Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/gazdasag/2024/04/24/opusz-kozgyules-osztalek-meszaros-lorinc-reszveny-befektetes-befektet... (2024.04.24. 15:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.19. 04:46 Fabius

Minden rendszer anarchistái: a diákok

Címkék: felsőoktatás haha jobbik anarchia diáktüntetés

"az ELTE Bölcsészkarának dékánja, Dezső Tamás (...) délután kettőtől elrendelte az egyetemi épületek bezárását „egy egyetemen kívüli, azonosítatlan szerveződés által meghirdetett rendezvény okán, a kar épületének védelme érdekében”. - azt hiszed ez tegnapi hír? Frászt. 2006-os. Igen, már akkor is a HaHa volt az az anarchista szervezet amire a Gyurcsány kormány megelőző csapást kívánt mérni. Mi változott azóta? Most az Orbán kormány anarchistázza és karaktergyilkolja őket minden létező eszközzel, rendíthetetlen hűbéreseik a radikális jobbikosok segítségével. Kéz kezet mos, akarom mondani nyelv kezet nyal, örö é bódottsá, Mitulát bátti a jövő alapjának fagyott szarhalmát hozta ajándékba, amit közösen kicsomagolnak és elültetnek kiolvadás előtt a kampányév elején. 

Nem könnyű feladat gyurcsányabbnak lenni Ferencnél, de ennek a szövetségnek azért sikerül. A stratégiailag fontos helyekre morálisan ingoványos módszerekkel megválasztott diákvezérek számára eljött a vizsga napja, mikor rendes vamzerhez méltó módon hitet kell tenni a pártnak ország világ előtt. Vona Gábor elégedetten megveregetheti Faszpumpa Pisti vállát, édesöcsém, a befektetett munka Garbai Ádámmal meghozta gyümölcsét, úgy nyomta fel az egyetemi oktatókat is, hogy Kádár elvtárs zokogna örömében ha látná. 

garbai ádám.jpg

Minek ez az ötvenes évek végét idéző durci? Mert a HaHa magasról tesz a Jobbikra. Is. Decemberben nem csak Vadai Ágnest kérték szépen, hogy ne galoppozzon megmenteni őket sehová, de Novák Elődöt is elég határozottan elhajtották a vérbe. Így kénytelenek arról derpegni, hogy te ürgebőrbe tekert szentséges Jézus pénisz, ezek talán még a tandíjat is hamarabb akarják, mint a Jobbikot? Ez meg hogy lehet, mikor a Népszabadság által közzétett kutatás szerint a Jobbik tarol az egyetemeken? Megjegyzem mikor elolvastam, hogy a kutató szerint neki volt olyan napja kelet-magyarországi egyetemen, mikor 20 kérdezettből 12 mondta magát Jobbik szimpatizánsnak, akkor egy diszkrét miafasz? kicsúszott a számon, és megkértem a gyerekem - aki történetesen egy kelet-magyarországi egyetem hallgatója - hogy ugyan dobjon már egy körmélt az ismeretségi körében szigorúan szubjektív kutatás céljából. Mert én azt hittem elég közelről ismerem őket és szemlélem a dolgaikat, de ezek szerint lehet mégsem. Az egyáltalán nem reprezentatív válaszokból viszont az derült ki, a Jobbiknak nem, hogy 33, de 3,3%-a sincs a felsőoktatás azon szegletében amit kérdezni tudtunk, pedig az ekkora számok alapján valaminek látszani illett volna. Ezt igazolni látszik a derpegés és a Jobbik által Magyar Tavasz Mozgalom néven frissen felállított EllenHaha, aminek faszbúkján sincs az a könyökölős tolongás, és még az érdeklődő gyakran kommentelők is sajátos véleménnyel vannak róluk: 

ScreenShot383.bmpLehet kicsit könnyebb lenne minden, ha az MTM megfontoltabban indít az elején. 

"A Magyar Tavasz Mozgalom a hazájukért, a nemzetükért, és annak sorsáért felelősséget vállaló fiatal magyar értelmiségiek mozgalma, amely pártok felett áll" - találta mondani Bernáth Georgina, aki elvégezve a Jobbik parlamenti gyakornok programját most a frakció külügyi szakértőjeként dolgozik. A mellette ácsorgó mozgalom alapító-elnök fiatalember, Stummer János a Jobbik erzsébetvárosi önkormányzati képviselője, egykori ELTE HÖK alelnök, a Jobbik Ifjúsági Tagozat O.SZ.B. tagja. 

Teccikéteni? A furmányos radikális észjárás szerint ezt jelenti a "pártok felett állás." 

Az egyetemisták körében mért "hihetetlen népszerűség" közben nem találtak két beszélő fejet sem, akiket pártkötődés nélkül egy ilyen kirakatmozgalom arcának ki lehetett volna állítani. Érdekes kísérlet ez azután, hogy a Jobbik IT decemberben elég csúnyát taknyolt a faszbúkon szőtt beszivárgási tervekkel, a tüntetések szelének saját vitorlába fogásával. Az ügyeskedés kipattant a zárt csoportból, az szopórollerhatás kiküszöbölésére meg ennyit tudnak kierőlködni magukból: ha a HaHa a miénk nem lehet akkor anarchista és dögöljön meg mostazonnal. A kapkodás közben annyi eszük honnan legyen, hogy egy diákok figyelmét felkelteni szándékozó mozgalomnál szerencsésebb recept az elsőre kiáll és másodikra sokadikra sem hazudik, mint a rögtön, kapásból, elsőre azonnal hazudik sorvezetőt követni. 

Azon szerintem senki nem lepődött meg már, hogy Kedves Vezetőnk a maga pitiánerségében rázavarta a fogdmegjeit a diákokra. De nekünk talán nem kéne elfelejteni, hogy a most tüntető egyetemisták és középiskolások nem felhasználható vagy tetszés szerint anyázható eszközök, hanem elsősorban a gyerekeink. Akik nem hibátlanul tökéletesek, csinálnak időnként hülyeséget mert lelkesedés közben túldobják azt is ahol a mértékletesebb magatartás célravezetőbb és tolerálhatóbb lenne, de éppen most állnak ki a jövőjükért. Mondjátok kedves mindenoldaliak: ha ti velük szemben sem vagytok toleránsak, akkor kivel szemben lesztek majd hajlandóak annak lenni?  Ők a mellékelt ábra szerint mindig minden regnáló hatalom szemében az anarchisták lesznek, tökmindegy Gyurcsány, Orbán vagy a vonagábor.

De ha mi, a társadalom felnőtt tagjai nem állunk ki mellettük oldalfüggetlenül, akkor ki fog, kedves korfán nyüsszögő, tömeges kivándorlásmutató fölött depiző felebarátaim? 

838 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr555088089

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs különbség 2013.02.19. 13:28:37

A kommunista proletárdiktatúra épp olyan káros ha műkeresztény és nacionalista, mint ha ateista és internacionalista. A marketingmáztól függetlenül a célja mindig ugyanaz: korlátlanul kiterjeszteni az állam befolyását az élet minden területére, az egyé...

Trackback: A '13-as Deákforradalom 2013.02.19. 12:11:22

Fotográfiasorozat az oktatásügyi rebellióról. A mozgóképet nagy méretben méltóztassék megtekinteni.              

Trackback: A hatalom paranoiája 2013.02.19. 11:19:03

1987 egy őszi estéjén izgatottan álldogáltam egy albertfalvai utcasarkon: nyolcadikos kistiniként életem első randijára készültem. Persze hivatalosan csak arról volt szó, hogy kocogni megyünk a Timivel, de nekem az a lány akkor irtózatosan tetszett, és...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.19. 11:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem a Jobbikos ismerősöm hatalmas mellel szokta döngetni, hogy mivel a Fradi meccs tele van jobbikosokkal, ezért Vona Gábor lesz a következő miniszterelnök, szóval szerintem csak rossz helyen kérdezted, megfelelő körben meglett volna még a 60% is. :)
Azert 2006-os dulifulit es a mostani megmozdulasokat nem mosnam ossze.
A kutatas eredmenye azt igazolja vissza, hogy nem tamitottak meg oket kuzdeni a kedves szulok. Akik diktaturat es jobbikot ahitanak azok a kilatastalannak tuno jovojuket akarjak orvosolno. Tekintely uralomnal az allam majd gondoskodik roluk. Ad allast, fizut, megmondja a tutit. Nem nekik kell megtervezni a jovojuket...
Fabius, köszi ezt a posztot!
Tegnap amikor olvastam Vamzer Garbai Ádám főfoglalkozású házmester (álcaként a jobbik által delegált HÖK elnök) feljelentését, eldobtam az agyam, és szavakat se találtam arra, mennyire undorító, szánalmas húzás volt ez.

És akkor a következő amit olvastam, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda a diákokat faggatja, vallatja, és az a nagy kérdés, hogy hídfoglalásról beszélni az bűncselekmény-e.
És akkor úgy éreztem időutazásban vagyok, az nem lehet, hogy 2013-ban járunk.

Az egyik linked nekem nem jön be, az első, a 2006-os.
Ez a felmérés az elmúlt 23 év eredményét tükrözi. A mai huszonévesek nagy százaléka lázad minden ellen, és ha azt látja, hogy a szülei nem boldogulnak, pedig rengeteget dolgoznak, akkor el kezdi keresni a felelősöket. Ezt Vona jól kihasználja, és ezt amit a mai politikusok nem vesznek észre. A Jobbik ellen az nem "fegyver", hogy tüntetünk ellenük, hanem az lenne, ha mi adnánk a válaszokat a fiataloknak.

OFF
Ahogy olvasom a Blikkben jó zuglói polgármesternek lenni.
Mecsoda troll jarat lesz ma is, a poszthoz nincs mit hozza tennem, faszparasztok voltak vannak lesznek, a jobbklikk sokszor veri a fityeszt ebben is. Jah kerem, ok sem kulonbek amint latszik.
@V-PORT:Ennek a felmérésnek a módja teljesen szabálytalan volt, és szerintem semmire sem alkalmas, egyedül a felmérést csinálok önreklámjára.

"Az aktivfiatalok.hu weboldalon leírják az adatfelvétel módszertanát. Facebookon kértek meg egyetemeket, hogy továbbítsák diákjaiknak, és lehetőleg a diákok is továbbítsák. Egyáltalán nem biztos, hogy csak hallgatók töltötték ki, és ezt állítom különösen annak fényében, hogy a Jobbik elsöprő népszerűségét mutatta ki a felmérés. A Jobbik szimpatizánsai nagyon agresszíven agitálnak az interneten. Egyszer e-mailen kapcsolatba kerültem valakivel, akiről csak úgy tudtam meg, hogy jobbikos, hogy automatikusan felkerültem a címlistájára, és naponta több jobbikos propaganda-anyagot kaptam tőle, melyeket több tucat címre továbbított. Ez simán előfordulhatott ezzel a kérdőívvel is. Nem nagy kunszt, ha rákérdez a kérdőív arra, hogy hány éves vagy, és melyik egyetem melyik szakára jársz, simán be lehet írni valami hazugságot. A kutatók maguk is beismerik, hogy ez így nem sikerült túl jól, ezért kiegészítették egy kis személyes megkérdezéssel. Szerintem így még ugyanúgy nem felel meg a reprezentativitás feltételének, de meg lehet magyarázni."

Na most tudjuk, hogy mennyire "hiteles" az interneten végzett közvéleménykutatás. Semmilyen módszer, eszköz nem áll a rendelkezésére a "kutatónak", hogy leellenőrizze, tényleg azok válaszoltak, akik állítják, hogy válaszoltak.
http://szofter.blog.hu/2013/02/17/lies_damn_lies_statistics?fb_action_ids=592631977416917&fb_action_types=og.recommends&fb_source=timeline_og&action_object_map={%22592631977416917%22%3A528906177154454}&action_type_map={%22592631977416917%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De nemcsak az derült ki (megjegyzem sokadjára), hogy a jobbik faszparaszt, hanem az is, hogy valójában őfelsége segédcsapata, nem pedig az ellenzéke.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lehet, hogy neked nem, de sokaknak igen. Annak ellenére, hogy 2010 előtt is sok önkormányzatban együttműködött a jobbik és a fidesz, és ami igazán "bájos", hogy 2010 után is, amikor már elvileg a jobbik ellenzéki párt lenne. Hogy csak egy példát említsek, Szeged, ahol az egyszem jobbikossal, (www.origo.hu/itthon/20121121-elismerte-a-kotekedest-a-szegedi-jobbikos-kepviselo.html) tartja fenn a közgyűlés a kormánypárti többséget, és tesz keresztbe a szoci polgármesternek, akkor is, ha a város látja a kárát.

Azonkívül 2010 óta a jobbik vagy annak valamelyik fiókszervezete csak ellenzéki tüntetések ellen tüntetett, ment oda verekedni, megfélemlíteni, kormány megmozdulás, kormány ellen soha.

Most meg ez a féreg házmester felnyomja az egyetemi tanárokat, és minő meglepetés, pont ugyanazt az ótvar dumát nyomja, mint a kormány.
Készülnek az újabb listák, most már a diákokról:
""Önmagában az, hogy nyomozók lepték el az egyetemet, megfélemlítő jellegű. Az intézkedés és a nyomozók jelenléte indokolatlan és túlzó volt. Az egyik egyetemfoglaló a kihallgatás során nem kívánta megadni a telefonszámát. A nyomozó ekkor azzal fenyegette meg a hallgatót, hogy 'egyenruhást hív, lopás gyanújával elkobozzák a telefonját és megszerzik a számot'. Fenyegetését végül nem váltotta be, kénytelen volt megelégedni egy email címmel" - olvasható a közleményben.

A diákok szerint részben Dezső Tamás dékán fellépésének volt köszönhető, hogy kihallgatásuk nem a rendőrség épületeiben, hanem az egyetemen zajlott le és senkit sem állítottak elő. A nyomozók tanúvallomásokat vettek fel, arról érdeklődtek, hogy a tiltakozó diákok milyen demonstrációt terveztek, kik a főszervezők és kik alszanak rendszeresen az egyetemen - tették hozzá."
hvg.hu/itthon/20130218_HaHa_indokolatlan_volt_az_NNI_akcioja_az
Jellemző, hogy első dolgod: Gyurcsány=Viktor, sőt sokkal rosszabb, bebizonyítása. Noha 2006 szeptember 20. előtt egy nappal, éjszakával, mintha történt volna valami. Ez már elegendő a kiindulási pont boldogan lihegő megtalálásához, noha sztem hamis és erőltetett.
A HÖOK És a HÖK pedig akkor is, most is kinek a káderkeltetője?
@AKIsTUDATLAN: "A HÖOK És a HÖK pedig akkor is, most is kinek a káderkeltetője?"

A jelenlegi állás szerint a HÖOK ugye a fideszé, a HÖK állítólag a jobbiké a HAHA meg ugye az anarchista libsibolsi palántáké. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te szerencsétlen fidesznyik. Mi azon az anarchista, hogy egyetemisták az egyetemen csoportba szerveződnek és kiállnak az egyetemisták ügyeiben a véleményük mellett?

Vagy a vitázásuk egymással? Azt nevezed anarchiának?

Annyira sorozatgyártott fidesznyik vagy, hogy az öntőforma látszik rajtad, mint a csokinyúlon.
@aritus: Mióta tilos ebben a kurva országban demonstrálni?

Gyülekezési jogok már elszálltak?
Azok a diákok, akik annyira "tanulni szeretnének" most az ELTE-n még nem kellett, hogy hallgatói szerződést írjanak alá, fizetni is csak annak kellett, akinek nem volt meg a kellő pontszáma a bekerüléshez ingyé, teljesen érthető, hogy zavarja őket a zömében elsősöket, illetve végzős középiskolásokat tömörítő HAHA - Garbai csak hozza a tipikus magyar formát: dögöljön meg a szomszéd tehene, lehetőleg máma még (akkor is ha a miénk él és virul, bebeeee). Azon meg, hogy ezt tipikus vicestílusban adja elő, nincs mit hozzátenni. Csatornatöltelék a csatornához...

Véleményem szerint semmi értelme nem maradt annak, amit a HAHA csinál, egyébként. A többség -az "istenadta nép"- már nem akarja látni az akcióikat, érdektelenül, ha nem ellenségesen figyeli a " rendbontást", így ezek a foglalásos akciók már Orbán malmára hajtják a vizet, be kellene fejezni. Bármennyire is pártoktól függetlenek, azt azért nem hiszem hogy el szeretnék érni, hogy a 'szavazótábor' növekedjen és a fidesz kapjon még négy évet...Fiúk, lányok, szerintem itt a vége.
(Arról nem beszélve, hogy voltak arra utaló jelek, hogy megpróbálják lejáratni, kriminalizálni a tüntetésben résztvevőket... jól bevált eszköze ez a hatalomnak, Bibliába elhelyezett 10 dollárostól, az autóban talált füvestasakig.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ami a HAHÁ-t illeti, az nem lehet libsibolsi, hiszen elhajtották a nyomukban galoppozó Vadait a vérbe.
Na, persze, ha Szabó Timi galoppozott volna arrafelé...
@allegretto23: Nyugi tesó, az istenadta nép nem látja az akciókat.
Úgyhogy nem is elégelhette meg őket.
Úgyhogy ez a gondod felejtős.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mert ahogy egy másik blogon is írtam: a demokrácia csak azoknak szar, akik képtelenek tenni a saját jövőjük, a saját boldogulásuk érdekében. Csakhogy ettől a diktatúrában sem feltétlen jobb a helyzet, viszont legalább a tudatosan építkező emberek is a pénisz rosszabbik oldalára kerülnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mit is jelent az valójában, hogy bolsevik?

Orosz szó, jelentése nagyjából többségnyik. Tehát olyan ember, aki állandóan arra hivatkozik, hogy ők vannak többen, ők a többség és ezért azt tesznek, amit csak akarnak. Szerintük a többség dönt, mindenben és bármiben, és azt tesz, amit nem szégyell. És semmit sem szégyell. Ők erre fel vannak hatalmazva. A bolsevikok százmilliók éhhalálát okozták ezzel a módszerrel. Ez tehát egy csúnya szó, sértő.

A "bolse" jelentése a több, a bolsevik pedig a politikai többséghez tartozó embert jelenti.
A bolsevik legfontosabb politikai célja demonstrálni: ők vannak többen, ők az erősebbek.

A szótári definíciók szerint a bolsevik fő tulajdonsága, hogy vakon követi a Párt irányvonalát.

Eleinte kisebbségben voltak, aztán ők lettek többségben. Innentől kezdve állandóan azzal indokolnak minden döntésüket, hogy többségben vannak. Szemben velük a mensevikek állnak, akik kisebbségben vannak, kevesebben vannak.
A bolsevik marxista-leninista nézeteket vall, Sztálin elveit követi.

A gyár bolsevik vezetése vakon végrehajtotta a pártvezetés utasításait. A bolsevik párt az egész társadalomban mindenütt jelen volt. A bolsevik ember jellemzője a propaganda szerint a hűség és bátorság.

A bolsevik szemlélet nem tűrte az ellentmondást. A bolsevik propaganda az egész nép érdekeiről beszélt.

Én ebből ha már honosítani kell, csak a Fidesz-Jobbik módszereit látom visszaköszönni, de ahogy érzed!
A szabadon születettek oktatják az átkosban szocializálódott selejtet.Minden szimpátiám az övék.Orbánék az előző ciklusukban szert tettek az államcsíny véghezviteléhez szükséges anyagiakra,abból megszervezték a polgári köreiket és a jobbikot,most már csak be akarják fejezni amit elkezdtek,az ország teljes leigázását!Ideje bukniuk,mert ez az oldal már több tragédiát okozott az itt élőknek és most sem lesz másként!
@aritus: ez überfasza lesz. Szaud-Arábia a legkonzervativabb iszlám állam. Lesznek még akkor érdekes dolgok... :)
@nemecsek ernő áruló:
Még összezavarod a házinácit, aztán nézheted a linkjet...:)
@dr.Hüppögő Balneológus: Szerintem most épp vadul kutakodik, hátha van valahol egy eldugott kurucos hír, hogy Gyurcsány egyszer szűk körben állítólag Vadaival heherészett azon a szón, hogy "többség". Igazából, kíváncsi vagyok, milyen önigazoló faszsággal felel... De ha nem felel, az is sokat elmond ugye. :D
@aritus: Ez főleg azért érdekes, mert a Jobbik "testvérpártjai" az EU-ban mind az arab veszélytől óvják egész Európát.

@én már a fény gyermeke vagyok: Ami a háziszárnyast illeti, a Fidesz-Jobbik nem tűri a pártpropagandától való eltérést. Taglaltam neki a "bolsevik" szó jelentését, még egyetlen gyurcsányos netánjehús linkkel sem örvendeztetett meg azóta. :D
@nemecsek ernő áruló: hát mert ott arabveszély van, nálunk meg ugye jobbikos elv szerint a tudjukkik akarnak..
@én már a fény gyermeke vagyok: Mókás gyerek vagy, amikor fidesznyikezel de sebaj. Az anarchizmus miatt meg ne reklamálj hisz Fab is erről írt. :)
@nemecsek ernő áruló: "A bolsevik szemlélet nem tűrte az ellentmondást."

Én meg a legutóbbi HAHA ELTE foglalós akciónál láttam ugyanilyen szemléletet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ja. Én mókás gyerek vagyok. Te meg fidesznyik.

Az egyetemi diákságnak joga és kötelessége a gondolkodás a saját sorsáról és a vélemény elvárható tőlük, mint leendő értelmiségtől.

Hogy ezt a szotyolázó focidrukkerek pártállama anarchiának nevezi?
Biztos van egy - Minden napra egy szó - vécépapírjuk.

A Fabiusodat meg oda dugod, ahova akarod.
Mondják, a magyar ember mostanság legfőképp bizalmatlan, és individualista - ez némi bizakodásra adhat okot. Vélhetem: ha a magyar ember karaktere távolságtartó a kollektivista - a közösséget az egyén, a nemzeti érdeket a saját családja boldogulása elé helyező - eszmékkel, szervezetekkel, politikai pártokkal szemben. Így akkor az arctalansággal, az uniformizáló, az egyéniséggel, önállósággal hadilábon álló, a "legyél a rendszer ágyúgolyója" hívószavakkal operáló törekvésre inkább tűnik rezisztensnek, mintsem vevőnek. Ezért a Jobbik, amíg nem változik a magyar ember karaktere, inkább úgy férkőzhet a választók bizalmába, ha legalább külsőleg változik, ha kibújik a bőréből. A válság mélyülésével persze fogékonyabbá válunk a radikálisok üzeneteire (például keressük a felelősöket, az ellenségben véljük felfedezni magunk helyett, és elfogadhatjuk a tálcán kínált ellenségképet), és a radikálisokat felszívhatja a Jobbik, főleg a fiatalokat, akik koruknál fogva még képtelenek a differenciált gondolkodásra, ezért hajlamosak mindent fekete-fehérben látni. Egy részük úgy marad, más részük idővel megtanul, és lemorzsolódik.

antalvali.com/hirek/milyen-a-magyar-ember.html
@én már a fény gyermeke vagyok: "Az egyetemi diákságnak joga és kötelessége a gondolkodás a saját sorsáról és a vélemény elvárható tőlük, mint leendő értelmiségtől."

Jól mondod. Ennél jobban már csak az várható el tőlük, hogy mások jogait és véleményét is tiszteletben tartsák. :)
okos varánus
"a jobbiknak nemhogy 33.3%-os szimpátiája nincs az egyetemen ,de 3.3%-oo sincs"
viszont viszonyítás gyanánt azt is megkérdezhetted volna a rokonoddal,hogy a maszopnak és a fidesznek , DK-nak, E 2014-nek mekkora?
akkor minden kiderült volna!
és akkor - csakis akkor lehetett volna érdemben nyilatkozgatni ebben a témában kedves fabius
@dr.Hüppögő Balneológus: Ha én házináczi vagyok akkor te is lehetsz házi műerdélyi nem igaz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"az anarchista libsibolsi palántáké. :) "

Tanulj már meg késsel-villával enni, nem Mordorban vagy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te szerencsétlen agyhalott. Mióta joga a rendőröknek az egyetemen a polgárok igazoltatása és telefonjuk elkobzása?
Telefonszámuk elkérése?

Aki itt jogtiprott, az a törpefeka meg kommandója.
@V-PORT: "..hanem mi adnánk a választ a fiataloknak."
micsoda?
kiváncsiak rád?
szerencsétlen gondolat-szerencsétlen embertől!
@én már a fény gyermeke vagyok:
"Mióta tilos ebben a kurva országban demonstrálni? Gyülekezési jogok már elszálltak? "

az új Kotmány óta. és igen, a gyülekezési jognak lőttek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Tanulj már meg késsel-villával enni, nem Mordorban vagy."

Nekem is pont ez jutott az eszembe amikor FAB "ürgebőrbe tekert szentséges Jézus péniszéről" olvashattam a mai posztban.
@én már a fény gyermeke vagyok: "Mióta joga a rendőröknek az egyetemen a polgárok gazoltatása és telefonjuk elkobzása?"

Gondolom azóta amióta ezt kúrcsány, drazsé meg szilvásyék divatba hozták. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kúrcsányozol, te kis takonypóc.

