Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.02. 04:58 Fabius

Varga építi vagy lerombolja a matolcsyzmust?

Címkék: gazdaság varga mihály Fidesz

Fénylő Csillagunk nem okozott csalódást, a szörprájz faktort gondosan mellőzve éppen olyan menetrend szerű, unalmas és kiszámítható volt, mint a hajnali lázmérőzés utáni ágytálosztás a kettes elme intenzíven. Az ágyrácson túli világ hajnali homályból előparázsló űzött tekinteteit a világ fejlettebbik fele rögtön látni vélte mikor Viktorunk bejelentette, Migyurink a következő hat év, az életművet meg Vargának kellene a matolcsyzmusból eszkábált malteros kanállal készre eszkábálni valahogy. A New York Times és a Nomura a hasát fogva röhögött, mit - pontosabban kit - jelent Magyarország számára a "független jegybankelnök". Előbbi felvázolta olvasóinak, hogy unortodox jobbkézből a kampányév monetáris rabszolgájává tette Viktor a mi Gyurinkat, utóbbi szerint a jegybank függetlenségének hellószia és minden világos: most már Orbán egymaga áll a kormányrúd mögött

Miután a világ egy pillanat alatt beárazta Matolcsyt és új posztját, számunkra inkább annak van jelentősége, milyen utat és stratégiát választ magának az utód. Varga Mihály portréját elolvasva és a tapasztaltakból kiindulva szokás őt a "lojális de még normális" kategóriába sorolni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Emlékszünk a kormányváltás utáni Nagy Csontvázkereső Akcióra? Azt elvégezte Varga, de mikor kínossá vált az eredménytelenség azért a jelentést követelőknek nem habozott odaszólni: az egyetlen példánya Orbán fiókjában van, kérjék tőle hátha odaadja. Mondani nem kell, hogy ez azóta sem került elő, de arra jó volt, hogy valamilyen szinten az ügy körvonalazza Varga jellemét. 

Tegnapi megszólalásában leszögezte, a gazdaságpolitika iránya nem változik. Pedig ez kevésbé valószínű, mert szerinte két célt tűztek ki maguknak tavaly, az államadósság csökkentését és a munkahelyteremtést. Azt meg ő tudja a legjobban, hogy az államadósságot csak felcsökkenteni sikerült a valaha volt második legmagasabb szintre, a statisztikai hivatal szerint meg a munkahelyteremtéssel időarányosan most állnak a legszarabbul a ciklus kezdete óta. Ráadásul egy éve tart a recesszió és a gazdasági növekedést is be kéne indítani valahogy. Ezért mondhat Varga bármit, nem az a kérdés lesz-e irányváltás, hanem az, minek fogják majd elnevezni mikor igen. Ebből az irányból közelítve ugyanis egyik sem fog menni és ezt Lojális De Nem Hülye Mihály is tudja. Remélhetőleg. Pluszbónusz feladat a túlzott deficit eljárás alól kikerülni, ami miután Brüsszel hiszi a piszit játszik a 43 napot megélt költségvetésünkkel, és a homlokát mutatóujjal ütögetve gesztikulál valamit, a gazdaság mai állapota mellett nem kis vállalás, és a lehetőség alól kibúvás útjában maga Naszádkapitány áll személyesen. Aki ha nem fogja tudni ezt az egy eredményt sem lobogtatni ennyi megszorítás és kreatív adókivetés után, akkor elfelhősödik fényességes homloka és az NGM matrózokat a főnökükkel együtt előbb áthúzza a hajó alatt, majd könnyű délutáni eledelt aprít belőlük a cápáknak. 

Innentől pedig józan paraszti ésszel - elvileg - csak az lehet kérdés, Varga csöndben lebontja vagy egy határozott mozdulattal - úgy is mint új jobb kéz - összeroppantja a matolcsysta unortodox koronaékszereket, ha előbb fáj hamarabb gyógyul elv alapján. 

matolcsy-varga.gif

Aztán persze könnyen meglehet, hogy felesleges a gazdaság kívánt változásain spekulálni, mert Varga inkább lesz száz százalékban lojális, elődjéhez hasonlóan a gazdasági racionalitásokat majd fasza könyvek olvasásából merített élményeivel és seggpötty teóriák gyártásával fogja pótolni ő is. Semmi garancia nincs rá, hogy bár még ma kinézzük belőle de Varga tényleg rendelkezik is az Áderben felfedezhető vonással, mikor az Orbán iránti lojalitást háttérbe szorítja a rábízott feladat és az ország sorsa iránt érzett felelősség. Én egyáltalán nem bánnám, ha nem csak egy legény lenne talpon az egész Fideszben, és nemzetgazdasági miniszter úrról meg teljesítményéről nem kéne szakmányban mémet gyártania az online népművészeknek. 

Utálni annyi minden másért is tudunk benneteket. Túlélnénk valahogy, ha Varga bénaságáért a végelszámolásnál majd pont nem kell. 

389 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr155112624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@"A New York Times és a Nomura a hasát fogva röhögött, mit - pontosabban kit - jelent Magyarország számára a "független jegybankelnök". Előbbi felvázolta olvasóinak, hogy unortodox jobbkézből a kampányév monetáris rabszolgájává tette Viktor a mi Gyurinkat, utóbbi szerint a jegybank függetlenségének hellószia és minden világos:

most már Orbán egymaga áll a kormányrúd mögött."
és az uccsó félmondat a lényeg, a rohadt le sem fogja tudni tagadni, mindent megkapott a homokozóban, még a kis kavicsokat is, hogy a homoktortát legyen mivel diszíteni

azután:

"Miután a világ egy pillanat alatt beárazta Matolcsyt és új posztját, " ezt ajánlom mystes elvtárs és háziszárnyasunk figyelmébe,

MIKOR ALAPKAMATRÓL ÖBLÖGET A mno BÖLCSE akkor ez még hozzájárúl CDS, SWAP, Árfolyamkockázat, árfolyam integrációs költség kiegyenlítés és mindegyiket %-okban fejezzük ki, még a NGM-ben is hátmég a MNB-ben

tehát ha olyan matematika könyvet akartok amilyent a MNO ajánl amelyben a katolikus megoldás szerint nincsenek számok, képletek és megoldás sem csak szavak egymás alatt fölött mögött és után...akkor ...szóval akkor már itt lesz a KÁNAÁN...de addig fizetni kell

magam részéről nem hiszek!!!! így monotónikusan, azaz semmiben sem sem Áder sem Varga (Lojális De Nem Hülye Mihály) tuggya, senki sem tud semmit most már egyetlen hangra kell figyelni a kedves vezető majd lesz sámántani és turultani intézeti jósda és megidézik Belfegor szellemét de a kedves vezető nek mostmár mondania kell valamit ami más...

bár tanúlva szorgalmasan abból amit háziszárnyas beírt előző hajnalon...hát nem majd lesz róla magyarázat

nem is fáj meg nem is kicsi és egyébként is csak azok a kurva számok azok ne mondanának mást

a bukás a kedves vezető bukását csinálta meg tegnap...mert

brühühühühühü
"Mondani nem kell, hogy ez azóta sem került elő, de arra jó volt, hogy valamilyen szinten az ügy körvonalazza Varga jellemét. "

Varga jelleme? Te miről beszélsz?
@épészmérnök:

teljesen világos miről beszél: szavakba önti azt ami nincs, ilyen Jókai regényekben szokott előfordúlni és a modern időkben pedig kerestük Belfegor-t...vagy a Hétfejű Sárkány-t, a Gonosz Mostohá-T...hát még a pókembert

szóval izgalmas, eredménye ismert...olyan mint az elvarázsolt kastély TÜKÖRTERME

brühühühühü
Olyan egyenesen, mint a kanyarodó főútvonal.
A Varga már egyszer bemutatta, hogy micsinál.
Nem kell találgatni.
2001-2002-ben beült Járai után a pénzügyminiszteri székbe, úgy, hogy már kész volt számára a kétéves költségvetés.

Az egyetlen dolga az volt, hogy amikor a fideszesek jöttek vinni az ellátmányt, akkor kiadogatta nekik a milliárdokat.

Szépen osztogatott, mindenki meg volt elégedve.

Ez a Varga nem egy jellem, hanem egy éjjeliőr, aki alól kiviszik a cuccost.
a fidesz sikeresen bebizonyìtotta, a hülyeség fertőző.
"az ország sorsa iránt érzett felelősség"???????
Öregem! Mi a fenéről beszélsz?????
Ha csak gondolati szinten lenne bennük ebből egy morzsányi,már rég megtartották volna az úszódöntőt a Dunán.
Holtversenyben.
Fabius, egyre jobban írsz!

:D
Arra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a megalázó IMF-miniszterség mit csinált Vargából.
Hogy nyomott hagyott rajta, az biztos.

Nem tudom, és már az előző ciklusukban sem tudtam, hogy mi is támasztja alá azt a képzetünket, hogy Varga jobb/más mint a többi.

Talán makacsul hinni akartuk, hogy a számok embere nagyon nem lehet hülye.(Ebből a tévhitből Kuszaszem gyorsan ébresztett:) Talán higgadt beszéde, kellemes orgánuma segítette ezt a tévhitet. Talán kényelmes volt elhinni, hogy amihez ért, azt tisztességgel meg is csinálhatja.

Őszintén nem tudom, mire is számíthatunk, de nagyon kíváncsi vagyok.Szeretnék legalább a várakozásban optimista lenni, mint Fab, de nem nagyon megy.
@Orica Középföldi:

Miről beszélsz?

Ugyanolyan gyárilag félrecsapott fejű kripli, mint Orbán, vagy Matolcsi.

Már minden sunyi kis görény ott virít a politikában.
Ezeket a fejeket még gombot válogatni se vennék fel a versenyszektorban.
@Orica Középföldi:

Abban igaza van Fabnak hogy esélyt kell neki adni hátha él vele mint eddig Áder, és ezt a véleményformálóknak át is kell kiabálni a lövészárok fölött.

Még abban is lehet valami, hogy Varga egy talán ember.

Arról nem vagyok meggyőződve, hogy Csillagocska Elvtárs unortodox baromságokba vetet hitét meg tudja ingatni bárki. Ez a tökfej tényleg hiszi hogy Matócsnyi meg ő = forradalom.
szvsz teljesen felesleges azon rágódni, hogy varga mit akarhat csinálni és mit nem. amíg eltolcsy ül az mnb székében, és egy mozdulattal keresztbe tud tenni vargának, addig varga nem fog ugrálni.
varga is csak egy fideszes, és ez mindent elmond.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Fabius - szárnyat igéz a malacra -?

Nem kell.

Angyali értékrendje van már annak a malacnak.
Orbánból ered.
Sugározzák mind az ikut, meg az angyali értékrendet.
Hú, tényleg. Már csak egy kis bíztatás kell nekik, mert nincs elég önbizalmuk.
Nem tudom, miért kéne irányt váltani, az MNB tele van pénzzel, végre ki is lehet talicskázni, osztjónapot.

Vargát egy darabig én is emberarcú fideszesnek néztem, de a "majd csak tönkremennek a hűtők" performansza után a törpehörcsögeimet nem bíznám rá.
Tyű, tegnapi alatt láttátok mi ment éjjel? Fab lekardozta Mystest meg a szárnyast a földig :-D :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az esélyt nem mi adjuk:))
Az első, normális irányba tett lépéseinél már mindenki örömködni fog, hisz ezt várják(juk).

OV hitét természetesen senki és semmi nem fogja megrendíteni. Azt vagy kiszolgálni lehet, vagy bűnhődni.
@kormányzó: De ha már egy elszabadult bolondokháza uralkodik, akkor legalább a kellemes külsejüket és orgánumukat ne dicsérjük.
Mindenki látja, hogy nyomik.
Ennyire nem kell túllihegni a kincstári jófejséget, hogy még szépek is...
@Orica Középföldi:

Ő a legkisebb ork, akit Mordorban mindig vertek a többiek, úgyhogy hiányzik belőle az a vaddisznófaktor, ami olyan szépen megvan Lézerben, Semjénben vagy Kövérben. Olyan kis cuki szerencsétlen, szinte már sajnálod.

De attól még ork.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Szerintem a próba kell. Ha bejön jó. Ha nem jön se pofázhatnak hogy mert akkora elutasítás mellett esélye nem volt.

Legyen csak kimondva az az esély. Ha elkúrja legalább nem takarózhat semmivel.
@Secnir: De mit is ugrálna?

Volt már ennek a Boborjánnak egy önálló gondolata életében?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
De már ki lett próbálva 2001-2002-ben ez a csenevész.

Hülye pofát vágunk és odatartjuk a jobb orcánkat is?

Tényleg nem értem. Ezek nem mai csirkék.

Már 24 kemény éve vetjük-vetjük beléjük a bizodalmat.

Folyósodik az agya az ellenzéknek, vagy csak álellenzék?
Tele van a fidesz matuzsálemekkel, már húsz év óta ugyanazok a fazonok jönnek, mennek, mindenkit kiismertünk. A habnyárpi és a Némethné / 60 ?/ a z új emberük és az MSZP- re mondják hogy nem tud megújulni ?
Vargát is volt szerencsénk megismerni. Az én véleményem az, hogy Varga semilyen.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Milyen elutasításról beszélsz?

A teljhatalom mellé még mekkora támogatásra van szüksége ennek a vándorcirkusznak?

Lőjük le az utolsó embert is, aki nem hisz bennük?
Technikailag az hogy is nézne ki, hogy "Varga Misi irányt irányt vált"??? Mármint szembemegy Viki Csimpánzzal, vagy Viki Csimpánz hirtelen megvilágosodik... a részletek olyan zavarosak...
egyrészt, ha jól emlékszem 2001-2002 volt az osztogatás időszaka, varga ezt prímás teljesítette.
másrészt belegondoltatok abba, hogyan fognak kinézni ezentúl az mnb jelentései, előrejelzései? szabadkézzel rajzolt grafikonok hagymázas szövegekkel.
@Orica Középföldi: te olyan gogol lettél vagy gúgol? tudod a holt lelkek meg az őrűlt naplója meg a Pique Dama

brühühühühü

fiúk meg vagytok: ...elszabadúlt bolondokháza, ...vándorcirkusz....orkok a legkisebb akit mindíg vernek Mordorban..van még?

brüühhühü

ezek ezt olvassák mint a mystic (azt tuggyátok hogy az meg egy rúzs?) aki jelentést köteles írni milyen bomlasztást tudott elérni...kíváncsian látnám a tegnapi jelentését a háziszárnyas meg dzsobbik és az összes ikes ige
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
egy csimpánz sohasem világosodik meg olvasd Kipling-től a Dzsungel Könyvé-t

mikor Bagheera és Káa meg a Baloo mondják a Mawgli-nak miközben Baloo szelíden pofozza nevelő célzattal: hogy márpedig a majmok népe nem a mi népünk és aki kapcsolatba lép velük az így jár és akkor Bagheera megmentette Baloo mancsaiból a Mawgli-t

ez levédiában nem lesz

nincs sem Baloo sem Bagheera sem Káa

brühühühühü

van viszont kurva sok cerkófmajom és milyen ricsajosak
@rodeo36:

Csúcsidőben teljes lefedettségre törekednek.

