Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.22. 05:42 Fabius

A Fidesz-jézuska megérkezett

"Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk!
Három király mi vagyunk.
Sajtos lángost mind megettük,
Gyalog jöttünk, mert siettünk,
Kuminocska mondta - biztos
Itt lakik a Jézus Krisztus.
Csizmadia a nevem.
Segíts, édes Istenem!

Istenfia, Jónapot, jónapot!
Nem vagyunk mi nyuggerok.
Úgy hallottuk, megrekedtél,
Szegények királya lettél.
Benéztünk hát kicsit hozzád.
Üdvösséged, mosolyország!
Bayer volnék, afféle
Bértrollnok személye.

Adjonisten, Megváltó, Megváltó!
Jöttünk üres országból.
Zálogházunk mind elfogyott,
Lábunk tökig is elkopott,
Kérünk közpénzt hat marékkal,
Tömjént egész vasfazékkal.
Én vagyok a Bonviván,

Ki a kör közepén áll."

(via)

Bevallom megcsapott a Karácsony előszele mikor megláttam, hogy a Fidesz-jézuska már megérkezett, és pártalapítványnak öltözve kitüntetést osztott kariajinak a többi fideszes alapítványnak. Szinte a könnye kicsordul az embernek, mikor látja a büszkeséget felcsillanni az évben elvégzett kemény munka után a megfáradt arcokon. Ennyi legyalogolt kilométer, ennyi vendégül látott lengyel felebarát, ennyi plakátra koldulás után igazán kijárt nekik ennyi. Már majdnem olyan volt, mint egy pornófilm vállalat év végi partija, ahol a sok elkúrás és átbaszás után azért a személyzetnek is kijárt egy kiadós asztal körüli közös ülés. 

Ott volt mindenki aki számít valamit. Házmester pajtás például nem egy szószátyár alkat, olyan távol állnak tőle a költői képek, mint az ügynökakta nyilvánosság, most mégis mondott beszédet, csudaszépet. Szerinte olyan volt ez az egész, mintha egyenesen Nagy Imre temetésén lettek volna gyászmenet, és olyan hatással voltak mindenkire, hogy az alkotmányfestményen székelő kaméleon is gyászbékemenet rejtőszínt vett volna magára, ha ezt hamarabb tudja.

békemenet_1.gif

Balogh miniszter pajtás szerint méltóságos volt a gyászmenet, és humoros. Szerintem félreértett valamit, mert kacagtunk eleget ez tény, csak nem velük, hanem rajtuk. Meg amúgy milyen már kijelenteni, hogy kacarászva temetnék újra Nagy Imrét. Gyerekek, tudjuk mennyire felemelő tud lenni egy ilyen banzáj, de ezeket a költői képeket nem kéne erőltetni. Ha azt mondjátok nemmegszorítás - nemtandíj is értjük, és abba bele sem kavarodtok, mint irányvonalat követő akadémikus felcsúti középpályás a kezdőkörbe.

Sebaj srácok, jövőre is előre lankadatlanul, amíg a közpénzkasszából finanszírozott tüntetés turizmus bírja. Annyit azért megjegyeznék, hogy ha véletlenül tényleg lesztek elég hülyék a gyerekeink ellen menetelni, akkor  leckét kaptok a szülők haragjából. Mert azt nem érdekel senkit, ha egyéb ok miatt vonulgattok, ahogy az sem, hogy szelektíven gyűjtitek a szemetet. A szelektívből kiválogatott és vitézesített kommunista szócső újrahasznosítása is magánügyetek, de ha rajta keresztül akarnátok a srácainkat kioktatni annak nem fogunk örülni.

Jó lesz, ha ezt észbe vésitek. 

438 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr474977058

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ajándék a fenyőfa alatt 2012.12.22. 22:37:46

Ja és ne felejtse el megfelelően beleállítani a tartórudjába!  forrás: Intim Sziget

Trackback: Orbánnak tetszik a diákmozgalom: a Diákmozgalom pedig remélhetőleg pont leszarja ezt 2012.12.22. 11:24:47

A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket...

Trackback: Vonulj fel a kormányért, most díjat is nyerhetsz vele! 2012.12.22. 11:23:47

Kitüntették a Békemenetet. "A díjat a Fidesz alapítványa (melynek kuratóriumi elnöke Balog Zoltán) minden évben annak adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." (Index) Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár az állami kitünt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Tulajdonképp utálnom kéne..."

