Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: „a feleségem a saját végzettségének megfelelő munkát kapott, Magyar Péter meg nem.” kocsis máté M... (2024.04.16. 20:41) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.27. 08:00 Fabius

Bazsika világa

Címkék: kampány photoshop fidesz dzsudzsák

Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz egyik kampányarca! -zengi a hazai sajtó szerte a neten.
Igaz még nem nem tudjuk pontosan milyen szerepet vállal a válogatott középpályás, mert ahány cikk, annyi verzió jelent meg erről. Engem sokkal jobban foglalkoztat, miért érzi egy sportoló szükségét egy politikai kampányban való részvételnek? Nyilván a pártszimpátia eldöntése és esetleges kinyilvánítása éppen olyan joga neki is, mint mindannyiunknak. Mégis azt gondolom, szerencsésebb volna ebből kimaradni minden sportolónak.
A sport "rendszerfüggetlen" kellene legyen, legalább ez az egy maradjon nekünk ahol közösen, pártpreferenciától függetlenül tudunk szurkolni, büszkének vagy éppen csalódottnak lenni.

De Balázs döntött, én pedig eljátszottam a gondolattal, mit hozhatnak ki belőle a Fidesz kreatívjai?

Elsőre nyilván érzékeltetni kell az ellenséges táborral, mekkora ászt sikerült igazolni a kampánycsapatba. Hangsúlyozni kell a nemzeti érzelmeket, tehát a válogatott mez alap, és fricskát kell dobni az ellenfélnek: (a képek kattra nagyobbak lesznek)

 

 

 

 

 

 

Második dobás lehet a hangsúlyozott patriotizmus. Be kell mutatni a hazájáért rajongó, annak jólétéért aggódó hírességet:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ábrázolhatják a példaképet, amint a választott pártja által sugallt lehetőségeket tárja

elénk:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg kell szólítani a fiatal generációt, a maszopos kormány úgyis levadássza a nyugdíjasokat az állandó rémisztgetéssel. Kell valami popsztáros trendi dolog, amivel át lehet ugrani a fiatalok ingerküszöbét:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy ilyen snájdig fiatalemberrel vétek volna nem megszólítani a hölgy választókat. Tehát kell valami kicsit pikáns -mondhatni szek'szi- póz, amin Balázs ábrándos tekintettel réved magába. Jah, és mindenképpen kell legalább egy kép, amin együtt látható a Vezérrel. Két markáns férfiember máris dupla erővel hathat a nőkre:

 

 

 

 

 

 

A vezér cinkos mosolyát látva a hölgyeknek semmi kétségük nem lesz, mivel huncutkodsz a hab alatt...
Én viszont továbbra is bizonytalan vagyok, vajon mire jutnak ezzel a lehetőséggel a Fidesznél.
Mert ha sikerül a világ legfantáziátlanabb plakátjához hasonló ötlettelenséggel kivitelezni a "Dzsudzsák kampányt" is, akkor szegény joggal szúrhatja tökön magát egy életlen fürdőkefével.

91 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr881705437

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Érvénytelen szavazat 2010 - Vote blank 2010 2010.01.27. 14:16:30

Érvénytelen szavazat 2010 - Vote blank 2010 Áprilisban ismét országgyűlési választásokat tartanak magyarországon.    Szerintünk, ha elmész és akármelyik pártra szavazol, azzal áldásod adod a jelenlegi politikai elitre és az elmúlt 20 évr...

Trackback: Orbán Viktor ért a focihoz 2010.01.27. 11:59:54

(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amugy...

miert van az(...)hogy egy buta banankoztarsasagban(lasd usa)minden tovabbi nelkul odaallhat egy sportolo,zenekar,kozeleti szemelyiseg egy part melle,kis hazankban meg nem???
miert van az,hogy amikor az mszmp rendezett 2001ben koncertet"a demokraciaert es a sajtoszabadsagert"(igen,amikor brody elvtars kozolte,hogy o a tanacskoztarsasgert zenel)akkor az a demokracia diadala,ha mas csinalja ezt,akkor az"a politika utcara vitele"...ugye...ha gera csapol a hitgyuliben,akkor az jo,ha valaki mas ertekrendet vallal fel,az rossz...

kettos merce,kommunista szokas...
abszurdisztan,2010...

