Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.02. 04:58 Fabius

Varga építi vagy lerombolja a matolcsyzmust?

Címkék: gazdaság varga mihály Fidesz

Fénylő Csillagunk nem okozott csalódást, a szörprájz faktort gondosan mellőzve éppen olyan menetrend szerű, unalmas és kiszámítható volt, mint a hajnali lázmérőzés utáni ágytálosztás a kettes elme intenzíven. Az ágyrácson túli világ hajnali homályból előparázsló űzött tekinteteit a világ fejlettebbik fele rögtön látni vélte mikor Viktorunk bejelentette, Migyurink a következő hat év, az életművet meg Vargának kellene a matolcsyzmusból eszkábált malteros kanállal készre eszkábálni valahogy. A New York Times és a Nomura a hasát fogva röhögött, mit - pontosabban kit - jelent Magyarország számára a "független jegybankelnök". Előbbi felvázolta olvasóinak, hogy unortodox jobbkézből a kampányév monetáris rabszolgájává tette Viktor a mi Gyurinkat, utóbbi szerint a jegybank függetlenségének hellószia és minden világos: most már Orbán egymaga áll a kormányrúd mögött

Miután a világ egy pillanat alatt beárazta Matolcsyt és új posztját, számunkra inkább annak van jelentősége, milyen utat és stratégiát választ magának az utód. Varga Mihály portréját elolvasva és a tapasztaltakból kiindulva szokás őt a "lojális de még normális" kategóriába sorolni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Emlékszünk a kormányváltás utáni Nagy Csontvázkereső Akcióra? Azt elvégezte Varga, de mikor kínossá vált az eredménytelenség azért a jelentést követelőknek nem habozott odaszólni: az egyetlen példánya Orbán fiókjában van, kérjék tőle hátha odaadja. Mondani nem kell, hogy ez azóta sem került elő, de arra jó volt, hogy valamilyen szinten az ügy körvonalazza Varga jellemét. 

Tegnapi megszólalásában leszögezte, a gazdaságpolitika iránya nem változik. Pedig ez kevésbé valószínű, mert szerinte két célt tűztek ki maguknak tavaly, az államadósság csökkentését és a munkahelyteremtést. Azt meg ő tudja a legjobban, hogy az államadósságot csak felcsökkenteni sikerült a valaha volt második legmagasabb szintre, a statisztikai hivatal szerint meg a munkahelyteremtéssel időarányosan most állnak a legszarabbul a ciklus kezdete óta. Ráadásul egy éve tart a recesszió és a gazdasági növekedést is be kéne indítani valahogy. Ezért mondhat Varga bármit, nem az a kérdés lesz-e irányváltás, hanem az, minek fogják majd elnevezni mikor igen. Ebből az irányból közelítve ugyanis egyik sem fog menni és ezt Lojális De Nem Hülye Mihály is tudja. Remélhetőleg. Pluszbónusz feladat a túlzott deficit eljárás alól kikerülni, ami miután Brüsszel hiszi a piszit játszik a 43 napot megélt költségvetésünkkel, és a homlokát mutatóujjal ütögetve gesztikulál valamit, a gazdaság mai állapota mellett nem kis vállalás, és a lehetőség alól kibúvás útjában maga Naszádkapitány áll személyesen. Aki ha nem fogja tudni ezt az egy eredményt sem lobogtatni ennyi megszorítás és kreatív adókivetés után, akkor elfelhősödik fényességes homloka és az NGM matrózokat a főnökükkel együtt előbb áthúzza a hajó alatt, majd könnyű délutáni eledelt aprít belőlük a cápáknak. 