Azért a lapos, csoffadt farkú képért ez még kölcsönös is lehetne:)))

Még mindig röhögnöm kell, ha eszembe jut az a kép:)
@Schindlеr Pistája:

Semmi, semmi... mondjuk fiúval még nem voltam, milyen?
@Mariann19: Sokat töprengtem ezen, és nem tudom igazából, mit gondoljak.

A csoportidentitás és a csoportnyomás nagyon erősen befolyásolja az emberek viselkedését, cigányokét, nem cigányokét egyaránt. Azokban a csoportokban, amelyekre külső nyomás nehezedik, a csoportkohézió, és vele a belső normáknak való megfelelés elvárása felerősödik, és régen rossz annak, aki másmilyen akar lenni.

Angliában az utóbbi években többször is előfordult a karibi, és az indiai bevándorlók között, hogy tinédzserek meggyilkolták olyan társaikat, akik valamilyen téren kiemelkedtek közülük, konkrétan emlékszem egy sikeres sportolóra, és egy 14 éves lányra, aki tehetségkutatót nyert.

Emberfeletti erőfeszítésekre van szüksége annak, aki ki akar emelkedni, és végül se ide, se oda nem fog tartozni. Ez elviselhetetlen lelki teher, és nem az asszertivitás és belülről irányítottság ideális állapota.

Aki asszimilálódik, ahogy te fogalmazol, lemond a saját eredeti csoportjához való tartozásról, ugyanakkor a többség nem fogadja be. Amíg él, hallgathatja a beszólásokat a villamoson, és a genyóságokat a munkahelyén, már ha egyáltalán felveszik valahová dolgozni.

Azok, akik maradnak, ahol voltak, mindazonáltal emberi lények, akiknek joguk van az élethez. Ha a többségi társadalom ezt nem ismeri el, akkor csúnya világ jön, mert ugye, az élet él, és élni akar.
@Orica Középföldi:

Tudom, szentimentálisnak fogsz tartani, de még sosem volt saját trollom...

Olyan cukik, ahogy röfögnek azon a hülye nyelvükön.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Talán a kor, vagy a kór... Talán csak túl sok Piktort hallgatott. Amúgy a napokban azt mondja egy kolléga, hogy a sógora karácsonyra Dolfi bátyó "remekművét" kérte.
Hőőőő... Most komolyan! Nincs is szebb, mint a karifa alatt, a szeretet és a kereszténység jegyében, egy szép Mein Kampf!
A zsidó Jézus, a zsidó Mária, Józsefről nem is beszélve... Forog a jászolban a betlehemi!

@Orica Középföldi:
Erre gondoltál? Neeeeeeeeeee.... :DD
www.google.hu/url?source=imglanding&ct=img&q=http://m.blog.hu/tu/tuzhangya/image/misimokus.jpg&sa=X&ei=xBXWUIjWC4nMswaFmICIDQ&ved=0CAsQ8wc&usg=AFQjCNHZEEDo7MnJzi4xBweupuQUcsCv6g
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nyugi, majd megkapja a büntetését, mikor át kell rágnia magát azon a hablatyoláson.
@GeoCracker: "A fejkvóta azért nem jó jelenleg, mivel egyrészt az állam lép be megrendelőként, tehát nyugodtan tehet politikai gesztusokat. Másrészt a fejkvóta független a diák teljesítményétől éppen úgy, mint az egyetem teljesítményétől. "

Amennyiben a fejkvóta a hallgatóhoz van rendelve, akkor ő a megrendelő, ha ő átmegy más egyetemre, a kvóta vele megy, nem?