ennyi...
@sannya: You may be the winner but you are still a retard. ;)
de egy fasz poszt. eroltetett kicsit! mi ez az indexes kilenges mar megint? OV nem jut be a parlamentbe ha tarlo a fidesz? ertelmetlen vezercikk megint a cimlapon, idiota blog...
jeszjeszjesz...
állat))))))))))szegény balázskát -akit nem az elméjének tisztaságáért szeretünk - a debreceni fideszesek rábeszélték erre az ökörségre((((((((egyébként Debrecenben van az ország legpolitizálósabb szurkolótábora.Rendszeresen pocskondiázzák a politikai ellenlábasokat,ráadásul a város vezetésétől olcsón kaptak szurkolói klubot....kár hogy még a fociban is politika van ebben a városban.Ezért nem járok már meccre, és a fiaimat sem fogom kivinni!!!
@fura csuka: Te még nem jártál Fradi meccsen :)
Azon gondolkodtam, hogy van-e emögött pénz vajon.
@ladislaus: gyökér vagy!pont a fidesz dícséretét lehet kiolvasni a választási rendszerrel foglalkozó cikkből....csak ésszel kellene olvasni!
Beszarok, Obamát támogatni csontig benyalva sikk, Orbánt meg ciki?
@ladislaus: maximum ha debrecenben játszott
@fura csuka:

csendben mondom,hogy pl.fehervaron is a politika tartja el a futballcsapatot...az nem bantja a szemed???ja,hogy ott warwasovszky ur szemelyeben mszmpes polgarmester van???
tenyleg...
amugy mi bajod is van balazska szellemi szintjevel,elmeje tisztasagaval???
vitte valamire,amire te soha nem fogod???vagy???
gratulalok...
Dzsudzsi for President!!!

Stadionokat a nyugdíjasoknak, munkanélkülieknek!!!

Edzőpályákat a nagycsaládosoknak, devizahiteleseknek!!!

Agyat a focistáknak!!!
Szép választás. A sok paraszt focista közül sikerült a legparasztabbat kiválasztani....
@sannya: nem azzal foglalkoztam, hogy a politika tartja el a csapatokat vagy sem,hanem hogy politizálnak-e buzdítás helyett a szurkolótáborok!Javaslok neked egy dislexia vizsgálatot....
Hogy mire vitt, viszi bazsika megítélés kérdése...ülheta jacuzziban, élhet mint marci hevesen, ez még nem teljesítmény igazán.A labdarúgásban, még nem nyújtott annyit, hogy egyáltalán mérni lehessen hosszú távon.Ez tény.
Ha én felnevelem tisztességgel a négy gyermekemet, azt gondolom tettem valamit a hazámért.
@fura csuka: hát hogy dicsoitené azt nem tudom... szerintem pont az hogy mivel ezt irjak ki megint a tipikus OV-i demonizalast hasznaljak. De mindegy. Szar. Ez a poszt is.
@Jimbo75: akkor torgelle lenne a befuto...
@fura csuka: Ha annyi eszük lessz mint az apjuknak, hát))))) inkább ne tedd!!!!
@ladislaus: Vele az MSZP tárgyal....
@fura csuka:

ha eletedben kettonel tobb labdarugo merkozesen jartal volna(...)tudnad,hogy a szurkolok mindenhol politizalnak...a szelsobaltol(st.pauli,pl)a szeljobbig(dresden)a vallasi megosztottsagtol(lasd skocia,celtic-rangers,a zsidosagukat hirdeto ajax tabort nem is emlitve)az elitista-"proletar"vilagnzeti megkulonboztetesig(lazio-roma)...
ha nem ertesz valamihez,ne szolj bele...
itthon ugyanugy politizal a kispesti urb,a fradista gm,a lila uvb,a gyor,a vidistak,a diosgyor,nyiregyhaza,akarmelyik...
ez van...
@fura csuka:

ja és amúgy dYslexia...

ha mar okoskodsz...