Innentől pedig józan paraszti ésszel - elvileg - csak az lehet kérdés, Varga csöndben lebontja vagy egy határozott mozdulattal - úgy is mint új jobb kéz - összeroppantja a matolcsysta unortodox koronaékszereket, ha előbb fáj hamarabb gyógyul elv alapján. 

matolcsy-varga.gif

Aztán persze könnyen meglehet, hogy felesleges a gazdaság kívánt változásain spekulálni, mert Varga inkább lesz száz százalékban lojális, elődjéhez hasonlóan a gazdasági racionalitásokat majd fasza könyvek olvasásából merített élményeivel és seggpötty teóriák gyártásával fogja pótolni ő is. Semmi garancia nincs rá, hogy bár még ma kinézzük belőle de Varga tényleg rendelkezik is az Áderben felfedezhető vonással, mikor az Orbán iránti lojalitást háttérbe szorítja a rábízott feladat és az ország sorsa iránt érzett felelősség. Én egyáltalán nem bánnám, ha nem csak egy legény lenne talpon az egész Fideszben, és nemzetgazdasági miniszter úrról meg teljesítményéről nem kéne szakmányban mémet gyártania az online népművészeknek. 

Utálni annyi minden másért is tudunk benneteket. Túlélnénk valahogy, ha Varga bénaságáért a végelszámolásnál majd pont nem kell. 

389 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr25112624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@rodeo36: szerintem félreérted taga20-at, de mindegy
@rodeo36: Úgy bírom, hogy Rodeo tajtékzik, mint a Tomimosópor :)

Ez ojjan liberális!

:)))))))))
@taga20:

aki mystes-szel paktál az nálam nem jó

brühühühü

ennek a darab szarnak nincs más dolga mint bomlasztani és amikor nem sikerűl akkor ideges mert a napi kvótája az alap a napi fizetésének

brüühhühühü
@aritus: aki disznók közé keveredik azt megeszi akorpa

brühühühühü
@Mystes: te még tajtékzást sem láttál?

brühühühü
@rodeo36: Szerintem lassíts, mert elég szánalmas amit itt művelsz! Pedig jó fej vagy:)
@taga20: Tegnap Rodeot lemostuk az előző posztban. Most azt emésztgeti :)))))))))))
@rodeo36:

Rossz passzban vagy. Igyál egyet:))
@Fabius:
Orbánt valóban CSAK a közérdekű adattal visszaélés miatt. Amit nehéz megemészteni, hogy (Gyurcsányéval szemben) a hivatali visszaélés miatt feljelentésére nem sikerült találnom hivatkozást.
Pedig, ha a különbséget zongorázni tudnám a visszaélések szintjében....
@rodeo36: Egyszer kiálltam mystes mellett a vincent bloggon, kettes ellenében ezért kidobott(másnap visszamehettem). Semmiben nem értek mystenssel egyet.Veled rendszerint igen, még ha csak olvasgatlak benneteket.:)
@aritus:

Igaz.

Ám azt is hozzáteszem, hogy egy színháznak a szimbolikus felszentelése, mint a művészet valamely temploma - ha ebben az értelemben mondta volna Vidnyánszky - a benne lévő előadások magas színvonala által valósulhat meg, evvel tulképp még egyet is érte(né)k.

Csakhogy kisördög sustorog a filemben: az eddigi élettapasztalatom alapján szinte mindig azok ígértek bazi nagy dolgokat, akik nem hittek magukban, nem hittek abban, hogy képesek lesznek azt megvalósítani, és/vagy fogalmuk sem volt arról, mire képesek. Ilyenkor hoztak létre a hegyek egereket...

Akik viszont igen, azok nem ELŐRE ígérték meg a Nagy Dolgokat tutira, hanem belevágtak és MEGCSINÁLTÁK!

