Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.16. 04:06 Fabius

Miféle választási csalás? Lárifári!

Címkék: fidesz kiskunhalas választási csalás

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Nem kell ebből - sem - nagy ügyet csinálni srácok. Feljelentés "választás rendje elleni bűncselekmény" gyanújával? Az meg minek Tündérmeseországban? A válasz elspoilerezhető, mint az Aranyglóbusz gála, "a felvétel érdemben új tényt nem tartalmazott, ezért az ügyet nem vizsgálja" - fogja mondani tetszőlegesen a péterfalviattila vagy a poltpéter, csak húzzátok alá melyiknek a hangján kéritek. 

Ügyészség vagy adatvédelmi hivatal éppen úgy tökmindegy, mint Gery Greyhound videó vagy kiskunhalasi hangfelvétel. Akármi látszik, akármi hangzik el beismerve és tanúk által megerősítve, választási csalás és adatvédelmi törvénybe ütköző bizniszelés nem történt.

kubatov-lista2.gif

 Akkor se, ha Csízi Péter országgyűlési képviselő oktatja ki személyesen az aktivistákat, hogy sértsék a kampánycsendet, akkor se, ha Gyürk András EP képviselő eská listázza és jelecskézi be a választókat a Kubatov listába, és akkor se, mikor Ajtai Tibor, a Fidesz Bács-Kiskun megyei választmányának tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke  hogyvoltozza büszkén a kiskunhalasi roma láncszavazás levezénylését. 

fidesz-voksturizmus.gif

Ez mind mind lárifári okoskodás és hiábavaló hancúrozás a részletekkel. Oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló, feljelenteni való meg aztán pláne nincs. Esetleg teccünk szépen elhinni a világ legostobább magyarázkodását a felvétel "próba" jellegéről, mert a hazudni is kész lettünk volna, ha úgy alakul és megpuccsoljuk ezt a Kapus Krisztiánt az mindjárt mennyivel szebben hangzik a választási csalásnál. 

Érdekesek ezek a vidéki Fidesz szervezetek. El kéne hinnünk, hogy ők próbából mi kutyánk kölyke puccsosat játszanak, mint helyi színjátszókör, háromszor felvéve, mert hátha jó lesz az még valamire. Hihető, hogy a témaválasztásnál kizárólag a véletlen játszott közre, ahogy hihető, hogy egy fidelitasos kötött pulcsis Ágh Péter epigon akkora holdudvarral rendelkezik Lezsákiában, amivel puccsot szervezhet önállóan, a felnőttek tudta nélkül, álságos szemfényvesztéssel elvakítva a bármilyen utasításra lelkesen bólogató megyei választmányi tagot. 

Végül is Következmények Nélküli Tündérországban, ahol gyakorlatilag a szinkrontolmács cáfolja meg Kusza Gyurit, mert a világ már szájról olvasva tanulmányozza a mondataitokat és a cáfolat hamarabb érkezik egy kijelentésre, mint ahogy a hang elterjed hangszálaitól a mikrofonig, bármi elképzelhető.

De én azért nektek csak azt ajánlom, kedves mindenféle ellenzék, hogy az ilyen csacska és felesleges feljelentések helyett az energiát fordítsátok a helyzet megértésére és a szervezetépítésre. Kiderülhet és lelepleződhet itt bárki és bármi, ez, amit a videón láttok és a hangfelvételen hallotok lesz a gyakorlat 2014-ben, és senki nem fog tudni ellene tenni semmit. Illetve egyet igen: annyira szimpatikussá váltok a táboraitok előtt amennyire csak bírtok, és a létező legnagyobbra duzzasztjátok az aktivisták létszámát. Mindenki vigyen magával még egy embert, akkor lesztek elegen hangfelvételre és videózásra alkalmas okostelefonokkal, hogy legalább rögzíteni tudjátok ami megesik körülöttetek. Kizárólag a folyamatos jelenlét és a nyilvánosságtól való majré lesz az a valami, amivel bármilyen mértékben féket rakhattok rájuk. 2014 kérdése nem az lesz merik-e, hanem az, kik, mikor és hol merik.

Közben persze nem árt, ha nem szanyikapitányozzátok el magatokat ti is, mint 2010-ben a két forduló között és nem kell letolt gatyával magyarázkodni, hogy tiétek csak a kis kupac a sarokban, ajtótól a fajanszig Viktorék fosták össze a budit.  

 

707 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr925020833

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit nézzen meg Tarlós az aluljáró után? 2013.01.16. 11:27:13

„A Ferenciek terénél lévő aluljáró meglátogatására hívta a főpolgármester Szabó Máté ombudsmant, hogy saját szemével lássa döntése eredményét.” Ez volt a mai nagy hír, vagyis főpolgármester úr ismét megszólalt a hajléktalansággal kapcsolatosan! Tarl...

Trackback: Az átlátható gazdálkodás esete az elgurult gyógyszerrel 2013.01.16. 11:15:59

A tavalyi utolsó testületi ülésen nyújtottam be egy önálló indítványt az önkormányzati és az önkormányzati tulajdonú cégek szerződéseinek közzétételével kapcsolatban. A javaslatot módosított formában a képviselőtestület elfogadta, a Nemzeti Adatvédelmi...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.16. 11:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pont linkelni akartam a feljelentést a tegnapi poszthoz (bár valaki már biztosan megtette). Gondolom, mekkora vihart kavar majd... mint uszkáron a bolha sóhaja.

"Kizárólag a folyamatos jelenlét és a nyilvánosságtól való majré lesz az a valami, amivel bármilyen mértékben féket rakhattok rájuk"
A jelenlétet betiltják, a nyilvánosságot kizárják, a majrét meg lehazudják. Nincsenek, és ha már most nincsenek, akkor a tét emelkedésével itt nem is lesznek fékek, Fabius. Számomra tök hihetetlen, felfoghatatlan a leszarásnak ez a szintje, de hát látja mindenki, már vállat sem vonnak, annyira nem érdekli őket a visszhang.
Az ellenzék? Az elkúrta. A szocikat a fél ország ki nem állhatja, Bajnai meg csak a párna csücskét összenyálazva álmodik a mögé álló lemorzsolódott jobboldaliakról (többieket pedig kihagynám). Nem mondom, hogy szín balos összetétellel és programmal nem lehetne nyerni, mert talán lehet, de kétharmadot aligha, és ami utána jönne, az sem lenne diadalmenet; '18-ban meg visszajönne Orbán, visszahoznák. Ha nem hamarabb.
Fos egy állapot van kis hazánkban, na.
Százezren nem regisztráltak az iparkamarába

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) megkeresi azokat a vállalkozásokat, amelyek elmulasztották a kamarai regisztrációt és a közfeladatok ellátásához való hozzájárulás befizetését, hogy teljesítsék kötelezettségüket, mondta Dunai Péter, az MKIK főtitkára az MTI-nek kedden.
A területi kereskedelmi és iparkamarák már kiküldték a megkereséseket a törvényi kötelezettséget nem teljesítőknek, illetve azoknak, akik regisztráltak, de nem fizették meg a hozzájárulást - mondta. Dunai Péter felhívta a figyelmet arra, hogy az éves kamarai hozzájárulást minden évben március 31-éig kell befizetni, így az idén is. Ezt követően a területi kamarák átadják a kamarai hozzájárulás behajtásának feladatát az adóhatóságnak.

index.hu/gazdasag/2013/01/15/szazezren_nem_regisztraltak_az_iparkamaraba/

A lehúzós kurva anyátokat!
Nem zár be magyar erőművet a GDF Suez
Csak nem hosszabbítják meg a Dunamenti Erőmű négy, elavult blokkjának az engedélyét.

index.hu/gazdasag/2013/01/15/nem_zar_be_magyar_eromuvet_a_gdf_suez/

komment, mit előző...
Hoffmann Rózsa országjárásba kezdett, és mindent rendben talált

Index/MTI
2013. 01. 15 20:54:00 |
Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár országjárásba kezdett, és egyáltalán nem tapasztalt semmiféle fejetlenséget.

index.hu/belfold/2013/01/15/hoffmann_rozsa_orszagjarasba_kezdett_es_mindent_rendben_talalt/

csak simán a kurva pancser anyátokat.
A vérjobberektől jön majd a szokásos másikra mutogatás ,hogy "de ez eddig így volt " vagy ,hogy "ezt az MSZP is csinálta " stb. , stb.
Már látom lelki szemeim előtt (reményeim szerint) a 2014-es kormányváltás után ,hogy majd azzal mentegetőzik a Fidesz ,hogy "tettek volna feljelentés" (Mint ahogy azt előszerettel teszik amikor szóba kerül az első kormányzásuk alatt elkövetett gazemberségek)
A Témához: az előző három komment kvintesszenciája...
na megyek kávét csinálni... nem bíííronm ezeket a reggeli napszemléket.
Megbukott az e-útdíj tender
A tendergyőztes Getronics Magyarország Kft. nem írta alá a szerződést - értesült a hvg.hu.

hvg.hu/gazdasag/20130115_Megbukott_az_eutdij_tender
"a felvétel érdemben új tényt nem tartalmazott,..."
Tiszta sor,csaltak.És?
@Légifarkas: Fogadjunk, hogy a jobbikos feljelentést akartad linkelni. :-P
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ösmered a mondást nem? ;)

"Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt, saját magunkon bosszút állni." ;)
Ha a memóriám nem csal, tavaly még zseni volt Roubini. Most, hogy Tündérgyurit nem találta tökéletesnek, nullára zuhant az ázsiója. Aranyosak ezek a fiúk.
Tán Gyurcira is be kéne vezetni valami tilalmat. Pl. nem beszél, nem ír, nem dolgozik,nem látható.

A másik témában csak ismételni tudnám a már leírt véleményeket.Hányás-hegyek lesznek itt mire elérünk a választásokig. Selmeczi kifogy a szókincséből.
@Orica Középföldi: volt neki olyanja valaha is?
Ez a kampany aminek inditasat vezenylo os bejelentette es vezenyli szuk korben, olyan mocskos es sunyi lesz, hogy a csatorna menyorszag hozza kepest
hvg.hu/itthon/20130116_Orban_zart_korben_kezdi_a_kampanyra_valo
most mi van, egy nem normális országban, ezek normális dolgok :D
@BadSimpson: Először is. A fideszesek nem vérjobberek csak nemzeti mázba bújt narancsbolsik. Esetleg a jobbikosok mondhatják, hogy csaltak a szocik és csaltak a fideszesek is, ami le is fedi a szomorú valóságot.
EZ DIKTATÚRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ok is kiderült!!
Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
Eu Botrány lesz ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI !!!!!!
EZ DIKTATÚRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ok is kiderült!!
Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
Eu Botrány lesz ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI !!!!!!
@felcsutisuttyo: így már érthető miért rettegnek ennyire, hoyg elvesztik a hatalmat...és minden eddigi ténykedésük is, rablóból pandur, ha tudod hogy kell lopni, csalni, tudod hogy kell a lyukakat befoltozni
ezek után kezdeményezzük a név szerinti szavazást 14-ben...:D
EZ DIKTATÚRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ok is kiderült!!
Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
Eu Botrány lesz ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI !!!!!!
Az elzavarásra kell készülni nem a választásra!!!!
@Orica Középföldi: Gyuri majdnem olyan mint ez a takarítónő nem??? :)

A svéd hatóságok szerint kedden egy takarítónő elkötött egy utasok nélküli vonatot, ami kisiklott, és belecsapódott egy háromemeletes bérházba

index.hu/kulfold/2013/01/15/amokfuto_vezette_berhazba_a_vonatot/
Ahogy én látom, itt folyamatosan lét- és jogbizonytalanságban tartják a népeket.
Ez az egyetlen stabil pont a narancsbolsiknál.
Teljesen igaz az a megállapítás (persze a q.va nénikék és egyéb egyenesági nőrokonok emlegetése mellett), hogy minél tovább tudnak itt, ezen a vonalon egyensúlyozni, annál tovább tudják a hatalmat fenntartani. Ezért azután semmiért nem kár, semmi elhiteltelenítése és ledegradálása nem számít, senki sem feláldozhatatlan a szűk belső körön kívül, bármi le lehet rombolni és lebutítani.

Egy stabil és kiszámítható jövő esetén ilyen bolsi balfékek és kretének teljesen hiteltelenek és nevetséges pojácák lennének, hisz kit érdekelne a nevetséges röfögésük és zavaros hazudozásuk?

- Gyurci, mint a gazdaság motorja, oszt csak a balgaság etalonja
- Polt pártdroid elvtárs, mint a jog védelmezője, közben a stiklik elfedője
- Sintér nyugdíjas elvtárs, a Négy Tigrincs piacról és a Zsiguli kormánykerekétől feltört a Keresztapa Zrt csúcsáig
- Tonyóka, mint polgármester és megmondóember, miközben egy szánalmas kölniárus ügynöknek sem venné fel a helyi csempészárut terítő cigány...

Ilyen és ezekhez hasonló ecceriek formálják és alakítják maguk képére a társadalmat, majd csodálkozni tetszenek, hogy itt tartunk, hogy cinikusan a képünkbe lehet hazudni, hogy amit látsz és hallasz, az nem is az, mint amit látsz és hallasz.

DÖNTSD EL, KINEK HISZEL!
A szemednek és fülednek, vagy a PÁRTnak ettárs!

Megható a Párt és a Qrmány gondoskodása, hogy ilyen derék és gerinctelen férgekkel szépen el van látva, bebiztosítva a jövője.
Nem kell aggódni a jövőért, végső soron kiszámítható az... :((
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem rég jártam az ominózus utcában...nem találtam meg a romkocsmát elsőre...olyan "hangzavar" volt...elmebeteg mind....aki sosem járt arra, az elhiszi, hogy hangzavar van...menjen el a nagymezőbe...na ott minden este szilveszter van
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kommer igaz vallásis Rőúzsikát kihagytad, Fekete kultúrha nagyistenéről sem beszéltél, és a hírvilág nagyasszonya Szalaimarika, és jobbkeze a besúgó Böröcke, fenébe hosszú a sor, mi meg birkák vagyunk, beleértve magamat is :S
Nert megérdemlik, és mi is:

Milliós jutalmat kapott több kerületi polgármester

Több millió forintot osztottak ki jutalomként a fővárosi kerületi önkormányzatoknál - írta a Blikk, amely szerint a legtöbb helyen csak a vezetőket jutalmazták, de volt olyan kerület is, ahol csak a közalkalmazottak kaptak pluszpénzt.

hvg.hu/itthon/20130116_Millios_jutalmat_kapott_tobb_keruleti_pol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért van ahol értelmesen osztották el a pénzt
TEGNAP BIZONYÍTOTTAN KIDERÜLT!!!!!:
Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
Eu Botrány lesz ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI !!!!!!
Az elzavarásra kell készülni nem a választásra!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bne légy örök elégedetlen, örülj annak, van ahol a polgi nem vett fe pénzt, és a pedagógusok kaptak...
AZ EU MIT SZÓL MAJD AZ ILLEGITIM fIDESZ bANDITÁK 2/3 ad hoz?????????
NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK !!!
Jelentkeznek a tanuk !!!!!!!!!RESZEKESS nemzeti szaros törpe !!!!
Mint már egy pár poszttal előbb leírtam, nem lesz az országban normális választás. Akár csalás akár erőszak alkalmazásával de orvbün nem fogja átadni a hatalmat. Akár lesz egy széleskörű összefogás akár nem, ők lesöprik az ellenzéket. Az SA csapatok (dzsobbik) ismét be lesznek vetve mint a 2006-os elvetélt puccskisérlet alkalmával. Nem véletlen a nagy FideSS dzobbik összeborulás. Nem véletlen, hogy bayer zsóti épp most kapott 50 milliót az úszító írásai elismeréséért.
"Ötvenmillió forint soron kívüli juttatást kapott a kormánytól az a Bayer Zsolt alapította Trianon Múzeum Alapítvány, amelyért a Jobbik már évek óta lobbizik. Pár hete az NKA is juttatott állami pénzt a várpalotai intézménynek"
Egyébként nagy ívben tojok az oldal házi nácijának az elterelésére!
@Fabius
"De én azért nektek csak azt ajánlom, kedves mindenféle ellenzék, hogy az ilyen csacska és felesleges feljelentések helyett az energiát fordítsátok a helyzet megértésére és a szervezetépítésre."

Hát ez a lényeg, és ideje lenne lekezdeni. Vannak körzetek, ahol egyetlen demokratikus ellenzéki pártnak, csoportnak sincs szervezete, emberei. Tartok tőle, hogy a körzetek fele ilyen.
@Felebarát: Ez a dolog sem új.
Periklész anno hangsúlyosan hívta fel az athéniak figyelmét, hogy nehogy feladják zsarnoki uralmukat a déloszi "szövetség" társult államai felett, mert a diktatúrájuk (és a szövetség pénzének elsikkasztása) miatti gyűlölet elsöpri őket.
Mindemellett az -V. századot az ókor legdicsőbbjeként aposztrofáljuk.

Amúgy Fabius, ez gyenge lábon álló poszt.
Tipikus műbotrány ez. A videón egy jól működő kampány látható. Mindenki így csinálja, mindenhol a világon. A készítő összeveszett volt főnökével, bosszút akar állni, így igyekezett szenzációvá felfújni az egészet - nem jött be neki, a legtöbb ember nem látott ebben semmi érdekeset.
@quendelapo:

Erre mondom - de már mióta! - egy nagy lufi a szocik országos szervezete. Attól, hogy vannak megyei elnökök, több esetben közük sincs a megyei történésekhez vagy nem-történésekhez. Sajnos az utóbbi a jellemzőbb.

A Szolidaritásnak, a DK-nak több élő szervezete van külön-külön is, mint a szociknak.

Ha Bajnait bejegyzik, megugrik a dolog:)
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
"A videón egy jól működő kampány látható. Mindenki így csinálja, mindenhol a világon."

csak nem a választás napján. és nem gyűjt adatot műás párt nevében - a választás napján. és nem ad ajándékot a válaszért cserébe - a választás napján.
ez már nem téma... lezárt ügy...

a filmen látható nyilatkozott hogy
csak nem képzeltük? hogy igazi a film?
amikor ez egy keresztyény de mokrata párt
a tisztesség és a zerkölcs pillére...

a film csak ugytett hogy mi lenne ha csalnánk...
épp ezáltal jöttünk rá hogy fujj rossz dolog, csalni lopni stb
amugy az maszop meg élesben is csinájja
és mitkeresoszkópéteravízerben ???? !?
minden szinten lopnak-csalnak-hazudnak... mafiakormány

"... 86 millió forintnyi ékszert keresnek... A szegedi Smaragd ékszerüzlet Wertheim-záras széfjét a pince megbontásával fúrták meg még tavaly októberben. ... Egyikük, az orgazdasággal gyanúsított D. Attila a készenléti rendőrség tagja, a Köztársasági Elnöki Hivatal objektumőreként dolgozott."
@Secnir:

Persze, nyilván megsérti a törvényt ez a tevékenység, de ez nem is vitás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Remélem ha létezik ilyen (nem néztem a linkedet mert szarok rád és a linkjeidre) akkor levadásznak titeket!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezekre a kávé már vérnyomáscsökkentő.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hát nem tudom...én inkább óvatosan keltegetném a helyedben a párod, minthogy leöntsem kávéval. Na de én az élni és élni hagyni elv híve vagyok.
Orbánék már most "osztogatnak" - választási büdzsét várnak az elemzők

Lesz választási költségvetés, még az idén beindul az "osztogatás" − vélik a Raiffeisen Bank elemzői a Napi Gazdaság szerint.

hvg.hu/gazdasag/20130116_Orbanek_mar_most_osztogatnak__valasztasi
magyarázkodásnak ismét, pofára esés lesz a vége:

Hatalmasat zuhant az elektronikai ipar, az NGM magyarázkodik

Szerdán reggel közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a 2012. novemberére vonatkozó részletes ipari termelési adatokat. Az elektronikai ipar hatalmasat zuhant, a Nemzetgazdasági Minisztérium azonban igyekszik a nemzetközi környezettel magyarázni a rossz számokat.

hvg.hu/gazdasag/20130116_Hatalmasat_bukott_az_elektronikai_ipar_az
na most ezek a roma szavazók biztosan nem a bayer által állatoknak nevezett csoport, ők az oláh gergő féle xfaktorosok. a mi kommunistáink mintájára, a mi romáink jó fideszesek

ez a kényszernyugdíjazás is egy teljesen ad hoc megoldás, átgondolatlan kapkodás. utána meg nem győzik felhígítani kivételekkel:

Nem fogok könyörögni Orbán Viktornak

www.origo.hu/itthon/20130115-kozalkalmazottak-a-kotelezo-nyugdijazasrol.html
az is jó pofa, hogy az ócsára költöző devizahitelesek kapnak 1000 m2 kertet is, amit KÖTELEZŐ művelniük. mondják az illetékesek, ez részben önfenntartás. majd azt is előírják, hány sor krumpli, paprika, paradicsom... megáll az ész.
Megint győzött a Közgép
A 86-os főút építéséhez kapcsolódóan újabb kivitelezési munkát nyert el a Közgép.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ujabb_tenderen_gyozott_a_kozgep.542309.html
"Ötvenmillió forint soron kívüli juttatást kapott a kormánytól az a Bayer Zsolt alapította Trianon Múzeum Alapítvány, amelyért a Jobbik már évek óta lobbizik. Pár hete az NKA is juttatott állami pénzt a várpalotai intézménynek. "

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/bayer-a-jobbik-es-a-fidesz-kozos-kedvence-ime-a-trianon-muzeum-83220
@ariel12: Persze hogy le fogtok vadászni, hiszen nektek lehet önszerveződő/önvédelmi szervezetet létrehozni, ellenben a pusztabunkó magyarokkal akik ezt nem tehetik, hiszen az már már rásszizmus és fújcsúnyanácizmus. :)

Amúgy meg el vagyok képedve. Te már a zsido.com-os linkeket is leszarod??? ;)
@bella _ciao: ühüm, munkahelyük úgy sem lesz, majd jól elkapálgatnak ottan, oszt éhen nem vesznek, dicső jövő ez, ősközösség rulez.
Azért félve teszem hozzá, egy ekkora konyhakert gondozása és locsolása nem 1-2 óra és nem 1-2 forint. Vetőanyag, víz, esetleg trágya, na meg permet szer, és a tudással még nem is számoltam, városi embernek meg esélytelen beleszokni, tisztelet a kivételnek, ami alig van...
@Orica Középföldi: Igazad van. A vidéki szervezetek egyetlen funkciója a Lamperth, Szekeres-félék pártvezetésen belüli hatalmi poziciójának erősítése. Statisztikai funkciójuk van mindössze. A párton belüli szavazatokért folyó harc statisztái. A politikához semmi közük, nem is várják el tőlük, sőt.
"Frakcióképző erők". A tagok értéke mindössze a szavazati joguk. Ennyit is ér ez a párt.
Esélyük sincs orbán ellen. A nagy pofáraesés napja lesz 2014. Remélem, mert más utunk nincs.
@bella _ciao:
csak erről van szó:
fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
@Orica Középföldi:
Attól félek, hogy amint "Bajnait bejegyzik" - egyesületként ugye és nem pártként - ki is írják a választásokat. Tehát nem lesz idő szervezetet építeni.

