Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/mozgasszervi-betegsegek/hatfajas-derekfajas-fajdalom-ellen-kezele... (2024.04.16. 10:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.17. 03:40 Fabius

Választani kötelező és punktum!

Címkék: mszp fidesz választás 2014

Van baj a pártok háza táján elég. A spindoktorok guvadó szemmel nézik a közvéleménykutatási adatokat, és amit látnak az minden, csak nem szívderítő. Ilyenkor aztán jönnek ám a vadabbnál vadabb szavazatmaximáló teóriák, hisz ciklus felező van: legyen előzetes regisztráció - mondja a Kedves Vezető - mert az ellenszere a kocsmai szavazásnak. Ohhóóóó! - zúdul fel vérszemet kapva a túloldal, inkább legyen az egész szavazás kötelező, mint boldogult Kádár elvtárs idején! Milyen szépek is voltak azok a Népfrontos idők, mikor erősen ajánlott volt a voksolás, és a szarok a pofátokra még nem volt opció. Micsoda csodálatosan demokratikus vívmány lenne ezt visszahozni a rendszerváltás után 24 évvel. 

 Igen, azután a rendszerváltás után, mi számunkra a választás, a szólás és a vélemény szabadságáról szólt, nem is utolsó sorban. Valahogy a hányinger és epeömlés kerülget, mikor a magukat demokratáknak mondó mindegyik oldal regulázni, szabályozni akarja ezt a saját pitiáner önös érdekei és céljai érdekében.  választás 2014.jpg

Mert változtatni a mostani gyakorlaton éppen lehetne máshogy is. Például kormányozhatnátok olyan hatékonyan, hogy a Fidesz támogatottsága ne feleződjön meg a ciklus felére, és az orbánviktor meg a matolcsygyörgy ne káromkodásnak számítson mikor a közemberek közbeszédében elhangzik. A kocsmai szavazás is elkerülhető egy végtelenül egyszerű módszerrel: hagyjatok fel az "apró ajándék" osztással, és mindjárt nem kell ezért előzetesen regisztráltatnia magát senkinek. Bonyolult, mi? Ha nem világos szóljatok a habonyárpinak, hogy fordítsa le újfideszre.

Az MSZP meg húzza ki a fejét a seggéből, és tegyen úgy, mintha tényleg alternatívája kívánna lenni a kormányváltásnak. Mert amit most csináltok az a hogyan ússzuk meg az egészet egy kollektív amnéziával stratégia, ami nem fog bejönni. Akkor sem, ha kötelező lesz elmenni és voksolni. Mert azt nem nevezném se megújulásnak se alternatívának, ha Puch Lászlónak lesz egy saját smittpálja Velez Árpád személyében. Ezen kívül meg a kínálati oldal annyi, hogy válccsuk le Orbánt, hátmerazé. Arról egy hang nincs, hogy a felgyűlt szarhalmot ki dolgozná fel, és főleg hogyan. A frissen bemutatott Matolcsy Álom 2013-ra ismét elmondtátok, hogy kamu, meg lesz alternatív költségvetése a pártnak, de....Ha ez is úgy lesz, ahogy tavaly, hogy hetekig ment a JÖN-JÖN-JÖN, mindjárt, már mindjárt de tényleg, aztán meg előálltok ezzel itt, az is édeskevés lesz. Ráadásul elég utánlövés íze volt, mert az LMP két héttel hamarabb megcsinálta a sajátját, ami olyan lett amilyen - nálam hármas alát ért - de legalább volt, és sokkal részletesebb lett, mint a tiétek. 

 Tegnap allegretto kommentelőnk fogalmazta meg elég frappánsan:

 " Egy gátlástalan tolvaj, egy gátlásos tolvaj, egy nagyhangú tahó, egy szétszórt álmodozó, meg egy zavart pattanásos kamasz - ez a választék a következő választáskor."

