Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.04. 05:28 Fabius

Amerikai bérenc a kuruc infó

Címkék: fidesz orbán viktor antiszemitizmus nyirő józsef

Kedves amerikai Barátaim!

Segítség. Segítség. Help, help, vagy hogy mondják felétek. Bocsássatok meg, de az újfidesz után nehezen habla ingléz, úgyhogy azon  a nyelven folytatom amit Smit Páll is megért. Szóval az van drága aranyos mackótestvérek, hogy úgy el vagytok ezzel az antiszemitizmussal tévedve, mint farhátvadász közmunkás a madaras teszkóban, vagy, mint NATO különítmény Jutaspusztán, amelyik máig harcoló szovjet alakulatot keres az elbontatlan felvonulási épületek között, ha így jobban értitek. 

Ugyanis ellenünk nem kell ám harcolni, mert ezt a Nyirő Jóskát csak nem temettük újra, és ahogy a dolgok állnak Erdélyben, nem is nagyon fogjuk. Igaz, a tantervbe betettük, de majd kivesszük, meddig tart az nekünk? Amúgy meg hányszor, de hányszor kérleltelek benneteket, hogy ne azt nézzétek amit mondok, hanem amit teszek. Megüzentem vikilíksz is, de ennyire nem figyeltek rám. Oszt' csak fújjátok ezt az antiszemitizmust, szegény dajcstomi ínhüvelygyulladásig kijafaszozza Meliát, én meg legutóbb majdnem küldtem egy doboz szivart a Hillary naccságának, hogy jusson már eszébe hol a helye. Ráadásul ez a kamuhamu terv is rosszul sült el, Kövér kampányát a pártjainkkal együtt leszavazták a francba, magán a rendezvényen a kivezényelt TEK különítménnyel együtt voltunk vagy kétszázan, és tőletek kell megtudni, hogy nem csak balfaszok, hanem antiszemiták is lettünk? Pedig én magam írtam - na jó, a habonyárpi írta - külön kiskátét, hogy kell ezt a baromi égést kommunikálni, de ezek szerint azt sem(!!!!!!) olvastátok. A figyelmetlenségetek még hagyján, de hol marad az együttérzés, he? 

Pedig nagyon is lenne miért! Van egy portál ebben az országban, amelyik engem zsidóbérencnek titulál minden alap nélkül, mert Simicska nem is zsidó. Legalábbis tudtommal nem az. Meg irkálnak összefele mindenféle hülyeséget, hogy én magyarázkodok meg minden, ahelyett, hogy a havi rendes befosáselméleteiket gyártanák szakmányba tovább.     orbán-kuruc infó.jpg

Őket pedig ti pénzelitek latrok! Tudom én, tudom! Amerikai szerverről nyomják, ez kiderült már régen. Ráadásul a médiatörvényünknek vetett gáncsok erre utalnak. Pedig a Fő-médiatanácsnokom kidolgozta már a likvidálási tervet is, ami mehetett a kukába az okvetetlenkedésetek miatt. Nekem hiába nyomjátok ezt a se füle se farka marhaságot, hogy:

„Az amerikai alkotmánybírósági értelmezésében a szólásszabadság fogalmába még az is beletartozik, ha valaki explicite bűncselekmény elkövetésére szólít fel. Ezért sem járhatott sikerrel a Gyurcsány-kormány, amikor a Kuruc.infót próbálta szerverről szerverre üldözni a tengerentúlon”

 Mese habbal, pubik! Ha magamból indulok ki, itt a szólásszabadságban mindenki azt mond, amit szabad. Hagyjatok engem ez ilyen, és a még ilyenebb dumákkal:

 " Az Egyesült Államokban korábban évekig folytak macska-egér játékok a hatóságok és egyes gyűlöletcsoportok, például a Ku Klux Klán között. Előbb-utóbb ezek a szervezetek rátaláltak egy másik gyűlöletcsoportra, amelyik már komplett szerverparkot üzemeltetett. Onnantól kezdve a hatóság is falakba ütközött, mert az amerikai kormány nem tud arra kötelezni egy internetszolgáltatót, hogy lekapcsoljon egy weboldalt” 

