Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.30. 02:56 Fabius

Viktor, 2014 még a tiéd!

Címkék: milla lmp választás 2014 E14

Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk!

Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki leváltson titeket, és ahogy a dolgok alakulást elnézzük nem is lesz. Lassan beletörődünk itt a veletek szemközti oldalon, hogy a "mieink" a leváltásotokhoz tökhülyék, plusz abba is, hogy ha egyszer az életben el akarunk valaha zavarni benneteket, akkor számunkra 2014 a saját apokalipszisünkről kell szóljon, és nem a tiétekről. 

Eddig kiröhögtem azokat akik a nekünk Mohács kell orbitális közhellyel dobálóztak, de belátom tévedtem. Nekünk itt veletek szemközt tényleg az kell, hogy kitakarítsunk és lomtalanítsunk 2014-ben mindenkit, akinek a ti elkúrásotok nem elég indok a leváltásotokra. Mert akiknek tárgyalóasztalnál kéne ülnie azok egymással marakodnak és hasadoznak, akik meg összegyűlnek és tárgyalnak azokat a tárgyalódelegációba nevezett névsorral én sem akarom kormányváltó pozícióban látni. Bár azt megértem, hogy röhögnek a többi hülyén teli szájjal, és az egy darab Lendvai Ildikón kívül eszük ágában nincs változtatni semmit a személyi állomány összetételén. Miért is tennék? Azok akik erre rászoríthatnák volna őket azok erre a legnagyobb esélyt novemberben már eljátszották, és éppen azzal vannak elfoglalva, hogy kié legyen a hokedli a pártirodából szakadás után, hogy az Együtt(!!!!)-özés helyett most akkor legyen párt vagy mégse nelegyen, legyennelegyenmajdlegyen párt, mert most sikerült ráébredni a nem tudom mire. Így viszont akik a tárgyaló asztalnál ülnek azok gyakorlatilag az elmúlt ciklus szoci-szadi kormányának széthasadozott részei, ami önmagában nem egy szimpatikus alternatíva semmire. Nem tudom volt-e ország a történelemben, ahol mexikói felállásba fagyott ellenzékből is sikerült kormányt váltani, de azt biztosan tudom, ez így nálunk nem fog menni. 

ellenzék mexikói felállás.jpg

A szocikat valahol megértem. Kényelmes pozíció a fotelban röhögve Szanyi Tibornak Szekeres Imrével és Veres Jánossal pacsizni, miközben emezék felszeletelik egymást helyettük, önként. Azt ők is tudják, hogy a dékával együtt meglévő teljes népességre számolt 18% kormányváltásra édeskevés, azt is, hogy ez erősödni maximum a választások közeledtével, pánik hangulatban, egyéb alternatíva estén fog, ha egyáltalán. Mégis ráérnek, hisz a kormányváltást akarók felé idejekorán kimutatták az egyértelmű szándékot, más kérdés, hogy az egyedüli kormányváltásukra összesen ennyien lennének vevők. 

Odébb egy házzal az egység helyett teljes a káosz. Az LMP szakadás megkezdése után most a Juhász Péter vezette Milla bizonytalanodott el,mint kezdő apáca a rózsafüzér helyett kezébe adott análgolyó füzérre pislogva, és a pártalapítás elhalasztását kérte a többiektől. Mert az alkotmányos egyeztetésen Bárándy Péter összekülönbözött a millás Molnár Péterrel mittom az utolsó sajtos pogácsán, és ez akkora skandallum, hogy a személyi ellentétek házon belüli elrendezése helyett inkább halasszunk egy pártalapítást. Csoda, ha ezt hallva a közélet rezdülése iránt fogékony kommentelőkben az is felmerült, hogy a Juhász - Schiffer kettős úgy megszopatta Bajnaiékat, hogy azt néhány évtized múlva tanítani fogják a jövő pártkáderképző iskoláiban. Úgyhogy éppen ideje lenne színt vallania mindenkinek, aki még valami szimpátiát remél a következő választáson, és egyértelműen előjönni a farbával.