Redvás fekete orbánseggből pislogva kifele?
Felfordult a világ itt rendesen.
Ezek a gyerekek nem kérték, hogy megszülessenek.
Hogy megszülettek az a társadalom és a szülö egyenlő érdeke.A szüló megtette kötelességét, adózott, és saját életszinvonalának csökkentésével pótolta önmagát a társadalom számára.A társadalom érdeke, hogy nemzedéke magas tudással szolgálja nemzetét, és ezt a szülő adójából biztositsa.E nemzedék gyermekei szintén nem fogják kérni, hogy megszülessenek....és igy tovább.
Miért indokolt az, hogy a szülő adózzon, felnevelje gyermekét, és még tandijat is fizessen?...ha cak azért nem, hogy a szüló adóját azokra forditsa, akiknek "állampolgári joguk hülyének lenni"
Tudom, nagyon leegyszerüsitettem....akkor sem értem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Tanulj már meg késsel-villával enni, nem Mordorban vagy. "

Elkésett és maximalista kívánság:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szoktam néha rád odafigyelni, de ahhoz az kell, hogy legalább ne hazudj
@én már a fény gyermeke vagyok: Mókás rendszeresen olvasni az ex cathedra hülyeségeidet miközben mindenki tudja, hogy amit állítasz, annak semmi köze a valósághoz. :)
@KÁTÉó53éúétr6: Na tessék, megint lebuktam. Ismét kiderült, hogy az említett urak a demokrácia és a jogállam élharcosai voltak, ellentétben a mostaniakkal. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De azok még hazafi diákok voltak, akikkel szemben a drazsé divatba hozta, mert a gyurcsánytakaroggy-tandíj ellen tüntettek, tehát törvénytelen volt az eljárás. Most jogos, mert ezek az anarhistabuzikazárok Orbán-tandíj ellenesek.
én elgondolkoztam a hallgatói szerződések hatásain is. ugye, ha azt kívánják orbánék, hogy x évet itthon dolgozzon le a diplomájáért. akkor munkahely kell.
1. ha a versenyszférában lesz munkahelye a hallgatói szerzősdésesnek, akkor miért is nem az adott cég állja eleve a nemtandíjat? miért nem ők írnak ki pályázatokat a majdani álláshelyekre?
2. ha a közszférában lesz az a bizonyos munkahely, akkor ez a rendszer negatívan hat az ottani bérrendszerre. ugyanis egyből indokolhatóvá válik a nagy különbség a versenyszférához képest: azért keresel kevesebbet, mert neked fizettük a nemtandíjadat. és, akik eleve a közszférához vannak kötve a végzettségük miatt, a tanárok, muzeológusok, rendvédelmiek, tűzoltók stb. azok kénytelenek lesznek szívni a hosszúcicit.
3. nem lesz sehol állása.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A diktatúrát mindig a szegényes fantáziájú emberek áhítják. Azok akik el sem tudják képzelni hogy ők is a bráner rossz oldalára kerülhetnek bármikor és bármiért.
@Dr.Zomboss: Mondasz valamit, pedig csak írsz. :)
nekem ez a poszt hosszú és unalmas, beszéjjünk a lábgombáról

szóval minden párt bűnszervezet, minden politikus bűnöző

axióma, avagy a "2/3 törvénye":
"minden befizetett adó (azaz közpénz) 2/3-át ellopják"
@Penivaldes: "ki kell tenni a kabátját."

a kabáttal nem hatod meg, ha a gárdamellényét emlegetnéd, akkor már elgondolkozna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tagadod, hogy akkor jogállamban éltél? pedig akkor még a kordonbontó pártelnőknek sem volt semmi baja, akkora sem mint most a demonstráló diáknak
ez itt a lényeg... a zuglói polgármester a hivatal udvarra felfestett parkoló méretével hosszú uralkodásra és egyre nagyobb autókra számít... méretkorlát nélkül... akár HELIKOPTERE is lehet jövőre, ha már ijjen nagyon döbrögi a gazság
akarom mondani dübörög a gazdaság...

most szólok ez már nem az audisták kormánya !
itt már a "merci az ő autólyuk"

www.blikk.hu/blikk_aktualis/ezzel-a-luxus-mercivel-furikazik-papcsak-2175165
@fabius: én egy hallgatók között végzett 2004-es felmérésre is emlékezem, ahol az antiszemitizmust mérték. "A vizsgálat feltárta azt is, hogy mind az egyházi, mind pedig az állami, vidéki egyetemeken tanuló történelem szakos diákok körében rendkívül magas az antiszemita attitűdök túlsúlyával jellemezhetők aránya." valahol itt kell keresni gábriel szalonzsidózásának, meg a nagymagyarország térképe előtt hüppögő idióták motivációjának az okát. sajnos ebben az egyetemeken történelmet oktatók erős jobbos érzelme is benne van (ez a saját megfigyelésem).

www.origo.hu/itthon/20040213tulsok.html
@bella _ciao: A helyes válasz a 3.
Egyébként még mindig egyszerűbb, ha a kinti fizetéséből kipengeti a nemtandíjat utólag. Persze az is idő, amíg megtalálják külföldön, hogy fizess már komám.
@Vitéz László: Szorgalmas munkával bárkinek lehet, megmondta már lézerjani is. Egyébként sajnálom szegényt, hogy egy ekkora bálnával kell a problémáit kompenzálnia.
@KÁTÉó53éúétr6: "akkora sem mint most a demonstráló diáknak"

Te egyébként a cseh kettőt nézed??? :) Csak azért kérdem mert a mostani diákokat hímes tojásként kísérgetik a fakabátok ugyebár. :)
Ja és ha jól rémlik a szoci libsi déká kordonbontóknak sem lett semmi bajuk - pld. az MTVA-nál. :)
@fanus: Szubjektív köz vélje mén kutatást valóban nem érdemes (j)obbjektíven szemlélni kizárólag..meg is láccik ez már, ma Jobbikos és Ballikos inváziót is vizulátok, s mint mensevik, lehet, nem is leszek ma előferdülő itt?
@bella _ciao: Milyen szar is az amikor vannak olyan fiatalok, akik nem veszik be a libsi bolsi agymosást.:)
@Бабаяга: mondjuk kíváncsi lennék, mennyien helyezkednek el külföldön a vézettségük szerint. erről még nincs felmérés tudomásom szerint. a saját benyomásom az, hogy kevesen. lehetne hivatkoznom a múltkori tapasztalatomra egy bécsi kávézoból, ahol a 12 mosogatóból 9 magyar diplomás. az orvosok azok mások persze, az hiányszakma kint. én azokat az itthonmaradókat féltem, akiket felsoroltam, akiknek külföldön nem pálya a vézettségük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: milyen szar, hogy vannak fiatalok, akik beveszik a jobbikos agymosást. előre a turulos, gárdamellényes zsákutcába.
@bella _ciao: Ahogy elnézem, a demonstrálókon kívül pontlefogják szarkálni, ki mit akar behajtani majd rajtuk..örülnek, ha mosogathatnak Londonyországban, netán bejelentve, de valahogy nehezen képzelem el, hogy szavazni, főleg, adóbevallani fognak onnan!
Nesze nekünk EU, meg munkaerő szabad vándorlása..lesz még A TEK költségvetése az országénak kétharmada!
@bella _ciao: Oké, az lelketlenész is arra hivatkozik, hogy az orvosok 40%-a lép le. (Tegyük hozzá, nem csak anyagi okok miatt.) De miért kéne röghöz kötni a tanítókat és a többi kevésbé kurrens diplomást? Senki nem azért megy a felsőoktatásba, hogy utána mosogatóként tengesse az életét Nyugaton. Ezt képtelenek felfogni.
Egyébként tényleg valódi reform kell a felsőoktatásban, hogy ne az kapjon jelest az államvizsgáján, aki sütit visz a bizottságnak, de két értelmes mondatot nem tud kimondani a témában a vizsgán. (Ez friss sztori.)
@Orica Középföldi: Kikérem magamnak, jó? Mármint a "józan" dehonesztáló besorolását! :-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): igen, adózni a munkavégzés szerinti országban fognak. nem tudom, de a megérzésem az, hogy legtöbbjük szívesebben dolgozna a végzettsége szerint. mert saját tapasztalatomból mondva, a boldogsághoz kell ez is, nem elég csak az anyagi.
@bella _ciao: Hát még ha tudnád, hogy milyen sok olyan jobbik szavazó van, akik marhára nem illenek bele az általad felfestett sztereotíp képbe. :)
@Бабаяга: szerintem azért kell a röghöz kötés, hogy erre hivatkozva alacsonyan tarthassák a bérüket. mint írtam már.
A diákokkal szemben, az érvek hiányában a moralitást veteték be. Erről tegnap óta sem változott a véleményem. endresy.blogspot.hu/2013/02/tarsadalmi-oktatas-szerzodes-werboczy.html
Ez egy kétoldalú viszony.
Amellett veszélyes dolog a permanens szabadságharcban a jövő termelőit kinevezni bűnbaknak.
@GeoCracker: Már "linkelt elek", kérlek, a továbbiakban vigyázz a helyesírásodra, mert ÉN belekötök, tudod! .-)
Egyébként a megfogalmazott nem iy olyan költői kérdésekre nem érkezett válasz. S nem az a baj, hogy nekem nem, mert nem tartom magam politikai tényezőnek ennyire. De az oktatáspolitika nyiltakozataiban, és sehol másutt nem veszik észre látszólag, hogy egy társadalmi szerződés mindig kétoldalú. Aki nem hiszi, olvasgasson Holbach-ot, aki még az öngyilkosság kapcsán is erre a kétirányúságra hivatkozott.
Amúgy kétlem, hogy jogászok ne hallottak volna az ELTE-n. Egyszerűen nem fér bele a populista kommunikáció elvárásaiba.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egyrészt köszönöm. A linket is, de a visszajelzésket is. Eddig sem zavart, ha valaki "belekötött", ahogy amíg gép mellett a viták sem zavarnak. Sőt!
Egyébként sem nekem, sem másutt nincs válasz, mint írtam
"ahogy amíg gép mellett _vagyok_, a viták sem zavarnak."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy a jobbik "értemiségének" egy része az elte bölcsész hallgatói közül kerül ki, ahol a hököt tekintik ugródeszkának a politikába.

magyarnarancs.hu/belpol/ket-valasztas-a-bolcsesz-hok-ben-80154
@bella _ciao: Az alacsony bér viszont azt váltja ki, hogy elmenjenek, hiszen képtelenség megélni, családot alapítani nettó 80-ból. Tehát ha marad, akkor azért korlátozza az állam, hogy éljen alapvető emberi jogaival (családalapítás), ha elmegy, akkor pedig a foglalkozás és a lakóhely szabad megválasztásának az alapvető joga sérül. Ha ez nem diktatúra, akkor a tüntető diákok valóban anarchisták.
@bella _ciao: Attól függ mit végeztél. Az évfolyamunkból senkiről nem tudok aki külföldön pályát hagyott volna el - közgazdák vagyunk - mert amit tanultunk Magyarországon kívül mindenhol használható (mert ugye ortodox módon tanultunk és ugye mi azt már meghaladtuk csak a hanyatló Nyugat tévelyeg). Dokiknál meg mérnököknél ez tuti kőbe vésett igazság, a többiek meg jó kérdés...
Lesz itt öröm és bódultság, akárki is meglássa..meg 13,14-ik havi (v)érzés!
index.hu/gazdasag/2013/02/19/selmeczi_tovabbi_nyugdijemelesrol_beszelt/
"Selmeczi szerint a kormány teljesítette a választási ígéretét, megvédték a nyugdíjak vásárlóértékét, minden alakalommal az inflációnak megfelelően emelték a nyugdíjak összegét. Ráadásul a nők esetében megnyitották a lehetőségét a 40 éves szolgálati idővel való nyugdíjazásnak, amivel eddig csaknem 100 ezren éltek."

Emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nem áll a magyar családok és a nyugdíjasok oldalán, előbbinek a kormányzása idején az induló nyugdíjak 8 százalékkal csökkentek, míg Bajnai Gordon idején kivezették a 13. havi nyugdíjat."
@Бабаяга: igen, ezt a csapdahelyzetet állították fel orbánék a jövendő hallgatóságnak. gondolom összevág káderpolitikájuk alapvetésével, a feltétlen lojalitással. így akarják a maguk utánpótlását nevelni.
az egyetemek lojalításáról úgy gondoskodik, hogy a megvonások után beígérték nekik a kompenzációt, amit minden intézmény kérésének elbírálása alpján adnak. ez a kézből etetés, ha jó vagy, kapsz, ha nem, dögölj meg.
@aritus: Én is kitöltöttem, csak próbaként, hogy lehet-e manipulálni. Simán. Többször is kitölthettem ugyanarról a gépről, ugyanazzal az IP-vel. (És már rég nem vagyok egyetemista.)
@bella _ciao: Mármint, hogy nagyon sokan a szavazóik közül nem az általad említett "turulos, gárdamellényes zsákutcában" járnak. :)
@aritus: Várjunk csak, ha Dezső 2006 óta dékán, akkor jövőre váltják, már ha egységes e tekintetben az egyetemek szabályozása. Nálunk egy dékán maximum 2 négyéves ciklust tölthet ki egymás után.
@nemecsek ernő áruló: Magyar(osch) és intercionista agymosás közt hat almás a kölöMbség ám! .-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Igen erről tegnap már említést tettem én is. :)

Csak a mérték érzékeltetéséhez: 1% nyugdíjemelés megfelel
- a teljes felsőoktatási költségvetési kiadás kétharmadának,
- a közoktatás teljes költségvetési kiadásai kétharmadának,
- a kutatás-fejlesztésre fordított összeg háromszorosának,
- a teljes állami egészségügyi kiadás egynegyedének,
- a gyermeknek járó juttatások felének.

kard.blog.hu/2013/02/17/kozallapotunk_tukre_nem_lesz_nyugdijado
@bella _ciao: Mondjuk van tanár haverunk aki kiment és tanár maradt (nem nyelvet tanít), de gondolom ő nem az átlag.
@nemecsek ernő áruló: Ne dőlj be a fekete-fehér szemléletnek. Amikor a széljobberek azt hiszik, hogy nálatok minden csak libsi és zsidó agymosás, ugyanúgy ökörség mindent náci agymosásnak titulálni a másik oldalon.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az én történelmi ismereteim (meg úgy általában a liberális értelmiségé) számokból, és száraz tényekből állnak. A széljobbereké hősi mesékből, és balladákból. Ez a minőségi különbség.

De minek is beszélek, már bizonyítottad funkcionális analfabétizmusodat a bolsevik szó meg nem értésével.
A szemét libsi-bolsi ATV csúz tatása megen'?
hvg.hu/itthon/20130219_Csunya_zsido_feje_van__Listazta_a_diakok

"Az atv.hu birtokába került lista 2009-ben készült, 600 hallgató adatai és a hozzájuk fűzött megjegyzések szerepelnek rajta. Olyanok, mint például: "filmbuzi, ateista, Demszky-ismerős", vagy éppen "rendes néptáncos katolikus lány, pistának jó lesz :)", máshol pedig "csúnya zsidó feje van".

További elképesztő megjegyzések még: "MTK-szurkoló, de amúgy refi", "egészséges világlátású, klassz csaj", "Ismerős Arcok a kedvence és Horthy emlékiratai". "Félvér lehet a kislány, és az összes képen óriási ribanc", "szerintem cigó", "biztos, hogy ratyi", "Kürt alapítványi iskola sok zsidó tanárral", "langy fideszes", "belpesti zsidó p...", "jó segg", "b...ni való egyiptológus".

A jelenlegi HÖK-elnök, Garbai Ádám még gólyaként szerepel a listán, róla azt írják: Baján született, orosz-szlavisztika szakos, és Garbai Emese öccse."

Szegíny Szabó Tímea, bár szerencsés, hogy már nem egyetemista, mit kaphatott volna tennap?
@bella _ciao: Ahán, szóval az akkor ott tanultak közül kerül ki egy része azoknak a történelemtanároknak, akiknek egykori tanítványai a mai Jobbik-szimpatizáns egyetemisták?
@nemecsek ernő áruló: A magyarság meg ősi regékben, bal- és jobbladákban él tovább, te Nemzett- és orrszagáruló kisbötűs száraz érzés! .-D
@nemecsek ernő áruló: Az a baj, hogy továbbra is felsőbbrendűséget érzek a szavaidból. Látod-látod ezért veszítitek el időről időre a libsik a támogatóikat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mondom, nézd meg a jobbik vezetőit, akik adják a párt irányvonalát. mivel dekraláltan nem demokratikus párt, így a vezetőség dönt. ha te csak egy részével azonosulsz, akkor is az egészet támogatod. mutass már rá, hol vették figyelembe a tagság döntését? vagy már eleve az lesz tag, aki azonosul velük?
@Farkasokkal táncoló: Simán kinézem belőlük hogy ez igaz, én a HÖKkel kapcsolatban semmin sem lepődök meg, sz*rf*szú bagázs akik csak azzal voltak/vannak elfoglalva hogy a Fidesz seggébe minél feljebb kaparják magukat. Ahányszor anno megtaláltak az egyetemen hogy "Kedves Barátom, eljött az idő hogy a szavazatoddal segítsd a x.y.-t és ügyünket" mindig az volt a fejemben hogy egy hétig tudnék hányni tőlük és még az sem lenne elég :/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Aki saját magáról bizonyítja, és hangoztatja alsóbbrendűségét, azzal én nem fogok egyenrangúként beszélni. Majd ha bizonyítékát látom annak, hogy megérted a szavaimat, és nem csak egy ürgebőrbe bújt Gyurcsány agitátort akarsz látni bennem, akkor beszélünk egyenrangúan.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Anno egyetlen egy ember volt, akire a HÖK-ön hajlandó voltam a szavazatomat adni, de őt a beválasztása után kigolyózták, és ellehetetlenítették, mert micsoda szentségtörés, a hallgatókért akart dolgozni, érdekeket képviselni.
@ftk: igen, szerintem kimutatható lenne. szerinted vona, hol jutott az eszméi alapjaihoz? mondom, az alapjaihoz, amire építkezett. hidd el, nem a kisujjából szopta.
@nemecsek ernő áruló: Akkor gyorsan olvasgasd át ismét az általad nagy büszkén követett liberalizmus alaptételeit. Ha kész vagy gyere vissza és fuss neki még egyszer. :)
@Farkasokkal táncoló: Azért ez télleg nem semmi, Gábriel, én mi vagyok besorolásotok szerint, elvinnétek-e a gólyatáborba, hogy én is tesztelhessem a csajokat?

"„Jó teste van, de semmi egyéb”; „Jó segg”; „Ribanc liba”; „Vízilabdásokat kedveli, Pista, repülj rá!”; „B…való egyiptológus”; „K… jó nő”; „Pistának jó lesz”; „Aranyos kiscsaj, szerintem d..-ni akar”.

Kérésetekre akár listázni is fogom őket, 1..től tízig pontozván..

Eszem-faszom megáll, ha igaz!
www.mommo.hu/media/Zombi_zene
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Szerintem megmérgezte őket a libsi egyetemi levegő.:) Én biztos nem írogatnék ilyeneket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A liberalizmus alaptételei:

- Mindenki saját magáért felelős.
- Mindenkinek joga van a véleményéhez.
- Mindenkinek joga van azt tenni, amit akar, feltéve, hogy nem ütközik törvénybe, vagy más egyén érdekeibe.

Hogy én egy bolsevik hatású pártpropagandát beakadt lemezjátszóként ismételgető házinácival hogyan beszélek, az az én egyéni jogom. Hogy ez neked nem tetszik, az a te egyéni jogod. Én viszont nem akarlak megölni sem téged, sem a vonagábor fejű fradistákat. Ők viszont engem az övékétől eltérő véleményem miatt igen. Te ezeket támogatod teli torokból. Ezzel bizonyítod alsóbbrendűségedet a szememben. A jogom megvan így gondolni. Neked meg továbbra is jogod van egy fasznak gondolni, és ignorálni. Ezt hívják liberalizmusnak.
@nemecsek ernő áruló: Szavaztál? Hát mi nem, anarchisták voltunk, a jövendő diplomás értelmiségi szerepkörhöz felnőve mindig a f*szba zavartuk őket röhögve (talán ha lett volna köztük egy vállalható arc, de nálunk mind olyan volt hogy vagy az érettségi öltönyben járt be nagyi vágta hajjal, vagy hülye pulcsiban, Batman zokniban a bajszos csajával parádézva).
@nemecsek ernő áruló: Nem kedves árulócska. Ezt is rosszul tudod. Én és Vona sem akar téged megölni. Innentől kezdve a többi már törvényszerűen sületlenség tőled. :)
@bella _ciao: 4, a legmozgékonyabbak, legkreatívabbak meg elhúznak a picsába, és vissza se néznek.
5. Az igyekvő, tehetősebb szülők igyekvő, szorgalmas, céltudatos gyerekei már érettségi után húznak el és vissza se néznek.
6, Maradnak a nyugdíjasok, betegek, buták, szegények, képzetlenek, meg a gengszterek, akik az állami csecsen gazdagodnak, azaz gazdagodnának, mert a röghözkötésnek is hála, már nem lesz állami csecs, amit rabolni lehet.
hvg.hu/gazdasag/20130219_Kozgazdasz_alternativa_2

„Van egy szakma, amibe immár több évtizedet beleöltem. Jelenleg ezt a felhalmozott tudást és tapasztalatot igyekszem fenntartani, hogy egyszer, ha ismét megfelelőek lesznek a körülmények, akkor egy normális szakértő-politikus felállásban tudjam hasznosítani.” „Ha most valaki megsúgná, hogy 30-35 évig Orbán Viktor lesz a miniszterelnök, akkor elgondolkodnék egy másik szakmán” – jegyezte meg." és
"Azt több beszélgetőpartnerünk hangsúlyozta, hogy az új közgazdász-generáció nem címkézhető fel a magyar politikai paletta szerint, így a jobb- és baloldali közgazdász megnevezés félrevezető lehet. Mint egyikük rámutatott, gazdaságpolitikai alapállásukat tekintve - az angolszász felosztás szerint - az új generáció mindegyik meghatározó közgazdásza konzervatív, vagyis piacpárti, társadalompolitikai szempontból pedig liberális. Ezzel szemben ma Magyarországon csak antikapitalista, baloldali pártok ülnek a parlamentben."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nap, mint nap akarnak elküldeni, kinyírni, megölni zsidó származásom miatt, és kiröhögnek a halott rokonaim, nagyanyám, és nagyapám testvérei, szülei miatt. Van rokonom, akinek még mindig meg lehet tekinteni a kezén a vonalkódot. Ugyan hagyjuk már ezeket a faszságaidat! Pontosan a Jobbikhoz hasonló szerveződésekkel kezdődött az is! Csak történelmi tudatlanságod, illetve nemtörődömséged bizonyítéka, hogy ezt próbálod letagadni, elhessegetni.
@bella _ciao: Ja, ja, én is azt mondom (nem ironizáltam, imádom az ilyen végigfutó szálakat, már eljátszani is a gondolattal :) )
@ftk: Akkor meg miért van beszarva?
Bár most a rendőrökkel szemben mondjuk, hogy majdnem tökös legény volt, és valamennyire megvédte a diákokat.
@bella _ciao: Egen, a 80as generáció megbukott demokráciából. Talán ha nem vállat vonunk meg röhögünk a köcsögökre hanem kiállunk magunkért és alternatívát követelünk most nem lenne az évfolyam jó része külföldön és nem skype-on élnénk családi életet :/
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Ezzel szemben ma Magyarországon csak antikapitalista, baloldali pártok ülnek a parlamentben."
Ezt mondjuk Bolival már régóta itt a blogon.
@nemecsek ernő áruló: Látod meg is érkeztünk a régi lemezhez. Ha már nincs érv gyorsan felrakjátok a holo lemezt. Tudod mit? Gyere el ide te is, gyújtsunk közösen egy gyertyát és tekintsük át közösen, hogy rajtatok kívül kik és milyen mértékben szenvedtek még a történelem során, nem elhanyagolható módon sokszor épp azoktól, akiket szintén értek történelmi fájdalmak. :(

kommunizmusaldozatai.kormany.hu/

Egyébként - ha jobban belegondolsz - ezt a vonalkódos szöveget igazán elhagyhattad volna. Remélem hamar rájössz, hogy miért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csakhogy én azt nem tagadom le, és nagyapám abban a rendszerben is ült, halálra is ítélték. Ettől még a shoah nem lesz meg nem történt. A kommunizmus áldozatai pedig annak a dumának köszönhetőek, amit ma a fidesz tol. Mondom, tanulj egy kis történelmet!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: nem mentség, de a hökök már indulásuktól fogva gyanúsak. sőt, kezdetekben szerintem nagyobb visszaélések voltak. ezeket tudták az adott kor hallgatói is, nem is vették komolyan soha őket. sajnos dekraláltan a hökök képviselik minden szinten a hallgatókat. ezért tette rá a kezét ezekre a politika, kezdetekben a fidesz, mostanság a jobbik (igazság kedvéért volt néhány baloldali is). hány, de hány hök vezetőt tudunk mondani, akik ma a politikában forognak. és ott folytatják, amit megtanultak a hökökben.
@nemecsek ernő áruló: Egyébként ez a tipikus 22-es csapdája. Azt hiszitek, hogy állandóan ki akarnak írtani titeket, ha épp nem vagytok hatalmon és ezért nyomulni kell az uralomra. Eközben pedig pont olyanokká váltok, akik ellen kézzel-lábbal tiltakoztok.
@nemecsek ernő áruló: Igen ez úgy volt, hogy ti állandóan csak és kizárólag az áldozatok voltatok és még véletlen sem csúsztatok át soha az elkövetők oldalára. És még te sarkallsz engem a történelem tanulásra.:)

De szerintem hasznosabb lenne befejezni a témát, mivel ez már sokkal inkább a szögesdrótpetting szobába való és nem kéne szétoffolni ezzel a mostani posztot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sajnos nem csak hisszük. Próbálj meg kipát felvenni egy jobbik rendezvényre, csinálj róla videofelvételt, azzal bizonygasd, hogy nem akarnak kinyírni! A tények, és a tapasztalat makacs dolgok.

Magyarország a Horthy rendszerben az elsők között volt a zsidó törvényekkel, Hitler még a kanyarba sem volt a Numerus Clausus idején!

Mondom: tanulj egy kis történelmet!
@bella _ciao: Visszagondolva tényleg csak röhögtünk, hogy politika te szerencsétlen, segget fogsz nyalni és még örülsz is neki, csináld hülye és gebedj bele, mi majd a versenyszférában karriert csinálunk mert okos meg vagány fiúk vagyunk. Most pedig az ex-HÖK seggnyalók hada gúzsba kötve tartja az országot a kétharmad nevében, a Zsigamarcik tort ülnek mi pedig nekimentünk a határnak a versenyszféra döglődése miatt, ahogy anno akkor kicsiben most élesben és nagyban is rájuk hagyunk mindent. Rohadt szomorú hogy ennyire nem értettük mi lesz ebből és hogy most meg látjuk mi a helyzet de család és megélhetés nevében inkább arrébb megyünk lemondóan :/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pedig tényleg nem ártana többet olvasnod történelmi műveket, de sokkal szélesebb perspektívában, mint amit a jobbik kínál neked. mondjám már példát 1945 előttről, ahol a zsidók, de legyenek a liberálisok népeket írtottak ki!
@bella _ciao: mosogatni szerintem nem éri meg kimenni, azt ithon is lehet csinálni.
@bella _ciao: "ahol a zsidók, de legyenek a liberálisok népeket írtottak ki!"