 Én a forradalom gyermeke vagyok, úgyhogy ne is etessetek azzal, hogy bármi elvehetetlen és lekapcsolhatatlan. Mint az van szerencsétek látni, minden csak akarat és ügyesen megfogalmazott egyéni indítvány kérdése. De ha ilyen bénák vagytok szívesen küldök pár képzett szakértőt ingyen, hogy segítsenek megvalósítani azokat a demokratikus intézkedéseket amik nélkülözhetetlenek az általam kitalált unortodox-demo-autokrata  üzemmódhoz. Ezt a hálás utókor csak orbánokrácia néven fog emlegetni, csak úgy mondom szerényen. Cserébe csak annyit kérek, hogy küldjétek ki a helyi TEK-et, és veressétek szét a szerverparkot ahol ezeket a fotelnácikat kiszolgálják. Mert Kövér bajszára mondom, ha minket náciztok Nyirő miatt és nem a kuruc infót amit kijelöltem nektek, kurvára nem leszünk jóban! Világos?!

Na, azért. 

Csókpuszi, Viktor. 

 

 

 * Két apró dolgot megjegyeznék, mielőtt mindkét oldal nekem esik:

 

1: Igen, aki a véleményszabadságot voltaire-i értelemben komolyan veszi, annak most szólnia kell. 

 2: Orbán legyen nagyfiú, a baklövéseik okozta diplomáciai bonyodalmak elől ne bújjon egy online portál segge mögé. Már, ha tényleg ekkora forradalmár. 

 

581 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr444627034

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levélváltás az amerikai kongresszusi képviselők és Orbán Viktor között 2012.07.04. 16:20:21

A képen az ötven amerikai képviselő által aláírt angol nyelvű levél, alatta pedig Orbán Viktor magyar nyelvű válasza olvasható. Kommentár nélkül. Orbán Viktor levelének a Kurucinfót érintő részéről az “Orbán Viktor felnyomta a Kurucinfót a washin...

Trackback: Orbán Viktor felnyomta a Kurucinfót a washingtoni kongresszusi képviselőknél 2012.07.04. 16:18:41

  El akarja érni, hogy a szenátus hatalmi szóval némíttassa el a portált, mert nem tanult abból, hogy ez sem Gyurcsány Ferencnek, sem Szalai Annamáriának nem sikerült és azts em érti, hogy miért nem fog sikerülni neki sem. Orbán Viktor nem érti, h...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.04. 10:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Ostoba fajankó! Fuss már neki újra, hátha felfogja az a káposztalé agycsökevényed, hogy mit írtam!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Sosem tudtam megérteni, hogy az olyan síkhülyék, mint te magad, mi a jó édesanyjuk 3,14csájáért ugatnak bele abba, amről lövésük sincs!
@Könnyen elkaptuk, uram!: Igen? Mi van az inflációval? A dollár is folyamatosan veszít az értékéből. :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Ezeket az ertekeket az inflacioval modositjak. Ge ha az inflaciot is beleszamolnad, akkor meg kisebb a fejlodes.
@kvadrillio: Eszed tokja! Egy kloáka azoknak az eszement barmoknak, akik az olyan szarokra vevők, amiket a kurucon kinyomnak/publikálnak a szerzők. Ha feltámadnának az igazi kurucok, kardélre hánynák az egész bandát a nevük megcsúfolása miatt.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Éppen azért írtam, mert az inflációval korrigált, vagy nyers adatok nem ugyanazt mutatják.
@Wegam:" Kicsit mint ha lebecsülnél életem.Nekem pont elég a főcímet elolvasni ezen a szenny libsi oldalon.Nem megyek bele abba az árokba amiben vagytok.
Értesz cica?? :-D"

Ebben azert van nemi ellentmondas: szenny oldal, nem megyek bele, megis itt vagy.
Miertnem megy a kurucinfora? Az tiszta.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Tokeletesen igazad van, nem is vitaztam veled. Csak leirtam a tenyeket.
@Zuckerbrot:
Egyebkent meg GDP/fo-ben szamolunk adatokat. Sot, az angol allamfo azt javasolta, hogy ne a GDP legyen a fejlettseg viszonyszama, hanem a lakossag gazdasagi allapota.

Amugy meg tok mindegy, hogy egy szamot elosztok-e egy masikkal, majd ezt vetem ossze egy masik szam ugyanazon ertekkel kepzett hanyadosaval.