 Pillanatnyilag elég nehéz ezzel vitába szállni. A népszerűségi adatok is azt mutatják elég régóta, hogy a választók legnagyobb csoportja a "tökünk tele van veletek, ahányan vagytok" halmaz. Akiket tetszik vagy sem, a választások közeledtével meg kell majd szólítania mindenkinek valahogy, mert a bármit megtehetsz velük akkor is rád szavaznak táborra bízni a dolgot a Fidesznek se lehet már. Ezeknek a választóknak meg alternatíva kell, nem regula és újabb baszogatás. De akinek van bátorsága az előzetes regisztráció és a kötelezővé tett voksolás gondolatával játszani, annak a fehér kocka intézményére is legyen. Ha példálózunk Belgiummal, Bolíviával meg satöbbi, akkor miért ne példálózhatnánk akár a spanyolokkal és olyan "fejlett demokráciákkal", mint az ukrán? Mindkettő ismeri a lófaszt a seggetekbe kockát, sőt, utóbbi rendszerében, ha a 25%-ot eléri, akkor új választásokat kell kiírni. Igaz, az ukrán Viktor (Janukovics) az egyik ellenlábasát megmérgezte, a másikat bevágta a sittre, de azt pontosan tudja, hogy a népet lecserélni lehetetlen, és volt bátorsága szembenézni a fehér kocka fenyegető rémével. 

 Ha a fentieket komolyan gondoljátok ugye nem akartok impotens puhapöcsnek látszani mellette? 

 

 

 

533 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr934593170

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kis fideszes állathatározó, avagy ki kicsoda Orbán Viktor állatkertjében? 2012.06.17. 11:47:43

“Orbán nem tolerálja a rá veszélyes alakokat. Tessék megnézni, akik picit is kiemelkedtek az elmúlt 15 évben mellette, annak mind visszanyomta a fejét a víz alá, lehetőleg az iszapba.” - fogalmazta meg kommentjében hungarisztan. Keresetlen,...

Trackback: A Nézőpont Intézet sokkal népszerűbbnek láttatja a Fideszt, mint más közvéleménykutató cégek 2012.06.17. 11:43:13

A Nézőpont Intézet szerint a teljes felnőtt lakosság 28 százaléka, míg a Medián szerint csak 22, az Ipsos szerint 17, a Tárki szerint pedig csak 16 százaléka szavazna a Fideszre, ha most lennének a választások. Ugyancsak a Nézőpont Intézet látja az MSZ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hogy te milyen ádáz vagy!! Megírta a miniszteriális viszontválasz, hogy azért lett műkörmö szegénykém - és most figyuzzz - mert aranykalászos gazdaként a szoci ződbárók korában nem jutott fődhő! De most igazság tétetett, felkelt Mátyás király tetszhalálából, vége az oligarcháknak!!!
"Lassan folyik a szavazatok összeszámolása, holnapig biztosan nem fog kiderülni, hogy ki nyert, hivatalosan csak pedig kedden hirdetnek győztest. Az al-Dzsazíra blogja szerint a Muzulmán Testvériséghez köthető Morszi jelenleg tízezer szavazattal vezet, míg Mubarak egykori miniszterelnökének, Safiknak ötezer szavazata van, de mivel a leadott szavazatok száma valószínűleg 23-25 millió körül fog alakulni, ezekből a számokból semmilyen következtetést nem érdemes levonni."

Reméljük nem, annyira hülyék, hogy beültetik Mubarak bábját.
@sárkányfő: JA és hol van Kara kán????????? + Zűrhajós? Vannak azért szilárd bázisai a (tu)tálibi málibének...
@a szív fészkei: á, az a hölgy nettó zsidógyűlölő, ez tölti ki minden gondolatát, egész életét-lényét. szerintem annyira a zsidógyűlöletre koncentrál, hogy azt se tudja milyen pártok vannak nálunk, vagy hogy milyen hónapot írunk.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Az kurvára nem érv semmire, hogy máshol van. Unom már, hogy mindig másokat majmolunk, alakítsunk már ki végre saját berendezkedést és azt védjük. Ne a másokét erőltessük magunkra minden áron."

