Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Ejnye, ejnye, nem kell ennyire fújni a dubaj miatt. Azok haverok, ha nem rokonok. A magyar nép önk... (2024.05.02. 09:26) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.22. 12:32 Fabius

Amit lehet Lucifernek, nem lehet a Mandinernek

Címkék: jobbik sajtóper mandiner

Éljen soká a magyar sajtószabadság! Az nem biztos, hogy ebben a formában éljen. Mert furcsa egy világ az, ahol egy darab Központi Hírgyár ontja magából a híreket, de a kormányprominens szájából kiszédülő szavakból formált hírért az azt átvevő sajtótermék viszi el a balhét. 

Semjén Pótviktor ezek szerint nyugodtan kijelentheti, hogy: 

"a Jobbik anyagi támogatása volt Gyurcsány Ferenc legnagyobb politikai tévedése, amikor a MIÉP-Jobbik Harmadik Út pártalapítványa után járó költségvetési támogatást átutaltatta kormányfőként a Jobbiknak úgy, hogy ehhez Csurka István nem járult hozzá. "

De ha ezt a mondatot tartalmazó MTI hírt leközli a Mandiner, akkor per esetén nem a kijelentést tevő Semjénnek, hanem a hírt közlő Mandinernek kell fizetni. Azmegbaszta már egy sajtószabadság az ilyen. Azt hagyjuk, hogy a Jobbik és a jó hírnév azonos mondatban tökéletes oximoron. Külön posztban lehetne taglalni azt is, hogy a Jobbik és a holdudvarába tartozó médiák milyen magasról és milyen gyakorisággal szarják le mások jó hírnévhez való jogát.  De itt most arról beszélünk, hogy pártunk és kormányunk egyik tagja mondott valamit, amiből a kizárólagos kormányhírgyártás jogával bíró hírgyár faragott a köz tájékoztatására beszámolót. Erre a bíróság azt állapítja meg, hogy se a kijelentés tevője, se az ebből hírt faragó hírgyár nem felelős, de a másodközlő sajtótermék igen

Tekintetes vérNépbíróság! Ez most komoly? 

Mert az olyan nagyszerűségekhez hozzászoktunk már, hogy Pótviktor úr szerint a védett állatok szinte sírva könyörögnek hozzá az aktív eutanáziáért. De az talán mégis túlzás, hogy a kormánytagok szavaiért a bárkimás faszával teccenének a csalánt verni. Ez a gyakorlat amellett, hogy sajátosan értelmezi a sajtószabadságot vissza is üthet: ha ekkora kockázattal jár egy kormánytag szavaiból szerkesztett, hírgyár által leközölt hír átvétele, akkor  félő, hogy a Kedves Vezető úr Örök Érvényű Megnyilatkozásait sem fogják merni leközölni.

Márpedig ha a propaganda nem fog terjedni elég széles körben idézetek hiányában, annak a Kedves Vezető bajtárs sem fog örülni, Tündikém drága. Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy esetleg lehetne az is gyakorlat, hogy a politikus bajtársakon teccenek számon kérni a felelősséget a kimondott szavakért. Már amennyiben nem ellentétes ez a NER és az alaptörvény szellemével. 

467 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr474725635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar narancs – mert megérdemled 2012.08.22. 23:24:09

Azt írja az újság, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az Auchan áruházláncot, mert „túlmagyarkodta” magát. Pontosabban: a nemzeti színek, illetve indás-tulipános minták csalárd felhasználásával megtévesztette a fogyasztókat, magyar ter...

Trackback: Így rontotta Ángyán József jó hírnevét kamu hírekkel a kormány 2012.08.22. 20:13:32

Két helyreigazítást is közzétett az MTI amiért az egyposztos Napraforgóblogot idézve megsértette Ángyán József volt földművelési államtitkár jó hírnévhez való jogát. Az elsőt május 19-én, szombaton 21:08-kor, a másodikat pünkösd vasárnap 14:10-kor ...

Trackback: Bullshit-generátorral írták Áder tisztavatási beszédét 2012.08.22. 20:07:14

Száztíz mondatból állt a szónoklat, ebből öt mondat megszólítás, kilenc mondat idézet, öt mondat töltelék és kilencvenegy mondat bullshit volt. A kilencvenegy bullshit mondat összesen százhuszonhárom darab közhelyet tartalmazott. * Íme a beszéd szövege...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mert rohadék libsibolsi csürhe, félázsiai származékok vagytok! :)) Nem figyeltek!
Már megint elégedetlenkedtek? Nektek már semmi sem jó?
Amikor a Vezényló Elvtárs megmondta, hogy rothad a nyugat, nekik egyre szarabb, de mi bezzeg HASÍTUNK!
Illetve a kormány szarnyal, szartnyalt, izé szárnyal...
"Magyarország sikeresen kezeli a válságot”, „remekül teljesített”, „a legnagyobb reményünk, hogy a rossz európai válságkezelés nem húzza vissza az országot”, „magyar (gazdaság) rövidtávon is kecsegtet sikerrel, az európai pedig nem”, „meg kell akadályozni, hogy az államadósság ismét növekedjen” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, az idei magyar nagyköveti értekezleten elhangzottbeszédében. Érdekes, mintha az átlagember mintha nem ezzel szembesülne nap min nap. Persze attól függ minden: mit olvas, mit néz, mit hallgat. Vagy mit nem.
A fontos részekről az MTI számolt be, természetesen objektívan. De tudjuk, miképpen ma a Népszabadság is idézi Belénessy Csaba korábbi intelmét: „Egy közszolgálati médium legyen lojális a kormányhoz”."
mediafika.blog.hu/2012/08/22/orban_jok_vagyunk_mindenben?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_22&utm_campaign=index
Ezek tök hülyék baszki és mindenkit annak is néznek!
Günther eszerint nyomorog Müchenben... Hüppp, lehet, hogy gyűjteni kezdünk a nyomorgó német, svájci, belga, norvég... polgárnak.
a következő poszt nyilván ez lesz:

kiugróan sikeresek vagyunk, de...
"Csökkentsük az arcunk méretét és a mellkasunk térfogatát” - érzékeltette Orbán...

szerénység nertársak szerénység...
ez az amit legjobban szeretek magamban, a szerénységet...
"A magyar állampapírok a világ legnagyobb reálhozamát adják. Annyit fizetünk, mint Olaszország, pedig sokkal stabilabbak vagyunk
A magyar állampapírok a legnagyobb reálhozamot fizetik a világon, írja a Concorde által üzemeltetett Infláció blog. A legjobban a rövid lejáratú állampapírokkal járnak a befektetők, a három hónapra kiadott államkötvények ugyanis folyamatosan hét százalék fölött kamatoznak.

Azt, hogy ez mennyire fizet jól, az mutatja a legjobban, hogy a tízéves kötvényeket tekintve a forintban jegyzett magyar és az eurós spanyol papírok másodpiaci hozama között egyetlen százalék a különbség, addig ez a hat hónapos kincstárjegyek esetében öt százalék fölött van."
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/22/nagyot_lehet_keresni_magyarorszagon/
Na, ki fogja ezt is kifizetni... Sokba fájnak balfaszék.
@dr. Bubó:
Bástya elvtárs, könyörgöm, valami új duma kéne, ezt Bacsó már 1969-ben megírta! :))
Fabius. Legközelebb azért tégy említést arról is, ahogy a média bánik a jobbikkal :)

Pert nyert a Jobbik a Médiatanáccsal és a TV2-vel szemben

jobbik.hu/rovatok/jogseg%C3%A9ly/pert_nyert_a_jobbik_a_m%C3%A9diatan%C3%A1ccsal_%C3%A9s_a_tv2-vel_szemben
@Gábriel angyal:
"2012. március 15-én a TV2 "elfelejtett" tudósítani a Jobbik ünnepi megemlékezéséről, ellenben az összes többi politikai pártról említést tettek."
A homokozóban játsszák a kinek vagy nagyobb lapátkája c. játékot.
Más nyert pereket is beidézel majd? Pl. Bajnai... :)) Jó lesz, nem kell sajtófigyeléssel bajlódnunk, ha te sem leszel ennyire egyoldolú, mint eddig!
@Gábriel angyal: te most média figyelőt játszol? feleslgesen..
"Jóval kevesebbet ér a fizetésünk"
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/22/joval_kevesebbet_er_a_fizetesunk/

"Eltemették a magyar piacot - Vége az erős forintnak?"
www.napi.hu/magyar_gazdasag/eltemettek_a_magyar_piacot_vege_az_eros_forintnak.528838.html

No, Viktor kán is megaszondta a félázsiai csürhének, hogy minden rendben.
A csürhe bólogat és befogja a pofáját, majd lelkesen tapsol! Szervilis seggfejek első sorban, közelről, nyelvükkel érzékelik a Vezényló bepállott hátsójának a zamatát.
Kedveseim!
Nagyon várom, hogy Csintalan elvtárs/úr -az örökös baloldali - megvegye a Népszabadságot, mert objektív tájékoztatásra van igényem!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hé faszfej!

Szerintem sokkal jobban fáj az országnak az 2008 őszén felvett 15,7 milliárd dolláros óriáshitel, amelynek a törlesztése 2012-ben indult meg és egészen 2014 szeptemberéig tart. És ha ez nem még nem lenne elég, 2014-ben az Európai Bizottság felé is fizetni kell egy 2 milliárd EURÓ hitelrészt. Negyedévente átlagosan kilencszázmillió EURÓT(!!!) törlesztünk a hitelezőinknek a Gyurcsány-féle rablóbanda elkúrása miatt!

Csak összehasonlításképpen: Az ország második legnagyobb városa, Debrecen 40 milliárd forintból gazdálkodik idén....

Hány új metróvonalat, nemzetközi repülőteret, iskolát, kórházat, autópályát lehetne építene ebből az összegből? Ha nem lenne ez az óriási törlesztési kötelezettség, egy csettintéssel meg lehetne oldani a felsőoktatás és az egészségügy minden problémáját!

De nem lehet. Mert az elvtársaid hosszú évtizedekre eladósították az országot, ellopták a jövőnket.

Gondolkozz el ezen, faszfej!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem sokkal jobban fáj az országnak a 2008 őszén felvett 15,7 milliárd dolláros óriáshitel, amelynek a törlesztése 2012-ben indult meg és egészen 2014 szeptemberéig tart. És ha ez nem még nem lenne elég, 2014-ben az Európai Bizottság felé is fizetni kell egy 2 milliárd EURÓ hitelrészt. Negyedévente átlagosan kilencszázmillió EURÓT(!!!) törlesztünk a hitelezőinknek a Gyurcsány-féle rablóbanda elkúrása miatt!

Csak összehasonlításképpen: Az ország második legnagyobb városa, Debrecen 40 milliárd forintból gazdálkodik idén....

Hány új metróvonalat, nemzetközi repülőteret, iskolát, kórházat, autópályát lehetne építene ebből az összegből? Ha nem lenne ez az óriási törlesztési kötelezettség, egy csettintéssel meg lehetne oldani a felsőoktatás és az egészségügy minden problémáját!

De nem lehet. Mert az elvtársaid hosszú évtizedekre eladósították az országot, ellopták a jövőnket.

Gondolkozz el ezen, faszfej!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
szevasz!
Nem értem mi a problémád, hisz most mondat hogy megtaláltad az Egered, akkor miért kérsz tőlem segítséget? Bonyolult egy férfiú vagy ó drága Boli...
@Penivaldes: Csak a kétoldalú és hiteles tájékoztatás jegyében. :)
@Gábriel angyal: igazánm nem szeretnélek megzavarni...de nekem eddig úgy tűnt, hogy igencsak egyoldalúan figyelsz..a jobbik érdekszemszögéből..kuckuc..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ebben nem annyira a megnyert per a lényeg, hanem hogy ismét kiderült mennyire ferdítenek vagy hallgatnak el dolgokat bizonyos médiák.
Az okait persze mind a ketten tudjuk, max. máshogy látjuk. :)
@Penivaldes: Te is elmondanád az igazad és a véleményed ha hülyeségeket terjesztenének rólad nem?? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hülyének tetszik lenni még mindig, hogy kétszer mondja?
Az aláírásod is még a régi, még mindig személyesen "faszfejhez" van szerencsénk? :)
Kihagytad, hogy mennyi inkubátort lehetne venni, vagy a vezérednek gyógyszert ebből a pénzből.
Seggarc, figyu, számolj te szerencsétlen gyökér!
Ha most ekkora csúcskamatokkal (7-9%) veszik fel a pénzt, az akkor, amikor törlesztenünk kell miért is lesz jó? Mert ezt is törleszteni kell, csak nem 3, hanem 7-9 százalékkal.
Ááááá, egy ilyen kreténnek felesleges magyarázni, eszed honnan lenne a seggnyaláson kívül, hogy számolj...
Tudod, én úgy írom alá, hogy
Boli
@Gábriel angyal:
Nem mondod, hogy ez még csak most, ezen hír hallatán világosodott meg neked? Ne keseríts el! :))
@Penivaldes: Isten ments. :) Egyszerűen csak zavar a ferdítés.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudod én még értékelem Krisztus mondását, hogy "olyanok legyetek mint a gyermekek". :)
@Gábriel angyal: és minden esetben zavar, vagy csak ha a kedvenceidet sértik ezzel?
@Penivaldes: Általában minden esetben.:) Téged?
@Gábriel angyal:

Őszintén leszarom, hogy a tévékettő beszámolt-e rólatok vagy sem. Gondolom most nincs hiszti, hogy gyájbazmeg, miért nem mutattátok be mennyire volt töküres a Margitsziget huszadikán.

Az jobban érdekel, hogy mi ez a mentalitás? Az nem baj, ha aki mondott rátok valamit az nem felelős, de éppen megfelel az is, ha bárki más fizet a szavaiért. Mindegy ki, csak valaki fizessen. Ez, kedves Gábriel, a pöcegödör legalja.
@Gábriel angyal: nem tudom nekem eddig erősen úgy tünt, hogy csak egyfelé hajlik a hátad..
Huuu bocs, hogy OFF de erről milyen jókat lehetne még beszélgetni. :)

A demokrácia babonája…

kulturaliskreativblog.com/2012/08/22/a-demokracia-babonaja/

A választásokhoz kapcsoló előzetes regisztráció tervezete, illetve Orbán Viktor néhány demokráciára vonatkozó megnyilatkozása újra éles vitákat provokált. A Nyugat számára a legszentebb alapigazság annak a feltételezése, hogy a nyugatias modernitás, vagyis az, amit ma demokráciaként ismerünk, az emberiség számára a történelem végét jelenti. Ezzel ugyanis létrejön minden létező világok legjobbika. Különös módon a nyugati gondolkodás itt önmaga lételméleti lényegével is szembekerül, hisz a nyugatias gondolkodás egyik alapvető dogmája a végtelen fejlődés axiómája.

Ha viszont ez helytálló, akkor idővel a demokráciát is evidens módon fel kellene váltania valami másnak. A felvilágosodás annak idején a sötét középkortól próbálta magát megkülönböztetni saját megnevezésével. Azt állította, hogy a középkor babonái helyére ő a tiszta ész logikáját állítja majd, és ezzel a létező világok legjobbika jön létre. A világban az elmúlt néhány évszázad alatt lejátszódó történések, és a világ mai állapotának fényében aligha kell e feltevés nyilvánvaló képtelenségét bizonygatni. Mindössze annyi történt, hogy a tradicionális, szakrális mitológiák, azaz babonák helyett a nyugati modernitás új babonákat eszkábált. Ezek közül a legismertebb a pozitivista-szcientista babona, az evolucionarista-progresszivista babona, a materialista-hedonista babona, és végül az egalitáriánus-demok­rácionista babona.
Biztos vagyok benne, hogy fognak még érdekes ítéletek születni egyéb ügyekben is! A sebtében elfogadott, majd módosítókkal teljesen átalakított, képviselői beadványokon alapuló törvények és rendeletek garmadája született, aminek meg lesz a hatása!

