Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-uzent-karacsonynak-5-millio-no-neveben-keri-ki ... (2024.05.01. 10:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.06. 10:13 Fabius

Nagytestvér, hozd a rubeled!

Címkék: gazdaság fidesz oroszország jobbik rubel

Anti fiam! Elpincsisedni nem kell félnünk, jó lesz! Eriggyé Moszkvába ehhez a Putyin barátunkhoz, sztán kérdezzél rá hogyé' most a rubel, mert ma még nem férünk a devizatartalékhoz, de holnap már igen. Aztán az ilyen tartalék ügyet legjobb még a hozzáférés előtt elrendezni, tudod mennyire szeretem, ha a helyzetbe kerülés napján már kész a forgatókönyv. Vigyél Vlagyának egy kis kolbászt és pájinkát a spejzból, magaddal kísérőnek meg valami ex-komcsi valutázót, Imre majd segít kiválasztani a sose lesz nyilvános listából a személyt. No, siess gyorsan, de le ne bukjál nekem, nehogy idő előtt komcsizni kezdjen ez az euróban, dollárban, frankban meg mifaszomban hívő csürhe!

Rogán Antal, a szentgotthárdi Vörösmarty Mihály Gimnázium egykori KISZ titkára pedig ment, bratyizott, mintha nem teltek volna el évtizedek a rendszerváltás óta, és még mindig a Ki tud többet a Nagy Testvérről vetélkedőn lenne küldött.

Fene se érti ezeket ott a Fideszben. Úgy látszik nem tudtak vagy nem is akartak tanulni semmit az elmúlt évtizedekből, és csak az számít nemzethalálnak, ha Gyurcsány pacsizik ezzel a Vlagyimir gyerekkel. Az meg a világ legtermészetesebb dolga, ha a devizatartalék fölötti uralom előestéjén már valamelyik samesz ott egyezkedik Moszkvában a rubel árfolyamról, ami egyedül a ruszkiknak üzlet, nekünk meg szívás. Ugyanis, ha a matolcsysta unortodxia bedönti a jegybankot akkor előny, ha a devizatartalék olyan pénznemben van, amit azonnal tudunk eladni és nem kell hozzá Putyin meg az orosz árfolyam jóindulat. Ha ekkora lendülettel haladnak az elpincsisedésben az sem kizárható, hogy Orbán 89-es beszédét nem retusáltatják újra Böröcz elvtárssal, elkerülendő, hogy az új legjobb barátban fura emlékek idéződjenek föl.

orbán-putyin.gif

Érdekes egy ország vagyunk. A konzervatív és radikális jobboldal számára a kormányváltás óta a világ legtermészetesebb dolga lett egykori elnyomóink nem sokkal szalonképesebb utódaival pettingelni. Hivatásos molinóhordók kiabálják tele a várost, hogy nem leszünk gyarmat, de egy büdös hangot nem szólnak, nem kérdezik ugyan mit keres az Egységes Oroszország Párt a Fidesz júniusi kongresszusára meghívottak listáján? A radikálisok 0-24-ben képesek rettegni karvalytőke hódítástól zsidó megszállásig, de az speciel őket sem zavarja, ha Fénylő Csillagunk az el-fehéroroszországosítás felé veszi az irányt Putyinnal kéz a kézben. Végül is miért zavarná, mikor a jobbikos pénzember és gazdasági ideológus, EP képviselő, a párt külügyi bizottságának elnöke, Kovács Béla többet járt iskolába Moszkvában, mint itthon, és testközelből volt alkalma magába szívni hogy működött a glasznoszty. 

De ezektől függetlenül ti jobboldaliak vagytok, harcos antikommunisták. Háthogyne. 

438 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr325119189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy kis pontosítás. Nem Putyinhoz ment, hanem az Állami Duma alelnöke, Szergej Zseleznyákhoz. :)
Ugyan már, mindig ez a rosszindulat, biztos ellenállók ahogyan Pozsgay elvtárs volt az MDP-ben meg az MSZMP-ben. Ők így harcolnak a komcsik és kicsit seggszagú autokrata utódai ellen, barátkoznak, vérszerződnek, beépülnek...
Fletó szidását Putyinhaverkodás ügyben én is kétszínűségnek gondolom. Viszont nem biztos, hogy szívesen lennék NATO ágyútöltelék egy újabb demokráciaterjesztő műveletben mondjuk a ruszkik ellen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem is úgy néztek ki, mint NATO haverok. Inkább látszotok a Ne gyarmat legyünk, Gazprom tagállam! - szorgalmazóinak.

De lehet csak pikírt vagyok mert dühít az elkomcsisodás.
Már '89-ben sem volt akkora bátorság Orbán elvtársban.
endresy.blogspot.hu/2013/02/batorsag-elvtarsak.html
s most megy a talpnyalás a 90-ben elcseszett poziciók leglább részleges visszaépítésére
Különben is. Mit ajvékoltok. Rubeltől még senki sem kapott rubeolát:-)
@Cigiző: Lófasztmama. Ha nnyi a mondanivalód, máris mehetsz a picsába.
@Fabius: Látom kis jobbikfikázás kellett.:))
Ma egy ilyen nap ban a blogoknál.
Remélem a Tóni gyerek magával vitte a gyors információcsere zálogát, a Rogánfaxát:-)
És természetesen meglátogatja majd a moszkvai őrkutyát:-)
@Fabius: Elkomcsisodás? Rohadtul nem értem, mikor voltak ezek nem komcsik? Amikor KISZ titkárok meg MSZMP tagok voltak? Amikor államosítanak bármit amit meglátnak az Audi ablakából? Amikor a központosítás az egyetlen ötletük minden ügyben? Amikor keletre rohangálnak arabok, kínaiak és ruszkik talpát nyalni kis petákért?
A szabadságharcos kurucok is készültek bhíni az oroszokat! Rákoczinak erre kész tervei voltak, még találkozott is a cárral szeretett lengyel testvéreink birtokán.
Végül a döntő lépést az alcsúton szeretve tisztel Habsburg család sarja ferencjóskánk tette meg. Vezérünk tehát nagy királyunk példáját követi, aki így védte meg a nemzetet attól, hogy elvesszen a párizsi szalonokban terjesztett forradalmi eszmék és az angol vadkapitalizmus halálos ölelésében.
Lesz még itten prolivonal Putyinkáról elnevezintve, meg újjáépített Koba szobor, röktön a Szentszűzmáriajézussegítsminket emlékzászló mellett, dísztribünnel, majzolinoleummal, a Sztálin útun....
Még egy-két év és rubelben kapjuk meg a háromévenkénti 50 egységes valutaellátmányt:-) Mehetünk majd Ungvárra szárított vargányát shoppingolni.
Azért a gif az jó,de a cikkel nem biztos,hogy teljes mértékben egyetértek.
Végüli, a Szmolnij, a Trotyakov, a Téli Palota, a Nyári Rezidencia, Puskinovo, az Aurora cirkáló sem megvetendő látnivaló, a szibériai só- és ólombányákról és Szevasztopolról, Artyekről nem is beszélve:-))
@Fabius: Ez csak akkor dühíthet, ha te Putyint ugyanolyan komcsinak tartod mint, mondjuk Sztálint vagy Brezsnyevet.:)
@kifordított nagyanyó: Annyira jó napom van! :DDDD A MU-s kollégám arca mindent megért, alig kellett a tizivel jönnöm, már a Barcát védi a Real ellenében :DDDDDDDDDDDDDD
És egy utazás a Transz-Szibériai expresszel, csakoda, az sem megvetendő élmény és látnivaló:-) ÉS ne feledjük: Vlagyivosztoktól már csak egy nagyobb ugrás Japán:-)
Én speciel mindig is úgy voltam,hogy legyünk jóban mindenkivel.A gázvezetékek ügyében is úgy voltam,hogy támogassuk mindkettőt.
Egyébként mondjuk nem értem miért kéne rosszban lennünk velük.
A németek is jóban vannak velük.
És más téma de elkezdem.
Még a magyarországi zsidók is jobban szeretik már a németeket,mint a magyarokat.
Rendőrök védik Lenint Szevasztopolban
Ukrajnában az elmúlt hetekben a bolsevik forradalom vezérének több szobrát érte támadás.

www.origo.hu/nagyvilag/20130306-rendorok-vedik-lenint-szevasztopolban.html
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Figyi, én párszor dolgoztam Moszkvában mostanság, oda nem fogunk tudni nézelődni menni, az árképzés döbbenet.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Én már csak a Barca-Milan visszavágóra leszek kíváncsi. :))
@kifordított nagyanyó:

Másszatok le Putyin hátáról oszt'majd nem lesz :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Miben is különbözik egészen pontosan ezektől drága, KGB-ben szocializálódott Putyin barátunk?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát ha a barca is kiesik és a bayern se nyer akkor már mindegy nekem.
Sajnálom aki kiesett,nyerjen aki továbbjutott.

Amúgy milyen tizivel?
Az ország legönzetlenebb politikusa

Titokban megvetetett családi cégével egy egész irodaházat, ahova aztán a Járási Hivatal költött be.

"Sesztákék családi-baráti cége tavaly decemberben vett egy háromszintes irodaházat Kisvárda központjában. Az ingatlanvásárlás tényét nem tették közzé, pedig az épületben az újonnan létrehozott Járási Hivatal nyitotta meg irodáit. A hivatalos közlés szerint a több tízmillió forintot érő irodaház ügyével a politikus érintettsége ellenére is minden rendben van, az új állami szervenek ugyanis semmilyen bérleti díjat nem kell fizetnie a tulajdonosnak. Seszták Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője, aki egyben a kisvárdai önkormányzat politikusa is, azt állítja nincs semmi furcsaság az ügyletben: a városnak szüksége volt a helyre, ő pedig - lévén a második leggazdagabb képviselő - megteheti, hogy ingyen adjon egy ingatlant"
index.hu/belfold/2013/03/06/az_orszag_legonzetlenebb_politikusa_-_megteheti/
@kifordított nagyanyó: "Még a magyarországi zsidók is jobban szeretik már a németeket,mint a magyarokat."

Akkor már csak azt nem értem miért pont nálunk a fújjcsúnya náci államban tartják idén a Zsidó Világkongresszusukat.:)

www.mazsihisz.hu/index.php?nid=5818

Hosszú évtizedek óta ez az első alkalom, hogy a Közgyűlését nem Jeruzsálemben tartják.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Én is voltam mostanság... de szerintem lesz államközi egyezmény... egyesek inegyen fognak tudni odamenni... aztán kicsit messzebb és csak oda:-)
@Fabius: Már bocsi.Ha a németek jóban vannak velük,nekünk miért is nem kéne??
A Volgán még mindig elkél a erős kéz... hiány van hajóvontatóból:-)
@kifordított nagyanyó: Ööööö, tizi...nem tudom ezt miért írtam, a kiállítást kellett csak megemlítenem, biztos hülyülök :))
Azért nem komcsi Putyin,mert orosz.
Fagyott ürülék robbant egy lakókocsiba
Egy repülő vécéjének tartalma ütött át egy angliai lakókocsit, alul-felül félméteres lyuk keletkezett.

A rohadó nyugat ópiuma....

index.hu/kulfold/2013/03/05/fagyott_urulek_robbant_egy_lakokocsiba/
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Így azért elszúrták az előrehozott döntőt,melyet a világ két legjobb csapata vívott.:))
@Fabius: Gondolom csak annyiban, amennyire a CIA-ban szocializálodott politikusok. :) De megkérdezheted a németeket is esetleg, hogy valóban miért vannak annyira jóban vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @kifordított nagyanyó:

Ha a szokásos zsidózással akartok Putyin elvtárs árnyékából kiterelődni az ma nem fog menni, szólok előre. Nem a zsidók a téma, hanem a ruszkik meg a gyarmatosítás.

Ragadjunk csak meg szépen ott, hogy magyarázzátok el mitől szimpi a radikálisoknak ha visszasírjuk-hívjuk a ruszki befolyást.
@kifordított nagyanyó: A szájbalököttmocskos haldokló nyugat egyik zászlóshajója, a demokráciától annyira megrontott Németország ahol nyíltan buzi/bevándorló/színes/zsidó/ateista/punk/nő/stb. emberek(!) felelős tisztségeket tölthetnek be mióta követendő példa? Ejnye no, több fegyelmet...
Euróban és dollárban veszünk és adunk el majd át tesszük rubelba és bukjuk az árfolyam különbözetet.
Okos!
Ez már a KGST-be is bejött.
@kifordított nagyanyó: Annyira jó, annyira jó, annyira nagyon jó...kollégát meg is hívom ebédnél egy desszertre ha már örök barik lettünk :DDDDDDDDDDDDDDDDD
@kifordított nagyanyó:

Ez döntő és mindent megmagyarázó érv, pólóra érett :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Esetleg kérdezd meg te Merkel nénit, vajon miért nem rubelban van a németek devizatartaléka, ha akkora biznisz. Ennyire nem értenek ezek semmihez?
Nyihahha!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))

Rogán: nem akartunk titkolózni, szabadságon volt az MTI tudósítója
A moszkvai utat 2011 óat készítik elő, érvelt a nyitottság mellett Rogán Antal.

hvg.hu/gazdasag/20130306_Rogan_a_moszkvai_utrol_nem_akartunk_titko
@Fabius: Én nem zsidózok csak reagáltam egy felvetésre és nem akarok kifarolni a téma elől sem.

Nekem mondjuk speciel Putyin azért szimpatikus mert egy lepusztult szétzilált országból ismét csinált egy erős, nemzeti identitását újból megtalált és arra büszke államot. Gondolom ilyesmi neked sem lenne ellenedre idehaza. :)
@kifordított nagyanyó:

Bazmeg, nem kapok levegőt. Mintha dr Orbán, meg dr Lézer fizette volna ki a kibaszott hitelt. Na, Kertész Ákosnak igaza volt, csak túl finoman fogalmazott.
Irány Ázsia:

Rendkívül súlyos a magyar korrupciós helyzet
2013. március 06., szerda, 09:36 • Utolsó frissítés: 24 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: Magyarország; korrupció; kenőpénz;

Az elmúlt években a korábbinál sokkal súlyosabbá vált a korrupciós helyzet a különböző uniós, állami és önkormányzati pályázatok területén, egyre gátlástalanabb igényeket fogalmaznak meg a megrendelők vagy a döntéshozók.
hvg.hu/gazdasag/20130306_Rendkivul_sulyos_a_magyar_korrupcios_hely
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jut eszembe mondjál már 1db CIA-ban szocializálódott politikust legyél kedves.
@Fabius:
Nyugi Fábius szerintem ehhez még az ECB nek is lesz nehány keresetlen szava.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát ha a Kertész jobban szereti őket,mint minket akkor miért ne?
Kezdesz libsisedni ezen a blogon.:))
@Fabius: Miből gondolod, hogy én ezzel a Rubel témával feltétlen egyetértenék??? Egyébként közismert tény, hogy Kína, Oroszország stb. gazdasága egyre erősebb így a jövőben a dollár elszámolás helyett egyre inkább előtérbe fognak kerülni más megoldások is.