Az az érzésem, hogy a meglévő lehetőségek nincsenek kihasználva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én megpróbáltam elolvasni, de tényleg...
A harmadát átrágtam (nem, nem keresztbe), de elég kaotikus, sértődött és agresszív kispöcs nyafogásának hat. A stílus elég ecceri, SSteffykénk több klasszissal nyálasabb nála, meg informatívabb is.
Zavaros, olyan Dolfisan balfék... Már értem, hogy miért nem nyírták ki az angolok, evégre Dolfi sokkal kártékonyabb volt Németországnak élve, mintha szentté avathatták volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem nem vagy te egy csöppet, de tényleg csak egy hangyafasznyit, perverz?
Pennike mennyit tud minderről??? :D
@imperial: Orbánék is vesznek fel hiteleket, csak nem az olcsóbbikat. És inkább fizetek oktatást, mint stadiont. Itt már tényleg csak az tapsol Orbánéknak aki személyesen kap borítékot tőlük.
@épészmérnök: A megrendelőség ez esetben fiktív. A fejkvóta akkor is ugyanannyi, ha szuper tanárok tanítanak és a diák hatosra vizsgázik. S akkor sem differenciál, ha a tanárok és diákok egyaránt meguszósan kezelik a helyzetet.
@Schindler Pistája: "Miért nem takarodnak haza izraelbe?"
Izrael a magyar nyelv szabályai szerint nagy betű. ;)
Amúgy ottani felsőoktatás nem kicsit magasabb szintű így a bejutáshoz is le kell tenni valamit az asztalra. És még így is USA utáni legnagyobb agyelszívó ország. Viszont meglévő állampolgárság esetén az első három évet kifizetik a delikvens helyett, amúgy 3000 dollár évente, de ahogy nézem nálunk van egy csomó szak ami drágább. :D
@komplikato:
Magyar nyelv? Ennek?
Az ő nyelve amúgy is máshol fickándozik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Tudom, szentimentálisnak fogsz tartani, de még sosem volt saját trollom..."

A szeretet ünnepének közelében sokféle szentimentalizmus megengedett.
Vigyázz, függés ne legyen belőle:))

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, arra a szörnyűségre gondoltam:)
@bgp:

És?

Mások meg a zsidó kárpótlás és a segélyen élősködő cigányok eltartása helyett fizetnének inkább oktatást. Számold már ki, hogy a cigányokra teljesen feleslegesen kidobott évi 1600 milliárd forintból hány stadion és egyetem jönne ki.
@épészmérnök: Amit a csoportidentitásról megfogalmaztál, az nagyon betalált. Az egy béklyó lehet, és az elszigeteltségből eredeztethető. Ez az izolált állapot egy önvédelmi poziciót generálhat, mely inkább fokozza az elkülönülést. Én tudomásul veszem ezt a helyzetet, mégis érthetetlenül állok szemben azzal, hogy nem fogalmazódik meg bennük a napi tapasztalatuk alapján sem, hogy ők az az embercsoport a világban, akik problémásak az életvitelük, sajátos gondolkozásuk miatt, ezért önkontrollra lenne szükségük.Értelmes vezetőiktől is ritkán hallani ilyen gondolatokat.
Igen, aki kiemelkedik, az lóg a levegőben. A befogadás a többségi társadalom részéről nem teljes, az újbóli visszatérés leépülést jelentene, de egy ilyen szándék egyébként is kizárt a kialakult igényesség okán.
Filózunk, hogy milyen megoldások létezhetnek, amelyek megváltoztatnák a helyzetet, de elkerülhetetlennek látszik egy drasztikus fordulat, különösen a lakosság faji összetételének kedvezőtlen változása miatt.
@imperial: Mivel nincs nyilvántartva a különböző szociális juttatások kihez jutnak, ezt a számadatot kávézaccból vagy csontokból sikerült "kidolgozni"?
@Orica Középföldi: Azt kérdezed, hogy voltam-e huzamosabb ideig cigányok között. Nem!
Gondolom, hogy most elmondod majd, hogy fogalmam sincs ezekről az emberekről. Valóban a belső viszonyaikat nem ismerem.
Az viszont nem lehet baj, ha az ember azon filózik, hogy mi lehet az oka annak, hogy évtizedeken át nincs előrelépés, és mi lehet ennek az oka. Legalábbis nem vagyok közömbös a jelenség kapcsán.
@Mariann19:
vigyázz csapda, te is tartozol egy csoporthopz és én is (bár a legkevésbé de igen) és sokan mások is különféle izékbe identitászavarokkal és a divide et impera műxik

erről beszélj mert ha nem akkor te is kirekesztővé válsz

brühühühühü
Csak fél szemmel voltam itt, mert közben
nagyon érdekes dokumentumfilmet néztem a Discovery Worldon.
Jézus - Az ember a legendák mögött(Jesus: Man Behind the Myths)
Holnap 12.05-kor ismétlik, ha valakit érdekel.

