Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.02. 05:10 Fabius

Brüsszelből pénzelték a Jobbikot

Címkék: jobbik brüsszel novák előd karvalytőke

Indulj az útra és vissza se nézz!
Múltad a fájó, bús ezer év.
Rád ragyog végre az euró fénye,
Meséld el büszkén mit vittél végbe!

Brüsszeli pénzről szóljon az ének,
Felszabadulva zengje a nép.
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
Uniós pénzen élni be szép! 

(via)

Kedves Hazaffyak, Bajtársak, Gárdisták, Egyéb Hősök és Ismerősök!

Támadás érte szeretett pártunkat! A bélhurutos turul úgy fosott bennünket nyakon, hogy a meglepetéstől Mirkóczki Ádám képviselőtársunk is csak harmadik kísérletre tudta kimondani: cigányterrortámadás, mert a szemébe fröccsent turul kulától hirtelen felindulásból varjúnak látta a támadót. Később felvilágosítottuk, hogy ez a csomag bizony a mi jómadarunk seggevégéből pottyant ide, mert áruló férkőzött a soraink közé! A belső levelezésünk után Szegedi Csanád bajtársunk, barátunk, képviselőnk, tagunk, brüsszeli fizetési listája is a hvg online-nál kötött ki. Ebből meg kiderül, nem az kunszt a Jobbikban aki rajta van, hanem aki nincs.

Ezért bajtársak azonnali radikális intézkedésekre van szükség! Vegyétek elő a tavaly összeállított Internetes kampány című kiadványunkat, és a leírtaknak megfelelően kezdjétek elárasztani a közösségi tereket a véleményekkel. Hangsúlyozzátok, hogy a karvalytőkét elfogadni nem bűncselekmény, Novák Előd, Samu Tamás Gergő, Kürk Roland és Molnár Balázs semmi rosszat nem tett a karvalytőke zsebrevágásával. Vegyétek elő a közhelyszótárt és sűrűn puffogtassátok a "fiatalok voltak, kellett a pénz", meg a "pitbull is harapja a kezet amiből enni kap" frázisokat. Novák bajtársunk a faszbúkján írjon egy sztorizós memoárt Sej, mikor a kukán megterítettem címmel, mellékeljen hozzá munkavégzést bizonyító fotót, amin legalább egy rohadt lakáj egyenruha van rajta. 

szegedi-novák.jpg

Kürk és Molnár bajtársak, - akik vagy a kuruc infó szerkesztői, vagy nem - haladéktalanul jelentessenek meg cikket a minket ért cionista összeesküvésről, de ne felejtsék el felszólítani Novák és Murányi bajtársat, hogy a képviselői irodaházra böcsületből csak tűzzék vissza az uniós zászlót. Ha ezt nem teszitek meg értünk nagy kovászban leszünk! Megkapjuk az Aranykoszorús Képmutató Balfasz díjat, megbillogoznak, kiröhögnek és soha többet nem tudjuk hitelesen azt mondani, lépjünk ki az Unióból. 

Szolidaritásotokat várjuk reménykedve, csókpuszi, az elnökség. 

Ui: Szebb jövőt Magyar Bajtársak! Novák vagyok és azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha esetleg kiszúrnátok a képet, amin a jellegzetes arcú ember a fizetésemet lobogtatja a zászlóégetős tüntetésen, akkor haladéktalanul szóljatok, hátha le tudom még tiltani! 

jobbik - barroso.jpg

 

Ugyanitt egysoros mellénnyel és propeller nyakkendővel XS-es lakájruha olcsón eladó.

843 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr934691617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért nagyon gáz a Szegedi Csanád- és Novák Előd-féle EU-s tanácsadói ügy? 2012.08.06. 10:29:14

A Jobbik képviselői az első állami pénzforrásokat, amelyekhez hozzájutottak, lenyúlták. Ha emlékszünk rá, a Jobbik a 2006-os választáson még sehol sem volt. Az Országgyűlésbe 2010-ben kerültek be, és a 2010-es önkormányzati választásokon lett először ...

Trackback: A házi nácipálinka receptje 2012.08.02. 14:39:32

Egyszerű, olcsó, az alapanyagok minden nemzetállam háztartásában megtalálhatók. A recept a boldog békeidőkből származik, egyenesen a dédi vaníliaillatú konyhájából, ám kis találékonysággal ma is használható. Nem kell hozzá más, mint egy csipetnyi kilát...

Trackback: Besokallt az MSZP fővárosi elnöke a kamu nagykoalíciózás miatt 2012.08.02. 14:23:59

Azt kéri a nyilatkozatát tudatosan félreértő és félremagyarázó blogíróktól, hogy ne dőljenek be a címszerkesztő újságírók trükközésének és saját rövid távú politikai érdekeik helyett inkább az ország jövőjére gondoljanak. Igen, szándékosan fogalmaztam ...

Trackback: A Jobbik és a demokrácia mocsara 2012.08.02. 13:13:32

A nagy alternatívakeresés részeként nemrég az LMP helyzetét tekintettük át, most a Jobbik következik. A Jobbik genezisében a Fidesz és az MSZP egymást szokta vádolni, jellemző hozzáállás, hogy nélkülük bizony semmi nem történhet. Aztán ott a másik gyö...

Trackback: A Jobbik és a demokrácia mocsara 2012.08.02. 13:13:30

A nagy alternatívakeresés részeként nemrég az LMP helyzetét tekintettük át, most a Jobbik következik. A Jobbik genezisében a Fidesz és az MSZP egymást szokta vádolni, jellemző hozzáállás, hogy nélkülük bizony semmi nem történhet. Aztán ott a másik gyö...

Trackback: Jó lecke a kirekesztésről - Szegedi Csanád a kordon másik oldalán 2012.08.02. 10:59:15

Tragikus dolog, ha valaki saját identitását kizárólag saját felmenői genomja alapján tudja, szeretné meghatározni. Egyetlen dolog van, ami ennél borzasztóbb, ha vannak olyan emberek, akik más emberekkel teszik ugyanezt. Másokat nem cselekedeteik, hanem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Bár egy bakkancs csattogtató, heil vonázó, csupa fehér országban élő nácinak mint neked magas, de elsismétlem:"

Atyavilág mennyire nem ismersz. :) Ja és mivel te egy hölgy vagy én megkíméllek a hasonlóan minősítő jelzős szerkezetektől.