:)))
@fura csuka: Az hogy egy adott temahoz odaall, mert azt egyetlen párt programja tartalmazza, es ez neki tetszik akkor miert ne? Nem mlsz elnoki posztot igernek neki, vagy sportminiszterit. Miert fáj ez valakinek is???
Amugy pedig gratula es jo egeszseget a 4 gyermekhez! (komolyan!)
@ladislaus: mert könnyen lehet úgy járni, mint Kokó. Ő is sokáig volt "hülyefideszes" egy rendezvényen való megjelenés miatt.
@Fabius: De miert baj ez??? Egerszegi is hulyefideszes? A regi vizilabdageneraciot nem is sorolva hely hianyaban... Miert baj? Miert fajt mar ez 2002-ben mindenkinek? Padodo nem hulye? Geszti? Vago? ezek akkor hulyemaszoposszades-ek???
@sannya:
Hát igen a társadalom krémje:)
Értelmes intelligens jólnevelt emberek lehetnek ezek.
Mindenféleképpen páldakép értékűek.
A politika biztos támaszai.
Focistának nincs helye a politikában!
Csak a pályán.

Szerintem itt a Fidesz módszer volt.

Utalunk 20millát azt felrakunk 1-2 plakátra.
igaz kommunista poszt lett, gratulálok. miért baj, ha valakinek van politikai véleménye és ezt ki is fejti, sőt ismert emberként még reklámozza is? tán csak annyi, hogy az nem azonos a tiéddel?
@ladislaus:
Azért fáj ha 1 sportoló a nevét arcát adja bármelyik párthoz mert a sport pl.megtanit emelt fővel vesziteni és tisztességesen nyerni.
Örök értékeket képvisel.
A politika meg......

Szal mindenki jobban járna ha ha ez a 2 köszönőviszonybam sem lenne 1mással.
@pirta: Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna ;)
@ladislaus: Sokak szemében igen. Ilyenek vagyunk. Aki a nézeteinkkel ellenkező oldalon adja az arcát valamihez, arra rögtön rákerül a "hülyefideszes" "hülyemaszopos" cimke, mint az általad hozott példa is mutatja. Csak gondolj a Vágó-Fábry nyilatkozatháborúra, meg arra, mit kaptak ők ketten a két tábortól. Én ha ismert ember lennék, nem tenném ki magam ennek. De olvasva a mai lapokat, Balázs is átgondolta ezt a dolgot.
Orbánéknak eszébejutott Bazsika beugatása miszerint „aki szerint jogosan kaptunk ki, az nem magyar és hazudik”. Ez egy tökös fiatalembert sejtet.
Azt nem értem, hogy ha Viktoréknak érdeke lemosni a pályáról a maszopot, akkor miért nem valami hitelesebb és szimpatikusabb figurával állnak elő...
@ladislaus:
igen, aki odaáll az hülyefideszes, aki amoda, az hülyeszdszes, hülymaszopos, te meg szimplán hülye vagy, mert ha értenéd, láthatnád, hogy a legnagyobb kommunista párt ma Mon a fidesz. Mind működését, mind lózungjait tekintve.
Nézd át a programját, javaslom. Már ha találsz azon kívül, hogy a másikak kommunisták.
Azt nem teszik csak hozzá, hogy mi is azok voltunk, de úgy kevesebb jutott nekünk, ezért kitaláltuk, hogy mégsem inkább liberálisok, hanem kereszténynépnemzetiek lennénk, mert ott volt a piacon hely.
@Fabius: Jaja, a politika nem való a sportolóknak, sőt a közembernek sem való, ne politizáljunk, hagyjuk meg ezt a politikusoknak, Ők úgy is jobban értenek hozzá.

Nem ismerős ez? Valami hasonlót mondogattak anno az átkosban...

