Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.19. 04:54 Fabius

Orbán: a seggszáj nem a véletlen műve

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor rogán antal bankadó

Vajon mi a kormány melléfogásának legbiztosabb jele? Ha már Török Gábor is töréspontnak kénytelen látni ami itt folyik? Vagy, ha G pont Fodor Gábor felzaklatva közli velünk: hopi, a büszke cövek lelankadt fütyikévé zsugorodva csúszna vissza a hasüregbe, mert a Férfiszépség vizsgálata közben behaluzott egy gyurcsány farkast a kertek alatt? Esetleg, ha a Kedves Vezető maga jelenti ki: az ismételt seggszáj nem a véletlen műve, amennyire a gazdaságpolitikát el lehetett kúrni, már elkúrták, innentől meg minden mindegy.

"Orbán Viktor magyar miniszterelnök szerint nem fog ártani a gazdaságnak, hogy Magyarország nem tartotta be ígéretét, és nem csökkentette a bankadót, mivel a bankok már így sem hiteleznek az országnak."

 Így váltunk Tündérmeseországból Mindenmindegy országgá egy pillanat alatt. A nevünk változik, de a kapkodás és a bénakacsázás állandó. Évi egymilliárdért van Századvégünk, 360 millióért Nézőpont Intézetünk, 1,2 milliárdért kommunikációs államtitkárságunk, a Habony Művekről nem is beszélve, és mégis megesik az a csúfság, hogy a legnagyobb arcú legkisebb királyfi meghazudtolja hazánk Iránymutató Fénylő Csillagát. 

 Rogán Tonyót is meglephette a Vezér kijelentése meg a korán kelés, és a TV2 reggeli műsorában faggatózó riporter bankadót és seggszájat firtató kérdéseit megunva letolta a gatyót, és izomból szétfingotta a főnöke renomémaradékát:

 "Sose gondoltuk azt, hogy a bankadót kivezetnénk, mi a bankadót a magyar adórendszer részének tartjuk"

 Érdekes kijelentés ez Tonyókám. Ennyi erővel mondhattad volna bátran, hogy "majdnem beledöglöttünk, hogy kilenc hónapig úgy kellett tenni, mintha a bankadó kivezetésén gondolkoztunk volna, hisz írásba is adtuk. De hazudtunk reggel éjjel meg este." Ha ránézel erre a képre bizony azt látod, ahogy Viktor a saját szájával formája a szavakat, amivel a bankadó idő előtti teljes kivezetését lobogtatja osztrák pénzembereknek. Tudod, ez abban a korszakban volt, amikor még nem volt minden mindegy, és a főnököd a sógoroknál kalapolt némi hitelért és befektetni való tőkéért. De nektek is lámpást adott kezetekbe az Úr Pesten, egyrészt hátha a sötétségbe sikerülne csempészni kicsi fényt, másrészt meg a főnöködet ismerve nem járhatunk messze a vidám sírásók valóságától, és te is beleszaladtál egy ne fütyülj, befetéma van! -jelenetbe . 

orbán-rogán.gif

Ha nem tudnánk, hogy papírkutya vagy hozzá még azt hihetnénk, egy ilyen rápirítással megpuccsolnád a Nagy Embert, és a rikkancs szobrára már karbantartják az arcmásodat ráfele. Mindenesetre GFG-re a frászt ráhoztad, szegényke akkorát konteó gyurcsányozott ellenpontozásként, hogy félő, a hirtelen lankadástól még valami egészségkárosodása lesz. 

 

599 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr964857436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó reggelt mindenkinek!
Tudom hogy unjátok már de MOSTMÁR VALÓBAN nyilvános és tömeges kivégzésekre van szükség.
Szerintem kezdjük a felcsúti szardarabbal.
A kancsal félhülyét tegyük egy ketrecbe, rá egy táblát : "100 forintért leköpheted" tuti meggazdagodnánk.
Orban mar nem szedi a gyogyszereit, vagy nem jutott ki Ausztriaba idejeben? Na csak figyeljuk, igy hetvege fele meg megtudhatunk par vicces dolgot.
Khmm!
Hát,igen.Az emútt nyócév + az a rohatt gyurcsány!Teljesen elkúúrvásította ezt a gerinc brigádot.
A " hazudtunk reggel+délben+este is ",már nem szállóige,hanem követelmény.

Csendben jelezném tonyónak,a 120 milkás sajtó-figyelő szomszéd,kissé trehányul dolgozik!
Ha ez egy életrevaló nép lenne, akkor huszonharmadikán a félázsiai baltás rohadék a csicskáival együtt lámpavason himbálózna.
a Chinoin-ban tuggyátok a Gedeon bácsinál kapott egy valag méretű lombik mindenszínűt...már elfogyott volna? vagy már az sem hat hanem hét?

sajnos sokaknak még nem világos, hogy a 2/3 csak arra kellett nekik, mgeszedjék magukat és bepótolják azt, hogy 8 hosszú évig a vályú rosszabbik oldalán hüccsölték őket

a többi gyermekmese vagy asse...egyszerű:

brühühühühühühü
@rodeo36: Nagyjából leszarnám hogy mennyit lop a "vezetés" ha élni hagynak, és ha nyugodtam mondhatom hogy a felcsúti szar nem több mint egy lerakódás a pöcegödör szélén.
De ha elkezdenek baszogatni azért mert kimondom hogy a szar az szar, akkor kúrva felmegy a pumpa.
Szerintem másokban is.
@Megdobbent: Nem jutott ki, csak a Szent Jobb buggyant haverja, ismét isten úgyse meg is igérte, hogy ha cigány gyerekek is fognak az égből esni, 14-ben akkor is felezik a bankadót. Meg leszünk mentve, bárki is meglássa.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ezt mindig leírjátok, aztán csak néztek, mint kirakatbábu a tömegoszlatásra. aki azt hiszi, nincs ennél sokkal, de sokkal lejjebb, még várja egy-két meglepi.
Azt hiszem, hogy az elkeseredés és az indulat fokozódik!!! Talán azért is, mert ennek az "őrült Vezérnek" még mindig sok híve van!! De ne feledjétek!!! Horthynak, Rákosinak, és Kádárnak s sok-sok híve volt egy ideig!!! Aztán mi is történt????
@Pantagruel: nem hiszem hogy nincs lejjebb, hisz amit rettegtem, annak nagy része velóság mára, és még nincs vége, messze nincs
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
dehát pont az a valóság, hogy semmi mást nem tesznek csak lopnak és baromságokat intézkednek azzal a céllal, hogy ne lehessen őket félretolni vagy fel a lámpavasra,

egyik darab szart sem érdekli sem az ország sem a nép csak a pénz meg az ingatlan vagyon amit összeharácsolnak

már a kifli csücsköt is kitépik a gyerek szájából mikor tejbe akarja mártani

lámpavasra velük legalább október 23-án

brühühühühühü
@Pantagruel:

nézd, a számegyenes ahogy általánosban tanítják, 2010 április volt a NULLA PONT ELÉRÉSE azóta negatív az irány és az értelme is

ezek után a békamenet már annak a jele, hogy ez az izé egy vallás vagy hitszekta és sem nem párt sem nem kormány és a hívők a halálba is követik bár egyre többen válnak "ateistává" és sasszéznak oldalra...ami aktívakból passzív szemlélőt farag

brühühühühühühü
@Pantagruel:
vastagbor.blog.hu/2012/10/17/ujabb_het_ujabb_matolcsy-csomag#more4853768

a cikk csak a valóságot írja de az "Ad Dio" nevű izé és azok akik vitáznak vele tipikusak

a butaság, felkészületlenség, rí belőle

van egy másik közöttük aki azt írja (majd hanyattestemolvastában) vállalkozó vesz CNC forgácsoló-t és manuálisan üzemelteti mert a "darabszám" miatt nem éri meg beütni a programot...

hát ha ismeri akkor akkor 15 másodperc és 3 perc közötti időt vesz igénybe és mialatt a gép forgácsol a buta mást csinálhat azaz időt "csinál" saját magának

na ez már sok

brühühühühühühü
azt hiszem, hogy a blogírogatás meg a tüntizgetés helyett ideje lenne magasabb fokozatba kapcsolni, mondjuk a 3-kor kezdődő ellenzéki tüntetések részvevői egységesen átmehetnének a parlamenthez a 4-kor kezdődő baltás show-ra kicsit valóban tiltakozni
Korlátolt narancskomcsi elvtársaknak a példa, hogy Piktor hogyan csinál segget a szájából:

MTI 2012. június 12., kedd

"A mintegy száz üzletember előtt tartott előadásában megismételte, szerinte a válság utáni európai élet teljesen más lesz, mint az azt megelőző. Az egyik legnagyobb érték a közép-európai együttműködés lesz, azon belül is az osztrák-magyar kapcsolat súlya emelkedik majd ki, Magyarországnak ugyanis létfontosságú az Ausztriával való gazdasági együttműködés."
Na már most az ott ülő üzletembereknek a szemében Piktor a kutyaszarral lett egyenértékű. Ráadásul a "bizalomnak" nevezett dolgot bass.a el, ami az együttműködés alapja. Tehát amikor legközelebb dől a bullshit Piktor szájából, így, enyhe kétkedéssel tessék fogadni azt...

"Orbán a brutális bankadó kivezetéséről beszélt Bécsben

A tervezettnél korábban kivezethetik a magyarországi bankadót Orbán Viktor szerint, aki brutálisnak nevezte az adó mértékét kedden Bécsben, az osztrák gazdasági kamara épületében, a Raiffeisen Bank képviselőjének kérdésére adott válaszában.

A pénzintézet munkatársa felszólalásában azt mondta, nem tartja elfogadhatónak a magyarországi banki terhet.

2014-től nem lesz bankadó
A miniszterelnök válaszában kifejtette: könnyen lehet, hogy 2013. január 1-jével a bankadót nemcsak a megállapodás szerinti mértékig, hanem teljesen kivezetik az adórendszerből, és megjelenik helyette a pénzügyi tranzakciós illeték, amelynek részleteiről még tárgyalnak.

A kormány korábban úgy döntött, 2013 elejétől a bankadó fele marad a rendszerben, 2014-től pedig ez az adó megszűnik.

A tranzakciós illetékből várhatóan hatalmas lesz a bevétel, amely ha valóban realizálódik, azt kizárólag a jövedelemadók és a szociális adók csökkentésére, vagyis a versenyképesség javítására fogják fordítani – mondta Orbán Viktor, aki az illetékről azt is megjegyezte előadásában, hogy az nem egy válságkezelési eszköz, hanem a jövendőbeli magyar gazdasági rendszer állandó eleme."

Dehogynem vagytok kommunisták Piktor, a hazug és aljas fajta ráadásul...
„Nem vagyunk kommunisták abban a tekintetben sem, hogy nem hisszük, hogy tőketulajdonosok nélkül létezne piacgazdaság” – tette hozzá, szavait pedig úgy összegezte, hogy „a közöttünk fennálló vitáknak nincs filozófiai tartalma”, kizárólag gazdaságpolitikai.

HITELES EMBER! A narancsbolsi trollvilágban, bár ezt még a turul sem szarná le...
@Barragon:
A leghangosabb volt hívek szokták a legelkeseredettebben gyűlölni...
Azért milyen szép lesz majd a békamenet, hogy "Piktor, adót, még!"
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Halihó! Rég láttunk, merre jártál??? Figy. Ne engedd magad ennyire felhúzni. Ismered a mondást nem??

"Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni."

Ja és ha már Fabius megidézte a "Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten" filmművészeti alkotást vigasztald magad inkább ezzel. :))

youtu.be/8vyAPfNi8gU
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Erre azért nagy tétekben ne fogadj. A vezényló és zrt-je bármikor képes lesz bizonyítani, hogy mindennél van lejjebb. Kíváncsi vagyok, hogy mikor üzenünk hadat az pfejj mocskos kapitalista EU-nak.
Ma reggel hallottam a rádióban, a bonsai duce a saját szájával mondta: (a nagybetűs szó szerinti szöveg) "Újfajta gazdasági megoldásokra van szükség, ANORTODOX MÓDSZEREKRE (!), és amikor mi ezt csináljuk, akkor NEM KRITIKÁRA VÁGYUNK, HANEM TÁMOGATÁSRA"

Dögöljek meg, ha nem ezt mondta.

"Ha nem tudsz dicsérni, akkor kussolj, baz'meg!"
ARrogánS tóni azt nyilatkozta, hogy az igéret meg nem tartása ügyében a bankok kussoljanak, mert ők is orrba-szájba megszegték az igéreteket.

Ezek alapján ARrogánS tóni szerint tolvajtól lopni nem bűn??

Fideszes mentalitás.....

böktmb
Orbán már megmondta:"ne azt nézzék mit mond,hanem mit csinál !" Csak azt nem értem,hogy a hívei minek alapján ítélik meg ?Mert ,hogy hazudik az kiderül a kijelentéseiből és a cselekedeteiből!És akkor "TISZTELETET" követel. Milyen alapon ?
És van olyan ország még Európában ahová ezt a szardarabot még beengedik? Én a helyükben már kiplakátoltam volna az Uniót a kőrözési képeikkel. "Wanted dead or alive!" De inkább "dead" (inkább halva).
Mondjuk ezek után az osztrákoktól is megvan a véleményem.
A fütyit a bankoknak!

Örüljenek, hogy nem duplázta meg a bankadót.

Na ez lett volna az unortodox kivezetés!

böktmb
@DarthVader:
Magyarán, hülyék vagyunk, büszke is rá, nem érdekel senki...
Rogán rendes gyerek endresy.blogspot.hu/2012/10/rogan-kadarizmusa.html
Rendesen bepróbálkozott a kádári kommunikációval és bejönni látszik.
Nem illik bántani egy ilyen kitartó seggnyalót. endresy.blogspot.hu/2012/10/visszanezve-2002-re.html
ennyi, vagyunk néhányan akik ezt ugatják egy ideje, és még mindig van értelmesnek tűnő elemző, gazdasági, politikai vezető, aki beveszi Vittátor baromságait:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/19/budapest_bloffol_megvezeti_a_partnereit/
@GeoCracker:
Rogán egy szánalmas hazug fasz. Méltó a Vezénylóhoz, ideális bolsevik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
off:
Nem megyünk vasárnap, sokkal nagyobb a baj, mint hogy egyszerű leányvállalalattal megoldhatnánk.

Jelenleg azon gondolkodom, a békamenet idejére vigyem fel az embereket és családjaikat egy nagy molinóval, innentől a pekidzs kiötlője adjon munkát és kenyeret nekik vagy csak egy sima őszi napon.

Ha valaki szemtől szembe merné védeni a narancs gazdaságpolitikáját, előzetes figyelmeztetés nélkül fogom szembeköpni.
A kurvaanyját az összes bunkó parasztnak.
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: Mondjuk az is a vicc kategória, amikor a bankok egyoldalú szerződésmódosítást emlegetnek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha nem érzed, mi a difi, akkor mindegy. Nem kell a jobbikos púder, nem látom a felháborodásotokat. Helyette a cigánysoron vonultok. Ügyes terelés...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne legyél már te is hülye fasz!

Ennek semmi köze a bankokhoz, ez a magyar gazdasági szereplők elleni BŰNCSELEKMÉNY!!!!!!!

A bank fogja magát, eladja a vadbarmoknak az itteni hálózatát oszt hazamegy.

Te meg lesheted, hogy az adódból hogy gazdagodnak a haverok.
Ötven évig, ha megéred.

Ez rablás, nem veszed észre?
Csak ha a cigány almát lop?
Amiket műveltek kormányzásuk alatt,Polt Peti kevés lesz,hogy megússzák a tényleges letöltendőt!Hiába nagy a fegyelem,egyre több az elszólás,és valaki úgy is énekelni fog közülük,ha bukják a választást,ha nem...
És amúgy egyáltalán nem biztos, hogy olyan hülyék, amennyire látszanak.

Érdekes módon mindig azokat a piaci szegmenseket sújtják egy jó kis különadóval, amiket kiszemeltek maguknak.

Előbb tönkreteszünk, aztán olcsón felvásárlunk.

De enyémből nem esztek, gyerekek.
Inkább saját kezemmel gyújtom fel az egész hóbelancot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Habakuk999: kár a borsóért, és a falért én aki megszívtam a bankkal, nem kicsit, én nem anyázom őket annyira mint Angyal, pedig tehetném. Csak ennyit tennék hozzá:

Ráküldhetik a Kehit Simorékra
Nem csak a részben magántulajdonban lévő vállalatok minősített adataiba nyerhet betekintést a kormány egy nemrég benyújtott törvénymódosító javaslat szerint, hanem a Magyar Nemzeti Bank üzleti titkait is megismerheti a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) - közölte a Népszabadság.

hvg.hu/gazdasag/20121019_Rakuldhetik_a_Kehit_Simorekra
@Habakuk999:
Tudod, amikor a nav ellenôr tesz olasz módra ajánlatot. Már hallottam érdekes "történetet". Az olasz maffia jöhet ide tanulni...
@rodeo36: Democracy is only stable as long as the people in charge, which theoretically is the population, understand and respect their duty in their democracy.

The people (...) have the largest responsibility in a democracy...

Without the people, the democracy does not exist. Without the people, the democracy cannot exist. The people must be active and informed in their democracy if they wish to sustain their democracy.

joshloftis.blogspot.it/2011/06/so-this-is-how-liberty-dies-with.html

Akkor mégis kinek a felelőssége? (Kinek a nyakába akasszuk a kötelet?)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na de kolléga! Én is titkosítok úgy, hogy ezek nem tudnának hozzáférni... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hidd el, tudom..

Ez nem maffia, a maffia fontosnak tartja a becsületet. Legyen az orosz, ukrán vagy gondolom olasz is.

Ezek eladták a mi becsületünket is aprópénzért, nekik meg soha nem is volt olyasmi.
@Habakuk999: Csak félve kérdem, még most sem látsz tervszerűséget a lépésekben? A legtöbb bank behúzza még fülét farkát, és nem megy el, max. satuzik, nem hitelez, megpróbál kibekkelni, és reménykedik /naivan hisz a jobb időkben/ pont mint a legtöbb ember, hinni akarja, hogy úgy sem csinálják meg, hisz hülyék hozzá, és amikorra mégis megteszik, nem hisz a szemének...

Államosítás minden szinten, tönkre tenni ólcsősítani minden független céget, és megvenni, ha más módon nem megy, KEHI, rekvirálás, NAV, stb.
Lásd T, Közmű cégek, Választási-önkormányzati rendszer fejlesztő cég, stb-stb. Nyomul a simlicska maffia, egyre több helyen hallom, és a mentalitás az 50-es évek "önkéntes" szövetkezeti módszereit követik.
@Habakuk999: Jajj ne már. Korán reggel faszozol miközben tudhatnád, hogy én is viccnek tartom amit a fityesz művel, főleg azért mert pld. a kivetett bankadót a bankok ugyanúgy ráterhelik az emberekre mint bármi mást is.

Bűncselekményt meg a bankok is folyamatosan elkövettek lásd pld. európai bíróság döntése vagy a hazai civilek által mostanában sorra megnyert perek velük szemben.

propeller.hu/itthon/2516393-semmisek-devizahitel-szerzodesek-europai-birosag
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a te szinteden lehet, de azért egy nagy cégnél ugye, ha nem fér a titkosításhoz, akkor jönnek a szankciói, akár az adószám visszavonás, vagy egyebek, szerinted fog kekeckedni a végletekig egy felső vezető, szerintem nem, nézd meg pl. az osztrák bankokat, hisznek az idióta jobb kéznek.
@Pantagruel:

namost mit mongyak? "it's stunningly true"

de annyi kötél nincs...

próbálom röviden: az apa féltékeny a saját fiára mert nem tudott egyet maga csinálni és akit örökbefogadott az aprógyerekkortól zseni és "happygolucky" és el kezdi gyűlölni és hátrapofozni a sorban...de annyira hátra ahol az apa van nem tuggya...és mindíg kisiklik a kezéből...borzalmas helyzet...válás a vége "apró tragédiák után"

tehát ki is a felelős?

a te példádban a tömeg és megérdemli amit kap...

mégis a történelmi tapasztalat azt mutattya, hogy a lámpavason nem a tömeg lógattya fel magát...és ha sok próbálkozás után valami sikeresebb (teljes siker sohasem volt és sohasem lesz) akkor

mosolyszünet

brühühühühühü

és ez a mosolyszünet a hibás meg a kanyar
@DarthVader: "és amikor mi ezt csináljuk, akkor NEM KRITIKÁRA VÁGYUNK, HANEM TÁMOGATÁSRA"

Ezt én is szoktam mondani. :DDD
Egy kicsit off:
atv.hu/cikk/20121019_hende_eltunt_a_gripen_jelentes?source=hirkereso
Persze megint a Gyurcsány a hibás:) Erre is utalt a vadparaszt!
@laci0011: "Polt Peti kevés lesz,hogy megússzák a tényleges letöltendőt"
Ábrándozás az élet megrontója - mondta Vörösmarty Mihály. Lévén Mesterházytól Orbánon és Szanyi kapitányon át Vonáig mind ugyanannak a brancsnak a kölyke, én azon is csodálkoznék, ha egy húszadrangú titkárnő véletlenül felfüggesztettet kapna.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: heeeeeeeeeeeeehiiiiiiiiiiiiijeeeeeeeeeeeeee, a vörösöknél stefikeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.10.19. 06:20:40
Ennél én jobb vagyok,igaz szőke.
@DarthVader: Támogatokm én őket szívesen..megtámogatom őket
nincs itt semmi baj, kérem szépen. a munkásosztály béke menetbe szerveződve fog igent mondani a gaz bankok kizsákmányolására, melynek nemzetközi vetülete túlmutat az orthodox értelemben vett közép-európán és világtrenddé válik, legalább is nálunk, itten svalbárdon a "polar bear daily" szerint a főszervező bayer zsolt már megkereste a nemzeti érzelmű inuit (rossz nyelvek szerint eszkimó) közösséget és felszólította őket a demonstráción való részvételre, cserébe megígérte nekik orbán viktor támogatását a kilőhető bálna kontingens emelésének tárgykörében. a lap állandó bloggere "laughing walrus" pokorni zoltán, neves, magyar balneológus valamint szijjártó péter látogatását is valószínűsíti, ugyanis az inuitok jelenleg a bálna kontingens triplázásába érdekeltek, viszont ezirányú törekvésüket az imf fúrja a narvál lobby és a libanoni drúzok között húzódó, napjainkaban még antagonisztikusnak tűnő ellentéte miatt, melyet rogán tonyó még nem vett figyelembe, vona gábor viszont igen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért van az az érzésem, hogy jövő áprilistól az mnb működését 100 évre titkositjak.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
A Magyar Biogáz Egyesület a biogázhoz kapcsolódó témakörben információkat szolgáltat előállítóknak (Neked is) a potenciális felhasználóknak, befektetőknek és a döntéshozóknak.
Ezt az éjjel olvastam, bocs, ha már belinkelte valaki, de a sógorokkal egyre jobb a viszonyunk...
index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/18/kisajatitas_amit_a_magyarok_csinalnak/
Off:
"Kajászó - Művelésbe vették szerdán a helyi gazdák és az őket föld-ügyben támogató civilek az egyik olyan táblát, amelyet szerintük jogszerűtlenül adott bérbe a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet. "

fmh.hu/hirek/20121017_kajaszo_foldtorveny_demonstracio
On:
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mit tett volna a JOBBIK, ha az MSZP:

- einstandolja a manyupot
- konszenzus nélkül hoz létre egy alaptörvényt
- hatalmi arroganciával kiiktat minden törvényes ellenőrző féket
- kiheréli az AB-t
- saját oligarchiáinak pofátlan módon kijátssza a magyar földet
- minden meglévő dontos poszta csak és kizárólag a saját pártkatonáit ülteti, ha kevés a hely, akkor létrehoz komplett hivatalokat
- a közveszerzéseket paródiává süllyeszti és szinte minden állami megrendelést a saját haveri körének cége visz
- ha a mostani formában nyúl az oktatáshoz, az egészségügyhöz
stb.

Mit tett volna a JOBBIK?
Most mit tesz?
Most miért nem tesz semmi olyat, amit az előző ciklusokban a felsoroltaknál jóval kevesebbért megtett?
A Jobbik a fideszt jobboldali pártnak tartja? (Nem a vezetők, hanem a cselekedetei alapján).
@hacsaturján: Hihi, ezzel bearanyoztad a reggelem!
Most untam meg Gábrielt is azt hiszem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez már felettébb gyanús. Nem a voroske blog Boli kedvence? Alakul itt valami, akárki meglassa!:)))
@rdos: Remélem a példa ragadós lesz!!!
Ilyenkor azt gondolom, hogy csak naiv illúzió reménykedni a 2014-es választások eredményében. A fidesznek a legutóbbi mérések szerint 1,6 millió szavazója van. Pedig a felmérés már a baltás ügy és a regisztrációs választás kirobbanása után készült.:(((

mandiner.hu/cikk/20121018_ipsos_erosodott_a_fidesz_es_az_mszp
Október 18.
"Az Ipsos október felmérése szerint a Fidesz idei legjobb eredményét érte el, az MSZP a választások óta a legmagasabb támogatottságát élvezi: a kormánypártok 20 százalékon állnak az összes választó körében, míg a szocilaisták 16 százalékon. A Jobbik ebben a körben 7, az LMP 3, míg a DK 2 százalékon áll. A biztos pártválasztók körében a Fidesz 41, az MSZP 33 százalékot ér el, a Jobbik 15 százalékon áll, az LMP 6, a DK 4 százalékos. A pártoktól távolságot tartók aránya kicsivel meghaladja az 50 százalékot."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak nem?:))
Persze majd tagadják..de minket már nem tudnak átejteni....DD
hmmm:

Bár Matolcsy megszorító csomagjait szükségesnek nevezte, az, hogy két héten belül két ilyen "programot" is bejelentett a kormány inkább azt mutatja Szalay-Berzeviczy szerint, hogy "nincs átgondolt koncepció a gazdaságpolitikában, összecsapták az intézkedéseket, és látszik, hogy csak órákat dolgoztak rajtuk."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem tudom.
Nekem első látásra simán lejmolásnak tűnt a pekidzs.
Miután kiszámoltuk a hatásait, "add ide az összes pénzed és takarodj"-nak tűnik.
Egész kereskedelmi ágazatokat rúgnak partvonalon túlra.

