Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.10. 06:19 Fabius

Orbánoptimizmus egymilliárdért

Címkék: fidesz kormányzati kommunikáció németh lászlóné

Eddig a politika mindenre ráhúzható gumibiznisze a tanácsadás volt. Ha jutalmazni kellett a haverek közül valakit, akkor csak egy tanácsot kellett tőle kérni tetszőlegesen bármiről, és máris lehetett kiutalni az apanázst érte. Orbán Viktor ennél azért megfontoltabban költ, neki holmi tanácsokra amúgy sincs szüksége, így a haverok a kincstári optimizmus sugárzását kénytelen árulni egy kis apró reményében. Ezért januárban kiírták a tendert, a haverok pályáztak, és a csomagbontásnál aki előtt a habostortából előugrott Németh Lászlóné, szörprájz, nakivanitt?? meglepetésként, az nyert.
Az gondolom a véletlen, vagy valami hallatlan gyurcsányista összeesküvés műve lehet, hogy nyertes éppen pont Németh Lászlóné egykori főnökének cége, a I.M.G. Inter Media Group Kft. lett. Mert Mutyiországban a komasógor haverság megszűnt, és kormányoligarchák is csak szegény zakkant Ángyán fejében kergetik egymást a moslékosdézsa körül a hibbant elme látomásaként.

Mielőtt az elégedetlenségünknek hangot adnánk éljünk a belátás képességével: erre igenis szükség van. A kommunikációs államtitkárság az első megmérettetésen akkorát perecelt, hogy a Kovács Zoltán államtitkár farpofájára égett Neelie Kroes cipőlenyomaton a fűző márkáját ki lehet betűzni. Azóta külön szóvivője van a Kedves Vezetőnek, a kormánynak, a Fidesznek, vagyis az állományjavítás megtörtént, de ettől is csak olyan maradt az egész, mintha a húspiaci készítmények az E betűs adalékoktól színjátszósan hol hamuszürkén, hol irigységtől sárgán, hol meg ellilult fejjel üvöltve hoznák a világ tudtára az üzeneteket. Ennek pedig ideje véget vetni. Ide optimizmus kell, az sem baj, ha kincstári. Ha a nép nem örül magától, majd megtanítják örülni, ha nem boldog, megtanítják boldognak lenni.

Ne csodálkozzunk, ez a szuggesszió Viktornál is hogy bejött. Mióta a Nézőpont Intézetben Mráz Ágoston minden hónapban leírja, hogy Rajongásig Imádott Vezetőnk, téged a néped ha kell holnap újra választ négyötöddel, mert a szemükben magad vagy az Unió porcelánboltjában dübörgő Hannibál, azóta az alternatív valóságában csupa mosoly a szabadságharcos. Évi 360 milliót csak megér ez nekünk, nem? Innentől becsatlakozik Patonai Péter, aki haladéktalanul nekilát meggyőzni minket 800, még az idén elköltendő millióért:

- Az állam jó, értem? A jó állam meg egyenesen kurva jó, világos?
- Magyarország versenyképes. Még nem tudjuk miben, de az egy főre eső fizetett lengyel tapsolókban már biztos, abban mondjuk világelsők leszünk napokon belül.
- Az egészségügy működik. Mondom működik. Működik! Működik!! Működik!!!
- Kulturális az állam. Mondjuk új Szörényi - Kerényi bábjáték még nincs, de lesz.
- Zöld az állam. Naná. Semjén Zsolt a védett fajok után a nem védetteket is kilőtte, most babérboroszlánra vadászik ötös söréttel, úgyhogy mindjárt nem lesz itt más, csak fű.
- Lehetőség, értitek? Lehetőség. Lehetőségetek van befogni, csatlakozni a békemenethez. Önként.

