Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.14. 05:12 Fabius

Hagyó, a nokiás doboz meg a híradók

Címkék: híradó hagyó miklós közpénz vádirat

Érdekesek ezek a mi híradóink. Amíg a Tiszta Kezek Mozgalom előbb kiolvadt a téli fagyból, és lassan lebarnul a nyári melegben demonstrálástól, addig az RTL Klub híradója is feliratkozott a hírhamisítók listájára, így teljessé vált a Lomnicizós-kukoricatolvajos-megvert zsidós szentháromság. A három legnézettebb híradó közül egyik sem jobb a másiknál, a hír többé nem szent, úgyhogy bontsatok sátrat tiszta kezű felebarátaim, mert a demonstráció feleslegessé, a gyakorlat általánossá válik. 

 Ezzel szemben a közszolgálat híradója tegnap kitett magáért. Megkezdődött a Hagyó per, aminek a kormányoldali közszolgálat hálistennek velünk együtt nagyon örül. El is küldték Alföldi Zoltánt egy artikuláció különórára, ahol addig gyakoroltatták vele a "nokiás doboz" kifejezést, amíg úgy nem gyöngyöztek kifelé száján a szavak, mint retorika vizsgán a "Te tevél tevévé engem eleve, teveled nem ér fel orbánfej tétova veleje" mondóka. Gondolom a közpénz, hűtlen kezelés, hatalommal visszaélés kifejezések nem voltak elég közszolgálatiak, meg amúgy is többször találkozott az egyszeri köztévé néző a telefongyártóval, mint a közpénzzel magával. Adás előtt megnézethették az Index tárgyalásról készült videóját Alföldivel, akinek a vállát rángató Hagyó látványától az egekbe szökött a vércukorszintje, és így alig pár percet kellett gyakorolni a téma komolyságához illő, felhúzott szemöldökkel történő fejcsóválást.   hagyó-gif.gif

Ha marad volna még egy kreatív ember a közszolgálatban, akkor Alföldi ezzel az ábrázattal nem csak beszámolt volna a nap másik főhíréről, L. Simon László kinevezéséről, de bizony a Hagyó anyag alatt idézett volna a kulturális államtitkár munkásságának idevágó remekeiből néhány versszakot:

 

"Büdös vagyok,

meg kell fürdenem,

kimosnom a seggemből az elmúlt hónapok papírdarabjait"

 

Vagy esetleg:

 

"Tanítványaim később a szememre vetették, 

hogy életem e nehéz szakaszában

azt mondtam

épeszű ember nem lesz sem politikus,

sem hadvezér. "

 

Sebaj srácok, július 13-ra írták ki a következő tárgyalási napot, nekifuthattok ennek újra, fog ez menni jobban is. Addig mi olvasgassuk a vádiratot, érdemes.

 

 

 

495 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr394587153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: A vízszint emelkedésé? Arról az Özönvíz elvtárs tehet.
@Penivaldes: Visszafogom magam, bár nem pálya nekem ilyen liliomokat tipornom magam alá...Maradok a korosztályomban.
@Penivaldes: Nyálbélák sosem hoztak lázba. Ez meg szemüveg nélkül valami horroros.
@a szív fészkei: rokonhölgynél az akarat volt a legfontosabb, fejébe vette.
@rodeo36: A pro feta szójjon belőled én ennék hozá olivabotyót meg jamon serranót is és ha má ünnep akkor csoriszót meg olyan szar gazpacsót is mint barszelonnába
qrva életbe itt a laterinába csak az emlékejibül éla zember
szóval nincs kukás álás felétek?
@a szív fészkei: ebben az évben elrugaszkodunk, jövőre emelkedünk..aztán itt fogunk repkedni.
@Penivaldes: 2013 az emelkedés éve lesz, ja.
Kovi rendez valami újabb nagyszabású gruppen vidiót? Tudsz valamit?
@Penivaldes: Asztat én nem gondónám... akkor?
@Penivaldes: Ha egy nő fejébe veszi, le is akaszt megfelelőnek látszó ivarérett és pénztárca-pozitív angol hímet, az biztos.