DK itt is van - 5 fő.

Más nincs. A helyi polgármester leváltásához sem lehetne kiállítni egy csapatot, pedig mindenki elégedetlen vele......
@bella _ciao:

"kapnak 1000 m2 kertet is, amit KÖTELEZŐ művelniük. mondják az illetékesek, ez részben önfenntartás."

Aki ezt elrendelte, az még nem látott és főleg nem művelt kertet.
Ez amolyan Audi hátuljából osztott kecske , mint az önfenntartás alfája és omegája szintű ötlet .
Egészen nem normálisak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 80 család együtt, könnyű lesz rájuk szervezni egy kötelező tanfolyamot, mondjuk "kertművelés a ner keretei között" címmel
@bella _ciao: nem is rossz ötlet, főleg az hogy ki mit termesszen. létrehozznak egy párhuzamos világot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Először: a fasiszta fajvédő gárdát ti hoztátok létre és működtetiket. Amikor esetleg ellenetek valaki tesz valamit akkor mindjárt sírni kezdtek, hogy a szegény magyarok stb. Másodszor: Semmilyen linket amit ide behánysz soha nem nyitok meg. Lehet az az izraeli kormány oldaláról származó is. Kurvára szarok a linkjeidre és terád is. Ezért!
@Légifarkas: Az ellenzék kúrta el? Fos állapotban az ország, meg az emberek agya is, az a baj. Ha a fülkeforradalmárok kicsit gondolkodtak volna, akkor nem adnak kétharmadot a Fidesznek. De gondolkodni azt nem tudnak. Orbán ellenzékben meg jól ráuszított mindenkit az MSZPre, azok pedig szépen benyelték mint ...
@quendelapo:

"A helyi polgármester leváltásához sem lehetne kiállítni egy csapatot, pedig mindenki elégedetlen vele......"

Ne haragudj, de azt kell mondanom, basszák meg. Mégis mire/kire vár az elégedetlen tömeg? Azok még önszerveződésről, összefogásról, alkalmas jelölt kereséséről, meggyőzésről nem hallottak?
Várnak egy párt jelöltjére, akit majd kórusban lehet utálni?
Tényleg elképesztő.
@Orica Középföldi: így működik látod, pl. alaptörvény brüsszeli vonaton. utazgatnak, unatkoznak közben, hülyeségeket írogatnak. amikor meg nem utaznak, ezeket az ötleteket magyarázzák, milyen jó
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már ha lesz pénzük magokra. Ugyanis több tízezer forint ha valaki be akarja vetni a kertjét. Aztán imádkozhat hogy az aszály vagy a jég ne nyírja ki a termést.
@sortelen:

" A nagy pofáraesés napja lesz 2014."

A szociknak mindenképpen.
index.hu/belfold/2013/01/16/millios_jutalmak_az_adosagbol_kimentett_onkormanyzatok_vezetoinek/ még kis dühítő. Azért kell megszabadítani őket az dósságtól, hogy gyorsan legyen miből megjutalmazzák magukat? Rohadjanak meg.
A poszthoz: Sajnos semmi nem fog történni a feljelentésekkel. A vezényló és zrt-je még le is tesztelheti a közvélemény reagálást. És ha nem lesz komolyabb reakció, akkor úgy tudnak 2014-nek nekimenni, hogy gyakorlatilag bármilyen választási csalást elkövethetnek, mert a szügyészség, és a zalapjogoi biztos úgysem fog szólni, a zemberek pedig úgysem fognak és mernek kimenni az utcára tűnteni és kocsikat borogatni vagy hidat foglalni.
@mirigy187: Röghöz kötés, ez az, nem más!
Kedvezményes vetőmag..tanfolyás, ilyesmi..csakis tiszta magyar forrásból!
@bella _ciao:

A kertművelő mintagettó képe már az alapkoncepcióban is benne volt. Aki oda pályázott az tudta mit vállal és mire kell készülni.
@wowerman: Erről van szó. Ezt mondogatták annó a szocik is (bár köszönhetjük nekik is). Ha már bukniuk kell akkor legalább a nép ne adjon 2/3-os hatalmat a fidesz kezébe mert baj lesz. L...arta mindenki, hogy mit mondtak. Na most látjuk hogy mi lett belőle.
M A G Y A R O K !!!

Ez a mocskos Magyargyűlölő és hazaáruló felcsúti patkánykormány N E M L E G I T I M !!
CSALÁSSAL KERÜLTEK HATALOMRA !!
Meg kell kezdeni az aktív ellenállást.
- NE fizessetek adókat !!
- NE legyen orbániában bejegyzett cégetek, számlátok!
- NE vásároljatok számlára !
- NE vásároljatok orbániában gyártott szemetet !

Rájuk kell omlasztani a szarkupacot amit csináltak!
Minden eszközzel rombolni,bomlasztani,fékezni kell !!
@ariel12: "a fasiszta fajvédő gárdát ti hoztátok létre és működtetitek."

A másik fasiszta fajvédőt meg ugye ti fogjátok, de azt ugye szabad.

Szegény zsido.com szerkesztők ha ezt megtudják biztos el lesznek majd keseredve, mármint, hogy már te sem nyitod meg a linkjeiket :)
@Penivaldes: párhuzamos világra példa, de egyben egy elmebeteg, aki képezheti ideológiailag őket ott ócsán:

"A panaszkodás, sajnos, jellemző tulajdonságunk, nemzeti karakterünk része lett az elmúlt években; míg Károlyi Mihály szocialista unokáinak, illetve a rejtőzködő SZDSZ-s liberális értelmiségnek betudhatóan látszólag gyengült a nemzeti szolidaritásunk is. De mi itthon tudjuk, hogy ez csupán a csalóka látszat. A valóságban épp az ellenkezőjéről szólt az elmúlt év. Ezt próbáltam elmagyarázni ismerőseimnek az ünnepek alatt."

www.polgarportal.hu/polgarblog/entry/a-nemzeti-szolidaritas-eve-volt

a szerző, nagy ervin filozófus-politológus, megbízott egyetemi előadó (hehe a károlin, ami a folyamatos botrányairól híres egyetemi körökben)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Sajnos így van. Nemtom mi alapján fogják eldönteni, hogy ki mehet oda.
Egy diktatúrában két dologra kell a pénz:
1.,Kizárólag a diktátor és haverjai gazdagodásához, jólétéhez, szórakozásához
(lásd: korrupciós megrendelések, EU/MNB-pénzek lenyúlása, földügy-stb., foci…)
2., A hatalom megtartásához
(lásd: új oktatási rendszer, új alkotmány, új választási törvény, új média törvény, új ideológia, MMA és színházak, nyugdíjvagyon, különadók-stb, a hozzáértő államigazgatás lecserélése lojálisokra/nem baj ha nem érti a dolgát, hatóság- és rendvédelem megerősítése…)
.
Egy diktatúrának két dologgal biztosan baja van:
1., Saját gazdaságának fenntarthatóságával
(mivel az nem gazdasági törvényszerűségeken alapuló, -mint például a szabadversenyes kapitalizmus-, hanem jelen esetben unortodoxnak nevezett, de valójában nem termelésen hanem kifosztáson alapuló rendszere van…)
2., A demokratikus világgal, mind belföldön- és külföldön
(ezt hívja szabadságharcnak, mindenkivel és minden fronton harcol/harcolnia kell, mint például EU-val, IMF-fel, demokratikus szervezetekkel és pártokal, ellenzéki sajtóval, tüntetésekkel, stb….)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Sajnos így van. Nemtom mi alapján fogják eldönteni, hogy ki mehet oda.
@Penivaldes: A gettó nem jutalom, szerintem lagalábbis..Patyomkin falu lesz az, minta-ga(rá)zdaság!
@Fabius: Pörfekt lett az Argóra alapozott anim gif is. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Egyébként tudsz más megoldást hogy el lehessen takarítani ezt a felcsúti faszt meg a pöttyös seggű kancsal majmát ?
@bella _ciao: Igaza van! Igen, itt vannak meg ott vannak ezek a Károlyi unoka szocialista bérenc liberálisok, és mindent megtesznek, hogy aláássák azt amit nagy nehezen, vérrel és verejtékkel felépítettünk. Persze megértem a kis mocskokat, hogy most ajvékolnak, hisz fáj nekik, hogy a nép elűzte őket. Vigyázzunk testvéreim, mert ezek mindenhol ott vannak.
@bella _ciao:

" Ezt próbáltam elmagyarázni ismerőseimnek az ünnepek alatt.""

Két eset lehetséges. Vagy mindenki egyetértett, mert közösek a nerben - akkor kellemes ünnepe volt a fiúnak, vagy elrontotta mások ünnepét, neki akkor is kellemes volt.
Jó évet zárt.
Teljesen jogos. A kormány elég gumicsontot ad ahhoz, hogy az ellenzék ne tegyen a tálba egyet sem.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az a legnagyobb jutalom eltévedt barátom, a legnagyobb, hisz azokban a falvakban fog kiserkenni a jövő nemzete.
@Fabius: tudják? biztos vagy benne? szerintem ők a fizethető lakbért látják elsődlegesen, nem az apró betűs feltételeket a szerződés alján. pedig arra már egyszer ráfaragtak.
Aztaaa FAB. ezt láttad már??? :)

Leszámolás készül az LMP-ben

index.hu/belfold/2013/01/16/leszamolas_keszul_az_lmp-ben/
@Orica Középföldi:
Elképesztő, vagy megszokott, a lényeg, hogy ez a helyzet. Nem hiszem, hogy kirívó, egyedülálló jelenség lenne.
A kormányváltásnál többre készülő erőknek ezzel kell számolni. Nincsenek civil klubok, egyesületek, mozgalmak, amikre építeni lehet. Ha ők -az e14 vezetői - nem adnak lökést a szervezésnek, akkor nem lsz 106 helyi szervezet és akkor kormányváltás sem lesz, nemhogy alkotmányozás.
Kádár Tibort, kubatov legfőbb segítőjét, a videó (és a gif) egyik főszereplőjét is nevezzük csak nevén, ha már...
www.bp18.hu/tartalom.104.html
@bella _ciao:

Elkezdett működni a kampánygépezet. Bayer elég világosan megmondta, ő lesz aki levezényli a Jobbik kiüresítését és felszalámizását. Ha Gábrielék fejében nem kezdett lármázni a vészcsengő a második Bayer cikket olvasva, akkor most itt a remek alkalom.
@Orica Középföldi: Így van! Magyarázni kell ennek a népnek,hogy most neki mennyire jó, mert nem látja. Na de vak a ló is mégis nagy állat.
@Fabius: vagyis most közéjük férkőzik, majd mérgezett almával...
@Fabius:

Vona fejében folyamatosan csilingel. Talán emiatt néz egyre zavarosabban.
Se IQ, se terv.
@bella _ciao:

Mikor Ócsa egyáltalán szóba került már akkor ezzel volt tele a sajtó meg a net.

Az egész gettó úgy hülyeség ahogy van, de a bekerülés feltételei közt a kezdetektől ott van a kertművelő szakkör. Aki ide készül annak ezt kell vállalni a többi mellett.
@Fabius: pedig már tanulhattak volna a kisgizdák, mdf, és a kdnp esetéből. hehe, az utóbbi azért még próbálkozik, pedig a fidesz egyszerűen a nevére vette

iksz.net/hirek/5256-marpedig-a-kdnp-nem-fantompart
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Nem érted:)
A tényt itt mindenki percipiálta és apercipiálta.
Nem kell riadóztatnod.
Csak egy kérdés a 2002es-6os választási csalásokkal miért nem foglalkoznak?
@Fabius: 4 óra köszmunka mellett, ellehet kapálgatni napra nap
/mert ez is feltétel, meg a néhány boríték, avagy ismerős/
Nagyon érdekelne hogy ha az mszp-ről derültek volna ki ugyan ezek akkor mivel lennének teli a fidesznáci szennylapok.
Azért csak ne csendben menyünk el a mellett hogy egy párt sorozatosan csal a választásokon.
Pláne akkor ne ha ez a párt akarja a gyerekeinket etikáról oktatni.
@Orica Középföldi:
Igen.
"A tényt itt mindenki percipiálta és apercipiálta." -> ....oszt jóvan.
@bella _ciao: ez csak a fidesz jóságát bizonyitja hogy nem hagyja hogy eltapossák a kicsit
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Láttam és nem lep meg. Az LMP egyik fele úgy gondolja, Schiffer fanyalgása ellenére csak képviselni kéne azokat, akik helyekhez juttatták őket, és a követendő irányvonalról is nyilatkoztak a számtalan belső kérdőíven.

Amerre most mennek az meg nem az.
@csavari:

Az egyetlen felderített választási csalás a bíróságon végződött, ítélet is van régen:

www.origo.hu/itthon/20020808valasztasi.html

De valami azt súgja te nem erre gondoltál.
Csak egy apró kérdés a 2002-es és 6-os választási csalásokkal miért nem foglalkoznak?
@Fabius: értelek fab, persze, ott volt/van a feltételek között. csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ezek az emberek menekülnek egy bedőlt hitel után, amit lehet, hogy felelőtlenül vettek fel, mert bedőltek a könnyű pénz ígéretének, nem mérték fel a lehetőségeiket, nem olvasták el a szerződés feltételeit. most ugyanazt a hibát követik el.
@Fabius: "Jópofi", hogy már "csak" kb. 149.920 db devizahitelest kell nem ott hagyniuk az út szélén. :)
@Fabius: Azt írják szakadhat is a frakció de ha ez bekövetkezik meg is szűnik egyből az LMP frakció. Gondolom mennek majd ők is függetlennek.
Off: De mi van Semjén doktorijával ????
@bella _ciao:

Esetleg a MIÉP esetéből is tanulhattak Vóna', ha nem lenne ily rövid az emlékezet.

Csurpaistát ugyanígy ették meg: a polgári körökből jött egy lánglelkű vonagábor, aki kiénekelte szájukból a mondanivalót az utolsó betűig.

Pech, hogy Bayernak emberi és anyagi erőforrás is korlátlanul áll rendelkezésére.
@Fabius:
Ha megsemmisítik a bizonyítékokat akkor persze, hogy nem találnak csalást! Csak vissza kell gondolni, hogy a sintér-pintér az állítólagos jobb oldali belügyminisztere parancsára semmisítették meg a bizonyítékot!
@csavari:
"Csak egy kérdés a 2002es-6os választási csalásokkal miért nem foglalkoznak? "

Valami bizonyíték ? Netán hang vagy videófelvétel ??
@bella _ciao:

Te meg én nem gondolkodhatunk helyettük. Az tény, hogy a kertművelés nagyon régen ismert dolog. Aki belevág ennek ellenére azt nem mentheted meg önmagától.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Engem meg az érdekel nagyon, ha Perelman nem csak tojásrántottát eszik, meg tudja-e oldani a Poincaré-sejtést:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A nol már eltemetné őket, valahol ez a dolga. De ehhez korán van még. Az tény, hogy harc lesz a kongresszuson, maradjunk ennél, a többi meg kiderül.
@csavari:

Mert azt valaki nagyon bebukta csalás nélkül,a hatalom fénye elvakított néhány csinovnyikot.
Bármilyen komolyabb csalási kísérlet lett volna,azt a poltügyészség alaposan körbeszagolászta volna. Mer ehhez nagyon ért:)
@Fabius: tudom, de az nekünk is fájni fog, ha egy ócsamentő programot kell hirdetni a költségvetésből.
@Orica Középföldi: Annyi jött le hogy olyan magas már az ingerküszöb hogy egy ilyen eset egy kis ejnye-bejnye-vel el van intézve. 5 éve elemi felháborodás lett volna.
A fideszgecik eljönnek hogy 2002,2006 a szokásos gusztustalan terelés, hazudozás.
A jelenlegi maffia szervezett választási csalással nyert 2010-ben. Ez tény.
Félre kell tenni minden ellenérzésünket és összefogni a nácikon kívül mindenkivel.
Az ellenzék (akármelyik párt,szövetség,civil szervezet, akármi) kevés ahhoz hogy eltakarítsa a csúti ganét. Nincs hozzá pénzük, médiafelületük, szervezettségük.
Ha 2014-ben ismét a csúti gané nyerne, az ország kiírja magát az EU-ból. Jönnek a rabszolgatelepek, a 3 millió közmunkás országa, és az ázsiai nyomor.
Páromat most vették fel egy helyi iskolába óraadó tanárnak (matek/fizika) heti 5 óra. A nettója 68500HUF .....és 6 hónapos határozott idejű szerződése van.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Nem megyünk el mellette szó nélkül, erről szól a poszt és a vita is.

Viszont az gondolom a túlrágás helyett foglalkozni azzal érdemes, hogy mindenki alapvetésnek veszi: a Fidesz ezeket a módszereket tekinti hatékonynak, aki szemben indul velük annak meg csak annyi esélye van, hogy fölkészül erre és stratégiát dolgoz ki a leghatékonyabb elkerülésre. Vizsgálat sem lesz, jogkövetkezmény pláne nem, megjavulni nem fognak, esély meg ennyi van, komolyan kéne venni.
@Fabius:
Vezényló kiküldi a műkörmöspi@át észtosztani kertgondozásról,aztán királyihíradóban cseresznyétkóstol,kalásztcsodál,magvet a falanszterben élők gyerekeivel,háttérben "kacagó szél suhan el"...népe issza szavait! Hej szép új világ!!
@bella _ciao:

Nem lesz ócsamentő program. Ha nem jön be bezárják és beszántják.
@Fabius: Azért az is cukiiii, hogy kalasnyikovos Endrésik és Rozgonyi kéz a kézben ismét felfedezik MIÉP-es gyökereiket nem??? :)

index.hu/belfold/2013/01/15/miep-es_lett_a_jobbikbol_kizart_endresik/
A fityisz nem azért fog nyerni 2014-ben, mert csal, hanem mert ilyenek vagyunk. Szeretjük a kommunizmust és azt hisszük, hogy az állam bácsi jó és megvéd minket. Simán elhisszük, hogy a fityiszes vezetőknek jár a föld, a bánya, a mittudomén, mert ők a mi érdekeinket képviselik. Szánalmas. És persze 10telet a kivételnek!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Vajon hogy jött ki a 68 500?

A nettó minimálbér 64 190, a szakképzett 70 740.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, az cuki, hogy Endrésiket már te is kalasnyokovosozod :-D
@Fabius: Heti öt órára nem rossz azért..ha négy-öt helyen ilyet tud valaki, feltéve..
@Penivaldes: na, találtam egy jó szösszenetet a párhuzamos világ kiépítésére, egyben kapcsolódik egy tegnapi hírhez is.

Hazudj a kedvünkért!

magyarnarancs.hu/narancsblog/hazudj-a-kedvunkert-83223

és jól leírja a kormány mentalitását:

"Az ország nagyszabású átalakítása szinte csak előkészítetlen, végiggondolatlan döntésekből áll, amelyekről általában is elmondható, hogy minél kevésbé működnek, annál csökönyösebb, valóságtagadóbb erőszakossággal ragaszkodnak hozzájuk. És napról-napra előáll a helyzet, amikor nem elég egyszerűen végrehajtani a káros marhaságokat, hanem még azt is kell hozzá hazudni, hogy mi akartuk. Hogy épp így akartuk. Ez, vagyis az alkalmatlanság és az agresszivitás kombinálódásából újra és újra, szükségszerűen előálló helyzet teszi különösen és kirívóan elviselhetetlenné Orbán Viktor rendszerét."
@Fabius: "Vizsgálat sem lesz, jogkövetkezmény pláne nem, megjavulni nem fognak, esély meg ennyi van, komolyan kéne venni."
Pontosan így van.
Itt lázárhelyen van egy magát anarchista-baloldalinak képzelő fiatalokból álló (20-25év) akciócsoport.
Eddig úgy gondoltam hogy baromság és felesleges amit csinálnak, most kezdem úgy érezni annyira nem az.
Ezeket csinálják:
- lézer jani azt hazudta hogy a vásárhely belvárosában bevezeti a fizető parkolást, ez önmagában vicc mert vásárhelynek nincs belvárosa (nagy jóindulattal 3 utca)
- ezzel szemben már itt ahol lakok (Hóvirág utca) kint vannak a parkolóautomaták, pedig olyan messze lakok a "belvárostól" mind orbán a demokráciától.
Nos ezek a srácok telenyomkodják rágóval, pillanatragasztóval az automaták pénzbedobó nyilasait, és ráragasztják: "Ne fizess lézer adót"
- lézervárosban lassan több a köztéri kamera mint Pesten, ezeket a kamerákat lövöldözik ki csúzlival.
- kiszúrják a közterület felügyelők autóinak kerekeit
- az "új szécsényi" terves táblákra ragasztanak "Lopási kár" feliratú matricákat azokkal az összegekkel melyik közszájon forognak.