De mégse várhatod el a minisztériumtól, hogy 24 órában működtesse a zavaróállomást.
Ilyenkor, szombat délelőtt piacoznak a magyarok, vagy alszanak.
@rodeo36:

"te olyan gogol lettél vagy gúgol? "

Miért is?:))))
@rodeo36:

Olvastam, a kedvenc részem, mikor Ká kicsinálja a majmokat Romvárosban. :)

(De legyünk teljesen pontosak, csimpánzok persze nem élnek Indiában. :). Még mielőtt valaki okoskodni kezd. :D)
@Orica Középföldi:

Bűn és Bűnhődés a felsorolásomból kimaradt és te említetted

a többi stimmel a vándorcirkusszal kapcsolatban

brüühhühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azért írtam cerkófokat

brühühühühü

de Káa a kedvencem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

azt hiszem a vándorcirkusznak vagy Morodri Orkok-nak ugyanaz az egyetlen lehetséges Káa kiáll eléjük és bevezeti őket a Dunába jégzajláskor holtversenyre

brüühhühühü
@én már a fény gyermeke vagyok:

az teljesen misztikusch hogy a mystic elvtársnak másra jut energiája mint...amit tegnap láttunk

kurvára élveztem amint abbahagyott engem

brühühühü

háziszárnyas dettő

ezek ketten szeretők is?
Azt látom, hogy napok óta (szerintem, persze tévedhetek még én is) keveritek a lojalitás és a szervilizmus c. fogalmakat.

A lojális emberben van egy kitartó megbízhatóság, amikor becsülettel kitart egy eszme, egy érdek, egy cél képviselete mellett, mert azt megfogadta, mert az az életcélja.
Itt ugyebár a hangsúly az EGY és a KITART szavakon van, ami EZEKNÉL ismeretlen fogalom, hiszen ha vesszük azt az életutat, politikai kalandtúrát, amit ezek bejártak, végigkacskaringóztak, akkor akárhogyan is nézzük a LOJALITÁSTÓL mocsok messze vannak.

Hisz a köpönyegforgatást, a megélhetési elkurvulást sehol nem nevezik lojalitásnak, ellenben szolgalelkűségnek, szervilizmusnak annál inkább - különösen, ha az egész egy személy iránti elvtelen behódolást jellemez.
Amit naponta látni ezektől, az az alázatos beletörődés, talpnyalás, hízelkedés - hisz ezt teszik, ebből élnek.
Az eredete a latin "szolga, rabszolga" szóból ered, talán nem véletlenül, ezek a "legalázatosabb" és egyben leggyalázatosabb szolgák is. A KÉPVISELŐINK, A CSICSKÁI PIKTORNAK - akik persze majd alkalomadtán felelősként elvihetik a balhét helyette... :)))
Varga egy szimpla kis végrehajtó, egy báb, akinek saját akarata, ötlete és gerince már rég nincs, cserébe jópénzért, birtokért, előnyökért hülyét csinál magából és eladja magát.

Ezt pedig már kommentálni sem kívánom, mert ritka proli paraszt lennék akkor "egyesek" szerint.

"A kormány az egyházak által felvett devizahiteleket is szeretné konszolidálni – jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Az elsőre megnevezett 15 millió eurós tartozás nem is tűnik nagynak (cirka 4,5 milliárd forint), azonban nem tudni, ez az összes érintett egyház adóssága vagy csak a reformátusoké. A rövid hírből még azt is megtudjuk, hogy Gyurcsány a hibás: "2002 után a Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormány megszegte az egyházi ingatlanokkal kapcsolatos kárpótlási megállapodást, és ekkor nem kapták meg határidőre az egyházak a nekik járó összeget". (index.hu)

És ez az a pont, ahol jön a de. Mert mit kell tudni az egyházi kárpótlásról? Íme egy kis történelmi áttekintés..."
morgasjoga.blog.hu/2013/03/01/osztogatas_fidesz-modra
@én már a fény gyermeke vagyok: "A Varga már egyszer bemutatta, hogy micsinál.
Nem kell találgatni."

Bezzeg Bajnai koma megmutatta a maradandót a Gyurcsány kormányban is. Előszőr mint fejlesztéspolitikáért felelős kormánybiztos, aztán mint Önkormányzati és Területfejlesztési Miniszter végül pedig Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérként. Ennél jobban természtesen már csak szakértő min elnökként "teljesített".

Szánalom a fidesz, de még inkább a szép új celofánba csomagolt régi szánalom.
@rodeo36: Nem majd egész éjjel alvás helyett is csüngök szent ajkad kinyilatkoztatásain. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Egyet felejtesz el. Lojálisnak lenni egy emberhez is lehet, bármerre kacskaringózik. Ebből lesz a szervilizmus, ha függés van.

Aki eszméhez lojális, ld. Solymosi prof, az első kanyarnál szól. Ebből lesz az áruló:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Volt fejlesztés Bajnai alatt ?

Volt.

Mennyire régi politikus ?

Cirka 8 éves.

Volt fejlesztés Orbán alatt ?

Nem volt.

Mennyire régi politikus ?

Cirka 24 éves.

Persze tőlem azon szánakozol, akin csak akarsz, csak jelzem, hogy Bajnai megél az államon kívüli dermesztően hideg rónán,

a fidesz meg csak a meleg büdösben a rohadó állam nedvein élősködik.
@Orica Középföldi:
Igen, lehet, csak nem a politikában! Akkor már az illető nem politikus, hanem szimpla seggnyalonc csak, aki egy diktátor seggén csüng és szimbiózisban él a végtermékkel.
@Orica Középföldi: Eszméhez nem is lehet lojális senki, csak emberhez, vagy szervezethez.
Aki eszméhez hű, azt vonalasnak hívják.
@én már a fény gyermeke vagyok:
RÁGALOM!
Nem győzöm kiemelni Neked a Közgépes fejlesztéseket. Szóval ebből is látszik, hogy tévedtél... :(
Persze abban, hogy ki az államon élősködő, nem, nem tévedtél.
@én már a fény gyermeke vagyok:

"Aki eszméhez hű, azt vonalasnak hívják."

Ez marhaság.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

éjjel? nemsokára éjfél én meg bagoly vagyok....nappal

brühühühü

azért az a mno-d az nagy volt az üsszes levelek lehulltak spenótról olvasván
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Abban igazad van,ha a lojalitásnál többet várnak, akkor vagy szervilis lesz, vagy feláll. Nincs több lehetőség.
@én már a fény gyermeke vagyok:

pótold be, megéri bár lehet Alföldi már nem fogja tudni megrendezni egyiket sem

siess

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

közgépes fejlesztés? az milyen? gépek amint közösűlnek? vagy simmicskáznak?

brühühühühü
@én már a fény gyermeke vagyok: Ne kábíts. Ő is ugyanolyan bábja a szaros rendszernek, mint viktor. Te hiszel még a mesékben, hogy na majd ő aztán felvirágoztatja az országot??? :)

Huszonkét éve azt hallgatjuk, hogy na még egyszer össze kell húzni magunkat, fájni fog de megéri, stb., és minden csak szarabb lett.

Nem „fülkeforradalomról” beszélek, de nem is egy rendszerváltásról. Olyan korszakfordulóról, mint a feudális társadalmi rend bukása volt. Ugyanúgy eljött az ideje a polgári társadalmi rend bukásának is.

Ennek jelei érzékelhetőek szerte a világban. A gazdasági válság csak a csúcsa mindennek. Társadalmi feszültségek, robbanásig feszült etnikai konfliktushelyzet, és nem utolsósorban totális erkölcsi, morális válság. Szellemi szegénység, lelki kiégettség, nihilizmus, hedonizmus, eluralkodó dekadencia. A regnáló hatalmak (materialista mivoltukból eredően) a gazdasági helyzetet tartják a legnagyobb problémának, de megoldás arra sincs. Rendszerüket anyagi szempontból gyakorlatilag az általuk gyűlölt, feltörekvő konkurens országok tartják életben. A többi tünet kezelésével vagy elkéstek, vagy egyáltalán nincs rá hajlandóságuk.

E problémák létét láthatja mindenki, ha nem teljesen vak. Vagy inkább, ha nem teljesen hülye. A különböző politikai erők (a rendszer részei, bármilyen oldalt képviselnek) is ezekre keresik a megoldást – vagy legalábbis erről beszélnek. Hogy a helyzet súlyosságát megértsük, tegye fel magának mindenki a kérdést: mi várható? Lesz-e gazdasági fellendülés? Lesznek-e új munkahelyek? Mindez miből? Vissza fogják-e fordítani az uralkodó kormányok az általuk is gerjesztett folyamatokat? Például hajlandóak lesznek-e radikálisan kezelni az etnikai kérdést? Tesznek-e bármit a népességfogyás megállításáért (amit a világon semmi nem indokol!), illetve a népszaporulat fellendítéséért? Fel fognak-e lépni a dekadencia, az erkölcsi hanyatlás ellen?

Ha valaki ezekre igennel válaszol, akkor felesleges tovább olvasnia, feküdjön vissza szépen aludni! Alternatív válasz lehet még: majd a következő választás után… Persze. Vagy a következő, vagy az utána jövő, vagy majd azután. Kérdések: ki fogja addig húzni a rendszer? Kerülhet helyzetbe valamikor is olyan politikai erő ezekkel a játékszabályokkal? Fogják azt hagyni érvényesülni? Valaki így gondolja? A „hatalmas sikerű” demokratikus választások után újra és újra? Akkor megint csak vissza lehet feküdni…
@rodeo36: Fidesznyikből láttál egyet, láttad mindet.
Baromira nem vagyok kiváncsi rájuk.
Még akkor is unom őket, ha ugyanazt a mantrát elempés, vagy jobbikos, vagy húsvétinyúl jelmezben nyomják.
@rodeo36: ja mert az amcsinépszava aztán az igazi etalon. Egyébként én mindkettőt magasról.... :)
@rodeo36:
Ne tettesd!
Hisz olyan, de olyan sikereket értünk el térkövezések terén, hogy az hihetetlen! :))
Sőt tízszeres áron tudunk vasúti pályát is építeni!
Na, hol tudnak még ilyent? Ugye-ugye...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A horgasorrú kétéltűemberek ellopták a rák örökmozgó ellenszerét, mi? Népességfogyás? Lassan leesünk a bolygóról baszod.
Persze értem én, hogy egy bizonyos intelligenciaszint alatt már akkor is a demokrácia szükségszerű bukása a megoldás, ha kapsz három piros lámpát a belvárosban.
"...az Áderben felfedezhető vonással, mikor az Orbán iránti lojalitást háttérbe szorítja a rábízott feladat és az ország sorsa iránt érzett felelősség..."

azért én nem nagyon erőltetném ezt a vonalat.
azért, mert áder nem olyan nyilvánvalóan hülye és szervilis, mint szépemlékű elődje, még nem jelenti azt, hogy ne szolgálná ki feltétel nélkül a vezért.
nem, az, hogy az ab- hoz fordul néha -hangsúlyozottan formai okok miatt!- még nem jelent önállóságot, netán kritikai szellemet.
arról meg csöppet sem tehet, hogy adott esetben az ab véletlenül normálisan döntött.
Varga egyszer volt már felelős pozícióban. Pénzügyminiszter volt 2000-től, miután Járai megalkotta főművét a kétéves költségvetést. Akkor Varga nevéehez az fűződött, hogy .........most nem jut eszembe..... talán semmi? De, de egy új sokkal designosabb szemüveg!
A Matolcsysta unortoxián, ha akarna sem tudna változtatni, a különadók rendszerét a kormányzás utolsó évében nem lehet mással felváltani. Én inkább arra tippelek, hogy a Varga minisztériuma egy nagyon csöndes sarka lesz a kormányzatnak, amiről alíg-alíg fogunk hallani. A Szabadság téren sokkal izgalmasabb mutatványok lesznek.....
@Orica Középföldi:
Mitől pénzügyi szakember Varga? Ugyanúgy a Parlamentben nyomta le egész felnőtt életét, mint a bagázs többi tagja. Piacon, pénz és tőkepiacon nem dolgozott egy napot sem.
A többiektől egyedül a stylistnak köszönhetően különbözik: van akit falusi polgármesternek öltöztetnek, van akit gazdának, van akit tanárnak, hát őt bankárnak maszkírozták.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Varga nem hasonlítható Áderhez vagy Stumpfhoz és a pozíciója sem. Az elnök és a alkotmánybíró valóban független pozíció, leszarhatják Orbánt Simicskával és az egész NER-rel együtt. Vargát viszont továbbra is Lajos eteti kézből.
@shinichi: Ne légy lütyő bogaram. Nézz már szét lécci mely országokban esnek le a bolygóról és melyekben nem. Nekem úgy tűnik, hogy a demokrácia zászlóshajóin eléggé cudar a népesedési helyzet. Ja kis hazánkról már nem is beszélve, bár az titeket annyira tudom nem érdekel. :(
Na, ez gyorsan eldőlt. index.hu/gazdasag/magyar/2013/03/02/varga_nincs_szukseg_koltsegvetesi_kiigazitasra/

"Egyelőre nincs szükség a költségvetés kiigazítására, hiszen csak két hónap telt el az évből – mondta Varga Mihály, a nemzetgazdasági miniszteri pozíció várományosa...." --->

"...ha az Európai Unió komolyan gondolja a téli előrejelzésében foglalt, 3 százalék feletti hiányszámot, akkor szükség lehet arra, hogy a kormány előkészítsen olyan javaslatokat..."

Ennyit a következetes igazmondásról.

" "Van egy enyhe reménysugár" azonban, hogy a brüsszeli bizottság számai nem véglegesek, és ha kedvező elmozdulás van az elkövetkező hónapokban, akkor Magyarország akár intézkedés nélkül is kikerülhet az eljárás alól."

