Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Van az a pénz...? 444.hu/2024/04/23/balog-zoltan-a-sajat-lekotelezettjeve-tette-egyhazat-amokfuta... (2024.04.23. 07:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.16. 04:45 Fabius

Seggszájból hogy lesz köztársaság?

Címkék: összefogás seggszáj 4K

"Hogyha új trükköt nem csinálsz,
Holnap kijön egy óriás.
Téged megesz, engem elás,
És nem csinál semmi mást,
Ez a kurva nagy óriás."

(via)

 

 

Egyszer volt, hol nem volt, Tündérmeseországban ahol a ősi hagyományai vannak a parasztvakításnak a legkisebb kistesó is bejelentette: ő biza pártot alapít. Mert a nép nem senyvedhet tovább a Nagy Testvér autokrata uralma alatt, úgyhogy annyi minden lesz itt, mintha a Ferenciek terén búcsút rendeznénk, és Róka lenne az udvari beszállító, Lali meg a büfés:

"Miközben a kormány új rendszert épít, nagy az igény az ellenerőre – mondják a 4K!-sok. Bár a véleményük az MSZP-ről és a Gyurcsány-féle DKP-ról a lehető legrosszabb, a Jobbikot kivéve az ellenzék bármelyik erejével elképzelhetőnek tartják a taktikai együttműködést a Fidesz-kormány leváltására. Annál is inkább, mert a politikai pályát a választási törvény reformjával a Fidesz írja, és a kormánypárt nyilván abban érdekelt, hogy az egyfordulós rendszerrel az új baloldali szereplőket összekényszerítse a lejáratódott posztkomunistákkal. 

Mint mondták, a 4K!-nak az LMP és az MSZP közötti beszédképtelenség feloldásában is kulcsszerepe lehet: az új párt nem fog kínosan egyensúlyozni a Fidesz és a szocialisták között, mint az LMP, és így kívülről törheti fel a két párt közötti patthelyzetet. Ha rákényszerülnek, a Fidesz-kormány leváltása érdekében bármelyik baloldali erővel készek időleges szövetségre lépni."

 Szinte pontosan egy év múlva a legkisebb kistesó pártját végre bejegyzi a bíróság, van ám örömünnep és nyilatkozat menten: 

 "A 4K! nem csatlakozik a Bajnai-mozgalomhoz, de törekszik arra, hogy még a választások előtt megállapodást kössön a demokratikus erőkkel – közölte honlapján a párt. A volt szocialista miniszterelnököt a „régi, igazságtalan rendszer részének” tartják, ezért nem látják értelmét annak, hogy belépjenek a mozgalmába."

Egy frissen kikelt párttól ekkora seggszáj indításnak mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény. Tudjuk, persze, a sose arra figyelj amit mondok politikai kultúrájában semmi meglepetés nincs ebben. Meglepetés az lett volna, ha következetesen kiállnak az alapgondolatok mellett, és mivel a helyzet tavaly óta csak romlott, a választási eljárási törvény részletei is világosak, bizony csak megszületik az a szövetség. De úgy látszik a patthelyzet feltörő helyett az első alkalommal szószegő szerepbe helyezték magukat, ami nem is különösebben zavarna, ha a: nem ők jönnek ezzel kezdetnek, mert az összefogás iránti igény kihasználásból gondoltak politikai tőkét kovácsolni maguknak, b: a közélet vérfrissítése, az új politikus generáció nem az elődök seggszáj nyomdokain haladna. 

Úgy látszik Őfelsége uralkodása ilyen ellenzéket generál: mikor reális lehetőség a kanyarban nincs akkor tét nélkül beszélhetünk "mi leszünk a szót nem értők között a magyar-magyar tolmácsok"-at, de mikor megjön a lehetőség akkor már mindjárt nem is kell. Azonban mielőtt túlértékeljük ezt a 4K dolgot - mert tegye fel a kezét aki találkozott már élő emberrel, aki négykásnak vallotta magát - járjuk körbe egy kicsit. Olvasom a vezérekkel készült interjút, amiben Istvánffy kifejti: ők majd a jövő év folyamán megállapodást fognak ajánlani a demokratikus erőknek. Ők. Jól érted. A tömegbázissal nem rendelkező párt fognak megállapodást ajánlani az addigra összeszerveződő választási szövetségnek. Mert alkotmányozni azt kéne, de az ehhez szükséges szavazóréteget igyekezzetek ti összerántani valahonnan, ha kész vagytok majd szóljatok, és ajánlunk valamit mert azért végleg ki ne hagyjatok. 

Cuki nem? Mondja ezt Istvánffy András, aki nem olyan régen még a Magyar-Venezuelai Szolidaritási Társaságnak értekezett Chavezről és a dél-amerikai baloldalról. Ugye annak a társaságnak, akik nevükből adódóan szolidaritást vállaltak Viktor példaképével, a sajátos módszerekkel alkotmányozó Chavezzel. Venezuela  2007-ben kiírt alkotmányos népszavazásán többek között a következők is szerepeltek:

- Hugó tesót akár hányszor újra lehetne választani, örökös elnök lehetne, a mandátum időtartama 6 helyett 7 év lenne.

- Ellenőrzési jogot kapna a központi bank és a devizatartalékok fölött. 

