogy a magyar parlament benyújtotta és már meg is vitatta az alaptörvény negyedik módosítását - mondta Pia Ahrenkilde Hansen, az Európai Bizottság szóvivője arra az újságírói kérdésre reagálva, amely civil jogvédő szervezetek azon lépésére vonatkozott, melynek során a Magyar Helsinki Bizottság, az Eötvös Károly Intézet (EKINT) és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) levélben fordult az Európa Tanács főtitkárához, illetve az Európai Unió alapjogi biztosához, és tájékoztatta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének jelentéstevőit Magyarország Alaptörvényének tervezett negyedik módosítása ügyében. A civilek elsősorban azt kérték, hogy a Velencei Bizottság véleményezze az Alaptörvény tervezett módosítását, mert az sérti a demokrácia és a jogállam értékeit.

Az Európai Bizottság szóvivője ugyanakkor leszögezte, az EB mindaddig nem tudja kommentálni a módosításokat, amíg azokat el nem fogadja a magyar parlament és nem születik meg a törvény végleges szövegezése - ezek hiányában nem tudja vizsgálni, hogy a tövény megfelel-e az uniós jognak. Hangsúlyozta azonban, hogy az Európai Bizottság kiemelt figyelemmel követi ezeket a fejleményeket, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormány tartja magát a korábbi elkötelezettségvállalásához, valamint hogy az elfogadott törvény tiszteleben tartja majd az uniós jogot mind szövegezésében, mind szellemében.

Szerdán Thorbjorn Jagland, a strasbourgi székhelyű Európa Tanács főtitkára is felszólította a magyar kormányt, hogy halassza el a jövő hétfőre tervezett szavazást az alaptörvény módosításáról, és tegye lehetővé, hogy a javasolt módosításokat megvizsgálhassa a Velencei Bizottság."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/minden_eddiginel_durvabb_figyelmeztetes_orbannak.547148.html
Siker, siker hátán... Csak úgy dől a lé! Kifelé...

"Orbán Viktor amatőr nyilatkozatai komoly tárgyalási előnyhöz juttatták az E.On-t, amit a cég legfeljebb azért nem használ ki, mert így is felháborítóan előnyös üzletet köt. (Fotó: MTI)
Hamarosan módosul a 2013. évi költségvetési törvény, mégpedig az E.On gázüzletágának tervezett magyar állam általi megvásárlása miatt, mely azonban Orbán Viktor megannyi ígérete ellenére mindmáig nem valósult meg. A magyar kormány eközben olyan mértékben elköteleződött publikusan a vásárlás ténye mellett, hogy annak ha törik, ha szakad, meg kell történnie. De szeretnénk a tárgyalóasztal túloldalán ülni egy ennyire balek vevővel szemben!"

velemenyvezer.blog.hu/2013/03/04/e_on-vasarlas_igazi_balek_a_magyar_kormany
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Azé'mer Te nem tudod kimondani, nekem meg beletörik a nyelvem, azért vegyé'vissza, jó!
@kela-bá:

"____"Jelenczki István dokumentumfilmje, Háború a nemzet ellen, azt a történelmi folyamatot[forrás?] mutatja be, ahogyan a magyarországi rendszerváltás után belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át a magyarok által évszázadokon át létrehozott, örökölt és megtermelt tulajdont.

Bogár László közgazdász szerint a film „bizonyosan hozzájárult ahhoz, hogy a 2010-es választásokon a nemzeti egység elsöprő győzelmet arathasson. Feltehetőleg ez is szerepet játszhatott abban, hogy a választások után megalakuló új kormányban a film főszereplői közül hárman is helyet kaptak, mégpedig mindhárman igen fontos poszton. Ángyán József a földművelés és vidékfejlesztésben, Bencsik János az energetikában, Tóth Zoltán József pedig az új alaptörvény kidolgozásának megalapozásában államtitkárként lett tagja az új kormánynak.”[1]__"

Ha igen szerény emlékezetem nem csal, a jeles hármak mindegyikét kitakarította a Főnök. mire lehet ebből következtetni?
Jó éccakát, aludni megy mókamiki mókatára. hanem majd holnap!
Kösz a tartalmas válaszát! Mire lehet következtetni ? Arra, hogy mindenkinek el kellene menni szavazni 2014-ben és és minden pártot be ixelni a listán! Ugyan is mindegyik a mi javunkért harcol ! Vagy nem ?

Íme egy érdekes hír : www.hunnio.com :Készen áll az új aranyfedezetű pénz, az aranykorona .

Jó éjt Önnek !
@Légifarkas:

Seszták a kéz kezet mos szövetség oszlopa. Nyugodt lehetsz, ennek az épületbiznisznek is meglesz a maga kézzel megragadható és adott esetben akár Ciprusig elcipelhető optimális haszna.

