Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.18. 05:08 Fabius

Csintalan lesz Simicska strómanja?

Címkék: sajtó fidesz népszabadság csintalan sándor

Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár lett, - nem röhög, ilyen nevű főiskolába járt - MSZMP tag, pártbizottsági titkár, szakszervezeti osztályvezető, megjárta az MSZDP-t, majd belépett az MSZP-be. A szociknál ügyvezető alelnökségig vitte, kicsit olajozott Apró Piroskával a Kossuth Kereskedőháznál, kicsit kokettált a Kordaxos Kelemen Ivánnal, majd bevásárolta magát a hírtévébe, ahol közelebbi kapcsolatba került a jobboldal médiabirodalmát építő Simicskával, Liszkayval és Töröcskeivel. A műveletre a koronát 2007-ben tette fel, mikor belépett az ex kisztitkárok és egykori kommunista vezérek  gyűjtőpártjába, a Fideszbe. 

 Na, ez a Csintalan hogy, hogynem hosszas keresgélés után újra megtalálta magában a baloldalit. Az utóbbi tíz év után ehhez valószínűleg ki kellett fordítania magát manduláig, és rázogatni a gúnyát erősen, hogy egy bennragadt baloldali darabka valahogy kiessen. Sebaj, reméljük volt nagy öröm, tán még a Gyurcsány lambadát is eljárta amúgy baloldali macsósan, fogai közé szorított szegfűvel. 

csintalan-sándor.gif

Örömében mindjárt reformgondolata is támadt: miért ne vegye meg ő, a hírtévé beszélő feje, a Lánchíd rádió üstököse az éppen eladó Népszabadságot? Mert, hogy úgy kéne egy tisztességes baloldali lap ebbe az országba, mint fideszes oligarcha nyakába jelzőkolomp - mondja az ember a fenti életúttal - mi meg tartsunk egy negyedóra zokogva röhögés szünetet. Ha ezzel megvagyunk nézzük ezt meg közelebbről. A Népszabadság ma Magyarország legnagyobb példányszámban megjelenő politikai napilapja. Vajon miért kell(het) ez a Csintalan - Liszkay - Töröcskei - Simicska körnek? Bizonnyal nem azért, mert Csintalan szerint "fontos nekem a demokrácia, és a jelenlegi közállapotokat jól jellemzi, hogy nekem kell lépnem az ügyben", sokkal inkább azért, mert a Magyar Nemzet és Magyar Hírlap együtt nem tud olyan példányszám eladásokat produkálni, mint a Népszabadság egyedül. Csintalan azt mondja lesznek rá forrásai, amit semmi okunk kétségbe vonni. A nyomtatott politikai sajtó zászlóshajójának megszerzéséért boldogan nyúlnak a zsebükbe jobboldal médiapotentátjai, és Csintalan lenne a kesztyűbáb, aki egyszervolt baloldaliságára hivatkozva máris igyekszik meggyőzni a közvéleményt: "úgy érzi baloldali kiállása, egész politikai munkássága a bizonyíték arra, hogy a Népszabadságot baloldali lapként képzeli el."

 Tudod Sanyikám, a te politikai munkásságod egészen másra bizonyíték. Hasonlót is csak egyet ismerek, belőle mondjuk álamelnök elnök lett egy múló epizód erejéig. Ha veszel néhány tangó harmónika és tárogató leckét még belőled is lehet. A szervilizmusod már megvan hozzá. 

 

641 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr664718342

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Focistának nem kellett Orbán, ezért lett joghallgató 2012.08.18. 10:44:12

Se a magyar, se a történelem, se a matek, se a fizika nem ment neki, így nem csak bölcsésznek, tudósnak se volt jó – árulta el a Policitynek adott interjújában a miniszterelnök. Bár gőze nem volt, mit csinál egy jogász – ezt is ő mondta ...

Trackback: Botrányos bannerrel búcsúzott Zwack Pétertől az Indexen a Zwack Unicum (Frissítve!) 2012.08.18. 10:42:17

El kellett költeni a jobboldali kötődésű hírportálnál néhány milliócskát, cserébe az igénytelen gyászjelentést az Index bónuszként egy vállalhatatlan nyitóoldali tartalmi ajánlóval is megtoldotta. * * Az első képen a Zwack Unicum eredeti méretű bannere...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: A marhapörköltet szeretem, de csak, ha nem túl cupákos. Szerintem kell bele egy kis vörösbor :-) S persze galuskával, vagy nagyon friss kenyérrel. Sűrű szafttal. Na be is fejezem... :-))
@a szív fészkei:
Bööeeeeee...
Igaz anyám-:DDD
@GeoCracker: Nem tört krumplival a marhát és a sertéspörit galuskával? Vörösbor stimmt. Grízes tésztát nem bántani :-))) . A múltkor -életemben először - gyúrtam igazit és megcsináltam, ahogy a HVG tanácsolta. Nagyon fincsi lett házi baracklekvárral. És nem is nehéz, persze, nem tudtam annyira szabályosra nyújtani és vágni, ahogy a tésztagépek.
@GeoCracker:
Te aztán tudod, mitől döglök-:)))
Ahh... csak nem szeretsz zabálni??
Én igen!!
@a szív fészkei: Azért írtam a sűrű szaftot :-) Töredelmesen bevallom, hogy szeretm beletört krumplival is (amit sk nyomok bele villával). De még töredelmesebben bevallom, hogy még jobban szeretem fris kenyérrel kitunkolni. Nagy malacság, és nem hercegi udaverba való szokás, de már csak ilyen aszfalton nött félázsiai vagyok.
@Neusziklész: :-DDDD Kösz, ez jólesett.
Nem is ugrunk, csak a nyílt náci reklámját igyekszünk helyre tenni.

Nem tudom én se eldönteni, ő fake és tényleg egy szociológus vizsgamunkájának alanyai vagyunk-e itt páran, akik marhulunk vele, vagy valóban élnek ilyen molyírtóban 44 óta eltartósítottak e déli rónákon zord nordan?

De imádja Vikibojtot, meg a turáni szépségű Anikót (órákon vezette le az arccsontját meg mindenét, hogy mennyire ilyen.-meg olyan alrasszos)- noha álmodozik lucskosan is a Vezérről, mint szép!! férfiúról - és emígyen örül a dinasztikus egymásnak esésüknek.

