Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.04. 05:28 Fabius

Amerikai bérenc a kuruc infó

Címkék: fidesz orbán viktor antiszemitizmus nyirő józsef

Kedves amerikai Barátaim!

Segítség. Segítség. Help, help, vagy hogy mondják felétek. Bocsássatok meg, de az újfidesz után nehezen habla ingléz, úgyhogy azon  a nyelven folytatom amit Smit Páll is megért. Szóval az van drága aranyos mackótestvérek, hogy úgy el vagytok ezzel az antiszemitizmussal tévedve, mint farhátvadász közmunkás a madaras teszkóban, vagy, mint NATO különítmény Jutaspusztán, amelyik máig harcoló szovjet alakulatot keres az elbontatlan felvonulási épületek között, ha így jobban értitek. 

Ugyanis ellenünk nem kell ám harcolni, mert ezt a Nyirő Jóskát csak nem temettük újra, és ahogy a dolgok állnak Erdélyben, nem is nagyon fogjuk. Igaz, a tantervbe betettük, de majd kivesszük, meddig tart az nekünk? Amúgy meg hányszor, de hányszor kérleltelek benneteket, hogy ne azt nézzétek amit mondok, hanem amit teszek. Megüzentem vikilíksz is, de ennyire nem figyeltek rám. Oszt' csak fújjátok ezt az antiszemitizmust, szegény dajcstomi ínhüvelygyulladásig kijafaszozza Meliát, én meg legutóbb majdnem küldtem egy doboz szivart a Hillary naccságának, hogy jusson már eszébe hol a helye. Ráadásul ez a kamuhamu terv is rosszul sült el, Kövér kampányát a pártjainkkal együtt leszavazták a francba, magán a rendezvényen a kivezényelt TEK különítménnyel együtt voltunk vagy kétszázan, és tőletek kell megtudni, hogy nem csak balfaszok, hanem antiszemiták is lettünk? Pedig én magam írtam - na jó, a habonyárpi írta - külön kiskátét, hogy kell ezt a baromi égést kommunikálni, de ezek szerint azt sem(!!!!!!) olvastátok. A figyelmetlenségetek még hagyján, de hol marad az együttérzés, he? 

Pedig nagyon is lenne miért! Van egy portál ebben az országban, amelyik engem zsidóbérencnek titulál minden alap nélkül, mert Simicska nem is zsidó. Legalábbis tudtommal nem az. Meg irkálnak összefele mindenféle hülyeséget, hogy én magyarázkodok meg minden, ahelyett, hogy a havi rendes befosáselméleteiket gyártanák szakmányba tovább.     orbán-kuruc infó.jpg

Őket pedig ti pénzelitek latrok! Tudom én, tudom! Amerikai szerverről nyomják, ez kiderült már régen. Ráadásul a médiatörvényünknek vetett gáncsok erre utalnak. Pedig a Fő-médiatanácsnokom kidolgozta már a likvidálási tervet is, ami mehetett a kukába az okvetetlenkedésetek miatt. Nekem hiába nyomjátok ezt a se füle se farka marhaságot, hogy:

„Az amerikai alkotmánybírósági értelmezésében a szólásszabadság fogalmába még az is beletartozik, ha valaki explicite bűncselekmény elkövetésére szólít fel. Ezért sem járhatott sikerrel a Gyurcsány-kormány, amikor a Kuruc.infót próbálta szerverről szerverre üldözni a tengerentúlon”

 Mese habbal, pubik! Ha magamból indulok ki, itt a szólásszabadságban mindenki azt mond, amit szabad. Hagyjatok engem ez ilyen, és a még ilyenebb dumákkal:

 " Az Egyesült Államokban korábban évekig folytak macska-egér játékok a hatóságok és egyes gyűlöletcsoportok, például a Ku Klux Klán között. Előbb-utóbb ezek a szervezetek rátaláltak egy másik gyűlöletcsoportra, amelyik már komplett szerverparkot üzemeltetett. Onnantól kezdve a hatóság is falakba ütközött, mert az amerikai kormány nem tud arra kötelezni egy internetszolgáltatót, hogy lekapcsoljon egy weboldalt” 

 Én a forradalom gyermeke vagyok, úgyhogy ne is etessetek azzal, hogy bármi elvehetetlen és lekapcsolhatatlan. Mint az van szerencsétek látni, minden csak akarat és ügyesen megfogalmazott egyéni indítvány kérdése. De ha ilyen bénák vagytok szívesen küldök pár képzett szakértőt ingyen, hogy segítsenek megvalósítani azokat a demokratikus intézkedéseket amik nélkülözhetetlenek az általam kitalált unortodox-demo-autokrata  üzemmódhoz. Ezt a hálás utókor csak orbánokrácia néven fog emlegetni, csak úgy mondom szerényen. Cserébe csak annyit kérek, hogy küldjétek ki a helyi TEK-et, és veressétek szét a szerverparkot ahol ezeket a fotelnácikat kiszolgálják. Mert Kövér bajszára mondom, ha minket náciztok Nyirő miatt és nem a kuruc infót amit kijelöltem nektek, kurvára nem leszünk jóban! Világos?!

Na, azért. 

Csókpuszi, Viktor. 

 

 

 * Két apró dolgot megjegyeznék, mielőtt mindkét oldal nekem esik:

 

1: Igen, aki a véleményszabadságot voltaire-i értelemben komolyan veszi, annak most szólnia kell. 

 2: Orbán legyen nagyfiú, a baklövéseik okozta diplomáciai bonyodalmak elől ne bújjon egy online portál segge mögé. Már, ha tényleg ekkora forradalmár. 

 

581 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr604627034

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levélváltás az amerikai kongresszusi képviselők és Orbán Viktor között 2012.07.04. 16:20:21

A képen az ötven amerikai képviselő által aláírt angol nyelvű levél, alatta pedig Orbán Viktor magyar nyelvű válasza olvasható. Kommentár nélkül. Orbán Viktor levelének a Kurucinfót érintő részéről az “Orbán Viktor felnyomta a Kurucinfót a washin...

Trackback: Orbán Viktor felnyomta a Kurucinfót a washingtoni kongresszusi képviselőknél 2012.07.04. 16:18:41

  El akarja érni, hogy a szenátus hatalmi szóval némíttassa el a portált, mert nem tanult abból, hogy ez sem Gyurcsány Ferencnek, sem Szalai Annamáriának nem sikerült és azts em érti, hogy miért nem fog sikerülni neki sem. Orbán Viktor nem érti, h...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.04. 10:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ad 1.
orbán és a fidesz sohasem volt forradalmi, egyszerű, köznapi rablóbanda akik arra szövetkeztek -már a pelenkában- hogy annyit rabolnak maguknak amennyit hagynak nekik

ad 2. orbánnak és bandájának -jobbanmondva gittegylet- nincsenek elvei, semmilyen kizárólag a pillanatnyi személyes érdekeik amiket átfestenek habonyecsettel simicskára és letolják a hülye magyarok torkán mint a hülye magyarok önkénnt és dalolva kívánt sorsát

ad3. minden jó ami fideszes és minden rossz ami nem fideszes ez van NER-ben, a zal kot mány-ban és minden egyéb büfivben ami ki tudott gyünni belőlük az elmúlt 23 évben

ad4. ünnepeljétek őket olyan szépek és deliek meg narancsosok

vagy?

döncsetek és dömncsétek meg őket, most

brühühühühühühühühühü
igen szólni, ezért is meg a többi narancsos genyóságért:
új koncessziós frekvencia kiírások, bírósági dötések elfelejtése, kultúra támogatások haveri alapon, Operaház, Klubrádió stb.
Viktorunk megint vicces kedvében volt. ;) A kurucnál sokkal dúrvább oldalakat sem kapcsolnak le odaát. Bár szerintem a felcsúti törpe levelére tuti összefossák magukat, gyorsan összerántják a száprémkurtjukat és átírják neki az amcsi alkotmányt is. ;)
A valódi probléma nyilván az, hogy maga a kormány, a pártjai és szavazóbázisa se áll messze a kurucinfó szellemiségétől. Amikor bankárkormányoz (ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogy éppen vastagon zsidóz) vagy az idegen tőke, multik ellen hirdet harcot, amikor békemenetet szervez az Eu ellen stb, akkor nagyon nehezen megkülönböztethető a kuructól, jobbiktól. Amikor az összes "szimbólikus" kérdésben a jobbikot próbálja lekőrözni (a magyar felsőbbrendűséget hirdetve itt a Kárpát-medencében), amikor Nyírő egy jobbikos magyar tanár (Takaró Mihály) lobbizására kerül be a NAT-ba, amikor a fidesz a saját ideológiájához a két vh közötti legvitatottabb figuráknál keresi és találja meg, amikor az összes szomszédos állammal csak a kakaskodás, erőszakos szájkarate jelenti a HT magyarok "érdekképviseletét", amikor a főpolgármesterük büszkén kérkedik a homofóbiájukkal stb, akkor tökmindehy, hogy néha eleresztenek egy-egy szólamot, hogy jaj, megvédjük a zsidókat.
Az, hogy vannak Magyarországon olyanok, akiknek még ez is kevés ahhoz, hogy igaz hazafinak tartsák a fideszt, és lezsideszezik, még a fidesz nem lesz tisztára mosva a fent felsorolt mocsokból.
És tökmindegy, hogy Orbán, Kövér lélekben antiszemita vagy sem, leszarom, mindenki azt gondol, amit akar, a lényeg, hogy mit tesz. A tetteik pedig nagyon is kétértelműek. Egyet ide-egyet oda. Elmegyek az Életmenetére, aztán elmegyek a Nyirő temetésre és felmagasztalom.
Aztán nem értem és felháborodok, ha megkérdezik, hogy akkor most melyiket is gondoltam komolyan?
Ha a kormány egyértelműen viszonyulna ezekhez a kérdésekhez, ha nem játszana az antiszemita és antikapitalista érzelmekkel, akkor a kurucinfó irkálhatna akármit, súlya az nem lenne, tényező nem lenne.
nem értitek ti ezt.

orbán azon aggódik, hogy őt és kövér lacát zsidóbérencnek nezte a kurucinfo, holott ő rendes jobbos fasiszta, mint bármelyik jobbikos vagy gárdista. azon van felháborodva, hogy nem írhat a lapba, nem blogolhat, és nem vonhatja őket felelősségre, mindösszesen ennyi. hogyan merészeli egy Out-of-NMHH website megírni a privát véleményét? hogyan gondolják, hogy szalai anomália kontrollja nélkül tevékenykednek bárhol is? és legfőképpen, hogyan gondolják, hogy az egész világon olvasható a kurucinfó anélkül, hogy viktor egyrészt meg tudná adóztatni vagy be tudná záratni?
@Gábriel angyal:
"és átírják neki az amcsi alkotmányt is. ;)"

jaja, az amcsik olyanok.
@Secnir: Ja és ismét sikerült ingyen reklámot csinálni a kurucnak ezzel is növelve a látogatottságukat. :)
www.hir24.hu/belfold/2012/07/03/huszaroktol-feltettek-kover-laszlot/

Ez megvolt már? Látom fideszéknél mindig van még lejjebb!

"Az Országgyűlés elnöke, Kövér László a kuláknak bélyegzett magyar gazdáknak állított emlékmű avatásán vett részt Kecskeméten pénteken. Az eseményre a kecskeméti önkormányzat meghívta a Kiskun Huszár- és Honvéd Hagyományőrzőket is, kérve, hogy álljanak díszsorfalat a házelnök érkezésekor, illetve az emlékmű avatásakor - tudta meg a Baon.hu Kun Attilától, az egyesület titkárától.

Kövér László érkezése előtt talpig díszben jelent meg a főtéren a négy huszár és a 8-10 gyalogos, "fegyvereiket" átvizsgálták a házelnök testőrségének tagjai, mindent rendben találtak. Néhány perccel később azonban odalépett hozzájuk két nemzetbiztonsági tiszt, akik felszólították őket, hogy ha véghez kívánják vinni jövetelük célját, akkor tegyék le fegyvereiket - mondta a lapnak Kun Attila.

"Ezek korabeli, muzeális puskák, illetve fegyver-rekonstrukciók, nem minősülnek fegyvernek" - mondta el az egyesület titkára, aki a Baon.hu kérdésére kifejtette: a huszároknál lévő kardoknak hegyük van, de életlenek, a puskák pedig csak engedélyezett pirotechnikai eszközökkel hozhatóak működésbe egy durranás erejéig - bár jelen esetben szó sem volt díszlövés leadásáról. Mivel az egyesület tagjai úgy vélik, hogy kard nélkül nem huszár a huszár, inkább távol maradtak a rendezvénytől."

Gyönyörű... bár eléggé szégyenletes!
Úgy látom nagy a beszarás és a parasztság Kövér elvtársnál és kíséreténél.
Nem baj! Legyen csak... :))
off
nol.hu/belfold/az_ab_megsemmisitette_a_roghoz_koto_hallgatoi_szerzodeseket
ez most azt jelenti, hogy nem lesz benne ez a hallgatói szerződésben, vagy azt, hogy még őszig gyorsan hoznak egy ilyen törvényt?
Mert a címmel ellentétben az AB nem azt mondta ki, hogy a röghözkötés alkotmányellenes, hanem csak azt, hogy kormányrendelettel szabályozni alkotmányellenes, tessék törvényt alkotni erről.
ez a darab szar (vagyis orbán a magyar miniszterelnököcske) meddig kavarja a szart munkavégzés és eredmények nélkűl? megy a szájtépés és szájkarate a mno-n már legyőztük a marslakókat is és itt van már a kánaán...mialatt az ország a valóságban sűlyled és tolat...egyre hátrébb...olyan rablómeséket lehet olvasni kormányoldali ürülékekben hogy az ember azonnal ideköltözne és boldoggá avattatná magát

brühühühühühühü
Ez a levél, mint szinte minden Orbán-megnyilvánulás, nem a címzettjének szól, hanem a saját bázisnak. A fidesz-taktika már rég a kettős mérce, a "de bezzeg ti/ők"-kommunikáció.

A saját szavazói ugyanis vagy olyan hülyék vagy annyira elvakultak, hogy fel sem fogják a különbséget egy szélsőséges weboldalt fröcsögése és egy ország kormányának döntései és magatartása között.
@aritus:
a hallgatói szerződés azt jelenti, hogy a magyar kormány garantálja a hallgatónak, hogy megfelelő bérezéssel és fejlődéssel azonnal álláshoz jut a hallgató amint a diplomáját megkapja?...

vagy csak annyit, hogy kibasznak a hallgatóval azt kell dolgoznia ami koppan vagy semmit és el sem hagyhatja az országot hacsak vissza nem fizeti azt ami államporgári alapjoga azaz az ösztöndíját?

hogy is van ez?

vagy csak egy másik

brühühühühühühühü
@Virág et.:
remélem nem gondolod, hogy az 50 honatya szó nélkűl hagyja mindezt?

arra leszek igazából kíváncsi....és a zalcsútbasznádirém pofázmányára mikor felolvassák neki
@rodeo36: na most ezzel a röghöz kötéssel ez IS a gond, hogy munka az nincs, olyan munka, amiből megélni is lehet pláne nincs. De ez csak a 2. probléma, az első maga a röhgözkötés, itt az Eu-ban. De most nem is ez érdekel, hanem az, hogy az AB megint adott a szarnak egy pofont, vagy mi?
De nem akarom szétoffolni a posztot.
@Virág et.: kb ugyanazt írtad, amit én, csak sokkal velősebben, rövidebben:))
Nekem ez a bajom ezzel a kommenteléssel, hogy mindig olyan bő lére eresztem a mondandómat, pedig ez egy egy-két mondatos műfaj.
No igen, Orbán magyarázza a hívőknek a magyarázhatatlant.
Felelősséget Orbán soha, semmiért nem vállalt eddig sem, ezek után sem fog az 5 éves, gyerekszintű mentalitásával. :(
voltaire-i értelemben, ámbár a rénszarvas pásztor szerény, plebejusi móggyán vagyok kénytelen aszt a globáldiplomáciai kijelentést tenni, miszerint az annya picsáját a miniszterelnök úrnak, személyre szólóan.
"„A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében. A szabadságunk visszaszerzése óta folyamatosan harcolunk az emberi méltóság tiszteletéért a magyar társadalmi és közéletben egyaránt. Az ez ügyben elért sikereinkről washingtoni nagykövetségünk szívesen szolgál részletekkel” "

Engemet ráz a hideg az ilyenektől, és forog a gyomrom. Ezt bírta kinyögni? Rutinos diplomatának? Nem békemeneten, basszus!

Méltóságról itthon is lehet érdeklődni, pl. a közmunkásoknál.
@rodeo36:

tudod, az igazi maflást csak eccer érdemes kimérni. az meg megtörtént, csak a drága vezír eszt nem képes fölfogni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én csak azon csodálkozom, hogy a kánikulát nem tiltották be egy törvénymódosítóval, mondván, hogy Morcos Bajusz hőgutát kap a melegben. Ezeknek már teljesen elmentek otthonról.
Várom azokat az időket, amikor a fél várost lezárják, mert a "nagyságos" urak(?) mennek dolgozni.
Ilyen talán még abban az átkos előző rendszerben sem volt, bár nem emlékszem pontosan.
@Gábriel angyal: Na mára kiengedtelek a karanténból:D Kíváncsi vagyok mit büfögsz erre a szösszenetre? :DD
Az hogy a náci infó ne legyen elérhető orbániában kb. másfél órás melója egy közepesen képzett informatikus gárdának.
:) szeretem a szellemes szóalkotásokat...

így: DEMO-auto-KRATA , vagy -kus

a felcsuti tahóhoz nincs mit hozzátennem...
nem a diplomácia az egyetlen amihez nem ért...
engem ő ne képvisellyen! és nem is képvisel !
ezt a 500ezer ZOMBIRKÁJA nevében írta...

rohat komcsi náci fides mafia... gebeggyenek meg !
@saravad: igenigen a cinizmus és a hitványság ezekben a szólamokban érhető tetten...

elképesztő színvonal...
a színvonal már perfekt... jöhet a békamenet...
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
" a "nagyságos" urak(?) mennek dolgozni."
Te tudsz valamit. Ezek titokban dolgozni járnak? Ajaj akkor már nagy a baj.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: attól féltek, hogy kárt tesznek a Házelnökben. ezzel az erővel legjobb lesz ha ezentúl meztelenül megy mindenki ilyen helyekre, mert a sállal meglehet fojtani, esernyővel lelőni, és könyvvel agyonütni..
@Penivaldes: akkor ezt mindet be kell tiltani. Kezdve a könyvvel. Az nagyon veszélyes.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Jaja a kurucon már ezt írták ezzel kapcsolatban. :))

Sárga csillagot kapott Pintér az amerikai nagykövettől
Persze az lesz majd az igazi, ha a belügyminiszter nem kapja, hanem ő adja a Dániel-féléknek (csak azt a minisztert már nem Pintérnek fogják hívni), és nem sheriff-csillag lesz, hanem hagyományos hazai...
@sanyoka: gondolom olyasmiket, amilyeneket te szoktál büfögni. :)
@sanyoka: akkor neked el kell takarnod a szemed:DDD
@rodeo36:

elóvastam. mencségemre szógájjon, hogy sose hortam lila sapit, mer arra érzékenyek a jeges medvék.
@Gábriel angyal: Várd ki a végét. Úgy tűnik vannak tabuk a témákban, bárkit lehet zsidózni, de őt nem. Ha az amicsik nem teszik meg, van neki saját tekje, hírszerzése stb. Én már most megpattanék a kurucosok helyében vagyonnal mexikóba. Az amúgy is testhezálló a szélsőjobbnak.
Hát ez a téma teljesen érdektelen.

Ami meg a "Voltaire-i értelemben" vett szólásszabadságot illeti: csak arra van bizonyíték, hogy a neki tulajdonított mondatot a szájába adták. A híres szólás alighanem a viktoriánus kori S(tephen) G. Tallentyre álnéven író Evelyn Beatrice Hall leleménye. Ma úgy fest, mintha a filozófus gondolatvilágának illusztrációjára használta volna a szavakat, 1906-ban viszont inkább úgy, hogy egy férfi pszeudonima is kevés a női emancipációról ábrándozó angol gondolkodóknak, bölcsebb a legnagyobb francia gondolkodóval kimondatni a véleményünket. Talán ezért lehet, hogy a voltaire-i pennavégre csent szavakból IMHO csak úgy sugárzik a nőies gondolkodás irracionális sületlensége.
drnavracsicska...

"A kormány nem történészklub.A miniszterelnök-helyettes ezt válaszolta, amikor az ATV-ben a véleményét kérték Nyirő József újratemetésének ügyéről és a Horthy-szobrokról."

nem értek a focihoz, hüjének elleni alapjog, nem értek a divathoz... stb
viktorkának is ez kellett volna gyerekkorában. :)

youtu.be/PNfpnxCfxMw
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Szerintem ennek az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja. Figy ha ilyenek működhetnek, felvonulhatnak, beszédet tarthatnak akár a Capitolium lépcsőjén akkor egy kuruc simán elműködhet az USÁ-ban. Szerinted??

kuruc.info/r/1/15634/
@Gábriel angyal: Szóval ha ez mehet odaát, akkor....:

Amerika: Szabadon működő náci párt, könyvégetés + fotók

Felvonulás Dél-Karolinában
A Kuruc.info-t nem zavarja, amerikai belügynek tekinti, csupán a tényre kívánja felhívni a figyelmet, hogy a fenyegetett fehér amerikai lakosság védelmében működő Ku Klux Klan nem csak honlapot, de internetes tévécsatornát is üzemeltet hazájában. Igaz, hetente csak egyszer jelentkeznek hírekkel, linkjük alább.

Hogy lehetséges mindez? Úgy, hogy a szólás és gyülekezési szabadságot, Bushék rendőrállami törekvései ellenére még nem sikerült aláásni. Természetesen angol nyelvű, nemzetiszocialista oldalak tömkelege is megtalálható az amerikai neten, mindenféle korlátozás nélkül.

Sőt, vígan éldegél az (vagy egy a sok közül) amerikai náci párt (NSM, National Socialist Movement=Nemzeti Szocialista Mozgalom) is, rendszeres felvonulásokat tartva. Omahában például szeptember elsején fognak tüntetni a mexikói bevándorlás ellen. Honlapjuk emitt,

www.nsm88.org/

egyébként rádióállomást, blogot, könyves és ajándékboltokat is működtetnek, mi több, elnökjelöltet is indítanak 2008-ban.
@Squid: Igen. Eldobja az evezőt, vagy kimászik a vízből és nekiáll írni. :)
Érdekes, hogy mivel a Bonsai Ducét zsidóbérencezte le a kuruc.info, milyen gyorsan kezdte követelni az amerikaiaktól az oldal bezáratását, a helyének felszántását, és sóval beszóratását.Pár évvel ezelőtt, amikor a Feri volt hatalmon, akkor enyhe somolygással nézte, hogy a Feriék mit küzdenek a kuruc.infóval. Most hogy őfőtörpesége személyesen is érintetté vált, most ő egyből neki sem tetszik az oldal hangvétele. Nagyon szar lehet, ha a fagyi visszanyal. Pedig ehhez jobb ha hozzászokik, mert a fagyi egyre többször és több oldalról fog visszanyalni.
@Squid: kell a lóvé a fijjugnak, csak arról majd el is kell számolni.Valamelyik kormánynak.
@Pantagruel:
ha erről teszel említést:

"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it,"

akkor magamracsodálkozom mert mióta ismerem -anélkűl, hogy ezt az E.B.H. trükköt iagazából ismertem volna- azóta furcsán tekintek Voltaire személyiségére...hatalmas gondolatok melyek végigvonúlnak az emberiség történelmén és amelyekből apró töredék vált valóra, de kúrvára jól hangzanak vagy nem?
nekem az olyanok teccenek, mint a: HIC RHODOS HIC SALTA...Carpe diem...és a Phythagoras tétel, amely gyalogbékaként a porban firkálgatva megrengette az egész addigi és az összes utána következő ismeretelméletet

meg a renaissance 3D felfedezését minden egyéb absztrakció azokból a Michelangelo és Leonardo ceruzavázlatokból született amelyek által a 2D-ben képesekké váltak megjeleníteni a 3D-t (ugye tudod, hogy ezt a képességet minden újszülött újratanúlja rövidebb hosszabb idő alatt vagy soha!!!)

