Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240501/novak-elod-mi-hazank-naci-karlendites-majalis Ennek a katonaságotimád... (2024.05.02. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.10. 06:19 Fabius

Orbánoptimizmus egymilliárdért

Címkék: fidesz kormányzati kommunikáció németh lászlóné

Eddig a politika mindenre ráhúzható gumibiznisze a tanácsadás volt. Ha jutalmazni kellett a haverek közül valakit, akkor csak egy tanácsot kellett tőle kérni tetszőlegesen bármiről, és máris lehetett kiutalni az apanázst érte. Orbán Viktor ennél azért megfontoltabban költ, neki holmi tanácsokra amúgy sincs szüksége, így a haverok a kincstári optimizmus sugárzását kénytelen árulni egy kis apró reményében. Ezért januárban kiírták a tendert, a haverok pályáztak, és a csomagbontásnál aki előtt a habostortából előugrott Németh Lászlóné, szörprájz, nakivanitt?? meglepetésként, az nyert.
Az gondolom a véletlen, vagy valami hallatlan gyurcsányista összeesküvés műve lehet, hogy nyertes éppen pont Németh Lászlóné egykori főnökének cége, a I.M.G. Inter Media Group Kft. lett. Mert Mutyiországban a komasógor haverság megszűnt, és kormányoligarchák is csak szegény zakkant Ángyán fejében kergetik egymást a moslékosdézsa körül a hibbant elme látomásaként.

Mielőtt az elégedetlenségünknek hangot adnánk éljünk a belátás képességével: erre igenis szükség van. A kommunikációs államtitkárság az első megmérettetésen akkorát perecelt, hogy a Kovács Zoltán államtitkár farpofájára égett Neelie Kroes cipőlenyomaton a fűző márkáját ki lehet betűzni. Azóta külön szóvivője van a Kedves Vezetőnek, a kormánynak, a Fidesznek, vagyis az állományjavítás megtörtént, de ettől is csak olyan maradt az egész, mintha a húspiaci készítmények az E betűs adalékoktól színjátszósan hol hamuszürkén, hol irigységtől sárgán, hol meg ellilult fejjel üvöltve hoznák a világ tudtára az üzeneteket. Ennek pedig ideje véget vetni. Ide optimizmus kell, az sem baj, ha kincstári. Ha a nép nem örül magától, majd megtanítják örülni, ha nem boldog, megtanítják boldognak lenni.

Ne csodálkozzunk, ez a szuggesszió Viktornál is hogy bejött. Mióta a Nézőpont Intézetben Mráz Ágoston minden hónapban leírja, hogy Rajongásig Imádott Vezetőnk, téged a néped ha kell holnap újra választ négyötöddel, mert a szemükben magad vagy az Unió porcelánboltjában dübörgő Hannibál, azóta az alternatív valóságában csupa mosoly a szabadságharcos. Évi 360 milliót csak megér ez nekünk, nem? Innentől becsatlakozik Patonai Péter, aki haladéktalanul nekilát meggyőzni minket 800, még az idén elköltendő millióért:

- Az állam jó, értem? A jó állam meg egyenesen kurva jó, világos?
- Magyarország versenyképes. Még nem tudjuk miben, de az egy főre eső fizetett lengyel tapsolókban már biztos, abban mondjuk világelsők leszünk napokon belül.
- Az egészségügy működik. Mondom működik. Működik! Működik!! Működik!!!
- Kulturális az állam. Mondjuk új Szörényi - Kerényi bábjáték még nincs, de lesz.
- Zöld az állam. Naná. Semjén Zsolt a védett fajok után a nem védetteket is kilőtte, most babérboroszlánra vadászik ötös söréttel, úgyhogy mindjárt nem lesz itt más, csak fű.
- Lehetőség, értitek? Lehetőség. Lehetőségetek van befogni, csatlakozni a békemenethez. Önként.

Lehet, hogy a brandgyártás izomszaga helyett egyszerűbb volna kis teljesítménnyel elérni, hogy jónak érezzük az államot, működőnek az egészségügyet, és kulturkampf helyett pezsgő életet lássunk a Trafóban, Tűzraktérben, Zöld Pardonban, Operában és a színházainkban. Esetleg lehetett volna erre fordítani azt az egymilliárdot kezdetnek, ha már mindenképpen el kell költeni. Mert attól, hogy sokszor fogtok elmondani olyat ami nincs, csak a hiányérzet és az igény fog erősödni bennünk.

500 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr914301211

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Varánusz és a plágium 2012.03.13. 11:08:23

Lopott karikatúrákkal a plágium ellen? A Varánusz blog (amellyel korábban már többször foglalkoztunk karikaturisták szerzői jogainak tömeges megsértése miatt), januárban harcias hangú bejegyzésben állt ki Schmitt Pál disszertációja kapcsán a plágium el...

Trackback: Mi lesz jobb ha tüntetek? 2012.03.10. 18:20:40

A Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetést szervezett mára, a tüntetésen a helyszíni tudósítók szerint 2-3 ezren, a stream alapján többen voltak, de összességében kevesen. Ennek több oka is van, az egyik, hogy igazi nagy faszság volt feldarabolni a tünte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elsőőő csak hogy konstruktív legyek, amúgy meg lófszt a seggükbe
már nagyon régen töröm a pudvás agyamat ezen a tanácsadásosdin, jó kapitalista akkor kér tanácsot, amikor azt kell eldöntenie, hogy arra a bizonyos izére egyáltalán alkalmas e vagy nem, ha nem akkor kifizeti megköszöni és leszáll róla mint sündisznó a drótkeféről, mondván pardon mama...de ezek itt a szocilistának álcázott rablókanyarban erre költik a dolgozó nép által megtermelt adófilléreket -kurvára hiányolja, hogyhát 5.5 milliónak kellene adót fizetnie- és kiosztják egymás között mint stricinek a kurva a fasszopásért kapott lét amúgy trutymósan de hiánytalanúl...nehogy a strici megsértőggyön

hát? tudod mit kedves vezető dolgozzon és fizessen neked adót a harapós ló...hogy aztat is elbaszd a stricijeidre? rosszabb vagy mint egy útszéli kurva az legalább szopik de te még azt sem tucc...ribanc
II. orvbán a zülőkurva várva a széken hátha gyün a fasz és bekaphattya...má' hónapok óta várgya de csak nem gyün pedig, hogy felkészűlt, még a protkót is kölcsönadta a selmeczinek és a tömjénelvtársnak azok nagy szakértők ebben a fasszopási buziniccban
@fabius ezért valami díjat kell kapnod:

"- Az állam jó, értem? A jó állam meg egyenesen kurva jó, világos?
- Magyarország versenyképes. Még nem tudjuk miben, de az egy főre eső fizetett lengyel tapsolókban már biztos, abban mondjuk világelsők leszünk napokon belül. "

ha a tegnapi blogtársaknak igazuk lesz és a magyarok is beállnak a lengyelek közé ebédelni és szlopálni 15-én akkor tönkremegy a tszcs
Szép jó reggelt mindenkinek!
Dejszen tuttuk, hogy Lászlóné az erős bástya az imprelizmus elleni harcban, odacsap, ahova köll! Ha most az internacista impralista baloldalra kell csapni egy olyan jó optimistásat majd 1 milliárdért, nem habozik és jól odacsapja Patonai Péternek az MFB volt vezérigazgatójának azt a kis 800 milla aprópízt.
ezt tegnap nagyon későn szív linkelte be, de szerintem annyira jó, hogy ismét beteszem:
fsp.nolblog.hu/archives/2012/03/09/Hungaria_Gyogyintezet/
@Rodeo36: Lemaradtam valamiről?
Miez a "lengyelek ebédeltetése"?
Jaj Istenem! Fabius meg az Ő örökös elégedetlensége! "a hiányérzet és az igény fog erősödni bennünk" - most úgy csináltok, mintha nem tudnátok, hogy szaros 800 millió semmire sem elég. Mármint ilyen szinten ez az alamizsna kategória, amiről minden öreg róka tudja, hogy valami olyan munkával lesz lefedve, ami igazából olyan 50 milliós számlával is megoldható lenne, igaz akkor hogy a retkes életbe passzolnának tovább 750 milliót?? Itt az lesz majd érdekes, ha egyszer egy korrekt adóvizsgálatban megnézik, ezen szaros népségnek ki számlázott be kb.olyan 750 milliót valami fals cuccossal, egy jó kis segédtanácsadással. REMÉLEM ELVISZIK!
Egyébként napokban hallottam aranyos kis történetet. De tényleg, semmi hátsó szándék...
Vidéki kisváros, önkormi, olyant álmodtak, hogy csak na, világra szóló csodák palotáját... :) Asztalos vállalkozó megnyeri a lehetőséget, hogy 650.000 ungarische forintért elkészítsen echte fából készült tárlókat, amik bizony nem olcsók, de szépek és nagyon mutatósak. Lefesse, kérdezte? Nem, de hogy! Majd pár nap múlva valaki rájön (evégre ba..za meg szervezettség is van a világon), hogy le kéne festeni azokat a tárlókat. Ki fesse le? Nem is tudom... gondolkozzunk csak... húúú tényleg fesse le az X köfötö! Fesse! 3.1 millió forintért lefestette. Evégre spóróni kő! Nos, ezt hívják takarékosságnak! Ha bele döglötök is, de takarékos! Ez az állam, illetve helyi képviselői! Mert ez így müxik...
@kormányzó: 15-ére fizetett vendégtüntetők érkeznek Lengyelországból. Mivel a kormány úgy érzi, hogy a magyar jobboldal nem lesz képes megfelelő létszámban támogatni a Bonsai Ducét, ezért fordulnak a lengyel elvtársakhoz.
@kormányzó: a várfal alatt ebéd és pia várja a megfáradt tapsoncokat...na abba kell belekeveredni és megebédelni és bepiálni elég nem tudni magyarul csak valami halandzsát és máris ingyen zaba...valamivel -lesz napidíj is a lengyeleknek euroban?- csak meg kell jutalmazni a magyarokat is...
Elképzeltük itthon, hogy milyen vidám lenne, ha elmennénk egy tetszőleges diktatórikus országba, és elmondanánk az ott lakóknak, hogy jó nekik, higgyék mán el, és mi tüntetünk a vezérükért, mert nekünk olyan kurva fasza, hogy ő van uralmon, majd hazamennénk a tutiba....ez elmebetegség tényleg
Elképzeltük itthon, hogy milyen vidám lenne, ha elmennénk egy tetszőleges diktatórikus országba, és elmondanánk az ott lakóknak, hogy jó nekik, higgyék mán el, és mi tüntetünk a vezérükért, mert nekünk olyan kurva fasza, hogy ő van uralmon, majd hazamennénk a tutiba....ez elmebetegség tényleg
@Rodeo36: @dr.the_lonewolf:
Köszönöm a zinfót!
Ott a hejem,viszek még két embert is!
@dr.the_lonewolf:
Olyan igazi internacionalista tett... Szép is ez. A lengyel konziknak azt is mondták, hogy lehet jönni tüntetni egy volt kisz (komcsi) titkár, akarom mondani liberális pártelnök, akarom mondani a liberális internacionálé volt alelnöke, akarom mondani egy néppárti elnök mellett? Nem? Majd azért valamikor csak felhomályosítják őket.
Egyébként a kánkános csávó remélem jegyzetel szorgalmasan, ahogy az egy igazi spiclihez illik! Ezekben a történelmi időkben folyamatosan történnek a dolgok, gazdasági és hatalmi visszaélések. Amikor ennek a tolvaj bandának a felelősségre vonása lesz, amikor a tolvaj coci elvtársaikkal együtt tárgyalásra mennek, akkor jól fognak jönni az ilyen spiclik feljegyzései. :)
Most komolyan kérdem Fabius. Te melyik csapatról tudnád elképzelni, hogy a Fidesz uralom után elszámoltatja majd mindazokat, akik 1989-2014-ig eltapsolták a közpénzt, nemzeti vagyont stb.? Milyen komoly megoldásokat javasolnátok?

Csak azért kérdem mert pártállástól függetlenül erre már mindenkinek elemi igénye van. Legalábbis én nagyon így érzem.
@Gábriel angyal:
Az a baj, hogy érteni vélem célzásod. Viszont a célzásodban szereplők ezt a verbális szólamokon kívül nem nagyon kultiválják.
Illetve, ha belegondolok Gaudi mélyenszántó gondolatmenetébe és nyelvének ívét végigkövetem, az bizony Navra hátsójában lubickolt nemrég a Corvinuson... tehát - implicite nem látom a nagy ellenállást és kényszert.
Pláne nem a Rózsadombi elit prominens tagjaitól. Igény pedig az lenne rá! :)
Csak úgy érzem, hogy a TI kommunikációtok és az Ő tetteik nincsenek egészen egy téridő síkban.
Lehet, hogy én tévedek, nem mondom, hogy nem, de mintha az orális ténykedése a pártodnak inkább örömszerző jellegű lenne a narancskomcsiknál... :D
@Pantagruel:
Csalódnom kell benned... Egér baszki gyere, fel kell homályosítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Dr. Boli Ch.T: bizony fel kell :), többször írtátok, de nem vágom, csak megkérdem. persze, először azt sem tudtam, hogy "Kuszaszem" kicsoda, szal bővíteni kell a szótáramat
@Kijelölt Felelős:
Ja kérem, nehéz időket élünk, nem ér rá bárki csak úgy bűnözösdit játszani! Rendes, felkészült, igazi TEKes gyerekek kellenek ehhez! :)
Pálinkás jóreggelt, banyamulengék!
Látnivalóan hozzátok a szokásos formátokat!
:-))
Aztán el ne lopjátok az aranyköpéseimet! Mert szoktatok ilyent csinálni.
Na, azért!
@Kijelölt Felelős:
Azért gondolj bele! Értem én, hogy nem agysebésznek kell lenni a bevetési csoportnál. (Anno a katonaságnál mi őrszázad voltunk, nálunk is a bagázs 90% NYÓCCÁTTALÁNYOSSAL vót, mert a megterhelést és a 24/24 órás őrséget kellet bírnia, nem a metafizika elméleti síkjait kuatatni.)
Viszont ha előírás (bassza meg, egyszerűbb embereknek is érthetően - parancs), hogy nem "maszekolhat" a rendőr, akkor az igen ecceri TEKes csávó mi a búbánatos lófüttyért gondolja, hogy ha egy széparcú védelmét látja el "schwarczban" nem fog összefutni saját kollégáival, vagy a váltással EKSÖN közben? Miért nincs annyi IQ a gyökerében, hogy felfedezze, netán problémái keletkezhetnek ebből a kis összeférhetetlenségből. Ezek szerint IQ tesz nincs, csak fizikai felmérő... Szar ügy... :)
Szerintem 2 fő baj van veletek: 1.) nem vagytok pozitív gondolkodásúak (de ezt már felróttam), 2.) nem esztek ipari sót, csak a mindenféle hasznos nyomelemtől megtisztított vákuumsót, ami köztudomásúlag nem jó.
És ha már ennyi hibát felhalmoztok, az árt az egészségeteknek.
@Kara kán:
Jegyzetelj, baszki, jegyzetelj, mert kellenek ezekben a forradalmi időkben a lopásokról készült dokumentumok. Tehát most volt ez a 800 millió, meg előtte a mi 3600 milliárdunk, meg a focistáknak..., meg a haverjaiknak..., meg a .... Baszod, nincs is ennyi papír a világon, amit ezek pénzben elloptak már! A gyerekeid is ezt fogják fizetni...
@Dr. Boli Ch.T: Most komolyan kérdeztem. Vonatkoztassunk el attól, hogy kinek melyik párt a szimpibb. Valami közös gondolkodás vagy párbeszéd lenne jó a témában. Nektek milyen ötleteitek lennének a kérdés megválaszolásában??

"Mely csapatról tudnánk elképzelni, hogy a Fidesz uralom után elszámoltatja majd mindazokat, akik 1989-2014-ig eltapsolták a közpénzt, nemzeti vagyont stb.? Milyen komoly megoldásokat javasolnátok?"
@Gábriel angyal:
Komolyan? Ne.... a csajokkal itt a Hormon Egyházat ápolgatni sokkal jobb! :)

Egyiket sem! A teljes HU politikai elit léte alapvetően nem a politikáról szól.
Simán a gazdasági érdekcsoportok harcát láthatjuk, politikai köntösbe bújtatva, gátlások nélkül.