Végül is baromságok persze, annyit érnek mint elefántnak a szúnyog csípés, jelentéktelen de állandóan viszket és idegesítő.
@Fabius: Tudod, hogy én mentes vagyok az ilyen-olyan szélsőségektől. :)
Ilyenje van:

"MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS
Állományon kívüli magán személy óraadói tevékenységének végzésére
2013. év "
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hát nem lenne rossz, de sajnos csak ez az 1 van.
Lézervárosban egyetlen oktatási intézmény van , melynek neve:
www.hiszk.hu/
@csavari: Ki foglalkozzon velük? A másik választási csaló banda? :)

Mit akartok ezekkel a gyenge elmúttnyóccéves erőlködésekkel? Az oviban volt utoljára menő, hogy azzal mossuk magunkat tisztára, hogy "dehát a másik is..."

Tényleg, ki nem szarja le, mit csinált a maszop, mikor most, az orrunk előtt basszák szét az országot, csak narancs színben? Zajlik éppen. Ébresztő!
Erkölcstelen ország,versenyképtelen a világban,nem kell komparádorszivattyú sem a tönkretételéhez,elég ha az idő telik és magunk is boldogulunk.Ideje már keresni normális gyarmattartót.
@Penivaldes: OK. Akkor másként fogalmazok. Vannak problémák a jelenben, ezeket kell megoldani (ilyen probléma pl. a fikusz. Meg kell oldani.) Aztán lehet sírdogálni az elmúttnyóccéven, amúgy magyarosan, busongósan, ahogy szoktuk, elszalasztva közben minden lehetőséget a fejlődésre.

Csak jelzem: a maszop ugyanolyan probléma lenne, de jelenleg egyáltalán nem probléma, mivel nem mérhető. És ha az embereknek van egy kis borsónyi még működő agyszövete, nem is lesz az.
Tudja valaki, miota van ez a lancszavazas? Hogy hogy nem tettek ellene semmit? Hogy hogy nem buktak meg a kivitelezes kozben?!?!?! Vagy minden partnak minden korzetben volt ilyen lanca?!?!!?!!!!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Fiataloknak hecc, tőletek meg beszedik az adót a rongálások pótlására :-)

De pl belőlük lehet egy csapatot alkotni, ami a választások alkalmával ráragad az ismert fidesz aktivistákra levakarhatatlanul. Nem csinál semmit, nem rongál, nem balhézik, de figyel és mindent dokumentál.
@Fabius: gfg szeret téged! meg minket is.

"Ennek a sajátos vegyüléknek a terméke nemcsak a Sas-kabaré, vagy a Heti hetes, de az index blogketrece, pontosabban a baloldali politikai blogkultúra is: az Örülünk Vincent mindenki más teljesítményét egy pillanat kétségbe vonni képes matematikatudósa és társai, akik mégiscsak abban lelik mindennapi örömüket, hogy naponta felköpnek és aláállnak, a magát vitriolosnak gondoló és az erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja, és így tovább."

gfg.blog.hu/2013/01/16/kulturprogram_791
@wowerman: "Ha a fülkeforradalmárok kicsit gondolkodtak volna, akkor nem adnak kétharmadot a Fidesznek. "
És akkor maradt volna minden a régiben...
@saci02:

Azt tudjuk régen, hogy a szocik sem szeplőtlen szüzek, és a vokturizmus is játszott náluk is.

Eddig nem nagyon akarózott előjönni ezekkel a dolgokkal senkinek. De egyszerre bayerzsoltizni és romákkal szavazatbizniszelni nem fog menni.
@Fabius: Köszi szépen .. ez nem semmi:
"Mivel a közoktatásról szóló törvény rendelkezése alapján a középiskolában, szakiskolában tanító pedagógusok heti kötelező óraszáma 22 óra, így az Ön heti 10 órában, polgári jogviszony keretében történő alkalmazása jogellenes volt a közoktatási intézmény részéről.

Mivel Ön nem minősül óraadó tanárnak, így Önnel közalkalmazotti jogviszonyt kellett volna létesítenie a közoktatási intézménynek."

A mocskos anyjukba ....
@Fabius: "vokturizmus"

gurmé vagy látom:) mint minden magyar 2000 éve...
agysebész és gurmé...
@ursus artos: Mitől, kérdem? Attól, hogy nem tudtak volna nyakra-faszra bénáskodni meg kétharmadozni?
Ugyan már..semmillen hatalmat a szovjeteknek!
@ursus artos: "És akkor maradt volna minden a régiben... "
Ezzel szemben most 1000x szarabb minden ...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "jav: Egyetlen középfokú. "
Az a baj, hogy megint tájékozatlan vagy: Bethlen Gábor Református Gimnázium, Németh László Óvoda, ált isk. és gimnázium...
@bella _ciao: mi is szeretjük őt, sok vidám pillanatot szerez
@bella _ciao:

A torokra csúszott fasz esete G pont Fodorral :-)))
@Ianas: nem tudom, az emberek butusok, és elhiszik, hogy majd az mszp, meg nélkülök nem lehet..a jó mamájukat azt!
(nem fejteném ki)
@Fabius: Lézervárosban érdekes a helyzet :)
Itt a polgármesteri hivatal alkalmazottai a "fidesz aktivisták"
A városnak van egy igazi különlegessége:
"Dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző lett.
.A közigazgatásban végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért címzetes főjegyzői címet kapott dr. Korsós Ágnes. Hódmezővásárhely jegyzője 1977 óta dolgozik a közigazgatásban és 10 éve vezeti a polgármesteri hivatalt. Ezzel az elismeréssel a legmagasabb címet érte el, amit köztisztviselő munkája során elérhet."

1977 óta !!! :D
Régi bevált megbízható kommunista.
@Fabius: Kissé túl sokat figyel ránk, bár ez nagyon kedves:))))
@Fabius: az egy dolog, hogy megy-e a romakkal vagy nem, de onmagaban nem tudjak a lancszavazast megakadalyozni?!?!? Hogy lehetoseguk se legyen ra, mert egybol lebuknak, es ismetelni kell a valasztast...
@ursus artos: Így pedig nem a régiben maradt, hanem NAGYON régiben, visszaköszönt a Kádár-rendszer, csak egy elmebeteggel Kádár helyett, aki legalább nem volt teljesen agyaroggyant.

Nagyszerű.

Azért lettek volna fokozatok, pl. egy egészséges parlament, ahol a kétharmados törvényekhez kell az ellenzékből is szavazat. Ezt hívják egészségesnek.

Igen. Meg kell alkudni, bassza meg, ezt hívják demokráciának. Kár, hogy ez fáj sokaknak, főleg Nulladik (O.) Viktornak.

Dehát jó szórakozást a rommátételhez.
@Ianas:

Te erőlködsz nem én! Egy és ugyanaz a banda uralkodik mind a mai napig! Szarok rád és a bandáidra!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "Régi bevált megbízható kommunista. "
Egyébként ismered személyesen?
Vagy csak a zsigeri gyűlölet beszél belőled?
@csavari: ha szarsz rá, minek foglalkozol az egésszel?

Tényleg. Én minek foglalkozok az egésszel? Hülye vagyok én?
@Ianas: "visszaköszönt a Kádár-rendszer, "
Izgalmas hívószavak ezek egy kampányban...
@ursus artos: Ja, már kampány van?

Itt mindig kampány van. Állandóan.

BAZMEG. Nem kampányolni kéne, hanem rendbe rakni ezt az országot.

Unom az egészet.

Ianas out.
@Penivaldes: no meg vincenték is kiröhögték. fallosszal a szájban, s még ki is röhögnek. no, ez tényleg flusztráló.
KIDERÜLT, HOGY A 2010 ES VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOPÉT
Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
Eu Botrány lesz ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI !!!!!!
Az elzavarásra kell készülni nem a választásra!!!!
Jól emlékszem, az ogy és önkormi választások bizonylatait (szavazó lapok és ívek) egy idő múlva megsemmisítik? Mert ha igen, akkor hogyan is lehet egy választási csalás gyanút kinyomozni?
@rdos: Sehogy, de hivatkozni rá évekig..emúttnyócév meg háromis!
@ursus artos: Töki aki 1977-óta dolgozik a közigazgatásban az szerinted mi ?

De természetesen hazudik :)
Ezzel az önéletrajzzal a teszkó max. árú feltöltő segédhelyettes lehetne :D
data.hodmezovasarhely.hu/docs/oneletrajzok_hivatal/korsos-agnes.pdf

Szerinted töki segédmunkásból illetve betanított munkásból hogy lesz hirtelen -> Városi Földhivatal Hmvhely. Földhasználati ea. ? ;)
@Fabius: "De egyszerre bayerzsoltizni és romákkal szavazatbizniszelni nem fog menni."

Szerintem simán menni fog ez is :)
Ha már Ócsa szóba került: csak vidám földműveseket várnak, depressziósoknak kívül tágasabb:

„Depressziós, összeesett ember nem kell ebbe a közösségbe”

index.hu/belfold/2013/01/16/depresszios_devizahiteles_nem_koltozhet_ocsara/
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

"Régi bevált megbízható kommunista. "

Látom, hogy tele vagy dühhel, frusztrációval.
Lehet, nagy része jogos is.
Ha lehet, ne szüljön mindez hagymázas víziókat, mert teljesen elveszíted a mérlegeléshez, cselekvéshez szükséges higgadtságot.

Nem lehet, hogy az idézett jegyző egyszerűen jó szakember? Van ilyen.
@Fabius: Bocs hogy picit OFF de ha már behoztad a cigó témát erről hallottál már vagy láttál esetleg ilyen plakátokat Miskolcon?? :)

Miskolcon hirdet Kanada: nem kér a cigány "menekültekből"

"Érdekes módját választotta annak Kanada, hogy felhívja a miskolci cigányok figyelmét, nem látják szívesen őket az országban. Az észak-amerikai ország időt és pénzt nem sajnálva, illetve nem törődve a távolsággal, négyhetes rádiós és óriásplakát-kampányt indított Miskolcon, hogy tudassa a cigányokkal: a szigorított szabályok miatt nem érdemes politikaimenekült-státuszért folyamodni. Csoda, hogy az ügyből még nem lett világméretű botrány és nem kiáltanak rasszizmust a nemzetközi lapok. Magyarországon ennél jóval kisebb „bűnökért” is meghurcolnak embereket, pedig ahogy Magyarországon, úgy Kanadában sem a cigányok származása, vagy bőrszíne a probléma, hanem a kulturált viselkedés és a társadalmi normákhoz való illeszkedés teljes hiánya."

hvg.hu/itthon/20130116_kanada_kampany_miskolc#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_1_16

barikad.hu/miskolcon_hirdet_kanada_nem_ker_a_cigany_menekultekbol-20130116
@felcsutisuttyo:
na, itt volt elég. igazad van, de ez sok volt.
@Fabius: Most legalább megtudtam, hogy az otthonukat elvesztő devizahitelesek csak optimista és életvidám emberek lehetnek. :)
Jól emlékeztem.

75. § ...
(3) A szavazólapokat a polgármesteri hivatalban az illetékes választási bizottság tagjainak jelenlétében kell elhelyezni, és 90 napig meg kell őrizni úgy, hogy illetéktelen személyek részére ne váljék hozzáférhetővé. A választás eredményével összefüggő kifogás esetén az érintett szavazólapokat az ügy jogerős lezárásáig kell megőrizni. 90 nap után a választási iratokat - a jegyzőkönyvek kivételével - meg kell semmisíteni.

forrásom:
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700100.TV

Szerintetek milyen demokrácia már az ilyen?
@Fabius: mert ócsa csupa-csupa móka és kacagás lesz. egy depressziós meg ezt szétrúgja.

Kozma Imre atya. „Fontos, hogy a kiválasztottak érezzék, az élet az egymással való kapcsolatban bontakozik ki”

nem merem értelmezni ezt a mondatot, mert megint befixálják a blogodat :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "Töki "
Ezt a barátaidnak...

"segédmunkásból illetve betanított munkásból hogy lesz hirtelen -> Városi Földhivatal Hmvhely. Földhasználati ea. ? ;) "
Nyilván csak úgy. Más opció márpediglen nincsen.
Pláne, hogy az ea. az a hivatali munka legalja. Arról nem is beszélve, hogy azért érettségije van. Aztán meg képezte magát tovább.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hallottam, de a plakáttal még nem találkoztam. Viszont az már most feltűnt, hogy Kanada a "menekültek" figyelmét kívánja felhívni, és nem a "cigánymenekültekét".

Érted a különbséget, ugye?
@bella _ciao:

"nem merem értelmezni ezt a mondatot, mert megint befixálják a blogodat :)"

Ne is. Erdő Péter se értelmezi szívesen Kozmát.
Ezt egyébként - mármint Kozmáék megbízását - egy fricskának találom.
@bella _ciao:

Értelmezd csak, aki meg fixálni akar az hadd tegye. Legfeljebb kiröhögöm :-)
@bella _ciao: az atyának igaza van, a másik tesz naggyá:)
„A ..... propagandaapparátus rendkívül ügyesen célozta meg az egyes választói csoportokat. Az aktivistákat felkészítették, hogy hogyan kell beszélni különböző közönség előtt,......(..) az egyes helyszínekhez célzott témákat társítottak és az alkalomnak megfelelő szónokot kerestek. .... A párt tagolt belső struktúrája leképezte a .... társadalom növekvő megosztottságát a világválság időszakában és az általános üzenetet mindig az adott csoport elvárásaihoz igazították.
.....
egyáltalán nem kínáltak konkrét megoldásokat a tornyosuló problémákra, főként nem társadalmi és gazdasági térem. ....Ezt akkoriban nagyon sokan nem ismerték fel, mert mindenért a kommunistákat hibáztatták.
A .... program körvonalazatlansága, a régi és az új elemek szimbolikus vegyítése, eklektikus, gyakran következetlen karaktere, lehetővé tette, hogy mindenki belelássa a mozgalomba amit szeretne, és kiretusálja a képből a zavaró elemeket.”
@Orica Középföldi:
Jó szakember az tuti !

1972.07.10. – 1976.05.18. HÓDIKÖT Vállalat Hmvhely. Adminisztrátor
1976.05.19. – 1977.01.31. CSOMIÉP Vállalat Hmvhely. Segédmunkás
1977.02.01. – 1980.10.15. Csm-i Földhivatal Szeged Betanított munkás
1980.10.16. – 1987.02.28. Városi Földhivatal Hmvhely. Földhasználati ea.
1987.03.01. – 1988.07.10. Csm-i Földhivatal Szeged Főelőadó
1988.07.11. – 1989.08.31. Városi Földhivatal Szeged Főelőadó
1989.09.01. – 1990.12.31. (Városi Tanács VB Ig. Oszt.) Gyámügyi főelőadó
@ursus artos:
"Nyilván csak úgy. Más opció márpediglen nincsen."

Aha ... mint most ugye, egy szarosszájú vitézi dávidkából "csak úgy" lesz felső vezető ... Már értem.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Már most erről az jut eszembe, hogy a janibá mondta az egyik átkosbeli választás után a kábéban; Eeeftarsak! Közöttünk maradjon, de meghamisítottuk a választás végeredményét. Ugyanis 102% jött ki, levittük 98%-ra. :-(.
@Orica Középföldi:
Ez próbáld beírni egy mostani "CV" -be:

"Nyelvismeret: Nyelvvizsgával nem rendelkezem. Korábban megszerzett tudásomat nem
kellett gyakorolnom, így azt mondhatom, hogy írok, olvasok: eszperantóul,
oroszul, két évig tanultam autodidakta módon angol nyelvet."

A HR -es össze fogja magát hugyozni a röhögéstől.
Különben is,hazudik a cigány.Vagy mégsem?
ez az ügyészség nagyon válogatós.

Ami tök egyértelmű bizonyíték az nem tetszik nekik soha.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Picit kapcsolódó. :(

A felháborítóan enyhe büntetések sem tetszenek: megsemmisíttetné az ítéleteket.
Az Alkotmánybíróságon támadja a Cozma-ítéletet Sztojka Iván

Sztojka Iván védője azt szeretné elérni, hogy az Alkotmánybíróság semmisítse meg a Cozma-gyilkosság ügyében hozott ítéleteket, mert úgy érzik, "nem volt tisztességes az eljárás". Szerintük a rendőrség, az ügyészség és a minisztérium nyilatkozatai "nem feleltek meg az emberi jogi normáknak".

www.origo.hu/itthon/20130116-az-alkotmanybirosagon-tamadja-a-cozmaiteletet-sztojka-ivan.html
Jaj Fabius mér megint elővetted a kettős mércédet, mint mindig!! Kisebb nagyobb csalások mindig voltak, ezt sem a fidesz találta ki. számtalanszor bukott le az mszp is, sőt volt szdsz-es képviselő egyszer maga ismerte el, bizony alkalmaztak az akkori kormánypártok mindenféle trükköt!
A mostani kormány is fog trükközni, ahogy az ellenzék is!! Ahogy Vonnegut mondaná: így megy ez!!
Annyira szánalmas mindig ez a beszűkölt egyoldalú vádaskodás! Na pont ezekért komolytalan az ellenzék és firkászaik, és ezért van, hogy sokunknak van tele a töke a fidesszel, de az ellenzékkel és firkászainak mérhetetlen önkritikátlan egyoldalú pitiáner stílusával is!!! Nem lesz itt változás, max ideológiai sajnos, de erkölcsi az nem! Ezt az ilyen cikkek pontosan bizonyítják!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem értem, hogy most hogyan jön a cigózásod megint ide??
Kubatov cigánykodása miatt jutott eszedbe, vagy Piktor képét nézegetted?
Vagy láttad a mi, helyi jobbikos elnök figuránkat, akit még nem volt ember, aki nem cigányozott volna le...

Zsidózás is megvolt mára? Azt is kipipálhatod?
Mert a cigózásod igen, azt letudtad mára.

(Azért érdekes lesz, ha minden piti gyilkos és stiklis tetű az alkotmánybíróságig rohangál, ha megérdemelt jutalmát (szerintem rohadt elnéző a jog ezekkel és egy vicc ez az ítélet) megkapja.
"A Kúria szerint a másodfokon eljáró bíróság alulértékelte Sztojka Iván szerepét a gyilkosságban, ezért a büntetését 8-ról 13 évre súlyosbították. A súlyosbítás oka az volt, hogy Sztojkát nem egyszerűen testi sértésért, hanem emberölés kísérlete miatt büntették. A Cozmát szíven szúró Raffael Sándor és a Cozma csapattársát, Ivan Pesicet vesén szúró Németh Győző esetében a Kúria helyben hagyta a másodfokú ítéletet, mindketten 18 év fegyházbüntetést kapnak." )

Akkor talán a témát is folytathatjuk...

Na, Tündér Gyurci és az ő Balfac Vezénylója újyabb láthatatlan sikereket ért el.
Vagy mégsem...

hvg.hu/gazdasag/20130116_Hatalmasat_bukott_az_elektronikai_ipar_az

Ellentétben DurciGyurcival Bokrost megkérdezik.
"Bokros a Financial Timesban: Orbánék "haveri kapitalizmust" építenek"
hvg.hu/gazdasag/20130116_Bokros_a_Financial_Timesban_Orbanek_haver
Rendkívül nagyon belső, inbox infók alapján közlöm a következőket:
Az elunortodoxált adókból kieső költségvetési milliárdok beszedésére matócsi minimumiszter ma bejelentést fog tenni. Vagy hónap, amikor ismét itt lesz a főkefe réme. Azaz bevezetik a Hóadót. Vagyis minden méter havas úttest illetve járda után 152,364 forint+áfát kell befizetni a kúrtségvetésbe. Amit természetesen nem a zemberek fizetnek meg, hanem a hókotrók. A hóágyúk további 46,25 forint+áfa/méter légtérhasználati díjat is kötelesek fizetni. Matócsi számításai szerint az így befolyó mintegy 4500 milliárd forintból fizetik ki jövőre 14. havi nyugdíjat, illetve az óralátogatási prémiumot minden 2014-ben szavazó korú diáknak. De jut belőle a kormányunkat pícmenettel támogató lengyeleknek, hogy 10000 forint jelképes összegért magyar állampolgárságot vehessenek
@irógép:
Értem én, hogy olyan a viselkedésetek, mint a lebukott cigányé, ordítotok és még nektek áll feljebb.
Azt is értem, hogy hazudtok, tereltek, próbáljátok kenni a szart.
Viszont akkor is - a szar az szar, pláne ha szar alakok adják elő, besértődve a lebukáson.
Attól persze te még nyalogathatod, ha tetszik...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Úgy jön ide amiről a posztban is szó volt. Tudod láncszavazás a svéd cserediákok segítségével. :)

Jut eszembe a Microsoft és viktor új kapcsolatáról mi a véleményed??? :)
sportgeza.hu/futball/2013/01/16/50_ezer_embert_varnak_a_magyar-romanra/

"a Palesztin zászló használatát, a Palesztina skandálását politikainak és provokatívnak ítélte meg, amelynek sporteseményen való jelenlétét elítéli és a büntetés alapjául szolgáló cselekmény részének tekinti."

Ez a ti szólásszabadságotok undorító, képmutató neoliberális férgek.
Nincs ezen mit csodálkozni.
Ha holnaptól az lenne a jelmondat a narancssárga testvéreknél ,hogy Zorbán a hibás, akkor ezzel kelne, ezzel feküdve és ezt skandálná a sok fideszbirka.
Az orrotokig sem láttok, de beadták a szátokba a bélszín-falatokat és most okosan bólogattok a nagyvezérnek. Senkiháziak vagytok, nem emberek.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "A HR -es össze fogja magát hugyozni a röhögéstől. "
Melyik HR-es?
Hova pályázik?
"lézer jani azt hazudta hogy a vásárhely belvárosában bevezeti a fizető parkolást, ez önmagában vicc mert vásárhelynek nincs belvárosa (nagy jóindulattal 3 utca)"
Te egyáltalán tudatában vagy annak, hogy önmagában a hazugság szó mit jelent, vagy csak vagdalkozol ezzel, mindenfelé, ami "fideszes".
Vásárhelyi vagyok én is. De! Azért az ne állítsuk már, hogy Vásárhelynek nincs belvárosa!!! Persze ha hatásvadász akarsz lenni, akkor tedd azt nyudodtan.
Gratulálok a baloldali sihederek munkájához! Bíztasd őket, továbbra is! Meg se álljanak a kameráknál! Miért nem répáztatod le velük egyből az főutcát?
@sivatagi n.: Csányi elvtársat szerintem elkapta a kádári nosztalgia.:) Majd ő megmondja milyen zászlót szabad vinni a stadionokba és milyeneket nem. :)
@ursus artos: Vásárhelyi vagy aha :)
Belvárosnak nevezhetjük az 5.2 milliárd EU-s pénzből felépített "sétáló" utcát. Mondjuk ott elvileg nem lehet kocsival áthajtani de majdnem nagyobb a forgalom mint amikor még a 47-es ment keresztül rajta.
Egyébként te mit neveznél vásárhely belvárosának?
A hóvirág utcát? A Móricz utcát?
Jártál mostanában a Deák Ferenc utcában? Az egy szem kínai szemetet áruló bolton és munkaruhákat értékesíteni próbáló üzleten kívül csak az "ELADÓ" ill. "KIADÓ" tábla látható, pedig 5 éve tele volt üzletekkel.
A fő utcának tekintett Andrássyn ma 5 "ELADÓ" ill. 1 "Végkiárusítás" táblát láttam.