Szerintem meg igenis vállalja mindenki a politikai véleményét, amennyiben van neki( legyen akár bal, vagy jobboldali érzelmű az illető ). Ha csupán ettől a ténytől neked( vagy bárki másnak ) nem lesz szimpi az emberke( "mer hülye fityiszes" ) akkor a hiba valószínűleg az Ön készülékében van. :)
@Fabius: Szerintem annyi az egesz hogy szurja a szemunket ha a nekunk nem tetszo politikai orientacioval szimpatizal egy hires ember. (mondjuk annak) Es ha felvalalja ezt akkor tudnia kella kovetkezmenyeit. Fabry Vago meg is oldotta, kiosztottak egymast. (Bar inkabb Fabry Vagot :) )
Lehet szidni itt az adott sportolot de mivel elismert a sportágában es jol is csinalja (most) ezert rugjunk már alá nem? Tipikus bolhabol elefantot krealunk... Szeretne stadionokat, magyar foci fejlodeset. Igen. Fidesz beleteszi a programjaba. Igen. Megkerdezik hogy elvalalna e hogy arcat, nevet adja ehhez. Igen. Akkor mi a baj ezzel? Az hogy nem mondott nemet?
Jah, es nezzuk mar meg mi melle adja a nevet. adott sportág fejlesztesehez ami az embereknek igenis erdeklodeset felkelti ha egy cseppnyi siker is akad. (Loki, valogatott gyozelme malta ellen... stb) Nincs ezzel baj. Inkabb arrol irj hogy a maszop progaramjaihoz kit tehetnénk oda? :)
gyerünk Bazsi ne hagyd magad!
Vállald föl!
Téged úgysem ez minősít, hanem a fantasztikus cseleid, vagy a hatalmas bombáid, amiket pl az ajaxnak lőttél.
Felőlem lehetsz akár szdsz-es is,, nem érdekel, csak hogy hogy focizol.
Ha esetleg egyszer összefutunk egy krimóban Nálam mindíg jó leszel egy sörre, max nem a politikáról beszélünk, hanem a fociról stb.
ezt a sok irigy barmot meg jó magasról szard le.
@Ringlósztár: Hogy jon ide hogy a fidesz programja mennyire "kommunista" vagy mennyire nem az? Miert hiszi mindenki hogy a fidesz az aki alaassa a maszopot? Azok maguk alatt vagjak a fát! Jahogy van egy torvenykezes, meg olyan szervek amik felderitik ezeket a dolgokat (cuslag, békávé... ) persze. varjuk még ezt is Bazsika nyakába nem?
@Krisz30:
Ezek szerint akkor Mo.n kivül majd az összes országban most van az "átkos"
Mondj még 1 ilyen szerencsétlen országot ahol ennyire csak a kibtt politika körül forog minden.
Normális országokban azt mondják h mindenki azt csinálja amihez ért.
Itt meg mindenki CSAK a politikához ért???
@triumphator:
Ez a Balázs egy igen egyszerű és jóindulatú gyerek élőben,de ugyan olyan faszfej lesz rövid időn belül mint te meg elvtársaid,ha minden áron beakarják vonni a pártoskodásba!
Az összes magyar politikus és pártolóik kapják be!
Hajrá civilek!
Tudós,művész,élvonalbeli sportoló-ha van kis esze-távol tartja magát a NYILVÁNOS politizálástól.
Ahogy hallom,a Balázsnak van kis esze,visszautasitotta a megtiszteltetést...
Gyerekek!nem az a baj,hogy pártszimpátiája van,hanem az,amit mondott:
"Debrecenben és Budapesten stadiont kell épitení
_ez még rendben is lenne_,hogy a válogatott világszínvonalú stadionokban játszhasson"
ok.de hol a világszínvonalú,persze,lehet európait mondott,nekem az is jó lenne,futball
Magyarországon,amikor Bazsika átlépi a magyar határt elfelejt focizni.
@Walter Melone:
Neked kellett volna megírni ezt a posztot, ugyanis teljesen igazad van. Szó sincs ilyesmiről. Egyszerűen lesz egy kampányfilm, ahol pár ember mond valami okosat. Ő pl. valami olyasmit, hogy szeretné, ha olyan kormányunk lenne, aki többet törődik a sporttal. A világon mindenütt így van. Filmrendezőkről, zenészekről, sportolókról, stb. tudjuk, hogy pl. Amerikában melyik elnökjelöltet támogatják, vagy mondjuk Angliában melyik pártnak utalgatnak még szép summákat is. Miért baj az, ha Balázs elmond egy mondatot, ami mellesleg a saját véleménye is? Tetszett volna az MSZP-nek egy kicsit jobban kormányozni az elmúlt 8 év alatt, nem hagyni lepukkanni az ország sportéletét pl., akkor talán a sportolók mondanának egy-két kedves szót az ő sikerük érdekében is:-)
@Krisz30:

Amekkora sportnemzet vagyunk nem vagyunk képesek a helyén kezelni ezt. Sportolóink ikonok, akik az országot képviselik, és nem egy adott pártot. Amerikában kiállhat egy sportoló is a neki szimpatikus jelölt mellett, mégsem címkézi fel a társadalom sehogy. De ott a sport abszolút független a politikától, a szövetségekben nem vállalnak szerepet politikusok, mint itthon, és a saját olimpiai bizottságuk vezetője sem politikus.
Ők ennyivel előrébb járnak nálunk.
@ókút: hát ez nem igaz.
Balázs a válogatottban is az egyetlen ember, aki felvállalja a cselt és meg is tudja csinálni. csak utána kinek passzoljon?
Ő a legjobb a válogatottban is. kapust nem számítva.
@magyartarka: Mondani tudnék párat, de az előttem szólók megtették már, ismételni meg nincs kedvem, itt van például egy egyből az elején:
"sannya 2010.01.27. 09:19:06
amugy...

miert van az(...)hogy egy buta banankoztarsasagban(lasd usa)minden tovabbi nelkul odaallhat egy sportolo,zenekar,kozeleti szemelyiseg egy part melle,kis hazankban meg nem???"