Máshogy mondom: A maffia egy alulról építkező bűnszervezet, mely természetesen megpróbál beépülni a legfelsőbb döntéshozók, a politikusok közé is, hogy ezáltal végső soron gazdasági haszonra tegyen szert. Na, ezt nálunk megfordították. Ennyi! Innentől kezdve...
@Gábriel angyal:
Ja igen, még valami. A történelem, mint imádatom tárgya (ChT után persze csak), már látott ilyent. Ha szereted, olvass utána, a '60-'70-es évek Olaszországa volt ilyen. Azzal az eltéréssel, hogy egy hihetetlen gazdasági fejlődésben zajlott mindez, ezáltal nem volt ennyire kitapintható és látványosan irritáló.
@Gábriel angyal:
Megoldás? ATOMOT nekik... ;D

Az hosszú lenne itt, de ha belegondolsz, akkor ők nagyon is tudják ezt. Nézd meg azokat a politikai lejárató és ellehetetlenítő akciókat, pálfordulásokat, lopásokat, árulásokat, amiket elkövettek az elmúlt huszon évben. Na azzal előzték meg azt, hogy az ellenszer és az ő felelősségre vonásuk megtörténhessen.

Egyszerű a recept: Nyírd ki és lehetetlenítsd el a tisztességes konzervatív és liberális réteget! A maradék konzervatívoknak állj az élére és csinálj belőlük talpnyaló, elvtelen kutyákat, akik bárhová átfordulnak. Szerezd meg a hatalmi és törvénykezési gépezeteket, urald a jogot, az erőszakszerveket. A liberálisokból hagyd meg az elején azokat, akik elég korruptak és elüzletelgetsz velük, amíg kellenek, majd azokat az idiótákat is lökd le. Végül minden hatalmat nyomj magad alá, de azért teremts magadnak egy ál-ellenzéki látszatot fenntartó réteget, akik mintha, de annyira azért mégsem... :)
Ha még valami nem tiszta, segít Don Pintér és a szügyészség...
A gyengébb képességű és emlékezethiánnyal küzdő narancskomcsiknak ajánlott kötelező ORBÁN beszédek:
elemzoblog.hvg.hu/hvg/negy-eves-a-szocialis-nepszavazas-korabeli-fideszes-videokbol-csemegeztunk/
@Dr. Boli Ch.T:

Ezek az egyszeriek naponta gondoskodnak valami felhördülésre okot adó szemétségről.
Van, aki mákosan vezet, szalagkorláttal ismerkedik közben, van, aki piásan poénkodik, és mikor orrba mázolják, akkor még ő van felháborodva!

De a legszebb, mikor a 2/3-ra hivatkozva szabadon állhatnak bosszút azokon, akik ki merik nyitni a szájukat!
Ez már nem az első:

"Közben kiderült: az éhségmenet fiatal résztvevőjének meg kell jelennie a Nemzeti Adóhivatal Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vizsgálati osztályán néhány nap múlva. Mint mondta: nem tudja miért, csak az idézés tényét tudatták vele. "
stop.hu/belfold/honnan-tudta-meg-tallai-az-ehsegmenet-tagjanak-hibas-levelcimet/1009794/
@Kijelölt Felelős: :O
Szép új világban élünk. Előbb a millások, most az éhségmenetelők.
Jó reggelt uraim és hölgyeim. Hiányoltak?:D
@Pantagruel: ő @kara kán-sága a főtroll
@Kara kán: Akkor a jobbikosok és fideszesek azért olyanok amilyenek mert ipari sót esznek? A jód hiány tehet az egészről?!
De legalább nem fagytok az utakra...
@Gábriel angyal: Nem akarok csúnyán beszélni veled, mert te is mindig normális vagy itt a blogon, de a pártod, amiért rajongsz, egy ótvar társaság. Azonkívül, hogy a fidesz kreálmánya, annak szélsőséges rohamcsapata, ami a fidesz számára vállalhatatlan, ciki dolgokat megcsinálja, azaz közös kottából játszanak. A szavazóiknak egy jelentős része is ide-oda mozog közöttük. Maga Gaudi is a Corvinusos videón azzal dicsekedett, hogy mikor és hol lépett be a fideszbe. A "vitán" történtek meg magukért beszélnek, ezt Boli fentebb már kifejtette. Szóval ne gyere azzal, hogy a jobbik egy szűz leányka.
@dr lecsekkoltam: Alig. Azt a pár csilliárdot, amit eltapsikáltak a fijjúk, sokkal inkább!
Hová mindenhová vihetnélek el belőle, közpénzen, Istennőm!?:-P
@mamitirtok dr.: New York, bali, bora bora, és minden olyan helyre ahol strandolhatunk.;)
Dolce vita.:D
@aritus: Gábriel belülről bomlaszt, úgy tűnik, ezért küldték közibük a fentiek, akiknek köztudomásúlag van humorérzékük! (fentieken ki mit ért, az más kérdés:-)
@dr lecsekkoltam:
Áááááá.... dehogy! Tegnap este is csak 2x kérdeztem, hogy nem látták-e kedvenc dokinénimet... :(
@aritus: Ráadásul egészségtelen. Mondtam gábrielnek, inkább váltson, szívesen bevesszük a brancsba, ha lecseréli a jobbikot teszem azt a fideszre.:D Szegény elment az elvtársakkal járkálni, és 1000 fokos lázzal ágynak esett. Segítsünk neki, hogy egészsges maradhasson.
@dr lecsekkoltam: Lupa-sziget, Járda-szigetek?
nem nálam a budi kulcsa, bár betojok tőlük, az igaz!:-(
@Dr. Boli Ch.T: Ja, amikor a hasmenésedre panaszkodtál, meg a viszkető érzésre, odalent, mélyen délen!:-P
@Gábriel angyal: folyt.
Azonkívül, ahol hatalomhoz jutottak, pl Gyöngyöspata, lehet látni, hogy mit kezdenek ezzel a hatalommal. Teljesen jogtalanul a legkiszolgáltatottabb embereket baszogatják.
A Mátraaljai Vízgazdálkodási és Talajvédelmi Társulat alakalmazott gyömgyöspatai cigányokat közmunkásnak, akiket folyton zaklattak, elvették tőlük azt fát, gallyat, amit a patakmeder tisztításakor vágtak ki, és amit mindenhol hazavihettek a közmunkások. És ugye amikor ez történt, akkor kezdődött a tél. Szóval ezt magyarázzad ki Árpi, hogy ennek mi értelme van, azontúl, hogy bele lehet rúgni, meg lehet alázni az általatok gyűlölt cigányokba?
jogtalanul.blog.hu/2012/02/06/feljelentes_a_gyongyospatai_onkormanyzat_ellen
Szóval, ha ezt tudja a jobbik, és a jelek szerint ezt tudja, akkor menjenek a...
@dr lecsekkoltam: azt is olvastam, hogy az egyik éhségmenetelőt bilincsben! vitték tanúskodni valamilyen ügyben.
@dr lecsekkoltam: Monnyuk Nújorkban vedelni Boli borát, az kedvemre való cselekedet Vóna!
Aztán leugorhatunk a Bahamákra, vagy a Szabadság-hídról együtt!
Szép program így délelőttre, nem?
@Kijelölt Felelős: ha nem megy el, akkor majd megkeresik és elszállítják? de akkor előtte közölniük kell miért viszik és hová, ha van addigra ügyvédje akkor kiröhögheti őket ez sima kibaszás menjen oda messzire költse a nem létező pénzét és még meg is cikizik...nem kell elmenni
@mamitirtok dr.:
Idefigyelj SZESZTÁRSAM!
Nem annyira megtisztelő, hogy kivetíted rám tudatalattid és egészségi állapotod hiányosságait. Bár megnyugtat, hogy élsz... Mert még fáj, meg féltékeny is vagy... :)))
@Dr. Boli Ch.T: hogyne lennék íly magas főműveltség előtt? Szegíny por hüvelyem omladozóban, de ez nem ezen politikai indíttatású blog témája!:-D
vastagbor.blog.hu/2012/03/09/negy_eve_mondtunk_nemet_a_tandijra?fullcommentlist=1#c16050576

Oh, tempora, oh, mórékok!
Még hogy jegyzetelni...
Bolond lennék!
Mindent megőriznek ezek a hájtek gépek, és amúgy robotok csinálnak mindent, mert ugye költséghatékonynak kell lenni, emiatt csesztetitek mindig a kormányt.

Legalábbis így képzelem el én, mert amúgy nem értek hozzá.
:-)
Ez a poszt és azok a linkek (történelem érettségi, Hungária Gyógyintézet)... Bakker!

Nagyon durván mennek itt a dolgok.
@Kara kán: "mert ugye költséghatékonynak kell lenni, emiatt csesztetitek mindig a kormányt."
Kőccség hat ékonyság, bátolság, melészség, Olbán-(Tá)kolmány a neved!
@aritus: lecsekkoltam jött, látott és ment(ett) éhségsz lájkoló élt!:-D
Peni, Vidi, Pici..ahogy a klasszi kussok fog almaztak egy koron!
@mamitirtok dr.: kimaratt egy "t", pótolám ezer (lőszer)rel!
"Nem vagyunk mi balbálok, monták a tölzs tagjai és felgyújták Lómát!"
van 1 dakota mondás (erre is) :

nem elég rosszul kormányozni... jónak is kell láttatni...
@aritus: "lehet látni, hogy mit kezdenek ezzel a hatalommal"
Egyetértek. Gábriel, nem tudom hova tetted a szemedet, ennél te értelmesebbnek tűnsz...
Ha a van a fidesznál még lejjebb, az a "jobbik".
Most én is azt mondom, h a mancs nem jól csinálja, h olyan cikkek, mint pl. az eheti Fliegauf-írás nem elérhető online.
@Kara kán: Ha ez így van, tulajdonképpen minek jársz ide? "Konstruktív" hozzászólást ugyanis még soha nem olvastam tőled, pedig jóideje olvasgatom már Fabiust (és a többieket). Persze szó se róla, nem is várok... tehát minek jársz ide tulajdonképpen, ha még jegyzetelni se?
Szervusztok! Érdeklõdõm, h a mai Szolidaritás tüntetésre jön valaki? Köszönöm.. Szeretnék kimenni, de nőként kicsit félek, h megvernek a neonácik, vagy mittudomén. Mi a véleményetek? Ha nem csápolok az első sorban, csak a jelenlétemmel tüntetek, nem kötnek belém? Azért tapsolni szeretnék, ha van kedvem.. sőt, magamat ismerve ováció is ki bír törni belőlem néha.. Szerintem a rendfenntartók, akik minket szolgálnak és védenek, megint engedik keveredni azokat, akik számára az agresszió a vállalható eszköztár része... Ti találkoztok valahol esetleg? Szabad csatlakozni? Mi a vélemény? Szép napot Mindenkinek, amúgy..
A legtöbb demokratának egy lehetősége maradt mára: tüntetni. Én ott leszek.
@mamitirtok dr.: én ezt úgy ismerem, hogy vini vidi, vici:)))
@tinca: ugye, ugye, én ezt már rég mondogatom. Összevetve a Heti Válasz címlapjával, hogy aszongya cigányutón a magyar film?
@aritus: jaj, ez a plagizás emgem is elkapott:))
jav: úton
@aritus: bazmeg, engem
nem hiszem el, hogy nem tudok hiba nélkül egy tetves mondatot leírni
@whatsoever: én ma nem megyek, mert mindjárt utazunk. Szerintem ne félj, menj nyugodtan.
@aritus: Önkritikámat nem kis részben feléd gyakorlom :-) Nem azt mondom, h minden cikket, de legalább néhányat, és ez most pont olyan...
@Kara kán:
Veled meg csak egy hiba van. Csőlátásod van. És hiába akarnak itt gyógyítgatni, a látóköröd szélesíteni. Valamiért nem jut el a tudatodig, hogy csak segíteni akarnak, hogy egészséges legyél. Persze, lehet, hogy nem is a csőlátásoddal van baj, hanem annál beljebb.
@aritus: Kár... Jó utat! Köszi... :)
@whatsoever: tinca feljebb írta, hogy ő megy a maira, szerintem beszéljetek össze, ha többen vagytok, akkor már tényleg nem kell félni, na meg csak szórakoztatóbb.
@mamitirtok dr.: Már olyan sokszor írtam, hogy nem küldött senki azt meg végképp nem értem, hogy tudnék én bármit is bomlasztani, amikor itt egytől-egyig erős világnézettel és igen csak erős karakterrel rendelkező egyének írogatnak. :)

Talán csak annyit próbálok elérni a jelenlétemmel, hogy alakuljon ki végre párbeszéd és mozduljunk el végre arról a holtpontról, amit mondjuk a corvinus előterében sípoló fiatalok gondolnak a jobbikról vagy azokról akik rájuk szavaznának. Ez fontos lenne mert a valóság sokkalta árnyaltabb szerintem.
@aritus: Uhhh még fel sem épültem de máris nekem estek.:) Elől járóban tisztázandó, hogy én sem rajongok kritika és fenntartások nélkül a jobbikért. Viszont van sok dolog amiben szerintem igazuk van és a megoldási javaslataik is használhatóak lennének.

Gaudi nem is tagja a jobbiknak és Ő Morvaival együtt köztudottan mérsékeltebb vonalat visz. Ettől függetlenül ha valaki időt szakítana az ő parlamenti felszólalásaira is láthatná, hogy a fideszt is nagyon sokszor kőkeményen ekézik, függetlenül attól, hogy a Corvinuson mi jött le. Egyébként valaki végignézte a vita vágatlan videóját. Csak azért kérdem mert ott említi is Gaudi, hogy a fideszes bizottsági elnök milyen sokszor belé folytja a szót, stb.

Az hogy a fidesz kreálmánya és segédcsapata lenne a jobbik, nem tudom elfogadni mert nagyon sokszor látom azt, hogy pld. a parlamentben de önkormányzati szinten is éles szembenállásaik vannak a fidesszel. Arról nem tehetnek, hogy a fidesz a nemzeti mázzal előadott jobboldaliságával lejárat mindent amit nemzetinek hívnak vagy gondolnak az emberek. Másrészt ha a fidesz kreálmánya lett volna a jobbik, nem lett volna turbóra kapcsolt bayerzsoltis kampány sem a jobbik ellen pld. 2010-ben. Ugyanez várható majd a részükről 2014-ben is.

A másik amin nevetni szoktam a jobbik nácizása. Ha megnéznétek igazán nácinak vagy mondjuk hungaristának nevezhető oldalakat akkor azt látnátok, hogy jobbikot ugyanúgy szidják mint a többi parlamenti pártot.
@whatsoever: Szerintem nyugodtan kimehetsz. Az igaz nácik nem járnak ilyesmi tüntetésre a szalonnácik meg max. csak ordibálnak. :) Kiabálni meg ugye mindenkinek szabad, lásd Operabál. :)

Ja a hungaristák a mai napon meg úgyis inkább erre az eseményre fognak kilátogatni. :)

kitartas.mozgalom.org/aktualis/emlekezz-a-nemzetvezetore-budapest
Hát valljuk be ezért az összegért már nem orbánoptimizmust hanem egyenes orbánorgazmust tudnék garantálni. És csúnyább vagyok mint Kelemen Annácska (bár fiatalabb). Meg tökösebb is (szó szerint), de van az a pínz tesvíreim az orbánban...
nekem csak egy kérdésem van: a fidesz a saját reklámozását nem a párt kasszájából kellene fizetnie?
ezek ellen tényleg kun béla, szamuely, meg a lenin fiúk kellenének!!!!miért nincsennek még ezek a fityisz szarok elásva az orgoványi mocsárba????
És srácok, van még hová erősíteni ennyi lóvéból, nesztek ötletek, közeleg führerünk kerek évfordulója:

index.hu/belfold/2012/03/09/120_lenne_de_60_volt_a_fenypont_rakosi_szulinapja/
@aritus: A folytatásodhoz. Sokadszor írom le de megteszem megint. Nem gyűlölik amblokk a cigányokat, ahogy én sem gyűlölöm őket. A konkrét fás esetet nem ismerem, de esetleg az általad leírtak akkor lehetnének hitelesebbek ha közben felháborodásodnak adnál hangot amiatt, hogy mondjuk le akarták lőni a polgármestert. :( Bár tartok tőle, hogy neked még ez is természetes hiszen csak egy rohadt náci polgármesterről van szó, ellenben a cigányok maradék fájának elvétele az valóban tűrhetetlen és kiveri az összes ismert emberjogi és kisebbségi biztosítékot.

