Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.07. 04:06 Fabius

Káder János az áderjánosodás útján

Címkék: áder jános regisztráció választási törvény normakontroll

Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert adva a tegnapi csalódássorozat és a lebajnaizás mellé. (Megjegyzem tuti, hogy Viktort direkt szopatják azzal, hogy még véletlenül sem találják el a nevét, és Gyurcsánytól Bajnaiig hívják mindennek. A szeretetreméltóság és népszerűség, ugye) 

Mielőtt elkezditek a - valahol jogos - elmélet gyártást a színházról és megrendezett gesztusról, azért játsszunk el a gondolattal: Még mindig SkiccPali az ál'amelnök. Megvan? Akkor az is megvan, hogy ő bizony toporgással verte volna fel a port Morcos Bajusz nyakába szuszogva, írjadmár-írjadmár-írjadmár, alá, írjad, írd alá(!!!)  sóhajtozással és az izgalom kifröccsenő nyálbubijaival borzolva a házelnöki fülszőrt egy ilyen fontos kérdésben. Ezzel szemben Áder megtette amit elvártunk, és ami módjában állt. Pontokba szedte a kifogásait, és ugyan a pontok között a regisztráció nem szerepel, de nem is szerepelhet: éppen azért pótlapozták bele az alaptörvénybe, hogy kifogásként ne merülhessen föl. Igen ám, de Áder indítványozta a törvény nemzetközi szerződéseink szerinti vizsgálatát is, amivel vizsgálhatóvá válik a formailag alkotmányossá erőszakolt regisztráció is. Ezt speciel nem lett volna muszáj megtennie pusztán a színház kedvéért, így tőlem kijár neki egy köszi-pacsi minimum. 

Nem vagyok amnéziás, nyilván emlékszem, hogy Áder volt az egyik felelőse a választási törvénynek, ami háááát, olyan lett amilyen. Éppen csak azt ne felejtsük el, hogy akkor Áder pártpolitikus volt, most meg közjogi méltóság, akivel szemben az elvárások mások. Pártkáderként nem vagy a "nemzet egységének" két lábon járó megtestesülése, a saját pártodnak és szavazótáborodnak kell megfelelni elsősorban, amíg  államelnökként a felelősséged teljesen más, mert döntened kell: Orbán Viktor elnöke leszel, mint SkiccPali, vagy Magyarországé? A társadalom nem fideszes része nyilvánvaló és érthető bizalmatlansággal kezeli még most is, tudom, hogy én is megkapom majd a magamét ezért a magyarázatért. De azt gondolom, ha az egykori fideszjanicsár szemmel láthatóan igyekszik magát komolyan venni, és a tapasztaltak alapján az alkotmányosságot előrébb helyezi a Fénylő Csillagunknak mindenáron megfelelésnél, akkor szerintem jövünk neki annyival, hogy odabiccentünk: látjuk János, értékeljük János. Ennyivel és nem többel, de ennyivel mindenképpen. 

Aztán meglátjuk mire mennek ők ketten egymással, mert azt éppen most tapasztalhattuk, hogy egy AB határozat sem kötelezi ám Viktort semmire, egy legyintéssel és kis képmutatással orvosolja a okvetetlenkedésből fakadó problémát. Az lesz még érdekes pillanat, ha az AB elkaszálja a regisztrációt esetleg más pontokkal együtt, és Viktorék a trükkök százai közül igyekeznek majd alternatív - de éppen úgy alkotmányellenes - megoldást találni, hogy a regisztráció mégis meglegyen. 

áder---orbán_1.gif

Az biztos, hogy ebben az esetben "nemzeti konzultáció" nem lesz, mint a hajléktalan jogokról, mert ahhoz bátorság kéne, de az meg ugyan honnan lenne 80%-os regisztráció elutasítás mellett? Inkább azon lesz a hangsúly, Áder hagyja-e, hogy beültessék a hintába, és az alkotmányellenesnek kimondott pontokat átlátszó trükközéssel igyekezzenek rajta is áterőltetni. Ahhoz talán elég következetes, hogy ha egyszer normakontrollra elküldött valamit, és azt elkaszálják, akkor ne hagyjon magából dróton rángatható festett arcú bohócot csinálni. 

Akár hogy is lesz, kedves János, a normakontrollra érkező határozat tartalma, az arra adott reakciók kezelése nagyban meghatározza majd, hogy Káder Jánosként vagy Áder Jánosként tekintünk rád a ciklusod maradék idejében, és melyik néven írod be magad a történelemkönyvekbe. 

806 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr204952348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Készül a Fidesz az egyszerű többségre? 2012.12.07. 16:33:40

Több tucat próbálkozás után végre megszületett a költségvetés. Csak a kőtáblákat kellett átvésni, hogy tető alá hozzák. "...arra, hogy az utolsó pillanatban már ne lehessen ennyire drasztikusan hozzányúlni a tervezethez korábban több garanciát is be...

Trackback: A kormány és a matematika 2012.12.07. 15:37:25

Nem kellett sokat várni, hogy valaki ne csak elméleti matematikával, hanem a gyakorlatban is megcáfolja a Fidesz-KDNP azon magyarázkodását, miszerint a választási regisztráció a választókért van, meg a választás tisztaságáért. Sőt, erősen inogni látszi...

Trackback: A közszereplő aki fél a közszerepléstől 2012.12.07. 12:43:29

December 6-án a 11. kerület polgármestere szakmai egyeztetésre várta a Kerékpáros Klub tagjait. A kerékpárosok nagyon készültek, mivel a több mint egy éve megszavazott 44 millió forintos fejlesztésből semmi nem valósult meg. A polgármester megneszelte ...

Trackback: "Én olyan feljelentős tipus vagyok" 2012.12.07. 12:21:23

E sajátos hobbijának cechjét a polgármester úr azonban nem maga állja. Vélt vagy valós személyiségjogi sérelmeit nem saját pénzéből, hanem az önkormányzat, a zuglóiak pénzéből igyekszik törleszteni. A fenti mondatot az internetes kommentelők feljelent...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius!
Én már régen nem hiszek a tündérmesékben.
"akkor Áder pártpolitikus volt, most meg közjogi méltóság"

A vér, a víz, meg ahogy egyik nem válik a másikká. Vagy valami ilyesmi.

A dolgok jelen állása szerint Ádernek még kijuthat Orbánból, Fideszből 2014 után is (azt észrevettétek, hogy a Medián - százalékosan - jelentősen gyengébbre mérte az E14-et, anno erre mondtam valamit az újdonság varázsáról, csak nem volt szimpatikus), szóval akár még a következő ciklusban is egymást kell nyűniük. Meg lehet tippelni, mennyire hiányozhat Ádernek az iszapbirkózás.

"...és melyik néven írod be magad a történelemkönyvekbe"
Abban a történelemkönyvben, amiből tanítani fognak, nem lesz hiba, majd figyeljétek meg... Ez az egész megint csak arra jó, hogy időt nyerjenek. Pont, mint az IMF-fel: hónapokon keresztül azt bizonygatták a pénzhez értők, hogy nem tehetik meg Orbánék, hogy kipicsázzák őket. Alig néhányan mondtuk, szakértelem híján a "józan paraszti észre", azaz a látványra alapozva, hogy időhúzás, nem akarnak megegyezni - oszt' tessék. Most is ez van, csak most a mi időnket húzzák, mert amíg remény van, addig tétlenség is lesz.
Na, azert Adernek en is kuldok egy "lattam srac, csak igy tovabb" biccentest. Amilyen alapon szennehulyulhet valaki pusztan attol, hogy bemegy barhova, ahol fideszesek vannak, en elhiszem, hogy onnan kibotladozva visszaterhet Adernek akar meg a GERINCE is. Jo-jo csoda volna, de hat az egesz orszagunk az! :)
Én szkeptikus vagyok, és nem hiszem, hogy ez az áderkáder őszinte, pláne nemzeti közjogi méltóság lenne. Ő egy finomabban árnyalt fideszjanicsár, mint voltál kedves fején találni a szöget.
Színjáték az egész a fityesz rendezésében. Most azt játsszák, hogy jani a fityesztől független, és őrködik a jog- és alkotmányosság felett (ahogy egyébként tiszte volna).
Leht ezzel tetszelegni, és hivatkozni rá az esetleges nemzetközi vádak elllenében, és a hívő birkanyáj előtt is.
Jól hangzik, és jól mutat, a fityeszes agytröszt kimatekozta, hogy ez így jó.
Semmi több.
Az AB pedig néhány aprócska és teljességgel lényegtelen változtatással majd jól átengedi.
Addig is erről folyik a szó, és nem arról, mekkora orbitális ocsmányság ez az egész regisztráció!!!
@Légifarkas:

hol van az előírva, hogy a Bajnai vagy más az E14 révén kell győzzön...remélketőleg van másik játék és azt még nem rángatták elő azért, hogy ne lehessen lejáratni majd uccsó pillnataban egyszerű átcsoportosítással és tömegbázis bővítéssel

brühühühühü

ádernek egy cviki és várakozás...addig is hagyjuk a vezérlót gyászolni a vidit amely áték előtt már kiesett ha össze szarják magukat is a másikak kitaktikáztak vele ez valami isteni jelzés a borzoltidegűnek ez előfordúlhat 2014 előtt is és a győzelem bizonyos

brühühühühü
Káder János is csak a nagy "nemzeti" pávatánc része, semmi több.
Az tény, hogy Palibohóc előbb aláírta volna, mint ahogy a félázsiai kitalálja, de lényegében nincs köztük különbség, hacsak annyi nem, hogy Káder elvtárs savanyú pofáján nem lehet annyit röhögni.
A pesszimista ember a realista.
A portugál bakiban,az a legkínosabb,hogy a Bajnait viszont,ismerik!
" Kövér szerint az Ab-nak a törvényről hozott akár pozitív, akár negatív döntése "lezárhatna bizonyos későbbi vitákat és elébe mehetne ellenzéki politikai manipulációs törekvéséknek", amelyek adott esetben egy választási eredmény legitimitását próbálnák kétségbe vonni.

Ez mind semmi, Áder döntését a Fidesz is üdvözölte. "
Az eddigi hozzászólók inkább a színjáték verzió hívei. Én is. A legfrappánsabb @kormányzó: véleménye :-)

Emlékezik valaki? Ki állította meg a Nemzeti Emlékezet Bizottságának a felállítását?

Gumicsontok, legyen min rágódnunk.
" Igen ám, de Áder indítványozta a törvény nemzetközi szerződéseink szerinti vizsgálatát is, amivel vizsgálhatóvá válik a formailag alkotmányossá erőszakolt regisztráció is."

Ezzel átrakta a felelősséget az AB nyakába, nagyon helyesen.
Tényleg kíváncsian várom, hogy az AB megmarad-e kapcának, vagy számolva a nemzetközi következményekkel valamiféle gerincet mutat.
Nem lehetnek nyugodt álmaik:))
@Dr. simonmondja.:
"politikai manipulációs törekvések..." Ja!
Mint 2002-ben, amikor elvesztették a választásokat,és felküldték a kutyáikat a hídra,hogy csalásokat emlegessenek arról a választásról,amit ők szerveztek.
""nemzeti konzultáció" nem lesz, mint a hajléktalan jogokról, mert ahhoz bátorság kéne"
Őőőőő... Ki által ellenőrizhető, és visszakereshető a nemzeti konzultáció eredménye? Már a Kedves Vezetőt leszámítva!
@kormányzó:
Az idegen hatalom bankárkormány kékcédulás csalása volt, az a 2002-es választás.
A haza nem lehet ellenzékben, és ez sem zsidózás.
A Kövér szervezte, de számláljuk újra !

Újraszámlálás, elvtársaim a hídon.

Hídi csata az idegenszivű rendőrterror ellen.
A Rektori konferencia elutasította a keretszámokat.

" A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája szerint a kormány döntése a tandíjas oktatás bevezetését jelenti, ezért népszavazást kezdeményeznének. Jövő héttől egyetemi megmozdulások kezdődnek. "

...

2005-ben egy Patrubány nevű szerbiai lakos kezdeményezésére is népszavazást írtak ki.
Többek között.

De azok a szoci kormányok, ahol ilyesmi előfordulhat.

Orbán alatt olyan még nem volt, hogy a nép belepofázhatott volna valamibe.

Mijafasz köze van ?

Nem életszerű.
Egy szalajsztott szerbiainak több joga volt a szocik alatt,

...mint bárkinek Orbán alatt.

Bár a bennszülötteknek most is kevesebb joguk van, mint a Patrubány féléknek.

Nem leszünk gyarmat - mert már azok vagyunk.
@AKIsTUDATLAN: "Én szkeptikus vagyok, és nem hiszem, hogy ez az áderkáder őszinte, pláne nemzeti közjogi méltóság lenne. Ő egy finomabban árnyalt fideszjanicsár,"

Ez ugyan olyan összemosása két embernek, mint a másik oldal részéről Gyurcsány és Bajnai összemosása.
@félázsiai 2llkedő: Se Gyurcsánynak, se Bajnainak nem abból áll az életrajza, mint Ádernek, hogy...

...beléptem a pártba, aztán eltelt 30 év.
@Dr. simonmondja.: Urbán Lászlóról olvastál?

""""Urbánt úgy ismerik többen is, hogy nem kicsinyes, nem bosszúálló, nem azért kötött ki Bajnai mellett, mert be akarna tartani Orbánnak. "Egyszerűen arról van szó, hogy azoktól az elvektől, amelyekben Viktor és Laci a kilencvenes évek elején egyetértett, és amikre építették akkor a párt gazdaságpolitikai programját, Viktor távolodott el fényévekre. A Fidesz mászott odébb, nem Laci. """""

Ebben minden le vagyon írva.
Áder kicsit, de lépett. Kérdés, hogy egy hajszálrepedés-e: endresy.blogspot.hu/2012/12/orban-granitrepedeseinek-nyomaban.html

Egyébként szerinem elképzelhető
@GeoCracker: "Áder kicsit, de lépett. "
Áder már nem függ Piktortól. Már a saját elveit követheti.
@félázsiai 2llkedő: S ezért önthet a kis résekbe vizet ebben a nagy hidegben. Kitágítva azokat.... Ugy legyen.
@GeoCracker: Beidéztem amit Urbánról mondtak. Áder sem betartani akar Orbánnak, hanem a gyomra nem veszi be azt, amit Piktor művel, mert az nem az ország érdekét szolgálja.
Szép jó reggelt mindenkinek. :)

"Veled zuhanok a végtelenbe
Beleálmodlak az életembe."

youtu.be/39Wu3Nl48PI
@félázsiai 2llkedő: Az embereknek a történelemben nagyon sokat bevett a gyomruk, ha a hatalmuk, életük formálisan vagy informálisan attól függgött.
Áder formális hatalma nem függ Orbántól. Az informális viszont függhet. S ez a szál gyengülhetett meg. Ahogy szerintem rogán nyaka körül is lazult a kötél, és általában is. Orbán ugyanis egyre nehezebben vállalható magának a Fidesz-nek is.
igen színjáték, igen Fabius meg is kaptad, igen azért egy csöpp biccentést megér, de többet nem.
Az AB meg nem fog egyenes gerinccel és tartással meghalni, pedig ez is kéne, hogy az utódok szemébe tudjanak nézni.
Nincsenek illúzióim, 30 nap, elvileg ennyi a maximum, hozzáteszem megint, elvileg, és ha elmeszelik is, ott a számos példa:
-na und, le van szarva, majd megoldjuk okosba, mit nekünk jog, mit nekünk alkotákolmány, mit nekünk a nép

- Az állam én vagyok, mondá a hibban elme, és áhítattal bámulva szemléli a tükröt, ahol önnön maga néz vele szembe...
Röpködnek a többmilliós prémiumok, Vitézy lehet a legboldogabb

A fővárosi önkormányzat idén is többmilliós prémiummal jutalmazza meg a közműcégel vezetőit - számolt be a Blikk. Szerződésük szerint a legtöbb pénz Vitézy Dávidnak és Szarvas Ferencnek jár.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na igen. :)

"Ahol ülnek, az öltönyök sorban
Lélek nélküli koporsóban
Saját sírjuk sikerrel ássák
A fától vakon az erdőt vágják
De a bosszú hiába súgja
Az én szívemhez be nem jutna
Ha azt hiszed, annyi vagy
Amennyit mondanak
Akkor valóban meg is loptalak
Elveszem tőled utolsó reményed
Hogy lásd meg végre, kik a szegények
'Kit aranytömbök húznak a mélybe
Hol hála helyett, vágy az ember vezére"

youtu.be/ynWULyewtlk
hvg.hu/itthon/20121207_premium_kozmucegek_vezetoinek

hvg.hu/itthon/20121207_egyetem_reszosztondij_keretszamok_reform

Varga: a nyugdíjtémára nem kell most kitérni

Amíg él az esélye annak, hogy megállapodást tudunk kötni, addig ezt a munkát csinálni kell − mondta lapunknak az IMF/EU-megállapodásról Varga Mihály tárca nélküli miniszter. Varga szerint pozitívan hat majd, ha változik a felállás az MNB vezetésében<<<<<!!!!!

www.napi.hu/magyar_gazdasag/varga_a_nyugdijtemara_nem_kell_most_kiterni_interju_.539184.html
@GeoCracker: "Orbán ugyanis egyre nehezebben vállalható magának a Fidesz-nek is."

Ez a lényeg!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tessék mondani! A pofátlan prémiumok meg lesznek adóztatva 98%-kal?
@félázsiai 2llkedő: "Áder már nem függ Piktortól. Már a saját elveit követheti."

erre csak annyit írnék, hogy: nem életszerű.
@zala: "erre csak annyit írnék, hogy: nem életszerű."

Mert?
Áder alapító tagja a fidesznek. Kezdetektől szorgalmas társa Viktornak. Most is az.
Szép köröket fognak futni formai dolgok körül, majd meglesz.
Nem jegyzőkönyvbe mondta, mivel hétvége volt.
@félázsiai 2llkedő: Nem is értek el semmit érdemben. Nem a balladában, mert azt szeretem, hanem a valóságban.
Ami persze nem jelenti azt, hogy lebecsülném a hősöket, mint speciális öngyilkosokat. (nagyon offként itt: endresy.blogspot.hu/2012/12/ongyilkossagnezet.html )
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

és ez egy magyar cigány? nem az egy velencei tükör (mondá Hofi anno)

brühühühühü

amit Alvalade-ban kapott azért nem akármi:

O governante magiar integra a comitiva do Videoton, azaz a magyar kormányfő része a Videoton vezetőségének

ez a legnagyobb érdeme mondják ott a Sporting vezetői

O primeiro-ministro da Hungria visitou esta quinta-feira o Museu Mundo Sporting, mostrando-se impressionado com a grandeza do nosso Clube. O governante magiar integra a comitiva do Videoton, o nosso adversário na sexta, e última, jornada da fase de grupos da Liga Europa.

a magyar miniszterelenök -neve nincs- meglátogatta a Sporting Világ Múzeumot, láthatólag lenyűgözve a mi klubunk nagysága előtt, a magyar kormányfő része a Videoton vezetőségének, a mi ellenfelünk pénteken és az Europa Liga csoportok utolsó fázisán

szerencsétlen senkiházi nevenincs akárki akit a vidielnökség tagjává degradáltak a hatalmas sporting világának múzeumában

brühühühühü

erre az időre már a Bajnai neve kikerült de az ő sajátja meg nem került be

a kutyát sem érdekelte ....egy látogató a nagyságos múzeumban
@Dr. simonmondja.:

na ez félelmetes, a zalcsúti leghatalmasabb semmisségének leírása

belépett a pártba és 30 éve tagja ez egy életmű a teljes curriculum vitae-ja fél ritkán gépelt oldal és már 50 éves...hát ez sem akármi

a részletek 5 ször bukott magyar politikai vezető akit a szennyvíz hullámai tartanak a felszínen mert sújtalan szar lebeg a fostenger tetején

brühühühühü
@félázsiai 2llkedő: mert szerintem az az életszerű, hogy ha a fenti cselekmény nem a bohózat része, akkor majd kap egy telefont, hogy ha a saját elveid akarod követni, akkor "azt javaslom, hogy a családod biztonsága érdekében hagyjál fel ezzel".
@GeoCracker: "nagyon offként itt"

Elolvastam. A fejtegetésből az derül ki, hogy Jézus is öngyilkos lett.

Egyébként bátorság kell ahhoz, hogy valaki öngyilkos legyen, viszont mint írtad, megfutamodás a problémák elöl.
"...hogy Káder Jánosként vagy Áder Jánosként tekintünk rád a ciklusod maradék idejében, és melyik néven írod be magad a történelemkönyvekbe."

Hány éves vagy királyfi?
@zala: Bayer Zsótinak teccik vanni?
@rodeo36:
Ez már a javított változat. Eredetileg Bajnai volt.
ha mán az ensz csapatok sem mozgolódnak, akkor marad nekünk a jani, a bajszos. csendben annyit mond: vakondok. ha nem mongya, akkor tömeges regisztrálás fog bekövetkezni, hogy a legitimácijó meglegyen, mer az fontos. lekfőjjebb lepökjük aszt a regisztrácijót suttyomba, mer az a gyakorlat. asztán megválogattyuk, kivel fogunk kezet esztán. csupa elvi dolog, de muszáj....
@zala: Összeesküvéselmélet.
Fabius, te TÉNYLEG elhiszed, hogy a fideszben, a fidesz által delegált közt. elnök és a fidesz által az alkotmánybíróságba ültetettt a.bírák közt terem nekünk itt valami remény vagy valami igazság? Ez csak egy bábjáték.

Nekem most minden reményem elszállt, hogy megláttam a medián legujabb méréseit. Nem érdemes ezzel az országgal foglalkozni.
On: Színjáték. De mindegy. Az épp aktuális szabályok szerint kell szavazni, és kész.

Off. Egy kis olvasnivaló. Lehet hogy száraz, meg unalmas, de kiderül belőle, hogy miért is kell - egyebek mellett - ezt a bandát kirúgni, ha akarunk egyről a kettőre jutni.
www.portfolio.hu/gazdasag/ezert_okoz_recessziot_a_kormany_gazdasagpolitikaja.176743.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@félázsiai 2llkedő: hja értem :)

az általam idézett maffiabeszédet don viktor nyilvánosan sem szégyellte, így szerintem elég életszerű, hogy a capo-jával - na jó, talán volt capo-jával - szemben sem fogja visszafogni magát egy magánbeszélgetésben.
@shinichi: igen, a jozan gondolkodok latjak ezt, de a fityesz nem nekik kommunikal, celcsoport az a nekik idealis buta nep
@kormányzó: Nem csak szervezték, ők is bonyolították le. Majd láss csodát jött az ő belügyminiszterük Don Pintér és saját szájával mondta bele a mikrofonba kamerák előtt, hogy a választások tisztességesek voltak, én sehol nem történt választási csalás.
Budaházy és a felheccelt fizetett csőcselék ez után csinálta az ominózus hídfoglalást.
@zala: Egy kis mitugrálsz képviselővel meg lehet csinálni, de egy Köztársasági Elnökkel nem. Az már tényleg az utolsó csepp lenne a pohárban nagyon sok ember számára.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
index.hu/belfold/2012/12/07/orban_kint_marad_lisszabonban/

Nem lehetne szólni az UEFA-nak, hogy nekünk ráér a meccs egészen 2014 tavaszáig? És tőlünk maradhat kint a vidi miniszterelnököstül addig.
@bella _ciao: Szerintem áldozzuk be a Vidit, örökre maradjon kint Bajnaival (vagyis nem, azzal aki a múzeumot nézte, hogy is hívják a magyar miniszterelnököt?). A nemzet ami kitermelte Murinyót és a világra szabadította ennyit megérdemel - ha pedig nyer még valamit a Reallal a portugál selyemfiú küldjük Matolcsyt is :DDD
@bella _ciao: ez gáz!
Megelőztél, csak én azt kérném, hogy naponta tegyék át a következő napra a meccset!
@félázsiai 2llkedő: te azt csak reméled, hogy ezt a fenyegetést is nyilvánosan fogja megtenni, hogy aztán a nagyon sok embered véleményezhesse.
nem tom, említette-e már vki, de az uralkodó már a trv elfogadásának napján bejelentette: az ab úgyis normakontroll alá veszi az egészet. honnan tudta előre? habár... tudvalévő, h ő mindent tud.
@félázsiai 2llkedő:
Öngyilkos = gyilkos + áldozat egy személyben.
Más kvalitások kellenek...
@axelrad47:

ez azér van, hogy a blogger géza például ne ércsen az egészbül egy kukott se, de el tuggya magyarázni.
@hacsaturján:

(hüjék vagyunk, mint a török fasz, de majd a janó kihúz bennünket a szarbul és megdicsőül, mint a gulyás gergő.)
Nem hagy nyugton az energiaár csökkentésének kommunikációja. Ugye ezt mondta lázár:

"A családok megtakarítása éves szinten százezer forintos nagyságrendű lehet"

Egyszerűség kedvéért legyen 100.000,- Ft. Ugye ez a 10%, akkor a 100% 1 millió. Tehát ennyit fizet egy átlagcsalád évente gázra. Továbbra mondja még lázár:

"A Miniszterelnökséget vezető államtitkár a kormány döntését azzal indokolta, hogy míg Nyugat-Európában az átlagkereset 6 százalékát teszik ki a rezsiköltségek, addig hazánkban mintegy 20 százalékára rúgnak egy átlagos lakás fenntartási költségei."

Tehát, ha az 1 millió a 20%, akkor a 100% 5 millió. Ez havi 416.600,- Ft-s átlagkeresetet jelent. Szerintetek?

Egyeztessen már ez a lézer a ksh-val!
@DR. INKVIZITOR: azon a korabbi off-poston is szó es erről is. A nevem mellettin a legfrissebb.
@félázsiai 2llkedő:
Jézus végső soron igen. Öngyilkos lett.
@bella _ciao: Életem, Te gondolkodsz és számolsz, ezek ortodox sz*rok és nem NER kompatibilisek...Pláne úgy hogy ha bármely fideszes kijelentésével kapcsolatban teszed. Bennük hinni kell és megköszönni a tündérmesét...
én még (nyilván túl naivan) azt is el tom képzelni, h az uralkodó az ab-re bízta a trv elkaszálását, mely lépés után kiátkozza a testületet, újabb jogsikat von meg tőle,stb. így kisebb arcvesztéssel tud kihátrálni a saját szarából.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Értem én, hogy nem vagyok jó alompolgár, illetve álompolgár sem vagyok nekik. De egyik hírportál sem mutatott rá e baromságra.
Sőt, még a visszaküldés ellenére sem regisztrálom ádert.
@GeoCracker: kösz a linket. de megkockáztatom, h gulyás ez esetben is hes master's voice.
@bella _ciao: Ha van két átlagosan kereső a családban - egyszerre - akkor elvileg a bruttó átlagkeresetük együtt kb. annyi. Ez persze egy nagyon idealista forgatókönyv. Sokan örömükben pezsgőt bontanának ha így alakulna a családi kassza.
Lázár nem úgy fog a történelemkönyvekbe bevonulni, mint aki kivételesen jó ismerte a Nagy Magyar vérvalóságot. Vagy csak úgy szimplán tisztában volt az átlagos családok jövedelmi és anyagi helyzetével.
@Orica Középföldi: Én attól nem félek, hogy az AB gerinc meglétéről tenne tanubizonyságot. Nem véletlenül van ott a Balsai a Pokol Béla és a többi Bonsai Duce seggnyaló.
@shinichi: Tudja lázár a valóságot, de pofátlanul cinikus, az egyik legveszélyesebb a fideszesek közül. Gondolj csak eltolcsy vásárhelyi szereplésénél, milyen fintorokat vágott. Magában röhögött rajta, meg a feritélen, de neki jó ez a katyvasz, mert addig halászgathat a zavarosban (pl. trafiktörvény, önkorik adóságrendezése).
@hacsaturján:

Pikirt vagy! Beteg valamelyik rén?
@bella _ciao:

Bizonyos szektáknál a mazochizmusnak van értelme.
Lázárt és Girót elemezni, nincs.
@Orica Középföldi:

ááááá, dehogy! csak erősebb szemüveg van rajtam.
@Orica Középföldi: Pedig ki kéne már venni belőlük az elemet. Álljanak már le ezek duracellnyulak.
Off
Pár napja nem nézem a kommenteket, meglehet ismétlek.

