Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.07. 04:06 Fabius

Káder János az áderjánosodás útján

Címkék: áder jános regisztráció választási törvény normakontroll

Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert adva a tegnapi csalódássorozat és a lebajnaizás mellé. (Megjegyzem tuti, hogy Viktort direkt szopatják azzal, hogy még véletlenül sem találják el a nevét, és Gyurcsánytól Bajnaiig hívják mindennek. A szeretetreméltóság és népszerűség, ugye) 

Mielőtt elkezditek a - valahol jogos - elmélet gyártást a színházról és megrendezett gesztusról, azért játsszunk el a gondolattal: Még mindig SkiccPali az ál'amelnök. Megvan? Akkor az is megvan, hogy ő bizony toporgással verte volna fel a port Morcos Bajusz nyakába szuszogva, írjadmár-írjadmár-írjadmár, alá, írjad, írd alá(!!!)  sóhajtozással és az izgalom kifröccsenő nyálbubijaival borzolva a házelnöki fülszőrt egy ilyen fontos kérdésben. Ezzel szemben Áder megtette amit elvártunk, és ami módjában állt. Pontokba szedte a kifogásait, és ugyan a pontok között a regisztráció nem szerepel, de nem is szerepelhet: éppen azért pótlapozták bele az alaptörvénybe, hogy kifogásként ne merülhessen föl. Igen ám, de Áder indítványozta a törvény nemzetközi szerződéseink szerinti vizsgálatát is, amivel vizsgálhatóvá válik a formailag alkotmányossá erőszakolt regisztráció is. Ezt speciel nem lett volna muszáj megtennie pusztán a színház kedvéért, így tőlem kijár neki egy köszi-pacsi minimum. 

Nem vagyok amnéziás, nyilván emlékszem, hogy Áder volt az egyik felelőse a választási törvénynek, ami háááát, olyan lett amilyen. Éppen csak azt ne felejtsük el, hogy akkor Áder pártpolitikus volt, most meg közjogi méltóság, akivel szemben az elvárások mások. Pártkáderként nem vagy a "nemzet egységének" két lábon járó megtestesülése, a saját pártodnak és szavazótáborodnak kell megfelelni elsősorban, amíg  államelnökként a felelősséged teljesen más, mert döntened kell: Orbán Viktor elnöke leszel, mint SkiccPali, vagy Magyarországé? A társadalom nem fideszes része nyilvánvaló és érthető bizalmatlansággal kezeli még most is, tudom, hogy én is megkapom majd a magamét ezért a magyarázatért. De azt gondolom, ha az egykori fideszjanicsár szemmel láthatóan igyekszik magát komolyan venni, és a tapasztaltak alapján az alkotmányosságot előrébb helyezi a Fénylő Csillagunknak mindenáron megfelelésnél, akkor szerintem jövünk neki annyival, hogy odabiccentünk: látjuk János, értékeljük János. Ennyivel és nem többel, de ennyivel mindenképpen. 

Aztán meglátjuk mire mennek ők ketten egymással, mert azt éppen most tapasztalhattuk, hogy egy AB határozat sem kötelezi ám Viktort semmire, egy legyintéssel és kis képmutatással orvosolja a okvetetlenkedésből fakadó problémát. Az lesz még érdekes pillanat, ha az AB elkaszálja a regisztrációt esetleg más pontokkal együtt, és Viktorék a trükkök százai közül igyekeznek majd alternatív - de éppen úgy alkotmányellenes - megoldást találni, hogy a regisztráció mégis meglegyen. 

áder---orbán_1.gif

Az biztos, hogy ebben az esetben "nemzeti konzultáció" nem lesz, mint a hajléktalan jogokról, mert ahhoz bátorság kéne, de az meg ugyan honnan lenne 80%-os regisztráció elutasítás mellett? Inkább azon lesz a hangsúly, Áder hagyja-e, hogy beültessék a hintába, és az alkotmányellenesnek kimondott pontokat átlátszó trükközéssel igyekezzenek rajta is áterőltetni. Ahhoz talán elég következetes, hogy ha egyszer normakontrollra elküldött valamit, és azt elkaszálják, akkor ne hagyjon magából dróton rángatható festett arcú bohócot csinálni. 

Akár hogy is lesz, kedves János, a normakontrollra érkező határozat tartalma, az arra adott reakciók kezelése nagyban meghatározza majd, hogy Káder Jánosként vagy Áder Jánosként tekintünk rád a ciklusod maradék idejében, és melyik néven írod be magad a történelemkönyvekbe. 

806 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr544952348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Készül a Fidesz az egyszerű többségre? 2012.12.07. 16:33:40

Több tucat próbálkozás után végre megszületett a költségvetés. Csak a kőtáblákat kellett átvésni, hogy tető alá hozzák. "...arra, hogy az utolsó pillanatban már ne lehessen ennyire drasztikusan hozzányúlni a tervezethez korábban több garanciát is be...

Trackback: A kormány és a matematika 2012.12.07. 15:37:25

Nem kellett sokat várni, hogy valaki ne csak elméleti matematikával, hanem a gyakorlatban is megcáfolja a Fidesz-KDNP azon magyarázkodását, miszerint a választási regisztráció a választókért van, meg a választás tisztaságáért. Sőt, erősen inogni látszi...

