Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.19. 04:46 Fabius

Minden rendszer anarchistái: a diákok

Címkék: felsőoktatás haha jobbik anarchia diáktüntetés

"az ELTE Bölcsészkarának dékánja, Dezső Tamás (...) délután kettőtől elrendelte az egyetemi épületek bezárását „egy egyetemen kívüli, azonosítatlan szerveződés által meghirdetett rendezvény okán, a kar épületének védelme érdekében”. - azt hiszed ez tegnapi hír? Frászt. 2006-os. Igen, már akkor is a HaHa volt az az anarchista szervezet amire a Gyurcsány kormány megelőző csapást kívánt mérni. Mi változott azóta? Most az Orbán kormány anarchistázza és karaktergyilkolja őket minden létező eszközzel, rendíthetetlen hűbéreseik a radikális jobbikosok segítségével. Kéz kezet mos, akarom mondani nyelv kezet nyal, örö é bódottsá, Mitulát bátti a jövő alapjának fagyott szarhalmát hozta ajándékba, amit közösen kicsomagolnak és elültetnek kiolvadás előtt a kampányév elején. 

Nem könnyű feladat gyurcsányabbnak lenni Ferencnél, de ennek a szövetségnek azért sikerül. A stratégiailag fontos helyekre morálisan ingoványos módszerekkel megválasztott diákvezérek számára eljött a vizsga napja, mikor rendes vamzerhez méltó módon hitet kell tenni a pártnak ország világ előtt. Vona Gábor elégedetten megveregetheti Faszpumpa Pisti vállát, édesöcsém, a befektetett munka Garbai Ádámmal meghozta gyümölcsét, úgy nyomta fel az egyetemi oktatókat is, hogy Kádár elvtárs zokogna örömében ha látná. 

garbai ádám.jpg

Minek ez az ötvenes évek végét idéző durci? Mert a HaHa magasról tesz a Jobbikra. Is. Decemberben nem csak Vadai Ágnest kérték szépen, hogy ne galoppozzon megmenteni őket sehová, de Novák Elődöt is elég határozottan elhajtották a vérbe. Így kénytelenek arról derpegni, hogy te ürgebőrbe tekert szentséges Jézus pénisz, ezek talán még a tandíjat is hamarabb akarják, mint a Jobbikot? Ez meg hogy lehet, mikor a Népszabadság által közzétett kutatás szerint a Jobbik tarol az egyetemeken? Megjegyzem mikor elolvastam, hogy a kutató szerint neki volt olyan napja kelet-magyarországi egyetemen, mikor 20 kérdezettből 12 mondta magát Jobbik szimpatizánsnak, akkor egy diszkrét miafasz? kicsúszott a számon, és megkértem a gyerekem - aki történetesen egy kelet-magyarországi egyetem hallgatója - hogy ugyan dobjon már egy körmélt az ismeretségi körében szigorúan szubjektív kutatás céljából. Mert én azt hittem elég közelről ismerem őket és szemlélem a dolgaikat, de ezek szerint lehet mégsem. Az egyáltalán nem reprezentatív válaszokból viszont az derült ki, a Jobbiknak nem, hogy 33, de 3,3%-a sincs a felsőoktatás azon szegletében amit kérdezni tudtunk, pedig az ekkora számok alapján valaminek látszani illett volna. Ezt igazolni látszik a derpegés és a Jobbik által Magyar Tavasz Mozgalom néven frissen felállított EllenHaha, aminek faszbúkján sincs az a könyökölős tolongás, és még az érdeklődő gyakran kommentelők is sajátos véleménnyel vannak róluk: 

ScreenShot383.bmpLehet kicsit könnyebb lenne minden, ha az MTM megfontoltabban indít az elején. 

"A Magyar Tavasz Mozgalom a hazájukért, a nemzetükért, és annak sorsáért felelősséget vállaló fiatal magyar értelmiségiek mozgalma, amely pártok felett áll" - találta mondani Bernáth Georgina, aki elvégezve a Jobbik parlamenti gyakornok programját most a frakció külügyi szakértőjeként dolgozik. A mellette ácsorgó mozgalom alapító-elnök fiatalember, Stummer János a Jobbik erzsébetvárosi önkormányzati képviselője, egykori ELTE HÖK alelnök, a Jobbik Ifjúsági Tagozat O.SZ.B. tagja. 

Teccikéteni? A furmányos radikális észjárás szerint ezt jelenti a "pártok felett állás." 

Az egyetemisták körében mért "hihetetlen népszerűség" közben nem találtak két beszélő fejet sem, akiket pártkötődés nélkül egy ilyen kirakatmozgalom arcának ki lehetett volna állítani. Érdekes kísérlet ez azután, hogy a Jobbik IT decemberben elég csúnyát taknyolt a faszbúkon szőtt beszivárgási tervekkel, a tüntetések szelének saját vitorlába fogásával. Az ügyeskedés kipattant a zárt csoportból, az szopórollerhatás kiküszöbölésére meg ennyit tudnak kierőlködni magukból: ha a HaHa a miénk nem lehet akkor anarchista és dögöljön meg mostazonnal. A kapkodás közben annyi eszük honnan legyen, hogy egy diákok figyelmét felkelteni szándékozó mozgalomnál szerencsésebb recept az elsőre kiáll és másodikra sokadikra sem hazudik, mint a rögtön, kapásból, elsőre azonnal hazudik sorvezetőt követni. 