Ehhez most nem passzolt ez az elmebeteg pistigyerek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Látom, mégcsak egy kis ujjgyakorlatot mutattok meg ennek a kis Schindler Pistának. Mondjuk igazatok van, mindenkit az értelmi szintjén kell kezelni.
Szegény, még nem tudja, hogy egy perc alatt ízekre lehet szedni az ilyen csupán félmondatokra képes gyerekeket.
@rodeo36: Rodeo! Már megismerhettél annyira, hogy a racionalitásra és a kristálytiszta, világos gondolkodásra törekszem, ezekre alapozom az elveimet is.
Természetesen ahhoz a csoporthoz tartozom szívesen, ahol ugyanezt megtalálom.
Itt is vagyunk egy páran egy szép halmazban. Mi ezzel a gond?
@Mariann19:
Próbálunk néha lealacsonyodni... De inni'kő hozzá! :D
@Mariann19:

Van értelmes, kiemelkedett cigány: Forgács Istvánnak hívják. Itt van egy írás tőle, ami miatt a balliberális hiénák és a primitív díszcigányok vicsorogva estek neki:

hirszerzo.hu/velemeny/2011/10/10/20111010_forgacs_istvan_ciganysag
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te most élteted a Pártot és az Ő Dicsősegges Vezénylóját?
Vagy csak a szokás szerint "linkelsz"? :))
Az "elvtárs" röfögésére emlékeztek a napokban? :)

orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_22&utm_campaign=index

Oszt ez a balfasz komcsizik még... :))
ÉRTEM ÉN!!!
KOMOLYAN!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ha nem próbálod ki sohasem fogod megtudni

brühühühü

gyáva népnek nincs hazája....sem
Ja, a pecsétre külön figyelni! :D
@Schindlеr Pistája: tárgyaljatok zsigamarcellával, a bence kisasszonyokkal, és a többieket nem nevesítem...egy gyanú rágja lelkemet a kövér elvtárs valamint a selymeszsolti reverendában bugyi nélkűl csak úgy ...

brühühühühü
@rodeo36:
MARHAAAAAAAAAAAAAAAA! Jól átsütve... :D
@Mariann19:

Nem, nem fogom elmondani, nincs nálam a bölcsek köve.
Sőt, minél több ismeretem van, annál kevésbé.
Két évtizedes tapasztalatom van. Ebben az analfabéta családoktól, az érettségizett önkoris képviselőktől, az egyetemi docenstől, a cigány politikus mellé nagy álmokkal odaálló, majd 3 hónap után pánikszerűen távozó friss cigány diplomásig minden benne van.
Megdöbbentett, így utólag nem is értem miért, hogy ugyanúgy dúl közöttük a fehér-rasszizmus, mint a velük szemben tapasztalható.
Nem mernék ötletelni, nagyon összetett probléma.
De egyben biztos vagyok, rájuk bízni a megoldást nem lehet. Sokat és közelről láttam,mit csinálnak a politika cigány szereplői.
Egy nagyon értelmes békési cigányember mondta nekem, ők ártanak a legtöbbet a cigányságnak. Nem tudtam vele vitázni.
Természetesen nélkülük se lehet.
@Mariann19: beszűkült a látómeződ?

amíg egymással sem tudunk és tudtok addig a romákat ki kellene hagyni

hisztérikus kutyát úgy kezelt ki a szakember, hogy nem a kutyát kezelte hanem a családot amely teljesen bolond volt és megbolondította a kutyut, amint kikupálódtak a kutyu egy kis zsebibab lett

neked is ezt ajánlom szívből

brühühühühühü
@rodeo36:

:DDDD

Talán van Persie-nek lett volna nálam esélye, de amióta az Arsenal-tól a Manchesterhez ment, azt mondom, bekaphatja!

:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azon gondolkoztam Boli, hogy ezt a Schindler gyereket leamortizáljuk-e egy kicsit, vagy már késő van, és kifáradt. Sok lenne neki már ilyenkor. Mit gondolsz?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

vigyázz megeshet csak ne menj közel

brühühühühü

nincs is rossz ízlésed és a kis Walcott?
@Mariann19:

kezdd el majd adok hozzá

brühühühü

nem szabad kihagyni, most úgyis standard vagyok mármint vodka
@Orica Középföldi:

mint már említém vala nem bennük bennetek azaz bennünk van a hiba

én ezt magamról tudom az ismeretlen népek között túlélni és alkotni nagyokat az sem akármi és nem hogy sohasem akartak bántani de még a fehér ellenségeimtől is óvtak

brühühühühühühü
@rodeo36: Rodeo!Tőled nem vagyok hozzá szokva, hogy látómező beszűküléssel vádoljál.
A plasztikus példád szerint a változás kötelessége a többségi társadalomé?
Sajátos filozófia.
@Mariann19:
Nono, TE kis hamis! ;)
A karácsony, a megbocsájtás és a tolerancia neked semmi? Komolyan... hova kerültem...
(Már csak a kaja receptek hiányoznának mára...)
Légyszíves tegyél nagyobb pedagógia érzékről tanúbizonyságot és a csökkent értelmi képességű honfitársainkhoz álljál hozzá valamivel megértőbben, toleránsabban, úgy is mondhatnám, liberálisabban!
Evégre manapság meg kell becsülni a troll létformát választókat.
Nem lehet olyan egyszerű az ő helyzetük sem! Naponta elviselni, hogy simán "lehüjjézik" őket, porig alázzák, tényekke és datokkal szembesítik őket, amik tök egyszerűen cáfolják a gondosan építgetett kis világukat, majd még szimpla náci kisköcsögnek és piktorseggnyaloncnak is bélyegezik egyesek majdnem minden alap nélkül őket...
Na, szörnyű dolog is ez... :((
Nem lehet valami autonómiát kivívni azoknak akik nem tagjai ennek az elmebeteg bandának?
Inkább 1/3 elkülönült autonómiában, minthogy összekeverjenek ezekkel a kiszabadultakkal.
@sivatagi n.:

Igen, ő egy okos fiú. Sokak lelkébe beletaposott ezzel a cikkel.
Halkan jegyzem meg, a liberálisok között is akad primitív:))
@Mariann19:
második mondatod telitalálat és abban értünk egyet

meg kellett tegyem mert vakvágányon battyogtál

brühühühü
@Mariann19:

próbáltam volna én idegenként fehéremberként a 8 millió ellenében ha nekik nem a befogadás az alapállásuk?

és a végén törzsfőnöknek akartak (és ez nem vicc!!!) cca 2 1/2 év után a többi éveket képzeld el

brühühühühü

ennek is van metódusa, tudományos amit ők évezredeken át kialakítottak

milyen is a magyar történelem?
@sivatagi n.: Forgács Istvánt ismerem néhány kerekasztal beszélgetés kapcsán.Itt az egyik kommentemben pontosan arról írtam, hogy az önértékelésük felébresztéséhez kisebb közösségekben ilyen küldetéstudatú ember szükségeltetik. Azért, hogy elgondolkozzanak a maguk valójáról, mely nem megy másképp, csak ha valaki ilyen módon fogalmazza meg a gondolatokat, ahogyan azt Forgács István tette.
@Orica Középföldi:
Nem kisebb számban, mint bárhol máshol... :))
a fides mafia az simán bűnszervezet... mafiakormányzás...

mindet le kel vadászni egyesével...
remélem pontosan vezetik a kubatovlistát !
@rodeo36: Aha! Ez a standard állapotod hozza azt, hogy mintha rébuszokban szólnál. Nem szoktál Te ilyen lenni.
A hitelvtársaknak ideje lenne tanulnia egy kis erkölcstant.

erkolcstan.blog.hu/
@Mariann19:
Komolyan! Segítsek??? Kérdezd meg Rodeo bácsit, mit és mennyit ivott!
AZ segít megérteni.. :D
Vááááá... (Bocsika)
@vilagnezet.blog.hu:
MONDD, HOGY AZ AMIRE ÉN GONDOLOK ÉS NEM ÁTVERŐS KÉP!!!! :))
@Mariann19: "problémásak az életvitelük, sajátos gondolkozásuk miatt"

Mariann, azért "problémásak", mert problémáik vannak. Ezek a problémák nem "faji sajátságok". A rendszerváltás idején a cigány lakosság 90%-a munkavállaló volt. A rendszerváltás után leépült az ipar, elsősorban az építőipar, amelyben nagy számban dolgoztak cigányok. Őket sújtotta elsőnek, és legnagyobb arányban a munkanélküliség. Az a csekély, de létező felemelkedés, amit a Kádár-korszakban megéltek, visszafordult, leépült. Most már a harmadik generáció nő fel úgy, hogy nem láthatta a szüleit, az apját korán felkelni, és munkába menni. Ez az alapja a munkának. Annak idején a paraszti sorból származó munkások is nagyon nehezen szoktak bele a mereven kötött munkarendbe.

