Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.05. 05:21 Fabius

Orbán kinyírta SkiccPalit

Címkék: fidesz schmitt pál sarkalatos törvények

Én egyáltalán nem bánom, hogy SkiccPali feliratkozott a lex haverok közé és kétharmados lett. Ha belegondoltok annyira jellemző, hogy kétharmadba öntve semmi nem szimbolizálja jobban a második Orbán kormány tevékenységét. 

Az egykori köztársasági elnök "munkásságát" keretbe foglalták Orbánék. De nem ám nemzeti pántlikás giccspiacos vacakba, hanem pénzpapír és valóság szagúba: az első megmozdulása is a pénzről szólt, és az utolsó is a javakhoz ragaszkodásról szól. Az első törvény amit ő írt alá hivatalba lépése után éppen a saját fizetését és egyéb járandóságait (is) rendezte, amit most kétharmados betonrámába foglaltak a szervilitásáért hálás haverok. Nincs ebben semmi meglepő, ennyi oligarcha és közgépszolga mellett miért pont SkiccPali ne legyen fogtechnikus, aki fogához veri a nehezen megkeresett filléreket, miért pont neki ne járjon az élethosszig kánaán? 

Ezzel a gesztussal viszont nem csak a köztársasági elnöki karrier lett keretbe foglalva, hanem az egész életpálya. A minden rezsimek univerzális kiszolgálója, Buda István egykori jobbkeze, az Antall, a Horn, az I. Orbán kormányok nagykövete, a szocialistáknak felajánlkozó főpolgármester jelöltből lett Fidesz alelnök és EP delegációvezető révbe ért. Mindenhol megtalálta a számítását, mindenkit kiszolgált legjobb tudása és képességei alapján. Nem válogatott, nem volt finnyás, sose harapta a kezet amiből enni kapott. Ezek után még anyagias se legyen? Mikor a köztársasági elnökség a fizetéssel, a minden igényt kielégítő ellátással is maga volt a tízmilliókban mérhető ráfizetés?

Egyetlen apróságot hagyott ki a kormány mikor ezt a kétharmadba foglalást kitalálta: valójában ezzel jobban kinyírták SkiccPalit a hátralévő éveire, mint amennyire "belehalt" a kisdoktori elvesztésébe és a lemondásba. Ez egy idő után már nem érdekelt volna senkit, a feledés homályába veszett volna. De a javak alaptörvénybe foglalt megtartása és elvehetetlensége síremléke lesz a - még létező? - méltóságnak.  schmitt alkotmány.jpg

Ha a hivatalokban ránéz az ember az alaptörvény hokedlijára rögtön beugrik majd ez is. Ha hivatkozást vagy pontos jogszabályt keresünk citátumhoz, ha akarjuk, ha nem szembe jön a nemzeti együttműködés dicstelen véget ért lovagja, lehetetlenné téve a feledést. Ő lesz az arc akihez kötni fogjuk, hogy ez az alaptörvény olyan korban született, amelyikben egy plágium doktor írta alá az egykor Buda Istvánnal és a kádári vezetéssel parolázó jobbkezével, akit aztán a kommunista múlttal le nem számolás kormánya hagyományőrző tiszteletből kétharmados betonba öntött. 

Mi jöhet ez után? Pozsgay elvtárs nyugdíja is kétharmados lesz a ciklus végére? 

Kizárólag a stílusosság jegyében javaslom, hogy ha Káder János aláírja a tegnap elfogadott törvényt, akkor azt Obersovszky Péter olvassa be a köztévében, a pillanatot Kerényi Imre festesse meg, és az alaptörvény díszkiadását egészítsék ki a művel. Mert egy ilyen ékkő gesztus külön lapot érdemel.

1066 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr404566087

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.05. 11:27:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius, azért ugye nem vagy nagyon meglepve? Azok után, hogy a közpénzen bérelt ingatlanról nem volt hajlandó lemondani, mert az jár neki...hajléktalan talán? Nálam igazából ez verte ki a biztosítékot, nem a doktorija - arról nem tehet senki, ha buta, nade ha pofátlan tolvaj, az már más
Erre a pofázmányra már úgy ráégett a cukormázas mosolyon aluli kéreg, hogy az alá semmi nem hatol be - miért lenne különb, mint akik beígérték neki a hálájukat éjjel-nappali skríbolásáért.Szoc.érzékenység? - nézzünk csak körül...
Az illusztráció tökéletes:D
Azért sokat mondó, hogy amíg gátlástalan aláíró kellett, addig skiccer palika jó volt, és amikor a "dicső" eredmények megvédése a fontos, akkor kerestek egy értelmesebbet. Még mindig többet és nem jelképeket várok az újtól, mert csak így lehetne valamit visszaállítani az elnöki hitelességből.

Palika igazi mór, aki megtette amit kell, és persze nem ingyen, pont ezért jár neki minden, igazi hallgatási pénz. Mint az előző Viktor kormány utána, egy-két fontos hivatal vezetőnél, csak hogy ne teregesse ki a vezényló és zrt-jének szennyesét.
Fabius, én követem és nagyon kedvelem a szösszeneteidet, de most nem kicsit hanem nagyon mellélőttél.
Egyazon blogbejegyzésben a MÉLTÓSÁG szó és Schmitt neve? Ne már...
@sanyoka:
Ahogyan az utolsó bekezdés is!:D
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Pedig Fabiusnak van igaza. Ez a SchCopy Pali féle Méltóság és Tisztesség.
Egyszer még szobrot is kap a nagy ember - bár naponta kutyák ezrei formázzák meg az egész bagázst... :)
Orbán gesztus, smittpali morál. Javaslom az alaptörvénybe ezt a montázst betenni :-D
SchP nálam már rég kinyírta magát, jóval korábban, hogy kiderült, hogy doktorija másolás, jóval korábban, hogy tollá vált volna.
Ami + felháborító, hogy igényt tart a lakásra is (mer ami jár az, jár)!
Mintha nem lenne 4 ingatlana?!

Azt nem értem, hogy miként sikerült 28 milliót buknia 2 év alatt, ha mindent a segge alá raktak (nem kevés fizetése ellenére/mellé).
Nincs ezzel baj. Minél több ilyen pofátlanságot, ettől nyílik a lámpavas a zsebben. Ekkora pofátlanságnál már a jaffáknak is vörösbe borul az arca.

Szegények, egyre kínosabb ez nekik...
"a pillanatot Kerényi Imre festesse meg,"

Könyörgöm, nincs elég hobbit már így is az Alaptörvény Kifestőkönyvében (debreceni kötéssel)?
Valaki szokta nézni a különböző csatornák híradóit vagy hírcsatornákat?
Mert nekem nem mindig van időm. Lehet, hogy csak ezért nem láttam ezekről szóló híradásokat?
@tarackos: Már akinek kinyilik..mert vannak kedves bárányaink akiknek nem nyilik sosem.
@Marcellusca: Ez nálam is kiverte a biztosítékot. z ingatlani ismeretében én semmilyen ingatlant nem adnék neki. A rohadt kurva anyját, mi az hogy mer jár ő igényt tart bármire is. Azért kapja továbbra is a jó kis köztársasági elnöki fizetését, hogy oldja meg abból, hogy hol alszik. A faszomat sem érdekli, hogy tud-e valahol aludni vagy sem.

Ezt a szemét tetűt kell a forradalomnak először a falhoz állítania. Persze ha a Bonsai Ducéval közösen nézik a falat az még jobb lesz.

Remélem, most már a maradék narancsbolsi bagázs is elfordul ennek az országnak a nyomorba taszítóitól, és 2014-ben tudni fogják, hová nem szabad még egyszer a boga életben X-et tenni.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: "Egyazon blogbejegyzésben a MÉLTÓSÁG szó és Schmitt neve? Ne már... "

Az biztos, hogy mostanában zavartan viselkedik a csávó, az előző posztban egymás mellé fotosoppolta Charlize Theron-t és Vona Gábort. :O
@tarackos: Az a baj, hogy az igazi vérnarancsok még ezt is meg tudják magyarázni. Majd jönnek és elmondják, hogy szegény gumigerincű felpattanót egész életében elnyomták, és ellehetetlenítették a mocskos kommenisták, és tulajdonképpen neki ez jár neki az elszenvedett meghurcoltatásokért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem az a két személy baszolúte összeillik. úgyhogy feleslegesen cincogsz..
@Penivaldes: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
EGÉR! A csajszi meggárgyult teljesen! Én elásom baszki!
"az a két személy baszolúte összeillik. úgyhogy feleslegesen cincogsz.."
Figyeled, azt írta "baszolúte összeillik" - kész vagyok tőle!!! Nem lesz ennek jó vége! :(
Egyikőjüket sem kedvelem. Se Charlizet, se Vonát. Egyikőjüknek sem vagyok rajongója. Nem hiszem, hogy ez ásó bűn.
@Penivaldes:

Még az kéne, hogy az Alaptörvény kezdjen zenélni, ha kinyitjuk.
Vagy lehetne 3-dimenziós, mint azok a régi mesekönyvek:
www.retronom.hu/files/node_images/73c1819e7e02d20c.jpg

:D
@Penivaldes:
Disznón és tiszteletlenül beszélsz Charlizkáról!
A "baszolúte" nagyon is okot ad erre! :))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Részben. :D
Csak arra utaltam, hogy amíg nem lesz egyik hírműsorban sem hír, hogy SkiccPalit 2/3-ba öntötték + 1,5 millás fizuja mellé + 150 millás szállásra is igényt tart a 4 ingatlana ellenére, addig túl nagy felháborodást ne várjunk. Ezek NET-es hírek, én is innen tudok a dologról. De az m1 & TV2 & RTL-néző átlagember nem is tud a dologról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne aggyá ötleteket, baszki! :DD
Kerényinek nem kell sok, hogy meg is valósíttassa! :(
@Penivaldes:

Ezt most nem egészen értettem. :(
@Marcellusca:
Márpedig a narancsbolsik nem fogják Pálesz pofátlanságát és az ő szemérmetlenségüket nagydobra verni. Az átlag tévénéző majd ájulhat Viktorinox "nem leszünk gyarmat" dumáján.
@Penivaldes:

Azé' hadonászik, mert téged könnyebb elásni mint Fabiust :-D

Amúgy a bárányok kifejezést kérem mellőzni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Abszolúte összeillik az én belső fali táblámon.
egyiknek sem vagyok rajongója.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
oké, mellőzöm:)
igen engem valamivel könnyebb elásni:)))
@Marcellusca:

Kinyitod, és Szíjjártó rázendít a Nenyire! :D
@vitéz Thapóccay néma bárány:
:)) Honnan tudod, hogy Pennike nem fél fejjel nagyobb Fabiusnál??
Najólvanám... Nyugodtan már nem is áskálódhatom... :((
Még a bárányok sem hallgatnak!
Nem értem, mi abban a különleges, hogy a plagizátornak kiszúrják a szemit egy kis alamizsnával /a meglévő vagyonához képest/.
Oligarchisztán az óriási lehetőségek operettországa! Itt ámulatba ejtő módon egyik napról a másikra műkörmösnő meg nádarató is lehet nagybirtokos. És még mindig nagyon sokan tapsolnak mindehhez.
Jelenleg a békanyelésen meg a puffogáson kívül nincs más alternatívánk.
dilinyákok itt is, ott is, szép ez a NET-es világ :D

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: remélem levédeted az ötleteket, legyen valami anyagi előnyöd eme NER kompatibilis újvilágban :D
@Penivaldes:
Erre mondják, hogy..... ááá... inkább nem mondom, amit Eddy Murphy mondott a magas B. Nielsenre a fimben! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
egyszer jártam úgy egy kicsiknek szóló könyvvel, hogy nem tudtam leállítani a csipogását. úgyhogy ezt gondold át:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

De kevéssel is beéred. Akkor már a kommunikációs államtitkárság kórusa zendítsen rá több szólamban, vezényel Kerényi Imre, énekkarra dolgozta Kovács Ákos.

:-D
Nem értem, miért akadunk fenn ezen. Egyenesen következik mindabból, ami eddig történt. Az lenne hírértékű, ha nem így lenne. Valamiből élnie kell majd, ha a NOB is kibassza... :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pont erre utaltam.
Mutteréknak nincs tányéros- meg kábeltévéjük, csak a 3 földi sugárzást tudják fogni. És abból "tájékozódnak". :(
Mikor meglátogatom Őket mesélek a dolgokról, amiket a NET-en találok, olvasok, Ők meg csak néznek.
Aztán jön a Híradó és csak röhögök. 3 napos hírrel, amiről már rég lehet tudni, hogy nem is egészen úgy van/volt.
Szegények meg csak pislognak, hogy akkor most hogy.
@Marcellusca: Ennyire hülye.Joga van annak lenni, a legnagyobb magyar Simicska ezt is sarkalatos - kicsi repedtsarkú ugyan, mint Slicc - törvénybe foglaltatja majd.

Kis irónia ekkora nagy hazzaffyakhoz: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c0.0.403.403/p403x403/579360_394422977261152_808156982_n.jpg
Ezt a skiccpalit sosem tartottam gerinces embernek. Sőt embernek sem, csak egy nyalógépnek. A plágium ügy nálam se nem osztott se nem szorzott. Pofátlanul nem elégszik meg az eddig lopottakkal, hanem még igényei is vannak. Nekem is lenne, hogy menjen a kinevezőjével együtt a picsába.
@szerénységem:
Majd jól megvédik, hogy az nem is úgy vót! :)
@szerénységem: Hááát, aki havi másfél millából, 4 ingatlannal nem tud megélni, az nem is életképes.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Arra mondják, hogy lóba..ó? :))
Egyébként egy 190 cm-es csajt egyszer (elképzeltem csak, persze!:))), valami hihetetlen formás volt! Addig nem hittem, hogy ekkora bige, ennyire a helyén mindennel lehet! De tényleg, levettem a méreteit! :D
@Marcellusca:
Akinek meg van net-je, kicsit érdeklődik, többet nem nézi a fotalicska hírműsorokat... :) Azok meg csodálkoznak, jópénzért!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
mérőszalaggal képzelődsz?:))
én is ismertem 190 körüli csajt. normálisan nézett ki, arányosan.
@Spániel: A nádnak még van valami köze a földhöz, ha vizes is, de legalább a szélén van . DE a műkörmös elveti a porcelánt és lesi, amíg hegyesre nő?
@Penivaldes: Evvan. :(((
És még hányan vannak így!
Hány VÁLASZTÓPOLGÁR, akiket birka módon megvezetnek, akik eldöntenek választásokat?
Mi, itt (és a többi fórumon) hiába látjuk a valóságot és tépjük a szánakt, ha a többség "tudatlan" és olcsó ígéretekkel, némi konzervvel, tésztával meg lehet venni.
@Penivaldes:

Oké, akkor most képzeld el, hogy lány létedre akkora hátad van mint egy ping pong asztal. Megvan? ;-)
@a szív fészkei:
186 cm vagyok. Amúgy meg amikor a csaj fekszik, csak hosszú!
Bár azt szokták mondani ekkor lány láttán, hogy ennyi nyálam talán nincs is... :)
@a szív fészkei: a szomszédok szerint a műkörmösférjnek volt egy becsődölt mezőgazdasági vállalkozása, amit már felszámoltak. Most kell az asszonynak is egy, haldoklik a műkörömipar.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Hát, igen.
De nem állhatok ki a főtérre, mint valami kisbíró, hogy terjesszem a híreket. :)
Mutterék is csak azt látták, ami helyben, kicsiben ment. Hogy a fityisz kinyírta az általa támogatott polg. mestert (akivel leváltották az MSZP-st), hogy a valóban fityiszes ogy. képviselő lehessen a polgi is. És lőn, 2010-ben ...
De országos dolgokról, botrányokból jóformán semmit sem tudnak.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
tehát óriáskigyó.))))
egyébként valamiért én is hosszú vagyok:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem, nem. A lázárlézeri mérce szerint ő valaki. Mert van valamije. :(
Ja, hogy gerince, na az, nincs!
Akkor inkább legyen egy hitellel terhelt kis lakásom!
@vitéz Thapóccay néma bárány:
NDKs nehézatléta lánytípus elôl én is menekülnék! Annak még más meglepetése is lehetne...:(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Ja, ja.
Ágyban fekve eltűnnek a magasságkülönbségek. :D

Egyébként meg minden csaj pont megfelelő súlyban van!
Csak némelyeknek 250 centinek kellene lenni hozzá.
xD
@Marcellusca: és olyanok is vannak, akik súlyban rendben lennének, de alkatilag már nem. az meg nagyon rossz:((
@Penivaldes:
Az (szerényen persze csak) én szoktam lenni olyankor... ;D
@Penivaldes: Az alkat nem elhanyagolható! :)
Nekem volt sokféle csajom. Kis töltöttgalamb, 185 centis vékonyka és közte minden. De mindnek pont az állt jól, ahogy kinézett. :)
És Asszonypajtás sem egy langaléta, anorexiás. :DDD
@Marcellusca:
Szerintem meg a legtöbb magas csaj tök ormótlan és aránytalan! Kevés aki tényleg olyan... húúúúúHa! :)
Na térjünk vissza a... fagombához!
@Penivaldes:
Netuddmeg! Csak nagyon szőrmók vagyok! Az kicsit gátolja... :))
@Marcellusca: az nagyon kellemetlen, és nem tudsz vele mit kezdeni, ha a súlyod normális (tehát nem anorexiás vagy) csak közben nincs benned semmi női forma. ez nagyon rossz volt 17 évesen.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
A maiak igen.
Na, de a 20-25 évvel ezelőtti huszonévesek ... :DDDD

Kösz, de nincs szükségem Protamolra meg Potemixre sem! :DDDD
@Marcellusca:

A szüleim egy 900 lelkes faluban élnek. Fater úgy felbaszta magát a földügyön és az Ángyán tanulmányon, hogy holnap viszem ki neki a vadi új mobilnet előfizut, mert "őtet mosmá nagyon érdekli ez a zinternett ha ottan ilyen dógok vannak."

67 éves.
Megosztom veletek, mert érintett vagyok az egyik súlyosan sérült anyjaként:
www.bama.hu/baranya/kozelet/pecsi-egyetemi-lovoldozo-eletfogytiglan-masodfokon-is-445795
@vitéz Thapóccay néma bárány: :D
Helyes!
Aztán csak elkezdheti hirdetni az "igét", hátha felnyit néhány szemet!
@Spániel: Na, végre valami!
Tegnap láttam, hogy egy (szó szerint!) agyonvert kocsmáros esetében a tettes másodfokon az életfogyt helyett CSAK 10 évet kapott. :(((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pontosan. Minap is úgy kellett Bolinak könyörögni, ne ássa el szegény Fabiust, vagy legalábbis csak 1 trollal:D:D:D
Nem tudom megfigyeltétek-e, de nálunk szerencsésebb országokban nem így megy a törvény elnevezgetés. Más szerencsés országban valami pozitív dolog kapcsolódik, pl. a törvényt (állatvédős, gyerekvédős) előterjesztő, vagy az érintett (pórul jártak, áldozatok)után nevezik el.
Nálunk a haveroknak kedvező törvényeket, amik törvényesített korrupciók.
@Marcellusca: kocsmárosért lehet, hogy csak ennyi jár.
@Penivaldes: lehet, hogy furcsán hangzik tőlem, de valahol mélyen sajnálom azt a gyereket, hogy idáig jutott, ezt találta egyetlen kiútnak. Ezért felvetném a szülei felelősségét is.
@Spániel: nem tudom, szerintem egy bizonyos életkorban már nem lehet a szülő felelőségét annyira kiemelni. ott van persze, de ott van a fiatalember emberi nullasága.
@Penivaldes: Meg. Boli meggondolta magát, nagy duzzogva:D:D:D:D
Mit szeret rajtad Egér?! Se ChT-t nem kedveled, és nem rajongsz Vonáért sem. Ha így folytatod, még gábrielnek se fogsz kelleni:P
@Penivaldes: úgy értettem, hogy magára hagyták ebben a pszichológiai zűrzavarában.
@Spániel: aha, hát az igen. az nagyon nagy hiba, sőt bűn.
@Penivaldes: Elnézve Egér komát, tuti.:D
Amúgy nem biztos, hogy nem lehet firtatni a szülők felelősségét. Mert az ilyen gyilkosok általában hosszú időn keresztül vannak kitéve annak, hogy kiközösítik ésd megalázzák őket. Ez jöhet szülőktől, iskolatársaktól, mindkettőtől.
Kurvannnyukat, petőfisen: www.femina.hu/hirhatter/ennyibol_lehet_megelni_magyarorszagon

És az nem 47 ezer forint, hanem majdnem a duplája.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Bocs, de engem is kiközösítettek, megaláztak (tanárok) mégsem fogtam fegyvert és lőttem szét mindent. És most függetlenítsünk a srác betegségétől, mert arról nem tehet.
ha nem lenne a betegsége, a pszichés problémáját, akkor ő egy aljadék ember, ahogy minden gyilkos az.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: :-D Végül is mekkora szenzáció sőt cirkuszi mutatvány lett amikor a 2 m-es kosaras csaj meg a pici pasija összeálltak-feküdtek... videa.hu/videok/vicces/mr.es-mrs.dittmar1nemeth-agi-cirkusz-kosarlabda-vicces-EEkOBdZTqlnhtdoh
@Penivaldes: Engem is. Én se kezdtem ámokot futni. De a tény az tény marad Peni, hogy azok a gyerekek akiket kiközösítenek, megaláznak a társai azok követnek el ilyen büncselekményt és pont azok ellen akiktől elszenvedik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": tény persze, de ne mentsük már fel, hogy jaj szegényt megalázták, kiközösítették.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az részletezve volt, hogy kiröhögték és nem fogadták be. De ilyen mindenhol előfordul, ezt nem így lehet orvosolni. A szüleinek valami megoldást kellett volna erre találnia, - bár ugye nagykorú, azzal meg mit lehet kezdeni - de azt hiszem az orvosi kezelést és gyógyszerezést nem vette komolyan. A szülei se. index.hu/bulvar/2009/11/27/skizofren_lehet_a_pecsi_lovoldozo/

Azért ha valakinek csak erőszakos, ölős játék a kikapcsolódás - [..]"a férfi sok időt töltött a számítógép előtt. Kedvenc játékában, GTA-ban például gépfegyverrel lőtte agyon az utcán sétáló embereket. " -, arról sejthető, hogy valami kittkatt van nála.
@Penivaldes: Én azt hittem a társadalom és szülői felelősségről beszéltünk. Ha beszélünk a fiú bünösségéről, ezekről is kell. Mert gonosznak egy gyerek sem születik, max az ómenben.
"Ez egy idő után már nem érdekelt volna senkit, a feledés homályába veszett volna. De a javak alaptörvénybe foglalt megtartása és elvehetetlensége síremléke lesz a - még létező? - méltóságnak. "

A Tokmány Plagi bácsival együtt fog a feledés homályába veszni, csak szeretné a Focista, ha olyan időt-álló lenne, mint a piramisok.

Méghogy síremlék, LOL.
@Penivaldes: @'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

De igen, ad egyfajta felmentést.
Kéremalássan, ne magadból indulj ki, Peni! Nem minden megalázott és kiközösített emberből lesz pszichopata gyilkos vagy tömeggyilkos.

Viszont mivel emberek vagyunk, különböző tűréshatárral, különböző személyiséggel, különféleképpen reagálunk. Ő (és a sok tömeggyilkos) ezt így reagálta le.
@a szív fészkei: azért a lövöldözős játékos véleménnyel csöppet vitatkoznék, ott is csak akkor van baj, ha az alapok adottak, ezek nélkül semmivel veszélyesebb az az ember
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Meg Felcsúton! Ahol a Sátán felajánlotta Magyarországot Orbánnak, vagy fordítva.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": én arról beszélek, hogy mindenki a saját tetteiért felel. lehet hosszas szociológiai, meg mindenféle tanulmányokat írni, csak ez nem változtat a lényegen. Ami pedig az, hogy embert ölt. És az alól nincs mentség. semmi.
@a szív fészkei: Persze, de általában a kettő együtt van jelen ezeknél a fiataloknál. Mint az amerikai középiskolai lövöldözők. Iskolában megalázzák, csúfolják őket éveken át, otthon meg a fusztrációt vagy erőszakos videojátékban éli ki. Nem minden gyerek egyforma, nem mindenki egyformán dolgozza fel az ilyesmit. Egy darabig tűrnek, máshol vezetik le a megalázások okozta fusztrációt, kisebb büncselekményt követ el, aztán elér egy pontra, vagy egy újabb cikizés kiváltja az ámokfutást.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
És Breiviknek is adunk felmentést? Nála is kiderül majd, hogy kiközösítették, aztán azért ölt meg 77 embert.
Jogilag adhat, hogy kevesebbet kap, speciális börtönbe viszik, meg ilyenek. de emberileg nem ad.
@Penivaldes: Viszont, mert voltam kiközösítve, ahogy a lányom is, azért az is megér egy szót, hogy miért nem lehet kölyköket - és itt azrét érett egyetemisták voltak - arra szocializálni, hogy vannak sokféle népek, és akadnak tőlünk, a trendtől különbözőek is, amíg kárunkra nincsenek, el kéne valahogy fogadni őket is. És a furcsaságaikat hangyányit megérteni, vagy legalábbis nem basztatni folyton emiatt őket.

Magának való, mást tartott fontosnak, mint a többiek, akkor ezért lehet nem húzni és cukkolni. (a fiú milyen szinten volt kattant, nem tudom, ahogy azt se, mi volt előbb: az erőszakos videójátékban virtuális ölés szenvedélye és ez idegenítette el a többiektől, vagy a kitaszítottság miatt kezdte ezt a véres gőzt először képernyőn kiélni, majd kifordulva önmagából igaziból is "rendet tenni".)

Az biztos, hogy nagyon sok feszültség van abban, akit nem fogad be a közösség, akin csattannak a poénok, aki a pofozózsákja lesz egy összeszokott társaságnak.
Én gyűlöltem az utolsó negyedik évben bejárni mindennap a gimibe, horror volt, vesszőfutás. Pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy nem bagóztam, piáltam velük, mert röhejesnek tartottam a sok kis zöldtaknyút seggrészegen hentergeni és zavart ez a fajta menőzésük. A lányom meg dis-es, őt azrét röhögték, csúfolták ki folyton.

