Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.22. 05:42 Fabius

A Fidesz-jézuska megérkezett

"Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk!
Három király mi vagyunk.
Sajtos lángost mind megettük,
Gyalog jöttünk, mert siettünk,
Kuminocska mondta - biztos
Itt lakik a Jézus Krisztus.
Csizmadia a nevem.
Segíts, édes Istenem!

Istenfia, Jónapot, jónapot!
Nem vagyunk mi nyuggerok.
Úgy hallottuk, megrekedtél,
Szegények királya lettél.
Benéztünk hát kicsit hozzád.
Üdvösséged, mosolyország!
Bayer volnék, afféle
Bértrollnok személye.

Adjonisten, Megváltó, Megváltó!
Jöttünk üres országból.
Zálogházunk mind elfogyott,
Lábunk tökig is elkopott,
Kérünk közpénzt hat marékkal,
Tömjént egész vasfazékkal.
Én vagyok a Bonviván,

Ki a kör közepén áll."

(via)

Bevallom megcsapott a Karácsony előszele mikor megláttam, hogy a Fidesz-jézuska már megérkezett, és pártalapítványnak öltözve kitüntetést osztott kariajinak a többi fideszes alapítványnak. Szinte a könnye kicsordul az embernek, mikor látja a büszkeséget felcsillanni az évben elvégzett kemény munka után a megfáradt arcokon. Ennyi legyalogolt kilométer, ennyi vendégül látott lengyel felebarát, ennyi plakátra koldulás után igazán kijárt nekik ennyi. Már majdnem olyan volt, mint egy pornófilm vállalat év végi partija, ahol a sok elkúrás és átbaszás után azért a személyzetnek is kijárt egy kiadós asztal körüli közös ülés. 

Ott volt mindenki aki számít valamit. Házmester pajtás például nem egy szószátyár alkat, olyan távol állnak tőle a költői képek, mint az ügynökakta nyilvánosság, most mégis mondott beszédet, csudaszépet. Szerinte olyan volt ez az egész, mintha egyenesen Nagy Imre temetésén lettek volna gyászmenet, és olyan hatással voltak mindenkire, hogy az alkotmányfestményen székelő kaméleon is gyászbékemenet rejtőszínt vett volna magára, ha ezt hamarabb tudja.

békemenet_1.gif

Balogh miniszter pajtás szerint méltóságos volt a gyászmenet, és humoros. Szerintem félreértett valamit, mert kacagtunk eleget ez tény, csak nem velük, hanem rajtuk. Meg amúgy milyen már kijelenteni, hogy kacarászva temetnék újra Nagy Imrét. Gyerekek, tudjuk mennyire felemelő tud lenni egy ilyen banzáj, de ezeket a költői képeket nem kéne erőltetni. Ha azt mondjátok nemmegszorítás - nemtandíj is értjük, és abba bele sem kavarodtok, mint irányvonalat követő akadémikus felcsúti középpályás a kezdőkörbe.

Sebaj srácok, jövőre is előre lankadatlanul, amíg a közpénzkasszából finanszírozott tüntetés turizmus bírja. Annyit azért megjegyeznék, hogy ha véletlenül tényleg lesztek elég hülyék a gyerekeink ellen menetelni, akkor  leckét kaptok a szülők haragjából. Mert azt nem érdekel senkit, ha egyéb ok miatt vonulgattok, ahogy az sem, hogy szelektíven gyűjtitek a szemetet. A szelektívből kiválogatott és vitézesített kommunista szócső újrahasznosítása is magánügyetek, de ha rajta keresztül akarnátok a srácainkat kioktatni annak nem fogunk örülni.

Jó lesz, ha ezt észbe vésitek. 

438 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr574977058

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ajándék a fenyőfa alatt 2012.12.22. 22:37:46

Ja és ne felejtse el megfelelően beleállítani a tartórudjába!  forrás: Intim Sziget

Trackback: Orbánnak tetszik a diákmozgalom: a Diákmozgalom pedig remélhetőleg pont leszarja ezt 2012.12.22. 11:24:47

A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket...

Trackback: Vonulj fel a kormányért, most díjat is nyerhetsz vele! 2012.12.22. 11:23:47

Kitüntették a Békemenetet. "A díjat a Fidesz alapítványa (melynek kuratóriumi elnöke Balog Zoltán) minden évben annak adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." (Index) Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár az állami kitünt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezek a tetvek még lopnak? osztanak fosztás után és ünnepi az egész...nem lehetne ünnepileg kibaszni ezeket és elvenni mindazt amit loptak és üres zswebbel papucsban télijóska nélkűl kizavarni őket a kunigundán át a picsába fel a döbogókőre és nem leengedni őket soha többé

a kurva annyukat

ne próbálja bárki azt mondani hogy ezek a szarok valaha is forradalmárok voltak, mert haragom mérhetetlen lesz és akkor rátok szabadítom az összes izét amit eddig nem

brühühühühü

semmiféle ünnepet semmiféle új évet dögöljenek meg most mind az egész gittegylet...vitát persze nem nyitok ezen sem
Jó reggelt hétalvók !!!

Bayer már befenyített,ha a diakok folytatják a tüntetést, rászerveznek egy békamenetet,de akkor mi szülők is megyünk, és ha csak egy gyereknek is bántódása esik qrva világ lesz.
Mennyire jellemző fideszes húzás ez a kitüntetés és milyen büszkék magukra. Volt alkalmuk most megüzenni mindenkinek,kuss, mert jön a békamenet.
Szánalmasak.
Már az első mondatnál!!
"Bevallom megcsapott a Karácsony előszele ..."
...nahát! ez a Gergely!
Aztán tovább olvastam. Remek!!!
A Kedves Vezető, zsil - völgyi civil bányászai.
Szanalom bagazs, de megtehetik, tehat meg is teszik. Rossz eloerzetem van, egyre jobban visit a szirena a fejemben. Egyre tobbek monjak ugyan eztes keresik a menekulesi utvonalakat.
kogy ti is ordítsatok

kerdem.blog.hu/2012/12/20/lose_lose_situation

brühühühü

nincs aláírva
Azért ez nagyon gáz.
Ezek a kriptaszökevények a hősök. Mert sétáltak egyet-kettőt az adózók pénzén.
Balogh miniszter úr szerint ők humorosak. Valóban, de szerintem rossz kifejezést talált, a röhejesek szerintem találóbb kifejezés lett volna.
"Lehet-e csatazajban, kések között ünnepelni? - utalt ismét a jelenlegi helyzetre Balog, majd történelmi párhuzamot is vont a késből kiindulva, és egészen a betlehemi gyermekgyilkosságokig ment vissza. Az előadás után meg is kérdeztük a minisztert, hogy jól értettük-e, hogy a bicskával előállított tüntető és Heródes mészárlása között látott párhuzamot?" WTF?
@rodeo36:
A kerdem.blog.hu-n keménykednek a diákokkal és a rektorokkal, átlagos, kereszténydemokrata fiatalok. Amikor éppen nem buziznak az Alkotmánybíróság előtt. Telik vele az idő.
orulunkvincent.blog.hu/2012/12/21/iksz-ek#comments
de alávan írva fölötte:

Törcsi Péter elvtárs követte el, bejegyeztem a magamét...

brühühühühü
@aritus:

innen szedte, a lúzlúz-t is abban egy link

a kurva annyukat és tényleg kiborítják a bilit és akkor meg lesz a vitya álma polgárháború vagy csak kibaszott szar
a rombolás nem jó senkinek csak a csőcselék tud elriasztani a többieket

de ekkor most mi lesz a válasz...csak nem? Fabius is meglengette pedig ő igazán egy békés demokrata

brühühühühü
Az SS,kitüntette az SA-t.
Nagyjából ennyit lehet elmondani, a felemelő eseményről.
@rodeo36: bakker, hanynom kell, es a riaszto egyre hangosabban szol a fejemben
Mert, ugye most ott tartunk, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma közzétesz egy listát a fekete seggű, támogatásra méltatlannak talált szakokról, és a lista harmadik helyezettje az emberi erőforrások szak.
alszentfazek.blog.hu/2012/12/21/miert_pont_az_andragogia?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_22&utm_campaign=index
szégyen!
undorító!

mennyivel okosabbak a gyerekek, és mennyivel békésebbek!
példát vehetnének róluk, hogy közpénz és jutalom nélkül is tudják mi és ki a jövő...
offforever.blog.hu/2012/12/20/ti_vagytok_a_jovo_remelem_sok_millioan_latjak#c18615176
olyan kis izék vagytok, a túraszakkör remekül teljesített az idén, összegyűjtötte a kiskönyvbe az összes túraállomás pöcsétjét' ezért meg kapták a jól megérdemelt buksi simogatást. na. annak idején a komcsik is mindig kirándulni mentek, nekik jó volt ezeknek is megfelel :)

a nagyobb gáz az az, hogy az ellenzék nem tud rittyenteni hasonló kaliberű - mivel állítólag elég sokan utálják már ezt a szart ami itt van - vagy nagyobb sétafikát. azért kellene egy két ilyen demo, hogy láthassa ország világ, hogy a civil világ (köp, nagyot sokat, zaccosat) nem(csak) ezekből a degenerált seggnyaló majmokból áll...addig amíg viktor nem szembesül azzal, hogy igenis qrva sok embernek tele van a csukája a faszságaival és ha sokat púposkodik jön rá a rossz világ addig simán lefossák az országot és csinálnak amit akarnak mivel az eddig úgy ahogy működő hatalmi fékeket ügyesen' kiakasztották.
@aritus:

hogy te is bosszankodj, hugygergej

mandiner.hu/cikk/20121221_huth_gergely_erkolcsi_hullak_hergelik_a_diakokat

brühühühühü

megy a lejáratás és benyálazás most kell ébernek lenni
Örömmel látom, hogy a napokban megújul a Varánus.
Ahogyan PuPunak is van visszatérő "ikonikus" témája- liba-, Fabius is rátalált Sanyikára!

Sajnos zseniális, témákhoz illő alak!
@CSENDES:

Aki különbséget tud tenni a humoros és a röhejes között,és erre kényes, az nem meggyőződéses jobboldali - ma, itt, nálunk.
Többek között azért háborodtam fel, mert úgy "késezik" Balogh úr, hogy fogalma sincs miről beszél, s akkor még finom volta, mert kifejeztem abbéli reményemet, hogy nem HAZUDIK.
A srácoknál bicska volt. Gyakorlatilag szalonnázó kés(ecske).
Ilyennel járok gombázni.
Megnézném, amikor a paraszt bácsikat elvinnék a vonatokról a rendőrök, mert KÉS van náluk.
@rodeo36: hat ne haragudj, de egy ilyen faszfej bofogeset nem fogom elolvasni, se idom, se gyomrom nincs hozza.
Ez a magyar hirlapos vegleny az egyik legundorítobb kozuluk, pedig eros a mezony.
Elnezest az ekezet hianyaert, fiam valamit atalított, majd boldogan tavozott...
Remelem hamarost megint jon, es akkor megcsinalja.
@Dr. jenőke (jenőke):

""Bevallom megcsapott a Karácsony előszele ..."
...nahát! ez a Gergely!"

igen, a békemenet vezetőit meg tudja csapni a Karácsony előszele - feltéve, ha a betöltöttkáposztázott Karácsony Gergely után ballagnak.
[és igen, én kérek elnézést az altáji humorért :) ]
@CSENDES: de ezeknek leteleme
A, hogz arrol beszelnek, amirol fogalmuk sincs
B, teljes nyugalommal terjesztenek hazugsagokat, majd onnantol kezdve hivatkoznak ra, hogy na ugye, hogy igy van, hiszen itt es itt, ez es ez is eszonta.
@aritus:

ha PC-d van: Control Panel... Date time language regional options...add languages...regional and language options

és itt kiválasztod a magyart "Hu" és amikor kiírja a toolbar-on akkor műxik

brühühühühü

1 perc
@aritus:

a toolbar-odon: "EN" van sárga kiskockában? klikkelj rá ballal és amikor adja a listát válaszd a balklikkel a HU-t és meg lesz oldva

brühühühühü
mit vagytok úgy oda? a feudalizmusban is küszködtek a szabad költözés jogáért a jobbágyok. az unióban megszünt a vizum, jön helyette a hallgatói szerződés, meg a tandíj. nem humánusabb?
mondjuk furcsán veszi ki magát, hogy az adósságválság közepette arra ösztönzik fiataljainkat, hogy adósodjanak el már a tanulmányi idejük alatt, aztán a családalapításhoz szükséges lakhatás miatt is adósodjanak el, és egyáltalán... oly mértékben függjenek a jövedelmek állami újraelosztásának rendszerétől, hogy önként korlátozzák mindennemű jogaik érvényesítését.
orbánviktor fizetett forradalmár ugyanúgy mint kövérelvtárs, már 1985 körűl III/III-as ügynök és jól megfizették, sohasem kellett dolgoznia -mint a belügyminiszter bennfenntese és csicskása jól megélt és vidáman csinálta a dilit- ŐFELSÉGEELLENZÉKE a koleszosok és most még mindíg ugyanazt folytattya ez a megbízatása ezért szabad rablás jár neki

addig amíg valaki mint rühes kutyát le nem teríti

brühühühühü
Valaki írhatná, hogy milyen tüntetők kaptak eddig cukorkát Orbántól.

Gondolom, a saját szervezésűek.

a vasutasok, - 40 milliárdot
a 2006-osok, - amnesztiát és bánatpénzt
a traktorosok, - vezetőjük pozíciót
a pedagógusosok, - vezetőjük pozíciót
az orvososok, - kötelező kamarai befizetést
a békávésok - karácsonyi csomagocskát
a diákok - a 2008-asok tandíjmentes elvonulást.
Balog miniszter úr, ha már ennyi szabadideje támadt a felvételi pontszámok ki nem hírdetése miatt, foglalkozhatna azzal, hogy megköveti Töröcsik Mari művésznőt a meghamisított szavazás miatt.
Ette fene, utána akár ki is tüntetheti magát.
Ez az egész kitüntetés, csak megkoronázása a Fidesz 2012-es teljesítményének. Annak, hogy pofátlanul milyen dolgokat tettek és tesznek meg naponta. Álcivilek kapnak álkitüntetéseket álpolitikusoktól. Ez ma Magyarország!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Remélem én is! 2014-ben remélem ez az összes ál dolog megszűnik. De addig még nehéz menet lesz. Náluk a pénz, a hatalom, az erő és nem fognak az eszközökben válogatni. Ismerik a célpontot, és mindent megtesznek, hogy az egyetlen szóba jöhető ellenfelet kicsinálják.
@jaegtoer: Erkölcsi hulla értekezik az erkölcsi hullákról??
@CSENDES: Elolvastam a cikket, és egy gondolat mindjárt megfogalmazódott benne. Amikor Morcos Bajusz arról merengett, hogy mi lett volna, ha 1994-ben csinálnak már egy békamenetet. Na ekkor röhögtem fel először hangosan. Az akkor az 5%-ot éppen megugró Fidesz, amint békamenetet szervez. Na az lett volna szép baleset.
Egyébként is, szervezzen a Bayer egy békamenetet diákok ellen, és az egy pillanat alatt forradalomba fog átcsapni a diákok mellett. Ha a mocskos kis komcsi bérencnek ez kell akkor csinálja meg az összes többi komcsi bérenc haverjával együtt (Stefka, Bencsik, Kövér, Széles...) és meglátják majd, hogy az emberek milyen messze hajlandók elmenni, ha a gyerekeik jövője a tét.
És az nekik már nem lesz nevetséges, hiába mondja ezt az EMMI minisztere.
@jaegtoer:

már belehánytam...látható ott
brühühühühü

húgygergej undorító takony
@CSENDES:

hát nem? ha ugyanazzal a mércével nézem, akkor viktorom nem az?

azt azért leszögezném (kéccázassal valamint ácskapoccsal is), hogy a diákok semmiképpen nem azok, de a cikkben nem is azt taglalta a szerencsétlen h.g..
Az a baj, hogy a Fidesz, meg az Mszp közeli alapítványok a saját embereiknek adogatják a díjat.
Én megzavarnák egyszer mindenkit, és olyannak adnék díjat, aki tényleg megérdemli. Na akkor lenne itt világvége!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Na pont erre a zárójelbe tett csapatra mondom én, hogy nagyon gázak.
Amúgy meg a Bayert is lehet közéjük tenni. És még lehetne sorolni.
Ezeknek tényleg elment az eszük.Bár meglehet sose volt nekik.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"or Morcos Bajusz arról merengett, hogy mi lett volna, ha 1994-ben csinálnak már egy békamenetet"

No, iszen! akkor még karcos harcos liberáncsos jelmezben pucsítottak. Semmi mély- és díszmagyar, valamint kettős kereszt. nekik is teccett a svájci sapka.
nol.hu/belfold/20121222-santit_semjen_zsolt_phd-je_is

Olvasgassunk csak.
"A Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) eddigi kommunikációja a Semjén-ügyben arra épült, hogy nekik valójában nincs teendőjük, hiszen a kormánypárti politikus hittudományi doktoriját az összes szabályt betartva minősítették át annak idején PhD-vé. A vonatkozó előírások és a korabeli dokumentumok alapján azonban ez az állítás cáfolható, ehhez elég átnézni a tudós ember publikációs listáját és nyelvtudását, amivel szemben elvárásokat kellett volna támasztani."
@CSENDES: Jövőre a PPKE és/vagy Semjén kapja ezt a díjat. :)
@aritus:
EN qwertyuiop[]\
FR qwertyuiop^çà
DE qwertzuiopü+#
Ελ ;ςερτυθιοπ[]\
ΗU qwertzuiopőúű
PT qwertyuiop´[]`{}}AÀ{A{A}
ES qwertyuiop`+ç

ilyen egyszerű

brühühühühü
@jaegtoer:

Finanszírozza az állam a képzést.
Mirül beszélsz ?