"A Nemzeti Közszolgálati Egyetemet „megszállták a titkosszolgálatok” - ilyen és ehhez hasonló vádakkal illeti az intézményt annak volt nemzetbiztonsági tanszékvezetője egy nemrég indított blogban. Rácz Lajos - aki az egyetem Nemzetbiztonsági Intézetét is vezette - azzal fenyegetőzik, hogy a NATO-hoz fordul, amennyiben az illetékesek nem foglalkoznak érdemben állításaival. Az egyetem részéről senki nem nyilatkozik az ügyben."

hvg.hu/itthon/20121206_nemzeti_kozszolgalati_egyetem_titkosszolg

Címlapról hamar lekerült.
On.

Ez is egy olyan téma, amiről érdemes lehet terelni. A már eddig is hatósági áras! energiahordozók lakossági árának 10%-os csökkentése, tandíj, ktsg.vetési hiány, ...
@bella _ciao:

Ott egyedi frekvencián működnek:))
@Orica Középföldi: Nem-nem. A fideszesek egy húron pendülnek, ha meg a képviselői költségtérítésről van szó, akkor az egész bagázs. Hatásos lehet.
@GeoCracker: hogy nem volt az uralkodó ellenére az ab, ld.:
"Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteki rádióinterjújában úgy foglalt állást, hogy a választási regisztráció nem alkotmányellenes, hiszen az alaptörvény szabályozza.
Emellett ugyanakkor számos részletszabálya van a választási törvénynek, amit azért jó, ha megvizsgál az Alkotmánybíróság, mert az "hűti a politikai vita hőmérsékletét" - tette hozzá a kormányfő." --

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=605398&referer_id=toplist#null
@hacsaturján:

Ez egy jórendőr-rosszrendőr felállás.

Két pofánbaszás között megkínálnak cigivel.

Fideszesnek akkor van saját szava, ha ló legel a sírján.

Orbán-Kövér megengedte neki, hogy egy a legitimáció végett fusson a papirossal egy kört a ház körül.
@félázsiai 2llkedő: Azok már nem lesznek bántva, mert ezek már nem azok a "pofátlanul magas" prémiumok.

Különben ha erre akad lé, akkor miért a prémiumokat akarod bántani és agyonadóztatni.
index.hu/belfold/2012/12/07/negymilliardot_adnak_a_friends_of_hungarynek/
@axelrad47: ... azaz, hűti.

Módot az Fabiusnak, hogy megint megcsodáljon egy emberarcú fogaskereket.
@Dr. simonmondja.: Hátha eltéved a ház körül, s a kerti budiba köt ki a papirosával. De nem nagy rá a remény.
@rdos: Az meg mit jelent ?

Egy ügynökképzőt gründolnak, vagy egy kínzókamrát ?
@bella _ciao: Szinte látom, ahogy Stumpf elgondolkodik az alkotmányos értékeken ...

... tokaj, meg tokaj, meg....
@bella _ciao:

Az úgy jön ki, hogy az átlagfideszesnek az átlagpalotájában az átlagúszómedencékkel meg az átlag fűtött bekötőúttal és egy átlagos kivilágított műrüves focipályával nem lehet kevesebből kijönni, még pörgetett órával sem.

Ők meg ugye, a magyarok, tehát átlagmagyar középosztály.
@Dr. simonmondja.: Szokás szerint nem tudni semmi lényeges infót. Ahogy a cikk, illetve a gyorsan kirúgott tanszékvezető fogalmaz, az számomra egyértelműen külföldi titkosszolgálatokra utal:

„megszállták a titkosszolgálatok”

A magyar titkosszolgálatok nem megszállták, ők tanítottak ott, ha jól értem a helyzetet.
@rdos: A keleti-közel-keleti tesók talán ?
Mert a NATO-nál akarja bepanaszolni.
Esetleg még szír..., vagy hol is voltak a kimenekített turista-légiósok ?
@bella _ciao:

Ülnek az alkeszek a malaclopó köpönyegben és erősen gondolkodnak, mint Micimackó.
- Gondolkodj, gondolkodj...
@Dr. simonmondja.: Stumpfról a 2007-es kabaré "Az alkotmánybírók titkos élete" jut eszembe.
@félázsiai 2llkedő:

"Áder már nem függ Piktortól. Már a saját elveit követheti."

Erre azért nagy tétbe ne fogadjál.

Egyszer 95-96 környékén, amikor nagyon kezdett átfordulni a Fidesz ún. konzervatívba, abba akarta hagyni a politikát. Ekkor Kövér és Orbán elé toltak néhány papírt, amitől meggondolta magát. Ezt biztos forrásból tudom. Az ilyen jellegű papírok száma azóta csak nőtt. Mindenkiről van ilyenje Viktornak.
@bella _ciao:

A gáz ÁRÁBAN jelentkező megtakaritás 10 %. A gázért fizetendő DIJ-ban ez 7 %. (Alapdij, vezetékfenntartási dij változatlan).

2000 m3 éves gázfogyasztás esetén ez a 7 % kb 20 E Ft./év, 1700-1800 Ft/hó.

Ugyanez villanynál 10 % -> 5%. Havi 10 E Ft villanyszámla esetén 500 Ft/hó, 600 Ft/év.

Ja, Lázárnak lehet, hogy 100 000 /év, mert 6000 m3 gázt fogyaszt és havi 30 E Ft a villanyszámlája. Hacsak úgy nem.
Nem akarok ünneprontó lenni, de tartok attól, hogy szép parasztvakításnak leszünk tanúi. Ha el is meszelik a jogszabályt, akkor ugyis addig csűrik-csavarják az alaptörvényt, míg az igazodni fog.
@Légifarkas: Tartok tőle, igazad van. Szépek a gesztusok, de a lényeg az áderi választójogi törvényben van elásva: egy szájjal kétfélét nem fújhat még ő sem. És pont a Kádárjánosodás útján indul, aki ugye mindig kikacsintott, hogy gyerekek, hát meg köll tenni, de látjátok,én igyekszem lazítani a gyeplőm, de csúnya ruszki bácsik ennyit engednek csak...
@Zuzu Petás: "Mindenkiről van ilyenje Viktornak."

Gondolod, hogy Piktorról nincsenek ilyen iratok?
Semjén súlyos tudományetikai vétséget követett el, de nincs következménye. Üti a vasat a hvg, de hiába.

hvg.hu/itthon/20121206_Semjen_ELTE_vizsgalat_eredmeny
Ádert én tökre bírom. Ez egy korrekt fazon. Eddigi tevékenysége alapján én a tisztességes és jó köztársasági elnökök közé sorolom. Miért nem lehetett egyből ő a schmitt pojáca helyett?
@AKIsTUDATLAN: Igen, ez a FideSS Rogán Magánantal-féle csak épp most elnöki változatú színjátéka. Azt sem bírtam ünnepelni, ezt sem. De rohadt elégedetlen állat vagyok, fúj, minek él az ilyen!

Hogy miért kell a regisztráció, arról nem beszél a nagytudású és gerincét a ruhatárban épp most kereső Áder. Ha a választói névjegyzékkel van bajuk, mert szerintük agyonmachinált és megbízhatatlan, nos akkor a nagytudású Áder miért nem kérdőjelezi meg ab ovo az általuk szarrá nyert választási hitelességét? Elfogadni - és persze kurvára visszaélni vele - a kétharmadot a pocsék komenyista névjegyzék és régi alkotmány alapján, aztán másnak már soha többet centinyi helyet se hagyni nyerni, kurvára nem jogszerű magatartás, ha Fabius üdvözli is azt, hogy nem Slicc tempóban kaparászik alá mindent elolvasás nélkül. Erre kellhetett Slicc: a lényeget alávésni agy nélkül percek alatt és ellenpólusnak eme áderi jó, őrködő elnöki imázshoz, bah, de átlátszó.

De van még egy logikai bukfenc: azt írja Fabius, hogy Slicchez képest itt van nekünk ez a jogi fárosz, aki bőszen világol a vaksetétben ergo nyugodtan bízva bízzunk, kivezet ő a homályból, mert hát Slicchez képest...

De mikor mi páran azt mondjuk, hogy a valóban lopikálós szadiszocik Orvbűnhöz képesti korrupt szarságai semmik voltak szinte, akkor jön a lebaszósdi, hogy nem lehet azt a kisebb szart sem tűrni, mert milyen már a kakához mérni a fost! Most meg lehet és örülni kell, hogy a kevésbé barnább kupac nem olyan büdös?

Áder pártkatona volt, van, lesz. K. annyira hittel és lelkesedéssel végi a jogállamot, demokráciát, mint Rogán, a Jobbikkal hat éve szövetséges polgármester magánantallként a zsidókat.
@félázsiai 2llkedő:

Nem Bayer, hanem Orbán idézet volt, amit összeesküvés elméletnek tartasz.
„Azt javaslom, hogy aki eddig zsebszerződéseken törte a fejét, a családja biztonsága érdekében hagyjon fel ezzel” – mondta Orbán.

index.hu/belfold/2012/10/13/nem_eleg_egyszer_mondani_hogy_szeretlek/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja. Miért nincs rózsaszín szemügém???? Az enyém fényre sötétedik.
@Dr. simonmondja.: Na ezek szerint nemcsak én vagyok pesszimista.

De mondhatom azt is, hogy no lám, ekkora erő a DK és mi, akik ott voltunk nem hitgyüli vezényelte zombiként zászlókkal múlt kedden az elnöki palota előtt. Meghátrált tőlünk a Janó!!!!! Beszart Gyurcsánytól.
Nincs annál szebb látvány,amikor a nagy hangon hőbörgőt szépen mosolyogva leültetik, megkérik, hogy mondja el szépen, hogy mi a probléma a törvénnyel, melyik pontja ütközik mivel, melyik pontja miért nem jó szerinte. És csak hebeg habog... :)

Kár, hogy az eljárás nem olyan, hogy a törvényt ellenzőknek szépen tételesen el kell mondania, hogy mi a probléma. Jól szórakoznánk :)
Jó rendőr, rossz rendőr. Áder talán próbálja visszaszerezni az államfői intézmény tekintélyét. De azt sem bánnám, ha nem lenne igazam, és valóban felébredt benne valamiféle fityeszes lelkiismeret.
Semjén virágnyelven plagizált.
Valamelyik nap viccelődtünk, hogy mi lenne, ha egyszer az Első Polgárt nem engednék vissza egy országból, ahová ment. Most olvasom, Portugáliában marad. Él a remény.
Áder János megtette amit meg kellett tennie.
@bella _ciao:

Csak azért nem érted, mert képtelen vagy felfogni, hogy a fidesz családértelmezése eltér az átlagember családértelmezésétől.
Különben is, mondta valaki, hogy mielőtt megvédik a rezsinket, nem emelnek rajta?

Ismered a negatív számok magyarázatát, itt is erről van szó.

Ha egy buszon utazik 5 ember és leszáll 8, hány embernek kell felszállnia, hogy a buszon ne legyen senki?
@rdos: Hmm. Jól indult ott a tanév, ájultak el a épek, és így folytatódik.. És csak kell ez nekik valamire, minden botrány és fura felhang ellenére...

Él még ez Rácz?
"Súlyos válságjelek a magyar iparban"
Ez sem kevésbé fontos téma.
@Ergosum: Ma hallottam, hogy megint zuhant a GDP, de az növekedés, hisz csak egy hülye kis - jel van előtte. És ha azt nem vesszük figyelembe, akkor az igenis nő, mert több szám, mint előtte.
@Orica Középföldi: Már az 300 vizitszavazás engedésétől kezdve nem lehetnek nyugodt álmaik.
@Önnek megyünk:
Nincs annál szebb látvány,amikor az új választási törvényt éltetőt szépen mosolyogva leültetik, megkérik, hogy mondja el szépen, hogy miért is jó és szükséges ez a törvény, melyik pontja mivel indokolható, melyik pontja miért hasznos. És csak hebeg habog... :)

Kár, hogy az eljárás nem olyan, hogy a törvényt helyeslőknek szépen tételesen el kell mondania, hogy mi indokolja a meglétét (és az nem érv, mert a Fidesz csak így nyerhet). Jól szórakoznánk :)
@a szív fészkei: A negatív növekedés is növekedés ugye, ez az unortodox gazdaság alapja...
@GeoCracker: Ahogy Tonyó vasárnap, mi? Víz a résbe ez a kettő? Én meg hiszek Andersenben. De ez Grimm-mese, az meg rendőrségi ügyek alapján íródik mindig. Krimialapon.
@a szív fészkei:

A világért sem vitatkoznék, de Andersen sem ment a szomszédba egy kis horrorért.

Arról nem is beszélve, hogy a mi feritélünk erősen hajaz Andersen Hókirálynő című meséjére. A fidesz hívők testesítik meg a kis Kayt, akinek a jégszilánk elvakította a szemét, megfagyasztotta a szívét és elfelejtett mindent, ami az emberséghez kell. Csak hol a pitsában van már a mi Gerdánk?
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Igen, ezt nem értem: ezek a törvények átrajzolt határokkal, értelmetlen és kivitelezhetetlen regisztrációval, határomntúliak behozatalával,stb. stb. egyetlenegyet szolgálnak, a mikolai elszólás beteljesültét. A húsz év bebetonozódás
megvalósulását.

Most azon ünneplődnek itt páran Ádert éltetve, hogy miközben ezt a nagymarék szart az ország pofájába csapják pökhendien, Ádert látszólag zavarja a lapát anyaga, színe, nyele?
Kb.erről van szó. Nem az mondja, hogy EZ genyóság ahogy van,mert EZ TÖRVÉNYTELENÜL JOGSZŰKÍTŐ EZÉRT INDOKOLHATATLAN, ELŐZETESEN IS ELUTASÍTOTT PROCESSZUST KÉNYSZERÍT A NÉPRE. Ezt egy kurva szóval se.

Sőt, ahogy Magánantal szereplése befuccsoltat ezentúl minden ellenzéki tüntit a Jobbik és a náculás ellen, mondván, hát ő szólt és sírt Birkenauért, ennyi legyen elég, most ez - Kövér elszólta magát -, meg minden regi elleni felszólalást megöl ezután, hisz Áder őrködött, normakontrollra küldött, mi a probléma még evvel? Az egész a probléma. De ezzel a kis pávalépéssel kiküszöbölték a problémát.

Hát akkor ennek kell örülni?
@Zuzu Petás:

De jó, hogy jövőre eldönthetem, Semjén és társai etikát vagy hittant tanítsanak-e a gyerekeimnek.
@Zuzu Petás: "Egyszer 95-96 környékén, amikor nagyon kezdett átfordulni a Fidesz ún. konzervatívba, abba akarta hagyni a politikát. Ekkor Kövér és Orbán elé toltak néhány papírt, amitől meggondolta magát. Ezt biztos forrásból tudom. Az ilyen jellegű papírok száma azóta csak nőtt. Mindenkiről van ilyenje Viktornak."

Én is azt tippelem, hogy ha ez a lépés egyénieskedés lett volna, akkor hamarosan egészségügyi okokból lemond.

Az egész móka meg pont olyan, mint a választások előtti költekezés. Most egy kicsit lazítanak a gyeplőn, hogy visszaszerezzék a szimpátiát, és kivegyék a szelet a bírálók vitorlájából.
@Ergosum: Oké, minden gyerekmese a legvéresebb horror - a népmesék is - csak Andersen az emlékeimben(rég olvastam meséket)mintha bájjal telibb lenne. Persze most erőltetem a memóriámat, mindegyik borzalmas még így is, igazad van.

Csak a Grimmek tényleg megtörtént véres bűnügyek jegyzőkönyveit mesésítették meg, ezért utaltam velük a kriminális bandára így is.

Ilyen értelemben feritél a mai történetünk.
@Légifarkas: "(azt észrevettétek, hogy a Medián - százalékosan - jelentősen gyengébbre mérte az E14-et, anno erre mondtam valamit az újdonság varázsáról, csak nem volt szimpatikus)"

Az "újdonság varázsa" mellől ne felejtsd ki az LMP döntését! Azt, hogy az LMP nem vette be azt a maszopos trükköt (amit 1994-ben az SZDSZ), hogy most azonnal "vége lesz", ha nem hajtja a fejét Bajnai elvtársék jármába. Nem lett vége az LMP-nek, ellenben Bajnaiék mondhatják, hogy ez most baj, na!

A közvélemény-kutatások szerint pedig a nép is kezdi megérteni, hogy az egyik tolvaj(-nak minősített) társaság hátrányaira nem egy hétpróbás tolvajbanda újbóli felmagasztalása a megoldás.
@épészmérnök: Ja, ahogy írtam feljebb: ha a talárosok módosítanak pár kettőspont helyén, akkor pofa kussban, hisz mi elküldtük ezt normakontrollra és nagyon faszályos úgy amúgy, bibibibíííííííí.

Tehát nix kritika több! Vannak Viktornak papírjai? És róla nem gyűjt Pintéren túl senki???
@a szív fészkei:

Az én örömöm sem őszinte.
Miután Gulyás is beharangozta, hogy a törvény így vagy úgy az AB elé fog kerülni, ez volt a fidesz egyedüli ésszerű lépése az ügyben. És még politikai haszonnal is járhat (by TG)
@a szív fészkei: "ez a FideSS Rogán Magánantal-féle csak épp most elnöki változatú színjátéka. "

Pont ugyanígy látom én is... Propagandafogás a bizonytalanoknak, amire majd hivatkozhatnak, hogy nem is úgy van az, tökre demokraták vagyunk, gonosz emberek mondanak csak mást.
@a szív fészkei:

Bocsi, de olyan jó volt, hogy egyszer nem értek veled egyet és (ál)vitába bonyolódhatunk:))
Brühühü

Hát, urak, akkor talán járjatok elől jó példával! Lehet kezdeni csengetni a költségvetésbe...

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65186_445209572194678_417085300_n.jpg
@Ergosum:
Mit kell ezen eldönteni: mindkettőt. Hisz ez egy becsületes keresztény.
@Pepibubó: a Progresszív blogban írja a szerző, és hajlok arra, hogy egyetértsek vele, mert megy az idő. Egy év múlva ilyenkor már a választási kampány kellős közepében leszünk.

"…Nem bízom Bajnaiékban, nem bízom a szocikban, látom, hogy a Milla és a Szolidaritás milyen (khm…) célszerűtlen – de azt meg tudom, hogy nem szabad még négy, vagy kitudja mennyi évre meghagyni a hatalmat bolondok és maffiózók csoportjának kezén. Mert Bajnaiék nem akarnak leválthatatlan elit lenni – ellentétben az Orbán körül csoportosulókkal.

Volt még régen, évekkel ezelőtt, még az első Gyurcsány-kormány alatt és a 2006-os választások idején egy sokat elismételt mondásom: „Az Magyarország baja, hogy választhatunk a gazemberek és a pszichopata gazemberek között!” Így volt, így is lett: 2006-ban gazembereket választottunk, 2010-ben pedig a pszichopata gazembereket. És míg az első csoport csak lopni szeretne, a másik még azt is elvárná tőlünk, hogy a lopásaik ellenére is szeressük, tiszteljük és féljük őket.

No, nem! Akkor már inkább a nem-hatalommániás kérdőjelesek!"

progressziv.blog.hu/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: két-háromhavi fizetésük lenne, mivel közszolgálnak az állam átvállalja
@Gazz:
"Ez egy korrekt fazon."

Azért ne avassunk szentté egy bábot. Ez is a pávatánc része a jobbágyok számára. Merthogy itt demokrácia van. Kissé sajátosan értelmezett ugyan, mint Hitleré. De, egyébként Kósa megmondta, a forradalomban sérülhet az alkotmányosság. És Murphy óta tudjuk, ami sérülhet, az sérül is. Nem kicsit, nagyon. Nem kell itt mellé beszélni, - orbán sem szégyenlős -, névleges kormányzó nélküli kormányzás zajlik horthysta, náci, antiszemita módszerekkel, jobbágy idomítással.
@épészmérnök: "Mert Bajnaiék nem akarnak leválthatatlan elit lenni – ellentétben az Orbán körül csoportosulókkal."

Ide a rozsdást, hogy ők is azok akarnak majd lenni, arra való hivatkozással, hogy nehogy megint vitykáék jöjjenek vissza. :)
"Röpködnek a milliós jutalmak
Nyolcmilliós prémiumot kaphat Vitézy Dávid"
@épészmérnök: kofamódszer, bemond egy jóval nagyobb árat, amiből alkudni lehet, s mivel enged a kofa, a vevő is elégedett

lehet, hogy elmeszel benne egy-két részletet az ab, de lényegileg változatlan marad, oszt bólogat a kormány, hogy jaja, ez a demokrácia, pedig csak adtak egy pofont a sz*rnak
Új valóságshow indul az V1-en ViktorVilága címmel.
S.Pál - aki bevallása szerint - saját elméjét vette igénybe a forgatókönyv kidolgozásánál. Igaz, hogy S.Zsolttól átvett néhány gondolatot, de attól még mindketten sajátjuknak tekintik a játékot. S.Pál élete végéig részesül a jogdíjakból.

A játék lényege, hogy a parlamentben megszavazott törvények működőképességét modellezik a játék során. A játékosok, a felcsúti mezőn felállított jurtába költöznek be, és havi 47 ólomtallérból gazdálkodnak. A jurtát a szabványoknak megfelelően alakították ki, mivel a teljesen akadálymentesített tákolmánynak nincs oldalponyvája.
A szervezők gondoskodtak a teljes komfortról is, ezért felállítottak egy mobilvécét is kerti zuhanyzóval M.Lőrinc birtokán.
A játékosokat teljesen demokratikus eljárással válogatják, ügyelve a 2/3-os szabályokra. A részvételnek egy komoly feltétele van, az a bizonyos piros pötty.
A játékosoknak szurkoló tömeg már összeállt egy menetté, amelyből kimagaslott P.Attila is. Róla már tudjuk, hogy hű maradt elveihez, és elhagyta a várost.
Óriási a lelkesedés, még külföldről is érkeztek szurkolók, pedig még el sem kezdődött a játék.

Kedves nézőink, a játékosok kiválasztására várjuk javaslataikat a következő adásig.

Szép napot mindenkinek!
@hacsaturján: Kösz szépen a memóriádért: ez CSornai Bronson vakondozott és kényszerített képviselőket nyílt szavazásra a törvény házában!! Elnézést nem kért azóta se. Ezek után törvényességünk őrének látni és láttatni erős költői túlzás, amin a rének is röhögnek, talán az Oli nem annyira.

Jaj neked elmesélem: fiam a munkahelyi Mikuás-banzájon krampusz volt teljes átéléssel, bár volt kölyök, aki szivatta, hogy nem is igazi a szarva @ farka ;-DD .De a legizzasztóbb az volt, amikor egy kis csillógszemű négyéves megkérte - mert ő még hisz a mesékben - , hogy most azonnal menjenek ki a rénekhez, mert ő csak azért jött, megnézni-simizni az igazi rénszarvasokat!!

Fiacskám vért izzadott míg - a papának is hallhatóan, hogy legalább egyformán hazudjanak majd - hihetően elmesélte a kicsinek, hogy jaj, biza sajnos a rének nem itt vannak: nem lehet Pesten rénekkel parkolni, kint kellett hagyni őket a rénparkolóban a város szélén, ahol tudnak legelészni. Szegény gyerek elég nehezen hitte el, hogy tényleg, itt nem szobroznak rének, nincs elég hely... Nagyon le volt törve szegényke, hogy nem teljesülhetett az álma.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Már az "állítólag" és az "elméletben" is leveri a biztit. Japánban ha egy vállalatnak nem megy, a vezetőik elsőként a saját fizetésüket csökkentik.
@a szív fészkei: :) kár, hogy megszűnt tibibácsi műsora, fiad továbbutalhatta volna neki ezt a kérést
@Bakter: mi csak a piros pöttyig jutottunk Japánnal kapcsolatban
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: És még nagyobb csodát láss, a Bajnaipatásgyurcsányördög BM-je aknamunkája nyomán kétharmaddal nyert a FideSS kibaszásiból direkte, hogy még nehezebb legyen nekik a Bajnaira mutogatni csalóként.

Borzalmas vegzatúra volt minden fideSSesnek a hajnal háromig tartó voksturista-szavazás, az igaz: Tatabányáról bezötyögni ide a XIII.-ba, pl. meg a XI.-be a buszokon, álldigálni friss ottani kétpercig lakosként az erre fel nem készült szavazókörök előtt, na ezt végre kiküszöbölték!! És a Tóth Józsi mégis maradt, na ez a szívás. Ez elő nem fordulhat többet!
@félázsiai 2llkedő: Viccelsz? Ha Slicc - a mór megtette kötlességté, a mór mehet - megkapta a selyemzsinórját, Ádernek nem találnának egyet?