Annyira abszurd a csaj/pasi? , hogy még igazi is lehet ebben a kócerájban.
@Knósszosz: Mijazhogy :-)) S elég deviáns szokásaim is vannak. P. szeretem a spenótot keménytojással, és a rántottlevest (nem savanyúan, hanem csurgatott tojással és /vagy piritott zsemlekockával, sok köménnyel). az utóbbira sokszor tészta vagy krumpli fözőlevét is fel lehet használni (nagyimtól tanultam, aki elfelejtett milliomosnak lenni)

@a szív fészkei: Grizes tészta is jöhet. S hogy fokozzam devianciámat, a mákos tésztát is szeretem baracklekvárral. Akiben ettől egy világ omlott össze, elnézést.
@GeoCracker: Nincs igazad.Voltunk anno BX-ben - akkoriban a rendszerváltás hajnalán állandóan konferenciákat szerveztek a kiszabaduló csatlós országokat megsegíteni tanácsokkal - és az egyik szervező vendéglőjében kajáltunk. Velünk volt egy varsói luxusszálloda főszakácsa is. Méretes pasi, ahogy dukál. :-DD Fülig merült a szaftban, azt mondta, ami jó, azt vétek otthagyni, muszáj tunkolni!!!

Én is imádok.
@GeoCracker: Jut eszembe a lekváros izéról. Krumplinudli is jöhet :-)
@GeoCracker: elgondolkodtató volt, lesz itt még ökölharc meg nevető harmadik tényleg. A népszabi meg mehet a levesbe.
@GeoCracker: Mákost lekvárral? Ezt kipróbálom. Én a káposztást cukorral verziótól dobom el magam.
@GeoCracker:
Randa dögök vagytok ezzel a főzőcskézéssel! :)
@a szív fészkei: lekváros megoldást én is szeretem. :)
@GeoCracker:
Na, én már látom, hogy utálni foglak-:)))
Ne offoljunk, mert seggbe leszünk rúgva!
De igaz, ami igaz... Zabálni jó-:D
@a szív fészkei:
Drágám, erre mit mondhatnék?
Csak egy klasszikust: brühühühühü
Igaz... bezony
@Spániel: Nekem is van egy olyan érzésem. Nem tudott időben akármilyen "oldalivá" válni. Az egymást felhajtó árajánlókkal a Ringier jól jár, de a huzavona után elfogy körülötte a levegő. Az MSZP-nek a Népszava elég, a jobboldal kezében meg hiteltelenné válhat.
@GeoCracker:
Ja,ja! Boli se szeret zabálni, meg nyilván utálja a sört is. Ilyen bandát...
Azért én lájkolom eztet.
Na...
@Spániel: Jaj, ne szomoríjjá már!! Sanyi nem fog igazi baloldalian polgári Orvbánimádó lapot csinyáni?? Hát ha ő nem, akkor ki??? Hiteleset, amilyen ő maga is.
@Knósszosz: A tunkolás szabadsága miért brühühühü? Az téged elkámpicsorít? Engem nem. Sőt, fagyit szoktunk az ujjunkkal is a kehelyből... Ha finom. :-DDD Kézzel enni is jó.
@Knósszosz: Ez nagyon is on. Csintalan kövér, mint a moslékosdézsa. Biztos szeret zabálni - és nem by Norbi - , az az egy legalább őszinte benne.
@GeoCracker: Jajmá..
dehogy!
Szeretem olvasni az írásaidat, de ne degradáld magad le, jó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Óriási!! :-DDDDDD

Véreinktől, Erdély rögvalóságában - milyen szép ízesen beszél a srác - magyarságukat megőrző székelyektől looopni még igazabb honi magyaroknak?? Mint Dopeman (aki legalább bevallja, hogy megyük loopni, megyünk looopni)
Ennyire mgérzik a Csancitól már a sajnálatos események miatt nem kapott ejus pénz hiányát???
@a szív fészkei:
Anya, nem írok semmit.
Te vagy, aki vagy!
Sok puszi, bogmuter!
Na megint nem lett magyar Miss Word. Viszont igen nagy meglepire Kínában lett 1 kínai Miss Word 2012. Hogy mik vannak!! www.kisalfold.hu/kitekinto/cserhati_tamara_dijat_kapott_a_miss_word_2012-n/2293781/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso

Na ez off a FB-ról, de az amerikai fociedző esete azért komoly: "Dr.Zacher Gábor felhívása:
"Mindenki Figyelmébe Ajánlom!
Van egy GHB nevű szer,színtelen, szagtalan, íztelen, festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban illetve rendelheti a neten.
Pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulást.Hétvégi diszkókban a kiszemelt áldozat poharába cseppentik, amikor nem figyel oda.Miután összeesik,a "segítőkész" szemtanúk kiviszik és elrabolják végleg,vagy a nemi erőszak idejére,ami nem erőszak, hisz magatehetetlen az ember.
A szer gyorsan kiürül a szervezetből:az illető hamarosan magához tér,legfeljebb nem érti,hogyan került az adott helyszínre.Gyakorlatilag embert lopnak a szer segítségével.
Előfordul hogy bontatlan (vagy annak tűnő) üvegbe előre beteszik.
Pld.:a játékbarlangban a nyertest meghívják egy üveg italra,azután az illető a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül.
Védekezni nem lehet ellene,csak megelőzni,azzal ha nem hagyja az ember a poharát felügyelet nélkül,illetve,ha üvegből iszik,a hüvelykujját az üveg száján tartja. Fontos hogy a társasággal érkezők/társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se.

Kérem, adják tovább minél több embernek! Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos"

http://www.vitalport.hu/méregtelenítés-sejtszinten/
@Knósszosz: :-)) Dehogy degradálom. Mázsa felett lévén nehéz is lenne :-))
Csak eszembe jutottak a régi szép idők. Off, de talán megbocsátoto. Szóval. Rendező voltam a KEK-en (mert bár informatikusként dolgozom, nem úgy születtem :-)). Ami azt jelentette, hogy fél háromig, négyig benn voltunk a buli után. Rendcsinálás, stb. Egy olyan buli után, amikor a büfénket lefosztották, kicsit kopogó szemekkel mentünk a körtér felé. Egy sráccal (sajnos már odat van a nagy fátyol mögött),és egy leányzóval. A srác is szeret főzni, és valahogy szóba került a téma. A tárkonyos sült csirke megbeszélése után a leányzó kicsit rossz néven vette ezt az attrocitást, hogy elég éhes nélkülünk is :-))
S még eccer bocs a nagyonoffért
@a szív fészkei:

Amikor Jüan Meng felébredt, az ég nyúlt el fölötte. Sárgás színű volt az ég, de ezen nem csodálkozott a császár. Az elmúlt száz évben több felkelés is kitört az Ég Alatti Birodalomban a Sárga Ég korának megalapításáért. Hiszen egy ilyen felkelés győzhetett az alsó tundrában – gondolta Jüan Meng. Más volt a furcsa: az égen repedések húzódtak és sárga foltok terjengtek, mintha egy kis beázás lett volna, amikor a fölső tundrán elkezdődött a tavasz. Úgy látszott, hogy az alsó tundrán is elkezdődött a tavasz, mert délről visszatérő csótányok másztak lassan az égen. Jüan Meng meg akart mozdulni, de nem tudott, mert valaki a teherautó üléséhez kötözte. Aztán rájött, hogy ez nem is az ülés. A két keze, a csuklójánál fogva piszkos gézcsíkokkal valami vaskerethez volt kötve, a vénájából pedig a könyökhajlatánál, vékony műanyag cső állt ki. Jüan Meng követte a tekintetével a csövet – a plafon felé emelkedett, amit égnek gondolt, és egy felfordított üvegben ért véget, s az üvegben folyadék volt. Jüan Meng lefelé fordította a tekintetét – kiderült, hogy teljesen meztelen, s viaszosvásznon fekszik, egy másik műanyag cső pedig a családfájából jön ki és egy, az ágy lábához kötött coca-colás flakonhoz vezet. A látottak zord nyomorúságától elkomorodott. Körülötte piszkos zöld köpenyt viselő emberek járkáltak. Az egyiket megpróbálta magához szólítani, de a torka száraz volt, és egyetlen hangot sem tudott kiadni. Senki sem törődött vele. Elfutotta a méreg, és el akarta tépni a gézcsíkokat, amelyek az ágy támlájához kötötték a kezét, de nem tudta. Hamarosan odament hozzá egy zöld köpenyes férfi. A kezében Koffein feliratú dobozt és fecskendőt tartott.
– Hol vagyok? – kérdezte alig hallhatóan Jüan Meng.
– A Szklifoszovszkij Intézet reanimációs részlegén – mondta a köpenyes férfi, miközben letörte az ampulla nyakát és tartalmát a fecskendőbe szívatta.
– És ez mi? – bökött Jüan Meng a fejével a fecskendő felé.
– Ez a maga reggeli kávéja – mondta öntelten a férfi, miközben odadöfte a tűt, ahol Jüan Meng lába lágy ívben átment a hátába.
Néhány óra múlva magához tért, és egyáltalán nem csodálkozott, amikor odavitték neki a selyemköntösét annak a világos sárnak a maradványával, amilyen nincs nyolc normális városban. Azon sem csodálkozott, hogy eltűnt a bunda, a hun kán ajándéka.
– Hogy kerültem ide? – kérdezte.
– Hát, tegnap az Északi Fény nevű étteremben piáltál valakivel, a Rilejev utcában. A Kurszki pályaudvarnál van. Biztos elővillantottad a pénzedet. És erre klofelint kevertek a vodkádba.
Na megállj, Sen Csi – gondolta Jüan Meng –, most tényleg lecsapatom a fejed!
– A klofelin szemcsepp – folytatta az orvos. – Ha vodkába keverik, nagyon leesik az ember vérnyomása, és teljesen kikapcsol. Rendszerint a kurvák csinálják. Olyan két órára kikapcsolják az ügyfelet. De neked nagyon sokat kevertek bele. Biztos kezdők. És tizenhat órára kómába kerültél. Egyébként gyakori eset. A Kurszki pályaudvarnál klofelinista brigád dolgozik.

web.zone.ee/aurin/proza/VPazalsotundra.html
Volt egyszer egy ilyen hírecske: index.hu/kultur/media/2011/05/25/kisalfold_a_legolvasottabb_kozeleti_napilap/
Most azt mondják a hírek, hogy a Népszabadság olvasói köre évente kb. 15 %-kal csökken, tehát valószínűleg több körzeti napilap is megelőzte már, csak az már nem hír, nem újdonság.
Hadd vigye Csintalan, ha van rá pénze, az a hatvanezer példány itt nem oszt, nem szoroz, elesik a híreitől a választók közel 1 %-a, marad a zsebükben majdnem ötezer forint havonta, amiből akár netre is előfizethetnek, ha úgy tetszik. Melóhely felé két újságos esik útba, náluk nagy változás nem lesz, mert Népszabadság már most sincs a kínálatban.
Szóval, végső soron, ki nem szarja le. Pozitív következménye is lehet, az ellenzék megtanulhat a saját szájával beszélni az emberekhez.
@a szív fészkei:

Szociológus? A fapina?

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ez eddig a hónap vicce :-)

Mezei troll semmi más, aki unatkozik és így éli ki magát. Nektek meg gőzkieresztő szelep. Jó, néha nekem is.
@Légifarkas: De az a pénze valahol - ahogy Fabius is jelzi- a közgépes Simicska pénze, amit végülis mindenkitől lopkovicol elfele az édesdeden neki tálalt pályázatok révén.

Szóval a miénkből lesz zuglói remittenda, csak hogy ne legyen hatvanezernek megfelelő olvasmány a kormány himihumijáról. Ezt akarnám mondani. Ebből is lehetne venni pár inkubátort ugyebár, ha Orvbán értelmesen akarna kormányozni nemcsak erőből kinyomni mindenkiből a szuszt, aki nem neki hajbókol....

MSZP-ről nem tudok mit mondani, Tóth Józsin túl nincs ott egy normális se. Csintalan oda is beillene.
@Fabius: Miért, azok közül mindenki normális? :-D Schmidt Marcsikát is szociológus vette el.
@Légifarkas:
A Kisalföld egy nagy lószar. Nálunk az van, illetve ki van csukva, hogy megvegyem.
@Fabius:
Duruzsolj csak fapuncinak, azután megint szarrá kell aláznom, hogy lekopjon. Így is engem utált a legjobban...
Szomorú is ez! :DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne menőzzél, te, dunántúli Tarzan, mióta kiokosítottunk és kiműveltünk udvarlásbúl azóta nem bír leszakadni innen a teuton menyecske :-D :-D

Minden kommentje, a betűi egy egy reményteli sóhaj amivel azt reméli, hátha végre elszavalod neki azt a Verlaine verset :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Sose fog lekopni. Ha védeni kell a mundért, bevetik, mint a többit. Zsibbasztásul.
@Fabius: Elszavalja a metakommunikáció eszközeivel???? Testbeszéddel?
@Pantagruel:

germandream?