A - felső tízezernek - kifizetik.

A - felső tízezer - megkapja az ingyensulit.

Igazolja párttagságát - és tanulhat grátisz.

Csak a többiek adóznak a nagy semmire.
Egy lyukas lavórt se kapnak az adójukért.
@jaegtoer:
hozzádszóltam ott...kösz hadd basztassák egymást a sok troll és agyament tetű

brühühühü
@CSENDES:

Ezek a teológok már mindenhol ott lebzselnek.

Miért nem takarodik a Semjén a teológ diplomájával falura.

Sok kis falunak nincsen papja.

Menjen, és végezze a munkát, amire kiképezték.

Tanítson hittant órabérben.

Amennyit fizetnek neki, annyit ér.

Nem tudom, hogy ezek a teológusok mit keresnek az államhatalomban ?

Pusztuljanak kifele onnan.

Reformálgassák az egyházaikat.
@batka manó: az ellenzéknek, diákoknak nem vonulgatni kellene, hanem azt a balti békeláncot lekoppintani amikor szinte az egész ország némán kiállt gyertyával a kezében összekötve várost, falut utaztatások nélkül...

be is húzta fülét, farkát a hatalom!

mert valahogy azt nem sikerül sehogy sem megmutatni politikusainknak, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk.
Tisztelt olvtársak!
Csak nekem rémlik fel olyasmi párhuzam, hogy ez a mostani kitüntetés a 2006. novemberi Gergényi lovaggá ütéssel mutat erkölcsi(?) párhuzamot?
@rodeo36:

Hmm... Neked. Nekem nem. el sem tudom olvasni.:-)
@rodeo36:

ha ott hozzám szóltál akkor ki is törölték:-)
@Dr. simonmondja.:

szia Simon. Sosem gondoltam volna, hogy valamiben ennyire egyetértünk valaha.

Üdv.

J.
@jaegtoer:

mandiner.hu/cikk/20121221_orangeorder_ingyen_de_mibol_es_kinek

"Egyetem csak a legjobbaknak kell"

a társadalomnak még akkor is megéri, ha egyetem hallgatás közben változik és alakúl ki a mit is akar vagy mi is éri meg neki...emlékeztetnék a középkori inasok kötelező vándorlására amelyet a céhek finanszíroztak a saját kasszájukból és megérte nekik még akkor is ha a német pallér Francia országban épített katedrálist mert kiírta a nevit a katedrálisra és azt is hol született és hogyan érkezett oda...

szóval a zorbányitahó egy surmó tetű

ceterum censeo...Carthaginem (orbánensem) esse delendam

brühühühühü
@jaegtoer:

Beleolvastam Hiba volt.

Ezt a kommentet azért szavanként emésztenem kell:

"Na látjátok, sekik , csicskák, ballibek, jobbikosok??!!! Nem pofázni kéne, hanem tanulni egy kis polgári magatartást a Huth Gergely újságíró Úrtól!!!!!"
@jaegtoer: Alakul mindenki, mint pupos gyerek a prés alatt.
@rodeo36:

"_
mlékeztetnék a középkori inasok kötelező vándorlására amelyet a céhek finanszíroztak a saját kasszájukból és megérte nekik még akkor is ha a német pallér Francia országban épített katedrálist mert kiírta a nevit a katedrálisra és azt is hol született és hogyan érkezett oda..."

Nekem is pont ez jut örökké az eszembe, hogy rosszabb jön, mint a középkor.

De ezt a focifaszviktort nem érdekli se a történelem, se más, csak foci, meg a futball, és a labdarúgás.
@Orica Középföldi:

Kedves Orica, b+ !:-)

úgy ollóztad be, mintha én írtam volna!

Több tapintatot, és egy kis disztingválást, ha kérhetem:)
@Dr. simonmondja.:

"_Mióta moderálnak a mandineren ? _"

ne nevettessd ki magad:-)
@Dr. simonmondja.: szempontok? Hol elsz te? Szerintem eger tobbet tud, tapasztalati uton ;) Valamit rebesgetett regebben.
@guma:

"_mert valahogy azt nem sikerül sehogy sem megmutatni politikusainknak, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk._"

Nem jól érzékeled!

Igenis együtt sírunk és nevetünk. Amíg mi sírunk, addig ők nevetnek. Hmmm.. nevetnek?!
röhögnek, hahotáznak!
@jaegtoer: Úgy éljek, hogy nem tudom, mikor lettek moderált blog. Nem járok oda, mióta Navracsiccsal lepacsiztak.
@rodeo36: ne jutalmazd,kérlek őket "földcsakra"Dobogókővel!uszályra a Dunára,aztán elvitorláztatni őket keletre...gulyást,a keleti okost és bölcset is!!!
@jaegtoer:

:)))))
Az idézett blog + kommentjei nem fertőzőek, csak hányingerkeltőek, többnyire.

Aki ismeri a hozzászólásaidat itt, abban fel sem merül ama komment hozzád-rendelése:)))))

Egyébként bocsánat, igazad van. Én is sürgősen elhatárolódnék - minden szavától.
Azért ragadott meg, mert kapcsolódik fab posztjához, Békemenet a nick:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Csak tünedeznek a háeszek, vagy örökre kitiltják a nemzetidegen nickeket, esetleg kötelező a náculás ? Bloggert szarozni tilos...?
@Dr. simonmondja.: Fuegeret kerdezd, nekem nincs tapasztalatom, ritkan jarok arra.
Jesszuszom!

Index címlapon: "Matolcsy: Jönnek a jobb idők"

Ez elég rosszul hangzik.
Mi vár ránk?
hmmm...és mennyit kap a Közgép?

Szegény, Mi.
Undorítóak.

Vagy más szemszögből: az egész olyan mint egy tömegpszichózis. Belehergelik magukat egy olyan lelkiállapotba, amiről azt hiszik, h az az igazság és a valóság. Vezérük betegsége ragályos.

Már a tüntetések kezdete óta mondom, h a szülőknek, rokonoknak is régen ott lenne a helyük. Az biztos, h egy újabb fidess-menet után is folytatni kell az ellenvélemény-nyilvánítást.
@CSENDES: jé egy gombász testvér!!!

ami a legjobban felb@asz az egészben,tudomásul sem veszik,hogy ebben a kirabolt,kivérzett országban máshol is lehetne a "zsé"mint, birkamenetekben,juatlmakban...aztakurvaéletbe!!!bocs a káromkodásokért,de én nem tudok"CSENDES" lenni...
Azért ez a politikai zombi felvonulás így egy kicsit erős rögtön a világvége után és Karácsony előtt. index.hu/video/2012/12/22/kialltak_a_kormanyert_unneplik_oket/

Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fognak békamenetet szervezni az ügynöklisták nyilvánosságga mellett. Mert ha ezek ennyire elkötelezett bolsevik ellenesek, akkor az a minimum, hogy szeretnék végre látni, hogy kik jelentettek róluk az előző rendszerben.
@gazoló:
"_uszályra a Dunára,aztán elvitorláztatni őket keletre.._"

Nono. Mióta vagyunk mi hajósnép? fél-ázsiai nomádok volnánk vagy mi? Tandíjuk fejében itt hagyják a lovukat, és legföljebb útilapuval utaznak, bár az ügymenet gyorsítása érdekében inkább repülővel...
@félázsiai nagymagyar:

"_Már a tüntetések kezdete óta mondom, h a szülőknek, rokonoknak is régen ott lenne a helyük. Az biztos, h egy újabb fidess-menet után is folytatni kell az ellenvélemény-nyilvánítást._"

Igazad van. tényleg, hol a picsában késlekednek a szülők?! ott lenne a helyük, alig néhányan lézengünk csak ott...
Az előbb hallottam a Böröcz-rádióban, hogy nem lehet KEVESEBB. mint 55 000....Eddig nem arról volt szó, hogy nem lehet TÖBB...?
@jaegtoer: lóutánkötve is elnézném őket,csak vissza ne jőjjenek ...
@jaegtoer:

javaslom a víz air-t a legsnasszabb kivitelt

brühühühü
@jaegtoer: ne felj, lenne is lejaratas ezerrel, hisz jonne az agitprop az ellenforradalommal, es a megfelemlitessel, hisz rovid a poraz, es a diakokon kivul mindenki zsarolhato valamivel. Keves a fogas a diakokon, de a kommunista nacionalista /nsdap/ kormanyunk probalkozik kemenyen, es kezileg vezerli a rendvedelmet es az igazsag szolgaltatast is. Regi technika ez, es a pelda is szamos a tortenelemben.
@Dr. simonmondja.: beltenyészet...jól elvannak a jómeleg kaptárban,szívjáknyalják a királynőt...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

amikor megjelentek a pántlikások táncizni akkor kinyomtam

ez milyen ország ezt a Gellért gőzfürdőjében kellett volna tartani a sok buzi ott élhette volna ki magát igazán a bence is ott volt egészen be volt nedvesedve

brühühühühü
@jaegtoer:

Lehet, hogy a szülők mind fidesznyikek.

Mert a ma egyetemre indulók szülei 93 után vállaltak gyereket.

Akkor volt pont a Bokros csomag, és megvágta a gyest is.

Reálisan nézve, mind Orbán-fanok lettek, oltárral és vekkerrel,

és inkább a gyerekeiket komcsizzák le, minthogy Orbán ellen tüntessenek.
@Klarita: nem, ezt mondjak a kinyilatkoztatas ota, igaz a penzugyi hatteret nem biztositjak hozza...
@Dr. simonmondja.: nono, azert ovatosan, mert a normalisabbja ha a gyereke, vagy a vezenylo kozott kell valsztania, azert nem fogja az idiotat valasztani ;)
Lehet csendben lesz sokaig, de ha kell es nincs mas valasztasa, o is ott lesz lerendeznie a serelmeket. Igy vagy ugy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Több vagy kevesebb,, tökmindegy, hazudnak most is...
@rodeo36: Kár volt idejekorán kinyomnod, mert így lemaradtál a lényegről.

De azért jellemző, hogy egy olyan szervezetet tüntetnek ki, amelyik konstansan a hatalom seggében végez aranyér vizsgálatot. És ráadásul nem csak a vizsgálat eredményét kapja meg. BBár én csak azt adnám nekik.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: az lett vón' az érdekes. '94-ben zsolti még a népszabadság főmunkatársa volt...
Na itt egy Békemenet....4 nappal később a szervezője a falnál találta magát...
ujszamizdat.blogspot.hu/2012/10/23-eve-is-volt-hatalmas-es-spontan.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na, óvatosan tényleg.

Mert te az ideálodtól várod, hogy gyakorlat legyen...
Az áldozatos szülő - tüntessen...

Én meg a gyakorlatból vezetem le - a következtetést.

Nem tüntet - Orbánt jobban szereti, mint a gyerekét.

Empiriokriticizmus - egymillió picikrisztus.
@Secnir:
Jobb (bocs), mint a kurultáji.
@elmeherceg: Akkor csak utána lett nagy népnemzeti őskonzervatív tulok? Akkor biztosan csak azért dolgozott a Népszabadságnál főmunkatársként, hogy gyengítse a bolsevikokat. Mostanra már annyira mggyengült a Népszabi, hogy rá már nincs szükség.

Ezért mondom, hogy ezeket a ganajtúrókat egytől-egyig fel kellett volna akasztania Kádárnak. Akkor mostanra már nem kellene ilyen embereket néznünk, mint a jelenlegi kormány, a Fidesz és a KDNP vezérkara, a Pozsgay, a Szűrös, a Stefka, a Bencsik, és a többi puhatestűt.
Az volt már, hogy Kövér elvtárs ku... szóval a lóval örömködő, közvetlen nőnemű felmenőjét???

"A parlamenti képviselők létszámának csökkenése, és ezzel arányosan munkaterhük növekedése indokolja legfőképpen, hogy 2014-től a parlament háromhetes munkarendben ülésezzen - legalábbis Kövér László házelnök szerint.