"megbélyegzésen és alázáson kivül más célt nem szolgál."

Itt pedig biztos arra gondolhattál mennyire üdvös fenntartani azt a gyakorlatot, amikor áldozat esetében szegény cigányról pofáznak, bűnelkövető esetében pedig rohadt magyar a kommunikáció. :)
@Knósszosz: Haliho!! Picit OFF de ezt kapd el... Ha még nem láttad tuti bejön majd. :)

Top Gun Over Moscow!

www.youtube.com/watch?v=eU6l67mtI8g
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Divatosan kiragadtam a Kohn-textusból:
"Miért van az, hogy Czene azonnal úgy fényezi a kormányát, amelyik "biztosított mindent ahhoz, hogy lehető legjobb legyen a felkészülés"
Na, ezt hallottam tegnap és a vacsora is odalett. Ha Attila arra gondolt, hogy a dongalábú focista harminc kilométeres sugarú körben nem közelítette meg az uszodát ahol Dani az edzéseit végezte, akkor az állítás igazságtartalmáról nem lehet vitát nyitni. Az valóban segíti a hatékony felkészülést, ha nincs közeledben a parazita.
A teljes cikk:
greczy.blog.hu/2012/08/02/gyurta_fel_czene_le
M1 en most ment épp élőben (kb ezredszer) a Gyurta aranyérem futam...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azért nem annyira régen pakoltam a leányokat/hitveseket/családanyákat :D
@tucano: Nekem erről ez a vicc jut eszembe. :)

- Doktornő! Éjjel-nappal merevedésem van!
Mit tud ajánlani?
- Havi százezret és teljes ellátást!
@Knósszosz: a hatalmasok szeretik a sikeres embereket és sportolókat, mert ők sosem lesznek ilyenek. Fordítva meg a htalom és a pénz közelében könnyebb lavírozni. Szerintem ez azóta így van, hogy kialakult az embercsótány társadalom. Foglalkoztam sokáig sportolók menedzserlésével, mit ne mondjak a következő életemben inkább a striciskedés, mert az tisztességesebb szakma.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hitvesként és családanyaként elsősorban egy olyan férfire van szüksége a honleánynak, aki nem úgy gondolkodik, mint Te. A többit megoldják együtt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: a dulo keresztenyi erkölcsiség idején kaszáltak a nyilvánosházak.
Amúgy, ha valaki nem elôtte, v.utána akar beszélgetni, hanem helyette, s közben nem nemi, hanem erkölcsi életet él az nálam minusz 200al indul a 0-10es skálán.
@Gábriel angyal: De báááájos védekezés. Igen, láthattuk a pár hete, hogy reagál a jobbik. Kifejezetten toleránsan, kiálltak, és elmondták, hogy egy bűntett alapján nem szabad egy egész etnikumost elítélni, és elítélik azokat akik megtették.
Gondolom hasonló megfontolás alapján masírozik a jobbik ott ahol címlapra kerül egy-egy bűncselekmény.
Eszem azt az áldott, toleráns szíveteket, csak bele ne haljatok már a nagy toleranciába és polkorrektségbe.
@tucano: Azóta láttam, hogy házibolondunk szabadult el.:D
deadspin.com/5931226/was-this-disgraceful-olympic-boxing-match-fi Ez olyan aranyos a japán hatszor ütötte le az azerit és az azeri nyert.később óvtak és a japán nyert:))
most az olimpia miatt néha M1 et nézek...

drsmittpálesz ott dolgozik? vagy a fidesznyik képviselők gyerekei?

elírások híradóban (pl. káballopás, igen "a" val)
állandó M1 "élő" felirat... az ezredik ismétlésen is...

ja és a qva jó nagy lét akasztók a LANDMARK ba fotózott logó:)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Kérlek szépen én 33. éve élek házasságban - na nem templomban köttetett habosbabosban - szültem két gyereket, tehát bár olvasom, kopizom gyakran a Feminát, rajtam nem erodáltak a sorai.

Házasság keresztényi értékrenddel, hát valósítsd meg, ki tart vissza? Ám miért akarod másnak megmondani a tutit? Templomi esküvő bazinagy hacacáréval aztán két múlva válás. Ennyit ér a felhajtás, vakítás mások számára. Nem a Femina okán jutott ide az emberiség, mert ez nem magyar sajátosság.

Elmúltak a szűzies régiszépboldogbékeidők - már amennyire szűz volt minden fehérben piruló akkori menyasszony, kac, kac!! - most együttélős-szinglis idők vannak, na meg új szűzhártyát varró idők is. Minden megvalósítható, ne sírjon a szád.

Hitlered tán megnősült? Halála előtti öt percben vette nőül az addig ágybetétként használt Éva Braunját. Jó kis példát mutatott, gyereke egy se ott, milyen szent teuton gének mentek pocsékba!!! Jahaj.

A kislányok tudják is meg, hogy a szex a legnagyobb hatóerő a világban, orgazmussal eléred az istenit, olyan élményed lesz, hogy kettőből eggyé olvadtok és az a repülés semmi másban fel nem lelhető. Tán kábszeresen művi úton, azt nem próbáltam, de az is csak utánzata lehet ennek. Nem hiába tisztelték a lingamot az indiaiak szentként...

Kislányok tudják is meg ezenkívül, hogy nem játékszereik, kiszolgáltatottjaik a párjuknak, hanem egyenrangú partnereik mindenben. Ezt minél több helyen kéne nyomatni.