- Átalakított területi és közigazgatási egységek.

- 16 évre levitt választói korhatár.

- Különleges hatalom a természeti katasztrófa és "egyéb vészhelyzetek" esetére. 

Ismerősek a pontok? Viszont a venezuelaiak annyira nem voltak hülyék, hogy ezt megszavazzák Chaveznek. Én meg nem tudom mennyire szívesen látnék valakit az alkotmányozás közelében, aki az ilyen pontokkal felálló népszavazással szolidaritás vállaló szövetség körül szorgoskodott. Sokat és szorgalmasan kéne dolgoznia - a készbe ülés szándéka helyett - hogy elhiggyem, ez a becsípődés elmúlt, istenuccse, mittom fiatal volt és kellett a pénz vagy akármi, hogy ne úgy nézzek rá, mint az ellenzék Leninjére. 

 

748 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr574909586

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 4K! - Együtt vagy halál 2012.11.16. 11:42:54

A 4K! immár egy bejegyzett párt, és mérhető erő a politikai palettán. Igaz, hogy csupán a választók 1%-a szavazna rájuk, de azért ez is érhet valamit, nem? Egyedül biztosan nem. Maga a kezdeményezés még 2010-ben fogant meg és egy baloldali, ...

Trackback: A Hajdú-Bét ügy, első kézből 2012.11.16. 08:57:19

Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@fabius
Igy kezdődött:

zipe moha 2012.11.16. 16:31:19
@Fabius: "A lázadással önmagában semmi gáz nincs. Legfeljebb azzal van, ha jelen esetben a realitás és a józan ész ellen lázadnak."

2. mailed:

"Realitás Orbán kormány, józan ész E14 és választási szövetség. Ha mindenáron sarkítani akarsz."

basszus ez egyre zavarosabb végül is akkor ez zavar Téged?... tehát akkor ne lázadjanak az ORBÁN ELLEN SEM?.....mert ezt írtad, feketén- fehéren ez az értelme!...szólj ha nem...:)

majd a válaszod:
Fabius 2012.11.16. 16:54:51

Fáraszt kicsit ez a szavakon lovaglás. Szerintem elég világosan elmondtam milyen lehetőséget - és szükségszerűséget - látok Orbán elváltására és miért hülyeség elpuskázni."..............elegáns kilépés nem mondom...lelked rajta

Ugye, milyen könnyen kerülhet hiteltelenítő helyzetbe..bárki...hisz mindenki a szavakon "lovagol" (és mindenki emlékszik..na jó nem mindenki)...egész más ha ez velünk történik, nem de bár?...szóval,arra kérlek,ha teheted írj egy új cikket a témáról...mert szerintem (jóindultúan) "félreértésen" alapul...akkor majd visszajövök, hogy elolvassam:)
ui sokszor gratuláltam már neked (máskor meg nem...) a neten jónak számít a blogod....most viszont nagyon mellément..szerintem
Most láttam eltolcsy mai stand up comedi-ét. Most is röhögök rajta. Aztán eszembe jutott, hogy azért emlegette a piros pöttyöket mert a piros pöttyös az igazi. Valami érdekeltsége lehet a turó rudi gyárban. :-)
@Bakter:
Kedves kolléga!
Üljé be a Széts… Széccsé… Szécehely… tököm tuggya könyvtárba, oszt kutass kicsit, mert ez a T-zis mán kiegészült avval, hogy a banán mégse jáccik. A fonott kalács kámbekk, oszt abba egen finom narancslekvár van beletöltve/sütve. A reszellőt azt majd nekünk köll szorgalmazni, ha...:(( Ezt a tudástot mán a fény gyermeke hozta el nekünk a Zéta-ridiküli irányábúl, mert arrafelé minden galaktikus sarki kioszkban lehet ilyet kapni, oszt ő mán ismer minden sarkot, ugyebár… A lengyel bratánkiainknak ilyen fonott formájú izéből szeletel a bajerzsótti, amikor kiesnek a Keleti pályaudvaron a Polszkije Koleje Pánsztvóve resztórant kocsijábul, bedrogozva a ruszli-votka elgytől. Semmi baj velük, csak az ottan is létező selejttel, akik az - Üres a Zsescsem Zsebem Párt - szimpatikálisai, oszt jönnek egy fríí turulperkeltre, a lá bencsikbandi.
Nézz utána, a hülyeségnek is kell köteles példányának lennie a Széchényi Könyvtár póccain.
Üdv!
Ez most nem olyan vészes dolog.
Egy pár szavazatot hozhatnak viktorék ellen de semmi több.De pozitívum.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Naná!!
Azt hiszem, jó darabig ez volt az utolsó.
Nem azért mert nem mennék, hanem mert esély sincs a Cáratyuska uralkodása alatt rá, hogy megint megrendezzék. Takarékos egy kormány ez...
Az ötödik legjobb légisó volt ez a kecskeméti Európában, tekintve azokat értékeléseket, amelyek Fairforddal, Koksjidével hasonlították össze. Ezt nyugati szaklapok írták, nem én tanátam ki. Amúgy a szenzáció az utolsó "bulin", a francia pilóta volt, aki 16 afgán bevetésen vett részt. Akkora bemutatót nyomott a Dassault Rafaele volánjánál, hogy azóta is beleremeg a vesém, ha rá gondolok.
Kösz, de ne offoljunk-:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem unod még Pákót? Már harmadszor dobod be, uncsi. Komolyan Stefisedsz. Ezen, ennyiszer élvezkedni... Fárasztó...
@a szív fészkei:

már megy...a módszert nem határozhatom meg de valami láccik...klassz röhögés lesz akasztás előtt

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
én már kinyomtam a háziszárnyast a serpenyőbe

brühühühühü

te nem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha valakinek olyan tehetségtelen számvitelese van, hogy nem tudja eltüntetni a nyereséget /bármennyit/ az vagy smucig, és a profit nem akarja megfizetni, vagy hülye, de akkor az fizessen is.