Látod, Wallis Simpson - bűnranda volt szerintem - elvált amcsi asszonka lététre kikapta a walesi herceget. Csak rábaszarintott a sompira, mert ugye épp miatta lemonsatták a trónról.
Az peltyózzák, a gyufaszálra fogyott Kate Middletont a partiszervízből újgazdag mamája iratta be mindenáron a méregdrága St. Andrew egyetemre, mert tudt,a hogy odajár a Vilinger is. És ugye ki tudhassa, mi lesz, hogy lesz? Talált, süllyedt, lett.
@Penivaldes: És pránaenergián fényeskedünk. Az tényleg már nem kerül semmibe, a repkedéssel kiváltható a BKV és a MÁV. Faszályos élet, alig várom.
@Penivaldes: A LV, Gucci, Burberry tatyókák-cipikék, rogyikák vásárlását meg bírnám szokni, mit hazudjak. De ilyen áron sose; bele kéne hánynom abba méregdrága ridikülbe minden nap.
@Knósszosz:

languszta a la turnédo, gamba sózott vajjal és sok péppézúzott csípős paprikával faszénparázson fehérborral locsolva a rácsot is meg a gigádat, nem sok kíséret kell hozzá, hacsak nem valaki aki segít megenni és sok vídám zene a Csendes Óceán partján a Dél Keresztjét bámúlva és a pálmák susogását

brühühühühühühü

és levédia?
@a szív fészkei: VIII. Edwardnak szexuális prolémái voltak, meg más egyéb is, hogy a tesójának is volt elég baja. (nem Albertnek, hanem a másiknak) öccse kemény drogos volt.
Wallis tényleg randa volt. Kate hercegné meg nagyon vékony.
-no komment-

Az Echo TV-től érkezik a pécsi városi médiaközpont új vezetője

Kapitány Gergely, a Hír TV és az Echo TV korábbi munkatársa kerül a Pécsi Médiaközpont élére júliustól - írja a Dunántúli Napló.
megállapítom hogy a blogok 99%-a arról szól hogy épp mit lopott el a politikus bűnszervezet...

... a fides mafia...
@épészmérnök:
" Ezért jött Békesi helyett Bokros. "
csak bokros hasonlókat fogalmazott meg, mint bajnai: vagy nem vállalom, vagy igen, de akkor aláírsz egy biankó papírt, hogy azt csinálod, amit mondok.
és akkor ez ugyanúgy nem tetszett hornnak mint most lendvainak.
Polip? Polip...
www.origo.hu/itthon/20120614-rendor-fenyegette-meg-a-vedelmi-szolgalatot.html

Valahogy úgy alakult, hogy tisztelem és megtisztelem a rendőrt, nem ellenkezem, nem pattogok velük szemben. És valahogy úgy alakult, hogy alkoholista körzetest láttam már ugyan, de velem szemben jogszerűtlen intézkedést még nem foganatosított senki, kisszámú (közlekedési) kihágásaim során igazuk volt, bunkó, lekezelő, fölényeskedő viselkedést irányomban nem mutattak, a bírság összegét arányosnak tartva fizettem be. Azt hiszem, az én hozzáállásomat a rendőrök köszönjék a szüleimnek, a rendőrök hozzáállását meg mindig megköszöntem nekik ott, a helyszínen.
Én azt szeretném, hogy mindez, mármint a hozzáállás, így is maradjon.
Rendőrök, rajtatok a sor - mi, külsősök, nem tudjuk kipucolni a szervezetet. Vágjátok le a polip karjait, ha nem akarjátok, hogy titeket is annak nézzünk...
@Knósszosz:
Egy nőnek elhitted az ígéretét? Olyan kis naiv... :))
megettem csomó levelet.nem laktam jól..
@Penivaldes:
Levelet? Bélyegeket leáztattad előtte róla? :DD
@Penivaldes: Tudom, állítólag a randaság a kínai kupikban megtanult hüvelygolyós trükkel szórakoztatta a fenséget...
Ha nem fogyna és edzene ilyen eszeveszetten elég kellemes ki nő lenne, de most már egy tizessel néz ki öregebben ez a Kate. Ahogy pandásra festi magát, az se előnyös.
@rodeo36: Megvan, kösz. Kezd beérni a magyar paprika, paradicsom és az nagyon finom. Most nevelek magamnak az erkélyen, remélem megmaradnak, locsolgatom őket.

