Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.18. 05:08 Fabius

Csintalan lesz Simicska strómanja?

Címkék: sajtó fidesz népszabadság csintalan sándor

Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár lett, - nem röhög, ilyen nevű főiskolába járt - MSZMP tag, pártbizottsági titkár, szakszervezeti osztályvezető, megjárta az MSZDP-t, majd belépett az MSZP-be. A szociknál ügyvezető alelnökségig vitte, kicsit olajozott Apró Piroskával a Kossuth Kereskedőháznál, kicsit kokettált a Kordaxos Kelemen Ivánnal, majd bevásárolta magát a hírtévébe, ahol közelebbi kapcsolatba került a jobboldal médiabirodalmát építő Simicskával, Liszkayval és Töröcskeivel. A műveletre a koronát 2007-ben tette fel, mikor belépett az ex kisztitkárok és egykori kommunista vezérek  gyűjtőpártjába, a Fideszbe. 

 Na, ez a Csintalan hogy, hogynem hosszas keresgélés után újra megtalálta magában a baloldalit. Az utóbbi tíz év után ehhez valószínűleg ki kellett fordítania magát manduláig, és rázogatni a gúnyát erősen, hogy egy bennragadt baloldali darabka valahogy kiessen. Sebaj, reméljük volt nagy öröm, tán még a Gyurcsány lambadát is eljárta amúgy baloldali macsósan, fogai közé szorított szegfűvel. 

csintalan-sándor.gif

Örömében mindjárt reformgondolata is támadt: miért ne vegye meg ő, a hírtévé beszélő feje, a Lánchíd rádió üstököse az éppen eladó Népszabadságot? Mert, hogy úgy kéne egy tisztességes baloldali lap ebbe az országba, mint fideszes oligarcha nyakába jelzőkolomp - mondja az ember a fenti életúttal - mi meg tartsunk egy negyedóra zokogva röhögés szünetet. Ha ezzel megvagyunk nézzük ezt meg közelebbről. A Népszabadság ma Magyarország legnagyobb példányszámban megjelenő politikai napilapja. Vajon miért kell(het) ez a Csintalan - Liszkay - Töröcskei - Simicska körnek? Bizonnyal nem azért, mert Csintalan szerint "fontos nekem a demokrácia, és a jelenlegi közállapotokat jól jellemzi, hogy nekem kell lépnem az ügyben", sokkal inkább azért, mert a Magyar Nemzet és Magyar Hírlap együtt nem tud olyan példányszám eladásokat produkálni, mint a Népszabadság egyedül. Csintalan azt mondja lesznek rá forrásai, amit semmi okunk kétségbe vonni. A nyomtatott politikai sajtó zászlóshajójának megszerzéséért boldogan nyúlnak a zsebükbe jobboldal médiapotentátjai, és Csintalan lenne a kesztyűbáb, aki egyszervolt baloldaliságára hivatkozva máris igyekszik meggyőzni a közvéleményt: "úgy érzi baloldali kiállása, egész politikai munkássága a bizonyíték arra, hogy a Népszabadságot baloldali lapként képzeli el."

 Tudod Sanyikám, a te politikai munkásságod egészen másra bizonyíték. Hasonlót is csak egyet ismerek, belőle mondjuk álamelnök elnök lett egy múló epizód erejéig. Ha veszel néhány tangó harmónika és tárogató leckét még belőled is lehet. A szervilizmusod már megvan hozzá. 

 

641 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr534718342

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Focistának nem kellett Orbán, ezért lett joghallgató 2012.08.18. 10:44:12

Se a magyar, se a történelem, se a matek, se a fizika nem ment neki, így nem csak bölcsésznek, tudósnak se volt jó – árulta el a Policitynek adott interjújában a miniszterelnök. Bár gőze nem volt, mit csinál egy jogász – ezt is ő mondta ...

Trackback: Botrányos bannerrel búcsúzott Zwack Pétertől az Indexen a Zwack Unicum (Frissítve!) 2012.08.18. 10:42:17

El kellett költeni a jobboldali kötődésű hírportálnál néhány milliócskát, cserébe az igénytelen gyászjelentést az Index bónuszként egy vállalhatatlan nyitóoldali tartalmi ajánlóval is megtoldotta. * * Az első képen a Zwack Unicum eredeti méretű bannere...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a kis csíntalanka mit meg nem tesz némi lóvéért...van az a píííííííííízz ...körtánc és kacsalábon forgásch...mikor gázolja el ezeket a valóság?

brühühühühühühü
bloggantyú kedves bazdmeg nem hülyéskeggy
Hát ő valóban az egyik legjobb példája a megélhetési politikus/médiamunkás/seggnyaló/megmondóember embertípusnak.:)

www.youtube.com/watch?v=MaBtyQ4FeYc

Valóban cukiság, hogy a Hír TV után most épp ATV-ben szerepelget meg népszabi vásárláson filózik. :) Egyébként ez a Fábry idézet elég helytálló vele kapcsolatban is. :)

"Természetesen számomra a Hír Tv-n pöffeszkedő, többszörösen odakozmált Csintalan Sándor is elfogadhatatlan, amint Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás jobboldal közeli jelenléte is az. Már annak sem örültem, hogy ő, az egykori moszkvai nagykövet kiáltotta ki a köztársaságot. Akkor látszott, hogy bizony farfekvéses ez a mi kis születő demokráciánk. Meggyőződésem, hogy Pozsgay jelenléte sem hoz annyi szavazatot, mint amennyit a jobboldal morális tartalékaiból elvisz. De ez legyen a Fidesz baja.”
A KÖZGÉP politikai cinizmusa nem ismer határokat! :DD
Beérett a szorgalmas munka és seggnyalás Csintalan elvtárs részéről.
Gerinc és tartás nuku, mint egy útszéli prosti váltogatta a kuncsaftokat, szemrebbenés nélkül, enyhén fogazva leszo... leszokott bárkit ordítani és jellemtelenül eljátszani a hős demokratát -evégre neki ELVEI vannak! Amit pénzért bármikor modosít.
Végül is én nem értelek Fabius, hogy egy ilyen életúttal rendelkező ... ember(?) tettein miért csodálkozol, ebben a félázsiai pusztában, V. kán uralkodás a stricisége alatt?
Végül is nem lóg ki az akólból, mint te is írtad, nagyon-nagyon szépen tudja ő is a helyét, hisz "belépett az ex kisztitkárok és egykori kommunista vezérek gyűjtőpártjába, a Fideszbe" - bár, mintha lassabb felfogásából miatt ez neki kicsit tovább tartott mint Pintér, Martonyi, Matolcsy, Hoffmann, Járai, Kerényi párttag elvtársainak, vagy vezényló KISZ élcsapatos Orbán, Kövér, Varga, Deutsch pajtásoknak.
Így boldogan és kéjes vigyorral lesz strómanja Simicska elvtársának, vagy ahogy én látom, pár órás barátnője is akár, pénzért, viccelsz...

Nézzétek, ott az a sok felgyülemlett zsé, amit a kán csepegtetett a leg-leg-leg-leges seggnyalóinak, akik nyugodtan felkészülhetnek a történelmi és művészettörténeti atlaszokba történő bevonulásra. No nem dicsőséges tetteik miatt, hanem majd amikor a szervilizmust egyszer meg kívánják formázni és modelleket keresnek hozzá, olyant akiről mindjárt az a mélyen fekvő, bizonyos melegségig hatoló nyelv jut a nép egyszerű gyermekének is az eszébe, ezen elvtársak tuti befutó esélyekkel indulnak, hogy nevük eggyé váljon az örökkévalósággal és a szar alakok kifejezéssel.

Pénz, pénz, pénz. A hülyeséghez is egyeseknek csak ennyi kell. Az meg most, nekik, dögivel.
Azért elképzelem a Népszabadság címlapját, ahogy visszateszik rá a régi feliratot, ott jobboldalt, fenn: "Világ proletárjai egyesüljetek!"
Őőőőőőő... :DDD
Evégre ilyen igaz bolsevikok ezt nem hagyhatják ki!
tegnap mandineren a sok bölcs faszfejnek feltettem két kérdést, semmi válasz. akkor ide is:
1. mennyibe kerül a népszabadság?
2. honnan van erre pénze csintalannak?
@Secnir:
Tessék megnyugodni, a narancsbolsevik elvtársakat és a adóhivatalt nem érdeklik ilyen csip-csup dolgok és problémák! Van és kész!
Kezdesz egyre rosszabb lenni. Semmi sürgős homoklapátolás, szabadtéri-szabadstílusú zsáktöltögetés, vagy árvízi védekezés nincs a közelben? Nono... :D
Nem annyira logikusak ott fenn... hogy szépen fejezem ki magam. Ugyanis a Népszabadságot azért veszik,olvassák sokan, ami benne van. Na most hiába lesz neki pénzes tulaja, ha az némileg befolyásolja majd a tartalmat. Mert ha az megváltozik, akkor az emberek nem fogják vásárolni, oszt jó napot. Egyébiránt én a Népszavát jobban szeretem...
Mi a csodálkozás tárgya? Mire számítottatok a vicces nevűtől. Először végig ment a damaszkuszi úton Saulusból Paulussá vált, és most újra megtért. A Fidesznél senki sem igényelte a bukfenctudása nyilvános bizonyítását. Ezen megsértődött és most újra Saulus lett belőle. Az MSZP meg majd boldogan fogja újra a keblére ölelni a megtévedt gyermeket.
Nekik is kell a reklám, ha már más nem maradt nekik, akkor ők ilyen lejárt szavatosságú emberekkel reklámozzák magukat.
Az vesse rá az első követ aki ebből a dicsőséges kurultáj igazmagyar becsületes gerinces elvhű csapatból bűntelen, hibátlan.
@Secnir: Tegnap este a Natgeo csatornán néztem egy érdekes filmet a harmadik birodalom titkairól. A tegnapi rész Hitler anyagi felemelkedésével foglalkozott.
Érdekes volt látni, hogy amikor a német adóhivatal egy kíváncsibb alkalmazottja elkezdte firtatni Hitler vagyonosodását, akkor 1.) azonnal hoztak egy rendelkezést miszerint a kancellárnak nem kell adófizetéssel bajlódnia, 2.) az adóhivatal alkalmazottjának későbbi sorsa ismeretlen.
Már előre várom, hogy ez mikor fog előfordulni kis hazánkban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez most teljesen OFF lesz. Mint dunai, vagy egyéb vízközeli embert lehet, hogy érdekelni fog az alábbi videó, a budapesti Római part tönkretételéről. Nagyon sokunk szülei jártak oda évtizedeken keresztül és nagyon sokunk nőttünk ott fel.

vimeo.com/40282567
megint rövidre veszem, és tömören, csak ennyit: broáffff
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
A félázsiai NER-ben ilyen elő sem fordulhat. A horda tagjaiban fel sem merül a Vezényló bármilyen felelőssége. Visszaéléssel történő vagyongyarapítással kapcsolatos információ átsuhanása sem abban a kis bozontos szemöldök mögötti térben.
Pedig ... de nem, tényleg ilyen, ebben az országban nem történhetett és nem is fog történni!
Mármint anyagi felemelkedés, vagyonosodás magyar politikusnál... Dehogy, el vannak szegényedve! A többi mind rágalom!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Nem csak arrafelé voltak érdekességek, itt is alig sikerült egy 150 méteres partszakaszt megtartani a köznek, a többi ment a ... magánosba. Pedig régebben itt, nálunk csónakházak voltak, ma maradt 2! :(
@Cirbolya_sentinel:
Mert gonosz, nem NER kompatibilis, genya, libsibolsi vagy, aki megirigyelte ezen rettenetesen tehetséges és éjt nappallá téve dolgozó csóringer politikusok sikereit!
Ááááááá, csak vesztegetem az időmet rátok...
Bezzeg a Viktor!
Ja, meg a gyurcsányahibás, emúttnyóccév és különben is mit keres az Oszkó a Wizzairben!
:DDDDDDDDDD
Egyébként meg így néz ki egy családbarát kormány, ti, ti félázsiai csürhe! :O

"A júliustól hatályos új Munka Törvénykönyve kimondja, hogy kérésre a munkába visszatérő kismamának kötelező részmunkaidős állást biztosítani. Az elbocsátást viszont megkönnyíti azzal, hogy még a gyes általános időszakának hátralévő idejére sem védi a kismama munkahelyét, ha korábban visszamenne dolgozni. Nem kap táppénzt, aki veszélyeztett terhes, és hetekre kiesik. De ha a terhességét nem jelenti be, a munkáját is elveszítheti. A passzusok az Orbán-kormány családpolitikájával is ellentétesek, a részmunkaidős munka látszólagos támogatása pedig a szükséges körülmények hiánya miatt maradhat írott malaszt."

hvg.hu/gazdasag/20120817_vissza_a_munka_vilagaba
Mi ez a fanyalgás kérem? Örülnünk kéne inkább, hogy MAGYAR oligarcha veszi meg a Népszabót. Mert tudjuk már, hogy a MAGYAR oligarcha az nem olyan oligarcha mint a haldoklók oligarchája...Hogy milyen? Hát olyan izé....másmilyen...:))
Sőt, szerintem Bástya elvtársat is megakarták ölni!

hvg.hu/itthon/20120817_Korrupcios_ugy_a_maffia_kezd_oszeallni

Még jó, hogy Pintér elvtárs nem OLYAN!
Ebben az egész sztoriban persze pont csintalan személye a legkevésbé érdekes, naná, hogy épp erre van kihegyezve a poszt... ki a faszt érdekel a szabad sajtó felszámolása közepette, hogy hova a faszomba járt csintalan???

A tegnapi nap után végtelenül elkeseredetten írom ezt a kommentet, ha meg nem tetszik, nyugodtan kibaszhatsz, oszt jónapot... ti vagy debilek vagytok, vagy... de erre gondolni sem merek.

" egy negyedóra zokogva röhögés szünetet. "

Annak van most itt az ideje, a röhicsélésnek. Elmondom, mi van, ha esetleg nem lenne világos: az ellenzéki média gazdasági és hatósági megsemmisítése, majd fidesz pártszócsővé alakítása zajlik, a la Nemzetiszocialista Magyar Munkáspárt, ti meg vihorásztok. Minősíthetetlen.
@Neusziklész:
Az különben sem oligarcha, még csak oligarchának sem látszó! Szörnyűek tudtok lenni... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem valószínű, hogy azért nevetnek rajta, mert annyira vicces, hanem azért, mert ugyanannyit tehetnek ellene, ha sírnak, és akkor már inkább nevetnek.
@lbm: "Nem annyira logikusak ott fenn... hogy szépen fejezem ki magam. Ugyanis a Népszabadságot azért veszik,olvassák sokan, ami benne van. Na most hiába lesz neki pénzes tulaja, ha az némileg befolyásolja majd a tartalmat. Mert ha az megváltozik, akkor az emberek nem fogják vásárolni, oszt jó napot."

Viszont így elegánsabb, mint simán betiltani. "Jaj, hát csődbe mentünk, teccikérteni... mindent megpróbáltunk, dehátapiacugye..."

Osztjónapot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez óriási tévedés, baszki Egér!
Ezen mit nem lehet érteni: "úgy érzi baloldali kiállása, egész politikai munkássága a bizonyíték arra, hogy a Népszabadságot baloldali lapként képzeli el."
Te kétségbe mered vonni ennek a hiteles embernek a szavait?
Vedd meg Te, ha nem tetszik...
Én már el is képzeltem, ahogy megjelenik egy igaz, baloldali lap, benne a Közgépes álláshirdetések, elején I.Viktor kán, a Magyar Félázsiai Csürhebirodalom Teljhatalmú Vezénylója...
Erre TE ezt nem bírod értékelni... Áááá...
A Népszabi tele lesz rendőrségi, és bulvár hirekkel, mert ugye a parasztok ne foglalkozzanak belpolitikával, külpolitikával, gazdasággal, kormányszintű korrupcióval. Információk hiányában egyáltalán ne is lehessen véleményük semmi fontos, az országot és az ország jövőjét érintő kérdésben.
Ha sikerül elég újságot, tv-t, rádiót bekebelezni, akkor talán sikerülhet annyi embert apolitikussá tenni hogy a magukra szabott választási rendszerben esélyük legyen a győzelemre.
Ritkán nézek tv-t, de tegnap véletlenül láttam a Tv2 Tények cimű műsorát. Nos, egyetlen hir volt ami nem a Kékfénybe való, az az elrabólt magyarokról szólt. Tehát semmi emlitésre méltó nem történt sem itthon, sem a nagyvilágban.
Na jó! A Népszabiról szó volt. Ez a kis csintalan mondta, hogy azért kell a Népszabi, mert szükség van egy baloldali lapra...
Bár Fabius irása csak reggel került ki, de egy kis röhögést azért felszólitás nélkül is elengedtem.
Kedves Fabius!

A népszava cikke betekintést ad a háttérbe:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=578033

Csintalan bejelentkezése azt mutatja, h ő, illetve a mögötte álló meglátták a lehetőséget, amelyet az MSZP - Ringier-féle alkudozás akadozása állított elő.

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy ügyes húzás, a maguk szempontjából mindenképp.

1. Ha az MSZP mégsem veszi meg a lapot, akkor ezzel jelezték a tulajnak, hogy pár száz millájuk alsó hangon is van rá, és ha ezzel tönkremegy a lap, nos, aligha fognak könnyeket hullatni miatta.
Csintalan előtérbe tolása pedig mégis elegánsabb, mintha maga Simicska (?) lépett volna színre.

2. Ám mivel az MSZP aligha teheti meg, h tétlenül nézze, hogy Simicskáék vegyék meg a lapot, így az MSZP kénytelen lesz mélyebben a zsebébe nyúlni.

Csintalan ajánlata tehát leginkább a Ringier alkupoziját javítja és felgyorsíthatja a tárgyalásokat.
Mert immár ott a lehetőségük, hogy az MSZP vonakodása esetén eladják a lapot Csintalannak vagy egy más strómannak, és moshatják a kezeiket, hogy ők az MSZP magatartása miatt kényszerültek erre.
@Satyala:
A népet elhülyíteni nagyon nem kell már. Nekik megfelel a Bors, a TV2, az RTL, az M1 és a hasonló szarok. Az információtól el kell vágni, a valóság a tehetségkutatókban csúcsosodjon ki, ahol 390,-Ft+Áfáért szavazhatnak per SMS.
A híradások annyiban fújjanak ki, hogy itt lövöldöztek, ott robbantottak, arra meg lemészároltak mindenkit, de nekünk itt milyen jó, hisz a Párt és a Qrmány a javainkat akarja, megnyugodhatunk, mert ők már biztonságban vannak magánhadseregeik által, majd éppen mit javasolt a felcsúti kán félázsiai csühéjének (nyasgem, ha jól emlékszem) és az időjárást Gaál Kockatestű Nojjémi kigombolt dekoltázzsal bebénázza a képünkbe.
Szép is ez!
Mos'mé? Kólát is lehet kapni, pedig aztán az a nyugat má!
NER...

A nemzeti hírgyár előbb adta ki a hírt, hogy Csintalan megveszi a Népszabadságot,
mint, ahogy
a vételi ajánlat megérkezett a tulajdonoshoz.

Lófejjel, vagy anélkül.
@Kürosz:
Ha már a cocik... Gyurcsány ettársuknak nem telik rá? Mindjárt könny szökik a szemembe...
Puch elvtárs, ennyire összebútorozott Simicskával, hogy nem, semmi ötlet, hogy a lenyúlt pénzekből hol lehetne most felszabadítani?
Már kezdem sajnálni a coci (nem)oligarchákat!
@K.Tomoceusz:
Ha lehetne választani én Puch&Simicska fejével szeretném. Egy kis fatáblán, preparálva, a pincében felfüggesztve.
Amúgy ez a Népszabadság nem baloldali-vagyis ellenzéki.

Inkább csak egy lap, amelyikben még megjelennek orbántalan közírók véleményei is.

Ezért veszi meg a fidesz.
Hogy csak tövig - ...seggnyaló-írástudók jelenhessenek meg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jó, hogy említed az időjárást! Az sem úgy lesz ám mint a haldoklóknál! lenézik a műholdak által közvetített képeket, aztán bejelentik, hogy milyen idő lesz. Hogyisne! Noémi is megy a levesbe a dekoltázsával együtt! (Nem izgatjuk a dolgozókat!) Ki mit érdemel, olyan időt kap. Nyaralni megy a slepp? Napsütést nekik! Meglátogatják a birtokot? Esőt nekik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igaz.

@Rufus78: Nem igaz. Mindenki pontosan tudja mit kéne tenni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem ellenzéki és nem is baloldali a Népszabó.
Inkább csak bulvár.
Sokat fényezi az Orbán seggét.
Minden szijjártóságot szépen mantrázgat, ahogy kell a ner szellemében.

Ez valami tévedés, hogy baloldali lenne.

Csak annyi, hogy megengedi, hogy megjelenjenek benne olyan emberek írásai,

akik hivatalosan

feketelistán vannak a fidesz hírgyárban.

Ennyi.
Ezt akarják beszüntetni a rezsim nevében.
@K.Tomoceusz:
A népnek ópium kell. A pálinka nem hatott eléggé. Majd most.
Egyébként nem értelek benneteket... Örökös elégedetlenségek, miközben elhanyagoljátok a nyelveket! (Nézzétek csak meg a narancsbolsikat, ők speciel nem hanyagolják el a nyelvüket...)
Lehet olvasni külföldi sajtót, nyelveket gyakorolni, jól jöhet az még - ha menni kell...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
És mégis össze szorul a seggük, mert mi van ha jön valaki hiteles, és azemberek még majd rá szavaznak? Nem mintha látnám jelét sajnos.
A fideszt már attol is rázza a hideg, hogy a leszerepelt pártokra szavaznak az emberek, szokás szerint a kevésbé rosszra. No meg azoktól akik nem mondják meg hogy szavaznak-e, és ha igen akkor kire. Azt azért tudják hogy nem rájuk.
@Neusziklész:
Nem szabad elvenni a plebs kedvét a nya(ra)lástól!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mit hanyagolunk el ? Én és a kisöcsém ? Vagy mitis akarsz mondani ?
ceterum censeo ORBÁN = FIDEL CASTRÓ.
Csak fideljetek forradalmár- diktátor ezeknek ez a ferde hajlama A hatalomért bármit megtesznek hiszen a hatalom édesebb mint a dugás meg egyébként is lenin elvtárs is vissza dobta a labdát pedig le is lőhette volna a gyerekeket mikor a kreml ablakán berugták. Amelyik idióta nem tudja ez vicc és nem agit proposok találták ki hanem a NÉP. Orsós Viktor is nagyon rendes nem is hiszi, hogy van aki nem szereti. Még ha el is veszi a 27000- Ft rokkant nyugdíját hiszen az kell a cimbiknak elvégre azoknak is meg kell élni valamiből a sok megélhetési semmihez nem értő tahónak. Mire elég a szaros 2 milla havonta. Azok a rohadt rokkantak azok a gazdag kulákok meg a többi havi 120-at kereső azok tudnak élni.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ne már miket feltételezel az országfoglaló csürhéről,akik nyilas pártot grundoltak,csak azért mert kényelmetlen volt hogy már rájuk égett a nyilas bélyeg.Akik a hatalomért bármit megtesznek,ha kell felgyujtják még az országot is.Az adóhivatalból már régen eltűntették a terhelő doksikat,simicska a tisztakezű,nehogymá az ezüsthajón elússzon a hatalom...
@K.Tomoceusz:
NER ellenbudiforradalmárok vagytok! Ezzel a magatartással kiiratkoztok a félázsiai csürhe akoljából!
Még majd azt is kétségbe vonjátok, hogy I.Viktor igazi kán és Matolcsyné férje az Ő Szentséges Balfasza?
Komolyan.... :)
@K.Tomoceusz:

Tényleg.
Ha jobban belegondolok, már sok éve átfordult fideszbe a Népszabadság, mint minden más média.

Az a Csintalan-duma a megvásárlásról, lehet, hogy csak egy reklám,
hogy higgye azt a jónép, hogy a baloldal írja az a lapot.
Pedig már régen nem.

Ha jobban belegondolok, Orbán meghirdetett egy-két lapot a jobboldalnak,
most meg meghirdet egy lapot a baloldalnak,

és szkanderezik saját két kezével.

De játsszátok azt, hogy ez igaziból van.
A jó atyaúristállát, a qva életbe!!!! Ezentúl a népszabiban is olyanokat fognak írni, h az univerzum jobboldali?? És h mindig is Eurázsiával álltunk hadban? És h hála a vezérnek az aranyakért? .... ?????? És mivel egyre nagobb tömegeknek se szocializáltsága, se pénze, se forrása nem lesz tájékozódni, ezzel lesz mosva mi denki agya? Amikor 7 éves kisdobos voltam, elhittem, hogy az van, amit hallok. A média felvásárlása a szocializáció manipulációja. Tényleg, milyen cég és mibõl?? A rohadt francos qva életbe!! :(((
Bocs a hibákért, rossz a gépen, kölcsön ipad, nehezen írok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Részemről csak foteltroll.

Belső emigrációba vonultam, mert a fideszes szekta elfoglalta és éppen fölzabálja a hazámat.

Behallatszik a rágcsálás.
@whatsoever:
Ne idegeskedj! A legnagyobb példányszámú irott sajtótermék a Metró, ami már vagy két éve a fidesz kezében van.
Ugassatok libolsi kutyák...!!
Nemsokára titeket is beterelünk.
Ahogy érdemlitek.
Én Csintalannak közvetlen munkatársa voltam. Őmiatta nem léptem át az MSZP-be. Ahol ilyen emberek vannak, oda nem kívánkozom. Nekem Cs.S. ne mondja azt, hogy "elvtárs" és nekem se kelljen ezt mondani. Elveink fényévnyi távolságra vannak!
sanyikám, te csak egy Hír tv-be való hímvessző vagy: Fejed van, de eszed nincs.
@Satyala: Ez mért is javít a helyzeten? Észak korea. És nemsokára beterelnek. Na megyek dolgomra, úgy csinálok, mintha lenne értelme. Minden jót.
@whatsoever:
Csak arra gondoltam hogy a Népszabinak sokkal inkább presztizs értéke van mint véleményformáló.
@Wegam:
:)) Echte agyhalottnak tetszik lenni a bácsinak?
Nem baj... A zombihajnal pirkadatkor véget ért. Tessék tovább oszolni, békében, nyugalomban.
Pozsgay képedet ma már megpuszikáltad? Akkor megnyugszik a beteg, kis sárga tablettáit beveszi, a komcsik pöcsét tovább szopkodja...
Valahol, azt olvastam, hogy az életkörülményekhez legjobban alkalmazkodó lények a patkányok. Nagyon gyorsan immúnissá válnak a mérgekkel szemben, szinte lehetetlen körülmények között is életben tudnak maradni.
Aki ezt írta, nem ismerte Csintalant.
Sebaj. Majd koccintunk egyet a Népszabadságban (marad ez az elavult, okafogyott név?) hirdetett, a Turul áruházlánc által forgalmazott kumisszal...:)
@Neusziklész:
Egyre komiszabb vagy! Majd jön az előbbi bolsevik script, a wegam nevű, és kétségbe vonja létedet is!
@Satyala: Értem én, csak sztem meg van / lenne szerepe a kisebbségi, ez esetben mûveltebb értelmiség szóhoz jutásának, a színes sajtónak, sokféle platformnak. Nemcsak a neten és nem is csak a sajtóban. Ez lenne a civil élet. Politikától nem leuralva. Bazz, minden nap el tudnak venni egy illúziót! Baz, mennyire gazdag vagyok, mennyi reményem volt, van, amit naponta lehet fosztorgatni.. Mennem kell. Mindenjót nektek.
"az ex kisztitkárok és egykori kommunista vezérek  gyűjtőpártjába, a Fideszbe"

ahhhahahahahahahahahhahahahahahaha

Elvtárs! Az ilyen maszlagért már 2010ben is csak 1%ot kaptatok! A párotok meg alig 20at.