Meccsoda különbség!
@taga20: A Varánus egyetlen pozitívuma, hogy nem cenzúráz. A "liberális" blogok között ez ritka! Ők nemigen tűrik meg a más véleményt :)
@Mystes: Ne provokálj! Szerinted te miért nem a mandineren irkálsz?
@Mystes: A sok fölösleges mosolygásodból azt gondolnám gabriel vagy, de lehet, hogy ti faszfej jobbikosok pont egyformán vagytok gusztustalanok.
@taga20:
szippantó beindítva reverse módban

brühühühü

a vincent az ragyogó de olyan pikirtek, hogy már csak nagy ritkán olvasom és sohasem kommentelem...valamelyik hősük allergiás rám...akkor ez kölcsönös

brühühühü

elég a ZŐSGYíK ide jön troll is meg más is és elvagyunk olyan családias

ja a címe a mai gének valami tévedésen alapszik?

eltolcsy szétbaszta az egészet a zeltolcsyzmust szétbaszni sem érdemes és felépíteni még ennél szarabbra arra nincs az a varga aki megstoplizza azt a csizmát

brühühühü

zeltolcsyizmus maga a rombolás mit lehet vele

mióta kikerűlt a gólyák közűl azóta beleszarik mindenhová
@Mystes:
Szükségeltetik némi intelligencia ahhoz, hogy eldöntse az ember épp kacag, vagy röhög a szánalmas hülyeségen.
Ez nem nyelvtanfolyam, azt nem pótolja a lévayuccai gyorstalpaló.

Ha magától nem jön a felismerés, ott baj van kedves barátom. Önherén rúgás esete, ha érted miért?
A brühühühü-t meg mellőzd, nem méltó hozzád.
Egy ilyen művelt, lelkileg cizellált ember (mint Te), nem használ ilyesféle szánalmas retorikai bonbonokat, fényezvén a maga ikútotját, ami minimum hibádzik pár százalékot.
Mint a dollár kötvény, meg az iemef kölcsön közötti különbség, ugyebár.

Hiába próbálkozol Finkelstein módszerével, nálam nem játszik a dolog.
Sőt, szerintem itt senkinél sem. Ha blamálni akarod magad tedd csak, én kurva jól szórakozom rajtad.

Mit fogsz csinálni, ha egyszer oda kerül a főnököd a rendszerével együtt, ahová való?
Hol kamatoztatod majd a tudásod?
Gondolnod kellene erre is, elvégre minden tettűű diktatúra megbukott eddig a történelem folyamán, a kiszolgálóik meg mentek a goulasch-levesbe a górékkal együtt, legfeljebb a második felvonásban.
@Orica Középföldi:

még némi idő, nappal nem járok lámpással...még alig múlt el dél

de lesz pisco meg tanquerey és soksoksok dallam

brühühühü

de majd csak később
@rodeo36: Ha akarsz nekem mondani valamit, akkor magyarul, mert én nem vagyok elég képzett. Köszönöm, ha nem esik nehezedre.:)
@Mystes:
Ahogy látom viszont felesleges erőfeszítés volt.
És akkor lehet rajta tűnődni, hogy 3x alkalom azért nem elég, mert nincsenek meg a felfogáshoz a képességeid, és/vagy csak trollkodsz?
@taga20:

néhány dologtól függően valszeg ma már nem sokáig leszek

addig szellőztessetek

le a zeltolcsyzmussal és halál orbánviktorra

brühühühühü
@taga20:

"Ne provokálj! Szerinted te miért nem a mandineren irkálsz?"

Ott a pont!

Elég szar lehet egy olyan blogra irkálni, ahol a cenzúramentesség az "egyetlen" (sic!) pozitívum.

Így hát nyilvánvalóan csakis mazochizmusról lehet szó mystes esetében ha a fenti említett véleménye ellenére mégis ide kommentel, hiszen oly sok nyitott, megértő, kulturálisan és minden egyéb szempontból jóval magasabb színvonalú blog epedve várja a beírásait...

Vagy mégsem?
@taga20: Azért, mert nem vagyok olyan f@sz, mint mondjuk Rodeo, hogy csak egy blogon egerészik egész életében :)
@rodeo36: A lényeget tekintve egyet értünk, attól függetlenül, hogy nem egy malomba őrlünk.:)
@Csaknézek...: Nem akarok beszólni, de hülye vagy? De komolyan?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Papcsák pont az az utolsó pitiáner büdös gyökér mint aminek látszik. Ferdinandy urat ettől még sajnálni nem kell, elég szarhoz asszisztált egy hang nélkül eddig, hogy erre ne legyen szükség.