De várj, nem azt mondtam, hogy Balázs legyen a miniszterelnök( maradjon csak meg a sportnál ha már ahhoz ért ), csak azt, hogy ha van a témában véleménye azt nyugodtan vállalja fel, ettől még a szememben nem lesz rosszabb ember.
Sanya hozzászólásából is látszik, hogy teljesen más országot látunk, teljesen más országban élünk. Neki mindenki kommunista, aki nem vele ért egyet. Az ő szemében minden, ami rossza, az valamilyen "komenista" métely. Tulajdonképpen sajnálom az ilyen embereket.
@magyartarka: neeem igaz! A focihoz jobban értunk. Még OV is :) :P
Nekem annak idején 2002-ben az tette be a kaput, amikor Egerszegi Krisztike, aki politikailag bizonyára rendkívül képzett, sírdogálva álldogált a nagy tömeg előtt, hogy ő el sem tudja képzelni, hogy a Fidesz kezéből kicsavarhassák a hatalom zászlaját.
@Foltos Gatya: Hajrá civilek??? ki a civil, ha elmegyek és a fideszre szavazok attól még civil vagyok.
@Fabius: Nos hogy a tarsadalom miert nem belyegzi meg oket? Dehat pont ez a poszt teszi ezt!!!!
Jah, es tevedsz ha azt hiszed a politikusok tengeren tulon nem vesznek reszt a sportban! Nagyot tevedsz!!!
@Krisz30:
Fabius válaszolt helyettem.

Az én szememben pedig bármelyik sportoló művész ide v oda áll lejáratta magát.Nincs joguk a beállni a manipulátorok sorába bármi is az 1éni véleményük.Akár az usában is.
"Cipész maradjon a kaptafánál."
@ladislaus: Ez a poszt nem bélyegez meg senkit.

"Nyilván a pártszimpátia eldöntése és esetleges kinyilvánítása éppen olyan joga neki is, mint mindannyiunknak. Mégis azt gondolom, szerencsésebb volna ebből kimaradni minden sportolónak."

Ez egy szubjektív vélemény. Az enyém. Amivel lehet egyetérteni, vagy vitatni. A szimpátia nyilvánítás jogát nem vitattam el senkitől. Azt mondtam, én nem tenném a sportolók helyében.
@Walter Melone: akkor most megint egy majdnem igaz hír van az index címlapon????

szokás szerint...?
@ladislaus: Jah, mutass nekem egy országot, ahol az olimpiai bizottság elnöke bármelyik pártjuk alelnöke is egyben.
@Fabius: Hát pont ezt tesszuk, vitatkozunk ezzel a velemennyel! :) ebben ugye semmi rossz nincs. Amugy milyen bogret kapsz a sok kommentért? :DDDD :P
@pirta:
Nem, te akkor cideszes vagy, és nem civil!
Egy civil ezek közül senkit sem választana,ha elgondolkodik az utolsó 20 éven és tudja,hogy itt már minden oldalnak volt esélye,de mindenki szart a választókra és minden csak fosabb lett bárki is volt hatalmon!
@ladislaus: Bakker, bögrét még nem kaptam! :-D Lehet valamit rosszul csinálok...:-D
@Foltos Gatya:
olyan sokkal okosabb "faszfej" vagy mindenkinél ebben a homokozóban, hogy nekem már fáj.
Balázs azt is mondta az ősszel, hogy aki nem hisz a magyar válogatott sikerében a svédek elleni vereség után, az nem is magyar.

Szóval passzol a Fideszhez a srác.