Lehet, hogy a brandgyártás izomszaga helyett egyszerűbb volna kis teljesítménnyel elérni, hogy jónak érezzük az államot, működőnek az egészségügyet, és kulturkampf helyett pezsgő életet lássunk a Trafóban, Tűzraktérben, Zöld Pardonban, Operában és a színházainkban. Esetleg lehetett volna erre fordítani azt az egymilliárdot kezdetnek, ha már mindenképpen el kell költeni. Mert attól, hogy sokszor fogtok elmondani olyat ami nincs, csak a hiányérzet és az igény fog erősödni bennünk.

500 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr654301211

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Varánusz és a plágium 2012.03.13. 11:08:23

Lopott karikatúrákkal a plágium ellen? A Varánusz blog (amellyel korábban már többször foglalkoztunk karikaturisták szerzői jogainak tömeges megsértése miatt), januárban harcias hangú bejegyzésben állt ki Schmitt Pál disszertációja kapcsán a plágium el...

Trackback: Mi lesz jobb ha tüntetek? 2012.03.10. 18:20:40

A Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetést szervezett mára, a tüntetésen a helyszíni tudósítók szerint 2-3 ezren, a stream alapján többen voltak, de összességében kevesen. Ennek több oka is van, az egyik, hogy igazi nagy faszság volt feldarabolni a tünte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@dr lecsekkoltam:

Yummie! Valódi finom, a legfinomabb csoki. :)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Képzeld hozzá, hogy ez a tömény gyönyörűség 190 centi magas!! >Sóóóhaj<
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Hát ami azt illeti, elég szépen haladunk vele is meg karakánnal is. Bezony, mert egyre kevesebbet zsidóznak, de ugyanakkor többet lehet őket ugratni. Szóval határozott fejlődést mutatnak. Remélem ezt a szélsőjobbos butaságot hamar ki fogják heverni.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: 190 centi, (óriási sóhaj), gondoj bele, tűsarkút is vehetsz és mégse leszel vele egymagaságú.:D
@dr lecsekkoltam:

Nem mondod?!
Nevelhetőek?

:D

Légyszi, szólj, ha kivehetem a tahótlanításból! :D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ne bántsd, idős korára határozottan sexis lett, nem jóképű, hanem markáns. Fog szerepelni az Éhezők viadalában.:D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Mit szólsz, karakán még viccelt is ma... Gyenge volt, de vicc volt.
@dr lecsekkoltam:
Arra azért megnyugodtam, hogy nem a lányokra pöccensz, bár... :)))
Remélem is, hogy velem... ;)
@Dr. Boli Ch.T: Ezután a fantasztikus hét után, még kételkedsz?:O Mit tehetnék még, hogy meggyőzzelek?
@Dr. Boli Ch.T: Mert azok az arcpirító gondolatok rólad és rólam a te fejedben van. ;)
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Oh the moon and the jacuzzi that's so romantic.
Carl drop down the lupha
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Az első kép alapján, akárhány éves is, de bevállalnám. Vannak pasik, akik minél öregebbek, annál jobb pasik. Mr. Sutherland fiatalon nem volt pasiként nagy lumen, de most...! :)
@Dr. Boli Ch.T:

Nem kacagtam, Lorraine voltam azzal a fake nevetéssel, csak nem tudtam jobban érzékeltetni. :P
@dr lecsekkoltam:
Azért szégyen, hogy miket gondolsz! Hát olyan vagyok én? Ejjjj...
Megint offoltok, tiszta Hormon Egyház...
@dr lecsekkoltam:
Ugye milyen? Most bezzeg lóg a rohadék! :))
@Dr. Boli Ch.T: Oh párdon. Szóval elkeserítő milyen pofátlanul költik a pénzünket, mennyi kórházi ágyat lehetne megmenteni ezen a pénzen. Persze a beteg honfitársaink nem számítanak, csak a haverok.
Az álmok hímes mezejére térek, fiatalok. Semmi olyat ne tegyetek, amit én nem tennék.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Nagyon sajnálhatod. :-DD Elbaszni ezzel a tornamutatványra készülődéssel a jobbra érdemes délutánukat - ha órák helyett mentünk, az még csak-csak - aztán ott bohóckodni a vénemberek előtt!