Azon szerintem senki nem lepődött meg már, hogy Kedves Vezetőnk a maga pitiánerségében rázavarta a fogdmegjeit a diákokra. De nekünk talán nem kéne elfelejteni, hogy a most tüntető egyetemisták és középiskolások nem felhasználható vagy tetszés szerint anyázható eszközök, hanem elsősorban a gyerekeink. Akik nem hibátlanul tökéletesek, csinálnak időnként hülyeséget mert lelkesedés közben túldobják azt is ahol a mértékletesebb magatartás célravezetőbb és tolerálhatóbb lenne, de éppen most állnak ki a jövőjükért. Mondjátok kedves mindenoldaliak: ha ti velük szemben sem vagytok toleránsak, akkor kivel szemben lesztek majd hajlandóak annak lenni?  Ők a mellékelt ábra szerint mindig minden regnáló hatalom szemében az anarchisták lesznek, tökmindegy Gyurcsány, Orbán vagy a vonagábor.

De ha mi, a társadalom felnőtt tagjai nem állunk ki mellettük oldalfüggetlenül, akkor ki fog, kedves korfán nyüsszögő, tömeges kivándorlásmutató fölött depiző felebarátaim? 

838 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr705088089

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs különbség 2013.02.19. 13:28:37

A kommunista proletárdiktatúra épp olyan káros ha műkeresztény és nacionalista, mint ha ateista és internacionalista. A marketingmáztól függetlenül a célja mindig ugyanaz: korlátlanul kiterjeszteni az állam befolyását az élet minden területére, az egyé...

Trackback: A '13-as Deákforradalom 2013.02.19. 12:11:22

Fotográfiasorozat az oktatásügyi rebellióról. A mozgóképet nagy méretben méltóztassék megtekinteni.              

Trackback: A hatalom paranoiája 2013.02.19. 11:19:03

1987 egy őszi estéjén izgatottan álldogáltam egy albertfalvai utcasarkon: nyolcadikos kistiniként életem első randijára készültem. Persze hivatalosan csak arról volt szó, hogy kocogni megyünk a Timivel, de nekem az a lány akkor irtózatosan tetszett, és...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.19. 11:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@magándemokrata: Ez esetleg jó lesz?

2012 augusztusában Hajdu János, a Terrorelhárító Központ vezetője határozott
politikai véleményt fogalmazott meg a Jobbikkal kapcsolatban az Egyenes Beszéd című műsorban. Hajdu erős csúsztatásokba is bocsátkozott, és megpróbálta összemosni a nemzeti pártot egyes bűncselekményekkel. Tette mindezt Kálmán Olga műsorvezető asszisztálása mellett.

A Jobbik kifogással élt a csatornánál annak érdekében, hogy a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében biztosítsanak lehetőséget a Jobbik képviselőjének reagálni a műsorban elhangzott képtelen állításokra. Az ATV a kifogásra nem válaszolt, így a Jobbik panaszeljárást indított a médiahatóságnál. A médiahatóság a Jobbiknak adott igazat, az ATV azonban a médiatanácsnál megfellebbezte a hatóság döntését, de itt is elbuktak.

Hétfőn az ügyben eljáró illetékes bíróság ítéletében kimondta, hogy az ATV megsértette a kiegyensúlyozottság követelményét, amikor nem adott lehetőséget a Jobbiknak reagálásra. Az ítélet jogerős, így az ATV-nek teljesítenie kell a végzésben foglaltakat.

media.mandiner.hu/cikk/20130218_jogerosen_nyert_a_jobbik_az_atv_ellen

Ha ezt se értenéd arról volt szó hogy a TEK-es Hajdúka Olgikával közösen hazudozott az Egyenes Beszédben a jobbikról amit immár jogerősen is elbuktak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A meleget és a zsidót kihagyhattad volna, irreleváns, hacsaknem freudi szemszögből tekinted a dolgot..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem, a jobbik szemszögéből ez pl. mióta irreleváns? :))
@Fabius: Remélem annak a pillanatnak is örülni fogsz majd, amikor erről is kiderül jogerősen, hogy ismét hazudtak mint a vízfolyás. :)
@Habakuk999: Erre szerintem térjünk vissza a vizsgálat után OK??
hvg.hu/itthon/20130219_ujabb_level_orbantol

"A miniszterelnök nevében nemrég a határon túli magyaroknak küldtek levelet. Ebben azt írták: a magyar kormány rendszeren tájékoztató levelet küld ezentúl a határon túli magyaroknak, hogy bekapcsolódhassanak Magyarország sorsának alakításába. A nemzeti konzultáció részeként feladott levélen Orbán Viktor fotója látható, feladóként is az ő neve szerepel, címként pedig Budapest, Kossuth tér 1-3."