Erre egyszerűen képtelen vagyok. Ilyen soha sem történt a történelem során, mindig csak és kizárólag fordítva. :)
n+1. jobbik fikázó cikk.
Az orrnehéz blogger nem tudja elviselni,hogy ÉBRED A MAGYAR!
Gondolom a gyerekeid ismerősei más körökből kerülnek ki.
De hogy kerültek a belárosból a miskolci egyetemre?
:))))

Szmájlikat észrevenni!
@bella _ciao: Miért szerinted lehet komolyan venni amit írtál arról, hogy a zsidók meg a libsik a történelem során nem írtottak népeket?? :)
@kifordított nagyanyó: Mókás amikor pislognak és nem értik miért nem szimpatikusak egyre többeknek. :)

youtu.be/wpn_-dZVjJM
youtu.be/42PAZTBXmnA
@bella _ciao:
Érdekes, de igaz, hogy az átlag egyszerű ember sokkal könnyebben meg tud bocsátani és napirendre tud térni olyan rossz dolgok felett (bár sajnos sokan annak közük olyanok is akik képtelenek feldolgozni a nagyapjuk sérelmeit is, viszik tovább mint a véres zászlót), amit ellene követtek el, de olyanok felett, amit ő követett el mások ellen, képtelen. Ilyen ez a zsidókérdés is, egyszerűen nem tudják megemészteni, hogy ilyen megtörténhetett a derék keresztények hallgatása mellett, hogy többszázezer magyar honfitársunkat lőtték a Dunába, égették el, dolgoztatták halálra tekintet nélkül arra, hogy az illető életerős férfi, asszony avagy gyerek vagy mozogni alig tudó idős ember - és mindezt a vallásuk meg a származásuk miatt!
Ezt nem lehet megbocsátani - nekik! Helyette folyton előjön ez a "és a kmmunistáknak aztán mennyi áldozatuk volt?" véralgebra.

Egyszer szeretném már megkérdezni az ilyen zsidózókat, hogy ugyan ember, meséld már el nekem, hogy konkrétan neked mikor ártott egy zsidó? Mikor vert meg, mikor lopta el a pénztárcádat, mikor rabolta el a szeretődet, mikor gyujtotta fel a házadat, lopta el a cseresznyetermésedet, törte ki az ablakodat, hogy ennyire gyűlölöd őket? vagy csak a pónemjük zavar, meg az, hogy állandóan mindenféle összeesküvés elméleteket mesélnek neked róluk?

Mert a cigánygyűlöletet még fel írom fogni, ugyanis tényleg sokan szenvednek az atrocitásaiktól. Nem helyeslem, nem támogatom, de fel tudom fogni. Ezt viszont már nem.
Na náczuljatok szépen tovább, megyek kapálni ezerrel hogy magas legyen a német GDP...
@nemecsek ernő áruló: Na,megkerestem direkt neked.
Ezt fogjuk játszani a legközelebbi Gárdaavatón:
www.youtube.com/watch?v=iFDuGiOy3uM

:))
@bella _ciao: Itt van pld. egy kishal, aki embereket írtott ki bestiálisan, majd ezután MOSZAD védelem alatt ágyban párnák közt szenderülhetett el izraelben, dacára annak, hogy többször kérték a kiadatását háborús bűnök miatt.

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek
"2/3 os felhatalmazás" arra szól, hogy

az összes adó (közpénz) 2/3-át offshore-ba vihetik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha megpróbálod szétzsidózni a posztot mára szájkosár lesz a vége.
@Fabius: Csekkold mit írtam 11:25:32-es kommentem végén. :)
@Fabius: Szóval a téma bedobásával kapcsolatban ismét nem engem kell keresned. :)
@Fabius:
Nem ártana, mert csak 3 perce olvasom a posztot, de már kitahótlanítottam...

Amúgy ha ennyi jött le neki a posztból, akkor meg a pöcsért itt ossza az észt és nem az übermagyarosch fajtársaival übereli a béközepet?
Eléggé a nulla osztása amit Gábris művel, de ha ettől a szellemi onanizálástól jobban érzi magát, nekünk nem kéne hozzá asszisztálni. :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: részemről lemondok a válaszáról, hagyjuk a témát, vele nem lehet előrébb lépni benne a szokásos zsidózáson kívül.
@kifordított nagyanyó: Meg ugye az a hirtelen csend is elég beszédes, ami az után következett, amikor felajánlottam menjünk el együtt ide közösen gyertyát gyújtani.:(

kommunizmusaldozatai.kormany.hu/

Valahogy ezek a szenvedések, már nem annyira érik el az ingerküszöböt.
@Fabius: Bocsi de egy jobbikfikázó cikkre mi más lehet a válasz?:))

Egyébként egy olyan rendszerben benne lennék,hogy ha egyből elmegy külföldre az egyetemet elvégzett emberke,akkor mondjuk 5 éven belül visszafizethetné a költségek felét.
Egyetemistaként is elfogadnám.
Egyébként ti jobban követitek,hogy ki mit akar és mi az álláspontja.
Ezeket anyira nem tudom.
De amit írtam lehetne megoldás.
@Fabius: Hát ha ők is benne vannak a mindenkiben, akkor valószínű. :)
@nemecsek ernő áruló: nyilvánvaló szépirodalmi összefüggések végett az Ön figyelmébe kiváltképpen ajánljuk leleplező mozgóképünket: cifrakaloda.blog.hu/2013/02/14/a_13-as_deakforradalom
Alászolgája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha taglalni akarjátok arra ott a témaszoba. De ma itt a diákokról lesz szó az ziher.
A listazasrol semmi hir mester?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Látom a tények ismét nem nagyon zavarnak, mivel a témát megint nem én dobtam be, hanem Nemecsek Ernőke 11:03:11-kor.

Persze tudom, hogy demokratáéknál, azaz nálatok ez úgy megy, hogy ti bármiről beszélhettek, de mi már nem reagálhatunk rá. :)
a fasz kivan, megint ugyan az, akkor én is a szokásosat:

fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra

listázás ősi jobbikos fideszes szokás, mint a mellé duma és tereléses becsípődés

A metróból vittek be egy diákot a rendőrök

Az NNI emberei a metróaluljáróban kapcsoltak le egy diákot, majd öt órán át faggatták.

hvg.hu/itthon/20130219_Atlatszohu_a_metrobol_vittek_be_egy_diako

------------

"Csúnya zsidó feje van" - listázta a diákokat a HÖK

Világnézet, pártszimpátia, vélt származás szerint listázták a gólyatáborba jelentkezőket.

Maga sem tudja, miről beszélt a zsidólistát sürgető jobbikos
---------------------

A Jobbik csak részben támogatja a Fidesz alaptörvény-módosítását

Gaudi-Nagy Tamás szerint a most módosítandó alaptörvénynek vannak olyan rendelkezései, amelyek részben elfogadhatók, de vannak olyan elfogadhatatlan elemei is, amelyekre a Jobbik nem tudja áldását adni.
@kifordított nagyanyó:
Ha egy kicsit számolnál, rájönnél, az sem megoldás.
A múltkor levezettem számokkal, hogy egy külföldi klinikának, kórháznak a teljes magyar orvosi képzés költsége aprópénz, egy ottani takarítónő éves bére.
Tehát akkor nyugodtan eladjuk az orvosainkat?
Nem a MEGBECSÜLÉS és MEGTARTÁS lenne a lényeg?
Az, hogy itt boldoguljon, itt lehessen nyugodt és jövedelmező jövője, hasznossága, az hol szerepel?
Mármint az agymenéses röghöz kötésen kívül...
Én nem értelek benneteket! :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mivel kritika nélkül beszopod a Párt propagandáját, természetes, hogy ilyen ordas baromságokat mondasz. Csakhogy ezek után nem tudom, miért akarod, hogy egyenrangú félként kezeljelek? Konkrét példákat mondtam, amik igazolják a félelmemet nap, mint nap. te ezekre szarsz, úgy általában mondod, hogy nincs veszély, de listázzátok a zsidókat, és fekete ruhában vonulgattok, nem is titkoltan félelemkeltés céljából.

Tanulj egy kis történelmet, és a kurucon kívül olvass mást is!
@kifordított nagyanyó: Hogyne lehetne! Ehhez csak az kellene, hogy normális bérért alkalmazza az állam 5 évre..munkaszerződéssel, nem?
Segitek: ATV: ELTE HOK 2007. ota.
pl. Jo csaj, pistanak jo lesz, ratyi,Demszkyimado stb.
@kifordított nagyanyó:

A Jobbik fikázó posztban esetleg meg lehet magyarázni miért viselkedik úgy a Jobbik, mint Viktor atyuska besúgó pincsije, és mitől gondolja egy pártfunkcionáriusokból gründolt kirakatszervezetről, hogy az majd a "pártok fölött áll".

Magyarul az érdekel miért fekszik keresztbe a diákmozgalomnak feljelentgetéssel és hazudozással.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hagyd, felesleges, itt csak az számít, fizessen ha külföldre megy, az hogy a maradás feltételeit nem tudják megteremteni, a fasznak sem számít, egy ország oktatás, egészségügy, és jövő kép nélkül halott, és nem 1-2 év alatt, hanem azonnal. Na ezért menekül akinek egy csöpp esze is van, hisz a maradó idiótákkal még esélytelenebb a fejlődés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igazi höokos szint. én ezért sem tartom velük a kapcsolatot.
@Fabius: Lehet hogy azért mert a HAHA kb. annyira "független" mint a HÖOK vagy az övék. :) Bár ezt szerintem pont neked nem kéne magyarázni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én hülye, visszakapcsoltalak...

" Igen, már akkor is a HaHa volt az az anarchista szervezet amire a Gyurcsány kormány megelőző csapást kívánt mérni. Mi változott azóta? Most az Orbán kormány anarchistázza és karaktergyilkolja őket minden létező eszközzel, rendíthetetlen hűbéreseik a radikális jobbikosok segítségével. Kéz kezet mos, akarom mondani nyelv kezet nyal, örö é bódottsá, Mitulát bátti a jövő alapjának fagyott szarhalmát hozta ajándékba, amit közösen kicsomagolnak és elültetnek kiolvadás előtt a kampányév elején.

Nem könnyű feladat gyurcsányabbnak lenni Ferencnél, de ennek a szövetségnek azért sikerül. A stratégiailag fontos helyekre morálisan ingoványos módszerekkel megválasztott diákvezérek számára eljött a vizsga napja, mikor rendes vamzerhez méltó módon hitet kell tenni a pártnak ország világ előtt. Vona Gábor elégedetten megveregetheti Faszpumpa Pisti vállát, édesöcsém, a befektetett munka Garbai Ádámmal meghozta gyümölcsét, úgy nyomta fel az egyetemi oktatókat is, hogy Kádár elvtárs zokogna örömében ha látná."
Ebből mit nem értesz?
Most akkor jöjjenek a csúnya szocik is és kérjék ki maguknak Fabius genyózását, mert mégsem járja, hogy meg merte említeni a Faszpumpás Pisti mellett Gy.F. nevét... Szörnyű is ez!
Szánalmas az elvtelen pártseggnyalásod és állandó zsidózásod. Buksz mindenre, amibe bele lehet magyarázni bármi ilyet.
Mint az ma már felvetették, mesélj TÉGEDET hol, mikor bántott zsidó, rabolt ki, zsigerelt ki pénzügyileg, kormányzatilag, vagy csak tett neked és a családodnak rosszat?
MESÉLJ! Akarsz beszélni róla?
(Nem érdekel, demokratikusan és liberálisan leszarom, mész megint vissza a helyedre, én nem az a türelmes libsi vagyok, sokkal tisztább lenne a poszt, ha más is kitahótlanítana... :)))))
Mert egyenlőre az ordas náci szmájlikat nyomod csak, a frázisok és a széljobbos irodalom nagyobbnál nagyobb hazugságai mellett. De te ezt, mint egy rendes agyhalott, még élvezed is! Lelked rajta...
@kifordított nagyanyó: Történelmi tény. Csak gyáva vagy szembe nézni vele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: itthon tartó stratégia kissé nagyobb munkát igényel, mint az erőszakos.
@Fabius: Én benne vagyok, csak erről tájékoztasd majd Ernőkét is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kedves Gábriel!
Az ócska náci propagandaszövegeden csöppet sem javít, hogy szmájlikat teszel szinte minden megjegyzésed mögé. Viszont legalább roppant idegesítő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jéééé!Mit nem mondasz!Nahát!
Persze hogy az lenne jó ha megtaranánk az orvosokat.
De a mostani helyzetben az se rossz amit én mondok.
Nyilvánvalóan a megtartás és megbecsülés a lényeg ,ez viszont ugye jelentős részben egymásik,gazdasági kérdés.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Neked is.
@Fabius:

Gondolom ezt már olvastad:

atlatszo.hu/2013/02/19/magyarleaks-tobb-sebbol-verzik-a-125-milliardos-allami-projekt/

"A 12,5 milliárd forinttal támogatott nyertesek, amelyek offshore-cégekhez és Demján Sándor cégbirodalmához is köthetők, helyenként hatszor akkor költséggel dolgoznának, mint a hatóság által éppen a drágaságuk miatt elutasított más pályázók."

"A csurgói kistérségre vonatkozó projekt támogatásához a nagykanizsai Gelka Hirtech Kft. több mint 360 millió forintos támogatást nyert az NFÜ-től. Ehhez képest a Techno-Tel mindössze 83,8 millió forintot kért."
@Fabius: Mert a JObbik a fidesz láncos kutyája?

A HÖOK meg a láncos kutya ürge bőrbe kötve?
@bella _ciao: Az nem baj ha lemondasz rólam. Az a lényeg, hogy - kérésed szerint - kaptál történelmi példákat, amiket tudsz is tanulmányozni. :)
Alapvetés:
A tökmindegynevű nertárs a minap beismerte, hogy a GDP esés mértéke őket is meglepte. Na ne mond, nertárs! Amikor cirka három éve képtelenek vagytok abban a minisztériumban a 2*2 soktényezős egyenlet eredményét csak közelítőleg megsaccolni, akkor mit is vártok?
Következtetés:
Talán nem a rendőrségre kéne berángatni bármelyik szabadon választott diákot, hanem a minisztériumba kisegíteni benneteket a számolásban.
Arról meg nem szól a fáma, ha a röghözkötött kimegy, oszt mégsem fizet, hogyan is lesz behajtva rajta a kőccség. Arról meg főleg nem, hogy az így meghurcolt röghözkötött mikor fog visszatérni ebbe a mocsárkomédiába, termelésbe állítva a külföldön megszerzett tapasztalatát. Megmondom: sehogy.
Ez is a fityesz kéz, és 65-s szög esete. Még az is tönkremegy, ha a narancskéz hozzáér.
Egyébként a köcsög hazaáruló hallgató nem boldog, hogy ingyen szolgálhatja a NER-t???

Ne azt nézd, mit tehet érted dr Orbán Viktor, azt nézd, te mit tehetsz dr Orbán Viktorért!

Vezessék be a fideszista szombatot! vagyis, ööööööööö... fideszista vasárnapot!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha így folytatod, csak Ő fogja tudni, te nem..nem figyelmeztetés, csak figyelemfelhívás, ÉN ugyanis nem tahótlanítottalak! (még:-)
@Kis ember: Nem lehetek mindig olyan tökéletes mint ti. (no szmájli)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): bátran, sőt, kebelünk dagad a büszkeségtől, már ha ez gavallérok esetében nem gusztustalan.
@Penivaldes:
Óóó, akkor már világos, miért nem vágyom nagyobb-újabb autóra, mint az 18 éves, jó állapotú alsóközép japán kocsim. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "csak, a frázisok és a széljobbos irodalom nagyobbnál nagyobb hazugságai mellett."

Úgy is van. Ezek csak hazugságok lehetnek, ellenben a ti állandó és színtiszta "igazságaitokkal". :)
@Cifra Kaloda: Megtettem, forrás megjelöléssel és..csak így, tovább a lenn inni úthon!:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én sem szoktam senkit tahótlanítani max. magamat. :)
@Fabius: Nyilvánvalóan nem működhetnek együtt a komcsikkal,libsikkel!:))

De egyébként én ezt annyira nem figyelem és kezd bonyolulttá válni a dolog.
Nem tudom mér csinálja ezt a jobbik,mit akarnak ezzel.
Annak örülök,hogy arról az idióta focidrukkerről nem derült ki,hogy ő is jobbikos esetleg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Penivaldes:
Így van. Viszont a kis agyukba ez sehol nem tudatosul. Nem értik, hogy 8-9 millió forint itt lehet nagy összeg, de a Lajtán túl aprópénz! 30.000€ olyan tétel, amit tőlünk nyugatra nevetségesen aprópénznek hívnak. Sőt, nem megyek ilyen messze, mivel tudom hogy nálunk milyen pénzek csapódnak le. Napi szinten nagyobb a bevétele a fogászatoknak itt, a nyugati határszélen... :))
Tudok olyant, aki hirdetésre költ havonta ennyit, weben. Szóval lószar pénz, a bevételhez képest. Arról nem is beszélve, hogy ezek az orvosok ezért vannak itthon, mert itt, a határ mellett van lehetőségük ezt megkeresni is! Ha nem lenne, holnap csomagolna és menne 80 km-el arrébb és ott keresné meg!
Ilyen egyszerű a világ, ha a sok agyhalottnak nem is világos...
Ha röghöz akarnák kötni őket, akkor is elmegy, csak legfeljebb leszarja az adósságot és nem jön erre látogatóba sem. És akkor??? Elviszi a szülőket a TEK? Vagy mi???
@nemecsek ernő áruló: Elég sok olyan történelmi tény van, amivel meg te nem mersz szembe nézni.
@Kis ember: ilyenek, állandóan vigyorognak meg mosolyognak, közben meg..tudjuk milyenek.
@sárkányfő:

Olvastam. Azt ugye nem gondolta senki, hogy merő véletlen a ciprusi cégek megjelenése és a közbeszerzés egyik vezérének jelenléte?

A miért és a mérték már kezd látszani.
És újra, eszem-f@szom..bamán!

"A Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője bejegyzésében hangsúlyozza, az, hogy Magyarország képes volt az euróválság közepette is külső finanszírozás nélkül működni, ez nagy siker, és azt mutatja, hogy Magyarország képes jó makro-gazdaságpolitikát folytatni, míg korábban az ország állandóan az IMF karjaiban találta magát.

Barcza szerint a siker akkor jön majd el, ha az eurózóna feltápászkodik, és a magyar belső keresletet sem blokkolja a hitelek visszafizetése. Úgy véli, ez akár már 2013 második felében is eljöhet, és ha ebből a folyamatból Magyarország kijön, akkor Európa "bajnokai" leszünk az államadósság csökkentése és a munka alapú társadalom megteremtése területén."

hvg.hu/gazdasag/20130219_Orban_kritikusai_nem_tudnak_alternativat

Munka-alapú társadalom, ekkora munkanélküliséggel és közben (f)osztogatással?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mióta izgatnak téged egy hülye széljobber kommentjei??? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És speciel sokat tennék D Rorbán Viktorért. Ő nem köszönné meg, de százezrek hálája üldözne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Helyes válasz: nem kell félned a Jobbiktól, mert <állítást igazoló Vona Gábor idézet, illetve video felvétel a kért eseményről>.

Én minden történelmi ténnyel szembe bírok nézni, veled ellentétben nem vagyok tagadásban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Eddig értelmesnek tartottalak, tán ezért..és itt a hangsúly az eddigen van azért..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): majd ássuk az árkot, építjük a stadiont és közben mozgalmi dalokat harsogunk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én ezt tudom,de nem lenne pofám állambácsiként többet kérni.Vagy akkor esetleg a teljes költséget talán.De ha nem tudom megteremteni a feltételt hogy maradjon akkor legfeljebb ez.De nem röghözkötés.
Olyanra is gondoltam,ha hazatelepül,akkor támogatásként visszaadni neki a pénzt.
De kinek?Egy olyannak,aki odakint hülyére kereste magát és nem szorul rá?
Persze a megtartás a lényeg de ez mentalitásbeli és gazdasági kérdés.
T.Fabius
Hát nem tudom mit is mondjak..
a mai blogodal csak az ilyen "alulméretezett",
(gyurcsány azt mondta rá :gyenge emberek) hozzászólókra tudsz hatni?
Ilyenekkel fogjuk megdönteni a ma regnáló kormány hatalmát..sőt nemcsak a kormányt, hanem a rendszert is?
Én a helyedben le lennék lombozódva..
ilyen gyerekes, naív,utópista,egymást basztató írnitudó hozzászólóra nem lennék büszke!
A diákok ugye egy magasabb szintet képviselnek , de ők nem a kormányt akarják megdönteni.
Akkor miről is szól a blog, kinek is íródott,
még jó hogy van kb. 1 év a választásokig!
bele kéne neked is húznod, azt javasolom
üdv
Hisztériakeltés: kamulistával támadja a HÖK-öt az ATV honlapja

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, csúnyán megégett az ATV: a csatorna egyik műsorában erős csúsztatásokba bocsátkoztak a Jobbikkal kapcsolatban, míg a radikálisoknak nem adtak lehetőséget a reagálásra, a Médiatanács pedig a pártnak adott igazat. A Hit Gyülekezete által vezetett televíziónak azonban ez sem volt elég..

alfahir.hu/hiszteriakeltes_kamulistaval_tamadja_a_hok_ot_az_atv_honlapja
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Már megint pont két év múlva lesz jó.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én most egy Opel Cloaca, és egy Chevrolet Hyena közt vacillálok... :D
@sárkányfő:
Alakul ez, alakul... Az elvtársi segítségnyújtás... Fogadjunk, hogy mindjárt jön Gábris, hogy a jobbik már feljelentést is tett!? :)
Ja, hogy nem is fog?
Illetve nem lenne jó jel a gazdi kezecskéjét harapdálni... Evégre kiskutyák csak csóválják úgy, ahogy a gazdi mondja.
Majd mennek tüntetni a "nyugdíja komcsik" ellen megint, agyhalotték...
@nemecsek ernő áruló: Ha már szóba hoztad Vonát épp a minap nyilatkozta ezt:

"A holokausztból nekem már mindkét szempontból elegem van. Azokból is, akik állandóan vitatják, meg azokból is, akik napi szinten emlékeztetnek rá."

Én egyébként egyik nép szenvedését sem tagadom.
@nemecsek ernő áruló: Lassan már náczivadász szinten nyomod....:))
@Penivaldes:
Kisanyám (:D), lemaradtál az építőtábori hangulatról, de még eljöhet!
Sok leányka ott veszítette el a sz.... születésnapi meghívókártyáját! :))
@bella _ciao: Aki mosogatni akar az nem diplomázik. Ha meg igen, akkor valószínűleg nem élete végéig fog mosogatni.
Amúgy mi a jobb: Bécsben diplomásként mosogatni a magyar átlagfizetés minimum duplájáért vagy itthon 22800 Ft segélyt, vagy még azt se kapni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne vacilálj hanem vedd meg mindkettőt.
Pénz nem számít ezentúl.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Szóval megint arra várunk, hogy a haldokló nyugat, a megdöglött jóléti társadalom feltápászkodjon, oszt vegyen tőlünk valamit?
Európa bajnok államadósság? Végül is éppen a minap mondták milyen eredményesen szaporodik, miközben ők intenzíven csökkentik.
És ez a vezető kutatja a gazdaságot? Hol? Valami avar sírban? Olyan vezető kutató ez, mint amilyen jó tervező a matócsi. Az ánusz megtalálta a hozzávaló péniszt.
@kifordított nagyanyó:

Ennyire nem bonyolult ez.

Decemberben megpróbálták a diáktüntetést a saját javukra fordítani, és miután nem jött be nekik se, azóta hánynak rájuk, újabban feljelentgetve vamzerkodnak és pártemberekkel az élen ellenhaháznak.

Ha a mieink nem lehetnek akkor rohattlibsik és dögöljenek meg. Na ez az, ami kibaszottkurvára üli a gyomrom és nem tetszik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor szólj neki, hogy fogja vissza a kutyáit, mert ezt nem hangoztatja túl gyakran. Szerintem nem is mondott ilyet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem már nem, szerencséra kiöregedtem. mindig is rüheltem csoportban lenni, meg ülni a tűznél és hallgatni a többiek sztorijait. aztán jött hogy én is meséljek valami szaftosat. meséltem nekik a pörköltről..:)
@fanus:
Téged elnézve, a hozzászólásod minőségét tekintve, egyetértek ezzel!
Ezzel a szinteddel TE vagy a fényes bizonyíték rá, hogy mekkora az akkora.
Valami tény, valami cáfolat, amivel Fabius mondandóját alapjaiban ingatnád meg?
Semmi?
Végül is hülye vagyok, mert jöhettél volna az "emúttnyóccévvel" is, az a szint vagy!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nemcsak a jányok, ha emlékezetem nem csal meg! Beh régen is vót, be jó is vót ám! (fijatalnak és bohónak lenne, nem hobónak!:-)
@Fabius: Egyébként mostanában beleszaladtam megint az ATV-n
A két picsába akik pár éve még tandíjellenesek voltak,de most már odavannak érte.Kezdték magyarázni hogy ez nem is az meg hogy diákhitel stb.
Elég is volt belőlük hamar.
@nemecsek ernő áruló: Szerintem mind a két oldalnak vissza kéne fogni magát. És igen, nekem is elegem van a MINDKÉT oldalon burjánzó dilettáns hülyékből, és azokból, akiknek MINDKÉT oldalon ez a beteg fétisük.

Egyébként ebben az interjúban mondta.

t7.hu/0bnj
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ne kezdjétek már ezeket a 200 éves meséket. mindjárt azzal jöttök,l hogy amikor még nem volt autó, és szekéren jártatok..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Sokkal idiótábban voltunk, amikor pl. a helikopter sebességmérőjét próbáltuk tüdővel mozgásba hozni, néhány pohár borocska után... :)
@kifordított nagyanyó: nem akarok kegyetlen lenni de erős gyanúm, hogy te direkt szaladtál oda..
@kifordított nagyanyó:
Így jár baszki, aki a gingergirls helyett ATV-t nézeget! Amúgy ott a fekete hajú lányok blog is, a szőkék is,... szóval ne légy perverz, hogy ATV...
@Penivaldes:

Nyertünk a lottón? :D

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A corsások mind olyan agresszívek...:D
@Penivaldes:
Az az igazság, hogy olyan keveset használom, hogy nem éri meg lecserélni. Repülőt és hajót használok inkább :)
@Fabius: Bezzeg a kóser menü az már bejön!:))

Így már érthetőbb amit írsz.Egy kissé gyerekes.
Meg ahogy elnézem két külön érdekvédelmi szervezet van valamiért HAHA meg a HÖOK.Ezt sem értem.
Mondjuk engem mezei érccségizettként nem érint.
Viszont az igen ha az okosok elvándorolnak.
Lehet én is megyek egyszer.
De nem végleg mennék ha mennék.
Legalábbis most még úgy gondolom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A beteg fétis inkább a jobberekre jellemző. Igazi zsidót fétisszerűen állandóan megnyilatkozni a shoahról soha nem fogsz hallani! De valaki a rokonai ártatlan nők, és gyermekek, ruhátlanra vetkőztetett, meggyalázott, majd meggyilkolt óvodás korú kislányok elpusztítása bizony a Jobbikhoz hasonló szervezetek ártatlan játszadozásával kezdődött, de legfőkébb Horthy Numerus Claususával kezdődött. Ezt elutasítani legkevesebb tahóság, esetleg ostobaság, vagy tudatlanság. Lásd még ezt az übertahó nagyanyót, aki nagyszüleim fenti módon elpusztított testvérein röhög, mint az átlag Jobbikos mindig. Hogy ez mérhetetlenül felbasz, ahhoz jogom van. Ha valaki a te rokonaid lehúgyozott hulláit röhögné ki, és bagatellizálná az értelmetlen, és barbár halálukat, te sem hiszem, hogy egy szinten kezelnéd magaddal azt az embernek alig nevezhető taknyot.