Arról is érdemes lenne szót ejteni, hogy mondjuk a település a megye legbiztonságosabba települése lett,

hevesblog.hu/index.php/hevesmegye/1958-juhasz-oszkar-gyongyospata-a-megye-legbiztonsagosabb-telepulese-lett

vagy hogy a múlt év végén 100 millió forintot költöttek egy új óvodára

hevesblog.hu/index.php/blogok/633-uj-ovoda-gyongyospatan
Egy kis emlékeztető a 4 évvel ezelőtti népszavazásról. :)

youtu.be/tcGSqRO0S3E
Na már a makulátlan Tesco is csak utánozza a hülye magyar KKV-kat. :)

"az áruházlánc nevük elhallgatását kérő dolgozói elmondták, hogy a multinacionális vállalatnál lemossák a romlott húsokat, és úgy kínálják a vásárlóknak. Így készül a lejárt szavatosságú csirkéből például grillcsirke, más hústermékekből pedig feltét vagy töltelék."

veddamagyart.info/szolgalati-koezlemeny/1771-romlott-hus-aggodhat-a-tesco
@Gábriel angyal: Kefélni és szűznek is maradni ugyanakkor nem túl egyszerű.

Választási kampányban megnéztem Vona és Morvai beszédjét, bár elsősorban a közönségre voltam kíváncsi.

Amíg Salamon és Gazsi viccekkel szórakoztatják a nagyérdeműt, addig nem nagyon kell megsértődni, hogy lefasisztázzák az embert.

Cigánybűnözés valóban van. Ennek leküzdésére mintaként felállított jobbikos gyöngyöspatai rendszer egyértelműen a kirekesztésre, megfélemlítésre alapoz, ugyanakkor eszébe se jut megoldani a kiváltó okokat.

Szóval Te valóban nem hasonlítasz az időnként barbár hordaként ide betörőkhöz, de amíg ezeket az eszméket ajánlgatod, ne nagyon csodálkozz, ha vérmesebb kommentelők lefasisztáznak.

Ha a Jobbik egyértelműen nem deklarálja, hogy szakít ezekkel a nézetekkel - nem fogja mert ebből és a narancs odavetett koncaiból él -, akkor bizony nemzetiszocialista marad.
Mert a tanításai a kisfőnöködnek azért szoci alapelvekből nőnek, azért azt Te is érzed, ugye?
@Rodeo36: Vasút megérne egy napot.
A záhonyi átrakó rekonstrukciójára, fejlesztésére kaptunk egy nagy csomó pénzt az EU-tól, a gonoszoktól, de hogy az ebből eredő lehetőséget hogyan fogják elszúrni, a jövő zenéje marad.
@Gábriel angyal: Köszönöm ... A január másodiki eseményekből nem csak kiabálásról tudok, és az sem vigasztalna, ha "nem igazi, 'csak' szalonnáci" inzultálna, akár csak verbálisan... Nem tudom, a jövő iránti felelősségünket is figyelembe véve egyáltalán mi értelme van a szalonnáci kifejezésnek... Valaki vagy elfogadja a kirekesztést, megkülönböztetést, agressziót, a tömeggyilkosságok relativizálását, vagy nem. Aztán hogy minek nevezzük, nem fontos, az eredmény a fontos, a következmények, a felelősség. Az én szerény véleményem szerint.
@whatsoever: Menj a tömeg közepére, oda nem jutnak be, mert előbb verik őket arczon. Nekem mondjuk tömegfóbiám van, ezért inkább maradok a szélen, és leüvöltöm a "buzgólkodókat", mert ebben jó vagyok:D
@Kara kán:
Bahod alássan, kéhlek szípen!
Te csak jegyzetelj! Bármikor szívesen írásba adom neked, pártunk és qurmányunknak is, hogy bekaphassák!
Ez rettentő terhelő bizonyíték lesz - mit lesz, létezik jelenben - ellenem!
Istenem, lehet, hogy egyedül maradok ezen véleményemmel? Már szorongok is, a kisebbségi létben, magyarként... Te, Viktor jól van? Mert elég szarul néz ki mostanság. Már aggódok... :)
www.mon.hu/2012/02/ov3.jpg
Az az ironikus, minden egyes erre elköltött forintért csak még több utálatot kapnak, csak még jobban fogják rühelleni őket mennyire szarul gazdálkodnak. Költenek és nulla kézzelfogható változás lesz, nulla. Lenne ennek sokkal jobb helye, sok. Ha már semmire pazarolják ami lemegy a lefolyón akkor az ingyensör/csoki is jobb ötlet ennél a hülyeségnél.
Tudom, tudom, kár ezen rágódni, nem azért mentek oda, hogy mindenkinek jó legyen, hogy nézne már az ki, akkor nekik nem lenne kurvajó, csak okés. Nekik így jó, a többiek meg nézzék a hirdetéseket, ha már ennyit költöttek rá, örüljenek, végül is ők akarták ezt, még mindíg felhatalmazás van vagy mi a lótúró.
@Dr. Boli Ch.T: Ne bazzföl ! @Kara kán: -nak "gyereke" ??? Hová fajul ez a világ !!!
Amúgy mi volt, amíg bevásárlásban ügyintéztem? Lemaradtam valamiről?
@Dr. dr.venszivar:
:) Ugye?? Képzeld el, bár inkább ne, ez tovább szaporodik... Hőőőőőő... DULVA! Nadon...
1523-ban Magyarországon járt Francesco Massaro, egy olasz utazó, aki a
következőket írta:

"A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és
nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon és egymást sem szeretik.
Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt és kevesen törődnek
vele. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem
tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el
olyantól, aki tud. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és
a köznek meglopását. Ebben nagyon serények."
@Dr. Boli Ch.T:

Hű, hogy fel van püfedve a kis geci arca.....

Tán cak nem iszik mostanság????

Mondjuk nagy ajta a nyomás, dől is belőle a szar rendesen mostanában...
@Dr. Boli Ch.T: Tényleg nagyon sápadt mostanában.
Nehéz is az, csak várni, várni az asztalnál.....
Majd 15-én a Baltic vodka kicsit visszahozza színét.
@aritus: :-) Lászlónéról is rebegtem tegnap ilyesmit, mint itt írva vagyon... Jutifali leesik a rendesen nyaló csahos kutyikáknak. Érdemes hevesen és nyálasan kezet nyaldosni, látszik.

Na, majd ezt is megzenésíti Fabius, gondolom: atv.hu/cikk/20120310_orban_a_minimalberbol_is_alig_lehet_megelni?source=hirkereso
@kormányzó: Gyünnek 15-érea lengyel önkéntes, órabérben ideutaztatott barátai és megvendégeli őket. Majd éhesen kódorogjnak itt, és csak a hasuk korgása legyen a hipphipphurrá Viktor????
@Dr. Boli Ch.T: OV testbeszéde általában és generálisan rettenetes, már egy éve kábé, vagy legalábbis én azóta figyelem néha.. Elég nyilvánvaló, hogy a faszi tönkremegy a valóság és a hazugságai közti őrületes diszharmónia eredményeként.. Bizalmatlanság, agresszió, túlkompenzáció és leplezés(i kísérlet), szinte semmi más nem maradt benne.. Ha nem a mi életünket tenné tönkre, szánnám... (szánom is tulképpen, egyebek mellett..nem baj, ugye? valaki aszonta usque 2000 éve, hogy aztat tegyük a felebarátainkkal és felesebarátainkkal, amit tenmagunknak is kívánnánk, hogy tegyék velünk mások.. copyright Douglas Adams és Hofi..)
@Gábriel angyal:

Az elszámoltatás iránti elemi igény dolgában egyetértünk. A kérdésre kapásból rá is vágnám, hogy a Jobbikból és az LMP-ből ki is nézném.

Viszont, ha abból indulok ki amit itt a kerületben látok, hogy a helyi ördögbotos Várnai egyedül veri ordítva az asztal, mikor Papcsákék - khm - sajátosan kezelik a közpénzt, és addig a helyi jobbikos Markó a Wass Albert téren elégedetten mosolyog, addig nem vagyok az előbbiről száz százalékig meggyőződve.
@Habakuk999:
No igen... Komolyan aggódok én is érte! De tényleg! Nem röhög!!! :))
Egyik kolléga érdeklődik folyamatosan itt egy szép temetés iránt... Ágyútalp, virágok, könnyes szemek, terek, utcák elnevezése... Megható is lenne..
@Fabius:
Akkor mégsem maradok egyedül a véleményemmel... :)
@Kara kán: Csillagbogár majd jönnek lengyel elvtársaid és azok elmesélik közpénzen lefolytatott habzsidőzsitek közben, hogy hej de kurva jó is az ipari só, amiből hatalmas balhé van náluk. www.168ora.hu/buxa/tobb-ezer-tonna-veszelyes-alapanyag-kerult-az-elelmiszer-feldolgozokhoz-91928.html

Egyed, attól ilyen fényesagyú.
@Dr. Boli Ch.T: Ezt is linkeltem, a TI megállapítását, miszerint itt csak nem korrupció van, mert az előfordulgat sok helyen, hanem már egyenesen a törvények úgy születnek a korrupció állami szintre emelésére és csakis olyan embereket keresnek vezető posztra, akik ezt kivitelezik. Lásd Lászlóné, akiről most szó van... Ő ezért kell a semmi papírjaival: simán pénzt utalni.

Na szemelgessétek tiszta búzát: korrupcio.lap.hu/korrupcio_magyarorszagon_altalaban/23110634
@aritus: De jöhet azzal, hogy a Jobbik egy szűz leányka: mint az a pornósztár, aki eladta látványosan tévében a szüzessége elvesztésének aktusát, mert valóban vaginálisan szűz volt, hiszen análban lett professzornő zsenge kora ellenére. Abban meglehetős a munkássága.

Akit ez nem zavar, higgyen a liliomtisztaságában, ja.
@Fabius: Szépen kérlek, minden írásodba tegyél ilyen állam jó, egészségügy jó bekezdést is, jó?
A nap is kisütött, amikor olvastam.:)

Nehogy elfelejtsük, milyen szép fényes jövőnkről is gondoskodik az asztal mellett ülve szeretett és dicsőséges vezírünk.
@tinca:

Elbaszott egy társaság a MaNcs. Elvileg van digitális előfizetés, viszont a hivatkozott digitalstand kínálatában nem szerepelnek. Pancserok.
@Kara kán: Vigyázz, vigyázz, mert a vezényló tábornokod nem ért a komputerhez. Neki egyszerű Kubatov listán kell átadnod az anyagot. És ha hibázol azt nem foghatod a komputerekre és a robotokra.
@Dr. Boli Ch.T: A régi szép idők.
Kollégiumban néztük a Brezsnyevét, tök érdekes volt.

Utána olyan sűrűséggel jöttek, hogy csak a legkitartóbbak gyászoltunk, a többiek inkább előadásra mentek.:)
@whatsoever: Férjem kimegy, ahogy tudom. Erre is rászerveztek a neonácikok? (akik terméseztsen a Fidesz ellenzéke most is) De aktívak a cserebogarak!
@Gábriel angyal: Kiscsillag, Bayerzsótti azért kampányolt ellenetek, mert ki mertetek lépni a Fidesz-árnyékból és elvittetek szavazókat. Na ugye, mert Vonának is vannak nagypolitikus álmai pedig nem erről volt szó gondolom azon a közös polgári ökörkörös dzsemborin még anno.

De az eszmerendszer, nézetazonsság ordító. Néha hangosan kell kiabálnotok, hogy mégis látszódjék a különbség.
@Gábriel angyal: Ezt már a szocializmusban csinálták a kereskedők. Olvastad te a zseniális cseh könyvet, Vladmiír Páraltól, A százszázalékos nőt? www.cartaphilus.hu/paral-a-szaz-szazalekos-no

Az minden vendéglős és kereskedő bibliája is. Kurvajó!!! :-DDD Nincs maradék, csak hülye boltos és szakács.
@Dr. Boli Ch.T:

Az elkurvulás jegyei látszanak a Jobbikon. Itt speciel Markó úr asszisztálása fölött csalódottak a szimpatizánsok is, átnevezések ide vagy oda. Mégiscsak skandallum, hogy az ördögbotos ordítozik meg elszámoltatna, emez meg úgy tesz, mintha a Fidesz frakció tagja lenne.
@Habakuk999: Ó, és hány náci tábornok volt hamvas mimózalelkű két betranszportozás és lakosság-kilövés között, gyönyörűen Schumann-számokat játszva a leigázott lakosoktól rekvirált zongorán a szalonbn rettegő helyiek előtt?
@Fabius: Bocsi, van rovásírás, vagy nincs? azt meg is kell hálálni.
@mamitirtok dr.: Vegyük édenesre a dolgot. Legyen langerhans szigetek:D:D:D:D
@whatsoever:

Én ma nem megyek, de nem hiszem, hogy ha kimész bármi bajod lehet. A szolidaritás nagyrészt a rendvédelmiek rendezvénye, ott nem szokás a fotelnáciknak randalírozni.
@Dr. Boli Ch.T: Tegnap csajos este volt mexikói kajával és borral. :)))) Bevallom, lehet hogy eladnálak egy jó burritoért:D;)))
@Doubledecker: Azt mondta egy hozzá hasonlóan mániás depressziós srác (aki gyógyszerekekl tudott normálisan élni és volt az OPNI-ban kezelésen is anno, ahol ez nyílt titok volt) hogy ha inna, az leszedálná, tehát nekünk jót tenne. Nem iszik.
faszom ezekbe a kibaszott tolvajokba.
@Fabius: Ebben egyetértünk de talán abban is, hogy a jobbikon belül is lennének - a zuglói önkoris képviselőjüknél - vérmesebb "elszámoltatók".

Az elementáris elszámoltatási igény valóban ott él a társadalomban de ha valaki tényleg elkezdené a másik oldal egyből kigyót-békát kiabálna rá és a gazemberek mint annyiszor megint megúsznák. :(
@Gábriel angyal:

Hát tudod, ha valaki nem csak a falu területéről hordatja el a levágott fát, amikor meghallja, hogy az a fagyoskodó cigány családoknak menne, hanem az azon kívül eső területekről is ellopatja, nehogy legalább azt megkapják, felmerül, hogy nem az ún. cigánybűnözéssel van baja, hanem egy utolsó féreg.

Amúgy meg tudni, hogy cigányok lőttek rá? (En bloc, gondolom.) Vöttek sögílybő ögy puskát, oszt rálőttek eccer, oszt elfutottak, mer megijettek, amiko nem talátták el. Becsszó ígyvót, mondta a böcsületes pógármester is (aki teljesen véletlenül puskával szokott pózolni a haverjaival). Jól foglaltam össze, nemdebár?
@whatsoever: Igazad van, ezért aztán abszolút kiszámíthatatlan, milyen döntéseket fog hozni.
Egyre inkább logikátlan, közönséges földi ember számára érthetetleneket.
Akár zseni is lehetne, de inkább a másik oldalra hajaz..
S a képeket nézegetve nekem úgy tűnik, egyre jobban egyedül van.
@whatsoever: Tu l`as voulu Geroge Dandin! - mondta volt Moliére, a lágyhangú, aki jó darabig a legnagyobb despota, XIV. Lajos kegyeit bírta.

Ki kényszerítette ezt a ganajtúrót, hogy elefánttá fújja fel magát, amikor nem megy neki??? Pukkadjon szét.
@Gábriel angyal:

"de önkormányzati szinten is éles szembenállásaik vannak a fidesszel."

