Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.12. 05:25 Fabius

Orbán idők focija

Címkék: fidesz nyugdíjasok stadion felcsút szigetszentmiklós

Sűrű napokat élünk. Annyira sűrűket, hogy egy uniós intelem után maga az állami milliárdok fölött basáskodó főcivil szervez békemenetet az IMF helyi irodájához, hogyaszongya: kézicsókolom aranyos drága Ivascsenko asszony, akkor mi most oppardon tévedtünk, mert mikor azt mondtuk nem leszünk gyarmat akkor kivontuk a nyakunkon hordott víztoronybúl a zokszigént, és az agyi hypoxia állapotába kerültünk a hosszú gyaloglástól. Mára megpihentünk, és gyarmat továbbra sem lennénk, de kantontól vármegyéig bármi már igen, csak kéne végre az a kurva lóvé. Teccikéteni?

Mit tesz egy kormány ilyen válságidőszakban? Leszarja a gyerekeket a szüleikkel együtt, mert szubjektív okok fontosabbak egy iskolában a szakmaiaknál. Úgy dönt, a nyuggereknek nem kell odaadni amit nem kötelező, kétmillió forintot elrabolnának pánikgombjaikkal a központi költségvetésből ezek a nyavalyások, tátongó léket vernének a gyorsnaszádra, és Kusza Szem sorhajómatróz megint tologatva rendezgethetné a színes fagolyókat a táblácskáján. Új adót vet(ne) ki, és nekilát stadiont építeni. Mit stadiont, egyenesen ékszerdobozt. 3500 főre az 1789 lelkes Felcsúton. A Szeretett Vezető szülőfalujában. A telkén.

Ez az Orbán idők focija: olyan lendülettel rúgnak fel bármit és bárkit, hogy a szándékos trógerségből doktoráló Realos Pepe zokogva esdekel a receptért. Semmi nem fontos és pláne nem szent. A gyerekek érettségizzenek a chipszerelőből lett igazgató felügyelete alatt, a szülőknek kuss, a gyerekek jövőjéért otthon aggódjanak a négy fal között halkan és csendben, a nyugger, ha focizni vagy meccsre járni már nem tud, akkor pánikolni se tudjon. Elvégre, ha odaadják azt a kétmilliót, akkor nem kerül elég csillámpor a stadion eloxált büfékilincsére. Éljen a NER, éljen a Magyar Foci, cél a megyei másodosztályú világbajnokságot Felcsútra hozni.

De miért állnánk meg itt, és érnénk be ennyire kevéssel? Ha mini ékszerdoboz stadiont lehet építeni, akkor bizonyára megoldható egy szupermini stadion építése is Orbán Cinege úti házának kertjébe. Javaslom, hogy a Közgép haladéktalanul, közbeszerzési eljárás nélkül lásson neki az építkezésnek, Kedves Vezetőnk komfortérzetén sokat javíthatna, ha a svábhegyi budiablakból is egy stadionra látna.

Amíg ők ezzel foglalatoskodnak, addig üljön össze a bizbaszügyi bizottság, és tervezzen meg egy extra szupermini stadiont a Nándorfehérvári teremben berendezett miniszterelnöki dolgozószobába. Minek a grandiózus tér, ha nem uralod, ugye? Így legalább a teljesség felé ismét tennénk egy tétovának nem nevezhető lépést, hisz nemzetünk felemelkedésének záloga a Vezető maradéktalan boldogsága és öröme. Megvalósulás esetén a vendégségbe érkező nyugdíjasoknak bemutathatja: jólfigyeljetek, szilikon gerinccel beszabehu úgy megy a frísztájl foci!

 

Reménykedjünk kedves Feleim, hogy a békemenetelők nem adják fel a nyilvános mea culpázást egykönnyen, és sirámaik a röhögés után szánalmat is ébresztenek a szigorúra húzott tekintetekben. Mert, ha a stadionba dajcstominak kell állampapírért beléptető rendszer cserélni a kínai piacon, azzal a mozdulattal a csődöt is bejelenthetjük.