Mertek nagyot álmodni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Énmá álmodom...
Szép új világ, Huxley meg ilyesmi, meg Lukács. Aki érti, annak:
www.youtube.com/watch?v=HJJF4964mco
Szar
@Fabius:
Oksi... Ha majd a busa teuton homlokát idetolja megint a fapuni, megpróbálok egy randit kérni NEKED, Zuglóba...
Szerintem felkajtatja Zuglót érted, ha kell, éjszaka, egy szál fokosban fog ott rohangálni és bülbülszavadat keresni a zuglói éjszakában!
Nem kell a púder, baszki!
Érted jön (dehogy ellened), miattad veri itt a nyálát, én csak kellemetlenkedek és beremeg a szája széle, ha felbukkanok.
TE vagy a gyengéje, engem utál, megmondta, úgyhogy nem kell mellédumálnod, szinte már levetted tehénkét a lábáról! Már csak fejned kell... :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Semjén ettárs? Egy sosem volt párt, szaros kis fővadásza? Echte magyar politikus - sunyi, kis szar alak, passzol a többihez.
@a szív fészkei:
NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK! Szájtátó Petyus is a szavát adat, ne viccelj!
Ez a lényeg, a többivel ne foglalkozz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Mit csinálnál, ha kiderülne, hogy tényleg jó nő? Ezek a dilemmák... :D
@a szív fészkei: az ellen én nem tudok tenni, hogy hová, hogyan megy közpénz, és mit csinálnak ott vele. Azaz tudnék, csak nincs itthon trotil.
Nagyanyám kedvenc újsága volt ez, és ha még élne, most biztosan szomorú lenne; de, mivel hülye sosem volt, összedobnék neki valami alapgépet, az újság árából kapna netet, kattintani megtanítanám, és kinyitnám előtte a világ kapuit, sokkal szélesebbre, mint amit el tudna képzelni. A szomszédoknak már ő magyarázná el a dolgokat.
Még egyszer, a gazdasági csintalanságok ellen nem sok mindent tehetünk (nem szemérmesek a résztvevők, lepereg róluk minden), de az információáramlás elősegítésébe bárki beszállhat, és akkor le van tojva, milyen újság vagy rádió esik ki a körből, meg az is, mit sulykolna a központ. Ez az egyetlen esélyünk ahhoz, hogy a gyerekeink ne ilyen elbaszott országban éljenek.
@Légifarkas: Ezért kellenek blogok meg ott, ahol lehet mondani, ami a csövön kifér. Én nem veszem a nyomtatott sajtót régóta - kivéve anyámnak a szenyát, amit kér - netet olvasok.

Amikor nem volt net, akkor is volt infoáramlás, és akkor se volt mindenki ájultan mindent beszopó droid, sőt. Ami hír a hivatalos pártsajtóból származott, azt azonnal a fordítottjaként értelmeztük. Ezért nem nehéz Orvbánt kiismerni. Régi recept alapján dolgoztat.
Nem sokat tehetünk persze, de ilyen beírkálással lehet jelezni - mert olvassák és látod, küldik rá az embereiket, ha címlap van, tehát félő számukra, hogy kikerül a "nép" elé sok minden így - hogy médiamarkt: hülyék azért nem vagyunk. Tudjuk, milyen a Csintalan-féle igazi baloldali sajtó, milyen a Közgépnek álló elfogulatlan pályázati szisztéma és a többi csintalanságuk.

És mire készül a Tarlós pátyolgatta Új Színház: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=577055&referer_id=ezt_beszelik
@a szív fészkei: aztakurva... ha egy mérnökóra nettó díja 14000 Ft lesz, akkor én szó szerint szarrá fogom keresni magam :-)
Mekkora mázli, hogy a két kéményemből most iktattam ki az egyiket...
Azt hiszem, lassan üveges kisvállalkozásba kéne kezdeni, mert itt előbb-utóbb fogyóeszköz lesz az ablaktábla.
@Légifarkas:

Nem véletlenül nem nagyon forszírozzák Vityáék a net terjesztését vidéken...

@GeoCracker:

Azért kíváncsi lennék, mit szólna kevésbé teuton, ám annál inkább kiégett értelmiségi fizimiskámhoz... :D

"Stefike, a bor sem szeret, mégis élvezem!"
@GeoCracker: Aha, de ez az edzős sztori azért elég durva és ez nem fake. Itt nem butuska, 40 kg-os lánykákat kábítottak és vonszoltak el héthatárra BP-től, hanem egy jóerőben lévő felnőtt, direkte kemény sportra kigyúrt faszit. Aki semmiről nem tud még mindig, mi történt vele és marha mázlija van, hogy így végződött a sztorija.
Ha Zacher mondja, ha nem, azért a figyelmeztetés nem felesleges szerintem: kurvára figyeljen mindenki a piájára, kajájára mindenhol.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezzel a stílussal, ezzel a mentalitással, szöveggel? :))
Marha! Ez még csak nem is nő.
Egy nő nem ebben a stílusban áll az erőszakos dolgokhoz, idegen ez a fokú agresszivitás és tesztoszteron túltengés bennük.
Fegyverként nem bajonettet, végképp nem fokost használna, ilyen agresszív és felheccelt hangulatban sem, hisz mindegyik klasszikus férfieszköz, ami számára vonzó, de gyáva volt világ életében akár valamiért is megverekedni, tehát olyan férfiasnak vélt dolgokba kapaszkodik, amik erőt és félelmet sugároznak.
(Ellentétben vele, én jobban kedvelem a kisebb késeket, nekem a kedvencem egy ilyen, kis kétélű csizmakés, klasszikus formával...
www.amazon.com/United-Cutlery-UC2658-Combat-Commander/dp/B0037AYHBS)
Tanult egyébként, de hogy nem mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozik az is biztos - valamilyen narancsbolsi jogász faszkalap tetszeleg ebben a szerepben és rózsaszín tütüben, a nyelvezete alapján.
Egyértelműen nem sváb, nácinak náci, hülyének még hülyébb. A svábok, különösen a baranyai svábok erősen kötődtek mindig is identitásukhoz és őrizték hagyományaikat, elsődlegesen a nyelvet. Ez a szerencsétlen háromig nem tud elszámolni németül, a dirndl-nél és a teuton legendáknál leragadt, amit gondolom egy osztrák sörözésnél látott.
Szerepjátékos, enyhén visszamaradt önállósággal, lehet, hogy máig a szüleivel lakik, kényelmi okok miatt.
Nem talál partnert, ez lejött az eddigi írásaiból, evégre látens homokossága előjön, de felvállalni nem meri, kapálózik ellene - ilyenek járnak a buzifelvonulásokra megdobálni AZOKAT.
Végtelenül szervilis, a családi neveltetése, a hatalmi szóval kikényszerített dolgok vitték talán erre.
Ja és egyke, el volt rendesen kényeztetve, talán attól lett ennyire hülye is. :)

Ide, meg mint tudjuk, szopni jár Stefke! Szóval tud élni...
@a szív fészkei: ti tényleg elhiszitek, hogy a trollokat fizetik? Szerintem nekik egyfajta szent háború ez, megtámogatva azzal, hogy azt hiszik, részesei valami óriási nagy sikernek a gyűlölt ellenfelekkel szemben.
Ha fizetnének érte, nem csak címlapkor jönnének seregestül. Megteszik ők ingyen is, illetve ők azok, akik egy más helyzetben a hatalom kedvéért szemrebbenés nélkül a népbe is lőnének; alighanem össze is van facsarodva a kis szívecskéjük, amiért a hálózati kábelen át nem terjed a lövedék.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad van, jól összefoglaltad a létét.
Ha van eszünk, bojkottáljuk olyan formában, hogy nem válaszolunk neki. Ha én állandóan ócsárolom Ch T-t (isten ne adja), erre Te nem válaszolsz, előbb-utóbb abbahagyom. Ő is feladja, ha leszarjuk.
Nem?
@Légifarkas:
Talán nem fizetik őket, hanem egyfajta küldetésnek betudva nyomulnak. Viszont valamilyen összehangolás, eligazítás és szabványduma, kiadott direktíva van nekik, hírlevelekkel, belső postával. Nézd meg Gábriel, a jobbikos kommunikációs stratégia leírt megtestesítője...
Olvastad a jobbik ezen irányú direktíváit? (Amikor kiborítottak belső anyagokat a fideszesek tőlük) Akkor tudod miről beszélek. :O
@Knósszosz:
Elásnálak komám! Egyáltalán hogyan merül ez fel benned? Egér szerintem simán, puszta kézzel elkaparna! :)
@Légifarkas: Azért emlékszünk olyan esetre, amikor Robin nick (vagy ki) Navracsics minisztériumi irodájából, államilag fizetett netről, a nyolc órás állásában piszkolta Karsay Dorottyát, úgy téve, mintha csak egy átlag szellemeskedő fiatal srác lenne...