Állítólag ezt csinálja épp a Focista. Nem úgy tűnik, hogy működik.
Inkább másoljuk le Svájcot.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: A pozitív diszkrimináció nálunk is van, csak munkátatók sz@rnak rá. De ahogy az ab-nél utaltam rá, nem ritka kis hazánkban az ilyen adaptáció. Sőt bevett szokás. Tehát nem érv, hogy máshol monarchia, halálbünti van. Új intézmény bevezetésénél mindig megvizsgálják, hogy hol hogy működik. Amit te írsz nem érv.
@a szív fészkei: a zűrhajós most így nem ugrik be. kara kán valóban fajsúlyos versenyző, ezt meg kell adni, de már jó ideje ritkán ír, össze sem vethető gézuval az aktivitási rátája :)

tudom, kemény versenyt írtam ki, de van pár nagy esélyes, de nem véletlenül ajánlottam fel olyan könnyen gézunak a rekeszt, ebben a versenyszámban ő verhetetlen :)
@a szív fészkei: Nem, de nem trianonozik, vagy izraelezik.:D Nem kell hogy egyetértsen, az úgy uncsi lenne.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Főfocistánk a lengyelektől imád nyúlni. Alkotmányt ezt azt.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Meccset. Hát ez szép. Inkább nézel 22 rohangáló pasit, mint velem csevegj:((
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ez igaz. De nem azért voltam, mert nem érdekelsz, hanem mert vizsga időszakom volt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Köztudott, hogy mi férfiak bunkók vagyunk.
Meg büdösek is.
:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mubarak emberét visszaültetni?

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én erre csak azt tudom mondani, ha ennyire tetszik Svájc nyitottak a határok. A társadalom tehetetlenségét meg nem oldod meg cupipástéval.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Sajnálom én azért nem fogok támogatni egy törvénytervezetet mert máshol van és működik. Ha nem illik bele az elveimbe akkor szarok rá.

"A pozitív diszkrimináció nálunk is van"
Tudom, és sajnálatos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Meg alkoholisták és verjük a feleségeinket. :)

A női részt inkább nem írom le. :P
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Inkább, mint a kiszámíthatatlan!
És ezzel most nem Izrael érdekét nézem, hanem a térségét!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ja ezért ült ott évekig egy diktátor.

Szóval Viktort nyugodtan királlyá koronázhatjuk, ha az a térség nyugalmát biztosítaná? Téged meg bármikor lelőhetnének ha felszólalsz ellene.

Ott már rég probléma van ahol a diktatúra elfogadható alternatíva.

Ha Izrael meg nem provokálná a szomszédait akkor lehet nem lenne probléma. /ha továbbiakban ezzel kapcsolatban mondanivalód van, bújjunk be a szögesdrót mögé/
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Kérdésem: Melyik térségi államban van demokrácia? Görögországig bezárólag..
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "A társadalom tehetetlenségét meg nem oldod meg cupipástéval."

És ha az oktatást is átkopizom?

Egyébként meg lehet, be kéne látni, hogy nekünk ez nem megy. Erről ugatott Széchenyi, erről ugatott Ady.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Törökország, Görögország. És jelen pillanatban Egyiptom arra tart, ha Mubarak sleppje nem gátolja meg. Az Arab tavasz hatalmas változást hozott a térségben.

Hasonló helyzetben van most Líbia, Tunézia és ebbe az irányba tart még néhány állam, jelenleg a legforróbb Szíria.
Csók a családnak. Remek összefoglaló elsősorban Rodeo örömére. :)

youtu.be/OtjTv78j4DE

Ja és korábbi törlesztés a mi lesz az EU után ügyben. Csak, hogy látszódjon a hivatalos álláspont is.

www.barikad.hu/elet_az_europai_unio_utan-20120617

Szóval tépjetek sorszámot és lehet kezdeni a kötelező fikázásokat. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Köszi, velem nem hitették el, hogy bűnös, szar nép tagja vagyok. Én hiszek abban, hogy képesek vagyunk rá. HA neked a "moslékzabáló" lét megfelel az a te dolgod.

