Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.28. 04:39 Fabius

Mit üzen a választó?

Címkék: támogatás közvélemény-kutatás pártok február

"most, hogy őszinte ember voltam
mára már a múlt 
igazmondó tükrének
foncsorán fakult
"merengve a múltak ütemén"
-én ki nem okult-
úgy sajnálom, rámnézve,
hogy így alakult!"

(via)

Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a rendszeresen meg és félremagyarázott, a dekódolatlanul maradt ésszel fel nem érhető ezért meg sem érthető, mit üzentek ebben a hónapban a választók közvélemény-kutatások. Olyan ez mindig, mint mikor a Tahó Világba beköszön esténként a rögvalóság néhány sms képében, és a cellazárlatosak egymásnak magyarázzák, melyikükre miért nem illik a fészekfejű alkoholista kretén jelző. 

Ráadásul most egyszerre jött az áldás, a Tárki és a Medián ugyanazon a napon dobta ki aktuális méréseit. Eltérések vannak, de azonosságok is jócskán, nézzük mit üzentek a választók februárban a januári teljesítmények alapján. 

Pártunk és kormányunk szájíznek megfelelőt dobott a rezsicsökkentéssel amiért Hálás Nemzetünk picit nagyobb szimpátiával jutalmazta, de azért nem akkorával amitől indokolt lenne ámulatból kábulatba esni. 

A Jobbikot és a Demokratikus Koalíciót egyeszűen letudta a nép, velük nem akartak közölni nagyon semmit a meglévő támogatottság szinten tartásán kívül. Azt hiszem a Jobbiknak ez a tény az év vége történései után eredménynek számít. 

A szocialisták teljesítményével viszont mindkét mérés alapján elégedetlenek a népek. Pedig semmi jelentős változás nem történt azon kívül, hogy megpróbálták az ellenzéki szövetségkötésben a kezdeményező/vezető szerepet önként magukra vállalni, és az általuk nehéztüzérségnek gondolt öregbölény válogatottal ott megjelenni. Úgy látszik zombijaik felélesztését még a potenciális szoci szavazók sem gondolják jó ötletnek. Nem úgy tűnik, mintha a Szanyi-Szekeres-Kiss-Veres és társaik különítmény kirakatba állítását és ismételt helyzetbe hozását hurráoptimistán, kitörő lelkesedéssel, a kérdezőbiztosoknál kifejezett bizalommal és szimpátiával honorálnák. Sőt, a százalékos támogatásesés azért ahhoz jelentős, hogy egy legyintéssel szokás szerint elintézhető legyen. Nem teszem föl a költői kérdést, hogy ha a szociknak ez sem elég nyilvánvaló üzenet, akkor vajon mi lesz majd az, mert tudom a választ. De olvastam olyan értékelést is, miszerint annak a pártvezérnek aki Orbánék elkúrása és népszerűségvesztése ellenére három év alatt csak az elszalasztott lehetőséget tudja felmutatni, annak inkább meg kell tanulni moonwalkerezni rendesen, és a kampányév Szombat esti láz című műsorában kellene fellépni pártvezetés helyett. Haszna még úgy is nagyobb volna. 

Az Együtt 2014-nek jót tett a január. Februárra kijöttek a plakátkampány és az ernyőszervezet terv bedőlése okozta gödörből. Úgy látszik a pártalapítás bejelentése, önmaguk mindenkitől függetlenül választható alternatívává tétele, a szocik kezdeményező szerepére és zombisorára mondott nem, az évértékelőjükön elhangzott beszédek meghozták az emberek bizalomosztó kedvét. 

koala.jpg

Az év eleje kétségtelenül legnagyobb vesztese az LMP. A januári pártszakadás után a teljes népesség körében egyharmadára, a biztos pártválasztók körében kevesebb, mint felére esett a támogatottsága. Azt hiszem Schiffer Andrásnak pártszakadás óta tartó országjárásól vissza kell térnie a valóságba. Igen, abba a valóságba ahol hiába mondtuk el ezerszer, hogy a kongresszus minimális többségű döntésére hivatkozni lehet, csak felesleges mikor arra lesz alkalmas a szavazótábor támogatása nélkül, hogy kitöröljétek vele. Nem tudom tiszta-e már, hogy a világ nem Schiffer András és akarata körül forog, ha még nem, azt hiszem ez most itt a kijózanodás pillanata. Az LMP választói el tudták mondani mit akarnak a párttól, pláne ha azt sokan és sokszor megkérdezték tőlük. Ha erre a sifferizmus arroganciája, befelé forduló depressziós agresszív kismalac állása a válasz az akarat megjelenése és legalább kompromisszumokkal képviselése helyett, akkor az így járás esete áll fent. Legyintettetek a Mediántól rendelt kutatás eredményére, legyintettetek a helyi szervezetek feléréseinek eredményeire, nem vágtak egybe Schiffer elképzeléseivel így mindegyik megkapta a "nem releváns" jelzőt.

