Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.05. 05:21 Fabius

Orbán kinyírta SkiccPalit

Címkék: fidesz schmitt pál sarkalatos törvények

Én egyáltalán nem bánom, hogy SkiccPali feliratkozott a lex haverok közé és kétharmados lett. Ha belegondoltok annyira jellemző, hogy kétharmadba öntve semmi nem szimbolizálja jobban a második Orbán kormány tevékenységét. 

Az egykori köztársasági elnök "munkásságát" keretbe foglalták Orbánék. De nem ám nemzeti pántlikás giccspiacos vacakba, hanem pénzpapír és valóság szagúba: az első megmozdulása is a pénzről szólt, és az utolsó is a javakhoz ragaszkodásról szól. Az első törvény amit ő írt alá hivatalba lépése után éppen a saját fizetését és egyéb járandóságait (is) rendezte, amit most kétharmados betonrámába foglaltak a szervilitásáért hálás haverok. Nincs ebben semmi meglepő, ennyi oligarcha és közgépszolga mellett miért pont SkiccPali ne legyen fogtechnikus, aki fogához veri a nehezen megkeresett filléreket, miért pont neki ne járjon az élethosszig kánaán? 

Ezzel a gesztussal viszont nem csak a köztársasági elnöki karrier lett keretbe foglalva, hanem az egész életpálya. A minden rezsimek univerzális kiszolgálója, Buda István egykori jobbkeze, az Antall, a Horn, az I. Orbán kormányok nagykövete, a szocialistáknak felajánlkozó főpolgármester jelöltből lett Fidesz alelnök és EP delegációvezető révbe ért. Mindenhol megtalálta a számítását, mindenkit kiszolgált legjobb tudása és képességei alapján. Nem válogatott, nem volt finnyás, sose harapta a kezet amiből enni kapott. Ezek után még anyagias se legyen? Mikor a köztársasági elnökség a fizetéssel, a minden igényt kielégítő ellátással is maga volt a tízmilliókban mérhető ráfizetés?

Egyetlen apróságot hagyott ki a kormány mikor ezt a kétharmadba foglalást kitalálta: valójában ezzel jobban kinyírták SkiccPalit a hátralévő éveire, mint amennyire "belehalt" a kisdoktori elvesztésébe és a lemondásba. Ez egy idő után már nem érdekelt volna senkit, a feledés homályába veszett volna. De a javak alaptörvénybe foglalt megtartása és elvehetetlensége síremléke lesz a - még létező? - méltóságnak.  schmitt alkotmány.jpg

Ha a hivatalokban ránéz az ember az alaptörvény hokedlijára rögtön beugrik majd ez is. Ha hivatkozást vagy pontos jogszabályt keresünk citátumhoz, ha akarjuk, ha nem szembe jön a nemzeti együttműködés dicstelen véget ért lovagja, lehetetlenné téve a feledést. Ő lesz az arc akihez kötni fogjuk, hogy ez az alaptörvény olyan korban született, amelyikben egy plágium doktor írta alá az egykor Buda Istvánnal és a kádári vezetéssel parolázó jobbkezével, akit aztán a kommunista múlttal le nem számolás kormánya hagyományőrző tiszteletből kétharmados betonba öntött. 

Mi jöhet ez után? Pozsgay elvtárs nyugdíja is kétharmados lesz a ciklus végére? 

Kizárólag a stílusosság jegyében javaslom, hogy ha Káder János aláírja a tegnap elfogadott törvényt, akkor azt Obersovszky Péter olvassa be a köztévében, a pillanatot Kerényi Imre festesse meg, és az alaptörvény díszkiadását egészítsék ki a művel. Mert egy ilyen ékkő gesztus külön lapot érdemel.

1066 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr194566087

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.05. 11:27:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Z' meg, neked mindenről csakaz lyuk eszedbe?
@Knósszosz: mindenkinek meg van a maga mániája:))
nekem is van rajongásom bizonyos dolgok iránt:))
nem, annyira nem igaz. csak elfogott a depi:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ezt tipikusan azok mondják, akik még nem kóstolták, és tájékozatlanságukat oly módon kívánják elfedni, hogy sznoboknak kiáltják ki a SÖR-kedvelőket. :DDD

@Penivaldes: Ahhoz jó nagy lavór kell...
Láttátok? MI-24 HIND a Lánchíd és a Szabadsághíd körül zsongott.
Már azt hittem, végre a Parlament a cél... A tűzereje meg lett volna hozzá! :)) Igény is lenne rá...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez egy magányos túra lenne. mindenki a maga lavórjával menne:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kóstoltam, nekem a pilseni jobban esik, esetleg ale, ír serek. De meg egy Karlovacko is, a melegben!
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQotQs83GrrUQlVxp6im5IxgpZYes-E5MBsmdOisDbZiOIzs2iQFoPdAaYtBQ

