Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.19. 04:54 Fabius

Orbán: a seggszáj nem a véletlen műve

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor rogán antal bankadó

Vajon mi a kormány melléfogásának legbiztosabb jele? Ha már Török Gábor is töréspontnak kénytelen látni ami itt folyik? Vagy, ha G pont Fodor Gábor felzaklatva közli velünk: hopi, a büszke cövek lelankadt fütyikévé zsugorodva csúszna vissza a hasüregbe, mert a Férfiszépség vizsgálata közben behaluzott egy gyurcsány farkast a kertek alatt? Esetleg, ha a Kedves Vezető maga jelenti ki: az ismételt seggszáj nem a véletlen műve, amennyire a gazdaságpolitikát el lehetett kúrni, már elkúrták, innentől meg minden mindegy.

"Orbán Viktor magyar miniszterelnök szerint nem fog ártani a gazdaságnak, hogy Magyarország nem tartotta be ígéretét, és nem csökkentette a bankadót, mivel a bankok már így sem hiteleznek az országnak."

 Így váltunk Tündérmeseországból Mindenmindegy országgá egy pillanat alatt. A nevünk változik, de a kapkodás és a bénakacsázás állandó. Évi egymilliárdért van Századvégünk, 360 millióért Nézőpont Intézetünk, 1,2 milliárdért kommunikációs államtitkárságunk, a Habony Művekről nem is beszélve, és mégis megesik az a csúfság, hogy a legnagyobb arcú legkisebb királyfi meghazudtolja hazánk Iránymutató Fénylő Csillagát. 

 Rogán Tonyót is meglephette a Vezér kijelentése meg a korán kelés, és a TV2 reggeli műsorában faggatózó riporter bankadót és seggszájat firtató kérdéseit megunva letolta a gatyót, és izomból szétfingotta a főnöke renomémaradékát:

 "Sose gondoltuk azt, hogy a bankadót kivezetnénk, mi a bankadót a magyar adórendszer részének tartjuk"

 Érdekes kijelentés ez Tonyókám. Ennyi erővel mondhattad volna bátran, hogy "majdnem beledöglöttünk, hogy kilenc hónapig úgy kellett tenni, mintha a bankadó kivezetésén gondolkoztunk volna, hisz írásba is adtuk. De hazudtunk reggel éjjel meg este." Ha ránézel erre a képre bizony azt látod, ahogy Viktor a saját szájával formája a szavakat, amivel a bankadó idő előtti teljes kivezetését lobogtatja osztrák pénzembereknek. Tudod, ez abban a korszakban volt, amikor még nem volt minden mindegy, és a főnököd a sógoroknál kalapolt némi hitelért és befektetni való tőkéért. De nektek is lámpást adott kezetekbe az Úr Pesten, egyrészt hátha a sötétségbe sikerülne csempészni kicsi fényt, másrészt meg a főnöködet ismerve nem járhatunk messze a vidám sírásók valóságától, és te is beleszaladtál egy ne fütyülj, befetéma van! -jelenetbe . 

orbán-rogán.gif

Ha nem tudnánk, hogy papírkutya vagy hozzá még azt hihetnénk, egy ilyen rápirítással megpuccsolnád a Nagy Embert, és a rikkancs szobrára már karbantartják az arcmásodat ráfele. Mindenesetre GFG-re a frászt ráhoztad, szegényke akkorát konteó gyurcsányozott ellenpontozásként, hogy félő, a hirtelen lankadástól még valami egészségkárosodása lesz. 

 

