Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.16. 05:22 Fabius

Csuhások! Térdre, imához!

Címkék: fidesz egyházak harangozás trianon emléknap

Negyedikén elmaradt az általánosnak rendelt Nemzeti Harangozás, de azóta a lármától jobban cseng a fülünk, mintha lett volna. Gondolom ez egy ilyen sorfordító kérdés, hogy akkor a harangozástól fogunk összetartozni, vagy attól amit érzünk. Esetleg Vezénylő Tábornokunk úgy gondolta, a harangok hangjára mintegy vezényszóra Pavlov kutyájaként feltételes reflexből fogjuk egyszerre érezni: na, most apám összetartozunk ám mindannyian. 

Három történelmi egyház vezetője egyhangúan kijelentette, általánosan elrendelt harangozás nem lesz. Ám az ilyen kijelentéseket se a NER, se az itthon szerényen csak a kereszténység lándzsájaként aposztrofált kereszténydemokraták nem vették jó néven.  Napokon keresztül tartó kocsmai mivanmivanmivanozás után Varga László pénzpárti képviselő konkrétan beledöfte azt az emlegetett lándzsát a renitensek seggébe, miheztartás végett:

„remélem a közfelháborodás...a rendelkezés miatt, nem hiszem, hogy mégegyszer meg merik tenni ezt a szégyenletes felhívást!”

 Ezek meg nem értik, oszkópéter a vizerben helyett lándzsa a seggükben mit keres? 

 „Nem igaz, hogy az egyházi vezetés megtiltotta a harangozást, csak nem tett eleget annak a kérésnek, hogy azt országosan rendeljék el. Sokkal szerencsésebb lett volna, ha időben, előbb hivatalosan is megkérdezik a felekezeteket, és egyeztetnek a kérdésben. Így már majdnem utasításnak tűnt a levél”

 Drága aranyos ájtatos Mókusmackók! 

 Az a levél nem "tűnt" utasításnak, hanem éppen olyan komoly felszólítás volt a harangozásra, mint Orbán nyaralásból küldött sms-e, hogyaszongya Pali lesz a nemzet tolla, punktum. Ha kicsomagoljátok a sztaniolból Varga László mostani szavait akkor egyértelmű az üzenet ami benne van. Ha nem értetek újfideszül akkor segítek lefordítani: Szemétládák! Ha konkurencia nélkülivé tettük nektek az egyházi bizniszt, ha Semjén Padre kibrusztolt 5 olyan milliárdot a katolikusoknak, ami már nem járt, mert a kárpótlás kárpótlására fizettünk kárpótlást vele, akkor értetek a szóból, nem pofáztok, nem magyaráztok, nem ellenkeztek, nem húzódoztok, hanem félitek és szolgáljátok az Urat! Nem, nem azt amelyiknek a fia a kereszten kíntornázik, hanem amelyiké a Videoton kettőben focizik! Értem, latorfajzatok?!   erdő péter.jpg

Igen srácok, nekünk is furcsa ezt azok szájából hallani, akik a vallásotokkal takarózva gründoltak pártot maguknak. Még, ha ez a Gyurcsány mondta volna, aki egyenesági leszármazottja Lucifernek, vagy a Mesterházy-Jávor-Vona pokol angyalai trióból valaki, azt értenénk. De ti jobban jártok ha harangoztok, mert az egy a tábor,  egy a zászló, egy az Isten brigád képes, és visszamenőleges hatállyal kiradírozza az alaptörvényből a "kereszténység nemzetmegtartó ereje" tartalmú mondatot.

 

 

 

737 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr104591495

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Patás Orbánra cserélné a Patás Ördögöt Harkány címerében a Pécsi Stop szerkesztősége 2012.06.16. 08:53:41

A harkányiak húsz éve rajzoltatták bele a Gonoszt a címerükbe, most pedig – hála a keresztény kurzusnak – kiűznék az ördögöt Harkányból. A képviselőtestület pályázatot írt ki a város címerének átrajzolására, az ötleteket június 11-ig várják...

