Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.08. 05:03 Fabius

Viktor és a titkos pekidzs

Kicsikét szűk a világ nekem,

Keresem benne még a helyem,,
Nem látom tisztán a holnapot,
Lehet, hogy én ma még ebbe belehalok!

Félig telt papírok az asztalon,

ha rájuk nézek jön az iszony,
Szólj rám, ha egyszer az életben,
Jó számot írnék rá véletlen!

Nem tudom mi lesz majd, ha megunom az egészet,

De még ezt itt hagyom nektek, mielőtt lelépek,
Én a szívembe zárok mindenkit, ki megértett,
És hitt bennem vakon,  mint aki betépett!

Eddig sem adtam fel a hitem, ezután se fogom,
Akkor sem, ha becsúszik Brüsszeltől egy-két pofon,
Míg a szívemben bármi lesz , ha sírni lesz is okom,
Mindig ott lesz velem: jobb kezem s a mikrofon!

(via)

 

Szevasztok Nép, helló drága híveim! 

 

Éééééjjjjáááááóóóóóóóó! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Éljek soká, hip-hip hurrá! HAJRÁVIDI !!!!

 Ja, nem. 

 Bocs. Győztünk. Khrrhmm. Akarom mondani: G Y Ő Z T Ü N K  !! Végre eljött ez a nap is és mégis itt vagyunk! Mondjuk a dupla Bokros után nem gondoltam ezt én sem, de lássa meg ország világ, forradalmárként állhatok itt előttetek! Képzeljétek az van, hogy az Unió kapitulált - várjatok, szótagolom, hogy a nyugdíjasok is biztos megértsék a kakasülőn: ka-pi-tu-lált! Értitek? Ha lenne néhány dakota lovam most bizisten közéjük dobnám a gyeplőt, és gyíííííháááááát! kiáltva száguldanánk. Ám csak egy tomahawkot találtam a sufniban - dakota balta, teccikénetni? - ezt a biztonság kedvéért bebasztam a szürkemarha csorda közé, hátha megteszi. Mert mink modernek vagyunk ám, mint a Gelka szerviz nyolcvankettőben, de adunk a hagyományokra. Még aszonták pávatánc, muhaha, mikor az Ungarische - csak németesen, készültem Raúzsi néni - Gangnam Style lapult a tarsolylemezem alatt? 

 

orbán-viktor-style.gif

 Szóval drágáim! Innentől ha azt mondom teljesített hiánycél az éppen annyira evidenciának számít, mint hogy az RTL egy! Na jó, minimum másfél, mert kettős mérce. Kettős mérce. Kettős mérce, kettős mérce, kettős mérce. Mérce. Kettős. Nem értem miért nem hiszik el nekem, hogy ezek az intézkedések tartósak? Miért mondják, hogy egyszeri bevételek és 2014-ben megint a rohadt 3% fölött leszünk? Mikor ismerhetnének, ha mondanak egy számot megteszek bármit, és úgy beszedem valami új adónemben a harmadik bokroscsomag részeként, mint a pinty! Úgy utálom, mikor a kreativitásomat jobb kezem zsebtúró-markoló mechanizmusát alulbecsülve így kettős mércéznek, hogy szinte fizikailag vagyok rosszul. Nem értenek a bizniszhez, egyszer meghívom ezt az Olirént a felcsúti gazdapiacra kisüstit árulni, hogy valami fogalma legyen már mielőtt mindenbe belebeszél. Nem hiszitek el, de megint az IMF szerződés elmaradását emlegette, meg hogy hiány, hiány. Vazze! Pedig ha valamiből akkor hiányból nincs hiány, az a csúcson van, és lássuk be rohadt ügyes ez a Kusza Szem, de a sikeres csúcstámadástól többet tenni még ő sem képes. A csúcs fölött már csak a Jóisten van, héló!

 Ráadásul tájékozatlanok ezek, nem informálódnak a sikereinkről egy ilyen fontos értékelés előtt. Pedig a gazdaságélénkítésre nagy hatással lesz, hogy betegeket importálunk Kuvaitból, és úgy ígértem stabilitást a multiknak, hogy ezúttal nem a lábszártól lefelé betoncsizmát értettem alatta. És ha ez nem elég, akkor mondom a legfelháborítóbbat: az IMF kampányol ellenem! Hogyhogy na és? Személyesen, kedves Népem! Személyesen keresik fel a pont remekül betojatott nyugdíjasokat, és mondják az arcukba: Viktor hazudott, nincs semmiféle feketelista, se a nyugdíjasokat se más társadalmi csoportot érintő. Azért a pofátlanságnak is van határa! Így lejáratni a saját országomban pár ártatlan egész oldalas hirdetésért igazán felháborító!

 De ünnepelni jöttünk ide és nem temetni, Népem! Hoztam nektek ajándékot, mert egyrészt a téeszelnök se megy kolhozbuliba üres kézzel, másrészt fontos nekünk a ti vidámításotok. Úgyhogy kapaszkodjatok egymásba erősen, mert olyan mondok úgyis leültök: megkapjátok tőlünk A Titkot. Tádám! Mi a gondoskodás, a törődés, ha nem ez? Az államháztartási törvény átírásával lehetővé tesszük magunknak a költségvetés fő számainak sutyiban átírását, úgy is a nyakatokba varrhatjuk a következő pekidzset, hogy arról szólni se kell nektek egy szót sem. No stressz, no infarktus - a kórházi ágyak úgyis a kuvaiti betegeknek kellenek - élhettek vidáman és gondtalanul, a megszor nemmondom ki fenyegető réme nélkül. Föl sem fog tűnni, feltéve ha nem számolgatjátok a tranzakcióitok után levont illetéket, nem piszmogtok mondjuk a percdíjatok havi átszámolásával, és a pénztárnál is nagyvonalúan kezelitek a fogyasztási adóemelések miatt visszajáró kevesebb aprót. Ne figyeljetek az elejtett félmondatra sem, miszerint Kusza Szemnek kiadtam vizsgálásra szükséges-e újabb csomag, mert büntetés még nincs, de a túlzott deficit eljárás alól sem kerültünk ki. Helyette örvendjetek, ünnepeljétek velünk gazdaságpolitikánk tündérmeséjének legújabb fejezetét!

 

 Ölellek benneteket, csókpuszi, Viktor 

 

 

 

 

586 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr404896488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei:
Most még nem, majd csak ha be akarja váltani a papírjait - na onnantól Gábrisék is mo.... zs.... ga..... sze..... al..... tr.... ga..... izének fogják mondani! :)
@a szív fészkei:

"_És nem jó itt velünk? Rének belehelik az aklunkat.."

