Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hadhazy-akos-ket-szerzodest-kotottunk-kinaval-es-a-kinai-rendor... (2024.04.26. 11:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.14. 05:12 Fabius

Hagyó, a nokiás doboz meg a híradók

Címkék: híradó hagyó miklós közpénz vádirat

Érdekesek ezek a mi híradóink. Amíg a Tiszta Kezek Mozgalom előbb kiolvadt a téli fagyból, és lassan lebarnul a nyári melegben demonstrálástól, addig az RTL Klub híradója is feliratkozott a hírhamisítók listájára, így teljessé vált a Lomnicizós-kukoricatolvajos-megvert zsidós szentháromság. A három legnézettebb híradó közül egyik sem jobb a másiknál, a hír többé nem szent, úgyhogy bontsatok sátrat tiszta kezű felebarátaim, mert a demonstráció feleslegessé, a gyakorlat általánossá válik. 

 Ezzel szemben a közszolgálat híradója tegnap kitett magáért. Megkezdődött a Hagyó per, aminek a kormányoldali közszolgálat hálistennek velünk együtt nagyon örül. El is küldték Alföldi Zoltánt egy artikuláció különórára, ahol addig gyakoroltatták vele a "nokiás doboz" kifejezést, amíg úgy nem gyöngyöztek kifelé száján a szavak, mint retorika vizsgán a "Te tevél tevévé engem eleve, teveled nem ér fel orbánfej tétova veleje" mondóka. Gondolom a közpénz, hűtlen kezelés, hatalommal visszaélés kifejezések nem voltak elég közszolgálatiak, meg amúgy is többször találkozott az egyszeri köztévé néző a telefongyártóval, mint a közpénzzel magával. Adás előtt megnézethették az Index tárgyalásról készült videóját Alföldivel, akinek a vállát rángató Hagyó látványától az egekbe szökött a vércukorszintje, és így alig pár percet kellett gyakorolni a téma komolyságához illő, felhúzott szemöldökkel történő fejcsóválást.   hagyó-gif.gif

Ha marad volna még egy kreatív ember a közszolgálatban, akkor Alföldi ezzel az ábrázattal nem csak beszámolt volna a nap másik főhíréről, L. Simon László kinevezéséről, de bizony a Hagyó anyag alatt idézett volna a kulturális államtitkár munkásságának idevágó remekeiből néhány versszakot:

 

"Büdös vagyok,

meg kell fürdenem,

kimosnom a seggemből az elmúlt hónapok papírdarabjait"

 

Vagy esetleg:

 

"Tanítványaim később a szememre vetették, 

hogy életem e nehéz szakaszában

azt mondtam

épeszű ember nem lesz sem politikus,

sem hadvezér. "

 

Sebaj srácok, július 13-ra írták ki a következő tárgyalási napot, nekifuthattok ennek újra, fog ez menni jobban is. Addig mi olvasgassuk a vádiratot, érdemes.

 

 

 

495 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr94587153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuc kuc...ezzel a perrel akarják -honnan is: Szolnokról vagy alsógisbürgözdről- a figyelmet elterelni a nagy alakításokról?

a banántánc, a ülvevigadunk a céenenben, pulykatánc a góltalansághoz, és ki látta közelről C7Ronaldo-t?

szóval naccerű, már csak a Tosh.O-t kell levetíteni párszor
Hahh, tegnap, mikor EB-t néztem véletlenül a tévé a két meccs közt "ott" maradt és arra kaptam fel a fejem, hogy Viktor emútnyócévezett egyet...:)

Ha jól emlékszem asszondta, hogy szakítani kell azzal a gazdaságpolitikával, amit az emútnyócévben csináltak, hogy hitelből jóléti intézkedéseket foganatosítanak, mert kérem az nem jó, de amit most majd mi... az a siker záloga :o

Nem kopott a fénye, EMÚTNYÓCÉV
Megint kezdődik a népnemzetyi parasztvakítás. Perelnek,perelnek.... már indíthatnának maguk ellen is egyet, garantált életfogytiglan...
@leonito77:
hát az elmúltnyolcév gazdaságpolitikája tényleg szar volt.
különösen az utolsó kettő.

más:
elnagynak voltak jobb versei is :)
mek.oszk.hu/03700/03744/03744.pdf
ajánlom a "váratlanul kiderült" címűt, vagy a "határozott mozdulatokkal" kezdetű örökbecsűt. Nem is értem, miért nem kapott irodalmi Nobel-díjat...
Látom Fabiusnak is "megtetszett" L.Simon költői "nagysága". :)
@Secnir: Mit vársz egy ilyen arctól?? :)

kepfeltoltes.hu/120614/lsimonlaptoppal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem referencia fej lesz az Orbán kormány államtitkárai között.:D:D
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter „az az ember, akinek volt bátorsága olyan gondolatokkal, ötletekkel, javaslatokkal előállni, amelyek másnak a fejében nem fordultak meg” - mondá kövér Laca Londonban. Pedig azok a gondolatok és ötletek mindenki számára ismerősek, aki néha jár kocsmába és figyel.
@leonito77:
Viktornak szólhatna valamelyik igen megfizetett nyalonca, hogy az emúttnyóccévezés már vérciki, mert az netes troljjaik is égnének vele, meg az utolsó kettô az övék belôle
"Óh, azért a balfékek e téren utolérthetetlenek: igaz, hogy a Parlamentben a Fidesz-frakciónak van kétharmada, de a börtönben, és az előzetesben viszont elsöprő a balfék-fölény!!! :)))))"
(Hagyó)
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:

"A nemzetidegen külföldi ügynökök, a nemzetáruló szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
2010-s választáskor az értelmes a magyar választók elzavarták őket, igaz ez már ekkor későn történt!
"Bizony ,tisztelet a jog őreinek és a jogállamiság védőinek!!!"
A napi penzumot a Ma Reggel adásának 6:30 és 7:30 közti részével letudtam :D

Földügyben rendben vannak a dolgok! Mindenki nézze meg a vörösbárózó felütés utáni riportot!

Mekkora kínban volt O. Péter és Csababácsi :D

"Ezt az oligarcházást, bárózást hagyjuk végre"

Csúcs!

Nem bírom én az ilyent. Annyira kínos.
áhhh, ettől is lezsibbadtam, tényleg jó a cucc amit nyomnak:

Matolcsy: a kézelszívást is megfordítjuk
Magyarország a lobbicsoportoktól megszabadulva Amerika régi és sikeres ösvényén halad - állítja a miniszter.

hvg.hu/gazdasag/20120614_matolcsy_amerika
húúúbaz, erről is lemaradtam, csak most olvasom :O

Puch László pártfogoltja az MSZP új pártpénzembere
2012. június 13., szerda, 17:18
Szerző: HVG

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: MSZP; Puch László; Velez Árpád; pártpénztárnok;

Naphegyi pártreformer, a Szörényi-zenészdinasztia üzleti háttérembere az MSZP új pártigazgatója. Velez Árpád az elődjének, Puch Lászlónak a pártfogoltja.
Remélem arra emlékezni fognak, hogy Hagyót még a szoci kormányok alatt kezdték el vegzálni, és a Fidesz Zrt. győzelmekor helyezték előzetesbe. Azt is remélem, hogy elnyeri méltó büntetését, és letölti azt a remélhetőleg 8-15 évet,amit kapni fog. De egyet ne felejtsenek el a Fideszes fijjúg, 2014-ben az ő disznóságaikra is emlékezni fogunk. Bonsai Duce, Simicska, Budai, Papcsák és a többiek ugyanúgy bünhődni fognak tetteikért, mint Zuschlag, Hagyó és a többiek.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): ámen

Rogánnak nem tetszik, amit Rogán csinált
A frakcióvezető nagy barátja volt a zárószavazás előtti módosítóknak, Áder intelmei azonban meggyőzték, hogy másképpen kell csinálni.

www.origo.hu/itthon/20120612-rogan-antal-fidesz-frakciovezeto-es-a-zaroszavazas-elotti-modosito-inditvanyok.html
"egy kormánypárti képviselő szerint azért nem zavarta, hogy nem tudja, miről szavaz, mert bízott benne, hogy a felelősök tudják, mit csinálnak. "

smittmária meg:

„mi elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró dolgozóink"

Ja, a mieink is.
@Gábriel angyal:
Azért két kép beugrik: az első, amikor Államtitkár Úr beosztottjai a Főnök verseit olvasgatják a seggébe ragadt többhetes papírról, majd kellő lelki elkötelezettséggel nekikezdenek utasításai végrehajtásának; a második, amikor a gyerek otthon házi feladatként a magyar kulturális élet állami vezetőjének verselemzését végzi a családtagok közreműködésével...

Megint szembe lettünk köpve Hölgyeim és Uraim. A fejünkre lett hányva újfent. Döbbent szánkba lett pisálva.
Ez hány százalékos intellektuális adóráta az orbánrendszer működéséért?
De gondolom készül már a költemények kultúrnyelvekre fordítása. Akkor fog csak nyerítve röhögni a Világ. Mi meg égünk tovább, mint a trágyadomb.
nos, a paksi mogyoró viszonylatában a vállvonogató nokiás doboz tulajdonos abszolúte irreleváns, mígazonban nálunk, északon szarvánál ragaggyák meg a bikát:index.hu/tudomany/egeszseg/2012/06/13/a_svedek_betiltanak_az_allva_vizelest/, bár meggyőződésem, hogy mindettül függetlenül ez a matolcsy pusztán kézrátétellel nyerte volna meg a vietnami háborút amerika mellett.
@hacsaturján:
ráadásúl igaza van a képviselő helyettesnek az amerikai "húgyozáselemzőakadémikus" meg le van húgyozva és kirázva
@Tűzfal:
"az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… "

egy kicsit kapjál már magadhoz légyszíves!
-az önkormányzatokat az elmúlt nyolc évben ki adósította el? a fidesz. 2000-ben ők adták meg a törvényi hátterét, hogy az ök-ok is vehessenek fel devizaalapú hitelt. Éltek is vele. Esztergom, Hódmezővásárhely, Debrecen mond neked valamit? ennek a három városnak az összadóssága -most- 80 mrd forint. fideszesek mind.

-"a magyar vállalkozások eladósítása után"?? a magyar vállalkozásokat nem véletlenül a cégvezetők adósították el? nem őket kellene seggbeba*zni? Ráadásul amikor 100 cégből 60 azért alakul, hogy csődbe vigyék, direkt adóelkerülés miatt?

-az országot meg a szocik adósították el szintén, nem? és ehhez nem volt köze az mdf-nek, az fkgp-nek, a fidesznek, az szdsz-nek... stb.?

olvasgasd ezt, nézd meg hogyan alakul az állam- és önkormányzati adósság, mielőtt hülyeségeket beszélsz:
h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/71.html
mijen birka nép...

a teljes fides mafia kommunikációt egy plakátra fel lehetett építeni...

2008-tól ment az óriás plakát hagyó-cusi-fletó csíkos ruhása...

4 évig rabolnak lopnak gyilkolnak, és a balf@sz országot ezzel az egy plakáttal el lehet szórakoztatni...

ez mekkora... itt tök olcsó diktátornak lenni... kis pénz...
@dr. Bubó:
Nem semmi genya vagy! :DDD
Bas.ogatod TG-t? :DDD
"ezt a problémát tárgyaljuk ki... ne maradjon benned Gábor... egészségtelen...
tedd vissza és tárgyal lyuk ki hogy mi nem teccet neked a kommentben...
a fides mafia? ez lehet hogy abból pont kimaradt!? nem emléxem...
ne maraggyon bennem a TÜSKE, hogy egy ártatlan kommentem kitörölted...
ennek így semmi értelme. ezen nem tudok túl lépni..."
@Secnir: Először, köszi a linket, nagyon kellett.
Másodszor: a Fidesz 2008-ban e-körlevélben (!) írta le polgármestereinek, hogyan kell hitelt felvenni, amelyből politikai céljaikat finanszírozhatták - megígérve, hogy a választások után állami forrásból kifizetik.
Most pofára estek.
@rodeo36:

én azé teljességgel elégedett vagyok, mer a végin csak létrejött a ner, csak mostan mán úgy híjják, hogy "ezekhüjékbazmeg", ami a nagynemzeti öntökönszúrás lekkfőbb eredményit képezi, a baj csak az, hogy a csudálatos vezetőben megrozsdásodott a lendkerék, ezé nyikorog meg racsnizik, dehogy megvéggyük esztán rigómezőt, az kurvaisten, újvidéket meg majd visszaszerezzük, ha csurka föltámad.
a kalandozó magyar gripenek meg legyőzik a balti államokra támadó jeges medvéket, bár tudomásom szerint azok nem kalandoznak ojjan messzire, de ez nem baj, sőt majnem kül- és katona politikai siker, de ehhöz én nem értek, tán tarlós főpolgármester, de őt meg nyomasztya a demszky, mintegy húszéves távlatbul, ami majnem egy trianon.
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: bizonyíítékom is van a kommentre... tárgyi... Fabius nyomot hagyott róla itt...

a tartalmára nem emléxem... de nem szoktam durvát... épp nem volt fides mafia sem... sem címlapos halálhír...

engem az zavar hogy nem tudom mit "vétettem"
vagy csak anyni hogy kritizáltam a "mestert"

nevetséges... pechje volt hogy elsőként kommenteltem oda... és épp kritika volt... anyni hogy azt hittem "tovább bírja egy hétnél", én 2-3 hetet írtam amikor bezárt...

;)

nagyon bután csinálja:))) pont mint a fides...
@sörtelen: Én is köszi a linket. :) Nekem ez tetszett benne különösen.

"Mielőtt a lehetséges okokat keressük, pár apróságot még érdemes megemlíteni. 1990-ben az 1987-óta folyó "spontán privatizáció"
miatt is, az állami vagyont a különböző források 90-195 mrd $ értékűre tették. Ennek a vagyonnak a 85%-a került eladásra. Az
állam ezért kapott kereken 13 mrd $-t. Persze a különböző vagyon kezelő cégek közben pár mrd $ működési költséget éltek fel, így az egyenleg lehet saccra 10 mrd $.

Vagyis 77-166 mrd $ értékért kaptunk 10-13 mrd $-t! Csak én érzem ezt rossz üzletnek? Sok elemzést olvastam tanult emberektől, hogy hát kevés volt a kérő, a kereslet kicsi volt,
a kínálat nagy volt, az árak nyomottak voltak, .... Belém nem sok kereskedő hajlam szorult, de én biza ilyen esetben nem szoktam eladni! Kivárom a jó vevőt. Harmadik javaslatom; jó
ötletnek tartanám a privatizáció történetének az alapos felderítését."
@Gábriel angyal:
"jó ötletnek tartanám a privatizáció történetének az alapos felderítését."

Ez is meglesz, az ügynöklistákkal egy kötetben fog megjelenni.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):

Gondolod?

Kétlem. És hogy miért kicsi az esélye ennek? Hát Poltpetike, Handótündike, Káderjanika miatt.

HACSAKNEM kétharmaddal megválasztunk egy DEMOKRATA pártot, amelyik TÉNYLEGESEN visszaállítja a status quo-t (értem ezalatt a teljes fideszesbuzi banda elküldését a vérbe, még végkielégítéssel is), erre esélyt nem látok.