"Jön az 5o%-os társasági adó."
@AKIsTUDATLAN: nem látok ellentmondást...

Fabius 2.0 vagy... uyganaz a szövegértelmezési zavar mint a xar posztban...

egy dolgoban lehet alkut kötni akár rohat büdös g*ci komcsival is (bajnai, fleto, maszop, siffer g*cik)
egy dologban: drorbán és a bűnszervezetének eltakarításában...

de az alku nem egyenlő azzal hoyg ezek itt maradhatnának 4 évre miniszterelnöknek...
egyszeri PILLANATNYI ÖSSZEFOGÁS... de nem több...
@dr. Balta$ár:
Te nem vagy hülye Bubó, ezért nem értelek.
Olyan negatív kampányt folytatsz Bajnai ellen, amit nem értek igazán.
Voltkomcsi-bétgágogó-rohatkomenista, etc.
Rendben, van aki így gondolja, de akkor nézzünk messzebbre is: ha fújcsúnya a libás azért amit elkövetett (rendbe rakta a mocskot picit), akkor mit mondasz arra a darab szarra, aki most éppen elbassza gyerekem jövőét, a Tiédet, mindent? Nem értem, miért mondod, hogy inkább maradjon a szaros csizmájú kondás, mintsem jöjjön helyette Bajnai?
Nem piszkálódni akarok, de ezt tényleg nem értem.
Persze Kusza Szem piros pöttyének a hatása alatt vagyok még, de akkor se.
Szóval?
@dr. Balta$ár:

Elég már a mindenki hülye csak te vagy helikopter szövegből. Adós vagy a pékprogram részleteivel, azt ügyesen átugrottad ma is, hiába kértem.

Hoci a víziót.
Csöndben jelzem most jöttem meg LMP lafo-ról.

Érdekes lesz figyelni mire jutnak magukkal a hétvégén.
@Mariann19: jó, de azt azért tudjuk, hogy ez így nem normális, rohadtul unalmas, hogy itt minden és mindenki csal és hazudik. Főleg ùgy, és akkor, ha életben akar maradni. A szabályok meg annyira gumik, hogy a legnagyobb szenteket is meg tudja szivatni, a dicső navunk. Hála az agyszerů qurmányunknak, és törvényeiknek.
@Knósszosz:
te aszondod ez nem hülye...hát??? ez a rossz kurva tipikus esettye maga akarn élvezni és a kliensét magára hagyni úgyis fizet

persze ez nem látta amit én, hogy a vendég ordítozva követelte vissza a pénzét mert a kurva nem volt "jó" és visszakapta...igaz az Istanbul-ban volt anno amikor hát még ma?

brühühühühü

ezeknek semmi és senki sem jó de halvány lila fingjuk nincs arról mi lenne jó csak fanyalog mint a szűzlány a fasszal a kezében és nem tuggya hová tegye először nagy izgalmában
@rodeo36:
Matolcsy arcát elnézve, az egy lukkal arrébb ment... neki. :))
@Knósszosz:
és a piros pötty az veleszületik vagy tetoválják vagy betegség vagy mijafasz?

és mit jelent?

brühühühühü

és a NAV ellenőrizni fogja a pöttyöket is és ha szép akkor adókedvezmény jár ha kopott akkor +75%????
Istvánffy 4K leírta magát tegnap este az ATV-n (viszont megalázott emberrel jó lesz vigyázni), de hol a piros pöttyös új bejegyzés? Jójó, írtak már róla ezeren ma délután, kacagtam is sokat, de nem bírok betelni vele :-)
@Exminden:
Vbőr? Ott még Blogger Gézuka is védte a védhetetlen és nem értette (szegénykém) a reakciókat! :)
Azért ahhoz is kell egy értelmi szint és IQ gyenge sejtállomány. Mondjuk neki megvan.
Ez annyira jó, hogy ide kell másolnom:
Lasombra
2012.11.16. 23:06:07

now it's official.

