Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.12. 05:25 Fabius

Orbán idők focija

Címkék: fidesz nyugdíjasok stadion felcsút szigetszentmiklós

Sűrű napokat élünk. Annyira sűrűket, hogy egy uniós intelem után maga az állami milliárdok fölött basáskodó főcivil szervez békemenetet az IMF helyi irodájához, hogyaszongya: kézicsókolom aranyos drága Ivascsenko asszony, akkor mi most oppardon tévedtünk, mert mikor azt mondtuk nem leszünk gyarmat akkor kivontuk a nyakunkon hordott víztoronybúl a zokszigént, és az agyi hypoxia állapotába kerültünk a hosszú gyaloglástól. Mára megpihentünk, és gyarmat továbbra sem lennénk, de kantontól vármegyéig bármi már igen, csak kéne végre az a kurva lóvé. Teccikéteni?

Mit tesz egy kormány ilyen válságidőszakban? Leszarja a gyerekeket a szüleikkel együtt, mert szubjektív okok fontosabbak egy iskolában a szakmaiaknál. Úgy dönt, a nyuggereknek nem kell odaadni amit nem kötelező, kétmillió forintot elrabolnának pánikgombjaikkal a központi költségvetésből ezek a nyavalyások, tátongó léket vernének a gyorsnaszádra, és Kusza Szem sorhajómatróz megint tologatva rendezgethetné a színes fagolyókat a táblácskáján. Új adót vet(ne) ki, és nekilát stadiont építeni. Mit stadiont, egyenesen ékszerdobozt. 3500 főre az 1789 lelkes Felcsúton. A Szeretett Vezető szülőfalujában. A telkén.

Ez az Orbán idők focija: olyan lendülettel rúgnak fel bármit és bárkit, hogy a szándékos trógerségből doktoráló Realos Pepe zokogva esdekel a receptért. Semmi nem fontos és pláne nem szent. A gyerekek érettségizzenek a chipszerelőből lett igazgató felügyelete alatt, a szülőknek kuss, a gyerekek jövőjéért otthon aggódjanak a négy fal között halkan és csendben, a nyugger, ha focizni vagy meccsre járni már nem tud, akkor pánikolni se tudjon. Elvégre, ha odaadják azt a kétmilliót, akkor nem kerül elég csillámpor a stadion eloxált büfékilincsére. Éljen a NER, éljen a Magyar Foci, cél a megyei másodosztályú világbajnokságot Felcsútra hozni.

De miért állnánk meg itt, és érnénk be ennyire kevéssel? Ha mini ékszerdoboz stadiont lehet építeni, akkor bizonyára megoldható egy szupermini stadion építése is Orbán Cinege úti házának kertjébe. Javaslom, hogy a Közgép haladéktalanul, közbeszerzési eljárás nélkül lásson neki az építkezésnek, Kedves Vezetőnk komfortérzetén sokat javíthatna, ha a svábhegyi budiablakból is egy stadionra látna.

Amíg ők ezzel foglalatoskodnak, addig üljön össze a bizbaszügyi bizottság, és tervezzen meg egy extra szupermini stadiont a Nándorfehérvári teremben berendezett miniszterelnöki dolgozószobába. Minek a grandiózus tér, ha nem uralod, ugye? Így legalább a teljesség felé ismét tennénk egy tétovának nem nevezhető lépést, hisz nemzetünk felemelkedésének záloga a Vezető maradéktalan boldogsága és öröme. Megvalósulás esetén a vendégségbe érkező nyugdíjasoknak bemutathatja: jólfigyeljetek, szilikon gerinccel beszabehu úgy megy a frísztájl foci!

 

Reménykedjünk kedves Feleim, hogy a békemenetelők nem adják fel a nyilvános mea culpázást egykönnyen, és sirámaik a röhögés után szánalmat is ébresztenek a szigorúra húzott tekintetekben. Mert, ha a stadionba dajcstominak kell állampapírért beléptető rendszer cserélni a kínai piacon, azzal a mozdulattal a csődöt is bejelenthetjük.


 

320 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr714387199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Matolcsynak malaca lesz 2012.04.12. 09:24:49

El a kezekkel Matolcsytól! Még, hogy nem hiteles a gazdaságpolitikája! Az Elvarázsolt Kastély birtokába jutott információk a legkétkedőbb balliberálisoknak is bebizonyítják, hogy a közgazdaságtan parafenoménja igenis feltámasztja a halottnak hitt magya...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó reggelt! Ma 16h után csutakfalu ékszerdobozának szószólója fog nekünk valami porhintést előadni... Legalább is, ha úgy folytatja, ahogy tegnap kezdte. Azért van egy bökkenő - bőven van ideje egyeztetni.
kedves feleim az szümtükkel oszt láttyátok a STADION PEDIG ÓCSÁN FOG ÉPŰLNI MERT AZ simicska, azaz a KEDVES VEZETŐ FELESÉGÉNEK TULAJDONÁBAN LÉVŐ BÁMEXBUMFÉRT kizárólagos dizájnja és nem csillámlik hanem be van vonva eredeti malachit-tal amit a fellegi akkor lopott a Kremlből amikor a cárok szarkofágjával magára hagyták egy pár percre hogy tuggya hogyan kell majd itthon is SZAR KOFÁ GÓ -kat készíttetni a kertész művészúr és tímje segítségével diszborítóval ami hattyútollas hogy a zeső ne essen be

szóval csak a dajcstomi hiányzik a beléptetőjével vagy belépőjével:

La calunia e un venticello un auretta assai gentile ccccc

és nem jön meg és nem jön meg...hiába várják ezért Bözsinéni a piarc bejáratánál a bugyellárisból leaggya a csirkefarhát árát és beváltya BÉKAKÖLCSÖNRE aminek ellenében ingyen gyalogolhat a NÉPKÖZTÁRSASÁG ÚTTYÁN
pofonokat adunk és pofonokat kapunk és a nemzetközi helyzet fokozódik
külföldi madzsar hazajön körbe néz, szörnyűködik egyet...köpp egy hegyeset, és keserű szájízzel, könnyel a szemében, megy vissza a gyarmatokra...
A 33 milliárd forintra tervezett bírság-bevétel töredéke jött össze eddig, pedig gyorshajtók és környezetszennyezők nélkül nincs stabilitás.

gyerünk honfi testvéreim, hív a haza!!
hvg.hu/w/20120412_jobbik

höhö

"Tiszaeszlár, te baromállat? Vérvád? Durr egy kettőtől nyolc évig terjedő! Buzitörvényeket hoznál, hülyegyerek? Három év letöltendő! Aki pedig a népszerűsítés szándéka nélkül, csak véletlenül buzizza-zsidózza el magát, netán nemzeti radikális jelképeket visel, annak százötvenezer forint pénzbírság és közmunka Kelet-Magyarországon."
Kantonról szó sincsen, maradjunk meg a vármegyénél vagy a gyepüknél. Egyébként teljesen új színt hozunk a globális offshore világba: Egyedül nálunk az adókerülés nem azt jelenti, hogy kiviszik a pénzt, hogy keveset vagy ne adózzon az a keménykalaposszivaros. Ezzel ellentétben elérjük azt, hogy egyáltalán messze elkerüli a pénz Magyarországot, azaz nemcsak képletesen, hanem ténylegesen elkerüli az adót.
Rendkívül felkészült pénzügyekkel foglalkozó miniszterünk olvasott valamit a Tobin adóról, és megtetszett neki az ötlet? Majd a végén azt is kitalálja, hogy a fzetésünket is Erzsébet-utalványban kapjuk?
Ez az eszement ötlet nem ütközik a kettős adóztatás tilalmába? Tudom, kormányunk leszarja az ilyet, csak puszta kiváncsiság.
Akkor engedjétek meg, hogy nekifussak még egyszer!

Szóval a stadionka azon a földterületen épül, amit kőcsön adott akadémiájának?

Mert ezután szeretett népe ha nem választja meg, akkor bérlet felrúgva és lesz egy saját stadionja?

Jól értem?
Ejj Fabius, te is bekajáltad ezt a sz*rt? Eddig szerettem olvasgatni a blogod, meg szerintem ezután is, de ez a megjegyzésed egyenesen arra sarkallt, hogy regisztráljak :) :

"A gyerekek érettségizzenek a chipszerelőből lett igazgató felügyelete alatt"

Én annál a bizonyos chipszerelőnél érettségiztem történelemből. A történetből rendszeresen kifelejtik, hogy mielőtt kiment volna Írországba segédmunkásnak megkeresni az itthoni tanári fizetés többszörösét, éveken keresztül ugyanabban a gimnáziumban tanított - és nem mellesleg abban is jó volt. A másik jelölt a korábbi igazgató jobbkeze volt (aki mellesleg az MDF szélsőséges felénél kezdett, majd átvándorolt a MIÉP-hez, most meg Jobbikos...de amikor a megyében MSZP-SZDSZ többség volt, akkor benne volt a nyelve a s*ggükben), tanárként és emberként se tartottuk sokra (arra emlékszem, hogy 2001-ben a semmiből lett igazgatóhelyettes, ténykedése meg kimerült annyiban, hogy időnként feljött a másodikra a WC-be razziázni).
Az megint hülyeség, hogy Kövér barátja. Mindössze tanította mindkét gyerekét, de ugyanez elmondható a tanári kar min. negyedéről is. Mellesleg ugyanennek a tanári karnak a túlnyomó része kőkemény narancsdroid, nem csak Mede az - pont az egyik lemondott tanártól kérdeztük meg egyszer, hogy kire szavazna, ő meg átszellemült arccal mondta, hogy arra, aki a családokat tartja szem előtt, csodálkoztam is, hogy nem borult rögtön térdre és imádkozott Vitya lelki üdvéért.
Halvány lila gőzöm nincs, hogy mi megy a háttérben, de hogy nem az, amiről a média beszél, az tuti (egész Pest megyében ez történt, akkor miért pont annál a giminél borult a bili, ahol a náczi igazgatót váltotta a narancsos?).
@Yobbágy Fery: lehet jó tanár volt, de a mostani stílus, fenyegetőzés, listázás izmozás nem ezt mutatja
@Yobbágy Fery: amúgy meg ott a probléma, hoyg chip összeszerelésből jobban élnek kinn, mint itthon képviseli fizetésből, főleg ha felszolgálók, van nap, hoyg napi 400-700 eurót is megkeresik...
Jóóóóóó reggelt!
ElQrbanisztánban úgy látom kicsit sokba kerül a Szeretett Vezető hobbija. Vagy tévedek?
Nemzeti NarancsBolsevik Főelvtársunknak még jó, hogy nem az aranypénzek gyűjtése a hobbija!
Bár ebben sem vagyok már manapság biztos, lehet, hogy az is olcsóbb lenne apránként MAGYARORSZÁG részére!