Nem kéne már valami új hangszert találni?

Űbervigyor amit csináltok!
@lbm: már az megéri, ha bedönthetik a Népszabadságot. nem gazdasági alapon akarják megvenni, hanem pont azért, hogy aztán bedöntsék. és akkor a polgár a maradékból válogathat.
@Gizi a laborból: Csintalan az a pofa aki nálam mindent hiteltelenné tud tenni, ahová beteszi az orrát. vagy a lábát, vagy mindkettőt.
Az elképzeléseitől meg előre félek...
Legalább nem lesznek benne ilyen aljas és légbőlkapott borzadmányok:
nol.hu/belfold/20120818-ketsegbeesett_csend
Ráadásul az MSZP-SZDSZ még csak nem is ültethette le, mert Csintalanból volt még ott egy jópár. Tipikus MSZMP karrier, annyi, hogy Csintalan nem szállt be a "demokratikus ellenzékbe", ahhoz az MSZMP-ben túl magas poszton volt.

De utána a zavaros időszakokban már jól együtt tudott működni az SZDSZ-es bűnözőkkel is.
@lbm: Népszava..szerintem az nagyon rossz. Én inkább a Népszabadsághoz fordulok, ha azt az oldalt akarom megismerni...
Egyébként meg szerintem lehet, hogy az benne a trükk, hogy azok fogják venni a Népszabadságot is, aik az MH.-t, MN-t. hogy így járuljanak hozzá...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én már szeretném a pacsirtatorkát kicibáltatni, mert az a pacsirtatorok már régen nem az a pacsirtatorok ami volt még az Edda első éveiben.
Utána már lement hiteltelen pénzért mindent elvállalokba és onnan számomra megszűnt létezni.
@Gábriel angyal:
Annyira csípem a magyar radikálisok kiállását, a putyini rezsim méltatását.
Az orosz ortodox komancs elvtársaik mellett.
Alig zavaros az a kis bucitok, ott belül... Ahogy összeborul a magyar jövönk-ös és az orosz hazafi... Ezt régen simán szuronyrohamnak hívták, manapság meg a neten imádjátok és istenítitek őket.
Most akkor nem az a kulturálatlan ázsiai horda még sem, akik anno lerohanták szent hazánkat? Nektek is többet kéne lenni a szabad levegőn.
Mi az, hogy "lesz"? Már most is az! Ez a ...senki mindig a dörgölődzésből élt, mint a fideSSnácik és retronyilasok többsége!
Ez is egy újabb apróság, ami hozzájárul ahhoz, hogy lássuk, hogy az MSZP és a Fidesz nem riválisok és nem is voltak azok soha. Leosztották maguk között a szerepeket a "rendszerváltás"-nak hazudott szappanoperetthez, és teljesen mindegy, hogy éppen melyik van hatalmon, a színfalak mögött egymás valagát csókolgatják és azokon röhögnek, akik még mindig elhiszik, hogy bármi változik, ha a másik oldalra szavaznak. Annyira jól sikerült a színjáték, hogy még az is belefért, hogy egy szélsőségesen liberális pártból (Fidesz) egy vállrándítással konzervatív keresztény párt legyen, miután azok, akik eredetileg kapták ezt a szerepet (MDF), annyira sem tudtak mértéket tartani, hogy egy ciklus alatt lenullázták az esélyt az újraválasztásra.
Ezek csak apró jelek, lesz itt még nagykoalíció is. Nem véletlenül dobta be Suchman Tamás idejekorán a köztudatba. Idejében el kell kezdeni az agymosást, hogy ne érje trauma az egymásra acsarkodó két tábor lelkes híveit, amikor pártjaik összefognak "a fasizmus ellen".
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az írást egy történész tollából a "rendszerváltásról":
www.kibulizottorszag.net/
Elég régen íródott, de ami azóta történt, az is minden ezt igazolja.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:
Én tegnap dolgoztam egy iskolában, az igazgatónő is el volt keseredve. Azt mondja, hogy ekkora szar és káosz, pénzlenyúlás pályázatok címén még soha nem volt.
@Satyala: Én inkább arra gyanakszom, hogy az orbánrendszer értékesítési gyakorlatának finomhangolása lesz a feladata. Fokozatos "lefaragása" az ellenállás éleinek.
Gutta cavat lapidem.
Baromi okos húzása szörnyeknek. És nem számít, hogy a Népszabadság már régen nem baloldali, csak itt-ott kormányellenes.
@Húsleves:
Nagyon megállja a helyét, sajnos később is igaza lesz! :((
@Behajtó70: Ja, hogy funkcionális analfabéta vagy, és csak azt érted meg, amit el is magyaráznak neked. Hagy ne kezdjem el felsorolni, hogy hány KISZ és MSZMP tag illetve párttitkár ül a mostani Fideszben a vezénylótól kezdve Pintér Satyán át Kövér Lacáig, mert napokat venne igénybe a felsorolásuk.

De azért te majd tegyél úgy, mint aki meg van lepve, amikor végre tudomást szerzel erről.

Vagy te tényleg elhiszed, hogy a Fideszben mindenkinek 1990-től kezdődik az életrajza?
@Secnir: Honnan, honnan? Hát közpénzből.. Ide is jut a több száz milliárdos közgépes elnyert pályázatokból, max az alvállalkozók kevesebbet kapnak, osztjónapot. A focista álatal felturbózott Vegyépszer ellen is felszámolás van, utak nem épülnek meg. Nem számít...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Azért a fideszben és a kormányban tevékenykedő volt ügynökökről se feledkezzünk meg. Nemhiába eszük ágában sincs az egyik konkrét ígéretüket beváltani, az ügynökmúlt feltárását....
@Húsleves: Azért az érdekes, ahogy ti - lelkes Orbán-csicskák -

2010-ig harcoltatok a komenisták ellen és éltettétek a fideszt, az antikommancs nemzeti idolt,

aztán mostmeg az a műsorotok, hogy egykutya - mind komenisták - a fene aki megeszi -.

Pedig ugyanott voltak a komenisták 22 éve - a fideszben.

Fura, hogy csak most tűnt fel.
Kedves Zsurnaliszta!

Szeretném közölni Önnel, hogy az "álamfő-t" kettő l betűvel kell írni, tehát helyesen államfő, valamint a tangóharmonika is így egybeírva a helyes. Egyébként a cikkével teljes mértékben egyetértek. Kérem hallgasson a szövegszerkesztő helyesírás ellenőrző részére a továbbiakban.
Köszönöm
@K.Tomoceusz: Jabocs, nyilvánhogy jobbikos, vagy elempés vagy.

Tudomén, ne is mondjad.
@rumcajz57:
Nem kötekedni akarok, de az iróniamétert kérem kapcsolja be. :-)
@Húsleves: szépen felosztották a világot egymásnak...
Az, ha Csintalan megvenné a Népszabadságot, az annyira felháborító és ordenáré lenne, mintha a Magyar Nemzet élére odatennék a Népszava mostani főszerkesztőjét, a veresszájú Németh Pétert.

Jaaaa!

Bocs!

Ez már megtörnté 1997-ben.

Kösz. Kölcsön kenyér visszajár ;)
@rumcajz57: Szóltál Plaginak is? Ezt csak ő nem tudja. Merthogy ez itt így leírva nem a véletlen műve volt.
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán -"ide beírhatjuk az összes MSZP-SZDSZ párttagok 90% és a FIDESZ 60%át" -.
A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokai mind!

Ilyen világban élünk!
(Azért Csintalan tényleg egy extra különlegesség ebben a trágyadombban.)

...
A gazdasági életben létezik az a gondolkodás, miszerint piacot kell venni. Pl. a Csányi megvette a Mizo-t, majd a földdel tette egyenlővé, már a pécsi üzem sem létezik. Viszont a piaca és a neve az övé lett. Attól tartok, h megveszik a Népszabit, kirúgnak mindenkit, és Magyar Nemzet Vidék vagy Nőknek vagy valami hasonló néven felpörög a propaganda gépezet.
@Húsleves:
nézd, itt a rendszerváltás (kisarkítva) úgy zajlott, hogy a iii/i (hírszerzés) lett az szdsz. a iii/ii (a kémelhárítás) az mszp. a iii/iii (a belső elhárítás) az mdf. és könnyen lehet, hogy igaz, amit régóta mondanak, hogy a iii/iv (a katonai elhárítás) későn beszervezett embereiből lett a fidesz. nem véletlenül van a politikai feladatokra nyilvánvalóan alkalmatlan budai a kormányban.

és most ott tart az ország, hogy az jobbik alkudozik a fidesszel. mert utóbbiról le tudják rántani a leplet. orbán viktorról személyesen. de ők ugyanolyan korruptak. lásd szegedi "klein" csanád ügyét. senki se gondolja már, hogy zagyva gyula a tisztesség mintaképe. és van még a demiszes csoport. ahonnan gyurcsányt levadászták. maradt bajnai és schiffer.

ezekből lehet választani.
@Táskás Tóni:
A ner-nek lassan nagyobb féreggyűjteménye van mint az állatkertnek budapesten.
@Táskás Tóni: Bocsánat az ügynökökről el is felejtkeztem, pedig abból is akad jó néhány a kormányzó félázsiai csürhe háza táján.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: Aljas és légbőlkapott kormányzást mégis hogyan lehetne leírni?
@K.Tomoceusz:
Figyelj, hülyegyerek, számtalanszor leírtam már hozzád hasonlóknak, hogy semmit sem változott a véleményem a liberális hazugságaitokról. Elég gáz kimondani, de azzal együtt is amit leírtam a Fideszről és az MSZP-ről, el tudok képzelni rosszabb forgatókönyvet a nagykoalamackónál, mégpedig azt, ha a ti "jogvédő" hordátok sompolyog be a hátsó kapun, hogy aztán nyíltan is törvénybe foglalhassátok, hogy a magyarnak született ebben az országban kevésbé egyenlő minden más nemzetnél.
Mivel a világ számodra meglehetősen bonyolult, ezért itt egy kis fogódzó, hogy értsél valamit belőle: más dolog egyet érteni azzal amit a Fidesz mond, és más dolog egyet (nem) érteni azzal, amit (nem) tesz.
Úgyhogy nem kell a púder, nyugodtan szemzgessél a kommentjeimben visszamenőleg, nem szerettelek meg benneteket, és a látszatát sem akarom ennek kelteni.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: Tapsolni bármire, akár egy napon belül szöges ellentétben álló kinyilatkoztatásokra és intézkedésekre... Ez a NER tagjainak feladata. Nagyon hamar végbemegy a "táblacsere". Mint a hárombetűsnél...Nem leszünk gyarmat és IMF forever...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Talán még a vezér is ....Csiripelték a madarak. Természetesen van róla egy cikk is.
@sörtelen: Bár ennek igencsak ellent mond, hogy miért akarnának dobbal fogni verebet?
@Unionist:
Ha neked Bajnai és Schiffer jó, akkor jó hírem van számodra, nem kell választani, mert már most nyilvánvaló, hogy közös "csomag" részeként fogod kapni őket a választáskor. Ajándékként megkapod hozzá a 4K!-t és a Millát, meg egy új választási rendszert, amiből kaptunk ízelítőt Dopeman megválasztásakor.
Szar idők, szar emberek. Ennyi. :((
Elnézve ezt a bandát, ezen nem lepődök meg. Minden kell nekik, minden. Az még azért zavarja őket -a Népszabin túlmenően-, hogy az internetet nem tudják kellően szabályozni, ott azért nem mindig azt mondják, ami az ő fülüknek kedves. Biztos forrásból tudom, hogy gyűjtik a pénzt az Internet megvásárlására is.
@Húsleves: Figyelj, fidesznyik seggnyaló.

Leszarom a kommentjeidet, csak annyira undorító nick ez a Húsleves, hogy megjegyeztem, hogy fidesznyik seggnyaló vagy.
És ehhez képest most jajjde mindenki komcsi neked.

Nem személyesen érdekelsz, mert ti fidesznyik seggnyalók mind egyformák vagytok, mint a lócitromok.

Csak, mint agit-prop irányt figyelem a fordulataidat.

Szarevő 300 forintos kis Navracsicska dolgozó.
@Táskás Tóni: Én is hallottam a csiripelést, és a cikkeket is olvastam, de nem akartam felhívni magamra a TEK figyelmét a hosszú hétvégén. Van így is elég bajuk a félázsiai vezényló tábornok védelmével.
@Húsleves: az a Dopemanes akció nálam nagyon lehúzta őket...
@Myrath: Volt anno egy havilap. Asszonyok és a Szovjetunió. Na erre analóg " Asszonyok és a Fidesz " Milyen hatalmas olvasótábora lenne. Kb. mint az előzőé. :))))
@Gábriel angyal:

Mondom: sorra kerülsz.

Addig írkáld csak a marhaságaidat.

Amíg még van net.
szép jó reggelt tanult NERtársak, ,0,5ázsiaiak és félemberek !
@Myrath: Volt anno egy havilap. Asszonyok és a Szovjetunió. Na erre analóg " Asszonyok és a Fidesz " Milyen hatalmas olvasótábora lenne. Kb. mint az előzőé. :))))
Klub rádió... kilőve.
Néphazugság... kilőve.
Népszava.....hamarosan.
Drágabolgárúr,Aczél...stb lelőve..(..később..)
Helyes az irányzék... :-)
@Megszámolt kórházi ló:

Na, nem mintha a végén nem vigyorogva sétált volna ki a bíróságról...
@Megszámolt kórházi ló:
Adóügyekben van remény, néha egyszerűen elfelejtik a Szervek, hogy a polgárnak adótartozása van: varanus.blog.hu/2012/08/08/orban_az_oligarcha_barat_es_az_adotartozas
@Húsleves: Az sem ártana ha egyszer úgy komolyan fideszes narancsos szemüveg nélkül szemlélnéd az ország gazdasági állapotát. Ami ugye messze nem olyan sikertörténet, mint azt a fidesz/göbbelsi propaganda nyomja. A baj itt kezdődik. Másutt is lopnak a politikusok, persze nem annyit mint a fityiszbanda. De nem él az ország 30% mély-szegénységben. Ébresztő pubi!!! :)))
Az MSZP hülye lesz, ha rálicitál ennek a köcsögnek a nyilvánvalóan árfelverési céllal tett ajánlatára.

Vigye a majom, nagy tételben hoz majd szavazókat a baloldalnak, ha azzal kampányolnak, hogy a Fidesz a Simicskán keresztül szétverte a legbefolyásosabb baloldali napilapot :DDD
@Wegam: Az internet viszont mozgó célpont, meg a mindenhez értő Vezető nem is nagyon tudja hova tenni.Ez még kicsit maradhat?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Azt a filmet láttam én is.
Az általad mondottak mellett volt benne néhány momentum, ami mintha hajazott volna a jelenkor hazai történéseire.
@Wegam:

Te annyira idióta vagy, hogy az már-már szórakoztató... :D

Majd amikor nézed, ahogy a Kedves Beteg üvegfal mögött grimaszol a hágai törvényszéken, akkor is őrizd meg a humorérzékedet! :D

Bár, ha egy kis szerencsénk van, addig csak lefúj valaki chemotox-szal.
@Penivaldes: már fakad a második bimbó is a tündeföldi sárga, sárga csíkos orchideán :)
@K.Tomoceusz:
Nem kell a púder köcsög, fáj az igazság, amiket kimondok, ez a te bajod. Válaszolni termszetesen nem tudsz mert hülye vagy és tudod hogy nincs igazad, ezért marad vita helyett a kötözködés.

Ez aztán nagy duma:
"Csak, mint agit-prop irányt figyelem a fordulataidat."

Na hát akkor figyelgessél továbbra is, tudod van akinek van véleménye, a hozzád hasonló agyatlan drid meg figyel és várja a jelet (ül, fekszik, harap).
@glaci ph 5.5 álompolgár: az enyém fehér. 3 van rajta, mert annyi a magyar igazság:)
@Wegam: Kit érdekel egyébként az egész?
Gyertek fiúk a Klub Zeusba!
clubzeus.hu/main.htm
@Wegam: Te miért itt vakarózol, ha olyan helyes ?

Miért nem mégy nemzeti médiát fogyasztani ?

- Aranyfeszt 2012.
- Asztrósó
- Ezotévé

a választék.... Bármelyik boszorkány leveszi a rontást rólad.

Rádiónak ott a Mária Rádió - ...Könyörögjünk !!!

Nagyon hatásos minden élethelyzetben egy sor könyörgő ima...

Na, tünés, és fogyaszd a médiát, amit helyeselsz.
@Wеgam: Te rohadt buzi! Azt az oldalt vegyétek meg és zárjátok be!
@Penivaldes:
Látszott már a Dopemanes akció előtt is hogy kik ezek, de azután nyilvánvalóvá vált azok számára is, akik megpróbáltak hinni nekik. Itt is láthatod, hogy meg sem próbálnak érvekkel visszatámadni, figyelik azokat, akik rávilágítanak a dolgaikra, és igyekeznek személyeskedéssel elvonni a lényegről a figyelmet.
@Wеgam: szépen kérlek ne itt keress magadnak partnert az esti lubickoláshoz...
@kanoc:
Konzultálj a többiekkel "pubi", mert az előbb éppen azon hőbörgött itt egy szellemi bajtársad, hogy "már" nem Fidesz propagandát nyomok.
Egyeztessétek a soraitokat és próbáljatok meg konzekvensen személyeskedni, mert így magatokat hiteltelenítitek.
@Wеgam:

Sikerült a pótérettségid? vagy nem tudom, hogy hívják ezt a szakmunkásképzőben...

@Penivaldes: Hagyd, szerintem vicces... :D
@K.Tomoceusz: Miért vakaródzok itt??
Röhögni járok ide.
Rajtatok.
Klinikai eset vagytok.
De van egy jó hírem számotokra.
Hamarosan nyit az OPNI..új helyen.Csak annyi itt a marha,hogy kevés lesz a hely.(dr.Bubübü..vagy mi a tököm,te..stb)
De remény az van.
híínye, kiengedték az eligazításról, a narancsdroid vadbarmokat, a tegnapi posztho egyik idióta sem írt semmit, vajon miért, itt meg okádják az igazat és a valót, védve ezt a szerencsétlen hatalmi seggnyalót, hja kérem, védeni kell a tesót, hisz ő is olyan mint ők maguk ;)
@Húsleves: Kimondod az igazságot ?

Viktorod seggéből puffogsz elő ,
csak most épp nem menő fidesznyiknek lenni,

úgyhogy, mint nemfidesznyik osztja az igazságot a szektátok.

Vegyél új, naív nicket, mint a többiek, aztán nem lesz annyi őskommentelő, aki fölismeri a fidesznyik pofádat.

Kis ideggyenge seggturkász.
@Wеgam: "Tisztelettel és szeretettel köszöntelek a debreceni és vidéki leszbikus és meleg közösség weboldalán!" - már mindent értünk.
@Wegam:

Egyébként lehet, hogy benézek, elég laza helynek tűnik. Bár a pia biztos baromi drága...
@Wegam: Ja , röhögni . Bulizni meg a buzik közé .
@glaci ph 5.5 álompolgár: Barcelónában olyan tetőterasz-, erkélyőserdő verseny van. a német, osztrák, holland és belga kisvárosokban csodálatos kert, előkert tirol a muskátliról szól, svájc és anglia más kategória. nálunk meg félkész épületek és eladótáblák. eladhatatlan ingatanokon.
@K.Tomoceusz:
Dehogy veszek én naív nicket, nincs rá okom. Örülök neki hogy ilyen hatással van a hozzád hasonló szerencsétlen hülyékre amit írok, és kitőnű visszajelzés az, hogy már az írásod alapján is átjön, hogy szétkented a taknyot a fejeden.
Úgyhogy megnyugtatlak, a jövőben is ezen a nicken fogod elemezgetni a "propagandámat". Ez való neked, úgyhogy hajrá, munkára fel!
@Lencsés lstván: Miért?? Láttál??Lehet,meg is csináltalak??
Cica..
Bulizni meg ide járok,közétek.
Hofi után hangosan röhögök... :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem is az, de mindennek ideje és helye van...DDDD
@Húsleves: nálam az alter köztelnök választás amit Dopeman nyert meg húzta ki a gyufát. akkor kiábrándultam belőlük eléggé..
@Húsleves: Figyelj pubi! Én már Münchenben építem a jövőmet. Most szabin vagyok, és csak beestem ide. A konspirálás az ti műfajotok. De látom te is azon haszonlesők egyike vagy, aki nem elégszik meg azzal ha a nagy vezénylő tábornok úr a pofájára szarik, jól szét is kened, hogy jobban élvezhesd a kulát. Mondom! SZAR IDŐK, SZAR EMBEREK. :D
Ja és a többiektől szeretnék elnézést kérni, hogy van egy sereg frusztrált liberális barom, aki figyeli és elemzi a tevékenységemet, hogy aztán érvek híján a maguk módján - ami itt is látszik - lépjenek fel ellene :-)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Az a müncheni lakópark ahol most dolgozunk, 184 lakásos. Most van szerkezetkész állapotban. Kivétel nélkül el vannak adva a lakások. Ja! Ott nem zsebnapóleon tombol, meg hülye jobbkeze. De nyugi! Magas lóról lehet nagyot zuhanni. :))
@Húsleves: Már ez a paneletek is áporodott régiség.
Hogy, ha valami nem tetszik másoknak, akkor az csak jó lehet.

Olyan fárasztó barmok vagytok, mint a viktorotok.

Tahófalvi okosságok.
@K.Tomoceusz: jobb ráhagyni, a roham alatt ön és közveszélyesek ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A pia??Inkább a pina.
De...hát ehhez nektek nem sok közötök van..
@Húsleves:
nézd, szerintem is bajnai kormány következik. de egyáltalán nem gondolom, hogy ők jók lesznek.

mert nem értik, hogy városi kiskapitalizmus kell. a mezővárosok köré is klasszikus liberalizmust, klasszikus piacot kell szervezni. a városok működését térségekben (régiókban) kell összehangolni. de ezt a jobbik se érti. és azt sem, hogy védelmi kérdésekben unióba kell szerveződni. a jobbik nem érti, hogy a magyar egy uniós nemzet. nem értik a megyék igazgatásrendészeti fontosságát. csak felragasztanak egy matricát a kocsira. úgy képzelik, hogy a szomszédokat leradírozhatják a térképről. nekik ez az egész egy etnobiznisz semmi több. a gyorsfagyasztott pizzát hívjuk kenyérlángosnak. így eladható dupla áron. megvesszük százért eladjuk kétszázért. a török kapucnis pólóra rávasalunk valamit székely rovásírással. a sok birkának pont jó lesz. vona gábor egy napközis tanár, aki építőtábort se tudna összeszervezni. osztálykirándulást nem lehet rábírni. néhány túlmozgásos hülye gyerek és asszimilálódott romák ordítják, hogy "cigánybűnözők. a vérükben van."

szóval ennek a közéleti kutyakomédiának a zagyva gyuszi, pörzse sanyi ugyanúgy része. ahogyan része volt torgyán és csurka. csak ők nem követeltek maguknak teljhatalmat, mert tudták, hogy nem értenek semmihez sem.

vona gábor meg azt állítja, hogy ő fogja sikeresen leszámítolni a magyar államadósságot. bajnai és oszkó sem fogja. de egy "zsidó" (értsd tudós) könyvelő kell hozzá. aki felvési a táblára a globális képleteket. amire a kínai és arab matematikusok is rábólintanak. és standford. ehhez ez kell. komoly értelmiség. nem egy napközis tanár, aki legjobb esetben is azzal álmodik, hogy a nagypapi elesett a fronton. sokszázezren estek el. és pont az olyan nacionalista seggfejek miatt, mint ez a zázrivecz gyerek.
@wagem: Mint ahogy neked sem. Ha csak a "barátnőd" hátsó bemeneti nyílását nem tekinted annak. :)))
@kanoc: Neked az első bemeneti nyílásba nyomnám.
De csak azért,mert tudom,elől nincs fogad.
Hátul sem... :-)
@Húsleves:

CSak szólok, hogy a - liberális - az csak Felcsútbasznádon szitokszó, ahol a félázsiai származékok masíroznak az erős törpéjük lábanyomában.
@Unionist: Vona-Zázrivecz és a bandája ködlovagok..nemzeti máz a semmin..
@rumcajz57:

Bogárka, te még nem láttad ezt a vendégkönyv-bejegyzést Scmit Páll első álamfői látogatásáról?

kep.index.hu/1/0/200/2006/20061/2006194_fc7774c85f44ecb549d6c32e91db959c_o.jpg
@wagem: Ez nagyon kedves, de a nemi vágyaid megosztására vannak erre specializált oldalak, ha gondolod csábítsd oda akire felizgulsz de itt már ez inkább csak gusztustalan.
@K.Tomoceusz: na ez az... amihez a NER hozzá ér az sz@rrá válik...

vagyis nézzük optimistán... csintalan tényleg egy kettős ügynök...
valójában a demokráciát tojja nagyon...
mindenből pátlapokat akar csinálni...
így az olvasoccság leesik az MTV nézeccsége alá...

vagyis végső soron a NER és a falkaforradalom megbukik...

éjjen drcsintalan ! éjjen drsimicska !
@Cirbolya_sentinel:

"híínye, kiengedték az eligazításról, a narancsdroid vadbarmokat, a tegnapi posztho egyik idióta sem írt semmit, vajon miért, itt meg okádják az igazat és a valót"

*

Pár napig mellőzve volt Fabius a címlapról, olyankor nincsenek narancstrollok.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: Pedig ti libsik arról vagytok híresek,hogy remek köcsögök vagytok.
Szerintem ez igaz is.
Pussziii cicaaa... :-*
@No_Fidesz_No_Problem:
Nekik is véges a műszak, be kell osztani az idejüket.
Szaladjon le a sarokra és vegyen az újságosnál egy Népszabit, bár a rikkancs is előbb szemközt köpné Csintalant.
@wagem:
Nem tudom, te vagy az első meleg aki inzultál.
@dr. Bubó: Optimistán én már nem nézek semmit.

A kétharmad óta.

Hakapeszi, ha kap, eszi.

Zabálnak a majmok.
Na mindjárt olvasom a kommenteket is,de büszkeségtől feldobbannó szívvel kell eldicsekednem avval, hogy ez a Csintalan Sanyó velem járt egy általánosba. Alattam egy évvel - akkor még elég ember külsejű volt, nem volt ilyen vágásérett zsírgyesznó-fazon.

Nem tudom, hol lakott: a libsifertő New Lipyben vagy a Csepelnek felelgető vörös Váci úton, de a mi több mint 100 éves sulinkat koptatta.