"Te egyáltalán tudatában vagy annak, hogy önmagában a hazugság szó mit jelent"
Hogyne. Hazugság = csúti patkány = fidesz.
@Bakter: elvileg bukta mataolcsy a pénztárgép adót, az e útdíjat. ez a számításai szerint 90+75 milliárd. ennyit mindenképpen produkálnia kell. és ezt mi fogjuk fizetni.
@ursus artos:
"Melyik HR-es?
Hova pályázik?"

data.hodmezovasarhely.hu/docs/oneletrajzok_hivatal/korsos-agnes.pdf
Ezzel az önéletrajzzal? Fidesz seggnyalón kívül másra nem nagyon tud az igaz.
@Penivaldes: a múltkori felmérésedhez hozzáírhatsz két vásárhelyit :)
@bella _ciao: Nem izgulj februártól bevezetik a fel nem vett hívás nem kapcsolási illetéket. 10HUF/fel nem vett hívás.
@ursus artos: Jó hát nem sokan gondolták, hogy az új nagyobb fosch lesz, mint a régi. Ha így nézzük, jobb lett volna, ha a régiben marad.
@bella _ciao: rendben, bár nekem ti egy nagy massza vagytok...:)) még ma sem tudom, hogy ki hol áll..
@pocakos focista: ami fosch az fosch akkor is ha nem annyira büdös
@bella _ciao: én állok egy asztalnál:))
nem erre gondoltam, hanem nem tudnálak titeket elhelyezni egy politikai térben. nem tudom kinek mi a véleménye)
@Penivaldes: ahogy én látom: fabius lefedettsége országos, de borsodban és a főfaluban erősebb fixáción mérhető
/OFF
Kis vásárhelyi szemét:
"Lázár János szerint a választópolgárok elmúlt két évben tanúsított áldozatvállalása meghozta eredményét: 2013-ban javulhat az életminőség. Az emberek reménykedhetnek abban, hogy "idén már nyugalmat és biztonságot teremt a kormány" - mondta a miniszterelnökséget vezető államtitkár az MTI-nek adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy nem tartja elégségesnek a rezsiköltségek 10 százalékos csökkentését."

Aztán a megyei lap közli a valóságot:
www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/ingyenes_tuzifat_gyujthetnek_a_raszorulok/2315400/

/ON
@bella _ciao: kéne egy térkép ahol követni tudnánk a mozgásokat:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Aki nem akar olvasgatni a rövidített lényeg:
"Míg 3 évvel ezelőtt 250-en kértek segítséget, hogy meg tudják oldani a fűtést, 2 éve már 300-an, tavaly és az idén pedig összesen 400-an."
mikor 2010 elején, úgy a választás estéje táján mondtam volt, hogy ez egy szép csalás, a voksturistákkal meg a többi urnazárás utáni manipulációkkal, akkor el lettem kűldve a pécs Á ba és még egyéb meleg helyekre...most meg itt zokogtok?

mi van a Roubini-vel? csak nem akarta megbuktatni a zeltolcsy-t

a zejú miccól mindehhöz? csalás vagy nem ???
kis huncfutok

brühühühühü
@bella _ciao: pedig én megfigyelem ezt a társaságot. beférköztem közétek, orvul barátságot színleltem, és minden este megyek a fideszirodába lejelenteni, hogy miket mondottok.
most már hiába kiáltoztok segítségért.
Fábius nézd meg kérlek hogy hová lehet jutni orbániában azzal ha lehazaárulózod az ország miniszterelnökét.
Ráadásul a rühes kis patkány a kommunikációs igazgató :)
atv.hu/videotar/20130116_uj_autopalya_szakasz_a_m3_on
@bella _ciao:
mi az a gfg? eszike vagy isszáke vagy csak trutyi?

brühühühühü
@Penivaldes: hát akkor végünk, teljesen legatyásodtunk, egy pen(n)ynk azért maradt :)
@bella _ciao: most küldtem el a jelentésem a gfg semennek.
@ariel12:

nem vagy egyedűl, hogy ne légy magányos copypaste májsztró ügyiban

brühühühühü

van neki egy szekrénye tele ilyen izével és ahogy esik úgy hullik alapon tölti
@Légifarkas: "A jelenlétet betiltják, a nyilvánosságot kizárják, a majrét meg lehazudják. Nincsenek, és ha már most nincsenek, akkor a tét emelkedésével itt nem is lesznek fékek, Fabius. "

Nem tehetik, amennyiben külföldi választási megfigyelők lesznek jelen az országban! Őket abban az esetben hagyhatják figyelmen kívül, ha coming out-olnak, és nyíltan beismerik, hogy diktatúrát építenek. Ebben az esetben viszont számíthatnak az EU, az Európa Tanács, az ENSZ, és a NATO rosszallására, és, ami fájdalmasabb, kereskedelmi embargóra, és nemzetközi vizsgálatokra a pénzmozgásról.

Addig jár a korsó a kútra...
@irógép:

Nem tudom van-e röhejesebb dolog annál, mikor lebukás után egy igazhitű bizonygatja: mi pont ugyanolyanok vagyunk, mint a szocik és az eszdéesz!!!! - nincs itt semmi látnivaló, így megy ez, Vonnegutt és megaszonta.

Gondolkodom, de nincs ennél semmi röhejesebb.
KIDERÜLT, HOGY A 2010 ES VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT
Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
Eu Botrány lesz, ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI. Ezeket csak megdönteni lehet!
Sürgősen be kell vezetni az ellenzéknek a"LÁZADÓT":)
Erre kell koncentrálni, nem a csaló választásra! ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!
@bella _ciao: télleg ez a ginyószász vagy kijafasz, le vagyok maradva egy pár brosúrával, világosságot nekemnek

lécci, nem nyitogatok linkeket, magyar ázzál, jó?

brühühühühü

el is tud sűlni vagy csak csiholja?
@rodeo36: meghatározza ő önönmagát:

G. Fodor Gábor

"Századvég, stratégiai igazgató. Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen."

tehát nem duracellel működik, hanem... mivel is? még valamiben lehetek oszt szolgálatodra?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

A Loppert gyerek és a karrier nem egyedi jelenség a Fideszben. Hosszú listát lehetne írni Mráz Samutól Böszörményi-Nagyig, nyalásintenzitás és egyéb képességek elemzésével.

Viszont a Loppertről azt olvastam sajtómunkások tollából, hogy igaz ami igaz, de a kisfiú legalább komolyan veszi magát, és a NIF kommunikációs stábja a legkészségesebb az összes állami intézmény közül.

Nem mentség, csak érdekesség.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: "Mindenki így csinálja, mindenhol a világon. "

Nem mindenki csinálja így. Pont.
@bella _ciao:

"fabius lefedettsége országos, de borsodban és a főfaluban erősebb fixáción mérhető "

Nem véletlen, a két helyen szeméjjjess karizmámmal is tarolok :-D :-D :-D
@Fabius: hiába a sugárzás ami belőledt áradt...:))
egyszerre tudsz 2 helyen lenni
@Fabius: és még osztráliját, andokat és a tundrákat el is felejtettem megemlíteni
@bella _ciao:
A gazdasági miniszterünk legnagyobb ellensége a szám. Amivel dolgozik éppen. Vagy amit bejelent éppen. Az a szám mindig legyőzi, mert transzformálódik, és a végén mindig más számmá alakul, mint amit a gazdasági miniszterünk vázolt. Vagy mázolt. Ezt nevezik kvantumdeformációs-transzdedukciónak. Mértékegysége a M-Tochi(MT). A közgazdaságtan írott történelme szerint 1 M-Tochit még senkinek sem sikerült produkálnia, csak tized vagy század MT-t, tehát roppant nagy számról beszélünk. Remélem legalább úgy tudtál követni, mint a kúrtségvetést.
@Fabius:
viták elkerülése végett, a canadai szövetségi kormány hivatalos kiadványa:

www.cic.gc.ca/english/immigrate/eligibility.asp

a többi rablómese

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Pedig csak haveri családlátogatásra kéne mennie...
@Fabius:

ugyanonnan hogy aki nem tudná, ezzel kezd:

Determine if you are admissible

Some people are not allowed to come to Canada. They are known as “inadmissible” under Canada’s Immigration and Refugee Protection Act (IRPA).

There are a number of reasons you can be found inadmissible, denied a visa or refused entry to Canada such as:

security
human or international rights violations
criminality
organized criminality
health grounds
financial reasons
misrepresentation
non-compliance with IRPA or
having an inadmissible family member
Learn more about inadmissibility.

brühühühü

minden egyéb csak valaki baromsága és komolytalan
@Fabius: Bár ez szerintem neked is be fog jönni. :)

"Minden betétazonosításra alkalmas adatot adjanak ki a svájci bankok a magyar betétesekről - ezzel a kéréssel fordul a magyar kormány az alpesi országhoz. Minden magyar befektetést 35 százalékos forrásadóval kívánnak megadóztatni - közölte kormányszóvivői tájékoztatón Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

lefogadom nem fogja megtalálmi mert a fidesz álnéven nyitott titkos számlán tartja azokat

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Minden betétazonosításra alkalmas adatot adjanak ki a svájci bankok a magyar betétesekről - ezzel a kéréssel fordul a magyar kormány az alpesi országhoz. Minden magyar befektetést 35 százalékos forrásadóval kívánnak megadóztatni" - követeli a kis Boldinak is svájci bankszámlát fenntartó Lézerjani.

Aszittem ma képtelenség felülmúlni G pont Fodort, de tévedtem :-D :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és nem utolsó sorban követelik, hogy adják ki a milka csoki receptúráját is. álomvilágban élnek.
Eközben Bajna fórumának megzavarására készülnek Debrecenben. Engedi Kósa?
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3713_bajnai_forumanak_megzavarasara_keszulnek
@Bakter:

alapfeltétel hogy retur jeggyel kell felszállni a gépre a canadai állambiztonság a felszálló oldalon ellenőriz az adott ország hatóságaival együtt, és ha ott nem megfelelő akkor nem engedik fel a gépre (a gép ajtajában folyik a vizsgálat, nem a reptér épületében

brühühühü

szépen kikisérik...ha volt feladott csomagja majd valamikor utánaküldik a repjegyből telik
@saci02: "Tudja valaki, miota van ez a lancszavazas? Hogy hogy nem tettek ellene semmit? Hogy hogy nem buktak meg a kivitelezes kozben?!?!?! Vagy minden partnak minden korzetben volt ilyen lanca?!?!!?!!!! "

Az a sejtésem, hogy Sólyom megválasztására dolgozták ki a szisztémát. :-(
@rodeo36:

Kanadának - mint minden államnak - joga van meghatározni kiket lát bevándorlóként szívesen.

Én elhiszem nekik, hogy hazánk hozzájuk kitelepülő populációját nem látják szívesen. Élnek rokonok Torontóban, az öcsémék is éltek kint 6 évet, első kézből tudom mi megy ott. De abban is biztos vagyok, hogy cigányozni nem fognak ahogy azt a Jobbik szeretné, vagy láttatni akarja.
@Fabius: Látod látod és még hol a nap vége? :) Ennek a hírnek érzésem szerint erősen poszt érett szaga van. :-P
@bella _ciao:

hun volt hun nem volt volt egyszer egy Kaya aki (Ibrahim-ként lett hírös kisbürgözdöny?)

beszépgyerekök

brühühühühü
@Penivaldes:

Nem eccerre, felváltva, te. Ha kettő lenne belőlem az sokak szerint az emberiség tragédiája lenne :-)))
@Fabius: A jobbik csak annyira cigányozik mint akármelyik nyugati állam vagy médium, amikor leírják a tényeket velük kapcsolatban. :)
@Fabius:

természetesen nem, köztörvényes lett és kibaszták mint macskát szarni...bárkit, bármikor...nicaraguai "menekült" aki lelkész (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) és 2000 dolláros havi telefonszámlákat gyűjt össze fizetetlenűl mert a tojás csomagoló műintézetben nem kap annyit a prédikáció meg nem jött be mint üzlet, 3 év után kibaszták csak annyit kérdeztek melyik országba akar menni mert menekült nicaraguából tehát oda nem és elküldték...

útálom a meséket ilyen témában és a hülye linkeket, csak azért tettem be azt...

brühühühühü
@Fabius: Alakul ez. :)

"Az államtitkár "egészen megdöbbentőnek" tartaná, ha Svájc nem az átláthatóság mellett állna. A németek 10 milliárd euró adóbevételt remélnek az adatnyilvánosságból, és Ausztria is eurómilliárdokra számít. Lázár János úgy véli, hogy Magyarország is jó esélyekkel néz a tárgyalások elé, és az elkövetkező néhány évben eredményre is vezethet.

Magyarország élen jár kelet-közép-európai országok között a külföldre menekített tőke nagyságában. A kormány titkosszolgálati információkkal rendelkezik, de azt nem lehet pontosan megmondani, hány magánszemélyt érint a lépés."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a Credit Suisse és a USB is megvizsgálja a betét eredetét és szerződést köt, majd utána menedzsel és ad osztalékot...akarsz linket vagy elhiszed, hogy megint hülyeséget linkeltél a link linkeddel?

brühühühühü
@rodeo36: Nem látod, hogy ezek lézerjani szavai??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez belső szabályozás kérdése is nem lehet kétszer adóztatni, ha tehát bárki már adózott Svájc-ban akkor már az az ország amelynek állampolgára nem követelhet adót, ha tehát Svájc kér 1.5%-ot évente vagy 10 évente akkor az adó és...

a németeknek sem érdekük és a többieknek sem hogy legyen egy olyan biztonságos hely ahová el lehet tenni és jól kezelik és fial is biztosan...

ezek a hőbörgések csak néhány kismalacot fognak tönkretenni a nagy disznók nyugiban maradnak

brühühühühü

egyébként ezek a 35%-os adók mire vannak? te nem tudod?
@épészmérnök: van egy kis bökkenő, a választási törvényben/tervezetben, van egy olyan kitétel, hogy a nemzetközi megfigyelő, a választási központban szemlélheti csak a monitorokat, amiken a beállamosított választási rendszert üzemeltető program fut, tehát oda ki lehet rakni akár egy pps szlájd sót is.
Azon meg lehet bár mi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te írtad? nem?

akkor miért Lézerezel

brühühühühü

az még csak halott ember nem volt, ami késik nem múlik?
@bella _ciao:

köszönettel vettem, precíz, nem szüxéges több, egy másik zseni

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Értem én, hogy olyan a viselkedésetek, mint a lebukott cigányé, ordítotok és még nektek áll feljebb."

Boli, ne légy rasszista. Ez a viselkedés az Orbáné.
@rodeo36: Ezt olvastad már??? :)

Állítólag egy amerikai újságíró írta Magyarországról:

"Van a Balkánon egy állam, amely önmagával határos. Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség. Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet, ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek. Ahol a vonatok menetrend szerint késnek. Ahol mindenki focizik, mégis vízilabdában, kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában jeleskednek. Ahol mindenki siet a munkába, de senki sem érkezik be időre. Ahol a nyolcórás munkaidő tizenkét órás. Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága. Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak. Ahol a világválság állampolgárságot kapott. Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak. Ahol a háborúk sosem érnek véget. Ahol a történelem naponta megismétlődik. Ahol
a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak. Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait. Ahol az emberek megünneplik a családi védszent napját, de káromolják Istent. Ahol az okosakat, értetlenségből,‐bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek. Ahol az írástudatlanok írják a történelmet. Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot. Ahol a hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat. Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk. Ahol mindenki mindenkire mosolyog, de senki senkinek nem jóakarója. Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet. Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja. Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik. Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik. Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg. Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan…"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezzel két bibi van:

1: Az eljárási törvény éppen kuka, újat kell írni.

2: Nemzetközi megfigyelők esetén ez még Putyinnak sem jött be, pedig. Viktor meg ugye kicsit jobban ki van szolgáltatva Brüsszelnek náluk.
@sivatagi n.: "Ez a ti szólásszabadságotok undorító, képmutató neoliberális férgek. "

Cuki, amikor a gyűlölt liberalizmus érvkészletéből merítenek.
@bella _ciao:
iiiigen. én is így szeretném legközelebb beadni az adóbevallásomat. az első oldal, amin a nevem szerepel, meg az utolsó, amin aláírtam, meg az van rajta, hogy az állam lóg nekem 45.732 forinttal, de eltekintek tőle.
@ursus artos: "Vásárhelyi vagyok én is. De! "

Hűha! Haragszik a bácsi.
@Fabius: ez igaz, de valami lehet a fű alatt, hisz olyan vidámak voltak vezénylóék, amikor elkaszált az AB ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a választási törvényben/tervezetben, van egy olyan kitétel, hogy a nemzetközi megfigyelő, a választási központban szemlélheti csak a monitorokat, amiken a beállamosított választási rendszert üzemeltető program fut, tehát oda ki lehet rakni akár egy pps szlájd sót is. "

Ez a törvényi szabály már él? Ha igen, akkor egészen biztos lehetne tiltakozni ellene, és kizárt dolognak tartom, hogy az ellenőrző szervezetek ezt elfogadják! Beismeréssel egyenértékű.
@bella _ciao: én is valami hasonlóra gondoltam, de néhány megállapítás igaz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te tetted ezt...mit reklamáslsz

brühühühühü

most jobb, te mondtad?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mondhatnánk, hogy akkor az egész meg féligazság. van egyáltalán nemzeti karakter?
Kubában szabadon lehet külföldre utazni! Azonban bizonyos csoportok számára továbbra is fennmarad a korlátozás, így "a Forradalom által létrehozott emberi tőke" számára is.

www.emol.com/noticias/internacional/2013/01/14/579007/entra-en-vigor-en-cuba-ley-que-permite-viajar-al-exterior-sin-pedir-permiso.html
@épészmérnök: lásd Fabius közbevetését, ezért írtam tervezet mert most csak a nagy csend a biztos, az államosított választási rendszer viszont tény
@sivatagi n.: Még egy kis kiegészítés a felvetésedhez. :)

Nos, azt eddig is tudtuk, hogy az Magyar Labdarúgó Szövetségnek nem sok köze van a labdarúgáshoz – most már az is világos, hogy a magyarsághoz sem. Az világos, hogy Szövetség – de vajon kiké?

A Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a FIFA elvárásainak megfelelve, kitiltaná az stadionokból az Árpád-sávos zászlókat és a Nagy Magyarország szimbólumokat. Amikor ezt a hírt olvastam, azt hittem csak rosszul látok és valami furcsa időutazásban veszek részt, visszacsöppentem az ötvenes évek elejére, a Rákosi-korba.
De nem! Ez a hír ma jelent meg, lassan 23 évvel a rendszerváltozásnak nevezett akármi után, egy elméletileg nemzetinek mondott Orbán-kormány regnálása alatt.

Egy olyan országban, ahol papíron mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, ahol mindenkinek joga van saját nemzeti jelképeit viselni, vagy ne adj Isten azokat magával vinni egy stadionba. De tévedtem, ehhez mostantól a többi Európai országgal ellentétben a magyarnak már nem lesz joga, mert így döntött az MLSZ. Mert szerintük ez így korrekt, így demokratikus, így európai.
De, ugyan, miért állnánk meg itt! Tiltsuk ki a piros-fehér-zöld magyar zászlót is a meccsekről, hiszen az sértheti az ezer éves magyar elnyomástól szenvedő románok vagy a szlovákok érzékenységét! Mellőzzük a Himnuszt is, hiszen csak a reklámtól veszi el az időt (e tekintetben a nemzetközi kézilabda szövetség már előbbre jár), és amúgy is szomorú, meg patetikus. A Wewill rock you, vagy a Livin’ la vidaloca sokkal menőbb.