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/soteten-latja-a-dollar-jovojet-a-goldman-349331
Projekcióóóó!
2007-2010.orbanviktor.hu/hirek_list.php?item=150
2007. szeptember 30.
Európában, bizony, elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni” – mutatott rá Orbán Viktor.
Mint mondta, Közép-Európában új küzdelem kezdődik, és új harctereken folyó küzdelem indul meg a diktatúra maradványainak lebontásában. Az elmúlt másfél-két esztendő során lelepleződött egy politikai folyamat, amely nem csak politikai hazugságokról, vagy az aktuális kormány lelepleződéséről szól, hanem sokkal többről. Néhány évvel ezelőtt arról igyekeztek meggyőzni Magyarországot, hogy egy fontos generációváltás kezdődött meg a baloldalon, egy fiatalabb, korszerűbb, nyitottabb és európaibb a réginél. „Mostanra kiderült, hogy az új baloldal valójában nem más, mint egy újfajta milliárdos klikk, amely bevezette Magyarországon a maffiapolitikát, amely pillanatnyilag teljesen eluralta a közéletet. Ez az új baloldal lényege és semi több” – jelentette ki Orbán Viktor.
Hozzáfűzte, hogy az új baloldal három tekintetben mutatta meg az igazi arcát: lerombolta a rendszerváltás erkölcsi fundamentumait, tönkretette a gazdaságot, és elindította a hatalommal való visszaélés politikáját. Egyfajta Zuschlag -modellt pítenek ki, amelynek az a lényege, hogy központilag szervezik meg a Magyarország és a magyar polgárok erőforrásainak ellopását. Azokat a pénzforrásokat is maffiamódszerekkel tüntetik el, amit a magyar emberek életszínvonalának emelése, Magyarország történelmi léptékű felzárkózása érdekében küldenek az Unióból."
ésígytovább...
Érdemes elolvasni.
@kifordított nagyanyó: emlékszik itt még valaki arra az általános iskolai ünnepi énekre, hogy "Rákosi a legjobb apa Minden dolgozó a fia...."?
Hajrá Sopron! csak igy tovább!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nekem speciel a putyini módszerek nagyon is ellenemre lennének idehaza. De a hasonló módszertannal elkészült választási törvénnyel nektek is lesz alkalmatok megtapasztalni a saját bőrötökön, hogy nem fenékig tejfel ez az észjárás.
@Fabius: A németek jóban vannak az oroszokkal.
A Kertészek jobban szeretik a németeket,mint minket.
Már leszarják ezek a felek,hogy mi volt régen.
Akkor nekünk miért kéne rosszban lennünk akárkivel.
A gyarmatosítás sehonnan sem jó de a pénz az jöhet bárhonnan.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130306_A_pincsive_valt_ember#rss
"Magyarországnak nincs semmi keresnivalója Keleten, mert ott semmilyen babér nem teremne országunknak, csak alárendeltség és kiszolgáltatottság", mondta ugyanő ugyanott. Alighanem arra jutott, Magyarországnak alárendeltségre és kiszolgáltatottságra van szüksége ahhoz, hogy továbbra is egy pincsi uralkodhasson rajta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Whehhehhe. Itt világoltál legutóbb mikor a Goldman dollárkötvényen vitatkoztunk, de azért csak isszátok tovább a hazudós, fedezet nélküli ingatlanpapírt áruló kókler szavait, és sikerül szentírásnak venni.

De szép is ez :-D :-D
@kifordított nagyanyó:

Ez átfogalmazva is ugyanazt jelenti.
Jut eszembe, tudja valaki, volt Viktorunk mostanság Venezuelában?
@Fabius: Nem sikerül annak venni. Elég sok vélemény szól már erről a GS-n kívűl is.
@kifordított nagyanyó: Azért most kiviláglik egy MSZP szavazóból lett Jobbik szavazó szellemi szintje. :)
Én személy szerint nem csodálkozom, hogy neked, meg Gábrielnek vonzó a Putyini társadalom. Az Orbáni vízió is ezért vonzó. Van aki ezt igényli.Egyébként ebből is látszik, hogy Orbán egy zseni. Nem a diktatúrával van baj, hanem azzal, hogy a megfelelő ember csinálja-e.
@Fabius: Nézd.A németeknek nem büdös az orosz gáz.
Az oroszoknak nem büdösek a német autók.
Akkor mi miért is finnyáskodjunk.
Az egyik legnagyobb hiba az orosz piacok elszúrása volt.
Szerintem jól jön mindenkinek a pénze.
Már írtam többször hogy nagyon anyagias vagyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na, ha nem sikerül annak venni akkor elárulom, a népikomcsi Kína devizatartaléka is dollárban van. (3000 milliárd dollár) és eszük ágában nincs pl rubelre vagy akár csak jüanra cserélni.

Pedig övéké a világ összegszerűen legnagyobb devizatartaléka.
Orrból jövő torokhang:
- Kedves polgártársak, barátaim! Midőn annak idején én magam zavartam ki visszakézből a ruszkikat, minden jogom megvan ahhoz, hogy én is hívjam vissza őket a spejzből. Oszt drasztvújtye.
@shinichi: Viktátorunk víziója max. akkor lenne vonzó ha olyan gazdasági és egyéb eredményeket tudna produkálni idehaza, mint mondjuk Putyin a sajátjában. :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Gonosz.:))

@shinichi: Baszod!Nekem nem Putyin rendszere kell de a pénze jól jön!
Ezt fogd már fel!
@kifordított nagyanyó: Szeretnéd :)
De most komolyan, szerintetek mi olyan jó Oroszországban, az oroszokban, az orosz politikában, az orosz életben? Volt már orosz ügyfeletek, üzletfeletek, találkoztatok már orosz ügyintézéssel, vettetek már részt elszámolásban velük? Voltatok már ott? Úgy értem bármi tapasztalat velük vagy a rendszerükkel kapcsolatban? Nem is izgat a múlt meg Sztálin hogy éppen most van az évfordulója, hanem a jelen...mi olyan vonzó benne? Vagy a rubelban, a gazdaságukban, miféle érvek támasztják alá a kényszeres kelet felé rohangálásunkat? És hová tűnt a kínai nagy barátság? Vagy a szaudi nagy barátság. Vagy az azerbajdzsáni nagy barátság...
@Fabius: Az lehet de én nem akarom rubelre cserélni a miénket és fideszes sem vagyok ugyebár. :)
@Fabius:
Azt meg csak súgva tegyük hozzá, hogy az USA államadósságának tetemes része kínai és japán tulajdonban van, és nem forintban.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Nekem volt hozzájuk szerencsém, többször is. Mit mondjak? Üzletileg inkorrektek, lusták, mint a rohadás, mondanám mindenbe magas ívben beleszarnak, minőségi munkát ne várj, nagyarcoskodás és sunyiság, lenyúlás ezerrel, a bürokrácia ázyiai szintű. A korrupcióban már annyira nem nagyok, mi erősen közelítünk hozzájuk. A közlekedési kultúra pedig nagyjából a Takonyárpi és Frizbipéter szintjén mozog...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Istenem, még jó, hogy a Holdra szállásról nem maradt le a világ, mert szabin volt a riporter.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Baszod a druszádat kérdezd!
Amúgy szerintem a keleti és a nyugati rendszereknek is megvannak a maguk előszeik és hátrányaik.
De az orosz piacokat elbasztuk pedig jöhetne onnan is a pénz.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130305_Rogan_rubel_ruszkik_vissza#rss
„Tudjátok egyáltalán, mi történik itt? Hogy miről szól a rubeldiplomácia? Arról, hogy a gyarmatosítás elleni harc kulisszái mögött a legrohadtabb bizánci gyarmatosítás zajlik. Arról, hogy az országot hosszú távú szerződésekkel visszaterelik arra a zsákutcás kényszerpályára, ahonnan 1989-ben próbáltunk leakadni. Arról, hogy ezentúl Moszkvában dől el, legyen-e gázáremelés, áramáremelés, s mi az ára, hogy ne legyen. Mert Oroszország „állami-politikai logika mentén kezeli az energiakérdést”– mondta volt Orbán Viktor. Arról, hogy azt is ott döntik el, mennyi a jegybanki alapkamat, s mi az ára a baráti hitelnek. Arról, hogy Putyin nem fog emberjogi szarságokkal bíbelődni, s Brüsszellel szemben abba se szól bele, hogyan bánik Magyarország a polgáraival. Akié a föld, azé a jobbágy. Nem tetszett a nyugati kapitalizmus? Most majd kipróbálhatjátok, milyen a keleti. Ha hagyjátok, meg is érdemlitek azt, amit a képetekbe fúj a keleti szél.”
Nem tudja valaki, mikor megy vonat Sopronba, és mennyi a szívlapát különjegy ára? Meg akarom látogatni a testületet, amiért leszavazták orbánc lovasszobrát. Pedig megnéztem volna, hogyan faragnak (vagy öntenek) ki egy férget, amint lovon ül.
@kifordított nagyanyó:

Te nagyon benézel valamit kedves barátom.

Nem a németek kaparnak a ruszkiknak gázügyben sem, hanem fordítva: a Gazprom legnagyobb vásárlója Németország, ami még így is csak a szükségletei egyharmadát veszi tőlük. Medvegyev pajti éppen ezért kapart náluk - és nem fordítva, érted - decemberben legutóbb.

www.axing.hu/index.php/de/news/158-tovabb-hodit-a-gazprom-nemetorszag-a-legfontosabb

Magyarul a németek nincsenek, és nem is lesznek olyan energiafüggő viszonyban velük, mint mi, vagy a régió. Így azért egy picit más a leányzó fekvése.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A legaranyosabb az volt, igaz jó pár éve, amikor a barátunk közös bótot csinyát velül. AZ éves forgalom, valahol 20 milla környékén evickélt. Eljött az évzárás ideje, megjelent az orsoz ügyvezető a babájával, oszt múlatta az időt 3 napig tejben-vajban, majd az elutazás előtt fél órával odadugott egy 50 dollárost a barátom kezébe, mondván... na tesó, itt a tavalyi boltból rád jutó nyereség:-)
@kifordított nagyanyó: Jól van, de Te állsz ki valami mellett ami finoman szólva is kétséges. Nekem volt szerencsém látni elég világot, a nyugati kényelmesebb és jobb minden hátránya ellenére. Mert esélyt ad, mégha kurva nehéz is, de esélyt ad. Kelet nem ad.
És senki nem azt mondja hogy nem kell piacot szerezni, de Tóni nem konzervet ment eladni ha jól tudom. Az üzletelés kicsit más mint kilóra eladni magad, az országot vagy éppen pl. egy baltás gyilkost egy vállalhatatlan köcsögnek.
@kifordított nagyanyó:

Ember! Mikor láttál te itt egy kopejkát is a rendszere nélkül, he?
@Bakter:

13:10, frankfurti Railjet a Keletiből. Az 1db szívlapát kézipoggyásznak számít :-D
@Bakter: Javaslom, olvasd a tegnapi prosztót innen:
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.06. 08:41:11
:-)
@kifordított nagyanyó: Nem a pénzét kapod, érd már fel ésszel, hanem a kiszolgáltatottságot. Hogy a bábja lehetsz, hogy tapsolhatsz a kisdiktátornak, miközben hozzáköti a jövőbeni lehetőségeinket a nagyéhoz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igen, nagyjából, azért megfejelném azzal hogy tudnak dolgozni ha olyan helyen vannak ahol megy a követelés. Viszont üzletelni nyugati módon nem lehet, úgy kell hogy veszed az 1.000 euros árut és kiszámlázod 1.100 euroért, bekéred a 90% előleget és fizetés-leszállítás után a fennmaradó 10%ra keresztet vetsz mert úgysem látod. Előre pedig nem utalsz 40%nál többet mert tisztelet a kivételnek érnek meglepetések. Viszont a pia istenes, a reptéren jó sokat kell bezsákolni belőle, és a kaja is finom :)
@Fabius: Ööö,azért építenek valami külön vezetéket északon?
Már ha lesz belőle valami.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Persze .Ebben természetesen igazad van.
Jó lenne senkinek sem eladni magunkat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kívánok a családodnak annyi egy főre eső GDP-t, mint az orosz mutató :)
@Fabius: Baszod! XD

@shinichi: Öööö amúgy nem vagyunk kiszolgáltatva?
Persze hogy nem az kéne.
@Fabius:
Unió, Gazprom, földgáz:
A palagáz kitermelés drága és macerás volt, Gazprom jött a gázával.
Technológia fejlődött, palagáz kitermelés ócsult, Gazprom drágít.
Palagáz kitermelés annyi már, mint a ruszki gáz, Gazprom ócsít, átlag 14%-kal, mert esik a forgalma.
Persze nekünk nem annyival, és persze nem orbánc közbenjárására.
Itt tartunk: Nyugat-Európa orosz gáz függősége a fentiek miatt csökken.
@Fabius:
Berakom hegedűtokba. Gyorsan szétszerelhető, távcsöves lapát az, karbonszálas.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Na bazz, amikor Seremetyevon kellett a becsekkolásnál hármunknak 7 deci Jamesont benyelni, mert különben kuka... ne tudd meg... ilyen vidám túristákat régen láttak Ferihegykón:-)
@Fabius: Nem kell oda szívlapát... bármelyik soproni rendelkezik igazi bányászbaltával. Csak van egy, aki köccsönaggya.-)
@shinichi:
Hogy most mennyire szaladunk az orosz Kamaz platója alá, az egy dolog, lehet boncolgatni.
Nekem az bassza a csőröm, hogy ez a féregkormány ellenzékként 70 ezer deciBellel ordított, ha Gyurcsány vagy valamelyik beosztottja egyáltalán kiejtette a száján a Putyin vagy az Oroszország szavakat. Most meg...
@Fabius:
Tündérmesét olvastak fel mellette, persze, hogy bealudt.
@kifordított nagyanyó:

A közszógálat az közszógálat :-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem, nem, ez profi japán szívlapát, japán minőséggel, hogy bírja a terhelést. A nyomtató az eldobható nermentesítő eszközökhöz kell.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :DDDDDD Helyesen cselekedtetek, jó pia nem megy a kukába, akkor sem ha beledöglünk :)))))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: no az hétszer szto garmu vóóót:-)
De azért ne feledjük a szállodai gyizsurnajákokat se... 4* szállodában nem tudtam úgy leadni a kulcsot, hogy előtte ne ellenőrizték volna le, hogy megvan e a fürdőszobában a csaptelep:-)))
@Bakter: Hát ez az. Nem drága semmi, ha ők csinálhatják. Bármi és minden rossz, ha más teszi. Mint taknyos orrú hülyegyerek a csattogós szárnyú falepkével a téren, úgy játszanak sorsunkkal.
@Bakter:

Ellenzékből soha semmi nem drága.