Ez a kör jófejségből semmit nem csinál.
@Fabius: "...KGB-ben szocializálódott Putyin barátunk?"

Erről az jutott eszembe, hogy szocializálódni sokféleképp lehet:

Az ifjú Kim protestáns keresztény környezetben nevelkedett. Anyai nagyapja protestáns lelkész volt, édesapja pedig misszionárius iskolában tanult, de édesanyja is gyakran tartózkodott egyházi körökben.

hu.wikipedia.org/wiki/Kim_Ir_Szen
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Schmidt Mária: a Nyugat elárult minket
Európa nyugati fele nem tud szembenézni az árulással"

Szerintem meg Schmidt Mária nem tud szembe nézni. Egyszerre kettőbe legalábbis.
@jaegtoer:

van tojás?

brühühühü

van kosár?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ilyen re lenne szüxég levédiában nem holmi zsíros szász-ra and Rás is

Pia na az igen bepiál és máris nem hazudzik

brühühühühü
@Mariann19:

az lehet, de melyik világ...mióta tuggyuk van MULTIVERS azóta még a rímek sem az igaziak Vers Vers versike és máris televerseltétek magatokat leverseltétek magatokat

jó forint a forint sőt a világ legjobb és legnagyobb magyar forintya ahogy mi annó mondtuk

világ legnagyobb magayrországja

BRÜHÜHÜHÜHÜ
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

azért dániját ne fertőzd nem ártottak neked a dánok

brühühühühü
@Bakter:

van telejesen gonosz intellitgencíjja is az is tervezhetett valamit

a nagy végtelen semmiben aminek a közepén ott üldögél a valami magába zárkózva és arra vár hogy ....nagyobb legyen és akkor prüsszentenie kell mert a kis orbánka megbirizgálta a nagyságos semmit és az meg vonagolni kezd és akkor lette magáta Big Beng azóta dagadt az orrotok mert beletalált
beng a Nagy

brühühühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

a fákat faraggyák baltával még akkor is ha hiero gli-k és nem mawgli-k

brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

rágyüttek itt van összetartás és leperegnek rólunk mint viharkabátról a zesső

és még ki is röhöggyük űűkkett

brühühüühhü

a mystyc nevű szájrúzs másolat is eltűnt a tubusban belecsavarták és azóta nem fest csak...

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szegény egyiptek asszitték, hogy a zagy egy orrváladék? pedig nem is tudták mennyire igazuk lehetne manapság itt levédiában a magyar kormány és parlament tag ja iiiiiiii esettyén

brüühühhühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

szegény Celtic laposra verték a PSG meg győzött 3:2 összesítésben mint a Real madrid

a MU meg zokog hogy kibasztak velük pedig még gondolatban sem rúgtak egyetlen gólt sem az egyetlen MU gólt a Sergio Ramos a Real játékosa ajándékozta nekik és még csak meg sem puszilták

a Mourinho meg át akar menni GBR-ba és most nyalj befelé magát olyan gusztustalanúl hogy én még ilyet senkitől de őtőle még soha

brühüühhü

én majdnem mindíg hang nélkűl nézem mert a kommentátorok annyi baromságot össze pletykálnak hogy nem tudok a játékra fiigyelni és van a Goltv-nek egy néhány latin eredetű beszélője akik angolúl izélnek azoktól meg feláll a hátamon a szőr

már mexoktam hang levéve és a hangrendszerbűl kellemes internet klasszikusok szólnak a Brandenburgi versenyekre versenyeznek a focisták néha eltalálják a ritmust olyankor tapsolok

brüühhühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

te is így ismered a Rooney kisasszonyt?

közismert lett?

brühühühühü

és milyen hisztérika a Szőr Fergi meg nem tudom hány kiló rágót fogyaszt meccsenként de már bizonyos külön arra a célra készített protkója lehet mert nézni sem bírom...minden twiszteletem a Fergi-é de már régen nyugdíjérett

a Guardiola is rávár most kiderűlt a Mourinho is és még hányan a Di Matteo meg munka nélkűl van miután megdicsőítette a Chelsea-t az Abramovics jól szóraxik van rá pénz a Rafa már megy tehát nem is izgattya magát aki meg gyün tuggya bármit csinyál fél év ezért csak pénzt kap

brühühühü
Fabius: Ezért a posztért nagy respect !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kijaza a schmittmárija? és honnan tuggya kit árúltak el a tuggyukkik?