Szóval tudnak a társak is előre megfontoltan halálkegyetlenek lenni, meg azért egy egyetemi csoportban kellett volna ezt is valahogy kezelni - és most nem mentem fel az elkövetőt, de - a tanároknak nem volt ehhez az elmérgesedett helyzethez szeme?
Mert az is igaz, kollégista ilyen-olyan szituban a szülő már nem is játszik nagyon napi szinten a gyereke életében. Bár ilyen súlyos esetben szemet húnyni bűn.
@Penivaldes: "vannak kedves bárányaink akiknek nem nyilik sosem." (mármint a szeme) - Peni, azok földikutyák. Nincs szemük a látásra, és nincs fülük a hallásra. A fidesz földikutyái. Egyedül Magyarországon létező faj, fokozottan védendő.
wwf.hu/fajok_/1/a-foldikutyak-vilaga
@Penivaldes: Akkor dőljünk hátra, és mondjuk azt, hogy ez a srác felelős maximálisan mindenért?! Utána meg majd csodálkozol, hogy miért vannak ilyen esetek. Persze ezt is lehet, a srácot elítélték, jogosan, az ügyet tehetjük ad acta, és igyunk egyet arra, hogy egy elvetemült gazember rács mögött van.
Azzal meg ne is foglalkozzunk, hány meg hány ehhez hasonló fiatal srác lehet szerte az országban, akinél ugyanígy egyszer csak elszakadhat a cérna. Ha megtörténik, akkor majd sajnáljuk az áldozatot és szörnyüködünk, milyen sok ámokfutó elvetemült gazemberünk van.
Én ezt nem szeretném. Azt szeretném, ha tudjuk kezelni azokat az élethelyzeteteket amelyek ezt kiválthatják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: fordítva. :D
@Penivaldes:

Peni, nincs igazad, de ezt a vadi friss korodra fogom: ebben a huszon egy-két-három éves korban az ember radikálisabban, fekete-fehérben képes gondolkodni.

Az aljas gyilkosság alól nincs felmentés. De egy gyerek, aki se otthon nem kap szeretetet (láttam tegnap este ilyen példát doksifilmben), se az iskolában, se sehol, nincs egy ember, aki megölelné, megsimogatná a buksiját, hogy szeretlek azért, aki vagy, hanem az anyja hónapokra bezárja a padlásra, az iskolában csúfolják...

És mondjuk később se tud beilleszkedni (hogy is tudna), csak nő meg nő benne a feszkó - és egyszer csak BUMM! Kirobban.

Ezt te tudnád függetleníteni attól, hogy megalázták-kiközösítették-csúfolták egész életében?! Tudnád függetleníteni a tettet a személyiségtől?

Hát fura. Mert én nem. Nem azt mondom, hogy ez adekvát viselkedés, vagy helyes, de azt mondom, hogy ilyen ámokfutó-esetben ÁLTALÁBAN a család és a társadalom felelőssége, a társaké, az ISKOLA felelőssége is, a tanároké is. Mert látniuk kell(ene), hogy a gyerekek kiközösítenek valakit.

Nem tudom, mi lenne a jó megoldás, nem mindenki olyan szerencsés, mint én, aki rájöttem, hogy mosolyra mosolyt kaps 99%-ban, ha kedves vagy, kedvesek veled, elfogadnak, akárhogy is nézz ki.

De már én is elmúltam 30 mire ezt konstatáltam, szóval nem egyszerű túllépni a kiközösítettségen. Ja és szerencsém van a családommal, van egy fantasztikus anyám, aki a legszuperebb. :)
@Penivaldes: "Most mit hadonászol az ásóddal?" Csak nem Bolié a csipkés ásó???
@a szív fészkei: Ezt megtapasztaltam én is. És mindezzel együtt nem tudok egy gyilkost felmenteni a tettei alól. az ember élet értékes.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": elmondom mégegyszer: gyilkosságra nincs mentség. lopásra, sikkasztásra van. ölésre nem.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): neked is ugyanazt üzenem, mint Csekknek. gyilkosság alól nincs felmentés.
@épészmérnök: És milyen cukik. Az indexen volt cikk, mikor elengedtek párat.:D
@Penivaldes: Ilyen esetekben azért el kellene gondolkodnunk a társadalmi felelősségen. Mert ha a társadalom kirekesztése ezt válthatja ki, akkor nem vonogathatjuk a vállunkat, hogy ez gonosz, és passz, menjen börtönbe. Pont amiatt, hogy ez ismétlődhet. Amiatt, hogy fiatalokat érint. Amiatt, hogy sok áldozattal jár.
@a szív fészkei: Németh Ági kosaras eubajnokot személyesen is ismertem még kosaras korából. Férjhezment a cirkuszoshoz, született egy kislányuk és egy nagyon jópofa, alkatuk miatt vices produkcióval járják a világot.
@Penivaldes: bele vau-vau, de én úgy látom, nem a felmentésről beszélnek, hanem a környezet felelősségéről, és vakságáról ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": szerintem azért zárjuk be az ilyen rohadékokat a börtönbe. a többiekkel meg kezdjünk valamit..ha tudunk.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Minap is úgy kellett Bolinak könyörögni, ne ássa el szegény Fabiust, vagy legalábbis csak 1 trollal:D:D:D"

Tényleg, hol vannak a trollok? Kezdek megijedni, itt valami van a háttérben :-/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Én ezeket nem értem, bocs. Virtuális meg minden, de akkor is loccsan az agyvelő, fröccsen a vér, valaki elterül holtan, mert te kilőttél rá valamit. Miért jó ez, mi benne a jó?
Ahogy filmben sem szeretem azt, ahol a hullahegy semmi mással, mint a pénzvággyal -hogy erre, vérszagra jönnek a népek - nem indokolható. Immunissá teszi lassan az embert a szörnyűségre, még ha tudja is azt, hogy a statiszta felkel és lemossa a paradicsompürét snitt után.

Fiam van, játszott persze fakardozóst meg mindenféle naffiúsat, de valahogy ilyen erőszakos szarok soha nem izgatták, nem is foglalkozott ilyennel, nem is kért ilyet. A férjem volt katona, sportból lőtt is évekig, de őt sem vonzza ezt. Én ezt látom magam körül. Hogy lehet enélkül is.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: látom. én meg arról, hogy a környezet vaksága még nem menti fel a gyereket a tette alól. Attól még bűnős.
@Penivaldes: Mentség?! Ó értem én, a gyilkos egy gonosz ember, akinek a gonoszságára nincs mentség. Ez túl leegyszerűsítő, de marha kényelmes. Mert nem kell firtatni mások felelősségét. Letoljuk magunkról, nekünk semmi közünk hozzá, mi nem tettünk semmi rosszat. Roppant kényelmes álláspont.
@Spániel: "valahol mélyen sajnálom azt a gyereket, hogy idáig jutott, ezt találta egyetlen kiútnak. Ezért felvetném a szülei felelősségét is."

Persze, és az egész Világegyetem felelős mindenkinek a tetteiért, hiszen minden mindennel összefügg, és különben is, szívcsakra.

Vannak szocio- és pszichopaták, akiknek nem fejlődnek ki az agyában a tükörneuronok, ezért hiányzik belőlük az empátia készsége. Pont annyira felelősek a saját tetteikért, mint a többes Y kromoszómás gyilkosok. Mennyire? Nem tudom. Egy sziget kellene nekik, hogy ellegyenek egymás közt.
@Penivaldes: Nem mentem fel. DE a társak, a tanárok is magukba kell, hogy nézzenek. Én elég irónikus, sőt ha olyanom van gyilkos humorú bírok lenni - magammal is - de amikor mindenki egyszerre veti magát valakire osztályban, egyetemen, társaságban, akkor automatikusan a kiközösített mellé álltam/ok. Ha se ingen, se gatyám, mert zavar a falkajelleg, hogy egyszerre támadunk neki...

El kell fogadni a másságot, valamilyen szinte, mondom addig, amíg az nem okoz komoly bajokat, károkat. Mert az is gyakori történet, hogy a kiüldözött végül az életét is eldobja, akkor maga ellen fordul.

Minden szülőnek el kell mondania pár évesének is már, hogy ha Józsika-Lilike kicsit furi neked édes fiam/lányom, azért nem kell rögtön csúfolni és bántani. Így kezdődne valahogy. Ha nehezebben olvas, csúnyábban ír, ügyetlenebb a kötélen, akkor ne röhögd ki,hanem segíts neki. Kis lépések, de talán sokat megelőznek tragédiákból.
fideszfigyelo.blog.hu/2012/06/05/orban_a_gorog

"A két beismerés között is van egy komoly különbség. Gyurcsány a rá jellemző önsorsrontással azt mondta, hogy a magyar népnek hazudtak, Orbán viszont a külföldiek (sőt: a EU és IMF) átveréséről mesélt kedélyesen."
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem ez nem kényelmes álláspont. Ez egy normális álláspont, mert ennyi erővel minden gyilkost felmenthetünk emberileg, hogy ideges volt, kirúgták, megcsalták, akármi.
miért szerinted mi egy gyilkos? ártatlan nyuszi?
Azért legyen már bennünk valami, amitől emberek vagyunk.
@épészmérnök: Lehet, hogy Boli elásta őket.:(((
Vagy vége a sulinak, és nincs otthon net...
@Penivaldes: Döbbenetes hogy fel sem merül benned, hogy ők is áldozatok egy fokig. Nagyon gyakran az áldozataik áldozatai. Ok-okozat.
Ha a gyilkosságra nincs mentség, és te önvédelemből megölsz valakit, akkor te is egy rohadék vagy, aki rohadjon meg a börtönben?! Mondjuk késsel támadnak meg, vagy más fegyverrel. Nincs más kiutad, vagy ő vagy te halsz meg. Akkor te egy elvetemült gyilkos vagy, akinek tettére nincs mentség?! Ez tényleg érdekelne. Ha a saját életed megmentése miatt ölsz, vagy a szüleid, testvéreid életét mented így, akkor te is egy gonosz, alávaló rohadék vagy, akinek tettére nincs mentség?
@a szív fészkei: megelőznek igen. ebben nincs is vita köztünk. csak ne csináljunk úgy, hogy kimossuk a tettest, mert ez meg ez történt vele.
ez az amit nagyon nem bírok.
@Spániel: Igen, tudom, híres volt. Bírom, hogy ezt - mert szerelmes lett - bevállalta, csinálja és boldog így.
@Penivaldes: Nem ezt írtam, bűnös, mert előre kitervelten ölt, nem ismert kíméletet. De mellette vannak még bűnösök, aki hagyták, hogy idáig fajuljon a dolog. Az látszik, kire megy rá egy közösség és ezt meg kell állítani, pláne értelmes egyetemistáknál. Lehet, hogy ő akkor is ölni akar, magának bizonyítandó a faszagyerekséget - nem tudom.

A pszichés betegek kezelése ma nálunk ennyire megoldott: bárki szabadon jön-megy, nem is tudod, mi lakozik benne, mi lobbant fel valamit. Sőt lövészegyletbe is felveszik, lásd a másik jogászt, aki épp "csak" tervezte a plázás tömeggyilkot.
@a szív fészkei: mert akkor csak a fakardozós volt, mondanám, ami igaz is lenne, de itt megint a mérték a lényeg, meg a környezet és a viszonyítás, meg a norma. Ha ott bibi van, akkor az alany is nagy valószínüséggel bibis lesz.

@Penivaldes: látod??? biztos? mert a szavak amiket használsz: felmentik, bűnös
/ezeket ki írta le? bocsi, hogy kukacoskodom, tekints kibicnek :)/
@Penivaldes: Borzasztóan leegyszerűsítesz olyan dolgokat amiket nem lehet, és még ki is facsarod. De ez kényelmes, mert nem kell arról beszélni, hogy mi a társadalom (benne a te és az én) felelőssége, hogy ez előfordult. Inkább megbélyegzed gonosznak, beteszed a gonosz skatulyába és részedről minden jó. Te csak a tettig vagy hajlandó elnézni, tovább már nem. A többi nem érdekel, befogod a füled és hangosan dalolsz, nehogy meghalld a többi részt. Ez pedig nem jó. Az ilyen cselekményeknél tudnunk kell miért teszik, miért válnak ilyenné. Tudnunk kell miért futnak ámokot, mert ha tudjuk az okot, akkor megelőzhetőek. Emberi életet menthetünk vele. De téged ez a rész nem érdekel, csak az a rész, hogy kövezzük meg a gyilkost.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Charlize Theron anyja lelőtte az őt terrorizáló alkesz férjét, amikor a lánya 15 volt. Nem tudom, a kislány előtt-e?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Csekk ne mosd már össze az önvédelmet azzal, amit ez csinált. az önvédelem más kategória.
most hagyjuk Pécset, gondoljunk Norvégiára. Megölnek 77 embert, a tettes ma is megtenné. Őt is elkezdjük mentegetni? vagy azt azért már nem merjük.
egyébként meg zárjuk le a témát, mert értelmetlen, hisz sosem jutunk közös nevezőre.
@épészmérnök: A két menő, jóképű macsó, akiket körülrajongtak a csajok, rendszeresen a férfiatlanságával basztatták a srácot. Impotensnek, buzinak gúnyolták - lehet, hogy az is - de a jelek szerint röhögve átsiklani már nem tudott ezen. Nem véletlenül ebbe a kettőbe lőtt szándékosan. A másik kettő áldozat spontán volt.
@a szív fészkei: Majd jön Kusza Szem és a vezényló és jól lecserélik a KSH vezetését olyanokra, akik szerint meg lehet élni 47K-ból és egy kecskével. Ha a zállampolgár még gombát is gyűjt, akkor még félre is tud tenni.
@a szív fészkei: "De mellette vannak még bűnösök, aki hagyták, hogy idáig fajuljon a dolog. "

Az ég szerelmére, szociopátiára nincs orvosság, és az egyetlen tanács, amit adni lehet, hogy a lehető legnagyobb távolságot kell tartani tőlük, mert egész életükben kavarnak.
@Penivaldes: Breivik politikai meggyőződésből tette, tenné, plusz - sokan pedzegetik - látens homokos volt. Annak meg, pláne ha szégyelli maga előtt is és zavarja, kell a férfias tett bizonyítéknak, hogy na lám, nem gyenge ő, dehogy akarna ő farba...

A politikai őrültek más kategória, ő a szerepét a világ megtisztításában látta.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Csekk!! Igen, foglalkozni kell a bajokkal, de attól még a gyilkos az gyilkos, aki ha elköveti azt amit elkövet elítéljük, és nem mentegetjük. amig nem követi el, addig a pontig megmenthetjük, sőt addig feladatunk is megmenteni. viszont a gyilkosokkal egyet tehetünk, hogy elkülönítjük őket a társadalomtól. mást velük már nem tehetünk.
@a szív fészkei: ó mindenkit fellehet menteni bármi alól..a lehetetlen nem létezik, mondom kissé szomorúan.
de tényleg zárjuk le a témát.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Most fognak egy csomó embert kirúgni leépítéssel a KSH-ból. Lesz valami új szoftver, amitől csodát remélnek. De a beadott adatokból - sokszázból -, ha 10 van használhatóan kitöltve, azt a szoftver egyedül nem fogja szűrni. Az emberek már most is ki vannak ott nyuvasztva, annyi a melójuk.
@a szív fészkei: "A pszichés betegek kezelése ma nálunk ennyire megoldott"

A pszicho- és szociopátia, a fölös Y kromoszóma, amely erőszakossá tesz, meg a többi, nem betegségek, hanem állapotok. Lehet a tüneteiket csillapítani, de megszüntetni nem lehet.

A pszichiátria állapota az egész világon siralmas egyébként. Vannak használható gyógyszerek, de a manapság bevett pszichoterápiák nem nagyon hatékonyak. A pszichoanalízis-lobbi nagyon erős az Egybesült Államokban, és fékezi az újdonságokat.
@épészmérnök: De honnan tudod, hogy az valaki, amíg ki nem robban?

Én utáltam bejárni, nem vegyültem a sok hülyével, tehát az voltam, mert különböztem a megszabott átlagtól? Lehetett jogosan basztatni mindennap, bántani, megfenyegetni azzal, hogy felhúznak a bordásfalra? Nem öltem, nem vertem, csak szenvedtem. Biztos, hogy én voltam a patás? A lányomat lehetett halálba kínozni, mert dislexiásan szenvedett az olvasással, disgráfiásan az írással, discalculiásan a számokkal? Nem nagyon állt mellé pedagógus. Nem ölt, nem kínzott, ő sírt évszámra.

Aki a tőle különbözőt élvezettel basztatja, csúfolja rendszeresen, az teljesen normális? Annak a lebenyéből nem hiányzik valami?
Orvbánt mikor rekesztik el?

És bűnhődjék a lövős srác, ítéljék el azt a wannabe tömeggyilkost - lehet, hogy felmentik - csak szögezzük le, a vadállat ott lakhat mindenkiben valamilyen szintig.
@a szív fészkei: ok, én játszottam, de soha nem egyedül, társaságban, LAN partikon, lehet azt mondani, hogy kivételek voltunk, de akkor ha ez igaz lenne, nap mint nap lenne ilyen szőrnyűség. Tanulságos az a forrás amiből kiindult ez a fonal is, éppen olyan leegyszerűsítése a dolgoknak mint a bűnösség és felelősség boncolgatása amott fenn Penivel ;)
Két malomban őrölünk. Az erkölcsi megítélést összekeverjük a gyilkos tettének magyarázatával.
Lehetnek enyhítő körülmények, de ezek nem mentik a cselekedetet.
Egy tökéletes társadalomban természetesen nem lennének erőszakos bűncselekmények. De tökéletes társadalom nincs... vagy van? Hol?
@a szív fészkei: Senki sem jó. Én sem vagyok az, csak az különbőztet meg a gyilkosoktól, hogy én nem húzom meg a ravaszt, nem fogok kést, és mészárlok. de bennem is ott van a vadállat. és ezt tudom.
@épészmérnök: Pontosan. vannak enyhítő körülmények, amig változtathatnak az ítélet nagyságán, de erkölcsi szempontból nem mentjük fel. És itt van a kutya elásva az egészben.
@épészmérnök: Most olvastam egy psichológusnőtől, hogy a mai gyogyók már mennyire hatásosak és élhetővé teszik a beszedőik életét. Tudom, a scisek meg Feldmár mást mondanak.

Még Tótához kommentelt egy nagyon értelmes srác tavalyelőtt ősszel, nyitásként elmondta, hogy skizo, de szedi a gyógyszereket, ettől tud dolgozni, van barátnője, él, mint más. Amikor kitört rajta - egyetem első évében - akkor iszony dogokat művelt, és belátta, be kell feküdnie a Lipótra. (akkor még volt.) Ott szerinte megmentették bezárva és felügyelve, beállították valamilyen pirulára. Tehát ezután működött szinte teljes emberként, tudván, hogy ez a keresztje meglesz élete végéig.
@a szív fészkei: "De honnan tudod, hogy az valaki, amíg ki nem robban?"

Sajnos, nem lehet előre tudni.

Magyarországon általános, hogy az érzelmi intelligencia fejletlen. A kommunikáció nagyon erőszakos, összehasonlítva más társadalmakkal. Buda Béla már a nyolcvanas években arról írt, hogy Magyarországon "kemény focit" játszanak.

Én belebetegedtem a télen abba az egy hónapba, amíg otthon voltam. Még a legjobb barátnőm is olyan kioktató, és dirigálós volt, hogy megdöbbentem. Ahogy a barátaim másokról beszéltek, a folytonos irónia, gúnyolódás, káromkodás... Amíg ott éltem, nem voltam tudatában, most viszont elviselhetetlen volt.
@Penivaldes: Hol és melyikünk mentette fel? De mert nem önbeporzással jött a világra, hatások érték a külvilágból, említettük ezek felelősségét is.
@a szív fészkei:

Állítólag Viktornak is nehéz gyerekkora volt... Nekünk meg miatta nehéz felnőttkorunk. :D
@Penivaldes: Szeretném én is ennyire egyszerűen látni a világot. De mi van azokkal, akik pont az ilyen egyszerűsítés miatt vannak magukra hagyva addig a pontig, amíg nem kezdenek ámokot futni?! Az szépen hangzik, hogy ó persze segítsünk. De addig amíg nem kezd el gyilkolni, lehet hogy nem is tudod hogy hol és min kéne segítened. De akkor meg már nem érdekel, mert gyilkos, és a gyilkosnak bűnhődnie kell, meg senki más nem lehet hibás, csak a gyilkos, mert gyilkolt. Ezzel bekerülsz egy ördögi körbe, amiből nincs kiút. Éled az életed, elszörnyűlködsz az ilyeneken és elítéled, mert gyilkos. De legalább elmondod, hogy persze, tenni kellene valamit, valamikor, valamennyire.
@a szív fészkei: bocs de eléggé eljutottunk oda, hogy már a gyilkost kellett sajnálni
@a szív fészkei: A skizofréniára, és az igazi depresszióra vannak gyógyszerek, és ez jó. Ez a két betegség sem betegség igazából, hanem állapot, mint az egyes típusú cukorbaj. Vagy a pszicho- és szociopátia.

A többi betegség, a pánikbetegség, fóbiák, a depresszió - tanult reakciók, jó pszichoterápiával ki lehet hozni belőle az embereket, és spontán is rendbejöhetnek. A gyógyszer önmagában viszont nem elég rájuk, csak elfedi a tüneteket.
@épészmérnök: lehet, hogy félreérthető voltam, nem is próbálom felmenteni, természetesen mindenki vállalja tettéért a megérdemelt jogos büntetést,csak szülőként elgondolkodtam, hogyan is jut idáig egy 21 éves labilis pszichéjű fiatalember. Hozzájárult szerintem az állandó sikertelensége mindenben, bukdácsolása két egyetemen is, a társak kiközösítése, szülők érdektelensége /apja asszem hajós volt/ és az, hogy mindig minden problémájával egyedül maradt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A nyolcvanas évek végére Magyarországon kiépültek a nevelési tanácsadók, ismertem párat (az én egyik ivadékom is disz-), a családsegítő szolgálatok kiválóak voltak. Dehát, ugye, bölcsészekre nincs szükség... most nem tudom, mi a helyzet, és rossz sejtelmeim vannak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És gyerekeinknek gyerekkora.:D
@a szív fészkei: Az kizárt, mert ha a felelősséget firtatod, akkor Peni szemében máris felmented a gyilkosság alól. Így bezárul a kör.
@épészmérnök: Hát igen, és gondoljunk bele, hogy valaki 14-18 éves kora között ki van téve a társai froclizásának, megvetésének, gúnyolódásainak. Esetleg 6-18 éves koráig. A gyerekek és a kamaszok nagyon kegyetlenek tudnak lenni egymáshoz. Ez Peninek pont tudnia kellene, hiszen ő is szenvedett ettől, ahogy állítja.
\o/ meg vagyunk mentve :D

IPadre is letölthető lesz az alaptörvény díszkiadása

IPad-változatot készíttetett az alaptörvény díszkiadásából a KIM.

hvg.hu/Tudomany.ujtech/20120605_alaptorveny_apple_store
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":a tettért a legnagyobb mértékben az elkövető felel. a többiek csak utána jönnek.
és igen a gyilkosnak bünhődnie kell. mi ebben a probléma? azt hittem abban mindenki egyetért, hogy ha valamit elkövetünk azért jogilag kapunk valamit.
egyféleképp segíthetsz: következetes vagy, és emberként közelítesz a másikhoz. a többi csak fecsegés.
@épészmérnök: És jössz edzeni magad ide? ;-DDDDDD Én nem tudom: bennem,- talán a zsidó vonás ;-)- van nagyadag irónia és önirónia, ami sokat segít nagyon. A magamat kigúnyolom, ha kell...

Én nem tapasztalom ezt, amit te, néha viszont az amúgy imádnivaló Rodeonál érzek kurva nagyképű kioktatást, de máshol nem nagyon. Persze itt élek és ki se mozdulok, már mióta, fel sem tűnik, ha mégis ez van.
Engem is mindig oktat a barátnőim egyike - ezos izékkel próbál terelgetni - de kb. tudom, miért teszi, oszt ráhagyom, ha nagyon elszáll, akkor néha eligazítom. Utána előfordul kis morci a részéről... Néha meg a férjemet érzem - bocs, de - a fazekasos létére büszkén aj be kioktatónak, ő nem érzékeli, én gyakran.

Vagy kinti barátomat, és amikor megbántódom a szövegén, azt meg ő nem érti, hisz csak segíteni akart. De itthon - a szaros gimis osztályon kívül - ilyen szemét élményem nem nagyon volt, jó sokkal inkább. Még a genny BKV-n is. :-DDD
@épészmérnök: Mármint arra gondolsz, hogy a remek szolgáltatók a nyolcvanas évek vége felé nem pont a javítóintézetet és a gyivit tették meg megoldásnak az üdvözítő problémás gyerekeknek?! Mert akkoriban ez volt az állam és a családok kapcsolata nevelés terén. Tapasztalat. Személyes. Gyerekként.
@épészmérnök: rossz??? akkor optimista vagy....ha nincs pénzed és nem vagy szerencsés /kb. lottó ötös/ higy kifogj egy hozzáértőt, akkor ...
@Penivaldes: pedig nekem csak az volt a hibám a szemükbe, hogy tanultam, és nem lébecoltam el az órákat. és ezért aláztak nap mint nap.
@Penivaldes: Érdesek. Mert ha elszenvedted te is, mint én is, akkor tudod milyen érzés az, mikor egyfolytában te vagy a célkeresztben. Én 6 évig nyeltem, és életem legboldogabb napja az általánosiskolai ballagás volt. Fél évvel később már a nevükre se emlékeztem.
@a szív fészkei: "És jössz edzeni magad ide? "
A helyzet az, hogy az ember anyanyelve a hazája. És én magyarul tudok legjobban. Minden szó - horgony, a valóságba, és az én valóságom sok évig ott volt. Ezért pihenés nekem magyarul cseverészni, mert megértenek. A többi nyelvet először szótárból tanultam, nem tapadnak hozzájuk asszociációk, emlékek. Sterilek számomra a magyarhoz képest, bár igyekszem, de 50 (plusz) évet, amit nem itt töltöttem, nem lehet bepótolni. Talán, ha fiatalon jöttem volna ki.
@Penivaldes: Sose tudtam meg miért pécéztek ki. Nem volt testi hibám, nem voltam kitűnő, nem voltam roma, nincs fura nevem. Lehet hogy azért mert elvált szülők gyereke voltam, lehet hogy nem. Nem valószínű. Ez inkább tanáraimnak számított.
@Spániel: Tudod azért, az is emberi minőség, hogy mivel cseszegetjük a másikat. A jóképűség adottság, egy formálódó férfi-nő meg belehal, ha ezt a minőségét -ami oly fontos - elvitatják tőle, nyilvánosan röhögtetve folyton ráadásul.