A házelnök a készülő új házszabályról elmondta, hogy a részletes vita helyett főként egy törvényelőkészítő bizottságban zajlana a módosító javaslatok formálása és összegzése, ahol a plenáris ülések vitáinál színvonalasabb, szakszerűbb munkavégzés folyhatna. Nyilatkozatában a politikus reagált Sólyom László volt államfőnek az alkotmányos kultúra hanyatlását megfogalmazó kijelentésére, és azt mondta: helyes lenne, ha mindenki önkritikusan számolna el az elmúlt 20 évével."
hvg.hu/itthon/20121222_Kover_a_parlamentrol_ures_unalmas_szocsep

Oszt ez a fostalicska a "házelnök"...
Azért vannak, akiknek nem rendeznek ilyen látványos kitüntetési ceremóniát, hanem csak fű alatt megkapnak egy hatalmas piacot: index.hu/belfold/2012/12/21/egesz_nepemet_fogom_milliardokert_tanitani/
Csak azért, hogy ne csak a CÖF-öt bántsuk.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Mert e fölött elegánsan elsiklott mindenki, pedig itt is hatalmas pénzek kerülnek elosztogatásra baráti cégeknek és havereknek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Sajna a fostalicskának a Sólymot illető kritikájában még néminemű igaza is van...Sólyom Lászlónak ugyanis elévülhetetlen "érdemi" vannak azt abban, hogy a nácik szabadon grasszálnak az országban és a parlamentben is ott ülnek...
@jaegtoer: Ha már középkorty
Azt szeretném tudni, hogy François Villon mennyi tandíjat fizetett? És volt-e szerződés maradásra?
@Klarita:
Az igazságot belecsempészni könnyű bármilyen szar dumába. :D
Pláne annak, aki Sólyom reptetésében, majd buktatásában elévülhetetlen érdemeket szerzett!
Kövér elvtárs láttán mindig az a mondás ugrik be, hogy "Tedd fel a szart a polcra és egyből lekvárnak képzeli magát!"
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez a fostalicska, aki házelnöknek nevezi magát legszívesebben az egész ülésezést megszüntetné. Nem hogy három hetente, hanem teljesen.
És akkor meg tudnák alakítani a Párt Központi Bizottságát, és úgy utasítgathatnának mindent, és mindenkit, mint a régi szép időkben a 70-es években.
Ja és akkor meg tudnák építeni az emelvényt a felvonulási térre a Városligeti fasorral szemben, és minden évben a Fidesz születésnapján zászlós békemenettel "boldogan" integetve vonulhatnánk fel pártunk és államunk bölcs vezetői előtt.
@Dr. jenőke (jenőke):

WIKI:

"...Születésének pontos kelte nem ismert, még az évszám is bizonytalan – részben azért, mert időközben naptárreform történt. Születése idején Franciaország angol megszállás alatt állt. Szegény, földműves családból származott. Apai részről korán árva maradt, írástudatlan, dolgos édesanyja – egyes feljegyzések szerint – 1461-ben még élt. Ma sem kellően tisztázott okokból fiát „a több mint apára”, Guillaume de Villon kanonokra, egy ma már nem létező párizsi kápolna lelkészére bízta, aki leérettségiztette, majd művészeti karra íratta be, hogy privilegizált helyet kaphasson a klérusban. 1452-ben mesteri fokozatot szerzett az ekkor már háborgó Sorbonne-on, ahol a túl nagy számban tanuló és végző hallgatók valóságos nyomorban éltek. 1451 és 1453 között a diáklázadások megsokszorozódtak, rendszeressé váltak az összecsapások a rendőrökkel. A zavargások mögött az egyetem és a király vitája húzódott meg; végül a tanárok hosszan tartó sztrájkja miatt VII. Károly egyszerűen felfüggesztette, és semmisnek nyilvánította az 1453. és 1454. évi kurzusokat.[4] Villon elhanyagolta tanulmányait, s kalandozásokra adta fejét: állandó vendége a borospincéknek és az örömlányoknak. Később a Testamentumban sajnálattal meséli el ezt az időszakot"

most többre nincs idő, de annyi világos, mindig, minden korban, mindenkinek annyi joga van, amennyit kiharcol magának, és időnként updat-et kell lefuttatni.
@Klarita: Hm. Alig várom az itthoni békemenetet. Hátha a történelem ismétli önmagát.
"Ebben a helyzetben az imperialisták lázas aktivitást fejtenek ki, igyekeznek növelni nyomásukat a béketáborra, irányt vesznek olyan provokációkra, mint amilyeneknek Berlinben vagy Koreában voltunk tanúi. Sokszázmillió dollárt fordítanak a provokációk, szabotázsok szervezésére, s aktivizálják ügynökeiket, kémeiket, provokátoraikat. A nemzetközi imperializmus egy ilyen ügynökét leplezték le most a Szovjetunióban Berija személyében. A mi pártunk helyesli azt az erélyt, határozottságot, melyet a Szovjetunió Kommunista Pártjának Központi Bizottsága ebben a kérdésben tanúsított. A magunk számára levonjuk belőle a tanulságot, hogy szakadatlanul éberen kell őrködnünk, hogy őrizzük, mint szemünk világát, pártunk egységét, kollektív vezetését és szilárd marxista-leninista ideológiai alapját. (Hosszantartó taps.)

Nem kétséges, hogy az imperialisták és ügynökök itthon, nálunk is meg fognak próbálni mindent, hogy zavarják szocialista építésünket, dolgozó népünk életszínvonalának emelését. Ebben a helyzetben fontosabb, mint bármikor, hogy mindenki világosan lássa: pártunk és vezetése egységesebb, összeforrottabb, mint valaha.(Hosszantartó, lelkes taps.) Ennek az egységnek, összekovácsoltságnak szilárd és megingathatatlan alapját azok az eszmék és tanítások képezik, melyeket Marx, Engels, Lenin, Sztálin dolgoztak ki, s amelyek, mint a múltban, úgy a jövőben is, változatlanul megvilágítják előttünk a szocializmushoz vezető utat."

Rákosi Mátyás: Beszéd a budapesti pártaktíván

1953. július 11.
@Dr. simonmondja.: cukros bácsi?

a dzsuzsákos pájaavatón láccott, mennyire terhes a kirájunknak a ormányzás...
szorgosan horggya szét a csipetcsapat a közpénzt egész évben... sose pihennek...

ebből gráci gumiszoba néz ki a vezérnek...
@Pásztor Miklós: igen itt tartunk kb... békeharc
a löövetés mégcsak most jön...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: már megvan az a Párt KB. nem kéne a jövőbe tolni ezt, nem mellesleg ez a 3 hetes faszságot a hét elején már bedobták, de a diákok miatt nem figyelt rá senki, hiába az agitprop az agitprop, a kommer tempót meg ők ismerik a legjobban...
"kálmánolga" miért olyan elnéző ezzel a gülüszeműantival?
@V-PORT: opni opni opni
nincs mit hozzá tenni, vagy talán növelni kéne az adagot nála is és a vezénylónál is...
jöjj vissza, pióker ignác! néped érted kiált!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Milyen jó hangulatú lehet egy, egy kormányülés, ezzel a fickóval. Nem csodálom, hogy Fellegi inkább otthagyta az egészet.
Mozgosító bizonytalanság vs. bolsevik demonstrációhozzászólások

Az egzisztenciális bizonytalanság, és a hatalom valósággal szembenálló, harsány kommunikációja is eredményezhette, hogy idén a korábbiakhoz képest sokkal több tömegtüntetés volt – mondta a hvg.hu-nak Síklaki István szociálpszichológus.

hvg.hu/itthon/20121222_sztrajk_tuntetes_Siklaki_Istvan

--------------

agitprop munkában:
/érik az a pofánbaszás ezeknek a gerinctelen férgeknek/

Rejtett kamerás felvétel jutott az átlátszó.hu birtokába arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus hallgatót.

hvg.hu/itthon/20121222_Orban_igazarol_gyozkodtek_a_diaktuntetot
"Annyit azért megjegyeznék, hogy ha véletlenül tényleg lesztek elég hülyék a gyerekeink ellen menetelni, akkor leckét kaptok a szülők haragjából"
hihihihhihihahahahahha
@The brain: szasz narancsdroid, nézd a linket, oszt mond hogy jól van ez így
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már többször mondtam/írtam, hogy Orbánék népével sok komoly baj van, de a legnaygobb a világ és a köztük húzódó szellemi szakadék. Ennek az ilyen helzytekben azért van előnye is.
1. Fogalmuk nincs a technikai haladás hasznosításáról (ez jó, mert megusszuk korunk Léni-jét)
2. Fogalmuk nincs a jelen technika képeségeiről (ez is jó, mert különben sokkal komolyabb cenzura és diktatura lenne);
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az a helyzet, hogy az a nő, aki beszél és győzködi azonnal sajtóetikai bizottság elé kellene bocsátani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szakmai és etikai szempontból egyaránt kifogásolható, és szégyenletes.
hozzátok se megy a Jézuska, a zsidókat nem szereti mert tök büdi a fenekik, hihihihihi
@GeoCracker: finoman fogalmaztál, én mást írnék, csak a jólneveltségem meggátol ebben...
Igen. Minden fiatal minden szülője utálja már Orbánékat, tuti. Most mesélték nekem is.
Nem elég,hogy ezek tök hülyék de még komolyan is veszik magukat.
Húbazz, Fabius, összeszerta magát a kormány a fotelforradalmár haragja miatt.

Már a libsisajtóban sincs forrasalom, csak itt nálad.

Kikből áll fel a forradalmi kormány? Mi a program?
A januári Békemenetet, ha lesz, mi vagy ki ellen akarják csinálni? Ki ellen akarnak erőt demonstrálni? Az IMF ellen biztos nem, hiszen Matolcsy megmondta, hogy nincs rájuk szükség.
Csak nem a fiatalok ellen? Ha jól értem akkor magyar emberek ellen? Ezt nem úgy hívják hazaárulás?
Orbán elmondta a tutit Nyírlugoson, amikor örökzöldet avatott. Kurvára minden rendben van itthon.
Videó is van róla: www.vagy.hu/tartalom/cikk/3561_mint_aki_jol_vegzi_a_dolgat
Néhány száz balhézó gyerek néhány száz szülője?! :) Hűűű, de félelmetes :):):):) Ennél a posztnál már csak a 30 éves "diákvezérek" a viccesebbek. :)
tehát a cöfös főfasz, azért kapott 2 milliót mert előtte kapott sokkal több milliót, hogy elbassza plakátokra, meg buszbérlésre? ez így egészen fasza.
Ezek tisztára ,mint az őskomcsik az ötvenes években.
Sőt,ahogy elnézem lesz itt még harc a békéért is.
ezen lovagoltok hogy
párszáz befüvezett drogos fiatal hőzöng és tüntet Bajnai ellen?
ahh..
@jobbrolbandita: nem a számokban van az erő. lásd: viktor főműve az asztória2006 bulija. a birkaparaszt rendőri vezetők felültek neki. csúnyán megvertek párszáz embert, és vitték az mszpt a retekbe. azóta is ebből él a fidesz. tehát érted ugye?
ha a tetves békemenet bármi bajt okozna, a diákoknak...
De látom idetalált néhány fideszdroid is.
Gyerünk gyerekek!Dolgozzatok meg azért a karácsonyi prémiumért!
amugy hányadik hónapban van?
ez a büdös rohat komcsi náci dakota hűbér úr?
itt jobban láccik a kontúrja...

mutattya is a polgármester:
"...tessék Balázskám, látod igy fox kinézni ha lerabolsz egy országot és tönktreteszel egy hazát... látod a zorbánbácsi mijjen kövér disznó lett ?"
Dzsuzsák:
"áhh lehet hogy a fiataldemokrata csak focit reggelizett, egészben..."

mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/FullPicture/21294.jpg
@jobbrolbandita: egyszeri naridroid, nezd a radios agitprop videot, oszt mond hogy jol van ez igy, avagy ne szolj semmit
Milyen irigy maga Fabius! Teccet vóna a turizmusban elhelyezkedni. Lengyel menetelőtől, Matolcsy tanfolyamról érkező venezuelai közgazdászig sokkal nagyobb kereslet lenne a munkájára.
@jaegtoer:

Érdemes ezt a cikket is úgy kezelni ahogy minden mást ami a Széles Birodalomból árad:

Szentesi Zöldi úr volt olyan kedves szerkesztőségi állásfoglalásban közölni, hogy ők bértollnokok. Ennek tükrében Huth Gergely szófosásán legfeljebb röhögni lehet.
@jobbrolbandita: Mikor a gyurcsány-tandíj ellen demonstráltak, akkor hazaffyak voltak, igaz? Most, mikor az orbántandíj ellen (ami mellesleg a 3Xosa a gyurcsányosnak), most meg kápszeres hippik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Engem érdekelne a MUOSZ megnyilatkozása. Kérdéseim itt:
endresy.blogspot.hu/2012/12/sajtoetika-mocsarban.html
A betett képernyőképen az arrogáns újságírónéni. Megfejtéseket akár a blogban is, hogy ki lehet.
@jaegtoer:

Mindenki tudja hogy már csak a balos csicskák hápoknak, az MSZP-s tandíjért.

De ez a röghözkötés elleni tüntetés, ez nem fog összejönni.

Én mint szülő és tanár rohadtul nem támogatom, az adóforintjaimból, hogy külföldre menekülő diákok ingyen oktatását támogassam.

Lófaszt kedves gyerekek.

Lopjatok a szüleitektől ha hagyják, de ne az adófizetőktől !
igen, ez benne a szomorú, hogy jövőre is lesz ilyen. :S

100%
Mi ez a nyálas ballib fenyegetés? Azért mert 2-3ezer habókos diák csinálja a csikágót,még nem kell hasra esni előttük senkinek. Nevetséges blog.
@Gatinho: Ez a pár habókos diák egyelőre padlóra küldte a rádiót etikailag endresy.blogspot.hu/2012/12/sajtoetika-mocsarban.html

S az idegharcaban felülmúlta a csinovnyikokat: endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-rendorok.html
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ez a röghözkötés tudod milyen, mintha a Soros azt mondta volna a gazdádnak: itt van a lóvé hülyegyerek, mennyé oxfordba tanulni, de aztán nehogy bolsevista diktátor legyen belőled! Na! mi lett a főnöködből? Bolsevista diktátor. Erre adta a Soros a pénzét? Nem.
@Dr. simonmondja.:

Lehet, hogy egyszerűen csak hülye vagy, kedves Szájmon.

Engem speciel direkt megkért a gyerek, hogy ne menjek sehová, mert ez az a pillanat amikor nekik maguknak kell kiállni a jövőjükért, meg kell tanulniuk az önszerveződést, rutint kell szerezniük a demokrácia gyakorlásában, és nem kell, hogy a "felnőttek" a kelleténél jobban belebeszéljenek ebbe.

Részemről respektálható ez addig, amíg békés keretek között történik, és nem szerveződik ellenük birkamenet.

Ettől nem lettem a gyerekét lekommunistázó fidesznyik, te viszont elmehetsz a halál náthás faszára zsokénak.
@ariel12: Hú! Micsoda parádés riposzt volt ez Pályinkás Puffytól! Aztakurva! Szerinte Sólyom már elbújdosott szégyenében.
@Gatinho:

Mért jársz erre a nevetséges bloggra? Biztos szenvedsz ahogy olvasod a ballibás kommenteket.
Mazohista vagy?
az egész komcsi bagázst ki kéne teleportálni az űrbe (mielőtt még a fideszes vérkomcsik félreértenék, bizony róluk van szó)
@Gatinho: lényeg, hogy neked 10 centis faszod áll mint a cövek ha meglátod Zsótit meg Parasztlacit
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Meghasonlottál tanár úr?

2008-ban még a tandíj eltörlése ellen verted magad habzó szájjal. Ki hitte volna akkor, hogy a szar színe ilyen gyorsan változik a 2010 óta másképp sütő nap alatt.
@Gatinho: Akkor mi a bánatnak olvasod és a faszért kommentelsz, te gyökér? Mész a picsába!
@ariel12:
Kövér felszabadultan műsorozik, mint Antall idején az agyalágyult Szabad György.
Na, az is a fidezsnél kötött ki.
Milyen szép is ebben a posztban, hogy már látszik, ahogy a kedves "ellenzék" a gyerekeit, mint előretolt helyőrséget használja. Még ki is mondja, hogy a "gyerekeink" ellen. Miért nem lehet ellentüntetni a "gyerekeitek" ellen? Az nem demokratikus?

Olyan ez a lelkület, mint amikor gyerekhadsereggel akarták Jeruzsálemet visszafoglalni...

... csak most ez bejön, mert ugye a gyerekeket nem szeretni, nem megérteni nagyon nem PC dolog. (még akkor sem ha apukák anyukák tüzelik otthon már régen betegesen)

Szerintem én nem engedném ki a gyerekemet tüntetni, ha csak nem érezném, hogy biztonságban van. Tehát pl. Gyurcsány alatt nem engedtem volna ki, Horn alatt nem engedtem volna ki hidat foglalni stb.

Szerintem meg lehet röghöz kötni, vagy fizessen. Ez nem elég jó alternatíva? Kapitalizmus. Általános jelenség az EU-ban. De persze nálunk ebben a tejjel mézzel folyó országban felháborító...
@Petykabá: Na, megjött a haza bölcse.
@Petykabá: Nem baj, hogy a poszt NEM a diákokról szól?
Vagy téged fölhúztak a pártközpontban, aztán csak egy srófra jár az agyad?
Van itt péz......