 

320 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr404387199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Matolcsynak malaca lesz 2012.04.12. 09:24:49

El a kezekkel Matolcsytól! Még, hogy nem hiteles a gazdaságpolitikája! Az Elvarázsolt Kastély birtokába jutott információk a legkétkedőbb balliberálisoknak is bebizonyítják, hogy a közgazdaságtan parafenoménja igenis feltámasztja a halottnak hitt magya...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungarikum lehetne a kunhalmokra épített sílift-rendszer. A jegyeket bőgatyás csikósok árulnák.
@épészmérnök: :) hello kolléga:)

látom még nem vagy doktor? vagy MÁR ?
@Boli - Ch.T. is, meg'há!:

ha még nem ismernéd? Oklahoma törvény tiltaná a hímivarsejtek fölösleges pazarlását mert a zember nem a fogantatással kezdődik -mongyákők- hanem amikor a hímivarsejt kiömlik, bármilyen célból azaz:

www.thedailyshow.com/watch/wed-april-11-2012/bro-choice
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=539645
ATV: Íme, a kőkemény feltételek Orbánéknak
Az öt követelmény a bírósági törvény módosítására:

1. Az OBH elnökének döntéseit indokolni kell, ellenük jogorvoslatot kell biztosítani (a német szabályozási minta alapján),
2. Ki kell zárni az OBH elnökének a kilencéves mandátum lejártát követő újraválaszthatóságát, és egyidejűleg meg kell szüntetni annak lehetőségét, hogy a mandátuma lejártát követően tovább folytathassa a tevékenységét; az elnök megbízatása megszűnése esetére a törvénynek biztosítania kell a megfelelő helyettesítés az új elnök megválasztásáig.
3. Sem az OBH elnöke, sem más bírósági vezető nem kaphat jogot arra, hogy ügyeket más bírósághoz áttehessen, mert ez sérti a törvényes bíróhoz való jogon keresztül a tisztességes eljáráshoz való alapvető jogot.
4. Meg kell szüntetni azt a lehetőséget, hogy a bírákat több alkalommal határozott időre nevezhesse ki a köztársasági elnök, sem a bírák, sem a bírósági titkárok esetében nem tartható fenn az "ismételt próbaidő" gyakorlata.
5. Emellett nem tartható fenn a bírák akaratuktól független áthelyezésének lehetősége, valamint a bírói szolgálati viszony ezzel összefüggő automatikus megszüntetésének lehetősége sem.

Március vége óta ismert ez, még most is úgy nyilatkoznak, mintha nem tudnának róla.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Kéhlek alássan dlága balátom, mi nagyon is ideillő témálól folytatunk beszélgetészt.
@Penivaldes: Remélem, hogy Egér nem utazott nélkülünk, mert pórul jár:D
@Penivaldes:
Nincs is rosszabb, mint egy kiéhezett nő! :)
@sárkányfő: Azt mondják halék, hogy Felcsútra már csak nagyon szűrt elit jelentkezhet be Felcsútra. Az a créme de la créme ggyűjtőhelye...
@a szív fészkei:

Ahol egy Orbán született és egy Andrássy geróf lakik mán csak ne legyen holmi parasztok.

