Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.19. 05:26 Fabius

Orbán, a strasbourgi szexturista

Címkék: fidesz orbán viktor strasbourg ep

Viktor, Viktor, minek jársz te ide? - tehetik fel a kérdést immár hagyományosan minden januárban az Európa Parlamenti képviselők Kedves Vezetőnknek. Tavaly a médiatörvény, idén a három kötelezettségszegési eljárás alá vont (jegybank, adatvédelem, bírói nyugdíjazás) törvény miatt volt fellépése Viktornak Európa legnagyobb cirkuszi porondján. Ám mégis volt egy lényeges különbség: amíg tavaly elvekről szólt a cirkusz, addig idén jobbára a pénzről. Talán ezért hatott szexipari idénymunkásnak, aki a politikai táborok törésvonalára állított pódiumon pörgött a rúd körül, és mosolygott hol erre, hol arra - levetkőzök nektek ha kéritek, az ájrót meg csak dugjátok a gatyakorcba a szám végén.
A közvetítést nézve nehéz lett volna nem észrevenni, hogy kizárólag a pénzről, csakis arról és a világon semmi másról nem szól ez a dolog. Az is észrevehető volt, hogy a gondosan előmelegített takonypürére hajszál esett. Kedves Vezetőnk úgy gondolta, hogy a Barrosónak írt levélben és a Bildnek adott interjúban megfogalmazott: mi aztán mindenben állunk rendelkezésre, detélleg, istibizi és vérkomolyan - mantrával a maga részéről elrendezte a dolgot. Innentől lehet támogatni a hitelkérelmünket, átgondolni és elfelejteni a forrásmegvonásról szőtt álmokat, a többi - a pontos módosítások szövegének megfogalmazása és átírása - már a bürokratákra tartozik. Úgy vélte ezzel kihúzott valami méregfogat, a képviselők majd el lesznek a fog üres helyének bámulásával, és neki talán színpadra se kell állni, és kicsit sem kell riszálni.

Aztán ez eléggé másképp lett. Józsi Mánuel Barrózót nem különösebben hatotta meg ez a késő gesztus. Vitaindító beszédében szétfoszlatta az álmot, hogy meg lehet úszni tánc nélkül, és amíg Viktor bemelegített addig elmondta az összes rosszallását, ami kétséget nem hagyott: a békés felszólítgatások ideje lejárt, az Unió teljes szigorával fog föllépni a szájtépések után.Aztán innentől az történt ami ilyenkor szokott: bemelegítésnek Viktor mondta a semmit, majd a törésvonal két oldaláról szónokolók eljátszották a fülüknek kedves zeneszámokat: a baloldaliak, liberálisok, zöldek a fejére olvastak mindent alkotmányos jogoktól elveken és értékeken keresztül a leporolt médiatörvényig, a jobboldaliak meg a Néppárti frakcióval fenntartásokkal, a széljobberekkel fenntartások nélkül védték Vezetőnket. Csak Viktor unta magát, de nagyon. Látszott rajta mennyire szarik az egészre, és mennyire nem érdekli a háromórásra duzzadt cirkusz. Ő fejben már lejátszotta ezt mielőtt a Barroso levelet megírta, innentől csak az idő mielőbbi múlása és a hazaút volt a cél. Hagyják őt békén ilyen marhaságokkal, különösen olyankor ne zavarják mikor euró jelek peregnek a szeme előtt. De ezzel együtt is sikerült elérnie, hogy a Nagy Baloldali Összeesküvés mondóka szavatossága lejárjon: a jobboldalon úgy Gyurcsányoztak ha kellett, ha nem, hogy a csurkapista meg a vonagábor ártatlan szemekkel pislogó hatéves lehet hozzájuk képest a templomi kórusban. Nyilván maguktól jutott eszükbe, és senki nem írta le nekik a szájukból kieső, itthon unásig hallgatott paneleket. Igen, én hiszek a csodában, a Mikulásban és a Húsvéti Nyúlban is.
Viktor a vita két valóban említést érő eseményére sem kapta fel a fejét. Pedig nem mindennapos dolog, hogy egy hazai szocialista képviselő, Tabajdi Csaba intse a többieket: Viktorunk nem a Puszta Putyinja, a méltóság őt is megilleti. A másik ügy sokkal röhejesebb volt ennél. A vita hevében előkerült Szájer Józsefné Handó Tünde neve és beosztása, mire az erkölcs keserves arcú szobra, Áder János kezdte követelni az éppen felszólaló Ulrike Lunacektől, hogy azonnal kérjen bocsánatot a diszkriminációért minden nő nevében. Lunacek azonban védett és visszaszúrt, mint SkiccPali fénykorában, majd közölte: a feltételezést is visszautasítják és akkor is tiltakoznának, ha Szájer egy férfival élne együtt.

Huppsz, ez öv alá ment, vagy hogy mondják vívónyelven, hogy tökön szúrtak valakit?