Viszonyszamot kapsz, epp olyat, mint a szazalek, amivel te peldalozol.
De hidd el, a statisztikaval jol be lehet csapni teged is.

Csak egy pelda:
Argentina gyonyoruen fejlodik, ha a 2010-es 317 milliardjat elosztjuk a 2002-es 102 milliardjaval.
Most osszuk el a 317 milliardot a 2007-es 300 milliarddal!
Siralmas!
5,7 %!
Eves szinten az 0.46 %
Azert igy mar nem egy sikersztori, ugye?
@Könnyen elkaptuk, uram!: Értelek. Mostanában a kuruc nevet bitorló csürhénél népszerű az Argentín példa, mert még nem fért bele a kobakjukba, hogy Magyarország az EU és a NATO tagja, s mint ilyen ezer szállal kötődik Európához, arról nem is beszélve, hogy a gazdaságunk nyitott gazdaság, Európa nélkül mennénk a középkorba.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Ne mondj ilyet! A kurucinfo az egyetlen, kizarolagos tudoja az igazsagnak!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Europa nelkul a rezkorba mennenk. Nincs piac, a kulfold vedovamot ro minden magyar termekre. Nincs jovedelmed, naponta ertektelenedik. Majd belep a csere . Jurtamat elcserelem tehenszarra! jeligere a hirdetobe.
Szigoruan rovasirassal.
Amirol most olvastam, hogy se nem magyar (torok), se nem rovas.
Aztan a slovak, a roman a szerb megveszi a foldet uveggyongyert. Szebb jovot!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Mint Joseph Heller ( A 22-es csapdaja)ota tudjuk, ez nem az igazsag! Ez Marx Karoly! Az igazsag a foldbenyomott pofa! Az igazsag a kitaposott vakbel! Az igazsag egyszal rohamkessel kinyirni egy hadihajo fegyvertornyat! Ez az igazsag!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Egyebkent is ,a kurucot czy-nal kell irni, nem?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: " Milyen igazságnak? A latrokénak? "

Nem. Besenyo Pista bacsinak. Mar megint igazamvan, nem? De! Annyiszor van igazam, ahanyszor csak akarom! Hat nem? De! Mar megint igazam van!
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ciprust epp most veszik majd meg. Kilora. Azt mondja az orosz, hogy minden feltetel nelkul atveszi az EU fele Ciprus adossagat, es kifizeti. Gondolom, utana majd Ciprusnak azert benyujtja a szamlat. Nem egy jotekonysagi szervezet.
@Wegam: "Értesz cica?? :-D"

Persze, hogy ert, mindenki ert teged, kutya!
Kis buzik, megint itt keménykedtek egymással, gyáva férgek? Miközben a zsidó Rolls-Royce-al jár,amit a tőlünk lopott pénzen vett!

Meg is érdemlitek a nyomorult sorsotokat, birkák!

index.hu/belfold/2012/07/04/ismet_tilosban_parkolt_a_fenevad/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kimerengézni a buta fejemből, azt nagyon tudok, állásom nincs, diplomám van - mindenben megfelelek a vezéri definícióknak. Inni nem nagyon szoktam - elálmosodok - és talán nem az én korosztályom a vágyott célközönség ott. ;-)) De egyszer mindent ki kell próbálni, az tény. A fiam nagy romizó. Főleg ott, ahol van csocsó!!!

Bár az exem is mesélte, hogy elmentek múltkor valami német biztosítócég igazgatónőjével és férjével a Kazinczy utcába egy ilyenbe, és milyen marha jó volt; a csaj egész fellelkesült a témától, bár Orvbántól folyamatos hányingere van, azért nem telepszik itt le lakást véve.
@sanyoka: Ja, meg is érdemlik a FASZobrot. Nyalogassák lelkesen, a szálka belőle a legjobb jó, ami történhet velük. :-DD
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Beakadt az uncsi lemezeden a tűd? Más viszont beléd tényleg nem nagyon, te szegény - ahogy röhögő jól látja.

Még kétszázszor írd le, jó?
@Wegam: Nem becsüllek le. A tájékozottságodból látszik hogy te a suliban is csak a könyvek címét olvastad el. :-))
@Wegam: Én a szájába sem adnám.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Menj, tegyél ellene valamit! Tőled max annyi telik hogy integetsz neki az útszéléről és jól kibaszol vele mert megcsinálod gumi nélkül. Otthon meg majd magyarázhatja az asszonynak, honnan lett hüvelygombája.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Ez az alak nekem sem tetszik. Remélem 2014-ben, amikor a korrupt, inkompetens és antidemokratikus Fidesz megbukik a baloldal jobban megvàlogatja, hogy kiket enged vezetô beosztàsba.

