Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.13. 05:21 Fabius

Matolcsy megírta a Mein Kampfját

Címkék: fidesz háború matolcsy györgy gazdság

Kusza Szem elmebajának újabb állomásához értünk: tündérmese helyett háborús naplót írt a hős. Hol máshol tette volna, mint a bárminek teret engedő nyomtatott Heti válaszban. De, róluk ugye tudjuk, természetes orbánizmus rulez. 

Szóval Gyurci szerint 1940. május tizedike után vagyunk, az ellenség már nem győzhet, de mi még nem nyertük meg a szakadatlan szabadságharcot. Majdnem akkorát álmodunk, mint Fidel tesó meg a haverok a Disznó öbölnél, igaz, mi ötven év forradalom helyett csak húszat tervezünk. Mert így döntöttünk, értem? Dönthettünk volna úgy is, hogy holnaptól fonjuk szarból az ostort, és próbálunk vele pattogtatni, de mi úgy döntöttünk bőven elég, ha 2030-ra elérjük az európai fejlettséget és színvonalat. Addig meg totojázunk tovább. Nem azért, mert a gazdasághoz hülyék vagyunk, mint a segg, hanem, mert így döntöttünk. 

Gyurci tényleg írhatna valami saját élményeken alapuló harcunk naplót, valahogy így:

2012. május 11:

Kedves naplóm! Ma meglepő dolog esett meg velem. Éppen a kantin előtt álldogálva piszkáltam a körmöm ahogy szoktam általában, mikor a Következő Grandiózus Terven töröm a fejem, és egy óvatlan pillanatban mögém ugrott egy felfegyverzett nertárs. Illetve annak hittem, de mikor szó nélkül állon vágott, először is összeestem, mint a Legstabilabb(nak hitt) költségvetés február huszonkettedikén, másodszor rájöttem, hogy csak egy elempés aktivista. Erről megbizonyosodtam, mikor minden félelmem ellenére nem koncolt föl azonnal, hanem a megadóztatott harctéri védőitalból kizsarolt taurint követelte rajtam.   matolcsy-háború.gif

2012. május 17: 

Kedves naplóm! Ma "baráti tűzben" elvesztettük Rétvári Bence államtitkárt. Politikai halála a végsőkig megviselt, hiszen ifjú és tehetséges tagja volt ő a nernek. De a kétfrontos forradalom áldozatokkal és fájdalmakkal jár, és időnként a belső ellenség ellen is veszítünk csatát. Megkértem Kerényi Imre harc-művészeti vezetőnket, hogy az utolsó cipőpaszták egyikének segítségével a tiszti háló falára festesse meg Rétvéri portréját, és tiszteletünk jeléül kedvenc Fluor Tomi cédéjével helyezzük örök nyugalomba. 

 2012. június 7: 

 Kedves naplóm! A helyzet egyre romlik. csapataink harcban állnak, helyzetünk tündérmeseszerű, mi mégis betojtunk. Az úgy volt, hogy a vezérkari bunkerben ültünk a Vezérrel és a hadi kiadások kiigazítását tervezgettük ahogy általában szoktuk, mikor komor és súlyos léptek dobogása rengette meg az egyébként csöndes lövészárkot. Viktor nem ijedt meg - köszönhetően annak, hogy elsőre befért az asztal alá, - de engem a harctéri idegzsába kergetett ideges tikkelésbe, mikor a hátamon lévő púp, akarom mondani iratcsomótó miatt nem tudtam elsőre befarolni mellé, és ott lógtam felakadva az asztal szélére.Szerencsére még nem értünk jöttek, csak a minden kantinban kapható tétel kifizetésére kivetett új tranzakciós adón megsértődött kis és középcsapatok masíroztak egy másik lövészárok irányába. Árulók!    matolcsy-harc1.jpg

2012. június 13: 

Kedves naplóm! Nem igaz, mit meg nem él az ember egy forradalomban! Hihetetlen! Ezek a mezítlábas ágyútöltelékek nem értik, hogy a harc áldozatokkal jár és pénzbe kerül. A hazarádiózásra kivetett kétforintos új adó hatására megfenyegettek, hogy bedobónyílást tépnek az arcomra, és addig rugdosnak, míg egyesével fogom hazahordani a szerelmes, kúl vagy Mari, csuda a pirszinged üzeneteket.