Trackback: A Nézőpont Intézet sokkal népszerűbbnek látja a Fideszt, mint más közvéleménykutató cégek 2012.06.16. 08:39:28

A Nézőpont Intézet szerint a teljes felnőtt lakosság 28%-a, míg a Medián szerint csak 22, az Ipsos szerint 17, a Tárki szerint pedig csak 16% szavazna a Fideszre, ha most lennének a választások. Ugyancsak a Nézőpont Intézet látja az MSZP-t a legkevésbé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: Hiába mondja Fabius, hogy lehet velük másról beszélni, nem lehet. Trianon, ujgurok, izrael ezekről féligazságok felét ismerik. Gazdaság? Ugyan, meghalt az egész. De pont a hülye féligazságaik miatt kell velük vitázni, mert így látszik, mennyire tudatlanok és mennyire szélsőségesek.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Reagáltam, válaszoltam, de nem tetszik a válasz. Így úgy csinálsz, mintha nem is válaszolnék. Ismerem a fogásaidat.
Van egy szint ami alá nem megyek. mno határeset, vízváasztó. A kuruc, echo és tsai kizártak. Szart nem nézek, nem tudom mi van benne, nem érdekel. Lehet, hogy neked, mint liberálisnak elfogadható, és mint szélsőjobbtól elzárkozónak, de nekem nem. Ha van civilizált forrásod is rá, szívesen elolvasom. De szélsőjobbos szemetet nem. Ami azt illeti nagyon nincs megalapozva az álláspontod, ha mást nem tudsz felmutatni, mint egy kurcuinfós linket.
Kérlek gábrielt örvendeztesd meg vele, ő boldogan fogja kattintással emelni a nézettségüket.
Ráadásul te feltételezel rólam dolgokat. Ami nem tetszik.
@Gábriel angyal: Ez mindig elsütitek.Ilyenkor élvezel is? És jó erdélyi magyari jobbikos Levente apu meg az ő kislánykájának a megerőszakolása smafu drágám? valakiblogja.wordpress.com/2012/03/23/eveken-at-eroszakolta-lanyat-a-magyargardista/

Ja atv dobta fel, tehát em igaz, ugye? Csakhogy [..]"Az Új Magyar Gárda korábban válaszolt a témával emailben feltett
kérdéseinkre. Eszerint N. Levente és felesége nem gárdista már.
“2008-2009-ben kiléptek a gárdából, és ez a sajnálatos esemény jóval
utána történt, akkor már nem voltak gárdisták. (…) Kilépésük óta senki
nem tartja velük a kapcsolatot a vezetőségből” – írták." Tehát elismerték, az igaz viszont, hogy hazudtak is egy lélegzettel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Csekk, tudod, hogy szeretlek de ez már tényleg paranoia. :) Ott egy királyi tv-s videó, amit szeretne veled megosztani Vlady és azért mert van rajta egy kuruc logó akkor az már szemét. Tehát ha linkelnék egy olyat amin nincs akkor már megnéznéd. Ez annyira szánalom mintha azt írogatnám, hogy ATV-s szemetet nekem ne mutogassatok.

Én egyébként vagyok annyira toleráns libsi, hogy megnézem még akkor is ha esküdt ellenségei sok mindennek, ami nekem érték.

Ja és tőletek akik ugye szellemileg nagyságrendekkel álltok felettünk még inkább az adott érvekkel kellene vitázni nem pedig benyögni rá, hogy bizonyos linkek szemétnek minősülnek. Mondjuk így sokkal könnyebb elrendezni egy vitát csak hozzátok, akik igazán a tolerancia bajnokai vagytok nem igazán méltó. :)
@Gábriel angyal: Vége a meccsnek, ideje elkezdeni a sichtát? :-DDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ennyire erősen nem szoktál tiltakozni. Látom ezzel bevittem neked a bal egyenest. :)

Vagy elismered, hogy jogos amit írtam, ezáltal a függetlenségük kivívása, vagy elfogadod, hogy magyarokat elnyomják. Szar helyzet. De megtaláltad a módját. m1-es felvételt le kuruc infózol.

De akkor, hogy veled kompatibilis legyen:

1. vád: Benes dekrétumok.
2. vád: premier.mtv.hu/Hirek/2012/01/25/07/Ujra_elokerul_e_a_magyar_kartya_.aspx
3. vád: SNS mint kormánypárt.

Továbbra is kérdem egy ilyen nép mennyire független?