Egyébként a bíróság álláspontja annyira abszurd, hogy ez még tréfának is rossz! Semlyén nem felelős a szavaiért, de a szavait leközlő portál igen? Jaj!
@Fabius: A második bekezdésed nem nagyon vágom. :)
@Penivaldes: Hát itt sokféle hát van, az egyik köztük véletlen az enyém. :)
@Gábriel angyal: természetes, hogy egy hátad van, de képességeid szerint akár többfelé is tudnál hajlani..
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ember, ugyanarról beszéltek. A 3%-os kamatozású "óriashitelt" Orbán most törleszti 8-9%-os kamatozású újabb hitelekből. Zseniális megoldás nem?
Az fáj az országnak, hogy a lakosság jelentős hányadának az az egyetlen hobbija, hogy megakadályozza egy normális gazdaságpolitika végrehajtását, a reformokat, mindent.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

te picsa -esetleg pöcs?- ha azt a sok hitelt nem hordta volna haza a simicska és a többi narancsos akkor most lenne miből visszafizetni

hitelt termelésre és fejlesztésre kell költreni és nem stadionokat meg glóriát építeni

brühühühühühü
@Gábriel angyal:

Akkor egyszerűsítem:

Ha Semjén azt mondja hatszoros anyagyilkosok vagytok, akkor kártérítésként megfelel, ha a Baktalórántházi Katolikus Hírmondó fog fizetni helyette. Mindegy ki, csak valaki fizessen.
@shinichi: "megakadályozza egy normális gazdaságpolitika végrehajtását,.."

Remélem nem a szocikra gondoltál. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Hány új metróvonalat, nemzetközi repülőteret, iskolát, kórházat, autópályát lehetne építene ebből az összegből?"

És szerinted a Fidesz gazdaságpolitikája miatt kieső sok-sok milliárd Forintból vajon hány metróvonalat, nemzetközi repülőteret, hány kilométer autópályát, iskolát, kórházat lehetne építeni? Különben is a nemzetközi repülőterekre nemzeti légitársaság híján tényleg kurva nagy szükség van a meglévő budapesti Ferihegyi reptér is a csőd szélén tántorog a Fidesz áldozatos munkájának köszönhetően. Autópályák az előző (szocialista)kormányok alatt készültek, olyan kivitelezésben és műszaki tartalommal amilyennel, de épültek. A Fidesz kormányod alatt még egy rohadt centiméternyi autópálya nem készült el. Iskola és kórház építkezésekről sem tudok, amit a Fidesz kormányod elkezdett volna. A metró építkezés is a patás Gyurcsány kormány idején kezdődött.
Mondd már meg Stefike, hogy milyen tündérmese port szedtek, mert jó lenne kapni belőle, hátha én szebb színben látnám a szárnyaló magyar gazdaságot.
@shinichi:
Túldimenzionáljátok.
Mármint a nordikus hülyegyerek képességeit. Mit, még számolni is tudjon? Nem elég, hogy szop és nyal a NERben?
@Gábriel angyal: Bruahahaahaha. Gábriel a profi félretájékoztató sérelmezi a félretájékoztatást. LOL. Mi van, visszanyalt a fagyi?
@Gábriel angyal: Nem, Bajnaira, Oszkóra, Bokrosra, DK-ra, SZDSZ-re. Ha lehet választani. Ha nem lehet, csak FIDESZ vs. MSZP -ből áll a világegyetem akkor inkább MSZP.
1. Az MTI nem számít hiteles, törvények feletti, jogi szempontból támadhatatlan hírforrásnak. Csak az elmúlt néhány hónapban számos helyreigazítást tett közzé a hazugságai miatt, a sajtópert elkerülendő.

2. Nem csak az perelhető, aki a hírt megírja, hanem az is, aki a hírt forrásmegjelöléssel átveszi és utánközli. Ezért az átvett hírek miatt érkező helyreigazítási kérelmet csak akkor célszerű leszarni, ha te magad tudod hitelt érdemlően bizonyítani egy peres eljárás során, hogy nem hazudtál.

3. Ha a Mandiner legközelebb nem akar sajtópert, akkor közölje le a helyreigazítást. Ha akar sajtópert, akkor szedje össze a bizonyítékokat.

4. A Jobbik Semjént is beperelte, nincs ezzel semmi gond. Tegye ugyanezt az MTI-vel is. Ha első fokon a bíróság nem ítélte el Semjént, vigyék tovább másodfokra, és kürtöljék tele a kivételezés miatt a médiát. Esetleg küldjenek bakancsos-gyakorlóruhás önkénteseket a Zsóti utcájába.
@shinichi:
A probléma csak akkor probléma, ha érinti őket. Addig nem... :))
Hát, ez nem szép dolog, sőőőőt. Mert ha semjén nem követett el jogsértést, akkor a mandiner se követhette el, nem igaz?
Nem mintha a mandiner nem érdemelné meg, hogy a seggnyalását ily módon honorálják, és kicsit örülök, hogy az új médiatörvény és a handó uralta bíróság rá csapott le. Inkább rájuk, mint rád Fabius.
De....
mandiner.hu/cikk/20110806_semjen_a_rozsa_volt_a_rozsa_marad?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201208
Én itt nem látom, hogy az mti-től jött volna a hír, amit átvettek. Sőt, egyáltalán nincs meg forrásmegjelölés.
Ráadásul egy klasszikus eljárásjogi szabály alapján marasztalták el őket. Ha beidéznek, és nem mented ki a távolmaradást, és nem terjesztesz elő semmit, a keresetben foglaltak alapján marasztalhat el a bíróság.
Szóval, ha másért nem is, de a forrásmegjelölés hiányáért igazán megérdemlik. Értem én, hogy 2011 augusztusában még smittes dolog volt forrásmegjelölés nélkül átvenni írásokat...
@Fabius: Ez szimpla eljárásjogi cucc volt, a mandi elbaszta. Ha nem ignorálják az idézést, hanem átlökik az ügyvédjüknek, akkor őket is felmentik. De nem tették, a bíró pedig elmarasztalta őket.
Ez nem sajtószabadságos dolog, cseppet sem. Le van írva, te is belinkelted.
@shinichi: Ha lehet választani akkor én meg az általad soroltakból egyikre sem. :)
@shinichi: Miről beszélsz? Én tuti, hogy sokkal hitelesebb vagyok bármelyik vezető médiumnál. :)
@Gábriel angyal: Mindig csodálkoztam, mennyire ostobák az emberek, és milyen segghülyék olyan alapdolgokhoz, amit iskolában alapból tanítanak. Elismerem, a jobbikosok a legtudatlanabb egyedek az országban, hozzátok képest a csimpánz értelmiségi.
@Gábriel angyal: Vezető médiumok..
nem tudtam, hogy ekkora hatalommal bírsz..
@Penivaldes: Nekem semmi hatalmam sincs, csak néha leírom a véleményemet mint bárki más errefelé. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig ez is milyen igaz belőle. :)

"Az egalitáriánus-demokracionista babona alapvető célja tehát az, hogy a hatalmi rendszer addigi átláthatóságát felszámolja. A klasszikus hatalomgyakorlási formákban ugyanis még átlátható hierarchia volt, és a döntést hozó uralkodó, illetve uralmi elit közvetlenül volt felelős tetteiért. A demokrácia rendszere ezt az átláthatóságot számolta fel. A döntéseket formálisan egy olyan rendszerre bízta, ahol látszólag az egyenlő emberek gyülekezete dönt, de olyan egyenlő embereké, akik leginkább a teljes informálatlanságukban, következésképp korlátlan manipulálhatóságukban „egyenlők”, igaz, abban nagyon. És a fékek és ellensúlyok léte semmit sem változtat, mert az ezeket biztosítani hivatott intézmények ugyanúgy a manipulatív rendszer fenntartásában és üzemeltetésében érdekeltek, ugyanis a cinikus és gátlástalan uralmi elitek kezében vannak.

A nyugatias demokrácia tehát valójában kezdettől fogva, és nyilván ma is a világtörténelem legravaszabb diktatúrája. És egyben a legveszélyesebb is, mert a valóságos hatalom ezzel tökéletesen láthatatlanná, következésképp ellenőrizhetetlenné válik. Döntéseinek és tetteinek következményeiért semmilyen felelősséget nem kell vállalnia. Ha a pusztító következmények már nagyon súlyosak, akkor legfeljebb beáldozza az épp akkor uralkodó elit bábfiguráit, s másokat, de mégis ugyanolyanokat hoz a helyükre. Ezt elnevezi demokratikus kormányváltásnak. Egy darabig a meglévő garnitúrákat csereberélgeti, aztán mikor már mindegyik elhasználódott, akkor létrehoz egy újabb sorozatot, mindezt pedig rendszerváltásnak nevezi. A mai, egyre súlyosabb globális válság azt jelzi, hogy erre az ellenőrizhetetlen diktatórikus világerőre most kezdenek visszahullani planetáris diktatúrájának pusztító következményei. Azt persze aligha remélhetjük, hogy a helyzet a közeli jövőben megváltozik, de legalább próbáljunk szembesülni a demokrácia végzetes csapdájával."
"Gyönyörű" és "csodálatos". :(((

Mandiner helyében: "Tisztelt, semmilyenzsolt, elnézést kérünk és sajnálatunkat fejezzük ki. Sajnáljuk, hogy azt mondta, hogy: 'a Jobbik anyagi támogatása...' " :D
@Gábriel angyal: Megértelek, nem könnyű megemészteni. De valakinek kormányoznia kell. Ki legyen? Thürmer? Vona? A lelked mélyén te is tudod hogy bizonyos társadalmi típusok bár nagyon kecsegtetőek a kocsmaasztal mellett ülve, a valóságban nem működőképesek.

@Gábriel angyal: A sors tragikus fintora, de ez speciel majdhogynem igaz. Ez nagyon szomorú a mai sajtóra nézve. :)
@Gábriel angyal: na azt írtad, hogy hozzád képest a vezető médiumok azok senkik..na most nekem a médium az varázserővel, és nagy tudással bíró lény, tehát..:)
Azt hittem valamennyi szikrája van az értelemnek a sváb barmában. Megint tévedtem... :))

"Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.08.22. 14:24:11
@s: Mit kell azon érteni hogy az index is elismeri hogy van amiből megint csak a legjobbak vagyunk?"

Váááááááááááááááááááááááááááááá.......... :DDD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
huzzal haza nemetorszagba, ne pofazz bele a magyarok dolgaba
@Marcellusca:
Kell majd az ironikus megfogalmazás, különben az anyagyilkossal lehet rövidesen ilyenért egy cellába kerülni!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na de kedves Boli. ezt igazán nem kéne..itt ijesztgeted a gyerekeket a szekrényben:)))
@shinichi: Mókás, hogy én még sosem ültem kocsmaasztalnál. :)
@Gábriel angyal: Ha én is annyit tudnék a történelemről mint te és a kislányod, én is így vélekednék.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Számold ki, mennyit bukunk mi azon, hogy a magyar adósság a legjövedelmezőbb. Nem mintha költenék a te és viktorod lélegeztetőjére, de az biztos, hogy sok vasútat, iskolát, meg új egészségügy lehetne, egy csettintésre.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Itt nyomul ez a kreténke:
mediafika.blog.hu/2012/08/22/orban_jok_vagyunk_mindenben#comment-form

"Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.08.22. 14:24:11
@s: Mit kell azon érteni hogy az index is elismeri hogy van amiből megint csak a legjobbak vagyunk?"

Húúúúú... :)) Súlyos!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Stefike más rendbe tartozik mint mi..ezért nem értjük sosem egymást.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Próbálok kapaszkodni de fényességedhez csak nem tudok felérni. :)
@Penivaldes:
Más faj! Más bolygó, valahonnan a KXGP65JKY11-ről, ami a Nagy Alien támadás után mutálódott el ennyire!
@Gábriel angyal:
Kaparj baszki, kaparj, mert így nem lesz halevészet, a Főnök Asszonnyal!
Pláne, ha még a foglalkozását is tudnád, dúúúúúúrva!
Belelát az ember veséjébe! :))
@Gábriel angyal: Kedves, de hízelgéssel nem mész nálam semmire. Inkább csak vedd elő a töri könyvet. Az már sokat segítene.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Utálom a halat, körbe lehetne vele kergetni, a szagától rosszul vagyok.
Csak azért írom, mert ha esetleg elhívsz kajálni, vacak lenne ha nem tudnád.;):P
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem!!!! Csak más rend, és annak lehet valami kis szolgája. Ellenben velem, aki vezető vagyok a saját rendemen belül (ezt még ki kell dolgoznom)
:DDDDD
Egeret nem láttad?
@Gábriel angyal: Még jó, hogy nem kedveled a félretájékoztatást. Mi lenne, ha kedvelnéd? Mi szükség ezekre a buta propagandaanyagokra? Ez a szöveg a Hitleri/Sztálini propagandagépezet legsötétebb és legprimitívebb bugyrait idézi. Néhány hete beszéltem el neked, mi a demokrácia lényege.
Nem valamiféle végső szent igazságot akar senki rád kényszeríteni. Pont fordítva, a demokrácia azt jelenti, hogy senki nem korlátozhatja a TE útkeresésedet és ezért csak egyvalamiről kell lemondanod. Emlékszel-e még mi az?
Szerintem ezekből is tuti, hogy örökzöldek lesznek. :)

"A válság Orbán szerint három részből áll: egyfelől pénzügyi, másfelől reálgazdasági, harmadrészben politikai, vezetők és vezetettek közötti bizalmi válság. Az európai kormányok 2008 óta szerinte sikertelen válaszokat adtak a válságokra, ennek azonban beépített oka is van.
Demokráciában nehezebb

Ez pedig Orbán szerint az, hogy a második világháború után Európa a demokratikus berendezkedést választotta, ez pedig magával hozza, hogy a politikusoknak válságidőben is választásokat kell nyerniük. Itt jön be az ellentét, ami a válság megoldásának történelmi kontextusa és a választások „rövidebb távú kontextusa" között.