Magyarország a lehetőségek hazája!

az Egyesült Államok bekaphatja!

ha egy fél csomag pörkölt mogyoró szellemi kapacitásával gazdasági miniszter lehet valaki, akkor senki ne jöjjön nekem alulképzettséggel semmilyen szakmában!

erős leszek, és még most sem írom le, hogy elértük az intellektuális gödör fenekét. sokan elkövették már ezt a hibát, csacsik, elfelejtik, hogy a fideszről van szó.

ez az idióták FC Barcelonája, olyan sztárigazolásokkal, mint Kuszaszem, Selmeczi, Girnyószász, Petipapagáj, Kerényi, Tömjén stb. sőt, ezeknek még a kispadjuk is erősebb, mint egy-egy nevesebb szanatórium.

ahol pedig a hülyeségben hiányt szenvednek, azt kipótolják cinizmussal, pofátlansággal, gerinctelenséggel és agresszióval.

a parlamenti közvetítéseket lassan sugározni lehetne külföldre, pay-per-viewra ofc, mert ilyen jószágokat sehol máshol nem látni.
@rodeo36:
Bakker, millen félázsiai vagy, hogy ezt SEM tudod?
A babakönyvet anno nem olvastad?
Operába jártál, vagy mi??? :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Neki van igaza, lesz ez még lejjebb is, amikor majd Piktor röfög.
@Knósszosz: :-)@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Írtam, hogy vagy veled cibáljuk együtt az Oscart vagy senkivel!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: NA, akkor én bedobom azt, hogy uram ma két tüntin is volt: Az első az Egyetem téren volt a Köztársaság szülinapján, aztán aki bírta magát, onnan átment Budára a Gellérthegyhez a Jobbik Horthy-performanszára. Kb. egyforma volt a tömeg itt-ott köztük rengeteg rendőr.

Pákó, édes istenkém: na most legalább lehet niggerezni is egy jót.
@rodeo36: Csináld, én bízom benned meg az erőkben ott! Osun lányaként...
@a szív fészkei: köszönöm, cél a zoszkár :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: amikor, hisz ma is agyament, reggel megegyezünk, estére elküldünk, ő súlyosabb, mert szociopata, Mapötynyi csak szimplán bolond.
@Knósszosz: Baltás Sárit már tahótlanítottam, mert vagy direkt heccel ezzel a dögunalommal, amivel már a FideSS se jön nagyon elő vagy tényleg ilyen, beragadt a 45-ös lemez nála. Egyiket sem csípem, már nem vicces. Pedig van már szuper pékem miniszterelnöknek, direkte az ő kedvéért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"...mindenki csal és hazudik. Főleg úgy és akkor, ha életben akar maradni."
Ez a lényeg, ha életben akar maradni. Csak az az érdekes, hogy ez az életben maradás azt jelenti, hogy az ország is, mert azért valamennyi adót a vállalkozók is fizetnek, így nincs munkanélküli segély kifizetés.
@a szív fészkei:

akkor te elegendő, ha gondolsz arra amit akarsz senki sem tudja megóvni tőled bárki is az...hatalmas dolgokat bírsz

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát merjünk nagyot álmodni vazze!! Majd az Arany Málnára hajtok, mi????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem voltam, csak hallgattam, amit mesélt. Nem verték össze, ez már valami, de rengeteg rendőr volt Budán.

Most már megtaláltuk a sátrunkat is a garázsban, tehát a Kunigundában, ha megy ügyelni, nem fog szarrá ázni, ahogy más se, mert a sörsátor védi az esőtől őket a bejáratnál. Így a szar időben már nem akkora poén a dolog, de muszáj. De 10-én lesz egy éve, hogy elkezdődött.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ja, a második emeleten a balközépen volt bérletem 4 sorozatra állandó jelleggel automatikusan újították nekem és minden vendégművészre kaptam belépőt

tetvekkel nem igen foglalkozom azokat elnyomom körömmel

brühühühü
Kedves @rodeo36: és ti többiek ottan künn, jó előre bejelentem az igényem egy kutyaólnyi helyre, veszélyes mértékben megemelkedett itthon az agyromboló narancsfertőzés, mielött karanténba zárnak, kell egy hely nekemük
@rodeo36: Kiderült az ATV-n, hogy a piros pötty az nem is pötty, hanem egy elég nagy lila folt. Be is mutattak két csecsemőt képen, hogy az hogyan néz ki. Valóban ázsiai népeknél így születnek a babák, és ez maradandó folt. Hozzátették, hogy a cigány populációra is ez a jellemző. Mindez komoly.
Ezek után le kéne tolni Matolcsynak a gatyáját, megnézni, hogy van e nagykiterjedésű folt a hátsó fertályán, ha igen, akkor ő ázsiai származék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ismerős eszkimókákat is tudok, van szabad jégkunyhójuk. Érdekel? :))
@Mariann19: Igen, olyan adózás kéne - mint az eva volt - ami meghagyott annyit adózás után, hogy megélhettél. Azért éhen veszni a stadionokért és Simicskáért keveseknek életcél.
@Mariann19:
Jajj, te kis mazsola...
Hát a mikor a főnöke hátsóján serénykedett a nyelvével, akkor látott ilyeneket El'Tolcsy elvtárs ottan.

A lányomé eltűnt anno egy idő után... :((
Akkor most mi nem is vagyunk rendes félázsiaik? :((
@Mariann19: De azért seggeket kurkászni, az már sok mindennek a legalja. Most ez lesz a fajtisztasági vizsga legújabban á le Rosenberg? (igaz az koponyára hajtott) Akinek nincs foltja, pöttye, a másodrangú vagy mi van???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jó, majd haknizunk Berlintől Cannes-ig,+ Amérika, ha már így rákaptál.
@a szív fészkei:
Nem értem, hová akar kilyukadni Don Vittorio marasztalásával, Bajnaival szemben?
Kérdeztem tőle, majd nyilván megírja. Kíváncsi volnék.