A Hajdú-bihari megyeszékhely 27,34 milliárd forint adósságának felét vállalja át az állam az önkormányzati adósságrendezés keretében – jelentette be Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szombati debreceni sajtótájékoztatóján.
@Petykabá:

"Kapitalizmus. Általános jelenség az EU-ban. De persze nálunk ebben a tejjel mézzel folyó országban felháborító"

Oh, nem Orbán Viktor mondta nem is oly rég a mellét veregetve,hogy már kétszer eltörölte a tandíjat?

Ha olvasnád rendszeresen a bloggot nagyon sok embernek az a véleménye, hogy kell tandíj, de ne olyan mértékű amit egész életében nyöghet és kell ösztöndíjrendszer hozzá és természetesen egyeztetés az érintettekkel.
Ne úgy működjön az átalakítás, hogyha Matolcsi úrnak elő kell varázsolni egy pekidzs-et akkor gyorsan leveszünk x milliárdot mert kell a pénz az elkúrt gazdaságpolitikára.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "De ez a röghözkötés elleni tüntetés, ez nem fog összejönni."

Összejött. Tegnap a kalefon.
@Fabius: Van esze meg töke annak a gyereknek,nem hülye.
Ha az apja is ilyen lett volna....:))
@rodeo36: "kogy ti is ordítsatok

kerdem.blog.hu/2012/12/20/lose_lose_situation
"

Úgynevezett kereszténydemokraták.
Megint jonnek az idiotak, mindnek uzenem, nezzek meg az agitpropos videot, es utana mondjak, hogy jo ez igy, vagy pofa sulyba, es csatlakozom Fabius-hoz, tavolrol szemlelek, amig nincs a diakok ellen se verbalis, se fizikai eroszak. Nehany mar lassan kimeriti a verbalist, es megjelent a erzelmi is, aminek egyenes kovetkezmenye a fizikai.
@Ni csak ki beszél most: "nagyon sok embernek az a véleménye, hogy kell tandíj, de ne olyan mértékű amit egész életében nyöghet és kell ösztöndíjrendszer hozzá és természetesen egyeztetés az érintettekkel"

Nekem pl. az a véleményem, hogy lehessen választani: tandíjmentesség röghözkötéssel, vagy valamelyes tandíj röghözkötés nélkül. Na de könyörgöm, melyik kormány egyeztetett eddig az "érintettekkel"? Miért csak most zavar mindenkit ennyire nagyon, hogy nem egyeztetnek az "érintettekkel"? És akkor hol volt ez a sok dühös demokrata, amikor Gyurcsány nem egyeztetett velük?

Valójában a legtöbben a balosok és a jobbosok is, akkor válnak harcos demokratává, amikor ellenzéken vannak. Ha meg kormányoznak, akkor meg a másik oldal: "csőcselék", aki nem tud alkalmazkodni a szükséges változtatásokhoz. És ez részben igaz is az ellenzék sosem akar alkalmazkodni, mert így elveszti az egyetlen fegyverét.

Csak míg egy ország "demokratái" játsszák kisded játékaikat, addig szépen a világgazdaság meg elhúz: süttyyy.

Nem a kormányaink tehetnek a gazdasági fosról elsősorban, hanem az egymás akcióit tövig blokkoló népesség, vagyis mi. Szép dolog a demokrácia, csak mondjuk, ha olyan emberek alkotják, akik inkább meghalnak, csak nehogy kompromisszumot kelljen kötniük, akkor hamar el lehet érni egy Phenjani életszínvonalat.
Nem tudom volt e már.
mostmegmondjuk.blog.hu/2012/12/22/bresznyev_buszke_lenne_ratok#comment-form

Ha jól emlékszem a kitüntetéseket az Elnöki Tanács Elnöke adta át akkoriban,.
@Petykabá: Igen a népesség tehet róla.
Legutóbb ott baszták el,hogy kétharmadot adtak ezeknek a tetveknek.
@Petykabá:

" A jelenlegi miniszterelnökkel való esetleges egyeztetés lehetőségéről Orbán Viktor azt mondta: "hazug emberrel és sánta kutyával az vitatkozik, akinek elment a józan esze". Szerinte a hatalmat jelenleg birtoklókkal csak a politikai változásról van értelme beszélni: "mikor mennek el, mikor lesz a választás, milyen feltételek mellett, hogyan adják át az ország irányítását a következő parlamentnek". "
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: jol emlekszel, unnepelyes keretek kozott, tanulokal megszervezett musorral egybekotve a part kb. ajanlasaval.
@guma: Kíváncsi vagyok, mikor lesz Magyarországon is lábaszörgetős protestálás.

Tavaly, az itteni diákmegmozdulások alatt volt olyan, hogy megadott időpontban, este a fél ország kiállt az ablakba, erkélyre, és fakanállal lábost ütögetett. Mi is, természetesen. Egy lakótelepen lakunk, akkora zaj volt félórán keresztül, hogy a sirályok, pelikánok, meg a fókák szívinfarktust kaptak.

Nemrég Buenos Aires-ben csinálták, a Szépasszony politikája ellen tiltakoztak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a riaszto egyre hangosabban szol a fejemben"

Mit érzékelsz? Mitől tartasz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Keves a fogas a diakokon, de a kommunista nacionalista /nsdap/ kormanyunk probalkozik kemenyen"

Szanyi kapitány meg adja alájuk a lovat.
@Petykabá:
Nagy tévedés. Gyurcsány egyeztetett velük sőt a megállapodáshoz közel voltak amikor jött a demagóg népszavazás.
Igaz ezt Gyurcsány mondta egy TV műsorban és ez biztos nem igaz szerintetek.

Azt amit írsz az jól is hangzik, csak gondolj bele, hogy egy szegényebb családból származó gyerek felveszi a több milliós diákhitelt aminek fene tudja mire visszafizeti mi lesz a vége, utána kikerül egy olyan gazdaságba ahol éveket várnak emberek munkahelyre, még diplomásoknak sem mondják, hogy hoppsz de jó, hogy jöttél alig vártunk már, a bérekről ne is beszéljünk. Ez a fiatal aki eladósodva kikerül a rendszerből, jé mondjuk családot is szeretne és akkor elballag egy bankba és azt mondja kérek még hitelt még.
Szép kilátások. Te megkötnéd 18 évesen?
Ha a kormány a fociból nem tud kivonulni akkor az oktatásból ne már.
Ezerszer inkább adja a pénzt az oktatásra és ne hozza alapból lehetetlen helyzetbe a fiatalokat.
Fabius, az van hogy, amikor te ki mész tüntetni, mert most megteheted, és a rendőrök nem összevernek, hanem elkordonoznak a jobbikos állatoktól, amit a te elvtársaid nem tettek meg anno, szóval az is a közpénzéből van!
Hogy a te fejed ott csápolhasson a szánalmas Pityingerre, és ezt a rendőrség biztosítsa az is a közpénzből van, meg az enyémből ezáltal!!
A másik meg, hogy akik nincsenek a te bolsevista mozgalmaiddal azoknak is vannak gyerekeik! Sőt sok sok mindenkinek vannak, akik persze aggódnak a gyerekei jövőért, de attól még messze nem csatlakoznak és csatlakoznának a magadfajta gyűlölködő bolsihoz és társaidhoz!!
A diákok tüntessenek, mert ne legyen szar és megcsonkított felső oktatás, de a hozzád hasonló bolsi propagandistákra nincsen szükség! És a magad fajta , magát demokratának hazudja, pedig az ég világon semmi közöd hozzá, csak egy egy oldalú gyűlölködő bolsi vagy, aki képtelen elviselni, ha valaki másképpen gondolkodik és valamit másképpen lát!
@Petykabá:

"Na de könyörgöm, melyik kormány egyeztetett eddig az "érintettekkel"? Miért csak most zavar mindenkit ennyire nagyon, hogy nem egyeztetnek az "érintettekkel"? És akkor hol volt ez a sok dühös demokrata, amikor Gyurcsány nem egyeztetett velük?"

Rosszul tetszik tudni:
www.nefmi.gov.hu/felsooktatas/2007/manherz-januarra

De ez nem meglepetés.
@Ni csak ki beszél most: Felesleges ezen vitatkozni. Amíg a kormány ezeket a horror adókat szedi be, addig bizony JÁR a térítésmentes felsőoktatás. Ha az orbán nem tudja megoldani akkor mondjon le. Majd olyan vállalja a feladatot aki meg tudja oldani az ország problémáit.

A nyugatihoz képest pöcs kis fizetésem után most pillanatnyilag az állam 50%-ot kasszíroz, ebből. Ha ehhez még az ÁFa-t is hozzáveszem akkor gyakorlatilag minden, általam megtermelt 100Ft-ból 61Ft-ot adóként befizetek. Cserébe teljesen joggal várom el, hogy az államnak ne kelljen még fizetnem ha a gyerekem úgy dönt továbbtanul. Ennyi.
Ha fizetőssé teszik akkor szépen a 100Ft-ból majd én elköltöm a 61-70Ft-omat az állam meg kap max. 30Ft-ot. Aztán szépen oldja meg mindenki maga a gyereke továbbtanulását. Ezt akarjátok balfasz fideszesek? Felőlem mehet a dolog, én elő tudom teremteni...
@irógép:

Úgy hallottam, a rendőrök azokat verték össze, akik a felszólítás ellenére sem oszlottak szét, hanem köveket dobáltak és gyújtogattak. Ezenközben valóban nem vizsgálták tüzetesen, hogy a tömegből ki az, aki "csak haza akart menni", és ki az aki a fent említett ténykedésekben tevőlegesen vett részt.

Azt is hallottam, hogy a diákok se köveket nem dobáltak, se nem gyújtogattak. Érdekes lett volna, ha ennek ellenére megverik őket.
@irógép: "A másik meg, hogy akik nincsenek a te bolsevista mozgalmaiddal azoknak is vannak gyerekeik!"

Kicsit le vagy maradva te kis fideszes szarcsimbók. Ha itt komcsikról meg bolsevikekről lehet beszélni akkor csakis a fidesz jöhet szóba. Ja, bocs bolsevikek nem vagytok mert ti vagytok kevesebben. Lassan az egész ország utálja a fideszt mint a szart. Még a lobbikosok is.
Csak röhögni tudok rajtatok amikor még mindig azt hiszitek aki kritizál titeket az csakis maszopos lehet. De ringassátok csak ebben a tévhitben magatokat...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez a rejtett felvétel tartalmilag valóban érdekes. Maga a rejtett felvétel ténye azonban számomra minimum kérdéses. A képmáshoz fűződő jogot biztosan megsérti.

Nem kellene ilyenekkel támadási felületet adni.

A gyerekek meg válasszanak vagányabb szószólót, aki nem ijed meg egy hasonló szituációban.
@kovi1970: Most, hogy nincs szdsz, mire szavaztok? A másik "zs" kat. pártra, a jobbikra?
@Petykabá: "Szerintem én nem engedném ki a gyerekemet tüntetni, ha csak nem érezném, hogy biztonságban van."

Tehát szerinted a békamenet fenyegetést jelent a gyerekekre.

Ez egy beismerő vallomás.
@dr. Kóser Malac: Már mondtam kis tahó, hogy felesleges erőlködnöd. A nickneved is egy ellentmondás.
jut eszembe:
A kis egér jelentkezik a Fideszbe párttagnak,...
kérdik tőle: miért jelentkezik?
egérke: MERT PATKÁNY AKAROK LENNI !!!!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Ha jól emlékszem a kitüntetéseket az Elnöki Tanács Elnöke adta át akkoriban,."

Jól emlékszel, Lázár elvtársnak hívták :-)
@épészmérnök: "A gyerekek meg válasszanak vagányabb szószólót, aki nem ijed meg egy hasonló szituációban."

Mégis mit vársz? Fiatalok és még tapasztalatlanok, ott qrják át őket ahol nem szégyenlik. Sajnos a rádió is átqrta őket. Ezek után a rádió alkalmazottja milyen tiszteletet várhat el? Az élet a legjobb tanítómester...
@irógép:

Ne túlozz fideszparaszt. A gondolkodás nem szokásod. A propaganda felmondását nem hívjuk annak.
@Ni csak ki beszél most: Ha szegény lennék elfogadnám a röghöz kötést, cserébe ingyen tanulok. És ha szegény lennék az USA-ban mit csinálhatnék? Felvenném a hitelt, ennyi. Obama mivel nyugtatgatta az ottani diákokat: Hogy hát bizony nekik is mennyi időbe és küzdelembe telt míg visszafizették a diákhitelt, de büszkék rá, hogy sikerült. Csak itthon kötelező kolbászból lennie a kerítésnek, hogy nyugi legyen.

Én a Fidesz demagóg (mert az volt valóban) népszavazásán: a kórházi és vizitdíjra úgy szavaztam, hogy legyen és a tandíjra úgy hogy ne legyen (miközben én fizettem a második sulimért).

Úgy látszik a nekem küldött válaszokból, hogy valóban a volt kormány többet egyeztetett. Kérdés számomra, hogy a konfliktust valóban az egyeztetés hiánya okozza-e. Az MTI közleményben a HÖOK nagyon békésen konstatálta az akkori nem túl kedvező változtatásokat. De valóban lehet, hogy ha konzultálnának, akkor most is ilyen lenne a reakció. Egyet értek azzal, hogy a Fidesz nagyon szarul csinálja a nem egyeztetéssel.
@Petykabá:

Ezt nem gondolod komolyan amit most írsz.
Amerikához ne hasonlítsd már ezt az országot mert nekem is elszáll az idegrendszerem.
Hol van itt lehetőség munka mellett dolgozni? Már amerikában sincs nagyon szerintem.
@Petykabá: "Egyet értek azzal, hogy a Fidesz nagyon szarul csinálja a nem egyeztetéssel."

Az a szomorú tényálladék, hogy a fidesz, pontosabban a kormány, még pontosabban Orbán semmilyen kérdésben, senkivel nem egyeztet.

Egy demokráciában elvárható, hogy a változtatásokat a különféle rendszerekben (oktatási rendszer, munkaügy, és minden egyéb) megelőzik szakértői elemzések, egyeztetés az érdekeltekkel, közmeghallgatásokat tartanak, azután a minisztériumok elkészítik a törvénytervezeteket, a parlamenti bizottságok tárgyalják, majd azután kerül a plenáris ülés elé, ahol először részleteiben tárgyalják, majd végül szavaznak róla.

Jelenleg, miközben óriási mennyiségű törvényt alkotnak, én egyetlen esetről sem tudok, amelynél ezt a folyamatot végigvitték volna. Egyik napról a másikra képviselői indítványként terjesztik be a törvénytervezeteket, és rögtön meg is szavazzák. De facto rendeleti kormányzás folyik, amely a diktatúrák jellemzője.
@Petykabá:

A konfliktust az okozza, hogy a kormány a felsőoktatáshoz kizárólag pénzszerzési okból nyúlt hozzá (hiába mesélgetnek a "minőségi oktatásról"), és ezt a diákok észrevették. A beszedett pénz az elbarmolt gazdasági politika miatt kell, ellentétben a Gyurcsány-féle tandíjjal, ami ott maradt volna az egyetemeknél, azaz az illetékeseknél (ahogy a vizitdíj meg a napidíj is).