Mondjátok, ezek az eredmények sem relevánsak? Az egy hónap alatt lefelezett-harmadolt támogatottság sem releváns?

Azt hiszem a két közkutató adatait egyszerre látva nyugodtan elmondhatjuk megint amit szintén ezerszer ismételtünk az elmúlt időszakban: akik a hátatokat lapogatták és a fejeteket simizték azok zömmel nem az LMP szavazói, szimpatizánsai voltak, és a jövőben sem lesznek azok. Ők most jót röhögnek rajtatok, kacagnak az elbukott frakción, a leszalámizott párton, az alig látható támogatottságon, a tényen, hogy ennek a ciklusnak is megvannak a torgyánjóskái és dávidibolyái.

Igen, ti vagytok azok. Köszönjétek meg Schiffernek. 

620 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr185109327

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Távozik Indexfortból Mészáros Dolores 2013.02.28. 14:12:48

A hatalmát visszanyert Valdemorban parancsára a Médiaügyi Minisztérium lejárató kampányba kezdett a demokratikus ellenzéki erők ellen. A médiaügyi miniszter ezért küldte Indexfortba Dolorest, aki a sötét manipulációk kivédését tanította volna, de az l...

Trackback: Fegyveresek támadtak Habony Árpádra 2013.02.28. 14:08:28

Egyikük kezében banyatank volt, másikuk zsebében akármi is lehetett. Piacra igyekvő idős párnak álcázta magát két provokátor, akik Habony terepjárója elé ugorva kényszerítették kiszállásra a miniszterelnöki kommunikációs tanácsadót. Az eset még 2006 ő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eljen a megbonthatatlan magyar szovjet baratsag.
Nyerni foguk, eltiporjuk a mocskos orbant.
Kollár Tibor annak idején bányabalesetben sérült meg, a bányamentők hozták ki – kicsin múlott, hogy nem vesztette életét. Egészségi állapotát, munkaképességét korábban három kártérítési perben vizsgálták, és a legfelsőbb szintű orvos-szakmai szakértői szerv, az Egészségügyi Tudományos Tanács szakvéleménye alapján mindhárom perben jogerős ítéletben mondták ki, hogy rokkant; 2009-ben véglegesítették is.

"Vállalom érte a felelősséget, és a szakszervezetek által felkínált ingyen ügyvédi segítséggel sem kívánok élni"

Ennek ellenére tíz hónapja semmit sem kap az államtól. A 2011.évi CXCI. törvény ugyanis új ellátási formákat vezetett be, és kimondja, hogy az 57 év alatti III. csoportú rokkantsági nyugdíjasok nyugdíját 2012. január 01-től rehabilitációs ellátásként folyósítja. Szarházi, aljas igazi fideszes eljárás.

Többek között ezért is kapta a komlói simlis fideszes polgármester, a figyelmeztető pofont!
Ilyen aljas , sunyi, tetű banda vagytok!
És ez még csak a kezdet. Ha lehetett a fidesz csőcseléknek kordont bontani, tv székházat rombolni, Habony által idős embereket verni, mit várnak a szenvedő magyar néptől?
Orbán takarodj még van egérút!
@Bundázó Felcsút, garázda Habony, ez Orbán bandája!: Ha mondjuk én felpofoztam volna a polgármestert, akkor engem seggbe rúgtak volna a rendőrök.
@Bundázó Felcsút, garázda Habony, ez Orbán bandája!: "a szakszervezetek által felkínált ingyen ügyvédi segítséggel sem kívánok élni"

De azért pofozkodok!

