Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.22. 12:32 Fabius

Amit lehet Lucifernek, nem lehet a Mandinernek

Címkék: jobbik sajtóper mandiner

Éljen soká a magyar sajtószabadság! Az nem biztos, hogy ebben a formában éljen. Mert furcsa egy világ az, ahol egy darab Központi Hírgyár ontja magából a híreket, de a kormányprominens szájából kiszédülő szavakból formált hírért az azt átvevő sajtótermék viszi el a balhét. 

Semjén Pótviktor ezek szerint nyugodtan kijelentheti, hogy: 

"a Jobbik anyagi támogatása volt Gyurcsány Ferenc legnagyobb politikai tévedése, amikor a MIÉP-Jobbik Harmadik Út pártalapítványa után járó költségvetési támogatást átutaltatta kormányfőként a Jobbiknak úgy, hogy ehhez Csurka István nem járult hozzá. "

De ha ezt a mondatot tartalmazó MTI hírt leközli a Mandiner, akkor per esetén nem a kijelentést tevő Semjénnek, hanem a hírt közlő Mandinernek kell fizetni. Azmegbaszta már egy sajtószabadság az ilyen. Azt hagyjuk, hogy a Jobbik és a jó hírnév azonos mondatban tökéletes oximoron. Külön posztban lehetne taglalni azt is, hogy a Jobbik és a holdudvarába tartozó médiák milyen magasról és milyen gyakorisággal szarják le mások jó hírnévhez való jogát.  De itt most arról beszélünk, hogy pártunk és kormányunk egyik tagja mondott valamit, amiből a kizárólagos kormányhírgyártás jogával bíró hírgyár faragott a köz tájékoztatására beszámolót. Erre a bíróság azt állapítja meg, hogy se a kijelentés tevője, se az ebből hírt faragó hírgyár nem felelős, de a másodközlő sajtótermék igen

Tekintetes vérNépbíróság! Ez most komoly? 

Mert az olyan nagyszerűségekhez hozzászoktunk már, hogy Pótviktor úr szerint a védett állatok szinte sírva könyörögnek hozzá az aktív eutanáziáért. De az talán mégis túlzás, hogy a kormánytagok szavaiért a bárkimás faszával teccenének a csalánt verni. Ez a gyakorlat amellett, hogy sajátosan értelmezi a sajtószabadságot vissza is üthet: ha ekkora kockázattal jár egy kormánytag szavaiból szerkesztett, hírgyár által leközölt hír átvétele, akkor  félő, hogy a Kedves Vezető úr Örök Érvényű Megnyilatkozásait sem fogják merni leközölni.

Márpedig ha a propaganda nem fog terjedni elég széles körben idézetek hiányában, annak a Kedves Vezető bajtárs sem fog örülni, Tündikém drága. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy esetleg lehetne az is gyakorlat, hogy a politikus bajtársakon teccenek számon kérni a felelősséget a kimondott szavakért. Már amennyiben nem ellentétes ez a NER és az alaptörvény szellemével. 

467 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr54725635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar narancs – mert megérdemled 2012.08.22. 23:24:09

Azt írja az újság, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az Auchan áruházláncot, mert „túlmagyarkodta” magát. Pontosabban: a nemzeti színek, illetve indás-tulipános minták csalárd felhasználásával megtévesztette a fogyasztókat, magyar ter...

Trackback: Így rontotta Ángyán József jó hírnevét kamu hírekkel a kormány 2012.08.22. 20:13:32

Két helyreigazítást is közzétett az MTI amiért az egyposztos Napraforgóblogot idézve megsértette Ángyán József volt földművelési államtitkár jó hírnévhez való jogát. Az elsőt május 19-én, szombaton 21:08-kor, a másodikat pünkösd vasárnap 14:10-kor ...

Trackback: Bullshit-generátorral írták Áder tisztavatási beszédét 2012.08.22. 20:07:14

Száztíz mondatból állt a szónoklat, ebből öt mondat megszólítás, kilenc mondat idézet, öt mondat töltelék és kilencvenegy mondat bullshit volt. A kilencvenegy bullshit mondat összesen százhuszonhárom darab közhelyet tartalmazott. * Íme a beszéd szövege...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, akad ilyen. Mondjuk olyan arányban, amilyen arányban putnoki tizenkét éves cigány srácokért nagyösszegű letétet merne tenni egy magát átlagosan antirasszistának valló.
@Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr: "A Jobbik jó hírneve???!!"