2012. június 27:

Kedves naplóm! Ma majdnem meglincselték Talicska Lajos hadtápbiztost, mert észrevették, hogy öt zsák rizsből hármat a tiszti étkezde raktárába, egyet a saját szobájába visz, és a maradékot osztja szét a forradalmi nertanács kifőzdéinek. Szerencse, hogy kéznél volt Selmeczi Gabriella nertársnő, aki tekerés nélkül élethűen utánozza a légósziréna hangját, és szétordította a vérszagra gyűlt tömeget. 

2012. július 4: 

Kedves naplóm! Megvisel ez a háborúzás, ezért ma dupla adagot vettem be a gyógyszereimből. Néhányan ennek hatásának tulajdonítják, hogy a hadi kiadások egyensúlyban tartására ma magunkat is megadóztattam. Most ágyhoz szíjazva fekszem, mert akkora pofont kaptam, hogy lefejeltem a tábori stelázsi széléről a kalocsai mintát, és a zokogástól takonyszív buborékot fújtam - törött orrból, helló! - Cséfalvay segédmindenes zubbonyának vállalapjára. Az meg félreérthette, mert most búgó hangon olvas fel meséket az áfa és jövedéki adó emelésről, hátha megnyugszom. 

2012. július 15:

 Kedves naplóm! Közeleg az ellenség! Itt van a háború előszele, mindjárt leigáznak és gyarmat leszünk! Isten óvjon mindannyiunkat, mert, ha sikerrel járnak és leigáznak akkor 300 milliárdos gazdaság és vállalkozás élénkítő csomagot rittyentek a költségükre a semmiből, és újra régi fényemben ragyoghatok! Ezért kiírattam magam "szabadságra", inkább leszek megfutamodó, mint ártatlan áldozat a ner oltárán. Az legyen csak a Varga Baldrick, elvégre ezért tartjuk! Kitartás kedves naplóm, huszonhatodikán visszatérek!

659 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr634651047

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.13. 12:27:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Facebook droidokkal a magány felszámolásáért 2012.07.13. 10:16:51

A hagyományos blogokkal ellentétben az Elvarázsolt Kastély nem csak osztja az észt, hanem tettekkel is hozzájárul a társadalmi fejlődéshez és a nemzet felemelkedéséhez. Ennek ékes bizonyítéka, hogy hosszú évek tudományos kutatómunkájának eredményeként ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: "az én szivemben ott egy egér..kezdtem el énekelni.. "

Ahhhhhhhhhhhhhhh! :D
@a szív fészkei: "A Die Pressében Oliver Grimm arról írt,"

Feritél.

:D
@Penivaldes: Egy már van neki, az is a baj, goy csak a gyerekre fókuszált, az ura meg egy Bond-lányra a forgatás alatt.

Pénelopé akarna még egyet, de azért az tudható, gyerek össze nem ragaszt semmit gy kapcsolatban, ha az elszaródik. Csak a kicsivel csesznek ki, ha békepipának megcsinálják mégis, a problémákat előtte meg nem oldva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Grimmék híresek a borzasztó horroros fantáziájukról. Na itt megvalósult. Szerintem tudat alatt Huba vitéz erre gondolt a CNN-beni habzásában.
@rodeo36: Ezt te konkrétan tudod? ;-DDD Honnan, van hírforrásod a Néplizsében?
@Penivaldes: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Az ilyet megőrzi az ember.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: aha tehát aki nekem esetleges rajongóm azt lesajnálod...
szomorú vagyok
@a szív fészkei: olvastam valami kis nem bulvárban, hogy van egy rejtek légyott lakásuk is Párisban ahol a találkák is lebonyolódnak meg némi orgiák és ugyanott azt is írta -aki tuggya- hogy petya szeret női ruhákban és tűsarkakban megjelenni...sajnos nem emléxem ki írta nem basztatnám, ha csak feltételezés lenne...mindegyik akikről említést teszek igazolják a pletykát pusztán a típusukat elemezve tagadhatatlan...olyan Oscar Wilde-os ...