A neonàci és inkompetens Jobbiknàl még a Fidesz is 1000-szer jobb. :(
Mi a Jobbik gazdasàgi programja? 30 %-os munkanélkilüség, multik kiûzése - magyar beszàllítók tönkretètele, bankok kivéteztetése, hitel befagyasztàsa, gazdasàg és fogyasztàs csökkentése, az EU-ból kilépés és a EU-s pénzek megtagadàsa, beruhàzàsok csökkenése, magyar és külföldi tôkekivonàs, IMF elkergetése, magyar kamatlàb és CDS felàr egekbe szökése, àllamcsôd. :(

Melyik nyugati politikus fog neonàcikkal üzletelni? Obama, Holland, Merkel?

A Jobbik Magyarorszàgra nézve a legveszèlyesebb pàrt!
Te Magyarorszàgot tönkre akarod tenni? Mi hasznod van belôle?
Na ennyit tudtok, szerencsétlen fogyatékos zsidók. Majd amikor úsztatnak benneteket, akkor is védjétek szenvedésetek okozóit. Nektek kellene felkötnötök a tolvaj fajtársaitokat, de még véditek őket?
Na ezért érdemeltétek meg a holokausztot. Meg a következőt is.
az fáj neketk, hogy Orbán ott rúgja seggbe őket, ahol nem tudnak védekezni. A szólásszabadság címén a kuruc akár örökké is mehet amcsi szerveren, ez egyébként nem is baj.
Kiváncsi vagyok hány zsiráfot kellett megmozgatni mire Orbán levelet kapott többségében olyanoktól, akik Magyarországról sem hallottak még. LOL
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Te valamilyen gyógyszeres kezelés alatt àllsz? Ha nem, akkor itt az idô elgondolkozni rajta. :(

Mi csak aggódunk miattad. :(

Ahelyett, hogy itt blogolsz és mèrgelôdsz menjél ki a szabadlevegôre, sétàljàl, netàn szedjèl fel egy értelmesebb pasit. ;)

Neked személy szerint mit àrtottak a zsidók?
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

@levvente: és te meg is talàltàtok egymàst. Ha netàn fiù lennèl akkor a szocialista Argentínàban a melegek is összehàzasodhatnak. ;)

Szebb az élet kettesben. ;)
@Lacdelo: tündérbogár, az ilyen libsik mint te nem viccelnek a homokosokkal, hanem küzdenek értük.Üdvözlöm Vuvuzelanénit, drága bérkommentelők. Remélem jól bírja a meleget.
@levvente:

Én küzdök @◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: és a te boldogsàgotokèrt még ha azonos nemûek is vagytok.;)

Engem nem zavarnak a homoszexuàlisok, ha rajtam mùlna akkor szabadon hàzasodhatnàtok Magyarorszàgon. ;)
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem vagyok nyelvész, így nem igazán vagyok kompetens ebben a rovásírás témában. :) Annyit azonban állíthatok, hogy az ősmagyarok, de a honfoglaló magyarok után sem maradt írásos emlék se rovás, se más. Ami kevés van, azt se magyarok vetették papírra, hanem bizánciak és nyugat - európaiak. Azt is állíthatom, hogy teljesen bizonyos, miszerint a régi rovásírások ABC-je nem felel meg a mai nyelvünknek. A rovásos táblák állítgatása csak turbómagyarkodás.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Még csak az hiányzik, hogy Marxot emlegesd. :) A latrok róla csak annyit tudnak, hogy valami rettentő nagy kommcsi volt, s nekik ennyi elég is. :) Gondolod, hogy sokan ismerik Joseph Heller regényét? Én nem hiszem.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem, nem! Úgy kell írni helyesen, hogy lator.info. A kuruc.info csak a titkosított változat. :D
@Könnyen elkaptuk, uram!: Úgy, úgy pontosan, de meg kell mondjam, hogy a Besenyő Pista bácsi-féle abszurd humort nem kedvelem. :)
@Könnyen elkaptuk, uram!: Érdekes üzletkötés lesz, ha lesz. Kellenek az oroszoknak a flotta támaszpontok, s amikor kész lesz az első Cipruson, lesz akkor beszarás a NATO-ban.
@Lacdelo: Zázrivecz pártjának nincs gazdaságpolitikája. Amit ők annak neveznek, az egyenlő a maradék ország elvesztésével.
@Lacdelo: Ne haragudj, de te olyan nívón állsz, ahová értelmes ember már nem képes lesüllyedni.
Ezért inkább ne társalogjunk, jó?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: @Lacdelo:
Ezzel a szerencsétlen Dömötörrel egyetemben. Bár szerintem te ugyanaz vagy. A színvonal mindenesetre azonos.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Volt olyan okos jobbikos, aki a szocialista Argentínàt mint pèldàt hozta fel a Jobbik gazdasàgi modeljének mintaképére. :)