Talán úgy gondolják, hogy most, hogy ott volt Csanád, helyből törölve minden fekete pont, és van még egy piros is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A te érveid csúfosan megbuktak, mert olyan mellett érveltél ami nem igaz. Fő érved, hogy a sajtóperekre a Pp szabályait kell alkalmazni és hogy a bírósági meghagyás valamiféle peren kívüli eljárás lenne egyszerűen nem igaz. Az, hogy kikutattál okosan egy posztot, ahol az eddig általunk nem ismert keresetet közöltél és abban nem hivatkoztak sajtó helyreigazítási perre az egy dolog, nem a te érdemed, és nem is emellett érveltél. Egyébként csak megjegyzem simán elment volna egy sajtó-helyreigazításinak is, csak valószínű kifutottak a keresetindítási határidőből.
@Égbekiáltó: De bezony erről. Mert te amit bemásoltam Báránynak belekötöttél (ami nem sajtóper volt, hanem szimpla, hétköznapi keresetre vonatkozott), olvasd vissza, mondván, hogy sajtóper. Ezen kezdtünk el vitázni, de ez nem sajtóper, így tök irreleváns volt a bemásolt rész is. Ha nem erőlteted, akkor nem keresem vissza a bejegyzést, hogy mindenki sajtópernek néz egy nem sajtópert, téged is beleértve. Így mint kiderült, nekem volt igazam, végig.
Innen meg már irreleváns, mert már a kiindulási pontod sem volt igaz. A bíróság az általam hivatkozott paragrafus alapján döntött, te pedig benézted.
Tanulság? Kettő:
Mindig keresd vissza honnan indulunk egy vitánál, mielőtt belefolysz.
És az esetek 99,9%-ában igazam van. (amikor nem volt, akkor rosszul böktem ki egy idézet forrását).
@Égbekiáltó: Cukorborsó, kértelek, ha nem érted amit írok, vagy a másolt jogszabályt, kérdezz.
Azt írtam, hogy a sajtóperekre a sajtóperekre vonatkozó eltérésekkel kell alkalmazni a törvény előírásait.
De miért nyomod még mindig? Előrántottad egy vita közepén a sajtópert, annak szabályait, aminek fontos részét elfelejted bemásolni.
A slusszpoén, hogy végig tévedtél, mert nem sajtóperről beszéltem, nem erről beszéltünk Báránnyal, amibe belefolytál.
Innentől kezdve nem nekem nincs igazam, hanem te lőttél bakot.
Fogadd el, lapozz, lépj tovább.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Oké, visszakerestem:

"Te bírósági meghagyást írtál, az pedig peren kívüli.
De ha már jogszabályt másolgatunk, legalább jussunk már el addig, hogy a sajtóperekre a pe szabályait kell alkalmazni, a megadott eltérésekkel. Ami azt jelenti, hogy ha nem vagy ott az első tárgyaláson, akkor bebuktad."

Itt írod, hogy sajtóper nem én, máshol másnak is, hogy bírósági meghagyást ki lehet ilyenkor bocsátani (ezt ha akarod szintén bemásolom), és azt, hogy a Pp (általad Pe-nek írt) szabályokat kell alkalmazni plusz a bírósági meghagyás peren kívüli eljárás. Ha a sajtóperben nem vagy ott az első tárgyaláson nem buktad be, ez is tévedés...
Máris 4 (vagy 5) súlyos tévedés. És persze akkor lettél okos, amikor megtaláltad az eredeti keresetet, ami viszont a vita közben egyáltalán nem állt rendelkezésünkre. Attól a tévedésed tévedés marad.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: És az, hogy megtaláltad a neten az eredeti keresetet, még nem a te érveid érdeme.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Felperesen a bizonyítási teher, tudtad? :)
@Égbekiáltó: Ennyire nem lehetsz hülye, hogy még vissza is kerested?!
Legyünk kicsit pontosak, és nézzük meg, ezt te mire írtad. Csak az érvelés kedvéért, oks?:D Csakhogy lássuk, mire is írtad te a sajtópert... Úgy izgulok, írtam-e vagy sem, hogy ez sajtóper? Borzongató.