Ez eddig jó, de már a zuzmó se nő!
@jaegtoer: Rajtam ne múljék a látás! Én is fogytam, beleférek a kedvenc - tavaly még igencsak határeset - bőrgatyámba!!!! Pedig még nem is éhezünk mattolcsysan.
@a szív fészkei: Főleg nem az Oli Rén. Ő csak jött kérdezni, hogy hun a zuzmó???
@jaegtoer:

Ja. Van saját cégem amivel foglalkozni kell, 67 emberem akiknek sorsáért és jövőjéért felelős vagyok a saját családomén kívül.

De ha jössz és anyagi felelősség mellett üzemelteted a cégem helyettem akkor hajrá.

És te akadályoztatva vagy, hogy megtedd? A PDSZ vezetői akadályoztatva vannak, hogy megtegyék?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezek közül, egy ekkora szarban lévő országban, mivel is nem lehet egyetérteni???
Vagy akkora potenciál vagyunk, hogy mi diktálunk annak, akit idehívunk és kuncsorgunk náluk a pénzért?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, amíg fizet by Csanci, addig lehet akár - uramatyám, kimondom, egy életem, egy halálom - zsidó is!! :-)))

Nagyon beindult Gábriel, ahogy látom a reakcióitokból. Hány nap térítést kell pótolnia???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te, a "javaslat" kifejezést segítsek értelmezni, vagy megy egyedül? :-D

Kaptak Viktorék sorvezetőt. Igen. Mondom sorvezetőt, javaslatot, és nem követelést és ultimátumot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elnézést, hogy beleszólok. Én ezt nem az IMF-től várom. A kormánytól.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: JA, direkte kidöglesztette az öreget, hogy ne kaphasson majd kiemelt nyugdíjat.De ez a Biszku vasból volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bazz, nem unod? Ezt annyiszor átrágtuk már, hogy majd előkeresed magadnak a tucatnyiból amikor elmagyaráztam melyik paragrafus mit jelent :-))

Megjegyzem az IMF-nek a Tempeltonnal ellentétben kötelezettsége is van: ők nem dönthetik ránk az országot azzal, hogy egy mozdulattal eladóvá teszik az összes államkötvényüket. A Templeton bármikor megteheti ha akarja. És egyedül képes rá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Mármint, hogy az egykulcsos és az általa ütött lyuk mekkora vétek._"

Megzavarítasz, (-totok) ezzel a kiszabott egykulcsossal. Egyszerű gondolkodásra vall, hogy ezen a szar 400 mld-on acsarkodnak a nagy megmondó ellenzékiek, de a korrupciókockázati elemek kiküszöbölését biztosító eljárásokat nem is említik, ahol is ennek az összegnek a négyszeresét lehetne fogni, de mindig könnyebb a más zsebében turkálni. Ezt az eccerű nép is érti és szereti. Fizessen más, csak én ne!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szóval szerinted Nyikos, ugyanolyan jogosultságokkal rendelkezik mint Kövér?? :)
@saravad:
Bolond vagy te! Akkor nem jutna a közgépes buliba 3szoros pénz.
Nemrég világosítottak fel az építkezésekben és burkolásokban járatosak, hogy miért is buli a közgépes felújítások című játék. 1/3-ból készülnek el azok a felújítások és térkövezések, amit azunijó felé el lehet sikálni óriási tömegben. Persze a kivitelezők még örülhetnek is, hogy dolgozhatnak a közgépnek, hisz hasonló kaliberű munka se közel, se távol. A pénz 2/3át lenyeli Simlicska elvtárs és a Párt... :(
@a szív fészkei:

Kerpent kivásárolták, de van helyette ember, nem? Mendrey Lászlót mi tartja vissza, hogy az életpályamodell mellett akármi másért is sztrájkolni akarjon?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Vagy mint Szél Bernadett...
Értem én!
Tapsolni fog, nevét adja hozzá? Akkor tehát...
@Fabius:
a pillanatba! erre nem is gondoltam. szerencsére nem is gondolhatok. Miért lenne az jó, ha tönkre tenném a cégedet?:-)
O.K. hagyjuk a tanarakra. ha hagyják, hát hagyják.
@Knósszosz:

Kösz és "dörlés" nélkül is érthető voltál! Én gyakran komplett szótagokat cserélek fel, úgyhogy semmi gond.

Egyébként ez a gyengeség jele nálam: az ilyen, hümhüméhez hasonló kommentkre "ugrok", sajnos nem bírom megállni, hogy írjak valamit, ami talán segít abban, hogy az eredeti komment tisztelt tulajdonosa kicsit több vélemény alapján láthassa ezt a hazugságaknákkal tele-telepített vérszegény rögmagyar valóságot.
Pedig nem kellene ezt tennem, mert általában a megszólító, ki a választ tőlem kapja, már nem reagál, így csak önmagam megnyugtatására morzsolom el magamban, miszerint: "legalább nem komcsizott le".

üdv:
Zb.
@jaegtoer:

"de mindig könnyebb a más zsebében turkálni"

Látatlanban a sokszorosát keresem annak amit te, értelemszerűen ennyivel több adót is fizetek, illetve az egykulcsossal ennyivel több is marad most nálam. Vagyis sokkalinkább turkálok a saját zsebemben, mint a tiédben.

Mégis azt mondom, hogy progresszív adórendszer kell.

Mellesleg ha nem nyúlnak a Bajnai csomaghoz akkor ma két sávban adózunk, 15 milliós sávhatárral. évi 15 millió felett meg lehet többet adózni.
@a szív fészkei:
Ez az egész sokkoló.
Van egy 10,5 éves kisfiam.

A fb-on töb kép is kering Bencéről, de egyiken sem mosolyog. Talán véletlen, talán csak nekem furcsa...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja meg még Boldvai, Puch, Szekeres, Veres, Vágó, és a többiek is. :)
@Fabius: Volt egy idősebb nő a klubrádiós tüntin, az hol van? Valamilyen Istvánné...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A szakszi vezetőség is jár némi előnnyel és juttatással. Nézd csak meg Gaskót, vagy az egykori ős szakszi Csintalant meg a vagyoni helyzetet...
@saravad:
Meg sem néztem nagyon a hírekben, mert undorító volt, ahogy Hajdú pl. egyből rámászott a családra.
Tegnap olvastam csak valamit az egészről.
@jaegtoer: De a kölykek kire számíthatnak? Emlékszel, mit mondott TGM 23-án erre? Magántanulók legyenek a kölykek és írjunk tankönyvet nekik. Benne vagyok.
@Fabius:
Sírok is értük! :((
És vannak, akik ezeknek még hisznek is... na azok milyen szinten lehetnek???
@Fabius:

én azért ágálok ellene (többkulcsos), mert időközben sok minden más megváltozott, és ha nem magasan húzzák meg a sávot akkor nagy szívás lesz mindenkinek.
sokaknak (közkívánat) már a havi kéccázezer is horribilis fizetésnek tűnik, igaz a nevét le tudja írni, de gondolkodni szótagolva sem tud.
@De hol van Columbo felesége?: Hümmögivel leállni?? Türelmed végtelen.