BX-i elszámolások, vagy valami. Róla nem gyűjtöttek anyagot, azt hiszed? De ez kövéri metódus: az áderi, töklényegtelen pici ellenállás megéri, hogy ezt az egészet nagyon törvényesnek állíthassák ezután be. Költség-haszonelemzés.
@bella _ciao: Ássák bele a iszapos pályába, oda való trágyának.
várom orbán péntek reggeli beszédét, amiben elsírja magát semjénről.
ja, nem lesz itthon? sorry.
(esetleg utánanézne valaki, hogy közpénzből utazott-e ki a focimeccsre, vagy saját zsebből fizette a repülőt és a jegyeket? elé, ha látnánk az átutalás fejlécét, hogy a Miniszterelnöki Hivatal, vagy Orbán Viktor, ennyi elég. belsős is lehet...)
@axelrad47: Ja úgy pláne tüneményesen véletlen ez az egész... ;-DDD
@Secnir: Török és Csányi ott vannak mellette? Őket ki fizeti?
@Fabius:
igyirnankmi.hvg.hu/2012/12/07/reszben-az-egesz/
Na, sütheted az áder dicsőitését... Két lényegtelen dolgot megnézhet az AB, üsse kavics.
Vakítanak, jól mondom.
@Bakter:
"Most olvasom, Portugáliában marad. Él a remény"

az hagyján, de rá is segítenek:
index.hu/belfold/2012/12/07/lezartak_a_budapesti_repuloteret/
@Ergosum: És tudni fogják rólad az erköcsöt választásoddal (ha úgy lesz) - milyen cinikus gecóság ez! - , hogy nem mellettük állsz.
@a szív fészkei: :) pedig lehet, hogy orbánék is a tibibácsi műsorát ültették át a politikába, aki nagyon tapsol, annak dobnak egy pontos labdát vagy mifene volt neki
Rómában Berlusconi próbálja megbuktatni Montit. Szóval ők is vékony jégen táncikálnak.
@bella _ciao: Pöttyös - fordított japángyerekseggű - labdát!!!
@bella _ciao: És akkor Tibi bácsi leviszi hacsaturjánhoz a picit és happy end végre valahol valamiben! :-DDDD
@Bakter: Aztán kiugranak a felhőkarcolóból vagy szeppuku.
@épészmérnök: Nem értem az embereket, komolyan mondom.
De tényleg. Adott a választás, van több hónap, hogy eldöntsd, hogy kire akarsz szavazni. Megvan a menü, olvashatsz, tájékozódhatsz. Adott egy reklámkampány, annak alapján választasz. Utána meg miért sír mindenki szája, mikor 4 évente ugyanazt ismételgeti, ugyanúgy ugyanolyan módon csinál hülyeséget?! Nem merül fel senkiben, hogy nem a politikus feltétlen a gazember, csak a választó hülye mint a segg?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezt már tegnap este a népszabóból beadtam: két kis kozmetikai műtét az agyonrugdalt hullán, fasza.
@félázsiai 2llkedő: Szerintem a Fideszt támogatók ezt is ugyanúgy benyelnék, mint a folyamatos arcon szarást. A tandíjért sem volt semmi autógrillezés és lázadozás. Ha Ádert megfenyegetné a Bonsai Duce, a hívők azt is szó nélkül elfogadnák.
@a szív fészkei: ha vékony is legalább szilárd, mi meg simán a vízen járunk

A happy end-et ne emlegesd, mert elvisz az ezüsthajó
@a szív fészkei: "VAN ISTEN???????"

Igen van. Orbán Viktornak híjják.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igazad van, itt lehetett tudni, hogy mire képes ez a csúti. Itt nincs felmentés se a 2,7 millió rászavazónak, se a közömbösöknek.

Akkor beadom ide Einsteint megint: "A VILÁGOT NEM A GONOSZ FOGJA ELPUSZTÍTANI, HANEM AZOK, AKIK VÉGIG NÉZIK A GONOSZSÁGOT ÉS NEM CSINÁLNAK SEMMIT." ÉS Voltaire-t: "HA tudni akarod, ki uralkodik feletted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod." Lásd szombathelyi újság betiltása, Közgép, stb.
A véleményvezérre csak most tévedtem el. Aszongyahogy: "Eljátszhatják Orbán hitelességét"

Bámulatosnak tartom, hogy még mindig feltételes módban le lehet ezt írni. Magyarország, én így szeretlek.
@a szív fészkei: Neki kell most a jófiúnak lenni. Ha 2014-ben elzavarjuk a vérbe a fideszt, áder-káder maradni fog még egy darabig. Akkor ugyan ki fog hinni ha azt mondják, hogy mindent elkaszál?! Azt fogják mondani, hogy még viktor választós törvényét is elküldte normakontrollra, tök normális, hogy még a büdzsét is elküldi...
Ezt majd pont az épészmérnökhöz hasonló naiv lelkű választók fogják mondani.
@bella _ciao: Meghalt a kapitánya már rég, Habony mg szerelmi bánatos.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: épészmérnök pont nem hisz neki. De a többi stimmt sajna.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Szerintem a Fideszt támogatók ezt is ugyanúgy benyelnék, mint a folyamatos arcon szarást."

A pohár egyszercsak megtelik, oszt lehet, hogy egy légy rászáll, és kiborul. Sosem lehet tudni, mikor telik meg annyira az a pohár, hogy egy légy is ki tudja borítani.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Jó jézus a tükörjégen!! Hatják????? Hitelwsségét??? Orvbűnek volt/van olyanja??? Ezek betegek?????
@félázsiai 2llkedő: Jaj de hülye vagyok,bocs. Oké, naponta megyek a Szent Orvbán téren át,megtanulhattam volna. Egyszer volt egy édi sofőr, aki ezen elkezdett poénkodni. Soha többet nem láttam a viszonylaton.
@a szív fészkei: igaz, árpád nem kapitány, hanem vezér az isten mellett
@félázsiai nemecsek ernő áruló: én a röhögéstől nem jutottam tovább mikor az elején azt írták, hogy a hitelessége velejébe vághat.
@a szív fészkei: Nem értem az embereket. Elmennek 4 évente választani, és 4 évente bedőlnek ugyanazoknak a hazugságoknak. Nem is erőltetik meg magukat, hogy alapos döntést hozzanak. Megnézik a plakátot, megnézik a tv reklámot, meghallgatják a másik lejáratását, majd behúzzák az x-et. Utána meg csodálkoznak, hogy jé, hogy lett a tündi-bündi igazság bajnokából egy zsarnok?!
Hajlok arra, hogy nem a politikus a hibás, hanem a választó. Mi nem kényszerítjük ki a valódi teljesítményt, és kellő hatalom birtokában bármit megtehetünk, max a polgár puffog egy sort. Több nem lesz.
Jut eszembe -ugyan kicsit off - de anno eszembe jutott, hogy hogyan fogja a Fidesz "kártalanitani" azokat, akik pénzelték az illegalitásban. És ime, 4 MD forintot kap az amerikai "Magyarország barátai" alapitvány:)
Ugye, mint tudjuk, a "Haza" az a Fidesz - aki nem lehet ellenzékben (max. 8 évig), a "Haza" az Magyarország, ergo "Magyarország barátai" a Fidesz barátai, akik igy kaptak egy kis lét cserébe azért, amit belepumpáltak a fiukba, a száműzetés keserű évei alatt.

És mindenki csak les, mint a vett malac. Én meg azt gondolom, mint Kohn bácsi a 70-es években Amerikából hazatérvén, amikor a Keletiben a csokoládéautomata elnyelte a pénzét: "Ügyes!" .
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Az arcon szarás kell nekik: az a Fabulon a bőre őre,ezt használja,nyakra főre! - komenyista reklám mai változata. Ettől simulnak ki, az orvbűnszartól. A legjobb bőrápolójuk, rhinofelhámot növeszt, valóság át nem tör rajta, ahogy a szégyen pírja se.
@a szív fészkei: Az a júj de igaz progressiv blogos szöveg után mi mást feltételezel?! Itt mindenki más hibás, kivéve aki pont rájuk szavazott. Majd max azt mondja, hogy ő a jófiúkra szavazott, nem ezekre. Pedig ugyanazzal az ócska átverős trükkel majmolták meg mint a nagyok.
@Secnir:
Gyurcsányista összeesküvés lehet az a reptérzárlat, hogy a kedves tettes ne tudjon hazajönni. Debrecenben meg beindultak a ködgépek, hogy ott se tudjon landolni. Nekem van ötletem, hol landoljon: ott ahol marha sok a hó meg jég marha hosszan és marha szélesen marha sokáig, és ahol ezer év múlva megtalálják, mint Transzformers ufót. Átalakulásban még jobb is azoknál.
@DarthVader: Sok mindenre mondta Kohn bácsi, hogy ögyes, nagyon ögyes.
@bella _ciao: DE törtszívű vezér, az istenadta. Részegkocsishangú kedvese már nincs múzsának mellette. Brühühühü.
@félázsiai 2llkedő: Tekintettel arra, hogy a hívők képtelenek a racionális gondolkodásra, lásd a küloönböző szektákat, azt ne hidd, hogy ezeknél valaha el fogod érni az arconszarásnak ezt a szintjét. Ezek most is azt mondják, hogy nincs tandíj, amikor a kormány egyxértelműen bevezette a tandíjat. Őket a tények egyszerűen nem érdeklik, csak a Bonsai Ducéba vetett vakhitük vezérlik őket.
Ezért nem értem, miért ez a lihegés Ádertől a zsidó fejesek irányában.

Úgyis rosszfiú marad, hiszen nem liberális.
@a szív fészkei:

nem mertem bedobni a rénnyeimet, erős félelmem támatt, hogy elbugázzák őket mint a manyupot, ezér asztán a joulu pukkit pesten egy chevrolet impalával fuvaroszták körbe, de van remény, a gyerekek legalább még az igaziba hisznek. persze nem tartom kizártnak, hogy az impala is lopott holmi.
@hacsaturján: "eszt kikérem magamnak!"

Vigyed!
@Bakter: ööö... két tippem van a repülőtér helyszínére:

1. hacsaturján vidéke
2. pataki atis birtoka

melyikre gondoltál?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Hidd el, vannak sokan, akik még nem fertőződtek meg teljesen.
@a szív fészkei: Ne is izgasd magad, én már a holnapi fánksütéssel vagyok már elfoglalva. :-)
@hacsaturján: Na ez kemény, mint a turulszar, ami fentről basz épp fejbe minket. Gulyás Gergely, az az adu ász, valóban. Hozzá fogok menni ríva a regi miatt, hisz aszonta, lehet, ő vár mindenkit nagy szeretettel.
@ariel12: Ilyen ügyi vagy? Én is szeretek fánkot sütni. Múltkor sajna nem lett szalagos,de fincsi azért igen.
index.hu/belfold/2012/12/07/a_fidesz_kesz_modositani_a_feliratkozason/

mondom én, lejátszott dolog ez, már az elején összeült áder, gulyás és stumpf, s megírták a menetrendet
a posztban feltett kérdés már régen eldőlt.
@Anti Anyag: Irányában? Kik azok a zsidó fejesek, akik irányában lihegünk Áderért? És igazad van, szó szerint így van: "Úgyis rosszfiú marad, hiszen nem liberális."
Akik hisznek a tüncimesékbem, azoknak FB-ról: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/76409_361461660616596_154037732_n.jpg

"Ragályi Elemér:
"Vidnyánszky nyilatkozik a Nemzeti Színház jövőjéről. Nem aggódik. Tudja, hogy sokan fogják bojkottálni, sok ellendrukker lesz, tudja, hogy majd lecserélődik a közönség....de azt honnan tudja, hogy Ő lesz az igazgató? Egyedül pályázik? A matyóhímzéses kurva életbe!"
Íme bizonyság, isten előtt, hogy szarnak a fejére Portugáliában: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/481816_531277226883428_243949529_n.jPedig azok még Horthyját is befogadták... :-DDDDDDDD
@Bakter:
az a baj, hogy összefogás kellene. pápán, tökölön is le tud szállni, legrosszabb esetben bécsben rakják le.
@hacsaturján: :-DD Kérdeztem a fiamat,miért nem készültek egy telefonra feltöltött réni képpel, de mondta,a kölyök nagyon elszánt volt, azzal se tudták volna leszerelni,élőt akart látni.

Impala, hát minden meglovasítható...
@a szív fészkei: Fura egy kép.

Nézem a csúti maradóna pók hasát és... hát felcsúszott a gyomor környékére!

Ez mit használ, sérvkötőt?
@Bakter: Itt landoljon, csak az első öt perc a nehéz:www.youtube.com/watch?v=kdwjp8Ifm8I

Jajaj, nagy a baj: már az ELTE is üldözi a keresztényeket!! A tömjént pláne!! hvg.hu/itthon/20121206_Semjen_ELTE_vizsgalat_eredmeny Lesz máglya végre a sok rohatt lilabőcsész alá? Nem férnek a seggükben és minek ők a világba bele???
@a szív fészkei: Évek óta én sütöm és szalagos is :)
@ariel12: Téged kéne a Magánantal helyett klónozni! De nem jó, mert akkor elfoglalod a világot - tudod, ahogy szoktuk - és belefullasztod a fánkba, amilyen egy mocsadék lehetsz! :-DDD Engem lehetne, imádom.
@ariel12: Fánk? Hmmmmm. Jó ötlet, én is sütök holnap.
@bella _ciao:

"mondom én, lejátszott dolog ez, már az elején összeült áder, gulyás és stumpf, s megírták a menetrendet "

Pardon, de mi ebben a meglepő?
Ki gondolta azt, hogy pont ebben a témában nincs előre és jó alaposan kititrálva a modus operandi?
@a szív fészkei: ha volt gulyáskommunizmus, akkor ez most gulyásdemokrácia, csak másról nevezték el, de a mostani is mehet a levesbe
@Anti Anyag: Ha a liberális alatt gerincest, becsületest, egyenest értesz, telitalálat.
Nekem van egy filóm a tandíj sztorira is. Ugyebár 1000-2000 mrd forint között van a feketegazdaságban termelődő jövedelem nagyságrendje. Ezt a pénzt, vagy ennek a töredékét nagyon nehéz, és nagyon költséges lenne kifehéríteni.
Mi a teendő?
A gyerekétől, vagy a gyerekeitől a "feketemunkás" nem tagad meg semmit. Vagyis egyetemre fogja küldeni, kerül amibe kerül. Fizetős az egyetem? No problem, van lóvé a cihába, mehet a buli, csak hagyják tovább termelődni a fekete pénzeimet. Így gyakorlatilag az adózatlan jövedelmek fogják finanszírozni a felsőoktatást.
@Farkasokkal táncoló:

Én azt tartom elképzelhetőnek, hogy egy rendszerváltónak esetleg tényleg mást jelenthet köztársasági elnöknek lenni, mint SkiccPalinak. Áder már 2007-ben sem értett feltétlenül egyet Orbánnal, ezért kötött ki végül a brüsszeli kádertemetőben.

Nem mondom, hogy most is így van, azt mondom elképzelhetőnek tartom. Bizonyítson és meglátjuk. Vagy nem látunk meg semmit és azzal is bizonyít valamit.
@bella _ciao: A jó áder jános. Ő nem szeretné, ha már akaratunk ellenére megdugnak minket, legalább használjanak vazelint. Milyen figyelmes...
Végtelenül cinikus szöveg ez egyébként a fidesztől. Ők dolgozták ki, szavazták meg csont nélkül, majd kijelentik, hogy indokolt a normakontroll, és majd javítanak... Legalább az AB megadja az alaptörvény mely paragrafusát, bekezdését kell módosítani. Milyen praktikus...
@Fabius: Ha bukott káder lenne, sose kapta volna meg a Sándor palotát. Ezt azért látni kell. Szépen kitalált hazugságnak készülsz bedőlni.
hvg.hu/vilag/20121207_ongyilkossagok_szama_japan

A félreértések miatt nem azért, mert a japán tudósok pirospöttyös felfedezést tettek.
@a szív fészkei: "az áderi, töklényegtelen pici ellenállás megéri, hogy ezt az egészet nagyon törvényesnek állíthassák ezután be. Költség-haszonelemzés. "

Az a kósza gondolat is átsuhant a fejemen, hogy az okosabbja már a poszt-orbáni időkre készül, igyekszik szalonképessé mosdatni magát.
@bella _ciao: különben az öngyilkosságok száma is 10%-kal csökkent Japánban. Mint a mi energiaárunk. Vagy már agyamra ment ez a sok összeesküvés elmélet.
Sziasztok!

Elolvastam a beírást(posztot).
A hozzászólásokat még nem volt időm..

Vélemény: Az előző KE (Schmidt) azért kellett, hogy a lényegi közjogi intézmények átalakításáról szóló törvényeknek semmiféle akadály ne álljon útjában.
A mostani KE meg csak van - látszat kontroll-kérelmek az AB-től - pl. most!

Asszem, hogy nem számít, hogy a KE mit küld az AB elé.

Van már minden, ami kell: full politikai kontroll alá vont államigazgatás (ld. kormányhivatalok), közigazgatás (ld. járási hivatalok), tanítás (ld. tankerületek és központjaik).
Mi kell még?
Jah!
Egy művészeti izé is kell.

Na? És az ember ne igyon?
@a szív fészkei: mire gondolsz? A "progresszív blog" idézetre?

Árnyalja a szerző... az övé is egy álláspont. Én bizonytalan vagyok.
@bella _ciao:
Speciel arra a helyre gondoltam, amit a világ valagának neveznek. Elég messze van. Egyébként hallottad, hogy ET azért telefonált haza, hogy nehogy a társai elvigyék atist? Sajnos vonalhiba volt, és nem jutott el hozzájuk az üzenet. Civilizációjuk azóta is a kör közepén sínylődik, ahol tudjuk kik veszik körbe.

@Secnir:
Engem az sem zavarna, ha tartósan fenn maradna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Nem merül fel senkiben, hogy nem a politikus feltétlen a gazember, csak a választó hülye mint a segg?!"

Dehogynem, a jobbikosok ezen az alapon akarják korlátozni a választójogot.
@félázsiai 2llkedő: "A pohár egyszercsak megtelik, oszt lehet, hogy egy légy rászáll, és kiborul. Sosem lehet tudni, mikor telik meg annyira az a pohár, hogy egy légy is ki tudja borítani."

Pillangó-effektus, magyar módra :-DDDDD
@a szív fészkei:

"De mikor mi páran azt mondjuk, hogy a valóban lopikálós szadiszocik Orvbűnhöz képesti korrupt szarságai semmik voltak szinte, akkor jön a lebaszósdi, hogy nem lehet azt a kisebb szart sem tűrni,"

Érdekes meglátás, de hadd kérdezzek vissza: miért kizárólag a szocik esetében merül fel a kisebb szar eltűrése, és senki máséban nem?

Egyébként a párhuzam ott sántít, hogy a szadiszocit és a fideszt közvetlenül mi választjuk, álemelnök urat meg mindenkor ők választják nekünk, vagyis megkapjuk készen. Aztán ha belegondolunk Szili Kati sem lett volna semmivel kisebb pártkatona, mint Áder. Ergo: a szadiszoci - fidesz viszonylatban célszerűbb a kisebb szarért is elverni a fejüket, egyrészt mert velük megtehetjük, másrészt mert attól a döntéstől függ melyik garnitúra kit fog ültetni a nyakunkra készen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Az a júj de igaz progressiv blogos szöveg után mi mást feltételezel?!"

A progresszív blog, ha nem vetted volna észre, pont ugyanazt mondja, mint te. Hogy mindenképpen össze kell fogni. A különbség köztetek az, hogy ő közben befogná az orrát.
@Bakter: höhö, atis, kedvenc dalszövegem tőle:

"Képeket látok, apró kis fejeket,
Fehéret, feketét, sárgát, sok gyereket,
Csak ők a jövő, van bennük üzenet.
Ma megfogadom kemény, kemény leszek,
Holnap reggel virággal ébredek,
Mondd kis ember, mire, mire neveljelek?

R: Szeretlek téged, napfény kell, hogy süssön rád.
Szeretem őket, akik a jövőt jelentik nekem már."

Nagyon áthallásos, főleg, hogy az a címe "Szeretem a gyerekeket"
@bella _ciao: "az öngyilkosságok száma is 10%-kal csökkent Japánban. Mint a mi energiaárunk. Vagy már agyamra ment ez a sok összeesküvés elmélet."

Háborúk és természeti katasztrófák környékén rendszerint csökkenni szokott.
@épészmérnök: Sikerült a sok """tudatos""" választónak belevinnie minket ebbe a helyzetbe. Ha most nekiállunk finomkodni, és fintorogni, akkor azt fogjuk választani aminek jobb a szaga. Azaz ugyanazt fogjuk újra meg újra meg újra elrontani.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Most azon vitatkozunk, hogy a brüsszeli különítmény mennyire kádertemető? Tompika, a hozzá fűzött reményeket be nem váltó Pelczné és a Schmitt Máriával összeesküvő Áder nem véletlenül kötött ki ott a nyugdíjas évei előtt.

Egyébként meg nem készülök bedőlni semminek. Most olyat is megtett Áder, ami a pávatánchoz sem volt feltétlenül szükséges, én pedig kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.

A pávatánchoz elég lett volna pár elengedhető pontot találni, és a regisztrációt az eredeti szándéknak megfelelően kihagyni a buliból. Ezt a szívességet viszont nem tette meg Áder, és ettől válik érdekessé a dolog. Ez az amiért az ellenzéknek is tetszik a dolog.

De nyilván ők is bedőlni készülnek :-)))
@bella _ciao: a japán földrengés és atomerőmű-katasztrófa után nem hinném, hogy pont az energiaárak csökkentek volna...
@épészmérnök: Ami csak egy demagóg duma a jobbiktól, mert ezzel azt sugallja, ha egyetértesz nem is vagy buta mint a föld.
Az emberek hülyeségét nem a választójog korlátozásával lehet gyógyítani. Mert hülyének lenni isten adta jogunk. Csak abba kellene az emberek orrát beleverni, hogy ez a nílusi hajóút, vagy az a bizonyos opeles csalás, csak itt nem közvetlen megy zsebre.:) Ez az alapvető fontos dolgot nem tanítjuk meg az embereknek, hogy a kampánynál ugyanolyan tudatos fogyasztónak kell lennie mint mondjuk a tescoban. Valami miatt az állambácsi ezt nem tartja fontosnak...
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3457_a_batrak_igazsaga

- Mondj egy hő hatására megálló járművet: lovaskocsi.
- ???
- Höööööő.

Na, ugye, fenti cikk pont ilyen.
@Fabius: Azért, mert ezek voltak már kormányon meg a FideSS. LMP,Jobbik - hálisten - nem, tehát ott nincs összehasonlítási alap. Sliccet azrét leeht Áderhez,mert mindkettő közt. elnök Közt. nélkül.

Tehát almát almához esete. Szilit pont nem akarta semmiképp a szadesz, ezrét is borult a bili, ha emlékszel.
@n.i.era: Mit iszol ennyire vehemensen? Azért maradjon tiszta a fejed! ;-DD
kanadaihirlap.com/2012/12/07/elvonasi-tuneteim-vannak/
Egy kedves kis cikk ezeknek a kóklereknek. Olvasgassák, és okuljanak, ha még képesek bármiféle ilye tevékenységre.
@Fabius: Szerintem igen. És hogy áder kinek a kádere majd akkor fog kiderülni, mikor 2014-ben nem a fidesz lesz hatalmon. Mert a finomkodóan, jaj istenem az okmányirodában is legyen feliratkozás áder jános hirtelen nagyon sok aggályt fog megfogalmazni az elé kerülő törvényekben. Most elbohóckodik, kicsit finoman izmozik, hogy mindenki boldog legyen. A fidesz meg villoghat lám milyen pártatlan faszit találtunk elnöknek, milyen fasza gyerekek vagyunk. Mindenki boldog, mindenki kap valamit. De az igazi fideszes káder arcát majd a kormányváltás után fogod megismerni.
Erre pedig feltenném a havi fizudat.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "a kampánynál ugyanolyan tudatos fogyasztónak kell lennie mint mondjuk a tescoban"

Az átlag magyar a tescoban sem tudatos fogyasztó. Amúgy.
@bella _ciao: akasztófahumor, katasztrófahumor

Oké, oké :-). Amikor földrengésről van szó, elmegy a humorom. Átéltem egy 7,6-osat ugyanis... nem volt egyáltalán vicces.
@aranyhorcsog: Az látszik a buta fején, hogyan lehetne ezeket meglovasítani?
"ki a tök szavazna egy olyan emberre, aki még a nevét is csak két menedzser-tabletta lenyelése segítségével képes leírni"

:-DDDD

www.vagy.hu/tartalom/cikk/3457_a_batrak_igazsaga
@bella _ciao: Nabaz. Orvbűn meg a manyupot. Láttuk, mi a vége.
@épészmérnök:

Jav.: "két, narancsízű menedzsertabletta..."
@n.i.era: Igen. Amikor SchP-t belerakták a szemétvödörbe, akkor rájöttek, hogy olyan arc kell nekik akiről ellehet hinteni a függetlenség magvait. Schp ugyanis az ÜGY kirobbanása előtt sem örvendetett túlságos népszerűségnek..elvégre egy tollat szeretni nem lehet. Áder viszont képes elhitetni a nép füleivel, hogy ő önálló úton lépked..
@De hol van Columbo felesége?: :-) Kósa nem diplomázott előrelátóan, de tanítani taníthatta,amiből nem diplomázott.[..]"1989-ben végzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem tervgazdasági szakán, de diplomát nem szerzett. 1989-től egy évig a Konjunktúra-, Piackutató és Informatikai Intézet (Kopint-Datorg) tudományos munkatársa, ezzel párhuzamosan óraadó a közgazdaság-tudományi egyetemen, mikroökonómiát tanított." wiki A rohattkomenyisták tették vele ezt is!!!!!
@épészmérnök:
"""A parasztbácsit rokonai elviszik repülni. Gondolja a pilóta, kicsit bemutatja tudását. Tesz egy éles kanyart.
-Hát, ezt gondótam. – mondja a bácsi.
A pilóta meglepődik és felbátorodva ejt egyet a gépen.
-Ezt is gondótam. – mondja a bácsi.
A pilóta most már tényleg valami újat akar mutatni, fejreállítja a gépet.
-Na, ezt azért nem gondótam vóna! – mondja a bácsi.
A pilóta örül, hogy meglepetést tudott szerezni az utasoknak. Leszállás után megkérdezik a bácsit a rokonok:
-Mondja bácsikám, miért mondta kétszer is, hogy ezt gondótam, utána pedig, hogy ezt nem gondótam?
-Tudod öcsém, hogy bepis@lok, azt gondótam. Hogy besz@rok, azt is gondótam, de hogy ez még a nyakamba is esik, azt nem gondótam!"""
@Penivaldes: Fülével hisz a nép, Peni ez korszakos! Nem a szemével, amivel látna, nem: a fülvél, amiben hazudnak neki.
@Fabius: Igen, ott volt a kádertemetőben..hisz valamiért a magyar politikai elit számára Brüsszelbe a szabaduljunk meg tőlük személyek kerülnek..viszont valamiért visszaemelték a magyar politika fényességes egére..vajh miért emelték vissza?..volt egy egyesség?
@Penivaldes: Nincs kedvem kiguberálni a netről, de tisztán emlékszem, hogy Schmitt a megválasztásakor egy interjúban azt mondta, hogy két évre tervez, 2012 végéig lesz elnök.

Schmitt sztorija "intelligens tervezettség" volt, nem evolució...
@félázsiai 2llkedő: Kb. ez van ma. Parasztbácsik vagyunk, ill. annál is sokkal hülyébbek, mert egyszer mi már repkedtünk a Csúti Airline gépén és akkor is szügyig szaros-pisás-hányósan tudtunk kikászálódni belőle.
@a szív fészkei:
Igyekszem! (Mostantól csak fröccsöt!)
@a szív fészkei: na a szemek elé is azt lehet vetíteni, amit a sötét urak szeretnének..
@a szív fészkei: Múltkor egy kistelepülés polgármester asszonya sértődött be rám, amikor közöltem vele, hogy a posztja nincs iskolai végzettséghez kötve, de még csak józan paraszti észhez sem, ami meg is látszik rajta.
Jó pár olyan politikus van, aki a poszt megszerzése után diplomázott gyorsan valamelyik foxi-maxin
@félázsiai 2llkedő:

Te a fidesz-kormányról beszélsz? :-D
Káder János az édes bevonat a keserű pirulán:

"Novemberben 1,108 milliárd euróval 33,865 milliárdra csökkentek a jegybank devizatartalékai - derül ki a Magyar Nemzeti Bank pénteken közölt legfrissebb adataiból.