Ha ötven százalékos koalíciós kormányunk lesz BÁRMI miatt, akkor nekünk harangoztak. Négy évig itt SEMMI DE SEMMI nem fog változni, mert mindent kétharmados törvényben szabályoz a Bonsai Duce és csapata.

Úgyhogy minden attól függ, ki jön és milyen aránnyal. Én már számos alkalommal kifejtettem, kit szeretnék és milyen aránnyal. Ja meg a legfontosabb, hogy MIÉRT. :)
Ez meg a napi valóság, innen alulról:

hvg.hu/gazdasag/20120614_energia_szamlak_tartozas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_6_14

Linkelhetném hozzá az állami energiacég extraprofitját, de nem találom most.
@dr. Bubó:

KIS pénz, drága Bubó?
Eddig több mint 15 EZER MILLIÁRD forintot basztak el, ebben benne van a 3 millió, kegyetlenül becsapott, megzsarolt, átvert ember cca. 12 éves NYUGDÍJ megtakarítása is.

Nyilván nincs akkora mozgástér egy ilyen kicsi gazdaságban, de hogy arányaiban NAGGYON durva, az tuti.

Egyébként Hagyóra áttérve, igen, le kell csukni, mint ahogy 1000 forint ellopásának is következménnyel kellene járnia, de figyeljétek meg, hogy ezek megússzák.

Más: szerintem a Tűzfal féle fideszesbuzeránsoknak ne magyarázzatok semmit és ne vitázzatok velük. Értelme sincs mert meggyőzni nem fogjátok őket, ugyanakkor csak az energiátok megy el és kopik az ízületetek.
Teljesen más lenne, ha értelmesen lehetne vitázni, érvelni velük. De nem lehet, mármint tapasztalataim szerint.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Nyugodtan elküldhetik az egész fideszes társaságot végkielégítéssel, mert törvényt csináltak Orbánék, hogy a végkielégítés 98%-al adózik. Ezt a törvényt aztán nem kellene megváltoztatni.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

Bocsesz, TÁVOL ÁLLJON TŐLEM, hogy le-fideszesbuzizzak valakit, aki NEM az.

Szóval @Tűzfal: , bocs, láttam, hogy csak idéztél, nem te vagy fideszes. Csak az a baj, hogy időnként annyi troll jön ide, hogy már nem is látok ki a nickek közül!

:)

Szóval bocsi, remélem, nincs harag!
Kicsit visszasírom a régebbi posztok statikus képeit, ez a szüntelenül ugrándozó villogás arra ösztönöz, hogy gyorsabban szaladjak végig a poszton, mert akkor hamarabb ki lehet görgetni a képből...

Személy szerint örülök annak, hogy nem vagyok bíró, mert a vállát rángató, félhülyén mosolygó Hagyó látványa nálam nem vércukrot, hanem vérnyomást emel (talán már tudja, hogyan mászik ki ebből?), és az első tárgyalási napon eldönteném magamban, hogy enyhítő körülmény nincs, az ítélet 120 év kényszermunka lesz, jó magaviselettel felezhető.
@saravad: Viszont utána létre kéne hozni egy nemzeti számon kérő testületet is nem?? :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): na, most olyan voltál, mint az egyszeri seriff, aki előbb lő, aztán kérdez :-)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): én mindig azt hiszem, hogy Tűzfal ironizál. Talán kínjában.
hinnye, van az a pénz, mint tudjuk :D

Századvég: a mostani Orbán-kormány az elmúlt tíz év legnépszerűbb kormánya

hvg.hu/itthon/20120614_orban_kormany_szazadveg
A kékfényhíradó ilyen. Ha nem basznák meg érte azt is behazudnák, hogy OV. meghalt a BP-t ért atomtámadásban. A cél a megdöbbentés nem a tájékoztatás.

A hagyóügy meg egyértelmű fel lesz nagyítva, jobb az MSZP "oligarcha" mutogatása az Viktor tv-n, mint Simicska.
@Interlock: "Kicsit visszasírom a régebbi posztok statikus képeit, ez a szüntelenül ugrándozó villogás arra ösztönöz, hogy gyorsabban szaladjak végig a poszton, mert akkor hamarabb ki lehet görgetni a képből..."

Egyét értek.

Hagyó: Kap egy öt év könnyített, amiből lejön három év házi őrizet, leül fél évet majd jó magaviseletért feltételesen szabadlábra helyezik.

A haveroktól meg kap egy "kevés nyugdíjat" mert tartotta a száját.

Valaki többet is bevállal kevesebbért. Néha őket lehet látni esténként az RTL-en.
@Gábriel angyal:
Tudod, amikor az a kretén Medgyessy elment a Terror Házába, képtelen volt felfogni, hogy a legfontosabb feladata lett volna azonnal kijelenteni, hogy a 45-89 évek teljes dokumentálása és tudományos feltárásara kell egy úgy szárnyat építeni! Hogy nem lophassák el (mindennel együtt) a történelmünket.
De ez a fasz természetesen ehhez is abszolút nulla volt.
A magyar történelem három "M" örvényében vész el: Muhi - Mohács - Medgyessy.
Tessék végiggondolni.
Milyen közgazda az, aki annyit sem tud, hogy a bármiféle működés költségei között a legmerevebb a munkabér - csak forradalom árán lehet csökkenteni! És ez az állat a közkiadások legnagyobb tételét képes volt egyik napról a másikra 50 %-kal emelni...
Figyelj: ez a barom vágta haza Magyarországot, nem Matolcsy! Az Újfasz még erre is képtelen lett volna Nagy Elődje nélkül.
A Fidesz-éra 2002 -ben kezdődött. A politikai tektonikus mozgásokat akkor indította az MSZP, amikor belső hatalmi patthelyzete miatt ezt a "pártonkívüli" seggfejet találta meg.
Nem folytatom, mert ... nem.
@sörtelen: "Muhi - Mohács - Medgyessy."

Ez ugyan akkor baromság mint mint mikor 2006 "hősei" magukat az 56'-osokhoz hasonlítják.

"ez a barom vágta haza Magyarországot, nem Matolcsy!"

Látom neked bejött a hungarian fairy tale.
@Gábriel angyal: Lesz ilyen. Régen Népbíróságnak hívták.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Összezavartál. Eddig mintha nem ebben szellemben nyilatkoztál volna. De ez mindegy is.

Kik voltak 2006 hősei? Astoria és környéke?
@hacsaturján: "Az esetet taglaló Huffington Post szerint ugyanakkor nem sokat segít a tisztaságon, ha a férfiak állva végzik a dolgokat. John Gamel, a Louisville-i Egyetem professzora 2009-es tanulmánya szerint a vizelet nem a vizeléskor, hanem az utána következő rázáskor szóródik szét. „Ezért nem sok értelme van a vizelő férfiakat leülésre kényszeríteni, hiszen egy férfi sem akarja lerázni, miközben a vécén ül" – fejtette ki cikkében a professzor."

Én wc papírral, vagy pzs-vel letörlöm, mivel nem szeretek húgyos gatyában mászkálni.
Metroszexuális-e vagyok? :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "23 százaléknyian pedig a 2006-2010-es Gyurcsány-Bajnai kormányzati ciklust látták legeredményesebbnek."

Látom nem merték feltenni normálisan a kérdést.

Melyik a legjobb?

1, Medgyessy
2, 1. Gyurcsány
3, 2. Gyurcsány
4, Bajnai
5, 2. Orbán

Kíváncsi lennék így milyen eredmények születnének.
@sörtelen: "Összezavartál. Eddig mintha nem ebben szellemben nyilatkoztál volna."

Mire gondolsz?

"Kik voltak 2006 hősei? Astoria és környéke?"

Minden "szabadságharcos"

Tv székház, okt. 23 stb.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Jut eszembe. Mit szólsz az ötlethez, hogy a MASZOP kötelező szavazósdit szeretne?? :)
@sörtelen:

D209 érdemei elévülhetetlenek, de matolcsy is igyekszik.
Nekünk ez jutott.
(Ja, meg vegyük csak ide a Focista államilag támogatott lakáshiteleit, valamint a Járai által éveken át mesterségesen magasan tartott forintárfolyamot és forintkamatot.)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen az vagy, úgyhogy tessék szépen ezután pisis gatyában mászkálni, nehogy azt higgyék, hogy metro vagy :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Van egy rossz hírem. Csőbuzi vagy.

Igazi férfi a wc mellé hugyozik és a pólójába törli.
@Gábriel angyal: pont olyan baromság, mint a kötelező előnyílvántartás kubatovi jelentkezés, főleg úgy, hogy amit ebben az országban kötelezővé tesznek, az ellen alapból ellenál a magyar, lehet az bárakármi :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a "spontán" privatizációt, és fődosztást kéretik nem kihagyni ;)
@sörtelen: Első Orbán megduplázta a minimálbért. Szociálisan érzékeny nem közgazda polgárként én ezt még támogattam is, de emlékezzünk rá, hogy ez eléggé átszabta az ár-bér viszonyokat. Amikor Megyó emelt, akkor elég durva anomáliáknak vetett véget. pl. egy kezdő szakorvos 55 br + pótlékokkal indított, a kezdő mosodás ugyanabban a kórházban 50 br-val.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

Nem, egy IGAZI FÉRFI a női wc-mosdója MELLÉ hugyozik, és valamelyik épp betévedő üzletasszony dior-kosztümjébe törli.
:D
hűűűbazzzz:

Alig két éve van a Kossuth tér újjáépítőinek a munka befejezésére. Ezért remélik, hogy az engedélyező hatóságok probléma esetén tértivevényes levél írása helyett inkább telefonálnak. A téren megszűnik az autóforgalom és még a villamossíneket is arrébb pakolják. A legnagyobb felfordulást a rakpart átépítése okozhatja. De lesz Demokrácia tér, ahol előre kiépített kábelezés és nyilvános vécé várja a tüntetőket. < :D

index.hu/belfold/2012/06/14/bekabelezett_placca_lesz_a_tuntetoknek/#
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Tulajdonképpen lehet, ha kiosztanánk rájuk a 240 millió évet Triásztól Krétáig, az is kevés lenne...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: olyan ez mint a Nagy Nemzeti Konzultáció..ott is olyan válaszok vannak megadva, hogy mindig az jön ki, hogy mennyire támogatják a kormány törekvéseit.

egyébként ismerem a trükköket:)))
zajlik az élet, kell valami ütős figyelem elvonó vezénylóéktól ;)

ki mire tippel??? mert hagyóék kilőve tegnap
uncsi mára is bedobni
----------------

A Közgép miatt kaptak levelet Orbánék Brüsszelből?
Az Európai Bizottság Közgépes pályázatokkal kapcsolatos levelének nyilvánosságra hozatalát követeli a Demokratikus Koalíció.

hvg.hu/itthon/20120614_kozgep_eb_level
@Interlock:

Ez igaz, és nagyon utálom, hogy most így lett. :(
Általában megfontoltABB vagyok!

;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: őőő nem e lehetne e inkább azon időszakra vissza küldeni őket? :D
Hagyótól nem csak az Alföldi vércukra szökik fel, hanem pl az enyém is - elég ha a pofázmányára, meg a dupla tokájára nézek, a "munkásságára" már nem is kell gondolnom. Szóval, csak keményen, hegyibe. Remélném persze, hogy a saját tolvajaikat is pont ilyen undorral sorolnák, de hát... hvg.hu/itthon/20120614_angyan_jozsef_tallai_andras

Kedves Tállai úr, tán nem kellett volna leszalámizni a fkgp-t (ami persze akkor már egy vicc volt Torgyán miatt, de mégis csak egy meghatározott szeletét volt hivatott -ante torgyán- képviselni a népnek) és akkor most ez a jobb sorsra érdemes naiv ember nem rontaná a levegőt a -dörzsölt, korrupt, mindenhájjalmegkent - fidesz frakcióban...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
apropó: erősítős levelemet megnézted? fogtad? mer' nem reagáltál...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "kell valami ütős figyelem elvonó vezénylóéktól ;)"

ijenkor szoktak zsidókat vagy cigányokat lelövetni...

az eltart a közéletben hónapokig is...
annyi, de annyi kérdés és gondolat tolul az agyamba, hogy inkább nem írok semmit...

Bankbetét-gyilkos lakossági állampapírok - kritizál az MNB-alelnök

www.napi.hu/magyar_gazdasag/bankbetet-gyilkos_lakossagi_allampapirok_kritizal_az_mnb-alelnok.522339.html

/asszem mára leakadok a hírekről, megint kezdek besokalni/
@sörtelen:

Ha ilyeneket ír, akkor nagyon örülök, hogy tahótlanítottam.

Egyébként 2006 hősei - ha nem tudnád - azok a Fradi törzsdrukkerek és nácik voltak, akik fejenként 60 ojróért törték a köztulajdont.

Ejnye! Nem tudtad?!

A fő bűnözőszervezet meg a rendőrség volt, amelyik képes volt fellépni a HŐSÖK ellen!

Ismét kapsz egy ejnyét (ejnye! :D), hogy nem tudod ezeket az alapigazságokat! :P
@Secnir: bocsi, lementettelek a késöbbiekhez, most az eszközök adottak voltak, megoldva és kombinálva a te és Fabius ajánlásaival, de működik fapadosan:

beltéribe 2 scart, egy a házi mozi, egy a tv, stereo-ban mély és a fő hangfalak működnek, DVD-vel meg mind
"észrevették, hogy a meleg férfiak anyjai és anyai nagynénjei lényegesen több gyermeket szülnek, mint a heteroszexuális férfiak anyai ági rokonai. Camperio Ciani elmélete szerint ugyanazok a genetikai tényezők, amelyek a férfi homoszexualitást okozzák, felelősek azért is, hogy a melegek anyai ági nőrokonai az átlagosnál termékenyebbek, és több utódot hoznak a világra."

"Az ilyen nők könnyebben teherbe esnek, kevesebb nőgyógyászati jellegű problémájuk van, kevesebb komplikációval kell szembenézniük a terhesség alatt; mindehhez extrovertáltabbak, viccesebbek, boldogabbak és lazábbak"

index.hu/tudomany/2012/06/13/megvan_miert_leteznek_meleg_ferfiak/

Tehát ha azt akarod, hogy hetero legyen a fiad gyere össze valami fapinával. :D
@saravad:

Amikor első orbánc megemelte 40-re a minimálbért, PONTOSAN úgy csinálta, mint most minden változtatást: átgondolatlanul, durrbele. Azt hiszem, már akkor is eltolcsy segítségével.

Sose felejtem el, akkoriban egy tanár se sokkal keresett többet, egy kezdő meg talán annyit. Erre jöttek miszter farokék és a takarítónő fizetését megemelték úgy tanári szintre, hogy a tanár nem keresett többé dupla annyit, mert annyi tartalék nem volt a gazdaságban.

Ja és aztán csodálkoztak, hogy mennyire nőtt a feketén-foglalkoztatás. Mosse értik, hogy mi a fenéért röhögi ki őket a fél világ, nekünk meg a rhisus sardonicus (kínos mosoly) közben miért nyílik ki a bicska a zsebünkben...!