Még mielőtt nagyon belelovalják magukat az aktivisták a hurrázásba nem kellene elfelejteni mivel játszotok. A Milla egyszer már kifarolt az LMP mellől, a mostani újabb irányváltással csak azt bizonyítja adott esetben, hogy hajlik, mint a rohadt nád, akár a többszörös seggszáj is lehet oldalfüggetlen. Ráadásul abban az új pólusban babér senkinek nem termett, a bizonytalanok és kiábrándult fideszesek megszólítására is ugyanúgy alkalmatlannak bizonyult. Bónusznak azóta a schifferisták hazavágták a részvételi demokráciát, és cserbenhagyták az LMP meglévő szavazóbázisának többségét. Az LMP-ből kiszakadt platformisták legalább megpróbálkoznak képviselni minket, a faszbúkra kirakott Jávor videó elég egyértelmű, de ha adhatok egy tanácsot - ha nem, akkor is adok - ha lehet a pártalapítást és a cselekvést ezúttal ne a megszokott "elempés" módon és tempóban csináljátok. Mert az LMP és E14 részeknek a kialakult helyzetben nagyjából napjai vannak a viszonyokat eldönteni, minimum azt letisztázni, hogy ki kivel igen és kivel nem, plusz felénk kimutatni, hogy a kormányváltást ki tekinti elsődleges céljának. Számunkra, a potenciális szavazóbázisotoknak számító biztosan kormányt váltani akaró választók számára ez az elsődleges prioritás ugyanis. 

Mert ennek hiányában egy rakás kiegyezni képtelen és koalícióra alkalmatlan tényezőkupacnak látszotok csak, és nem kormányváltásra alkalmas nyugodt, megfontolt és átgondolt erőnek. Ha ez így marad és a kormányváltás kilátásai elúsznak, akkor nem marad más lehetőség, mint előidézni a baloldal Mohácsát. Szavazatunkkal is a komplett paletta tudtára adni, hogy a megújulásra képtelen szociktól a kizárólag egymással marakodni képes 14millaelempékig a kormányváltásra mind alkalmatlanok vagytok. Ne ringassátok magatokat tévhitekben, ilyen körülmények között nem lesz muszáj a legkisebb rossznak gondolt alkalmatlanra szavazni, Viktor jóvoltából a választás érvényes és eredményes lesz ha otthon maradunk is. 

Aztán lesz 4 kemény évünk Újviktoriában kitermelni magunk közül valami tényleg újat. 

754 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr155052277

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.30. 11:39:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Népszavazást az ügynöklisták nyilvánosságáról 2013.01.30. 10:05:26

Ha van egy minimális esze is az LMP-nek, vagy a Jobbiknak, akkor eldobnak minden más hülye népszavazási és egyéb politikai javaslatukat és ezt nyomják előre. NÉPSZAVAZÁST AZ ÜGYNÖKLISTÁK NYILVÁNOSSÁGÁRÓL. Igen ez fontosabb kérdés lenne a négyes metró...

Trackback: Egyikre pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat! 2013.01.30. 10:04:29

Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyesek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amúgymeg, rohaggyon meg hejesírásilag a laptopklavi a turha:-)
@Knósszosz: Dejszen most magyarázta meg a megmagyarázhatatlant, hogy majd lesz valami..ez sem elég? Tervgazdálkodást várnál, mint a komenistáknál? Ezeknek még arra sem telik, sajnos..azért sajnos, mert velünk játszadoznak, megen'!
Hofi idejében (nem nyóc, hanem vagy 30-40 éve) jobb volt, lassan..azokon is röhögtünk kínunkban, de lassan ezeken már nem lehet!
@Orica Középföldi: hámégha aztat írtam volna, hogyaszongya: I.M.R.I.:-) főleg úgy, hogyegy igazhitű nem használ maggányos hangzóst, vagyis a helyes írásmód: .Mr. :-) Maga az Úr:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Én pont azt szoktam mondani, nem a sz.gép tehet arról, ha én hülye vagyok! :)
Dumagép.
Esetleg .NR: de, ugyi az csak a Nr1.Lehet, mert a mi (t)uru(lu)nk csak egy lehet:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Kéretik Gézát nem említeni ilyen seggfejekkel egy lapony, ljó?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A példák közt említették például az agráriumot, a fogorvosokat, a könyvelőket vagy a nőgyógyászokat.

Hehhe... hölgyem!, volt egy alig használt pesszáriun, egy majdnem bekötött ovulátum, egy küret... annyimint... öööö számlával, vagy anélkül, minusz ÁFA? Basszameg:-)
A fogorvost most kihagynám...
Navra elég pofátlan tetű módon hazudozik.
Szégyen ez az ember.