"És ha az oktatást is átkopizom?"

Az se old meg semmit. Ezek a társadalmak nem azért működnek, mert jó az oktatási rendszerük, vagy jók a törvényeik. Van egy normális társadalom felfogásuk, ami kitermelte ezeket a dolgokat. Ha beimportálod őket attól még ugyan olyan szar marad minden, csak még azt is szidni fogod. Ezt nem akarja senki sem felfogni, csak mindig majmoljunk valakit, mert nála működik.
@Gábriel angyal: Akkor kezdem én.

Miért is volt nekünk olyan jó az oroszok árnyékában? Inkább a németek köszi, azok tettek is valamit ezért az országért.
@saravad: Persze, csak kezd elfajulni ez a nemzedéki utálkozás. Borzasztóan durva lett a hangnem, a hozzáállás, és a gyengéket most azonnal elsöpörni akarók nem gondolják, hogy bármikor lehetnek ők is kiszolgáltatott szarok. Akár holnap is...

Egy ma nagy hangon nyuggerző, nagy adót fizető, a reklámok imádott célcsoportja negyvenes két mp alatt lehet tolószékbe kényszerült nyomi egy hiperkocsiban is. És akkor az ő nyálcsorgatását x évtizedig fizetik mások, aki szintén a kihalálására apellálnának boldogan. Basszus, kérek kis empátiát!!
@sárkányfő: Neel Armstrong néven őrjöng, ha emiatt kitiltják, akkor előveszi a többi 450 űrhajós eltorzított nevét és jön újra...
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Egyiptomban balhé lesz, nagy! Ezt akarják megakadályozni egyesek. Szíria más tészta, valóban, és Tunéziára, Líbiára sem fogadnék nagy tétekkel!

De jó éjt, mára nekem ennyi adatott.ideje, hogy álmom elaltasson.
@Gábriel angyal: Mármint ha a bulvár legalját olvasnánk, amit belinkelsz a barikád neve alatt? Kösz nem. Látod Gabe, még a görögök se akarnak euró nélkül élni, hidd el vona gabe se akar eu nélkül élni. Túl jól fizet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Holnap derül ki. Úgyhogy ujjakat keresztbe:D
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: A pozitív diszkrimináció hasznos. Jó célt szolgál. Csak egyesek hiszik azt, hogy majd a világ egy reggel ráébred, hogy milyen rossz dolog a diszkrimináció. De a végén megint megkapom hogy nősoviniszta vagyok. A fidesz pont az elveibe illesztget innen-onnan lopott dolgokat. Az nem zavar téged? Hogy bármit felhasználna, csak érdemben ne kelljen megdolgozni a szavazói elégedettségért? Legyen regisztráció, mert az nekünk jó. Legyen az alaptörvényben ez az, mert nekünk jó. Ha időközben nem jó, akkor változtatunk, a lényeg, hogy játszuk a hülye kis költséges játékunkat, és a szavazatokat akár piszkos módon és etikátlanul is megszerezzük.
@a szív fészkei: Pont ma mondtam egy 42 éves imbecilnek pont ezeket. Mert szerinte a nyugdíjasok ne szavazzanak. Viktor kitalálta, hogy ne legyen általános és egyenlő a választójog, legyenek egyenlőbbek. Így minden hülye ötletel. Azt hiszik, hogy ők pont szavazhatnának, pedig nettó másfél millió felett nem garantált. Mert az aprópénzt becsengető mezitlábas egyszerű ember nem tétel és nem érdekli őket. De olyan büszkék a kis minimálbér után becsengetett forintjaikra, úgy feszítenek, mint két cső tengeri egy zsákban.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Vagy csak egyesek balhét akarnak, mert ez az Egyiptom nem szolgálja az érdekeiket.

Ők viszont vérrel mondták el, hogy mit akarnak.

Jó éjt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Sajnálom ha szerinted a rasszizmus jó és követendő.