és ezek a nagy gondolatok
@Pantagruel:
esetleg a Kheopsz piramis tájolása és geometriája...csillagászat kőbevésve
@aritus:
"ez most azt jelenti, hogy nem lesz benne ez a hallgatói szerződésben, vagy azt, hogy még őszig gyorsan hoznak egy ilyen törvényt?"
nyugodj meg azt jelenti, hogy lesz rá törvény.
(bár nem gondolom, hogy akár fikarcnyi kétséged is lett volna felőle...)
Egyébként ki nem szarja le a kuruc infót és ki nem szarja le Viktort?
mekkora marha ez az orban, nem a a feladat, hogy a polgarok velemenyszabdsagat megszuntesse, hanem az, hogy a fideszes politikusok, es/vagy magyar állam kepviseloi nem nyilatkozzanak pozitivan ismert nácikról.

a kurucinfo mondhatja a hulyesegeit kövérlaci NEM
Ez érdekes, a Nyirő és Horthy ügyben a kormány nem történész, a vörös csillag ügyben padig történészek, akkor most, hogy is van ez?
Olyan ez, mint amikor valaki csak kicsit terhes. Csak amikor érdekük terhesnek lenni.

index.hu/belfold/2012/07/04/navracsics_a_kormany_nem_torteneszklub/
@Pantagruel:
gondolatébresztő:

Over its considerable lifetime NASA’s Cassini spacecraft has collected a vast number of observations concerning the planet Saturn. Saturn, like the other gas giants in the Solar System, has energetic jet streams flowing east and west around the planet. These high-powered “winds” must get enormous amounts of energy from somewhere.

“We know the atmospheres of planets such as Saturn and Jupiter can get their energy from only two places: the sun or the internal heating. The challenge has been coming up with ways to use the data so that we can tell the difference,” said Tony Del Genio of NASA’s Goddard Institute for Space Studies, N.Y., the lead author of the paper and a member of the Cassini imaging team.

It has been said many time that our biggest intellectual or conceptual problem is knowing things that are not so. While Electric Universe advocates understand the bilateral option of the Sun or internal heating is not right, at least the focus is turning away from the Sun being the source of the energy. Instead of heat energy flowing from within, the Electric Universe paradigm has Saturn feeding off the Birkeland current that drives the Solar System. All the objects in our planetary system give off more energy than they receive from the Sun, and Saturn is too far away from the Sun to receive anything but negligible heat from it.
végre érdemben elkezdenek kormányozni !

index.hu/belfold/budapest/2012/07/04/atszinezik_a_bkv-buszokat/

megjegyzés:
ad1) a képen látható busz szine és a RAL kék nem egyezik. a RAL szín sokkal jobb acélos kék...
ad2) a magyar neve mellesleg nem égkék, hanem: égSZÍNkék...
@Pantagruel:
Comets: Deep Impact

Missing water

Thornhill: An abundance of water on or below the surface of the nucleus (the underlying assumption of the "dirty snowball" hypothesis) is unlikely.
see [ 2005 July 03]
Result

The explosion removed many thousands of tons of material. But prior to impact, the calculated "water" output was 550 pounds per second; and not long after the impact, the calculated output was, once again, 550 pounds per second (See picture above regarding the return to previous level). So despite the impressive explosion, the envisioned sub-surface water refused to reveal itself. By NASA's own calculations, therefore, Deep Impact has only made matters worse for standard theory.
see [ 2005 July 16]
...............
Comets: Stardust

Subsurface composition

Thornhill: Comets are the result of electrical discharge machining of planetary bodies that occurs in the catastrophic evolution of planetary orbits. It is far too simplistic to assume that the planets were formed along with the Sun and remained in their present orbits ever since.
see [ 2004 January 06]
Result

NASA researchers announced on March 13 another in the long procession of surprises about comets. The grains from comet Wild 2, trapped in aerogel and returned to Earth, were much larger than expected and made from the same high-temperature minerals as found in the most abundant meteorites. This discovery was so unexpected that an early sample was thought to be contamination from the spacecraft.
see [ 2006 March 14]

Comet origins

Thornhill: Plasma cosmologists have shown that stars do not form by gravitational accretion. Stars form in a cosmic discharge, inside a plasma z-pinch. The dusty disks seen about some stars may not be due to gravitational accretion but are more likely to be matter expelled electrically by the central star. Electrical expulsion can also explain the formation of the observed close orbiting gas giants. In a hierarchical fashion, comets can be seen as the debris, or afterbirth, of a planet. They are not primordial.
see [ 2008 January 25]
@rodeo36: Szuper. Gondolom itt te is jártál már néhányszor, amikor Washingtonba vittek útjaid. :)

airandspace.si.edu/

Ja és Őrá emlékszel??? Imádtam Sagan sorozatát.

youtu.be/KglbMn3h9XA
@dr. Bubó: biztos a 4-0-ás olasz vereség ihlette meg őket. :)
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
"... milyen gyorsan kezdte követelni az amerikaiaktól az oldal bezáratását..."
Valszeg nagyon leszarja a kurucinfot. Az egész történés lényege az a törekvés, hogy biliárdgolyó-agyú szavazóinak megüzenje:
látjátok, az amik pénzelik az egész magyar antiszemitizmust, hogy a hisztivel lejárassák a világ zsidó pénzemberei előtt az országot, nehogy befektessenek a rendszerébe...
Semmi informatika, meg amcsi alkotmány, meg szólásszabadság.
(Plusz egy kis sunyi odavágás az 50 kongresszusi képviselőnek: levelezés helyett a saját dolgotokkal foglalkozzatok.)
@Gábriel angyal:
nem olvasom a magyar tudományos sajtót, máshonnan tájékozódom, mivel a magyar tudomány is szenved a monoteistic idiotism-ban mindenféle agyficamokat közölnek, ha elolvasod amit fenmtebb leadtam akkor rájössz, hogy miért...a Voyageur 1 és 2 olyan infókat ad -miután kiléptek a Naprendszerből- amiket nem tudnak ezekkel a baromságaikkal megmagyarázni...
ha csak annyit mondok, hogy

a "Napszél" nem a Napból hanem a Napba áramlik akkor felébredsz?

Sagan fia is elméleti csillagász és sok mindent mond, mert ő is megismerni akar és nem oktrojálni

brühühühühühühü
@Gábriel angyal:

emészd meg ezt (fentebbiből kiemelve)

Plasma cosmologists have shown that stars do not form by gravitational accretion. Stars form in a cosmic discharge, inside a plasma z-pinch. The dusty disks seen about some stars may not be due to gravitational accretion but are more likely to be matter expelled electrically by the central star.
@rodeo36: Vagyis a szondák már nem a heliopauza határán vannak. akkor már tényleg a csillagközi anyagban járnak.
@Penivaldes:
olvasd ezt, először:
The electromotive power is deposited mostly in the upper atmosphere at mid to low latitudes and gives rise to its “super rotation.” That is, the atmosphere races around the planet faster than the planet turns. It is a phenomenon observed on Venus and Titan and remains unexplained by the usual atmospheric physics, which relies mainly on solar heating. It is the cause of the phenomenal winds on the gas giant planets in the outer solar system, where solar heating is minimal. It has implications for the jet streams and weather patterns on Earth as well.

It is obvious, looking at the diagram, that there is a concentrated current flow at the planet’s poles. Plasma cosmologists explain that electric current is transferred over vast distances in space by cosmic current filaments. And the filaments tend to organize into “twisted pairs” according to the Biot-Savart force law. It is known as the principle of “doubleness” in current-conducting plasmas. It is intuitively pleasing to see that Nature uses this (well-known to electrical engineers) twisted pair arrangement of conductors to minimize losses. Such filament pairs are called “Birkeland currents.”

a Heliopausa nem pontosan úgy jellemezhető ahogy a gravitációs hülyeség által kényszerűlnek magyarázni, hanem a Heliopausa egy "csomó" egy végtelen Birkeland áram-on

értékeld újra az egészet
@sörtelen:
pedig mennyire szeret levelezni a drága? vagy csak akkor, ha a választ is ő irhatja előre a saját levelére? békamenet brühühühühühühü

dugájába dőlt?
@Gábriel angyal: tucc te ángliusúl? nem igen reagálsz arra amit kű'ttem ?

brühühühühühü
@rodeo36: Azért az tök jó, hogy kuruc és a felcsúti helyett a világegyetem és a galaxisok titkairól beszélgetünk. :)
@rodeo36: Melyikre gondolsz?? Elég sokat küldtél?? Erről egyébként mi a véleményed??

"A botrányos igazság, hogy létezik egy modell a spirálgalaxisok kialakulására, amit már régen demonstráltak laboratóriumi kísérletben és Particle-In-Cell (PIC) szuperszámítógépes szimulációkban. De ahelyett, hogy a Newtoni fizika törvényeit alkalmaznánk, a részecskék elektromosan töltöttek és elekromágneses törvényeknek engedelmeskednek. Ez tűnik kézenfekvő megközelítésnek, amikor tudjuk, hogy a látható univerzum 99.9%-a plazma. A plazma töltött atomokat és elektronokat tartalmazó “gáz”. A plazma reagál az elekrtomágneses erőkre, melyek meghaladják erejükben a gravitációs erőket oly mértékben, hogy a gravitáció általában biztonságosan elhanyagolható. Ez az egyszerű ok egyedül is azt sugallja, miért kell a galaxisok gravitációs modelljének megbuknia.

A plazma univerzum örök és végtelen lehet, pont ellentéte az Ősrobbanás modellnek. A ábrán az elektronok és ionok örvénylő áramlásai alakítanak olyan szálakat, amelyek áthidalják a tér hatalmas régióit. Ahol a szálak párjai egymással kölcsönhatásba lépnek, a részecskék energiát nyernek és az elkeskenyedő, “becsípődő” a régiók termelik a galaxisok minden típusát és a kozmikus elektromágneses sugárzás teljes spektrumát. Így a galaxisoknak a szálak mentén kell elhelyezkedniük, ahogy nagy léptékekben megfigyelhetők. A szálak zöme távolról optikailag láthatatlan, hasonlóan a Nap felől érkező Birkeland áramokhoz, amelyek a Földön sarki fényt okoznak. — Credit: A. Peratt, Plasma Cosmology, 1992."
@Gábriel angyal:
www.holoscience.com/wp/saturns-strange-hot-spot-explained/?article=1xz2g6tn

amit a magyarok írnak az ennek a meglehetősen szakmaiatlan fordítása de közelíti...
@Gábriel angyal:
kezdetnek nem rossz, pláne ha fel is fogod...
de van mai, naprakész anyag angolúl, azt olvasom éppen...és amit a Deep impact-ról ide idéztem az is azt mondja, hogy a Nasa nem tudta gravitációs elmélet alapján megmagyarázni, miért volt a hatalmas "robbanás" a meteoron sokkal azelőtt, hogy a szonda becsapódott volna?

persze, mert egy hatalmas elektromos kisülés volt egy "ŰRVILLÁM" bizonyítva azt amit ide idéztél magyarúl...
@Gábriel angyal:
a faszomat sem érdekli a nyomorbán...basszátok már meg
@Gábriel angyal: a Birkeland áramlatok nem a Nap felől hanem a Nap felé áramlanak és ugyanezek az áramlatok hozták létre a Napot magát amely belűl üres és a hőmérséklete abszolút zéró, ahogy kifelé haladunk úgy növexik a hőmérséklete

hát nem tréfás?

a monoteisztikus nagy robbanásos világkép egy kalap kaki
A Focistáról annyit, hogy a szemtelenség a gyávák "bátorsága", egyébként meg egy szerencséje van, hogy ő is, meg Mo. is annyira súlytalan nemzetközileg, hogy miatta fölösleges feltankolni egy F22-est.
@rodeo36: ámen, igaz én inkább a csavaros kandisznó szerkezetére bíznám eme nemes tettet :D
@Gábriel angyal: Ó drága egyetlenem, sokat kell még ezekszerint tanulnod hogyan működnek a dolgok odaát. Attól még hogy a kkk kint megtürt, mert amcsi, nem biztos, hogy a kuruc megtűrt lesz. Ráadásul nemcsak a szólásszabadságra hivatkozva lehet valakit kint tudni. Ennyire a kuruc sem lehet naiv, nem igaz? Igazából hatóság sem kellene hozzá, csak ismerni kellene hogyan működnek az amerikaiak. :))) Sutty ki lehetne baszni onnan. De viktor nem ismeri, mert ő a karhatalmon kívül semmit sem ismer.
@saravad:

Ezt a levelet akár Chavez, vagy Castro is írhatta volna.

Vagy Brezsnyev.
@Gábriel angyal:
megjegyzésem:
ha isten nem fér bele ebbe a valós világképbe és a nagy robbanás baromságnak hangzik ugyanaz miatt akkor már közelítünk ahhoz a valóságos filozófiai -ismeretelméleti ahogy Heller/Lukács mondja- tudományos eredményhez, hogy mindenfajta istenképzet az adott társadalmi formáció terméke és jellemző az adott társadalomra amely azt szüxégből létrehozta...és mindehhez kellegy áltudományos alap is amit a katolikus és a többi monoteisztikus egyház vastapssal honorál meg kurva sok pénzzel

lásd a Higgs Bossom CERN szenvedést keresik ami nincs és nem is lehetséges de jó üzlet...most -éppen ma- nyilatkoznak róla, hogy minden bizonnyal azt találták ott az egyik kanyarban

brühühühühühühühü

ezzel asszem rövidre zártam a zalcsútihülyefocista politikája és a világegyetem viszonylatai kényszerképzeteket
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
nembeszélve a nukleáris csúzlikról ami stilusos lenne Mo esetén (lásd alcsútibalfaszfocista)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

de a

habonyorbán duett írta...pávatánc közben a két kis buzi
@rodeo36: kösz, amit bemásoltál. tényleg elgondokodtató. egyelőre emésztem.
@dr. Bubó:

Annak a RAL kódnak az autentikus neve nem égszínkék vagy bugyi kék, hanem strandkorlát kék :-D
@rodeo36: Na igen, Voltaire fantasztikus agyaló volt, és nem alaptalanul csodálta rajongva a szellemét az egész világ már a maga korában is. Ezzel együtt szerintem távol áll tőle ez a mondat, hacsak nem öniróniával fűszerezett élcként képzelem el, amolyan szellemeskedő fricskaként. Felfedezni vélek némi hasonlóságot közte és Arisztotelész között: utóbbira ma előszeretettel hivatkoznak a demokráciáról szóló elmélkedései (pontosabban a neki tulajdonított, tanítványai által összegyűjtött és lejegyzett gondolatok) okán, holott a demokráciát csak megemlíti a társadalmi-politikai berendezkedési formák közt, és távolról sem nem tartja végső ideálnak; mai politikai fogalmaink szerint inkább a fasisztoid imperialista apartheid-állam a helyénvaló szerinte (anakronizmus vele kapcsolatban említeni, de ezek a fogalmak az ő számára korántsem hordoztak pejoratív tartalmat) - nem véletlen, hogy hódítók udvarában legyeskedett és Nagy Sándort pesztrálta. Itt jön be a képbe Voltaire - párhuzamos életrajzok - , akinek Nagy Frigyes, porosz uralkodó ajánlott fel udvarnagyi állást csillagászati összegek fejében, amit Voltaire - köszönte szépen - elfogadott, és ilyen formán három évig vendégeskedett II. Frigyes, a modern kori népszámlás, a fajnemesítés (az eugenika), ill. a nagy német birodalmi törekvések atyjának udvarában. S Frigyesnek - aki persze nem kisebb arc volt, mint Voltaire - egyáltalán nem voltak illúziói önmagát és politikáját illetően: Lengyelország első felosztásakor írta vitriolos hangévtelű levelében: "(II.) Katalin cárnő és jómagam közönséges rablók vagyunk, de kíváncsi lennék, hogy a császárnő (mármint Mária Terézia) hogyan fogja elcsitítani a gyóntatóját?" Akkor most képzeljük el, hogy a német és az orosz birodalom felosztja egymás közt Lengyelországot (tudom, hogy nehéz elképzelni ilyesmit, de azért próbáljuk meg, mondjuk a huszadik századra tenni ezt a dolgot), a német vezér, meghívja magához egy gondolkodót, aki nem csak baráti hangon levelezik az ipsével, hanem elfogadja az állást. Biztos mások véleményéért aggódik. Ehehehe.
@Fabius: a villamosok meg rózsaszinek lesznek ?
@Fabius: a Ral5019 autentikus neve a starndkorlát kék?.DD
drorvbán huszárjai hiába indultak háborúba az usa ellen...
már a határon letartóztatták őket állatkínzásért...

:)

index.hu/kulfold/2012/07/04/allatkinzasert_tartoztattak_le_magyar_huszarokat_svedorszagban/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Mintha nem tudnák amúgy név szerint, kik írják a kuruczinfót...

De a legszebb, hogy burkoltan arra célozgat a kis a pöcs, hogy ugye milyen gyanús, hogy nem lépnek fel az őt rendre gyalázó antiszemita portál ellen, ez ugye nyilván nem véletlen...

Magyarul, nem a magyar jobboldal, élén Orbánnal a hibás a kurucért, hanem a köcsög amcsi szenátorok. Vicces.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Inkább asztrofizikázok, ezek a nyavalyások meg tököljenek geo- (ego)centrikus pontagyukkal.
@rodeo36: most, hogy visszaolvastam, úgy érzem, ideje elhatárolódni magamtól: amit írtam, egyszerre sértő E.B. Hallra, a feminista gondolkodókra és írónőkre (habár egy igazi író/nő/ sosem feminista), a nőkre, a /hamis/ Voltaire-kultusz /a bearanyozott hülye/ híveire nézve
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem a magyar jobboldal hibás, csak, hanem a komplett társadalom.
off: Hogy lassan 5 év után miért mindig itt keresnek telefonon egy T kezdőnevű embert, és a kedves feleségét. Főleg azután, hogy be is mutatkozok a telefonba?
de ez legalább nem akarta hogy kimenjek a vasútállomásra...
on.
@Penivaldes:

Hivatalos neve a Capri kék, de mivel a mindenféle vízművek a fémfelületek festésének 90%-hoz ezt használják, ráragadt a strandkorlát kék. :-))
@Pantagruel:
ezek még pragmatikus lelkek voltak és a sziporkáik is a pragmatizmusukból táplálkozott...emlékezz rá a lengyelek felosztása és bekebelezése kedvenc játéka volt sokaknak akik hozzáfértek, egészen a II:VH végéig, ma már önként feküsznek be merkelezni egy kicsit...az egész északkeleti térség egy nagy játéktér volt...most van autonomia de ...mindenki sajátmaga szerzi be a kedvenc vazelinát...

kár hogy nem a dajcstami a miniszterelnök mert az ugye bisex (milyen hőmérsékletű az pillanatnyi izé kérdése meg az adott alany megfelelősége) akkor már valakinek befeküdtünk volna és nem lenne ez a folyamatos rohadt büdös kurva elvitte a pénzemet és még csak meg sem tudtam dugni...mert ugy a zalcsútbasznádi az kurvának is ócska
brühühühühühühühühühü
@Fabius: jogosan mert a korlátok valóban ilyenre festettek.
@dr. Bubó:

Egy 3014-es antik pinkben jól mutatnának :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
csak nem jött rád a nehézkedés? vegyél hűs fürdőket...mi a bajod vele (na nem a gábriellel, hanem a szöveggel)????

kackackac

brühühühühühühü
@Penivaldes: Hát saját zsoldosai vannak, neki egy kormányváltás se kottyan meg.
@rodeo36:

Gyerekek, ne vicceljetek már, amit belinkelt, az valami amatőr önjelölt "zseni" firkálmánya, be ne szopjátok már...
"örökéletű plazma" hagyjatok már a hülyeséggel...

Mindjárt bekopiztok valami Danikent meg Egely Györgyöt is... :DDD
@Fabius: Ez a strandkorlátkék nagyon találó elnevezés. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": bizony egész szolgasereg követi. lelki szemeim előtt ilyenkor jellennek meg a menetelő orkszerű lények.
@Gábriel angyal: elkell nevezni valahogy, hogy a pórnép is megértse. :)))
az eu csinálta ezt az ingyennyuggersétahajó járatot ?

maguknak... jönnek a német nyuggerek potyázni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hogy tréfára fogjam:
ide idézem saját soraimat, fentebbről

"ha isten nem fér bele ebbe a valós világképbe és a nagy robbanás baromságnak hangzik ugyanaz miatt akkor már közelítünk ahhoz a valóságos filozófiai -ismeretelméleti ahogy Heller/Lukács mondja- tudományos eredményhez, hogy mindenfajta istenképzet az adott társadalmi formáció terméke és jellemző az adott társadalomra amely azt szüxégből létrehozta...és mindehhez kellegy áltudományos alap is amit a katolikus és a többi monoteisztikus egyház vastapssal honorál meg kurva sok pénzzel

lásd a Higgs Bossom CERN szenvedést keresik ami nincs és nem is lehetséges de jó üzlet...most -éppen ma- nyilatkoznak róla, hogy minden bizonnyal azt találták ott az egyik kanyarban"

kérdésem ezek után hozzád: mi igazolja a Big Bang-et és a hozzátartozó nyalókákat...és természetesen Istenke Józsikát aki ott Holy Trinity az egész kellős közepén vagy az egész a zsebében van eztet még nem tunnyug...???

brühühühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem a legjobb fordítás de pennykének belinkeltem az eredetit

javaslom elemezd a NASA Deep Impact végeredményét, kérdés:

miért robbant fel a meteor a szonda becsapódása előtt több száz kilóméterrel?
@rodeo36: "ezek még pragmatikus lelkek voltak"

Ja, eléggé. A példájukat követve - "a véleményszabadságot voltaire-i értelemben komolyan véve" - nekem sem nem derogálna 20 000 XVIII. századi franknak megfelelő összegért (ennyit kapott a francia) három évig szórakoztatni Orbán udvartartását. Jó, persze, igaz, hogy Orbán nem egy Nagy Frigyes, de én sem vagyok egy Voltaire.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
imádom az angol humort,
www.guardian.co.uk/science/blog/2012/jul/04/higgs-boson-discovered-live-coverage-cern

csak a kommenteket olvasd:

When I was younger, I sold our cow for three Higgs-Bosons. Wish I'd kept them now

Have yourselves a Higgstastic Wednesday

A Higgs Boson walks into a bar and asks everyone to take part in an act of penitence. "What are you doing?" asks the barman. "Giving mass."

and so on

brühühühühühühü
@rodeo36: "akkor már valakinek befeküdtünk volna és nem lenne ez a folyamatos rohadt büdös kurva elvitte a pénzemet és még csak meg sem tudtam dugni..."

tulképp már befeküdt a jónép, csak felcserélted a szerepeket. az udvarlás megvolt a választások előtt: ígért az udvarló fűt-fát, a csillagot az égről, az istenadta nép beadta a derekát, következhet a baszás. most ezt nyögi a nép
@Pantagruel:
ennyi pénzből szerződtethetnél amerikai futballistákat a megszokott majmokat a Hattyúk tava kosztümben és rugby labdákkal amikkel sohasem találják el a, lukat

brühühühühühü
@Pantagruel: elfelejtettek beszerezni jó minőségű vazelint? a NER alá?
@rodeo36: "kérdésem ezek után hozzád: mi igazolja a Big Bang-et és a hozzátartozó nyalókákat...és "

A mikrohullámú háttérsugárzás többek közt. Amúgy Einstein-t is ötven éve minden évben megcáfolják.
A Blikkben.
A Vincenten is ez a téma:
orulunkvincent.blog.hu/2012/07/04/a_magyarok_szegyene

Kíváncsian várom amúgy a szenátorok válaszát.
@Gábriel angyal: Akkor exportáljuk nekik az összes magyarországi náci és neonáci pártocskát a teljes tagságukkal együtt. Jobbik, Betyársereg, ilyen-olyan gárdák, 64 vármegye mozgalom, Budaházy György, stb....
Szerintem mi jól járnánk, őket meg az amerikaiak a feketékkel együttműködve tudnák kezelni.
Természetesen csak demokratikus keretek között. Magyarázhatnák a bizonyítványukat a kétméteres gettónégereknek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha ismereteim nem csalnak, akkor a háttérsugárzás forrása nem található meg mivel minden irányból érkezik, a Big Bang ugyanakkor egy koncentrikus valami aminek kiinduló pontja volt amit szintúgy senki sohasem talált meg mert a fizikailag látható Universum mozgása nem vezethető vissza egy adott pontra és a gömbhélyszerkezetének is ellentmond a valós szerkezet amit mérünk és tapasztalunk

azzal meg nem foglalkozom, hogy ki mit cáfolt Einstein munkájából

a Guardian link mutatja, hogy semmit sem találtak csak valami jelenség volt mint ahogy volt már olyan a CERN-ben, hogy a fény gyorsabb volt önmagánál amíg ki nem derült, hogy rosszúl mértek...égtek mint a pampafű

a másik amit ismétlek az egész izének társadalmi okai vannak amint nem lesz anyagi érdeke a tudósoknak hogy megtalálják a világ végét akkor már nem is fogják keresni...miért van szükség arra, hogy legyen Big bang? olyan jól megvagyok nélküle is meg isten nélkül meg a szentháromság nélkűl is amit még az egyház sem tud megmagyarázni de olyan jól hangzik egy misztérium...

brühühühühühühühü
Megkergették Fabius-t:
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F07%2F04%2Fvaranuszt_uldoztek_a_csepeli_varosgazdasok%2F

:DDD

@rodeo36: Szerintem ne offoljuk szét a posztot, de hidd el, hogy kevered a szezont a fazonnal.
@dr. Bubó: De ez is csak gesztuskormányzás. Egy gesztus Vitézy Dávidka felé, aki szerint ez az új kék szín, sokkal jobban fog illeni a szexuális beállítottságához. Az a sötétkék olyan komor volt. Ez az égszínkék, sokkal vidámabb (angolul "gay") a rózsaszín, meg esetleg túl nyilvánvaló lett volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
nem vagyok egy hívő, de egyetértek nem a blogba való...sajnos mi is ide jutottunk, HISZÜNK?

hát nem (megjegyzem évekkel ezelőtt amikor megtudtam egy kedves egyetemi tanár barátomtól -aki nem hajlandó vitázni sem a témáról- hogy "van másik") olyan nyugalom szállt meg mint soha azelőtt és ebből nem tud senki kimozdítani...javaslatom: rágd meg újra

üdv és béke
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": 1/ az Internet cenzúrázása bevett gyakorlat (pl. UK, Franciaország, Ausztrália), a gyermekpornó és a terrorizmus terjedésének igyekeznek ezzel gátat szabni.