Na de hálisten egy ideje megvilágosodott - létezik az az összeg ,amiért az agya és a lelkiisemrete (ja, az nincs is, bocs) korpásodik erősen, sőt a haja hullik is, az talán már nem bírja ezt az embert szolgálni - beletenyerelhet a Népszabóba, Amit majd teliírnak bayerzsóttik, stefkapisták (azt is ismerem, sújt az isten rendesen), pozsonyiádámok és egyéb tenyészállatai a Fidesznek - és láss csodát, azonnal lesz Zuglónak újabb ingyen olvasmányélménye a küszöbre kidobva remittendának becézve!! Fabius, de jó lesz nektek!

Mert hogy veszik még a népek a Népszabót, az nem ezeknek köszönhető. Hanem pont fordítva, ezek kel szembeni cikkeknek.
Szegény Széles, még inkább erodálják majd híresen minőségi birodalmát, ha ezt a fertőt is el kell majd tartani állami csöcsön!!
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:

Míg apa TÁRGYALT, meg FELKERESTE a kedves ismerőseit, addig anya és a gyerekek kikapcsolódtak :D
@Secnir: Takarékos, látod, fodrászra pl. nem költ.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Akkor ehhez, annyira nem is off: www.femina.hu/hirhatter/miniszterelnokseg_kozerdeku_adatigenyles

Nem mondják meg több, mint egy hónapja, szeretett vezetőink vajh mennyit is keresnek azzal a veszélyes munkával, ami felmenti őket egy életre a katasztrófavédelem alól.
@a szív fészkei: mwkkora lehetőség áll ellőtted, hogy Csintalan iskolatársad volt...ah:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért, amikor először bevette a köztévét, utána volt egy elég markáns buktája. Meg lehet venni a Népszabót persze, és ki nem számított erre Klubrádió és más ilyen orgánumok kinyírása közben, de ahogy lbm-mel mondjuk - ő sokkal előbb ;-)) - ez remittendagyártásba fullad majd. Akik eddig vettek szabit, ezután nem fognak, a narancsfanklubjuk meg szétszakadhat, hogy melyikkel törülje ki....

Nekik a Blikket, Borsot kéne megvenniük - amiket lelkesen kopizok sznobbak undorkodása közepette is - mert azok eléggé megmondják az eccerűeknek is a tutit róluk. Népszabadság azért réteglap, már mi is neten nézzük, pénzt nem adok érte régen. Igen, így is gyalulják a sajtószabit. Ez nem most derül ki, csak abban igaza van Fabiusnak, hogy ilyen nevetséges jancsibohóccal teszik, az a szánalom.
@wagem: Jól írtad te genetikai hulladék! Nyomnád! Én meg ki a szemedet, de ízibe! Nem véletlen hogy az ilyen buzeránsok mind a csuti gnóm valaga felé törnek. :))
@Penivaldes: Sőt, sündörgött is anno körülöttem a jégpálya környékén. Na de kisfiúkkal egy nagy nő nem áll le... Egyébként akkoriban egy szép arcú, vékony mosolygós kiskölyök volt, Madách-csal szólván, "csak később vált a szokott pimasszá". De mostanra a mű - Csintalan Sándor kialakulása - befejeződött: egy torzkülsejű - mindenki olyan kívül ennyi idős korára, amilyent megérdemel,- belsejű vaspondró araszol előttünk. (giliszták hasznosak, azokat ne bántsuk hozzá hasonlítással!)
@a szív fészkei: ó köröttem is szoknak ma is sündörögni kisfiúk (17 évesek), akik rosszul mérik fel a koromat...
@rumcajz57: csak egy észrevétel: pont a külön írt hibákat nem javítja rendesen az ellenőrző, mivel külön külön is értelmes szavak. Ezért is olyan gyakori sajnos mostanában.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Angyalom, már írtam, ne nézd le a bulvárt! Az nagyhatalom, és nem feküdt be Orvbánnak! Sznobak vagytok és ez nem jó, mert aki nem netefüggő az ezeekt olvassa. És ezekben vannak rápirítások Orvicsekre, pici nózija szarba verése - sokszor fordult közérdekű adat eltitkolásáért ellenük a Blikk - megteheti, van pénzük - bírósághoz. Orvbán odarohan először kommunikálni bármit.
Nem a Népszabadság a véleményformáló, el kell fogadni.

A népet te le nem váltod, amúgy szent Németországban , Angliában , stb. is a tabloidok hasítanak. A bulvár, a "ki dugott épp kivel és mit viselt előtte"-téma közé be lehet csempészni kormánykritikát, ahogy a kutya is kolbászba csomizva lenyeli a keserű gyogyót.
@a szív fészkei: én azért bulvárt politkában nem tartom forrásnak..nekem az annyi, hogy tudjam miről pletyiznek, mikor mondják, hogy ez meg az elvált..
belehet csempészni ja, de inkább ne az alapján induljunk neki.
@a szív fészkei:

Lehet, hogy elragadtattam magam, az is lehet, hogy az egész csak valami csel, azt viszont vallom, és ez vonatkozik a tegnapi posztra is, hogy lassan tényleg komolyan kéne venni, ami ebben az országban folyik, és nem mindent röhicséléssel elintézni.
Nekünk kell lépni valamit, ha mást nem, ordítani, röhicsélésre ott vannak az ilyen wegam-szerű hülyegyerekek.

Ott tartunk, hogy ha körülnézel ma délelőtt a neten, a kommentelők fele önfeledten tapsikol az orosz punk-lányok munkatáborba küldésének, és Putyint élteti. Vagy nézd meg, Gábriel, úgy is mint lányos apa, milyen förmedvényt volt képes linkelni. Jelzem, én ma utoljára álltam vele szóba.

Fogytán a humorérzékem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nekem is elfogyott a türelmem...

már dumálni nem fogok a fides mafiáról...
csak akkor kapcsolódok be legközelebb amikor lámpavas lesz

a szerencsétlen országot tatár török fides dúlta...
@zmzm: www.blikk.hu/blikk_aktualis/ausztriaban-nyaraltak-orbanek-2102819 Szegény meg így kell az osztrák plebs-szel együtt nyaralnia. Igazán takarékos a szentem, mit bántod? :-DDD
@a szív fészkei: hagy biciklizzen az derék dolog...

csak ne jöjjön viussza lopni csalni hazudni... kamunikáció

ehhez az egyhez ért a SZ@rt tortának eladni

C I G Á N Y K O D Á S ban ő a császár
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ordítani...az üres térnek.
nincs értelme, szerintem borítsuk magunkra a sírfedelet, és pár évszázad múlva jöjjünk elő. azok után, hogy Putyint élteteik, aki fiatal lányokat küld börtönbe, és a többi ostobaság ami körülvesz minket azok után tudod ki ment meg kit.
csak sajna nem vagyok halhatatlan, így azt a sírfedelet sem tudom magamra húzni, pedig az lenne az egyetlen értelmes tett
@a szív fészkei:
Igen, kísérők és testőrök nélkül, amikor még az utcáját is lezárták mert esetleg tüntethet ott valaki... Ugyanmár.
@a szív fészkei:
"... ez a Csintalan Sanyó velem járt egy általánosba. Alattam egy évvel ..." - Húúú, bakker, te ennyire öreg vagy? :DDDD
(Bocs, Kislyány, magaslabda vo't.)
Kimaradt a baloldali életútból, hogy amikor elagyabugyálták - tényleg sajnálom ezért -, akkor azt nyilatkozta, hogy a helyszínen szétszóródott fél zsáknyi fémpénzt parkolóautomatába tartotta magánál. Nos, ezzel csak annyi hibádzik, hogy nyerőgép vállalkozásainak bevételeit szokta így begyűjteni.
Csak nem arról volt szó, hogy nyerőgépes vállalkozásait szégyellte bevallani a nyilvánosságnak? Nem kéne! Még mindig jobb, mint a nokiás doboz...
:))
"Orbánék a Fertő tónál bicikliztek
Testőrök és kísérők nélkül nyaraltak a héten Ausztriában, naponta 50 kilométert tettek meg."
Oszt vannak olyan narancsos papucsállatkák, akik ezt még el is hiszik!
Ejj, ez a szép, nem a női mell! :D
@Marcellusca: Szív egy idős, habos kakaós hölgy mint tudjuk.
@Penivaldes:

Legyen inkább pár évezred. Hátha addigra a mocskos ork fajtánk megtanul késsel-villával enni. Azt láttad, mi ment az izraeli himnusz alatt a Népstadionban??? Ég a pofám, hogy magyar vagyok.

Egyetlen előnye azért lesz az orbánfasizmusnak: jogosan kérhetek politikai menedékjogot Ausztráliában.
@kanoc:
Hülye vagy? Kötelező állami hivatalok és seggnyaloncok előfizetésével? TOP 3-ban lenne! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Életem, én Gábrielt már jóideje kiiktattam az életemből. Szóba álltam vele, ne mondhassák, hogy ja a gyűlölködő zsidó (mert mindig én gyűlölködök ugye), mindenkit lenáciz de meg sem hallgat, ám volt egy pont - Csatáry ari édes öregbácsika megvédése - amikor azt mondtan, hogy na ennyi szívecském, elég is a jóból. Ő irogat nekem, de befejeztem.

Ergo nem tudom, miket rak fel, de Eszter nevű - ezt sem értem, miért nem Kincső, CSenge, Zénkő vagy ilyesmi a ded - lányát nem irigylem a felmenőéért. Remélem, ha felnő a kislány belátja, hogy lehet szeretni apukát anélkül is, hogy ordas eszméit követnénk.

Ezek Putyintól elélveznek, mert ölet, mert börtönbe vágat, mindazt megteszi, amiről Vonacsicska ábrándozik árpádsávos lányszobája mélyén. Ilyenkor valóban nem magyari asszonyokat erőszakoló, hős árja nyilasokat-németeket verő koszos ázsiai horda Oroszország. Máskor meg igen. Ennyire konzekvensek.

Ha olvasod majd Ecot, láthatod, minden kifigurázó sorában visszaköszön Gábriel össze baromsága...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
igen fiam, mert ugye nem zárták le neki a Fertő tavat, és így voltak mások is ott, akik kísérték..
a többiről nem is beszélve..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hééééé, tennap a tívíben meg asztat monták, hogy felcsúton meg a Balatonon fog nyaralni.
Mostanakkor ki hazudik?
(viktorkára nem ér tippelni, mer' azt mindenki tudhassa!)
@Marcellusca: Igen, 53-as vagyok, Sanyimanó meg ugye 54-es. De sokkal szebb nálam!!! A polgári értékek szépítenek.

A Zűrhajós szokott megtisztelni azzal, hogy leír odvasfogú, boglyashajú, karvalyorrú, ÁVH-s boszorkának. :-DDDDDDD
@kanoc:
"SZAR IDŐK, SZAR EMBEREK. :D"
Hát igen, mint látod ilyen zabigyerek Húsleves félék jutnak ide is...
Hiába no, bólogatni a kupiban megtanult és azóta nem bír leszokni a leszo... a bólogatásról!
Pedig itt szopni is fog! :D
@Penivaldes: Az össze ponty titkosügynök volt a Fertőben, nem?? Meg a békaemberek is. :-DDDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hallottam róla. a legnagyobb bunkóság, és alapvető tisztelet hiánya. persze gondolom most büszkék magukra,hogy mekkora nagy valakik. nálam az aki bármely himnusz közben pofázik, tahóskodik az inkább nem irom le.
@a szív fészkei: Bírom én az öreglyányokat. :D
Megmondhassa eztet "Horizont" meg "guma" is.
(V'bőr, offforever)
@a szív fészkei: vannak kedves lények kisbolygónkon. velük a szelídség habgján kell beszélni...
@Kürosz: Az biztos, hogy a Ringier lehet a nevető harmadik.
endresy.blogspot.hu/2012/08/sajto-es-kalapacs.html

Miközben tényleg fura helyzet, hogy a Közgéppénzből mentett Népszava mellé megvesznek a közgép elől egy másik lapot
Na, Norvégiában ilyen élvezetes a pártélet, tillárom hajh: www.borsonline.hu/20120818_lebukott_a_szexehes_norveg_partvezeto Legalább ez ezzel volt elfoglalva, nem a nép szopatásával.

@Penivaldes: Buulvááár!!! Vigyázat!:-DDDDDDDDD Nem forrás, hanem az a mód, hogy mi jut el a néphez. Az istenadtához, aki nem az értelmiség , de aki mégis majd dönt. Rólunk is.

És a bulvár sok mindenről lerántja a leplet - most épp e norvég fellációkirálynőről, de itthoniakról is. Ez a lényeg, hogy nem csak a tövig benyalást végzi, mint a pártlapok.

Mondom, három ilyen és ilyenebb hír között - kinek a csöcse van műtve, stb. - ott van, hogy, vazze ezek a rokonaikat milyen zsíros állásba rakják! Erről is a bulvár írt először. És ezek a tudások beszivárognak két pletyó között a köztudatba. Mert ezeket nem bírják felvásárolni és nem tudják kussoltatni.
@Marcellusca:
Mindenki hazudik! - ezt már Dr. House óta tudhatnád! :D
A politikus meg aztán... :)
Na még: www.borsonline.hu/20120818_eletet_mentett_vilmos_herceg Ez az ember - egy birodalom jövendő király hasznos és értelmes munkát végez. Ez elképzelhető nálunk???
@a szív fészkei: ja beszívárog, és néha olyan összeesküvés elméleteket vezetnek le belőle egyes kissé alulművlet polgártársaink, hogy az ember haja égnek áll.
tehát én inkább hagyom azokat akik csak bulvárból tanulnak..
Amúgy látom, lemaradtam a Kumin balfaszok rohamáról.
Már megint betalált Fabius? Ejj, nem lennék a helyükben, pedig aztán mocskosul meg kell fizetni őket, hogy ennyire hülyék és szervilisek legyenek... a SEGG-hez!
@Penivaldes: De azok nem szoknak át a kedvedért az ÉS-re. Így meg legalább olvassák, hogy vannak itt egyenlőbbek és mennyiért azok. Összeesküvést vezényel a kedves kuruc, itt is Gábriel, ahhoz nem kell bulvár.

Amúgy a Blikk kevesebb helyreigazítási pert kapott a nyakába, mint az ebben Guinness-rekorder MN és Hírlap.
@a szív fészkei: hát...a seggnyalóknál nem hiszem, de csak vannak itt valódi polgárok és arisztokraták ( a kető kulturálisan úgy is összefügg)
@Penivaldes: Szűzanyám, csak ezt ne!! Habos kakaós hölgy?? Ennyi marad belőlem? Életemben soha nem voltam, leszek ilyen. Még kosztümöm se volt soha.
Mondjuk inkább: Csintalan kiugratta az mszp-t a bokorból..:)
(Nincs kizárva hogy maga a Ringier bérelte fel)

Ugyanis az MSZP jelenlegi helyzetében bevásárolni egy évi több mint fél milliárdos veszteséget hozó pártlapot...ahol az adósságok is milliárdokra rúgnak, ráadásul az olvasói réteg,hasonlóan a Népszavához,egyre fogy és kihalófélben van...
ez nem más mint betontömböt rakni a saját lábukra.

2012. június 9. 13:45

A Hivatalos Értesítőben közölt adatok szerint a Táncsics Alapítvány, az MSZP pártalapítványa 2011-ben 130 millió forintos veszteséget realizált.

Veszteséges volt a Táncsics Alapítvány tavaly, az MSZP pártalapítványa 128 millió forinttal többet költött a bevételeinél. A Hivatalos Értesítőben közzétett beszámoló szerint az alapítvány 2011-ben az előző évi 405 milliónál jóval kevesebb, 264 millió forint költségvetési támogatást kapott, egyéb - nagyjából harmincmillió forint – bevétele pedig lényegében csak pénzügyi műveletekből származott.

A csökkenő bevétel ellenére a 2010-es 362 millióról 423 millió forintra nőttek a kiadásai, így az egy évvel korábbi hetvenötmillió forintos nyereség után a tavaly 128 millió forint vesztesége volt az alapítványnak. A kiadások legnagyobb részét támogatások tették ki: a Táncsics Alapítvány az egy évvel korábbi 81 millió forint helyett 247 millió forintot fordított különböző egyesületek, nonprofit szervezetek és baloldali médiumok segítésére. Így 47 millió forintot adott a Népszava nyomdaköltségeire, 19 milliót a Klubrádió működésére, valamint támogatta a stop.hu-t, a 168 Óra online-t és a Mozgó Világ című folyóiratot is.
---------

És akkor ezek vegyenek még ráadásnak egy ilyen csődhalmazt mint a Népszabadság a nyakukba..:)
"A többségi tulajdonosnak az évi több százmillió forint veszteséget, illetve az esetleges felhalmozott adósságállományt is finanszíroznia kellene, "
"A lap tíz éve még 200 ezres példányszáma mostanra 60 ezer körülire csökkent, a 2011-es évet a hivatalos mérlege szerint 862,9 millió forintos veszteséggel zárta, ami az egy évvel korábbi 691 milliós mínusznál is rosszabb adat. Úgy tudjuk, az idei év végére a veszteséget 312 millió forintra próbálják lefaragni."(Népszava)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor tudod miről beszélek. ;-) Attól is meg ettől is leeshet az állad de még csak nem is hasonló műfaj. :-)
@Marcellusca: :-))) Nem azért, de szerintem kevésbé vagyok nyúzott, mint Lévai nagysád.
@a szív fészkei: ó hát én nem szoktatok senkit sehová..ÉS.-t nem olvasok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: minden egészséges lelkű emberben van érzék a művészet iránt..:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kérve kérlek Szent Charlize arany fürtjeire, a humorérzéked maradjon meg! Nekem sokat segít!!! Ezek ellen más nem vethető be.
@a szív fészkei: arra utaltam, hogy úrinő vagy, és nem tenyeres talpas
@Penivaldes: Na, Madonna pl. nem ennyire finnyás. Ő felkarolja az ifjúságot.
FIGYELEM!
Agyhalottaknak, zombiknak, narancsos bolsevikoknak külön ajánlott!

"Világverő a magyar reálhozam
Kitűnő befektetés Magyarország, legalábbis a jelenlegi hozamkörnyezet és a várható magyar infláció alapján. A hazai jegybanki kamatráta, és a másodpiaci hozamszintek hétszázalék fölötti értéke régóta a legmagasabbak közé tartoznak a világon, jellemzően csak olyan országok előznek meg minket, ahol az itthoninál több százalékponttal magasabb inflációt várnak a következő években. Ezek az országok azért kénytelenek magasabb kamatok mellett értékesíteni az állampapírjaikat, mert így tudják kompenzálni az eszközeik várható leértékelődését és kockázatosságát. Ezt tesszük mi is, csak az előbbi országoknál jóval nagyobb mértékben, egészen pontosan a világ egyik legmagasabb reálhozamát nyújtjuk az ide befektetni vágyóknak."

inflacio.blog.hu/2012/08/17/vilagvero_a_magyar_realhozam?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_18&utm_campaign=index

Szó-ta-gol-jam (mint Viktor kán a birkáknak), vagy menni fog a folyamatos olvasás és szövegértés is?
Mert azért ezt nem nézem ki a HÍVŐKBŐL!
Tudod Sanyikám, a te politikai munkásságod egészen másra bizonyíték. Hasonlót is csak egyet ismerek, belőle mondjuk álamelnök elnök lett egy múló epizód erejéig. Ha veszel néhány tangó harmónika és tárogató leckét még belőled is lehet. A szervilizmusod már megvan hozzá.

Sanyi munkássága jogállamban hat év letöltendő
@Penivaldes: Kösz, de szerintem úrinő, az más műfaj. :-) Komolyabb, mint én.
@a szív fészkei:
Háááát, így is mondhatjuk! Szinte Teréz anya komplexusban szenved... :)
Nem lennék meglepődve, ha Csintalan Havassal csinálna egy céget.
Oly egyforma a két jóember stílusa megjelenése
@házelnök:
Csak? Lószart ér akkor a jogállam! :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Izé, ahogy én tudom Teréz anya valóban fektette le a megsegítendőket Indiában nagyszámban, mindenkinek biztosított egy ágyat, ennyiben Madonna valóban T.anyai jelenség. De mindig csak egy-egynek ad meleg ágyat. Saját magával felmelegítettet.
@a szív fészkei: csak hát Madonna néni is vénül..aztán elmúlnak a szép napk.
@házelnök: :-)) Ja Havas már szerepelt Habony agymenésében és pénzszivattyújában a Marslakókban, amelyik - és erre azért legyünk büszkék feleim! - megbukott a magyari nép ellenállásán. Jáksó szerint nem nőttünk fel a feladathoz, de hogy ezt nem lehetett lenyomni a sokat szenvedett gigákon már, azért apró siker és jelzés. Hogy két milliárd beleölésével se - amiből, ahogy a másikon a kötelező önkéntesség csodásan bevezetett jelenségével egyetértő Ad Dio írta cinikusan - igen sok inkubátort lehetett volna venni...
@Penivaldes: A humor miért maradjon meg neki? Mert azzal túlél. Kérdezz auschwitzi vagy bármilyen megmenekülőket. Ha nincs humorod, akkor elvesztél és bedarálnak.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Na ezt elmentem. Mi most harcolunk a házi orvbánunkkal - nagy fanja is a valódinak - hogy ne nyúlja már le a csodás panorámás hatalmas tetőteraszunkat, mert az alatt van a lakása és beépítené... A többi barom asszisztál neki - hat lakásos - , elég kemény meccsek elé nézünk. Már volt egy menet: 15 éve a bíróságig futottunk, akkor megmenekült az objektum.

Annyi primcis állat él itt, hogy az fáj, de ha mondjuk tényleg eljutnak Barcelonába, NY-ba, Bécsbe és látnak ilyet, akkor aprófát pisálnak a gyönyörűségtől, kitt-katt emlékbe. Itt meg kótyavetye.
@a szív fészkei: ez a következő feladata a NER falkaforradalmárainak...

hogy kötelezővé tugyganak tenni egyes műsorok megnézését...
addig is aki a nemzeti műsorokat nemnézi az büdös hazaáruló zsidó...
Na azért erről is szó esik: www.borsonline.hu/20120818_budai_gyula_merlege_1434_ugy_itelet_nelkul

[..]"Jobban teszi...

Hasonló feladattal volt megbízva az első Fidesz-kormány (1998–2002) visszásnak vélt ügyeire ráállított Keller László akkori közpénzügyi államtitkár is. Keller kétévnyi működése során 210 feljelentést tett, de ítéletig egyetlen ügy sem jutott el. 2011-ben aztán hivatali visszaélés miatt ellene emeltek vádat, napokkal ezelőtt pedig kizárták az MSZP-ből. Kellerről Budai az fn.hu-nak így nyilatkozott: – Kikérem magamnak az összehasonlítást, szerintem én jobban teszem a dolgom."

Azért azt hozzátenném, hogy Kellernek Polt volt a nyakába ültetve, Bugyula meg szintén Polt mellett nem bír eredményt felmutatni. De a Polt környülállása azért nem ugyanaz a két faszinál.
@a szív fészkei: "mert az alatt van a lakása és beépítené"

így van... ne történnyen semmi... dögöjjön meg az ő tehene is...
@MACISAJT: A ringier lesz...ja, hogy itt mit marakodnak a felek. Neki teljesen megfelel az a felállás, hogy a két hülye felhajtja az árakat
@a szív fészkei: ezt így kell csinálni... ez NER kompatibilis...

ne azt nézzük hogyan tudunk haladni, hanem hogy lehet megakadájozni...
nem történik semmi nincs probléma sem... alkotómunkát végzel...

ezért szárnyal a pannon gyorsnaszád turul....
mert ijen nertársak vannak...
Ha Keller tized támogatást kapott volna az ügyészségtől, akkor ma a fideszt orbánt ugyanúgy büntetnék mint hitlert meg a bandáját
Csintalan egy gerinctelen állat. Oszt' jó napot!
@dr. Bubó: Nem építhetné be szabályosan, már túl is lépte a társasház a beépítettségi százalékot régen. És mivel van neki kettő nagy a házban, hát valóban dögöljön meg, de másoktól elvenni egy ilyen értéket csak mert dafke, még neki se lehet. Még most se. A tetőterasz mindenkié, a sötétebb lakású földszintieké, stb., ott van sok nap, csodás kilátás, így az nagyobb érték, mint a szaros lakások. Erről lemondani nem is fogok senki kedvéért, ja. Pláne ingyen.
@Penivaldes: Nem tudom, miért lett ennyire bicskanyitogatóan buta. Hatalmasat csalódtam benne, de aki Orvbán bandával kezd, az így végzi. Lásd Fábry is.
@dr. Bubó: Akkor ezen az alapon engedd át Orvbánnak az országot ,mert ő is haladni akar a saját kis családi érdeke mentén. Egy tetőterasz, pláne ahol én lakom olyan kincs lehetne mindenki számára, amilyen glaci ír Barcelonát emlegetve.

De igazad van, alázkodjunk meg egy tehetős és mindenkit leszaró vadbarom előtt, tényleg kacsmarinthassa el a közös tulajdont ingyen, fosszon meg mindenkit tőle és élvezze egyedül ő az előnyeit. Ez Orvbán receptje, mit ágálsz akkor ellene itt?

Neki kurvajó most, neked nem, de miért szólsz nertárs ez ellen? Nem örülsz, hogy ő legalább örül annak, amit eddig ellopott tőled??? Furi vagy.
@Penivaldes: Nem kéne feladni, mert erre játszanak. Pont erre.
@a szív fészkei:
Vallja be inkább, hogy elbaszták a dolgot, vagy hogy csak a pénzt akarták megmozgatni? Inkább azt mondja, hogy ő így száll le a bicikliről.
@a szív fészkei: a kettő között lényeges a különbség...

a tiszteséges alkotómunka az más... sgeítek neked

ad1) drorvbán, drsimicska és a fides mafia MÁS KÁRÁRA harácsolva... ez nem alkotómunka, de nem is üzlet

ad2) üzlet az ami MIDNENKINEK JÓ...

ad3) alkotómunka az ami létrehoz értéket (értéknövekedést)

ad4) a NER ben tuti el lehet intézni a beépítést...
de ez nem értem miért a te gondod...

ad5) ha kijársz oda grillezni és a többi lakó is akkro éthető hogy erről az előnyről csak más előnyök érdekében mondasz le...
pl hasonló grillező a kertben
a kilátás miatt a tetőtérér nyilván PÉNZT fizet...
ahhoz is lehet hasonlítani hogy hasonló lakás építéshez mekkora telekárat kellene beruháznia...

szóval az értelmes ember azt keresi hogy mi a MEGOLDÁS
és hogyan jön létre ALKOTÁS, vagy PRODUKTUM

sajnálom hogy csak a fides mafia gyalázásában értünk egyet...
nyilvűn idősebb vagy aki a félázsiai ország tempójához szokott
és keveset jártál külhonban...

szóval ezt betudom kulturális különbségnek... nincs harag...
@a szív fészkei: jáksó szánalmas... nyilván a néző a hibás, mert ezt a nagyon jó műsort nem nézi...

nyilván az ő művészete megelőzte a korát... a félázsiaik még nem nőttek fel... de majd 20 év mulva... az egészázsiaiak áldani foglyák... nyilván a nagyembereket csak haláluk után tuggyák értékelni... ez a sorsa azseniknek, szembe mennek a félázsiai néppel..
@a szív fészkei: pl ojjan megoldás is lehetséges hogy a tetőtearsz is megmarad (részben)

vagy !!! egyszinttel fejjebb jön létre SOKKAL JOBBB

persze ha a kp vel nem vagy elégedett mint megoldással...
@a szív fészkei: szóval mindegy nem is huzom fel magam...

nyilván egész életedben hivatalban dolgoztál...
a fiatalok miattatok menenk el...
csak azt nem tudom ha alkotó ember nem marad akkor a nyugdíjad kitől fogod elmarni ?
a merci gyárban ne reménykeggy többet költ rá az álam mint kap
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: nem vajja be... soha...

inkább meghal...

mikovecet megkérdezted mi a véleménye arról hogy beáznak a fatetők... a víz a hibás meg a kivitelező meg a használó meg mindenki... egy tuti... hogy ő nem...

szerintem neki nem is volt szakmai felelősségbiztosítása....
mert ő sosem hibázik...
én se kedvelem. egy hólyag de Debreceni József is volt már minden csak ...
A Fidesz be akarja venni az egyik legnagyobb szomszédvárat. Nem tudom hatalomtechnikailag ebben mi kivetendő van. A Magyar Nemzetet pénzügyileg próbálták az előző ciklusban ellehetetlenteni - az ellen gondolom ugyanekkora volt a tiltakozás.