Azzal még nem is lenne baj, ha a kereskedelmi lehetőségeinknek akarnának piacot szerezni. De basszus, a devizatartalékról rögtön elsőre az kell eszébe jutnia bárkinek, hogy wázze, váltsuk át rubelre? Agyhalottak ezek mind.
Viszont 50 dollárért a recepciós rendkívül szinvonalas kurvákat ajánlgatott katalógusból, bár nem mindegyiket hívták Kátának... Párjával hetvenbe került volna:-)
Megkapóan leleményes a fedő-történet.
Miért is jöttek össze?
Parkolási stratégiát egyeztetnek. Csak nem felnőttünk Moszkvához?

Префекты центра Москвы и Будапешта обсудят проблему парковок
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mert milyen komcsinak lehet tartani egy volt KGB vezért? Pontosan ugyanannyira és ugyanolyan komcsi, mint Sztalin vagy Brezsnyev, és a többiek.
De te csak védd Putyint, csak égesd magad kis komcsi gyerek:)))
@Fabius: Hogy alszik, hát Istenem, tegye fel a kezét aki még nem aludt öltönyben amíg a kolléga beszélt :)))
A gáz az egészben az elég üres sorokat látni, vajon hol vannak? Büfében? WC-n? Bizottságban? Polgármesteri Hivatalban? Éppen írják az Alkotmány módosítójának módosítójának a módosítót módosítóját? Aha...
@Fabius: "A nagy port kavart, családon belüli erőszakkal kapcsolatos kijelentéséről elhíresült Varga István hétfôn éppen Cser-Palkovics András felszólalását hallgatta, amikor láthatóan hosszabb időre cserbenhagyta az ébersége." Ez a Hellokitty-rózsaszín öltönyös senkiházi?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A szálló ellenőrzés eddig kimaradt, vagy csak nem figyeltem. De hogy a portás tényleg mindent felajánl az vakmeleg, a lányok párban a legkevesebb :))))))
@Fabius: Örülök, hogy ebben egyetértünk. A ruszki piac visszaszerzése például abszolút támogatható lenne.

A saját gyártóink és piacunk egészséges védelméről meg kb. ennyit.:(

index.hu/gazdasag/2013/03/05/raba/

Elolvasva a cikket és a kapcsolódó anyagokat, csak éppen az nem derül ki, hogy mi a MAGYAR fél haszna ebből a Fidesz által erőltetett megállapodásból!
A svédek nyíltan örülnek, mert úgymond "lehetőségük nyílik belépni a magyar piacra"...
+Még a cikkíró is elismeri, hogy Európában mindenhol az adott ország buszgyártóinak érdekeit védik.. (és ilyenek nálunk is vannak)

Akkor mi szükség volt erre a megállapodásra? Mi a MI hasznunk belőle?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Bazz, elfelejtettem átállítani az órát... ne tudd meg... 7-kor akartam kelni, fel is keltem, leadtam a kulcsot, aztán hajnali 5-től ott darvadoztam a foyerben egy kajla fotelben a 9 órás tárgyalásig...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

A kép 22:13 kor készült, vargapista felszólalásra(!) várt :-)))

Ha nem így lett volna ott lett volna ahol az összes többi: otthon alukában.
@kifordított nagyanyó: de volt KGB főnökként komcsi. És Oroszországot is pont úgy vezeti, mint egy KGB-s. Állami szintű korrupció, nioncsenek szabad választások, ellenzékiek megfélemlítése, bebörtönzése, adott esetben Gulágra száműzése, újságírók meggyilkolása, soroljam még miért kurva ciki Putyin rendszere, és miért kurvára komcsi Putyin? Sztálin hű tanítványa. Mindent elmond a fideszről és a jobbikról, hogy ez tetszik neki.
Senki nem azt mondta, hogy azért komcsi, mert orosz.
A jóban levés meg a seggnyalás között szakadékok tátonganak.
Az nem jóban levés, hogy egy országot tesz kiszolgáltatottá ez az eszelős Orbán azzal, hogy rubelra váltja át a valutatartalék egy részét.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130305_Rogan_rubel_ruszkik_vissza#rss
@Fabius: Mondjuk a Cser-Palkovics helyett Morpheus karjaiba vetődni... szóval inkább becsülendő:-)
@aritus: Csak nem azt akarod mondani, hogy akkor Netenhjáhú vagy Peresz is épp ugyanolyan gyilkos és nemdemokrata mint, amikor fiatalkorukban mondjuk a Haganában követtek el gyilkosságokat??? :)

A Hagana volt pld. a Deir Jasszin-i mészárlás - (1948 április 9.) fő irányítója is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :DDDD Kolléga viszont nem hord órát, mobilja van, amit át is állított. Viszont a mobil okos, az már átállította magát helyi időre...mi keltettük hogy hol a f.szban vagy ember, indulunk :))))))
Csak úgy, halkan kérdem: Mi, most mennyire nem függünk senkitől?
Mennyiben jobb függni Nyugattól, mint Kelettől?
A jelenlegi (és képülő) rendszer mennyiben másabb, mint a keleti?
És miért hagyja ezt a Nyugat, ha tőlük függünk, hozzájuk tartozunk, ők pénzelnek és számukra sem tetszetős a keleti rendszer/szemlélet?

(És mostan nem a zoroszok mellett szo'tam! :D)
@Fabius: Haladtok valamennyire? Bár a főcsapás irányát, azt hiszem kicsit változtatni kellett, mert a többit már lerágták:-) De én időben szóltam, magadra vess:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Lemaradt: mert hogy visszafeküdt és addig számolgatott míg helyi idő szerint két órával későbbre állította a mobilt :)))
@Fabius:
A, Ugattak, hogy Gyurcsány beállt a már akkor épülőben lévő Déli Áramlat mögé IS, mert hogy nekünk "a zúniós projektet kell támogatnunk". Ehhez képest a zúniós projektnek már a nevére sem emlékszem, a férgek meg vigyorogva pózolnak a Déli Áramlat logója alatt, mintha az az övék lenne.

B, Ugattak a gáztározók miatt. Most bizniszelnek velük, mintha az övék volna.

C, Szétbaszták az orosz piacot az első királyságuk alatt, feszült viszont alakítottak ki velük. Mi kihúztunk arról a piacról piacról, miközben a nyugat-európai cégek lavinaként vonultak be oda. Gyurcsányék újból sínre tették a viszonyt, kaptak is hideget-meleget a férgekről. Most meg ádámcsutkáig nyalnak be Putyinnak egy kis baksist remélve cserébe. Csakhogy Putyin nem felejt, és jelenleg ő áll a szopatás élvező oldalán. Bárcsak elküldené őket pár év bentlakásra a Gulágra.
@aritus: Szóval egy dikatórikus rendszerről beszélsz.
De igazad van.
@Bakter:
@Fabius:
@shinichi:
@kifordított nagyanyó:
Na, pont emiatt szorul ökölbe még a talpam is!
Ellenzékben teleokádtak mindent, hogy ezmennyirefújcsúnyarosssz, most meg 5-ször akkora erővel nyomatják pont azt, ami ellen ágáltak.
Na, ehhez kell ám igazán vastag bőr!
Ja, és megmagyarázzák, hogy azakkorvolt meg elmútnyócév. Az, a jó, büdös .......
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Én is mobiloztam, csak le volt tiltva az időátállítás...
szóval a kurva lemaradt, alvás nyista, darvadozás megvolt, tárgyalás kuka... már megérte... 3 óra repülés oda,2 óra autókázás Moszkvában a pályaudvarig,4 óra városlátogatás, 600 km vonatozás oda,10 órás jelenlét és tárgyalás, majd vissza, fatüzeléses szamovár és perzsa szőnyeg a vonaton, majd 2 óra autókázás és 3 óra repülés... sose jöjjön vissza...
most majd megint jön, hogy a külfölsi sajtó támad minket

Brüsszelnek kell beszólnia Orbánnak, hogy túl messzire megy

A Financial Times vezércikkében úgy véli, hogy Magyarország uniós szavazati jogával és a strukturális támogatások megvonásával játszik, ha folytatódnak az alkotmánymódosítgatások és a demokrácia lebontása.

privatbankar.hu/makro/brusszelnek-kell-beszolnia-orbannak-hogy-messzire-ment-255756
@Marcellusca: még annyi, hogy ehhez kellenek a szenilis választópolgárok milliói is. :(((
@Marcellusca: Tündérem! A válasz: Utazz el Bécsbe, legyél ott két napot, majd ezt ismételd meg... mondjuk Lembergben... akkor megtudod.
@Marcellusca: A kérdésedre a másik válasz: Mert bamba demokraták és azt hiszik Orbán nagykorú és nem szükséges gyámság alá helyezni. Pedigde.
@Marcellusca: Na ott a pont,én is hasonlót kérdeztem.
@bella _ciao: Basszus, én már ott tartok, hogy ne csak lebegtessék a dolgot!
Igenis, jó erősen verjék bele a fejüket az asztalba! Vagy saját ürülékükbe! (És tudom, hogy magam ellen is beszélek, mert a legvégén én /is/ megszívom, de akkor is ...)
Ezek nem értenek semmi másból, csak az erőszakból
(nem feltétlen fizikaira gondolok)!
@Marcellusca: Mielőtt leszólnál: Tudom, Lember (Lvov, Lviv) Ukrajna, de jelen esetben ez nem számít. És ez a volt Szovjetúnió legnyugatibb fele, és az I. Vh-ig lengyel terület, (tudod inne jöttek a Csurka által megigézett galiciai zsidók).
@kifordított nagyanyó: Az ajánlatom neked is áll... és azt se bánom, ha dujóban mentek:-)
"Matolcsy György letette az esküt"

A hógolyó a hegytetőn beleesett a porhóba, és kezd görgedezni...
@Bakter: Mostmár csak egy a kérdés: Oda gurul amerre néz, vagy amerre lát? :-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :D
Pedigde!
orbán nagykorú és feltétlen szükséges gyámság alá helyezni! :)
"Újabb megbízást nyert a Közgép a paksi atomerőműben, ezúttal 3,4 milliárd forint értékben – olvasható a március 4-i Közbeszerzési Értesítőben.

Az Átlátszó.hu azt írja: Simicska Lajos cége a paksi Partner Betonelemgyártó és Fémipari Szolgáltató Kft.-vel együtt indult a közbeszerzésen, feladatuk a „technológiai épületekhez és rendszerekhez kapcsolódó korrózió elleni bevonatok, dekontaminálható bevonatrendszerek készítése és javítása” lesz 2013 és 2017 között.

A Közgépnek ez már második megbízatása az elmúlt néhány hétben: 2013. február 22-én 249,5 millió forintos feladatot nyert el szintén egy helyi céggel, a Csőszer Paks Épületgépészeti Kft.-vel. Akkor az atomerőmű gépházi csurgalékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciójára szerződtek - írja a lap."
Ezek a bolond fideszesek szaros kis rabszolgát csinálnak belőlünk!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mivel csodatévő, hegynek felfelé gurul, cikcakban.
@Fabius: Azt hiszem, rossz címet adtál:-) Nem véletlenül, a munkacím: Nagy testvér, húzd el a beled! akartvón lenni? :-)
@Marcellusca: Ha ismered nyugatot és keletet, a rendszereiket, a felfogásukat, az életvitelüket akkor nem mindegy hogy nyugat vagy kelet. A nyugat ad egy minimális esélyt hogy változtass, hogy változtathass, hogy úgy élj ahogy szeretnél, a kelet meg betör így vagy úgy.
Pl. nem mindegy hogy közalkalmazott vagy csinovnyik vagy szerintem.
(és ezzel nem a nyugat mellett szóltam)
@Bakter: És mondd! Azért gurul cikkben-frakkban, nehogy a Fideszes szinglihordák letámadják és magukévá tegyék? :-))
@Fabius:

Az a hat véletlenül ment be, vagy kibaszta őket az asszony, vagy összetévesztették a büfével???

De szeretnék ilyen helyen dolgozni, Istenem...
@Marcellusca:
"még annyi, hogy ehhez kellenek a szenilis választópolgárok milliói is. :((( "

Erről van szó kérem, telibe találtad a dolgot.

Ha Orbán, akkor foci, ha foci, akkor a régi igazság:
- minden csapat csak annyira tud focizni, amennyire engedik neki.

Most a nép, az istenadta nép ennyire engedi a fideszt focizni.

Abban a szent pillanatban, amikor választók tízezrei vonulnak utcára, miszerint: " Eddig és ne tovább!", jönne a defenzív taktika és rögvest más lenne a játék képe.

De addig a fidesz támadni fog, s nem foglalkozik azzal, mit kiabál be a mezei drukker a lelátóról.

Már-már félelmetes, mennyire ostoba egy nép ez a magyar (tisztelet a kivételnek).
csak úgy, mindenkinek aki szereti, és a nagy dilemma, kelet vagy nyugat, nekem nem kérdés, vagy az országgal, vagy nélküle.

13:09
Tovább pusztítja a cégvilágot a válság

Februárban a rövid hónap ellenére 2529 cég szűnt meg Magyarországon. A 14,4 százalékos növekedés a megelőző év februárjához képest megerősíti az elmúlt hónapok erős növekedési trendjét. Ennél is rosszabb képet fest a cégvilágról az utolsó három hónapra visszatekintő megszűnési átlag, ami egy év alatt 26 százalékkal emelkedett.

hvg.hu/kkv/20130306_Tovabb_pusztitja_a_cegvilagot_a_valsag
a jó édes mamádat te faszparaszt:

"Kocsis Máté erre reagálva leszögezte: "határozottan, tisztességesen meg fogjuk magunkat védeni ebben az ügyben is". Szerinte a külföldi sajtóban megjelent "hajmeresztő vélemények" torzítják a valós magyar helyzetet. Hangsúlyozta: az alaptörvény módosítása a "szándéka szerint egy jó alaptörvény-módosítás" és minden passzusában megfelel az Alkotmánybíróság (Ab) korábbi ítéleteinek."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fidesz_hajmereszto_velemenyek_az_alaptorveny_modositasarol.547169.html
nos.
hogy a témához is hozzászóljak.
tegnap a mandin kifejtettem ugyanezt (a mandi valahogy erősen titkolta ezt a hírt, az MTI-vel együtt), és erősen bólogattak.
szóval.
rogán egy polgármester, és frakcióvezető. semmi több.
a magyar állam vagyonáról, kifejezetten arról, amit az MNB őriz, jelen pillanatban (sajnos) matolcsy és az mnb vezetősége dönt.
lássuk a tényeket:
egy frakcióvezető kimegy egy idegen államba, és egy párt vezetőivel tárgyal arról, hogy a magyar devizatartalék egy részét ő befektetné rubelbe. felhatalmazás nélkül, és a kormány nevében beszélt.
na erre van egy szép magyar szó, megtalálható majdnem minden ország alkotmányában és/vagy törvénykönyveiben (nálunk a Btk.-ban, 144.§); van ahol halállal büntetik, van ahol csak vagyonelkobzás és kiutasítás.
@Secnir: nem kell félni leírni: hazaárulás avagy diktatúra, aki más mond az hazudik, mert több lehetőség nincs.