Papámmal szerettem kicsiként május 1-én vonulni, kaptam lufit, virslit, az más volt.
@dr. Bubó:
„……és el is értünk a másodrendű bűnelkövetőkig, felelősökig: az "értelmiség"
index.hu/belfold/2012/03/10/foldhoz_vagta_a_narancsot_a_diosgyori_kohasz/

Az Index tudósítója a Szolidaritás mai tüntetéséről,- a cikk utolsó sora:
„Ezután egy tolószékes férfi vette át a szót, aki azt mondta, hogy akkor vesztette el a lábát, amikor egy légelhárító lövedékkel játszott. „ Ennyi.
Logikus, hogy nem ezt az egy tényt adta elő a „tolókocsis férfi” : mikor vesztettem el a lábam..?,
- hanem a mozgássérülteket ért hátrányos helyzet miatt szólalt fel, - 2012.január 1-től nem kapnak utazási kedvezményeket, (orvoshoz, kezelésekre-járáshoz), és az autóvásárlási kedvezményük is korlátozott (nem fér el benne a tolókocsi) és igen előnytelen feltételekkel lehetne csak igénybe venni (900 eFt-ot ad az állam, hitel csak a Széchenyi Bankon keresztül, Ő mint vásárló mínusz 100 eFt-al indulna hitel esetén)

Röhejes az „ újságíró cikke”, inkább bele se kezdett volna.
@Gábriel angyal: Szegény Kósa, ennek a lábszagát se nagyon bírják már sehol, csak a saját alomjában. Ő még a telekre is gagyi.
bértollnok mitől is újságíró?
@dr lecsekkoltam: Nem lesz cupp, akkor még turhábbak lesznek. Ezt követeli meg tőlük a felvett toi-toiforradalmi imidzsük, ami szaglik, ami undorít mindenkit, csak a karakános híveiket tölti el orgazmussal.

Azt játsszák, hogy hülye nyugati vánnyadékok, örüljetek, hogy adhattok a szittya hősöknek. És nem értik, hogy ezt ott komolyan véve meg is sértődnek.
@dr glaci ph 5.5 D: ez jó. Igen, az Index érdekesen tudósítgat már egy ideje. Pont, amióta Tóta meg Uj elment.
@a szív fészkei: van B tervük tuti,ha nem lenne,nem lennének még most is ilyen pökhendiek, amikor már tisztán láccik, hogy elérték az ingerküszöböt a többségnél
szükségállapotra játszanának? akkor mindent ér, nincs ipi-apacs
@Dr. Boli Ch.T: Na kiművelődtem sárkányilag (feleségstátuszom indokolja is :-DD). És a Sárkány éve is van. hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1rk%C3%A1nyhaj%C3%B3

De ti miért nem vagytok benne a névsorban? Vagy az a Vogel Nut vagytok? Mert az móvári.
@dr glaci ph 5.5 D: Valahová eltűnni a rabolt milliárdokkal (svájci frankban értve)? Menjenek one way ticket és soha nem hasta la vista Béjbi!!!
@Kara kán:
Bocs, helyesen:
...tényleg elment az a gazfickó?
@Kara kán: Annyi mindenről ugatározol itt, hogy az a Holdnak is sok, amit sajtnak nézel. Mi a bajod? Hisz az egészség nem üzelet, mondá Vezéred a Toi-Toiforradalmár. Hát nem is, mert lezüllesztették alsó-biafrai színvonal alá. Most esetleg lenne valami, ami ebből kirángatja, az zavar? Vagy micsoda? Hopp, vizitdíjellenes huszárkám, ne izgasd fel ezen magad, mert állhatsz sorba évekig pacemakerért...