599 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr364857436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: Fenntartom a tévedésem jogát, mivel valóban nem vagyok szakember, és emocionálisan gondolkodom. Így ez nálam csak valami belső megérzés. De azért még jóban vagyunk ugye? :-))
@a szív fészkei:
A kis hal nagyon finom!!
Barbúni-Vörös márna, isteni. Faszénen grillezve...ahh.
A Björn Borg meg kedvencem volt. Akkora sztár volt, hogy egy parfüm kollekciót is elneveztek róla. Jó, férfi illat volt. Az akkori barátnőm attól lett unortodox, nem tőlem. Pedig igyekeztem, isten bizony.
@lbm-NERtárs -):
:-)) - ez a kulcs.
Naná, ennél csak jobban lehetünk-:)
Egyébként NERtársak, jelentem Varga úr ( a hűtős) büszke lehet rám, mert pörgettem a gazdaságon: Új szemüveget vettem :-)) És! Gondoljatok bele, még a 2013-at sem vártam meg... ( Mivel a régivel már nem láttam és még el is törött, tehát muszáj volt ,mert úgy hogy osztom a gyógyszert?...) Ma már ez luxusnak számít az árakat tekintve,( bár csak akciósra futotta), ha pedig a recessziót nézzük, rendesen lendíthetett a gazdaságon :-)))
Kérem a dícséretet :-))
@lbm-NERtárs -):
El'Tolcsy elvtárs elégedetten dörzsölgetheti kabala Piktorát eme zsíros bevétel láttán... :)
@lbm-NERtárs -): Bár tény, hogy oldalast ebben a hónapban már nem veszek... :-)()()( Jó lesz a gomba is amit szedek, kecském meg nincs...._)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli!
Á, nem, hová gondolsz?!
Én kizárólag egy dolog miatt várom a 23-át, hogy élőben élvezhessem azt a makkot, amit a vaddisznó is undorral túrna ki.
Ez nálam zsigeri elutasítás, de hátha meg tud győzni? Meghallgatom, ezt komolyan mondom! Ha idejössz és le szíjjazol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha tudnék valami gigamozgatót átküldeni, isten bizony megtenném! Most érd be annyival, hogy keress a hűtődben valamit-:DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát az az igazság, hogy édesanyám alapelve igaz. Szerinte jókedvűnek kell maradni akkor is ha gáz van, mert talán az is segít.
Ja! és ez kb 62 eurómba került a 300-ból... Jól élünk... :-)
@Knósszosz:
Mazochista! Nem megyek, amúgy meg ez a törpefaszkalap fog folyni orrba-szájba a médiából úgyis! :(
Még hányjak is tőle élőben?
A hétvégére már belőttem kedvenc amerikai rock adóimat a wifi rádión!
Sok meló lesz, begyűjtöttem több PC-t, nyomtatót is, amit meg kell szerdára csinálni, úgyhogy nonstop zene, mellette egy kicsit lelépek fotózni a víz mellé, az őszi tájat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
De azért errefelé is előfordulsz remélem?! Ha éhes leszel, majd küldök jó kaja fotókat-:))
Jó, megyek a picsába...
@lbm-NERtárs -):
Piktor tablettaosztását valaki más elcseszte... :(
Rendesebben kéne szednie a bogyóit!
@Knósszosz: Na most meg megéheztem, pedig tök lusta vagyok még a konyhába kimászni is... Hát szégyelld magad! :-D )))
@Knósszosz: "Nekem jó a forint, ha olyan a gazdasági környezet, mint Norvégiában."

Norvégia ún. olajdemokrácia. A jólét alapja az olaj, a demokrácia előfeltétele a jólét, így a demokrácia alapja az olaj = olajdemokrácia. Mindenről az olajvállalat dönt, minden megvesz, mindenkit kifizet, csak ne akarjon beleszólni semmibe. Dolgozni se kell, csak néhányan akarnak. Olyan, mint Igori. Ezenkívül van hal, amitől igyekeznek távol tartani az EU flottáját. Az nem gazdaság, az egy aranybánya. Van pénz, amíg van olaj, ill. az olaj ér valamit.
@lbm-NERtárs -): "Kérem a dícséretet :-))"

Konzumidióta. :o)
@Pantagruel: Ó! Látod én nem is erre vágyom. Munkára és érte annyi bérre, hogy kifizethessem a számláimat, meg tudjak enni, és ha a fiúnknak kell egy cipő, akkor ne kelljen egy-egy családi "parlamenti rendkívüli ülés"-t tartanunk, hogy totálisan módosítsuk a mi kis költségvetésünket, melybe beillesszük a gyerekcipővásárlás projektet... Hát most képzeld el, ezt a szemüvegemnél... :-))Komolyan szülinapomra kértem, és így ketten dobták össze nekem az árát... Mert enni azért persze tudunk és a számlákat is kinyögjük, de komolyan semmi más nem fér bele, tehát színház, mozi, vagy egy ruha megvásárlása, már komoly költségátrendezést igényel... Így ritkán is tesszük meg ezeket a dolgokat. Na ez a gáz...
Megyek NERtársak. Eszem némi finomat, aztán megnézek egy jó filmet az ÚJ Szemüvegemben!:-))), és nyugovóra térek. Holnap ugyanitt :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a KGB-től koppintotta bár a gyermekkórus ide vagy oda a mesterlövész leszedte a főtitkárt

golyó és tökösség kérdése

utána közös éneklés és körtánc

brühühühühühü

táncos vidám dalos október 23-át és kellemes temetést
nemcsak LABANC hanem nő is???? a sógorok pénzügyére nő?????
nooormálisak ezek???? hány gyereket csinált???

meg az IMF főnök is.... jaaa... meg Merkel....

mérkell ennyi női vezető ????

ezek direkt szórakoznak a kuruc drorvbűnnel és a macsó keresztyény fidessel ?????
@lbm-NERtárs -):
Na, akkor majd holnap.
Jó éjt!-:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A legzseniálisabbat Marabunál láttam: A vicc most mindegy, család beszélget az IMF-ről... hátul az egyik falon hatalmas óriásplakát a következő szöveggel:

RÉPATORTA?
NEM!