Queenpin lecsekkoltam Alfonsine · www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2012.08.22. 19:24:34
@Égbekiáltó: Maga a mandiner leírta, hogy elbaszta. Törvény szerint, ha alperes vagy, és nem jelensz meg szabályszerű idézés ellenére a tárgyaláson, nem nyújtasz be indítványt, nem mented ki magad, akkor joga van az első tárgyaláson helyt adni a felperes keresetének. Semjén elment, a mandiner meg nem. Nincs itt sajtószabadság sárba tiprása, csak a bíróság is eljárásjogi hibát vétett, a mandiner se vette komolyan.

Erre te mit írtál? Ez is rém izgi, nem? Vajon hogy is kotyogtál bele egy vitába?
Égbekiáltó 2012.08.22. 19:54:39
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amiről te írsz az a bírósági meghagyás, azt viszont a sajtóperekben nem lehet alkalmazni. Tehát a bíró nem a kereset, hanem a bizonyítékok alapján mérlegelés útján döntött, és úgy gondolta, hogy a felperes bizonyítékai elég erősek.
A szemeim, ó nemzetünk istenei, mit látnak. Csak nem azt írtad, sajtóper?!

Köszönöm az eddigi közreműködésedet, de már tényleg sajnállak cukorfalat, hagyjuk ezt ennyiben, jó? Ez már neked borzalmasan megalázó.
Intézzük el annyival, hogy olyasmibe kotyogtál bele amibe nem kellett volna, és most még mélyebbre ásod magad.
És látod, ez a különbség közted és köztem. Én elolvastam amit Fabius linkelt, így nem sajtópereztem le.
Sziasztok!
Mindenesetre nem kapkodták el... akárhogy nézem, a mandiner blogon 2011-ben jelent meg a cikk. Bő 1 éve. Eddig nem zavart senkit?

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha már Stefike nem lehet a tiéd...
images.fanpop.com/images/image_uploads/Elisa-Cuthbert-elisha-cuthbert-113393_1024_768.jpg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Á, ez, hogy nem sajtóper, csak a legvégén jutott eszedbe, mert valljuk meg, tényleg okosabb lett volna sajtópert csinálni a jobbiknak, de valószínűleg kifutottak a szigorú határidőből. Én előbb is elgondolkoztam rajta, de valóban nem néztem utána. Ha megnézed Fabius is sajtópernek cimkézte a dolgot. Tehát ha csak a cikket olvasom honnan kellett volna tudnom, hogy nem annak indult? Te is csak a végére jöttél rá:) Attól még az 5 kellemes eljárásjogi bakid megmarad:) 5:1-re nyertél:)
@fletwwod_mac: Időt adtak a Mandinernek, hogy visszavonja, hogy korrigáljon, hogy nembloggá tegye, de hiába a nagytesó jóhiszeműsége.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: És a tételes cáfolatod is a sajtóperre utalt: Tételes cáfolat? 1952. évi III tv. 343.§ (2)Az I-XIV. fejezet rendelkezéseit a sajtó-helyreigazítási eljárásokban az e fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni.