Más kérdés hogy a politikailag rugalmas Csintalan bárminemű használata a magyar jobboldal egyik legtámadhatóbb pontja.
Kb. olyan, mint amikor magukat baloldaliként definiálók az IMF mellett tüntetnek.
@Alamio: "Nem tudom hatalomtechnikailag ebben mi kivetendő van."

Elég baj.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egy dolog rosszabb annál, ha egy Csintalan szintű idiótát kiröhögsz: ha komolyan veszed.

Mellesleg a sajtószabadság nem egyenlő a pártkötődésű lapok meglétével. Ha mégis, akkor vajon kinek a szégyene, hogy a Népszava és a Népszabó anyagilag úgy áll, ahogy? A jobboldal oligarchái ellenzékben mélyen a zsebükbe nyúltak a pártlapok, párttévé, pártrádiók finanszírozására. A baloldal oligarchái vajon miért hagyják a pannon pumát a Dunába fulladni? Emlékezz vissza mit írt Andrassew mikor megjelent a Közgép reklám a Népszavában. Azzal nagyjából mindent elmondott amit erről a témáról tudni kell.
Ez a szerencsétlen politikai kaméleon azt hiszi, hogy ilyen ócska trükkökkel felszínen tud maradni.
Szánalmas.
@Alamio:
"Kb. olyan, mint amikor magukat baloldaliként definiálók az IMF mellett tüntetnek."

Miért? Ki melllett kellene tüntetniük? Vagy mit kellene csinálniuk? Lécci határozd már meg, hogy mi is a feladata a bagukat baloldaliaknak vallóknak!
Neo FM kilőve, most jön a Népszabi, aztán jöhet az ATV. Máris a csapból is az fog folyni, amit Pártunk és kórmányunk mondani akar. És az időjárás előrejelzésben se lesz rossz idő.
@Fabius: "Mellesleg a sajtószabadság nem egyenlő a pártkötődésű lapok meglétével."

Független újságírás nem létezik. Úgyhogy ezzel egyetérteni nem tudok. Lehet BBC normák szerint írni/műsort készíteni - de a készítő véleménye akkor is átszűrődik vagy a hírválasztáson, vagy a kommentáron. Van akinek ehhez van füle, van akinek nincs. Autonómabb vélemények kellenének a magyar sajtóba, de amit ez a mondat sugall, az utópia.

"Ha mégis, akkor vajon kinek a szégyene, hogy a Népszava és a Népszabó anyagilag úgy áll, ahogy? A jobboldal oligarchái ellenzékben mélyen a zsebükbe nyúltak a pártlapok, párttévé, pártrádiók finanszírozására. A baloldal oligarchái vajon miért hagyják a pannon pumát a Dunába fulladni?"

Na ez viszont telitalálat.

Amúgy a két lap két önálló hulladék.
@dr. Bubó: Két művész egy kapualjba:
- Te, Jenő, idesz@rjak?
- Á, hagyd, úgysem értik.
:D
@dr. Bubó: Nem ismered a szitut, tökmás, amit mondasz. Beépíteni nem lehet, mert nem engedélyezik és jó okkal - ez olyan környék, ahol van szabály - amit persze áthágnak, naná, de ez már túl feltűnő lenne ahhoz is. Azontúl el sem bírná a ház statikailag. Tehát nem alkotna, hanem rombolna. Nem építene újabb kéglit, met minek, mikor van kettő is itt, csak valami üvegtetőt, amire szarhatnak a madarak és slussz, más értelme nem lenne.

Nem grillezni járok fel, hanem napozni és a kilátást csodálni huszonöt év után is még mindig elhűlve, annyira szép és egyedi, hogy többet ér ettől így megcsinálva, mint egy lakás ott. Az a kertben nincs meg. Én ezt így és ezért vettem meg, ergo, ez a lakásom része, ha eladnám, kiadnám, ez olyan értéknövelő tényező, ami manapság nem két fillér.. Erről miért mondjak le, a két szép szeméért?
Nem fizetne semmit, esze ágában sincs, de nekem meg eszem ágában sincs eladni.

Ha te ennyire megértő vagy a saját helyeden élj így, sok sikert hozzá, de van, ami pótolhatatlan.

Pont, hogy jártam külhonban és láttam, hogy egy ilyen adottságú hely mit ér és hogyan hasznosítják. Ezt egyetlen ember kénye-kedvére odadobni ingyen nem hiszem, hogy megteszik a szerinted kultúrhelyeken. Ott, ami közös, az közös kezelésben van, közösen döntenek róla - nem egy ember elhatározza valamit, és keresztülverné a többin - ott értékként díszítik növényekkel, kerti bátorral és közösen használják.

Mi, félázsiaiak - ahogy mondod kedvesen - szintén saját pénzből évtizedek óta felvirágozzuk, saját vízből locsoljuk, ápoljuk, paddal ellátjuk, - és használhatja bárki a házból, noha a mi költségünk mindez, amit írtam. Ha ez a félázsiai kádári tempó, tudod, mit? Vállalom. Szerintem ez az értékteremtés és másoknak értéknyújtás, nem a lenyúlás erővel.

Na mivel erős off, végeztem, gondolj rólam, amit akarsz.
@Alamio:

Ha már itt tartunk légy kedves definiálni, ha a nem leszünk gyarmat tüntetők mennek az IMF-hez azzal, hogy néni kérem csak kéne az a kurva hitel, az milyen? Jobb vagy baloldali?

Ezt azért lenne különösen fontos eldönteni, mert az államnak nem mindegy, hogy a milliárdok fölött rendelkező állami főcivil vajon "milyenes" is valójában. Te pedig erre szakavatott személynek tűnsz.
@dr. Bubó: Soha az életben nem dolgoztam hivatalban. Biztos miattam mennek el, ja, ja. De jól látsz, mint a bagoly nappal. Na folytasd a jellemzésem, nem te vagy a drága a szomszéd? Az is állat, csak farkas.
@félázsiai 2llkedő: Nem feladatom definiálni.
De azt minden logikusan gondolkodó láthatja:

A nemzetközi pénztőke mellett ne tüntessen már egy Marx-alapú gondolkodó.

Mert Kafka a sírjában zokog, ez annyira abszurd.
@Unionist:
Köszönöm hogy megosztottad velem a véleményed. Bár nem értünk egyet, nem baj hogy leírtad, mert az ilyen fórumok erről szólnak.
Akkor én is kezdeményezek feléd egy kis gondolatébresztőt. Ha te sem azért szavazol Bajnaira mert tökéletesnek hiszed, hanem csak azért, mert ezt preferálod a választékból, akkor valószínűleg az is érthető lehet számodra, hogy én sem azért szavaztam a Jobbikra mert valamiféle csodavárást dédelgetek, hanem azért, mert a felhozatalból ezt preferálom.
Ha a Jobbik táboráról ilyen markáns képet sikerült kialakítanod mint amit leírtál, akkor menj végig szépen azokon a kommenteken, amiket a tiéden kívül hozzám intéztek, és oszdd meg velem erről is a kialakult képed. Semmi mellébeszélés, feketén fehéren.
Ha ezen túl vagy, akkor feltenném a következő kérdést: a Jobbik szerinted ok, vagy okozat a magyar politikában? Nem képzelhető el olyan kormányzás szerinted, hogy a masírozásokra ne legyen igény? És kiknek a cinizmusa járult hozzá ehhez szerinted, a Fidesz, az MSZP+SZDSZ, a jogvédők, vagy mind?
És végül még arra lennék kíváncsi tőled, hogy mi a véleményed azokról, akik a választókat hibáztatják a választási eredményért? Mondjuk mit mondana az ilyeneknek Steve Ballmer ha nála dolgoznának és a vevőket okolnák a Microsoft szoftvereladások csökkenéséért? Arról nem is beszélve, ha oda juttatnák a Microsoftot mint ezek az országot.
@dr. Bubó: Ja még egy: teljes szívemből kívánom, hogy ezt a drága alkotó embert egyszer megismerd teljes alkotói mivoltában. Most kell egy vagyont áldozni arra, ahogy alkotott, mert annyira szarul építkezett - ez a szakmája amúgy - hogy még saját kéglijének helyet adó házat se bírta normálisan megcsinálni. Ez nem változott ma sem, de ma magyar földön, ilyenekből lehetnek vállalkozók. Remélem, belefutsz egyszer egy ilyenbe. :-DD

Merci gyárban nem reménykedek, nyugdíjam nem nagyon lesz, mert gyerekeket neveltem otthon darab ideig, ne félj, nem előled eszem el a vajas kalácsot.
@Fabius: "ha a nem leszünk gyarmat tüntetők mennek az IMF-hez azzal, hogy néni kérem csak kéne az a kurva hitel, az milyen?"

Nem volt tudomásom ilyenről. De ha történik, az is abszurd.

"Ezt azért lenne különösen fontos eldönteni, mert az államnak nem mindegy, hogy a milliárdok fölött rendelkező állami főcivil vajon "milyenes" is valójában. Te pedig erre szakavatott személynek tűnsz." -írod.

Én meg nem tudom értelmezni. Átfogalmaznád?
@Fabius: Ebben igazad van. Én úgy tudom, hogy Arató azért nem egy szegény ember. Hogy Leisztinger nem egy hajléktalan, aki meghúzódhat a Kopasz-gátnál. Hogy Kapolyi sem a körúton kéreget. Hogy maga Gyurcsány se nélkülöz.

Nem tudom, hogy ez direkte van, hogy nem szállnak bele a sajtóba, ne mondhassák a jobboldalon, hogy pártkötődésű lapok - mikor igen - vagy sajnálják rá, mert céltalannak érzik befektetni a pénzüket?
@Alamio: "A nemzetközi pénztőke mellett ne tüntessen már egy Marx-alapú gondolkodó. "

Ha nem tudnád, Marx tőkés volt.
És azt mondta, hogy a legfejlettebb kapitalista társadalmakban alakul ki a szocializmus. Tehát nem most egy csettintésre. Itt vagy eltévedve a baloldaliakkal kapcsolatban.
@félázsiai 2llkedő: ne hagyd ki, a nyert bíróságos klubrádiót se, ilyen sikeres agitpropot még göbbelszék sem, sőt sztálinék sem hoztak létre, talán csak ékorrea, lásd olimpiai aranyosok fogadása
@Alamio:

"Független újságírás nem létezik."

Ez amolyan féligazság. A munkáltatójától mindenki függ bizonyos mértékben, és a szerkesztő véleményével és témaválasztásával az emberfaktor sem kiiktatható, ez így van.

De.

Az talán nem a véletlen műve, hogy pl a SkiccPali ügy a HVG-n és Indexen, a Wikileaks magyar vonatkozásai az Origón jelentek meg, és nem egyik vagy másik oldali pártlapokban.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: De ő azért nem tegnap kezdte a médiában az életet! Neki - a Habony Árpinak négerkedést elvállalva is - tudnia kellene, hogy mire harap az ország. RTL-nél nyalta fel a kormányfikázásért a HH-nála nem kevés pénzt, beleláthatott a sikercsinálásba, mire harap a plebs?? És mégis horrorpénzért - mikor másokat ötszázasával rúgtak ki a királyitól költségtakarékosság címen - bevállalta.

Pont ezt a frech, kihaénnem-stílust cikizték szakmányban a HH-nél. És ugyanakkor ezt csinálta a királyinál. Agyrém.
@Fabius: " A baloldal oligarchái vajon miért hagyják a pannon pumát a Dunába fulladni?"

Jó kérdés.

Egyébként tulajdonképpen ezt írtam reggel, amit most te: Csintalan szerepe itt teljesen lényegtelen. Nem őt veszem komolyan, a helyzetet viszont lassan komolyan kéne.

"Mellesleg a sajtószabadság nem egyenlő a pártkötődésű lapok meglétével. "

Kétségtelen. Mindazonáltal, ami pl a sajtószabadsággal BIZONYOSAN összeegyeztethetetlen, az lapok és rádiók (akár vállaltan elfogult lapok és rádiók) hatalomtechnikai módszerekkel történő ellehetetlenítése. Ez ugyanis cenzúra. Nem ugyanaz, mint direkt betiltani, de akkor is cenzúra. Márpedig ahol cenzúra van, ott sajtószabadság nincs, ahol sajtószabadság nincs, ott demokrácia nincs, ugye, ez elég egyértelmű. A cenzúrára meg nem az a válasz, hogy: "Fizesse ki a Kapolyi meg a Gyurcsány a hiányt!", hanem az, hogy: kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését!

Azon tűnődőm, vajon milyen szándékkal próbálod velem napról-napra elhitetni, hogy itt demokrácia van, holott teljesen nyilvánvaló, hogy nincs. Hogy este el tudjak aludni? :D
@Cirbolya_sentinel:
"de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van."

Magyarul: ha diktatúra van.

Ebből adódik, hogy nem lehet más vélemény.
@Fabius: És amit Vakapád mindig felhánytorgat: hogy a baloldali média kicsinálta Gyurcsányt jóformán. Ott azért mindig nekitámadtak a baloldali baromságoknak is.

Itt az egyetlen halaványan kritizáló Stumpf Andrást egy kis skiccezésért már Borókai mennyire befegyelmezte... www.emasa.hu/cikk.php?id=9524
@Alamio:

Ez az abszurd megtörtént.

A békemenet különítménye járt Ivascsenkónál Csizmadia László főcivillel az élen, hogy ők inkább visszatolatnak a Kossuth térről a Hősökig, de a cége álljon már szóba Orbánnal, ha lehet.
@félázsiai 2llkedő: "És azt mondta, hogy a legfejlettebb kapitalista társadalmakban alakul ki a szocializmus."

Így is lett. Ja nem... :-)

Amúgy kérlek a mondanivalómra reagálj!
Vagy a reakciód az, hogy az az igazi Marxista, aki támogatja a nagytőkét? Mert ezért anno egy Kominternen kizárnak.

@Fabius: Jól értelmezem, hogy szerinted a HVG, az Origo és az Index függetlenek?!
Ebből:[..]"„Általános egyetértés mutatkozik abban, hogy a szabad és plurális médiaszektor léte a demokrácia sarokköve. A média megfelelő szabályozása – ideértve azt az elvet is, mely szerint csak ott kell szabályozni, ahol feltétlenül szükséges – olyan környezetet teremt, melyben a média be tudja tölteni a tőle elvárt társadalmi funkciókat. Az európai normák célja a média szabadságának és a demokrácia megerősítésének biztosítása, az európai iránytól való eltávolodás alááshatja a demokráciát."
@Alamio: "Vagy a reakciód az, hogy az az igazi Marxista, aki támogatja a nagytőkét? "

Benne volt a válasz abban, amit Marx mondott.
Ha meg akarjuk érteni Orbán Viktor emberi nagyságát, akkor le kell hatolnunk ragyogó személyiségének roppant nehezen megközelíthető mélyrétegeihez, a legapróbb részletekig tanulmányoznunk kell a magánéletét, és különös figyelmet kell fordítanunk a feleségéhez fűződő különleges kapcsolatára. Az Orbán-család nyaralásáról kiszivárgott hivatalos és félhivatalos információk lehetőséget teremtenek arra, hogy tovább bővítsük ismereteinket.
Orbán Viktor a kertvárosi, jómódú, felső-középosztálybeli férfiak életét éli, azzal a különbséggel természetesen, hogy ő egy egész ország terhét cipeli a vállain. Orbán egész évben keményen dolgozott, s ezalatt keresztény aszkéta módjára megtagadott magától minden földi örömöt. Ezt a borzasztóan nehéz időszakot csak egyetlen kis örömpont törte meg, amikor egy hosszú hétvégére egy dél-angliai kisvárosba utazott Lévai Anikóval. Ez a rövid kis kikapcsolódás csak átmeneti enyhülést hozott, a Miniszterelnök Úr az elmúlt időszakban nagyon fáradtnak látszott, egyre jobban kimerült, testileg és lelkileg lerongyolódott, ezért szükségessé vált egy hosszabb időtartamú szünet közbeiktatása. Orbán Viktor tehát (valószínűleg a felesége kérésére) szokatlanul hosszú, 14 napos szabadságot vett ki, hogy "feltölthesse az akkumulátorait". A nyaralás első részét Orbán Viktor Felcsúton, a szerény kis (70 nm-es) parasztházában töltötte, ahol a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyeivel foglalkozott és sokat olvasott, művelte magát. Itt csatlakozott hozzá a katolikus hitben nevelt fia, Gáspár, aki nemrég a Puskás Akadémia FC előkészületi mérkőzésen győztes gólt szerzett. Érdemi változást hozott a nyaralás minőségében, amikor a család kiegészült a kislányokkal és Anikó asszonnyal. Ekkor vette kezdetét az igazi családi nyaralás! A család Ausztriába, a Fertő-tó partjára utazott, ahol főleg a szabadban végzett szabadidős tevékenységgel töltötték az idejüket, kerékpároztak, napoztak, tollaslabdáztak. Orbán Viktor a Frizbi műsorvezetőjének, Hajdú Péternek adott exkluzív interjúban elárulta, hogy általában csak késő este ér haza, amikor a felesége már alszik, és sajnos nagyon keveset látják egymást. Biztos vagyok benne, hogy Orbán Viktor nagy figyelmet szentelt Anikónak, és nem lennék meglepve, ha hamarosan egy új taggal bővülne az Orbán-család!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kevered szezont a fazonnal.

Amit a Klubrádióval művelnek az hatalomtechnikai eszköz.

A Népszabó szimpla üzlet: a Ringiernek nem kell, eladó. A 27% tulajdonrésszel bíró MSZP pártalapítvány élhet az elővásárlás jogával, de ha most sem nyúlnak a zsebükbe akkor megveszik Simicskáék. Ez nem cenzúra meg hatalomtechnikai eszköz, hanem a piac törvénye. Ha médiát akarunk, ha sajtót akarunk azt tudni kell tulajdonolni és el kell tudni tartani. Erre bizony pont ugyanaz a válasz, mint Széles, Liszkay, Fellegi esetében a túloldalon: nyúljon zsebébe a Kóka, Kapolyi, Leisztinger, Velez, Puch kör.

A szándékom meg egyértelmű: Debreczeni mellett olvass mást is, mert attól jobban alszol és a humorod sem veszik el teljesen :-)
Nem tudom hozzáfűzhetek é egy két saját gondolatot. A gyarmat: voltunk , vagyunk és leszünk.Szerintem! A baloldal már Kádár idején rájött, hogy a kölcsönt jó felvenni, mert senki nem tudja pontosan mennyit sápot húznak le róla a tűz körül ücsörgők. Hogy a Sándorunk is rájött, miszerint mindig az erősebb kutya van felül, ez sem új. Volt nálunk egy pártitkár, aki a háború vége felé nyilas karszalaggal sétálgatott és kapkodták el azokat a katonákat akiknek elegük volt a buliból, na, a "rendszer változás" után elsőként ült be a gyóntató székbe. Ennyit a párttagokról. A Bajnai-ék meg nem jönnek, ugyanis az új választási rendszer olyan, amit jelenleg egy párt sem tud teljesíteni, talán ha összeolvadnának, de az meg szinte lehetetlen.Egyenlőre ! Az MSZP sikeresen ledegradálta magát,így a Népszabnak is gázos lett a helyzete, mivel az olvasói tábora a megélhetésre koncentrál, így már lassan nem futja az újságra sem. Amúgy szerintem az Orbánék biztos fognak jövőre valami kis lét odadobni a népnek és a választásokra már nem lesz nagy gondjuk.
@félázsiai 2llkedő: :-DD Most Stefikétől - szokásos módon duplázva rögtön - az Orvbán APO hírharsonáját olvashattuk?
Leásnék Orvbán mélyrétegeibe. Nem örülne neki.

Stefi nem búcsúzott el múltkor hálátlan és őt meg nem értő - Jáksóhoz hasonlóan tiborci panaszokkal ostorozott - közönségétől??
Kissé unortodox ez a "tangó harmonika", de a poszt nagyon is jó.
Ha a Népszabadság is fityiszes lap lesz, akkor, már szinte csak itt, meg néhány blogon, egy kezemen megszámolható sajtótermékből értesülhet a nagyérdemű az igazságról.
Ezek zöme is jobbára az internetes, vájtfülű közönség számára elérhető.
Ám a választásokat ecceri zemberek fogják eldönteni(most is). Meg a határontúli magyarok.
Akkor lesz nekünk igazi diktatúra, a mostani csak bevezető.
Brühühühü(rodeósan).
@a szív fészkei:

Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Mondok példát: a 2010-es voksturizmus csak addig volt érdekes, amíg ki nem derült, Szanyi kapitány is élt ezzel a lehetőséggel. Az angyalföld blogra kitett hangfelvétel már nem bírt hírértékkel. Arról nem beszélve, hogy Gyurcsány fűrészelése Puch Laci érdeme, aki akkoriban pártpénztárnok volt, és erős ráhatással bírt a pártlapoknak nyújtott apanázsra. Így a gazdi utasításának megfelelően eljárni az én szememben nem számíthat a "baloldali média csak odaszólt" címkére.
@AKIsTUDATLAN: Ez is elérhető még eléggé: hvg.hu/itthon/20120817_Korrupcios_ugy_a_maffia_kezd_oszeallni

És nem igaz, hogy csak a vájtfülűeknek van infó. De már unom leírni.
@AKIsTUDATLAN: "szinte csak itt, meg néhány blogon, egy kezemen megszámolható sajtótermékből értesülhet a nagyérdemű az igazságról.
Ezek zöme is jobbára az internetes, vájtfülű közönség számára elérhető."

Majd lesz ismét Szabad Európa Rádió.
@AKIsTUDATLAN:

Ha már a törzsolvasóknak is magyarázni kell, hogy az "álamelnök" és a "tangó harmónika" SkiccPali munkássága előtti tisztelgés, és nem a véletlen műve, akkor tényleg baj van.
Hogyér' adnak egy országos újságot... Csak mer' hétfőig úgy tippmixelgetek.
@a szív fészkei:
De igen,felsírta, hogy nem értettük meg teuton-nordikus szupraintelligenciáját, és ezután nem fogja ránk pazarolni kivételes elméje fényességét.
Nincs tovább ingyen sütkérezés!O:)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: „Maga megbolondult,hogy mindent kétszer mond?“ (ír)
Karinthy Frigyes
@Fabius:Ezer bocs, olykor kiesek a játékból.
@Alamio:

Hogy ténylegesen mennyire függetlenek azt ki tudja?

De az tény, hogy pártlapnak nem nevezhető egyik sem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "figyelmet kell fordítanunk a feleségéhez főződő különleges kapcsolatára"
Mire gondolsz? Arra, amikor jól bebaszott párat Anikónak?
@Fabius: Én mondjuk arra gondolok, hogy Tóta, aki nem egy jobber, mindig nekiment elég nagy olvasottsággal az Indexen, ha valamit hülyeségnek vélt baloldalon.

Nem a puchi parancsra nyírunkra gondoltam.

De hát aki fizet, az rendeli a muzsikát ugye.

Azért ez a sajtónál nem egy annyira meglepi dolog. Én igen kis pont voltam egy igen kis weblapnál, de pl. Lévai Katalin irodalmi munkásságát fikázó cikkem nem mehetett le. Mert izé... Felfogtam, hogy ez a szerkesztőcsaj állásába kerülne. De nem dobtam egy hátast a szőőrpájztól.
@Spániel: Arra a kozmetikusa és a napszemüvégkészítők fordítottak figyelmet. :-)) De rég láttalak!
Ha meg akarjuk érteni Orbán Viktor emberi nyomorát, akkor le kell hatolnunk beteges személyiségének roppant nehezen megközelíthető mélyrétegeihez, a legapróbb részletekig tanulmányoznunk kell a pszihopatológiáját, és különös figyelmet kell fordítanunk a feleségéhez fűződő különlegesen agresszív kapcsolatára. Az Orbán-család nyaralásáról kiszivárgott hivatalos és félhivatalos információk lehetőséget teremtenek arra, hogy tovább bővítsük ismereteinket.
Orbán Viktor a kertvárosi, jómódú, felső-középosztálybeli férfiak életét éli, azzal a különbséggel természetesen, hogy ő egy egész országot tesz tönkre. Orbán egész évben keményen hazudott, s ezalatt álkeresztény módjára megtagadott minden erkölcsi elvet. Ezt a borzasztóan nehéz időszakot csak egyetlen kis örömpont törte meg, amikor egy hosszú hétvégére egy dél-angliai kisvárosba utazott Lévai Anikóval győgyszerelésre. Ez a rövid kis kikapcsolódás csak átmeneti enyhülést hozott az országnak, a fasz az elmúlt időszakban nagyon fáradtnak látszott, egyre jobban kimerült, testileg és lelkileg lerongyolódott, ezért szükségessé vált egy hosszabb időtartamú gyógyszeres kezelés közbeiktatása. Orbán Viktor tehát (valószínűleg a felesége kérésére) szokatlanul hosszú, 14 napos szabadságot vett ki, hogy "feltölthesse az akkumulátorait". Inkább akkusavval kellene feltölteni! A nyaralás első részét Orbán Viktor Felcsúton, összelopott luxus villájában töltötte, a milliárdos stadionja mellett, ahol a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyeivel foglalkozott és sokat olvasott, készült a véget nem érő hazudozásra. Itt csatlakozott hozzá a katolikus hitben nevelt fia, Gáspár, aki nemrég a Puskás Akadémia FC előkészületi mérkőzésen győztes gólt szerzett. Érdemi változást hozott a nyaralás minőségében, amikor a család kiegészült a kislányokkal és Anikó asszonnyal. Ekkor vette kezdetét az igazi családi nyaralás! A család Ausztriába, a Fertő-tó partjára utazott, ahol főleg a szabadban végzett szabadidős tevékenységgel töltötték az idejüket, kerékpároztak, napoztak, tollaslabdáztak. Orbán Viktor a Frizbi műsorvezetőjének, Hajdú Péternek adott exkluzív interjúban elárulta, hogy általában csak késő este ér haza a szeretőjétől, amikor a felesége már alszik, és szerencsére nagyon keveset látják egymást az asszony nagy örömére. Biztos vagyok benne, hogy Orbán Viktor nagy figyelmet szentelt Anikónak való hazudozásra, és nem lennék meglepve, ha hamarosan egy új taggal bővülne az Orbán-család! Egy házi pszichiáterrel.
@a szív fészkei:
Nem a vájtfülűeknek van, de azért széles tömegek nem annyira a polblogok, a HVG, az ÉS, a MANCS... olvasói. Vagy nem?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Újabb taggal bővülne az Orbán család? Nebassz, örökbefogadás lesz és odaköltözöl?
"Egykori kommunista vezérek gyűjtőpártja, a fidesz..." Nemtom, sírjak vagy röhögjek Varánuszon. Terrárium helyett a blogolást választotta szegény, vagy habzó szájjal hazudik, fene tudja. Komcsikat az mszp-ben kell keresni, komcsi vezéreket főképp, leszármazottaikat (pl. Schiffer doktor) az lmp-ben, értelmes írást pedig valahol messze az Indexen túl.
@komissarlajos: Vagy súlykol, mint "Ágnes asszony a patakban"

Aki
"Fehér lepedőjét mossa;
Fehér leplét, véres leplét
A futó hab elkapdossa.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el." mondá Arany. Stefike is mossa, mossa a véres fideszleplet és dörgöli a pofánkba.
@Wеgam:

Stefi klónból egy is sok, úgyhogy téged kibasztalak.
@Fabius:

Informálisan közölni MAGÁNCÉGEKKEL, egy - elvileg - demokratikus országban, hogy ha bizonyos lapoknál hirdetnek, akár el se induljanak közbeszerzéseken, ámde készüljenek fel egy alapos NAV vizsgálatra, szerinted mi, ha nem hatalomtechnikai eszköz? De hát te is vállalkozó vagy, őszintén: hirdetnél a Népszavában?