Baszod, a számlát is őmaga fizette, vagy mink netán?
@bella _ciao:

"a politikához kell egy kis cinizmus és humor. már harmadszor mondta, hogy ő ember"

Ezt nyilván mondta neki valaki. Ő ugyanis ahhoz nem elég okos, hogy cinikus és humoros legyen.
Azt meg már tudjuk, hogy amit bizonygat az nem igaz:)
@bella _ciao:
Nem csak fújta, szívta is ezerrel! Ha horpad a homloka, akkor jó.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): na ez döbb! asszondja, hogy a 8 éves lánya már tudja mi az, trianon.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ha állta a cehhet, akkor mi a gondod ezzel?
Irigység, az lehet részedről! :)

A meleg, zsidó tanácsadó gondolatait is beleírja?
Alul majd Arthur J. Finkelsteint ajánlja, mint mentorát... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te érted is amit leírsz, bemásolsz? Az ATV-t azért marasztalták el, mert nem adott lehetőséget a Jobbiknak, A TEK-s fickó dumájára!!! Nem helyre igazításra kötelezték, ráadásul sorozatban, ahogy Te azt állítottad!! Te tényleg egy sült hal vagy! Kevered a szezont a fazonnal!
@magándemokrata:
TÉVEDSZ! :(
Annyira nem hülye, mind azt előadja.
Csak terel, kamuzik és féligazságokkal manipulál. Tudatos ez, evégre az ő társaságában erre a szintre és hazudozásra van igény. A párt érdekében pláne?
Melyikében is?
Ez mondjuk jó kérdés, mert néha nem tudom, hogy csak szimplán jobbikos, vagy tényleg megvették kilóra a bolsik is...
ki emlegette ma az építőtáborokat?

Építőtáborba küldenék nyáron a fehérorosz gyerekeket

hvg.hu/vilag/20130219_epitotabor_feherorosz_gyerekek
@bella _ciao: Kern Andrást nem közvetíted, mi van itt, zsidóellenesség? :-P
@bella _ciao: Csak én érzek itt ellentmondást?
""A gyereknek meg kellene dolgozni a pénzükért, ezáltal kevésbé alakulna ki bennük a fogyasztói szemlélet" - idézte a Belapan fehérorosz hírügynökség az állami üdülőtelepek igazgatóját."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @mamitirtok sír derék (kommensevik): Ok, csak nem szeretem, ha simán hülyének néz egy álságos, hívő keresztény, jobbikos..
@magándemokrata:

Jó társaságba kerültél. Itt kvázi mindenkit hülyének néz:))
hvg.hu/cegauto/20130219_Felcimkeznek_az_uj_autokat

"Kósa Ádám, az Európai Parlament néppárti fideszes képviselője a fogyatékkal élők nevében arra is felhívja a figyelmet, hogy az elektromos és hibrid gépjárművek esetében éppen a zajszint növelésére lenne szükség. A csaknem teljesen hangtalan kocsikat a vakok ugyanis nem érzékelik."

Vijjogókat rájuk, de azonnal, a vakok nem látják a címkéket ugyanis!
@bella _ciao: Úgy lészen! Ha visszatérnek, egyelőre (vér)nyúllal szolgálhatok, de most éppen kimenője van, miként Egerünknek is!
@Orica Középföldi: Mer nem látjuk, mire is replikázik, ugye?
Szerencsénkre, teszem hozzá, a vércukrom míán..
@bella _ciao:

Majd lesz itt is. Meg vasárnapi iskola, meg kommunista szombat. Szabad nép félóra. Ötéves terv...
@magándemokrata: Látom te is csak számolod a betűket. :) Na fuss neki még egyszer. Azért marasztalták el a szektaATV-t mert többek között nem reagálhattak a közös Hajdú és Olgi féle HAZUDOZÁSRA. :)

Amúgy meg máskor is elmeszelték már őket, akkor épp "csupán csak" mert szintén megsértették a kiegyensúlyozott tájékoztatás elvét.

jobbik.hu/rovatok/jogseg%C3%A9ly/%C3%BAjfent_elmarasztalt%C3%A1k_az_atv-t_a_jobbik_miatt

jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/a_moszaddal_%C3%A1pol_partneri_kapcsolatokat_a_tek
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tartok tőle, hogy a jövőben nem miattam fog majd emelkedni a vércukrod. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Én már hónapok óta nem látom, és Habakukk térítési kísérleteit sem követem:))
@magándemokrata: "nem szeretem, ha simán hülyének néz egy álságos, hívő keresztény, jobbikos.."