Nem adjuk fel Magyarország függetlenségét!
(nem tudom linkelni, sajnos)
@Pantagruel:
Haverom kint él, huszonöt éve.
Igen, ömlik az az olaj a tengerből, ennek köszönhetik a gazdagságukat. Amúgy nem sok minden lenne, amitől a gzdaságuk elérné Burkina Faso-ét. A Sogne-fjordot nehéz lenne eladni Dél-Afrikába, csak azért mert ott az időjárás miatt több lenne a turista. Amúgy fantasztikus ország, olyan természeti kincsekkel, hogy... én nagyon kedvelem, csak hideg. De ha már párhuzamokról teszünk említész, akkor ott vannak az Emirátusok, Szaúd-Arábia, Kuwait, Omán, etc... A sublótfiókban sem lennének, ha nem lenne a seggük alatt olaj. Igaz, a történelmük figyelemre méltó, de mára csak kecskepásztorok lennének a fekete arany nélkül. Nem irigylem sem tőlük, sem a norvégoktól, pusztán az olvasmányaim alapján világossá vált tények alapján mondom azt, amit.
Hogy őszinte legyek, azért Stavangerben lennék én mosógépszerelő, még ha sokat is esik is arrafelé...
@Knósszosz:
Fabiusnak küld. Begőzöl és elkezd főzőcskézni, közben meg fotózza és rakja fel, ide.
Lököttek. :)
Holdat fotóztam múltkoriban, amikor teli volt. Nem egyszerű.
kepfeltoltes.hu/view/121019/DSCF0153_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@rodeo36:
Gyáva egy féreg ez, gyerek mögé bújik.
Sunyi kis pöcs, szánalmas beszari a VEZÉR!

Tavaly hatalmas beégés volt, mert ott toborozták az utcán az egyetemistákat, 1500 forintért, hogy álljanak fel a lépcsőre. Valaki meg levideózta... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hűbazz.. ez nem kicsi méret!
Talán felétek nem annyira fényszennyezett az estve, lehet, hogy tudsz jókat lőni. Küldjed ha van! A főnöknek nem küldök kaja képeket, azt gondolom mostanában el lesz foglalva mással..-:(
@Knósszosz:
Ne vegyük el az energiáit, téma van dögivel, dógozzon csak, hogy legyen min röhögnünk!
Kitoltam az optikát, nem nagy durranás, az csak egy Fuji bridge géppel készült.
Másnál is akad a net? Rádió megy rajta, de a web szakad...
Ez megvolt már? :D

"Biztos, hogy éppen bebetonoznak?
2012.10.19. 13:27 6. alabardos
Biztos, hogy ezek - mármint a kormányzó párt - éppen bebetonozzák magukat?

Már csak azért kérdem, mert nekem úgy tűnik, hogy nem „új” államot alapítanak, hanem őseink taktikáját követve lecsapnak, összeszedik, amit elbírnak, a többit lerombolják, majd távoznak.

Ha jól emlékszem tizenkét évvel ezelőtt, pont ennyire volt tele az emberek hócipője az első Orbán-kormánnyal. Valahogy semmi sem úgy történt, ahogy a választók elképzelték az új középosztály építését. A többség csalódott volt, és míg a kormány folyamatosan szajkózta, hogy mindez a Bokros csomag miatt, addig folyamatosan szorított a… nem, nem a tökünkön, hanem a nadrágszíjon.

Akkor Bokros, most az IMF, meg az EU. Meg az „elmútnyócév”. [Ja, az utóbbiról leszoktak (szegény Dajcstomi kivételével), mert közben kiderült, hogy az idő az már csak olyan, ahogy a tavasz tizenhét pillanatában is megénekelték, hogy soha, soha meg nem áll…]

Szóval már megint szorongatnak derék tájt, és folyamatosan kommunikálják, hogy ezt nem ők akarják, csak rájuk kényszerítik – pont mint a pofozkodó szülő, hogy csak érted teszem fiam! - de hozzáteszik, hogy az is lehet, hogy a legfőbb pénzügyi tündérnek lesz igaza, csak a hülye EU/IMF nem érti, és kevesebb is elég lett volna.

Az mondjuk elgondolkodtató, hogy mennyire hülye az EU, ha nem adott meg Magyarországnak olyan kedvezményt, amit nem is kért.

[Néma gyereknek anyja se…]

Tizenkét éve a nagy fosztogatásból [bocsánat!] takarékoskodásból, - úgy fél évvel a választások előtt - nagy osztogatás lett. Például a rendszerváltás óta talán soha nem látott mértékű bérrendezést kaptak a közszféra dolgozó, beindult az ígérgetés hullám a tizennegyedik havi nyugdíjról… Azt azért lehetett sejteni, hogy kicsit többet osztanak, amit a költségvetés elbír. Magyarul úgy tűnt – nekem legalábbis -, hogy a vereségre játszanak, hagy szívjon az utánuk jövő kormány. Aztán majd, ha megint van miből gyűjtögetni, akkor visszatérnek. Az megint más kérdés, hogy erre egy ciklussal többet kellett várniuk, mint tervezték.

Közben rájöttek, hogy nem a középosztályt kell erősíteni, azok túl sokan vannak, elég csak a felső tízezret. Azaz jobbára magukat.

A nagy kérdés – szerintem -, hogy egy év múlva mi fog történni?

Ha nem kezdenek bele nagyarányú osztogatásba, mondván a lám, a hülye EU nem tud számolni, akkor tévedtem, és tényleg a hosszú távú kormányzásban gondolkodnak. De, ha mégis… akkor valószínűbb, hogy megint megvárják, mit kezd az utód a romokkal, amit itt hagynak.

Rendszer-visszaállítási pont nincs. Hosszú, hálátlan és keserves munka vár az esetleges kormányváltókra.