brühühühü

nézz utána, másrészt te láthatod őket élőben a tv -ben abból sok minden levonható...lehet neked nincs rá szemed?
@Penivaldes:
Kekec... Azokat még nem tépte le Egér Pajti rólad??? :(
@a szív fészkei:

Rájöttem, ez a két majom PONT úgy beszél, mint egy igazi magyarfocista.

Előtte:
- Győzni megyünk Spanyolországba.
- Arra készülünk, hogy rákényszerítjük akaratunkat az ellenfélre.
- Továbbjutásra számítok!

Utána:
- Voltak biztató jelek.
- Balszerencsénk volt.
- Ha az bemegy, gól.
- Ott lenne a helyünk az EB-n!

Csak a kettő közt az a kurva meccs ne lenne...
@rodeo36: Én nem ismerek IRL eygetlen homoszexuálist sem, nem figyelem a jeleket annyira.Bár egyik barátnőm egyszer azt mondta, a legjobb pasik pont azok sajna. Hát hálisten ezt nem tapasztaltam a saját életemben.

DE Szijjártó, Rétvári és a többi fideszklón olyan fokon undorítanak, hogy eszem ágában sincs nézni őket, ha nem muszáj és még egyelőre nem kötelező hálisten!!

Ha peszudónős, sajnálom a nejét, de hát ezek szerint tudta, mibe ment bele.

Most biztos Gábriel eteti a Szijjártó családot a hattyúktól elzabrált kenyérgalacsinokkal. :-DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Fociöltözőkben tanulta a politizálást mondta tavaly a sokat idézett Paris Match-os riportban a francia akadémikusnak.[..]" « J’ai appris la politique dans les vestiaires de football », avoue-t-il." Akkor, mit van min csodálkozni??? Ráadásul BLASZ III-as surmók öltözőjében, ami pláne-kategória.

És láttad, miben hagyta magát lefotózni??? photo.parismatch.com/media/photos2/actu/monde/viktor-orban/2678399-1-fre-FR/Viktor-Orban-Viktor-Orban.jpg
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kösz, finomak. Gábriel Szijjártóékkal van elfoglalva, ahogy írtam. Eteti a kis családot, hátha hozzászoknak.
@a szív fészkei: én azt nem értem, miért néz olyan szomorúan, mint a malac, akit vágni visznek..
@a szív fészkei:

"Nincsen anyád,
Csak két apád!
Az is buzi,
Mind a kettő,
EN-BÉ KETTŐ!

O-R-B-Á-N, T-A-K-A-R-O-D-J!!!"

:D

@Penivaldes:
@Penivaldes:

Van akiről szeretném letépni... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szeretni lehet, de megtenni nehezebb. :DDDD
és sokan vannak akikről letépnéd? egész sereg?:)))
@a szív fészkei: éps azt látja, hogy nem elsz elég kolbász a tojásba?...
@Penivaldes: Ha rajta múlik, sokaknak nem. Vagy rájött, hogy az aranyat tojó tyúkot nyírja épp ki.
Állatvilág: www.nyest.hu/hirek/a-farkaval-kommunikal-az-urge Hááát értelemsebb is, mint az, aki farok és próbál valamit kommunikálni.
@a szív fészkei:

Nagy ügy, a kormány meg ezzel a farok Gyros-szal próbál velük kommunikálni...
@a szív fészkei:
" Egész egyszerűen riasztó, ahogy Schiffer András figyel a háttérből miközben Selmeczi sajtótájékoztatót tart. Hitchcock zuhanyzós jelenetére emlékeztet, mindjárt jön a kés.