" Ez nem cenzúra meg hatalomtechnikai eszköz, hanem a piac törvénye. "

Mi a piac törvénye? Az, hogy a Magyar Hírlap tele van állami cégek hirdetéseivel, a fityiszes önkorik orrba-szájba fizetik elő (nálatok is), a KÉTSZER nagyobb példányszámú Népszavában meg nemhogy állami, hanem SEMMILYEN hirdetés nincs? Ez a piac törvénye? :DDD Erről is írt már egy párszor Andrassew.

Kezdesz komolyan megijeszteni.

Ja, Debreczenivel sok mindenben egyetértek, de azért nincs szükségem egy Debreczenire, hogy megmondja a véleményem. :D

Mindegy, beszéljünk az időjárásról. Persze, csak pozitívan! :D
@a szív fészkei: Egy 3 és egy 5 éves terrorista tartott sakkban 10 napig. Most engedtek szabadon, de megfenyegettek, hogy a jövő héten visszajönnek. Kilógó beleimet most rendezem a helyükre.
@Fabius: Pedig ez a szövege jó volt! Mondhatni, lefordította Stefi pátoszát a rögvalóság talajgyökerére.
[..]"Orbán Viktor a kertvárosi, jómódú, felső-középosztálybeli férfiak életét éli, azzal a különbséggel természetesen, hogy ő egy egész országot tesz tönkre. Orbán egész évben keményen hazudott, s ezalatt álkeresztény módjára megtagadott minden erkölcsi elvet. Ezt a borzasztóan nehéz időszakot csak egyetlen kis örömpont törte meg, amikor egy hosszú hétvégére egy dél-angliai kisvárosba utazott Lévai Anikóval győgyszerelésre. Ez a rövid kis kikapcsolódás csak átmeneti enyhülést hozott az országnak, a fasz az elmúlt időszakban nagyon fáradtnak látszott, egyre jobban kimerült, testileg és lelkileg lerongyolódott, ezért szükségessé vált egy hosszabb időtartamú gyógyszeres kezelés közbeiktatása. Orbán Viktor tehát (valószínűleg a felesége kérésére) szokatlanul hosszú, 14 napos szabadságot vett ki, hogy "feltölthesse az akkumulátorait". Inkább akkusavval kellene feltölteni! A nyaralás első részét Orbán Viktor Felcsúton, összelopott luxus villájában töltötte, a milliárdos stadionja mellett, ahol a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyeivel foglalkozott és sokat olvasott, készült a véget nem érő hazudozásra." Tökéletes helyzetjelentés.
@Spániel: :-)) Nagyinak lenni nem a föld legeslegnagyobb örömforrása????? Nekem erről áradozik minden ilyent megélt barátném.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ez a hivatalos pártpropaganda-anyag?

"...megtagadott magától minden földi örömöt." - Ez majdnem igaz is. Mert magyar focimeccsre kijárni nem nagy élvezet. :)

"A család Ausztriába, a Fertő-tó partjára utazott, ..." - És miért oda? Miért nem jó a határ ezen oldala? Miért nem lehet a magyar turizmust, vendéglátást fellendíteni, segíteni?
A remek "kiránduló időben" felkereste-e a Mithras szentélyt? Ja, hogy az éppen még Magyarországon van?
@Várúr: Akkor ne égesd le itt magad a megjelenéssel!

Már téged is bevetnek, hát ekkora szám Csintalan?
@Várúr:

Pozsgay elvtársat és Szűrös elvtársat, a két főkommunistát merre kell keresni? És az MSZP aligazgató Csintalan elvtársat? Hát a még Csintalan szerint is besúgó Boross Péter elvtársat? És a szorgalmasan jelentő Boross Imre elvtársat? Böröcz ügynökről és a Hazafias Népfront utolsó élvonaláról nem is beszélve.

Remélem örülsz, hogy közéjük tartozhatsz.
@Wеgam: hatoljon le a rák orbán mélyrétegeibe
@Marcellusca:

A Fertő-tó ausztriai része 1920-ig a történelmi Magyarország része volt.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nagyon nagy szükség van a dinasztiájukra. Más se hiányzik, hogy megint a kívánt színre fessék a Kútvölgyit, attól függően Anikó nagysád mit pottyant ki fenséges méhéből. Mert az első miniszterelnöksége idején ez így volt. index.hu/belfold/orbanbebi/
@Cirbolya_sentinel: Fokozódik a nemzetközi helyzet. Stefi is felmondta felmondását.
@Spániel: Téged eléggé amortizálhattak egy cseppet a kis drágák, mintha szókimondóbb lennél a szokásosnál!
@Marcellusca: :-DDD Osztrák sógorék nem akarják megmerényelni biztos. TEK-ék biztos ezt ajánlották neki, Balcsi meg amúgy is porzik és algás. Ilyen fenséges habtestet kitenni a zöldalgáknak????????
@Wеgam: LOL
Valószínű, hogy ez az igazabb változat. :D
@a szív fészkei: Ebben a korban iszonyúan aranyosak és amit a szülők nem rontottak el rajtuk, azzal lehet mit kezdeni. Csakhogy ez egy 12 órás intenzív fizikai készenlét. Mivel Pécsen laknak, ilyenkor nagytételben működik az együttlét.
@Fabius:
Te is tudod: egyik se fidesz-tag. Nem érdemes ilyen görcsösen erőlködni. Lendvai eeetársnő, Kovács Laci bá', stb. nevű ősbolsik tucatjával nemcsak mszp-tagok -, képviselők is. Röhögöm, mikor épp a ballibek komcsiznak habzó szájjal. Ne fáraszd magad és más hozzád hasonlók sem. Nem titeket akarlak meggyőzni. Nektek a mély komcsi gyökerű Furcsány, Meseházy, Bajnai, stb. való. Esetleg Dopeman, Árok Kornél, a milla, a 4K! vagy fene tudja melyik balos-anarchista formáció. Ócska régi trükk az ellenfelet vádolni azzal, amit ti követtek el. Megmosolygom, a személyeskedés nem izgat, oszt' annyi.
@Fabius: Elolvastad egyáltalán?
Mert ő nem pont ugyanazt írta.
Kiegészítette. :DDD
@Fabius: "Stefi klónból egy is sok"

Kedves Fabius!

Kéretik visszabaszni Wegam-ot, mert Ő nem klón.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az állami cégek mindig ott hirdetnek, ahol az aktuális gazdi mondja. Mikor Gyurcsány volt a gazdi és megtiltotta a Hírlap előfizetést is, akkor ott nem hirdettek. Ne tegyünk úgy, mintha ez nem pont így lett volna az utóbbi 22 évben mindig.

A kérdésedre válaszolva: én hirdetnék bárhol, és leszarnám mit szól ehhez az aktuális gyurcsányorbán. De nekem könnyű dolgom van: felépítettem valamit saját erőből aminek nincs és nem is volt soha köze semmilyen közbeszerzéshez, állami megrendeléshez vagy bármi máshoz. Lehet ma Magyarországon ezek nélkül is rentábilis vállalkozást vinni. Orbánék hülyesége miatt ez ugyan nehezebb, mint az utóbbi 10 évben bármikor, de lehet.

Ettől függetlenül nem csak állami megrendelés nincs a Népszavában, de a baloldali cégek hirdetései sincsenek sehol. Vagy te láttál egyet is? Erről beszélünk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "A Fertő-tó ausztriai része 1920-ig a történelmi Magyarország része volt."

És?
@a szív fészkei: nagyon vissza kellett fogni minden trágárságot, mert hova lesz a jó példa?/egyébként kórusban zengték, hogy picsa/ Egyszer szóltam el magam, hogy tele a tököm, hát nem maradt bennük nyom nélkül.
@Fabius: Ez akkor is egy önigazolás.
Az MSZP-ben mást se találsz, csak egykori állampártit (na jó, van pár fiatal).
Ehhez képest egy taxatív felsorolás a Fideszben kétségtelenül létező egykori állampárti tagokról nem lehet egyenlőségvonal, pláne nem adhat okot az állampárt-utód szavazóinak erkölcsi felsőbbrendűségre. Hogy téged idézzelek:
Remélem örülsz, hogy közéjük tartozhatsz.
@Fabius: "a baloldali cégek hirdetései sincsenek sehol."

Mert azért ők is szeretnének munkához jutni, ezért nem írják ki magukra, hogy "Ide lőjetek!"
@Várúr:

Csintalan speciel Fidesz tag. Boross Imre a Fidesz minisztere volt. Böröcz az MTVA-ban hamisítja a híreket. Pozsgay írta többek mellett az alaptörvényt. Stumpf alkotmánybíró a Nerista Népfront szellemében. Orbán Gyurcsány mellett volt vezér a MISZOT-ban.

Te most nekünk hazudsz vagy magadat vigasztalod?
@Várúr:

Gyorsan beégtetek a Békemenettel! :DDD Te ott voltál az Inverz Békemeneten is? :DDD
"Hitelmenet".

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: " s ezalatt keresztény aszkéta módjára megtagadott magától minden földi örömöt. "

Na jó, de akkor honnan a triplatoka a here-állal? :D
Szerintem ők sem gondolják komolyan hogy überelhetik az elővásárlási jogot, csak az árat akarják felhajtani, meg mélyebben belenézni az üzleti adatokba annál mint amennyire egy mezei bárki teheti. Ehhez meg komoly érdeklődőnek kell tűnni.
@Fullánkos Algol: "Szerintem ők sem gondolják komolyan hogy überelhetik az elővásárlási jogot"

Állami pénz mellett?
@Várúr:

nektek meg simicska, meg lézer.
@Marcellusca:

Ha ez vigasz Stefit se olvastam végig. Csak az utolsó mondat szúrt szemet.

De Wegamot visszabasztam, legyen meg a közösség öröme.
@Húsleves: Te meg menj végig szépen a jobbikos kommenteken. Oszt lásd, hogy mit preferáltál.
@Alamio:

Én speciel nem tartozok senki közé, különösen nem a szocialistákhoz.

Ettől függetlenül a Fideszben lényegesen több egykori kommunista van, mint bármelyik másik mai pártban. Az önigazolásként hajtogatott pinológuslacizás igaz, de ezen nem segít.
@félázsiai 2llkedő:
@Marcellusca:

Orbán azáltal, hogy demonstratíve a Fertő-tó Ausztriához csatolt oldalára ment nyaralni, diplomáciai finomsággal jelezte Bécsnek, hogy bár hivatalosan a területi revíziós szemlélet meghaladását képviseli, de valójában Magyarország nem mondott le az Őrvidékről!
@félázsiai 2llkedő:

Ez hülyeség. A baloldali pénzemberek cégéről mindenki tudja melyik mivel foglalkozik. Így azt is, hogy Velezék Simicskával bizniszelnek. Az nem kínos, csak pl egy Velez cég hirdetését a Népszavában megjelentetni az?

Ne vicceljetek.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Miért, Magyarország most talán nem történelmi? 1920-ban állt meg a történelem, vagy később?
@Cirbolya_sentinel:

A fapinát mindenképpen :-D

És bevallom, ha harmadszor jön szembe - mert mostanában mindent duplán mond - akkor könnyen így lehet járni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Azt hiszem meghekkelték a Stefánia accountot. Ilyen jókat rég olvastam.
@félázsiai 2llkedő: Ott már nem fogadják. Évek hosszú sora alatt a klinika orvosai már rájöttek, hogy teljesen reménytelen, kár belé a gyógyszer....és a szavazat is.
stefi cserélj karaktert k.uncsi vagy, tudsz te jobbat is, vagy mégsem? ;-)
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:

Nem, ez tényleg én vagyok.

Jó kedvem van, megismertem egy helyes fiút.
@Cirbolya_sentinel:

:-D :-D :-D :-D

Mekkora égés történelemből nullásnak lenni, és a honlap impresszumából kiindulva hülyét csinálni magunkból?

szentkoronaradio.com/impresszum

Bazz :-D :-D

De Gyula feltámadt és válaszolt:

szentkoronaradio.com/belfold/2012_08_16_a-portalunk-miatt-ostenburgot-keresi-a-tek-aki-valaszol
@Fabius:

A Népszavánál meg majd Fejtő Ferencet keresik.
@Fabius:
Írhattak volna Dobó Istvánnak, vagy Szilágyi Örzsébetnek is. Ha kétszeri próbálkozás után nem veszik át a küldeményt, kézbesítettnek tekinthetik.
@Spániel:
Csengő lesz a biciklin, emelendő az aktus fényét. Hátul macskaszem, a Vezíren meg láthatósági mellény.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:

Vagy értesíthették volna Kun Bélát, hogy az államellenes szervezkedésnek nem lesz jó vége. :-D

De röhejessége mellett azért elborzaszt, hogy a történelem alapfokú ismerete és legalább egy nagyon alapszintű általános műveltség sem követelmény ezeknél.
@Fabius: "Én speciel nem tartozok senki közé, különösen nem a szocialistákhoz."

Hogyne. Te vagy a független magyar média :-)
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: jól fog kinézni, ahogy a görbe lábaival teker, mint majom a köszörűn.
@Fabius: de bakker, egy biztonsági cég, ami a kedves vezetőre kell hogy figyeljen, és az őt veszélyeztető oldalakra, és személyekre, az nem engedhet magának meg, ennyi és ilyen blamákat, hát nem tudom, én a vezényló helyében nem elégednék meg a lezárt környező utcákkal ;)

Szép kis lista állhatna össze, a bénázásaikból, és a nincs más szó rá, a hülyeségeikből. Főleg a nem is tudjuk ki, aztán mind rendőrig tartó felismerés bevallás, az elrabolt 3 emberről.
@Alamio:

Egy magánszemély blogja mióta média? Semmióta. Ezt nem én mondom, hanem a médiatörvény. Úgyhogy ez sem talált :-))

De ha mindenáron tipizálni akarsz akkor segítek: az MNASZ-nek és a MEOE-nak voltam tagja, ezen kívül se pártnak, se más szervezetnek soha.
@Fabius: Őőőő, izé, hol tanítják a csendőrtisztek névsorát?
Miért kellene ismernem ennek a hosszúnevűnek a kilétét?
@Spániel:
Ez egy ilyen ország, lovastengerész után biciklisfocista.
@Kuviklacz:
Nem csak preferáltam, hanem preferálom továbbra is. Jelen időben írtam.
Ahogy én eddig láttam, a Jobbikos kommentelők többsége a kérdésre vagy állításra reagál - sokszor nem éppen szalonképesen, ebben természetesen igazad van - de jellemzően nem térnek ki a válasz elől. Lehet vele egyetérteni vagy nem, de válasz. De nem tudom mire lehet számítani olyanoktól, akiknek az összes "érvelése" kimerül abban hogy "fanatikus Fidesz seggnyaló", meg "váltogatja a nézeteit" és még azt sem érik fel ésszel, hogy a kettő ellentmond egymásnak. A válasz elől kitérnek, mert semmit nem tudnak, számtalanszor szarrá égették már magukat a hazugságaikkal. A választási eredményért véletlenül sem saját magukat okolják, hanem a választókat.
@Marcellusca:
Azért ha az impresszumot megnézed elég feltűnő a lista... Bennem már az első pár név is gyanút keltett, jóllehet nem tudom betéve a magyar királyi csendőrség tisztjeinek névsorát.
@Fabius: Neee...
Jogi értelemben nyilván nem az.
Fórum? Az. Tájékoztat? Igen. Tehát média. Köznapi értelemben.

Ahhoz meg hogy milyen véleményt írsz le, nem kell nekem az élettörténeted. Ez amit írsz, MSZP/DK-retorika. Fordulatokban is ez köszön vissza az utcán, közbeszédben, politikai nyelvezetben. Tagadni is kár.
@Cirbolya_sentinel:

Ez nem egy biztonsági cég, hanem maga a Terrorelhárítási Központ. Akiknek ezek szerint az sem lenne gyanús, ha Ostenburg-Moravek Gyula interjút kérne Orbántól. Szerinted Matuska Szilveszterre azért felkapnák a fejüket?

:-D
@Alamio:

Persze, te fogsz engem meghatározni. Hogyne. Se köznapi, se semmilyen más értelemben nem fog összejönni.
@Cirbolya_sentinel:
Tényleg, legalább azok az embereik megvannak akik a Szíriában eltűnt magyarokat mentek keresni, vagy azokról sincs hír?
@Marcellusca:

A csendőrtisztek névsorát sehol. A rongyos gárda és a soproni népszavazás, amitől Sopron a "hűség városa" lett tananyag. Az igaz, hogy nem olyan részletesen ahogy a szittya hazafiak szeretnék, de az.
@a szív fészkei:
@Fabius:

Ne adjatok mar itt a hulyet!

Kapolyi sose ertett semmihez, amit az orosz allamadossagbol
(meg meg miegyeb dologbol
www.google.ie/#hl=en&output=search&sclient=psy-ab&q=kapolyi+tonkre&oq=kapolyi+tonkre&gs_l=hp.3...336.4112.0.5422.16.15.1.0.0.2.1259.3845.4j5j2j2j1j7-1.15.0...0.0...1c.5PjjoKXooDI&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=198b8ece192c4796&biw=1003&bih=625)

elsibolt, azt mar reg bebukta. Ugyan mire verne magat, ha mar egyszer amugy is szorongatjak a tokeit.

A MAL-os Tolnay es Bakonyi peldaja is into jel.

Leisztingernek is beletelt egy idobe, mig leesett neki, hogy "el akarja" adni hoteleit.
index.hu/belfold/2010/09/09/leisztinger_rajott_hogy_meg_kell_valnia_a_hunguest_hotelektol/

Majd amikor a vevo is kezdett bedolni, es latta, hogy nem akkora uzlet mar az idegenforgalom, akkor vegul Leisztinger megis megtartotta a hotellancot.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20111012-nepszabadsag-leisztinger-tamas-megsem-adja-a-hunguest-hotelst.html

Biztos csak veletlen, hogy epp az SCD akarta megvenni...

Gyurcsany eseteben meg hajlok arra, hogy mint ahogy Fabius is felvetette, itt hatalmas kampanyt epitenenek ra.
Szeles ujsagja, tv-je az nem baj, de a patase az lenne.

Amugy meg akkor most mutyiznak a szocik es a Fidesz, vagy nem?
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:

Ülnek a terminálban és várják a vízumot. :D Közben eltűnt még két magyar. :(
Mi így terrorelhárítunk.
@Fabius: Fordítva ülsz a lovon.Nem téged határoztalak meg, hanem amit írsz.

Lehetsz te ettől kiváló dolgozó, példás családapa, sikeres besurranó tolvaj, stb. Ezekhez valóban semmi közöm. Mint ahogyan nem is állítottam hogy van.

Amit leírsz, AHHOZ van, mert blogot írsz, én meg olvasom. Műfaji sajátosság. Így amíg nem moderálsz, leírhatom a szerintem valót: amiből írsz, az egy kőszoci álláspont.
@Fabius: kizárt, esetleg Kun Béla, de problémás lehet ez is, főleg így: Ioszeb Dzsugasvili, იოსებ ჯუღაშვილი

A jelek alapján, a bal oldallal és Gyurcsánnyal mint a fő ellenséggel tisztában vannak, ismerik a kommunistákat, már csak az utódokkal meglévő szoros kapcsolat miatt is. /lásd mint fent a poszt/. A horthy korszak félkegyelmű nemzetrontóit a magukból kiindultság miatt is, fel sem foghatják. Igaz látva néhány kemény tekkeres kartetkót, nagyon nem csodálkozom, ezen a vakságukon...
@simple observer 1.0:
Igen, a nagy különbség a maszop meg a fidesz boltolásában, hogy a maszopnál több érdekkör is küzdött az erőforrásokért aminek a vége káosz és rossz hatásfokú, esetleges lenyúlás lett, míg a fidesznél egy kézbe fut össze minden így nincs probléma a javak felosztásánál.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: és vezérünk orbán pajtás éjjel nappal dolgozik népe boldogulásáért a pártért és a szocia... a Ner felépítéséért.Hamarosan jön az új 5 éves .. Széllel bélelt terv megmutatjuk az imperialis...az uniónak, hogy a kommunistá...fideszesek más anyagból vannak. Éljen a Párt Éljen Ráko.. Orbán elvtá...Viki.
@Várúr:
szent krumpliföld, a @várúr....hogy mik vagynak Levédiában...ennyire fertőző?

brühühühühühühü
@Cirbolya_sentinel:
Hülyén is venné ki magát, ha bölcsészek zsizsegnének a TEK-nél.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: három az a kettő, és mit ad isten, elsőre nem tudják kik, aztán kiderül, hogy 3 volt/van/lesz rendőr. Szépen magyarázva a főnök szájával, ha a háttérben is így működnek, háááát, inkább nem is írok semmit. De űber gáz, az biztos.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: hát jahh, de ezekrő mán csak hallott az aki el tudta olvasni a weboldalon a neveket, nem kell zseninek lenni, hogy eszébe ötöljön, hogy valami nem stimmel ;)

...
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tehát Orbán Viktor tehet arról, hogy néhány magyar állampolgár a hónapok óta tartó véres polgárháború és a Külügyminisztérium többszöri figyelmeztetése ellenére Szíriában maradt?

Ezek az emberek tökéletesen tisztában voltak az egyre jobban eldurvuló harcok miatt rájuk leselkedő veszélyekkel, és ennek ismeretében döntöttek úgy, hogy Szíriában maradnak. A Külügyminisztérium és a Terrorelhárítási Központ munkatársai minden rendelkezésükre álló eszközt felhasználtak és a lehetőségekhez mérten mindent megtettek, hogy kiszabadítsák őket.

Undorító gazember vagy.
@simple observer 1.0:

Most viccelsz, ugye?

Szegény szerencsétlen baloldali oligarchák. Leisztinger a legfrissebb rangsor hetedik leggazdagabbja, Tolnay Lajos a Miskolcról szétlopott vasgyártás tőkét vitte a MAL-ba, és akkor a milliárdos osztalékot fizető Altusról vagy Kóka Cellumjáról egy szót sem beszéltünk.

Hagyjatok ezzel, hogy csóriknak nem lenne pénze egy Közgép méretű (féloldalas) hirdetésre.
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:
Persze, a szerzői névsor több, mint gyanús. :)
Szvsz, csak annyi volt, hogy a feltüntetett főszerkesztőnek küldtek egy levelet. Oszt' jónapot! :D

@Fabius: Sosem voltam túl jó töriből. :P
Szittya meg végképp nem vagyok. :D
@Marcellusca:
:-) Ha engem védenének ilyen körültekintéssel nem aludnék nyugodtan.
@Alamio:

Ezt esetleg egyeztesd a szocikkal, mert ők meglehetősen mást gondolnak róla, aminek tőled sűrűbben hangot is adnak.

Azt, hogy rólam mit gondolsz pont leszarom.

Addig különösen, amíg a jogalkotóval szemben vindikálnád magadnak a jogot, hogy meghatározd, egy blog tulajdonképpen micsoda.
@Marcellusca: te figyi, a rendvédelemhez elég közel voltál/vagy, ahogy több oldalon olvastalak, ha csak egy ilyen blama lenne, még el lehetne sikálni, hogy hüle volt a zügyintéző vagy a polgári alkalmazott /már ha van/, na de sorozatban, azééé az mán nem véletlen. Ez akár okot adna egy szolid nagy elődökhöz méltó nagyTekarításhoz, vagy valami női elitosztag grundolásához, ott is ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Nem okvetlenül orbán tehet róla, de gyanítom a tek-nek nem feladata az, hogy kalandozó magyarokat keressen, főleg nem háborús övezetben és egészen biztosan nem óriási sajtó-csinnadrattával. Ha nem értenek hozzá ne csinálják.
@Cirbolya_sentinel: Na, ez a kettő a leggyanúsabb. :)
Mán nyomoznak is utánuk. :DD
@Marcellusca:

"Sosem voltam túl jó töriből. :P"

Most hallottam, a TEK-nél van felvétel :-D :-D

*kihagyhatatlan volt, bocs.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "bár hivatalosan a területi revíziós szemlélet meghaladását képviseli, de valójában Magyarország nem mondott le az Őrvidékről!"

Ez olyan, mint Hitler és az Oroszok közötti meg nem támadási szerződés?
Ha én baloldali oligarchia lennék, rengeteg pénzzel, és nagyon nem állna érdekemben a mostani garnitúra hatalma, akkor sem venném meg a Népszabit.

Minek? Ma már sztem az írott politikai sajtónak nincs akkora közvélemény formáló jelentősége, mint régebben.
Inkább hagynám, hogy ez is a másik "oldal" kezébe kerüljön, mert utána sokkal hatásosabban, ingyen médiafelületet kapva tudnék sipítozni, hogy már megint elnyomják szegény baloldalt, a csúnya fidesz már megint egy tákékoztatási/véleményformálói felülettel kevesebbet hagy az ellenfeleinek. Ráadásul épp kapóra jönne, hogy a fidesz arroganciája és arcátlansága miatt ilyen átlátszóan adják elő mindezt. Csintalan minden volt már, tán csak tulipánosláda nem.

(Egy apró gondolat: sztem nincs baloldali vagy jobboldali oligarchia, csak oligarchia.
Egyik oligarchia sem ideológia mentén támogat egyetlen politikai csoportosulást sem, hanem a maximalizálható haszon miatt.)
@Cirbolya_sentinel: Voltam. :)
A TEK meg egy kész röhej.
Orbán elit csapata. Ja. :(
Mitől olyan elit? Attól, hogy qrva nagy lóvét öltek bele? Hogy Q7-essel járnak?