A tartalékok ezzel az októberi 396 millió dolláros növekedés ellenére tavaly február óta nem látott alacsony szintre süllyedtek és 1,906 milliárd euróval csappantak meg az egy évvel korábbihoz képest."

www.origo.hu/gazdasag/20121207-novemberben-1108-milliard-euroval-33865-milliardra-csokkentek-a-jegybank-devizatartalekai.html
@Penivaldes: Ááááááá, az túl liberálicsh lenne:)))
@épészmérnök: Borzasztóan tudatos ahhoz képest, ahogy 4 évente x-el.
@épészmérnök: igen, igen..én is emlékszem hasonlókra. Sőt a kormánytagok is 2 évre lettek felvéve..legalábbis ilyeneket ejtett ki ajkai közül a mi Viktorunk.
Viszont a gépezetbe homok került..mert nem hiszem, hogy így akart volna Pálunk távozni. Nem lett volna jobb neki, hogy karácsony másnapján kiáll a képernyőkre, és elmondja, hogy ezentúl csak kekszet eszik..ehelyett, egy napos délelőtt fülébe súgják, hogy menned kéne drága...
hiába ez a köztársasáfg elnöki sors..
@bella _ciao: Dájcs kiajafaszazatamás vizsgájáról azóta regének az ÁJTK-n. Kézelheted, mennyire megfingatták szakmaice
@épészmérnök: Édes bevonat? Nyalogassa, akinek két anyja van az detoxban!
@épészmérnök: Francba, mit fog viktor 2013 márciusától eltapsolni, ha már a devizatartalék is elolvad?!
@bella _ciao: Te milyen kedves tusz lenni:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Arra utalsz, hogy abban tárolják a titkos adatokat.
bár én sem tudnám elképzelni bajusz nélkül. Olyan ő mint Jávor Pál:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nehogy szavadon fogjalak azzal a fizuval...:-D

Abban igazad van, hogy a puding próbája valóban Orbán bukása után jön el. De ott még nem tartunk. Ma még csak ott tartunk, Viktor milyen keretek közt méreti meg magát 2014-ben. Kell hozzá a regisztráció, vagy nem kell. Áder nem könnyített a dolgon ez tény. Ezzel pedig olyan esélyt adott, amit alkotmányba faragva próbáltak emezek elvenni, mert másképp nem ment.

Nem állítom, hogy kifordult sarkaiból a világ, de a semmihez képest ez határozottan valami.
@n.i.era: :-) Igyál forralt bort, az szezonális! De ne ezt nyomokban se bort tartalmazó forró fahéjszagos rózsaszín vizet, amit a Vörösmarty téren adnak vagyonokért!
"A repülőteret dél körül zárták be az irányítótorony elektromos ellátórendszerében keletkezett műszaki hiba miatt. A tervek szerint holnap délelőtt 10-kor nyitják meg újra a légi forgalmat."

Most tesztelik az aktív röghöz kötést?
@a szív fészkei: Hát igen, DájcsTamás legendás alakja a magyar celeb izé politikus életnek..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igazad lehet, pláne, hogy Fabius fizujában fogadsz! Amit - úgy értem - nem te állnál, hanem ő mindenképp. ;-DDDD
@Penivaldes: Lehet, hogy neki kék tabletta se kell legendává válni. Na, ahhoz ért legalább. Ott hordja azt a sok eszét.
@épészmérnök: "Semjén Zsolt magvas munkájával kapcsolatban (amelyben leleplezi az Ördögöt, aki Mick Jagger képében genyózik a keresztény lelkekkel) most indul be az igazi hejehuja, miután a hvg.hu folytatásos netregényként osztja meg sátánista olvasóival a blöffdoktorit és a szakdolgozatot, amelyben a miniszterelnök helyettese véletlenül nem tüntette fel, mit és mennyit és honnan smittelt."

Tarlós kedvence meg pont a Rolling. Ezért nem kap pénzt a BKV. Végre rájöttem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Környékünkön az összes polgi főállású, legyen akár 300 lakosa a falunak. Ilyen jól állunk.
@épészmérnök: Annyiban tudatos, hogy igyekszik olcsón kijönni, ha bír és nem verik épp ezzel át. Környezettudatossággal baj van, de hol segítik ebben?
@bella _ciao: Mick Jaggert megtalálni, a barma!!! Én is nagydoktorálnék belőle ellenkező előjellel. :-DDD
@Penivaldes:

Szerintem mérlegeltek erősen. Pártember kellett, aki elfogadható a Fidesznek elsősorban, de másodsorban meg olyan valaki, akit nem turházik le a közvélemény sem akkora vehemenciával, mint Skiccel tette. Áder ment már szembe Orbánnal, és ez a tény kapóra jött nekik a jelöléséhez.
@Penivaldes:
Kösz, hogy írtál.
Világos! Egyetértek.
@Penivaldes: A nép olyan állat, hogy benyalja 600-ért vagy mennyiért. Mert a feelingért megéri, hogy ott szörpizheti kódorogva a bódék közt műhanyagpohárból , míg valaki a tömegben ki nem veri a kezéből. És a drága vállalkozó ezt a bávatagságot persze kihasználja.
@a szív fészkei: miért nincs ebbe semmi gond. ha most jobban belegondolsz.kis helyen elfér, bárhová magával tudja vinni.
@n.i.era: Kötelességemnek éreztem, hogy fényességes elmém ragyogó ötleteit megosszam veletek..)))
@a szív fészkei:
De, ez most már hogy?
Honnan tudod, hogy pont "földrajzi jelzés nélküli"-t tolok?
@Fabius: Aztán valamiért elfelejttte neki ezt a BX-i siralomházállapotot (hisz nem tud nyelvet, semmit ott karriert nem építhetett, bele nem szólhatott a nagyok dolgában, hogy felfigyeljenek rá, mint politikusra, csak Orvbűnt védte az anyázós parlamenti napon) és jött elnökének lenni.

Nagyon életszerű, persze. Valamit valamiért, talán ebben több ráció van.
@Penivaldes: Ja, és vele egyidős, el sem hagyhatja. ;-DDDD
@Fabius: Pont ezt a szembemenést kellett valahogy kiküszöbölnie. Megállapodtak.
@a szív fészkei: hát igen..hiába vannak akik tudják, hogy van amit nem lehet otthon hagyni:)))))
@a szív fészkei:

Szerintem nem dőltek be neki se. Én elhiszem, hogy te érzelmi alapon elutasítod, viszont megvolt annak a maga haszna ettől függetlenül.

1: Ha nem áll ki közülük senki akkor most azért menne a kurvaanyázás.

2: Ezzel ugyancsak hozzájárultak a Jobbik belső amortizációjához. Mondtam akkor is: akik a Jobbik frakcióban a lehetséges koala álmát dédelgették azok kurvára pofára estek. Bödecs, Rozgonyi be is dobta a lapot azonnal.
@bella _ciao: Ha a legkisebb falu is meg tudja dobni egy jó kis hatszámjegyű fizuval, minek csinálná másod állásban vagy társadalmi munkában?!
@a szív fészkei: Nekem is van egy ilyen érzésem..hogy meglebegtették felette..aztán lett valami.
@a szív fészkei: Régimódi lány vagyok, a fiúk fizetnek.;)
@Fabius: Majd sírva fakadok (de komolyan az örömtől), mert ami rohadt az szétesik. Hadd ne kelljen már sajnálni egy szélsőjobbos pártot, mert otthagyják őket. Ez a normális folyamat. Szétesnek egy pont után, és csak bohócnak hívják meg a reggeli műsorba.
@Fabius:

Ment már szembe Orbánnal... és ki az a nyeretlen kétéves, aki ezt beveszi ?

Ezekről a fideszesekről az egyetlen biztos dolog, amit tudni lehet, hogy szótfogadnak a cigánynak.

Hogy írt valami mendemondát a pártlapjuk ?

Mást se csinálnak, mint téveszméket terjesztenek éjjel-nappal.

Ez az Áder szerintem - így ránézésre- még olvasni sem tud.
Hogyan tudott volna bármiben is szembemenni kenyéradó gazdájával ...?

És pláne a Smidt Marissal, akinek a milliárdjai a fideszből származnak.

Kábé annyi önállósága van, mint a tevén a púpnak. Maris bugyogójában raktározza el Orbán a lopott pénzt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja, végül is jól mutat a fideszes kötődésű polgármester a falu pályázatos kisbuszában, csak az a fránya újmagyarországos logo ne lenne rajta. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na de hogy fizetnek e az a munka mínőségétől függ:)
@bella _ciao:

És sikerült kiküszöbölni? Aligha. Különben most nem lenne módja az AB-nak a regisztrációt vizsgálni.

A többi pont kurvára lényegtelen és akár dobható is a Fidesznek. Nem csak a közmédiában lehet majd kampányolni, és lehet majd közvélemény kutatást publikálni az utolsó héten is? Na bumm. Semmi jelentősége egyiknek sem, ez volt a pávatánc része. Az nem volt a pakliban, hogy a reg is tényleges normakontrollt kap, hisz ezért faragták bele az alaptörvénybe.

Ezt azért látni kell.
Jahogy ez is csak egy pihent elme szüleménye.

De van olyan valószinű, mint bármi más hülye történet erről a kertitörpéről, akit odaállítottak a Sándor-palota előszobájába.
@Fabius: Tipikus fidesz buli. Létrehozzuk, aztán kipréselünk belőle minden hasznot, utána ejtjük. Lásd schmitt, jobbik.
Áder szerencsére mérföldekkel jobb KE. mint Plágium bácsi volt, de azért nem egy Sólyom.
@Fabius: Igazából Áderrel jót tettek. Adtak neki jól fizető állást, asszisztenssel bármivel. Sok pénz, semmi komoly erőfeszítés és ott is vájningolhat (:)) a fidesz mellett. Szépen menetelt felfelé. Ogy elnök után visszalépés lett volna mezei miniszternek lenni. Az EP képviselőség kicsit jobban fizet mint a sima magyar képviselőség. Neki ez a pálya csúcsa, most KE. Nem látom hol itt a kitaszítottság, kegyvesztettség.
@Fabius: Szerintem a baloldali pecsételés lesz alkotmánysértő.

Jobboldalra kell majd átírni a törvényt.
@a szív fészkei:

Brüsszel nagyon nem a karrierről szól. Sokkal inkább a ciklust kitöltő képviselők igen busás nyugdíjáról, amivel a boldog, békés, anyagi javakban busás öregkor biztosítva van. A brüsszeli 5 év arról szól, itthon elég volt belőled, szolgáld meg a nyugdíjad és húzzál isten hírével.

A miért Ádert meg Peninek leírtam.
@bella _ciao: Az LMP-t kifelejtetted, meg a több képződményt, amit nem a ti prófétáitok hoztak létre.
@74. Vladys: Mérföldekkel jobb ?

Úgy érted, amerikában egy nap alatt többen röhögtek rajta, mint Sch bácsin évek alatt ?
@Penivaldes: 'I'm a good girl, I am!' Ahogy a klaszikus mondja.:D
@Dr. simonmondja.:

"Ezekről a fideszesekről az egyetlen biztos dolog, amit tudni lehet, hogy szótfogadnak a cigánynak."

Ja. A többség.

Csak ezek az "alapító atyák" nem teszik ezt feltétlenül. Pokorni két éve veri el a port Raúzsi nénin, és köpköd a földre az oktatási törvényekért. Még nemmel szavazni is volt elég bátor ez a bugris.
@Dr. simonmondja.: át nekünk sajnos csak ez jutott, nem lehet mindenki olyan szerencsés mint ti Károlyival. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Dehogy kell őket sajnálni. A sorozatos hülyeségükkel olyan helyzetet generáltak maguknak, amire még a Nyirő hamvakkal turnézó Kövér is hasznot tudott húzni. Maguknak keresték, megérdemlik.
Jávor Benedek üzenete Semjénnek a Facebookon:)))

„Ha lehet egy szerény javaslatom Semjén Zsolt számára: Miniszterelnök-helyettes Úr, az isten szerelmére, nehogy lemondjon!

Az Ön áldásos tevékenysége nagyjából kimerül abban, hogy üdvözült arccal bólogat Orbán Viktor megszólalásaikor. Befolyását kizárólag arra használja, hogy hobbiját, isten ártatlan teremtményeinek lelövöldözését minden egyéb szemponttal szemben agresszíven helyzetbe hozza. Ön mindezeken felül durcás képpel hagyja, hogy a keresztény mártírokat meggyalázva személye kapcsán párttársai keresztényüldözést emlegessenek, amikor plagizáláson kapják.

Mindez olyan mértékben szimbolizálja az Ön által képviselt erkölcstelen, színvonaltalan, gerinctelen hatalmat és annak kiszolgálóit, hogy képtelenségnek látszik erre a funkcióra Önnek akár csak a nyomába érő szereplőt találni - bár erős a verseny.

Miniszterelnök-helyettes Úr! Szükségünk van Önre, akinek puszta személye hosszas magyarázatok nélkül villámcsapás-szerű fényességgel világítja meg a Fidesz-kormányzat természetét! Sokan támadják most, de tartson ki! Én Önnel vagyok ezekben a nehéz napokban."
@Fabius:

De még mindig a Pokorni-alapú büfé-ruhatár-bálnatenyésztés érvekkel szántogatják földbe az egyetemi férőhelyeket.

Megcselekedte közben, amit megkívánt tőle viktor. Az összes országos tévén-rádión rendesen.

Aztán ott sír, ahol senkise látja.
Szerintem Gulyás felkészült a reg normakontrolljára, lejátszott már ez.
Itt a nyilatkozata:

"Külön említette a lehetséges problémák közül Áder egyik legfőbb aggályát, miszerint túlzás, hogy csak a lakóhely szerinti jegyzőnél lehet feliratkozni. Áder egyébként azt javasolta az Alkotmánybíróságnak küldött levelében, hogy bárki bármely okmányirodában feliratkozhasson. Ezt az elnök úgy fogalmazta meg, hogy mivel internetes ügyfélkapuval is fel lehet iratkozni, az volna igazságos, hogy ahol ügyfélkapus hozzáférést lehet kérni, ott regisztrálni is lehessen."

index.hu/belfold/2012/12/07/a_fidesz_kesz_modositani_a_feliratkozason/
@Dr. simonmondja.: Nem vagyok a téma szagértője, ezért bátran belekotyogok. Állítólag kishazánkban négy állam titokszolgái a legaktívabbak. Oroszország + Szlovákia, valamint az USA + Izrael.

Ez persze csak afféle szóbeszéd, hiszen a dolog, a természeténél fogva titkos :-).

@a szív fészkei: "Él még ez Rácz?" Újabban a módszerek finomodtak. Először kirúgják (jelentem ez már megtörtént), aztán valahogy olyan "pech széria" éri a kiszemeltet, hogy sokszor maga kívánja a saját halálát :-(. Minden veszélyeztetett mellett mégsem állhat picológus.

A tömegeknek a sajtó általi befolyásolással adják el a "többpártállami diktatúránkat" demokráciának (pár poszttal előbb említettem, az alföldi "időzített bombát" a mindenkori eftársak 50-60. éve sem hajlandók hatástalanítani).

Ebben is, bolseviki gazdaságvezetési stílusban is (értsd, köztörvényes lopikálás), 1pártállamból megörökölt struktúrákban is ("bürokráciánkat" még fokozták is a módszerváltás után) teljes a folytonosság.

On.
@Fabius: Azért kell hozzá tehetség, hogy ennyire fejbe rúgják magukat..
@Fabius: Szerintem Gulyás felkészült a reg normakontrolljára, lejátszott már ez.
Itt a nyilatkozata:

"Külön említette a lehetséges problémák közül Áder egyik legfőbb aggályát, miszerint túlzás, hogy csak a lakóhely szerinti jegyzőnél lehet feliratkozni. Áder egyébként azt javasolta az Alkotmánybíróságnak küldött levelében, hogy bárki bármely okmányirodában feliratkozhasson. Ezt az elnök úgy fogalmazta meg, hogy mivel internetes ügyfélkapuval is fel lehet iratkozni, az volna igazságos, hogy ahol ügyfélkapus hozzáférést lehet kérni, ott regisztrálni is lehessen."

index.hu/belfold/2012/12/07/a_fidesz_kesz_modositani_a_feliratkozason/
Szerintem nem lesz alkotmány ellenes. Lehet, hogy pár dolgot meg kell változtatni, amit meg fognak, de 99%-ban minden ugyan az marad. Különben is ha alkotmány ellenes, akkor meg kell változtatni az alkotmányt, ez a NER-ben ilyen egyszerűen megy.
Különben meg pesszimista vagyok. Összeomolhat itt minden, de a Fidesz még mindig vezet a közvélemény kutatásokban, elég magasan. Az emberek csak azt látják, hogy Viktor megmutatta a bankoknak, és csökkenti a gáz árát, ő egy nagyon jó ember. Nem lesz itt változás, se együtt, sem külön, ez pedig totálisan elkeserít.
@Fabius:

Azért van annak valami diszkrét bája, hogy örülünk és értékeljük, ha

- az ország kormányon lévő pártjának frakcióvezetője magánemberként megjelenik egy náci ellenes rendezvényen és beszédet mond.

- az ország Köztársasági Elnöke egy erősen vitatható, a tömegekből pártállástól függetlenül is egységesen nagy ellenszenvet kiváltó törvényt nem ír alá, hanem az AB felé átpasszol.
@74. Vladys:
Nekem semmi dolgom nem volt semmilyen Károlyival.

De ha ez valami célzás akar lenni, akkor biztos a háverjaid tolvajnyelvén, mert én nem értem.
@bella _ciao:

Orbán népszavazást akar hajléktalan ügyben vagy csak újabb konzultációs támogatást utalni a haveroknak?

Ha népszavazást, akkor arra már vonatkozni fog a regisztráció vagy nem?
@Ergosum: Konzultációról beszélt, népszavazást a diákok akarnak tandíj ügyben.
Tétel a kőccségvetésbű:
"A megalakuló Nemzetstratégiai Kutatóintézet több mint egymilliárd forintból működik majd..."

Narancskutató Intézet az, csak átnevezték.
@Ergosum: "a tömegekből pártállástól függetlenül is egységesen nagy ellenszenvet kiváltó törvényt"
Mivaa'?
Egyáltalán volt olyan, hogy tömegek tüntettek a regisztráció ellen? Tudod, attól, hogy neked nem tetszik, attól a többségnek még lehet más a véleménye...
@rdos: Akkor, ha a NATO-nál akarják bepanaszolni, felteszem, hogy az orosz-szlovák bátyuskák fészkeltek be. Márha így van, ahog hallod.
Orbán Lisszabonban maradt. A Liszt Ferenc repülőtér bezárt, jön a havazás. :-))
@V-PORT:

Változás akkor lesz, ha az ellenzék végre rájön, hogy a fideszt nem politikai módszerekkel lehet semlegesíteni, hanem tömegpszichózisban jártas szakemberek országos csoportterápiájával, vagy a CIA maffiaellenes részlegének tapasztalataival.

Esetleg még Chuck Norris jöhetne szóba, ő még a facebook-ból is ki tud lépni egy lapot.
@Önnek megyünk:

Avvan, hogy a a 70% nem mind engem takar. Ennyien utasítják el a regisztrációt.
"A jövő héten elfogadandó költségvetés megszegte volna a stabilitási törvény egyik pontját - írtuk péntek reggeli cikkünkben. A kormány most jelezte, hogy megváltoztatja a stabilitási törvényt."

Ugyanez lesz a választási vs alkotmány viszonylatban is, amint itt többen tippelik. Az embert szabják a kabáthoz, ahogy azt unortodoxiában szokás.
@74. Vladys: Gondoltam.
Akkor viszont tuti, hogy lezsidóztál beásul, hogy csak a tesők értsék a fideszben.
@bella _ciao:

Én beszéltem Gulyással személyesen a múlthéten. Ez alapján állítom, hogy szerintem a pávatáncra voltak felkészülve, de a reg tényleges normakontrolljára nem :-D
@Ergosum:
Akkor még marad néhány évtizedig.
@Ergosum: Milyen felmérés alapján?
Írtál valami olyasmit is, hogy pártállástól függetlenül utasítják el. Gondolom akkor van valami statisztikád arra is, hogy az egyes pártok szimpatizánsai közül milyen arányban.
@a szív fészkei: Mert a rohatt komcsik már csak ilyenek, de Mr.20%-al nem tudtak kibaszni. Nem szerzett se diplomát, se doktorátust, így teljességgel támadhatatlan. Igazi túlélő :-D
@Fabius: "@Dr. simonmondja.:

"Ezekről a fideszesekről az egyetlen biztos dolog, amit tudni lehet, hogy szótfogadnak a cigánynak.""

Fiúk, "cigányozni" még ebben a kontextusban sem kellene. Szerintem.
www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/ejfelig-biztosan-zarva-marad-ferihegy-fontos-informaciok-393290

Nem szabadulunk? [..]"Napközben több, Budapestre tartó járat Bécsben és Pozsonyban szállt le."
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ugye??? Én meg előre látóan nem doktoráltam. Na, de látom, te is megváltál már a doktori címedtől. Te is tudsz valamit? ;-DD
@Fabius: Kerületében netán biztonságban érzi magát? Lehet ott spájzolni vésztrhes időkre?? Miért van az,hogy mindegyik nagykutya egy-egy jól tejelő helyre bábozódott be?
@Ergosum: Érdekes, én pont fordítva érzem. Le kellene végre valamit tenni az asztalra, akkor talán lenne valami esély a váltásra. Eddig csak a patás Orbán és a külföldön való sírás csodavárással kombinálva ment, 2,5 év után feltűnhetne már, hogy ez nem fog működni.

@Dr. simonmondja.: "Akkor viszont tuti, hogy lezsidóztál beásul"

Ti tényleg 5 percet nem bírtok ki, hogy ne ez legyen a téma.

"hogy csak a tesők értsék a fideszben. "

Keversz valamelyik haveroddal. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha fogadást vesztesz akkor is?? Ejha, én még régibb vagyok, de ez nekem eddig nem esett le... ;-Dd látod, öregasszony hóttig tanul.
@Fabius: Tudom, olvastam a beszámolódat. Egyikünknek sincs rá bizonyítéka. Egy döntetlen, amúgy monthy python fekete lovaga mintájára?
@bella _ciao:
Ti. mindig maguknak hozzák az ilyes intézkedéseket, s ők bizony ettől egy kicsivel többet is keresnek, de gondolnak a többi jómódúra is.
Akárcsak a devizahitel visszatörlesztéskor.
Na, kik jártak naaagyon jól?
Egykulcsos: kik jártak nagyon jól?

Mindenesetre itt vidéken szinte mindenki fával fűt, mert az olcsóbb.
Én hogyan fogok, és mikor, egyszer már "jóljárni"?! Én is szeretnék!
Mondjuk az árammal "jóljárok", de mi lesz annak az ára?
Nincs felhőtlen öröm.:O(
@Fabius: Itthon nem a karrierről szól, ebből látszik, hogy mennyire érti a bugris Levédia Európát.
@Önnek megyünk:

Még a Nézőpont Intézet is – 70-80 százalékos elutasítottságot mért ebben a kérdésben, nézz utána a neten.
@Ergosum: kinek mi...valakit csak úgy lehet, hogy beleverjük, van akiknek meg szavak segítenek..
má megen sziven szurták a nemzetet. izé...., hogy is mongya rodeo? ja, brühühühühhhh

hvg.hu/kultura/20121207_Nyilt_level_Alfoldi_Robertnek_Marosvasarh

persze offoltam picinyt.
@a szív fészkei: "mindegyik nagykutya egy-egy jól tejelő helyre bábozódott be"

Aztán milyen pillangó fog kikelni a bábból? :-)
@Fabius: Nem koala lesz egyenlő?? partnerek szövetségeként, hanem a szokott bedarizás: aki akar képviselőként pénzt ezentúl keresni, odamegy hozzájuk a frakcióba - Rogánnal már megy az együttműködés kerületi szinten úgyis hat éve és, mint a nagykisgizda Túri-Kovács, - vagy mi a neve a marék nyálnak -, onnan kap fizut. Nem lesz rasszistapista nélkül a parlament, ne félj!
@74. Vladys:

Károlyival mi dolgom volt nekem, ne hagyjál már itt találgatni akkor...?

Vagyis ne hagyjatok...

Mertugye ti többesszámban kommenteltek velem.

Használjunk akkor mind többesszámot. Ti cigány tetvek.
@épészmérnök:
"Aztán milyen pillangó fog kikelni a bábból?"
Mint az egyik animációs filmben: a hernyó bebábozódik, aztán a bábból kikel egy még nagyobb hernyó.
@Ergosum: Ez nagyon ott van, tíz pont! Szent Ferenc köphetne erre a templomszégyenére egy jó zaftosat onnan fentről! Zeffirellitől: www.youtube.com/watch?v=QQ80Zj3Oqkc

Imádom Donovant - ez az egy. amiben egetértek Gábriellel.
@Dr. simonmondja.: Mint már mondtam keversz valakivel, nem tartozom a Jobbikos köreidbe. :)
@V-PORT: Lehet olyan mázlink, hogy nem tud visszajönni?:D
@Spániel: Majd ő is beperli az eltét:D
@a szív fészkei:

Az egyik kedvencem, köszi:)

A lányom 3 évesen tökéletesen dúdolta, mert a kocsiban sokszor szólt, amikor vittem oviba.
@Dr. simonmondja.: Igen, elég primcsi szegény a maga módján,mint töritanár, lásd wikiből: "Tanulmányait az ELTE magyar-történelem szakán fejezte be 1987-ben. Ezután a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium tanára lett." /akinek e minőségében szava nincs a FideSS törihamisítása, pláne a Jobbik ámokja ellen/, tehát sűttbőcsészként csak a Rauzsihoz képest - mindig van KÉPEST!!!!!- világol...
@Bakter:
levédiai kultúra (kalcsőr magiar) a magyar korm
ányfő tiszteletére aki szintén jelen volt

minő hírnév...randalíroznak és még lopnak is

brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A remény hal meg utoljára! :-)Akkor Semjén lenne a főnök. De szép volna! Egy igazi becsületes, keresztény ember.
@Dr. simonmondja.: JA, 80-ban ért, 87-ben kapott dipot. Ő sem kapkodta el.
@bella _ciao: Nem feltűnő ez az egész, á dehogy! Vannak véletlenek, én sose hittem bennük, egyéni pech.
@74. Vladys: Én csak azt kérdeztem, mit akarsz a Károlyival mondani...?

Nagyon problémás vagy bugyibuci.
@Bakter: Jé, ott is? És nem lőtték szemki őket, mint a mocsokgeci svájci gyurcsányok???
@Dr. simonmondja.: Biztos megint a királyságért makog valamit, mert neki az kell. De ha lehet, valami inkább faskó király, ha lehetne választania.
Érdekes Fábius mennyire maga köré tudta gyűjteni ezen a blogon a baloldali rasszista, antiszemita, homofób "értelmiséget".
@bella _ciao: "környékünkön az összes polgi főállású, legyen akár 300 lakosa a falunak. Ilyen jól állunk?"
Sokkal jobban állunk!
Kb. két évvel ezelőtt téma volt az ÖNHIKI támogatások elosztása. Bemutattak egy települést /?/, ahol a polgi azon szomorkodott, hogy éves 12 milliós normatívát kapnak, és nincs remény 2 milliós ÖNHIKIS póttámogatásra.
A település lakossága 14 fő, főállású polgármestere van, egy főállású beosztottal. A 14 fő nyugdíjas.
A beosztott munkaköre kiszállítani az ebédet, gyógyszereket beszerezni, valamint a közeli település boltjában bevásárolni a 14 fős "lakosságnak."
Nem nehéz kiszámolni, hogy az egy főre eső éves normatív támogatás ÖNHIKI nélkül 860.000.- Ft/fő, amennyiben a kiegészítést megkapják 1.000.000.- Ft/fő.
No comment
@a szív fészkei:

Háááát izééé...
Nem bírom zene nélkül, a gyerekek sem. Ezért a fenti szám mellett szintén tudta dúdolni Pink Floyd-tól az Another brick in the wall-t, mint eltérő stílust.
Én meg cserébe teli torokból énekeltem a gyerekekkel a Hupikék Törpikék átköltéseit, mint: van már klassz bugyim, szép leszek a Törp-bulin és hasonlók:)
@Dr. simonmondja.: Kérdezd meg jobbikos haverjaidat, hátha két cigányozás között felvilágosítanak.
@rodeo36: @a szív fészkei:
Totálisan félre értitek. Itt nem randalírozás esete forog fenn, hanem jóurunk és forradalmi szabadcsapata elkezdte lebontani a hanyatló nyugatot. Délen.
@74. Vladys: Jóhát, majd ha megismerek egy jobbikost, akkor megkérem tőle, hogy - te - mit akartál mondani itt télviz idején.