Persze akkor még nem találtad meg a keresetről a linket.
@Égbekiáltó: Azonkívül, hogy be se sikerült azonosítanod a problémát? (1. hiba) Nem olvastad el miről vitázunk (2. hiba). Eleve ahogy leírtad sajtóper már nem volt igazad? (3. hiba). Onnan meg bármit írtál, mondtál, nem volt igazad, mert a vitát rossz alapfeltevésről indítottad? (4. hiba)
Míg én csak azért lehetek elégedetlen, mert majdnem bekavartál, mikor tudtam hogy igazam van? (1. hiba)
Szóval. Igazam volt, mikor Báránynak magyaráztam, miért lehetett elmarasztalni a mandit, míg semjént felmentették (1. pont nálam). Nem hagytam magam bekavarni (2. pont nálam), végig igazam volt, hogy járt el a bíróság (3. pont nálam).
Te az elején tévedtél, így bármit írtál, az nem volt igaz és helytálló a vitánk szempontjából.
Kihagytam valamit?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most te próbálkozol nála a józan észérvekkel?? Minden hiába.
@Égbekiáltó: Erre írtam, hogy majdnem bekavartál. Azt tudtam, hogy nem stimmel valami, és lám igazam volt.
@a szív fészkei: Csak nem ismerered?
Észérvek? Szegény beharcolta magát a sarokba és most ki akar jönni.
Ezek nem tudnak veszteni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Oké, nem ismétlem magam azzal, hogy te sem tudtad az elején, hogy sajtóper, vagy nem, mert már rég jöttél volna ezzel, és nem teszed ki magad annak a cikinek, hogy egy mondatban öt eljárásjogi kérdésben bakizz.
És valóban, nem olvastam el a 200 hozzászólást, és a linkekből is csak egyet nyitottam meg. Mea Culpa. Attól még a jogi érvelésem helyes volt.