Magyarországnak azért kell imádkoznia, hogy a rossz válságkezelés ne húzza vissza. Szerinte ugyanis egyértelmű, hogy a közép-európai megoldások jelenleg sikeresebbek, mint a nyugatiak – a lengyel, cseh és szlovák megoldások ugyanakkor szerinte "kiugróan sikeresek", nekünk egyelőre csak esélyünk van csatlakozni ehhez. „Csökkentsük az arcunk méretét és a mellkasunk térfogatát” - érzékeltette Orbán, hogy lehetünk még ennél is jobbak."

index.hu/belfold/2012/08/22/orban_csokkentsuk_az_arcunk_meretet/
@shinichi: Tudod az a nagy büdös helyzet, hogy a "demokrácia urai" magasan tesznek az én és a te útkeresésedre, ellenben a saját hatalmuk megtartására a bábocskák váltogatásával annál inkább foglalkoznak. El kéne kezdeni kivenni a biliből a kezeiteket, miközben töri "ismeretekről" papoltok magas lóról. :)
@Gábriel angyal: Nagykövetek előtt ilyen szerényen nyilatkozni, de tényleg. Most csoda, ha gyengélkedik a forint?! Pedig most akartam amazonon dvd-ket rendelni:(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha ezt a pofát olvasom, mármint zorbánt, máris viszketek. :S Te fegyelmezett katona vagy? Annyira durva.
@Penivaldes:
Na, bass.ál le mindjárt! Előbb amikor megírtam, hogy hol garázdálkodik, akkor elhajtottál!
A t.k.m sem igazodik ki rajtatok, nőkön! :))

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nemrég ti pettingeltetek, valami halkajával a szárnyassal!
HR-es boszorka... :)) Na, tanulok addig is!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "ha gyengélkedik a forint?! P"

A lófaszt gyengélkedik. Most pont, hogy erős. Majd ha kuszaszem megint elkezd dolgozni. Addig gyorsan vedd meg a DVD-ket.:)
@Gábriel angyal: Nálunk vannak megvezetők és megvezetettek. De még mindig marha nagy az összhang...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hajtottalak el, csupán akkor nem éreztem szükségét neki, az Egérnek. Most azonban már érzem, és ezért tisztelettel kérlek, hogy vezesd elém.
:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az a mamámnak kellett, mert balatoni halat akart enni füreden:) Nem figyeltél. És amúgy sem pettingelek Gábriellel, ez rosszabb lenne, mint a szürke 50 árnyalata.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Valld be, hogy te is ettél volna a füredi sült halból. :)
Na szív meg biztos ezért nincs itt. :)

Orbánnál tüntetnek szerda délután

index.hu/belfold/2012/08/22/orban_hazanal_tuntetnek_delutan/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nagy hiba a részedről, hogy nem pettingeklsz a Gábriellel:))
mert mi van ha téged választottak ki valami fajvédő programra?
bele se kéne ebbe gondolni..
(elnézést, elfogott némi profán vágy)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Megbeszéltük, hogy te vagy az aki elém vezeti. teljesítsd ezt a feladatod!.))
a lyukak eltolódtak, ezt tudhatnád..
@Penivaldes: Én leszek a következő Csanci. :)
@Gábriel angyal:
Nem fog fájni, mondja majd a rabbid... Jusson eszedbe, hogy a fogorvos is hazudik! :DD
@Gábriel angyal: nope, mert az édesvizi büdösebb, mint a tengeri és még rosszabb íze van, és szálkás.:)
Szívet meg kell érteni, a hülye kormányfő a közelében lakik. Én is elmennék, ha egy kerületben laknék vele....:D
@Penivaldes: De kérlek, nem pettingelhetek mindenkivel akivel Boli meggyanúsít.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az édesvizi halnak igen pikáns kis íze van, és imádom a szálkáit:))
főleg, hogy Boli minden hímnek látszó egyént ezzel gyanúsít..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A promiszkuitással van baj, vagy mással?? :))
Stefke is mindjárt ideröfög, tehát jól gondold meg! :)
@Penivaldes:
Ti, nők... :) Nem kell félteni benneteket sem!
Stefke bezzeg! Na, az igen! :DD
(Igaz ő meg olyan, mint a faék...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tudjuk mi az ami jó, amiért érdemes tenni...
Stefke annyira más. :)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nincs baj vele, csak én nem gyakorlom.:P Ha jól tudom, veled pettingelek mostanság csak, miután mamitirtok megpattant.
@Penivaldes: Pontosan. Pedig eltűnik mint Petőfi a ködben.
@Penivaldes:
Valami egészen más... :)

Amúgy olvastad szerénykénk, a Kánunk új agybaját?
"A siker még nem átütő, de mindenképpen jobbak vagyunk válságkezelésben, mint Nyugat-Európa, mondta Orbán Viktor a nagykövetek előtt tartott áttekintésében. A bankadó nem feltétlenül átmeneti, és azt mondta, nem kell védekeznünk emiatt. Élvezi, hogy végre gondolkodni kell a magyar nemzeti érdekekről. A pártélet viszont borzalmasan provinciális.

Szerényen, de magabiztosan kijelenthetjük: sikeresebbek vagyunk a válságkezelésben, mint azok, akik előidézték vagy azok, akiknek területén az a legerősebben jelentkezik - kezdte Orbán Viktor a szerinte jókedvre okot adó nagyköveti értekezletet, ahol a misszióvezetők előtt tartott áttekintést a magyar külpolitika irányairól.

Nem enyhül a válság
Nincs olyan nagykövetség, ami hibátlan munkát végez – sőt maga a miniszterelnök sem ilyen –, de szerinte nagyon nehéz európai válságkörnyezetben sikerült kiválóan helytállni.

A külügynek pedig erre kell berendezkednie a közeljövőben is, mert Orbán szerint semmi nem utal arra, hogy a válság enyhülne a közeljövőben."
index.hu/belfold/2012/08/22/orban_csokkentsuk_az_arcunk_meretet/

Szerény, csendes és visszahúzódó gyerek ez a Piktor!
Nem kicsi a sámli amit alája toltak? A kötelet meg sehol sem látom...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudtam, hogy te durván szereted:O
Szóval Stefke izgat fel? Ez gusztustalan:S
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
percek még nem álltak le. most várakozó állásba kerültünk..
a sámli? inkább kisszék, hogy elérjük a lámpát...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Méghogy a sikerünk nem átütő?! Úgy átütötte a gyorsnaszád fenekét, hogy meg sem állunk a mariana árok legmélyebb fenekéig.
Mitől ilyen szerény ez az ember?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Engem is megdöbbentett, de nekem mindig gyanús volt a madárkánk...)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Honnan fog előkerülni? Münchenig vitte valami bulis csapat az EB után???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: reméljük jól van, és visszatér még hozzánk. nekem fájna ha nem látnánk többet őt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tán genetikailag... Bár a félázsiai hordába sorolja magát, nekem gyanús a csóka!
Olyan "délebbi" a feje és a cigánykodó stílusa...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
most írtam, hogy fájna ha nem jönne többet. Én kedveltem azt az alakot, sok szép pillanatot szerzett:)
@Penivaldes:
Ejjha... Nem is tudtam!
Ha nagyon indiszkrét vagyok, akkor ne mond el! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fenébe, pedig én akartam megvalósítani a szürke 50 árnyalatát, erre te ezt játszod Stefkével. Persze nem gondoltam volna, hogy te leszel az alávetett....:O
Hát, az olimpia előtt felbukkant párszor, de azóta?! Ha meg az olimpia nyelte el, akkor bárhol lehet:D
Orbán? Nem pont siriusi feje van, de nem harry potteres értelemben?:D
@Penivaldes: Nekem is. Remélem abbahagyja a nyaralást és visszahúz a gép elé.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na de tudjátok, hogy én mennyire hű vagyok..minden férfihoz:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ahogy megint olyan kikötözőset játszanának, mint egyszer egérrel?? Pfuuujjjj! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az, ő a mikulás. piros szakálla van, és havat eszik..:)
@Gábriel angyal: "Azt állította, hogy a középkor babonái helyére ő a tiszta ész logikáját állítja majd, és ezzel a létező világok legjobbika jön létre. "
A mai kísérleti pszichológiai ismereteink valamint a racionalitásról, és a racionális irracionalitásról való ismereteink mutatják meg igazán, hogy mit is jelent a tiszta ész logikája. Ne gondoljuk, hogy 300 évvel ezelőtt pontosan ugyanannyit tudtunk a gondolkodásról, mint most. Ma már sokkal-sokkal többet tudunk arról, hogy az ember döntési mechanizmusa hogyan működik, hogyan lehet befolyásolni és kihasználni.
Épp ezért igaz az, hogy fejlődni fog a nyugati világ.

Igen, evidencia, hogy a demokráciát fel fogja váltani valami más, de ugyanúgy, mint a tudomány történetében, ez nem azt fogja mondani, hogy a demokrácia ellentéte a jó, hanem egy olyan rendszer, amely magában foglalja a demokráciát. A relativitáselmélet sem szünteti meg Newton elméletét, csak megadja annak korlátait és egy általánosabb keretet ad a világ megértéséhez.
Na, ilyen értelemben kell gondolni azt, hogy jön majd valami, ami nem demokrácia lesz, hanem valami jobb.

Sokan az a baj, ezt az utolsó tagmondatot már elfelejtik illetve félreértelmezik: attól, hogy valami nem demokrácia, nem lesz automatikusan jobb, mint a demokrácia, illetve ha valami nem demokrácia, attól még nem lesz automatikusan diktatúra.

A babonát pedig a nem babonától nagyon egyszerűen egy dolog különbözteti meg: az első esetben nem tudjuk, hogy amit tudunk, azt honnan tudjuk, míg a második esetben igen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azok butusok, és álmokat kergetnek...hát nem jobb azt szeretni, aki imád téged?.)))
Nem megyek ehhez a félnótáshoz tüntetni, megveri az átkom anélkül is.

Szegény Gábriel, de magából indul ki.
@Penivaldes: Izrael-kékre? ;-DD Mittudomén. De engem megvédene,ha kirobbantaná a polgárháborúcskáját - azt írta. Máris sokkal nyugodtabb vagyok.

Egér nem azt írta tegnap, hogy elege van abból, ami itt megy jobbikozásban és húz innen?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na hálistennek csak a régi lakásom van légvonalban közel a spirituális vezérürühöz. A rosseb megy hőségben egy - nála kettő - hülye kaput bámulni; ha akarok, lófaszt mutogathatok neki hűvösebb időben is,ha arra járunk. De nyeles telken lakik, szóval semmit se lehet mutogatni,max helikopterről.

Most akkor a mandiner sajtmártíromsága nem is az? Ahogy írod, ők szartak az eljárásjogra és bekapták? Hát édes dolog,amikor a kis lábtörlőnkbe tényleg beletöröljük a pici tappancsunkat...
@a szív fészkei: nyugodt is lehetsz ha Stefke karja véd.))))
nem tudom mit írt..
@a szív fészkei: Majd mindjárt jön Gabe és elmagyarázza, hogy ez is a nagyszerű orosz rendteremtés eszköze, amiről példát kellene vennünk...
@Penivaldes: Dehogynem. Annál jobb nincs is. De van akinek szenvednie kell, és az kell neki amit nem kaphat meg. Éretlen személyiség...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szenvedni csak azok akarnak, akik még nem tapasztatlták meg a békét.
Ne b@ssza már meg a fűzfán fütyülő rézanygyal!!
Ez nem lehet komoly - bár ez nem a Hírcsárda...
Na most van rajta sapka vagy nincs?
"A kormányfő - 104 külföldi magyar misszióvezető előtt tartott - beszédében kijelentette: a tehermegosztás politikája, igazságosabbá tétele nem fog eltűnni a magyar nemzetstratégiából, az a következő húsz év gazdasági rendszerének is része lesz, ezért az ország külképviselet-vezetőinek nem védekezniük kell, amikor erről kérdezik őket külföldön, hanem be kell mutatniuk a magyar értelmezési keretet. Azt is mondta, hogy mivel az ország sikere még nem átütő, nem nagymellénnyel kell képviselni a magyar válságkezelést, de kellő öntudattal vissza kell verni azokat a kísérleteket, amelyek válságkezelésünk fontos elemeit kérdőjelezik meg."

Isteni - még nem átütő, hehe...
Hááát, elég belterjes ez a kommenthalom ( mostakkor kellett volna ünnepelni a 20-át, vagy nem ? )
@/manens: ????

hol volt ez tema?

a poszt temaja az, hogy a nemzeti hirgyar kiad egy hamis hirt es amikor azt tovabbkozli valaki - gondolvan az mti talan hiteles - akkor megbuntetik. es pontosan a hirgyarat kezivezerlo part pszeudo-szovettsegesenek feje perel. es a legszebb az, hogy a ofobasszajba orbanviktor nagysagosur weboldalat uzemelteto/karbantarto mandiner ellen megy a buli...

a fulkeforradalom felfalja a gyermekeit?:-DD
@a szív fészkei:
Cigánybűnöző lehetett??? Csak kérdem, hogy Gábriel ne fusson felesleges köröket! :))
@a szív fészkei:
Ehhez csak ennyit?
A Szódáskocsis-Magyar szinonima szótár bővített kiadása is kevés lenne ezt a mocskot értékelni.
@Gábriel angyal:
Selmeczi Gabriella boldog asszony!-:D:D
@Gábriel angyal:
Szeretnéd mi, hogy jól kihasználjanak a csajok! :))
Te, te mártír!
@Knósszosz:
Van rajta sapka, vagy nincs? Ne hagyd magad! :))
nem vagyok egy mai csirke, de csak pislogok a mai bejegyzéseken...mi a fene ez a gerjedelem ebben a dög melegben. Az ősz jön kollégák, nem a tavasz. :)))
@a szív fészkei: A verseny kemény és éles, nincs idő heteket várni, míg valaki összedob egy pályázatot, amikor van akinek már a fiókban van...:D
Csak mi vagyunk ilyen ortodoxok.
@Gábriel angyal: Francba, ezt tényleg utálom, nemi diszkrimináció. Ha nő vagyok, akkor az se mindegy, hogy élek nemi életet, ha ki akarom használni az összes előnyét a szexnek?! Amúgy a cikk alapján nem tiszta, hogy az orális szex mikor a legjobb. Ha adom, vagy ha kapom? De a többit hagyjuk más helyre, elvégre csak 6 óra van, és Fabius ki van rám akadva:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Feláldozza magát a női nem érdekében... Vannak rosszabb áldozatok is. Majd a sorban előre vesszük Stefkét (bár utána már senki se akarná szegényt többé...):D
mandiner sztori - huncut egy történet, azt nem vettem le, hogy ök hol is kerültek képbe ebben az eljárásban. A jobbiknak nem tetszett, hogy leközöltek valamit amit állitólag a fövadászinkvizitor mondott??? akkor ha valótlanságot közöltek - merthogy esetleg ilyet pedig nem is mondott zsotika - akkor nem zsotinak kellett volna perelnie a mandit??? vagy most akkor mit nem értek??? :)
@/manens: Ez zavarbaejtő kérdés, hiszen a haza kertitörpéje ellógta a zászlófelvonást. Erre remélem nagy táltosunk, a siriust is megjárt lovagrendű pataki majd megmondja a tutit.
addig klimpiroztam, hogy közben meg jól elfogyott a söröm...
addig klimpiroztam, hogy közben meg elfogyott a söröm...
hüje blog motor(vagy mi)
@batka manó:
Jajj Istenem... Most mi van? Kanos a bagázs... van az úgy.
Pedig Stefke még nem is volt sokat, épp csak idehányt. Gondold el, hogy ráizgulna a bagázs! :))
@batka manó: Szerintem hasraütés szerűen döntöttek, mindegy kit, csak legyen még egy alperes. A mandi húzta a rövidet. Aztán meg nem mentek el, nem mondtak semmit, csak ültek csöndben, a bíró meg a pe szerint marasztalt első tárgyaláson. Most pedig fellebbezhetnek szép pénzért, és magyarázkodhatnak rogyásig.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ne is haragudj, de én miért izgulnék rá Stefkére, vagy bárkire aki magát nőnek mondja?!
ne vetítsd ki rám a saját vágyaid
:)))
szolgálati közlemény:

találtam egy másikat a frigoban :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mesélj!!!!!!!!!! :DD

@batka manó:
Megnézik a bráner másik oldalát mandiék is. Egyébként kimondottan józanítólag talál még rájuk hatni!
Sör... ezt témát már párszor megnéztük. 6 óra és iszik? Wazze!!! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de beteljesülne Stefke vágya..különben is Stefke csak egy férfinak tenné meg...))
@batka manó:
Mázlista... :( Én meg melózhatok még... Na, majd Knósszosz mindjárt hozza a korsóját még!
Amúgy milyen, ha'csöpögjek!??
@batka manó: meg a fürdőszoba szekréény mögötti résben..:)))
"Kurta, Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" :)

youtu.be/mCQgj1QNppo
"Kurta, Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" :)

youtu.be/mCQgj1QNppo
index.hu/belfold/2012/08/22/sikasztott_a_polgarmester_de_marad_a_hivatalaban/
Javítsatok ki, de jól értem, hogy hivatalában követte el, ami miatt jogerősen elítélték, mégis maradhat ugyanott, ahol már bcs-t követett el, mert a bíróság előzetesen mentesítette és nem kell elmondania?!
Ez új szabály? Régen autómatikusan megszűnt, ha jogerősen elítélték...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Miről meséljek?
Szerintem Stefke hiánya bármire üdítően hat, nemcsak a libidóra.:D
@Penivaldes: Mármint egyszerre egynek, vagy csak egy különlegesnek?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: arra gondoltam, hogy Stefke ha valakivel csinálta akkor mással már többet nem fogja. és csak gyerekcsinálási célból..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azok után, a másik blogon ahogy lealázta mindenki? :)))
"Azt hagyjuk, hogy a Jobbik és a jó hírnév azonos mondatban tökéletes oximoron."