Ennyit a csodavárásról.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ez köll a magyarnak! Van benne íz(mely fokozható) százalékmegjelölés és teljes ki/megőr(ü)lésű is!
Misinek jó lesz!
@shinichi:
"Egyelőre nincs szükség a költségvetés kiigazítására, hiszen csak két hónap telt el az évből..." muhahaha...
EZ a gazdasági és pénzügyi szakember?
Mert a duma csak marketinges szar.
Hisz ebben az évben hányszor nyúltam már hozzá??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Varga beleillik azon nagylétszámú seggnyaloncok sorába akiket azon képességei miatt csodálatraméltók,hogy reggel a tükörbenézve nem hányják szembe magukat...
@quendelapo:

Azért nem kell ennyire alábecsülni. Közepesnél lényegesen jobb közgazda. Van pénzügyi tapasztalata.
Más kérdés, hogy milyen ember, és milyen korláttok között mozoghat.
X pü.min. megtette, hogy a kormányfőnek nemet mondott, egy életre magára haragítva. Varga nem teheti, vagy nem meri megtenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kína? Nem demokratikus, de kapitalista (államkapitalista)

Csökkenő népesség + kapitalizmus = prosperitás

Nagy népszaporulat + szocializmus = nyomor

A magyarok nagy része ezen két társadalomtudományos (történelmi és statisztikai) tényt mentálisan képtelen feldolgozni. Így a te várható reakciód legalább neked hozzon megnyugvást: minden bizonnyal magyar vagy.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Sehogy. Folyik a medrében baszki!
Essetudni... :((
Halászinál a Mosoni is a helyén van. Semmi extra.
www.haninet.hu/webkamera.html
A Lajta azért már izgalmasabb az osztrák részen, tavasszal csúnya világ lesz kint, lesz takarítani való dögivel.
www.noel.gv.at/Externeseiten/wasserstand/wiskiwebpublic/stat_25268.htm?entryparakey=W#W
Mentem már rajta kb. ilyen vízállásnál, az nem semmi volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Hisz ebben az évben hányszor nyúltam már hozzá??? :D"

Ezek szerint a hozzányúlás és a kiigazítás különböző fogalmak:))
@Orica Középföldi:
Szeretnék rákérdezni az általad is említett tapasztalatokra. ???
Merthogy egy olyan önéletrajzzal és "szakmai tapasztalattal" melyik hülye cég venné fel PIACI alapokon?
Mi tett le ez az ember az asztalra, ami miatt "gazdasági szakembernek" nevezhetjük?
Hol bizonyított szakmailag, ami alapján kaphat ilyen jelzőt? Bocsásd meg tudatlanságomat, tudom nem vagyok méltó, nem vagyok méltó, nem vagyok méltó... de segíts nekem. :))
Én azt látom, hogy egy normál piacgazdaságban ez az ember irodai kisegítő lehetne csak. Persze, diplomával, de akkor is csak a feltételesen helyettesíthetné a takarítóeszközök beszerzéséért felelőst, amíg az nyaral!
@Orica Középföldi:
Ráadásul "én"! :))

@ATCG:
Majd a jobbik, amikor kilépünk az EU-ból! :))
Vagy végeláthatatlan gazdasági idézetek jönnek, zavaros gazdasági fejtegetésekkel, pl. Bogár féle logika mentén...
index.hu/bloghu/napivaganysag/2013/03/01/kisallatbordelyok_daniaban
"Gondolj erre, és szállj magadba, amikor lekecskebaszózol legközelebb közelkeletit, bántó azt gondolni, hogy otthon csinálja, sokan drága pénzen messzire utaznak ezért."

Hogy most ez hogy jutott ide?
Valahogy ez jutott eszembe most erről..itt fent!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nade milyen édi, mikor Selmeci Gabikát helyettesíti, amikor annak televan valamivel a szája.

Varga olyan cuki olyankor.

Olyan szépen csücsöríti a szájacskáját, amikor mondja, hogy

- CSOontvázakat fog körösgéni.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Mám megijedtem, hogy mit mondasz! Mármint, hogy miben helyettesíti a szájával a Selmeczit... :)
@én már a fény gyermeke vagyok:
"- CSOontvázakat fog körösgéni."

Hát, ha Gabesz bújt a szekrénybe, akkor megvan, csak kilóg a ..kiflicsücsök tán on(na)n?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ráadásul "én"! :))"

Azért írtam, mert átvillant agyamon kedvenced a vörösblog, hogy micsoda különbség hozzányúlni vagy kiigazítani:))))

Másik.

Ha te azt hiszed, hogy a "piacon" képzettebb pénzügyérek vannak, hát tévedsz.

Az egyetem a Gauss-görbének megfelelően kibocsát néhány nullát, néhány zsenit és a többi a középszer, nem szignifikáns különbségekkel.

Ezek a szakmát értik, tudják. Újítani nem fognak, nem is dolguk.
Hidd el, Varga bármely multi pénzügyi vezetőjeként megállná a helyét, ha kell.

Lehet, hogy ez a 23 év sokat amortizált a tudásán,bár ideje volt, karban tartani, ezt nem tudom. De hát azt se tudta megmutatni mit tud:))
Az NGM és az MNB között szoros, elválaszthatatlan ölelés lesz ezentúl. Tehát minden ámokfutás, sőt még a momentán elképzelhetetlen is folytstódik, bekövetkezik. Igyekeznek majd rejtetten, vmivel fedni, álcázni, de alant rohannak a teljes csőd felé.
Visznek bennünket a szakadékba. Ez nem kérdés, csak az, ki fog bennünket kihozni, és mikor? Tényleg kiérdemelték ezt a szerepet, de alkalmasak is lennének rá? Nem!
Varga pedig , bár nem annyira lökött mint Matolcsy, de annyira szervilis, jellem nélküli puhatestű, hogy ha esetleg képes lenne is valami többre jobbra, azt soha nem fogjuk megtapasztalni.
Matolcsyval a legnagyobb baj, hogy alanyi udvari bohoc
endresy.blogspot.hu/2013/03/matolcsy-es-hatalmi-mese.html

Márpedig ezzel önmagában, Vargától függetlenül is nemzetbizonytalansági tényező. S ezen Varga nem fog tudni változtatni.
@Orica Középföldi:

Te az édesjó mamája vagy ennek a Vargának?
Mert egy ilyen 25 éve rejtett tehetséget más nem szerethet ennyire.
@Orica Középföldi:
Gonoc is vagyol...
Amúgy az ilyen megnemértett titkos aduászok a nagy titkok tudói. Tudom én! Pont mint Kusza Szem nagyfônök...
Ejj de jó is nekünk! Bá ezek nélkül ...
@én már a fény gyermeke vagyok:

Ha a hozzászólásaimból azt olvasod ki, hogy én szeretem Vargát, akkor a te fejedet könnyű elcsavarni:))
@Orica Középföldi:
Pénzügyi tevékenysége [szerkesztés]

1989-ben végzett az Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem Belkereskedelmi Karának áruforgalmi szakán. Ezután a budapesti 43. számú Állami Építőipari Vállalat gazdasági revizora, majd a szolnoki Kelet-Magyarországi Vízügyi Tervező Vállalat közgazdasági munkatársa lett. 1995 és 1997 között a szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola oktatója volt. A Szolnoki Gazdasági Főiskola címzetes főiskolai tanára.
1997 óta a Magyar-Kazah Baráti Társaság alelnöke. 2000-ben a Johannita Lovagrend tagja lett. 2001 óta a karcagi református egyházközség presbitere. 2003 óta a karcagi Nagykun Polgári Egyesület elnöke. A Magyar Atlétikai Club (MAC) tagja.

Bocs, tényleg van pénzügyi tapasztalata.

Mit jelent az, hogy a közepesnél jobb közgazda?
Álom álom édes állom, nem lesz itt változás semmi sem, a többiek elmondtak már mindent, én csak citálok ide néhány mellékzöngét. Varga semmi mást nem fog csinálni, mint jó kasszásként a lefölözött pénzecskét átcsatornázza a főpénztárosnak, aki a főnök /viktor/simicska/ ötletei alapján tovább küldi, szíves magánfelhasználásra.

és a linkek:

www.napi.hu/ado/valtozasok_jonnek_adofronton_matolcsy_bucsuajandeka.546799.html

----------

www.napi.hu/magyar_gazdasag/varga_mihaly_nincs_szukseg_koltsegvetesi_kiigazitasra.546811.html

----------

www.napi.hu/tozsdek-piacok/veszteseges_lett_az_elmu_a_kormany_intezkedesei_miatt.546813.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én a mno-ról és a zaminépszaváról nem

mondd, hol tanúltad eme ragyogó "érv"renceredet?

felvetik a témát: a kukorica termesztés sarabolási együtthatóiról

erre te: (mert ugye belevág a témába) és a kávézaccból jóslás gravitációs hatásai kedvezően befolyásolják a délkeltei passzátszelet

ilyenekért "máshol" senki sohatöbbé veled nem áll szóba

hogy lásd mi milyen toleránsak vagyunk...és kurva kiváncsiak mi lesz a következő écád

brühühühühü
jahhh, még eztet elfeledtem:

Balog Ádámot - a miniszterelnök sajtófőnökének tájékoztatása szerint - hétfőn nevezik ki a jegybank harmadik alelnökének. Feltehetően ekkortól Matolcsy György is már MNB-elnök lesz, így a monetáris tanács nyolc főre bővül, ahol a külső és a belső tagok aránya 4:4 lesz. A jegybanktörvény viszont előírja, hogy a külső tagok számának meg kell haladnia a belső tagok számát.

A helyzet pikantériája, hogy egyetlen olyan módon lehetne az eddigi bejelentésekkel együtt fenntartani a törvényességet: ha Matolcsy kinevezése néhány napot csúszna. Az ő kinevezésének időpontjáról ugyanis még nem született bejelentés. Feltehető azonban, hogy Matolcsy és Balog kinevezése egyszerre történik, így a kormány néhány napig felvállalja a törvénytelen helyzetet. Különösebb jelentősége nincs a dolognak, hiszen hivatalos ülése a monetáris tanácsnak legközelebb csak március 12-én lesz. Feltehető, hogy abban a néhány napban nem történik olyan esemény, ami a monetáris tanács döntési kompetenciájába tartozó sürgős intézkedést igényelne. Ugyanakkor az nem teljesen világos, hogy ha a kormány a harmadik alelnök kinevezését ilyen fontosnak tartotta, akkor miért nem gondoskodott az új külső monetáris tanácstag bejelentéséről és meghallgatásáról.

www.portfolio.hu/gazdasag/torvenyserto_lesz_a_monetaris_tanacs.180495.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@quendelapo:

csodálatias....hogy milyen jót tett egyeseknek a rendszerváltás? azért a zeltolcsy életrajza a csúcs, elbaszott sokmindent a szocializmusban majd ezt továbbfejlesztette a kapitalizmusban NER vagy nem ner nem érdekes evvan őcsakezttuggya

brühühühühü

a misi tologatta az aktákat ott a közgizda izében? és mit tanít?
Szerintem Varga miatt nem érdemes agyalni, az a kérdés, hogy Matolcsy mit tervez?

Nem lepne meg, ha megpróbálkoznának azzal, hogy a devizatartalékok terhére jelentősen csökkentsék a külső adósságot. Némi kamat kiadást is meg lehetne spórolni, de mindenekelőtt jól kommunikálható nagy győzelem lenne ez az adósság elleni háborúban....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kuszaszem egykori professzora váltig állítja: hidd el, ez régen nem volt ilyen hülye:))

Azt nem gondolnám, hogy aduász, mert akkor nem egy pártban horgonyoz le. Tudom, gonoc vagyok.

Egyébként tök mindegy, hogy minek hívják a pü.minisztert. Pálya kijelölve, az unortodox bíró meg sasol és kiállít ha kell.
Szép ez a stadion:))
@Orica Középföldi:

ez valami szexuális perverzió nálad? annyira nem szép? vagy éppen pontosan a te tipusod?

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ez nolyan mint a vitya: márpedig semmi más sohasem akart lenni mint miniszterelnök

lett belőle...minő idők

és ez már a menopausia határán van csak felejteni fog már semmit sem képes sem megtanúlni

brüühhühü

a többi a Parkinson törvény alapján lett kiválogatva:

aki nálam hülyébb annél én okosabb vagyok

ez alapvető a kapitalista Parkinson ezt a tanította mert kutatásai igazolták minden törvényét

brühühühü
@quendelapo:

ne hírdesd ezt a tant NERSZABAD

hiába csökkentik nullára!!!!!!!!!!! a külső adósságot ha a gazdaság meghalt nem azzal foglalkoznak amivel kellene és ez -számomra- azt jelenti nem is tuggyák mivel kellene...csak lopni és lopni és híveket toborozni a kb 10 milliós ország mintegy 22 23 %-át képesek irányítani a többivel csak kibasznak mert cum trucc és mert ez az életformájuk

brühühühühü
A Magyar Nemzeti Bank új vezetése mindig és mindenben tartani fogja magát a jegybanktörvényhez, amely világosan kijelöli a nemzeti bank feladatait – hangsúlyozta Matolcsy György jegybankelnökjelölt kinevezése előtti pénteki meghallgatásán a parlament gazdasági bizottságában. A bizottság támogatta Matolcsy kinevezését.

akkor az ekb beintett?
@quendelapo: ha leapad a devizatartalék, hát akkor ISten irgalmazzon egy 2008-as esettől...
@rodeo36:

"ez valami szexuális perverzió nálad?"

Mármiint a meditálás? Majdnem:))

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ha nem volt ilyen, hozzátanult..."

Nem állítottam, hogy nem volt ilyen. Lehet. Valamiért iTTott vélte megtalálni a helyét, tehát lehet, hogy ilyen/olyan volt.
Lehet, hogy egyszerűen ezt/azt az utat látta karriernek. Fogalmam sincs róla, és őszintén nem is érdekel. Csak Fab posztja nyomán indult el az agyam:)
@Felebarát:
Nem biztos, hogy ezt ők is így gondolják. Csiki - csukira játszanak. Ha tőkebőség van és a piac örömmel fogadja a lépést, akkor politikailg nyernek rajta, ha krízis van, akkor meg másképp. Ha bejön ők voltak a fasza gyerekek és ez az utóbbi 500 év legnagyobb nemzeti győzelme, ha nem jön be akkor meg úgyis a zsidó spekuláns bankárok, a kommunisták és mindenekelőtt Gyurcsány-Bajnai tette tönkre megint az országot.