Nekem ez örök dilemmám, akár Fülig Jimmynek:
most kavarják vagy nem kavarják?
Nem néztem ki belőlük soha, hogy ennyire nagyban tudnak gondolkodni.

Pitiánereknek tartottam őket, de kezd változni a véleményem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig 2 év után már igazán tudhatnának, hogy mit akarnak..azon kívűl, hogy oligarcha..
@NIPREDIL:

örvendek! elkönyveltem mai jó cselekedetem.
@Habakuk999:

azé ölég nagy illetlenség ezeket a marhákat piszkos fredhöz hasonlítani! míg freddy bátyánk a kavarást saját lényegibül fakadóan végeszte, addig ezek a saját marhaságuknak köszönhetően, oszt jónapot! te eg nem vagy egy don fülig james.
tudod nem akarok keckeckeddni főleg így a nagy bukott forradalom ünnepe előtt párnappal...

"formája a szavakat"

vicces így is... és ojjan doktoros: "for mája" az angol is divat...

de: formáLja !
@hacsaturján: Isten ments, hogy Fred bátyánkhoz hasonlítsam őket!!!

Dehogy.

Csak a dilemmám hasonlít a Jimmyéhez.

Soha nem tudom eldönteni hülyék vagy gazemberek.

A végére mindig oda lyukadok, hogy hülye gazemberek.
@Megdobbent: "Orban mar nem szedi a gyogyszereit, vagy nem jutott ki Ausztriaba idejeben?"

az osztrák kezelésnek már lőttek !

esetleg az azeri "kezelésben" reménykehet még...
@Barragon: " "őrült Vezérnek" még mindig sok híve van"

nyugi... ahogy Te magad is monmdod... ezek nem emberek... ezek a hívőfidesznyikek a társadalom legajja... ezek a kellő időben 180 fokos fordulatra is képesek... akár többszörösre... aztán a végén ha nem szédülnek majd lesz valami...

A) vagy foggal körömmel ragaszkodnak a szeretett vezírhez

B) vagy foggal körömmel tépik szét a szeretett vezírt

a fog és a köröm kap nemsokára nagy szerepet !
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: vagy akár közéjük is lővethetne... sőőőt akár álamosíthatná is...
@Habakuk999:

ezek eccerűen hülyék, akiket gazemberek manipulálnak. ámbár télleg mérföldeket léptek a gazemberség megtisztelő cím elnyeréséért, de eszt a következő ciklusra tervezik.
nem sok embernek volt ijjen szerencséje mint nekem...
fotelből egyenes adásban nézheti végig egy nemzet pusztulását !
az erkölcsi válság a csúcsra hág... a szakadék közel... gyerünk !

jajrá fides ! jajrá magyarok !

1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@hacsaturján:

:)))))
Gyönyörködöm az egyre bővülő egymondatos kommentjeidben.

És mindezt korán reggel, bayeres sajtófigyelés után:) Bent maradt a kávé?
Nekem megint az jutott az eszembe, hogy a nyilvánvaló bűncselekményeket úgy akarják megúszni a O.Viktor nagykorú és társai, hogy kijátszák az elmebeteg kártyát.
@dr. Balta$ár: azeri kezelés. LoL
Azt ismerem:
- doktor úr, úgy hasogat a fejem.
- talán ha kivennénk a baltát, enyhülne.
@orica:

uhhh, hát engemet mán nemigen sikerül meglepni. kávé maratt, mitöbb, macskáim és rénjeim is jól vannak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt hiszem, különösebben nem jellemző rám a faszozás.
Amennyiben a ma reggeli faszozásom zavar téged, és esetleg úgy döntök, bezárom itthon a boltot, nagyon szívesen meghívlak döntésem embereimnek való közléséhez.

Ott kedvedre kifejtheted álláspontodat. Eu-ról, bankokról, ellenségekről.

Javaslom előtte egy norvég halászöltözet beszerzését.
Mert tudod Angyal ez már olyan szánalmas, hogy pofozkodni sincs már kedve az embereknek.
Legfeljebb köpni egy nagyot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" én is viccnek tartom amit a fityesz művel,"

Ez nem vicces, ez tragédia. Ahogy Vona is, amikor szegregációról, és a ne szüljön aki nem dolgozikról szónokol.
A ne egyen, aki nem dolgozik "vicces" korszakát már elhozták sikeresen.
@orica:

mellesleg, megboldogult ifjú koromba cca. ötezer karakteres egymondatokat követtem el neves elődöm, machiavelli után, szabadon. kettőnk között talán az a vélhető különbözet, hogy a poroszos iskoláztatás követkesztében én későbben olvastam az intelmeket, minthogy őkelme beleszeretett volna a borgiákba.
@Habakuk999:

franc tuggya! nem vagyok én ufo.
@Habakuk999:

a hexencsusszom miatt örülök, ha a klozetig el tudok menni. sic transit gloria mundi.
@hacsaturján: Az nem olyan jó.
Azt hittem, már kinn vagy.:(((
@hacsaturján:

Ez a szerelem viszont időtlen és idegesítő gondolatokat szült:)
@orica: az a Vona, aki O. Viktor nagykorú és társai Polgári Köreiben építgette a bimbózó nert? Akkor nincs min csodálkozni, az a Vona a szervezetével együtt O. Viktor nagykorú zsebében van. Fides-közeli.
@aranyhorcsog: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nagyon veszélyesnek tartom ezt az utcai politizálást.Vona itt fogja elvenni OV-től az ostoba tömeget/csőcseléket, tehát a ki kinek van a mellényzsebében még nem lefutott meccs. Ez vezet Mohácshoz.
@orica: horti szálasi folyamat, az idióta vandálok kikeltek a tojásból és fejére is nőttek már a vezénylónak, a vége is pont az lesz, mint anno, nem lehet más, vér verejték és könnyek
hmmmmm

Így államosítják a devizahitelesek lakásait

A bankok közül egyelőre főleg az FHB és az OTP ajánl fel lakásokat a Nemzeti Eszközkezelő számára. Sokak szerint a vártnál szerényebb kereslet fő indoka az, hogy a potenciális ügyfeleket nem elég hatékonyan érik el a pénzintézetek.

www.napi.hu/ingatlan/igy_allamositjak_a_devizahitelesek_lakasait.534684.html
@kifordított nagyanyó: A táblákat festik a III. Birkamenetre
- Hűbérföldön akarunk közmunkában kapálni!
- Még több adót!
- Még magasabb adókat!
- Még nagyobb unortodoxiát!
- Avassák boldoggá Matolcsyt most azonnal!
- I. Szent Orbán Viktor szeretünk!
- Bayer Zsoltinak Pulizer díjat!
- Lovagkeresztet vitéz Mága Zolinak is!
- Több járulék nagyobb boldogság!
- Aki nem eszik a hazát szolgálja!
- Több Audit Hegedűs Zsuzsi alá!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Bár Matolcsy megszorító csomagjait szükségesnek nevezte, az, hogy két héten belül két ilyen "programot" is bejelentett a kormány inkább azt mutatja Szalay-Berzeviczy szerint, hogy "nincs átgondolt koncepció a gazdaságpolitikában, összecsapták az intézkedéseket, és látszik, hogy csak órákat dolgoztak rajtuk."

Matol Csimpánz zsebórát szerel.

@Penivaldes: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! (Már ha mostanában van olyan.)
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Minden Hegedűs Zsuzsa Lakjon Jól! (Parától lopva)

Lász-ló-né! Lász-ló-né!

Os-toba va-gyok! Os-toba va-gyok!

Lopj csak Lajos, nekünk nősz nagyra Szentem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ugyancsak tanulságos és sokatmondó a cikkben szereplő táblázat a devizahitelesek állapotának változásáról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: még mindig jobb, mintha agyat műtene

/igaz ebbe a körbe saját maga és a vezényló zrt szűkebb tagjai mégis nyugodtan benne lehetnének ;) /
@leonito77: Valahogy nem terjed a híre a történetnek. Nol, metropol, atv, szabad föld, helyi megyei sajtó. Ennyien vették át a hírt.

Pedig az LMP-s Szabó Rebeka is részt vett az eseményen.
@rodeo36: Gedeon bácsi a Richter. Legalább a nevét ne vedd már el tőle, az életét már itt elvették nagymogyorók anno. Chinoin más tészta, de ott gyógyszerezik a betegünket, az kétségtelen. Újabban csak gyogyógyárat és kutyatápcéget avat. Tud valamit a sorsáról?
@kifordított nagyanyó: lassan jönnek, a papagáj kommandó már nagyüzemben, a baromságok már özönlenek:

Soltész: nem engedünk az EU kívánságának
A kormány nem enged az Európai Unióból érkező kívánságnak, és nem csökkenti a nyugdíjakat - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális államtitkára pénteken az MTI-nek a Veszprém megyei Magyarpolányban.

hvg.hu/gazdasag/20121019_Soltesz_nem_engedunk_az_EU_kivansaganak
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Még le kell hívni csomó Eu-pénzt. Némethné még nem végzett a betakarítással.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Basszátok meg!Mostanában láttam egy nem tudom mikori Maksa Zoltán előadást .
Kitalálta a "Gyermek éheztetési "alapítványt!XD
@kifordított nagyanyó: Simicska, Matolcsy vagy Orbán az arca az alapítványnak? :DDDDDD
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Mondjuk a Mága Zolis részt kivéve mindegyik jó.
Főleg azok amelyek haláluk után adhatók.:))
"Ha az lett volna Bajnai Gordon stratégiája, hogy az MSZP döntése nélkül legyen az ellenzék együttes miniszterelnök-jelöltje, akkor ma már biztosan elkésett. Ha az MSZP aktív partnerségével, akkor nem."

"Nem tudhatjuk most még, hogy október 23-án a Milla rendezvényén pontosan hányan lesznek. Ugyanakkor az látszik, hogy az elmúlt hetekben a Milla vezetői folyamatosan megsértették a baloldali ellenzéki pártok aktív tagjait. Látszik, hogy amíg Gyurcsány Ferenc és a DK megértette, az MSZP nélkül nem lehet lecserélni Orbán Viktort, addig a Milla, egy egészen más, de messze nem sikertelen stratégiával arra épít, amire 2006-ban az MDF, 2010-ben az LMP eredményesen: a két nagy párttal szemben határozza meg önmagát. Színpadra is szólít mindenkit, aki vagy ezért, vagy azért nem szereti a két oldalt, így lesznek kommunisták, liberálisok, konzervatívok és kapitalisták, akik majd egymás eszméivel jól nem értenek egyet.

A Milla ebből a szempontból – politikai értelemben mondva, nem megsértve senkit – a felszólalókat eszközként használja ezen a napon a saját politikai programjának népszerűsítésére. Legnagyobb sztárjuk természetesen Bajnai Gordon lesz. Ő azonban nem hinném, és ez csak egy tipp most, hogy belelép ebbe a csapdába. Ez a nap nem lesz Bajnai Gordon „zászlóbontása”, még akkor sem, ha a kiéhezett magyar sajtó erre nagyon is vár. Ha eljutunk odáig, hogy bejelenti segítő szándékát az ellenzék együttműködésének megszervezésében, akkor már nagyon sokat is lépett. Ha fellépésével azt is meg tudja mutatni, hogy őt olyan tábor előtt is szívélyesen látják és meghallgatják, akik más politikust nem, akkor ez egy versenyelőny lehet számára a politikai harcban. Arra kell nagyon vigyáznia mindezek mellett, hogy nehogy emiatt kevésbé akarja látni a baloldalnak az a része, amely két éve várja őt és most csodálkozik azon, hogy nem náluk, az ő rendezvényükön beszél, hanem egy velük szemben ellenséges közeg tapsaira vadászik."

atv.hu/cikk/20121019_somogyi_zoltan_bajnai_gordon_korszakvaltasa
@a szív fészkei:
ha emlékeim nem csalnak, anno tiszteletben volt tartva a Chinoinban hogy a Richter Gedeon Rt nemzetközi szervezetének a tagja, sőt...
most a dilinyós vagy szavaiddal: FŐDILI a Richter-nél azaz a Gedeon bácsinál kapta a valag méretű lombikot -kurva jó humoruk van ott a mnagement-nek- a dilinyós bénára meglepődött és visszautasítani nem lehetett a "kedves ajándékot" mindenki a hasát fogta röhögtében, hogy na végre humorral de kibasztak vele nyílvánosan

még kéne neki valami egyedi fociszerelést csináltatni és ólomlabdát vagy hozzá nagy gránit talapzaton hadd cepelje haza

brühühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Háde sehol egy blogger géza egy stefánia kisasszony....:))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Legyen az- egyre nagyobb-kisgömbőc!:))
@Habakuk999: Ugye, hogy kezdik a Milla köpködését, az Eu köpködését ezerrel Vonáék? Seggszáj be vanültetve nekik is ezt megörökölték szent kikeltetőjükről.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek közül az egyik legérdekesebb, és a magyarországi vállalkozásokat legerőteljesebben érintő elem az iparűzési adóval (hipa) kapcsolatos változás. A tervek szerint az adó alapjának meghatározásakor 2013 év elejétől az eladott áruk beszerzési értékét csak a bevétel 80 százalékából vonhatják le a cégek.
Ez az új szabály az alacsony árréssel dolgozó cégek számára lehet komoly érvágás. Eddig a szektorális különadó a kiskereskedelmi egységeket érintette, ezzel az új teherrel nagyobb arányban a nagykereskedelmi cégek járnak rosszul, olyan ágazatokban is, mint az energiaipar, a gabonakereskedelem, a számítástechnika, stb. Vagyis valójában egy, a teljes kereskedelmi ágazatot sújtó, szélesebb körben kivetett új különadóról beszélhetünk.

www.vg.hu/kkv/rsm-dtm-a-hipa-emelese-a-teljes-kereskedelmet-sujto-kulonado-389372

Mindenkit érint, nem csupán a kiválasztottakat.

Szerintem ezek csak annyira hülyék, hogy nem mérik fel a következményeket.
Megnézték a Tesco árrését, oszt jó napot.
Kb ennyi lehetett a tervezés.:(((
@a szív fészkei: Nem a Milláról volt szó. Angyal csak belekeveredett a szokásos huhogásába a "bankok" szó láttán.

Én meg, mivel a megélhetésemet veszi el a pekidzs, talán kissé morózusabb vagyok az átlagosnál.
@Habakuk999: A cigány bármit csinál, nekik az a bűncselekmény. Vehetnéd már észre.
@hacsaturján:

"ezek eccerűen hülyék, akiket gazemberek manipulálnak."

+1

Orbán a főstróman, a politikai cirkusz főszereplője, de a megrendelők minden jel szerint Talicskáék.
@hacsaturján: Elég szomorú, hogy a hozzánk egyedül hasonlatosan vezeték név elől- keresztnév hátul& kettős csavarodású DNS-ű japánok bálnanéhségéről megfeledkeztél a nagy ígérgetésedben. Ők is jöhessenek szavazni a NER-re, előtte tüntetni is az Eu ellen: a Szent István körúti panzióból úgyis mindig harmincasával tódulnak ki, - ergo egybe lehetne 23-án csinos kis csoporttá rántani őket, olyan hálásak minden izgalomért, fotótémáért. Hisz szíriuszi rokonaink ők és még van pénzük is. Nem mellesleg. Orvbűn hogyhogy nem ment oda még jammerolni??
@a szív fészkei: Most fognak áhítattal elmenetelni a cigány lába előtt. miről beszélsz?
@londonterminals:

hja, kérem! 2006 forradalmi napjai komoly anyagiakat emésztettek föl, még szerencse, hogy vót nyuszi, akire rá lehett kenni az egészet. ennyit a nesztlérül.
@Habakuk999: Nem csak rá, most a főnöke bajnais-mohácsos dumájára céloztam. Ugye állandóan az a tévképzet itt, hogy Vona pártja ellenzéki,össze kell fogni vele Orvbűn ellen. Korszak vicce! Bármilyen kormányellenes tüntin mindig a szarcsimbók mellett vonulnak, a kritizálókat megfélelmítve. Most se lesz másként.

Ja meg persze bankok, zsidók fúj-fúj - megy a többszáz éves baromság böfögése: Gábriel csak a torok, amiből ez mindig kiokádódik. Aztán e szép meló végeztével megy felvenni valami áruhitelt, ezt-azt, hogy jobban éljen, ha már olyan elnyomott itt Eu közepén.
@a szív fészkei:

a japcsikkal foglalkozzon a grínpísz, azok reszelve szeretik a narvál szarvat! külömben is, utójjára 41. decemberiben sikerült velük sorsközösséget vállalnunk, ezér is nincs tenger partunk.
@rodeo36:

Az óriási volt, ahogy kezébe nyomták a pirulákat! :D
@Ergosum: Neked szerintem tök mindegy mit tesz a jobbik, úgysem fog tetszeni. Azaz ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.

Egyébként az MSZP most mit tesz??? Ellenzéki pártként ugyanazokat tudja tenni. Ha történetesen nekiállnának az utcai forradalomnak vagy lámpavasaznának amint azt itt többen is javasolják, akkor meg az lenne a baj.

De persze ha parlamenti ellenzéki párt keretek között tevékenykednek akkor meg azért szidod őket, hogy miért nem csinálnak végre forradalmat a fidesz ellen.
Tényleg ti miért nem csináltok ha már ennyire reklamáljátok a revolúsönt??? :)

Ja és az utolsó kérdésedre a válasz természetesen az, hogy szerintem a jobbik nem tartja a fideszt jobboldali pártnak.
@a szív fészkei: Hazugság. Ők is annak örülnének ha a cigányok között sem lenne olyan, aki nem tud beilleszkedni és csak rombolja a közösségét ahol él.
@Habakuk999: Értem. Tehát azért mert egyre több hazai és EU-s bírósági ítéletből kiderül, hogy a bankok ugyanolyan rablók voltak az évek során, ezért lassan be kell zárnod a vállalkozásodat.

Elég érdekes levezetés szerintem.
@a szív fészkei: "Bármilyen kormányellenes tüntin mindig a szarcsimbók mellett vonulnak, a kritizálókat megfélelmítve. Most se lesz másként."

Azt már megszoktam, hogy felsőbbrendűnek tartod megad, minket meg ugye untermenschnek akik csak a több száz éves baromságokat böfögik fel.

Jut eszembe. Balaványt olvastad??? Ha megtennéd talán lenne sejtésed, hogy engem speciel milyen aggodalmak gyötörnek az általad hájpolt szarcsimbókok kapcsán. :)

"Azon állampolgárok közé tartozom, akik szerint – most némiképp egyszerűsíteni fogok – az előző kormány antidemokratikus, szabadságellenes, pénz- és hataloméhes, népnyúzó, kókler, mindenkit hülyének néző társulat volt. Hagyjuk a mosakodós szövegeket: e rendszer része és működtetője volt Bajnai Gordon is. Látnia kellett, hogyan működik a pénzszivattyú. Az őszödi beszéd után is azok közé tartozott, akik bizalmat szavaztak Gyurcsánynak. Tagja volt (kormánybiztosként) annak a kormánynak, amelynek rendőrsége elképesztő brutalitással támadta meg a védtelen állampolgárokat – és nem a kirakat-bezúzó brigantikról beszélek, az egy másik történet.

Bajnai még soha, sehol nem határolódott el világosan az előző kormány vétkeitől. És amíg ezt nem teszi, vagyis a nevéhez kapcsolódó egyértelmű konnotációkat határozottan ki nem kapcsolja, addig bizony, kedves Tamás Gáspár Miklós, Bajnai „visszatérése a politikába” nem jelent mást, mint az MSZP-hatalom restaurációjának első lépését – nevezzük bár a kampány zászlóbontásának vagy csak egy szerény bejelentésnek (innentől ez csupán technikai, nem lényegi kérdés).

Ugyanakkor a jelenlegi kormány is szabadságellenes, pénz- és hataloméhes, népnyúzó, kókler, mindenkit hülyének néző társulat, sőt minderre – ahogy gyorsul a világegyetem diffúziója – rá is kapcsolt egy fokozattal. Az MSZP és a köddé vált SZDSZ egykori szimpatizánsai természetesen az úgynevezett baloldali összefogástól várják a helyzet megoldását – vagyis a hatalom leváltását –, és úgy gondolják, hogy ez az MSZP nélkül nem megy. Én viszont úgy gondolom, hogy nem baloldali, hanem jóval tágabb összefogásra van végre szükség, ami az MSZP-vel már lehetetlen. Ahhoz, hogy a Szocialista Párt újra partiképes legyen, meg kéne változtatnia a vezetőségét, az arculatát, a programját, esetleg a nevét és múltját is, és ez persze hogy nem fog menni."

hvg.hu/velemeny/20121017_Balavany_Gyorgy_Bajnai_Gordon_megis_az_MS
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem voltak ugyanolyan rablók.
Ha emlékezetem nem csal, egy Járainak nevezett mnb elnöki pozíciót betöltő a fidesz utasításait végrehajtó személy felnyomta 12,5%-ig az alapkamatot, amikor semmi sem indokolta, innentől hitelt felvevő és hitelt nyújtó alkalmazkodott a körülményekhez.

Aztán ugyanez a kompánia ujjal mutogat a csúnya bankokra, a hülyék meg hisznek nekik, sápítoznak.

Okosnak képzeled-e magad, Angyal? Jó megenni, amit bekajáltatnak veled?

Az én cégemnek ehhez semmi köze.
Egy nagy barom vagyok, amikor hazaköltöztettem. Még egyszer nem fog előfordulni. de az se, hogy fölteszem a kezemet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne fújd már ezt a hülyeséget. Azt még jobbikos észjárással is észre kéne venni, hogy milyen következményekkel jár, mikor egy miniszterelnök a saját kezével tépi szét a pénzintézetekkel - a hitelezőivel - kötött megállapodását.

Ha a piaci állampapír vásárló azt látja, jé, az én fecnimen is a törpe aláírása van, és mi gátolja meg abban, hogy ezt velem is megtegye, akkor abban a pillanatban majd nyúlhatsz az ország villanykapcsolójáért, hogy utolsóként leoltsd a villanyt.
@Fabius: Az könnyen lehet hogy magyar adózók és a szopóroller, aszem belekerült a Pozsgayelvtárs-fideszalkotmányba hogy kaphatunk új, rendkívüli adót ha ők elb.szarintottak valamit...
@DarthVader:
"Újfajta gazdasági megoldásokra van szükség, ANORTODOX MÓDSZEREKRE (!), és amikor mi ezt csináljuk, akkor NEM KRITIKÁRA VÁGYUNK, HANEM TÁMOGATÁSRA"

írók, írjatok remekműveket!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Olyan előszeretettel hivatkozol Balaványra, hogy tedd meg neki amit kér tőled: ha ráérsz jelentsd már föl Vona Gábort:

balavanyposzt.blog.hu/2012/10/18/bortonbe_kerulhet_vona_gabor

Nem is értem miért nem ezt a posztját reklámozod.
@Fabius: Mi baj az észjárásunkkal köcsög?:))
Egyébként más is írta már,hogy nem különadók kellenek,hanem normális szabályozások.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most, hogy olyan (azt hiszed) ügyesen kikerülted a kérdést, még egyszer megkérdem akkor én is:

"Mit tett volna a JOBBIK, ha az MSZP:
- einstandolja a manyupot
- konszenzus nélkül hoz létre egy alaptörvényt
- hatalmi arroganciával kiiktat minden törvényes ellenőrző féket
- kiheréli az AB-t
- saját oligarchiáinak pofátlan módon kijátssza a magyar földet
- minden meglévő fontos posztra csak és kizárólag a saját pártkatonáit ülteti, ha kevés a hely, akkor létrehoz komplett hivatalokat
- a közbeszerzéseket paródiává süllyeszti és szinte minden állami megrendelést a saját haveri körének cége visz
- ha a mostani formában nyúl az oktatáshoz, az egészségügyhöz
stb.

Mit tett volna a JOBBIK?
Most mit tesz?
Most miért nem tesz semmi olyat, amit az előző ciklusokban a felsoroltaknál jóval kevesebbért megtett?"

Azért ment a hiszti és a randalírozás, mert egy politikus hazudott - na'bazz, még nem volt ilyen idehaza addig, meg azóta sem?
Vagy inkább csak a marha Fecó coci hátterétől izgultatok annyira fel?