Remélem, nem valami recepción dolgozol, mert akkor ezzel a majomkodással egyszer agyoncsap valaki.
@hacsaturján: Imádlak, kösz! Én ezóta a száma www.youtube.com/watch?v=RsP989jIWNU óta - amikor persze én hallottam - szeretem Donovant, és ez nem tegnap volt, hanem 67-ben. Tudok én hűséges is lenni, ha érdemes. ;-DDD
@Bakter: Ó persze és bonccsa is, mert ott minket aljas luzitánok kiraboltak 01-ben!!! Értünk törnek-zúznak, köszike, köszike!!!
@rdos: Nagyon megsértődtem volna, ha a Moszadot kihagyod. De komolyan. ;-DDD Pirézekről mi hír?
@Mariann19: Tiszta Ámerika!!! Nem volt seriffjük is??? ;-DDDD
@Ergosum: Törpikében is nyomtad, nagy! Most aktuális teli vagyunk törpillákkal, látod. Aprajafalva nariban, basszus!!!
JAHHH... ELINDULT NORMAKONTROLLRA, formai okok mián....mert baloldalt csak 2 cm és nem 3 volt a MARGÓÓÓÓÓÓ !
@Dr. simonmondja.: Állítólag többen vagyunk. Így nem lesz probléma, ha meg akarnak minket verni. :)
@Dr. simonmondja.: :-DDD Élete árán se árulja el, hogy hol van a második emelet a pultban???? Ez a Kitartás, éljen Szálasi!-fazon igaziból, tőle nem tudsz meg semmit, de azt nagyon nem. Csak hogy a zsidók az okai mindennek. Persze ez csupán neki meg a jobbikosoknak újság. :-DDDDDDDDD nem is győznek kampányolni vele.
@rdos: Engem is pechszéria ér már mióta.Legnagyobb benne az Orvbűn persze.
@bella _ciao:

Egyezzünk ki egy majdmeglátjukban :-)
@kvadrillio: A Margók már csak ilyenek. Villon is írta Faludy meg átköltötte.

"KERÍTŐBALLADA VILLONRÓL
ÉS KÖVÉR MARGOT-JÁRÓL

Persze: pukkadnak a párizsi polgárok,
mióta hírlik, hogy egy lánnyal járok,
ki az utcáról tartja el magát.
De a kis dögöt nagyon szeretem,
ingét megvarrom, ágyát megvetem
és megkefélem este a haját;
bort hozok a kocsmából, a kútról vizet,
s ha egy vendég jön, aki jól fizet:
a hátsó ajtón diszkréten távozom,
hogy a gavallérok és a tiszt urak,
mint a mennyben, úgy érezzék maguk
a bordélyházban, hol ketten lakunk.

Persze, gyakran beköszönt a nyomor.
Ilyenkor Margót látni sem tudom,
gyűlölöm, mint a kést, a vérem forr,
belérúgok és a haját húzom,
Józsefre s Máriára esküszöm,
hogy holnap reggelig agyonütöm,
ha nem lesz pénz - zálogházba teszem
ruháit és ha nincsen, mit egyem:
káromkodom, míg a gyomrom korog,
ő meg a szoba sarkában kuporog,
s ilyenkor napestig pofozkodunk
a bordélyházban, hol ketten lakunk.

Aztán egyszerre pénz áll a konyhára,
mert hirtelen nagy lett a forgalom,
vagy én találkoztam a Bac utcában,
avagy a Montmartre-i domboldalon
egy bitanggal, ki meglógott a cehhel...
S kövér Margóm akkor megint a régi,
combomra csap és arcunk felderül,
lefekszünk, s én egy dalt trillázok néki,
ahogy ez a legjobb férfinak
száz évben is csak egyszer sikerül.
És aztán másnap estig horkolunk
a bordélyházban, hol ketten lakunk.

AJÁNLÁS:

Kik ezeket a sorokat olvassátok,
gavallérok, urak és kapitányok,
jegyezzétek meg: ha egy lányt kívántok,
ki az ágyban mindenre kapható,
szolgálatotokra készen, itt vagyunk
a bordélyházban, hol ketten lakunk."

Értse, aki ahogy akarja a mára.
@74. Vladys:

Szerintem is borzalmasak. Van pofájuk önálló véleményt alkotni és velem is vitatkozni mikor ájultan imádhatnának is.

Hihetetlen. Tényleg.
@Fabius:
"Csak ezek az "alapító atyák" nem teszik ezt feltétlenül."

ezt már mondtam régebben, hogy a régi, keményvonalasok elvből állnak viktor mellett, de önjáróak. a feltörekvő gerinctelenek (rogán, lázár) pedig a 'mindentakarokdeazonnal' kategória, orbánra is veszélyesek. talán lázár (lehetne) sorrendben az első. most, hogy a titkosszolgálatok is a kezében vannak, nem is lesz nagyon kihívója.
@épészmérnök: Kártevő káposztalepke, molylepke. Minden felzabálnak.
@Fabius: Kifaragjuk a büsztödet meg a 46-os bakancsodat? Csak szólj! És naponta áldozunk előtte. ;-DD
@Fabius: Én mikor mondtam olyat, hogy baj ha önálló véleményük van? Szimplán csak furcsállom a réteget, vagy baloldalon mindenki ilyen?
@Önnek megyünk:

A Medián 80%-nak mérte az elutasítottságot a Nézőpont hetvennek. Ha átlagolom és 75%-nak fogadom el a ténylegest, akkor is elutasítja a választók háromnegyede.
@Fabius: "Hiába vétózta meg Botka László polgármester a Szabadtéri Játékok igazgatójának menesztését – amely egy installáció miatt került napirendre a közgyűlésen –, mégis megtörténhet. Ehhez elég, ha egy büntetőperben magát bűnösnek valló jobbikos támogatja a Fideszt. Kölcsönös szívességek Kis-Magyarországon."

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/fidesz-jobbik-olajozott-egyuttmukodes-82823
Semmi kétségem azt illetően, hogy kerül majd a történelemkönyvekbe: Káder Jánosként.
@Fabius: DE ennek az "Önnek" mentek mindazok, akiknek tetszik a regi, most ezért ilyen értelmes a beírása. Kicsit fellökhették közben, vagy mi zakkantotta meg a zagyát.
@Fabius:

őfelsége ellenzéke és papírtigrincs, valamint az egész gumicsont amire istenigazából koncentrálnak az a lopás mert a törpének még van 25-30 éve élni és kell a zsé még akkorra is amikor már a hívei kihalnak és kutya valaga sem emléxik majd rájuk hacsak nem az átkok amiket mondtak és nem viszi el a Devla amihez kéne egy kis segłtség....kifényesłteni a lámpavasakat stb

brühühühühü

a tolvaj banda most nagyot nyert és láthatóan semmi mást nem törvényeznek mint a saját jövőjüket biztosító anyagi háttereket

hol is va a 98%-os adó most a vitézi böske bagy mariska jutalmára? hallgatás ellenzék sincs

ez az ország egy gittegylet kimennek Lisszabonba randalírozni és lopni a vidi meccs ürügyén? minő hírnév a Hatalmas Sporting Világ Mózeumában a magyar kormányfőt név nélkűl a vidi elnökségi tagjának titulálják és megállták röhögés nelkűl a tetű meg ott ákk a vitrin előtt és nyeli az epét?
@a szív fészkei: "Pirézekről mi hír?"

Köszönjük, megvagyunk.
@74. Vladys:

én pl. nem vagyok ojan, de azér bekaphatod, ha ráérsz!
@Secnir:

Szerintem is van különbség a régi keményvonalasak és a kishercegek között. De én ezt pl abban látom, hogy a régiekben nyomokban elvek fellelhetőek. Poki nem köpte le Orbán kedvéért az oktatási vonalat amit mindig képviselt, és Áder sem tette meg ugyanezt a regisztráció normakontrolljával.

Rogán, Lázár, Kósa és a többiek ehelyett a Vezért félóránként változó véleményét és vehemensen védik, mindenféle tartás és elvek nélkül. De ezzel szerintem éppen hogy nem veszélyesek Viktorra. Az utód köztük lesz, de ahhoz előbb a Vezért kurva nagy bukása és visszavonulása szükséges.

Abban egyetértünk, hogy szerintem is Lázár az esélyes. Majd. Egyszer.
@hacsaturján: Nem azt mondtam, hogy mindenki olyan, csak érdekes mennyire gyűlik ide az a réteg.

+

Bánatodra nem vagyok meleg, neten se ismerkedek és nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak.
@74. Vladys:

óvasd vissza, hogy mit montál, oszt ájj a sarokba!
@hacsaturján: :-)

@Fabius: Elvek? Mintha Simon mondott volna Pokémon oktatási mentalitásával és a bölcsészekkel - ami maga is lenne - kapcsolatban valamit. Ami bon mot ráadásul még a butaságát is mutatta. Rózsiviktorhoz képest nem vaskalapnak lenni, azért mégse egy akkora tett.

Áder most elvi kiállást virít, mikor ő alkotta meg a FideSS-nek lejtős választási törvényt. Érzek némi ellentmondást. Ezek mind skizók?

@Piréz Teréz: Ennek őszintén örülök. Legyen már menedékünk valahol!
@74. Vladys:

Hülye kérdés. A jobboldalon mindenki náci?

Mellesleg a náculás elutasítása szerintem is normális. Itt köztünk legfeljebb azon van vita, hogy a vállaltan zsidó szív vehemensebben utasítja el, mint én, aki a velem szemben náculó letépett arcának helyébe a bakancsomat is képes vagyok belepróbálni adott esetben.

De az elutasítás ettől még közös.
@Fabius: Lázár helyezkedni bír, mint állat - hisz a Rapcsák nem kis segge körül is rögtön talált helyet, de nincs neki olyan lenyűgözése, mint a Viktorinoxnak. Tőle nem nedvesednek be a mamák meg mások a templomban és az évértékeléseken.
@Fabius: Ez szép, csak nem értem, hogy hová tennéd a bakancsod és miért? Vagy mi van? Most te vagy a vehemensebb, vagy én a vállaltan zsidó? ;-DD

Vladysunk megint tematizál a szokott agyszikkasztó módján?
@rodeo36:

Törpinek és a dinasztiának is meg van már alapozva a jövője. Ez önmagában már nem kéne, hogy indok legyen bármire. Inkább a pártkassza a nyomaték, újabb 8 év csupasz seggel az oligarchák kegyének kitéve nem kéne nekik mégegyszer.

Ezt tanulták meg 2002-ben.
@hacsaturján: Azt mondtam, hogy Fábius itt maga köré gyűjti ezt a réteget, és ezt érdekesnek találom.

@Fabius: Akkor meg nem értem amit írtál.

"Mellesleg a náculás elutasítása szerintem..."

Nagyszerű, csak ez most, hogy jön ide?
@épészmérnök:

Olvastalak, csak nem értem.

Miért nem kellene ?
"Szerintem nem lesz alkotmány ellenes."

Nem, nem lesz...már most is az !
@a szív fészkei: szerintem lázár a legvisszataszítóbb arc abban a masszában, a karrierpolitikus legtipikusabb képviselője
Fabius gulyása angyal hozzá képest
@dr kíváncsivagyok: Majd az alkotmánybíróság eldönti.
@rodeo36: Hát nem jellemző? Ott áll egy hajdani világbirodalom fővárosában, de csak a sportkupáig jut el, ott is elírják a legnagyobb riválisára a nevét, a csapatának a szurkolói meg köztörvényes randalírozók és tolvajok, mint ő maga. Tűpontos kép Magyarországról.
@guma:

Szia és köszi, hogy írtál.

Nem tudtam róla:(

Az az igazság, hogy a mi esetünk után pár héttel a XI. kerületben kirobbantotta valaki a balhét, sokat cikkeztek is akkoriban a témáról. Minden illetékes azt nyilatkozta, hogy ebből nem lesz semmi, ez csak egy véletlen túlkapás volt.
És mivel az október 10-re meghirdetett nagy budapesti eskütétel elmaradt, és én sem maradtam tétlen, mert ahova lehetett elmentem a három gyerekemmel együtt, s a férjem azóta (gyorsan lekopogom) nem kapott semmilyen értesítést, visszajelzést, lassan el is felejtettük az egészet. Azt hittük lecsitultak a kedélyek.
De ezek szerint nem:(
Szépen, csendben újra kezdik - így karácsony közeledtével - vegzálni az embereket:(

Nagyon ajánlom, hogy minket hagyjanak ki a bulijukból, mert a férjem türelme elfogyott, és én sem vagyok piskóta (a magam 50 kilójával), ha a családomat csesztetik:)
@bella _ciao: Vagy annak látszik, mert úrifiú és nem volt lehetősége még kifejlődni valami magas pártfogói seggben melegedve.

Orvbán körül nagy a tülekedés, Gergicire nem jut annyi ánusz, hogy ennyire kiugorhasson.

Lázár valóban egy vég/bél/lény.
@74. Vladys:

@Fabius: "Én mikor mondtam olyat, hogy baj ha önálló véleményük van? Szimplán csak furcsállom a réteget, vagy baloldalon mindenki ilyen? "

esztet te montad, édes és mosmán lógva hatyhacc!
@a szív fészkei:

Ácsi.

Áder a választási törvényt alkotta. Ami normakontrollra megy az a választás eljárási amihez semmi köze.

A választási törvény azt mondja ki, hogy a választás egyfordulós, az egyéni körzetek száma csökken, érvényességi küszöb nincs, a kopicé eltörlődik és a határon túliak is szavazhatnak.

Ezekkel is lehet vitatkozni, de alkotmánysértő dolog nincs köztük. A választási eljárásiban meg van.
@a szív fészkei:

Fabius letépi az illető arcát, majd a maradék helyre berakja a bakancsát. De csak azért, mert ő - a te vehemenciáddal ellentétben- a szelíd megoldások híve.
Na, mit nem értettél?:)
@a szív fészkei: "Tiszta Ámerika! Sheriffjük nincs?"
Biztosan van, csak ő kinn rodeózott a sportpályán a lakossággal, mind a 14 fővel.
@a szív fészkei:

Na csak lassan azzal a nedvesedéssel. Nézz csak körül Lázárhelyen, ahol Jancsika elérte azt kicsiben, amit Viktor országosan nagyban. A Rapcsáknál követett recept simán bejöhet az Orbán utódlásban is.
@hacsaturján: Tanulj meg szöveget értelmezni, addig hagylak lengedezni.

@Ergosum: A híres baloldali "elfogadás". :D
@Ergosum: Lehet én vagyok a hülye, de miért ekkora probléma az, ha ki kell venned a részed a társadalom segítésében?
@Fabius:

attól még tolvajok maradnak a törvénysített lopás és rablás földjén

gittegylet = levédia

brühühühühü

a többi illatos gyermekmese

egyébként megérdemlik ha hagyják mindegy hogy demokratikusan vagy anélkűl de...vál5tásra van szüxég...tudom te nagy harcosa vagy a törvénynek de melyiknek? amelyiket most hoztak ellened vagy annak ami az élet törvénye?
@rodeo36: Mert új hazád teljesen mentes a korrupciótól meg mutyizástól.
@74. Vladys:

a szövegértelmezési dumát én engettem el még kurvarégen, úgyhogy ez nem ér!
@Fabius: két eset egy recept? lázár orbán utóda? ez már tényleg a vég lenne!
@Dr. simonmondja.:

Nem kellene a "cigány"-t szitokszóként használni. Mint ahogy a "zsidó"-t sem.
@74. Vladys:

Nálad ez a baloldali, jobboldali besorolásosdi már lassan mániává kezd válni.

Próbáld ki egyszer, hogy agy agyad mindkét felét használod, és láss csodát, kitárul számodra is a világ.
@Ergosum: @a szív fészkei:

Egyszerre nem és igen :-D :-D

Úgy tessék érteni, hogy amíg a pofázás van csak addig vehemensebb szív, de ha túl lépnének a szájaláson akkor részemről a bakancsos dolog következne. Mert amíg csak beszélnek addig a végletekig nyugodt és türelmes vagyok. De ezen a határon túl már nem lennék az.
@hacsaturján: Akkor olvasd el újra a beszélgetést, és értsd meg miért kérdeztem, hogy "baloldalon mindenki ilyen".
@a szív fészkei: Igen ez igaz. Ezt a filmet mind a ketten nagyon szeretjük. :)
Tényleg! Ha most viktor ott marad a luzitánoknál, ki helyettesíti? navra vagy tömjén?
@Ergosum: Csak a szépre emlékezem...

A fiam születésének napján a férjemnek légótanfolyamra kellett mennie, egy másik városba.
Egész nap vártam, hogy végre velünk legyen, de nem jött. Nem kapott felmentést. Este pedig már nem engedték be a kórházba.
@74. Vladys: Koma! Jelentkezz nézőnek.

Szolgálati közlemény!
Új valóságshow indul az V1-en ViktorVilága címmel.
S.Pál - aki bevallása szerint - saját elméjét vette igénybe a forgatókönyv kidolgozásánál. Igaz, hogy S.Zsolttól átvett néhány gondolatot, de attól még mindketten sajátjuknak tekintik a játékot. S.Pál élete végéig részesül a jogdíjakból.

A játék lényege, hogy a parlamentben megszavazott törvények működőképességét modellezik a játék során. A játékosok, a felcsúti mezőn felállított jurtába költöznek be, és havi 47 ólomtallérból gazdálkodnak. A jurtát a szabványoknak megfelelően alakították ki, mivel a teljesen akadálymentesített tákolmánynak nincs oldalponyvája.
A szervezők gondoskodtak a teljes komfortról is, ezért felállítottak egy mobilvécét is kerti zuhanyzóval M.Lőrinc birtokán.
A játékosokat teljesen demokratikus eljárással válogatják, ügyelve a 2/3-os szabályokra. A részvételnek egy komoly feltétele van, az a bizonyos piros pötty.
A játékosoknak szurkoló tömeg már összeállt egy menetté, amelyből kimagaslott P.Attila is. Róla már tudjuk, hogy hű maradt elveihez, és elhagyta a várost.
Óriási a lelkesedés, még külföldről is érkeztek szurkolók, pedig még el sem kezdődött a játék.

u.i.: Amennyiben a tömegben vona Gábor kérjük, jelentkezzen és iratkozzon fel listánkra.
Kedves nézőink, a játékosok kiválasztására várjuk javaslataikat a következő adásig. A játék interaktív. Nézőinknek a szabályok változtatására is lehetőséget biztosítunk, amennyiben regisztrálnak irodánkban, és lenyomnak 10 fekvőtámaszt.

Fontos! A játékosok kiválasztása nem önkéntes, hanem rajongótáboruk jelölheti őket, valamint nézőink.

Szép napot mindenkinek!
@Ergosum: Ti szoktátok magatokat baloldali liberálisnak hívni.

A kedvedért átfogalmazom:

A híres demokrata "elfogadás". :D
@rodeo36:

Én a demokrácia harcosa vagyok legfeljebb. Aminek része, hogy többségi döntés alapján, és nem az erősebb kutya baszik elven választunk magunknak vezetőket.

Erre kell most rágyúrnia mindenkinek aki kormányt akar váltani. Meg kell győznie a többséget a regisztrációról és a váltás szükségességéről.
@74. Vladys:

Nem nagyon van kedvem ezt újra lejátszani. Fabius írt egy posztot az esetről, ha tényleg érdekel, akkor ott meglátod, hogy pl. mi milyen levelet kaptunk, mint derült égből orbáncsapást.

Nem a segítséggel van gondom, bár ez nem is arról szól.
Viszont most is azt gondolom, hogy amíg az országban rengeteg munkanélküli (fiatal) ember van, addig ne a középkorú, családfenntartó, jelenleg még állással rendelkező emberekkel, vagy családos asszonyokkal szórakozzanak. Megregulázási szándékkal, akár.
Az én esetem egyéb szempontból is speciális.
@hadri: Nektek mindenki FIDESZ-es?
@bella _ciao:

Pedig ez nagyon is valóság lehet. Ha Viktor veszít 2014-ben akkor az utódlás napirenden lesz, és a Rogán-Kósa-Lázár hármasból én Lázárra fogadok.
@Fabius: akkor maradjon Lisszabonban nyugodtan, majd látogatja ott a családja
@Fabius: Lázár mint pártelnök? Kit érdekel?
@Ergosum: Ja te szívesen segítesz, de inkább vigyenek mást. :)

"Fabius írt egy posztot az esetről, ha tényleg érdekel, akkor ott meglátod, hogy pl. mi milyen levelet kaptunk, mint derült égből orbáncsapást."

Ha azt egy nevet címet vagy valamit szívesen megkeresem, de az összes posztot nincs kedvem átnézni.
@74. Vladys: *Ha adsz egy nevet címet...
Kedves Hallgatóink, most pihenésképpen hallgassunk egy kis portugál fadot.

Depressziósok, öngyilkossági hajlammal rendelkezők kihagyhatják.

www.youtube.com/watch?v=XQrq7nLPHEw
@Fabius: Akkor már inkább Navracsics, Pokorni vonal. Szerintem ha Viktor bukik ezeket úgy is rántja magával, viszont előtte meg kellene buktatni, attól pedig még messze vagyunk, főleg ezzel a felhozatallal.
@Fabius:
"Törpinek és a dinasztiának is meg van már alapozva a jövője. Ez önmagában már nem kéne, hogy indok legyen bármire. Inkább a pártkassza a nyomaték, újabb 8 év csupasz seggel az oligarchák kegyének kitéve nem kéne nekik mégegyszer. "

erre ne vegyél mérget. minél nagyobb arányban veszít a fidesz (értsd: minél több fideszes NEM kap zsíros állami állást), egyrészt annál többfelé kell osztani a beszerzett lét - másrészt BÁRMIKOR gondolhatja úgy a kasszakezelő, hogy: -De hát miért is osszam én szét?
Lásd 15m USD egy amerikai alapítványnak. az már viktor különvagyona, az ilyen esetekre. gorbacsov hogy tud miami beachen-en élni a nyugdíjából (orosz nyugdíj)?
@Fabius: Persze, de az is már a FideSS-betonozásra készült. www.origo.hu/itthon/20111117-milyen-manipulacios-lehetoseget-rejt-az-uj-valasztasi-rendszer.html Aztán rájöttek, hogy még kell csavarni a tutin, erre találták ki ezt. Hogy semmi ne jöhessen a mikolai húsz évnek közbe.
@74. Vladys:

Ha Viktor bukik egyedül bukik, ma minden neki van alárendelve a Fideszben. A párton belül ellenfél és ellentétes akarat nincs, a kishercegek ártatlanok maradnak a tagság előtt.

Navrának és Pokinak nincs akkora támogatottsága a Fideszen belül, mint Lázáréknak. Arról nem beszélve, hogy vezérnek is alkalmatlanok. Az átlag fideszesnek meg vezér kell, aki a bólogatás ütemét megszabja.
@74. Vladys:

Én nem.
Mert én a klasszikus definíció szerinti liberalizmus híve vagyok.
Aminek nem sok köze van a baloldalhoz, sőt.

Viszont semmi köze a ma már szitokszóvá vált libsihez. Ahogyan Mo-on sem a baloldal, sem a jobboldal nem azt képviseli, amit elvileg kellene.
Ahogyan a SZDSZ nem a liberalizmust, a szocik nem a baloldaliságot, úgy a fidesz sem a jobboldali eszméket képviseli, alkalmazza. Még szavak szintjén sem. Na, a Kdnp-ről nem is mondok semmit.
@a szív fészkei: "Na, mit szólsz, egyetértünk! :-))" Kedves Szív. Szinte minden tünetben egyet értünk. Ha nem az összesben :-). Csak a betegségben illetve ebből kifolyólag a gyógymódban nem.

De attól mind gyógyítani szeretnénk, ha élhetek ezzel az Eü-s hasonlattal.

@Dr. simonmondja.: Már ha így van, akkor szerintem ők 4-en mind ellenünk :-(.
@Fabius:
rogán gyönge, kósa hülye, lázár pedig erőszakosan törtető.
viszont lázár azt nem tudja, hogy nem olyan karizmatikus, mint viktor. közel sem. kb 2%-ban.
és ő soha nem fog akkora tömeget megmozgatni, mint viktor (hacsak nem tanul meg mozdonyt vezetni).
@Fabius: Az a baj, hogy a kormányod felkészül egy váratlan helyzetre? Vagy ha szarsz a közösségedre akkor megvágnak?

Ugye ez most valami vicc?

Egyedül a munkahely a tényleg problémás, de eddig hány embert rúgtak ki emiatt?
@Fabius: Nincs megalapozva, mert a sok még nem elég. Pl. Kiesett a Vidi, tehát még több pénz kell bele.
@Fabius: Lázárhelyen nem a félelem igazgat, hogy úgy járhatnak, mint Esztergom?
@Fabius: hogy viktor menjen egy vereség után, annak kicsi az esélye, nem törné össze, helyzetét sem ingatná meg. előbb omlana össze, ha kiesns a vidi az n1-ből, vagy leszakadna a felcsúti stadka teeje
Bocsi az OFF-ér de ez egy fontos hír lehet.

A Fővárosi Törvényszék 2012. december 7. napján kihirdetett közbenső ítélete szerint érvénytelen az a devizahitel-szerződés, amelyik nem tartalmazza az árfolyamrés értékét!

pitee.wordpress.com/2012/12/07/a-fovarosi-torvenyszek-megallapitotta-hogy-egy-devizahitel-szerzodes-ervenytelen/
@74. Vladys:

Hú, de tele tud lenni a hócipőm az ilyen ájtatos dumákkal, már meg ne haragudj.

Tudod mit, legyen. Én agy önző dög vagyok, aki szarik arra, hogy XY birtokán nagyra nőtt a parlagfű és kellene pár kötelező polgáriszolgálatos, aki lenyírja.
Helyette a férjem befizeti az adóját, hogy az állami feladatokat abból finanszírozzák.

A maradékból pedig eltartja magát, a három gyerekét és engem. Én meg cserébe nem adom intézetbe a fogyatékos gyerekemet, hogy az állam tartsa el. Helyette napi 24 órában a gondját viselem, pelenkázom, etetem (10 éves), fejlesztésekre hurcolom. Ja és mellette a másik két gyerekemnek és a férjemnek is boldog, kiegyensúlyozott életet próbálok teremteni minden egyes nap küzdve, harcolva, de mosolyogva. Ami a férjem nélkül nem menne. Még 2 napot sem.