CSak tudni kell helyezkedni és magyarázkodni, eccerű ez!
Fabius darling, eddig nem akartam mondani, de pár hete totál be p.i.m.p-osodott az agyad. Lehet, hogy nemcsak kergemarha kór van, hanem kerge jávor kór is van.
Megint naivan csodálkozol rá az eseményekre.
Vargának a feladata az lesz, hogy a jófiús fejével befektetőket csalogasson, és megalkossa 2014-re A választási költségvetést. Matolcsynak meg a jegybank élén pedig az, hogy kiszivattyúzza az mnb-ből a zsozsót.
Ha pedig netán titán azt mondanád, hogy márpedig nem, akkor felhívnám szíves figyelmedet, hogy lázár az egyházak devizahiteleit fizettetné ki. Hiszen fontos, hogy egy éven át mit prédikál a pap a templomban. A rezsicsökkentéssel meg megint jó fiúk lettek, nő a népszerűségük.
Tessék már egy kicsit a háttér motivációkat nézni, nemcsak azt amit eléd tesznek.
@rodeo36:

(Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Dzsungel könyve VALÓBAN autentikus feldolgozásában a rendező mit kezdene a Ká és Maugli kapcsolatában megjelenő visszafogottan pedo-homoerotikus iránnyal. :DDD)
off, de mégse:)))
www.facebook.com/events/157882091035852/
Jövő szombaton, 9.-én 3kor tüntetés a 4. Alaptörvény módosítás ellen, az Alkotmány utcában.
A haha és a humán platform szervezi. Gyertek és terjesszétek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A devizatartalék és devizahitel csökkentést, forintkötvény vásárlás követi.
tényleg, valakinek van infója, mitől lett ilyen veszteséges az MNB?...mire ment el a pénz? IMF? Költségvetés? Spekuláció?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Értem én a beugratást...
Alföldi, vagy Vidnyánszky rendezésében gondolod? :))
Mert nem mindegy!
@Felebarát:
Melyik magyarázatra lennél kíváncsi?
Narancsbolsi?
Coci?
Jobbikos?
Mert egyféle nincs, hidd el...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’hágnám
...közgaszdász, észszerű, elfogadható
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

(Nem erre gondoltam, tényleg ez van a könyvben! Egyébként Alföldinek több esélye lenne, nem hinném, hogy Ká összeegyeztethető a NER-rel. :D

Főleg, ha figyelembe vesszük azt a kontrollálatlan brutalitást, amivel a Kedves Vezető-höz hasonló majmokra szokott reagálni. :D)
Kommenteket is elolvasva, szeretném felhívni arra a figyelmet, hogy Misi első pénzügyérkedése alatt, 2002-ben állt országunk arra a (fenntarthatatlan) pályára, hogy évente 6 mrd dolláral költ többet állambácsi, mint ami bevétele van. Ez a pálya 2010-ig biztosan megvolt, azóta nem figyelem.

h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/71.html

A 2x20 év elhatárolása, amúgy eltolcsysra sikeredett, mentségemre szóljon, siettem az írással.

Nagyon röviden, 1. Orbán kormány, D209, Fletó, bajai Bajnai, 2. Orbán kormány ugyan azt teszi. Ezek alapján egy brancs ez, csak a nyakkendőjük színe más.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
egy Alföldi nagyságú géniusz ezt seperc alatt, a Vidnyánszky kikérné a kedves vezető szakmai utasításait

persze van ott más is Baloo, Bagheera és az egész nagy család

brühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
lehetséges egy ilyen is mint ahogy írod!
én mégis arra hajlok, hogy már későn van hozzá lásd az első szakmai reakciókat

és nem tudunk semmit Rompuy szavairól, nem véletlenűl jött és pontosan akkor amikor

brühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ne feledd az elefántokat

hogy is hijják a tigrist? Shere Khan, Akela

nem merik színre hozni

brühühühü
"- Halló, halló! Tőzsde?!... Pánikra semmi ok, nincsen közvetlen veszély! Matolcsy úr nem nyilatkozni akar, csak azért nyitotta ki a száját, mert tüsszentenie kell!"
www.hocipo.hu/images/stories/napirajzok/2013-02-23.jpg
@rodeo36:

Egy a lényeg: Walt Disney Monnyon Le! :D
@rodeo36: álitólag...azért gyütt, mert kötelező volt gyünnie a következő márciusi kongresszus előtt...
@Felebarát:

és te ezt -csak úgy- el is hiszed? a MNB elnökváltás? a költségvetés? a EU-s pénzek felhasználása, pénzügyi helyzet? a piacról felvett hatalmas összegű kölcsönök (kötvénykibocsátás) és azok terhei a gazdaságon és mindehhez az EU hatalmi és szövetségi politikája?

csak néhány?

brühühühühü
@Felebarát:
Na, olyan nincs, azok már a fejüket fogják csak és inkább isznak! :D
Külföldön...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

kérd meg rá de előtte interview-t a mélyhűtött koporsójában (ez ami hiányzik levédiában a mélyhűtött koporsók sorozata a nagy mélyhűtött kriptákban?)

brühühühü
@rodeo36: Hol itt a probléma? Ha te előhozol egy online lapot én is megtehetem ugyanezt nem?? :)
Nehéz kérdés mit tud vagy mit akar kihozni varga ebből a szarkupacból.
@rodeo36:
Szerintem is a Dzsungel Könyve egy politológiai alapmű, ahogy mindent elintéz "Egy vérből vagyunk..." szlogennel. (aki meg nem, az fújbüdös ellenség)
Walt Disneyék meg a politikai manipuláció képi megjelenítésének maximumát nyújtották akkor, amikor Ká szemei spirálszerűen forogni kezdenek, és közben zsongítóan sziszegi "Bizzz bennem" és az elkábított majmok szépen békemenetelnek az ebéddé válás rögös útján a szája felé.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nézd, szabadság van, liberális vagyok, azt csinálsz amit akarsz

én meg azt mondok róla amit akarok

hogy honnan mit húzol elő az is a szabadságfokod abszolutitását jelenti

de ha nem akarsz liberális lenni csak szóljál majd lesz hozzá online-om vagy

brühühühühü

rosszúl telt a zéccaka? hisztérika lettél így kora délben hajnalok déli napsugarán

itt meg még a hajnal sem pirkad

de én friss vagyok és üde
@kekex:

ja...a kedves vezető szeretne ilyen szemeket

neki más jutott hát még kuszaszemnek

ezek nem ismerik ezt: egy vérből valók vagyunk

ezeknek nincs is vérük

Kipling ezzel a sorozatával világirodalmi nagyság lett pedig ugye nagyon nem picit fasisztoid volt bizonyos időszakaiban

és ebben a műsorozatban iskolapéldája az emberi léleknek

Riki Tiki Tévi és a többiek

brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Gyurcsányt azért feljelentette Schiffer, mert Sukorónál állítólag jóváhagyta a telekcserét, és ezzel túllépte a hatáskörét. Pedig ott KAPTUNK (volna) ellenértéket. Akkor az ellenérték nélküli átvállalás mafasz? Várom, hogy Schiffer erre mit lép. Vagy akár az ellenzékből bárki.
@kekex: persze, azt kuva nagy csönd van a felértékelés terén mostanság, hogy nagyon ellentmondóak a számok...
@rodeo36:
Van neki, ha a majmok következetes felé-tántorgásából indulok ki. (csak nem zöld-sárgában, hanem narancs-vérvörösben)
@kekex:
hagyd a schiffert=döglött egér

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jó kérdések, de fals elképzelés, hogy jó kérdéseket hangoztatva el lehet fogadtatni normális emberekkel, hogy a fasizmus vagy a nácizmus a megoldás.
A demokrácia a megoldás: ami drága, lassú, viszont MŰKÖDIK.
A profitérdekelt magánvállalkozás a megoldás, amely ezt az állammonopolista kapitalizmussal történő harcban bizonyította be.
Az állam és a közvélemény szerepe, hogy ezeket folyamatosan figyelje és jó úton tartsa.
@rodeo36:

"és nem tudunk semmit Rompuy szavairól, nem véletlenűl jött és pontosan akkor amikor"

Az valószínűleg nem fog kiderülni, hogy mit mondott, de a közös tájékoztatón készült fotók nagyon árulkodóak.
@Orica Középföldi:
azokat nem láttam

brühühühü
endresy.blogspot.hu/2013/03/szegenyseg-egy-jegybanki-mesemondoval.html

Amúgy a hétköznapokban tök mindegy, hogy ki csinálja azt, amit nem fog csinálni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Pedig kivételesen igaza van Vargának: MÉG nem dőlt be annyira a költségvetés, amit a 400 mrd-os tartalék ne tudna befoltozni. (már ha a víz nem lefelé folyik, mert a vízgyűjtő területeken nincsenek tekintettel arra, hogy az a pénz másra kellene, és nem a katasztrófa következményeinek elhárítására).
@GeoCracker:
amikor a kedves vezető imígyen hátrabassza magát a székben akkor büfög vagy fingik? és hová néz?

csak nem a ragyogó jövőbe?

minő szép triumvirátus

tuggyátok az eredeti egyenként lett halott

ennek is kell a Philippi csata éjszakája?

brühühühü
@rodeo36: Viktorunk a saját hatalmát szereti és a miniszterelnöki bársonyszéket.
Hidd el, szop-nyal-gombot varr, de 2014-ben nyerni fog. A többire meg magasról sz@r.
@quendelapo:
Engem is meglepne, ha nem törlesztene előre az IMF-nek, hogy mielőbb megszabadulhassanak a kontrolltól és végre azt kommunikálhassák, hogy "ők bezzeg" csökkentették az államadósságot.
Most a GDP-t nem tudják optikailag tunningolni, mint 2001-2002-ben,és nem mutathatják ki a másfélszeresére növelt adósságról, hogy csökkent, ezért a "GDP arányos" nem hangoztatható, mert a felcsökkentés a leghülyébbeken sem menne át. Ezért csak az abszolút értékű csökkentés jöhet számításba.
A határ persze a piacok által még torelálható tartalékszint. 17 kevés volt 2008-ban, tehát jóval 20 felett kell maradniuk.
@nandras01: Egyetértek.Az elmúlt időszakban annyi mocskot lenyelettek az országgal, hogy ha véletlenül egy pozitív gesztust tesz közülük valaki a nyilvánosság felé azt úgy értékelik, mintha az illető "megtért" volna. Nem kell,emlékszem Áder korábbi pökhendi nyilatkozataira ,amikor még nem volt K. ELNÖK. az egyik legvisszataszítóbb viselkedésű fideszes volt. De ugyanez elmondható másokra is :Ángyán, Pokorni, Bencsik, stb, mindenkire aki úgy tett, mintha az igazság fontosabb lenne az előmenetelénél.Akkor hisztiztek csak, amikor a saját területükön visszafogták őket, de a többi szemétséget pikpak megszavazták.
Ja, és mivel itt mostanában divatos az új kommentelőket azzal fikázni, hogy csak néhány hozzászólásuk van - szerettem volna kekecként belépni, de állítólag már létezik ilyen nick.
Ezért itt nem kekeckedem, hanem kekexkedem.
De kekecként korábban már buzgón copyztam az érdekesebb szövegeiteket. Nem kérek érte elnézést: a NET-en megjelent szövegeket szabad prédának tekintem (továbbra is) Az idézést vegyétek dicséretnek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

lesz még ország 2014-ben vagy csak romok?

mint írtam itt fenn a 10 millió magyarból 22-23% aki (gyerekeket is beleértve) aki számít ennek a szar állatnak...de azzal még kényszermunkában sem tud semmit sem tenni

az amerikai börtönrendszer privatizálása azzal a feltétellel lett elérhető hogy a rendőrségnek biztosítania kell a 97%-os telitettséget

ez megy ma magyarországon a 47000-rt dolgozni méghozzá lehet kirendelni embert ennyiért és kényszeríteni szakmai tevékenységre?

ha lehet akkor annyi

pá kis aranyom pá

brühühühühü
ti tényleg elhiszitek hogy önálló "jellemek" drvarga és drmatolcsi?

bruhhahahahahaa:))))

a fides bűnszervezetnek nem döntéshozóik, csak ál/"arcaik" !!!

ugyanúgy a főbűnözők fognak diktálni... most nem mondom ki a nevüket... de tuggyukkik !

amugy a mafia szó nem is jó, mert a mafiában van betyárbecsület és az adótt szónak is van súja !

hm fides mafia hejett? mi legyen? fideskomcsik ?
az ugy mutattya a hitványság faktort eléggé?
amugy meg ismeritek az erdészes viccet ? majd jön az erdész...

na majd jön a tesóm: Nap Palma
és midnen problémát egy "füst alatt" megold
a komcsi még se jó... azt hiszik a nácik és a hortisták hogy ők nem...
de azt nem szeretném ha a nácik kirekesztve éreznék magukat !

fides patkányok

bár ez se jó mert a patkány egy korrekt rendes álatka...
főleg ezekhez képest... hm nem is tudom?

fides csótányok?
fides sáskahad ?
@Felebarát: "A Magyar Nemzeti Bank új vezetése mindig és mindenben tartani fogja magát a jegybanktörvényhez, amely világosan kijelöli a nemzeti bank feladatait "

... ha meg útban van egy paragrafus, majd átírják, oszt jónapot.
@rodeo36: "már a menopausia határán van csak felejteni fog már semmit sem képes sem megtanúlni"

Na de Rodeo... :-(
@rodeo36: De, biztos felhős tekintettel mereng az alatvalók jobb sorsa érdekében.
@Orica Középföldi:
ennél van még lejjebb?

brühühühü

és mióta van neki zöld nyakkendője? lehányta a lilát? inget is cserélt?
@rodeo36: A korábban belinkeltben megemlékeztem arról a 47ezerről.
Fenntartom, hogy nem érdekeltek a változásban.

Vivát Weimar jeligére
@rodeo36: Figyeld a vizenyős szemeket, petyhüdt szemhéjakat, és a lebiggyedt szájat. Dráma.

www.stop.hu/belfold/kozmedias-segitseggel-menekult-orban-a-kerdesek-elol/1126454/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Technikailag most az van, hogy Gyurci kicuppant Orbán seggéből. Vargának van lehetősége a vezért ismerve más "még nagyobb célok" irányába fordítani a nagyember buta busa fejét, ha elég ügyes hozzá.

Kérdés, akarja-e, meri-e. Technikailag kivitelezhető, mert Orbán így befolyásolható. Gyurci is ezt csinálta vele, a vetített víziókkal hatott mert ugye a számokkal nem tudott.
@kekex:

"A demokrácia a megoldás: ami drága, lassú, viszont MŰKÖDIK.
A profitérdekelt magánvállalkozás a megoldás, amely ezt az állammonopolista kapitalizmussal történő harcban bizonyította be.
Az állam és a közvélemény szerepe, hogy ezeket folyamatosan figyelje és jó úton tartsa."