A 2008-as "szociális" népszavazásról, illetve a FIDESZ akkori álláspontjáról nem is beszélve.
@vakapad: tegyük hozzá, hogy a Gyurcsány-féle tandíj a mostaninak úgy nyolcadrésze lett volna.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te tanár? Huhuhuhahahahhihihi!
Oszt kiknek mit tanítol te f*szparaszt?
Bár elképzelhető, hogy suttyomban már orksuli is nyílt Magyaroszágon. Hogyan váljon valaki birkamenetelős-libzisős-zsidózós-komcsizós agyhalott véglénnyé? Szééééép:)))))))
Ja és te mint "tanár" ne ugatolj az adódról, hogy mire menjen, ugyanis a fizetésedet és így az adódat a vállalkozások termelik ki és nem te. Te az adófizetőknek (akik megtermelik a pénzt) ugyanúgy pénzébe kerülsz. Én meg kikérem magamnak, hogy ilyen - magukat tanárnak nevező - sz*rzsákokat én tartsak el. Érted-e amiről beszélek te büdösbogár?
@jobbrolbandita: "Néhány száz balhézó gyerek, néhány száz szülője."
Ez a téma nem Neked való! Vegyél magadnak egy vajas pukit, és menj szépen TV-t nézni. Mese van!
De édes, már csak a kézfogáskori nyelvescsókot kellene az elvtársaknak visszahozni a'lá Brezsnyev és tényleg meglesz a kommunista fényesszelek és Lenin rendes filing...Mondjuk az a csoportkép is odabasz Kövérrel középen, hihetetlen hogy ezek akár abba beleszólhatnak hogy egy konyhán mi legyen a vacsora :/
@épészmérnök: A rejtett felvétel ténye lehet jogilag necces. Bár védhető is lehet, mint egyfajta önvédelem. adott esetben ügyvéd kérdése is lehet.
A sajtóetikát viszont olyan vastagon sértették meg a rádiósok, hogy csak úgy zörög.
A blogon részletesen fejtegettem. A navem mellett az a legutsó poszt
@GeoCracker: független közmédia...Annomália segíts!!!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: lebuktál :-)
"hogy külföldre menekülő diákok ingyen oktatását támogassam."
Ahhoz nem kell tanárnak lenni, hogy a meneküléshez (Te irtad), menekülési ok is kell.
S itt a baj. A megéhetési bizonytalanságok, a jövő kilátásainak bizonytalansága, a belpolitika instabilitása (pl. Gyöngyösik). No ez az, ami ellen menekülnek (Te írtad).

Rossz lehet Neked kicsi csíra :-)
@gazoló: A közmédia a szó abszolút értelmében talán sosem független. De etikus attól még lehet.... ne :-)
@Fabius: Őszintén, ha ő nem lenne akkor te sem lennél. Egyébként ócska szar álláspontja van ennek a faszkalapnak.
@kovi1970: Ezt mondom magam is hetek óta. A befizetett adóm többek között olyan állami szolgáltatásokat is igényel, mint a felsőoktatás. Hasonlóan az egészségügyhöz, a nyugellátáshoz, bármilyen szintű oktatáshoz. Ez a tény mintha elfelejtődne, az emberek a részletekbe merülnek bele, holott itt van az eb sírhantja.
@Mariann19: Komolyan mondom te ezt az új rendszert nem érted!
Mondjuk én a "ti"gyerekeiteket élből leszarom.
Ha olyan libsi tetű lesz mint amilyen te vagy varangyusz.
@ariel12:

Ángyán a legfájóbb irányból, az alaptörvényük felől rúgta tökön őket. Mókás lesz figyelni mit lépnek rá...:-)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Akkor adja át most is egy Lázár? :-) (Vagy Losonczi volt az Elnöki Tanács Elnöke?)
@taga20: Konkrétabban mit kéne értenem? Ez részedről egy kijelentő mondat, érveket nem soroltál fel a mondatod alátámasztására.
Ne hagyj kétségek között!
@rodeo36: nem orditottam ámde kurva ideges lettem.ekkora tahó kulturálatlan paraszt banda seggét nyalni-ölég szar lehet felsőfoku végzettséggel.na nem mintha 1üttéreznék azzal aki ezt megteszi,csak azon gondolkodom,mi viszi rá erre?broaff.
@épészmérnök:
Egy magát épésznek és mérnöknek tituláló személynek igazán lehetne jobb is a memóriája! Ha pedig a memória hiányzik, ott a barátod, gugli.
Tudod tudatlankám, az általad megidézett "Lázár elvtárs" soha nem volt az elnöki tanács elnöke!
@Mariann19: Drága virágszálam, lehet , hogy nem raktam idézőjelet, de azért vágod, hogy mi a véleményem erről a "rezsimről"!
@Wagem:

Bármilyen gyereket leszarni igazi konzervatív keresztény értékrend.

Szeretem, mikor kibújik belőletek a valódi énetek. Ennyit jelent számotokra a sokat hangoztatott "család", meg a népesedéspolitika: szülj magyar, hogy a fideszparaszt kedvére leszarhassa.
@Wagem:

Te gondolom az a gyerekként békákat öldöső kis geci lehetsz, keresztény-konzervatív darab szar.
@Fabius: Szerintem wagem egy megtévedt arc így karácsony előtt. Mi "szerencsétlen liberálbolsevikoknak" nincs miért örülnünk:)(
@Fabius:

"Jobboldalinak lenni Magyarországon a XXI. században – mondtam egyszer egy érdeklődőnek – jellemhiba."

nepszava.com/2012/12/velemeny/bartus-laszlo-miert-szeretem-orban-viktort.html

:D
@épészmérnök: :)

no lám!
szeretem az egyszerű "demonstrálást" és sokszor ez a leghatásosabb.
a tv ősidejében volt egyszer egy műsor, hogy akinek tetszik kapcsoljon be minden villamos ketyerét - óriási, mérhető reakció volt!

lehet, hogy most mindent le kellene kapcsolni pár percre? :)))

ha nem jönnék, a törzsgárdának és a bloggazda @Fabius:-nak is : kellemes ünnepeket!
@Schindler Pistája:

Jó ezt az egész blog.hu toronymagasan legunalmasabb, egyfolytában ugyanazt zsolozsmázó arcától hallani.

De azért majd igyekszem.
@Wagem: Köszönjük a helyzet- és lelkiállapot jelentést. Mindenki ellenség, aki nem ti vagytok. Sólyom, meg a rohadék diákok a mai célpont. Aki nem hasonul, aki szót mer emelni, az rohadt áruló. Végül mindenki ellenség lesz. Már csak a Sztálin szindrómás beteg lelkek maradtak a szekértáborotokban.
@ariel12:

Óriási:)))))

Ahogy elnézem, egyre több dolga lesz itt néhány kiváló jogásznak. Hajrá.
@taga20:

Ez az egybites egy visszajáró idióta.
@taga20: Rendben! Gondolatilag már felkészültem egy megalapozott válaszra, ha már a fejemben van, csak leírom érvként, hogy miért lehet elvárni a felsőoktatás finanszírozást is állami szolgáltatásként.
A példa: 222.000.- bruttó, adó és TB levonások 78.000.-, nettó 144.000.- Ft. Kiszámoltam! A nettóból még fizetünk minimum Áfa-t és jövedéki adót.
Ebből a csonka összegből kell megélni, gyerekeket nevelni, rezsit fizetni.

Jogos-e a felvetés, hogy ezek után elvárható-e a felsőoktatás költségeinek állam által való vállalása?
@Fabius: ???

"Ángyán a legfájóbb irányból, az alaptörvényük felől rúgta tökön őket. Mókás lesz figyelni mit lépnek rá...:-) "

mit lépnének... nyüszítve fetrengenek... a rohat dakoták...

a hejükben ebben a témában kussoltam volna... mert ez a képiselők együtt szavazgatása eleve problémás volt évek óta, csak most sikerül nagy hírverést adni ennek....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez lehetne feladvány a téli szünetre:

"A bizonytalan választópolgár ránéz Hoffmann Rózsára, és azt kérdezi:"

Para írjon ki pályázatot a legkreatívabb kérdésre :-)))
@Wagem:
Ebből is látszik, hogy a te féle "nemzeti értékrend" milyen egy tetű szint.
MI, MAGYAROK, NEM VAGYUNK KIREKESZTŐK!
Ti viszont aljas, gyáva és gyűlölködő nullák vagytok!
Folyamatosan bizonyítjátok a "szeretet erejét"...
SZÉP IS EZ! :))
@Fabius: Ne legyél előítéletes, nem tudhatod kiből mi lesz! Pl.: szíjjártó peti
@Schindler Pistája:
A hozzád hasonló szánalmas, fröcsögő ecceri kisnyilasokat is idevezényelték mára?
Nagy lehet a Lendvay utcában a pánik... :))
@Mariann19: Drága szívem, te olyan jókat írsz. Csak nézek, mint a jukinyúl.
@Mariann19:

Ezek szerint nem tudod mire megy el az adód? Segítek:

- a többszázer cigány segélyének, és ingyenes oktatásának illetve lakhatásának a biztosítására.

- A gyurcsányék által felvett hitelek visszafizetésére.
@imperial:
A 3%-os hitelek visszafizetése 8-9%-os hitellel?
MARGIT, MAGA NOOOOOOORMÁLIS???
@Schindler Pistája: Pityú te szemét tróger. Azért, mert amikor gázkamrába küldték a magyarokat akkor még nem volt Izrael. Ezt érted te faszkalap?
@imperial: Lűzp, áthat a keresztyén szeretet szelleme így karácsony felé.
Ennyire 2 bitesen gondolkodni.....
Rettentő
@taga20:

Biztos lenyúlta a csaját valami zsidó, attól van így kiakadva. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja... Az összes fideszparaszt hajt az évvégi prémiumra.
Vagy csak egy kis simogatásra vágynak Lázár elvtársuktól és Bolseviki pajtástól.
Különben nem értem azokat akik ha elolvassák a blog bejegyzéseit ( számomra élvezetesen poénos írások napi nyomorunkról) és nem tetszik nekik akkor miért jönnek újra és újra felhergelni magukat és beleböfögni mások békés poénkodásaiba...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Elnézést kérek, én vagyok hülye. Kiről beszélsz,bocs?
@taga20:
Válassz, elég jó a felhozatal narancsbolsi népművészeti agyagedényekből! :D
@Schindler Pistája: valószínűleg mert a zsidókat kérdezted, abból meg a jelek szerint nem akadt ott egy sem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit lehet megsértődni egy finom zsidó puncin???
@Schindler Pistája: Pityúkám remélem a gázt elzártad, te nyilas tróger, hogy száradna le az angyalkád így karácsonykor!!!
@taga20:
Az elutasítás dühe... A puszta pinairigység... Mindent nekem kell ma elmagyarázni???
@imperial: "Ezek szerint nem tudod, hogy mire megy el az adód?"
Nem vagy pontos! A kommentemben arról szóltam, hogy mire kell az államnak fordítania az adót, többek között a felsőoktatásra.
Amúgy a híradásokból lehet az adófelhasználásokról hallani, ha nem is összegszerűségében, a célokat azért megpengetik. Fel is szisszenek olykor, mi több, egyre gyakrabban.
Feldobtad a cigányság ellátása miatti kiadásokat. Belénk vert szolidaritás érzésétől hajtva nem foglalok állást itt nyilvánosan, azért jobbnak látnám, ha az adózók gyerekei tanulhatnának grátis az egyetemeken.
A Gyurcsányék mellett most is folyik az eladósodás pl. a belső devizakötvények kibocsájtása által, valamint a 7-9%-os piaci kamatok terhe is sújt minket, az IMF hitel helyetti 3-5% helyett.
Látod, van amiben egyetértünk, van, amiben kétséges a nézetazonosságunk, de a végén megegyezünk. Jön a karácsony. Üdv.
@taga20: Szíved szerint szóltam? Nagyon remélem, függetlenül attól, hogy az előbb elhagytad az idézőjelet, és azt hittem, Te vagy az ellen. Mivel van itt már egy-kettő, ahogyan látom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Segítek minden faszinak, a punci jó dolog. Reklamációt elfogadok és kivizsgálok!!!
@Mariann19: Remélem ilyen okos nők vannak körűlöttünk. Az én feleségem is ilyen.:)
@Fabius: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Népesedéspolitika?

El vagytok tévedve!
Most szóltak a Lendvay utcából, hogy ismertessem veletek ez irányú álláspontjukat:

www.szon.hu/selmeczi-a-fidesz-sokat-tett-a-gyermekvallalasert/2153077#forum
@taga20: "Az én feleségem is ilyen." Akkor Te is okos vagy, mert jól választottál, gratula.
Az elismerő szavaid karácsonyi ajándéknak számítanak, kösz.
@taga20:
Ezt eddig is vágtuk...
Valami újabb?
Szórakoztasd az agyhalott Pistukát inkább! :))
@Fabius: Ángyán József ebben az évben képviselői jogosítványaival élve módszeresen feltárta a fidesz- és mszp-közeli oligarchák törvénytelen térnyerését a földbérleti szerződések területén. A fideszes döntéshozók a saját törvényeiket és szabályaikat is semmibe véve, egy belső körnek osztották ki az állami földeket, kisemmizve a helyben, és a földből élő gazdákat. Ennek a nyilvánvaló célja az EU-s támogatások megszerzése.
Ángyán nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a földbérleti szerződések 80%-át már átvizsgálta, és szeretné befejezni ezt a munkát.
Ehhez sok sikert, és jó egészséget kívánok neki, mert ez az egész ország számára fontos tevékenység, amelyet nem tudna véghezvinni, ha kilépne a fidesz frakcióból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kis geci a kurva anyád aki kiszart kampós orr..
@hexensussz: Teljesen igazad van. Tessék:

Lázár György (Isaszeg, 1924. szeptember 15. –) tervező technikus, politikus (MKP, MDP majd MSZMP), a Magyar Népköztársaság Minisztertanácsának elnöke 1975–1987 között, majd az MSZMP főtitkárhelyettese 1987–1988-ban.

Így szimpatikusabb, drága?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A mandin báncsák a keresztényeket! Valamelyik pernahajdernek volt képe Tömjén Zsóti pót-minielnököt per te "Szopóálarcosnak" nevezni!

:(
@Mariann19: Drága ez már neked is gáz. De boldog karácsonyt, jó olvasni ilyen okos nőket, mint te.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Te gondolom az a gyerekként békákat öldöső kis geci lehetsz, keresztény-konzervatív darab szar."

A mi falunkban némely keresztény-konzervatív ministráns gyerekek macskákat és kutyákat kötöztek a vonatsínhez. Ha megunták, hazamentek zombivideókat nézni.
@Tűzfal:
Selmeczi művésznőt és a fidesznyik frakció prominenseit elnézve inkább a fogamzásgátlás mellett kéne kampányolni.
Inkább nyelte volna le őket az anyjuk!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Komoly tisztelettel szóltak akkor még róla. Nekem ennél sokkal lesújtóbb arról a kis álkeresztény, lopós figuráról a véleményem...
@Wagem:

Most mit idegeskedsz??? Eddigi pályafutásod során már igazán hozzászokhattál volna, hogy folyton a pofonfát rázod...
@taga20:
Na'bazz! Még egy nyaligátor!!! :))
Knosszosz nem fog neked örülni, hogy ennyire hajtod Mariannt! De lássuk, mire juttok... :D
@épészmérnök:

Én imádom a zombifilmeket, de ez nem mehet az egereim és hörcsögeim rovására...
@Mariann19: "Feldobtad a cigányság ellátása miatti kiadásokat. Belénk vert szolidaritás érzésétől hajtva nem foglalok állást itt nyilvánosan, azért jobbnak látnám, ha az adózók gyerekei tanulhatnának grátis az egyetemeken. "

Úgy érted, hogy cigánygyerekek ne tanuljanak ingyen az egyetemen?

Ne alakuljon ki adófizető réteg a cigányok között?

Mariann, meg vagyok döbbenve.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hát nem édesek? Ez úgy látszik ilyen varánusz dolog, hogy mindenki szerelembe esik...