Jön a flekkenszezon, ill,. itt is van.
@Penivaldes: Megveszem ezeket jó áron, ehhez nem kell Arrogán Tonyót néznem életem végéig.
@Penivaldes: Aj, de akarnám! Mesélhetnék arról, hogy kivel és mikor "csattant el a zelső csóóók". Uramisten, ez újságírás.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Hát majd nem ilyen kapitányt raknak stratégiai helyre. Pécsről küldtek komplett stábot-műszert Bródy bojkottált estjét felvenni, ennek vége kell, hogy legyen!!!
@a szív fészkei:
Lányom? Ott vinnyog a tévé előtt, "Anyád napja" c. örökbecsűn... :)
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: És pasinak??? Nü, azt elemezni, erősen túllépné nemcsak e blog, de a világegyetem keretét. ;-))))))
@Penivaldes: Hová gondolsz? Én törpe minoritás volnék...
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Ja, de a Kecske legel a sírján... című kocsmafilozófia-történeti örökbecsűhöz mit szól apukája mélyen tisztelt ajkairól elröppentve?
@Penivaldes: Hacsak nincs megelőző csapás. :-DDDDDDDDD
@Penivaldes: Na, annyira nem mozgalmár az életem. ;-)))))))
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
Pfff... Valamit át köll gondolnom, nem? Mindegy, Najív volnék, de Penit szeretem, oszt jónapot. Eveznék vele a Fekete erdőtől a Dunyha deltáig. Te, megúszom ezt anélkül, hogy Egér kinyírna? Húúú, most lapulok.
@a szív fészkei:
Nem vagyok én olyan rossz, még nem mondtam soha otthon ezt!
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:Azt látod, el is hiszem. Nagyon nem kommentelgetnél te itt azután...
@Penivaldes: Életem, itt hagysz? Pedig most csináltam darált marhahúsból hamm de bhurger pogácsát, nem mekdonácosat. Akkor nem köll. Jó. Majtalán hónap, én is ámos vagyok, nem levéd. Jó éjt Neked!
@Penivaldes: Nem. Mielőtt megcsal, lépéselőnyt szerzel. De hát mondjuk így kezdeni egy kapcsolatot - ki kit fog mikor - , nem a legjobb ómen.
www.hirado.hu/Hirek/2012/06/14/19/Azonositottak_megvan_a_Vadasz.aspx?source=hirkereso

"A Budapesti Nyomozó Ügyészség 9 nap alatt azonosította és elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint e-mailben életveszélyesen megfenyegette a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársait."
közben a spanyolok azt játtszák az írekkel, hogy ki nem rúgott még ma gólt...
@a szív fészkei:
Az elkövetés ecceri módja alapján tényleg rendôr lehet... :)
Ebből a történetből is látszik,hogy teljesen fölösleges bármilyen közmédium fenntartása,súlyos milliárdokért,hazudni,manipulálni a kereskedelmi tévék is tudnak. Olcsóbb is, többen is nézik...
Azt tudtátok, hogy a Facebook a Bibliában is benne van? Dániel 5-ben Isten Belsazár király falára írt. :)
@a szív fészkei: a feje éhen hal, ha a karjait levágják.
Persze, egyszerűbb volna rögtön a fejet megdögleszteni egy jól sikerült szigonylövéssel, vagy az Szent Kézigránátnak az ő gonosz szemei közé való konkrét odabaszásával, ám ha nem született Ned Land vagy Arthur király az ember fia, ott árt a szörnyetegnek, ahol tud.
A sok lúd tipikus esete, ugyebár.
@a szív fészkei: Nagyon gonosz vagy kedves "öreganyám", de imádlak! Azért rossz vagy, mert incselkedsz velem. Nem gondolod, hogy lelki törést okozol ilyen linkekkel? Már arra gondolok, hogy befalcolok miért nem vagyok hellén. Jó, csak hülyeség, de mit szólsz Eleftheria Arvanitákihoz? A MÜPA falai között a legnagyobb élményem volt látni-hallani. Baszott népszerű Spanyolországban is, fiatalon rengeteg díjat nyert arrafelé. Imádják Dél-Amerikában is, rendre turnézik arrafelé.
Na:
youtu.be/6Aj2ah4H5dU
Kíváncsian várom azt a napot, amikor Hagyó ügye jogszerűen, teljesen, hiánytalanul (azaz minden vádlottat, később felmerülő felelőst illetően) lezárul.