Úúúúú, ezen most nagyon röhögnöm kell :-D

Itt aztán ilyen nincs, helyette szimbiózis van, lassan aggódunk, hogy elválaszthatatlanul összenőnek, és Papcsáknak lesz egy Markó Elemér arcú púp a hátán :-))
@milyen szép a Vértes, ó: amúgy fagyott földet ásatott fel velük napi nyolc órában hatals területen értelmetlenül de kicsinálóan. Az a polgármester ártatlan fenyegetett barika, aki áldott karácsonyra géppisztolyos lappal emlékezik? hvg.hu/napi_merites/20120217_zsandar_a_kepeslapra_boldog_karacsonyt
@Kara kán: New wave géprombolók vagyunk. A droidokat ütjük:D
@Gábriel angyal: Érdekes, nekem 2x sikerült romlotthúsba botlani. Reál és cba volt... Ja, és blokk ellenére basztak a tákolmányra... Mi lenne, ha elismernénk, hogy a legtöbb szemetet a magyar gazdák és boltok akarják megetetni velünk?!
@a szív fészkei:

És természetesen amikor valaki felvetette, hogy nem ötveniksz éves nők és kisgyermekes anyák kellene ássanak a faluhatárban, akkor jött a hőzöngő rajongótábor (akik természetesen "csak a cigánybűnözés ellen"), hogy 'áhám, a cigányok nem akarnak dolgozni'. (A helyi nemcigányoknak persze valamiért nem kell ilyesmiket csinálniuk.)
@Gábriel angyal:

Fogalmazzunk úgy, hogy ha valaki boszorkányüldözés helyett tényleg elszámoltatni akarna azt én támogatnám ebben a folyamatban. Szentségtörő leszek, akár a Jobbikot is adott esetben.

Mielőtt félreértés lesz: ebben a tevékenységében Papcsákot is támogattam volna. Tippeket is kapott a mi Ferink, honnan kéne nekifogni: tőlem az 500 milliós tanácsadói szerződések dolgát, a vabőrtől Dodugló Pávelt, stb. Aztán ez lett belőle.
@Fabius: A közterületek rename-je se összedolgozás, vagy amit gaudi csinált navracsiccsal a vitán széles nyelvcsapásokkal, vagy a parlamenti munkájuk... ellenzékiek közül az ő javaslataik kerültek be a tákolmányba, lsd alaptörvény alkotmány helyett. Már hogy működnének együtt?! :O:))))) Rossz vagy.
@dr lecsekkoltam:
Basszusssssss... "Bevallom, lehet hogy eladnálak ..." Hát ennyit jelentek én Neked? Azok után, ami kettőnk közt... Szóhoz sem jutok... :((
Nem véletlenül mondják, hogy akkor bízz nőben, ha kecske legel a sírján! Szööööööööööööööörnyű vagy... velem... .( (sirdogál, pityereg, csúnyákat gondol...)
@milyen szép a Vértes, ó: Igen. Csak erről nem ódázik Gábriel meg a barrikádja.

Miért nem kooperál imádott Iránjával - akart nem? - és hozat ide valami szőnyegszövő üzemet? annak még lenne piaca is,hisz a perzsaszőyneg kurrens cikk, kézimunka rulez, ahhoz van nőknek is érzéke.
@Gábriel angyal: @Fabius:
Hogy a blogmotor piszkálja fel a szomszéd kutyáját, jegyzettömbömön írok majd lesz kopipéjszt bruhahahahaha, namost ami fontos @gábriel és @fabius nekem a tökeim tele vannak az agnoszkálási perverzióitokkal, a Rákóczy szabadságharcig akartok vissza agnoszkálni vagy esetleg Koppány és ESVÁNY—ig? (ugye Vazul?)

Ami miatt ez a rencer egy nagy szar lett, annak nem az az oka, hogy nem volt és nem is lesz semmilyen elszámolás, hanem az, hogy önző személyes érdekek felülírták az ország azaz ország tzöbbségi érdekeit és ez megy mai napig mindenféle pártnak nevezett gittegylet vagy rablóbanda álcázásában és kurvára meg vannak sértve –mostanság a ködmönös galandférgek és a rothadtnarancsos szarcsimbókok- azért mert valaki végre elküldi őket a picsába vagy a pokol mélységes fenekére és hiányolják a cizellációt meg a szép szavakat mialatt ők maguk szép szavakkal népírtást végeznek és törvényeket hoznak egy mondvacsinált hamis választási eredményen alapuló többség nevében és kibasznak mindenkivel aki nem pucsít nekik de nem veszik észre hogy sohasem lesz 5.5 millió adófizetőjük mert gyártják a munkanélkülieket, és egyébként sem fog senki önként és dalolva adót fizetni azért, hogy a rohadt gecik kövérre hízzanak rajta és közben tönkretegyék az országot és ez megy 23 éve…a meghozott törvények egyike sem alkalmas arra, hogy javuljon az ország helyzete csakis a törvényalkotók személyes jóléte és amíg ez nem változik –bármi áron- addig csak sírás és unalmas picsogás van a sarokban…és a nép megérdemli hogy jól és jobban kibasszanak vele
@a szív fészkei:

Így valahogy. A csótányírtós kampány után nagyon nem azt kapták a helyi szimpatizánsok amit vártak. Nekem most minden malícia nélkül tényleg az jut eszembe, aktivista bácsi most rohadt csalódott, mert nem ezért ült a Jobbik zászló alatt a Penny parkolóban reggeltől estig.
@Gábriel angyal: Lótúrót!
Az elszámoltatás nem az, hogy Ti loptok, mert nem nekem adjátok.
Attól nem lesz tisztább a jobbik, hogy a csak a fidess által lerágott csontokat nyalogatja hálásan, legfeljebb pitizik, hadd kapjon egy kis cubákot is.
Van valakinek is normális, átlátható párfinanszírozás és korrupció-ellenes javaslata, amiért mindennap ott ugrál a nagyházban?

Amíg működött a 70-30 %, senki nem bukott meg sehol.
@Rodeo36:

"önző személyes érdekek felülírták az ország azaz ország tzöbbségi érdekeit és ez megy mai napig"

Ez igaz, egyetértünk.

Viszont látni kell azt is, erre a következménynélküliség adott lehetőséget. A lepacsizott mindenkori 70-30, amiért se a kellerezés se a budaizás nem volt több szánalmas szemfényvesztésnél. Abban egyetértek Gábriellel, hogy kurvára ideje ennek véget vetni. Aki közpénzzel dolgozik az számoljon el vele az utolsó fillérig. A felhasználás legyen indokolt, hasznos és célszerű.
@dr lecsekkoltam: Szerintem a Reált, Coop-ot és a CBA-t nagyon élesen el kéne választani mondjuk egy magyar gazdától vagy kistermelőtől.
Az előbbi nagy vonalakban már egy nemzeti színbe csomagolt multi az utóbbiak azért még képviselnek igazi értékeket. Legalábbis én eddig itt óbudán mindig jó minőségű árút kaptam, akármelyik termelői piacon is vásároltam tőlük. (méz, kolbász, stb.)
@a szív fészkei: csak azért hogy legyen bennük valami szép is.
@dr lecsekkoltam:
"Mi lenne, ha elismernénk, hogy a legtöbb szemetet a magyar gazdák és boltok akarják megetetni velünk?!"
Bár az előbbiért még haragszom, de egyet értek Kézcsókom Kiskegyeddel. Egy Lidl mintájú rohadék német multinál 800 forintért remek spanyol vörösborocska van. Mai kis pizzámhoz pl. egy száraz, 2006-os Tempranillo. Bármely magyar vörösborral felveszi versenyt, ráadásul mivel ebből akar megélni később is a gyártó, nem trutymózza fel és keveri be minden szarral, mint arra "jónevű" magyar borászoknál akadt már példa azért...
Ja és a Lidl kínosan ügyel a lejárati időkre. Volt ott dolgozó mondta.
@Rodeo36:

off:

állítsd be az autófrisst annyi időre, amennyi alatt megírsz egy ilyen hosszabb kommentet. Vagy kapcsold ki, és frissíts kézzel. Én utóbbit választottam.

on.
@milyen szép a Vértes, ó: Teljesen mindegy kik lőttek rá. Arra próbáltam rávilágítani, hogy ez valahogy nem ütötte meg a liberális nagyondemokrata ingerküszöböt és aggódást.
@Rodeo36: Igazad van.

A vezír meg elmehet a büdös picsába, mert azért kapta a kétharmadát, hogy ő szüntesse ezt a posványt meg.

( Habár megszüntette, ha sokan nem is így szerették volna.)
Bakker, CÍMLAPON! Csúnya lesz! :))
@a szív fészkei: Nem tudok biztosat, dolgoztam sokat, nem tájékozódtam, márminz, hogy rászerveztek-e a nácik, csak gondolom, hogy szívesen tönkretennének bármely rendezvényt, illetve jan. elején nyilatkozták, hogy ha a Szolidaritás, akkor ők is.. @Fabius: Ez logikus, köszönöm.. (hacsak a szolgálatban levő rend-biztosítók nem kapnak ukázt, hogy a nácikkal járassák le a tüntető rendvédelmisek tüntetését.. asszem, kissé bizalmatlanná váltam..) Na lassan cihelődöm is..
@dr lecsekkoltam:

A közterületek átnevezésével sem az a baj magában, hogy itt a Pákozdi teret innentől Wass Albernek hívják. Hanem, hogy ezért a gesztusért a Jobbik hajlandó befogni és nem ugatni.

Ha Papcsáknak és a Fidesznek lenne humorérzéke, akkor a Várna utcát felkínálná átnevezésre Várnai utcának, hátha :-D
@Gábriel angyal:
A CBA-ról annyit, hogy tavaly nyílt egy új bolt nálunk. 3 hónapig tip-top zöldség, gyümi volt, minden, hogy csak na! Utána ugyan az a hulladék, ami máshol...
Egy picit lépek. Kimegyek egy kis egészségügyi levegőzésre. Még az is lehet elnézek a Kossuth- tér felé. :))
Ez az egymilliard csak annyira lesz elvesztegetett penz, amennyire az a masfel millio fideszcsik atlat rajta: semennyire. Sajnos amig ennyien vannak akik vakon hisznek Fidesz Co.-ban, addig azt csinalnak amit akarnak.
@Gábriel angyal:

Nem, ez a XV kerület. A XIV-ben humánusan dózerral üldözik őket a szállóra. Mi gépesítve vagyunk. :-(
@a szív fészkei: engem nem hívnak Massaro-nak

-:)))
@Dr. Boli Ch.T: A magyar gazdák nem csinálnak élelmiszert.

Eladják habozás nélkül a fuzáriumos búzát, de a boltban vásárolt cuccokért ne őket hibáztassátok.
@a szív fészkei: Az apja állandóan laposra verte... Ezért szánom. Azért, mert tönkreteszi a kölkeink jövőjét, azért meg gyűlölöm, és azt kívánom, tűnjön el, bármilyen formában is.. Egyébként épp a laposra verés hatásai miatt is aggályos, hogy nem az oktatásra, a szolidaritásra, együttműködésre, hanem az agresszióra, szembenállásra, agymosásra, butításra és kiszolgáltatottságra épít társadalmat.. Így csak egyre többeknek van esélye nyomorulttá válni, lélekben is... Tudom persze, hogy ezt te tudod, csak hangosan gondolkodom... Amúgy meg megdöbbentő, mert egy csóringer középszerű művezető is tudja (tiszteletem nekik!), hogy a vezető dolga, hogy biztosítsa a körülményeket ahhoz, h mindenki a legjobb képességei szerint járulhasson hozzá a munkájával a közös javakhoz... Így jut több mindenkinek, így nagyobb a torta, a hatásfok, a szinergia.. És azon is csodálkozom, hogy ennyi folyamatszemlélet és menedzsment szemlélet nem része a politikai vezetői tudásnak.. Abszolút alap.. Pfff. Reménytelenek...
Na off, balra el.. minden jót Néktek!! :)
Voltam én már pártaktivista, most meg lettem spicli. No, hiszen!

Annyira buták vagytok, hogy az már szórakoztató. Hoppá! Hát ezért vagyok itt!
Igazából, depresszióm kezelni járok ide, mert itt jókat tudok nevetni - rajtatok. (Néha magamon is, de az most nem számít.)
Egyébként hálás is vagyok nektek ezért, hogy bearanyozzátok napjaimat.

Javasolom, hogy hagyjátok meg a neveteket és címeteket, és ha sok pénzem lesz, küldök nektek hálából egy-egy csekket.
:-))
@a szív fészkei: Drága Hölgy! Így is van. Ezt egy percig sem tagadta Vona. Kiléptek mert belátták, hogy a fidesz egy töketlen bagázs aki csak romlásba viszi az országot. Erről ebben a dokfilmben is szó esik. :)

youtu.be/yJwgVhhMpHk

A többi elméletet erősen konteónak érzem.:)
nol.hu/belfold/20120310-orban_viktor_ingerult

És akkor Fülig Jimmy kicsit átköltve:

Stratégia vagy szimplán hülye?
"Zöld az állam. Naná. Semjén Zsolt a védett fajok után a nem védetteket is kilőtte, most babérboroszlánra vadászik ötös söréttel, úgyhogy mindjárt nem lesz itt más, csak fű."

Nevettem a felsoroláson, különösen ezen, de ugyanakkor ökölbe szorult a kezem, mert amatőr természetbúvárként számomra Semjén Zsolt egyenlő a sátánnal.
@Habakuk999:

Óh, Viktornak beráncosodott a homloka? Bázzeg üljön össze a botoxbizottság menten!

Legfeljebb amíg kiötölnek valamit, addig Viktor újabb két hónapot ül azon a széken a kócerájozásért, és az aranyeréről úgy kell majd nemzetközi orvoscsoportnak leoperálni, mire felállhat.
@Dr. Jofiu, PhD, FYI, ASAP, Etc.: szép napot kollégák. a két fotón egy egymástól elszakított ikerpár látható. vélhetően egypetéjűek :)
@Fabius: kösz, de a FOX hogy a tűz égesse meg nem ad rá lehetőséget és akkor izél amikor rájön...most átálltam a chrome-ra az műxik csak azon még nem tudtam az adblock-ot behozni és undoroödom a sok kütyütől amikor ott ugricsálnak ahol nem akarom...mintha csimpánzokat is be kellene engedni a tisztelt közönséggel együtt
@Fabius:
Összevonja a szemöldökét és kiküldi a tárca nélkül minisztert kávézni.

www.portfolio.hu/gazdasag/mit_var_el_az_imf_megszolalt_az_illetekes.164123.html

Iryna Ivaschenko azonban hangsúlyozta, hogy ezen a közelmúltbeli magyarországi fejleményeket beszélik meg. Hozzátette: a mostani szakaszban nem várhatók tárgyalások a Magyarországgal kötendő készenléti hitel-megállapodásról, és nem terveznek a miniszter számára találkozót az IMF menedzsmentjével sem.
szolgálati közlemény: hir 24-en élöben a Kossuth téri tünti
@Dr. Boli Ch.T: cba-ban vásárolni annyi, mint kukában turkálni, csak fizetsz is érte...
@Gábriel angyal:

Konkrétan mi miatt kellett volna nagyonaggódni? Minden X-re rálőnek, csúnyán néztek Y-ra, Z-nek szidták az anyját miatt aggódni kell, vagy ez speciális eset? Vagy csak egy csöppet sunyi 'bezzeg a'-ról van szó, amelynek igazából nem is kell értelme legyen?
A 168 óra is feladja a magas labdát.
Miért kell ilyen bulváros főcím?
www.168ora.hu/itthon/hatalmas-tomeg-keszulodik-orbanek-ellen-92530.html
@Habakuk999: szimplán hülye, ha valakinek hatalmas összegű kölcsönre van szüksége amire nincs fedezete akkor legyen alázatos és teljesítse annak a feltételeit akitől mkölcsönt kér vagy ne kérjen...ha rabolni akar ugyananmnyit az más tészta, de a zeu és a zájemef nem orbánlandia ahol hoz egy "törvényt" einstandol valamit amire éppen szüksége van és elviszi, na ez rablás...ha kér az más de a parvenű amikor kikerül a disznóólból akkor parvenű marad bármennyire is festi magát
@Dr. Boli Ch.T: Puszi, szegény Bolikának;))Látom, nemcsak én nem vagyok a cba rajongói klub törzstagja.
Tetszett Iványi Gábor beszéde!
speciel most a viktor is jókat mondott:) vagy ez a mostani kormányra nem érvényes?
@Gábriel angyal: Asszondod nem elég ungaricse?! Egy gondom van az őstermelőkkel. Mihelyst fellobogózzák az árut, az rögtön 20%-al drágább és 50%-al rosszabb lesz, mint a gonosz import. Szarért meg nem fizetek, csak azért mert magyar. Talán le kéne állni, a magyar mezőgazdaság királyság dumával, helyette a minőségre koncentrálni. A magyar mezőgazdasági termékek a mi semi-ipari sónk.
@Kara kán: addig jó, amíg itt elnevetgélsz. viszont az gázosabb lenne, ha beözönlenénk a hülye blogodba, és azon röhögnénk, hogy mekkora faszságokat kombinálsz össze.
Csak én találom furcsának, hogy az indexen egy szó sincs a tüntiről?!
@elmeherceg:
:)) Na ezért csak akkor megyek be oda, amikor pont arra megyek, de csak 1-1 dolgot veszek, bevásárlás ott nincs. :)
@Habakuk999: az amerikai hacacáré azaz elnök választási kampány során mondta valaki a Sarah palin-ra: bármennyi rúzst kenynek egy disznóra attól az még disznó marad...bocsánatot kérettek érte, de az egész ország ezen röhögött napokig
@dr lecsekkoltam: Meggyőződésem, hogy hasznosabb lenne erőltetni a biotermelést, zöldség-gyümölcs fronton.
Azt ugyan mi nem nagyon vennénk meg, -drága veszettül - de exportpiacokon eladhatóak.