@Gábriel angyal: Már megszoktam. Csak akkor nem vagyok rasszista szélsőjobboldali ha csak az ő általuk támogatott kisebbségekért állok ki. Pechemre liberálisként az összesért kiállok. Tehát a sátán fagya vagyok.
@a szív fészkei: Hová gondolsz. Az ATV az maga a szentírás nem tudtad?? A nép bölcseleti viccek pedig általában igazak, mint ebben az esetben is. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Jaj kedvesem, egyfolytában, minden egyes nap bizonyítod itt. A hozzászólásaid, a linkjeid, szóhasználatod, érvrendszered, a nézeteid. Ez mind, mind egyet mond el rólad. Az a különbség közted és gábriel között, hogy gábriel direktebb, lsd a beteg rasszista viccét. Ő ezt a vonalat viszi. Te a visszafogott, én nem is vagyok az, de antiszemita vagyok, utálom izraelt, töröljük el a földről, ujgurok és palesztinok, ha lenne rájuk hírlevél a kurucról te feliratkoznál. Revizionista nézeteket vallasz. Szinte minden témában csak a feléig jutsz el, és te kiabálsz leghangosabban másra hogy rasszista, és kiakadsz, ha egy megnyilvánulásod után valaki neked mondja.

Nem bánt a székely autonómia ami a ti fejetekben létezik. Csini kis gondolat. Szép kerek.
De soha nem volt romániában ilyen. Ez tény. Egy közigazgatási egység volt, szovjet mintára szervezték. Ne engem vádolj azért, mert nem néztél utána, csak szajkózod, hogy székely autonómia, székely autonómia. Képzelem, micsoda csalódás lehet neked rájönni, hogy nem autonómia volt, hanem egy régió, szovjet mintára szervezve.
@a szív fészkei: Nem is néztem a meccset. :) Elkezdeni pedig hamarosan alukálni fogok. Nektek is jó csucsulást. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Annyira független, amennyire egy kisebbségként ki tud magának harcolni a többséggel és az anyaországgal szemben.
@Gábriel angyal: Pl. Rodeo x-szer elmondta, miért tartja szemétnek Farage-ot. Akiért annyira lelkesedsz, mert nyírja az Eu-t.

Más is cáfolta elég sok mindennel. Pl anno Pantagruel a Lisztről bekopizott antiszemita téveszmédet rakta helyre. Mindegy, rá pár hónappal újra előjöttél vele. Tényekkel jön Csekk is. Ezek nemérdekelnek,leperegnek rólad is, a másikról is, aztán sírtok, hogy a libsik nem értenek meg.

Csekk már sztahanovista műszakokat nyom itt hétvégén is, hogy kiigazítsa a félrehordásotokat egy csomó mindenben. Erre az a vád, hogy a libsi meg se hallgat. Aritus is tényeket szokot tmondani, nem hadonászik és vagdalkozik. És még sorolhatnám.

Na jó, ilyen terelőpulis kósalajosi magasságokba szárnyaló vitában vegyen részt veletek, akinek két anyja van és Orvbánra hasonlít mindkettő.

A lányát erőszakoló Levente aput az atv írta meg, de Levente apu cáfolta ezt? Hazudott az atv?

Mások - akik hozzáértők - ezerszer leírták Bogár, Boross, stb. gurutok miért nem számít százasnak. Érdekel ez téged? Nem.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Megint fordítva ülsz a lovon, ahogy az egy jó libsi demokratához illik. :)

Szóval nem a vicc beteg, hanem a valóság amit leír.
@Gábriel angyal: Menj Andocsra, szép az idő, lehet már fürdeni a Balcsiban. Kell a pihenés,még neked is.
@a szív fészkei: Találós kérdés. 10 cigány és 10 gárdista családból szerinted melyikben gyakoribb az, hogy valamelyik családtag felcsinálja a leány gyerkőcöt?? :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Látom minden áron rám akarod verni a rasszizmust. Addig nem nyugszol még be nem ismerem. Sajnálhatod viszont libernyák létemre egy népet se utálok. Így peched van, nem is kicsi.