Persze, amilyen széthúzó, kakaskodó az ellenzék, még az is lehet, hogy akkor is maradnak, ha nem akarnak. Az mondjuk szívás lenne… nem nekik, nekünk."

hatodikalabardos.blog.hu/2012/10/19/biztos_hogy_eppen_bebetonoznak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_19&utm_campaign=index
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A zenergiákkal nem lehet gond, csak amióta befirkálok ide, már abból lejön, de annál már régebben olvastam ezt a... .D
Tudod mi az őszi keleti égbolton a legszebb? Ha sikerül elcsípned, a göncöl. Onnan nézz kelet felé, és a szekér rúdját ami meghajlik, képzeletben hosszabbítsd meg, az mutat egy fénylő csillagra. Az az Arcturus. Csoda ez, de innen nem lehet látni, mert a város fényei elbasszák.
Nyomasd a képeket, aztán külgyed!
@a szív fészkei: @épészmérnök: @Mariann19: @Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja, ezt talán nektek is kellett volna címeznem, hátha rodeo mutatványa nyomán valaki megmaradt abban a tévhiedelemben, hogy az MTI ma Fekter-ügyben ferdített, vagy hogy a miniszterasszony éles hangú levélben tiltakozott volna Matolcsyék faszságai ellen. :D

varanus.blog.hu/2012/10/19/orban_a_seggszaj_nem_a_veletlen_muve/fullcommentlist/1#c18090677
@londonterminals: Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és utánanéztél a dolognak. Fontosnak tartom, hogy pontosak legyünk, és helyesbítsünk, ha tévedtünk.
@a szív fészkei:
Ja, a beszari Vezényló gyerekek mögé fog bújni. Linkeltem mária blogját...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ajaj... :-(

Kavarodás néhány, a magyar gazdaságról szóló cikk körül. Melyik, hol, mikor jelent meg, és melyik időszakra vonatkozik.

Egy kis időre átalakult a csapat fordító irodává is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: este 8-kor vettem le a beteget a lélegeztető gépről. állapota stabil. :-))
@épészmérnök:
Rodeo papa remekelt és piált? Bruhahhaha...
@londonterminals: Oké vettem.

Mélységes elnézést Stefitől,mert valóban Fekter bátor katolikusként - ez Stefi hangsúlyozta! - megvédte Mattolcsyt. Okézsoké, bár amikor beadtam, krédeztem, hogy ez az-e? Elnéztem, mélységes bocsánat.

De ha most egyetért Ausztria ezzel, az nagyon jó, halleluja - most már máshogy fogok menni 23-án. Talán leszállok a Széna téren és csatlakozom a busszal hozott Békemenethez! Hisz bátor és szellemes az adópolitikája Mattolcsynak, mijafaszért tiltakoznék? Bajnai is bújjon vissza a HH lukába, minden tökély itt, nemkell kormányváltás, sőt inkább megerősítés kéne.

Na, akkor komolyan: Fekter viszont vagy most hazudik vagy tavaly, amikor annyira tiltakozott. Mert a bankoknak kurvára nem jó most, konkrétan banki HR-stől tudom, hogy rugdalják ki az embereket páros lábbal, a Rafinál egyenesen temetői hangulat van, hiába irányítottak ide egy echte osztrák faszit tavaly rendet vágni vagy legalábbbis tartani a frontot.

Ha az osztrákoknak jó ez és Fekter asszonyt boldoggá teszi ennek a hatása, akkor csinálják, nekem még mindig okádhatnékom van Mattolcsytól.

Így jó lesz?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ti a miénket beszélitek meg? :-DD Több tiszteletet, élemedett, sok nagy csatát megvívottról beszélsz!
@a szív fészkei: ha most volnának független magyar közmédiákok, aminthogy nincsenek, akkor a bécsi tudósítóiknak ott kellene nyüzsögniük az osztrák külügyminisztérium körül, és kiszorítani a szuszt is a néniből, árulja már el, hogy mit gondol a magyar gazdaságpolitika részleteiről.

Álom, álom, édes álom...
@épészmérnök: De tudod, Rodeónak azért van igazsága. Londonterminals nem tudom hány cikket olvasott eredetiben és MTI által ferdítve, de az igaz, hogy Rodeo nagyon sokszor segített minket azzal, hogy azonnal nyomdakészen hozta kb. 8 nyelvből a tutit és bizony a legtöbbször nem az volt bennük, mint a magyar megjelent változatban.

A legeklatánsabb példa, amit mi ketten szoktunk idézni, a Paris Match francia akadémikus!! által jegyzett Orvbűn-interjúja tavalyról. Csak azon úgy elsiklott a magyar közvélemény.

Ott tényleg jópofa vidék fickónak fordították Orvbűnre, amit a faszi gyakorlatilag orgyilkosnak írt le. Nem mindegy...

És Rodeo meg én lehet, hogy lukra vetődtünk - a legnagyobb focistával is megesik - de hogy a tendencia inkább a hazudás és taknyolás, az azért igaz. Ezért megy a Kunigunda utcai sztrájk lassan egy éve.
@épészmérnök: Ja. Nincs senki ott, aki érdeklődne Fekter asszonynál.

És akkor biza a civileknek kell összetenniük, amijük van. És Rodeonak van egy ilyen lombkatói nyelvzsenisége.