"A többnapos látogatáson az Egyesült Államok fővárosában tartózkodó Navracsics egy intézetben tartott rendezvényen kapott kérdést a tervezett változásról, és a kormányfő-helyettes ugyan a válaszát azzal kezdte, hogy egyelőre ő is csak az újságból és a barátaitól hallott a javaslatról, szerinte puszta formalitásról van szó. "Van egy elképzelés arról, hogy a bíróságot köteleznék arra, hogy a döntéseik érvelésénél nem utalhatnak a korábbi bíróság érveléseire" - fogalmazott Navracsics, aki szerint ez csak a döntések eljárást érinti, de a tartalmat nem.

A McCain Institute nevű intézetben tartott rendezvényen Navracsics a rendszerváltás óta eltelt időszakről beszélt főként magyarokból álló közönség előtt. Az Alkotmánybíróságról szóló kérdést ugyanakkor az amerikai külügyminisztérium egyik munkatársa tette fel, aki érdeklődött arról is, hogy a magyar jegybank miért csökkentette többször is a kamatszintet annak ellenére, hogy a bank elnöke és több pénzügyi elemző is ellenezte azt. A tisztviselő - aki nem közölte a nevét, és később tudósítónk kérdésére sem árulta el -, azzal a felvetéssel zárta a kérdését, hogy "vajon mi fogja visszafogni Orbánt?"
www.origo.hu/itthon/20130130-navracsics-washingtonban-vedte-az-uj-alkotmanybirosagi-szabalyt.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"A többit megesszük mi!"
Na, ez gyön lassan, megen.
Én meg húzok a műhelybe, délelöt jönek egy gépért, oszt sehol se vagyok vele még.
Később visza-nézek.
(aztán babgulyás, csak mondom)
@Knósszosz: Meno-Brain-pauza... ugyebár. ...

jól értelmezem? pótlólagos kései agyhalott?
Tévedesz. Ez soha a kurva életben nem volt normális. Most jutott el szellemi kvalitásai színuszgörbés csúcsára... deriváltan...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Jelzem majd az ügyfeleimnek, hogy készítsék a helyét a pénztárgépnek. Milyen szép is lesz, ahogy az osztrák nyanyának beütik a 3 korona, 5 implant, 5 húzás tételt. A business dübörögni fog!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: momentán mondanám, ha a jóizlelésem mege nem tíltalá és nem néznének jobbos testvéreink közül, szabadelvű liberálbuzinak: Kapd be:-)
@Knósszosz:

jó estét. akkor lesz kocsmázás vagy nem lesz?

Rauzsikázik itten Kend, ahelyett, hogy inna. legalább a gyerök egésszégére.

Részemről Isten éltesse!n! (remélem a Finlandia nem sértő) vagy Absolut? a rossebb ezekbe az övegekbe!öszve vannak kavarodva...vagymi
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Sztat gondolom, rája tpintotál a lénegre.
Keresnem köllöt vona mit mongyak a témába továbbra is, meg van! :-DD
@Knósszosz: Ha előtte eszed, akkor nyílszínen szereld, javallom!
Jó bogarászást, menek vissza Gejzához, megen' aktujális, a fene vigye el!
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Abvtd24MSaw&NR=1
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Te!
Én a Boli vagyok, a Steffykének, vagy wmikinek ajánlgasd a lomposodat! Csak azután ne lepődj meg, ha azt mondja valamelyik, hogy vedd elő...
@jaegtoer:
Lesz és nem keverlyük, jó?
Csak sorrendben, Absolut a Finn az első, aztán megláttyuk:-)))
A részletekről vitát nyitunk itten maj'
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

azért az is furi lenne, ha hatályát vesztett tárgyi jogforráson alapuló érveléssel kardozna egy bíró a verdiktben
"Meglepetés is lehet

Orbánra az is jellemző, hogy meglepetést akar okozni, így az lehet, hogy a végén olyan jelöltet nevez meg, akire senki nem gondolt - mondta a neve elhallgatását kérő banki elemző. A monetáris tanács, 2011 tavaszán kinevezett 4 külső tagját is az utolsó pillanatig titkolták: a monetáris tanácstagokat Matolcsy György, Varga Mihály, Járai Zsigmond és Rogán Antal választotta ki teljes titokban, és javasolta Orbán Viktornak. Arra is figyeltek, hogy ne ismert szakembereket kérjenek fel a tanácsba.