Áhh, teljesen kiakasztanak, EZEKET EGYSZERŰEN SOHA TÖBBÉ NEM SZABAD KORMÁNYRÚD KÖZELÉBE ENGEDNI. 1000x több kárt okoztak már a két év alatt is, mint a szocik, mindenféle téren.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Mi az hogy a Szörényi dinasztiáé? Szörényi vérjobbmagyar lett, nem? Mivan???????????
@a szív fészkei: Megragadta őt is a magasröptű "művészet". :)
@a szív fészkei: ööö izzzééé, te jobban képben vagy, Szörényi klán átkosbeli gazdasági-politikai kapcsolataival, ez a fószer csak dinasztikus pénzügyér nekik ;)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): sebaj, ahogy elfigyeltem, akár már hozzá is szokhatott :-) Biztos túl kicsik az idézőjelek :-)
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): ugy van
ne hagyjunk ki egyet sem....

es utana is valahogy erosen gyakorolni kellene a civil kontrollt, mert kulonben megint elkanaszodnak a lakajaink...
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nem mondod, hogy még nem hallottál róla?? :)

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=142955

Ja és mi ez a név változtatás?? Hiányzik a vonajugend. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Hűűűűűűűűűűűűűűűb+!
Ez már arra készül, hogy mivel az emberek el fogják küldeni a k. anyja picsájába a választásokkor, és nála lesz - van az a pár tízezer milliárd, a magar gazdaságból kivont pénz, meg fogja tudni fizetni a bértüntetők tömegeit és emberek ezreit fogja megint kimanipulálni a térre!

Hát eszem-f@szom megáll, komolyan!
Demokrácia tér az Orbán kormány szervezésében >büfi<! Ja, vagy úgy értik, hogy a MÁR MEGHALT embereknek-elmúlt, múltbéli dolgoknak ÁLLÍTUNK EMLÉKET?

Mert akkor SAJNA, korrekt elnevezés!
@sörtelen: Na nem a hitelfelvétel volt borzasztó, hanem hogy azt egyszer ki is kellett fizetni? Ettől tényleg fel kell háborodni! Szegény Kósa és Rogán: mindnere elszánt Simorfejű gyurcsánypribékek fejhöz tartott Kalasnyikovval vették rá az eladósodásra őket? Magánemberként is?
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Tényleg, most kiüldözi Törököt a bőréből? Szép vállalás. ;-DDD
bakker, micsoda emberek, micsoda minőség:

HV: Kumin Ferenc lesz Orbán külföldi kommunikációjáért felelős embere

Kumin Ferenc lesz az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációjáért felelős helyettes államtitkár a Miniszterelnökségen - értesült a Heti Válasz.
@a szív fészkei:

No nem úgy, hogy Kalasnyikovval, ez igaz. Viszont ugyi Járainak ott a bűne, hogy az ő érája alatt VALÓBAN iszonyat sok volt a forint alapú lakáshitel törlesztőrészlete.

Az egyik barátomnak van CHF hitele és MÉG MOST IS jobban jön ki, ezen az árfolyamon, mint ha anno forintban veszi fel, és ez elmond talán valamit...

És ugye Járai is fideszbuzi bérenc, ahogy tudjuk.
@hacsaturján: De optimistapista vagy! Addigra már Kövér emésztőnedvei megoldották a dolgot, hisz lenyeli, ami nekik ciki,- meglesz a napi cellulózadagja, nincs legalább majd szorulása, soha többet, bár a feje akkor is olyan savanyajóskás lesz - ha a darálók nem bírnák.

A pintéres négytingrincses piacon minden hivatalos papír kapható, hát szerintem ugyanott előállítható bárkiről dehonesztálás is. Technika ugyanaz,nem?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): innen nézve viszont én nem tudom elítélni a Megyó-féle bérrendezést, pedig mondják sokan, hogy akkor kezdődött a baj. nem biztos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én eddig azt hittem, nő vagy:) (de télleg:D)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: szép lassan mindenkiből államtitkár lesz, vagy főtanácsadó..
így megy ez manapság a San Franciscotól 9785 km.-re fekvő Budapesten.
@Penivaldes:

Hungarian Fairytale... :)
Oszt mégis, Mr. Kusza Szem nagyfőnök, mi a jóistenért térnének vissza?!?!

Itt nincs se olyan jövedelem, se olyan nyugalom, jogbiztonság, mint odakinn. Nekem akkor lesz tipli, ha ezt a rohadék csürhét még egyszer a nyakamra szavazzátok, vagy el-passzívoskodjátok a választást, Drága Honfitársaim.

Nem bírok ki ezekkel még négy évet, akkor fogom a népet végleg leírni: ez van, ezt érdemlitek. Én viszont nem, úgyhogy csőváz és csóközön!
@Penivaldes: sok tehetséges magyar tér majd vissza - ha biztos lehet benne, hogy ezek örökre eltűntek.

talán sose.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Ok, majd keresek jobbat, ha találok. de jelenleg nem találok.(((( egyformán rémes mindegyik.
@Penivaldes: volt, van, valami tg blogger is aki felfelé bukik, de jut eszembe olyan gonosz vagy, mikre nem gondolsz/unk :D
@saravad: ugyanmár, dehogy hosszú sorokban fognak állni, és özönleni vissza!.)
@Interlock:
A francba... Már azt hittem bennem van a hiba, mert ugyan ezzel a problémával szembesültem. Tegnap is gyorsan eltekertem, mert attól az ugrándozó kisköcsögtől frászt kaptam! :))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: én csak szerényen észrevételeztem, hogy ebben az országban, ebben a rendszerben mindenkiből államtitkár vagy főtanácsadó lesz:))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Mit bizdergálod Tűzfalat? Csak NER kompatibilis próbál (némi iróniával) lenni. Lehet, hogy új állása lett? Oszt nyal a csóka... :)))
Súlyos veszélyzónában a spanyol állampapírok kamatai

Csütörtök délelőtt a tízéves spanyol állampapírok kamatai a hosszú távon már kritikusnak tekintett hét százalék fölé emelkedtek. A spanyol adósságbesorolás ugyanakkor már épp csak a "bóvli" kategória felett van, miután a Moody's ma leminősítette az országot.

közbevetés:

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/egyertelmuen_sikeresek_lettek_a_mai_magyar_kotvenyaukciok_2.168697.html
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: jaja, lásd feletted Peni beírását, meg az idecitált tg blogger és kumin blogger sikereit, micsoda perspektívák Fabius-nak :D
@Penivaldes: jut eszembe. lehet hogy rosszul emlékszem ebben a nagy rengetegben, de nem arról volt szó, hogy a Szijjártó barátunk lesz a külföldi kommunikációs ember?
@Penivaldes: 8 általánossal könyvtáros, rezidensek szakorvos nélkül ügyelnek, OKJ-s miniszter... miért is ne? Ez fogja itthon tartani a fiatalokat, hogy látják, nem az iskolapadot kell koptatni évekig - ez amúgy is újratermeli az adósságot - hanem szorgalommal és kitartással bárki bármit elérhet.
Magyarország megújul.
áááá ez sem lesz már idiótáb wazzze:
/vagy még is?/

A profit sem esik jól, ha nincs benne lélek
Így köszöntötte Orbán Viktor a jordán befektetőket
a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace megnyitóján.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F14%2Forban_a_profit_sem_esik_jol_ha_nincs_benne_lelek%2F
Ha jól látom Fabius lassan készítheti az új anim gifeket -e jeles eseményre is. :)

Nincs mese: Matolcsy ma bemutatja a 2013-as büdzsét

privatbankar.hu/makro/nincs-mese-matolcsy-ma-bemutatja-a-2013-as-budzset-248061
@saravad: nem szorgalom és nem kitartás. ismertség, haveri körök benyomnak, mert különben ülhetsz az árok szélén.
@Penivaldes: de, a saját:

." Szintén Orbán külüggyel való elégedetlenséget jelzi, hogy a saját nemzetközi kapcsolatainak intézését nem hagyja a Külügyminisztériumra: ezért júniustól az eddigi szóvivője, Szijjártó Péter felel. Szijjártó az új feladatról korábban azt mondta az [origo]-nak: a miniszterelnök a poszt létrehozását azzal indokolta neki, hogy a nemzetközi kapcsolatok területe "az elmúlt két évhez képest még inkább fel fog értékelődni, a keleti nyitás ugyanis még intenzívebb munkát igényel".
@Gábriel angyal: Na remélem lesz benne valami új szimbólum...:)
@saravad:

Kénytelen volt megcsinálni, mert milyen már, hogy a legutolsó betanított munkás annyit keressen, mint egy diplomás?!

Hajlamosak vagyunk csak az éppen aktuálisan regnáló kormányt vádolni mindennel, ami rossz. Pedig bizony Vikikéék:
- megszavaztak minden olyan törvényt, ami pénzt ad az embereknek, káros a gazdaságra
- NEM szavaztak meg egyetlen olyan törvényt sem, ami megszorítás és jó lett volna a gazdaságnak.

Ezzel persze nem akarom mentesíteni a mindenkori - főleg - MSZP kormányokat, de egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a jelentősebb változásokat rendre megfúrta az ellenzék és bizony őnekik nem volt kétharmaduk (nem mellesleg nem erőből kormányoztak, hanem egyeztetéssel - EZÉRT is tűntek töketleneknek).

Egyébként ha kétharmaduk lenne SEM erőből politizálnának, hanem egyeztetnének. De mivel koalícióban kormányoztak, nem voltak könnyű helyzetben. És félelmetesnek gondolom azt a dolgot, hogy Viktor már a saját infrastruktúráját építi a Kossuth téren, hogy vagy:
- elveszíti a választásokat és embereket visz ki az utcára (talán már a sátorhelyek is megvannak)
- megnyeri a választást és majd tribünről nézi integetve, ahogy a pirospozsgás népe elvonul előtte "Éljen május elseje!" feliratú molinókkal.

Viktornak viszont azért nincs mentsége, mert kétharmaddal tényleg és valóban csodát tehetett volna. Picit kevesebb lopás, jó törvénykezés, a szent állatokhoz (EÜ, oktatás) hozzányúlás (DE NEM ÍGY!), és szerintem itt volt az esély, hogy valóban európai ország legyünk. Ők is profitáltak volna belőle, mert valszeg újraválasztottuk volna őket.

Igen, így írom, mert ha a fenti utópiám valósult volna meg (amire nem volt esély), én is rájuk szavaztam volna. De mit lehet várni egy ekkora rohadéktól? Méretét meghazudtolóan óriási... és itt nem jut eszembe elég kemény szó. Igaz, hogy tudjuk már Hofi és az emberek nyomán: az a különbség Isten és viktor között, hogy Isten nem akar viktor lenni. :)
@Gábriel angyal: Még nem.

"hogy kötelezővé tegyék az állampolgároknak a választási részvételt."

Kedvelem az MSZP-s "demokráciát".

"Ja és mi ez a név változtatás?? Hiányzik a vonajugend. :) "

Nem vált be. :)

Fabiusék meg adtak egy újat, úgyhogy gondoltam váltok.
@Penivaldes: én propagandát írok, Te meg lelketlenül szétcincálod.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: sajnos a tuszi hutu téma senkit nem érdekel...

irtanának mást is... de itt nincsenek hutuk...

a politikai mnafiának semmi sem szent
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Mi a baj a bóvlival?
Hiszen látjátok, mi már fél éve abban vagyunk és csak úgy dübörgünk!

Építjük a Hungarian Fairytale-t. :D

(Szólni kellene a spanyoloknak, hogy semmi pánik, a bóvliban is van tündérmese!)
@dr. Bubó: Csak melegek, arabok vagy más muszlimok. Ezeket amúgy sem fajvédik mostanában annyira errefelé. Az irtásuk belefér az európai toleranciába.
@dr. Bubó:

Ja.
Viszont vannak csótányok (cockroaches)!
:)
@Gábriel angyal:
A Gábriel Rabbi(t)-ra még nem gondoltál? Nemrég párszor pedig le voltál ööööö .... nyulazva... :))
Lehetnél akár Raguél arkangyal is..
@saravad:

Klassz. :)

Az is egy nagyon erős kényszer volt Medgyessy-nél, hogy előtte ugye 10-12 évig jöttek a kormányok úgy, hogy a választási ígéreteikből semmit nem váltottak valóra.

Ő igen.
Igaz, hogy később óriásit szívtunk vele, a hatalmasra duzzadt adóssággal...

Ezért mondta anno Gyurcsány, hogy a nép olyan, mint a gyerek: meg kell mondani neki, mi a jó, mert a nép a saját kényelmét nézi azonnali vagy rövid távon. És ha még lázad is a megszorítások vagy szigorúbb gazdaságpolitika ellen, később rájön, hogy jaj, de végülis de jó volt ez!
(Az más kérdés, hogy ebből semmi nem lett, egyrészt az Öszödi beszéd, lázongások, nyakbehúzás miatt...)

Így lett rehabilitálva végül Bokros, és ezért fogadták el Bajnait.

(Tegyük hozzá, hogy se Bokros, se Bajnai NEM a legszerencsétlenebbekbe rúgott bele az elvonásokkal és megszorításokkal. Onnan vontak el, ahol volt is.)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
ne offoljuk szét a topicot: chrome-ot használsz? sitechat plugin fent van? miért nincs? :D
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: remélem egyszer lesz szerencséd neked is együtt élni/dolgozni ezekkel az általad -meg Viktor által- preferált nációkkal. Majd akkor neked is lejjebb megy a toleranciaszinted (már, ha ún. fehérember vagy). Nem tudod, mit szeretsz, ameddig nem éltél velük együtt- pl. kisebbségben.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
"Ezért mondta anno Gyurcsány, hogy a nép olyan, mint a gyerek: meg kell mondani neki, mi a jó"

Rákosi is hasonlóval érvelt anno.

Miért van az, hogy a legtöbb ilyen szereti, ha a pártja nevében benne van a demokrata/demokratikus szó?
(Nem a harvardon végzett, civilizált részére gondolok - azokkal nem nehéz. Az átlag palesztin/pakisztáni/afgán/irakira - az az igazi...)
@allegretto23: Gettósítsuk el őket igazad van, esetleg hozzunk ellenük törvényeket. Persze a demokrácia és tolerancia nevében. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Valószínűleg ezért tartanak az általad említett 4 népből 3-at megszállva a béke őrzői. Közülük 1-et kb gettóba zárva.

Éljen a demokrácia és tolerancia.
@allegretto23:

Ez neked ment. :D

Valószínűleg ezért tartanak az általad említett 4 népből 3-at megszállva a béke őrzői. Közülük 1-et kb gettóba zárva.
@Secnir: fenn vagyon :D
amúgy minden mindennel összefügg, nincs olyan hogy off ;)
Sértő táblákat távolítanak el a teremszolgák az ülésteremből. :)
Most fognak 4 óra 20 percet vitázni vitykáék első két évéről. :)
Elkapkodták a magyar állampapírokat

Nagy volt az érdeklődés, de sokba kerül ez nekünk. 8,5 százalék körüli kamatot fizet az állam.

www.origo.hu/gazdasag/20120614-elkapkodtak-a-magyar-allampapirokat.html
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Valami sárga fideszes szupermenek ha jól láttam. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Remélem az megvan, ki lesz a téma nem-helyettes államtitkára:

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/szijjarto-dolgozunk-a-kommunikacios-feladatok-ujraelosztasan-376068

Úgyis van. Szijjártó főállamtitkár és Kumin alállamtitkár dolgozza ki mostantól a külfölddel kommunikálás mikéntjét.