Kettőt mondj már meg légyszi így a végére, ha ilyen nagyra vagy a jogi tudásoddal. Melyik egyetemen végeztél (ha végeztél egyáltalán) és van-e szakvizsgád. Csak kiváncsiság, és te hatalmaztál fel ha nem tudok valamit kérdezzem tőled. Kiváncsi vagyok melyik jogi egyetemen tanítanak Pe-t, és használják azt a terminust, hogy paragrafus. Semmi támadás, tényleg a kíváncsiság hajt.
@Égbekiáltó: Mármint azt mondtad sajtóper, pedig nem is az?
Végül is, ha azt nézzük, hogy már az elején tévedtél, és megpróbáltál belerángatni, de nem sikerült végül.
Úgyse rossz, végül is, ha van láthatatlan siker, akkor rossz kiindulópont még lehet igaz is, nem igaz?
Ha úgy vesszük, hogy sajtópernek beállítani ami nem az, az végül is helyes érvelés.
Főként, ha te szállsz be egy vitába, ami nem sajtóperről szól, és a vitában résztvevők nem is említik.
Végül is, el se olvastad miről szól a poszt, csak hittél amit hittél, és rögtön azzal a lendülettel belekötöttél valamibe, és nem volt igazad. Nem rossz érv.
Ezt nevezik beégésnek.
Nem tudod miről szól a poszt, nem tudod mi volt a per tárgya, amiről a poszt szólt, aztán belekotyogsz más beszélgetésbe anélkül hogy ismernéd a vitát, és rögtön rossz lábbal indítasz, és mikor kiderül, hogy már az elején eltoltad, akkor sincs benned gerinc elismerni. Ez már ... valami.
Muszáj még mélyebbre sülyedned? Már a cipőd a fülbevalód.
Amúgy én használom a pe-t, világéletemben mindig ezt használtam ha nem dolgozom. Rossz berögzülés.
Szóval, mi alapján perelnél?
@fletwwod_mac:
Komolyan megható, hogy próbáltok vigasztalni... Na jó, de csak a kedvetekért, jöhet ez a csaj! Majd elmesélem.... :))
Csúúúúúúúúúúnyák vagytok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Agybaj a sok jogász... :))
Ezért tart itt az ország!
Na, akkor kérdem én, van netán itt egy BÍRÓ is?
Mit bánom én, lehet akár büntetőbíró is, csak valaki csapjon szét a rosszaságok között!
Vagy üljetek le egy kávéra és rendezzetek egy olyan igazi, asztalcsapkodós, tányérröptetős vitát, de ... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hmmm... Megint ismétlés jön, de utoljára. Az itteni posztból nem derül ki, hogy sajtó, vagy sima személyiségi jogi per. Már mint utaltam rá, ezt nem innen, hanem legfeljebb az általad a vita végén belinkelt posztból lehet következtetni az eredeti kereset alapján amit az ügyvéd úgy ír meg ahogy akar. Simán lehetett volna sajtóper is és a cikk is ezt sugallta. Egyáltalán nem kötöttem bele semmibe, max a stílusodba, ami biztos kell a munkádhoz. Ha vitatkoztam valamivel az 1. a stílusod, 2. többek között a Pp-vel, bírósági meghagyással, peren kívüli eljárással kapcsolatos tévedéseid.
Perelni nem perelek ha nem okoz gondot:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát te?
Nem kell ide bíró, ha sokat boszant, ugye elásod?;)))
De eltüntél, magamra hagytál egy dilissel.:(
És még stefke se járt erre:(
Unatkoztam, na.:D
@Égbekiáltó: Azt szeretem a mandinerben, hogy mindent gondolkodás nélkül leközölnek, akkor is, ha hülyét csinálnak magukból. A posztban ott volt a link, azt mindig érdemes elolvasni, mert gyakran elég tömör-gyönyör a poszt és csak a linkből tudod meg mi a stájsz. És ha már a mandinert basztatják, hát azt pláne érdemes elolvasni. Amúgy nem is voltam durva, kérdezd meg gábrielt. Tudna mesélni.:D Veled tündér voltam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jóvanna! Nem foghatom mindig a kezedet, csak mert beijedtél egy másik ilyen jogi izékétől... :D
Amilyen agresszív kismalacz vagy úgyis megetted, nyersen, enyhén sózva! Akkor meg?
Nem kell téged félteni, tőled féljenek! ;|
Neked semmi nem jó. Nekem is van vacsika, pancsolás, még volt egy gép estére, az is kész, megírtam egy cikket is a helyi újságnak - szörnyű követelőző tudsz lenni!
Stefke ennyire hiányzik? Nekem nem, nem is értem - amióta bepasizott, valahogy nem az igazi!
@Égbekiáltó:
Figyelted? "Veled tündér voltam."
Na, most képzeld el, ha bepipul a bige, mert akkor aztán röpködnek itt a lófa..ok!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most mondd, mi lesz itt, ha megkéri?!:D Vagy, ami még rosszabb, megdönti.:D
De azért valamivel nekem is szórakoznom kell, ha te nem vagy.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha nem hiszi, kérdezze Fabiust, iii-t, gábrielt, meg a jobbikos kommentelőket:D
Ők nem fogják azt mondani, hogy cukorfalat vagyok, egy bűbáj.:D
Fabius majdnem kivágott, szóval a kolleginával borzasztóan kedves voltam:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Legalább nem irkál kreténségeket a szerencsétlenje ide-oda, hanem akkor a répát egyeli.
Bulldog lesz és kiegyensúlyozott. Tegnap írta, vett egy 35 kilós üllőt, amit sittes zsákba tett, kötelet kötött rá és azzal edz.
Valami ritka strapakanca lehet! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez bige? Nem mondod komolyan... A stílusából nem jött le. Akkor azért voltam cukorborsó. Akkor tényleg nem perelem, az belefér, ha csaj hív így, azt hittem homo.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Izé, ő is csajóca? Komoly?
Még jó, hogy Te nem káromkodsz! CATFIGHT! :)
@Égbekiáltó:
Bakker, pont most írtam, azt hittem csekk leírása alapján, hogy te is... Na mindegy!
Még jó, hogy nem kezdtünk udvarolni! :DD
@Égbekiáltó:
Amúgy, nézd a jó oldalát.
Nálunk itt minden elmebeteg elfér (mit gondolsz, miért lógunk erre), akin már röhögni sem tudunk, azt meg Fabius kivágja! :)
@dr. mesterseges szinezek:
Nemrég olvastam! Mit mondjak, majdnem sikerült is neki. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Még jó, mert akkor Monster Joe két hullát takaríthat:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt nem mondod.:D
Üllő. Most gondolj bele, hogy milyen finoman fog répát egyelni. Várj, ne gondolj bele, mert elmegy a kedved a nőktől egy jó időre:D
@Égbekiáltó: Nem tom, de a queenpin elég szelíd eligazítás.
@Égbekiáltó:
Hőőőő... honnan tudod, hogy ennek a libsi bagázsnak milyen az ízlése? :)
Picit nem figyelsz, ki tudja mik történnek!
@Égbekiáltó: Ha nincs catfight, hamar elvesztik az érdeklődésüket.:D A tartós érdeklődéshez már stefkének kell lenni.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Így alkalmunk adódik megsejteni, hogy hogyan születnek az olyan figurák, mint a Hello Kitty!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csúúúúúúúúnya, gonosz banyek vagy, ha ilyen perverz képeket festesz fel a kis vizuális képernyőmre! Most hogyan alszom?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod a neten keresztül totál pasiszagod van, a neved dacára.:) Egyébként készpénz ha valaki női névvel forumozik, az tuti nő? Inkább az orromban bízom.
Egyébként fogalmam sincs kiről beszélsz, de azt hiszem a lestefkézés itt egy durva sértés lehet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát, legalább stefke nem szalvétával fogja meg... :D lehet, hogy a határozott fogást értette félre, azért a 35 kilós üllő?:D
@Égbekiáltó:
Még nem láttad? Apám, te miről maradtál le!
Amúgy a vonzerőm lehet az oka, engem valamiért nagyon preferál. Én kevésbé szeretem... :)
Egy pill. és keresek neked valamit tőle...
@Égbekiáltó: Még soha sehol nem volt hozzá szerencséd?! Még sose perverzezett le, vagy vén faszozott le?!
Akkor te még nem tudsz semmit.:D
Elméletileg baranyai lány, akit egyszer megsimogatott viktor...
Gondolom több magyarázat már nem is kell.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dögös és biztonségos: akin(él) ilyen cucc van, azt fix, hogy nem rabolják el az ufókok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne bonyolítsátok már a leírást!