Különben sem értem Fabius lázongását!
Mi a retkes lópimpiliért kell neki itt szítani a hangulatot, egy épp csak 3500 fős stadion miatt?
Lehetett volna 15.000 fős stadion is! Na és...
ElQrbanisztánban ez a nép ajándéka lesz a Szeretett Másodosztályú Focistájának, hálából a megnövekedett adókért, járulékokért és a hasonló szemfényvesztő pénzekért.
Még jó, hogy nem hárítanak át mindenféle terheket ránk, mezei állampolgárokra. Szerencsére csak a bankok, a közüzemi cégek, a multik viselik a terheket és nem a hétköznapi, adózó állampolgár!
Mert ha ez lenne itt, akkor a Fidesz és ElQrbanisztán Szeretett Vezetőjének Magyar Hangja is felemelné a szavát, pl. hogy:

"Ne az emberekkel fizettessék meg!"
De ne'ám...
mi kell ahhoz, hogy a magyar erstéből az osztrák erstébe átmenjek?
@Yobbágy Fery:
Igazad is van! A tanári kar 33 másik pedagógusának a véleménye pedig szart sem ér (2 ellenében, amiből az egyik a töritanár) hisz Te is megaszondtad, hogy milyen rendes és remek ember ez!
33:2
Ha ez sem mérvadó, akkor értem én a NarancsBolsevik logikát!
A szakmaiság és a szakértelem pedig valami rohadék vöröskomcsi mentalitás.
ÉRTEM ÉN!!!
valaki árulja már el nekem, hogy az elmúlt 30 évben a magyar foci mit tett le az asztalra a bundázáson és a nagy égéseken kívül.
először legyen minőségi labdarúgás, működjenek a csapatok piaci alapokon, nulla állami támogatással, építsenek maguknak stadiont.
a szeretett vezér meg ha annyira szeret focizni akkor menjen a megye2-be kergetni a labdát, talán ott nem tűnik fel mennyire nem ért hozzá...
@Yobbágy Fery: Ha fidesznyik az egész tanári kar, akkor mi lehet a zúgolódás tárgya ?
Fidesznyik az új igazgató is.
A főfasz is.
A család van tartva szem előtt.
Akkor mi a baj ? A gizdák unatkoznak tüntetés nélkül ?
@Tűzfal: a következő állami sportprojekt egy Makovecz-uszoda lesz Sárazsadányban. Jó termés idején lesz hová gyűjteni az újbort.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Ez sajnos igaz, nem is mondtam, hogy támogatom a kinevezését, de inkább ő, mint az ultrakonzervatív másik, aki révén a korábbi igazgató az úr (aki ahelyett, hogy jó nyugdíjasként a kiskertben tevékenykedne, visszajár a suliba kísérteni, ő a valódi hatalom a háttérben, erről szemernyi kétsége se legyen senkinek).
@Yobbágy Fery: a komcsi tempó sem zavar? Mert innen nézve lassan hasonlít a dolog az 1949-es vértelen puccs utáni káder kiválasztásra. Apám mesélte, hogy a Ganz-Mávag udvarán felsorakoztatták a párt- és szakszervezeti tagokat, majd a bőrkabátos elvtárs elsétált előttük, és mondá rámutatva az emberkékre: belügy, hadügy, külügy.
Lassan hasonló érzetem van a mostani káderpolitikánál.
@esef: Egy jó stadiont a Vikike biztosan megérdemel.
Később róla lehetne elnevezni, és olyan lenne, mint a piramis a fáraóknak.

És különben is szinte ingyen fölhúznák a közmunkások. A rabszolgák biztos többe lennének.
@Dr. simonmondja.:

Passz, két tippem van:
1. Az b*ssza a csőrüket, hogy fiatalabb, de max. ugyanolyan idős, mint ők.
2. A korábbi igazgató a valódi hatalom az iskolában és tőle félnek valamiért.
@egyfejű:
Ld. az előbb, nem mondom, hogy támogatom, de még mindig inkább ő, mint Cz. Zoltán.
Ha rajtam múlna én visszahívnám azt, aki a nyugdíjazott korábbi igazgató és Cz. Zoltán között töltötte be az igazgatói tisztséget. Ugyanis ő volt az, aki valójában csinált valamit a suliból, még amikor ig.helyettes volt, akkor is ő intézett minden fontosat. Arról meg halvány lila gőzöm nincs, hogy ő hova tűnt, talán a Jobbik-Fidesz bandának nem tetszett, mert túl liberális volt nekik (aztán most meg összeugrottak).
@Yobbágy Fery: én megértem a lányom gimijében olyat, amikor a tantestület, meg a szülők ellenkezése ellenére neveztek ki igazgatót. Nem kívánom senki gyerekének, hogy olyan légkörben készüljön az érettségire.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!:
Amúgy én jártam oda 8 évig vagy te? Te ismered ezeket az embereket vagy én?

Szerintem simán fidesz-jobbik ellentét van a háttérben, azért túrták ki a jobbikost és ültettek be fideszest a helyére. Megjegyzem azt a 4 hónapot kibírták volna, nyáron szép csendben elintézhették volna, a kutyát nem érdekelné.
@egyfejű: Na hát azt a részt konkrétan én se értem, ráértek volna nyáron váltani.
Na megyek dolgozni, ott meg le van tiltva a bloghu, jó flamelést :)
@Yobbágy Fery: azt elfelejtettem hozzátenni, hogy aki nem áll ki tökösen a szülők elé, az vezetőnek alkalmatlan. A listázás meg az emberi alkalmatlanságot bizonyítja.
@Yobbágy Fery:
Miért? Nem kell komolyabb érvet keresni. Egyszerûen MERT MEGTEHETIK. Ennyi. Erôbôl lenyomni mindent és mindenkit.
nagyon köcce... imádlak most nincs időm részletesen elolvasni... de jjóóóó lesz:)

apropó nincs valami vidám címlapos halálhír?
-a felcsúti ramszesz egészsége hogy szolgál?
-a dakota nagyfoci világszámunk? nincs semmi gond?
jaaa apropó...

a szent 2/3 szeméjzeti politikája mindenkit lecserél...
elérte a Tv Macit is... követelem a rehabilitálását !
(régi) Tv Maci for prezident !
(új)fidesznyik dr Tv Maci monnnyon le !!!!
\o/ igen, meg csinálták, igen megoldották, igen megtehetik, igen mi meg megérdemeljük....

v.dávidka kitömve pénzel, ő pedig mesteri hozzáértéssel végzi is a dolgát, pont olyan eredménnyel, mint a mezei polgár a kétbetűs mellékesben:

Menekülőmaszkot kapnak a metróvezetők

A használatra a most oktatják a vezetőket. Ha eltűnne a fülkéből, 6000 forintot kell fizetni érte.

index.hu/belfold/budapest/2012/04/12/menekulomaszkot_kapnak_a_metrovezetok/
Gyerekek, nyugalom. A Bonsai Duce csak nagy elődjének Rákosi Mátyásnak szeretne posztumusz egy kis örömet okozni. Akkor volt ilyen a személyi kultusz, mint ami most alakul itt. Szerintem a következő lépése az lesz, hogy tanulmány útra megy É. Koreába. Na akkor lesz nekünk csúnya világ itt. Majd ott tanul szociális érzékenységet.
Különben is nézzétek a pozitív oldalát a stadion építésnek. Felcsút csak közelebb van a Pest megyei munkanélküliek foglalkoztatásához, mintha Szabolcs külsőn lenne valamilyen gátépítés. Ti semminek nem tudtok örülni? Majd ha a TEK megjelenik értetek, akkor lesz majd sírás rívás, és könyörgés, hogy Recsk vagy Szabolcs külső helyett hagy menjetek Felcsútra stadiont építeni. Rohatt NER ellenes ellenfülkeforradalmár bagázs. :-))) :D
Én szóltam időben.

Dr. Bubó: Ma sem volt egyelőre címlapos halálhír sajnos!
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: ismét új bútor a kuplerájba. Forgalom nem javul, a madam kapszkodik az összes körmeivel és elszántan folytatja a marhaságait.
Mennyire csodás lesz amikor stadionok nőnek ki eső után..
@The Lonewolf: Nem kell ijesztgetni az embereket! Azzal csak a NER alá rakod a fát. és így segítesz neki.
és kezdődik a nap:

www.napi.hu/

07:53 NGM: Marad a kőbevésett egykulcsos adó

07:12 Brutálisan drágulhat a bankolás az új adóval

06:11 Autókat vásárol az MFB-cég
Már a Magyar Hírlapban sem lehet bízni, mi lesz itt?! Szegény Orbán.
hvg.hu/gazdasag/20120412_szajlai_csaba_matolcsy_pleschinger
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: sőt, mint moszkvai nagykövet, nem is volt bizalmi ember. Hányás.
Különben is mit nem értetek, mit elégedetlenkedtek folyton?
Értsétek meg Orbán elvtárs nem egyszerűen a javunkat akarja, hanem a javainkat! És ti ennek se tudtok örülni?
@aritus: kedves tetves vezető, hogy a kinaiak szállitsanak nekije részére kamionos virághegyeket, ők már úgy is gyakorlottak az éjszakkorreai buliellátásban, mi meg megtanuljuk a oszkár szobrocskás hiteles sírást-rívást ha eljő minek jőnie kell
@Penivaldes: ja, és különben is az szdsz tehet mindenről:)) Az első kormányt az mdf állította, a belügyminiszter az mdf-es Boross "az állambiztonsági múlt nyilvánossátétele nemzetbiztonsági kockázatot jelent" Péter volt, aki a cocolizmusban valamelyik vendéglátó ipari egység (délpesti?) vezetője volt. Nyilván úgy került ebbe a pozícióba, hogy NEM működött együtt az állambiztonságiakkal:))) Egy hős ellenálló volt.
Szóval kedves belülről bomlasztó hős partizán Szűrös, a rendszerváltás után ki/kik is férhettek hozzá az állambiztonsági papírokhoz?
örüjjetek neki, hogy a dicső vezető csak 3500-as stadiont építtet a kies felcsúton, mikor 500.000-est is csinyáttathatna a saját, különbejáratu békamenetének. nektek meg marad a kőtörő tábor, ha sokat pofásztok. nálunk svalbárdon pl. a hólapátolás a menő.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

- Petőfi Sándor -

Szöveggyűjtemény
AKASSZÁTOK FÖL A KIRÁLYOKAT!
Lamberg szivében kés, Latour nyakán
Kötél, s utánok több is jön talán,
Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!
Ez mind igen jó, mind valóban szép,
De még ezzel nem tettetek sokat –
Akasszátok föl a királyokat!
Kaszálhatd a fűt világvégeig,
Holnap kinő az, ha ma lenyesik.
Tördelheted le a fa lombjait,
Idő jártával ujra kivirít;
Tövestül kell kitépni azokat –
Akasszátok föl a királyokat!