Trackback: A közszereplő aki fél a közszerepléstől 2012.12.07. 12:43:29

December 6-án a 11. kerület polgármestere szakmai egyeztetésre várta a Kerékpáros Klub tagjait. A kerékpárosok nagyon készültek, mivel a több mint egy éve megszavazott 44 millió forintos fejlesztésből semmi nem valósult meg. A polgármester megneszelte ...

Trackback: "Én olyan feljelentős tipus vagyok" 2012.12.07. 12:21:23

E sajátos hobbijának cechjét a polgármester úr azonban nem maga állja. Vélt vagy valós személyiségjogi sérelmeit nem saját pénzéből, hanem az önkormányzat, a zuglóiak pénzéből igyekszik törleszteni. A fenti mondatot az internetes kommentelők feljelent...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No meg Piktor is kiéltebb orcával üldögélne...
@a szív fészkei: Fő, hogy egészséges vagy, élj is túl mindenkit, aki kártékony, sajnos van belőlük elég. Influenza ellenesre nem mész? El kéne menni, csak mindíg dologidő van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Semjén nem lopott??? Semjén nem másolt???

Már bocsánatot kérek...

:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor ne vázoljam azt, ahogy statikusan töltött szőrszálai harciasan meredeznek, míg kis 42-es zöld gumicsizmáját fertőtleníti a küszöbön? Az ajtónak háttal, nyújtott lábbal, derékből a földig hajolva, és arra vágyva hogy Kurt Brasack erős karja egyszercsak megragadja széles csípejét?
@a szív fészkei: Itt is árulnak kínai kocsikat, de nem jó a hírük, gagyik.
@miva?:
Állllllllat!!!!
Perverz egy állat vagy...
Stefi

Stefikém

Hiányzol nekünk
@miva?:
Egyes szám, egyes személyben hiányold a baranyai Bercikédet! :))
@épészmérnök: Hát még várnak a német törésteszt-eredmény@ re és Eu-ámenre, de tudom, hogy évek óta tárgyalnak a behozatalról és egyre közelebbi az időpont...

Le veau d'or: Az AIDS-nek már van tévéhíradója??
@miva?: Cyrano-effektus: "magamat kigúnyolom, ha kell, de, hogy más mondja, nem tűröm el."

Ilyen lett itthon a helyzet. Nagyon sokáig engem sem érdekelt, mást se, leszartuk a férjemmel az egész témát - mondjuk rólam, nem a Stefi-idol teutonság jut senki eszébe ;-DD, hittek már indiainak, japánnak mindenféle távol-keleti vagy spanyol, olasz nőnek - de mióta itt a jobberek révén ez annyira megszégyenítő stigma lett, vállalom és elmondom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem barlangban, de hegyek között :D
Stefi az egyetlen érdekes trollológiai eset, a többiek még annak is unalmasak. Pedig sztárok/celebek lennének, ha kiderülne a nevük. Pl. hányan húzták már fel magukat Gézán vagy agricolán vagy vidékin vagy mittudomén kicsodán. Tuti, hogy többszázezer olvasó látná a fejüket(kíváncsian és nem karón). A helyében (Stefi)kurzusbukáskor azonnal eladnám a sztorimat, k. jó filmet lehetne forgatni egy állami trollról. Mondjuk nem lenne pozitív hős, de na bumm, valakinek Jumurdzsáknak is lennie kell.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bocsánat és akkor tűnt el kb Stefike, amikor elvileg lelepleződött? Mintha nem olvastam volna tőle mostanában.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Pedig ez a vers érettségi tétel lesz. Van még benne Babits, József Attila, Weöres Sándor, Majka és Edda is. :D És minden, ami fekete. :D
@Mariann19: Nem, a horvátoktól kapott zakó után kértél vigasztalást, akkor írtam. Nem tudom, mi van a másik meccsen, errefelé amúgy is kicsit körülményes magyar nyelvű tv adást nézni.
A védőoltást meg nem kell nyelni mint kacsa a nokedlit. A jelenlegi túlvakcinált szisztémának csak két biztos hatása van: növeli az allergiás/autoimmun hajlamokat és a gyógyszergyárak profitját. Amennyiben csak átlagosan változatosan étkezel, mozogsz összvissz fél órat naponta és azon az úton jársz, amelynek számodra szíve van, akkor leperegnek rólad a vírusok.
@épészmérnök: a legszarabbak. Brazíliában hányszor láttam atomra törve ilyeneket.

Ez ugye a híres Kína vs. Németország kép és mindent megmutat: 4.bp.blogspot.com/--GmrZXcUpBE/T9y0jrQ-TlI/AAAAAAAABTo/_wk76eW8PHY/s1600/Car+Vs+Bike+Accident.jpg
@miva?: Na szóval nem így nézek ki: www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/bar_refaeli_furdoruha_nelkul Ő elég Stefi--kompatibilis, nem? Lányom viszont szőke, zöldszemű (ő kicsit a Mick Jagger idősebb lányára 25.media.tumblr.com/tumblr_lrfhnllETP1qhqnczo1_500.png hasonlít), ahogy anyám is az volt fiatalon...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor 1 kicsit másra gondoltam. Pl. a Merry Christmas c. számára, vagy a War-ra, illetve vagy 8-10 évvel ezelőtt adtak a rádiók egy számot, aminek csak a refrénszerűsége ragadt meg bennem (szó szerint: Sorry), mert ezeket egyetlen kiadott lemezén sem találtam meg és pl. a Merry Chr. képtelenség beszerezni még az Amazonról is, hacsak nem USA-ban próbálkozik vele az ember.
@tucano: Tudom, kik akarják behozni. Őszerintük buszok is készülnek ott, semmi probléma nem lesz, én azért aggódom, ismerve a kínai=gaggyer tapasztalatot.