Nem szàmolt azzal, hogy Argentína egy nagy gazdasàg, ellentètben Magyarorszàggal, ott sem mennek jól a dolgok, plàne nem a bankrohamok és az éhsèglàzadàsok idején, az intézkedéseket szocialistàk és nem neonàcik hoztàk meg. Argentína nagyon liberàlis, még melegek is hàzasodhatnak.

Ennyit a Jobbikról és a terveirôl. :(

Neonàcik és fasisztàk eddig csak vért és pusztulàst hoztàk mindenhol ahol hatalomra jutottak. :(
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Te èrtelmes embernek tartod magad? Elég nehéz lehet azutàn a kirohanàsod utàn, amint minden zsidót a Dunàba akartàl lövetni.

Mit àrtottak neked a szegény zsidók személy szerint? Talàlkoztàl màr eggyel is az életben, vagy csak kizàrólag Kuruc.info-ról tàjékozódsz?

Te vagy a legjobb pèlda rà, hogy mièrt kell bezàrni az oldalt. Annyira àtmostàk az agyadat, hogy màr csak te is gyûlôlködni és uszítani tudsz.

Nekem az egyik baràtom, mióta olvassa teljesen megvàltozott. Folyamatosan gyûlôlködik zsidózik, cigànyozik, buzizik. Elôtte meg teljesen normàlis volt és semmi baja nem volt a kisebbsèggel. Mióta az agyàt kimostàk zombi lett. :(
Az igazság felszabadít!

Olvass te is! :))
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Szóval te tàmogatnàd a Jobbiknak azon vitatott törvényjavaslatàt, ami a cigànyok, zsidók, és melegek szakszerû kiírtàsàt irànyozza elô?

Te melyik csoporttal kezdenéd? Szerinted hogyan lehetne ezt a célt effektíven megvalósítani?
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Idefigyelj Terus .... nya dög! Az lábméreted nagyobb az intelligencia hányadosodnál, ha egyáltalán van neked olyan. :)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Màr elolvastam Hitler fômûvèt kivàncsisàgbòl. Azutàn megértettem, hogy a szellemileg elmaradott emberek mièrt lettek nàcik.

Minél többet és vàltozatosabb témàjú könyveket olvasol (A gyökerek), netàn kimész külföldra akkor ràjössz, hogy a vilàg színes és az emberek sokfélék. Minden kultúràban van valami egyedi és csodàlatos. Minden orszàgban élnek jó és rossz emberek. Nem lehet àltalànosítani. Van egy csomò normàlis zsidó, meleg, cigàny, afrikai, arab, kínai, stb...

Hàl Istennek minket Magyarokat se Vona vagy Szegedi Csanàd utàn ítélnek meg. Habàr a Jobbik és a Fidesz mindent meg tesz, azèrt hogy a magyarokat lejàrassàk. Szarul is néznénk ki. :(
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

A kommentjei alapjàn nem lehet több mint egy nagyon naiv 20 éves làny, akit az idióta szülei és/vagy baràtiköre a Kuruc.info-val egyetemben folyamatosan az agyàt mossàk.