hetivalasz.hu/uzlet/felcsut-titokzatos-milliardosa-30264/
@a szív fészkei:
Én inkább máshogy mondanám, hogy mi az a bizonyos, ami a felszínen úszik!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez agyon van fotóboltova. De tavaly hirdették a koncertjét, azon egy echte Wermacht-tiszt feje volt, fúúúúú, ki van ezért oda? Pasinak is olyan hernyóóóóóóóóóóóóó.
@Fabius: Az össze tajparasztot egységesíti, tényleg több nem kelloda.
Hogy Jáksó asszimetrikus pofája se szakad le a Hetiben ettől: comment.blog.hu/2012/04/12/bekerult_a_marslakokba_a_kozmedia_vezere?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Benyalás ügynökseggbe kétmilliárd közpénzen. Kurvajó. Nézi ezt az izét valaki? Nem bírtam magam rászánni még.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Emberek ez a francai egy géniusz! Megvan a Fidesz és egyelőre országunk - új neve: Anális Football Club. AFC.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Nem azt írta, hogy besorol Csányi papa cégébe.Lehet, hogy ott most súlyosan dolgozva belülről bomlaszt.
Úri közönség Érpatakon is decensen mulat,Gábriel remélem elmegy oda: atlatszo.hu/2012/04/12/doktor-lovag-egy-szalasi-hivo-polgarmester-amokfutasa-ii/

[..]"Újhungarista jelmezverseny

Érpatakon az újnyilas farsangi hagyományoknak megfelelően idén is az alkalomhoz illő jelmezekben ünnepelték a „Becsület Napját”, vagyis az 1945. február 11-i budavári kitörés aktuális évfordulóját. Hála a Magyar Nemzeti Arcvonal és a 64 Vármegye ideiglenesen a faluban állomásozó egységeinek, az egybegyűltek, ahogy tavaly, idén is sikeresen törtek ki a láthatatlanul körülöttünk settenkedő „létrontó erők ostromgyűrűjéből” (copyright: Orosz Mihály Zoltán polgármester). Ez csak azok számára lehet meglepő, akik nem jártak még Érpatakon, amit a beavatottak már a hazai újhungarizmus vidéki fellegváraként emlegetnek.

A nyírségi községben minden a jó és a gonosz harcáról, és természetesen a jók győzelemről szól, "

Ezt tudják. Erre képesek.
@a szív fészkei:
Csányi papa tavaly eladta szinte a teljes saját részesedését... Pár százaléka maradt!
ennyi, :D

A kormány nem csökkenti az üzemanyagok jövedéki adóját - közölte Matolcsy György. A nemzetgazdasági miniszter egy képviselői kérdésre adott válaszában azt írta, hogy a jövedéki adó mértékének változtatását uniós előírások korlátozzák, az így lehetséges mérséklés pedig a fogyasztóknak nem jelentene érezhető árcsökkenést, annál érzékenyebben érintené azonban a költségvetési bevételeket.

hvg.hu/gazdasag/20120412_uzemanyagarak_jovedeki_ado
én szivesen adózok, ha ijjen nemes és szép dolgokra költik, mint

a felcsúti ramszesz piramisa amit dr mikovec tervez...
csak anyni kérésem lenne, hogy az átadási ceremóniát dr kerényi rendezze a hepiend miatt és dr rátóti filip pedig szervezzen oda a stadionba 2,5 millió embert, hogy együtt éltethessük a führert...

könnyes lett a szemem...
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: rohadjon meg Matolcsyné férje, ilyenkor bezzeg tud "uszítani" az EU ellen. A 27%-os ÁFA bevezetésénél nem voltak skrupukusai, mint ahogy nem lesznek a tranzakciós adónál sem.
most hogy nekem csak negatív jut eszembe a ártunk és ormányunk tevékenységéről...

nem tud vki vmi pozitívat mondani? az elmúlt kétév cselekvéseiből?

de ne ojjat, hogy
-az ÁFÁ ban világelsők...
-legnagyobb hátsókerti családiház stadion
-legtöbb a munkanélküli, legnagyobb a halandóság, öngyilok stb...
@dr. Bubó: B125 jogsi, bár ott is sikerült a feltételeket szépen nem kidogozni.
@Fabius: ja, én is kétkedve fogtam hozzá az olvasáshoz, mert az Alkotmánybíróság miatti tüntetésen nagyon összevissza beszélt.
@dr. Bubó: Bakker nem tudom te találtad e ki, de ez a "Felcsúti Ramszesz" annyira sírvaröhögősen jó, hogy hangosan felröhögök bármikor olvasom!
@Squid: hát igen az "alcsúti" előnév jobban kiemel mint a drdrdr vagy a I.,II.,III.,IV.,V.,...XVI. meg a "snassz"
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/12/20-25_milliardot_sporolna_az_allam_az_utazasi_kedvezmenyeken/