Nem tudom hány helyen kommentelsz, de remélem sok helyre beírtad:))
@Fabius:

Nem, a kérdés az, hogy "tudná-e?". Szerintem nem, de egyébként meg egy olyan embert, aki Tündér Lalából előbb gazd min-t csinál, aztán három évik a helyén hagyja, aztán MNB elnököt csinál belőle, meghatnak a józan érvek?

Tudod mit, meggondoltam magam: lehet, csak nagyon valószínűtlen. Sztem nagyjából ugyanez fog folytatódni, csak nem kapunk mellé bennyhillshow-t. Bár...
kep.index.hu/1/0/335/3350/33500/3350026_6c5dca6aaef4009ce1b4e44b1ffd36e8_wm.jpg

Nem pesszimista vagyok, csak realista. :D

@rodeo36: Jézus, ez is hibernálta magát??? Akkor lehet, hogy egyszer még kimászik??? :(((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem hiszek nagyonabban, hogy az öreg harcostársak szembefordulnak azzal az erővel, ami viktort a hordón tartja.
Ha el is indul valami fabius receptje szerint, akkor sincs már rá idő.
Miközben fenntartom (ld. a nevem menti linken a top-ot), hogy nem is okvetlen érdekelt a hatalom a változtatásban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szeretnénk ízelítőt kapni a Jobbik maradandó alkotásaiból. Kezdetnek ideidézheted a 2008-2009 fordulóján a válságkezelésre tett komplett gazdasági javaslatukat. Ha volt.

A semmi maradandót nem alkotó Bajnai köréé itt van 2009 elejéről, amivel gazdasági miniszterként a holdudvarával nekiment Gyurcsánynak és a Veres féle gazdasági kormányzatnak:

index.hu/gazdasag/magyar/2009/02/22/a_reformszovetseg_visszavag_gyurcsanynak/

Tedd mellé a Jobbikét és hasonlítsuk össze. Mert így olyan üresen konganak ezek a kötelező szólamok, mint ritmusszekciós cigánygyerek keze alatt az üres tejeskanna.

Hoci, lássuk ki alkotott maradandót.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nemtom feltűnt-e, de nem józan érvekről beszéltem hanem másféle víziók vetítéséről, nagyobb, magasztosabb célok kitűzéséről. Vagyis a csomagolásról, a marketingről amivel el lehet adni Vityának bármit.

Gyurka is csak ezzel hatott, de így az ő látomásai is felülírhatóak.
@Orica Középföldi:

LOL!!!!!!!!!!!

És azt meg szabad kérdezni, hogy a Tekintetes Magyar Médiát (pl a Stop.hu-t, hogy messzire ne menjünk) mi tartotta vissza, hogy AZÓTA készítsenek egy interjút Ropmpuy-jal???

Na ezért (is) tartunk itt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szenzációs a narancsbolsik kommunikációja!
Végül is lehetett volna az is, hogy az egész érdeklődés hiányában elmarad!
Úgyhogy nem értem én a nyafogásotokat. :))

"Ezt követően kizárólag a Magyar Távirati Iroda tehetett fel egyetlen kérdést, ez pedig a kormány döntését firtatta az önkormányzatok állami adósság-átvállalásával kapcsolatban. Így Orbánnak remek lehetősége nyílott arra, hogy újabb sikerpropagandával örvendeztethesse meg az újságírókat és a némán álló Van Rompuyt."

Ha senki nem nyög ki ezeknek egy "qrvaannyát", akkor megszokják ezt a stílust!
@Fabius:

Szerintem Varga ehhez kibaszott kevés. 3 éve hord össze hetet-havat, hogy a Főnök balfaszságait magyarázza, az elmúltháromévben ráadásul homlokegyenest az ellenkezőjét mondja, mint az elmúltnyolcévben.

Jó, annyiban előrelépés, hogy ha beszorulsz vele a liftbe, nem a farkasriasztód után kezdesz kotorászni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Backi... "farkasriasztód"?
Neked van olyanod?
Dobozos, vagy a 2 bot verziós?
Merre jársz te????? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

És a teljes magyar média azóta sem volt képes arra, hogy legalább egy telefoninterjút összehozzon, és pl erre is rákérdezzen. Ennél magasabb labda hova kell még?
Azért ez se kutya!

"Ilyen az, amikor az egykori MIÉP ideológiai neveltetése a mindent legyalázó Fidesz-stílussal keveredik - állapította meg a Fidesz kommunikációs igazgatójának teljesítményéről az MSZP szóvivője.Kocsis Máté szerint "a szocialisták a rezsiemelés megszállottjai".

Péntek délelőtti sajtótájékoztatóján az MSZP szóvivője a szocialista párt nevében "arra szólíottaja fel a Fideszt, elsősorban Németh Szilárdot, a rezsicsökkentést ellenőrző fideszes munkacsoport vezetőjét, hogy lépjen fel az üzemanyagárak csökkentése érdekében"

"A magyar emberekkel együtt a Fidesz megdöbbenve figyeli, hogy a
szocialisták a rezsiemelés megszállottjai, és mindennap indítanak egy rezsicsökkentés elleni hadjáratot" - írta pénteki közleményében Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója."
stop.hu/belfold/a-fidesznek-kinos-a-benzinar-temaja-vagdalkoznak/1127200/

Szájtátós gyerek még nem háborodott fel a 300 forintos benzinen? Pedig kéne...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem tudom mi a protokoll egy ilyen interjú esetén, de jó a kérdés:)
@kekex:

"Gyurcsányt azért feljelentette Schiffer, mert Sukorónál állítólag jóváhagyta a telekcserét, és ezzel túllépte a hatáskörét. "

Részletkérdés, de Schiffer nem ezért jelentette fel Gyurcsányt, hanem az adatszolgáltatás megtagadásáért. Azért meg teljes joggal.
@Orica Középföldi:
Eddig az volt, hogy lehetett kérdezni.
Innentől az lesz, hogy lehet kussolni, majd az MTI a Szeretett Vezető által előre leírt 1 kérdést felolvashatja és alázatosan, lelkesen csóválhatja a farkát, miközben a nyelvét diszkréten visszahajtogathatja a szopóizmai közé.
megénekeltek !!! híres lettem:)))

bunkobrendelmatyi.blog.hu/2013/03/02/20_vitez_laszlo_egy_tugris_bunko
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem mondtam, hogy elég hozzá Varga meg azt se egyáltalán meg akarja csinálni. De egy másik katona színre lépésénél azért a lehetőségeit átgondoljuk és az esélyeit latolgatjuk. A Viktor szeme Médiafigyelő hadd olvassa és gyűjtögesse "mit szól a nép Vargához".

Aztán majd kiderül mihez elég ő maga, a befolyása és a súlya.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Végül is lehetett volna az is, hogy az egész érdeklődés hiányában elmarad! "

Nem lehetett:))

"eredetileg csupán egy sajtóközlemény felolvasását tervezték, azonban - információink szerint - Van Rompuy jelezte: Európában ez nem így szokás, az újságírók azért vannak jelen, hogy kérdezhessenek."

Gondolom nem felejtette el, hogy itt nem kérdez(het)tek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Van ennek a Rompúnak telefonnya? Bizisten fölhívom mert jól beszélsz.
@Vitéz László:

Hosszúnevű feltalálónkat és halálra pékezted? :-D
@Orica Középföldi:
Olyan kis naívkák vagytok... Lesz ez még így sem.
@Vitéz László: Az idézett szövegeket télleg te írtad? Ha igen, akkor ugye vicc vót?
@Fabius:

Nekem elég magától értetődő lett volna, elég vicces, hogy "nem lehetett kérdezni!" azt azóta eltelt vagy 3 nap, 2013, internet, telefon, faszbúk, kisautók járnak a Marson... :DDD

Na mindegy, egy a lényeg: Megtankoljuk az Ignist, aztán ássuk el!
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CDQQFjAA&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fnapirajz%2F2013%2F02%2F15%2Fmegyunk_megfele%2F&ei=8AoyUebmHY7EtAaxv4DYBA&usg=AFQjCNHsiCIQeF6AbkvW72Uj7-3t-1Y6zg&bvm=bv.43148975,d.Yms&cad=rja
@Vitéz László:
Föltörtél, mint a talajvíz!
Most feszíti mellkasod a büszkeség, látom... :))
@Fabius:
Mér gondolod, hogy Gyuri és Vezére ezentúl nem alkotnak együtt boldog egyetértésben. Ezt a sok ökörséget valszeg eddig is együtt találták ki. Nem kellett erről Matolcsynak Orbánt gyózködni :-)
Miért lenne ezentúl Matolcsy befolyása kisebb, Vargáé pedig nagyobb. Most mejd itt fog ez a két nagyeszű valami hihetetlent alakítabi, az adórendszer már kész van, ahhoz nem kell nyúlni. Az mnb-ből viszont lehet harcolni az adósság ellen a nemzeti függetlenségért!
Mi lehet vajon az a csodafejlesztés, amiről Széles regélt? Az EU-s vasút-projekt? A saját erőt akarják a Nemzeti Bank tartalékokból fedezni? Mi lehet a háttérben?
@quendelapo: Miért, miért...?

Mert a Matolcsi Gyurka megfüggetlenedett.

Ez teljesen átformálja az erőviszonyokat.

Olyan független lett,

hogy szegény Viktor szinte balkezű óriás lett nélküle.

Na, ezér mostmár félrehúz az ellenszélben.
@quendelapo:

Azért az MNB-ben lesz motoszkálni valója Gyurinak, nem lesz annyira közvetlen a seggnyelv kapcsolat, mint eddig. Ha bele akar szólni valaki a gazdaságirányításba arra ettől jobb alkalma már nem lesz. Vargánál is csak az a kérdés akar-e bármit másképp, mint ez a csődtömeg ami most van. Aki szerint az utolsó negyedévünk egy rakás fos, annak akarnia kell.(ene)
@Fabius: Akkor az a szerencséje az Orbán-rezsimnek, hogy minden adatuk nyitott könyv.

Lázár János fiának mennyi a svájci kelengyéje?
@Fabius: @épészmérnök: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

sajnos palacsintás Vitéz László már meghalt múlthéten !

túl sokat gúnyolódott...

amugy tényleg én írtam...
de szerintem süt belőle a cinikus gúny...

amugy a blogger őszinte híve maradtam így is:)))

annak ellenére hogy nyelvtannáci vagyok...
bár neki nem tűnt fel de a hejesírásomra nagyon figyelek...

amugy szerintem vicces ez a "tu gris" (=a szürke) bunkó elírás
és épp a címben

ha pár nappal hamarabb jön ki ezzel a a naccerű írással akkor most az lenne a nikkem... "TU GRIS"

nagyon jo lett volna:)
hát azért többet nézni ki belőle, mint, hogy sima jobbkéz legyen...
@Fabius: Tisztán spekulatív alapon arra gondolok, hogy a választási évben valami fejlődést villantani akarnak, ehhez Matolcsy alkalmatlan, nem tárgyalóképes. Ezért kell Varga.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha esetleg mégis kérdése lenne valakinek mielőtt elássa a megtankolt - muhahaha - Ignist:

Telefon: +32 497 599 919

Dirk De Backert tessenek keresni, az elnök úr szóvivője készséggel segít.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Édes Viktort is kúrogatják páran ugyanezért, és rendre el is bukja ezeket. Legutóbb az MTVA-t kötelezték adatnyilvánosságra.
@Vitéz László:
Schm.Páleszunk is így volt vele - natyon kénnyes vót a hejjessírássára! :)
@épészmérnök:

"a választási évben valami fejlődést villantani akarnak"

Persze, persze, akarnak. Éppen csak ehhez az akarathoz is az élet minimális jeleit kéne mutassa a gazdaság. Pészmékerre kötni nem akarat kérdése, hanem kényszer. Szerintem ezért nem lesz Vargának sem más választása.
@Fabius:

Biztos, hogy ez ránk tartozik?
A kérdezgetés.

Csak azér, mer nem szok az Orbán Viktor adatokat eltitkolni soha.

Hiszen akkor a Schiffer már rég följelentette volna.
@Vitéz László:

Az a baj a te humorod mikor túldobod nem mindenkinek jön ám át, és olyankor az így járás esete van.
@Fabius: azé a hejesírás árul kodó !
@én már a fény gyermeke vagyok:

Schiffer őt is följelentette nem egy esetben, - Dunaföldvár átvilágítási jelentés, Pusztaottlaka közmunkások adatai, stb - mint Gyurcsányt.

Bár látom Feri följelentését megemészteni azért nehéz.
@Nap Pali:

Én tudom követni a reinkarnációidat :-D
@Fabius: Az a helyzet, hogy a Feri följelentésén kívül más följelentést nem hallottam.

Persze biztos följelentették a Viktort, én nem kétlem.
Schiffer kicsit pislog is egy ideje.

Csak bennem lehet a hiba, hogy a számtalan perről egy szó se jutott el hozzám.

A többi lakója ennek a planétának már mind tudja.
@Vitéz László: Laca! Rábasztál a Matykosszal:-) Hehhe. Így jár, aki nem normális:-) Bruhhahha. Vígasztaljon, Te félhülye vagyol, Ű meg agésszeny:-)))))
@én már a fény gyermeke vagyok:

Az LMP általános balfaszsága volt, hogy ezek az ügyek nem vertek föl nagyobb port. De vannak.

Schiffert lehet ekézni nyócmillió dologért, tán ezért az egyért - joggal - nem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" Vígasztaljon, Te félhülye vagyol, Ű meg agésszeny:-)))))"

Pilledési időben ilyen szókimondást:))))
@én már a fény gyermeke vagyok: A médiában kézivezérlés van. Semmi nem jut el a nép egyszerű komplikált gyermekeihez olyas információ, amely megzavarhatná békés emésztésüket.
Nézd meg a lehetmas.hu -n, van vagy egytucat feljelentés különféle ügyekben, mind ez alatt a kormány alatt.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Egy nagy lófaszt kardozott le! Mindketten elmentek aludni :)))

Kipilledt a kis Rodeo :)))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez azért van, mert a Rompuyt nagyon beégették az EP-ben. Félt, hogy leégetik Magyarországon is, ezért (el)sunnyogott :)
Varga Mihály nehéz helyzetben lesz, mert a hazai gazdaság működését a politikai döntések határozzák meg.
Miután a 2013-as év a választások előtti szokásos adakozások jegyében telik el, ezért nemhogy stratégiai, de még taktikai gazdasági lépésekről nem lehet szó.
Varga két fő célt jelölt meg munkájának alapjaként, az adósságcsökkentést és a foglalkoztatás javítását.
Az államadósság folyamatosan kúszik a magasságokba, hiszen napról napra úabb kötvény és állampapír kibocsájtásról hallunk, ráadásul magas hozamokkal adjuk ki ezeket.
Nézzük a tendenciát:
Államadósság pl: 2011.április hó 20.552.4 mrd
2013.évre tervezett 23.573.3 mrd
A tendenciát érdemes figyelni.
A foglalkoztatottsági ráta nem mutat változást, igaz, a kormány boldogan jelenti, hogy 37.000 nővel több dolgozik az előző időszakhoz viszonyítva, arról nem szól a fáma, hogy 100.000 nő ment el kora nyugdíjba 40 éves munkaviszonya után.
Így relatíve nem csökkent a női munkanélküliek száma, hanem növekedett.
Jelzem, ezzel a népszerű intézkedéssel számításaim szerint 150 mrd feletti a büdzsé többletkiadása.
A választási év jegyében hasonló döntésekre lehet számítani.
@épészmérnök:

Azért nagy kár, mert szivesen megnéztem volna, ahogy Polt és Pintér vezetőszáron viszi Orbánt a vizsgálati fogságba.