Remélem, ha tényleg létező lány vagy, ilyen egyszer rád talál. Gyereket csinálni szerelemből, kihordani, megszülni szintén csodás, de nem ennek kell minden nemiséget alárendelni. Te csinálhatod így, másokat nem kötelezhetsz rá. Ennyi.
@tucano: Na, te kis néptanító!! ;-DDD Szanaszét szórtad a tudást.
@dr. Bubó: Borzalmasan együttérzek veled, amiért kénytelen vagy ott nézni.:S
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Két nap kellett, mire a magyar médiának eszébe jutott utánanézni, mit hazudozik már megint Gyros.
@Knósszosz: Egérkének sem kellett volna polgárinak minősíteni azt az ámokot, amit Orvicsek előad.
Csodaúszó, de nem az eszéért szeretjük. Czene még jobban benyaligátor, Kokó szegénykém, meg egyenensen szánalmas már. A kis vendéglője megtámogatása az ára a fenséges alcsúti ánuszgyűrű viselésének? hvg.hu/itthon/20100126_fidesz_dzsudzsak_balazs_kampany [..]" A Fidesz ellenlábasai kampányszerepléseit akkor összefüggésbe is hozták azzal, hogy Kokó étterme állami támogatást kapott. Tény, hogy 2002. április 4-én, három nappal a választások első fordulója előtt adta be a Kereskedelmi Minisztériumba a Széchenyi-tervre szóló pályázatát. A két forduló között - amikor a Kossuth téri nagygyűlést tartották - már el is bírálták, sőt két nappal a második forduló előtt el is utalták cégének, a a belvárosi Boksz utca éttermet működtető kft.-nek a megítélt 25 millió 559 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatásként.

(A Boksz utca később fejfájást is okozott a Fidesznek: abban az étteremben fotózták le Orbán Viktort azzal a Magyar Róberttel, aki a napokban szökött meg a házi őrizetéből és akit a „Fekete Sereg” nevű alvilági banda vezetőjeként súlyos bűncselekményekkel vádol az ügyészség. "

Nü, akkor meg nem is szívből-igazán, hanem zséért szop... Azt meg tudhassuk-láthassuk, hogy híjja az emberiség , mint ősi foglalkozást. Csak nem hetérának - bár az művelt és szórakoztató - te görög hős??? ;-DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem beszéd volt, csak kis susmorgás az úszás alatt meg a győzelem után a riporterrel, aki mellett ő szakértett ugye. Én arra emlékszem, hogy a vajdaságiakkal kezdte a ht magyarság beemelését a témába. Tőkésnél már nem voltam a tévé előtt.
@tucano: Mi nem voltál még?? Hihetetlen életed van!

É-Kora, Kína meg a sport. É-koreai focisták sorsa. Vááááááááááá.
@GeoCracker: :-DD Ja a hosszú békés együttélés záloga a friss izmos béreslegény/harmatos cselédjány szolgáltatásait igénybe venni unalom ellen (Édes Anna,Bakaruhában, Jadwiga párnája, stb.), szűzies hitvesnek két szagosmise között házibarátot tartani, uracsoknak eljárni a piroslámpásokba. Ahol szoptak is a altáji szexmunkásnők, amit tisztességes asszony nem, nem soha!! Pedig a pasik szeretik, oszt akarják valahogy. Szóval ilyen habtiszta szép a keresztényi erkölcs a budoárból nézvést.

Édes Erdély kincses Kolozsvárjából kerültek elő ezek a bordélyreklám pornók a múlt század elejéről: kabaonlinetv.com/index.php/life/life-and-style-news/fashion-a-beauty/1191-1900-bol-valo-ospornokepek-kerultek-elo-kolozsvaron Stefike ne nézze!! Erodálásra alkalmas tartalom!!!
@a szív fészkei:

Tőkésnek nyilván baromi sok köze van Gyurta aranyához... :D

Már most hányok, hogy a Kedves Elmebeteg milyen ünnepélyes bullshittel fog minket megörvendeztetni az Olimpia kapcsán.
@a szív fészkei:

Ehhez annyit, ha az első nem is, de hogy a világ második mozgóképe pornó volt, az tuti.

Nekem az egyik "ismeretterjesztő" oldalon volt alkalmam néma(!!!) pornófilmet megtekinteni!
(Gondolom, ott a zongorista mellett nyögőstatiszták is voltak a vetítőteremben. :D)
@a szív fészkei:

A linkben szereplő Dzsuzsákról meg a kampányról az megvan, hogy Fabius miatt nem lett végül Dzsudzsi a Fidesznél plakátfiú?