Tóta elment a benyaligátorság elől. Vannak gerinces egyedek is, ha ez neked szokatlan is. Hujjogj csak, rád vall, minek örülsz. Legnagyobb örömöd legyen ezentúl az éeltben. Nekem más lesz az.
@a szív fészkei: nem lehetne, hogy, én tünjek el a csilliárd chf-el? előtte végtörlesztenék egy jó ízűt
@dr glaci ph 5.5 D: Ők megtalálnának, tartok tőle. Pénzszagra gyűl az éji vad - írná mag Arany János.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Én is orosz tagozatos voltam!! De nem emlékszem, nem énekeltünk mi Irénkéval annyit. Azt tudom, hogy ezt a csajt futtatta Beatles.
@a szív fészkei: hát ezt a biafra alsó-t honnan szedted, kurva jó, Toi War Lord a zőfőtörpesége...de a hírcsárda viszi a pálmát a 2 hónapos üldögélésével a pudvás seggén növesztve az aranyerét...adjál a kánkán-nak hadd tuggya merre az erre...
@a szív fészkei: egy faszt, elkobozni utolsó vasig mindent és bugyiban gatyában felbaszni a naszádra az egész bagázst, mint Danglars-t a Monte Christo végén a katakombákban...minden tál étel egy millió Lajos arany egy egész kacsa vagy egy egész ökör sütve de 1 millió Lajos Arany...a végén örült a puszta életének és hogy hagyták koldulni...na ez a zigazi megoldás
a millás 15-i ünnepségre el kellene menni mindenkinek, hogy komoly létszám legyen
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Ugyanazzal. Jobbik jó, a többi nem. Ezt váltakozó hangfekvésben és szólamokban. Én beadtam egy linket Komoróczy Géza könyvéről, melyben elemzi a zsidók magyarországi létét, uszkve 956-tól említik itt őket. Kurvára be vagyunk tolakodva, ja.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Az egy géniusz! Ne legyen annyira szép (bár a Redfordot elnéztem azért egyben s másban), ha jó, akkor úgyis megszépül, mint a pinty! Mekkora volt a Klute-ban Sutherland! Meg az összes többiben.
@Rodeo36: Micimackósan: tény, tény, tény. Uram mondta amúgy, amikor az eltört kulcscsontját ment volna megmutatnia Jánosban egy orvosnak egy szombati napon akkor vélte úgy,. hogy alulról sem súroljuk a fent említett afrikai egészségügyi fellegvárat. El is jött onnan bez doktora, hétfőig szenvedett, de legalább európai körülmények között otthon.
@a szív fészkei:
Nem kellett volna így szombat este annyit innod. Mindig elmondja neked az ember, oszt falra hányt borsó.
@Dr. Boli Ch.T: CSak te vagy a papja a Hormonok Dúló Egyházának? Kipurcansz ebbe, mielőtt áldozatnál ChT előtt. 187 cm sem ment meg a túlhajszoltságtól. :-DD
@Kara kán: Gyümiteát ittam. Kiszáradni még a te kedvedért se fogok. Alkholt itkán, akkor is elalszom,d e nem rúgok be. Mi a bajod azzal, amit leírtam? Tán nem így van? Akkor te lehetsz benyomva valami kocsis irmával, ha nem látod.
@dr lecsekkoltam: Na rossz volt a link, szőke árja színészre akartam irányulni, nem a drága Pityjófire: www.imdb.com/name/nm0507314/
Nemcsak a magyar milliárdok tűntek el, hanem a mi még nagyobb tragédia galaktikus szempontból, Madonna mellbimbói is: www.life.hu/tested-lelked/20120301-eltunt-madonna-mellbimboja.html
Ez lesz a Boli-Hormonegyház himnusza? Girl gone wild...
Na beszólt a víkendtelekre kidobni kívánt kanapé: privatbankar.hu/makro/vegre-megszolalt-az-imf-magyarorszag-ugyeben-245463

[..]"A kormánynak lépnie kell, az látszik ugyanis, hogy gyors megállapodás most már nem lesz, sőt az első negyedévben szinte biztosan nem tudunk megegyezni a felekkel. Májusban azonban IMF-hitelrészletet kell visszafizetnünk és jó adag devizakötvényünk is lejár, amit meg kellene újítani. Ha addigra nem lesz világos a megegyezés forgatókönyve, vagy nem sikerül tető alá hozni magát az egyezséget, az ismét elbizonytalaníthatja a piacokat, vagyis megint felszökhet az állam finanszírozásának ára."