2/ arstechnica.com/tech-policy/2012/03/thoughtcrime-french-president-promises-law-to-make-viewing-hate-sites-criminal/

A lényeg, ami idevág: "From now on, any person who habitually consults Web sites that advocate terrorism or that call for hatred and violence will be criminally punished," he {Sarkozy} said.

Hoppá.

or that call for hatred and violence will be criminally punished
@Pantagruel: Ez nálunk úgy működne, hogy a neonáci oldalak zavartalanul cigányoznának, de ha egy roma oldal leírná, hogy utálom a magyarokat, az egész staffot 34 évree lesittelnék.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na bazz akkor ezért ment el "nyaralni". :))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": lehetséges. habár sehol sincs definiálva, mi a magyar, az Alaptörvényünk (és Nemzeti hitvallásunk) is vagy 200x hivatkozik valami magyar-szerű dologra, mégse tisztázza sehol, mit ért alatta, mi a tartalma - mondjuk, jogilag ki számít magyarnak, ha már jogi szöveg. Szóval homályos, hogy kire, kikre vonatkozna egy ilyen sértés, gondolom, ha szarunk rá, azt az inget már nemigen veszik fel senki. Bár nem hiszem, hogy lesittelnének bárkit is, hacsak nem visszaeső az illető (három dobás), főleg, hogy kapóra jöhet az ilyesmi: Washingtonban elkezdhetnének aggódni a magyarokat ért verbális agresszió miatt, alakulhatna egy önncski-boríccski intézmény a monitorozására, és le lehetne nyúlni további összegeket, sógor-koma-jóbarát számára pozíció stb. Tulképp azt nem értem, hogy miért nincs még ilyen alap vagy intézmény a pirézek jogvédelmére, és a lakosság pirézekkel szembeni ellenszenvének csökkentésére, hiszen az az elmúlt időszakban is nőtt.
Újra ingatlanokat osztogat az állam
2012. július 4. | 08:34

Tizenhárom állami tulajdonú ingatlant adna át, egy kivétellel térítésmentesen vagy telekmegosztással, egyházaknak a parlament emberi jogi és vallásügyi bizottsága. Az idei költségvetéshez benyújtott módosító javaslat a Lungo Drom romaszervezetnek is juttatna egy épületet a fővárosban, írja az MTI.

www.portfolio.hu/ingatlan/varoskep/ujra_ingatlanokat_osztogat_az_allam.169613.html
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ezzel szemben a valóság pld. az, hogy pár magyar fiatal arcon legyintett szóváltás közben két cigány nőt, kőkemény börtönt kaptak. Viszont azokat a rasszista cigánybűnözőket, akik magyarsága miatt vertek meg, fenyegettek halálosan késsel egy magyar diákot 2009 szeptemberében a VIII. Horváth Mihály térnél felmentették. A támadók trágár kifejezések között többek között azt is kiabálták: "büdös magyar, megölünk!".
Tehát a kettős mérce és a pozitív diszkrimináció sokkal inkább a szegény ártatlan svéd cserediákoknak szokott általában kedvezni.

Egyébként az iwiw és a facebokk is tele van olyan cigány beírásokkal amiket említettél.

Lásd pld. itt:

"Nekem jól megy a sorom: lopok, csalok, ölök, drogozok" - egy beilleszkedni vágyó önvallomása

kuruc.info/r/46/97883/
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
Mer' a vörös csillagot "első kézből" ismerik, a Nyirőt meg a Horthy-t könyvekből. :)))
@Posthoz:

Gyurcsány után Navracsics, Pintér és Gál is kért már segítséget Amerikától a portál ellen - Orbánnak sincs túl sok esélye

Hiába kért többször is segítséget a kormány az elmúlt két évben az Egyesült Államoktól a Kuruc.info ellen, az amerikaiak a szólásszabadság védelmére hivatkozva rendre visszautasították a kérést.

www.origo.hu/itthon/20120703-amerikai-kepviseloktol-ker-segitseget-orban-az-internetes-gyuloletbeszed-megfekezesere.html
ez is vastagon ide illik:
/képzőművészeti tökfödő és társai :D/

Ismét a fasizmus magyarországi újrafogalmazásáról írnak külföldön

A nemzeti szimbólumok megsértését tiltó törvényről és a Neo FM-re kiszabott büntetésről közölt jegyzetet a svájci Neue Zürcher Zeitung.

hvg.hu/vilag/20120704_fasizmus_kulfoldi_lapok
@Gábriel angyal: Én még abba vagyok beleragadva, hogy a gravitációról nem is tudjuk, hogy micsoda.
A todomány meg már ott tart, hogy nincs is?
Akkor mi a nyavalyáért esett a M.Schumacher - Levy's üstökös a Jupiterre 1994/07/16-22 -én?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Magyarország védi a koronáját - és állatait "

Mármint a kövérlacit a huszároktól?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jaja, az is epic :D
köteles, szijjas, lézer mennyi állat, és mennyit ki is hagytam :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: mi másról is írhatnának az egy tőröl metszett médiák??? ;)
:D

Ez a tartalom jelenleg nem elérhető.A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
@sörtelen: El ne hidd az elektromos univerzum nevű marhaságot. Amerikában nagyon népszerű, lényegében a kreacionizmus egy változata. Szerintük a pulzárok idegen civilizációk jeladó berendezései. Ez kb. el is mond mindent az elképzelésről.
Ja, mi történ is egy ha ledobunk valamit egy Faraday kalitka belsejében? Mert amennyiben leesik, sikeresen meg is cáfoltuk az elektromos univerzum elméletét.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
"Szíjjártó egycsapásra nyolc bizottság elnöke lett."

Ez jó hír:
1/ Elfogytak az abszolút megbízható káderek
2/ orbán minden pénzt a markába szorít
3/ Nyíltan vállalja, tehát nyilvánvalóvá teszi maffia-rendszerét.
4/ Bezárult a világa, véglegessé vált az orbáni fekete lyuk. Nincs visszaútja.
@Gábriel angyal: igaz, lássuk be, ott a poszt képe is, tehát, tő is és metszett is a kóros infó is ;)
@sörtelen: kecskére káposztát :D

Orbán Szijjártóval pörgetné fel a keleti nyitást

Nyolc gazdasági vegyes bizottság élére nevezte ki Orbán Viktor kormányfő Szijjártó Pétert, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkárát - közölte a kormányszóvivői iroda szerdán.
még a korlátkék buszoknak és a rózsaszín csipkés kombinóknak ne örüjjetek előre... nem eszik ojjan forrón a kását...

"átfestve azonban nem lettek, a BKV ugyanis az FN.hu információi szerint sokallta a buszonkénti 6 millió forintos árat 2009.IX.21"

ez most is ezen fog elbukni... marad a macsós sötétkék
Amúgy jelzem, Orbán válaszát Semjén már megelőlegezte a HírTV-ben, amikor arról filozofált, hogy őr is rengeteg "dolog aggasztja" az emberi jogokat illetően az Usában.
@aritus: + 1!! Ezt a gusztustalan szellemet ő és agyasnak tartott elődei engedték ki, - sőt fújták fel nagyra - a palackból, hát legalábbis röhej, amit előad.

Aki ezt nem látja,az vak, és vak s akar maradni. Hogy néha orvicsek eljátssza a félszeműt és akkor vakok között ő a kerál, - sajnos kevés a üdvösséghez. Zsidózás van, lesz is,mert azzal lehet a legjobban bűnbakot képezni és hisztit generálni. A hisztin nem a tiltakozást ÉRTEM, MERT ILYEN OCSMÁNY ÉS A GYAKORLATBAN JÓL LÁTHATÓAN - ha mostanbában bőszen tagadott - "EREDMÉNYES" USZÍTÁS ellen tiltakozni kell, de azt, hogy kikérik felháborodttan maguknak. Épp miközben a széljobbnak kedvezve ,velük összekacsintva nap mint alkalmazzák a banda egybetartására.
@dr. Bubó: Azóta vót egy forradás vagy forradalom vagy mifene. :)
Úgyhogy majd valamelyik haver bevállalja 7,5 milláért.
Haveri áron.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Volt életem, csak te CSekket hajkurésztad épp akkor... Nos huszárokat az ág is húzza: www.blikk.hu/blikk_aktualis/magyar-huszarokat-tartoztattak-le-svedorszagban-2094527 De basszák meg tövig a hagyományukat, a lovakat csontig terhelni,nem etetni is huszárhagyomány??????????? Mit játsszák itt a nagymagyart, ha nincs pénzük, tehetségük magukon kívül más élőlényre is gondolni??????
@hacsaturján: Ez még Joulupukki is érti ott fent Északon. ;-DDD
Jobbikos fórumos bejegyzés régről, nem szó szerint:

"Ez a mocskos USA, semmi közük a demokráciához. Szerencsére a kurucinfót oda tudtuk költöztetni mikor letiltották."

X-D
@Penivaldes: Ha belenéz a tükörbe, akkor meg szívattakot kap, mint anno a Vidám Parkban Bástya elvtárs saját képétől.
@Gábriel angyal: Magyarul te zsidók végleges, megjelölt és ellenőrzött kirekesztését vizionálod sőt kívánod, hogy megint ruhára sárgacsillaggal vonuljunk egy kis bőrönddel valahová - aggtól a csecsemőig bezárólag - , ami nem is úgy volt, de azért jó lenne, ha megint működne. Ugye? Na ilyenkor feslik fel a te mosolymázad alól a virtigli náci.
@shinichi:
összekevered az elméleteket, a kreacionizmus az a Big Bang-re épűl, csak pont a közepibe beleültette istent és így a nagy bumm isteni lett...isten mérges volt megpukkadt azután osztódással szaporodott és lett szentháromság de isten nem elektromos mert akkor ő lenne zeusz és állandóan villámlana ami köztudottan hazugság mert semelyik pantheon sem létezett sohasem

a kreacionizmus azt sugallja a híveinek, hogy a légy fasza azért szőrös mert istennek hatalmas távlati tervei vannak vele ugyanúgy mint a vulkánkitörésekkel amik milliókat ölnek meg és javakat tesznek tönkre egyébként ha az ember isten képe akkor melyik a 7 milliárdból mert nincs két egyforma és ez is isteni akarat...mikor teremtette a DNS-t és az én bal bütykömet ami hideg időt előre jelzi és szoros cipőben sajog de kurvára...és mi célja van a bölcs tervezőnek a fejkorpásodással meg a büdös lábbal

szóval nagyon bölcs tervezés a teremtés...de miért nincsen nekem szárnyam mint a papagájnak és nem vagyok olyan színes mint a Lori papagáj?

meg tudod eztet magyarázni elektromosan két plazma közben?

brühühühühühühühü
@nakdav:

Ez csak egy ártalmatlan csepeli rokon. A zuglói nyállal ölőt nem kergetik a közteresek :-))
@saravad: Magyar szabadságharcosok örököse ez a tetű? Vicc. Még Bush se fertőzte magát a kézfogásával.
Az a durva kedves Fabius hogy Orbánnak speciel ebben az esetben igaza van.

Az antiszemitizmus terjedésében a Kuruc info tagadhatatlanul élen jár.
Cirka napi 10 büdös zsidó cikkel, és látogatottsági adatok alapján ez egyértelmű.

Nomármost ha amerikában megengedik a kuruc.info-nak hogy magyarul büdöszsidózzon, hogy zsidók elleni szervezkedésnek adjon helyet (nevek, telefonszámok), akkor mégis mia kurva annyukat picsognak ezek ?

Ha itt kiteszi valaki a horogkeresztet megy a dutyiba. Ha azt mondja büdös zsidó akkor eljárás indul ellene.

Nem utolsó sorban Amerikában sokkal szabadabban és büntetlenebüül lehet zsidózni és antiszemitáskodni mint nálunk.

Szóval ez ismét egy MSZP-s, LMP-s kampányblokk Amerikai pénzzel és segítséggel.
@Gábriel angyal: Basszus, de mit fikázzátok Amerikát! Legyalázzátok, de rohantok oda a törvényeik, a lenézett és szélesen értelmezett demokráciájuk szoknyája alá - brühühühü, mama bántanak! - , ha kis probléma adódik itthon? Ti még Orvbánnál is férgebbek vagytok, bocsesz. Kell onnan a segítség, de veszettül haraptok is a segítséget adó kézbe. Összeilletek Orvbánnal, mint borsó a héjával, kár egymást kikérnetek. Az a külön szép, hogy ezt a nagy összetartozást mindketten menyire szégyellitek.
@a szív fészkei:
a kedves vezető ellen egy gyógyszer van: gömbvillám a kreácionistáktól kérjetek kölcsön egyet sinichi majd megmongya honnan és akkor lesz sült helye

brühühühühühühü
Orbán nagyon frappánsan vágott vissza! Ilyenkor nagyon bírom :-)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Grat, hallom nagyon alakítottál tegnap!! ;-))

Neveld a népet - ha az Gábriel képében (most aztán kibontakozhat igazi önvalójában)értetlenkedik is itt -ráfér!
Szebb jövőt rohadt libsi patkányok.!!!
@a szív fészkei:
Az ne zavarjon hogy bizonyítottan amerikából pénzelik az LMP-t és MSZP is kap apanázst.

Bizony a büdös bankár párti amerikaik nem nézik jó szemmel a bankok szívatását.
Ezért a bankárpártokat MSZP, LMP támogatják.

Azon antiszemitizmus ürügyén, mely épp náluk (Mel Gibson) és az ő segítségükkel virágzik máshol is.
@hopptarisznya:
micsinyát? becsinyát már régóta duffla pelenkát hord mert nem tuggya azt sem rendben tartani nemhogy az államháztartást...hát még a dzsobbikot a pléhkoronával és istránggal
@aritus: ez baromság. A kuruc a nagyonseggnyaló maszop alatt nőtte ki magát. Most egy csomó dologban kivették a szelet a vitorlájából, és csökkent is a nézettsége.
hehe, mee a fityesz nem kap, meg a jobbklikk sem, jahh, hogy az nem amerikábó gyün csak, hanem ultraszuper demokrastikus államokból, mint pl irán, jahh, van ilyen :D
@Link Elek: Kövér Laci adu ászozik hamuhandlézva a kuruc közönségének, hogy ne engedje azt elcsángálni tőlük,a szent Fidesztől... Tiltsa be Amerika Kövér Lacit és orvbánt! azzal tenne is valami értelmeset.
@rodeo36: Már melyik része hülyeség ?

Hogy a kurucinfo zsidózik napi 10-szer ?
nem hiszem.. hisz megnézem és de.

Hogy az MSZP-t és LMP-t nem pénzelik Amerikából.
Hát ez is igaz.

Hogy a kuruc infot amerikai szervereken üzemeltetik ?
Ez is stimmel.

Szóval az antiszemitázó picsogó szenátorok egy része úgy dönt aktívan is kampányol az LMP, MSZP, Gyurcsány mellett.

Ennyi a sztori.
Picsaba le kene Nyírő Józsefről szállni már.
@a szív fészkei: Pontosan ezt akarják az Amerikai picsogók. A Fideszt leválltani, és az MSZP-t Gyurcsányt, LMP-t beültetni.

Az meg szánalom a köbön, hogy te ennek ugyanúgy örülsz, mint egykori komcsi testvéreid a ruszkik diktatúrájának.
oops: :D

FAZ: A forint politikailag kockázatos

A konzervatív német lap szerint az Orbán-kormány húzásai nehezen kiszámíthatóak

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F07%2F04%2Ffaz_a_forint_politikailag_kockazatos%2F
@rodeo36: 2szóval nagyon bölcs tervezés a teremtés...de miért nincsen nekem szárnyam mint a papagájnak és nem vagyok olyan színes mint a Lori papagáj?

meg tudod eztet magyarázni elektromosan két plazma közben?"

Naná: Az evolúciós folyamat során összességében nagyobb előnyt jelentett a barázdált agy és a szembefordítható hüvelykujj, mint a repülés képessége.
Tarka tollazatra sincs szükségünk a párválasztáshoz csak tarka hitelkártyára és metálfényezésű sportkocsira. ;)
@hopptarisznya:
Hát igen.. A szélsőjobb (hungaristák, igazi nácik) mindig az MSZP alatt erősödtek.
Nem véletlen.
Az MSZP minden évben náci bulit rendezett a várban nekik. Import igazi horogkeresztes külföldi nácikkal.
Orbánék ezeket minden évben pl hazazavarják mikor jönnek februárban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Brezsnyev, a Hő Sanya. Ja, ezt nem kaphatta meg, sajna. Orvbán még igen,ha teper. mindent megérdemel, ekkora géniuszként!
Ha jól értem, a kuruc azóta lett üldözendő, amióta orbánt is lezsidózták?

Ez több érdekességet is hordoz magában:
- Eddig bárkit le lehetett zsidózni, csak orbánt nem?
- Ha orbánt zsidózzák, az baj? (Gyerekeinek a nevét tudjuk ugye?)
- Ismét páran megtanulták a kurucnak a címét.
@shinichi: És az elég is dürrögésre, láttam vasárnap. :-DDD De nem metállfényezett - lejárt lemez - , hanem mattfekete Asont Martin képében.
@sörtelen: "sunyi odavágás az 50 kongresszusi képviselőnek: levelezés helyett a saját dolgotokkal foglalkozzatok"

Én is ezt látom benne (bár a másik motívumban, a hazaüzenésben is igazad lehet). Csak ott bukik nagyot OV, hogy egyenlőségjelet tesz a tiltakozás és a "tilcsákbe" közé. Az amerikai képviselők azt kérik, hogy a magyar vezetők "emeljenek szót" a rasszizmus ellen, és nem azt, hogy büntessék meg tiltsák meg az ilyen vélemények hangoztatását.
Ebben a kontextusban különösen röhej szabadságharcosként mellett verni.
jah a vezényló hazazavarta őket, pl. a téren csücsizve piknikelve, avatósdi szerüeket játszódva, nagyon nem voltak zargatva :D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Nem jól érted de egy Gyurcsány seggnyalótól mit várhat az ember..
Eddig se zsidózhatott senki, pl az MSZP is be akarta tiltatni a kurucot, és ők is Amerika miatt nem tudták.
Az meg sokat elárul az antiszemita ellenességedről hogy Orbánt és gyerekeit szemrebbenés nélkül lezsidózód.
Ennyit tudsz meg a nevedet paraszt.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ha neki szégyen zsidónak szidva lenni,nekem még sokkal nagyobb szégyen - Kleinék Csanádján túl is nagyobb - őt lezsidózva látni. Na neeeee. Illés próféta tüzes szerekén még elücsörgök, - de ezt a tahót ne rakják már fel rá!!! :-DDD
@Fabius:

Még. De ha a királyunkról és sleppjéről ilyeneket írsz, a zuglói rokont is hamarosan kerékbe akarják törni.. :))

Bár ez remélem elmarad.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ja, Orvbánt leváltják, az világtragédia. Kihal a mosoly, mit mosoly, röhögés a világból!

Ennél kártékonyabb férge kevés volt a magyar történelemnek, de Amerikának kisebb gondja is nagyobb annál, hogy tegyenek ellene valamit. A legtöbbet ő árt magának, de sajna az országnak is. Te meg lubickolj a farvizében, látom, élvezed.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem, az a durva, hogy még ebben sincs igaza.

Vagy szerinted azonos súlya van egy interneten névtelenül faszságokat írogató oldalnak, mint a közjogi méltóságaink szavainak és tetteinek?

Az interneten mindenki olyan faszságot ír amilyet akar. Te is, én is meg a kurucok is. Van ahol ez a véleményszabadság jegyében nem téma, és van ahol törvényt hozva igyekeznek szabályozni.

De pl az amerikai szenátusban föl sem merül olyan gondolat, hogy akkó' temessük már újra George Lincoln Rockwellt, mert az államok kormánya megvonta a jogát, hogy temetőben nyugodhasson.
@a szív fészkei: Gyurcsány volt az aki kiárusította a hazát, megtagadta határontúli testvéreinket.
Élmezőnyből utolsóvá züllesztette hazánkat gazdaságilag.
megduplázta a munkanélküliségi rátát, és a GDP arányos hiányt.

Szóval elmegy a picsába, aki ennek a Gyurcsány nevű féregnek, MSZP nevű pártjának az Amerikai segítségéhez tapsol.
Végre egy intézkedés amiben egyetértek a Viktorral:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem. A sztori annyi, hogy a harmadik közjogi méltóságunk elment egy nyilas újratemetésére. Erre az amcsik beszóltak, hogy nem kéne ezen eszmékkel kokettálni, mire Orbán visszaszólt nekik, hogy akkor hallgattassák el a kurcinfót, de azért mert azok is nácik, hanem azért, mert őt kritizálni merik, és - horribile - zsidóbérencnek állítják be. Holott a vak is láthatja, hogy ő aztán küzd a vállapos-öltönyös bankárvircsaft(értsd: ahogy akarod, de legfőképpen úgy) ellen.
@Fabius: Közjogi méltóságaink egyikének sincs se most se a múltban köze az antiszemitizmushoz, rasszizmushoz.
Javíts ki ha tévedek, és írd le ki, kik azok akik antiszemiták, rasszisták.

Ez csak egy amerikai kampány az LMP, MSZP, DK kedvében. Ennyi. Oknélküli rinya azoktól akiknél a kuruc.info üzemel.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: érdekes, én meg úgy tudom, Amerikában meg úgy általánosságban a civilizált világban nyilvánosan zsidózni kurvaciki és úgy néznek rád, mint a leprásra. Itthon meg lassan az a szégyen, ha nem csinálod.
hja ha a főnöknek kell, akkor nincs vita, minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve:

Nem indul vizsgálat Orbánék kérdőíveivel kapcsolatban 2012. július 04., szerda, 15:58
Szerző: MTI

Adatvédelmi szempontból nem jogellenes a Gazdasági konzultáció 2012 során feladott küldemények eljuttatása az állampolgárokhoz - közölte a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) szerdán.