Mégegyszer mondom, ez nem "faji" kérdés. És nagyon szépen kérlek, mellőzd a nácik szóhasználatát.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt nem értem, hogy erre a troll feladatra miért nincs valamilyen képzés legalább esti iskolában, vagy valami gyorstalpalón. Komolyan mondom, üde színfolt lenne fenni az elménket egy alapfokú vitában is velük. Ez azonban uncsi, hogy csak úgy kisujjból elég őket rendbe tenni.
@vilagnezet.blog.hu:
Már rég néztem rád, de van egy olyan érzésem, hogy az itt felbukkanó Gábrielünknek sűrűn foglak mostanság belinkelni.
Csak úgy, hogy ne érezze annyira jól magát! :)
@Mariann19: "Filózunk, hogy milyen megoldások létezhetnek, amelyek megváltoztatnák a helyzetet, de elkerülhetetlennek látszik egy drasztikus fordulat, különösen a lakosság faji összetételének kedvezőtlen változása miatt."

"Drasztikus fordulat" alatt mit értesz?
@Mariann19:
Ki mondta neked, hogy nincs OLYAN? :))
Lendvay utca (házszámot tudod???), 2 emelet, Kubatov elvtársat keresd - Habony Árpitól jönnek a leiratok és direktívák.
Komolyan gyerekek, kezd fárasztó lenni, hogy mindenkinek én segítek eligazodni...
@Orica Középföldi: Látom, nagy tapasztalattal bírsz a cigányokat illetően. Vajon van abban valami, hogy genetikailag is fellelhető ebben a csoportban a rendhagyó tulajdonság?
A cégem egyik gyáregységében évtizedeket dolgozott le egy cigány ember, onnan is ment nyugdíjba. A gyerekei a lakásom előtt mentek iskolába, évzáróra, friss, ropogós ruhában. Az anyag egy felelős szülő volt, ahogyan láttam, 10 gyereket nevelt fel normális családi viszonyok között. Mind a 10 gyerek -fiúk és lányok -kemény bűnözökké váltak.
Ezt hogyan lehet megitélni vajon?
Bocs:anyag = anya
@Mariann19: " a változás kötelessége a többségi társadalomé? "

A változás mindkét fél kötelessége, de a nagyobb felelősség azé, akinek nagyobb a szabadságfoka.

Ma egy cigánygyerek szabadsága arra, hogy az legyen, ami lehetne, minimális.
@Mariann19:

mi az amiben sötét vodkában hagytalak? kérdezz

brühühühü
@rodeo36:
Vodka??? Még a végén lekomcsiznak! :D
Malátalé, Teacher's! Nekem az a kedvencem...
Na, töltök egyet...
@rodeo36: Bizonyára megtaláltad a megfelelő hangot a cigány emberekkel, azért ért a törzsfőnöki kitüntetés. Ahogyan látom, rokonszenvvel viseltetsz irántuk, nyilván a közös munka során alakult ez ki.
Ez lenne a jó gyakorlat, ha a mindennapi munkában való együttműködés hozná össze az embereket, de erre a körülményre jelenleg nem lehet számítani.
Érdeklődés van, hogy mennyi volt eredetileg a vodka, és jelenleg milyen a mostani készletértéked?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a teacher's nem szeretem gyomorégést okoz...Red Breast a kedvencem meg a Mount Gay Rum Black

brühühühühü

persze a Gordon Gin Tom Collins alapanyagaként sem akármi
@Mariann19:
Te, csibe, egyre kekecebb vagy...
Százalékban akarod, vagy maligánban?
Knosszosz hiánya okozza mindezt? :)
@rodeo36:
Azok a fránya emésztési gondok lehetnek...
Nekem nincs tőle problémám! :D
@Mariann19:

a cigányokat helyettesítsd be egyenlítői afrikai négerekkel, feketékkel mint a bagaria

de tényleg dolgoztam legalább 12 féle nép fiaival lányaival és egy időben a magyarországi cigányokkal is

még csak az első 7 decisnél tartok

brühühühühühü
@Mariann19:

"Vajon van abban valami, hogy genetikailag is fellelhető ebben a csoportban a rendhagyó tulajdonság? "

Én nem a Czeizel vagyok álnéven:)))
Szerintem hanyagold a témát mielőtt teljesen pőre leszel.
@rodeo36:
Első???
Légzési gondok sehol? Csak a májad miatt kérdem, hogy mennyire nyomhatja a tüdődet...
@Mariann19:

egyébként a Macbeth élő közvetítésével keverem éppen Endorban van Macbeth és már megjelentek a boszorkányok a mocsárból és vihognak...

ha tudná ezt a zalcsúti pocakos?

brühühühühü

neki is már meg van mikor jön a birnami erdő vele szemben
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nyomásról szó sincs, májam friss ropogósra süthető most kaptam a leletet

brühühühühü

és nem hagyom egyedűl, hogy nehogy féljen
@épészmérnök: Bocs a szóhasználatért, nem figyeltem eléggé, jogos.
Persze, hogy a munkanélküliségük visszafordítja azt a fejlődési folyamatot, amit gyakoroltak az általad említett időszakban, amikor 90% közülük dolgozott. Amennyiben megnézed a hazai cigányságot a környező országokhoz viszonyítva, külső megjelenésükben is látható a pozitív eltérés, mely annak a korszaknak tulajdonítható.
A rendszeres munkavégzés nemcsak a cigányságot, hanem a többségi társadalom e körbe tartozó tagjait is demoralizálja, ugyanis a mindennapok fegyelme megszűnik, egy fellazult állapot pluszban még a felelősség érzetet is kiirthatja.
A drasztikus fordulat alatt a népesség összetételének a változását értem, mely nem lenne kedvező mindaddig, amíg a cigányság nem éri el a többségi társadalom igényszintjét valamennyi területen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bolikám! A "kekec"ségem tudod, kinek szólt, el is inalt az éjszakába, úgy látom.
Te mondtad, hogy kérdezzem meg Rodeot, hogy mi a pálya a vodka síkján, már elfelejtetted, mert Te is sörözöl.
Knósszosz hiányát Te bőven betöltöd, hála Neked! Remélem, holnap olvassa ezt!
Elkészültem a holnapi ebéddel, kaptam Szegedről jó paprikát, végre. Most jöhet egy kis lazulás, nosztaldzsi, Rodeo, ne vess meg, gin-tonic. Mostanra jobban ízlik, mint a bor, pedig vannak itt jó borok. Illetve rossz borok nincsenek is.
@Mariann19:
Ezen kicsit rágódok - így, skót malátalét kortyolgatva (milyen sör???) - hogy akkor ez most dicséret, vagy fenyegetés??? :D
MÉg egy PS Forgács Istvánról. Ugyanazt a folyamatot vázolja fel, amin az USA feketéi jártak-járnak végig.

Obama mondta a fekete fiataloknak: ne a gettóhoz igazodjatok, beszéljetek úgy, mint a többség, és akkor tiétek a világ.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze, hogy dicséret, Te nem hagytad el a barátaidat - például engem - mint az említett fél. Ez tiszta sor.
Ez a skót malátalé nem erősebb a sörnél?
@épészmérnök: igaz, hogy Obama színrelépését megelőzte negyvenegynehány év kőkemény apartheid-ellenes politika.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

valamilyen színű ALE világos Óaranyszínű egészen a Guiness feketeségéig

nikkel....bírni (k)kell

brühühühü
@épészmérnök: A két fiamon látom az eltérést. A nagyobbik szocializációsan érzékeny korában még kutatóintázetben dolgoztam. Hitelesen tudtam közvetíteni azt, hogy tanulni érdemes lehet. Ma, mint már írtam, külföldön ösztöndíjas, és a ph.d.-t csinálja.
A kisebbik, noha szerintem sokkal innovatíabb és empatikusabb személyiség, akkor volt érzékeny periódusban, amikor az anyjával ketten voltunk munkanélküliek. Lassan 8 éve járja a 3 éves főiskolát (egy percig sem volt államilag finanszírozott), és a mekiben dolgozik. Úgy, hogy kisebb megszakításokkal közel hat évet voltam munkanélküli, kicsit hiteltelenné vált a szakmaszerzés és tanulás szükségességének tolmácsolása.....
@épészmérnök:

ez meg az én munkamódszerem még Obama nem is létezett...és bevált 100%-ban

ugye épészke?