A FIDESZ-t meg pontosan tudod, hogy nem szeretem.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Te milyen rasszizmusról beszélsz cukorfalat?! Én a pozitív diszkriminációról beszélek, meg a fidesz elmebeteg ötleteléséről és te meg előkapsz rasszista kártyát?! Te szedsz valami tudatmódosítót?!
@keresztanya fabi(en): Jaj, te lemaradtál a nagy bejelentésről. Merthogy itt is volt és bejelentette, hogy valaki ocsmányságokat irogál a nevében:D:D
"A parlament feloszlatása után a hatalmat gyakorló Fegyveres Erők Legfelsőbb Tanácsa (SCAF) közben kiadott egy ideiglenes alkotmányt, aminek tartalma egyesek szerint arra utal, hogy a katonai tanács hosszútávon sem akarja kiadni a kezéből a hatalmat és az új elnöknek csak jelképes szerepe lesz a hatalomgyakorlásban, nagyjából annyi, mint a királynőnek Nagy-Britanniában. Az ideiglenes alkotmány többek között arról rendelkezik, hogy katonai kérdésekben a katonai tanács hozhatja meg a döntéseket, ők hívják össze az alkotmányozó gyűlést és vétójogot kapnak az új alkotmány elkészítésénél. Az alkotmány azt is kiköti, hogy mivel a parlamentet feloszlatták, az új elnök az alkotmánybíróság előtt fog esküt tenni. A rendelkezés szerint az új alkotmányt népszavazással erősítik meg és csak egy hónappal utána tartják meg a parlamenti választásokat."
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nem biztos, hogy a saríja alkalmazása lenne Egyiptom érdeke. de félek tőle, így lesz!
Leila saida, béke Veled!
@keresztanya fabi(en): Inkább alul nem lehet.:D Ez az ötödik sally monthy python stílusban.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne viccelj már, ennyire azért nem kellene rasszistának lenni. Azért mert egy vallási töltetű párt nyer választást még nem vezetnek be választási törvényeket. Németországban miért nem lehet rabszolgákkal kereskedni. Pedig ez benne van a bibliában és keresztény párt van hatalmon.

Kurva unalmas már ez az iszlám=diktatúra dolog. Törökországban érdekes módon nem így működik.

Más keresztény országok meg jóval diktatórikusabbak mint egyes iszlám országok. Akkor mi is szégyelljük magunkat?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Saríja alkalmazása eddig egy muszlim ország érdekét se szolgálta, csak a szélsőségesekét és a muszlim papokét.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Lehet. De azok szokták követni a diktatúrákat!
Egy gyékényen árulunk mostantól, habíbi! Én is rasszistának lettem kikiáltva..jó éjt!:-)
"A Guardian szerint 1274 szavazókörzet szavazatainak összesítése után Morszi 300 ezer szavazattal vezet Safik előtt: 842 577 szavazata van, míg Safiknak csak 541 785."

Lehet elkezdeni rettegni a gonosz Saríjától. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az én Csokifiú mániámmal?!;)) Úgy nézek én ki? Te is annyira vagy rasszista, mint én, semmennyire. Csak vladysnak fogalma sincs arról, hogy mi az a rasszizmus. Tegnap Egér volt rasszista, mert rosszat mondott a magyarokra. Volt is takarodj az országból neki rendesen:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja igazad van, jobb lenne a soviniszta használata. Mivel azonban ti se használjátok rendesen a nácit gondoltam ez nem zavar titeket. Azonban látom a kettős mérce továbbra is a vallásotok része. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Majd ha lesz időd, remélem ezt megválaszolod. :D

"Más keresztény országok meg jóval diktatórikusabbak mint egyes iszlám országok. Akkor mi is szégyelljük magunkat? "
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nagyon bírlak! :-DD