Hasonlóképpen cukiii amikor egy műdemokrata vérlibsi csinálja ugyanezt másokkal. :)
@Orica Középföldi: Tudom, olvasom már kb. 1 éve a Varánuszt! Mivel októberben megszünt a munkám, ráérek beregisztráltam! Néha hozzá szólok, de inkább olvasgatok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mi az, hogy én is? Már réges-rég sajnálom rá az időt:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hétvégén írta Neked valaki, Nállatok minden rendben otthon, mert Őt nyakon vágja az asszony, ha ennyit log a blogon,mint Te! valami ilyesmi. "a kifelé hordott,feltűnően mutogatott és bizonyítgatott vallásosság mindig mély és gyáva kapzsiságot és nemi éhséget leplez" ezt egy libsi írta! Ja, és legyek cuki műdemokrata,de járni ugye nem akarsz velem? A fuss neki még egyszer ez olyan cool majd előadom valami libsi buliban!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te, nálatok az úgy van, hogy ha bemész a tévébe és hazudsz, akkor nem te hazudsz hanem máris a tévé?

Az atv nem kiegyensúlyozott, de ugyan áruld már el hol hazudott? Ja, és ez mióta számít bajnak? Gondolták hagyomány, ha a MTM arcú Jobbik funkci már a legelső megszólalásának legelső mondatában is hazudik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kedves barátom erről sajnos a jogosulatlan adatkezelés fog kiderülni, mert a kis vamzer fasznak túl sokat járt a pofája.

Olvasd el Péterfalvi állásfoglalását, az már az ítélet Virág elvtárs. Igaz még nem jogerős. De a szopóroller már biztos.
@Fabius:
Nem tudom, lehet, hogy csak én képzelem, de Gábrisék kommunikációja egyre primitívebb és szánalmasabb.
Ezek leépülnek, vagy komolyan gondolják? :))
Egyik szarabb alternatíva, mint a másik.
Ők ezt tudom professzionálisnak nevezik, de az én szemeben nevetségesek és szánalmasak is egyben. A narancsbolsi mosóporreklám szinttel együtt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én elolvastam a cikket, érdemes, bár erős gyomor kell hozzá, ritka undorító féreg a pasi. De biztos jól megél belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Zsidók, magyarok, svábok, tótok, buzik, leszbik, kurvák, spiclik,... mi nem volt még a Jobbikban? "

Okos ember 1 db. Naugye :-D
@Fabius:
... és még hajtja, hajtja, vigyorogva! :)
Szép is ez.
Vagy már tudják, hogy majd a Piktor megvédi őket is és az utolsó pillanatban egy telefonnal blokkolható a tutti?
Vagy beáldozzák a hülyegyereket, a többiek okulására? Persze majd valami olyan dumával, hogy a Gyurcsány tehet erről is! :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): de itt nagyon is lényeges. Mert ezt a féreget egy percig nem zavarta, hogy olyan poltikusoknak szervezte a kampányát, akik maguk homofóbok, rasszisták voltak, és a kampány is ezekre az előítéletekre épített.
30 évig segített hatalomban tartani egy ilyen szenátort abban az államban, ahol Finkelstein is élt (együtt egy férfival és 2 gyereket neveltek), majd az amikor 2003-ban visszavonult, és más szelek fújtak a politikában, 2004-ben megszavazták, hogy a melegek házasodhatnak. Na ő is összeházasodott a párjával. Szóval finom egy úriember.
Az izraeli szélsőjobbot, az ottani jobbikot, Libermann pártját is ő futatta fel stb.
Tényleg rémes a pasi, és ebben az esetben ez bizony releváns infó, hogy buzi is, zsidó is.
@Fabius:
Hát ha Gábrist sikerült csak ide bepaszírozniuk, akkor egyet kell veled értenem... :D
Jobb nincs ott?
Hát akkor értem, miért egyszerűbb nekik a fideszmajmok csicskájának maradni!
@aritus:
Olyan igazi fideszes mintakép a csóka! Tud élni! :))
Innentől majd a fidesz buzitagozata is felvirágzik, Szájer is hazatelepül...
Nincs gondom velük, csak ilyenkor jövök rá, hogy a "Békemenet" nem másról szólt, minthogy kézen fogva vonulva megrendezték a legnagyobb buzizsúrt, amit látott Európa! Persze kicsit azért szemérmesek voltak, mert a rózsaszín bőrtanga csak a kabát alatt lehetett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na most az, hogy a médiahatóság, a saját maga által gründolt és szentesített médiatörvény szerint kinek ad igazat, az annyira releváns, jogszerű, hiteles stb, mint Gabrai "aggódása" az egyetemisták zavartalan óralátogatásért. Vagy a kétharmad által összehányt mára már negyedszer módosított gránitszilárdságú alaptörvény.
A médiatanács által szorgalmazott kiegyensúlyozottság követelménye egy magán tv társaság esetében értelmezhetetlen, az kizárólag a KÖZSZOLGÁLATI (azaz KÖZPÉNZBŐL fenntartott) médiumokon számonkérhető. Az ATV-nek szíve joga a jobbikot nem engedni a műsoraiba, ha a médiatanács sokat ugrál, nyilván az atv megy tovább Eu-s jogorvoslatért, mert a médiatanács médiatörvénye egy nagy rakás szar, maga a törvénytelenség, és nem felel meg az uniós szabályoknak. Éppen a napokban kellett Orbánnak megigérnie, hogy változtatnak a médiatörvényen.
@bella _ciao: hogy te micsoda mazochista vagy! Nekem ha fizetnének, akkor se tudnám nézni a nyugdíjvédő naccsasszonyt! Brrr.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Tévedsz picit :-) Gábriel egyáltalán nem hülye, sőt. De ma valami rosszul értelmezett lojalitásból eljátszotta a Jobbik kedvéért.