De nem vágja ezt mindenki."
Ez egy nagy duma:D
@GeoCracker: nagy igazság! Azért fura, hogy egyetlen kommentet sem kap...
@a szív fészkei: á minden kifordul itt. Karl lagerfield is macskává változott.
@a szív fészkei:
Patrick O'Donahue lancasteri katolikus püspök szerint: a második világháború után példátlan mértékben terjedt az oktatás,... emberek ezreinek életét gazdagította ... Ennek azonban a püspök szerint roppant borzasztó következményei vannak: az egyetemet végzett katolikusok szkeptikusak és ahelyett, hogy az egyház tanításait követnék, maguk gondolkodnak.

A közismereti tárgyak szerintem azrt fontosak a szakképzésben is, mert pont az elemzés, vita, kritika és szövegértést fejlesztik. Nem fog emlékezni konkrétan az irodalom meg a töri anyagra, de megtanulja hol, hogyan nézhet utána dolgoknak, megérzi egy szöveg ellentmondásait, szal valami látens tudást ad a JÓ oktatás.

No, ez újabban mellőzendő.
@saravad: Igen, csak hogy ezt az általános iskola 8 éve alatt kéne megadni. akkor kéne a gyerekbe elültetni az érdeklődést, szövegértést.
@Penivaldes: ott kell kezdeni, de pont 15-18 éves kor között, a korosztályos világfájdalom meg lázadás mellett - nagyon is nyitottak. Ha akkor bezárják az elméjüket, az majdnem helyrehozhatatlan, szerintem.
@saravad: világfájdalom? lázadás?
nem emlékszem ilyenre...
@saravad: persze, de abban az esetben én nem kezdtem el Babitsot olvasni, hanem elkóvályogtam. vagy elmentem a könyvtárba, ahol olvasást imitálva megfigyeltem az embereket.
na de ennyit magamról.
másrészről nekem az irodalomórákról vagy az álmosság vagy a hiperaktvitás jut eszembe.
@Penivaldes: nem lehet a Te helyzetedet összehasonlítani azokéval, akik majd 3 évet fognak középiskolába járni és gyakorlatilag mellőzik a humán, és a reál képzésüket. A srácok 40-45%-a a tervek szerint.
@saravad: igen, de szerintem jópáran közülük nem fognak emiatt sírni. és itt a problem. hogy itt hungáriában azok mennek szakmunkásképzőbe, tisztelet a kivételnek, akik bukdácsolnak az általánosba. és ezek a srácok örülnek annak, hogy nem kell több Aranyt olvasni.
A forradalmi rezsimek jellemzője, hogy "Aki nincs velünk, az ellenünk!". Székesfehérváron is megy a bosszú hadjárat: feherenfeketen.blog.hu/2012/07/09/verbosszu_szekesfehervaron
@saravad:
O' Donahue-nak igaza van.
A szarháziak beletrafáltak ismét abba, amitől hányok.
De azt engedje meg nekem a tetű, hogy vitába szálljak vele.
Nem tetszik neki, hogy az emberek maguk gondolkodnak és nem nyalják a seggét a mocsadék papoknak? Miért bassza ez az ájtatos csőrét?
Lehet ezt ragozni hosszú kommenteken át, de a végeredmény a normálisak számára ugyanaz:
Mi a szarért pofázik bele a tetű egyház a közélet dolgaiba, miért polititizál?
Tán csak nem azárt a szaros 30 milliárdért, amit Zsótti kevesell? Köllene még három milliárd, mer ez elég karcsú, ugye?