Pont, hogy akkor repülőznek ide mindig, ha címlap van, órát lehet igazítani hozzájuk. Mert akkor van tétje a dolognak, akkor van olyan nagy nyilvánosság, ami azért ilyen Varánusz-féle szövegnél már komoly erő. Ha nincs címlapon a poszt, itt egymás közt elkvaterkázunk békésen, csak az örök hittérítő, Gábriel jön... Vagy néha Stefi, akit itt boncolgatunk, de nem tudunk hová tenni.

De a többi, aki most is izzott itt egy darabig, címlap nélkül soha. És munkaidőn túl eltűnnek azonnal.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jóvammá, érted Te mire akartam ki ju kanni-:)))
Egy egértől meg nem félek... ha csak nem agresszív-:D
@Knósszosz:
Egy gyilkos fűegér??? Meg vagy Te kergülve, egy olyan állatot felheccelni... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-)) Nem lehet tudni :-) Ahogy már az is felmerült, tudom itt valahol, hogytalán nem is annyira nőneműs :-)

@a szív fészkei: A cucc hatásmechanizmusa egyébként megfelel a leírásnak. Szennyezett piával való koccintáskor is át lehet löttyinteni a poharakon át. Az ötlet különben Agatha Christie-é azt hiszem (ott mérgezésre használják)
Nyitott piát, poharat őrizetlenül nem szabad hagyni, alkalmi haverokkal nem koccintunk, nem iszunk. Pláne nem, ha ők hozzák a piát.
@a szív fészkei:
Hová tenni, hová tenni... 6 láb mélyre szokták! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad lehet... átgondolom még egyszer. Nem vagyok én spártai harcos-:))
Jó éjt Boli, és mindenkinek!
@Knósszosz:
Kibírom én, hogy ne vágjam pofán, amikor itt gyalázkodik az a szerencsétlen narancsbolsi? :(((
Igazatok van, simán ignorálni kéne, csak nem bírom ki, amikor a kéjenckedő, szarrágó dumáját nyomja az a seggnyalonc!
@Húsleves:
nézd, ha én politikus lennék, akkor azt mondanám, hogy MEGYEGYŰLÉS kell. kifejezetten igazgatásrendészeti céllal. tehát a rendteremtés végett a megyének kell összefogni. nem kell nemzeti összefogás. mert akkor a nemzetben ott lesz a belbudai értelmiség is, meg mindenki, aki nem érti a problémát. hanem fogjon össze hajdú megye, vagy borsod megye. és egyébként ha a miskolci rendőrkapitány tehetetlen, akkor beszéljen a kassai, vagy a beszterbányai krajjal. és akkor a szlovák és a magyar nacionalisták hirtelen nagy barátok lennének. mert egymást nem szeretik, de a "cigánybűnözőket" (szervezett bűnelkövető portyázó roma csoportokat) még jobban utálják. és akkor schiffer andrás is mondhatná, de azért mindenkit nem kell az egyesített (uniós) szlovák és a magyar rendőri erőknek az agyagba döngölni. szerintem ez a megoldás. az uniós megye. a jobbik meg eleve azt mondja, hogy ilyet nem lehet. mert magyar megye kell. de az évszázadok óta többnemzetiségi keretek óta szervezdőik. az kezdettől fogva uniós. ezen alapul az egységes többnemzetiségű igazgatásrendészet. a szlovák és a magyar dandár együtt vonul. évszázadok óta így van rend a felvidéken. a magyar nóta a szlovák népdal. a ződre van a ződre van a rácsos kapu festve szlávos csasztuska magyar szöveggel. nem volt itt semmilyen turbómagyarkodás.

a felvidéket kulturálisan mindig is két nemzet dominálta. a szlovák és a magyar. és igazából sose volt ezek közé igazi országos határvonal húzva. csak megyehatárok. rendészeti céllal. ezt kellene visszaállítani. de semmit se kell egyik, vagy másik országhoz csatolni.

szóval nemzeti liberális vagyok ez ügyben. ugye világos: liberális. tehát a jobbik esküdt ellensége.

én sokszor leítam: kifejezetten középszerűnek tartom bajnait. csak most olyan a helyzet, hogy nagyszerű dolgokat lehetne tenni a politikában. és ezeket a dolgokat bajnai is véghez vihetné. vagy bárki. reálisan persze nagyjából lehet tudni, hogy mi lesz. majd tárgyalnak a valutalappal, hogy adnak százcsillió dollárt. abból stabilizáljuk a bankrendszert. ennek az árát kivetik a népre. jön a szokásos húzd meg, ereszd meg. ami egyébként nem annyira rossz. sokkal jobb válasz szerintem nincsen.

de abszolút megértem, hogy a népek azt mondják, hogy most akkor ezen keresik magukat hülyére egyesek. ez így nem kosher. de ezért nem a zsidók a hibásak.

hanem a pénzügyi rendszer. valaki privilegizált üzemmódban leüti az entert. és ott van százcsillió dollár. olyan mintha úgy pókereznék, hogy közben én elővehetnék egy zsák zsetont. és betolhatnám azt is. te meg két zsákkal. mert te is leütöd az entert. világos, hogy így nem lehet tisztességesen játszani. de ezt bajnai is érti. mindenki. csak senki sem tudja, hogy akkor mit is kellene pontosan csinálni. a felhalmozódott adóssággal mit is kezdjünk. ezt világméretekben zéró összegűre kell kihozni. mert azért valaki ténylegesen hitelez. tehát az nem igaz, hogy sehol sincs nettó megtakarítás. meg hogy itt a szent koronát is elviszik. egyszer már elvitték a hungaristák. aztán elkapták őket az amerikaiak. és akkor mi volt. attól összeomolott magyarország? mert nem volt szent korona? szerintem az sokkal nagyobb probléma, hogy embereket öltek halomra. és nem csak zsidókat. hanem naiv nácikat. és az orosz frontra kényszerből masírozó embereket. korszerű menetfelszerelés, nemzeti hadtápellátás nélkül.