Látom 1 kuruc info-os lógó bontotta meg végleg az elmédet. Mint mondtam 1 dominó kell és borul az egész. Látom nálad ez 1 egyszerű logó volt. :)

A székely autonómia meg tényleg nem tudom miért zavar. Ennyire utálod a magyarokat?
@Gábriel angyal: Neked elalvás előtt állandóan ez jár a fejedben? Te szegény.
@Gábriel angyal: Szép kurucinfós volt, máskülönben végignézem. Az m1-el nincs bajom, de semmi kurucinfós pántlikával ellátottat nem nézek meg. Akkor sem, ha a Csokifiú szerepel benne. Ha megvan rendesen, kurucinfotlanítva akkor el lehet azt is küldeni, nem igaz? Főként ha nem akarjuk hogy összemossanak vele.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nem? Gábrielnek még mindig nem bocsátottam meg, hogy egy náci tisztelgős pucér árja csajjal lepett meg egy linkben. Pedig az nem volt kurucinfós. És pasival se lenne megbocsátható. Én csak annyit kérek, hogy ne minden szart linkelj be.
Nyehehe...

FB-ról:"Wblog
Széles Gábor: El lehet menni Szlovákiába!
Sajnos nem vidám, amiről beszél, de azon mindig muszáj röhögnöm, amikor a legveszettebb fideszesekhez bekopogtat a narancsvörös hadsereg, hogy davaj csaszi, ők meg csodálkoznak, hogy mit főztek maguknak.
Magyar Hírlap
http://www.magyarhirlap.hu"
@Gábriel angyal: Amit eddig a gárdistákról halottam, és amennyire egyes cigány csoportokat ismerek (putris/purgyé) azok alapján forma-forma. :)

Ha putrisokról beszélünk akkor egyértelmű, hogy ők, de azok a született gyereket is felcsinálják. Abbúl jön a jó kis segíj.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Tehát akkor támogatod, hogy kiharcoljuk a függetlenséget magyar testvéreinknek?
@a szív fészkei: Júli elején megyünk Keszthelyre, jó lenne oda is beugrani. Ha már Andocs, küldök egy szép megzenésített verset bár nektek szerintem túl irredenta fasiszta revizionista lesz, pedig az általad is szeretett Sík Sándor költeménye.:)

youtu.be/pYzQTiVQrR8

Koldusboton, törött mankón
Jövünk búcsút járni,
Szűz Máriás magyaroknak
Kopott unokái.
Éjfél van a Duna táján.
Magyaroknak éjszakáján
Nincs más, ki virrasszon.
Baráttalan, testvértelen,
Hozzád ver a veszedelem,
Boldogságos Asszony!

Megcsúfolták, megpöködték,
Ami bennük szép volt,
Kilencfelé hasogatták,
Ami rajtunk ép volt;
Tépett testünk megtapossák,
Ragadozók ragadozzák
Édes-kevesünket,
Koporsónkat faragdálják.
Eléd sírjuk, magyar árvák,
A mi keserünket.

Idegenek megnevetik
Drága magyar szónkat,
Idegentől kéregetjük
Kenyerünket, sónkat.
Magyar kezek szántogatnak,
Régi rögön új uraknak,
Néped hegye-völgyén.
Más arat, hol mi vetettünk:
Jövevények, szolgák lettünk
Úr-apáink földjén.

Boldogasszony, ezer évig
Édesanyánk voltál,
Eleink, ha hozzád sírtak,
Hozzájuk hajoltál:
Száz ostorral ostorozzon,
Csak ez egyért, Boldogasszony,
A jó Krisztust kérd meg:
Négy-víz-parton, három-hegyen
Mindörökké magyar legyen
A máriás ének.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Ha utálok egy szélsőjobbos portált, az magyargyűlölet? Akkor igen. Hányok mindentől ami a szélsőjobbhoz köthető. Akkor is ha magyar.
Gusztus dolga ki mit tart annak, de a kurucinfo nem az, amit látni akarok, mikor egy linket megnyitok. Legközelebb ha muszáj, inkább legyen fétispornó, jó?
A link: www.magyarhirlap.hu/gazdasag/atombomba_hatasu_a_tranzakcios_ado.html

Szélest pofán csapta a Mattolcsy-bumerángbanán a Selyemúton agyműtét közben. Nem ezrét békemeneteltek januárban, nem ezt éltették lelkesen Lászlónéval a molinón????
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": m1 felvétellel nem tudom mi baj van. (nem az obersovszky interjút linkeltem. Azt megérteném)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Most komolyan ilyen mély benyomást tett rád a pucér árja kislány képe??? :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Szépen összemostad. Az autonómia miatt mondtam.