Ezek után baszki, ha a jobbik csak egy füttyöt is megereszt a jelenlegi ellenzék, Bajnai felé a 23-i megemlékezéseken, akkor ugyan az a mocsok hazaáruló banda vagytok mint a narancskomcsik, egymás szekerét toljátok - ezt kár magyarázni, védhetetlen!

Ha nem a fideszcsürhe és az éltetőik ellen tüntettek, semmivel nem vagytok jobbak, akkor kár ezentúl jönnöd és osztani az igét, lehúzhatjátok végképp magatokat, a "megélhetési" cigány szintjén maradtok.

A napokban is, a cigányok ellen mentetek tüntetni. Az, hogy az "elitnek nevezett fehérek" a sokezerszeresét lopják és csalják el mellettetek, ott a parlamentben ülve, az nem zavar, helyette Miskolcon tüntiztek, meg rovásírásos sosemvolt mesemúltat kreáltok.
Értem én, van egy primitív réteg, akinek a szavazata kell, de a csontadó gazdi kezét nem harapdáljátok.
Van másik magyarázat is? Nem látszik...
@nandras01: szeretetre vágyik nem támogatásra.
Ez csak egy elszólás.
( Bár ő maga képtelen a szeretetre. Az is csak egy "póz" a repertoárban.)
megy ez, haverok buli....

Járai biztosítójának kedvezne Papcsák javaslata
Jelentősen csökkenne a Járai Zsigmond nevével fémjelzett CIG vagyonbiztosító adóterhelése, ha a parlament elfogadja Papcsák Ferenc javaslatát - írja a pénteki Népszabadság, emlékeztetve arra, hogy a fideszes képviselő a januártól a casco-, vagyon- és betegségbiztosítások után fizetendő közterhet...

hvg.hu/gazdasag/20121019_Jarai_biztositojanak_kedvezne_Papcsak_jav

-----------

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_van_matolcsy_uj_terve_kik_kaphatnak_az_unios_milliardokbol.534722.html

-----------

www.napi.hu/ingatlan/lakasberles_nehany_ezer_forintert_biztos_ut_a_lerobbanashoz.534724.html
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Valóban benne van, viszont harcos népünket nem az olthatatlan boldogság fogja hatalmába keríteni, ha erre sor kerül.

Valami ezt súgja.
@Fabius: Ez elég egyértelmű nem??? De tudod, hogy veled is van amiben egyetértek és van amiben nem. Ez ugyanúgy vonatkozhat egy Balaványra is nem?? :)
index.hu/kulfold/2012/10/19/jakuza-kapcsolata_japan_kormanyban/

És a Pintér Sanyának nem kellene lemondania? Neki nem 30 évvel ezelőttiek a maffiakapcsolatai. Neki a maffiakapcsolatai ha jól emlékszem 90 után az Antall kormányban betöltött országos rendőrfőkapitánysága alatt kezdtek kiépülni. Amik az első Fidesz kormány alatt teljesedtek ki.
@Fabius: Gondolod hogy erre a hírre nem rendezik meg azonnal a XIX. Békemenetet hogy megvédjék az újabb világméretű összeesküvéstől Orbánt és Matolcsyt? Ehhh, én nem ilyennek ismerem a magyart...Kiadják a címszavakat, hogy gonosz EU ártott, gonosz multi beárult, gonosz IMF és gonosz karvalytőke és máris mennek a kasszához betolni az 59%os áfát...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Nem! Itt Fidesz nevű pártnak hívják a maffiát. De egyszer buknak, akkor pedig tényleg kellenek majd új börtönök... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
én a föld alá tenném. így ásnánk el a múltat.
mindenki fogja meg a másik ásóját, és ásson.)
@Penivaldes:
Ezek visszajárnának! Én bevállalnám amúgy, elásnám az egész büdös bandát. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ezek után baszki, ha a jobbik csak egy füttyöt is megereszt a jelenlegi ellenzék, Bajnai felé a 23-i megemlékezéseken, akkor ugyan az a mocsok hazaáruló banda vagytok mint a narancskomcsik, egymás szekerét toljátok - ezt kár magyarázni, védhetetlen!"

Szerintem az összes olyan erő aki benne volt az elmúlt 22 év módszerváltásának hazaárulásában az simán megérdemli a füttyöt továbbra is. Értem én, hogy nem nagyon akarod ezt felülről nézni, de ebben a bagázsban sajna ott van bajnai és mindenki más is.

Egyébként meg ha jól sejtem, ezen a napon elsősorban a dicsőséges forradalmunkat fogjuk ünnepelni, de természetesen a Deák téri tüntetésen fel fogják emelni a szót a fidesz ellen is, ugyanúgy, ahogy a többi más ellenzéki megmozduláson is.
Végre olvashattam egy költői remeket!
Sima István: A NEMZETÉRT

„Veszett ebek ugatnak, s becsmérlik nemzetünk!
Acsarkodva, falkába gyűlve jönnek ellenünk.
Füleinknek oly ismerős már e hang,
Mit velük üvölt pár honáruló gaz, bitang!

Habzó szájuk átkot és szitkot szór felénk,
S ahol csak bírnak, ott marnak ők belénk.
De ne féljünk! Fejünket emeljük újra fel!
S e csúf falka örülni fog, ha szűkölve futhat el!”
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rád számítunk a harcban, és az ásásban. le kell lakatolni a földet alattuk:))
@Fabius:
Belefoglalták, ha elkaszálnak bennünket mert Pártunk és Qrmányunk balfasz és jogsértő volt, akkor különadókkal biztosítják majd az ezúton keletkező többletkiadásokat.
A narancsbolsi retorika és logika szerint ez a kormányzati felelősségvállalás!
Szimpla, hazaáruló férgektől nem meglepő hozzáállás.
Szerintem majd "utólag" meg a saját és családjuk vagyonával kell felelniük a váltás után, hisz az is egy szimpla jogügylet keretében bevezethető, visszamenőlegesen, mint azt már a kisköcsög jogászoktól egy ideje tudhatjuk. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jut eszembe ha már előhoztad a cigány témát is. Ezt láttad már?? Tanulságos dok film azokból az időkből amikor a megnevezés miatt még kurvára nem ajvékolt senki széles -e hazáaban. :)

youtu.be/dKthMcO34U8

Ja és Élet az Avason: csótányok, egerek - "40-50-en laktak egy lakásban, a többi rokon a tetőn sátrazott"

Gyurcsányék szerint az avasi cigányok "becsületes és dolgos családok", a Fidesz álláspontja az, hogy nem a cigánybűnözők, hanem a felvonuló jobbikosok keltik rossz hírét Miskolcnak, a KDNP pedig úgy látja, az Avason nem magas a bűncselekmények száma, és "tisztességesen fizetik a közműdíjakat".
Érdekes módon az ott lakó magyaroknak teljesen más erről a véleményük. Ők biztosan rasszisták.

youtu.be/LbWIr9o3Qzg
@Fabius: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az idióta jobbklikknek ez úgy is magas, a két bittel ezt úgy sem lehet felfogni, a többi baromság fogyaszthatóbb nekik:
/Boli szemlézz légyszi légyszi, német újságokat/

Az Orbán iránti bizalmat nehéz helyreállítani - üzeni a német kormány

A magyar gazdaság teljesítményének negyedét német tulajdonú cégek állítják elő, ezért érthetően elegük van abból, hogy a működésüket alapvetően érintő döntésekről mindig csak utólag értesülnek - mondta a hvg.

hvg.hu/gazdasag/20121019_Ne_tegye_Orban_az_osszes_tojast_egy_kosar
@Fabius:

Szerintem lassan meg kéne kérdezni a minimálbéres "vállalkozóktól" is, hogy honnan a Merci.

Vonának meg akkor sincs igaza, ha igaza van, kérdezzük meg persze Máriótól, hogy honnan a merdzsó, de majd AZUTÁN, hogy megkérdeztük a Századvéges felszopóktól, hogy pontosan "mi került ezen a fotelon 7200 forintba???"
www.youtube.com/watch?v=Rkm8nVmcmQE
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tényleg, TI azt szoktátok a nemzeti ünnepeken!
Március 15.
Az ellenzéki tüntetésen ordibálás és fütty ezerrel a soraitokból - no nem a fidesznyikek felé, még véletlenül sem...
Valamelyikünk tényleg értetlen...
Valamelyikünk mellébeszél...
Találgassunk...
de spongyát rá... ünneopejjük ezt az EGYETLEN TISZTESSÉGES KÖZÉLETI EMBERT a 56+rencerváltás korából...

ajánlom mindenki figyelmébe a kopogtatócédula égetést...

az egyetlen tisztességes szándékú párt: Október Párt

ő hívta először mafiának a 22éve regnáló jelenlegi pártoka

hozzá képest a sok büdös rohat komcsi kisztitkár említésre sem érdemes hitványok

index.hu/belfold/2012/10/19/krasso_gyorgy/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bakker, majd hétvégén, most húzok melózni!
Megnéztem a teutonordikust... Marhák! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Leszólod a nemzet lelkének megrezdülését? Te globálisellenség, bitang eb, és falkatag!
Szerencsére érted is menetelnek a békéért!
@Penivaldes: köszi, szépen mondtad, és visszafogottan :D

Nem vagy igaz NépnemzetiTroll ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nincs ezen mit gondolkodni, nyilván bennem van ismét a hiba. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A magyar gazdaság teljesítményének negyedét német tulajdonú cégek állítják elő, ezért érthetően elegük van abból, hogy a működésüket alapvetően érintő döntésekről mindig csak utólag értesülnek - mondta a hvg."

Mármint a hvg.hu-nak a német követség gazdasági referense. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Vona majd egy mellékmondatban megemlíti, hogy fúj Fidesz, miután jól ki fúj EU-zták, roatt kapitalistázták és ki cigányozták magukat.
A Dzsobbik menjen a picsába. Annyi közük van ötvenhathoz, mint Hitlernek a világbékéhez. Nekik ez az ünnep csak azért kell, hogy legyen egy olyan nap, amikor szabadon uszulhatnak mindenki ellen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Fene tudja, biztos csak az én hülyeségem, hogy az egyik írásban morális fintorgást vélek felfedezni a nem a saját ízlésének megfelelő elhatárolódásban, a másikban meg valami jogállamot emleget, és én nem teszek a kettő közé egyenlőségjelet.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Azért én mennyit poénkodtam azon,hogy a fideszbirkák írják,hogy ők elmennek a következő békemenetre meg a következőre meg a következőre....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nyugodtan meg lehet ezt kérdezni.

Vannak az államnak speciális szervei az ilyen kérdések feltételéhez. Csak én mintha se Vona Gábort se más politikai pártot nem láttam volna ezek között felsorolva.
Szerintem meg a déká meg az emeszpé menjen a picsába, hiszen nekik aztán abszolút semmi közük a forradalomhoz, ill. max. annyi, hogy a pufajkás gyilkosok még ott rohangálnak közöttük. :)
@Fabius: érdekes hogy Krassó Györgyöt elővette a zsindex...

ijjenre még sosem volt példa... érdekes... aktuális persze...
de aki akarta eddig is megtalálta a róla szóló írásokat...

hm... érdekes... egy igaz/tisztességes forradalmár... rip
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Múltkor meg épp azt mondtad, hogy neked nincs is bajod a nácikkal.:)
@Fabius: Mondjuk ezen nem csodálkozom. A Jobbik egyik dunántúli helyi listán bejutott képviselőjéről tudom, hogy akkora adócsaló, mint ide Lacháza. Konkrétan 22 éve vállalkozó, de egyetlen alkalmazottja után sem fizetett egy fillér járulékot sem soha. És azt is tudom, hogy az előző rendszerben mit csinált. Az a legnagyobb baj a Jobbikkal, hogy ilyen taknyok vannak náluk hatalmi pozícióban, és így akarnak "tisztának", friss új erőnek látszani. Menjen a kurva anyjába az ilyen!
@Penivaldes: terelni én-e?? Én aki idegenszívű, NERellenes, kommentterorista, felforgató ellenfülkeforradalmár, ballibbantzsidócigánybuzi is voltam már. az igaz magyarok meghatározása alapján. Hát jó akkor terelek, de az is biztos, hogy igaz amit írtál ;)
@a szív fészkei: Ugye, hogy kezdik a Milla ls az Eu köpködését Vonáék?"
Gábriel, ki vagy szűrve, így közvetlenül neked nem tudok felelni, de: nincs bajom a nácikkal, ha vállalják önmagukat. Ti nem. Jó napot!
@Fabius: hm de még a címe is nagyon hatásvadász...

mindamellett persze örülök hogy sokan láttyák a politikát tisztábban...
nyilván nem idegen tőlem sem a téma... "fides mafia"
de...

de már el kellene kezdeni a fides utáni (bajnai és milla nélküli) időkön rágódni...
a mostani kormányzás kifutása azt hiszem nem lehet kérdéses...
pusztán annyi... hogy ha nagyon ragaszkodnak a hatalomhoz szemben az elsöprő többség akaratával, mégha azok kamu-választásra el se mennek... akkor akár erőszakba is torkolhat...

a 8 millió Krassó György országához értünk el...
lássuk hogy mi sül ki belőle...
Megint jobbik fikázás lett ebből,pedig nem úgy indult.
@Fabius: ami pl szinte biztosan az egy LUSZTRÁCIÓS TÖRVÉNY...

mexívták a mafiózók...
ha ez 1990-ben van, akkor már az ivadékaik vissza is kapaszkodhattak volna...
de a vér (vagy papíralapú) lusztráció 22-24 évet késik...

és Krassó jóslatai szerint mégiscsak gazdasági pofonok ébresztik fel a zembereket...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: ehhh, pedig már azt hittem, ők nem is ebből az országból vétettek, és ők szeplőtelenek és igazak, na most összezuhantam, magamba roskadtam mint a szupernova után maradt belső mag, útban a fekete lyukságom felé.
@a szív fészkei: Nemcsak Vonáék fognak köpködni az Eu-ra. Az október -i békemenet fő szervezője Bayer Zsolt.Az ünnepi szózat fő eleme az Eu. és az IMF elleni hangulat keltés lesz a Bayer Zsolt által előzetesn közzétett prograamból.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem nem kéne ebből a képletből kifelejteni Magyarország összes többi, nem fideszhitű adófizetőjét. A magyarok köztudottan a zsebükkel gondolkodnak, az egészségügy reformját is eladták 300 forintért.

Na, akkor képzeljétek el, hogy Viktor bejelenti: kedves adófizetők, mind a 4 millióan legyetek kedvesek a kasszához fáradni fejenként ötvenezerrel, mert Gyurcika elkúrta az adókivetést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt nem én írtam, hanem a népnemzeti oldal! És te a liberálellenség vagy, nincs semmi cicó itt többet.
@kifordított nagyanyó:

Megesik, hogy a Gábriel propagálta dolgok és a képviselt vélemény így visszaütnek. Van amikor a kevesebb több lett volna, ez is egy ilyen nap.
@Fabius: és mint az itt egybegyűltek, ez megint olyan szépre sikeredett, hogy elalélok a gyönyörtől, már ott is fogalmazásgátlót alkalmaznak a fiúk? :D

Helyreigazítás
Index
2012. október 19., péntek 12:17
|

A Századvég Politikai Iskola Alapítvány keddi, Oldalanként 470 ezerért dolgozik a Századvég [1] című cikkünkkel kapcsolatban az alábbiak közlését kérte:

Nem felel meg a valóságnak, hogy a Századvég oldalanként 470 ezerért dolgozik. A valóságban az írásbeli tanulmányok és döntéselőkészítő anyagok elkészítése mellett a Századvég tevékenységébe tanácsadási tevékenység, valamint közvélemény-kutatási és projekt-menedzsmenti feladatok ellátása is tartozik, ezért a megbízási díj a tanulmányok oldalankénti értékére nem számítható ki.

A hibáért elnézést kérünk.

-----------------
ennyi, azt hiszem a Jereváni rádiót hallottuk :D
@Fabius: Nem gondolod Te sem komolyan hogy majd azt mondják 50 ezer/kopf hanem lesz egy rendkívüli százalékos hozzájárulás, felemelt áfa, különadó visszavezetése a társasági adó mellé, stb. Morgás lesz meg neten anyázás, aztán lehúzzák ezt a bőrt is az emberekről minden következmény nélkül. A Békemenet kádár-árvái pedig megünneplik ezt is Pataky Ufóattissal az első sorban.
@Fabius: Mondjuk jobbik szavazó létemre én sem mindenben értek velük egyet de ez természetes szerintem.
Remélem nem haverkodnak nagyon a fidesszel.
Eu -zászló égetés is hülyeség volt.
És amit máshol írtam a mostani Vona-beszédről.
Hogy a politikusokat is megkérdezhetnék az elmúlt 20 évből,hogy:Neked erre miből fussa?
@csizsikpizsik - pique takarodj!: pontosan, a rohatd eju, multi, szolgáltató, bank, aki sanyargassa a szegény magyar népet, ellopja tőle minden nehezen összekuporgatott kis pízér, víztet, főggyét. De bezzeg a magyar Qrmány és hű csatlósa a jobbklikk, ők az igaz egyetlen magyari megvédők, na ők és csak ők védenek minket a nemzetvesztő idegenektől kűlső és belső imperialistáktól.
Áldassék Vittátor, Vonna, Dr. Pakidzs, Lézer Dzsoni, KölelesLájszló, és a többi dicső Pártvezetőőőő
Nagy a baj, fideszünk kétségbe esetten keresi reményteljes szövetségesét:

teadelutan.blog.hu/2012/10/18/lmp-fidesz
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Mindegy mibe csomagolják, a lényeg ettől még ez lesz. Ha másképp nem megy, majd segítünk lefordítani fideszról magyarra az érthetőség kedvéért :-)
@kifordított nagyanyó:

Vannak dolgok amikben pártállás nélkül egyet kell(ene) értenie mindenkinek.

A magyar miniszterelnök aláírásának hitelessége és kötelező ereje egy gazdasági megállapodás alján pont ilyen. Gondolhatunk a bankokról eltérő dolgokat, de arról nem, hogy az ország gazdasági állapotát érintő kérdésben egy felelős vezető hogy járjon el.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
"aztán lehúzzák ezt a bőrt is az emberekről minden következmény nélkül"
lesz következmény. előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor azt mondja a családfő:
-keresek X forintot, ennek 95%-a adó meg hitel, ahhoz, hoyg ne haljunk éhen, kell a 85%-a - akkor inkább eszünk. adót meg nem fizetek, hívjuk polgári engedetlenségi mozgalomnak.
és ennyi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Remélem a Hírcsárdát is megkeresték, hogy nem is a vérükkel írják a magvas gondolatokat :-D
@Fabius: "Gondolhatunk a bankokról eltérő dolgokat, de arról nem, hogy az ország gazdasági állapotát érintő kérdésben egy felelős vezető hogy járjon el."

Igen ebben is egyet tudok érteni veled. Mi nagyon másokat gondolunk a bankokról de ez speciel igaz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hát -amit megérdemelt- a lófaszt mégsem lehetett

brühühühühühü

a háziszárnyas még vonaglik? nem jól vágtátok át a torkát...vagy nincs is vér a p....jában csak lééééééééééééé
@a szív fészkei:
kapcsold be: Oriente 107.1 FM Brazil

brühühühühühü

hát nem brjuszszpringtiiiiiiiiin de Roberto Carlos és a többiek
@rodeo36: Mi a helyzet, megint ledobott magáról a bika vagy a mustang és hülyeségeket írogatsz??? :) Nincs a közelben egy amcsinépszava, hogy megvigasztaljon??? :)
@Fabius: Én már nem bízok egy ilyenben. Sőt, nagyjából már semmiben, a hülyék és elmebetegek tort ülnek az országon, s nem hiszem hogy sokáig más lenne a helyzet.
Készülődik a buktára?? :)

index.hu/belfold/2012/10/19/orban_rafordult_a_2014-es_valasztasokra/

Megvannak a kampány témái
Orbán hétvégi szerepléséről egy kormányzati tisztviselő az Indexnek azt mondta: megkezdték a készülődést a következő választásokra. Ennek részeként Orbán munkatársai egyre több politikai jellegű megszólalási lehetőséget szerveznek a kormányfőnek. A forrás szerint Orbán itt olyan témákról beszél majd, amelyek a kormányfői stáb szerint meghatározóak lesznek a választási kampányban. Példaként a földtörvényt, a felsőoktatást, a sporttal kapcsolatos kérdéseket említette. Orbán szerepléseit előre megtervezték, ezeket nem befolyásolta az sem, hogy a múlt héten kiderült, Bajnai Gordon korábbi kormányfő a Milla október 23-i rendezvényén jelenti be a visszatérést, állította.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Hát azért olyasmi minimumokban is érdemes lenne megállapodni, hogy mondjuk a ballibek nem szűzmariskáznak vagy náciznak a jobberek meg elkezdenek mondjuk nemzsidózni. Szerinted?
nekem semmi bajom egyikkel sem, ha tényleg azokra mondjuk akikre illik, a zsidó az zsidó, a náci az náci /az egyiket a tettei és nézetei minősítik, a másikat a hite/ szűzmariska meg elvileg szűz, mi itt a probléma?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én benne vagyok a musztángban

mint ti a turulban

brühühühühühü

ne borzold a tollaidat oldd meg a nagy bankkérdést
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez annyira!

A hírcsárdát is helyreigazításra kérik majd?
Pl.
Valótlanul állítottuk, hogy a Századvégnél papírusztekercsekre írták a tanulmányokat saját vérükkel az ott dolgozók.
Azért az osztrákoknak nincs is annyira ellenére a magyarországi bankadó további fenntartása:
"Megvédte a magyar kormánynak a bankadó fenntartására, illetve a pénzügyi tranzakciós illeték kulcsának megduplázásra vonatkozó döntését Maria Fekter osztrák pénzügyminiszter egy befektetői fórumon Bécsben."
Persze nem tudom, hogy az illető hölgy mennyi ideig lesz még pénzügyér.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szóval elszóltad magad?

én nem mondtam semmit gábrielről a nagy turulzó szittyáról...egy árva büdös szót sem

én egy bizonyos háziszárnyasról beszéltem...csak nem így hívnak a spájzban?

brühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)))

így legalább többször kell hozni...

eredetileg is viccelt aki leosztotta oldalakra...
tuttuk ám hogy fülbesúgással ment a nagyértékű tanácsok adása...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Állom.

Abban a pillanatban ahogy nem zsidóztok és nem cigányoztok nem lesz több szűzmariska vicc és a jézusfasza hivatkozás sem.
Én sajnos bárányhimlő miatt nem tudok mégsem elmenni 23-án a millára:(

Magam helyett küldök egy 1908-ban írt Ady verset.

Magyar jakobinus dala
Ujjunk begyéből vér serken ki,
Mikor téged tapogatunk,
Te álmos, szegény Magyarország,
Vajon vagy-e és mink vagyunk?

Vajon lehet-e jobbra várni?
Szemünk és lelkünk fáj bele,
Vajon fölébred valahára
A szolga-népek Bábele?

Ezer zsibbadt vágyból mért nem lesz
Végül egy erős akarat?
Hiszen magyar, oláh, szláv bánat
Mindigre egy bánat marad.

Hiszen gyalázatunk, keservünk
Már ezer év óta rokon.
Mért nem találkozunk süvöltve
Az eszme-barrikádokon?
@Ergosum: Te agy bárányhimlős, vagy a gyermek?
@ariel12:

"A pénzügyminiszter elmondta: idővel elválik, hogy a Magyarországon alkalmazott modell, amely alacsony jövedelemadót és magas pénzügyi tranzakciós adókat alkalmaz, inkább vonzani fogja vagy elriasztja a befektetőket."

Milyen dobozban tartották ezt a nőt vajon? Ez a kérdés már régen eldőlt, Viktor maga mondta a saját szájával, erről szól a poszt. Plusz a felszólalása előtt beszéltek osztrák bankárok arról, ilyen környezetben hitelezzen a magyar gazdaságnak az, akinek két anyja van.

Süket is, vak is, és pénzügyminiszter?
@Fabius: Kusza Jobb Kéz Pakidzs húgnak lenni tetszik a néni, lehet őt látogassa a Segítő Mária utcában rendszeresben????
Az index nektek is be van dőlve, vagy csak nekem bassza magát az android?
oops:

A romániai magyarságnak az az érdeke, hogy egyetlen, egységes politikai erő lássa el politikai képviseletét és ne legyen megosztott a választásokon - hangsúlyozta Wilfried Martens, az Európai Néppárt (EPP) újraválasztott elnöke Bukarestben, remélve, hogy a romániai magyarok az RMDSZ-t támogatják a decemberi választásokon

hvg.hu/vilag/20121019_martens_epp_rmdsz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha jobbikos lennék most osztrák Monarchia revíziós törekvést ordítanék. Pénzügyi naccsága a tönkremenésünkre játszik. Vagy az osztrák anyabankok pénzének otthontartására. Vagy pekidzs helyett pakettet kapott Gyurkától és beállt tőle, mint a szög.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A nénike aszonta: nézzük meg beledöglik-e Magyarország a kísérletezésbe.