Kivétel persze Vagon, és Schindler úr.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Öcsém , hogy basznád meg a kurvaanyád. Elnézést , ha félreértettem valamit.
@épészmérnök:

Szerintem nem merik kirakni a frakcióból Ángyánt, így viszont a leckét föladta nekik ezzel a levéllel elég rendesen.
@taga20:

Szerintem félreértetted... :DDD
@Fabius: Látod látod én is jobbikos állat vagyok. :) Jut eszembe erről mi a véleményed??? :)

Szegedi-ügy: a magyarországi ügyészség a nyomozásra sem hajlandó

"Nem lehet viszont szó nélkül hagyni az elutasítás indokait. Elsőként arra hivatkoznak, hogy a hír megjelenése után Szegedi azt nyilatkozta a HVG-nek (!), hogy a hangfelvétel nem eredeti, így nem alkalmas arra, hogy abból következtetéseket és ténymegállapításokat vonjanak le. Az ügyészség hamisan állítja, hogy a hangfelvétel összevágott és nem az eredeti sorrendben szerepelnek az egyes kijelentések. Hivatkoznak továbbá Szegedi azon kijelentésére, hogy az általa kijárt juttatások “teljesen legális módon” jutnak majd el Ambrusékhoz. Ez alapján az ügyészség kétségesnek látja, hogy a felajánlás jogtalan előny biztosítására vonatkozna. Nyomozni viszont nem hajlandóak, számukra egyszerűbb úgy tenni, mintha meg sem történt volna a beszélgetés.

Sajnálatos a magyar “igazságszolgáltatás” hozzáállása az ügyhöz, de bízom benne, hogy az Európai Csalásellenes Hivatalnál (OLAF) tett bejelentés eredménnyel fog járni. Az OLAF most nyilvánosságra hozott jelentésének adatai szerint vizsgálatainak eredményeként 2011-ben 691 millió euró visszafizettetésére került sor, valamint összesen 511 év börtönbüntetést szabtak ki a tagállamok bíróságai. A bejelentések alapján elindított 178 ügyből 144 eset vezetett érdemi vizsgálat lefolytatásához."

antiszegedi.blog.com/2012/12/22/szegedi-ugy-a-magyarorszagi-ugyeszseg-nyomozasra-sem-hajlando/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" Ez úgy látszik ilyen varánusz dolog, hogy mindenki szerelembe esik..."

Ideje új szlogent alkotni úgy látom. Lehetne pl a "szerelembe esel, mint Várúr Gyurcsány nevével".

:-D
lesznek majd megint jó sokan
akik jobban szeretik orbánt, mint a gyermekeiket, az unokáikat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mert olyan kis huncut mackóvadászok, akik az élvezetért járulnak a mackó elé... ;)
Na ja, élni tudni kell!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi a véleményem? :-)

"Egy apró hiba van ezzel: ez a feljelentés az ügyészségnek szól és nem az OLAF-nak. Ez a hivatali eljárás során nem mindegy, a csalás elleni hivatal ugyanis hivatalból nyomoz minden uniós közpénzfelhasználás és korrupció ellen, az ügyészség meg akkor tesz/tehet valamit, ha Szegedi mentelmi jogának felfüggesztését kérik, és azt az EP megszavazza. Nem minden hátsó szándék nélkül mondom, az OLAF-hoz fordulni nem túl bonyolult, közvetlenül megteheti bárki "

Mondhatjuk, hogy én megmondtam már november hetedikén, mi lesz a forgatókönyv :-))
@Tűzfal:
Na, most mond meg... :))
Majd valahogy feldolgozom!

Csau-ra emlékezhetnek még a narancsbolsi agyhalottak? :)) Kéne...
Ott is valami nagy békemenet volt, azután 4 nap múlva egy fal előtt rövid sorozatok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Hát nem édesek?"
Egér és Boli! De dilisek vagytok!
Knósszosz ma este elhagyott, nem tudtátok? Ott csápol a Tankcsapda koncerten, hetek óta készül rá. Közölte, hogy 48 órán át rá nem lehet számítani, hozzá teszem, hogy aztán még elkezd főzni is ...
@taga20:
No comment... Nem érted? Akkor mindegy...
Valaki majd segít!
@Mariann19:
Miért, mikor volt beszámítható??? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem ez annyira extrém, hogy ez még neked is sok.:)
@Fabius:

Nabazz, de milyen szar lehet már, ha valakinek mindenről GyF-jut eszébe. :D
@épészmérnök:

Grúziában lecsuktak 20 volt kormánytagot. Nem tudom, mi volt ott, jogosan vagy nem, de úgy el tudnám képzelni ezeket libasorban a bíróság folyosóján...
@Fabius: Időközben ez is meg volt. Kíváncsi leszek mi lesz a vége. :)
@épészmérnök: "Mariann! Le vagyok döbbenve."
Legyünk tárgyilagosak! A cigányság ellátása jelentős erőforrásokat von el, racionálisan ezt meg kell állapítani. Ez a vélemény nem zárja ki, hogy minden gyereknek járhat a felsőoktatásban való részvétel.
Sokat adok a véleményedre, lelomboztál a csalódottságod kifejezésével.
@Husz_János_Puszita:
"Grúziában lecsuktak 20 volt kormánytagot"
Igény az itt is lenne rá... Kormányokon átívelően... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bolikám!Te ismered jobban, Ti eveztek együtt a Mosoni-Dunán. Sokat sejtetően utalgattok a kalandjaitokra, szeretném látni, mit alkottok együtt.
@taga20:
Bazze, ha egyedül nem megy, akkor minek??? :)
@Mariann19:
Azzal a lökött mosógépkillerrel?
Még csak egy nyári ígéret volt, ha nem viselkedik, amúgy is belefojtom!
A francba, hol van még a március, hogy végre kimenjek a vízre...?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem mi egy malomban őrlünk,
csak nem vesszük észre. Öcsém nézd meg a Buena Vista Social Club Chan-Chan-t. És utána gyűlölj!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Olyan ez is, mint minden fétis: gondozni, gyakorolni, szeretgetni kell :-D
@dr. Kóser Malac:
Nekem kifejezetten szimpatikus lenne. Tudom, örök álmodozó vagyok...

@taga20:
Nem én anyázok. :)
Nem tűnt fel, hogy ... ááá, mindegy... :D
@Fabius:
Otthon meg kis játék Gyurcsánnyal alukál, vagy vuduzza... Szép dolog a ... férfibarátság! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

OLAF vizsgálat után faszolás, ha nem volt minden kifogástalan. Ha így lesz akkor meg belharc a Jobbikban és magyarázkodás a közvéleménynek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli! Ha itt lesz, fel kell hívjuk a figyelmét, hogy vízi és szárazföldi inkvizíciós módszereink vannak, ha a magatartása nem kielégítő.Víziben az imént, általad említett, és az ismert szárazföldi, az ásó.
Ezek után nem fogja tudni szegény, hogy földrajzilag hol tanyázzon le.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ferinek ha esze és üzleti érzéke lenne régen gyártatná a kis plüss Gyurcsányokat, direkt a fétisbuziknak :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Következmények nélküli ország, szánalmasak vagyunk. Kaya, Ezüsthajó, Országimázs, ne mi nyerjük a legtöbbet után kétharmadot adni nekik. Ugyanezt csinálták akkor is, dölyfösen kiröhögtek minket, pökhendin az arcunkba hazudtak. Meg is érdemeljük.
@taga20:

Ugratni akart a csajozással. Vedd észre.
@Mariann19: Drága azért ne legyél ilyen occó!
@Mariann19:

nem akarok belekeveredni a dologba különösebben - két növel kikezdeni nem jó ómen :) - , de inkább fizetem egy cigánygyerek (felsőfokú)iskoláját mint az apja ellátását a sitten... :)
@Fabius:
"Elmaradhatatlan kelléke ez a kis "Gyűlülhető Plüss Gyurcsány" minden igaz konzervatív, hívő családnak!
Csak most!
Csak Önnek!
Soha vissza nem térő alkalom!
Opcióként helyes kis akasztófa is rendelhető hozzá, eredeti kenderkötéllel, vagy orgoványi erdőföld, kis ásóval..."

Megmarketingeljük???
Most komolyan!
Ha pályázok rá, lehet állami támogatással is, mint a CÖF-nek?

@taga20:
Még mindig ott vagyunk letapadva??? :))
@Fabius: Elnézést, de egy punci nekem nem egy újdonság. A feleségemet imádom minden pozícióban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ázsia miért nem tudod azt mondani, hogy elnézést, nem beléd akartam marni.
@taga20:
Mert nem is martam beléd... Mivel érzed úgy, hogy igen???
mennyi cionlibsi veri a nyálát a zsindex főoldalon... nem varánusz, hanem kajmán...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én visszaolvastam a kommentjeidet. Lehet, hogy érzékeny vagyok, de szerintem beszólsz. Nincs evvel baj,.de vállald fel!!!
@HiphopStar: Te minek írsz ide? De tényleg!!!
@Mariann19: az volt a - jelek szerint megalapozatlan - előfeltevésem, hogy számodra evidens, hogy a cigányság mély fizikai és szellemi nyomorának a csillapítása, és bármely javulás előfeltétele, hogy a gyerekek minél korábban, és minél tovább tanuljanak. Ez az egyetlen módja, hogy a kulturális hátrányt, amely kisgyermekkortól kezdődik avval, hogy nem tanulnak meg rendesen magyarul (itt most a kifejtetlen és kifejtett beszéd közti különbség elemzésére nincs mód).

Azt is evidenciának gondoltam, hogy Szerinted is kívánatos, hogy a cigányság magasabb civilizációs szintre lépjen, és (ismét) belépjen a munkavállalók közé.

Jelenleg a cigányság egy jelentős része nem rendelkezik azokkal a készségekkel, amelyek lehetővé tennék integrálódásukat a munka világába. Ezek közé a készségek közé értem a nyelvi-kommunikációs készségeket, a szabálykövetést, a közvetlen környezet szerepmintáitól való elszakadást is.

Semmilyen más módja nincs jelen ismereteim szerint ezen készségek elsajátításának a cigányság többsége számára, mint az iskolai oktatáson keresztül.

Ehhez kellenek cigány óvónők, tanítók, tanárok, szociális munkások, és szerepminták. A motivációhoz pedig a legkülönfélébb szakmákban sikeres cigányok, akiket a tévé mutat.

Minden létező segítségre szükség van, hogy egy ilyen réteg létrejöjjön. Igen, pozitív diszkriminációra is, mert a feladat sürgős. Az utolsó utáni pillanatban vagyunk, és jelenleg az ellenkezője történik annak, amit én kívánatosnak tartok.
@batka manó: Én úgy látom, nem tér el a véleményünk. Amikor gyerekekről van szó, ott csak támogatni kell minden jó szándékot. A cigányság mint tehertétel viszont tény, elvon forrásokat.
@Mariann19: "A cigányság mint tehertétel viszont tény, elvon forrásokat. "

Tény, hogy az értelmi fogyatékosok, és a rokkantnyugdíjasok is tehertétel. Továbbá a kismamák, és a nyugdíjasok.
@épészmérnök: az ingyen tanuló egyetemistákról nem is szólva.
@épészmérnök: még mindig az itt endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-diakok.html vázolt, vagy ehhez hasonló kompenzatív rendszer mellett lobbiznék.
Szociológiailag a kváziegyenlőség szerintem ugyanis hasznos. Ezért lehet különben az iskolai egyenruhának is értelme.
AZ egységszámlás módszerrel azt akár szociális rászorultság alapján is fel lehet tölteni, mint írám vala.
Kifele, egymás és az egyetem fele azonban ez már nem triviális, és mert pénzben nem kivehető, az alternatív felhasználást is kizárja.
@taga20:
Én, beszólni??? :))
Figyu, simán... Fabiust nemrég simán lerohadékoztam, amikor elkezdte a vacsiját kiposztolni ide. Oszt akkor még finom voltam!
Szerintem még edződnöd kell ide...
Viszont jössz egy idézettel, hogy hol bántottalak én téged!
Gyerünk!
Várom...
Na...
Amúgy ha megjön Knosszosz, meg Rodeo bátyád, akkor vissza fogsz engem sírni... :)) Hidd el!
@GeoCracker:

Amennyire tudom, az egyetem jelenleg is "fejkvótát" kap az ingyenes helyekre beiratkozott hallgatók után. Ha és amennyiben így van, akkor az egyetemnek lényegében mindegy, hogy a hallgató fizetős, vagy sem.

A hallgató szempontjából természetesen nem mindegy :-).

"számára minden tanuló ügyfél, és mindenki számára szolgáltató. Ennek az előnye az lenne, hogy amennyiben az iskola színvonaltalan, akkor a diák nem tud teljesíteni, tehát saját zsebből kell fizetnie. Valóban kiverhetné a teljesítményt a tanárokból;"

Itt arra gondolsz, hogy a hallgató megrendelőként lép fel az egyetem felé? Ez egy jó gondolat, és olyan helyeken, ahol van akkreditáció, meg is történik az oktatók minősítése. Nem tudom, Magyarországon mennyire általános ez, itt, Chilében, ahol nincs egyáltalán ingyenes egyetem, és óriási az oktatási kínálat, az akkreditáció a legfőbb érv, amelyet a toborzó marketingben alkalmaznak az egyetemek.

Ez ugyanakkor melegágya lehet a korrupciónak. Jelen pillanatban három magánegyetem, és az országos akkreditációs ügynökség igazgatója előzetesben ülnek...
@Orica Középföldi:
Őt hagyjuk!
1. Mókustezsvírem! (Jó, néha szégyenlem azért)
2. Egy kis aljas dög, aki állandóan kekeckedik.
Ráadásul állandóan rátesz egy lapáttal. Feszegeti azt a bizonyos mókusmakkos ládát...
Tulajdonképp utálnom kéne...
@épészmérnök:
Nálunk ilyen természetesen nincs, mi sokkal tisztább és becsületesebb vagyunk! :))
(Mármint, nálunk nem derülhet ki...)
@Schindlеr Pistája:
Pech... Valahol máshol, pl. az IKSZ oldalain ajánlgasd...
@épészmérnök: Minden józanul gondolkozó ember felismeri vagy felismerte, hogy a cigányság integrálódását meg kell oldani, mégpedig a felnövekvő generációik fejlesztésével.
Évek óta folyik deklaráltan ennek a célnak a megvalósítási szándéka, de áttörő siker nem koronázza meg az erőfeszítéseket. Te is felsoroltad az oktatást, a pedagógusokat. Meg is vannak hellyel közzel a tárgyi és személyi feltételek. Egy valami azonban hiányzik.
A cigány embereket valamiféle elnéző jóindulattal kezeljük, ahelyett, hogy felébresztenénk bennük az egészséges önérzetet az asszimilációs igény elérésére. Ez a jóindulatú leereszkedés olyan tudatot gerjeszt, hogy a társadalomé a kizárólagos feladat a gondjaik orvoslására. Holott ha nyílt szembenézésre inspirálnánk, és nagyon nyíltan elmondanánk, hogy milyen elvárásai vannak a társdalomnak velük szemben, valószínű, hogy más irányban kezdenének gondolkozni.Egyidejűleg meg kell erősíteni bennük a tudatot, hogy egyenrangú állampolgárok, valamint azt, hogy az utódok fejlődése által még az ő felnőtt társadalmuk is másként élhet.
Egy cigány önkormányzat vezetőjének a nyilatkozata óta gondolkozom ezen, hogy nem jó úton járunk ezzel a mesterséges, mégis elkülönítő módszerrel, ami dívik. Ez az ember elmondta, hogy a cigány önkormányzatok az élő példa arra, hogy szegregálják őket. Miért nem a települési önkormányzatokban van a helyük? Kirekesztettségről beszélt, arról, hogy nem egyenrangúnak tartják a cigányságot.
Az elképzelésem megvalósítása sajnos küldetéstudatú embereket feltételez, de nem lehetetlen, különösen kisebb közösségekben nem. Politikai elhatározás után meg lehetne próbálni.
meg vagyunk mentve:

Megjelent a rezsicsökkentő rendelet
Januártól tíz százalékkal csökken a lakossági távhő, villamos energia és a földgáz ára.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én nem tudom, te hogy érzed, de ezzel a @Schindlеr Pistája: gyerekkel valami nem stimmel...
@Mariann19:

Voltál te már huzamosabb ideig cigányok között?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ugye nem itt kezditek gyógykezelni?
Én már ketrecbe raktam, a többi mellé.
@épészmérnök: "Itt arra gondolsz, hogy a hallgató megrendelőként lép fel az egyetem felé? Ez egy jó gondolat, és olyan helyeken, ahol van akkreditáció, meg is történik az oktatók minősítése. "
Elvileg itt is van akkreditáció (szakoknál) és elvileg van mód minősíteni a tanárokat. Ez azonban elvi jelentőségű. Tapasztalatból tudom. A fejkvóta azért nem jó jelenleg, mivel egyrészt az állam lép be megrendelőként, tehát nyugodtan tehet politikai gesztusokat. Másrészt a fejkvóta független a diák teljesítményétől éppen úgy, mint az egyetem teljesítményétől.
Ez jelenleg komoly gond, mivel az egyetem továbbra is egyfajta szívességtételként kezeli az oktatást, ami sokszor kritikán aluli. Nem ritkán a színvonalát tekintve is, de az olyan szolgáltatási pontokon, mint a tanulmányi osztályok, tanszéki ügyintézések, vizsgaadminisztráció mindenképpen.
Amennyiben minden diák mint megrendelő jelentkezne, ez némileg módosulhatna.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Tulajdonképp utálnom kéne..."