Amúgy még mindig m1. Persze azt nem lehet ilyen hangosan ordibálni, hogy jaj m1 jaj.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nem. Mert a magyar testvéreinknek irredenta, szélsőjobbos jobb esetben bomlott elméjű kormányfő nem segít. Inkább ront rajta.
Ha már viktor megnyerte az sns-nek a választást, legalább ne adjunk okot arra, hogy ránk hivatkozással korlátozzák a jogaikat.
Ezt is fel kellene fogni, hogy a harcoljunk magyar testvéreinkért, határrendezés stb duma árt leginkább nekik, mert fegyvert ad az sns-hez hasonló pártoknak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Neked miért küldött pucér csajt? Helilezve ráadásul? Attól se változik a gusztusod, nem?

Jut eszembe: épp most láttam koraeste egy házaspárt andalogni - lányom osztálytársnőjének a szülei - hand in hand. ez mindennapos, deott jó pár éve az asszonka nőbe szerelmesedett bele. Láttam is azt a turbékot a járművön egyszer. Nyílt titok volt ez a környéken. Most meg karonfogva andalogtak férj-feleség égi békében. Vajaskenyér mindkét oldalán vajas... Mondta volt Lawrence Durrel erről.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Miből gondolod, hogy ilyen kormányuk lenne?

"Ezt is fel kellene fogni, hogy a harcoljunk magyar testvéreinkért, határrendezés stb duma árt leginkább nekik, mert fegyvert ad az sns-hez hasonló pártoknak."

Ez ugyan olyan érv mint a multikat nem szabad büntetni a törvénysértésért, mert elviszik a pénzüket.