de erre mondom, hogy összeurópai háborús emléknap kellene. mondjuk az, hogy a háború végének napján délben egész európában egy percre meg áll az élet. azért, hogy mindenki megértse: európai európaira nem támad. aztán ha valaki a várből kitörő fasiszta egyenruhába öltöztetett egyébként nyilván tisztességes dédapjára akar emlékezni, akkor tegye azt. ha valaki a kiirtott zsidó rokonaira, akkor emlékezzen arra. nem holokauszt emléknap kell. hanem összeurópai háborús emlékperc. amikor egyébként moszkvában is megáll az élet. de csak egy pillanatra. és utána minden megy tovább.

szerintem kulturálisan ilyesmikre volna igény. de ehhez novák elődöt el kellene taposni. mert ő egy hülyegyerek. és ha ezt nem látod, akkor te is az vagy.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: még csak belső levelezés se kell ehhez, az emberi lélek olykor nagyon egyszerű tud lenni. Folyamat menete:
- imádom a pártot, tisztelem és követem vezérét
- mindenáron azt akarom átadni másoknak, hogy igazam van
- egyvalaki elkezdte, melléállok, átveszem a fordulatait, igen, jólmegmondtamnekibazmeg
- utálnak, tehát igazam van, tudtam, hogy minden ellenoldali hülye

Nem kell ehhez se utasítás, se privát kapcsolattartás (láttam a Jobbikos direktívát, ez van, ha primitív emberek ácsingóznak hatalomra). Minden eszmének, irányzatnak, legyen az akármilyen szar, vannak önkéntes követői, politikától sporton át a művészetekig mindent el lehet adni valakinek, mindig lesz, aki bekajálja, és mindig lesznek köztük lelkesebbek is, akik népszerűsíteni akarják. Ez normális, a nagy számok törvényéből adódó viselkedés.

Van egy Fideszes kollégám, meggyőzhetetlen, egyszerűen gyűlöl mindent és mindenkit, ami vagy aki a pártja ellen szólhat. Tudom, hogy anyagilag most szarabbul járt, de akkor is, a gyűlölet ott van benne, önmagát csak valaki ellenségképeként tudja meghatározni, 100 % (plusz ÁFA) agyhalott, és mindezt az apja hagyományozta rá, az nevelte ilyenre. Ha Orbán azt kérné tőle, hogy ugorjon kútba, önként ásna lejjebb három gyűrűnyit, mert akkor jobban fog fájni, és Viktor biztosan büszke lesz rá. Lúzer.
@a szív fészkei: mondom én, hogy túl sokat képzeltek ebbe az egészbe.
Persze, hogy jönnek címlapra. Én sem igazán megyek egy-egy blog után, kényelmes a címlapról szemezgetni; namost, emellé ők gyűlölik az odamondó blogokat, tehát ha meglátják a ketrecben, felhörrennek ("bazmeg, ez a szar megint itt van, kurvaannyát"), és rávetődnek. Az, hogy címlap nélkül tulajdonképp soha, meg munkaidőn túl sem, pont azt mutatja, hogy nem szükséges trollkodniuk, nem várja el tőlük senki; és ha jobban megnézitek, nincsenek is ám olyan sokan, csak hangosak. Gondoljatok már bele, hogy ha Alaptörvény asztalára van közpénz, tízezer fizetett, 24/24-ben működő bloggerre nem volna? Dehogyisnem. Csak épp szükség nincs erre, mert a hatalomra komolyabb veszélyt egyik blog sem jelent, néha beüt egy-egy szúnyogcsípés, két napig viszket, de belehalni nem lehet.
Ha annyira tartanának az online véleménytől, amennyire ti hatásosnak tartjátok, akkor a híroldalak fele se jelenne meg, Fabius flottájának minden reggelre ki lenne szurkálva az összes kereke, de tán még a garázssora is égne, laspalmas erdőszélen szül, maroz meg zero-val együtt arccal lefelé úszik a Dunán, és így tovább. A hatalom hatalma megvolna mindehhez, épp csak leszarják, megelégszenek a biztonsági figyeléssel. Mert különösebb gáz ebből az egészből nem származik, aki nem ért egyet, az net nélkül is tud egyet nem érteni, aki meg egyetért, az tud önmagától akkora állat lenni, hogy csakazértis berondít mindenhová.

Az a Robin (vagy ki) meg csak kihasználta, hogy utálatának tárgyát munkaidőben hordhatja le. Ráért. Munkahelye meg ugye kinek itt van, kinek ott.