Akarsz velem cserélni vagy csak elméletileg baszogatsz???
@épészmérnök: Nem kellene.

Rossz fényt vet a cigányokra.

De ilyen hiányos a szókincsem.

Minek nevezzek egy törpe, sötét bőrű kötekedő bandavezért, aki fenyegetőzéssel és csoportosan elkövetett erőszakkal szerzi meg a betevőjét ?
@Ergosum: Tigrincsanya, üdv a klubban!!! 50 kg már nem leszek basszus!
végig futottam a kommenteken 99% azt mondgya amit én is...

áder a fides mafiára esküdött fel...
semmi nem képzelhető el amit a fides ellenére tenne...

@Dr. simonmondja.: "Orbán-Kövér megengedte neki, hogy egy a legitimáció végett fusson a papirossal egy kört a ház körül. "

nem orbán kövér hanem simicska de mindegy

VISZONT...

szerintem elképzelhető hogy a regisztráció végig gumicsont volt...
lehet csak a körzethatárok-ovb-külhoniak stb
"részleteket" takargatták vele... mert azok is bőségesen elegek...
@hacsaturján: Te ezzel minek állsz szóba? Fárasztásra van kiképezve.
@Fabius: Nem tudom, én azt látom, hogy Lázárék kötődnek annyira Viktorhoz, hogy magával rántsa őket. Talán csak kedves polgármesterem élné túl.

Navra, Pokorni lehet csak az én kívánságom, ha már FIDESZ akkor inkább ők, mint az általad felsorolt trió.

@Ergosum: Érdekel is engem minek nevezik/itek magukat/magatokat, de az ehhez hasonló megnyilvánulásokban nem érzem azt a hatalmas elfogadást amit hirdetnek/tek.
@Ergosum: 50 kg..ó amikor még kislány voltam én is annyit nyomtam:))
@a szív fészkei: Járókeretestül, na. Anyám is úgy rodeózik.
@a szív fészkei: ugyan szív, miért ne lehetnél 50 kg!?!
mi ez a pesszimistahozzáállás!
@a szív fészkei:

Ez így van, de:

- Ennek alkotmányellenes pontja nincs.
- A két tényleg vitatható pontja közül egyik sem Áderhez köthető.

A gerrymanderingelt körzetek Kobatov műve, a győztes túlkompenzálása meg Orbáné. Áder az egyfordulós, érvényességi küszöb nélküli vázat alkotta meg, és jelölési procedúrát változtatta meg.
@a szív fészkei: Még elkezdenének az én doktorim után is kutatkodni, pedig azt én az Ecserin vettem kemény magyar forintokért. :)
@a szív fészkei: "Járókeretestül?"
Igen, és a mindenes vitte a Liberós papírdobozt lóhalálában.
@74. Vladys:

Lázár és Rogán csak végrehajtó szinten kötődnek, szerintem a bukást túlélik. Polgármestered meg egy bohóc, aki ha túlél sem rúg komolyan labdába.
@Fabius: de nem is lázadt fel, hogy a többit azé' mégse tegyétek bele fijjúk! közös munka, rá az a rész jutott
@a szív fészkei:

Na jó, ma lehet, hogy 52 Kg, mert aranygaluskát csináltam extra vanília sodóval és kicsit bezabáltam belőle:))
@Ergosum: Hagyd már ezt a Vlényt! Err ejön, hgy kicisnáljon mindenkit a sehová nem trtó, de nagyon frasztó és mindgi Orvbűnyalizó dumájával. És mindenki vele cseveg, őt győzködi- tökhiába - szétcseszi a blogot, csak mondja, mondja, mondja, a követhetetlen baromságokat.

Ő ez a vonal, esély nincs beszélgetni vele, próbáltam; innen tudom, hogy nem megy, és ahogy látom, másnak se.

Akkor varrj rá tahótlanító gombot, oszt kész! Parlagfüvet meg vágja a hőspincérgárda, arra alakult nem kér romaséta között, nem?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: mint a régi veszprém megyei párttitkár elvtárs aki 8 osztályt sem végezve volt doktor...)))
egyébként milyen doktorit vettél?
@Ergosum: Hidd el egy olyan katasztrófa helyzetben amire ez készül az adó lesz a legkisebb problémád.

"hogy XY birtokán nagyra nőtt a parlagfű és kellene pár kötelező polgáriszolgálatos, aki lenyírja."

Ez alig volt demagóg.

@hadri: léggé úgy érződik. Mellesleg az AB nemrég kaszálta el Viktorka egyik agymenését, tehát pánikkeltés amit írsz.
@Ergosum: na bekrepált a hejje sírásom Vladystól: Erre jön ide mindig, hogy elaknásítsa a dumát, kihozza a népeket a sodrukból a sehová nem tartó de mindig FideSSt nyalizó és pártoló dumájával. Tematizál és szétcsesz, Kumin erre tartja.

NE dőlj be neki!
@a szív fészkei:

Igazad van. Soha nem érvel csak kérdez és kinyilatkoztat.
@Fabius: "Lázár és Rogán csak végrehajtó szinten kötődnek, szerintem a bukást túlélik. "

Ebbe remélem nincs igazad

"Polgármestered meg egy bohóc, aki ha túlél sem rúg komolyan labdába."

Ebbe meg remélem van.

@Ergosum: Mit pl.?
@a szív fészkei:

Talán, egy részen igen. De ha megnézed pl Matolcsy pöttyös seggű videóját, vagy a Lázár miatti időközieket akkor azért a rajongás is tettenérhető. Legalábbis szerintem.

De hátha benéz orbánmentesítő és mond valami konkrétabbat.
@74. Vladys:

Tudod én hallgatok szívre, mert sokkal tapasztaltabb, mint én.
Pá-pá.
@Penivaldes: Azért életem, mert csak voltam annyi lánykoromben. Most kb. - nem szoktam mérni magam, csak a gatyáim rám jönnek-e alapján - 61-63 kg vagyok. Semmi bajom magammal, ez van: 50 kg-san aszott tavalyi balatoni hekknek néznék ki szerintem.
@Ergosum: :-) Na én leszek itt a lendvayanyó, aki cenzúrázik.
@Fabius: Igen, rá kíváncsi vagyok, ugye őt nem engedték szavazatszámlálni?
@bella _ciao:

Szerintem Viktornak hugyoztak, ha kétharmadról 2014-ben veszít. 2006-ben is komolyan megingott a tekintélye, a harmadik perecet nem néznék el neki, és ezt ő is tudja. Ezért (is) ekkora a kapálózás, neki a nimbusza és tét.
@a szív fészkei: :)))))

jo humoruk van a portugáloknak...

épp bajnait írták oda:)))) nagonn jjoooo
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Azt a Négy Tirgisben kell venni, ami nem olcsó, de vigyázz!! Négy Tigris Pintérföldje - ezért nyírta ki Tasnádit - , ott minőséget adnak már 100 ezerért, ennyibe fáj, úgy hallottam. Viszont ezért be is vezetnek informatikusok a rendszerbe, mintha tényleg lenne dipod.
@74. Vladys: Viktorka azt is megmondta, hogy az AB nem számít. Az AB hibázik, de majd őfélsegge kijaviccsa.
@Mariann19: Tena a gyógypelus, azt adják tébére. De havonta csak 30 db-ot...
@bella _ciao: nem. nem rá. Bodogán Jánosra. állitólag volt neki egy leleplező beszéde..:))
@Fabius:

Szerinted csak városi legendák azok a papírok, amik Viktor széfjében csücsülnek mindenkiről? Komoly zsarolási tényezőkről suttognak.

Másrészt ki merné megkockáztatni, hogy Orbán a saját tömegével (mert az nem a fidesznek van, hanem neki) nem alapít egy új pártot adott esetben? Vagyona, háttérhatalma van hozzá. Új seggnyalókat is könnyen fog találni.
@bella _ciao:

Ennyire volt lojális pártpolitikus. Csakhogy ma már nem pártpolitikus, hanem kt elnök. Más szempontrendszer, más felelősség.

De ahogy csekkel beszéltük délután, az igazi teszt az esetleges kormányváltás után jön majd. Ez csak egy biztató kép egyelőre, és semmi egyéb.
@Dr. simonmondja.: eszméletlen naív Fabius...

amugy szerintem orbánnak is annyi önákllósága van hogy eldöntheti mejik lesz a kedvenc focicsapata... kb...

amugy az ÉVEZRED NAGY LENYÚLÁSÁT szerintem drsimlicska vezeti...
@bella _ciao: Pap elvtárs, a feleséggyilkos? Hú arról rémeket meséltek az átkosban.
@a szív fészkei:

Gyereknek napi 3 db jár ingyen.
@a szív fészkei: én nem mértem magam sosem. régebben azért nem, mert nem volt miért, most meg azért nem, mert semmi kedvem szembenézni a szomorú valósággal.
@Fabius: nekem meg éppen az jön le, hogy negyedszerre is simán kihúzná. bárcsak ott tartanánk már.
@a szív fészkei:

Egészen pontosan a DK számlálóit nem engedték.
@a szív fészkei: "pechszéria" Most a 2/3-os bolseViki, persze. Nem kell megijedni.

Kérdezted Kenedi János (a célszemély a kartonokon: "Elnök") neve mond-e nekem valamit (ugye nem kell válaszoljak?). Vagy a nol-on volt úgy 2 hónapja a betiltott két CD? DVD?, ami az átkosban készített dokumentum film egy felcsúti TSz elnök elleni ármánykodásról, eddig dobozban volt, ahogy nézem ott is marad :-(.

Ezek a jóeftársak itt maradta a nyakunkon, utánpótlás nevelésről (na jó jellemtelenítésről) is gondoskodtak :-(. A pechszériád, szériánk zöme a kis helyi személyes ismeretségi köröd, körünk jóeftársainak az emberi hiányosságaiból fakad.

Nem kell minden elvesztett ulti mögött az efeszbét, szíájét, ... (fiók szerveit a "magyar" szolgálatokat) sejteni. Egyszerű piti emberi (bocsánat, bolseviki) gyarlóság, az esetek zömében.

Persze ettől egy jól fejlett üldözési mánia életmentő lehet :-).
@Ergosum: Aranygalus is sikerszámom, de a vaníliasodót hogy csinálod? (én borral szoktam)
@Penivaldes: Tudom, de ahogy hallom élet-halál ura volt arrafelé.
@Penivaldes:

Én meg egy-egy nehezebb időszak után mindig 2 kilóval többre állítottam a mérleget, hogy a férjem ne kapjon szívrohamot:)

Mondjuk én pici vagyok, ezért nem tűnök soványnak. Talán még Viktor is egy hajszállal magasabb nálam, de ez nem biztos:)
@épészmérnök: "Fiúk, "cigányozni" még ebben a kontextusban sem kellene. Szerintem. "

így van csak pol korekten...

a "fődakota cigánykodik"... ez senkit nem sértő kedveskedés...
@hadri: Ez már nem az AB hibája, tehát még mindig nem áll amit mondasz.
@Ergosum:

Szerintem nem legendák, de éppen ilyen könnyen előkerülhet egy papír, hogy "Győri Gábor" nem legenda, hanem valóság.

nol.hu/belfold/ugynokugy__orban_neve_ujra_folmerult__gyori_gabor__kapcsan

Azért az ügynökügy állandó elmismásolása nem a véletlen műve. A Stumpf após Horváth Pityu bácsi sok titok tudója a mai napig. Tökvéletlenül a komcsi nyugdíjakat se piszkálja senki, Biszku ide vagy oda.
@a szív fészkei: az volt. szegény Brusznyait is elintézte. igaz a sors fintora, hogy most ott áll a Brusznyai emlékmű (igen a Mellocco által tervezett nagy madártestű lény őrzi a várost) ahol egykor a Lenin szobor.
Pap szellem még ma is kísért. Az egykori házába, pedig szép úri környéken van nem mer senki beköltözni.
@a szív fészkei:

Majdnem mint a madártejet. Az nálunk a fő kedvenc. 5 liter tejből szoktam főzni:)

Tej, vaníliarúd, vaníliás cukor, cukor tojássárgája. Sűríteni pedig egy evőkanál Oetker vanília pudinggal szoktam. A borsodót nem szeretik a lurkók.
@rdos: Persze, hülyéskedtem de amit pl.a saját társasházamban megélek, komolyan echte Orvbűnia kicsiben. Adott egy mind törvényt, jómodort, empátiát leszaró, mindent elkacsmarintani akaró erőszakos surmó állat, nyaligátor behódoló többséggel, bármit csinál, hájp a köbön, még ha a ház é érdekei ellen is cslekszik, mert leszarja, csak tulaj, nem lakik itt. Na mi meg szívunk és küzdünk ellene meg a többivel széllel szemben. Orvbűnre is is szavaztak, naná mind, kivéve minket.

Már kapjuk a szöveget, hogy kutyából nem lesz szalonna... Persze, hogy nem a kédzsíbí üldöz, hanem a magyar lábszagú tahóság.
@Fabius:

Gondolod, hogy mindkét oldal szépen kimazsolázta magának a megfelelő emberek aktáit?

Én azt hittem, hogy inkább megsemmisítették a saját kompromittáló anyagaikat, hamisítottak pár újat és ezekkel tartják sakkban egymást.
@Ergosum: ezért írtam, hogy kislányként voltam annyi. .)))
milyen kis vékony voltam ezelőtt 3 éve. minden rámment..ma már.((((
@Penivaldes: de csak egy lett belőle szerencsére, így is elszúrta a belvárost
@74. Vladys: én a Viktorkáról írtam. Te direkt vagy hüjjje.

Akarsz celeb lenni? Jelentkezz a játékba nézőnek.
@Ergosum: én sem szeretem a borsodót!
(ez téged nem érint de azért mondom)
@hadri: Én az AB-ről beszéltem.
@rdos: Ezt hogy képzeled el, hogy négyen mind ellenünk ?

Mit akarhat nálunk négy titkosszolgálat a Navracsics házában ?

Mert annak több értelme lenne, hogy ezek a baltásék fedőtevékenységet végeznek másoknak.

Mondjuk, egypár magyar balfácán veszi föl a kapcsolatot olyan háborús felekkel, ...

szóval, akikre senkise lenne büszke, hogy üzletelt velük.

Például a baltásokkal. A szírekkel, meg milyen katolikusmentést mondtak még ?

Latorországokkal.

Orbán nem kényes a jóhírére.
@Fabius:

bármilyen kanyart visznek bele te szerinted nem kell kiegyenesíteni hanem kanyarogni ahogy ezek büfögik? és ha sikerűl akkor mi lesz?

se pénz se posztó

brühühühühü
@bella _ciao: az is elég. messziről látszik..és szerintem azoknak sem jó akik fent laknak a tetején, mert túl nagy a szintkülönbség. Bár most, hogy feltúrtak mindent az a könyék rémes..a Lordok Háza környéke főleg
@Penivaldes: voltam a legtetején, mikor még ott működött a városi tévé. rossz az infóm, hogy a legfelső szinteket már nem lakják?
@Fabius:

Ha nyilvánosságra hoznák az ügynöklistákat (egyáltalán hogyan, hogy az összefüggéseket is lehessen látni), te mennyire hinnéd el, hogy egy adott személyről kiadott dosszié vagy maga a lista hiteles-e? Az elmúlt 22 év tükrében.
Sztem az lenne benne, hogy mindenki a saját eddigi hite szerint értelmezne bármilyen listát is. Ha X rajta lenne, akkor tuti, hogy csaltak, hamisítottak a szocik/fidesz. Ha Y nem szerepelne a listán, tuti, hogy a szocik/fidesz leszedték róla.

Én félek ettől a témától, mert sztem ez igazán egyik oldalnak sem érdeke, beáldoznának pár kisembert, akinek tönkremenne az élete. Nem tudom...
@Ergosum: Hát még ne is szeressék, ráérnek arra később! :-DD Akkor majd tavasszal írok ehhez a vaníliapudinghoz passzintható eperhabos finomságot, barátnőm mutymákját. Isteni!
@Fabius:
volt valami kimutatás egy másfél hete az indexen (origón?), hogy a topnyugdíjas 800e-et kap kézhez.
nem tudom elképzelni, ki lehet.
@Ergosum: Öregnek egy, a patikuscsaj szerint a kórházakban egymástól lopják a hozzátartozók, akkora kincs.
Elkezdődött: sztrájkbizottságot alakított a szegedi egyetem
hvg.hu/itthon/20121207_sztrajkbizottsag_szeged
@a szív fészkei: Igen, az a szerencsénk, hogy porszemek vagyunk. Ezért csak a tömbbizalmi "sepreget" minket :-(.

@Dr. simonmondja.: "Ezt hogy képzeled el, hogy négyen mind ellenünk ?" Hát ha itt vannak, és értünk vannak, akkor miért nem nyíltan teszik?

Amúgy amit utána mondtál, igen, akár az is lehet.
@Ergosum:

Azt gondolom mindkét oldalon vannak eltéve jobb időkre iratok. Meg azt is gondolom, hogy az aktív résztvevők egy része még él, és a szavuk ellen hatástalan lenne az egymásra mutogatás meg háde hamis aktázás.

Csak amíg nem nyilvánosak az akták addig a hallgatás érdeke mindenkinek. És éppen ezért nem nyilvánosak.
@a szív fészkei: ja, tőlünk volt pap jános, ma meg navrát és mesterházyt küldtük a nyakatokra
de a megyéből való kövér is
@rdos: Nekem a móri mészárlás volt gyanús.

Pont felcsút mellett, pont az elvesztett választáskor, pont direkt rosszfele nyomozva, és egy ártatlan embert elitélve,
végződött,
és amikor kiderült, hogy botrányosan elkúrták az egészet,
akkor a rendőrfőnök, az ügyész és a bíró is felfele bukott,
és csak az elitélt nem kapott kárpótlást meg a nyomravezető nem kapta meg a pénzét.
Mindenki mást most is az állam élén találunk.
@Penivaldes: Én a gatyatesztben bízok: ami rám jön simán kényelmesen, pedig tavaly levegőt se kaptam benne - de valami isteni sugallatban bízva megvettem hálisten - , az fogyás jele.

Nem akarom megélni az ellenkezőjét, az dráma.
@Dr. simonmondja.: Ebbe így bele sem gondoltam. Igen, májusban volt, ugye?
@bella _ciao: Köszi, deli legények, Gyurcsány is pápai.
@Ergosum: Már pár bejegyzéssel ezelőtt kifejtettem, hogy sajnos az ügynöklistákkal elkéstek. Ezt akkor, és ott '89-ben kellett volna nyilvánosságra hozni. A rendszerváltók (és köztük első sorban a Fidesz) felelőssége, hogy ezt nem tették meg. (Az MDF-et, és a szadeszt nem említem, mert már rég kiestek.)
@Secnir: @a szív fészkei:

Akkor egyikőtöknek az a válasz, hogy Horváth Pesta nagyon is él, ahogy Lázár György és sok más egykori vezér is.

Na tipp, kiké az a sokszázezres nyugdíj.
@rdos: Azé` titkosszolgálat, na!!! Ott a nevében.
@Fabius: Jobbik szokott arra masírkálni, a Horváth bácsiék elé? Nehogy azt mondd, hogy nem, mert sírok a csalódottságtól!
@rodeo36:

Ha a kiegyenesítés anarchiát jelent akkor nem, ezen a módon nem kell.
@a szív fészkei: "...30 db-ot". Jó tudni, egy kedvezőtlen intézkedés esetére nekünk is szükségünk lehet rá. De Tb-re!!!!
@Ergosum: "...te mennyire hinnéd el, hogy egy adott személyről kiadott dosszié vagy maga a lista hiteles-e? "

Tudom, nem engem kérdeztél, de a kérdésed jogos. A mai számítógépes nyomdai világban bármilyen listát lehet nyomtatni.

Egy valamiben viszont biztos vagyok. A valódi nyilvántartások hitelesek, folytonosak és pontosak. A magyar állampolgárok érdeke, hogy a valódiakat, legalább 1990-ig megismerhessük? Egyértelműen igen.

Megismerhettük? Egyértelműen nem.

Ebből számodra milyen következtetés adódik "független", szabadon választott? módszerváltás utáni kurmányainkról? Bocs hogy súgtam :-)
@a szív fészkei:

A Jobbik magyar történelemismerete Trianonnál és Horthynál kimerült. Szerintem assetuggyák mifán terem a Horváth Pesta, és miért kéne masírozni arra is.
@Ergosum: Te a mi daliánkról beszélsz??????? A Stefi ideáljáról, a turáni turulról? Na vigyázz a szádra,messzire merészkedsz... :-DDD
@a szív fészkei: :-) Hát persze.

És értünk titkolózik, vagy ellenünk? Szerinted?
@a szív fészkei:
hozzak pézsét?
@Fabius:
"A Jobbik magyar történelemismerete Trianonnál és Horthynál kimerült. "
a "kimerült", és a
"nem tájékoztatták tovább a tudatlan szavazókat, mert akkor önálló gondolatokkal felvértezve rájöttek volna arra, hogy"
között óriási különbség van.
@Mariann19: Igen mert majd háromszoros az árdifi. Mamámnak a férjem egyszer rosszat - nappaklit éjjeli helyett - hozott el, és amikor akartam venni helyette, hát szívinfarktust kaptam az ára hallatán. Ezután kibekkeltük 30 napig kétfélével, ami volt, valahogy megúsztuk, bár anyám nem értette, mi van...
De nem lehet előre, csak hó lejártakor feliratni, nincs bespájzolás, mert túladagolja magát a hülye beteg, oszt lenyeli vagy mi lehet!

Mindig stressz van, hogy bent találjuk-e időben a dokinőt, aki felírhatja és hogy van-e épp a patikában.
@Fabius: hehe, pesty éppen most kért bocsánatot a wallistól, hogy öngyilkosozott velük kapcsolatban
@Fabius: Ez nem igaz. Halottak még a szentkorona tanról is, persze nem tudják mi az, de nagyon szeretik.
@bella _ciao: Pestynek ez a szabadon választott sportja? A Buday SC.-ben gyűri? Mert más squashol vagy fut, síel, úszik, esetleg focizik stadionépítés nélkül.
@74. Vladys: *Hallottak még a Szent Korona-tanról is...
@a szív fészkei: hát én megéltem, hogy az ősszel hordott gatyát dobhattam ki, mert nem ment rám.((((
@rdos: Szerintem leginkább egymás ellen kémkednek.
@Penivaldes: Majd fog rád menni, mi az hogy kidobni??

Enni nem kér. Akkor ki a kishitű???
@74. Vladys: Miiiiiiiicsoda? szentkorona???
@a szív fészkei: nem fog. én már nem leszek olyan mint voltam.
@74. Vladys: Jajólvan! Már azt hittem palesztingyűlölő vagy! Megrémültem.
@a szív fészkei: Természetesen kegyednek, hogy ne kínozza a hideg :)
@Dr.Zomboss: Ő, neked mi a problémád? :)
Van itt pénz: www.hir24.hu/belfold/2012/12/07/tobbmillios-premiumok-ropkodnek/ Dávidkának még kétséges, de nem rágom érte tövig a szépen mázolt körmöm.

Államunk milyen bőkezű egyesekkel.
@74. Vladys: ŐŐŐŐŐŐ nekem csak az, hogy megrémültem.
DE ne, mégse!! magyarinfo.blog.hu/2012/12/07/semjen_zsolt_mondjon_le?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_07&utm_campaign=index Igaza van Jávornak: kerszténydemagógnak kresve se lehetne jobb vezérük!! Arcuk igen: Pálffy Borvirágrezedakázmér...
@a szív fészkei: semjént lemondásra szólítani fel diocletianusi ötlet.
@Penivaldes: Jaj ne, már miért is ne?! Én se tudom, mitől fogytam,szerintem csak a drága a vezérünk átvállalta tőlem az úszógumit. :-))
@Penivaldes: De annál jobb kérlelni, hogy ne, ne, neeeeeeeeeeeeeee! Kell maradjon röhögtetni, mint üldözött keresztény.
@a szív fészkei: hát nem tudom, én akkor szedtem fel magamra mióta OV van hatalmon.))
@Penivaldes: Na, akkor buktasd meg te, látod, engem szép lefogyaszt, ahol kell. Még húsz évig itt lesz, én örökifjú Barbie leszek a pelusomban, bizisten!
@74. Vladys: szentkorona csupakis betűvel
@Dr.Zomboss: Ja, az én idegeim nincsenek sodronyacélból. Ezt nem tudom követni, Stefi szórakoztatott valahol, de ő hiperventillál, komolyan.
@74. Vladys: Neked azért van humorérzéked.
@a szív fészkei: Én csak a Gábrielt tartottam meg.
@Dr.Zomboss: Azokat szokta zavarni, ha imádott bálványukat kicsivel írják.
@Dr.Zomboss: Én azt se. De mindenki úgy edzi magát, ahogy akarja.
@a szív fészkei: Ebben a tárgyban nem irigylésre méltó a helyzetetek. Elég baj, hogy ott van a szükség, még az eü. bürokráciát is le kell küzdenetek.
Most böngésztem át a kommenteket, csak szerényen jegyzem meg, hogy a súlygyarapodás ellen a legjobb hatásfokot egy kis pajzsmirigy túlmüködés éri el. Ingyenes!
Aki teheti, nézze meg a HIV TV híradójának, Semlyénnel foglalkozó blokkját.
@Mariann19: falat kell mászni, az leszedi a túlsúlyt. Drága kormányunk is azt szeretné elérni, hogy szív falra másszon.
@Le veau d'or:
Mazochista vagy!
Bírod a fájdalmat, látom... :D
Közben kiabálhatjuk, hogy ÜSS, ÜSS MÉG!!! :DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez mint semmi, én a kutyám száraz kajáját is megkóstoltam már, hogy igaza van-e abban, hogy nem szereti. Ezzel ugyanez a helyzet, hiszen kutyakaja.
@a szív fészkei: Hölgyem jókat nyom, de miért nem üt a mandineren? Ez kérdezgetem magamban hónapok óta.
@miva?: Tudod, hogy mi késztetett a testsúly megtartásomra? Az, hogy a az itteni életkilátásokat tekintve úgy láttam, hogy hamarosan vissza kell mászni a fára, mint az őskorban. Nem akarok helyzeti hátrányba kerülni ebben a mutatványban a súlyfelesleg miatt. Nehogy már a fákon lévő bogyókkal se tudjam a vegetációmat legalább szinten tartani.
Bár, ahogyan alakulnak a viszonyok, nemigen fog zsírosodni a magyar.
@Le veau d'or:
Ne válogass! :(
Jövőre az lesz a desszert, a szülinapon...!
@taga20:
Olyan jó a mandi... :)
Agyhalottak gyülekezete, enyhén pállott szájszaggal.
Amúgy nagyon érzékeny tud lenni a lelkük! Turul kolléga különösen, pláne amikor betolod elé konkrétumot, onnantól már nem is válaszol... valamiért... :D
Mondom, hogy meghibbant, és azt képzeli, hogy ő az állam:

Elvenné az állam a Mol gáztározós üzletét
Különös javaslatot adtak be Rogánék, indulhat a harc a stratégiai tározásért. Százmilliárdos az üzlet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F12%2F07%2Fa_mol_gaztarozos_uzletet_is_elhappolna_az_allam%2F
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De szerinted nem az az igazi mikor az ellen oldallal küzdesz? Tudom kurva otvar faszok vannak ott.
"AZ ÁLLAM ÉN VAGYOK!"
Mondá First Piktor (gondolom addigra legalább 30%-ban tulajdonos a MOL-ban), majd felébredt és kis pracliját kihúzta a bili melegéből...