Idáig csak blamáták magukat: vén, trotty fegyverbuzik lerohanása, Bredpitty hatástalanított fegyvereinek lefülelése, különböző, hétköznapi bűnözők (na, jó, néhány uzsorás, gengszterke) elfogása ... :DDD

Ja, a laktanyájukról épp ma írtam kommentet másik blogba:
"Ja, aztat meséltem mán, hogy a múltkoriban volt valamelyik kanálison a TEK bemutatása (neeem, nem úgy, hogy bemutattak a TEK-nek! :D) és fájt a szívem.
Na, nem értük, miattuk, hanem a laktanyájuk miatt. Ugyanis majd' 15 évet szolgáltam abban a laktanyában (ill. az alá tartozó más ojjjektumban) és szomorú volt látni, hogy mit tettek vele.
A barom furgonnal beáll a parkosított részre, a fák közé. A focipálya elhanyagolva, gazos, kiégett fűcsomók, a végére meg "leparkolva" a nemrég kapott repülő. Műfüves focipályára kondigépek felállítva és szétb@szva a súlyzókkal.
Még jó, hogy nem mutatták, hogy mi lett az uszodával, szaunával, tenisz pályákkal, mert - előzőeket látva - biztos sírva fakadok. :(((

Megérte nekik odaadni. :("
hhúúúúbbbbaaaazzzz, aztakúúúúúvvvaaa, na most lefagytam......
/volt valami füstadós csili-vili tökfödős fószer a múltban, azt hiszem nem járt túl jól, de lehet már hülyülök, rég voltam töriórán..../

Durván megemelnék a kéményseprés díját

A kormány tervei szerint jövő januártól az eddigi, átlagosan 3000-4000 forint helyett 14 ezer forintot kell fizetni a kémények ellenőrzéséért - írja közleményében az LMP. A párt szerint díj négyszeresére emelésének semmiféle valós indoka nincs, pusztán egy újabb sarc.
@Fabius:
"Most viccelsz, ugye? "

Nem, nem viccelek.

"Hagyjatok ezzel, hogy csóriknak nem lenne pénze egy Közgép méretű (féloldalas) hirdetésre."

Penze biztos lenne nem is egynek. Ezt en sem ketlem.
Am a HSZ-om arra probalt ravilagitani, hogy abban a NER-ben, ahol Csanyit egy frakciovezeto Lazar moszerolhatja Fialanal, szoci-kozeli oligarchaknak nem fenekig tejfel az elet.
Leisztinger is erre probalt pelda lenni. Hogy hogyan vettek volna at a felugyeletet Jaszaiek...
@Fabius: "Hagyjatok ezzel, hogy csóriknak nem lenne pénze egy Közgép méretű (féloldalas) hirdetésre."

Gondolod, hogy a Közgép a sajátjából fizeti a hirdetést?
@Marcellusca: ennyi, nincs mit hozzá tennem, én is ezt látom, pedig közelébe sem voltam nekijük, de a stílus és a mentalitás pont ezekre utal.....
@Fabius: :D

Még otthon is érezném magam, legalábbis lenne helyismeretem. :)
Lásd: @Marcellusca:
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: Magyar Állami és Nemzeti Füsteregetési Hatóság, röviden vezényló és zrt.-je. Vagy másra gondoltál?
@Cirbolya_sentinel:

Mátyás kerál volt a füstadós fószer, mert a magyar mindig is adóelkerülő volt, és rendre kijátszották a kapuadót. :-)
@Cirbolya_sentinel:
Csak hogy ne a zemberekkel fizettessék meg és azért gondoltam.
Múltkor mondtam az embernek amelyik jött, hogy járja körül a házat aztán ha talál rajta kéményt akkor számlázzon. De így csak söpört.
@Marcellusca: ééén-e??? Olyat én Soha :D
Nem vagyok én olyan, a vezényló életére esküszöm ;)
@félázsiai 2llkedő:

Gondolod, hogy Leisztinger nem ugyanabból a kondérból merített, mint ahonnan a Közgép most?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

MINDENRŐL ami a világon szar, a grízes tésztától a popzenéig, Orbán tehet.
@Fabius: oops, értem, vezénylónk készül az numero due Igazságos jelzőre, Fekete Sereg=Tek /kb. annyira erős párhuzam, mint az igazságos jelző :D/

A kapu meg a focipályára való, mint tudjuk, és ama igazságos pediglen valami keleti veszedelem ellen harcolt, hja hát változnak az idők. Na meg voltak valami német, olasz, francia támogatók is, inkább mint most...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: köhöm-köhöm, a grízes tésztát kéretik nem szidni, legvárral nagyon is jóóóó az :D
@Fabius: "Gondolod, hogy Leisztinger nem ugyanabból a kondérból merített, mint ahonnan a Közgép most?"

Leisztinger mit hirdetett? És a Közgép?

Melyiknek milyen reklám értéke van egy napilapban? Ki a célközönség?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "A Külügyminisztérium és a Terrorelhárítási Központ munkatársai minden rendelkezésükre álló eszközt felhasználtak és a lehetőségekhez mérten mindent megtettek, hogy kiszabadítsák őket."

Pár tehetségtelen nímand kiment, hogy honfitársai szerencsétlenségét kihasználva fényezze magát. Miért nem a Rohamlövészeket küldték, ha már, pár helyismerettel rendelkező szakemberrel? Mi a lófaszt tudna csinálni a TEK Szíriában???

Te meg hülye vagy.
@Cirbolya_sentinel: "legvárral nagyon is jóóóó az"

Akkor Orbánnak végre volt egy jó cselekedete.
@félázsiai 2llkedő:
Ne viccelj, gondolod képes lenne feltalálni pl. a grízes tésztát? Vagy bármit?
A grízes tésztát Grósz Károly találta fel, fehérterror ellen.
ni csak, mit találtam:

Olyan szocializmust, amelyben minden ember egyforma fizetést, ugyanannyi húst, azonos mennyiségű kenyeret, teljesen azonos és egyforma mennyiségű élelmiszert kapna és egyforma ruhát viselne - ilyen szocializmust a marxizmus nem ismer..."Mindenki képességei szerint, mindenkinek munkája szerint" - így hangzik a marxizmus formulája, azaz a kommunizmus első szakaszának formulája.
ha valakit érdekel, egy kis segítség még :D

Ha felbomlik a nézetek egysége – felbomlik a párt is. A párt nem fecsegő egyének halmaza, hanem a vezetők szervezete, olyan erőd, amelynek kapui csak az arra méltók, a kipróbált harcosok előtt nyílnak meg.
---
Na persze, központi bizottság, kollektív vezetés, mindez nagyon szép. hanem az orosz paraszt a cár híve: neki egyetlenegy vezérre van szüksége.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Abból, hogy egy három részre bontott válaszban reagáltál a borotvaéles érveket felvonultató hozzászólásmora, arra következtetek, hogy csak fokozatosan tértél magadhoz abból sokból, amit a velem folytatott vita jelent egy felkészületlen elme számára. Szerintem hosszú percekig fetrengtél a földön, mint a letaglózott barom, de az sem kizárt, hogy egyszerűen csak lassú felfogású vagy.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: neeem a gyurcsány meg az emútnyócév orsós viki az szent
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: "Ne viccelj, gondolod képes lenne feltalálni pl. a grízes tésztát? Vagy bármit?"

Kuszaszemet felkéri, hogy nézze meg, hogy valamelyik országban van-e hasonló?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

" borotvaéles érveket felvonultató hozzászólásmora,"

Hozzászólás, more!

Amúgy a "borotvaéles érv" képzavar.
az orbán csak arról tehet , hogy 450 a benzin 27 % ÁFA elszarta a forintot növelte a deviza adósságot a nagy mentésben, a nyugdíjjal, és ezért a füstadótól kezdve már több adó van mint a törökök idején stb. lehetne még bőven sorolni a szart amit 2 éve kapunk, hogy a hatalomban tarsa az a réteg amelynek meg osztogatja a pénzt.
@félázsiai 2llkedő:

Leisztinger hirdetheti a kopaszi gátat. Ott legalább gyep van meg víz. Relevánsabb, mint közgépes hídelemet árulni a Népszava olvasóknak.

De mindketten tudjuk, hogy ezek a hirdetések nem egy termék eladásáról szólnak.
@Fabius: "Leisztinger hirdetheti a kopaszi gátat. Ott legalább gyep van meg víz. Relevánsabb, mint közgépes hídelemet árulni a Népszava olvasóknak."

Látod, ezért lóg ki a lóláb a Közgépes hirdetéseknél, míg a Leisztingeré még lehet valós is.
@Spániel: :-DDD Hát ez az. Visszfogódni, nekem...Még sajna nem aktuális. Anyámat viszont már elrontottuk épp tegnap cikornyázott egyet...
@Fabius: Szómágiáznak. Ha nem beleléptek a Pártba, de minden erejükkel Orvbánnak dolgoznak, akkor szerinte nem is fidesznyikek, hanem ufók vagy jó kis manók.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Juj de jó, akkor Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna mellett még Ausztriát is megtámadjuk Kőszegi Imre vezetésével!! Le Trianonnal, Orvbán tényleg mást se sugalljon, mint ezt.
@a szív fészkei: :D megint lemaradtál :P
Igaz kellettél volna történelem tudásilag, de Fabius megoldotta ;)
@Cirbolya_sentinel: Nem igaaaz, megint leelőztél, ugyanarra zizzensz. :-DDD Hess a fejemből, de tudod, mit maradj! Látom már élvezkedsz a késésemen, de napoztam és Ecot olvastam, félelmetesen időszerű.
@a szív fészkei:
"Le Trianonnal, Orvbán tényleg mást se sugalljon, mint ezt."

"""""A hadiiparban teljesedhet ki az állami kézbe került Rába"""""
richpoi.com/plugins/content/content.php?content.6336
@Fabius: Ha ez követelmény lenne, akkor nem lenne hiteles TEK-vezető, mert felrémlene neki, micsuda reinkarnáció akarna ez lenni. Magánhadsereg, stb. Hümmhümm.
@a szív fészkei: "Mindenben megfelel a kényes kritériumaidnak?"

Nyalván az ausztriai Fehér tónál járt....
@félázsiai 2llkedő: Mire kiteljesedne, már szarrá lennénk verve, és Ausztria - remélem annak - valamelyik kis elmaradott tartománya lennénk.
@a szív fészkei:
"Mindenben megfelel a kényes kritériumaidnak?"

Nyalván az ausztriai Fehér tónál volt....
@félázsiai 2llkedő: Bocsi az ismétlésért, de aszittem, nem ment el.
@a szív fészkei: "Mire kiteljesedne, már szarrá lennénk verve,"

Csak akarat kérdése!
@félázsiai 2llkedő:

Még mindig jobb, mint amikor csak hiszed, hogy elment...
@Marcellusca: Héjjas, Prónay eléggé ismert nevek, Bayer Zsótti épp amiatt sírt-rítt, hogy ezek túl kevés zsidót ástak el és lőttek főbe az orgoványi erdőben... Pl. Petrőczi Kata Szidónia meg költőnő volt nagyon anno."Bangha Béla, Szabolcska Mihály, Rózsa Sándor, Sobri Jóska, Savanyú Jóska, Patkó Bandi, Zöld Marci, Bogár (Szabó) Imre, Vidróczki Márton, Marcus Aurelius, Zrínyi Miklós, Dobó István, Hunyadi János, Tormay Cecile, Petrőczi Kata Szidónia, Bethlen Kata, Zrínyi Ilona és Szilágyi Örzsébet," - delikát névsor.

Van köztük csomó betyár, Bangha páter, a vad antiszemita jezsuita szerzetes és hittérítő, Szabolcska Mihály közepesnél szarabb költőcske, aki Adyt gyűlölte úgy, hogy Karinthy írt is egy verset őt parodizálva: mek.oszk.hu/00700/00718/00718.htm#110 Pl. Dobó István, azért csak mond valamit, stb. Nehogy már ez a névsor ne keltsen feltűnést és utána nézést egy TEK-ben!!!
@a szív fészkei:
"Mire kiteljesedne, már szarrá lennénk verve, és Ausztria - remélem annak - valamelyik kis elmaradott tartománya lennénk. "

Remelem, hogy nem, mert Ausztria ugy 2 emberolto mulva iszlam allam lesz, a mi nacijaink nagy oromere.
Azert olyan orszagban meg nem szivesen elnek....
@simple observer 1.0: Aminek bedőlt a fideszbástya Rózsadomb. Lásd futnak a pénzük után Lángostul.

Én csak azt írtam, hogy ezek is bírnák pénzelni a balmédiát, ha akarnák. Hogy mire hirdetnének, bnm tudom, Simicska hídjait tán azonnal megveszik a gyökérzöldséggel együtt a cekkerükbe a kisnyugdíjas templommamák, ha látják a MN-ben?
@félázsiai 2llkedő: Rába és haditechnika, ez legalább egy értelmes húzás lenne. Hátha nem barmolják el.
@simple observer 1.0: Na akkor mindig mondom, támadjuk be Svájcot. Ott nem engedtek minaretet építeni, azok ezek szerint megmaradnak. És majd jól leigáznak.

Végül is ha iszlám lesz egész Nyugat-Európa: Franciaország, Németország, Anglia, szerinted Ausztria is, akkor tehát igaza van Jobbiknak, hogy előre a tadzsikokhoz!
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: NA lehet, hogy a TEK-es Jani így nyugtatja meg az ő népét, hogy Orvbán mégsincs annyira jó kezekben, van remény...
Csak kicsit fednie kell magát. Türelem.
@félázsiai 2llkedő: Be is szarhattak a sógorok! Jó jézus a jégen, Orvbán körbebiciklizte - a kutyák meg körbehugyozzák - a területét!! Most mi lesz velünk Szent Dirndli????
@a szív fészkei:
Mit látok?
Elmaradt a hétvégi teuton képző akadémia előadása a kisbüdösi Elme- és Gyógyintézetben?
Stefke nevű ribanc megint visszatért, kiengedték, netán kilógott?
Pedig olyan megható volt a búcsú, az esküdözése, hogy most már nem, ő azután más emberré vált...
Te meg lealacsonyodsz hozzá? Öreg hiba... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Még mindig jobb, mint amikor csak hiszed, hogy elment..."

b.szod, az ténnyeg kínos!
@a szív fészkei:
Lószart, győznek takarítani ezután után.
Amúgy egy évben, itt a Fertő Nemzeti Parkban kb. 2-3 millió kerékpáros turistával számolnak. Van itt, Illmitznél olyan borászat, természetvédelmi területen, akiknek 5 évre előre el van adva a bora - Japánba... Arany áron mérik.
Nemrég hosszabbították meg a kerékpárutakat egészen Győrig.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Cicázunk, cicázunk? Vigyázz, Penike megesz! :))
@a szív fészkei:
"Én csak azt írtam, hogy ezek is bírnák pénzelni a balmédiát, ha akarnák."

En is igy tartom, hogy nem akarjak. + nem IS merik.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Mi van aranyanyám? Kifogyott az elem a vibrátorodból, hogy megint itt zizegsz?
Kiengedtek, vagy kiszöktél a kupiból?
@a szív fészkei:
"Na akkor mindig mondom, támadjuk be Svájcot."

Ezzel kiegyeznek, de ha tukeppen egesz Europa muszlim lesz, vajon meddig maradna ki ebbol Svajc?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jaj de érzéketlen vagy! Nem szeretgetted meg eléggé, hát felhajtott magának egy "helyes fiút" és most boldog, hogy bepasizott. CSak dicsekszik és fényezi Viktorovics Vinyovot, ha már ez is a melója.

Jó heccölni, na. Illmitzból való az a kissé büdös sajt? Azt szerettem.
@simple observer 1.0: Szétszülik a muszlim asszonyok, vagy mitől lesz iszlámmá minden?
@a szív fészkei:
Azt mondod, hogy nedvesedett csak a bugyija Stefkének, nem bírt magával, Fabiusra vágyott??? :DD Oszt most képzeleg...
@a szív fészkei: "hát felhajtott magának egy "helyes fiút" és most boldog,"

Csak Anikó asszony meg ne tuggya.
@félázsiai 2llkedő: Az egy szép iparművészeti remek volt by Odüsszeusz és Athéné. Viktoron meg eléggé látszik, miben sántikál, osztrákok párszor rá is szóltak, hogy modorra tanítsák, ja és nem is szép. Ki tud átverni a bicajával? :-DDD Remélem,legalább Schwinn Csepelen hajkurászta magát. Ha már hazaffy.
@félázsiai 2llkedő: Stefi hajtott fel, nem a Vezér! Bár a franc tudja, mi tölti neki az aksijait...
@a szív fészkei: "miben sántikál,"

Ez is a csel része? Álrokinak álcázza magát?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem rád, Fabiusra, mindegy, csak tökös legyen. Aztán ti hanyagoltátok. Az fáj egy női kebelnek.
@a szív fészkei: Ha Stefi is a Fertő tónál vót, akkor bármi megeshet..
@simple observer 1.0: Svájc mindig minden kraválból ki bírt maradni.
@a szív fészkei: Majd ha a következő választáson bukik Viktor, vagy esetleg a kampányidőszakban előkerülnek a Fertő tavi fényképek.
jav: omen

Régen voltam arra - most nem is mernék a Vezérürü poros bicajnyomában okvetetlenkedni - de akkor tetszett nagyon. mi is által mentünk Ausztriába, hangulatos volt. Akkor még nekem drága.

DE tegnap a bilikék buszon két idősebb asszony csevegett - abszolút jómunkás külsejűek, szóval nem elegáns nagyságák - és az egyik a szalámi szóra lazán mondta, hogy á, azért én Bécsbe járok, jobb és olcsóbb. Kösz Csányi bácsi!!
@a szív fészkei:
Őszintén szólva les.arom a keblét, még szét is kenheti magán... Azt a setít elmét nincs az a kebel, ami kompenzálni tudná! :D
@félázsiai 2llkedő: Essen rá Viktor, aztán legalább ketten lenyugodnak. Bár egy fajnordikust keverni a turánival, hát szép mix jönne össze...
@félázsiai 2llkedő:
Lehet, hogy Graz felől jöttek! :))
TEKes turistákkal, feltűnés nélkül, golyóálló mellényben, páncélozott bringával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Még a képet meg sem néztem, de egyből az ugrott be, hogy max. legelni tartanák, ha rendesen adna tejet!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt az acélos kiállást szeretem benned! Semi elgyengülés a hús előtt!! :-DDDD

Na most olvasom Econál, hogy volt a múlt-múlt század végén Párizban egy pap, aki hirdette, hogy a bűntől úgy lehet megmenekülni, ha felvállaljuk, meg is csináljuk a legborzasztóbbat is és így mentjük meg elkárhozó felebarátainkat. Ő pl. nagy elánnal mentegetett ekképp hisztérikus, ördögtől megszállt úrinőket a templomában, pl. a te általad is vázolt kenegetéssel a mellyükön. Meg előtte még más végtermékkel is itatva. Állítólag ettől a legőrjöngőbb is lecsitult egy idő után. Hát nehéz kenyér az emberek jólétének áldozni magunkat...
két m a semmi - Áldott legyen Skiccünk neve, de eltűnt. Most PhD-zik?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egy intelligens állattal, hogy említheted egy lapon?
Ne csináld má...
@a szív fészkei:
Nono... Stefkét még bottal is csak nagy duzzogva, az evezőt meg nem is piszkítanám be vele.
@simple observer 1.0: svájc szarik a világra, minaret ügyben már nyilatkoztak. esélyük sincs a muszlimoknak arra felé
Na, megvan a sikerdarab az Új Színházban: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=578042 Mondom, hogy Eco a legaktuálisabb író ma. Ezt a sok baromságot, ami CSurkánál faktumként szerepel, simán és röhögve leírta, mint XIX. századi hagymázos hamisítványt, amit titkosszolgálatok adtak vettek egymás közt.

Remélem, Gábrielnek már bérlete van oda.

Ez a szerencsétlen Csurka valaha tudott írni. Az agyhúgykő rombolása jól nyomon követhető nála. Gondolom a MN és a többi birodalmi lap ezerrel fogja dicsőíteni.
@a szív fészkei:
Pali bácsi vezekel...
Esetleg vizekel, bár ő harcos alkat. Majd az alaptörvénnyel a hóna alatt, megmutatja nekünk, ki is a hazaffy. Ezt még megvárom, de Nem értelek benneteket.
Csintalan semmi új elemet nem vitt a Népszabi ügyben a politikába. Pusztán követi a nagy elődök iránymutatásait, a megélhetési politizálás táncparkettjén.
Például Demeter Ervint, aki három éven keresztül az MDF frakcióvezetője volt.
Akinek aztán 2001-2(?) környékén eljött a felvilágosodás időszaka, és rádöbbent, hogy ő tulajdonképpen sosem volt Namiapicsátcsinájjunkkároly Ibolya rajongó, ezért aztán az antalli ökörséget belehajította egy lakótelepi guruló szemetes konténerbe, oszt hirtelen felindulásból lefejelt egy narancslekvárt a helyi kispiszkos közértben, ami mára CBA frencsájz lett. ( valamit sejthetett…) A dekli okozta stigma, ma is ott tündököl a homlokán. De nem ő az egyetlen ebben a fújabelemjönki műfajban, mert ott van Balsaipista is. Neki Gabriela Sabatini parfüm volt Ibike hónaljszaga, de rájött, hogy tulajdonképpen az kurva büdös, meg hosszútávon nem pénztárcakompatibilis, ezért (mégiscsak férfi) az orra csillóit átprogramozta a Viktoremanuel No1 after shave kizárólagos érzékelésére.
Lehetne a sort folytatni például Kövérrel, aki a KISZ csöcseiből cumizta a demokrácia zsírdús tejét, vagy Kusza Szem elvtárssal, de nem tudom hány karakternél fúj le a blog szelepe. Olyanok ezek, mint Alkibiadész. Tudta mikor kell nyalni Alexandrosznak, azt is mikor Athénnak, vagy éppen Spártának.
Őt jegyzik a történészek (bármekkora tetű is volt bizonyos értelemben), ezeket a faszorrúakat a kutya sem fogja. Legfeljebb elrettentő példaként.
Szóval, Sanyink azt teszi (tenni fogja?), amit tennie kell. A papa büszke lehet rá, az jött ki, amit berakott.
Kicsit karcos a murci, kicsit büdös, de a miénk!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, te is hogy szereted a focit, látod??? Szalai Annamária is női focista volt. Akkor mi a baj az iránnyal??? ;-DDD
@Knósszosz: "Szóval, Sanyink azt teszi (tenni fogja?), amit tennie kell."

Szerintem Bayer (mélymagyar) Zsóti miatt akarja megvenni a Népszabit. Honvágya van szegínynek.
@a szív fészkei:
"Szétszülik a muszlim asszonyok"

Elterjedt felfogas (en is hajlok elhinni). Ugyanakkor olvastam mar olyan cikkeket is, ahol eppen cafolni igyekeznek ezeket a hiedelmeket(?)...
GEri Kaszparovot is letartóztatták miattuk: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/228519_10151115984303307_1680804196_n.jpg

"
[Editors] Garry Kasparov has just been arrested outside the Moscow courthouse where the Pussy Riot trial is taking place. He was not there to protest, simply to attend, and the police cornered him and dragged him into the police van. This photo shows the police assaulting him inside the van. We hope he is all right and we will provide updates when we have them. (Photo by Olaf Koens here: https://twitter.com/obk/status/236423940975779840/photo/1)"
@a szív fészkei:
Nem, én a ciciket és melleket szeretem! :)
@simple observer 1.0: Méhünk a fegyverünk - nem ezt mondják? DE a franciáknál pl. emelkedik a születésszám a nem muszlimoknál is, mert ott nem unortodoxul támogatják a családokat.
@félázsiai 2llkedő:
Irjá hejesen: zsótti!
Szeretném felhívni a figyelmed, és egyben kérésemet is tolmácsolni feléd, szeretnék vacsorázni. Ez nyilván nem tartozik rád, de ha kérhetem, ne említsd Bayer nevét, mert a marhaperkeltnek annyi. Gyön is visszafele, ahogy leküzdöttem. Jó?-:)))
@Knósszosz:
Netán a svábokkal van problémád?
Milyen magyar vagy Te??? :D
(Vagy csak a hülyékkel? Abból sokkal több van, mint svábból. Bár Stefikét elnézve ezek komolyan keveredtek.)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Szeva czintányéros!
Inni is kell, nem?? :)
Knósszosz meg csak zabál, zabál... Végén még nem fog tetszeni Stefikének!
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Mert annak mondja magát. Azt hiszi, azok a teutonok leszármazottjai. Közben csak elhallott valamit a vidéki diliházban, ahol kezelik.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Nem szeretem, csak az is étel. Utálom puha kenyérrel, meg kovászos uborkával, de valamit csak kell zabálni. Nem fussa mindennap Norbi mázlira-:))
@Knósszosz:
Neked meg van (ja, off) a Prometheus?
Charlizka szerepel benne. Kamerás van Warezon, de az szar. Ötlet?
@Knósszosz:
Szóval nagyduzzogva... Szegénykém... :(
@Knósszosz:
Marha! Nekem Charlize-ka volt meg! :))
(3D-ben flancoltam a filmmel)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Pfúúú... dög-e vagy?-:))
Menj evezni a levéd csalóközbe, ne piszkájjá, jó?-:DD
Mer iszok is ám!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Vazmeg!
Könyörögjek a Palace legáliscnak, vagy micsinájjak? Help!!!
Nem túl régóta és csak hébe-korba járok ide. Első olvasatra meghökkentem a parasztlány szövegén. Aztán láttam, hogy ugrotok a szövegére, ebből azt a következtetést vontam le, hogy csak szívat titeket. Szórakozik rajtatok, jókat röhögve. Ha netán tévednék, (ti ismeritek jobban) akkor lenne egypár kérdésem a parasztlányhoz:
-Honnan sejti, hogy Anikó anyai örömök elé néz? (Így fennkölten!)
-Miért hozza ez akkora izgalomba?
-Talán ígértek a szaporulatból egy kendermagost?
@Neusziklész:
Jól látod.
Itt mindenki tudja mekkora tetű. A célját viszont eléri, mert reflektálnak rá sokan.
Ő meg röhög, ahogy mondod.
Diszkvalifikálni kellene, mert ha nem válaszolna senki, előbb-utóbb lekopna.
De akkora baromságokat ír, hogy nem lehet megállni.
@Neusziklész:
Egyszerűen kikapcsol és ellazít az a narancsbolsi kretén. :))
3 napja, hogy megígérte, soha többet nem látogat bennünket. Én akkor, ennek örömére majd pezsgőt bontottam! Erre tessék, ennek a kis rohadéknak ennyit ér a szava is... :(
Engem különösen imád a büdös parasztja, nemrég itt ajánlkozott, meg a koromat tudakolta. Le kellett csillapítanom, hogy semmi esélye nálam, húzzon a teuton pi-be.
Amúgy stimm, hogy egy szimpla kretén, aki a zavarkeltésen kívül mást nem kíván itt tenni.
Bár, azért gyanús, mert élvezi a szopatást, amit itt kap!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Legalább nem egy anyagias lány, a korodat tudakolta és nem a pénztárcád vastagságát...í.))
Viktor amúgy már hazaérthetett, vagy még mindig szobabicajozik a Fertő-tó mellett?
Ajánlom figyelmébe... :)