Én máskor is őt fogom kérni erre, ha megteszi.
@a szív fészkei: Teljesen egyetértek, nincs baj, előfordul az ilyesmi. Egyáltalán, itten ingyenben megy a tájékoztatás dolgokról, amelynek a ferdítéséért másutt sok pénzt osztogatnak. Riszpekt.

És most már kezd igazán érdekelni, hogy mi történt valójában, ki mit mondott, miről, milyen kontextusban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szép az a kocsi, fenséges. Épp beszéltük, ha teli lennénk pénzzel, bizony megtartanánk veteránnak. Egy DS - a cápa - ha megyeget még so-so, ér ezer 1000 eurót, egy DS, ha meg van csinálva, kb. 25 ezer euró. Nem mindegy. Egy Traction en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Traction_Avant ..

Ezek olyan olyan szellemi truvájok, ahogy ez a kocsi is, hogy fáj a szívem érte; bizony, hogy el kell engedni, de lassan nagykorú...

És ha lenne pénzem, lenne egy csodásan felújított CV kacsám is. Imádtam, de soha nem volt, csak vágytunk rá.
@a szív fészkei:

Mondtam délután is: Fekternek érdekeivel ez esik egybe. Hagyni kell Gyurcit próbálkozni, legalább az osztrák anyabankok otthon tartják a pénz.

Ami ilyen befektetés és hitelszegény időkben kurva jól jön az osztrákoknak is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az osztrák pénzgyminsitzer csipázza Mattolcsyt. Én meg egy (mint kiderült)tavalyi cikket találtam - nem tudok németül, csak láttam, ott is ő nyilatkozik - beadtam, Rodeo megírta, hgoy itt kurvaanyázza a nőt Mattolcsyt, tiltakozik, stb.

Na mára megváltozott az ízlése. Te tudod a nyelvet, ott laksz a szomszédban, kurkássz lécci a sajtójukban, mi történt, hogy a meghagyott bankadónak ennyire örül az a nő?
@Fabius: Gondolod? Hát nem vagyok diplomata, csak annyit tudok, hogy itthon kiba szívás van és leépítés.
jav : pénzügyminiszter @Fabius: Nemcsak osztrák bankokban rúgnak ki naponta.
@Fabius: Ja és Felcsúti Péter azért valahogy nem a Mattolcsynak hájpol. www.origo.hu/itthon/20121018-egyesultetet-alakit-bajnai-gordon.html Pedig valamit még ő is ért a bankügyekhez.
@épészmérnök: Vagy a dájcsoknál, ahová rohannak ki a magyari nők takkerolni, ágytálazni, bármit, csak fizessék meg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pihenj,jó éjt dögös vörösökkel! Mondhatod, danolhatod: "Fel vörösök!" :-DD
mi teljesen bizonyosan a felszabra retró, időzített metróval megyünk:-)
@a szív fészkei:

Semmi köze ennek a diplomáciához. Tiszta üzlet.

Nézd meg mennyi az osztrák betétre adott euró kamat, és mennyi itthon a forintos thm.

Na, azért akar az osztrák anyabank inkább itt hitelezni, mint otthon. Most majd nem akar, Fekter meg nem lesz bánatos ettől. Mert a betétesek pénzét forgatni kell, ha nem itt, akkor otthon.
@lbm-NERtárs -): Szemüveg, vagyon. nekem szétesett nyáron, pedig reméltem, hogy kihúzza még. És nem tudták megcsinálni. Új kellett, de mázlim volt, akciózták a lencsét. És még azzal együtt is. Előkarácsnyra ;-DD, hozta a nyári Mikulás.
Miközben szép álmokat kívánok: :)

Isten kegyelmében elpihenve

"Amilyen kedves az apa fiaihoz, olyan kedves az ÚR is azokhoz, akik tisztelik őt. Tudja, hogy miből vagyunk, emlékszik rá, hogy porból lettünk." (Zsolt 103,13-14,)

Isten teljes mértékben megért téged. Tudatában van emberi mivoltodnak. Ismeri hibáidat, félelmeidet, kudarcaidat és aggodalmaidat.
Nem várja el tőled, hogy te légy a Szuperman.

Ha szülő vagy, gyermekeidet fejlődésük minden szakaszában ugyanúgy szereted-e, vagy vársz, amíg elég érettek lesznek ahhoz, hogy szeresd őket?

A lényeg a következő: Isten szeret téged fejlődésed minden szakaszában, tehát nem kell, hogy feloldhatatlan bűntudatot érezz és irreális elvárásaid legyenek magaddal szemben.

Figyelj!

Semmi, amit valaha is tenni fogsz, nem fogja Istent befolyásolni abban, hogy jobban szeressen, mint ahogy most szeret.
Semmi, amit valaha is tenni fogsz, nem fogja Istent befolyásolni abban, hogy kevésbé szeressen, mint ahogy most szeret.
@Knósszosz: TE, egy mediterrán ott belefeketednél. Férjem járt ki BX-be egy időben gyakran és összehaverkodott egy olasz faszival Szicíliából, aki kapott ott valami elég jó zsíros állást az EU Parlamentben. Boldog volt, juhé, jó pénz, minden!