Az Nytv. új, a személyes adatok továbbításával is együtt járó rendelkezéseit a KEK KH nem alkalmazhatta a Gazdasági konzultáció 2012 során, mivel a küldemények postázásának megkezdésekor még nem lépett hatályba. A jövőbeni hasonló megkeresések során azonban már figyelembe kell venni azt, ha az állampolgárok adatszolgáltatást korlátozó nyilatkozatot tettek - zárul a hatóság közleménye.

hvg.hu/itthon/20120704_gazdasagi_konzultacio_naih
Kedves Fabius.

Voltaire sohasem mondta azt a bizononyos hülyeséget.

Egy szecessziós csöpögős széplelkű kékharisnya, bizonyos Evelyn Beatrice Hall írt Voltaire-ről egy fiktív életrajzot, és ő adta a szájába.

Voltaire olyasmiket mondott viszont a klérusra meg az egyházra, hogy: "Ecrasez l'infâme!" ami kb. annyit tesz, hogy ki kell taposni a belüket. Na, ezt tényleg mondta.

De azt, hogy az életemet adnám stb., azt nem mondta.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nekem azért úgy rémlik, hogy házelnökünk botladozott itt pár hetet a nyilasparlament egyik tagjának hamvaival. Utóbb meg kiadták kiskátéban, hogy Nyirő politikailag védhetetlen.
@dr. Bubó: És a festék össze is tartja majd a karosszériát egy darabig.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Határontúli testvéreink épp most küldték el a picsába Rozmárbajszot meg a hamus vödröcskéjét, ami óvodában a jele volt. Sőt itt fognak talán pártot alapítani, annyira teli a virtiglin magyarnak megmaradt tökük orvbánnal. Na erre varrj fülesgombot!

Most vagyunk csak igazán lesajnált, térképen se található nyomi ország, ahonnan menekül befektető, őslakos, mindenki. Iszogasd még Orvicsek farvizét, jobb ne is jusson neked! A hatása már nem tud rontani a szellemi állapotodon.
@oregano:

A lényeget tekintve hótmindegy, Voltaire tényleg mondta ezt, vagy Hall adta a szájába a mondatot.

Mert ettől függetlenül a szólásszabadság jelképévé vált, akár így volt, akár úgy. Ha idézed érteni csak egyféleképpen lehet.
@Fabius: Duracell van benned, ebben hőségben csak úgy ontod a posztokat? Nem bírom követni...
@a szív fészkei: na ilyenkor is vannak gyomortáji tüneteim...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Sőt, az amcsik forgatás címén még Brad Pittet is ideküldték hogy fegyverezze fel a gyurcsányistákat, szerencsére a TEK résen volt.

:D
:0

ez ilyen belterjes blog, mint a piroslapok?
a kommenteket elnézve igen...

hát sok sikert 2014-re elvtársak, szellemi vezetőtök, és példaképetek Dopeman remélhetőleg elvezet titeket a Káanánba
@rodeo36: Miért mindig te vagy az első?
@Fabius: Köszi! Ez gyors volt! :D
@Gábriel angyal: "Ja és ismét sikerült ingyen reklámot csinálni a kurucnak ezzel is növelve a látogatottságukat" - Igen, eddig valszeg az USA-ban azt se tutták mi a kurucinfo. Ha összeösküdés theoríttyot akarunk performálni, akkor tulképp ezzel vikike az amcsi zsidó közösségnek adott municiót arra hogy jajdecsúnya antiszemitizmus vagyon.
@Zka:
"Amerikában meg úgy általánosságban a civilizált világban nyilvánosan zsidózni kurvaciki és úgy néznek rád, mint a leprásra. Itthon meg lassan az a szégyen, ha nem csinálod."

hagjad már, te melyik mesét nézed? a csapból is s seriffcsillagosok folynak. régen az volt az antiszemita, aki nem szerette a zsidókat, maa meg az akit nem szeretnek a zsidók. ebből élnek 65 éve...
@Fabius: mán megent ézékeny húrokat pengetsz, özönlenek a nehéztüzérségi vezényló megvédő embörök :D

igaz kettős csapás, egy lapon vezényló és a jobbklikk ;)
orbán csak elterelésből foglalkozik most amerikával, valójában a nagy magyar szolgáltatóknál UPC T most telepítik a rendszert, akik átlag több mint 5x nézik egy nap a kurucgeciek honlapját, azok számíthatnak TEK látogatásra
Meg kell nézni, hol reklámozzák a kurucot. Neményiéknél, tele megbecsült magyar újságírókkal, jobboldali tekintélyes észosztókkal. Akkor mi a faroknak kell Amerikába rohangásznunk, ha a saját sajtónkban nem tudunk rendet vágni?
Ez buktorra jellemző és itthonra szóló felhívás, mivel a kinti erdményét már megkapta pár elődje.
Ezért eztán felesleges is habosítani a semmit, mert a kurucok megmaradnak, buktor és bandája meg megtanul repülni mint elődjei is szépen sorban.
A bulinak vége, az uzsorás benyújtotta a számlákat és fizetni kell.
Mindenért, mindenünkkel.
Fütyül még a talpuk alatt a szél a bankárjaikkal és pénzes haverjaikkal szépen kézen fogva, mikor kiderül, hogy a bulinak vége.
3 bekezdést voltam képes elolvasni ebből a trágyarakásból.A kuruc info is egy vicc de ti szánalmasabbak vagytok.Lehet Orbán a rendszergazdája a kurucnak valamint lelkes palesztinfelszabadító és szerintem az olajkatasztrófákról is a zorbán tehet.
* Két apró dolgot megjegyeznék, mielőtt mindkét oldal nekem esik:

Orbán egy fasz és ez a Fabius fedőnevű gyerek is az!
Ójaj, a zinternet szabályozása tovább késik, az ACTA is elbukott :-))

index.hu/tech/2012/07/04/europaban_elbukott_az_acta/
@cicmen:

Tévedsz. Ha én fasz vagyok akkor Orbán csak pina lehet. Mert egyformák 100% biztosan nem vagyunk.
@The brain: 3 bekezdést voltam képes elolvasni ebből a trágyarakásból.

Te még nálam is keményebb vagy!
Ezt valami szondaipszosz háttérgondolattal tették fel? Valaki megrendelte mi? Mik lesznek a kommentek! Milyen errefelé a közhangulat? Elmondanám, hogy nekem tele van a f.szom ezzel!
@Fabius:Dehogynem! Csak más előjellel! Megtisztelsz különben! :)
Nem értem, kit zavar a kurucinfo.

Nem kell nézni és kész. Én pld. a nepszava.hu-t egy kemény magyarellenes portálnak tartom, de nem zavar, mert nem nézem.

Egyszer megnéztem és köszöntem, ennyi. Sajnos nem mindenki szereti a magyarokat, ettől azért még lehet jól aludni.
"Nem értem, kit zavar a kurucinfo"

/mancsot emel.
engem:)

Csak a gyűlölködésre jó semmi másra.
@Anti Anyag: Nem értem, kit zavar a kurucinfo.

Na itt a nagy kérdés! Én rendszeresen ránézek. Van amivel egyetértek, van amivel nem! Bízzák már rám hogy mit olvasok! Megmaradtak itt még elavult beidegződések e téren!
Egyébként a liberalizmust a Jobboldalról sokan fikázzák, nos épp a liberalizmusnak köszönhető, hogy az az oldal működhet:)
@Fabius:

Nem mindegy. Azt írtad, hogy "aki komolyan veszi, annak most szólnia kell." Nem lehet komolyan venni azt, hogy az életemet adnám olyasmiért, amit gyűlölök. A szólásszabadság nem lehet a gyilkosság szabadsága, pld. a tömött moziban, ha valaki - heccből - el akarja kiabálni magát, hogy: "Tűz van...!" Az egy gyilkosság, amit szólással indítanak el.

Akkor viszont igenis, be kell fogni a gyilkolásra uszítók száját. Te Domina Kristóf értelmezését idézted egy állítólagos "amerikai alkotmánybírósági értelmezésről". A széplelkű liberális Gyurcsány-kormány arra való hivatkozással akarta betiltatni a kurucinfót, hogy gyűlöletbeszéd így meg úgy, mire az amik azt válaszolták, hogy sorry, de nálunk szólásszabadság van, nem értjük, hogy mi is az a gyűlöletbeszéd. És majd most is ezt fogják válaszolni, és ha az amerikai legfelső bíróság elé fog valahogy kerülni az ügy, akkor azok is ezt fogják válaszolni, mert Orbán ugyanazt a hibát követi el, mint Gyurcsány: úgy tesz, mintha a kurucinfó "szólását" kéne korlátozni.

Rögtön más lenne a leányzó fekvése, ha a Orbán a terrorizmus elleni védelem szükségességére hivatkozna. Nem azt kell mondani, hogy a kurucosok gyűlölködők, meg antiszemiták, hanem azt, hogy terrorfelhívást tesznek közzé.

Na azt megértené még az "amerikai alkormánybírósági értelmezés" is.

De Orbán nem hülye, ő pontosan tudja, hogy mi lesz a válasz, és majd tárhatja szét a karját, hogy ő akart ugyan harcolni az antiszemitizmus ellen, csak a hülye liberális jenkik nem engedték. Az egész egy színjáték, amolyan pávatánc. Dehogyis akarja betiltatni a kurucinfót. Pont most akarná betiltatni, amikor Fővárosi Bíróság másodfokon kimondta, hogy a kebelbarát Bayer Zsolt orgoványozása nem is volt antiszemitizmus?

Nem értitek ti a pávatáncot, látom én...
Nem azon kell megsértődni ha nevén neveznek valakit, hanem az okokat kell megszüntetni, ilyen egyszerű! A Magyar népet kell szolgálni a mindenkori kormánynak és nem lesz igény a Kuruc Infóra! A jelenlegi állás szerint ez azonban csak hiú ábránd így orsós likud vitya továbbra is viseli a nevét a sintér-pintérrel és a többi bűnözővel egyetemben!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

A konzervatív német lapok valszeg azért nyivákolnak, mert Orbán adókkal szívatja a deutsche bankot meg a deutsches telekomot. Ha még emlékszel akkor ezek ríva futottak az európai bíróságra, azzal hogy adót köll fizetni Magyarországon, ki hallott még ilyet? (A brit elemzők meg állandóan az EU meg az Euró bukásról cikkeznek, mert ebben érdekelt Anglia) Különben a németek magas ívben tennének rá, hogy a forint ide vagy oda, őket csak a saját cégeik, meg az istenverte adómentes pénzszivattyújuk érdekli, semmi más. Sokkal inkább arról van szó, hogy a magyar politika kockázatos, és ez megjelenik(-het) a forint viselkedésén, ami ugye érthetetlen módon erősödött az utóbbi időben, tovább rontva a német eredményeket, amiket ugye függetlenül attól, hogy Magyarországon keletkeznek, euróban számolnak el. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a magyar politika kiszámíthatóvá és stabillá tenné a forintot, vagyis lehet hogy a németeknek bizonyos mértékig igaza van, ugyanakkor az eu-s politikai döntések illetve a problémák az euró árfolyamában ugyanúgy nyomot hagynak, mint Orbánék a forintéban.
ennek az orbánnak ..valami baj van az agyával!

haszontalan ez az ember, ez csak viszályt szít

ki kéne ba*ni a pozíciójából, nem?
@oregano:

Gondoltam, hogy lesz aki megpróbálja majd kreatívan értelmezni amit leírtam, de ez így ahogy van marhaság.

Az idézett értelmezés arról szól, hogy az életemet adnám azért, hogy itt mindenki szabadon szólhasson. Vagyis a kurucokat gyűlöld azért amit és ahogy mondanak, de ne vitasd el a szólás jogát tőlük.

A mozis párhuzam is sántít: aki egy tömött előadáson tűz van! -t kiállt az pánikot kelt, és nem véleményt közöl.
@Fabius: ahogy két száz százalékban egyforma tojás, úgy két 100%-ban egyforma fasz sincs!:)
Érvelésed tehát nem állja meg a helyét!
@Fabius:

Tényleg nem értjük egymást.

Szerinted (és a hagyományos liberális felfogás szerint) a kurucinfo betiltatása szólásszabadságot korlátoz. Szerintem pedig terrorizmust. A jenkik pedig pontosan értik a különbséget (egyébként a mozis hasonlat is éppen egy amerikai legfelső bírótól volt).

Csakhogy az amik arra válaszolnak, amit kérdeznek tőlük.
Ha azt kérdezed tőlük: "Korlátozzátok a szólásszabadságot?" akkor azt válaszolják: "Nem."
Ám ha azt kérdezed tőlük: "Lehet hazudni a bíróságon a szólásszabadság nevében?" akkor is azt válaszolják, hogy: "Nem". Mert a hamis tanúzás kérdése nem a szólásszabadságról szól, hanem a jogbiztonságról.
És ha azt kérdezed tőlük: "Lehet lelki vagy fizikai terrorra uszítani?" akkor is azt fogják válaszolni, hogy: "Nem". Mert a terrorizmus kérdése sem a szólásszabadságról szól, hanem a nemzetbiztonságról.
@papageno:

Rendben skacok, én nyitottam kiskaput, hogy drága miniszterelnök urat ne hozzátok ebbe a centiméterben kifejezhető kellemetlen helyzetbe. De ha ez kell...

Ő 168 centi, én 190.

Ha faszok vagyunk mindketten, akkor ő annyira aprócska fasz mellettem, hogy inkább lenne önként pina :-D
@Démonmac1: A liberalizmusnak, de nem a liberálisoknak.

A demokráciát nem Orbánék vagy az LMP biztosítja, hanem mi, a lakosság, akik természetesen a szabadságjogaikat tekintve még akkor is liberális érzelműek, ha egy hazai vagy külföldi liberális pártból az első nap páros lábbal rúgnák ki őket.

Eléggé evidens, hogy felmordulást keltene az (és a kormányzó párt megérezné ezt az urnáknál is), ha a kuruc eltűnne, de ballib szemetek maradnának.

Na ezért jobb, ha egy kormányzó párt inkább nem nyúl a nethez és inkább a jólétre koncentrál, mert az mindenkinek jó és azzal jól lehet szavazatokat szerezni.

A Fidesz már így is az antiszemitizmus terén kompenzál, (némelyikük már elég gáz is) ami az egyre romló megélhetések és közbiztonság mellett mindenképp szavazatvesztéshez fog vezetni.
@Fabius: Hmmm... azzal a hátsó gondolattal jáccol, hogy +durrantanád? Fura gusztus. :-))
@oregano: A kurucinfo miért terrorizmus? Bocs nehéz a felfogásom...
@oregano:

Igen, pont ezért nem értünk egyet. Orbánék szinte minden fórumot megmozgattak:

"Legutóbb például Gál András Levente, a Jó állam fejlesztési koncepció végrehajtásának összehangolásáért felelős kormánybiztos múlt heti hivatalos amerikai útján találkozott Marie Yovanovitch helyettes külügyi államtitkárral, Tomicah Tillemann külügyminiszteri tanácsadóval, Elizabeth Nakian holokausztügyekért felelős helyettes vezetővel és Hannah Rosenthal antiszemitizmusügyekért felelős különmegbízottal, valamint az amerikai zsidó közösség számos prominens képviselőjével. Gál a találkozón kérte, "vizsgálják meg, milyen módon tudnak a korábbiaknál eredményesebben fellépni az USA-ban működő gyűlöletkeltő oldalakkal szemben".

Információink szerint az amerikai hatóságok arra hivatkozva utasították vissza a kérést, hogy csak akkor léphetnek, azaz csak akkor korlátozhatják a szólásszabadságot, ha a gyűlöletkeltés közvetlen és azonnali veszélyt jelent valakire nézve."

www.origo.hu/itthon/20120703-amerikai-kepviseloktol-ker-segitseget-orban-az-internetes-gyuloletbeszed-megfekezesere.html

Vagyis a kurucok az amerikai szakértők szerint nem jelentenek "közvetlen és azonnali veszélyt". A holokauszt relativizálása gusztustalan, a zsidók ilyen elvakult utálata és a leigázós elméletek röhejesek, de ez magában még nem terrorizmus.
A Varánusz Tudományos Fantasztikum, és Fikció rovatának aktuális fejezetét olvashatták.

Most, hogy így szóbakerült itt is, megyek megnézem magamnak ezt a kurucinfót vagy mit magamnak.
@Démonmac1: a Népszava is kábé csak arra volt. Folyamatosan uszított. Állami pénzen. És persze közben nyomták a piac mindenhatóságáról a szöveget, amikor kórházakat adott el a pártjuk. Úgy örülök, hogy amióta a piacból kéne megélni, szopóágra került az összes liberó, és egymás után kerül koldusbotra az exkormányszóvivő (aki föl is akasztotta magát) vagy a népszava "újságírói".. pl Andrassew. A NeoFm-nek is lassan kaszáltak.. A Vizoviczki-féle maffia birodalomnak is annyi lesz. (Dokk, MoulinRouge stb) Még Leisztinger van hátra... Ha van esze, már nézegeti a külföldi lakásárakat.
@Fabius: Sajnos ez azt jelenti, hogy Orbánék veszélyt jelentenek a demokráciára.

Mi van, ha valaki pld. az olcsó kínai áruk veszélyeiről indít weblapot, vagy éppen az orvosi hálapénzről, feltüntetve, melyik orvosnak mennyit kell adni?

Mindkettő egészen aktuális.
@Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva): Ja, terrorizmus pld. az, ha 2 cigány kiszed a Bp-Vác vasútvonal pályájából pár száz síncsavart.

Nem pedig az, ha ezt megírják.
tudományos fantasztikum...

idetévedtek a rendőrök? ... csak ideeszi a fene őket, sok ember olvassa a netet ugye

.. naaaaa? mámma hány embernek küldtek 30e ft-os csekket?

aztán azt a komát (szomszédot a neszűrből) megtalálták-e már aki ellopta a szivattyút?
igazán nem csípem ezt a fidesznyik-szalonhungarista bagázst, tényleg horthyt idéző a ki nem mondott, kereszténykultuszba csomagolt nagyképű antiszemitizmusuk...de kivételesen orbán jó labdát ütött le. mert hát milyen logika az ami mentén ne állna meg az érvelés "kedveseim okés hogy a mi demokráciánkért aggódtok de közben háborítatlanul hagytok működni egy portált ahol nap mint nap uszítanak, hitlert éltetik, szemlézik a negyvenes évek nyilas ujságjait, és felszólítanak a zsidók, cigányiok, melegek, és mindenki más kiirtására...hogyisvanez?" Sajnos viktorka ezt most telibe találta.
Aki a Kurucoktól fél az féljen is!
@Fabius: "A holokauszt relativizálása gusztustalan, a zsidók ilyen elvakult utálata és a leigázós elméletek röhejesek, de ez magában még nem terrorizmus."

A legröhejesebb pedig, hogy "zsidózni, cigányozni" csak a kasszánál illik, ha valami kritika jelenik meg, akkor rögtön rasszizmus.
Tiltsák be ezeket a szavakat, bár akkor rengetegen éhen halnának... :)
@Anti Anyag:

Orbánék nem most és nem ettől kezdtek veszélyt jelenteni a demokráciára.

Amúgy hálapénz weblap volt, de azt sikerrel baszták a szemétbe az orvosok személyiségi jogaira hivatkozva.
@Anti Anyag: nekem azt írta az orvosom, hogy a hálapénz intézménye létezik és él, és nélküle összeomlana az egészségügy

úgyhogy mindig bekészítem a borítékot, nehogy miatam összeomoljon az egészségügy

..bár nekem nem készítenek borítékot akik árajánlatot kérnek, majd legközelebb megemlítem már nekik,,,öreg százezer forint lesz egy "jó" árajánlat

ha nem kell nem kell, vidd a *arodat máshoz
@Fabius: amikor asszony szült, akkor onnan tudtam meg, hogy mennyit is kell adni az adott dokinak. Pedig nagyon gondolkoztam előtte, úgyhogy az valódi közszolgálat volt.
A másik személyiségi jogi probléma a mindig újra felbukkanó exbarátnős honlap, ami egyébként szintén zseniális a maga faragatlan módján.
A terrorista kérdéskörben, meg emlékeztek, hogyan tiltották a "Terrorist handbook" nevű kiadványt? Szerintem ma is lecsukják, akinél találnak kinyomtatott példányt, a neten közben meg már ezerszámra vannak olyan kiképző anyagok, hogy azokhoz képest az ősbűn is csak közérti csokilopás.
alaphelyzetben diplomáciai otrombaságról van szó, nem pediglen a kurucinfo című dögletrül. szegény martonyi meg van áldva ezekkel az ótvar barmokkal, ezt már nem lehet kimagyarázni.
hvg.hu/itthon/20120704_fidesz_jobbik_borsod

teccik tudni, errül mán bizonyára van tudomása az amerikai külügynek. jó napot, jó szurkolást!
A kuruc.info az időnkénti túlkapásaival együtt is az egyik, ha nem az egyetlen hírforrás, ahol nem kendőzik el a valóságot. Persze az igazság kimondása gyakran sérti egyes áldemokrata, álhumánus liberális körök érdekeit, ezért minden eszközzel igyekeznek elnémítani. Remélem nem fog sikerülni.
Valahol borsodban: -Osz't monnya' Jóska bátyám? van a faluban rasszizmus? -Óóó nálunk az nincs, pedig igény vóna rá! :)
én nem csodálkozom orbán viktor viselkedésén, most nézem az önéletrajzát ... sikeres ember ő itt nem lesz

pctrs.network.hu/clubpicture/1/4/4/6/_/ov_oneletrajz_1446218_8280.jpg
@tucano:

Az exbarátnős honlap nettó parasztság.

Azt meg különösebben nem bánom, ha egy foteltálib nem fér hozzá két kattintással a bombakészítés rejtelmeihez.

De a hálapénzes oldal érdekes volt a maga nemében. Csak ugye olyan fekete bevételt és az azért nyújtott elégséges vagy elégtelen szolgáltatást feszegette, ami kínos volt az orvostársadalomnak.

De elsejétől már szükség sincs rá. A hálapénz intézmény lett, csak előre megállapodni tilos róla. Így, ha itthon születne a következő örökös, akkor annyit adsz, amennyit akarsz. "ajánlás, elvárás" hivatalosan nem létezhet :-D
@hacsaturján:

Mengyinek kellett egy lekenyerezett szövetséges, aki hátha megvédi mikor a BNPI pályázaton berágott gazdák faggatni kezdik édesanyja egészségi állapotáról.
@hacsaturján: "Mint mondta, egyszerűen csak annyi történt, hogy visszatértek a kilencvenes években született szmsz-hez, amely három képviselővel már lehetővé tette a frakcióalapítást. Arra a kérdésre, hogy ebben mi a logika, azt mondta: ha logikát akarunk keresni benne, akkor lehet, hogy nem találunk. "

Hát ez kész! :DDDDDDDDD

Fényes nappal, bele a pofádba...
@Fabius: Aztaa már megint felbukkan sorosgyuri. Szóval örüljünk, hogy viktort és most már bajnait is külföldi alapítvány pénzeli.
A jobbikot vajon melyik alapítvány támogatja?? :)
Kit érdekel akár 6.000.000 zsidó vagy amerikai halott vagy élő szenátor véleménye?

Magyarországot a magyar kormány és választott képviselőink kell, hogy irányítsák.

Aki a külföldiekkel együttműködik az hazaáruló.
Szóltam. Nem betiltani kell a kurucinfót. Nem kell olvasni, vagy defészelni, vagy rányomni egy DDoS-t időnként (de szigorúan nem közpénzből) illetve nemzetbiztonságilag ránézni az arcokra, hogy akarnak-e robbantgatni, gyilkolászni (ezt meg csak szigorúan közpénzből, felhatalmazással meg ilyenek) de nem kell betiltani, mer akkor melyik lesz a következő, amit majd betiltanak, meg megint az lesz mint a nyócvanas években amikor pl. összekeverték a punkokat a jobber rasszista tahókkal. Meg ezeknek úgyis lesznek fanzinjaik ahol virágnyelven továbbszövik az összeesküvéses marhaságaikat..
@Gábriel angyal:

A Fidesz szerint a Jobbikot a zemeszpé pénzeli, a zemeszpé szerint meg a Fidesz.

Én inkább Kovács Béla úrral beszélgetnék Vaszilij Padvojszkijról. Illetve nem is, Vaszilij Padvojszkijjal Kovács Béláról.
@gnme: Semmi gond, kell, csak éppen tudni akarom, melyik orvos mennyit kér.