Vagy nem tanúltad még meg, oh világ,
Gyülölni méltóképen a királyt?
Oh, hogyha szétönthetném köztetek
Azt a szilaj veszett gyülöletet,
Mitől keblem, mint a tenger, dagad! –
Akasszátok föl a királyokat!

Szivöknek minden porcikája rosz,
Már anyja méhéből gazságot hoz,
Vétek, gyalázat teljes élete,
Szemétől a levegő fekete,
S megromlik a föld, melyben elrohad –
Akasszátok föl a királyokat!

Ezerfelé bús harcmező a hon,
Arat rajt a halál irtóztatón,
Itt egy falu, amott egy város ég,
Százezerek jajától zúg a lég;
S halál, rablás mind a király miatt –
Akasszátok föl a királyokat!

Hiába ömlik, hősök, véretek,
Ha a koronát el nem töritek,
Fejét a szörny ismét fölemeli,
S akkor megint elől kell kezdeni.
Hiába lenne ennyi áldozat? –
Akasszátok föl a királyokat!

Mindenkinek barátság, kegyelem,
Csak a királyoknak nem, sohasem!
Lantom s kardom kezembül eldobom,
A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad –
Akasszátok föl a királyokat!

(Debrecen, 1848. december.)
A főcivil megmozdulásán jót röhögtem. 15 év IMF-ezés után, tavaly szeptember óta hihetetlen változáson estek át a bárányok, egyenesen követelik az IMF hitelt, ami korábban nekik maga volt a pokol. Mit lehet velük kezdeni? Sztem semmit...

A stadionnal pedig ne legyünk finnyásak. Jár ez a nemzeti büszkeségünknek, a legnagyobb magyar szabadságharcosnak, a triplabóvlis spirituális vezetőnek: Kokinátornak!
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: uhh, a menekülőmaszkos hírből most jutott el a tudatomig egy mondat, amit nem értek. Íme:
"Úgy tudjuk, hogy a metrókocsikon füst- és gázérzékelőket is felszerelnek a Terrorelhárítási Központ előírása alapján."
Már ehhez is csak a TEK ért?
@egyfejű: lassan már a gyerekek óvodai megőrzését is a TEK fogja biztosítani.
@egyfejű:
/ős öreg, és nem aktuális vicc/

Kovács ajtaján kopogtat az ÁVH. Kovács elkezd menekülni, mire az egyik ÁVH-s utána szól:
-Ne menekülj Elvtárs, hisz érted jöttünk, nem ellened!
tudja valaki, mi kell ahhoz, hogy a magyar erséből az osztrák erstébe vándoroljon a számlám?
@aritus:

a magyar hírlapba mindig meg lehet bízni.:))) csak mostan a szélestenyerű fejenagy készül lépést váltani. úr ír, talpas fogalmaz.
most képzeljétek el. viszed a kiskölyköt az óvódába, ahol a kapuban már várja egy TEK.-es. átvizsgálja a gyereket, akitől az anyukának, apukának már a kapuban el kell búcsúzni, mert az óvóda területére csak a TEK és a gyerekek léphetnek.. ja és a dadusok, óvónők.
ott benn aztán a terrorelhárítók közt játszanak
délután mielőtt kiadnák őket a szülőknek, újból átvizsgálás.
@tarackos:

te röhöghecc, ő meg hátranéz, oszt rögvest lát min.400.000 max. 10 millió civilt. mégis a tévébe híjják, nem a szemészetre.
@hacsaturján: nononoo!
nincs határa a békemenet tömegének. 400.000-.. végtelen.
mert ahogy tágul az univerzum, úgy van ez a Felvonulással is.
@Penivaldes:

én csak a főcivil bevallása alaptyán tudok dógozni. a tízmillióból 1,5 millió lealkudására hajlandó, a végtelent talán most számojja. ha elfér az andrássyn, akkor bisztos lehet vele errül is beszélni.
@hacsaturján: meg a lelkesen rokonszenvező európai tömegeket se feledjük ki (l. Új Ember cikke "A magyar ügy nem véletlenül vált ki rokonszenvet - Ünnepi beszélgetés Orbán Viktor miniszterelnökkel"). Bár ők még nem tudnak róla, de a TEK majd jól átveszi a propagálását, mert ehhez is értenek. :)
Matolcsy ötleteiből nagyon elegm van. Világgá mehetne már.
múgy van remény. Stadler is éppíttetett egy stadiont.
@hacsaturján: mindenki minket követ, a következő Békemenetet a Marson is megtartják.
@maybach: nem Stadler akarta elhozni az Utolsó Vacsorát?
@egyfejű:

a lekesen rokonszenvező európai tömegek is irinát keresik, avagy stadionba utaznak?
@Penivaldes:

ugyis van, a marson marsot köll tartani! minima hasmarsot.
@hacsaturján: fene tudja, lehet beléptetőkapu bizniszben utaznak az EP képviselő úr vezérletével. :)
2006

Szilveszterén Orbánék földet vásárolnak.

2007

elején átengedik ingyen a használatát (DE MEGTARTJÁK, nem pedig nekik ajándékozzak, a földet az focisulinak 50 évre.

2007

szeptemberében a a focisuli elnöksége spontán felkéri Orbánt elnöküknek

A diákoknak előbb elmagyarázzák kit is "akarnak" ők.

www.origo.hu/itthon/20070926-orban-viktor-lett-a-felcsut-se-elnoke.html

2012

a falu lakosságánál kétszer nagyobb luxus stadion épül rajta

2057

Az Orbán unokáknak nem kell államosított babakötvények hozama miatt aggódni.
@Yobbágy Fery: Mindössze tanította mindkét gyerekét, de ugyanez elmondható a tanári kar min. negyedéről is.

Mire CHIP összeszerelésre?
azé esse rossz, bár még a jegesmedvék is kapkoggyák a fejüket, konzervatívan.
velemenyvezer.blog.hu/2012/04/12/orbanek_banki_tranzakcios_adoja#comment-form
@Penivaldes: Én nem akarom segíteni a NER-t, de figyelmeztetnem kellett a komment társaimat a lehetséges mellékhatásokra és veszélyekre.
@The Lonewolf: de azzal, hogy ijesztgeted őket, azzal segítesz Viktornak.
@Penivaldes: na Mári nénire azonnal lecsapni! A haza megrontója, majd szólok a TEK-es haveroknak, lesz itt új magyar Mária siralom!
@tarackos: na de azért úgy követelik, hogy megaszondják annak, akitől a pénzt követelik, hogy a karvaly tőke népnyúzó uralmát azt nem akarják!:))) Elveik azok vannak.
@Kék az ég: a csipsz szerelés előtt is ott tanított töritanárként, olvasd végig a kommentet, amire reagálsz:)) tanár - csipszszerelő - tanár.
@anyósnyelv: upsz, fonalat vesztettem. :) Mire a kérdés? Köszi.
@hacsaturján: nem érted te ezt! A cél nemcsak az, hogy megszabadítsanak a pénzuralma alól (szabadságharc), hanem az is, hogy MEGSZABADÍTSANAK A PÉNZTŐL! Mer az idegenszívű találmány, a tiszta, becsületes, egyenes magyar néplélektől idegen, pfúj.
@felebarát: azért súlyos mentális problémákkal küszködők kommentelnek a mandineren, a pálmát szilvanap viszi:))))
Fabius: nem értek hozzá,de nagyon komplikált lenne sorszámozást használni a hozzászólásoknál, hogy vissza lehessen keresni? Amikor már több száz van nemigen lehet követni, mire is válaszoltak. Ha igen, nem nagy gond, én gyorsan olvasok, s visszamegyek, de ezer felett, már elég sok idő. Ez a tahótlanítok gomb tetszik, ezt már máshol is javasoltam bevezetni...
@anyósnyelv: nem emlékszem ilyenre, bár tűz sem nagyon volt. :)
@egyfejű: Bemásoltál egy file-t a Metro-n a vezetők kapnak gázmaszkot. Ha tévedtem, akkor másnak szólt. Bocs.
@anyósnyelv: ha jól emlékszem, akkor a kezdeteknél vészfék volt a Metro kocsikban (ami egy marhaság, lássuk be), amit Vészjelző gombra cseréltek le. De, mint fentebb írtam, tűzre nem emlékszem, hogy lett volna.
oops: van még kérdése valakinek

A belső levelezőlistán estek egymásnak a jobbikosok

A párt mérsékeltebb és radikálisabb tagjai Baráth Zsolt botrányos parlamenti felszólalása miatt vitáznak. Előbbiek attól tartanak, a vérvádas beszéd miatt 2014-ben sem jutnak bársonyszékhez. !!!!!

hvg.hu/itthon/20120411_jobbik_barath_zsolt_felszolalas
index.hu/belfold/2012/04/11/lehet_hogy_sikerre_vezet_a_kdnp_lazadasa/
Személy szerint örülök ennek a puritánságnak:

"Semjén egyértelművé tette: a KDNP azt szeretné, ha az országgyűlési képviselőség mellett lehetne más foglalkozásokat is gyakorolni. Mint mondta, a KDNP világ életében egy puritán párt volt, nem az a cél, hogy a képviselői fizetéseket feltornázzák."