A neve elhallgatását kérő közgazdász szerint az egész kiválasztás egyáltalán nem úgy működik, ahogy kellene, és a jegybank feladatának mélységes meg nem értéséről tanúskodik."
hvg.hu/gazdasag/20130130_Orban_a_forint_ellen_spekulal_jegybankeln

Ezek a mocsok NERrenforradalmárok még mindig nem akarnak behódolni!
@Knósszosz:

nem keverlyük, isszuk. amúgy O.K. lássa meg.
@Knósszosz: Vigyázat, hamisítottat nem ér!
index.hu/kultur/zene/fesztival/2010/08/11/vodkas_tampon_fenekbe_tomeny_a_szembe/
"Egyébként Hemingway – aki igen jó ismerőse volt az alkoholnak – ötvözte az inhalálós technikát a hagyományossal. A szájába vett egy korty rumot, azzal öblögetett kicsit, aztán lenyelte. Ezután a szájában maradt alkoholpárát egy mély levegővétellel leszívta, bent tartotta a tüdejében, aztán az orrán lassan kiengedte a levegőt."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Miketyeg?
A gép, vagy a bab? - gulasch...
Az utóbbi az nem ketyeg, az Charlotte Bronte.
Üvölt, mint szél.
A gépet nem tom.
@jaegtoer:
Egy szép tavaszi estve ezt meg vitattyuk, jó?
Én bírom a zijesmi összegyövésteket.
Kut nájt, menek összerakni a munkát.
Tumoró itten!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Naiv gyerekek valóban. Olyan angolosan ortodoxak, nem gondolod?:D
Biztos nem tetszik neki, árt az egójának.:D
Bolinak, az IQ halmozónak:
www.youtube.com/watch?v=vC7ZV6Cy3nI

"ez a tudáshalmaz, ez! Attól fájhat a fejem..vagy a sapka kicsi!"
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Én tudnék valakit, akinek lehetővé tenném a sekemből párolgó thörköly pálinka illattyát inhalálni ingyé.

Jó éjt Efendi, muszály csinálni a melót, mer honlap nem lesz mit csirkefarhátolni.
@Knósszosz:

"Egy szép tavaszi estve ezt meg vitattyuk, jó?"

legyen úgy. jóccakát, gépet, babot.
@Knósszosz: Dógozzá csak, legyen mibűl cipelni/cipeltetni a píztárgépet majdan!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Ezek a mocsok NERrenforradalmárok még mindig nem akarnak behódolni!"

Nekem van ötletem, pl. a Lutz Gizi, akinek ugya 8 átaláossáa van de ezelőtt 20 évvel kurvára jól szopott, mosmeg nem kérdez, akárcsak a Németné:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A füvük nő, azután azt hiszik, akkor már minden oké's?
Meg a malátalé-re vágnának fel? Azt nem is ők, a skótok kavarják istenien.
A focijukra?
Meg a londoni világpénzügyi központjukra?
Meg ...
Meg ...
Meg ...

:D
Ihaj! Múlassunk:-)

Közpénzen húzta a cigány Vargának
Az IMF-tárgyalásokért felelős miniszter és csapata bátran megtáncoltatta az IMF–delegáció tagjait.

Stoppal jár a gyógypedagógus
Sok a bizonytalanság az iskolák állami átvételénél. Nem egyértelmű, mi tartozik a működtetéshez.

Csalás lehet az ingyennyelvoktatásból
Nem fizetik ki az uniós pénzt, ha nagy
a lemorzsolódás, márpedig ami ingyenes, ott nagy.

Nem akarják átadni az államnak az 1,2 milliárdos rendelőt
Az eredetileg tervezett összeg tizenhatszorosát költötték az elmúlt években az épületre.
ha igazán jól akarok szórakozni, akkor Szanyi Tibor éppen hülyézi a kommentelőket a Határátkelőn.
Hitler magához ragadja a hatalmat

A diktatúrához a szavazófülkéken keresztül nyílt meg az út, de a kampányt utcai terror kísérte. A náci párt kisebbségben volt, de a demokráciából kiábrándultak inkább felé fordultak. Hitler 80 éve lett kancellár.