Tetvek…
@Knósszosz: hagyd már ezt a mocsadék papok szöveget..
@Penivaldes:
1. az oktatási koncepció szerint majdnem minden második fiatalt érinteni fog, a többi képzési forma terhére (pl. a gimnáziumi férőhelyeket 40%-al akarják csökkenteni 2016-ig).
2. pont most, amikor a felnőtt állampolgárokat hülyének nézik és folyton dönteni akarnak helyettünk, akkor pont a fiatalkorú döntsön a saját oktatásáról?
3. Igen, nem a legkiválóbbak mennek többnyire ilyen suzliba (bár eztán újra fölülről fogják kijelölni az életpályát), de ez nem ok arra, hogy lejjebb nyomjuk a fejüket.
4. én se akartam fizikát tanulni, aztán most felnőtt fejjel kezdhettem elölről. Mondjuk már az első munkahelyemen műszaki fordítottam, nem győztem a tmk-sokkal meg a technikusokkal konzultálni.
@saravad: amit leírsz az ok.
én mindent akartam tanulni, csak nem akkor...
:((
@Knósszosz: Ha a gondolkodó ember arra a következtetésre jut, hogy az egyház tanításai nem követendőek, akkor az egyház tanításai nem követendőek. Nem?
@épészmérnök: Azért is hoztam. Mert jó érzés biztos lehülyézni a kormányzatot, és tényleg sok hülyeséget csinálnak. De vajon milyen szándékkal?
@Penivaldes:
Peni, én megértem azokat akik hívők és meggyőződésből gyakorolják a vallásukat.
Semmi problémám evvel. Pusztán arra akartam utalni, hogy utálom azt a mocsok álszent szarháziságot, amit a hitre rá telepedett egyházak tolnak az arcodba. Érted?
Lehetsz hívő, de ahhoz nem kell egy tetű harácsoló szervezet, amelyik beterel téged valamiféle kötelező izébe. Érted Te, nem vagy dezinformált a témában. Undorodom a papoktól, mert mocskok. Nézd csak meg, Torquemada „áldásos” tevékenységa alatt, hány tetű nézte végig a szemetek által halálra ítélt szerencsétlenek elevenen elégetését? Aztán a piszkos keresztény mivoltukban utána berúgtak és jót hortyogtak reggelig. Nekem ne „mocsadékpapozz” jó?
Mocskok, igen is!
Szarházi szemetek, nézd csak meg mekkora vagyont loptak össze, mióta léteznek (vatikáni könyvtár) Ehhez semmi köze nincs a hitnek, ez üzlet a mocskoknak.
Ne haragudj Peni, de nem tudok lájkolni olyan szemeteket, akiknek a nevéhez minimum tízmillió ember brutális kivégzése köthető.
A kereszt szentsége alatt Cortez például és most ne menjünk tovább.
Undorodom a katolikus egyháztól, a világon ők követték el a legmocskosabb bűnöket.
Ha seggbe is rúgnak érte, ezt a véleményemet nem vagyok hajlandó újra gondolni.
Amúgy lájk-))
Azért tudok nektek a mai napra jó hírrel is szolgálni:
" Kiszel Tünde néhány nappal ezelőtt tért haza a napfény szigetéről, Rodoszról. A naptárdíva azt mondja, végre kipihente az egész éves fáradalmait és feltöltődött."
:DDD
Ja és még azt is olvastam, hogy fantasztikus bugyingókat vitt magával a nyaralásra. :DDD
@saravad: A probléma ezzel az, hogy akkor mondjuk ki vagy rúgva. Volt rá példa.
A másik probléma az, hogy ha megkezdik az agymosást iskolában, akkor a többségben ki sem alakul az igény lehet mást is gondolni. Az emberek többsége képes rá, hogy gondolkodjon, mert ezt a képességet szinte lehetetlen kiölni. Ehelyett azt ölik ki, hogy egyáltalán AKARJ gondolni.
Bezárnak, míg szabadságod emlékét és vágyát is elveszíted.
@saravad: brühühühü...ti meg aggódtok...még meg sem közelítettétek a kőkorszakot...lesznek kőbaltás emberek meg olyan szuperbölcsek mint a kövérelvtárs akinek a fejével diót lehet a legjobban törni ha adnak hozzá gránit asztalt mert minden más esetben az asztalt veri szét a kőfejével

nagy, hatalmas fejlődés lesz, kurva sok buta rabszolga nem fog tudni értéket termelni mert a kapa használatához is egyetemet kell majd végezni de addig sok víz lefolyik a Níluson óh Phárao Ekn Aton...