A szurkolókat csak fehér ingben és nyakkendőben engedjük be a stadionokba, mint a régi szép időkben az Ifjúsági Parkba. Pár nyugdíjas munkásőr, vagy a KISZ-es Ifjú Gárda egykori tagjai bizonyára örömmel vállalnák ennek ellenőrzését. Vigyázzunk arra is, nehogy örüljünk a válogatott góljainak, hiszen ez érzéketlenség volna – gondoljunk csak bele, milyen fájdalom ez az ellenfélnek! Sőt, lehetőleg ne is magyarul szurkoljunk – hiszen így az esetleges gyalázkodásokat elrejthetjük a FIFA ellenőreinek árgus fülei elől. Bíztassuk csapatunkat angolul a kivetítőn megjelenített sportszerű és politikailag korrekt jelszavak skandálásával."

jobbegyenes.blog.hu/2013/01/16/a_magyar_zaszlot_is_ki_fogjak_tiltani_a_stadionokbol
@bella _ciao: neki is elmentek otthonról, nem kell a fityesz, leszalámizza magát mindenki maga
@bella _ciao: Fideszék biztos örülnek majd nekik is. :)
hmmmm

30 nap haladékot kapott az e-útdíj tender

Az NFM egy hónappal megtoldotta a szerződéskötés tegnap lejárt határidejét, de a Getronics nem lélegezhet fel, mert a rendszerépítés és beüzemelés július 1-i határideje nem változott.

hvg.hu/gazdasag/20130116_Meg_30_napotkapott_a_Getronics
-no komment-

NZZ: Orbán Bayerre hagyja a Jobbikkal szimpatizáló Fidesz-szavazók kiszolgálását

Sok magyarnál kiverte a biztosítékot Orbán Viktor hallgatása Bayer zsolt Magyar Hírlapban megjelent botrányos írása - írja a Neue Zürcher Zeitung online kiadása.

hvg.hu/vilag/20130116_NZZ_Orban_Bayerre_hagyja_a_Jobbikkal_szim
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
"Hazugság = csúti patkány = fidesz. "
Ilyenek miatt kár veled bármiről is beszélgetni.
Belváros pl: Oldalkosár utca is...
@Felebarát: Ezt mondtam neki én is néhány órája. ;)
@pocakos focista: "Ha így nézzük, jobb lett volna, ha a régiben marad. "
Ha minden a régiben maradna, a 2014-es mainstream duma az lenne, hogy: Orbán Viktor nem élt a történelmi lehetőséggel és nem szervezte át az országot; Orbán Viktor elvesztegette az elmúltnégyévet, pedig meg volt hozzá az ereje és a támogatottsága...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyre kevesebb fidesz szavazó van, aki a Bayer féle gőzleeresztésben látná a problémák érdemi megoldását.
@épészmérnök: "Hűha! Haragszik a bácsi. "
Semmi harag nincs bennem. Ez zsákutca, indulj el egy másik irányba: troll, fidesznyalonc, meg ilyenek
@épészmérnök: 13.36-os hsz-od szerint:
"Nem tehetik, amennyiben külföldi választási megfigyelők lesznek jelen az országban."
Nálunk ez sem jelent garanciát a választás tisztasága érdekében.
Normális menetben a nemzetközi megfigyelőnek akkreditálnia kell magát. Az új választási törvény szerint a nemzetközi megfigyelők listába vételéről és törléséről a nemzeti választási bizottság dönt. Az esetleges törlés ellen jogorvoslatnak helye nincs. /?/
Eredetileg a megfigyelők szabadon vehettek fel kapcsolatot a kormánnyal, ellenzéki pártokkal, jelöltekkel, választópolgárokkal információs szándékaik szerint.
Az új törvény erre már nem ad lehetőséget,, mert csak a választási szervezetekhez intézhetnek kérdést.
Fentiek szerint a nemzetközi megfigyelők eddigi jogainak korlátozásáról és személyének meghatározásáról is gondoskodott a kormány.
Vajon miért?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha az elmúlthuszonkétévék ezt is érdemben kezelték volna, akkor se gőz se jobbik nem lenne. ;)
@Fabius:
Helló,
most olvasom, hogy a jobboldali géniusz, GFG összemosott téged Sas Józsival, stb.:

"Ennek a sajátos vegyüléknek a terméke nemcsak a Sas-kabaré, vagy a Heti hetes, de az index blogketrece, pontosabban a baloldali politikai blogkultúra is: az Örülünk Vincent mindenki más teljesítményét egy pillanat alatt kétségbe vonni képes matematikatudósa és társai, akik mégiscsak abban lelik mindennapi örömüket, hogy naponta felköpnek és aláállnak, a magát vitriolosnak gondoló és az erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja, és így tovább.

Ezek mind ugyanaz az alom."

Aljas, ugye? :)
@ursus artos: "Orbán Viktor nem élt a történelmi lehetőséggel és nem szervezte át az országot"

Közlöm veled, hogy amit Orbán művel, azt nem átszervezésnek hívják.
@Mariann19: "Az új választási törvény szerint a nemzetközi megfigyelők listába vételéről és törléséről a nemzeti választási bizottság dönt. Az esetleges törlés ellen jogorvoslatnak helye nincs. "

Kérdés: mit szól ehhez az EBESZ, és az Európa Tanács? Elfogadják szó nélkül?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: talán igaz, de a jobbikkal ez a gőz már nem szelepelt, hanem detonáló, és a pusztítás nem lesz célzott
@rodeo36: "Egyébként ezek a 35%-os adók mire vannak?"
Amennyiben megengeded, megírnám röviden:
A 35%-os adó forrásadó, ami bizonyos tipusú bevételekre kivetett adó /osztalék, tőzsdei nyereség stb./.
Az ügy előzménye az, hogy a kormány elegánsan adóoptimalizációs célúnak nevezte a külföldre adóelkerülési szándékkal kivitt pénzeket, kedvező 10%-os forrásadóval terhelte azokat, akik visszahozták az országba a kisíbolt pénzeket. Be is jött 67 milliárd Ft.
Ez az adóamnesztia lejárt 2013.01.1-el, és ezek után ezek a pénzek 35%-kal adóznak.Ezeket kívánja Lázár a svájci bankoknál felderíteni, mert minimum 1.000 milliárd, de akár 1.500-2.000 milliárd Ft is lehet a kimenekített összeg.
Ha csak 1.000 milliárdot lehetne viszahozni, az is 350 milliárd adóbevételt jelentene.
úgy látom megjött a holnapi hajnali poszt témája is...

nem minden papcsók... avagy tirpákok a városban...

index.hu/belfold/2013/01/16/cenzurazott_kozvelemeny-kutatast_adott_ki_papcsak/
@épészmérnök: "Kérdés:Mit szól ehhez az EBESZ és az Európa Tanács? Elfogadják szó nélkül?"
Belorusszia már eljátszotta ezt a mókát, bár ő nem eu-s tagország.
A választási törvénynek erre az anomáliájára Tóth Zoltán választási szakértő hívta fel a figyelmet egy interjúban, mint olyanra, amely még elkerülte a figyelmet.
Szerintem nem ismert előttünk nagyon sok eu-s vélemény vagy tiltás, miután hiányos a tájékoztatás ezekben az ügyekben.Elképzelhető, hogy fellép a választások közeledtével, hiszen a választások tisztaságát védenie kéne.
Áttanulmányoztam a törvénynek ezt a fejezetét, tényleg ez van benne egyértelműen.
@Fabius:
"Viktor meg ugye kicsit jobban ki van szolgáltatva Brüsszelnek náluk. "

Nono. Fog itt még kuncsorogni Brüsszel az arzénos vízkincsünkért. Ott fognak térdencsúszva hajbókolni (azt hogy is kell?) I. Viktor előtt Alcsút füvén.
@Bakter: jahhh, csak nem vízben oldott arzén lesz, hanem arzénban oldott víz...
mibe, hogy ugyan olyan hiányos doksik lesznek, mint papcsinál, meg nagynéninél, ha kiadják egyáltalán:

Bajnai nyilvánosságot követel E.ON-ügyben

Bajnai Gordon volt miniszterelnök arra szólítja fel a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra az E.ON magyarországi földgázipari érdekeltségeinek megvásárlásáról szóló szándéknyilatkozatot, a tervezett vételárat és a kapcsolódó vagyonértékeléseket.

hvg.hu/itthon/20130116_Bajnai_nyilvanossagot_kovetel_EONugyben
höhö:

Raiffeisen: nem kérhet a kormány önkormányzati követelésleírást

A magyar kormánynak el kell kerülnie, hogy követelés-leírásra (haircut) kötelezze a bankokat az önkormányzati hitelekre vonatkozóan. A rendkívüli bankadó miatt már most nyereség nélkül működő bankok számára nincs további tér ilyen jellegű veszteségek lenyelésére - nyilatkozta a Bloombergnek Herbert Stepic. "Nem kezdem el minősíteni Matolcsy Györgyöt. Amíg a szó legszorosabb értelmében az ország érdekeit követi, tökéletes elnöke lesz a nemzeti banknak." <<<<<<- fogalmazott a Raiffeisen Bank International osztrák vezérigazgatója.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/raiffeisen_nem_kerhet_a_kormany_onkormanyzati_kovetelesleirast.178350.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
ez is megér egy misét:

Századvég: a lakosság odavan a rezsicsökkentésért

A Századvég év elején készített közvélemény-kutatása szerint a lakosság döntő többsége - politikai önbesorolástól és pártszimpátiától függetlenül magas arányban - egyetért a kormány tíz százalékos rezsicsökkentő intézkedésével

hvg.hu/gazdasag/20130116_Szazadveg_a_lakossag_odavan_a_rezsicsokke
@Vitéz László: De én amúgy ezt nem értem: mit gondol, nem jön rá senki, hogy hiányzik belőle? nem tűnik fel senkinek, hogy a 34. oldal után az 54. jön? :-)
@szerénységem: minek számoznak, úri huncutság az egész, hisz valakinek még a lap élét is alá kellene írni, nem hogy számozni, alaptákolmányba vele, kivéve a narancshorda :D
@Vitéz László: éles a verseny, kérdéses a befutó ;) ott a századvég, na meg ez is:

Jön a visszamenőleges 35%-os adó
Titkosszolgálati adatokat is felhasználnak, minden svájci számlás magyar nevét tudni akarják.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F01%2F16%2Fjon_a_visszamenoleges_35_-os_ado%2F
@Felebarát: Valóban nem rossz. A különbség csak annyi, hogyha ezt egy jobbikos képviselő feszegeti akkor az nácizmus és jajjtüntessünkdeazonnal, ha viszont a HVG akkor az polkorrekt és helyénvaló. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Van egy olyan sejtésem, hogy a fideszes nagykutyák svájci bankszámlái, valahogy nem fognak ebbe beleesni.:)

Egyébként meg az ilyen akciókat is gyakoribbá tehetnék az arra illetékes szervek. :)

youtu.be/pejMcY2dIfs
youtu.be/JzHC6vvlF8I
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez mintha nem ugyanaz az adatkérés lenne mint a parlamenti náciké. Igen, megint igazságtalanul nácizom a nácikat, ne is mondd.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Századvég mondja? Akkor senki nem mondja. De ha mégis akkor adta már el magát ez az ország 300 forintért, meglepődünk?
Elgondolkodtam azon, ha a svájci számlákkal ezt akarják csinálni, akkor hol tartanak a magyarországi betétek esetében?

Egyébként a Fabius (bocs) fizetéséből felajánlanék 1000 Ft-t annak, aki az utolsó 100 komment alapján puskázás nélkül meg tudja mondani, mi volt a cikk címe és témája.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A lakosság azért is odalenne, hogy ne kelljen adót fizetni, és legyen ingyen a sör. Erre fölösleges pénzt költeni, előre megjósolható az eredmény.
Na persze ha úgy tennék fel a kérdést, hogy hajlandó lenne több adót fizetni, hogy csökkenjen a rezsi, akkor már más a helyzet.
@Niebur:

"Egyébként a Fabius (bocs) fizetéséből felajánlanék 1000 Ft-t annak, aki az utolsó 100 komment alapján puskázás nélkül meg tudja mondani, mi volt a cikk címe és témája."

Nyertem! De miért nem a tiedből?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Oszko volt a radioban, nyilatkozta hogy a viktorek hatalomra jutasakor az elso lepesuk volt lazitani a kulfoldi szamlak szabalyozasat, amit meg az elozo kormanyok szigoritottak, vajon miert is ez lezer ifjonc szamlajat is elkotyogta az apja ;)
Kisegítenétek? De tényleg...

"Itthon munkacsoportot alakítanak a külföldön lévő ezermilliárd forint felkutatásához. Emellett hamarosan megkeresik a Svájci Államszövetséget, és kétoldalú tárgyalásokat kezdeményeznek arról, hogy a svájci bankok adjanak ki minden információt, adatot a magyar kötődésű bankszámlákról, betétekről. Teljes nyilvánosságot akarnak arról, kinek van betéte svájci bankokban, és visszamenőlegesen 35 százalékos forrásadóval tervezik megadóztatni ezeket a pénzeket – tette hozzá.

Lázár szerint anonim betétek Ausztriában is vannak, és az államtitkár érdekesnek nevezte még ebből a szempontból Ciprust, miután „néhányan a magyar közélet zászlóvivői közül Cipruson látták biztonságban pénzüket offshore formában”.

Lázár János arra a kérdésre, mennyi esélyt látnak arra, hogy Svájc együttműködik Magyarországgal, azt válaszolta: elképzelhetetlennek tartja, hogy Svájc nem a transzparencia, a pénzek átláthatósága oldalán állna. Emellett ha arról van szó, hogy egy banki betét bizonyíthatóan bűncselekményből származik, Svájc biztosan együttműködik az adatok kiadásában. Most ugyanakkor olyan pénzeket keresnek, amelyeket adóoptimalizálás miatt vittek ki az országból – tette hozzá."
hvg.hu/gazdasag/20130116_Lazar_svajci_magyar_folyoszamlakrol_ker_a

Ugye ez a kretén az a Lázár kretén, akinek még óvodás gyermekének is svájci bankszámlája van, amivel kapcsolatban az igen hülye apuka felvágva közölte, hogy a hódmezővásárhelyi leánykák majd mivel kalkuláljanak...
Akkor várjuk az eredményeket, ahogy a Zorbán család bankszámlái is érdekesek lesznek... Na ja, az a fránya Gripen..
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem szabad nácizni, mert most pld. Karsainak kell majd a bíróságon bizopnyítania a jobbikról, hogy náci. :)

hvg.hu/itthon/20130116_Jobbik_per_naci_karsai

Egyébként meg tévecc, az akkor parlamenti adatkérés pont olyan mint bárki másé és amiről a hávégé cikke is szól. :)

"Döntést megalapozó anyagnak tartja, ezért nem adja ki a kormány, hogy mely országokból és pontosan hányan kértek, illetve kaptak magyar állampolgárságot az elmúlt két évben. A hvg.hu hiába kérte az adatokat arról is, hogy hány kérelmet és milyen indokkal utasítottak el. Bírósághoz fordulunk az álláspontunk szerint közérdekű adatokért."

Hát nem cukiiii?
Jobbik fasisztoid nemzetiszocialista, es leszarom ha nekik ez, vagy neked nem tetszik, en sem hallgatom el senkirol a tenyeket, es meg kozszereplo sem vagyok, ellenben vonaekkal ;)
Ugy hogy tehet egy szivesseget o is, leszarom. Az biztos, hogy ha kormanyon lesznek, nem lesz az a penz, hogy itt maradjak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Dehogy lesznek. Jönnek majd megint a libsik. Lesz tuti LMP+Fidesz koala még az is lehet, hogy Fodor Gabi is becsatlakozik. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem, ez nem az a kreten, ez az a kreten, aki szerint mindenki annyit er amennyije van, persz tobbet dob rajta, ha tortenetesen svajci szamlan van az a kis della.
@rodeo36: ezek olyan hülyék, hogy fáj.

"Ezért munkacsoport alakul, amely megkezdi a tárgyalásokat Svájccal annak érdekében, hogy a svájci bankok adjanak ki minden Magyarországra vonatkozó, betétazonosításra alkalmas információt, hogy ezeket a pénzeket be lehessen vonni a közteherviselésbe – mondta Lázár János."

Az nem zavarja őket, hogy a banktitok a svájci alkotmányban is szerepel és pont nem adhatják ki a bankszámlatulajdonosok adatait. Amire ők gondolnak "titkosszolgálati eszközök" alatt, az az hogy a bankoktól lopott cd-ken biztosan van egy-két magyar számlatulajdonos is. Ezeket az adatokat ingyen megkapják a németektől. Mivel ezek a HSBC és a CS bankokból származnak, pont Lázár János lesz rajta:) Legjobb esetben is köthetünk "Rubik-egyezményt", azaz visszamenőleges forrásadót fizetnek a számlákra, pont akkorát, mint a jelenlegi hivatalos magyar és nem hozzák nyilvánosságra a neveket. Persze csak a nagybankok, mert rendes privátbank úgy röhögi körbe a magyar kérést, mint annak a rendje. Ráadásul a legtöbben offshore cég nevére nyitottak számlát, tehát még a banknak sincs fogalma róla (a 2 évnél régebbi számlák esetén), hogy ki a valódi tulaj. Egy kurva iskolát nem tudnak államosítani, majd pont a svájci bankokkal fognak szívózni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gábrisunk lelke olyan érzékeny... :))
Hol nem szarjuk egyébként le???
Csak nem ciki az a mondat neki, hogy a "Jobbik fasisztoid nemzetiszocialista"?

Fájó pont lehet, de az aljanép nem a cigó, hanem a náci, oszt ezt ők is tudják!
A felsőbbrendűség álcája, a küldetéstudat és a kivagyiság mögött egy 30-as IQ vérciki a hívőktől, akárhogy is nézzük... :D
Szar ügy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kihagytam, hogy a fidesznel is ugyan ez a szitu, hisz fidesz=jobbik, sifferrol, meg a masik egyszerirol szo se essen, idealista almodozok,alomvilagban
@tucano:
Nézd, ne legyünk naivak - ők is tudják, hogy elfogják zavarni a búbánatos halál fa.zára őket ezzel az álszent dumával. :))
Semmi sem drága alapon mehet ez, hisz Lézer Dzsonni családja is érintett, Piktorék pénzéről nem is beszélve.
Hurrá, akkor most Csányi elvtárs és a többi narancsbolsi ciprusi pénzei is publikálva lesznek, hisz a Pick Zrt is valami offshore cuccosban leledzik, ha jól olvastam... :D

ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!!!
@rodeo36: Nem így van. A Magyarország és a Svájc közötti egyezmény szerint egy Mo.-n élő személy svájci bankszámlájanak kamata Mo.-n adóköteles, de Svájc is kivethet rá max. 10% adót. Egyezmény hiányában mindkét ország kedve szerint adóztathatná, bár jobb helyeken a külföldön fizetett adót be szokás számítani külön egyezmény nélkül is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ennek a pénzfisszaszerzési akciónak én tök örülnék, ha

És ez nagy HA, ha az így visszaszerzett pénzeket az államadóság csökkentésre hasznánánk fel, nem pedig újabb Simicskázásra......

Stb, bár általábanis így van, ha nema olyamatos elkúrás menne 22 éve, akkor lehet többen fizetnének adót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Döntést megalapozó anyagnak tartja, ezért nem adja ki a kormány, hogy mely országokból és pontosan hányan kértek magyar állampolgárságot az elmúlt két évben."

Viszont érdeklődést vált ki, hogy a magyar állampolgárságot kért emberek fele miért kért egyben névváltoztatást is.
Ez még akár indokolható is lenne Szlovákiában, ahol esetleg nem kívánatos a magyar állampolgárság nyilvánossága, de a fele?
További kérdés, hogy a 2014-es választás külhoni résztvevői melyik nevükkel kerülnek a szavazási listákra? Ki fogja és tudja leellenőrizni ezt a rendhagyó helyzetet?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tévedek, te hazudsz. A retek zsidózott, nemzetbiztonsági kockázatról makogott, a hvg meg általános tájékoztatást kért az összes bevándorlóról. Ugyhogy az cuki, hogy vagy megtanultok viselkedni vagy már meccsre se járhattok.

Ez tényleg cuki. Sőt, cukimuki.

Egyébként meg telibe szarom kinek kell a nácizásért magyarázkodni. Én már kurvára unom a hülyeségeteket és nem tolerálom. Oszt ha nem tetszik szaladsz és följelentesz.
@M. Péter: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Oszkóék akkor találták ki, hogy büntetni fogják az offshore területeket, amikor a Fidesz elkezdte az offshorelovagos szöveget. Aztán kiderült, hogy a megbüntetett területek fele több nemzetközi adószabványt teljesít, mint Magyarország, erre gyorsan bekussoltak.
@Mérges 1234:
Nem gondolod komolyan, hogy ez tényleg komoly szándék, a propagandán kívül? :))
Ne keseríts el!
A marketing csak. A svájciak meg elhajtják őket a halál ... bütykére!
@M. Péter: Az, aki magánszemélyként, saját nevén nyit számlát Svájcban az hülye vagy nagyon gazdag és olyan bankban teszi, amelyik akkor se adna róla ki adatokat, ha személyesen Orbán kérné térden állva őket. Csak olyan bankot lehet megszívatni, amelyiknek van fiókja az adott országban, lásd UBS vs. USA. Ha nincs, akkor mi lesz?

Egyébként szerintem ma elindultak a telefonok, amelyben azt kérdezik a magánbankárok, hogy:
"Kedves magyar ügyfelünk, szeretné-e hogy a kezelt vagyont hongkongi fiókunkban helyezzük el?"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
NERHATÁROLÓDOK TŐLED!
Ilyen szenccségtörést!
Szidni a cébéját!!! :))
Azért Lázár most komoly ellenfélnek talált nekimenni. :)
Egyébként az ügy kimenetele szempontjából döntő fontosságú, hogy mire gondoltak honatyáink. Az adóelkerülés céljából külföldre menekített pénzekre, vagy a legális, már leadózott külföldön lévő vagyonra. Mert nagyon nem ugyanaz a kettő.
Ha ez utóbbi merült fel kis agyacskájukban, akkor abból irdatlan nagy koki lesz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Fájó pont lehet, de az aljanép nem a cigó, hanem a náci, oszt ezt ők is tudják!"

Na fogadjunk, hogy tudok olyan falvakat, városokat mondani, ahol "nácik" szomszédságának sokkal jobban örülnének. :)
@rodeo36: A kismalacokat sem nagyon fogja megrázni. Janink ír a svájci banknak. Az meg megkérdezi, hogy kinek a felhatalmazására, és legyen kedves nemzetközi bírósági keresettel legalább valószínűsíteni a dolgot.
Szerinted.....
Amellett a dolog fordítva igaz. Először kell tudni, hogy kinek van ott számlája, és utána lehet róla kérdezősködni.
És még egy apróság:
Azért okosság szopatni az offshorozókat, mert másnap elviszik a rezidenciájukat Svájcba vagy bárhova máshová, ahol alacsonyabb az adó vagy nincsen egyáltalán és onnantól kezdve egy kib. fillér adót sem fognak fizetni Magyarországon.
Lásd bizonyos francia színész, de ő csak hab a tortán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez a te személyes szoc. problémád!
A szar akkor is szar, ha "nemzeti..." köntösbe próbálod csomagolni a "kisebbségi..." helyett!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Jajj Bárány ne bomolj. :) Ő is csak annyit akart tudni, mint bárki más vagy a hávégé. A különbség csak annyi, hogy nekik szerintük szabad érdeklődni a kettős állampolgárokról, másnak viszont nem. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Atkosszolgálati módszerrel szerzett tudás felhasználásához is bírósági végzés kell. Normális esetben. Márpedig itt országok közti viszonyról van szó. Ebbe Orbánnak annyi beleszólása van, mint a perui alkotmányba. Mármint abba, hogy Svájc mit lépjen.
@tucano:
Viszont a komcsi párt kiállt mellette in Russia! :D Ahogy a jobbik kedvenc Putyinja is!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amugy az államtitkár úr olyasmit is mondott.
„Aztán hogy mire megyünk, ismerve a svájci banktitok helyzetét, majd meglátjuk”
meg hogy le van ejtve a munkahelyteremtés.
@GeoCracker: Ahogy korábban idéztem a magaét :-)
Lázárnak kiosztották az ügyeletes szarkeverő vándorbotját.
endresy.blogspot.hu/2013/01/emberek-palankon.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lebuktál, hallgatod a drágabolgárúr rádiót, ne is mosakodj!
Egyébként én is, mer mi mást lehetne?
Oszkó levezette a dolgot, hogy a phidess volt aki 2010-ben megkönnyítette a lopott lóvék külföldi bankokba való kihurcolását. Akkor szeretném igen nem nagy tisztelettel megkérdezni, ez a majmivisszahozzuk+adósztattyuk most mi a lófasz?