Vigyázat, kiskorúak és erre fogékonyak megzavarására alkalmas termékelhelyezést tartalmaz a műsörszám!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne is emlegessed, ojanrég voltam ott, hogy akkor még Thírának hítták. Kilyába nem vótam, de a zásatásokat megnésztem amarra délen Akrotiri ban.
@Knósszosz: Előttem meg bezárták, lehet, hétfőn voltam?
Esetleg vasárnap és a helyi KDNP tette ezt velem?:-(
@Penivaldes: Mi ebben a baj? Gyönyörű hely, örüljön a szívünk Jézusban, hogy ilyenek adattak!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Akkor nem lennék most a pilóta helyében...:D Nem élni egy ilyen lehetőséggel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nagy volt az ÖREG! Imádtam, imádom a stílusát. :|
Hogy hazudtok, a büdös kurva ...

"Kormánytól független a Médiatanács

A válaszban meglepő módon az állítják, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa "kormánytól független, autonóm államigazgatási szerv"."
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F06%2Ffreedom_house_magyarorszag_egyre_kevesbe_demokratikus%2F

Nem hiszem el.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Hát elég csúnya szegény ahhoz, hogy a lusta honatyáink elejtsék a playboyt ijedtükben:D
akkor a brellmonitort bebuktuk... lenin az aurórával közénk lőtt

"6.Lenin 2012.06.06. 21:25:50
@dr. Bubó:
www.infoalap.hu/termekeink/
seggfejek!"
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: reggel már nosztalgiáztunk, elmélkedtem Tököli teptéren, kivonulás idején a rengeteg MIG-en, és MI-n, a robajukon, és a szédítő fordulóikon :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): -:DDD Te teljesen hü... mit akarok mondani, tájékozatlan volnál. Muszium az, az olyanok meg hétfün zárva voltak. Persze mán a turhisták mijat már nincs adásszünet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A szánalom csúcsa, hogy tök hülyének és tájékozatlannak nézik a külföldet! Valahol a saját primitívségük bizonyítéka ez a szar szöveg...
@Penivaldes: Szia Peni, remélem holnapra elmúlik az izé...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezek tényleg elhiszik az összes demagógiájukat. Tipikus önhipnózis.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Egyszer ültem pár sráccal, teljes felszerelésben ilyenben... Hát, durva volt, ahogy a fasor fölött elhúzott a pilóta. Úgy fordult rá a leszállóra, hogy egy sarokban, egymás hegyén-hátán voltunk, amikor leszállt! :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Pedig navracsicsnak és a minisztériumra úgy felállt a hírre, hogy még azt is elfelejtették, hogy a nagyfőnök gründolta az NMHH-t:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Viktor majd jól meg mondja, hogy a "tudjuk kik" összeesküvése és különben is megvették őket kilóra... :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nekem a szilárd talajon is elég volt nézni, nem hogy benne gurulgatni :-)

a kép k.jó, nagyon baró, minél tovább nézed annál ütősebb dolgokat veszel észre :-D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Már szétröhögtem magam rajta délután. A sötétség netovábbja... Holnap meg lesz mozgássérülteknek futóverseny. Ezek mindig überelik a hülyeségüket.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Pontosan. Aztán jön gábriel és bebizonyítja, hogy soros vagy más cionista pénzeli őket.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Pedig nagyon is az. Szinte látja az ember maga előtt ahogy áder elégedetten dől hátra, így kell ez. Egy héten belül 3 törvény visszadobása, most meg a braille írás a honlapon...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Az egész kormány átvette a Focista dackorszakban ragadt attitűdjét...
Tehát, hogy a KIZÁRÓLAG A FIDESZ ÁLTAL DELEGÁLT, MAJD A KIZÁRÓLAG A FIDESZ ÁLTAL MEGSZAVAZOTT TAGOKBÓL ÁLLÓ MÉDIATANÁCS A KORMÁNYTÓL FÜGGETLEN SZERV.