Ahhoz nem volt elég okos, hogy észrevegye: egy rendes bazmeg, ezt aztán tényleg nem kellett volnázással elkerülhették volna a listázó vamzerpárt bélyeget. Mert legalább egy van köztük aki ki meri mondani. Így meg egy sincs. Cserébe a stigma ott virít. Elég, ha a blogketrecre nézel, van a kurvaanyázó világ és a listamagyarázó Jobbik.
OFF-talán:
Ez most nem a felsőoktatás témája, csak ahhoz a hanyagolható területhez való hozzászólás, amit amúgy hitbizományként hozzávágtak a vén hülye kurvához.
Majd cizellálok ha lehiggadtam, de addig is ez a státusza stabil nálam, sőt, nagyon sok szülő társam is kitünteti evvel a jelzővel.
Tegnap egy színházi előadáson voltam, amit másodikos kölykök adtak elő egy általános iskola tornatermében. A trójai háborút vitték színre, de ez most mellékes, nem a saját agylövésem generálta a beszólást.
A lényeg; pedagógus barátom olyan szeretettel, olyan elhivatottsággal készítette fel a kölyköket az előadásra (33 lelkes kis tünemény), hogy az példa értékű.
Fel van véve, a Tyubbra rá lesz rakva, ha valakit érdekel majd linkelem.

Ez a tanár „srác”, túl az ötvenen, olyasmit adott a gyerekeknek evvel a dologgal, amit a bidesch életben nem fognak elfelejteni. Tíz évesen Szép Helénát játszani egy kislánynak, Páriszt megszemélyesíteni egy amúgy tehetséges kissrácnak, szőke kölyökként Patrókloszt eljátszani… zseniális volt! A kölkök úgy élvezték, hogy azt nem lehet leírni.
Ezt csak azért mondom bele ide a blogba, mert érdemes tudni; vannak elhivatott emberek az oktatás területén, akik fáradtságot nem ismerve végzik a dolgukat, sőt, valami olyat tesznek hozzá a hivatástudatuk okán, amit a kutyasnem értékel.
Raúzsika egy szardarab, de abból is akkora, amit csak az állatkerti viziló tud produkálni.
Tegnap világossá vált számomra, hogy a szülők, és az arra érdemes pedagógusok igen is tudnak olyan közösségformáló tevékenységet folytatni, amire ez a felkent szarházi narancs csürhe sosem lesz képes.

Én köszönöm az élményt a pedagógus barátomnak, és a szülőknek is aki ott voltak, isteni volt!!
ON.

(és akkor Garbairól nem is ejtettem szót)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A kommunikációjuk mindíg ilyen szánalmas volt, csak azóta feltűnőbb, amióta sokat vesztettek a magabiztosságukból.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ennyit arról, hogy a fidesznek, a kormánynak és a pártfogoltjainak (Szász Jenő) mennyire fontos a HT magyarok sorsa.
(Én a 2004-es népszavazási kezdeményezés óta tudom, hogy túszként használják őket a saját belpolitikai céljaikra. Hatalomtechnikai kérdés számukra)
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130219_Menni_vagy_nem_lenni__azert_itt_meg_nem#rss
@aritus:
Ennyi álszent, hazug, átlátszó férget, mint amennyi a MAGYAR, NEMZETI, HAZAFIAS, JOBBOLDALI címkékkel takarózik, még baloldalon sem találni! :))
Csőcselék...
@Fabius:
Valamit benéztél... Pont ilyesmire céloztam.
"Annyira nem hülye, mind azt előadja.
Csak terel, kamuzik és féligazságokkal manipulál. Tudatos ez, evégre az ő társaságában erre a szintre és hazudozásra van igény. A párt érdekében pláne?
Melyikében is?
Ez mondjuk jó kérdés, mert néha nem tudom, hogy csak szimplán jobbikos, vagy tényleg megvették kilóra a bolsik is..."
Előtte írtam a kollégának.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Stresszhelyzetben, mikor ordenáré pirosan villog a droidvezérlőben a rákúrtok lámpa, válságmenedzselés van gondolkodás helyett.