Hát így érzek én veletek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: dehogy nyertünk. vagyis miért beszélsz többesszámban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Imádom, mikor a hörgő, agresszív, embereket verő nácik bölcsen mondogatják, hogy fogja magát vissza mindkét oldal.
Igen, fogja. De ezt ti nem mondhatjátok, mert hiteltelenek vagytok a végtelenségig.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A hóeke miatt lehet, az elején... :)
Vagy a 3 henger miatt! De ECO motor, 900-as. Nem egy csúcsragadozó.
@nemecsek ernő áruló: Szerintem FAB szájkosarat fog rád rakni, mert megint te folytatod a témát. :)
@Kis ember: nem néznek tükörbe. egyébként tényleg fogja vissza magát mindkét oldal.
@Penivaldes:
Ööööö... izé... most akkor nem a családban marad szisztéma??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A besúgó vamzert is az atv találta ki, ugye?

Vicces kis attitüd, hogy ez a Silhavy is pont úgy kezeli az egészet, ahogy az összes kretén szokta ilyenkor: "jogi lépések megtételén gondolkodik".

Jabazmeg, vagyis otthon telefosta a fotelt és szaporán imádkozik, hogy elvonuljon a vihar, mint a legutóbb ugyanerre hivatkozó és semmit nem csináló Seszták.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Befejeztem. csak ki kellett mondanom, hogy tudd, miért nem foglak soha téged, és a magadfajtákat emberszámba venni.
@Penivaldes:
Jacht? El vagy te tévedve! Sokkal nagyobb hajóval nyomja a kisember! Jacht... Egér haverodnak papírhajó, meg roller!
@Penivaldes: Nem,csak kapcsolgatok,vagy anyám nézi éppen.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egészen véletlenül ma már jártam ezeken a helyeken.:))
@Fabius:
Azután úgy marad a gondolkodásban, mert rájön, hogy csúnyán megszopná, ha továbbgondolná... :))
@nemecsek ernő áruló:

A jogaidat nem elvitatva téged is megkérlek, hogy ezt a szögesdrót pettingben folytassátok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ah csak nem, drága Kis ember, hát öné az a nagy óceánjáró luxushajó?
Vegyek rollert az Egér haveropmnak?
@kifordított nagyanyó:
Szoktam látni... véletlenül...
Mert olyan rohadék libsi vagy ... ebben a tekintetben! Kis mocsok képmutató... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ízlések különbözők...van akinek a Csintalan, másoknak a csinos.
@Penivaldes:
Kettő rollert, mert akkor elmondhatja, hogy 4 keréken gurul! :D
@nemecsek ernő áruló:
1. A hülye műrettegéseden röhögök,nem a gyilkosságokon te eszement!
2.Írták már máshol,a jobbik/gárda sehol sincs más országok szélsőségeseihez képest.
Pl.Amerikában vígan vonulhatnak ha akarnak.
És gondolom fegyvert is könnyebben szeretnek.
3.Senki nem akarja a zsidókat megölni.
És nem az összessel van gondjuk az embereknek és nem a származásukkal.
4.Kérdezhetnéd a zsidó rokonomat aki tényleg nem szereti a zsidókat,hogy neki mi baja velük.
5.Én téged emberszámba veszlek,annak ellenére hogy te gyűlölsz engem és nagyon elborult az agyad.
És valahogy az az érzésem,hogy alapból nem lenne gondom veled,vagy ha igen,nem a származásod miatt.
@Penivaldes: Eddig nyalifali, most meg "kisemberezés", látom, a szerelmed yakkal méred!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azért a politikusoktól eltanult semmitmondásban jókora a muhahaha faktor.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ""A bolsevik szemlélet nem tűrte az ellentmondást."

Én meg a legutóbbi HAHA ELTE foglalós akciónál láttam ugyanilyen szemléletet."

Van egy icipici különbség, csak akkora, mint kisfiú és kislány között. A bolsevikek hatalomban voltak, a diákmozgalmárok pedig a hatalom ellen keltek fel.
@Penivaldes: Láccik, hogy nem voltál építőtáborba, két okbul:
1.Tudhatnád, hogy a szerelem fontosabb a javaknál..
2. Csipkebokor-vessző!
@DIldiko: igen, valószínűleg megpróbálnak elhelyezkedni máshol ezek a bécsi magyar mosogatók.

"Amúgy mi a jobb: Bécsben diplomásként mosogatni a magyar átlagfizetés minimum duplájáért vagy itthon 22800 Ft segélyt, vagy még azt se kapni?"

ha csak ezek az opciók, akkor egyértelmű. de van olyan, aki kényszerből megy el a végzettségének megfelelő munkakörből anyagi késztetés miatt. ez nem kár az államnak, főleg, ha közalakalmazottról van szó?
@Fabius: Csak még egyet és vége.

@nemecsek ernő áruló:Übertahó a nénikéd kisgyerek.
Még mindig elfogadóbb és toleránsabb vagyok,mint te!

@Penivaldes:
Nála este mindig az ATV megy.
Én meg kapcsolgatok a többire is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): szerelem szerelem átkozott gyötreem, miért nem hagytál engem a falevelen...
@bella _ciao: Ebből (is) egyértelmű, hogy a naribolsevikek nem Kádár-kori cuclisták!
Akkor ugyanis a munkanélküliség mesterségesen volt alacsonyan tartva, most meg..na, ebbe most nem mennék bele azért!
@mikénehavóna: Mielőtt a bolsik hatalomra kerültek már előtte is úgy viselkedtek mint a bolsik. :)
@Fabius: Szerintem nincs helyén kezelve ez a diákmozgalom.
Semmilyen oldalról sem.

Kezdeném ott, hogy 68-as diáklázadást remélni hiú ábránd. ( Ráadásul gyávaságnak is tartom a más farkával csalánverést.)
Az egy teljesen más helyzet volt, más világpolitika, más társadalmi elvárás, más diákcélok.
S ne feledjük, Nanterre-ben volt egy Vörös Dany, s neki egy hatalmas segítőtársa, a szabad szex.
Ezzel lehetett mozgósítani a diákok tömegét és a világbékével.
Ma, amikor a csapból is ez a két dolog folyik, már unalmas, nem véletlen, hogy háromszáz fiatal sétált a gusztustalan rendőri vegzálást is vállalva, respect nekik.
Én egyáltalán nem csodálkozom és nem is gondolom, hogy a diákok tömegeinek kellene jelen pillanatban politizálnia, főleg úgy, hogy mindenre rátelepülnek különféle politikai erők.
A diákok azt teszik, amit jelenleg tehetnek, nem engedik, hogy bárki is beszennyezze őket, nem reprezentatív kutatást én is végeztem, utálják az összes diákszervezetet (is).

Úgy vélem, a felnőtt társadalom nem teheti a diákok vállára a saját tehetetlenségéből fakadó gondjait.
A diák kocsmázzon, olvasson, menjen programokra, sportoljon, élje a diákok életét, járjon néha iskolába is, de ezt a szívós posványt lecsapolni nem az ő dolga.

Ilyen aspektusból kiindulva, markáns és egyáltalán nem hízelgő a véleményem a diákokra rátelepülő a szélrózsa bármelyik irányából érkező szervezetekre, pártokra:
elmennek a kurva anyjukba mindnyájan, ha ezt a mocskot sikerült kipréselni magukból, amivel itt most szembesültem, ahelyett, hogy például szolidaritási tüntetéseket szerveztek volna, mozgósították volna a szakszervezeteket, mittudomén.

A diákok cserben lettek hagyva, már karácsony előtt.
Magyarország, mi mindannyian ennyit tudunk, Orbán meg ismét jót somolyog a markában.
na most jakkom sem lesz, és a rágcsálóm is elhagyott. szo,orú sors.
@fanus: Fanus Szőrzetus, én mostan tégedet tahótalanítanak. Nagyon unalmas vagy, csak a drága helyet foglalod.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Olvastam. Az optikai hálózatot és az NNI posztot is.

Tényleg érdekes. Mindkettő.
@Habakuk999: Oké, de nem lehetsz örökké kocsmázó, olvasó diák, mert akkor te mész a posványba, és a nagyok már megszokták a lápot ezért nem akarnak változtatni, mert neki már jó a büdi is.
szóval egyesek szerint Magyarországon amikor a narancsbolsik vannak hatalmon akkor a magyar nép fiainak nincs joguk másra mint pucsítani

a kurva anyád akárki is vagy

a magyar népet nem írja felűl semmilyen szarházi politikus akit el kell zavarni a halál faszára

éljenek a diákok dögöljenek meg akik ellenük vannak

brühühühü
Na további jó mulatást.:))
Viszlát.
@Habakuk999: Drága Prófétám, hol vannak már a 68-asok? A 2010-es években a világban sok-sok helyen lázadnak a diákok, és fő fegyverük az egyetemfoglalás.
Kezdve a kanadai York egyetemével, folytatva a kaliforniai Berkeley-vel, aztán az Egyesült Királyság Leeds-i, londoni, brightoni stb. egyetemével, nem is szólva Dél-Amerikáról - Mexikó, Venezuela, Argentina, Chile (ott egyidejűleg kábé 20 egyetemen tolták), és hát Európa Anglián kívüli része sem maradt ki ebből, hirtelenjében Horvátország, és az athéni egyetem jut eszembe.

Nem raktam be linkeket, de valamennyit megtalálod tíz másodperc guglizással.

Tehát tessék felébredni a kómából! Vannak Magyarországon is olyanok, akik kinéznek a lukból. Mint a HAHÁ-sok.
@Habakuk999:

"Úgy vélem, a felnőtt társadalom nem teheti a diákok vállára a saját tehetetlenségéből fakadó gondjait."

Ezzel abszolút egyetértek. Meg a diákmozgalmakat saját céljaira felhasználni igyekvő politikai résszel is.

De azt elég határozottan gondolom, hogy a felnőtt társadalomnak kutya kötelessége fellépni mikor valamelyik párt úgy dönt, hogy a diákok szavából nem ért, és ha a hízelgés beszivárgás nem ment akkor járassuk le a rohadt köcsögöket.
@Fabius: Fellépni igen, ki/felhasználni őket nem, ebben teljesen egyetértek Hab a kukk-kal!
hvg.hu/vilag/20130219_Egerekkel_kerestetnek_a_robbanoszert_Lajk
"Az orosz hadsereg és a biztonsági szolgálat egerekkel váltaná fel a kutyákat a robbanószerek, lőszerek és emberek felkutatására - tudta meg az Izvesztyija című orosz lap, amely kedden számolt be az ezzel kapcsolatos tervekről."

Vikitorunk átadhatta a knó-haut Putyin nertársnak?
Közbeszerzés, piha, minek, ezeknek?

"„Köszönjük szépen, nagyon jót szórakoztunk, jó mulatság volt, kiírtuk a pályázatot, beadták a cégek, elbíráltuk, szerződni akartunk, aztán nem írták alá. Még egyszer ezt a kabarét nem adjuk elő” – fogalmazott néhány nappal a Getronics visszalépése után Orbán Viktor. Ezért aztán be is jelentette, hogy az állam saját hatáskörében valósítja meg az útdíjszedési rendszert."

index.hu/gazdasag/2013/02/19/nemzetkozi_osszeeskuves_vagy_magyar_kabare_-_hogyan_bukott_el_az_utdijtender/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Látod meg is érkeztünk a régi lemezhez. Ha már nincs érv gyorsan felrakjátok a holo lemezt."

Idehallgass, te fasz! Most kihúztad nálam a gyufát, mégy a levesbe! Dögölj meg cipőben!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Hófehérke: Ki vagy te szép fiatalember, aki felébresztett örök álmomból?

Bácsalmási: Királyfi vagyok. Királyfi Jenő!

Hófehérke: Én meg Hófehérke! Csókolj meg még egyszer!

Főrendező: Ez nincs benne a szövegben!

Hófehérke: Akkor rosszul olvastam…

Bácsalmási: Kérhetek tőled valamit Hófehérke?

Hófehérke: Mit akarsz kérni?

Bácsalmási: A kezedet.

Hófehérke: El akarsz venni?

Bácsalmási: Ha van mit.

Hófehérke: (enyhe zavarban) A tied vagyok királyfi, testestől-lelkestől.

Bácsalmási: Akkor még ma megtartjuk a lagzit."
@mikénehavóna: Én nem szeretnék 300 spártai hőst látni az év végén. Az ELTE nem Thermopüla.
Akkor sem, ha belőlük alakulhat tíz év múlva egy új fidesz vagy szdsz.

Nem értem amúgy a felsorolásodat, a chilei diákmozgalmak kivételével nem országos jelentőségű mozgalmak voltak, nem vitázom, csak nem értem, miért írtad.

Azért céloztam 68-ra, mert itt is sokan vártuk a csodát.
Aki kinéz a lukból, az kinn is marad.

Forradalomhoz vezér is kell, reformhoz úgyszintén nem árt, és még nincs akkora elégedetlenség, reménytelenség, illetve vannak menekülőútvonalak jelenleg.
Így nehéz a robbanás.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A két csaj jöhet, csakhogy ne sértődjön meg a másik, azért együtt inkább! :))

@Habakuk999:
Ahogy a gyerekeket vegzálják, ahogy a nyomozók bacogatják őket, azért elmennek a tetves idesannyukba ám!
Vissza kéne venniük, mert ennek tényleg nem lesz jó vége.

atlatszo.blog.hu/2013/02/19/metroaluljarobol_vitte_el_az_nni_a_diaklanyt
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nálatok még ez téma? ott a haza ahol jobban élek és jobban érzem magam

árvalányhaj nem hiányzik és a többi kecmereg sem...persze azt is lehet kapni zsibvásáropn és sokkal olcsóbban

móta az a baromállat valhovai polgármeswter rohambiliben tartott székfoglalót a seggfejek közé azóta még egyre kevésbé vagyok kíváncsi erre a szarra

magatoknak csináljátok és egyétek meg tokkal vonóval

és aki a diákokkal vitatkozik annya picsája

brühühühü
@rodeo36: "aki a diákokkal vitatkozik annya picsája"

Tedd gyorsan hozzá, hogy csak azoknak, akik a HAHÁS jó diákokkal mernek vitatkozni, mert a többiek rendszerbarát árulók ugyebár.:)
@Fabius: Ezért írtam én azt, hogy cserbenhagytuk a diákokat.

Mindannyian.
@mikénehavóna: Majd igyekszem de csak a kedvedért. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Sajnos megírtam a véleményem :
azt is ,hogy a diákok egy szintel feljebb állnak nálad is
sőt nem akarják leváltani a kormányt, sem a rendszert !
és még valami te is beletartozol a satnya ,gyenge emberek körébe?
üdv
@Habakuk999: sajnos egyre kevesebben vannak. nem tudom meddig lesz kitartásuk. saját társaik is lefarolnak mögülük, a középiskolásokat, akiket igazán érinteni fog, őket meg megfogják a jól konrollált iskolákban. a szülők meg fásultak. orbánéknak sikerül a teljes megosztás, oktatás is kipipálva. nekem a pedagógusok hozzáállása a legtragikusabb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal, a mai tevékenységed hogy is mondjam, hogy különösebben ne sértselek meg, kurvára siralmas és gyáva.
Szánalmas.

de talán a gyáva az, ami a legjellemzőbb.
@fanus:
Sőt, kormánypárti tüntetés volt!
Tudjuk!
Orbán Piktor mellett csápoltak és éltették Rouzsikát.
Persze.
A kocsmában ezt mondták neked?
Látod, ezt elhiszem...
Ennyit is érsz, mert csak ennyi vagy.
@Habakuk999:
Yess! Most miért veszed el a kedvét?
Olyan ... izéke tucc lenni! :)
Lelkes... meg hülye, illetve az még hagyján lenne, de az már zavaróbb, hogy mást is annak néz.
Kinyomtam, még az oldal is gyorsabban töltődik.
@Habakuk999: Ne szomorkodj lesz ez még így se. :)
@kifordított nagyanyó:

Ismerek olyan nem-magyart, akinek a bőre színe olajbarna. Sok-sok éve a magyar államot gazdagítja az adóbefizetéseivel. Már 89-ben kapott halálos fenyegetéseket a White Power-től, amely a skinhead-ek egyik ága.

Ismerek olyan híres magyar írót, akit naponta kísérgetnek az utcán, és a háta mögött mindenféléket mondanak neki a származásával kapcsolatban (nem idézem). Egy infarktuson már túl van. Még egy-két beszólás, és vége. Ez mi, ha nem halálos fenyegetőzés?

Most akkor komolyan vegyük a fenyegetéseket, vagy ne vegyük komolyan?

És a diákok mit gondoljanak a nagyon is valóságos megfélemlítésről, amelynek részesei?

Ugyebár, mint tudjuk, a rendőri középiskola Egerben van, amely mintegy véletlenül a skinhead-ek fő fészke. Van jobbikos rendőrszakszervezet is.

Összefoglalva: az iskolai történelemtanítást, és a rendőrséget dominálja a szélsőjobb. Ez egy huszonéves folyamat eredménye. Nem szoktam komolyan venni az összeesküvés-elméleteket, de ezen elgondolkodom időnként.
@bella _ciao: Ez sem igaz mindre:
www.pdsz.hu/newz.php?id=1136

NEM VISELJÜK EL A DILETTANTIZMUST!

EL A KEZEKKEL AZ OKTATÁSTÓL!
@kifordított nagyanyó: Most elfelejtetted kirakni a mosoly-jelet. Nem Gábriel másik nick-je vagy véletlenül? Mindenesetre elbúcsúzom tőled, elég volt a jópofizásból.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): igen, pislákol még valami, ahogy a haha is. de ők sem a legnagyobb pedagógus szakszervezet, lássuk be. a másik három aláírt. majd kapnak 40%-os fizuemelést, hiszen, amit viktor megígért papíron, az úgy is van. a bankszövetség is bizonyíthatja. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): meg azért itt is pislákol valami:

"Nem tudjuk, mire költik a pénzt" - húzódik a HÖK-ös pénzügyek miatt indított per

eduline.hu/felsooktatas/2013/2/19/ELTE_AJK_HOK_penzugyi_per_CW8AEC
Még hogy a diákok anarchisták, HaHa. :)
Ezek még nem láttak igazi anarchistát teljes életnagyságban. Olyan jelenleg talán nincs is az országban, mert ha lenne már lángolna Budapest...
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik kormány alatt dolgozták ki, és vezették be a HÖOK rendszerét?
@bella _ciao: Mindeközben Orbániában:
"A pályázati kiírás elmondása szerint hemzsegett a formai és tartalmi hibáktól: elírásoktól, pontatlan meghatározásoktól és hibás hivatkozásoktól. Az egész annyira slendrián volt, hogy elsőre még a pontozást sem sikerült kihozni hibátlanra. A 120 pontos maximumról kiderült, hogy valójában 124, amit utólag korrigálni kellett. Ráadásul az eleve egy hónap csúszással megjelent pályázati kiírást február 4-én este 10 óra előtt pár perccel módosították. Az addig leadott pályázatok javítására azonban nem sok lehetőséget adtak: az illető vagy visszavonja a pályázatot, vagy alternatív üzleti tervet csatol hozzá, vagy vállalja, hogy az addigiak alapján bíráltatja el a pályázatát. Az elbíráló azt ajánlja, hogy akinek az új paraméterek miatt módosítania kell a korábbi üzleti tervén, az inkább vonja vissza a korábbi pályázatát, és adjon be újat. „Nem a véletlen műve, hogy a kérdés/válasz felület bőven 150 oldalasra dagadt, és most is rengeteg a panasz és az értetlenkedés” – summázza észrevételeit a szakember.

A 25 ezer forintos pályázati díjért ráadásul korrekt tájékoztatás sem jár. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nek nem túl informatív az oldala, és a cégnek ügyfélszolgálata sincs. Ha mégis sikerül választ kapni egy-egy e-mail-ben feltett kérdésre, akkor felhívják a kérdező figyelmét, hogy „nem jogosultak a hatályos jogszabályok, valamint a Kiírás értelmezésére (…), válaszaik "csupán az érdeklődők tájékoztatására szolgálnak (…),nem minősülnek hivatalos állásfoglalásnak”."
hvg.hu/gazdasag/20130219_Koncesszios_dohany
"A nyugdíjpénztári visszalépések miatt 2954 milliárd forint került át az államhoz, a vagyon kezelésével megbízott alapból nagyobb részben adósságcsökkentést, míg kisebb részben a nyugdíjak kifizetését és a központi költségvetés támogatását lehetett finanszírozni. A decemberi adatok szerint körülbelül 280 milliárd forint hiányzik a kifizetéseket követően, vagyis ennyivel csökkent az alap vagyona az átértékelődések miatt. Az ok, hogy a lehető legrosszabbkor vette át a vagyont az állam, a régiós tőzsdék a csúcsukon voltak, ráadásul fokozatosan el kellett adni az eszközöket, így nem volt lehetőség kiülni a rosszabb időszakokat."
www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/nyugdij/odaveszett_280_milliard_forintnyi_nyugdijpenz.179958.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Kár szépítgetni, röviden is lehet mondani, még ha picit demagóg is, de igaz:
ELTŐZSDÉZTÉK!
Mármint az Állam, a Qrmány... Remek!
Remélem az odakozmált valagú, szőke ribanc most is kiáll és veri az asztalt a fas.orbáccsal, hogy felelősségre vonások lesznek!
Vagy azért a szaros 280 milliárdért semmi?? Végül is... Gazdag ország vagyunk, legalább is bunkóban, balfaszban, tehetségtelen kreténben van felhozatal, evégre kormányzati tényezők.
Ajjaj Fabius, kezdődik. :)

Gyurcsány és Bajnai újra egymásra talál?

"Tisztázó beszélgetésre asztalhoz ül a napokban Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon – ezt a Demokratikus Koalíció elnöke jelentette be, de a hírt a másik fél környezetéből is megerősítették."
@bella _ciao: De nagy kár - főleg az, hogy a dolgozni akarók és tudók mennek el. Ha valaki diplomával mosogat az nem szégyenli a munkát, itthon is dolgozna szakmáján kívül is, ha megfizetnék.
Nagyon sokan azért mennek el, mert itthon semmi lehetőségük nincs, vagy ha lenne is nagyon kevés lenne a fizetés, amiből nem lehet családot alapítani, lakáshoz jutni.
Egy fiatalnak nem cél, hogy segélyből éljen vagy közmunkás legyen jó esetben, de még a minimálbér se. Akinek ez is megfelel, úgy is maradnak.
A HÖOK honlapján hosszasan éltetik a diákönkormányzatot, egész 1848-ig visszamenőleg. Aztán jön a 89 utáni, szintén nagyon bátor és radikális történet. Arról azonban nincs szó, hogy miként alakult a finanszírozásuk.

"1989. május 6-án, az Eötvös Lóránd TudományegyetemBölcsészettudományi Karán a diákok megalapították az Országos Felsőoktatási Érdekvédelmi Szövetséget. 1989. szeptember 25-én hivatalosan is bejegyzésre került az OFÉSZ. 1989. december 6-án, Sződligeten elfogadták az OFÉSZ Alapszabályát.

Az ifjúsági és „felsőoktatási közélet"-ben az OFÉSZ, a HÖOK jogelődje kezdettől fogva jelen van. A szakmapolitikai javaslataival az OFÉSZ tevékeny részese volt a hazai felsőoktatás 1990-es évek elején történt megújításának. A diákok bátran felvállalták – például az első és a második tandíj-vita során – a szakminisztériummal való ütközést.

1991. május 8-án kezdődött meg az első hazai felsőoktatásról szóló törvényjavaslat társadalmi vitája. Az OFÉSZ a törvényjavaslatot hivatalosan véleményezte. A felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény volt a „magyar történelem és magyar közjog első" felsőoktatási törvénye. A törvény nem nevesítette az OFÉSZ-t.

1992-ben a diákokat sújtó felsőoktatási tandíj bevezetését határozta el a Kormány. Az OFÉSZ világossá tette álláspontja az első tandíj-vita során, „törvényi biztosítékok nélkül az OFÉSZ nem fogadja el a családok költségvetését súlyosan érintő tandíjrendszert".

A szakminisztériummal megakadtak a tárgyalások. 1992. december 1-jén az egész országban tüntettek a diákok; végül 1992. december 7-én a Kormány és az OFÉSZ megállapodást kötött a tandíjról.

1994 óta az OFÉSZ, a HÖOK jogelődje, rendes tagot ad az 1994 februárjában megalakult Felsőoktatási Tudományos Tanácsba; ebben az évben az OFÉSZ a Hallgatói Önkormányzatok Országos Szövetsége nevet vette fel.

Az 1994-ben hivatalba lépett Kormány új tandíj bevezetése mellett döntött. 1995. március 12-én a Kormány elfogadta a Bokros-csomagot. A HÖKOSZ 1995. március 17-i rendkívüli Közgyűlésén a diáktüntetés mellett döntött. 1995. március 22-én volt az első tüntetés. A diáktüntetéseket tárgyalások követték.

A Kormány elfogadta afelsőoktatási intézmények hallgatói részére nyújtható támogatásokról és az általuk fizetendő díjakról és térítésekről szóló 83/1995. (VII. 6.) Kormányrendeletet. 1995 nyarán megkezdődött az őszi diákmegmozdulások előkészítése. 1995. szeptember 25. és 1995. október 5. között országszerte diáktüntetések és más diákmegmozdulások voltak. 1995. október 4-én éjjel többtízezer diák tüntetett az Országgyűlés épülete előtt, a Kossuth Lajos téren. 1995. október 5-én megszületett a megállapodás a Kormány és a HÖKOSZ között. A megállapodás heves vitákat váltott ki. Szabó László HÖKOSZ elnök 1995 októbere végén lemondott. 1996-ban a HÖKOSZ nevet változtatott. Az új név: Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája – azaz HÖOK.