Lázár egy lábon járó erkölcsi csődtömeg, viszont nem hülye.
Annyira legalább is nem, hogy a saját reggeliző asztalára szarjon. Nyilván nem Svájcban van a lóvé, ugye nem gondolja senki komolyan ezek utána, meg előtte?
Ciprus, Málta, Kajmán-szigetek senkinek nem ugrik? Mongólia az nem, mer a tugrik még nem kedvelt menekülő D-viza, különben az is kidöglött a Dunából rég, meg nem is váltották jól régen se.

Miért van az embernek az az érzése minden egyes megszólalásukkal kapcsolatban, hogy amikor kérdeznek az (is) mér hazugság?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Képzeld el amint x országban kopogtat vki:
Kedves x ország! Zavarná-e Önöket, ha idehoznám a pénzem és a vállalkozásomat, technológiai tudásomat és kapcsolatrendszeremet? Szeretnék tisztességes adófizető lenni, mert otthonomban ezt már nem tehetem meg csőd nélkül, hüp-hüp.

Na, vajon mi lesz a válasz?
kuruc.info

Ezt a bűvös szöveget az index által referált blogokon tilos leírni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Neked meg az az egyéni szoc. problémád, hogy kevered a szar fogalmát. Ugyanis ebben az esetben a szar nem születés hanem viselkedés függő. Velünk minden szomszédunk meg volt elégedve és ez a jövőben is így lesz. Fogadjunk, hogy élőben is tök jól el tudnánk beszélgetni.

Hidd el, hogy előrébb jutsz ha nincsenek benned sztereotípiák. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ár lyú Gyurri fán-fun?
A Kossuthon nyilván semmit se hallasz az aktuálpolitika szennyességéről, hát akkor...
Jössz meccset nézni a z56osok terire? Román-Maghiare-t?
Csányi megcsinálja a kivetítőket, mer a Cáratyuska erre utasítást adott nekije, szóval kapja be a HAHA, ...ja nem, a FIFA, mi megmutíttyuk, hogy velünk kibaszni azt sose.
Ha jössz, rám ne számíts, a környéket nagy ívben el fogom kerülni.

Majd kielemezzük a végeredményt itten, jó?
@tucano:
Mennyire ismered Habakukkot?
Csak mert ő már megkapta a választ! Prágában...

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nácinak is szoktak születni? Lemaradtam akkor valamiről...
Kössz, az én előbbre jutásomért nem kell aggódnod! :D
Megoldom, nagyfiú vagyok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt kifelejtetted, hogy lehessen szabadon zsidózni is a stadionban,
Lesznek itt sajnos még durvább dolgok is attól tartok.
Ez csak a bemelegítés volt.
@Orica Középföldi:
Gratulálok! Biztos nem puskáztál?
Egyébként nem rossz ötlet, de én sajnos nem kapok semmit (legalábbis remélem)azért, ha néha beírogatok.
Látom megint megy a vita.:))
Sajnos nem tudok beszállni,talán majd holnap.
Na jóéjt.
@nu pagagyí: Ha csányi elvtárs a zsidózásról beszélt volna, akkor még igazad is lehetne, de így sajna nem.:)

jobbegyenes.blog.hu/2013/01/16/a_magyar_zaszlot_is_ki_fogjak_tiltani_a_stadionokbol
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én aggódom.
Holnap ne próbálj minden áron előre jutni.
Felétek akkora havt ígérnek, ami a törpét eltakarja, aszongyák 30 centinél is lehet több.
Szóval reggel tea, kávé, net és semmi útra kelés, ha javallhatom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Véleményem rövid: Aki zsidózni, cigányozni jár "sportrendezvényre", az sikeres max. a televíziónál lehet..igaz, abban, mint segédcsapat, jó volt néktek..anno engem a Kádár-rezsimben elvittek egy Fradi-sálért, azóta már helyeslem, igaz, azt már kevésbé, hogy retorzióként kib@sztak velem a gimiben!
"Két hét alatt" miniszter Úr monnyonle!
Jó estét! Az megvolt, hogy lézer-lázár kiállt és közölte, hogy megvédik a svájci bankszámlákat titkosszolgálattal, 35%-os adókulccsal?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Vót, Drágám!
Ja, most nem főzök, mielőtt még...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ebben egyetértünk. A szar viselkedés választás kérdése. De ez nem jelenti azt, hogy te a szép cserépmáz alatt is jó ember vagy. Pláne szélsőjobberként nem mondanám rád, hogy az lennél. Még akkor is, ha mindig adsz cukrot ha kell a szomszédnak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyik vevőm, - csak tőlem kb 7 milliárdos -, holnap megy szerződést aláírni.
@Knósszosz:
Köszi az aggódást, már kinéztem magamnak egy-két jól fűtött és jó kávét főző ügyfelet! :))
Rengeteg problémát találok náluk, ha akarok...
Nem ám...
@Niebur:

Dehogynem! Itt amit kaphatsz: információ, humor, érzelmek, indulatok, sajtófigyelés, latolgatás,meggyőzési technikák minden színvonalon ,magyarázat, indoklás, gasztronómia, utazás, vita, késő éjjel némi csapodárság, ja meg néhány házi-troll.
Cserébe kéretik némi értelem, kultúra, empátia.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Cenzúrázott és sommás véleményem: a szemét, rohadt, cinikus álszent tolvajoknak pont lézert sikerült kiállítani. REmélem a gyerek svájci bankszámláján lévő összeg után is becsengetik a 35%-ot. Vagy azt pont nem találja majd meg a titkosszolgálat....
@Knósszosz: Mielőtt még?:)
@Orica Középföldi: Késő éjjel.... ilyen rég romantikáztunk délután kettőkor?!:D
@Orica Középföldi:
Nézd, bár kimaradt, de ha kell parasztok is tudunk lenni! :)
Szívesen...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Uncsi, mi? Te sem tudod, milyen jó a dolgod, valóban, úgy tűnik! Mondjuk ezzel vagyunk páran, férfiak, de ez nem mentség Neked! .-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Minek vegyem el a kedvét? Ha úgy adódik, úgyis megtapasztalja:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hírcsárda jobbik módra?! Miért kell a magyar zászló a focihoz?! Eddig úgy tudtam, hogy kell 2x11 8 általánost végzett pasi, egy labda, bíró akit elvernek. Magyar zászló nélkül nem gurul a labda vagy mi?! Mert a teljesítményen az se látszódna,ha abba öltöztetnéd őket.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Á, Knósszosz még tőlem is fél, már hogy csajozna?!:)
@Habakuk999:
Dübörög a BUSINESS?
Nem jöttél, ott hurcolom a DVD-t mindegyik autómban, hogy ha jössz...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
NO DE KÉREM! A MAGAD nevében ócsárold csak magadat!
Az én ... ivarszervemmel ne verjük a csalánt kérem, én azt másra használom! DINNYE VAGY!
@Mariann19:

"_Ez az adóamnesztia lejárt 2013.01.1-el, és ezek után ezek a pénzek 35%-kal adóznak.Ezeket kívánja Lázár a svájci bankoknál felderíteni, mert minimum 1.000 milliárd, de akár 1.500-2.000 milliárd Ft is lehet a kimenekített összeg.
Ha csak 1.000 milliárdot lehetne viszahozni, az is 350 milliárd adóbevételt jelentene._"

Látszik hogy pr fogásra hajtanak megint.

Le vannak ragadva a szaros 1500-2000 milliárdnál, amit úgy véd a híres-hírhedtsvájci banktitok, hogy eleve keresztet vethetnek rá.

Az offshore-os 52000 milliárd (242 mrd dollár)adója az nem kell nekik, gondolom a fidesz zrt. zárt körének a vagyona is közte van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A lelátón "beszélik" meg, hogy ki a magyarabb!
Herr Grün, vagy Pan Novak, netán izé, a Zázrivecz?
Komolyan tanácstalan vagyok... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem ismered a focit, meglátszik: A szögletzászló legyen magyar trikolóros, abba belezavarna a hétszer vágott..a labda hagyományosan bőr mifelénk, miként a tegez is..az anyázást meg már eleink is beiktatták, csak akkor még nem volt büntetendő, vagy nem szankcionálták!
Másrészt: szabadcsapatok kelhetnek még, így jobb, ha fellebbezünk és nem rendet teszünk, ráadásul ez még olcsóbb is!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Rengeteg problémát találok náluk, ha akarok.."
Én is szolgáltatásba dógozok, szóval genya vagy! :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Éjjel jártam felétek.:)

Most kelet az irány, szót fogadunk tisztelt kormányunknak.
Nem tetszettek nekik a kereskedők, elmentünk.
Szerintük Ázsiában van a jövőnk, indulunk arrafelé.:)

Nem mondhatják, hogy nem toleráljuk az intézkedéseiket.
Az igaz, hogy ez Magyarországnak miért is jó, nem tudom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: valami esetleg rémlik azzal kapcsolatban amikor mondjuk a magyar válogatott játszik?? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De ez nem jelenti azt, hogy te a szép cserépmáz alatt is jó ember vagy."

Drága Csekk! Te egy nagyon okos, értelmes és szimpatikus hölgy vagy. Mondom ezt úgy is, hogy sok mindenben nem értünk egyet. Viszont ahhoz, hogy megítéld ki mennyire jó ember vagy sem, te is egy "picit" kevés vagy.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem igen! A szorkerek fenn anyázódnak és rigmusokat skandálnak, kurva hamisan és ütem nélkül vonítják a himnuszt, kész alázás..a meccs a kutyát sem érdekli, de, mint Linneker valaha megmonta:
A foci az, amit 22-en játszanak és végül a magyarok hősies harcban elvéreznek..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Bezony! Azért húzkodja a ..varkocsodat? Vagy csak perverz, amit jobban megértenék! .-D
Ez már vagy 10x lerágott csont jópofimócsingba csomagolva
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szó nincs bomlásról. De teli a tököm vele, hogy Európa suttyója legyek miattatok, és elég mérges vagyok hozzá hogy ezt a legközelebbi jobbikoson leverjem. Az meg pech, de te vagy.

Köszönd Gyöngyösinek, Nováknak, Bayernek és a bulihuligán sutyóknak.

©

Amúgy azon gondolkodtam, ha a hozzánk legközelebbi pártszimpatizánson levernénk ami nem tetszik vajon változna valami? Úgy értem a baszogatás sorozatot elvinné a pártba, hogy csináljatok valamit mert állandóan leköpnek? Vagy csak sikerült már naív részegségig aljasodon ma?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Őt már nem is említed??? Ne engedd, hogy csalódjak benned. :)

Négy évre börtönbe küldik az osztrák EP-képviselőt – Szegedi lesz a következő?

antiszegedi.blog.com/2013/01/16/negy-evre-bortonbe-kuldik-az-osztrak-ep-kepviselot-%E2%80%93-szegedi-lesz-a-kovetkezo/
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az ejrópa suttyójára azért van még pár jelentkező, de pont ebben akarunk versenyezni pl. a szerbekkel, ha már fociban nem tudunk?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Miből gondolod, hogy pont rólad írtam?! Nem pedig példálózva?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezeknek tényleg tök fölösleges strapálnia magát a focistának:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Holnap Kalásztól Soroksárig tanád ki, beee!!
Különben arra gondoltam (segíccséképpen), hogy sose osztom meg Véled amit főzök.
Mostan mongyad meg, de őszintén: Te mint nő, miccónál ha a párod terűjasztalkámmal várna haza egy egen csinos ösmeretlent?
Na???
Ugye-ugye, nem tudsz nyelni?
S'etleg titokba nem otthol... hmmm? :-)))

Hogy ezé mit kapok...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Már a rajtvonalnál nyertünk. Óriási és behozhatatlan előnyünk van:) Ne légy kishitű! Bízz a magyar suttyóban.:))))
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ez jó írás, Bárány!:))
És tök jogos.
Nincs kedvem végigolvasni a hsz-t felrepedt szemöldökkel - a gyerekem sikeresen a szemem sarkát találta el fallabda-ütövel labda helyett, de ebben nincs apelláta:

Bunkó primitív paraszt volt a közönség, mi meg megérdemelten bűnhődünk miattuk.

Angyal ha ezeket egy szóval is védi, ugyanaz, mit aki hátat fordított a zászlónak.Bpp.
@Knósszosz: Vacsorát nem, az tuti!
Az inkognitó(n)k megőrzésére pedig vigyázz, kérlek, ha Ő fedi fel, az más, de visszaélni vele csak nekem éri!:-P
szerintem is jobb ahogy eddig volt, mármint, hogy mindenhol az országban este bezárják az urnákat, de angyalföldön meg a nyóckerben még éjfél utáns is szavazahatnak a hazatérő "egyetemisták"
ja meg a turisták
lenin élt, él és élni fog!
:-)
@Knósszosz: :) Hűűűű, ha a párod rájönne.:) Hát ugyis akartunk blogos kajálást csapni...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nekem az öntöttvas ragyiátor, az olyan ódivatú szovjetpanel maradvány, ráadásul energiapazaroló és nem való bele a ződ koncepcióba.

A képek meg alulexponáltak szerintem, valamit még nem láttam tisztán?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nincs itt semmi baj. Én bírom az ellenvéleményt és a kritikát is. Viszont érdemes általában úgy beszélni a másikkal, ahogy magunknak is elvárnánk. Gondolom ebben azért egyetérthetünk. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Hát ezektől most kicsit megijedtem. :(
Nem igazán, nem hagynám magam!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A többség meg itt (na, a bolsevikok, ugye?) abban, hogy rászolgáltunk a büntire!
Lehet, előítéletesek vagyunk, még 2006-ból, nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A csaj linkelése, vagy a kiéhezett hiénák méltatása "vélelmezett" szépséged iránt? .-D
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Amúgy azon gondolkodtam, ha a hozzánk legközelebbi pártszimpatizánson levernénk ami nem tetszik vajon változna valami?"

Meggyőződésem, hogy igen, bár nem egészen világos, kit értesz a legközelebbi szimpatizánson.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az hagyján, nekem az is elég mán, hogy ilyen csaj szóba állik velem, mint Blogcsekkséged.

Ha van benned pici szimpátia, majd védj meg, jó?
Lesznek itten jelzők dögivel, úgy vélem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pont ez a bajod Angyal.
Én elvárom, -ahogy olvastam Bárányt, ő is - hogy miattatok ne kelljen szégyenkezni, mivel normálisabb népek a Ti viselkedésetek miatt vadbaromnak néznek.
@Mariann19: te má megest csak közöszköcc... mit ért a magyar az erdélyi cujkapáleszhez, meg a túrósdemorgósheccsedlilekvárhoz:-)
@Habakuk999:
Genyóztál, oszt bunyó volt a kocsmában... Nem kell ezt szépítgetni! :)))
Tudjuk, látnánk a másikat!!! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Általában véve igen. De egy ilyen sorozat után érdemes azokat támogatni és olyan véleményeket citálni amitől ember akarok maradni, és válogatom a hangnemet a szavakkal együtt.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Fellégezhetsz, nagyon toleráns faszi vagyok:-)
@Knósszosz: ahój, még jó, aztatat, ha meg oldalos droid van kikapcs, ótóba jó az, amúgy holnap én is sori az ócsai, és nem a település :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

na töki. megnéted a zutazási origi épkrz? mnnyé cseh tezsvíreinkhez oszt haza segyere. ha így döntösz mékünk veled:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mármint az a retkestalpú, érdekesen ... csómósközepű izéke?
Nagyon leadod...
@Habakuk999: Ez ökörség. Minden népben vannak vadbarmok és olyanok is, akik méltán öregbítik egy adott ország hírnevét. Az emberei jóság nem jobb vagy baloldal függvénye, ahogy a hitványság sem.

Mondjuk Tamási Áronnak is volt némi igaza, amikor ezt mondta:

"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."
oszt meg és uralkodjááá:

Diákforradalmárokkal nem akarnak tárgyalni
A kormány elkerülné, hogy a tüntetések motorja, a Hallgatói Hálózat tárgyalóasztalhoz üljön.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F01%2F16%2Fnem_engednek_a_targyaloasztalhoz_a_diakforradalmarokat%2F
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fél szemmel is győztem.:)
Mondjuk szerencsém volt, ki is verhette volna a szemem.
A kislány- akihez mentünk ragtapaszért - rögtön mutatta az ő szemöldökét is, őt is megcsapták régebben.:)

Nem gondoltam, hogy ilyen veszélyes sport a fallabda.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tülökorrú. meliket? az ártányzsávolyt, az ezüstpirost, a dakurománcímerrrest, a kosutossat, a kivágottad, a rákossít, vagy a zolaszt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most képzeld el, ha anno a másik, a vörös komcsi párt nem ült volna le a Piktorkával sem tárgyalni anno... :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Amúgy azon gondolkodtam, ha a hozzánk legközelebbi pártszimpatizánson levernénk ami nem tetszik vajon változna valami? Úgy értem a baszogatás sorozatot elvinné a pártba, hogy csináljatok valamit mert állandóan leköpnek? Vagy csak sikerült már naív részegségig aljasodon ma?

beleillesz... gábriel pdig aszonnal mondaá... ki kerdélre hány, annek elvágatik a nyelve:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Eztet most nem tejjesen értettem meg, a hiba bennem vagyon. Kenőanyag nélkül a motor is kínlódik, szóval lökök egy sört mostan, addig meg mongyad újra.
Nem szégyellem, fáradt vagyok mán... na.
@Habakuk999:

Egyetértünk. Elegem van és hangot adok neki. Aztán ezt majd gyakorlom újra, újra meg újra, mert beégetnek és meguntam magyarázkodó suttyónak lenni a külföldi visszajáró vendégeim előtt.
@Habakuk999:

Egyetértünk. Elegem van és hangot adok neki. Aztán ezt majd gyakorlom újra, újra meg újra, mert beégetnek és meguntam magyarázkodó suttyónak lenni a külföldi visszajáró vendégeim előtt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tiszta szerencse, hogy Tamási Áron, aki amúgy egyik kedvencem, nem érte meg ezt az össznépi hitványságot, amit a mai Magyarországon láthatunk.

Amúgy nincs igazad. A világ a hírek alapján itél.
Ugyanúgy, ahogyan Te lekalózozod a szomáliakat vagy korruptozod baltás haverjainkat.

Mi a bunkó antiszemita hülyék vagyunk.
Nem miattam, miattatok.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Knósszosz: jaj, pont a nevezettet hagytam el:
gingergirls.blog.hu/2013/01/16/eiva_683

há nem is tudom... nekem elég fals...
kevésvóót asser?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pontosan, de a magyarságtudat nem egyenlő ugye a nagymagyarország-matricával, mert akkoron kérdeznék netán valamit:
levendulas.cafeblog.hu/2010/04/17/kerdoiv/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lefjordíccsem neked? Igaz, kűggyön Neked csajokat a Lucc Gizi vagy a Hoffmann Rózsa, jó?
bunkó dúló vadparasztokat a narancsnacionalistakomcsiknak:

Mintha hátrafelé haladnánk – jellemezte a HVG-nek több pedagógus a minap nyilvánosságra hozott kerettanterveket, amelyek alapján néhány éven belül az ország összes általános iskolájában több időt töltenek majd a diákok erkölcstan-, mint biológia- vagy földrajzórákon.

A középiskolásoknak egy évig kötelező lesz az etika, a nyolcosztályos gimnáziumokban pedig „ajánlott” a latin nyelv és a latin örökségünk nevű tárgy oktatása, miközben – hacsak az iskolák nem erre fordítják szabad órakeretüket – az alsó tagozaton egyáltalán nem lesz idegennyelv-oktatás és informatika, felső tagozaton pedig kevesebb idő jut a természettudományos tárgyakra, s a tervek szerint a szakiskolások sem tanulnának informatikát.

Nem a „múltba révedés” az egyetlen gyenge pontjuk a Nemzeti alaptantervhez hasonlóan „hazafias érzelemvilággal” és „szilárd erkölcsi ítélőképességgel” rendelkező tanulók nevelését megcélzó új kerettanterveknek.

hvg.hu/itthon/20130116_Uj_kerettantervek_mintha_hatrafele_haladn
@Habakuk999:
Látod, nálunk a vízen max. evezővel kaphatsz a pofádra! :)
Ahhoz viszont sokat kell inni és nagyon hülyének kell lenni!
Belefulladni meg a Lajtába művészet lenne, mert általában derékig ér, optimális esetben. Persze van ahol nem ér le az evező, de az a ritkább. (Mondjuk nemrég épp azt láttam, majdnem kilöttyen, akkora volt a víz... a normál mérési érték 220-230 cm, most meg 420 volt a Hasslau-i mérőpontnál, de nálunk is a eléggé csurig. www.noel.gv.at/Externeseiten/wasserstand/wiskiwebpublic/stat_25268.htm?entryparakey=W#W)
@Habakuk999:
"Mi a bunkó antiszemita hülyék vagyunk.
Nem miattam, miattatok."