Mennyanyádba.
Aze kurva jo, ha egy mszp-s agyabafobe ver egy fideszes politikust, akkor a libsik egyet ertenek, megtapsoljak. De ha veletlenul egy jobbikos emeltebb hangon ra szol egy mszp-esre, akkor az mar mindjart fasiszta remuralom. Ez kisse kettos mercenek tunik.
@Mystes:

Ahelyett, hogy verset írt volna a Polgármester Úrhoz. Hallatlan. :D
@DR. Smit Pal: Kicsit meg vannak zakkanva szegények. Nem is csoda: reggeltől estig Varánuszt olvasnak :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az ilyen eszelős öregemberek nem tudnak verselni. Hiába rokkant, attól még erőszakos!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Remélem az megvan, hogy ha Csanád vagyonosodását a költségtérítésére is vizsgálni kezdik akkor másoknál is lesznek bajok :-)

Ezen kívül érdekes lesz figyelni, hogy kiadják-e Csanádot. Ugyanis a Magyarországon lefolytatandó vizsgálathoz a hazai mentelmi jogát kell felfüggeszteni, nem az unióst.
@Mystes: Ahelyett, hogy agyonlőtték volna időben! Fosztja itt a NER kasszáját a rohadék!
@DR. Smit Pal:

Mikor egy ellenzéki tüntetésen az ellenzék ellen tüntető "ellenzék" eltörte egy újságíró orrát akkor nem láttalak itt sírni. "Ez kisse kettos mercenek tunik."
@Fabius: Mi az, hogy "kommer nyugdíj"? Te csak annak adnál nyugdíjat, aki bizonyítja, hogy a Kádár rendszerben egy másik bolygón élt? Sokat kéne még jogállamból tanulnod...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ha lefülelnek benneteket, azonnal átmentek -az ellenkező- túlzásba...

Gyalázatos rohadékok vagytok.

De én röhögök rajtatok :))
@DR. Smit Pal:
Valamiről lemaradtam agyhalottka?
Milyen szoci, milyen fideszest, te szerencsétlen?
Vagy az ettárs a belügytől teccik lenni?
Mert mi csak egy bányászról hallottunk, aki saját bevallása szerint is egyébként a fideszre szavazott, most meg pofánvágott elkeseredettségében egy hazug, fidesznyik kiskancsót.
Ha te még párttagkönyvet is tudsz, az valami.
Nem a Habony Árpika rúgott le két embert, köztük egy nőt pár éve? Tudod, amit olyan szépen elmaszált a "független magyar igazságszolgáltatás".
Ja, akkor én hallottam rosszul...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi köze Habony Árpinak egy komlói bányászhoz? Mindkettő erőszakos. Ennyi köze van.
Agyhalott gittegyletes csákóknak még segítek is:

"13. Szemán2013. február 27. 20:28
Azt azért tudni kell, hogy a pofon előtt megpróbálta lealázni,meghazudtolni a barátunkat a polgármester..aki egyébként a fideszre szavazott és Policsra ezt ki is jelentette...ergo egy baráti pofon volt, kizárólag nevelési célzattal.."

"15. Szemán2013. február 27. 20:33
Kedves Zoltán Ruda egy a bányászok közül, és joga van hozzá, én és a társaim soha nem fogunk elhatárolódni és bocsánatot kérni..."
@Mystes:
A szövegértéssel küzdőknek is szívesen segítek, Habonyka csak egy példa volt, tudod...

"DR. Smit Pal 2013.02.28. 23:21:42
Aze kurva jo, ha egy mszp-s agyabafobe ver egy fideszes politikust, akkor a libsik egyet ertenek, megtapsoljak."

Ha még mindig nem megy, akkor úgy is mindegy!
Lehet még Komlón cukkolni a bányászokat, csak akkor ne tessék csodálkozni...

" sugárbogár2013. február 28. 10:21
Zsolt Magyar
A képviselőknek szembe kell nézniük tetteik következményeivel!
Vajon,mi a nagyobb vétség?Végső elkeseredettségben,a megalázottságtól vezérelve törvényt szegni és tettlegességre vetemedni;vagy közreműködni olyan törvények alkotásában,melyek a Magyarság egyes rétegeit nyomorba taszítja és a lassú halálba küldi?
Tibor tett ezért az országért!Dolgozott és fizetett nem keveset az államkasszába, miközben gyermeket nevelt a hazának. Ott voltam,mikor hordágyon vitték ki a bányából súlyos balesetét követően,miből kifolyólag maradandó egészségkárosodást szenvedett.
Okosabb ember annál,hogy higgyen a hazug propagandának,miszerint országunk helyzete indokolja a népnyomorgatást! Átélem és tudom,mi játszódott le benne, mielőtt az a pofon elcsattant: elvettük a nyugdíjadat,a megélhetésedet, mert kell a honosításra;a kormányzati reklámokra,óriásplakátokra,butyuta levelek millióira;a magyar foci felemelkedésére;a kormányzati szervek jólétére!-a lista közel sem véges! Elvettük a nyugdíjadat,mert te csak egy becsapott szavazó vagy!Elvettük a törvényes jussodat, mert te csak egy lerobbant senki vagy!
Elcsattant az a pofon egy ember arcán,de jelképesen csattanjon ez mindegyikén,ki megszavaz olyan törvényeket,melyek felhasználhatók olyan folyamatok előidézésére, melyek hazánkban zajlanak!
Biztos vagyok benne,Tibor vállalja tettének következményeit,de ugyanezt meg kell tenniük a pártvezetésüknek mindenben alárendelődő EGYÉNI képviselőkörzetből bekerülő képviselőknek is!
Veled vagyunk Tibor,s mindenben számíthatsz Ránk!
Jó szerencsét!"
@Blogger Géza:

Nebassz, tényleg? Mintha Biszku nyugdíja körül lett volna részetekről is némi nyálverés.

Ja, várjál, az is úgy van ahogy minden a Fideszben: Biszku rosszkomcsi, Horváth Pista jó komcsi. D209 dögöljön meg, Böröcz Pistát meg kinevezzük legyen aki kiradírozza a híreket.

Bravúros.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Megválasztok egy politikai képviselőt, majd felpofozom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha számít, én szolidarizálok velük/vele..elnézést kért, mert kifakadt..ennyi.
Hol fogják ezt velünk tenni azok, akik ippeg kirabolják az országot?
@Fabius: Azért hülyének nem kéne lenni, Fabius! Biszku halálraítélések sorozatában főbűnös, mint 56 utáni belügyminiszter! Fasznak őt mentegetni!

Szimbolikusan geczi alak.

Horváth Pista, meg Böröcz egy huszadik senki.
@Mystes:
Szívesen segítek még, de azért a komlói bányászok közé ne menj, mert megesznek reggelire...

"78. Menyhertkazmer2013. február 28. 13:06
Töprengtem egy darabig és azt mondom , hogy helyettem is megtette a Tibor ! Azt kérdezte ez a szarházi , hogy rettegjen e a családja ? Vissza kérdezek : Rettegjen e a családom te gazember , hogy elveszed az utolsó falatot a gyerekeim szája elől ?? Válaszom az hogy rettegj Polics Jóska mert itt van a kanyarban 2014 és jaj lesz neked ! És bizony retteghetsz a felelősségre vonástól !
Ruda Sanyi ! Nem olyan régen még nem voltál ennyire diplomatikus ! Csak nem valami népbutítót végeztél el, hogy ennyire megszelídültél ? Biztos jól megy a virágbolt ! Emlékeimben még úgy élsz , hogy rárontottál volna bárkire aki a jogaidat csorbította volna ! Minden vezetőnek ki kell állnia az "Ővéiért " Még akkor is ha botlik ! Itt pedig a megélhetésről van szó ! Állj ki az emberek igazáért !"

Csak próbáld meg beleélni magad.

"Rettegjen e a családom te gazember , hogy elveszed az utolsó falatot a gyerekeim szája elől ??"
Ezt teszik a rokkantakkal is!

"79. sugárbogár2013. február 28. 13:31
Nagyra becsült Kollégám!

A büszkeség szép dolog(én is ilyen vagyok),de jobb lenne,ha elfogadnád az ügyvédi segítséget. Egyrészt jobban járnál,másrészt Nekünk,akik szolidarítunk VELED(mert meggyőződésem,hogy Értünk is tetted)megnyugvást jelentene,ha a "független" Bíróságon hozzáértő képviselne,nehogy megint komolyabb probléma legyen! Gondolj a családodra,az ügyünkre és a Bányász Becsületre!Tökéletesen megértelek,a szememben Hős vagy,aki az egy éve tartó demonstrációk,tüntetések,politikusi,szakszervezeti hablatyolások után KOMOLYAN tudtad a figyelmet felhívni ez ellen a rettenetes törvény sértés ellen.Spanyolországban kisebb sérelmek miatt rakétákkal lőttek a tüntető bányászok,mi magyar birkák(bányász,pedagógus,diák,mozgásképtelenek...stb...)csak tűrtünk,vártunk,s nem tudtuk sosem,hogy mire,hiszen a cinikus,dilettáns kormánytól nem várhatunk segítséget,csak komoly jogi úton,de ehhez az összes szervezet összefogására lenne szükség,hogy az európai jogrendnek megfelelően vizsgáltassék meg a 2011-es rokk.törvény!
Addig is erőt,egészséget,Jószerencsét kívánok Neked és a Családodnak,remélve,hogy (helytelen,de már egyetlen valamit is érő)cselekedeted jobban rávilágít a VALÓS helyzetre,amit vezetőink egy év alatt képtelenek felfogni és a helyüken kezelni azokat! Hajrá Tibi!