"Lázár János véleménye szerint a magyar viszonyoktól nem szakadhat el a képviselők majdani fizetése, de azt is figyelembe kell venni, hogy a közép-európai átlagban a magyar politikusok jóval kevesebbet keresnek."

És azt sem szabadna figyelmen kívül hagyni, hogy a 386 képviselő és a többi politikus közép-európai átlagfizetése többszörösen magasabb az adófizető dolgozó emberek nem-közép-európai szintű fizetéséhez képest.

Figyelembe véve, hogy az adózók néha napi 12 órás munkaidővel, hatékony munkával jutnak a fizetésükhöz, - elnézve a parlamenti közvetítésekben rendszeresen üres padsorokat, némely képviselőnél még jelenléti jutalomnak sem nevezhető ez az "alacsony képviselői tiszteletdíj" , - hogy az eredményességről már ne is beszéljünk.
@anyósnyelv: ráklikkelsz arra nicknévre, amire válaszoltak, és akkor már ott is vagy, amire az általad nem értett válasz született:))
HAHHA

A Felcsúti Ramszesz beindult! Vajon lesz e előtte Szfinx, és ami még kínzóbb kérdés, lesz e titkos sírkamra a stadion alatt ahol a vezető bebalzsamozott testét megőrizhetik majd az örökkévalóságnak!!???
@Tűzfal: DE gondolj arra, aki az akasztói stadiont felépítette magánba, az hol landolt!!!
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Ha 1990 -ben megettük a koncát, most igyuk meg a levét is.
Nincsenek csodák.
@Yobbágy Fery: Azért a blogletiltás is van olyan jó hír, mint az igazgatóváltás...
@sörtelen: Már eladta a naccsasszony Sárazsdányt. Felcsúti földeket vásárolgatnak fel.
@dr. Bubó: Sportos ember és a gonoszság konzervál sajnos. Ez már életében be van balzsamozva, kb. annyit is ért meg a világból. Sokáig kell várnod az ágyútalpas temetési menetre.
@Penivaldes: Elhozta, ebből látszik mennyit ért hozzá. :-D
@a szív fészkei: uramatyám!!! és van egy festménye amin Claudia Schifferrel pózol...
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: azért micsoda egy társaság:))) Egymást pofozgatják fel, és a betyársereg és Zagyva szorításában vannak:))) Hát egyék meg, amit főztek, remélem eltünnek a történelem süllyesztőjében.
@aritus: Szűröst gyakran látom , nála elégedettebben flangáló tenyérbemászó fejűbb embert keveset láttam.

Jön-megy, mint aki jól végezte dolgát. Moszkvai nagykövetként elnyomták kint biztos.
@felebarát: "mi kell ahhoz, hogy a magyar erséből az osztrák erstébe vándoroljon a számlám?"

Ez egyelőre nem megy. Az osztrák és a magyar bank jogilag különálló cégek. Plusz szerintem durván ráfaragnál az oda-vissza EUR/HUF konverzióra.
@Penivaldes: "lassan már a gyerekek óvodai megőrzését is a TEK fogja biztosítani."
Ingyé'
@hacsaturján: Drága, fog csinálni ilyet Debrecenben Pesten kettőt is. Ez csak aperitifként épül, mint a magán Barbie-babaháza, mert kiskorában nem volt nekije.
@egyfejű: Hát a tűzjelzőt nem is akkor szokták felszerelni, mikor már ég a ház,kocsi, hanem előtte... Az viszont igaz, hogy pánik esetén rengeteg áldozat lett volna. Mázli, hogy még nem volt,remélem nem is lesz,de inkább gyalogolok Kálvin-Nagyvárad között, ha muszáj arra mennem. Bár ki lehet kerülni 47-es a hídig,2-es Hámán Katóig 24-es Nagyvárad térig.
@aritus: Gyűjtsek Duna-kavicsot vagy kagylóban fogunk számolni ezentúl???
Javítsatok ki, de én úgy tudom, a debreceni stadion projektet letiltotta a hárombetűs, ez is ott szerepel a kiadáscsökkentési oldalon. Ha ennek ellenére mégis meglépik, akkor ebből nem lesz kiegyezés, bár szerintem a kormány egyébként sem akar tárgyalni
@a szív fészkei: Ach. Akkor Felcsúton wellnes központ lesz. Síelni nem tud valaki a családban? Mert akkor hegyet is hordhatunk oda.
@a szív fészkei: Szerintem bartel lesz!
Te kapod Duna-kavicsban a béred, oszt elcserélheted üveg-golyóra az MDF- vagy a szabadpiacon!:-D
@a szív fészkei: Ach. Akkor Felcsúton wellnes központ lesz. Síelni nem tud valaki a családban? Mert akkor hegyet is hordhatunk oda.
@a szív fészkei: Az egészben az a borzasztó, hogy tényleg bepótolja, ami nem volt nékie. Csak a mi bőrünkön. Ilyet nem lett volna megengedni, hogy bemenjen a homokozóba...
@sörtelen:
Hülye ötleteket nem kell adni, van így is dögivel, meg sokba is kerül - itt, a kies ElQrbanisztánban! :)
@sörtelen: Sífutni lehet sík terepen is sőt csak azon. Persze az nem olyan trendi, tudom én. Felcsúton legyen a magyar Aspen, tessék odamenni vakondnak!
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Ja, igaz. Érdekes módon a vízisportokat nem komálja, pedig abban dőlnek az aranyak és víz is van még - amíg a zsidók ki nem szlopálják szívószálukon az egészet setét éjszakákon.
@a szív fészkei: Északi összetett VB-t fogunk rendezni, akárki meglássa, ott!
Hetet-havat összehordtak már hozzá..
@sörtelen: Miután nemzetközi sportrendezvényekre is alkalmas lesz, meg még terület is van elég- majd onnan indul az új malév .
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): :-DDDDDD De épp most válunk le családilag a finn halszagúékról, mert nagyon cikik azzal a hülye fejlett európai mentalitásukkal. Vissza Türkménbasihoz!!
@a szív fészkei: Azt már gyakorolgatják a fijjúk, szegény gyucsányferi is hiába rágja a gittet!:-D
de hová tűnt Boka (nem Cekké, kivételesen:-)!?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Csekké, no!
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Nem hát, nem kell nekünk a pénzük, ha feltételeket szabnak! Visszafizetni úgysem tudnánk, jöhet magasabb marzzsal is, nem?:-O
@Penivaldes: Szerencsére az itt kommentelő barátaim, ha szólíthatom így őket, nem olyan ijedősek. Én senkit nem akarok ijesztgetni, de jobb félni, mint megint enni.
@a szív fészkei: ha elkészült, kiírunk egy keresztelő-pályázatot, legyen miből választani, pl malcsút, felcsútbay , ..ilyenek
@Yobbágy Fery:

Nem tudom valójában mi megy a háttérben, de a valódi aggodalom kiváltotta őszinte szülői dühöt felismerem, mert gyakorló szülőként időnként nekem is részem van benne. Ez pedig látszik a videókon. Az én szememben ez a történet ettől válik hitelessé, mert azt nem hiszem, hogy 400 vérjobbikos szülő lenne Szigetszentmiklóson.
@a szív fészkei: jaj, már elskiccesedtem, azt akartam írni, hogy Orbán célja nemcsak az,hogy megszabadítsanak a pénzuralma alól (szabadságharc), hanem az is, hogy MEGSZABADÍTSANAK A PÉNZÜNKTŐL!
Így még értelme is van a mondatnak.
@felebarát:

Egy utazás a legelső osztrák bankfiókig és egy személyi/útlevél a számlanyitáshoz.
@a szív fészkei: :)))) nagyon jó képes beszéded van.
@Silverhaar:
Azt a pályázatot szerintem egy "közeli" cég már rég meg is nyerte, a megfelelô részt a megfelelô helyre vissza is juttatta. Nem kell örömködnötök, nem tudtok akkora stiklit elképzelni sem, amekkorát ezek nap mint nap megcsinálnak. Határtalan az elqróképességük.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): olvasd el a cikket (rövid), nem feltétlenül képvisel hülyeséget Csaba, csak sajnos ezzel a kormánnyal semmi realitása nincs.

"Egy hiteles, komolyan vehető euró melletti elköteleződés biztosítaná a stabilitást - hangsúlyozta Csaba László, aki szerint ez nem elsősorban az Európai Bizottság és más külső tényezők érdeke, hanem az országé."
@aritus:
"A térképet és az iránytűt azonban a nemzetközi gazdaságtanban nem készenléti megállapodásnak, hanem euróbevezetési céldátumnak nevezik - fogalmazott a közgazdász, aki szerint ki kell tűzni egy olyan időpontot, amelyre le tudjuk csökkenteni az inflációt, kiegyensúlyozottá tesszük az államháztartást és az államadósság-ráta is csökken."

És itt meg is állhatunk, ugye? Mennyiért is váltják a makit, balátaim?
@a szív fészkei: én úgy tudom,hogy nem eladta,hanem haszonbérbe adta 50 évre,tulajdonjog megtartásával - hiába az unokákra is gondolni kell.
kusza szem, és tsi pont ezt is csinálják, ugye??