Persze, van, amit elsőosztályúan meg tudnak csinálni, ha akarják, hogy olyan legyen. Remélem csak az Eu-szabványoknak megfelelés után hozhatják be ide, de nagyon tárgyalnak róla három éve.
@taga20: Én meg válaszoltam, hogy semmi kedvem odamenni. :-))
@a szív fészkei: eu szabványt bármikor át lehet verni, sajnos. Ezt teszik, mióta EU van. Genovában ott állnak a hajók teli kínai rabszolgafélékkel, akik a -10. fedélzeten gyártják a cuccost és mindegyik EU-s logoval megy ki. És bármit, csak gagyi legyen.
@Mariann19: :-) Most tartok Russhdi-nál ott,hogy a pakisztáni katonákat- akik azt hiszik az indiaik kiirtására kell menniük - sajátjaik ellen vezénylik legyőzni a Bangladesht kikiáltó Mudzsibur sejket. És a vezetőjük, egy kiváló szimatú ember elirányítja őket ölés helyett az áthatolhatatlan dzsungelba. Hét hónapig élnek ott gilisztákon,kígyókon örökös esőben és valami napa vagy milyen gyümölcsön. Nem másznak fára, lehullik magától, a giliszta meg pláne a földön mászik...

Van egy olyan vega irányzat, hogy csak azt szabad megenni, ami már a fájától, bokrától is elválik, lehullik, ergo ennyire se erőszakolod meg a természetet. Szóval , én nem mászok, ha lehet, bár elbírna a fa talán. Már amelyik. De a falra is csak képletesen, nem sportom a sziklamászás.
@Deathstick:
Nekem úgy hiszem az összes létező Sprigsteen cucc megvan... :)

@tucano:
morgasjoga.blog.hu/2012/11/22/hazank_soha_nem_lesz_joleti_allam?fullcommentlist=1#c18365917

Itt fejtegette, fejtegettük a származását.
Cicázni kezdett velem... :))
Gondolkodtam, hogy letépjem-e a fél orcáját egyből, de hát az úri neveltetésem meggátolt... :D
Visszafogott gyerek vagyok én!

Jó rosszak legyetek, én mára kifáradtam, el kell mennem aludni.
@tucano: Tartok tőle, hogy valóban nem a legmagasabb minőség lesz az - a cég elég sokáig dél-koreai autókkal nyomult itthon. Eleinte azokat is utálta a nép, ma meg, látod: mennek azért.
@Deathstick:
Majd utánanézek a cuccosban, ha rámküldöd mail-ben az igényedet... :))
@Deathstick: Stimmel, most már beugrott, a nevedre és a kézi témára emlékeztem.
A németek győztek a horvátok ellen 17:16-ra.
Megnéztem, mert ahogy írod, a magyar nyelvű adást körülményes nézned, de engem is érdekelt.
Az oltásoknál valóban van propaganda is, de az orvosom üzent, hogy nem szeretném-e kérni az oltást. Ezek után kínos az elutasítás, még tűnődöm rajta.
@tucano: "és akkor tűnt el kb Stefike, amikor elvileg lelepleződött? Mintha nem olvastam volna tőle mostanában."

Pontosan!

Boli leleplezte egy blogon, erre röhögve válaszolta, hogy jó kis karakter volt, és milyen sokáig fenn tudta tartani lelepleződés nélkül.

Utána snitt, a stefánia blogon sem írt többet.

Úgy három napja bedugta az orrát valami ötszázezredik nickkel, de leginkább elhajtottuk. Már nem a régi...
@Mariann19: Pont fog, nézd meg, kik a legkövérebb amik? a szegény fekák, mert a legszarabbat nyomatják magukba. Olcsó, azonnal teltséget adó műizéket.
@rdos: Most az oroszok örültek a MOL visszaváráslásának? Úgy tudom egyik bankjuk pert fontolgatott. a Dunához nem tudok hozzászólni, te ezt nyomod, épészmérnök a másik verziót.

Volt aki azt írta ide, hogy a pártállami korifeusoknak, sőt magának tán Sólyomnak is ott volt Nagymarosnál nyaralója eléggé kedvezményesen felépítve és ezért akadályozták meg.
@a szív fészkei: nem utálat kérdése. Itt is főleg japán és dél-koreai kocsik futnak, azokkal mindenki meg van elégedve. A kínai minőség az más tészta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na ezt kérdeztem előbb? kié ez, mert zseniális, főleg a Gizi. Olyasmi figura lehetne, ha megfilmesítenék, mint a szélehosszaegy Berta a Charlie Sheenes Két pasiban.
@épészmérnök: Amikor kezdték behozni a Hyundai-t nagyon kapálóztak ellene a népek, meg a Daewoo is a szar szinonimája volt.
@a szív fészkei: "Volt aki azt írta ide, hogy a pártállami korifeusoknak, sőt magának tán Sólyomnak is ott volt Nagymarosnál nyaralója eléggé kedvezményesen felépítve és ezért akadályozták meg."