Mert ez azt jelenti.
@Fabius:
te fordítást olvastál, vagy az eredetit?

emlékezz a "kedves vidéki fickó"-ra amit a
"tueur" -ből voltak szívesek "ferdítani"

magyar fordításban sohase bízz

brühühühühühü
@vitéz Thapóccay néma bárány:

én is halákra dícsérném a bolond szomszédot aki vágja maga alatt a fát és ha kidől mind az enyém lesz mert átdől

brühühühühühü
most akkor a békamenet főcéjja hogy KILÉPÜNK az EU és IMF ből????

nosza rajta... jókatonák... lépjünk,
nem kötelező tűrni hogy "bántanak" minket...
@rodeo36:

Hüm-hüm.

Elkezdtem keresni az eredetit. De se a velünk napi szinten foglalkozó Der Standard, se az osztrák APA hírügynökségnél nem találtam ilyet. Egyetlen forrásnak az MTI látszik.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "Tudom hogy unjátok már de MOSTMÁR VALÓBAN nyilvános és tömeges kivégzésekre van szükség."

Provokátor.
@dr. Balta$ár: Nem műkszik, mert kellene az az 1000 milliárd kohéziós cucc, s mint tudjuk, a kormány nem ugrik el, ha pénzt hajítanak felé, legyen az IMF, vagy EU.
@Fabius: bakker, én sem találom, igaz gyengébb vagyok keresésben mint te :D

@vitéz Thapóccay néma bárány:
A Comodo által készített böngésző a nyílt forráskódú Chromiumra, Google Chrome alapjára épül. Előnye az eredeti verzióhoz képest, hogy kevesebb memóriát használ, valamint hatásosabban védi felhasználót egyrészt úgy, hogy csak minimális adatot szolgáltat felhasználóól, másrészt pedig minden weboldal tanúsítványát ellenőrzi, hitelesíti SSL tanúsítványt.
@Fabius:

hát akkor akármi

brühühühühü

hogy híjják a bugyutát a zemtéi élén? az még kérdezve is hazudik belénesi elvtárs hű ...de nagy----elvtárs
@Pantagruel: "Without the people, the democracy does not exist. Without the people, the democracy cannot exist. The people must be active and informed in their democracy if they wish to sustain their democracy."

Magyarul: A nép nélkül nem létezik a demokrácia. A nép nélkül nem létezhet a demokrácia. A népnek aktívnak és informáltnak kell lennie a saját demokráciájával kapcsolatban, ha fenn akarja tartani a demokráciát."

(Sóhaj)
hmmmmm, játék a szavakkal, csűrés csavarás, mint a nem megszorítás, nem tandíj, nem nacionalista, nem hortista...

NGM: az idei költségvetésre nem lehet hatással a távközlési adó elmeszelése
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint jól védhető a magyar álláspont a távközlési adó ügyében, mivel nem díjról, hanem adóról van szó.

hvg.hu/gazdasag/20121019_NGM_az_idei_koltsegvetesre_nem_lehet_hata
@rodeo36: azaz evtárs most készül, vagy már el is ment, hisz biztonságilag ki is vezették jó mútkor, ő úgy is senki volt, amióta van az agitprop főosztály gyk: MTVA

index.hu/kultur/media/2012/10/18/tavozik_az_mti_elnoke/
@Ergosum:
Szerintem nem annyira rossz a helyzet, mint erzekel(tet)ed. Ugyanis rogton irok 3 olyan dolgot, amiert igen van ok a bizakodasra:

1. Az ellenzeki partokat 1-2%-kal alul, mig a Fidesz (legalabb) hasonlo meetekben felulmerik. Ez latszott a 2002-es valasztasnal is. Az az erzesem, hogy ez most is megtortenik.

2. Nem tudhato, mikori a mintagyujtes. Altalaban a hazai kutatok 1-2 hetes atfutassal dolgoznak, es a mintafelvetel is ugy 2-4 nap. Vagyis jo esellyel az adatokban maximum az elso Matolcsy-csomag jelentkezik, es lehetseges, hogy eppen valamikor a mintavetel kozben tortent a bejelentes maga. Marpedig az ilyen hireknek kell nehany nap, egy het, mig leullepedik. A lakossag megragja, megvitatja csaladikorben, szomszedokkal...
Ha erdekelnek a kutatassal kapcsolatos dolgok, akkor ennek a fickonak a dolgaibol sok erdekesseget olvashatsz ki (bar az USA-ban az ilyen kutatasok is teljesen mas leptekben dolgoznak):

fivethirtyeight.blogs.nytimes.com/

3. Hogy az MTI jelentesnek nem ez a kulcsmondata, hanem:
"A Fidesz falvakban történő (nagyjából 30 százalékpontos) szavazóveszteségével támadt politikai űrbe leginkább még az MSZP tudott betörni (6 százalékpontnyi bővüléssel)... "

Vagyis, igenis a Fidesz altal (pl. foldugyek) elvesztett videki szavazo retegbol (helyett) a lakossag megszolithato, es atcsabithato.
Aligha veletlen az LMP Angyannal valo sajtotajekoztatoja, vagy a mostani foldosztasi akcio.
Vagy eppen Gyurcsany videki "portyaja".

Azaz a videk is egy realis celpont (az elmult 10-15 ev utan) az ellenzeki partoknak a szavazat gyujtes szempontjabol. Ezzel pedig igenis nott annak eselye, hogy a Szigetvariek tanulmanyaban leirt jonehany videki korzet atfordithato lehessen.
@londonterminals: "nem náluk, az ő rendezvényükön beszél, hanem egy velük szemben ellenséges közeg tapsaira vadászik."

Finom manipuláció Somogyi szövege is.

Bajnai képét rombolja azzal, hogy amikor a Milla gyűlésén lép fel, akkor "tapsokra vadászik."

Ha tegyük fel, Kaposváron, a maszop rendezvényén beszélne, akkor nem tapsokra vadászna?
@Fabius:
Kitaláltak egy osztrák minisztert meg hozzá egy dicséretet. Meglepő volna? Még jó, hogy előtte megnézték a térképet, és legalább olyan ország tisztviselőjét nevezték meg, ami létezik is.
@simple observer 1.0:
Azt is vedd hozzá, hogy a baloldal szavazói - főleg választások között - nem annyira aktívak még ilyen felmérésekben sem, inkább nem válaszolnak. Ha pedig belegondolok, hogy megkérdezés esetén én simán fityesz biztos pártválasztó lennék...;)
@Habakuk999: Ige, mint a régi szép időkben: hogy ki a zsidó, ki a cigány, ki a buzi, azt ők mondják meg.
Van valami másik jobbikos itt, ahogy látom. Csak azt nem értem,mit szégyenlik kedvenc pártjuk alapvetését.

Na remélem, majd 23-án szépen beleolvadnak a Békemenet nemzetközi vérvonalába. Stefi meg pásztorolja őket Ruszlánnal. :-DDD Delikát program.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Fabius lebukott. Róla megy az Index. Nyilván ezért címlapos mindig. :)))
@CSENDES: Az a jau elvtárs, aki megkomponált minden szép MTI-hírt. Oszt nem becsülték, a nagyobb hamisítónak - tévés Böröcz elvtibb elvtársnak - áll a zászló. Hát a fülicsforrcsi gyermekei jóétvágyúak, és egyre inkább eszik egymást.
hvg.hu/gazdasag/20121019_http://hvg.hu/gazdasag@Fabius: @Bakter: /20121019_Ne_tegye_Orban_az_osszes_tojast_egy_kosar

ehhez képest:"A magyar gazdaság teljesítményének negyedét német tulajdonú cégek állítják elő, ezért érthetően elegük van abból, hogy a működésüket alapvetően érintő döntésekről mindig csak utólag értesülnek - mondta a hvg.hu-nak Uwe Koch, Németország budapesti nagykövetségének gazdasági referense"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, azok a pufajkás gyilkosok olyanok, mint a Horn Gyula, akik alzheimer kórósan fekszik az ÁEK-ban. Nem tud magáról, nem tudnak kommunikálni vele, gyakorlatilag vegetál. Vagy ott van Biszku Béla, 95 éves nyugdíjas, akit a kormánynak és a Jobbiknak most sikerül talán bíróság elé vinnie. Rajtuk kívül, tudsz még olyan embert mutatni, aki tevékenyen részt vett az 56-os események leverésében, és azt követő megtorlásokban? Ne legyél már ennyire sötét, kezdesz wittner máriai mélységekbe lesüllyedni te is.
@épészmérnök: Most két évig csak képet fognak rombolni. Savonarola kései gyermekei. Ennyit bírnak, teszik is,merik is. Ki van meglepve? Remélem BG nem.
@Penivaldes: Kötözködsz plakátangyal??? ;-DD Mingyá Pelcznét rakatom a helyedre a házfalakra lecsorgóan.
@épészmérnök: A zistenadta... Egyszer megérik rá. Húsz év mire elég? Ilyen múlt után.
@Bakter: Igen ha tényleg kitaláció akkor azt azért értékeljük, hogy létező országot választottak..bár ha most jobban meggondolom ilyen esetben jobb nem létező ország nem létező miniszterét megszólaltani, mert ha keresik akkor lehet mondani, hogy nagyon kis ország, és egyebek:)
@a szív fészkei: nem kötözködöm csak mondtam hogy ilyenkor még nincs olvadás, mert még hó sem volt.
és nehogy levegyél a plakátról:)
@Fabius: Ebből van? derstandard.at/1315006127441/Fremdwaehrungskredite-Ungarische-Kredite-lasten-schwer-auf-Austro-Banken

@rodeo36: [..]"Protestbrief von Fekter

Finanzministerin Maria Fekter hat in einem Brief an den ungarischen Wirtschaftsminister gegen die geplante "Zwangskonvertierung" protestiert. Die Maßnahme werde zu "riesigen und sofort entstehenden Verlusten" im gesamten ungarischen Bankensystem führen und gefährde "die Finanzmarktstabilität in Ost- und Zentraleuropa und Europa als ganzes", schreibt Fekter an ihren Kollegen György Matolcsy.

"Wir weisen die geplanten Maßnahmen entschieden zurück, weil sie einen Bruch von Rechtssicherheit darstellen wie er bisher noch in keinem EU-Mitgliedsland vorgekommen ist." Die Maßnahme sei "keine in einer Marktwirtschaft akzeptable Praxis" und verstoße gegen "alle Erwartungen, die ein Investor in einer funktionierenden Marktwirtschaft und Demokratie haben kann".

Sollte das Gesetz doch kommen, müsste wenigstens die Gleichbehandlung von ungarischen Geldhäusern und Banken in ausländischem Eigentum gewährleistet sein. Ungarn riskiere die Finanzmarktstabilität der gesamten Region, schreibt Fekter. Sie erinnert an die so genannte "Wiener Initiative", bei der sich Auslandsbanken 2009 verpflichtet haben, kein Kapital abzuziehen und keine Kreditlinien zu kappen.

Töchter österreichischer Institute, speziell der Erste und und Raiffeisen, gehören mit zu den größten Fremdwährungs-Kreditgebern. (APA)"

Akkorlégyszíves fordítsd le!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @rodeo36:

Hááát, srácok, azért az elég érdekes, hogy továbbra sincs egy hang sem erről sehol a sógorék felén.
@Penivaldes: Ráfestetünk a WizzAir gépekre,mint anno a SKY-éra a Laky Zsuzsit. Már a levegőben te fogadd a népeket! De széles vigyorral ám!!!
@Ergosum: Ó, a zanyákok sorsa! Neked van, vagy valamelyik csemetédnek? Gyógyulj, hujjogunk helyetted is. :-)))
@Penivaldes:
Ahogy kívánod:
MTI
"Mnhininghu Gtartzu piréz államelnök közleményben közölte azt a közlendőjét, mely szerint népes gazdasági küldöttség élén hamarosan hazánkba érkezik. Az elnök piréz gyáriparosok társaságában tanulmányozni kívánja sikeres magyar gazdasági modellt, aminek eredményei már most is látszanak a hanyatló Európai Unió csökkenő potenciáljában."
@a szív fészkei:

Ez speciel arról szól, hogy Fekter asszony levélben elküldte Matolcsyt a büdös picsába.

:-D :-D
@ariel12: "Maria Fekter osztrák pénzügyminiszter"

biztos az ő kezét is összenyálazta Buktor, ez nőpolitikusoknál első alkalommal beválik neki.
@épészmérnök: Én leokádnám. Kézrátétele ennyire hat a német vérvonalú asszonyszemélyeknél? Stefi, Maria... Remélem,Angela be van oltva ellene.
@Fabius:
Vagy bezárták a miniszterüket egy elvonóba és kussolnak, vagy hamarosan jön egy Vindisgréc, és pofán vág valakit az mti-ben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
14:41
Remek talalat!
Akkor most mar tenyszeru okat kaptuk, hogy miert nem lett ujra Nepparti alelnok.
@Fabius: Hát akkor annyira nem rajonghat értük mégsem. Vagy kreatív fordítócsapat működhet - igaza van Rodeonak, azt a francia interjút is kurvára átszabták olyan édidbédi kisarira, mikor pedig a legjegesebb metsző gyilkos irónia volt x oldalon keresztül..
@Fabius:
itt éppen feletted @szívem bemásolta az eredetit

most menj és rúgdosd halálra a belénesy elvtársat és a fordítót forró szurokba és utána meggyújtani

minden van benne csak az nem amit ferdítettek

lefordítottam magamnak

keményhangú tiltakozás és nemzetközi egyezmények megsértése a témája,

és a hangnem minden csak nem baráti

brühühühühühü
@Penivaldes: Na országimázs: mosolyogsz teljes erőből és előtted gőzölög a juhé!pörkölt. Meg a csalamádé,ami hazacsábít minden rohadt országmegtagadót.
Na Peni,jómunkás napok várnak rád. Boli szeret fényképezni, boltoljuk le vele.
@rodeo36: Dehát ez Unortodxia! Ha elküld egy másik állam valamely korifieusa a picsába, az hatalmas siker és nemzetközi diadal náluk!
@a szív fészkei: az amerikai nagykövetasszony is egyből hátravetette magát a Gellérthegyen, amikor orbán kezet csókolt neki.
@épészmérnök: Na ő is inkább fosztogatná Vektort,mint osztogatná.
@a szív fészkei:
legelőször is a címe

Tiltakozó Levél

és csak a kurva anyátok nem szerepel benne, de az, hogy aláírt nemzetközi egyezményeket megsértett és felrúgott a magyar "kolléga" és az egésznek semmi értelme sinxcs hacsak az nem, hogy az osztrák pénzintézeteknek kárt okozzon

nagyon dühös és kemény hangvételű

mint a: "kedves vidéki fickó" lett a "tueur" azaz ÚTONÁLLÓ ORGYILKOS-ból lásd Paris Match magyar fordítását

brühühühühühühü
@épészmérnök: Hilary meg erről álmodik rózsaszín lányszobája mélyén. Orvbűn nyálzásáról. Ja. Szegény, ez nagyon teli van töltve héliummal. Libeghetne már fel a sztratoszférába örökre.
@a szív fészkei:

ezért őrzöm a Paris Match számát az az Akedémikus (őket otthon Hallhatatlanoknak nevezik) odamondogatott neki mialatt mosolygott rá a kolbászos rántotta és a gyűrött kialvatlan pofája mellé

brühühühühühü

azóta nem olvasok magyar fordítást semmiről
@rodeo36:
na elbasztam HALHATATLANOK...RAGÁLYOS?

brühühühühüh
@épészmérnök:
Amikor pedig mosolyt villantott rá a Menthetetlen, akkor szerintem be is tárazott az M16-ba...
Gyereket, az Index nagyon mellényúlt a 470ezer/oldal cikkel. Lehet, hogy már teherautón vannak a szerverei? Vagy a munkatársai?
"Fekter sprach damit wohl auch Aussagen von RBI-Chef Herbert Stepic an, der gestern die ungarische Regierung mit dem Vorwurf der Enteignung und des Wortbruchs konfrontiert hatte. Für Raiffeisen und alle andere Banken sei Ungarn ein echter Problemfall."
@a szív fészkei: én egy alcsúti mauzóleumot sem bánnék.
@rodeo36: Kösz! Ezek azt hiszik, itt senki nem tudja ezt leellenőrizni?
@épészmérnök:
A teljes mondato kellene irni, es a szovegkornyezetbol kiderul, hogy eppen nem arrol van szo, amit irsz:
"Arra kell nagyon vigyáznia mindezek mellett, hogy nehogy emiatt kevésbé akarja látni a baloldalnak az a része, amely két éve várja őt és most csodálkozik azon, hogy nem náluk, az ő rendezvényükön beszél, hanem egy velük szemben ellenséges közeg tapsaira vadászik."

Vagyis Somogyi epp azt mondja, hogy ugy kell laviroznia, hogy a megjelenesevel, a beszeddel magaval, ne adhasson ra okot, hogy a balos szavazok maguktol, vagy esetleg a MSZP/DK segitsegevel, ezt tapsvadaszatnak ertelmezze.

Somogyi egyebkent agyonbokol neki:

"Ma talán ő a legelfogadottabb baloldali politikus a pártoktól távolságot tartók között és a jobboldalon, ami utóbbiak esetében nyilván akkor változni fog, ha megszakítja a csendjét."

"Nem akármilyen politikai teljesítmény ez. Azt az embert, aki ilyen politikai támogatottságot ki tud vívni magának, becsülni kell."

Persze nem tudom Somogyi hol tart most MDF-es korszaka utan, de ezt a cikket nem erzem tole, Bajnai savazasanak.
@Bakter: Mi van az Index-szel? Én nem látok semmi különöset.
hümm-hümm, párttagkönyv mikor kell majd?

A kormány 2013-ra is befagyasztaná az egészségügyben a mozgóbért, előírná, hogy orvosnál nem elég a tajkártyát felmutatni, hanem a személyigazolvány is kell - ezeket tervezi a kabinet.

www.origo.hu/itthon/20121019-kell-a-szemelyi-is-az-orvosnal.html#
Megvédte Matolcsyt osztrák kollégája! Ez azért különösen érdekes, mert a Matolcsy-féle protekcionista, hazafias gazdaságpolitika nagyon mélyen érintette az osztrák karvalytőkét. Ez a bátor katolikus osztrák nő ennek ellenére védett meg bennünket!

Köszönjük, miniszterasszony!

Na, kedves liberális bérbloggerek! Ezt próbáljátok meg kimagyarázni! Köcsögök!

www.origo.hu/gazdasag/20121019-megvedte-matolcsyt-osztrak-kollegaja.html

"Fekter kijelentette, hogy "nem helyénvaló Magyarországot ostorozni", és egyben "érdekesnek" nevezte a magyar adópolitikát."
@a szív fészkei: volt, szakadozott, szétesett, lehet másnak is tetszett a századvégi helyreigazítás ;)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Senki sem mondta, hogy a világon kizárólag csak Matolcsy gyökér.
@Bakter: Ezek is benne lehetnek. Es a szokasos ezer emberbol ma siman akadhat nem 10, de akar 40-50 is, aki ilyen-olyan okbol maskent valaszol, mint ahogy valojaban a valasztasokhoz all...
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: leszbievagy kedves stefika, kb. annyira vagy nő, mint én :D :D :D vörös csajoknál kuksolgatni, te eltévelyedett bárányka te, hiteles vagy mint imádottad, tehát cső puszika csáááá :P
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Wittnerről épp egy halálraítélt özvegye mesélt anno nem épp felemelő dolgokat. Az ő megítélése se habtiszta a fogolytársak közt.
@a szív fészkei:
Most már én sem.:) Lehet, hogy olvasnak?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ja, megtaláltam, ugyanaz, kicsit rövidebb csak anyja piocsája nincs benne a kedves kollégának

de "az egyetlen újutas adórendszer" az összes átokkal lefestve és sok minden más nyalánkság

tanúlság, tanúljatok tőlem én már régóta nem olvasok magyar fordítást semmiről én fordítok magamnak

brühühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, hogy kóstolgatták? A TEK kimutatta a foga fehérjét? Akkor már lenyugodhattak, mert most nekem simán megy..
@Bakter: Mi, kérlek alássan hatalom vagyunk ezek szerint. Jelzem,ha így van, nagyon helyes a bőgés TEKoroszlán! :-DD
@simple observer 1.0: Köszönöm, felületes voltam, összeszorult gyomorral olvastam, mint többnyire mindent, ami a magyar politikáról szól.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
és hozzátette -az eredetiben, neked mint schwab-nak tudnod kéne- hogy anyja picsáját meg apja faszát a sajátos adópolitikájával együtt

brühühühühühü

te akkor nem tucc schwab-úl sem
@Neolibsi: Olvasd el,Rodeo lefordította az eredetit: a csaj gyakorlatilag konszolidáltan őrjöng Mattolcsy ellen és tiltakozólevelet írt.
@rodeo36: Jaj erre Boli is rájött már mikor! Csak Orvbűnűl beszél de azt folyékonyan nyomja.
@a szív fészkei:
Vagy "nem volt elég áramuk beindítani" őket, mint a kalózszervereket, oszt visszavitték a helyükre.
@rodeo36: Látod, én csak benned bízok! Mindig téged kérlek.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: De nem is mondta, hogy átveszik az "érdekes" adópolitikát. Ha ezt meglépné, három napon belül felkoncolná a tömeg. Szerintem azért nem bántotta a "kollégáját", mert nem akart még ő is rúgni rajta egyet, és udvariasság is van a világon.
@simple observer 1.0: ja. És piros-fehér-zöld szamárfül van rajtuk...
@simple observer 1.0:
Balról jobbra:
Ez segghülye.
Ez hülye mint a segg.
Némmán, itt egy segg.
@bella _ciao: szolid üzenet:

Berlin nem rohan banksegélyre költeni

Reggel háromig ment a vita a bankunióról. Merkel lassított, a januári indulásból biztos nem lesz semmi. Az eurózónán kívüliek több befolyást követelnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F10%2F19%2Fberlin_nem_rohan_banksegelyre_kolteni%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ebben valóban azt mondja amit idéznek. Érdekes ez a tiltakozó levél után...
@rodeo36: Az egy klasszikus cikk volt: megírta a Halhatatlan - Sarko küldette, hogy megvédje a Cohn Bendit-tel szemben a pártkollégáját? - , de ahogy megírta, azt tanítani kéne.. Én is elmentettem.

Ez a hülye rá se jött azóta se, micsoda blamázs volt róla ez a cikk a fotókkal együtt.
@Fabius: Szerintem kivárnak. Az "unkonventionell" átmehet könnyen negatív megítélésbe.
@simple observer 1.0:

stand up

és senki sem röhög, senki sem tapsol

ki fogják rúgni

nagyon rossz bohóc...nincs rajta a pompon meg a csörgő

brühühühühühühü
@a szív fészkei:

még az ápolói kényszerzubbonyban sem merik neki felolvasni azután sem, hogy a nagy lombikot kiürítette a sok kis színessel

brühühühühühü
@Fabius: A tiltakozó levél kiszivárgott, vagy eleve nyilvános volt?

Ha szivárogtatás miatt hozta a lap, akkor azt jelzi, hogy nem akarják, hogy megromoljon a kapcsolat, de nem hagyják szó nélkül a dolgokat.
@bella _ciao: csapnivaló tudatlanságommal, a hangulatát én is ilyennek érzem, de ez nem releváns információ tőlem, inkább támaszkodok a nyelvet jól ismerőkre :D
@Penivaldes: Ajha. Remélem már kötelező és minden kisiskolás fújja majd a Békemeneten.
@épészmérnök: Ja, mégiscsak sógorkoma volnánk. szegények. Nem elég nekik Fritzl.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: höhö, majd elgondolkoznak a felügyeleti jogról, ha Matolcsy oda is beviszi az unortodox ötleteit.

"A módszer kitalálását a pénzügyminiszterek
tanácsára bízták a csúcson, ebben magyar részről Matolcsy György vesz részt."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Te idióta, ez egy álStefi! Kattints rá a nevére és nézd meg a profilját, abból egyértelműen kiderül.

Istenem...hogy lehetsz ennyire buta?
@Fabius:

a Merkel bölcs, ki kell várnia Január 22-ét...

addig is megy az iszapbirkózás a bankok és finánc intézetek között a Nagy Pocsoly két oldalán

a pocsoly túloldalán próbálják megoldani a lakáshitel kérdést és nem ahogy unortodoxiában sem ahogy EU adó és kamatpolitika kombinációja...

ha tényleg tökös lenne bárki akkor devizahiteleket tényleg szétbaszná visszamenőleg...de merik mert kaptak KICK BACK -ET ugyanúgy mint a MOL-nál

brühühühühühühü
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: ó te kedves idióta, azt mindenki mondhassa :P
leszerepeltél, ennyi, cserélj karaktert ;)
Folyatom a balliberális médiaterror által elhallgatott pozitív tartalmú hírek terjesztését:

Orbánt "hidegháborús hősnek" nevezte, Christopher Caldwell, a The Weekly Standard című tekintélyes konzervatív lap vezető szerkesztője.

Szinte hallom, amint néhány kedves balliberális olvasó most hangosan elvigyorodik és azt gondolja: ez hülyeség, ki ez a Caldwell? Egy senki! A kormány lefizette!

Nos, engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Christopher Caldwellt.