Az első tüntetés 2006. szeptember 16-án volt Szegeden. 2007-ben szeptember 5-én Szegeden, 10-én Békéscsabán, 12-én Szarvason és Gyulán, 19-én Debrecenben és Nyíregyházán, 20-án Kecskeméten, 25-én Dunaújvárosban és Veszprémben (ez utóbbi különösen is kedves számomra, itt ugyanis a HÖOK szónoka én voltam), 26-án Miskolcon és Egerben, október 2-án Pécsen és 17-én, ahogy azt az anyagban szerepeltettük, Budapesten volt diáktüntetés, demonstráció a tandíj ellen."

www.hook.hu/web/guest/rolunk?p_p_id=Cikkek_WAR_hookcikkekportlet_INSTANCE_3Pln&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=2&_Cikkek_WAR_hookcikkekportlet_INSTANCE_3Pln_openarticle=17966
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

hát ha ezek eredmények akkor igen és kurva büszke vagyok magamra, mert 1993 óta még a szagát sem

brühühühü

akkor felajánlottak 3 vonatrakomány (140 vagon egyenként) olajat (eredete ismeretlen) abban a kikötőben amelyiket én jelöltem volna meg...

de én vajjal főzök

brühühühü

sok sikert
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Miközben Orbán Viktor és Vona Gábor önfeledten pacsizik és közös listát állít Orvona, avagy Vigá néven?
nepszava.com/2012/12/magyarorszag/vona-a-fidesz-tagjakent-kezdte.html

Hülyeséget én is tudok, linkelni is, bár minek, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lázár bulija. mit várhatun ugyan tőle? boli igazán kifejleszthetne egy lázárblokkolót a gépemre.
A HÖOK GAZDÁLKODÁSA

37. §

A HÖOK vagyona a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény 128. § (3) bekezdésének a) pontjában biztosított költségvetési támogatásból, valamint a tagok által fizetett díjakból, jogi személyek és magánszemélyek felajánlásaiból, hozzájárulásaiból, illetve célja megvalósítása érdekében – gazdálkodó szervezeti egységeiben – folytatott vállalkozási tevékenységből áll.
A HÖOK éves költségvetését az éves hallgatói normatíva országos keretösszege két és fél ezrelékének megfelelő összegű forrást alapul véve a Közgyűlés minden év március 1-ig, vagy az év első Közgyűlésének alkalmával köteles megállapítani.
A HÖOK éves költségvetésének végrehajtásáról a HÖOK Elnöke és a HÖOK gazdálkodásáért felelős Elnökségi tag közösen kötelesek gondoskodni.
A Felügyelő Bizottság folyamatosan köteles ellenőrizni a HÖOK éves költségvetés végrehajtásának szabályszerűségét.
A költségvetés végrehajtásáról szóló éves beszámolót adott költségvetési évet követő év március 1-ig az az Elnökség terjeszti a Közgyűlés elé, amely annak elfogadásakor hivatalban volt. A Közgyűlés köteles a beszámolót megtárgyalni. Amennyiben e határidőig a Közgyűlés elfogadó határozatot nem hoz, döntési jogát a Választmányra átruházhatja.
A HÖOK tartozásaiért saját vagyonával felel. A tagok – a tagdíj megfizetésén túl – a HÖOK tartozásaiért saját vagyonukkal nem felelnek.
@bella _ciao:
Reklámblokkoló van, az simán be lehet tanítani szerintem. :)
ADBLOCK néven Firefox és Chrome alá is.
@Penivaldes:
A hajó nem az enyém, nem is kellene: Egy szerény kis kabinom van benne. Viszont fizetik minden költségemet, úgyhogy így nem nagy dolog repülni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

maradtam jól nevelt, neked nem mondom, hogy a kurva anyád

brühühühü

rendszeresen
Hogyan lehetséges, hogy a HÖOK, amely egy független társadalmi szervezet, az államtól NORMATÍV támogatást kapjon?

És az hogyan lehetséges, hogy vállalkozási tevékenységet folytathat?

Eszerint akármely új diákszervezet automatikusan az állammal kerül szembe.
@DIldiko: "Egy fiatalnak nem cél, hogy segélyből éljen vagy közmunkás legyen jó esetben, de még a minimálbér se."

ám egyre inkább úgy látszik, hogy ez lett az orbánék célja
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

a cikket olvasva:

a turulbasznádi kormánynak keletkezett 150 milliárd hiánya a költségvetésében

ezt valahogy bele kell lopni ha törik ha szakad, mert az mégsem megy, hogy a pénzügyminiszter és a minielnök két seggfej

erre kiírnak egy pályázatot amelynek csak a végeredménye érdekelte őket a 75 illetve a 150 milliárd bevétel

hatástanulmány meg elemzés smafu ide nekem a zsuzsut bazdmeg a kurva anyád és itt írd alá

nem írta

most saját hatáskörében bizonyíttya be a turuloschék kormányzattya gattya, hogy ő sem tuggya megvalósítani nemhogy 2013 júliusra hanem 2018 decemberre sem

mert ezek után nekik kell kitalálni mindent amit már egyszer mások kitaláltak és fizettek érte kurva sok regenyét (amit ezek nagy bölcsen ingyen akartak) most a találmányok és rendszerek tulajdonosai 25x áron fogják felajánlani a turulovicsbarbatrükknek az egészet de csak részletekben amely részletek nem feltétlenűl csereszabatosak

brühühühü

hogy ebből mekkor kabaré lesz orbánnal mint kabos gyula szellemével jaccsolva
@rodeo36: Tőled az ilyesmit nem is lehet komolyan venni. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Majd ha meg volt az első körös Fletó-Bajnai találkozó tovább bontogatjuk a témát ok??? :)
"az ELTE Bölcsészkarának dékánja, Dezső Tamás (...) délután kettőtől elrendelte az egyetemi épületek bezárását „egy egyetemen kívüli, azonosítatlan szerveződés által meghirdetett rendezvény okán, a kar épületének védelme érdekében”.

Kétlem hogy ezt most meg fogja tenni. Az Elte Bölcsészkar tele van mélylibsi oktatókkal, kari vezetőkkel, a hallgatókról nem is beszélve. Libsi a libsinek nem vájja ki a szemét
@rodeo36: Mekkora? Semekkora, azt hiszem..
Hamár Gyula, igaz, nem Csortos:
www.youtube.com/watch?v=XPrB5t5PXeI

Blamaccsió grandó!
Az ELTE bölcsészkari hallgatói önkormányzat önmagát a diákság "egyetlen legitim" képviselőjének kiáltja ki.

"Mint a karon működő egyetlen legitim hallgatói érdekképviseleti szervezet kötelességünknek érezzük, hogy az elmúlt napokban hozzánk érkezett több száz hallgatói panasz miatt reagáljunk ezen történésekre."

Milyen rendszer az, amelyben csak egyetlen hallgatói szervezetet ismernek el legitimnek? Azt, amelyiket az állam automatikusan támogat?
@Gest anyó férje: korrekten hozod az elvárt kulcsszavakat. Na pá.
labanctalanítanak, mert kell a kuruc haveroknak a föld. aztán majd megy majtényi a síkra.

Tárcaközi bizottság a zsebszerződésekről

Őriszentpéter - Budai Gyula államtitkár vezetésével szerdán a településen ülésezik a zsebszerződéseket vizsgáló tárcaközi bizottság.

feol.hu/hirek/tarcakozi-bizottsag-a-zsebszerzodesekrol-1521068
Ez viszont hasznos kiegészítő lehet télvíz idején hídfoglaló hahásoknak. :)

bigyoshop.hu/?q=products/show/szakall-sapka
hvg.hu/itthon/20130219_Schiffer_az_alkotmanyunk_egy_loszfalra_ha
"Schiffer András kijelentette, hogy a kormánytöbbségnek semmiféle alkotmányozási koncepciója nincs, a döntéseket "pusztán Orbán Viktor pillanatnyi hatalmi étvágya" befolyásolja. Indoklásként hozzátette, hogy a módosító javaslatban szerepel egy olyan gyűlöletbeszéd-szabály, amelyik ellen a fideszes Répássy Róbert - ellenzéki képviselőként - még kiválóan érvelt. A szintén fideszes Gulyás Gergely - folytatta - egy évvel ezelőtt még amellett foglalt állást, hogy az Országos Bírósági Hivatalt nem kell megnevezni a jogszabályban, a javasolt módosítás most mégis megteszi ezt."

Isten vele! ha ezt beveszi..
www.youtube.com/watch?NR=1&v=TpVYSoqrieA&feature=endscreen
Na, nyavalyáosk, akik a Mándcsicsi kondócerten nyaltátok az Orbán seggét. Itt egy kicsi igazi zene:-)
Akik meg nem, annak kárpótlásul:-)

www.youtube.com/watch?v=ZUXZfQBjwEA
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lesz ez még így se?

Mér most hogy van? Ma már mindenre válaszoltál csak a vamzerkodásra és kéznyalásra nem mondtál egy kurva szót sem.

Mikor keresztelkedtek át Jobbik besúgók pártyára?

Te tényleg nem érzed mekkora hányinger amit most csináltok?
Ha elmesélné valaki, hogy miként vált egy 1989-es spontán diákszerveződés végül állammá az államban?

NORMATÍV támogatást tudtommal egyetlen civil szervezet sem kap.
@bella _ciao: Nem lehet mást várni a pedagógusoktól.
Egzisztenciális problémákkal ezzel a szerencsétlen Hugó felügyelettel létszámleépítések előtt.

Nagyon kíváncsi leszek az általános sztrájkjukra is, hogyan fog sikerülni.

nincs "forradalmi" helyzet még.
Még sok a veszítenivalója a zembereknek.

Most még lehet azt gondolni, azééé van az ellenzék.

Lásd Fabius tegnapi lelkes posztját.

(amire nem csupán időhiány miatt nem reagáltam, én ugyanis szkeptikus vagyok értelmiségi rétegpártok tevékenységét nézegetve, az voltam az lmp-nél is )
@Gest anyó férje:

Azta, a hökjobbik vamzergecit hogy kihagytad. Gondolom véletlen és éljen soká a besúgóhálózat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gondolod?

Ha majd falkában vonulgattok, bátrabbak lesztek?

Nem az a bátorság öreg, hanem most a diákok mellett kiállni.
A szeretett kislányod érdekében is.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jaj te! rádereszetem a dzsingiszkánt, ha hacsa megtalálja valahol a sírját a tundrán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hát mongyam komojan? bazdmeg? dehogy mondom

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én nem tudom, miért van ez így, Angyal tevékenységétől tud legjobban elmenni az életkedvem.
Tavaly is miatta tartottam nyári szünetet, ma is nagyon gondolkodtam kávéivás közben, hogy kell a nagy büdös lópilulának fölidegesíteni magam nap szinte naponta itt.

Pedig szerintem én viszonylag elfogadó vagyok és nem irtózom zsigerből a vele folytatott békés beszélgetéstől.
„Az a helyzet, hogy az 1994-es rendőrségi törvény alapján nagyjából bármit tehet a rendőr. Vagyis még a metróállomásról kihallgatni vitt lány esete sem lenne törvénytelen, más kérdés, hogy nem túlzó-e."
hvg.hu/itthon/20130219_ELTE_NNI_kihallgatas_Hack

Nem hát, meg köll védenyi a Nemzetet ezektől a zanarhisztérikáktú'!
Mit vonyúlgatnak itt meg hőzöngenek, ahelyütt, hogy dógoznának, 47 ezerér, ami már több is, nem?
@Habakuk999: Köszi, hogy aggódsz érte, bár ő még ugye óvodás és mostanában inkább az idegesít, hogy egy svéd cserediák csemete folyamatosan tetűket importál a csoportjába.:(
@Habakuk999:
Bal alul kis piros szöveg. :)
A rektor lepattintotta a HÖK-ös feljelentést
Nem intézkedik, és nem is válaszol a tüntetőkkel szimpatizáló oktatók megbüntetését követelő levélre.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F19%2Fa_rektor_nem_reagal_a_hok-elnok_feljelentesere%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: előfordul, szerintem valamelyik gyerek nálunk is tetves lett a keresztény óvodában.
@mikénehavóna:

A diákönkormányzat normatív támogatása teljesen normális egy demokráciában.
@Habakuk999: ehhh, még ezzel is magát hergeli, reménytelen, volt már kommerlibbantzsidó és most meg cigány, én már besokalltam tőle, ezt az agymosást már nem bírom, ilyenkor mindig szív jut eszembe, és nagyon közel vagyok az ő lépéséhez....Ilyenkor viszont eszembe ötlik, hogy pont ez a céljuk nekik, dúlni és rombolni, fásult birkaként alázni a más vélemény hordozóit...
Semmivel sem különbek az agyatlan trolloktól, sőt rosszabbak, mert az ideológiai hangulatkeltés és gyűlölet keltés a fő feladatuk.
@Kis ember: nem szokásom, a való világban sem játszom az örök haragot, soha nem tudod, mi lesz holnap, egyszer régen Kánt tahósítottam.
@Fabius: a forradalom felfalja gyermekeit, fognak még sunnyogva eloldalogni a mai megváltó vezérek, kár hogy ott van az idő tényező, ami árnyalja a képet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A jelenségek attól még sajnos adottak. Próbáltam összefoglalni endresy.blogspot.hu/2013/02/akarhanyaskak-listarendszerben.html
De a végéről szedném elő, hogy jelenleg a legfőbb tudnivaló megint a sorok közti tulélés tudása lehet, ha így megy tovább.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A te lányod apja meg egy g3ci fajgyűlölő. A serkét mégiscsak könnyebb elmulasztani.
De.
Letérdelnél-e, megmosni agy kurva lábát, cigány kisgyerek fejét? Vagy a kíntornázó mesteredet csak a embertársaid fenyegetésére, tenmagad vélt szellemi felsőbbrendűségének bizonygatására, takarózásra használod, de tanait nem követed?
@GeoCracker: igen, vagy az

Közgazdászok az Orbán-korban: beállsz a sorba vagy elbújszhozzászólások 40 hozzászólás

Az új közgazdásznemzedék egy része túlélésre játszik az Orbán-érában. Második rész.

hvg.hu/gazdasag/20130219_Kozgazdasz_alternativa_2
@Habakuk999: kuki... nálam már kb 1 hónapja kussoltatva van.tudod... nincs az a pénz... noch dacu... a válaszokat sem olvasom... egészséges erotika és önvédelem... lassan eszi meg az agyad, mint a féreg. észre sem veszed, és zombi lettél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a svéd cseregyerek az cigány?
Nem tuttam, baszod.

Mondjuk ritka nagy görénység még nálunk is, amit ennek a jobbikos legénynek sikerült művelni az oktatókkal.

Ez tényleg a kora hatvanas évek Kisz-aktivista stílusa.
Az emberi ostobaság és gerinctelenség határtalan.
@Habakuk999: Sokszor nekem is lenne min elkeseredni hidd el. Ettől még az is igaz, hogy néha egy kis áramszünet mindenkinek jól jöhet.;)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Görénynek kell lennie, mert ha olyan szentéletű lenne, mint mi, akkor mi a lófaszt gyónna meg hétvégenként az atyának?
Penitencia nélkül maradna, pedig egész héten sóvárogva várja.
@shinichi: Ha én fajgyűlő vagyok, akkor te meg paraszt és túl is tárgyaltuk. ;)
Eltitkolta jutalmát a kisvárdai polgármester
Hirtelen visszafizette, amikor a napokban a képviselőtestületben firtatni kezdték, hova adakozott.
index.hu/belfold/2013/02/19/eltitkolta_jutalmat_a_kisvardai_polgarmester/

vs. Seszták bemutató riport:

index.hu/belfold/2013/02/15/ingyen_dolgozott_sesztak_az_enternetnel/

...Bár a polgármestert Leszeli Tibornak hívják, forrásaink szerint a várost azóta valójában Seszták vezeti. Az önkormányzat ülésein rendszeresen a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő ragadja magához a szót, befolyása olyan nagy, hogy a véleménye kikérdezése nélkül nem döntenek semmiről. A városi önkormányzatnak, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlésnek is 2006 óta a tagja. A politikus erre reágálva egy hasonlottal élt, azt mondta, a befolyása akkora, mint amekorra befolyással a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlésben rendelkezik...
Eztet diákoknak,magyaroknak embereknek!

A legjobb dalszöveg kishazánkban!!

Nincs szebb,
mint a vasalt világban
a gyűrött, a kócos
'rakenroll'

Ó, nincs szebb,
mint ha kilóg a sorból,
mert nem ért a szóból,
kinek ez a zene szól

Ó, nincs szebb,
mint az alázat csendje
ha zenére lázad,
s a szív zakatol

Ó, nincs szebb,
mint a csend kapuját
ha berúgja páros lábbal
a 'rakenroll'

Ó, szép volt
Azt ígértem, halálig játszom
Szép volt
Hát játssz el értem
egy szentimentális 'rakenrollt'

Nincs szebb,-------
mint a főokos előtt-------
vigyázban álló--------------
láthatatlan röhögés-----------

Ó, nincs szebb,
mint a zenébe bújt
a szavakban
néma kételkedés

Ó, nincs szebb, --------
mint a simogató pofon,------
a játék, a játszma,-----------
a lelkesedés---------------------

Ó, nincs szebb,
mint a titkos, a cinkos
az összekacsintó
egymást keresés

Ó, szép volt
Azt ígértem, halálig játszom
Szép volt
Hát játssz el értem
egy szentimentális rock and rollt

Nincs szebb,
mint a hétrét görnyedt
nyakkendőket egy este
az ingről leveszik

Ó, nincs szebb,---------------
mint ha senki se bánja,------------
ha érzi, ha látja,-------------------
hogy figyelik---------------------------

Ó nincs szebb,
mint a teremőr réme,
a hangerő ténye,
a 'rakenroll'
l'

Ó nincs szebb,
mint az, ami minden,
csak egydül szép nem:
a rock and roll

Olyan, szép volt
Azt reméltem, halálig játszom
Szép volt
Hát játssz el értem
egy szentimentális 'rakenrollt'
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olyan szép, hogy ti pedig folyton megvalósítjátok a csupa szeretet és tolerancia programját. Sohasem tudok a nyomotoba se lépni.;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez most önkritika a részedről?

Ok, tudomásul vettem.

De most tényleg Gabriel, milyen érzés sunyi árulkodókkal azonosulni?

Teljesen komolyan kérdem.
Milyen érzés látni Neked, aki rendszert akar váltani, hogy az elvbarátaid benyalnak a hatalomnak
Elbukta a nyugdíjvagyon egy részét az állam
A rosszul időzített részvényeladások miatt 280 milliárd forint eltűnt.
Elbukta a nyugdíjvagyon egy részét az állam A rosszul időzített részvényeladások miatt 280 milliárd forint eltűnt.

"A Fidesz kormány megvédi a nyugdíjakat..." Selmeczi Gabriella
A link:Elbukta a nyugdíjvagyon egy részét az állam A rosszul időzített részvényeladások miatt 280 milliárd forint eltűnt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

És a svéd cseregyerek jobbikos terminológiában tényleg cigányt jelent?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ha én fajgyűlő vagyok..."

Megszavaztassam? Alázzalak? Hát jó.
FIGYELEM !!!
Felhívás MINDENKINEK !!!

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aki szerint Gábriel fajgyűlölő, nyomjon 'F'-t, aki szerint nem, az nyomjon 'N'-t. Köszi.
@Habakuk999:

"De most tényleg Gabriel, milyen érzés sunyi árulkodókkal azonosulni?

Teljesen komolyan kérdem.
Milyen érzés látni Neked, aki rendszert akar váltani, hogy az elvbarátaid benyalnak a hatalomnak "

+1 - ez speciel engem is érdekelne.
@shinichi: Tipikus libsi tévhit, amely azt hiszi, valami attól válik igazságá ha a többség megszavazza. ;)
@GeoCracker: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A rektor azért sokkal nagyobb falat a vamzernél. Valami azt súgja a következő HÖK-HÖOK választás az eddiginél sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: van amivel nem vagyok tolerans, es ha nem tetszik azt is leszarom, en neven nevezem a dolgokat, meg ha a szeljobb agitpropnak bancsa is az onerzetet. Egy idore megint hanyagoljuk egymast, tul van ez az agitprop a tureshataromon.
@bella _ciao: Egy blogon az íráson kívül milyen tettek lehetnek még??? ;)
@shinichi: nem szukseges a szavazatom, a kommenteimbol kiolvashato a velemenyem, szuksegtelen a megbelyegzes, pont mint a sarga csillag, aki latni akarja latja a lenyeget a suttogo szeljobb agitpropnak, es a langpallosos angyalat is felismeri.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bolsi, te agypók. Ma délelőtt magyarázta el valaki, még definíciót is idézte. Bolsi tévhit.
Én nem az igazságot akarom kinyilatkoztatni, én libsi vagyok, nem bolsi. Engem az ide látogatók véleménye érdekel. Mert tudod amikor minden hülye szembe jön az autópályán....
Pihenes, mar akinek, vannak ketsegeim a felismeresrol
Nagyon kíváncsi leszek márc 15-én ki kivel hol és hogyan fog "ünnepelni"!
Gyanítom a 'náciláncoskiskutyahorda' a millát fogja megint ekézni felsőbb utasításra...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Basszus! Ha már tisztáztad, hogy nem szereted a szalonna ízű fagyit ( van ilyen! ), miért nyalod meg újra meg újra?

Miben bízol? Egyszercsak vanília lesz?
@shinichi: F +f +f a másik kettőt ki lehet tanááni... no nem fényes, finom, fájintos, fran, firhang, fittyfene... ilyesmi... de lehet: farazita, fócsány, fenyó, farházi... ilesmi:-)
@bella _ciao:

Huppsz. A feljebb magyarázkodó listázó kisgyerek most baszott rá igazán, a magyarázattal sikerült igazán tökönrúgnia magát.

A belengetett "jogi lépések"-re már nem lesz gondja, megteszi helyette az adatvédelmi hatóság.

Szívás.
@Fabius: Az biztos, hogy nagyobb hangsúlyt fog kapni. Politikailag is. Remélem, az érveket enm az ultrák fogják majd adni hozzá.
Egyébként, mint a Corvinus-on látszott, egy rektor körül is el lehet fogyasztani a levegőt. De kétségtelenül nehezebben.
Ez volt már?

Selmeczi: " A nyugdíjpénztárak eltőrzsdézték a nyugdijasok pénzét"

www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/nyugdij/odaveszett_280_milliard_forintnyi_nyugdijpenz.179958.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

"A decemberi adatokra vonatkozó becslés szerint körülbelül 280 milliárd forint hiányzik a kifizetéseket követően, vagyis ennyivel csökkent az alap vagyona az átértékelődések miatt. "

"A forint erőteljes gyengülése viszont kapóra jött az államnak, hiszen így utóbbi veszteség "csak" 12 százalékos volt forintban számolva."

Capisci?
hát, azért névtelenül érdekeseket mondanak

Torgyánhoz hasonlította Matolcsyt egy fideszes képviselő

atv.hu/cikk/20130219_torgyanhoz_hasonlitotta_matolcsyt_egy_fideszes_kepviselo
Ja, bocs, volt már :( Mea culpa.
@Fabius: Szívás, de azért jobban vette volna ki magát, ha az egyetemi rektorhelyettes a mosakodás, és "rendőrségnek kéne tenni vmit" helyett azonnal feljelentést tesz.
@shinichi: "Engem az ide látogatók véleménye érdekel."

Örömmel tölt el, hogy akkor az enyém is, főleg nálad, aki ugye mindenképp demokratább nálam. ;)
@Fabius: Számomra mostanában sok minden megvilágosodott a saját gyerekeim egyetemi ténykedésével kapcsolatban.
nem értetettem azt a fene nagy elhatárolódást, így viszont megsüvegelem a döntésüket.

Mondták ők, hogy ugyanolyan szar, mintha a politikában lennének, de egyszerűen nem tudtam elhinni.
Oszt itten van-e, b+, nekik volt igazuk.

Viszont ez azt mutatja, sokkal nagyobb a baj, az agymosás, a politikai alapú érvényesülés magatartási formáinak kialakulása, ugyanúgy káderképzővé válnak, váltak az iskolák, mint az antivilágban.

Az új pártotoknak - nem tudom a nevét - lehetne ez a gond az egyik fókuszában.
@bella _ciao: "na, újabb résztvevő a partiban

ELTE BTK-listák: megszólalt az adatvédelmi hatóság"

ha már Péterfalvi is megszólal, akkor:
ad.1. nyomok a homokban
ad.2. beáldozzák a Hököm szinházat...
ad.3. orbitális terelés...
@DarthVader: Hát még ha hallanád a szociktól is a cigányozást , zsidózást a parlamenti büfében. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal mennék már dolgomra, csak a válaszodat várom. ( Fabius is, ahogy olvastam)
@DarthVader: volt... kb fél órája, de nem lehet elég sokszor olvasni:-)
hvg.hu:
címek:

"Csúnya zsidó feje van" - listázta a diákokat a HÖK
Világnézet, pártszimpátia, vélt származás szerint listázták a gólyatáborba jelentkezőket.

Listázott hallgatók: megszólalt Péterfalvi hivatala is
Tovább dagad a listázós botrány!
Vizsgálat indult az ELTE-n a hallgatói listák miatt
Jogosan léphetett fel az NNI az ELTE-n
4 hozzászólás
A rendőrségnek kötelessége megakadályozni egy készülő bűncselekményt, véli Hack Péter.

Átlátszó.hu: a metróból vittek be egy diákot a rendőrök
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én nem tudom, mit fanyalogtok, Gabika megmondta, hogy jó megvédte, tiszta siker volt eddig is, most aztán meg amikor BajnaiFleto rá akarja tenni azt a nagy rondaszőröskapitalistatőkéskezét, majd még jobban megvédi, és akkor majd 600 milliárddal lesz kevesebb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Persze, hogy érdekel. Te is szavazhatsz.
F vagy N? :)
@Habakuk999:

Asszem arra hiába vártok. Ma még a saját rasszizmusáról is inkább beszél mint a pártja vamzerkedéséről.
Na tessék!Az embör egy kicsit nem ér rá,oszt mik történnek!
A felcsúti tahó kiengedi kedvenc ölebeinek legkisebbikét a kenelből,az kis csutfasz meg,körbenyalja a gazdi seggét örömében,aztán feljelentgetéssel hálálja meg a példátlan kegyet !
Nebazzzmár!
Hát hol marad a báj,a kellem,a stílus?Elvitte a Nílus?
Talán előbb egy kis szimpátia menet a stadionokért ,plakátkampány a mocskos liberóbolsik nemzetnyomorító léte ellen,vagy valami!!!Nade csak így???! Rögtön bele a közepibe?
Feljelent!Ahogy nagyapáik is tették egykoron.
Azért valaki szólhatott volna a gyökér felcsúti pincsinek,hogy a sirámait,minimum köteles lacának címezze.Mostanában ő pótolja a megszüntetett gestapot.
Faszfej jobbikos!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Igazad van, hiába lesem a képernyőt.
Az a baj, hogy az ilyesmiből én messzemenő következtetéseket vagyok képes levonni.

Ha valaki ennyire fél a sajátjaitól vagy ennyire elkötelezetten buta, hogy képtelen anonim módon leírni annyit, hogy "basszátok meg a rezet, kurva szar érzés, de mi a picsát csináljak", az mindenféle egyéb gyávaságra is képes.

Valóban az ilyen ájtatos manók miatt volt ennyire sikeres Eichmann, Rákosi, de hasonlóképpen Kádár is ahogyan most Orbán.