Hehe.

Kérdezz meg bárkit az utcán és a Jobbik helyére sokmindenki be lesz helyettesítve, legfőképpen libsi, SZDSZ, MSZP, Gyurcsány és effélék.

De ha tudományos kell, lsd. legújabb kuruc cikk, amely egy kutatást idéz.

" A diákok és a tanárok többsége kiábrándult a politikai pártokból, ugyanakkor a fiatalok körében a legkevésbé népszerűtlen politikai pártnak a Jobbik bizonyult - olvasható a Köznevelés Online oldalon."

Persze attól nálad lehet, de az ha nagyon akarod sem a közvélemény, márpedig a "jóhírnév" az közösségi dolog.
@Penivaldes:
A ló állítólag nem képes vele (genetikailag) összeilleni. Máshogy igen, de kis kentaurok nem lesznek! :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
a lovak és a kentaurok érző lémyek.
gondolj Kheironra, aki bölcs volt.
Jaj. Eljárásjogi hiba történt, de a bíró ezt nem vette észre, és így aszerint a másik eljárási szabály szerint _kellett_ ítélnie, hogy ha valaki nem jelenik meg, ki sem menti magát, és ellenbizonyítást sem terjeszt elő, akkor _érdemi vizsgálat nélkül_ kell megítélni a felperes számára, amit kért. Szó nincs érdemi ítéletről, amit ez a poszt sugall. Ennyire nem kellene megtéveszteni az olvasókat, a Mandiner is röhög, nyilván a fellebbezés után visszakerül Árpádhoz az ügy, aki most már nem követ el hibát, és elhajtja a Jobbikot a vérbe. Ennyi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tipikusch NER tempó.
Egy nemzeti ünnepen ugyan ki az, akinek kötelessége lenne szólni a népéhez?
Azokhoz, akik a saját pénzükből záratják le a fatornyos utcácskáját, mert arrafelé éppen most virágzik a mezei csutorka, az meg ugye védett, ő meg elkötelezett zöldistaként nem engedheti meg, hogy mindenféle bőröndös fazonok letapossák a szárba szökkenő, nemzeti virágunk szirom kezdeményeit.
(vagyok már olyan moslék mint Stefi? – na jó, gyúrok még kicsit)
Ki nem szarja le az istenáldotta népet, mikor abból csak egy kis hányadéka lájkolja őt?
Ugyan min csodálkozol?
@Anti Anyag:

"legkevésbé népszerűtlen politikai pártnak"

ez aztat' jelenti, hogy ök a frankok...

amikor fiatal voltam én is sok baromságban hittem, pl: azt is elhittem, hogy a gólya hozza, meg hogy van mikulás... :)

ui: komolyabban, elég siralmas, hogy a jobbik és az általa képviselt elgondoláasok ennyire népszerüek. A többi ingyenélő (értsd. politikusoknak csúfolt izék) legnagyobb szégyene, illetve szegénységi bizonyítványa.
@batka manó: Mikulás van!:DDD
én már láttam a kezét.
@Anti Anyag:
Szarban vagyok, ezt férfiasan be kell vallanom.
Nem olvasom a Völkischer Beobachter Online-t.
Van esélyem azért természetes halállal eltávozni ebből az árnyékvilágból?
@batka manó: Ezek fognak választani már 2014-ben.

Én megértem és üdvözlöm, kemény cigánybűnözők ellen nem lehet liberális bölcsészeket csatába küldeni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Milyen másik blogon? Mit mulasztottam?:D
@Penivaldes: Mármint ha valaki valaha egy botnál rövidebb távra meg akarja közelíteni?:)
@Knósszosz: Akkor miért reagálsz? Azért, hogy kifejezd, hogy nem olvasod? Engem ez nem érdekel, leszarom, a cikket egyébként a kuruc amúgy is csak idézi.
@Anti Anyag:

az (józan)ész van olyan hatékony, mint a szimpla erőszak, sőt...nekem még valami olyat tanitottak a szüleim, hogy erőszak nem old meg semmit, csak erőszakot szül.
@Knósszosz: Hiányzik a bukolikus idill, de ha gyakorolsz, akkor menni fog, haladó stefike szinten.:)
@Anti Anyag: Igazából az ember sosem mondhatja ki eléggé, hogy nem, én nem olvasok szélsőjobbot hányadékot, és semmi közöm a neonácikhoz. Ez már jobbá teszi a világot az olyanokkal szemben mint a jobbik és a heilezői.
@is:

Megtéveszteni? Szerintem a poszt arról szól, hogy a mandit elmeszelték Semjén nem bizonyítottan becsületsértő mondatának leközlésééert. Eljárásjogi hibának mifasz köze van az ötkilós bírsághoz? Mert leginkább semmi. Ha Semjén mondata nem becsületsèrtő, akkor leközölni sem becsületsértő.

Amúgy meg a Jobbik sírjon csak nyugodtan, ha szájba szarja őket az összes média. Másodközlésért perelni mikor az első közlésért felelős MTI- lógva hagyják? Ha enyém lenne a mandi egy büdös hang nem jelenne meg róluk soha az életben.
@batka manó: Köszi, láttam mit csináltak 8 évig a liberális bölcsészek.

Persze, nagyon is egyetértek ezzel. Feltéve, hogy az illető legalább annyira szocializált mint az átlag. Ez a hely nem alkalmas vitára, de a lényeg számomra is a nevelésen van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Erős gyanúm van rá, hogy téged megmart a zöld szemű szörnyeteg...Mióta megtudtad, hogy Stefi bepasizott, - és még a vállát is hagyta megfogni, "ó idők, ó erkölcsök!" - nem bírsz magaddal...Fel a fejjel, titokban morzsolj el egy könnycseppet a szemed sarkában és férfiasan viseld a rád mért csapást...:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, hangsúlyozd minden fórumon, ha ez számodra fontos.

Én nem is azt mondtam, hogy nem szabad, hanem azt, hogy engem nem érdekel.
@Anti Anyag:

A jó hírnév közösségi dolog. Ami nektek fogyóban van a huszadikai rendezvényeteken megjelentek számából következően. :-D

Azt mondta a táborotok, ingyek koncert az még fasza, de a politikusaitokra már nem kíváncsi.
@Anti Anyag: Igen, így van. a fiatalok körében a Jobbik a legkevésbé utált párt..ez így igaz, de ha valami legkevésbé utált az nem biztos, hogy jó a párt szempontjából, hisz hosszútávon nem lehet olyanokra építeni, akik legkevésbé utáltságból választanak valamit. az elég törékeny.
@Neusziklész: megfogták a vállát..jaj, hogy romlik az erkölcs..
@Anti Anyag: És a magyarbűnozők, késelők, gyilkosok ellen kiket küldünk csatába?
Továbbá mindaz ami történik kis hazánkban, tényleg erősítette a magyar emberek, családok érdekérvényesítő képességét, növelte társadalmi, gazdasági mozgásterét? Megvédte őket a cigánybűnözőktől (vagy a magyarbűnözőktől)? Szerinted annyira bevált a demokrácia leépítése? Jobb lett a helyzet? Ha még lejjebb építjük, még jobb lesz?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem figyelsz pedig a megoldásról Fabius is írt nemrég.

Az összeférhetetlenség egy ilyen ügyben sem lesz kimondva, mert abban a pillanatban Mészáros Lőrincnek is el kell számolni a magának adott adójóváírással, amitől összeférhetetlenné válik a felcsúti polgármesteri székkel.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az a köze van hozzá, hogy a mandit nem azért meszelték el, mert leközölt valamit, hanem azért meszelték el, mert szartak az idézésre. Ha nem tették volna, akkor most nem kellene kicsengetni első fokon.:D
Tanulság: ha idézést kapsz, menj utána.
@Penivaldes: Ez inkább azért van, mert kimaradt a politikai csatározásokból, sohasem volt kormánypárt, vagy annak része.

A fiatalabbak szerintem amúgy inkább nemzeti tudatuk mentén választják a jobbikot, (a "nemzeti" zenében (lassan amúgy ruházati kiegészítőben is) igen nagy divat) az idősebbek inkább kényszerből, elharapódzott lakóhelyükön a cigánybűnözés, ráadásul már pár jó megoldást is látnak, lsd. Gyöngyöspata és már senki másban nem bíznak.
@shinichi: Ne terelj már? Mert a késelés jellegzetes magyar bűnözési fajta.

Szívesen vitázom veled, de mantrát nekem ne írjál, sem ezzel nem tudok mit kezdeni, sem azzal, hogy pld. Orbán náci.

Gyöngyöspatát tudnám nálad is példának felhozni.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az egyik adóvisszatérítés, a másik jogerős ítélet és annak következménye alól maga a kúria menti fel. Az egyiknél cicegni lehetett, a másiknál patyolatra mossa a bíróság. A felcsúti nem kapott papírt arról, hogy nincs következménye a jogerős ítéletnek. Marad a posztján, ahol elkövette a bűncselekményt amiért jogerősen elítélték, és mindezt bírósági felmentéssel. Az a bíróság, aki elítélte.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ráadásul a jobbikot nem a nem létező jóhírneve érdekli, ő csak perelni akar, azzal be lehet kerülni a hírekbe, és hátha neki ítélnek egyszer-kétszer, akkor tán lesz papírjuk, hogy nem olyan mocskok ők.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azzal együtt valahol eleve hibás dolog az, ha egy MTI hír leközlőt beidéznek.

Az pedig pláne, ha egy blogot. A blogokat eleve kivenném ebből a csomagból, blogot kizárólag magánember jelenthessen fel jóhírnév, illetve személyiségi jogok megsértése miatt, ezt is csak akkor, ha a hír nem a közmédiából származik.
Ebből látszik, hogy a legjobbak is tévednek... vagy a törvények rosszak. Pataki Árpád bíró olyan szaktekintély személyiségi jogi ügyekben, hogy semelyik másodfokú bíróság nem fogja megváltoztatni az ítéletet. Ez a levérbírózás elég durva volt, főleg Patakira nézve. Nem ismerem sem az ügyet sem az ítéletet, de ismerem a bírót, és ha ő ezt az ítéletet hozta akkor nem vele, hanem a jogszabályokkal van a baj.
@Anti Anyag: Hű, de messze szaladtál, a tegnapi nap volt kijelölve a ki milyen bcs-t követ el. Ez már uncsi, hogy jaj cigánybűnözés. Itt már konszenzus született, hogy nincs olyan, aki mást mond, az hülye mint a segg. Ugye te nem vagy hülye, mint a segg, ugye?
@Anti Anyag:
Szóval maradjak kussban, ha nem értek egyet valamivel?
Ez a demokrácia fidesz és jobbik módra, gratulálok!
Jó médium vagy a szar oldalon.
@Anti Anyag: A miértről kérdezd a jobbikot, aki beidéztette, mint másodrendű alperest. Nem hinném, hogy a nagy jobbik védő dumád után még neked kellene ilyeneket kérdezned.
Úgyhogy ha rábukkansz a miértre a kurucon, oszd meg velünk. Nem kell a link, a saját szavaiddal tökéletes lesz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

'mi ennek
a pernek nem voltunk részesei, mivel a
bíróság hibájából a Jobbik módosított
keresetét nem kézbesítették részünkre"

Ha én nem értesülök az ellenem beadott keresetről én sem megyek sehova. Arról nem beszélve, ha Semjén szövege nem becsületsértő, akkor a közlése automatikusan nem lehet az. Mároedig a mandit ezért mázsálták nem eljárási szabálysértésért.
@Anti Anyag: igen, csakhogy a külsőségek még nem jelentenek valódi nemzeti érzést. attól nem leszel jobb magyar, hogy árpádsávos pólót hordasz, és magyar címer van a zoknidon. sőt ha eltúlzod, akkor inkább nevetségessé teszed ezeket a dolgokat.
divatból választani egy irányzatot igencsak gyermeteg lélekre utal. divatból táskát, cipőt választasz, de nem felfogást.
@Gábriel angyal: Légbőlkapott feltételezések, forrásmegjelölések és logikai kapcsolatok nélkül. A szerző méltó a hírnevéhez… :/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Akkor: "most veszem a kalapom, s kabátom és átmegyek Mrs. Connot barátnőmhöz, aki jó sváb hurkát tud sütni"
Beleírtam, és?
Azé lehet röhögni, a Mylord érvényes ma is, akár csak Hofi-:D
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Az összeférhetetlenség egy ilyen ügyben sem lesz kimondva, mert abban a pillanatban Mészáros Lőrincnek is el kell számolni a magának adott adójóváírással, amitől összeférhetetlenné válik a felcsúti polgármesteri székkel."

Mészáros Lőrinc Nagyságos Uramnak nyilván bármivel is el kell számolnia Viktorisztánban.
Ne legyél már paranoid. Aki be akar tiltani valamit, az nem azt mondja, hogy leszarom, hanem azt, hogy betiltom.

Már onnan is látszik, hogy paranoid vagy, hogy kivetíted egy db. mondatomat a fideszre és a jobbikra.

Ezek pártok, olyanok mint a felhők, felőlük akár szarhatsz is a Blahán Orbán nevét kiabálva.

Bevisznek, kapsz egy csekket aztán mehetsz isten hírével.

Ők attól félnek, ha pártot alapítasz és az sikeres.
@Égbekiáltó: Maga a mandiner leírta, hogy elbaszta. Törvény szerint, ha alperes vagy, és nem jelensz meg szabályszerű idézés ellenére a tárgyaláson, nem nyújtasz be indítványt, nem mented ki magad, akkor joga van az első tárgyaláson helyt adni a felperes keresetének. Semjén elment, a mandiner meg nem. Nincs itt sajtószabadság sárba tiprása, csak a bíróság is eljárásjogi hibát vétett, a mandiner se vette komolyan.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez ilyen tipikus biznisz pereskedés. Semjén nem vétkes? Akkor fizessen a mandiner! Vagy mindegy ki, csak lóvé az legyen.
@Knósszosz: egyre jobban..bár a Mylordban nem vagyok otthon..
@Penivaldes:
Egered???
Együtt érzek Veled...
Mocsok, ha találkozom vele, kérdőre is vonom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Innen látszik, hogy te mennyire kétbites vagy.

El sem tudod képzelni, hogy valaki "jobbikos dumát nyom" (ami amúgy hülyeség, hiszen rossz híre a kutatások szerint is nem a Jobbiknak van, hanem a liberálisoknak, tehát én tényt közöltem), vagy lehet jobbik szimpatizáns (nem vagyok jobbik szimpatizáns, mert jobbos vagyok, nem jobbikos), miközben kiáll a sajtószabadságért, sőt azért is, hogy egy blogot ne tekintsenek sajtónak.
@Penivaldes: Akkor járd végig a fiatalokat és magyarázd el nekik.