Ha valaki még küzdene a színes ásítással:

Finomhangolás a közmédiában mmonline 2013-03-06 08:57:00

Nem csak a tartalmon múlik a nézettség, keményen kell dolgoznunk azon is, hogy a közmédiát megszabadítsuk az előítéletektől – nyilatkozta a Marketing&Media magazinnak Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója. A nagy leépítéseknek valószínűleg vége, a bérköltségen megspórolt pénzből tartalmat fejlesztenek és modernizálnak.

www.mmonline.hu/cikk/finomhangolas_a_kozmediaban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
LOL
" az alaptörvény módosítása a "szándéka szerint egy jó alaptörvény-módosítás" és minden passzusában megfelel az Alkotmánybíróság (Ab) korábbi ítéleteinek." "

kihangsúlyozom:
" megfelel az Alkotmánybíróság (Ab) korábbi ítéleteinek. "

nemdebár arról szól az egyik most elfogadott törvény, hogy az AB korábbi ítéleteit nyugodtan el lehet felejteni? akkor most vagy nem tudja, mit beszél, vagy nem olvasta a megszavazott törvényt, vagy hülyének nézi az embereket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" keményen kell dolgoznunk azon is, hogy a közmédiát megszabadítsuk az előítéletektől – nyilatkozta [...] Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója ", volt III/III-as besúgó.
@GeoCracker:

Ezt:
endresy.blogspot.hu/2013/03/fidesz-kirandulas-az-mszp-erdoben.html

miért nem linkelted? Nagyon odab.szós és szerintem teljesen igazad is van! :)))))
@Secnir:
A nézőktől már megszabadították, most jönnek az előítéletek.
mielőtt belebonyolódnék a hsz-ek tanúlmányozásába:

"Végül is miért zavarná, mikor a jobbikos pénzember és gazdasági ideológus, EP képviselő, a párt külügyi bizottságának elnöke, Kovács Béla többet járt iskolába Moszkvában, mint itthon, és testközelből volt alkalma magába szívni hogy működött a glasznoszty."

Les temps comme la mer est changeant

l'otre fois:

11 Fleurs de Wang Xiaoshuai : le temps est changeant dans les montagnes

mikor valakik -netuggykik- mint tollpehely a viharban viselkednek a történelem szellőiben akkor ilyen dolgok lesznek

egy nagyon nagy baj van: EZT A BANDÁT SENKI SEM VESZI ÉS VEHETI KOMOLYAN EZÉRT AZ ORSZÁG AMELYNEK KÉPVISELETÉBEN BAROMKODNAK SOKAT SZENVED MIATTUK ÉS MEGÉRDEMLI

brühühühü

most lapozok vagy scrooll up
Az a helyzet, hogy most is elég ega Gyurcsányt vagy Bajnait felemlegetni, hogy sajátberekben elkezdjenek szorongani.

"Nyilvánvaló, hogy valami ellen sokkal könnyebb feltüzelni, fellelkesíteni és tettekre sarkallni az embereket, mint valami mellett. 2010-ben elég volt Gyurcsány vagy Bajnai nevének felemlegetése, és ezrek mozdultak meg, nehogy visszajöjjenek. Most viszont nincs hitele ennek a riogatásnak, nem lehet félelmet kelteni, valós veszélyt illusztrálni ezzel, hiszen fényévnyi szakadék van a Fidesz és bármilyen ellenzéki erő támogatottsága között" - magyarázta egy fővárosi fideszes képviselő, aki szerint a kormánypártoknak ezért más módon kell maguk mellé állítaniuk az önkénteseket.

www.origo.hu/itthon/20130305-mar-keszulnek-a-kampanyra-a-fideszes-jeloltek.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez ugyanolyan mint mikor a Royal bank of Scotland Elnöke nem a zalcsútbasznádi törpéhez megy hanem körbeszagolja a terepet a selyemfiúnál tömjénjanka

brühühühü

ez olyan dzsobbikosch
@Fabius:

lehetséges lenne, ha mondanál egy a globalizáció jelenlegi trendjeibe illeszkedően mondanál valamit?

nekem van vitaanyagom hozzá -bennem, inherens- tegyük közzé? hátha megértik?

brühühühü
off.

csak úgy eszembe jutott... Tömjén Zsófi elsőelvtárs által felkent miniszterelnökünk mostanság mivel foglalatoskodik a nyársra húzott szalonnnák lelövöldözésén kívül, mert nagyon el vagyon dugva a szentem... vagy már nem is a zállam harmadikk emböre?
on.
PS: Persze tudom... addig jó nekünk, míg meg nem szólal, nadeakkoris... miéert is kapja a havi közel 2 millióját? Csak sima adófizetői állampolgári kérdés...
@rodeo36: okés ródlijó... csak egyet árulj el... tekila előtt, vagy után készült a vitaanyagod... mert ugyi... nekünk sem mindegy, hogyan olvassuk. betekilázva, avagydesem? :-)))
@Secnir:
"felhatalmazás nélkül, és a kormány nevében beszélt."

Ha felhatalmazás nélkül ment (ergo: nem hivatalosan), akkor (legalábbis e témában) nem beszélhetett a kormány nevében.
Ha volt felhatalmazása, kvázi a kormény nevében szólni) akkor az nem erről a témáról szólhatott. Magyarul: más is van a háttérben.

Ha felhatalmazással ment (e témában is), akkor igen, volt joga szólni, de nem értem, hogy miért RA-t küldték?

Most valaki vagy nagyon nem ért ahhoz, hogy efféle dolgokat hogyan kell intézni, vagy én kérek elnézést.
@Bakter: "Csakhogy Putyin nem felejt, és jelenleg ő áll a szopatás élvező oldalán. Bárcsak elküldené őket pár év bentlakásra a Gulágra. "

Csakhogy közben az orosz Putyin egy hétpróbás üzletember is, aki képes egy kis Paksért akár a felcsúti Putyin torkába is bedugni a nyelvét. Lehet, hogy utána kimegy öklendezni, de ez neki is üzlet.
Gulággal egyetértek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hol van semizsóti? Vatikánban intézi orbánc visszavonulását a piros papucsba.
@Spániel:
Putyin a KGB-ben edzett, miközben a csúti csúton a megye 13-ban. Biztos a tippem, ki a rafkósabb. Nem kell neki sehova sem dugnia semmit, elég, ha az alsógatyáját bevillantja a csútinak, és a paksi bót megvan. A csútinak se az abroszosoktól, se a távol-keletiektől, de még a baltás azerbandzsáktól sem jött egy fillér sem, pedig több hektoliter nyálat nyaltak szét szíjrágóval együtt arrafelé. Már csak Putyin popójában bízhatnak.
@kifordított nagyanyó:

nagyanyó, erre a kijelentésedre reagálnék:

"Én speciel mindig is úgy voltam,hogy legyünk jóban mindenkivel."

Egyetértek! Mint ahogy itt szerintem mindenki. Az nekünk a nagy bajunk és bánatunk és fordul fel a gyomrunk, hogy iszonyatosan köpönyegforgatók, undorítóan visszataszító csúszómászók. Hogy miért?

- Előző regnálásuk alatt teljesen tönkretették a még meglévő Orosz-Magyar mezőgazdasági kapcsolatokat, kereskedelmet. Szabolcsi megyeszékhelyi lyányként bizony első kézből láttam, mit tettek a Nyíregyházi Konzervgyárral (EKO).
- Tandíj. (Ezt nem kell kommentálnom.)
- Kőolajvezetékek.

Ez csak három olyan dolog, amiben most 180 fokban mást mondanak, máshogy viselkednek - és mindezt úgy, mintha mindig is így lett volna. Amikor a szocik kapcsolatba léptek az oroszokkal, hogy helyrehozzák a kárt, amit Viktorék okoztak, idejött Putyin és Gyurcsány fogadta, nemzetárulóztak, hazaárulóztak és minden volt az a szegény Gyurcsány, csak rendes ember nem.

ETTŐL akadunk ki, nem attól a ténytől, hogy közeledünk az egyébként elég jó nagy piacot jelentő (ESETLEGESEN) Oroszországhoz.

No meg attól, hogy WTF?????????!!!!!!!!! Rúbel? Komolyan? Mikor lesz a kovertábilis (vagy milyen) rúbel megint?

Undorító, csúszómászó férgek azok mind.

@Gábriel: továbbra is a ketrecben vagy. Náci, antiszemita tartalmakat nem nyitok meg a gépemen - s'ry! Mindent félremagyarázó náci tartalmakat meg végképp nem.
index.hu/belfold/2013/03/06/az_mszp_ujravagja_kampanyfilmjet/

Ezeknek tényleg hiába ugatott Feri. Ahelyett, hogy kiálltak volna, hogy ezt elqrták, és bocsi mindenkitől, még ráraknak egy lapáttal.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Csak nem a MAZSIHISZ linkjét nem akartad megnyitni??? Bár lehet tényleg igazad van és ők is nácik. :)
@Bakter:

Újravágják???
Móka és kacagás.

Ezektől vár itt bárki is kormányváltást???
Vicc a köbön.
bokros is pártot alapít. van választék, nem panaszkodhatunk.

"A leendő pártról annyit mondott: kapitalizmusbarát politikát fognak vinni, nemzetközi példaképük a brit Konzervatív Párt lesz."

"szeretnének egy szövetség részeként részesei lenni az Orbán-kormány leváltásának, ezen túl a jogállam visszaállításának és egy új politikai kultúra megteremtésének”.

www.hir24.hu/belfold/2013/03/06/partot-alapit-bokros-lajos/~~fokusz
@bella _ciao: választék az van, de az még nem jelent mínőséget.
@Bakter: Most már csak az maradt a dilemmám, hogy ennek fényében mi lesz a vöröscsillaggal?
Csúti még vívódik, de nagylelkűen felajánlja,legyen itt-ott, Putyin meg lesöpri az asztalról, hogy bazmeg haggyámá ilyen kommunista szarságokkal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem iszom tequilát

mitszócchozzá

mi a kérdésed?

brühühühü
@Bakter: most mégis mit vársz. szép tulajdonság a naivitás de nem túl egészséges.
Mi van gyerekek? Indexbe odaért az új főszerkesztő és a közélet ahogy van ennyivel lejebb került a blogketrecben?

Az ilyen gazdagisztán meg műsorvízió bizos tömegeket csábít kattintásra, van is alattuk 5 meg 10 komment.
nocsak, nocsak. bejelentkezik viktornál az európa tanács.

Európa Tanács: halasszák el az alaptörvény-módosítást

hvg.hu/itthon/20130306_Europa_Tanacs_halasszak_el_az_alaptorveny
@Spániel:

Rájöttek, a Gyurcsánybajnaizás nem elég elrettentő, az hurráorbánozás meg nem lelkesítő? Juj de kíváncsi leszek ezek után mi lesz a stratégia. Habonyozást tippelek.
@rodeo36: mitiszoooo akkomeg? :-)) aggyámmááá, meg nehhány rubelt is az asztóóó alatt:-)
@Spániel: kíváncsi leszek rájuk, hogy képesek lesznek e vmi másra.
@Spániel:
Lesz vörös csillag. Nem ötágú, mert az olyan szocis. Nem hatágú, mert hát az olyan zsidós, és a árokszéljobb összehúzná a szemöldökét. Lesz hétágú, wazze, ami konvergál a nemzeti hétszimeringes szíriuszi duplaspirállal.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ne errőőő ugass vazze, hanem, hogy mi is van a zsurki votkagyárraaa:-) Héhábazze:-)))) Többremennél. Ki nem szarja le a szabóóócsi óóómát meg fittyfenét... de kellene valami új lószar municijónak Viccájéknak mondjuk a Bajáróóól, mer naggyon fogyik a lebegőőő:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Lesz hurrábajnai. Piszkos Fred esetében bevált, hogy az ő szeretete romlásba dönt. Hátha bejön, hogy szíjrágó és selcici őszinte bajnaiimádata negatív hatással lesz az érintettre.
@Bakter: igen, a hetes sokszor szerepel a mgyar népkultúrában.
@bella _ciao:

Fab tegnap fejtegett itt, hogy az ilyen hamar megy odakint. Szerintem ő se gondolta hogy ennyire hamar :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Saját habonyjaikat kidobják látványosan a léghajóból? Vagy lebunyóznak és hasbarúgnak minden másképpen szavazót?
A cikkből túl sok optimizmust nem tudtam kiolvasni, ezért is bökdösi havonta oldalba őket a főnök egy bottal.
@Bakter: Ja, meg a Verest se feledd el fikázni, bár már a régi rómaitálnokok is megmondták, döglött oroszlánt nem bántunk.... fóleg nem döglött dalotafalovan üüüdögélve:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Veres a magyar viszonyok legfényeseb képviselője. elrettentő példa Simicskával együtt.
@Bakter: Akkkóóómá ménem mingyá egy végteleny sokszök, vagy mi a lófüle... veres kör. Ergo Napocska, oszt akkor Nippon mingyá barátságosabbá válik a felkelőnaplopók fényiben:-)
@Bakter:

Lehet, az E14 hazavágásának legbiztosabb módja lenne bejelenteni, Szíjgyártó meg Slejmeci belép, Semjén és Rétvári meg felveszi a tagságot a másik kettő mellé.
@Spániel:

A motiváció a lényeg: örüjjé bazmeg mert hasfalon habonyozlak! És már kész is.
@Bakter:

Elöljáróban annyit, hogy én annak a híve vagyok hogy mindenkivel, lehetőség szerint, jó viszonyban kell lenni. Így egyetértek a kelet felé nyitással is, de ezt megfelelő óvatossággal kell tenni.

A narancs-csürhe viszont a ló egyik oldaláról esik a másikra, majd a másikról az egyikre, és így tovább végtelen ciklusban. Először pincsikutyáznak, meg vonyítanak mint a fába szorult féreg amikor Magyarország vezetői óvatosan tapogatózva akarják javítani a kapcsolatunkat Oroszországgal. Majd amikor, néhány év múlva, ők lesznek az ország vezetői, akkor in medias res bele a lecsóba, egy ksi baksisért cserébe akár Putyin pincsikutyáját is nyílt szinen kinyalják elől, hátul, középen ha kell, akár átváltják a tartalék egy részét rubelba ("zseniális" ötlet), akár leközgépeznek három Paksot, stb...