A Stefi... a Stefi olyan, mint Obersovszky nőben, hang nélkül, kijelentő és felkiáltó mondatokban, mélytorokkal.
@fletwwod_mac:

Ez a Jack Bauer lánya a 24-ben, szóval csak udvariasan udvarolni neki :D
@dr. mesterseges szinezek: Bennem van a hiba, vagy mindenre azt írja, hogy pls go on?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt akarod mondani, hogy még nálad is keményebb?:) Na ezt már nem hiszem.
A fapunci írását ahányszor elolvasom felröhögök, besírok rajta... Tudom, bennem van a hiba, vessetek meg, de akkor is... :DDDD
@Égbekiáltó: Látom, nem tettem jó benyomást, de ezért elásatlak, amint elmondtam ki is ő.
Egy szélsőjobbos izé, aki rajong viktorért, és a turáni izéért, és hozzá képest a legvadabb netes troll kezesbárány.
Általában minden másnap repteti fabius, és ő pedig előbb érte, majd Boliért rajongott.
egyszer már beigérte, hogy nem jön többet, de nem tartotta be.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Elásnád a fenti kollégát? Azt mondja, hogy stefkei magasságban mozgok...
Addig én alszok egyet, de gondolok rád, míg ásol.:D Holnap itt?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem ásom el! Öntudatosan kijelentem, megtartjuk, jó fej.
Legalább ő hadakozik veled néha, nem hódol be olyan könnyen, mint mi! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: egyenlőség jelet tett közém és Stefke közzé! Ezért kevesebbért ástad volna el Fabiust a kedvemért!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kemény csaj. Bár annyira nem is balhézott. Legfeljebb azután, hogy elkezdted provokálni:) A feladatát beteljesíti, van kin röhögni, mi kell még.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem gondolta komolyan, ironizált, friss hús még...
Légy belátóbb! Csak úgy szíre-szóra mindig, mindenkit elásni... Fogy a szabad hely is! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát, ha neked oks, hogy lestefkézett engem, aki miatt fahéjas lettél...:( Ez most nem esik jól.
@Égbekiáltó:
Én? Micsoda? Mikor? Hol? Ne... Mos'mé??? :(
Nem vagyok én olyan! Zavarba jövök, gátlásos gyerek vagyok én... ;)
Ennél voltak sokkal durvább röfögései, csak akkor azonnal repült, úgyhogy mostanság kreatívabban fogalmaz. Kimondottan használt neki az xxx kizárás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Köszi:) Most jövök neked eggyel? Ha kell jogi tanács, fordulj hozzám:)
Méghogy friss hús... Régebbi a regem, mint cukorborsónak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jajj, nem kell úgy felszívni magad. Próbáld meg beleélni magát a helyébe! Idejön, erre egy kekec jogász csajszi teljes gázzal ráront, azt sem tudja pedig hol van még és te meg még rugdosod a földön...
Mit mondott volna szegény első ijedtében?
Kézcsókolom, nagysád???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Pedig igény az lenne rá... :D
Mint a példa is mutatja!
@Égbekiáltó:
Az Isten mentsen meg a jogászoktól! :))
Dolgozok jópárnak a computer világban, itt, felénk, a végeken.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, és még nem is volt igaza :) Ha megígérem, hogy többet a tanyátok felé sem nézek megúszom a földelést? Kicsit olyan redneck fílingje van ennek a blognak.
Na, én is húztam aludni. Jók legyetek, nem egymás torkát elharapni.
Nemsokára jön rodeo bácsi és főzőcskézik nektek, vagy jó durva rumos koktélokat keverget! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ő kötött belém, és még el se ismerte, hogy nekem volt igazam. Aztán meg azt mondja hogy stefke vagyok...
És azóta se kért azért elnézést, hogy olvasta stefke elmebeteg bejegyzéseit.
Valami nagyon nem stimmel vele.:D
@Égbekiáltó:
Igyekszik a zember, mint félázsiai származék, a nyugati pusztán, a kán vezérlete alatt. :)
@Égbekiáltó: Elég annyit mondanod, hogy nem vagyok olyan, mint stefike. Akkor nincs földelés és neked se kell menekülni.
Amúgy becsüld meg magad, mert még a bloggazdát, Fabiust is elásta volna a kedvemért... itt a blogon.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Bocsánat:) És engesztelésül fogadd ezt a kis videót, főleg azután, hogy megtudtam a nemedet. Nincs harag ugye?:)