Lesz mit ünnepelniük itt egy tál gulaschért a lengyeleknek, az biztos!
@a szív fészkei: ez az idei márc.15. tüntetés?
@aritus: Szerintem igen. Most láttam a FB-on.

Amúgy Cherchéz la femme! atv.hu/cikk/20120309_egyik_feltekeny_felesege_buktathatta_le_bin_ladent?source=hirkereso

Így van ez a vezérekkel: elszenilisednek és megőrülnek, elég hamar.[..]"Az egykori tábornok úgy gondolja, hogy bin Laden 2001-től kezdve fokozatosan a szellemi leépülés jegyeit mutatta, és az öregedő vezér egyre terhesebb lett Zavahirinak, akinek végül sikerült eltávolítania, és a helyére lépnie.

"Elege volt bin Laden lázálomszerű hóbortjaiból; az is eszébe jutott, hogy el kellene foglalni egy atomreaktort" - magyarázta Kadir."
@a szív fészkei: csak azért kérdezem, hogy a számlaszám a NAV baszogatás után még aktuális?
@aritus: Hú,azt nem tudom! Mi is utalni szoktunk.

Újra megnéztem, úgy látom, élő a dolog.
@Gábriel angyal:

Mr 20% akkora arccal bír, hogy meg kellett venni a debreceni repteret hozzá csak az elszállásolás miatt :-D

Beszélgettünk itt az elszámoltatásról, ha egyszer tényleg komolyan lesz ilyen, Kósának annyi élete nincs amennyi év kinéz neki.
@aritus: Lengyelországban élő ismerős teljesen meg van rökönyödve a hájpoló-verbuváláson. Én kérdeztem a FB-on, mit szól hozzá, tőlem tudta meg.
Megyesiből: [..]"S egyáltalán: minthogy március 15-én, csakúgy mint a többi ünnepen, amúgy is minden össze van zavarodva, a békemenet kiváló alkalom bizonyos ellentmondások végső föloldására. Hogy mást ne említsünk hirtelenjében, hogyan van az, hogy miközben Bajnai Gordont és bandáját bűnöző hazaárulónak tartják a menetelő hazafiak, a magyar kormányfő, úgy is mint a békemenet legfőbb oka, célja és főszereplője, a Barroso elnöknek írt levelében elismerő hangon hivatkozik a Bajnai-kormány eredményeire.

Továbbá hogyan van az, hogy miközben itthon minimálisra csökkent az egyetemi hallgatók támogatása, a kormány Balassi intézete a legújabb hírek szerint titokban 250 ezer dollárt adományozott az egyébként dúsgazdag Indianai Egyetemnek azzal a céllal, hogy a pénzből amerikai diákok tanuljanak Magyarországon ingyen, teljes körű orvosi ellátás mellett, sőt tanévenként még 12 ezer dollár zsebpénzt is kapjanak.

A nem rubelelszámolású lengyel importtüntetők meg a tuvai sámán mellett jövő ilyenkor már feltehetően lelkendezve csatlakoznak a kormányt éltető békemenethez, s együtt éneklik el az Internacionálét."
Sliccnek tán a slicce se eredeti: hvg.hu/itthon/20120306_Schmitt_olimpiai_mozgalom_brosura

A bizottság már készül a dupla öntökönszúrt Rittnbergerhez Slicc előtt hajbókolva: [..]"A hvg.hu felajánlotta, hogy a bizottság rendelkezésére bocsátja Georgiev tanulmányát, melyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lausanne-i könyvtárából kölcsönöztünk ki, és amelyből tudomásunk szerint Magyarországon csak egy példány lelhető fel (a könyvtár január óta zárva tart). Egyelőre a bizottság nem kérte el a dokumentumot. Hétfőn megkerestük a kar vezetését, kérdésünkre azt írták, a bizottság munkájához minden szükséges dokumentummal rendelkezik, több ülést is tartottak már."
Ide a konyakot!
Égünk vagy égetnek?