Oszt'ez sikerült belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Evvel nem lehet vitatkozni, stimm.
Szerintem.
Egyet értek!
@magándemokrata: "ezt egy libsi írta!"

Ennyire erős érveket azért ne sorakoztass fel.:)
@Knósszosz: Na örömmel olvasom, hogy vannak még jó dolgok, és nem sikerült mindent szétkúrniuk a közoktatásban.

Mindenkinek jóccakát.
@Fabius: Kérdéseidre a választ elképzelhető, hogy meg tudod találni a jogerős ítélet indoklásában. :)
@aritus:
Ez komolyan nagy élmény volt nekem.
Jó éjt!
@Fabius: Arra az állásfoglalásra gondolsz, ami egy hamisított listáról szól??? Mér alig várom, hogy a szektATV előálljon a perdöntő bizonyítékokkal.

Mondjuk nekem a Péterfalvi állásfoglalásokkal kapcsolatban legutóbb az rémlik, amikor ő is azt nyilatkozta, bárkinek joga van kikérni pld. azt, hogy egy parlamenti képviselő adott esetben kettős állampolgár vagy sem. Gondolom ezt az állásfoglalását is teljes mértékben támogatod. :)

Abban még bízhatok, hogy egyszer arra is szentelsz figyelmet, hogyan fogott pld. össze a fidesz a maszoppal nagykoalában a Kubatov féle semmikép sem jogosulatlan adatkezelés parlamenti védelmében. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az "érveimet"válaszaimat már leírtam, a csúsztatásaidra! Azt meg nem gondoltam, hogy az idézettel nem ugrod meg a lécet! Most Én mondom ,fuss neki még egyszer! Nem "nagynemzeti" hanem libsi, tudod, aki nem szereti a komcsikat, nem szereti a nácikat!
@Knósszosz:
Plusz egy pici apróság a dologhoz;
az egész rendszer csak azért nem dűlt még össze, mert vannak elhivatott emberek, akik elvégzik a dolgukat azért a megalázó javadalmazásért is, amivel kiszúrják a szemüket, közben még halálra szívatják is őket, csak bónuszként.
Ezt pontosan tudja a Raúzsi-hivatal, ezért mocskok egytől-egyig, mert erre bazíroznak.
No meg a félelem generálta betagozódásra is.
Kurva annyukat!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ki állítja a vamzeren kívül, hogy hamis a lista? Senki.
Mióta releváns a csubakka védelem?
Semmióta.
Mióta basztátok haza a kubatovozást ti magatok?
Ezt speciel mától, de nem rímelhet minden :-D

Nem esett még le pontosan mekkorát is szoptatok ma ezzel, ugye? Sebaj, majd a holnapi posztban elmagyarázom. :-)
@Fabius: Ezt a kérdést érdemes két részre bontani.

1. Lehet, hogy te bazmegolni szoktál ha valami nem tetszik, számomra viszont teljesen elég, hogy hülyeségnek titulálom azt amit nem tartok helyesnek. Ezzel részemről elég egyértelmű, hogy mit gondolok erről a lépésről.

2. A lista ügy teljesen tiszta. Ha a csatorna holnap éjfélig nem vonja vissza a hazugságait,
jön a pereskedés. Itt módja lesz németsanya házitévéjének bizonyítani az állításait. Ha ez nem sikerül majd és elvesztik a pert gondolom te leszel majd az első aki friss posztban ereszt majd el egy rendes bazmeget, "ezt aztán tényleg nem kellett volnázással" együtt. :)
@magándemokrata:
Nono... Majd ő eldönti, hogy Te mi lehetsz!
Nem úgy van ám az csak... :D
@Fabius: "Ki állítja a vamzeren kívül, hogy hamis a lista? Senki."

Értem. Tehát az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karának (BTK) hallgatói önkormányzata az egy személyből áll, aki maga a vamzer. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62098

"Mióta basztátok haza a kubatovozást ti magatok? Ezt speciel mától, de nem rímelhet minden :-D"

Jaja. Nyilván egy Kubatov lista ügye az teljesen azonos egy ATV által feljavított Excel táblázattal, stimt. :)

"Nem esett még le pontosan mekkorát is szoptatok ma ezzel, ugye?"

Miért szerinted a szektATV-nek már leesett??? :)
@Fabius:
Na, ilyenkor azért elbizonytalanodom az "adottságaik" miatt. :D
A blogmoci monggyonle, szaraxik...
Mentem, még dolgozok egy kicsit.
@magándemokrata: Miért szerinted Márai minden szava szentírás??? :) Hozzak neked ide nála még ismertebb és elfogadottabb emberektől idézeteket, amelyekkel meg te nem fogsz egyetérteni??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hátpersze.
Ilyenkor van kedve a zembernek melózni.
Mondd, hogy Stella kisasszonnyal akarsz hálni és mennyen mindenki a Nándorfehérvári terembe.
Az korrekt-:DDD

Jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezért akartam magán lenni! De hát a politika sem lehet más, úgy én sem lehetek magán! köszi, hogy felnyitottad a szemem!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi volt a baj Géb? Ma nem volt nyitva a bíróság? Szünet volt vagy nem akadt ember aki azonnal elszaladjon megtenni a szükséges lépéseket? :-D

Ahányszor erről a palettáról azt a kamuszöveget már hallottam nulla következmény nélkül, én már csak röhögni tudok rajta.