Felszívna jó sok munkanélkülit, különösebb tanulás se kéne hozzá.

A növénytermesztők gyakorlatilag 4 terméket ismernek - búza, kukorica, repce, napraforgó -, kapják rá a kurva sok állami támogatást ( 58kFt/ha), fényesen megélnek különösebb gondolkodás nélkül is, munkaerőre nincs szükségük, gépeik többszörös teljesítményűek a szükségeshez képest.
Egy faluban néhányan.
Ezt a rendszert módosította volna Ángyán a muskátlis tanyai elképzeléséve, ha jól értettem.
Hogy ne csupán pár szerencsés éljen jól a mezőgazdaságból.

Állattenyésztés atomjaira széthullva, ott nulláról csodát lehetne kialakítani.
@Rodeo36: Basszus, a törpicsek már akkor álmatlanul forgolódik, ha csak két percig zúg a viktor viktor
@Rodeo36:
Nem is igen láttam Magyarországon politikust így rettegni.
Nem, nem emlékszem senkire.
Az milyen gerinces, a munkásőrújságban nevelődöttel szerveztetni egy kis békemenetet.
ezen sipákoljon karakány... magyar magyarok...
így porlad a nemzet és a magyar kultúra is... amíg egy dakota lehet vezetője...

index.hu/kulfold/2012/03/10/leegett_a_krasznahorkai_var/
@vénkujon:
Látom, Te is elkövetted azt a hibát, hogy beleolvastál! :)) Oszt ez a pöcs meg mer még szólalni... Azért van önbizalma rendesen!
@Dr. Boli Ch.T: Én is beleolvastam.
Azóta is töröm a fejemet, milyen iskolába is iratkozzak be, mert nem értettem.:(
Két diploma ehhez kevés.
@dr lecsekkoltam:
Hööööö... na azért! :)
Ma még kaptok tőlem valamit priviben. :x

@dr. Bubó:
Balfék szlovákok! Azért bekap6ssák!
@Habakuk999:
Leginkább durva internetszennyezésnek minősíteném az a szörmedvényt. És ez jár ide behányni még... :))
@a szív fészkei: Azon "csak" vadászpuskák voltak. Amúgy meg a polgármester elég sok mindenkivel van haragba, de biztos csak a helyi cigányok lőnének rá? lol. Kivel is veszett össze, hogy elzárjál előle a pénzcsapokat?
@Habakuk999: Igazából az a gond, hogy még mindig mezőgazdasági szuperman-nek képzelik magukat, akik mindent tudnak a mezőgazdaságról és olyan fasza terméket adnak, hogy attól mindenki elalél. A valóság az, hogy kicimadzsarócó elv alapján minél nagyobb lét szakítsanak. Az, hogy a termék szeméttel egyenértékű az nem érdekes, a minőségbeli hiányosságot magyarkodással helyettesítik. Azt pedig már ne is említsük, hogy gyakorlatilag semmit sem forgatnak vissza, így pl. az öntözőrendszerekre nem költenek, minek az, majd ha jön az aszály az állam fizet. Ha fizet akkor veszünk egy pöpec terepjárót.
@Dr. Boli Ch.T: Konkrétan nem. De ha már maffia ... az a fazon aki kormány nevében lekommunikálta a ruszkiknak Malév ügyben, hogy "bebebe átbasztunk titeket, nem kapjátok vissza a garantált 8 milliárdot", az kötött már biztosítást ólommérgezésre?
@dr lecsekkoltam: 2x vettem húst, 1x felvágottat multipontra, mindhárom szagos volt, kénytelen voltam a kutyámat jóltartani, s még ő is fintorgott.
@vénkujon: @Habakuk999:
Volt még egy ilyen überokos ormánypárti seggnyaló egy időben, valami troll ellenpólus. Mi lett vele? Erőteljesen erodálódott... :)
@Kara kán: Élteme, te csalódást okoztál most nekem! Dep-resz-szi-ós lennél? ebben a tejjel-mézzel folyó földi Kánaánban, amit keleten.de főleg nyugaton bőszen irigyel tőlünk mindenki? Lengyelek jönnek ide hájpolni ezért a csodáért??

Hogy bírsz - sőt mersz - te itt, az érzelmek óceánján - látlak ahogy Orvbánod mögött állva a Titanic orrában lobotatja hajatokat a fülkeforradalmi szellő, ahogy Kate Winsletnek és Leonardo di Caprionak - lehangoltságot érzeni?????????????? Áruló vagy.
@dr lecsekkoltam: A 70-es , 80-as évek színvonalán, persze hitelből vett drága és új gépekkel, nem lehet szintet tartani. Igen is azért olcsóbb és néha még jobb is sok külföldi termény, mert arrafelé adott négyzetméteren kevesebb vízzel és kevesebb vegyszerrel 2-3x annyit termelnek meg. Ráadásul ez nem egy titkos sztori, évek óta hallok erről sírni szakembereket, még is úgy tesz mindenki, mint ha nekünk azért lenne csak szar a mezőgazdaság, mert EU tönkretette, valamelyik kormány tönkretette, mert nincsenek családi gazdaságok, stb. Ez nagyobb részt mellédumálás.
@Dr. Boli Ch.T: Valamit benéztél nála, mert ő pont a fizetett trolloknak tartott görbe tükröt. Más tészta, hogy azok (se) vették észre és még élvezték is, pedig hülyét csinált belőlük.
@dr lecsekkoltam:
ime:

we do not want any Kacznynsky in Hungary and we do not need any foreign intervention into our National Day, March 15 is the Great Day of the Hungarian Nation and nothing to do with the current usurper's, you are not welcome to be @ side of the USURPERES only if you stay @ side of the people, therefore it would be much better you stay home and take a couple of Zubrovka on our common health

God Bless you who stays @ home
@Habakuk999: Hát ki akar tajparasztokkal találkozni? Unják már őket, elképzelhetetlenül! Egyik IMF, Eu-szakember sem diplomázott gyógypedagógiából, súlyosan imbecillekkel nem foglalkoznak, érthetően. Az egy másik -nehéz de szép - szakma.
@Dr. Boli Ch.T: Nem mernek már idejönni, mert a sok kiéhezett ittlévő másodpercek alatt szétszaggatja őket.
Marad a depressziós Kán, aki orvosi receptre van itt.
Angyal pedig lassan már a "mi kutyánk kölyke" lett. Egyre lanyhuló lelkesedéssel másolgatja a röplapjait.
@Dr. Boli Ch.T: valószínűleg újratermelte magát más néven. bár nem szívesen kritizálom a trollság intézményét, mivel én is az lennék.:D
@elmeherceg: Oda nem megyek. Hiszen Ítéletidő van ugyebár... Nálam eltart egy darabig. Ami közértet én szeretek, az a Nyugati aluljáróban lánynevén Kaiser`s ma Spar. Ott még szart nem láttam és vettem. De amiket a lányomék, férjem az Aldiból, Lidlből hoz haza, az sem rossz. Matchben néha van elviselhető áru - konkrétan nálunk elég szép husikákat akcióznak baráti áron.
@Dr. Boli Ch.T: A Zűrhajósra gondolsz? /minden valaha volt űrhajós nevét eltorzítva felvette: ha kiirtották valahonnan - Tótánál pl. - egy újabbon jelentkezett be - 450 körül van, volt merítése - , nagyon agresszíven indítóul rögtön zsidózott és végtelenül műveltnek mutatta magát anyázás közben. Folyton bodobácsokat, karavánokat meg kutyákat emlegetett.)
@Dr. Boli Ch.T: a lóf@szt a tótok !
magyarok... !!! dr zorbán a hibás
nem vicc: 22 évig ha nem debilnépszavazásokról meg semmitmondásról szólna...

műemlékek + tűz -védelem az szakma(mák), szakmai kérdés...
magyarok élnek ott
de a magyar műemlékkultúra az MAGYAR ÁLAMI felelősség

nagyapám Krasznahorkán született...

egyébként nem a tótok... ott (szlovákiai) magyarok vannak... 95% ban...

szerintem dr zorbán kormányfőként felel mindenért amit a fides mafia ormányzás

+tesz...
+még inkább ezért amit NEM TESZ !!!

nem működik az álam... szinte semmilyen intézmény...
a magyar kultúrát elveszejtik... a pusztulás következik...

és hogy ez gondatlanság vagy szándékos, az mellékes körülmény...

amig törökgábor posztok és politológusok reszelik a fingot... addig nem is lesz semmi...

és el is értünk a másodrendű bűnelkövetőkig, felelősökig: az "értelmiség"
@a szív fészkei: Lehet, hogy a Szolidaritás mondta, de címlapra nagy büdös bötűkkel az újság tette.
Ilyenek miatt lehet számolgatni, hogy hány millió a négyezer. Persze fordítva is.
@Kompli: Hát Putyin cár már jelzett, hogy nem felejti a MOL-t és nem is hagyja az ilyet szó nélkül. Én a buszon egy galéria előtt jövök el naponta, ahol a fő attrakció egy lilás-barbie pinkben tartott kacsintó Putyin-kép. Brrrrrrr, megjelenhetne Orvbán álmaiban is.
@Gábriel angyal:

Ne legyenek illúzióid. A Jobbik nem azért nem lopott, mert becsületes, hanem mert nem volt még rá lehetősége. Elég ha csak szellemi atyjuk, a nemrég eltávozott Cs.I. zavaros pénzügyeit nézzük, máris kiderül, hogy a korrupció oldal- és ideológiafüggetlen.
bocs "törökgábori", ezért írtam kisbetűvel, mert MELLÉKnév...
@Habakuk999: Mester is meg akar élni valamibul. Elég rozi lett a jóember. Nem tudom, miért ez a számháború, én unom, őszintén.

Gondolom, csütörtökre izzít mindkét tábor. De 400 ezer meleg kaját lefőzni, kiosztani itallal, az se lesz semmi cech kormányoldalon... Mit kapnak lengyel barátaink? Műanyagbödiben marhaperkeltet?

Megnyugtattam a lányom, hogy legalább látja, milyen jó helyre megy a tőle elzabrált pénzecske, amit levonogatnak tőle mindenféle jelszóval. Embereket táplálnak fel belőle, nemes cél!!!
@Kis ember: Ó, igen! A nagy írói munkásságában csak sok milliós tévés szerződést nem teljesített de vissza se fizetett, a Magyar Fórum zavaros ügyei is kipattantak, hitelezőik mehetnek is a Dunának, a pénzüket vissza sosem látják. mandiner.hu/cikk/20120219_hvg_kaosz_es_csod_csurka_hatrahagyott_cegeinel/fullsite
@dr. Bubó: Hmm igazságod vagyon. Az értelmiség felelőssége igenis hatalmas.
@Dr. Boli Ch.T:
Jajj! Oda kérem csak a csókosok juthattak be, és azoknak mindent lehet. Köztudomású, hogy TEK-es bátran lehet "tökös". Na.
@Kompli: Ha kispórolják a jó minőségű vetőmagot, műtrágyát, gyomirtókat, nehéz jó termésátlagokat elérni.
És a támogatási rendszer miatt nem is szorulnak rá.( szántóföldi növénytermesztők )

Zöldség, növényeseknek sok munkával kevés jövedelem jut, állattenyésztés bukta, pedig itt lehetne munkahelyeket teremteni.
@a szív fészkei: Bigost, Parragh ezért küldte gombázni a népet.
A káposztát és a húst hozzák szolidaritásbul.
Komoróczytól:[..]"A kötet az első legendáktól követi nyomon a zsidóság történetét, a Magyarországgal kapcsolatba hozható zsidóság első említése 965-re datálható – emelte ki Komoróczy Géza. A könyv legutolsó dátuma pedig 2011/12, a nemrég elfogadott egyházügyi törvényt bírálja a szerző.
A kutató megjegyezte, hogy a magyar népnek mindig is „erős” volt a zsidó „komponense”, példaként olyan magyar szavakat hozott, amelyekkel írásban héber betűkkel találkozunk először." Rágódjék ezen, akit ez annyira zavar. :-DD

@Habakuk999: Kurvajó ez a menjen mindenki gombászni!-szöveg: alig van szakvizsgázott ellenőrző már a piacokon, ha vannak is, öregek és nem bírják a melót, amit naponta 3000! forintért végeznek, csomóan dobják fel a pacskert gombamérgezés miatt, vagy kell életmentésül májátültetés (ami filléres dolog, pláne ebben a csodás egészségügyi helyzetben), stb. stb.

Ez a Parragh is evett mostanság légyölőt, hogy ennyire faszkalap?
@a szív fészkei: Márciustól kötelező a kamarai tagság a cégeknek és éves díj jár neki.
Azé a rongyos kb 1 milliárd-ért ezt sikerült kigondolnia honi fejlesztési stratégiailag.
@Kompli: Ismerik az aranyszabályt: minőség eladható folyamatosan, a szar ma 1x.
@a szív fészkei: Nekem rémlik valaki pisztolyos gombaszedés miatt kapott 12 évet, nem? Ha pisztoly nélkül szedsz gombát, de rossz helyen, az csak 1-2 év.
@dr. Bubó:

Aki járt a várban - hozzám hasonlóan - az tudja, hogy az Andrássy hagyaték mekkora része lett most az enyészeté.

Kurvaélet!
@Dr. Boli Ch.T:

Troll ellenpólus a bloghu legnagyobb fake nickje. Ha megjelent én már azon röhögtem, hogy újra és újra beszoptátok :-D :-D

Az sem tűnt fel, mikor időnként kiröhögött a saját szerepéből, pedig ha valami, akkor az tényleg vicces volt :-))
@Habakuk999: Tudom, miben sántikált. És ezek után pofázni mer. Íme Orvbán személyzeti politikája, minden szarsághoz megtalálja a megfelelő emberét.

Itt ugye Tarlós Pityulekről se kéne megfeledkezni (noha most már néha szopik ő is a rosszabb végen): "Tarlós István vezeti a "Szociális népszavazás 2008" kampányt" www.fidesz.hu/index.php?Cikk=84975
@dr lecsekkoltam: Én azt szeretem, amikor a kapirgálós tanyasi csirke úgy kerül az asztalomra a Lehelről, hogy a hasinkójából jó hitchcockosan kikandikál a csukott szemű feje (jááááááj) és integető maníkűrözött karmos lába. Zúza, máj, szív a fasorban sem...

Ebsolájte magyar termelőtől veszi a zuram. És ilyenek termelődnek ott.
@a szív fészkei: Jó gondolat.
Pedig szerintem nem is tudjátok, mivel etetik a csirkegyárakban nevelődötteket.:(
Méghogy báncccsákk a szlovákok a magyarokat!!!

www.blikk.hu/blikk_aktualis/magyar-sztarokkal-mulatott-a-szlovak-kiskiraly-2082729

A tisztesség aranyszobra, ahogy olvashatni. Sajnos a nagy magyar hazaffy Pataky Attesz már nem emlékszik, hogy járt és zenélt nála. Pedig ha két ilyen géniusz összeadódik!!!
@Habakuk999: El bírom képzelni. De ugye tegnap a Brazíliában élő Tucano megírta, hogy a nem tömegkajának számító osztrigával meg szaros vizet tisztíttatnak aztán azon felnevelődve eladják, akkor mit izgassam magam?