Asszem vidám pillanatok elé nézünk.
@Fabius: nem is külön, hanem egyben, vak vezet világtalant, híínye, tényleg konszolidáció zajlik vezénylónál :D
@Fabius: tudtam, hogy egyszer valami nagy csapás éri ezt a világot, de hogy ilyen hamar eljön hát azt nem gondoltam volna..
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Ha ennyire sajnálod őket, tiltakozásul költözz oda, összes hölgy rokonoddal együtt. Aztán mesélj, milyen volt. :)
@shinichi: Mindig öröm veletek rasszistákkal kommunikálni. :)

Ez a "fejlett" intelligencia megmosolyogtat.
@Dr. Nélküli Vi@Secnir: téz Kismac (Hejje Síró): @Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: @komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: @saravad:

Már kezdtem kétségbeesni...
Gyöngyöt a disznók elé...:)

De ti kitartotok mellettem.

Tudjátok ti, milyen nehéz és egyre nehezebb ilyen idézeteket találni?
Tudjátok, hogy egy egyszerű mondatban mennyi munkám fekszik?

Itt a jutalmatok:
"Ha a kormány ellen folyik hidegháború, az Magyarország ellen folyik, mivel a kormányt Magyarország választotta jelentős többséggel, törvényes választások. A kettőt nem lehet szétválasztani. Ez sokaknak nem tetszik, de nekünk se tetszett az elmult 8 év. Tudom hogy a kormányt akarják megdönteni, de ez nem fog menni."
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:

Megtudnád, ha téged is isten házában a szószékről vennének szájukra...:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Persze, tudom, de biztos hát akkor Járai is a Gyurcsány bújtatott sweetheartja volt, hogy ilyenbe taszajtotta a népet és Kósáékat.
Ez mókás.

"A cigány szó betiltásával, a cigánykerék új neve: etnikai fordulat. :D:D
Na megint megevett valami valamit: az ÚJ Tanú-összes!
@allegretto23: Ha megint beszopod ennek a froclijait Izraelről, kitilt a főisten, ahogy megmondta nagy irgumburgum közepette. Az ilyen megszállottakat hagyni kell, van külön dühöngőjük, oda lehet menni teadnyádakerekperecezni. ;-D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Azért akkor nem csak a Simicska népe járt jól. Azon az áron, de többet vihettek haza.Most még olyanabb áron kevesebbet és csakis Simicskának áll a zászló. Meg visszaosztva a zséből áll a zászlóerdő Orvbánnak is. Legalább valami, mert minden más konyul rendesen lefelé.
ööö...
...mesterházy beolvas. és kuss van a parlamentben. ilyet is rég láttam.
vagy bent sincsenek? csak a hangot hallgatom, a képet nem nézem...
@Fabius: Kumin?? Megérte az Indexen mutatott aktív nyalászati hadművelete, evviva!
Ja tényleg végre lesz vicceskedés a Kétfarkúak fájó hiánya ellenére is.
Komolyan, ha lenne időm ilyen aranyköpéseket gyűjtenék, mint ezen istenbarmának a legújabb böfögése:
"A profit sem esik jól, ha nincs benne lélek"
index.hu/belfold/2012/06/14/orban_a_profit_sem_esik_jol_ha_nincs_benne_lelek/
Bazze, mindig tanulunk valamit a KISZ titkár elvtárstól... Pofám leszakad!
Ez tényleg ilyen hülye egyedül, vagy csak égeti magát a leírtak alapján?
Amúgy ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze. Hát ha még nem is szent a lölköm...
"A kormányzati kampánypénzek és állami cégek rádiós reklámköltéseinek közel fele a fideszesként elkönyvelt nagyvállalkozó, Nyerges Zsolt rádiójához, a Class FM-hez folyik be már a második éve. A legnagyobb állami reklámozó, a Szerencsejáték Zrt. rádiós reklámkiadásainak 82 százalékát, 580 millió forintot költött tavaly a Danubius egykori frekvenciáján sugárzó rádióra."
hvg.hu/itthon/20120614_Neo_Nyerges_Class_allami_reklamok
@Gábriel angyal: Hát lehetnél már Emese álma, vagy a Turul vére/tolla/csőre/karma, stb...

Meerugyi "(héberül: Gábri-Él, melynek jelentése: "Isten embere", "Isten ereje" vagy "Isten erősnek bizonyult" (wiki) a fikázottak nyelvét bitorlod drágaság.
@a szív fészkei: és minő skandallum a lányunkat meg Eszternek hívják. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: A meleget itt Európában irtják? Ami formáció irtaná, az kedvenc jugendesed csipetcsapata. Sőt nem várja meg, amíg tövéyi suzinten szecskázhat köztük, mindig előzékenyen neki is lát évente felutazva ezért a székesfőváros fertőjébe. Bűzbombával, záptojással, kővel. Gyerek, nej nem akadály, sőt, gyüjjenek: ők is borzadjanak egy jót az Andrássyn.

Kedvenc Iránjuk effektív irtja a melegeket, ha nem tudnád. Meg más arab erkölcsi fárosz államok. hu.wikipedia.org/wiki/LMBT-t%C3%B6rv%C3%A9nyek_list%C3%A1ja
@Secnir: lesz ott szerintem jobbikos beolvasás is. :)
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Mit? Hogy ő Jehova embere a neve szerint? Jó,hogy nem tanúja. :-)) Bár amilyen szívós, lehetne: én ezeknél láttam ennyi graftot térítésre.
@Gábriel angyal: Szép név,nem is értem, és ez most hogy??, ;-)) Zénkő, az már igazi székely név, csak szólok.
@Tűzfal: Ajánlom Schmidt Mária legújabb opuszát, az elég nagy forrásod lehet pár napig.
@Penivaldes: Ha fiúnak születik, akkor Dominik lett volna. :)
@Gábriel angyal: de nem az lett, ilyenek ezek a kisbabák, azt hiszed fiú aztán kiderül, hogy lány:)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Marcsika biztos ezt nézi naponta párás - és ő is - Kusza Szemmel.

De a gépesítés nem épp a emberanyag megkímélése miatt kezdődött? Akkor kidobják a robotikát vagy hogy lesz? Mert vagy gépsor, vagy mancsok...

A kínai lehet, hogy nagyon olcsó - de néha nagyon szar is.
@Gábriel angyal: Annak van női változata. És az elég egyedi még itthon.
@Penivaldes: Azért majd figyeld a vezetéknevét is, hogy klappoljon!
@Gábriel angyal:
Lehet, hogy Jákobot akartál igazából... :))
nagyon hitványak tényleg... mikor lesz a butaság uralmának vége

"hogyha négy órát lehet valahol parkolni, mert a parkolási díjat nem csak a díjbeszedés miatt szabják ki, hanem azért, hogy a gépjárművek forogjanak, akkor valóban... újra megbüntethető, ez kétségtelen, ez egy szakmai vitakérdés, de egy cselekedetért, tehát ha valaki mondjuk elfelejt jegyet venni egy helyen, akkor azon a naptári napon belül ott nem büntethető meg. Én azt gondolom, azt meg mindenki meg tudja jegyezni, hogy hány óráig szabad parkolni egy adott helyen."

mi van? akkor most meg lehet büntetni a jegy hiányért + még egyszer 3 óra mulva is, de ez egésznap akkor pl 8-20h ig belvárosi helyen osztva max 3-mal az 4... vagyis egy autós 5 ször büntethető/per nap ha otthagyta a kocsiját az napra jegy nélkül...

ijen gerinctelen ajja hitvány söpredék...

csak lopni csalni hazudni van eszük...
@Tűzfal:
"isten házában a szószékről..."
Mit műveltél már megint?
Lehuggyozni az Orbán képet, a templom előtt nappal, matt részegen - akkor ne csodálkozz! :DDD
Szegény Hagyó, már mindenki le is kattant róla. Valahol Kecskeméten, vagy hol főtárgyalják?

Aham, ott ahol Zuschlagot is. Miért? Ez már Szájerné döntése. Abban a bíróban bízik vagy mi oka Pestről száműzni?
@dr. Bubó: S mire folyik a parkolási díj? Utakra? Mert azokra csak a szar és húgy. Plusz télen a sós lé.
Amúgy Tarlós, vagy bárki más mostani Gőgös Gúnár Gedeon építette azokat az utakat, hogy pénzt kérhetnek az ott állásért?
@a szív fészkei: @73. Vladys - Az antiszemita libernyák: hát nem:

Matolcsy: 280 milliárd forintot szedünk be a tranzakciós illetékből

A kormány a tegnapi ülésén megtárgyalta a 2013. évi költségvetés tervezetét - jelentette be a 2013-as költségvetésről szóló kormányszóvivői tájékoztatón...

www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_280_milliard_forintot_szedunk_be_a_tranzakcios_illetekbol.168705.html
@Penivaldes: Ja, ha már: láttátok,hogy mire van fotoboltolva a koncertplakátján az az szerencsétlen? Valami nagyon ifjú hímringyósra szépítették, direkte rémisztő.
Azt mondta Vona az előbb, hogy nem Orbánnak van pénztárnoka és oligarchája, hanem Simicskának van miniszterelnöke. :))
@a szív fészkei: ???? "mire folyik a parkolási díj?"

ott még nem tartunk... most még a beszedésről beszélgetnek...

az "eltüntetést" részben drmatolcsi mágus és drsimicska közgép végzi...

nokiás dobozokba csomagolva...
na jo nem, inkább hűtőgép dobozokba...
@Gábriel angyal: Ezt se ő találta ki, de legalább belemondta a hájfejébe. ott van egyáltalán, vagy kint demoralizálja a foci EB-t?
@a szív fészkei: "Amúgy Tarlós, ... építette azokat az utakat, hogy pénzt kérhetnek az ott állásért? "

:))) ez nem függ össze... ők VÉDELMI PÉNZT szednek...

a mafiaának is eynni a "szolgáltatása"
@dr. Bubó: Rogán is állítóalag nokiásban kapta a nászajándékát Csipaktól. ;-D ez egy mém lett.

Nokia ilyen reklámról nemvis álmodhatott, szerintem Hagyót élete végéig fizetniük kéne.
Vona másik kiszólása. Matolcsy a magyar politika Don Quijote-ja, aki álmodott magának egy világot és abban derekasan küzd. :)
@Penivaldes: @a szív fészkei:
A francokat! Olyan, mint a 80-as években a Kraftwerk együttes tagjai! :))
@a szív fészkei: Asszem se viktor se kuszaszem nincs ott. :(
@Penivaldes: De az isten szent szerelmére, Madonnánál - aki nő és hiú állat -is hóttciki egy ilyen durva hazugság, de ennél??, Rosszabb, mint amikor vándorfényképészek falun átföstögették a Mariska-Pista párosról készül esküvői képeket, jajrúzsaszín és egyéb szembántó árnyalatokkal.
@Gábriel angyal: Ja szegény Ukrajna, jaj szegény Lengyelország! Viszik a dögletességet oda.
@a szív fészkei: ja a pirospozsgás legények és asszonykáik képek..:)))
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Utánoz egy hanyatló nyugati szart a múltból? El sem hiszem. Mink élcsapat vagyunk, nem követő őrs.
@Gábriel angyal: Ezt hívják hungarian fairy tale-nek. :)

Matolcsy biztos nincs ott.

Na nézzük Jávort.
@Penivaldes: De abban volt egy naivista báj, hogy ha egyszer az életben fényképész elé kerülnek, a legszebbek legyenek már! Láttad a Zolnay-filmet? www.port.hu/fotografia/pls/fi/films.film_page?i_film_id=3407

Gyönyörű volt.
@a szív fészkei: nem láttam.

ha jó volt az anyag akkor abból jó képet könnyen lehetett csinálni:)) (nem mint rólam)
Szép mondat ez is, elemezni való:

"Arra a kérdésre, hogy az eredetileg tervezettnél jóval nagyobb teherrel hogyan képzeli el, hogy a bankok finanszírozni fogják a gazdasági növekedést, érdemben nem válaszolt. Mindössze annyit mondott, hogy tárgyalnak a Bankszövetséggel a növekedés élénkítéséről is. Emellett azt is mondta, a kormány elég erős lenne, hogy úgy vezesse be a tranzakciós illetéket, mint a bankadót, de inkább tárgyal. <!!! "

hvg.hu/gazdasag/20120614_2013_koltsegvetes_bejelentes

2.

"Az szja sorsát és az evát firtató kérdéseket föl sem tehettük a sajtótájékoztatóján, mert a miniszter hirtelen fordulattal lezárta sajtótájékoztatót."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_megszolalt_ez_var_rank_2013-ban.522375.html
Valami miatt (nem tudom, mi miatt) elkapott az optimizmus: olyan elképzelhetetlen, hogy 2014 után a Focista és tettestársai fognak éveket ülni előzetesben, aztán még éveket sitten?
@Penivaldes:
Nem járok olyan helyekre.
Azért elképzeltem a szitut! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ébresztő, ez az ország nem az az ország

vagy tudsz olyat amit mi nem? azonnal optimi(ali)zálj minket is :D
@a szív fészkei:
határozottan lenyűgöz, ahogy rátalálok valami kincsre.
Köszönöm a forrásajánlót!
@Tűzfal: komolyan van olyan istentisztelet (bár főleg nyugaton, meg északon, ja és evangélikusokról beszélünk) ahol a lelkész kérdez, meg lehet megjegyzést tenni az igehirdetés közben.
@Tűzfal:

:D:D:D:D:D:D:D

De legközelebb legyen egyértelműBB, hogy idézel! :)
@Penivaldes: Na! Ez nem olyan fajta!
Itt csak a szalagkorlát bontó szólalhat fel a templomban.
Fecseghettek ti itt össze- vissza!
A tényeket nem tudjátok megváltoztatni!
Hiába vagytok részei a nemzetközi hazánk ellenes összeesküvésnek, a zemberek átlátnak rajtatok és ki is mondják ezt!

estihirlap.hu/node/11105

Csak tépjétek a szátokat, mocskoljátok ezt a csodálatos embert!A kis újáig sem értek fel, meg sem érthetitek, mit csinál, hogy kihúzza a szálkát mindannyótok seggéből!
Hajrá Viktor! Hajrá Magyarország!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem
ez egyaltalan nem elkepzelhetetlen.

amig a szocikkal hetvenharmincoztak addig nem lehetett elkapni oket. de igy, hogy kizartak mindekit, csak ok maradtak lefolozni mindent nem lesznek hattererok, akik megallitjak a keller-fele vizsgalosdit, haogy annakidejen puccslacikaek elbuktattak a vizsgalatokat.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ha csak rajtam állna, mind bukna, százaléktól függetlenül.
@a szív fészkei:

Mit csodálkozol? A húgom is a hülyék félműveltségén tud a legjobban derülni. :)
"A kormány tartja a tervezett hiánycélt és csökkenti az államadósságot jövőre, javulást vár a foglalkoztatottságban és kisebb inflációval számol - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter"

"Matolcsy György szerint a 2012 első negyedévi GDP adat után már biztosak lehetünk abban, hogy Magyarország gazdasága ebben az évben stagnál. Az első félévben nem lesz növekedés (sőt, visszaesés is lehet az első negyedéves adat alapján), a második félévben viszont már növekedés lesz. A miniszter elmondta, az ő felfogása szerint csak mínusz egy százalékos csökkenés fölött beszélhetünk recesszióról, ekkora csökkenésre azonban a kormány nem számít."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/14/koltsegvetes_2013/

Ez tényleg mesevilágban él. Közgazdász ként meg illene tudni a recesszió fogalmát.
@dr. Bubó:

Nem, babám, nem hűtőgépbe. Olajtanker az, olajtanker. Vagy konténerszállító hajó. Kinek mi tetszik.