A miniszter szerint a 21. században kiemelt szerep jut az innovációnak, az oktatásnak és a kutatás-fejlesztésnek, és ezeken a területeken is hatékony együttműködést alakíthatnak ki Kínával.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/12/matolcsy_tanulnunk_kell_a_kinai_sikerbol/
@a szív fészkei:

csakhogy a gyermelyi malom átadása keresztbe veri eszt az alantas támadást a simicska ellen, ugyanis a nullás lisztbül nem lehet buszt csinyáni, ellenben lehet két kézzel szórni, majom móggyára, ráadásul az irina se tud ezzel mit kezdeni a magyar gazdaságpolitika küzdelmes tengerén. izé, kucc, kucc. eszt a kongeniális móccert mán csak szabadalmasztatni köll és mán is ragyogunk, mint a szíjjártó töke.
@Kék az ég: "2057 Az Orbán unokáknak nem kell államosított babakötvények hozama miatt aggódni. "

szerinted akkora mi lesz egy mikovec házból??? jó esetben por és hamu...

rossz esetben egy rohadó nagy masztaba az udvar közepén...

ne irigyeld őket... azzal a "házzal" a telek kevesebbet ér...
vagy más megközelítésben jól jönne nekik az a baba kötvény hogy évi 2-3 millárdos ráfizetéssel üzemeltessék...

vagy gondolod hogy az adópénzünkből létrehoz egy profi piaci alapon működő önfenntartó intézményt viktor???? :)))))) bruhhahhahahha...

egyet mongy amit csinált és működik... (úgy értem nem az álam és közpénz rovására)
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
penig az összes civil mindent megtesz az ügy érdekibe, mer az nem lehet, hogy cca. 400.000 szív hijába onta vért....
@anyósnyelv: "Ez a tahótlanítok gomb tetszik, ezt már máshol is javasoltam bevezetni..."

már nincs szükség rá... a fidesznyik birka kihalóban lévő álatfaj

a másik hogy sorszám az is felesleges...
ráklikkelsz a "@anyósnyelv:" re és visszaugrik a megválaszolt kommentre...

ki vagy te smit pali? hogy ijjen értetlen vagy...
na jo bocs ez durva volt... vissza... bocs
@a szív fészkei: "Sokáig kell várnod az ágyútalpas temetési menetre. "

ne hidd... az elmúlt két évben 20 évet... az elmúlt kéthónapban pedig 2 évet öregedett...

22 évet a 22 évért...

én türelmes vagyok... nem dohányzok, nem idegeskedek stb...

fogok én még (krodkodil)könnyezni a temetésén...
vagy EMLÉKFOCIZNI... az stílszerű lesz... (a koponyájával?)

emlékezz kádárra... a felcsúti ramszesz is eséjes a szégyenletes távozásra...
lásd a pincsikutyája...
@condorpasa: "én úgy tudom, a debreceni stadion projektet letiltotta a hárombetűs, ez is ott szerepel a kiadáscsökkentési oldalon"

a belügyeinkbe beleavatkoznaaak??? mi vagyunk mi Debilország????

hagy döncsük már el (úgy értem a 2/3os felhatalmazásunkkal a führer) hogy hány/hova/mekkora stadionra b@sszuk a közpénzt...
@a szív fészkei: "Sífutni lehet sík terepen is... Felcsúton legyen a magyar Aspen"

bullsit... felcsút környéke dimbes dombos....

így a téli ALPESI sport központot Hódmezővásárhelyen lenne legjobb...

dr. lézerdzsonni elftárs ugyse kért még semmit...
plusz most lehet elveszi magától a lézerblokkolós játékot is
@hacsaturján: ezmiez a gyermelyi malom meg simicska?
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: ettől a kinai siker hangoztatásától mindig agyfaszt kapok! Az sosincs hozzátéve, hogy de milyen áron? Rabszolgamunka, rabszolgabér, 0 tb, 0 nyugdíj, 0 környezetvédelem. Belső Kínában mérgezett földek, folyók, teljesen halott vidékek. Totális diktatúra stb.
Persze, ez Matolcsynak tetszik, mert azt gondolja, ő és kis barátai sose lesznek a fasz rosszabbik végén, ha meg teljesen kifosztották az országot, akkor majd tovább állnak, az addigi rablott pénzzel, és szép, boldog öregkoruk lesz, aranyos unokáik körében.
@dr. Bubó: na képzeld, amíg Hvásárhelyre odahordatja a rab, akarom mondani közmunkásokkal a rengeteg földet a Közpénz zrt a pályázat nélkül elnyert pályázattal, mennyibe fog az nekünk fájni, és mennyit fognak rajta keresni a rohadékok.
Szóval ne adj nekik ötleteket, plíz!
@aritus: nagyon méltánytalan vagy...

dr lézerdzsonni önkorlátozza magát...
totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/04/12/betiltjak_a_lezerblokkolokat/

az a minimum hogy a turizmust fellendíccsük... a városában... hmm... igaz lehetne megyeszékhely is Botka hejett... kár hogy nem ér rá gondolkozni, nem jut eszébe... megírom neki....

apropó kompromisszum kész "úri" "ember"...
lehet pl vetített alpoki táj... fel is vonó meg le is vonó... szoval nem kell hegy... elég vetített kép és nagy sodronyok a fel-le vonásra... az érzet számít... alternatív valóság...
egy (nagyobb társasház) építkezés van az országban... ezt többször átadja a polgármester:)

zsidóké, de ezt csak tényként mondom....

ferencvaros.hu/index0.php?name=hir_12040522_nanette
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Na mi van, az arabok elhajtották a mi gyurinkat, a hárombetűs egy kibaszott fityinget sem ad, akkor megyünk és Kínában tartjuk a markunkat?
Egy 1800 fős faluban építeni egy 3500 fős luxusstadiont (csak mert a vezír focibolond), ez konkrétan kimeríti a közpénzzel való hűtlen kezelés fogalmát.

Van még fideszes, aki meri nyilvánosan vállalni, hogy ő fideszes?

Apropó, mennyibe fog ez kerülni? Csak emlékeztetőül: A debreceni stadionra is előbb csak 10 milliárdot hazudtak, aztán pár hónappal később 12,5 milliárdot, és aki ebben az országban él, az tudja hogy a végére minden sokkal drágább lesz mint tervezték (ez esetben: szándékosan is alul-tervezik), szóval lesz az 15 is, vagy 20...

Eközben: ma a 12 hónapos(!!) diszkont kincstárjegyet 7,66%-os kamatra bírt az ország kibocsátani, ami horror, hol tud ez az ország egy év alatt ekkora kamatot kitermelni, ez fenntarthatatlan, stb... mindegy, haladunk a csőd felé, a 2014-es új kormány akkora sokkterápiával fogja kezdeni a kormányzást, hogy visszasírjuk majd mi még a 27%-os áfát, de sebaj, luxusstadionunk az lesz egy foci nevű sporttal nem rendelkező országban...
Aki még nem látta ezeket a linkeket, egy ismerőstől kaptam, aki érintett a dologban,

egomilabor.blog.hu/2012/04/10/hoffmann_riposzt_a_batthyany_gimnazium_ugyere_ez_nem_demokratikus_dontes

FEF = FIDELITATE ET FORTITUDINE!
HűSÉGGEL ÉS BÁTORSÁGGAL A BATTHYÁNYÉRT!

fef.ucoz.hu/
@aritus: én is kockás vagyok a kinai csoda emlegetésével, az ottani öregedő társadalom borulni fog 20-30 éveb belül, és a néhány milla hiányzó nő sem fogja növelni a stabilitást...
Nézzétek a képet, és szörnyüködjetek:
langologitarok.blog.hu/2012/04/12/elokelo_idegen_akos_dal_es_klippremier?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Bakker, mintha az 50 éves Edward Cullen lenne az Alkonyatból. Kiöregedett vámpír hímringyó.... Hungarikum. Brrrrrrr
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: ja, ezt ki is felejtettem a kínai csodából.
Így veszi el Matolcsy új adója a családi kedvezményt

Ha nem csak egy rossz vicc, komoly sarc lehet a családoknak a pénzügyi tranzakciós adó: körülbelül ezer és 10 ezer forint közötti összeget veszíthetnek havonta. Azt is mondhatnánk, a kormány visszakéri tőlük a családi adókedvezményt.

hvg.hu/gazdasag/20120412_tranzakcios_ado_csaladok
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Csóóókolom Dokinéni!
Horror rajongó valaki, hogy ilyeneket nézeget? :))
Pennike meg kicsit kergült, amióta Egér ennyire nem foglalkozik vele. Pedig már kiírták a varázsszót is! :D
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
mi ezen a csodálkozni való? Hiszen pont ezért államosították az iskolákat (is). Hoffman most kivételesen őszinte volt. Megérdemeljük. Miért voltak olyan kevesen az oktatási tv elleni tüntetésen és a többi.
@a szív fészkei:
muszáj volt megnéznem a mirkóczkiádám elvtárs képét, az sokat elmond arról aki a képen van, ugyanúgy, mint rétváribenceelvtársnő a mirkóczlielvtársnő is egy egy meghasonlott ócska buzi, akik a sok visszafolytott és sikertelen próbálkozásukat azzal leplezik, hogy ellenségévé válnak önmaguknak ez egy közismert pszihológiai aberráció és nagyon nehezen kezelhető...ilyenek ölték meg a Nilusban Antinpuös-t csupa merő féltékenységből mert ezek nem merik nyíltan vállalni önmagukat sem, és ezt azzal leplezik, hogy mindenkit aki sikeres és meg is meri mutatni azt nyílvánosan gyűlölni kezdik ez ugyanolyan mint a fideszesek politikai aberrációja a soxoros jogos bukás a teljes alkalmatlanság bizonyítéka de nem ismerik el (lásdorvbányiőrültségét) és mindenkit aki ezt ki meri mondani vagy csak mutatni meg akarnak semmisíteni

azaz ez az igazi perverzió
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Ezt így csinálják ezek a köcsögök mindig. Ha nagy hangon adnak valamit, akkor azt nagy sunnyogva simán visszaveszik, persze más néven. Ez a pitiáner, szarrágó focista és közgáz zsenije ennyit ér.
Azért majd nekiállunk számolni, hogy ha kiötletelték magukat, hogy hogyan lehet az általuk okozott károkat csökkenteni! Visszaállunk ahol csak lehet, a jól bevált KP módokra? Eszem-fa.zom megáll! :)
@Penivaldes: Nem, én inkább a klimaxol kifejezést használnám, annyira ingatag a hangulatod!
Kár, hogy visszaadtam doktori címem, különben megvizsgálnálak, tüzetesen!:-D
Kellenek a stadionok nagyon. Amikor majd a sok hajléktalan, kilakoltatott családdal nem lehet mit kezdeni elkezdődnek a cirkuszi játékok.A brancsbeliek szórakoztatásáról gondoskodni kell ,a küzdő feleknek meg ott lesznek a megnyomorított családok és rögtön értelmet nyer a kijelentés "senkit nem hagyunk az út szélén"
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Ingatag? Klimax?
Nem!!!!!
Vizsgálni nem engedem tőled magam.
.........DDDD
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Helló, kedvenc Bella-dokim!:D
Peni fiatal, még nem érti, hogy ha valami túl komollyá válik a pasik szemében, egérútat nyernek:D:D
Á, csak gondoltam megnézem mi ez a vaziztdaz :D
@Eizogembird: Lehet, hogy az lesz az új főváros, felcsút, azért a beruházás. Elvégre Budapest volt a komenisták fővárosa, úgyhogy azt hagyni nem lehet!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ma is volt egy olyan Bellácska itt. Portalanítva lett már a Tiéd?
Kompresszor és kifúj a ventilátornál, mert ez is túlmelegedett!
Este egy jó... tünti? :)) Fabius megkeressétek!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
komollyá? miről beszélsz? életemben nem voltam ennyire komolytalan, mint itt voltam.
Egérutat nyert? Valóban, hát akkor bye bye neki.
@aritus:

Nem is mond akkora hülyeségeket, mint pl az Alkotmánybíróság előtti tüntetésen.

"Kutatásaim szerint, a magyar gazdasági elit tagjai különböző magánügyvédi irodákban gyakran saját maguk alkotják meg azokat a jogszabályokat, amelyek az ő tevékenységüket hivatottak szabályozni."

Ez speciel éppen úgy igaz a Bárándy klánra, mint a Papcsák-Rubovszky vonalra.
@Penivaldes:
Dehogynem! Magad sem tudod, Penike... :))
@dr. Bubó: Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál... hihihi

Gondolhatod, hogy nem tudtam, mert akkor nem írom ide...
Kéretik a klubtagok klubszobába fáradozása, megjött a blog-gazda, pallosával!
Remélem, hogy rendeltetésszerűen használja!:-)
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Ugyan már, tudod jól, hogy a pasik könnyen lefalcolnak, ha úgy érzik, túl komoly lett a kapcsolat...:D
@Penivaldes:
"sajnos érzéketlen vagyok..."
Khmm.... Hol? Mert akkor kezdem Egeret érteni! Bár "érzéketlen" nő nincs, csak ügyetlen... EGÉR!!! :DD
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: igen így csinálják, itt is ott is, tajgetosz meg már létezik virtualice, nem kellenek ehhez kövek és sziklák:

Gyógyszerhiány fenyegeti Magyarországot

A gyógyszergyártók teherviselése nem fokozható tovább. Az iparági terhek extrémek, a gyógyszerkassza ...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/gyogyszerhiany_fenyegeti_magyarorszagot.516133.html

Mi ó be messze vagyunk ettől, pedig mi úgy tudom eju tagok is vagyunk, oszt a délvidékiek már ebben is lekörröznek

Betiltották a zágrábi széljobbos találkozót
Több országból vártak vendégeket, Toroczkai László és Zagyva György Gyula is ment volna.

index.hu/kulfold/2012/04/12/betiltottak_a_zagrabi_szelsojobbos_talalkozot/
@Penivaldes:
Nem kell magyarázkodni! Egér tudja? Na... :D
@Penivaldes:
Csak nem másra fűzted rá?? Perverz bige... Ez nem az a blog! :))
Mit szólsz Orbáncos elvtárs stadionjához? Mehetsz szépen felvonulni és integetni majd a bolseviki elvtársaknak! Nem is örülsz?? Ez neked Smafu??? :)
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Az érdekes bokalánc lenne:P
Nem persze, nem úgy műksz, de valamivel meg kell vigasztalnunk szegény Penit. :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
én is azt hittem, de a barátod felvilágosító leckéklet ad. különböző világítási eszközökről tanulunk.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!:
Én örülök a stadionnak. sok stadion nőjjön ki a mélyből. :))
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Nagyon erőszakos a kiscsaj, amióta Egér nem nyal ezerrel nála, nem bír magával! :D
index.hu/belfold/2012/04/12/analis_porno_miatt_fordul_rendorseghez_a_polgarmester/

Legalább LMP-s szúrta ki, nem fideszes, kdnps. Vajon elküldték a jobbikos képviselőnek, felismer-e egy-két elvtársat a filmben?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jaaaa, értem. Mondjunk neki szépeket, meg az nem is úgy van, Egér tulajdonképp csak az Ő érdekében hallgat... ÉRTEM! OK! :)
@Penivaldes: Dehogynem. Látod milyen cukik a fiúk, hogy próbálnak vidítani téged? Egér meg előkerül, a múltkor se volt nete. Tuti rosszabb neki Peni-elvonásban, mint neked:D:D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Miért, ezek szerint a jobbikosok tök liberálisak. Vagy nem? Lehet, hogy ott felvételi követelmény ez! Majd Gábrielt kérdezd, ha már együtt voltam vele katona, anno ott nem dicsekedett vele... :))
@aritus: Persze, de mi is megtettük az első lépéseket a rabszolgaság irányába, ezt szolgálja az új MT. Zero TB? Mar most sincs gyakorlatilag. Zero nyugdíj? Miután lenyúlták a manyupunkat, szerinted a nagy ordas lófaszon a seggünkbe kiosztása után mit fogunk kapni? Nem tisztes nyugdíjat, abban legyél biztos
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
esetleg önmagát...
komolyan mondom néha annyira felhúzom magam ezen a jobbikon, hogy nem is merem leírni
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Na, húzzatok Pennikével és nyaljátok fényesre a nyalni valót! :D
Szerencsétlen Egér meg csak dógozik, dógozik, dógozik... Pennike meg itt hancúrozik VELED! A fene a gusztusát! 8-D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
"A testületi ülésen az a döntés született, hogy a jövőben a városi tulajdonú sportingatlanokat a sportegyesületek kizárólag saját sportolási céljaikra használhatják."

Mi a testedzés, ha nem ez?:-)
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Nem ismerted fel egy filmen sem?!:O
Te kérdezd meg, mostanság haragszik rám, mert sokat ellenkezem vele:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Én is ezt kérdezem. Persze lehet hogy az a gond, hogy génpocsékolás, nem lesz több magyar tőle:D:D
@Penivaldes: Nyugodtan ereszd ki, nem jó benntartani, mert a stressz öl.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Valahogy az ilyen an.stílusú filmek nem hoznak lázba. Én maradibb vagyok, a másik lyukra játszom! :D
@Penivaldes: Annál is inkább kiadhatod magadból:
hvg.hu/itthon/20120411_jobbik_barath_zsolt_felszolalas

Főként ez a kedvencem:
"„Ez az ügy megpecsétel minket. Ez már nem az a fajta burkolt jelzés, amit összevissza lehet magyarázni" – mondta a beszédről az egyik mérsékeltként elkönyvelt frakciótag."

Cuki, nem? Eszem a szívüket, hát nem azt kérik a vérfotelnáci képviselőktől, hogy figyu, burkoltabban zsidózzatok, mert azt lehet?! Mit mond ez el róluk és a fideszről?!
@Penivaldes:
Milyen berendezést? Itt egy pillanatra álljunk meg! Ha porcelánbolt, akkor szar ügy. Viszont ha egérke dühöngő (pl. cipősdoboz) akkor... végül is... :))
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Szerinted mi lesz a végeredmény? Nem fogunk meglepődni, borítékolhatod! :)
@Penivaldes: Nélkülem utazott oda?! Halál fia!!
Feel free szétverni bármit is:D:D
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Akkor kár, hogy nem mamitirtok volt katona vele:D:D
Hungarikum lehetne a kunhalmokra épített sílift-rendszer. A jegyeket bőgatyás csikósok árulnák.
@épészmérnök: :) hello kolléga:)

látom még nem vagy doktor? vagy MÁR ?
@Boli - Ch.T. is, meg'há!:

ha még nem ismernéd? Oklahoma törvény tiltaná a hímivarsejtek fölösleges pazarlását mert a zember nem a fogantatással kezdődik -mongyákők- hanem amikor a hímivarsejt kiömlik, bármilyen célból azaz:

www.thedailyshow.com/watch/wed-april-11-2012/bro-choice
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=539645
ATV: Íme, a kőkemény feltételek Orbánéknak
Az öt követelmény a bírósági törvény módosítására:

1. Az OBH elnökének döntéseit indokolni kell, ellenük jogorvoslatot kell biztosítani (a német szabályozási minta alapján),
2. Ki kell zárni az OBH elnökének a kilencéves mandátum lejártát követő újraválaszthatóságát, és egyidejűleg meg kell szüntetni annak lehetőségét, hogy a mandátuma lejártát követően tovább folytathassa a tevékenységét; az elnök megbízatása megszűnése esetére a törvénynek biztosítania kell a megfelelő helyettesítés az új elnök megválasztásáig.
3. Sem az OBH elnöke, sem más bírósági vezető nem kaphat jogot arra, hogy ügyeket más bírósághoz áttehessen, mert ez sérti a törvényes bíróhoz való jogon keresztül a tisztességes eljáráshoz való alapvető jogot.
4. Meg kell szüntetni azt a lehetőséget, hogy a bírákat több alkalommal határozott időre nevezhesse ki a köztársasági elnök, sem a bírák, sem a bírósági titkárok esetében nem tartható fenn az "ismételt próbaidő" gyakorlata.
5. Emellett nem tartható fenn a bírák akaratuktól független áthelyezésének lehetősége, valamint a bírói szolgálati viszony ezzel összefüggő automatikus megszüntetésének lehetősége sem.