Focizni egész jól tud, de buta szegény, mint a föld.
@triumphator:
Inkább kommunistázz,pártoskodj,ahhoz pont eléggé faszfej vagy,és ne gondolkozz megfájdul csak a fejed tőle!
@triumphator:
Legalább az tiszteletre méltó h ezt elismered.
@sannya: mindkettőt használják gyökér...nézz utána.Akár a diszlekszia is helyes lehet...)
A fikkandós posztot nem olvastam, a kommenteket részben igen, ígya azok egy részével egyetértve írom, hogy már miért ne állhatna oda? Mi tiltja, Miért utáljuk ennyire a politikaát, miért van ennyire elzárva a való élettől, miért tartjuk a politikusokat, miért tartják magukat a politikus elefántcsonttoronyban? (jó, erre a hülye költői kérdésre nekem is vannak reális és szomorú válaszaim...)
@ladislaus: Köszi a gratuációt tényleg jólesik)...de!A magyar focit nem közpénzen kell megmenteni.Nem kell beletolni állami,önkormányzati forintokat mert az a pénz nem arra való.A focinak üzleti alapon kell működnie,a stadionokat a tulajdonosoknak(VALÓDI) kell felépítenie és működtetnie!!!!!Közpént az álatlános testkultúra fejlesztésére kell adni,azután az utánpótlásképzést már lehet üzleti alapon működtetni.Gondolj a focisulikra,akadémiákra.Egyébként Debrecenben ebben az irányban indultak el és azt annak ellenére is jónak tartom, hogy nem vagyok nagy rajongója Kósának))
@sannya: abból a kettőből például az egyik a 86-os magyar-brazil volt.....meg amikor a Vidi kiverte az MU-t, meg a Zseljot az uefa kupából.....tehát vót vagy kettő)))))))
Nézzük mit mond az érintett a honlapján!

Nem politizálok
[ 2010.01.26. ]
Ma több helyen is megjelent a magyar sajtóban, hogy szerepet vállalok a Fidesz kampányában, az ellenzéki párt kampányarca leszek.
A Fidesz múlt héten valóban felvette a kapcsolatot menedzseremmel, Vörösbaranyi Józseffel, de szó sem volt arról, hogy bármilyen szerepet is vállalnék a kampányban, azaz ilyen irányú megkeresés nem történt. Azt kérdezték, hogy egy kiadványban megjelenhetne-e, hogy azt szeretném, ha Magyarországnak olyan kormánya lenne, amely a sportot, és azon belül a labdarúgást kiemelten támogatja.
Személy szerint én nem foglalkozom a politikával, nem kívánok a jövőben sem, így a leendő – mivel azok még nem is történtek – tárgyalásokon a menedzserem képvisel majd. Éppen ezért döbbenten és szomorúan vettem tudomásul, hogy a honlapomon és más fórumokon is milyen vitát, indulatokat váltott ki mindez, egyesek már plakátokon, pártrendezvényeken „láttak”.
Az én életemben jelenleg a labdarúgás a legfontosabb, szeretném minden figyelmemet, energiámat ennek szentelni, hiszen ehhez értek, ezzel okozhatok örömet az országnak, minden magyar szurkolónak, legyen akármilyen politikai beállítottságú is. Döbbenetesnek tartom, hogy egy megkeresés ilyen indulatot szít egyesekben. Meglepődni azonban már nem tudok, hiszen a labdarúgáshoz visszatérve, ugyanez játszódott le néhány héttel ezelőtt a lehetséges klubváltásomat illetően, volt, aki már Paris-SG, más pedig Real Madrid-mezben látott.
A politikáról a jövőben sem kívánok nyilatkozni, viszont bízom benne, hogy a közeli napokban ismét örömmel olvassátok következő blogbejegyzésem.

Üdvözlettel: Dzsudzsák Balázs
Rádióban hallottam nyilatkozni Dzsudzsák menedzserét, aki azt mondta, hogy Balázs nem lesz a Fidesz kampányarca, mivel külföldön él (legfeljebb egy interjú jöhet össze).
Dzsudzsák pedig azt mondta, hogy őt nem érdekli ki van kormányon, csak építsenek stadiont.
Nyílván nem szó szerint idéztem, de számomra ez volt mondandójuk lényege.
talán azért támogatja a Fideszt, mert tele van a töke az MSZP-vel (SZDSZ, MDF, bármi más)
nem ő az egyetlen, aki az arcával vállalta szimpátiáját az elmúlt évtizedben (Eperjes, Dörner, stb)
ezért baszogatni felesleges, inkább Dzsudzsákot nézem a plakátokon, mint egy Schmuk Andort, Ibolykát, vagy Mesterházyt
Azért érdekes volt, ahogy nyilatkozta, hogy őt nem érdekli, hogy ki vezeti az országot, csak pályákat akar?