:-D

varanus.blog.hu/2010/01/27/bazsika_vilaga

Ezen a poszton sértődött meg és lépett vissza mindenféle rosszindulatú bloggereket emlegetve.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Fabius intézmény és kész. Megköszönheti neki Dzsudzsák, hogy ily aljasul keresztbe feküdt a lindusi karrierjének! Zimánnyal még egybe vannak?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nekem leghorrorosabb élményem a Svájcbál hazacsempészett - egyik szomszédunk ott zenélgetett bárokban és úgy - Günther és valami dirndlis liba üzekedése a fahangú magyar szövegalámondással. Igen,igen, még, még, jó, jó - férfit, nőt ugyanaz a mélyen dögre unt kappanhangú pasi szinkronizált.
Biztos az volt a 200 ezredik ilyen melója, elhiszem, ha hányt tőle közben. Mert azok a német pornók erodáltak csak igazán!! :-D Bundesligás frizurával és lobogó pöccsel, jaj istenem, nem irigyeltem egy teuton angyalkát se utána! :-DDD
2012-08-01. 18:27
Szenzáció! A HVG megtalálta Novák Előd önéletrajzát!
A hvg.hu ma reggeli vezércikkében Brüsszelből is kapott fizetést Novák Előd címmel exkluzív hírként közli, hogy a márciusban EU-zászlót égető Novák Előd és "a Kuruc.infó nevű szélsőséges portállal korábban hírbe hozott" személyek titkári fizetést kaptak Szegedi Csanád EP-képviselőtől. A barikad.hu utánajárt az ügynek, alább olvasható az összeállításuk.
A hvg.hu „felfedezését”, miszerint Novák Előd több hónapon keresztül Szegedi Csanád európai parlamenti képviselő asszisztenseként dolgozott Brüsszelben, minden internethozzáféréssel rendelkező magyar állampolgár tudhatta – már aki ilyen szintű érdeklődést mutat a Jobbik szervezeti ügyei iránt.
Az adat ugyanis megtalálható a Wikipedia nyílt tartalmú online enciklopédiáján (katt ide), vagy az országgyűlési képviselő parlament honlapjára feltöltött önéletrajzában (katt ide).
A Barikád az ügyben megkereste a képviselőt.
Barikad.hu: - A jobbikos zászlóégetés óta a fősodratú médiában rendre felmerül, hogy miért kritizál a Jobbik valamit, aminek maga is részese: miért küld képviselőket Brüsszelbe, miért fogadnak el pénzt a munkájukért, miért élnek az Európai Unió intézményi kereteinek lehetőségeivel?
Novák Előd: - Az, hogy egy rendszert meg akarunk változtatni, nem jelenti azt, hogy ennek a rendszernek ne lehetnénk képviselői vagy más jellegű alkalmazottai akár az Európai Parlamentben, akár máshol. Ezeket az összegeket ráadásul nem „Brüsszeltől kapjuk”, nem valamiféle kegyről beszélünk, hanem a magyar adófizetők által befizetett, majd egy bürokratikus rendszerben megforgatott pénzről. A magyar alkotmányos rendszert is meg akarjuk változtatni, de ez nem jelenti azt, hogy ne vennénk részt például a magyar parlament munkájában.
B: - A Jobbik nagy harcosa az álláshalmozás tiltásának, az asszisztensi munkakör nem volt összeférhetetlen más pártbeli munkájával?
NE: - Bár a HVG-nek világosan elmondtam, a cikkből nem derül ki egyértelműen, hogy amikor országgyűlési képviselő lettem, akkor lemondtam az EP-titkárságomról. Én az asszisztensi munkakört főállásnak tekintettem, ez idő alatt más állásom nem volt.
B: - Mennyi pénz járt ezzel a beosztással?
NE: - Valamivel kevesebb mint havi nettó százezer forinthoz jutottam ebből a keretből.
B: - Milyen munkát végzett ezért?
NE: - Ez egy klasszikus asszisztensi feladatkör volt, napi szintű munkavégzéssel. Szegedi Csanád magyarországi sajtósaként elsősorban sajtófeladatokat láttam el, háttérfeladatokat végeztem.
B: - Milyen szerepe volt ebben a Kuruc.infónak? Előfordulhat, hogy – Ambrus Zoltánhoz hasonlóan – egyesek zsarolhatták Szegedi Csanádot?
NE: - Eleve azt se mondhatjuk, hogy ezek kurucinfós körök lennének, ezt soha senki nem bizonyította még. Nekem a párt sajtósaként feladatom volt a különböző médiumokkal, így természetesen a nemzeti radikális honlapokkal – köztük a Kuruc.infóval is – jó kapcsolatokat ápolni, de ezek a vádak alaptalanok. A Kuruc.info szerintem mindig is tárgyilagos volt a Jobbik számára kényes ügyekben, de soha nem hallgatta el a hírértékű eseteket, és ez jelen esetben is így volt.
Frissítés: A Jobbik szóvivője szerint nincs hírértéke annak, hogy a párt egyik EP-képviselője brüsszeli forrásokat felhasználva alkalmazta Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőt, aki szerinte jogszerűen kapott fizetést.
Mirkóczki Ádám erről szerdán, más témában tartott sajtótájékoztatóján beszélt kérdésekre válaszolva, azt követően, hogy a hvg.hu arról írt: Novák Előd, aki a közelmúltban uniós zászlót égetett, hónapokon át kapott fizetést Brüsszelből, s "hozzá hasonlóan azok is, akiknek a nevét korábban hírbe hozták a Kuruc.infó nevű szélsőséges portállal". Az oldal a birtokába került hivatalos kimutatásokra hivatkozva közölte: az említett uniós pénzeket Szegedi Csanád pénzügyi keretéből utalták ki.
A Jobbik szóvivője szerint Szegedi Csanádnak "szuverén joga" eldönteni, kit alkalmaz a rendelkezésére álló uniós keretből, így Novák Előd jogszerűen kapott fizetést tőle. Hangsúlyozta: hiba lenne egy euroszkeptikus, vagy akár EU-ellenes jobbikus politikust azzal támadni, hogy Brüsszelből is kap pénzt, mivel ők - más szervezetekhez hasonlóan - az unió keretein belül fogalmazzák meg kritikáikat.
Novák Előd a hvg.hu-nak megerősítette, hogy Szegedi asszisztenseként valóban kapott uniós pénzt, amit ő "klasszikus munkabérnek" tekint. Mirkóczki Ádám az erre vonatkozó kérdésre azt mondta, nem tudott arról, hogy Novák Előd korábban Szegedi Csanád asszisztense volt, ám szerinte erről sokan tudhattak a pártban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Főleg, hogy mit művelt pl. a sportlövőkkel: ahogy megválasztották, szinte másnap kiebrudalta őket a TEK-esei miatt az addig bázisukról...

Meg amilyen körülmények között a kajakosok készülhetnek - mínusz stadionnyi pénz, paripa, fegyver, ugye...
Vona Gábor
Amit egy jobbikosnak Tiszavasváriról tudnia kell

Talán lassan kezdik megérteni azok is, akik eddig képzelgésnek hitték a figyelmeztetéseimet, hogy ami a Jobbik ellen zajlik, az egyértelműen egy kormányzati háttérből, szervezéssel érkező titkosszolgálati akció. Ugye senki sem hiszi, hogy a nyári uborkaszezonban csupán véletlen, hogy a Jobbik Szegedi Csanád hangfelvételeiről, Novák Előd belső leveléről, a gyöngyöspatai jegyző lemondásáról és a tiszavasvári testület feloszlatásáról szól? Azt hiszem, nem az hisz mesékben, aki ezek mögött tudatos akciót lát, hanem az, aki nem.

Ebben a bejegyzésben Tiszavasváriról szeretnék írni. Úgy tűnik, hogy itt a Fidesz kivásárolt két egykori jobbikos embert, amivel megszűnt a testületi többségünk. Sajnálom ezt a két embert, mert hátralévő életükben a jobbikosok megvetésével kell együtt élniük, ami Tiszavasváriban nem lesz kellemes.