De azért az vicces, hogy Máténé és a kis Harrach már elkülönült Feritől egy ideje a Vagyonkezelő miatt, most meg újabb jelképesembert szíjazott a szopórollerre. A ciklus végére úgy fogják rühellni a sajátjai is, hogy ők maguk fogják elhajtani a vérbe innen :-D
@rodeo36:
Persze nem ez a gazdaság legnagyobb problémája, de talán nem érthetetlen, ha abból indulunk ki, hogy egy ilyen feljelentgető orbán-ügyvéd százezreket tudott behülyíteni. Az értelmesebbjéből is.
(Lánykori nevem kekec, nyugodtan szólíts így, ha nem tetszik a kekex)
@Knósszosz: Nemcsak a diktatúrák buktak meg, a demokráciák is. Sőt, még az ősközösség is. A királyságok is, császárok is, de parasztvezérek is. A népidemokrácia is megbukott, és sorolhatnám.

Eddig mindenki megbukott - ha így akarjuk látni a történelmet.
@taga20:

Természetesen hülye vagyok.
Hülye kérdésekre mindig hülyén válaszolok.
Komolyan.
@Fabius: Fabius, nagyon be vagy pöccenve! Én is. Mit lehet ezekre a faszságokra mondani?
@Mystes:
A tegnapi posztnál léptem be, nem utolsó sorban a balfaszkodásod miatt. Szóval mit is válaszoltál arra, hogy szerinted már most megelőztük Németországot a negatív 2-3 %-os
reálhozamunkkal?
@Alonee: Remekbe szabott, szellemes hozzászólás!!!
@rodeo36: Állítom, hogy Rodeo nem tudja megmondani, hogy ki volt mondjuk az MNB második elnöke, mint ahogy azt sem, hogy mikor vezették be nálunk a kettős bankrendszert.

De a zeltolcsyt, azt nyomatja! :))))
@Csaknézek...: Most utáljuk egymást vagy nem? Segíts!
@rodeo36: "halál Orbán Viktorra". Ha most valaki beperelné Rodeot, összehugyozná magát a bíróságon, hogy ő "nem úgy gondolta".

Szarházi.
@taga20:

Részemről nem tudok ilyesmiről, ha ez segítségnek számít.
@Mystes:

kit és hol perelsz te hülye?

brühühühü

halál orbán viktorra
@kekex:

A Galamus amint utánanéz bárminek? Na, ez nincs meg.

Egyébként most sem tette ő sem, te sem.

Az eredeti feljelentés nem arról szólt amiről végül a mentelmi bizottság elé kerülő, mert azt speciel budigyuszi írta és nem Schiffer. Erről volt már helyreigazítás is:

„Budai Gyula már tavaly hazudott, amikor azt állította, hogy az LMP feljelentése alapján történt a Gyurcsánnyal szembeni gyanúsítás, mert a megjelent információkból az állt össze: az LMP-feljelentés csak kis részét jelentette az ügynek. Az meg nem megy, hogy valaki közpénz-milliókat nyal fel két éven keresztül elszámoltatási kormánybiztosként, nem végzi el rendesen a munkáját, majd a kudarcát másokra akarja lapátolni”

Szorítkozzatok bátran a tényekre. Te is, meg a Galamus is.
@Mystes:

mondtam már neked ma -úgy tűnik igen- mennyanyádba?

byebye

ad astra per alia porci

brüühhühühü
@kekex: Nekünk sem "megelőzni", sem "lehagyni" nem kell semmit és senkit. Bőven elég, ha a saját feladatainkkal megbirkózunk.

Nem lóverseny ez!
@Alonee: Aki egy hülye jobber miatt hagy el bármit is az minden csak nem komoly ember. :)
Amúgy meg viktátorékat inkább ezzel kéne simogatni. :)

playball.baseball.hu/files/2013/03/130302-louisville2.jpg
@rodeo36: Akkor ezt most engedelmeddel kiprintscripeltem.