De azért Lajosodtól megkérdeném, hogy a nemzetiszín rántotthusija ott az autóján mit segített neki amúgy az életben? Több vevője lett tőle,lelkesedtek értem, ha átruccant a nemlétező határokon? Csupán, amikor a bőrén érzi a rántotthusisok működését, akkor hiszi el, hogy a rántotthusis magyarkodásból nem lehet megélni? De csak ezt tolják a pofájába, mert ezzel ki lehet őt fizetni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nem nézek tv-t. szinte. fb-ról tudom, mióta keresték.
@a szív fészkei: A parlamenti pártok állami támogatásból az E2014 pedig amcsi Center for American Progress illetve ricsárdfildes pénzből. :)
@a szív fészkei:
Na még az b_fütty_aszna be! Amúgy újabban bírom TGM-et, de csak azért, mert egyre inkább ködevő és felhőlovas.

Ez majdnem olyan sztori lenne, mint az a retkes fideszes elvtársam, aki a közlekedési szabálysértési bírságokat sokallta azzal az indoklással, hogy a minimálbéresek miből fizetik ki?
1. Az meg sem fordult a fejében, hogy esetleg lehet szabályosan is közlekedni (nem mint az a jobbikos sejthordalék)
2. minimálbérből ki tart fenn autót?

szóval cipőt a cipóboltból, és cipót a cipőboltból?

Jesszusom! dél van! villanyoltás!?

Jóccakát kézcsók és szép álmokat.
Ezért megy a kunigudázás: tenytar.blog.hu/2012/11/08/kiegyensulyozatlan_elfogult_elszemelytelenedo_hiradok

Ebből látható, hogy akik agyhalottak itt ballib médiafölényes eemúttnyócéveznek, szemeszedetten giro-szászosan hazudnak. Mert akkor az ellenzék jóval nagyon százalékban megjelenhetett a híradókban, míg most a fele épp a lehetőségük. És az is milyen...

Hányás. Amiben, mint a utcai bölcsesség mondja, mindig van répa.

Itt meg máshol van a répa ;.-DDDD www.blikk.hu/erotika/igy-repked-a-repapenisz-2118087?system=cachefrissit
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mar majdnem azt hittem, hogy te meg mindig a NOSzF-ot unnepled olyan szorgalmasan.. (elpirul)
@saravad:
A reklámokba láttam én is csak a Hajdú féle förtelmet bevágva, 5 percenként. Undorító a figura.
@saravad: Igen, valahogy furcsa ez a szegény kis fiú: sok képe van, de valahogy soha nem gyermeki pózokban kapták le, hanem olyan felnőttesekben...

Nagy hatalom lett a FB.
Ez viszont tetszett. Egy kép ami szimbolizálja az USA és Izrael viszonyát. :)

dahnamals.tumblr.com/post/35257799882
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az semmi, tévékvízt csináltak a kicsi halálának okából, lehetett nyerni wellnest meg ilyesmit vele. :-(((((((

Hajdú egy hullarabló, Komárból is falatozott, aki még ki sem hűlt. Ráuszított Zalatnayt aznap este, aki szerint teljesen mást vágtak meg a interjúból, mint, amit mondott.
@a szív fészkei:

Lajosom jó arc, ő igazából sufnijobbikos (talán az se), őt nem az izmus, meg a romák érdeklik, ő tényleg bele van szeretve a Nagy-Magyaroszágba. Ebből a szempontból egy nagy gyerek, fajtatípus-antipélda, ha szabad ezt írnom.
Bővebb értelemben véve is ártalmatlan figura, a rántotthusis MADricán kívül semmiféle jele nincs is "szélsőségességének".
Lát maga körül (lássuk be, ez manapság ritka) és véleménye mindent elárul gondolkodásáról- lehet,hogy még pár hónap, és a rántotthusi is eltűnik?

nem szeretne ő mást, csak egy jól menő boltot, fizetőképes keresletet és valami jövőképet a továbbiakra.

Csupa olyat, amit a a matolcsysta gazdpol a jelek szerint nem képes neki megadni.
Ő ennek a csalódásának adott hangot és nem volt rest/ropi/szégyenlős beismerni azt, hogy ettől mág a szocik is jobbak voltak.

Ez a teljes spektrumot illetően ugyan vitatható, de sok szempontból igaz.

És az ember pénzből él, az meg most nincs. Szóval, rejtjelezve, de ugyanaz a baja Lajosomnak, mint Jászladányban Kovács manyi néninek (özv. Szedlacsekné):
nincs zsozsó a dunyha alatt (se).

A napokban egyébként ippeg a Mandineren gyakorlok(tam) türelmet - mondhatni, jót szórakozom, sorra kapom a "dislike" jeleket.
Ez azért jó jel, ugye?
@a szív fészkei:
A szomorú témát zárjuk le, nekem szörnyű.

A fb akkora hatalom, hogy OV állítólag ott nyert választást :)
Most meg ott veszít.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Amióta november hetedikén rendszeresen felvonult, azóta nosztalgiázik..."

Galadul en is azert kerdeztem ra... ;)

Lakhelyem miatt kimaradtam az igazan komoly dolgokbol, de azert nalunk is voltak amolyan faklyas setak, az egyes helyszinek (iskola, emlekszobor) kozott (par szaz meter).

Toredelmesen bevallom, hogy ugy 10 evesen meg egy Lenin elvtarsrol szolo iskolai darabban is foszerepet vittem. Mentsegemre legyen mondva, hogy a szoveget max felig tanultam meg a rendszer elleni harc jegyeben(lustasagbol) , igy a darab masodik fele mar sok-sok improvizacioval ment le.
@De hol van Columbo felesége?: Lajosodat nem akarom bántani, de ha levetné a rántottat magáról és elkezdene mondjuk, anélkül kijárni határon túlra behozni ezt-azt, azzal nem lendülne a boltocskája? :-))) Csekk itt írt a sós ukrán karamelláról, megőrjít vele,milyen fincsi - a fiamat már bezavartam egy orosz boltba, de azt sem tudják, eszik-e vagy isszák-e ezt?