Caldwellt fiatal kora ellenére az egyik legtehetségesebb, legbefolyásosabb politikai újságírónak tartják számon az Egyesült Államokban, cikkei rendszeresen megjelennek a legpatinásabb amerikai lapokban(Wall Street Journal, The New York Times Washington Post), tehát az ő véleményét nem lehet flegmán félrehajítani.
Folyatom a balliberális médiaterror által elhallgatott pozitív tartalmú hírek terjesztését:

Orbánt "hidegháborús hősnek" nevezte, Christopher Caldwell, a The Weekly Standard című tekintélyes konzervatív lap vezető szerkesztője.

Szinte hallom, amint néhány kedves balliberális olvasó most hangosan elvigyorodik és azt gondolja: ez hülyeség, ki ez a Caldwell? Egy senki! A kormány lefizette!

Nos, engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Christopher Caldwellt.

Caldwellt fiatal kora ellenére az egyik legtehetségesebb, legbefolyásosabb politikai újságírónak tartják számon az Egyesült Államokban, cikkei rendszeresen megjelennek a legpatinásabb amerikai lapokban(Wall Street Journal, The New York Times Washington Post), tehát az ő véleményét nem lehet flegmán félrehajítani.
Ajjaj! Szerdán korán kelünk?
"A miniszterelnök Brüsszelben azt mondta, hogy az Európai Bizottság már majdnem elégedett a bejelentett megszorításokkal. Orbán Viktor most arra vár, hogy kiderüljön mennyit kell még spórolni az országnak."
@épészmérnök: Az alogo egyebkent most elgondolkodtatott, hogy mi az istent akarnak kifejezni vele?
@Bakter:
"Balról jobbra:
Ez segghülye."

Nem vagyok, biztos benne, hogy autentikus lenne ez tole, de ha mar segg, akkor esetleg valami ilyesmi:
Utalom, mint a szart...
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

lányka, ezt mind te fordítottad vagy kaptad magyarúl?

ne hagyd, hogy megkeressem az eredetit és ...kiderítsem, hogy ez is ferdítés

brühühühühühü

schwab cikkeket olvass azt legalább tudod szagolni

most Rio de Janeiro-i adást hallgatok

majd a Deutsche Berliner Rundfunk-ra váltok
Jéééééééééé: www.figyelo.hu/cikkek/378067_arsokk___megugrottak_az_arak_magyarorszag Ez is milyen nagy öröm Feritélben! Öröm drágán vásárolni, sőt nem tudni venni semmit! Ihaj-csuhaj, fahaj!
@simple observer 1.0:
Szerintem ez az üzletemberi nem haverek körében alapvetés.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Honnan lehet biztosan tudni, hogy nem ő az igazi, te pedig az ál-Stefi?
Tényleg nagy a baj...Tarlós hisztije Olgánál, Rikkancs Tóni elszólása, hogy soha nem is akarták kivezetni a bankadót, meg a legsokkolóbb Kuszaszem látványa ahogy nyalogatja a szája szélét és nagy felindulásában legalább 3 másodpercig egy irányba nézett mind a két szép szemével...Tele a gatya barna macival...:)
De nem annyira mégse. ;-D Az nem esett le neki, hogy mivel ők ülnek a pénzeszsákokon, ők basszák el az életünket a hatalmukkal visszaélve, tehát mégis csak keményebben kell őket kérdezgetni a obersovszkyfikusz könnyed finom, ciróka-maróka legezgetésénél, nem???

Báncccsák és nyomják Karhácsot!! /régi kabarétréfa) OMG, Tarlós Kosevoj fellázadt!
@a szív fészkei:
Túl van ez lihegve. Elvégre tarló úr csak az iq-ját firtatta Olgának, ahelyett, hogy simán elküldte volna a szülőszobába.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
kis fiatalka potom 50 éveske nyomja zsenge vállait és teljesen kopasz

olyan friss ifjú

brühühhühühü
Nem tudom, igaz-e, mindenesetre ideillik ez a cikk:
nol.hu/lap/allaspont/20121019-felelmetes

Mármint Tarlóshoz.
@rodeo36: Nem hiszem, hogy ok dontenek Orban sorsarol.

Vegigparirozta Viktornak az elmult 4-5 evet, holott mar 1.5 eve is ugyanez az elzarkozo karbafont kez jelezte Orbanhoz valo viszonyat, amikor a Fidesz rendezvenyen egymas utan beszeltek.
Most meg ugy par honapja fordult szembe Viktorral, miota gondolom a kinai gigaberuhazas ugye celegyenesbe fordult.

A bezenyei kaszinoval kapcsolatban azert kivancsi vagyok, vajon jattolt-e, vagy Orbanek ingyen is beken hagyjak, csak erkezzen valami befektetes a gazdasagba?
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

lelköm virágom jégkék fruska

ez a cikk?

www.weeklystandard.com/articles/viktor-go-spoils_653822.html

a cime:

És Viktor megy elbaszni? igaz e az, hogy Europa nem bízik benne?

ez a cím akarsz többet vagy magadtól lefordítod?

brühühühühühü

krva nagy dícséret csak a kényszerzubbonyt meg a bohócsikát a csörgőkkel meg a bojtokkal nem elmlíti

most -cum trucc- elolvasom
@épészmérnök:
"Ha szivárogtatás miatt hozta a lap, akkor azt jelzi, hogy nem akarják, hogy megromoljon a kapcsolat, de nem hagyják szó nélkül a dolgokat."

Bizony, ez a kulcskerdes!
@Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olyan beruházási rátánál, ami alacsonyabb az amortizációnál, valóban csak az időtényezőre kell várni.
Nem mondott hülyeséget az osztrák hölgy.

Az igaz, ha én lennék a magyar kollégája, elrendelném az általános szabadságharcos mozgósítást, mert ez azért nyílt hadüzenet.
Nekem úgy tűnik.
@a szív fészkei: Én személy szerint nem tartom nagyra Wittner Máriát. Egy a Fidesz által felmagasztalt vén csatakanca.
@Fabius:

a stefi itt kurvára rábaszott de neked ajánlom, ízesítőűl:
Orbán, therefore, has more power than any conservative leader has had in the West since Margaret Thatcher ruled Britain in the mid-1980s. Hungary is the clearest example we have of how a 21st-century conservative government behaves when it rules untrammeled. ...

Yet Orbán is running into trouble. His name is mud in much of the West. Fidesz may be the party of Hungary’s business class and its working class. But it is not the party of Hungary’s intellectuals, its artists, and most of its journalists—those with good English and contacts abroad. It has not been viewed favorably by the network of foundations around George Soros, the Hungarian-born investor—even if it was Soros who funded Orbán’s brief stint at Pembroke College, Oxford, in the late 1980s.

Secretary of State Hillary Clinton dressed Orbán down on her last visit to Budapest. Freedom House altered Hungary’s “media freedom ranking” from “free” to “partly free.” The Franco-German Green politician Daniel Cohn-Bendit, speaking in the European parliament, accused Orbán of being anti-European. Orbán himself has a different explanation. “A chapter of European history is closed,” he says. “We are not competitive any more. We cannot live as we once lived. What we need is a deep transformation of European life. The only question is, which governments are strong enough, and have enough of a majority in parliament, to lead such a transformation, and which are not.”

a cikk sokkal hosszabb

de ez legyen neked elég

megesztek minden ferdítést és utána nem értitek miért van az ami van

brühühühühühühühü

www.weeklystandard.com/articles/viktor-go-spoils_653822.html

ha amerikai angollal adom vissza: "rohadni megy", ha közértelművel akkor: "szétbassza"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne fesd az ördögöt falra, mert hamarosan az kellhet. De akkor inkább megdöglöm, de én semmilyen pártba nem lépek be, nemhogy a Fideszbe.
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Orbán Viktor éterikus magasságokba emelkedett, amikor angol nyelven tartott beszédet az Európai Néppárt bukaresti kongresszusán! Orbán Viktor ezzel most már Kossuth Lajos lábnyomaiban lépked. Kossuth is fantasztikus szónoki képességekkel rendelkezett és szintén képest volt arra, hogy angol nyelvű beszédeivel tűzbe hozza az angol nyelvű közvéleményt.

Kossuthhoz hasonlóan Orbán Viktor is tökéletes angolsággal beszél, de Orbán nemcsak angol nyelvű szónoklataival bűvöli el a hallgatóságot, hanem azzal is, hogy minden helyen az alkalomhoz illő, tömör és jól felépített beszédet tart, nem kalandozik el, nem vész el a részletekben.

A beszédről készült videót itt tekinthetitek meg:

www.youtube.com/watch?v=xCL-72U_xQ4
@a szív fészkei:
Olga remek volt. Kulonosen, amikor a vegefele, epp csak annyira "szologatott be", hogy ne tunjon o is bardolatlan bunkonak, de ugyanakkor tovabb piszkalja vele Tarlos csoret. Amitol a legvegere aztan teljesen kifordult magabol Pityu ba.

Megegyszer: Remek teljesitmeny Olgatol....

PS: Ezzel persze nem kisebbitem Tarlosnak a produkciojaert alanyi jogon kierdemelt "elismeresemet".
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Orbán Viktor éterikus magasságokba emelkedett, amikor angol nyelven tartott beszédet az Európai Néppárt bukaresti kongresszusán! Orbán Viktor ezzel most már Kossuth Lajos lábnyomaiban lépked. Kossuth is fantasztikus szónoki képességekkel rendelkezett és szintén képest volt arra, hogy angol nyelvű beszédeivel tűzbe hozza az angol nyelvű közvéleményt.

Kossuthhoz hasonlóan Orbán Viktor is tökéletes angolsággal beszél, de Orbán nemcsak angol nyelvű szónoklataival bűvöli el a hallgatóságot, hanem azzal is, hogy minden helyen az alkalomhoz illő, tömör és jól felépített beszédet tart, nem kalandozik el, nem vész el a részletekben.

A beszédről készült videót itt tekinthetitek meg:

www.youtube.com/watch?v=xCL-72U_xQ4
@Bakter:
Nyilvan az. De az is, hogy megtanitjak nekik, hogy meg a legkisebb gesztussal se aruljak el ezt egymasnak.
Az meg mar mas kerdes, hogy kozben mindket fel, azon agyal, hogy tudom am en, hogy te is annyira utalsz, mint en teged. Meg ugy is tudom, hogy barmennyire is szineszkedsz, hiszen en pont azt csinalom magam is... ;)
@a szív fészkei: Mert kisebbrendűségi érzésük van. Angyal célzott is ma rá, fölkaptam rá a fejem.
A zsidókkal szemben kisebbrendűségi érzés, ezt kompenzálják a cigányokkal, a buzik meg olyan félemberek úgyis.
Íme az eszme.
De kb ennyi a gazdaságpolitika is.
Csak már lenézni nem tudnak, tudunk senkit se.

Angyalnak nem volt ma jó napja, ahogy látom.
@Bakter:
"Elvégre tarló úr csak az iq-ját firtatta Olgának, ahelyett, hogy simán elküldte volna a szülőszobába. "

Tetszett
@Habakuk999: "Az igaz, ha én lennék a magyar kollégája, elrendelném az általános szabadságharcos mozgósítást, mert ez azért nyílt hadüzenet.
Nekem úgy tűnik."

Én ehhez nem értek. Elmagyaráznád?
ööö...
...két dolog:
"A kormány 2013-ra is befagyasztaná az egészségügyben a mozgóbért, "
www.origo.hu/itthon/20121019-kell-a-szemelyi-is-az-orvosnal.html#

"Vasárnapi iskolában javítanák a közmunkások erkölcsét [...] Az oktatási tárca nem mond semmit, annyit lehet tudni, hogy az eddig főként gyerekeknek szervezett vallási tartalmú oktatásba bevonnák a felnőtteket is."
www.origo.hu/itthon/20121018-hatteranyag-keszult-a-felnottek-vasarnapi-iskolajarol.html

szóval.
matolcsy meg orbán magyarázott valamit az egészségügyben dolgozók béremeléséről. ez lenne az?
a másodikat pedig már nem is akarom érteni. ha valaki (valami ok végett közmunkás lesz) annak vasárnap még templomba is kell járnia?
nagyon ott van a kdnp hittérítés gyanánt...
@rodeo36:
"ha amerikai angollal adom vissza: "rohadni megy", ha közértelművel akkor: "szétbassza"
"

Itt egy szojatekrol van szo. Ahol az eredeti, mar regota hasznalt kifejezesben a victor=gyoztes helyett a Viktor=Orban keresztneve szocskat, de amugy tokeletesen ertheto cseret teszi.
@épészmérnök: Kiéheztetés. A magyar gazdaság kicsi, önmaga nem képes fenntartható módon növekedni.

Mindenképpen szükség van működőtőke beáramlására.
Ez ugye nem keverendő össze az államkötvényt vásárló befektetőkkel, ezek egy része forró pénz, egy része alapoké, most erősen kezdik a hazai lakosság pénzét begyűjteni, gyakorlatilag a hazai bankokkal versenyképes kamatokat kínálnak.
Ebből nem lesz növekedés, hiszen a kölcsönvett pénzeket az állam föléli a működéséhez.

Növekedéshez működőtőke kell. Mi itthon, hazai vállalkozások kicsik vagyunk, nem tudjuk prezentálni, a hülye ingatag világban amúgy is kifelé kacsingatunk, úgy vélem egyre erősebben.
Munkahelyek teremtésére, technológiák idehozására marad az osztrák, a német, illetve az új álom, közép ázsiai vagy akár szingaléz tőke.
Közép ázsiai nem jön, legfeljebb forró pénz formájában.
Erre mondta azt a hölgy, az idő eldönti, jönnek-e a befektetők. Ha nem mosolygott közben, nagy fegyvertény volt a részéről.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Te mocskos köcsög mi a szart keresel már megint itt. Azt hogy szemét vagy már tudjuk, de ráadásul egy seggnyaló hülye is stefi bácsi.
@simple observer 1.0:
gárgyulának (törpefing) nincs magától hozzávalója, valahonnan adtak és adnak neki ezt nevezi az angol KICK BACK-nek...a személyes viszony lehet akár útálat gyűlölet vagy szerelem de anyagiakért

most már van a laja meg ? ki is még? a többi már meglenne nélküle de jobb a békesség vagy akármi??? mi is az akármi?

az ürge ingatag gazdagsága seperc alatt elgőzölhető...és akkor ő is gőzzé válik...csak valakiknek akarniuk kellene de nagyon

gondolj ebbe bele nagyon mélyen

brühühühühühüh
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Nincs igazad Stefike! Orbán már régen túlszárnyalta Kossuth Lajost. Kossuthot csak az ügyfelek pénének elsikkasztása miatt vádolták, szeretett Viktorod pedig egy egész ország pénzét síbolja éppen!
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: "Kossuthhoz hasonlóan Orbán Viktor is tökéletes angolsággal beszél, "

Mint féleszű Matolcsy.

Package, you know.

:D
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
"Orbán Viktor éterikus magasságokba emelkedett"

PAZAR! BRILIANS!

De azert komolyabb erofesziteseket is varok, mert azert kicsit keves az, hogy egy neki elore megirt szoveg szolgai felolvasasat csak ilyen snasszul irsz le, hogy:
"amikor angol nyelven tartott beszédet"

Bar ketsegtelen, hogy ahhoz kepest, hogy mennyi ideje van a gyakorlasra, a kiejtese egesz turheto.

Szoval, kerlek ne add lejebb a szintet, mert ha mar rajtad sem lehet ugy igazan rohogni, akkor mire fel a trollkodasod, es ki mas troll marad nekunk?

Vegezetul, hogy stilszeru legyek:

Kitartas, Stefania kisasszony!
Hát megint belecsaptak nyitott tenyérrel a szarba! Bár most már mindenmindegy!
Elképesztő! Brüsszel tovább zsarol!

Brüsszel szándéka egyértelmű: a megszorítások kikényszerítésével akarják ellehetetleníteni és térdre kényszeríteni a kormányt! Néhányan már azt suttogják, hogy Washington és Brüsszel már összeállította egy lehetséges Bajnai-kormány névsorát.

Rabszolgasors vár ránk, ha elvesztjük függetlenségünket. Ne engedjünk a globális pénzügyi háttérhatalom zsarolásának! Tűzzük ki a nemzeti zászlót, s kiáltsuk egész világ hallatára: Nem leszünk gyarmat!

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/19/brusszel_meg_nagyobb_csomag_kell/
@rodeo36:
Ha jol ertelek, akkor en is eppen lajara, meg a nehany egyeb fickora gondoltam, amikor alevaltasaval, es jovojevel kapcsolatban hozzaszoltam.
@rodeo36: @a szív fészkei: @bella _ciao: @épészmérnök: @Fabius:

De az ég szerelmére, amin itt rugóztok, az egy 2011. szeptember 12-i cikk, és egy korábbi unortodox zsenialitásról, a devizahitelügyről szól. :D

derstandard.at/1315006127441/Fremdwaehrungskredite-Ungarische-Kredite-lasten-schwer-auf-Austro-Banken

A bankadóügyben a Bloomberg szerint is ilyen diplomatikusan fogalmazott Fekter.

"Finance Minister Maria Fekter of Austria, whose lenders have criticized regulations in Hungary, said new plans for taxing bank transactions there are “exciting” and should be watched closely.

Hungarian Economy Minister Gyorgy Matolcsy “told me that Hungary is seeking a truly new way on taxes,” Fekter said at a conference in Vienna today. “The idea is exciting to tax the citizens’ income with only a 10, 15 percent rate, but tax bank transactions” to make up for lost revenue, she said. “We’ll have to watch closely how this will work out.”

www.businessweek.com/news/2012-10-19/hungary-tax-plans-are-interesting-austrias-fekter-says
@simple observer 1.0:

akkor a te értelmezésedben:

elbaszott győztes?

de akkor hová teszed a "to"-t...talán tréfásabb lenne?

igy:

Viktornak aki elbassza ( a "spoil"-nak van olyan értelme is, hogy túlkényeztetni, sőt "zsákmány" azaz ...)

Viktornak aki rabolni megy(zsákmányol)

vagy

Viktornak aki dicsőgért megy?

nekem továbbra is az elbaszás marad jónak mert az igazibb cím mint a többi...bár ???

tedd hozzá hadd nyelvészkedjünk
Elképesztő! Brüsszel tovább zsarol!

Brüsszel szándéka egyértelmű: a megszorítások kikényszerítésével akarják ellehetetleníteni és térdre kényszeríteni a kormányt! Néhányan azt suttogják, hogy Washington és Brüsszel már összeállította egy lehetséges Bajnai-kormány névsorát.

Rabszolgasors vár ránk, ha elvesztjük függetlenségünket. Ne engedjünk a globális
pénzügyi háttérhatalom zsarolásának! Tűzzük ki a nemzeti zászlót, s kiáltsuk egész világ hallatára: Nem leszünk gyarmat!

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/19/brusszel_meg_nagyobb_csomag_kell/
@simple observer 1.0:

ez engem igazol (elbasz)

Main Entry: spoils
Part of Speech: noun
Definition: possessions stolen or gained
Synonyms: booty*, cut*, gain, goods, graft, hot goods, loot, make*, pickings, pillage, plunder, prey, prize, squeeze, swag, take
* = informal/non-formal usage
Example Sentences
As gasoline cars gained the upper hand, they were able to capture spoils that go to the victors of technological battles.
Any system in which the spoils are distributed so unevenly is morally wrong, they say.

és akkor: Viktornak aki megy a lopott holmiért vagy? Viktor oson a lopott holmiért...lásd a fenti magyarázatban az uccsó mondatot:

ahol a lopottholmi egyenlőtlenűl van terítve az erkölcsileg hamis

tehát a ez azt jelenti, hogy még betyárbecsületre sem számíthacc

brühühühühühü
Fekter osztrák miniszterasszony "érdekes"-nek minősítette a magyar adópolitikát.
Ezt nem kell egyértelműen elismerésnek tekinteni, mivel szóhasználatában nincs utalás pozitív megitélésre, különösen, ha a diplomácia nyelvezetét tekintjük.
Fekter asszony valószínűleg még nem ismerte az Eu újabb kötelességszegési eljárás megindítását/mai hír/ a tavalyi szektorális adók kapcsán, mely a telekommunikációs ágazatot illette.
Az Eu szankciói, melyeket ellenünk indítanak, a kormány szerint a kettős mérce alkalmazását bizonyítják.
Nem kerülne szankciókra sor, amennyiben sorozatosan nem szegünk olyan szabályokat, melyeket belépésünkor aláírásunkkal deklaráltunk, nem kéne ebbe a mártír szerepbe belehelyezkedni.
Ez a szerep az országnak igen sokba kerülhet, amennyiben az eu-s támogatások igénybevételét veszélyeztetik.
Belpolitikailag és a párthívek meggyőzéséhez viszont kíváló retorikai alapot teremtenek az Eu elleni propagandához, melyre az október 23-i beszédeket lehet alapozni a nemzeti szuverenitás jegyében.
@londonterminals: legalább valakit pozitívan is felizgat amit eltolcsi csinál...
Mi meg cinikusak vagyunk, hogy egy ilyen izgi tervre csak fanyalgunk.:D
@Bakter:

"Elvégre tarló úr csak az iq-ját firtatta Olgának, ahelyett, hogy simán elküldte volna a szülőszobába."

IQ nélkül másét firtatni legalább olyan kilátástalan, mint főpolgármesternek lenni.

Én már nem bírom meghallgatni. Az a kínlódás, amit minden interjú alkalmával elkövet, már nekem fáj. Fuldoklik a pasas.
@londonterminals:
tévecc

a der standard eheti cikkéről van szó és semmi köze ehhez amit te itt felhozol, nézz utána

brühühühühü
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Nahát, eljöttél a vöröske blogról? Ennyire szaladni a fiúk után, hol marad a büszkeséged?!
Amúgy ne törd a fejecskédet gazdasági kérdéseken. Viktorod nem mondta, hogy a konyhában a helyed elégszer?!
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
"Rabszolgasors vár ránk"

Konkrétan hogyan? Angliában leszünk közmunkások? Vagy Berlinben?
@londonterminals:
oktober 19, 2012

www.format.at/articles/1242/930/344598/ungarns-steuerpolitik

és a másik sem sokkal öregebb mint 1 nap

brühühühühühü
@Mariann19: régen az udvarias köznyelv az "érdekes" szót a csúnya nőkre alkalmazta.
@Mariann19:
te is másik cikkről regélsz?

a Der Standard 2012 Okt 18 és a másik meg 2012 Okt 19-i

a többi tavalyi hó

brühühühühühü
@rodeo36:

Tiltakozó levélről csak abban az egy évvel ezelőttiben van szó. Amit Szív asszony idézett. És arról folyt itt a szó, hogy az MTI félrefordított valamit.

Tiltakozó levélről semmit nem látok sehol a bankadóügyben.

De ettől még félreérthettem valamit, csak ennyiből nem tudom, mit.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Csak egy kérdés gnédiefrójlájn Stefike küsszdihend, vállal legénybúcsúban fellépést? Csak mert haver nősülne és vidám kis bulit akarunk neki csapni, fél óra stand-up szórakoztatás "Orbán Viktor=Kossuth Lajos" számla nélkül nyilvános klubban mennyi lenne? Imádom de tényleg, ez a politikai görbe tükör abszolút csúcsa...:)))))
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
"Azt kérjük az Európai Uniótól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik. És akármennyit mond, azt mi elő fogjuk teremteni" - közölte a miniszterelnök, aki meg is nevezte azokat a forrásokat, ahonnan ezt elő fogják teremteni. "Bankadót emelünk, közművagyonadót emelünk, energiaadót emelünk, az online szerencsejáték adóztatását pedig bevezetjük" - mondta, hozzátéve, hogy szerinte csak kicsi korrekcióra lesz szükség. [...] A Népszabadság úgy tudja, a magyar fél azzal számol, hogy 10 milliárd forint körüli lehet az eltérés a két álláspont között. "

hohohohó! semmi gond! telefon sima lalának, dobjon vissza egy tíest, oszt csá!
@simple observer 1.0:
Tarolóspista a fidesz ganajpalettáján amolyan lájtos föstékpacá(k)nak számított (nálam-bocs), mint a balneológus. Igazolást nyert, hogy ők ketten be vannak oltva Kálmán Olga ellen, de ez a vaccina úgy ahogy van el van baszva.
Mindketten áldozatául estek a 90-es IQ-nak. Hja, ha nem ér fel valaki a szerkesztőasszony intelligenciaszintjének legalább a feléhez, ez érthető. Pista bocsánatot kért ma, ez dicséretes cselekedet tőle (tekintettel az ő szellemi színvonalára), de egy politikus nem lehet alapból akkora paraszt, hogy kapa helyett egy komplett ETZ traktor kandikál ki az arcüregéből.
Én beteg vagyok attól, amikor egy nővel így beszél valaki. Hát a jó édes anyja mivoltának okán, legalább átgondolhatná a mondanivalóját.
Tapló paraszt.
@rodeo36:
"tedd hozzá hadd nyelvészkedjünk"

Az eredetiben :to victor go the spoils

A "to victor" alapjan a gyoztesnek.
A spoil pedig az altalad is emlegetett zsakmanyra, es kenyeztetesre vonatkozik. Vagyis olyanokra, mint a gyoztes csatak utan, a falvak-varosok kifosztasa, a nok megbecstelenitese,...
Es hasonlo "jarulekos finomsagok".