Nagyon büszke vagyok Fülöp Erikre, és mindannyian büszkék lehetünk rá. A jobbikos polgármestert ugyanis - amikor szerdán a mögötte lévő eddigi többséget megszüntették - arra akarták kényszeríteni, hogy vegyen maga mellé egy fideszest alpolgármesternek, magyarul mondva a hatalma megőrzéséért cserébe mutyizzon össze a kormánypárttal és helyi vezetőivel. Ő azonban nem ezt választotta, hanem a becsületét és a Jobbik tisztességét. Azt mondta, ilyen feltételekkel nem vállalható a város vezetése, akkor döntsenek a helyiek, öntsenek ők tiszta vizet a pohárban. Ezt látván, a mutyi elmaradása feletti dühükben a két fideszes képviselő, a három független és a két átállt jobbikos feloszlatta a testületet, vagyis új választást kell tartani a városban október 31-ig.

Most persze a sajtó azt írja, hogy elbukott a Jobbik fővárosa. Én azonban azt mondom: Fülöp Erik és az ottani Jobbik példát mutatott! Próbáltak belerángatni bennünket abba a mocsokba, amiben ők már 22 éve fürdenek, az ócska mutyik világába, de nem sikerült. Ősszel pedig új választás lesz. Nagyon kemény lesz, de a lényeg, hogy a tiszavasvári Jobbik tiszta lelkiismerettel és becsülettel állhat a helyi emberek elé.

És hogy visszakanyarodjak az elejére: miért is van, hogy így támadnak bennünket? Hát ezért. Mert mi is emberek vagyunk, mi is követünk el hibákat, nekünk is vannak gyengeségeink, mint minden embernek, de a magyarságunkat mi tényleg komolyan vesszük. Nem lopjuk a nemzeti vagyont, nem privatizálunk, nem írunk alá hazaáruló szerződéseket, nem nyaljuk a multik és az EU talpát, nem vagyunk titkos üzleti és politikai társaságok tagjai, kimondjuk az igazságot a magyar sorskérdésekben és arra programot is írunk. És amíg van egy párt, amelynek vannak Fülöp Erikhez hasonló emberei, és mindehhez több mint 20%-os és egyre növekvő támogatottsága, addig ezt a pártot sokan akarják megsemmisíteni. Erről van szó.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ahogy felénk mondogatják, nem sz@r ez, hogy elkapkodjuk.
Ebből:[..]"Ma Magyarországon kasztrendszer van. Ahova születsz, ott maradsz. Csodáknak kell történnie, hogy ebből a helyzetből ki lehessen törni. Mikor derül ki ma Magyarországon, hogy egy tornanádaskai gyerek milyen úszó, hegedűművész lenne, ha mondjuk 100 kilométeres körzetben nincs egy klub vagy intézmény sem? A könnyeim lejönnek, mikor látom a táborainkban éveken át a kisgyerekeket vidáman, gondtalanul játszani és tudom, hogy pár év múlva a Nyugati aluljáróban kivert fogakkal, bedrogozva, prostituáltként fogják őket dolgoztatni. Sokuknak ez lesz a sorsa és nem sok mindent tehetünk. Felhívott nemrég egy kislány, akit korábban táboroztattam, egy külföldi országhívós számról, hogy vérzik a gyomra, mit csináljon. Tudjuk, hogy mit keres ott, prostituált. Vajon kit hívjon fel Magyarországról?"

Igen, naponta látom ezeket a roma lányokat árulni magukat az aluljáróban. Teljesen leharcoltak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Beköpi, mint légy a húst. Oszt attól már romlott is lesz, mérgező. Nagyanyám is ilyen légybeköpte hústól halt meg.
@a szív fészkei: Volt annak az észak-koreai terrorista lánynak az önéletrajzi írása, aki a szöuli olimpia előtt robbantott utasszállítót. Döbbenetes az a könyv, persze kicsit d-koreai propaganda, de a mindennapok és képzés leírása nem. Nagyon kemény.

MMA harcosokat képviseltem, de csak amíg a bjj kiharcolta magának a megillető helyet, most is kalapozunk gyakran gyerekeknek versenyen indulási pénzre, de kicsit más a helyzet, ennek értelme is van. Nincs olyan brazil vállalkozó, aki ne nyúlna a zsebébe, ha gyereksportról van szó. Itt látszik az olimpiai eredményeken, hogy mekkora a korrupció itt, minden támogatás félre megy, ami átfolyik az állami szervek kezén. Pedig sportimádó nép, de nagyon. Egyébként több judos van, mint focista Brazíliában, az érdekesség kedvéért.
@ménrót: Te most átvetted a hírharang szerepét Gábrieltől? Vagy mi ez???
@ménrót: Nem nyalják az EU talpát persze,csak a pénzén uszulnek ellen. Fasza, reklámozd még, keveset tudunk erről még!

Igazságot meg az általam idézett gyermekmentő mond ki, nem Vona. Ő csak keveri a szart, amit az asztalra tojtak BX-ben.
@ménrót: " Ugye senki sem hiszi, hogy a nyári uborkaszezonban csupán véletlen, hogy a Jobbik Szegedi Csanád hangfelvételeiről, Novák Előd belső leveléről, a gyöngyöspatai jegyző lemondásáról és a tiszavasvári testület feloszlatásáról szól? "

Biztos nem véletlen, de mondjuk esetleg az is opció lehetett volna, hogy a fajtátok megtanul késsel-villával enni. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát minimum azzal, hogy ő edzett minden aranyost személyesen, és a 2008-as olimpiát ellopta gyurcsány és a szocik, de a kétharmad ott is nyert.:D:D:D:D:D
@a szív fészkei:

Biztos vagyok abban, hogy az ifjúság keresztény szellemű nevelése Istennek tetsző nemes célkitűzés. Szinte az összes magyar tudós, aki szellemi teljesítménnyel világhírre tett szert, a piaristákhoz vagy a jezsuitákhoz járt iskolába, ahol nem csak egyedülálló lexikális tudást öntöttek a gyerekek fejébe, de felkészíttették őket a társadalmi életre, megtanították őket különbséget tenni jó és rossz között, vallásos és hazafias nevelést adtak nekik. Ez azt eredményezte, hogy nem csak okos, de nemes lelkű, becsületes emberek kerültek ki az iskolapadból.