Mondjuk, azt sem látom, hogy a magyar gazda mivel eteti a májnélkülijét ugye.
És meg akarnak minket a finn testvérektől fosztani??, Mikor a kutyák is zsenik ott, www.blikk.hu/blikk_aktualis/morzsi-modern-darabot-jatszik-2082804
@a szív fészkei: Ha tanyasi, akkor valószínűleg hagyományos darával, kiterelve őket csipegetni.

Na valaki pont a héten jelentkezett be, hogy rengeteg csirkeszart venne.
Ez legalább fenntartható gazdálkodás.
Na ez az igazi orvbáni mentalitás beültetése a gyakorlatba: www.borsonline.hu/news.php?ovta-az-uzsoras-a-falu-egeszseget&op&hid=54440

(igen, bulvárszekciónkat látják, olvassák! ;-))
@Fabius: Mivel órákon keresztül csak nézni tudták messziről, így sok minden nem maradhatott.

Oda lehet az egész, a falu szélén lévő mauzóleum kivételével.
@Habakuk999: Tyúxar az jó a fűre, nem? legalábbis egy volt barátnőm azt rendelt a kertjébe turbózni a zöldet.
Na zárásul, minden jó magyar szívnek örömködni: www.borsonline.hu/news.php?attila-sirjat-fotoztak-le-a-hokameraval-&op&hid=54439

Na és hogy kezdődött ez?? Gombászással. Tehát Parragh a hazáért gombásztatna! Attiláért, Árpádért.
@Habakuk999: Lehet, hogy állott kell. Ennyire nem vagyok otthon a dologban, csak arra emlékszem, hogy esküdött rá.
@a szív fészkei: F.. kivan az ilyen címektől. Miért nem jó az, hogy találtak egy régi várat? Az is elég nagy szenzáció.

Mi a büdös p..nak kell belekeverni Attila sírját?
Vagy ennyire közismert, hogy a Tisza régen a budai hegyek környékén kanyargott?
@a szív fészkei: Jajj tényleg, nég talán vízben is áztattuk gyerekkoromban.

Legjobb a csalánból készült folyékony trágya.
Jó gyomrom van, de attól még az enyém is felfordul.
Viszont teljesen bio.:)
@Habakuk999:

Amit a tűz nem intézett el, azt összetörhette a beszakadt tető. Bútorok, fegyverek, szarkofágok mind helló. Ettől nagyobb kár az Andrássy hagyatékban csak akkor eshetett volna, ha a betléri vadászkastély ég le :-(

www.gemer.sk/ciele/betliar/hu.html
@a szív fészkei: A tyúkszar jó a fűnek, csak a tyúk nem, mert lerágja. Voltam vidéki 7 évig.
@Fabius: Aludtam benne.:) Volt idő, amikor szállodaként üzemelt.
A várat mindig szerettem nézegetni, ahogy jöttem lefelé a Szoroskáról. Nagy kár érte.:(
@empatikus pszichopata: :-DD Ennyit még én a sültpesti is tudok. Meg a tyúkhúr se jó.
@a szív fészkei: múltkor nem vettem külön májat, a májgaluskához,mert ugyi csibe belsőséggel.... hát a zacskó elment valahová kirándulni, nem talált vissza....
@Habakuk999: kell a gombatermesztéshez - nem?
@dr. Bubó: Nem mese ez gyermek. Sajna, nincs mire felébredni, maradunk a rémálomban. Grimmék, piha! Ezt még ők se bírták volna kitalálni rettegtetésül.
@anyósnyelv: Lehet, nem mondta meg, hová akarja vinni.:)
Én pedig nem néztem utána.

Viszont a csirketrágyát tényleg folyékony trágyaként célszerű használni, mert nagyon erős.
@Gábriel angyal: Konteó? Akár.

Sok jobbikos - gárdista vagy ilyen érzelmű ismerősöm van, egytől egyig rendes, becsületes, nemzeti érzelmű, nem "kireksztő" emberek. Igaz, magukat liberálisnak valló ismerőseimről ugyanez szintén elmondható. Maszoposokkal - történelmileg így alakult - nem járok egy golfklubba. Klubba. Biztos véletlen. Persze hogy nem :-) Fityisz határeset, bár úgy 2. éve kezd tendálni maszopos szokványhoz :-(.

Igaz, mindegyik (fenti halmazba tartozó) ismerősöm egyszerű tag, egyszerű szimpatizáns. Ez nagyon lényeges szempont!

Konteó?
www.angelfire.com/realm3/hmult/IIvh/IIvhhern1.htm

Mit akarok mondani fenti linkemmel? Nincs bal - jobb, liberál - konzervatív, urbánus - népi, tanár - diák, munkás - paraszt - értelmiségi ... oldal.

Csak és kizárólag "fent" és "lent" van. Aki fent, az a kollaboráns. Aki lent, az az elnyomott. Durva? Az. Milyennek érezzük hétköznapjainkat? Durvának?

Ha tudsz golfozni, tudhatod, hogy fent vagy.

Ha nem, nem.

És ha nem, azt is megtudhatod linkemből, kik azok, akik a mi valódi ellenfeleink. Jobbik is csak egy kreálmány, ahogy a lehetnemás is, és a korábbi többpárti eftársak is.
@Fabius:
Lehet hogy én keverem, volt vmi ilyesmi troll itt egy időben, aki töketlenkedett és osztotta erre is a nullát. Popóka is hanyagol egy ideje... :))
Küldök vmit neked, utána meg a lelkes Hormon Egyháznak is...
ez szinte fájdalommal tölt el engem... mérhetetlen szomorú dolog... szívfájdalom

www.origo.hu/nagyvilag/20120310-kigyulladt-a-krasznahorkai-var.html
@Fabius: döbbenet. az origon vannak szomorú képek...
@Gábriel angyal: Nocsak. Jobb és baloldalról kezdünk egyetérteni abban, hogy ezt az egész bagázst, aki 89 óta szedi meg magát a politikából, be kellene baszni a kóterbe?
Örülök hogy közös platformot találunk!
@Kara kán: Te csak egyé ipari sót, magas kálium tartalommal! :-))
@Habakuk999: nem savas, enyhén lúgos, 1:20-hoz keverik zöldtrágyával.szalmával stb.
@a szív fészkei: valószínű nem szándékos, "csak" gondatlan...

de én felelősnek azokat tartom, akik a műemlékekkel nem törődnek.. az álami intézmények... ez egy "szakma" a műemlékek tűzvédelme... hazaáruló az álami bürokrácia... a határon túl maradt magyar kultúráért is a magyar ormány a felelős...
"A MÉRTÉK MÉDIAELEMZŐ MŰHELY ELEMZÉSE
MéM: az új médiarendszer a parlamenti demokrácia felszámolásának főpróbája"

emasa.hu/cikk.php?page=trend&id=9436
@röhögő: Szerintem már a fülén is az jön ki. :-DD Hát még a száján!
@Gábriel angyal: Nem lesz sosem elszámoltatás. Ne ábrándozz! Örüljünk ha jön egy olyan csapat aki nem enged szabadrablást a hűbéreseinek!
@a szív fészkei: Akkor már rég megdöglött volna.
Ez meg különösen bájos része lesz az útnak: [..]" A lovasok éppen az Asztana fennállásának évfordulójára rendezett ünnepségre érkeznek Kazahsztán fővárosába, amely egybeesik a kazah elnök, Nurszultán Nazarbajev születésnapjával. Nazarbajevet a Kunszövetség tiszteletbeli örökös kunkapitánnyá is választotta." Mondom, van rezonancia...
@dr. Bubó: Látod, mit műveltek a keszthelyi kastélymúzeummal ill. igazgatójával.

Azért egy vár oldalán tarlót gyújtani, mikor már mióta száraz az idő...

@röhögő: Kísért itt nekünk ijesztegetve...
@Kara kán: Ez így van. Robotok vagyunk. Csak nekünk már 2.0-ás szoftverünk van, ellentétben a te 1.0-ás béta verzióddal, ezért a mi szemünk már kinyílt.
@a szív fészkei: egy műemlék tűzvédelme nem ebben merülne ki normális esetben, hogy a "környéken vigyázzunk a tűzzel"
HÜlyenémetek megint összefélhetik magukat a tököstől: galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=124193&catid=79&Itemid=115

[..]"A Der Spiegel online kiadásában Eljárás Magyarország ellen – Orbán „vidéki kócerájhoz” hasonlítja az EU-t címmel számolt be arról, hogy „új forduló van az Európai Unió és Magyarország közötti viszályban: tekintettel az országa ellen folyó eljárásokra Orbán miniszterelnök az államközösség ellen fröcsög."

Merkel nem is lesz Kunkapitánnyá megválasztva, pláne nem örökösen!
@a szív fészkei: Második éve már hogy nem bírok olyan magyar krumplit venni ami nem fekete. Kívülről csodaszép, tökéletes, belül fekete. Már a külföldi krumplira vadászunk, aminek a felét, láss csodát nem kell a 2/3-át lefaragni. Vidéken a mamámmal ugyanez a helyzet. És ez csak a krumpli. Még lehetne mesélni napestig.
@dr. Bubó: dr Bubó a stílus a fontos a parvenű vagy snob aki soha az nem lesz amiről álmodik és mindent ami tőle telik -köp a padlóra is- megtesz, na ez a cigány stílus a rossz fajtából, mert ugyi vannak abban is normálisak akik le is tagadják, hogy ez a szardarab is roma...én csak gratul
álni szeretnék a magyar választók bölcsebbjeinek minő zseniálisak voltak és maradtak megválasztván eme szardarabot az ő nagy vezetőjüknek és még hisznek is benne meg imátkoznak hozzá Lucifer meg röhög...minden nép megérdemli a vezetőit
@dr lecsekkoltam: Ja. Én is dobigálom ki a felét, kétharmadát!! hámozáskor. Az egyiptomi, a francia meg 100%-ban felhasználható, ki érti????

Most meg ami nem redvás belül, az viszont fagyott.
@a szív fészkei: @dr. Bubó:

Akárki és akármi volt is az ok, nem csak a történelmünk egy darabját, hanem a fiatalságom egy részét is hazavágta.

Szopjon le egy taliga aprómajmot.
@aritus: Szelektált a figyelme. Romáknak nem lehet igaza, joga, poszttraumás félelme. Csak az Oszinak, mert rálőttek. Ki és mikor? Mindegy. Oszit bánccsák.

Voltál a Kossuth téren?
@a szív fészkei: A múltkoriban sűrűn emlegettük a hülye multit, a corában csak magyar krumpli volt. Először azért kapnak, hogy nincs magyar áru, mikor meg van, akkor mindenki csodálkozik, hogy az szar. Nem mindenre igaz, de gyakran jutott eszembe, krumplihámozáskor, hogy miért akarja viktor, hogy szemetet együnk?!
@Fabius: ne is fájdícsd a szivem...

mondtam, hogy nagyapám a várban született...
@Habakuk999: figyelj, ne mondj ilyet, hogy cigánybűnözés van, mert akkor miben különbözöl a jobbiktól?! Vannak bünöző cigányok, ahogy vannak bünöző fehérek. A legnagyobb bünözők most éppen a kormányban és csatolt részeiben vannak, milliárdokat hordanak szét családjuk, barátjaik és üzletfeleik részére.
@dr lecsekkoltam:
Az a fránya örökös elégedetlenséged! Neked semmi sem jó! :)
@aritus: Nem széthordják, hanem szorgos hangyaként ÖSSZE.
@Dr. Boli Ch.T: De biztos tudja értékelni, ami igazán jó!! :-) Épp a beírásai mutatják, milyen igényes a minőségre! Ez jó hír, nem????
@Dr. Boli Ch.T: Csak igényes. De pont ezért habarodtál belém, nem?;)
@a szív fészkei:
DE MÉG MENNYIRE!!! :)) A dokinéni olyan aranyoska! :)
@dr lecsekkoltam:
Sőt, még privát levelet is küldtem, TE BESTIA! :)
@aritus: Miért ne mondjak? Ha van. Van fehérgalléros is, van mindenféle fajta. Attól, hogy finomkodva bedugjuk a fejünket a homokba jobb lesz?
De én nem lágerekben próbálnám megszüntetni.
Talán ezért különbözöm tőlük.
@dr. Bubó: ráadásul egy ilyen nemzet és országrontó csűrhe mondja meg ki a MAGYAR!
@dr lecsekkoltam: Ja, muszáj annak lenned, hisz pasikból nehéz kivagdosni a pudvás részeket ugye, rögtön jól kell választani. Nehéz kenyér... Pfhűűűűűűűűűű. Én csak tudom. :-DDD
Ma kicsit rosszak voltatok, de nem büntetlek meg, mert nemtom miért, de jó a hangulatom. Lehet, hogy a séta a gyönyörű délutáni napsütésben jó hatással volt rám. Többet kéne csinálnom, mi?
Amúgy, szerintem kezditek érteni a helyzetet.
Én amolyan ingázó vagyok. Be szoktam kukucskálni konzervatívokhoz is, és libsikhez is, és mindenünnen begyűjtöm azt, ami nekem fontos. Az igazság valahol középütt van, bár tény, hogy ti, ballibek mostanában elég rosszul néztek ki.
@Fabius: tavaly voltam ott, nem hiszem el, hogy ez most már nincsen, elégett:(((
@aritus: Egyet szoktam érteni az írásaiddal, most nem.
Azzal, ha szemérmességből, rosszul értelmezett jó szándékból, liberalizmusból tagadod a nyilvánvalót, amit az ország jelentős része a saját bőrén érez, csak a Jobbikot segíted.

A problémákat meg kell oldani, nem besöpörni a szőnyeg alá.
Azért is tartunk itt, ráadásul igencsak erős támadási felületet biztosítva a "jobbosoknak", mert 20 év alatt mindenkinek csak a választások előtt két héttel jutottak az eszükbe.
Programom van, pedig nagyon tudnék vitatkozni veled.:)
Szép estét mindenkinek!

Ja, csak emlékezz vissza a rendőrkapitányra Borsodban.
@Fabius: csak most jöttem errefelé, de tök jó a poszt, köszi! :)

Az a helyzet, hogy van még cca. 1 milla olyan hülye, aki beszopja a retorikát. Illetve az egy millában nemcsak hülyék vannak, hanem nagyon is okosak: akiknek érdekük mindez.