Azért a lapos, csoffadt farkú képért ez még kölcsönös is lehetne:)))

Még mindig röhögnöm kell, ha eszembe jut az a kép:)
@Schindlеr Pistája:

Semmi, semmi... mondjuk fiúval még nem voltam, milyen?
@Mariann19: Sokat töprengtem ezen, és nem tudom igazából, mit gondoljak.

A csoportidentitás és a csoportnyomás nagyon erősen befolyásolja az emberek viselkedését, cigányokét, nem cigányokét egyaránt. Azokban a csoportokban, amelyekre külső nyomás nehezedik, a csoportkohézió, és vele a belső normáknak való megfelelés elvárása felerősödik, és régen rossz annak, aki másmilyen akar lenni.

Angliában az utóbbi években többször is előfordult a karibi, és az indiai bevándorlók között, hogy tinédzserek meggyilkolták olyan társaikat, akik valamilyen téren kiemelkedtek közülük, konkrétan emlékszem egy sikeres sportolóra, és egy 14 éves lányra, aki tehetségkutatót nyert.

Emberfeletti erőfeszítésekre van szüksége annak, aki ki akar emelkedni, és végül se ide, se oda nem fog tartozni. Ez elviselhetetlen lelki teher, és nem az asszertivitás és belülről irányítottság ideális állapota.

Aki asszimilálódik, ahogy te fogalmazol, lemond a saját eredeti csoportjához való tartozásról, ugyanakkor a többség nem fogadja be. Amíg él, hallgathatja a beszólásokat a villamoson, és a genyóságokat a munkahelyén, már ha egyáltalán felveszik valahová dolgozni.

Azok, akik maradnak, ahol voltak, mindazonáltal emberi lények, akiknek joguk van az élethez. Ha a többségi társadalom ezt nem ismeri el, akkor csúnya világ jön, mert ugye, az élet él, és élni akar.
@Orica Középföldi:

Tudom, szentimentálisnak fogsz tartani, de még sosem volt saját trollom...

Olyan cukik, ahogy röfögnek azon a hülye nyelvükön.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Talán a kor, vagy a kór... Talán csak túl sok Piktort hallgatott. Amúgy a napokban azt mondja egy kolléga, hogy a sógora karácsonyra Dolfi bátyó "remekművét" kérte.
Hőőőő... Most komolyan! Nincs is szebb, mint a karifa alatt, a szeretet és a kereszténység jegyében, egy szép Mein Kampf!
A zsidó Jézus, a zsidó Mária, Józsefről nem is beszélve... Forog a jászolban a betlehemi!

@Orica Középföldi:
Erre gondoltál? Neeeeeeeeeee.... :DD
www.google.hu/url?source=imglanding&ct=img&q=http://m.blog.hu/tu/tuzhangya/image/misimokus.jpg&sa=X&ei=xBXWUIjWC4nMswaFmICIDQ&ved=0CAsQ8wc&usg=AFQjCNHZEEDo7MnJzi4xBweupuQUcsCv6g
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nyugi, majd megkapja a büntetését, mikor át kell rágnia magát azon a hablatyoláson.
@GeoCracker: "A fejkvóta azért nem jó jelenleg, mivel egyrészt az állam lép be megrendelőként, tehát nyugodtan tehet politikai gesztusokat. Másrészt a fejkvóta független a diák teljesítményétől éppen úgy, mint az egyetem teljesítményétől. "

Amennyiben a fejkvóta a hallgatóhoz van rendelve, akkor ő a megrendelő, ha ő átmegy más egyetemre, a kvóta vele megy, nem?

Az az érzésem, hogy a meglévő lehetőségek nincsenek kihasználva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én megpróbáltam elolvasni, de tényleg...
A harmadát átrágtam (nem, nem keresztbe), de elég kaotikus, sértődött és agresszív kispöcs nyafogásának hat. A stílus elég ecceri, SSteffykénk több klasszissal nyálasabb nála, meg informatívabb is.
Zavaros, olyan Dolfisan balfék... Már értem, hogy miért nem nyírták ki az angolok, evégre Dolfi sokkal kártékonyabb volt Németországnak élve, mintha szentté avathatták volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem nem vagy te egy csöppet, de tényleg csak egy hangyafasznyit, perverz?
Pennike mennyit tud minderről??? :D
@imperial: Orbánék is vesznek fel hiteleket, csak nem az olcsóbbikat. És inkább fizetek oktatást, mint stadiont. Itt már tényleg csak az tapsol Orbánéknak aki személyesen kap borítékot tőlük.
@épészmérnök: A megrendelőség ez esetben fiktív. A fejkvóta akkor is ugyanannyi, ha szuper tanárok tanítanak és a diák hatosra vizsgázik. S akkor sem differenciál, ha a tanárok és diákok egyaránt meguszósan kezelik a helyzetet.
@Schindler Pistája: "Miért nem takarodnak haza izraelbe?"
Izrael a magyar nyelv szabályai szerint nagy betű. ;)
Amúgy ottani felsőoktatás nem kicsit magasabb szintű így a bejutáshoz is le kell tenni valamit az asztalra. És még így is USA utáni legnagyobb agyelszívó ország. Viszont meglévő állampolgárság esetén az első három évet kifizetik a delikvens helyett, amúgy 3000 dollár évente, de ahogy nézem nálunk van egy csomó szak ami drágább. :D
@komplikato:
Magyar nyelv? Ennek?
Az ő nyelve amúgy is máshol fickándozik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Tudom, szentimentálisnak fogsz tartani, de még sosem volt saját trollom..."

A szeretet ünnepének közelében sokféle szentimentalizmus megengedett.
Vigyázz, függés ne legyen belőle:))

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, arra a szörnyűségre gondoltam:)
@bgp:

És?

Mások meg a zsidó kárpótlás és a segélyen élősködő cigányok eltartása helyett fizetnének inkább oktatást. Számold már ki, hogy a cigányokra teljesen feleslegesen kidobott évi 1600 milliárd forintból hány stadion és egyetem jönne ki.
@épészmérnök: Amit a csoportidentitásról megfogalmaztál, az nagyon betalált. Az egy béklyó lehet, és az elszigeteltségből eredeztethető. Ez az izolált állapot egy önvédelmi poziciót generálhat, mely inkább fokozza az elkülönülést. Én tudomásul veszem ezt a helyzetet, mégis érthetetlenül állok szemben azzal, hogy nem fogalmazódik meg bennük a napi tapasztalatuk alapján sem, hogy ők az az embercsoport a világban, akik problémásak az életvitelük, sajátos gondolkozásuk miatt, ezért önkontrollra lenne szükségük.Értelmes vezetőiktől is ritkán hallani ilyen gondolatokat.
Igen, aki kiemelkedik, az lóg a levegőben. A befogadás a többségi társadalom részéről nem teljes, az újbóli visszatérés leépülést jelentene, de egy ilyen szándék egyébként is kizárt a kialakult igényesség okán.
Filózunk, hogy milyen megoldások létezhetnek, amelyek megváltoztatnák a helyzetet, de elkerülhetetlennek látszik egy drasztikus fordulat, különösen a lakosság faji összetételének kedvezőtlen változása miatt.
@imperial: Mivel nincs nyilvántartva a különböző szociális juttatások kihez jutnak, ezt a számadatot kávézaccból vagy csontokból sikerült "kidolgozni"?
@Orica Középföldi: Azt kérdezed, hogy voltam-e huzamosabb ideig cigányok között. Nem!
Gondolom, hogy most elmondod majd, hogy fogalmam sincs ezekről az emberekről. Valóban a belső viszonyaikat nem ismerem.
Az viszont nem lehet baj, ha az ember azon filózik, hogy mi lehet az oka annak, hogy évtizedeken át nincs előrelépés, és mi lehet ennek az oka. Legalábbis nem vagyok közömbös a jelenség kapcsán.
@Mariann19:
vigyázz csapda, te is tartozol egy csoporthopz és én is (bár a legkevésbé de igen) és sokan mások is különféle izékbe identitászavarokkal és a divide et impera műxik

erről beszélj mert ha nem akkor te is kirekesztővé válsz

brühühühühü
Csak fél szemmel voltam itt, mert közben
nagyon érdekes dokumentumfilmet néztem a Discovery Worldon.
Jézus - Az ember a legendák mögött(Jesus: Man Behind the Myths)
Holnap 12.05-kor ismétlik, ha valakit érdekel.

Ehhez most nem passzolt ez az elmebeteg pistigyerek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Látom, mégcsak egy kis ujjgyakorlatot mutattok meg ennek a kis Schindler Pistának. Mondjuk igazatok van, mindenkit az értelmi szintjén kell kezelni.
Szegény, még nem tudja, hogy egy perc alatt ízekre lehet szedni az ilyen csupán félmondatokra képes gyerekeket.
@rodeo36: Rodeo! Már megismerhettél annyira, hogy a racionalitásra és a kristálytiszta, világos gondolkodásra törekszem, ezekre alapozom az elveimet is.
Természetesen ahhoz a csoporthoz tartozom szívesen, ahol ugyanezt megtalálom.
Itt is vagyunk egy páran egy szép halmazban. Mi ezzel a gond?
@Mariann19:
Próbálunk néha lealacsonyodni... De inni'kő hozzá! :D
@Mariann19:

Van értelmes, kiemelkedett cigány: Forgács Istvánnak hívják. Itt van egy írás tőle, ami miatt a balliberális hiénák és a primitív díszcigányok vicsorogva estek neki:

hirszerzo.hu/velemeny/2011/10/10/20111010_forgacs_istvan_ciganysag
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te most élteted a Pártot és az Ő Dicsősegges Vezénylóját?
Vagy csak a szokás szerint "linkelsz"? :))
Az "elvtárs" röfögésére emlékeztek a napokban? :)

orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_22&utm_campaign=index

Oszt ez a balfasz komcsizik még... :))
ÉRTEM ÉN!!!
KOMOLYAN!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ha nem próbálod ki sohasem fogod megtudni

brühühühü

gyáva népnek nincs hazája....sem
Ja, a pecsétre külön figyelni! :D
@Schindlеr Pistája: tárgyaljatok zsigamarcellával, a bence kisasszonyokkal, és a többieket nem nevesítem...egy gyanú rágja lelkemet a kövér elvtárs valamint a selymeszsolti reverendában bugyi nélkűl csak úgy ...

brühühühühü
@rodeo36:
MARHAAAAAAAAAAAAAAAA! Jól átsütve... :D
@Mariann19:

Nem, nem fogom elmondani, nincs nálam a bölcsek köve.
Sőt, minél több ismeretem van, annál kevésbé.
Két évtizedes tapasztalatom van. Ebben az analfabéta családoktól, az érettségizett önkoris képviselőktől, az egyetemi docenstől, a cigány politikus mellé nagy álmokkal odaálló, majd 3 hónap után pánikszerűen távozó friss cigány diplomásig minden benne van.
Megdöbbentett, így utólag nem is értem miért, hogy ugyanúgy dúl közöttük a fehér-rasszizmus, mint a velük szemben tapasztalható.
Nem mernék ötletelni, nagyon összetett probléma.
De egyben biztos vagyok, rájuk bízni a megoldást nem lehet. Sokat és közelről láttam,mit csinálnak a politika cigány szereplői.
Egy nagyon értelmes békési cigányember mondta nekem, ők ártanak a legtöbbet a cigányságnak. Nem tudtam vele vitázni.
Természetesen nélkülük se lehet.
@Mariann19: beszűkült a látómeződ?

amíg egymással sem tudunk és tudtok addig a romákat ki kellene hagyni

hisztérikus kutyát úgy kezelt ki a szakember, hogy nem a kutyát kezelte hanem a családot amely teljesen bolond volt és megbolondította a kutyut, amint kikupálódtak a kutyu egy kis zsebibab lett

neked is ezt ajánlom szívből

brühühühühühü
@rodeo36:

:DDDD

Talán van Persie-nek lett volna nálam esélye, de amióta az Arsenal-tól a Manchesterhez ment, azt mondom, bekaphatja!

:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azon gondolkoztam Boli, hogy ezt a Schindler gyereket leamortizáljuk-e egy kicsit, vagy már késő van, és kifáradt. Sok lenne neki már ilyenkor. Mit gondolsz?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

vigyázz megeshet csak ne menj közel

brühühühühü

nincs is rossz ízlésed és a kis Walcott?
@Mariann19:

kezdd el majd adok hozzá

brühühühü

nem szabad kihagyni, most úgyis standard vagyok mármint vodka
@Orica Középföldi:

mint már említém vala nem bennük bennetek azaz bennünk van a hiba

én ezt magamról tudom az ismeretlen népek között túlélni és alkotni nagyokat az sem akármi és nem hogy sohasem akartak bántani de még a fehér ellenségeimtől is óvtak

brühühühühühühü
@rodeo36: Rodeo!Tőled nem vagyok hozzá szokva, hogy látómező beszűküléssel vádoljál.
A plasztikus példád szerint a változás kötelessége a többségi társadalomé?
Sajátos filozófia.
@Mariann19:
Nono, TE kis hamis! ;)
A karácsony, a megbocsájtás és a tolerancia neked semmi? Komolyan... hova kerültem...
(Már csak a kaja receptek hiányoznának mára...)
Légyszíves tegyél nagyobb pedagógia érzékről tanúbizonyságot és a csökkent értelmi képességű honfitársainkhoz álljál hozzá valamivel megértőbben, toleránsabban, úgy is mondhatnám, liberálisabban!
Evégre manapság meg kell becsülni a troll létformát választókat.
Nem lehet olyan egyszerű az ő helyzetük sem! Naponta elviselni, hogy simán "lehüjjézik" őket, porig alázzák, tényekke és datokkal szembesítik őket, amik tök egyszerűen cáfolják a gondosan építgetett kis világukat, majd még szimpla náci kisköcsögnek és piktorseggnyaloncnak is bélyegezik egyesek majdnem minden alap nélkül őket...
Na, szörnyű dolog is ez... :((
Nem lehet valami autonómiát kivívni azoknak akik nem tagjai ennek az elmebeteg bandának?
Inkább 1/3 elkülönült autonómiában, minthogy összekeverjenek ezekkel a kiszabadultakkal.
@sivatagi n.:

Igen, ő egy okos fiú. Sokak lelkébe beletaposott ezzel a cikkel.
Halkan jegyzem meg, a liberálisok között is akad primitív:))
@Mariann19:
második mondatod telitalálat és abban értünk egyet

meg kellett tegyem mert vakvágányon battyogtál

brühühühü
@Mariann19:

próbáltam volna én idegenként fehéremberként a 8 millió ellenében ha nekik nem a befogadás az alapállásuk?