- Jó napot, a félázsiaiakat keresem.
- Jó napot. Kiket?
- Hát a félázsiaiakat, vagy valami félázsiai csürhét, akik itt laknak.
- Várjon már... Hé, Béla te, no, hallottál valami félázsiaiakról itten?
- Vérázsiaiak?
- Dehogy te mamlasz, félázsiaiak!
- Olyanrú nem... Svábokrú, tótokrú, ruszinokrú, oláhokrú, szerbekrű, krobótokró, cigányokrú, zsidókrú, ja meg persze magyarokról igen, de félázsiait még nem láttunk, csak a kínajji pijacon!
- Sajnos nem tudunk segíteni.
- Ne mondja már, hisz van maguknak itt van az a mindig igazat mondó, sohasem hazudozó Viktor kánjuk és hát ő emlékezett meg szeretetteljesen így, a zalattvalóíról. Vagy nem?
- Tudja mit? Minekünk csak egy félcigó, tolvaj, csóreszmóresz törpénk van, aki ha nem szedi be a gyógyszereit, akkor ilyenek hablatyol. Húzzon a pitsába vele együtt és bájologjanak valahol a grazi szanatóriumok körül tovább, nekünk dolgoznunk kéne!
@Neusziklész:
Mivanmivanmivan? Jólvan! Megjegyeztelek!!! :D
Nnna, úgyláccik ugrott a züzlet Sanyócának.
A népszabi 27 %-os kisebbségi tulajdonosa a Szabadsajtó Alapítvány, amelynek előjoga van a Ringier birtokában lévő többségi tulajdon megvásárlására. Tehát nélkülük nem lehet eladni.
@Spániel:

Igen, de ők az mszp, nekik viszont nem biztos, hogy lesz erre pénzük, vagy egyáltalán, hogy akarnak rászánni. Ha meg nem élnek az elővásárlási joggal akkor bárki viheti.
@Spániel:
Ne legyünk naivak kérem! Miért van Puch elvtárs akkor... Lesznek még ott meglepetések! :)
@Spániel: Ahogy a már hozott linken (endresy.blogspot.hu/2012/08/sajto-es-kalapacs.html ) is előfordul, de hasonló gondolat is előfordult
"Nem mellesleg felhajtva az árat a Ringier AG számára, ahol nevető harmadikként röhöghetnek azon, hogy itt, a recesszió kellős közepén, mi mindenből csinálnak presztízskérdést. "
@Dr. Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
szerintem is van az a pénz, amiért az anyjukat is eladnák.
@Knósszosz: Vörösborral az a perkelt? Mármint benne úgy gondoltam.
@a szív fészkei: Tévedsz nincs bérletem. Hogy telt a napotok? Nekem egész jó volt. Most meg ezen sírok már vagy fél órája. :))

A világ leghíresebb bazmegjei

Neil Armstrong: “Én oda ki nem megyek, bazmeg!”
Teller Ede: “Ez kurva nagyot robbant, bazmeg!”
József Attila: “Ne lökdössél, bazmeg!”
Széchenyi: “Ez kurva nagy terv, bazmeg!”
Bell: “Ez megszólalt, bazmeg!”
Amundsen: “Itt kurva hideg van, bazmeg!”
Napóleon: “Fáj a hasam, bazmeg!”
Lehel: “Ez eltört, bazmeg!”
Mátyás király: “Ez az igazság, bazmeg “
Odüszeusz: “Haza akarok menni, bazmeg!”
,Noé: “Ez kurvára esik, bazmeg!”
Ádám: “Ez megeszi, bazmeg!”
Galilei: “És mégis mozog, bazmeg!”
Colombus: “Na, ha ezt elõre tudom, el sem indulok bazmeg!”
Newton: “Hát nem pont a fejemre esett bazmeg!?”
Zrínyi Miklós: “Vaddisznó? Szelíd ez bazmeg!”
Bill Gates: “Ez lefagyott, bazmeg”

Júdás: Ő volt, bazdmeg!
Mózes: Ez szétnyílt, bazdmeg!
Cesar: Te is fiam, bazdmeg?
Arkhimédesz: Ez kifolyt, bazdmeg!
Dózsa György: Hé, ez forró, bazdmeg!
XVI.Lajos: Csak most el ne veszítsem a fejem, bazdmeg!
Dugovics Titusz: Öreg, tartsál már meg, mert leesek, bazdmeg!
Dobó István: Hova futtok, tetvek, csak most kezdünk belejönni, bazdmeg!
Magellán: Hé, skacok, nem innen indultunk el, bazdmeg?
Ludwig van Beethoven: Játsszál már csendesebben, fiacskám, nem hallom, mit írtam, bazdmeg!
József Attila: Aludj el szépen kis Balázs, bazdmeg!
A Zeppelin léghajó kapitánya: Hol van a hamutartó, elnyomom a falon, bazdmeg!
A Challenger kapitánya: Mondtam, hogy ne engedd oda azt a spinét, bazdmeg!
J.F.Kennedy: Mi a franc csilloghat abban az ablakban, bazdmeg?
Nyilas Misi: Ki nyúlta le a pakkomat, bazdmeg?
Királyfi: Hű, Csipkerózsika, te már száz éve nem mostál fogat, bazdmeg!
Vasorrú bába: Jancsika, tedd le a sütőlapátot, bazdmeg!
Quasimodo: Már megint harangozni kell, bazdmeg!
Róka: Szelídítsél má' meg, bazdmeg!
Zorró: Csak ezt az egy betűt ismerem, bazdmeg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szóval, a mi egyházuk fő lelkészét nem teszed hozzáférhetővé nekem?
Gonosz pali vagy! Charlize-ka megtagadása tőlem olyan bűn, mint Gáspár Evelin kitiltása az elemi iskolából. Az persze rendben, de csalódtam benned-:D-:D
@GeoCracker:
"Az finom lesz!"
Mabel, a You rang m'lordból.
Na, Te is tudsz élni, ha szereted-:))
@Spániel:
Nagyanyjukat, gyereküket is. Olyan igazi szép komancs tartás.
@Knósszosz: A marhapörköltet szeretem, de csak, ha nem túl cupákos. Szerintem kell bele egy kis vörösbor :-) S persze galuskával, vagy nagyon friss kenyérrel. Sűrű szafttal. Na be is fejezem... :-))
@a szív fészkei:
Bööeeeeee...
Igaz anyám-:DDD
@GeoCracker: Nem tört krumplival a marhát és a sertéspörit galuskával? Vörösbor stimmt. Grízes tésztát nem bántani :-))) . A múltkor -életemben először - gyúrtam igazit és megcsináltam, ahogy a HVG tanácsolta. Nagyon fincsi lett házi baracklekvárral. És nem is nehéz, persze, nem tudtam annyira szabályosra nyújtani és vágni, ahogy a tésztagépek.
@GeoCracker:
Te aztán tudod, mitől döglök-:)))
Ahh... csak nem szeretsz zabálni??
Én igen!!
@a szív fészkei: Azért írtam a sűrű szaftot :-) Töredelmesen bevallom, hogy szeretm beletört krumplival is (amit sk nyomok bele villával). De még töredelmesebben bevallom, hogy még jobban szeretem fris kenyérrel kitunkolni. Nagy malacság, és nem hercegi udaverba való szokás, de már csak ilyen aszfalton nött félázsiai vagyok.
@Neusziklész: :-DDDD Kösz, ez jólesett.
Nem is ugrunk, csak a nyílt náci reklámját igyekszünk helyre tenni.

Nem tudom én se eldönteni, ő fake és tényleg egy szociológus vizsgamunkájának alanyai vagyunk-e itt páran, akik marhulunk vele, vagy valóban élnek ilyen molyírtóban 44 óta eltartósítottak e déli rónákon zord nordan?

De imádja Vikibojtot, meg a turáni szépségű Anikót (órákon vezette le az arccsontját meg mindenét, hogy mennyire ilyen.-meg olyan alrasszos)- noha álmodozik lucskosan is a Vezérről, mint szép!! férfiúról - és emígyen örül a dinasztikus egymásnak esésüknek.

Annyira abszurd a csaj/pasi? , hogy még igazi is lehet ebben a kócerájban.
@Knósszosz: Mijazhogy :-)) S elég deviáns szokásaim is vannak. P. szeretem a spenótot keménytojással, és a rántottlevest (nem savanyúan, hanem csurgatott tojással és /vagy piritott zsemlekockával, sok köménnyel). az utóbbira sokszor tészta vagy krumpli fözőlevét is fel lehet használni (nagyimtól tanultam, aki elfelejtett milliomosnak lenni)

@a szív fészkei: Grizes tészta is jöhet. S hogy fokozzam devianciámat, a mákos tésztát is szeretem baracklekvárral. Akiben ettől egy világ omlott össze, elnézést.
@GeoCracker: Nincs igazad.Voltunk anno BX-ben - akkoriban a rendszerváltás hajnalán állandóan konferenciákat szerveztek a kiszabaduló csatlós országokat megsegíteni tanácsokkal - és az egyik szervező vendéglőjében kajáltunk. Velünk volt egy varsói luxusszálloda főszakácsa is. Méretes pasi, ahogy dukál. :-DD Fülig merült a szaftban, azt mondta, ami jó, azt vétek otthagyni, muszáj tunkolni!!!

Én is imádok.
@GeoCracker: Jut eszembe a lekváros izéról. Krumplinudli is jöhet :-)
@GeoCracker: elgondolkodtató volt, lesz itt még ökölharc meg nevető harmadik tényleg. A népszabi meg mehet a levesbe.
@GeoCracker: Mákost lekvárral? Ezt kipróbálom. Én a káposztást cukorral verziótól dobom el magam.
@GeoCracker:
Randa dögök vagytok ezzel a főzőcskézéssel! :)
@a szív fészkei: lekváros megoldást én is szeretem. :)
@GeoCracker:
Na, én már látom, hogy utálni foglak-:)))
Ne offoljunk, mert seggbe leszünk rúgva!
De igaz, ami igaz... Zabálni jó-:D
@a szív fészkei:
Drágám, erre mit mondhatnék?
Csak egy klasszikust: brühühühühü
Igaz... bezony
@Spániel: Nekem is van egy olyan érzésem. Nem tudott időben akármilyen "oldalivá" válni. Az egymást felhajtó árajánlókkal a Ringier jól jár, de a huzavona után elfogy körülötte a levegő. Az MSZP-nek a Népszava elég, a jobboldal kezében meg hiteltelenné válhat.
@GeoCracker:
Ja,ja! Boli se szeret zabálni, meg nyilván utálja a sört is. Ilyen bandát...
Azért én lájkolom eztet.
Na...
@Spániel: Jaj, ne szomoríjjá már!! Sanyi nem fog igazi baloldalian polgári Orvbánimádó lapot csinyáni?? Hát ha ő nem, akkor ki??? Hiteleset, amilyen ő maga is.
@Knósszosz: A tunkolás szabadsága miért brühühühü? Az téged elkámpicsorít? Engem nem. Sőt, fagyit szoktunk az ujjunkkal is a kehelyből... Ha finom. :-DDD Kézzel enni is jó.
@Knósszosz: Ez nagyon is on. Csintalan kövér, mint a moslékosdézsa. Biztos szeret zabálni - és nem by Norbi - , az az egy legalább őszinte benne.
@GeoCracker: Jajmá..
dehogy!
Szeretem olvasni az írásaidat, de ne degradáld magad le, jó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Óriási!! :-DDDDDD

Véreinktől, Erdély rögvalóságában - milyen szép ízesen beszél a srác - magyarságukat megőrző székelyektől looopni még igazabb honi magyaroknak?? Mint Dopeman (aki legalább bevallja, hogy megyük loopni, megyünk looopni)
Ennyire mgérzik a Csancitól már a sajnálatos események miatt nem kapott ejus pénz hiányát???
@a szív fészkei:
Anya, nem írok semmit.
Te vagy, aki vagy!
Sok puszi, bogmuter!
Na megint nem lett magyar Miss Word. Viszont igen nagy meglepire Kínában lett 1 kínai Miss Word 2012. Hogy mik vannak!! www.kisalfold.hu/kitekinto/cserhati_tamara_dijat_kapott_a_miss_word_2012-n/2293781/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso

Na ez off a FB-ról, de az amerikai fociedző esete azért komoly: "Dr.Zacher Gábor felhívása:
"Mindenki Figyelmébe Ajánlom!
Van egy GHB nevű szer,színtelen, szagtalan, íztelen, festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban illetve rendelheti a neten.
Pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulást.Hétvégi diszkókban a kiszemelt áldozat poharába cseppentik, amikor nem figyel oda.Miután összeesik,a "segítőkész" szemtanúk kiviszik és elrabolják végleg,vagy a nemi erőszak idejére,ami nem erőszak, hisz magatehetetlen az ember.
A szer gyorsan kiürül a szervezetből:az illető hamarosan magához tér,legfeljebb nem érti,hogyan került az adott helyszínre.Gyakorlatilag embert lopnak a szer segítségével.
Előfordul hogy bontatlan (vagy annak tűnő) üvegbe előre beteszik.
Pld.:a játékbarlangban a nyertest meghívják egy üveg italra,azután az illető a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül.
Védekezni nem lehet ellene,csak megelőzni,azzal ha nem hagyja az ember a poharát felügyelet nélkül,illetve,ha üvegből iszik,a hüvelykujját az üveg száján tartja. Fontos hogy a társasággal érkezők/társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se.

Kérem, adják tovább minél több embernek! Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos"

http://www.vitalport.hu/méregtelenítés-sejtszinten/
@Knósszosz: :-)) Dehogy degradálom. Mázsa felett lévén nehéz is lenne :-))
Csak eszembe jutottak a régi szép idők. Off, de talán megbocsátoto. Szóval. Rendező voltam a KEK-en (mert bár informatikusként dolgozom, nem úgy születtem :-)). Ami azt jelentette, hogy fél háromig, négyig benn voltunk a buli után. Rendcsinálás, stb. Egy olyan buli után, amikor a büfénket lefosztották, kicsit kopogó szemekkel mentünk a körtér felé. Egy sráccal (sajnos már odat van a nagy fátyol mögött),és egy leányzóval. A srác is szeret főzni, és valahogy szóba került a téma. A tárkonyos sült csirke megbeszélése után a leányzó kicsit rossz néven vette ezt az attrocitást, hogy elég éhes nélkülünk is :-))
S még eccer bocs a nagyonoffért
@a szív fészkei:

Amikor Jüan Meng felébredt, az ég nyúlt el fölötte. Sárgás színű volt az ég, de ezen nem csodálkozott a császár. Az elmúlt száz évben több felkelés is kitört az Ég Alatti Birodalomban a Sárga Ég korának megalapításáért. Hiszen egy ilyen felkelés győzhetett az alsó tundrában – gondolta Jüan Meng. Más volt a furcsa: az égen repedések húzódtak és sárga foltok terjengtek, mintha egy kis beázás lett volna, amikor a fölső tundrán elkezdődött a tavasz. Úgy látszott, hogy az alsó tundrán is elkezdődött a tavasz, mert délről visszatérő csótányok másztak lassan az égen. Jüan Meng meg akart mozdulni, de nem tudott, mert valaki a teherautó üléséhez kötözte. Aztán rájött, hogy ez nem is az ülés. A két keze, a csuklójánál fogva piszkos gézcsíkokkal valami vaskerethez volt kötve, a vénájából pedig a könyökhajlatánál, vékony műanyag cső állt ki. Jüan Meng követte a tekintetével a csövet – a plafon felé emelkedett, amit égnek gondolt, és egy felfordított üvegben ért véget, s az üvegben folyadék volt. Jüan Meng lefelé fordította a tekintetét – kiderült, hogy teljesen meztelen, s viaszosvásznon fekszik, egy másik műanyag cső pedig a családfájából jön ki és egy, az ágy lábához kötött coca-colás flakonhoz vezet. A látottak zord nyomorúságától elkomorodott. Körülötte piszkos zöld köpenyt viselő emberek járkáltak. Az egyiket megpróbálta magához szólítani, de a torka száraz volt, és egyetlen hangot sem tudott kiadni. Senki sem törődött vele. Elfutotta a méreg, és el akarta tépni a gézcsíkokat, amelyek az ágy támlájához kötötték a kezét, de nem tudta. Hamarosan odament hozzá egy zöld köpenyes férfi. A kezében Koffein feliratú dobozt és fecskendőt tartott.
– Hol vagyok? – kérdezte alig hallhatóan Jüan Meng.
– A Szklifoszovszkij Intézet reanimációs részlegén – mondta a köpenyes férfi, miközben letörte az ampulla nyakát és tartalmát a fecskendőbe szívatta.
– És ez mi? – bökött Jüan Meng a fejével a fecskendő felé.
– Ez a maga reggeli kávéja – mondta öntelten a férfi, miközben odadöfte a tűt, ahol Jüan Meng lába lágy ívben átment a hátába.
Néhány óra múlva magához tért, és egyáltalán nem csodálkozott, amikor odavitték neki a selyemköntösét annak a világos sárnak a maradványával, amilyen nincs nyolc normális városban. Azon sem csodálkozott, hogy eltűnt a bunda, a hun kán ajándéka.
– Hogy kerültem ide? – kérdezte.
– Hát, tegnap az Északi Fény nevű étteremben piáltál valakivel, a Rilejev utcában. A Kurszki pályaudvarnál van. Biztos elővillantottad a pénzedet. És erre klofelint kevertek a vodkádba.
Na megállj, Sen Csi – gondolta Jüan Meng –, most tényleg lecsapatom a fejed!
– A klofelin szemcsepp – folytatta az orvos. – Ha vodkába keverik, nagyon leesik az ember vérnyomása, és teljesen kikapcsol. Rendszerint a kurvák csinálják. Olyan két órára kikapcsolják az ügyfelet. De neked nagyon sokat kevertek bele. Biztos kezdők. És tizenhat órára kómába kerültél. Egyébként gyakori eset. A Kurszki pályaudvarnál klofelinista brigád dolgozik.

web.zone.ee/aurin/proza/VPazalsotundra.html
Volt egyszer egy ilyen hírecske: index.hu/kultur/media/2011/05/25/kisalfold_a_legolvasottabb_kozeleti_napilap/
Most azt mondják a hírek, hogy a Népszabadság olvasói köre évente kb. 15 %-kal csökken, tehát valószínűleg több körzeti napilap is megelőzte már, csak az már nem hír, nem újdonság.
Hadd vigye Csintalan, ha van rá pénze, az a hatvanezer példány itt nem oszt, nem szoroz, elesik a híreitől a választók közel 1 %-a, marad a zsebükben majdnem ötezer forint havonta, amiből akár netre is előfizethetnek, ha úgy tetszik. Melóhely felé két újságos esik útba, náluk nagy változás nem lesz, mert Népszabadság már most sincs a kínálatban.
Szóval, végső soron, ki nem szarja le. Pozitív következménye is lehet, az ellenzék megtanulhat a saját szájával beszélni az emberekhez.
@a szív fészkei:

Szociológus? A fapina?

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ez eddig a hónap vicce :-)

Mezei troll semmi más, aki unatkozik és így éli ki magát. Nektek meg gőzkieresztő szelep. Jó, néha nekem is.
@Légifarkas: De az a pénze valahol - ahogy Fabius is jelzi- a közgépes Simicska pénze, amit végülis mindenkitől lopkovicol elfele az édesdeden neki tálalt pályázatok révén.

Szóval a miénkből lesz zuglói remittenda, csak hogy ne legyen hatvanezernek megfelelő olvasmány a kormány himihumijáról. Ezt akarnám mondani. Ebből is lehetne venni pár inkubátort ugyebár, ha Orvbán értelmesen akarna kormányozni nemcsak erőből kinyomni mindenkiből a szuszt, aki nem neki hajbókol....

MSZP-ről nem tudok mit mondani, Tóth Józsin túl nincs ott egy normális se. Csintalan oda is beillene.
@Fabius: Miért, azok közül mindenki normális? :-D Schmidt Marcsikát is szociológus vette el.
@Légifarkas:
A Kisalföld egy nagy lószar. Nálunk az van, illetve ki van csukva, hogy megvegyem.
@Fabius:
Duruzsolj csak fapuncinak, azután megint szarrá kell aláznom, hogy lekopjon. Így is engem utált a legjobban...
Szomorú is ez! :DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne menőzzél, te, dunántúli Tarzan, mióta kiokosítottunk és kiműveltünk udvarlásbúl azóta nem bír leszakadni innen a teuton menyecske :-D :-D

Minden kommentje, a betűi egy egy reményteli sóhaj amivel azt reméli, hátha végre elszavalod neki azt a Verlaine verset :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Sose fog lekopni. Ha védeni kell a mundért, bevetik, mint a többit. Zsibbasztásul.
@Fabius: Elszavalja a metakommunikáció eszközeivel???? Testbeszéddel?
@Pantagruel:

germandream?

Mertek nagyot álmodni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Énmá álmodom...
Szép új világ, Huxley meg ilyesmi, meg Lukács. Aki érti, annak:
www.youtube.com/watch?v=HJJF4964mco
Szar
@Fabius:
Oksi... Ha majd a busa teuton homlokát idetolja megint a fapuni, megpróbálok egy randit kérni NEKED, Zuglóba...
Szerintem felkajtatja Zuglót érted, ha kell, éjszaka, egy szál fokosban fog ott rohangálni és bülbülszavadat keresni a zuglói éjszakában!
Nem kell a púder, baszki!
Érted jön (dehogy ellened), miattad veri itt a nyálát, én csak kellemetlenkedek és beremeg a szája széle, ha felbukkanok.
TE vagy a gyengéje, engem utál, megmondta, úgyhogy nem kell mellédumálnod, szinte már levetted tehénkét a lábáról! Már csak fejned kell... :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Semjén ettárs? Egy sosem volt párt, szaros kis fővadásza? Echte magyar politikus - sunyi, kis szar alak, passzol a többihez.
@a szív fészkei:
NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK! Szájtátó Petyus is a szavát adat, ne viccelj!
Ez a lényeg, a többivel ne foglalkozz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Mit csinálnál, ha kiderülne, hogy tényleg jó nő? Ezek a dilemmák... :D
@a szív fészkei: az ellen én nem tudok tenni, hogy hová, hogyan megy közpénz, és mit csinálnak ott vele. Azaz tudnék, csak nincs itthon trotil.
Nagyanyám kedvenc újsága volt ez, és ha még élne, most biztosan szomorú lenne; de, mivel hülye sosem volt, összedobnék neki valami alapgépet, az újság árából kapna netet, kattintani megtanítanám, és kinyitnám előtte a világ kapuit, sokkal szélesebbre, mint amit el tudna képzelni. A szomszédoknak már ő magyarázná el a dolgokat.
Még egyszer, a gazdasági csintalanságok ellen nem sok mindent tehetünk (nem szemérmesek a résztvevők, lepereg róluk minden), de az információáramlás elősegítésébe bárki beszállhat, és akkor le van tojva, milyen újság vagy rádió esik ki a körből, meg az is, mit sulykolna a központ. Ez az egyetlen esélyünk ahhoz, hogy a gyerekeink ne ilyen elbaszott országban éljenek.
@Légifarkas: Ezért kellenek blogok meg ott, ahol lehet mondani, ami a csövön kifér. Én nem veszem a nyomtatott sajtót régóta - kivéve anyámnak a szenyát, amit kér - netet olvasok.

Amikor nem volt net, akkor is volt infoáramlás, és akkor se volt mindenki ájultan mindent beszopó droid, sőt. Ami hír a hivatalos pártsajtóból származott, azt azonnal a fordítottjaként értelmeztük. Ezért nem nehéz Orvbánt kiismerni. Régi recept alapján dolgoztat.
Nem sokat tehetünk persze, de ilyen beírkálással lehet jelezni - mert olvassák és látod, küldik rá az embereiket, ha címlap van, tehát félő számukra, hogy kikerül a "nép" elé sok minden így - hogy médiamarkt: hülyék azért nem vagyunk. Tudjuk, milyen a Csintalan-féle igazi baloldali sajtó, milyen a Közgépnek álló elfogulatlan pályázati szisztéma és a többi csintalanságuk.

És mire készül a Tarlós pátyolgatta Új Színház: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=577055&referer_id=ezt_beszelik
@a szív fészkei: aztakurva... ha egy mérnökóra nettó díja 14000 Ft lesz, akkor én szó szerint szarrá fogom keresni magam :-)
Mekkora mázli, hogy a két kéményemből most iktattam ki az egyiket...
Azt hiszem, lassan üveges kisvállalkozásba kéne kezdeni, mert itt előbb-utóbb fogyóeszköz lesz az ablaktábla.
@Légifarkas:

Nem véletlenül nem nagyon forszírozzák Vityáék a net terjesztését vidéken...

@GeoCracker:

Azért kíváncsi lennék, mit szólna kevésbé teuton, ám annál inkább kiégett értelmiségi fizimiskámhoz... :D

"Stefike, a bor sem szeret, mégis élvezem!"
@GeoCracker: Aha, de ez az edzős sztori azért elég durva és ez nem fake. Itt nem butuska, 40 kg-os lánykákat kábítottak és vonszoltak el héthatárra BP-től, hanem egy jóerőben lévő felnőtt, direkte kemény sportra kigyúrt faszit. Aki semmiről nem tud még mindig, mi történt vele és marha mázlija van, hogy így végződött a sztorija.
Ha Zacher mondja, ha nem, azért a figyelmeztetés nem felesleges szerintem: kurvára figyeljen mindenki a piájára, kajájára mindenhol.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezzel a stílussal, ezzel a mentalitással, szöveggel? :))
Marha! Ez még csak nem is nő.
Egy nő nem ebben a stílusban áll az erőszakos dolgokhoz, idegen ez a fokú agresszivitás és tesztoszteron túltengés bennük.
Fegyverként nem bajonettet, végképp nem fokost használna, ilyen agresszív és felheccelt hangulatban sem, hisz mindegyik klasszikus férfieszköz, ami számára vonzó, de gyáva volt világ életében akár valamiért is megverekedni, tehát olyan férfiasnak vélt dolgokba kapaszkodik, amik erőt és félelmet sugároznak.
(Ellentétben vele, én jobban kedvelem a kisebb késeket, nekem a kedvencem egy ilyen, kis kétélű csizmakés, klasszikus formával...
www.amazon.com/United-Cutlery-UC2658-Combat-Commander/dp/B0037AYHBS)
Tanult egyébként, de hogy nem mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozik az is biztos - valamilyen narancsbolsi jogász faszkalap tetszeleg ebben a szerepben és rózsaszín tütüben, a nyelvezete alapján.
Egyértelműen nem sváb, nácinak náci, hülyének még hülyébb. A svábok, különösen a baranyai svábok erősen kötődtek mindig is identitásukhoz és őrizték hagyományaikat, elsődlegesen a nyelvet. Ez a szerencsétlen háromig nem tud elszámolni németül, a dirndl-nél és a teuton legendáknál leragadt, amit gondolom egy osztrák sörözésnél látott.
Szerepjátékos, enyhén visszamaradt önállósággal, lehet, hogy máig a szüleivel lakik, kényelmi okok miatt.
Nem talál partnert, ez lejött az eddigi írásaiból, evégre látens homokossága előjön, de felvállalni nem meri, kapálózik ellene - ilyenek járnak a buzifelvonulásokra megdobálni AZOKAT.
Végtelenül szervilis, a családi neveltetése, a hatalmi szóval kikényszerített dolgok vitték talán erre.
Ja és egyke, el volt rendesen kényeztetve, talán attól lett ennyire hülye is. :)

Ide, meg mint tudjuk, szopni jár Stefke! Szóval tud élni...
@a szív fészkei: ti tényleg elhiszitek, hogy a trollokat fizetik? Szerintem nekik egyfajta szent háború ez, megtámogatva azzal, hogy azt hiszik, részesei valami óriási nagy sikernek a gyűlölt ellenfelekkel szemben.
Ha fizetnének érte, nem csak címlapkor jönnének seregestül. Megteszik ők ingyen is, illetve ők azok, akik egy más helyzetben a hatalom kedvéért szemrebbenés nélkül a népbe is lőnének; alighanem össze is van facsarodva a kis szívecskéjük, amiért a hálózati kábelen át nem terjed a lövedék.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad van, jól összefoglaltad a létét.
Ha van eszünk, bojkottáljuk olyan formában, hogy nem válaszolunk neki. Ha én állandóan ócsárolom Ch T-t (isten ne adja), erre Te nem válaszolsz, előbb-utóbb abbahagyom. Ő is feladja, ha leszarjuk.
Nem?
@Légifarkas:
Talán nem fizetik őket, hanem egyfajta küldetésnek betudva nyomulnak. Viszont valamilyen összehangolás, eligazítás és szabványduma, kiadott direktíva van nekik, hírlevelekkel, belső postával. Nézd meg Gábriel, a jobbikos kommunikációs stratégia leírt megtestesítője...
Olvastad a jobbik ezen irányú direktíváit? (Amikor kiborítottak belső anyagokat a fideszesek tőlük) Akkor tudod miről beszélek. :O
@Knósszosz:
Elásnálak komám! Egyáltalán hogyan merül ez fel benned? Egér szerintem simán, puszta kézzel elkaparna! :)
@Légifarkas: Azért emlékszünk olyan esetre, amikor Robin nick (vagy ki) Navracsics minisztériumi irodájából, államilag fizetett netről, a nyolc órás állásában piszkolta Karsay Dorottyát, úgy téve, mintha csak egy átlag szellemeskedő fiatal srác lenne...