Én a rövidgatyát és a mintázatlan pólót szeretem:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Amíg precedens nem teremtődik csak addig nem kell. Erre vigyáznak most nagyon. Mészárosnak még két jó éve van, aztán leves.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ha kapok egy idézést, mint másodrendű alperes, odaadom az ügyvédnek, hogy derítse ki mi a szart kaptam. Nem bonyesz. Nem teszem be a sublótba, hogy hadd baszon ott, csak ne szaporodjon.
Persze ez csak én vagyok, kicsit aggodalmas típus.
Az ügyvédjüknek kiadták volna a keresetet, papírokat, beadványokat. Akkor tudták volna. Egy séta a bíróságra, és minden papír megvan.
Te kóstolgatsz engem?
@Knósszosz: Ne bántsuk a Mylordot, nagyon tanulságos. Megtanulhatunk jókat kacsintani benne.;D
@Anti Anyag:
Kérdésem; ezt nekem írtad?
@Penivaldes:
Nézzed csak, Csekk is szereti. Megértem-:))
@Anti Anyag: na én sem vagyok túl öreg:))
én nem szoktam senkit terelgetni...csak nincs jó véleményem arról, ha külsőségek, meg hű de megmondja alapján választanak pártot, érzést..
nekem nem a mintákkal van bajom, nekem is volt rovásirásos pólóm, nyilazó lovassal, hanem azzal, hogy ezzel elintézik a kérdést..
@Knósszosz: Ha így folytatja többet nem engedem meg neki, hogy..!
@vitéz Thapóccay néma bárány: A vicc az, ha utánanéztek volna miért alperesek amikor nem tudnak róla, akkor őket se marasztalják el. Ennek már nincs köze a sajtószabadsághoz. Ma perelhetsz bárkit bármivel, ha összedobsz egy keresetet és kifizeted az illetéket. Ők is ezt tették. Beperelték semjént, majd hogy viccesebb legyen ex has a mandinert. Szívük joga, vagy helyt adnak vagy nem.
A mandiner ott hibázott, hogy nem érdekelte az idézés. Most megtanulták, hogy az idézést komolyan kell venni és ha alperes el kell menni a tárgyalásra, vagy az ügyvédet, vagy kimenteni magát. A tanulópénzt meg kell fizetni.
@Neusziklész:
Na,na,na... Megvadulok én... Mos'mé??? Ezt a fránya féltékenységet most akkor magyarázzam? Na mindegy, inkább csak iszok, alkoholba fojtom bánatom ... egy kisfröccs most jó lesz...
Valahogy kibírom!
Oáááááá.......... ;((((((((
@Anti Anyag: Úgy viselkedsz, mint egy egy személyes cheerleader csapat a jobbik mellett, épp csak a rezesbanda hiányzik. Majd felteszed a kérdést hogy vajon miért perelte be a jobbik a mandinert. Szóval egyszer jobbikszimpatizánsként viselkedsz, majd nem érted mit csinálnak, majd tagadod hogy szimpatizáns lennél (ami a júj cupp cupp jobbik, népszerűek vagytok, cupp után nem hihető).
Nézd, keress egy jó pszichiátert, ne minket fárassz a személyiségzavaraiddal.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Barna a barnának nem vájja ki a lovagrendjét. Majmok !!
@Penivaldes: Mindenki kinövi, csak valaki nem képes rá. De az összetartozást mindig is a szerkó fejezte ki.

Azzal együtt a Jobbik választói már ezeknél jóval komolyabb emberek, mert már sokkal komolyabb vagyonok vannak már veszélyben mint pár körte.

Ami a cigányprobléma súlyosságát jelzi. Elég sok jel mutatja, hogy az MSZP-SZDSZ hozzáállás akaratlanul is támogatta komolyabb bűnözői csoportok kialakulását. Csak a fémlopást vegyük, pár hete "jöttek rá", hogy meglehetősen szervezett.
@Knósszosz: Az egyik legzseniálisabb sorozat. Hogy lehet nem szeretni?:O
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ha megkapja a csóka a zöldkártyát, és nem összeférhetetlen, akkor az új precedens lesz. Egy újabb lépés a, türkmenisztán, azerbajdzsán, vagy van ami még van alattunk alá?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem tudom miért perelte be a Jobbik a Mndinert, velem nem közölték, én nem helyeslem.

Annak ellenére, hogy szerintem én a Mandinerről ki vagyok tiltva:)

De most itt nem a Mandiner a lényeges.

Nézd, ha neked valami magas, nem feltétlenül a másiknak kell pszichiáter.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem kóstolgatlak de ez így ahogy van marhaság. A mandi hibázott, oké, de az öt kilót nem ezért kapták hanem a tárgyaló bíró által nem becsületsértőnek minősített szöveg közléséért. Ha nincs büncselekmény hogy ered belőle másik?

Világosabban: ha nincs gyilkosság nincs bűnsegéd sem.
@Anti Anyag: be kell tartatni a törvényeket..gondolom szerinted is ez a megoldás.
@/manens: Én nem sértegetném a majmokat azzal, hogy orbánhoz vagy patakihoz hasonlítom.
@Neusziklész: Azért azt tényleg kemény dolog lehet megemészteni Bolinak, pedig még a múlt héten is hogy nyomult rá Stefi.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ez nem büncselekmény, és a polgári eljárásjog kimondja, ha nem jelensz meg az első tárgyaláson és
-nem adsz senkinek meghatalmazást képviseletre,
-nem mented ki a távolmaradást,
-nem kérsz elnapolást,
-nem nyújtasz be ellenkeresetet,
akkor a bírónak joga van az első tárgyaláson a felperes keresetét jóváhagyni minden további nélkül.
Ezt minden negyedéves joghallgató tudja. A mandi ügyvédjei is tudják, csak épp az idézésről nem tudhattak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ugye! :) Most hogyan teszem magam túl ezen... :))
Mit iszunk?
@Penivaldes: Persze, hogy ez.

Én már Gyurcsányék idején betartattam volna és akkor most nem lenne arról az oldalról ekkora nácizás.

Az osztrákok helikopterrel mentek egy fémtolvaj után, pedig az ellopott értéket a helikopter költsége már felszállása folyamán meghaladta.

De ha nem kapják el, jön a következő.
@Penivaldes:
Na jó, apránként keressetek valami más témát, mert még visszajön a baranyai banya, vagy micsoda és nekem annyi!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A precedens meg van teremtve: Mészáros elődjét fennálló köztartozás miatt találták összeférhetetlennek, így lett az időközi kiírva. De a jó Lőrinc is ugyanolyan sáros volt ahogy ez most kiderült. Ezért nem lesz többet alkalmazva a kibaszós precedens.
@vitéz Thapóccay néma bárány: 1952. évi III. tv. 136.§ (2) Ha az első tárgyalást az alperes mulasztja el, és írásbeli védekezést nem terjesztett elő, a bíróság a felperes kérelmére az alperest az idézéssel közölt kereseti kérelemnek megfelelően bírósági meghagyással kötelezi, egyben marasztalja a felperes költségeiben. Nem bocsáthatja ki a bíróság a meghagyást, ha a per megszüntetésének lenne helye.
Egyszerű.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amiről te írsz az a bírósági meghagyás, azt viszont a sajtóperekben nem lehet alkalmazni. Tehát a bíró nem a kereset, hanem a bizonyítékok alapján mérlegelés útján döntött, és úgy gondolta, hogy a felperes bizonyítékai elég erősek.
@Anti Anyag: igen, csak ezeket a válaszokt valahogy senki nem találja..
@vitéz Thapóccay néma bárány: Dehogynem.
Szabó Lórándnak bírósági felmentése van, hogy nem kell elmondania, hogy sikkasztás miatt jogerősen elítélték, így nem is összeférhetetlen. Azt ugyan nem tudom, csak sejtem, hogy ugyanott volt képviselő ahol most polgármester. De nem kell lemondania, noha jogerősen elítélték, hogy nagy valószínűséggel ugyanannál az önkorinál sikkasztott, ahol most polgármester. Ez pedig nem összeférhetetlen.
Ez azért baromira durva.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kétlem, mert ez baromság.

Ha te feljelentesz, hogy megöltem anyámat és én nem jelenek meg a tárgyaláson attól anyám még nem lesz halott.

Ráadásul ha az első esetben ártatlanságot állapít meg a bíró, akkor a nem bűncselekményből nem eredeztethet egy másikat. Akkor se, ha nem vagy ott.

Ez a példa akkor releváns ha Semjént bűnösnek találja, mert ezzel együtt a mandira is ráhúzhatja automatice. De ez így lófasz.
@Penivaldes: Most gondolj bele. Elindul a helikopter és már a rotoron lóg hat libsi, hogy üldözik a cigányokat, mert a helikopter szele felboríthatja a menekülő autót és leváltatják azt, aki a parancsot kiadta.

Persze lehet olyan opció is, hogy a színesfémbuli egyik részvényese eleve annak a főnöke, aki a helikoptert útnak indítaná, de ez csak játék a szavakkal.
@Égbekiáltó: Drága kicsi szívem, megnevettettél. Komolyan.
Remélem nem vagy jogász, vagy ha az vagy, akkor tuti a pázmányon végeztél.
Peres eljárásban, első tárgyalás, és te idekevered a peren kívüli eljárást. Cukorfalat, ne akarj jogászkodni, ahhoz nem elég pár közüzemi számla után bekapni egyet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Durva ez így is úgy is bárhonnan magyarázzuk. Úgy meg különösen, hogy az oka is világos.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Van büntetőjog, mikor megölöd anyut.
És van a polgári jog, mikor pl. beperelsz meg nem fizetek.
A kettő más elv alapján működik.
Semjén elment, bizonyította hogy a felperesnek nincs igaza, a bíróság helyt adott, nem is kell fizetnie.
A mandi nem ment el, nem írt, nem küldött füstjelet, és első tárgyaláson a bíró alkalmazta a pe szabályait.
Ez ilyen egyszerű.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Azért hogy bírósági segédlettel, és mégcsak kecskemétre vagy szolnokra se kellett letenni, azért ez naggyon durva.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Félted a legszebb részeidre ráteszi a mancsát? Addig nem kell félned, míg itt van Peni és én is itt vagyok. Mi nem hagyunk Stefike karmaiba futni.
Én amúgy kakaót ittam, mert megkívántam. Jobb javaslat?
@Anti Anyag: "Ne terelj már? Mert a késelés jellegzetes magyar bűnözési fajta."

LOL. E két rövid mondattal tettél is egy logikai hurkot. A késelés nem jellegzetes bűnelkövetési módszere semmilyen népcsoportnak, mégis megtörtént. Egy magyarbűnoző megölt egy másik embert. Tény. Magyargyilkos magyar-gyilkosok élnek közöttünk. Említhetném a géppisztollyal fejbe lőtt szerencsétleneket, vagy a négyéves kislányt, akinek vadászpuskával szétlőtték az agyát. Mert az biztos jó móka. Mind magyarok, gyilkosok.
Ezen egyébként kár versenyezni, mert nincs szeplőtlen etnikum a bolygón, így tehát valamely etnikumhoz/nemzethez tartozni nem erény, vagy teljesítmény, hanem felelősség. És nyilván ebből az egészből egy mukkot sem értesz, bár a nyelv amin írok, ismerős.
@Anti Anyag:
Avatikából nulla.
brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Így sem sokan szólítanak:)

j) a sajtóhelyreigazítási perek (XXI. fejezet);

XXI. FEJEZET

A sajtó-helyreigazítási eljárás

344. § (1) A perre az a bíróság illetékes, amelynek területén a sajtótermék szerkesztősége, a hírügynökség vagy a médiaszolgáltató székhelye, illetve lakhelye található. A bíróság illetékességét a médiaszolgáltató helyi stúdiójának székhelye is megalapozza.
(2) A bíróság a sajtó-helyreigazítási perben soron kívül jár el. Az elnök legkésőbb a keresetlevél benyújtásától számított nyolcadik napra tárgyalást tűz ki, kivéve, ha a keresetlevél benyújtása elkésett, ez utóbbi esetben az elnök a keresetlevelet idézés kibocsátása nélkül elutasítja.

(3) A perben igazolásnak, viszontkeresetnek és szünetelésnek nincs helye.

345. § (1) Az első tárgyalás megtartásának nem akadálya az, ha a felperes vagy az alperes nem jelenik meg. Ha azonban egyik fél sem jelenik meg az első tárgyaláson, az eljárást meg kell szüntetni. Sajtó-helyreigazítási perben bírósági meghagyást nem lehet kibocsátani.

Érdekes, a törvény végig sajtó-helyreigazítási pert említ és nem peren kívüli eljárást.:) Remélem jót nevettél!!!:)
@Knósszosz: Aviatikából... mielőtt leszakbarbároznál. A brühühühü marad
@vitéz Thapóccay néma bárány: "A precedens meg van teremtve: Mészáros elődjét fennálló köztartozás miatt találták összeférhetetlennek, így lett az időközi kiírva. De a jó Lőrinc is ugyanolyan sáros volt ahogy ez most kiderült. Ezért nem lesz többet alkalmazva a kibaszós precedens. "

És szerinted ezek 2014-ben "mennek a levesbe". Lassan tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
@shinichi: Basszus, 8 évig ingatlanoztam és egy ilyen csákó nem tudott elém kerülni mint te.

Olyan fasza ingatlanokat tudtam volna neked ajánlani, frankó árakon, hogy a tíz ujjadat megnyalhattad volna. Neked a hellyel sem lett volna gondod:)
@Knósszosz: Szerintem a te képzelőerőd nulla, de mindegy is, nem az én problémám, hanem a tied.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez így továbbra is baromság de közelítsük máshonnan: Semjén elment és bizonyította, hogy nem volt becsületsèrtő, tehát szabálysértés és bűncselekmény nem történt. Akkor ezek után milyen jogcímen meszelte el a mandit? Mire szabott ki félmillát és mire fel a bocsánatot esedező levél? Erre nem magyarázat az eljárásjog megsértése, amiért legfeljebb amúgy is szabálysértési bírság szabható ki max.
"Azt hagyjuk, hogy a Jobbik és a jó hírnév azonos mondatban tökéletes oximoron"

Ez max a te klömbejáratú magánvéleményed. Mindenkinek van ún " jó hirneve" ami megvédhető jogi úton is.
Nem vagyok Jobbik rajongó, de a bejegyzett, alkotmányos párt. Mégha nem tetszik neked akkor is.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

1. Ez polgári per, nem szabálysértés vagy büntetőeljárás.

2. Semjén nem bizonyított semmit; a felperes (Jobbik) nem bizonyította, hogy Semjén mondta volna.
@Égbekiáltó: Te bírósági meghagyást írtál, az pedig peren kívüli.
De ha már jogszabályt másolgatunk, legalább jussunk már el addig, hogy a sajtóperekre a pe szabályait kell alkalmazni, a megadott eltérésekkel. Ami azt jelenti, hogy ha nem vagy ott az első tárgyaláson, akkor bebuktad.
Figyu, jogász vagyok, értek hozzá, mi lenne, ha nem égetnéd magad tovább, oks? A jog nem annyi, hogy kimásolsz pár paragrafust, akkor akár te is lehetnél ügyvéd, még papír se kellene hozzá. Hagyd ezt azokra, akik értenek hozzá.
Puszi, aranyos vagy, értékeltem a hozzánemértésedet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én sem. Elnézést kérek a majmoktól !
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nevess. Meg a depizés helyett legyél dühös. A legszarabb amit tehetsz, hogy feladod. Kibaszott közhely, de a félelemtől csak egy félelmetesebb dolog van, a remény. Féljen ettől Orbán. Minden oka megvan rá. És ezt ő is tudja. Ezért halmozza a hülyeséget.
@Anti Anyag:
Csalódtam Benned!
Ezt komolyan, detélleg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A sikkasztás igen, a mandi nem.:D Melyikre gondoltál?
Szia Egér, már hiányolt Peni is és én is.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Polgári perrendtartás 136.§ (2).
Kaptak szabályszerű idézést első tárgyalásra, ahová nem mentek el, a fülük botját sem mozdították. Ez azért van, hogy távolmaradással ne lehessen húzni a pert. Ha nem fontos neked annyira hogy ott legyél, vagy a képviselőd, és nem is írsz semmit, akkor a felperes keresetét helybenhagyják, te meg fizetheted a perköltséget.
Az ugye volt már, hogy a Mandiner a baromi sok eszével nem ment el egy tárgyalásra, ahová alperesként szabályszerűen idézték (és ki sem mentette magát, továbbá semmilyen egyéb módon nem vitatta a felperes által előadottakat)?