és a végén törzsfőnöknek akartak (és ez nem vicc!!!) cca 2 1/2 év után a többi éveket képzeld el

brühühühühü

ennek is van metódusa, tudományos amit ők évezredeken át kialakítottak

milyen is a magyar történelem?
@sivatagi n.: Forgács Istvánt ismerem néhány kerekasztal beszélgetés kapcsán.Itt az egyik kommentemben pontosan arról írtam, hogy az önértékelésük felébresztéséhez kisebb közösségekben ilyen küldetéstudatú ember szükségeltetik. Azért, hogy elgondolkozzanak a maguk valójáról, mely nem megy másképp, csak ha valaki ilyen módon fogalmazza meg a gondolatokat, ahogyan azt Forgács István tette.
@Orica Középföldi:
Nem kisebb számban, mint bárhol máshol... :))
a fides mafia az simán bűnszervezet... mafiakormányzás...

mindet le kel vadászni egyesével...
remélem pontosan vezetik a kubatovlistát !
@rodeo36: Aha! Ez a standard állapotod hozza azt, hogy mintha rébuszokban szólnál. Nem szoktál Te ilyen lenni.
A hitelvtársaknak ideje lenne tanulnia egy kis erkölcstant.

erkolcstan.blog.hu/
@Mariann19:
Komolyan! Segítsek??? Kérdezd meg Rodeo bácsit, mit és mennyit ivott!
AZ segít megérteni.. :D
Vááááá... (Bocsika)
@vilagnezet.blog.hu:
MONDD, HOGY AZ AMIRE ÉN GONDOLOK ÉS NEM ÁTVERŐS KÉP!!!! :))
@Mariann19: "problémásak az életvitelük, sajátos gondolkozásuk miatt"

Mariann, azért "problémásak", mert problémáik vannak. Ezek a problémák nem "faji sajátságok". A rendszerváltás idején a cigány lakosság 90%-a munkavállaló volt. A rendszerváltás után leépült az ipar, elsősorban az építőipar, amelyben nagy számban dolgoztak cigányok. Őket sújtotta elsőnek, és legnagyobb arányban a munkanélküliség. Az a csekély, de létező felemelkedés, amit a Kádár-korszakban megéltek, visszafordult, leépült. Most már a harmadik generáció nő fel úgy, hogy nem láthatta a szüleit, az apját korán felkelni, és munkába menni. Ez az alapja a munkának. Annak idején a paraszti sorból származó munkások is nagyon nehezen szoktak bele a mereven kötött munkarendbe.

Mégegyszer mondom, ez nem "faji" kérdés. És nagyon szépen kérlek, mellőzd a nácik szóhasználatát.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt nem értem, hogy erre a troll feladatra miért nincs valamilyen képzés legalább esti iskolában, vagy valami gyorstalpalón. Komolyan mondom, üde színfolt lenne fenni az elménket egy alapfokú vitában is velük. Ez azonban uncsi, hogy csak úgy kisujjból elég őket rendbe tenni.
@vilagnezet.blog.hu:
Már rég néztem rád, de van egy olyan érzésem, hogy az itt felbukkanó Gábrielünknek sűrűn foglak mostanság belinkelni.
Csak úgy, hogy ne érezze annyira jól magát! :)
@Mariann19: "Filózunk, hogy milyen megoldások létezhetnek, amelyek megváltoztatnák a helyzetet, de elkerülhetetlennek látszik egy drasztikus fordulat, különösen a lakosság faji összetételének kedvezőtlen változása miatt."

"Drasztikus fordulat" alatt mit értesz?
@Mariann19:
Ki mondta neked, hogy nincs OLYAN? :))
Lendvay utca (házszámot tudod???), 2 emelet, Kubatov elvtársat keresd - Habony Árpitól jönnek a leiratok és direktívák.
Komolyan gyerekek, kezd fárasztó lenni, hogy mindenkinek én segítek eligazodni...
@Orica Középföldi: Látom, nagy tapasztalattal bírsz a cigányokat illetően. Vajon van abban valami, hogy genetikailag is fellelhető ebben a csoportban a rendhagyó tulajdonság?
A cégem egyik gyáregységében évtizedeket dolgozott le egy cigány ember, onnan is ment nyugdíjba. A gyerekei a lakásom előtt mentek iskolába, évzáróra, friss, ropogós ruhában. Az anyag egy felelős szülő volt, ahogyan láttam, 10 gyereket nevelt fel normális családi viszonyok között. Mind a 10 gyerek -fiúk és lányok -kemény bűnözökké váltak.
Ezt hogyan lehet megitélni vajon?
Bocs:anyag = anya
@Mariann19: " a változás kötelessége a többségi társadalomé? "

A változás mindkét fél kötelessége, de a nagyobb felelősség azé, akinek nagyobb a szabadságfoka.

Ma egy cigánygyerek szabadsága arra, hogy az legyen, ami lehetne, minimális.
@Mariann19:

mi az amiben sötét vodkában hagytalak? kérdezz

brühühühü
@rodeo36:
Vodka??? Még a végén lekomcsiznak! :D
Malátalé, Teacher's! Nekem az a kedvencem...
Na, töltök egyet...
@rodeo36: Bizonyára megtaláltad a megfelelő hangot a cigány emberekkel, azért ért a törzsfőnöki kitüntetés. Ahogyan látom, rokonszenvvel viseltetsz irántuk, nyilván a közös munka során alakult ez ki.
Ez lenne a jó gyakorlat, ha a mindennapi munkában való együttműködés hozná össze az embereket, de erre a körülményre jelenleg nem lehet számítani.
Érdeklődés van, hogy mennyi volt eredetileg a vodka, és jelenleg milyen a mostani készletértéked?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a teacher's nem szeretem gyomorégést okoz...Red Breast a kedvencem meg a Mount Gay Rum Black

brühühühühü

persze a Gordon Gin Tom Collins alapanyagaként sem akármi
@Mariann19:
Te, csibe, egyre kekecebb vagy...
Százalékban akarod, vagy maligánban?
Knosszosz hiánya okozza mindezt? :)
@rodeo36:
Azok a fránya emésztési gondok lehetnek...
Nekem nincs tőle problémám! :D
@Mariann19:

a cigányokat helyettesítsd be egyenlítői afrikai négerekkel, feketékkel mint a bagaria

de tényleg dolgoztam legalább 12 féle nép fiaival lányaival és egy időben a magyarországi cigányokkal is

még csak az első 7 decisnél tartok

brühühühühühü
@Mariann19:

"Vajon van abban valami, hogy genetikailag is fellelhető ebben a csoportban a rendhagyó tulajdonság? "

Én nem a Czeizel vagyok álnéven:)))
Szerintem hanyagold a témát mielőtt teljesen pőre leszel.
@rodeo36:
Első???
Légzési gondok sehol? Csak a májad miatt kérdem, hogy mennyire nyomhatja a tüdődet...
@Mariann19:

egyébként a Macbeth élő közvetítésével keverem éppen Endorban van Macbeth és már megjelentek a boszorkányok a mocsárból és vihognak...

ha tudná ezt a zalcsúti pocakos?

brühühühühü

neki is már meg van mikor jön a birnami erdő vele szemben
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nyomásról szó sincs, májam friss ropogósra süthető most kaptam a leletet

brühühühühü

és nem hagyom egyedűl, hogy nehogy féljen
@épészmérnök: Bocs a szóhasználatért, nem figyeltem eléggé, jogos.
Persze, hogy a munkanélküliségük visszafordítja azt a fejlődési folyamatot, amit gyakoroltak az általad említett időszakban, amikor 90% közülük dolgozott. Amennyiben megnézed a hazai cigányságot a környező országokhoz viszonyítva, külső megjelenésükben is látható a pozitív eltérés, mely annak a korszaknak tulajdonítható.
A rendszeres munkavégzés nemcsak a cigányságot, hanem a többségi társadalom e körbe tartozó tagjait is demoralizálja, ugyanis a mindennapok fegyelme megszűnik, egy fellazult állapot pluszban még a felelősség érzetet is kiirthatja.
A drasztikus fordulat alatt a népesség összetételének a változását értem, mely nem lenne kedvező mindaddig, amíg a cigányság nem éri el a többségi társadalom igényszintjét valamennyi területen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bolikám! A "kekec"ségem tudod, kinek szólt, el is inalt az éjszakába, úgy látom.
Te mondtad, hogy kérdezzem meg Rodeot, hogy mi a pálya a vodka síkján, már elfelejtetted, mert Te is sörözöl.
Knósszosz hiányát Te bőven betöltöd, hála Neked! Remélem, holnap olvassa ezt!
Elkészültem a holnapi ebéddel, kaptam Szegedről jó paprikát, végre. Most jöhet egy kis lazulás, nosztaldzsi, Rodeo, ne vess meg, gin-tonic. Mostanra jobban ízlik, mint a bor, pedig vannak itt jó borok. Illetve rossz borok nincsenek is.
@Mariann19:
Ezen kicsit rágódok - így, skót malátalét kortyolgatva (milyen sör???) - hogy akkor ez most dicséret, vagy fenyegetés??? :D
MÉg egy PS Forgács Istvánról. Ugyanazt a folyamatot vázolja fel, amin az USA feketéi jártak-járnak végig.

Obama mondta a fekete fiataloknak: ne a gettóhoz igazodjatok, beszéljetek úgy, mint a többség, és akkor tiétek a világ.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze, hogy dicséret, Te nem hagytad el a barátaidat - például engem - mint az említett fél. Ez tiszta sor.
Ez a skót malátalé nem erősebb a sörnél?
@épészmérnök: igaz, hogy Obama színrelépését megelőzte negyvenegynehány év kőkemény apartheid-ellenes politika.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

valamilyen színű ALE világos Óaranyszínű egészen a Guiness feketeségéig

nikkel....bírni (k)kell

brühühühü
@épészmérnök: A két fiamon látom az eltérést. A nagyobbik szocializációsan érzékeny korában még kutatóintázetben dolgoztam. Hitelesen tudtam közvetíteni azt, hogy tanulni érdemes lehet. Ma, mint már írtam, külföldön ösztöndíjas, és a ph.d.-t csinálja.
A kisebbik, noha szerintem sokkal innovatíabb és empatikusabb személyiség, akkor volt érzékeny periódusban, amikor az anyjával ketten voltunk munkanélküliek. Lassan 8 éve járja a 3 éves főiskolát (egy percig sem volt államilag finanszírozott), és a mekiben dolgozik. Úgy, hogy kisebb megszakításokkal közel hat évet voltam munkanélküli, kicsit hiteltelenné vált a szakmaszerzés és tanulás szükségességének tolmácsolása.....
@épészmérnök:

ez meg az én munkamódszerem még Obama nem is létezett...és bevált 100%-ban

ugye épészke?

que carajo que la gente blanca no quiere entender? somos una de las razas si no lo percebemos vamos perdersenos

jajajajaja
@épészmérnök: "ne a gettóhoz igazodjatok, beszéljetek úgy, mint a többség, és akkor tiétek a világ. "
Ehhez az kell, hogy a többséget ne a getto-morál igazgassa. Ez jelenleg hazánkban sérül, amennyiben a társadalmi többlethaszon elvét megsértve a tudásnak, iskolának, szakmunkának alacsonyabb a presztízse, mint az adócsalásnak, mutyizásnak.
@GeoCracker:

látod az élet AKADÉMIA

brühühühühühü és nem hisz??? persze kac kac a geciknek sem
@épészmérnök:

entonces la solución es Maria la sangrada 2 dcl rojo 1 dcl gin 1 dcl jugo de granada pura, hielo y baterlo bién en la batidora

jajajajaja engimbre se puede cambiar a vodka o ron matusalen

brühühühühü
Jó éjt mindenkinek!
@épészmérnök:
salúd por la engimbre tónico bien sudorosa geladita

brühühühühü
@GeoCracker:
Gábrielnek elteszem holnapra... :D
Jól jön ez még!
@rodeo36: "látod az élet AKADÉMIA" sosem állítottam az ellenkezőjét. Csak rüheltem azt, amikor szobatudosok akarták a szobacicák fenekét markolászva megmondani, hogy milyen a valóság.....

Mint Kant, aki szűzen, a házából szinte ki sem mozdulva, halt meg, de nagy elméleteket gyártott arról, hogy hogyan gondolkodnak mások.
@Mariann19:
Na jó, most mentem alukálni... Ilyen kérdést! :((
@GeoCracker:

volt egy szovjet író által írott könyv...hát nem érdekes a tanáromtól kaptam 3.-kos koromban arról szólt, hogy egy ürge egy kisvárosban a panelban magára zárva ajtót ablakot feltalálta a melegvizet meg a biciklit és hasonló dolgokat

szóval a szegregáció nem vezet sehová és ne a másiktól várjuk az oldást hanem egyszerre kell lépni és...nincs más megoldás érti nem érti nem kap mást

brühühühühü
@rodeo36: A szegregáció (s a diszkrimináció általában) kétoldalú. Azt is diszkriminálja,aki diszkriminál. Hiába menetelnek a fekete-ingesek, valójában mindenki veszít.
Társadalmi biztonságérzetet, hátteret, bizalmat, agyakat, stb.
Ahogy a pozitív diszkrimináció is didzkriminál. Mindenki mást, és negatívan. Valójában tehát nem csökkenti a hátrányokat, hanem növeli a társadalom belső ellenállását, előítéleteit.
Vö. azokkal a véleményekkel, hogy csakazért dugnak, hogy abból éljenek. Holott, amikor a piramis alapjait szedik fel, akkor ez nem igaz, vagy csak féligazság. Ezt írkáltam meg párszor különböző nézőpontokból a blogposztokban is.
BalogZolit meg elküldeném egy zsákfaluba 47 ezerrel gyereket tanultatni.
@GeoCracker:

úgy látom ez 100% azonosság kettőmk között

brühühühü
@GeoCracker: Ennek kb. annyi köze van a valósághoz, mintha mondjuk azt mondanád, hogy minden német náci volt. ;)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

fogalmad nincs a valóságról.
nálam kb 70-80 diák dolgozott tanulás mellett 2004 óta.

Aki a jelenlegi jövedelmi viszonyok között tandíjat, vagy diákhitelt akar bevezetni az
egy barom, és elfelejtette honnan jött, fogalma sincs arról az országról ahol él, elképzelése nincs arról, mi a vezetés, az ország érdeke és a kedves vezető céljai nem esnek egybe.

A komcsizást annyiban érdemes a szádra venni, amennyiben viktort és csapatát is beleérted.

Amúgy meg mint fideszes szavazó mondom neked, kurvára elegem van a komcsizásból, a nyoccévezésből, miegymásból. A Főnök meg egy seggszáj lett. elnézést a lettektől, hogy ilyen szövegkörnyezetbe kerültek a nyelv játékából befolyólag, de egyéb csudák is lesznek még.
süti beállítások módosítása