Örülni fogok, mint ahogyan annak is örülnék, ha a Kulcsár-ügy is lezárulna, ha meglenne Fenyő gyilkosa (illetve a megbízó is) és elmondhatnánk azt, hogy a legnagyobb stikliket lezártuk, a bűnösök (ha valóban azok), dutyiban vannak.

Olaj-ügyről, Grippen-ügyről és számos más ismert vagy ismeretlen ügyről pedig már szót se, annyira balladai homályba vész, s időtlen időkig ott is marad.

De asszem, mindezeket a terheket cipelnünk kell egy darabig.
Egy kis bemelegítés az IMF-megállapodás előtt: 63 millió eurós hitelszerződést írt alá Matolcsy

2012. június 14-én Budapesten Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 63 millió euró összegben projektfinanszírozó szerződést írt alá az Európai Beruházási Bank (EIB) alelnökével, Wilhelm Moltererrel - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
@Zébácsi: azért azt se felejtsük el, hogy a 90-es évek végén azért volt néhány lövöldözés, gyilkosság, aminek azóta sincs gazdája.
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Igen, ezért írtam példaként a Fenyő-féle ügyet. Csúnya sztroi volt, tiszta hálivúd.

Ma sem tudni, ki volt a felbujtó, s ki követte el.
Hm.
@Zébácsi: azért nincs meg, mert ugyanaz keresi?
@glaci ph 5.5 álompolgár: vagy azért, mert akit keresnek, az túl sokat tud...
gusztustalanná lett minden. egyre nehezebben emésztem ami, nap mint nap megesik
@Interlock:

Viszont ha tudják, hogy akit keresnek, túl sokat tud, akkor nem is kell keresni őt, hiszen, ha tudják,hogy túl sokat tus, akkor azt is tudják, hogy ki ő.

Vagy nem?
Bakker... Képzeljétek el, találtam olyan politikust, aki előtt kalapot lehet emelni. Sőt, mindjárt többen is vannak. Rendelkeznek a felelősségvállalás misztikus képességével, vagy van bennük becsület, hátukban gerinc - ki tudja, mindenesetre azt kell mondanom: ez igen, így kell ezt előadni, így kell kezelni egy komolyabb vereséget, így kell esélyt adni a jövőnek. Így kell tudni - lemondani.
Micsoda??? Mi az, hogy kik ezek a belátó, derék, jószándékú MSZP-s funkcionáriusok??? Testvéreim a NER-ben, esedezve kérlek benneteket: maradjatok a realitások mezején, és ne akasszatok már olyasmit az országot tűzön-vízen átvezető szocialisták nyakába, amihez se közük, se emberségük nincs. Akikről szó van, azok ugyanis románok.
index.hu/kulfold/2012/06/14/lemondott_a_roman_demokrata_part_vezetese/