Minden jóról lemaradok így.
@Fabius:
Varga akarhat, de mozgástere nincs, mert amíg különadó van addig nincs beruházás, a külanadót meg nem tudja mivel pótolni.
Gyurka végre kedvére csökkentheti az adósságot, ilyet még úgysem csinált, ki kell egyszer ezt is próbálni....
@Mystes:

Az MTI az nagyon húzósakat kérdez.

Pitbull a becenevük.
Nem is csoda, ha a rompuj a hátsó ajtón menekült.
@én már a fény gyermeke vagyok: Gyurcsányt sem vitték el vezetőszáron. Ez egyébként sem Schiffer kompetenciája.
@épészmérnök: Az hiba volt.

Pedig feljelentés után a vezetőszár jön.
Aztán meg a nyomozás.
Én csak tudom.
Kikupáltam magam politikusbűnözésből - néztem a hiradókat 2009-ben.
@én már a fény gyermeke vagyok: Én úgy vettem észre, a szőnyeg alatt.
hmmm

Die Presse: a matolcsyzmus "féktelen öntömjénezést" takar
Matolcsy György jegybankelnöki kinevezéséről közöltek cikkeket a vezető osztrák és német lapok szombaton.

hvg.hu/vilag/20130302_Die_Presse_a_matolcsyzmus_fektelen_ontomj
@Mystes:
Nem látott még szegény rompuj szabad sajtót.

Megijedt tőle, hogy csak úgy áll az MTI minden szájkosár nélkül.

Még egy póráz se volt rajta.
hehehehehehehehehehehe korrektség fidesz a neved :D

Papcsák azonnal megbosszulta, hogy kiálltak mögüle a fideszesek
Minden egyeztetés nélkül megvonta helyettese jogköreit, amiért megfúrták a BVSC átvételét.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F02%2Fpapcsak_azonnal_megbosszulta_hogy_kialltak_mogule_a_fideszesek%2F
szép is az, pont mint a kormányváltásnál a PM-ben, hullani fognak a fejek, nem sok értelem fog maradni ott sem:

Matolcsy agresszív MNB-foglalásra készül

Az MNB működési rendjét átírva már gondoskodott róla, hogy új elnökként ő döntsön minden személyi kérdésben. Kirúgások jönnek.

www.origo.hu/gazdasag/20130302-matolcsy-gyorgy-agressziv-mnbfoglalasra-keszul.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ohó! Lázadás Zuglóban:)))))) Valamint demokrácia fidezs-módra. Szuper.
Az első Varga-csomagnál kiderül. Simán kinézek egy teljesen ortodox járulék és/vagy iparűzési adó emelést, mivel más már nem maradt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A legjobban az a rész tetszik, ahol az írják, hogy az új alelnök, lehet hogy nem felel meg a pozícióra vonatkozó törvényi feltétleknek.

Miért? Matolcsy megfelel az elnökre vonatkozó törvényi feltétleknek?
Egy érdekes elemzés a pápa lemondó beszédéről.
" Véleményem szerit a pápa azért nyilatkozott latinul lemondásáról, mert más nyelven ezt a finom célzást, azt ugyanis hogy Rómának, mint a kereszténység fővárosának vége, nem tudta volna elmondani."

www.egyhazestarsadalom.hu/a-szemhataron-innen/szorenyi-laszlo-felmondas/
Scheiring Gábor a Facebook-on:
"Ez is pénteken, azaz tegnap történt: a demokrácia helyreállításáról hamar sikerült egyetértésre jutnunk az Együtt 2014-gyel. A gazdaság és környezetpolitikai tárgyalások már rázósabbak, több a különbség, de azt keressük ami, összeköt. Pörgünk, sok esemény, rendezvény, akciók, tárgyalások, a cél pedig az, hogy 2014-ben ne csak kormányváltás, hanem korszakváltás is legyen."

www.facebook.com/scheiringgabor/posts/451802301560290
@gazoló: semmi meglepő... a horti hatsereg... rohat nácik !
"Egy nyelvszerűen felépülő jelrendszerben persze a jel hiányának is van jelentése. Az uniós zászló hűlt helyének is, amely az Országházon fogadta Herman Van Rompuyt budapesti látogatásakor."

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=194679&catid=71&Itemid=109
@Nap Pali:

Sajnálom a magyar áldozatokat,de a dzsobbiknak benyaló elvtelen összemosás,hypolás,legitimizálás,agymosás ezerrel zajlik a rezsim részéről..

lsd.s@midtmari meg a mocskoskomcsizás...

atv.hu/belfold/20130225_diplomatak_lathattak_bele_a_kommunizmus_borzalmaiba

Nem baj lesz nekünk 44-es állapotú Kossuth terünk!
@épészmérnök:

Tényleg érdekes.
A felmondással egyet tudok érteni. A többi nagyon szabad asszociáció. Lehet igaz is. Vagy nem.
Sose derül ki:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te teljesen jó dolgokat írsz, én nem értem miért bántanak itt, oly rettenetesen sokan. Na itt van például ez a remek sor ''Szellemi szegénység, lelki kiégettség, nihilizmus, hedonizmus, eluralkodó dekadencia'', és igen, pontosan így van, társadalmunk fertőjében megjelentek ezek a tulajdonságok. Én nem tudok eléggé hálás lenni neked, hogy mindannyiunk okulására, halált megvető bátorsággal demonstrálod a szellemi szegénységet, a lelki kiégettséget, jó mondjuk a többit nem, azt gondolom valahonnan loptad/másoltad. Az különösen pikáns, mikor Te ostorozod a polgári társadalmakat, pedig csak itt fordulhat elő, hogy komoly emberek hagyják el ezt a blogot ilyen hülyék miatt mint te vagy, hidd el ez a társadalmi struktúra az egyetlen, ahol a magadfajták még létezni tudnak. Köszi.
@én már a fény gyermeke vagyok: Azért Farage elég szépen leordította a fejét. Csakhogy az a helyzet, hogy nálunk a legutolsó pártvezér is érdekesebb, mint Rompuy.

Nála még Győzike is érdekesebb! :)
@épészmérnök: Viszont a székelyzászlót ki kellett volna tenni, hogy az a faarc Rompuy is lássa, hogy autonómiaügyben micsoda elmaradások vannak itten!
@gazoló: Mik azok a "megdöbbentő exkluzív" anyagok? Megdöbbenünk azon, hogy háború volt és a magyar katonák seggbebasztak valakit?

Ezen csak az döbben meg, aki eddig nem ezt gondolta.

Hülye, bulvár ATV!
@gazoló: pont ahány iq az átlag fideszéknél:) Ahol ilyen "tisztánlátók", mint például ez: www.facebook.com/kassaicsillairoestrener/posts/10200791100118828 osztják az észt és követik ezrek, ott rá kell jönni, hogy hülyének kellene lenni, úgy nem fájna. Másfélmilliónak már sikerült elérni ezt az alfa állapotot, hülyüljünk hozzájuk!:) Hajrá Orbán Viktor, hajrá FIDESZ!:)
@Alonee:

Hát ezt kétszer el kellett olvasnom:))))))))
@Mystes: Nem kéne ma kussolni a tegnapi nap után? Egyébként szórakoztató vagy.
@avanivi/:

Neked köszönhetően életemben először - nem tudván mi ez - rákattintottam erre a szennyre.
Most már tudom.
@aritus: Szerinted mi? Brezsnyev,Andropov...folytassam?
@taga20: Volt már egymáshoz szerencsénk? :)
@gazoló:

a terrorházanevűszemétség befogaggya e ezt? a terrorista mariska mit szól hozzá

mert tudomány kutattya és átfestik

aljas rohadt

brühüühhü
@taga20: De tegnap vagy tegnap előtt épész már azt mondta, hogy lekapcsolták a gépekről, a gyerekei kérésére, mert december óta agyhalott állapotban van.
Most akkor mégse kapcsolták le? Vagy a végsőkig tagadni kell ezt, hogy az emberei még a hatalomban maradjanak, és elrendezzék maguknak jól a dolgokat?
@avanivi/: Ó, hát elolvastam a remek elméletet. Itt üzenném nekik, hogy elmarad a nagy összeomlás, marad a világrend, még akkor is, ha a hős hungaristák -hallod Gébriel- tele pisilik éjjel a pelust. Ezt egyébiránt nem én állítom hanem ők, hiszen az összeomlás általuk számított időpontja, appr. egy éve elmúlt. Elba...dott az kristálygömb, úgy tűnik.
Orica: Nem szenny ez, hanem móka. Összefoglalom az írás lényegét. Tavaly összeomlott a kapitalista világrend, és a Fidesz Magyarországon, zsidó milíciákat vetett be a fosztogató anarchista hordák ellen, amit a hős hungaristák precízen visszavertek és magukhoz ragadták a hatalmat. Ez volt 2012-ben , én meg itt addig tököltem a neten, hogy erről végképp lemaradtam.
Az említett írományon egyébiránt visítva röhögtem.
@Mystes: Igen. A vincent blogon miattad basztak ki. Én provokáltam ki, mert téged akartak kirakni.
@taga20: Igen, most már rémlik. Egyedül te szolidarítottál velem :)

PS:
Azóta már önmagukat is szalámizzák! Tudod, ha egyszer a cenzúragépezet beindul...
@taga20: Én visszajárok. JOBB, MINT A VARÁNUSZ!
:))))))))))))))))))))
@aritus: Sajnálom a családját vagy mégse. Az ilyen ótvar diktátort le kell húzni a wc-n.
@Mystes: Én is tudom, te is tudod, hogy ez ami most megy az egy nagy szar!
@Mystes:

te darab szar, menny anyádpicsájába és mellőzzél

mialatt megdöglesz

rohadt troll

brühühühühü
hmmmmmmmmmm

Vidnyánszky fel fogja szenteltetni a Nemzetit

Vidnyánszky szerint szakrális hely a Nemzeti Színház, ezért fel fogja szenteltetni azt - mondta el az igazgató a Pesti Műsor Online-nak adott interjújában.
@rodeo36: Felébredtél "Rodeo -15%- 36"? Nehéz volt az éjszaka, mi? Nem baj, látom, most már itt tipródsz Varánusz legújabb posztján. Ez az, ez a neked való hely :)))))))))
@Mystes: Nyújtózz el és próbálj lazulni!
@taga20: Pont most, amikor Rodeo felébredt? :))
@rodeo36: Te troll, jó nyomod:) Néha nem értelek, de ez az én gyengém.
@taga20: Tegnap háromszor bemásolta, hogy mi az a swap. Győztem olvasni :))))))))
@Orica Középföldi:

egy amerikai picsa 29 késszűrással, a torkát gerincig átvágva és le is lőve a vőlegényét most ott hüppög a halálos ítéletére várva és szakértők azt mongyák, hogy csinos fiatal nőnemű gyilkosokat nem szoktak halálra ítélni

a varga külleme és belleme ugyanazt a darab szart mutíttya 23 év alatt semmit sem mutatott ami érték lenne benne

egy darab szar fidesz

brühühühühü

most hogy a MNB-t is kibelezik mint az NGM-et ...nem veszitek észre mindíg van egy pár rohadt picsa aki nő létére kegyetlenebb és undorítóbb mint egy áspiskígyó és jól alkalmazzák őket mert ha egy nő hatalmat kap a nemlétező isten sem tud megmenteni tőle

bizonyos hogy maximálisan visszaél vele

brühühühü (ja ezt már mondtam)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na akkor lesz még egy templomunk? Katolikus vagy református vagy lutheránus? Mer ugye nem mindegy.
@Mystes: Kibasztak a munkahelyedről, hogy ilyen sok időd van? Eddig csak korlátozott időben voltál korlátolt:)
@Mystes: fuck you

brühühühühü
@taga20:

te ki vagy bazmeg? le vagy szarva a mystes szájrúzs reklám nevű szeretőddel együtt

brühühühühü
@aritus:

ha felszentelteti nem mehet be az ördögöt űz és a vidnyanyanyánszkaja egy kis patásch

jól kibaszik magával

brühühühühü
@Mystes: Rendben,de ettől még a fidesz nem mossa ki magát.
@taga20:
nyomjon meg téged a harapós ló

brüühhühü
@rodeo36: Rodeo gratulálok, ezért kár volt felkelned!
@taga20: Még nem tudtam eldönteni, hogy nála a "brühühü" nevetés-e vagy vinnyogás. Akármi is azonban, általában ez a kommentjei legmagvasabb mondanivalója :))))))))))))
@taga20: Hétvége van. Ilyenkor különösen fogékony vagyok Rodeo mondanivalójára!

Brühühühühühühü! :)))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Oké, de én nem vagyok politikailag olyan képzett.
@rodeo36: Szerinted ki vagyok? Te szerencsétlen? Milyen agyatlan kérdés ez? Hülye vagy?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Vidnyánszky fel fogja szenteltetni a Nemzetit

Vidnyánszky szerint szakrális hely a Nemzeti Színház, ezért fel fogja szenteltetni azt - mondta el az igazgató a Pesti Műsor Online-nak adott interjújában."

Nekem az ég világon semmi bajom sincs az új igazgatóval. Tényleg, becs szóra.
De.
Azt hittem, Vidnyánszky okosabb/intelligensebb/dörzsöltebb fazon....

Egy szent, szakrális hely nem múlik ez az lenni, ami.
Mi lesz akkor, ha nem lesz tele a nézőtér, ha nem jönnek be a megváltó tervek és a közönség, az istenadta közönség egy rigmusra zúgva követeli majd egyszer, hogy miszerint: Alföldi, Alföldi, Alföldi!?!