De lehet álmodozni arról, hogy lábainkat három tengert mossa. Az Adriát Lajos vissza is foglalhatná speciel... Azt az annektálást támogatnám.
@saravad: Minden normális embernek az.

Hát most majd ott fog veszíteni.
@simple observer 1.0:
Volt benne baffameg pártitkár ettárs, meg ihajj-csuhajj, de jó nékünk??? :))
Különben nem hiteles!
@De hol van Columbo felesége?:
a párom is afféle sufni-jobbikos, leszámítva, hogy nem szavaz rájuk. Néha hallgat Kárpátiát, meg elmereng a haza-család (nem hisz istenben) témán, jaj-Trianon meg ilyenek. Azért tudja, hogy imádott nagyija kikeresztelkedett zsidó családból származik (ő az egyetlen hívő keresztény a családban), elvett egy félcigányt (engem) és irritálják a műmogyorók.

Ja! Bajnai bejön neki. Hát így...
@De hol van Columbo felesége?: HA lesz nála sós karamella, megyek betárazni. :-)) A hasam a hitem.
@a szív fészkei:

"Hát most majd ott fog veszíteni. "

figyelj szív, ne vedd ünneprontásnak, de Viktor veresége egyáltalán nem borítékolható - sőt. Nagyon is jól áll.
Reálisan nézve a dolgot, igen kicsi az esély, hogy a válaszátáson vereséget szenvedjen.
@saravad: DE életem, akkor minek neki a jobbikosság??? ;-DDDD Elkövette az összes ősbűnt, ami egy jobbikost borzaszt.
@De hol van Columbo felesége?: Reményhal. Hübrisz. Dolgoznak a párkák. Szerintem a Szűz Mária se silbakol már Alcsúton.
@saravad:
Szia Sára!
A párod így első olvasatra szimpi fickó lehet. Ő a jobbik fajtából való, ez tisztán látható....
:-)
Kötelező lenne:[..]"Emlékezetes gesztust tett azon az éjszakán McCain. Vereségét elismerve, amikor beszédében ellenfele teljesítményét elismerve szóba hozta Obamát, a zsúfolásig telt teremben füttykoncert és fújolás tört ki. McCain megszakította beszédét és felszólította a tömeget, hogy azonnal fejezzék be a megválasztott elnökkel szembeni gyűlöletnyilvánítást.

Magyar idő szerint szerda reggel Bostonban hasonlóan felemelő volt Mitt Romney beszédeEgy szenvedélyes kampány lezárásaként szinte a barátság hangján gratulált ellenfelének, családjának és ellenfele munkatársainak, elismerve teljesítményüket videófelvétel itt. Romney egész beszédében Amerika, az amerikaiak szolgálatát hangsúlyozta, és - bár egyértelművé tette, sajnálja, hogy nem kapott lehetőséget arra, hogy ő vezesse Amerikát a republikánusok által jónak tartott irányba - arra kért mindenkit, segítse a megválasztott demokrata elnököt, hogy sikeres Amerikát építsen.

Mi, magyarok, élénken emlékezhetünk egy ettől gyökeresen eltérő magatartásra. A vereséget el nem ismerő dacra, olyan borzalmas, az ország nagy részét idegenként elutasító szövegekre a vesztes részéről, hogy "a haza nem lehet ellenzékben", polgári körök alakítására és országos mozgósítására, fenyegetőzésre, hogy a győztesek ne reménykedjenek egy perc nyugalomban sem..."
@a szív fészkei:
ah, nem jobbikos ő, csak én mondtam sufni-jobbikosnak. Lehet, ha nem velem lenne, akkor szolidan odaixelne, csak a liberális métely...
@a szív fészkei:

Tudom-tudom. De jó tisztában lenni azzal, hogy az ellenfél hol tart. Orbán nagy előnyt szerzett (és csinál magának többet is).
@a szív fészkei:
Ja kérem... és még az amerikaiakat tarjuk nagyképű, öntelt baromnak.
Képzeld el, ha legalább annyira lennének azok, mint Piktor, akkor ott már kő kövön nem maradt volna.
Na, aludjatok jól, a Renault jel legyen veletek! :)
@a szív fészkei:
Ebből több tanulságot is levontam:
1. Iszonyú pocsék az amiamngol tudásom így szóban.
2. Lehet elegánsan és korrekten is.
@aritus:

Áááááááá , persze, hogy nem. Mindíg tudta kivel kell barátkozni, gátlásai sose voltak.
@a szív fészkei:

"Akkor te is belülről bomlasztottál!!!! "

Kar, hogy akkor meg nem volt olyan elterjedt a videozas, igy nincs rola bizonyitekom.
Pedig most csak feltoltenem a Youtube-ra, hogy en mar 10 evesen(!), oszt' a mi nagy komcsifalonk ugy elszegyelne magat, hogy rogvest felkinalna nekem a FIdesz- es miniszterelnoki poziciokat...
@De hol van Columbo felesége?: Hát jól nősült, mindig ez a titok! Nem tudtad???? ;-DDDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Volt benne baffameg pártitkár ettárs, meg ihajj-csuhajj, de jó nékünk??? :))
Különben nem hiteles!"

Meglepo lehet, de mar akkor is kulturlenynek neveltek. ;)

Es akkor meg sok ev hatra volt, hogy a vaffanculo-t megtanuljam, hala a BB-nek.

Sajna az en eletpalyamba csak egy ilyen hiteltelen ellenallas jutott. ;)
@orica: Azért szerintem sokan dolgozta 10 évesen úgy, mint ő, a kogartos Kovács - aki vele is bizniszelt és lett kurvagazdag ettől is - pl. kis gyerekként kocsmában szolgált fel vidéken. És megcsinálta a Kogartot. ami a nem semmi kategória ugye. www.kogart.hu/

Váncsa ma is valahol tájszól, és micsoda tudást halmozott el, atyaúristen! Szóval a parasztgyerekség nem evidensen műveltséggátló.

Demján suttyó maradt az Ildikója - az volt a reklámos nője, ma is ő, nem? - ellenére. Csakúgy, mint Orvbűn Oxford ellenére. Van, akire csak a kosz ragad.
@Fabius: A pedagógusnál lustább, megalkuvóbb szánalmasabb senkit nem ismerek. Tisztelet a kivételnek, pl. ők, de a cikkben le van írva, hogy miért elszigetelt ez a jelenség:

www.femina.hu/hirhatter/hejokeresztur

"A pedagógusnak az a problémája, hogy készülni kell a tanítási órákra."