Innentől kezdve elég kötött menete van a dolognak, nem is lehet más az ítéletben, mint helyt adni a keresetnek.

Ebből kihozni ezt a Lucifer-baromságot ... csípem úgy általában a Varánuszt, de jobb lenne kicsit tájékozódni, mielőtt határozott véleményetek van
@luis5:
Igaz, még akkor is, ha problémáid vannak a mondatszerkesztéssel. Meg a billenyűzet használatával. Ezt majd átvészeljük.
Méhanemis tecik neked
@luis5: Vajon ha nem a jobbik, hanem a dk-ról lenne szó, vagy mszpről, akkor ugyanezen kommentelők ugyanezt írnák le ide?
Ez azért elgondolkodtató.
@vitéz Thapóccay néma bárány: A bíróság megsértette az eljárásjogi törvényt, mikor nem küldte el azonnal az összes anyagot, mikor a mandi másodrendű alperes lett. Erre már lehet fellebbezést alapozni. De! Az idézés szabályszerű volt, és ők nem csináltak semmit.
Így viszont már az első tárgyaláson lezárták az egészet. A bíró megnézi ki van ott, ki nincs. Megnézi, hogy szabályszerűen idézték-e, kaptak-e beadványt. Ha nem, akkor annak a félnek véget ért a dal. Ha ott van, vagy van beadvány, akkor másképp folytatják.
@Knósszosz: Menthetetlen vagy, mert képtelen vagy elképzelni, hogy egy rotorba több libsi is kapaszkodhat.

Annyi mindenbe bele lehetett volna kötni, de eleve ilyen baromságba bele sem kötöttem volna, a hangsúly a kapaszkodó libsin van és kurvára nem a rotoron.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Húha, tételes cáfolat hol van?:) Vagdalkozunk a jogászsággal az elég érv? Azt hiszem most jutott el a vitánk egy olyan szinvonalra, ahonnan nem érdemes folytatni, mert azt a végső érvet ami mindent visz, hogy jogász vagy nem tudom megdönteni. Bár fura az olyan jogász, aki a PP(!!!)-re PE-t ír, dehát lehet, hogy a te szuper egyetemeden úgy tanították.
Na, ha eljutottál oda, hogy a sajtóperekre a Pp-t kell alkalmazni az általam megadott eltérésekkel, és az eltérésben az van, hogy a sajtóperekben nincs bírósági meghagyás, akkor mi a megoldás? Meghagyom neked a következtetést.
Hihetetlen, hogy a bírósági meghagyás peren kívüli eljárás... nemmondod... Ugye nem?
@Robinzon Kurzor: Inkább a jelenség itt az érdekes, nem kellene ennyire komolyan venni egy blogot. Ez valahol mégis csak egy civil és ennek megfelelően jelentéktelen dolog, még akkor is, ha itt az indexnél hivatásosok írják.

Egy ilyen csákónak más félmilla mint egy kiadónak.
Tényleg, kéne egy új videókártya, ma épp századjára buzizsidóztak le a Mandineren, beperlem őket, mint a szart! :DDD
@Robinzon Kurzor: A Varánusz nem jogtudós. Ha nem ismered a jogot akkor ez az ábra. Nem rosszindulat vagy demagógia szülte, az nem Fabius.
@Égbekiáltó: Figyu, leírtam neked, olvasd, és tanulj. Okosodj.
Hagyd a jogot a jogászra, te itt csak hülye lehetsz, oks?
Vagy ha van affinitásod iratkozz be. De egy átlagemberrel, aki azt hiszi, hogy még egy kamarára való jogásznál is okosabb, nem vitatkozom.
Másolgass, de ha nem érted mi van odaírva, mi értelme?
Csók cukorfalat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudod amiket írsz rám, azok alapján még találkozhatunk Pataki bíró úr előtt. Ezt gondold át.
@Anti Anyag:
Rotorba kapaszkodni?
Te tudod miről beszélsz? Lehet egy 737-800-as Boeing vezérsíkjába kapaszkodni, mert az ugye nem forog. A torlónyomás persze levág róla, és nem fogol forogni, viszont a többi meg… Te viszont igen, az Apache héliokopáter rotorgyán. Tán még cseresznyét is hoznál nekünk, ropogósat. Mit Neked vertikális, vagy horizontális izébigyó…?
Szórakoztató vagy:-))
@Égbekiáltó:

Mondd, hogy lány vagy!

Régen volt már utoljára mikor csekket kihívta valaki egy deathmatch-re :-D

Ráadásul a téma érdekel is, úgyhogy harc!!!

:-D :-D
@Knósszosz: Áááá. b+, te menthetetlen vagy.:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem kell ahhoz jogtudósnak lenni, hogy egy ilyen alapvető összefüggés minimum gyanús legyen, miszerint beidézték, nem ment el, nem reagált semmit ... erre elbukta a pert.

Ezt bármelyik kocsmában tudják a nemjogtudósok, hogy így működik a dolog.

Egyszerűen úgy jártak Varánuszék, mint anno a Népszabadság a Teller-levéllel: túl nagy volt a csábítás és legyőzte a józan ész kétségeit.

És persze látszólag pontosan passzolt az ügy a bírósági átalakítások miatti (nem alaptalan) várakozásokhoz.
@Anti Anyag:

Hát, haver, évtizedek óta ismerem Fabiust és két dolog biztosan nem: indexes és hivatásos. Közönséges civil nagy pofával, humorral és némi íráskészséggel.
@Égbekiáltó: Nem viselem jól a fenyegetést, és ha te nem viseled el ha az igazságot írják rólad, akkor vonulj kolostorba.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Sorry, nincs harc. Mikor már a beperellek, mert cúnát mondtál rám, az már a kapituláció.
@Égbekiáltó: De ha már okosabb vagy egy jogásznál, egész pontosan miért is perelnél be? Csak úgy kiváncsiságból.
@Anti Anyag: Azért várjuk ki a fellebbezés eredményét, amúgy meg nem féltem a mandinert, majd a párt kifizeti nekik.
@Égbekiáltó:

Nem potentát, de általában érvekkel vitázik személyeskedés helyett. És előfordul, hogy igaza van.

Viccet félretéve miért nem vitatjátok ezt meg emberi hangon? Az én paraszti eszemhez közelebb van amit te idéztél, viszont amennyire én tudom csekk tényleg jogász, ezért ha akadékoskodok is adok az álláspontjára.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és ehhez minek az új videókártya??? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Érvek, érvek hátán. Meggyőző. Hiába várom a törvény tételes cáfolatát, nincs. Igazad van, ez kapituláció, bár nem pont arról az oldalról ahol te hiszed.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ha visszaolvasol nála szakadt el a cérna, én maradtam a normál mederben. Tőlem nem láttál sem cukorfalatot, sem hülyét, vagy hasonlót. De az a lekezelő stílus amit ő alkalmaz bizony nem jogászhoz méltó, ha tényleg az.
@Anti Anyag: Félreértesz. A bűnözőket el kell fogi, bíróság elé állítani, és elítélni. Mindet. De ha etnikai alapon csoportosítasz, az tévútra visz.
Egyébként van cigány szomszédom, és tud viselkedni. Mag van magyar szomszédom, aki feleannyira sem.
@Égbekiáltó: Á, csak nagy szája van és jó humora, és imád vitatkozni, ha engem kérdezel. Ja, és el tud ásatni a pasijával, ha szenyázol vele.:D
@Robinzon Kurzor: Biztos csábító is volt a bíróság, média, és mandiner így együtt. De Fabius bár van némi fogalma a jogról, nem járatos a finomságokban. Ha nem ismered a jogszabályt, akkor nem tudod, hogy amit a mandiner maga leírt, az mit is jelent.:D
@shinichi: "Félreértesz. A bűnözőket el kell fogi, bíróság elé állítani, és elítélni. Mindet. De ha etnikai alapon csoportosítasz, az tévútra visz. Egyébként van cigány szomszédom, és tud viselkedni. Mag van magyar szomszédom, aki feleannyira sem."

Evidens amit írsz. A jobbik sem mond mást. :) Ezt láttad esetleg?? Elég tanulságos amikor elmondja, hogy mit csinálnának a Vajdák a bünöző életmódot folytató cigányokkal.

youtu.be/wJVnSaRKYLI
@Égbekiáltó:

Az a szomorú helyzet, hogy minden szakma egy összeesküvés a (perrel fenyegetőző) laikusok ellen.
@Égbekiáltó: Tételes cáfolat? 1952. évi III tv. 343.§ (2)Az I-XIV. fejezet rendelkezéseit a sajtó-helyreigazítási eljárásokban az e fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni. A sajtó-helyreigazításra irányuló keresetet más keresettel összekapcsolni vagy egyesíteni nem lehet.
A 136.§ (2) pedig bemásoltam Báránynak, keresd vissza.
Érdekes, hogy pont az első két paragrafust nem másoltad be, ez szándékos volt, vagy véletlen.
Ha esetleg gondod akad az értelmezéssel, kérdezz.
@Gábriel angyal: Akkor miért nem volt gárdavonulás a késelős pécsi csókánál? Miért nem követeltétek a halálbünti visszaállítását? Vagy a szigorítást, hogy ilyen resume-vel ne lehessen csak úgy császkálni?
Csak nem azért, mert magyar volt és nem cigány? Az büfé ha magyar öl magyart, csak cigány ne?
@Égbekiáltó: Azért megnézném azt a bíróságot, ami elítélne, mert lecukorfalatoztalak, és megnézném azt is amikor a hülye lehetsz kiszólásra ítélet alapoz...
A cukorfalat nálam alap. Aggódni a cukorborsónál kell.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kommentben. De ők nem moderálták ki! Fiatal vagyok, kell a pénz. Beperelem őket.
Különben is, ez a minősíthetetlen stílus akár fóbiát is okozhat nálam. Amelyik ráadásul a tizenharmadik lenne az eddigi tizenkettő mellé.
Szerencsétlen szám.
@Gábriel angyal: Az egy nyugis hely. Vagy legalábbis azt hiszik sokan:D
Most mond, te valaha is megbántódtál, mert lecukorfalatoztalak?
@vitéz Thapóccay néma bárány: És még Fabius bajszát is megrángatom.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 12 fóbiád van, vagy ennyiszer buzizsidóztak le?
Ha fóbiád van, akkor szent templomunkban felsorolod őket? Azt rajtunk kívül nem látja más.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez már jobb, sokkal jobb. Bár igazából nem értem mire célzol. Arra, hogy nem lehet egyesíteni más keresettel irreleváns, mert a felperesnek tudtommal egy keresete volt. Az, hogy az általános szabályokat a XXI. fejezetbe foglalt speciális eltérésekkel kell használni, az az én igazamat bizonyítja. Lex specialis derogat legi generali. Vagyis a XXI. fejezetben megfogalmazott kivétel az előző fejezetekben kifejtett főszabály alól. Igaz, hogy máskor hely van a bírósági meghagyásnak, ha az alperes mulaszt (és még pár feltétel teljesül), de a sajtóperekben nem, a Pp. 345. § szerint. És olyan jó lenne, ha normális hangnemben válaszolnál ha válaszolsz, mert különben nincs értelme a vitának, és lépek, ami persze annak a jele lesz, hogy biztos feladtam.
@shinichi: Az hogy én mit gondolok, lényegtelen, de elég nyilvánvaló, hogy a cigány probléma abból adódik, hogy a a cigányok többsége pénzügyileg nem megfogható.
A sima lopásokból pedig mára szervezett bűnözés lett és általános megfélemlítése sok helyen a helyi lakosságnak.

Egyre kevesebb lehetőség van hogy szortírozz.

Ismerek olyan települést, ahová eleve be sem engednek cigányokat. Nem hogy letelepedni, hanem autójukkal megállni sem. (Amúgy a település 80%-a betelepült, vagy nyaralóval rendelkező fővárosi).

A cigányoknak maguknak kellene ezen a problémán segíteni (amit az államnak támogatnia kell), szigorúan kihagyva a politikai elemeket, mert OK, hogy jelenlegi életmódjuk jelenti számukra a legkisebb ellenállást, de ez akadályozza meg integrálódásukat is.

A szigorú tanrendű minőségi cigány kollégiumok pld. alapból megoldás, hiszen meggyorsítaná a cigány értelmiségiek kitermelődését. Ugyanígy a börtönnél enyhébb fokozatú és rezsimű munkatáborok is, hogy már a lopásnál megálljon.
Mondom én, hogy a legnagyobb biznisz politikus elvtársnak menni, már a saját szavaiért is az azt leközlő csicskások felelnek!

Asszem Orbán kedvenc Pornós Macája feltalálta a szocializmust vagy legalábbis a politikusok korlátlan felelőtlenségének elvét!
@Robinzon Kurzor: orvosnak és jogásznak lenni sucks. Mindenki azt hiszi jobban tudja, mint az akit erre képeznek ki hosszú évek alatt.:D
@Égbekiáltó: Amit bemásoltál annyit ír, hogy amennyiben az alperes vagy felperes nem jelenik meg, a tárgyalást nem napolhatják el. Ha pedig egyik sem, meg kell szüntetni.
@Égbekiáltó:
Bakker, szóljunk Fabiusnak, nyisson egy jogi pettingszobát, elvetemült jogászoknak. :O)
Ott széjjel szadulhatjátok egymást...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te kis webprosti! Pénzért akármit? Még betonoznál is? :)
@Putyilov gyári melós:
Napról napra épül a bolsevik rendszer! Az ecceriek meg még tapsolnak is hozzá. Remek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem, nem csak annyi. A XXI. fejezet része. A 345. § vége: Sajtó-helyreigazítási perben bírósági meghagyást nem lehet kibocsátani.
Ez a lex specialis ami lerontja a Pp. 136 általános érvényét. Egyébként már ilyen is van, például a szintén Pp szabályozta közigazgatási perekben. Nem egyedi a dolog, kivétel.
@vitéz Thapóccay néma bárány: az volt az eljárásijogi hiba, hogy a bíró nem győződött meg róla, hogy a másodrendű alperes megkapta a keresetet, és úgy ítélkezett, mintha megkapta volna. innentől olvasd el megint a kommentem.
@shinichi: " De ha etnikai alapon csoportosítasz, az tévútra visz."

Bemész egy börtönbe, nyugodtan kijelentheted, hogy a magyar állam etnikai alapon osztogatja a büntetéseket. Ami nyilván hülyeség.

Nyilván nem etnikai alapon kell csoportosítani, hanem szocio-kulturális alapon. De akkor is a cigányoknál fogsz kikötni. (Szerintem ez sem férne be a libsi szótárba, bár tudja a fene, de mindegy is, mert 5%-os támogatottságukkal nyugodtan le lehet őket szarni, azaz nem vitatkozni velük).

Én nem is értettem, ha a liberálisoknak olyan fontosak voltak a cigányok, rengeteg pénz is volt rá, akkor miért nem mentek a cigányokat agitálni, segíteni nekik, hogy most kezet mosunk, most kitöröljük papírral a seggünket, nem a ház mellé szarunk, most megtanulunk írni, stb. Ezt 200 éve a hasonló sorsban élő nem cigányoknál is el kellett játszani, meg is csinálták.
@Égbekiáltó: Majdnem sikerült bekavarnod, ha nem erőlteted, jobb lett volna. mandiner.blog.hu/2012/08/22/a_jobbik_a_vasarhelyi_maria_sajtoszabadsag_s_m_klubban
Elárulod, mielőtt továbbmegyünk, hogy itt miért is kellene a sajtóperek spec szabályt alkalmazni? Személyiségi pernél?
No lám, igazam volt végig? Anyám, jobb vagyok, mint hittem.
@Égbekiáltó: Ha eljárási hiba történt, akkor nem megváltoztatják, hanem új eljárásra kötelezve visszaküldik. Márpedig nagyon úgy tűnik a dolog.
@Égbekiáltó: Ez nem sajtóper. Upsz.
Várom a tapsot és a dicséretet és az elnézést.
@Gábriel angyal: "Pert nyert a Jobbik a Médiatanáccsal és a TV2-vel szemben "

"Te, Géza, hogy van az, hogy az egyik komonista lövi a másik komonistát?"
@Égbekiáltó:
Majd csekk lemészárol. Hogy én hogy nem bírom a jogászokat... :)) (Majdnem mindent!)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szegény Egér, nem elég hogy lebuzizsidózzák, de már Penikét se látom. Légy vele elnézőbb.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fabius jobban meg tudott izzasztani az alaptörvényes vitánknál. Ő? Nem.:D
@Putyilov gyári melós: "Mondom én, hogy a legnagyobb biznisz politikus elvtársnak menni, már a saját szavaiért is az azt leközlő csicskások felelnek!"