Nem különösebben szívügyem az MSZP (őszintén: sehogy sem az), de ha párttag, netán tisztségviselő volnék náluk, most épp az ultimátum fedőnevű levélkémet fogalmaznám borzasztó vehemens módon. Talán még fel is olvasnám jó hangosan valami gyűlésen, nehogy ugyanabból legyen baj, mint a választások után, vagyis hogy nem hittek az írásnak, a szemüknek, az eléjük vésett százalékoknak. Aztán, ha a fülüknek sem hinnének, az én tagságomra már csak egy lassan kihűlő csula emlékeztetne, a szélben repkedő tagságimmal meg kitörölhetnék a seggüket...
@Zébácsi: van az a mondás, hogy "amennyire könnyű egy titok birtokába jutni, annyira nehéz utána megőrizni", vagy valami ilyesmi. Ennek értelmében nagy titkok tudóját nem basztatják azok, akikről ugyancsak kiderülhet valami... Márpedig - állítólag - egyes "nagy halak" már akkor ismerték és alkalmazták a kettős biztonsági másolatok technikáját, amikor én még alig voltam több egy sanda sejtésnél...
Eltelik még vagy harminc év, kihalnak egyes emberkék, szépen, békésen. Egyik-másik után kiáll majd a pódiumra valami vén trottyos, és büszkén bejelenti, hogy felgöngyölítették végre, a bizonyítékok megdönthetetlenek, ott a bűnös, ni - és mutat a halott felé, akit ekkor már nehéz lesz szóra bírni, rendes halott, nem köp. De a gyereknek azért elmondom, hogy látod, kisfiam, az a vén trotty, aki ott büszkén veri a mellét, na, az az igazi hunyó, vigyázzatok vele...
@Interlock: "az a vén trotty, aki ott büszkén veri a mellét, na, az az igazi hunyó, vigyázzatok vele.."

A hóbagolyra gondolsz?
Jól teszed:)
@Knósszosz: Nem ismertem, bocs, de jó. Most néztem Palya Beát,rá emlékeztet.

Én leragadtam Melina Mercourinál, Irene Papasnál. ;-)

Az én szívem is hasadozik ilyen képe láttán. Mükénében, Akropoliszon legalább voltam. Korfun is. Minden nem lehet.
@glaci ph 5.5 álompolgár: És minden azonnal abbafejeződött, ahogy Pintér lett a belügyér. Robbantás az Endrődi Sándor utcában,de Torgyinak a festett haja szála se görbült, ahogy Szájernek se. Meg sem voltak nagyon lepve...

A nevem Clodo. Dietmar Clodo.
@tucano: gondolok én, hol erre, hol arra... És mennyi mindenkire gondolhatnék még, ha foglalkoznék is a témákkal, nem csak egyes hírfoszlányokon töprengenék kábelvéggel, meg csupaszolóval a kezemben...

@a szív fészkei: évekkel ezelőtt ment a tévében egy ajánló a Kampókéz (Candyman) c. filmről. Valami olyasmi volt a sztori, hogy aki háromszor tükör előtt kimondta a nevét, annál megjelent, és jól kihirigelte. Nem tudom, mi lett a vége, nem érdekelnek ilyen filmek.
Csak az jutott eszembe, hogy a valós nevek néha ugyanazt a sötét, borzongató érzést ébresztik az emberben, mint a képzelet által szült figurák. Tizenkét karakter, egy szóköz - és már be is villantak a régi újságcikkek, ennyi is elég volt az akkori hangulat újbóli átéléséhez.
Ezt a nevet se ismételgetném tükör előtt...
@Penivaldes: Biztos Matolcsyra gondoltál?:-)))
Fényességes kerge tekintetű szerintem már alulmúlhatatlan ábrázattal bír, ergo nem lehet egyre hülyébb!Régebben volt egy kenyérrel dobálózó kormánytisztviselő, akivel kénytelen megosztozni a dobogón véleményem szerint, de vald be mindenki őt irigyli.Mert még nem halt éhen, dacára mindennek! Mintha a világ összeesküdött volna a Tündérország ellen.
Ne haragudjatok, hogy már hajnalban zsibbasztom az agyatokat, de meglepetésszerűen ebbe futottam bele és azóta csuklok:

"Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány) 2012.06.14. 14:51:27
@Urban Gorilla:
Azért, mert a magyarok között igen magas a teuto-nordikus rasszjegyekkel rendelkező emberek aránya. Egy átlagos alföldi parasztot alig lehet megkülönböztetni Otto von Bismarcktól vagy Günther Lütjenstől."
@tucano: :D akinek van agya, annak általában sikerül
@Interlock: Ha nem ismétled, akkor is volt és tett. Barátnak apró szívességeket, ahogy ez szokás.