Pár év múlva újra találkoztak kint, alig ismert rá: a talján faszi teljesen megroggyant abban brüsszeli örökös esős, szürke izében. Pedig pénze volt dögivel, jó állása, karrierje is, csak a lelke halt meg.
Van ez így.
magyarnarancs.hu/belpol/nem-viccelt-a-kozgep-82156

"A Marcalit elkerülő út építési tenderén nyert Teerag Asdag Kft.-t (TEA) a Közgép közbelépése nyomán kizárták a pályázatból. A bíróság – első fokon – helybenhagyta a kizárást. A történet érdekessége, hogy a pályázatot kiíró Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt a cégnek adott igazat, ám a bírósági eljárásban már átült az alperes mellé."
Új videóval frissült a Steindl Imre Program hivatalos honlapja!

Zsigmond Attila, a Budapest Galéria igazgatója, a Steindl Imre Program Szoborbizottságának szakértője meséli el a tér szobrainak viharos történetét.

www.nemzetfotere.hu/
@a szív fészkei:
Ez egy csütörtöki hír ismertetése.
azóta volt telefonon kormányülés.

a bé kemenet már "követeljük a 30% Áfát" feliratokkal készül, és ha nem kapják meg, készek Orbánt is lemondatni, mert ez elvi kérdés. Nem mondhatják meg - úgy mint Moszkva régen -, hogy mit és hogyan!
Vagy valami ilyesmi várható.
@Fabius: Talán Rodeot leszámítva most olyat küldök, amivel mindenki egyetért. :)

youtu.be/hUYzQaCCt2o
@a szív fészkei: @Fabius: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: etc.

Kedves Szív, neked semmi okod elnézést kérni, Matolcsyékat és az agyalágyult, undorító és végtelenül kártékony húzásukat pedig nálam senki nem utálja jobban. Meg az MTI hazugságait sem.

Találtál egy cikket, megkérdezted és ennyi. Rodeo volt, aki ezerrel kavart, mert nem vette észre sem azt, hogy tavalyi a cikk, sem azt, hogy nem a bankadóról szól, sem azt, hogy levélről végképp szó sem volt, viszont kb. minden megszólalásában elmondta, hogy "megesztek minden ferdítést és utána nem értitek miért van az ami van". Ez így együtt akkor is vicces, ha máskor nem így történik - amivel szemben mellesleg kételyeket támaszt bennem a To Viktor Go the Spoils megértésére tett sikertelen kísérleteinek nagy száma -, de semmi esetre sem ok arra, hogy ne válaszoljon és tereljen, úgy téve, mintha az lenne a hülye, aki szól, hogy Leiter Jakab van a palacsintában. :D

Itt van amúgy, amit Felcsuti Péter mondott - Fekterről ugyan nincs szó benne, de magáról a remekbe szabott húzásról igen. Na ezzel például maximálisan egyetértek.

atv.hu/penztarca/20121019_felcsuti_a_kormany_sorozatosan_megszegi_a_megallapodasokat
Ennek nagyon örülök: totalsport.hu/hir/sorozatban-otodszor-nem-nyert-a-videoton

Be fogják szántani az MTK helyét, sóval felszórják, nem lep majd meg, de akkor is ez kurva jól esett!

Férjem mondja, hogy nézte a német-svéd meccset, ahol otthon, Angela Merkel vigyázó szemei előtt majdnem zakóztak a hazaiak, és svédek vert állásból kishíján alázták őket. De mégis irigyelte a németeket.

Mert Merkel kancellár - aki tényleg szereti a focit - derűsen nézte, noha biztos nagyon izgult is egy egészséges határon belül, drukkolt tiszta szívéből, de nem csinált nemzeti gyászt, hisztériát, cirkuszt ebből se. Játéknak fogta fel, nem sorskérdésnek. Ez a nagy difi.
Mintha ez a jóember annyira nem lenne megelégedve a glaciális szemivel látva az orvbűni ámokfutást: hvg.hu/gazdasag/20121019_Ne_tegye_Orban_az_osszes_tojast_egy_kosar

Jól értem?
Na még egy kis izgalom éjjelre Rodeonak, imádja Rétvárit, én meg Tótát: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121019_retvari
@a szív fészkei:

tudod mit? nagy köszönet neked, és ha bármi "tréfa okán" szüxéged lesz rám csak szólj, de magánvonalon fogom küldeni, a többi kedves blogzó meg használjon fordító irodát vagy nyelje le hottentottáúl neaggyisten a zemtéi csodás munkáját vegye létalapúl.

mint írád Fabius-ig bezárólag a zemtéizsenialitásra támaszkodtak és beleestek a MÉDIATÖRVÉNYNEVŰPÖCEGÖDÖRBE

most megyek piálni, ahogy Boli oly bájosan elővezette

arról a két cikkről amik 2012 !!!! okt 18 és 19-én íródtak és kezemben voltak, lefordítván azokat ,ár senkit sem érdekel csak az oknyomozás megy bomlasztással nyakonöntve

csak így tovább 23-án majd legyetek egységesebbek és ne a szekér köré, hanem eléje kössétek a lovakat akkor -esetleg- haladni is tudtok még akkor is ha csak négy ökör jut

brühühühühühü
@a szív fészkei:
láttam, a németeket porig vagy a sárba alázták, mert közel 70 percig 4:0 ra vezettek és onnan a svédek egyenlítettek úgy, hogy reális esélyük volt tarolni és a Merkel meg vidáman röhögött ahogy a honfiai vért izzadtak és majd a guta ütötte meg őket...soxor ismétlik az egész meccset mert tanúlságosch

brühühühühühü
@rodeo36: azon kívül, h szerző elismeri, h elvesztette a fonalat, vagyis semmit sem ért abból, ami körülötte történik, ennek volt vmi értelme?
@londonterminals:
www.format.at/articles/1242/930/344598/ungarns-steuerpolitik
2012, oktober 19 (ez még a mostani év?)