Ezt nézzétek!
Felvette Piktor becenevét a kínai autógyár?
Ezért mennyit kell fizetniük? :))

"A gyár a Qoros nevét érdemes megjegyezni –nem csak a magyar kiejtés szokatlansága miatt –hanem mert komoly ambícióval vetik magukat bele az autóiparba. A gyártó ugyan 2007-ben alakult, a neve a Q, mint qaulity (minőség) szóból és a khoros (kórus) szóból áll össze. A megalapítása óta nagyjából fémilliárd dollárt költöttek el fejlesztésre, autógyár építésre és tesztelésre. Hivatalosan végül 2011-ben jelentették be egy új márka a Qoros megszületését."
hvg.hu/cegauto/20121207_Ezzel_a_kocsival_venne_be_Kina_Europat
@taga20:
Nekem nem ellen oldal...
Nem akarok baloldali lenni!
Nem akarok jobboldali lenni sem!
Nem akarok szemellenzős valamilyen oldali lenni!
Én MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR szeretnék maradni (amíg hagynak, ha nem, akkor irány NYUGAT, nem kelet...), anélkül, hogy valamilyen "oldal" kreténje belém csimpaszkodjon!
Tisztességes, gerinces EMBER szeretnék maradni, oldalak és ideológiák nélkül.
Nekem csak olyan ember létezik, nem derék jobboldali, vagy derék baloldali ember... :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez a bejelentés ma délután történt, meglehet transzcendens, hiszen délelőtt hogyan, hogyan nem beszakadt a papírjaik árfolyama az értéktőzsdén. Lázár megint kaszált?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vigyázz nehogy megfeküdjél. Valószínű Egyet gondolunk a dolgokról.
@Mariann19: Nem is gondoltam erre! Csak az országos vezető halálokok ellen küzdenek ezek. Szív- és érrendszeri megbetegedések ellen a krumpli - víz menü elterjedésével, az öngyilkosságok ellen a nonstop varietével, a dohányzás ellen az állami szívatással, stb
Szó se róla, kellemes meglepetés. Remélhetőleg az AB is felbátorodik majd Áder lépése nyomán.
@Deathstick:
Túl sokat képzeltek bele... Inkább a csak a látszat a lényeg.
Utána lehet mondani, hogy mi mindet megtettünk, nem csak a látszatért, ugye...
@a szív fészkei: Pont nálunk? Na jó, legyen, tételezzük fel.

Egymás ellen küzdenek és közben a szlovákok elterelik a Dunát 1992-ben, a magyar megélhetési zöldek, a magyar sajtó támogatásával. Ki a károsodott? Magyarország.

Malév ügy, székház ügy Moszkvában, MOL visszavásárlási ügy (mintha Liszt Feri hegyi reptérben is lett volna orosz szál), csak így kapásból. Ki a károsodott? Magyarország.

2001. óta mindenkori felelős? kormányunk, a mai napig évente 6 mrd $-al többet költ, mint amennyi bevétele van. A különbözetet (vélelmezem részben amerikai) bankoktól veszi fel, Eu-IMF hitelnél alig kisebb mint dupla kamatra. Ki a károsodott? Magyarország.

Kedves Szív. Piedone kocsmai jelenete megvan? Amikor a fülig érően mosolygós párjával szarrá verik egymást, teljesen "véletlenül" az ivó minden vendégét, a tulajt, a berendezést szintén. Amikor a por elül, a vendégek nyöszörögnek, és a pufi és az akrobata egymást leporolgatva távozik, miközben csevegnek; Koma! Hol vegyünk még egy sör-virslit?

Szóval megengedem, hogy egymással küzdenek, de ahogy az elmúlt időszak történése mutatja, az nekünk fáj.

Persze az is lehet, hogy csak teljesen véletlenül mi fogtuk ki a világ egyik legaljább politikumát.
BERAKING NEWS!
az ATV műsorán (tök véletlen körkapcsolás eredményeképpen) Róna Egon műsora, benne !
DOBPERGÉS
G. Fodor Gábor.

azta tróger hányingerkeltő szutykos mindenit!

egy élő Szméagol!
@Secnir:
ami BREAKING, nem BREAKING
habár úgy is értelmes...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bazzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Te ilyeneket olvasol?
Le a kalappal Egér előtted!
QQQQQRVA BÁTOR vagy, felnézek RÁD, mint ecceri halandó - szólíthatlak FÉLISTENNEK ezentúl??? :)
Vagy inkább kezdjek aggódni érted, mert ezt azért komoly károsodás nélkül nem igazán lehet túlélni!
Ez AZ A büdös komcsi Fekete, akit a Párt és Isten - illetve, ne essünk a Vezérkáromlás bűnébe - kijelölt MINDENHATÓNAK és FŐ PÉNZELOSZTÓNAK?
Mert akkor értem... :((
@taga20:
Engem?
Apránként semmi... Pláne, ha borozgatok, leszarom!
Az összes kretén politikust! :)
Maradok a számítógépnél.
Az legalább szót fogad!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt hiszem megvilágosodtam. Van esély arra, hogy az évszázad üzletét készítik elő, melynek a becsült értéke meghaladja a billió (tíz a tizenkettediken)eurót. Bizonyára ti is emlékeztek rá. Néhány kulcsszó: kanadai, horvát, európa legnagyobb tározója, több száz éves készlet, Algyő.
Ennek 50%-os magántulajdona...
@Le veau d'or:
Nem... Szörnyű még a feltételezés is, hogy az elvtársak tulajdonhányaddal lennének benne!
Felháborító!
Nem!
Dehogy!!!
Komolyan...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez az. És tudod mit? Ide a bökőt, hogy ez is Stefi. Ez a csávó vagy zseni, vagy tényleg komplett elmebeteg. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igazad van. A jelenlegi tulajdonukat nem kell kockáztatniuk. Így megnyugtató már?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Ide a bökőt, hogy ez is Stefi."

Szerintem is. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Találgassak?
Na jó, majd őrlődök a kedvedért....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kretén, így is, úgy is...
EZ NEM KÉRDÉS!
Persze ez nekünk sokba fáj...
@miva?: Lehet, hogy a békemenet monstre transzparensén egy kollégám közhelyes felhívásával nyugtatják le éhező ajkunkat:
"Karcsú leszek, ha nem eszek."
Úgyis túlsúlyos a magyar.
Tegnap előtt a gyerekeket óvták kormányzati szinten az édesség káros hatásaitól. Mindjárt más lesz a hozzáállás ennek a jóságos intelemnek a hatására mindazok részéről. akik nem tudnak szaloncukrot sem venni az ünnepekre.
@Penivaldes: Jávor Benedek (via faszbuk):
Ha lehet egy szerény javaslatom Semjén Zsolt számára: Miniszterelnök-helyettes Úr, az isten szerelmére, nehogy lemondjon! Az Ön áldásos tevékenysége nagyjából kimerül abban, hogy üdvözült arccal bólogat Orbán Viktor megszólalásaikor. Befolyását kizárólag arra használja, hogy hobbiját, isten ártatlan teremtményeinek lelövöldözését minden egyéb szemponttal szemben agresszíven helyzetbe hozza. Ön mindezeken felül durcás képpel hagyja, hogy a keresztény mártírokat meggyalázva személye kapcsán párttársai keresztényüldözést emlegessenek, amikor plagizáláson kapják. Mindez olyan mértékben szimbolizálja az Ön által képviselt erkölcstelen, színvonaltalan, gerinctelen hatalmat és annak kiszolgálóit, hogy képtelenségnek látszik erre a funkcióra Önnek akár csak a nyomába érő szereplőt találni - bár erős a verseny. Miniszterelnök-helyettes Úr! Szükségünk van Önre, akinek puszta személye hosszas magyarázatok nélkül villámcsapás-szerű fényességgel világítja meg a Fidesz-kormányzat természetét! Sokan támadják most, de tartson ki! Én Önnel vagyok ezekben a nehéz napokban.
@londonterminals:

Sokat tévedek, ha azt tételezem fel, hogy ti engem lesteffiztek?
Testvéreim az Úrban! Úgy elirigyeltem a csehektől a defenesztrációikat! Legyen már nekünk is!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

OFF

Lehet, hogy már hallottad, jövő évi Springsteen koncertturné európai állomásai:

április 30. Oslo
május 3. Stockholm
május 23. Nápoly
május 31. Padova
június 15. London
június 18. Glasgow
június 20. Coventry

Ezekre már lehet jegyet is venni.
@Le veau d'or:

Mi? te csináltad ezt az állatságot? :DDD
@Deathstick:
Tulajdonképp Te is rohadék vagy!!! :)))

Azért szeretlek benneteket, de ilyenkor nem annyira...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem, nekem a lánykori neven Quatzacoatle.
@Le veau d'or:
Quatzacoatle Stefánia? Neeeeee... :))
Olyan igazi svábos! :D
@a szív fészkei: Nem, a tendenciák mutatnak kimozdulást.
Pokorni gyengéden, de elhajtotta Hoffmann-t,
Tausz végül is csak kiadta Semjén útját. (alighanem kormányközeli engedélyt kapva rá)
Rogán magánemberként bennehagyta Orbánt a boxbant
Áder kicsit megvárakoztatja a választási csalás törvényét.
sok kicsi erózió
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

?? Nem olvastam végig a kommenteket, bocs', ha nem vagy idegállapotban. Nem cseszegetni akartalak, csak gondoltam, megosztom, hogy időben felkészülj! :-) A Boss weboldalán ott vannak az online jegyvásárlási linkek is.

Ok, egyik sem Bécs, de ha pl. Lutonig elrepülsz, onnan Coventry bő 1 óra autópályán. Hacsak nem vágysz mondjuk olaszos vendéglátásra, Padova ugye közelebb van hozzád.
@Deathstick:
Régóta ismerem az oldalát... Nem fájdítom a szívem, most biztosan nem megyek, pláne, ha idén Bécsbe sem mentem... :(
Amúgy megvan a Springsteen összes, kiegészítve az "elveszett stúdiófelvételekkel". Majd felteszem és hallgatom... :((
Dögösködjetek csak!

@Le veau d'or:
Stefike (Berci&Csürhéje) stílusa lejön messziről...
Nem akartalak én vérig sérteni!!! :)
@GeoCracker:

Az jutott eszembe a minap, hogy a pártja direkt adja Viktor alá a lovat, hogy belehajszolják egy olyan szituba, ahonnan nincs visszaút, és végignézhessék a teljes bukását, a teljes lelepleződést, az igazság pillanatát.

A Fidesz vezérkarában van ember, akit még nem alázott meg?
Gonoszkodok a mércén. Jertek röhögni!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor megúsztad. Engem ilyenek miatt állandóan lekurvaanyádoztak. Nem egyszerű társaság.
Pesthy L elnézést kért a bíróságon a Wallis Rt és Bajnaitól mert azt állította, hogy felelősek a libatenyésztők bukásáért és egyikük öngyilkosságának. A Wallis ezek után elállt a per folytatásától.
Akkor most az álcivilek mikor fognak nagy nyilvánosság előtt elnézést kérni a folyamatos hazugságukért?
@Dr.Zomboss:
Én - amikor beborulok - szimplán régi Piktor és Szargyártó idézetekkel sokkolom őket!
Valamiért nem szeretik... Nem értem... :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy faagyú, de hatalomdús authoriter jhülye ellen egy munkahelyen is csak úgy tudsz védekezni, hogy hagyod futni ezerrel egy zsákutcában. S legfeljebb az utsó pillanatban segítesz felcsattani neki a falra.
Ugyhogy lehetséges bizony....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szakdoli ügyben ezért tartom kéznél az Orbán-dolgozat elemzését a blogról. Nagyon szokták rühellni. Ugyanis oldalszámokkal és tényekkel nehéz leállni vitázni ideológiai alapon :-)
@GeoCracker:
Előzékenynek kell lenni...
Segíteni az elesetteken...
Ha kell, a fázist és a nullát is (ÓVATOSAN) a kezébe kell adni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De előtte közölni vele a jegyzőkönyv kedvéért, hogy én nem biztos, hogy megfognám főnök, de ha maga szerint ez így jó, akkor mutassa meg :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @GeoCracker:

"Orbán Balsai Istvánból, a parlament Alkotmányügyi bizottságának fideszes elnökéből tavaly alkotmánybírót fabrikált, a szakmai feltételeknek való megfelelés, khm, kihívásai ellenére. Utódja a bizottsági elnöki székben Salamon László lett. Hétfőn a jelek szerint őt ugyancsak alkotmánybírónak fogja jelölni a kormányoldal. Ez a pozíció tehát úgy tűnik, csak afféle edzőterem az AB-tagságra. Senkit nem akarok megijeszteni, de a bizottság jelenlegi alelnöke, aki Salamon helyére léphet a kilövőállásban, Papcsák Ferenc."

www.facebook.com/javorbenedek/posts/472137232827747

Ha igaznak bizonyulna, ez pl. alátámasztaná a teóriátokat. :D
@londonterminals: Papcsák is egy díszpintyőke :-)
amúgy meg majd kiderül.....
Na Orbán Úr láthatott egy gólt!

@GeoCracker: Vagy elmesélni, hogy az igazi kifinomult hozzáértők szerint a legnagyobb kulináris élvezet sós mogyoró rágcsálása közben néha odanyalintani a fázis meg a föld közé, de én nem vagyok méltó erre.
@londonterminals:
Mennyi önjelölt genie van ott még! :)
Nem is sejtjük a szunnyadó tehetségek erejét, az olyan szervilis nyelvizom edzőket, mint pl. ez a Stefike ikonját gyártó team, a Havasi bagázs.
Állami pénzből még akár túlórában is...
Hidd el, ehhez azért elhivatottság is kell, a hosszú nyelven kívül!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: stefike egy gyönyörű germán hölgy! Ne rágalmazz itten!
@Mariann19: Nem tudom, engem megnéztek nyáron kivizsgáláson egészségesnek nyalvánítottak. Főleg én magamat. Nem teszem meg Orvbűnnek azt a szívességet , hogy még bele is betegszem a rémuralmába! Előbb döglik meg, mint én. Mert szarabbul néz ki, az tuti.
@a szív fészkei: épp beszélgettünk egy barátommal valamiről, és kiderült, hogy ő is egy csomó emberről tudja hogy zsidó, meg én is. Pedig egyikünket sem érdekel. És mindenki maga mondta el. Miért van ez?
@miva?:
Igaz, még álmodni találok VELE! :)
Váááááááááááááááááá....
@a szív fészkei:
Majd amikor sorban állunk Piktorka sírjánál... Papírt azért csajok hozzatok! :)
Nekünk egyszerűbb, csak a slicc le....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: miről maradtam le, ki gyártotta Stefi rajzolt fejét? Komolyan mondom, egyszer áthajtok pár ezer hozzászólást és kimaradok a trolltörténeti fejleményekből!

@miva?:

" stefike egy gyönyörű germán hölgy!"

vagy román shemale, esetleg bunyevác férfi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ahogy fejés közben alkarjával hátrasimítja szőke fürtjeit, vagy ahogy sajtárral kezében ballagva emlei ringanak a hajnali fényben. csodálatos jelenség ő, nem pedig Havasiék.
@miva?:
Bakker, soha nem is érdekelt, hogy ki, milyen rassz...
Mindig csak a tettei, a munkája alapján ítéltem meg embereket.
Akkor most én vagyok a naív??? :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bocs', én még abban a hitben voltam, hogy a bécsi bulira elmentél, anno elég egyértelműnek tűnt. Én sem jutottam el, későn ébredtem jegyvételt illetően.

By the way: milyen elveszett stúdiófelvételek?
@londonterminals:

Milyen szép lesz Papcsák Feri bátyánk talárban...

@miva?: @GeoCracker:

Azért Viktor "okosságait", az ő stílusában 15-20 évig közelről, reggeltől-estig hallgatni... azt a bornírt, félművelt locsogást... az sok egy embernek. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: dehogy, engem sem! Éppen ezért volt fura a felismerés. Valamiért elmondják, és nem tudom hogy miért. Persze az is lehet, hogy a tizenegykét elmondósra jut harmincegykét nemelmondós is.
@Mariann19: Ugye, mondtam, hogy a 2. meccstől felmossák az ellenfelekkel a padlót a lyányok? :-))

nol.hu/sport/ertekes_gyozelem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jár is érte veszélyességi pótlék, ha jól sejtem.
@tucano:
Bazz... Most komolyan!
Hol élsz Te?
Barlangban???
:))
Ha előveszed a Miniszterelnöki Sajtóiroda remekművét, akkor mit olvasol ki a stílusból??? :)))

"A hvg.hu rágalomhadjárata kifulladt. Az elmúlt napokban hiteles és kompetens személyiségek sora állt ki Semjén Zsolt becsülete, tudományos munkássága mellett, függetlenül egyéb politikai vagy tudományos nézeteiktől. A vonatkozó dokumentumokat maradéktalanul nyilvánosságra hoztuk, ami által kártyavárként omlottak össze a hvg.hu irányításával koholt vádak. Miután a baloldali média ezen része emberileg és tudományos értelemben véve is Semjén Zsolt becsületébe gázolt, az a minimum, hogy nyilvánosan megkövetik a miniszterelnök-helyettest. Egy tiszta, jól hallható "bocsánatot kérünk" elegendő lesz. Ennek elmaradása esetén a hvg.hu és a hozzá csatlakozó tollforgatók végleg a hiteltelenség mocsarába süllyednek" - írta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán."

Most akkor... :DD
@miva?:
Perverz ÁLLAT vagy!!! Szerintem... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nana. Kizárt, hogy Havasi B. vagy bárki abból a tetűseregletből képes legyen erre. Tehetség kell hozzá ugyanis. :D

feketegyorgynaploja.tumblr.com/post/37342016356/a-belso-poezis

Ugye az megvan, hogy ebből a

"Fekete vizen, fekete legény,
Hajh kutyafáját, szomorú legény"

Karinthy Ady-paródiájából, a Moslék-országból van,

(a "Földiekkel játszó csalfa [eredetileg égi] tünemény" pedig Csokonai-torzítás).

Ha te elhiszed, hogy a kormány frissen kinevezett kulturális megbízottjáról ilyen paródiát gyárt a saját miniszterelnöki sajtóirodájának vezetője és a sleppje, azzal azt állítod, hogy maga az egész Orbán-vircsaft egy gigantikus abszurd performance, aminek akkor lesz vége, amikor erre mindenki ráébred végre. És akkor nevethetünk majd, hogy milyen jó, csak rémálom volt az egész. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem ért rá a Havasi, és Stefike segített neki, mert ő nem pihen, és mivel szőni-fonni ilyenkor sötét van, a trágyázás és a fejés között kihúzta a pácból a Miniszterelnöki Sajtóirodát is, hiszen Orbán nemes germán arcéle ragyogón fénylik a dunántúli alkonyban is.
@Deathstick:
Ezt sem tudni...
Komolyan, itt küzdök veletek... :((

Na, jó...
Félkész felvételek, elröhögik a végét, vagy 10 évvel a szám elkészülte előtti, felismerhető dallamok... áááá, itt erőlködök...
Komolyan, barlangban éltek a digitális korszakban??? :)
@londonterminals:
Arra nem mondom... Stefire mondom... :))
Az már egy "más világ"!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Hidd el, ehhez azért elhivatottság is kell, a hosszú nyelven kívül!"

Így igaz, ha elég lenne a hosszú nyelv, akkor Havasi helyén egy sörényes hangyász ülne.

És valószínűleg lényegesen kevesebb kárt okozna. :D
@miva?:
Ne, ilyent ne vázolj nekem fel, vizuális típus vagyok és hajnalban erre találok kelni!
Na, akkor elkívánlak a halál...ra! :DD
@Deathstick: A magyar-német meccsnél mondtad ugye? Hirtelen arra gondoltam, hogy az itteni második félidőre gondolsz, de beugrott. Az első félidő elsöprő volt, de én nagyon örülök a mai napnak. Egyébként én akkor is szeretem őket, ha kikapnak.
Tomori mindkét meccsen nagyot villantott. Nem tudod a horvátok mit csináltak a németekkel? Nem néztem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No meg Piktor is kiéltebb orcával üldögélne...
@a szív fészkei: Fő, hogy egészséges vagy, élj is túl mindenkit, aki kártékony, sajnos van belőlük elég. Influenza ellenesre nem mész? El kéne menni, csak mindíg dologidő van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Semjén nem lopott??? Semjén nem másolt???

Már bocsánatot kérek...

:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor ne vázoljam azt, ahogy statikusan töltött szőrszálai harciasan meredeznek, míg kis 42-es zöld gumicsizmáját fertőtleníti a küszöbön? Az ajtónak háttal, nyújtott lábbal, derékből a földig hajolva, és arra vágyva hogy Kurt Brasack erős karja egyszercsak megragadja széles csípejét?
@a szív fészkei: Itt is árulnak kínai kocsikat, de nem jó a hírük, gagyik.
@miva?:
Állllllllat!!!!
Perverz egy állat vagy...
Stefi

Stefikém

Hiányzol nekünk
@miva?:
Egyes szám, egyes személyben hiányold a baranyai Bercikédet! :))
@épészmérnök: Hát még várnak a német törésteszt-eredmény@ re és Eu-ámenre, de tudom, hogy évek óta tárgyalnak a behozatalról és egyre közelebbi az időpont...

Le veau d'or: Az AIDS-nek már van tévéhíradója??
@miva?: Cyrano-effektus: "magamat kigúnyolom, ha kell, de, hogy más mondja, nem tűröm el."

Ilyen lett itthon a helyzet. Nagyon sokáig engem sem érdekelt, mást se, leszartuk a férjemmel az egész témát - mondjuk rólam, nem a Stefi-idol teutonság jut senki eszébe ;-DD, hittek már indiainak, japánnak mindenféle távol-keleti vagy spanyol, olasz nőnek - de mióta itt a jobberek révén ez annyira megszégyenítő stigma lett, vállalom és elmondom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem barlangban, de hegyek között :D
Stefi az egyetlen érdekes trollológiai eset, a többiek még annak is unalmasak. Pedig sztárok/celebek lennének, ha kiderülne a nevük. Pl. hányan húzták már fel magukat Gézán vagy agricolán vagy vidékin vagy mittudomén kicsodán. Tuti, hogy többszázezer olvasó látná a fejüket(kíváncsian és nem karón). A helyében (Stefi)kurzusbukáskor azonnal eladnám a sztorimat, k. jó filmet lehetne forgatni egy állami trollról. Mondjuk nem lenne pozitív hős, de na bumm, valakinek Jumurdzsáknak is lennie kell.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bocsánat és akkor tűnt el kb Stefike, amikor elvileg lelepleződött? Mintha nem olvastam volna tőle mostanában.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Pedig ez a vers érettségi tétel lesz. Van még benne Babits, József Attila, Weöres Sándor, Majka és Edda is. :D És minden, ami fekete. :D
@Mariann19: Nem, a horvátoktól kapott zakó után kértél vigasztalást, akkor írtam. Nem tudom, mi van a másik meccsen, errefelé amúgy is kicsit körülményes magyar nyelvű tv adást nézni.
A védőoltást meg nem kell nyelni mint kacsa a nokedlit. A jelenlegi túlvakcinált szisztémának csak két biztos hatása van: növeli az allergiás/autoimmun hajlamokat és a gyógyszergyárak profitját. Amennyiben csak átlagosan változatosan étkezel, mozogsz összvissz fél órat naponta és azon az úton jársz, amelynek számodra szíve van, akkor leperegnek rólad a vírusok.
@épészmérnök: a legszarabbak. Brazíliában hányszor láttam atomra törve ilyeneket.

Ez ugye a híres Kína vs. Németország kép és mindent megmutat: 4.bp.blogspot.com/--GmrZXcUpBE/T9y0jrQ-TlI/AAAAAAAABTo/_wk76eW8PHY/s1600/Car+Vs+Bike+Accident.jpg
@miva?: Na szóval nem így nézek ki: www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/bar_refaeli_furdoruha_nelkul Ő elég Stefi--kompatibilis, nem? Lányom viszont szőke, zöldszemű (ő kicsit a Mick Jagger idősebb lányára 25.media.tumblr.com/tumblr_lrfhnllETP1qhqnczo1_500.png hasonlít), ahogy anyám is az volt fiatalon...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor 1 kicsit másra gondoltam. Pl. a Merry Christmas c. számára, vagy a War-ra, illetve vagy 8-10 évvel ezelőtt adtak a rádiók egy számot, aminek csak a refrénszerűsége ragadt meg bennem (szó szerint: Sorry), mert ezeket egyetlen kiadott lemezén sem találtam meg és pl. a Merry Chr. képtelenség beszerezni még az Amazonról is, hacsak nem USA-ban próbálkozik vele az ember.
@tucano: Tudom, kik akarják behozni. Őszerintük buszok is készülnek ott, semmi probléma nem lesz, én azért aggódom, ismerve a kínai=gaggyer tapasztalatot.

Persze, van, amit elsőosztályúan meg tudnak csinálni, ha akarják, hogy olyan legyen. Remélem csak az Eu-szabványoknak megfelelés után hozhatják be ide, de nagyon tárgyalnak róla három éve.
@taga20: Én meg válaszoltam, hogy semmi kedvem odamenni. :-))
@a szív fészkei: eu szabványt bármikor át lehet verni, sajnos. Ezt teszik, mióta EU van. Genovában ott állnak a hajók teli kínai rabszolgafélékkel, akik a -10. fedélzeten gyártják a cuccost és mindegyik EU-s logoval megy ki. És bármit, csak gagyi legyen.
@Mariann19: :-) Most tartok Russhdi-nál ott,hogy a pakisztáni katonákat- akik azt hiszik az indiaik kiirtására kell menniük - sajátjaik ellen vezénylik legyőzni a Bangladesht kikiáltó Mudzsibur sejket. És a vezetőjük, egy kiváló szimatú ember elirányítja őket ölés helyett az áthatolhatatlan dzsungelba. Hét hónapig élnek ott gilisztákon,kígyókon örökös esőben és valami napa vagy milyen gyümölcsön. Nem másznak fára, lehullik magától, a giliszta meg pláne a földön mászik...

Van egy olyan vega irányzat, hogy csak azt szabad megenni, ami már a fájától, bokrától is elválik, lehullik, ergo ennyire se erőszakolod meg a természetet. Szóval , én nem mászok, ha lehet, bár elbírna a fa talán. Már amelyik. De a falra is csak képletesen, nem sportom a sziklamászás.
@Deathstick:
Nekem úgy hiszem az összes létező Sprigsteen cucc megvan... :)

@tucano:
morgasjoga.blog.hu/2012/11/22/hazank_soha_nem_lesz_joleti_allam?fullcommentlist=1#c18365917

Itt fejtegette, fejtegettük a származását.
Cicázni kezdett velem... :))
Gondolkodtam, hogy letépjem-e a fél orcáját egyből, de hát az úri neveltetésem meggátolt... :D
Visszafogott gyerek vagyok én!