Sok család jár ebben a cipőben! Csak a fizetési meghagyás,befizetetlen csekk(ami eddig nem volt)felszólítások jutottak 8 hónapja Nekünk!Nem tudom befizetni a számlákat,a gyerek tandíját,a másiknak a nyelv könyvet és Ők szégyenkeznek az iskola társak előtt! Ilyen ország nem kell!!!!
A romáknak lakó telep,az IGAZI ingyen élő focistáknak stadion (meccsenként 500 embernek)ez kell Nekünk!!!!"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Fenyegetsz? Bravo.

Ezek szerint, aki úgy érzi, hogy őt sérelem ért, menjen és verjen politikust. (?)
@Mystes:

Mondtam én: a ti komcsitok jó komcsi. Védjed. Légy rá büszke, hogy ülhetsz az ölükben.

Mellesleg Horváth Pista belügyminiszter volt, a III/III üzemeltetője és haszonélvezője. Böröcz meg a csicskása. Ők a te fideszmércéd szerint huszadik senkik. Értjük, nem kell magyarázni. Viktor megvédi őket és te helyesled, fő a szolidaritás.
@Légifarkas: "Aki komoly összefogást akar, még most keresse föl kedvenc ellenzéki képviselőjét, hogy rábírja a különutas akciók befejezésére és ellenzésére, a saját idiótáik szájon kapására, és a pökhendiség helyett a közös ügy szolgálatára. Jövő ilyenkor már hiába kérdezitek meg tőlük azt, hogy mi a rákért nem lehetett ezt hamarabb felfogni."

Ez a beszéd!!!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Nem kötekedés képpen, de ha én fakadok ki a verbálistól eltérő módon akkor a polgármester úrhoz nem rendőr jön, hanem pap. Aztán meg nincs kinek elmondani, hogy bocs, nem akartam ekkorát.

Érted.

A helyzetükkel szolidaritás a világ legtermészetesebb dolga, de azért ez eljárással ne már...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Egyetértek, szánalom a figura.
Ha fizetik érte, mint egy kurvát, akkor persze megértem! :D

49 kg-os bölcsész lesz ez is...
@Fabius: Az eljárással nem is, de tudomásom szerint elnézést kért..na, ezt hol látjuk fineszéktől, kér(d)em szépen?
@épészmérnök:

Tennap veszekedés, mámma egyetértés. Mik ki nem sülnek egy vita végén. Elképesztő én mondom ;-)
@Fabius: Csináltál forradalmat 89-ben, Fabius? Vagy ültél a seggeden, mert féltél?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az, hogy bölcsész, nem menti attól, hogy provokál..én meg bedőltem, elnézést érte..megyek, lepihegek..
@Fabius: És te ki voltál, Fabius, hogy mai néptribünként rádjött az ítélketitisz?

Nehogy egyszer feletted is ítéletet mondjanak!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"tudomásom szerint elnézést kért.."

Na erre írtam, ha én vesztem el a fejem kitől kérek elnézést? A paptól mert csináltam neki melót?

Addig oké, hogy elnézést kérni nem fog tőlünk senki, pedig kurvára lenne miért. De ne tegyük az erőszakoskodást legitimmé akkor se, ha a lelkünk mélyén egyetértünk vele.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Komlói bányász vagyok, hülyegyerek! De nem verekszem.
@Mystes:

Gyerek voltam bazmeg. Felettem ítélkezni senki nem fog édesapa. Te, meg ez a szarrakás amit képviselsz különösen nem.

Cserébe utálom az összes komcsit kivétel nélkül.
Nekem az a megdöbbentő, hogy pont ezeken az ún. "liberális" blogokon a legerőszakosabbak az emberek.
@Fabius: Eddig mindenki azt hitte, hogy őfölötte soha nem fognak ítéletet mondani :)
@Fabius: Én meg a törököket utálom (kivétel nélkül). Tudom ugyan, hogy nem éltem még akkor, de elemi kötelességemnek tartom!
"Hát most meglesz az előválasztás, ha nem is ilyen tervezett módon. Az idő fogytával pedig előbb-utóbb megérik a fölismerés, hogy tárgyalni kell. Akkor pedig ennyivel előrébb lesznek."

index.hu/bloghu/fideszfigyelo/2013/02/28/szembe_rohano_autokban

Én azt üzenem: ideje. Ideje, ha ezt a bagázst bárki le akarja váltani, igazán. Közülük.
Látom egy két droid idetalált.
@Mystes:

Mi a baj nertárs? Tán nem érintve érzed magad, mint komlói bölcsész bányász?