Elég nagy biznisz volt ez ahhoz, hogy az érdekeltek kavarjanak, egyebek közt efféle hülye infókkal. Amikből valami még akár igaz is lehet, csak épp az ügyhöz nincs köze.
@a szív fészkei: Azért Dél-Korea egy kicsit más:D Mint Svájc meg Magyarország, mindkettő Európa...

@épészmérnök: vissza kell olvasnom, lemaradok minden blogbulvárról :D
@londonterminals: A Fekete György naplója? Most hogy Stefi már nem szűz itt előttünk, keresett egy újabb alteregót? Biztos Kefete is tetszik neki civilben - én már régebben is irtóztam tőle. Ez a fapina Sunyovszky Szilvia nem csoda, hogy a neje lett..
Itt nincs távolkeleti árukkal szemben általában ellenállás. Kína fontos partner, óriási mennyiségben vásárol rezet és bort. Az egyetemeken, középiskolákban, nyári tanfolyamokon sok helyen oktatnak mandarin kínait. Tehát a kocsik rossz hírneve nem az ismeretlenséggel összefüggő előítélet.
@Mariann19: Innentől meg puszta formalitás minden a döntőig! :-) Felkészül: Montenegró (vasárnap), Románia (kedd) és Oroszország (csütörtök).

Hát, ha csak nem vagy lekötelezettje az orvosnak valahogy, akkor hagyd ki nyugodtan. Ha gondolod, akár tudományos igényű indoklást is mellékelek. :-)
@tucano: Persze, de itt elfogadtatni nem volt könnyű itt azt sem, ha emlékszel... Na most azok álltak rá a kínai kocsik behozatalára. Vérprofik, de valószínűleg a minőséggel lesz gondjuk,bár ezt nem akarják elismerni. Nagyon akarnak hinni a bizniszben lassan négy évük van benne az előkészítésben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy kalandjátékban azt írnák arra, hogy 505-ot sebzett az IQ-ban.
egy kis vélemény semjénizmusról endresy.blogspot.hu/2012/12/semjen-tausz-elte-etika.html

Azért Tausz Katalin túlélési esélyei is csökkentek.
@a szív fészkei: Stefi kb. Havasi Bertalan.
Érződik a stílusból az elfojtott homoszexualitást.
@taga20: Ez nem pálya nekem: mandiner.hu/cikk/20121207_huth_gergely_bajnai_eljen_meg_25_ezerbol

Ha pár bértrollnok idejön hányni, oké beleverem a fejit, de odamenni a térdig érő tocsogásukba? Huth Gergely bírósági általa elvesztett perben akarja támogatni pénzzel Bajnait, tiszta sor. Férfiasan tökéletes megoldás. Széles se szólhat erre egy szót sem. Az ő világlapjában virít, ugye? Bassza meg, Orvbűnt vagy mást ki választott meg közvetlenül minielnöknek? Cöfiröfi kampány adományból folyik.

Na ez a fajta barom sok nekem. ;-))
@Deathstick: Montenegrótól mindíg félek, sőt valahogy minden volt jugótagállam játékosaitól is, akár férfi, akár női meccseken.
Szurkolunk nekik odaadóan, az biztos.
A másik témához annyit, hogy van mozgás, gyümölcs, zöldség elsősorban, lehet, hogy tényleg ki kéne hagyni?
@a szív fészkei: "Szóval én nem mászok..."
Szívem! Ez nem kívánságlista lesz, hanem a szükség! A giliszta is és a hullott gyümölcs is rohamtempóban fog elfogyni, bizony-bizony fel kell kapaszkodnunk majd valahogy.
Holnaptól gyakorolni kéne a kötélmászást, mint régen a tornaórán, hogy formában legyünk.
Megyek pihizni, jó éjt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 11.22.-én bejelentetted, hogy aszongya: "Az oktatásban félévente több százezres tandíjak vannak, lesznek..." Tudok állást Delphoiban :D

Egyébként sokkal szörnyűbb lenne, ha nem Herr Von Schnee lenne Stefi, mert az azt jelenti, hogy nem egy, hanem két ekkora hülye van ott, akik szabad kezet kaptak. De ő lesz az, ez a stílus félreérthetetlen vagy így sikerült bizonyítanod, hogy minden kommunikációval foglalkozó állami hivatalnokon lobotómiát hajtottak végre, ezért ugyanaz jön ki a bemeneti nyíláson.
@Mariann19: Ha megvan az "út, amelynek számodra szíve van" is, akkor feltétlenül. Ha csak az van meg, zöldségek és egyebek nélkül, akkor is.