Na most képzeld el, bemész egy közértbe és a pénztáros közli veled az árakat a fizetésnél.

Ha szabad, akkor nem értem, miért kellene titkolniuk személyiségi jogokra hivatkozva.
@Fabius: Azzal együtt nem nagyon értem, hogy intézik el a számlát? Vagy a dokiknak nem kell számlát adni?

Eszem megáll, egy kormány teljesen nyilvánosan támogatja a korrupciót.
@Anti Anyag: ez kellett ahhoz, hogy papmagor ne zavarogjon a tévében minden este, habzó szájjal a fideszt szapulva

megkapták az ingyenlóvét, nefélj nem is fognak zavarogni egy darabig
Ha a magyar hirközlő szervek tisztességesen leközölnék, nem hamisítanák meg a hireket, akkor azt mondom a kurucot becsukni, mint a malacot.
De amig egyes esetekben a zemberek csak és kizárólag a kurucról tudnak a spiclikről, a besügókról, a jó és rosz kommunistákról, vagy netán milliárdos lopásokról, addig ne lehessen bezárni őket!
Majd ha tetszenek tényeket és nem ferditéseket, hazugságokat irogatni és hirként tálalni, akkor én is támogatom a kuruc bezárását.
De vajon Gyurcsány, Horn, Ba
@Fabius: Szóval amondó vagy, hogy a ruszkik esetleg?? :) Várom már az estét szeretnék egy kis OFF zenét küldeni, hogy vajon emlékszel -e rájuk?? :)
@janos551: KBM! Folytatom, mert elszáltam mint Viktor a dakota lóval--tehát, Gyurcsány, Horn, Bajnai miért nem kérte a kuruc bezárását?
Ők birták és birják a gyürödést.
Mert Viktor tudhatná, aki kurvának áll, az ne lepődjön meg, ha b.szogassák!
Vagy netán a kuruc kezébe van valamilyen aduász?
Netán ettől fél Viktor, hogy kijátsszák és akkor bukta van?
Ha kínai billentyűzeten pötyögöd be a marhaságaidat, az azt jelenti, hogy Kínából pénzelnek?
Se Viktoréknak, se Ferencéknek nem tetszik a kritika. Ezért a nagy kapálózás, hogy a leglátogatottabb hírportált lekapcsolják. Ha ott nem írnának róluk negatív dolgokat, akkor nem érdekelné őket az egész. Ha Viktoron múlna mindenkit aki kritizálja deportálná Szibériába. Szánalmas egy ember. Remélem a következő választásokon bukik egy látványosat. :-P lol
Az Amerikai Népszavát is lekapcsoltathatná, úgy tudom hogy tőlük is kap kritikát rendesen. Nekik meg a nevükben is benne van Amerika.
@Gábriel angyal:

Szóval amondó vagyok, hogy bármelyik pártnak tudok feltenni kényelmetlen kérdéseket a finanszírozásukról, ha akarok.
@belekotty: Mert ő akkor éber a kilenc vagy hány órás eltolódás folytán , amikor mások alszanak.
Ahogy látom, jól megvagytok itt, mint a csahos kutyák. vagy inkább mint a szado meg a mazo: "üss, nem ütlek" :)
Nem zsigeri reakciókat, értelmes párbeszédet, emberek !
500 év Mátyás óta nem elég, hogy rájöjjünk, az eső esik, a víz meg lefelé folyik ?
Önjelölt prófétáktól már épp elé szívott az ország.
ld: Rákóczi, Kossuth, Horthy
( Kádár helytartó volt, nem próféta )
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nemes egyszerűséggel: a csuti tolvajt nem zsidózta senki.A gyermekei nevei pedig tisztára ősmagyaros:Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
@The brain: Orvbánról tehet Orvbán. Az épp elég nagy katasztrófa Magyarországnak.
Aha. Előtte királyi hatalmak cél nélkül, meg körüle az európai erőviszonyok hatottak. Mátyás volt az első, aki tudatosan magyar birodalmat akart felépíteni.
@oregano: De te jól leírod. Kettősbeszéd, már maga se tudja, mit is akar, csak legyen duplafeneke.
Kussolsz, gój disznó! Megsiratod minden nap elhunyt hittestvéreinket! Bűnbánatot gyakorolsz és önostorozol!
És legfőképpen életed végéig eltartod Isten választott felsőbbrendű népét.

Fizess és kussolj gój kutya!
a gój desznyónak jaó' a tepertyője?
Úgy amúgy nem az volt Gyurcsányék baja a csodásan szabadszellemű és színvonaals kurucal, hogy mik jelentek meg rajta - bár gyakran kimerítették a gyűlöletkeltés és uszítás fogalmát - , akinek ez a szellemi tápláléka, egye-zabálja.

Hanem hogy a drága jó kuruclesik kiadták fenyegetve ráadásul mindazoknak - bíróknak, ennek, annak, - a magántelefonszámát, lakcímét amihez egyáltalán semmi közük se nem volt. Csakis, hogy bezsarolják és megfélelmítsék őket! Ezt pedig még a nácikok se tehetik büntetlenül. ezért akarták elkapni őket itthon, és ezért menekültek a fikázott Amerikába.[..]"Egyben arra hívták fel az internetes oldal szerkesztőit, hogy a bírák és ügyészek nevét és személyes adatait távolítsák el. Az ügyészség nyomozást rendelt el az adatok közzététele miatt, 2006. október 11-én pedig a rendőrség házkutatást tartott Molnár Balázs akkori főszerkesztő lakásában. Számítógépet és egyéb technikai eszközöket, DVD-ket, lemezeket foglaltak le. Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos szerint a honlap szerkesztői megsértették az adatvédelmi törvényt. Az ombudsman elmondta, hogy csak azok az adatok kerülhetnek jogszerűen nyilvánosságra, amelyek a törvény értelmében a bírónak olyan adatai, amely közérdekű adatok. Ilyen a bíró neve, beosztása és nyilván az is, hogy milyen ügyben ítélkezett. A radikálisok „cserébe" Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos telefonszámát is nyilvánosságra hozták. Az ombudsmant napokig zaklatták a kéretlen telefonálók." www.sulinet.hu/oroksegtar/data/magyarorszagi_kisebbsegek/2008/EOKIK/Ciganynak_lenni_magyarorszagon_jelentes_2006/pages/010_igeny_van_ra.htm
Hát nem tom nekem annyi jön le, hogy a posztoló utálja a zorbánt. Eredeti hapi.
@Lucky Larry Silverstein:
Egyrészt utálja az Orbánt, másrészt megpróbálja megmagyarázni az Amerikaiak pénzzel és politikusokkal támogatott, alattomos magyarellenes beszólásokkal dúsított, MSZP-t és SZDSZ-t (LMP-t) erősítő kampányát.

Amerikából akarják eldönteni a választásokat.
A kérdés csak az, mit ad cserébe az LMP és MSZP ?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem hiszem hogy élénken érdekelmé amerikát Magyarország, és hogy itt ki van kormányon. Vannak persze körök, akik támogatták az általad említetteket, de nem hiszem hogy a véleményük amerikában mérvadó v. kizárólagos.

Ha olyan nagyon akarnák, biztosan el tudnák dönteni a választásokat nekik nem is túl sok pénzzel, de reményetlen bukóba nem teszik a pénzüket, akkor inkább Orbánnal fognak megegyezni.
@Lucky Larry Silverstein: Amerika nagy része persze pont leszarja Magyarországot, és persze vannak a Fidesznek is szövetségesei ott.

Itt inkább annak a Magyarországot lejárató MSZP-SZDSZ kampánynak a zöngéjét láthatjuk, ahogyan minden követ megmozgatnak az ország kirekesztésére.
Saját maguk fogalmaznak meg az országot elítélő EU határozatot, pénzügyi szankciót szavaznak meg, külföldi kapcsolataik izomból lejáratják az országot (Amerikai Népszava)...
Az Amerikai zsidók reflexből antiszemitáznak, hisz minden antiszemitázás a cionistákat erősití, valaki pedig azért zárkózik, mert szimplán utál minket.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ne bassz, télleg amcsiból döntik el a választásokat? Ez azt jelenti amit eddig: Orbánt megint lefizette a Soros Gyuri? Hiába na, nagy úr a megszokás, ha már az iskoláját is Soros fizette.
@Fabius: A választást mi döntjük el magyarok, szavazó állampolgárok.
Amerikából meg azokat támogatták mindig is, azok kapnak hátszelet, akik hajlamosak kiárusítani az országot, eladni a földeket, közműveket, támogatják kontrolálatlanul a bankokat.
Az MSZP-t, SZDSZ-t, LMP-t.

Nem ők döntenek, de 2002-ben sikerült megfordítani amerikai pénzzel és támogatással az eredményt, aminek 8 évig ittuk a levét.
Most korábban kezdik. Ennyi.
@a szív fészkei:

Szerintem simán beleillik az orbáni alapideológiába: Mindenki labanc és összeesküvő ellenség, csak én vagyok Kossuth Lajos, Aki Megmenti A Nemzetet. Görgei is áruló. Meg Szemere Bertalan is az. Anglia ellenség, Franciaország ellenség, Poroszország ellenség, a németek is, naná.

Most speciel az összeesküvők:

1) először is Európa, úgy cakkumpakk, de különösen az osztrákok, akik elzsebszerződik a magyar földet, meg a németek, akik ki akarnak minket zsákmányolni. Szóval, az EU, na.
2) aztán Amerika is összeesküvő tulajdonképpen, mert vagy liberálisok, és akkor azér', vagy mert nagyonkapitalisták, és akkor azér.
3) a nemzetközi fináncoligarchia, akik nem dolgoznak, csak pénzből akarnak még több pénzt csinálni, és az nem dolgozás, hanem csak spekuláció. Ők az IMF, mint az köztudott.
4) a nemzetközi baloldali (=kommunista vagy liberális vagy szoci) összeesküvők, akiket Kovács László mozgat hazulról, ők meg a médiát mozgatják kívülről
5) bárki körülöttünk, aki bántja azokat a határon túli magyarokat, akikre a FIDESZ azt mondja, hogy jómagyarok. A jómagyarokat bántók között vannak a tótok, az ukránok, a románok, a szerbek, valamint a velük élő rosszmagyarok.
6) a határainkon belül élő rosszmagyarok is összeesküvők, de különösen az MSZP és a Jobbik, mindkettő azért, mert 2014 után a FIDESZ csak egy koalícióban maradhat hatalmon, ez már látszik, namost az MSZP-vel csak akkor van koalíció, ha Orbán repül, a Jobbikkal meg csak akkor, ha valaki ezt finanszírozza külföldről, ám ezt a 3) pontban említett nemzetközi kapitalizmus nem fogja engedni.

Úgyhogy most nekünk szabadságharcolnunk kell, de folyamatosan, hogy összeesküvők és az árulók ne győzzenek. Kifelé ezt úgy adjuk el, hogy ez példamutatás a Világ Nemzeteinek és Népeinek, hogy lám, mi '56-os magyarok így meg úgy...
@a szív fészkei:

Szerintem simán beleillik az orbáni alapideológiába: Mindenki labanc és összeesküvő ellenség, csak én vagyok Kossuth Lajos, Aki Megmenti A Nemzetet. Görgei is áruló. Meg Szemere Bertalan is az. Anglia ellenség, Franciaország ellenség, Poroszország ellenség, a németek is, naná.

Most speciel az összeesküvők:

1) először is Európa, úgy cakkumpakk, de különösen az osztrákok, akik elzsebszerződik a magyar földet, meg a németek, akik ki akarnak minket zsákmányolni. Szóval, az EU, na.
2) aztán Amerika is összeesküvő tulajdonképpen, mert vagy liberálisok, és akkor azér', vagy mert nagyonkapitalisták, és akkor azér.
3) a nemzetközi fináncoligarchia, akik nem dolgoznak, csak pénzből akarnak még több pénzt csinálni, és az nem dolgozás, hanem csak spekuláció. Ők az IMF, mint az köztudott.
4) a nemzetközi baloldali (=kommunista vagy liberális vagy szoci) összeesküvők, akiket Kovács László mozgat hazulról, ők meg a médiát mozgatják kívülről
5) bárki körülöttünk, aki bántja azokat a határon túli magyarokat, akikre a FIDESZ azt mondja, hogy jómagyarok. A jómagyarokat bántók között vannak a tótok, az ukránok, a románok, a szerbek, valamint a velük élő rosszmagyarok.
6) a határainkon belül élő rosszmagyarok is összeesküvők, de különösen az MSZP és a Jobbik, mindkettő azért, mert 2014 után a FIDESZ csak egy koalícióban maradhat hatalmon, ez már látszik, namost az MSZP-vel csak akkor van koalíció, ha Orbán repül, a Jobbikkal meg csak akkor, ha valaki ezt finanszírozza külföldről, ám ezt a 3) pontban említett nemzetközi kapitalizmus nem fogja engedni.

Úgyhogy most nekünk szabadságharcolnunk kell, de folyamatosan, hogy összeesküvők és az árulók ne győzzenek. Kifelé ezt úgy adjuk el, hogy ez példamutatás a Világ Nemzeteinek és Népeinek, hogy lám, mi '56-os magyarok így meg úgy...
@oregano: Nem, ha az egészséges nacionalizmus meglenne a részben némi agyzsugorításon átesett magyaroknak, akkor nem kellene külön magyarázni, hogy MINDENKIVEL szemben a hazai érdek a döntő, és az nem konfliktuskeresés hogy nem bólintunk rá mindenre azonnal, hogy szeressenek minket.

Mióta ez az alapállás, Magyarország 1/3-ra csökkent és az etnikai trianon ma is emiatt az önértékelési zavar miatt folyik tovább.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: az "amerikai népszava" (kb 333 olvasója)lejáratja az országot... te nagyon buta ember vagy, náci barátom
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Amerikából meg azokat támogatták mindig is, azok kapnak hátszelet, akik hajlamosak kiárusítani az országot,"

Viktor milliószámra kapta a sarzsit Sorostól, legutóbb 2010-ben. De nem volt válogatós, az Adenauer alapítványtól is elfogadta amit Pröhle Gergely hazatolt.

Gondolkozzál ember.
@Lucky Larry Silverstein: " a patriotizmus az ócska gazemberek végső ütőkártyája"
@a szív fészkei:
azzal együtt, hogy a tökeim tele vannak a zalcsútbasznádicsótánynal és bandájával, immáron 23 éve, és nem igen akarom önmagamat ismételni az eltávolításuk változatairól, megjegyzem, a cigánykodás az nep rassz függő bár a neve alatt futó rassz viszi tökélyre történelmileg (ahogy ez a blog is említi megállapodik és még a kézfogás alatt megváltoztatja a megállapodott terminus technicusokat mindig a másik fél hátrányára) és most egy valós cigánykodó banda van uralmon mert demokratikusan meg lettek választva és abszolút többséget kaptak hozzá, teljhatalmat amit XIV Lajos a Napkirály is megirigyelhetne és most ezzel visszaélnek

az ország javára semmit sem tettek 23 év alatt, csakis a személyes előmenetelüket hajtották és hajtják mindenkit legázolva aki egy picit is nem fér bele a kriteria-ba

és aljas eszközökkel elterelik a valós témát mindenféle mondvacsinált vagy harmadrangú ügyek felé (sajnálom de számomra a gazdaság -az emeberek napi jóléte- abszolut prioritás és minden más azután jön, még a demokrácia maga is)

és ezt mindenki bezabálja még a congressmen is ámerikában...és ennek okáról most hadd hallgassak...

szóval itthon is megy a hatalmas biliben a szar habosra keverése mialatt az egész gyorsnaszád már gyorsúlva sűllyed és nincs az az erő amely a halálból visszahozza

de addig is jókat csámcsogunk itt és máshol holmi gumicsontokon és csontvázakon

halott embernek nincsenek gondjai és azt hiszem az őrűltnek is kevesebb mint a normálisnak

nem akartam ezt ismételni, de kiborúlt belőlem, miből és hogyan fognak tovább rabolni ha már minden az övék lesz és akkor a kifosztottakkal mi lesz?

rabszolgák lesznek vagy halottak én magam az utóbbit választanám mert nem bírom a kínzást dehát én messze vagyok

brühühühühühühühü

a tetű droidok meggyüttek és okádják a szart meg a félremagyarázást ti meg felveszitek a kesztyűt ahelyett, hogy tahótlanítanád mert mást nem érdemel, nem lehet meggyőzni őket csak baltával vagy szekercével
@Lucky Larry Silverstein: minden ember patrióta a lelkében!!! aki hangosan beszél róla, az gazember
@Fabius:
lehetetlent kívánsz

brühühühühühühü
@oregano:

Hűűűbazz, ez kemény :-D

Kovács Pinológus volt talán az egyetlen, akiről az Economist hivatalos jelentésében leírta, hogy akkora senki, hogy nyomot nem hagyott maga után Brüsszelben.

www.vg.hu/gazdasag/kovacs-laszlo-csak-egy-felmondatot-erdemelt-az-economist-tol-290607

Ő, mint az összeesküvés mozgatója, akinek szavára ugrik mindenki :-D :-D :-D Ez bazmeg az év poénja eddig :-D
@Fabius:
Soros megbuktatta Shevarnadzé-t és az Angol Bankot (hogy másról ne beszéljek) Magyarországon változást akartak ő és még néhányan a 40 -es emigráció tagjai, és a cigánysurmó jó volt arra, hogy szétgórja mindazt ami addig rendben ment és csináljon káoszt meg divide et impera-t és agazdaságot rohassza le azért, hogy a magyarok zokogva kérjenek segítséget és kapják is meg, megkapták és most fizetik a kamatos kamatait a TÉKOZLÓ FIÚ AZ EGY TÁL LENCSÉÉRT ELADTA ANYJÁT APJÁT ÉS MINDENÉT most már csak a szétbaszott segge maradt és jajong?

hát nem megérdemli?

valaki bizonyos dolgokat collateral damage-nek nevezett...hát Levédiában is szükség lenne ilyenre nagyon gyorsan
Ez volt Orbàn elsô èrtelmes megnyílvànulàsa. A Kuruc.info-t le kell tiltani, a következô lèpès a Jobbik feloszlatàsa kellene, hogy legyen. Kàr hogy nem gondolja ôszintèn és a Jobbik kiszolgàlója. Màr készülnek a hàttérben a koalíció kötèsre. Ha megszületik a koalíció, akkor meg ledaràljàk ôket csakúgy, mint a Kisgazdàkat.

Ki az az idióta, aki azt hiszi hogy a neonàcik jelentik a megoldàst Magyarorszàg sùlyos problèmàira. Aki Jobbikra szavaz annak kezeltetnie kellene magàt.
@Osceola: Ja, értem, jó, kösz. Remélem az eső és a víz is tudta ezt. :-)))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Így becsülöd az amerikaiakat, hogy nagybetűvel írod őket? Mekkora kóvedet adsz nekik! Téged is fizetnek?
@Fabius: :-DD Van, hogy rossz lóra tesz még a Soros is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Hiàbavalò a nyàl verésed a Fidesz bebizonyította, hogy mennyire korrupt, antidemokratikus és inkompetens. A Fidesznèl màr csak a Jobbik kàrtèkonyabb Magyarorszàgra nézve.

Zokszó nélkül fogom az X-et valamelyik demokratikus pàrtra húzni, amelyik levàthatja a Fideszt. Magyarorszàg többet èrdemel az orszàgot lepusztító jobboldalnàl. :(
@oregano: :-DDD Jobb vagy mint a Török Gábor-összes, kösz!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Téged ad el dekára. Olyanok ezek, hogy még az ilyen legnagyobb értékeket is így kiárulják nyári akción! Talpadon a drága termőfölddel.
@rodeo36:

Amikor itt 90 előtt Soros is változást akart akkor nem ment rendben semmi.

A többi kb stimmel. Soros simán megshortolta az OTP-t is szemrebbenés nélkül.
Kuruc info? Jobbik?
Rendes náci ránéz a csúti nagykorúra és beazonosítja.
Fajilag, ja.
Meg viselkedésben is, bezony.

És nem elmélkedik azon, hogy mikor mit nem mond helyesen, vagy mennyire nem ért egyet az iránnyal, a nem-megszorítással, meg a tököm tudja mikkel.

Rendes nácinak nem fogják be a pofáját bolsevik demagóg propagandával.

Hja, hogy megélhetési-náci?
Az már más. Az stimmel.

Ez olyan , mint amikor pártalapítás előtt egyik lánglelkű, egy fajilag szemre azonosítható fülkeforradalmár polgári körében szívja magába az aljas-propagandát mint az anyatejet, másik meg végigszolgálja egy "kis" baksisért az mszmp-től az mdf-en keresztül mindegyik pénzpártot.

Na ilyenekből nem lesz rendes náci.

Szegény-szegény kis Magyarország.
@a szív fészkei:

A törvènyek lehetôvé teszik a neonàcik bebörtönzését. Mièrt nem lehet legalàbb a vezetôiket hûvösre tenni?

Lehet szabadon uszítani a kisebbségek ellen Magyarorszàgon? Sajnos igen. :(
@Fabius: Milyen pornográf cselekményre hívod fel szegény jó hazaffyt??? Azt neki szigorúan tilos; hisz ha Viktor aszondta, hogy ki vagyunk árulva és itteni ballibek fogják a kinti firkászok minket lejárató mancsát, akkor az úgy van. Lásd az árvalányhajas zanyaföld, a kék termálvíz, na meg a turullal teli fényes égbolt kiárulásának fairy tale-jét. Ezt mondták neki, ezt hiszi és terjeszti, ezért tartják...
@Lacdelo: Ne engem győzködj. Nekem eléggé van véleményem az ő "áldásos" tevékenységükről. Ami ugye szólásszabadság. Amíg vért nem kíván, mert csak akkor lesz gyűlöletkeltés a verdikt szerint.
@rodeo36: Nem őket akarom meggyőzni, de a hozzászólás nélkül csak olvasókat esetleg érdekelheti, hogy mi van a serpenyőben a másik oldalon.

Ha megunom, tahótlanítom, el tudom dönteni. Minden válaszuk rámutat az APO-juk irányára, tanulságos, na.
Nekem meggyőződésem, hogy a Kuruc meg a Jobbik a ballibek pecsenyéjét sütögetik.

Kamú, állandóan előrángatható kártyák ezek, hogy azt mondhassák: Lám lám milyen antiszemiták a magyarok.
Ha már ilyen képek is születnek, eljöhet az idő amikor a jobbiknak is kellemetlen lesz a kuruc.info. :)

szabadriport.files.wordpress.com/2012/07/rabbik-magyarorszc3a1gc3a9rt-mozgalom.jpg
@reálisan:

A magyarok jelentôs %-a szerinted nem antiszemita, homofób, xenofób és rasszista? Van olyan Jobbikra szavazó aki valamelyik csoportba nem illik bele?

Szoktàl te emberek közé menni?
@Gábriel angyal: az igazság mióta gyűlölet?! A büdös magyar a neonáciakra nézve igen találó, mert büdösek, mint a pálpusztai. Az utóbbi időben elegen szaglottak a városközpontban. Ráadásul, ha marslakók lettek volna akkor is így kiabálnak. Nem értem hol itt a probléma.
Támogatnám azt, hogy amerikai mintára (ha már olyan ámerikásan kuncsorgunk) akkor ki kellene mondani, hogy rasszista büncselekményt romák nem követhetnek el, ők rasszisták nem lehetnek. A tegnapi ítéletet elnézve súlyos hiba az, hogy ez nem került kimondásra.
Ami meg a lógást, drogozást illeti, nem hinném, hogy pont neked kellene felhívni rá a figyelmet, mikor a melegfesztíválokon füvezni, és pornót forgatni, mert nem tetszik a rendes meló nem épp erre determinál. Ráadásul erkölcsileg sem helyezi föléjük.
Voltaképp a szélsőjobb értelmi szintje legyen az diplomás, vagy nyolcáltalános megegyezik a sajókazai cigánygyerekével. Ez pedig vitathatatlan tény.
@a szív fészkei: Köszi! Látom Boli drága pletyizik. Isten segítsen mindenkin, mert közgazdász (is) lettem.:D
Mi lenne, ha a Jobbik kerülne hatalomra?