Hitler sötét karizmája
Hibás egyszerű őrültként kezelni a Führert. Ravasz politikus volt, akit sokan messiásnak láttak.
Dézsavue... eccer már beraktam.. Karanténba került... edig aszittem.. érdekel a párhuzam valakit. De nem... Az én seggembe a lófaszt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Neked:

A cica valójában gyilkológép

A macskák évente több milliárd állatot ölnek meg,
az egyik legnagyobb veszélyt jelentik a vadvilágra.

index.hu/tudomany/2013/01/30/a_cica_valojaban_gyilkologep/
@tucano:
Erre mondom, nem csak hülyének néznek ki a cocik, Szanyival az élen, hanem vastagon azok is!
Ezek a szerencsétlenek tényleg indulni sem akarnak a következő választáson?
megjegyzés
ha már a fides mafiakormány is lészrevette és beismerte az exodust

akkor az 5000 ezres szám az nyilván hazugság...
a fidest ismerve akkor 1-1,5 millió magyar ment el az elmúlt 2 évben
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pl. Zöld vagy? Egyél algát:-) Véded az erdőt? Írtsd a hódot! Sorojjam? Vagy a tetves macskeszokkal érdek védelmettestet kötöttél? :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha szereznek pontot a futamban, akkor azért pénz jár! Vagy az a Baumgartner volt és nem a választás? Keverem már ezeket a dolgokat:)
@tucano: Szereznek! Ezzel Szanyo kapitány meg is elégszik vélhetően! A többi meg le van sz..érdekelve, mi?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy debrecenyi sationnyi lóvé ki tudja hol áll meg? Lófüle? Vazze, te télle g semmin se nem csodákszol. Persze, ha egy burger-landi traktoros tróger elállja a kapubejárót, vasvellát ragadsz! :-)
@tucano:
:)) Ebben a tempóban a cocik ellen megint lehet bármilyen palotapincsit indítani és az nyerni is fog!
@Vitéz László: Lófülét! az a plusz 1 millió minden hónap 20-a tállyán hazagyün felvenni a munkanéküli segílyt:-) Ha meg a hasafáj, itten kér széntabolettát ingyéé, vagy közgyógyi igazóóványra:-) Oszt Ószhtriában, meg Homburg környékin hajszólja a luvnyákot:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"A cikk szerzője a Magyarországgal és Romániával foglalkozó, magyarul is jól beszélő Keno Verseck szerint leginkább programjuk hitelességére helyezik a hangsúlyt, ám most komoly problémába ütköztek: vezető jobbikos politikusok ugyanis arról panaszkodnak, hogy Orbán Viktor kormánya folyamatosan lopja a témáikat és ötleteiket, hogy aztán sajátjának adja el azokat."

Majd jön Gábriel és kideríti az író származását vélhetően!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem téved nagyot a fickó. Egy bagázs az! Így, vagy úgy, de egymásnak dolgoznak.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: engem érdekel, de párhuzam az nem nagyon van sajnoshálaIsten. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Inkább, mint az ellenzék, nem?
(a Jobbikot eddig sem tartottam annak, amióta Viktor král késlekedik a tockost kiosztani nekiek!:-)!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Az úgy van, hogy "Védd az erdőt! Egyél hódot!"
Olyan dagadt és ellustult darabok vannak felénk, hogy ihajj!
@jaegtoer: arra legalább ráírták, hogy (in)Fusion
hvg.hu/kultura/20130130_A_Nemzetimarka_es_az_Alfoldistab_titka
"Ez a társadalom elvesztette már a közmédiát, a vidéki színházakat, az Új Színházat, a kortárs kultúratámogatást, az oktatást. A frusztráció tehát adott, az önkifejezés pénzért megváltható a jegyirodában. Így lett az az Alföldi-stáb márka és ikon.

Akad azonban egy masszív különbség a Coca-Cola és az Alföldi-stáb között. Az előbbi egy olyan márka, ami elmond egy történetet és a happyend eszközét állítja a középpontba. Az utóbbi a veszteségről szól. De nincs rossz reklám, amíg minden jegy elkel.

Mondhatnánk, hogy nincs jobb marketinges csapat a megszálló erőknél."

Szerintem is!