Bammeg, ezt még akár támogatnám is, ha nem ejrópa egyik legdrágább tömegközlekedési viszonylata lenne a butapesti, rájaadásul itt is lesznek/vannak egyenlőbbek az egyenlők közt, nem?
azt gondolom ha már ennyire szarul megy az országnak... (persze mert elmut8év, meg a eu hanyatlás ránt minket)

akkor legalább a szeretett
-vitya a pánk
-dr zorbán
-felcsúti ramszesz
-führer
-tejhatalmú ormányzó
-V. Orr bán
-fődakota
-ővajdasága
-ovi pa(j)tás
stb

legalább ő érezze a népe jóságos szeretetének sugarait...

kölcsük az utolsó adóforintokat egy makovec stadion (masztabára) a hátsókertjében, mej egyben lehet temetkezési heje is... (+huja), a felcsúti ramszesz piramisa...
megy ez...

Márciusban nőtt az államadósság[origo]|2012. 04. 12., 18:24|Utolsó módosítás:2012. 04. 12., 18:28|Címkék:államadósság, ÁKK

Bő 240 milliárd forinttal nagyobb volt március végén az államadósság forintban mérve, mint egy hónappal korábban. A forint gyengülése is szerepet játszik ebben, de az új forintállampapír-kibocsátás is rátett egy lapáttal

www.origo.hu/gazdasag/20120412-marciusban-nott-az-allamadossag.html
van egy üzleti tervem/újításom... hál'isten itt Viccországban parasztok vannak, vállalkozó polgár nincs így nem kell félnem a palizálástól, tehát kifecseghetem...

több változatban gyártanám,
ár függően gazdag önkori-szegény önkorit célzok meg....
a) digitális egy mozdulattal (polgármesteri székből) átírható közterület táblák, akár nyelv vagy írás (pl ék-, rovás) is változtatható...
b) van analóg tervem is... mozaik, betűkirakós...
c) szegényebb eladósodott önkormányzatoknak ajánlom: pala tábla lelógó szivaccsal, krétával esővédősilttel...
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/12/ujabb_magyar_ugyre_figyel_az_eu/

A szemét EU újra támad!

Az ATV-n téma volt a tünti és tétényi Éva magyar kokárdát viselt!
Beleszerettem a nőbe, nem vitás!
@dr. Bubó: a tábla-ötlet nem rossz. Azonban a nemzetgazdaságnak ma spórolásra van szüksége. Ezért én Magyarország valamennyi települését átnevezném Budapestre. Gondold el, mennyit lehetne spórolni a közlekedésen. A táblákról nem is beszélve.
@épészmérnök: vagy mind legyen Érd, kevesebb festék kell :)
Remélem alapítókőnek leteszik a csuti gnómot, lehetőleg fejjel lefelé.
Ez a Matolcsy nevű fa.zkalap rettentő kártékony egy állatfaj. Ez ilyen hülye egyedül, vagy igazi skizo és többen nyomják? KRETÍNÓ!
Szerintem a hazaárulás is megállja apránként a helyét, amennyi kárt okoz ez a tehetségtelen barom idehaza és hasznot hajt a környező országoknak!
"Ha százalékos adó lesz, ahogy most sejtetni engedik, akkor erre a legnagyobb cégek fognak a leggyosabban megoldást keresni, ami veszélyes következményekkel járna az államháztartás számára - mondta Kalocsai Zsolt. Ilyen kibúvót jelenthet, ha a cég a dolgozója is külföldön nyit számlát, pláne, ha az ottani számlavezetés olcsóbbnak bizonyul, mint itthon minden után sarcot fizetni. Danku Tamás a Company House adótanácsadója úgy látja, hogy ha a térségben csak nálunk vezetik be ezt az adótípust, akkor a környező országoknak nem csak új pénzpiaci terméket teremtünk, de az amúgy sem túl fejlett adózási morált is elkezdjük tovább bontani. - És ma már arra sincs feltétlenül szükség, hogy az illető minden hónapban külföldre utazzon, hogy az efféle adótehertől mentesülve vehesse föl a fizetését - mondta Danku Tamás arra utalva, hogy itthon is van már olyan bank, amelyik a régió több országában működik, és ingyenes készpénzfelvételt biztosít valamennyi fiókjában."
hvg.hu/gazdasag/20120412_Tobin_penzfoglami_kulonado_NGM
@egyfejű: tényleg...