Kàosz, gazdasàgi összeomlàs és tàrsadalmi zavargàsok. :(
Az igazság mióta gyűlölet?! A büdös magyar antiszemitázó cionoistákra nézve igen találó, mert büdösek, mint a pálpusztai. Az utóbbi időben elegen szaglottak a városközpontban. Ráadásul, ha marslakók lettek volna akkor is így kiabálnak. Nem értem hol itt a probléma.
Támogatnám azt, hogy amerikai mintára (ha már olyan ámerikásan kuncsorgunk) akkor ki kellene mondani, hogy rasszista büncselekményt magyarok nem követhetnek el, ők rasszisták nem lehetnek. A tegnapi ítéletet elnézve súlyos hiba az, hogy ez nem került kimondásra.
Ami meg a lógást, drogozást illeti, nem hinném, hogy pont neked kellene felhívni rá a figyelmet, mikor a melegfesztíválokon füvezni, és pornót forgatni, mert nem tetszik a rendes meló nem épp erre determinál. Ráadásul erkölcsileg sem helyezi föléjük.
Voltaképp a szélsőjobb értelmi szintje legyen az diplomás, vagy nyolcáltalános megegyezik a tel-avivi utcagyerekével. Ez pedig vitathatatlan tény.
Talàlkozott màr valaki értelmisègi Jobbikossal?
@Lacdelo: Igen persze. Ha a jobbik a hatalom közelébe kerül egyből elkezdik megsütni az összes zsidót viccbül, a MÁV Cargo csúcsrajár, a föld visszafelé kezd el forogni dánielpetike pedig gyurcsányszobrokat fog megszentségteleníteni.
@azbesztos:
szerintem egy meleg pornószinész értékesebb mint egy dzsobbikos aki rá akarja kényszeríteni honfitársait hogy havi 47000-ből éljenek meg és ezért még nehéz fizikai munkát is végezzenek mialatt semmirekellő politikusok mint a levédiai miniszterelnök ennek soxorosáért kibaszik mindenkivel és azon felül lop és csal is a kurva anyját

brühühühühühühühü
Adalék a témához:

S most nézzük a számokat. Az USA képviselőházának összesen 435 tagja van. Közülük 193 demokrata párti képviselő. A 193 demokrata párti képviselőből 23 zsidó – az említett honlap nyilvántartása szerint. Nos, ebből a 23 zsidóból 20 aláírta az Orbánnak küldött levelet. Vagyis az aláírók 40 százaléka zsidó. Íme, a névsor:

Howard L. Berman; Eliot L. Engel; Gary L. Ackerman; Theodore E. Deutch; Steve Cohen; Steven R. Rothman; Jared Polis; Steve Israel; Jerrold Nadler; Sander M. Levin; Jan Schakowsky; Barney Frank; Henry Waxman; Bob Filher; Debbie Wasserman Schultz; Nita M. Lowey; Shelley Berkley; David N. Cicilline; Adam B. Schiff; Susan A. Davis.
@rodeo36: Hasznos infó lehet, hogy a dzsobbik marhára nem akar senkit rákényszeríteni, hogy megéljen 47 ezer forintból, sőt.
@Schindler Pistája:

Mi a Jobbik gazdasàgi programja? 30 %-os munkanélkilüség, multik kiûzése - magyar beszàllítók tönkretètele, bankok kivéteztetése, hitel befagyasztàsa, gazdasàg és fogyasztàs csökkentése, az EU-ból kilépés és a EU-s pénzek megtagadàsa, beruhàzàsok csökkenése, magyar és külföldi tôkekivonàs, IMF elkergetése, magyar kamatlàb és CDS felàr egekbe szökése, àllamcsôd. :(

Melyik nyugati politikus fog neonàcikkal üzletelni? Obama, Holland, Merkel?

A Jobbik Magyarorszàgra nézve a legveszèlyesebb pàrt!
Te Magyarorszàgot tönkre akarod tenni? Mi hasznod van belôle?
@Lacdelo: Argentína is annyira tönkrement, folyamatosan évi 8-10%-kal nő mióta kirugdalta az IMF-et.
@Zuckerbrot:

Én nem emlékszem, hogy Argentínàt neonàcik irànyítanàk.

Egyèbként meg beszèljèl argentinokkal és kèrdezd meg hogy millyen volt a helyzet, amikor csôdbe mentek.

A helyzet most is nagyon rossz Argentínàban. :(
@Zuckerbrot: ez mondjuk kamu, folyamatosan hamisítanak/hamisítottak minden létező statisztikát. Ehelyett kötött devizagazdálkodás van, nem lehet dollárt venni, nem fizetik ki a külföldről vásárolt árukat (pl. gyógyszereket), a hadsereget. Viszont nagyon helyes nacionalista kampányokat indítanak olyan területek megszerzésére, amelyek soha nem voltak az övék, mint a Falkland-szigetek.
Ráadásul ha ma este a Corinthians megrakja a Boca Juniort (erre igen jó esély van), akkor szerintem egyenként dőlnek kardjukba. Ja, és nem rugdalták ki az IMF-et. Ehelyett nem fizették ki egy ideig az olasz, spanyol, japán, német ÉS IMF kölcsönöket.
@rodeo36: Amennyit egy ellenzéki párt meg tudott tenni ellene, azt megtette.(pld. nemmel szavaztak) Persze ez nálad már úgy jön le, hogy a dzsobbik rá akarja kényszeríteni honfitársaira, hogy megéljenek 47 ezer forintból.:) Azért arra vigyázz, hogy a zsigeri gyűlöleted feléjük a józan ítélőképességedet azért ne vegye el teljesen. :)
@tucano: de gyorsan rányomtam! Szóval nem fizették ki a hitelezőket, ezzel sikerült teljesen lejáratniuk magukat, szóba sem állnak velük, kivéve Venezuelát, ami azért inkább kínos, mint jó, legalábbis társaságban.
@Lacdelo: Én azt mondom 10 éve 8-10%ot nőnek évente!(cca.+100%)

Te kijelented hogy nagyon rossz ott.

.....:(
@tucano: Jó, hogy szóba hoztad Argentínát. Ezekről mit tudsz?

"Amikor a népharag elsöpörte végre az országot a nemzetközi finánctőkének teljes mértékben kiszolgáltató bűnöző politikai osztályt, új korszak kezdődött Argentína életében. Az IMF zsoldjában álló gazdasági „szakértők” gazdasági összeomlást jósoltak arra az esetre, ha az új argentin vezetés hátat fordít a nemzetközi pénzügyi szervezeteknek, és az ország népének érdekeit szolgáló gazdaságpolitikát folytat. A teljes gazdaságpolitikai fordulat nyomán sikerült talpra állítani az országot: 2002 és 2012 között 90%-kal (!) nőtt Argentína gazdasági teljesítménye. A nyugati féltekén egyetlen állam sem mondhatott magáénak ilyen szédületes gazdasági eredményt. A munkanélküliség a 2002-es 22%-os szintről 2011-re 6,7%-os szintre csökkent. A dél-amerikai kormány nem tagadta meg az adósságai visszafizetését, azonban új feltételek mellett folytatta a törlesztést. Nestor Kirchner argentin államfő 2005-ben tömören összefoglalta a lényeget: „Van élet az IMF-en kívül, és milyen jó élet!”

Az új, a nemzetközi pénzoligarchia bértollnokainak szóhasználatában “populista” gazdaságpolitikai intézkedések részét képezi a nagy olajvállalatok nemzeti tulajdonba vétele. Az elmúlt évtized folyamán a “populista”, vagyis a nemzeti érdekeket képviselő kormányzat jelentős összegekkel igyekezett az értékes nyersanyag árát elfogadható szinten tartani. A multinacionális vállalatok – köztük a spanyol többségi tulajdonú Repsol, mely a most államosított olajcéget birtokolta – hatalmas profitot vágtak zsebre, miközben bírálták a kormány beavatkozását a „piaci viszonyokba”. 2004 és 2011 között az olajtermelés 20%-kal, a felszínre hozott gáz mennyisége 13%-kal csökkent. A YPF, amely az ország olajkészletének egyharmada fölött rendelkezik, szintén meglehetősen gyengén teljesített. A külföldi kézben lévő olajkonszernek azzal érveltek, hogy a mesterségesen alacsony szinten tartott olajárak miatt képtelenek fejleszteni a kitermelési technológiát, és nem tudnak új befektetéseket sem végrehajtani. Az olajcégek az állami árkontroll megszüntetését követelték cserébe az olajkitermelés mértékének fokozásáért."

americanfreepress.net/?p=4613
@tucano: Te is mint Lacdelo.

A WTO statisztikáját biztos nem hamisították az Argentinok.
@Zuckerbrot:

High inflation has been a weakness of the Argentine economy for decades.[91] Officially hovering around 9% since 2006, inflation has been privately estimated at over 30%,[92] becoming a contentious issue again. The government has manipulated inflation statistics.[93] The urban income poverty rate has dropped below the numbers of the 2001 economic crisis[94] Income distribution, having improved since 2002, is still considerably unequal.[95][96] Argentina began a period of fiscal austerity in 2012.[97][98]

De legalàbb a homoszexuàlisok hàzassàgot köthetnek törvènyesen. ;)
@rodeo36: Mondjuk ez a friss hír is elég lesújtó, ha még nem hallottatok róla. :(

Újabb megszorítás és bércsökkentés az állami szektorban

Az új munka törvénykönyve előírásai szerint az alkalmazottaknak ezentúl az ebédidőt is le kell dolgozniuk, ellenkező esetben a kieső részt levonják a fizetésükből - hívja fel a figyelmet portálunkhoz eljuttatott közleményében Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője.

"Július 1-jétől, az új munka törvénykönyvének hatályba lépésével, a kötelezően előírt minimális munkaközi szünet sem része már a munkaidőnek, így például a napi 8 óra esetén előírt minimum 20 perces, jellemzően ebédszünet sem. A versenyszférában – ha a cégnél működő érdekképviselet valami csoda folytán képes rá – kollektív szerződésben ettől mégiscsak eltérhetnek a felek, és maradhat a régi szabályozás. Ám az állami szektorban erre semmi lehetőség nincs" - olvasható a közleményben.

"Ez például azt jelenti, hogy aki eddig 12 órát dolgozott (jellemzően váltott műszakos beosztásokban), és törvény szerint ebben a munkaidőben kötelezően kellett összesen 45 percnyi szünetet kapnia (evés, ivás, mosdóhasználat), annak most már vagy le kell dolgoznia a szünetet, vagy a fizetését csökkentik az időarányos résszel. Ennek oka, hogy – az eddigiekkel ellentétben – már ez a törvényben előírt minimális szünet sem része a munkaidőnek" - hívja fel a figyelmet a képviselő.

"Ahol tehetik, ott természetesen a munkáltatók majd megnövelik az egy főre eső munkaidőt, és az így feleslegessé vált dolgozókat kirúgják. Ahol erre nincs lehetőség, mert például kötött a váltott műszakos időbeosztás, ott a fizetéseket csökkentik" - áll a közleményben.

"Ez ismét egy hibás koncepció, ami a kormány kommunikációja szerint munkahelyeket teremt, ám valójában csak jövedelemcsökkenést vagy munkahelymegszűnést eredményez. További munkahelyek létrejöttéhez a Jobbik javaslatainak megfogadása szükséges: a bérek közterheinek csökkentésére és vállalkozóbarát gazdasági környezet megteremtésére lenne szükség. A munkahelyek minőségének javításához pedig megfelelő garanciát nyújtó munkajogi szabályozás szükséges, mely pont ellentétes irányú a kormány jelenlegi irányvonalával" - zárul a közlemény.
@Gábriel angyal: miért nem tudott többséget szerezni és dönteni a sok sok jóról amit csinálnának ha tudnának csinálni

becsináltak?

brühühühühühühü
@Zuckerbrot:

Ha annyira szereted Argentínàt költözz oda. Nem hiszem, hogy könnyen kapnàl munkàt, viszont összehàzasodhatnàl ha netàn a fiùkat szereted. ;)
@Gábriel angyal:

Ki fog neonàcikkal tàrgyalni?
@Gábriel angyal:

@Schindler Pistája:

Mi a Jobbik gazdasàgi programja? 30 %-os munkanélkilüség, multik kiûzése - magyar beszàllítók tönkretètele, bankok kivéteztetése, hitel befagyasztàsa, gazdasàg és fogyasztàs csökkentése, az EU-ból kilépés és a EU-s pénzek megtagadàsa, beruhàzàsok csökkenése, magyar és külföldi tôkekivonàs, IMF elkergetése, magyar kamatlàb és CDS felàr egekbe szökése, àllamcsôd. :(

Melyik nyugati politikus fog neonàcikkal üzletelni? Obama, Holland, Merkel?

A Jobbik Magyarorszàgra nézve a legveszèlyesebb pàrt!
Te Magyarorszàgot tönkre akarod tenni? Mi hasznod van belôle?

Tahótlanítok
@Gábriel angyal: és még megéri bejárni dolgozni vagy egyszerűbb otthonmaradni és leszarni lesz ami lesz

ti dzsobbik egy kalap szart érterk sok a duma és semmi eredmény

brühühühühühü
@Zuckerbrot: nem mondom, hogy rossz ott, kitűnő a tangó, Buenos Aires döbbenetesen olcsó és csinosak a lányok. A marhasült egyenesen isteni, valamint a matét is kedvelem, a lovaspólóról nem is szólva. De például kereskedni nem mernék velük, mert nem fizethetnek ki. Érted? Nem utalhatnak el pl. dollárt, mert nem vehetnek, ugyanis az államnak sincs és emiatt betiltotta a kereskedelmi/lakossági értékesítést.
@tucano: Átlagembert hol érinti ez?

GDP PPP/fő kb. annyi mint Mo-n. De ezzel benne vannak a G20-ban, amiben Mo. sosem lesz.
@tucano: Meg azért Magyarország és Argentina helyzete se ugyanaz. DE a gyökkettőknek ezt ne is magyarázd, most kötelékben repülnek.
@tucano: Ja, itt milongák sincsenek akkora számban, hogy az átlagjózsi és gizi kibúsongja magát a tangóval, amíg dúl a válság.
@Lacdelo: Na, akkor már nem is olyan jó hely a szent erényűeknek. Keresni kell egy másik hivatkozási alapot, de a másik gazdasági kedvencük, Izland se jó, ott egyenesen a leszbi miniszterelnöknő vette el a barátnéját házassági ceremónián. Nem jön össze a vágyott Utópia nekik.
@Zuckerbrot: Ja, akkor Magyarországon is jó az átlagembernek ennyi erővel.
Turistának lenni profi sztem mindkét helyen. Mert se Argentínában, se Magyarországon nem jó per pillanat az élet, mármint átlagembereknek, sőt inkább kifejezetten szopás. Aki Ferrarit tud venni, azt gondolom valóban nem zavarja annyira, hogy nincs gyógyszer a gyerekének.
@Zuckerbrot: Basszus miért kell nagy betűvel írni??? Annyira elomlasz tőlük, hogy ez a tiszteleted jele? Vagy csak nem voltál pár nyelvtanórán?
@a szív fészkei:

"Ami ugye szólásszabadság. Amíg vért nem kíván, mert csak akkor lesz gyűlöletkeltés a verdikt szerint."

A "gyűlöletkeltés"/"gyűlöletbeszéd" felesleges jogi kategóriák, legalább is az angolszász jogban, ahol -- már nagyon régóta -- létezik az "assault and battery" tényállása. És a közhiedelem ellenére az "assault" nem a fizikai bántalmazást jelenti (az a "battery"), hanem annak _hiteles fenyegetését_. Magyarán ha azt mondom valakinek, hogy kussoljon vagy kivágom a szívét, az "assault" (fenyegetés); ha közben egy bicskát is villogtatok, akkor azzal kimerül a (hihető) fenyegetés tényállása, attól függetlenül hogy gyűlölöm-e a másikat vagy csak egyszerűen nem akarom hallani a mondókáját.

További probléma hogy az egyik "igazság-megmondása" a másik "gyűlöletbeszéde". Biztosan láttál már olyan hozzászólásokat amelyek bankárokat (általánosságban) vádolnak meg mindenféle bűncselekményekkel, és kilátásba helyezik nekik a lámpavasat stb. Ez "gyűlöletkeltés"? És ha valaki azt állítja hogy a felkötendő bankárok részesei a nemzetközi cionista összeesküvésnek (magyarán zsidók), akkor inkább "gyűlöletkeltés"?
@a szív fészkei: nagy vágyam rendesen tangózni:) Mondjuk asszony biztosan törné a térdemet, ha vmi befésült hajú latinát pörgetnék rózsával a számban, fekete tangókalapban, amikor ő brazil táncokat tanít:)
@tucano: Japcsik negyvenesével rajzanak a körúton naponta, égi derűvel fényképezve a legrandább házakat. Múltkor láthattak egy combinos balesetet,. majd elszálltak a boldogságtól és fnyképzeőgépcsattogásoktól. Biztos ők is nagyon elégedettek itt. Bruce Willis pláne szeret itt lenni. Hatmilla/hó bérelésű házban csak elvan.
@Lacdelo: Haggyadazt, nem latod hogy hulye?
@tucano: Ugyanaz az életszínvonal, csak Argentína gazdasága évi 10%-kal nő, Magyarországé pedig 1%-kal, feltéve ha nem ballib a kormány.
@Zuckerbrot: 2012-re minusz masfel, de ne zavartasd magad.
@Dr. Cica75:

Hàtha elgondolkozik, hogy neonàcikra öngyilkossàg szavazni. ;)
@tucano: Ez ennyire vérre megy?? Úhh, egyszer szerepelt itt 8 éve a Tavaszi Fesztiválon egy spanyol flemancotánconsnő vendégeként - Maria Serrano - két argentin tangotáncos. én még életemben ilyen erotikus és gyönyörű mozgást nem láttam, ahogy azok táncoltak,. "Compañia Maria Serrano
A flamenco és a tangó találkozása: szenvedély, erő és érzékiség
Közreműködik: Maria Serrano, José Galan, Alejandra Sabena, Gaston Godoy, Antonio Granjero/ tánc, Juan Carlo Berlanga/ gitár, Juan Cantarot, Inmaculada Rivero/ ének, José Maria Gago Camarena/ zongora, Alejandro Benítez/ nagybőgő, Luis Caruana/ bandoneon
Fény: Gustavo Perez
Hang: Timo Schorn
A Flamenco-Tango Fusion címet viselő est a flamenco-táncossztár és koreográfus Maria Serrano és társulata legújabb vállalkozása. Serrano művészetének ismeretében egyértelműsíthető, hogy a társulat produkciója az igényes, autentikus latin táncok, és a látványos show-k kedvelőinek egyaránt elnyeri majd tetszését. Az előadás során két különböző zenei és tánc-stílus találkozásának és egybeolvadásának lehetünk tanúi, e fúzió, egymásmellé rendelés célja, hogy létrejöhessen valami új és szokatlan, varázslatos elegy. Az előadás főhőse két argentin táncos, akik kétségbeesve az országukban előállt helyztettől úgy döntenek, hogy emigrálnak, és szerencsét próbálnak Spanyolországban. Ott, ahol egykor őseik születtek, akik évszázadokkal korábban az újvilágban kezdtek új életet. A tangóművészek Sevillába mennek, hogy megtalálják gyökereiket, és ott megérinti őket a flamenco szelleme: így kezdődik el flamenco, szerelem, szenvedély és melankólia varázslatos története.
A színen két táncospár: Maria Serrano és José Galan a flamenco-táncosok szerepében, argentin partnereik pedig természetesen tangó táncpárt alkotnak. A két pár saját műfaját mutatja meg a maga színtiszta eredetiségében. Ám ekkor hirtelen partnercsere következik: a táncosok találkozásával a két irányzat szinte „rácsodálkozik” egymásra, majd kezdetét veszi az összeolvadás, az egybeforrás. A táncosokat hat tangó-, és flamenco-zenész kíséri: a flamenco-gitár találkozik a bandoneonnal, a flamenco-énekes egyszerre argentin tangót énekel. Két lenyűgöző stílus egyesül a mindkettőre jellemző, latin lobogásban.
Maria del Mar Serrano Rebollo, ismert nevén Maria Serrano Sevillában született. Kisgyermekkorában kezdte flamenco-tanulmányait, tanárai közt városa legkiválóbb művészeit, pedagógusait találjuk. Serrano gyerekkorától a spanyol flamenco sztárja: tehetségére egykor olyan óriások figyeltek fel, mint a műfaj nagyasszonyának tartott Carmen Montoya és lánya Carmelilla, José Galván, vagy Javier Barón. Mágikus kisugárzása miatt a sajtó gyakorta a flamenco vodoo-királynőjeként emlegeti. Világhírre a ’90-es évek közepén tett szert: kompozícióival néhány év alatt egész Európát sikerült meghódítania. A Die Welt egyszerűen a „flamenco királynőjének” tituáláta. Serrano a tavalyi Budapesti Tavaszi Fesztiválon mutatkozott be a hazai közönség előtt. A hatalmas sikert aratott, Ritmo című esten tizenkilenc fős társulatának élő zenével kísért showműsorával akkor ugyancsak két, egymástól távolinak sejtett, de a színen, izgalmas módon egymásba elegyedő csoda, a hagyományos spanyol és kubai tánc szenvedélyes világába vezette be nézőit."

Eszelős volt - a flamenco se volt semmi, lásd a sz imsertetőt - véresre tapsoltuk a tenyerünket.

De ahogy Al Pacino táncolt az Egy asszony illatában is tetszett nagyon.
@Lacdelo: Tisztelem az optimizmusodat, de szerintem ez nem olyan, mert hulye. Tudod, minel hulyebb valaki, annal inkabb holtbiztos a dolgaban. Vegulis erre epul az egesz Jobbik :D.
@Zuckerbrot: Hulyegyerek, megetted a kamut!
Argentina akkorat zuhant, hogy 6 (hat) ev kellett, hogy az altalad citalt 8-10 %-os novekedessel elerjek azt a szintet, ahonnan zuhantak!
Ma is csak az tartja eletben oket, hogy Braziliaval devizauniot kotottek, es hogy HITELT vettek fel, na , honnan?
Némáááááááááá: www.hirado.hu/Hirek/2012/07/04/21/A_gorogok_kezdik_visszavinni_penzuket_a_hazai_bankokba.aspx?source=hirkereso

[..]"A június elején megtartott választások előtt napi 100-500 millió eurót vontak ki görögországi bankokból attól tartva, hogy Görögország kilép az euróövezetből.

Kezdik visszavinni pénzüket a görögök a hazai bankokba azután, hogy a legutóbbi választáson egyértelműen az európárti politikai erők kerekedtek felül."

Itt mi lenne az orvbáni-vonai hedzsra után?
@Könnyen elkaptuk, uram!: Hagyd, ezeknek ez a kiadott mantrájuk. Fegyelmit kaphat, ha módosítja.
@Zuckerbrot:

Hol latsz itt 10%-ot?

Argentina GDP Growth Rate

The Gross Domestic Product (GDP) in Argentina expanded 0.90 percent in the first quarter of 2012 over the previous quarter. Historically, from 1993 until 2011, Argentina GDP Growth Rate averaged 1.0 Percent reaching an all time high of 3.7 Percent in March of 2003 and a record low of -5.7 Percent in December of 2001. The Gross Domestic Product (GDP) growth rate provides an aggregated measure of changes in value of the goods and services produced by an economy. Argentina is the third largest national economy in Latin America. Argentina has abundant natural resources, a well-educated population, an export-oriented agricultural sector and a relatively diversified industrial base. Domestic instability and global trends, however, contributed to Argentina's decline from its noteworthy position as the world's 10th wealthiest nation per capita in 1913 to the world's 47th wealthiest in 2008. This page includes a chart with historical data for Argentina GDP Growth Rate.
@a szív fészkei: A latin-amerikai spanyol tánckultúrák nagyon erősen fuzionálnak. Ugye a tangó, még valamennyire kilóg a sorból, de aki különbséget tud tenni a többi között az ügyes. Persze a prímet a kubaiak viszik, mert aki tud táncolni az talán kitörhet, ismerős feeling:)
Én szinte kizárólag a brazil táncokat vágom, bár titkolt kedvencem a karibi(mindegy, hogy Belize vagy Honduras, stb) punta, voltam ilyen versenyen, pusztultam a röhögéstől, nagyon nagy formák:
www.youtube.com/watch?v=QmpTv4Difvw
@Zuckerbrot:

Nem zavar, hogy 1946 óta 2 vàlasztàst leszàmítva és amikor bevoltak tiltva a jelenlegi 2003 óta kormànyzó baloldali Justicialist pàrt nyerte?