"Ez a társadalom a 80-as években járt általános iskolába vagy óvodába. Gyorsan eszmélt az ezredfordulón, hogy a Horthy-nosztalgia betegség, a felületes álpolgári-álnemzeti kulturtermékek jobbos bóvlik, és pont nem érdekli őket, hogy a gyerekkori Kisvakond, Gojko Mitić, a tekerős diafilm, az úttörőtábor vagy Rumcájsz az egykori KGST országokból érkeztek. Úgyhogy elkezdték pólókon, plakátokon, animációs filmeken használni őket."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Hátnem. Engem messziről láthatatlanul imádhat csak. De a Dunántúl Bikája koslat utána, sóvárok, megidézget....:-D :-D :-D
@aritus: Erről lemaradtam... Nem tudtam, hogy beépített hozzászóló.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Anno ezt a blogon eccer feszegettem..... Azóta is azt hiszem, higy Orbán a weimari receptkönyvből főz.
@GeoCracker: Ááá ne aggódj. Nekünk még egy normális Hitlerre sem futja. :)
@Fabius:
Nem is értelek... 8)
Na, nem kell a púder, tegnap még csak pitizett nekem, hogy járjak közben nálad, mára nem bírt ... feszítő vágyaival és lábaid elé vetette magát.
Erre te???
Most erre mit is mondjak? Kár cinikuskodnod,CSAK TÉGED SZERET! .(
Én már lemondtam róla.
A TIÉD lehet! :D
(Késő, visszahozni nem ér!)
Embörök!!!

Kisemberünk sem egy elveszett gyerek. Most olvastam, hogy piszkálgatja SSteffykét, még be is próbálkozott nála a kis hamis... ;)

"Kis ember 2013.01.30. 01:32:30

Kedves Stefike!
Szerelmes lettem Önbe. Volna egy ajánlatom: csináljunk gyereket!
Magamról annyit, hogy negyven felé közeledő, valaha szőke, ma már kissé kopaszodó, egykor sportos, mostanában már kissé elnehezült, árja kinézetű férfi vagyok. Legalábbis mások szerint. Érdekes módon a német nyelvet pillanatok alatt tanultam meg, ellentétben az angollal, melyre nem áll rá a szám s az orosszal, melyet 9 éven át hiába tanítottak az iskolában.
Azt hiszem, ezek az Ön számára fontos információk.
Ne érdekelje, ha nem vagyok szimpatikus, a Hazának sok hozzánk hasonló gyermekre van szüksége.
Ha egyebekre kíváncsi, várom szíves válaszát itt a blogon!
Üdvözli Önt forró szíve minden melegével s hideg kék szeme minden csillogásával:
Kisember (Kleinmann)"

Csúnyafijjú... Hát szabad ilyent... :o)
@épészmérnök:
debias tener tu misma quién le digalo jajajaja todavía son estúpidos también siempre dejadando a fuera a quién le esribes, pobre amoroso se encontró su amor eterno como la salvavída por último y merece como todos nós merecemos algo mejor este país de los idiotas merece el enano del rey de todos los estercos de vaca...el gallo enano cocoreando por el sol que jamás llegue

brühühühühü
@épészmérnök: lo conseguí con más errores que nunca....por la rábia jajajaja
@hacsaturján:

maricóncito...todavía estoy carcajando cayendome del sillón

pogácsa

brühühühü

és az őn sohasem létezett egyetlen istennem áldjon meg és aggyon nagy egészséget ezekhez a böffenetekhez....is
@Fabius:

az csak egy bölömbika ágaskodván a nádasban lesve a békákra és mindíg úszva gyün

brühühühühü

csináljunk puccsot ha nem sikerűl akkor egy puncs is jó lesz vannak recdeptjeim...eg yp Tomi
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nem a karizmája. A másolható eszközök. De annyi esze sincs Vityának /vagy csapatának/, hogy amit ellopnak a náciktól, felismerhetetlenné tegyék. Pl. H. egy beszédében nemzeti együttműködés szövetségéről beszél, erre mi Viktátortól megkapjuk a nert.:((
@GeoCracker:

staniolban

mac cis aj T

brühühühü

mini sztérium
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

nem tudok /sajnos Alföldihez hozzászólni, mivel nem láttam de...valami olyan lehet benne ami felmutat: EIS mondja Jézus...