Anélkül is basztatták anno a magyarokat, hogy bárki bármit mondott volna.
@a szív fészkei: Már nem is emlékszem mi volt az apropója. Egyszerűen csak poénból küldtem erre ez lett belőle.:)
@Gábriel angyal: Próbáljuk ki, küldjek neked pucér meleg pasi fotót? Biztos van fent a neten.:P
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Leírom még egyszer, nem volt székely autonómia. Szovjet típusú közigazgatási rendszer volt 1950-68 között. 1968-ban egy reform felszámolta.
Ez nem érzelem kérdése. Ez tény. Székely autonómia amiről te beszélsz demagóg blabla azoknak, akiknek nem barátjuk a net.
@Gábriel angyal: Nekem nem. Más ez a vers az akkori sokkban írva. Amúgy a testvére meg külügyérként szemrebbenés nélkül árt ki oda "barátkozni", az leorzott földekre a kemény időkben ugyebár.[..]"A SZU Tudományos Akadémiájának történelmi, majd néprajzi intézetének munkatársa és a moszkvai egy. oktatója (1938–45). A II. világháború idején a moszkvai Kossuth Rádió egyik szerk.-je. 1945. szept.-ben hazatért. 1947–48-ban külügymin.-i tanácsos, 1948–58-ban rendkívüli követ és meghatalmazott min., 1948. jún.-tól 1949. szept.-ig washingtoni m. követ. 1949–54-ben a külügymin. politikai főosztályának vezetője, a Külügyi Akadémia ig.-ja, 1954–55-ben külügymin. h., 1955–58-ban a külügymin. első h.-e, majd 1958. febr. 15-től 1961. szept. 13-ig, nyugdíjazásáig külügymin.; 1958-tól 1970-ig az MSZMP Központi Bizottságának tagja. A békemozgalom tevékeny résztvevője volt. Nyugdíjasként is aktív társadalmi és politikai tevékenységet fejtett ki. 1963-tól a Béke Világtanács tagja, 1964-től az Orsz. Béketanács elnöke, 1971-től a Béke Világtanács Elnöksége végrehajtó bizottságának, valamint a Társadalmi Szemle szerk. bizottságának tagja." (
Magyar Életrajzi Lexikonból)
@Gábriel angyal: Minden érvelésnél el fogja mondani majd nekem, hogy kuruc infós cikket linkeltem neki. Náluk ez így megy, m1-es magyarok jogait sértő törvényről szóló felvételből két hsz alatt, cigányozó kuruc infós cikk lesz. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Fico, Slota áldja a nevét. Amíg Orvbán ennyire őrült, nekik termi a babért.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": @a szív fészkei: kérlek benneteket, hogy ne válaszoljatok már vladysnak. Az eredeti posztot már csak nyomokban tartalmazza a vita(?), és tök mindegy mit írtok, ugyanazt nyomatja, újra és újra.
Lehet, hogy Fabius ezért tiltotta ki, mert megunta ezt a monomániát.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mi bajod a székely autonómiával de most már tényleg. Állítólag szeretsz minden népet, gondolom ezek között vannak a magyarok is. Miért zavar ennyire, hogy ők egyszer talán autonóm területen élhetnek?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: A törvénysértés, törvénysértés. A multi belekalkulálja, hogy lebukás esetén megéri -e maradni, menni, átnevezni.
Amiről mi beszélünk az az, hogy a parlamenti pártok közül ketten is ráizgulnak a trianon, nacionalista témára, egy erőltetett kettős állampolgársági törvénnyel, és ez az amit egy szomszédban sem szeretnénk látni Hogy ilyen húrokat kezdjen pengetni.
Amit mondasz, és amit a két jobboldali párt csinál annyira romboló, hogy hihetetlen. Nemcsak a két ország kapcsolatát, de a magyarok kapcsolata is, hiszen a te harcod levét nem te iszod meg, hanem ők. Az erősödő szélsőjobb nem téged nyomaszt kisebbségként hanem őket. Persze a jobboldalon szeretik más farkával verni a csalánt, de talán abba kéne hagyni.
@a szív fészkei: Nekem azért is tetszik mert nagyon jól visszaadja az akkori sokkot.
Testvérének más irányú karrierjéről én is hallottam már, de ez nyilván nem von le semmit a bátyus költői nagyságából. :) Legalábbis szerintem.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azt megmondhatnád, hogy a 90'e évek elején mit csináltak a nagy magyar nacionalista pártok, hogy az SNS-t szegény kicsi Slotával együtt a kormányba ültették a szlovákok.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nincs bajom olyannal ami soha nem létezett.
Aludj rá a monomániádra egyet.
Ha kitörtél az ujgur-trianon-palesztin-székely autonómia körből, folytatjuk.
@Gábriel angyal: Nem von le, nem is tehetnek egymásról - bár lehet, hogy pont ez a nagy sokkolós felfogás indította a piaristáknál tanult öcsit egy tökmás útra - csak fel kéne ezt dolgozni, mert eltelt egy kis idő azóta. És a történelem megmutatta, hogy a háborús elintézés nem volt jó mód. Ma sem lenne az.

Ha Sík Sándor - Randóti mentora ugyebár - ma élne, szerintem ezt mondaná.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az ujgurok rendelkeznek valamiféle autonómiával. :)

Gondolom ha az elnyomott horvát kisebbségért állok ki az is csúnya szélsőjobbos dolog. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": + Látom tényleg kerülöd a székely autonómiát témát.