Őrület.
@dr. Bubó: Pedig ez nagyon is vicces. Az emberi hülyeség ilyen mértékű megnyilatkozása, az mindig vicces.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De legalább ők elhiszik a saját rossz dumájukat.:D:D Erre más magyarázat nincs.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": kigyomlált MTI, no mani BKV, célegyenesben az ellenzéki média, és gazd.háttér kinyírása is megvan, hogy a többi fszságot ne is említsem, csak pl. a csp-s büntetéses cuccot, az ombucmanos beadványával az AB-nek

annyi baromság volt ma is, követni sem lehet...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Legalább arra induljanak be... Bár szedhetnek tablettát is miattam. Otthon anyus mondja neki, hogy menjen "Viktor, Viktor, nem leszünk gyarmat!". Erre gerjedhetnek? :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én nyomnék a szarvastehénre egy lájkot, ha megtenné, esetleg túlórában, mikor tele van az épület. Megérné egy efftizenhatost is bérelni, ha a covjet vas üzemelésképtelen. Hosszútávon megtérülne:
youtu.be/e_rtebxb1tc
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Alul, a csaj mellett géppuska? Alsó toronygéppuska? A hátsó rotor felé a sok apró kütyü? Elöl a periszkóp? :)

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Inkább csak szánalmasak... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mióta van ez a gittegylet, attól kezdve a Blikk nekem a BBC.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: jaja, a csaj is jó, igaz az okoson alig látszik, köll a zasztalinomon majd elemeznem :-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát ma sem unatkoztunk, valóban. Kurmányunk gőzerővel dolgozik, nem gondolkodi, csak csinálja.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Akkor én vagyok túl fáradt?!
Látom te is, mert ennél lehangolóbb kép, mint ahogy anyus gerjeszti viktort....... brrrr. Most lehet hogy nem nézek férfira egy hétig.:S
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bubinak nincs humorérzéke. Ez a legnagyobb baja.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": te még mindig nem érteddd ????

van ojjan, hogy monitor bré.. írás :)

ezt mindenki tugyga... (mostmár)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ez a video is ott volt.
Szomáliai kalózok egy orosz haditengerészeti hajóra indultak be, majd menekülnének... :))
www.youtube.com/watch?v=rDmdtcyDVlg&feature=related
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hülye Ivánék mindig jók voltak sárkányban, és teljesítményben :-)
olyan kiváncsi lennék egy közös cuccra, amiben a Nyugat és Ivánék is benne lennének
NASA-nak felajánlott 10 éves porosodó kém űrteleszkópokat olvastad, amik kentetbe verik a Hubit? Most vajon milyenekkel kuksiznak a usákok ivánék?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: kicsit propagandistának tűnik a film, minek ennyi cuccot pazarolni, egy RPG is untig elég rájuk, vagy nem tudom, ágyú veréb tipikus esete
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Támadtak már meg azok USA-cirkálót is, bár elképzelni is nehéz, hogy ahhoz mennyire kell beszívni, hogy valaki egy hadihajó sziluettjét ne ismerje fel már kilométerekről.
@dr. Bubó: de olyan oroszosan, mint Boli kalózosában :-)
nah én is pihi
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

nekem többet jelent a dr Káder köz(gép)társasági elnök honlapján, hogy:

ader1) snitt mint nemes előd nem feszít az oldalon...

ader2) mérhetetlen igénytelen a fides fijjuk... nem kéne minden pénzt ellopni a haverokkal ha egy icipicit a tényleges dologra (honlap) költenének, talán nem buknának akkorát...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok olyan perverz állat, hogy megnézem a gingergirls.blog.hu-t... :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
:) Aluka, megyek én is... Jó rosszak legyetek! Mindjárt jön rodeo apátok főzni és inni! Pedig másból is áll a világ! :DD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ennyi gusztustalanságot honnan szedsz elő? Megint rosszul fogok aludni.
Azért csak meg próbálom, hát ha sikerül.
@Knósszosz: Sajnos, hogy a legrosszabb vonást mutatja direkte az országról. Pedig valami pici felelősséget is lehetne.

Ne legyen totál elvágólagosság - holott suliban meg a poroszoknál is poroszabbak akarnak lenni - csak ez a borzasztó sunyi aljadékozás se!

Én szánom a görögöket, mert annyira maguk ellen dolgoznak. Annyi értékkel, amit kaptak a olimposziaktól! Tönkretesznek mindent maguk körül értelmetlenül. És tudod, a töröknél ugyanilyen csodaszép strandok, öblök, helyek, értékeke, romok, infrastruktúra - ha nem olyanabb - tehát ganz egal idegenforgalmi szitu van; így se perc alatt abszolút el tudják kacsmarintani a vendégeiket, ha sokáig cirkuszolnak. Az meg dupla tőr lesz a hellén hős keblekben...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ki volt az? Pesti, közel a Dunához lévő híres utcai? Colombo - Peter Falk - őséről van elnevezve és ottani galériás volt?