Ez a pàrt az Mszp-hez àll legközelebb a magyar politikai palettàn. :)

De legalàbb a melegek összehàzasodhatnak. ;)

en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_parties_in_Argentina
@Zuckerbrot:

A te szerelmetes Argentinad meg az iden beborulhat. Aztan mehet a Matolcsy rendberakni oket!

Argentina: paying up on GDP warrants | beyondbrics

26 Jun 2012 ... Argentina has confirmed one thing (thought it was never seriously in doubt): it will pay $3.44bn to the holders of GDP warrants in December.

blogs.ft.com/beyond-brics/2012/06/26/argentina-paying-up-on-gdp-warrants/
@tucano: Uhha, megmozgatnak minden rejtett izmot ;-DDD...
Mièrt van az, hogy mindegyik jobbikos legjobb esetben fèlmûvelt?

Ezek kezèbe adjuk Magyarorszàg sorsàt?

Isten ments meg minket a Jobbiktól!
@Zuckerbrot: "folyamatosan évi 8-10%-kal nő mióta kirugdalta az IMF-et."

Lófasz, esti fényben. Egyik gazdasági krízisből a másikba tántorog. Épp a múlt héten volt milliós szakszervezeti tüntetés a Rózsaszín Ház előtti téren.
@Könnyen elkaptuk, uram!: A legszörnyűbb egyébként az, hogy Argentína volt világelső (!)oktatást tekintve, most meg leverték magukat a béka segge alá. Brazília is a 83.!! Sorban nyílnak az egyetemek, gőzerővel megy a történet, de egy hónapja országos tanársztrájk van a teljes felsőoktatásban. Nálunk egy átlagos felsőoktatásban dolgozó tanár olyan 400.000 forintnyit visz haza, egy xarabb mérnök meg 1 millió ötöt.
@a szív fészkei: Igazad van. Csak mindig felbaszom magam, hogy a hulyek elhisznek mindent, amit egy atmeneti idoszak alapjan altalanositanak.
Peldaul: Argentina 8,4 %-ot nott, az elozo evhez kepest!

Huuuu! Haaaa!
De azt mar nem emlitik, hogy a negyedik negyedevben.

A masik ilyen szarsag Kina. A valsag eredmenyekepp eppen Kina lehet a legnagyobb szarban. Nem zarom ki a diktatura visszatertet sem. Osszeomlas lehet, ha az Usa es Europa nem maszik ki a valsagbol 1-2 ev alatt.
@Lacdelo: Miért az Mszp baloldali párt?@Könnyen elkaptuk, uram!: Hogy jön ez ide, kapcsold össze nekem!
@tucano: kár, hogy a csaj falábú vagy csak ügyetlen a srác tudja amit kell... te tudod, hogy a cubaiak egész délután és éjjel, szinte megállás nélkűl tudják és valahogy a srác által bemutatott mozgásokat....transzba is esnek és önkívületig viszik ha van jó conga együttes akik kísérik, gitárról szó sincs inkább fuvola és kolompok meg a botok olyan őrületet hoznak létre, hogy a néző is beleszédűl akiről @szívem beszél az egy zseni de nem egyedűlálló...azt senki nem tudja amint egyszer csak el kezd lebegni a padló fölött egy pár miliméterrel vagy legalábbis úgy csinálja, hogy sújtalannak látszik mialatt veri a ritmust a sarkával

hát ha még Ochún ünnepén csinálják és van kis rum meg sör is és átlényegülés...
@épészmérnök: Biztos te tudod rosszul. Ők - innen a meggyújtott eu-s/izraeli zászlók lángjánál - mindent de mindent sokkal jobban látnak, értenek, stb. A világ oly egyszerű számukra. Csak pár dolgot kéne kiiktatni innen - mindgi meg is mondják, mi az - és mennei minden, mint a karikás ustorcsapás.

@Lacdelo: + 1
@Könnyen elkaptuk, uram!: Egész éves adatokat kaptál, nem negyedéveseket.
@rodeo36: nincs kecmec, ott is ropnám szívesen. Vannak már egyébként, akik Magyarországon is nyomatják ezerrel a candomble, azaz bocsánat a santéria táncait, a kubai salsa iránti szerelem megismertette őket ezzel is. Hogy meglepődnek majd, ha tényleg elkapják a ritmust és megnyílnak vmi rendes orixának:)))
@a szív fészkei: ezek megmagyarázzák épészmérnönek is milyen Chile ahol ki tuggya mennyi ideje él és alkot sőt le is basszák ha vitatkozni mer...ez velem is rendszeresen megtörténik, olyankor szoktam kurva hangosan kiröhögni őket

még valami a Higgs Bozon mai izéi semmi mást nem jelentenek, mint röviden: tiszta energiából anyagot létrehozni pusztán ütköztetéssel ami a valóságban soha vagy olyan ritkán jön létre hogy nem számottevő és így a TEREMTÉST AKARJÁK SZIMULÁLNI ami BIG BANG-gel azonos

ezt azért toltam ide bele, mert a sok lüke dzsobbikos és egyéb álszentek is a társadalom átalakításával foglalkoznak ahelyett, hogy valami hasznosat csinálnának példáúl kiganyéznák az országházat

a hatalom szükséglete az egész elméleti agytolulás ugyanúgy mint az összes többi amit itt hőbörögnek

brühühühühühühühü
@Zuckerbrot: A 10 %-os novekedes nem a valsag elotti allapothoz kepest ertendo. A valsag alatt a GDP erteke (nem szazalek!) a harmadat vesziti!
EZ a bazis, innen no, majd ujra csokken, majd no, most eppen csokken a novekedes. A grafikonon az elozo ev szazalekaban mutatjak a novekedest.
Tudod, 100 egysegnek a 10%-a 10, 66 egysegnek meg 6,6 .
Ja, es kozben belso feszultsegek, kulso eladosodas, fizetoeszkoz leertekeles, stb.
@tucano: én átéltem az incarnácio-t és ugyanaott az egyik annyiratranszba esett hogy neki kellett állnunk "visszahozni"...máésik eset pusztán "tisztogatás" és "engedélykérés" de éjfél után!!! a santéra majdnem belehalt mert magára vette az egész ügyet...alig tudtuk megmenteni...napokig nem tért magához de az aki kérdezte el kellett távozzon messzire mert a halottak nem bocsátottak meg neki...

szóval ...te tudod
@rodeo36: "kiganyéznák az országházat"

jut eszembe, a tér szerepe milyen fontos. (A Kossuth téré is, de most nem erről van szó.) A térhasználat, a szociális távolság szabályozása, meg ilyenek.

Az Országgyűlés számára építeni kellene egy hipermodern, új, funkcionális és reprezentatív épületet. A mostaniból múzeum lehetne.

Egy tiszta, átlátható, világos és funkcionális térben egyszerűen kizárt, hogy ilyen módon politizálhatnának.
@rodeo36: pont erre céloztam! Nem mindenki tudja, hogy mivel játszik...
@rodeo36: Nézd egyszerűbb összegányolt tudásocskákból - Gábriel rendesen adja is ezek alá az ívet az ismert forrásaiból - ilyen jobbik mintaországot elképzelni és próbálni ráerőszakolni másokra, mint rendbe tenni mindent.

Igen, szimulálnák a teremtést a maguk poshadt szájaíze szerint, visszakavircolva valahová, ami akkor is evidensen bukás lett, de nekik kedves valamiért. Azért, mert akkor eltakaríthatták az útjukból a nekik nem tetszőket, akikre simán ráfogták, hogy miattuk nem sikerül semmi nekik. Na arra a megmozdulásra rábasztak.

Most megint semmi ötletük - a saját vagyon harácsolásán túl, de azt azért valahogy még vakolni kell- és gazdasági sikerük, mást se tudnak, csak nyomatni a ki kell lépni az Eu-ból, ki kell rúgni az IMf-t, mindent megoldunk mi magunk, tartsunk keletre, balbla; tiszta Ady-megírta időutazás 100 évre vissza. Ritka randa világot fantáziálnak össze.
@Zuckerbrot:
Sajna szethajintja a bemasolaskor.
Az evszam utani elso oszlopot nezd!
Mar 1998-tol kezdodik a lecsuszas. Akkor meg 8300, majd 2001 7200-rol 2002-re 2700-ra esik!
Van honnan fejlodni, nem???
2008-ig kell varni, hogy elerjek UGYANAZT az USD osszeget!
TIZ EV!
Majd ismet egy kis lecsuszas.
Tudod, kenyeret a boltban nem adnak szazalekert, csak konkret fizetoeszkozert.

GDP per capita, current $US GDP per capita, current PPP$ GDP per capita growth, % GDP per capita at current PPP $, compared to US (US=100)

1990 4344.4 5601.6 -3.4 24.1

1991 5749.9 6323.5 9.0 26.7

1992 6844.8 7044.0 8.8 28.5

1993 6972.3 7537.5 4.7 29.4

1994 7493.2 8042.2 4.5 29.9

1995 7418.4 7878.4 -4.0 28.3

1996 7734.1 8371.9 4.3 28.8

1997 8228.7 9105.0 6.9 29.8

1998 8306.2 9455.9 2.7 29.7

1999 7794.0 9170.0 -4.4 27.4

2000 7733.4 9197.3 -1.8 26.1

2001 7241.1 8900.3 -5.4 24.7

2002 2738.4 7981.9 -11.7 21.6

2003 3420.6 8796.6 7.9 23.0

2004 4002.9 9750.6 7.9 24.1

2005 4741.8 10859.7 8.1 25.5

2006 5492.1 12041.6 7.4 26.9

2007 6659.5 13331.2 7.6 28.7

2008 8255.8 14405.4 5.7 30.7

2009 7732.8 14539.0 -0.1 32.1

2010 9131.3 15901.2 8.1 33.9

2011 10944.7 17516.1 7.9 36.2

2012 11453.4 18318.7 3.3 36.9

2013 12031.6
@épészmérnök: Hát azárt más országokban a rég, kvázi "elhasznált" tér nem őrjíti meg ennyire a benne ténykedőt. Minden régit múzeummá nyilvánítani? Szerintem egy silány banda mindenhol silány lenne, ha csak a bírvágy és szerzés lenne a programjuk...
@épészmérnök: Szerintem a mostani parlamentet (kepviseloket) be kene vinni a CERN-be, es hagy gyorsuljon a torvenykezes!
Aztan utkoztetni oket. Szerintem meg lenne az isteni reszecske.
@tucano: Én sem mertem megkísérelni, bár Rodeo leírta a kérés szabályos menetét. De nem tudnám pontosan megvalósítani, ha pedig elcseszem, nem vállalhatom fel a következményeket. Annyira még emlékszem Amadora.

Pedig nem bánnék hathatós támogatást.
@épészmérnök: Orvbánról 92 óta tudható, hogy a szerzés mindenekfelett az egyetlen programja. Építhetsz köré üvegpalotát, ökózöldházat, jurtát, gótikus kísértetkastélyt, mindegy: harács a köbön, mert ettől érzi valakinek magát. Retteg ez magától is, sőt magától a leginkább szerintem. Az Elvarázsolt Kastélyba illene. Nagy film a Tanú, mikor megmondták benne.
@a szív fészkei: hát 1dül semmiképpen sem! Gyakorlati vallás vezető nélkül olyan, mint tapasztalat nélkül kit-ből összeszerelni egy sportkocsit. Lehet, hogy autó lesz, de tuti hogy baj is.
@tucano: Nem,persze. Pedig Rodeo nagyon gondosan tanácsolt mindent,pontról pontra hogyan s miként, de érzem, hogy ezt így nem lehet. Az a hely, amit javasolt, még itt van tőlünk nem messze, tudod, a közelben nőttél fel. ;-)))
Na, jó, kissé lejjebb. Mondjuk rég nem voltam arra, most nem tudom, mi van Brit suli lett az amerikaiból, teli van kínaikakkal. Szoktál hazajönni?

Aztán visszakoztam. De rohadtul érdekelne, az biztos.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Milyen válság előttti állapothoz képest? Milyen 1/3-ad mínusz?

Tudsz számokat olvasni? Mindig az előző év a bázis. Ha a 2009es válságra gondolsz akkor csak
+0.9et nőttek, amikor mi -6,7et.
@tucano: Van egy magyar etnográfusnő, aki a nyolcvanas években Kubában beavatást nyert, és felvették a Santeriába. Nagyon érdekes volt a doktorija, de gyanítom, hogy nem írt meg mindent.
Aztán volt egy haiti muzikológus, aki Pesten kavircolt, a vudu zenei vonatkozásaival.
@Könnyen elkaptuk, uram!: GDP/főben nem számolunk nemzetgazdasági adatokat.
@a szív fészkei: nem szoktam, messze van Magyarország. Szeretnék nagyon, mert árulom a kecót, jó lenne megszabadulni tőle:)
@Könnyen elkaptuk, uram!: "a mostani parlamentet (kepviseloket) be kene vinni a CERN-be, es hagy gyorsuljon a torvenykezes!"

Szigorúan természettudományos neveltetésem okán szívem vidul e javaslatra. Csináljuk meg a projektet, nem hinném, hogy nehéz lenne forrásokat találni hozzá. Újszerű, transzdiszciplináris megközelítés, szerteágazó gyakorlati projekciókkal.
A kurucinfót, meg a többit amerikai magyar nyilas csoportok támogatják, nem? Eszerint amerikai bérencek.
@épészmérnök:
vannak dolgok amiket csak a beavatatott tudhat és azt is csak bizonyos körülmények között, vagy az életével játszik...velem történt...én idéztem Obbatalá-t és a beavatatlan majd belehalt abba, hogy róla volt szó mondván vagy követi az instrukcióimat minden hátsó gondolat nélkűl és visszakérdezés nélkűl vagy menjen békével...hát...szóval nem igen élte túl mikor elárúlt...

ezek ilyen dolgok
@épészmérnök:
ő Babalaw lett minden valószínűség szerint...de nekem palero-m van...a többit tudod vagy tucano elmeséli
@rodeo36: most is itt trécselünk, miközben a terreiroban lenne a helyem:) és tanulni
Ez a féreg zs... miből vette a Rolls Royce-t?

index.hu/belfold/2012/07/04/ismet_tilosban_parkolt_a_fenevad/

Birka magyarok, ezért nem lesz soha semmitek, mert ezeket hagyjátok élni.
@tucano: egy kis társadalmi aktivitás sohasem árt
Olyan országban, ahol értelmes férfiak élnek, az ilyen az ajtóig nem jutna el ép csontokkal. Szégyen vagytok magyar "férfiak":

index.hu/belfold/2012/07/04/furst_gyorgy_afrikai_nagykovet_akart_lenni/
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
nincs ennek megoldása...normális országban elszállítják az autót és ha ismételten kell elszállítani akkor leveszik a rendszámát és megbüntetik...persze ha sofőrje van akkor a sofőrt ki kell rúgnia mert attól elveszik a jogsiját életreszólóan...és alkalmazhat másik sofőrt

persze a kérdés fennmarad miből vette és adózta?
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
tudod egy kis benzines rongy és gyufa sdegítene a 100 milla menne a gajdeszba és akkor sírhatna őkelme...a tűzoltók késve érkeznek és szétcsákányozzák mentés címén

brühühühühühühü
ez megoldás
@tucano: Na nem tudok aludni, a francba.
Nem kecsegtetlek, akiknek mi gondokoltunk a kéglijét a kiserdőnél - ami múlt idő ugye - azoknak uszkve négy évig nem ment el, tavaly is kurvaszarul áron alul, nagyon nyögve nyelve. (az ingatlanosukat lassú tűzön kéne pörkölni, mret neki vastagon benne volt ebben a buktában keze - egyetlenegy vevőnek játszotta át, elég sötét ügy.) Úgy tudom, az a luxus villatelep, ami elvitte a kiserdődet se pörgött tavaly pl.annyira. De lehet, hogy elkelt, már nincs érdekeltségünk arrafelé.

Viszont amíg a férjem próbálta a kéglit eladni voltak jelentkezők azért. És mi nem is nyomott áron kínáltuk, csak nekünk nem hagyták hirdetni. Pang a hegyen is a piac, de talán a suli közelsége most húzóerő lehet neked.
@rodeo36: Te figyelj, ez a ciculi nem azt sérelmezi, hogy drága autóhoz hog yjut egy önkormányzati faszi, hanem, hogy zsidóként miből van neki? Ha a huszároktól beszaró rezgő bajszú Rozmár furikázna ezzel vagy Vona lovag, má` nem fájna annak a sok szivecskéjének, amije itt van nekije.

Na ezért mondják ott Ámerikában, hogy nácul a magyar.

Mert Fürst lehet egy tetű féreg - és erre mondjuk a szintén zsidók gründolta Óvás eléggé rámutatott, hogyan árulják ki a gettó pl. - de nem a zsidósága miatt tetű. Hanem mert helyzetében ilyen kis mohó sapiens, amilyen az Orvbán banda en bloc. Tehát legjobb magyar tanítványuk. Niki bogárkát ezek eistandja nem izgatja, hisz az a pénz jó magyarokhoz kerül.

Te meg adod alá a lovat.
narancshirado.blog.hu/2012/07/04/34_ev_a_kuruc_vero_ciganyoknak

Na most ez hogy van? Az antiszemita kurucinfo hajszolja terrorizmusba a magyarok ellen a cigányokat?
@a szív fészkei: nagyon ár alatt adom, de az én kis hobbitbarlangom lent van a kettőben, szüleim laknak fent. Persze csak a bukta van az ingatlanon, de nincs értelme várni, mert ha kilőnek az ingatlanárak 10 év múlva, akkor is jobban járok, ha veszek most belőle sok gombóc fagyit.

Nyeeeert a Corinthiaaaaans, neszeeee nekeeed Maradona!!!!!! Braziloké a Libertadores kupa!
@Gábriel angyal: Mivel te számtalanszor tagadtad a jobbikos és szélsőjobbos vádakat, gondolom ebben egyetértünk.:D
@a szív fészkei: Nehéz megállni.:D Ebben van a trükk.:D Naná, hogy megyek romkocsmázni, esetleg egyszer-kétszer csatlakozol?:D
@Lacdelo: miért? Az a szívsebész faszkalap, az mi?
ÉS ha a Kuruc elköltözik kínai szerverre? Koreaira?
Kuala Lumur-ira?
Idióták ezek.
Meg a jó kurva anyád..az Amerika bérenc.
Jaa..és a libatolvaj barátod.
Véleményem szerint a kuruc.info egy szennylap, ám a sajtószabadságba belefér. Állami szintre emelt ostobaság, hogy a szennylap USA-beli szerverét akarják lekapcsoltatni érdemi intézkedés helyett, amikor bizonyosan ismerik azokat a félig, vagy egészen seggfejeket, akik a cikkeket írogatják, s a portált szerkesztik. A díszes társaság fényképes névsora fellelhető az interneten bűnlajstrommal együtt. Akad közöttük országgyűlési képviselő is. Nos, ezeket bármikor elkaphatják, ha törvénybe ütköző dolgokat követnek el - akkor is, ha nem -, s ugyanez áll a kommentelőkre is. Ne mondja senki, hogy erre nem képesek a biztonsági szolgálatok! A Magyar Likud Párt és a Demokrata Tömjénfüst Szövetség koalíciós miniszterelnöke csak a port hinti, mert szüksége van egy bűnbakra - Likud hagyomány -, hogy leplezze saját ostobaságait/zseniális svindlijeit.
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Ha nyilas lennék,már régen nem élnél buzikám.. :-D
a KURUCINFO...AZ INTERNET "SZABAD EURÓPA RÁDIÓ"-JA.
..S...MINT ILYEN.....SOK IGAZSÁGA VAGYON ! :)
@ColT:

'ÉS ha a Kuruc elköltözik kínai szerverre? Koreaira?
Kuala Lumur-ira?
Idióták ezek. '

Messze nem idióták, pontosan tudják
Orbánék, hogy az usák törvényi keretek messzemenően lehetővé teszik a kuruchoz hasonló működést és a betiltós balliberalizmus csak itt, az ávéhás szellemi örökösök gondolatvilágában forog fenn.

Ez az akció a Fehér Ház levelező tagozatának froclizása, miszerint ne levelet írogatva követelődzenek holmi állítólagos antiszemita megnyilvánulásokon szemet forgatva, hanem tiltsák be a kurucot....ja, hogy nem tudják?....akkor pedig kapják be Horthy Miklós fehér csődöre szerszámát...külön ezen célból életnagyságú, szálkamentesre csiszolt faszobrát majd felállítjuk a Hősök terén.
Húúúúú Fabius!
Ezzel az írásoddal sikerült az összes agyalágyult kurucinfos barmot idecsődítened :DDD
@sanyoka: És az miért baj? Rohamsisak fel és hajrá, mehet a hirig! :-))
Argentinában fantáziát látó kommunista lelkületűek figyelmébe ajánlanám, hogy 2009-ben nem volt növekedés, ellenben azóta egy érdekes folyamat körvonalazódik.
Az infláció 20% feletti, miközben a bankok 12%-on nem adnak hitelt, pedig ott kéne, mert az a belőtt ráta.
mire föl ez a vinnyogás?
ma reggel az egyik zsidó szervezet tagja (MAZSÖK) azt mondta sszerinte nincs gond, és ki volt bukva hogy az amerikaiak miért nem Franciországban vagy Belgiumban szarakodnak.

miért sápítoztok, ha a zsidók szerint sem nagy a gond Magyarországon?
@Wegam: Miért nem olvasod el? Azon röhög a poszt. A londoni mekiben túl sok a munka, csak egy beokádásra futotta, arra hogy elolvasd és megértsd, nem? Na jó, neked hogy megértsd, az ősrobbanás óta eltelt idő sem lenne elég.
@Kabbe: Ez a megélhetési vinnyogás kérlek.
@belekotty:

de most találtam ezt is::))
ezek szerint a Fidesznek házi zsidó szervezete van?

2012. május 23. 14:13

Ünnepélyes keretek között adta át a megbízóleveleket Navracsics Tibor a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány kuratóriumi és felügyelőbizottsági tagjainak. A miniszterelnök-helyettes beszédében hangsúlyozta, mindannyiunk dolga hitet tenni amellett, hogy Magyarország minden jóakaratú ember otthona.
mandiner.hu/tag/mazsok/
@belekotty:
Nekem nem baj csak megjegyeztem, hogy a nácik azonnal megrohannak egy blogot akármit amikor a bűvös szó elhangzik : zsidó!
Mellesleg szarok az összes nácira fasisztára keretlegény ősökre büszke mélymagyarokra ja és a blog házi náciájára : Gábrielre. :DDD
@Wegam: ja, tudom! Te is egy vagy a sok meztelencsiga (gerinctelen, nyálas) közül! :D
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: véleményem szerint te hülye vagy! Nem a náci fröcsögésük a gázos, hanem amit mellette művelnek.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Megtermékenyíthetlek..?Vagy éppen dubaizol??
Hát ja, megint alaposan beletolatott az orbán a lópisztolyba. Kb. a 8 évesek szintjén van amikor felelősségre vonja valaki...
@sanyoka: most akkor ugye én is írhatom, hogy én meg szarok az egy tőről metszett libsi sárkányfűárusokra?? :)
@sanyoka: így megy ez kulcs szavak és főcím esetén, főleg ha két fő droidszóró bagázs van megkínálva posztilag :D
jahh, és még mindig főcímes ;)
Ez most tök mellékes szál, szerintem. Ha sikerül bezáratni ezt a szervert, akkor majd mennek Tuvalura. Ha ott is bezáratják, akkor Kínába, Oroszországba, Venezuelába, Mittudoménhová... Oszt annyi...
@belekotty: Kicsit mint ha lebecsülnél életem.Nekem pont elég a főcímet elolvasni ezen a szenny libsi oldalon.Nem megyek bele abba az árokba amiben vagytok.
Értesz cica?? :-D
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Háát az olyan betegeket amilyen te is vagy,ki kell irtani.
Párállás nélkül.. :-)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Véleményed szerint persze..
Kivéve ha Gyurcsány apád akarja betiltani, mert akkor tök jogos igény..
A komcsik igénye pont úgy hajlik, ahogy érdekeik kívánják.
@Zuckerbrot:
Wolfram|Alpha: What is the GDP of argentina?