Milyen seperc alatt lehet nyomorékká, munkanélkülivé valaki! Nem kívánom, hogy megtapasztalja, de az ilyen hübriszes nagypofájúakat utol szokta érni azért a nemezis.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na ezt én már mikor megtettem. Csak a válaszaidból következtettem az agyörvényeire. Mitől buktál ki?
@keresztanya fabi(en): Jaj ne. Ennek tényleg ez a foglalkozása. Bölcsésznek is beteg, ha az.
@a szív fészkei:
a rétvári kisasszony mennyire bazsajg, olyan hülye, mint egy frusztrált buzi...kis csinoska dajcstomi gusztusa
@a szív fészkei:

etel közben arrébb lépett, sohasem találják meg etelt és közben lejár a szavatosságuk

brühühühühühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Angliában és Olaszországban is vannak sária kompatibilis befektetési törvények, Hongkongról nem is beszélve. Persze nem a sáriát vezették be, meg egy huszárvágással a sária bíróságot is kikerülték, de hogy ki tudják kerülni az EU kamatadót mindenre hajlandók:)
@keresztanya fabi(en):
elég volt a @sparhelt, és a @lavór hsz-eket megnézni, megfelelő logotipussal azóta döcögök...

1200 év alatt még egyetlen egyszer sem győztünk...a többi rablómese azokat ünnepeljük akiket legalább nem basztak seggbe csak lecsapták mint a taxiórát mint horthymiklóselvtársat brühühühühühühü
@tucano:
deixámolos merda é merda jamáis cambiará ser batatinha rsrsrsrsrsrsrsrs estás bem?
@rodeo36: tudo bém aqui:) inverno ridiculo de nordeste, calor e humidade. E vc deixou de colocar mais músicas boas pra escutar da noite kkk Aqueles abrcs!
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Egyiptomban is elkezdték összeszámolni a szavazatokat. A franciáknál meg úgy néz ki taroltak a szocik. "

remélem mindenhol megdöntik az orbán rezsimet... és a szavazataikkal üzennek a fides mafiának

;)
@tucano:
queremos algo que é nostro e vamos fazélo
www.youtube.com/watch?v=zKlgIhERPCU&feature=related
entende que homem quer o mundo
@tucano:
és itt a azn istenek istene könyörög, mert TERMÉSZET ANYA MÉG NÁLA IS NAGYOBB ÉS HALLGASD...NEM LEHET FÖLDANYÁT FELÜL íRNI

itt bejön az, hogy az operaénekesnek van hangja:

döntsd el, ezek a világ legjobbjai:

www.youtube.com/watch?v=vdUgBnv3aQg&feature=relmfu
@tucano:
és akkor angyalok szálltak alá, és zengeni kezdtek (Pavarotti térden állva hallgatta)
www.youtube.com/watch?v=rD6vMH-bpC0&feature=fvwrel
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ismét sikerült azzal elintézni a dolgot, hogy bulvár. :) Egyébként kb. annyira az mint mondjuk a szektATV. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nem érzek itt ellentmondást..a diktatórikus kormányzás nem felekezetfüggő!
Csakhogy, elvileg, a vallás és az egyház szétválasztódott itt-ott. A saríja bevezetése ennek a restaurálását jelenti,nálam. Ennyi.
@Gábriel angyal: A Magyar ATV mióta is bulvár? Sok minden lehet, részlehajló, egyes részei gusztustalanok, mások jobbak, de, hogy bulvár lenne, kétlem.
Akkor a csigabigakettő meg a rötyiklub az mi?
Termékelhelyezés?
@Spániel: Sokszor nem. De általában ilyentájt fekszem. Elcsúsztam Ny-időre... CSak az a fránya Ny nem csúszik ide hozzám. :-DDD
@rodeo36: na, ezek nagyon komolyak, nem két perc mire végighallgatom őket, obrigadao, valeu
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Miért is vezetnék be a Sariját?

Európában érvényben van a rabszolga kereskedelem?
@a szív fészkei: Tőlem megkapod, vagyis megkapja mindenki.

Nem tartom civilizáltnak a hazámat, sajnos, pont az általad írt mentalitás miatt (is).
@saravad: Köszönöm. :-))

Ma a Velencei tónál azért kétszer erősen kiakadt a tahóméterem, ha már a civilizált viselkedés a téma. Húha, vannak figurák....
süti beállítások módosítása