netuggyki

brühühühü

ő a vidámpark elvarázsolt kartélyának új vezérizgatója ha bemegy a szellemek mind kigyünnek
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

jövő héten a barcát basszák seggbe megint...a messzi a nagy erdő nevű izé meg néha a pályán van de akkor sem jáccik...mióta meghosszabbították egyre szarabb és nincs vele egyedűl

brühühühühü
@Bakter:

te? ezt a Kinai Nemzeti Bank elnöke is ismeri? az egy komoly fószer legutoljára mikor láttam egy világgazdasági fórumon olyan kioktatást tartott a nagy nyugatnak hogy azok levegőt sem kaptak (Hard Talk másfél éve)

brüühhühü

matócsnyi amint int éz ke dik
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ehhez sokkal több tanquerrey-re van szüxégem

brühühühü

a pincsi új magyar alcsútról
@rodeo36: Te miért zokogsz folyton? Azt hittem, vicces, ami történik mostanában.
@Fejesrob:
"Amúgy is van abban valami báj, amikor ballibsik kommunistáznak. "

És abban mekkora báj van, mikor magukat jobboldalinak nevezők kommunisták?
@Fabius: nem vonom kétségbe, amit írsz, még ha ecceri agyammal nem is értem, százmilliós vagyon mellett mi viszi rá az embereket a mutyira. Csak annyit mondtam volna, hogy ha már le akarjuk húzni a bőrt valakiről, talán várjuk meg, míg a gyanúnak lesz valami rendesen megfogható alapja. Persze, csak ha azt akarjuk hinni, legalább felfogásban különbek vagyunk náluk.
@Rorschach:

brühühühü

nem vicces csak röhejes és buta...olyan levédiai turulosch és sámánosch meg most már bármi de a legjobb aszékelyhimnusz és a székelyzászló persze rúdon jó vastagon hogy használhassák sokmindenre
@Rorschach:

végignéztem az I-X. kártyákat ...sok minden van melléjük írva...vad fantázia kell hozzá vagy sok gomba? magam részéről sok pacát látok amik főleg tükörszimmetriába vannak elrendezve vagy olyan mint egy nagyon primitív egytükrös kaleidoszkóp azaz nem mond semmit egyik sem

és akkor jön a doktordoktor (mint mattolcsy) és megmagyarázza...persze ha mondok neki valamit...vagy csak a fentit

brühühühü

mi teccik neked benne? vagy csak olyan jól hangzik
nem leszünk gyarmat, mi? Dehogynem. De ha viktor hívja be a(z orosz) karvalytőkét (meg esetleg az orosz tankokat, ki tudja, mit tervez), akkor a rajongói ezért meg fogják tapsolni, és agresszíven magyarázva fogják mindenkinek a tudomására hozni, hogy ez az országnak igazából jó, és milyen ügyesen tárgyalt viktor az oroszokkal..

viktor egy dologban tényleg a legjobb: a buta embereket az orruknál fogva vezetni. Bármit mond, és bárminek az ellenkezőjét, egy bizonyos szavazói kör azt kritikátlanul megeszi. Mint a moslékot evő disznók: bármit odaönthetsz nekik a vàlyúba, megeszik. viktor jól tud kommunikàlni ezzel a szavazói körrel.
Marhára nem értek valamit!

Nem emlékszem rá, hogy bármilyen bűnügyi tudósitásban szerepelt volna az, hogy pl Ózd környéki cigány uzsorásoknál nagy mennyiségű rubelt találtak volna. Pedig azon a vidéken igen sok sötét alak van, nem csak pigmentileg, hanem agyilag is.

böktmb
@collateral collector: a disznókkal is csak addig tud kommunikál,míg el nem érik a vágósúlyt
@Fabius: T. Fabius! Nem tudom hallgatsz e Klub Rádiot, 03.06 Megbeszéljük című Bolgár műsorban a 4. részben 08.13.-tól egy hölgy beszél, és mondja el a kálváriáját, hogy járt el egy iskola, és Ári Tamás Lajos a lányával! Gondolom 1000 dolgod van, de kérlek hallgasd meg, ilyen történetet még nem hallottál! Sok furcsa dolog történik ebben az oktatási rendszerben, de ez a csúcs!
@rodeo36: A kormány nem közli az állampolgárokkal, hogy oroszországi látogatásának mi volt a tárgya. Bizonyára azt gondolja, hogy nem tartozik az állampolgárokra. Ezt már megszoktuk.
Azonban a hazugságot megszokni nem lehet.
Rogán Antal ugyanis arról számolt be, hogy a Fidesz és Putyin kormányzópártja közötti kapcsolatfelvétel és annak megerősítése érdekében utazott Moszkvába Zseleznyákkal megbeszéléseket folytatni.
Hihetetlen!
@rodeo36: ....nyádpics.....:))
Bár az igaz,hogy egy gólt sem szereztek.:))
Sajnos a két nagy kedvencet egymás mellé rakták.
Egynek mennie kellett,de a másik nyerje meg!
Látom néhányan válaszoltak.
Lehet buta náczi módjára félreértettem a czikket.
Fabiusnak nem a közeledéssel az üzleteléssel van baja csak a módjával.
De írtam is hogy a gyarmatosítás senkitől sem jó.
süti beállítások módosítása