Nem érdekli?? Akkor mi a f*szért szól bele? Neki marha kényelmes, mert külföldön él és még fog is jó ideig. Tipikus buta focista. Talán kicsit felelősségteljesebbnek kellene lennie.
hú, de fáj ez a sok hülyének...
különben nem értem, hogy egy internacionalistát hogyan érdekelhet bármiféle nemzeti válogatott meg azzal kapcsolatos dolgok. Nemzeti Válogatott! Hát nem felháborítóan diszkriminatív? a kocsmában meg sörrel a kézben ott hőbörög a sok komcsi egy-egy kimaradt helyzet vagy rossz ítélet után.
Miért ne állhatna oda egy sportoló egy politikai párt mellé? A világon mindenütt bevett gyakorlat. Vagy az fáj, hogy nem a komcsikat szereti?
@fura csuka:

Nézzetek bele az üzenőfalba a honlapján.

www.dzsudzsak.hu/uzenofal

Pont erről szól a poszt, én ezért nem vállalnék szerepet egyik párt mellett sem.
Csöndben megjegyzem, tegnap éjjel mikor a posztot írtam még nem volt kint ez a hír a honlapon, 26-i dátummal...
@fura csuka:
Szépen ír a srác menedzsere.
Nem értem mit erőlködik az index,a kattintásszám úgyis meglesz ,nem?Legfeljebb egy része nem azért mint eddig ,majd ide kattintunk ,hogy szörnyülködjünk:ami eddig természetes volt az mostantól demokrácia ellenes és gonosz lesz.Amivel eddig egyáltalán nem foglalkoztak ,na majd ha fidesz,jobbik lészen a parlamentbe na akko!Még az utolsó A4-es lap beszállítójáról is ki fogják deríteni ,hogy a Vona Gábor ,üknagynénjének a fiának az unokatestvérének a szomszédja ránézett egyszer !Irgumburgum!
a legtöbb pénzt a sportba Rákosi alatt tette a kormány, eszerint Dzsuzsi a kommunisták mellett akar agitálni

Nem tudom a PSV (gyengébbeknek Philips SV) az államtól mennyi támogatást és hány stadiont kapott, hogy ilyen jó.
@Fabius: Az ilyen tőlünk nyugatabbra nem jelent problémát,nagyon helyesen,az AC Milannak nem tudod véletlenül ki az elnöke?Na erről ennyit.
Aki meg emiatt nem fog neki szurkolni(ez jön le egy két (hszből):szánalmas.
@blas:

Ha már belekeverjük Berlusconi-t és a Milant, akkor jegyezzük meg, hogy 86'-ban vette meg a klubot, mint magánszemély. 88'-ban nyerte első bajnokságát, és 90'-ben építtette át a San Siro-t jelenlegi formájára.

Miniszterelnök meg 94'-ben lett először. Ennyit erről.
OV nyilatkozta: kellenek a sportsikerek az országnak, az ország önbizalmának. Kb. ugyanezt akarták Rákosi idejében is, akkor viszont nagyon is kiváló sporteredményeket tudtak elérni, de más is volt a társadalmi szituáció.
Mindegy mi van az országban, csak legyenek sportsikerek és akkor annak majd örül a nép. Megmutatjuk, kik is vagyunk, mi magyarok.
Csak hát pont a foci...?
Olimpiát is nagyon akarunk, mert abból aztán mennyi állami pénzt lehetne a magunkévá tenni.
Inkább a gyerekeket sportoltassák a mozgás öröméért és hasznáért. Helyette 30-as éveikre fizikailag lerobbant nyug-, vagy kegydíjas élsportolók vannak. Meg focisták, akiknek csak a külföldi karrier számít, mert ott van pénz. Kíváncsi lennék, hogy a tárgyalásoknak" mi a fő témája? Mitől függhet az a mondat?
Miért vesz részt benne? Mert ő úgy érzi jónak!

(és szerintem tényleg ennyiről van szó)
sztem a srac nyilatkozata mindent jol elmond, hogy minek kepzelik idehaza a nepek a politikat, mit gondolnak arrol "mire is valo":
"Nekem mindegy mi van, csak epitsenek stadionokat, mert az nekem jo."
Tehat leszarok minden mast, mint ami engem erint.
Tehat ha az MSZ(M)P nekiallna stadiont epiteni Debrecenben, akkor most a Dzsudzsak fiu az o kampanyarcuk lenne? (A sajat elmondasa szerint..).