"A módszer elsajátításának nehézségét jól mutatja, hogy 5003 óravázlatból egy sem sikerült elsőre a tanároknak. - A csúcs az volt, amikor hetedszerre sem - jegyzi meg az igazgató."

Ellenben:
"A módszert alkalmazó hejőkeresztúri tanárokon a kiégés legkisebb jele sem tapasztalható. Imádják a gyerekeket, és láthatóan újra beleszerettek a tanári szakmába"
@szerénységem: És nem ezekre megy a pénz. És nem Ritók Nórára megy a pénz.
@a szív fészkei:

"És nem zárja le a Golden Gatet????"

Azert bizonyara hallottal a republikanusok juliusi nagy otleteleserol a Debt Ceiling-gel. Ami vegul visszajara sult el, de azert meg ilyen ovalatti utesekkel is operaltak az utolso pillanatig.
@a szív fészkei:

"MEG is érdemelnéd."

Na az baszna meg be, de igazan... ;)
@a szív fészkei:
láttam élőben, mind a kettőt (R. / O.)

persze ez egy fajta kultúra azután, hogy kígyót békát orfibáltak egymásra még percekkel korábban (különösen a Biden-t élveztem) utána ez jött

persze a partizán dolgok majd mennek tovább de ez olyan jól hangzik, meg ingyen van

figyeld majd a Paul Ryan-t...folytatja majd a korábbi suskust

csak egy valami van...ha nem tudnak együttműködni borzalmak jönnek

a tudomány aszonta, hogy: van nekik kb 10000 km tengerpartjuk abból a nagy része mai tengerszinten, azaz egy cm-es emelkedés már Tuvalut csinál a környékből...de 35 és 95 cm-re számolnak átlagban és abban árapály sincs

szóval lesz munka amit Széchenyi megcsinált 1800 akármikor Levédiában és a maiak csak elbasszák naponta hogy nem tartják karban

13 trillió tartozásuk is van és befejeznek egy 10 éves háborút (semmi demokrácia ...)

brühühühühühühü

szóval van munka...Obamának már nem kell újraválasztásra készűlni szabad keze van
@jaegtoer:

Szép védőbeszédet rittyentettél:))

Akkor cizelláljunk.
A MÜPÁ-n olyan szégyentelent kaszált, hogy nyugodtan visszaforgathat belőle. Nyilván a többi üzlete sem volt ráfizetéses.
A PP-t nem minősítem, jó, hogy kapnak valakik valamit.
A szakmunkásképzés helyreállításáért, rangjáért a szakma lassan 2 évtizede küzd.Ismerem a terület néhány donkihótéjét,és a szélmalmaikat. Ebbe a témába beledumálni egy oligarchának, és pláne úgy, ahogy tette, hát az vérforraló.
A baromság minősítést, a gazdasági életre vonatkozó megjegyzései, ötletei, tanácsai vívták ki, nem tegnap. Egy nagybani szatócs - bármilyen tehetséges/sikeres - nem gazdaságpolitikus. Nem vitatom, hogy üzleti tapasztalatai alapján realistább, mint Kusza Szem, de nem is rá gondoltam gazdaságpolitikusként:)
A felsőoktatás - egyetértek, úgy szar, ahogy van az egész - meg végképp nem az ő dolga.
Van a területnek minisztere, van kormány, ahol tudni kéne összehangolni a nemzetgazdaság szakember-igényét az oktatással.
Ismerek és nála lényegesen gazdagabb embert, aki többszöröset fordít jótékonyságra, és még soha, sehol nem jelent meg a neve. Nem is fog.
Úgyhogy Demján hisztijei nem nagyon érdekelnek.
@rodeo36: DE nem a áskálódós gyűlöletet propagálja első perctől a vesztes, mint ez a csúti csetresz. És azért ennek mégis van valami jelentősége még a sötét redneckek közt is.

Na nem libsi ő se, oszt mégis mondja a magáét:index.hu/gazdasag/magyar/2012/11/08/mellar_a_rossz_gazdasagot_konzervalja_a_kormany/
@rodeo36: hiába építenek gátakat, a klímaváltozás már túlhaladt mindenen. Baszhatják. Ők tehetnek leginkább róla, az amerikaiak fogyasztják az egy főre eső legtöbb energiát.

Elrémültem, amikor Washingtonba vetett a sors, a reptérről félóráig tartott az út a belvárosba, végestelen végig hatalmas, üres, tökre kivilágított irodaházak az út mentén.

Pocsékolnak, mint állat. Illetve, az állat nem pocsékol.
Most látom, hogy 2 óra, jó éjt:)))
@épészmérnök:

azokban -mint tudod- egy négyzetláb!!!! 10000 dollár vételár és a bérlet? nézz meg egy Trump tornyot ...de neked magyarázzam

pontosan ezért írom, a németalföldiek évszázadok alatt építették fel a hazájukat 13 méterrel a tengerszint alatt

az USA-ban sem folyam sem mocsár sem tó szabályozás nincs, hidakat sem építenek szintben kereszteznek vonatot autópályával és ha leég az erdő majd kinő van elég de Nevada már régen nem lenne sivatag ha hollandok vagy dánok laknák, hanem paradicsom...dehát egyszerűbb kaszínót építeni és 24 órán át üzemeltetni megállás nélkűl...de már menekűlnek onnan is

New York egy csődtömeg de kurva büszkék rá...most megtudták és meg vannak réműlve: velünk ez megeshet és még rosszabb? majd lesz téli vihar is vízzel meg 2 méteres hóval fél nap alatt (már volt tegnap!!!!) a város 13 millió lakójából a fele életveszélyben él...és nincs munka...nem is várható mert drága...a 300 millióból több mint a fele felesleges vagy nyűg a gazdagok nyakán kérdezd a Trump-ot

brühühühühühü
@a szív fészkei:
drágám értsd már meg veled nincs vitám...a többiek szömit akarom -baltával, szekercével, tomahawk-kel- kinyitni

az a szint ami a felcsútbasznádi stilusa az nem emberi az már egy véglény galandféreg vagy hátárbb a fejlődésben

brühühühühü

és a gittegylete is a dzsobbikkal és az undorító kdnp vel és a buzikkal mint a bence és a többi ájtatos akik rebegő ajkakkal lesik a fiatal fiúkat a misén és az IKSZ iskoláiban oktatás közben és nyáluk csorog miközben rohannak ki a mosdóba maszturbálni

brühühühühühü
Na, ti több kicsit szoktatok offolni, én egy nagyot :-)

@épészmérnök: "A világ már csak ilyen. Mindenkinek helye van benne."