NEM neked szól és nem is nekem és senkinek itt a blogon vagy akinek van fél ép esze akár. :)

De feltétlen +1 a végkövetkeztetésért!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
EGÉR!!! Csak nem Pennikével paráználkodtok valahol? :))
@dr lecsekkoltam:
Malaczkodós??? Hát micsoda kismalacz vagy Te Drága??? Nem, nem malacz... :( Csalódást okoztam? MAJD RENDBE HOZOM! ;)
Még sincs meg már a Károlyi-szobor! Csak az ívet hagyták felette.
Éhségmenetes is beszélt a Kossuth téren, ózdi melós-stílusban: "Ez a mocskos kis tetű..." - Nem kellett papír neki ehhez. :-DD
@Dr. Boli Ch.T: Mindig csak a szavak és csak a duma. Ha nem kapjátok össze magatokat, akkor lelépek karaokekánnal....:P
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Azt ugye tudjuk mindketten, hogy ez csak a javak újraelosztása. Ugyanis kb olyan szeretnivalóak mint egy bűzlő tályog, és ezen nem fog javítani 1 milliárdért gründolt, hurrá, hajrá.
Vagyis aki kapja, az fog hurrá és hajrá.
@Kara kán: Én?! Rosszul nézek ki?! Hát nem megmondtam ezerszer, hogy hallgass az életösztönödre?! Hát hiába töröm magam, hogy életben tartsalak?!
@Kara kán: Akkor javaslom kán úr, lovagolj el Nuszurbajevhez te is. Sok mozgás a friss keleti szélben, benyalintás a diktátornak, aki örökös Kunkapitányunk is lett, teljesen kicserélne!
@dr lecsekkoltam:
Ja kérem, ha Te ilyen vagy, akkor menj!!
Mi meg majd röhögünk csak rajtad... :)
Privátot megkaptad, BESTIA???
@a szív fészkei: Apropó Kossuth tér, mi történt a Királyi Tévével? Hétfő óta beszámolnak a nem éppen kormánybarát megmozdulásokról, persze aktuális kormányreakció és blabla keretében, de ez gyanús Az is igaz a bemondók szemei egyre többször rángatóznak a kamu részeknél ... Mondjuk azért a Kossuth téren nem hiszem, hogy "pár ezren" voltak, mivel a sulimban kétezren voltunk anno ünnepségeken egy udvaron.
@a szív fészkei: papír nélkül beszélt egy egyszerű, de vélhetően tisztességes ember és nem beszélt hüjéket. szerintem ezt kéne folytatni, 1re nagyobb részvétellel. 4-500000 embertől már beszarnának. propagálták a millás március 15-i ünnepséget.
@Habakuk999: De legalább akkora hiba elhinni, hogy van javaslata a jobbiknak, vagyhogy bármit akarna vagy tudna kezdeni ezzel a problémával. Sajnos sokan ezt keverik össze azzal, hogy a jobbik azzal villog, hogy ők tökösek és kimondják, hogy cigánybűnözés. Ők tárgyilagosak,nem rasszisták...
@a szív fészkei: Én ma délután 16-17 óra magasságában még láttam sajnos. :)
@dr lecsekkoltam:
Ezt mondta az a kertén??? Orrba nyomjam? Mit képzel az a buckalakó! :)
@Dr. Boli Ch.T: Megkaptam. De rosszul esik, hogy hagynád, hogy jurtába zárjanak, és puhított lóhúson éljek, csak mert te nem mentettél meg.:(( Hát ennyit érek neked?!
(most 3 napig nem látjuk a kollégát, szerintem halálra rémült, hogy a végén sikerül virtuálisan becsajoznia...:D Idő míg kiheveri a sokkot.)
@dr lecsekkoltam:
Hagyná a franc, látod, ha kell lenyomom a parasztját, de ha Te önként el akarsz lovagolni vele a napba... akkor mit csináljak Veled? :))
@dr lecsekkoltam:

Tudjuk, persze, hogy újraelosztás, többszörösen is:
- állami pénz és nyugdíjmegtakarítások a havereknek
- a szegényebbek kajapénze a jobb keresetűek megtakarításába.

De még mindig vannak, akik isszák minden szavát és az ő megőrzésükre van a milliárd. Az az egy millió ember megéri a milliárdot.

Nekik.

Legalább a mérhetőség határán belül lesznek 2014-ben. :D:D:D:D

Igaz, hogy közben meg a MI adóforintjaink látják ennek kárát... :(:(:(:(:(:(:(

Az meg MEGMOSOLYOGTATÓAN SZÁNALOM, hogy ezeknek importmagyarok meg ideimportált lengyelek, kötelezően felvonuló iskolások kellenek, hogy tömeget mutassanak, nem gondoljátok? MIKÖZBEN a Szolidaritás úgy is ezreket toboroz össze 1-2 hét szervezéssel, hogy széles körben nem is nagyon tudnak róla. Nekem például dunsztom se volt.

Amolyan "itt van május elseje / ének szó és tánc köszöntse / zeng és dalol az ének / szállj csak zeneszó, ének / ébreszd fel a magyar népet!" - feelingem van, amikor Kádár elvtárs előtt felvonultak az úttörők. MOST ott lesz Orbánelvtárs? Vagy megint sürgősen külföldre menekül?

:D
@Dr. Boli Ch.T: Azt mondta, hogy mi ballibek rosszul nézünk ki. Úgyhogy tényleg ezt mondta.
@Fabius: Betléren voltunk mi is korábban. Nagyon szép kastély.
@Kompli: Királyi rákayt nem nézek, férjem most jött haza és szerinte bár 10 ezren nem voltak - elhangozott ilyen szám is - de pár ezernél sokkal többen. Beadtam pár órája egy képet, amit találtam a FB-on az elejéről. Az nem csak pár ezer kódorgó...
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Hát, ha a tetszhalott mszp verné meg kéz a kézben az lmp-vle meg dk-val, szerintem újranyitnák lipótot:D:D
Csak neki. Kell is majd, annyira veszélyes lenne.Remélem megérjük.
@Dr. Boli Ch.T: "@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
EGÉR!!! Csak nem Pennikével paráználkodtok valahol? :))"

Hosszú.
Ehttp:/kis zene, maxi hangerővel, hadd szóljon!!!
www.youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI
@Gábriel angyal: A figurát? Hát bocs, de a férjemnek jobban hiszek, mint neked. A szobor Károlyi alakja felette az ív. Az utóbbi megvan, a gróf sehol.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Meg én is mozdultam sok ezer nyomorú kivezényelt gimissel együtt Kádárék előtt, mint tegnap levezettem. Those were the days www.youtube.com/watch?v=AyaTIXdN5fI
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: fanatikus, fásult-érdektelen, ostoba ez a három kategória
@dr glaci ph 5.5 D:
Kicsit? NEM! Nagyon... :) Kekec...
(Neked is küldtem levelet.)
@a szív fészkei: @Gábriel angyal: Most mutatta fényképet a helyéről. Messziről csinálta, naná be van kerítve, hisz szig. biz. , de nagyítóval is megnéztük most. A vaspasi nincs ott . Elvitték a kormányzati fémgyűjtőbe????

Pedig az ugye jellegzetes cigány elkövetési módozat, fémet bárhonnan illegálisan ellopni.
@a szív fészkei:

Én vidéki lévén sose vonultam, de még otthon a városunkban sem igazán.
Ha mégis kimentem (például március 21-én mindig volt fáklyás felvonulás, azt megnéztük, meg március 15-én is voltunk kinn koszorúzáson úttörőruhában...

De ilyen kivezényelt dolog nem nagyon volt, vagy nem éreztem annak, ilyen nagyobb felvonulgatás se volt a mi városunkban, szóval ez kimaradt az életemből. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szóval megcsalsz?!:O
@Dr. Boli Ch.T: Igen, mert hiába tanítom, nem fog rajta.
@dr lecsekkoltam:

+1!

Hát nagyon remélem, az emberek magukhoz térnek... de megtippelni se lehet most a végkifejletet.

Egy biztos: ha sok lesz a passzív, megint Viktor nyer...
@dr lecsekkoltam:
OKSI! Jó mélyre, pofával lefelé, hogy nehezebben ássa ki magát! :)
@dr lecsekkoltam:

+1!

Hát nagyon remélem, az emberek magukhoz térnek... de megtippelni se lehet most a végkifejletet.

Egy biztos: ha sok lesz a passzív, megint Viktor nyer...
@a szív fészkei: Ezt most nem vágom. Ma délután voltam arrafelé és direkt benéztem a résen. Gondolod, hogy direkt elvitték a tünti végén, hogy kiakasszák a demokrácia védelmezőit??? :)
@a szív fészkei: Ja a Philipke? Hogy "kigyúrta" magát kis senkiből nagy szarházivá. Aki akkor ott felszólalt, természetesen csakis lelkiismerete okán, azon a "kétmilliós" bulin, az mind olyan jól járt. Ki királyi tévét kapott homokozónak, kik éttermeket (meg vissza nem térítendő kis hiteleket azok fenntartásához), stb. Én sose leszek ilyen "sikeres ember", mert nincs hozzá gyomrom ... vagy mert MÉG van gerincem.
@a szív fészkei:
Csak nem egy bizonyos személyre gondolsz? :) Nahát... de tőle kitelne!
@a szív fészkei:

Oda majd Orbán kerül?
Nem jó, mert túl APRÓKA!

:D
@Dr. Boli Ch.T:
A dinnye édes.
Én meg nagyon nem!
:)
Na, jó! Akkor nem lészen elásogatás! Ma!
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Feladtad az emberekbe vetett hited? Hátha lesz olyan a kampány, mint az rtl felvilágosító kampánya:)))))
@dr lecsekkoltam:
Dehogy! Ez még élvezné is. De azért van fantáziád DRÁGA!! ;)
@Rodeo36: akkor jó, már-már kétségbe estem, hogy tudnom kéne. bár a doktor csalódott bennem, még nem tudom, hogy fogom kiheverni. talán vmi szuggesztív gyógymód segít, ChT-képek ilyesmi
Egyébként Kara Kánról ez a könnyezős kán jut eszembe:

www.youtube.com/watch?v=Pq9Ur38yD14
Na Fabius ez biztos tetszeni fog.
Kósa nyilatkozta tegnap a Péntek 8-ban. .)

Az európai bizottság alapvetően "telek pozitív". Meg is magyarázza, hogy mit jelent a hasonlat.

Otthon van egy régi kanapénk. Kidobni nem szeretnénk de nézni sem akarjuk már. Szóval a telken még pont jó lesz.:)

Nem akarlak kínozni de érdemes megnézni az egész beszélgetést. :))

mno.hu/pentek8/a-pentek-8-vendege-kosa-lajos-1058767
Küldtem a kedves TÖRZSGARÁZDA tagoknak egy kis invitálást! Aki Fabius hívőként nem kapott, az reklamálhat nálam! :)
@Pantagruel: Ezt honnan a picsából szedted? :DDD
Egész jó...:DDD
@Gábriel angyal: Egy gondom van. Hogy kósa is, a fidesz többi tagja úgy hangzik, mint egy sértődött kétéves. Jaj, a cúna bácik és nénik nem szeletnek engem. Pedig én lenni cuki kici fiú aki cak játszani szeletne a fűnyílóval. Lenni nad fijúúúúúúú.
C'mon. Ugye te se hiszed el ezt a sértődött marhaságot?! Bezzeg, ha megkapják a pénzt, azt a hozsannázást nézd majd meg, leborulást. Cupp, cupp aranyos bizottság bácsik, ti vagytok a legjobb demokraták.
@Dr. Boli Ch.T: A felét se tudod még... Kitalálunk mást, hisz nem célunk, hogy élvezkedjen a kis perverz. Szerintem ássuk el együtt gábriellel... :D Vagy az is élvezetes lenne?
@Gábriel angyal: Meggyógyultál? Remélem belátod, hogy köztünk a helyed, a perverz fotóiddal pont ideillesz (feltéve, hogy nem nekem küldesz pucér lányos képeket, brrrrrrr......) a mi elferdült csapatunkba. Megígérem, hogy nem fogsz ágynak esni tőlünk... betegen nem....:P
@a szív fészkei: ha hiszed, ha nem ez egy orosz népdal volt, amit átdolgoztak orosz tagozatos voltam a gimiben, az első pár sorára még emlékszem is
@dr glaci ph 5.5 D: Az Operát sokkal többen nézték az upstreamen, sztem erről viszonylag kevesen tudtak, amúgy meg igazad van. Saját környezetemben tapasztalom, sajnos. Hasonló a fogjuk meg oszt vigyétek-hez.
@Dr. Boli Ch.T: Táncolnak is?! Behozom a lemaradást.:D Pedig még veled nem is kezdtem el flörtölni cukorfalat. ;))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja, sztem is rendben van. gondolom, lényegtelen, de pár hete Peter Brook Mahábhárataját keresgéltem, és közben rábukkantam. az Internet már csak ilyen :)
OFF: Mi történt ma Index-szel? A tüntetésről csak este tettek ki egy anyagot, az is olyan, mint ha felénél szívrohamot kapott volna az írója??? (Lásd rajzoló a Gyalog galopp-ból)
@dr lecsekkoltam: Mikor küldtem én perverz fotót?? :)
@Kompli: Tán az új tulaj és szerkesztő nem szeretne túl sok helyet adni a hasonló eseményeknek. Majd azt nézd meg, milyen másodpercre pontosan tudni fogsz mindent viktor 15-ei showműsoráról. Arról nem órákkal később fogsz olvasni egy összedobott cikket, hidd el. A békemenetnél is tudni fogod ki nem lépett egyszerre.
@Gábriel angyal: Pucér? Meg a karlendítés? Azóta is hiába célozgatok kárpótlásra, mint a Csokifiú klub vezetője...:((( Te csak nem akarod érteni, mi kell egy lánynak (nem pucér lány).;) (Súgok, Idris Elbával levehető vagyok a lábamról:D)
@dr lecsekkoltam:
Látom még szívatjátok is Gábrielt! :))
MI a bajod az árja lányokkal? Nekem pl.a német csajok bejöttek anno... :)
NEM AZ NDK-s, "úszóalkatú", 3 ajtós szekrényméretű lányok! :D
@Dr. Boli Ch.T:

+ható, hogy törzsgarázda tag lettem... ;)
@Dr. Boli Ch.T: Nem tudom, de ha szőkére gondolsz mint árja, akkor legyen mondjuk pasi. Lányként nem izgatnak fel a lányok, sőt, határozottan sokkoló volt.:D De ha nem, így lenne, akkor nem veled flörtölnék. :D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Az Operát én is upstream-en néztem, lévén, hogy még vidéken, az édesanyámnál voltunk, de totál ott éreztem magam veletek! :D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Simán, pedig hűtlen vagy, rég láttunk mifelénk. Csak nem elijesztettek ezek a lókötők, hogy állandóan offoltak?! Pedig mindent megtettem, hogy ne így legyen, de ismered őket...:D
@Dr. Boli Ch.T: Gábriel nem akar kiengesztelni, pedig még súgok is. De még egy pucér árja pasit se linkelt még. :((((
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

CSOKIFIJJÚÚÚÚÚÚÚ!
Ez a pasi egyszerűen észveszejtően gyönyörű!
Köszi, fabien! :D
@dr lecsekkoltam: :)

Neeem... csak egyszerűen nem tudtam végigolvasni az 1000+ kommentet. :)

Gábrielt nem olvasok - a múltkori zsidózása óta tahótlanítottam. Valaki összefoglalná RÖVIDEN, mikkel fárasztja a népet?
@dr lecsekkoltam:

Yummie! Valódi finom, a legfinomabb csoki. :)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Képzeld hozzá, hogy ez a tömény gyönyörűség 190 centi magas!! >Sóóóhaj<
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Hát ami azt illeti, elég szépen haladunk vele is meg karakánnal is. Bezony, mert egyre kevesebbet zsidóznak, de ugyanakkor többet lehet őket ugratni. Szóval határozott fejlődést mutatnak. Remélem ezt a szélsőjobbos butaságot hamar ki fogják heverni.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: 190 centi, (óriási sóhaj), gondoj bele, tűsarkút is vehetsz és mégse leszel vele egymagaságú.:D
@dr lecsekkoltam:

Nem mondod?!
Nevelhetőek?

:D

Légyszi, szólj, ha kivehetem a tahótlanításból! :D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ne bántsd, idős korára határozottan sexis lett, nem jóképű, hanem markáns. Fog szerepelni az Éhezők viadalában.:D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Mit szólsz, karakán még viccelt is ma... Gyenge volt, de vicc volt.
@dr lecsekkoltam:
Arra azért megnyugodtam, hogy nem a lányokra pöccensz, bár... :)))
Remélem is, hogy velem... ;)
@Dr. Boli Ch.T: Ezután a fantasztikus hét után, még kételkedsz?:O Mit tehetnék még, hogy meggyőzzelek?
@Dr. Boli Ch.T: Mert azok az arcpirító gondolatok rólad és rólam a te fejedben van. ;)
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Oh the moon and the jacuzzi that's so romantic.
Carl drop down the lupha
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Az első kép alapján, akárhány éves is, de bevállalnám. Vannak pasik, akik minél öregebbek, annál jobb pasik. Mr. Sutherland fiatalon nem volt pasiként nagy lumen, de most...! :)
@Dr. Boli Ch.T:

Nem kacagtam, Lorraine voltam azzal a fake nevetéssel, csak nem tudtam jobban érzékeltetni. :P
@dr lecsekkoltam:
Azért szégyen, hogy miket gondolsz! Hát olyan vagyok én? Ejjjj...
Megint offoltok, tiszta Hormon Egyház...
@dr lecsekkoltam:
Ugye milyen? Most bezzeg lóg a rohadék! :))
@Dr. Boli Ch.T: Oh párdon. Szóval elkeserítő milyen pofátlanul költik a pénzünket, mennyi kórházi ágyat lehetne megmenteni ezen a pénzen. Persze a beteg honfitársaink nem számítanak, csak a haverok.
Az álmok hímes mezejére térek, fiatalok. Semmi olyat ne tegyetek, amit én nem tennék.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Nagyon sajnálhatod. :-DD Elbaszni ezzel a tornamutatványra készülődéssel a jobbra érdemes délutánukat - ha órák helyett mentünk, az még csak-csak - aztán ott bohóckodni a vénemberek előtt!