Mi lesz akkor a szent csakrával???
Tényleg érdekelne.
Még akkor is, ha az igazgató úr uszkve 20 évre rendezkedik be (gondolja ő).
@Fabius:
"Hozott anyagból" dolgozom, bár talán jellemző, hogy ki mire figyel:
"Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tavaly novemberben arról beszélt: küszöbön áll Gyurcsány Ferenc büntetőjogi felelősségre vonása a sukorói ingatlanügyben. A fideszes politikus arra hivatkozott, hogy Schiffer András feljelentésében egyrészt azt írta, Gyurcsány utasítást adott a sukorói telekcsere lebonyolítására. A másik tényállási elem pedig azzal kapcsolatos, hogy a sukorói kaszinóberuházást annak ellenére nyilvánították nemzetgazdasági szempontból kiemeltté, hogy a koncessziós szerződést csak hónapokkal később, 2009 októberében írta alá Oszkó Péter akkori pénzügyminiszter, így Gyurcsány Ferenc tudta, hogy a kiemeltté nyilvánítással jogszabályt sért."
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=66692:hivatali-visszaeles-a-gyanu-gyurcsany-ferenccel-szemben-schiffer-feljelentese-alapjan&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
Azaz egyáltalán nem "csak" egy kis adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása miatt. Már szerintem,ami hagyján, de a Galamus szerint is, és ők azért utána szoktak nézni..
@kekex:

Ke Ke X

ez a magyar gazdaság legnagyobb problémája? és erkölcsi is? meg politikai?

nem történt semmi, tárgyaltak hogy...és nem lett belőle semmi

hatástanúlmány nélkűl nem lehet tudni hogy nyereséges lett volna vagy veszteséges

a schiffer seggségére jellemző hogy orvbáni utasításra bármit amiből politikai előnyöket tud tud a fidesznek azt tegye meg elég aljas jogász ahhoz hogy megtekerje

körtekerészetikörgugolászatitovalöködöm (a bicikli beceneve)

brühühühü
@Mystes: Látom nagyon aktív vagy a hétvégén, de egyébként semmibe nem értünk egyet!
@De hol van Columbo felesége?: De nekem meg bajom van ezzel a felszenteléssel. Ez bazmeg színház, nem tempolm, akkor is, ha a színház előtt ott a nemzeti, mint jelző.
Ma színházakat szentelünk fel, holnap kötelezővé tesszük az iskolákban a hittant, vagy annak megvallását, hogy a család vallásos-e vagy sem, és ha vallásos, akkor melyik egyház tagja, híve. Ja, hogy ez már tegnap megtörtént?
Szóval, az állam és egyház szétválasztása ma már egyre kevésbé igaz Magyarországon, ahogy a hatalmi ágak szétválasztása is, és emiatt egy KÖZPÉNZEN fenntartott KÖZSZINHÁZ felszentelése nagyon csúnya üzenet.
@taga20:
te vagy @taga20

ami számomra a semmivel egyenlő

imádottad a mystes nevű szardarab (csak úgy magánban? nem zavar hogy milyen szarosseggszaga van? miközben ajnározod?)

brühühühü
@taga20:

@mystes mint aktív? egy pasz szív szorgosan mindegy milyen fasz csak fideszes legyen még akkor is ha már évek óta lankadt mint a minielnököcskéé

brühühühühü

mystes a benyali seggfej
@rodeo36: szerintem félreérted taga20-at, de mindegy
@rodeo36: Úgy bírom, hogy Rodeo tajtékzik, mint a Tomimosópor :)

Ez ojjan liberális!

:)))))))))
@taga20:

aki mystes-szel paktál az nálam nem jó

brühühühü

ennek a darab szarnak nincs más dolga mint bomlasztani és amikor nem sikerűl akkor ideges mert a napi kvótája az alap a napi fizetésének

brüühhühühü
@aritus: aki disznók közé keveredik azt megeszi akorpa

brühühühühü
@Mystes: te még tajtékzást sem láttál?

brühühühü
@rodeo36: Szerintem lassíts, mert elég szánalmas amit itt művelsz! Pedig jó fej vagy:)
@taga20: Tegnap Rodeot lemostuk az előző posztban. Most azt emésztgeti :)))))))))))
@rodeo36:

Rossz passzban vagy. Igyál egyet:))
@Fabius:
Orbánt valóban CSAK a közérdekű adattal visszaélés miatt. Amit nehéz megemészteni, hogy (Gyurcsányéval szemben) a hivatali visszaélés miatt feljelentésére nem sikerült találnom hivatkozást.
Pedig, ha a különbséget zongorázni tudnám a visszaélések szintjében....
@rodeo36: Egyszer kiálltam mystes mellett a vincent bloggon, kettes ellenében ezért kidobott(másnap visszamehettem). Semmiben nem értek mystenssel egyet.Veled rendszerint igen, még ha csak olvasgatlak benneteket.:)
@aritus:

Igaz.

Ám azt is hozzáteszem, hogy egy színháznak a szimbolikus felszentelése, mint a művészet valamely temploma - ha ebben az értelemben mondta volna Vidnyánszky - a benne lévő előadások magas színvonala által valósulhat meg, evvel tulképp még egyet is érte(né)k.

Csakhogy kisördög sustorog a filemben: az eddigi élettapasztalatom alapján szinte mindig azok ígértek bazi nagy dolgokat, akik nem hittek magukban, nem hittek abban, hogy képesek lesznek azt megvalósítani, és/vagy fogalmuk sem volt arról, mire képesek. Ilyenkor hoztak létre a hegyek egereket...

Akik viszont igen, azok nem ELŐRE ígérték meg a Nagy Dolgokat tutira, hanem belevágtak és MEGCSINÁLTÁK!

Meccsoda különbség!
@taga20: A Varánus egyetlen pozitívuma, hogy nem cenzúráz. A "liberális" blogok között ez ritka! Ők nemigen tűrik meg a más véleményt :)
@Mystes: Ne provokálj! Szerinted te miért nem a mandineren irkálsz?
@Mystes: A sok fölösleges mosolygásodból azt gondolnám gabriel vagy, de lehet, hogy ti faszfej jobbikosok pont egyformán vagytok gusztustalanok.
@taga20:
szippantó beindítva reverse módban

brühühühü

a vincent az ragyogó de olyan pikirtek, hogy már csak nagy ritkán olvasom és sohasem kommentelem...valamelyik hősük allergiás rám...akkor ez kölcsönös

brühühühü

elég a ZŐSGYíK ide jön troll is meg más is és elvagyunk olyan családias

ja a címe a mai gének valami tévedésen alapszik?

eltolcsy szétbaszta az egészet a zeltolcsyzmust szétbaszni sem érdemes és felépíteni még ennél szarabbra arra nincs az a varga aki megstoplizza azt a csizmát

brühühühü

zeltolcsyizmus maga a rombolás mit lehet vele

mióta kikerűlt a gólyák közűl azóta beleszarik mindenhová
@Mystes:
Szükségeltetik némi intelligencia ahhoz, hogy eldöntse az ember épp kacag, vagy röhög a szánalmas hülyeségen.
Ez nem nyelvtanfolyam, azt nem pótolja a lévayuccai gyorstalpaló.

Ha magától nem jön a felismerés, ott baj van kedves barátom. Önherén rúgás esete, ha érted miért?
A brühühühü-t meg mellőzd, nem méltó hozzád.
Egy ilyen művelt, lelkileg cizellált ember (mint Te), nem használ ilyesféle szánalmas retorikai bonbonokat, fényezvén a maga ikútotját, ami minimum hibádzik pár százalékot.
Mint a dollár kötvény, meg az iemef kölcsön közötti különbség, ugyebár.

Hiába próbálkozol Finkelstein módszerével, nálam nem játszik a dolog.
Sőt, szerintem itt senkinél sem. Ha blamálni akarod magad tedd csak, én kurva jól szórakozom rajtad.

Mit fogsz csinálni, ha egyszer oda kerül a főnököd a rendszerével együtt, ahová való?
Hol kamatoztatod majd a tudásod?
Gondolnod kellene erre is, elvégre minden tettűű diktatúra megbukott eddig a történelem folyamán, a kiszolgálóik meg mentek a goulasch-levesbe a górékkal együtt, legfeljebb a második felvonásban.
@Orica Középföldi:

még némi idő, nappal nem járok lámpással...még alig múlt el dél

de lesz pisco meg tanquerey és soksoksok dallam

brühühühü

de majd csak később
@rodeo36: Ha akarsz nekem mondani valamit, akkor magyarul, mert én nem vagyok elég képzett. Köszönöm, ha nem esik nehezedre.:)
@Mystes:
Ahogy látom viszont felesleges erőfeszítés volt.
És akkor lehet rajta tűnődni, hogy 3x alkalom azért nem elég, mert nincsenek meg a felfogáshoz a képességeid, és/vagy csak trollkodsz?
@taga20:

néhány dologtól függően valszeg ma már nem sokáig leszek

addig szellőztessetek

le a zeltolcsyzmussal és halál orbánviktorra

brühühühühü
@taga20:

"Ne provokálj! Szerinted te miért nem a mandineren irkálsz?"

Ott a pont!

Elég szar lehet egy olyan blogra irkálni, ahol a cenzúramentesség az "egyetlen" (sic!) pozitívum.

Így hát nyilvánvalóan csakis mazochizmusról lehet szó mystes esetében ha a fenti említett véleménye ellenére mégis ide kommentel, hiszen oly sok nyitott, megértő, kulturálisan és minden egyéb szempontból jóval magasabb színvonalú blog epedve várja a beírásait...

Vagy mégsem?
@taga20: Azért, mert nem vagyok olyan f@sz, mint mondjuk Rodeo, hogy csak egy blogon egerészik egész életében :)
@rodeo36: A lényeget tekintve egyet értünk, attól függetlenül, hogy nem egy malomba őrlünk.:)
@Csaknézek...: Nem akarok beszólni, de hülye vagy? De komolyan?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Papcsák pont az az utolsó pitiáner büdös gyökér mint aminek látszik. Ferdinandy urat ettől még sajnálni nem kell, elég szarhoz asszisztált egy hang nélkül eddig, hogy erre ne legyen szükség.

De azért az vicces, hogy Máténé és a kis Harrach már elkülönült Feritől egy ideje a Vagyonkezelő miatt, most meg újabb jelképesembert szíjazott a szopórollerre. A ciklus végére úgy fogják rühellni a sajátjai is, hogy ők maguk fogják elhajtani a vérbe innen :-D
@rodeo36:
Persze nem ez a gazdaság legnagyobb problémája, de talán nem érthetetlen, ha abból indulunk ki, hogy egy ilyen feljelentgető orbán-ügyvéd százezreket tudott behülyíteni. Az értelmesebbjéből is.
(Lánykori nevem kekec, nyugodtan szólíts így, ha nem tetszik a kekex)
@Knósszosz: Nemcsak a diktatúrák buktak meg, a demokráciák is. Sőt, még az ősközösség is. A királyságok is, császárok is, de parasztvezérek is. A népidemokrácia is megbukott, és sorolhatnám.

Eddig mindenki megbukott - ha így akarjuk látni a történelmet.
@taga20:

Természetesen hülye vagyok.
Hülye kérdésekre mindig hülyén válaszolok.
Komolyan.
@Fabius: Fabius, nagyon be vagy pöccenve! Én is. Mit lehet ezekre a faszságokra mondani?
@Mystes:
A tegnapi posztnál léptem be, nem utolsó sorban a balfaszkodásod miatt. Szóval mit is válaszoltál arra, hogy szerinted már most megelőztük Németországot a negatív 2-3 %-os
reálhozamunkkal?
@Alonee: Remekbe szabott, szellemes hozzászólás!!!
@rodeo36: Állítom, hogy Rodeo nem tudja megmondani, hogy ki volt mondjuk az MNB második elnöke, mint ahogy azt sem, hogy mikor vezették be nálunk a kettős bankrendszert.

De a zeltolcsyt, azt nyomatja! :))))
@Csaknézek...: Most utáljuk egymást vagy nem? Segíts!
@rodeo36: "halál Orbán Viktorra". Ha most valaki beperelné Rodeot, összehugyozná magát a bíróságon, hogy ő "nem úgy gondolta".

Szarházi.
@taga20:

Részemről nem tudok ilyesmiről, ha ez segítségnek számít.
@Mystes:

kit és hol perelsz te hülye?

brühühühü

halál orbán viktorra
@kekex:

A Galamus amint utánanéz bárminek? Na, ez nincs meg.

Egyébként most sem tette ő sem, te sem.

Az eredeti feljelentés nem arról szólt amiről végül a mentelmi bizottság elé kerülő, mert azt speciel budigyuszi írta és nem Schiffer. Erről volt már helyreigazítás is:

„Budai Gyula már tavaly hazudott, amikor azt állította, hogy az LMP feljelentése alapján történt a Gyurcsánnyal szembeni gyanúsítás, mert a megjelent információkból az állt össze: az LMP-feljelentés csak kis részét jelentette az ügynek. Az meg nem megy, hogy valaki közpénz-milliókat nyal fel két éven keresztül elszámoltatási kormánybiztosként, nem végzi el rendesen a munkáját, majd a kudarcát másokra akarja lapátolni”

Szorítkozzatok bátran a tényekre. Te is, meg a Galamus is.
@Mystes:

mondtam már neked ma -úgy tűnik igen- mennyanyádba?

byebye

ad astra per alia porci

brüühhühühü
@kekex: Nekünk sem "megelőzni", sem "lehagyni" nem kell semmit és senkit. Bőven elég, ha a saját feladatainkkal megbirkózunk.

Nem lóverseny ez!
@Alonee: Aki egy hülye jobber miatt hagy el bármit is az minden csak nem komoly ember. :)
Amúgy meg viktátorékat inkább ezzel kéne simogatni. :)

playball.baseball.hu/files/2013/03/130302-louisville2.jpg
@rodeo36: Akkor ezt most engedelmeddel kiprintscripeltem.

Üdv
@Husz_János_Puszita: A járulékemelés a legrosszabb ötlet, és egyáltalán nem ortodox.
@Fabius:
ha hiszed ha nem én akkor megundorodtam schiffertől amikor ezt az ügyet beindította

a budigyuszi meg egy darablókaki arról nincs mit tipikus fidesz szar

brühühühü
@taga20:

Ezekre semmit. Ferivel szemben speciel felesleges is, ökölagyú ember csak azt érti, ha elég iksz gyűlik össze ellene amivel jelképesen állonvered.
@Mystes:
tedd azt

brühühühü

és dögölj meg te is
@Csaknézek...: Remélem Matolcsy sem, 6 évig.:)
@Mystes:
Mystes mikor bukik?
Néz a zorra elé a flaszteron/ren?
Nagy igazságokat mondtál, a hülye Alkibiadész is rábaszott az IMF kölcsönre mán, mer azok a görények követeltek fedezetnek Ciccíliai fődeket, teplonyokat, meg még bort is, közbe meg az a mocsok Bjaéssz Olümpiai játékokat játszott, meg kokketált Alexandrosszal is, és jobban tetszett neki Bukephalosz izéje mint tenmagad reinkarnácziója. Óverdóz alsó kapcsolattya hasonmló.