Ha egy férfi a férfiasságában van megsértve akkor .... www.blikk.hu/blikk_aktualis/agyonlotte-az-orvost-a-feltekeny-nyomozo-2090509 Akkor ez van. Nyomozó, szelíd ember, stb. De felszarvazták, tehát megkérdőjelezték alaplétében. PEdig[..]"Az elkövető egyébként korábban mentősként is dolgozott, a helyiek jólelkű, mosolygós embernek ismerték, mint mondják, soha nem volt „vadállat"." (ja Blikk, bulvár)

Több emberség kéne, na. De ma a taposás a menő és az ilyen revans.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszélni. Az óbudai nevelési tanácsadó például nagyon jó hely volt, segítőkész és felkészült pszichológusokkal és pszichopedagógusokkal.
A Faludi utcai rendelő is remek volt, és az OPNI gyermekrészlege.
A pesti iskolák attitüdje viszont maga volt a horror. Ezért költöztünk falura, és igazunk volt, ott sokkal toleránsabbak voltak. Ráadásul a sváb faluban, ahol laktunk, nyolc gyerek volt egy osztályban, és mindennap volt németóra. Ingyér.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): A vezetés marad, hisz Orvbán bizalmasa a vezér már. A húzó igáslvoakat rúgják, a többit meg agyonterhelik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": én már arra sem emlékszem, hogy mit szenvedtem el. csak a jóra emlékszem, és ez komoly. és haragot sem táplálok senki iránt. nincsen miért. képes voltam felülemelkedni mindazon ami történt. És azon is felülemelkedtem, amit pedagógusok (kissé gúnyosan írom) tettek velem 15 évesen, hogy lerombolták a magamba vetett hitem, azzal, hogy szinte már mínusz IQ.-snak tituláltak. ja és ezt a keresztényi szeretet jegyében művelték. nehéz volt igen, de túl vagyok rajta.
@Penivaldes: Ok-okozat. Az ilyen bűncselekményeknél meg pláne. Az, hogy elítéljük és börtönbe csukjuk, az egy dolog. De nem elég. Tudni kell az okokat is amik kiváltják. Persze, ha téged nem zavar, hogy ilyenek forduljanak elő, akkor elég sittre vágni és eldobni a kulcsot. Az okok megismerése neked jó, meg a gyerekeidnek, nem neki. Engem nem csak az érdekel, hogy elítélték, hanem az, hogy ilyen ne történjen meg újra. Tudod, van olyan, hogy bűnmegelőzés. Sokkal kevesebbe tud kerülni, mint a börtön fenntartása és egészségesebb is a társadalomnak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Megérzik rajtad, hogy esetleg - ez látszik azért a hozzászólásaidon :-) - nem vagy alomtag.
Önállóan gondolkozol. Nagy hiba. Nem tűrik.
@a szív fészkei: eddig is sok mindenben egyhúronpendültünk, most sincs másként.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "nincs fura nevem."

Tele van a telefonkönyv Queenpin Lecsekkoltamokkal... :D

Beléd voltak zúgva, csak nem merték elmondani.

@Penivaldes:

Kisebbrendűségi komplexusuk volt. A hülyegyerek tipikus reakciója az agresszió. Van, aki nem is nő ki belőle, csak megöregszik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Tudod, van olyan, hogy bűnmegelőzés. Sokkal kevesebbe tud kerülni, mint a börtön fenntartása és egészségesebb is a társadalomnak."

Ezt hogyan lehetne megmagyarázni a fideszeseknek? Most olvasom, hogy a fideszes "honatyák" (basszus, micsoda szó) egy része visszaállítaná a halálbüntetést. index.hu/belfold/2012/06/05/tobb_tamogatoja_van_a_fideszben_a_halalbuntetesnek/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": én sem voltam kitünő, pedálgép sem voltam, stréber sem mégis piszkáltak. Bár ezen még könnyebben túl vagy, mert gyerekként nagyon kegyetlenek az emberek. Azt már nehezebb megemészteni, amikor tanári diplomával rendelkezők aláznak meg.
@épészmérnök: Érlek persze, látom ezt más kint élőn, aki 40, 35 éve elment és kint csak ottani nyelven beszél, sőt álmodik. Van, aki azt mondja, hogy pl.mivel gyereket odaszült, hát az a szókincse fejlettebb e témában. De naponta levelezik velem mindenről magyarul. A másik azt írta, hogy kinti magyarral is angolul beszél, de ha velem dumál, kezdi érezni megint a nyelvünk zamatát... Pedig ők fiatalon mentek ki. Oda szaporodtak. És mégis kell a horgony nekik is. Vagy Rodeo ugye.

Én a sprődséghez szokásra írtam viccösen az edzést itt...
@Spániel: :-) Csak sajna az autószerelőtök nem vállalta :-( a mi kis roncsinkákat nagyon becsületesen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem ezt látjuk x éve??? Vezérürüként míveli.
@Penivaldes: Egyházi suliban történt? És nem szakadt rájuk a mennyezet? De ha nem egyháziban, akkor is szemetek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": + 1 csak gimis szinten. Két osztálytalin voltam, 41 éretségiztem tehát biztos volt több... Érdekes volt. És ugyanúgy beseggeltek a potya piára - milliárdos osztálytárs adta a helyszínt meg vele mindent - mint anno. Pont olyan undorítóan. Láttam a pincérek szemét, ne tudd meg!

Abszolút igazam volt, hogy nem vegyültem.
Sliccnél van a másik té, neki adtam nagy ínségében: érettségiztem
@Penivaldes: Én emlékszem. Nehéz is lenne elfelejteni. Ennek pedig semmi köze a keresztényi szeretethez, meg hasonlókhoz. A keresztényi szeretet és megbocsátás nem hat meg ebben az esetben. Te azt mondod arra nem emlékszel ami történt, én rájuk nem emlékszem. Nekem ez volt a felülemelkedés. Az én kis győzelmem felettük.:))))))
néhány hsz-ból egyvalamit hiányolok: az empátiát.
A fiamat lőtte le, így érintettként, amikor már első dermedtségünk elmúlt, magyarázatot akartam keresni - ha találni nem is - a mészárlás okára, próbáltam belelátni a lövöldöző tettének miértjébe, nem csak simán legyilkosozni. Annak ellenére, hogy egyértelműen gyilkolt és most megkapta méltó büntetését.
Jaj ez a Pali Bá'! Én igazából sajnálom, mert tényleg nem maradt semmi méltósága szegénynek, és ennek érdekében ő is és hatalmon lévő felebarátai is mindent megtettek.
Ha jól emlékszem, nyilatkozta valahol, hogy hívő ember, meg hogy Biblia olvasással kezdi a napjait (bár ezt még senki se látta...). A cselekedeteit látva mondjuk nem hinném, hogy istenfélő... vagy ha igen, hát akkor én a helyében biztos nagyon félnék...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": a keresztényi szeretettet ironikusan írtam arra utalva, hogy egy keresztény egyházi iskola tanári tették velem, amit.
@a szív fészkei: Igen egyháziban. Minden reggel imádkozás, hétfőn templomban kezdünk, kereszt a falon..bizony, és közben 15 éves gyerek önbizalmát vágjuk le.
és mindezt a legaljasabb indokból.
@a szív fészkei: Én egy találkozóra mentem el, érettségi 5 éves. Elég is volt. A vacsorára már el sem mentem. Most tényleg van értelme kidobni akár egy forintot is, csakhogy felvágjak vele, hogy bibibi jogász vagyok, itt és itt dolgozom és ide és ide utazok?! Mivel borzalmasan szánalmasnak érzem, hogy 5-10 évente az életemet igazoljam idegenek előtt, hogy nézzétek, vagyok valaki, így nem járok el. Ha érdekli őket, ne csak 5 évente érdekelje őket. Vagy ott a FB.:D
@Penivaldes: Tudnék mesélni, hány tanárhoz volt szerencsém az egyetemig. Általánosban olyan 2-3, középsuliban is akadt 3-4. De mire bekerültem középsulira prímán ki tudtam szűrni, melyik tanár milyen. Most is ki tudom szűrni, hiába a kedvesség meg a többi álca. Hamarabb le tudom venni ki az aki ellenszenvvel fordul ellenem, vagy családom, barátom ellen, akkor is, ha nem csinál semmit, nem mondd semmit. Az ilyet megérzi az ember, mint kutya a szagot.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Penivel nem érdemes vitatkozni, mert meggyőzhetetlen. :)
Van egy álláspontja és ahhoz foggal-körömmel ragaszkodik.

Peni, ha téged VALÓBAN kegyetlenül cukkoltak-megaláztak-kiközösítettek volna, olyan empátia fejlődött volna ki nálad, hogy ihaj. Akkor bele tudnád képzelni magad abba a helyzetbe, ami sok embert oda vezet, hogy elkezd lövöldözni.

Nem mentesít a gyilkosságok alól, de számomra érthető az egésznek a mechanikája és nem tudom, nem LEHET figyelmen kívül hagyni azt, mi vezet erre embereket.

Pont azért, amiért a jog megkülönbözteti a különféle "gyilkosságokat": van előre megfontolt, aljas indokból elkövetett, van foglalkozás körében elkövetett, van hirtelen felindulásból elkövetett, halált okozó testi sértés, stb.

Ezeknek a bünti tétele is mind más. Ha igazad lenne, lenne az, hogy na megölted vazze, dögölj meg a börtönben.

NEM LEHET nem megnézni, mi vezet oda egy embert, hogy egy másik meghal. Hogy baleset, hogy önvédelem, hogy aljasul elhatározza, mert kell a biztosítási pénz, hogy véletlenül történik: meglöki, a másik elbotlik, beveri a fejét és meghal... nem lehet nem megnézni.

És ily módon azt se lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a gyilkos, a lövöldöző mit élt át. És itt nem az egyszeri kivétel, élvezetből ölő svédre gondolok elsősorban, ő a kivétel.

Hanem gondolok arra az amerikai középiskolás kölyökre, aki legutóbb futott ámokot, kiderült, hogy visszahúzódó, nem barátkozó srác volt, ki tudja, mennyit húzták, gúnyolták, ugratták kegyetlenül, ÉS EZT Ő HOGY ÉLTE MEG.

Sose kategorizálhatsz ennyire sarkosan, erre mondtam a korod. Alig vagy túl a serdülőkoron, természetes, ha végletekben látod a világot (én is így voltam). A színeket majd hozzá tapasztalod. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": és olyan volt már veled, hogy a komplett tanári kar, azon dolgozott, hogy kipateroljon? sőt egyenesen azon, hogy ne vegyenek fel? mert nálam ez történt.
@Penivaldes: Akkor a saját bőrödön érezted meg, milyen is a gyakorlatban a kereszténység. Én legalább ezt megúsztam.
@épészmérnök: Mert népszerű, és az 1.0-ás szavazó azt hiszi, hogy a bírák ki is szabnák, ha lenne, vagy hogy az elrettentő lenne. Pedig nem az, elég megnézni azokat az országokat ahol van. Senmmivel sem jobb a statisztikájuk, mint azoké, ahol nincs. De marha jól néz ki, hogy halálbüntetés. Meg úgy néz ki, mintha csinálnánk valamit, és lehet rájátszani az amúgy se gyenge eu ellenességre. Hiszen visszaállítanánk mink lássátok, de a júnijó tilcsa.:D:D
@a szív fészkei: Lehet.:D De nem bánom, jobb önállóan gondolkodni, mint hagyni, hogy mások gondolkodjanak helyettem.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát ez nem jött be nekik.:D Reméljük, hogy rájöttek azóta, hogy a lányok nem azt szeretik, ha meg akarják verni őket...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Arra hadd ne mondjak semmit, hogy kétségbe vonnod azt, hogy engem elég durván megaláztak. Az ugyanis nagyon rondán hangzana. Azt meg nem szeretem, még magamtól sem
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": hát arról az iskoláról nincs jó élményem, ennek ellenére keresztény suliban érettségiztem:)
@Penivaldes: Komplett nem, de ketten-hárman már igen. Meg volt olyan is, hogy az osztályfőnök mondta az osztálynak, hogy közösítsenek ki. Sorolhatnám.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": nálam az osztály nem közösített ki. (abban az iskolában, mert jártam néhánybaÖ)csak a tanárok aláztak meg azzal, hogy szinte már kisegítő iskolába küldtek volna. Onnan kimenekültem, és nem bántam meg.
@productmanager: levitézlett méltósága - ha maradt még morzsányi - akkor veszett el végleg, amikor azt volt pofája kijelenteni,hogy ami jár az jár. Ja, de nem neki.
Istenbizony, detélleg, nemazér mondom, de skiccet is ismertem személyesen, még abból az időből, amikor az óbudai Vihar utcai háromszobás panelban húzták meg magukat Katikámmal meg a gyerekekkel. Persze azt a kecót is ingyen kapták a tanácstól., mert ugye egy bajnoknak ami jár, az jár.
/A zurammal egy teniszpályán prakkeroltak és gyakran beszélgettünk a társalgóban. Akkor még emberi volt./
@Penivaldes: No igen, én ezért nem adnék fizuemelést a tanároknak. Ha a régi szelektívebb rendszer ilyen pedagógust termelt ki, akkor a tömegesebb oktatás milyeneket?! Ezért fizessünk többet?! Talán valamilyen minőségellenőrzés alapján. Szelektíven.
Kismaci azt akarta mondani, hogy amiket leírsz, az egy élet által elkényeztetett lány írása, nem pedig olyané, aki tudja milyen az, mikor csúfolnak a társai, és nem tudja milyen érzés.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Most képzeld el: egyik részről a milliárdos - aki ugyan mondta, hogy ma már nem 300 millát csak huszat tud adni a gyerekeinek évente, mert válsáááág!!! - talpig Cerruti zakóban, vele szemben meg a fogatlan alkesz hajdani sofőr, ma munkanélküli... Meg az a csomó kirúgott nő nyugdíj előtt öt perccel, stb. Huhh, de gáz volt. És a milliárdos vendégelt meg minket a saját bárjában. Végül is nagyvonalú volt.

Igen, leginkább vakítani, önigazolni mennek oda az emberek - a férjemékhez sokan hazautaztak külföldről és óraszám az afrikai szafarijuk, fiatal nejük, pompás házuk képeit mutogatták az itteni kevésbé jól menőknek. Erre írná Sipi - aki másikon egyel engem a kádári irigységem miatt :-DD - hogy á, csak sárgulunk, magyar vonás.

Fene tudja, valahogy se az nem tudja jól kommunikálni, akinek megy a szekér, se az, akinek nem. Hogy ez a difi elfelejtődjék arra a pár órára, nagyon kellett szeretniük egymást. Nálam erről szó se volt, hát annyi és egy bambi, bár az is kár volt.
@Penivaldes: Az is szar, tudom. De ami még rosszabb, ha az osztálytársaid teszik a tanárok hallgatólagos vagy kifejezett egyetértésével.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": igen szelektálni kell, nagyon is kell.
Nem az élet az nem kényeztetett el. Nem egy luxusvillában nőttem fel, nem volt 3 sportkocsi a garázsban (egy sem volt) nem volt bejárónőnk, nem jártattak minket márkás cuccokba, és nem voltam népszerű az osztálytársaim körében (finoman fogalmaztam)
normális családom volt, igen ebben tényleg elkényeztetett az élet, de a többiben nem.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Igen, mert ha egy tanár szenya, a többiek még szolidárisabbak is veled és összezárnak körülötted. De a gyerekek általi kivetettség, az nagyon durva. Amikor eljön a tízperces szünet ideje és megindul a hajsza...
@a szív fészkei: Azok akiket érdeklünk, nemcsak öt évente akarnak látni minket. De mikor azzal kezdődik a szeánsz, hogy meséld el mi van veled?! Ráadásul egészségügyiben végeztem, és marhára nem maradtam pályán. Érdekes volt hallani, hogy valakinek szakmai sikerként csak az óvszerosztás jutott kurváknak diplomás szocmunkásként.:D
@productmanager: Ismerjük az ilyet. Mindennap bújja a bibliát, rendszeres templomba járó, és a külvilágnak példás keresztényi arcot mutatóknak sosem szabad hátat fordítani. Ők azok akik a legnagyobb aljasságra képesek.
@a szív fészkei: hát a probléma az volt, hogy nem zártak körém, ugyanis a tanárok nem nyiltan aláztak mindenki előtt, hanem hátulról.

a szüneti hajszát ismerem. de még mennyire!!!
@Penivaldes: Ne az anyagi javakra gondolj. Hanem arra, mikor a tanárok sem és a társaid sem piszkálnak. Az az igazi kényeztetés az élettől, mert a bejárónőt és a luxus márkát még megszerezheted magadnak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": 10-16 éves korom közt folyamatosan piszkáltak. Remélem ez megfelel nektek. Remélem így felvesztek a piszkált gyerekek klubjába.
Vagy most versenyt rendezzünk, hogy kinek a megalázása volt a legdurvább?
@a szív fészkei: Ha összezárnak körülötted. Nem pedig ellened. A tanár viselkedése az lehet tilos vagy szabad jelzés a többieknek. Ha a tanár szenya, vagy félrenéz, akkor azt a többiek bátorításnak inkább veszik, mint szolidaritásnak. Ha pedig a tanár rendes, és nem tűri, ha észleli, akkor az a többieket is visszafogja.
@a szív fészkei: ezen még elgondolkodom. Mert ugye van olyan is, akit az ember szívesen letagad.
@Penivaldes: Nem is tudom, felvegyünk? Kismac, felvesszük Penit?
@Penivaldes:

Peni, miért vonnám kétségbe?

Egyszerűen következtetek, mert maximálisan sarkosan és érzéketlenül, a körülmények iránt nem érdeklődően nyilatkozol. Téged nem érdekel, hogy hogy és mit élt át az az ámokfutó, nincs enyhítés. Nincs a körülmények mérlegelése-cucc.

Ezért gondoltam, hogy téged nem biztos hogy ért ilyen jellegű sérelem, vagy a másik lehetőség, hogy ért, de benned nem alakult ki emiatt az:
- empátia
- a metakommunikációt érzékelő antenna érzékenysége (az a képesség, hogy azonnal lásd-érezd, a másik hogy áll hozzád).

A többi mentség részedre:
- a makacsság, hogy ha már kimondtad, akkor körmöd szakadtáig ragaszkodsz a magyarázatodhoz, füled-szíved bezárod az érvek ellen
- a büszkeség a fentiek miatt, nehogymár azt mondjam: jaj, igazad van
- a korod.

Egyéb mentséged nincs. Ezt majd gondold át cca. 15 év múlva ismét.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Á nem kell, nincs szükségem rá. elintézem magam a bajaimet. ahhoz meg semmi kedvem hogy nektek bármit is bizonygassak. inkább egy alvó klub.
@Penivaldes: "csak a tanárok aláztak meg azzal, hogy szinte már kisegítő iskolába küldtek volna. "

Némely tanárnak is hasznos lenne némi tükörneuron-növesztő táp... sajnos, nem tudok ilyenről. :-(
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
mennyire nem lehet megismerni egy embert kommentekből-ezt jelzi amit leírsz.
erről ennyit...
ó nekem nincs szívem, dehogy van nekem olyan, én egy érzéketlen alak vagyok. bizony ám. tessék szépen utálni:))))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mentem a volt barátnőmmel és az osztályával kirándulni hat éve külföldre. Elhívott, kellett felnőtt és érdkeelt is milyen ez így... Aranyosak voltak, elsős gimisek. Jómódúak, sőt fullgazdagok Rózsadombról. És volt egy kis anyámasszonykatonája, kis esett,csökött srác. Nem bántották, de nem is vették be, ott ődöngött körülöttük, kivert kutyaként. Láttam, éreztem a bőrömön a kínját.

Akkor mi vettük magunk közé az erdei sétán, dumáltunk vele - okos volt, koraérett - látni kellett volna, ahogy kinyílt. Szóval egy jó tanár azért figyel erre és ellensúlyoz (pedig kis idegesítő is volt valahol a kölyök azért). Mert utána már volt egy kis ázsiója a többieknél, hogy ugye végig mellettünk mehetett és úgy tárgyaltunk vele, mint partnerrel. Szerették nagyon az osztályfőnöküket, mondjuk ilyenkor ez is kell.
"Ötmillióért ültették át iPad-re az alaptörvényt
Közzétette az idei megbízási szerződéseinek listáját a közigazgatási tárca. A dokumentumból kiderül, hogy ötmillió forintért készült el az alaptörvány díszkiadásásnak iPad-re optimalizált magyar és angol nyelvű változata. "
Én azért valamivel occsóbbért is megcsináltam vóna :DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Kismaci azt akarta mondani, hogy amiket leírsz, az egy élet által elkényeztetett lány írása, nem pedig olyané, aki tudja milyen az, mikor csúfolnak a társai, és nem tudja milyen érzés."

Azt gondolom, hogy BÁRMIT lehet vitatni, DE hogy valaki pontosan mit érez, azt nem....
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Jó, hát 22 évesen mennyire másként lát az ember, mint később, pláne, ha van már kölyke, akiért ötször jobban átérez ilyet, stb. Én is elvágólagos voltam sok mindenben, aztán a Nagy Radírpók=Élet sokat leszedett rólam... :-)

Az, amit én átéltem, hangyafasza volt ahhoz, amit akkor szenvedtem, amikor a lányomat bántották. akkor voltak bennem gyilkos indulatok, ja.
@sanyoka: Vagy valakinek a valakije? Nyuszi rokona, üzletfele, rokona, ismerőse, boldog őse?
"Az MTI június elseje óta hivatalosan is integrálódott az MTVA-ba. Az összevonás következményeként várhatóan megszűnik az MTI Hírcentrum, olyannyira, hogy információink szerint a közmédia hírgyártását már most Gulyás István, a Híradó eddigi bemondója felügyeli. A terület eddigi főszerkesztőjét, Kakuk L. Tamást leváltották."
index.hu/kultur/media/2012/06/05/levaltottak_a_kozmedia_hirfoszerkesztojet/

Az MTI volt a magyar sajtó és média legprofibb intézménye. Béke poraira!

Brühühühühühühühü :-(((((((
@a szív fészkei: és nekem az empátiával nem rendelkezőnek legyen gyereke? nem féltek attól, hogy rosszul nevelem?
@épészmérnök: Miért ne lehetne? Az érzés is olyan mint bármi más amiről vitatkozunk. Max nehezebb bizonyítani speckó felszerelés nélkül. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Az érzés is olyan mint bármi más amiről vitatkozunk. Max nehezebb bizonyítani speckó felszerelés nélkül. :)"

Vitatkozhatsz róla, de értelme nincsen, mert nem tudhatod, akármekkora tükörneuronjaid is vannak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Van olyan, hogy viktimológia, ugye. Hogyan predesztinálódik erre valaki? A jog és a pszichológia biztosan kutatja.

Már a bölcsiben kialakul valahogy, nem? Egyébként Ranschburg azt mondta, hogy 3 évesen már látszik, ki lesz esetleg ámokfutó. De ilyenkor még formálható,ő akart is ilyen intézményt, megfúrták a b. kollégák. Szerinte hatévesen fegyelmezve már csak törik a kölyök, mint a megdermedt műanyag, így akkor már nem sok az esély javulásra. A riportban szól a bűnözők szüleinek felelősségéről is. www.nol.hu/lap/mo/20101218-_nem_varhatom_el_mindenkitol__hogy_hos_legyen_

Szól eről az esetről is:[..]"Az igazságszolgáltatás menynyire érzékeny ezekre a pszichológiai különbségekre?

– A jog és a pszichológia viszonya tisztázatlan. Ott van például az iskolai erőszak. Épp zajlik a pécsi egyetemista pere, aki lelőtte a társát. Ennek kapcsán felidézném az 1998-as columbine-i középiskolai vérengzést. Mindkét elkövető áldozat is volt – éveken át voltak kötekedő agresszorok áldozatai. Gyűlt bennük a keserűség és a fájdalom, aztán egyszerre csak felrobbant az egész. A pécsi fiú, aki betegesen üldözöttnek érezte magát, akit nem fogad be a társaság, folyton megsértődik és elkezd bosszút szőni, erre emlékeztet. Mert vannak azok az agresszorok, akik éveken keresztül kínozzák, nevetség tárgyává teszik áldozatukat, és a közösség többi tagjának ez tetszik, akik nem élnek át a gyengébb fájdalmából semmit. Nem jó szó a közösség – ők a gyerekek, akik az osztályt alkotják."
@épészmérnök: Legalább már nem sminkelik magukat függetlennek, mint az agóniájuk végén, mikor mindenki tudta, hogy kit szolgáltak, de megjátszották a függetlent.
Inkább sajnáljuk magunkat, megint szintet léptünk.
@a szív fészkei: Én a kizárólagos, vitának helyt nem adó vélemény kinyilatkoztatást találom szórakoztatónak. Ebben a korban még szentül hisszük, hogy mindig nekünk van igazunk. Én olyan 26-27 éves koromig csináltam. Aztán szép lassan felhagytam vele. Vicces, de utána már többször lett igazam, mint tévedtem.:D
@Penivaldes: Nincs veled semmi gond. Fiatal vagy, és rendelkezel a fiatalok önteltségével.:D:D Majd elmúlik, mint a kanyaró.:D
@Penivaldes: Szerintem neked van empátiád, csak most van egy sarkos véleményed. Azért írtam be most Ranschburgét, mert ő hasonlót mond, mi és ő szakember, talán neki valamit elfogadsz az igazából.