A lényeg az, hogy nem kell itt belelátni semmit, az agy csodálatos bonyolultsága miatt az emberek képesek arra, hogy önmaguktól viselkedjenek satuhülyén.
@Légifarkas: Én tulajdonképpen élvezem és kedvelem Fabius blogját. Főleg a humorérzékét és szókimondását függetlenül attól, hogy melyik oldalról van szó. Persze egyértelmű, hogy hová húz a szíve de hát mindenkinek vannak preferenciái. A baj néha ott van ha ferdítés hangzik el.
@Unionist:
Tudod azt birom a hozzá hasonló faszfejekben, hogy miután egy normális nyitásra normálisan reagál az ember azután már kezdődik is a kóstolgatás, hogy "mert ő egy hülyegyerek. és ha ezt nem látod, akkor te is az vagy". Novákról speciel egyezik a véleményünk, de ez nem azért van, mert különben a te végtelenül toleráns világodban automatikusan hülye leszek.
Továbbra is fenntartom amiket leírtam. Ha nem tetszik a Jobbik, akkor talán nem kellene generálni rá az igényt. Amikor cigányok "Halál a magyarokra" feliratú botokkal vernek meg magyarokat és a liberális oldal minden körülmény megfontolása nélkül automatukosan a magyarokat hibáztatja (biztos provokálták őket), a rendőrség nem védi meg az embereket, Szanyi kapitány egy névtelen beugrató telefonhívásra Ku Klux Klánt kiált, eltitkolják a bűnözés valódi etnikai statisztikáit, és helyette megélhetési jogvédők válogatott, manipulált kimutatásaira mint "tényekre" ( index.hu/belfold/2011/03/17/csak_ciganyok_tamadnak_rasszista_okbol/ ) támaszkodva érvelnek és hoznak döntéseket az sajnos generálja az igényt. Azok az emberek, akiket ennyire nyíltan hülyének néznek és ennyire nyilvánvaló igazságtalanságot szenvednek el olyanoktól akik éjjel nappal egyenlőségről ajvékolnak de etnikai alapon ítélkeznek, sőt ezt még törvényerőre is szeretnék emelni (lásd a fentebb idézett index cikk) azok nyilvánvalóan azoktól várják a segítséget, akik ezt deklaráltan nem tennék.
Baromi egyszerű lenne a szelet kifogni a masírozók vitorlájából, ha az igazságot néznétek, és nem azt, hogy melyik csoport vagy személy melyik rasszhoz tartozik. Ehelyett a jól hangzó "pozitív diszkrimináció" címén legalizáltátok a faji, etnikai diszkriminációt, és ezzel folyamatosan frusztráljátok az embereket. Ennek borítékolható következménye az ami lett, hogy alakulnak más csoportok, amelyek nemcsak fellépnek ez ellen, hanem a másik oldal frusztráltsága miatt ők is átesnek a másik végletbe.
A holokasztról meg annyit, hogy szerintem is emléknapot kell tartani, de egyúttal le is kell zárni az ügyet. Nagyon sajnálom az áldozatokat, azt is tudom, hogy a zsidó nép a legnagyobb elszenvedője ennek, de ez nem tesz vakká az irányban, hogy erre épülve valóságos holokasztipar nőtte ki magát, ami már nem is csak kívülállókkal, hanem haláltábort megjárt zsidó áldozattal is szembekerül, ha az érdekeit védi. Így járt Grüner Miklós, aki leleplezte a Nobel díjas Elie Wieselt, akiről már annyira nyilvánvaló hogy szélhámos, hogy nyilvánvalóbb nem is lehet. A magyarázkodásai hemzsegnek a belső ellentmondásoktól (saját állításával szembeni saját állítások), a tetoválását rendszerint takarja, de azért van néhány elkapott fénykép, ahol annak lennie kellene, és az utólag kreált hasonló nevű harmadik személyre hivatkozás is ellentmondáso. Ennek ellenére Slomó rabbi kapásból történelemhamisítónak nevezi az állításait igazolni tudó Grüner Miklóst, mondván hogy Elie Wiesel jó ember, Miklós meg kussoljon.
És amellett hogy borzasztóan sajnálom az áldozatokat, a sorozatos felszólítások ellenére hogy tanúsítsak bűnbánást, mert nem fogom meg tenni, mert semmi közöm nem volt a holokauszthoz. És az sem tetszik, amikor eltúlozzák a magyarok felelősségét a németekhez képest. Ebből a cikkből ( index.hu/belfold/2012/07/15/haborus_bunost_talaltak_budapesten/ ) kiderül, hogy Németországban 3 "keresett" (nem olvasnak újságot akik keresik?) háborús bűnös éli vígan, büntetlenül a világát, de látványos leleplezés helyett tele vannak a blogjaink a rasszista Kertész Ákos bácsi idézgetésével, hogy a német milyen bűnbánó a magyar meg mennyire nem. A kollektív bűnösség is kezdett már feledésbe merülni, míg ti újra fel nem találtátok a végtelen toleranciátokkal.
Biztos lehetsz benne, hogy amíg ezeket a kisded játékaitokat nem fejezitek be addig lesz ellenpólus. És sajnos abban is biztos lehetsz, hogy az ellenpólus is ugyanúgy hajlamos túlzásokba esni, mint ti.
@a szív fészkei: Legutóbb Kumin nagyon kikelt a blogok ellen. Egyébként ott is csak feltételesen lehet kimondani. Informatikailag erősen szűrhető. De éppen úgy nem éri meg, ahogy annak idején a Tiszatáj elleni kampány is kontraproduktív lett. De mert nőről van szó, vagyok olyan udvarias, hogy feltételezzem, nem emlékszel rá, mert csak én vagyok ilyen vén :-))
@GeoCracker: Nem tudom, mit rugóztok itt a koromon, engem egyáltalán nem zavar, hogy annyi vagyok amennyi. Kösz az udvariasságot, de Sztálin ment, én jöttem. A világ eldönti, hogy jól járt-e a cserével... :-DD

Aki - nő vagy férfi mindegy is - letagadja, vakít a koráról, az egy hülye, mert letagadni úgysem lehet, mutatja a nyak, a kéz bőre meg amúgy is. Én egy évvel többet mondok mindig, tehát hatvan, mert mire odaérek meg is szokom. Szerintem annyinak nem nézek ki, de amúgy is leszarom, ki mit gondol, aki fontos nekem, az csak jót!

Negyven évesen omoltam össze, akkor tényleg azt hittem, hogy kész, villany kikapcs, befejeztem a női létet, sőt zu zammen az édeséletet, most már csak a lassú kínhalál jön pár évtizedig. Aztán rájöttem, hogy nem, sőt, ötven után pláne kimondottan jó éveim vannak. :-DDD

Tehát igen, jól emlékszem a Tiszatájra, emlékszem Illésék, Koncz betiltására, Baksa vegzálására, azok meghurcolására, akik aláírták pl. a prágai tavasz lerohanása miatt körözött tiltakozó ívet, stb. Te sem vagy vén, ha a mentalitásod nem az, és nem az. ;-)

Ez a fiatalságfasizmus, hogy csak huszonévesnek szabad kinézni, utána már kalapkabát, szerintem borzasztó és torz dolog, de mivel vannak Hollywoodban is méltósággal idősödni bíró zseniális és mutatós asszonyok, végülis ezt a hajszát sem muszáj a plasztikai sebésznél végigvinni agyamenten a látszatért. Akik itt körömszakadtáig fiatalok akarnak maradni - Medve anyó meg a többi nyomorult - annál szánalmasabban néznek ki a frissen tunningolt robbanótöltettel a mellyükben, szájukban.

Ha pasiknak ez kell, akkor meg nyomorgassanak szilikont, sose legyen nekik jobb érzés; uramnak azt adtak - kis ilyesmi gumilabdát - a hosszú betegségben elsatnyult ujjait nyomkodással edzeni. De az csak arra van, nem örömszerzésre. ;-DD
@Légifarkas: Oké, nem munkaköri kötelesség, csak tudod, olyan egyenszövegek és egyenmegmozdulások vannak, hogy néha mégis erre konteozunk. Mi, elszállt nagyképűek, :-DD akik azt hisszük, hogy a jus murmurandi-gyakorlásunk izgatja a hatalom fura urait.

Nézd, erről lehet különböző véleményünk, szerintem igen,izgatja, nagyon is, szerinted leszarom tabletta bevéve és snitt. Oké ez is. Viszont nagyon tanulságos, kik kelnek Grálként Orvicsek védelmére folyton és milyen érvkészlettel - szuronycsillanásban, fokosrázásban.:-D Ez sokat elárul a potenciáljukról, mert nem normális embereket tudnak mozgósítani a fabiusi vagy vincenti mondatok, hanem effektív őrülteket. A nickjeik kimondottan beszédesek.
És az nem édes, mennyire kikérik maguknak, hogy pénzért dolgoznának ekképp? Miért akkora szégyen az, kérdem én, ha imádják a rendszert és életük árán védenék??? Hobbijuk lenne a melójuk, szerencsés csillagállás, nem?