Nokiás doboz?
Bah...! :)
@Tűzfal: Valahogy össze kell hozni az 1 millió munkahelyet. Ha ilyen lassan csökken sokára fogjuk elérni a célt.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Matt Olcsy: "Matolcsy elmondta, jövőre már egy szerény beruházási fordulatot várnak és 1600-1800 milliárd uniós fejlesztési forrás lehívásával számolnak. Szerinte újból elérhetjük a 2002 és 2007 közötti évek foglalkoztatási szintjét, Matolcsy szerint ezek voltak ebből a szempontból a legjobb évek, a foglalkoztatottak száma jövőre újból 3,9 millió fölé emelkedhet."

és akkor a ze'mú'ttnyó'cév volt a legjobb!!!

hát nem kedvesek ezek a gyagyák?
orangeorder.blog.hu/2012/06/14/miert_lett_szar_a_mandiner

Jézus fasza! A liberális csőcselék elfoglalta a zinternettet és a mandinert!

:-D :-D :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mit kínzod őket mindenféle üléssel...
kényelmesen lefektetni és a szemfedelet rájuk húzni...akkor nem nyugtalankodnak
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

Az első negyedévi recesszió 1,5% ugyhogy szajba húgyozhatja magát ez a fasz.
@Tűzfal: egyszer jöhetne olyan közel mint aki szálkát keres a szememben. Jogos védelmi helyzetben találnám magam rögtön.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "A miniszter elmondta, az ő felfogása szerint csak mínusz egy százalékos csökkenés fölött beszélhetünk recesszióról"
Én nem vagyok sem közgazdász, sem matematikus, de a negatív előjelű csökkenést növekedésnek szoktam hívni. Mínusz egy százaléknyi csökkenés nálam pont egy százaléknyi növekedést jelent, ami meg afölött van, az még nagyobbat.
De azt hiszem, pont ezen hülye felfogásom miatt nem is vagyok például miniszter...
@Gábriel angyal: ez még nem humor de már majdnem :-D De már ez is jobban bejön mint a szokásos marhaságai Vonának.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Remélem, nem rólam, hanem közös csodálatunk tárgyáról szóltál!
@Tűzfal: ha rólad szóltam volna jöhetnélt írtam volna :-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én is láttam, de én mazochista voltam és a kommentekbe is beleolvastam. Hát nem semmi. És még hivatkozik is egy olyan blogra, ahol az utolsó bejegyzés 2011-es. Ezek a narancskomcsik kezdenek teljesen szétcsúszni.
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:

LOL.
Ákibácsi a linkelt képen hamvasabb, mint a Bonanza első albumának borítóján.

Mióta nyiltan fideszesbuzi, egy albumát se vettem meg, igaz, hogy a régieket, plusz a Bonanzát szeretem.

Pedig legalább kétszer még autogrammért is voltam, mikor nálunk járt Nyíregyen (ez ilyen 97-98-ban volt). Asszem akkor még nem nyiltan volt ekkora marha.

Iszonyú kíváncsi leszek, hogy hányan lesznek a koncertjein. Vagy oda is ajándék jeggyel mennek? Ehhehe, most jutott eszembe az államadósságos koncert. :D:D:D Óóóóóóóóóóóóriási siker volt! Voltak vagy 50-en, abból minimum 10-en nyerték a jegyet. LOL. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ha lehet választanom, akkor egyéb szolgáltatásaidat veszem igénybe...! (kajakajakajakajakaja)
ha csak ők, de vannak "tisztes" politikusaink is, akik ugyan ezt teszik, mert ennyit is érnek...

Svájcba menekítik pénzüket a görögök

Folyamatosan nőnek a görögök bankbetétei Svájcban: a svájci nemzeti bank adatai szerint 4,31 milliárd euróra tehető most ez az összeg az egy évvel korábbi 2,82 milliárd után.
"A kormány szerdán elfogadta a 2013-as költségvetés tervezetét, amelynek stabil iránytűként kell szolgálnia az európai válság közepén - mondta Giró-Szász András kormányszóvivő. A büdzsé az uniós válságra adott magyar válasz - tette hozzá a szóvivő." Még szerencse, hogy csak Európában van válság. Mi lenne, ha nálunk is válság lenne?
Tudják ezek, hogy mit beszélnek? Kíváncsi, hogy a költségvetés meddig fog élni. Hányszor fogják az alapoktól újraírni a nem ortodox tekintetű táltos miatt?
@rodeo36: Nem érted te a hungarian fairy tale-t.

@vitéz Thapóccay néma bárány: Recesszióról akkor beszélünk mikor két egymást követő negyedévben negatív gazdasági növekedés/ csökkenés(ki hogy használja) történik.

Annyi helyen hallom rosszul használják ezt a kifejezést... de sajnos legtöbbször kormányközeliektől. Azon meg nem lepődök meg, hogy kedves Matolcsynak fingja nincs róla és emiatt szükségét érzi, hogy egy saját definíció hozzon létre.

@Interlock: Nem vagy NER kompatibilis. :)
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):

Csodálod? Eddig fasza volt a szocik dagonyája fölött méltatlankodni. Most meg az van, a dagonya lassan nagyobb és szarabb amit egyre többen kurvaanyáznak.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Istenem, ha valaki elhitte, hogy a profitorientált cégek (ilyenek a bankok és telkom cégek is) nem hárítják át a nekik plusz költséget jelentő adókat, akkor az vagy az unortodox tündérkénk, aki mesét csinál nekünk, vagy csak hülye. :)

Szerintem ez józan paraszti ésszel is belátható, nem kell hozzá diploma. (Egyébként a Kusza "Hungarian Fairytale - I see CLEARLY the DIRECTION" Szem diplomáját már bevontam volna a Közgáz helyében, csoda, hogy el nem süllyed, hogy ENNEK ő diplomát adott...)
hűűbazzz, rosszat sejtek, pedig nem vagyok egy pénzügyi zseni, vagy csak megint én vagyok egy bérrettegő?

"Örvendetes lenne, ha a magyar jegybank átvenné az Európai Központi Bank gyakorlatát, azaz például a másodlagos állampapírpiacon venne kötvényeket - jelezte névvel vállalt véleményélt a Népszabadságnak Rogán Antal. A Fidesz frakció vezetője az állampapírpiac keresleti oldalának "megtámogatása" másik lehetséges irányaként azt is megemlítette, hogy a jegybank hitelkeretet biztosíthatna a kereskedelmi bankoknak magyar államkötvények vásárlására. Mindezt annak ellenére javasolta, hogy április óta már létezik ilyen (2 éves fedezett hiteltender), ami nem túl nagy érdeklődést vált ki a kereskedelmi bankokból."

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/rogan_orulne_ha_az_mnb_magyar_allamkotvenyeket_venne.168714.html
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): hjaaa, csak józan paraszti ész, sajna szűkében vagyunk ezeknek, lásd mint fent, Rogánnak milyen diplomája is van?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

A gazdaságban sokszor tartós megtorpanás, növekedéscsökkenés estetén is recesszióról beszélünk akkor is, ha a mutató meg nincs a negatív tartományban. Márpedig a mi gdp-k a tavaly 4 negyedévben is csak az egyszeri kiigazítások miatt nőtt valamennyit.
a 62 feletti közszolgákat kib@sszák...

taigetos... okos tapaszt fiatalokat kapnak hejette...

20 milliárd költség spórolás...

drmatolcsi drpintér hány éves is?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

yea, the fairy is talking too much and the tale is moving the dog of what belongs to

it is the true fun, hungarian enchanted castle

brühühühühühühühü
@vitéz Thapóccay néma bárány: Aki úgy használja, az hibásan használja. A recessziót a hosszútávú gazdasági csökkenésre használjuk. Matolcsy úr meg tényleg jó lenne, ha vissza adná a diplomáját, a Pitagorasz-tételt se értelmezhetem szabadon, ahogy nekem éppen tetszik.
@dr. Bubó:

nem tudodka?

Lex Zsorzs és egyéb lexek megolgyákgyákgyák
akkor a 62 év feletti közszolgáknak ez

fairy tale vagy Feri tail ... ?

(aki nem tud dakotául annak: tündérmese vs Feri farka?)

azaz magyarul jo nekik vagy szopás ?
@dr. Bubó: Feri-nek van amúgy valamilyen angol megfelelője (mármint a kiejtett szónak)?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: pont ezt akartam belinkelni és is. De mivel én NER kompatibilis akarok maradni:-)))), inkább magamban nyomtam el egy káromkodást a "zemberekkel fizettessük meg" kormányával, és a Bonsai Duce édesanyjának foglalkozásával kapcsolatban.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Az EU azért kezdte el vásárolni a saját kötvényeit mert nem nagyon volt más eszköze. Az idióta felépítése miatt volt szükség rá. Ha ezek a hülyék elkezdik visszavásárolni a kötvényeiket lesz itt hirtelen 120% államadósság meg olcsó provident kamat.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

vszínű a Ferences szó... ott is... azaz Franciscan
de ilyen nevű emberrel ott én még sose találkoztam...

viszont a személyneveket egyik nyelven sem fordítgatttyuk...
még a keresztnevet sem...
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

hát most megbuktam, brühühühühühühü

Dr Bubo már javította Fairy tale és ...még nagyon korán van, majd keverek valami reggeli italt

egy "hü"-vel kevesebbet küldök legközelebb
@dr. Bubó: Nem a névre gondoltam, hanem, hogy van-e olyan szó amit úgy ejtenek mint mi a Ferit?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
hacsak a FERRY -t nem fogadod el ami átkelő hajó
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

variációk egy témára:

ferry tail

fare tale

fairy tail

fairy tale

ha még tucc többet írd utána
@rodeo36:

persze az alapvetőt kihagytam:

fair tale

fair ferry

na hagylak csüngve
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
a "fairy" áll hozzá a legközelebb és tündért jelent
@rodeo36: @73. Vladys - Az antiszemita libernyák: jaaa nekem is ez ugrott be a ferry

tündérmese hejett?

komp farok ?

mongyuk beleillik a hajós hasonlatokba...
tündérmese = fairy tale = ferry tail = kompfarok = (feri téjl)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

Ha a világ nagyobbik felének megfelel így, s NBER- t is ideértve, akkor nekem is.
@sörtelen:

Az a röhej, hogy a népek két perc alatt megszokták az 50%-kal megemelt bért, aztán szépen leszavaztak a Fideszre.:D Az meg emberi dolog, hogy a jóhoz gyorsan hozzászokva még jobbra törekszünk, nem kell hozzá közgazdának lenni, sem mágusnak. Most már a politikusok is tanulhatnának valamit. Pl. hogy össze-vissza hazudozással, szimbólumok hurcolászásával kb. 2 évet lehet kihúzni, aztán megremeg alattuk a kártyavár.

Mi lenne, ha egyszer kipróbálnák, hátha jó kormányzással újraválasztanák őket?
@a szív fészkei: Már akkor idegbajt kaptam, amikor az önkorik nyakló nélkül kezdtek kötvényt kibocsátani..
A bankok meg rohantak milliárdokat adni, mert ennél biztosabb dohány nincs.
Most én is fizetem Lézerjani (és a többi) politikai hiteleit. (is.) Az egész országban egy tisztességes polgármester van, az angyalföldi?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: igaz... most hogy meghallgattam megint többször a drmatolcsit... igaz... érzem a nüansznyit... igaz:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Írnom kell újra: orbán a szavazatok egyharmadával is hatalmon marad. Ezt a feladatot az eddigi két év alatt megoldotta.
@sörtelen:

Működési kiadásokat devizahitellel finanszírozni a legnagyobb állatság a világon. Egyáltalán, hitelt felélni eleve öngyilkosság. Ha elhitték, hogy van annyi pénz, a kormány az összes önkormányzat adósságát kifizeti majd, akkor alkalmatlanok a legkisebb település vezetésére is.
@Husz_János_Puszita:

De még egy háztartás vezetésére is alkalmatlanok.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
az angol kiajti a "v"-t inkább a német "w"-szerűen, mint Victor, very

az angol "w" az olyan uou

a spanyolban nem lehet megkülönböztetni kiejtés alapján, hogy "b" vagy "v" amikor betűzi akkor mondja, hogy "v" baja vagy "b" alta és a két mássalhangzó közöttit ejti
@rodeo36:
bocs: "v" corta és nem baja brühühühühühü
@rodeo36: pont a német miatt mondta, ott inkább f-nek ejtik (az idegen szavaknál viszont sima v-nek). Nagyon erős beütéssel lehet feri-nek ejteni. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

Termelő vagy olyan beruházásra, ami költséget takarít meg hosszú távon, lehet hitelt felvenni. Arra, hogy kifizetem belőle a dolgozókat és a villanyszámlát, aztán majd kérek az államtól, öngyilkosság. Maximum nagyon rövid távú likviditási hitelt, amikor biztos bevétel várható a rendezésére.
@sörtelen: Úgy tudom, civilként eladósodott, de önkoris szinten nem. Pedig felépítették a RAM-ot, és eléggé dübörög amúgy is tizenhárom. Ott még a lakásbiznic is éledezik, adnak-vesznek, kivesznek...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Minden lehetőséget megragadnak, hogy reklámozzák magukat. :)

Most ép a Mandineren kaptak egy egy oldalas hirdetést.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tettestárs költségvetése: www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/elemzo-matolcsy-koltsegvetesevel-nem-lesz-imf-megallapodas-377507

Ez az ámok a loknis másik bandzsa szerint egy modern, mindenben csodálatos eredményű párt, ami még faszábban kaszálhatna, ha kínai bérek és viszonyok lennének itt is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tessék körülmetélni, és akkor ez a probléma jórészt megoldva. :)
Az talányos, honnan tett szert a Professzor (-nő?) empíriára a tárgyban? Érdekes lehetett, amikor először tette fel a kérdést a baráti körön túl... Bár még ott is fura pillantást válthatott ki.
@Penivaldes: Ha tudod, és érdekel az a világ, na meg _Iglódi István, Zala Márk - két halott de nagy színész - nézd meg valahol. Ezek nem pofáztak A tajParasztról könnyes brühühüvel meg stefikés hányadékgiccsel, de csodásan megértő és szép filmet forgattak partnernak tekintve a vidékieket.