Üdv
@Husz_János_Puszita: A járulékemelés a legrosszabb ötlet, és egyáltalán nem ortodox.
@Fabius:
ha hiszed ha nem én akkor megundorodtam schiffertől amikor ezt az ügyet beindította

a budigyuszi meg egy darablókaki arról nincs mit tipikus fidesz szar

brühühühü
@taga20:

Ezekre semmit. Ferivel szemben speciel felesleges is, ökölagyú ember csak azt érti, ha elég iksz gyűlik össze ellene amivel jelképesen állonvered.
@Mystes:
tedd azt

brühühühü

és dögölj meg te is
@Csaknézek...: Remélem Matolcsy sem, 6 évig.:)
@Mystes:
Mystes mikor bukik?
Néz a zorra elé a flaszteron/ren?
Nagy igazságokat mondtál, a hülye Alkibiadész is rábaszott az IMF kölcsönre mán, mer azok a görények követeltek fedezetnek Ciccíliai fődeket, teplonyokat, meg még bort is, közbe meg az a mocsok Bjaéssz Olümpiai játékokat játszott, meg kokketált Alexandrosszal is, és jobban tetszett neki Bukephalosz izéje mint tenmagad reinkarnácziója. Óverdóz alsó kapcsolattya hasonmló.

Meddig tart a munkaidőd?
Mennyivel fizetik a túlórát?
Nem hánysz?
Magadtól?
@Fabius: Fabius, szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a blogodon megindult a "halál Orbán Viktorra" -ozás. Te, mint bloggazda, hogyan viszonyulsz ehhez, a Médiatörvény ismeretében, és büntetőjogi felelősséged tudatában?

Üdv
@rodeo36:

Senki ne vegye magának a bátorságot, hogy megtagadja az adatigénylésre a választ. Se Gyurcsány, se Orbán, se SENKI aki közpénzzel dolgozik.

Ilyen egyszerű ez. Hányingert kapni a sumákoláson kell nem azon, ha az átláthatóságot követeli valaki.

Schiffert lehet utálni ezer másért, ezért speciel nem kell.
Mindenkinek joga van rossz döntéseket hozni és már egy nyert szituban csinálni magából bohócot.
Tegye.

Sok olyan néző van, aki pont e vallásos, emelkedett szentséges mizéria miatt nem fog beülni egy előadásra sem.
Nem kellene összemosni dolgokat, s ha úgy is érzi, nincs szükség erre a manifesztációra.
Öngól.
Többet gondoltam erről az emberről.
Tévedtem.

****

A Kdnp kormányba emelését már nem sok dolog tudja überelni - apropó, mi van Semjén Zsolt diplomájával?
@Mystes:

Szerintem egy másodperc alatt kibaszlak innen mint a taknyot, ha vita helyett csak provokálni vagy képes és zülleszteni a társaságot.

Ha neked lennék most gondolnám át mit csinálok, mert szólni nem szoktam kétszer.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hoztad a Jobbik programot amit kértem, vagy elsumákoltad?
@Fabius: Megharagudsz, ha azt mondom, hogy nem értem mit beszélsz? Elnézést, de fogyasztottam és nem vagyok elég képzett:) és nézem a dalt.
@O@rodeo36: rica Középföldi: Mondta, hogy egy európai turné egyik állomása, és a bankszabályozási csomagról jött egyeztetni.
Nekem elég egyértelmű volt, hogy azért magyarázza, nehogy valaki azt higgye, hogy unortodoxiát tanulni jött ide.
@Mystes: na csak kibújt belőled a vamzer házmester, de szánalmas!
@Fabius: Sírni fogunk utána. Olllllyan vicces.
@taga20:

Őőőő...ezek szerint én nem vágtam mire vonatkozott a kérdés. Mire is pontosan? Meraszittem Papcsákra.
@Csaknézek...: Ha nagyon belém akarsz rúgni, akkor matocsíz engem!
@Fabius: A Médiatörvény értelmében minden cenzúra tilos. Kommentjeimet a nagyközönségnek szánom, azt nem húzhatja ki senki. Azokért vállalom is a felelősséget. Ha kihúzol, azt csakis egyidejű rendőrségi feljelentés megtételével teheted meg, amiben megnevezed, hogy hol sértettem törvényt, ellenkező esetben Te sértesz törvényt.