A test, a szexualitás keresztény felfogása, a házasság szentségének tisztelete elengedhetetlen feltétel a boldog és kiegyensúlyozott családi élethez. Én nem vagyok fapina (Fabius nevezett így), nem valamiféle aszketikus és antiszexuális életet szeretnék élni, de igyekszem távol tartani magamtól a paráznaságot, tisztátalanságot, érzéki vágyakat, bűnös kívánságokat.

Ilyen iskolákat szeretnék látni:

i.imgur.com/0ZPH7.jpg
@tucano:
Mondom én is!
Hétfőtől Norbi diéta, ápdét moslék és fitnessz terem. Nullás gép, tetkó szalon, vállalkozói igazolvány. Az becsületesebb.
Ja, van valakinek hamisított szlovák rendszáma? Az értesítéseket kéretik az ujgazdag-budospaszt@soseloptam.hu címre küldeni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: bezony, bezony picinyem, Kuncze Gábor is a piárban vlégzett
@ménrót:

Azt speciel senki nem mondta, hogy a brüsszeli pénzt ellopák. Azt mondta röhejessé vált így az összes EU szkeptikus marhaságotok. Ez nem változott ezzel semmit, és nem is fog amíg Kürk és Molnár nem igazolja, hogy tégyleges munkát végzett. Azt kéne lobogtatni nem a PR cikket. De ezt valahogy nem lobogtatja senki. Te sem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: " Szinte az összes magyar tudós, aki szellemi teljesítménnyel világhírre tett szert, a piaristákhoz vagy a jezsuitákhoz járt iskolába, ahol nem csak egyedülálló lexikális tudást öntöttek a gyerekek fejébe, de felkészíttették őket a társadalmi életre, megtanították őket különbséget tenni jó és rossz között, vallásos és hazafias nevelést adtak nekik."

És mi van azokkal, akiket a nácikatolikus fajtátok zavart el az országból?
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Mondjuk, az még a jobbik eset, hogy Kürk és Molnár nem végzett munkát, legalább annyival is kisebb a kár.
index.hu/belfold/2012/08/03/aramutes_ert_egy_sebeszt_mutet_kozben_a_szolnoki_korhazban/
Van amin a hálapénz elfogadása tuti nem fog segíteni, pl. hogy ne vágja agyon az áram a sebészt műtét közben...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ha munka nélkül veszel fel eurós pénzt, csak mert a havernek tudod elbugázni, az bizony korrupció, lopás. Semmivel sem szebb, vagy jobb, mint pl. a fal tanulmányok a szocialistáknál.
@a szív fészkei: Ő az esti műszak. Miután szegény gábriel barátunk beleszaladt, a jobbik nem rasszista, de az ördögi usa meg igen dumájával egy pofonba.:D
@a szív fészkei:
„Azt meg tudhassuk-láthassuk” …és nyalhassuk (is), ha akarjuk.
Én nem igazán.
Epikurosz nézeteit követem, legalább is egy tanával egyet értek: „semmi sem keletkezik a semmiből”
Ógörögről levédre fordítva: szarból nem lehet várat építeni.
Még egyszerűbben: lófasz se fog jólétként a mi életünkben megjelenni, a karikalábú törpe focista álmainak okán.
Azért az ókori filozófusok tudtak valamit.
Igaz, nem ragyásírással rögzítették a mondanivalójukat. Talán ezért is maradtak fenn az utókor számára.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Tudom, én vagyok a barom, hogy szóba állok a te szinteddel...
Híres Nobel díjasaink:
"A civilizált társadalom emberének sajátos tulajdonsága, hogy a megélhetésen és a földi javak gyarapításán túl társadalmi megbecsülésre is vágyik. A Nobel-díj jelenleg a legnagyobb nemzetközi elismerése a kivételes szellemi teljesítménynek. A díj kétségkívül a világraszóló tudományos elismerést jelent nemcsak a díjazott, hanem nemzete számára is. A több mint száz éve rendszeresen kiosztott díj mintegy szimbólumává vált a legmagasabb kitüntetésnek; olyan tudományos rangot jelképez, amit csak a legkiválóbbak képesek elérni. Bennünket, magyarokat méltán tölt el büszkeséggel, hogy kis nemzetünk kiemelkedő szerepet játszott, játszik a világ természettudományi fejlődésében, hogy kiváló elméinket mindenütt ott találjuk a tudományok győzelmi emelvényein. Sajnálatos tény, hogy a magyar tudósok zöme hazájából elvándorolva érte el világraszóló eredményeit. Voltak, akik politikai okokból távoztak, a nem politikai indíttatású elvándorlást pedig leginkább a tudományos kutatás megfelelő hazai feltételeinek hiánya motiválta. Nem egyszerű annak megítélése, hogy ki a magyar, illetve magyar származású, és sokszor nem is teljesen egyértelmű. A legfontosabb az, hogy valaki milyen mélyen gyökerezik a magyar kultúrában, és mennyire tekinti magát magyar származásúnak. Bár a felsoroltak közül a feltételek nem egyforma mértékben teljesülnek, őket joggal tarthatjuk legalábbis magyar származásúaknak. Ezért szerepel Carleton D. Gajdusek és Milton Friedman is, bár őket nem szokás a magyar származású Nobel-díjasok közé sorolni.
Annak a megítélése, hogy ki számít a díjazottak közül magyarnak, nehéz kérdés. Alább olvasható azok neve, akiknek valamilyen közük volt Magyarországhoz. Közülük néhányan szüleik kivándorlása miatt már külföldön születtek, és nem beszéltek magyarul, bár egyes megnyilatkozásaikban szívesen hangoztatták magyar származásukat.
A Nobel-díj történetében két olyan díjazott volt, akik Magyarországról utaztak ki az átadási ceremóniára: Szent-Györgyi Albert (orvosi, 1937) és Kertész Imre (irodalmi, 2002)."
Mennyi is volt ezek közül... na, szóval... izé, tudod???
Leszarom a te véleményed és számolási képességedet - szerintem mindegyik, MINDENKI MAGYAR, AKI ANNAK VALLJA MAGÁT!
Még azt mondanám, hogy te is, de te nem lehetsz, hisz nyilvánosan sváb parasztnak vallod magad...
Szóval nem egészen értem a zizegésed! :))