A vita utáni sajtótájékoztatón Viktor félszívvel lelkendezett egy sort, de a tanulság akkor is velünk maradt: Európában a megítélésünk a borzalmas, minden létező szigorra számíthatunk, a csendes barátkozást innentől ki kell érdemelni. Orbán ha ezen az úton halad akkor csak az euroszkeptikusok maroknyi táborára számíthat, ha támogatásról van szó, mert a Néppárt is érzékeltette, bár a hisztériának elejét vennék, a beígért változtatásokra számítanak. Ha valamit, akkor azt észre kéne venni: ők sem cserélik el a te barátságodat az európai eszmékért, kedves Viktor!


 

1073 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr143585993

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Isten nyugosztaljon, LMP! 2012.01.19. 17:46:23

A lehet más a politika-nevű zagyvaságnak egyszer és mindenkorra vége. Számomra, legalábbis. Sajnálom....

Trackback: Nem tüntethetsz március 15-én a kormány ellen? 2012.01.19. 17:26:40

Tüntess április elsején a bohóckormány ellen! A kormány szinte Budapest egész belvárosára közterület-foglalási engedélyt kapott a fővárostól március 15-ére. A közigazgatási és igazságügyi tárca a szokásos állami ünnepségek helyszínei mellett 8 másik ...

Trackback: Mennyire vagy fanatikus? 2012.01.19. 17:26:15

Ott leszel a kormánypárti tüntetésen? Bezúznál kirakatokat? Gyújtogatnál? Ölni tudnál Viktorért? Meghalnál a Fideszért? Mennyire vagy fanatizálható? Felvonultál május elsején az átkosban? Ne legyenek illúzióink. Kormány mellett tüntetni diktatúrákban...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.01.19. 17:25:18

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán, akinek mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett? Mihez ért az ELTE-n huszonnégy éve szerzett jogi diplomájával? Nézzük meg Europass sablonba feltöltött él...

Trackback: 3 olvasatlan üzenet 2012.01.19. 14:11:34

Nem az a legény, aki adja az ütést, hanem aki állja. Az előzményekhez képest némileg meglepő módon úgy tűnik, hogy a Kormány most aztán valóban legény lehet a talpán, ugyanis leengedett kézzel lép bele az Európai Bíróság három kötelezettségszegési eljá...

Trackback: Orbán három, ordas nagy hazugsága az Európai Parlamentben 2012.01.19. 14:10:47

Orbán az Európai Parlamentben gyakorlatilag teljesen behódolt az Európai Bizottságnak. Nem Magyarország hódolt be, hiszen a magyar parlament korábban kétharmados többséggel - a Fidesz szavazataival is - elfogadta azokat a szerződéses alapelveket, amely...

Trackback: Megint Cohn-Bendit Orbán csata az Európa Parlamentben 2012.01.19. 13:31:13

Cohn-Bendit ma az Európa Parlamentben megtartotta a szokásos ragyogó és szenvedélyes beszédét Orbán Viktort ellen. Ragyogónak mondom, mert egyrészt kiderül a beszédből, hogy relatíve egész jól informált a magyar ügyekről. Törődik az itteni eseményekkel...

Trackback: Kandalló előke helyett... 2012.01.19. 10:01:35

Ez egy általam átírt és stilizált állatvicc. A felsőfukú tanulmányaim alatt, nálunk szállóige volt az utolsó mondata. A vadász medvét szeretne lőni trófeának, hogy bőrével díszíthesse lakását, ezért bemegy az erdőbe a medve barlangjához és várja a me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: igen, az fincsi, de nem lehetnék akkor máragárminiszter helyettes? Nekem van egy kis agaram. Igaz, hogy Whipett-nek csúfolják.
@Dr. Kismac Ph.D: PM, de már utolértem magam, pedig úgy vártam a főbelövést
@Zébácsi: Polgár Judit normális ember, akinek valós teljesítménye van és senkihez nem láttam hozzádörgölődzni politikaice soha. Tán mert nem volt rá szüksége, anélkül is az lett, aki. Még Kádárék ellenére is... Ja és zsidó, ami ugye a mélyen keresztény, zsidó Jézust imádó katolikusoknál nem nyerő..

Nem celebeskedik, éli az életét, gyerekeket nevel, miközben versenyez és nyer. Ne hari, ezt azért nem lehet a magyar nép elé példaként felmutatni. Kemény meló gyerekkortól?? Csak ez? Semmi simli?? Ugyan már.
@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Legyél, de én, a jóformán egyetlen nemdoktor itt a doktorcunami közepén,mióta nevezek ki bárkit is???
@dr lecsekkoltam palihd:

"Mint minden legfőbb ura, megengednéd szerény szolgálólányodnak, hogy elfoglaljam a posztot?"