A gyerek előre nem látható érzelmeket szabadít fel: én kurva önző és egoista egyke voltam, ez szinte eltűnt, magamnak is melepetésszerűen.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Sokan viszont úgy viselkednek, mint akikkel sosem történt ilyesmi. Hárítanak. Szégyelik, hogy ők is voltak ilyen helyzetben, és nem vesznek róla tudomást. Félnek, ha kiderül, újra megtörténik.
@épészmérnök: Az empátia mérhető, szokták is méricskélni, mikor arra keresnek választ, mitől lesz valakiből pszichopata, vagy hasonló bűbáj polgár. Ahogy az is már bizonyított tény, hogy azoknál akiknél kísérletek során elhitették, hogy a társai nem akarnak vele együttműködni, agresszívabbak lesznek, és érzéketlenek a fájdalomra. Legyen az saját vagy más fájdalma. Ezért vitázunk Penivel, hogy nem mindegy ki hogy éli meg az iskolai megalázásokat. Ha nem éled át, akkor gőzöd sincs róla milyen érzés, ha átéled akkor van képed róla milyen, és érted miért tud ennyire elfajulni.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Talán, aki még bizonytalan magában, a világban elfoglalt helyében, sőt mindenben, az kizárólagosnak és megingathatatlannak akar látszani. Mindenki ilyen fiatalon, ja.

Én még sokszor most is. A régebbi helyemen, egy női blogon sokszor jött elő a megcsalás, hűség kérdése. Érdekes mi idősebbek, akik voltunk 34, 25, stb. éve férjezettek egy mellett jó házasságban de sok mindent megélve, meg tudtuk érteni azokat, akik kitörtek, akik elcsángálták, stb. Ám akik kb. egy-pár éve mentek férjhez, azok azonnal máglyát kiáltottak és borzasztó kategórikus lekurvázás ment részükről.

És ilyenkor osztogat a sors nagy taslikat, klasszikussal élvén kokikat és sallerokat. ettől akkor az érintett kicsit visszább vesz. Gyilkos, az remélem, egyikünk se lesz soha, de azt kijelenteni, hogy velem ez soha elő nem fordulhat!!, csak a halálunk utolsó percében lehet.
@épészmérnök:

Eddig is Habony Árpika írta a híreket, most mi változik?
@épészmérnök: Koronát az új működésükre az Ángyán-lejárató log tette fel. Független a Hírcsárda, annak hiszek is!
@a szív fészkei: Te tényleg egyke vagy?!:O Mindig úgy gondoltam, hogy legalább egy testvéred van és az fiú... Nem tudom miért.:)
Az ilyen eseteknél nem lehet nem feltenni a kérdést, hogy történhetett meg ilyen? Mi volt az oka, hogy előzhetnénk meg?
@a szív fészkei:
"sajnos" nem. A legközelebbi rokonom egy Fideszessel még talán Káin lehetne :D
@a szív fészkei: Hát, az se túl vicces mostanság. Túl életszagú időnként, ráadásul mintha az élet igazolni akarná őket.:D
Egyetértek. Van egy időszak amikor az általunk elképzelt világkép alapján alkotunk ítéletet, mert tapasztalatunk nincs meg hozzá. Amikor már tapasztalat megvan, akkor meg már nincs kedvünk kategórikusan kijelenteni.:D
@sanyoka: :-DD Az is ugye mennyi cikizésnek volt kitéve - folytassam a feldobott témát - és ő is robbant.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez most dicséret is lehet, nem? Egy jóképű, laza, hasonló haverokkal felszerelt bátyot abszolút elviseltem volna... ;-DDD Másik csajt magam mellett, hát az kétséges.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
ez elég Új Magyarországosan hangzott:))
nem tudtam, hogy terhes vagyok:)))
vajon kitől? ufoktól?:)
A témához: Ez már a kádári éve végére emlékeztet, azt volt alkalmam egyszer már megszemlélni közelről..
@Penivaldes: Nem mondtam, hogy terhes lennél. Csak gyerekességről volt szó szerintem.
@Penivaldes: Na, akkor te voltál otthon a kiskirálylány, nem?
@Penivaldes: Múltkor írtad, hogy a mezőn szárnyalsz, na aközben sok minden megeshet, amit észre se veszel vagy nem emlékszel pontosan...
UFO-k olyan kis furmányosak,nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Melyik témát: a slicc harácsolását vagy a lövöldözőst?
"Horthy Miklós a németek általi eltávolításáig (1944. október 16.) nem tudta kiheverni azt a tényt, hogy a magyar területi egységért a Vörös Hadsereg harcolt, ő maga és katonasága semmit nem tett az ország függetlenségéért, hanem a román és francia hadsereg oltalmában jutott hatalomra. Fegyverrel kizárólag a magyar kommunisták és demokraták ellen lépett fel. Ezért ennek ellensúlyozására (is) vált a magyar revizionista politika olyan harsánnyá, agresszívvé és harciassá."

Nemeskürthy István: KIS MAGYAR MŰVELŐDÉSTÖRTÉNET Pannonia könyvkiadó Bp. 1992 *
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Azt látni se szép látvány. Megélni se. De nyögve nyögjük.
@dr. Bubó: Mintha ezt jeleztem volna párszor a legnagyobb mogyorósoknak. Meg kunbélázóknak. Meg székelyezőknek.
@productmanager: "nyilatkozta valahol, hogy hívő ember, meg hogy Biblia olvasással kezdi a napjait"

ez konkrét eset volt, emígyen:
katolikus rádió. mondta hogy MINDEN reggel biblia olvasással kezdi a napot... riporternő spontán-logikusan-kézenfekvően visszakérdezett, hogy ma reggel mit olvasott... erre plagibá hebegett habogott, hogy épp nem volt idelye rohan t és nem is emléxik stb...

persze ez azt jelenti hogy még életében SOHA, egyetlenegyszer sem olvasott bele... hisz ilyen esetben legalább egy emléket el tudna mondani...

ez éppp ojjan mint a pápaitáncos aki hetente bérmálkozik...

GERINCTELEN ALJAS HITVÁNY alkalmatlan "emberek"... kuka...
@Penivaldes: Bréking!

Ohohohó: qz.hu/Kiskegyed/rosszindulatu-pletyka-volt-csupan-kapocs-zsoka-szakitasa-magyar-sztarok-sztarok Van igaz érdekmentes szerelem, a szakítás csak rosszindulatú pletyó volt. Na hála a jószagúnak!
@a szív fészkei: a belső ellenség (komcsik zsidók stb) nyírására volt energiájuk... de hogy az országért bármit tegyenek a hatalom mexerzésén és a hitványságon kívül...

rohat büdös hitvány senkiházi csürhe, nagy magyar magyarok...
@dr. Bubó: Ja és pezsgőzve várta azokat Szegeden, miközben azért jó magyariak hullottak, mint a legyek, hogy ne Szolnoknál legyen a román határ.
@dr. Bubó: ..ideje..nyuszik, fekszik, kulturáltan szórakozik..mielőtt megen' mehetek temetésre..youtu.be/0G3OnxmiPUg
Álmaikban azért kísérti ám őket a végtelen kapzsiságuk és pitiánerségük.
"Benárd Ágost — tiltakozása jeleként — állva írta alá a trianoni békeszerződést."

jól kib@szott a franciákkal... nem koptatta a székhuzatot...

ez nagyon nemes karakán cselekedet... mondhatnám haláltmegvető HŐSI fides magyari viselkedés...

megadta nekik... jol megkapták a rohatt Antantosok... nem lettem vona a hejükben...
@dr. Bubó: Mint írtam már párszor, a fehér ló,a Gizi, amin a bűnös városban beparádézott, na még az is elcsklizott állata volt a később kivégzett Somogyi Bélának (vagy a Bacsónak, most erre nem emlékszem pontosan. Valamelyik népbiztosnak, az tuti.)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): apropó ágyútalpas temetés....

gond van...

nemcsak drzorvbán iszok mint a gödény... demény rozé is...

nem lesz elég fenkkölt borvirágosan... és rekedt borhangon
@a szív fészkei: ne b@zd má... a lovat is lopta?

akkor lókötő (is) volt...
@dr. Bubó: Szvatopluk-szindrómás volt drága.

Jaja Rózsi az még a Pálffynál is randább. Nem tesz jót az orbáncvírus, na.
jav: bűnös városba beparádézott, a tenger nélküli lovastengerészek gyöngye

Erre lehet és kell is büszkének lenniük, pláne azok fényébe, amit beidéztél Nemeskürtytől. Akkor Magyarországnak tényleg harangoztak.
@a szív fészkei:
hátha ez segít megoldani a rébuszt: mikor valamiben 100%-ban vagyok bizonyos, akkor -sajnos- lecsapom a magas labdát...akár szívlapáttal is...itt most megy egy érdekes beszélgetés a hogyan basszunk ki a másikkal cum trucc mert akkor a kibaszó legalább addig amíg kibaszik nem lesz kibaszott...és vannak gonosz egyedek, gének ugye...még a breivik izéjének eredetét is kinyomozták, bár a tettei szempontjából az most mellékes de fontos, hogyan lehet kialakítani gyilkosokat és állatkínzókat meg a bully-kat

mint mondtam a bully alapvetően gyáva szar alak és hordában érzi magát nagynak egyébként egy darab szar ha kikapod a hordából, elkapod a tökeid jó keményen hogy le tudd szaggatni akkor -ha túléli- kiválik a hordából és magányos őrültz lesz de már nem fog bántani...

ha az eredetét nézed ezek a senkiháziak ott a koleszban -értéktelen szarháziak, mind egyenként és együtt is- a bullyságukkal és a cigány módszerükkel jutottak odáig egy olyan társadalomban amel valamivel jobbat akart mint ami volt és hinni akart...hát most hisznek és ez van a többit ti élitek meg
@rodeo36: HA a b. kormányra célzol, azt már Kéri meg mondta, hogy ezek egységben az erő-alapon működnek. Elől Orvbán, mint szentkép a falon de Simicska rángatja, egymás nélkül egy lépést se tesz a köménymag.

A lövöldöző az más kategória.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Előfordulok itt-ott;)
@a szív fészkei: Lemaradtam valamiről? Kivel lett vége a románcnak? Mikor tartjuk a gáz akarom mondani gyásznapot?
@Spániel: Szívből remélem, hogy felépült a gyereked és mindannyian fel tudjátok dolgozni a traumát.
Nem mondjátok, hogy két nyilas van a NAT-ban, de Csukás István nem fért be?! Hoffman szerint azért mert élő író/költő nem kerülhet be.... csak el ne mondják neki, hogy Kertész még él:D (atv hír)
@Penivaldes: Pedig ennek több értelme lenne, mint trianonnak. Mert ha még megdobják egy-két száz millával, akkor beakadhat neki még egy nő.:)))))))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Csak a Habony-Kapócs - micsoda csapat! -gerlepár irigyei pletyózták, hogy szakítottak. De nem!!!!! Turbék rulez.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kérdezd Orvbánt Habonyról. Ő hablatyoltat vele minden baromságot, mint fő spindoktora.
@a szív fészkei: Akkor még nem zárták el a pénzcsapot.:D:D Micsoda megkönnyebbülés. Akkor kell a narancsdroidoknak aggódni, ha kapócs zsóka faképnél hagyja.:)))
@Penivaldes: Nincs is szebb annál.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Vigyázz, mert elvisz a NER....:D
@Penivaldes: Nem, csak gusztustalan. Ha nincs pénze, még kapócs zsóka se piszkálná bottal:D Hihetetlen, mikre nem képes pár milliócska...
@a szív fészkei: Lesz így mindenféle finomság meglátod, csak úgy dől majd tőlük a hibátlan magyar termék... Íme orbán álmának valóra válása. Kis hazánk, a genetikailag paraszt nemzet, ahol még a műkörmös is aranykalászos gazda...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Miért? Mert nem ismerek minden fazont, aki Kapócs Zsókát dugja?
Azt is csak azért, mert nő..állítólag.
Anyám borogass!! Táncos bohóc ismét gazdasági "szakemberként" nyilatkozik. :)

Gyurcsány: Európában már nincs válság

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/05/gyurcsany_europaban_mar_nincs_valsag/
@a szív fészkei:
melyik lövöldözőről van szó, kimaradtam és kurva hosszú a vita?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem minden csókát, arra még maga a jóisten se képes...:D De azt tudnod kéne, kit dug az ország okleveles orbán-suttogója:D Tényleg, van valami trash-reality tv csatorna, ahol indíthatnánk ilyen realityt vele? The Orban whisperer. :D Az Animal Planeten van Skunk whisperer (Görény suttogó) című műsor, de az a név már foglalt.:(((
@rodeo36: Pécsett egy gyógyszerhallgató srác megölt 3 éve egy embert a csoporttársai közül és sebesített is, mert kiközösítve érezte magát és bekattant... www.borsonline.hu/20120605_a_pecsi_lovoldozo_nem_ertette_meg_az_iteletet
@Gábriel angyal: Akkor hivatalosan is bejelented, hogy megküzdesz Egérrel érte?:D
Amúgy mi bajod van Gyurcsány gazdasági szakértelmével?! Matolcsyt nem lehet alulmúlni. A gazdasági autizmus koronázatlan királyával nem lehet versenyezni.
@Gábriel angyal: Te, akik arra járnak, Bécsben, Németországban, ilyesmiről delirálnak. Hogy tökjól elvannak a germánok.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja és még a kiborult fogpiszkálókat sem tudja első látásra megszámolni, mint annak idején Rain Man. :)

Ha meg ferkó szerint nincs válság Európában esetleg érdeklődjön Soros Gyurinál. :)

Soros György ultimátuma is elhangzott

atv.hu/cikk/20120604_soros_harom_honap_maradt_az_euro_megmentesere?source=hirkereso

Soros György egy Torontóban tartott gazdasági értekezleten bejelentette, hogy Európának már csak három hónapja van az euró megmentésére, utána "a piacok még többet akarnak majd, és elégedetlenkedni fognak, ha a hatóságok nem teljesítik a követeléseiket".

Egy ilyen kijelentés joggal nevezhető gazdasági terrorizmusnak. Soros valószínűleg megfeledkezett arról, hogy korábban a piacok követeléseiről beszélt, mert a későbbiekben már saját követeléseit részletezte. Közös európai betétbiztosítást akar, közös európai bankfelügyeletet és központi szabályozást. Ha nem, akkor a pénzpiacokon intenzív mozgások várhatóak - erről valószínűleg Soros gondoskodni fog majd. Kivéve, ha az európai hatóságok teljesítik a követeléseit.

Soros György, ha pakisztáni vagy afgán lakos lenne, Obama már személyesen, kézírással írta volna a nevét a drón csapásra várakozók halállistájára. Csakhogy Soros György nem pakisztáni, nem afgán, hanem..... :)
@Gábriel angyal: hanem, magyar, és ezen okán modhat is néha hüleséget :-)
ez a legnagyobbakkal is megesik ;-)
@a szív fészkei:

Ó, totálisan igazad van, Peniben én is annyira saját magamat látom! :)

Így utólag visszagondolva olyan radikálisan fekete vagy fehér pólusban láttam a dolgokat, aztán most felfedeztem a színeket, amik azért bosszantanak sokszor.

Mert nem tudom azt mondani szinte soha, hogy neki van igaza vagy a másiknak, mert mindkettőnek van VALAMIBEN igaza. Nemrégen volt a Noé állatotthon lapján volt egy szitu, amit először a Noé szempontjából láttam, és teljesen egyetértettem velük. CSAKHOGY utána elolvastam a kommenteket és elgondolkodtam: a francba, nekik IS igazuk van! Szóval... szerintem nagyon szép az élet ezekkel a sokszínű dolgokkal (bár nehéz is, pont emiatt). :)
Lehet még a témához is szólni?
Akkor azt kell mondanom, Schmitt igen is nagy ember. Elég magas. Ezt tegnap sikerült tudatosítanom magamban, mikor is ki kellett takarítanom a vízóra aknát. Onnan lentről a törpe is góliátnak látszik. Vasárnap jött a vízóra leolvasó, fittyet hányva a KDNP által megfogalmazott igényre, hogy ne dolgozzon már a szerencsétlen alkalmazott az Úr napján. Sajnos az Ő vallása más értékrendet képvisel, magyar polgár 2012-ben. Neki a Szent Fővárosi Vízművek Vallási Közösségének irányelvei az irányadóak. (baszhatta volna, ha nem teszem lehetővé neki a leszállást.) Mivel nem akarja seggberúgatni magát, jött és olvasott - vasárnap. Én meg előtte lentről néztem, micsoda magasságokig is emelkedtünk melósilag. Onnan képzeltem el, milyen festményt fog rendelni Kerényi a mi skiccünkről. Lehet ilyen, lehet olyan, de hogy lesz, az akár még az is bekövetkezhet. Egy biztos, evvel a törvénnyel totálisan elásták ezt a pojácát, azonban Őt ez a legkevésbé sem érdekli. Katika is megmondta neki:
„Palikám, mi a faszt foglalkozol a közvéleménnyel? Legyél tökös, és követeld ki, ami nekem (makróyikatónak) jár!”
A ló meg rábólint majd a dologra. Ilyen események következtében, Szerényi Leventénél is azonnal beindul majd a pavlovi reflex, oszt csípőből ír egy farockoperát, tintás pracli bácsiról. Kokó meg csokornyakkendőben ütteti ki magát Chakonnal az ősbemutatón.
Függöny…
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Annak azért örültem volna ha kúrcsány haverunk csak a hülye szövegeivel ártott volna az országnak. :)
@Knósszosz: Igen Knósszosz. Schmitt magas. nyáron láttam közelről (lehet, hogy ezt kikéne használnom ebben a rendszerben) kolbászt enni.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": megnézve a pasi képét nem tudom eldönteni, hogy most a Három testőrben szerepelt e, vagy egy nutriákról szóló természetfilben..:DDD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hi! igyekezni fogok nyáron, hogy két barátot bemutathassak egymásnak:) boli meg fogja ismerni st Omért! (aki nekem most nem a barátom, de addigra biztosan kibékülünk)
kedves glaci, egész biztos kibékültök. aztán indulhat a borsószedés.)
@Penivaldes: Szóval vagy a realitybe adjuk el vagy az animal planetbe?:D
@Gábriel angyal: Az empirikus számok azt bizonyítják, hogy se nem ártott se nem használt. Nem úgy mint viktorka... Olyan szép gdp csökkenést produkál. Épp ma mondták, hogy lefelé tartó spirálba lökte a gazdaságot. Ehhez azért egy válság kellett ferinknek. Elismerem, ebben jobb viktor. Válság és hisztigenerálásban.
Bárcsak annyi brillem lenne ahányszor már temették az eurót. A nyakláncom a lánchídig érne.
@Penivaldes: addig álj vívóállásban drága húgom, amíg engem borsót enni nem lácc
@a szív fészkei:
ez úgy tűnik -nekem- demokrácia betegség?

a világ "demokratikus" oldalán egyre több ilyen fordul elő...a másik oldalon meg szítják a vallási izéket és ott meg robbantgatnak bájosan és kedvesen az örökélet meg a sohasem létezett teremtő(k) nevében...

ez az egész dili végigvonúl a történelmen és egyre gusztustalanabb

valahogy -nekem- anyagi javak elosztása körüli okai vannak (egy csoport feletti hatalom is anyagivá válik nagyon hamar, elszedik a gyengébbek uzsonnapénzét és a zsírosdeszkáját...)

és ami a hatalmas és végtelen variációs lehetőségekben rejlik, génjeink, az selejtek is létrejönnek és azok természetes elhullását megakadályozva -félreértelmezett humanitás- egyre több ilyen selejt jön létre...a scientológusok agyament dilije, miszerint eresszük szélnek őket -hátha maguktól gyorsabban elpusztúlnak?- az is hülyeség és szintén anyagi előnyök vannak megette

szóval Magyarország (vagy Levédia?) laboratórium erre, az usá-ban ugyanez megy csak nem sikerül teljesen, bár jó úton haladnak, hogy a GOP legyen az ő fideszük...mindenáron a hatalomért és a az aki nem velük van de éppen hatalmon van azt eltörölni bármi áron bármi módon

AR KANGYAL téved a Soros-t az Obama sohasem drónozná, mivel a Soros a legnagyobb támogatója és már 400 mkillió dollárjánál többjében van ez a demokrata párt és adminisztrációja erről ennyit, a dzsobbikosok ilyen "műveltek" AR KANGYAL is kurvára mindent tud kimásolni mindenféle szemétkosárból kihullott cetlikről
@Penivaldes: Mijen a magas smit-kalbász?
Időzavaban vagyok, tennap nem vasárnap volt. Ezt akkor tennap írtam, bocsi:)))
@Penivaldes: Érted. Épp most deklarálta szegény angyal az irántad való olthatatlan szerelmét. Te nem figyelsz?!:D
Kolbászt enni? Ha ezt rossz játszótéren írod le, akkor erősen félreérthető lenne. :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
:D Ez tetszett, jófej a pasi. Hogy akarja elsózni így a kellemetlen sulikat az egyházaknak?!:D Vagy ott a scientológusok nyomulnak, vagy a hit gyülisek?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: csak nem azt akarod mondani, hogy amikor hülyeségeket beszél akkor magyar, ha meg nem akkor amerikai?? :)
@Knósszosz: Ennyire lassú a neted?;)
@Penivaldes: Ha legalább jobbikos lenne. Elsózhatnánk a hustlernek:D:D Vagy annak túl perverz?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": TE, te miket nem mondasz. Ez színigaz, érdekmentes, csak a csekkfüzetre hajtó szerelem, na meg a tévés szerepekre is.
@Knósszosz: egy ismert fesztiválon jópofizott. kolbászt evett, aztán barátkozott a helyiekkel, megnézett egy kiállítást.
Nincs remény, 90 éves hulla vagyunk...
"egy perces harangzúgással emlékeztet bennünket
Magyarország halálára, és egyben hirdeti a feltámadásba vetett reményünket. " (lakitelki polgármester)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Adj' sten!
Te összetűzésbe szoktál keveredni bizonyos szeszes italokkal? Én soha, csak ha támadnak. Ha harc, hát legyen harc! A fronton leginkább a sörrel vagyok kibékíthetetlen konfliktusban, de a végén kiegyezés vala-:DDD
@rodeo36: Nem, angyali szava arra vonatkozott volna, hogy Soros nem pakisztáni, nem szingaléz, nem marslakó, hanem na mi??? Húszpontos kérdés, ha nem megy, hívd fel anyádat: ZSIDÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Ergo emiatt diktálhat és szűzvért ihat, amit naponta a juice-a mellé facsarnak neki a szűzlányfacsarójúban. Tudod, a Weiner elvtársnál keressett NDK levehetőajtajúban. :-DDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": akkor még elég fiatal kísértet vagyunk. 90 év abban a körben még gyerekkor. majd ha 300 évesek leszünk, mint hulla...
@a szív fészkei: Nincs is szebb, mint egy olyan szerelem amit a pasi pénztárcája tart össze.
@Penivaldes: Mint várkisasszony ülsz a toronyban és buzgón imádkozol a szívednek kedves lovagodnak. :) Ismered a pasikat, imádják ezt a pasis értelmetlen hormonpocsékolást.:D
@Penivaldes:
Ezek után, átgondolom a róla alkotott szúblyektiv véleményemet... Na-na... nem sikerült. Francba:)
@Knósszosz: 187-190 körül van. ösmertem. gyerekkoromban a fateromnak volt valami dolga vele, akkor találkoztam először a hírességgel.másodszor a haveromnak volt az esküvői tanúja akkor már nem tűnt olyan magasnak, mert én 180 vok
@Knósszosz: én is kiegyeztem volna, de nem kínáltak rá lehetőséget, csúnya vereség lett a végem
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Jó’van ám...
Mail-ben meg is írtam a véleményem Neked! :))
@Penivaldes: Akkor most megismered:P
Én azt hittem még élünk... Erre kiderült, hogy rég feldobtuk a pacskert. Akkor most viktorék nekrofiliát követnek el?
@Knósszosz: Pedig a kolbászevés sok mindent megmagyaráz, nem? Én seggnyalónak tartottam, erre kiderül, hogy....:D:D:D
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Rá se ránts, sok csatát vesztettem már én is-:DDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ja... "Ismered a pasikat, imádják ezt a pasis értelmetlen hormonpocsékolást.:D"
Királylány, tudod... Néha nem kapok szikrát TŐLED!!!
@Penivaldes: Aljas módon, kihasználva a hiszékenységemet. Hiszem, hogy azért mert Stella, nem fog engem tönkretenni, csak azért mert 'nő'
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na, Hölgyem! Három gyerek, négy kerék, meg a csomó izé..lauzon, ahogy a fáma mondja..
@Penivaldes: nyáron, Bolival tartunk Neked egy felzárkóztató tanfolyamot
@Knósszosz: Az Artois családdal csínján köll bánni, a történelem a megmondhatója!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ez a mi sorsunk, túl a zoperanciján, meg a döner kebabon innen.
@rodeo36: Ne bomolj Rodeo. A plakátfiú persze, hogy nem fogja kilövetni, hiszen őt is megvette már kilóra. :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Mert produktív dolog határozottan mondjuk azon összeverekedni, hogy melyik csapat szarabb, az újpest vagy a fradi. És egész éjjel sorolhatnám a hasonlóan súlyos eseteket:P
De persze, ha értem kakaskodnak a pasik, hogy kik kenik a csokit rám, az produktív;))
@Penivaldes: Nem láttam, biztos elszelelt egy lyukba....
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jobb lenne ha a csajok a csak a tárcádra gerjednének, nem rád?!
@Gábriel angyal: Viktor nem vette meg, mégse akarja kilövetni snájdig katonáival... Pedig veszélytelenek, nekünk se műkincseink nincsenek már (ami érdemleges volt, azt visszaadták), se olajunk, vagy más nyersanyagunk. Grátisz meg nem akarja...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A tárcámra gerjedhetnek ugyan, csak felesleges.
Amit adok magamból, az elég kell, hogy legyen!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A heil-nekem familit ösmered? Azért én koncetrálnák rájuk is!
@a szív fészkei:
kösz, megnyugtattál, nem vagyok egyedűl a ZAR KANGYAL -0,00012-es IQ-s zseni a dzsobbik szíszaggatópetyájaakibuziis... na most ugorgyunk félre mert gyün a Kangyal roham a ZAR-ral...ilyen messze nem is tud nyiladzani meg a GPS-e eltéved olyan erős körülöttem az ERŐTÉR
@Knósszosz: és a néger családot szeretem a GUINESS-t csak hogy zokoggyál
@Penivaldes: hogy az első 5 mondatból rájöjj, honnan fúj a szél és ne tudjanak zsákba tenni.
@a szív fészkei: Nem arra gondoltam, hanem, hogy hülye amerikás magyar. :)
@rodeo36: Idéznélek:
"brühühühühühühü
azt én is
jövő héten megy a haverem dubliban, lesz miről mesélnie
@rodeo36: Látod azikúúú sem minden. Ha jól látom Hitlernek is 141 volt.:)

aceviper.net/estimated_iq_of_famous_people.php
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"kik kenik" - MI VAN??? Eddig csak arról volt szó, hogy Te és én! Most meg már másokat is be akarsz vonni?
Há'bolondgombát etté, Te lyány?? :)
@Penivaldes: Asztat gondolom, felül kell kerekedniünk a ilyen alázatoságokon. Szembe kel nészni a valósággal! Vagy Ő, vagy én:))
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Bakker, tényleg nem kéne annyit inni... Kis lila egérkék táncolnak, rózsaszín szoknyácskákban??? :))
@Penivaldes: Az is lehet jó..fekete vagy zöld tea kerül a pocira olyankor?:-D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Amúgy a focit ki nem s..rja le?? A halálom amikor nézik a sportot és okoskodnak hájpacnik, akiknek a töküket nehéz megvakarniuk...
A sportot vagy csinálom, vagy nem nézem!
@Penivaldes: Filteres tea, óh! Rodeo majd elmagyarázza, hogy az mihez is hasonlít!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ó én nekem a lényeg, hogy hasson:))) egyébként normális teát is szagolgattam már. annak virágillata volt.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
MARHA? Miért? Ki beszélt itt szexről, rajtad kívül? :)
@rodeo36: "s a néger családot szeretem a GUINESS-t csak hogy zokoggyál"