Vagyis az eredeti kifejezes arrol szol, hogy a gyoztes, a csata megnyeresen es annak kivalto okanak rendezesen tul, egyeb kellemes hozadekokban reszesul.

Eppen ezeket sorolta fel a szerzo.

Amugy meg nem tul meglepo, hogy amerikai neokon publicistak, politikusok esetleg empatiaval, szimpatiaval tekintenek Orbanra, hiszen maga George W. is sok kerdesben kisertetiesen hasonlo politikat folytatott.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Te jószagú attttya úrissten!

Csak nem rászíjazták édesdrága Viktorodat a szopórollerre a jobbik kezinél fogva? Csak nem számol Brüsszel a stagfálciós hatással? Csak nem átlátják, ez a csomagocska tulajdonképpen hazavágja a növekedést évekre, így még több és több MEGSZORÍTÁS kell?

Ezt mi nagyon beszopjuk. De legalább a kancsi féleszű meg a téeszelnök focista legalább akkorát szopnak a világ előtt amekkora kijár.

Na húzzál kapálni baszod, itt mereszted a segged mikor bajban a gazdaság és szopatják a szerelmed? Termeld az adó és járulákalpra érett jövedelmet mint a villám. Különben hazaáruló vagy, egy utolsó nerellenség!

FUTÁS!
@londonterminals:
amit szív idézett linken az nem régebbi 2 napnál

keveritek a mariannal együtt...magam részéről lezártam

a rabló orbánról meg 2012 okt 15-én írtak amerikában

brühühühühü
"Akármit csinálunk, sose elég!"

Szegény baltazár, hogy fog ez sírni a békameneten.
zsebkendőt vigyen mindenki, főleg Stefi, amilyen gyengéd és romantikus lélek.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Az még nem hivatalos, hogy koncert zárja a békemenetet?
Ha lesz, akkor odaállhatsz Vitézzy Patakhhy Attila mellé, oszt elénekelheted vele duettben, a: "minden sarkon álltam már"- című örökbecsűt.
Mér jutott ez eszembe..?
@épészmérnök:
"Régen a köznyelv az érdekes jelzőt a csúnya nőkre alkalmazta."
Öntsünk tiszta vizet a pohárba nem diplomáciai nyelvezetben:Ez az adópolitika pocsék!
@simple observer 1.0:
akkor igy?

"a győztes megy a zsákmányért" ?

ez jól hangzik

a cikk 10 oldal levél méretben és sok mindent tud és egy picinyt "téved" az újság amiben megjelent romney párti és eszerint útáltatja a törpikét aki a nincsből (f)osztogat(na)...

magánvéleményem a törpe semmi mást nem érdemel mint lámpavasat minél előbb vagy kényszerzubbonyt csörgősipkával és pomponokkal

brühühühühühü
@Mariann19: Az "adópolitika" szó erős túlzás ám a nemzetgazdasági miniszter tevékenységét elfigyelve, elviselve.

Csak mert Rodeoék is nyelvészkednek.:)
@rodeo36: Standard október l8. és október l9. Jó!De mi a tavalyi hó szerinted kedves és igaz Zenebarátom? Nem értem a kérdést.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
ez csak magyarországon a hülye magyaroknak szól: RÉMHíR

brühühühühü
@Mariann19:

ti írtátok az egy éves cikkről, hogy mi arról ömlengtünk

brühühühühühü
@rodeo36:

Tévedsz. Amit Szív linken idézett, az ugyanaz, mint amiből a részletet kimásolta (és ami a tavaly szeptemberi cikk a devizahitelügyről).

varanus.blog.hu/2012/10/19/orban_a_seggszaj_nem_a_veletlen_muve/fullcommentlist/1#c18088175

Ettől még lehet olyan cikke a Der Standardnak vagy akár a Formatnak, amiből az derül ki, hogy Maria Fekter ezúttal is tiltakozó levelet írt Matolcsynak, ahogyan tavaly végtörlesztésügyben, vagy amiből egyértelmű, hogy az MTI súlyosan és lényegileg elferdítette volna, amit ez a jóasszony mondott, csak ilyet nem találok.
@londonterminals:
nem,

tévecc

azt amiről írsz nem is olvastam soha

brühühühühü
@Habakuk999: "Az adópolitika erős túlzás.."
Nem tanulta meg Matolcsy az adózás funkcióit. A definicióban nem szerepel a "nyúzás", viszont bevétel, szabályozás, orientáció ilyesmik igen. Matolcsy érdemjegye ezért: l-es, úgymint elégtelen.Ilyenkor buktatnak, ám osztályismétlésre ne kerüljön sor.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: @Secnir:
"hohohohó! semmi gond! telefon sima lalának, dobjon vissza egy tíest, oszt csá!"

A gond ennel nagyobb.

Mert egyreszt, ahogy mar irtak sok helyen; a lebunkozott jovo evi teljesitmeny alapjan varhatoan maga a ket program egyutt esetleg nem hozza azt az egyenleg javulast, amit az EU elvar.
Ugyanakkor azt is irtak mar korabban, hogy a masik gond, hogy idotavban sem stimmelnek a szamok. Igy dobtak vissza Gyurcsanynak is a konvergencia terveket: vagyis, hogy meg ha '13-ban egyenesbe is jonnek az ertekek, '14-ben ugyanott leszunk, ahol a part szakad, mert bizonyos "beveteleket" '14-ben mar nem tudnak elszamolni. Ezzel akkor megintcsak megno az eselye, hogy tullepjuk a deficit hatart.
Ilyen peldaul a bankado, amit Fabius is emlegetett, hogy volt mar ezer verzioja, a '13-as teljes elorehozott kivezetesetol a jelenlegi teljes megtartasig (72 milliard). VAgy eppen az EU-s tarsfinanszirozas idoleges lecsokkentese (55 milliard).
Ezt a 125 milliardot pedig jo esellyel nem fogja bedoni a kozosbe lala '14-ben.
@rodeo36:

Szerintem nézd már meg, mit linkelt Szív, mielőtt azt mondod, hogy az egy kétnapos cikk.

De ennél is lényegesebb meg érdekesebb lenne, hogy kiderüljön, melyik az, amiből szerinted kiviláglik, hogy az MTI ferdített, és mennyiben.
@londonterminals: Az a helyzet, hogy korábbi események fényében egy icipicit, egy hangyafasznyit bizalmatlankák vagyunk az MTI mint olyan irányában.
@Knósszosz:
"Vitézzy Patakhhy Attila "

Ha szabad: Vitez (m)Miskolc(z)i .....
@Knósszosz:
Eppen ezert volt oriasi Olga, hogy asszisztalt ahhoz, hogy Tarlos igy kiboritsa (kis segitseggel ;)) magat.
Amugy valoban tajparaszt, ezt mar koraban is lehetet tudni, nekem legalabbis az elso ilyen komoly ugye ami megmaradt, a szemuveg taposasi fenyegetes. Ha jol emlekszem...
@épészmérnök:

Naná. Természetesen én is. De ez egy hangyafasznyit sem változtat azon, hogy a ferdítéseit olyankor kellene az orrára húzni, amikor vannak.
@londonterminals:
keresd meg...összekerted a szezont a fazonnal

brühühühühü
@épészmérnök: Áááááááá, a földeken barátném, orbánné és a ráhel férje földjein.
@londonterminals: apránként átalakulunk MTI külpol szerkibe... :-/
Ez a kormány már annyit költ kommunikációra, hirdetésekre,közvélemény-kutatókra, azaz a szar petrezselyemmel való tálalására, hogy az embernek már valóban kinyílik a bicska a zsebében. Ezek után, (bár én némi túlzásnak véltem az ilyen feltételezéseket), lassan már azt is elhiszem, hogy ebbe a rengetek milliárdnyi keretbe valóban beleférnek ilyen fizetett "izék", akik a neten nyomatják a blogokba meg mindenhol a kommentekbe a "Viktor az aztán szuper, csak az emúttnyócév..." stb.
Hát azért tényleg ami sok az sok! A milliárdok csak úgy röpködnek a viktor-matolcsy istenítésre, miközben lassan már a kredencembe dugott dugipénzt is elveszik tőlem, tőlünk... A jó büdös rohadt francba már, de tényleg! ( Bocsi a csúnyákért...)
@rodeo36:
""a győztes megy a zsákmányért"

Pontosabban: A gyoztesNEK megy/jut a zsakmany, kenyeztetes.

A kifejezesben az (lehet) a zavaro, hogy nem a klasszikus alany, allitmany, toltelek sorrendben szerkesztodott, hanem kicsit Yoda-szeruen. Es egy jo kis reszeshatarozos felutessel indit.

"magánvéleményem a törpe semmi mást nem érdemel mint lámpavasat minél előbb vagy kényszerzubbonyt csörgősipkával és pomponokkal"

Szemely szerint nem vagyok hive az ilyen eszkozoknek. Egyreszt mert az igazsagszolgaltatas is teved, raadasul TUL nagy aranyban. Masreszt, mert Orbannak epp az lesz a legnagyobb buntetes, hogy sokaig elve lathassa, hogy az emberek elundorodnak tole. Valamint, hogy amint a pozicio, es kivaltsag elmulik, a joval kisebb testorseggel szinte sehova se mer majd menni, hogy a rola kialakult kepet esetleg javithasa.
Vagyis egy kvazi-haziorizetbol (meg ha imadoi elott beszel is majd neha) nezi vegig ahogy a hatralevo eleteben szaralaknak tartja a tarsadalom. Kevesse hiszem, hogy valamilyen ugyben birosagi iteletet hozhatnanak ellene, igy a maximum a kenyszeru onkentes visszavonulas lesz.
Éljen az ADÓEMELÉSEK KORMÁNYA!
Volt már? :D

Ezek után, ez a parasztgyerek az unióra hivatkozik állandóan. Szerintem már otthon az asszonynak is azt mondja, azért nem áll fel, mert azunijó...
@épészmérnök:
"apránként átalakulunk MTI külpol szerkibe"

Varjal, majd ha megerkezik sziv. Hogy fogja a cifrasagokat mondani, hogy kimaradt a testhez allo dologbol... ;)
Növelni akarják a közmunkások erkölcsét, ezért vasárnapi iskolába küldenék őket. Az egyházak viszont ezt nem találják kivitelezhetőnek, főleg, hogy a vasárnapi iskola eredetileg gyerekeknek szóló bibliakör.
www.origo.hu/itthon/20121018-hatteranyag-keszult-a-felnottek-vasarnapi-iskolajarol.html#
@lbm-NERtárs -): Most nagy hibát követtél el, hogy elmondtad hol a dugi pénz..
@Bakter: Spórolni! Ebben az országban már mindenkiről lehúztak szinte minden bőrt viktorék! Mi lenne ha most már magukon spórolnak: TEK, századvég, kommunikációs rohadmány, közgép, stb. Itt kéne most már! Ezeken van ezúttal a sor, mert ár elég volt!
@rodeo36:

Pedig nem én mondtam, hogy amit Szív linkelt és idézett, az kétnapos cikk. Csak azt, hogy az valójában mi. Te viszont azt mondtad, hogy kétnapos, egy egyéves cikkre.

Ezen kívül az derült ki, hogy szerinted az MTI (meg ezek szerint pl. a Bloomberg is) súlyosan elferdítette, amit Maria Fekter mondott. És nem szóltál senkinek, pl. Fabiusnak, hogy sehol nincs szó tiltakozó levélről, amit Fekter írt volna Matolcsynak (kivéve a Szív által idézett, egyéves, másról szóló cikkben).

Ugyanakkor pl. a Format-cikkből, amit idelinkeltél, sehol nem derül ki a ferdítés, ellenkezőleg. Még a címe is az, hogy "Magyarország adópolitikája bátor és szokatlan", Fektertől idézve.

Megtennéd, hogy idelinkeled azt a cikket, amiből szerinted a ferdítés megállapítható?
@Penivaldes: Amilyen szarban van az államkassza, lehet, hogy a TEK erre jár oszt még azt is elviszi... Én meg itt felelőtlenül infókat osztok meg... :-))))
@lbm-NERtárs -): Nem sokára meglátogat Matolcsy is kéri, hogy szerény összeggel járulj hozzá a költségvetés kiigazításához:)
@rodeo36:

Ja, és le is fordíthatnád, vagy összefoglalhatnád pár szóban, hogy mi az.
@Penivaldes: Neeeem... nem úgy kéri! Aszongya' majd, hogy adjam oda neki mer' ő majd vigyáz rá... Megvédi... :-)))
Tarlós már sehol sem lesz, amikor ezt még mindig imádni fogjuk:

www.youtube.com/watch?v=RLaJP2bHPoE&feature=colike
@lbm-NERtárs -): Megvédjük a kredencekbe zárt pénzeket a bankok és globálistőke karmaitól. Lesz itt kredencügyi megbizott. meg kampány, meg levél a kormánytól. :)
@Penivaldes: "kredencügyi megbízott" :-DDD Ez jó! :-DDD
Elég volt! Megyek tüntetni! Már nekem is minden mindegy...
@lbm-NERtárs -): Elvégre a manyupoknál is volt megbízott, és ami jó azt folytatni kell. :DDD
Hát épp ráérek :-) Ez már mennyire spontán lenne?... :-D
@simple observer 1.0:
maradjunk a nyelvészetnél:

(pontos amit mondasz, ficamodott mondatszerkezet amit felsőfokó nyelvvizsgán szoktak adni)

akkor:

a győztesnek jár a sarc

megjegyzésem a romantikus megoldásodhoz, nem hiszem, hogy bármilyen lelkiismerete lenne vagy valaha lett volna, egy rohadt önző darab szar és ráadásúl beteg amely betegség lehetetlenné teszi azt, hogy valaha is a valóságban járkáljon és akiknek érdeke a hülye magyarokban kialakúlt dilinyós hit benne azok ezt fenn fogják tartani azt az utolsó utáni percig mint a Hitler uccsó napjai

jobb felrobbantani valami szép mezőn, hogy hamvai se maradjanak

de legyen úgy ahogy a végzet kívánja

én a magam részéről kurvára únom...az ilyen darab szarokat nagy ívben el szoktam kerűlni mert ragacsosak

brühühühühü
@lbm-NERtárs -): Van benne valami, igen. Semmi tervezettség, semmi túlcsicsa, irány a tér....DD
@Penivaldes: Mit is tehetnék? A face-en pár napja elérhetetlen lett az egyik posztom a csoport üzenőfalakon... Már nem is ugathatok rendesen... Hát akkor elmegyek oszt elmondom szóban...
@londonterminals:

megtörtént

brühühühühü

keresgélj
@Penivaldes: na de egyedül? Max valami újságcímlap lennék: LBM NERtárs egyedül tüntetett a Parlament előtt este... :-DDD Hol maradna a komolyság? :-)
@lbm-NERtárs -): végülis..csak lényeg, hogy sokan hallják a hangod.
@Penivaldes: Na jó! Ugye nem arra buzdítasz, hogy csináljak hülyét magamból? :-)) És nem csak magamból, hanem ezen röhögne az összes stefi-féle népség, majd ráhúznák az ellenzékre, hogy ilyen idiótákból áll... Nem! Csak akkor megyek ha sokan vagyunk. :-)
@lbm-NERtárs -): Ez arra utal, hogy egyedül nem vered felválalni az érzéseid. Állj ki és szólj ehhez az elkecskésedett néphez! :)
2012. október 19., péntek 13:35
A Magyar Újságírók Országos Szövetségének közleménye
Budapest, 2012. október 19., péntek (OS) - Kálmán Olgától mint újságírótól is kérjen bocsánatot Tarlós István! – szólítja fel a MÚOSZ elnöksége mai közleményében a főpolgármestert.

Az ATV október 18-i Egyenes beszéd című műsorában Kálmán Olga kollégánknak Tarlós Istvánnal, Budapest főpolgármesterével készült interjúja kapcsán a MÚOSZ elnöksége szükségesnek tartja a következőket rögzíteni. Kálmán Olga az interjúban hivatása írott és íratlan szabályainak megfelelően következetesen tett fel egy közérdekű ügyben kérdéseket. Ezekre a főpolgármester többször is személyeskedve válaszolt, sőt a beszélgetés végén mind riporteri, mind női mivoltában megsértette Kálmán Olgát. Demokratikus nyilvánosságban a választott politikusnak kiélezett interjúhelyzetekben is kötelessége tárgyszerűen válaszolni, és nem engedheti meg magának, hogy az újságírót minősítse, sértegesse, avagy főnökeivel fenyegesse. A főpolgármester pénteki bocsánatkérése, amely csupán női mivoltában követi meg a riportert, nem elégséges gesztus: Kálmán Olgától mint újságírótól is bocsánatot kell kérnie.
Kiadó: Magyar Újságírók Országos Szövetsége MUOSZ
@a szív fészkei: Az a szar, ami Wittner szájából kifolyt eddig, ezt mind lenullázza. Minősíthetetlenné teszi, és meggyalázza azt, amiért állítólag harcolt.
@Habakuk999: Miért ne lenne jó napom???
A jó Isten szeretete öröktől fogva elkísér és nem hagy el soha. Ezt üzeni a szentíráson keresztül:

"amit szem nem látott, fül nem hallott, ami az ember szívébe föl nem hatolt, azt készítette Isten azoknak, akik szeretik őt” (1Kor 2,9).

Ezek után van olyan része az életemnek, amit senki és semmi nem tud megingatni és igazán ez az Ő szeretetének az ereje, amelyet a világ sohasem fog tudni befolyásolni.
@rodeo36: :-)))) Jól látják. Tökéleetes a szó rá: szétbassza. A rohadás az egy - gondoskodással elkerülhető - természeti folyamat, amit meg is lehetne állítani, de hát létezik, mint kémia elemek egymásra hatásaként. A szétbassza az DIREKT CSELEKEDET ember által. Csak mert,dafke primcsiségből, hozzá nemértésből, arroganciából, stb. -nagy difi.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Wittner sajnos alkalmazkodott a fideszhez. Van azért olyan forradalmár aki hiteles tudott maradni életében és halálában is.

youtu.be/5Q7vVCfo-hY
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Tudod, azért ott nemcsak a tiszták, a hamvaslelkűek harcoltak. Hanem mások is. Nem szokták mondani, nem illik mondni, de bizony olyanok állítják, akik szintén ott voltak és harcoltak.

És mára kik lettek a legnagyobb habzó pofájúak? Érdekes jelenség. 56-os intézet meg kiherélve, redőny lehúzva... index.hu/belfold/hirek/2012/01/03/megszunt_az_1956-os_intezet/ Na vajh, miért is??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem az a hiteles forradalmár aki nem kezdett el pártpolitizálni.
@Penivaldes: Ha ezzel nem tennék rosszat az ügynek akkor megtenném. Nekem valóban nincs nagy veszteni valóm. Ami értékes számomra az a családom, a többi csak utána következik, de az meg nem nagy érték. Nincs vagyonom, még kredencbe rakott dugipénzem sincs... :-) Az egészségem is odalett, és havi 86 ezer forintért kelek hajnal négykor, minden nap, mert megbecsült egészségügyi dolgozó vagyok.. ja... Most mitől félnék? De valóban nem hoznám nevetséges helyzetbe azokat akik változást akarnak. Hát még az LMP-t is mindenki kiröhögte a közgép-incidensért... De face-es ügy némileg csalódást okozott nekem. Még most sem értem, és próbálom megmagyarázni, hogy ez nem azért történt mert valaki kotorászik körülöttem, hanem csak pont épp mindenki törölte vagy ilyesmi... Pedig csak arról írtam, hogy lovasrohamot akartak szimulálni okt 23.-án, és hogy mennyire "sajnálom" az ártatlan kődobálókat... Fabiusz posztjaihoz képest egy szép esti mese volt.
Szóval visszatérve 23.-án szeretném növelni személyemmel a tömeget :-) Ki volt már tüntetésen? Mit kell oda vinni, vagy hogy megy ez? Én még soha nem voltam :-)
@lbm-NERtárs -): Szerintem leginkább magadat, meg bizakodásodat.
@Habakuk999: "Mert kisebbrendűségi érzésük van. Angyal célzott is ma rá, fölkaptam rá a fejem. A zsidókkal szemben kisebbrendűségi érzés, ezt kompenzálják a cigányokkal, a buzik meg olyan félemberek úgyis."

Rosszul látod. Attól, hogy ők übermenschnek hiszik magukat, nekem abszolút nincs kisebbségi érzésem. :) A cigányokkal kapcsolatban meg kb. ennyit érdemes megjegyezni. :)

Minden tisztességes cigányt a testvéremnek tekintek – idézték Vona Gábor avasi tüntetésen elhangzott szavait a köztévében.

jobbik.hu/rovatok/cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s/vona_%C3%A9s_a_cig%C3%A1ny_testv%C3%A9rei
@Penivaldes: Hát ő nem kezdett hála Isten. :)
@a szív fészkei: Mondjuk ezt nekem pont nem kell mondanod. Nagyanyám a Bácsi úton volt, amikor valahogy előkerültek a fegyverek. Valahogy miután azokat a kis rendőröket, akikkel pár perccel azelőttig együtt viccelődtek, a belüknél akasztották föl a hirtelen semmiből odakerült "hős forradalmárok"... nem nagyon értette soha, mi az, amit ezen évente ünnepelni kell. Hogy úgy mondjam, mindig gyűlölettel gondolt október 23-ra. :S
Számomra októer 23.-a a legnagyobb magyat ünnep.
@Penivaldes: Gondolkodom ezek mellé még egy táblán is, csak nem tudom mit írjak rá... Ötlet? :-D
@lbm-NERtárs -):
Nincs itt csúnya.
Arról mi a véleményed, hogy Vonáék per hecc(?) az Avason baszták a rezet, a cigányok meg dafke? Evvel párhuzamosan feltűnt a blogon egy szardarab, aki cigányként osztotta az észt, úgy, hogy fogalma sem volt róla, hogyan „kommentel” egy echte ándzseló.? A fiúk már a látszatra sem ügyelnek, tolják a központi utasítást. Ez a két esemény együtt, nem túl átlátszó? Okádj a cigányoktól, addig sem beszélsz a nyilvánvaló szarról, amit a homlokodba kapsz!?
Ilyen undorító szeméthalmazt ritkán kap a pofájába az ember, mint a fideszt. Aztán a legszebb, hogy ez a parazita (Don Vittorio) azt is találta mondani, hogy az Euró bevezetése az nem kényszer, majd eldöntjük köll-e, meg amúgy is, az Unióból akár ki is léphetnek azok a tagállamok, akiknek nem tetszik ez az egész katyvasz. Érthető ennek a mondatnak az üzenete? Neked biztosan, kivéve az olyan agyfaszt kapott barmoknak, akik képtelenek a sorok között olvasni.
Az Euró bevezetésére kötelezettséget vállaltunk anno, mikor a Gripenek parádéztak a Dunyha felett. De ez ki a faszt érdekel, mikor a bankszövetséggel aláírt megállapodást se tekintik szerződésnek?
Nem vagyok közgazdász, sem politikus. Viszont vagyok Magyarországon élni kényszerülő fasz, aki nap- mint nap befizet ezeknek a szemeteknek rengeteg pénzt. Megfosztottak a vállalkozói mivoltomtól, mert nem tudok havi 70 ezer mínusszal indulni. Nem, sajna. Viszont adózok akkor is, például az ÁFA befizetéssel.
Na, ez a demagóg duma, mi? Lehet, de szarom le. Kusza Szem büdzséjébe én is beleteszem naponta azt, amit szíveskednek elbaszni.
Totálisan leszarom azokat a véleményeket, amelyek arról akarnak meggyőzni, hogy akkor én egy szarházi vagyok és csak ugatok az erkölcsről, miközben nem adózok becsülettel.
Próbálja ki ezt az életet becsületesen, aki a dézsmák ellenére baromi jól keres. Aztán majd megbeszéljük, mit tapasztalt.
Muszka bácsi a szabó mondta:
„pofázni a legkönnyebb, mert azt fekve is lehet csinálni”
Na…
@Knósszosz: Te próbálsz becsületes lenni, és a tisztességtelenek megeszik a vacsorád..((((((
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Az én szüleimnek, sőt, nekem is vannak történeteim, hét éves voltam, a dolgok közepében. De senkit nem érdekelnek, még az 56-os intézet oral történészeit sem... :-(. Semmilyen prekoncepciót nem támasztanak alá ugyanis.
@Penivaldes: Jó, hogy észre vetted, hiszen sohasem lépett be egyetlen párt soraiba sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De felszólalt egy pártrendezvényen, és mit ad isten hát a jobbiknál szólalt fel..na de mi lett volna ha egy lmp.-s rendezvényen szólalna fel egy 56.-os. Őt is reklámoznád ily hevesen?
@Penivaldes: 2003-ban LMP???? Miért ne szólalhatott volna fel egy mozgalom és akkor még nem párt rendezvényén???
@épészmérnök: Ezzel Tarlós csak Kálmánnak tesz szívességet: elismeri, hogy nem tud, sőt ami rosszabb, nem mer érdemben válaszolni, csak tahózni. A nő kimondottan empatikusan kezdte kezelni Tarlóst, aki egy nyomorult nímand szegény. De emlékszem Kósa farokra: az is mit művelt?
Végülis Tarlós elmondta, hogy látványpolitizálás kell a lepkecsattogtatás nagy mesterének, Vitézynek, - indul a kampány azért lassan - a metró meg égjen le, ki nem szarik bele?