Pávatánc. Amivel két baj van, a nyugaton szocializálódott embereket át lehet vágni vele egy darabig, de aztán amikor rájönnek hogy egy szavahihetetlen szélhámossal van dolguk, akkor szépen elhajtják, a maguk nyugaton szocializálódott módján. Akkor meg jön a nyitás keletre, ahol a dörzsölt autokraták úgy basszák át pihe-puhán a "pávatáncost" a palánkon, hogy repülés közben még azt higgye hogy jaj de jó átpávatáncolta őket. Aztán amikor meg fejjel landol a kerítés másik oldalán a trágyakupacban, akkor meg jön nagy-nagy büszkeséggel: az én így szállok le a bicikliről kommunikáció, belföldi használatra. (Lásd pl. azeri baltás.) Az egész még felettéb vicces is lenne, ha nem az országgal játszanának, hanem azzal amivel egyidősek, és nem az ország lakóival fizettetnék ki a játszadozásuk után a számlát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bazmeg nem unod még? Neked mindenről csak a zsidók jutnak eszedbe? Hogy a picsába kerülnek most ide?
Orbán Izraelbe küldte a sameszét eladni az országot? Sékelre akarják váltani az MNB valutatartalékát?
Komolyan szánnivaló vagy, te szegény, nyomorult egy életed lehet.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
rubelom sincs...TANQUEREY-t iszom meg egy kis Pisco-t az meg perui fimomított törköly

mire lenne szüxéged? lehet, hogy az sincs?

brühühühü

van széna meg fű nyulambulam
@aritus:
te még olvasol háziszárnyast? kááááááááár

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már nagyon aggódtam szegény Simicskáért. Már legalább egy hete nem nyert semmi közbeszerzést! Most megnyugodtam.
@rodeo36: Húsvéti tojás angróban, csak ne nekem kelljen rajt' kotolnyi? :-)
@aritus: mégis mit vársz tőle. mindenki tudja hogy ő az akinek mindenről ők jutnak az eszébe.
@aritus:

mikor Fabi felhívta a figyelmét a dollárimádata kellős közepén a GS milyenségére...akkor eltűnt

most be van rubelozva ...ő "csak" mindíg valami mást akar mondani hogy annak bármihez köze lenne az sohasem érdekelte

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ja, és most már érthető, hogy Orbán miért lett az atomenergia nagy barátja. Fejtörést okozott, és többen erre gyanakodtak, hogy az atombarátság eredetét a Közgépnél kell keresni.
@rodeo36: Amúgymeg egy igazi vérnyúl nem szénaszalmázik, legfeljebb répázik (ha rájön), de iagzából vértet iszik ezüstös serlegbül, vagy az ellenny kopounyájiból:-)
@aritus: Baszod ha lenne egy kis logikád egyből rájöhettél volna. Te lekomcsiztad Putyint és bújtatottan antidemokratikusnak bélyegzed azért mert KGB ügynök volt.

Ezzel az erővel én is ugyanezt tehettem olyan jelenlegi magas rangú politikusokkal, (Peresz vagy Netanjáhú) akik korábban adott esetben gyilkosságokat követtek el, akár klasszikus terrorszervezet tagjaként.

A különbség csak annyi, hogy ez téged az ő esetükben cseppet sem zavar, miközben Putyint bőszen kágébézed :)
@aritus: Én nem ellenzem az atombarátságot. Atomot nekik:-)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ebben sem tudok segíteni angrában sem...tojás meg ...libatojás

brühühühü

egyéb?
@aritus: Bár halkan megjegyzem, én a neutronbombedzseki barátja vagyok. Semmit a senkiknek, de legalább a rablott vagyon megmarad:-))
@bella _ciao:

ET-t majd hasba rúgja Gabony Árpád.
Mijafaszt röpköd biciklivel a Lexusa előtt, mikor siet a lefelé a hegyről, alkotmányozásilag. :-)
@rodeo36: Egy kis pihentető, hátha őt még nem hallottad. :)

youtu.be/cFJJ1zFBWgY
@rodeo36: Látom ma adakozó kedvedben vagyol... Mi közül lehet választani? Merhogy nehpogymá elveszíccsem jóindulatod határontúli kéregetésemmel:-) Szóval? Mi is a maimenü? :-))
@rodeo36: mitmit ellenségvérit nyersen, felrázva, nem keverve:-)
@AroMo: van egy ötletem, csináljanak komputerea jétékot Habonyról.
Orbán: Ezért tekintenek ránk fekete bárányként

Magyarországnak jó esélye van arra, hogy a következő években európai sikertörténetté váljon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Varsói Egyetemen tartott előadásában.

mno.hu/kulfold/orban-ezert-tekintenek-rank-fekete-baranyken-1143081
@Penivaldes:

Meglepődnék ha még nem lenne.
megdolgozás:

A Vodafone 30 milliós bírságot kapott

Harminc millió forintra bírságolta a Vodafone Magyarország Zrt.-t a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megtévesztő mobilinternet reklámok miatt - közölte a GVH szerdán.

hvg.hu/kkv/20130306_Megbirsagoltak_a_Vodafonet_30_milliora
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :))) én meg valóban az atomenergia barátja vagyok, csak egészen más okból, mint Orbán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Unalmas vagy, te kis nyomorult, szánalmas pöcs.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Bocsánat a késői reakcióért.
Ha azt mondom szerénységből, úgysem hiszed el :-)
De örülök, hogy tetszett :-) Tényleg.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

még nagyon korai hajnal van, itt...

ajánlatom Tanquerey kis citrommal és jéggel meg szódavízzel a pohárnak be kell párásodnia amikor minden benne van 3 1/2 decis poharat javaslok

1 dcl tanquerey-t a többi ...jól felkeverve ne használj nagy kocka jeget hanem aprót vagy frappeé-t

brühühühü
@rodeo36: Ez is egy megoldás... bár ha Hemminvaj sorsára gondolok, inkább nem veszek pampuskát a kezembe:-)
Azon morfondírozok, hogy az oroszok a devizapiacon az adott piaci áron bármikor vehetnek a rubeljükért annyi eurót, amennyit csak akarnak (illetve, amennyire telik). Vajh' mi az a tuti üzlet, ami miatt a mi NEMZETI DEVIZATARTALÉKUNK (remélem, elég nagy, büszke betűkkel írtam így, a karvalysimortól való megszabadulás napján) szerepet kaphat itt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Orbán Viktor elmondta, hogy 2010-ben Magyarország a görögöknél is rosszabb helyzetben volt"

Az okosabbak már régen, a legokosabbak meg azon nyomban rájöttek, hogy a Kósa-Szíjjártó féle, első forintárfolyam bedöntéses komédiának mi volt a fő célja. Ennek a bullshitlegendának hivatkozási alapot teremteni. Pénz nem számít.
@AroMo:
Mivel nyersanyag és energia tekintetében a templom egerei vagyunk, ráadásul ipari még nem, mezőgazdasági ország már nem vagyunk, ezért ilyen nyitott, érzékeny nemzetgazdasággal nekünk mindenkivel jóban kell lennünk. De ezek úgy akarnak jóban lenni mindenkivel, hogy közben a kerítésen kívülről beugatnak szintén mindenkinek. Abban a hitben, hogy kerítésen belül a mindenkik nem hallják.
Lehet köpködni sok mindent Gyurcsányra, de ezekhez képest diplomáciai géniusz volt. Nem egy eredményét ezek hasznosítják glóriaként.
Pedig a hírek szerint GyF is vívott kemény csatákat pl a zúnióval. Csak hát a kemény tárgyalás és csútián tirpákvirtus között nagybőgőzni lehet a különbséget.
@9mmPara:
a "zseniális" MN arról regél, hogy mekkora kurva nagy siker az, hogy a dollárkötvények által befolyt (a valóságban kölcsönvett nagyon magas kamatra) összegek a MNB devízatartalékait növelik...namost ha más ötletük nincs erre a kurva drága pénzre akkor hülyék és akkor nagyon pozitív vagyok...beruházásra, iparfejlesztésre és általában gazdaságfejlesztésre nem gondoltak?

szóval a barmok szócsöve egyre agyalágyúltabb és vannak akik még olvassák?

brühühühü
@De hol van Columbo felesége?: Szia Colombo!Nem kéne nekünk kétségbe vonni Rogán oroszországi küldetését szakértelem okán.
A Simor András volt bankelnök ügyét firtató parlamenti vizsgáló bizottság 25 tagjából közgazdasági szakember 5 fő.
Mindenkit a megfelelő helyre.
"Végeztek az Izraelt megszálló sáskákkal"
Nem akarják nálunk folytatni?
@Mariann19: igy jár aki dogzik... későnjövönknek csontok. néköm most kezd el izzani a gálya:-) úgyhogy: pacsi:-)
FAbius, én elgondolkodnék a múló idő követelményén, és az érthetetlen KISZ helyett a mai fiatalok számára egyértelműbb IfjúKommunista Szövetség (KISZ) kifejezést használnám.
Csak, hogy még világosabb legyn, miről szól a nóta.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Későn jövőknek csontok."
Nem jön össze a Nagy Duett!
Megfosztva érzem magam.
Játékos vetélkedő!!!

Kedves gyerekek! Mai kérdésünk: mit látunk a képen:
img7.hvg.hu/image.aspx?id=720d4cf6-b3e1-40b7-a692-ad2af0bde205&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

1. Pincsi elölről
2. Pávián hátulról
3. Selmeczi Gabriella oldalról

A nyeremények:
3. Díj: egy hetes üdülés Mordorban
2. Díj: közös páternoszterezés Semjén Zsolttal
1. Díj: Begombázva együtt csónakázás a Vidámpark Mesecsónakjában Matolcsy Györggyel
@épészmérnök:
Ezek nem ásók véletlenül? Bár végül is mindegy, a célnak megfelelnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez szerintem a lokneszibigfútjetikus alcsútikus.
Nyertem! Enyém a labda, amit bölcsvezérünk lábával illetett, és Gabriella védőmosolya.
@9mmPara:
"Vajh mi az a tuti üzlet, ami miatt a mi nemzeti devizatartalékunk a karvalytőkesimortól való megszabadulás napján szerepet kaphat itt."
Ebben a devizaügyletben Simornak már nincs szerepe.
Viszont az oroszoknak jól jön a nemzetközi pénzpiaci megítéléséhez az, hogy Magyarország rubelben is tart devizatartalékot. Ennek az az oka, hogy a rubel nem teljesen konvertibilis.Eddig az MNB dollárban, fontban, jenben és euroban tartotta a devizatartalékot, mely pl. válsághelyzetben azonnal átváltható, a rubel nem ilyen, ráadásul az árfolyama is változékony.
Az oroszok hitelt adnak nekünk, cserébe elvárják, hogy devizatartalékunk egy részét tartsuk rubelban.
Magyarázat nélkül azért megjegyzendő, hogy 2010-től Kína és Oroszország egymás közötti gazdasági ügyleteit saját nemzeti
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hmmmmmmmmmmm

HVG: a kormány 200 millió eurót szán a Vodafone-vételre

Újabb kétszázmillió eurót volna kész bedobni a magyar kormány, hogy részt szerezzen a hírközlési piacból. Legalábbis a HVG kormányközeli forrása ennyire becsülte azt az összeget, amennyiért a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. állami kézbe kerülhetne.

hvg.hu/gazdasag/20130306_HVG_a_kormany_200_millio_eurot_szanna_a_V
@9mmPara: folytatom, müszaki hiba volt:
pénznemében rendezi. Ez is rámutat valamire.
@Mariann19: oops:

Szász Károly: Többször is be lehessen lépni az árfolyamgátba!

Korlátlan ideig lehetne belépni az árfolyamgát rendszerébe, a védelem 60 hónapig illetné meg az igénybevevőt, de ha a gyűjtőszámlán felgyülemlett tartozást kifizette, akkor az ügyfél újra kérhetné az árfolyamgátat, legalábbis, ha a kormány a bankfelügyelet javaslatát fogadja el - tudta meg az Én pénzem nevű pénzügyi portál

hvg.hu/gazdasag/20130306_Szasz_Karoly_Tobbszor_is_be_lehessen_lepn
@Mariann19:
Ha nem tévedek, Kína már készül arra egy ideje, hogy a saját valutája a világgazdasági porondon felnőjön a dollár és az euró mellé - vagy fölé.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "csak egyet árulj el... tekila előtt, vagy után készült a vitaanyagod... mert ugyi... nekünk sem mindegy, hogyan olvassuk. betekilázva, avagydesem? :-))) "

Öregrum az, te, nem tequila.
2000-ben hangzott el országértékelő beszédeinek egyik legismertebb mondat: a "három szoba, három gyerek, négy kerék"

mára:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/szomoru_rekord_magyarorszagon_soha_nem_volt_ilyen_oreg_az_autopark.547091.html
@Bakter: Ilyen szép lapátokat nem találtam. Meg kell adni a módját, nem?
@Bakter:

Állítólag Gabriella mosolya inspirálta Giger mestert az Alien megalkotásakor. Úgyhogy az Oscar-ért kapott pénz fele őt illeti. Gondolom továbbutalja az államadósság ellen küzdő alapba. :)
@Bakter: Az ismert, hogy a jüan alulértékelt valuta kb. 10-16%-kal.
Viszont ha felértékelné a valutáját, megnövelné a tőle importáló országokban a kivitel árszínvonalát, mellyel a versenyképességét csökkentené. A piacokon az ilyen általa kivárt űrt más országok exportja foglalná el.
A másik problémája az, hogy a kínai reálárfolyam a dollárhoz igazodik.
A pénzvilág mostanában elkezdett egy globális pénznemben tervezni, nem tudni, hogy ebben a helyzetben Kinának célszerű-e tovább lépnie.
Nem nyomozzák tovább a Lázár-balesetet
A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.
Az elhunyt nő valószínűleg rosszul lett a volánnál.

index.hu/belfold/2013/03/06/megszuntettek_a_nyomozast_a_lazar-balesetben/

Jahhh a szemébe világíott a Lézer-blokkoló...
@Mariann19: hahó. ha nem így lenne, hogy a fenébe tudnék 5 collos kétmagos gps-es tepsifont venni bruttó 40-ért? Úgy, hogy a magyar forgalmazó kb 30%-os haszna is benne van? :-))
Ugyan, ma már volt, de hááát az ujjszülöttak... és mert az ilyen filantróp ember megérdemli:

Az ország legönzetlenebb politikusa

Titokban megvetetett családi cégével egy egész irodaházat, ahova aztán a Járási Hivatal költözött be.