H ó d m e z ő v á s á r h e l j

nagyon hosszu sok festék...

és ha csak az irányítószám szerint?

te hova való vagy? Oszikám? 3780-i...
ja az szép város...
@dr. Bubó: magad alatt vágod a helységnévtáblákat. Ha minden számozva van, akkor nincs szükség sem kivetítőre, sem palatáblára. Vagy a rovásírással másképp írják a számokat? Ezesetben bocsánatért esedezem.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!:

ez a kisebb "eredmény" de véleményem az, hogy kivonulás, népvándorlás lesz, nagyobb és komoly cégek nem tűrik, hogy játszogassanak vele és lehetetlenné teszik a közép és hosszútávú terveit...tehát a leszerelés és költözés egyszerűbb és ez lesz borzasztó mert a magyar seggfejek nem tuggyák helyettesíteni az elmenőket mert ők maguk is külföldre mentek és az offshore-ozás vádjai nevetségesek
A legnagyobb magyar is megírta egykor: Hitel és stadion.Na a stadion már zsákba van, a hitelért elment a békemenet B-közepe, a legkisebb magyar meg ott várja az ájemefet a hokedlin. Igaz a stadion is kicsi savanyú, de a mienk! Vagyis az övék. A csuti Gnómé, meg a kis csalággya részirül.
@épészmérnök: most má szemetelhetünk a z uj zuglo poszt alá is...

ugyis letiltotta az index...

de a számokat is lehet permutálni... variálni... ne tudd hol lax...

@wanekus: :)
@keresztanya fabi(en): "csak" el-hal-gatya...

rencerint címlapos Fabius posztya... most nem...

@poszt... itt a Dunakeszi Anál Foci Club (DAFC)

erotika.indavideo.hu/video/Anal_FC

mikor készül el a stadion és benne a Felcsúti Orál Sportolók (FOS) filmje?
„Fúj, baszod, hogy sülne be a segged!”

hircsarda.blog.hu/2012/04/12/fingszag_indokolja_a_rossz_befektetoi_hangulatot

Itt a megoldás, szellőztetni, szellőztetni, mert itt megmarad a fingszag! by Hofi
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Mi a rendszerszintű péló volt itten a délutánon? Minden működött, csak Ti nem. Talán volt egy hír, amit nem köllött volna azonnal kommentelni, amíg nem van-lesz róla hivatásos álláss? pont
"A kisvállalkozói és lakossági folyószámlákat használók kiadásaiban viszont sokkal nagyobb arányt képviselnek a banki kiadások. A képlet hasonló a mobilkommunikációban, a rezsijellegű költségekben, élelmiszerben is. Aki szegény, az a legszegényebb. Pont nem a gazdagokat fogja sújtani ez."
penzkerdes.blog.hu/2012/04/12/antivilag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Ánti Robin Hood adó? Ez kell Nektek?
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Boli!

Ez nem Tobin adó!

A Tobin adó valami teljesen más és a spekulációt hivatott lefölözni/visszaszorítani!