Na itt tartunk. Nem Kálmán Olga égett - még a metró se hálisten - megint Tarlós. Trágyadombot örököltek, na ja. Hát azért sokat szartak arra rá, hogy ekkora legyen.

(de Olga kicsit fogyhatna, kezd ténsasszonyosdni.)
@lbm-NERtárs -): Gyere, és hozd magadat! Nem kell hoznod mást semmit - télen vittünk teát, az jól esett, rohadt hideg volt - ott vagy és kész, eggyel többen leszünk. :-))))
@Knósszosz: Na ez az euró-bevezetés dolog, már nálam is kicsapta a biztosítékot. A múltkor olvastam, hogy viktátor aztat' bírta kinyögni, hogy mi nem utasítjuk el az EU-t de nem érezzük azt egyenlőre hogy az eurót be akarnánk vezetni... Hát a rohadt édes akárkijét neki! Én nem vagyok gazdasági szakember, de valahogy úgy érzem, hogy kell az az euró-bevezetés, mert addig itt egy elmaradott országban lézengünk. Ezen felül ha bevezetik, sokkal szebben fog látszani, hogy röhej pénzért dolgozunk az EU többi országához képest, viszont a marha sok áfa és egyéb adók miatt igen jó árakért vásárolunk, és itt nem lakásra vagy luxuscikkekre gondolok. És ha ez látszana talán jobban próbálnának ezen változtatni. Mert ha 270 ft-os árfolyamon számolom, akkor kb 300 eurót keresek most. Máshol ennyi a segély ( amit nem kérek, csak hasonlítgatok). A multkor vettem egy kis oldalast, amit egy ebédre megettünk. Átszámolva kb: 11 eurót fizettem érte. 11-et a 300-ból! És az csak némi hús volt... Ezek az arányok, ezek borzalmasak. Hogy a fenébe vállaljak még egy gyereket, amikor kell a két fizetés a családba. És aki egyedülálló? Most képzeljük ezt el! Szóval ne mondja meg helyettem, hogy " nem utasítjuk el az EU-t csak még nem akarunk eurót..." Mert ezt ő nem akarja, de ő azért nem az egész ország. És mért van olyan érzésem, hogy valakik kurva jókat kaszálnak ezeken a "jobb a ft értéke, rosszabb a forint értéke" történeteken. Na hát azok bizonyára nem is akarnak euróbevezetést... és... brrr... nem is írom le a jelzőket, mert az végképp csúnya lenne.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Hát apám sem boldog elragadtatással mesélte, hogy az első éjszakán már milyen hangok hallatszottak a leghangosabban...
@Penivaldes:
Én már nem próbálok becsületes lenni. Csak megélni próbálok Peni!
Azt köszönheti magának a mosladék politikai elit, ezt hogyan teszem. Tudod svájci állampolgárként büszke lehetnék arra, mennyi adót fizetek, itt viszont ez csak arra ad alapot, hogy a NAV basztasson, miért csak ennyit?
Én nem sajnáltatom magam, de azok közé a rohadt adócsaló egyéni vállalkozók közé tartozom, akik a legnagyobb ellenségei a hatalomnak. Ki a nagyobb darab szar? Aki trükközik azért, hogy zabálni tudjon a gyereke, vagy az, aki 150 buszt sóz a nyakunkba, mert azt nála senki sem tudja jobban csinálni?
Én nem szégyenlem magam, igyekszem a rohadékok között életben maradni, a családomat szem előtt tartva, meg magamat is. Akinek a önként a dögkútba kellene ugrani, az nem én vagyok.
Nem folytatom, be vagyok rágva picit..
@a szív fészkei: Ma kaptam egy szórólapot a kezembe az MSZM szórólapja. Azt írja Clark Ádám tér és onnan megyünk a Szabad Sajtó útjára. És ott mond beszédet a szolidaritás a milla meg ugye a Gordon. Akkor most egyesülés lesz? Jól értettem?
@lbm-NERtárs -): Sokan leszünk, gyere!!Én mindig jól éreztem magam eddig. Igaz, találkozunk rokonokkal, ezzel-azzal, összeröhögünk másokkal, szerintem jó. És nagyon szellemes dumák vannak "házifőzésű" táblákon.
@a szív fészkei: Majd viszek táblát: "Varánuszosok itt gyülekeznek" :-)))
@lbm-NERtárs -): Én nem megyek a Clark Ádám térre, egyenesen a Millára a hídhoz. Még össze is kell szednem az uram, mert szerintem külön megyünk, ott találkozunk. még ki kell logisztikáznom, mert a jobbikosok mennek a Deákra, és nem akarok a metrón vegyülni. Tavaly emiatt gyalog mentünk hárman onnan a Szent István körútig, mert túl sok volt az árpádsáv meg a fekete pincnökruhás...

De te odamész, ahová persze akarsz. Nekem a Clark Ádám tér mindenképp kiesik az útvonalamból.
@a szív fészkei: @lbm-NERtárs -): a két tömeg mindenesetre egyesül, ez biztos.
A Szolisok összetartóak, és büszkék. Van is nekik mire. Konyhaasztalok mellett, ágrulszakadtan összehoztak egy országos mozgalmat egy év alatt. Olyan, amilyen, de létezik, és tényleg országos. Azért a szakszervezeti hátszél nem rossz.
@Knósszosz: @lbm-NERtárs -): :-))Svájci biztos annyit kap és olyan módon, hogy korrekt lehet. De mondjuk a svédektől egy Bjönr Borg, egy Ingmar Bergman azért elhúzott Monacoba, mert elege volt az adókból.

Szóval senki sem önként a legnagyobb virilista.LEgyen kiszámítható, normális méretű adó, legyen követhető, sőt számonkérhet, mire megy el - nem cövekszopkodásr a pl. - akkor fognak az emberek fizetni. Kleine fische gute fische. De egy bálnát már nem bírnak kiizzadni.
@rodeo36:

Nem történt meg. Te két cikket linkeltél ma összesen: a Weekly Standardét, ami az állítólagos MTI-ferdítés-Fekter téma szempontjából irreleváns, és a Formatét, amit először bella ciao linkelt, majd Cirbolya is megismételte. Ez valóban arról szól, hogy mit mondott Fekter, de egy szó nincs benne, amiből az derülne ki, hogy az MTI elferdítette volna a szavait. A címe egyenesen az, hogy "Magyarország adópolitikája bátor és szokatlan", és ezt magától Fektertől idézi.

Te végig a Szív által linkelt és idézett, egyéves Der Standard cikkről beszéltél, amint az az alábbi idézetekből jól látható.

rodeo36 2012.10.19. 14:47:19
@Fabius:
te fordítást olvastál, vagy az eredetit?

magyar fordításban sohase bízz

a szív fészkei · noinapozo.blog.hu 2012.10.19. 15:39:15
@Fabius: Ebből van? derstandard.at/1315006127441/Fremdwaehrungskredite-Ungarische-Kredite-lasten-schwer-auf-Austro-Banken
@rodeo36: [..]"Protestbrief von Fekter
Finanzministerin Maria Fekter hat in einem Brief an den ungarischen Wirtschaftsminister gegen die geplante "Zwangskonvertierung" protestiert. […]

[Ez a cikk tavaly szeptemberben íródott a végtörlesztésről, és külön fejezetben szó van benne a Fekter által Matolcsynak akkor írt tiltakozó levélről. :) De lássuk a folytatást.]

rodeo36 2012.10.19. 15:47:23
@Fabius:
itt éppen feletted @szívem bemásolta az eredetit

most menj és rúgdosd halálra a belénesy elvtársat és a fordítót forró szurokba és utána meggyújtani

minden van benne csak az nem amit ferdítettek

lefordítottam magamnak

keményhangú tiltakozás és nemzetközi egyezmények megsértése a témája,

és a hangnem minden csak nem baráti

brühühühühühü


a szív fészkei · noinapozo.blog.hu 2012.10.19. 15:49:54
@rodeo36: Dehát ez Unortodxia! Ha elküld egy másik állam valamely korifieusa a picsába, az hatalmas siker és nemzetközi diadal náluk!



rodeo36 2012.10.19. 15:50:42
@a szív fészkei:
legelőször is a címe

Tiltakozó Levél

és csak a kurva anyátok nem szerepel benne, de az, hogy aláírt nemzetközi egyezményeket megsértett és felrúgott a magyar "kolléga" és az egésznek semmi értelme sinxcs hacsak az nem, hogy az osztrák pénzintézeteknek kárt okozzon

nagyon dühös és kemény hangvételű



a szív fészkei · noinapozo.blog.hu 2012.10.19. 15:57:29
@rodeo36: Kösz! Ezek azt hiszik, itt senki nem tudja ezt leellenőrizni?

[Ezután bella ciao (és Cirbolya) belinkelték a Format tegnapi cikkét, mire te:]

rodeo36 2012.10.19. 16:04:53
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ja, megtaláltam, ugyanaz, kicsit rövidebb csak anyja piocsája nincs benne a kedves kollégának

de "az egyetlen újutas adórendszer" az összes átokkal lefestve és sok minden más nyalánkság

tanúlság, tanúljatok tőlem én már régóta nem olvasok magyar fordítást semmiről én fordítok magamnak

brühühühühühühü



a szív fészkei · noinapozo.blog.hu 2012.10.19. 16:10:18
@rodeo36: Látod, én csak benned bízok! Mindig téged kérlek.



rodeo36 2012.10.19. 16:14:14
@a szív fészkei:
kösz

[Ezekre írtam a következőt:]

londonterminals 2012.10.19. 17:38:28
@rodeo36: @a szív fészkei: @bella _ciao: @épészmérnök: @Fabius:

De az ég szerelmére, amin itt rugóztok, az egy 2011. szeptember 12-i cikk, és egy korábbi unortodox zsenialitásról, a devizahitelügyről szól. :D

derstandard.at/1315006127441/Fremdwaehrungskredite-Ungarische-Kredite-lasten-schwer-auf-Austro-Banken

A bankadóügyben a Bloomberg szerint is ilyen diplomatikusan fogalmazott Fekter.
www.businessweek.com/news/2012-10-19/hungary-tax-plans-are-interesting-austrias-fekter-says

rodeo36 2012.10.19. 18:13:40
@londonterminals:
amit szív idézett linken az nem régebbi 2 napnál

Satöbbi. Ha nem lennék olyan elegáns, azt is mondhatnám, hogy ez megalol, különösen miután ahelyett, hogy a lényegre és a tárgyra koncentráltál volna - amit sajna nem tehettél, minthogy nincs olyan cikk, ami az állításodat alátámaszthatná -, nekem címezgettél lekezelőnek szánt hülyeségeket. Jól szórakoztam azért, bár eredetileg összesen annyi lett volna a célom, hogy felhívjam a figyelmet egy tévedésre, fenntartva, hogy talán én tévedek, ez esetben pedig kíváncsi lettem volna az ominózus ferdítésre.
@lbm-NERtárs -):
Kedvesem, az Euró itt semmit nem fog megoldani.
Azt nem tudom, makrogazdasági vonalon számít-e valamiféle fellendülést, ezt majd elemezzék az itt kommentelő szakemberek, akik értek hozzá.
Ha jön az Euró, az nekem például szarabb lesz, mert marha nehéz lesz az értékeket konvertálni. Olasz sógornőm pont ezt mondta, amikor náluk bejött az Euró, tíz százalékkal mentek fel az árak, ezért(is). Szarok én az Euróra olyan magasról, ahonnan Baumgartner kiugrott! Nekem jó a forint, ha olyan a gazdasági környezet, mint Norvégiában. Na, ezt nem fogja az anortodoksz polithika megteremteni, bár van sok szedált barom, aki ebben bízik.
Én inkább magamban bízom, mert ha megittam azt a Heinekent, az nem lehet vita tárgya.
@a szív fészkei: Én gondoltam elmegyek oda, és akkor elsétálgatunk A Szabad Sajtó útra. Ha már tüntetek életemben (remélem csak) egyszer, akkor mindent végigjátszok :-)Én egyik társasághoz sem kötődöm, mindössze utálom ezt a rablóbandát. Így mindegy honnan hová, ha a cél egy és ugyanaz. De tudod mi jutott eszembe? Hogy 2006-ban amikor a "békések" készültek a 23.-ára, akkor a neten is üvöltöttek, dühöngtek, spannolták egymást fröcsögéssel és radikális szavakkal. Mi meg most ugyanarra készülünk és meleg teákról, útvonalakról, meg jókedvről csevegünk. És ez megerősít abban, amikor nem hiszem el az "ártatlanokat szétverték a rendőrök" sztorit. Egyrészt egész nap a tvcsatornák rádiók arról ugattak, hogy balhé van a belvárosban, így már eleve hihetetlen számomra hogy pont akkor délután meg estefelé akartak hót véletlenül sétálgatni ott emberek... Másrészt pedig a stíluskülönbség amit az imént felvázoltam. Radikálisan, habzószájjal készültek, és balhéra készültek a népek, nem pedig demonstráló táblákkal beszédet meghallgatni, és csak a tömeg nagyságával demonstrálni, hogy elég volt. Ha minket vernének szét, az valóban igazságtalan lenne, mert mi tényleg a szó szoros értelmében DEMONSTRÁLNI megyünk, nem pedig balhézni. Igazam van vagy igazam van? :-D
A nagy politizálás közepette, gyújtsatok majd egy gyertyát a hősök emlékére és hallgassátok meg ezt a gyönyörű verset is.

youtu.be/5S4Jwsj-sw8
@Knósszosz: Fenntartom a tévedésem jogát, mivel valóban nem vagyok szakember, és emocionálisan gondolkodom. Így ez nálam csak valami belső megérzés. De azért még jóban vagyunk ugye? :-))
@a szív fészkei:
A kis hal nagyon finom!!
Barbúni-Vörös márna, isteni. Faszénen grillezve...ahh.
A Björn Borg meg kedvencem volt. Akkora sztár volt, hogy egy parfüm kollekciót is elneveztek róla. Jó, férfi illat volt. Az akkori barátnőm attól lett unortodox, nem tőlem. Pedig igyekeztem, isten bizony.
@lbm-NERtárs -):
:-)) - ez a kulcs.
Naná, ennél csak jobban lehetünk-:)
Egyébként NERtársak, jelentem Varga úr ( a hűtős) büszke lehet rám, mert pörgettem a gazdaságon: Új szemüveget vettem :-)) És! Gondoljatok bele, még a 2013-at sem vártam meg... ( Mivel a régivel már nem láttam és még el is törött, tehát muszáj volt ,mert úgy hogy osztom a gyógyszert?...) Ma már ez luxusnak számít az árakat tekintve,( bár csak akciósra futotta), ha pedig a recessziót nézzük, rendesen lendíthetett a gazdaságon :-)))
Kérem a dícséretet :-))
@lbm-NERtárs -):
El'Tolcsy elvtárs elégedetten dörzsölgetheti kabala Piktorát eme zsíros bevétel láttán... :)
@lbm-NERtárs -): Bár tény, hogy oldalast ebben a hónapban már nem veszek... :-)()()( Jó lesz a gomba is amit szedek, kecském meg nincs...._)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli!
Á, nem, hová gondolsz?!
Én kizárólag egy dolog miatt várom a 23-át, hogy élőben élvezhessem azt a makkot, amit a vaddisznó is undorral túrna ki.
Ez nálam zsigeri elutasítás, de hátha meg tud győzni? Meghallgatom, ezt komolyan mondom! Ha idejössz és le szíjjazol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha tudnék valami gigamozgatót átküldeni, isten bizony megtenném! Most érd be annyival, hogy keress a hűtődben valamit-:DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát az az igazság, hogy édesanyám alapelve igaz. Szerinte jókedvűnek kell maradni akkor is ha gáz van, mert talán az is segít.
Ja! és ez kb 62 eurómba került a 300-ból... Jól élünk... :-)
@Knósszosz:
Mazochista! Nem megyek, amúgy meg ez a törpefaszkalap fog folyni orrba-szájba a médiából úgyis! :(
Még hányjak is tőle élőben?
A hétvégére már belőttem kedvenc amerikai rock adóimat a wifi rádión!
Sok meló lesz, begyűjtöttem több PC-t, nyomtatót is, amit meg kell szerdára csinálni, úgyhogy nonstop zene, mellette egy kicsit lelépek fotózni a víz mellé, az őszi tájat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
De azért errefelé is előfordulsz remélem?! Ha éhes leszel, majd küldök jó kaja fotókat-:))
Jó, megyek a picsába...
@lbm-NERtárs -):
Piktor tablettaosztását valaki más elcseszte... :(
Rendesebben kéne szednie a bogyóit!
@Knósszosz: Na most meg megéheztem, pedig tök lusta vagyok még a konyhába kimászni is... Hát szégyelld magad! :-D )))
@Knósszosz: "Nekem jó a forint, ha olyan a gazdasági környezet, mint Norvégiában."

Norvégia ún. olajdemokrácia. A jólét alapja az olaj, a demokrácia előfeltétele a jólét, így a demokrácia alapja az olaj = olajdemokrácia. Mindenről az olajvállalat dönt, minden megvesz, mindenkit kifizet, csak ne akarjon beleszólni semmibe. Dolgozni se kell, csak néhányan akarnak. Olyan, mint Igori. Ezenkívül van hal, amitől igyekeznek távol tartani az EU flottáját. Az nem gazdaság, az egy aranybánya. Van pénz, amíg van olaj, ill. az olaj ér valamit.
@lbm-NERtárs -): "Kérem a dícséretet :-))"

Konzumidióta. :o)
@Pantagruel: Ó! Látod én nem is erre vágyom. Munkára és érte annyi bérre, hogy kifizethessem a számláimat, meg tudjak enni, és ha a fiúnknak kell egy cipő, akkor ne kelljen egy-egy családi "parlamenti rendkívüli ülés"-t tartanunk, hogy totálisan módosítsuk a mi kis költségvetésünket, melybe beillesszük a gyerekcipővásárlás projektet... Hát most képzeld el, ezt a szemüvegemnél... :-))Komolyan szülinapomra kértem, és így ketten dobták össze nekem az árát... Mert enni azért persze tudunk és a számlákat is kinyögjük, de komolyan semmi más nem fér bele, tehát színház, mozi, vagy egy ruha megvásárlása, már komoly költségátrendezést igényel... Így ritkán is tesszük meg ezeket a dolgokat. Na ez a gáz...
Megyek NERtársak. Eszem némi finomat, aztán megnézek egy jó filmet az ÚJ Szemüvegemben!:-))), és nyugovóra térek. Holnap ugyanitt :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a KGB-től koppintotta bár a gyermekkórus ide vagy oda a mesterlövész leszedte a főtitkárt

golyó és tökösség kérdése

utána közös éneklés és körtánc

brühühühühühü

táncos vidám dalos október 23-át és kellemes temetést
nemcsak LABANC hanem nő is???? a sógorok pénzügyére nő?????
nooormálisak ezek???? hány gyereket csinált???

meg az IMF főnök is.... jaaa... meg Merkel....

mérkell ennyi női vezető ????

ezek direkt szórakoznak a kuruc drorvbűnnel és a macsó keresztyény fidessel ?????
@lbm-NERtárs -):
Na, akkor majd holnap.
Jó éjt!-:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A legzseniálisabbat Marabunál láttam: A vicc most mindegy, család beszélget az IMF-ről... hátul az egyik falon hatalmas óriásplakát a következő szöveggel:

RÉPATORTA?
NEM!

Nem adjuk fel Magyarország függetlenségét!
(nem tudom linkelni, sajnos)
@Pantagruel:
Haverom kint él, huszonöt éve.
Igen, ömlik az az olaj a tengerből, ennek köszönhetik a gazdagságukat. Amúgy nem sok minden lenne, amitől a gzdaságuk elérné Burkina Faso-ét. A Sogne-fjordot nehéz lenne eladni Dél-Afrikába, csak azért mert ott az időjárás miatt több lenne a turista. Amúgy fantasztikus ország, olyan természeti kincsekkel, hogy... én nagyon kedvelem, csak hideg. De ha már párhuzamokról teszünk említész, akkor ott vannak az Emirátusok, Szaúd-Arábia, Kuwait, Omán, etc... A sublótfiókban sem lennének, ha nem lenne a seggük alatt olaj. Igaz, a történelmük figyelemre méltó, de mára csak kecskepásztorok lennének a fekete arany nélkül. Nem irigylem sem tőlük, sem a norvégoktól, pusztán az olvasmányaim alapján világossá vált tények alapján mondom azt, amit.
Hogy őszinte legyek, azért Stavangerben lennék én mosógépszerelő, még ha sokat is esik is arrafelé...
@Knósszosz:
Fabiusnak küld. Begőzöl és elkezd főzőcskézni, közben meg fotózza és rakja fel, ide.
Lököttek. :)
Holdat fotóztam múltkoriban, amikor teli volt. Nem egyszerű.
kepfeltoltes.hu/view/121019/DSCF0153_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@rodeo36:
Gyáva egy féreg ez, gyerek mögé bújik.
Sunyi kis pöcs, szánalmas beszari a VEZÉR!

Tavaly hatalmas beégés volt, mert ott toborozták az utcán az egyetemistákat, 1500 forintért, hogy álljanak fel a lépcsőre. Valaki meg levideózta... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hűbazz.. ez nem kicsi méret!
Talán felétek nem annyira fényszennyezett az estve, lehet, hogy tudsz jókat lőni. Küldjed ha van! A főnöknek nem küldök kaja képeket, azt gondolom mostanában el lesz foglalva mással..-:(
@Knósszosz:
Ne vegyük el az energiáit, téma van dögivel, dógozzon csak, hogy legyen min röhögnünk!
Kitoltam az optikát, nem nagy durranás, az csak egy Fuji bridge géppel készült.
Másnál is akad a net? Rádió megy rajta, de a web szakad...
Ez megvolt már? :D

"Biztos, hogy éppen bebetonoznak?
2012.10.19. 13:27 6. alabardos
Biztos, hogy ezek - mármint a kormányzó párt - éppen bebetonozzák magukat?

Már csak azért kérdem, mert nekem úgy tűnik, hogy nem „új” államot alapítanak, hanem őseink taktikáját követve lecsapnak, összeszedik, amit elbírnak, a többit lerombolják, majd távoznak.

Ha jól emlékszem tizenkét évvel ezelőtt, pont ennyire volt tele az emberek hócipője az első Orbán-kormánnyal. Valahogy semmi sem úgy történt, ahogy a választók elképzelték az új középosztály építését. A többség csalódott volt, és míg a kormány folyamatosan szajkózta, hogy mindez a Bokros csomag miatt, addig folyamatosan szorított a… nem, nem a tökünkön, hanem a nadrágszíjon.

Akkor Bokros, most az IMF, meg az EU. Meg az „elmútnyócév”. [Ja, az utóbbiról leszoktak (szegény Dajcstomi kivételével), mert közben kiderült, hogy az idő az már csak olyan, ahogy a tavasz tizenhét pillanatában is megénekelték, hogy soha, soha meg nem áll…]

Szóval már megint szorongatnak derék tájt, és folyamatosan kommunikálják, hogy ezt nem ők akarják, csak rájuk kényszerítik – pont mint a pofozkodó szülő, hogy csak érted teszem fiam! - de hozzáteszik, hogy az is lehet, hogy a legfőbb pénzügyi tündérnek lesz igaza, csak a hülye EU/IMF nem érti, és kevesebb is elég lett volna.

Az mondjuk elgondolkodtató, hogy mennyire hülye az EU, ha nem adott meg Magyarországnak olyan kedvezményt, amit nem is kért.

[Néma gyereknek anyja se…]

Tizenkét éve a nagy fosztogatásból [bocsánat!] takarékoskodásból, - úgy fél évvel a választások előtt - nagy osztogatás lett. Például a rendszerváltás óta talán soha nem látott mértékű bérrendezést kaptak a közszféra dolgozó, beindult az ígérgetés hullám a tizennegyedik havi nyugdíjról… Azt azért lehetett sejteni, hogy kicsit többet osztanak, amit a költségvetés elbír. Magyarul úgy tűnt – nekem legalábbis -, hogy a vereségre játszanak, hagy szívjon az utánuk jövő kormány. Aztán majd, ha megint van miből gyűjtögetni, akkor visszatérnek. Az megint más kérdés, hogy erre egy ciklussal többet kellett várniuk, mint tervezték.

Közben rájöttek, hogy nem a középosztályt kell erősíteni, azok túl sokan vannak, elég csak a felső tízezret. Azaz jobbára magukat.

A nagy kérdés – szerintem -, hogy egy év múlva mi fog történni?

Ha nem kezdenek bele nagyarányú osztogatásba, mondván a lám, a hülye EU nem tud számolni, akkor tévedtem, és tényleg a hosszú távú kormányzásban gondolkodnak. De, ha mégis… akkor valószínűbb, hogy megint megvárják, mit kezd az utód a romokkal, amit itt hagynak.

Rendszer-visszaállítási pont nincs. Hosszú, hálátlan és keserves munka vár az esetleges kormányváltókra.