www.youtube.com/watch?v=du9RIh5YV1s&feature=related

Természetesen nem osztom Cartman véleményét a nőkről. És nem vagy Stefike.
@Égbekiáltó: Bájos videó. Bocsánatkérés elfogadva. Ki tudja, lehet hogy holnap szerencséd lesz, és találkozol ezzel a helyi legendával.:D Mielőtt Fabius kirúgja:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem hinném, ennyire mazochista nem vagyok, elég voltál mára te:) Tanulság mára: megnyitok linkeket, te pedig olvass több Pp-t:) Jó éjt mindenkinek.
@Penivaldes: Jelenti azt is, illetve tömegközlési és -tájékoztatási eszközt (www.kislexikon.hu/medium_a.html). Biztos nehéz kitalálni melyikre gondolhatott.
Valóságos élmény volt ezt a csűrős-csavarós kommentfolyamot végigolvasni, komolyan mondom. Még nem tisztult le bennem, hogy pontosan milyen élmény, de az :-)
Azt hiszem, el is mondtam mindent, amit hozzá tudtam tenni...
@Égbekiáltó:

"Ez bige? Nem mondod komolyan... A stílusából nem jött le."

A nicknevéből se?
Queenpin és Alfonsine. Igen kevés férfiről tudok, aki női névvel regel.
Sőt, még a "cukorborsó" szócska is megadhatta a lökést, hogy tudd, nem pasival vitázol.

Bocs, hogy belevakkantottam.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Nemsokára jön rodeo bácsi és főzőcskézik nektek, vagy jó durva rumos koktélokat keverget! :) "

Ha már szóba hoztad Rodeo bácsit.
Őt figyelik, ezt konkrétan tudom. Hogy pontosan kik, azt sajnos nem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "orvosnak és jogásznak lenni sucks. Mindenki azt hiszi jobban tudja, mint az akit erre képeznek ki hosszú évek alatt.:D"

És mit mondjak én :-(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Nézd meg milyen szerencsétlenek az állami gondozottak. Aztán tedd fel a kérdést, hogy mi különbség van köztük, és a nyomorban élő romákon kívül a napi háromszori étkezésen kívül. Megsúgom: semmi."