Március vége óta ismert ez, még most is úgy nyilatkoznak, mintha nem tudnának róla.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Kéhlek alássan dlága balátom, mi nagyon is ideillő témálól folytatunk beszélgetészt.
@Penivaldes: Remélem, hogy Egér nem utazott nélkülünk, mert pórul jár:D
@Penivaldes:
Nincs is rosszabb, mint egy kiéhezett nő! :)
@sárkányfő: Azt mondják halék, hogy Felcsútra már csak nagyon szűrt elit jelentkezhet be Felcsútra. Az a créme de la créme ggyűjtőhelye...
@a szív fészkei:

Ahol egy Orbán született és egy Andrássy geróf lakik mán csak ne legyen holmi parasztok.

hetivalasz.hu/uzlet/felcsut-titokzatos-milliardosa-30264/
@a szív fészkei:
Én inkább máshogy mondanám, hogy mi az a bizonyos, ami a felszínen úszik!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez agyon van fotóboltova. De tavaly hirdették a koncertjét, azon egy echte Wermacht-tiszt feje volt, fúúúúú, ki van ezért oda? Pasinak is olyan hernyóóóóóóóóóóóóó.
@Fabius: Az össze tajparasztot egységesíti, tényleg több nem kelloda.
Hogy Jáksó asszimetrikus pofája se szakad le a Hetiben ettől: comment.blog.hu/2012/04/12/bekerult_a_marslakokba_a_kozmedia_vezere?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Benyalás ügynökseggbe kétmilliárd közpénzen. Kurvajó. Nézi ezt az izét valaki? Nem bírtam magam rászánni még.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Emberek ez a francai egy géniusz! Megvan a Fidesz és egyelőre országunk - új neve: Anális Football Club. AFC.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Nem azt írta, hogy besorol Csányi papa cégébe.Lehet, hogy ott most súlyosan dolgozva belülről bomlaszt.
Úri közönség Érpatakon is decensen mulat,Gábriel remélem elmegy oda: atlatszo.hu/2012/04/12/doktor-lovag-egy-szalasi-hivo-polgarmester-amokfutasa-ii/

[..]"Újhungarista jelmezverseny

Érpatakon az újnyilas farsangi hagyományoknak megfelelően idén is az alkalomhoz illő jelmezekben ünnepelték a „Becsület Napját”, vagyis az 1945. február 11-i budavári kitörés aktuális évfordulóját. Hála a Magyar Nemzeti Arcvonal és a 64 Vármegye ideiglenesen a faluban állomásozó egységeinek, az egybegyűltek, ahogy tavaly, idén is sikeresen törtek ki a láthatatlanul körülöttünk settenkedő „létrontó erők ostromgyűrűjéből” (copyright: Orosz Mihály Zoltán polgármester). Ez csak azok számára lehet meglepő, akik nem jártak még Érpatakon, amit a beavatottak már a hazai újhungarizmus vidéki fellegváraként emlegetnek.

A nyírségi községben minden a jó és a gonosz harcáról, és természetesen a jók győzelemről szól, "

Ezt tudják. Erre képesek.
@a szív fészkei:
Csányi papa tavaly eladta szinte a teljes saját részesedését... Pár százaléka maradt!
ennyi, :D

A kormány nem csökkenti az üzemanyagok jövedéki adóját - közölte Matolcsy György. A nemzetgazdasági miniszter egy képviselői kérdésre adott válaszában azt írta, hogy a jövedéki adó mértékének változtatását uniós előírások korlátozzák, az így lehetséges mérséklés pedig a fogyasztóknak nem jelentene érezhető árcsökkenést, annál érzékenyebben érintené azonban a költségvetési bevételeket.

hvg.hu/gazdasag/20120412_uzemanyagarak_jovedeki_ado
én szivesen adózok, ha ijjen nemes és szép dolgokra költik, mint

a felcsúti ramszesz piramisa amit dr mikovec tervez...
csak anyni kérésem lenne, hogy az átadási ceremóniát dr kerényi rendezze a hepiend miatt és dr rátóti filip pedig szervezzen oda a stadionba 2,5 millió embert, hogy együtt éltethessük a führert...

könnyes lett a szemem...
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: rohadjon meg Matolcsyné férje, ilyenkor bezzeg tud "uszítani" az EU ellen. A 27%-os ÁFA bevezetésénél nem voltak skrupukusai, mint ahogy nem lesznek a tranzakciós adónál sem.
most hogy nekem csak negatív jut eszembe a ártunk és ormányunk tevékenységéről...

nem tud vki vmi pozitívat mondani? az elmúlt kétév cselekvéseiből?

de ne ojjat, hogy
-az ÁFÁ ban világelsők...
-legnagyobb hátsókerti családiház stadion
-legtöbb a munkanélküli, legnagyobb a halandóság, öngyilok stb...
@dr. Bubó: B125 jogsi, bár ott is sikerült a feltételeket szépen nem kidogozni.
@Fabius: ja, én is kétkedve fogtam hozzá az olvasáshoz, mert az Alkotmánybíróság miatti tüntetésen nagyon összevissza beszélt.
@dr. Bubó: Bakker nem tudom te találtad e ki, de ez a "Felcsúti Ramszesz" annyira sírvaröhögősen jó, hogy hangosan felröhögök bármikor olvasom!
@Squid: hát igen az "alcsúti" előnév jobban kiemel mint a drdrdr vagy a I.,II.,III.,IV.,V.,...XVI. meg a "snassz"
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/12/20-25_milliardot_sporolna_az_allam_az_utazasi_kedvezmenyeken/

Bammeg, ezt még akár támogatnám is, ha nem ejrópa egyik legdrágább tömegközlekedési viszonylata lenne a butapesti, rájaadásul itt is lesznek/vannak egyenlőbbek az egyenlők közt, nem?
azt gondolom ha már ennyire szarul megy az országnak... (persze mert elmut8év, meg a eu hanyatlás ránt minket)

akkor legalább a szeretett
-vitya a pánk
-dr zorbán
-felcsúti ramszesz
-führer
-tejhatalmú ormányzó
-V. Orr bán
-fődakota
-ővajdasága
-ovi pa(j)tás
stb

legalább ő érezze a népe jóságos szeretetének sugarait...

kölcsük az utolsó adóforintokat egy makovec stadion (masztabára) a hátsókertjében, mej egyben lehet temetkezési heje is... (+huja), a felcsúti ramszesz piramisa...
megy ez...

Márciusban nőtt az államadósság[origo]|2012. 04. 12., 18:24|Utolsó módosítás:2012. 04. 12., 18:28|Címkék:államadósság, ÁKK

Bő 240 milliárd forinttal nagyobb volt március végén az államadósság forintban mérve, mint egy hónappal korábban. A forint gyengülése is szerepet játszik ebben, de az új forintállampapír-kibocsátás is rátett egy lapáttal

www.origo.hu/gazdasag/20120412-marciusban-nott-az-allamadossag.html
van egy üzleti tervem/újításom... hál'isten itt Viccországban parasztok vannak, vállalkozó polgár nincs így nem kell félnem a palizálástól, tehát kifecseghetem...

több változatban gyártanám,
ár függően gazdag önkori-szegény önkorit célzok meg....
a) digitális egy mozdulattal (polgármesteri székből) átírható közterület táblák, akár nyelv vagy írás (pl ék-, rovás) is változtatható...
b) van analóg tervem is... mozaik, betűkirakós...
c) szegényebb eladósodott önkormányzatoknak ajánlom: pala tábla lelógó szivaccsal, krétával esővédősilttel...
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/12/ujabb_magyar_ugyre_figyel_az_eu/

A szemét EU újra támad!

Az ATV-n téma volt a tünti és tétényi Éva magyar kokárdát viselt!
Beleszerettem a nőbe, nem vitás!
@dr. Bubó: a tábla-ötlet nem rossz. Azonban a nemzetgazdaságnak ma spórolásra van szüksége. Ezért én Magyarország valamennyi települését átnevezném Budapestre. Gondold el, mennyit lehetne spórolni a közlekedésen. A táblákról nem is beszélve.
@épészmérnök: vagy mind legyen Érd, kevesebb festék kell :)
Remélem alapítókőnek leteszik a csuti gnómot, lehetőleg fejjel lefelé.
Ez a Matolcsy nevű fa.zkalap rettentő kártékony egy állatfaj. Ez ilyen hülye egyedül, vagy igazi skizo és többen nyomják? KRETÍNÓ!
Szerintem a hazaárulás is megállja apránként a helyét, amennyi kárt okoz ez a tehetségtelen barom idehaza és hasznot hajt a környező országoknak!
"Ha százalékos adó lesz, ahogy most sejtetni engedik, akkor erre a legnagyobb cégek fognak a leggyosabban megoldást keresni, ami veszélyes következményekkel járna az államháztartás számára - mondta Kalocsai Zsolt. Ilyen kibúvót jelenthet, ha a cég a dolgozója is külföldön nyit számlát, pláne, ha az ottani számlavezetés olcsóbbnak bizonyul, mint itthon minden után sarcot fizetni. Danku Tamás a Company House adótanácsadója úgy látja, hogy ha a térségben csak nálunk vezetik be ezt az adótípust, akkor a környező országoknak nem csak új pénzpiaci terméket teremtünk, de az amúgy sem túl fejlett adózási morált is elkezdjük tovább bontani. - És ma már arra sincs feltétlenül szükség, hogy az illető minden hónapban külföldre utazzon, hogy az efféle adótehertől mentesülve vehesse föl a fizetését - mondta Danku Tamás arra utalva, hogy itthon is van már olyan bank, amelyik a régió több országában működik, és ingyenes készpénzfelvételt biztosít valamennyi fiókjában."
hvg.hu/gazdasag/20120412_Tobin_penzfoglami_kulonado_NGM
@egyfejű: tényleg...

H ó d m e z ő v á s á r h e l j

nagyon hosszu sok festék...