Istenkém, egy jó hideg guinness, vastag habbal a Világtalan Zenélő Koldusban... Odakünn sirályok vijjognak... kergeti a szél a rongyos felhőket a sápadt telihold előtt... vagyis, bocs, a rendőrautó vijjog, viszi Jack-et és Jill-t, akik infúzióban fogyaszották a whiskyt, és emiatt beleestek az alagsorba... kitörött Jack nyaka... bizony, láttam, amit láttam...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az is van arrafele, de pubok is, azt meg ugye mi nem kerülnék el? Ha lyól sejtem??
@Knósszosz: Semmi disznóság nem esett itten meg ma. Kezdünk a kannibálos viccre hasonlítani.)))
Fabius "kedvenc" köztársasági elnöke tovább ügyködik. :)

Újabb két törvényt dobott vissza Áder

index.hu/belfold/2012/06/05/ujabb_ket_torvenyt_dobott_vissza_ader/

Ez kezd egy picit irányítottan a ló másik oldalának tűnni. :)
@Knósszosz: Én végigjártam ott pár helyet..a Guinness Visitor Centerrel végeztünk, előtte volt a Jameson!
@Penivaldes: Hogy világos legyen:
Komló, vagy Te.
Érthető? Én váltogatom, bejön Stella, na de Peni...? Akkor lőtted a sert!
Asszem húzom a belem, mert le leszek cincogva, nem kicsit-:D-:D
Mocskos libsibolsik, hogy meritek bán tani ezt az embert? Nem ártottatok még neki eleget? Egy élet munkáját tettétek tönkre. Szégyelljétek magatokat!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
'Zmeg, micsoda szerencséd volt! Én szeretnék ottan széllyel nézni! A ződ sziget nem lehet semi! Amúgy is imádok utazni.
@Knósszosz: Jaja. A közlekedés is vidám ott, a jobbkormány az igazi, de nem a politikában!:_)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jaja, Szív meg belealudt a iccakába, vagymi. Megyek én is, reggel van már. Ötkor megyek Szegedre. Imádom, kedvenc városom.
Ja, nem, most szóltak, hogy majd csütörtökön. Akkor reggel olvaslak benneteket megen.
@Penivaldes: Az ilyesfajta helyzetjelentésre kérlek az egyházszobában kerítsetek sort.:D:D:D
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Te se igyál többet, agresszív leszel tőle. Amúgy se vesszük be, hogy stefike vagy.:D
@Gábriel angyal: Mi van akkor, ha az országgyűlés alapos megfontolás után úgy dönt, hogy nem változtat és újra visszaküldi változatlan formában?! Na, az jó kis kibaszás lenne.:D:D:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
a filteres tea? olyan mint mikor Pepita Ophélia zongorádzik és te nem hallgatod -mert süket vagy- hanem szagolgatod

az Earl Grey zacskóban olyan, mint egy valódi krokodil valódi műbőrből

szóval?
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Lebuktál... :P:)))))))))
@Knósszosz: Akkor minek a korai fekvés?!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A trollokra gondoltam.:D Tudod, vannak itt kannibálok? Nem most ettük meg az utolsót...:D:D:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Acsutton, lesz ilyen. Józsibácsi cvsak a kotsma joboldalára támasztya bicilijét, mer nem kap fődet. Szharegyvilág van itten.
@Gábriel angyal: Ja, azoktól tényleg mindenki haptákba esik, igazad van. Valamiért neki is mennie kellett innen anno. Olyan duracelles seggűek voltak akkoriban ezek a faszik, ki tudja miért?????????
@Knósszosz: Aki nek nem értése, az majd küggyön lájokot.
+magyarászom nekije.
S theffi talán?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem tudom. Mamitirtok próbája az evés?
@Knósszosz: Szaregyvilág?! Mikor tele vagyunk földbirtokos aranykalászos műkörmösökkel?! Mi kellene neked még?
@a szív fészkei: Én sem értem, hisz viktor nem is volt még akkor, mégis hogy megugrott a kivándorlási kedv...;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ÁÁÁÁlmossss. Jó éjt Csekk!! Érdemes olvasni! Miattad is!
@Gábriel angyal: Na de milyeneket és miért dobta vissza? Amúgy javasolja változatlanul elfogadni, ne lelkesedjél már annyira!

Ja, szeretnék annyira hüyle lenni, mint Soros, ha az úgy fial, mint neki...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A szelleme mégis itt kavarhatott. Nem áll távol tőle az a kis fincsi mentalitásocska.
@Knósszosz: Tévéztem, lelkem, nézem az amerikai politikai boszorkánykonyhát.
@Knósszosz: ;) Jó éjt! Holnap tali itt?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Zavarban vagyok, eddig csak könyveket faltam.:O
@a szív fészkei: Ki tudja, lehet hogy reinkarnált. Amilyen mázlink van, simán.:(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): épp kelek, sört bontok, és zokogok egyet, csak úgy megszokásból
Édi&bédi: hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/6/4/Maradj_terden_IKP2U6

"Szalai Annamária az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjében haknizott. Miért is?

Egészen különleges adással jelentkezett a „Maradj talpon!” című közkedvelt televíziós vetélkedő. A 19. Országos Sajtófesztiválra készült speciális kiadásban ugyanis a Médiatanács elnöke, Szalai Annamária mérkőzhetett meg két kollégájával és két diákújságíróval. Nyereményéhez, ez egyébként is minősíthetetlen közszolgálati média végleges kutyává züllesztéséhez ezúton is gratulálunk!"

Ez a Gundel Takács ennyire? Istenem...
Ezt libát ennyire kell fényezni??????? A zemberarcú cenzorka... Anyám, anyám borogass!
@a szív fészkei: well. Cseppet sem lep meg. Juhász oszkárnak a természetéhez tartozik. Ha demagóg akarnék lenni, azt mondanám, hogy ez még csak a kezdet, hiszen fidesz mókusörseként viktoréktól tanulnak...
@a szív fészkei: No és ahogy a Drótban mondogatják, a szar felülről csorog lefelé. De ügy ebből sosem lesz. Amíg elmacáznak saját haszonra a közmunkásokkal addig se akarnak földet. Ha pedig mégis, máris rájuk lehet húzni a macázgatást. Kiváncsi vagyok, hogy miket fognak elmondani róluk... meg az lmp-ről. Mert a fidesznek szerintem elég kínos dologról van tudomása, ami jót fog durrani a választásokra.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kiábrándító vagy. LE merném fogadni hogy a színedet se fogjuk látni a futball eb alatt és az olimpia alatt.:((((
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ennek semmi köze Viktorkához, vagy a jobbikhoz. Az orosz kisebbség miatt lett ez meghozva. Egy pont Moszkvának.
remélem már mindenki odakészítette az éjjeliszekrényre a hegesztőpajzsot!
Korán kelni, égre nézni, vagy várhattok nyugdíjas korotokig!

www.origo.hu/tudomany/vilagur/20120605-venusz-nap-atvonulas-felszin-urszondak.html

Marik Miki bácsi mondta, hogy a Vénusz azért kapta a nevét, amiért olyan tündöklő, mint a szerelem istennője, de most kiderült, hogy leginkább az anyósra hasonlít
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nono, erre azért nem mernék fogadni! Miközben a magyar mezőny 95 %-át vertem, udvaroztam itt, nem?:-)
youtu.be/JHaJbn5Yr68
@a szív fészkei: Köszönésből? Én is akarok ilyen melót!
@miva?: Minden anyós valaha gyönyörű menyként kezdi. És vannak porhanyósok is, akiket szeretnek. Pl. engem. :-DDD
@miva?: Ja,bocs, a póker maradt meg bennem. :-) Abból peniglen lehet éldegélni, meg köll kérdezni Zimány Lindát, hazánk nagy jogtudorát, neki is ment a pasija pénzéből, amíg az a pókeros volt a csávója.
@a szív fészkei: Gyáva oroszlán ilyenből nem él meg..politizélésből többeknek megy!
Megvan, ki inkarnálódott re matolcsyban!

A források szerint a 15. században egy bizonyos Van Hu találta fel az űrrepülést. Egy széket készíttetett, amelyre 47 rakétát erősítettek, innentől a híradások eltérnek, van, amelyik úgy tudja, hogy az égbe szállt, amikor meggyújtották a rakétákat, mások szerint hatalmas robbanás történt és amikor elült a por, a kínai a székével együtt eltűnt. Abban egyetértenek, hogy a kísérlet során Van Hu eltűnt és többé nem került elő.
@a szív fészkei: Mazopista:))) Jó éjt Neked is!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Alugyá, oszt még mi fekxünk korán... no hiszen-:D
bezzeg palibá még éberen költi a napi 100ezer forintját. vehetnél példát az öregről!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Még vagyok.:P De lassan lépek. Csak doku filmet néztem.:D
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Várd ki a végét. A futball eb végére, ha odaeszi a fene rajongó viktorunkat, örüljünk, ha nem vágják sittre aki magyarul beszél.
rodeo36, 45 perc múlva már vonul át a vénusz!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kellemesebb is lehetsz, mint a kénsavlégkör :D

Aludj, hogy szép legyél!

Én is alszom, hogy szép legyek!

Sziasztok!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én simán átvonulok termeimbe..., mert ideje, hogy álmom elaltasson!
Knósszosz meg igya egyedül a megbuggyantott lőrét!:-D
nem értem mi a gond... itt nagyon jól lehet keresni... a feudalizmus heppilend...

"Pintér a legjobban kereső kormánytag. 118 millió a rendszeres jövedelme, amihez jött még 476 millió mellékes. "

és ez még csak a "hivatalos" azaz vélhetően a jóarcú ennek 10szeresét kaszírozza valójában...

47 ezerből (talán percenként)... na ja dr pintérnek van egy kis konyhakertye és egy kis kecskéje...

így könnyű...
@dr. Bubó: És felveszi a korkedvezményes nyugdíját is.
@miva?:

és akkor majd "a tudósok" megmagyarázzák, hogy miért ábrázolták a Vénuszt a nem is olyan régmúltban, mint egy őrűlt tűzgolyót hatalmas csóvával, mint egy üstököst? a római és görög jelképeken legalább hosszú lángcsóva szerű halya van a Vénusz istennőnek, na miért is? egyébként kering tovább...érdemes elmenni egy observatóriumba és ott megnézni
@rodeo36: na megskicceltem: haja és nem halya brühühühühühühü
@tucano:
mint már megállapodtunk benne az ország elindúlt egy úton, ahonnan nincs visszaút...történelmi szempontból én ezt egészségesnek tartom, mert végre világosan kifejeződik a valós akarat és a cél az összes maszlag mögűl, kidugja fejét a röhögő ördögöcske, és szemközt röhögi azt a tömeget amely hatalomba emelte a szart, és lenyomja a torkukon ugyanazt a szart, ugye József Attila írta, hogy a menekülő milliók akik elhagyják, mert arra kényszerítik őket az uraik már nem tartják hazájuknak e földet...és minden nagy, igaz nagy magyar erről alkot...a kirekesztő baromság végigvonúl a magyar történelmen és ez a szegregáció a magyarság fasizmusa a törökkkel való kollaboráció óta fennmaradt és minden nemzetinek nevezett de sohasem az mozgalom és "forradalom" is elbukott mindíg és törvényszerűen, mert szövetségesek, igaz barátok nélkűl ellenségek kiépítése közepette akarta ő maga elnyomni a nála kisebbeket és ez már Rákóczi és 1848/49 eredménye is, a teljes nihil és mai napig az egyetlen igazán konszolidálás a Kádárnál jött létre de rövid időre és már alatta felütötte a fejét ugyanaz a baromság és mai teljes süllyedés ennek egyenes következménye

JOBB HA KIFEJLŐDIK TELJESEN MERT AKKOR LEGALÁBB SZEKERCÉVEL ÉS KARDDAL KI LEHET VÁGNI A ROTHADÓ DAGANATOT MIELŐTT AZ ORSZÁG EGY NAGY ROTHADÓ NÁCI DAGANATTÁ VALNA KÖZÚTÁLATOT VÁLTVA KI A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBAN
kedves blogmotor...hova nyelted?
ez tréfa? sem új hsz-ek sem új blog nincs ma? vagy csak nekem ilyen?
Nem csak neked. Kiégette a retinájukat a nap, mert nem viseltek hegesztőpajzsot.
@miva?: én elaludtam.(((
pedig még hegesztőszemüvegem is van.
Szép napot mindenkinek! Ha ezt a szellemiséget tudnánk megváltoztatni, akkor lenne esély idehaza is előre lépni.

kepfeltoltes.hu/120606/hambi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Gábriel angyal: Na én erre azt mondom, hogy ezt nem lehet megváltoztatni. Az ember olyan amilyen, úgy kell vele valamit kezdeni.
@anyósnyelv: Csak hogy tudd az okait egy igazi antifasisztától. :)

youtu.be/6gSx5pJAZm4

Az meg egyenesen bájos, hogy gyűlölni kizárólag a nácikok meg gárdisták tudnak a többiek pedig ma született báránykák. :)
@Penivaldes: Hát ja. Mondjuk Jézus úgy változtatott meg téged is, hogy közben 100%-ban elfogadott olyannak amilyen vagy. :)
sztem majd ki kell vetni a javadalmazására egy 98%-os különadót és kész.

azt lehet egyszerű többséggel, nem kell hozzá 2/3. :-D
@Penivaldes: egy szerelem vagy egyéb szeretet kapcsolat nem szokott változtatni rajtad?? :)
@Penivaldes: mikor szerelmes vagy mint a nagyágyú nem érzed azt, mintha kicseréltek volna?? :)
@Gábriel angyal: nem.) én ugyanis mindig szerelmes vagyok:))) ezért nincs szükségem cserére:)
@Penivaldes:
Ki tudja... Néha szétnyáladzátok a netet... néha napokig kerülitek egymást...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: tehát az is baj, ha myáladzunk, és az is, ha kerüljük egymást...?
@Penivaldes:
Nekem? Nem. Hogy állsz a szakdolival? :))
@Penivaldes:
"Egerek és emberek, avagy a blogtársadalom..." c. :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
akkor pakolkatnám a kis kártyáskaimat, amiket rólataok készítemék.))
a baj az, hogy bennem igazán mély nyomot csak az Egér hagyott. .)))
@Penivaldes: hehe, jó válasz, mi többiek levagyunk ezennel sajnálva, és ismét magas labda is, de akkor sem csapom le :P :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
azért te is hagytál nyomot Boli:)) meg még páran.
de nem érhetitek utol:))
@Penivaldes: hehe, ez kifejezetten az, tehát a többi is nem kifejezetten de az volt :D

-a mély nyomok alapján, a forrás, tehát a szaftosozást neked kell kezdeni ;)

Lásd mint fennt, Boli is megaszonta, és ő le is csapta a magas labdát ;)
Amúgy olvasgatom bolsevik Pártunk és Qrmányunk agymenését Trianon apropóján:

"Kövér László (Fidesz) 2010. május 21-én:
“A magyar nemzet tragédiái között a trianoni történelmünk legmeghatározóbb, legmesszebb mutató és legösszetettebb következményekkel járó eseménye. Nem folytatható, hogy nem nézünk szembe a kérdéssel…Ez a javaslat különleges az emléktörvények sorában, mert a 90 évvel ezelőtt történteknem tudtak történelemmé sűrűsödni, nem váltak kitörölhetetlen részévé a múltnak, vitathatatlan elemévé a jelennek, és eligazító erejű tanulságává a jövőnek, hanem feldolgozhatatlan kollektív traumaként nehezednek a magyarság és a szomszéd népek közgondolkodására.”

Illetve előzőleg:
"ELNÖK:
Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Mindenekelőtt jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem képviselőtársaimat, nyomják meg az “igen” gombot (308). A tábla 308 jelenlevő képviselőt mutat.
A bejelentetten távollevő képviselő száma 13. Államtitkáraink közül többen feltartották kezüket.
Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülőhelyén a képviselői gomb megnyomására nincs lehetőségük.
Ezek szerint a jelenlevők száma 314-re módosul. Köszönöm.
Tisztelt Képviselőtársaim!
Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel!
(Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.)"

Ja, bocs ez egy részlet az országgyűlés 1990. június 4-én készült jegyzőkönyvéből... :)

HITELES EMBEREK! NAGYON! ORBÁNNAL ÉS KÖVÉR ELVTÁRSSAL AZ ÉLEN!

Emlékezés akkorra:
“Kövér László ingerülten utasította el a koronás címerhez ragaszkodók érveit, Orbán Viktor pedig még közel két évvel később is avíttnak nevezte az MDF történelemszemléletét, amelyből a trianoni megemlékezés is következett.”
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hehe, igen ez nekem is eszembe jutott, de hát ebben sincs semmi új, ez a fidesz

azért Káder János szövege egész jó volt, kérdés mennyire volt az övé, és mennyire volt az agitpropé ;)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Csak annyira az övé, mint egy 3 évesnek az akarata, hogy mit vegyen fel reggel.
Liberálbolsevista árulók vagytok! Tessék szépen inni minden szavát vezetőinknek!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: kb. kábításnak, szédítésnek /konszolidációt mutatni vezényló szavai alapján is/ tökéletes, mert tenni ténylegesen nem tett még semmit, de a piárja már alakul :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nekem ez a kedvencem viktortol...

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához"
@Penivaldes: gyenge vagy troll-nak, és kimaradt az idegen szívű :D

- amúgy inkább mást innék ;)
@Penivaldes:
Ja, sok libsibolsinak semmi nem tetszik!
Amikor Viktorék kivonultak a parlamentből a trianoni megemlékezésnél, az sem tetszett, lehülyéztem őket. Ma amikor álszenteskednek és véres szájjal trianonoznak, az sem tetszik.
De én lehetek a hibás, ez egy percig sem kétséges számomra.
Bakker, ha még KISZ titkár is lettem volna, akkor most annyit kéne szenteskednem, mint ezeknek a képmutató köcsögöknek? :)
ide egy Pajtást, ennyiért boldogan kattogtatok én is, szerintem van esélyem :D

Orbán újabb egy évet adott fotósának

Újabb egyéves szerződést kötött a Miniszterelnökség a Fókusz-Pókusz Kft.-vel az Orbán Viktor kormányfő részvételével zajló események fotózására, a fényképek archiválására. A díjazás az egy évre kilencmillió forint plusz áfa.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hehe azt hiszed trollkodni akartam? Reggel is Bayer Zsoltot olvastam a klotyón.
:))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Te vagy hibás Boli mindenért, a rossz mutatókért is, meg azért is, hogy elsózzák a levest. .)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szerinted ez a populista majom ma ezt megértené? :)) Banánnal előbb lecsalnád a fáról.
@Penivaldes: gyomorbántalmak??? vigyázz, nehogy rossz legyen az ürítési irány :D
@Penivaldes: nem-e?? akkor te, hogyan küzdesz a dehidratáltság ellen?
@Penivaldes: oops, és ezt Egér tudja, ezen tulajdonság főleg az XY genetikájú humanoid egyedekre jellemző. Kisdolog esetén is? Vagy csak a másik esetben, mert akkor nincs több kérdésem ;)
@Penivaldes: akkor vízöntés szervezetbe juttatásának meghatározását kérném, tisztelettel :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ez bonyolultabb, mert én bizonyos időközönként elmegyek, és bezárkozom, és olvasom:))) igazából csak azért, mert oda nem nyit be senki, ha bent vagyok.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: en azt nem ertem, hogy mikent tud ez ennyi ideje hatalmon maradni...?

leonyid iljics brezsnyev 18 evig volt az szkpkb elso titkara, vagy mi a rak. hruscsov 9 evig. sztalin 12.

ez a kis gyoker lassan negyed szazada kondukalja a fideszt.
na ezek utan magyarazza meg nekem valaki, hogy a fidesz egy demokratikus part:-DDD
Kis vidámság jó ebédhez! Így szól a nóta: privatbankar.hu/makro/vegleges-elszigetelodes-es-tokeexodus-fenyegeti-magyarorszagot-247826

Innen:[..]"„De Magyarország vezetői szintén arra számítanak, hogy az európai helyzet súlyossága nekik kedvez és az IMF és az EU engedni fog, mert nem tehet mást ilyen bonyolult, minden uniós országot valamiképpen sújtó gazdasági-pénzügyi szituációban. A magyarok az időhúzást választották, játszanak” – mondja Jones. Szerinte „a magyarok borotvaélen táncolnak, mert az IMF és az EU nem fog engedni, ezzel ugyanis lejáratná magát. A magyar fél pedig, attól tartok, nem fog további kompromisszumkészséget felmutatni, kötni fogja az ebet a karóhoz”.

Bosznia, Szerbia kapcsán megtanultuk, hogy egy sokat ígérő, virágzásnak indult régió a nacionalizmus bűvöletébe kerülve félelmetes gyorsasággal süllyedt le, ami aztán háborúba sodorta a térséget. Egyes térségbeli kormányok, konkrétan Magyarország, nacionalista, EU-ellenes retorikával és immár valós politikai lépésekkel, felvállalják a konfrontációt egyrészt Brüsszellel, másrészt az IMF-fel, harmadrészt a szomszédokkal. Ebből a kívülállók levonják a következtetést, hogy Közép-Európában, jelesül Magyarországon folyamatosan növekszik a kockázat.

A nacionalista politika, legyen szó Venezueláról, Iránról, Belaruszról, előbb pénzügyileg, majd kereskedelmileg, gazdaságilag, végül pedig politikailag szigeteli el az adott országot. Az ilyesfajta kockázatoktól való félelmek egyre intenzívebb tőkeexodust tudnak produkálni Közép-Európában."
kelt a fides mafia uralkodásának 7 dik évében
...a mostmár nemellenzéki székesjárási fővárosban
@Gábriel angyal: Kezdd olvasni Umberto Eco új könyvét, A prágai temetőt! Benne van minden baromság, amit képes vagy bekopizni naponta, látható, honnan és miért terjedt el, kik terjesztették, mennyi igazságmagva van, stb.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Kövér nagypapa pedig öregkorában végighaknizta a sulikat vöröskatonás élményeivel. Kinek a sírjára köp most (minden szempontból)ápolatlan Bajuszkirályunk?

Gondolom, nem volt hátrány az öreg múltja a felvételinél se.
@a szív fészkei: melléklet az elszigetelődéshez:

"Hidegháborús állapot": Kövér miatt foglalkozik velünk a román sajtó
Egyrészt a Magyar Polgári Pártnak (MPP) kampányol, másrészt a magyar állampolgársággal is rendelkező romániai magyarok körében a Fidesznek gyűjt szavazatokat Erdélyben Kövér László - írta szerdán a román sajtó a magyar házelnök romániai látogatásáról.

hvg.hu/vilag/20120606_kover_laszlo_romania
@Penivaldes: Jézus. Vona FB-ját nézegeted, Zsóttit olvasod; bocs de szorulásod van és azzal kezeled? Vagy hánytatod magad a súlytartásod miatt? Vagy miért????????????

Szép fiatal agysejtjeidet ilyennel pusztíttatni... Olvass te is Ecot. Egered szereti, ahogy levettem.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Be akar vonulni oda valami szerencsétlen pónilovon - a világ legkisebb pónilován - a Törpapa. www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lofajtak-lotenyesztes/a-vilag-legkisebb-lova/3363/ Lehet, hogy nem is póni, de Einstein, tehát már tiltakozhatna a hülye ellen joggal.
@a szív fészkei: jajj már, megint ismételsz engem, igaz én csak célozgattam emésztésbeli problémákra :D

de most én voltam a gyorsabb :P
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem én kezdtem. :-D De Bayer, vécé - milyen következtetést vonsz le ebből?