Oszt mos meg sehol ilyen, nem érdekes? Talány a zélet, ja. Vagy nem is annyira... Esnének ezek a maffiózók mind ki a gatyájukból! Vaffanculo!- mondaná a művelt olasz ezeknek. Szaporodj! - mondanám én kiherélve eredeti zamatából ;-DDD

"Nácik, idióták, vaffanculo
Írta: Francois Pignon
Nincs egy éve, hogy Olaszországban a legfelsőbb bíróság mondta ki, a „vaffanculo”, eredeti jelentését elhagyva olyannyira a köznapi beszéd része lett, hogy a törvény előtt már nem is számít sértésnek. Az ügy előzménye, hogy egy, az ominózus kifejezést főnökével szemben használó alkalmazottat kirúgtak állásából. A kétségkívül igen tökös sértett azonban azzal az érvvel, hogy a kifejezés a köznyelvben már elszakadt szó szerinti értelmétől, pert indított egykori munkaadója ellen. Az eset aztán jócskán túlnőtt a konkrét ügyön, megállíthatatlanul elindult saját útján, hogy végül a bíróság ítélete egy évvel a világbajnoki győzelem után ismét a nemzetet összefogó örömben egyesítse az immár szabadon vaffazó olasz népet.

Magyarországon, hiába tapsol valaki zsidók és cigányok - mint zsidók és cigányok - elleni erőszaknak, hiába támogatja azt egy- vagy kétértelmű nyilatkozatokkal, próbálja csak meg bárki náci jelzővel illetni, könnyen a bíróságon találja magát. Ott pedig minimum azt kell majd bizonyítania, hogy a felperest Hitlerből klónozta egy illegalitásban máig harcoló SS-alakulat.

Igen, tudom, hogy vannak akik szeretnek orrba-szájba, sokszor ok nélkül is nácizni-fasisztázni. Igen, ez is bosszantó. De valahogy nem hallottam még egyetlen, alaptalanul vádolt embert sem a szavak definíció szerinti jelentésén és az ideológiák egyes téziseivel való apró különbségeken lovagolva védekezni. Most az van, hogy a hazánkban élő NSDAP-tagok számára való tekintettel a náci jelző használatát a történelmi munkákon kívül akár el is felejthetjük. A jelenlegi gyakorlat szerint közpénzügyi államtitkár nevével nem lehet szóviccet gyártani, nácikra erősen emlékeztető embereket nem lehet nácizni, meg persze a miniszterelnök sem idióta.

Van még mit irigyelni tehát az olaszoktól a napfényen, a jó rizottón meg a focin kívül is. Bármely amatőr bölcsész tudja, hogy a nyelv nem egzakt, folyton változik, a szavak jelentése is átalakulhat. Itáliában viszont a bírák is tisztában vannak ezzel.

De a helyzet talán még nem reménytelen. Egy precedensértékű per esetleg itthon is változást hozhatna. Vajon akad majd nálunk is olyan tökös fickó, aki bevállalja?"
@tucano: Életem, hagyd ezt a náci orrhegyekre gerjedő pszeudópicsát már a francba! Nincs mása neki - ha igazi baranyai szégyenfolt, ha csak valami barombölcsész mániája - mint ez a nordikuss-sa. Ami rasszjegy igazán oly jellemző Hitlerre, Goebbelsre, mint tudjuk.

Erre írtam múltkor, hogy az összes kölyköm ilyen színű, állagú, oszt mégis, mégis... Csinálja már fel a beírókát - ha fiú, ha lány - egy kamionnyi nordikus jegesmedve, oszt kész! ;-)))))
@Interlock: helyesebben: szaporodj magaddal! - mert ezek máshoz ne érjenek, fertőznek a genyaságukkal.

Amúgy - nár neke d amédia másodlagos, sőr - tanulságos, hogy miért szüntette meg egyik napról a másikra a Kurírt a Fidesz: egyenlito.blog.hu/2011/07/30/igy_szamolt_le_a_fidesz_a_kurirral Clodo miatt. Ergo valami sustorgott bokraik megette, csak ha bekussoltatjuk, sőt: eltöröljük a színről az erről író sajtót, akkor nem derül ki - hitték ők...

Máig ez a metódus, csak hogy tudd!