The GDP of argentina is ... Also find GDP history, CPI, unemployment, real GDP, . .. Search any country. Compare multiple countries.

www.wolframalpha.com/entities/countries_gdp/what_is_the_gdp_of_argentina?/14/tg/0n/
7

Nincs szignifikans kulonbseg a gdp es az egy fore eso GDP kozott.
1997-300 billion Usd
2002 - 102 billion usd
2008 305 billion usd

Es igazad van ,elirtam. Nem egyharmadaval, egyharmadara (!) esett vissza!!!

102 milliard/300 milliard
tiz ev kell, hogy ugyanoda jojjenek vissza. Addig NEM volt fejlodes.
@kovi1970: Nem egészen értelek.
Azt gondolom nem kétled, hogy Orbán nem antiszemita.

Innentől most vagy el lehet ítélni valakit mert antiszemita, és leírja ezt, mint a kuruc info teszi vagy nem.

Ha épp Amerikába nem lehet, és Magyarországon lehet ezt megtenni (megbüntetni a nácit), akkor milyen apropóból van képe Amerikai politikusnak rajtunk (nem antiszemitákon) bármit is követelni ?
@Gábriel angyal:
Természetesen arra szarsz akire akarsz :DD
Egyenlőre még a sz@rést nem szabályozták bár ami késik az nem múlik.:DD
@sanyoka: főcím csere, mint láthassuk, a következő, de gyengébb trollinvázió a kézivezérlésen ;)
kedves túl zsenge vagy, kimaradt a ballibsizsidocigány :D
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Ostoba fajankó! Fuss már neki újra, hátha felfogja az a káposztalé agycsökevényed, hogy mit írtam!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Sosem tudtam megérteni, hogy az olyan síkhülyék, mint te magad, mi a jó édesanyjuk 3,14csájáért ugatnak bele abba, amről lövésük sincs!
@Könnyen elkaptuk, uram!: Igen? Mi van az inflációval? A dollár is folyamatosan veszít az értékéből. :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Ezeket az ertekeket az inflacioval modositjak. Ge ha az inflaciot is beleszamolnad, akkor meg kisebb a fejlodes.
@kvadrillio: Eszed tokja! Egy kloáka azoknak az eszement barmoknak, akik az olyan szarokra vevők, amiket a kurucon kinyomnak/publikálnak a szerzők. Ha feltámadnának az igazi kurucok, kardélre hánynák az egész bandát a nevük megcsúfolása miatt.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Éppen azért írtam, mert az inflációval korrigált, vagy nyers adatok nem ugyanazt mutatják.
@Wegam:" Kicsit mint ha lebecsülnél életem.Nekem pont elég a főcímet elolvasni ezen a szenny libsi oldalon.Nem megyek bele abba az árokba amiben vagytok.
Értesz cica?? :-D"

Ebben azert van nemi ellentmondas: szenny oldal, nem megyek bele, megis itt vagy.
Miertnem megy a kurucinfora? Az tiszta.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Tokeletesen igazad van, nem is vitaztam veled. Csak leirtam a tenyeket.
@Zuckerbrot:
Egyebkent meg GDP/fo-ben szamolunk adatokat. Sot, az angol allamfo azt javasolta, hogy ne a GDP legyen a fejlettseg viszonyszama, hanem a lakossag gazdasagi allapota.

Amugy meg tok mindegy, hogy egy szamot elosztok-e egy masikkal, majd ezt vetem ossze egy masik szam ugyanazon ertekkel kepzett hanyadosaval.

Viszonyszamot kapsz, epp olyat, mint a szazalek, amivel te peldalozol.
De hidd el, a statisztikaval jol be lehet csapni teged is.

Csak egy pelda:
Argentina gyonyoruen fejlodik, ha a 2010-es 317 milliardjat elosztjuk a 2002-es 102 milliardjaval.
Most osszuk el a 317 milliardot a 2007-es 300 milliarddal!
Siralmas!
5,7 %!
Eves szinten az 0.46 %
Azert igy mar nem egy sikersztori, ugye?
@Könnyen elkaptuk, uram!: Értelek. Mostanában a kuruc nevet bitorló csürhénél népszerű az Argentín példa, mert még nem fért bele a kobakjukba, hogy Magyarország az EU és a NATO tagja, s mint ilyen ezer szállal kötődik Európához, arról nem is beszélve, hogy a gazdaságunk nyitott gazdaság, Európa nélkül mennénk a középkorba.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Ne mondj ilyet! A kurucinfo az egyetlen, kizarolagos tudoja az igazsagnak!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Europa nelkul a rezkorba mennenk. Nincs piac, a kulfold vedovamot ro minden magyar termekre. Nincs jovedelmed, naponta ertektelenedik. Majd belep a csere . Jurtamat elcserelem tehenszarra! jeligere a hirdetobe.
Szigoruan rovasirassal.
Amirol most olvastam, hogy se nem magyar (torok), se nem rovas.
Aztan a slovak, a roman a szerb megveszi a foldet uveggyongyert. Szebb jovot!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Mint Joseph Heller ( A 22-es csapdaja)ota tudjuk, ez nem az igazsag! Ez Marx Karoly! Az igazsag a foldbenyomott pofa! Az igazsag a kitaposott vakbel! Az igazsag egyszal rohamkessel kinyirni egy hadihajo fegyvertornyat! Ez az igazsag!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Egyebkent is ,a kurucot czy-nal kell irni, nem?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: " Milyen igazságnak? A latrokénak? "

Nem. Besenyo Pista bacsinak. Mar megint igazamvan, nem? De! Annyiszor van igazam, ahanyszor csak akarom! Hat nem? De! Mar megint igazam van!
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ciprust epp most veszik majd meg. Kilora. Azt mondja az orosz, hogy minden feltetel nelkul atveszi az EU fele Ciprus adossagat, es kifizeti. Gondolom, utana majd Ciprusnak azert benyujtja a szamlat. Nem egy jotekonysagi szervezet.
@Wegam: "Értesz cica?? :-D"

Persze, hogy ert, mindenki ert teged, kutya!
Kis buzik, megint itt keménykedtek egymással, gyáva férgek? Miközben a zsidó Rolls-Royce-al jár,amit a tőlünk lopott pénzen vett!

Meg is érdemlitek a nyomorult sorsotokat, birkák!

index.hu/belfold/2012/07/04/ismet_tilosban_parkolt_a_fenevad/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kimerengézni a buta fejemből, azt nagyon tudok, állásom nincs, diplomám van - mindenben megfelelek a vezéri definícióknak. Inni nem nagyon szoktam - elálmosodok - és talán nem az én korosztályom a vágyott célközönség ott. ;-)) De egyszer mindent ki kell próbálni, az tény. A fiam nagy romizó. Főleg ott, ahol van csocsó!!!

Bár az exem is mesélte, hogy elmentek múltkor valami német biztosítócég igazgatónőjével és férjével a Kazinczy utcába egy ilyenbe, és milyen marha jó volt; a csaj egész fellelkesült a témától, bár Orvbántól folyamatos hányingere van, azért nem telepszik itt le lakást véve.
@sanyoka: Ja, meg is érdemlik a FASZobrot. Nyalogassák lelkesen, a szálka belőle a legjobb jó, ami történhet velük. :-DD
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Beakadt az uncsi lemezeden a tűd? Más viszont beléd tényleg nem nagyon, te szegény - ahogy röhögő jól látja.

Még kétszázszor írd le, jó?
@Wegam: Nem becsüllek le. A tájékozottságodból látszik hogy te a suliban is csak a könyvek címét olvastad el. :-))
@Wegam: Én a szájába sem adnám.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Menj, tegyél ellene valamit! Tőled max annyi telik hogy integetsz neki az útszéléről és jól kibaszol vele mert megcsinálod gumi nélkül. Otthon meg majd magyarázhatja az asszonynak, honnan lett hüvelygombája.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Ez az alak nekem sem tetszik. Remélem 2014-ben, amikor a korrupt, inkompetens és antidemokratikus Fidesz megbukik a baloldal jobban megvàlogatja, hogy kiket enged vezetô beosztàsba.

A neonàci és inkompetens Jobbiknàl még a Fidesz is 1000-szer jobb. :(
Mi a Jobbik gazdasàgi programja? 30 %-os munkanélkilüség, multik kiûzése - magyar beszàllítók tönkretètele, bankok kivéteztetése, hitel befagyasztàsa, gazdasàg és fogyasztàs csökkentése, az EU-ból kilépés és a EU-s pénzek megtagadàsa, beruhàzàsok csökkenése, magyar és külföldi tôkekivonàs, IMF elkergetése, magyar kamatlàb és CDS felàr egekbe szökése, àllamcsôd. :(

Melyik nyugati politikus fog neonàcikkal üzletelni? Obama, Holland, Merkel?

A Jobbik Magyarorszàgra nézve a legveszèlyesebb pàrt!
Te Magyarorszàgot tönkre akarod tenni? Mi hasznod van belôle?
Na ennyit tudtok, szerencsétlen fogyatékos zsidók. Majd amikor úsztatnak benneteket, akkor is védjétek szenvedésetek okozóit. Nektek kellene felkötnötök a tolvaj fajtársaitokat, de még véditek őket?
Na ezért érdemeltétek meg a holokausztot. Meg a következőt is.
az fáj neketk, hogy Orbán ott rúgja seggbe őket, ahol nem tudnak védekezni. A szólásszabadság címén a kuruc akár örökké is mehet amcsi szerveren, ez egyébként nem is baj.
Kiváncsi vagyok hány zsiráfot kellett megmozgatni mire Orbán levelet kapott többségében olyanoktól, akik Magyarországról sem hallottak még. LOL
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Te valamilyen gyógyszeres kezelés alatt àllsz? Ha nem, akkor itt az idô elgondolkozni rajta. :(

Mi csak aggódunk miattad. :(

Ahelyett, hogy itt blogolsz és mèrgelôdsz menjél ki a szabadlevegôre, sétàljàl, netàn szedjèl fel egy értelmesebb pasit. ;)

Neked személy szerint mit àrtottak a zsidók?
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

@levvente: és te meg is talàltàtok egymàst. Ha netàn fiù lennèl akkor a szocialista Argentínàban a melegek is összehàzasodhatnak. ;)

Szebb az élet kettesben. ;)
@Lacdelo: tündérbogár, az ilyen libsik mint te nem viccelnek a homokosokkal, hanem küzdenek értük.Üdvözlöm Vuvuzelanénit, drága bérkommentelők. Remélem jól bírja a meleget.
@levvente:

Én küzdök @◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: és a te boldogsàgotokèrt még ha azonos nemûek is vagytok.;)

Engem nem zavarnak a homoszexuàlisok, ha rajtam mùlna akkor szabadon hàzasodhatnàtok Magyarorszàgon. ;)
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem vagyok nyelvész, így nem igazán vagyok kompetens ebben a rovásírás témában. :) Annyit azonban állíthatok, hogy az ősmagyarok, de a honfoglaló magyarok után sem maradt írásos emlék se rovás, se más. Ami kevés van, azt se magyarok vetették papírra, hanem bizánciak és nyugat - európaiak. Azt is állíthatom, hogy teljesen bizonyos, miszerint a régi rovásírások ABC-je nem felel meg a mai nyelvünknek. A rovásos táblák állítgatása csak turbómagyarkodás.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Még csak az hiányzik, hogy Marxot emlegesd. :) A latrok róla csak annyit tudnak, hogy valami rettentő nagy kommcsi volt, s nekik ennyi elég is. :) Gondolod, hogy sokan ismerik Joseph Heller regényét? Én nem hiszem.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem, nem! Úgy kell írni helyesen, hogy lator.info. A kuruc.info csak a titkosított változat. :D
@Könnyen elkaptuk, uram!: Úgy, úgy pontosan, de meg kell mondjam, hogy a Besenyő Pista bácsi-féle abszurd humort nem kedvelem. :)
@Könnyen elkaptuk, uram!: Érdekes üzletkötés lesz, ha lesz. Kellenek az oroszoknak a flotta támaszpontok, s amikor kész lesz az első Cipruson, lesz akkor beszarás a NATO-ban.
@Lacdelo: Zázrivecz pártjának nincs gazdaságpolitikája. Amit ők annak neveznek, az egyenlő a maradék ország elvesztésével.
@Lacdelo: Ne haragudj, de te olyan nívón állsz, ahová értelmes ember már nem képes lesüllyedni.
Ezért inkább ne társalogjunk, jó?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: @Lacdelo:
Ezzel a szerencsétlen Dömötörrel egyetemben. Bár szerintem te ugyanaz vagy. A színvonal mindenesetre azonos.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Volt olyan okos jobbikos, aki a szocialista Argentínàt mint pèldàt hozta fel a Jobbik gazdasàgi modeljének mintaképére. :)

Nem szàmolt azzal, hogy Argentína egy nagy gazdasàg, ellentètben Magyarorszàggal, ott sem mennek jól a dolgok, plàne nem a bankrohamok és az éhsèglàzadàsok idején, az intézkedéseket szocialistàk és nem neonàcik hoztàk meg. Argentína nagyon liberàlis, még melegek is hàzasodhatnak.

Ennyit a Jobbikról és a terveirôl. :(

Neonàcik és fasisztàk eddig csak vért és pusztulàst hoztàk mindenhol ahol hatalomra jutottak. :(
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Te èrtelmes embernek tartod magad? Elég nehéz lehet azutàn a kirohanàsod utàn, amint minden zsidót a Dunàba akartàl lövetni.

Mit àrtottak neked a szegény zsidók személy szerint? Talàlkoztàl màr eggyel is az életben, vagy csak kizàrólag Kuruc.info-ról tàjékozódsz?

Te vagy a legjobb pèlda rà, hogy mièrt kell bezàrni az oldalt. Annyira àtmostàk az agyadat, hogy màr csak te is gyûlôlködni és uszítani tudsz.

Nekem az egyik baràtom, mióta olvassa teljesen megvàltozott. Folyamatosan gyûlôlködik zsidózik, cigànyozik, buzizik. Elôtte meg teljesen normàlis volt és semmi baja nem volt a kisebbsèggel. Mióta az agyàt kimostàk zombi lett. :(
Az igazság felszabadít!

Olvass te is! :))
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Szóval te tàmogatnàd a Jobbiknak azon vitatott törvényjavaslatàt, ami a cigànyok, zsidók, és melegek szakszerû kiírtàsàt irànyozza elô?

Te melyik csoporttal kezdenéd? Szerinted hogyan lehetne ezt a célt effektíven megvalósítani?
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Idefigyelj Terus .... nya dög! Az lábméreted nagyobb az intelligencia hányadosodnál, ha egyáltalán van neked olyan. :)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Màr elolvastam Hitler fômûvèt kivàncsisàgbòl. Azutàn megértettem, hogy a szellemileg elmaradott emberek mièrt lettek nàcik.

Minél többet és vàltozatosabb témàjú könyveket olvasol (A gyökerek), netàn kimész külföldra akkor ràjössz, hogy a vilàg színes és az emberek sokfélék. Minden kultúràban van valami egyedi és csodàlatos. Minden orszàgban élnek jó és rossz emberek. Nem lehet àltalànosítani. Van egy csomò normàlis zsidó, meleg, cigàny, afrikai, arab, kínai, stb...

Hàl Istennek minket Magyarokat se Vona vagy Szegedi Csanàd utàn ítélnek meg. Habàr a Jobbik és a Fidesz mindent meg tesz, azèrt hogy a magyarokat lejàrassàk. Szarul is néznénk ki. :(
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

A kommentjei alapjàn nem lehet több mint egy nagyon naiv 20 éves làny, akit az idióta szülei és/vagy baràtiköre a Kuruc.info-val egyetemben folyamatosan az agyàt mossàk.

Én csak aggódom miatta, és csak sajnàlni tudom. Remélem ki tud törni ebbôl az ördögi körbôl és lehet egy normàlis èlete a gyûlölködésen kívül is.
@Lacdelo: Úgy tudom, hogy Argentína föderális elnöki köztársaság és nem éppen szocialista állam.
A fasisztákat illetően igazad van. Vér és pusztulás.
@Lacdelo: Hitler fő műve? Nincs is más, mint a Mein Kampf, hacsak Németország totális vereségét nem tulajdonítjuk főművének.
@Lacdelo: Naív húsz éves lány? Szerintem nem is nő, de ez itt úgyis mindegy. Én nem naívnak látom, hanem ostobának.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Te hülye 3,14csa! Sehol a magyar politikai portálokon nem olvasni annyi dezinformációt, csúsztatást, hazugságot, mint a lator.info háza táján! Ebből is látni, hogy eszed semmi, a hamisat az igaztól nem tudod megkülönböztetni.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Is-is. Ne felejtsd el a közel 50 millió halottat, amibôl a Magyar katona, civil, zsidó, roma közeli 700 ezer. :(
Jól el van egyedül a kis debil! :))

index.hu/belfold/2012/07/05/garamvolgyi_ne_provokaljanak_a_melegfelvonulas_resztvevoi/

Ezek a férgek miért nem a zsinagógában vonulgatnak, ahol a liberális csürhe kíváncsi rájuk??!?
@Lacdelo: Az újabb kutatások szerint a háborús veszteséglista nagyobb ötven-milliónál! A magyar veszteségek bőven meghaladják az egymillió főt, s ebből a polgári veszteség a nagyobb rész.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

A Justicialist baloldali szocialista pàrt van hatalmon 1946 óta, 2 vàlasztàst leszàmítva és amikor be voltak tiltva. 2003 óta vannak kormànyon. Az àllamforma az tényleg az. Argentina eléggé szocialista beàllítottsàgù.
Sajnos a ruszkik, japánok, spanyolok, németek, románok, magyarok, olaszok, szlovákok, lómaiak, egyiptomiak ...... és mindenki, a sok goj bűnös nép kiirtotta az összes zsidót. Azért nincs most egy sem sehol.

:/
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Nekem még a 700 ezer is felhàborító. 1 millió felett meg habzik a szàm. :(
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Főleg Horthy, te faszfej.

Bárcsak azt tette volna, amivel vádoljátok. Most kuss lenne! :))
@Lacdelo: "De dicső az ember a hazáért halva." - írta Arany a Toldi estéje c. eposzában, s Magyarország elesett katonái valóban a hazáért haltak?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Biztos sok Bryan életét nézett. :D

Habàr nem az a korcsoport. :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Nem. A nàcik a magyarokat golyófogónak küldték a Don-kanyarba. Sokuknak még fegyvere se volt. :(
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Horthy éppen azt tette, bizám, te ostoba 3,14csa! Hazáruló, tömeggyilkos, akasztófára való cégéres gazember volt a kormányaival egyetemben.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Azért röföghetsz itt, te tuskó szemétláda. Ostoba szarházi zsidó féreg vagy!
@Lacdelo: Egy ilyen hülye minek nézné a Brian élete c. filmet, vagy olvasná el a regényt? Nem Mein Kampf az, s érteni is kellene, amit lát, vagy olvas. Az efféle ostoba 3,14csák képtelenek az ilyesmire. A film nyomába sem ér a regénynek. :)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Nem zavar, hogy egyikünk se zsidó. Mi csak normàlis magyar emberek vagyunk. Még te is lehetsz az egy szép nap, amikor megmondod a körülötted lévôknek, hogy kapjàtok be mocskos nàcik! Ne fertôzzetek tovàbb! Én mostantól élni szeretnék és nem gyûlölködni!
@Lacdelo: Nem akarok a Don-kanyar témába belemélyedni, csak annyit jegyeznék meg, hogy éppen a szovjet áttörés idején érkeztek felváltó csapatok fegyvertelenül. A terv szerint a leváltott állomány fegyvereit vették volna át. Ez mindjárt megmutatja, hogy a magyar államnak se pénze, se hozzáértő hadvezetője - ahogy Zrínyi mondaná: fő hadnagya - nem volt.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Màr mint a Gyökerek? A könyv az fantasztikus volt! Szegény Kunta Kinte. Egy neonàci soha nem èrtenè meg. Ahhoz embersèg kell. Egy neonàci csak azt làtnà, hogy a büdös nèger baszott dolgozni. Idiótàk.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Nocsak? Még mindig itt vagy te hülye 3,14csa? Mikor tanulod meg, hogy társaságban nem illik fingani és az asztalra szarni? Értem, kitört a vakáció, s unod magad, mert ha lány vagy, a kutyának sem kellesz, ha fiú vagy, köpnek rád a lányok, s itt próbálsz egy kis zsidózással kompenzálni.
@Lacdelo: Nem a Gyökerekről beszéltem. Még a Brian élete volt a téma. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Szegény kislàny megtévedt. :( Màr ha kislàny.

A szülei nagy nàcik lehetnek.

A jobbikosokat kasztràlni kellene. Megfertôzik a következô nemzedéket. :(

Ebbôl az orszàgból màr soha nem lesz semmi. :(
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Ok. A film kiràly volt! A könyvet nem olvastam, de elhiszem neked.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ugyan! Éppen beszélgetünk - már ahogy beszélgetni lehet ilyen formában, s ez a rühes macska bele-bele nyávog. Biztosan horogkereszt (esetleg a vasmacska farka) szorult a seggébe, mert nem azt mondja, hogy miauuúúúú, hanem azt, hogy zsidóóóóóóó, s ez az egyetlen érve szegénynek.
@Lacdelo: Nem látom az e-mail címed. Ha látnám, vagy tudnám, akkor elküldeném a regényt. :)
@Lacdelo: Itt egy link a regényhez:

hup.hu/old/images/trey/private_stuffs/brian/brian.htm

Kissé fura a szöveg megjelenítés, de atól még olvasható. :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Kösz! Habàr@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: nagyobb hasznàt venné.
Még végén humor érzéke is kifejlôdne.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Te melyik katolikus vallàshoz tartozol? Római, reformàtus, egyéb?
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Always look on the bright side of life! Classic!

Mindig ezt énekelgetem, amikor a Fidesz vagy a Jobbik van a híradàsban. :)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Esetleg Szegedi Csanàd lànya vagy? Attól mert az apàd zsidó szàrmazàsù és utàlja a sajàt fajtàjàt attöl neked mèg nem kell ôket automatikusan gyûlölnöd. :(
Mièrt van az hogy mindegyik Jobbikos idegbeteg?
@Lacdelo: Tudok jobbat:

Ah, ça ira, ça ira, ça ira
Les aristocrates à la lanterne.
Ah, ça ira, ça ira, ça ira
Les aristocrates on les pendra.

:)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Nem cicus, a tudásunk nem ennyi. Én speciel ki tudlak baszni innen. Neked ilyen tudásod nincs.
@Lacdelo: Miért kérdezel ismét marhaságot? :)
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: " meg kell mondjam, hogy a Besenyő Pista bácsi-féle abszurd humort nem kedvelem. :)"

Latod, meg egy pont, amiben megegyezik a Besenyo, meg a kuruc.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: " meg kell mondjam, hogy a Besenyő Pista bácsi-féle abszurd humort nem kedvelem. :)"

Latod, meg egy pont, amiben megegyezik a Besenyo, meg a kuruc.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: " Főleg Horthy, te faszfej.

Bárcsak azt tette volna, amivel vádoljátok. Most kuss lenne! :)) "

Horthy nem tett semmit . De tenyleg semmit. Csak sodortak az esemenyek.
Egy nulla volt. Vizesnyolcas, hogy korhu maradjak.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
Figyelj csak. En ertem, hogy a liberalis az neked szitokszo, bar fingod sincs, mit jelent.
De tudod te, hogy mi az a konzervativ?
Te milyen eszmeben hiszel?
@Lacdelo: Persze, hogy szereti Jezust! Jezus nem szereti ot!
Ahogy Frank Zappa megenekelte:
Jesus thinks, You are a jerk!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:" Az lábméreted nagyobb az intelligencia hányadosodnál, ha egyáltalán van neked olyan. :) "
Volt, de mar kikezeltek. Azota csak eloragott gondolatokat fogyaszt.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:" Az igazság felszabadít!

Olvass te is! :))"

Olvastad a Mein Kampf-ot?
Mit ir benne Hitler, mi a szandeka a magyarokkal?
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Jézus is zsidó volt, ràadàsul kommunista.

Ha most Magyarorszàgon élne a Jobbikosok agyonvernék. :(
süti beállítások módosítása