A fasírt is csak úgy végzi. Nem láttad anno az Iparművészeti Múzeumban az emésztőgépet? Valami holland szobrász csinálta, mindennap megetették fincsi francia kajával és láthattad - üvegfala volt - hogyan lesz a finomság se perc szarrá. Ez kérlek kiállítási object volt.
@a szív fészkei: valószinű, hogy látens jobbikos vagyok, mert szoktam olvasni a honlapjukat, meg a Vona FB.-jét. A mérgezés már régi nálam. Eco könyvei, legalábbis amikkel találkoztam vastagok, nincs hozzá nekem türelmem.
@a szív fészkei: stílszerű :)

A hucul ló a huculok mindenes, kistestű lova, melyet a Kárpátok pónijának is tekintenek. Ez az erős lófajta rendkívül szívós és ellenálló. A fajta másik neve a kárpáti póni, huculska, hutsul, huţul, huţan vagy huzul hucule, huzule.

hu.wikipedia.org/wiki/Hucul_l%C3%B3
@a szív fészkei: ajjajj, csajom ezt meg ne lassa...

rogton jonne azzal, hogy "akarok egy torpelovat":-DDD
@Penivaldes: Na pedig most épp Gábriel - aki magyar szinkronhangja Vonának - agymenéseinek gyökeréről ír.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Azt nem értem, hogy sok gyökérnek nem tûnik fel az ahogy a Kövér és Orbán féle csürhe a hazai magyarság után a külhoniakat is megosztja? Ez a normális szrintük? SZÉGYEN!
@a szív fészkei: én megvágom magamnak a könyveket. tudom ez nem jó dolog, de nem bírom őket végigolvasni.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
a gyökereknek nincs szemük a látásra, azért gyökerek. az ember a sárgarépával sem tud beszélgetni.
@Penivaldes: fiatalság bolondság :D

zsótit régen tudtam emészteni, mára kiveti a gyomrom, mint vónát, talán a gyomrom gyengül, vagy az említettek romlanak fogyasztástechnikailag
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Megértem, városban főleg a negyedik emeleten egészséges tartani.:-DD B
ár a mi lakásunk - WestEndnél, első emelet, ami a hülye építkezésnek köszönhetően gyakorlatilag másodiknak számít - háború alatt valami orosz lóistálló volt: úgy is nézett ki, plusz felégették a padLÓt - , vagyon okért hozathatta helyre apám. (azért is lakhattunk benne). Hogy a bánatba kergették fel oda az állatokat?

Mert mondjuk Chambord-ban en.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A2teau_de_Chambord (ha azt is akarná a nőd a pacihoz)I. Ferenc is lóval járt fel alá az emeleteken, de legalább széles enyhe alacsony lépcsők voltak a patásoknak.
@Penivaldes: Sokszor én is, de Eco enciklopédia és ez érdekes téma ugyebár. Le is antiszemitázták hülyébbek érte. Pedig csak meg kéne érteni: egy ilyen antiszemita lélekrajzát adja eléggé gúnyosan de hatalmas tudással, ahogy szokta.

Csak rohamban kell olvasnom, mert majd 600 oldal és 14-én vissza kell vinni a könyvtárba.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Erre játszanak, következmények nimolé számukra. Mondom, hogy a törpeló agyban is Einstein hozzájuk!
@Penivaldes: De milyen jól! Nem hiszem, hogy agyonbasztatták felvételin vad kérdésekkel. Főleg, ha nagypapi okán szoc.hazás volt.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: azert ahhoz kell egy megoszthato mentalitas is..
na nem azert, mert kover es orban ne lenne ket feszultsegszito, szarkavaro gyoker, csak tudod, a mergezett magoknak olyan talajra kell hullani, ami befogadja azt...
@a szív fészkei: na igen, egy pártember nagyobb segítség volt, mint egy akadémikus:)))
nem valék meglepve:
/ami jár, a jár/

Orbán is ott lehet a foci-Eb nyitómeccsén

Donald Tusk lengyel kormányfő szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy tudomása szerint Orbán Viktor miniszterelnök is jelen lesz pénteken a lengyel-ukrán szervezésű labdarúgó Európa-bajnokság varsói nyitómérkőzésén.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Mindjárt jön Rodeo, hogy ne bánccsad a Fidelt, ő édibédi, a nép imádja, kurvajó alatta élni. Én meg ugye a narancsukhoz is hülye vagyok... :-D

@Penivaldes: Ja. És még el kell merülnöm a bulvárszenyában is. Nehéz sors.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: nem, bár már találkoztam vele előadáson:)) ő tartotta még 2005 környékén.
@Penivaldes: Szocialista Hazáért érdemérem vagy mifene okán felvételi nélkül kerülhettél bármilyen egyetem nappali szakára. Többek között.
@a szív fészkei:
A politikai "oszd meg és uralkodj" elven kívül vezeti ezeket a férgeket valami? Ugyan az a büdös falusi pártitkárgyerek maradt ez a pöcs is, ami volt. Csak a budi homlokzatát festi át mindig a birkáknak!
@a szív fészkei: "Csak rohamban kell olvasnom, mert majd 600 oldal és 14-én vissza kell vinni a könyvtárba. "

ebookban meg nem gondolkodtal..?:-)

nem kell hozza fat kivagni es ha valami oknbal fogva megsemmisul a hordozo, nem kell megegyszer megvenn, mint a papirkonyv eseteben - ami egyebkent torvenytelen, mert a szerzoi jogi torveny szerint ha a megvasarolt szellemi termek hordozoja megsemmisul akkor kotelesek adni helyette masikat a hordozo araert, azaz konyv eseteben 1-2 csomag felfamentes rajzlap araert, mert a szellemi termeket vettem meg draga penzert, nem a papirt...
@a szív fészkei: had monnya, ettől én még nem fogom szeretni, ugyan olyan blfasz mint vezényló, és sorolhatnám a dicső nemzetfiakat a Földről, csak az unalom miatt mennek a népek onnan is szerte szana a világnak
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Egyszer olvastam neten könyvet - egy fiatal srác Móriczról írt regényét -, kurvára belefáradt a szemem, holott az jóval rövidebb volt.

Én szeretem azért a Könyvet lapozgatni, na. igen a fákat is szeretem, de azokért előbb Orvbánt kéne kivágni, hogy a hülye levelei miatt - még nem olvastam el, mert nem akarom kiborítani magam teljesen - irtanak ki erdőket.

@Penivaldes: Kösz. :-) Az erő velem van. Vagy lesz.
@Penivaldes:te tééééégla :D

ELTE 90-es évek, rokonhoz bekukk, lát dicső fideszeseket, dölyfös úriasan vonulva, magasan hordozott orral :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Igen, azt mindig kérdeztem Rodeotól, ha annyira cukimukiság a kubai élet, csupa móka, kacagás, zsákbafutás(az főleg) lepényevés, akkor miért szöknek lélekvesztőkön, halálos veszélyben Miamiba, Floridába és miért nem fordított az irány?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ja a darálód! Nagyra vagy vele :-DD - nem kérték még kölcsön ezek a túlkoros fiúk? Lehet, hogy be kell majd segítened a földbérleti cuccaikat megsemmisíteni... Tartsd szárazon a Szent Darálót!!!
@a szív fészkei: relative olcson - 5-7 konyv araert azaz 18-20e forintert - lehet venni ebook readert. ha ranezel olyan, minha papirt olvasnal. a felulet erintese mintha papir lenne. es a kongresszusi konyvtar elfer neked 190x120x11 mm-en..:-)

ha csak azt nezed, hogy van egy 1000 kotetes konyvtarad annelkul, hogy szobat, polcot kellene venni/epiteni neki, mar megeri;-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kösz, lehet, hogy akkor beújítok, igazad van valahol. Mondjuk rögvest kettő kéne. Mert könyvet már nem veszünk - ára miatt se nagyon és valóban betelt velük már rég a lakás, holott az nem kicsi. Így a földön tartjuk már, és ott sincs hely.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Mire: kalocsaira? Attól még szaglik. Na olyan análfixált lettem, mint a Fábryjuk. :-DD
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ti még nem is sejtitek, hogy mennyire tégla:)) Navracsics lánya évfolyamtársam volt.
és fidesz matrica van a hütőszekrényen.
:))
@a szív fészkei: vóna volt az, szerintem

a szent darálót adnám is, beépített szkennerrel, de csak nem viszik, és a rezik sem kiabáltak, hogy kell nekik ;)
@a szív fészkei: nem egyetemen. ott a Gyurcsány adott elő, azon a nővérem volt. Zsótti egy művházban adott elő, nem emlékszem miről
@Penivaldes: húúúbazz, éljen a párt, csak a fidesz, éljen soká dicső minielnökünk Vik_TÓR, a vezényló :D

/kulcs a lábtörlő alatt, kutya nincs kedves TEK :D/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: és még valamit, hogy végképp kétségbeess:)) Magyar Nemzetből hajtogatok hajókat:))
-no komment-

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: olvasni való :D

Orbánról leveleznek Európában

Olvasói levélben reagált Reinhard Olt német újságírónak a Der Standard című bécsi liberális lapban múlt szombaton megjelent vendégkommentárjára két osztrák európai parlamenti képviselő.

hvg.hu/vilag/20120606_kulfoldi_sajto_orban
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nézd, mindenhol lehet találni néhány más ambícióval rendelkező embert, akiket pár üveggyöngyért fel lehet cukkolni, vagy vélt, netán valós dolgokkal lehet zsarolni. Azután velük gründoltatnak egy-két pártocskát és máris könnyedén oszlásnak indult a sosem volt nagy egység.
Mindössze (?) azt nem értem az egybites vak narancsbolsikban, hogy nem értik meg azt, hogy ami pl. Romániában zajlik, Viktor és csürhéjén kívül senki más érdekeit nem szolgálja? CSAK A SAJÁT személyes és a románok érdekeit? Hisz mutogathatnak ide, ránk, MAGYAROKRA, hogy folyamatosan keverjük a szart...
Annyira hülyék vagyunk ráadásul, hogy a maradék honfitársainkat is megosztjuk, mindenhol, külföldön.. ÜGYES... Csak beteges!
@Penivaldes: az jó, mi a helyi témán pucolunk ződséget, szentségtörés az is, meg ez is :D
@Penivaldes:
Előadta Zsótti a rablott holmit? Volt mit... :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Iktatom a kukába azonnal az összes reklám és pártszart. Illetve szelektíven gyűjtöm és néha elviszem a papírgyűjtő konténerbe... :))
@a szív fészkei:
cum trucc és dafke zéé grósz nem mondok semmit...egyébként is nektek most már van kis fideletek csak nem olyan magas és nem olyan szőrös és nincs indiai selyemből készült egyenruhája (ha még nem tudtad volna?) és a Commandante en Jefe rangjelzése a vállapján ami a Legfőbb Hadúr cimet rejti és a Fűhrer-rel azonos...igaz neki nincsen karácsonyfa a vállapján...szóval a ti Kedves Vezető tök nek még fejlődnie kell meg nőni növekedni mint a dudva ja, és amíg el nem felejtem még arra szar zű'd narancs termesztésére sem képes...úgyhogy le vagytok ti maradva alaposchan még a kis minidúcsétok sem az igazi arra is hamisítvány

nektek mindenből csak valami másoktól levetett hóbelebanc jut meg a lábszag

semmi friss eredeti diktátor csak egy ilyen focihuligán...csak nehogy a lengyel bőrfejűek kikalapálják a cigány volta miatt mert ott meg dúl a rassz iz musch

szóval....ha akartok valami eredeti diktátort akkor fel kell kötnötök a bugyellárischt
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "kutya nincs kedves TEK :D"

nem baj, majd visznek egyet, hogy lelohessek..:-)

hallottam ezt-azt amugy, igen kemeny kikepzest kapnak a tekikatonak...
kivancsi vagyok, mire is kell egy olyan csapat, akik varosi gerillaharcra vannak elsosorban kikepzve...

nem, nem terrorista elharitasra. varosi gerillaharcra. az nem ugyanaz:-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: stimm, de egy-két papírtermékkel, kiélem pusztító vágyam, kivetítve reájuk a mélyen magamban forrongó gyűlöletem :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: olyan vagy, Újdörögd csak ennyit mondok :D

jahh, meg sok terror_ista lesz, és köll a gyakorlat, kedves Sipi ;)
@a szív fészkei:
ennek is természetes okai vannak a széljárás meg a cápák vonulási iránya...másrészt Cuba nem hozott olyan törvényt, hogy bármely amerikai ha a cubai földre teszi a lábát automatikusan megkapja az állampolgárságot, sőt ha amerikai direktben arrajár akkor nem engedik haza mert vörös...zsák nincs tehát futni is csak a 80 éves nénik szoktak reggeli tornán, meg amikor megjön a havi csirke a jegyre ami egyébként 2 fillérbe kerül

jó az a kis emigráció, jól menő színészbűl ragyogó pizzasütő lett miamiban, meg csakis képzetlennek való munkát kapnak kivéve a fidel rokonai akik a floridai szenátus meg a szövetségi szenátus tagjai Fidel ugye Díaz Ballard család és abból sokan vannak a zusáska törvényhozásában meg felelős be osztásokban...szóval nektek megint csak a lábszag jutott
hogy az a kiaszott, qva életbe mán:

Az élő fát is védené az új Btk.

Nagyon sok módosítóról tárgyaltak. Egy jobbikos javaslat megtiltaná a Szent Korona gyalázását.<nóóórmális???
-no komment-

Önmagukban életképtelenek az európai gazdaságok

Szerinte az eurórendszer mentése globális politikai, biztonságpolitikai és gazdasági érdek. Az euró egy olyan rendszer alapjává vált, amely, ha részeire, vagyis nemzetállamokra bomlik szét, akkor azok egyenként többségükben életképtelenek lesznek.

Ezek az európai országok, az EU-tagállamok külön-külön egészen piciny résztvevői a világgazdaságnak és Jonse szerint önállóan versenyképtelenek. Csak együttesen tudnak talpon maradni a délkelet-ázsiai, az észak- és dél-amerikai régiók vagy Kína és India mellett.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/06/elszigetelodhetunk_a_nacionalizmusunkkal/
@a szív fészkei:
mikor a Plaza de la Revolución-on közel millióan éneklik a kétértelmű dicsőítést ami akkor már 25 éves dal volt

értsd meg a szöveget és ha ezt majd a minidúcse is megengedi

www.youtube.com/watch?v=fzwcA3AuoSk
nahhh

Kiszivárgott: hátraarcra készül a kormány
2012. június 6. | 12:23

Készülnek az újabb, MNB-törvényt módosító javaslatok, amelyekkel a kormány már figyelembe venné az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap kifogásait - értesült a Népszabadság kormányzati és fideszes forrásokból.

www.portfolio.hu/gazdasag/kiszivargott_teljes_hatraarcra_keszul_a_kormany.168325.html
atlatszo.hu/2012/06/06/uj-foldesur-goboljarason-itt-minden-meszaros-lorince/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=uj-foldesur-goboljarason-itt-minden-meszaros-lorince

[...]" “De hát itt most már mindent föl kell számoljunk, itt már nem tudunk fönnmaradni, teljes mértékben körbe lettünk kerítve, kijárónk sincs” – tárja szét karját a juhász, aki 9 éves korától dolgozott az állatok körül, de a közelmúltban kényszerűen megvált 200 birkájától, miután megérkezett az új tulajdonos. Hogyan került Mészáros Lőrinc nagy szarvasmarhatelepének szomszédságába Göböljárás lakóközössége – erre keresi a választ videoriportunk.

Alcsútdoboz-Göböljárás lakóit nem kérdezte meg terveiről Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere, aki tavaly vetette meg lábát József főherceg egykori majorjának központjában. Az önfenntartó életmódra berendezkedett családok körül azóta elfogyott az eddig megélhetést adó föld. Évtizedeken át megéltek belőle, ám amikor az egykori Csákvári Állami Gazdaság területéből vásárolni szerettek volna, nem jártak sikerrel. Mészáros Lőrinc tavaly februárban alapított cége viszont idén áprilisban megvette a Csákvári Mezőgazdasági Zrt.-től azt a 11 hektáros majort, ami a hercegi majorság területén működő egykori állami gazdaság göböljárási telepének központja volt. (“Kérdezzen meg bárkit, hogy mit mond a Mészáros Lőrincről” – interjúnk a felcsúti polgármesterrel.)"
@rodeo36: Tényleg?

Nagyon irigyeljük testületileg a kubaiakat. (a tengerért én valóban, a szar életükért nem. Másokat is szoktam olvasni Kubáról, nem csak téged.)
@rodeo36: Ezt már küldted sokszor. Ha kétértelműen dicsőítik, akkor azt azt jelenti, hogy nem felhőtlenül boldogok. Amit nem is értek.
@Penivaldes: Na mégis miről adhatott elő számlakönyvét Szlovákiában vezetve??? A Zédesegyhazánkról, amit ezeregy zsidó odvas foga rág.
-no komment-

Itt a végjáték: dupla vagy semmi. Három hét a nagy bummig

"Az unió szorosabbra fűzését persze könnyen követelik a spanyolok, mivel túlnyomó részt EU-pártiak. Ezért az is külön feladat, hogy - ha a tagállamok többsége végül is belátja ennek szükségességét, akkor - miként oldják meg a dolgot. A maastrichti feltételrendszer érvényesítése jó mintát szolgáltathat - véli a Guardian szakírója. Ez rögzítette az eurózónába - azaz egy az EU-27-nél szorosabb unióba - kerülést mint végső célt, az ehhez vezető utat és a teljesítés feltételeit."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_a_vegjatek_dupla_vagy_semmi_harom_het_a_nagy_bummig.521493.html
@Penivaldes: Hát altájra nem jó, a nyomdafesték káros az ottani régiókra.
Ez volt már? ;)

Mint ismert, Orbán Viktor szeretné megszüntetni a pártok állami támogatását, a "költségvetés rossz
helyzetére" hivatkozva. Ez az
összeg 2,3 milliárd forint, vagyis
kevesebb, mint amit elköltenek Kövér Laci új játékszerére, az
Országgyűlési Őrségre ...

www.vastagbor.blog.hu/2012/06/06/sporol_az_orszaggyules
@a szív fészkei:

pontosan az a kétértelmű egyértelműség ami a lényeg, tehát nem dicsőíti ...tudom, hogy olvasott vagy...
viszont ezek mintegy 10000 km-re vannak tőletek, a minidúcse lábszaga meg naponta 24 órában az orrod alatt szaglik...és ráadásúl demokratikusan...mi szép és kurva jó...el ne cseréld valami másra...még egy két magyar választás és nem is lesz Magyarország csak valami alcsútdoboz és környéke béke poraira
@rodeo36: Akkor most vegyük nagy kegynek, hogy folyamatosan irogatsz a lábszagúaknak a lábszagúakról? ;)
@a szív fészkei:

1526 Magyarország = 2012 Magyarország = a Csák Máték földje

a jobbágyság és a 9/10 sarcolása az 1/10-edből halj éhen

mikor tiltják be a Bánk bán-t? mert ugye Tiborc...mikor is elmondta, hogy mi lesz 2012-ben?

megválasztottátok, demokratikusan

VASTAPS ÉLJEN A FIDESZ ÉLJEN A MINIDÚCSE ÉS BANDÁJA

az örök világosság fényeskedjék nekik
@Gábriel angyal:
annak veszed aminek akarod, de a lábszag lábszag marad és te szogolod és tartod az orrod a seggükben

brühühühühühühühühü
@rodeo36: Ha szerinted itt dicsőítjük a bonsaiunkat, akkor te már nagyon nem érteni magyar...

Kubában nem tudom kinek van netje, de nem szoktunk dalárdába tömörülni Orvbán ablaka alá.

Lesz Magyarország Orvifidel(sz) nélkül, hidd el!
Tekintsünk el a műsorok minősítésétől, és csak a sokszínűséget, szélesebb nézőpont biztosítást nézzük, akkor nekem tendencia és földbe döngölés ízű a dolog, nagyon is:

rádiók:

-klub, neo, így-úgy infó /az új pályázat szövegezése/

tv:
- atv, tv2 /intendás/, rtl klub /bulvárisítás, heti hetes, közéleti műsorok/
- freki díjjak, koncessziok, feltétel rendszerek

újság:

-hírdetési piac irányítása, cégbirodalmi kapcsolatok átalakítása,

/ez mehet az összeshez ami nem kormány közeli/

online média:
-origo tulajdonosi-gazdasági csesztetése /T/
-index csesztetése szintén ezekkel
-stb

index.hu/kultur/media/2012/06/06/megszunhet_a_neofm/
www.spiegel.de/politik/ausland/ungarn-rechtsradikale-aus-orban-regierung-pflegen-horthy-kult-a-835958.html#ref=rss

Ezt is szórul szóra diktáltam. Bár nem tudok németül - majd Boli, vagy Rodeo fordít - , de mit számít az, már mindent tudnak, mit kell pötyögni, ha mi keressük őket...
Amúgy Németországból tették fel a FB-ra. Ott is sok idegenszívű aknáz.
Erdélyben írják most: manna.ro/velemeny/trianon_lepjunk_inkabb_tovabb_2010_06_03.html

Van még normalitás is ott, hálisten, de ezt eltörülni küldik ki rájuk Kövért és dolgozik ezen a többi ottani hülye is.
Boldogok, na..

Monty Python-kormányhoz Tóta elnöksége - én benne lennék. Hülye Járások Minisztériuma úgyis kéne.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Pedig most mindenki lottót vesz. DE vegyenek neki egy szorobánt!!!! Ingyér` van tanfolyam is. www.szoroban.hu/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Na megint egymás linkjeit kergetjük. ;-DDD Én 13. 59-kor raktam be, bibibíííí...
@a szív fészkei: ehh, tényleg, pedig meg is néztem, még az is lehet, hogy a te linkedről jutottam oda, nem baj, úgy is csend van, és ha jönnek a többiek, megint linkeli majd más :D
@a szív fészkei: nem az a baj, hogy valaha majd nem lesz, hanem az, hogy lett 2002 után, mintha nem tudtátok volna ki is ez a darab szar?
@rodeo36: Tudtam. A szar úszik felül, te meg ezt nem tudtad? Majd lehúzzuk a többihez.
@a szív fészkei:

Áder is megszólal Schweitzer védelmében
A kilencvenéves nyugalmazott főrabbit kedden inzultálták Budapest belvárosában.
ehhh, elég ennyi szrság, lezsibbadtam teljesen, és a végén hozsannázni kezdek dicső qrmányunkért :D
@a szív fészkei: mikor?

már 23 éve basztatja a magyarokat
@a szív fészkei: igen, nem is értékelem túl, jelzés értékű, de kevés, nekem ennél több kell tőle, mert ezzel semmiben nem különb a vezénylótól és zrt-jétől
jogbiztonság, hitelesség, tervezhetősség:

Egy fillért sem kap a BKV az államtól

Kivonul a BKV közvetlen finanszírozásból az állam a készülő 2013-as költségvetés tervezete szerint, holott az alig két hónapja szignált!!! Matolcsy-Tarlós-megállapodás szerint jövőre 22 milliárd forintot adna a kormány a BKV fenntartására.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiszivargott_egy_fillert_sem_kap_a_bkv_az_allamtol_bukik_a_matolcsy-tarlos_megallapodas.521514.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: by the time -12 years ago- Fidel VETT EGY MERCEDES BENZ összeszerelőt a Brazil Mercedes-től és azóta Mercedes, vadiújak rohangálnak Habana-ban, pedig ott nyomor van...és a turista forgalomra a Brasil Volvo Scania szállít folymatosan több ezer double deck bus-t

tényleg nyomorognak dehát...van aki szereti ahazáját és tesz érte -ha tud- vagy nem és akkor kirabolja

MECSODA KÜLÖNBSÉG
Ez sem bulvár:[..]"Félnek a pórul járt borsodi gazdák, akik kimaradtak a földosztásból, s ez a megélhetésüket fenyegeti.
A mostani 2700 hektáros földosztás ugyanis kispályás a 2014 tavaszán várhatóhoz képest. Akkor jár le 18 ezer hektár földterület bérleti joga a borsodi mezőségben, amelyet jelenleg helyi gazdák és termelő szövetkezetek bérelnek."
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ujabb-kormostol-felnek-a-gazdak-2090620
@rodeo36: Orvbán gyűlöli Budapestet és kivérezteti. Ezzel magát csinálja ki, de ez sem izgatja.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: budapest el lesz torolve a fold szinerol. ez nem is volt ketseges. mi, pestiek szo szerint az eletunkeret kell majd harcolnunk a fidesz ellen, mert mi vagyunk a fidesz osellensegei. a liberalis, pesti ertelmiseg, akit nem lehet lofaszlozungokkal es hazugsagokkal megvezetni annyira egyszeruen..

budapest, a bunos varos, amelyik 1998ban ellenallt a narancshengernek. meg is kaptuk a buntetesunket erte, a nemzeto godrot es a negyes metro project felbehagyasat, tonkretetelet (igen, a negyes metroval szopas jelentos reszet is a fidesz szamlajara irom..)

most ki leszunk nyirva:-)

vagy orbanek lesznek...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: @Fabius: volt néhány napja vita a csp folyósításának, vagy nem folyósításának, büntető, szabályozó lehetőségeiről. Másnál is problémákat vetett fel a kérdés, az biztos, hogy ezt sem lehet feketén, vagy fehéren nézni:

--
Kiemelték, az előterjesztés megszüntetné annak lehetőségét is, hogy az ötven tanórát mulasztó gyermek iskolai támogatása visszamenőlegesen kifizethető legyen, ha a gyermek ismét jár iskolába - mutattak rá. Szabó Máté egyetért azzal, hogy ösztönözni kell a gyermekek tanulását, iskolába járását, azonban álláspontja szerint a családi pótlék mérlegelés nélküli megvonásával, tehát "ösztönzés helyett büntetéssel" nem érhető el ez a cél.

--

hvg.hu/itthon/20120606_ombudsman_csaladi_potlek#
@a szív fészkei: az mennyire durva, hogy a blikk hitelesebb mar mint az mti, vagy az mtv hirado?:-DDDDDDDD
@Gábriel angyal: Még szerencse, hogy spórolni akarnak, és nem választási év. Most képzeld el, ha akarnának és 2014 lenne...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: izééé MTI hírcentrum nincs, csak MTVA, linkeljem, vagy csak megszokásból írtad? :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: És több visszaélésre derített fényt, mint az un. mértékadó média.:D:D
@rodeo36: teljesen igazad van, csak attól félek, hogy szike helyett, megint fűrésszel vágják ki a daganatot, illetve a beteg simán megdöglik a műtét alatt.
@a szív fészkei: Mint, ahogy Kuba is lesz Fidel nélkül. :)
okééé, ez eddig stimmel, kérem a többit, és a részleteket, na meg a stratégiát:

Jávor: a jövő csak a Fidesz bukásával képzelhető el

Az LMP úgy látja, hogy a kormányzás árát nemcsak a ma élőknek, de a jövő nemzedékeknek is meg kell fizetniük - mondta a kabinet két éves tevékenységét értékelve Jávor Benedek Budapesten. A frakcióvezető kijelentette, a jövő "a jelek szerint csak a Fidesz bukásával képzelhető el".

hvg.hu/itthon/20120606_lmp_orban_kormany
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mióta mondom. Orvbán mindig nekik nyilatkozik először. És ezt még olvassák a népek, a többi - kivéve a képes celebbulvárt - halódik.