Kicsi vamzer legyen bátor és ne halogassa ezt még holnap éjfélig, mert a végén csütörtök reggel haladéktalanul Nauruba kell utaznia és nem lesz aki helyette megtegye :-))))
Közben úgy hallottam izgalmas Május 1-nek nézünk elébe. A ligetbe kirajzanak majd a vörös csillagos komcsik a horogkeresztes hagyományőrzőkkel együtt.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" A lista ügy teljesen tiszta"

Annyira tiszta, hogy egy Mandinerről sem tudjátok levetetni.
@Knósszosz:
Épp nem vagyok álmos, erre mindenki az...
Office 2010 miért kotkodácsol serial-ért, ha működik négy hónapja?

Majd ha lesz érkezésed magyarázd már, nem értem.
@Fabius: Nem olyan bonyolult ez. Időt kell hagyni a lakájtévének is, hátha élni kíván a helyreigazítással, amit persze nem tartok valószínűnek. Ezek után a többit már intézik a jogászok, akik azért nem olyan sikertelenek mostanában. :)

Szép álmokat mindenkinek. Egy élmény volt ma is veletek.

Ezt meg nem csak Rodeonak. :)
youtu.be/LTyj856BtWY
@Knósszosz:
Nem izé, tiszta.
Nem értem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Köszi, nem kell! Amikor rájöttem, mi a tahógomb, mint magándemokrata azt mondtam nem fogom megnyomni! Ezért arra kérlek ne beszélgessünk, nem egy az értékrendünk! Tudom Én szóltam hozzád, de nem bírom a csúsztatást! Abban Te world champion vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kedves Gábriel, ha én fel karok jelenteni valakit annak nem időt adok, hanem idézést a kezébe :-D :-D

Ez speciel tényleg nem bonyolult.
@Fabius: Úgy is van. Nekem úgy tűnik komolyan gondolják és erre is hamarosan sor fog kerülni. Jó éjt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha komolyan gondolták volna már meg lenne téve. Ez a határidősdi pont azt jelenti amit az ilyen százból százszor jelenteni szokott.

Amúgy meg ha hamis, ha nem, a szopás így is, úgy is megáll:

"Jelezték azt is, hogy a sajtóhírek szerint az ELTE BTK HÖK adatbázisához 150-200 hallgató fért hozzá, és bárki beleírhatott, aki bejárt a HÖK irodáiba. Az ilyen listák harmadik személyek számára történő megismerhetővé tétele jogalap nélküli nyilvánosságra hozatalnak minősül, és súlyosan sérti a tisztességes és a célhoz kötött adatkezelés elvét, valamint a törvényben meghatározott adatbiztonsági követelményeket is."

Ezért nem ment ma a bíróságra senki, és ezért nem fog csütörtökön sem.
@Fabius: Ezt majd még fusd át, segíthet a holnapi poszt megírásakor is. :)

Közlemény a sajtóban megjelent rágalmakra
ELTE BTK HÖK, 2013. február 19., 17:03
·
Az ELTE BTK HÖK elnöksége ezúton kíván reagálni az elmúlt napok eseményeire. Ez az
egyetlen hiteles közlemény, bármely más közlemény, komment, hozzászólás nem tőlünk
származik. Határozottan visszautasítjuk azokat a vádakat, hogy az ELTE BTK HÖK bármikor,
bármilyen formában hallgatókat diszkriminált vagy listát készített vallási, etnikai vagy világnézeti
hovatartozásukról.

Annak a tényét sosem tagadtuk, hogy a gólyatáborban résztvevő hallgatókról egy olyan
regisztrációs adatbázist készítünk, mely az alábbi adatokat tartalmazza: név, születési hely, idő,
szak/szakirány, lakcím, e-mail cím, telefonszám, hozzátartozó elérhetősége, betegség, allergia,
pólóméret. Ezen adatok azért szükségesek, hogy a rendezvényen – melyen közel 1000 fő vesz
részt – a hatályos jogszabályoknak megfelelően, a résztvevők biztonságáról gondoskodjunk. A
jelentkezők által feltöltött adatokon kívül még két oszloppal bővítjük a táblázatot, melyek a
következők: őrsszám (18–22 fős csapatok, akik versenyeznek egymással a gólyatábor folyamán),
kollégium. Az őrsökbe történő beosztás a szak/szakirány, illetve a kollégiumi jelentkezés
figyelembe vételével történik.