és az emberek rácsodálkoznak és ha nem is értik megérzik, hogy itt valami olyan van "felmutatva, íme" amit meg kell nézni, ha nem is fogjuk másolni

mint a Máthé passio erededeti változatának hallgatói nézői akiket letaglózott az élmáény és sohasem tudták kitörölni de nem értették talán 1 %-kát sem de...és ...meg volt a lehetőség arram hogy pusztán az élmény alapján másképpen kezdjenek szemlélni dolgokat és akkor máris nyerő

brühühühühü
@jaegtoer:

Tanquerey paradicsomlével, citrommal és fűszerekkel benne jéggel...már néhány "kupicán" túl vagyok és a brandenburgiak ordítoznak itt a fülemben Páris-ból

brühühühühü

egyébként jól vagy?
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=4JG8KkWhsiY

és amikor a Tejút száguld az űrben és kondenzcsíkot hagy maga után tripla spírálban

brühühühühü
@Knósszosz:

mikor az Olympos leszáll

www.youtube.com/watch?v=-sk_UCZWK64

és ilyenkor térden állva mennek az Olympos istenei is

www.youtube.com/watch?v=zuh3WyfVL2M

brühühühü
@simple observer 1.0:
Hangsúlyosan a z MSZP szavazókról írtam. Az "50-ek bandája", akik lenyúlták a pártot viszik (megint!) csődbe a baloldalt. A szavazóik pedig még mindig abban a hitben rinatják magukat, hogy értük politizál ez a csoport.
Itt (is) mindenki értetetlenkedik, hogy a fidesz-szavazók, hogy' nem látják, mit tesz szeretett vezérük?
És az MSZP-sek miért nem látják, mit tesznek legfelsőbb pártvezéreik? Az miért nem ostorozza itt senki?

A programolvasást pedig lehet az értelmesebbre hagyni. A tanulatlanabb szavazóknak tömöríteni, egyértelműsíteni, azonnal átláthatóvá/megérthetővé kell tenni.
Ezeket a tömörítvényeket hívják jelszavaknak kábé 2000 éve. Döntő jelentőségű politikai eszköz.
Ki az eredményesebb ebben itt 20 éve?
(Az orbáni manipulációra nyilvánvaló példa a 'regisztráció'. Nem tudatos-e, hogy a törekvéseit világbajnoki szinten tömör, világos képi megjelenítésű, érzelmileg kitűnően beágyazó, gyakran nyelvileg és egyébként is kifejezetten szellemes szörnyeteg erre a - a tömegek számára nehezen megjegyzehető, ismeretlen kifejezésre bízta? Hogy képzetlen ellenszavazói tudattalanja automatikusan ellenérzéssel utasítsa el, ne foglakozzon vele?
És mit tett a tradicionálisan balfasz baloldal? Még mindig nem értve orbán lényegét - állandóan használta ezt a kifejezést! Csak a végső stádiumban kezdte a 'feliratkozást' nyomatni.)
Ezért (is) érzem, mondom, írom állandóan, hogy az MSZP vezetés műveletlen, ostoba, és orbán szekértolója.
A "csinálja meg más helyettem a munkát, én majd politikuskén javadalmaztatom magam" alapelvű MSZP-vezetők kiosztották a közbeszéd feladatát Szanyira, akit kéjesen "Szanyikapitányoz" a jobboldal , nagy egyetértésben Újlipócia önelégült és doktrinér szalondemokratáival.
@sortelen: Igazad van! Éljen a "@sortelen"!!! Te asztán na megaszontad!!!!

Nem csak az a problémád hogy ha lenne gengszter váltás nem lenne árnyékoló segg a fejed felett???

Miért is kellene bárkit is elutasítani aki ezt a tolvaj bandát a süllyesztőbe akarja küldeni? Ezek 2 év alatt többet loptak mint elődeik 20 év alatt!!!
Elüldöztek 500 ezer igaz magyar embert az országból!

Tökmindegy ki! ...akár Gyurcsány akár Bajnai , akár a sarki fűszeres CSAK VALAKI EZEKET küldje a süllyesztőbe!
@vantaan:
Csillapodj.
"Miért is kellene bárkit is elutasítani aki ezt a tolvaj bandát a süllyesztőbe akarja küldeni?"
Ez a lényeg. Nem _bárkit_ kell elutasítani. De azokat akik hozzá nem értésükkel, a feladathoz mért politikai-emberi-kulturális színvonaltalansággal, személyes önzéssel, erkölcstelenséggel az országra idézték a 2/3-ot -, azokat igen. De hisz ez történik: az "apatikusok", "közönyösek" ezt teszik.

És írhatod akármekkora betükkel a VALAKI-t, először azt kell megválaszolni ki azok a valakik, akikkel nem lehet váltani (akiket nem lehet felmenteni bűntettük alől), majd azt, hogy kik azok a valakik, akikkel igen.
Az "50 -eknek" menniük kell.