Azon mondjuk nem lepődök meg, hogy a komcsik helyett a törököt utálod. Rossz hír, hogy ha Viktor náluk is elnyomja a devizakötvényt őket is szeretned kell. Sebaj :-)) Nem fog gondot okozni.
@Mystes: Kis kiváncsi vagy te. Miért vagy te olyan kiváncsi, Öcsi?
@Fabius: Nekem semmi nem okoz gondot! Fő, hogy valakit mindig utáljak. De azt konzekvensen, ahogy te. Nem csak úgy össze-vissza!
@kifordított nagyanyó: "egy-két" kötőjellel, te hülye. Kötőjel nélkül értelmetlen.
@épészmérnök: Én jól tudtam, hogy Fabius akkor még pendelyes gyerek volt. Alig vártam, hogy ráharapjon, hogy így, meg úgy. Rá is harapott :)))
@épészmérnök: Miért? Egy komlói már nem is netezhet? Egy komlóinak muszáj hülyének lenni?

Nehogy felpofozzalak! :)
@Mystes:

Ha ragaszkodsz a konzekvenciához akkor utáld Gyurcsányt. Tán ő az egyetlen akit nagybiztonsággal nem kell szeretve relativizálnod Viktor kedvéért soha az életben :-D
@Mystes: "Nekem az a megdöbbentő, hogy pont ezeken az ún. "liberális" blogokon a legerőszakosabbak az emberek."

Ezt meg miből szűrted le? Valami internetfigyelő intézetben dolgozol? Vagy a bányában a bányászlámpához iPad is jár?

Anyám, borogass...
@Mystes: Néha úgy írom köcsög.
Csak négyes voltam hejesírásból.:))
@Mystes: Csak nem érintve érzed magad...?:))
@Mystes:

Mit tudtál te szerencsétlen kretén? Mert, hogy rólam semmit az az életkor blöffből világosan kiderült :-D
@Fabius: Dehogy utálom! Szarok én rá!
@Fabius: Jaj, dehogynem. Tudom, hogy egy vígkedélyű, ámbátor agyilag elborult, hatalmas, életvidám hájpacni vagy. Újnemzedék - régi beidegződésekkel...
@épészmérnök: Már megint ezek az előítéletek! Egy kibaszott komlói bányász már nem is lehet tájékozott a neten!?
Na mi van gyerekek, bennerekedt a szusz? :)
@Mystes:

Képzeleted szülötte érdekes ember lehet. Kár, hogy az nem én vagyok. De apróságokkal ne hagyd magad összezavarni.
@épészmérnök: Ebben van valami.Rám is ugranak a toleránsok ha kiderül kire szavaztam.:))
Pedig még náluk is elfogadóbb vagyok.
@kifordított nagyanyó: A "liberálisoknál" kevés erőszakosabb ember van honunkban :))
@Fabius:

ki ez a tetű...persze abból is a levéltetű...honnan szedtétek össze, és hogy ragad...valami mézgával kenegetitek

randa egy lény lehet?

brühhühühü
@rodeo36: Ja, te vagy az a rém vicces, akinek a fő mondanivalója, hogy brühühühü?

Oszkár díjat neki! :))
@Fabius: Orbán nótája? -hogy jön ez ide, ki vagy te, Bodóné? Én most a te nótádat húzom, te nyelvierőben-fejbennagy! Pedig nem is a bor árát kérdeztem, hanem arra a teszkógazdaságosnak se nevezhető ügyike kis fogásodra mutattam rá, hogy olyan adaton kárövendeztél a s[ch]ifferiánusok rovására, ami még a PM neutrínótömegétől tökmindegy adat. Majd akkor cslaffogtasd a Jávor-seggnyaló -SzabóTimcsi-csikáltató takonymetálzöld nyelvierődet, amikor már a PM-ről is lesz "mért adat" :D ...
@Frick László Emlékzenekar: Azért ez csúnya volt! Ennél még egy Fabius is többet érdemel! :)
@Mystes: postázd baz'meg...de siess

mivel kezeled a tetvességedet?

brühühüühhü
@Mystes:
" A "liberálisoknál" kevés erőszakosabb ember van honunkban :)"

Ne törődj az előzményekkel,
viccelődj csak, nyugodt lélekkel.

Az a jó a netben/blogtérben, hogy rajta keresztül mindenki elmondhatja, széles közönség elé tárhatja véleményét.
Egyeseket olvasva pedig az a rossz, hogy ezt meg is teszi.