Remélem tudomásul vetted.

Üdv
@Mystes: Azt hittem, többet tudsz az EU hatalmi viszonyokról. De látom megragadtál a lisszaboni szerződés előtt.
@aritus: Azt hiszem, eleget kritizálták a Médiatörvényt ezen a blogon ahhoz, hogy be is tartsák.

Én inkább ezt tartom szánalmasnak.

A törvény mindenki számára kötelező.
@Fabius: Öcsém annyira rám pirítottál, hogy meg sem merek szólalni. Szerényebben, csak magad miatt, mert jó amit csinálsz.:)
@taga20:

"Ha nagyon belém akarsz rúgni, akkor matocsíz engem!"

Nem állt szándékomban, csupán arra utaltam, hogy az az elképzelés, miszerint az újdonsült MNB elnök ne tegyen 6 évig semmit, eléggé valószínűtlen...
@Mystes: Hülye vagy? Mandineren is terjeszted ezt az igét? Onnan már valószínű rég elzavartak, mert ott még soha nem láttalak.
@Fabius: Minek hozzam ha így is úgyis fikázod. Nekem bőven elég azokban nem hinni, akik már bizonyították a ténykedésükkel, hogy alkalmatlanok és nem méltóak még egyszer az emberek bizalmára.
@Kuviklacz: Miért, mi bajod Rompuyyal? :)
@Kuviklacz:

Tudom mi volt a hivatalos magyarázat, de engem az érdekelne, miről beszéltek:))
@Mystes:

Te büdös barom, most untam meg az állandó okoskodásod és vamzerséged.

Ha lenne BÁRMI fogalmad a médiatörvényről tudnád, te fasz, hogy egyrészt a blogra nem hatályos, másrészt ilyen kreténségek nincsenek benne. De erről pont annyira halvány lila fongod nincs, mint éves kamatteherről vagy akármi másról.

De itt van paraszt, olvass:

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1000185.TV

Időd lesz rá, mert kibasztalak innen. Fordulj bátran a rendőrséghez hadd röhögjenek, de felőlem személyesen Viktorhoz is szaladhatsz panaszra.
@Csaknézek...: Neked jó matolcsi? Nem hiszem, még ha a lövészárok két oldalán gubbasztunk.:)
@Fabius:

A fennti rendreutasítás után remélem vigyázzba vágtad magad:))))
@Fabius: A sas nem kapkod legyek után. Torgyán után szabadon.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ahha. Azt hittem alkotott maradandót a Jobbik Gyurcsány ellenében, gazdasági program formájában ami idézhető, összehasonlítható, hisz maradandó.

De ha nem, hát nem.

Akkor marad az üres pampogás Bajnairól, akinek speciel a Veres érával szemben is volt ilyenje.
@Orica Középföldi:

Látod, nem? Összeféltem magam tisztára :-))

Bazmeg, imádom mikor ilyen egybites idióták akarnak gazdaságról meg törvényekről tanítani.
@taga20:

Ehhh...
Nem, nem nekem sem Matolcsy.

Másrészt nem lövészárkokban gondolkozom, hanem abban, hogy "jócsákó" vagy nemjócsákó".

Az oldalakat, és főleg az árkokat pedig magasról letojom.

Pár napja pölö éppen a jobbikos Nyikos előtt emeltem meg a kalapomat, mert megérdemelte, mivel a politikai elvárások helyett a szakmai véleményét tartotta fontosabbnak - pedig a Jobbik enyhén szólva nem a szívem csücske.
@Csaknézek...:

"Nem, nem nekem sem Matolcsy."