Mondjuk, akkoriban Aczél ide, vagy oda - volt filmművészet mínusz Andy Vajna.
@rodeo36: lehet hogy van kutyája is :D

"A gimnáziumban a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkáraként működött [1]. Szülei eredetileg tanárnak szánták, de végül a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemre jelentkezett. A sikeres felvételi után 1992-től a Ráday utcai Széchenyi István Szakkollégium tagja. A pénzügy szakos közgazdasági diploma megszerzése után a Magyar Nemzeti Bank munkatársa, egy alapítvány titkára és az egyetem óraadó tanára maradt."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezért bezzeg nem basz le titeket az a Felségégető! Csak az én kis hülye vicceimen húzkodja fel magát, amik persze, hogy Rákosira is voltak már applikálva, de annál szebb, hogy így, ráncolódás nélkül, mintha ráöntötték volna,megülnek Orvbánon is.
@Husz_János_Puszita: Kiegészítés: valszeg az EU pályázatok önrészét "finanszírozták" imigyen.
(A világrekord 40 cm-es (400 mm-es), a temetőre nyíló kilátót is.)
Működést tán nem... van államháztartási törvény is.
@sörtelen: azért a kutya wellnes+hotel se semmi...
@rodeo36: Na tudod, mehetne ez a banda férfiklotyót takarítani 24/24-ben, akkor aztán elmerülhetnének zélet nagy kérdéseiben. Abban is, hogy folyton széllel szemben jó-e?

Mert már ettől olyan szaguk van, mint a Kossuth térnek a nagy számlakönyves , betyárbétés, autógrillezős 06-os forradalmuk során. Akkor nem béreltek fülkét a sok területet húggyal kijelző forradalmáruzknak ott, vazze, ne tudd meg, mi volt ott bűzben! Ami húgykő ott megülepedett az orvmattolcsyban vert tanyát és azóta az működteti ezeket. Ilyen hatékony és büdös..
@a szív fészkei: keress rá ;) segítek lézer utód, szappan opera sorozat szereplő, eladósító gazadasági géniusz, törvény beadó egyéni kép-viselő gépezet, pógi mester, fakilövő engedélyező, parkolók harcosa stb :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Csibehusit imádom! A LV táskakonszern alklamzhatná reklámemberének, annyit kapott már a csipásmacska-szerű fejére ilyen tatyóval az asszonykájától!
alkalmazhatná - van olyan nehéz szó, mint az útelágazás Megyónak. :-DDD

Miért van szó Arrogánról? Azontúl, hogy úszik az adósságban a kerülete? És ő meg szép, okos, édibédi és szaporodik is.
@a szív fészkei: ezt mind ellopta... mindössze anyni a kérdés hogy menyni része párt uppssz mafiakassza, illetve sajátzseb...

az előbbi súja mellett szól a magas mafiában betöltött sarzsija...
nem a két szép szeme alapján engedik nyomulni...
@a szív fészkei: ennek a táskás esetnek tanúja nem voltam, ezért maradtam a többi ismert tevékenységénél :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nagyon ott van a cikk.;-DD

Jó jézus, asszony aláfeküdt ennek? Hát már ekkora az ínség????
@vitéz Thapóccay néma bárány: DK irányából kezd beúszni a sötétség... Talán vesztüket érzik, nekem kétségbeesett "mindent(bármit)megpróbálásnak" tűnik már ez az egész. Legyintek egyet, köpni nincs kedvem.
10 ember kell egy párt alapításához. Nem tudom, minek motoszkál ez a fejemben, de megint csinálja...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Én sem pedig mindent megadnék érte. :-))) Állítólag a Parlamenthez közeli Biarritz étteremben szokta Cecilje ezt előadni. Vagy más táskával, negyedmilla alatti szóba se jöhet persze!

Legalább valaki próbálja fegyelmezni, bár használni nem sokat használ. Idegölő látványra is, szövegre is, mindenképp. Ő az ősmag a Szijjártó-féle klónokhoz.
@rodeo36: FB-ra tette be egy németországi barátunk: www.finanznachrichten.de/nachrichten-2012-06/23776065-ungarn-mit-tempo-in-den-abgrund-057.htm Fordítsd majd le léccilécci, mert tudod, megrendelni megtudom, mi az nekem innen ugráltatni a német sajtót, de nem értem!!! Brühühühü...

Úgy vélem, nem dicshimnusz, legalábbis nem ezért fizettem nekik!!!
@Secnir: elkésett Allen Ginsberg-utánérzés. Vajon ugyanazokat a tudatmódosítokat szedte-e, mint a nagy előd?
Érdekes, nem ezt az édes pasit hájpolják ezerrel: [..]"A Pénzügyőri Parancsnokság Tersánszky J. Jenőnek, 1964

„Igen tisztelt Író Úr!
A pénzügyőrség több tagja a minap levelet küldött hozzánk, melyben a „Ha nem szép a lány” című kisregényének a pénzügyőrséget érintő részében használt kifejezése ellen tettek észrevételt.
Tekintettel arra, hogy a pénzügyőrt a köznép az elmúlt rendszerben „finánc” szóval illette, úgy veszik, hogy a regényben a fináncot illető megállapítások a jelenlegi pénzügyőrség tagjaira vonatkoznak.
Az Ön véleményének kikérése előtt a levélíróknak nem kívánunk, válaszolni ezért kérjük, szíveskedjék egy pár sorban közölni, milyen élmény késztette a kisregényben írt kifejezések használatára. („A finánc itt járt nálam minap. Előbb röfögve kezdte, mint a disznó” stb.)”
FB-ról.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ja, a francba, nehéz ezekkel a német slapajokkal, németül írják a cikkeket!
@dr. Bubó: Sokszor megy Svájcba - cipőt venni. Ja máshol nem is kapni lábbelit plusz a Svájcban tényleg a cipők a legfontosabbak a külföldieknek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "D209 érdemei elévülhetetlenek, de matolcsy is igyekszik.
Nekünk ez jutott."

Vagyis mindegy, hogy osztogatnak, vagy fosztogatnak - jól értem???
@a szív fészkei: szerintem elég, ha ezt lefordítod (guglival, ha máshogy nem):
"Umfragen zufolge plant fast die Hälfte der jungen Ungarn, das Land zu verlassen"
A jövőnk megy füstbe :-(
@épészmérnök: ha a zsebünkre megy, a két kifejezés megítélése tökmindegy...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
"(Tegyük hozzá, hogy se Bokros, se Bajnai NEM a legszerencsétlenebbekbe rúgott bele az elvonásokkal és megszorításokkal. Onnan vontak el, ahol volt is.)"

Tegyük azt is hozzá, hogy Horn nem akart belemenni a megszorításokba, pedig Békesi ezt szorgalmazta. Ezért jött Békesi helyett Bokros.
@Interlock: kérem javítani: zsebünkből megy
amúgy jahhh, közbevetés:

"A magyar, az oda van nőve a szikes pusztába, mint a tuja!"

Népszerű téma ugyan a fiatalok kivándorlási szándéka, de a mobilitás hazai nemléte miatt nem reális félelem, hogy a magyarok tömegével mennének külföldre - írja a Fent és Lent szerzője.
@Interlock: Az a baj a guglifordítóval, hogy a kínai cuccokon lévő magyar??? nyelvű használati utasítások is akadémiai nagydoktori székfoglalók hozzájuk képest.

Boli, meg Rodeo meg az apró nüanszokat is értik és ideírják.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: oké, akkor zsebünkből. Erre gondoltam mellesleg: a zsebünk kárára.

Örülök neki, hogy a Fent és lent szerzője a mai felnőtt társadalom szokásai alapján ítéli meg a mai tizenéves kamaszok várható hozzáállását... a mmmarha, hogy ilyen kedvesen mondjam. Ők, a mai fiatalok, egyre kevésbé akarnak saját lakás után teperni, családhoz és barátokhoz még városon belülről is Skype-on szólnak, és inkább nem alapítanak családot, hogy a gyerek se fogja vissza őket. Na, ők a mobilitást olyannak veszik, mint mi a levegőt, és ha a fiatalos hév elkapja őket, menni fognak, lavinaszerűen.
Persze, vannak, akik nem tudnak menni, mert kötődnek, nem piacképesek, nincs kezdővagyon, nincs bátorság és így tovább, de pont velük nem maradunk annyival többen, amennyien számszerűen vannak.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: De miből legyen mobilis, ha nem bírja eladni a kéglijét, azért nem kap pénzt, és így nem tud elindulni. Mindent veszni hagyni ebek harmincadjára, az sem értelmes megoldás.

A semmiért adnak majd neki albérletet, parizert, zsömlét valahol nagyon máshol? Vagy rögtön lakással kínálják az elmozdulót?

A fiatal talán kevesebbet hagy itt könnyebben, mint az, akinek mindene belement a meglévő tulajdonába.

Még azért kiadni se akkora stájsz, ha eghyáltalán sikerül: nagyon sok cifra esetet hallok, bukó is lehet anyagilag, ha meglép, amortizálja és nem fizet, nyomát se leled - de ha magára íratja esetleg a bérlő,akkor meg mindenképp. Kintről ezt elég nehéz ellenőrizni.
@a szív fészkei: nekem szótáraznom kellene, hogy rendesebben vissza tudjam adni, a németből inkább csak a lényeg jön át (valamikor tanultam, lehet, fel kellene elevenítenem...).
Mindenesetre megnyugtathatlak, semmi olyan nincs benne, amit ne tudnál magadtól is. Csak most németül foglalták össze, demagógiától a gazdaság gyengeségéig, inflációtól és munkanélküliségtől az államadósságig, meg lekonyuló dzsídípítől a fiatalok elvándorlási szándékáig terjedően. Nincs benne a "Scheiße", többszöri odaértését a gyakorlott olvasókra bízták...
@Interlock: Kösz, gondolom, hogy erről cikkeznek, mert miről másról? Ott valahogy mindez nem sikersztori. Ki érti a hülye fejüket?
@Interlock: Ja, ha tanultad, műszaki is vagy, akkor elevenítsd minél előbb, mert te bármikor léphetsz innen.
@a szív fészkei:

a "tréfa" a szóhasználat, úgy lehet visszaadni, hogy a felmérések szerint a magyar fiatalok fele tervezi elhagyni az "elhagyottak" földjét vagy országát, tehát az országot nevezi az elhagyottak honának
@a szív fészkei: nincs kégli, nem arra "gyüjt", hanem egyenesen a lelépésre készül. mint egy közeli rokonom. bár ő más eset, hisz a 2000.-es évek elején ment ki Angliába, aztán ott feleségül ment egy angolhoz, és a többi. Azért írtam példának, mert ő arra készült, hogy külföldön fog élni, ott megy férjhez, tehát nem céltalanul, szerzek egy kis pénzt kiáltással ment ki, és szerintem egyre inkább ez lehet.
@rodeo36: nem az a célja vezénylóéknak, hogy bedarálják az összes külföldi bankot, és bagóért magukba olvasszák, és hogy megint legyen 1-2-3 állami nagybank /azt hogy ennek mi értelme van, nem tudom, de sok ilyen értelmetlen dolgot csinálnak/

Veszteséges az MFB, küszöbön a Takarékbank megvétele
A Magyar Fejlesztési Bank (MBF) indikatív ajánlatot adott a Takarékbankra, a döntés a közeljövőben, lehet, hogy még ebben a hónapban megszületik - mondta az MFB elnök-vezérigazgatója az MTI jelentése szerint csütörtökön. Részleteket azonban a tárgyalások lezárultáig nem hoznak nyilvánosságra.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/veszteseges_az_mfb_kuszobon_a_takarekbank_megvetele.522466.html
@a szív fészkei: Matolcsynak is csak addig sikersztori, amíg irtózatosan pofán nem bassza valaki, de úgy, hogy a leszakadt állkapcsával nyalja végig a Parlament leghosszabb folyosóját, miközben a hirtelen gyorsulástól ott marad a bele, ahol a pofánverést kapta, és csak utólag vágódik utána, a saját, jól megérdemelt szarával terítve be vastagon.

Én, mint munkaadója, ki akarom rúgni ezt az embert. Belső feszültségemet türtőztetve, komoran, síri csendet alig túlhaladva a szeme közé akarom mondani: Ön azonnali hatállyal ki van rúgva. Aztán megnyitnám a zsilipeket minden indulatom előtt, és szabadon dühöngve, a fejét verve, seggét rugdosva űzném végig a kijáratig, "Ki van rúgva! Takarodjon innen!", bömbölném mögötte teli tüdőből, széttipornám a menekülés közben lehulló szemüvegét, élvezném, ahogy a dülöngélő alakjának a fal adja a másikat, és végül, immáron a szabad ég alatt, páros lábbal rúgnám le a lépcsősor tetejéről. "Ezzel megvagyunk", bólintanék utána újra lehiggadva, és az oszlopnak dőlve elszívnék egy szál cigit, hogy a kékes füst figyelése közti szünetben megfogalmazzam mindazon elvárásaimat, melyeket aztán a maradék 399 számára csendesen, de határozottan, illetve egyszer, és csakis egyszer el akarok mondani. Aztán hazamennék azzal a kétmillióval együtt, akik ugyanezért jöttek velem.

És mindezt azért így, mert én egy konzervatív jobboldali felfogású és életvitelű, családot, barátokat, hazáját szerető ember vagyok. Ha nem az lennék, egyet kellene értenem az akasztani vágyókkal, de az - fentiekből kifolyólag - sosem fog menni.
@rodeo36:
Csörög a telefon a József Nádor téren:
-Jó napot kívánok, Széles látókör titkárság, parancsoljon!
-Üdvözlöm aranyom, itt a főnök. Kusza elvtárs benn van?
-Momentán magán kívül, de az irodájában.
-Kapcsolja legyen szíves! Ja, hogy van a kedves papája?
-Köszönöm a kérdését főnök, nem túl jól. Pályázott valami hektár izére, de elutasították a dógozatát, vagy mit.
-Egyet se búsuljon kedvesem, a meccs után megy egy kör e-mail a srácoknak, módosítunk egy jó ízűt, rendbe tesszük a papa dolgát. Hétfőig ráér?
-Kösz főnök a papa nevében is, addig még kibírja szegény. Akkor kapcsolom Szemet.
-Kösz és pusszancs a kölyköknek is!
Csirr-csörr-csörr-csirr…
-Tessék, itt Gyuri!
-Lássék, itt Viktor!
-Á, szevasz főnök, mi újság az EB körül?
-Ne szórakozz már, épp most egyenlítettek a Horvátok az Olaszok ellen.
-Jó a meccs?
-Hát, szó-szó, elmegy.
-Azért tegnap Gomez nagy volt, mi?
-Hú bazz, ne is mondd! Cumiztak a fapapucsosok, hahahahaha!
-Amúgy?
-Te Gyurikám baszd meg, normális vagy? Bandi vért izzad a megmagyarázással, hogy a coccialisták töketlenkedése miatt vagyunk mi most még töketlenebbek, erre Te azt mondod: elérhetjük a 2002-2007 körüli foglalkoztatási szintet? Kisztihand a feleségednek, de tegnap este fájt a feje?
-Ööö… izé… hát…
-Ne kertelj, ezmiez volt?
-Összekevertem a narancsárga pirulát a pirossal, ez is a pszichiáterem bűne. Lécci szólj már Zolinak, hogy rúgja ki.
-Jó, még átgondolom, de van itt más is. 2013-ba 1,6 százalékos sidi… dizsi… dzsipisi… (kurva életbe mindig beszívom) növekedés? Ez milyen duma? Legalább hat Gyuri, legalább!