Szoval ertem en a joakaratot, meg szive joga is ahhoz adni az arcat amihez jol esik, csak tolem ne varja hogy egy ilyen utan egy hangyafasznyi gerincet vagy intelligenciat kapcsoljak a fejehez. Mert ez igy szerintem egy totalisan elvtelen seggseg. (sarkitsunk: ha mondjuk Adolf Hitler mondja neki azt, hogy epitunk stadion debrecenben, meg Kiskundorozsma-alson, akkor Dzsudzsi maris szalad es boldogan rugja a labdat? A tobbi meg kit erdekel?)

Arra viszont tenyleg kivancsi leszek, hogy a fidesz hogyan bassza el ezt a lehetoseget is.
Asszem magyarorszag az elbaszasok es kifogasok orszaga.
Tovabbi uzenete a tortenesnek kedves honpolgaraink fele:
"Ne foglalkozz azzal ki van hatalmon, tegyed oda az ixet ahova mondom, aztan jo lesz neked, mer' en asszondom."

aztan meg jonnek itt nekem az agymosott komcsik valasztoival. ez mi a jo francban kulonbozik attol?
vagy ha mar nemzeti erzelmek... akkor miert nem a jobbik? az sokkal tobbet iger, mint a fidesz.
na, a jobbik aztan mindenhova epitene stadionokat. es miutan visszafoglaltuk erdelyt, a sok roman-meg-roma rabszolgaval meg oda is epitettnek stadionokat.
a szent korona melle bevennenk a focilabdat is a cimerbe.

egyebkent is a siemenses mez tok jol hajaz az arpadsavos lobogora amit a jobbik privatizalt maganak mint politikai logot, szoval Dzsudzsak ha igazan nemzeti erzelmu meg hazafi meg szereti a hazajat, stb, akkor kutya kotelessege a jobbiknak adnia az arcat es nem a politikusbunozo fidesznek, kulonben nem is magyar.

nya, imadom a szelsosegesseg kenyelmet. pihenteti az agyam...
@Zoltanius:

hol kommunistaztam???
idezd mar,legy oly kedves...
egyszeruen csak felhivtam a figyelmet arra,hogy nem csak a fidesz tamogatasu varosokban aldoznak a tomegsportra...
egyeb eszrevetel???

amugy itt per pillanat nem arrol van szo,hogy ti nem tudjatok elfogadni,ha valaki nem a ti oldalatokat erositi???
irod:"Neki mindenki kommunista, aki nem vele ért egyet."nem szivem,nektek fidesznacicsurhejobbikosfasisztamocsok,aki nem tapsikol az orszag tonkretetelehez...

ez van...
@fura csuka:
miert gyokerezel???
magadbol indulsz ki???
hmmm???
@fura csuka:
ott voltam en is mind a ketton...
meg kb meg 1500masik meccsen,athentol milanoig...
es???
ez feljogosit arra,hogy hulyesegeket irkalj???
inkabb azt az allitasod tamaszd ala,hogy miert erzed ugy,hogy csak a debreceni szurkolok politizalnak vagy hogy csak ott tamogatna az onkormanyzat a labdarugast penzzel...
es melle beszelj...
Miből maradtam ki...Az utolsó képen röhögök vagy húsz perce :-D
Hajrá Magyarország, Hajrá Dzsudzsák!

Dzsudzsákot a Reálba!
Balázs nyugodtan levehetné a válogatott mezt. Abban úgysem sikerült még semmit sem alakítania. Biztosan nagy szükség volt erre a pénzre, amit most kap majd Vikitől. Valahol olvastam ezt: "Gratulálok Balázs! Eddig egy ország szeretett, mától már csak a fele fog..."

Mert a Fidesz tesz a sportért. Az elmúlt 8 évben nem a narancsosok kormányoztak. A Balázs karrierja mégis ekkor csúcsosodott ki... Már régen a Realban játszana, ha a Fidesz lett volna hatalmon... :)

Ez azért nem kicsit nevetséges. Várom már, hogy legnagyobb magyar sztárunk Molnár Anikó, melyik párt színeiben fog domborítani.
süti beállítások módosítása