Bólogatok csak, mert IGAZ! :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem csak mintha,,biológiaórán is a szűznemzés lesz a téma vélhetőleg mostantól!
Darwint meg sem említve netán!
@vitéz Thapóccay néma bárány: oszt asztatat montad má, hogy ideimportálták a zerdélyi magorok legalját ÉK.Mao önkormányzataiba? ezek, ha a köszgyülésen nem akarják, hogy a jobbikus bozgor suttyó megércse mire megy a bőre, lazán átváltanak románra, oszt a parasztya néz ki a fejiből, mire is kéne szavazni?
és mehetünk át hét vármegyén, ugyanez vagyon.
@Orica Középföldi:

Legközelebbi azt értem, mint pl a jobbikos Gábriel, az LMP-s iii, a szoci observer és a többi. Aztán mikor valami esemény van leverjük rajtuk.
És most, hogy az egyetlen valamirevaló (najó, kettő) csajt is elüldöztük, beszélhetünk végre a prosztatagondjaimról? .-P
@Habakuk999: lájk,

@vitéz Thapóccay néma bárány: én is ebben a cipőben tipegek, ölég mán a fél/egész nemzetiszocialista vadbarmokból
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a Dunában és a Moldvában is sok a víz.

Rá is fért a földekre.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pontosan, de a magyarságtudat nem egyenlő ugye a nagymagyarország-matricával, mert akkoron kérdeznék netán valamit:
levendulas.cafeblog.hu/2010/04/17/kerdoiv/

télleg kevés. az igaz magyarok kocsijára már gyártják a "talicssimicskás ember tól lapátnyi pízt, közgép logóval" matricákot is.
"A MIÉP egy halott dolog", mégis lesznek a parlamentben
A Jobbikból tavaly kivált Endrésik Zsolt és Rozgonyi Ernő MIÉP-es munkacsoportot alakít a parlamentben.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Krizával nem az a baj, hogy erdélyi, hanem hogy egy végletekig ostoba tahó hegyi móc. Tőlem elférne itt ha meghúzná magát.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Amióta annak idején nem kaptam állást az egyetemen,mert a létszámstop csak egy erdélyi kislány megjöveteléig volt érvényben,azóta amagyarságom meg van osztva. :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem vonz. És az egyik olyan sport, aminek végképp nem értem a számolását.
És végképp nem értem, mit is kell nézni rajta.
A szüleim pigéztek a háború előtt. Az is jó játék lehetett, egy kihegyezett fadarabot kellett elütni.
Ott is folytak kifelé a szemek.

fallabdát szeretem, általában egy jó meccs után a derekam fáj, most a fejem sajog.
Erős ütése van a legénynek.:(
@vitéz Thapóccay néma bárány: nemcsK KRIZÁVAL VAN A BAJ, HANEM AZ ÖSSZE BETELEPÜLT PEREPUTTYÁVAL... ez így sok... a románok röhögnek a markukba.... 19-ben csa szolnokig jutottak kisebb nagyöbb időre... manapság egész régiókat szálltak meg, mink meg mosolygunk...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): bocsesz... ha nagyon szükséges... harmadikknak beszállok... gábriel takargya gyorsan elaszemit...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Szóval csak vélelmezett a szépségem. Aha, értem, szóval így állunk?!@Knósszosz: Simán megvédelek. Hidd el, ők csak irigy kukucok.:D
A FH 1-től 7-ig terjedő pontrendszerében Magyarország a politikai jogok kategóriájában a legjobb, 1-es osztályzatot kapta, a „polgári szabadságjogok" kategóriában viszont megőrizte az előző jelentésben 2-esre rontott megítélését.

Forrás: index.hu/belfold/2013/01/16/freedom_house_magyarorszag_szabad/
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem románok ők, hanem magyarok.
Németország is befogadja a szászokat is, magyarokat is.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ez, ahogy látom nem működik. Max neked jó levezetés gyanánt. Ugyanis nincs tétje. Egyik sincs döntési helyzetben.

Ellenben, ha a székébe kapaszkodó polgit, képviselőt vered verbálisan, sokszor,sokad-magaddal, belengetve az újraválasztás kérdésessé tételét, na az hatásos lehet.
Minél közelebb a választás, annál inkább.
@GeoCracker: A szántókra és erdőkre gondoltam.:)
Nincs még árvíz, majd csak lesz.
@Habakuk999: Igaz, de mindenki érdemei szerint, ugye, Valahogy kissé túlreprezentáltak lettek ismét, hirtelen..volt már ilyen, de ennyire tán még soha!
@Habakuk999: "az egyik olyan sport, aminek végképp nem értem a számolását."

Pedig egyszerűbb mint hinnéd. :)
Dióhéjban:

stinkysox.hu/?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=63

Bővebben:

hu.wikipedia.org/wiki/Baseball#A_j.C3.A1t.C3.A9k_szab.C3.A1lyai
@bella _ciao: Lehet, hogy azt kellett volna. A gond az volt, hogy neki férje, nekem két gyerekem volt az anyjuk mellé :-)
@Habakuk999: Pedig amikor a sok víz ráfér a földekre .... :-)
izé :-(

8-)
@jaegtoer: "Látszik, hogy pr fogásra hajtanak..."
Először is a külföldi bankok rendre utalnak a kihelyezett pénzek után bankadót.
Másodszor pl. ki kéne deríteni a svájci bankoknál lévő magyar betétekről, hogy mielőtt kivitték volna, nem adózott pénzekről van-e szó.
Harmadszor pedig a svájci bankoknál gyakran nem az egyén nevén szerepel a betét, hanem gazdasági társaság, vagy vállalkozás a betét tulajdonosa.
Azt sem árt tudni, hogy a svájci bankok a tőke eredetét megkérdezik, mielőtt fogadnák az ügyletet, így előzve meg, ha nem legális a dolog.
@Habakuk999: Különben is. Árvíz nem lesz. az csak egy judeobolsi szellemileg csökött értelmezése a cionista antiagrár lobbi érdekképviselete okán.
Nálunk nemzeti vízhömpölygés van. Igazi. Mély. Turuldübörgős.
Árvíz.... Méghogy árvíz....
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezt máshogyan látom.
Az, hogy nem működik az ország, nincs pénz, munkahely stb, fölerősíti az "idegengyűlöletet".

nem hiszem, hogy túlreprezentáltak lennének, inkább az egyre kevesebb fóka közt jobban világít a másmilyen színű pufajkájuk.

Ha nekünk jó lenne itthon, föl se tűnnének.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Te má megöst csak közösköcc."
Most jöttem vissza a magányomból, nem voltál sehol kb. 7 h-ig, Te közösködtél valahol.
@Habakuk999: Teljesen igaz! Amíg az itthoni magyarok adóznak és nem jutnak sehova, addig van, aki nem adózik, csak részesedik..én meg így látom, lehet, nem jogos?
@Habakuk999: megértelem hazaffiass felbuzdulásod... nem is aztat montam, hogy nem magyarok, hanem az ottani magorság legallja száll meg bennünket, akik nagyjából szerecsenlovagok, és mint itt is akik nem vitték semmire hazájukban -és félreértés ne essék nem a nemzetiségük miatt- azok itt a császárok a kormányzópárt jóvoltából... nekem mindegy, kit honnan fúj ide a szél, de kikérem magamnak, hogy egy internacionalista alapon idekeverdett senki azén bőrömön rohassza a máját, és röhögjön szembe a főuccán, ha alázatosan a szeme elé kerülök... Ingyenélő senkiházi itt is van, akkor mér nem ezekből válogat az uralkodó párt? Esetleg már itten kezdenek a mamelukok elfogyni?
@Habakuk999: A romló életkörülmények általában erősítik a bünbakképzést. Erről már sokan beszéltek. Még én is. :-) (egy kicsit ebben is: A hatalmi pánik áldozatai. pár napja )
A Fidesznek eminens érdeke a mélyszegénység fenntartása. Akárki akármit mond.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem voltál itt, nem lehetett okod rá! (ez most és itt panasz, ha nem értenéd!:-)
@Mariann19: így igaz, az osztrák bankok is utalnak az mnb-be a magyar állampogárok után. igaz nem névreszollóan, hanem a betérösszeg után. és ezt a kamatbó levonják az ügyfél kárára, igaz a számlanyitáskor erről tájékoztatják a rohaggymeg pénzmosót.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kösz, imádlak!!
Holnap eltolom a HÉV-et Kalászig Veled, ha hóhelyzet lenne.
Csak írj ide és én, én...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ha-ha! Látom, tőkepénzes vagy Ósztriában. Még jobban fogok vonzódni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Holnapi poszt?:D
@Mariann19: Hi! JA, csak arra gondoltam, hogy beesett két trollocska.:D De úgy tűnik tényleg mi vagyunk a másik műszak.:D
Sajnálom a kézis eredményt, ma láttam az indexen.
@Mariann19: nehíz napom vót. reggel-hajnalban, épreddés után benéztem... az epe elöntötte agyamot, böfögtem 1-2-t... oszt utána mello ezerrel. új nyomató multifunkci, mint rogántóni intallálás és koncert 5 pc-re 2 laptopra, Lan és Wlan kapcsolattal, 3 féle oprendszerre, szinkronizálva, faxxommal megspékelve... kb 5 órát tartott. Ebből másfél a kicsomagollás és asztalra helyetés, 4 óra az ecceri magyar gyorsintellálás megértése... a többi vidámmókakacagás... mire felállt, elmúlt a kedvem...
@Habakuk999:

"Ha nekünk jó lenne itthon, föl se tűnnének. "

Ebben nem vagyok biztos. A pofátlanság, a gátlástalanság mindig feltűnő.
Látod, még a tahósodó országban is feltűnő a még tahóbb.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Irigykedsz mi?
Ha van glaszékesztyűd csapj pofán vele.
Legfejjebiszok 1 sört oszt jónapot.
Jössz tolni te is a HÉVetet?
@Mariann19: Dehhogy, csak buékot kívántam sziveszterkor a kukaautón lógó szemetesnek. Mekkináltam egy buci sörrel oszt beszédbe elegyedtünk. Ö mondott valami hasonlót. Ha hazudott, én is asztat teszem:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): debizony... letámaggyák őket a gazcsehek:-) OSzt egyből odalesz az idei tarhonya és knédlitermés:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem hazafiasság, ugyanezt gondolom az itt élő olaszokról, oroszokról, kínaiakról, a londoni, ruhr-vidéki magyarokról is.

ha itt vagy kinn megtalálják a helyüket, akkor ügyesek és bátrak. szerintem nem egyszerű idegenben.

Mellesleg Angyal tenyerei már vörösek a forróságtól, annyira elégedetten dörzsöli a tenyerét az írásodat olvasva.

Mert most őt ismétled sajnos.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Valahogy kissé túlreprezentáltak."
Jól szóltál. Hozzátenném, hogy elhangzott itt egy érv, hogy a németek is befogadták a szászokat. Igen, de attól nem lett minden közös.
@Knósszosz: Képzeld el, az elég, nem? Nem fogom tlni, a szívem miatt, inkább kisiklatnám kissé, csak nehogy Gábrielig gurullyon aztán..
@Orica Középföldi: Miért lenne még tahóbb?

Gondolj Angyalra, cigányra, zsidóra.

Aztán Magadra, erdélyi tahókra.

Nekem kísérteties a hasonlóság.
@Habakuk999: nem hiszem, hogy túlreprezentáltak lennének, inkább az egyre kevesebb fóka közt jobban világít a másmilyen színű pufajkájuk.

bocs. távol áll tölem minden ilesmi. de azért ne mondd má, hogy egy... most arányosítok- egy magyar város képviselőtestületének és ömkormányzati cégeinek vetezőiből 50-60 % 2-3 éve idekeveredett erdélyi menekült? Szóval ez normális:-) szerintem meg de nem... Semmi bajom velük... itt lakom, de nem itt élek... leszarom.
@Habakuk999: Az más, a capitalismusban nem számít, de hol vagyunk mi attól, hogy a tehetség döntse el?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te is benne vagy az idillben, különösen ahogy olvasom a túlreprezentálás kritikáját, a gondolatazonnoság esete forog fenn.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ez azt jelenti az én olvasatomban, hogy a tősgyökeres miskolciak alkalmatlanok arra, hogy irányítsák a városukat.
Erről nem az erdélyiek tehetnek, hogy nincs támogatásuk saját városukban.
Bár az igaz, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Holnap adunk a spanyoloknak. Nem adom fel a reményt, és a vereség ellenére szeretem a csapatot, hű vagyok
hozzájuk.
@Habakuk999: Nem, ez azt jelenti, hogy segítséget kapnak ahhoz, hogy "betelepüljenek"!
Ami, ha érdemeik alapján történik, nem elvetendő, sőt!
De vélhetőleg itt nem ez történik, sajnos!
@Mariann19: Én azt sem bánnám, ha nem adnánk, de felszívnánk magunk ezen és utánuk hengerelnénk!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mire kész lettél az üzemszerű működésre, akkor már nem volt kedved? Pedig pontosan az a pillanat a legszebb, mikor beindítod a nagy művet. Nem rág valami kedélybetegség nyavalya?
Itt a terápia. Mi. Ingyenes.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az enyém sem az..egy vélemény onnan, amivel egyet is tudok érteni:
"Fáj, hogy röhögnek rajtunk, de mit tehetek, nyílván okot adunk reá, mert azt azért nem hiszem, - bármennyire is szeretnék ezt sokan bemagyarázni, - hogy Európa meghibbant és csak úgy magától röhögcsél. Jó lenne egyszer európai Magyarországnak lennünk."

Na, ez az!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Prosztata gondjaid vannak? Szegénykém....:P

jahh, monta a tata... fáj a prósztata...
és ezt mondat már a grósztata, de z ő gondját megolgá
a Dona-kanyar, jött a Rata,
majd a ratatata... a fájdalom pedig,
azonnal a mult tata...
In memomariann Frank Zappa, dedicated to Gábriella:-)
@Mariann19: Mire felállt, elment a kedve, valami ilyesmit írt..van az a kór, ami erre illik, ugye?
@GeoCracker: Ugyanakkor oltári veszélyes a társadalmunkra nézve.

A rasszizmus csúnya egy betegség, ha antirasszisták szájából hallom, akkor is.:)

És ebből a pár hozzászólásból is milyen szépen kitűnik, legalábbis a számomra, hogy a megoldatlan problémákra a legegyszerűbb megoldás az ellenségkép kitalálása és a rasszizmus.
Mert ennek mindenki bedől.
(Nyugodtan küldhetnéd a linkedet, én szoktalak olvasni. Egyszerűbb, mint keresgetni.)
A please tu rum, to rum to tututu-t most talán nem ecsetelném:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Peniglen a Tijed akkora, hogy egy hentes házat vehetne rajta, ezt mongyuk a trolokk nem így gondójják, de hát kinek a Varánusz, kinek a lenvaiucca, ugyebár
@shinichi:
"Következtetésképpen kijelenthető, hogy egy átlagos devizahitel minden időszakban jobb döntésnek bizonyult az eddig befizetett törlesztőrészletek alapján, mint egy átlagos piaci kamatozású forinthitel"

Hitel=alma?
Viktor ostorozz/ta, de a diákhitel már nem is hitel akkoron?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mamitirtok tata lenne?! Hümm, azt hiszem valaki bajba keverte magát..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezzel a kormánnyal?! Más nem lehetünk, mint cirkuszi torzszülöttek.:S
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jobban szeretem a kényszermentes összeborulásokat. A ránkerőltetés kontraproduktív hangulatot kelt.
A szavazati jog megadásának elutasítottsága 80%-os. Ez a mérték is ezt bizonyítja.
@Mariann19: Holnap adunk a spanyoloknak. Nem adom fel a reményt, és a vereség ellenére szeretem a csapatot, hű vagyok
hozzájuk.

má megest a testoszt terin testá armadikkókkal álmodozol:-) leteettem rollad:-) one sansz...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem tudjuk.
Anyómosék kis borsodi faluban laknak, ahol már húsz éve megkezdődött a "románok" betelepülése.

Én nem szeretek erdélyizni, románozni.
A kérdés az, mit csinálnak jobban. Nem az, minek jönnek ide.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Reggel a békávén ezt neked:
"gúddély szánsályn" oszt az én leszek keletrűl felkelve neked...-:DDD
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ugyebár az nem neveztetett meg pontosan, hogy a gép állt-e végre fel, vagy mi volt az inkriminált dolog.
Én a beüzemelésre asszociáltam, a Te gondolataid viszont szárnyalnak.
Örülök, hogy a kórház után így rendbe jöttél.
@Habakuk999: gyere el és láss... mondottam volt itt lakom, de nem itt élek... szóvá tettem, de nem érdekel... gábriella bekabhassa...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @mamitirtok sír derék (kommensevik): Én elhiszem nektek, hogy a hatalmon lévők majmok.
Őket is Baltazár tette a székükbe.

Ugyanakkor a románozás az én szememben nem más, mit egy úri zsidózás.
Bocs, de tényleg sajog a fejem, harapós kedvemben vagyok.:)
@Habakuk999: Mit, mit, a kurmány kiszolgálását, ez az, ami böki a csőröm, de rendesen, azt hiszem..mindegy, hogy erdélyi, igaz magyar vagy székely, román vagy szerb, dél- vagy északvidéki, nézi a fene!
Ért hozzá vagy nem, hozza-e a családost és a haverokat, mer'mér'ne, vagy sem!?

"Wolfhauserné édesanyám, hű de furcsa neve van magának, ha északabbra mentünk vóna, Jörgensennek hítták vóna"
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hehhe.. azértne mond, hogy a nincstekólen tökömtudja importált kultállamtitkár, nevétsem tudom már, pedig nem volt 14, meg a most ideszalasztott rmdsz bukott pártvezér, képezi a mai magyar politikusgárda krémjét?
ők vajon honnan a bánatos pélóból tudják, hogy milyen a magyar kulturharc itten? elmeslte nekik a gyegyószentmártoni unitárius egyházfi, esetleg a kosut rádiot, duna tévét nézvehakkgatva kerültek a nagybödos magyarlétképbe?
@Mariann19: Rendbe a fenéket, csak lábadozom, meg morgok esmét..a következőig, mint Mókus tevé'!:-D
@Knósszosz: Én már annak is örülök, ha van fűtés a héven. Hol van még a szánsájn?!:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem ártana meg a prosztatádnak?.....:P:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De basszus, nézd már meg az RMDSZ és a Viktor viszonyát.
Szép illedelmes hajtották el a picsába őket a románok.

Vannak erdélyiek is, akik kiszolgálják őket.
De a francba, ne akarjatok már új árkot ásni, van épp elég.
@Orica Középföldi: "Ha nekünk jó lenne itthon, föl se tűnnének. "

Ebben nem vagyok biztos. A pofátlanság, a gátlástalanság mindig feltűnő.
Látod, még a tahósodó országban is feltűnő a még tahóbb.

ezt vekengem... nem 23 millióan jöttek, de több, mint elegen. és nem a kenyerem és a betevőm féltem. attól hányok, amit leírtál... pölö háromkeresztes ikdikó, mint szemléletes példa... ezek ezerszer rosszaabak.
esetleg ez a nrvétsemtudom adél... a nagy picsájával, az ártatlan kék szemével, tököm tudja milyen micsodájával... gátlástalanság, törtetés, kaparás, csupasz picsa... rossz koktél... legalábbis nekem.
@Habakuk999: endresy.blogspot.hu/2013/01/a-hatalmi-panik-aldozatai.html

Egyébként az antirasszista is lehet egyfajta rasszista. Na jó, nem szó szerint, de amikro a bajokra univerzális bűnbakot keresnek, a mechanizmus hasonló. Csak nem azt mondják, hogy a cigányok, hanem azt. hogy a fideszisták, stb.
A "valaki ellen" szavazás mechnaizmusa hasonló. Ezért is szeretném, ha egyszer már valamiÉRT lehetne szavazni.
@Habakuk999: Megsüvegelem az otthon tartózkodó erdélyieket és a döntésüket..nem ezt teszem a ritterekkel, akik itt látják a Kánaánt..és meg is kapják olykor..mégha csak olykor, ugye?
A ritter nálam szerencselovagot jelent, lehet az magyar, aki Londonban, vagy pastu. aki Kuala Lumpurban él, dolgozik, de ha elveszi a lebensmittelt (ez biztos nem az a szó, amit kerestem, de majd kijavítják a németesek..), vagymit, már nem olyannyira, ugye?
Amúgy, mielőtt valaki megmagyarázza. Nem azt állítom, hogy nem kell fellépni a rasszizmus ellen. De azt igen, hogy a puszta elutasítás senkit sem vezet messzebbre a kocsma küszöbénél.
@GeoCracker: Programot kellene felmutatni tán, így húszon-valahány év után, nem?
egyszer végre megdolgozhatnának a pénzünkért!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Majd mi vigyázunk Rád Mókussal, tudod, hogy a lelki béke fél gyógyulás, és mint előbb írtam, ez is ingyenes.
Ugye, már jobban is vagy?
@GeoCracker: Hú, ez nagyon jó! Érdemes elolvasni ,népok!
Egyszer fenn, máskor lenn, mondja majd Gábriel, de nincs igaza!
"Alkalmasint a keresztények is voltak hasonló helyzetben a történelem során."
@Mariann19: Veszem a hullámokat, így, a monitoron keresztül, ha számít! :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha nincs ritter, aki meg akarta keresni Punt földjét vagy el akart jutni rövidebb úton Indiába, még mindig egy lapos korongon élnénk és nem egy össze-vissza forgó bolygón.

Nem értek veletek egyet, szerintem szükség van a vérfrissítésre, a mozgásra, a folyami hal húsa is finomabb, frissebb, mint a posványban lubickolóé.
@Habakuk999: Félreértesz vélhetőleg, a frissítés jó és előre mutató, de, ami itt történik, nem biztos, hogy az!
Belterjes szerelem, miként Geo vízionálta!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
off/ Köszönöm! Mondanám, hogy terjeszd nyugodtan :-) Mint klátható nincs reklám az oldalon. Csak a hiuság :-) /off
Gábriel nem fogja szeretni a gárda leszólását benne :-)
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/lephetnek_meg_at_szazezrek_a_ket_uj_adoba.178348.html
"A fő kérdés tehát az lehet, hogy mennyire érzik stabilnak az új, kedvezőnek mondható adónemeket a vállalkozások, és ez mennyire indít el egy - egyébként várt - fehéredési hatást."
@Mariann19: @mamitirtok sír derék (kommensevik): Jobban szeretem a kényszermentes összeborulásokat. A ránkerőltetés kontraproduktív hangulatot kelt.
+
@Habakuk999: Ugyanakkor a románozás az én szememben nem más, mit egy úri zsidózás.
Bocs, de tényleg sajog a fejem, harapós kedvemben vagyok.:)

én ugyanúgye... lapozzunk...
@GeoCracker:
"Lehet persze ebben keresni, és akár meg is találni, a kormányzatnak azt a fajta felelősségét, mely ennek erősítésére játszik. Amíg ugyanis sikerül mélyszegénységben tartani egyes rétegeket, addig lehet arra alapozni, hogy mindig kéznél levő bűnbakként lehet szerepeltetni annak tagjait."