Az események tükrében, folytassa aki gondolja
@rodeo36:
Pont most olvastam. De ez az optimista becslés. A 14 éves lányom 29 fős osztályából 1 sem akar itt maradni... Ráadásul 5 perc a határ tőlünk. 8 éve tanulnak németül, 4 éve angolul. Az osztály egész jó, 5-en mennek egy elég kemény gimibe. Utána azok közül melyik olyan hülye, hogy itt maradjon? Én sajnálom, nagyon. :(
@Interlock: leforgattam a jelenetet a zagyamban, nem mondom, hogy nem tetszett, pedig én sem vagyok egy agresszív fsz :D
@Penivaldes: Szia Peni! A csirkét nem küldted tegnap. Éhes maradtam-:(((
@Knósszosz: ma palacsinta volt..holnap új kör indul. fasírttal kezdünk
@Gábriel angyal: Csak azt nem értem miért a legnagyobb köcsögök oktatják Orbánt. Mint mikor az erőszakoló oktatja ki a pedofilt erkölcsről.
@Knósszosz:
ja, ezek beszedték a kéket, ző'det, pirosat és a sárgát de a lilát sem felejtették

így lesz hatalmas a...na mi is?

pofáraesés
@Knósszosz: sajnálom, de legközelebb te is kapsz.
egyébként is 2013 az emelkedés éve lesz..meg a Vízügyi Együttműködés Nemzetközi Éve.
egyébként ennek a Matolcsynak egyre hülyébb feje van..
@Knósszosz:
Te kis naiv... Nőnek hittél? Hol élsz te??? :DDD
Tudod, "azt szokták mondani", majd akkor, ha kecske legel a sírján! A hárommázsás fedlap mellett!
gondolom a hajnali poszt a bankokról szóló

tündérmese vs feri farka

azaz hogyan b@sszunk át mindig mindenkit...

vagy hogyan bír akormány ennyit

C I G Á N Y K O D N I
@Interlock: TE, ez már novella!! Nagyon jó, és megértlek. hidd el. Mondjuk, én ehhez puszta ujjal nem nyúlnék, csak vegyvédelmiben..
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: tulajdonképpen azt írtam, amit a belső kivetítőn néztem :-)
@Penivaldes: Az, hogy valaki úgy megy eleve ki, hogy beházasodik oda, a boldogabb felébe a világnak a - azért nem mai ötlet.

Állítólag auz angol nők nagyon randák, így egy jobb külsejű magyari menyecske előtt vannak bíztató perspektívák... Az én kőkorszaki fiatalkoromban a digózás ment, csak az legtöbb lyánynak, aki feleségnek jutott ki végülis a rábaszás-kategória volt. Mert az itt nyálcsordítóan szívdöglesztő és gazdag latin lóverról kiderült, hogy otthon vízgázszerelő - amivel nincs baj, csak nem ezt adta elő a Fiat 500-asában - + és mama kedvence. Feleségnek ott leginkább kuss volt, ki se léphetett uracskája nélkül az utcára... munkába menni... Nanehogymááá.

Hallottam ilyen - hajdani - magyar lányról, aki az orvos férje mellett Rómában gyakorlatilag háziőrizetben élt addig, míg egyszer bekattant: megszökött egy szál ruhában pénz, minden nélkül. A buszon - amin kétségbeesve körözött a városban, amit nem is ismert, benne pláne se senkit se - szedte fel egy másik orvos, mert látta, hogy a csaj K.O. És segíteni akart neki szakmailag. Na azzal él most is. Ennek negyven éve...
Gondolom, most már öntudatosabbak a hazánk diggerlányai, megnézik hová helyezik az értékeiket ;-DD és tudnak nyelvet, szakmát.

.
@Penivaldes: Hát ezzel nem vagyunk előrébb a kedvelésében. Arrogi...
@Interlock: Ja egyébként, én egy baloldali liberális, családját, barátait, hazáját szerető ember vagyok. :-DDD
@a szív fészkei: arra utaltam, hogy úgy mennek ki, hogy eszük ágában nincs hazajönni, tehát nem pénzt akarnak gyüjteni, hanem letelepedni.
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Mosmivan Boli? Négykor keltem, fáradok. Minő mivan???
@Penivaldes: A vízszint emelkedésé? Arról az Özönvíz elvtárs tehet.
@Penivaldes: Visszafogom magam, bár nem pálya nekem ilyen liliomokat tipornom magam alá...Maradok a korosztályomban.
@Penivaldes: Nyálbélák sosem hoztak lázba. Ez meg szemüveg nélkül valami horroros.
@a szív fészkei: rokonhölgynél az akarat volt a legfontosabb, fejébe vette.
@rodeo36: A pro feta szójjon belőled én ennék hozá olivabotyót meg jamon serranót is és ha má ünnep akkor csoriszót meg olyan szar gazpacsót is mint barszelonnába
qrva életbe itt a laterinába csak az emlékejibül éla zember
szóval nincs kukás álás felétek?
@a szív fészkei: ebben az évben elrugaszkodunk, jövőre emelkedünk..aztán itt fogunk repkedni.
@Penivaldes: 2013 az emelkedés éve lesz, ja.
Kovi rendez valami újabb nagyszabású gruppen vidiót? Tudsz valamit?
@Penivaldes: Asztat én nem gondónám... akkor?
@Penivaldes: Ha egy nő fejébe veszi, le is akaszt megfelelőnek látszó ivarérett és pénztárca-pozitív angol hímet, az biztos.

Látod, Wallis Simpson - bűnranda volt szerintem - elvált amcsi asszonka lététre kikapta a walesi herceget. Csak rábaszarintott a sompira, mert ugye épp miatta lemonsatták a trónról.
Az peltyózzák, a gyufaszálra fogyott Kate Middletont a partiszervízből újgazdag mamája iratta be mindenáron a méregdrága St. Andrew egyetemre, mert tudt,a hogy odajár a Vilinger is. És ugye ki tudhassa, mi lesz, hogy lesz? Talált, süllyedt, lett.
@Penivaldes: És pránaenergián fényeskedünk. Az tényleg már nem kerül semmibe, a repkedéssel kiváltható a BKV és a MÁV. Faszályos élet, alig várom.
@Penivaldes: A LV, Gucci, Burberry tatyókák-cipikék, rogyikák vásárlását meg bírnám szokni, mit hazudjak. De ilyen áron sose; bele kéne hánynom abba méregdrága ridikülbe minden nap.
@Knósszosz:

languszta a la turnédo, gamba sózott vajjal és sok péppézúzott csípős paprikával faszénparázson fehérborral locsolva a rácsot is meg a gigádat, nem sok kíséret kell hozzá, hacsak nem valaki aki segít megenni és sok vídám zene a Csendes Óceán partján a Dél Keresztjét bámúlva és a pálmák susogását

brühühühühühühü

és levédia?
@a szív fészkei: VIII. Edwardnak szexuális prolémái voltak, meg más egyéb is, hogy a tesójának is volt elég baja. (nem Albertnek, hanem a másiknak) öccse kemény drogos volt.
Wallis tényleg randa volt. Kate hercegné meg nagyon vékony.
-no komment-

Az Echo TV-től érkezik a pécsi városi médiaközpont új vezetője

Kapitány Gergely, a Hír TV és az Echo TV korábbi munkatársa kerül a Pécsi Médiaközpont élére júliustól - írja a Dunántúli Napló.
megállapítom hogy a blogok 99%-a arról szól hogy épp mit lopott el a politikus bűnszervezet...

... a fides mafia...
@épészmérnök:
" Ezért jött Békesi helyett Bokros. "
csak bokros hasonlókat fogalmazott meg, mint bajnai: vagy nem vállalom, vagy igen, de akkor aláírsz egy biankó papírt, hogy azt csinálod, amit mondok.
és akkor ez ugyanúgy nem tetszett hornnak mint most lendvainak.
Polip? Polip...
www.origo.hu/itthon/20120614-rendor-fenyegette-meg-a-vedelmi-szolgalatot.html

Valahogy úgy alakult, hogy tisztelem és megtisztelem a rendőrt, nem ellenkezem, nem pattogok velük szemben. És valahogy úgy alakult, hogy alkoholista körzetest láttam már ugyan, de velem szemben jogszerűtlen intézkedést még nem foganatosított senki, kisszámú (közlekedési) kihágásaim során igazuk volt, bunkó, lekezelő, fölényeskedő viselkedést irányomban nem mutattak, a bírság összegét arányosnak tartva fizettem be. Azt hiszem, az én hozzáállásomat a rendőrök köszönjék a szüleimnek, a rendőrök hozzáállását meg mindig megköszöntem nekik ott, a helyszínen.
Én azt szeretném, hogy mindez, mármint a hozzáállás, így is maradjon.
Rendőrök, rajtatok a sor - mi, külsősök, nem tudjuk kipucolni a szervezetet. Vágjátok le a polip karjait, ha nem akarjátok, hogy titeket is annak nézzünk...
@Knósszosz:
Egy nőnek elhitted az ígéretét? Olyan kis naiv... :))
megettem csomó levelet.nem laktam jól..
@Penivaldes:
Levelet? Bélyegeket leáztattad előtte róla? :DD
@Penivaldes: Tudom, állítólag a randaság a kínai kupikban megtanult hüvelygolyós trükkel szórakoztatta a fenséget...
Ha nem fogyna és edzene ilyen eszeveszetten elég kellemes ki nő lenne, de most már egy tizessel néz ki öregebben ez a Kate. Ahogy pandásra festi magát, az se előnyös.
@rodeo36: Megvan, kösz. Kezd beérni a magyar paprika, paradicsom és az nagyon finom. Most nevelek magamnak az erkélyen, remélem megmaradnak, locsolgatom őket.

Jön a flekkenszezon, ill,. itt is van.
@Penivaldes: Megveszem ezeket jó áron, ehhez nem kell Arrogán Tonyót néznem életem végéig.
@Penivaldes: Aj, de akarnám! Mesélhetnék arról, hogy kivel és mikor "csattant el a zelső csóóók". Uramisten, ez újságírás.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Hát majd nem ilyen kapitányt raknak stratégiai helyre. Pécsről küldtek komplett stábot-műszert Bródy bojkottált estjét felvenni, ennek vége kell, hogy legyen!!!
@a szív fészkei:
Lányom? Ott vinnyog a tévé előtt, "Anyád napja" c. örökbecsűn... :)
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: És pasinak??? Nü, azt elemezni, erősen túllépné nemcsak e blog, de a világegyetem keretét. ;-))))))
@Penivaldes: Hová gondolsz? Én törpe minoritás volnék...
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Ja, de a Kecske legel a sírján... című kocsmafilozófia-történeti örökbecsűhöz mit szól apukája mélyen tisztelt ajkairól elröppentve?
@Penivaldes: Hacsak nincs megelőző csapás. :-DDDDDDDDD
@Penivaldes: Na, annyira nem mozgalmár az életem. ;-)))))))
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
Pfff... Valamit át köll gondolnom, nem? Mindegy, Najív volnék, de Penit szeretem, oszt jónapot. Eveznék vele a Fekete erdőtől a Dunyha deltáig. Te, megúszom ezt anélkül, hogy Egér kinyírna? Húúú, most lapulok.
@a szív fészkei:
Nem vagyok én olyan rossz, még nem mondtam soha otthon ezt!
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:Azt látod, el is hiszem. Nagyon nem kommentelgetnél te itt azután...
@Penivaldes: Életem, itt hagysz? Pedig most csináltam darált marhahúsból hamm de bhurger pogácsát, nem mekdonácosat. Akkor nem köll. Jó. Majtalán hónap, én is ámos vagyok, nem levéd. Jó éjt Neked!
@Penivaldes: Nem. Mielőtt megcsal, lépéselőnyt szerzel. De hát mondjuk így kezdeni egy kapcsolatot - ki kit fog mikor - , nem a legjobb ómen.
www.hirado.hu/Hirek/2012/06/14/19/Azonositottak_megvan_a_Vadasz.aspx?source=hirkereso

"A Budapesti Nyomozó Ügyészség 9 nap alatt azonosította és elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint e-mailben életveszélyesen megfenyegette a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársait."
közben a spanyolok azt játtszák az írekkel, hogy ki nem rúgott még ma gólt...
@a szív fészkei:
Az elkövetés ecceri módja alapján tényleg rendôr lehet... :)
Ebből a történetből is látszik,hogy teljesen fölösleges bármilyen közmédium fenntartása,súlyos milliárdokért,hazudni,manipulálni a kereskedelmi tévék is tudnak. Olcsóbb is, többen is nézik...
Azt tudtátok, hogy a Facebook a Bibliában is benne van? Dániel 5-ben Isten Belsazár király falára írt. :)
@a szív fészkei: a feje éhen hal, ha a karjait levágják.
Persze, egyszerűbb volna rögtön a fejet megdögleszteni egy jól sikerült szigonylövéssel, vagy az Szent Kézigránátnak az ő gonosz szemei közé való konkrét odabaszásával, ám ha nem született Ned Land vagy Arthur király az ember fia, ott árt a szörnyetegnek, ahol tud.
A sok lúd tipikus esete, ugyebár.
@a szív fészkei: Nagyon gonosz vagy kedves "öreganyám", de imádlak! Azért rossz vagy, mert incselkedsz velem. Nem gondolod, hogy lelki törést okozol ilyen linkekkel? Már arra gondolok, hogy befalcolok miért nem vagyok hellén. Jó, csak hülyeség, de mit szólsz Eleftheria Arvanitákihoz? A MÜPA falai között a legnagyobb élményem volt látni-hallani. Baszott népszerű Spanyolországban is, fiatalon rengeteg díjat nyert arrafelé. Imádják Dél-Amerikában is, rendre turnézik arrafelé.
Na:
youtu.be/6Aj2ah4H5dU
Kíváncsian várom azt a napot, amikor Hagyó ügye jogszerűen, teljesen, hiánytalanul (azaz minden vádlottat, később felmerülő felelőst illetően) lezárul.

Örülni fogok, mint ahogyan annak is örülnék, ha a Kulcsár-ügy is lezárulna, ha meglenne Fenyő gyilkosa (illetve a megbízó is) és elmondhatnánk azt, hogy a legnagyobb stikliket lezártuk, a bűnösök (ha valóban azok), dutyiban vannak.

Olaj-ügyről, Grippen-ügyről és számos más ismert vagy ismeretlen ügyről pedig már szót se, annyira balladai homályba vész, s időtlen időkig ott is marad.