Ez igaz. De talán föl lehetne tenni a kérdést, a senkit nem támadni szándékozó, pusztán a dolgok tisztázására szolgáló első kérdést: biztos-e az, hogy mindenki azt a helyet tölti be a világban, amelyre képességei, lehetőségei, illetve önnön elvárásai alapján alkalmasnak tekinthető?

Sokféle felfogás létezik, sokfelé lehet túlozni vagy elfogultnak lenni, és sokféleképp meg lehet bántani másokat az oktatás témáival kapcsolatban, de jobb lenne tisztázni a dolgokat, még mielőtt baj lesz. Demján, de @jaegtoer: blogtárs is csak azt akarták (warning: szerintem) elmondani, hogy baj lesz; az, hogy Demjánnak ez a művelet (főleg előélete és munkássága fényében) kifejezetten felháborítóra sikerült, csak egy dolog, ő már ekkora szókinccsel fog meghalni. Amit mondott, mondtak, arról viszont valahogy értekeznie kellene egymással az értelmiségi, és a kétkezi melós embereknek, mert mintha lenne köztük egy egyre komolyabban veendő törésvonal.
Nem tudom elmagyarázni, mire gondolok, mert inkább csak érzem, de valami olyasmi ez, mint (személyes tapasztalatokból válogatva) az útjainkon látható nyugatiautó-, sőt erősautó-dömping, vagy lepukkant falusi házakban az LCD tévé, meg a minimálbérrel bejelentett hűtőházi trógeren a két minimálbérbe kerülő (garantáltan gyári) sportruházat. Annak ellenére, hogy rengeteg normális gondolkodású ember van, összességében a társadalom mintha aránytévesztésben leledzene, orbáni könnyedséggel bírálva felül saját reális korlátait, csak hogy vágyait beteljesítse. A kivagyiság hangoztatása napjainkra mintha túlságosan fontossá vált volna, és én speciel ennek tudom be, hogy érteni vélem, mi áll például a felsőoktatás résztvevőit ostorozó emberek szavai mögött. Figyelem, nem azt mondtam, hogy úgy van igazuk, ahogy beszélnek: azt mondom, sejtem, miről, még ha Demjánként vagy Orbánként rosszul, félresikerülten teszik is.
Még mielőtt valaki belém kötne, a beton helyett: nem, nem hiszem, hogy én jobban el tudom magyarázni - csak máshogy.
Nemrég volt hír, hogy valamelyik fővárosi vizsgaközpontban évek óta alig akadt (vagy tán nem is volt) kőműves-ács mestervizsga. Robotizálhatják a szerelősorokat rogyásig, dolgozhatnak a mérnökök segget kinyaló szoftverekkel, egy tetőszerkezetet nem lehet összerakni a gerendákra ragasztott júzermanuál alapján, az esetleges tervezőmérnöki hibákat észrevenni meg aztán végképp nem lehet ily módon. És nem az a kérdés, hogy hány ember miért kummant valami alibi fősulis szakon, hanem az, hogy miért nem lesznek ácsmestereink? Már nem kellenek, mert úgyis megdöglik az építőipar egy életre? Vagy nem menő odafent mászkálni hidegben, szélben, sokszor esőben is, és böhöm nagy, szálkás fadarabokat buzerálni hajnaltól estig? Vagy netán azért, mert annyira könnyű látszólagosan (értsd: papírlobogtatással igazolhatónak vélt módon) "magasabb szintre" lépni, hogy már tényleg csak a segghülyék mennek ácsnak, akiket emiatt még a tanárok is leszarnak, vagyis esélyük sem, és szándékukban sem lesz mesterré válni? Általában úgy gondolom, hogy ezek közül minden előfordul valahol; a pénztelenség okán szakmaelhagyó, tanulást abbahagyó, egyébként tehetséges emberekről azért nem beszéltem, mert nagyjából ez az egy olyan eset van, melynél maga a személy túl sok mindent nem tehet, kényszerpályán mozog. A többiek azonban mintha magukat tennék kényszerpályára azzal, hogy többre, másra vágynak, mint amennyire, amire a szellemi fedezetük elégséges, és hiába lesz (mert lesz) közöttük olyan, aki később becsülettel megállja a helyét valahol, túl sokan lesznek majd, akik örök elégedetlenkedőként sodródnak hol erre, hol arra, a biztonságos önellátás, és a társadalmi hasznosság minimális esélyével.
Na, ha eddig nem volt rázós, akkor a hasznosság emlegetésével biztosan az lett, ezért kiegészíteném. Én nem hiszek abban, hogy akár az állam, akár bármiféle állami vagy társadalmi szervezet dolga lenne eldönteni, melyik szakmára van igénye, és melyikre nincs: döntse el a piac. Ugyanakkor hadd döntse el az állam, hogy mit hogyan akar támogatni, és ha teszem azt a hangyabolymacerátorokat nem akarja, akkor ne tegye. Csak hagyja, illetve teremtse meg a lehetőséget arra, hogy a piac ezt normális feltételekkel megtehesse helyette, és akkor amit az állam kihagy, de a valóságban mégis szükséges, azt a piac a saját jövője érdekében majd korrigálja. Ha túl hosszú lesz a korrigálandó dolgok listája, azt úgyis megérzi mindenki, és kormányváltás útján enyhítik kínjaikat.
A lényeg nem ez, hanem a gondolkodásmód. Kérdés: mire jó az, hogy az EU elvárja a diplomások bizonyos arányát egy adott dátumra vonatkozóan? Válasz: hagymázas álmokon kívül nem sok mindenre. Illetve arra igen, hogy torzítsa a reális arányokat, mert - ha tetszik ez a vélemény, ha nem - olyanokat is bevisz a felsőoktatás padsoraiba, akiknek az égvilágon semmi keresnivalójuk nem lenne ott. Az ilyen magasról jövő elvárások ugyanazt a hatást érik el, mint a csóró szomszéd lelakott autóján hirtelen megjelenő alufelnik: "azannyaúristenit, ha ő megtehette, én miért nem?". És ugye a kísértést úgy lehet a legkönnyebben legyőzni, ha engedünk neki - menj csak főiskolára, fiam, összehozzuk a rávalót, csak legyen diplomád. Most akár mindenki jól megsértődhet, ugyanis azt találom mondani, hogy az elvárásoknak engedő, ám saját képességeiket felmérni nem tudó emberek lesznek a felsőoktatás "kényszervállalkozói", akiknek a kettes a mennyország, a nem értés nem probléma, és zéhára egy kicsit seggelni kell, de este buli. Lesz diplomájuk, mert a rendszer sokszor még náluk is jobban szeretné, hogy legyen, aztán kijönnek a való világba, sokan közülük ráébrednek, hogy eladhatatlan a végzettségük, azt leszámítva eladhatatlan a tudásuk, és lehetséges, hogy a szorgalom talán mégsem a kocka stréberek ökörsége volt. Aki szerencsés, az mindezt bevallja magának, rendet tesz a fejében, és jó eséllyel rátalál a számára ideális útra; aki kevésbé szerencsés, az papírt lengetve puffoghat haláláig, kiszolgáltatottan, netán egy angliai mosogatópult előtt köpködve hajdani országára, tetemes költségek árán alig-haszonnal bármely társadalom számára.
Az ilyen gondolatok inspirálhatják egynémely megszólalókat arra a kijelentésre, miszerint nem kell annyi diplomás, és nem kell annyi támogatás. Nem úgy kell érteni, nem csakazértis félre kell érteni, inkább legyünk nyitottak a másik véleményére, és beszéljük meg (már akivel meg lehet, de az már legyen a már aki bűne). A törésvonal olyasvalami, aminek egyik oldalán sem túl jó érzés lakni, de az állhatatos ellenkezéssel csak mélyíteni lehet.
És abból egyszer baj lesz, sokkal nagyobb kaka, mint amiben most ülünk.