que carajo que la gente blanca no quiere entender? somos una de las razas si no lo percebemos vamos perdersenos

jajajajaja
@épészmérnök: "ne a gettóhoz igazodjatok, beszéljetek úgy, mint a többség, és akkor tiétek a világ. "
Ehhez az kell, hogy a többséget ne a getto-morál igazgassa. Ez jelenleg hazánkban sérül, amennyiben a társadalmi többlethaszon elvét megsértve a tudásnak, iskolának, szakmunkának alacsonyabb a presztízse, mint az adócsalásnak, mutyizásnak.
@GeoCracker:

látod az élet AKADÉMIA

brühühühühühü és nem hisz??? persze kac kac a geciknek sem
@épészmérnök:

entonces la solución es Maria la sangrada 2 dcl rojo 1 dcl gin 1 dcl jugo de granada pura, hielo y baterlo bién en la batidora

jajajajaja engimbre se puede cambiar a vodka o ron matusalen

brühühühühü
Jó éjt mindenkinek!
@épészmérnök:
salúd por la engimbre tónico bien sudorosa geladita

brühühühühü
@GeoCracker:
Gábrielnek elteszem holnapra... :D
Jól jön ez még!
@rodeo36: "látod az élet AKADÉMIA" sosem állítottam az ellenkezőjét. Csak rüheltem azt, amikor szobatudosok akarták a szobacicák fenekét markolászva megmondani, hogy milyen a valóság.....

Mint Kant, aki szűzen, a házából szinte ki sem mozdulva, halt meg, de nagy elméleteket gyártott arról, hogy hogyan gondolkodnak mások.
@Mariann19:
Na jó, most mentem alukálni... Ilyen kérdést! :((
@GeoCracker:

volt egy szovjet író által írott könyv...hát nem érdekes a tanáromtól kaptam 3.-kos koromban arról szólt, hogy egy ürge egy kisvárosban a panelban magára zárva ajtót ablakot feltalálta a melegvizet meg a biciklit és hasonló dolgokat

szóval a szegregáció nem vezet sehová és ne a másiktól várjuk az oldást hanem egyszerre kell lépni és...nincs más megoldás érti nem érti nem kap mást

brühühühühü
@rodeo36: A szegregáció (s a diszkrimináció általában) kétoldalú. Azt is diszkriminálja,aki diszkriminál. Hiába menetelnek a fekete-ingesek, valójában mindenki veszít.
Társadalmi biztonságérzetet, hátteret, bizalmat, agyakat, stb.
Ahogy a pozitív diszkrimináció is didzkriminál. Mindenki mást, és negatívan. Valójában tehát nem csökkenti a hátrányokat, hanem növeli a társadalom belső ellenállását, előítéleteit.
Vö. azokkal a véleményekkel, hogy csakazért dugnak, hogy abból éljenek. Holott, amikor a piramis alapjait szedik fel, akkor ez nem igaz, vagy csak féligazság. Ezt írkáltam meg párszor különböző nézőpontokból a blogposztokban is.
BalogZolit meg elküldeném egy zsákfaluba 47 ezerrel gyereket tanultatni.
@GeoCracker:

úgy látom ez 100% azonosság kettőmk között

brühühühü
@GeoCracker: Ennek kb. annyi köze van a valósághoz, mintha mondjuk azt mondanád, hogy minden német náci volt. ;)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

fogalmad nincs a valóságról.
nálam kb 70-80 diák dolgozott tanulás mellett 2004 óta.

Aki a jelenlegi jövedelmi viszonyok között tandíjat, vagy diákhitelt akar bevezetni az
egy barom, és elfelejtette honnan jött, fogalma sincs arról az országról ahol él, elképzelése nincs arról, mi a vezetés, az ország érdeke és a kedves vezető céljai nem esnek egybe.

A komcsizást annyiban érdemes a szádra venni, amennyiben viktort és csapatát is beleérted.

Amúgy meg mint fideszes szavazó mondom neked, kurvára elegem van a komcsizásból, a nyoccévezésből, miegymásból. A Főnök meg egy seggszáj lett. elnézést a lettektől, hogy ilyen szövegkörnyezetbe kerültek a nyelv játékából befolyólag, de egyéb csudák is lesznek még.
süti beállítások módosítása