minő jövő...csak úgy sötétlik ez már a fekete lyuk?
@Penivaldes: miért? buzik meg pederaszták és élősködők...imádd őket...vagy ez már nem is kérdés nálad...kis kőkorszaki béjbi

brühühühühühü

mi van a fejedben? amit beletöltöttek tölcsér nélkűl lékelve?
@GeoCracker:
rossz, nagyon roszz szándékkal, személyes bosszúból

ez megnyugtat?

brühühühühühü
@Penivaldes:
akkor téged mi érdekel? semmi vagy csak baszni szerecc? kutyával, lóval és szamárral ha akad nagy Kongói néger vagy csak kis magyar buzik?

brühühühühühü
@Penivaldes:
akkor már biztos!!! vigyázz mikor simogatod a fejed szálka megy bele nagy fasz álka

brühühühühühü

hazucc liba
@sanyoka: azóta öblöget az irrigátorral? jól feltöltöthették...vagy leszboszon volt?

brühühühühü
@rodeo36:
Ne piszkáld Penit jó?!
Azér mer nem ért egyet veled, mem ellenséged. Én bírom a dumád, sőt!!
De ne légy már ilyen szigorú, jó?
@Knósszosz: olyan baromságokat ír hogy a szőr feláll a hátamon, vagy ha tényleg olyan...akkor hiába véded....menthetetlen...
és ez a legrohadtabb...generációk váltak ilyenekké és őpont ezekkel lehet megtenni azt amit a törpe törpésítési és elhülyítési akciósorozatával csinál

GYILKOLJA A JÖVŐT

brühühühühühü
@saravad: "látens tudást ad a JÓ oktatás."

Pontosan erről van szó szerintem. Aki azt hajtogatja, hogy lám, az interneten minden információ megtalálható, nincs tisztában az információ és a tudás közti különbséggel.
Az interneten az fog adatokat keresni, akinek van tudása, belső képe, fogalmai valamiről, és a hiányzó részleteket tölti ki. Aki csak úgy szörfölget, az rengeteg információt magára szedhet, de annak az információnak a tényleges értékét és jelentőségét nem tudhatja megítélni.

És még egy fontos dolog. A kreativitás tartalom nélkül nem létezhet. A kreativitás alapja meglévő tartalmak váratlan, szokatlan módon történő összekapcsolása, asszociációja. Ha nincsenek benne az agyadban szavak, képek, tapasztalatok, köztük fizikai tapasztalatok, továbbá információk, tudás, megoldási sémák, akármi, akkor nincs minek összekapcsolódnia...
@rodeo36: Rodeo, hagyd békén Pennit. Most túllőttél a határon. Haragszom rád.
@rodeo36: A személyes bosszú olyan személyes haszonszerzés, melynek hosszú távon nincs valós hozadéka.
@épészmérnök:
ez valami hasonló -ahogy a magyar tenyésztörpe csinyájja- mint mikor valaki ráűl a az ENCICLOPEDIA BRITANNICA TELJES SOROZATÁRA ÉS MEGVÁRJA MíG FELSZíVÓDIK...azzal ugyan semmire sem megy de assziszi

ez a banda tényleg ennyire útálja a magyarnépet? teljesen tönkrevágják őket 100 évre vagy többre...generációk mennek a salátába

brühühühühühü
@épészmérnök:

ne haragudj...olvasd el amit firkál

brühühühühühü túl meleg van ahhoz, hogy jégbehűtés nélkűl elviseljem...mejor que tu le digas a ella que tal boludéz no le servirá se la ridicularizará

jajajajajaja
@épészmérnök:
a NET kíválóan használható memória frissítésre vagy pillanatnyi memória kihagyás áthidalására -tudod amikor a zistennek sem ugrik be a...- a mai keresési módok már olyan rugalmasak, hogy bármilyen baromságot ütök be valami ablakot megnyit amin azután betekinthetek...az egynelvű szótárazás a másik kedvencem, de ahhoz kell megfelelő idő és hűvös fej...mert ott én adom az irányt és utána körbevisz...néha nagyon messze...ha van rá időm...egy Thesaurus ha jól műxik sok mindenben segít bármely nyelven
@épészmérnök:
yá está por una situación que le no solo ridicularizará pero ridicularizara...la misera boluda

jajajajajajaja
@rodeo36: es muy jovencita, indefensa, desorientada. Al mismo tiempo, está motivada para aprender, y, de hecho, sabe bastante sobre historia. No es una juevona sin cerebro, es una buena nena.
@rodeo36: hihetetlenül rövid távra vannak programozva. A jól képzett munkaerő a mai világban óriási fór, ha a saját vállalataikat majd a tulajdon gyerekeik fogják irányítani, na akkor mit kapnak majd a fejükre, a tulajdon magzataiktól...
@rodeo36: Most csináltam meg a Google powersearch kurzusát, van egy olyan parancs googlin, hogy
define:
és szóköz nélkül be a keresett szó, egyszerűen imádom. Persze angolul működik a legjobban, de a többi nyelven is odaver.
Egyébként meg tudom, hogy van zeneszoba, de lázadok éjjelente:
www.youtube.com/watch?v=c4XeTP11EI8&feature=related
@tucano: mitől jobb, mint csak úgy, vagy macskakörömmel?
@tucano: megpróbáltam a linkedet, de épp most hallgattam végig a youtube-on a King's Singers 40 éves jubileumi koncertjét, és sehogysem passzol a hangulatomhoz...
www.youtube.com/watch?v=bChOx-kGmNE&feature=related
@tucano: aszon'ta, hogy kuss és nem játszotta le...kár levédiáért de elveszett...vége

fő'det rá

brühühühühühü
@épészmérnök:
nagyon gazdag emberek ébredtek fel elsőként...paradigmát kell váltani...az ami ma megy sehová sem vezet...és csak a buta emberek nem tuggyák...és a levédiai vezetők mind kecskeszar pattog a deszkán főleg a vezér...a többi következmény...150 millió év után a Természet Urai =Dino-k eltüntek két perc alatt és sohasem tértek vissza...a fejlődés zsákutcája...hát levédia is az...ez a cigánygyerek -ha nem sütik meg élve fleken-nek akkor történelmi emlék lesz... vagy hamu

brühühühühühühü
@tucano:
@épészmérnök:
nagyon gazdag emberek ébredtek fel elsőként...paradigmát kell váltani...az ami ma megy sehová sem vezet...és csak a buta emberek nem tuggyák...és a levédiai vezetők mind kecskeszar pattog a deszkán főleg a vezér...a többi következmény...150 millió év után a Természet Urai =Dino-k eltüntek két perc alatt és sohasem tértek vissza...a fejlődés zsákutcája...hát levédia is az...ez a cigánygyerek -ha nem sütik meg élve fleken-nek akkor történelmi emlék lesz... vagy hamu

brühühühühühühü
@épészmérnök:
amikor a karmester "térden áll"