Sesztákék családi-baráti cége tavaly decemberben vett egy háromszintes irodaházat Kisvárda központjában. Az ingatlanvásárlás tényét nem tették közzé, pedig az épületben az újonnan létrehozott Járási Hivatal nyitotta meg irodáit. A hivatalos közlés szerint a több tízmillió forintot érő irodaház ügyével a politikus érintettsége ellenére is minden rendben van, az új állami szervenek ugyanis semmilyen bérleti díjat nem kell fizetnie a tulajdonosnak. Seszták Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője, aki egyben a kisvárdai önkormányzat politikusa is, azt állítja nincs semmi furcsaság az ügyletben: a városnak szüksége volt a helyre, ő pedig - lévén a második leggazdagabb képviselő - megteheti, hogy ingyen adjon egy ingatlant

index.hu/belfold/2013/03/06/az_orszag_legonzetlenebb_politikusa_-_megteheti/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.
Az elhunyt nő valószínűleg rosszul lett a volánnál."

hát, de jól megizzadtak a rendőr kollégák, mire kiderült, hogy rosszul lett!
igaz, volt olyan kolléga, aki be tudott volna szerezni az elhunyttól egy írásbeli nyilatkozatot, miszerint ő nemcsak rosszul lett, hanem terrorcselekményt is megpróbált lázár ellen, de ezt a verziót végül elvetették.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyelőre ne aggódj, a tepsifont ezentúl is ennyiért meg fogod tudni venni, mert már Kína is rogyadozik, és nem fogja felértékelni a valutáját, ha a piacvesztés lenne az ára.
Mégcsak ezután jönnek a válsághullámok.
Csak ide ne érjenek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: korlátolt és együgyű vagyok, akárcsak a kérdésem: szerinted, ha valóban saját lóvéból vette meg azt az épületet, és valóban díjmentesen rendelkezésükre bocsátja, akkor - erről az egy ügyről van szó - mocskosgeci, vagy csak írigyled, mert gecigazdag? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudom, hogy az árfolyamgát hosszabbításának mi a célja a kormány részéről.
A rögzített és a tényleges árfolyam közötti különbség ugye 5 évig dekkolhat egy gyűjtőszámlán, azután kell az ezzel megemelt törlesztőrészletet fizetni a devizahiteleseknek. Ugyan mitől lesznek fizetőképesebbek 5 év múlva a megemelt terheket is figyelembe véve. Ahogyan olvasom, a hosszabbítások ideje kezdődött el, és ez egy végeérhetetlen folyamatnak tűnik.
Addig azonban a bankok és a magyar társadalom fizeti az árfolyamkülönbségből adódó banki költségeket fele-fele arányban.
Már többször leírtam, hogy a lakáshozjutás egyben egy vagyonszerzési ügylet is, kvázi a társadalom a terhek egy részét kifizeti.
Vajos igazságos ez? Különösen pl. a forinthiteleseknél, akik kezdettől jóval magasabb törlesztőrészleteket fizetnek, nem elég a saját terheiket kinyögni a lakásaik után, a devizahiteleseket is segíteniük kell áttételesen.
Persze, ugyanígy igaz ez a hitelekkel nem rendelkezők esetében is.
Az árfolyamgát nem oldja meg a devizahitel globális csökkentését még hosszú távon sem.
Huhhh, Fabius, szerintem egy kicsit le vagy maradva... Ez az Oroszország, már NEM az a Szovjetunió... Pillanatnyilag egy durva, ki-bebaxott erős katonai és gazdasági hatalom, amelyik nem 7500 km-re van légvonalban, hanem egy hangyányit közelebb, szárazföldön. VAn ám nekije sokmindene ami kis hazában nem nagyon van.
Amúgy meg Kovács Béla továris eccer már beégett Vonával, amikor történész kongresszusra volt "hivatalos" a történelem tanár Vona, erről meg csak a moszkvaiak nem tudtak. Rogán meg kb annyira ismer a jelenlegi Oroszországot, mint Te.
Ja, jut eszembe a MOL egy kicsit befaragott mostanság... A lelőhelyei meg éppen arrafelé vannak. Meg aztán, ez a fránya Vlagyimir nem olyan feledékeny, volt itt MALÉV, ÖMV paket, Paks, 4 metró... Szerintem simán "szőnyeg széle" van a fijjugnak...
@Mariann19: @Légifarkas: Miért lenne már gecigazdag ?

Egy ilyen picsányi helyen egy ilyen irodaház, ahol már csak a szél fütyül - mennyire értékes szerinted ?

Ingyen is hozzávágták, csak hogy vigye már.

Aztán rájött, hogy ráfizetés a csatorna meg a szemétdíj, pláne ha még fűteni is kell, hogy szét ne fagyjon,

úgyhogy átadta a rezsit az állambácsinak.

Szarrágás ez, nem nagyvonalúság.
úgy látom drmatolcsi és drrogán már az

ELSŐ NAP MEGVÉDI A DEVIZATARTALÉKOT

jajrá fides, jajrá mogyorók !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A nő meghalt magától.

Lézer János az áldozat. Ki mond mást?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja. Öreg az autópark és öregek már a gyerekek is.
A három szoba meg már Londonban van.
@Légifarkas: olvasd el a cikket, a kérdések ottan vannak benne, megválaszolatlanul. amúgy nem érdekel a pénze sem, sem a pénisze sem... és írigy sem vagyok, sem geci... csak lelezném, nézz utána az elmúlt 3 hónapnak seszták vonatkozásában. ha ezután is van kérdésed, állok rendelkezésedre.
A jövő elkezdődött:

www.origo.hu/itthon/20130306-csak-95-ezren-akarnak-tovabbtanulni.html

El tudja valaki képzelni azt a vinnyogást, ami akkor lett volna, ha a szocik idején sikerül ezt összehozni?
@shinichi: A szocik idején hányan tanultak tovább évente?
@Légifarkas:
"A kisvárdai polgármesteri hivatal kérdésünkre azonban megnyugtatónak szánt választ küldött: a Járási Hivatal elhelyezésére szolgáló helységek használata után sem az önkormányzat, sem más semmilyen díjat nem fizet a tulajdonosnak, jóllehet a szerződés alapján a hivatal 2013. augusztus 31-ig maradhat az épületben.
..."Megtehetem, hogy ha kell, átadjam a városnak az irodaházat, amíg nem találnak végleges elhelyezést a Járási Hivatalnak" - szögezte le Seszták, aki azt is elárulta, hogy érzelmi okai is vannak a húsz éve épült irodaház megszerzésének. A képviselő azt mondta, a környéken gyerekeskedett, ezért amikor a gázszolgáltató eladásra hirdette az épületet, úgy érezte, lépnie kell....Sesztákéknak egyébként nem csupán a székházvásárlásban közreműködő TFK-Impex Plusz nevű cége foglalkozik ingatlankezeléssel: egy hasonló nevű, de régebbi alapítású kft., a TFK-Impex, amelyben szintén a képviselő felesége az egyik tulajdonos, egy Somogyi Rezső utcai épületet ad ki cégeknek. Abban az épületben talált magának irodát többek között a Fidesz helyi szervezete is.
...Az országos politikában ritkán szereplő KDNP-s képviselőre akkor terelődött először a sajtó figyelme, amikor vagyonnyilatkozatából januárban kiderült, hogy öt lakása van, de emellett Puch Lászlót megelőzve, több mint 170 milliós megtakarítást halmozott fel. (Az irodaházat természetesen nem szerepeltette a nyilatkozatban, hiszen az céges tulajdon, a képviselőnek csak áttételesen van köze hozzá.)
...Sesztákra másodszor februárban figyeltek fel: akkor azért támadták, mert miközben az országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának, valamint közbeszerzési albizottságának is tagja volt, az Enternet Invest Zrt nevű cégnek is dolgozott. Az Enternet áttételesen részesedéssel bírt azokban a cégekben - legalábbis egy részükben -, amelyek a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szélessávú körzethálózati fejlesztésre kiírt pályázatán összesen 12,5 milliárd forintos támogatást nyertek el.

kérdés?
"FT: Orbán a demokratikus értékeket fenyegeti
A Financial Times szerint Brüsszelnek meg kéne vonnia Magyarország Európai Uniós szavazati jogát."
index.hu/kulfold/2013/03/06/ft_orban_fenyegeti_a_demokratikus_ertekeket/
"Átlépte a 300-as szintet az euró-forint árfolyam
Utoljára január 28-án jegyezték az eurót 300 forint felett."
hvg.hu/gazdasag/20130306_Atlepte_a_300as_szintet_az_euro_forintar
@én már a fény gyermeke vagyok: http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/elmult_evek/!ElmultEvek/elmult_evek.php?stat=1
Pro és kontra

HVG: a kormány 200 millió eurót szán a Vodafone-vételre
Kormányközeli források szerint ennyiért kerülhetne állami kézbe a távközlési cég.

30 milliós bírságot kapott a Vodafone
Országosnak hirdették mobilinternetes hálózatukat, pedig nem volt az.
Kiakadt a Médiatanács: "a jogállami utat" ajánlják Karácsonynak
Az NMHH jogállamvédő lett.
hvg.hu/itthon/20130306_Kiakadt_a_Mediatanacs_a_jogallami_utat_aj
"A Médiatanács szóvivői irodája arra reagált, hogy Karácsony Gergely független országgyűlési képviselő közölte, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz, mert véleménye szerint a Médiatanács a Klubrádió ügyében tanúsított viselkedése kimeríti a hivatali visszaélés fogalmát.

A politikus ezt egy nappal azt követően jelentette be, hogy a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hatályon kívül helyezte a Médiatanács azon határozatát, amelyet a testület tavaly decemberben hozott a Klubrádió által használt fővárosi 95,3 MHz-es frekvencia pályázatával kapcsolatban."
@én már a fény gyermeke vagyok:
2008 96 968 81 101
2009 127 298 94 301

A magasabb szám a jelentkezők száma (ez az ami idén 95 ezer), a kisebb szám a ténylegesen felvettek.
www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/jelentkezok_es_felvettek/gyorselemzes2_felvettek

2011-ben 141 ezren jelentkeztek, 2012-ben 109 ezren jelentkeztek
index.hu/belfold/2012/03/05/felsooktatasi_felveteli_2012/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezt én is néztem már hirdetőoszlopon:)))
Szerintem telitalálat.
Nagytestvér, hozd a rubeled!
Cserébe kinyalom a végbeled...
Egy igazi antré...

Háborog a Vidnyánszky-csapat
A Vidéki Színházak Egyesülete fájlalja, hogy nem hívták meg őket egy nemzetközi rendezvényre. A dühöngésből lenyúlás lett.

hvg.hu/kultura/20130306_A_Vidnyanszkycsapat_haborog_lemaradtak_a
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Maraggy'má!
Ezzel többen vissza fognak élni irányodba... :D
(Én is elkezdtem keresgélni a rubeleket a dobozban.)
@kifordított nagyanyó:
Te tényleg az hiszed, hogy Putyin adja azt a pénzt a rendszere nélkül? Hát persze, mert ő ollan jószívű!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
kabbe:-) ez az uj unortodox kormányszéogen a kelleti nyitást illetően. társszerő:Fabius:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Bazz' volt már ez?

"Tegnap az alaptörvény negyedik módosításának vitájában a kormánypárti többség elfogadott egy olyan módosító indítványt, amely gyakorlatilag lehetetlené teszi a politikai kampány műfaját, ha pedig a többi intézkedéssel együtt nézzük, azt látjuk, hogy nem kicsit fordul saját maga felé a Fidesz keze.

Az elfogadott módosító javaslat, amelyre a hétfői végszavazás erősít rá, arról szól, amit az Alkotmánybíróság egyszer már kikukázott, vagyis a politikai reklámok tilalmáról. Bárki bármennyire is nem szereti ezeket, a politikai reklám nem csak az informálás alapszintje miatt fontos, hanem egyszerűen a kampányra való felhívás miatt. A 21. században nem csak az információ eljuttatása, hanem az információ létére való figyelemfelhívás is fontos, így a választási reklámok tilalma egyértelműen korlátozza a szabad információhoz való jutást, ahogy ezt az Alkotmánybíróság is kifejtette, mikor eltörölte az erről szóló részt. Itt trükközött egyet a Fidesz és Lázár János, akik nem a kampányhirdetések tilalmát mondták ki, hanem azt, hogy egy-egy médiumban csak ellenszolgáltatás nélkül lehet politikai reklámot közölni. Hogy mi a gond?

Ezzel a javaslattal arra kényszerítik a TV-ket, rádiókat, napilapokat, internetes újságokat, hogy a saját hirdetési keretükből gyakorlatilag adakozzanak a pártoknak és adjanak reklámidőt. Elképzeljük, ahogy az RTL Klub feláldozza a szabad választásokért a Barátok közt közötti reklámblokkot? Vagy a TV2 szombaton mondjuk Megasztár műsoridejéből ad át? Nem egyértelmű, hogy ezzel gyakorlatilag betiltja a politikai reklámokat a Fidesz, és ezzel nagy versenyelőnyt szerez magának.

Mert politikai hirdetésekre van lehetőség. Igen, az új rendszerben van a reklám, amely valamilyen médiumban jön le, és a hirdetés, amely kampányeszközhöz kapcsolódik. Míg a reklámokra szabályozást vet ki a kormány, a kampányeszközöket nagyjából békén hagyja. Miért is bántaná, hiszen az óriásplakát a leghasznosabb kampányeszköz, és azt nem szabad bántani, mivel Simicska Lajos birtokolja az összes óriásplakát kb. 40 százalékát, míg további 20-30 százalék más fideszes kötődésű cégek birtokolnak. Van konkrétan olyan megye, amelynek az összes óriásplakátja kb. a fideszes érdekeltségben van.