Amúgy: anyám (73 éves) eddig soha nem adatta be magának és nem is volt influenzás. És nem, nem remeteként él a világtól lelvonulva! :-)

Az alapprobléma a jelenlegi vakcinálási gyakorlattal az, hogy kihagyja a(z orr)nyálkahártyát és olyan módosított immunaktivációt csinál, ami a természetben nincs. Ha a gyártók készítenének inhalációs vakcinát, akkor még jó is lehetne az elképzelés, de a jelen formában tévút. A járványok eltűnését nem a vakcinálás tömegessé tétele, hanem a jelentősen javuló higiéniai viszonyok, infrastruktúra és szokások (kiemelten: kézmosás) eredményezte, ezt statisztikailag is kimutatták. Ugyanakkor az allergiás/autoimmun kórképek elterjedése pontosan egybeesik a vakcinálás széleskörűvév válásával.
@a szív fészkei: Hogy ki, mit akar perelni, az egy dolog, de a MOL-t, lévén az ő papírjai az értéktőzsdén, pontosan ki lehetett számolni, hogy mekkora (magyar) veszteséggel (naggyal) vette vissza viktorka, miután Moszkvából eligazításról "hazatért".

"Volt aki azt írta ide, hogy a pártállami korifeusoknak, sőt magának tán Sólyomnak is ott volt Nagymarosnál nyaralója eléggé kedvezményesen felépítve és ezért akadályozták meg."

Az első vonalból alig alig, másodvonalból annál többen. Hogy Sólyomnak ott van-e, azt nem tudom, jó pár Duna Körösnek viszont van. Az tény (ha Moldova György Ég a Duna c. könyve hiteles forrás), az alább linkelt település, Pilismarót - Dunapart, az átkosban úgy lett kiparcellázva, hogy mondták a tulajnak, a Nagymarosi gát (híd, erőmű, zsilip) elkészülte után az "ideiglenes telke" víz alatt lesz. Ezért építési engedélyeket sem adtak ki rá. Minden ott épült vityilló, majd nyaraló illegális.

wikimapia.org/#lat=47.7966658&lon=18.8952515&z=16&l=21&m=b&v=8

Amúgy nem ez, azaz Pilismarót-Dunapart a fő kérdés, de tény hogy volt szerepük az itteni eftársaknak a dezinformációban.

Íme a Duna Kör, mint kiemelten közhasznú szervezetnek, az ő pezsgő szervezeti életének a weblapja.

dunakor.shp.hu/hpc/web.php?a=dunakor&o=1180702767

5 másodperc alatt bejárod a teljes weblapot. :-(
@Le veau d'or: Grat! :-DDD Szeretne ennyire szellemes leni szegény Kefete.
@ariel12: Álcivilek hazugságai????? WTF

Olvass Huthot, húuhh, és megvilágosodsz! Ha nem esküdöznél folyton világössze, lenne ilyen nagyívű cikkre időd.
@GeoCracker: És közben ezerrel nyomatni a baromságai alá önként danolva mindent, ami a jog romjaiból maradt? lásd Magánantal meg ez a gázizé-vásárlás? hvg.hu/gazdasag/20121015_Rogan_nem_lat_allamositast_a_gaztarozojav
Figyi, ha bukik a vezér és elszámoltatják valaha egyszer talán, akkor ezek ezért nincsenek benne a katyvaszban ilyenekért? És nyomatja Magánantalunk még most is a hülyeségeit alázatosan...

NemSimicskának ezek nem jók, neki Orvbűn kell, mert az adja el a droidjainak ezt az egészet. Rogán, Pokorni nullák a híveknek magukban. Rogánra respektet csak a hitgyülisek bólogattak Németh utasítására. Szerintem tőle még a feketeöves viktoriánusok is okádnak, annyira brrrrrrrr.
Lázárunk is, az, hogy félnek tőle, más tészta..

Pokorni se független úr a Hegyvidéken, hisz az összes pártfejes ott lakik és biza Orvbűnke cinegés lakocskája se teljesen szabályos. És az átlátszó.hu-ék kérdésére sose jön választ az önkoritól...

Ezek biza tudnának bukni vele, de nagyon, ahhoz ez a pici kis elhatárolódásféle kevés. Pokémon is 100 millás villában senyved valamibul véve.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Soma nagysád végig pisálta Amerikát fotón dokumentálva. Szóval megy az. De meghagyom a dicsőséget nektek, távversenyt is rendezhettek, Guinness-elve, szóljon a dolog nagyobbat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pokolnál nem lehet rosszabb. Balsaira szavam sincs. Megérdemli a testület őket, eladták 300 forintért magukat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De miért nem írt szuronycsillanású érvei súlyáról??? És a szarvasgombás tésztájukról?
@Mariann19: Egyszer kaptam, de nem érdekel újra.
Ebben nagyon egyetértek Torgyival: egyszer azt mondta, ki egy baktérium vagy egy vírus, hogy őt, Dr. Torgyán Józsefet kéééérem szépen megbetegítse????? Na kb. :-DDDDDDDDD
@miva?: Múltkor itt volt román mérnök nevén.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

már nem sok ló kell ehhez, szerintem magától is belemászik a csapdákba

lesz e valaki aki anyagilag is tönkre tugga tenni csak úgy cum trucc

brühühühühü

ő a gőgös gúnár gedeon annak meg esze sosem volt
@aranyhorcsog: Hát Orvbűnre gerjed,mint a bagzó macska. De az Anikójára is, meg a Rasikára, meg a Gazsikára. Ami ott mozog, mindenre. ORvbűnitta kólásdobozra is, ha fut benne az egér.
@Mariann19: Azt utáltam nagyon, ahogy a labdajátékokat is. Én talajtornában voltam jó. Szép álmokat, szerb fúvósok játszanak neked altatót! Il Silenziot. www.youtube.com/watch?v=ksjj8J4e2LA de szerbbel nem találtam, sajna: ez olasz, az is déli vér. :-DDD
Elesett a Vidi. Gyász: feol.hu/videoton/sporting-lisboa-videoton-fc-1511808