Még mindig nem tudom, hogy támogatod-e vagy ellenzed.
Eddig csak annyit mondtál, hogy nincs reális esélye.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": www.dunatv.hu/otthon/ujgurok_nomad_rokonaink.html Töke van a menyasszonynak!! Itt épp a leigázó, imprista Kínáról van szó ujgurokkal kapcsolatban. Most akkor Kína jó vagy rossz????? [..]"
1949-ben a Kínába tartó ujgur vezetők repülőgépe lezuhant. Ezzel az addig független állam szabad prédává vált. A kommunista Kína végleg bekebelezte az országot . Hszincsiang autonómiát kapott. Ez azonban csak papíron létezik. A kínai han nemzetséghez tartozó betelepülők különböző kiváltságokat élveznek. Az ujgurok anyanyelvi iskolákat, szabad vallásgyakorlást követelnek. Tiltakoznak a területükön végrehajtott kínai atomkísérletek ellen. És továbbra sem adják fel függetlenségi törekvéseiket. Erre azonban vajmi kevés az esély, hiszen Peking soha nem mondana le egy olyan régióról, amelynek földje 122- féle ásványkincset- köztük olajat, gázt, szenet és aranyat rejt." Kisnagy barátunkat fikázzuk most épp?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja és a Selyemút is rajtuk visz keresztül, Mattolcsy tehát tiszteletbeli ujgur. Összenő, aminek össze kell.
@a szív fészkei: :D Jó fej lehetett. Vajon hányszor röhögte magát félholtra, egy -egy melegellenes kirohanás után?
@a szív fészkei: Eszméletlen mennyi baromságot kajálnak be nemzeti érzelmű barátaink.:O
@a szív fészkei: Kicsit skizók vagyunk, meg kit érdekel néhány nyomi távoli testvér, nem igaz? Biztos kiküldték hozzájuk palikát vigyorogni.
@a szív fészkei: Én sem tartom jó elintézési módnak a háborút.
Mit kerestetek ma megint Izraelben? Jézus fasza, Erdő Pétert csak nem kivezényelték oda is harangozni?
@Fabius: Mi itthon vagyunk. Vagy mégis fel lettünk vásárolva?? :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nekem tök mindegy. Ha akarnak, legyen nekik autonómiájuk. A cél nem az autonómia, hanem hogy a jogaik mint kisebbség minél inkább érvényre jusson. Az, hogy ezt autonómiával vagy anélkül érik el, nem érdekes számomra.
@Gábriel angyal: Ez jó volt. Bár ki leszel tiltva miatta meg én is mert reagáltam, de megérte. :D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na akkor ebben valamennyire egyetértünk. :D

Akkor már csak erre válaszoljál legyél szíves:

"Azt megmondhatnád, hogy a 90'e évek elején mit csináltak a nagy magyar nacionalista pártok, hogy az SNS-t szegény kicsi Slotával együtt a kormányba ültették a szlovákok."
@Gábriel angyal:

Akinek minden áldott nap fontosabb, hogy mi van abban a kibaszott Izraelben, mint itthon, az nem tudom hol van. De hogy nem a valóságban az kurvaisten.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Jó kérdés, biztos volt oka, ha más nem hát az az ellenérzés, hogy főként egykori magyar területet kaptak. De ami érdekesebb, hogy segítette slota kampányát tudatosan és szisztematikusan a magyar jobboldal?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Mert az ezredik normális kérés után te befejezted azt a vitát, ő meg akkor is leszarta amit kértem. Azért.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Vagy nagyon egyszerű a megfejtés. A magyar eseményektől függetlenül gyűlölik odakint a magyarokat.

Az viszont nem illik bele a magyarok tehetnek mindenről világképedbe, hogy a mostani nagy nacionalista nyomás közben kiesett Slota a pereputtyával együtt.

A magyarok nem csináltak semmit erre bejutott a pártjával. Most meg elég sokat csináltak erre kiesett. Ez hogy jön össze, ha a FIDESZ jelenlegi cselekedetei erősíti őket?
@Fabius: Bocs, hogy megvédtem magam. Amúgy engem speciel 1X sem figyelmeztettél. Másnak mondtad egyszer, hogy már megint felhoztam Izraelt és ebből eleged van, ami szintén nem igaz, mert nem én kezdtem el róla nyavalyogni, és még csak nem is Gábriel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Skizóságot lehet szakócával műteni? Mert hozzákezdhetnének magukon, ha már ez úgyis csuklóból kirázva megy ezer évek óta nekünk...

Ezt az egyszerre legalább kétfélét harsogok-stílust nagyon nehéz kibírni. A grazi pszichometódus viszont láthatóan nem vált be gyógyítósnak.
@Fabius: Jut eszembe Fab. Ez a Lex fasz elsimon igazán post érett téma. :)

Megint egy emberére szabná a törvényeket a Fidesz

hvg.hu/itthon/20120615_lex_LSimon_NKA#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_6_15
@Fabius: Ez még akkoriban volt?! Nem csoda, ha nem vagyok a kedvence.:D
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Fabius igazán türelmes velem, bár lehet, hogy egyszer ki fog majd baszni mint macskát szarni. :)
@Fabius: Hacsak úgy nem... Ha a bazilikájában celebesküvők vannak bulvar.hunvista.info/2012/05/sztarparade-volt-balogh-edina-szombati-27100791, valahol kell ájtatás hitéletet is tartani.
@Gábriel angyal: Te nem alszol? Már mikor készültél Emese álmára.
@a szív fészkei: Skizóban világbajnokok vagyunk. Senki se tud ilyen jól ilyen két féle ellentétes álláspontot egyszerre képviselni úgy, hogy nem okoz zavart az erőben az ellentmondás.:D
@Fabius: Na kérlek, ez van Izraelben. Mocsok, zsidók. :-DDDDDD
Ja lemaradt a link: www.pink.hu/sztarok/bar-refaeli-bikiniben-holt-tenger-iszap-2146442