Tanulj inkább!
www.magyarvagyok.com/kultura/hiressegek/nobel-dijasok/
Az idézet eredete:

hu.wikipedia.org/wiki/Nobel-d%C3%ADj

Hogy a sváb paraszt is tanulhasson...
Íme a jövő, drága barátaim:
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fvilag%2F2012%2F08%2F03%2Ftiz_evig_vartak_a_penzukre_az_argentinok%2F

Előbb a Forradalom érdekében egy picit csődbe megyünk, hogy aztán pár év múlva, immár szabadon, mint a madár GECINAGY csődbe menjünk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Dugd fel a kereszténységed magadnak.
Ugyan miféle erkölcsiségere vall az, hogy engem például a keresztvíz alá tartottak csecsemőként? Tán tiltakozhattam volna ellene négy kilós emberkezdeményként? A tetű egyház milyen jogon sütötte rám a bélyegét, amivel ma rohadtul nem értek egyet?
Magyarázhatsz, egy biztos (sőt tény), az egész általad hájpolt rohadás, csak a pénzről szól.
Ha azért kampányolsz mellette mert fizetnek, akkor becstelen tetű vagy, viszont ha meggyőződésből teszed, akkor sürgős kezelésre szorulsz. Mielőtt felteszed a kérdést: mi az ájtatos lófaszért kell egy csecsemőt akarata ellenére (nem tud ellenszegülni), kereszténnyé spriccelni? Ez szerinted rendben van? Szerintem nem. Ez a kereszténység két évezrede óta folyó mocsokság konzerválása.
Rohadt tetvek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ;)) Vagy a robotzsarut:D
Ha már ilyen optimista hangulatban vagy nem ajánlom a hvg mellár tamás interjút. A víz fog tőle kiverni, és azon kapod magad, hogy a kurucinfo a fasorban sincs a te elméleteid mellett és amitől meg a hideg fog rázni, hogy az biza meg is fog történni.:D
@Knósszosz: Akkor kimondhatjuk, hogy nem szereted a kereszténységet és benne az egyházat?:D
@Knósszosz:
:)) Vadállat vagy! :))
Engem, mint apai ágon evangélikus családból valót, azért kereszteltek meg, mert a kaotikus egyház csak így adta össze katolikus családból való anyámat és evangélikus családból származó apámat. Anyai nagyapám mélyen katolikus volt (nem egy pap fordul elő arra a családban), jó értelemben, de ezen buzgósága mindent felülírt és a születendő gyereknek, azaz nekem a kaotikus hitet kellett felvennem... pár hónaposan, önként... malaccal teljesen...
Máig nem boldogulnak velem a papok! Nekik pech, én meg les... nem érdekelnek.
Én vagyok a "pogány" a családban. Szerintetek, mennyire érdekel a sok képmutató?
Ha egyszer Jézus feltámad, a katolikus egyháznak lesz oka félni először az elkövetett bűneiért, kapzsiságáért, mohóságáért és hatalommániájáért. Egyszer a papoknak is meg kell jelenniük a főnök színe előtt! :))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Én nem szeretnék ilyen iskolákat látni a XXI. században. Viszont apám mindig a legnagyobb tisztelettel és szeretettel emlékezett meg a piarista tanárairól, élete végig járt osztálytalálkozókra, annyira fontos volt, hogy ott tanulhatott náluk, - tehát valamit csak tudtak a tanításról. Neki a katolicizmus nem volt vallása de az a tudás és emberség, amit ott kapott, elkísérte élete végéig.
Ergo szerintem elsősorban nem a vallás, hanem az emberség és a műveltség ad jó tanárt.

Te meg fordítva gondolod.

Élj úgy, ahogy akarsz, de ne tedd ezt kötelezővé, mert nem olyan időket élünk. Az ma anakronisztikus és hazugul mgjátszós lenne.
Vagy menj Amerikában amishnak, ahol megállt a naptár...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Egyébként azokat az embereket hurcolták vágóhídra innen származásuk miatt, akiket pl. a piaristák - nevükhöz méltóan- szó nélkül és megkülönböztetésmentesen befogadtak iskoláikba.
@Knósszosz: Ez nagyon jó!! Büszke vagyok rád,mint mindig! Wannabe anyád
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De a Jobbik addig pénzelve lesz az Eu-tól. Így érthető, ha Argentina a példaképük.
@Knósszosz: drága kedves epi kúrosz...ma már a kat likas egy ház és a csatolt tudomány azt állítja (jobb az ő szintjükön: álliccsa) hogy a világ abból keletkezett, hogy a semmi kurvára unatkozott önmagába becsavarodva és összenyomorítva a semmibe -ez már duflasemmi- és lett belőle -valószínűleg pusztán idegi alapon- valami amit mi manapság szemlélünk és kurvára nem hisszük el, hogy mindez a szar az olympiai aranyaink beszarozásával mind a mijénk...

brühühühühühühühü
@a szív fészkei: argentinát ki pénzeli és hogyan a zejúból?

tőkés kartárs borért?

brühühühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekkoltad? Ja, igen.
Igen!
Részemről ez van, undorodom tőlük.
Magam elé képzelem a szemetet, aki miután végignézi egy általa boszorkánynak minősített asszony elevenen elégetését, aztán keresztet hányva jól bevacsorázik és lefekszik hortyogni. Az állat akkor öl, ha éhes, vagy ha fenyegetve érzi magát. Ezek a tetvek kéjből és haszonszerzésből tették. Utóbbi ma is a legfőbb mozgatórugójuk, csak a módszerek mások. Ezek a mocskok a "kereszt szentsége" alatt, nem különb bűnöket követtek el, mint a nácik.
Gyűlölöm őket
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mostakkor erre mit lehet mondani?
Hosszú elemzés helyett ezt illik ide kopizni:
"Ha egyszer Jézus feltámad, a katolikus egyháznak lesz oka félni először az elkövetett bűneiért, kapzsiságáért, mohóságáért és hatalommániájáért."
Tökéletesen egyet értek veled!
Ja, és az anyjuk picsáját! (is)
@Knósszosz:
Na de kérlek! És az ájtatosság hol marad? Csak így naturálisan??? Tudod... :DD
"In nomine Patris et..."
@a szív fészkei:
Ha a véleményem számít és azért kapok dicséretet, hát köszönöm! Kedves muter, nekem tökéletesen tele van a fizimiskám az álszent mocskoktól, ezért is írtam azt, amit. A katolikus fegyház lelkén, minimum 40 millió ember lelke szárad. Óvatos becslés.Csak a bigott marhák kedvéért teszem ide, hogy olvasni, olvasni, olvasni! Cortez a keresztény és a többi...
Nekem egy katólukas templom bejárata fölül egy felirat hiányzik:
"Arbeit macht frei"
pogi.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=175067

[..]"

Olimpiaipar: priváthaszon és társadalmi károkozás közpénzből 2012-08-01 01:02:49
Az olimpiarendezés és a köré kiépült iparág a demokratikus ellenőrzés gyengülésével szabad kezet kapó elitcsoportok károkozó képességének egyik legjobb példája"
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ily késői órán, nem volnék szalonnaképes, mán-:))
@rodeo36:
és megteremtéa zúr a tripla bozont
amej rohattgyorsulásilag háromszoros sebeségel análájja a levédemokráciát oszt az meg brühühühühü
@Knósszosz:
Hüüüüüüüü... ehhez nekem innom kéne, hogy ..... átlássam! :))
Seherezádé Fairy tale-je: [..]"Meglepte az elemzőket a kormány újabb unortodox ötlete, amely szerint Törökországban és Azerbajdzsánban bocsátana ki devizakötvényeket, helyi devizában. A terv annyira szokatlan, hogy nem találtunk olyan elemzőt, aki emlékezett volna hasonló lépésre más kormányoktól."
hvg.hu/gazdasag/20120803_torokorszag_azerbajdzsan_magyar_devizakot
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nincs Stella?
Ne strapáld magad, Rodeo majd felvilágosít minketet-:))) Majd regel elolvasom, mer akor szok Habanából (vagy honan) firkálni. Átalába ezé indul lyol a napom-:D
@Knósszosz:
Ihajj-csuhajj, kora reggel beba..ni mégsem lehet! :))
Az csak rodeo, aki szürcsölgeti a teraszon az aktuális cefréjét.
@a szív fészkei:
Mondom: Zsuzsi nekem olyan... olyan!
Köszi-:)))
@a szív fészkei:
Várj csak várj!
Mi lesz ha Kusza Szem lehetőséget lát a mongol Tugrikban?
Viktor aszonta, hogy vannak még ötletek Gyuri sublótfiókjában.
Kéretik ezt komolyan venni!
Jó éjt, menek mán.
(Boli majd leizél, mer ménem napal dógozok, vagy mi...)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Reggel nem egésséges csak úgy beb..iztosítani magad. Viszont Rodeo megaggya a zalaphangot a naphoz soxor-:)))
Ja!
Hájó éjt, menny a...
Balatonyhoz, jó idő lesz!
-:DD
@http://Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

i.imgur.com/0ZPH7.jpg

Itt van az általad bemutatott fénykép. Bizonyítéka annak, hogy nem vagy tájékozott az egyházi oktatás és a vallási élet világában.A kép egyértelműen nem iskolai osztály mutat.
Mert:
1. Akkoriban nem voltak az egyházi iskolákban koedukáció.
2. Az iskolai csoportképeken mindig kiírták, hogy hányadik osztályosok a gyerekek.
3. Az egyházi iskolai osztályképeken nem volt szokás a gyerekeket imára kulcsolt kézzel ábrázolni.
4. A kislányok még ünnepi alkalmakkor sem jártak fehér ruhában és fátyolban, koszorúval a fejükön iskolában
Ilyen iskolai egyenruha soha nem létezett.

Az nagy bizonyossággal valószínűsíthatő,hogy a kép katolikus elsőáldozó csoportot ábrázol. Tippelhető, hogy egy templom udvarán készült az elsőáldozás napján, a szertartás után .
Ez nem szabira és hagy nekünk kicsit békét??? www.borsonline.hu/20120803_schobert_norbert_hiaba_kapalozik_beegett_az_olimpikonok_fikazasaval

@art deco arckép: :-)) Biztos a fene nagy áhítat hajszolása vitte tévutakra. Állandóan naftalinos dolgokat citál ide, beragadt nála a lemez 44-nél. Szép "oly" korszak, mások is kezdik nagyon divatba hozni megint ugyebár. Kerül, amibe kerül...Ez a kis csúsztatás már se nem oszt, se nem szoroz.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

pedig teljesen kristály tiszta és logikus, persze csakis ott ahol várják Bozón-t .... tudod? "Bozónra várva"

ezek után a brühühühühühü enharmónikus
Esti mese a fidesz,mszp rajongóknak!!!!!
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű magyar gazda. Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra. Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból. Hiába próbálta nyakon csípni a tolvajt, sehogy sem sikerült neki. Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfikat a titokzatos tolvajtól.

- Válassz engem - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem. Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok, és te elfoghatod – érvelt a kutya.
- Válassz inkább engem - mondta a vörös róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt - és a kutya felé bökött.- Én nem ver
lek fel ronda ugatással éjjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.

Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a sima beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére. Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúkok, csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl. A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mintha a tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.

Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül, és a nyakát próbálja átharapni.
- Mit művelsz ?! - rivallt a gazda a rókára.
A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:
- Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig. Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged. Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől. Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomban, mert innentől kezdve már bízhatsz bennem, többet nem fogok hazudni, ígérem.
süti beállítások módosítása