Én csak aggódom miatta, és csak sajnàlni tudom. Remélem ki tud törni ebbôl az ördögi körbôl és lehet egy normàlis èlete a gyûlölködésen kívül is.
@Lacdelo: Úgy tudom, hogy Argentína föderális elnöki köztársaság és nem éppen szocialista állam.
A fasisztákat illetően igazad van. Vér és pusztulás.
@Lacdelo: Hitler fő műve? Nincs is más, mint a Mein Kampf, hacsak Németország totális vereségét nem tulajdonítjuk főművének.
@Lacdelo: Naív húsz éves lány? Szerintem nem is nő, de ez itt úgyis mindegy. Én nem naívnak látom, hanem ostobának.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Te hülye 3,14csa! Sehol a magyar politikai portálokon nem olvasni annyi dezinformációt, csúsztatást, hazugságot, mint a lator.info háza táján! Ebből is látni, hogy eszed semmi, a hamisat az igaztól nem tudod megkülönböztetni.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Is-is. Ne felejtsd el a közel 50 millió halottat, amibôl a Magyar katona, civil, zsidó, roma közeli 700 ezer. :(
Jól el van egyedül a kis debil! :))

index.hu/belfold/2012/07/05/garamvolgyi_ne_provokaljanak_a_melegfelvonulas_resztvevoi/

Ezek a férgek miért nem a zsinagógában vonulgatnak, ahol a liberális csürhe kíváncsi rájuk??!?
@Lacdelo: Az újabb kutatások szerint a háborús veszteséglista nagyobb ötven-milliónál! A magyar veszteségek bőven meghaladják az egymillió főt, s ebből a polgári veszteség a nagyobb rész.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

A Justicialist baloldali szocialista pàrt van hatalmon 1946 óta, 2 vàlasztàst leszàmítva és amikor be voltak tiltva. 2003 óta vannak kormànyon. Az àllamforma az tényleg az. Argentina eléggé szocialista beàllítottsàgù.
Sajnos a ruszkik, japánok, spanyolok, németek, románok, magyarok, olaszok, szlovákok, lómaiak, egyiptomiak ...... és mindenki, a sok goj bűnös nép kiirtotta az összes zsidót. Azért nincs most egy sem sehol.

:/
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Nekem még a 700 ezer is felhàborító. 1 millió felett meg habzik a szàm. :(
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Főleg Horthy, te faszfej.

Bárcsak azt tette volna, amivel vádoljátok. Most kuss lenne! :))
@Lacdelo: "De dicső az ember a hazáért halva." - írta Arany a Toldi estéje c. eposzában, s Magyarország elesett katonái valóban a hazáért haltak?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Biztos sok Bryan életét nézett. :D

Habàr nem az a korcsoport. :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Nem. A nàcik a magyarokat golyófogónak küldték a Don-kanyarba. Sokuknak még fegyvere se volt. :(
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Horthy éppen azt tette, bizám, te ostoba 3,14csa! Hazáruló, tömeggyilkos, akasztófára való cégéres gazember volt a kormányaival egyetemben.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Azért röföghetsz itt, te tuskó szemétláda. Ostoba szarházi zsidó féreg vagy!
@Lacdelo: Egy ilyen hülye minek nézné a Brian élete c. filmet, vagy olvasná el a regényt? Nem Mein Kampf az, s érteni is kellene, amit lát, vagy olvas. Az efféle ostoba 3,14csák képtelenek az ilyesmire. A film nyomába sem ér a regénynek. :)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Nem zavar, hogy egyikünk se zsidó. Mi csak normàlis magyar emberek vagyunk. Még te is lehetsz az egy szép nap, amikor megmondod a körülötted lévôknek, hogy kapjàtok be mocskos nàcik! Ne fertôzzetek tovàbb! Én mostantól élni szeretnék és nem gyûlölködni!
@Lacdelo: Nem akarok a Don-kanyar témába belemélyedni, csak annyit jegyeznék meg, hogy éppen a szovjet áttörés idején érkeztek felváltó csapatok fegyvertelenül. A terv szerint a leváltott állomány fegyvereit vették volna át. Ez mindjárt megmutatja, hogy a magyar államnak se pénze, se hozzáértő hadvezetője - ahogy Zrínyi mondaná: fő hadnagya - nem volt.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Màr mint a Gyökerek? A könyv az fantasztikus volt! Szegény Kunta Kinte. Egy neonàci soha nem èrtenè meg. Ahhoz embersèg kell. Egy neonàci csak azt làtnà, hogy a büdös nèger baszott dolgozni. Idiótàk.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Nocsak? Még mindig itt vagy te hülye 3,14csa? Mikor tanulod meg, hogy társaságban nem illik fingani és az asztalra szarni? Értem, kitört a vakáció, s unod magad, mert ha lány vagy, a kutyának sem kellesz, ha fiú vagy, köpnek rád a lányok, s itt próbálsz egy kis zsidózással kompenzálni.
@Lacdelo: Nem a Gyökerekről beszéltem. Még a Brian élete volt a téma. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Szegény kislàny megtévedt. :( Màr ha kislàny.