Persze, amilyen széthúzó, kakaskodó az ellenzék, még az is lehet, hogy akkor is maradnak, ha nem akarnak. Az mondjuk szívás lenne… nem nekik, nekünk."

hatodikalabardos.blog.hu/2012/10/19/biztos_hogy_eppen_bebetonoznak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_19&utm_campaign=index
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A zenergiákkal nem lehet gond, csak amióta befirkálok ide, már abból lejön, de annál már régebben olvastam ezt a... .D
Tudod mi az őszi keleti égbolton a legszebb? Ha sikerül elcsípned, a göncöl. Onnan nézz kelet felé, és a szekér rúdját ami meghajlik, képzeletben hosszabbítsd meg, az mutat egy fénylő csillagra. Az az Arcturus. Csoda ez, de innen nem lehet látni, mert a város fényei elbasszák.
Nyomasd a képeket, aztán külgyed!
@a szív fészkei: @épészmérnök: @Mariann19: @Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja, ezt talán nektek is kellett volna címeznem, hátha rodeo mutatványa nyomán valaki megmaradt abban a tévhiedelemben, hogy az MTI ma Fekter-ügyben ferdített, vagy hogy a miniszterasszony éles hangú levélben tiltakozott volna Matolcsyék faszságai ellen. :D

varanus.blog.hu/2012/10/19/orban_a_seggszaj_nem_a_veletlen_muve/fullcommentlist/1#c18090677
@londonterminals: Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és utánanéztél a dolognak. Fontosnak tartom, hogy pontosak legyünk, és helyesbítsünk, ha tévedtünk.
@a szív fészkei:
Ja, a beszari Vezényló gyerekek mögé fog bújni. Linkeltem mária blogját...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ajaj... :-(

Kavarodás néhány, a magyar gazdaságról szóló cikk körül. Melyik, hol, mikor jelent meg, és melyik időszakra vonatkozik.

Egy kis időre átalakult a csapat fordító irodává is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: este 8-kor vettem le a beteget a lélegeztető gépről. állapota stabil. :-))
@épészmérnök:
Rodeo papa remekelt és piált? Bruhahhaha...
@londonterminals: Oké vettem.

Mélységes elnézést Stefitől,mert valóban Fekter bátor katolikusként - ez Stefi hangsúlyozta! - megvédte Mattolcsyt. Okézsoké, bár amikor beadtam, krédeztem, hogy ez az-e? Elnéztem, mélységes bocsánat.

De ha most egyetért Ausztria ezzel, az nagyon jó, halleluja - most már máshogy fogok menni 23-án. Talán leszállok a Széna téren és csatlakozom a busszal hozott Békemenethez! Hisz bátor és szellemes az adópolitikája Mattolcsynak, mijafaszért tiltakoznék? Bajnai is bújjon vissza a HH lukába, minden tökély itt, nemkell kormányváltás, sőt inkább megerősítés kéne.

Na, akkor komolyan: Fekter viszont vagy most hazudik vagy tavaly, amikor annyira tiltakozott. Mert a bankoknak kurvára nem jó most, konkrétan banki HR-stől tudom, hogy rugdalják ki az embereket páros lábbal, a Rafinál egyenesen temetői hangulat van, hiába irányítottak ide egy echte osztrák faszit tavaly rendet vágni vagy legalábbbis tartani a frontot.

Ha az osztrákoknak jó ez és Fekter asszonyt boldoggá teszi ennek a hatása, akkor csinálják, nekem még mindig okádhatnékom van Mattolcsytól.

Így jó lesz?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ti a miénket beszélitek meg? :-DD Több tiszteletet, élemedett, sok nagy csatát megvívottról beszélsz!
@a szív fészkei: ha most volnának független magyar közmédiákok, aminthogy nincsenek, akkor a bécsi tudósítóiknak ott kellene nyüzsögniük az osztrák külügyminisztérium körül, és kiszorítani a szuszt is a néniből, árulja már el, hogy mit gondol a magyar gazdaságpolitika részleteiről.

Álom, álom, édes álom...
@épészmérnök: De tudod, Rodeónak azért van igazsága. Londonterminals nem tudom hány cikket olvasott eredetiben és MTI által ferdítve, de az igaz, hogy Rodeo nagyon sokszor segített minket azzal, hogy azonnal nyomdakészen hozta kb. 8 nyelvből a tutit és bizony a legtöbbször nem az volt bennük, mint a magyar megjelent változatban.

A legeklatánsabb példa, amit mi ketten szoktunk idézni, a Paris Match francia akadémikus!! által jegyzett Orvbűn-interjúja tavalyról. Csak azon úgy elsiklott a magyar közvélemény.

Ott tényleg jópofa vidék fickónak fordították Orvbűnre, amit a faszi gyakorlatilag orgyilkosnak írt le. Nem mindegy...

És Rodeo meg én lehet, hogy lukra vetődtünk - a legnagyobb focistával is megesik - de hogy a tendencia inkább a hazudás és taknyolás, az azért igaz. Ezért megy a Kunigunda utcai sztrájk lassan egy éve.
@épészmérnök: Ja. Nincs senki ott, aki érdeklődne Fekter asszonynál.

És akkor biza a civileknek kell összetenniük, amijük van. És Rodeonak van egy ilyen lombkatói nyelvzsenisége.

Én máskor is őt fogom kérni erre, ha megteszi.
@a szív fészkei: Teljesen egyetértek, nincs baj, előfordul az ilyesmi. Egyáltalán, itten ingyenben megy a tájékoztatás dolgokról, amelynek a ferdítéséért másutt sok pénzt osztogatnak. Riszpekt.

És most már kezd igazán érdekelni, hogy mi történt valójában, ki mit mondott, miről, milyen kontextusban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szép az a kocsi, fenséges. Épp beszéltük, ha teli lennénk pénzzel, bizony megtartanánk veteránnak. Egy DS - a cápa - ha megyeget még so-so, ér ezer 1000 eurót, egy DS, ha meg van csinálva, kb. 25 ezer euró. Nem mindegy. Egy Traction en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Traction_Avant ..

Ezek olyan olyan szellemi truvájok, ahogy ez a kocsi is, hogy fáj a szívem érte; bizony, hogy el kell engedni, de lassan nagykorú...

És ha lenne pénzem, lenne egy csodásan felújított CV kacsám is. Imádtam, de soha nem volt, csak vágytunk rá.
@a szív fészkei:

Mondtam délután is: Fekternek érdekeivel ez esik egybe. Hagyni kell Gyurcit próbálkozni, legalább az osztrák anyabankok otthon tartják a pénz.

Ami ilyen befektetés és hitelszegény időkben kurva jól jön az osztrákoknak is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az osztrák pénzgyminsitzer csipázza Mattolcsyt. Én meg egy (mint kiderült)tavalyi cikket találtam - nem tudok németül, csak láttam, ott is ő nyilatkozik - beadtam, Rodeo megírta, hgoy itt kurvaanyázza a nőt Mattolcsyt, tiltakozik, stb.

Na mára megváltozott az ízlése. Te tudod a nyelvet, ott laksz a szomszédban, kurkássz lécci a sajtójukban, mi történt, hogy a meghagyott bankadónak ennyire örül az a nő?
@Fabius: Gondolod? Hát nem vagyok diplomata, csak annyit tudok, hogy itthon kiba szívás van és leépítés.
jav : pénzügyminiszter @Fabius: Nemcsak osztrák bankokban rúgnak ki naponta.
@Fabius: Ja és Felcsúti Péter azért valahogy nem a Mattolcsynak hájpol. www.origo.hu/itthon/20121018-egyesultetet-alakit-bajnai-gordon.html Pedig valamit még ő is ért a bankügyekhez.
@épészmérnök: Vagy a dájcsoknál, ahová rohannak ki a magyari nők takkerolni, ágytálazni, bármit, csak fizessék meg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pihenj,jó éjt dögös vörösökkel! Mondhatod, danolhatod: "Fel vörösök!" :-DD
mi teljesen bizonyosan a felszabra retró, időzített metróval megyünk:-)
@a szív fészkei:

Semmi köze ennek a diplomáciához. Tiszta üzlet.

Nézd meg mennyi az osztrák betétre adott euró kamat, és mennyi itthon a forintos thm.

Na, azért akar az osztrák anyabank inkább itt hitelezni, mint otthon. Most majd nem akar, Fekter meg nem lesz bánatos ettől. Mert a betétesek pénzét forgatni kell, ha nem itt, akkor otthon.
@lbm-NERtárs -): Szemüveg, vagyon. nekem szétesett nyáron, pedig reméltem, hogy kihúzza még. És nem tudták megcsinálni. Új kellett, de mázlim volt, akciózták a lencsét. És még azzal együtt is. Előkarácsnyra ;-DD, hozta a nyári Mikulás.
Miközben szép álmokat kívánok: :)

Isten kegyelmében elpihenve

"Amilyen kedves az apa fiaihoz, olyan kedves az ÚR is azokhoz, akik tisztelik őt. Tudja, hogy miből vagyunk, emlékszik rá, hogy porból lettünk." (Zsolt 103,13-14,)

Isten teljes mértékben megért téged. Tudatában van emberi mivoltodnak. Ismeri hibáidat, félelmeidet, kudarcaidat és aggodalmaidat.
Nem várja el tőled, hogy te légy a Szuperman.

Ha szülő vagy, gyermekeidet fejlődésük minden szakaszában ugyanúgy szereted-e, vagy vársz, amíg elég érettek lesznek ahhoz, hogy szeresd őket?

A lényeg a következő: Isten szeret téged fejlődésed minden szakaszában, tehát nem kell, hogy feloldhatatlan bűntudatot érezz és irreális elvárásaid legyenek magaddal szemben.

Figyelj!

Semmi, amit valaha is tenni fogsz, nem fogja Istent befolyásolni abban, hogy jobban szeressen, mint ahogy most szeret.
Semmi, amit valaha is tenni fogsz, nem fogja Istent befolyásolni abban, hogy kevésbé szeressen, mint ahogy most szeret.
@Knósszosz: TE, egy mediterrán ott belefeketednél. Férjem járt ki BX-be egy időben gyakran és összehaverkodott egy olasz faszival Szicíliából, aki kapott ott valami elég jó zsíros állást az EU Parlamentben. Boldog volt, juhé, jó pénz, minden!

Pár év múlva újra találkoztak kint, alig ismert rá: a talján faszi teljesen megroggyant abban brüsszeli örökös esős, szürke izében. Pedig pénze volt dögivel, jó állása, karrierje is, csak a lelke halt meg.
Van ez így.
magyarnarancs.hu/belpol/nem-viccelt-a-kozgep-82156

"A Marcalit elkerülő út építési tenderén nyert Teerag Asdag Kft.-t (TEA) a Közgép közbelépése nyomán kizárták a pályázatból. A bíróság – első fokon – helybenhagyta a kizárást. A történet érdekessége, hogy a pályázatot kiíró Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt a cégnek adott igazat, ám a bírósági eljárásban már átült az alperes mellé."
Új videóval frissült a Steindl Imre Program hivatalos honlapja!

Zsigmond Attila, a Budapest Galéria igazgatója, a Steindl Imre Program Szoborbizottságának szakértője meséli el a tér szobrainak viharos történetét.

www.nemzetfotere.hu/
@a szív fészkei:
Ez egy csütörtöki hír ismertetése.
azóta volt telefonon kormányülés.

a bé kemenet már "követeljük a 30% Áfát" feliratokkal készül, és ha nem kapják meg, készek Orbánt is lemondatni, mert ez elvi kérdés. Nem mondhatják meg - úgy mint Moszkva régen -, hogy mit és hogyan!
Vagy valami ilyesmi várható.
@Fabius: Talán Rodeot leszámítva most olyat küldök, amivel mindenki egyetért. :)

youtu.be/hUYzQaCCt2o
@a szív fészkei: @Fabius: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: etc.

Kedves Szív, neked semmi okod elnézést kérni, Matolcsyékat és az agyalágyult, undorító és végtelenül kártékony húzásukat pedig nálam senki nem utálja jobban. Meg az MTI hazugságait sem.

Találtál egy cikket, megkérdezted és ennyi. Rodeo volt, aki ezerrel kavart, mert nem vette észre sem azt, hogy tavalyi a cikk, sem azt, hogy nem a bankadóról szól, sem azt, hogy levélről végképp szó sem volt, viszont kb. minden megszólalásában elmondta, hogy "megesztek minden ferdítést és utána nem értitek miért van az ami van". Ez így együtt akkor is vicces, ha máskor nem így történik - amivel szemben mellesleg kételyeket támaszt bennem a To Viktor Go the Spoils megértésére tett sikertelen kísérleteinek nagy száma -, de semmi esetre sem ok arra, hogy ne válaszoljon és tereljen, úgy téve, mintha az lenne a hülye, aki szól, hogy Leiter Jakab van a palacsintában. :D

Itt van amúgy, amit Felcsuti Péter mondott - Fekterről ugyan nincs szó benne, de magáról a remekbe szabott húzásról igen. Na ezzel például maximálisan egyetértek.

atv.hu/penztarca/20121019_felcsuti_a_kormany_sorozatosan_megszegi_a_megallapodasokat
Ennek nagyon örülök: totalsport.hu/hir/sorozatban-otodszor-nem-nyert-a-videoton

Be fogják szántani az MTK helyét, sóval felszórják, nem lep majd meg, de akkor is ez kurva jól esett!

Férjem mondja, hogy nézte a német-svéd meccset, ahol otthon, Angela Merkel vigyázó szemei előtt majdnem zakóztak a hazaiak, és svédek vert állásból kishíján alázták őket. De mégis irigyelte a németeket.

Mert Merkel kancellár - aki tényleg szereti a focit - derűsen nézte, noha biztos nagyon izgult is egy egészséges határon belül, drukkolt tiszta szívéből, de nem csinált nemzeti gyászt, hisztériát, cirkuszt ebből se. Játéknak fogta fel, nem sorskérdésnek. Ez a nagy difi.
Mintha ez a jóember annyira nem lenne megelégedve a glaciális szemivel látva az orvbűni ámokfutást: hvg.hu/gazdasag/20121019_Ne_tegye_Orban_az_osszes_tojast_egy_kosar

Jól értem?
Na még egy kis izgalom éjjelre Rodeonak, imádja Rétvárit, én meg Tótát: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121019_retvari
@a szív fészkei:

tudod mit? nagy köszönet neked, és ha bármi "tréfa okán" szüxéged lesz rám csak szólj, de magánvonalon fogom küldeni, a többi kedves blogzó meg használjon fordító irodát vagy nyelje le hottentottáúl neaggyisten a zemtéi csodás munkáját vegye létalapúl.

mint írád Fabius-ig bezárólag a zemtéizsenialitásra támaszkodtak és beleestek a MÉDIATÖRVÉNYNEVŰPÖCEGÖDÖRBE

most megyek piálni, ahogy Boli oly bájosan elővezette

arról a két cikkről amik 2012 !!!! okt 18 és 19-én íródtak és kezemben voltak, lefordítván azokat ,ár senkit sem érdekel csak az oknyomozás megy bomlasztással nyakonöntve

csak így tovább 23-án majd legyetek egységesebbek és ne a szekér köré, hanem eléje kössétek a lovakat akkor -esetleg- haladni is tudtok még akkor is ha csak négy ökör jut

brühühühühühü
@a szív fészkei:
láttam, a németeket porig vagy a sárba alázták, mert közel 70 percig 4:0 ra vezettek és onnan a svédek egyenlítettek úgy, hogy reális esélyük volt tarolni és a Merkel meg vidáman röhögött ahogy a honfiai vért izzadtak és majd a guta ütötte meg őket...soxor ismétlik az egész meccset mert tanúlságosch

brühühühühühü
@rodeo36: azon kívül, h szerző elismeri, h elvesztette a fonalat, vagyis semmit sem ért abból, ami körülötte történik, ennek volt vmi értelme?
@londonterminals:
www.format.at/articles/1242/930/344598/ungarns-steuerpolitik
2012, oktober 19 (ez még a mostani év?)

a másik cikk meg a Fekter tiltakozó levele 2012 okt 18-án keltezve ami szerintem nem egy éves cikk

a többit rádbízom...belőled süt a rosszindulat és a kákán is csomót keresés, ma megint tanultam valamit (ismétlés a tudás atyja)

nincs további mondanivalóm számodra hacsak az nem, hogy mindezt az oknyomozó munkásságodat rakd ki a kirakatba

brühühühühühü
@Pantagruel:
nézd, ha elolvastad amit @szívnek írtam legutoljára erről akkor megérted...

"londoni véglények" mindenfélét izélnek és kurvára élvezik...mialatt ...

majd mindenki fordít vagy ferdít amit akar és ahogy akarja magam számára eddig sem használtam ferdítéseket (mert mint tudod az eredeti még jó fordítás esetén is zamatosabb)

de ez a londoni véglény a szemléletével nem sokra fogja vinni...a négy ökör a szekér a négy oldalán és a többiek a szekéren

brühühühühühü

azt hiszem egy silent observer role jobb lesz nekem is a magyar tenyésztörpe meg kibaszottúl untat már 25 éve

a német ker tanácsos interview-ja amit hvg-ből @szív tett ide minden benne van

a többi szarrágás

valahol fentebb írtam a zusa most helyre akarja pofozgatni a lakás jelzálog hiteleket mert kurvára nagyban fáj nekik de Europa a vén kurva amikor belevitték ebbe a keringőre sikeredett csárdásba rábaszott és mai napig nem is hagyják kilábalni...anno 2008-ban a zami bankok egyszerűen kiürítették az Eu leányaik trezorjait naponta és még ki is röhögték a vén ribancot...ezek azok (mint a magyar törpe tenné ha lenne töke hozzá de nincs) tengerészgyalogosaikkal kezdik a merketinget meg piackutatást és dron -okkal meg repülőgépanyahajóikkal...na úgy könnyű megpuhítani a partnert

brühühühühühühü
@Fabius: a cigányozást aligha lehet abbahagyni, mivel mindenkinek ugyanaz a véleménye róluk, az EU intézményeiig bezárólag, a különbség abban áll, hogy ki hányszor fogatja meg vmi eufemizáló szószban.

a példádnál maradva: a bácsi, aki lekési a buszt, aztistenbasszamegezik, és ugyanígy nem azt fogja mondani, hogy hmm, hmm, igen-igen, átfogó uniós roma felzárkóztatási programra van szükség, hanem azt, hogy a retkek buták; a tanárnak egyszerű az osztályozás: beírja az elégteleneket
@rodeo36: ez a ParaKovács-cikk nem csak harmatgyenge, ami a kisebbik baj, hanem igénytelen; vagy csak ennyire futja, többet nem olvasok tőle. Ungváry publija, amit mások linkeltek korábban, legalább igyekezett megérteni s megértetni vmit a jelenségekből - ez a PK meg csak klappol a billentyűn, mintha a budin erőlködne, hogy "gyere ki!", ki is jön, de a végeredményt ilyenkor le szokás húzni, nem a nagyérdemű elé tárni, hogy íme, itt van, megszületett, az a gáz, hogy belekörmölte, hogy, pfúj Orbán, és már eladható szellemi gyorskaja

magyarnarancs.hu/publicisztika/a-szembeszegules-az-elso-81971
@Pantagruel:
be kell vallanom, hogy a Para Kovácsot nagyon bírom, mert nem akar lélekelemző meg tudálékos meg egyéb lenni, felmutatni: IME A SZAR, LÁSSÁTOK és ezt kuncogva teszi mert a magyar átlag úgysem érdeklődik semmi iránt...ő megmondta, pont

az én elemzésem is hasonló: a szarnak szar a neve

a W cikk is teccett, de a beszélgetés a német kereskedelmi tanácsossal az tudom
ányos...nem is igen olvasta senki...pedig annak gyilkos tartalma van

brühühühühühü
@Pantagruel:
kösz a cikket, olvasom

de ez benne:

A radikális szembeszegülés abban segíthet, hogy megtalálják a megfelelő gondolatokat, és vele a megfelelő szavakat, s ezáltal megteremtsék a jövő számára a hitelességüket, s vele a programjukat.

ez először is nem radikalitás hanem a virágot a szájában hordó hippy két kábulat között...ez nem ellenállás ez beterpesztés

brühühühühüh

ja és sem neked sem nekem újat nem mond ez a rendszer egy seggfej teljhatalmára épűlt amit azok tartanak fenn akik felemelték a szart a fejük fölé és most hullik darabokban vissza rájuk de még nem temette el őket
@Pantagruel:

egy példa arra, amit "hosszú faroknak" hív, program kell nem zászlólengetés

én, mint gyakorlott mérnök aki ismeri azt amit irányít és tervezett, a viták szétmorzsolására egyetlen megoldást találtam, a többiek azt mutatták a négereknek, akikkel nem tudtak szót érteni nem beszélvén a nyelvet, hogy naponta kétszer kétfélére mutatták meg ugyanannak a megoldását mind jó volt!!!!!!!!!!! de a négert nem érdekelte a variáció hanem odajött a főnökhöz mit tegyen? megmutattam neki attól kezdve követtek bárhová bármikor a többiektől meg nem is kérdeztek

na ennek a tömegnek is ez kell:

mutatni nekik valamire egy megoldást és végrehajtván azt és megigérni hogy a többi is hasonlóan működőképes lesz amit mondok nekik

és akkor nincs többé magyar tenyésztörpealcsútbasznádról.....sem

brühühühühühühü
@rodeo36: megértem a fenntartásiadat, Ungváry véleménye nem tükrözi az álláspontomat, és Fanuius sem lelkesedett érte: leírta, h amit UR javasol, csak a fidesznek jó; nem is ezért hivatkoztam rá, hanem csak mint olyan cikkre, ahol legalább felmerült a gondolkodás igénye. :)

szarnak szar a neve, csak ha nem vizsgáljuk, nem vetjük alá tüzetes elemzésnek, nem fogjuk érteni, hogyan keletkezik, miféle kórságot hordoz és okoz, és mihez kezdhetünk vele, pl. hogyan segíthetjük elő a környezetbarét lebomlását
@Pantagruel:

azt tudjuk -szakmai tudás- a szar eredeti állapotában trágyának sem jó (azaz jól írod) de a szart nem lehet őrizgetni és simogatni hátha arannyá válik, hanem ki kell baszni minél messzebbre majd a többit Természet Anya elvégzi helyettünk...minél mélyebbre vagy minél távolabbra esetleg minél hígabbra a csatornában az már megoldás

ne légy má' olyan keserű.... van az életnek egy csomó szép dolga is nem csak ez a zalcsúti szardarab szarházi

brühühühühühü
@a szív fészkei: Igen Borg elhúzott, de én úgy tudom, hogy az átlag svéd gyanút fog ha valaki adócsökkentéssel kampányol..szerintük ugyanis az állam a legjobb gazda..
@rodeo36:

Igazából nincs sok értelme válaszolni neked, mert vagy teljesen hülye vagy, és tényleg elhiszed, amit mondasz minderről, vagy ennyire hülyének nézel mindenki mást és így képzeled megvezetni őket. Arról nem is beszélek, ahogyan átkozódsz és elmondasz mindennek, mert ez igen visszataszító ugyan, de csak a te pszichédről szól, amihez semmi közöm.

Ha csak negyedannyi betűt szenteltél volna egy értelmes válasznak a legelső felvetésemre, mint amennyit erre a fröcsögésre, fölöslegessé vált volna az egész "vita". Racionális megközelítésben arra sincs magyarázat, hogy miért tartasz rosszindulatúnak egy jóindulatú megjegyzést, ami egy mulatságos tévedésre hívja fel a figyelmet, és miért vált ez ki belőled végül véglényezést és szitkozódást, de persze nem a racionális megközelítés a célravezető módszer ez ügyben. De az világosan kiderül, hogy jó Fidesz-szóvivő lennél, aki a terelést, a nyilvánvaló tagadását, a szemérmetlen manipulációt és a közönség totális hülyének tekintését egyaránt zavartalanul alkalmazza.

Így csak a többieknek mondom, akiket esetleg ismét félrevezetnél: ez a cikk még mindig ugyanaz a Format-cikk, amiről többször is elmondtam, hogy egyetlen szó sincs benne, ami azt bizonyítaná, hogy az MTI ferdített volna ebben az ügyben. A másik cikk pedig, még ha "szerinted" nem is egy éves, 2011. szeptember 12-i, és Fekternek az akkor a végtörlesztés-ügyben Matolcsyhoz írt leveléről (is) szól (most pedig semmiféle levelet nem írt Fekter Matolcsynak).

Aki nem hiszi, járjon utána.

varanus.blog.hu/2012/10/19/orban_a_seggszaj_nem_a_veletlen_muve/fullcommentlist/1#c18090677
@londonterminals: nem követem a vitátokat, de rokonszenvesnek tűnsz, látom, higgadtan reagálsz, és értetlenkedsz. hasonlóképp őrültnek néztem Rodeót, amikor először kezdtem odafigyelni rá, aztán leesett, hogy néha, reggel, este, délben és napközben felönt a garatra, s ettől vehemensebb, temperamentumosabb lesz, mint mi; feltételezem, hogy vmit elnézett, és józanul könnyebb lenne belátni. :)
Miféle Gyurcsány farkast?
Gyurcsány maximum éhezik.

Bajnai sokkal farkasabb. Már csak a libák okán is :D

Ha most hétvégén lennének a választások, akkor gondolkodás nélkül a Bajnait hozó csoportosulás jelöltjére szavaznék.
süti beállítások módosítása