Helyesen: Nem, nekem sem jó Matolcsy.
@Fabius: Mind a kedden tudjuk, hogy volt van programjuk, ahogy azt is, hogy tök fölösleges idehoznom, mivel neked amúgy is ha van rajta sapka kategória :)

Inkább örülj neki, hogy milyen malagyec volt ez a gordonka, hogy húúúú de keményen a fönökének ment annó dacu. :) Reménykedjünk együtt, hogy nem fogsz bennük is akkorát csalódni mint az LMP bizonyos részeiben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, nem tudjuk mindketten volt-e válságkezelő programjuk amit szembeállítottak a Veresével vagy akár utána a Bajnaiéval.

Ha volt, hozd. Ha nem volt ismert el, hogy csak a szátok jár.
@Mystes:
"A törvény mindenki számára kötelező."

Mondd, ezt az MTVA-ban is tudják?
Még reggel is köpködtem a pirospöttyöket, de ezek a narancskomcsik különös anyagból vannak gyúrva, szívósak mint az ürgebőr.

Üdv és Békemenet!
@Fabius:

tudod nagyon jól, útálom a szőrszálhasogatást, de a schiffernek nem a gyurcsánytól kellett volna mindezt megkérdeznie mikor kormányon volt? és ha nem ad választ mert kereskedelem technikai okokból publikálni ilyen adatokat dealkiller? nem adja akkor ott a parlament és lehet ordítpzni?

de nem megvárta a cigánysurmót és bandáját jó pontokat akart tőlük kapni a választási csalásért (voksátadás) és szépen akcijóba lépett ahelyett hogy a ...szóval oda...

nekem ez laza megérzésem és nem is kívánom analizálni de szivesen venném ha felsötétítenél

baszdki a mystest egy agentprovicateur semmi más és a háziszárnyasnál is butább

brüühühühühü
@dr.Hüppögő Balneológus:

Áááá, csak pimaszak, mint a piaci légy.
@rodeo36:

Én meg a prekoncepciót utálom. Utoljára a tényszerűség kedvéért:

Az LMP adatot igényelt Sukoró kiemelt beruházássá minősítéséről. Ezt Gyurcsány nem volt hajlandó kiadni, holott törvényi kötelezettsége volt rá. Ezért - és nem hatalommal visszaéléséért meg blabla - jelentette fel Schiffer teljes joggal, és már Bajnai volt aki kiadta és nyilvánosságra hozta a kért adatokat.

- Amik speciel Gyurcsány malmára hajtották a vizet, nem is értem az ostoba miért nem adta ki első kérésre.

Ennyi. A többi hozzáköltés és tündérmese, meg budaigyula.

Utáljátok Schiffert másért. Részemről kivétel nélkül minden politikus legyen seggbekúrva, aki nem hajlandó a közpénzről beszámolni.
@Fabius:

kösz, részemről elfektetem ezt a témát van ennél sokkal fontosabb, a közpénzek elszámolása helyett persze egészségesebb lenne, ha azt demokratikusan előre meg is szavaznák megfelelő háttérnyag ellenében amihez ragaszkodni kell

amikor elbaszták vagy egyéb akkor már csak szankció pozícióból kirúgdosás, mandátum visszavonása, lemondás és hasonlók

a sukoró jó alkalom volt arra, hogy a magyarok bebizonyítsák a demokrácia nem kenyerük és a kavarás jobb mert azzal be lehet bárkit nyálazni

(saját életemből: engem is el kezdtek benyálazni, mert semmihez sem értettek és kurvára irritálta őket a sikersorozat kértek minden félét ha kellett ha nem meg basztattak ezt te tudod...hatalmamból adódóan ma már sehol sincsenek, ott és azonnal leváltva, lecserélve, 24 órán belűl, elzavarva halál faszára ott zokogott a reptéren és "nem értette" én meg nem magyaráztam...amit én tettem közérdek volt hatalmas haszonnal és ez maradt a background-om is meg a becsület)

tudod te átéled naponta mit és hogyan képesek irígy meg féltékeny szarháziak csinálni csak cum trucc hadd dögöljön mert ha neki nem akkor a másiknak még kevésbé...te ebben a környezetben is sikeres vagy...tehát semmi sem új neked...de én meg tudom érteni más országokban előkapják a stukkert és adj neki alapon majd a bíróságon megbeszéljük

brühühühü

igen az LMP és hasonlók azt adják nekem, hogy eredménytelenséget lehet csinálni sok látszat és mellékes cselekedettel is...de mi lebbe ha?