www.youtube.com/watch?v=k_CIT-01NZg&feature=related
Pavarotti mint kezdő és a zsenik
@rodeo36: Én már lemondtam arról, hogy a történelem menetét az ember képes legyen megváltoztatni, és megállítani a saját maga előidézte pusztulást.
Az embert alapvetően az indulatai irányítják, az agykéreg nagyon késői fejlemény. A civilizáció, a kultúra nagyon vékony máz, pillanat alatt lepattogzik. Újrafesteni körülményes költséges, és rövid távon nem térül meg.
Az történik, amit az ökológusok (én először a debreceni Varga professzortól hallottam) mondanak: a Föld kiiktatja az emberi fajt. Nem biztos, hogy mind elpusztulunk, lehet, kisebb populációk megmaradnak. De a domináns faj hamarosan más lesz, várhatóan rovarok.
Az önszabályozás működik. Néhány millió év múlva teljesen más természet és élővilág lesz, de lesz. Nélkülünk.
@épészmérnök:
a linket én először élőben láttam a Magyar TV élőben adta Bécsből...a végén nem tudtunk felállni a fotelból...
@épészmérnök:
ezért írtam a dinókat..ez az ember sorsa is...
@épészmérnök: a Discovery-n van egy 2 órás film, kizárólag tudományos tények, semmi teoria

cime: Earth from Space

annak végkövetkeztése is ugyanez...az élet folytatódik de ember nélkűl...másik történelmi zsákutca? a tudat csúcsai és isten meg a többi katyvasz? az anyag Higgs basszameg nélkűl is anyag és nem ismeri el semmiféle ember semmiféle hülye és hülyébb elméleteit...kiröhögi...ha hallanád a Világegyetem zeng a röhögéstől

brühühühühühühü
@rodeo36: hozzá kell készülni... betettem a youtube kedvencek közé
@rodeo36: "a Világegyetem zeng a röhögéstől"

vazze, ezt sohasem bocsátom meg - hogy ez nem nekem jutott eszembe...
@épészmérnök: Kölcsönvehetem ezt a sort? Fogok hivatkozni Rád "ha hallanád a Világegyetem zeng a röhögéstől"
@épészmérnök:

la bendición y éxitos para usárla jajajajaja

el porvenir
@rodeo36: hát igen, elég vicces... :-(((((

Egyébként a művelt nyugat már sejti, mi jön, egyre többen vásárolnak birtokokat nyugat-európaiak, és főleg északamerikaiak az itteni Délen, Chilében és Argentinában is, a vízben és fában gazdag vidékeken.

Az internet is tele van a túléléssel foglalkozó oldalakkal.
Dehát a franc akar bárkit meggyőzni. A világon egyetlen ország van, ahol mindenki foggal-körömmel harcol az ökologisták ellen. Látod, hogy gyapálják a lömöpöt is, pedig ők aztán nem "mély"-ökologisták.
@épészmérnök:

itt valami hatalmas emberi értékek -mint üstökös- villannak...értsd meg a szöveget de a zene...hát az meg hordja

www.youtube.com/watch?v=eKcolG3TDe0&feature=related

Bruson az egyik kedvencem
@épészmérnök: gyerekkoromban, a '80-as években a szüleim előfizettek az IPM-re. Abban olvastam akkor, hogy az igazán domináns gazdagok már erőforrásokba fektetnek be, nem papírokba. A teljesen ortodox elemzők látták is, és nyilvánosságra is hozták az előrejelzéseiket. Mi meg itt konteózunk meg szabadságharcolunk.

Amúgy a mi sötét nagyuraink is ráérezhettek erre, ezért gyűjtik a szőlőbányákat, földeket, erdőket. Asziszik ezzel bebiztosítják magukat, de globális mértékben az egész ország elhanyagolható.
@épészmérnök: Ha macskakörömbe rakod a keresett szót, akkor csak arra a kifejezésre keres. Ez a define:, meg arra jó, hogy ha van egy szó amit nem értesz, akkor megmagyarázza. Főleg persze angolul működik, de a többi nyelven is próbálkozik.
@rodeo36: úristen, mekkora színész, még a hangjára ráadásul!
süti beállítások módosítása