Szépek szurkolóik, Lisszabon szeretettel emlékszik majd rájuk. Persze nem magától esett ki a hős, hanem rútul összeesküdtek ellene:[..]"Azt nem tudni, hogy ilyenkor lesz-e valamilyen hivatalos vizsgálat, de vélhetően nem. Mindez a labdarúgó Európa Liga utolsó csoportkörének a Genk - Bázel mérkőzésével kapcsolatban merül fel az emberben. Miért is? Mindössze azért, mert a belga és a svájci csapat békés 0-0 arányú döntetlent harcolt ki csütörtök éjjel, s ezzel ők jutottak tovább a csoportból, amíg a Videoton így a Sporting Lisszabon elleni meccs végeredményétől függetlenül már kiesett.

Az mindenesetre árulkodó, amit Marco Streller, a Bázel futballistája mondott a mérkőzés után: "Az utolsó 3 perc tényleg csúnyán festett, már-már szégyelltük is magunkat " - mondta a csapatkapitány, elismerve, hogy a futball helyett már csak az eredmény tartása érdekelte őket. Alibifutball... " Ilyenek ezek a mocskok.
@a szív fészkei:

csak nem tanultak a vezérlótól és gittegyletétől?

kurvára élveztem, még így is kikaptak, hogy tét sem volt, a Tóth egy hisztérika és billiárdgolyó fejű szakállas olyan mintnha fordítva lenne a feje a nyakán és az egész bagázs ki ha mi nem és szét lettek labdázva rossz volt nézni de én most láttam vidit életemben előszőr és valószínű utoljára

brühühühühü

a Genk és a Basel hülye lett volna nem ezt csinálni
@a szív fészkei:
a részletes kommentek -sajna nem láttam- aszongyák a Gent-Basel-ről, hogy kurva sok helyzet volt és megerőszakolták magukat hogy mégse mennyen be

a vidi meg azt is kapufára lőtte ami létkérdés vagy presztizs lett volna

egy 11-est kaptak attól lett 2:1 a Sporting-nak
@rodeo36: De, szerintem ez a agyatlan és eszetlen mentalitás fertőzi a focistákat is.

Most annyi lesz, hgoy még többrét még drágábbakat vesz, mert elképzelte, hogy ezek mittomén megnyerik a kupát. Most ez lett a züzüje még inkább, figyeld meg!
@rodeo36: Erről is írhatna Fabius: hvg.hu/kultura/20121207_Nyilt_level_Alfoldi_Robertnek_Marosvasarh Amit a kultúrával csinálnak most kicsiben, az lesz itt nagyban 2014-ben.

De remélem, az erdélyiek is ilyen tökösek lesznek, mint ez a fazon.
@a szív fészkei:
egy jobb játékos mostanában -figyelem a piacot- 35 millió Font sterlingért cserélődött...az a magyar nemzeti GDP hossú évek alatt sem tudná kigazdálkodni, aki beruház ebbe az élvezi és folyamatosan megtérűl, nézem a sportcsatornákat csak a Liverpool amely mostanában 12. helyen zuhan??? olyan eszköztárral rendelkezik, hogy azt a magyar parlament összes tagja együttesen sem tudná adakozni csak az edzőnek 4000 négyzetméteres négyszintes, hegyoldalba telepített háza van beépített versenyuszodával persze fűtve és csak a kocsijai ugye helyi rohangálásra porsche...családira...és a játékosok detto és az csak egy 12. csapat egy Arsenal, Real madrid, még egy Málaga is lesöpri ezt a tetűt a térképről...olvastad hogyan bántak vele a Sporting Világ Múzeumában, a magyar kormányfő aki vezetőségi tagja a vidinek se neve se se más

a Drogba elszerződött Kínába és ma már a fácsén van, hogy minden volt játékostársa aranygyűrűt kapott tőle és 38 millió dollárt ajándékozott a klubnak és még maradt is neki

hol van ehhez ez a cigánygyerek kolbásszal és pálesszel?

brühühühühü
@a szív fészkei:
egy faszt lesznek tökösek átmennek MO-ra jó állásokba kitúrva a magyarokat mint az történik és még le is nézik a hazaiakat

erre kell valamit csinálni

ezek támogattyák a törpét

brühühühühü

meg a tőkés genyó
@londonterminals:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903

Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
@a szív fészkei: Sehol nem írtam, hogy ezek szentek. Csak azt, hogy egy ponton a saját túlélésük érdekében érdekük lehet a vezér cserben hagyása.
De szerintem fél éven belül ki fog derülni.
@Penivaldes: Rosszindulatú vagy Penni. Igenis van doktorim, nem is akármilyen, nőgyógyász és kazánkovács szakon végeztem a Dél tiranai egyetem politechnika karán. Nem volt egyszerű, de megcsináltam. :)))
@a szív fészkei:

Amennyiben a gratodat, a briliáns és árnyalatokban gazdag ál-naplónak köszönhetem, úgy érdemtelenül kaptam. Az én szerepem csupán annyi, hogy az itt összegyűltek pszeudo közéleti kényszeres betegségük istápolásához hozzájárulva, erre a gyöngyszemre már ekkor felhívtam a figyelmet:

"Le veau d'or 2012.12.06 18:11:41

Akinek a finoman cizellált tetvetlenítő böllérkés tetszik, az örömét fogja lelni ebben:
feketegyorgynaploja.tumblr.com/"

Ami viszont tanulságos számomra (ez részben kapcsolódik a "négyen vagyunk", régebbi mondatodhoz), hogy az itt befektetett Newtonméterek, jobbára a molinókra felfestett nagybetűs szövegtöredékek variálására fordítódnak, ezeket kiszűrve csupán morzsák maradnak az én rostámon.

Mondhatnám, szóra sem érdemes. Mondhatnám, talán stilisztikailag megtisztelő (nem tartalmilag és főleg nem az idegbeteg vulgaritás jegyeit tükröző, jelentős számú szövegrészre vonatkoztatva) a Steffivel történő összehasonlításom.

Én annak tudatában írok így, hogy az átlagember igyekszik, tehetségéhez mérten kerek mondatokban fogalmazni. Az átlag feletti, tudatosan engedhet meg magának frappírozó pongyolaságot. Csupán, a némelyek számára nem testközeli mondatszerkezetek, megérzésen alapuló összevetésre alapozva, a bátorság fogalmát jelentősen túllépi a levont következtetések tényként történő interpretálása.

(Annak idején, mikor az első hírt megkaptam a „Steffi nagy leleplezéséről”, mivel analitikus természetű vagyok, átvizsgáltam a máig is hozzáférhető háttéranyagokat. Meggyőződésem, hogy az affért követően, Steffit többnapos rekeszizomláz gyötörte, a nagyszámú lesajnáló röhögési rohamának szövődménye következtében.)
@a szív fészkei: Én is erre gondoltam, és ez nagyon riaszt. Eljutottunk oda, hogy ha nem fenyeget veszély, akkor olyanok is előhozakodnak a dologgal, akiket nem is érdekelne, és a beszélgetőpartnreiket sem. A mindennapi életemet szarja tele a hülye antinszemitizmus úgy, hogy azt gondolnám, közöm sincs hozzá - persze ez nem igaz, mert van, hiszen ki kell állni minden társadalmi igazságtalanság ellen, de úgyis érted.
@rodeo36: Nem kéne ilyen kommenteket írni,mert esetleg meglátja és még többet fog lopni.
Amúgy nem rossz írás.De ha sokat kekeckedik róla is kiderül valami.Viszont ő túl sokat tud viktorékról.De azért egy fokkal gerincesebb lehet,mint az elődje.
@rodeo36: Azért ott kicsit más a gazdaság helyzete.Én pár éve azt számolgattam,hogy ha a Jaguar elad évente 50000 kocsit az mennyi lehet.
Komoly tétel lenne a mi költségvetésünkben.
Ott meg csak az egyik autógyár.
@miva?: Hát akkor ezt vedd lakmuszpapírnak a mai köz/beszéd/állapotokra. :-(((

Meg valahol dacnak is arra, hogy hiába Orvbűnék - mert ők kezdték Dr. Borossal meg a többi sanda de pontosan dekódolható beszédű "konzervatívval", nem Gyöngyösiék, ők már csak következmény, ezért borított ki egy hete Magánantal Tartuffe-sége - radírpóki kísérlete, hogy minket innen kitakarjon és csak a rosszal hozzon összefüggésbe, ez nem fog sikerülni.

Még az általuk úgy vágyott és rekonstruálni akart 44-es időkben is voltak, akiket ez a mocskos húzás nem tett aljassá, sőt. Egy országot csak nem bírnak elnácisítani most sem a szaros érdekeik miatt. Mert jól jönne nekik, régi recept, ahogy sokszor utaltam rá.
@Le veau d'or: Nem ismerlek persze, fogalmam sincs, ki vagy valójában, te nem élsz olyan önmutogató életet itt, mint pl. én. ;-)))

DE nem is a stilisztika, hanem a vélt habitusod alapján fogadtam volna el, hogy ezt a jégcsapszerűen tűéles iróniát, benne az eleganciát bírod és csinálod, ami ebben a Fekete-álnaplóban látszik. De az az igazság, hogy nagy adagban az nekem sok, szóval a Gizi-rész után abba is hagytam, ahogy gyakran fárasztanak Esterházy szövegei is rám ömölve.

Stefi lehet, hogy tényleg röhög most is büszkén, hogy átvert minket, mert ő több, mint Havasi, akit ő ironizál durván ezek szerint mert tán ismeri is belső körökből - mindig is azt éreztem, hogy a teljesítménye pont erről szól: a dagályosság és hamisság elegyét agyonfokozva ad egy bitangerős torzképet. De nem is annyira kívülről...