Utána is mennek dolgoknak, perelték már a kormányt adatokért.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Na de hogyan???? Ennyit én is tudtam, már jóval Jávor előtt, mit mondjak...
@Gábriel angyal: már van...éppen attól rettegnek, mert tudják mi volt velük 45 évvel korábban:

AZ USA NYILVÁNOS HÁZA, KASZINÓK KÜLFÖLDI TULAJDONBAN ÉS RABSZOLGÁK íRNI OLVASNI NEM TUDÓK ÉS ORVOSI ELLÁTÁS NÉLKŰL...mert a kapitalizmus ilyen egész Dél Amerikában Mexico-tól délre különböző mértékben

de kérdezd @tucano-t majd ő leírja, ha nekem nem hiszel...kedvencem Colombia, Costa Rica, Paraguay, Uruguay...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: + 1

De szerintem itt kicsit mértéket vétett a parasztja. Nem Alcsútja a világ közepe, de ő oda lesz kaparva.
@tucano:
talán jobb a betegnek is...nem kínlódik és nem reménykedik...a vég -már láccik mit tesznek: rablók vagy rablógyilkosok
@rodeo36: figy. Ezen a téren én melletted állok csak azt nem értem mit keresel akkor az USÁ-ban?? :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Végleg lenyúlásról szó sem volt a vitánkban. Hogy nekik ez jön i belőle, az nem lep meg sajnos.
@Gábriel angyal: ki mondta neked, hogy ott vagyok?
@a szív fészkei: Ami késik, nem múlik. :D
@Gábriel angyal: Megnézhetnéd mennyi marad abból a pasiból aki ezzel áll elő.:D
@rodeo36: Azért az USA se az, ami volt több, mint 64 évvel ezelőtt. Mondjuk vegyük csak azt,kiből lett elnök négy éve? Akkor ez el sem volt képzelhető, hisz egy buszon se utazhattak. Rosa Parks mikor ült le?[..]"Parks arról lett híres, hogy 1955-ben a buszvezető utasítása ellenére nem volt hajlandó átadni helyét a buszon egy fehér bőrű utasnak. Letartóztatása váltotta ki a montgomery-i buszbojkottot, a történelem egyik legsikeresebb, faji megkülönböztetés elleni megmozdulását, ami a polgárjogi mozgalom vezetőjévé emelte Martin Luther Kinget. Parks az amerikai kultúra és a polgárjogi küzdelmek egyik legjelentősebb alakjává vált."

Azóta meg a feka Obama az elnök és volt feka külügyérnő, hadügyér, stb.. Szóval nemcsak Kuba fejlődgetett Szent Fidel alatt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": DE azt is megnézném - inkább ne, csak van egy saccom - , mi marad abból a nászút lényegi kellékéből a pasinál ezután az út után....
Ehhez todomány: www.origo.hu/tudomany/elet/20030616impotenciat.html "Azok a férfiak, akik rendszeresen bicikliznek, a környezetet igen, saját magukat viszont annál kevésbé kímélik. Ugyanis átlagosan kétszer annyi esélyük van az impotenciára, mint férfitársaiknak - derül ki egy brüsszeli tanulmányból."
@a szív fészkei: a parvenű...történelmi eset

a világtörténelem leírható úgy is mint a barbárok háborúai a kultúra fellegvárai a városok ellen

ennél a tetűnél nagyobb barbárt kitalálni sem lehet
@rodeo36: A kínaik is befürödhetnek: privatbankar.hu/kkv/rafaztak-a-kinaiak-a-borsodchemmel-247794

Az általad annyira fikázott műhanyag - unokahúg gyerekszája volt :-DD - kicsit betett nekik. De pl. a te PC-d valódi aranyba, cápabőrbe vagy hermelinszőrbem, vagy mi természetesbe van burkolva? Hisz úgy utálod a műanyagot en bloc...
@a szív fészkei:

hát...a brühühühühühü tipikus esetje

a heréknek szükségük van arra 2 vagy 3 Celsius -szal kisebb hőmérsékletre mint a test többi része és ha oda vannak szorítva szűk farmerban sikkes kis bugyinkóban akkor rövid idő alatt a teljes impotencia lép fel...lehet, hogy még egy darabig feláll de hogy utódja nem lehet az bizonyos ez orvosi tény

a bicaj is odaszorítja és még dörzsöléssel extra hőt is termel

brühühühühühühühühü sportok és viagra
@a szív fészkei: :D Sanszos. Ki a franc akar 3 évig csövezni körbe-körbe a világon kanapékon és hosteleken, meg rekumbensen tekergetni. Jobb háton fekvős nászút is létezik szerintem.:D
a jobbklikk kommunikáció ezt is bebukta, megint látszik, hogy mi és kik a fontosak nekik, és most nem a szerintük elfeledett határon túli magyarokra gondoltam.../pl. az ő életüket segítette k.laca is a kampányos haknival/

hvg.hu/itthon/20120606_schweitzer_jobbik
@rodeo36: Te bugyit hordasz?:O
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: És még gábriel mondta tegnap, hogy ferink nem ért a gazdasághoz...
@a szív fészkei: látod látod, élet valék esmét, és jönnek a linkeink is rögvest :D

Boli elmetárs is kattan a lényegre :D
@a szív fészkei:
drágám asszittem te tucc disztingválni

nem a műanyag bugyi és ing meg egyéb ruházat és egyéb izék...

a műanyag hasznos és nélkülözhetetlen de nem minden célra

látod, emléxel mit mon'tam én anno mikor kinai minielnök gyütt?

kipróbálják úgy ahogy ők azt szokták és utána vagy elhagyják vagy jönnek

most ki van próbálva

megbukott KíNÁVAL EBBEN AZ ÉVEZREDBEN NEM FOGA MAGYARORSZÁG SEMMILYEN ÜZLETET KÖTNI KIVÉVE OLYAT AHOL A KíNAI ELAD VALAMIT JÓ DRÁGÁN AMIT ASSZISZNEK, HOGY ÓCCÓ

brühühühühühühü

a bölcs világ esze magyar miniszterelnök aki máshoz nem ért csak miniszterelnöknek lenni

mekkor bukás? pofára esés, a frejire szarnak

a többi is már hallja láttya és nem gyün hiába várja

GODÓRA VARVA

brühühühühühühühü meg ájemef
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
azok sikkes lila tangák azok fiúbugyik és a sok hasonszőrű

attól, hogy alsónadrágnak híjjátok még bugyinkó...amiből kibuggyannak a tökeid és bevágják a zacsekot meg a seggedet lilára dörzsöli a farmer mert nincs semmi smirglipapir farmer és a segged között...és még szaros is lesz amennyire spórolósak vagytok ...brühühühühühüh
@rodeo36:
Te, ha Csekknek olyanja van, akkor beba.... :(((
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Te, ha ezek azért adják ész nélkül a magyar állampapírt akkora kamattal, mert csődöt jelentenek a végén úgyis és megvonják a vállukat - akkor értem a magas kamatokat... Csak a helyükbe nem szeretnék lenni.
Na ezért nem veszek ilyen szart. Jó lesz a dollár is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Le vagy maradva! Sintér Sanya 1.6 millát keres naponta. :(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: kivancsi vagyok, hogy a vizovickit vajon milyen gyanu alapjan vittek be.

imho itt valami teruletatveteli biznisz lesz, pintersanya a dohanynagyker es biztonsagi ceg utan a szorakoztatoiparban is be akar ruhazni...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Ááááá...dehogy, erre nem is mernénk gondolni!
Ő volt, Tisztelt TEK!
Nekem ilyen disznóság az eszembe sem jutna! Honnan is... :)) IP címem sem az igazi, csak álcázásdiból van ez...

Amúgy a közeljövőben ajánlom a kedves kommentelők figyelmébe - TOR:
www.torproject.org/
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ismerem, de en ahelyedben inkabb fizetnek valami anonym proxyert...;-)

tudod az ilyen social cloudba mindig befer 1-2 okos legeny, aki szemrebbenes nelkul lenyulja ezen keresztul a kartyaszamodat, paypal jelszavadat..

ami ingyen van az annyit is er.
ez egy axioma:-)
kovezzetek meg, de ez az ader klasszisokkal jobb, mint a smitplagi volt.

pedig a viz lever a buskepu fidesznyiktol...

ertem en, hogy a fideszkutyak kolyke, de akkor is...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Bár ez is mindent aláír, de legalább a formai hibák miatt visszaküldi... :))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Lehet, hogy a búsképű lovag szívesebben vív a szervilizmus mesterénél, azért?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Egy alom, ne felejtsük... és a segg is ugyan az, amit nyalnak. Narancsbolsi kutyából sem lesz demokratikus szalonna!
ez nem NOOOORMÁLIS !!!???!!!

"félig roncs autókon is lehet utasokat szálítani..."

"...embereket ijen köörülmények között szállícsanak..."

mér??? TELJESEN roncs autók kellenek? mint a BKV-nak?

www.youtube.com/watch?v=6o7VM25lbGA&feature=player_detailpage#t=79s
@dr. Bubó: mirol ugat ez az elbaszott aszfaltparaszt?????

miert nem bassza ki az sztk protezist abbol a partitkar pofajabol valaki egy ketcollos savallo acelcsovel????!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: egyre emlékszem, hogy előtte és utána elszívott csomó dohányt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem, az aki szűk bugyiban, gatyában mászkál az lüke. :) meg az is aki zsinórtangában, ami bevág a lábuk közé.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem kul, hanem gusztustalan. normális ember nem vesz fel olyant.
a bugyi arra van, hogy védjen, ennyi erővel nem is kéne hordani.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: persze kényelmetlen sok minden, de van amit megúszhatsz. a hülye ruhák azok. :)
@Penivaldes: hat nemtomm..
en egy csomo holgyet ismertem amikor is aktivan gyakorltam a promiszkuitas muveszetet, akik ilyesmit hordtak...:-)

nem orzok rossz emlekeket:-)

dehat en meg ugy vagyok, hogy normalis ember csak akkor hord szandalt, ha vesz hozza pajzsot es landzsat is kiegeszitonek;-)

des gustibus non est disputandum:-D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: van aki a finomfőzeléket is megeszi. Én nem. Ez hasonló. olyan ez nekem mint az állatminta.
meg egyébként sem a fehérneműre fordítok legnagyobb gondot. legyen tiszta. de, hogy milyen szabású, csipkés, piros, lila. az nálam annyira nem játszik:))
ja meg nem is állna jól, megsúgom:)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ja csak te ugye férfi vagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ott meg más.))
@Penivaldes: "a bugyi arra van, hogy védjen, ennyi erővel nem is kéne hordani. "

Szerintem is tök fölösleges. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerinted igen, de szeribtem nem:D mert ugye ha nadrágok konfekcióban alul szűkek, felül bővek, és amikor leülnek sokan, akkor naci csúszik, és már ki is látszik a popsijuk. én ezt úgy előzöm meg, hogy nem ülök le:)
vagy olyan nacit vesz az ember ami felül szűk, alul meg lóg, mert hát nem olyan az ember lánya, ahogy azt elképzelik:))
@sanyoka: Nálad a pont. Bár lehet, hogy ő civilben, nem médiakampánnyal ment az öreghez, nem tudom... Remélem, hogy így történt, ha nem, akkor, :-((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Romániában ezt már mikor felfedezték. Cicciolina az arát is adta ehhez. ;-)))

Amikor a Montmartre-on megnyitották a kánkános malmot meg a hasonló kéjbarlangokat, először az ottani angyalkák csupaszon dobálgatták az égre a lábikókat. De a tulaj hamar rájuk adatta a picskés bugyingót (by Cicciolina) mert azt mondta, izgibb szépen becsomagolva látni, mint valami értékes kis ékszert... Akit még jobban érdekel, az fizessen érte és bonthassa ki utána.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na Spanyolországban vannak azért kellemes és kényelmes hostelok. DE nászni két keréken, nagyon nem.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Mirkóczi faszkalap mondjuk erősen stonehenge-szerű kőbölcsőben ringhatott, ha az meg sem érinti, hogy egy 90 éves védtelen, madárcsontú kis öreget inzultált valamelyik agyamentjük.
@Penivaldes:
Nálam viszont játszik, mert a régi lekrámszolgen szerint:
„Tartalomhoz a forma” – ha szabad megjegyeznem…
Igen, védelmi feladatokat is ellát(ott), csak akkor még vasból készült, másfél kilós TUTO-lakattal biztosítva az illetéktelen behatolók ellen, a harcászatilag stratégiai jelentőségű célterületet. Amit ma cukorspárgából kreálnak, az mi ellen véd? A mikroszkópikus betolakodók is körbe röhögik.
@Knósszosz: jó ha valaki szép, és vonzó az viseljen csini bugyikat. de én nem vagyok az.

na igen amit ma csinálnak azt egy kézzel széttépem még én is..
@rodeo36: Van műanyag, amit meg tudnak igenis szépre csinálni, van, ami tényleg ótvar - de mivel ez a XXI. század keszcsókolom, el kell fogadni, hogy a ruházkodásban is ott van. Nem élek a hetekig rád büdösödő nájlon ingekkel, a magyar falusi outfitt verhetetlen királynőjével, az OTTHONKA című kultikus darabbal, Zűrhajós kedvence kínai nájlonzoknival, de van műanyagból gyártott márkás táskám, sőt lakkcipőm, övem, satöbbem is.

Mert kéhlek alássan, a combinón, buszokon hernyóselyemben - holott akad azért - ill. csak tisztítóban pucoválható cuccban közlekedni életveszély: egész nem létező pénzem pucerájra költhetném. Ui. nincs Bentley-m lambériás ;-))fosőrrel, hogy megússzam a vegyülést a néppel és tiszta maradhasson a koktél-, nagyestélyi- (mind nincs), délutáni és egyéb ruhám alkalmakra, mint neked és köreidnek.

Egyet veszek fel egy napra - mondjuk, amennyit boltkórosan összevásároltam, tudnék többször is átöltözni :-D - , abba rohanok le anyámhoz, abban vásárolok, teszek-veszek a városban, ami olyan, amilyen, de nem nagyon tiszta - aztán jövök haza és kimosom.

Vettem egy angol vadiúj tiszta gyapjú hófehér tengerész blézert, ami zseniális, de többe lesz a tisztítása, mint az turiára. Tehát eléggé meggondolom, mikor és hová húzom magamra.
Én olyanokban élhetek itt Budapesten, ami otthon simán mosható. Pláne télen: hisz ahol lakom, ott olyan vad körülmények (és mocsok lespriccelő autósok) vannak amíg a havas dzsuvában elvergődök a buszig, hogy egy kékróka bunda tíz perc alatt szarrá is menne. Csak műanyag él meg, amiről Arany János után szabadon lepereg, amit az úri lócsiszár rám saraz...

Szóval ezt is kalkuláld be a kicsit kurvára kioktató életviteli és öltözködési tanácsaidba. Na meg a kurva molyokat se lehet kiirtani, mivel tilos az EU-ban a naftalin, a levendulán meg halálra - de annyira mégsem halnak meg - röhögik a dögök magukat. A férjemnek legalább három Esprit - nem olcsó - gyapjú pulkáját apró lisztkupaccá rágták levendulástól. De itthon mást nem kapok ellenük. Adj tanácsot! Akkor majd merek még jobban ilyen természetesbe ruházni. Mert ettek már nekem is, mindenkimnek cuccát, sőt a perzsákat is elkezdték, vagyont fizettem a javítónak.

Felétek van moly?
@Penivaldes: Én is úgy szoktam! Nem azért készítik?
Miket tud meg az ember fia..:-P
@a szív fészkei:
Nem akarom a témát elvinni erre csak még annyit, hogy a honlapjukon délelőtt még egy sor sem volt írva az esetről. Mostanra pedig ennyi:
zsido.com/cikkek/Egyutterzunk_Schweitzer_profeszorral/10/3094
Szerintem ez k@rva kevés tőlük.
No ennyit erről még mielőtt Fabius áttesz a szögesdrótpettingre :DD
@Knósszosz: Akinek jól áll, viselje!
Be kevesen is vannak ilyenek..ah.
Grünenfelder..szőke búza, vagy mi..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): hát nem egészen arra készítik, mert dobhatod ki egy alkalom után..
@Penivaldes: Akkor én sokáig nagyon hülye voltam. :-DDD Szerintem én hoztam be Pestre Olaszországból először fürdőbugyiban.

Nekem tetszett, akinek jó segge van, az miért ne hordja, több sül le belőle a napon.

Tény, hogy van kényelmesebb viselet, de nem olyan borzasztó. Jó, mára ez már a történelmi múltam része. ;-DDDD Ja még állatmintákat is imádom, húú Peni, te mit utálkozhatnál rajtam!!! :-DDD
@dr. Bubó: Na Tarlós mennyivel gusztustalanabb, mint a zsinórtanga!! És még mindig viseljük.
@Knósszosz: Hú, de szakszöveged van. ;-))) Tiszta nőgyógyász-gyorstalpaló. Mondjuk, ha valaki tangástul vagy anélkül, de rendszeresen mosdik mindenhol, ahhoz viszonylag kevés betolakodó kerül. Nagyibugyiban lehet elcefrésedni altájon.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezmiez? Grün az nem szőke, meg amúgy is se értem vala
@a szív fészkei: Haha... hát erre akartam volt utallani. Én előnyben részesítem a szappant, annál nem van jobb-:D
@Knósszosz: Ja, az bevált. Esterházyéknak, ha káromkodtak kiskorukban, a tatai grófi nagyi azzal mosta ki a szájukat. Most a regényei nyomán elég Durcell-módon kéne működnie az öreglánynak...
@sanyoka: Brian élete, annál enciklopédikusabban nem dolgozták fel a zsidókat. ;-) Népfrontok, emlékszel... Na ezek két külön népfrontban vannak?

DE tényleg karcsú kis sajnálkozás.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Aszfaltparaszt, ez jó, lopom. Én olegkosevojozni szoktam őkelmét a búzaszőke hajával...
@a szív fészkei: Lassan átigazolhatnál hozzánk..látom már, Veled lehet elbeszélgetni bizonyos dolgokról..:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Lehet, hogy erre kellett Slicc, a Nyenyi Sarka? Hogy hozzá képest Ádert áldja majd a magyar?
@a szív fészkei: Gyújts világot, én ezer700 környékirül hallottam felőlük, deaznemaz? Tényleg na!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Így mán más! Ezt a márkát én már láttam valahol. A Lidlibe tán? Bár az nem vejsz volt. Nem tudom:(
FB-ról:"Egymillióan a magyar sajtószabadságért
‎1910-ben a monarchiából érkező magyar bevándorlók kapcsán a következőket állapították meg amerikai hivatalnokok:
"A legnagyobb változás az emigráns személyiségében következik be. Amikor elhagyta a faluját, egyszerű paraszt volt, paraszti ruhában, írástudatlanul, anélkül, hogy vágya lett volna megtanulni írni. Lelkében mélyre vésődött az engedelmesség az egyház és az urai iránt. Fáradhatatlanul robotolt kora reggeltől késő estig, oly kevés bérért, amivel mégoly szerény igényeit sem elégíthette ki. Pénz nélkül érkezett az Új Világba, tökéletesen felkészületlenül azokra a kihívásokra, amiket egy komplikált ipari társadalom támaszt felé. Az új környezet azonban megváltoztatja, és új emberként tér vissza régi otthonába. Sokkal agresszívebb és jobban érvényesíti az érdekeit. A korábban ismeretlen mennyiségű pénze önbizalmat ad neki, és már nem hajlandó megadni a tiszteletet korábbi urainak. Gyakran az egyház is elveszti felette korábbi hatalmát. Ráadásul nem csak hogy ő maga megtanult írni, olvasni, de ráébredt e tudás értékére, és ügyel arra, gyermekei iskolába járjanak." (www.archive.org/stream/reportsofimmigra04unitrich#page/n9/mode/2up/search/Hungary, 388. oldal)"

Ez a célja Bonsaiunknak? Mert fognak visszajönni őt eltakarítani.
@a szív fészkei: nincs. nekem csak hálóruhám van kisnyulas, disney.-s:)
@Knósszosz: Esterházy Péter írt a könyvében a tatai nagyijáról, aki grófnő volt, ennek ellenére egyszerű mondhatni dolgos életet élt ezek www.majkikolostor.hu/magyar/oldalak/a_cellahazak/ egyikében.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): beszélgessetek csak. biztos jobban megértitek egymást, mint mi ketten.
@Penivaldes: Ja megyeget kifele, bár tucanot meg kell kérdezni, Brazíliában is kiment-e? Amikor volt, nekem jópofa volt, akinek tetszik most is, viselje, ha jó formái vannak.

A történelmem meg még mi az hogy kísért, hiszen a hetvenes évek divatja minden évben itt van és arat: idén is. Bárhol a világon. Cipőkben, bikiniben, gatyákban... Azt nem tudják túllépni már mióta. ;-)
@Penivaldes: de volt régen egeres kis ruhácskám. még kislányként.
@a szív fészkei: tőlem egyszál kalapban is mászkálhatnak:))) nem izgat fel az sem, ahogy ez sem.
@a szív fészkei: cipő legyen lapos, vagy kis sarkú
bikinim nincs.
:))
@Penivaldes: Oké. ;-) Két külön oskola vagyunk. Te a lányom nyomvonalán haladsz, bár bikinije azért van.
@Penivaldes: Ja nézni én is marha régen néztem, de annyira aranyos kis hülye kutya. Abból aztán bespájzoltunk ovis táskától kezdve mostanig.
@a szív fészkei: :)) nem járok strandra sem:)) csak néha néha.
bikinit meg pár centivel vékonyabban hordanék:))
@a szív fészkei: Pár száz év... olyan matolcsy hülye-féle volnék. Prima primissima... veretes név, köszi!
@Knósszosz: na azért ott még nem tartasz, bármint Matolcsynál..
@Penivaldes: Szerintem te olyan szigorú vagy magadhoz, mint a hajdani sulidban a komplett buggyant tanári kar! Biztos jól állna sok minden, kár, hogy így rekeszted el magadat egy kis lazaságtól.
azt hittem ez is hírcsárda... mekkora nagy... brellírás a dr Káder álamfő honlapján...

köszönnyük elnö kúr! a humor az elsődleges feladata 1 köz(gép)társasági elnöknek...

kepviselofunky.blog.hu/2012/06/06/braille_iras_ader_elnoki_honlapjan?
vakok is olvashatnak monitort

és ezt is a magyar ágysebészek tanálták fel...
@a szív fészkei: persze, szép lábam van. igen az rendben van. csak mégsem találok magamra ruhát.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Zselémonitor? Meg is lehet enni?
Van többféle ízben is? Érintőképernyő rulez!
megjegyzem azt az apróságot, hogy dr Káder álamfánk, a köz(gép)társasági elnök honlapján a neves elődök sorában nincs fenn a már névtelen snittpatópál
o...
bocsanat holgyek, hogy beleoffolok az oltozkodesi tippek es tanacsok megvitatasaba:-)

de ezek akkor is allatok:-DDDDD

braille-weboldal..
a hajam leteszem, bakker...

azt a kepmutato, szanalmas..
kesz. nem tudom tultenni magam rajta..:-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: azt hittem a kommentyeim olvasod... 10 perccel előztelek meg, sokkal viccesebb hozzáfűzésekkel...

te nem vagy méltó a nemzeti HUMOR hoz !!! te nem nemzeti vagy azaz egyszerűbben: ZETI
@mamitirtok sír derék (kommensevik): abban még a maradék alakom is elveszik...ugyanolyan vagyok alkatilag mint 16 évesen, csak néhány kilóval nehezebb.
@Penivaldes: "de volt régen egeres kis ruhácskám. még kislányként. "

Most már bevallhatom: hangot hallottam, amikor nicknevet választottam: "Egéééééééér... Egér legyél bazmeeeeeeeeeeeeg... eg... eg...(elhaló hang)..."