Ez csak a Matolcsy féle elmezavar szokásos megnyilvánulása, amiben vesz egy koncepciót, mejd teljesen kiforgatva és átalakítva badobja az arcunkba.

Mindezt csak és kizárólag azért, hogy a Csuti Ramszesznek ne kelljen visszavonnia az egykulcsost!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Miért nem volt elérhető a blogponthu? Erre adj választ! A déluténi friss hír sokkolta a független emtéit, vagy csak Józsi bácsi zárlatos elektronyos kávéfőzője ...szta ki a biztosítékot a szerever teremben?
@Knósszosz: A karbantartást Fabius távollétére időzíthették a sünök, vagy tudja a f@sz!
Én az utóbbira tippelnék inkább..
@Silverhaar: "...meg még terület is van elég- majd onnan indul az új malév ."

Amikor Londonban átadtak egy metróvonalat, arra a királynőt is meghívták. Lent jegyet vetettek vele (!) hiába hivatkozott arra, hogy a megálló az ő tulajdonában álló földterületen van! (Whitehall)Kölcsön kellett kérnie (!) x pennyt és vett jegyet!

Szerinted mikor fog ez a nagyszerű ember
1./ belépőjegyet venni,
2./ ki fogja erre felszólítani
3./ ki nem fogja elfogadni a földtulajdonos érvét?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Ha a tudomány oldaláról közelítjük meg a problémát, kétségtelenül az utóbbi alternatíva lehet az egyetlen lehetséges magyarázat a kérdésre, hogy; mi a lófaszért nem engedik kinyitni az ember pofáját a kellő időben?
Már üldözési mániám van, de sokszor esnek egybe egy időben, véletlen események.
Van valami ismerősöd, aki a neurológia tudományában jártas, ráadásul megbízható is? Szívesen venném, ha összehoznál vele.
Előre is kösszzz.
@Eizogembird: "Kellenek a stadionok nagyon. Amikor majd a sok hajléktalan, kilakoltatott családdal nem lehet mit kezdeni elkezdődnek a cirkuszi játékok."
Emlékszik valaki, mire szolgáltak latin-Amerikában a stadionok?
(Segítek: film is lett Henry Fondával...)
@sörtelen: politikai foglyokkal játszadoztak bennük a junta verőemberei, emlékeim szerint Argentina és Chile járt élen ebben.
@dr. Bubó: Ákos danoljon, mert lenyomják őt a Balaton Sound torkán is:

@sörtelen: Banderas-szal is volt egy ilyen film. Emma Thompson volt a felesége, akit elhurvcltak.
@Knósszosz: Ha Dokinéninél is bepróbálkozol, nem lesz több esélyed, tudod?
Megoldódnak atomi, vagy milyen neurológiai gondjaid, örökre, a férfiasságodra sem lesz gondod!:-P
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Na off, de hányok már a Mattolcsytól! A névtől is, a viselőjétől is, tehát egy kis elterelés: www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/susan_sarandon_65_evesen_is_szexi?img=0#kepescikk Ilyen szépen öregedhet meg Charlize-otok, ha van annyi esze - és remélem, van - hogy nem fekszik a Singer alá. Nem botoxoltat, stb.

Itt csak lelki múmiák vannak, kommunizmus kísértetei, azokat kell nézni és elviselni, borzasztó!
@Silverhaar: "Március vége óta ismert ez, még most is úgy nyilatkoznak, mintha nem tudnának róla."
Megdöbbentett a Kálmán Olga - Bárándy beszélgetés az Egyenes Beszédben.
HIVATALOSAN nem tudnak róla.
A sunyi Martonyi szóhasználaton sem látnak már át? Ezért "nem hazudnak": egy kormány "not papers"-t úgy tekint, mint aminek nem ismeria tartalmát. HIVATALOSAN.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Ez jó volt fiatalon is, most is, nagyon szeretem.