Ez azt jelenti, hogy Simicskáék simán megcsinálhatják, hogy míg a Fidesznek ingyen adnak óriásplakátot, addig mondjuk az LMP-nek tízszeres áron. Gyakorlatilag a Fidesz szabályozhatja, ki kampányol és mennyiért

Ez a szabályozási rendszer már maga is egyértelműen veszélyezteti a szabad választásokat, és a többi, választási rendszert érintő törvénnyel együtt azt eredményezi, hogy a Fidesz a nem bevezetett regisztrációnál is nagyobb versenyelőnyt ad magának.​"
magyarinfo.blog.hu/2013/03/06/ez_mar_valasztasi_csalas_vagy_meg_csak_az_elokeszulete?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_03_06&utm_campaign=index
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: külön írtam, hogy erről az egy ügyről beszélek, de úgy látom, lehet itt írni akármit, szart se ér, mert mindig addig kell visszamenni, amíg a hangulat meg nem alapozható valami szaftosabbal.
Kérdés? Nincs. Minek, ha nem tudsz arra válaszolni, amit kérdezek.
@Légifarkas: Ne haragudj, de nem lehet önmagában megitélni a dolgot... szerintem. Kifejthetném bővebben de se kedvem, se gusztusom nincs hozzá...
Csak mondanám, hogy a esztákra és családjára vonatkozó cégDATOK KB 3 HETE HIPP-ÉS HOPP ELTÜNTEK A NETRŐL... TERMÉSZETESEN TELJESEN VÉLETLENÜL...
@Légifarkas: Amúgymeg véleményem szerint az egész egy eléggé gyengécske arculatjavító marketingfogás...
@én már a fény gyermeke vagyok: szarrágásnak akkor tartanám, ha mindeközben kidoboltatta volna naponta kétszer, ő a fasza gyerek, mert milyen szépen támogatja települését. Ezzel ellentétben egy szót sem szólt - az meg csak nem túl nagy elvárás, hogy a rezsit az fizesse, aki használja az épületet. Vissza is utasíthatta volna a hivatal, de biztos jól jött neki, hogy csak ennyibe kerül.
Nem akarom Sesztákot védeni, de titeket néha nagyon nem értelek.
@Légifarkas: erre csak annyit: Óvakodj a görögök ajándékától... be is fejezhagytam...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "nem lehet önmagában megitélni a dolgot"

Azt hiszem, lehetne. Mindent, vagy elég sok mindent meg lehetne ítélni úgy, hogy közben érezzük, hol van az a határ, ameddig érdemes elmenni a véleményünk alátámasztásának érdekében. Inkább azt látom, hogy ez a határ folyamatosan kifelé tolódik, néha meg is szűnik, és ez szerintem nem jó.
@Légifarkas: Még egyet: Nem érzed kissé fals megoldásnak, hogy egy állami/önkormányzati intézmény egy magánszemély tulajdonában álló épületbe vackol be? Mondjuk elcsámpázik a seszták egy építési engedélyért...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jó'vanna! Kicsit nem vagyok, tájékozódok és csodálkozok még mindig néha ezen a büdös csürhe narancsbolsi bandán.
Tegnap Bécsben is úgy szidta valaki őket, hogy már én voltam zavarban...
Kiméc egy félnapra nyugatejrópába, oszt röktön megszédülsz a rohadó nyugat pállottbűzhödt szájszagától..
@Légifarkas:
Nem értek egyet veled. Nálunk, a városunkban is volt hasonló és akkor is így indult. Egy helyi cég ingyen bevállalt valamit a városarculat érdekében. A dolog büdös volt és már akkor mondtam, hogy sokba fog ez kerülni. Sokan lehurrogtak persze.
Rá fél évre ez a cég az összes önkormányzati hasonló dolgot megkapta és az ár, khmmm... szóval az az egy dolog, aprópénz csak ott.
Egy vicc, hogy ilyent meg lehet csinálni!
Itt is, hidd el, egy fél év múlva horribilis bérleti díj lesz számlázva, igaz akkor már senki nem fog rá emlékezni, csak a pénzt lehet nyomatni... Te sem, én sem fogunk róla tudni, a média meg az újabb balhékkal lesz eltelve. Ennyi. Nem kell ehhez akkora fantázia.
Tud vki egy olyan honlapot ahol normálisan le van írva a svéd polikai és közigazgatási rendszer?
@Penivaldes:
Mi van cica? Közelebb nem találsz helyet? Pont oda készülsz menekülni? :))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: őszintén, szerinted pont Seszták az, aki ha nem ad kölcsön egy épületet állambácsinak, akkor alkalomadtán nem kap "gördülékeny ügyintézést" bárhol? Nem gondolhatod te ezt komolyan :-)
Árnyékra vetődésnek érzem az egészet. Odaadta, mert volt neki, és jól jött, senki nem érzi magát vesztesnek, hurrá. Kaphat érte egy pirospontot, mert azt mégsem mondhatjuk, hogy azért nem kaphat pirosat, mert túl sok feketéje van - de ez nem jelenti azt, hogy a feketékből levontunk volna, szó sincs róla, egyet sem felejtünk el lajstromba venni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én Norvégiába menekülnék, volt évekkel ezelőtt egy norvég haverom, aki fent lakott az északi sarkon. ő egy vidám ember volt, hozzá hasonló egy volt tanárom barátja aki ellenben dán, és mióta elvált a feleségétől nagyon boldog.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
továbbmegyek:
kormányváltás. bele együtt járási megbízottak váltása. abban a pillanatban seszták elfelejti, hogy ő lokálpatrióta, és visszamenőleg kéri majd a bérleti díjat.
@Penivaldes:
Na ja, az IS a hosszú, boldog élet titka! :))
Egér már tudja???
@Penivaldes:
Google a barátod. Ott vannak aranyom a találatok.
Mazsolázz...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ember azon már túl vgyok, de normális még nem volt. azt hiszed nem írtam be?
@Penivaldes: én csak a svédcsavarost ismerem... ammeg itten van előttünk:-)
@AroMo:
Pedig a pávatánc nagyon jó hasonlat - csak senki sem gondol bele. A páva NEM TÁNCOL (akkora farokkal nem is lehetne) hanem csak helyben tipródik, kicsit jobbra-balra forgolódik, viszont közben RANDÁN RIKÁCSOL!
Ezt a pofátlan csürhét:

"Egy európai demokráciában egyáltalán nem szokatlan, hogy Karácsony úrhoz hasonlóan a politikusok bizonyos ügyekben politikai követeléseket fogalmaznak meg, az már azonban szokatlan, hogy bármely konkrét médiatulajdonos érdekében fogalmazzanak meg megrendeléseket" – szerepel a Médiatanács közleményében.

hvg.hu/itthon/20130306_Kiakadt_a_Mediatanacs_a_jogallami_utat_aj

Szerintem meg, európai demokráciákban eléggé szokatlan, hogy jogerős bírósági ítéleteket és határozatokat hagy figyelmen kívül egy állítólagos köztestület - bocs, majdnem elfelejtettem, hogy EZ politikai megrendeléseket hajt végre, eléggé szokatlan módon egy "állítólag" európai országban...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: meg a svédtorna, a svédcsepp, svédasztal, svédacél, Greta Garbo és Ingrid Bergman.
@Mariann19:
"A pénzvilág mostanában elkezdett egy globális pénznemben tervezni, nem tudni, hogy ebben a helyzetben Kinának célszerű-e tovább lépnie. "

Aztabasszus!!! Hülyeréka, izé, heuréka!!!! Összeállt a kép:
Orbán: mesterterv, világnemzet, nem kielégítő euromentő intézkedések, nincs belépési időpont.
Széles: rakétai felemelkedés, örök 2/3-d orbáncnak.
A picsába, hát ilyen egyszerű lenne?
A FORINT LESZ AZ ÚJ VILÁGVALUTA!!!!!!!!
Matócsi a motorja mindennek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.06. 19:10:39
Kiakadt a Médiatanács: "a jogállami utat" ajánlják Karácsonynak
Az NMHH jogállamvédő lett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: megbocsáss, de a fantáziának pont nincs semmi keresnivalója ott, ahol egy (vagy akár több) embert kell megítélni. Ülnél te szívesen a dutyiban csak azért, mert mondjuk pont olyan veszekedésbe keveredtél, mint amilyennél korábban egy tömeggyilkos bekattant? Nem hiszem.
Persze, attól lehet parázni, hogy simli lesz a vége, hiszen a pakliban benne van. Ám erre nem az esemény előtti ítélet a megoldás, hanem a nyomkövetés: írni kell a HVG szerkesztőinek egy levelet félévente, hogy ugyan nézzenek már rá a dologra, esetleg helyieken keresztül információt kell gyűjteni. Ha a közvélemény szarik a gyanús pontokra, és emiatt pofátlanul meglopják a közvagyont, akkor a köz meg is érdemli, saját lustaságának az árát fizeti meg, és az ilyen köz - nem tudom szebben mondani - baszódjon meg.
@rodeo36:
"beruházásra, iparfejlesztésre és általában gazdaságfejlesztésre nem gondoltak?" Dehogynem!
Tudsz jobb módszert az eltapsolására?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne menekülj, Nyúl :-) Túlzásba sem kell esni. Mindössze arra próbáltam utalni, hogy aki azt szeretné, hogy a mai mocsokáradatnak egyszer vége legyen, az ne süllyedjen le arra a szintre, ahol előre írnak ítéleteket.
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó, PSG-Valencia
"Kerényi Imre a fáraó megbízására dolgozik"

Remélem mihamarabb kanópuszedényben lesznek a belei. Mert a fáraónak meg kell adni, ami jár.
index.hu/bloghu/vastagbor/2013/03/06/minden_rendben_nem_volt_titkos_a_moszkvai_latogatas
"A "keleti nyitás" az egyik kedvenc kormányzati propaganda-szöveg, lefordítom magyarra: "mindenfelé lődörgünk Keleten, amíg valaki nem ad nekünk úgy kölcsönt, hogy nem szól bele hogy mit csinálunk az ország határain belül". Egy ilyen büszke félázsiai nép mit is keresne az Nemzetközi Valutaalapnál, ördögi nevén az IMF-nél?"

Demit keresett OsztóPéter a Wizzerbe, kérdem erre én?!
@Légifarkas: nem húztam nyúlcipőt. csak szerintem többet vesztegettünk erre a .... tetszés szrinti jelző belegondolható, mint amennyit az egész ér.
@Bakter: az orrán át kampósvassal megpróbálni kiszedni az agyvelejét... meddő fáradozás...
Szerepzavar és identitásváltság...

Schmidt Mária: a Nyugat elárult minket
Európa nyugati fele nem tud szembenézni az árulással, mondta a történész.
hvg.hu/itthon/20130306_Schmidt_Maria_a_Nyugat_elarult_bennunket
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

azt nézem a MU meg sír mint fürdős kurvák én meg röhögök sem piroslap előtt sem utána egy fél gólt nem tudtak a többi rablómese a Rooney egy szar

brühühühü
@rodeo36: ..volt tegnap. Nem mindig az, miként nem is mindig pi@saszájú, csak általában..adjuk meg neki azt kis tiszteletet, ha már alulfizetik, nem? :-P
@rodeo36: Közvetíts, kérlek, mert én átkapcsoltam a Juvera, nem bírom a magyar szpíker hanghordozását..
@Légifarkas:
Na, nálunk itt már pont ebben az állapotban vagyunk, itt már "megbaszódott a köz" rendesen! :(

Felénk tudod a váltáskor 2 alpolgármester lett, azt mondták, hogy nem is lesz fizetésük, mert olyan, de olyan kicsi lesz a hivatal, hogy na!
Így is lett, "csak" tiszteletdíjat kapnak. Igaz, az kicsit több fejenként, mint a régi 1 fizetése volt, no meg a hivatalban is 20%-al többen dolgoznak. Szóval közbaszódás van.
Sziasztok! Szép estét, ha már a nappal szar volt.

Örülök, hogy Fabius ingerküszöbét elérte ez az évszázados f@szság. Ez legalább akkora baromság lesz, mint az a zseniális megoldás, amikor Surányi zseni, kurva nagy jegybanki önállóságában az aranytartalékot dollárra cserélte, aztán a dollár lezuhant a picsába, aztán se arany se valuta. aszittem nem lehet fokozni.
Bassz, hogy én mennyire hülye vagyok!
@Bakter:
Akkor lesz nehéz dolguk, amikor az agyat távolítanák el... Csak egy beszottyadt kis zselés szar lesz a helyén! :)

juharizsuzsanna.blog.hu/2012/12/15/az_agykaparo_a_mumiaban_maradt

Egyik kedvencem blogján volt tavaly...
@Penivaldes:
"hozzá hasonló egy volt tanárom barátja aki ellenben dán, és mióta elvált a feleségétől nagyon boldog."
több olyan embert ismerek, aki magyar, idehaza él, és ha elválhatna, nagyon boldog ember lenne...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez is megvolt Töki:-))) Te magaddal moonologizálsz? csak írsz és nem olvassol? :-))

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.06. 20:46:02
@Bakter: az orrán át kampósvassal megpróbálni kiszedni az agyvelejét... meddő fáradozás...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Igaza van Schmidt M-nak, de csak részben. lehet, hogy a NYUGAT elárult bennünket, de olyan hazai aktív közreműködéssel, hogy azt elrettentő példaként taníthatják számos "diplomata iskolában".

Hofi örökbecsűje:

'itt mindig kell egy segg, amit nyalni lehet'
Újabb nehézfegyver a hőbörgők ellen:

Izzasztó vagyonvizsgálatok lesznek idén
Az új szabályok szűkítik a védekezés lehetőségeit, és nagyban megkönnyítik az adórevizorok dolgát.
index.hu/gazdasag/2013/03/06/belelat_a_zsebunkbe_a_nav/
@jaegtoer: Nos igen... a saját felelősségünk mellett elég nagyvonalúan, bár fintorogva elvonult...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mert ilyen ráérős kis rohadékok vagytok Cirbi kollégával együtt!
Egész nap a seggeteket itt meresztitek... És bántjátok a gyanútlan itt egy dolgos nap után felbukkanó idegent!
Tényleg, mi ez a trollhiány? Nem fizetik őket rendesen, vagy már nincs elég vastag bőrke a seggarcukon?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mit vitatkoztok agyról a "fáraó" esetében? Possadt narancslevet nem lehet kampózni.
Azt megmán mégse, hogy a nem létező agyával is árkot ásson köztünk, na!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ugye??? Mindig tanul az ember... :( "

ezt momentán kihagytam volna.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A trollok is továbképzésen vannak, ahol személyesen a fáraótól kapnak szent napfogyatkozást.
(A picsába, hónapok óta szerényen fogalmazva is ötletesebbnél ötletesebb nevekkel, jelzőkkel illetem az uralkodót. Erre jön ez a lipótszökevény kerényi, és kisujjból, lazán kivágja a legfrappánsabbat: fáraó. Ez a tehetség.)
II.Rumcájsz kikérné magának, Imholteper méginkább...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az fasza :-( Ezért mondom én mindig, hogy meg kell tanítani az embereket kérdezni. Mert amíg egy kérdez, nyakát szegik, de ha ezer, üvöltve, akkor bizony rájuk jönne a csíkos fosás. De itt az a szokás, és arra is nevelik a népeket, hogy a szájukba adott válaszokat szeressék, kérdezni nem kell :-(

Más. Ennél a szintnél nem volna már indokolt feljelentést tennie valakinek? Még mielőtt polgármesterek lesznek a delikvensek...
hvg.hu/itthon/20130306_A_Narancs_leleplezi_a_HOK_szombathelyi_sz
@jaegtoer:
Nézd, gondolj erre a csodás napra! :))
Piktoréknak is ennyit tudok csak ajánlani!

www.youtube.com/watch?v=I7gI_r8bTAE
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Pennike a tanárral is?
Nem mondod?!
Mik nem derülnek itten ki... :D
@Bakter:
Nekem nem játssza le, azt mondja, az én országom le van tiltva.
Most mit csináljak, ez a rohadék amerikai IP cím... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor nézd meg az egész filmet. A címe mindent elmond:
Amerika kommandó: Világrendőrség.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az intelligens tervezés elméletét élből cáfolom.
Érvem két szó: magyar kormány.
Kizárt, hogy ezeket tervezték. Főleg intelligensen.
@Bakter: 8 400 000 szint van, ezeknek az alsóbb rétegeiben keresd őket, jó?:-D
Mégis mi a lófaszt kellene csinálnia?
Azt csinálja amivel megbízták a választók. Üzletel.

Amúgy is van abban valami báj, amikor ballibsik kommunistáznak.
@Fejesrob:
A választók kormányzással bízták meg, nem sefteléssel.
@Fejesrob: Báj és aRogán Tóni? Cseh kettőt néz a Zúr?
Akkor lenne bájos, ha "gúd báj"-t vagy do szvi dániját intene inkábban!
Nagy testvér, rubel, látták már ezt a f...ságot? Kampányfilm? : youtube: háború a nemzet ellen. Üssék csak be a keresőbe !