De lehet, nem így van, mert néha meg bután kiesik a szerepéből. Franc se tudja, de valahol blogtörténelem az ő figurája is, akár létezik - szerintem így nem -,akár felvett személyiség arra kihegyezve, amire itt néhányan gondoljuk. Ha ez utóbbi, akkor neki van a legborzasztóbban elítélő véleménye erről a bandáról.

Egyébként én igyekszem úgy írni, ahogy beszélni szoktam, nagyon nem bírok fennkölt és hibátlan lenni, mert szerintem ez nem az a a terep, de tisztelem, aki képes rá.
@a szív fészkei: Szia Szív!Ezek szerint nem veszed fel az influenza oltást, de ha elkapod a vírust, és ezért nem leszel itt, nagyon ki fogsz kapni. Most szigorú vagyok!
Tegnap az előző posztnál rendetlenkedtünk Bolival és Knósszosszal. Knósszosz utolsó szavai hozzád szóltak, áttételesen, rajtam keresztül. Azt írta, hogy "anyámnak" legyek szíves átadni szívélyes üdvözletét. Aztán ment - hogy a szavaival éljek - dögleni, mert már bezabált. Üdv.
@Penivaldes: Persze, hogy másoltam, így gyorsabban megkaphattam a nőgyógyász-kazánkovácsi doktorátusomat.
@Penivaldes: "influenza? Az mi? Nekem sosem van." Hülyéskedsz? Napi szóhasználatban találkozol vele. Ne is legyen Neked, mert nagyon rossz közérzettel, lázzal és végtagfájdalommal járó virusos fertőző betegség. Tünetei részben hasonlítanak a megfázásos nyavalyához.
@Penivaldes: Na ugye! Kívánom, hogy sose éld át! Ha nincs szerencsénk, a vírus utómunkálatai miatt nehezen lehet kimászni belőle és komoly szövődményei is lehetnek.
@Mariann19: :-)) Kösz, remélem finomakat evett és álmodott a fiamúr!

Nézd, van hogy elkapok nyavalyát, akkor pár napig halódok kicsit, aztán csalánba nem üt a ménű-alapon, poraimból feltámadok. :-DD

Én ugye tömegesen közlekedek, kevesebb fogást találnak rajta kórságok, mert egész Kurucmagyarország baszik zsebkendőbe trüsszögni, nyálat folyatni. Harcolnak a rohattmulit Zewa ellen! És ezért ez az én influenzaoltásom, vagyis védettségadóm, a hatos combino.

Mindig az a barátnőm esik le a lábáról, aki mint nagy szafariélményét mesélte a hetes buszon 100 évben egyszer véletlen történt utazását, amúgy kurvadrága kocsival hasít mindenhova.
@Mariann19: EGyébként Knósszoszra visszatérve, örülök, hogy ilyen jólnevelt ded, mivel neked is van fiad (lányod is?) tudod, hogy hogy a fiúk - ha épp nem ütik agyon az anyjukat, van ilyen is - nagyon édes lovagiasak bírnak lenni pici koruktól.

Nekem van egy képem, amin ketten vagyunk az akkor pici, tán három éves gyerekemmel: átöleli a térdemet és olyan valóban vallásos rajongással néz fel rám,amit én még egyetlen más szempárban fel nem fedeztem. ;-)))))
És az az igazság, mai napig nagyon aranyos és udvarias velem, egyáltalán nem balhézunk soha, míg a lányommal azért csörrennek a tányérok, kanalak néha.

Szóval Knósszosz beillik a sorba. ;-DD Add át neki, ha én nem látnám. Na megyek a másikra két szívás (por) között, ahol Rodeoék megnyitották az exkluzív porto-spanyol klubjukat hármuknak meg a guglinak. Abból tehát kimaradok, de látom, te már ott vagy. ;-)))
@Penivaldes: Be is vagyok rezelve emiatt. Már gondolkozom, milyen penitenciát szabjak ki magamra az istentelen, romlott Varánusz blog olvasása és kommentelgetése miatt. :)
@a szív fészkei: Tömegközlekedem, és szándékosan választom sokszor a gyalogtúrákat. Kocsin nem óhajtok mindíg kegyet kérni.
a gyerekekről annyit, hogy nem szűnik meg az öröm a felnőtté válásuknál sem, csak az öröm tartalma más.
"Kisdeded nagyon szeret, Te - mint írta - azonnal befogadtad és beterelted, ahogy belépett a klubba. Érdekes jelenség, hogy hogyan találnak egymásra emberek objektív kiválasztódás útján.Te, Boli, Knósszosz, szerénységem. Rodeo is aranyos volt a napokban, mikor kifejtette, hogy szoros kapcsolatot csak Veled,még egy-két résztvevővel szeret fenntartani engem is beleértve. Szeretem ezt a srácot is nemcsak zenerajongásunk okán. Fő, hogy együtt vagyunk, örülök!
@Penivaldes: És mit csináljak vele? Én egyébként arra gondoltam, hogy hamut szórok a fejemre, megszaggatom a ruhámat és mezitláb járulok az Ájtatos Manó színe elé.
süti beállítások módosítása