Ilyesmit is el lehet haveroknak mesélni, hogy azért nem tudnak sok mindent - ha nincs netjük - mert így működik a fideszbaráti bt.-jük: kéz kezet mos, másokat meg ugyanazzal megfojt - a narancsligetek árnyában.
jav: bár neked a média másodlagos, sőt - na megyek palacsintát csinálni, mert írni nem tudok, az látszik.- :-DDDDDD
@a szív fészkei: na vigyázzunk!:) a jegesmedve nem veszélyeztetett faj? mert ha igen, akkor ne tegyük ki ilyen szenvedésnek..
:)
@a szív fészkei: de annyit lehet rajta röhögni:)
@a szív fészkei: hú, erről az olasz kiházasodás dologról rengeteg sztorit tudok. Ugye mi lent laktunk nagyon délen és ott tényleg állat módjára viselkedtek a talján pasik a magyar lányokkal (természetesen tisztelet a kivételnek). Láttam olyat, hogy úgy ment el rendkívül szimpatikus, kőgazdag, művelt, stb ember a lánnyal sétálni, hogy hátulról fogta a nyakát és ha olyan férfi jött szembe a korzón, aki szerinte jóképű volt, akkor elfordította a lány fejét a másik irányba. Mondjuk ez még mindig jobb, mint Kongóban, ahová amikor megérkezett a magyar menyecske, akkor először is bezárták, majd kiderült hogy ott a törzsnél a felmenő ági rokonoknak joguk van felpróbálni az új menyasszonyt és még a nagypapák is mind khm teljesítőképesek voltak. Végül kommandós akcióval szabadították ki.
@tucano: Ezeket azért átélni, uhha. Amit én római sztorit meséltem, azt másodkézből tudom, szintén kinti feleségtől - de ő épp normálist kapott ki a szórásból (anyósból is). Neki - már mint nejként - pláne hogy kellett leisztolnia munkahelyen, hogy megéljenek valahogy... Pedig nem fekete mosogatóhoz ment hozzá, hanem kvalifikált, egyetemet végzetthez.

Magyar menyecske Kongóban - szép falvédő-téma lehetne szegényke...
Stefihez: ez a náculós becsípődése kutatnivaló, tulképp: mit kompenzál ezzel? De a jgesmaci -Knut utóda,büszke germán név, ihajja!! - is sírva toszná. Északfok, titok,idegenség ide vagy oda... Amennyiben a Knut-utód ismeri Adyt, aki szintén nem nordikus külsejű és belsejű. :-DDDDDDDD
@Penivaldes: Jó, hogy szólsz,látom, érző szíved van!!!! Akkor marad Stefinek a wikipédia náci acélosaira izgulós magányos sportolás. Szex azzal, akit a legjobban szeret (Woody Allentől, aki nem arcéles és nem nord megint csak, de neki vannak jó beköpései, Azzal elég sok mindent tudott ellensúlyozni.)
@a szív fészkei: Védjük meg a jegesmedvéket Stefitől! Úgy nordikusan.
@a szív fészkei: Az a baj, hogy szerintem Stefi csak egy élénk leképezése annak, ami otthon megy. Van most az Indexen egy cikk a blogketrecben, hogy vmi rapperek összeverekedtek. Ránéztem a kommentekre és még a szokásosnál is durvábban kiderül, hogyan látják az emberek maguk körül a világot. És nem vagyok optimista, hogy csak a hülyék hangosak. Bár Stefi kétségkívül hangos hülye.
@tucano: És kicsit monomániás is. Hát felzubog a reterát tartalma annyi elfojtott év után. Pucolás nem volt, sőt tömik, tömik hamvakkal ezzel-azzal, én nem csodálom, hogy ez árad.

Plusz ki is kérik maguknak, ami nekem egy nagy rejtély: ha valamiért úgy odáig vagyok, hogy csak arról tudok beszélni, álmodni, arra megyek el - akkor miért nem vállalom? Mert eljut a gyűszűnyi tudatomig, hogy ma ez mégis ciki? Ambivalens kis életük lehet, nem csoda, ha megzakkannak hamar. ;-DDD
@a szív fészkei: irigylem a derűd, ahogy látod:)
süti beállítások módosítása