Knosszosz remélem, látta abban a filmben, amiben egy görög szigeten rohangált Susan Sarandon zsenge ifjú és kvalitásos hölgyként, mint a Vihar c. Shakespeare dráma modern változatának egyik szereplője. www.port.hu/vihar_tempest/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58697 A zseni pár játszotta főszerepet: John Cassavets, és az életben is felesége Gena Rpwlands. A blondot pedig Raul Julia, kurvajók voltak.
@sörtelen: Martonyi olyan szinten zúzza szét a nemzetközi irodája tekintélyét önmagával, hogy öröm nézni. Mondhatni a vaxolt bajsza hegyére tűzi, másra az már nem jó. Ezeket védeni és magyarázni??? Pláne így???
Szeretnék ilyen kis hetyke 53 éves nőt, mondjuk kb. 20 év múlva!:-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Talán inkább a bugyitlan lábcselei mián két jégcsákányozás között, nem??? De Sharon Stone agyon van szabva és nem néz ki egy perccel se fiatalabbnak ettől, + színésznőként sincs a másik sö betűs nyomában se. Szerintem.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Nem az EU támad, hanem Ramszesz.

"...2012-től kezdődően többek közt a parkolás, az útdíj és a közlekedési jegyek mobiltelefon útján történő értékesítését csak és kizárólag egy később kijelölendő, 100 százalékban állami tulajdonban lévő szervezet végezheti."
Ez a szervezet pl. az NBH lehet.
Adatvédelmi aggályok nélkül.
@sörtelen: "Nem az EU támad, hanem Ramszesz.

"...2012-től kezdődően többek közt a parkolás, az útdíj és a közlekedési jegyek mobiltelefon útján történő értékesítését csak és kizárólag egy később kijelölendő, 100 százalékban állami tulajdonban lévő szervezet végezheti."
Ez a szervezet pl. az NBH lehet.
Adatvédelmi aggályok nélkül. "

Az EU már ezen is rajtavan mint a kajautalványon..
@a szív fészkei: "Ezeket védeni és magyarázni??? Pláne így???"
Késő van, de megyek, benyomok valamit, mert nem értem. Ki véd kit? És hogyan?
KO-nak (ha igazam van) akkor az ország elé kellett volna tárnia, Martonyiék ócska sunyiságát.
Ennyi.
@sörtelen:
Nem láttam az Egyenes beszédet, de a Népszava cikkében ez a tájékoztatás látható:
" A kifogást úgynevezett "non paper" útján közölték, ezt szintén dokumentum igazolja. A konkrét kifogásokat Robák Ferenc brüsszeli magyar nagykövettel is közölték, aki levélben tájékoztatta a magyar kormányt a kedvezőtlen fejleményekről, és gyors megoldást sürgetett. "

A napokban ki kell derülnie, ki a "hunyó", mert a lap érdeklődött az államtitkároknál.
@sörtelen: Úgy értem, egy jogász, akinek elegáns, drágán mért nemzetközi irodája van, külügyérként ezt a sok agyament faszságot magyarázza már két éve - a szakmai-emberi renoméját lábbal tiporva.

Közröhej tárgya lehet mindenhol a világban. Nem lehet annyira buta Martonyi, hogy ezt nem tudná.
Közröhej, inkább közszégyen az unió és az IMF részéről, hogy a leggyengébbet pofozzák, aki erősebb az előtt meghajolnak!!!
@tisztakéz: közröhej, inkább közszégyen, hogy van olyan Európai Uniós tagország, amelyik nem tartja be a szerződéses feltételeket, amikor meg figyelmeztetik a vállalt kötelezettségeire, megsértődik, duzzog és mellébeszél.
@tisztakéz: közröhej, inkább közszégyen, hogy van olyan Európai Uniós tagország, amelyik nem tartja be a szerződéses feltételeket, amikor meg figyelmeztetik a vállalt kötelezettségeire, megsértődik, duzzog és mellébeszél.
süti beállítások módosítása