Azért Fabius kerekeinek kiszúrása nagyon direkt beismerése lenne a tőle beszarásuknak, voltak anno régebben is ennél finomabb eszközök. És fejjel lefelé úszó újságíróhullák is még egyelőre Putyinföldén divatosak, de Orvbán mereng szerintem a kopirájton, dörgölődzne ehhez a vonalhoz. Csak hát Juróp, az Juróp: na az kicsit kényes az ilyesmire és mivel a zséjük kell még, fenntartaunk tehát valami demokrácia Patyomkin-falut azért... Nem szívesen, az látszik.

A szúnyogcsípésbe bele lehet halni, ha az olyan szúnyog, amúgy a sok kis csípés örökösen csak gennyes-véresre vakarást eredményez, egy percnyi nyugalom nélkül. Bele is lehet őrülni az ilyenbe. Tehát nem békét hagyni őket, ez se rossz módszer. :-))
@a szív fészkei: Nem rugózok én más korán, míg tehetem, hogy ne azon rugózzak :-)) S nem gumilabdákra gondolok. Olyat akkor kaptam én is, amikor az ujjamat kellett rehabilitálni egy ínszakadásműtét után.

Egyébként a kor fura dolog. 8-10 évesen valamiért azt hittem 35 éves korig fogom kihuzni. Az a fura, hogy akkortájt tényleg kaptam egy olyan influenza-szövödményes tüdőgyulladást, amibe a '60-as években még simán bele lehetett volna halni.

Amúgy nem vagyok híve, ha valaki hamisítja magát. Nincs értelme. Egyébként azzal értek egyet, hogymindig a másnap reggel a húzós. Akkorra lemegy a smink, kocos lesz a haj, és kiváló vacsiból pont olyan büdös lesz, amilyen. Na, itt kezdődik az emberi elfogadás.
@Húsleves:
szerintem te félreérted a toleranciát. az nem azt jelenti, hogy a másként gondolkodót tisztelni kell. azt sem, hogy bármit el kellene fogadni. hanem csak azt, hogy azt ha valaki csak magának árt azt meg kell engedni.

megengedni, nem feltétlen elfogadni, és pláne nem kell tisztelni.

ha valaki a saját nemébe szerelmes, akkor azt meg kell engedni. nem kell őket átnevelni. te a saját nemzetedbe akarsz szerelmes lenni. mert úgy képzeled, hogy az lesz a jó. tőlem ne várd, hogy majd utat mutatok neked, vagy átnevellek. ha te turbómagyar akarsz lenni, akkor legyél az. engem nem zavar. amíg másokon nem akarsz erőszakot elkövetni. csak akkor minek a gárda. szóval az teljesen abszurd, hogy egy párt egy félkatonai hadsereget szervezzen. titeket még a nyugat európai széljobb is csak ócska nácinak tart. és nehogy azt hidd, hogy a keleti civilizáció tiszteli a jobbikot. nehogy azt gondold már, hogy egy perzsa értelmiségi kutyába veszi vona gábort.
@Unionist: Perzsa értelmiségi leginkább liberális, Cannes-ban ismerik el a filmjét, amit az elnyomó rezsimjéről forgat, ha forgathatja, stb. Vona Gáborban csak egy fura bogarat lát, ha észre veszi egyáltalán.

A nemzetbe meg minek szerelmesnek lenni? Élni és élni hagyni kell benne, aztán slussz. Az kapar annyira magyarnak látszani, aki rohadtul nem biztos abban, hogy az. A magabiztosság eleve kizár ilyen hőzöngést, de aki magabiztos a magyarságában, az tudja, miben kiváló és miben szarpocsék a kedves nemzete, ezért mit kell javítani és miben jutott el valahová, ami ok a büszkeségre, stb. Nem mások lealázása, fikázása, kiszorítása révén tud jó és büszke magyarrá lenni. De ez nekik nagyon magas kitétel...
@GeoCracker: Igazad van. Én mindig csodálom, amikor fenékemelő bugyingót, hasleszorító kombinét, push up bögytartót, 3 D-s szempillát - nem tudom, milyen az - ajánlgatnak stylistok, hogy majd azzal mindenki megfog egy mesehős herceget magának, annyira jó nő lesz. De minden ilyen segédeszközt egyszer le kell venni. És akkor?

Persze, fussa mindenki a legjobb formáját, legyen ápolt és hozza ki a legszebbet magából, de annyira mássá vakítani felesleges mgaunkat. És mindennap látni a másikon az évek erodálását, na az is kemény meccs. :-)
@Unionist:
Gondolom nem zavar hogy amit "válaszoltál" annak még csak véletlenszerűen sincs semmi köze ahhoz amiket én írtam, engem sem zavar, mert ebből látják, hogy az álszent, üres frázisaitokon kívül semmi sincs a tarsolyotokban. Csak ezt a továbbiakban ne egy elhagyott blogon csináld, hanem ott, ahol sokan olvassák.
Szó nem volt olyanról, hogy neked bárkit tisztelned kellene. Amiket én felhoztam példának, az egyik sem a tisztelet hiánya, hanem álszent jelszavak mögé bújt jártékonyság.
Nem várom el tőled, hogy utat mutass és átnevelj, ezt a beteg agyad interpretálta neked. Nem akarok turbómagyar lenni, ezt meg mégcsak a beteg agyad sem interpretálja, tudod te azt nagyon jól, hogy sohasem írtam ilyen dolgokat. Persze mit is mondok, gondolom ugyanúgy nem szoktad olvasni te sem amit írok, mint a többi, aki nem olvassa, de azért nem tetszik neki.

Ez itt a lényeg: "ha valaki csak magának árt azt meg kell engedni".
Hát pontosan azért utál benneteket mindenki mint a szart, mert bár ezt kürtölitek, nem ezt teszitek. Amikor integráció címén úgy telepítetek rosszul szocializált (mert bizony ez szocializáció és nem genetika kérdése, csak a Kertész Ákos félék szerint) cigányokat olyan közösségek nyakára (véletlen sem a Rózsadombra) akik amúgy sem élnek jól, és megengeditek nekik hogy kisértékű bűnözés címén napi 20 ezer forintnyi értéket büntetlenül lophassanak havi 30 ezerből élő kisnyugdíjasoktól, és ezt a jogukat jól a szájukba is rágjátok a betelepítetteknek, akkor arra nehezen húzható rá, hogy csak annyit engedtetek meg, ami másnak nem árt. Ugyanez a helyzet a tanárokat és osztálytársaikat terrorizáló 18 éves, hatszor bukott "gyerekekkel".
@Unionist:
Faszikám amit most csináltál az nem tahótlanítás, hanem sírás. Két levelet kaptam egy-egy szó tartalommal. Tahótlanítani úgy kell, hogy megnyomod azt a kis piros linket a bal oldalon. Na sírjál tovább, szevasz.
Bayer Zsolt majd visszatérhet a gyökerekhez xD
süti beállítások módosítása