Meddig tart a munkaidőd?
Mennyivel fizetik a túlórát?
Nem hánysz?
Magadtól?
@Fabius: Fabius, szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a blogodon megindult a "halál Orbán Viktorra" -ozás. Te, mint bloggazda, hogyan viszonyulsz ehhez, a Médiatörvény ismeretében, és büntetőjogi felelősséged tudatában?

Üdv
@rodeo36:

Senki ne vegye magának a bátorságot, hogy megtagadja az adatigénylésre a választ. Se Gyurcsány, se Orbán, se SENKI aki közpénzzel dolgozik.

Ilyen egyszerű ez. Hányingert kapni a sumákoláson kell nem azon, ha az átláthatóságot követeli valaki.

Schiffert lehet utálni ezer másért, ezért speciel nem kell.
Mindenkinek joga van rossz döntéseket hozni és már egy nyert szituban csinálni magából bohócot.
Tegye.

Sok olyan néző van, aki pont e vallásos, emelkedett szentséges mizéria miatt nem fog beülni egy előadásra sem.
Nem kellene összemosni dolgokat, s ha úgy is érzi, nincs szükség erre a manifesztációra.
Öngól.
Többet gondoltam erről az emberről.
Tévedtem.

****

A Kdnp kormányba emelését már nem sok dolog tudja überelni - apropó, mi van Semjén Zsolt diplomájával?
@Mystes:

Szerintem egy másodperc alatt kibaszlak innen mint a taknyot, ha vita helyett csak provokálni vagy képes és zülleszteni a társaságot.

Ha neked lennék most gondolnám át mit csinálok, mert szólni nem szoktam kétszer.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hoztad a Jobbik programot amit kértem, vagy elsumákoltad?
@Fabius: Megharagudsz, ha azt mondom, hogy nem értem mit beszélsz? Elnézést, de fogyasztottam és nem vagyok elég képzett:) és nézem a dalt.
@O@rodeo36: rica Középföldi: Mondta, hogy egy európai turné egyik állomása, és a bankszabályozási csomagról jött egyeztetni.
Nekem elég egyértelmű volt, hogy azért magyarázza, nehogy valaki azt higgye, hogy unortodoxiát tanulni jött ide.
@Mystes: na csak kibújt belőled a vamzer házmester, de szánalmas!
@Fabius: Sírni fogunk utána. Olllllyan vicces.
@taga20:

Őőőő...ezek szerint én nem vágtam mire vonatkozott a kérdés. Mire is pontosan? Meraszittem Papcsákra.
@Csaknézek...: Ha nagyon belém akarsz rúgni, akkor matocsíz engem!
@Fabius: A Médiatörvény értelmében minden cenzúra tilos. Kommentjeimet a nagyközönségnek szánom, azt nem húzhatja ki senki. Azokért vállalom is a felelősséget. Ha kihúzol, azt csakis egyidejű rendőrségi feljelentés megtételével teheted meg, amiben megnevezed, hogy hol sértettem törvényt, ellenkező esetben Te sértesz törvényt.

Remélem tudomásul vetted.

Üdv
@Mystes: Azt hittem, többet tudsz az EU hatalmi viszonyokról. De látom megragadtál a lisszaboni szerződés előtt.
@aritus: Azt hiszem, eleget kritizálták a Médiatörvényt ezen a blogon ahhoz, hogy be is tartsák.

Én inkább ezt tartom szánalmasnak.

A törvény mindenki számára kötelező.
@Fabius: Öcsém annyira rám pirítottál, hogy meg sem merek szólalni. Szerényebben, csak magad miatt, mert jó amit csinálsz.:)
@taga20:

"Ha nagyon belém akarsz rúgni, akkor matocsíz engem!"

Nem állt szándékomban, csupán arra utaltam, hogy az az elképzelés, miszerint az újdonsült MNB elnök ne tegyen 6 évig semmit, eléggé valószínűtlen...
@Mystes: Hülye vagy? Mandineren is terjeszted ezt az igét? Onnan már valószínű rég elzavartak, mert ott még soha nem láttalak.
@Fabius: Minek hozzam ha így is úgyis fikázod. Nekem bőven elég azokban nem hinni, akik már bizonyították a ténykedésükkel, hogy alkalmatlanok és nem méltóak még egyszer az emberek bizalmára.
@Kuviklacz: Miért, mi bajod Rompuyyal? :)
@Kuviklacz:

Tudom mi volt a hivatalos magyarázat, de engem az érdekelne, miről beszéltek:))
@Mystes:

Te büdös barom, most untam meg az állandó okoskodásod és vamzerséged.

Ha lenne BÁRMI fogalmad a médiatörvényről tudnád, te fasz, hogy egyrészt a blogra nem hatályos, másrészt ilyen kreténségek nincsenek benne. De erről pont annyira halvány lila fongod nincs, mint éves kamatteherről vagy akármi másról.

De itt van paraszt, olvass:

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1000185.TV

Időd lesz rá, mert kibasztalak innen. Fordulj bátran a rendőrséghez hadd röhögjenek, de felőlem személyesen Viktorhoz is szaladhatsz panaszra.
@Csaknézek...: Neked jó matolcsi? Nem hiszem, még ha a lövészárok két oldalán gubbasztunk.:)
@Fabius:

A fennti rendreutasítás után remélem vigyázzba vágtad magad:))))
@Fabius: A sas nem kapkod legyek után. Torgyán után szabadon.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ahha. Azt hittem alkotott maradandót a Jobbik Gyurcsány ellenében, gazdasági program formájában ami idézhető, összehasonlítható, hisz maradandó.

De ha nem, hát nem.

Akkor marad az üres pampogás Bajnairól, akinek speciel a Veres érával szemben is volt ilyenje.
@Orica Középföldi:

Látod, nem? Összeféltem magam tisztára :-))

Bazmeg, imádom mikor ilyen egybites idióták akarnak gazdaságról meg törvényekről tanítani.
@taga20:

Ehhh...
Nem, nem nekem sem Matolcsy.

Másrészt nem lövészárkokban gondolkozom, hanem abban, hogy "jócsákó" vagy nemjócsákó".

Az oldalakat, és főleg az árkokat pedig magasról letojom.

Pár napja pölö éppen a jobbikos Nyikos előtt emeltem meg a kalapomat, mert megérdemelte, mivel a politikai elvárások helyett a szakmai véleményét tartotta fontosabbnak - pedig a Jobbik enyhén szólva nem a szívem csücske.
@Csaknézek...:

"Nem, nem nekem sem Matolcsy."

Helyesen: Nem, nekem sem jó Matolcsy.
@Fabius: Mind a kedden tudjuk, hogy volt van programjuk, ahogy azt is, hogy tök fölösleges idehoznom, mivel neked amúgy is ha van rajta sapka kategória :)

Inkább örülj neki, hogy milyen malagyec volt ez a gordonka, hogy húúúú de keményen a fönökének ment annó dacu. :) Reménykedjünk együtt, hogy nem fogsz bennük is akkorát csalódni mint az LMP bizonyos részeiben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, nem tudjuk mindketten volt-e válságkezelő programjuk amit szembeállítottak a Veresével vagy akár utána a Bajnaiéval.

Ha volt, hozd. Ha nem volt ismert el, hogy csak a szátok jár.
@Mystes:
"A törvény mindenki számára kötelező."

Mondd, ezt az MTVA-ban is tudják?
Még reggel is köpködtem a pirospöttyöket, de ezek a narancskomcsik különös anyagból vannak gyúrva, szívósak mint az ürgebőr.

Üdv és Békemenet!
@Fabius:

tudod nagyon jól, útálom a szőrszálhasogatást, de a schiffernek nem a gyurcsánytól kellett volna mindezt megkérdeznie mikor kormányon volt? és ha nem ad választ mert kereskedelem technikai okokból publikálni ilyen adatokat dealkiller? nem adja akkor ott a parlament és lehet ordítpzni?

de nem megvárta a cigánysurmót és bandáját jó pontokat akart tőlük kapni a választási csalásért (voksátadás) és szépen akcijóba lépett ahelyett hogy a ...szóval oda...

nekem ez laza megérzésem és nem is kívánom analizálni de szivesen venném ha felsötétítenél

baszdki a mystest egy agentprovicateur semmi más és a háziszárnyasnál is butább

brüühühühühü
@dr.Hüppögő Balneológus:

Áááá, csak pimaszak, mint a piaci légy.
@rodeo36:

Én meg a prekoncepciót utálom. Utoljára a tényszerűség kedvéért:

Az LMP adatot igényelt Sukoró kiemelt beruházássá minősítéséről. Ezt Gyurcsány nem volt hajlandó kiadni, holott törvényi kötelezettsége volt rá. Ezért - és nem hatalommal visszaéléséért meg blabla - jelentette fel Schiffer teljes joggal, és már Bajnai volt aki kiadta és nyilvánosságra hozta a kért adatokat.

- Amik speciel Gyurcsány malmára hajtották a vizet, nem is értem az ostoba miért nem adta ki első kérésre.

Ennyi. A többi hozzáköltés és tündérmese, meg budaigyula.

Utáljátok Schiffert másért. Részemről kivétel nélkül minden politikus legyen seggbekúrva, aki nem hajlandó a közpénzről beszámolni.
@Fabius:

kösz, részemről elfektetem ezt a témát van ennél sokkal fontosabb, a közpénzek elszámolása helyett persze egészségesebb lenne, ha azt demokratikusan előre meg is szavaznák megfelelő háttérnyag ellenében amihez ragaszkodni kell

amikor elbaszták vagy egyéb akkor már csak szankció pozícióból kirúgdosás, mandátum visszavonása, lemondás és hasonlók

a sukoró jó alkalom volt arra, hogy a magyarok bebizonyítsák a demokrácia nem kenyerük és a kavarás jobb mert azzal be lehet bárkit nyálazni

(saját életemből: engem is el kezdtek benyálazni, mert semmihez sem értettek és kurvára irritálta őket a sikersorozat kértek minden félét ha kellett ha nem meg basztattak ezt te tudod...hatalmamból adódóan ma már sehol sincsenek, ott és azonnal leváltva, lecserélve, 24 órán belűl, elzavarva halál faszára ott zokogott a reptéren és "nem értette" én meg nem magyaráztam...amit én tettem közérdek volt hatalmas haszonnal és ez maradt a background-om is meg a becsület)

tudod te átéled naponta mit és hogyan képesek irígy meg féltékeny szarháziak csinálni csak cum trucc hadd dögöljön mert ha neki nem akkor a másiknak még kevésbé...te ebben a környezetben is sikeres vagy...tehát semmi sem új neked...de én meg tudom érteni más országokban előkapják a stukkert és adj neki alapon majd a bíróságon megbeszéljük

brühühühü

igen az LMP és hasonlók azt adják nekem, hogy eredménytelenséget lehet csinálni sok látszat és mellékes cselekedettel is...de mi lebbe ha?

a dzsobbik meg a demagógiájával és a hülye féligazságaival és szakmai felkészületlenségével semmit sem ér a nyikos féle tranzakció érdekes színfolt de ezt ütni kellene mint a vasat és kiaknázni de majdhogynem bocsánatot kért miatta holott atombomba

mondtam már hogy brühühühühü
@rodeo36:

Sukoró igazi magyarosch ügy lett amivel azt bizonyítottuk - igen, így együtt mindenki - hogy a politikai haszonszerzéséért, az oldalalapú szimpátia támogatásáért dobtunk egy jelentős beruházást.

Ezért éppen úgy hibásak vagyunk mindannyian, a Gyurcsánysifferorbántól az összes őket mindenoldalról támogató közvéleményig.
Hajrá ByeAlex, a Bölcsészek Gyöngye!
Remélem kihúzol egy molinót Malmőben, hogy Zorb Bán tapossa itten az egyetemistákat!
@Fabius: Csal olvasgattam az elmúlt 2 napban ezt-azt. Úgy tűnik,ez a msztikus barom feladatot teljesít(ett), rádküldték az általuk legokosabbnak hitt ugrifülest szaará rombolni a topikot. Jelzem erős a gyanúm, más nikkel visszatér, mint ahogy ezelőtt is megtette (tán valami spacekuki, vag mijafasz véven.) A türelem már majdnem végtelen, Nálad is ott szakadt el a cérna, amikor már érvek hiányában köpködni és fenyegetőzni kezdett. Intanadta türelmed van.
(Nem nyalás, csak megjegyzés)
Más: dolgoztok?
@rodeo36: Héhó:-) Csak nem beteg vagy? Teljesen összefüggő, és még számomra is kb. 50%-ban értelmezhető mondatokat írsz:-)) Nézesd meg magad orvosoddal, gyógyszerészeddel, tekilás üvegeddel:-)
Ha volt már bocsi.

Az alkotmánymódosítás
mérgező szemétdomb
A NYTimes-ban Magyarországgal sokat foglalkozó professzor szerint Orbán Viktor most bosszút áll.
index.hu/belfold/2013/03/02/az_alkotmanymodositas_mergezo_szemetdomb/

Die Presse: a matolcsyzmus "féktelen öntömjénezést" takar
Matolcsy György jegybankelnöki kinevezéséről közöltek cikkeket a vezető osztrák és német lapok szombaton.
hvg.hu/vilag/20130302_Die_Presse_a_matolcsyzmus_fektelen_ontomj
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Dolgozunk csak nehezen haladunk.

Megjegyzem ettől Várúr - Gyurcsányokirathamisítócsaló vagy mi most éppen, de akár BloggerGéza is színvonalasabban nyomja.

A visszatérőkre Stefi módszertan van életben. Az hatásos.
@rodeo36: Az időrendet rosszul tudod, még a fidesz kormány előtt volt.
@Fabius: Jelentős,mi?A felvásárlók jól jártak volna vele.:))
@Mystes: Mintha Te örültél volna, hogy az EP-ben beégették. Pedig nekem kellett volna örülnöm (mondjuk én annak örülnék, ha az EP végre tényleg a sarkára állna a költségvetés ügyében és fütyülök a látványos és a hülyéknek szóló mutatványokra).
@Fabius: Viszont a kaszinók adóját gyorsan lecsökkentették. Igaz, ez még tolcsy volt.
süti beállítások módosítása