Jó egészséget :@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @jaegtoer: @Bakter: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Penivaldes: @Secnir: @Légifarkas: @kekex: @aritus:
@Bakter: Majd a Széles rakéta megoldja 500 évre a nemzeti felemelkedést a függőleges széllapátokkal, valamint a szélturbinák egész Európa energiaszükségletét ki tudják elégíteni.
Így már tényleg igazad van. A Ft lehet a világ új globális pénzneme.
Győzelem... :(

"Így kommentálta az Európai Bizottság az alaptörvény-módosítást
Az Európai Bizottságnak tudatában van annak, hogy a magyar parlament benyújtotta és már meg is vitatta az alaptörvény negyedik módosítását - mondta Pia Ahrenkilde Hansen, az Európai Bizottság szóvivője arra az újságírói kérdésre reagálva, amely civil jogvédő szervezetek azon lépésére vonatkozott, melynek során a Magyar Helsinki Bizottság, az Eötvös Károly Intézet (EKINT) és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) levélben fordult az Európa Tanács főtitkárához, illetve az Európai Unió alapjogi biztosához, és tájékoztatta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének jelentéstevőit Magyarország Alaptörvényének tervezett negyedik módosítása ügyében. A civilek elsősorban azt kérték, hogy a Velencei Bizottság véleményezze az Alaptörvény tervezett módosítását, mert az sérti a demokrácia és a jogállam értékeit.

Az Európai Bizottság szóvivője ugyanakkor leszögezte, az EB mindaddig nem tudja kommentálni a módosításokat, amíg azokat el nem fogadja a magyar parlament és nem születik meg a törvény végleges szövegezése - ezek hiányában nem tudja vizsgálni, hogy a tövény megfelel-e az uniós jognak. Hangsúlyozta azonban, hogy az Európai Bizottság kiemelt figyelemmel követi ezeket a fejleményeket, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormány tartja magát a korábbi elkötelezettségvállalásához, valamint hogy az elfogadott törvény tiszteleben tartja majd az uniós jogot mind szövegezésében, mind szellemében.

Szerdán Thorbjorn Jagland, a strasbourgi székhelyű Európa Tanács főtitkára is felszólította a magyar kormányt, hogy halassza el a jövő hétfőre tervezett szavazást az alaptörvény módosításáról, és tegye lehetővé, hogy a javasolt módosításokat megvizsgálhassa a Velencei Bizottság."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/minden_eddiginel_durvabb_figyelmeztetes_orbannak.547148.html
Siker, siker hátán... Csak úgy dől a lé! Kifelé...

"Orbán Viktor amatőr nyilatkozatai komoly tárgyalási előnyhöz juttatták az E.On-t, amit a cég legfeljebb azért nem használ ki, mert így is felháborítóan előnyös üzletet köt. (Fotó: MTI)
Hamarosan módosul a 2013. évi költségvetési törvény, mégpedig az E.On gázüzletágának tervezett magyar állam általi megvásárlása miatt, mely azonban Orbán Viktor megannyi ígérete ellenére mindmáig nem valósult meg. A magyar kormány eközben olyan mértékben elköteleződött publikusan a vásárlás ténye mellett, hogy annak ha törik, ha szakad, meg kell történnie. De szeretnénk a tárgyalóasztal túloldalán ülni egy ennyire balek vevővel szemben!"

velemenyvezer.blog.hu/2013/03/04/e_on-vasarlas_igazi_balek_a_magyar_kormany
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Azé'mer Te nem tudod kimondani, nekem meg beletörik a nyelvem, azért vegyé'vissza, jó!
@kela-bá:

"____"Jelenczki István dokumentumfilmje, Háború a nemzet ellen, azt a történelmi folyamatot[forrás?] mutatja be, ahogyan a magyarországi rendszerváltás után belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át a magyarok által évszázadokon át létrehozott, örökölt és megtermelt tulajdont.

Bogár László közgazdász szerint a film „bizonyosan hozzájárult ahhoz, hogy a 2010-es választásokon a nemzeti egység elsöprő győzelmet arathasson. Feltehetőleg ez is szerepet játszhatott abban, hogy a választások után megalakuló új kormányban a film főszereplői közül hárman is helyet kaptak, mégpedig mindhárman igen fontos poszton. Ángyán József a földművelés és vidékfejlesztésben, Bencsik János az energetikában, Tóth Zoltán József pedig az új alaptörvény kidolgozásának megalapozásában államtitkárként lett tagja az új kormánynak.”[1]__"

Ha igen szerény emlékezetem nem csal, a jeles hármak mindegyikét kitakarította a Főnök. mire lehet ebből következtetni?
Jó éccakát, aludni megy mókamiki mókatára. hanem majd holnap!
Kösz a tartalmas válaszát! Mire lehet következtetni ? Arra, hogy mindenkinek el kellene menni szavazni 2014-ben és és minden pártot be ixelni a listán! Ugyan is mindegyik a mi javunkért harcol ! Vagy nem ?

Íme egy érdekes hír : www.hunnio.com :Készen áll az új aranyfedezetű pénz, az aranykorona .

Jó éjt Önnek !
@Légifarkas:

Seszták a kéz kezet mos szövetség oszlopa. Nyugodt lehetsz, ennek az épületbiznisznek is meglesz a maga kézzel megragadható és adott esetben akár Ciprusig elcipelhető optimális haszna.

Ez a kör jófejségből semmit nem csinál.
@Fabius: "...KGB-ben szocializálódott Putyin barátunk?"

Erről az jutott eszembe, hogy szocializálódni sokféleképp lehet:

Az ifjú Kim protestáns keresztény környezetben nevelkedett. Anyai nagyapja protestáns lelkész volt, édesapja pedig misszionárius iskolában tanult, de édesanyja is gyakran tartózkodott egyházi körökben.

hu.wikipedia.org/wiki/Kim_Ir_Szen
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Schmidt Mária: a Nyugat elárult minket
Európa nyugati fele nem tud szembenézni az árulással"

Szerintem meg Schmidt Mária nem tud szembe nézni. Egyszerre kettőbe legalábbis.
@jaegtoer:

van tojás?

brühühühü

van kosár?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ilyen re lenne szüxég levédiában nem holmi zsíros szász-ra and Rás is

Pia na az igen bepiál és máris nem hazudzik

brühühühühü
@Mariann19:

az lehet, de melyik világ...mióta tuggyuk van MULTIVERS azóta még a rímek sem az igaziak Vers Vers versike és máris televerseltétek magatokat leverseltétek magatokat

jó forint a forint sőt a világ legjobb és legnagyobb magyar forintya ahogy mi annó mondtuk

világ legnagyobb magayrországja

BRÜHÜHÜHÜHÜ
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

azért dániját ne fertőzd nem ártottak neked a dánok

brühühühühü
@Bakter:

van telejesen gonosz intellitgencíjja is az is tervezhetett valamit

a nagy végtelen semmiben aminek a közepén ott üldögél a valami magába zárkózva és arra vár hogy ....nagyobb legyen és akkor prüsszentenie kell mert a kis orbánka megbirizgálta a nagyságos semmit és az meg vonagolni kezd és akkor lette magáta Big Beng azóta dagadt az orrotok mert beletalált
beng a Nagy

brühühühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

a fákat faraggyák baltával még akkor is ha hiero gli-k és nem mawgli-k

brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

rágyüttek itt van összetartás és leperegnek rólunk mint viharkabátról a zesső

és még ki is röhöggyük űűkkett

brühühüühhü

a mystyc nevű szájrúzs másolat is eltűnt a tubusban belecsavarták és azóta nem fest csak...

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szegény egyiptek asszitték, hogy a zagy egy orrváladék? pedig nem is tudták mennyire igazuk lehetne manapság itt levédiában a magyar kormány és parlament tag ja iiiiiiii esettyén

brüühühhühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

szegény Celtic laposra verték a PSG meg győzött 3:2 összesítésben mint a Real madrid

a MU meg zokog hogy kibasztak velük pedig még gondolatban sem rúgtak egyetlen gólt sem az egyetlen MU gólt a Sergio Ramos a Real játékosa ajándékozta nekik és még csak meg sem puszilták

a Mourinho meg át akar menni GBR-ba és most nyalj befelé magát olyan gusztustalanúl hogy én még ilyet senkitől de őtőle még soha

brühüühhü

én majdnem mindíg hang nélkűl nézem mert a kommentátorok annyi baromságot össze pletykálnak hogy nem tudok a játékra fiigyelni és van a Goltv-nek egy néhány latin eredetű beszélője akik angolúl izélnek azoktól meg feláll a hátamon a szőr

már mexoktam hang levéve és a hangrendszerbűl kellemes internet klasszikusok szólnak a Brandenburgi versenyekre versenyeznek a focisták néha eltalálják a ritmust olyankor tapsolok

brüühhühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

te is így ismered a Rooney kisasszonyt?

közismert lett?

brühühühühü

és milyen hisztérika a Szőr Fergi meg nem tudom hány kiló rágót fogyaszt meccsenként de már bizonyos külön arra a célra készített protkója lehet mert nézni sem bírom...minden twiszteletem a Fergi-é de már régen nyugdíjérett

a Guardiola is rávár most kiderűlt a Mourinho is és még hányan a Di Matteo meg munka nélkűl van miután megdicsőítette a Chelsea-t az Abramovics jól szóraxik van rá pénz a Rafa már megy tehát nem is izgattya magát aki meg gyün tuggya bármit csinyál fél év ezért csak pénzt kap

brühühühü
Fabius: Ezért a posztért nagy respect !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kijaza a schmittmárija? és honnan tuggya kit árúltak el a tuggyukkik?

netuggyki

brühühühü

ő a vidámpark elvarázsolt kartélyának új vezérizgatója ha bemegy a szellemek mind kigyünnek
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

jövő héten a barcát basszák seggbe megint...a messzi a nagy erdő nevű izé meg néha a pályán van de akkor sem jáccik...mióta meghosszabbították egyre szarabb és nincs vele egyedűl

brühühühühü
@Bakter:

te? ezt a Kinai Nemzeti Bank elnöke is ismeri? az egy komoly fószer legutoljára mikor láttam egy világgazdasági fórumon olyan kioktatást tartott a nagy nyugatnak hogy azok levegőt sem kaptak (Hard Talk másfél éve)

brüühhühü

matócsnyi amint int éz ke dik
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ehhez sokkal több tanquerrey-re van szüxégem

brühühühü

a pincsi új magyar alcsútról
@rodeo36: Te miért zokogsz folyton? Azt hittem, vicces, ami történik mostanában.
@Fejesrob:
"Amúgy is van abban valami báj, amikor ballibsik kommunistáznak. "

És abban mekkora báj van, mikor magukat jobboldalinak nevezők kommunisták?
@Fabius: nem vonom kétségbe, amit írsz, még ha ecceri agyammal nem is értem, százmilliós vagyon mellett mi viszi rá az embereket a mutyira. Csak annyit mondtam volna, hogy ha már le akarjuk húzni a bőrt valakiről, talán várjuk meg, míg a gyanúnak lesz valami rendesen megfogható alapja. Persze, csak ha azt akarjuk hinni, legalább felfogásban különbek vagyunk náluk.
@Rorschach:

brühühühü

nem vicces csak röhejes és buta...olyan levédiai turulosch és sámánosch meg most már bármi de a legjobb aszékelyhimnusz és a székelyzászló persze rúdon jó vastagon hogy használhassák sokmindenre
@Rorschach:

végignéztem az I-X. kártyákat ...sok minden van melléjük írva...vad fantázia kell hozzá vagy sok gomba? magam részéről sok pacát látok amik főleg tükörszimmetriába vannak elrendezve vagy olyan mint egy nagyon primitív egytükrös kaleidoszkóp azaz nem mond semmit egyik sem

és akkor jön a doktordoktor (mint mattolcsy) és megmagyarázza...persze ha mondok neki valamit...vagy csak a fentit

brühühühü

mi teccik neked benne? vagy csak olyan jól hangzik
nem leszünk gyarmat, mi? Dehogynem. De ha viktor hívja be a(z orosz) karvalytőkét (meg esetleg az orosz tankokat, ki tudja, mit tervez), akkor a rajongói ezért meg fogják tapsolni, és agresszíven magyarázva fogják mindenkinek a tudomására hozni, hogy ez az országnak igazából jó, és milyen ügyesen tárgyalt viktor az oroszokkal..

viktor egy dologban tényleg a legjobb: a buta embereket az orruknál fogva vezetni. Bármit mond, és bárminek az ellenkezőjét, egy bizonyos szavazói kör azt kritikátlanul megeszi. Mint a moslékot evő disznók: bármit odaönthetsz nekik a vàlyúba, megeszik. viktor jól tud kommunikàlni ezzel a szavazói körrel.
Marhára nem értek valamit!

Nem emlékszem rá, hogy bármilyen bűnügyi tudósitásban szerepelt volna az, hogy pl Ózd környéki cigány uzsorásoknál nagy mennyiségű rubelt találtak volna. Pedig azon a vidéken igen sok sötét alak van, nem csak pigmentileg, hanem agyilag is.

böktmb
@collateral collector: a disznókkal is csak addig tud kommunikál,míg el nem érik a vágósúlyt
@Fabius: T. Fabius! Nem tudom hallgatsz e Klub Rádiot, 03.06 Megbeszéljük című Bolgár műsorban a 4. részben 08.13.-tól egy hölgy beszél, és mondja el a kálváriáját, hogy járt el egy iskola, és Ári Tamás Lajos a lányával! Gondolom 1000 dolgod van, de kérlek hallgasd meg, ilyen történetet még nem hallottál! Sok furcsa dolog történik ebben az oktatási rendszerben, de ez a csúcs!
@rodeo36: A kormány nem közli az állampolgárokkal, hogy oroszországi látogatásának mi volt a tárgya. Bizonyára azt gondolja, hogy nem tartozik az állampolgárokra. Ezt már megszoktuk.
Azonban a hazugságot megszokni nem lehet.
Rogán Antal ugyanis arról számolt be, hogy a Fidesz és Putyin kormányzópártja közötti kapcsolatfelvétel és annak megerősítése érdekében utazott Moszkvába Zseleznyákkal megbeszéléseket folytatni.
Hihetetlen!
@rodeo36: ....nyádpics.....:))
Bár az igaz,hogy egy gólt sem szereztek.:))
Sajnos a két nagy kedvencet egymás mellé rakták.
Egynek mennie kellett,de a másik nyerje meg!
Látom néhányan válaszoltak.
Lehet buta náczi módjára félreértettem a czikket.
Fabiusnak nem a közeledéssel az üzleteléssel van baja csak a módjával.
De írtam is hogy a gyarmatosítás senkitől sem jó.
süti beállítások módosítása