a másik cikk meg a Fekter tiltakozó levele 2012 okt 18-án keltezve ami szerintem nem egy éves cikk

a többit rádbízom...belőled süt a rosszindulat és a kákán is csomót keresés, ma megint tanultam valamit (ismétlés a tudás atyja)

nincs további mondanivalóm számodra hacsak az nem, hogy mindezt az oknyomozó munkásságodat rakd ki a kirakatba

brühühühühühü
@Pantagruel:
nézd, ha elolvastad amit @szívnek írtam legutoljára erről akkor megérted...

"londoni véglények" mindenfélét izélnek és kurvára élvezik...mialatt ...

majd mindenki fordít vagy ferdít amit akar és ahogy akarja magam számára eddig sem használtam ferdítéseket (mert mint tudod az eredeti még jó fordítás esetén is zamatosabb)

de ez a londoni véglény a szemléletével nem sokra fogja vinni...a négy ökör a szekér a négy oldalán és a többiek a szekéren

brühühühühühü

azt hiszem egy silent observer role jobb lesz nekem is a magyar tenyésztörpe meg kibaszottúl untat már 25 éve

a német ker tanácsos interview-ja amit hvg-ből @szív tett ide minden benne van

a többi szarrágás

valahol fentebb írtam a zusa most helyre akarja pofozgatni a lakás jelzálog hiteleket mert kurvára nagyban fáj nekik de Europa a vén kurva amikor belevitték ebbe a keringőre sikeredett csárdásba rábaszott és mai napig nem is hagyják kilábalni...anno 2008-ban a zami bankok egyszerűen kiürítették az Eu leányaik trezorjait naponta és még ki is röhögték a vén ribancot...ezek azok (mint a magyar törpe tenné ha lenne töke hozzá de nincs) tengerészgyalogosaikkal kezdik a merketinget meg piackutatást és dron -okkal meg repülőgépanyahajóikkal...na úgy könnyű megpuhítani a partnert

brühühühühühühü
@Fabius: a cigányozást aligha lehet abbahagyni, mivel mindenkinek ugyanaz a véleménye róluk, az EU intézményeiig bezárólag, a különbség abban áll, hogy ki hányszor fogatja meg vmi eufemizáló szószban.

a példádnál maradva: a bácsi, aki lekési a buszt, aztistenbasszamegezik, és ugyanígy nem azt fogja mondani, hogy hmm, hmm, igen-igen, átfogó uniós roma felzárkóztatási programra van szükség, hanem azt, hogy a retkek buták; a tanárnak egyszerű az osztályozás: beírja az elégteleneket
@rodeo36: ez a ParaKovács-cikk nem csak harmatgyenge, ami a kisebbik baj, hanem igénytelen; vagy csak ennyire futja, többet nem olvasok tőle. Ungváry publija, amit mások linkeltek korábban, legalább igyekezett megérteni s megértetni vmit a jelenségekből - ez a PK meg csak klappol a billentyűn, mintha a budin erőlködne, hogy "gyere ki!", ki is jön, de a végeredményt ilyenkor le szokás húzni, nem a nagyérdemű elé tárni, hogy íme, itt van, megszületett, az a gáz, hogy belekörmölte, hogy, pfúj Orbán, és már eladható szellemi gyorskaja

magyarnarancs.hu/publicisztika/a-szembeszegules-az-elso-81971
@Pantagruel:
be kell vallanom, hogy a Para Kovácsot nagyon bírom, mert nem akar lélekelemző meg tudálékos meg egyéb lenni, felmutatni: IME A SZAR, LÁSSÁTOK és ezt kuncogva teszi mert a magyar átlag úgysem érdeklődik semmi iránt...ő megmondta, pont

az én elemzésem is hasonló: a szarnak szar a neve

a W cikk is teccett, de a beszélgetés a német kereskedelmi tanácsossal az tudom
ányos...nem is igen olvasta senki...pedig annak gyilkos tartalma van

brühühühühühü
@Pantagruel:
kösz a cikket, olvasom

de ez benne:

A radikális szembeszegülés abban segíthet, hogy megtalálják a megfelelő gondolatokat, és vele a megfelelő szavakat, s ezáltal megteremtsék a jövő számára a hitelességüket, s vele a programjukat.