Jégbüfé hadművelet indulhat. Hétvégén meggyónjuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt most komolyan a nyugdíjpénztárakra írtad? Hát, azért ez nem semmi!
@magándemokrata: Nem dehogy csak a verebek szokták csiripelni.
Egészséges a szellentés repülés közben
Új-zélandi tudósok szerint a bélgázok visszatartása számos negatív következménnyel járhat.

www.origo.hu/utazas/hirek/20130219-egeszseges-a-szellentes-repules-kozben.html

jó tudni, ha már eeccer szárnyal az orság...
@Habakuk999: ez a szervilizmus, és a falka szellem, nyakon öntve a pépesített és előrágott agitproppal, csak nyelni kell önálló gondolat nélkül. Rajongani a mindenkori kedves vezetőért aki elhozza a jót és a szépet, úgy hogy még a kezüket sem kell megmozdítani. Nélkülözés minden szinten, hol a kaja, hol a szeretet, hol a tudás és a kitörés lehetősége hiányzik. De a képmutatás és az ájtatoskodás az meg van ebben a látszat országban.

UNICEF: nélkülöznek a magyar gyerekek

Valamilyen szempontból minden második gyermek nélkülöz ma Magyarországon - derült ki a gyermekek jóllétéről szóló, az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) hazai szervezete által készített 2012-es jelentésből, amely szerint leginkább a gyermekek szociális szükségletei vannak veszélyben.

hvg.hu/itthon/20130219_UNICEF_nelkuloznek_a_magyar_gyerekek
@Fabius: "Teljesen komolyan kérdem.
Milyen érzés látni Neked, aki rendszert akar váltani, hogy az elvbarátaid benyalnak a hatalomnak" +1 - ez speciel engem is érdekelne."

Olyan érzés, hogy hülyék minden szavazótáborban vannak meg ugye azon kívül is. Ettől még nyilván nem leszek ballibsi szavazó. Más oldalról sokszor pont azt lehet látni, hogy a háttérben ha kell fidesz+maszop összefogás is létrejön. Ilyen volt pld. a Kubatov ügy parlamenti kivizsgálásnak közös megfúrása.
"Az NFÜ döntését egy, a hazai pályázatírók között nagynak számító cég illetékese úgy kommentálta: „nagyon erős a gyanúnk, hogy egy procedúrát azért csinálnak végig, vállalva a nevetségessé válást és a szabálytalanság gyanúját is, mert valakinek még nagyon számítanak a pályázatára”."

Túl sokan akartak egymilliárdokat
index.hu/gazdasag/2013/02/19/az_nfu_ujabb_palyazatot_fuggesztett_fel/
megnyugodhatnak a parlamentben ülő fideszes besúgók,lassan kifejlődött az utánpótlás. t hök ös gyerekek
Folytatódik a teleregény. Lassan én is nekiállhatnék "teljesen hiteles" Excel listákat gyártani. :)

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130219_Tovabb_dagad_a_listazos_botrany
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Itt kurvára nem ballibsi - radikális dologról beszélünk, hanem arról, hogy a gyerekekkel szembeni vamzerkedés morálisan kinek mennyire vállalható.

Erre nem válasz a hülyék mindenhol vannak sablon, egy szülőnek minimum egyértelmű állást kell foglalnia. Mert ma az én gyerekemről beszélünk, de holnap a tiédről.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Tudni lehetett mindig,hogy a HÖK-ös arogáns kis p@csöknek /szél/jobber politikai löketük van...Az,hogy a nagytestvértől listázni is megtanultak az csak a szorgalmi feladat...

kepkezelo.com/images/felrwsd7z02yibtbiv6n.jpeg
@mikénehavóna: "Milyen rendszer az, amelyben csak egyetlen hallgatói szervezetet ismernek el legitimnek? Azt, amelyiket az állam automatikusan támogat?"

Az ilyet hívjuk fasisztának, amelyben a vezérelv (Führerprinzip) dominál.

Jellemző, hogy az ELTE BTK HÖK vezetői Silhavy (Jobbik) meg az azóta o.gy. képviselő Szávay (Jobbik, a "faszpumpás") hétpróbás fasiszták.
@gazoló:

Az ELTÉ-ről azért nem gondoltam volna ,hogy ennyire gyökérnevelde..

kepkezelo.com/images/vqmfht28s75cma4kclb0.jpg
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az első normális hír a mai napon.
Ezért érdemes ide járni, nem a sok baromság miatt.

Hihííí, háromezer oldalas tanulmány az mennyi munkaóra lehet?
narancs pajtásék előtt újabb lehetőségek nyílnak.

De a mai nap alapján a jobbiknak is új lehetőség pénzszerzésre, akár 5000 oldalas tanulmány is lehetne, ugyanakkor fontos a pártélet szempontjából:
ha már befosunk, hasznosabb-e, ha letoljuk a nadrágot előtte?
Amúgy igazuk van tótágast állóknak szerintem, pukizni egészségesebb, mint elfojtani.
Még szerencse, hogy nem vagyok pilóta.
@Prof. Dr. Simon Templar: az anti-HaHa-nak kikiáltott Magyar Tavasz Mozgalom (MTM) vezetőiről nem is beszélve.

www.facebook.com/MTMozgalom
@gazoló: Szia! Hogyan élted túl a Veszprém vereségét? Szomorkás volt.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ekkora hülyék nem lehetnek, hogy annak a valakinek nem szólnak időben, mármint egy nemtaggyülésen.
"azt hiszed ez tegnapi hír? Frászt. 2006-os."

Mégis azért sírsz állandóan, hogy jöjjenek vissza.

Amit meg a FIDESZ tesz a diákokkal elítélendő, de nekik is fel kellene fogni, hogy vége az ingyen élésnek.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Olvastam, hogy megint elkapott valami kórság? Kijöttél belőle?
Eddig is együttérzésem volt.
ajjajjajjajjj....

Új fegyvert vethet be Matolcsy? - íme, a választék
Az új MNB-vezetés nem konvencionális eszközök bevetésével élénkíthetné a hazai hitelpiacot.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/uj_fegyvert_vethet_be_matolcsy_ime_a_valasztek.545617.html
@Mariann19: hádenem taknyam-nyálam összefolyik, de sima megfázás... szombaton végigdöglöttem, vasárnapra felszívtam magam a koncert miatt, hétfőn döglés egész nap, most meg lesek ki fejemből bávatagon... szóval, nem egy nagykaland...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hallom minden egyes napon.
Megyeszékhely, középiskola!, 2013 Mo.
Zuhan a PannErgy, mi történik?
Március végére tolódott a miskolci projekt átadása. Interjú.
www.portfolio.hu/vallalatok/zuhan_a_pannergy_mi_tortenik_interju.179948.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Há, ez már kb 2 éve ismert, szélhámia az egész, úgy ahogy van, de valakik kurva nagyot kaszálnak...
@Mariann19:

Szia!
Így is simán megnyerjük a csoportot!
Ennyi belefér...
A Győri lányokért jobban aggódom!Lever mindenkit a döntőben meg majd hosszabbítás után egy góllal fog kikapni...

"Balsors akit régen tép"
@Spániel: Ez nem hülyeség, nagyatc kérdése. merugyi a kétharmad...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Forralt vörösbor+ágybaizzadás...ha vkivel assebaj...

jobbulást!
@Spániel: A szélessávú pályázatot is lekésték a csókosok, számít? Lófaszt, határidőt módosítunk. Seszták elintézi...
@gazoló: veresbor nemjátszik, ágybaizzadás már volt, de kevés... marad a forró fürdő meg a pliznic... pedig lázamsincs.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szedsz valamit, vagy hagyod a kórságodat az elmúlásnak simán.
Gondoltam, hogy még nincs vége, mert nemigen láttalak, bár én is alig-alig voltam itt.
Gyógyulást kívánok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gábriel, a Te példád azt mutatja, hogy egy betűt sem lehet téveszteni a párt hivatalos vonalától.

Gondolod, a haverod a saját kútfejéből cselekedett?
Nem konzultált előtte a főnökötökkel?

Ne kend a szerencsétlen nevelőtanárra Angyal, itt ti, azaz a jobbik, tudod haza isten család miegymás a settenkedő árulkodó, hogy is írja Bárány, a vamzler.
mer megtehessük...

Engedély nélkül vágat fát Orbán Ráhel barátjának családja
A Népszabadság szerint más erdejében, természetvédelmi területen vágatnak ki fákat.
hvg.hu/itthon/20130219_NSZ_engedely_nelkul_vagat_fat_Orban_Rahel
@gazoló: A Kielnek Omeyer nyerte a meccset, ahogyan én gondolom.
A két Iváncsikot megint nem aktivizálták kellően, azt azért meg kell hagyni, derekasan küzdöttek a fiúk.
A lányoknak meg drukkolunk.
@Mariann19: a válasz: nem. vagy elmúlik, vagy nem. amúgy kösz. :-) (gyenge mosoj)
Most 16,5 milliárdos keret fogyott el órák alatt
A pályázathoz szükséges programot péntek este tette közzé a NFÜ, hétfőn már le is zárta.

hvg.hu/gazdasag/20130219_Orak_alatt_elfogyott_a_165_milliardos_ker

Aranyvonat rendel...
"Hat óra alatt kimerítettek az igénylők a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél egy uniós pályázati keretet, melyet energetikai projektek támogatására lehetett igénybe venni. A pályázathoz szükséges kitöltő programot az ügynökség csak múlt péntek este tette közzé, de a pályázatot hétfő délutánra már le is zárták. A kitöltő program hibái miatt még lehet ebből baja az NFÜ-nek."

csak az nem hibádzik, aki nem dogzik.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mert takarékosak.
Szép sváb tulajdonság.
A saját erdőjükből minek vagdosnák ki azokat a szép fákat, amikor máshonnan is lehet?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
majd holnaptól nem lesz természetvédelmi terület és punktum. A tulajtól pedig elzárják a kivezető útját és elveszik a baltáját, ha sokat ugrál. Máshol ki van ez már tanálva.
@Habakuk999: "ti, azaz a jobbik, tudod haza isten család miegymás a settenkedő árulkodó,"

Jól mondod. Bajnai, Mesterházy, Fletó és a kivált lömpöpősök pedig a haza megmentői. :)
@Spániel: Holna pedig indul Mészáros Lőrint belepisálni a szarkupacba.
@Mariann19:
Elmehetne már Omeyer nyugdíjba...sokat "ártott már nekünk.
@Habakuk999: Egyébként meg nem tudom hol itt a probléma? Jön 2014 és amúgy is elsöpritek a fideszt a jobbikról már nem is beszélve. Ezek után ráállunk megint a magyarpumás emelkedő pályára és lesz itt felvirágzás, mint pld. a szocik 12 éve alatt is.
off...

Amikor szó szerint megöl a szükség
Nem a szerencsétlenül járt New York-i volt
az egyetlen, aki székelés közben halt meg.

velvet.hu/sztori/2013/02/19/amikor_megol_a_szukseg/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal, nem jó válasz.

Nekem végképp nem jó, aki ugyanolyan elszántan vitatkozom pl Csekkel, mint ahogyan belőled próbálok kihúzni egy őszinte, emberi és nem propagandista választ.

A múltkor még koalíciót akartál kötni Fabiussal és velem, most meg, hogy szorul a kapca, hirtelen Mesterházy bagázs lettünk?

Szóval újragondolhatod.
Van valami vonzó is a "keleti nyitásban"

2013.02.19. 08:42
"Cementeshordóban találtak rá a képviselő holttestére
Cementeshordóban találták meg Oroszországban egy múlt héten eltűnt önkormányzati képviselő holttestét. A gyanú szerint Moszkva régió tartományi kormányának egy volt tagja rendelte el a képviselő megölését egy 2,6 millió dolláros tartozás miatt. "

atv.hu/kulfold/20130219_cementeshordoban_talaltak_ra_a_kepviselore
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudod Angyal? Ha gondolod, leírom ismét:

Az a probléma kedves fiatalúr, hogy alávaló, aljas, gyáva módon gyerekek hátába döftétek a kést.

Szar, senkiházi, embertelen társaság vagytok, ha nem kértek bocsánatot. ( nem fogtok)
Azért elgondolkodtató, hogy a listázás röktön másnap kiborult, ahogy ez a pöcsköszörű nekiesett az oktatói karnak. Elgondolkodtató. Lehet, valahol mégiscsak kéznél volt a lista végszükség esetére? (NEM ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLET) csak gondolkodom. Ha igaz, akkot baszottnagy JOBBIKOS öngol.
Persze semmi sem véletlen... de ez már csak agymenés...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Úgy is van és az Excel tankönyvek rendelése is megnőtt azóta a szektATV kőbányai székházában. :)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Ha igaz, akkot baszottnagy JOBBIKOS öngol."

Épp erről beszéltem az előbb és ez csak öröm és boldogság. :)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Valamelyik mai írásban volt, hogy a Jobbikos fickó szerint sokan hozzáférhettek a listához.
@Fabius: Nem normális a diákönkormányzat normatív támogatása.
Egyáltalán, mire kell nekik a támogatás?
@Habakuk999: Nem mondod? Azt mikor fogod leírni, hogy a gyerekeink jövőjét ki szúrta igazán hátba az elmúlt 22 év hazaárulói közül?
@mikénehavóna: Arra amire általában a különböző önkormányzatoknak szokott.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: 150-200 emberről volt szó, így nyilván sokaknál kéznél lehetett.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ehhez nagyon marőóinak/ vérpimasznak kell lenni, hogy a két hírt összekapcsold:)))))
Garbai asszem túlteljesítési kényszerbe esett: Így ha igaz, a Jobbok egyetemlegesen baszik rá. Túl nagyot akartak harapni. Eltaktikázták a tegnapi napot. Ha az oktatói kar és a dákok összefognak...
@szamarhegy: Ááááá ne higgy neki, amit egy jobbikos mond az csak hazugság lehet. Ha igazat akarsz hallani az ügyben csavarj továbbra is a szektATV csatornájára. :)

Lelki szemeim előtt már látom a néhány hónap múlva beálló nagy kusst, amikor erről az "ügyről" is kiderül, hogy a TV futószalagon hazudott és helyreigazításra kötelezik majd őket, mint máskor is.
breko breko ! fekete riport mégis lejött:)))

qvaaa joooo amikor a trampli tuitkárnő belepofázik
hogy átb@sznak gyurikám... mint egy debilt pont ugy kezeli...
nem mintha nem az lenne... de azt hittem a seggnyalók azok ugycsinálnak mintha nem annak látnák...

hvg.hu/itthon/20130219_Fekete_Gyorgy_Muveszeti_Akademia
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt Csekknek és a régi Szajmonnak mondom, nem rád tartozik.

De ez a mostani, ez igen.

Főleg úgy, hogy rendszerváltó szerepre ácsingóztok.

Egész héten itt szárnyaltál, hogy milyen nagy az egyetemi támogatottságotok.

Utálnak benneteket, a sima egyetemi hallgatók útálják ezt a sok hök patkányt.
háát nem is tudom.. ha ez sem lesz elaltatva, akkor Garbai himbilimbijére keresztet lehet vetni. a turulmadár garantáltan letépi nekije.
@gazoló: ezt már reggel korán linkeltem...

azér ojjjan nagy a heje mert jövőre még jobban fog dübörögni...

és akkor majd hungarikummal is le lehet (sz)állni... HELIKOPTERrel
@Fabius: "Azt, hogy a fenti bűncselekmények valamelyike megvalósult-e, büntetőeljárás keretében a bíróság tisztázhatja, ha az érintett feljelentést tesz "

Vagyis a hatóság nem jár el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez most kellemetlen. Ouch... Mi mast varhat az ember egy szelsojobbostol?! A toluk elvartakat szepen hozzak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ennyi?

Világos állásfoglalás helyett mesterházyzol meg lomposozol?

Végül is ez is egy jelzés. Ha még te sem határolódsz el a vamzerektől akkor nincs miről beszélni.

A nyájas olvasótábor elkönyvelheti a Jobbikot a gyerekeket hátbaszúró vamzerek pártjának.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát nem a világ tragédiája, hogy nekik kell megmenteniük a hazát?
De ne terelj. Ne hivatkozz másra. A te gondolatvilágod tagjai szarlelkűek, gyermekeink elárulói, jövőkufárok. Összevetés, viszonyítási alap nem kell. Úgy általában is mocskok vagytok. A történelem újra meg újra kifakadó gennyedt sebhelye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__Egy blogon az íráson kívül milyen tettek lehetnek még??? ;) __"

ne ragozd már a szart. nem volt elég egész nap?

Konok, és buta ember lehetsz, (már megbocsáss) ha tovább lovagolsz egy olyan témán, amibe simán hagytad beleugratni magadat, és soha nem tudsz jól kijönni belőle, mert kevés hozzá a muníció(d). Van az a helyzet, amikor az ellenfélnek akkor is igaza van, ha éppen hazudik.
Az az aberrált, aki a nagyi vonalkódos karjára apellált csak arról feledkezett meg, hogy az őrök vajon mobil vonalkódolvasóval a kezükben szólongatták a szerencsétleneket? (vonalkód technológia, 1950-es évek eleje, USA valamilyen supermarket)
Komolyan mondom, nem vagytok normálisak.

a zsidókérdést jobb, ha egyszer s mindenkorra hanyagolod. nálad nagyobbak is elvéreztek már ezen pro és kontra.
és ha most linket követelnél, istenuccse megkereslek. én mondjuk szeretem a halat.

Hagyd meg az emlékezést az emlékezőknek, te pedig fordulj egy szebb világ építése felé. kár hogy arra most egy párt sem képes, és nem is akarja. az eszelős tekintetű Gábornak meg éppen pont jó ami van. jobb, ha tudod. át vagy baszva. nem kicsit. nagyon. olvass, és tanulj sokat. sosem késő.
akurvaéletbe.
Édes drága pici lelkem.

Gyurcsány: ha így folytatjuk, Orbán marad miniszterelnök

hvg.hu/itthon/20130219_Gyurcsany_evertekelo_ellenzek_marcius

Mikor fogja valaki elmondani neki, hogy puszta jelenléte az egyik igazi letéteményese annak, hogy Orbán továbbra is maradjon??? :)
@Kis ember: na akkor maradok Egérnél, ő legalább tud nyújtani vmit.
@Penivaldes: jobban is teszed. kisember a nagybottyánnal steffike péniszmukoggyi ártatlanságára hajt:-)
Télen vagy nyáron
jobb születni?

A horoszkóp butaság, de néhány érdekes összefüggést igazolt a tudomány. A februárban születettek között több a skizofrén, a nyári gyerekek felnőve nagyobb eséllyel követnek el öngyilkosságot.
index.hu/tudomany/2013/02/19/telen_vagy_nyaron_jobb_szuletni/

Ebbe az országba sose...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és sokan mínőségileg nélkülöznek. eszik a sok szemetet.
Wass Albert-rajongó és zsidó picsa
A Mandiner megszerezte az ELTE BTK hallgatói önkormányzatának a gólyákról készített listáját.

index.hu/belfold/2013/02/19/wass_albert-rajongo_es_zsido_picsa/

ez valami fideszes kavarás lesz... meglássátok. lesz itten még orbitális girnyó-száz-selmeczi-szijártó elhatárolódás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Lelki szemeim előtt már látom a néhány hónap múlva beálló nagy kusst, amikor erről az "ügyről" is kiderül, hogy a TV futószalagon hazudott és helyreigazításra kötelezik majd őket, mint máskor is. " Na most, a linket erről igazán betehetnéd. mikor kellett bocsánatot kérniük. mert hazudott!
"Kedden a HÖK a Facebookon publikált közleményében visszautasította a feltételezést, hogy listákat készített volna a hallgatók vallási, etnikai vagy világnézeti hovatartozásáról.

„Az ATV honlapján megjelent cikk hemzseg a légből kapott, semmivel sem bizonyítható állításoktól, és hazugságoktól. Az írás az egykori és jelenlegi hallgatói képviselőkről számtalan valótlanságot tartalmaz. Ebből is látszik, hogy az ELTE és a hallgatói önkormányzatok ellen politikai hátterű lejárató hadjárat zajlik" – áll a közleményben, amit Garbai Ádám és elnöksége jegyez."
@jaegtoer:

Ez ma már az x-edik, eredménytelen ajánlás:((
Pénteken Orbán évértékelő. Daedalont beszerezni...
@Habakuk999:

"___Szerintem nincs helyén kezelve ez a diákmozgalom.
Semmilyen oldalról sem.

Kezdeném ott, hogy 68-as diáklázadást remélni hiú ábránd.
[....]
A diákok cserben lettek hagyva, már karácsony előtt.
Magyarország, mi mindannyian ennyit tudunk, Orbán meg ismét jót somolyog a markában.___"

A nap hozzászólása volt. köszönöm. nem véletlen, hogy Te is ismered Waltarit, Mikaelt és szerintem a Mikael Hakimot is)

nekem már nem is kell írnom a posztról, a poszthoz semmit. megtetted. csak ismétlés volna.
de nyomatékul: a diákok tényleg cserben lettek hagyva. még a szülőkből is igen kevesen voltak kint. ott voltam, láttam.
@Penivaldes:

"na akkor maradok Egérnél, ő legalább tud nyújtani vmit."

semmi óceánjáró? elég a sajt?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne emlegesd, mert megjelenik! Valami spéci programmal figyelheti a Varánust, valahányszor említjük, hamarosan bejön valami új nicken.
@jaegtoer: Gondolod Waltari az oka?

nekem valóban ő a pro primo, utána jön Passuth
@nemecsek ernő áruló:

"A kommunizmus áldozatai pedig annak a dumának köszönhetőek, amit ma a fidesz tol. Mondom, tanulj egy kis történelmet! "

bagoly mondja verébnek.
@Fabius: ez a garbai gyerök pölö nekem kifejezetten bejön... odaadnám játszani a kutyámnak:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ezt a politikai hátterűt vajon Faszpumpa Pityu játékának húzogatása közben találta ki?

Kínzó kérdés. Gábriel, szerinted?
@Habakuk999:

nem. belül kell lenni valaminek, mert meglátni csak úgy lehet. úgy vagy bekódolva.

Nálam: Waltari, Merle, Malamud (Isteni kegyelem), Passuth, Kodolányi, Hugo, Sienkiewicz.....
Szerintem a válasz itt... A FIDESZ megvédi az oktatói kart és az egyetemistákat:-)

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.19. 18:27:44
Wass Albert-rajongó és zsidó picsa
A Mandiner megszerezte az ELTE BTK hallgatói önkormányzatának a gólyákról készített listáját.

index.hu/belfold/2013/02/19/wass_albert-rajongo_es_zsido_picsa/

ez valami fideszes kavarás lesz... meglássátok. lesz itten még orbitális girnyó-száz-selmeczi-szijártó elhatárolódás...
@Fabius: Ha már a Mandiner is meszerezte, annak eléggé FIDESZ szaga van...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Penivaldes:

nem szeretem, amikor konzervatív, vagy éppen liberális köntösbe bújt tanulatlan emberek lehugyoznak szegeletköveket vagy minareteket.
@Fabius:

A jobbikot egy aktákat gyűjtő besúgószervezetnek.
Orbán láncos kutyájának.

Csak ne te írd meg, mert szar lesz.
@Fabius: "A HÖK-elnök levelét az egyetem vezetése nem tartja olyan súlyúnak, hogy arra válaszolni kelljen" - fogalmazott Fábri György." :)))))
index.hu/belfold/2013/02/19/a_rektor_nem_reagal_a_hok-elnok_feljelentesere/
@Fabius: Ez az elhatárolódás nálatok valami fétis?? Ezek szerint ha hülyének nevezem az illetőt az már nem is elég??? :)
@aritus:

és milyen eleganciával!
aszongyahogy:'- nem olyan súlyú, hogy válaszolni kelljen'
@jaegtoer: :D

- Mi az, amit legfontosabbnak tartasz kiemelni a mondanivalómból?
- Igen.

Ismertem egy kínait, aki kábé ennyire bírta az angol szövegértést, mint te. :D
Német közmondás: Ha harc, legyen harc, mondá az ördög, és odafingott a villámnak...

"Garbai Ádám szerint az ELTE-s oktatók jelenlétükkel és hozzászólásaikkal tovább bátorítják a jogsértőket, ezáltal tovább rombolják az ELTE BTK törvényes rendjét. Garbai ezért "mint a Hallgatói Önkormányzat felelős vezetője" azt kérdezi a rektortól "mint az ELTE felelős vezetőjétől", hogy ennek milyen munkajogi következményei lesznek, és a rektor miért nem ítéli el és akadályozza meg a jogsértéseket."
@én már a fény gyermeke vagyok:

Ha szar lesz legfeljebb nem olvasod. Esetleg megírod te, megmutatod hogy kell megírni nem szarul.

Hajrá.
@bella _ciao: hát nem, de 3óra20 percet végigseggelni sem egy leányálom:-) Hát még végigádigálni a küzdőtéren. A harmadik óra elején ott a jónép már nagyon kereste a kordontámaszokat... mer lássuk be, nem negyvenes-ötvenesnek való vidék:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ja, mi elhatárolódunk a kreténektől és leköpködjük a vamzereket.

Nektek nyilván nem muszáj, és nekünk nem baj, ha ez látszik.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jájá, pedig mindenkit érdekelne, hogy milyen következményei lesznek?
Politikai tisztogatások prömier plánban, vagy bepoloskázzák őket a koncepciós perekhez, vagy átnevelő tábor a felcsúti kőbányában?
@Fabius:

Fabius, és az itteni szócséplés mellett mit tudnánk tenni a diákokért Mi, az itten kardozók?

például elvihetnénk Gábrielt a következő demonstrációra kóstolásra.

Néha olyan "titokban szerveződnek, hogy ki kell nyomoznom, hol a francban gyűlnek a gyerekek...
Mire egy vidéki ideér, az egész végetér... nem mindenki netbuzi.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem feltétlenül, a mandi szerzői között sok az egytemista.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem lehet, hogy ezt a listát tkp. a szociális ösztöndíjak megítélésénél használták? amilyen jóindulat mozog ezekben a jobbikosok hökösökben. maguknak biztos megadták az összes adható juttatást.
@én már a fény gyermeke vagyok: Ők osztogatják az ösztöndíjakat, táborokat, mint a szép régi kiszes időszakban.

ugyanolyan selejtek
friss

"Kiszivárgott az összes ELTE-s diáklista
2013. február 19., kedd, 18:18 • Utolsó frissítés: 18 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: lista; ELTE; diáklistázás; hallgatói listák;

Kinyomtatom • Elküldöm
Közzétette az ELTE BTK diákjairól korábban készült összes listát a Mandiner szerkesztősége.

"Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást" - írta a portál, amely kommentár nélkül tette közzé az egyetemisták jellemzéseit. A neveket a megjelent tábl..."
hvg.hu/napi_merites/20130219_Kiszivargott_az_osszes_ELTEs_diaklista
@nemecsek ernő áruló:

nincs közös témánk, tehát nincs miről beszélnünk, vedd úgy, hogy a falra hánytam borsót.
@jaegtoer: A vonalkódra én is tettem utalást de nem nagyon fogta a lelkem. :)
@Fabius: Értem és ha valakit lehülyézek az szerinted is dicséret??? :)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

meg ne bántódj!!

erre:

" nyugi... arra hajt, hogy kiborítson... "
@jaegtoer:

Faramuci módon inkább igénylik a szócséplő morális támogatást mint mondjuk a közös vonulgatást. Legalábbis a saját gyerekem és környezetének véleménye alapján.
@jaegtoer: Köszönöm, angyalom. Menj, karlendíts kicsit viccből, attól jobb lesz.
@Fabius: kicsit pikirt vagy. Aki allatkertet hhemeltet ne csodalkozzon ha majmokkal es disznokkal van dolga. Nem lehet mindig csak a nagymacskakban gyonyorkodni.;))
@bella _ciao: jahh... gizi jól szopik... tömjük be a száját egy kis ösztönződíjjal. az iratszekrénybe beköltözhet az irodában, szociális alapon. a pisti már úgyis unja. de itten van még ez a málé garbai gyerek... valahogy így?
@nemecsek ernő áruló:

megérdemelnéd, mert megdolgoztál érte. de szarba nem csapkodok. Hess!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem. En kivancsi vagyok, hogy vonan es zagyvan kivul kik fertek hozza a listahoz. Ki rendelte meg, mert nem csak ugy eszukbe jutott az tuti. Az is kerdes, hogy felhasznaltak-e a 2010-es valasztasokon? Valljuk be, ez jobb mint a kubatov lista.
@Fabius:
Nézd, ennyi narancsbolsi spicli közt fel sem tűnik egy-két-há jobbikos népnemzeti vamzer!
Legalábbis ők ezt hiszik... :D
Tudod, nekik ELVEIK vannak!
Jó, ezek persze rugalmasan kezelhetőek, meg pár fillérért eladóak is, hisz nekik is meg kell élni valamiből...
Amúgy hogyan is van ez? A sok HÖOK-os vezető mind narancsbuzi és jobbikos "politikus" lett? Milyen meglepő... A gerincet akkor vetették ki?
Népnemzeti Csigatenyészet... Bocsánat, nem akartam a csúszómászókat megsérteni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Érted, de a hülyét játszod :-))

A varánusz házi jobbikosaként nem csak lehetőséged van a véleményeteket ismertetni, de felelősséged is a körülöttetek történő dolgokat lereagálni.

Ha szerinted ennyi elég akkor kész, betudja mindenki ezt annak ami.
@Penivaldes: ugye hogy teged sem erdekel szegeny budi diszno. Engem sem. Plane a fogyatekos nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te meg ne humorizálj. majdhogynem szétoffoltátok ezt a fontos diák posztot. nem bocsátom meg neked.
Tanulj alázatot bazdmeg. a jobbik huszadrangú a diákok fontosságához képest.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bevallom ez valoszinu. Valaki tovabbengedte nyomozati szakba a kubatov listat... Hat kiadtak a listat, aminek kesziteset valoszinu ok rendeltek a hazi naci polgari kortol....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A pár épp szeretkezni készül, és a pasi lehúzza a gatyáját:
- Ennyit tudok nyújtani!
Erre a csajszi:
- Háááát, akkor kezd el nyújtani...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Pikirt? Dehogy. Nyugodtan lehet szarozni és valamit nálam jobban megírni is.
@Fabius:
Tudtuk, csak nem sejtettük... :))
Most képzeld el, ha nem lennének ilyen szilárd elveik!!!
@Penivaldes:
Egér is dőőőőőlt a kacagástól? :)
@Fabius:

az lehet, hogy azt igénylik, de elképzeltem, hogy ők szépen összegyűlnek mondjuk egy téren, sok százan, és hallgatják a szónokaikat, és a diákhallgatóság mögött egy tömbben a szülők, idősebbek sok ezren szótlanul de támogatólag, ez jelzés lenne a hatalomnak, hogy eddig és ne tovább! ezt meg kell tenni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Te is tudod, le lesz fújva majd az utolsó pillanatban, a gumicsont rágása csak...
@Fabius: Na, attól te ne félj, hogy én konkurálok. Építőnek szántam. Csak annyi, hogy inkább bízd a kutyádra, minthogy darvadozzál a szopórollerekről meg a tangákról évszámra.
@jaegtoer:

Részemről ezt így bármikor összehozhatjuk. A szülői szervezeteknek is lehet szólni, párral kapcsolatban vagyok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

az Őzikém pont ilyen! mondjuk kicsit szebb. de illusztrációnak elmegy:)
@Penivaldes:

Különben is a szándék a fontos! :DDD
kósa mondja, hogy strukturálisan át kell szervezni a vízközszolgáltatókat. mert sok van belőlük (kb. 600), míg barroso józsiéknál csak 20.
meglátjátok feleim, itt újabb álomosítás lesz. ismét lenyúlják saját a saját önkormányzataikat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szilárd?

Ja, várj, a fagyott kutyaszar is szilárd. Akkó lehet :-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezt azok mondják akik nem tudják eredményesen csinálni...))
@Fabius:

rendben. írok az üzenetküldőn vagy min.
@Penivaldes:

"_te egy állattal???? _"

mi rossz van abban?

és Te az Egérrel?
@jaegtoer:
Olyan kis.... peckes! :))

@Fabius:
Ja, csak tavasszal kiolvad! :)
Evégre az igaz, hogy a fagyott kutyaszar hitelességével vetekednek ezek a "komoly" emberek.
@Penivaldes:

"az más, az teljesen más"

na, akkor az Őzikém is.
@jaegtoer:
De Egér egy NAGY ÁLLAT, meg különben is, Pennike perverz cicus...
@Fabius:
Szimpla spicli kis taknyokat ilyen csúnyán megalázni!
Azért tudod...
NEM SZÉP DOLOG ÍGY VISELKEDNED! :)
@jaegtoer: Malamudot nem ismerem, de már van is négy könyvem tőle, hétvégére kiolvasom.

baromi jó dolog ez a net és kindli.
Nem tudok betelni vele:)))
HÖK-jutalmak: nem ad ki név szerinti adatokat az ELTE

Arra a kérdésre, hogy megfelel-e a valóságnak az egyik hallgatójuk, a pert kezdeményező G. Szabó Dániel kijelentése, hogy mintegy évi 20 millió forintból gazdálkodik az ELTE jogi kari HÖK, és ebből a jutalomkeret hozzávetőleg 7-8 millió, amelynek felosztásáról az elnök és egyik helyettese dönt, azt közölte: a működési keret 2012-ben 8,9 millió forint volt, "a jutalomra mint ösztöndíjra" fordítható keret 7,7 millió forint.

hvg.hu/itthon/20130219_HOKjutalmak_nem_ad_ki_nev_szerinti_lista
@Penivaldes:

csak illusztráció, de hiszen írtam!
@Habakuk999:

Malamud, Isteni kegyelem

kezd talán ezzel.
@Fabius: Vagy mit szeretnél. Csináljak magamról egy videót amiben hamut szórók a fejemre, miközben seggemet a földhöz verve százszor elhatárolódok és aztán mindezt be is linkelem ide? :)
@jaegtoer: mindegy biztos szép az Özikéd. törékeny, kecses. ellentétben velem.
@bella _ciao: Na végre akkor a Heinekenen is lehet majd szvasztika. :)
@jaegtoer: A fekete és a zsidó író, ezzel kezdem
@jaegtoer: Baszod szerintem meg az tanuljon alázatot, aki az érvek fogytával bedobja a saját családja történelmi sérelmeit. Én pont arról írtam az illetőnek, hogy folytassa a témát az erre szakosodott szobában.

Amúgy meg történelmi fájdalmai mindenkinek vannak dögivel, gondolom ebben egyetérthetünk.
@Orica Középföldi: idegrángása lehet, biztos a szeme is tikkel

neve meg már majdnem thürmerfrau
@Penivaldes: azért thormay cecil beégett neki valahová, vagy ezt írta fel a cavintonos dobozára
@Penivaldes: Milyen méret? Libsi-mensiként befogadó vagyok, meséjj, Odüsszeia!
Mi van ma itt, a blogmotor szórakozik, vagy késleltetetten jelenek meg?
Inszitujácijó!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Kb. ennyit lehet még hozzá tenni a lista ügyhöz.

A vádlott szót kér - avagy kinek a méltósága?

Gondolkodtam, hogy írjak-e az ELTE-BTK HÖK állítólagos szörnyű listája ügyében. Mert, hát, ugye az egy érintettől nem etikus. De ebben az ügyben már úgyis az egész hazai média egységesen és magasról szarik az etikára. Úgyhogy, akkor igenis írok.
Nem a magam védelmében. Amit rólam a Hitgyüli házitévéje ír, az kivételesen nem hazugság. Hiszen, valóban vezetőségi tag voltam az ELTE bölcsészkar hallgatói önkormányzatában Szávay Pista barátom elnöksége idején, és az is igaz, hogy dolgoztam a barikad.hu-nál. Igaz, az utóbbiról az ATV jelen időben ír, de ezen ne akadjunk fenn. Van fennakadnivaló itt egyébként is bőven.

Hiszen, mi is történt itt tulajdonképpen?

Leközöltek egy pár print screenelt Excell táblázatot, amelyben obszcén szavak és származásra, vallásra, illetve politikai hovatartozásra utaló meglehetősen tahó megjegyzések sora olvasható. Ennyi a tény. Se nevek, se dátum, se forrás, semmi.

A cikkből megtudhatjuk, hogy a táblázatban állítólag az ELTE 2007-2009 közötti elsőéves gólyáinak neve szerepel. A doksit állítólag az ELTE BTK hökösei készítették, akik között állítólag hemzsegnek a jobbikosok. Ez utóbbira a megdönthetetlen bizonyíték egy lista azokról az egykori és jelenlegi hallgatói önkormányzati tisztviselőkről, akik állítólag tagjai a pártnak, vagy ahhoz közel állónak számítanak. (Mint pl. én is, mint a Jobbikhoz közel álló portál munkatársa.)

Hát, akkor vegyünk át néhány alapdolgot, amivel egy elsőéves újságíró, vagy kommunikáció szakos hallgatónak is tisztában kell(ene) lennie. Ilyen Excell táblázatot bárki, bármikor tetszés szerint alkothat, vagy módosíthat. Az ATV-nek állítólag van arra vonatkozó bizonyítéka, hogy ez a dokumentum a HÖK akkori alelnökének gépén keletkezett. Hogy az óta hányan és mit írtak bele, arról nem szól a fáma. Gyengébbek kedvéért: nem is szólhat.

Ugyanis egy közepes képességű humán tagozatos gimnazista számítástechnikai ismereteivel simán lehet úgy módosítani bármilyen fájlt, hogy a PC-n visszaállítva a dátumot, azt a látszatot keltsük, mintha az elejétől fogva így nézett volna ki. Vagyis: a táblázat zsidózós, katkózós, cigózós, ratyizós, bunkózós részét szépen, kényelmesen be lehetett gépelni az ATV szerkesztőségében is, mondjuk tegnap este. Vagy bárki másnak a gépén, akinek nem tetszik a HÖK. Például egy lelkes Haha-aktivistának, aki vérig sértődött azon, hogy az ELTE BTK hallgatói önkormányzata fel merte emelni a hangját az egyetemre – horribile dictu – tanulni járó fiatalok érdekében.

Az eredeti listát - amelyen egyszerűen csak a gólyák önként megadott adatai szerepeltek - megszerezni sajnos nem volt nehéz. Szerveztem én magam is gólyatábort, tudom, hány kézen megy keresztül egy ilyen lajstrom.

Ami pedig az állítólagos Jobbik-tag hökösöket illeti: Magyarországon a pártok tagnyilvántartása nem nyilvános, Az állampolgárok párt tagsága pedig védett személyes adat, amelyhez a sajtó munkatársai semmilyen formában nem férhetnek hozzá. Tehát ebben az ügyben az ATV vagy blöffölt, vagy illegális forrásokat használt - esetleg mindkettő.

De mindez legyen csak az én összeesküvés-elméletem. Nem ez a lényeges ebben a történetben. Hanem az, ahogyan - tisztelet a kivételnek - szinte az egész hazai média kezeli ezt az ügyet. Az ATV feldobott a honlapjára pár print screenelt Excell táblázatot, s rá egy-két órára szinte az összes nagyobb portál címlapján ott virított a cím: így listázzák a hökösök a hallgatókat.

Nem kérdő mondatok, nem feltételes módok – csupa-csupa kijelentés. És nyomukban az elhatárolódás, az elítélés, fejek követelése. Az adatvédelmi biztos máris bűncselekményről beszél – miközben épp megvalósít egy bűncselekményt, amit rágalmazásnak hívnak. És persze a netes fórumokra és közösségi oldalakra ömlik a vég nélküli, undorító, fröcsögő mocskolódás– mindezt szigorúan az emberi méltóság védelmében.

Hogy a megrágalmazott volt és jelenlegi hökösök emberi méltóságát mindez hogyan érinti, azzal a kutya se foglalkozik. Hiszen ők állítólag jobbikosok. És aki állítólag jobbikos, az biztosan suttyó, náci állat, aki sötét bunkere mélyén halállistákat vezet.

Minek bizonyítani, minek az ártatlanság vélelmével tökölni? Tudjuk, milyenek ezek. Ha nem tették meg, akkor megtették volna. Ha nem tették volna meg, akkor is kitellik tőlük. Így kacsint most össze az egész nyomorult, belterjes, állott szagú magyar liberális sajtó.

Ez minden bizonyítékuk, és ez untig elég is nekik ahhoz, hogy bárkit végig korbácsoljanak a nyilvánosságon, aki számukra gyanús elem. Ha egyszer begyújtották az inkvizíció máglyáit, akkor a vádlottaknak égniük kell!
Erről szól ez az egész, semmi másról.

A hökösök most nem csak a saját igazukért, igazunkért küzdenek. Hanem mindannyiunkért. Mert, ha őket kizárólag sanda feltételezések és éjsötét előítéletek mentén le lehet köpdösni – akkor holnap akárkit le lehet. Akkor valóban nem lesz sem szabadsága, sem emberi méltósága ebben a nyomorult országban senkinek. Se zsidónak, se cigónak, se ratyinak, se katkónak...

B.G

jobbegyenes.blog.hu/2013/02/19/a_vadlott_szot_ker_avagy_kinek_a_meltosaga
Schilling Árpád: Féktelen menetelésben Vidnyánszky sleppje

Orbán Viktor rendszerének egyik legszembetűnőbb sajátossága a közösségi célnak hazudott féktelen individualizmus. Röviden: egománia. A rendszerváltás óta eltelt időben még soha ennyi karrierista nem találta meg számítását ilyen rövid idő alatt. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a magyar polgár számára soha sem jelentett morális dilemmát a más kárára való nyerészkedés, a közös tulajdon zabrálása vagy a jövő felélése.

hvg.hu/kultura/20130219_Schilling_A_Nemzeti_Szinhaz_csak_urugy
@mamitirtok sír derék (kommensevik): inkább nem, akkor enkinek nem jutna eszébe rólam semmi huncut.
@Penivaldes: Miért, most igen?:-P
Más: Olgánál a labda, vagyis a théma, most!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mé, az? Eddig erre nem panaszkodtak az érintettek, lehet, meg kellene kérdeznem, nőgyógyászukat, óvszerészüket?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): most sem de most még egyesek elhiszik hogy nem vagyok rossz nő..))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Néha én is így érzek a ti linkjeitekkel kapcsolatban. :)
A kis kedvencem...

noworries.postr.hu/a-vilag-legjobb-go-go-tancos-gatfutoja

Steffi, hol vagy ehhez képest? :))
Pláne, hogy pöcsöd is van...
@bella _ciao: Annak én is nagyon örülök, annak meg pláne, hogy a szektATV-nek kell majd bizonyítani. Amúgy meg Gábor nem egy félős fajta. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): rónainál az első vendég selmeczi lesz. mazochisták előnyben? vagy kabaré lesz?
@Trümmerfrau:

Eddig próbáltam finoman de azt nem érted, ezért: egyszer és mindenkorra eltakarodsz innen. Ha még egyszer meglátlak itt bármilyen néven akkor Jay és Néma Bobot fogunk játszani.

Megértetted?
@bella _ciao: Meg gondolom azóta ez is meg volt már. :)

"Visszautasítja az ELTE BTK HÖK vezetése, hogy bármikor, bármilyen formában hallgatókat diszkriminált vagy listát készített vallási, etnikai vagy világnézeti hovatartozásukról. Garbai Ádám közleményében az áll, hogy az atv.hu-n megjelent cikk "hemzseg a hazugságoktól" és "látszik, hogy az ELTE és a hallgatói önkormányzatok ellen politikai hátterű lejárató hadjárat zajlik". A HÖK-ös vezető felszólította az ATV-t, hogy "kérjen bocsánatot és hozza nyilvánosságra, kitől származik a lista, ellenkező esetben bírósághoz fordul hitelrontás, rágalmazás és becsületsértés miatt". A közlemény üdvözli a rektor által indított vizsgálatot, amelyhez az ELTE BTK HÖK segítségét ígéri."
:))

"SS Berci, mélyen sötét lélek, álszent, képmutató kisköcsög, szervilis seggarc. Bolsevik típusú párthűsége megkérdőjelezhetetlen, mint spicli még használható lesz, ha jobbat nem talál a párt."
@bella _ciao: Sajnos nem áll módomban megtekinteni, kérlek, közvetíts majd, jó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jé, Te meg hogy kerültél ki a karanténból? Tök rég kinyomtatlak, érdekes...
Egyébként voltam egyetemista, volt "szerencsém" a HÖKhöz, nekem őket ne védd, nem tudod. Amit kaptam belőlük, amit hallottam és láttam velük kapcsolatban az "ártatlanság" a legviccesebb szó ami a szervezettel együtt szerepelhet. Nem tudok annyit enni amennyit miattuk okádni kellene, az egyetemek, a diplomások, az értelmiségiek szégyene minden egyes képviselőjük. Méltó keltetője a nagypolitikánknak :/
@bella _ciao: Támogatom az eljárást. Legalább hamarabb kiderül, hogy hazudik ismét németsanya házitévéje. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csodás pillanat mikor a vamzer ratyik méltóságért sírnak. Örülök hogy megérhettem ezt a pillanatot.

Ja, vamzereknek se méltósága se becsülete. De sírni szabad.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Kiszökött? Ilyen ez... Nálam maradt a helyén! :)) Jobban kontrollálom a gépet?
@Fabius:
Ezt nem rinyálásnak hívják?
Csak úgy kérdem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod, lehet, manipuláltak...
Tudod, lehet, csúsztatnak megint..de nem érdekel ez már, ELEGEM van belőletek, takarodjatok az életemből, ha kérhetem!
Muffostul, bulistul, tucc-tucc-ostu(ru)l!
www.youtube.com/watch?v=dFFy6eAGSr4
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Vagy ne tegyél semmit és mosolyogj.

Az legalább őszinte lesz.
Sohsem gondoltam volna, hogy lehet olyan, hogy az Arsenalnak szurkeljak!:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Félúton a fotel és az ágy között.:D
Szerintem 9-kor már aludni fogok.:S
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehet, hogy hazudik.

de hogy ti rihe-rongy, erkölcstelen árulók vagytok, azt a mai napon bebizonyítottad a tevékenységeddel.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Kidobtam a létezése összes nyomával együtt.

Akit érint rajta kívül attól bocsi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ezt a vamzerek faszpumpázásának hívják. Cukik ezek de tényleg.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Nem kéne mindent a rendszergizdákra fogni!
Jó?
Én is vagyok több helyen az... Vegyé'vissza!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Megértem, vannak nehéz pillanatok az életben (a Bayernnek még akkor sem drukkol rendes ember ha az emberiség lelki üdvéért játszanak Xenu, Mordor Lord Vader és csapata ellen)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bocsi...mondjuk ezek németek, lengyelek meg osztrákok szóval még így sem lehet ekézni és gyanúsítani őket? :)
@Habakuk999:
Azok a fránya komplexusai, azok lesznek.
Mindig bebukja, én nem értem, miért jó neki ez.
Minek erőlködik?
Valahol szánalmas, amikor a hülyeség szorgalommal párosul...
@Fabius:
Ízlések és pofonok... Viszont nem mondhatjátok, hogy nem elég liberálisok! :))
Zsidók, magyarok, svábok, tótok, buzik, leszbik, kurvák, spiclik,... mi nem volt még a Jobbikban?
Na ugye! :D
@bella _ciao: Van az úgy, az orvosi tekknika csodája..nabazz, vezetnek a bajorok!:-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Még mindig várom a linket : "Lelki szemeim előtt már látom a néhány hónap múlva beálló nagy kusst, amikor erről az "ügyről" is kiderül, hogy a TV futószalagon hazudott és helyreigazításra kötelezik majd őket, mint máskor is. " Na most, a linket erről igazán betehetnéd. mikor kellett bocsánatot kérniük. mert hazudott!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azt mondja, hogy a magyar politikába ron werber hozta be a gyűlöletkampányt.
@bella _ciao:

akkor tényleg el lehet kezdeni félni. fogalmuk nincs mekkora szarban vannak a szolgáltatók, és mekkorába kerülnének ők ha ezt visszavennék.

persze csak az egész arra megy ki, hogy újra privatizálhassák.

ellenben a fogyasztók folyamatosan csak póruljárnak.

mert az lehet, hogy havonta pár száz forinttal MOST kevesebb a számla, de hogy azt később mégiscsak ki kell majd fizetni, az lesz majd a szívás.

ha meg elszáll addig egyszer egy teljes utca akkor lesz csodálkozás.
Arsenal-Bayern 0:2. Kell olyan is, akiket lehet utálni, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azt mondja, hogy a politikához kell egy kis cinizmus és humor. már harmadszor mondta, hogy ő ember.
@bella _ciao:
Aha... még jó hogy csak az... :))

"Aki szitokszóvá tette a liberálist: portré Orbán tanácsadójáról

Évek óta ad tanácsokat a Fidesznek Arthur J. Finkelstein, aki még Nixon mellett tanulta a szakmát, a 2000-es évektől kezdve pedig főképp az izraeli jobboldalnak segít meglátásaival. A ma megjelenő Magyar Narancsból kiderül, hogy Finkelstein nem riad vissza a piszkos módszerektől sem, és hogy a budapesti tréningek során milyen jól megérti magát Orbán Viktorral."

"Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást."

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609

Tehát, akkor még egyszer.
Egy meleg, zsidó kampánytanácsadó Orbán és a fidesz embere, akit Amerikában „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetnek.

És még a cocik tanácsadója a problémás... :))

ÉRTEM ÉN!
@magándemokrata: Ez esetleg jó lesz?

2012 augusztusában Hajdu János, a Terrorelhárító Központ vezetője határozott
politikai véleményt fogalmazott meg a Jobbikkal kapcsolatban az Egyenes Beszéd című műsorban. Hajdu erős csúsztatásokba is bocsátkozott, és megpróbálta összemosni a nemzeti pártot egyes bűncselekményekkel. Tette mindezt Kálmán Olga műsorvezető asszisztálása mellett.

A Jobbik kifogással élt a csatornánál annak érdekében, hogy a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében biztosítsanak lehetőséget a Jobbik képviselőjének reagálni a műsorban elhangzott képtelen állításokra. Az ATV a kifogásra nem válaszolt, így a Jobbik panaszeljárást indított a médiahatóságnál. A médiahatóság a Jobbiknak adott igazat, az ATV azonban a médiatanácsnál megfellebbezte a hatóság döntését, de itt is elbuktak.

Hétfőn az ügyben eljáró illetékes bíróság ítéletében kimondta, hogy az ATV megsértette a kiegyensúlyozottság követelményét, amikor nem adott lehetőséget a Jobbiknak reagálásra. Az ítélet jogerős, így az ATV-nek teljesítenie kell a végzésben foglaltakat.

media.mandiner.hu/cikk/20130218_jogerosen_nyert_a_jobbik_az_atv_ellen

Ha ezt se értenéd arról volt szó hogy a TEK-es Hajdúka Olgikával közösen hazudozott az Egyenes Beszédben a jobbikról amit immár jogerősen is elbuktak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A meleget és a zsidót kihagyhattad volna, irreleváns, hacsaknem freudi szemszögből tekinted a dolgot..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem, a jobbik szemszögéből ez pl. mióta irreleváns? :))
@Fabius: Remélem annak a pillanatnak is örülni fogsz majd, amikor erről is kiderül jogerősen, hogy ismét hazudtak mint a vízfolyás. :)
@Habakuk999: Erre szerintem térjünk vissza a vizsgálat után OK??
hvg.hu/itthon/20130219_ujabb_level_orbantol

"A miniszterelnök nevében nemrég a határon túli magyaroknak küldtek levelet. Ebben azt írták: a magyar kormány rendszeren tájékoztató levelet küld ezentúl a határon túli magyaroknak, hogy bekapcsolódhassanak Magyarország sorsának alakításába. A nemzeti konzultáció részeként feladott levélen Orbán Viktor fotója látható, feladóként is az ő neve szerepel, címként pedig Budapest, Kossuth tér 1-3."

Baszod, a számlát is őmaga fizette, vagy mink netán?
@bella _ciao:

"a politikához kell egy kis cinizmus és humor. már harmadszor mondta, hogy ő ember"

Ezt nyilván mondta neki valaki. Ő ugyanis ahhoz nem elég okos, hogy cinikus és humoros legyen.
Azt meg már tudjuk, hogy amit bizonygat az nem igaz:)
@bella _ciao:
Nem csak fújta, szívta is ezerrel! Ha horpad a homloka, akkor jó.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): na ez döbb! asszondja, hogy a 8 éves lánya már tudja mi az, trianon.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ha állta a cehhet, akkor mi a gondod ezzel?
Irigység, az lehet részedről! :)

A meleg, zsidó tanácsadó gondolatait is beleírja?
Alul majd Arthur J. Finkelsteint ajánlja, mint mentorát... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te érted is amit leírsz, bemásolsz? Az ATV-t azért marasztalták el, mert nem adott lehetőséget a Jobbiknak, A TEK-s fickó dumájára!!! Nem helyre igazításra kötelezték, ráadásul sorozatban, ahogy Te azt állítottad!! Te tényleg egy sült hal vagy! Kevered a szezont a fazonnal!
@magándemokrata:
TÉVEDSZ! :(
Annyira nem hülye, mind azt előadja.
Csak terel, kamuzik és féligazságokkal manipulál. Tudatos ez, evégre az ő társaságában erre a szintre és hazudozásra van igény. A párt érdekében pláne?
Melyikében is?
Ez mondjuk jó kérdés, mert néha nem tudom, hogy csak szimplán jobbikos, vagy tényleg megvették kilóra a bolsik is...
ki emlegette ma az építőtáborokat?