Ez nagyon gáz. Szerintem se lehet tutira menni, hallom, hogy Erdélyben külön iparág lett régi faanyagokat, vásznakat felkutatni, értékesíteni, hogy ottani jónevűeket - pl. hu.wikipedia.org/wiki/Mattis_Teutsch_J%C3%A1nos - tudjanak autentikus anyagra hamisítani. És gondolom itt is ez megy, hisz sok a festő, nem élnek meg... Nincs mindenkinek Kerényi kifestőkönyvre megbizatása.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Francba! Telizörgik az egész napot Brucie babáék! Holnap is hajnalban kezdik.
@Knósszosz: + 1

Mindenki alszik itt már, elég jól elvagyok itt az üres homokozóban. Enyém minden kislapát! ;-DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jön még a Fahrenheit-világ? Dolgoznak itt rajta, basszus.
Hátha megihletem Fabiust, ha megjön: [..]"Fejenként 10 millió forint vérdíjat tűztek ki ismeretlen alvilági személyek a rendőri vezetők korrupciós ügyeit feltáró Nemzeti Védelmi Szolgálat tagjaira. A fenyegető díjkitűzés miatt védelem alá helyezték a szolgálat vezetőit és családtagjaikat - értesült a HavariaPress.
"
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=557594#null
Blikk megint: www.blikk.hu/blikk_aktualis/15-milliardot-kerestek-a-fejesek-2090725

Bugyula havi egy millával többet kereshet joghézaggal. És nem zavarja: [..]"Politikusként kereste azonban az utolsó petákot is Budai Gyula agrárállamtitkár, ám a kiugró, 30,7 milliós jövedelemben egy joghézag is szerepet játszott. Még elszámoltatási kormánybiztosként ugyanis a majd egymilliós fizetés mellé nem csak a képviselői alapbért – 231 ezer forint – kapta, ahogy az államtitkárok. Teljes képviselői fizetés, utazási és szállás-költségtérítés is járt neki, így fizetése havi egymillióval lett magasabb." Kiscsillag, nehogy éhezzen-fázzon, nem élném túl!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

@bloli ne hülyéskedj, főzzünk együtt valami jót, mint amit az Endori banyák: kígyó, béka, mindenféle füvek és gazok meg gyökerek és gyermekfül véresen, birkapöcse cincálva és egybekavaqrni hátha meg tuggyuk mondani a nagy napot?
vagy csak finom tojásrántotta hashbrown-nal olyan mmagyarosan sok füstölt szalonnával, sonkával kolbásszal, paradicsommal és bogyiszlói paprikával zöldhagymával és tojás is kell bele persze vagy 12, a hashbrown-t vállalom

és előtte Calvados utána fehérbor spanyol és helyette meg dalra fakadunk?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
azt nem tapizni kell? a képernyő hol domborodik, vagy mit tapogatnak a vakok? hát ez már XXXVII. század

brühühühühühühühü
@rodeo36: Épp Eco receptjét olvasom a különféle tányérhúsokról, de mi az a hashbrown? A Hushpuppiest www.hushpuppies.com/CA/en ismerem csak. :-DD. Apám imádta.
@a szív fészkei:
azért szégyellheted magad, ez egy KÓSHER KRUMPLI GARNIERUNG

pirított vöröshagymára hámozott főtt és hideg krumplit reszelünk, hatalmas mennyiségben és disznózsíron -(ettől kósher brühühühühü kérdezd meg a rabbit ha aszongya libazsír ne sírj) ropogósra pirítani az alját és frissen maghagyni a tetejét és megfelelő sóval tálalni

szóval le vagy maradva KÓSHER ÜGYBEN IS pusszantlak...ez olyan fincsi, hogy egymagában megzabálom
@rodeo36: Életem, itt mindeki el van tájolva zsidózásban! Ki mondta, hogy én kóser konyhát viszek? Anyámék sem, csak a nagyapám csinálta. Vagy ötvenszer leírtam már, hogy NEM VAGYOK VALLÁSOS, NEM ÉRDEKEL A 650 VAGY HÁNY SZABÁLY, NEM IS TARTOM,PLÁNE EZT A SÜKET ELVÁLASZTÓSDIT MEG DISZNÓBOJKOTTOT.

Na most akkor nekem ne irkálj rabbiról - egyet nem ismerek - meg liba oder disznózsír dilemmáról, meg ne sajnálj le, hogy le vagyok maradva kóser ügyben IS. Még miben??????

Leszarom, nem szeretek zsírral főzni - csak kenyérre kenve enni - amióta az eszem tudom, mindig olajjal készített kaján éltem. Na erre öltögessél fülesgombot.:-DDD A receptet köszönöm, ez a röstire sült krumpli, nem?
süti beállítások módosítása