Az első ötletem a Terminátor Tibor volt. :D

Más:
Gyros épp most hazudik Kálmán Olgának: azért estünk vissza 1,5%-al, mert 2011 TÚL JÓ VOLT AZ EU ÁTLAGÁHOZ KÉPEST. :DDD
@Penivaldes: Ki nincs? Akit a Singeren naponta öltögetnek össze. Nehogy valaki Rubintos Rékát mondja tökéletes testűnek, mert attól kifutok a világból! Csak nem nyihogva, mint ő.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A ruha megszólított??? Mit szedsz? Lehet, hogy az a Giro is azt eszi most, azért delirál ilyesmit...
@dr. Bubó: Mert őt már a hiszekegyben, sőt a Bibliában emlegetik, tudod.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

El bírom képzelni, hogy van ilyen monitor (3db a NASA-nak), de az akadálymentes menüpont semmit nem csinál, csak visszadob az akadályos főoldalra.
@a szív fészkei:
Alapvetően egyet értek, de: linkeltem már valamikor Fokasz Nikosz elemző véleményét ide, aki a magyarországi görögök kutatóintézetét vezeti. Azt mondta, hogy az EU azt nem képes felfogni, hogy a Görök másként működnek, mint az európai államok nagy többsége. Ezt igazolja az is, amit belinkeltél. Hülyeség persze, de attól még nem változtat a tényeken. Ha mi fele annyira öntudatos nemzet lennénk mint Periklész, vagy Alexandrosz ősei, ezek a csótányok (phhhideszék) már nem szorongatnák a torkodat. Más kérdés, mi a lófaszt választhatnánk alternatívaként a fossal szemben? Szart? Az sem túl messzire mutató perspektíva. Addig fog itt pattogni a kővé száradt bölényszar amíg akar, ha csak nem próbálunk valami hasonlót, mint például a görögök. Lehet, lájtosabban kellene, de az meg lószart sem ér. Még két év blog szájtépés, Tóta-féle vitriolos ironizálás (kedvelem), baszhatjuk. Mi volt a pedagógusok legutóbbi menstruációján? Síp, dob, nádihegedű ( a tárogatót ellopták ), súlytalan és óvatoskodó felszólalások. Ez nem vezet sehová, a focista meg nyugodtan mehet Lengyelországba szotyolahéjat köpködni, az Ajrópabajnokság megnyitó meccsére. Szóval tudod, hogy én kedvelem Hellászt, de avval együtt nem vagyok hülye. Nem nyomok lájkot minden marhaságukra, itt egy közös pont ebben Veled. Most vonatkoztass el a Hellénektől. Miként lehet egy mocsadék (még nem diktatúrát), de annak a kezdeményét lehúzni a klozetton? Ha kell hozzá némi radikalizmus (nem a vona féle nem nem), akkor hajrá!
Most majd jól seggbe leszek rúgva innen-onnan, de akkor is vállalom a véleményem. Behúzott farokkal, betapasztott füllel mehetünk mi a picsába viktorral szemben. Rodeónak igaza van ebben.
@a szív fészkei: igen abban a ruhában a lelkem volt, és az illatom, a puhaságom:)
jav: szoktak

@Penivaldes: Én csak drukkolok a nagy egymásratalálásnak! ;-DD
@Knósszosz: Igaz, ami igaz, dagályosan beszélsz, de jól!
Kaliszpera, effendi!:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem egészen. mert nem nőttem ki, csak már nagyon rövid volt. tudod nálam a ruhák legtöbbször azért mennek szemétbe mert rövidek lesznek, vagyis hát én növök meg.:))
@a szív fészkei: mindjárt elzongorázok egy dalt..ha lenne zongorám, és ha tudnék rajta játszani...))
@Penivaldes: Nálam nem! Én nem engedem el a kedvenceimet..van olyan nadrágom, amit harminc év után vettem fel újra, mert rám jött végre!:-D
@Knósszosz:

Hát nem tudom, én ott tartok, hogy a Görög Hősöknél a jövő héten leszerelik a villanyórát:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=556650

Az elkövetkező pár év pontosan meg fogja mutatni, hová vezet a balkáni cigányizmus: mert mindenki nyugodt lehet, nem Németország, vagy Dánia fog összecsuklani...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az más amikor azért nem jó a ruha mert nem tudot begombolni, nem jön rád. de amikor a ruhád már rövid, akkor az kicsit más:DD
meg az is, amikor a szél a nyakadba emeli..ez egyébként nálam szerintem természeti jelenség. magasan sliccelt szoknya szélben..eredmény...DDD
@Penivaldes: Sejtettem... :D

@a szív fészkei:

Fejben én is hatalmas szambaművész vagyok... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)))
ja hát fejben én is rendzetem már filmet, irányítottam egy céget, terveztem órát, és alakítottam át a városképet, sőt még egy űrtúrát is létrehoztam:))))
Lemaradtam a zsinórtanga témáról? Bakker...
Utoljára egy szőke lányon volt szerencsém ilyennel találkozni... Hmmmmm... Szenzációsan nézett ki... :))
A lány is aranyos volt! :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): tangát sosem hordok, de igen megtekinthették amit meglehet:))
@Knósszosz: Értem az indulatot, utálom én is ez a hazai bolhacirkuszt - bár az igazinak van haszna: lehet rá jegyet eladni,stb. - de attól, hogy ég a görög főváros, szétverve a banki portálok, nem fizetnek adót, mi lesz jobb?

Ők különlegesek, oké: de kik nem azok? Mi is azok vagyunk a történelmünkkel, a németek is, a franciák is, az olaszok is, hollandok is, mindenki. Ha nekik előjoguk a különlegességükre ráfogva semmit be nem tartani a megállapodásokból - amiket egyezményekben vállaltak - csak a markukat, akkor nekem, neked, Hansnak, Marie-nak, Bobiknak, Jadwigának, szóval mindenkinek joga így felfogni a dolgokat. És baszni fizetni, adót, akármit, csak költsünk! Valakiéből.

Az olaszok is anyira nagyon lazazazák, ergo nekik se kelljen fegyelmet gyakorolni - történelmük aztán nekik is van szép szobrokkal, szerzőkkel, veretes nyelvvel - , a franciák is elég könnyen veszik az életet, + Napsi miatt nekik se kelljen semmit megszorítani, mi pláne megszoktuk a balkáni ejráérünkarraméget, tehát nekünk se, stb.
És maradnak a hülye németek meg a protestánsabb felfogásúakazzal a barom munkaerkölcsükkel, akik ezt majd mind megfinanszírozzák örökkön-örökké?? Azért ez durva.

Őszintén, imádom a mitológiájukat, a tájat, a kaját, Zorbát - de ezt az übermensches dolgot nem. Ők adták a poliszt, a démosz uralmát, a szavazás eredményének a tiszteletét anno-anno a világnak, oké - akkor valamit mutassanak abból az akkori ethoszból fel!

Nézd meg, küldtem régebben egy térképet a Blikkből, hogy mennyi az átlagbér: cseheknél, szlovákoknál, nálunk, portugáloknál 93-97 ezer k9örül, görögöknél 150 ezer. Hát kicsit visszább vesznek és nem gyújtogatják el, amijük még van. Neki támadhatnak a kormányuknak, de azért ezt maguk élték fel, olimpia meg ez, meg az, 15. havi járandóság, stb.

A gazdagjaik - hajómágnások rohannak megmenteni a hazát? dehogy is - már evakuálnak. Ha ott maradnak a csórikák egymás felheccelt társaságában, mi lesz velük? Ki megy oda ekkora hiszti, véres-tüzes káosz kellős közepibe pénzt költeni? Erre sem gondolnak?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mivel tükörsima volt, ezt nem tudom... :)
A csaj aranyos volt. Kicsit beleszakadt a szívem! :((
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Javasolnám, hogy illesd más jelzővel, akkor talán nyúlfarknyinak tűnne-:DDD
Van amire nem lehet thő modatba reflekszionálni. Na, ezt ércsed meg mán!
@a szív fészkei:
Most miért baj, ha szeretem a változatosságot? :)
@Knósszosz: Még mindig rövidebb, mint Gábriel kopipésztjei!:-D
Slante, Öregúr!:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Veled nem csókolóznék semmi pénzért! Ne célozgass! :)) Csak a csajok!
mottó: németeknél fojtatjuk...

"A kormány a nyáron induló kampánytól azt reméli, hogy az elkövetkező év során legalább 200 ezer jól felkészült külföldi fiatal települ be, és járul közvetve a német társadalom fokozatos elöregedésének ellensúlyozásához. "

huh ha még támogatni is foglyák... huha akkor csak tőlünk meg lesz a plusz 200 ezer évente is...

www.inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-501148
nincs mese... be kell vetnünk a labancok ellen a csodafegyvert...

igennn... a túró rudolfot !
@Knósszosz: Knósszosz (hosszan elnyújtva, közben ártatlan nézés)
Igen van amikor a tudást csak úgy lehet megosztani, hogy kifejtjük, mint a borsót.
(közben a felső gombokkal játszom)
@Penivaldes:

Nos, űrtúrát egyelőre mindenki más is még csak fejben hozott össze! :DD

@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Elég nagyok vagytok ahhoz, hogy végre megtudjátok: a Tuborg nem sör.
A Kaiser sem sör, a Budweiser sem sör, a Heineken sem sör, a Stella sem, a Beck sem, a Dreher sem. A Steffl-ről ne is beszéljünk.

Nehogy sírjatok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az én felső gombjaimmal. van a felsőmön 2, abból a célból, hogy ne lehessen benézni:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Mi az, ami biztos nem sör:

- Dobozos.
- Műanyagflakonos.
- Üveges, félliteres.
- Üveges, 0,33-as, de olcsóbb mint 600 HUF.

:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Most olvastam. Én is sajnálom, hogy nem lesznek alienek, de azért egy programnak megteszi...

Amúgy nekem az AVP2 kifejezetten bejött, ahogy a békés kisvárost leirtják a banánfejűek.

Pluszpontot adtam az "Ugyan, kislányom, nincsenek is szörnyek a kertben!" motívumért. :D
@a szív fészkei:
Szív-Szív, semmi vita nincs közöttünk e-tárgyban. Mondtam volt, nem vagyok hülye, csak kedvelem őket. A gáz az, amire utaltál. Ilyen kibaszott, Európának rengeteget adott kultúrával, most hol vannak? De azt azért is tedd a serpenyőbe, hogy ma nincsenek a Peloponnészoszon Hésziodhoszok, és huszadik századi Eleftheriosz Venizeloszok sem. (Nem fárasztalak, majd megkeresed ha akarod.) Ha már Ejrópról beszélünk a fegyelem kapcsán, az hová tartozik amit a svábbogár képvisel velük szemben? Görögök leszarják, OK! Na és mi? Semmivel sem vagyunk különbek. Jobbik oldalról tán igen, de az a vélemény finoman szólva is irreleváns. Totál szembe megyünk mindazon értékekkel, amit kibaszott nagy csinnadrattával ünnepeltünk anno.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: mán megint jó a téma, csupasz, tanga, szőke, elvonási tünetek talán ??? ;)
--------------------------
jó hírünk a világban:

Magyarország híre miatt mondtak le egy francia tárlatot Egerben
A Magyarországról a külföldi sajtóban megjelentek miatt mondta vissza az együttműködést az egri Kepes Központtal a párizsi Galerie Denise René galéria - erősítette meg a heol.hu Heves megyei híroldalnak az egri intézményt működtető alapítvány elnöke.
@Knósszosz: igen, csak az amit antik hellén kultúrának hívunk, hát ahhoz a mostaniaknak nincs sok közük. a mai görögök inkább az oszmán birodalomhoz kapcsolódnak szerintem, és nekik Periklész és társai inkább átokszerű áldás.
@Penivaldes: "miket nem gondolsz?:)"

Ha most beírnánk, hogy viszont miket igen... :D

Milyen az a lavórtúra???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem a maiak a hősök, az más kathegoría, az történelmi. Ez meg ez van mostan. Ez lesz itt is, sőt, van - már. Nepiszkájjatokmánagörögökkel, csak azért ner kedvelem üket. Elő portugálilyával mega spanjolokkal is!!! Na!
@Penivaldes:

Persze. Semmi káros anyag, sok víz, kávé. Meditáció. A Jin és a Jang. :DDD
@Penivaldes: gomb betekintések ellen? netalán fityula, szende szűzies tekintettel? harminizáló fekete és fehér? ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és olyankor fehér lepelben ülsz egy lótuszvirágban?
:DDD
na ennyit a gombokról. hozzáérek ,szétválnak:))
@Penivaldes: Ez igaz Peni. A görög srácokat ki lehet hajtani az Égei tenger partjára, amikor orkánszerűen fúj a Meltemi, inkább vágja bele őket a szél a vízbe, mintsem Homéroszt oktassanak nekik. Ezt tudom a kinti haveromtól-:)
Engem viszont már nem térít el senki, én megmaradok hellén hülyének, jó?
Amúgy nem értem az öndegradálásod. Ha történetesen igaz is amit írtál, attól szerinted kevesebb vagy mondjuk nekem?
Fuss át még egyszer a dolgon...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hagyjuk a balga belgákat, ha kérhetem! Nagyobb a füstje, mint a lángja!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Figyelj, egy ilyen országba hozzanak képeket netán? Holnap meg talál tetszeni a Vezérnek valamelyik és megtartja...
Amúgy egy kereskedőtől hallottam nemrég: "nagy nevű" pesti magán galéria kapott képeket kölcsön franciáktól. 1-2 hónap múlva visszakapja a tulaj. Másolatokat... Szerinted?
Állítólag csak annyit üzentek ide, hogy 2 napon belül ott legyen minden eredeti, vagy nemzetközi botrányt rendeznek. Hirtelen rájöttek idehaza, hogy tényleg "véletlen elcserélés" történt. Ezek annyira primitívek, hogy nem tudtak különböző biztonsági azonosítókról... Ez HU! A magyar műkincspiac 70-80%-a hamisítvány.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Z' meg, neked mindenről csakaz lyuk eszedbe?
@Knósszosz: mindenkinek meg van a maga mániája:))
nekem is van rajongásom bizonyos dolgok iránt:))
nem, annyira nem igaz. csak elfogott a depi:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ezt tipikusan azok mondják, akik még nem kóstolták, és tájékozatlanságukat oly módon kívánják elfedni, hogy sznoboknak kiáltják ki a SÖR-kedvelőket. :DDD

@Penivaldes: Ahhoz jó nagy lavór kell...
Láttátok? MI-24 HIND a Lánchíd és a Szabadsághíd körül zsongott.
Már azt hittem, végre a Parlament a cél... A tűzereje meg lett volna hozzá! :)) Igény is lenne rá...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez egy magányos túra lenne. mindenki a maga lavórjával menne:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kóstoltam, nekem a pilseni jobban esik, esetleg ale, ír serek. De meg egy Karlovacko is, a melegben!
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQotQs83GrrUQlVxp6im5IxgpZYes-E5MBsmdOisDbZiOIzs2iQFoPdAaYtBQ

Vigyázat, kiskorúak és erre fogékonyak megzavarására alkalmas termékelhelyezést tartalmaz a műsörszám!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne is emlegessed, ojanrég voltam ott, hogy akkor még Thírának hítták. Kilyába nem vótam, de a zásatásokat megnésztem amarra délen Akrotiri ban.
@Knósszosz: Előttem meg bezárták, lehet, hétfőn voltam?
Esetleg vasárnap és a helyi KDNP tette ezt velem?:-(
@Penivaldes: Mi ebben a baj? Gyönyörű hely, örüljön a szívünk Jézusban, hogy ilyenek adattak!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Akkor nem lennék most a pilóta helyében...:D Nem élni egy ilyen lehetőséggel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nagy volt az ÖREG! Imádtam, imádom a stílusát. :|
Hogy hazudtok, a büdös kurva ...

"Kormánytól független a Médiatanács

A válaszban meglepő módon az állítják, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa "kormánytól független, autonóm államigazgatási szerv"."
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F06%2Ffreedom_house_magyarorszag_egyre_kevesbe_demokratikus%2F

Nem hiszem el.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Hát elég csúnya szegény ahhoz, hogy a lusta honatyáink elejtsék a playboyt ijedtükben:D
akkor a brellmonitort bebuktuk... lenin az aurórával közénk lőtt

"6.Lenin 2012.06.06. 21:25:50
@dr. Bubó:
www.infoalap.hu/termekeink/
seggfejek!"
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: reggel már nosztalgiáztunk, elmélkedtem Tököli teptéren, kivonulás idején a rengeteg MIG-en, és MI-n, a robajukon, és a szédítő fordulóikon :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): -:DDD Te teljesen hü... mit akarok mondani, tájékozatlan volnál. Muszium az, az olyanok meg hétfün zárva voltak. Persze mán a turhisták mijat már nincs adásszünet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A szánalom csúcsa, hogy tök hülyének és tájékozatlannak nézik a külföldet! Valahol a saját primitívségük bizonyítéka ez a szar szöveg...
@Penivaldes: Szia Peni, remélem holnapra elmúlik az izé...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezek tényleg elhiszik az összes demagógiájukat. Tipikus önhipnózis.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Egyszer ültem pár sráccal, teljes felszerelésben ilyenben... Hát, durva volt, ahogy a fasor fölött elhúzott a pilóta. Úgy fordult rá a leszállóra, hogy egy sarokban, egymás hegyén-hátán voltunk, amikor leszállt! :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Pedig navracsicsnak és a minisztériumra úgy felállt a hírre, hogy még azt is elfelejtették, hogy a nagyfőnök gründolta az NMHH-t:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Viktor majd jól meg mondja, hogy a "tudjuk kik" összeesküvése és különben is megvették őket kilóra... :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nekem a szilárd talajon is elég volt nézni, nem hogy benne gurulgatni :-)

a kép k.jó, nagyon baró, minél tovább nézed annál ütősebb dolgokat veszel észre :-D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Már szétröhögtem magam rajta délután. A sötétség netovábbja... Holnap meg lesz mozgássérülteknek futóverseny. Ezek mindig überelik a hülyeségüket.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Pontosan. Aztán jön gábriel és bebizonyítja, hogy soros vagy más cionista pénzeli őket.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Pedig nagyon is az. Szinte látja az ember maga előtt ahogy áder elégedetten dől hátra, így kell ez. Egy héten belül 3 törvény visszadobása, most meg a braille írás a honlapon...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Az egész kormány átvette a Focista dackorszakban ragadt attitűdjét...
Tehát, hogy a KIZÁRÓLAG A FIDESZ ÁLTAL DELEGÁLT, MAJD A KIZÁRÓLAG A FIDESZ ÁLTAL MEGSZAVAZOTT TAGOKBÓL ÁLLÓ MÉDIATANÁCS A KORMÁNYTÓL FÜGGETLEN SZERV.

Őrület.
@dr. Bubó: Pedig ez nagyon is vicces. Az emberi hülyeség ilyen mértékű megnyilatkozása, az mindig vicces.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De legalább ők elhiszik a saját rossz dumájukat.:D:D Erre más magyarázat nincs.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": kigyomlált MTI, no mani BKV, célegyenesben az ellenzéki média, és gazd.háttér kinyírása is megvan, hogy a többi fszságot ne is említsem, csak pl. a csp-s büntetéses cuccot, az ombucmanos beadványával az AB-nek

annyi baromság volt ma is, követni sem lehet...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Legalább arra induljanak be... Bár szedhetnek tablettát is miattam. Otthon anyus mondja neki, hogy menjen "Viktor, Viktor, nem leszünk gyarmat!". Erre gerjedhetnek? :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én nyomnék a szarvastehénre egy lájkot, ha megtenné, esetleg túlórában, mikor tele van az épület. Megérné egy efftizenhatost is bérelni, ha a covjet vas üzemelésképtelen. Hosszútávon megtérülne:
youtu.be/e_rtebxb1tc
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Alul, a csaj mellett géppuska? Alsó toronygéppuska? A hátsó rotor felé a sok apró kütyü? Elöl a periszkóp? :)

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Inkább csak szánalmasak... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mióta van ez a gittegylet, attól kezdve a Blikk nekem a BBC.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: jaja, a csaj is jó, igaz az okoson alig látszik, köll a zasztalinomon majd elemeznem :-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát ma sem unatkoztunk, valóban. Kurmányunk gőzerővel dolgozik, nem gondolkodi, csak csinálja.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Akkor én vagyok túl fáradt?!
Látom te is, mert ennél lehangolóbb kép, mint ahogy anyus gerjeszti viktort....... brrrr. Most lehet hogy nem nézek férfira egy hétig.:S
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bubinak nincs humorérzéke. Ez a legnagyobb baja.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": te még mindig nem érteddd ????

van ojjan, hogy monitor bré.. írás :)

ezt mindenki tugyga... (mostmár)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ez a video is ott volt.
Szomáliai kalózok egy orosz haditengerészeti hajóra indultak be, majd menekülnének... :))
www.youtube.com/watch?v=rDmdtcyDVlg&feature=related
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hülye Ivánék mindig jók voltak sárkányban, és teljesítményben :-)
olyan kiváncsi lennék egy közös cuccra, amiben a Nyugat és Ivánék is benne lennének
NASA-nak felajánlott 10 éves porosodó kém űrteleszkópokat olvastad, amik kentetbe verik a Hubit? Most vajon milyenekkel kuksiznak a usákok ivánék?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: kicsit propagandistának tűnik a film, minek ennyi cuccot pazarolni, egy RPG is untig elég rájuk, vagy nem tudom, ágyú veréb tipikus esete
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Támadtak már meg azok USA-cirkálót is, bár elképzelni is nehéz, hogy ahhoz mennyire kell beszívni, hogy valaki egy hadihajó sziluettjét ne ismerje fel már kilométerekről.
@dr. Bubó: de olyan oroszosan, mint Boli kalózosában :-)
nah én is pihi
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

nekem többet jelent a dr Káder köz(gép)társasági elnök honlapján, hogy:

ader1) snitt mint nemes előd nem feszít az oldalon...

ader2) mérhetetlen igénytelen a fides fijjuk... nem kéne minden pénzt ellopni a haverokkal ha egy icipicit a tényleges dologra (honlap) költenének, talán nem buknának akkorát...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok olyan perverz állat, hogy megnézem a gingergirls.blog.hu-t... :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
:) Aluka, megyek én is... Jó rosszak legyetek! Mindjárt jön rodeo apátok főzni és inni! Pedig másból is áll a világ! :DD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ennyi gusztustalanságot honnan szedsz elő? Megint rosszul fogok aludni.
Azért csak meg próbálom, hát ha sikerül.
@Knósszosz: Sajnos, hogy a legrosszabb vonást mutatja direkte az országról. Pedig valami pici felelősséget is lehetne.

Ne legyen totál elvágólagosság - holott suliban meg a poroszoknál is poroszabbak akarnak lenni - csak ez a borzasztó sunyi aljadékozás se!

Én szánom a görögöket, mert annyira maguk ellen dolgoznak. Annyi értékkel, amit kaptak a olimposziaktól! Tönkretesznek mindent maguk körül értelmetlenül. És tudod, a töröknél ugyanilyen csodaszép strandok, öblök, helyek, értékeke, romok, infrastruktúra - ha nem olyanabb - tehát ganz egal idegenforgalmi szitu van; így se perc alatt abszolút el tudják kacsmarintani a vendégeiket, ha sokáig cirkuszolnak. Az meg dupla tőr lesz a hellén hős keblekben...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ki volt az? Pesti, közel a Dunához lévő híres utcai? Colombo - Peter Falk - őséről van elnevezve és ottani galériás volt?

Ez nagyon gáz. Szerintem se lehet tutira menni, hallom, hogy Erdélyben külön iparág lett régi faanyagokat, vásznakat felkutatni, értékesíteni, hogy ottani jónevűeket - pl. hu.wikipedia.org/wiki/Mattis_Teutsch_J%C3%A1nos - tudjanak autentikus anyagra hamisítani. És gondolom itt is ez megy, hisz sok a festő, nem élnek meg... Nincs mindenkinek Kerényi kifestőkönyvre megbizatása.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Francba! Telizörgik az egész napot Brucie babáék! Holnap is hajnalban kezdik.
@Knósszosz: + 1

Mindenki alszik itt már, elég jól elvagyok itt az üres homokozóban. Enyém minden kislapát! ;-DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jön még a Fahrenheit-világ? Dolgoznak itt rajta, basszus.
Hátha megihletem Fabiust, ha megjön: [..]"Fejenként 10 millió forint vérdíjat tűztek ki ismeretlen alvilági személyek a rendőri vezetők korrupciós ügyeit feltáró Nemzeti Védelmi Szolgálat tagjaira. A fenyegető díjkitűzés miatt védelem alá helyezték a szolgálat vezetőit és családtagjaikat - értesült a HavariaPress.
"
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=557594#null
Blikk megint: www.blikk.hu/blikk_aktualis/15-milliardot-kerestek-a-fejesek-2090725

Bugyula havi egy millával többet kereshet joghézaggal. És nem zavarja: [..]"Politikusként kereste azonban az utolsó petákot is Budai Gyula agrárállamtitkár, ám a kiugró, 30,7 milliós jövedelemben egy joghézag is szerepet játszott. Még elszámoltatási kormánybiztosként ugyanis a majd egymilliós fizetés mellé nem csak a képviselői alapbért – 231 ezer forint – kapta, ahogy az államtitkárok. Teljes képviselői fizetés, utazási és szállás-költségtérítés is járt neki, így fizetése havi egymillióval lett magasabb." Kiscsillag, nehogy éhezzen-fázzon, nem élném túl!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

@bloli ne hülyéskedj, főzzünk együtt valami jót, mint amit az Endori banyák: kígyó, béka, mindenféle füvek és gazok meg gyökerek és gyermekfül véresen, birkapöcse cincálva és egybekavaqrni hátha meg tuggyuk mondani a nagy napot?
vagy csak finom tojásrántotta hashbrown-nal olyan mmagyarosan sok füstölt szalonnával, sonkával kolbásszal, paradicsommal és bogyiszlói paprikával zöldhagymával és tojás is kell bele persze vagy 12, a hashbrown-t vállalom

és előtte Calvados utána fehérbor spanyol és helyette meg dalra fakadunk?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
azt nem tapizni kell? a képernyő hol domborodik, vagy mit tapogatnak a vakok? hát ez már XXXVII. század

brühühühühühühühü
@rodeo36: Épp Eco receptjét olvasom a különféle tányérhúsokról, de mi az a hashbrown? A Hushpuppiest www.hushpuppies.com/CA/en ismerem csak. :-DD. Apám imádta.
@a szív fészkei:
azért szégyellheted magad, ez egy KÓSHER KRUMPLI GARNIERUNG

pirított vöröshagymára hámozott főtt és hideg krumplit reszelünk, hatalmas mennyiségben és disznózsíron -(ettől kósher brühühühühü kérdezd meg a rabbit ha aszongya libazsír ne sírj) ropogósra pirítani az alját és frissen maghagyni a tetejét és megfelelő sóval tálalni

szóval le vagy maradva KÓSHER ÜGYBEN IS pusszantlak...ez olyan fincsi, hogy egymagában megzabálom
@rodeo36: Életem, itt mindeki el van tájolva zsidózásban! Ki mondta, hogy én kóser konyhát viszek? Anyámék sem, csak a nagyapám csinálta. Vagy ötvenszer leírtam már, hogy NEM VAGYOK VALLÁSOS, NEM ÉRDEKEL A 650 VAGY HÁNY SZABÁLY, NEM IS TARTOM,PLÁNE EZT A SÜKET ELVÁLASZTÓSDIT MEG DISZNÓBOJKOTTOT.

Na most akkor nekem ne irkálj rabbiról - egyet nem ismerek - meg liba oder disznózsír dilemmáról, meg ne sajnálj le, hogy le vagyok maradva kóser ügyben IS. Még miben??????

Leszarom, nem szeretek zsírral főzni - csak kenyérre kenve enni - amióta az eszem tudom, mindig olajjal készített kaján éltem. Na erre öltögessél fülesgombot.:-DDD A receptet köszönöm, ez a röstire sült krumpli, nem?
süti beállítások módosítása