A szülei nagy nàcik lehetnek.

A jobbikosokat kasztràlni kellene. Megfertôzik a következô nemzedéket. :(

Ebbôl az orszàgból màr soha nem lesz semmi. :(
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Ok. A film kiràly volt! A könyvet nem olvastam, de elhiszem neked.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ugyan! Éppen beszélgetünk - már ahogy beszélgetni lehet ilyen formában, s ez a rühes macska bele-bele nyávog. Biztosan horogkereszt (esetleg a vasmacska farka) szorult a seggébe, mert nem azt mondja, hogy miauuúúúú, hanem azt, hogy zsidóóóóóóó, s ez az egyetlen érve szegénynek.
@Lacdelo: Nem látom az e-mail címed. Ha látnám, vagy tudnám, akkor elküldeném a regényt. :)
@Lacdelo: Itt egy link a regényhez:

hup.hu/old/images/trey/private_stuffs/brian/brian.htm

Kissé fura a szöveg megjelenítés, de atól még olvasható. :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Kösz! Habàr@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: nagyobb hasznàt venné.
Még végén humor érzéke is kifejlôdne.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Te melyik katolikus vallàshoz tartozol? Római, reformàtus, egyéb?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Always look on the bright side of life! Classic!

Mindig ezt énekelgetem, amikor a Fidesz vagy a Jobbik van a híradàsban. :)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Esetleg Szegedi Csanàd lànya vagy? Attól mert az apàd zsidó szàrmazàsù és utàlja a sajàt fajtàjàt attöl neked mèg nem kell ôket automatikusan gyûlölnöd. :(
Mièrt van az hogy mindegyik Jobbikos idegbeteg?
@Lacdelo: Tudok jobbat:

Ah, ça ira, ça ira, ça ira
Les aristocrates à la lanterne.
Ah, ça ira, ça ira, ça ira
Les aristocrates on les pendra.

:)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Nem cicus, a tudásunk nem ennyi. Én speciel ki tudlak baszni innen. Neked ilyen tudásod nincs.
@Lacdelo: Miért kérdezel ismét marhaságot? :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: " meg kell mondjam, hogy a Besenyő Pista bácsi-féle abszurd humort nem kedvelem. :)"

Latod, meg egy pont, amiben megegyezik a Besenyo, meg a kuruc.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: " meg kell mondjam, hogy a Besenyő Pista bácsi-féle abszurd humort nem kedvelem. :)"

Latod, meg egy pont, amiben megegyezik a Besenyo, meg a kuruc.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: " Főleg Horthy, te faszfej.

Bárcsak azt tette volna, amivel vádoljátok. Most kuss lenne! :)) "

Horthy nem tett semmit . De tenyleg semmit. Csak sodortak az esemenyek.
Egy nulla volt. Vizesnyolcas, hogy korhu maradjak.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
Figyelj csak. En ertem, hogy a liberalis az neked szitokszo, bar fingod sincs, mit jelent.
De tudod te, hogy mi az a konzervativ?
Te milyen eszmeben hiszel?
@Lacdelo: Persze, hogy szereti Jezust! Jezus nem szereti ot!
Ahogy Frank Zappa megenekelte:
Jesus thinks, You are a jerk!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:" Az lábméreted nagyobb az intelligencia hányadosodnál, ha egyáltalán van neked olyan. :) "
Volt, de mar kikezeltek. Azota csak eloragott gondolatokat fogyaszt.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:" Az igazság felszabadít!

Olvass te is! :))"

Olvastad a Mein Kampf-ot?
Mit ir benne Hitler, mi a szandeka a magyarokkal?
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Jézus is zsidó volt, ràadàsul kommunista.

Ha most Magyarorszàgon élne a Jobbikosok agyonvernék. :(
süti beállítások módosítása