De asszem, mindezeket a terheket cipelnünk kell egy darabig.
Egy kis bemelegítés az IMF-megállapodás előtt: 63 millió eurós hitelszerződést írt alá Matolcsy

2012. június 14-én Budapesten Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 63 millió euró összegben projektfinanszírozó szerződést írt alá az Európai Beruházási Bank (EIB) alelnökével, Wilhelm Moltererrel - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
@Zébácsi: azért azt se felejtsük el, hogy a 90-es évek végén azért volt néhány lövöldözés, gyilkosság, aminek azóta sincs gazdája.
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Igen, ezért írtam példaként a Fenyő-féle ügyet. Csúnya sztroi volt, tiszta hálivúd.

Ma sem tudni, ki volt a felbujtó, s ki követte el.
Hm.
@Zébácsi: azért nincs meg, mert ugyanaz keresi?
@glaci ph 5.5 álompolgár: vagy azért, mert akit keresnek, az túl sokat tud...
gusztustalanná lett minden. egyre nehezebben emésztem ami, nap mint nap megesik
@Interlock:

Viszont ha tudják, hogy akit keresnek, túl sokat tud, akkor nem is kell keresni őt, hiszen, ha tudják,hogy túl sokat tus, akkor azt is tudják, hogy ki ő.

Vagy nem?
Bakker... Képzeljétek el, találtam olyan politikust, aki előtt kalapot lehet emelni. Sőt, mindjárt többen is vannak. Rendelkeznek a felelősségvállalás misztikus képességével, vagy van bennük becsület, hátukban gerinc - ki tudja, mindenesetre azt kell mondanom: ez igen, így kell ezt előadni, így kell kezelni egy komolyabb vereséget, így kell esélyt adni a jövőnek. Így kell tudni - lemondani.
Micsoda??? Mi az, hogy kik ezek a belátó, derék, jószándékú MSZP-s funkcionáriusok??? Testvéreim a NER-ben, esedezve kérlek benneteket: maradjatok a realitások mezején, és ne akasszatok már olyasmit az országot tűzön-vízen átvezető szocialisták nyakába, amihez se közük, se emberségük nincs. Akikről szó van, azok ugyanis románok.
index.hu/kulfold/2012/06/14/lemondott_a_roman_demokrata_part_vezetese/

Nem különösebben szívügyem az MSZP (őszintén: sehogy sem az), de ha párttag, netán tisztségviselő volnék náluk, most épp az ultimátum fedőnevű levélkémet fogalmaznám borzasztó vehemens módon. Talán még fel is olvasnám jó hangosan valami gyűlésen, nehogy ugyanabból legyen baj, mint a választások után, vagyis hogy nem hittek az írásnak, a szemüknek, az eléjük vésett százalékoknak. Aztán, ha a fülüknek sem hinnének, az én tagságomra már csak egy lassan kihűlő csula emlékeztetne, a szélben repkedő tagságimmal meg kitörölhetnék a seggüket...
@Zébácsi: van az a mondás, hogy "amennyire könnyű egy titok birtokába jutni, annyira nehéz utána megőrizni", vagy valami ilyesmi. Ennek értelmében nagy titkok tudóját nem basztatják azok, akikről ugyancsak kiderülhet valami... Márpedig - állítólag - egyes "nagy halak" már akkor ismerték és alkalmazták a kettős biztonsági másolatok technikáját, amikor én még alig voltam több egy sanda sejtésnél...
Eltelik még vagy harminc év, kihalnak egyes emberkék, szépen, békésen. Egyik-másik után kiáll majd a pódiumra valami vén trottyos, és büszkén bejelenti, hogy felgöngyölítették végre, a bizonyítékok megdönthetetlenek, ott a bűnös, ni - és mutat a halott felé, akit ekkor már nehéz lesz szóra bírni, rendes halott, nem köp. De a gyereknek azért elmondom, hogy látod, kisfiam, az a vén trotty, aki ott büszkén veri a mellét, na, az az igazi hunyó, vigyázzatok vele...
@Interlock: "az a vén trotty, aki ott büszkén veri a mellét, na, az az igazi hunyó, vigyázzatok vele.."

A hóbagolyra gondolsz?
Jól teszed:)
@Knósszosz: Nem ismertem, bocs, de jó. Most néztem Palya Beát,rá emlékeztet.

Én leragadtam Melina Mercourinál, Irene Papasnál. ;-)

Az én szívem is hasadozik ilyen képe láttán. Mükénében, Akropoliszon legalább voltam. Korfun is. Minden nem lehet.
@glaci ph 5.5 álompolgár: És minden azonnal abbafejeződött, ahogy Pintér lett a belügyér. Robbantás az Endrődi Sándor utcában,de Torgyinak a festett haja szála se görbült, ahogy Szájernek se. Meg sem voltak nagyon lepve...

A nevem Clodo. Dietmar Clodo.
@tucano: gondolok én, hol erre, hol arra... És mennyi mindenkire gondolhatnék még, ha foglalkoznék is a témákkal, nem csak egyes hírfoszlányokon töprengenék kábelvéggel, meg csupaszolóval a kezemben...

@a szív fészkei: évekkel ezelőtt ment a tévében egy ajánló a Kampókéz (Candyman) c. filmről. Valami olyasmi volt a sztori, hogy aki háromszor tükör előtt kimondta a nevét, annál megjelent, és jól kihirigelte. Nem tudom, mi lett a vége, nem érdekelnek ilyen filmek.
Csak az jutott eszembe, hogy a valós nevek néha ugyanazt a sötét, borzongató érzést ébresztik az emberben, mint a képzelet által szült figurák. Tizenkét karakter, egy szóköz - és már be is villantak a régi újságcikkek, ennyi is elég volt az akkori hangulat újbóli átéléséhez.
Ezt a nevet se ismételgetném tükör előtt...
@Penivaldes: Biztos Matolcsyra gondoltál?:-)))
Fényességes kerge tekintetű szerintem már alulmúlhatatlan ábrázattal bír, ergo nem lehet egyre hülyébb!Régebben volt egy kenyérrel dobálózó kormánytisztviselő, akivel kénytelen megosztozni a dobogón véleményem szerint, de vald be mindenki őt irigyli.Mert még nem halt éhen, dacára mindennek! Mintha a világ összeesküdött volna a Tündérország ellen.
Ne haragudjatok, hogy már hajnalban zsibbasztom az agyatokat, de meglepetésszerűen ebbe futottam bele és azóta csuklok:

"Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány) 2012.06.14. 14:51:27
@Urban Gorilla:
Azért, mert a magyarok között igen magas a teuto-nordikus rasszjegyekkel rendelkező emberek aránya. Egy átlagos alföldi parasztot alig lehet megkülönböztetni Otto von Bismarcktól vagy Günther Lütjenstől."
@tucano: :D akinek van agya, annak általában sikerül
@Interlock: Ha nem ismétled, akkor is volt és tett. Barátnak apró szívességeket, ahogy ez szokás.

Oszt mos meg sehol ilyen, nem érdekes? Talány a zélet, ja. Vagy nem is annyira... Esnének ezek a maffiózók mind ki a gatyájukból! Vaffanculo!- mondaná a művelt olasz ezeknek. Szaporodj! - mondanám én kiherélve eredeti zamatából ;-DDD

"Nácik, idióták, vaffanculo
Írta: Francois Pignon
Nincs egy éve, hogy Olaszországban a legfelsőbb bíróság mondta ki, a „vaffanculo”, eredeti jelentését elhagyva olyannyira a köznapi beszéd része lett, hogy a törvény előtt már nem is számít sértésnek. Az ügy előzménye, hogy egy, az ominózus kifejezést főnökével szemben használó alkalmazottat kirúgtak állásából. A kétségkívül igen tökös sértett azonban azzal az érvvel, hogy a kifejezés a köznyelvben már elszakadt szó szerinti értelmétől, pert indított egykori munkaadója ellen. Az eset aztán jócskán túlnőtt a konkrét ügyön, megállíthatatlanul elindult saját útján, hogy végül a bíróság ítélete egy évvel a világbajnoki győzelem után ismét a nemzetet összefogó örömben egyesítse az immár szabadon vaffazó olasz népet.

Magyarországon, hiába tapsol valaki zsidók és cigányok - mint zsidók és cigányok - elleni erőszaknak, hiába támogatja azt egy- vagy kétértelmű nyilatkozatokkal, próbálja csak meg bárki náci jelzővel illetni, könnyen a bíróságon találja magát. Ott pedig minimum azt kell majd bizonyítania, hogy a felperest Hitlerből klónozta egy illegalitásban máig harcoló SS-alakulat.

Igen, tudom, hogy vannak akik szeretnek orrba-szájba, sokszor ok nélkül is nácizni-fasisztázni. Igen, ez is bosszantó. De valahogy nem hallottam még egyetlen, alaptalanul vádolt embert sem a szavak definíció szerinti jelentésén és az ideológiák egyes téziseivel való apró különbségeken lovagolva védekezni. Most az van, hogy a hazánkban élő NSDAP-tagok számára való tekintettel a náci jelző használatát a történelmi munkákon kívül akár el is felejthetjük. A jelenlegi gyakorlat szerint közpénzügyi államtitkár nevével nem lehet szóviccet gyártani, nácikra erősen emlékeztető embereket nem lehet nácizni, meg persze a miniszterelnök sem idióta.

Van még mit irigyelni tehát az olaszoktól a napfényen, a jó rizottón meg a focin kívül is. Bármely amatőr bölcsész tudja, hogy a nyelv nem egzakt, folyton változik, a szavak jelentése is átalakulhat. Itáliában viszont a bírák is tisztában vannak ezzel.

De a helyzet talán még nem reménytelen. Egy precedensértékű per esetleg itthon is változást hozhatna. Vajon akad majd nálunk is olyan tökös fickó, aki bevállalja?"
@tucano: Életem, hagyd ezt a náci orrhegyekre gerjedő pszeudópicsát már a francba! Nincs mása neki - ha igazi baranyai szégyenfolt, ha csak valami barombölcsész mániája - mint ez a nordikuss-sa. Ami rasszjegy igazán oly jellemző Hitlerre, Goebbelsre, mint tudjuk.

Erre írtam múltkor, hogy az összes kölyköm ilyen színű, állagú, oszt mégis, mégis... Csinálja már fel a beírókát - ha fiú, ha lány - egy kamionnyi nordikus jegesmedve, oszt kész! ;-)))))
@Interlock: helyesebben: szaporodj magaddal! - mert ezek máshoz ne érjenek, fertőznek a genyaságukkal.

Amúgy - nár neke d amédia másodlagos, sőr - tanulságos, hogy miért szüntette meg egyik napról a másikra a Kurírt a Fidesz: egyenlito.blog.hu/2011/07/30/igy_szamolt_le_a_fidesz_a_kurirral Clodo miatt. Ergo valami sustorgott bokraik megette, csak ha bekussoltatjuk, sőt: eltöröljük a színről az erről író sajtót, akkor nem derül ki - hitték ők...

Máig ez a metódus, csak hogy tudd!

Ilyesmit is el lehet haveroknak mesélni, hogy azért nem tudnak sok mindent - ha nincs netjük - mert így működik a fideszbaráti bt.-jük: kéz kezet mos, másokat meg ugyanazzal megfojt - a narancsligetek árnyában.
jav: bár neked a média másodlagos, sőt - na megyek palacsintát csinálni, mert írni nem tudok, az látszik.- :-DDDDDD
@a szív fészkei: na vigyázzunk!:) a jegesmedve nem veszélyeztetett faj? mert ha igen, akkor ne tegyük ki ilyen szenvedésnek..
:)
@a szív fészkei: de annyit lehet rajta röhögni:)
@a szív fészkei: hú, erről az olasz kiházasodás dologról rengeteg sztorit tudok. Ugye mi lent laktunk nagyon délen és ott tényleg állat módjára viselkedtek a talján pasik a magyar lányokkal (természetesen tisztelet a kivételnek). Láttam olyat, hogy úgy ment el rendkívül szimpatikus, kőgazdag, művelt, stb ember a lánnyal sétálni, hogy hátulról fogta a nyakát és ha olyan férfi jött szembe a korzón, aki szerinte jóképű volt, akkor elfordította a lány fejét a másik irányba. Mondjuk ez még mindig jobb, mint Kongóban, ahová amikor megérkezett a magyar menyecske, akkor először is bezárták, majd kiderült hogy ott a törzsnél a felmenő ági rokonoknak joguk van felpróbálni az új menyasszonyt és még a nagypapák is mind khm teljesítőképesek voltak. Végül kommandós akcióval szabadították ki.
@tucano: Ezeket azért átélni, uhha. Amit én római sztorit meséltem, azt másodkézből tudom, szintén kinti feleségtől - de ő épp normálist kapott ki a szórásból (anyósból is). Neki - már mint nejként - pláne hogy kellett leisztolnia munkahelyen, hogy megéljenek valahogy... Pedig nem fekete mosogatóhoz ment hozzá, hanem kvalifikált, egyetemet végzetthez.

Magyar menyecske Kongóban - szép falvédő-téma lehetne szegényke...
Stefihez: ez a náculós becsípődése kutatnivaló, tulképp: mit kompenzál ezzel? De a jgesmaci -Knut utóda,büszke germán név, ihajja!! - is sírva toszná. Északfok, titok,idegenség ide vagy oda... Amennyiben a Knut-utód ismeri Adyt, aki szintén nem nordikus külsejű és belsejű. :-DDDDDDDD
@Penivaldes: Jó, hogy szólsz,látom, érző szíved van!!!! Akkor marad Stefinek a wikipédia náci acélosaira izgulós magányos sportolás. Szex azzal, akit a legjobban szeret (Woody Allentől, aki nem arcéles és nem nord megint csak, de neki vannak jó beköpései, Azzal elég sok mindent tudott ellensúlyozni.)
@a szív fészkei: Védjük meg a jegesmedvéket Stefitől! Úgy nordikusan.
@a szív fészkei: Az a baj, hogy szerintem Stefi csak egy élénk leképezése annak, ami otthon megy. Van most az Indexen egy cikk a blogketrecben, hogy vmi rapperek összeverekedtek. Ránéztem a kommentekre és még a szokásosnál is durvábban kiderül, hogyan látják az emberek maguk körül a világot. És nem vagyok optimista, hogy csak a hülyék hangosak. Bár Stefi kétségkívül hangos hülye.
@tucano: És kicsit monomániás is. Hát felzubog a reterát tartalma annyi elfojtott év után. Pucolás nem volt, sőt tömik, tömik hamvakkal ezzel-azzal, én nem csodálom, hogy ez árad.

Plusz ki is kérik maguknak, ami nekem egy nagy rejtély: ha valamiért úgy odáig vagyok, hogy csak arról tudok beszélni, álmodni, arra megyek el - akkor miért nem vállalom? Mert eljut a gyűszűnyi tudatomig, hogy ma ez mégis ciki? Ambivalens kis életük lehet, nem csoda, ha megzakkannak hamar. ;-DDD
@a szív fészkei: irigylem a derűd, ahogy látod:)
süti beállítások módosítása