ez először is nem radikalitás hanem a virágot a szájában hordó hippy két kábulat között...ez nem ellenállás ez beterpesztés

brühühühühüh

ja és sem neked sem nekem újat nem mond ez a rendszer egy seggfej teljhatalmára épűlt amit azok tartanak fenn akik felemelték a szart a fejük fölé és most hullik darabokban vissza rájuk de még nem temette el őket
@Pantagruel:

egy példa arra, amit "hosszú faroknak" hív, program kell nem zászlólengetés

én, mint gyakorlott mérnök aki ismeri azt amit irányít és tervezett, a viták szétmorzsolására egyetlen megoldást találtam, a többiek azt mutatták a négereknek, akikkel nem tudtak szót érteni nem beszélvén a nyelvet, hogy naponta kétszer kétfélére mutatták meg ugyanannak a megoldását mind jó volt!!!!!!!!!!! de a négert nem érdekelte a variáció hanem odajött a főnökhöz mit tegyen? megmutattam neki attól kezdve követtek bárhová bármikor a többiektől meg nem is kérdeztek

na ennek a tömegnek is ez kell:

mutatni nekik valamire egy megoldást és végrehajtván azt és megigérni hogy a többi is hasonlóan működőképes lesz amit mondok nekik

és akkor nincs többé magyar tenyésztörpealcsútbasznádról.....sem

brühühühühühühü
@rodeo36: megértem a fenntartásiadat, Ungváry véleménye nem tükrözi az álláspontomat, és Fanuius sem lelkesedett érte: leírta, h amit UR javasol, csak a fidesznek jó; nem is ezért hivatkoztam rá, hanem csak mint olyan cikkre, ahol legalább felmerült a gondolkodás igénye. :)

szarnak szar a neve, csak ha nem vizsgáljuk, nem vetjük alá tüzetes elemzésnek, nem fogjuk érteni, hogyan keletkezik, miféle kórságot hordoz és okoz, és mihez kezdhetünk vele, pl. hogyan segíthetjük elő a környezetbarét lebomlását
@Pantagruel:

azt tudjuk -szakmai tudás- a szar eredeti állapotában trágyának sem jó (azaz jól írod) de a szart nem lehet őrizgetni és simogatni hátha arannyá válik, hanem ki kell baszni minél messzebbre majd a többit Természet Anya elvégzi helyettünk...minél mélyebbre vagy minél távolabbra esetleg minél hígabbra a csatornában az már megoldás

ne légy má' olyan keserű.... van az életnek egy csomó szép dolga is nem csak ez a zalcsúti szardarab szarházi

brühühühühühü
@a szív fészkei: Igen Borg elhúzott, de én úgy tudom, hogy az átlag svéd gyanút fog ha valaki adócsökkentéssel kampányol..szerintük ugyanis az állam a legjobb gazda..
@rodeo36:

Igazából nincs sok értelme válaszolni neked, mert vagy teljesen hülye vagy, és tényleg elhiszed, amit mondasz minderről, vagy ennyire hülyének nézel mindenki mást és így képzeled megvezetni őket. Arról nem is beszélek, ahogyan átkozódsz és elmondasz mindennek, mert ez igen visszataszító ugyan, de csak a te pszichédről szól, amihez semmi közöm.

Ha csak negyedannyi betűt szenteltél volna egy értelmes válasznak a legelső felvetésemre, mint amennyit erre a fröcsögésre, fölöslegessé vált volna az egész "vita". Racionális megközelítésben arra sincs magyarázat, hogy miért tartasz rosszindulatúnak egy jóindulatú megjegyzést, ami egy mulatságos tévedésre hívja fel a figyelmet, és miért vált ez ki belőled végül véglényezést és szitkozódást, de persze nem a racionális megközelítés a célravezető módszer ez ügyben. De az világosan kiderül, hogy jó Fidesz-szóvivő lennél, aki a terelést, a nyilvánvaló tagadását, a szemérmetlen manipulációt és a közönség totális hülyének tekintését egyaránt zavartalanul alkalmazza.

Így csak a többieknek mondom, akiket esetleg ismét félrevezetnél: ez a cikk még mindig ugyanaz a Format-cikk, amiről többször is elmondtam, hogy egyetlen szó sincs benne, ami azt bizonyítaná, hogy az MTI ferdített volna ebben az ügyben. A másik cikk pedig, még ha "szerinted" nem is egy éves, 2011. szeptember 12-i, és Fekternek az akkor a végtörlesztés-ügyben Matolcsyhoz írt leveléről (is) szól (most pedig semmiféle levelet nem írt Fekter Matolcsynak).

Aki nem hiszi, járjon utána.

varanus.blog.hu/2012/10/19/orban_a_seggszaj_nem_a_veletlen_muve/fullcommentlist/1#c18090677
@londonterminals: nem követem a vitátokat, de rokonszenvesnek tűnsz, látom, higgadtan reagálsz, és értetlenkedsz. hasonlóképp őrültnek néztem Rodeót, amikor először kezdtem odafigyelni rá, aztán leesett, hogy néha, reggel, este, délben és napközben felönt a garatra, s ettől vehemensebb, temperamentumosabb lesz, mint mi; feltételezem, hogy vmit elnézett, és józanul könnyebb lenne belátni. :)
Miféle Gyurcsány farkast?
Gyurcsány maximum éhezik.

Bajnai sokkal farkasabb. Már csak a libák okán is :D

Ha most hétvégén lennének a választások, akkor gondolkodás nélkül a Bajnait hozó csoportosulás jelöltjére szavaznék.
süti beállítások módosítása