Jó éjt, reggel korai a kelés.
(nem olyan bőrbetegségre gondoltam, mint ma tolcsy...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megvonták a lánykád popsijától a bizalmat a felsőbb hatalmak. Látták, milyen egy aptya van. Nem érdemled te ezt a vérségi izét meg. Meg nem is kellettek a japán csajok neked.
@a szív fészkei:
Jönnek megnézni a lomposomat is?
Vagy be kell küldeni képet róla a vezénylónak, NAVnak, államvédelemnek, titkosszolgálatnak, Lendvay utcza, Matolcsynak, LézerDzsonninak?
...
Bár hülyeség, evégre néha tükörbe néznek, akkor meg látnak ott egy nagy....
@Knósszosz: Jó éjt, ne a baltással álmodj! Se az azerivel, se a Sárival.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem bújhatsz át "melegedni" te kis huncut, akkor sem, ha fázik a piros pontod! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne küldj képet nekik, akkor meg kisebbségi érzésben pusztulnak meg. Valami ez munkálhat a Vezénylónál, mert normális potens pasi nem ebbe a hatalommámorba őrül így látványosan meg, mint ő. A többi is dettó.
@a szív fészkei:
Márszóval, a szofival...
brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: eszembe sem volt, maradok jó vaskalapos rönòs ;)
jah, jut eszembe, narancsoskeretények között könnyebb ilyet keresni :P
Nálunk is lenni baj, a pöcsösnél, nem láttam ilyetény fòtot, vagy figyelmetlen vótam, a pitába, már nem csak magamat írattam ki a nerbů?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Van még egy közös pont a dzsöpenekkel.
Wasabi-Wass Albi.
Nem tuttad?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mikor serénykedett a nyelvével a hátsó fertályon, lehet, hogy a főnök pont himlős volt. és ő azt hitte, hogy ázsiai.
Egyébként én nem láttam a fiamnál semmilyen elszineződést, csak emlékeznék rá. Most meg már csak nem ellenőrizhetem le a memóriámat.
@a szív fészkei:
neked ezt tudnod kell:

a vezényló már impotens évek óta de egyre nagyobb vágyai vesznek semmibe és zabálásban éli ki magát meg a hatalom a másik lealázásában...már hízásnak indult amikor pufókká válik akkor már csak percei lesznek hátra...kitör önmagából és akkor már gumiszoba és állandó szedálás a vége

brühühühühü

lehet, hogy epilepsziás is?
@a szív fészkei: Nem mindegy nekünk, hogy miért vagyunk másodrangú állampolgárok? Én biztosan az vagyok, mert mikor olvastam a pöttyről, elbizonytalanodtam, és megnéztem kicsi tükörrel.Nem vagyok ázsiai, az biztos.
@Mariann19: Éld túl! Én se, de kiskoromban állandóan japán vagy koreai lánykának néztek - sötét hajam, mandulaszemem van, plusz úgy is vágatták anyámék a hajam - aztán még huszonéves koromban is néha. Már kimondottan idegesített. Nem tudtam, hogy ez ekkora truváj! :-))

Na ez se semmi a pöttykurkászónak: magyarinfo.blog.hu/2012/11/16/gyuri_please
@Mariann19:
El'Tolcsy a Piktor seggén lévő elvakart pattanásokkal keverhette össze ezt... :o)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @a szív fészkei: Megkérdeztem, a mostani tanárok fogják tartani az erkölcstant is az iskolákban. Már most is vannak etika és erkölcstan továbbképzések, de valószínűleg azt mondják majd el az órán, amit osztályfőnöki órán szoktak meg La Fontaine meséit, stb.
@Mariann19:
A tükör néha torzít.
Ezért nem látja Kusza Szem mikor belenéz, hogy tulajdonképpen Ő az EU seggén egy pattanás.
Azt meg szokják kezelni, mer ha viszket, abból komolyabb baj is lehet.
Merkelék állítólag nagyon vakaródznak, mi lehet az oka?
@online távmunkás:
Ha az alapok nem lesznek meg valakinek otthonról, akkor tulajdonképp mindegy... :(
@a szív fészkei: Elolvastam az írást, szépen sorra vette az agyrémeit. Én meg láttam a hódmezővásárhelyi beszédét. Szerintem volt benne alkohol, vagy annyira korlátolt. Mindenesetre nagyon furcsa volt az egész, Lázár először elnézően vigyorgott, aztán feszengett, kikacsintgatott, komolytalan volt az egész.
@Knósszosz:
Elpofátlanodott a pattanás, a szarcsimbókkal együtt már veszélyes...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fő, hogy nekünk nincs, így továbbra is érvényes a bérletünk az únióba. Ázsiaiak, kifele!
@Mariann19:
Képzeld el, amikor majd Piktor véletlenül a Ruszkik haza mintájára elkezdi, hogy "Kínaiak haza"... Egyből le lesznek keleti véreink szarva.
@Knósszosz: Azon gondolkozom, hogy amikor a tükörbe megnézte magát, az ő sajátos látásával melyik féltekét látja meg először, ha jobbra hajol pl. Mert ő jobboldali, és első képe a fenekéről baloldali lesz?Teljesen bekavartam magam ebbe a talányba.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Pédul, mint az álmosság...
Céhátés álmokat, meg ilyesmi.-:)
@Mariann19: Lázár nem hülye, látta, hogy vérciki a pasi, a másik meg katatonként ült ott. De hát MGY a főnök kedvence, még kell nyalni neki.