Ez sz "500 igaz magyar ember" elgondolkodtatóan hülyén hangzik.
A cikk is jó meg,most látom hogy a rajz is jól sikerült.:))
Leesett.:))
"a nekünk Mohács kell orbitális közhellyel dobálóztak, de belátom tévedtem."

Aaö... vki homályosítson mer fel, lécci-lécci, mire épül ez a közhely? Mire volt jó Mohács? Még Trianont vagy Rákosit érteném, ja, mondjuk: "nekünk Rákosi kell", mert abból következett '56... ez a Mohács elég zavaros. (Vagy a köztudat ismretei ködösek Mohácsról, oszt lemaradtam?)
@Adalberto Gellenzeeri: Kivéve persze ha csak úgy lehet elválni, hogy azzal egy időben megnevezed az új feleséged is.
@Pantagruel:

Szia Pantagruel.

Akkor tisztázzuk ezt a Mohács szindromát.

Nekünk Mohács kell
Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.

(Ady Endre)

akkor talán konszenzusra juthatunk abban a dilemmában, hogy közhely vagy nem, egyúttal az is világossá válhat mindenkinek (de Te ezt eddig is tudtad:-) hogy milyen értelemben használtam én (is).

konkrét kíváncsiskodó kérdésedre köhögöm csak, mely szerint "Mire volt jó Mohács?" nos arra, hogy kipusztuljon a fél ország. ez kielégítő?
@rodeo36:

Köszönöm, jól vagyok. még mindig.

szépek a zenék. mint mindig.
@jaegtoer: Miért? Önnek kurva volt a felesége ? Biztosan nem. Ez csak egy hülye szólás, de nincs igazságalapja semmi.
@Adalberto Gellenzeeri:

...ha nem vette észre benne az iróniát... szmájli nélkül, akkor most mit is válaszolhatnék...
@jaegtoer: igen-igen, jó, hogy betűzted, mert be kell tűzni és betűzni.

Adynál mintha vmi mást jelentene, mint ahogy ma használatos, amikor már közhellyé erjedt a nagy cefrében, ahogy ez a poszt használja, hogy ennek és ennek, valami nagy dolognak kell történnie, tragédiának, fejbe kólintó, mellbevágó eseménynek, Mohácsnak, hogy egyről a kettőre jussunk:

"nekünk Mohács kell orbitális közhellyel dobálóztak, de belátom tévedtem. Nekünk itt veletek szemközt tényleg az kell, hogy kitakarítsunk és lomtalanítsunk 2014-ben mindenkit"

máskülönben oké, bár Mohács nem csak ok, hanem következmény is, és akkor itt végig lehet zongorázni, hogyha nekünk Mohács kell, akkor miről beszélünk (ha nem Adyról)

látok benne perspektívát, hogy az állam lezüllesztése után egy totálisan dilettáns vezetés a megsemmisüléssel felérő vereségbe hajszolja az országot, ami után még lenne 15 évünk, hogy valamit csináljunk, de nem csinálunk semmit, meredek hintapolitikával magunkra húzzuk a Keletet, kardcsapás nélkül engedjük át 150 évre a balkanizálódásnak, miközben a teljes magyar vezérkar a szultáni sátorban lakmározik, vigaszul legyártunk magunknak egy eszmét a Magyarország a Kereszténység Pajzsa címmel, ami egészen unortodox módon azt jelenti, hogy Erdély az ellenség hűbérese, az ország közepe hódoltság, a maradék préda és csak azért és akkor nem esik el, mert az ellenségnek nincs rá ideje, amikor meg van, akkor meg Bécs alól kell visszaverni uniós összefogással; szóval 150 év balkanizálódás után az osztrákok fegyverrel bevonulnak rendet rakni, és akkor lesz földtörvény, birtokrendezés, közoktatás és a többi. bár nem fogjuk megérni, rokonszenves koncepció, legalább kipróbáltuk, tudjuk, hogy járható út, egyszer már bejött, míg Matolcsyé 20 éves terve még járatlan.
@Pantagruel:

majd egyszer, ha lesz időd, hasonlítsd össze miben különbözik az ortodox és az unortodox válságkezelés. (a járatlan út miatt)

persze a tolvajlásokra, a gazemberségekre semmilyen mentség nincs.
@jaegtoer: na, akkor gondolkodjunk... hát, hmm, utóbbi attribútuma a fosztóképző.
süti beállítások módosítása