Ezt küldöm a nordikus szösszentyűk nagy rajongójának, Stefikének is szeretettel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": :-)

Mennék a Holt-tengerbe is, de azt hiszem max.elérhető a Velencei tó.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Vagy csak xenophobok és nem magyarokra specializálták magukat, hanem a nem szlovákokra. Ez nem jutott eszedbe? Hogy adott egy ország, aminek létét a csehek és magyarok kárára alakították ki. A szélsőjobbnak ez legalább olyan csemege mint magyar haverjaiknak trianon.
@a szív fészkei: Erről jut eszembe, hogy vannak olyan celebek, akiket valami egészen más talál el.

www.magyarkurir.hu/hirek/medugorjeban-kezdett-uj-imadsagos-eletet-divatmodell

Egyébként én is jártam itt még a nyolcvanas-kilencvenes évek tájékán. Nagyon szép emlékeim vannak a helyről. Érdemes lenne ismét odalátogatni.
@Gábriel angyal: Ugye, hogy ez mekkora poén!!!

Ahogy szegény Széles bulldogfeje lekonyul, az külön tanulmány. Lehet, hogy Zuglótól megvonják az élet értelmét adó MH-t ezután????
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Csak sajnos ez sem támasztja alá azt a meglátásod, hogy a minél erősebb a magyar támogatás annál erősebbek a magyar ellenes pártok. Az SNS pont fordítottan arányos.
@a szív fészkei: Már átadtam a stafétát az éjszakai műszakos kollégának. :D:D
Na jó lassan tényleg el kéne mennem aludni.
@Gábriel angyal: Ott nem voltam, de Dubrovnik felé egyszer - stoppal mentünk - valahol megálltunk és áthajóztunk egy kis kolostorszigetre, ahol csak ez az egy épület volt. Annak volt hangulata.

Amúgy kérlek, majd 34 éve krumplit hámozok, felmosok - még a kurva lépcősházat is ingyen - takarítok, mosok, főzök, vasalok, ültetek, locsolok; szóval engem is lehetne szentté avatni. A Chanel szandálomnak meg letörött a sarka, vihetem cipészhez. Nehéz életem, van, na. :-DD

Honnan vásárolok, már elmondtam, tulképp én is secondban járok - amit mások hagynak ott az üdvhadseregnél és idehozzák - már mióta. Nagy ügy, fél Magyarország így él...

Csak nem öntöm le ezt ilyen szósszal, mint az olasz baba. Hanem csinálom, ezek is munkák, szerintem még szépek is, mert tisztaság, étel-ital, nyugi, virágözön terem a nyomukban.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

És amit általában szólok mindenkihez, az rád nem vonatkozik?

Akkor itt és most elmondom külön is: unom. És szankcionálom.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na hunyorgok elfele én is, de ehhez: Volt egy textilszobrásznő, Baktay Ervin leszármazottja, Baktay Patrícia artportal.hu/lexikon/muveszek/baktay_patricia, - sajna már nem él- neki van egy aranyos, ehhez illő szimbóluma: két fejű és persze ellentétes irányba néző, nemzetiszínű hintaló. Na ezen vágtatunk valahová...

Jó éjt!!
@Gábriel angyal:

L. Simon pályázati pénzezése már az NKA élén is összeférhetetlen volt. Most sincs másképp. Ez nem újság.
@Fabius: Szóval akkor kötelességem minden hozzászólásod elolvasni?

Amúgy hidd el én is unom mikor megvádolnak. Persze én ezt csak úgy tudom "szankcionálni" hogy megvédem magam, ha hagyják.
@Fabius: Na jó de akkor még nem akart kreálni hozzá külön törvényt a lelkem. :)
süti beállítások módosítása