Egyre inkább arra a baromarcú nagybátyjára emlékeztet: az se volt százas és azt hitte, mindent megengedhet magának, bármilyen tetű szöveget, lekezelést, alázást, volt akit látványosan seggbe is rúgott egyszer mindenki előtt. Na ez a frech gőg, gúny,nagyképűség most a videón, mintha őt látnám, brrrrrrrrrrrr!
Csakhogy az unokaöcsi most BX-et ekézi, nem a Nemzet neki kiszolgáltatott újságíróit meg engem,a nyomorult titkárnőjét. Azért ez kis difi,BX visszavághat, de nagyon. (Én is elküldtem azt a szemetet a halál véreres alkatrészére végül, de az mondjuk nem rendítette meg.)

Hubának nagyobb zakó jár majd, nemzetközi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te, ez nem is rossz ötlet, ez a dalolás. Beszállunk? A kínaiak bosszúból elviszik a Nagy Falon túl, visszamászni meg már nem bír, mi meg vacsorát rendezünk a nagy ünnepre.
@Mariann19:
Ez nem lehet gond.
Ha szembe áll a parlamenttel a Batthyány térről nézve, akkor a Széll Kálmán tértől a Tabánig minden képben van, fejmozgatás nélkül. Akkor nem lenne gonosz ez a megjegyzés, ha a gazdasággal is így csinánna. Talán ha azt is ilyen széles spektrumban látná, hogy a szarból miként lehetne kimászni, akkor volna remény a széles tömegek számára csirkeszárnyra is. De egyenlőre marad a paprikás krumpli, előre köszönő 210 forintos letscho kalbásszal beleképzelve.
Oszt jónapot kedves Mariann!
(illetve jó éjt!)
@Knósszosz: Jó éjszakát! Hófehérke
@Mariann19: Dr. Matolcsy Károly, a régi Magyar Nemzet kül.pol. rovatvezetője, életem hat évig tartó sanyarítója. De ott mindenkié...
@Knósszosz: Te mér nem alszol már fiam???? A másik is kódorog az iccakában foci után.
@Mariann19: ÚGy el volt nyomva a bazinagy komenyizmusban, hogy folyton vitte őt magával Losonczi Pál, az Elnöki Tanács elnöke az ilyenkor esedékes melegvidéki túráira. Az volt a szép, világvégére mentek államközit építeni, mit Szijjártó Vietnamba, Dél-Amerikába,Afrikába - mindig fincsi langyos helyekre - és egy hónapig nyugink volt!!! Istenem, áldottuk Losonczi nevét.
Ez is ott van: www.millamedia.hu/2012/11/16/hazudtak-emeszd-meg-baszod/

[..]"A hozzád hasonló ember leglényege ugyanis az, hogy valakit gyűlölni kell, valakitől el kell venni, valaki MÁST felelőssé kell tenni, és valakin ki kell tölteni a mértéktelen komplexusaidból és sikertelenségedből adódó indulatot. Ha mi elmegyünk, egymáson fogjátok kitölteni, és éhen haltok a faszba. Amit másik oldalról örömmel néznék végig, mert az évszázad realityje lenne, de bennünket az is megkülönböztet, hogy én még téged is élni hagynálak, csak kussolj és dolgozz becsülettel. Otthon ölelgess Kerényi-szobrot és Wittner-plakettel a mellkasodon lapátold vasárnap a paprikás krumplit, vagy állíts turulmadarat a kerti törpe és a nagy-magyarország zászlórúdja közé, én öregem, lefosom.
Vagy megtanultok együtt élni, vagy ti lesztek végül kevesebben. Hiszen már most is kevesebben vagytok, csak még elvakít a lábujjhegyen pipiskedés, az igyekezet, hogy a rendszer közvetlenül a te arcodra is hugyozzon, ne csak a szomszédéra, hogy nem érzed tisztán, hogy ez nem a friss tavaszi eső. Pedig neked azt mondták.
Hazudtak. Emészd meg. Baszod.”
A venezuelai gnómoknak:
Olyan hogy DKP nincs.
DK van.
Szóval, akkor ennyi volt? Nadrágszíjhúzás #3 90 milliárdért, dübörgő feritél, csendes halálhörgés kíséretében meghunyászkodó magyar nép, békülékenyen hátramenetbe váltó kajászói földfoglalók nyomnak mindjárt padlógázt, IMF végleg haza, immár magyarázkodni sem kell érte, sőt, nemsokára Brüsszelnek sem, mert lefoglalja majd őket a konföderációs előhadakozás, ami minket nem érdekel, ugyanis kimaradunk, lehet, hogy az EU össze nem bútorozó maradékából is kimaradunk, sebaj, van nekünk Matolcsynk, aki lényegesen fiatalabb Torgyánnál, ám annál nagyobb ökörségeket beszél nyilvánosan, van baloldalt rágó baloldalunk, baloldalt elevenen megzabáló szélesvigyorú jobboldal nevű baloldalunk, ráadásul ezek közösen akarják seggbedugni a balra billegő középvalami amúgy kevéssé meggyőző ígéretét, lesz választási törvényünk, amit minden oldal megszív majd, a győztes is, ne tessenek hiú ábrándokat kergetni, itt már a bármilyen győzelem is ugyanolyan lesz, mint damilos fűkaszával ugrókötelezni, és így tovább.
2012 a leosztott passzátszelek éve.
@dr. Balta$ár:
Jut eszembe!
Bajnai nem a g*ci komcsi, hanem az ártatlan úttörő stádiumban leledzik egyenlőre.
Ezért pofa súlyba, tessék hájpolni! :D
@a szív fészkei: Azért neves emberek között teltek munkáséveid, Matolcsy Károly, Losonczi Pál. Ezeknek még az is bűnük az én szemenben, hogy nem aranyozták be az életedet. Rondák!
@Légifarkas: Megmondták a mayák, hogy 2012 lesz a vég. Orvbűn tett róla.