(Már megalapozott brandként beszél a leírás a „Versenyképes Magyarország” és a „Jó állam” brandekről, a felépítésre várók között említi a „Működőképes egészségügy”, a „Kulturális állam”, a „Zöld állam” és a „Lehetőség” brandeket.)
Hát ez mind láccik.Különösen a lehetöség. A béka segge alól kikukucskálni.
@Gábriel angyal: 3 percig sem bírtam, a kósától kiütéseket kapok...ha bemegy az OTP-bankba és ott kér 6000 milliárd Forint hitel fedezeti készenléti folyószámlát akkor az OTP bank is megkérdezi, hogy az anyósa lopja e a szilvalekvárt a spájzból mert ha nincs szilvalekvár akkor a család békés napjai nem tarthatók és akkor egy békétlen családnak nem ad 6000 milliárd készenléti folyószámlát (ami alapállásban bármikor lehívható részleteiben vagy egészben azért készenléti ) ha mindenkire érvényes az öregségi nyugdíjkorhatár akkor a kormányra és aparléamenti képviselőkre miért nem? ők nem mindenki vagy nem magyarok? szóval rablómes...várjanak még egy pár hónapot a két hónapja ülök és várok az nem jelent semmit, nem kap hitelt pont nem teljesíti a hitelfolyósító feltételeit nem kap nincs miről beszélni ez nem családi örökség meg a manyup lenyúlása ez ehgy kölcsön amiért teljeítenie kell ha akar kapni ha nem akkor nyasgem
@Gábriel angyal: 3 percig sem bírtam, a kósától kiütéseket kapok...ha bemegy az OTP-bankba és ott kér 6000 milliárd Forint hitel fedezeti készenléti folyószámlát akkor az OTP bank is megkérdezi, hogy az anyósa lopja e a szilvalekvárt a spájzból mert ha nincs szilvalekvár akkor a család békés napjai nem tarthatók és akkor egy békétlen családnak nem ad 6000 milliárd készenléti folyószámlát (ami alapállásban bármikor lehívható részleteiben vagy egészben azért készenléti ) ha mindenkire érvényes az öregségi nyugdíjkorhatár akkor a kormányra és aparléamenti képviselőkre miért nem? ők nem mindenki vagy nem magyarok? szóval rablómes...várjanak még egy pár hónapot a két hónapja ülök és várok az nem jelent semmit, nem kap hitelt pont nem teljesíti a hitelfolyósító feltételeit nem kap nincs miről beszélni ez nem családi örökség meg a manyup lenyúlása ez ehgy kölcsön amiért teljeítenie kell ha akar kapni ha nem akkor nyasgem
@Kara kán: Mi van te vezéridióta? Neked nem takarítani kellene otthon, hogy elszállásolhass a bérelt lengyel tüntetőkből párat?
@kajagugu: a "Jó állam" szlogen eszembe juttatja a régi viccet, íme a parafrázisa.
Közvéleménykutatók kérdezgetik a zembereket, milyen az állam? Józsi bácsi azt válaszolja:
- Jó!
Szétörülik magukat, végre valaki!
- Józsi bácsi, kifejtené ezt bővebben?
Öreg hátratolja a kalapját, köp egy hegyeset, majd közli:
- Jó rakás szar!
Elment idiTóta.
Még merje valaki azt mondani, hogy nincs Isten, mert velem gyűlik meg a baja!

Ma mindenki vendégem egy körre!
A legfinomabb pezsgőt isszuk!

(Csupa jó hír! www.vg.hu/gazdasag/adozas/adocsalo-cegcsoportot-leplezett-le-a-nav-370573)

Hozsanna és halleluja!
www.youtube.com/watch?v=3_X3s1XkaVE

Azt hiszem fogok írni egy örömbejegyzést a blogomba is.
:-)))
"No one is laughing now!"
"Senki sem nevet ki most!"
süti beállítások módosítása