Majd megtanulják, hogy időben kanonizálnak.
Obersovszky persze tanfolyami oktatóként egy vagyont akaszthat most le.
@Anti Anyag: A szigorú tanrend menne kollégiumon kívül is. Az állam rossz szülő. Nézd meg milyen szerencsétlenek az állami gondozottak. Aztán tedd fel a kérdést, hogy mi különbség van köztük, és a nyomorban élő romákon kívül a napi háromszori étkezésen kívül. Megsúgom: semmi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mivel a Fidesz által létrehozott államforma a jogi gengszterizmus, nem számít offnak a szakmai léggömbhámozás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megkérdem tőled is, mint Báránytól: kóstolgatsz? Vigyázz, mert elásatlak magaddal!:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ebből az derül ki, hogy sem az állami gondozottakat, sem a mélyszegénységben élő cigányok helyzetét nem ismered.

De azért ennek ellenére leírod. Tájékozódj és nagyon hamar belátod, mekkora baromság.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "mi különbség van köztük, és a nyomorban élő romákon kívül a napi háromszori étkezésen kívül. Megsúgom: semmi. "

Az a 6-8 év, amennyivel később verődnek össze hídpénzt szedni, ha összeverődnek.
Apró dolgoknak is tudni kell örülni.
( :( )
@Anti Anyag: Ugye nem baj, ha ebben sem értünk egyet? Mert téged az előítéleteid vezetnek, és nem veszed észre, hogy az állami gondozottak kitettsége a bűnelkövetésre, drog és alkoholfüggőségre és a prostitúcióra.
Ez a "Pótviktor" ez jó. A Semjénnél tehetségtelenebb. sivárabb alak még a KDNP-ben is ritka, pedig oda csak 80-as IQ alatt vesznek fel.
Amúgy Semjén apja munkásőr volt, engem nem zavar, de a tény, az tény.
@dr. mesterseges szinezek: Bizti? És akik megszöknek 11-15 évesen? Nem kolostorba vonulnak, az tuti. Nem is jogkövető magatartást tanúsítanak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne kapkodd el, hátha még meggondolom magam.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ügyesen kikerested, szuper vagy:) Egyébként valóban nem erről vitatkoztunk, de te egész végig a sajtóperek szabályai szerint védted az álláspontod, egészen mostanáig. Ezt észrevetted? És azt próbáltad bizonygatni, hogy a sajtópereknél miért lehet bírósági meghagyást kibocsátani, amikor nem lehet. Azzal az érvrendszerrel mi van?
Egyébként ha megnézed amit írtam simán megállja a helyét: sajtóperben nincs helye a bírósági meghagyásnak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látod, mindig ez van. Ha kiderül, hogy igazam van, felszívódnak. Ez olyaaaaan snassz. Ha igazam van, akkor már nem is akarnak játszani velem?:(((
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, akad ilyen. Mondjuk olyan arányban, amilyen arányban putnoki tizenkét éves cigány srácokért nagyösszegű letétet merne tenni egy magát átlagosan antirasszistának valló.
@Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr: "A Jobbik jó hírneve???!!"

Talán úgy gondolják, hogy most, hogy ott volt Csanád, helyből törölve minden fekete pont, és van még egy piros is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A te érveid csúfosan megbuktak, mert olyan mellett érveltél ami nem igaz. Fő érved, hogy a sajtóperekre a Pp szabályait kell alkalmazni és hogy a bírósági meghagyás valamiféle peren kívüli eljárás lenne egyszerűen nem igaz. Az, hogy kikutattál okosan egy posztot, ahol az eddig általunk nem ismert keresetet közöltél és abban nem hivatkoztak sajtó helyreigazítási perre az egy dolog, nem a te érdemed, és nem is emellett érveltél. Egyébként csak megjegyzem simán elment volna egy sajtó-helyreigazításinak is, csak valószínű kifutottak a keresetindítási határidőből.
@Égbekiáltó: De bezony erről. Mert te amit bemásoltam Báránynak belekötöttél (ami nem sajtóper volt, hanem szimpla, hétköznapi keresetre vonatkozott), olvasd vissza, mondván, hogy sajtóper. Ezen kezdtünk el vitázni, de ez nem sajtóper, így tök irreleváns volt a bemásolt rész is. Ha nem erőlteted, akkor nem keresem vissza a bejegyzést, hogy mindenki sajtópernek néz egy nem sajtópert, téged is beleértve. Így mint kiderült, nekem volt igazam, végig.
Innen meg már irreleváns, mert már a kiindulási pontod sem volt igaz. A bíróság az általam hivatkozott paragrafus alapján döntött, te pedig benézted.
Tanulság? Kettő:
Mindig keresd vissza honnan indulunk egy vitánál, mielőtt belefolysz.
És az esetek 99,9%-ában igazam van. (amikor nem volt, akkor rosszul böktem ki egy idézet forrását).
@Égbekiáltó: Cukorborsó, kértelek, ha nem érted amit írok, vagy a másolt jogszabályt, kérdezz.
Azt írtam, hogy a sajtóperekre a sajtóperekre vonatkozó eltérésekkel kell alkalmazni a törvény előírásait.
De miért nyomod még mindig? Előrántottad egy vita közepén a sajtópert, annak szabályait, aminek fontos részét elfelejted bemásolni.
A slusszpoén, hogy végig tévedtél, mert nem sajtóperről beszéltem, nem erről beszéltünk Báránnyal, amibe belefolytál.
Innentől kezdve nem nekem nincs igazam, hanem te lőttél bakot.
Fogadd el, lapozz, lépj tovább.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Oké, visszakerestem:

"Te bírósági meghagyást írtál, az pedig peren kívüli.
De ha már jogszabályt másolgatunk, legalább jussunk már el addig, hogy a sajtóperekre a pe szabályait kell alkalmazni, a megadott eltérésekkel. Ami azt jelenti, hogy ha nem vagy ott az első tárgyaláson, akkor bebuktad."

Itt írod, hogy sajtóper nem én, máshol másnak is, hogy bírósági meghagyást ki lehet ilyenkor bocsátani (ezt ha akarod szintén bemásolom), és azt, hogy a Pp (általad Pe-nek írt) szabályokat kell alkalmazni plusz a bírósági meghagyás peren kívüli eljárás. Ha a sajtóperben nem vagy ott az első tárgyaláson nem buktad be, ez is tévedés...
Máris 4 (vagy 5) súlyos tévedés. És persze akkor lettél okos, amikor megtaláltad az eredeti keresetet, ami viszont a vita közben egyáltalán nem állt rendelkezésünkre. Attól a tévedésed tévedés marad.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: És az, hogy megtaláltad a neten az eredeti keresetet, még nem a te érveid érdeme.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Felperesen a bizonyítási teher, tudtad? :)
@Égbekiáltó: Ennyire nem lehetsz hülye, hogy még vissza is kerested?!
Legyünk kicsit pontosak, és nézzük meg, ezt te mire írtad. Csak az érvelés kedvéért, oks?:D Csakhogy lássuk, mire is írtad te a sajtópert... Úgy izgulok, írtam-e vagy sem, hogy ez sajtóper? Borzongató.

Queenpin lecsekkoltam Alfonsine · www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2012.08.22. 19:24:34
@Égbekiáltó: Maga a mandiner leírta, hogy elbaszta. Törvény szerint, ha alperes vagy, és nem jelensz meg szabályszerű idézés ellenére a tárgyaláson, nem nyújtasz be indítványt, nem mented ki magad, akkor joga van az első tárgyaláson helyt adni a felperes keresetének. Semjén elment, a mandiner meg nem. Nincs itt sajtószabadság sárba tiprása, csak a bíróság is eljárásjogi hibát vétett, a mandiner se vette komolyan.

Erre te mit írtál? Ez is rém izgi, nem? Vajon hogy is kotyogtál bele egy vitába?
Égbekiáltó 2012.08.22. 19:54:39
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amiről te írsz az a bírósági meghagyás, azt viszont a sajtóperekben nem lehet alkalmazni. Tehát a bíró nem a kereset, hanem a bizonyítékok alapján mérlegelés útján döntött, és úgy gondolta, hogy a felperes bizonyítékai elég erősek.
A szemeim, ó nemzetünk istenei, mit látnak. Csak nem azt írtad, sajtóper?!

Köszönöm az eddigi közreműködésedet, de már tényleg sajnállak cukorfalat, hagyjuk ezt ennyiben, jó? Ez már neked borzalmasan megalázó.
Intézzük el annyival, hogy olyasmibe kotyogtál bele amibe nem kellett volna, és most még mélyebbre ásod magad.
És látod, ez a különbség közted és köztem. Én elolvastam amit Fabius linkelt, így nem sajtópereztem le.
Sziasztok!
Mindenesetre nem kapkodták el... akárhogy nézem, a mandiner blogon 2011-ben jelent meg a cikk. Bő 1 éve. Eddig nem zavart senkit?

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha már Stefike nem lehet a tiéd...
images.fanpop.com/images/image_uploads/Elisa-Cuthbert-elisha-cuthbert-113393_1024_768.jpg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Á, ez, hogy nem sajtóper, csak a legvégén jutott eszedbe, mert valljuk meg, tényleg okosabb lett volna sajtópert csinálni a jobbiknak, de valószínűleg kifutottak a szigorú határidőből. Én előbb is elgondolkoztam rajta, de valóban nem néztem utána. Ha megnézed Fabius is sajtópernek cimkézte a dolgot. Tehát ha csak a cikket olvasom honnan kellett volna tudnom, hogy nem annak indult? Te is csak a végére jöttél rá:) Attól még az 5 kellemes eljárásjogi bakid megmarad:) 5:1-re nyertél:)
@fletwwod_mac: Időt adtak a Mandinernek, hogy visszavonja, hogy korrigáljon, hogy nembloggá tegye, de hiába a nagytesó jóhiszeműsége.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: És a tételes cáfolatod is a sajtóperre utalt: Tételes cáfolat? 1952. évi III tv. 343.§ (2)Az I-XIV. fejezet rendelkezéseit a sajtó-helyreigazítási eljárásokban az e fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni.

Persze akkor még nem találtad meg a keresetről a linket.
@Égbekiáltó: Azonkívül, hogy be se sikerült azonosítanod a problémát? (1. hiba) Nem olvastad el miről vitázunk (2. hiba). Eleve ahogy leírtad sajtóper már nem volt igazad? (3. hiba). Onnan meg bármit írtál, mondtál, nem volt igazad, mert a vitát rossz alapfeltevésről indítottad? (4. hiba)
Míg én csak azért lehetek elégedetlen, mert majdnem bekavartál, mikor tudtam hogy igazam van? (1. hiba)
Szóval. Igazam volt, mikor Báránynak magyaráztam, miért lehetett elmarasztalni a mandit, míg semjént felmentették (1. pont nálam). Nem hagytam magam bekavarni (2. pont nálam), végig igazam volt, hogy járt el a bíróság (3. pont nálam).
Te az elején tévedtél, így bármit írtál, az nem volt igaz és helytálló a vitánk szempontjából.
Kihagytam valamit?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most te próbálkozol nála a józan észérvekkel?? Minden hiába.
@Égbekiáltó: Erre írtam, hogy majdnem bekavartál. Azt tudtam, hogy nem stimmel valami, és lám igazam volt.
@a szív fészkei: Csak nem ismerered?
Észérvek? Szegény beharcolta magát a sarokba és most ki akar jönni.
Ezek nem tudnak veszteni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Oké, nem ismétlem magam azzal, hogy te sem tudtad az elején, hogy sajtóper, vagy nem, mert már rég jöttél volna ezzel, és nem teszed ki magad annak a cikinek, hogy egy mondatban öt eljárásjogi kérdésben bakizz.
És valóban, nem olvastam el a 200 hozzászólást, és a linkekből is csak egyet nyitottam meg. Mea Culpa. Attól még a jogi érvelésem helyes volt.