Heti agymenés vége, Fabius: bocsánat. Detélleg :-)
@Légifarkas:

két rövid mondat: az emberi oldala az, hogy az ács és a kőmíves is művész a szó eredeti értelmében, és ha a társadalom bármi okból hamis értékeket állít maga elé azaz az emberi alkotás értékét elvestzi és talmi hamis értékeket "felértékel" holmi tetves politikai vagy simán agyamentség okán akkor emberek eltávolodnak az alkotástól

másik rövid mondat: egy megfelelő adó és jutalék rendszer megnyitja a pályát ezeknek -esetleg újra- mert a társadalomnak szüksége van rájuk és az alkotó egyed meg boldogan ácsol vagy épít...meg kell fizetni

és aki ennek ellentmond azt picsánrúgni és lámpavasra vele mert ...

brühühühühühü

most ez olyan időpontban került ide, hogy már senki sem fogja olvasni?
@a szív fészkei: Bocsika de inkább te vagy a kirekesztő.Neked náczi vagyok,mert jobbik szavazó vagyok.Pedig ugyanaz az ember vagyok aki szoci szavazó volt.
Viszont nekem természetes ,hogy nem utálok minden zsidót cigányt.
Maximum náczi vagyok,nem náci.:))
@kifordított nagyanyó: Hoppácska drága, de érzékenyek vagytok ott jobbszélen, ahová húzódtál!

Ha maszop szavazóként cigányozol, zsidózol, buzizol - nekem akkor is náci vagy, tudom, hogy fent északon pl. rengeteg maszopnyik ment át jobbikosba. Erről a maszopnak kéne letűnődni, kik voltak a híveik és miért... Ja , a romák miatt. És a mászkán túl oldott meg valami a Jobbik? A gárdájával tudna?

DE ha a Jobbikhoz menekültél, valamiért tetted. Valami megtetszett bennük - ne mondd, hogy a nagy bűntelenségük, hiszen, amit terjesztettek még parlamenti párt létük előtt, az is horroros volt. Csurka mellényzsebéből bújtak ki Orvbűn parancsára: egy a zászló, ne legyen megosztás jobboldalon! - miután finoman kicsinálták Orvbűn segítségével szegény vén hülyét és ellopták a bázisát. Szóval szadeszosabbak a szadesznál, mert az legalább mégis pár évet kibírt saját maga felszalámizása és durva hatalmi harcok nélkül... Ebből is látszik, hogy a Jobbik a hatalomért mindenre képes. Mi lenne, ha tényleg kormányzópárt lenne? Kösz, undorom a gondolattól is. Ahogy a világ jobbik fele teszi csúnya kirekesztőleg. Olvasd a két napja beadott svéd újságot.

Csak ez a három téma mozgósítja a tagságot: ha téged nem, akkor nem is vagy igazi odavaló. De akkor nem tudom, mi vonz oda, tényleg? Ezt a mentalitásukat utálom és valóban kirekesztem az életemből.

Egyéb hír mi van róluk baba? Pörzse nagypofájú Sándor nem fizeti ki a jó magyari vállalkozókat, akik a házán dolgoztak. Gyönyörű, támogatja magyar ipart, ugye így ekkép, grat. Zagyva Gyula szarik a KRESZ-re és veszélyezteti a közt a felelőtlen autós magatartásával, amikor épp nem verekszik. Képviselő, aki szarik a törvényekre. CSodás.

CSanci és a kurucosok kufárkodnak a nem arra adott Eu(általuk de utált) pénzzel. Egymást zsarolják, egymást kicsinálják, kizárják - ehhez is kellett a szadinak legalább 18 év - egymásra köpködnek, egymás bizalmas papírjaiban (Csanci családi iratai) kutakodnak, ami szigorúan magánterület ugyebár... Kuruc kiadja a neki nem tetszől elérhetőségeit és uszít a megtorlásukra. Ezért akarták Gyurcsányék lekapcsoltatni, nem a szarságaik miatt, amit belekiabálnak a netbe.
Emberek - Bándyék külön kérését is leszarták - gyászával nem foglalkozva halottakkal kampányolnak a szaros politikai érdekeikért. Egy állam és sok állam szövetségének a zászlóit égetik, mint politikai performansz,más se bírnak tenni.

Bőgnek Trianon miatt, rántotthusis matricával megsértik a szomszédos államokat, de fingjuk sincs a Trianonhoz vezető útról vagy ha igen,. pofátlanul hazudnak róla. Rovásolnak, mint állat, és szintén fingjuk sincs a rovásírásról - mondjuk, hogy soha azt gyakorlatban, pláne névtáblákra nem használták! Úgy magyarkodnak, hogy millió magyar - értéket teremtő - embert megkülönböztetően kizárnának magyarságukból a származása miatt. Úgy ellenzékiek, hogy MINDIG ellenzéki tüntetőket vernek, vegzálnak és közben üvöltik a megy a vonat Auschwitzba-t. Ez nem náci magatartás, auschwitzozni, babaszappant mutogatni izraeli himnusz közben? Akkor mi az?

Ha ezekre szükséged van, akkor mit gondoljak rólad? Csalódtál a maszopban, oké, és ezután rohanni kellett ezekhez? Mit adtak neked? Mit tudnának adni? Kiléptetni minket az unióból - de addig is a nem kevés pénzén uszítani, amíg lehet ellene - betagozódni Iránba, egy undorító vallási erőszakállamba, csak mert el akarja törülni Izraelt atommal? Verni, betiltani a buzikat, visszaállítani az akasztófát, beragadni a posványba, senkivel nem kooperálva? Ez a jövő kell neke? Ha igen, szánlak.