@Mariann19: Drágám, Losonczi Paját nem is láttam, csak a tévében, annyi elég is volt a kopasz fejiből. Csak tudtuk, hogy ez a szenya főnökünk vele utazgál rendszeresen, mint annyira nagyon elnyomott pártonkívüli.

Oda meg úgy kerültem, hogy nem nappali magyar-oroszra vettek fel mint É betűst, hanem levelezőre, mint magyar népművelőst. És mivel már végre be akartam kerülni az egyetemre, hát belementem - életem legjobb döntése volt, nappalin helyből két nap alatt kihaltam volna a zöldtaknyú beképzelt alföldi papucsos, tarisznyás kékharisnyák közt.
Itt meg felnőtt jófejekkel voltam együtt - csomó újságíró, tévés, kik felvételi nélkül kerülhettek be - meg mások is, sok mára ismert ember járt velem. Havi négy nap volt a tanulás, arra mindig elengedtek szabi kivevése nélkül - kibírtuk a belvárosi Liesinger abrosznyi rántotthusijai , sörei társaságában vidulva együtt páran - hacsak nem volt olyan jó előadó, akiért érdemes volt bemenni a mai piaristák épületébe. A vizsgákat nyár elején hamar letudva volt hat hét fizetett tanulmányi szabim, szóval hawaii a köbön, plusz ugye pénzem is, mert dolgoztam közben.

De ehhez munkahely kellett, ami nekem a felvételikor nem volt, mert nappalira készültem nyáron. És apám ügyvédbojtárja vagy mije volt ez a Mattolcsy rokon anno, tehát kért egy szívességet tőle a papám,rendes embernek gondolván. Fel is vett - szerette a szép nőket, be is próbálkozott hiába - és ekképp ősztől hat órában ott tosztam az életem neki meg a főszerkesztőhelyettesnek titkárnőködve hat kemény évig. Gépelni akkor se tudtam, tehát csak nagyon elszánt emberek diktáltak nekem cikket, aztán azok is leszoktak erről idegrendszerük védelmében ;-))), de amúgy kedveltek, mert azért melóztam mást elég rendesen és gyorsan. Még hagytak ott tanulni is, tételt kidolgozni - szóval a Mattolcsyn túl nem volt bajom, sőt.
De ő nagy baj volt mindenkinek, ritka szenya volt és büszke is erre nagyon.
@a szív fészkei: Azért én mégis azt mondom, hogy ismert emberekkel együtt dolgozni nem árt, még akkor sem, ha negatív figurák. Ezt az embertipust szemlélve, az emberismeret mégiscsak fejlődik, még akkor is, ha attitűdjeik távol esnek tőlünk.
Szerintem jól jártál, hogy a levelezőre jártál, ahogyan felsorolod a résztvevőket, inkább hozzád illő környezetbe kerültél, azonkívül jól is érezted magad ebben a miliőben. Látom, szívesen emlékszel vissza azokra a boldog időkre, amin nem is csodálkozom a leírtak alapján.
A munkahely szellemisége a főnökön és a kollégák minőségén múlik, nagyon ritka eset, hogy mindkét szempont pozitív legyen.
Sajnos - a régi világban különösen - nem volt szempont a vezetői alkalmasság prioritása, ha jól emlékszem a sorrendre, első volt a politikai elkötelezettség, aztán a szakmai tudás, és a végén az alkalmasság kérdése.
A probléma az, hogy ezek a jellemzők sematikusak, nem tartalmaznak olyan jogos elvárásokat, mint az intelligencia, műveltség , melyek egy normális értékrend feltételei kell, hogy legyenek.
Te is gyors vagy a munkában, bármilyen jellegű is az?
Rauschenberger cikke a hvg.hu -n:

hvg.hu/velemeny/20121116_ner_egyutt_2014_lmp

Én 2010-ben rájuk szavaztam, de most elolvasva ezt a cikket azt kivánom, hogy mondjanak nemet az együttműködésre és tünjenek el a csába.