****
@Mariann19:

Micsoda finom stílusú, légies és mégis tartalmas komment!
+++1.
@Mystes:

tú sabes que aquí en este lugar no son bienvenidos los piojosos ninguno de ellos aun les escucharemos pero para al carajo con ellos también

jajajajjaja
@Mariann19:
szia, végre újra itt a sok levéltetű troll és a zamatő rök...szóval van felhozatal bőven

most Liszt-et hallgatok Australia-ból magyar rapszódiát és kurva jól billenti de nem adom be mert nem link brühühühühü

hogy bírjátok nagyon el van az egész

gyerekek a gazdaságról és a gazdaságra kellene koncentrálni és kis picimnykét a kultúrára abban is az oktatás nevű izére mert ezek nélkűl nincs emberi élet

hol van a semjén? már hónapok óta nem hallani róla lehet hogy már a hangyák eledele vagy csak szerelmi házasságban él a zsigamarcellal?

brühühühühü
@Mystes: Ez egyáltalán nem meglepő. Roppant frusztráltak, mert eléggé ki lettek szorítva a hatalomból, és ami még rosszabb, most igencsak gyengék az esélyeik, hogy ők vagy kegyeltjeik egyhamar visszajussanak oda.
@rodeo36: Tessék, koncentrálj, lassan megjönnek a reális elemzések, és bebizonyosodik, mennyivel is sikeresebb a mostani kötvénykibocsátásunk annál, mint amit Bajnai produkált (ő ugye majdnem 1%ponttal magasabb hozammal tudott csak kötvényeket kinyomni) , vagy annál, amit az IMF-től felvehettünk volna.

az IMF mindössze 0,09 százalékos "alapkamatot" határoz meg. Azonban a szervezet szabályai szerint, ha egy ország hitelt kér, akkor erre automatikusan 1 százalékos felár tevődik, vagyis a legkedvezőbb IMF-hitel kamata is 1,09 százalékról indul. Azt is figyelembe kell venni azonban, hogy ha egy ország túllépi IMF-kvótájának 300 százalékát, akkor az afeletti hitelre automatikusan további 2 százalékos kamatot számít fel a Valutaalap. Magyarország jelenleg a kvótája 374,61 százalékánál jár a szervezet honlapján található adatok szerint, vagyis egy újabb hitelfelvétel esetén a teljes összegre vonatkozna a 2 százalékos kamatfelár, amivel máris 3,09 százalékra ugrana egy esetleges hitel kamata. Ha egy ország három évig folyamatosan kvótája 300 százaléka felett van, akkor az további egy százalékpontos kamatfelárat jelent. Ha a fentiekhez hozzávesszük, hogy az IMF szabályzata szerint a lehívott hitel 0,5 százalékát ki kell fizetni jutalékként, míg a dollárkötvények esetében az ÁKK mindössze 12,5 bázispontos (azaz 0,125 százalékos) jutalékot fizet, akkor az látszik, hogy nem csinált rossz üzletet a kormány azzal, hogy a piacról biztosította a devizafinanszírozást, hiszen a négyszer akkora jutalékkal együtt az IMF-hitel drágább lett volna. "

m.napi.hu/tozsdek-piacok/tul_nagy_arat_fizetett_magyarorszag_a_dollarkotvenyekert.546629.html
@Frick László Emlékzenekar:

Nem töki, te megint recskázni jöttél ahogy eddig is. Remélem kimásoltad már a borzongani való kommenteket, hogy unalmas pillanataidban legyen mire maszturbálni ismét egy darabig.

Legfeljebb Aranka nénitől újra megkapod:

"szeretnék egyszer egy cikizős postot, amiben Ovi és rendszerhívek beszélnek baromságokat. Ja, olyan nem lesz:D"

Én pedig ismét kiröhöglek. Na séta kisfiam.
@Blogger Géza:

gézuka ezzel a beírásoddal agyoncsaptad magad mint a légycsapó a legyet

az IMF legmagasabb kamata -te szerinted- cca 4.00%

a zsenik meg a szabadpiaqcon 7.85-10.52%-ra vettek fel kölcsönöket azaz állítottak ki fedezetlen váltókat aminek az egyetlen fedezete a te segged ha még meg lehet baszni és nem baszták máris szét ronggyá

brühühühühühü

azaz a cca 3 milliárd euro értékű kötvényekre 10 és 30 év közötti futamidővel

nem kevesebbet kell térítani, mint 8-10.3 milliárdot ami több mint 3 szoros

egyébként jól vagy

ha adsz pontos számokat fél órán belűl adom mi a magyar nép vesztesége amit a kedves vezető és bagázsa hazahord és semmit sem csinál belőle amiből vissza lehetne fizetni

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@Blogger Géza:

mondd gejza te tényleg ilyen buta vagy? vagy fested is magad

brühühühü
Én elhiszem, hogy ez a Mystes bányában volt pártitkár, csak aztán bezárt a bánya, most halványrózsaszínben nyomul....a cél ugyanaz.