és itt be is fejezném a "románozást", amit nem is tettem!:-)
@Mariann19: A külföldiek szavazásából ugyanakkor most már nem fognak visszatáncolni. Viszont legalább sikerül teljes mértékben éket verni vele magyar és magyar közé, a "mit ugatsz bele, ha itt se élsz" penge segedelmével.
@GeoCracker: Igen. Csak nem lesz egyszerű a két fanatikus szurkolótáborból focit néző és értő közönséget csinálni.

Nem is sokan próbálkoztak ezzel mostanában.

A mechanizmus pedig kiválóan működik, jöhetne Doktor Agy, hogy mindenkinek elmagyarázza, a miértet és hogyant.

Ezt a képet lopták el tavaly?
@Habakuk999: Ha a blog képére gondolsz, bevallom becsülettel, hogy nem tudom.

Doktor Agy meg tényleg jöhetne. Bár számomra az egyik legemlékezetesebb beszólás a magyar poligon ló volt. Az, aminek csak túloldala van. Sok részét ma is nyugodtan leadhatnák.
@Mariann19:
Hajrá mink, én is azt mondom!!!
A vizisportokban mindig is jók voltunk, azokat kellene támogatni, nem a focit ami nincs, csak a kedves beteg álmaiba.

Hála az égnek(meg a Csányinaak), úgy néz ki, hogy hatalmas kivetítőn követhetjük a román-magyar foczi összecsapást az ötvenhatosok terén Budapesten. Nagy köszönet ezért mindenkinek, aki ezt megszervezi, összehozza! A kérdés mindösszesen csak annyi, ki a faszt érdekel?

Engem sokkal jobban izgat például, hogy mi lesz holnap után, amikor leesik megen a hó? Vitézieschdávidunk azt nyilatkozta tegnap, hogy vis maior a hóesés januárban.
Bezony ám, ez nem pojén akart lenni, ezt ő maga mondta.
Mit fog mondani pénteken este?
Ez jobban érdekel, mint a tetves foci.
Ami van Spanyolországban, Olaszországban, Angliában, meg mindenholiában, csak itt nem.

A szenyorpuszkasz sztadhión el fog készülni, ma olvastam. Köll az, detélleg.
Moslék demagóg módon felteszem a kérdvényt: abból a hatvan milliárdból mekkora fejlesztést lehetne eszközölni a Kékgolyó utcai onkológiai klinika műszerparkjában?
Még demagógabb aspektusból közelítve: a Bókay gyermekklinika hematológiai osztályát, mennyi plusz pénzzel lehetne segíteni ebből a képtelen összegből?
Nem láttak hat éves kölköket szenvedni a kemoterápia okozta borzalmas utóhatásaitól ezek a tetvek, azért a közöny és lopáskényszer ennek ellenére. Pedig lehetne a kicsik szenvedését enyhíteni, vannak rá módszerek-technológiák-gyógyszerek, csak az pénzbe kerül. De ha ilyesmire fordítanák, mit lehetne ellopni?
(sajna érintve voltam ezekben a dolgokban, tudom mit beszélek - bocs)

Csomó megválaszolatlan kérdés, nem is kapunk rá magyarázatot. A foci mindenek felet, más nem számít.
A fentiek okán mondom: Orbán tapasztalja meg azt szülőként, amit én kénytelen voltam 20 éven keresztül. Nem a gyereke betegségét, nem. Azt a rohadt közönyt, nemtörődömséget, amit kap az ember az egészségügytől, ha nincs pénze.

A Kútvölgyiben persze ilyen nincs, pláne nem egy miniszterelnöknek, ugye...
Ajánlanám neki azt az intézményt, ahol a rá szavazókat kezelik a huszadik kerületi überfasza intézményben.

A szlengben Dél-Tepsi kórháznak hívják.
Miért? Valószínűleg ehhez is szakértő köll nekik, aki elmagyarázza a dolog értelmét.
Kurva annyukat!
A senator asszonynak különösen!

Jó éjt, most tele lett.
Én vagyok a hülye, minek gondolkodom...
@Habakuk999: Engedd meg, hogy hozzászóljak a vitához, nem ellenségesen.
A nemzet fogalmából induljunk ki, mely szűkebb és tágabb értelemben is elfogadott teória.
A nemzet szűkebb értelemben a földrajzilag körülhatárolt terület, ahol az állampolgárok nyelvi, történelmi kapcsolatban, egyben államjogi és gazdasági érdekközösségben élnek annak minden kötelezettségével és következményekkel együtt, röviden sorsközösségben.
Tágabb értelemben véve a nemzet fogalmába a nyelvi, történelmi és kultúrális kapocs a meghatározó.
Az, hogy teljes mértékben sorsközösség érvényesüljön, nehezen elfogadható, ez látszik a közhangulaton, gyakran tapasztalható. Ennek egyik okát abban kell keresni, hogy a trianoni következményekért olyan retorika érvényesül, miszerint a belhoni magyarok az elszenvedett méltánytalanság miatt adósai lennének a határon kivülieknek, és ez egy folytonos kárpótlásban manifesztálódik. Az emberek azonban nem érzik ezt a felelősséget. Minél inkább ezt az érzetet plántálják az emberekbe, annál inkább elfordulnak ennek az ügynek a támogatásától.
Próbáljunk reálisan gondolkozni ezekről a kérdésekről, és állásfoglalásunkból célszerű kizárni azokat a szándékokat, melyeket a politika bele akar vinni a kedvező érdekviszonyok elérése érdekében.
"Legutóbb alkalmazkodva a Fidesz legújabb hivatalos fóbiájához, melyet egyszerűen Werber-fóbiának is lehetne nevezni. A két utóbbi tüneteinek egyike Selmeczi Gabriella kijelentése, hogy minden utcába gyűlöletfelelőst telepít szerinte kampánytanácsadó. Ron Werber-t szentté avatni természetesen meddő kísérlet lenne, de tulajdonképpen a kijelentéssel a Fidesz szóvivője még várhatott volna."

ezt azért még kérném cizellálni, mert nem értem, lehet, az én készülékemben van a hiba?
@Knósszosz: Lájk, teljesen jogos, hogy kapják be..vagy mégse, nem szeretném, ha Selmeczi Gabriellára lennék kénytelen fanyalodni..megértésileg sem!
@Mariann19: Ebben is egyetértünk, kérdésem a következő: A választások most és mindökörré Országgyűlésiek vagy Nemzetiek?
Utóbbi esetén támogatom a határon kívül élők (nem kizárólag kint tartózkodók) szavazását, annak minden ódiumával..egyébként meg nem szeretném, ha pártpolitikai csatározások színtere lenne ez is!
@Knósszosz: Knósszoszkám! Kapaszkodj meg, úgy hogy az ujjaid elfehéredjenek. A Puskás stadion költségvetése 70-110 milliárd Ft. Szerintem - ahogy szokott lenni - felkúszik 150 milliárdra.
65.000 ezer férőhelyes lesz.
Ez a beruházás még akkor is luxus lenne, ha folyamatosan csak a negyedéig lenne látogatott.
Akkor, amikor rangadón most is, jó, ha három ezren vannak, annak is fele rokon és tiszteletjegyes.
Gazdasági prioritás elvek mikor lesznek végre ebben az országban.
Azért aludj jól, dolgozz szorgosan, legalább amunkaerőd árát hozd össze, hogy holnap is be tudjál állni a munkába. Üdv.
@Mariann19: Holnap vélhetőleg humanitárius munkát végez, azaz havat seper (Csekk lábai nyom..előtt:-)!
@GeoCracker: 22.29-kor leírtam az állásfoglalásomat, kérlek, ha érdekel, olvasd el. Ez lenne a válaszom számodra is.
"A zavaros politikai és gazdasági környezet ellenére a konzervatív befektetéseiről ismert román kötelező nyugdíjpénztári szektor jó teljesítményt hozott, a szektor 9 pénztára átlagban 10,5%-kos hozamot tudott elérni. A kezelt vagyon a növekvő befizetések miatt dinamikusan emelkedik a szektor 2008-as felállítása óta, jelenleg már közel 10 milliárd román lejt kezelnek a pénztárakban - írja az Investment & Pensions Europe."

Opsz, lehet ezt így is?
Forrás:www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/ongondoskodas/a_roman_nyugdijpenztarak_105-os_hozammal_rukkoltak_elo.177956.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ha jól értelmezem, te mostanában vesztetted el ezirányú szüzesságed. Ha vígasztal, akkor ém immár 10 éve, oszt mégis itt vagyok. Ha neked ez nem elég? Akkor mitis mongyak még?:-)
@Mariann19: igazad van.

a vitában pusztán arra a számomra negatív folyamatra hívtam fel a figyelmet a magam végtelen eccerű módján, hogy a rasszizmus ragadós, főleg akkor, ha egyes rétegek megélhetése veszélybe kerül.
Tőlem sokkal szabatosabban és logikusabban fejtette ezt ki Geo.
Ugyanakkor meggyőződésem, hogy nincs jó, mert ez a mi rasszizmusunk és fúúújcsúnya náci rasszizmus.

számomra a mai este nem szólt magasztos hazafias érzésekről, pusztán a kettős mérce tagadásáról ebben a témában is.
írásoddal teljesen egyetértek.
@Habakuk999: Nem értek veletek egyet, szerintem szükség van a vérfrissítésre, a mozgásra, a folyami hal húsa is finomabb, frissebb, mint a posványban lubickolóé.

Igazad van, egyetértek Veled. Csak abban nem, hogy nem igazán boldogság, amikor patkányok lepik el a hajót.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Veszem a hullámokat így, monitoron keresztül is."
Majd ma meglátod, ha álomra hajtod a fejed, mosolyogni fogsz, mert ránk fogsz gondolni, az óvó gyengédségünkre. Olyan leszel, mint egy békésen alvó gyermek.
@Habakuk999: Én meg részemről köszönöm, hogy rávilágítottál, mi is képesek vagyunk "kirekesztés"-re!
Majd odafigyelek jobban tán ezentúl, ha lenácizok valakit véletlenül! :-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azt nem írták, mennyi magyar államkötvényük volt?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Több minden is, de javítottam, és köszi :-)

@Mariann19: Visszaolvastam. Hogy őszinte legyek én sem érzek semmilyen "történelmi" felelősséget. Sem Trianon okán, sem egyébként. Annak ellenére sem, hogy a családomnak vannak erdélyi ága-bogai.
Ellenben egyet értünk. Ha rám akarják erőltetni, akkor juszt sem.
@Mariann19: Egyébként lényegében azt hiszem sokban egyet értünk az ügyben, s igazságod vagyon.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Holnap havat seper..." Váltogatja a lányokat, most nincs itt Peni, tegnap ő volt a favorit.
@Habakuk999: hacsak úgy nem! .-)
Mi miért nem vettünk azt a saját nyugdíjpénztárunkban? Ja, a nertársak szerintem már megoldották azért..:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egyértelmű, hogy országgyűlési választások vannak nálunk.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lehet nem vetted le, de vígasztalni erőt adni akartam... egy ilyen diagnózis nem halálos ítélet. Hamarabb elgázol a hatos villamos:-)
@Mariann19: És milyen igaza van, nem?
A hűség nem rentábilis, ebből is kitűnik!
@Mariann19: Értem én, csak mégsem akkoron?
Annyiban közük van hozzá, hogy mennyi támogatást kapnak az "anya"országtól, az igaz!
@Mariann19: "Holnap havat seper..." Váltogatja a lányokat, most nincs itt Peni, tegnap ő volt a favorit.

Újj seprű jól teper:-) Emléxel? Hogy utátál anno? :-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Kombinálva a fejemre záporozó leváló vakolattal?:-D
Budapest elmegy Moszkvának, Berlinnek, bárminek, a negyvenes évekből, máshol sincs ilyen tán!
@Mariann19: Egyértelmű, hogy országgyűlési választások vannak nálunk.

Szerintem meg országvesztési...
@Mariann19: Egyszer érdemes lenne belehallgatnod. Nekem szimpatikus a terve.

youtu.be/8I7vX5_Actw
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az lenne a vég, magam is úgy vélem.
De a szalonnaképtelenségemet tudd be annak, hogy a gyerekem átélte a tuti egészségügy minden báját, velem együtt.

Nem vagyok hülye, tudom, hogy ez nem ma kezdődött. De azt kommunikálni, hogy mostanmárkezdjólenni... az olyan aljasság, mint a döner kebab mellé sült krumplit adni köretként. Aki ilyet megtesz, az más aljasságokra is képes.
A Talas Börekhez sem megy a kovászos uborka, ugyebár...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): NE nyígjá mán...votem én is olyan extra budai szívszanatórijumban, hogy nem volt elég tappancs a ZEKG-n, télleg fejemre esett a vakkolat, reggel vagy zuhanyoztál, vagy meleget ettél, mert vagy itt, vagy a konyhán nem volt melegvíz, a krteremben nem volt ápoló a halodkló ott szarta össze és lehelte kimagát a melletem lévő ágyon, ha sétálni mentem a kórházi udvaron, belefutottam az elfekvő osztály nxittt ablakába, reggelente csillogtak a napfényben a gurulókerekes, nikkelzett fémtepsik és nem üresen... túléltem, itt vagyok... Az egetlen normális szívosztály, az állatkert mellett, nem emlékszem melyik uccában volt, ahol tévé volt, tangabugyis bögyös ápnéni, megfigyelő berendezés, na aztat 3 éve lebontották... itt tartunk:-) De élünk. Vagy de nem?
@GeoCracker: "Akkor juszt sem."
Így van. Amennyiben kényszermentesen kell döntenünk a szabad gondolkodás során, sokkal reálisabb a véleményalkotás.
Nem ártana néha a tömegpsziché tanait is olvasgatni a politika döntéshozóinak.
endresy.blogspot.hu/2013/01/hoffmann-latinja.html
"Bár az államtitkárság közleménye szerint, a latin nyelv „megalapozza a közjóra, a nemzeti és társadalmi összetartozásra való törekvést”. Ami nagyjából olyan, mintha azt mondanák, hogy az orosz nyelv megalapozza a szocializmusra való törekvést. Megfeledkezve arról, hoyg a cárok, és ellenfeleik, Sztálin, és üldözöttjei is ugyanazt beszélték. "
ez még mekkora, a hoyg-ot kivéve!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): hámégha a nyelvem látnád... aKisses basszgitáros világgá szaladna, a kanileon, pedig megkérdezné a csalásfámat:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Te végiglátogattad mind, feltérképezvén mindezt, beleértve a személyzet öltözködési és mellméreti szokásait is?
Tapasztalt ember lehetsz, crede mihi experto Roberto, hogy Annamarínak is kedveskeggyek kicsinyt..
@Mariann19:
Köszönöm, ezért vagy a kedvencek könyvtárban az első.
Ha megengeded, holnap reflektálnék.
Piszkosul beálmosodtam.
Azért Neked nagyon szép álmokat, kösz...
Empatikus vagy, nem hiszem, hogy magyaráznom kellene miért mondtam, szóval jó éjt és még egyszer köszi!

(Szív azért jó lenne, ha lenne...)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az egézs fideszkommunikációt egy bullshit-generátorral alakítják. Belövik a vezérszavakat, oszt ömlik ki a meleg takony... a hírcsárda ebben az esetben a császár. Az ő híreiknek, kommentjeiknek sajnos van valóságalapja:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Montam má kb 6, vagy 7 tökönszúráson, sztentberakáson, szívkatéteren, érplasztikán vagyok túl... ehhez képest asszem elég vidáman, vagy de nem?
Hójelentés Knósszosznak: Van esélyed, pajti, egyelőre a köd esik, de érzem a vizeletemen a havat!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lebegjek a szemed előtt, amikor azt hiszed itt a vég... nem olyan könnyű megdögleni. és addig is, minek szomorkodni? Szomorkodjon a Jóisten, ha ilen értékes emberket, mint mint elveszejt. Ö veszíti a többet:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A nyelvedet is ezeken a plasztikai megoldásokon nyújtották ki ennyire? Ne taglald, elhiszem!:-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hazudtam, a nyelvem nem hosszú, ezért is vagyok alkalmatlan seggnyalásra, hanem asszem inkább csípős:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az lenne az ideális állapot, ha a támogatások iránya a nép akaratát tükrözné.Hányszor hallani, hogy itt nincs támogatásra szoruló? Ez a kérdés nem kenyérféltésből tör elő, hanem igazságérzetből.
na mentem én is, Mariann ma kimaradt a napi betevőjéből, holnap dufflán kárpotolom:-) Jócak mindenkinek aki még olvassa ezt a förtelmet, nem szebb jövöt csak szebb holnapot. Ne legyünk telhetetlenek:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Cigizem, mint állat, iszok, minta gödény... dugnék, ha tudnék... minek 100 évig élni rettegve és szenvedve? Inkább hármat jól elléve:-)
A harmadikra vonatkoztatva, kicsit hazudós valék:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Hogy útátá anno?" Csak egy napig, aztán szent béke lett, remélem áldod Te is a megbékélést, milyen jól elvagyunk. Mi lett volna, ha nem így alakul? Csak kerülgettük volna egymást, vagy egyikünk eltűnt volna az éterben végleg.
Most még misszionáriusok is lettünk. "Mamitírtok" megroggyant egészségét helyre kell hoznunk mihamarabb. Megígértem neki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kösz, hogy elküldted, holnap meghallgatom, és reagálok rá.
A metróban végezte a dolgát, belehalt
A New York-i férfi a kocsik közötti átjáróban könnyített volna magán, de a sínek közé esett.

Síkosítóval kenték a házak közé szorult nőt
A portlandi tűzoltók ajtót vágtak az egyik ház falába, úgy szedték ki a 30 centis résből.

nálam 30 centis réshe z nem kő sikkesítő:-)
Na de télleg jócak:-)
@Mariann19:
Neked is jó éjt Mariann!
@Knósszosz: "Szív azért jó lenne, ha lenne."
Nekem van!
Alukálj jól. Bolika hol egerészik?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Téged csak nem a szűzoltók rángatnának le, úgy vélem!
Békességeset a fennlévőknek és az éjtszakai műszaknak!
@Mariann19: belátom, első olvasatra elég ótvar a stilusom, de mindig is csillog mögötte az árnyékszék falára szerelt visszapilantó tükör:-)
@Mariann19: Készül a holnapi "bevetésre", vagy csalánozik vélhetően!
Beléd is azt, amit szeretnél! .-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jó van má:-) Nyugodjál békében:-) Az úr légyen véletek:-) Télleg ne foss, semmi értelme. Kérdezd Rodejót... ő már megjárta, oszt mégis itten vihog napszámba:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem értelek benneteket. Két ilyen fiatal férfi, és már az Örök Vadászmezőkön száguldozik képzeletben.
A tepsikbe pedig a csülköt és oldalast vizionáljátok, ne magatokat. Jó?
@Mariann19: Feltérképezték Pompeji vécéit
A híres ókori városban meglepő módon az emeleten voltak a mellékhelyiségek.

megvan a holnapi ajándok. igaz rendes római klotyó csak romában, meg ostiában van ezekről kapsz képet. a pompeji netto hazugság... emeletes épület a mesében sem. legalábbis nem láttam.
@Mariann19: én de nem. eztet mondom. nem készülök sehová se nem. tart ameddig tart. ez ne a halálra készülés, hanem az igazi hedonizmus:-) és télleg jócak.
@Mariann19: A zörök vadászmezőkön várnak a tangabugyis hurik, lehet, ezt képzelegjük..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nekem bejön ez az ótvar stílus, folytasd holnap is. Hadd röhögjek egy fél éjszakán át.
@Mariann19: A lányok mindig a rosszfijúkhoz vonzódnak, ha nem is vallja be mind! :-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Először Vérmókussal talpra állítunk, hogy helyt tudjál állni a huriknál. Addig egy tapodtat se!
@Mariann19: És még innen:
"Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát..." ez bezony igaz lehet Vérmókusunkra..:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mondtam, hogy még ne fickándozzál.
Jó éjszakát Neked.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A következőket felejtették el:
1. nemzetközi szerződések
2. a svájci adminisztráció híres rugalmassága
3. Magyarország helyzete és súlya
@tucano:

1. intercontinentális ballisztikus vagy intergalaktikus nukleáris az érvanyag? fatális következményekkel
2. kijafaszazamagyarkormány?
3. bolhafaszánapattanás?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
az ugye hegyoldali, ott meg teraszos építkezés a szar meg a húgy így sokkal messzebbre került a szaglkószerveiktől mintha csak budikat csináltak volna....higiénia és lehet, hogy valahová el is vezették?

járs ennek utána a szar úton a fos mellett a fing vezet és a pisi nyomdokán

brühühühühü
@rdos: Nekem hiányozna egy- két gyengeelméjű bolond. :) Nem dömping-szerűen mint a múltkor. De egy-kettő pofozózsáknak tökéletes.:D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: csak nem azt mondod, hogy a G-pont nem létezik?! Ne már, most elkeseredtem.:S
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bakfitty. Gábrielünk erre elévezne:
hvg.hu/hvgfriss/2013.03/201303_uniformizalt_kerettantervek_a_kozoktatasban
ostoba, nacionalista, it analfabéta nemzedéket akarnak nevelni, ahol a férfi a nőverést normálisnak tartja, a nő pedig azt, hogy gyereket nevel és süt főz... Mindkettő pedig vallásos nevelést kap...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ki mire élvez, ugye? Mi libsik (najó, én konzerv vagyok/leszek, vagy voltam csak?) vajh mire is? :-D
süti beállítások módosítása