Rauschenberger "A ki tud Navránál szebben hazudni és elegánsabban csúsztatni" verseny abszlút győztese!
@Mariann19: Voltak a szerkiben nagyon jófej és tiszteletreméltó emberek,és voltak genyává válók, akikről ez akkoriban még nem látszott, voltak országos cimbik, akik ma egymástól hánynának, sok halott is van. stb.

Érdekes volt, ki hogy viszonyult újságíróként a lentebbiekhez: hozzánk titkár- és gépírőnőkhöz, pláne a kisöreg hivatalsegédekhez, akik rohangáltak a kefellevonatokkal a nyomda és a szerki közt.

Jópáran voltak, akik csak belénk rúgni bírtak, olyan orvbűnös attitüddel mindenki fölé helyezve magukat, persze főnöknek nyalva, lefelé tiporva. Mattolcsy egészen konkrétan arra akart rávenni, hogy kémkedjek neki - lévén elég népszerű voltam 22-23 évesen külpolos srácok közt - és köpjek minden szórl. Mondtam, hogy nem, akkor keresett egy nyomi fiút, de hát arról mindenki tudta ezt, nem is állt vele szóba senki. Rettegtük ezt a faszt, na.

Amit nem bírtam ott még a lenézésen túl - nem mindenki volt ennyire dög persze, sokan nagyon aranyosak voltak - a piálás volt. Állandóan ment a vedelés, ha névnap volt, azért, ha nem volt épp senkinek, akkor azért. A főszerkesztő, az alapító fia is masszív alkesz volt. Azt az állandó részegséget utáltam teljes szívből.

Igen, én gyorsan szeretek végezni, túlesni a melón, ezért sokszor hibázok is. De pepecselni órákig azzal, amit lehet hamarabb is megcsinálni, nem az én asztalom.

Ha végeztem mindennel, hagytak olvasni, még imponált is sokaknak, hogy bazi nagy Thomas Mannok fölött ülök a szobámban, amikor épp nem volt mit csinálni. DE szétfolyni egész nap,úgy tenni, mintha melóznék - na attól megőrülök! Ebből a szempontból rendesek voltak, még ez a genny is, akinek állandóan a nőit kellett forgalmi rendőrként elirányítani, nehogy összefussanak. Ha ez sikerált, akkor hagyott lógva legtöbbször.
@quendelapo: Őszintén megdöbbentett. Most még mindig a szemkilövetésnél tartanak. Amiben a Fidesznek semmi felelőssége nem volt, blablabla. Na jó, és feladom. Egytértek veled, ez már kezd kurva fárasztó lenni.

Talán előbb a beszéd kilopatásáért, annak tendenciózus megvágásáért, a tartalmát májustól ismerő Orvbűn hónapokig tartó országheccelésért, a városom vérbe- tűzbeborításáért kéne valakinek bocsikát kérnie. Van egy sorrend azért.
@a szív fészkei:

Rauschenberger nagyívű elemzésében, most is megjelenik0 a morális válságág kifejezés 2006 kapcsán. Valaki végiggondolta már ezzel összefüggésben a roma-magyar feszültségek kiéleződésének kirobbanását. Érdekes ez pont 2006 októberétől datálható.
A liszkai romák vajon azon akadtak ki, hogy Gyurcsány azt mondta, hogy hazudtunk? Az vajon milyen hatást gyakorolt a liszkai romákra - és az azt követően elszabadult erőszakhullám résztvevőire - hogy látták, a TV székház előttt menekülő rendőröket, a székházban randalírozó B közepet, a rendőrkordonba betontuskót hajító "tüntetőt" az égő várost. Miközben midezek mögött érzékelhető volt a politikai támogatás. Hogy itt ezt meg lehet csinálni...
Azután elszabadultak az indulatok, jöttek újabb, csak nagy erőkkel megfékezhető lincshangulatú összetűzések, lett magyargárda, menetelés, cigánygyilkosságok.
Leginkább az lmp-től vártam voln, hogy ezeket végiggondolja. Erre jönnek a szemkilövéssel és hogy Bajnai a hibás....
@a szív fészkei: Szeretek ilyenkor beszélgetni, amikor kisebb a forgalom.
Amit írtál a szerkesztőségi életedről, ebben van egy hasonlóság az irodai munkákra jellemzően, azonban mégis rendhagyó az a közeg, amely azért csak képviselhetett egy magasabb szintű szellemiséget. Értem én, hogy egyes magatartások zavarták a morális érzéseidet, ennek ellenére úgy gondolom, hogy a negatívumok ellenére nem egy lapos közösség szereplője voltál. Távol áll tőlem, hogy pedállozzak Neked, de sokszor elámulok azon a műveltségen és tudáson, amelyeket csakúgy, csípőből lősz ki. Valószínűsítem, hogy a családi háttér intellektuális ráhatásain kívül ez a közeg is jelentett Neked ismeretanyagot és főleg tapasztalatot további életedre.
Azért valld be, hogy életednek ez a szakasza is hozott sok jót is, függetlenül attól, hogy voltak benne nem kívánatos főnöki és emberi megnyivánulások is. Utalsz is egy-két előnyös momentumra.
Most megyek vissza a tegnapi posztra, mert várom Éhes ló válaszát, ugyanis megkeresett, és reagáltam rá.
süti beállítások módosítása