Jó rosszak legyetek, én mára kifáradtam, el kell mennem aludni.
@tucano: Tartok tőle, hogy valóban nem a legmagasabb minőség lesz az - a cég elég sokáig dél-koreai autókkal nyomult itthon. Eleinte azokat is utálta a nép, ma meg, látod: mennek azért.
@Deathstick:
Majd utánanézek a cuccosban, ha rámküldöd mail-ben az igényedet... :))
@Deathstick: Stimmel, most már beugrott, a nevedre és a kézi témára emlékeztem.
A németek győztek a horvátok ellen 17:16-ra.
Megnéztem, mert ahogy írod, a magyar nyelvű adást körülményes nézned, de engem is érdekelt.
Az oltásoknál valóban van propaganda is, de az orvosom üzent, hogy nem szeretném-e kérni az oltást. Ezek után kínos az elutasítás, még tűnődöm rajta.
@tucano: "és akkor tűnt el kb Stefike, amikor elvileg lelepleződött? Mintha nem olvastam volna tőle mostanában."

Pontosan!

Boli leleplezte egy blogon, erre röhögve válaszolta, hogy jó kis karakter volt, és milyen sokáig fenn tudta tartani lelepleződés nélkül.

Utána snitt, a stefánia blogon sem írt többet.

Úgy három napja bedugta az orrát valami ötszázezredik nickkel, de leginkább elhajtottuk. Már nem a régi...
@Mariann19: Pont fog, nézd meg, kik a legkövérebb amik? a szegény fekák, mert a legszarabbat nyomatják magukba. Olcsó, azonnal teltséget adó műizéket.
@rdos: Most az oroszok örültek a MOL visszaváráslásának? Úgy tudom egyik bankjuk pert fontolgatott. a Dunához nem tudok hozzászólni, te ezt nyomod, épészmérnök a másik verziót.

Volt aki azt írta ide, hogy a pártállami korifeusoknak, sőt magának tán Sólyomnak is ott volt Nagymarosnál nyaralója eléggé kedvezményesen felépítve és ezért akadályozták meg.
@a szív fészkei: nem utálat kérdése. Itt is főleg japán és dél-koreai kocsik futnak, azokkal mindenki meg van elégedve. A kínai minőség az más tészta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na ezt kérdeztem előbb? kié ez, mert zseniális, főleg a Gizi. Olyasmi figura lehetne, ha megfilmesítenék, mint a szélehosszaegy Berta a Charlie Sheenes Két pasiban.
@épészmérnök: Amikor kezdték behozni a Hyundai-t nagyon kapálóztak ellene a népek, meg a Daewoo is a szar szinonimája volt.
@a szív fészkei: "Volt aki azt írta ide, hogy a pártállami korifeusoknak, sőt magának tán Sólyomnak is ott volt Nagymarosnál nyaralója eléggé kedvezményesen felépítve és ezért akadályozták meg."

Elég nagy biznisz volt ez ahhoz, hogy az érdekeltek kavarjanak, egyebek közt efféle hülye infókkal. Amikből valami még akár igaz is lehet, csak épp az ügyhöz nincs köze.
@a szív fészkei: Azért Dél-Korea egy kicsit más:D Mint Svájc meg Magyarország, mindkettő Európa...

@épészmérnök: vissza kell olvasnom, lemaradok minden blogbulvárról :D
@londonterminals: A Fekete György naplója? Most hogy Stefi már nem szűz itt előttünk, keresett egy újabb alteregót? Biztos Kefete is tetszik neki civilben - én már régebben is irtóztam tőle. Ez a fapina Sunyovszky Szilvia nem csoda, hogy a neje lett..
Itt nincs távolkeleti árukkal szemben általában ellenállás. Kína fontos partner, óriási mennyiségben vásárol rezet és bort. Az egyetemeken, középiskolákban, nyári tanfolyamokon sok helyen oktatnak mandarin kínait. Tehát a kocsik rossz hírneve nem az ismeretlenséggel összefüggő előítélet.
@Mariann19: Innentől meg puszta formalitás minden a döntőig! :-) Felkészül: Montenegró (vasárnap), Románia (kedd) és Oroszország (csütörtök).

Hát, ha csak nem vagy lekötelezettje az orvosnak valahogy, akkor hagyd ki nyugodtan. Ha gondolod, akár tudományos igényű indoklást is mellékelek. :-)
@tucano: Persze, de itt elfogadtatni nem volt könnyű itt azt sem, ha emlékszel... Na most azok álltak rá a kínai kocsik behozatalára. Vérprofik, de valószínűleg a minőséggel lesz gondjuk,bár ezt nem akarják elismerni. Nagyon akarnak hinni a bizniszben lassan négy évük van benne az előkészítésben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy kalandjátékban azt írnák arra, hogy 505-ot sebzett az IQ-ban.
egy kis vélemény semjénizmusról endresy.blogspot.hu/2012/12/semjen-tausz-elte-etika.html

Azért Tausz Katalin túlélési esélyei is csökkentek.
@a szív fészkei: Stefi kb. Havasi Bertalan.
Érződik a stílusból az elfojtott homoszexualitást.
@taga20: Ez nem pálya nekem: mandiner.hu/cikk/20121207_huth_gergely_bajnai_eljen_meg_25_ezerbol

Ha pár bértrollnok idejön hányni, oké beleverem a fejit, de odamenni a térdig érő tocsogásukba? Huth Gergely bírósági általa elvesztett perben akarja támogatni pénzzel Bajnait, tiszta sor. Férfiasan tökéletes megoldás. Széles se szólhat erre egy szót sem. Az ő világlapjában virít, ugye? Bassza meg, Orvbűnt vagy mást ki választott meg közvetlenül minielnöknek? Cöfiröfi kampány adományból folyik.

Na ez a fajta barom sok nekem. ;-))
@Deathstick: Montenegrótól mindíg félek, sőt valahogy minden volt jugótagállam játékosaitól is, akár férfi, akár női meccseken.
Szurkolunk nekik odaadóan, az biztos.
A másik témához annyit, hogy van mozgás, gyümölcs, zöldség elsősorban, lehet, hogy tényleg ki kéne hagyni?
@a szív fészkei: "Szóval én nem mászok..."
Szívem! Ez nem kívánságlista lesz, hanem a szükség! A giliszta is és a hullott gyümölcs is rohamtempóban fog elfogyni, bizony-bizony fel kell kapaszkodnunk majd valahogy.
Holnaptól gyakorolni kéne a kötélmászást, mint régen a tornaórán, hogy formában legyünk.
Megyek pihizni, jó éjt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 11.22.-én bejelentetted, hogy aszongya: "Az oktatásban félévente több százezres tandíjak vannak, lesznek..." Tudok állást Delphoiban :D

Egyébként sokkal szörnyűbb lenne, ha nem Herr Von Schnee lenne Stefi, mert az azt jelenti, hogy nem egy, hanem két ekkora hülye van ott, akik szabad kezet kaptak. De ő lesz az, ez a stílus félreérthetetlen vagy így sikerült bizonyítanod, hogy minden kommunikációval foglalkozó állami hivatalnokon lobotómiát hajtottak végre, ezért ugyanaz jön ki a bemeneti nyíláson.
@Mariann19: Ha megvan az "út, amelynek számodra szíve van" is, akkor feltétlenül. Ha csak az van meg, zöldségek és egyebek nélkül, akkor is.

Amúgy: anyám (73 éves) eddig soha nem adatta be magának és nem is volt influenzás. És nem, nem remeteként él a világtól lelvonulva! :-)

Az alapprobléma a jelenlegi vakcinálási gyakorlattal az, hogy kihagyja a(z orr)nyálkahártyát és olyan módosított immunaktivációt csinál, ami a természetben nincs. Ha a gyártók készítenének inhalációs vakcinát, akkor még jó is lehetne az elképzelés, de a jelen formában tévút. A járványok eltűnését nem a vakcinálás tömegessé tétele, hanem a jelentősen javuló higiéniai viszonyok, infrastruktúra és szokások (kiemelten: kézmosás) eredményezte, ezt statisztikailag is kimutatták. Ugyanakkor az allergiás/autoimmun kórképek elterjedése pontosan egybeesik a vakcinálás széleskörűvév válásával.
@a szív fészkei: Hogy ki, mit akar perelni, az egy dolog, de a MOL-t, lévén az ő papírjai az értéktőzsdén, pontosan ki lehetett számolni, hogy mekkora (magyar) veszteséggel (naggyal) vette vissza viktorka, miután Moszkvából eligazításról "hazatért".

"Volt aki azt írta ide, hogy a pártállami korifeusoknak, sőt magának tán Sólyomnak is ott volt Nagymarosnál nyaralója eléggé kedvezményesen felépítve és ezért akadályozták meg."

Az első vonalból alig alig, másodvonalból annál többen. Hogy Sólyomnak ott van-e, azt nem tudom, jó pár Duna Körösnek viszont van. Az tény (ha Moldova György Ég a Duna c. könyve hiteles forrás), az alább linkelt település, Pilismarót - Dunapart, az átkosban úgy lett kiparcellázva, hogy mondták a tulajnak, a Nagymarosi gát (híd, erőmű, zsilip) elkészülte után az "ideiglenes telke" víz alatt lesz. Ezért építési engedélyeket sem adtak ki rá. Minden ott épült vityilló, majd nyaraló illegális.

wikimapia.org/#lat=47.7966658&lon=18.8952515&z=16&l=21&m=b&v=8

Amúgy nem ez, azaz Pilismarót-Dunapart a fő kérdés, de tény hogy volt szerepük az itteni eftársaknak a dezinformációban.

Íme a Duna Kör, mint kiemelten közhasznú szervezetnek, az ő pezsgő szervezeti életének a weblapja.

dunakor.shp.hu/hpc/web.php?a=dunakor&o=1180702767

5 másodperc alatt bejárod a teljes weblapot. :-(
@Le veau d'or: Grat! :-DDD Szeretne ennyire szellemes leni szegény Kefete.
@ariel12: Álcivilek hazugságai????? WTF

Olvass Huthot, húuhh, és megvilágosodsz! Ha nem esküdöznél folyton világössze, lenne ilyen nagyívű cikkre időd.
@GeoCracker: És közben ezerrel nyomatni a baromságai alá önként danolva mindent, ami a jog romjaiból maradt? lásd Magánantal meg ez a gázizé-vásárlás? hvg.hu/gazdasag/20121015_Rogan_nem_lat_allamositast_a_gaztarozojav
Figyi, ha bukik a vezér és elszámoltatják valaha egyszer talán, akkor ezek ezért nincsenek benne a katyvaszban ilyenekért? És nyomatja Magánantalunk még most is a hülyeségeit alázatosan...

NemSimicskának ezek nem jók, neki Orvbűn kell, mert az adja el a droidjainak ezt az egészet. Rogán, Pokorni nullák a híveknek magukban. Rogánra respektet csak a hitgyülisek bólogattak Németh utasítására. Szerintem tőle még a feketeöves viktoriánusok is okádnak, annyira brrrrrrrr.
Lázárunk is, az, hogy félnek tőle, más tészta..

Pokorni se független úr a Hegyvidéken, hisz az összes pártfejes ott lakik és biza Orvbűnke cinegés lakocskája se teljesen szabályos. És az átlátszó.hu-ék kérdésére sose jön választ az önkoritól...

Ezek biza tudnának bukni vele, de nagyon, ahhoz ez a pici kis elhatárolódásféle kevés. Pokémon is 100 millás villában senyved valamibul véve.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Soma nagysád végig pisálta Amerikát fotón dokumentálva. Szóval megy az. De meghagyom a dicsőséget nektek, távversenyt is rendezhettek, Guinness-elve, szóljon a dolog nagyobbat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pokolnál nem lehet rosszabb. Balsaira szavam sincs. Megérdemli a testület őket, eladták 300 forintért magukat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De miért nem írt szuronycsillanású érvei súlyáról??? És a szarvasgombás tésztájukról?
@Mariann19: Egyszer kaptam, de nem érdekel újra.
Ebben nagyon egyetértek Torgyival: egyszer azt mondta, ki egy baktérium vagy egy vírus, hogy őt, Dr. Torgyán Józsefet kéééérem szépen megbetegítse????? Na kb. :-DDDDDDDDD
@miva?: Múltkor itt volt román mérnök nevén.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

már nem sok ló kell ehhez, szerintem magától is belemászik a csapdákba

lesz e valaki aki anyagilag is tönkre tugga tenni csak úgy cum trucc

brühühühühü

ő a gőgös gúnár gedeon annak meg esze sosem volt
@aranyhorcsog: Hát Orvbűnre gerjed,mint a bagzó macska. De az Anikójára is, meg a Rasikára, meg a Gazsikára. Ami ott mozog, mindenre. ORvbűnitta kólásdobozra is, ha fut benne az egér.
@Mariann19: Azt utáltam nagyon, ahogy a labdajátékokat is. Én talajtornában voltam jó. Szép álmokat, szerb fúvósok játszanak neked altatót! Il Silenziot. www.youtube.com/watch?v=ksjj8J4e2LA de szerbbel nem találtam, sajna: ez olasz, az is déli vér. :-DDD
Elesett a Vidi. Gyász: feol.hu/videoton/sporting-lisboa-videoton-fc-1511808

Szépek szurkolóik, Lisszabon szeretettel emlékszik majd rájuk. Persze nem magától esett ki a hős, hanem rútul összeesküdtek ellene:[..]"Azt nem tudni, hogy ilyenkor lesz-e valamilyen hivatalos vizsgálat, de vélhetően nem. Mindez a labdarúgó Európa Liga utolsó csoportkörének a Genk - Bázel mérkőzésével kapcsolatban merül fel az emberben. Miért is? Mindössze azért, mert a belga és a svájci csapat békés 0-0 arányú döntetlent harcolt ki csütörtök éjjel, s ezzel ők jutottak tovább a csoportból, amíg a Videoton így a Sporting Lisszabon elleni meccs végeredményétől függetlenül már kiesett.

Az mindenesetre árulkodó, amit Marco Streller, a Bázel futballistája mondott a mérkőzés után: "Az utolsó 3 perc tényleg csúnyán festett, már-már szégyelltük is magunkat " - mondta a csapatkapitány, elismerve, hogy a futball helyett már csak az eredmény tartása érdekelte őket. Alibifutball... " Ilyenek ezek a mocskok.
@a szív fészkei:

csak nem tanultak a vezérlótól és gittegyletétől?

kurvára élveztem, még így is kikaptak, hogy tét sem volt, a Tóth egy hisztérika és billiárdgolyó fejű szakállas olyan mintnha fordítva lenne a feje a nyakán és az egész bagázs ki ha mi nem és szét lettek labdázva rossz volt nézni de én most láttam vidit életemben előszőr és valószínű utoljára

brühühühühü

a Genk és a Basel hülye lett volna nem ezt csinálni
@a szív fészkei:
a részletes kommentek -sajna nem láttam- aszongyák a Gent-Basel-ről, hogy kurva sok helyzet volt és megerőszakolták magukat hogy mégse mennyen be

a vidi meg azt is kapufára lőtte ami létkérdés vagy presztizs lett volna

egy 11-est kaptak attól lett 2:1 a Sporting-nak
@rodeo36: De, szerintem ez a agyatlan és eszetlen mentalitás fertőzi a focistákat is.

Most annyi lesz, hgoy még többrét még drágábbakat vesz, mert elképzelte, hogy ezek mittomén megnyerik a kupát. Most ez lett a züzüje még inkább, figyeld meg!
@rodeo36: Erről is írhatna Fabius: hvg.hu/kultura/20121207_Nyilt_level_Alfoldi_Robertnek_Marosvasarh Amit a kultúrával csinálnak most kicsiben, az lesz itt nagyban 2014-ben.

De remélem, az erdélyiek is ilyen tökösek lesznek, mint ez a fazon.
@a szív fészkei:
egy jobb játékos mostanában -figyelem a piacot- 35 millió Font sterlingért cserélődött...az a magyar nemzeti GDP hossú évek alatt sem tudná kigazdálkodni, aki beruház ebbe az élvezi és folyamatosan megtérűl, nézem a sportcsatornákat csak a Liverpool amely mostanában 12. helyen zuhan??? olyan eszköztárral rendelkezik, hogy azt a magyar parlament összes tagja együttesen sem tudná adakozni csak az edzőnek 4000 négyzetméteres négyszintes, hegyoldalba telepített háza van beépített versenyuszodával persze fűtve és csak a kocsijai ugye helyi rohangálásra porsche...családira...és a játékosok detto és az csak egy 12. csapat egy Arsenal, Real madrid, még egy Málaga is lesöpri ezt a tetűt a térképről...olvastad hogyan bántak vele a Sporting Világ Múzeumában, a magyar kormányfő aki vezetőségi tagja a vidinek se neve se se más

a Drogba elszerződött Kínába és ma már a fácsén van, hogy minden volt játékostársa aranygyűrűt kapott tőle és 38 millió dollárt ajándékozott a klubnak és még maradt is neki

hol van ehhez ez a cigánygyerek kolbásszal és pálesszel?

brühühühühü
@a szív fészkei:
egy faszt lesznek tökösek átmennek MO-ra jó állásokba kitúrva a magyarokat mint az történik és még le is nézik a hazaiakat

erre kell valamit csinálni

ezek támogattyák a törpét

brühühühühü

meg a tőkés genyó
@londonterminals:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903

Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
@a szív fészkei: Sehol nem írtam, hogy ezek szentek. Csak azt, hogy egy ponton a saját túlélésük érdekében érdekük lehet a vezér cserben hagyása.
De szerintem fél éven belül ki fog derülni.
@Penivaldes: Rosszindulatú vagy Penni. Igenis van doktorim, nem is akármilyen, nőgyógyász és kazánkovács szakon végeztem a Dél tiranai egyetem politechnika karán. Nem volt egyszerű, de megcsináltam. :)))
@a szív fészkei:

Amennyiben a gratodat, a briliáns és árnyalatokban gazdag ál-naplónak köszönhetem, úgy érdemtelenül kaptam. Az én szerepem csupán annyi, hogy az itt összegyűltek pszeudo közéleti kényszeres betegségük istápolásához hozzájárulva, erre a gyöngyszemre már ekkor felhívtam a figyelmet:

"Le veau d'or 2012.12.06 18:11:41

Akinek a finoman cizellált tetvetlenítő böllérkés tetszik, az örömét fogja lelni ebben:
feketegyorgynaploja.tumblr.com/"

Ami viszont tanulságos számomra (ez részben kapcsolódik a "négyen vagyunk", régebbi mondatodhoz), hogy az itt befektetett Newtonméterek, jobbára a molinókra felfestett nagybetűs szövegtöredékek variálására fordítódnak, ezeket kiszűrve csupán morzsák maradnak az én rostámon.

Mondhatnám, szóra sem érdemes. Mondhatnám, talán stilisztikailag megtisztelő (nem tartalmilag és főleg nem az idegbeteg vulgaritás jegyeit tükröző, jelentős számú szövegrészre vonatkoztatva) a Steffivel történő összehasonlításom.

Én annak tudatában írok így, hogy az átlagember igyekszik, tehetségéhez mérten kerek mondatokban fogalmazni. Az átlag feletti, tudatosan engedhet meg magának frappírozó pongyolaságot. Csupán, a némelyek számára nem testközeli mondatszerkezetek, megérzésen alapuló összevetésre alapozva, a bátorság fogalmát jelentősen túllépi a levont következtetések tényként történő interpretálása.

(Annak idején, mikor az első hírt megkaptam a „Steffi nagy leleplezéséről”, mivel analitikus természetű vagyok, átvizsgáltam a máig is hozzáférhető háttéranyagokat. Meggyőződésem, hogy az affért követően, Steffit többnapos rekeszizomláz gyötörte, a nagyszámú lesajnáló röhögési rohamának szövődménye következtében.)
@a szív fészkei: Én is erre gondoltam, és ez nagyon riaszt. Eljutottunk oda, hogy ha nem fenyeget veszély, akkor olyanok is előhozakodnak a dologgal, akiket nem is érdekelne, és a beszélgetőpartnreiket sem. A mindennapi életemet szarja tele a hülye antinszemitizmus úgy, hogy azt gondolnám, közöm sincs hozzá - persze ez nem igaz, mert van, hiszen ki kell állni minden társadalmi igazságtalanság ellen, de úgyis érted.
@rodeo36: Nem kéne ilyen kommenteket írni,mert esetleg meglátja és még többet fog lopni.
Amúgy nem rossz írás.De ha sokat kekeckedik róla is kiderül valami.Viszont ő túl sokat tud viktorékról.De azért egy fokkal gerincesebb lehet,mint az elődje.
@rodeo36: Azért ott kicsit más a gazdaság helyzete.Én pár éve azt számolgattam,hogy ha a Jaguar elad évente 50000 kocsit az mennyi lehet.
Komoly tétel lenne a mi költségvetésünkben.
Ott meg csak az egyik autógyár.
@miva?: Hát akkor ezt vedd lakmuszpapírnak a mai köz/beszéd/állapotokra. :-(((

Meg valahol dacnak is arra, hogy hiába Orvbűnék - mert ők kezdték Dr. Borossal meg a többi sanda de pontosan dekódolható beszédű "konzervatívval", nem Gyöngyösiék, ők már csak következmény, ezért borított ki egy hete Magánantal Tartuffe-sége - radírpóki kísérlete, hogy minket innen kitakarjon és csak a rosszal hozzon összefüggésbe, ez nem fog sikerülni.

Még az általuk úgy vágyott és rekonstruálni akart 44-es időkben is voltak, akiket ez a mocskos húzás nem tett aljassá, sőt. Egy országot csak nem bírnak elnácisítani most sem a szaros érdekeik miatt. Mert jól jönne nekik, régi recept, ahogy sokszor utaltam rá.
@Le veau d'or: Nem ismerlek persze, fogalmam sincs, ki vagy valójában, te nem élsz olyan önmutogató életet itt, mint pl. én. ;-)))

DE nem is a stilisztika, hanem a vélt habitusod alapján fogadtam volna el, hogy ezt a jégcsapszerűen tűéles iróniát, benne az eleganciát bírod és csinálod, ami ebben a Fekete-álnaplóban látszik. De az az igazság, hogy nagy adagban az nekem sok, szóval a Gizi-rész után abba is hagytam, ahogy gyakran fárasztanak Esterházy szövegei is rám ömölve.

Stefi lehet, hogy tényleg röhög most is büszkén, hogy átvert minket, mert ő több, mint Havasi, akit ő ironizál durván ezek szerint mert tán ismeri is belső körökből - mindig is azt éreztem, hogy a teljesítménye pont erről szól: a dagályosság és hamisság elegyét agyonfokozva ad egy bitangerős torzképet. De nem is annyira kívülről...

De lehet, nem így van, mert néha meg bután kiesik a szerepéből. Franc se tudja, de valahol blogtörténelem az ő figurája is, akár létezik - szerintem így nem -,akár felvett személyiség arra kihegyezve, amire itt néhányan gondoljuk. Ha ez utóbbi, akkor neki van a legborzasztóbban elítélő véleménye erről a bandáról.

Egyébként én igyekszem úgy írni, ahogy beszélni szoktam, nagyon nem bírok fennkölt és hibátlan lenni, mert szerintem ez nem az a a terep, de tisztelem, aki képes rá.
@a szív fészkei: Szia Szív!Ezek szerint nem veszed fel az influenza oltást, de ha elkapod a vírust, és ezért nem leszel itt, nagyon ki fogsz kapni. Most szigorú vagyok!
Tegnap az előző posztnál rendetlenkedtünk Bolival és Knósszosszal. Knósszosz utolsó szavai hozzád szóltak, áttételesen, rajtam keresztül. Azt írta, hogy "anyámnak" legyek szíves átadni szívélyes üdvözletét. Aztán ment - hogy a szavaival éljek - dögleni, mert már bezabált. Üdv.
@Penivaldes: Persze, hogy másoltam, így gyorsabban megkaphattam a nőgyógyász-kazánkovácsi doktorátusomat.
@Penivaldes: "influenza? Az mi? Nekem sosem van." Hülyéskedsz? Napi szóhasználatban találkozol vele. Ne is legyen Neked, mert nagyon rossz közérzettel, lázzal és végtagfájdalommal járó virusos fertőző betegség. Tünetei részben hasonlítanak a megfázásos nyavalyához.
@Penivaldes: Na ugye! Kívánom, hogy sose éld át! Ha nincs szerencsénk, a vírus utómunkálatai miatt nehezen lehet kimászni belőle és komoly szövődményei is lehetnek.
@Mariann19: :-)) Kösz, remélem finomakat evett és álmodott a fiamúr!

Nézd, van hogy elkapok nyavalyát, akkor pár napig halódok kicsit, aztán csalánba nem üt a ménű-alapon, poraimból feltámadok. :-DD

Én ugye tömegesen közlekedek, kevesebb fogást találnak rajta kórságok, mert egész Kurucmagyarország baszik zsebkendőbe trüsszögni, nyálat folyatni. Harcolnak a rohattmulit Zewa ellen! És ezért ez az én influenzaoltásom, vagyis védettségadóm, a hatos combino.

Mindig az a barátnőm esik le a lábáról, aki mint nagy szafariélményét mesélte a hetes buszon 100 évben egyszer véletlen történt utazását, amúgy kurvadrága kocsival hasít mindenhova.
@Mariann19: EGyébként Knósszoszra visszatérve, örülök, hogy ilyen jólnevelt ded, mivel neked is van fiad (lányod is?) tudod, hogy hogy a fiúk - ha épp nem ütik agyon az anyjukat, van ilyen is - nagyon édes lovagiasak bírnak lenni pici koruktól.

Nekem van egy képem, amin ketten vagyunk az akkor pici, tán három éves gyerekemmel: átöleli a térdemet és olyan valóban vallásos rajongással néz fel rám,amit én még egyetlen más szempárban fel nem fedeztem. ;-)))))
És az az igazság, mai napig nagyon aranyos és udvarias velem, egyáltalán nem balhézunk soha, míg a lányommal azért csörrennek a tányérok, kanalak néha.

Szóval Knósszosz beillik a sorba. ;-DD Add át neki, ha én nem látnám. Na megyek a másikra két szívás (por) között, ahol Rodeoék megnyitották az exkluzív porto-spanyol klubjukat hármuknak meg a guglinak. Abból tehát kimaradok, de látom, te már ott vagy. ;-)))
@Penivaldes: Be is vagyok rezelve emiatt. Már gondolkozom, milyen penitenciát szabjak ki magamra az istentelen, romlott Varánusz blog olvasása és kommentelgetése miatt. :)
@a szív fészkei: Tömegközlekedem, és szándékosan választom sokszor a gyalogtúrákat. Kocsin nem óhajtok mindíg kegyet kérni.
a gyerekekről annyit, hogy nem szűnik meg az öröm a felnőtté válásuknál sem, csak az öröm tartalma más.
"Kisdeded nagyon szeret, Te - mint írta - azonnal befogadtad és beterelted, ahogy belépett a klubba. Érdekes jelenség, hogy hogyan találnak egymásra emberek objektív kiválasztódás útján.Te, Boli, Knósszosz, szerénységem. Rodeo is aranyos volt a napokban, mikor kifejtette, hogy szoros kapcsolatot csak Veled,még egy-két résztvevővel szeret fenntartani engem is beleértve. Szeretem ezt a srácot is nemcsak zenerajongásunk okán. Fő, hogy együtt vagyunk, örülök!
@Penivaldes: És mit csináljak vele? Én egyébként arra gondoltam, hogy hamut szórok a fejemre, megszaggatom a ruhámat és mezitláb járulok az Ájtatos Manó színe elé.
süti beállítások módosítása