Pont, hogy akkor repülőznek ide mindig, ha címlap van, órát lehet igazítani hozzájuk. Mert akkor van tétje a dolognak, akkor van olyan nagy nyilvánosság, ami azért ilyen Varánusz-féle szövegnél már komoly erő. Ha nincs címlapon a poszt, itt egymás közt elkvaterkázunk békésen, csak az örök hittérítő, Gábriel jön... Vagy néha Stefi, akit itt boncolgatunk, de nem tudunk hová tenni.

De a többi, aki most is izzott itt egy darabig, címlap nélkül soha. És munkaidőn túl eltűnnek azonnal.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jóvammá, érted Te mire akartam ki ju kanni-:)))
Egy egértől meg nem félek... ha csak nem agresszív-:D
@Knósszosz:
Egy gyilkos fűegér??? Meg vagy Te kergülve, egy olyan állatot felheccelni... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-)) Nem lehet tudni :-) Ahogy már az is felmerült, tudom itt valahol, hogytalán nem is annyira nőneműs :-)

@a szív fészkei: A cucc hatásmechanizmusa egyébként megfelel a leírásnak. Szennyezett piával való koccintáskor is át lehet löttyinteni a poharakon át. Az ötlet különben Agatha Christie-é azt hiszem (ott mérgezésre használják)
Nyitott piát, poharat őrizetlenül nem szabad hagyni, alkalmi haverokkal nem koccintunk, nem iszunk. Pláne nem, ha ők hozzák a piát.
@a szív fészkei:
Hová tenni, hová tenni... 6 láb mélyre szokták! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad lehet... átgondolom még egyszer. Nem vagyok én spártai harcos-:))
Jó éjt Boli, és mindenkinek!
@Knósszosz:
Kibírom én, hogy ne vágjam pofán, amikor itt gyalázkodik az a szerencsétlen narancsbolsi? :(((
Igazatok van, simán ignorálni kéne, csak nem bírom ki, amikor a kéjenckedő, szarrágó dumáját nyomja az a seggnyalonc!
@Húsleves:
nézd, ha én politikus lennék, akkor azt mondanám, hogy MEGYEGYŰLÉS kell. kifejezetten igazgatásrendészeti céllal. tehát a rendteremtés végett a megyének kell összefogni. nem kell nemzeti összefogás. mert akkor a nemzetben ott lesz a belbudai értelmiség is, meg mindenki, aki nem érti a problémát. hanem fogjon össze hajdú megye, vagy borsod megye. és egyébként ha a miskolci rendőrkapitány tehetetlen, akkor beszéljen a kassai, vagy a beszterbányai krajjal. és akkor a szlovák és a magyar nacionalisták hirtelen nagy barátok lennének. mert egymást nem szeretik, de a "cigánybűnözőket" (szervezett bűnelkövető portyázó roma csoportokat) még jobban utálják. és akkor schiffer andrás is mondhatná, de azért mindenkit nem kell az egyesített (uniós) szlovák és a magyar rendőri erőknek az agyagba döngölni. szerintem ez a megoldás. az uniós megye. a jobbik meg eleve azt mondja, hogy ilyet nem lehet. mert magyar megye kell. de az évszázadok óta többnemzetiségi keretek óta szervezdőik. az kezdettől fogva uniós. ezen alapul az egységes többnemzetiségű igazgatásrendészet. a szlovák és a magyar dandár együtt vonul. évszázadok óta így van rend a felvidéken. a magyar nóta a szlovák népdal. a ződre van a ződre van a rácsos kapu festve szlávos csasztuska magyar szöveggel. nem volt itt semmilyen turbómagyarkodás.

a felvidéket kulturálisan mindig is két nemzet dominálta. a szlovák és a magyar. és igazából sose volt ezek közé igazi országos határvonal húzva. csak megyehatárok. rendészeti céllal. ezt kellene visszaállítani. de semmit se kell egyik, vagy másik országhoz csatolni.

szóval nemzeti liberális vagyok ez ügyben. ugye világos: liberális. tehát a jobbik esküdt ellensége.

én sokszor leítam: kifejezetten középszerűnek tartom bajnait. csak most olyan a helyzet, hogy nagyszerű dolgokat lehetne tenni a politikában. és ezeket a dolgokat bajnai is véghez vihetné. vagy bárki. reálisan persze nagyjából lehet tudni, hogy mi lesz. majd tárgyalnak a valutalappal, hogy adnak százcsillió dollárt. abból stabilizáljuk a bankrendszert. ennek az árát kivetik a népre. jön a szokásos húzd meg, ereszd meg. ami egyébként nem annyira rossz. sokkal jobb válasz szerintem nincsen.

de abszolút megértem, hogy a népek azt mondják, hogy most akkor ezen keresik magukat hülyére egyesek. ez így nem kosher. de ezért nem a zsidók a hibásak.

hanem a pénzügyi rendszer. valaki privilegizált üzemmódban leüti az entert. és ott van százcsillió dollár. olyan mintha úgy pókereznék, hogy közben én elővehetnék egy zsák zsetont. és betolhatnám azt is. te meg két zsákkal. mert te is leütöd az entert. világos, hogy így nem lehet tisztességesen játszani. de ezt bajnai is érti. mindenki. csak senki sem tudja, hogy akkor mit is kellene pontosan csinálni. a felhalmozódott adóssággal mit is kezdjünk. ezt világméretekben zéró összegűre kell kihozni. mert azért valaki ténylegesen hitelez. tehát az nem igaz, hogy sehol sincs nettó megtakarítás. meg hogy itt a szent koronát is elviszik. egyszer már elvitték a hungaristák. aztán elkapták őket az amerikaiak. és akkor mi volt. attól összeomolott magyarország? mert nem volt szent korona? szerintem az sokkal nagyobb probléma, hogy embereket öltek halomra. és nem csak zsidókat. hanem naiv nácikat. és az orosz frontra kényszerből masírozó embereket. korszerű menetfelszerelés, nemzeti hadtápellátás nélkül.

de erre mondom, hogy összeurópai háborús emléknap kellene. mondjuk az, hogy a háború végének napján délben egész európában egy percre meg áll az élet. azért, hogy mindenki megértse: európai európaira nem támad. aztán ha valaki a várből kitörő fasiszta egyenruhába öltöztetett egyébként nyilván tisztességes dédapjára akar emlékezni, akkor tegye azt. ha valaki a kiirtott zsidó rokonaira, akkor emlékezzen arra. nem holokauszt emléknap kell. hanem összeurópai háborús emlékperc. amikor egyébként moszkvában is megáll az élet. de csak egy pillanatra. és utána minden megy tovább.

szerintem kulturálisan ilyesmikre volna igény. de ehhez novák elődöt el kellene taposni. mert ő egy hülyegyerek. és ha ezt nem látod, akkor te is az vagy.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: még csak belső levelezés se kell ehhez, az emberi lélek olykor nagyon egyszerű tud lenni. Folyamat menete:
- imádom a pártot, tisztelem és követem vezérét
- mindenáron azt akarom átadni másoknak, hogy igazam van
- egyvalaki elkezdte, melléállok, átveszem a fordulatait, igen, jólmegmondtamnekibazmeg
- utálnak, tehát igazam van, tudtam, hogy minden ellenoldali hülye

Nem kell ehhez se utasítás, se privát kapcsolattartás (láttam a Jobbikos direktívát, ez van, ha primitív emberek ácsingóznak hatalomra). Minden eszmének, irányzatnak, legyen az akármilyen szar, vannak önkéntes követői, politikától sporton át a művészetekig mindent el lehet adni valakinek, mindig lesz, aki bekajálja, és mindig lesznek köztük lelkesebbek is, akik népszerűsíteni akarják. Ez normális, a nagy számok törvényéből adódó viselkedés.

Van egy Fideszes kollégám, meggyőzhetetlen, egyszerűen gyűlöl mindent és mindenkit, ami vagy aki a pártja ellen szólhat. Tudom, hogy anyagilag most szarabbul járt, de akkor is, a gyűlölet ott van benne, önmagát csak valaki ellenségképeként tudja meghatározni, 100 % (plusz ÁFA) agyhalott, és mindezt az apja hagyományozta rá, az nevelte ilyenre. Ha Orbán azt kérné tőle, hogy ugorjon kútba, önként ásna lejjebb három gyűrűnyit, mert akkor jobban fog fájni, és Viktor biztosan büszke lesz rá. Lúzer.
@a szív fészkei: mondom én, hogy túl sokat képzeltek ebbe az egészbe.
Persze, hogy jönnek címlapra. Én sem igazán megyek egy-egy blog után, kényelmes a címlapról szemezgetni; namost, emellé ők gyűlölik az odamondó blogokat, tehát ha meglátják a ketrecben, felhörrennek ("bazmeg, ez a szar megint itt van, kurvaannyát"), és rávetődnek. Az, hogy címlap nélkül tulajdonképp soha, meg munkaidőn túl sem, pont azt mutatja, hogy nem szükséges trollkodniuk, nem várja el tőlük senki; és ha jobban megnézitek, nincsenek is ám olyan sokan, csak hangosak. Gondoljatok már bele, hogy ha Alaptörvény asztalára van közpénz, tízezer fizetett, 24/24-ben működő bloggerre nem volna? Dehogyisnem. Csak épp szükség nincs erre, mert a hatalomra komolyabb veszélyt egyik blog sem jelent, néha beüt egy-egy szúnyogcsípés, két napig viszket, de belehalni nem lehet.
Ha annyira tartanának az online véleménytől, amennyire ti hatásosnak tartjátok, akkor a híroldalak fele se jelenne meg, Fabius flottájának minden reggelre ki lenne szurkálva az összes kereke, de tán még a garázssora is égne, laspalmas erdőszélen szül, maroz meg zero-val együtt arccal lefelé úszik a Dunán, és így tovább. A hatalom hatalma megvolna mindehhez, épp csak leszarják, megelégszenek a biztonsági figyeléssel. Mert különösebb gáz ebből az egészből nem származik, aki nem ért egyet, az net nélkül is tud egyet nem érteni, aki meg egyetért, az tud önmagától akkora állat lenni, hogy csakazértis berondít mindenhová.

Az a Robin (vagy ki) meg csak kihasználta, hogy utálatának tárgyát munkaidőben hordhatja le. Ráért. Munkahelye meg ugye kinek itt van, kinek ott.

A lényeg az, hogy nem kell itt belelátni semmit, az agy csodálatos bonyolultsága miatt az emberek képesek arra, hogy önmaguktól viselkedjenek satuhülyén.
@Légifarkas: Én tulajdonképpen élvezem és kedvelem Fabius blogját. Főleg a humorérzékét és szókimondását függetlenül attól, hogy melyik oldalról van szó. Persze egyértelmű, hogy hová húz a szíve de hát mindenkinek vannak preferenciái. A baj néha ott van ha ferdítés hangzik el.
@Unionist:
Tudod azt birom a hozzá hasonló faszfejekben, hogy miután egy normális nyitásra normálisan reagál az ember azután már kezdődik is a kóstolgatás, hogy "mert ő egy hülyegyerek. és ha ezt nem látod, akkor te is az vagy". Novákról speciel egyezik a véleményünk, de ez nem azért van, mert különben a te végtelenül toleráns világodban automatikusan hülye leszek.
Továbbra is fenntartom amiket leírtam. Ha nem tetszik a Jobbik, akkor talán nem kellene generálni rá az igényt. Amikor cigányok "Halál a magyarokra" feliratú botokkal vernek meg magyarokat és a liberális oldal minden körülmény megfontolása nélkül automatukosan a magyarokat hibáztatja (biztos provokálták őket), a rendőrség nem védi meg az embereket, Szanyi kapitány egy névtelen beugrató telefonhívásra Ku Klux Klánt kiált, eltitkolják a bűnözés valódi etnikai statisztikáit, és helyette megélhetési jogvédők válogatott, manipulált kimutatásaira mint "tényekre" ( index.hu/belfold/2011/03/17/csak_ciganyok_tamadnak_rasszista_okbol/ ) támaszkodva érvelnek és hoznak döntéseket az sajnos generálja az igényt. Azok az emberek, akiket ennyire nyíltan hülyének néznek és ennyire nyilvánvaló igazságtalanságot szenvednek el olyanoktól akik éjjel nappal egyenlőségről ajvékolnak de etnikai alapon ítélkeznek, sőt ezt még törvényerőre is szeretnék emelni (lásd a fentebb idézett index cikk) azok nyilvánvalóan azoktól várják a segítséget, akik ezt deklaráltan nem tennék.
Baromi egyszerű lenne a szelet kifogni a masírozók vitorlájából, ha az igazságot néznétek, és nem azt, hogy melyik csoport vagy személy melyik rasszhoz tartozik. Ehelyett a jól hangzó "pozitív diszkrimináció" címén legalizáltátok a faji, etnikai diszkriminációt, és ezzel folyamatosan frusztráljátok az embereket. Ennek borítékolható következménye az ami lett, hogy alakulnak más csoportok, amelyek nemcsak fellépnek ez ellen, hanem a másik oldal frusztráltsága miatt ők is átesnek a másik végletbe.
A holokasztról meg annyit, hogy szerintem is emléknapot kell tartani, de egyúttal le is kell zárni az ügyet. Nagyon sajnálom az áldozatokat, azt is tudom, hogy a zsidó nép a legnagyobb elszenvedője ennek, de ez nem tesz vakká az irányban, hogy erre épülve valóságos holokasztipar nőtte ki magát, ami már nem is csak kívülállókkal, hanem haláltábort megjárt zsidó áldozattal is szembekerül, ha az érdekeit védi. Így járt Grüner Miklós, aki leleplezte a Nobel díjas Elie Wieselt, akiről már annyira nyilvánvaló hogy szélhámos, hogy nyilvánvalóbb nem is lehet. A magyarázkodásai hemzsegnek a belső ellentmondásoktól (saját állításával szembeni saját állítások), a tetoválását rendszerint takarja, de azért van néhány elkapott fénykép, ahol annak lennie kellene, és az utólag kreált hasonló nevű harmadik személyre hivatkozás is ellentmondáso. Ennek ellenére Slomó rabbi kapásból történelemhamisítónak nevezi az állításait igazolni tudó Grüner Miklóst, mondván hogy Elie Wiesel jó ember, Miklós meg kussoljon.
És amellett hogy borzasztóan sajnálom az áldozatokat, a sorozatos felszólítások ellenére hogy tanúsítsak bűnbánást, mert nem fogom meg tenni, mert semmi közöm nem volt a holokauszthoz. És az sem tetszik, amikor eltúlozzák a magyarok felelősségét a németekhez képest. Ebből a cikkből ( index.hu/belfold/2012/07/15/haborus_bunost_talaltak_budapesten/ ) kiderül, hogy Németországban 3 "keresett" (nem olvasnak újságot akik keresik?) háborús bűnös éli vígan, büntetlenül a világát, de látványos leleplezés helyett tele vannak a blogjaink a rasszista Kertész Ákos bácsi idézgetésével, hogy a német milyen bűnbánó a magyar meg mennyire nem. A kollektív bűnösség is kezdett már feledésbe merülni, míg ti újra fel nem találtátok a végtelen toleranciátokkal.
Biztos lehetsz benne, hogy amíg ezeket a kisded játékaitokat nem fejezitek be addig lesz ellenpólus. És sajnos abban is biztos lehetsz, hogy az ellenpólus is ugyanúgy hajlamos túlzásokba esni, mint ti.
@a szív fészkei: Legutóbb Kumin nagyon kikelt a blogok ellen. Egyébként ott is csak feltételesen lehet kimondani. Informatikailag erősen szűrhető. De éppen úgy nem éri meg, ahogy annak idején a Tiszatáj elleni kampány is kontraproduktív lett. De mert nőről van szó, vagyok olyan udvarias, hogy feltételezzem, nem emlékszel rá, mert csak én vagyok ilyen vén :-))
@GeoCracker: Nem tudom, mit rugóztok itt a koromon, engem egyáltalán nem zavar, hogy annyi vagyok amennyi. Kösz az udvariasságot, de Sztálin ment, én jöttem. A világ eldönti, hogy jól járt-e a cserével... :-DD

Aki - nő vagy férfi mindegy is - letagadja, vakít a koráról, az egy hülye, mert letagadni úgysem lehet, mutatja a nyak, a kéz bőre meg amúgy is. Én egy évvel többet mondok mindig, tehát hatvan, mert mire odaérek meg is szokom. Szerintem annyinak nem nézek ki, de amúgy is leszarom, ki mit gondol, aki fontos nekem, az csak jót!

Negyven évesen omoltam össze, akkor tényleg azt hittem, hogy kész, villany kikapcs, befejeztem a női létet, sőt zu zammen az édeséletet, most már csak a lassú kínhalál jön pár évtizedig. Aztán rájöttem, hogy nem, sőt, ötven után pláne kimondottan jó éveim vannak. :-DDD

Tehát igen, jól emlékszem a Tiszatájra, emlékszem Illésék, Koncz betiltására, Baksa vegzálására, azok meghurcolására, akik aláírták pl. a prágai tavasz lerohanása miatt körözött tiltakozó ívet, stb. Te sem vagy vén, ha a mentalitásod nem az, és nem az. ;-)

Ez a fiatalságfasizmus, hogy csak huszonévesnek szabad kinézni, utána már kalapkabát, szerintem borzasztó és torz dolog, de mivel vannak Hollywoodban is méltósággal idősödni bíró zseniális és mutatós asszonyok, végülis ezt a hajszát sem muszáj a plasztikai sebésznél végigvinni agyamenten a látszatért. Akik itt körömszakadtáig fiatalok akarnak maradni - Medve anyó meg a többi nyomorult - annál szánalmasabban néznek ki a frissen tunningolt robbanótöltettel a mellyükben, szájukban.

Ha pasiknak ez kell, akkor meg nyomorgassanak szilikont, sose legyen nekik jobb érzés; uramnak azt adtak - kis ilyesmi gumilabdát - a hosszú betegségben elsatnyult ujjait nyomkodással edzeni. De az csak arra van, nem örömszerzésre. ;-DD
@Légifarkas: Oké, nem munkaköri kötelesség, csak tudod, olyan egyenszövegek és egyenmegmozdulások vannak, hogy néha mégis erre konteozunk. Mi, elszállt nagyképűek, :-DD akik azt hisszük, hogy a jus murmurandi-gyakorlásunk izgatja a hatalom fura urait.

Nézd, erről lehet különböző véleményünk, szerintem igen,izgatja, nagyon is, szerinted leszarom tabletta bevéve és snitt. Oké ez is. Viszont nagyon tanulságos, kik kelnek Grálként Orvicsek védelmére folyton és milyen érvkészlettel - szuronycsillanásban, fokosrázásban.:-D Ez sokat elárul a potenciáljukról, mert nem normális embereket tudnak mozgósítani a fabiusi vagy vincenti mondatok, hanem effektív őrülteket. A nickjeik kimondottan beszédesek.
És az nem édes, mennyire kikérik maguknak, hogy pénzért dolgoznának ekképp? Miért akkora szégyen az, kérdem én, ha imádják a rendszert és életük árán védenék??? Hobbijuk lenne a melójuk, szerencsés csillagállás, nem?

Azért Fabius kerekeinek kiszúrása nagyon direkt beismerése lenne a tőle beszarásuknak, voltak anno régebben is ennél finomabb eszközök. És fejjel lefelé úszó újságíróhullák is még egyelőre Putyinföldén divatosak, de Orvbán mereng szerintem a kopirájton, dörgölődzne ehhez a vonalhoz. Csak hát Juróp, az Juróp: na az kicsit kényes az ilyesmire és mivel a zséjük kell még, fenntartaunk tehát valami demokrácia Patyomkin-falut azért... Nem szívesen, az látszik.

A szúnyogcsípésbe bele lehet halni, ha az olyan szúnyog, amúgy a sok kis csípés örökösen csak gennyes-véresre vakarást eredményez, egy percnyi nyugalom nélkül. Bele is lehet őrülni az ilyenbe. Tehát nem békét hagyni őket, ez se rossz módszer. :-))
@a szív fészkei: Nem rugózok én más korán, míg tehetem, hogy ne azon rugózzak :-)) S nem gumilabdákra gondolok. Olyat akkor kaptam én is, amikor az ujjamat kellett rehabilitálni egy ínszakadásműtét után.

Egyébként a kor fura dolog. 8-10 évesen valamiért azt hittem 35 éves korig fogom kihuzni. Az a fura, hogy akkortájt tényleg kaptam egy olyan influenza-szövödményes tüdőgyulladást, amibe a '60-as években még simán bele lehetett volna halni.

Amúgy nem vagyok híve, ha valaki hamisítja magát. Nincs értelme. Egyébként azzal értek egyet, hogymindig a másnap reggel a húzós. Akkorra lemegy a smink, kocos lesz a haj, és kiváló vacsiból pont olyan büdös lesz, amilyen. Na, itt kezdődik az emberi elfogadás.
@Húsleves:
szerintem te félreérted a toleranciát. az nem azt jelenti, hogy a másként gondolkodót tisztelni kell. azt sem, hogy bármit el kellene fogadni. hanem csak azt, hogy azt ha valaki csak magának árt azt meg kell engedni.

megengedni, nem feltétlen elfogadni, és pláne nem kell tisztelni.

ha valaki a saját nemébe szerelmes, akkor azt meg kell engedni. nem kell őket átnevelni. te a saját nemzetedbe akarsz szerelmes lenni. mert úgy képzeled, hogy az lesz a jó. tőlem ne várd, hogy majd utat mutatok neked, vagy átnevellek. ha te turbómagyar akarsz lenni, akkor legyél az. engem nem zavar. amíg másokon nem akarsz erőszakot elkövetni. csak akkor minek a gárda. szóval az teljesen abszurd, hogy egy párt egy félkatonai hadsereget szervezzen. titeket még a nyugat európai széljobb is csak ócska nácinak tart. és nehogy azt hidd, hogy a keleti civilizáció tiszteli a jobbikot. nehogy azt gondold már, hogy egy perzsa értelmiségi kutyába veszi vona gábort.
@Unionist: Perzsa értelmiségi leginkább liberális, Cannes-ban ismerik el a filmjét, amit az elnyomó rezsimjéről forgat, ha forgathatja, stb. Vona Gáborban csak egy fura bogarat lát, ha észre veszi egyáltalán.

A nemzetbe meg minek szerelmesnek lenni? Élni és élni hagyni kell benne, aztán slussz. Az kapar annyira magyarnak látszani, aki rohadtul nem biztos abban, hogy az. A magabiztosság eleve kizár ilyen hőzöngést, de aki magabiztos a magyarságában, az tudja, miben kiváló és miben szarpocsék a kedves nemzete, ezért mit kell javítani és miben jutott el valahová, ami ok a büszkeségre, stb. Nem mások lealázása, fikázása, kiszorítása révén tud jó és büszke magyarrá lenni. De ez nekik nagyon magas kitétel...
@GeoCracker: Igazad van. Én mindig csodálom, amikor fenékemelő bugyingót, hasleszorító kombinét, push up bögytartót, 3 D-s szempillát - nem tudom, milyen az - ajánlgatnak stylistok, hogy majd azzal mindenki megfog egy mesehős herceget magának, annyira jó nő lesz. De minden ilyen segédeszközt egyszer le kell venni. És akkor?

Persze, fussa mindenki a legjobb formáját, legyen ápolt és hozza ki a legszebbet magából, de annyira mássá vakítani felesleges mgaunkat. És mindennap látni a másikon az évek erodálását, na az is kemény meccs. :-)
@Unionist:
Gondolom nem zavar hogy amit "válaszoltál" annak még csak véletlenszerűen sincs semmi köze ahhoz amiket én írtam, engem sem zavar, mert ebből látják, hogy az álszent, üres frázisaitokon kívül semmi sincs a tarsolyotokban. Csak ezt a továbbiakban ne egy elhagyott blogon csináld, hanem ott, ahol sokan olvassák.
Szó nem volt olyanról, hogy neked bárkit tisztelned kellene. Amiket én felhoztam példának, az egyik sem a tisztelet hiánya, hanem álszent jelszavak mögé bújt jártékonyság.
Nem várom el tőled, hogy utat mutass és átnevelj, ezt a beteg agyad interpretálta neked. Nem akarok turbómagyar lenni, ezt meg mégcsak a beteg agyad sem interpretálja, tudod te azt nagyon jól, hogy sohasem írtam ilyen dolgokat. Persze mit is mondok, gondolom ugyanúgy nem szoktad olvasni te sem amit írok, mint a többi, aki nem olvassa, de azért nem tetszik neki.

Ez itt a lényeg: "ha valaki csak magának árt azt meg kell engedni".
Hát pontosan azért utál benneteket mindenki mint a szart, mert bár ezt kürtölitek, nem ezt teszitek. Amikor integráció címén úgy telepítetek rosszul szocializált (mert bizony ez szocializáció és nem genetika kérdése, csak a Kertész Ákos félék szerint) cigányokat olyan közösségek nyakára (véletlen sem a Rózsadombra) akik amúgy sem élnek jól, és megengeditek nekik hogy kisértékű bűnözés címén napi 20 ezer forintnyi értéket büntetlenül lophassanak havi 30 ezerből élő kisnyugdíjasoktól, és ezt a jogukat jól a szájukba is rágjátok a betelepítetteknek, akkor arra nehezen húzható rá, hogy csak annyit engedtetek meg, ami másnak nem árt. Ugyanez a helyzet a tanárokat és osztálytársaikat terrorizáló 18 éves, hatszor bukott "gyerekekkel".
@Unionist:
Faszikám amit most csináltál az nem tahótlanítás, hanem sírás. Két levelet kaptam egy-egy szó tartalommal. Tahótlanítani úgy kell, hogy megnyomod azt a kis piros linket a bal oldalon. Na sírjál tovább, szevasz.
Bayer Zsolt majd visszatérhet a gyökerekhez xD
süti beállítások módosítása