Tehát te döntesz: ha ezek nem kellenek, nem vallod magad jobbikosnak. Ilyen egyszerű. Magyar lehetsz normális keretek között is.

Ez a kicsit szűz, kicsit kurva esete: vagy vállalod őket a szarságaikkal, amiért nem komilfók Európában vagy nem. Én vállalom a szadeszt a késői ámokjukkal együtt, elítélem azt és sajnálom, hogy ide jutottak, de mazsolázni, hogy a jó szadesz az enyém, a rossz nem - szerintem nem fair.

Amikor láttam, hogy ennyi várható tőlük sajna, így menthetetlenek, leléptem: maradtam árvacsalán sokadmagammal. DE az elveikkel, amiket egy ideig hitelesen képviseltek, egyetértek máig.

A Jobbik elveit meg ismerjük.
@Légifarkas: Tényleg hosszú lett, de akkor mondok ellenpéldát: Misi, a pék. Befutott, kurvajól fizetett banki jogász volt, ma pék. Már bankos korában reggel vitte be a kollégáknak a hajnalban frissen sütött - kísérletezett - ínyencségeket (fiamnak az volt minden szempontból, ezért is a mennyország állás) "tesztelni" általuk, aztán tulképp a nem teljesen biztosért ott is hagyta a jól fizetősét. most a Belvárosban viszi a boltját.

Szóval ilyen is van. Azért a bölcsészkaron megtanítanak gondolkodni is, engem csodálatosan okos és szerény emberek próbáltak erre rávezetni, talán nem teljesen eredmény nélkül. És nem meg ymindenki filozófusnak, hanem beáll a szürke szakmákba. Ismerek elbeszélésből csajt, kitanulta mert érdekelte az egyiptológiát, de lett belőle jó ingatlanos, mert kevés a fóka Egyiptomban, sok az eszkimó ;-DDDD. Azért akinek van feje tanulni, hadd próbálja ki magát!

DEmján rohadt szövegével nemlesz respektje a fizikai dolgozónak, sőt. Azzal lesz megbecsültsége -én mindig is tiszteltem a jó szakikat, hisz nélkülük sehol se lennék, tudom - ha korszerű tudással vértezik föl a ma ipari tanulóit (és ahhoz befér Arany János is), igenis rengeteg netes ismeetet adnak nekik, nyelvi kurzusokat, stb. Amíg agyatlan zsellérnek akarják őket by Demján-Orvbűn, addig csak a leghülyébbek mennek oda lerontva a magyar ipar hajdan világhírű elismertségét.

Egy jó iparos innovatív és művelt, legalább a szakmájában, mert minden rohamléptekkel fejlődik. Nem ez a trend most szakképzésben, akkor nem kell csodálkozni, hogy szülők nem szurtos inaslegénynek akarják a kölykeiket adni. A szurtost szellemileg értem, nem a munka piszkáról írok.

Ma - most szívjuk épp a kocsinkkal - egy autóhoz olyan számítógépes ismeretek kellenek, hogy beszarás találni ehhez egy gurut itthon. Ha erről a vonalról még inkább leveszik a tantervet, ki fogja a holnap autóit javítani????
@a szív fészkei: Ha a szocikkal elnéző voltam és türelmes,akkor a jobbikkal miért ne lehetnék az?
Valószínűleg a nagy demokraták és antisrasszisták jobban megnézik,hogy nincs e a gyerekük osztályában cigány.
Svéd újsággal nekem ne gyere.Kicsit más világ.
(nem tudom mi volt a téma egyébként)
Pörzsének és a Zagyva féle ügynek nem örülök.
Természetesen eddig az összes képviselő jó fej volt de ezek a csúnya jobbikosok folyton szabályt szegnek.Ejnye.
Kurucot inkább a zsidózás miatt akarták lekapcsolni.Engem szociként sem zavartak.
Bándy féle ügy szerintem nem tipikus cigány ügy volt.
Trianon kicsit szopatás volt nekünk,főleg gazdaságilag.Anyagias vagyok.
Rovásírás fene tudja annyira nem érdekel.
Amit az izraeli himnusz közben előadtak az jogos felháborodás az elnyomók ellen.:))
Komolyra fordítva:Erre semmi szükség nem volt szerintem se,de mindig akad egy pár barom.
Únió elleni tüntetéssel sem értek egyet.
Irán meg.Nem szeretem az arabokat.Fanatizmus,nőkkel való bánásmód.
Ha a fideszre szavaznak normális értelmes emberek,miért ne szavazhatnának a jobbikra is?:))
Persze a szadeszal is lehet egyetérteni sokmindenben.
Én úgy vagyok,hogy mindenki azt csinál amit akaraddig ,amíg másnak nem árt vele.
Én nem rekesztelek ki a pártállásod miatt,akkor te miért teszed ezt velem.
Egyedül fideszbirkázni lehet szerintem,mert megérdemlik.:))
@a szív fészkei: A fizikai dolgozónak akkor lesz respektje ha megfuizetik!!!
Én csak tudom .Na viszlát egyelőre.
Ma vagy holnap rátok nézek.
@kifordított nagyanyó: Ha az irániak meghallják, hogy learabozod őket, mehetsz a kóterbe! Ők perzsák! És erre kényesek.

Én aztán igazán nem vagyok annak az akadálya, hogy fizikai dolgozót megfizessenek! De megsúgom, hogy a filozófusok se szoktak a Svábhegyen 500 nm-es jacuzzis, tetőteraszos villákat venni az agyalásukból.

Mindenkit fizessenek meg, aki normális munkát színvonalasan végez.

Ha úgy vagy vele,hogy ",hogy mindenki azt csinál amit akar addig ,amíg másnak nem árt vele" - akkor van egy rossz hírem a számodra: liberális vagy. :-DDD
@a szív fészkei: Nekem mind egyformák.:))
Fabius is mondta,hogy konzervatív libárális vagyok vagy mi.
Erről a rossz hírről jut eszembe.Egyszer volt egy írás valahol legmagyar címmel.
Az illető nagyon magyar volt,csak magyar termék,magyar munkahely.
Aztán egyszer megtudta,hogy szavaink fele idegen eredetű.
Bele is halt szegény.:))
@kifordított nagyanyó: Húha, menni kellett volna a finnekhez szavakért. Ma is élne.
süti beállítások módosítása