és ha csak az irányítószám szerint?

te hova való vagy? Oszikám? 3780-i...
ja az szép város...
@dr. Bubó: magad alatt vágod a helységnévtáblákat. Ha minden számozva van, akkor nincs szükség sem kivetítőre, sem palatáblára. Vagy a rovásírással másképp írják a számokat? Ezesetben bocsánatért esedezem.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!:

ez a kisebb "eredmény" de véleményem az, hogy kivonulás, népvándorlás lesz, nagyobb és komoly cégek nem tűrik, hogy játszogassanak vele és lehetetlenné teszik a közép és hosszútávú terveit...tehát a leszerelés és költözés egyszerűbb és ez lesz borzasztó mert a magyar seggfejek nem tuggyák helyettesíteni az elmenőket mert ők maguk is külföldre mentek és az offshore-ozás vádjai nevetségesek
A legnagyobb magyar is megírta egykor: Hitel és stadion.Na a stadion már zsákba van, a hitelért elment a békemenet B-közepe, a legkisebb magyar meg ott várja az ájemefet a hokedlin. Igaz a stadion is kicsi savanyú, de a mienk! Vagyis az övék. A csuti Gnómé, meg a kis csalággya részirül.
@épészmérnök: most má szemetelhetünk a z uj zuglo poszt alá is...

ugyis letiltotta az index...

de a számokat is lehet permutálni... variálni... ne tudd hol lax...

@wanekus: :)
@keresztanya fabi(en): "csak" el-hal-gatya...

rencerint címlapos Fabius posztya... most nem...

@poszt... itt a Dunakeszi Anál Foci Club (DAFC)

erotika.indavideo.hu/video/Anal_FC

mikor készül el a stadion és benne a Felcsúti Orál Sportolók (FOS) filmje?
„Fúj, baszod, hogy sülne be a segged!”

hircsarda.blog.hu/2012/04/12/fingszag_indokolja_a_rossz_befektetoi_hangulatot

Itt a megoldás, szellőztetni, szellőztetni, mert itt megmarad a fingszag! by Hofi
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Mi a rendszerszintű péló volt itten a délutánon? Minden működött, csak Ti nem. Talán volt egy hír, amit nem köllött volna azonnal kommentelni, amíg nem van-lesz róla hivatásos álláss? pont
"A kisvállalkozói és lakossági folyószámlákat használók kiadásaiban viszont sokkal nagyobb arányt képviselnek a banki kiadások. A képlet hasonló a mobilkommunikációban, a rezsijellegű költségekben, élelmiszerben is. Aki szegény, az a legszegényebb. Pont nem a gazdagokat fogja sújtani ez."
penzkerdes.blog.hu/2012/04/12/antivilag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Ánti Robin Hood adó? Ez kell Nektek?
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Boli!

Ez nem Tobin adó!

A Tobin adó valami teljesen más és a spekulációt hivatott lefölözni/visszaszorítani!

Ez csak a Matolcsy féle elmezavar szokásos megnyilvánulása, amiben vesz egy koncepciót, mejd teljesen kiforgatva és átalakítva badobja az arcunkba.

Mindezt csak és kizárólag azért, hogy a Csuti Ramszesznek ne kelljen visszavonnia az egykulcsost!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Miért nem volt elérhető a blogponthu? Erre adj választ! A déluténi friss hír sokkolta a független emtéit, vagy csak Józsi bácsi zárlatos elektronyos kávéfőzője ...szta ki a biztosítékot a szerever teremben?
@Knósszosz: A karbantartást Fabius távollétére időzíthették a sünök, vagy tudja a f@sz!
Én az utóbbira tippelnék inkább..
@Silverhaar: "...meg még terület is van elég- majd onnan indul az új malév ."

Amikor Londonban átadtak egy metróvonalat, arra a királynőt is meghívták. Lent jegyet vetettek vele (!) hiába hivatkozott arra, hogy a megálló az ő tulajdonában álló földterületen van! (Whitehall)Kölcsön kellett kérnie (!) x pennyt és vett jegyet!

Szerinted mikor fog ez a nagyszerű ember
1./ belépőjegyet venni,
2./ ki fogja erre felszólítani
3./ ki nem fogja elfogadni a földtulajdonos érvét?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Ha a tudomány oldaláról közelítjük meg a problémát, kétségtelenül az utóbbi alternatíva lehet az egyetlen lehetséges magyarázat a kérdésre, hogy; mi a lófaszért nem engedik kinyitni az ember pofáját a kellő időben?
Már üldözési mániám van, de sokszor esnek egybe egy időben, véletlen események.
Van valami ismerősöd, aki a neurológia tudományában jártas, ráadásul megbízható is? Szívesen venném, ha összehoznál vele.
Előre is kösszzz.
@Eizogembird: "Kellenek a stadionok nagyon. Amikor majd a sok hajléktalan, kilakoltatott családdal nem lehet mit kezdeni elkezdődnek a cirkuszi játékok."
Emlékszik valaki, mire szolgáltak latin-Amerikában a stadionok?
(Segítek: film is lett Henry Fondával...)
@sörtelen: politikai foglyokkal játszadoztak bennük a junta verőemberei, emlékeim szerint Argentina és Chile járt élen ebben.
@dr. Bubó: Ákos danoljon, mert lenyomják őt a Balaton Sound torkán is:

@sörtelen: Banderas-szal is volt egy ilyen film. Emma Thompson volt a felesége, akit elhurvcltak.
@Knósszosz: Ha Dokinéninél is bepróbálkozol, nem lesz több esélyed, tudod?
Megoldódnak atomi, vagy milyen neurológiai gondjaid, örökre, a férfiasságodra sem lesz gondod!:-P
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Na off, de hányok már a Mattolcsytól! A névtől is, a viselőjétől is, tehát egy kis elterelés: www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/susan_sarandon_65_evesen_is_szexi?img=0#kepescikk Ilyen szépen öregedhet meg Charlize-otok, ha van annyi esze - és remélem, van - hogy nem fekszik a Singer alá. Nem botoxoltat, stb.

Itt csak lelki múmiák vannak, kommunizmus kísértetei, azokat kell nézni és elviselni, borzasztó!
@Silverhaar: "Március vége óta ismert ez, még most is úgy nyilatkoznak, mintha nem tudnának róla."
Megdöbbentett a Kálmán Olga - Bárándy beszélgetés az Egyenes Beszédben.
HIVATALOSAN nem tudnak róla.
A sunyi Martonyi szóhasználaton sem látnak már át? Ezért "nem hazudnak": egy kormány "not papers"-t úgy tekint, mint aminek nem ismeria tartalmát. HIVATALOSAN.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Ez jó volt fiatalon is, most is, nagyon szeretem.

Knosszosz remélem, látta abban a filmben, amiben egy görög szigeten rohangált Susan Sarandon zsenge ifjú és kvalitásos hölgyként, mint a Vihar c. Shakespeare dráma modern változatának egyik szereplője. www.port.hu/vihar_tempest/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58697 A zseni pár játszotta főszerepet: John Cassavets, és az életben is felesége Gena Rpwlands. A blondot pedig Raul Julia, kurvajók voltak.
@sörtelen: Martonyi olyan szinten zúzza szét a nemzetközi irodája tekintélyét önmagával, hogy öröm nézni. Mondhatni a vaxolt bajsza hegyére tűzi, másra az már nem jó. Ezeket védeni és magyarázni??? Pláne így???
Szeretnék ilyen kis hetyke 53 éves nőt, mondjuk kb. 20 év múlva!:-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Talán inkább a bugyitlan lábcselei mián két jégcsákányozás között, nem??? De Sharon Stone agyon van szabva és nem néz ki egy perccel se fiatalabbnak ettől, + színésznőként sincs a másik sö betűs nyomában se. Szerintem.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Nem az EU támad, hanem Ramszesz.

"...2012-től kezdődően többek közt a parkolás, az útdíj és a közlekedési jegyek mobiltelefon útján történő értékesítését csak és kizárólag egy később kijelölendő, 100 százalékban állami tulajdonban lévő szervezet végezheti."
Ez a szervezet pl. az NBH lehet.
Adatvédelmi aggályok nélkül.
@sörtelen: "Nem az EU támad, hanem Ramszesz.

"...2012-től kezdődően többek közt a parkolás, az útdíj és a közlekedési jegyek mobiltelefon útján történő értékesítését csak és kizárólag egy később kijelölendő, 100 százalékban állami tulajdonban lévő szervezet végezheti."
Ez a szervezet pl. az NBH lehet.
Adatvédelmi aggályok nélkül. "

Az EU már ezen is rajtavan mint a kajautalványon..
@a szív fészkei: "Ezeket védeni és magyarázni??? Pláne így???"
Késő van, de megyek, benyomok valamit, mert nem értem. Ki véd kit? És hogyan?
KO-nak (ha igazam van) akkor az ország elé kellett volna tárnia, Martonyiék ócska sunyiságát.
Ennyi.
@sörtelen:
Nem láttam az Egyenes beszédet, de a Népszava cikkében ez a tájékoztatás látható:
" A kifogást úgynevezett "non paper" útján közölték, ezt szintén dokumentum igazolja. A konkrét kifogásokat Robák Ferenc brüsszeli magyar nagykövettel is közölték, aki levélben tájékoztatta a magyar kormányt a kedvezőtlen fejleményekről, és gyors megoldást sürgetett. "

A napokban ki kell derülnie, ki a "hunyó", mert a lap érdeklődött az államtitkároknál.
@sörtelen: Úgy értem, egy jogász, akinek elegáns, drágán mért nemzetközi irodája van, külügyérként ezt a sok agyament faszságot magyarázza már két éve - a szakmai-emberi renoméját lábbal tiporva.

Közröhej tárgya lehet mindenhol a világban. Nem lehet annyira buta Martonyi, hogy ezt nem tudná.
Közröhej, inkább közszégyen az unió és az IMF részéről, hogy a leggyengébbet pofozzák, aki erősebb az előtt meghajolnak!!!
@tisztakéz: közröhej, inkább közszégyen, hogy van olyan Európai Uniós tagország, amelyik nem tartja be a szerződéses feltételeket, amikor meg figyelmeztetik a vállalt kötelezettségeire, megsértődik, duzzog és mellébeszél.
@tisztakéz: közröhej, inkább közszégyen, hogy van olyan Európai Uniós tagország, amelyik nem tartja be a szerződéses feltételeket, amikor meg figyelmeztetik a vállalt kötelezettségeire, megsértődik, duzzog és mellébeszél.
süti beállítások módosítása