Kettőt mondj már meg légyszi így a végére, ha ilyen nagyra vagy a jogi tudásoddal. Melyik egyetemen végeztél (ha végeztél egyáltalán) és van-e szakvizsgád. Csak kiváncsiság, és te hatalmaztál fel ha nem tudok valamit kérdezzem tőled. Kiváncsi vagyok melyik jogi egyetemen tanítanak Pe-t, és használják azt a terminust, hogy paragrafus. Semmi támadás, tényleg a kíváncsiság hajt.
@Égbekiáltó: Mármint azt mondtad sajtóper, pedig nem is az?
Végül is, ha azt nézzük, hogy már az elején tévedtél, és megpróbáltál belerángatni, de nem sikerült végül.
Úgyse rossz, végül is, ha van láthatatlan siker, akkor rossz kiindulópont még lehet igaz is, nem igaz?
Ha úgy vesszük, hogy sajtópernek beállítani ami nem az, az végül is helyes érvelés.
Főként, ha te szállsz be egy vitába, ami nem sajtóperről szól, és a vitában résztvevők nem is említik.
Végül is, el se olvastad miről szól a poszt, csak hittél amit hittél, és rögtön azzal a lendülettel belekötöttél valamibe, és nem volt igazad. Nem rossz érv.
Ezt nevezik beégésnek.
Nem tudod miről szól a poszt, nem tudod mi volt a per tárgya, amiről a poszt szólt, aztán belekotyogsz más beszélgetésbe anélkül hogy ismernéd a vitát, és rögtön rossz lábbal indítasz, és mikor kiderül, hogy már az elején eltoltad, akkor sincs benned gerinc elismerni. Ez már ... valami.
Muszáj még mélyebbre sülyedned? Már a cipőd a fülbevalód.
Amúgy én használom a pe-t, világéletemben mindig ezt használtam ha nem dolgozom. Rossz berögzülés.
Szóval, mi alapján perelnél?
@fletwwod_mac:
Komolyan megható, hogy próbáltok vigasztalni... Na jó, de csak a kedvetekért, jöhet ez a csaj! Majd elmesélem.... :))
Csúúúúúúúúúúnyák vagytok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Agybaj a sok jogász... :))
Ezért tart itt az ország!
Na, akkor kérdem én, van netán itt egy BÍRÓ is?
Mit bánom én, lehet akár büntetőbíró is, csak valaki csapjon szét a rosszaságok között!
Vagy üljetek le egy kávéra és rendezzetek egy olyan igazi, asztalcsapkodós, tányérröptetős vitát, de ... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hmmm... Megint ismétlés jön, de utoljára. Az itteni posztból nem derül ki, hogy sajtó, vagy sima személyiségi jogi per. Már mint utaltam rá, ezt nem innen, hanem legfeljebb az általad a vita végén belinkelt posztból lehet következtetni az eredeti kereset alapján amit az ügyvéd úgy ír meg ahogy akar. Simán lehetett volna sajtóper is és a cikk is ezt sugallta. Egyáltalán nem kötöttem bele semmibe, max a stílusodba, ami biztos kell a munkádhoz. Ha vitatkoztam valamivel az 1. a stílusod, 2. többek között a Pp-vel, bírósági meghagyással, peren kívüli eljárással kapcsolatos tévedéseid.
Perelni nem perelek ha nem okoz gondot:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát te?
Nem kell ide bíró, ha sokat boszant, ugye elásod?;)))
De eltüntél, magamra hagytál egy dilissel.:(
És még stefke se járt erre:(
Unatkoztam, na.:D
@Égbekiáltó: Azt szeretem a mandinerben, hogy mindent gondolkodás nélkül leközölnek, akkor is, ha hülyét csinálnak magukból. A posztban ott volt a link, azt mindig érdemes elolvasni, mert gyakran elég tömör-gyönyör a poszt és csak a linkből tudod meg mi a stájsz. És ha már a mandinert basztatják, hát azt pláne érdemes elolvasni. Amúgy nem is voltam durva, kérdezd meg gábrielt. Tudna mesélni.:D Veled tündér voltam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jóvanna! Nem foghatom mindig a kezedet, csak mert beijedtél egy másik ilyen jogi izékétől... :D
Amilyen agresszív kismalacz vagy úgyis megetted, nyersen, enyhén sózva! Akkor meg?
Nem kell téged félteni, tőled féljenek! ;|
Neked semmi nem jó. Nekem is van vacsika, pancsolás, még volt egy gép estére, az is kész, megírtam egy cikket is a helyi újságnak - szörnyű követelőző tudsz lenni!
Stefke ennyire hiányzik? Nekem nem, nem is értem - amióta bepasizott, valahogy nem az igazi!
@Égbekiáltó:
Figyelted? "Veled tündér voltam."
Na, most képzeld el, ha bepipul a bige, mert akkor aztán röpködnek itt a lófa..ok!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most mondd, mi lesz itt, ha megkéri?!:D Vagy, ami még rosszabb, megdönti.:D
De azért valamivel nekem is szórakoznom kell, ha te nem vagy.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha nem hiszi, kérdezze Fabiust, iii-t, gábrielt, meg a jobbikos kommentelőket:D
Ők nem fogják azt mondani, hogy cukorfalat vagyok, egy bűbáj.:D
Fabius majdnem kivágott, szóval a kolleginával borzasztóan kedves voltam:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Legalább nem irkál kreténségeket a szerencsétlenje ide-oda, hanem akkor a répát egyeli.
Bulldog lesz és kiegyensúlyozott. Tegnap írta, vett egy 35 kilós üllőt, amit sittes zsákba tett, kötelet kötött rá és azzal edz.
Valami ritka strapakanca lehet! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez bige? Nem mondod komolyan... A stílusából nem jött le. Akkor azért voltam cukorborsó. Akkor tényleg nem perelem, az belefér, ha csaj hív így, azt hittem homo.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Izé, ő is csajóca? Komoly?
Még jó, hogy Te nem káromkodsz! CATFIGHT! :)
@Égbekiáltó:
Bakker, pont most írtam, azt hittem csekk leírása alapján, hogy te is... Na mindegy!
Még jó, hogy nem kezdtünk udvarolni! :DD
@Égbekiáltó:
Amúgy, nézd a jó oldalát.
Nálunk itt minden elmebeteg elfér (mit gondolsz, miért lógunk erre), akin már röhögni sem tudunk, azt meg Fabius kivágja! :)
@dr. mesterseges szinezek:
Nemrég olvastam! Mit mondjak, majdnem sikerült is neki. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Még jó, mert akkor Monster Joe két hullát takaríthat:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt nem mondod.:D
Üllő. Most gondolj bele, hogy milyen finoman fog répát egyelni. Várj, ne gondolj bele, mert elmegy a kedved a nőktől egy jó időre:D
@Égbekiáltó: Nem tom, de a queenpin elég szelíd eligazítás.
@Égbekiáltó:
Hőőőő... honnan tudod, hogy ennek a libsi bagázsnak milyen az ízlése? :)
Picit nem figyelsz, ki tudja mik történnek!
@Égbekiáltó: Ha nincs catfight, hamar elvesztik az érdeklődésüket.:D A tartós érdeklődéshez már stefkének kell lenni.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Így alkalmunk adódik megsejteni, hogy hogyan születnek az olyan figurák, mint a Hello Kitty!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csúúúúúúúúnya, gonosz banyek vagy, ha ilyen perverz képeket festesz fel a kis vizuális képernyőmre! Most hogyan alszom?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod a neten keresztül totál pasiszagod van, a neved dacára.:) Egyébként készpénz ha valaki női névvel forumozik, az tuti nő? Inkább az orromban bízom.
Egyébként fogalmam sincs kiről beszélsz, de azt hiszem a lestefkézés itt egy durva sértés lehet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát, legalább stefke nem szalvétával fogja meg... :D lehet, hogy a határozott fogást értette félre, azért a 35 kilós üllő?:D
@Égbekiáltó:
Még nem láttad? Apám, te miről maradtál le!
Amúgy a vonzerőm lehet az oka, engem valamiért nagyon preferál. Én kevésbé szeretem... :)
Egy pill. és keresek neked valamit tőle...
@Égbekiáltó: Még soha sehol nem volt hozzá szerencséd?! Még sose perverzezett le, vagy vén faszozott le?!
Akkor te még nem tudsz semmit.:D
Elméletileg baranyai lány, akit egyszer megsimogatott viktor...
Gondolom több magyarázat már nem is kell.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dögös és biztonségos: akin(él) ilyen cucc van, azt fix, hogy nem rabolják el az ufókok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne bonyolítsátok már a leírást!

A Stefi... a Stefi olyan, mint Obersovszky nőben, hang nélkül, kijelentő és felkiáltó mondatokban, mélytorokkal.
@fletwwod_mac:

Ez a Jack Bauer lánya a 24-ben, szóval csak udvariasan udvarolni neki :D
@dr. mesterseges szinezek: Bennem van a hiba, vagy mindenre azt írja, hogy pls go on?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt akarod mondani, hogy még nálad is keményebb?:) Na ezt már nem hiszem.
A fapunci írását ahányszor elolvasom felröhögök, besírok rajta... Tudom, bennem van a hiba, vessetek meg, de akkor is... :DDDD
@Égbekiáltó: Látom, nem tettem jó benyomást, de ezért elásatlak, amint elmondtam ki is ő.
Egy szélsőjobbos izé, aki rajong viktorért, és a turáni izéért, és hozzá képest a legvadabb netes troll kezesbárány.
Általában minden másnap repteti fabius, és ő pedig előbb érte, majd Boliért rajongott.
egyszer már beigérte, hogy nem jön többet, de nem tartotta be.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Elásnád a fenti kollégát? Azt mondja, hogy stefkei magasságban mozgok...
Addig én alszok egyet, de gondolok rád, míg ásol.:D Holnap itt?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem ásom el! Öntudatosan kijelentem, megtartjuk, jó fej.
Legalább ő hadakozik veled néha, nem hódol be olyan könnyen, mint mi! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: egyenlőség jelet tett közém és Stefke közzé! Ezért kevesebbért ástad volna el Fabiust a kedvemért!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kemény csaj. Bár annyira nem is balhézott. Legfeljebb azután, hogy elkezdted provokálni:) A feladatát beteljesíti, van kin röhögni, mi kell még.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem gondolta komolyan, ironizált, friss hús még...
Légy belátóbb! Csak úgy szíre-szóra mindig, mindenkit elásni... Fogy a szabad hely is! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát, ha neked oks, hogy lestefkézett engem, aki miatt fahéjas lettél...:( Ez most nem esik jól.
@Égbekiáltó:
Én? Micsoda? Mikor? Hol? Ne... Mos'mé??? :(
Nem vagyok én olyan! Zavarba jövök, gátlásos gyerek vagyok én... ;)
Ennél voltak sokkal durvább röfögései, csak akkor azonnal repült, úgyhogy mostanság kreatívabban fogalmaz. Kimondottan használt neki az xxx kizárás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Köszi:) Most jövök neked eggyel? Ha kell jogi tanács, fordulj hozzám:)
Méghogy friss hús... Régebbi a regem, mint cukorborsónak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jajj, nem kell úgy felszívni magad. Próbáld meg beleélni magát a helyébe! Idejön, erre egy kekec jogász csajszi teljes gázzal ráront, azt sem tudja pedig hol van még és te meg még rugdosod a földön...
Mit mondott volna szegény első ijedtében?
Kézcsókolom, nagysád???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Pedig igény az lenne rá... :D
Mint a példa is mutatja!
@Égbekiáltó:
Az Isten mentsen meg a jogászoktól! :))
Dolgozok jópárnak a computer világban, itt, felénk, a végeken.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, és még nem is volt igaza :) Ha megígérem, hogy többet a tanyátok felé sem nézek megúszom a földelést? Kicsit olyan redneck fílingje van ennek a blognak.
Na, én is húztam aludni. Jók legyetek, nem egymás torkát elharapni.
Nemsokára jön rodeo bácsi és főzőcskézik nektek, vagy jó durva rumos koktélokat keverget! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ő kötött belém, és még el se ismerte, hogy nekem volt igazam. Aztán meg azt mondja hogy stefke vagyok...
És azóta se kért azért elnézést, hogy olvasta stefke elmebeteg bejegyzéseit.
Valami nagyon nem stimmel vele.:D
@Égbekiáltó:
Igyekszik a zember, mint félázsiai származék, a nyugati pusztán, a kán vezérlete alatt. :)
@Égbekiáltó: Elég annyit mondanod, hogy nem vagyok olyan, mint stefike. Akkor nincs földelés és neked se kell menekülni.
Amúgy becsüld meg magad, mert még a bloggazdát, Fabiust is elásta volna a kedvemért... itt a blogon.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Bocsánat:) És engesztelésül fogadd ezt a kis videót, főleg azután, hogy megtudtam a nemedet. Nincs harag ugye?:)

www.youtube.com/watch?v=du9RIh5YV1s&feature=related

Természetesen nem osztom Cartman véleményét a nőkről. És nem vagy Stefike.
@Égbekiáltó: Bájos videó. Bocsánatkérés elfogadva. Ki tudja, lehet hogy holnap szerencséd lesz, és találkozol ezzel a helyi legendával.:D Mielőtt Fabius kirúgja:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem hinném, ennyire mazochista nem vagyok, elég voltál mára te:) Tanulság mára: megnyitok linkeket, te pedig olvass több Pp-t:) Jó éjt mindenkinek.
@Penivaldes: Jelenti azt is, illetve tömegközlési és -tájékoztatási eszközt (www.kislexikon.hu/medium_a.html). Biztos nehéz kitalálni melyikre gondolhatott.
Valóságos élmény volt ezt a csűrős-csavarós kommentfolyamot végigolvasni, komolyan mondom. Még nem tisztult le bennem, hogy pontosan milyen élmény, de az :-)
Azt hiszem, el is mondtam mindent, amit hozzá tudtam tenni...
@Égbekiáltó:

"Ez bige? Nem mondod komolyan... A stílusából nem jött le."

A nicknevéből se?
Queenpin és Alfonsine. Igen kevés férfiről tudok, aki női névvel regel.
Sőt, még a "cukorborsó" szócska is megadhatta a lökést, hogy tudd, nem pasival vitázol.

Bocs, hogy belevakkantottam.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Nemsokára jön rodeo bácsi és főzőcskézik nektek, vagy jó durva rumos koktélokat keverget! :) "

Ha már szóba hoztad Rodeo bácsit.
Őt figyelik, ezt konkrétan tudom. Hogy pontosan kik, azt sajnos nem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "orvosnak és jogásznak lenni sucks. Mindenki azt hiszi jobban tudja, mint az akit erre képeznek ki hosszú évek alatt.:D"

És mit mondjak én :-(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Nézd meg milyen szerencsétlenek az állami gondozottak. Aztán tedd fel a kérdést, hogy mi különbség van köztük, és a nyomorban élő romákon kívül a napi háromszori étkezésen kívül. Megsúgom: semmi."

Nana. Jogász vagy, de nem cihológus. Van köztük különbség, az állami gondozott érzelmi kötődései, amik nincsenek, vagy sérültek.
jó dolog a net sosem tudhatod kivel akasztod össze bajszod...azt némelykor kiderül a másik elsödleges nemi jellegével nem is fér össze a bajusz, bárha ölég öregecske, akkor már bármi lehet, akár az ellenkezöje is :)

azé' a stefizés durva volt... :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Adolf Hitler írja!

. A változó munka és munkanélküliség közepette a bevételeknek és kiadásoknak bizonytalansága elpusztítja a takarékosság iránti érzéket és a bölcs életbeosztás iránti hajlamot. Az ilyen ember látszólagosan rászokik arra, hogy jó idõben jól éljen, rossz idõben éhezzék. Az éhezés már eleve megsemmisíti a késõbbi bölcs életmód minden lehetõségét; áldozata elé ugyanis állandóan a jó életmód délibábját varázsolja, s ez a beteges vágyakozás minden önfegyelemnek útjába áll, mihelyt ezt a keresetet csak egy pillanatra is megengedi. Ennek a következménye aztán az, hogy röviddel az újra felvett munka után minden beosztás a legkezdetlegesebb módon háttérbe szorul, s emberünk egyik napról a másikra éli világát.
Száz és száz ilyen eseménynek voltam a szemtanúja. Eleinte undorral és felháborodottan figyeltem, de késõbb annál inkább megértettem tragikumát és mélyebb okát. Rossz viszonyok szerencsétlen áldozatai. A lakásviszonyok még vigasztalanabbak voltak. A bécsi segédmunkás lakásnyomora rettenetes volt, s még ma is elborzadok, ha azokra a nyomorúságos odúkra, menhelyekre és tömegszállásokra, a szennynek és visszataszító piszoknak ezekre a sötét helyeire gondolok.
Mi lesz ennek az eredménye, hová kell ennek majdan fejlõdnie, hogyha ezekbõl a nyomortanyákból szabadjára eresztett rabszolgák hada elárasztja mit sem sejtõ embertársait!
Mert nemtörõdöm ez a másik világ. Ahelyett, hogy ösztönösen megérezné, hogy a sors elõbb vagy utóbb megbosszulja magát, a dolgoknak szabad folyást enged; nem igyekszik a sorsot megbékíteni.
ha teccetek volna a médiatörvény parlamenti vitáját nézni még másfél évvel ezelőttről, az LMP-S képviselő pont erről pofázott órákon át álmos képviselők között.. a biroság a jogszabály alapján kell hogy döntsön,még féldiktaturában is..gondolom a varánus blog is sokat felszólalt az orbán féle médiatörvény ellen.
@épészmérnök: Bűnelkövetés szempontjából? Nincs nagy különbség. Egy nyomorban élő gyerek is komoly pszichés gondokkal küzd.
De a vitánk alapján, hogy az állam nem jó szülő, azon nem változtat. Mert pocsék szülő az állam.
Van még ennél is rosszabb szakma amit senki se vesz komolyan? Melyik?:D
@Égbekiáltó: Lefekvés előtt álmatlanságra nálam a jogelmélet a nyerő. Mai napig csodálkozom, hogy tudtam leállamvizsgázni belőle. Valahányszor kézbevettem 5 perc után már aludtam is.:D
@Égbekiáltó: Valóban az ! Nektek hiányzik stefike? Hát most éppen máshol ossza az észt. Szegények ! Fabius neked meg már külön örültem, azt hittem szabira mentél.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aha. És ebből a hitelből vettek egyesek a tőzsdei ár felett MOL részvényt az oroszoktól 200 milliárd forintért. Ezt a hivatásosok, Blogger Géza, Kalmár, azzal védték hogy fú de jó osztalékot fog majd fizetni a MOL és milyen zsíros buli ez!
A MOL nyeresége 77 milliárdról 700 millióra esett vissza.
Ha érdekel egy on-line stratégia játék,jó közösséggel,csatákkal,gyere,és próbáld ki!:)
erepublikPONTcom/en/referrer/jim-bo
süti beállítások módosítása