Elutasítjuk azon vádakat, hogy a fentieken kívül még bármilyen más adatot rögzítettünk ezen
táblázatokban. Miután tegnapi kérésünknek nem tettek eleget, ezúton felszólítjuk az ATV-t, hogy
bizonyítsa a listák hitelességét. Amennyiben nem munkatársaik készítették a birtokukban lévő
hamis listákat, nevezzék meg forrásukat. Ha ez nem történik meg, és nem kér bocsánatot 2013.
február 20. éjfélig az ATV, a cikkben érintett, jelenlegi hallgatói érdekképviselők a bírósághoz
fordulnak hitelrontás, rágalmazás és becsületsértés miatt.

Az ATV honlapján megjelent cikk hemzseg a légből kapott, semmivel sem bizonyítható
állításoktól, és hazugságoktól. Az írás az egykori és jelenlegi hallgatói képviselőkről számtalan
valótlanságot tartalmaz. Ebből is látszik, hogy az ELTE és a hallgatói önkormányzatok ellen
politikai hátterű lejárató hadjárat zajlik.

Örömmel üdvözöljük az ELTE-nek azt a döntését, hogy vizsgálatot indít az ügyben, ehhez
minden segítséget megadunk, remélve, hogy minél hamarabb fény derül a rágalmazás hátterére.

Budapest, 2013. február 19.

Garbai Ádám és elnöksége
ELTE BTK HÖK
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

*ásít*

Már láttam. Kicsivamzer ugyanazt a semmit mondja amit addig. Péterfalvi feltérdelteti a szopórollerre, szokja a gondolatot.
@Fabius: Én csak annyit vakognék a dologhoz, hogy ha ez a patkányképű Péterfalvy is meg mert szólalni a dologban, akkor Garbainak, meg még néhány HŐKÖMTÖKÖMÖS fasznak annyi. Kilövési engedély megadva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szép is ez! :))

Egy újabb, gerinctelen politikuspalántát látunk kiemelkedni a habokból... a turha habokból...
Akadt pár ilyen a "diákvezetők" közt, oszt mind elkötelezett pártcsinovnyik lett.
Szép is ez!
No meg hiteles is!
NAGYON!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sir Nyúúúúúl!
Mi a helyzet?
Peteérés van, hogy még ilyenkor is a vártán? :D
@Fabius: Itt már csak a "nemvolttagggyűlés", vagy a Seszták-féle " nemisvoltamott, nemisláttam, nemis tudtam, megdenemis, esetleg jelen esetben a"nemisjártamegyetemre, szegény debil kisegítőiskolás voltam világéletembe, a listát a cónyabácik a kezembeadták, assetudom mijahökömtökm" segíthet... időlegesen. Szerintem a Hök/Jobbik ordas laskába szaladt bele.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Odanőtt? Az csúúúnya!

Átlátszót is olvastál?
Mik vannak TE! :)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hihetetlen, miket írnak.
Mentem aluba, jók legyetek, én nem érek rá holnap se döglődni...
Ne aggódjatok Gábris a munkájából adódólag el fog benneteket szórakoztatni. :))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
PÁLINKA! AZ GYÓGYSZER!
Nem mindenféle chemikália... Azok veszélyesek, meg mellékhatások, meg kinőhet tőle a tőgyed, váááá... durva na.
Vigyázz magadra!
őszintén szólva, nem tudok jót röhögni ezen a sztorin.
Ezeket az embereket megválasztották, évekig döntöttek/döntenek ma is olyan dolgokról, amelyek komolyan befolyásolhatják egy-egy diák sorsát.
És nem Alfa-béta-kappa ami diákszövetségről van szó, hanem egy adag büdös parasztról, nácipalántáról. Őket pár hónap kihagyás után komoly pozícióban láthatjuk viszont.
És senki sem baszta őket pofán.
Lesz egy kis bohóckodás, majd odamegy Tonyó vagy valamelyik mérsékelt és rendet csap a kisdiákok között. Azért nem tudom hogy vagytok vele, de mégiscsak diákokról, fiatalokról van szó. Nincs ebben semmi vicces, csak mélyen szomorú.
Azért az valahol reménykeltő ,hogy bármivel is próbálkozik a hatalom(kezdve a megosztáson át a "köménymag" bevetéséig és most a rendőrséget is ráuszította a hallgatókra )annak ellenére kitartanak az élképzelésük mellett , így tovább HAHA !
@mikénehavóna: A cigányokat 20 éve tényleg fenyegették ,de ma ők fenyegetnek.
Nem tudom milyen helyen élnek a hazai zsidók de ne találjátok ki hogy mindgyik állandó rettegésben él.
Inkább a zsidósajnáltató lobbi dominál.
Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
@mikénehavóna: Nem.Ez az eredeti nickem.
Nem felejtettem el a szmájlit.
Nem veszitek észre,hogy esetleg pont emiatt az erőltetett műrettegés miatt is utálják a zsidókat?!
Én leszarom,mert szánalmas butaság.
Ha gondolod ezen a nevemen is elhatárolódhatsz tőlem.
süti beállítások módosítása