Papámmal szerettem kicsiként május 1-én vonulni, kaptam lufit, virslit, az más volt.
@dr. Bubó:
„……és el is értünk a másodrendű bűnelkövetőkig, felelősökig: az "értelmiség"
index.hu/belfold/2012/03/10/foldhoz_vagta_a_narancsot_a_diosgyori_kohasz/

Az Index tudósítója a Szolidaritás mai tüntetéséről,- a cikk utolsó sora:
„Ezután egy tolószékes férfi vette át a szót, aki azt mondta, hogy akkor vesztette el a lábát, amikor egy légelhárító lövedékkel játszott. „ Ennyi.
Logikus, hogy nem ezt az egy tényt adta elő a „tolókocsis férfi” : mikor vesztettem el a lábam..?,
- hanem a mozgássérülteket ért hátrányos helyzet miatt szólalt fel, - 2012.január 1-től nem kapnak utazási kedvezményeket, (orvoshoz, kezelésekre-járáshoz), és az autóvásárlási kedvezményük is korlátozott (nem fér el benne a tolókocsi) és igen előnytelen feltételekkel lehetne csak igénybe venni (900 eFt-ot ad az állam, hitel csak a Széchenyi Bankon keresztül, Ő mint vásárló mínusz 100 eFt-al indulna hitel esetén)

Röhejes az „ újságíró cikke”, inkább bele se kezdett volna.
@Gábriel angyal: Szegény Kósa, ennek a lábszagát se nagyon bírják már sehol, csak a saját alomjában. Ő még a telekre is gagyi.
bértollnok mitől is újságíró?
@dr lecsekkoltam: Nem lesz cupp, akkor még turhábbak lesznek. Ezt követeli meg tőlük a felvett toi-toiforradalmi imidzsük, ami szaglik, ami undorít mindenkit, csak a karakános híveiket tölti el orgazmussal.

Azt játsszák, hogy hülye nyugati vánnyadékok, örüljetek, hogy adhattok a szittya hősöknek. És nem értik, hogy ezt ott komolyan véve meg is sértődnek.
@dr glaci ph 5.5 D: ez jó. Igen, az Index érdekesen tudósítgat már egy ideje. Pont, amióta Tóta meg Uj elment.
@a szív fészkei: van B tervük tuti,ha nem lenne,nem lennének még most is ilyen pökhendiek, amikor már tisztán láccik, hogy elérték az ingerküszöböt a többségnél
szükségállapotra játszanának? akkor mindent ér, nincs ipi-apacs
@Dr. Boli Ch.T: Na kiművelődtem sárkányilag (feleségstátuszom indokolja is :-DD). És a Sárkány éve is van. hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1rk%C3%A1nyhaj%C3%B3

De ti miért nem vagytok benne a névsorban? Vagy az a Vogel Nut vagytok? Mert az móvári.
@dr glaci ph 5.5 D: Valahová eltűnni a rabolt milliárdokkal (svájci frankban értve)? Menjenek one way ticket és soha nem hasta la vista Béjbi!!!
@Kara kán:
Bocs, helyesen:
...tényleg elment az a gazfickó?
@Kara kán: Annyi mindenről ugatározol itt, hogy az a Holdnak is sok, amit sajtnak nézel. Mi a bajod? Hisz az egészség nem üzelet, mondá Vezéred a Toi-Toiforradalmár. Hát nem is, mert lezüllesztették alsó-biafrai színvonal alá. Most esetleg lenne valami, ami ebből kirángatja, az zavar? Vagy micsoda? Hopp, vizitdíjellenes huszárkám, ne izgasd fel ezen magad, mert állhatsz sorba évekig pacemakerért...

Tóta elment a benyaligátorság elől. Vannak gerinces egyedek is, ha ez neked szokatlan is. Hujjogj csak, rád vall, minek örülsz. Legnagyobb örömöd legyen ezentúl az éeltben. Nekem más lesz az.
@a szív fészkei: nem lehetne, hogy, én tünjek el a csilliárd chf-el? előtte végtörlesztenék egy jó ízűt
@dr glaci ph 5.5 D: Ők megtalálnának, tartok tőle. Pénzszagra gyűl az éji vad - írná mag Arany János.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Én is orosz tagozatos voltam!! De nem emlékszem, nem énekeltünk mi Irénkéval annyit. Azt tudom, hogy ezt a csajt futtatta Beatles.
@a szív fészkei: hát ezt a biafra alsó-t honnan szedted, kurva jó, Toi War Lord a zőfőtörpesége...de a hírcsárda viszi a pálmát a 2 hónapos üldögélésével a pudvás seggén növesztve az aranyerét...adjál a kánkán-nak hadd tuggya merre az erre...
@a szív fészkei: egy faszt, elkobozni utolsó vasig mindent és bugyiban gatyában felbaszni a naszádra az egész bagázst, mint Danglars-t a Monte Christo végén a katakombákban...minden tál étel egy millió Lajos arany egy egész kacsa vagy egy egész ökör sütve de 1 millió Lajos Arany...a végén örült a puszta életének és hogy hagyták koldulni...na ez a zigazi megoldás
a millás 15-i ünnepségre el kellene menni mindenkinek, hogy komoly létszám legyen
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Ugyanazzal. Jobbik jó, a többi nem. Ezt váltakozó hangfekvésben és szólamokban. Én beadtam egy linket Komoróczy Géza könyvéről, melyben elemzi a zsidók magyarországi létét, uszkve 956-tól említik itt őket. Kurvára be vagyunk tolakodva, ja.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Az egy géniusz! Ne legyen annyira szép (bár a Redfordot elnéztem azért egyben s másban), ha jó, akkor úgyis megszépül, mint a pinty! Mekkora volt a Klute-ban Sutherland! Meg az összes többiben.
@Rodeo36: Micimackósan: tény, tény, tény. Uram mondta amúgy, amikor az eltört kulcscsontját ment volna megmutatnia Jánosban egy orvosnak egy szombati napon akkor vélte úgy,. hogy alulról sem súroljuk a fent említett afrikai egészségügyi fellegvárat. El is jött onnan bez doktora, hétfőig szenvedett, de legalább európai körülmények között otthon.
@a szív fészkei:
Nem kellett volna így szombat este annyit innod. Mindig elmondja neked az ember, oszt falra hányt borsó.
@Dr. Boli Ch.T: CSak te vagy a papja a Hormonok Dúló Egyházának? Kipurcansz ebbe, mielőtt áldozatnál ChT előtt. 187 cm sem ment meg a túlhajszoltságtól. :-DD
@Kara kán: Gyümiteát ittam. Kiszáradni még a te kedvedért se fogok. Alkholt itkán, akkor is elalszom,d e nem rúgok be. Mi a bajod azzal, amit leírtam? Tán nem így van? Akkor te lehetsz benyomva valami kocsis irmával, ha nem látod.
@dr lecsekkoltam: Na rossz volt a link, szőke árja színészre akartam irányulni, nem a drága Pityjófire: www.imdb.com/name/nm0507314/
Nemcsak a magyar milliárdok tűntek el, hanem a mi még nagyobb tragédia galaktikus szempontból, Madonna mellbimbói is: www.life.hu/tested-lelked/20120301-eltunt-madonna-mellbimboja.html
Ez lesz a Boli-Hormonegyház himnusza? Girl gone wild...
Na beszólt a víkendtelekre kidobni kívánt kanapé: privatbankar.hu/makro/vegre-megszolalt-az-imf-magyarorszag-ugyeben-245463

[..]"A kormánynak lépnie kell, az látszik ugyanis, hogy gyors megállapodás most már nem lesz, sőt az első negyedévben szinte biztosan nem tudunk megegyezni a felekkel. Májusban azonban IMF-hitelrészletet kell visszafizetnünk és jó adag devizakötvényünk is lejár, amit meg kellene újítani. Ha addigra nem lesz világos a megegyezés forgatókönyve, vagy nem sikerül tető alá hozni magát az egyezséget, az ismét elbizonytalaníthatja a piacokat, vagyis megint felszökhet az állam finanszírozásának ára."

Lesz mit ünnepelniük itt egy tál gulaschért a lengyeleknek, az biztos!
@a szív fészkei: ez az idei márc.15. tüntetés?
@aritus: Szerintem igen. Most láttam a FB-on.

Amúgy Cherchéz la femme! atv.hu/cikk/20120309_egyik_feltekeny_felesege_buktathatta_le_bin_ladent?source=hirkereso

Így van ez a vezérekkel: elszenilisednek és megőrülnek, elég hamar.[..]"Az egykori tábornok úgy gondolja, hogy bin Laden 2001-től kezdve fokozatosan a szellemi leépülés jegyeit mutatta, és az öregedő vezér egyre terhesebb lett Zavahirinak, akinek végül sikerült eltávolítania, és a helyére lépnie.

"Elege volt bin Laden lázálomszerű hóbortjaiból; az is eszébe jutott, hogy el kellene foglalni egy atomreaktort" - magyarázta Kadir."
@a szív fészkei: csak azért kérdezem, hogy a számlaszám a NAV baszogatás után még aktuális?
@aritus: Hú,azt nem tudom! Mi is utalni szoktunk.

Újra megnéztem, úgy látom, élő a dolog.
@Gábriel angyal:

Mr 20% akkora arccal bír, hogy meg kellett venni a debreceni repteret hozzá csak az elszállásolás miatt :-D

Beszélgettünk itt az elszámoltatásról, ha egyszer tényleg komolyan lesz ilyen, Kósának annyi élete nincs amennyi év kinéz neki.
@aritus: Lengyelországban élő ismerős teljesen meg van rökönyödve a hájpoló-verbuváláson. Én kérdeztem a FB-on, mit szól hozzá, tőlem tudta meg.
Megyesiből: [..]"S egyáltalán: minthogy március 15-én, csakúgy mint a többi ünnepen, amúgy is minden össze van zavarodva, a békemenet kiváló alkalom bizonyos ellentmondások végső föloldására. Hogy mást ne említsünk hirtelenjében, hogyan van az, hogy miközben Bajnai Gordont és bandáját bűnöző hazaárulónak tartják a menetelő hazafiak, a magyar kormányfő, úgy is mint a békemenet legfőbb oka, célja és főszereplője, a Barroso elnöknek írt levelében elismerő hangon hivatkozik a Bajnai-kormány eredményeire.

Továbbá hogyan van az, hogy miközben itthon minimálisra csökkent az egyetemi hallgatók támogatása, a kormány Balassi intézete a legújabb hírek szerint titokban 250 ezer dollárt adományozott az egyébként dúsgazdag Indianai Egyetemnek azzal a céllal, hogy a pénzből amerikai diákok tanuljanak Magyarországon ingyen, teljes körű orvosi ellátás mellett, sőt tanévenként még 12 ezer dollár zsebpénzt is kapjanak.

A nem rubelelszámolású lengyel importtüntetők meg a tuvai sámán mellett jövő ilyenkor már feltehetően lelkendezve csatlakoznak a kormányt éltető békemenethez, s együtt éneklik el az Internacionálét."
Sliccnek tán a slicce se eredeti: hvg.hu/itthon/20120306_Schmitt_olimpiai_mozgalom_brosura

A bizottság már készül a dupla öntökönszúrt Rittnbergerhez Slicc előtt hajbókolva: [..]"A hvg.hu felajánlotta, hogy a bizottság rendelkezésére bocsátja Georgiev tanulmányát, melyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lausanne-i könyvtárából kölcsönöztünk ki, és amelyből tudomásunk szerint Magyarországon csak egy példány lelhető fel (a könyvtár január óta zárva tart). Egyelőre a bizottság nem kérte el a dokumentumot. Hétfőn megkerestük a kar vezetését, kérdésünkre azt írták, a bizottság munkájához minden szükséges dokumentummal rendelkezik, több ülést is tartottak már."
Ide a konyakot!
Égünk vagy égetnek?

(Már megalapozott brandként beszél a leírás a „Versenyképes Magyarország” és a „Jó állam” brandekről, a felépítésre várók között említi a „Működőképes egészségügy”, a „Kulturális állam”, a „Zöld állam” és a „Lehetőség” brandeket.)
Hát ez mind láccik.Különösen a lehetöség. A béka segge alól kikukucskálni.
@Gábriel angyal: 3 percig sem bírtam, a kósától kiütéseket kapok...ha bemegy az OTP-bankba és ott kér 6000 milliárd Forint hitel fedezeti készenléti folyószámlát akkor az OTP bank is megkérdezi, hogy az anyósa lopja e a szilvalekvárt a spájzból mert ha nincs szilvalekvár akkor a család békés napjai nem tarthatók és akkor egy békétlen családnak nem ad 6000 milliárd készenléti folyószámlát (ami alapállásban bármikor lehívható részleteiben vagy egészben azért készenléti ) ha mindenkire érvényes az öregségi nyugdíjkorhatár akkor a kormányra és aparléamenti képviselőkre miért nem? ők nem mindenki vagy nem magyarok? szóval rablómes...várjanak még egy pár hónapot a két hónapja ülök és várok az nem jelent semmit, nem kap hitelt pont nem teljesíti a hitelfolyósító feltételeit nem kap nincs miről beszélni ez nem családi örökség meg a manyup lenyúlása ez ehgy kölcsön amiért teljeítenie kell ha akar kapni ha nem akkor nyasgem
@Gábriel angyal: 3 percig sem bírtam, a kósától kiütéseket kapok...ha bemegy az OTP-bankba és ott kér 6000 milliárd Forint hitel fedezeti készenléti folyószámlát akkor az OTP bank is megkérdezi, hogy az anyósa lopja e a szilvalekvárt a spájzból mert ha nincs szilvalekvár akkor a család békés napjai nem tarthatók és akkor egy békétlen családnak nem ad 6000 milliárd készenléti folyószámlát (ami alapállásban bármikor lehívható részleteiben vagy egészben azért készenléti ) ha mindenkire érvényes az öregségi nyugdíjkorhatár akkor a kormányra és aparléamenti képviselőkre miért nem? ők nem mindenki vagy nem magyarok? szóval rablómes...várjanak még egy pár hónapot a két hónapja ülök és várok az nem jelent semmit, nem kap hitelt pont nem teljesíti a hitelfolyósító feltételeit nem kap nincs miről beszélni ez nem családi örökség meg a manyup lenyúlása ez ehgy kölcsön amiért teljeítenie kell ha akar kapni ha nem akkor nyasgem
@Kara kán: Mi van te vezéridióta? Neked nem takarítani kellene otthon, hogy elszállásolhass a bérelt lengyel tüntetőkből párat?
@kajagugu: a "Jó állam" szlogen eszembe juttatja a régi viccet, íme a parafrázisa.
Közvéleménykutatók kérdezgetik a zembereket, milyen az állam? Józsi bácsi azt válaszolja:
- Jó!
Szétörülik magukat, végre valaki!
- Józsi bácsi, kifejtené ezt bővebben?
Öreg hátratolja a kalapját, köp egy hegyeset, majd közli:
- Jó rakás szar!
Elment idiTóta.
Még merje valaki azt mondani, hogy nincs Isten, mert velem gyűlik meg a baja!

Ma mindenki vendégem egy körre!
A legfinomabb pezsgőt isszuk!

(Csupa jó hír! www.vg.hu/gazdasag/adozas/adocsalo-cegcsoportot-leplezett-le-a-nav-370573)

Hozsanna és halleluja!
www.youtube.com/watch?v=3_X3s1XkaVE

Azt hiszem fogok írni egy örömbejegyzést a blogomba is.
:-)))
"No one is laughing now!"
"Senki sem nevet ki most!"
süti beállítások módosítása