Sztem kell még négy év a Kedves Vezetőnek, és csicskáinak. Akkor majd örülni fognak, ha egy pofonnal megússzák. Anno Ceausescu elvtárs is le volt döbbenve, és a Nagy Nemzetgyűlésér siránkozott, hisz' őt szereti a nép...ő is nagy békeharcos volt.
@rodeo36: Ezzel te csaptad magad agyon, mert a jelek szerint a legalapvetőbb tényekkel sem vagy tisztában. Az utolsó 5 éves dollárkötvényünk kamatozása - amiről írtam - ugyanis 4,125% volt. Ciki. :)
@Frick László Emlékzenekar: Teljesen egyetértek. Fabius akrobatikusan jól ír, de hülyeségeket. Ezen kívül még erénye, hogy nem cenzúráz. Egyebet nem tudok mondani.
Mi történt gyerekek?Még géza sem nyomja olyan idiótán,mint azelőtt.
A vastagbőrön meg vidéki változott meg.
Van pénz új bérkommentelőkre?
@rodeo36: A tetvességemet tetvesirtóval kezelem, természetesen, és pálinkát iszok rá. Az meg belsőleg fertőtlenít. Remélem, te is szereted! :)
@rodeo36: Enculez-vous, tout simplement.
@Blogger Géza: Ez azért van, mert kibírhatatlanok. Hihetetlenül arrogánsak, erőszakosak. Nem értik meg, hogy nemcsak a "mi/t", hanem a "hogyan" is számít.

Lesújtó, amit itt művelnek! Rosszabbak, mint a béközép.
@Mystes: Én is jól írok -viszont nem gyávaságból adom[teszem] a hülyét, hanem gyárilag vagyok ilyen. Amúgy a cenzúrázás a mélymagyar szájjalliberálisok egyik fő ismérve. Azért szerintem a moderálást [tahótalanítást] míveli, tehát csak betölti a szájjalliberálisok mértékét :D [ @Fabius: ] A másik pedig az, hogyha kapnak egy jóadag zselés-ikrás bakfittyet az alaptalanulszéles szupersarkított nagyképernyőjükbe, akkor ilyen óvodás-nagycsoportos riposztra futja nekik, mint "na, séta". Szegénynek annyira nem volt semmiféle muníciója a "megválaszoláshoz" hogy a kommentiális múltamban kellett turkálnia valamit.
Segítek Fabius: Arankanéni 47 nick-kel ezelőtt Hülye Liba is volt.
@kifordított nagyanyó: Ha a blogtulajdonosnak egyik zsebéből csak a másik zsebébe kell áttennie a bérkommentelőre szánt pénzt, akkor a költséghatár a csillagoség, sőt, utalhat abszolut virtualicce :D
@De hol van Columbo felesége?:
Köszönet a cizellált jelzőkért, Tőled kiemelten jól esnek.
@rodeo36: Szia Rodeo!
"Gyerekek, a gazdaságról, a gazdaságra kellene koncentrálni."
Koncentrálunk, de csak történéseket tudunk abszolválni, és utólagos tudomásulvétel jut osztályrészül.
Az Orbán kormány a választások után folyamatosan a 2014-es választásokra készül, ennek veti alá gazdasági döntéseit és a jogállamiság kérdését is.
Napi szinten hallunk népjóléti intézkedésekről./kora nyugdíj, rezsicsökkentés, nyugdíjemelések/, ugyanakkor ezek megvonásáról is bizonyos embercsoportok terhére. Másrészről adósságátvállalások /önkori és deviza hitelek/ sok százmilliárdos nagyságrendekben, sport és látványberuházások, melyeknek nincs hozzáadottérték teremtő tulajdonságai.
A gazdasági növekedés érdekében történő döntések nem szerepelnek a repertoárban.
Semjénnel kapcsolatban is felmerült egy plágium vád, azóta nincs "szerencsénk" hozzá.
Vagy lehet, hogy ő lesz az új pápa? He-he
süti beállítások módosítása