a dzsobbik meg a demagógiájával és a hülye féligazságaival és szakmai felkészületlenségével semmit sem ér a nyikos féle tranzakció érdekes színfolt de ezt ütni kellene mint a vasat és kiaknázni de majdhogynem bocsánatot kért miatta holott atombomba

mondtam már hogy brühühühühü
@rodeo36:

Sukoró igazi magyarosch ügy lett amivel azt bizonyítottuk - igen, így együtt mindenki - hogy a politikai haszonszerzéséért, az oldalalapú szimpátia támogatásáért dobtunk egy jelentős beruházást.

Ezért éppen úgy hibásak vagyunk mindannyian, a Gyurcsánysifferorbántól az összes őket mindenoldalról támogató közvéleményig.
Hajrá ByeAlex, a Bölcsészek Gyöngye!
Remélem kihúzol egy molinót Malmőben, hogy Zorb Bán tapossa itten az egyetemistákat!
@Fabius: Csal olvasgattam az elmúlt 2 napban ezt-azt. Úgy tűnik,ez a msztikus barom feladatot teljesít(ett), rádküldték az általuk legokosabbnak hitt ugrifülest szaará rombolni a topikot. Jelzem erős a gyanúm, más nikkel visszatér, mint ahogy ezelőtt is megtette (tán valami spacekuki, vag mijafasz véven.) A türelem már majdnem végtelen, Nálad is ott szakadt el a cérna, amikor már érvek hiányában köpködni és fenyegetőzni kezdett. Intanadta türelmed van.
(Nem nyalás, csak megjegyzés)
Más: dolgoztok?
@rodeo36: Héhó:-) Csak nem beteg vagy? Teljesen összefüggő, és még számomra is kb. 50%-ban értelmezhető mondatokat írsz:-)) Nézesd meg magad orvosoddal, gyógyszerészeddel, tekilás üvegeddel:-)
Ha volt már bocsi.

Az alkotmánymódosítás
mérgező szemétdomb
A NYTimes-ban Magyarországgal sokat foglalkozó professzor szerint Orbán Viktor most bosszút áll.
index.hu/belfold/2013/03/02/az_alkotmanymodositas_mergezo_szemetdomb/

Die Presse: a matolcsyzmus "féktelen öntömjénezést" takar
Matolcsy György jegybankelnöki kinevezéséről közöltek cikkeket a vezető osztrák és német lapok szombaton.
hvg.hu/vilag/20130302_Die_Presse_a_matolcsyzmus_fektelen_ontomj
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Dolgozunk csak nehezen haladunk.

Megjegyzem ettől Várúr - Gyurcsányokirathamisítócsaló vagy mi most éppen, de akár BloggerGéza is színvonalasabban nyomja.

A visszatérőkre Stefi módszertan van életben. Az hatásos.
@rodeo36: Az időrendet rosszul tudod, még a fidesz kormány előtt volt.
@Fabius: Jelentős,mi?A felvásárlók jól jártak volna vele.:))
@Mystes: Mintha Te örültél volna, hogy az EP-ben beégették. Pedig nekem kellett volna örülnöm (mondjuk én annak örülnék, ha az EP végre tényleg a sarkára állna a költségvetés ügyében és fütyülök a látványos és a hülyéknek szóló mutatványokra).
@Fabius: Viszont a kaszinók adóját gyorsan lecsökkentették. Igaz, ez még tolcsy volt.
süti beállítások módosítása