Nana. Jogász vagy, de nem cihológus. Van köztük különbség, az állami gondozott érzelmi kötődései, amik nincsenek, vagy sérültek.
jó dolog a net sosem tudhatod kivel akasztod össze bajszod...azt némelykor kiderül a másik elsödleges nemi jellegével nem is fér össze a bajusz, bárha ölég öregecske, akkor már bármi lehet, akár az ellenkezöje is :)

azé' a stefizés durva volt... :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Adolf Hitler írja!

. A változó munka és munkanélküliség közepette a bevételeknek és kiadásoknak bizonytalansága elpusztítja a takarékosság iránti érzéket és a bölcs életbeosztás iránti hajlamot. Az ilyen ember látszólagosan rászokik arra, hogy jó idõben jól éljen, rossz idõben éhezzék. Az éhezés már eleve megsemmisíti a késõbbi bölcs életmód minden lehetõségét; áldozata elé ugyanis állandóan a jó életmód délibábját varázsolja, s ez a beteges vágyakozás minden önfegyelemnek útjába áll, mihelyt ezt a keresetet csak egy pillanatra is megengedi. Ennek a következménye aztán az, hogy röviddel az újra felvett munka után minden beosztás a legkezdetlegesebb módon háttérbe szorul, s emberünk egyik napról a másikra éli világát.
Száz és száz ilyen eseménynek voltam a szemtanúja. Eleinte undorral és felháborodottan figyeltem, de késõbb annál inkább megértettem tragikumát és mélyebb okát. Rossz viszonyok szerencsétlen áldozatai. A lakásviszonyok még vigasztalanabbak voltak. A bécsi segédmunkás lakásnyomora rettenetes volt, s még ma is elborzadok, ha azokra a nyomorúságos odúkra, menhelyekre és tömegszállásokra, a szennynek és visszataszító piszoknak ezekre a sötét helyeire gondolok.
Mi lesz ennek az eredménye, hová kell ennek majdan fejlõdnie, hogyha ezekbõl a nyomortanyákból szabadjára eresztett rabszolgák hada elárasztja mit sem sejtõ embertársait!
Mert nemtörõdöm ez a másik világ. Ahelyett, hogy ösztönösen megérezné, hogy a sors elõbb vagy utóbb megbosszulja magát, a dolgoknak szabad folyást enged; nem igyekszik a sorsot megbékíteni.
ha teccetek volna a médiatörvény parlamenti vitáját nézni még másfél évvel ezelőttről, az LMP-S képviselő pont erről pofázott órákon át álmos képviselők között.. a biroság a jogszabály alapján kell hogy döntsön,még féldiktaturában is..gondolom a varánus blog is sokat felszólalt az orbán féle médiatörvény ellen.
@épészmérnök: Bűnelkövetés szempontjából? Nincs nagy különbség. Egy nyomorban élő gyerek is komoly pszichés gondokkal küzd.
De a vitánk alapján, hogy az állam nem jó szülő, azon nem változtat. Mert pocsék szülő az állam.
Van még ennél is rosszabb szakma amit senki se vesz komolyan? Melyik?:D
@Égbekiáltó: Lefekvés előtt álmatlanságra nálam a jogelmélet a nyerő. Mai napig csodálkozom, hogy tudtam leállamvizsgázni belőle. Valahányszor kézbevettem 5 perc után már aludtam is.:D
@Égbekiáltó: Valóban az ! Nektek hiányzik stefike? Hát most éppen máshol ossza az észt. Szegények ! Fabius neked meg már külön örültem, azt hittem szabira mentél.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aha. És ebből a hitelből vettek egyesek a tőzsdei ár felett MOL részvényt az oroszoktól 200 milliárd forintért. Ezt a hivatásosok, Blogger Géza, Kalmár, azzal védték hogy fú de jó osztalékot fog majd fizetni a MOL és milyen zsíros buli ez!
A MOL nyeresége 77 milliárdról 700 millióra esett vissza.
Ha érdekel egy on-line stratégia játék,jó közösséggel,csatákkal,gyere,és próbáld ki!:)
erepublikPONTcom/en/referrer/jim-bo
süti beállítások módosítása