Építőtáborba küldenék nyáron a fehérorosz gyerekeket

hvg.hu/vilag/20130219_epitotabor_feherorosz_gyerekek
@bella _ciao: Kern Andrást nem közvetíted, mi van itt, zsidóellenesség? :-P
@bella _ciao: Csak én érzek itt ellentmondást?
""A gyereknek meg kellene dolgozni a pénzükért, ezáltal kevésbé alakulna ki bennük a fogyasztói szemlélet" - idézte a Belapan fehérorosz hírügynökség az állami üdülőtelepek igazgatóját."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @mamitirtok sír derék (kommensevik): Ok, csak nem szeretem, ha simán hülyének néz egy álságos, hívő keresztény, jobbikos..
@magándemokrata:

Jó társaságba kerültél. Itt kvázi mindenkit hülyének néz:))
hvg.hu/cegauto/20130219_Felcimkeznek_az_uj_autokat

"Kósa Ádám, az Európai Parlament néppárti fideszes képviselője a fogyatékkal élők nevében arra is felhívja a figyelmet, hogy az elektromos és hibrid gépjárművek esetében éppen a zajszint növelésére lenne szükség. A csaknem teljesen hangtalan kocsikat a vakok ugyanis nem érzékelik."

Vijjogókat rájuk, de azonnal, a vakok nem látják a címkéket ugyanis!
@bella _ciao: Úgy lészen! Ha visszatérnek, egyelőre (vér)nyúllal szolgálhatok, de most éppen kimenője van, miként Egerünknek is!
@Orica Középföldi: Mer nem látjuk, mire is replikázik, ugye?
Szerencsénkre, teszem hozzá, a vércukrom míán..
@bella _ciao:

Majd lesz itt is. Meg vasárnapi iskola, meg kommunista szombat. Szabad nép félóra. Ötéves terv...
@magándemokrata: Látom te is csak számolod a betűket. :) Na fuss neki még egyszer. Azért marasztalták el a szektaATV-t mert többek között nem reagálhattak a közös Hajdú és Olgi féle HAZUDOZÁSRA. :)

Amúgy meg máskor is elmeszelték már őket, akkor épp "csupán csak" mert szintén megsértették a kiegyensúlyozott tájékoztatás elvét.

jobbik.hu/rovatok/jogseg%C3%A9ly/%C3%BAjfent_elmarasztalt%C3%A1k_az_atv-t_a_jobbik_miatt

jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/a_moszaddal_%C3%A1pol_partneri_kapcsolatokat_a_tek
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tartok tőle, hogy a jövőben nem miattam fog majd emelkedni a vércukrod. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Én már hónapok óta nem látom, és Habakukk térítési kísérleteit sem követem:))
@magándemokrata: "nem szeretem, ha simán hülyének néz egy álságos, hívő keresztény, jobbikos.."

Hasonlóképpen cukiii amikor egy műdemokrata vérlibsi csinálja ugyanezt másokkal. :)
@Orica Középföldi: Tudom, olvasom már kb. 1 éve a Varánuszt! Mivel októberben megszünt a munkám, ráérek beregisztráltam! Néha hozzá szólok, de inkább olvasgatok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mi az, hogy én is? Már réges-rég sajnálom rá az időt:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hétvégén írta Neked valaki, Nállatok minden rendben otthon, mert Őt nyakon vágja az asszony, ha ennyit log a blogon,mint Te! valami ilyesmi. "a kifelé hordott,feltűnően mutogatott és bizonyítgatott vallásosság mindig mély és gyáva kapzsiságot és nemi éhséget leplez" ezt egy libsi írta! Ja, és legyek cuki műdemokrata,de járni ugye nem akarsz velem? A fuss neki még egyszer ez olyan cool majd előadom valami libsi buliban!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te, nálatok az úgy van, hogy ha bemész a tévébe és hazudsz, akkor nem te hazudsz hanem máris a tévé?

Az atv nem kiegyensúlyozott, de ugyan áruld már el hol hazudott? Ja, és ez mióta számít bajnak? Gondolták hagyomány, ha a MTM arcú Jobbik funkci már a legelső megszólalásának legelső mondatában is hazudik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kedves barátom erről sajnos a jogosulatlan adatkezelés fog kiderülni, mert a kis vamzer fasznak túl sokat járt a pofája.

Olvasd el Péterfalvi állásfoglalását, az már az ítélet Virág elvtárs. Igaz még nem jogerős. De a szopóroller már biztos.
@Fabius:
Nem tudom, lehet, hogy csak én képzelem, de Gábrisék kommunikációja egyre primitívebb és szánalmasabb.
Ezek leépülnek, vagy komolyan gondolják? :))
Egyik szarabb alternatíva, mint a másik.
Ők ezt tudom professzionálisnak nevezik, de az én szemeben nevetségesek és szánalmasak is egyben. A narancsbolsi mosóporreklám szinttel együtt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én elolvastam a cikket, érdemes, bár erős gyomor kell hozzá, ritka undorító féreg a pasi. De biztos jól megél belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Zsidók, magyarok, svábok, tótok, buzik, leszbik, kurvák, spiclik,... mi nem volt még a Jobbikban? "

Okos ember 1 db. Naugye :-D
@Fabius:
... és még hajtja, hajtja, vigyorogva! :)
Szép is ez.
Vagy már tudják, hogy majd a Piktor megvédi őket is és az utolsó pillanatban egy telefonnal blokkolható a tutti?
Vagy beáldozzák a hülyegyereket, a többiek okulására? Persze majd valami olyan dumával, hogy a Gyurcsány tehet erről is! :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): de itt nagyon is lényeges. Mert ezt a féreget egy percig nem zavarta, hogy olyan poltikusoknak szervezte a kampányát, akik maguk homofóbok, rasszisták voltak, és a kampány is ezekre az előítéletekre épített.
30 évig segített hatalomban tartani egy ilyen szenátort abban az államban, ahol Finkelstein is élt (együtt egy férfival és 2 gyereket neveltek), majd az amikor 2003-ban visszavonult, és más szelek fújtak a politikában, 2004-ben megszavazták, hogy a melegek házasodhatnak. Na ő is összeházasodott a párjával. Szóval finom egy úriember.
Az izraeli szélsőjobbot, az ottani jobbikot, Libermann pártját is ő futatta fel stb.
Tényleg rémes a pasi, és ebben az esetben ez bizony releváns infó, hogy buzi is, zsidó is.
@Fabius:
Hát ha Gábrist sikerült csak ide bepaszírozniuk, akkor egyet kell veled értenem... :D
Jobb nincs ott?
Hát akkor értem, miért egyszerűbb nekik a fideszmajmok csicskájának maradni!
@aritus:
Olyan igazi fideszes mintakép a csóka! Tud élni! :))
Innentől majd a fidesz buzitagozata is felvirágzik, Szájer is hazatelepül...
Nincs gondom velük, csak ilyenkor jövök rá, hogy a "Békemenet" nem másról szólt, minthogy kézen fogva vonulva megrendezték a legnagyobb buzizsúrt, amit látott Európa! Persze kicsit azért szemérmesek voltak, mert a rózsaszín bőrtanga csak a kabát alatt lehetett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na most az, hogy a médiahatóság, a saját maga által gründolt és szentesített médiatörvény szerint kinek ad igazat, az annyira releváns, jogszerű, hiteles stb, mint Gabrai "aggódása" az egyetemisták zavartalan óralátogatásért. Vagy a kétharmad által összehányt mára már negyedszer módosított gránitszilárdságú alaptörvény.
A médiatanács által szorgalmazott kiegyensúlyozottság követelménye egy magán tv társaság esetében értelmezhetetlen, az kizárólag a KÖZSZOLGÁLATI (azaz KÖZPÉNZBŐL fenntartott) médiumokon számonkérhető. Az ATV-nek szíve joga a jobbikot nem engedni a műsoraiba, ha a médiatanács sokat ugrál, nyilván az atv megy tovább Eu-s jogorvoslatért, mert a médiatanács médiatörvénye egy nagy rakás szar, maga a törvénytelenség, és nem felel meg az uniós szabályoknak. Éppen a napokban kellett Orbánnak megigérnie, hogy változtatnak a médiatörvényen.
@bella _ciao: hogy te micsoda mazochista vagy! Nekem ha fizetnének, akkor se tudnám nézni a nyugdíjvédő naccsasszonyt! Brrr.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Tévedsz picit :-) Gábriel egyáltalán nem hülye, sőt. De ma valami rosszul értelmezett lojalitásból eljátszotta a Jobbik kedvéért.

Ahhoz nem volt elég okos, hogy észrevegye: egy rendes bazmeg, ezt aztán tényleg nem kellett volnázással elkerülhették volna a listázó vamzerpárt bélyeget. Mert legalább egy van köztük aki ki meri mondani. Így meg egy sincs. Cserébe a stigma ott virít. Elég, ha a blogketrecre nézel, van a kurvaanyázó világ és a listamagyarázó Jobbik.
OFF-talán:
Ez most nem a felsőoktatás témája, csak ahhoz a hanyagolható területhez való hozzászólás, amit amúgy hitbizományként hozzávágtak a vén hülye kurvához.
Majd cizellálok ha lehiggadtam, de addig is ez a státusza stabil nálam, sőt, nagyon sok szülő társam is kitünteti evvel a jelzővel.
Tegnap egy színházi előadáson voltam, amit másodikos kölykök adtak elő egy általános iskola tornatermében. A trójai háborút vitték színre, de ez most mellékes, nem a saját agylövésem generálta a beszólást.
A lényeg; pedagógus barátom olyan szeretettel, olyan elhivatottsággal készítette fel a kölyköket az előadásra (33 lelkes kis tünemény), hogy az példa értékű.
Fel van véve, a Tyubbra rá lesz rakva, ha valakit érdekel majd linkelem.

Ez a tanár „srác”, túl az ötvenen, olyasmit adott a gyerekeknek evvel a dologgal, amit a bidesch életben nem fognak elfelejteni. Tíz évesen Szép Helénát játszani egy kislánynak, Páriszt megszemélyesíteni egy amúgy tehetséges kissrácnak, szőke kölyökként Patrókloszt eljátszani… zseniális volt! A kölkök úgy élvezték, hogy azt nem lehet leírni.
Ezt csak azért mondom bele ide a blogba, mert érdemes tudni; vannak elhivatott emberek az oktatás területén, akik fáradtságot nem ismerve végzik a dolgukat, sőt, valami olyat tesznek hozzá a hivatástudatuk okán, amit a kutyasnem értékel.
Raúzsika egy szardarab, de abból is akkora, amit csak az állatkerti viziló tud produkálni.
Tegnap világossá vált számomra, hogy a szülők, és az arra érdemes pedagógusok igen is tudnak olyan közösségformáló tevékenységet folytatni, amire ez a felkent szarházi narancs csürhe sosem lesz képes.

Én köszönöm az élményt a pedagógus barátomnak, és a szülőknek is aki ott voltak, isteni volt!!
ON.

(és akkor Garbairól nem is ejtettem szót)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A kommunikációjuk mindíg ilyen szánalmas volt, csak azóta feltűnőbb, amióta sokat vesztettek a magabiztosságukból.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ennyit arról, hogy a fidesznek, a kormánynak és a pártfogoltjainak (Szász Jenő) mennyire fontos a HT magyarok sorsa.
(Én a 2004-es népszavazási kezdeményezés óta tudom, hogy túszként használják őket a saját belpolitikai céljaikra. Hatalomtechnikai kérdés számukra)
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130219_Menni_vagy_nem_lenni__azert_itt_meg_nem#rss
@aritus:
Ennyi álszent, hazug, átlátszó férget, mint amennyi a MAGYAR, NEMZETI, HAZAFIAS, JOBBOLDALI címkékkel takarózik, még baloldalon sem találni! :))
Csőcselék...
@Fabius:
Valamit benéztél... Pont ilyesmire céloztam.
"Annyira nem hülye, mind azt előadja.
Csak terel, kamuzik és féligazságokkal manipulál. Tudatos ez, evégre az ő társaságában erre a szintre és hazudozásra van igény. A párt érdekében pláne?
Melyikében is?
Ez mondjuk jó kérdés, mert néha nem tudom, hogy csak szimplán jobbikos, vagy tényleg megvették kilóra a bolsik is..."
Előtte írtam a kollégának.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Stresszhelyzetben, mikor ordenáré pirosan villog a droidvezérlőben a rákúrtok lámpa, válságmenedzselés van gondolkodás helyett.

Oszt'ez sikerült belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Evvel nem lehet vitatkozni, stimm.
Szerintem.
Egyet értek!
@magándemokrata: "ezt egy libsi írta!"

Ennyire erős érveket azért ne sorakoztass fel.:)
@Knósszosz: Na örömmel olvasom, hogy vannak még jó dolgok, és nem sikerült mindent szétkúrniuk a közoktatásban.

Mindenkinek jóccakát.
@Fabius: Kérdéseidre a választ elképzelhető, hogy meg tudod találni a jogerős ítélet indoklásában. :)
@aritus:
Ez komolyan nagy élmény volt nekem.
Jó éjt!
@Fabius: Arra az állásfoglalásra gondolsz, ami egy hamisított listáról szól??? Mér alig várom, hogy a szektATV előálljon a perdöntő bizonyítékokkal.

Mondjuk nekem a Péterfalvi állásfoglalásokkal kapcsolatban legutóbb az rémlik, amikor ő is azt nyilatkozta, bárkinek joga van kikérni pld. azt, hogy egy parlamenti képviselő adott esetben kettős állampolgár vagy sem. Gondolom ezt az állásfoglalását is teljes mértékben támogatod. :)

Abban még bízhatok, hogy egyszer arra is szentelsz figyelmet, hogyan fogott pld. össze a fidesz a maszoppal nagykoalában a Kubatov féle semmikép sem jogosulatlan adatkezelés parlamenti védelmében. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az "érveimet"válaszaimat már leírtam, a csúsztatásaidra! Azt meg nem gondoltam, hogy az idézettel nem ugrod meg a lécet! Most Én mondom ,fuss neki még egyszer! Nem "nagynemzeti" hanem libsi, tudod, aki nem szereti a komcsikat, nem szereti a nácikat!
@Knósszosz:
Plusz egy pici apróság a dologhoz;
az egész rendszer csak azért nem dűlt még össze, mert vannak elhivatott emberek, akik elvégzik a dolgukat azért a megalázó javadalmazásért is, amivel kiszúrják a szemüket, közben még halálra szívatják is őket, csak bónuszként.
Ezt pontosan tudja a Raúzsi-hivatal, ezért mocskok egytől-egyig, mert erre bazíroznak.
No meg a félelem generálta betagozódásra is.
Kurva annyukat!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ki állítja a vamzeren kívül, hogy hamis a lista? Senki.
Mióta releváns a csubakka védelem?
Semmióta.
Mióta basztátok haza a kubatovozást ti magatok?
Ezt speciel mától, de nem rímelhet minden :-D

Nem esett még le pontosan mekkorát is szoptatok ma ezzel, ugye? Sebaj, majd a holnapi posztban elmagyarázom. :-)
@Fabius: Ezt a kérdést érdemes két részre bontani.

1. Lehet, hogy te bazmegolni szoktál ha valami nem tetszik, számomra viszont teljesen elég, hogy hülyeségnek titulálom azt amit nem tartok helyesnek. Ezzel részemről elég egyértelmű, hogy mit gondolok erről a lépésről.

2. A lista ügy teljesen tiszta. Ha a csatorna holnap éjfélig nem vonja vissza a hazugságait,
jön a pereskedés. Itt módja lesz németsanya házitévéjének bizonyítani az állításait. Ha ez nem sikerül majd és elvesztik a pert gondolom te leszel majd az első aki friss posztban ereszt majd el egy rendes bazmeget, "ezt aztán tényleg nem kellett volnázással" együtt. :)
@magándemokrata:
Nono... Majd ő eldönti, hogy Te mi lehetsz!
Nem úgy van ám az csak... :D
@Fabius: "Ki állítja a vamzeren kívül, hogy hamis a lista? Senki."

Értem. Tehát az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karának (BTK) hallgatói önkormányzata az egy személyből áll, aki maga a vamzer. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62098

"Mióta basztátok haza a kubatovozást ti magatok? Ezt speciel mától, de nem rímelhet minden :-D"

Jaja. Nyilván egy Kubatov lista ügye az teljesen azonos egy ATV által feljavított Excel táblázattal, stimt. :)

"Nem esett még le pontosan mekkorát is szoptatok ma ezzel, ugye?"

Miért szerinted a szektATV-nek már leesett??? :)
@Fabius:
Na, ilyenkor azért elbizonytalanodom az "adottságaik" miatt. :D
A blogmoci monggyonle, szaraxik...
Mentem, még dolgozok egy kicsit.
@magándemokrata: Miért szerinted Márai minden szava szentírás??? :) Hozzak neked ide nála még ismertebb és elfogadottabb emberektől idézeteket, amelyekkel meg te nem fogsz egyetérteni??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hátpersze.
Ilyenkor van kedve a zembernek melózni.
Mondd, hogy Stella kisasszonnyal akarsz hálni és mennyen mindenki a Nándorfehérvári terembe.
Az korrekt-:DDD

Jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezért akartam magán lenni! De hát a politika sem lehet más, úgy én sem lehetek magán! köszi, hogy felnyitottad a szemem!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi volt a baj Géb? Ma nem volt nyitva a bíróság? Szünet volt vagy nem akadt ember aki azonnal elszaladjon megtenni a szükséges lépéseket? :-D

Ahányszor erről a palettáról azt a kamuszöveget már hallottam nulla következmény nélkül, én már csak röhögni tudok rajta.

Kicsi vamzer legyen bátor és ne halogassa ezt még holnap éjfélig, mert a végén csütörtök reggel haladéktalanul Nauruba kell utaznia és nem lesz aki helyette megtegye :-))))
Közben úgy hallottam izgalmas Május 1-nek nézünk elébe. A ligetbe kirajzanak majd a vörös csillagos komcsik a horogkeresztes hagyományőrzőkkel együtt.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" A lista ügy teljesen tiszta"

Annyira tiszta, hogy egy Mandinerről sem tudjátok levetetni.
@Knósszosz:
Épp nem vagyok álmos, erre mindenki az...
Office 2010 miért kotkodácsol serial-ért, ha működik négy hónapja?

Majd ha lesz érkezésed magyarázd már, nem értem.
@Fabius: Nem olyan bonyolult ez. Időt kell hagyni a lakájtévének is, hátha élni kíván a helyreigazítással, amit persze nem tartok valószínűnek. Ezek után a többit már intézik a jogászok, akik azért nem olyan sikertelenek mostanában. :)

Szép álmokat mindenkinek. Egy élmény volt ma is veletek.

Ezt meg nem csak Rodeonak. :)
youtu.be/LTyj856BtWY
@Knósszosz:
Nem izé, tiszta.
Nem értem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Köszi, nem kell! Amikor rájöttem, mi a tahógomb, mint magándemokrata azt mondtam nem fogom megnyomni! Ezért arra kérlek ne beszélgessünk, nem egy az értékrendünk! Tudom Én szóltam hozzád, de nem bírom a csúsztatást! Abban Te world champion vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kedves Gábriel, ha én fel karok jelenteni valakit annak nem időt adok, hanem idézést a kezébe :-D :-D

Ez speciel tényleg nem bonyolult.
@Fabius: Úgy is van. Nekem úgy tűnik komolyan gondolják és erre is hamarosan sor fog kerülni. Jó éjt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha komolyan gondolták volna már meg lenne téve. Ez a határidősdi pont azt jelenti amit az ilyen százból százszor jelenteni szokott.

Amúgy meg ha hamis, ha nem, a szopás így is, úgy is megáll:

"Jelezték azt is, hogy a sajtóhírek szerint az ELTE BTK HÖK adatbázisához 150-200 hallgató fért hozzá, és bárki beleírhatott, aki bejárt a HÖK irodáiba. Az ilyen listák harmadik személyek számára történő megismerhetővé tétele jogalap nélküli nyilvánosságra hozatalnak minősül, és súlyosan sérti a tisztességes és a célhoz kötött adatkezelés elvét, valamint a törvényben meghatározott adatbiztonsági követelményeket is."

Ezért nem ment ma a bíróságra senki, és ezért nem fog csütörtökön sem.
@Fabius: Ezt majd még fusd át, segíthet a holnapi poszt megírásakor is. :)

Közlemény a sajtóban megjelent rágalmakra
ELTE BTK HÖK, 2013. február 19., 17:03
·
Az ELTE BTK HÖK elnöksége ezúton kíván reagálni az elmúlt napok eseményeire. Ez az
egyetlen hiteles közlemény, bármely más közlemény, komment, hozzászólás nem tőlünk
származik. Határozottan visszautasítjuk azokat a vádakat, hogy az ELTE BTK HÖK bármikor,
bármilyen formában hallgatókat diszkriminált vagy listát készített vallási, etnikai vagy világnézeti
hovatartozásukról.

Annak a tényét sosem tagadtuk, hogy a gólyatáborban résztvevő hallgatókról egy olyan
regisztrációs adatbázist készítünk, mely az alábbi adatokat tartalmazza: név, születési hely, idő,
szak/szakirány, lakcím, e-mail cím, telefonszám, hozzátartozó elérhetősége, betegség, allergia,
pólóméret. Ezen adatok azért szükségesek, hogy a rendezvényen – melyen közel 1000 fő vesz
részt – a hatályos jogszabályoknak megfelelően, a résztvevők biztonságáról gondoskodjunk. A
jelentkezők által feltöltött adatokon kívül még két oszloppal bővítjük a táblázatot, melyek a
következők: őrsszám (18–22 fős csapatok, akik versenyeznek egymással a gólyatábor folyamán),
kollégium. Az őrsökbe történő beosztás a szak/szakirány, illetve a kollégiumi jelentkezés
figyelembe vételével történik.

Elutasítjuk azon vádakat, hogy a fentieken kívül még bármilyen más adatot rögzítettünk ezen
táblázatokban. Miután tegnapi kérésünknek nem tettek eleget, ezúton felszólítjuk az ATV-t, hogy
bizonyítsa a listák hitelességét. Amennyiben nem munkatársaik készítették a birtokukban lévő
hamis listákat, nevezzék meg forrásukat. Ha ez nem történik meg, és nem kér bocsánatot 2013.
február 20. éjfélig az ATV, a cikkben érintett, jelenlegi hallgatói érdekképviselők a bírósághoz
fordulnak hitelrontás, rágalmazás és becsületsértés miatt.

Az ATV honlapján megjelent cikk hemzseg a légből kapott, semmivel sem bizonyítható
állításoktól, és hazugságoktól. Az írás az egykori és jelenlegi hallgatói képviselőkről számtalan
valótlanságot tartalmaz. Ebből is látszik, hogy az ELTE és a hallgatói önkormányzatok ellen
politikai hátterű lejárató hadjárat zajlik.

Örömmel üdvözöljük az ELTE-nek azt a döntését, hogy vizsgálatot indít az ügyben, ehhez
minden segítséget megadunk, remélve, hogy minél hamarabb fény derül a rágalmazás hátterére.

Budapest, 2013. február 19.

Garbai Ádám és elnöksége
ELTE BTK HÖK
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

*ásít*

Már láttam. Kicsivamzer ugyanazt a semmit mondja amit addig. Péterfalvi feltérdelteti a szopórollerre, szokja a gondolatot.
@Fabius: Én csak annyit vakognék a dologhoz, hogy ha ez a patkányképű Péterfalvy is meg mert szólalni a dologban, akkor Garbainak, meg még néhány HŐKÖMTÖKÖMÖS fasznak annyi. Kilövési engedély megadva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szép is ez! :))

Egy újabb, gerinctelen politikuspalántát látunk kiemelkedni a habokból... a turha habokból...
Akadt pár ilyen a "diákvezetők" közt, oszt mind elkötelezett pártcsinovnyik lett.
Szép is ez!
No meg hiteles is!
NAGYON!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sir Nyúúúúúl!
Mi a helyzet?
Peteérés van, hogy még ilyenkor is a vártán? :D
@Fabius: Itt már csak a "nemvolttagggyűlés", vagy a Seszták-féle " nemisvoltamott, nemisláttam, nemis tudtam, megdenemis, esetleg jelen esetben a"nemisjártamegyetemre, szegény debil kisegítőiskolás voltam világéletembe, a listát a cónyabácik a kezembeadták, assetudom mijahökömtökm" segíthet... időlegesen. Szerintem a Hök/Jobbik ordas laskába szaladt bele.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Odanőtt? Az csúúúnya!

Átlátszót is olvastál?
Mik vannak TE! :)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hihetetlen, miket írnak.
Mentem aluba, jók legyetek, én nem érek rá holnap se döglődni...
Ne aggódjatok Gábris a munkájából adódólag el fog benneteket szórakoztatni. :))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
PÁLINKA! AZ GYÓGYSZER!
Nem mindenféle chemikália... Azok veszélyesek, meg mellékhatások, meg kinőhet tőle a tőgyed, váááá... durva na.
Vigyázz magadra!
őszintén szólva, nem tudok jót röhögni ezen a sztorin.
Ezeket az embereket megválasztották, évekig döntöttek/döntenek ma is olyan dolgokról, amelyek komolyan befolyásolhatják egy-egy diák sorsát.
És nem Alfa-béta-kappa ami diákszövetségről van szó, hanem egy adag büdös parasztról, nácipalántáról. Őket pár hónap kihagyás után komoly pozícióban láthatjuk viszont.
És senki sem baszta őket pofán.
Lesz egy kis bohóckodás, majd odamegy Tonyó vagy valamelyik mérsékelt és rendet csap a kisdiákok között. Azért nem tudom hogy vagytok vele, de mégiscsak diákokról, fiatalokról van szó. Nincs ebben semmi vicces, csak mélyen szomorú.
Azért az valahol reménykeltő ,hogy bármivel is próbálkozik a hatalom(kezdve a megosztáson át a "köménymag" bevetéséig és most a rendőrséget is ráuszította a hallgatókra )annak ellenére kitartanak az élképzelésük mellett , így tovább HAHA !
@mikénehavóna: A cigányokat 20 éve tényleg fenyegették ,de ma ők fenyegetnek.
Nem tudom milyen helyen élnek a hazai zsidók de ne találjátok ki hogy mindgyik állandó rettegésben él.
Inkább a zsidósajnáltató lobbi dominál.
Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
@mikénehavóna: Nem.Ez az eredeti nickem.
Nem felejtettem el a szmájlit.
Nem veszitek észre,hogy esetleg pont emiatt az erőltetett műrettegés miatt is utálják a zsidókat?!
Én leszarom,mert szánalmas butaság.
Ha gondolod ezen a nevemen is elhatárolódhatsz tőlem.
süti beállítások módosítása