Khm, ha adhatok egy tanácsot: szólítsd istenségnek.
Hiteles forrásból tudom.
Tőle. :)
@Dr. csaknézek...: A humor= az életet adó nedvesség, ami benned kering - mondják az antikok. A kiszáradt, önmagától bódult bugris pökhendiség meg más műfaj, hiába kapott kétharmadot.
@a szív fészkei:

Abszolút megértem Interlock hangnemét és hozzáállását is. Én a röhögéssel vezetem le az indulataimat és a felgyülemlett tehetetlenségemet. Ha nem lennék rá képes komoly bajban lennék. Amúgy meg:

"inkább megindultok egy pasquilluson, mintsem száz prédikáción"

Bethlen Miklós
@dr lecsekkoltam palihd: @a szív fészkei: Ne búsuljatok, visszajönnek fröcskölődni. Csak érdekesebb lenne, ha kicserélnék az összekarmolt bakelit lemezeiket amin felakad a tű. De hát ha csak ennyire fussa?
@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Akkor átcsap mínuszba, ami azért világrekord lenne. Drukkolok is a Zemebre Kemberének.

Ja, ha a doktorok is tisztelnek, ammán a valami! Ennél már csak a takarítónők tisztelete a fontosabb. Anyám, aki tényleg kettős doktor - saját jogán és apám nevét is viselve - mindig azt mondta, a legnagyobb tisztelettel a takkermamákat kell elsőnek köszönteni.
@Dr. Kismac Ph.D:

"Elborzasztó eset: egy új nemzet tolla, aki tud helyesen írni és egyébként UUUNCSIII!"

Nem, nem, NEM!
Nein, nein, NEIN! (forrás, mert azt meg kell jelölni a magamfajta doktoroknak: www.gepnarancs.hu/2012/01/viktor-az-operaban/)

Ez NEM fordulhat elő!

Javaslom, hogy azonnal indítsunk Plagi bá' megtartása érdekében mozgalmat! :)
@Fabius: Ja, Áderen tegnap látszott, hogy hová vezet a gyomorbaj...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ja, csak eligazítják őket. Kicserélik a Duracellt bennük.

@dr lecsekkoltam palihd: Szép redfordos álmokat!
@Zébácsi: A jelen helyzetben ki merné elfogadni ezektől ezt a kinevezést? Mi lenne vele, ha sorban kénytelen lenne visszaküldeni a turhvényeket?

Normális helyzetben a felvetésed teljesen helyénvaló, de most..?
@Dr. Kismac Ph.D: Mondtam, hogy ő, Slicc a duplán csavart szíriusziak delikát ajándéka nekünk: rosszekedvünk telét felvidítani. sikerült is, nem? Még mit csináljon szegény párthus Jézus?
@a szív fészkei: ...azt azér fetételezem, hogya tatalom izét megítra. Vagy nagyon naiv vagymuk. Akko mán adom is vissza a dottorim.
Todományosat idézek: www.nyest.hu/hirek/schmitt-tobb-helyrol-is-plagizalt

..]"Schmitt Pál csütörtökön Egerben kijelentette, hogy készen áll az értekezéssel kapcsolatos vizsgálatra." Az mibul fog állni?
@Dr. csaknézek...:

Hagyd, kegyes a pillanat, ez a "minden legfőbb ura" megszólításnak megteszi :-))

@dr lecsekkoltam palihd:

Áldásom a posztodra gyermekem! De aztán becsüld meg és nehogy emlatolcsyzd szégyent hozzva reánk!

:-D
@a szív fészkei: Remélem, hogy ócóra. Igaz, felénk úgy mondják, hogy arra van pénz, amire akarják.
Kedves doktorok, Mrs.Fészek és nemutolsó sörben, Isten!
Jó8, holnapra kitanálni ám, hogy a bojócdoktorok pártya millen néven induljon az EU választásokon (ugyanis coming, vagyis eljövék, ez is),rögtön a teherautós-blokád után!
@a szív fészkei:

"A humor= az életet adó nedvesség, ami benned kering"

Nem tudtam, tanultam megint valamit, kösz!

Bár az "gyanús" volt, hogy a human és a humor szótöve azonos.

Enélkül nincs semmi.

Én egy embertípustól tartok nagyon: aki soha semmin nem tud mosolyogni.
Akkor azonnal megszólal bennem a vészcsengő, hogy valami nem oké.
Tényleg, Fabius, Uram, engedélyezed részemre a NAP-nál (New Age Party) a minszterelnök-jelöltségi posztot?

Ki kell ehhez kérnem a Minden Posztok Ittenkéjének véleményét-engedélyét...

:D
@a szív fészkei:

Áh, Áder kedves Mamából is úgy jött elő, hogy mellette a zsinagógák utálatos képe is vidámvasárnapi karneválnak tűnt :-)
Este postaláda ürítéskor arra lettem figyelmes, hogy egy újabb brosúrát kaptam. Legyek szíves államkötvényt vásárolni mer az jó! Na jó, fel nem szólítottak, de kúúúrvaannyát mosmá ezeknek.
Őszintébb lenne > "Tisztelt választó polgár! Ezennel ünnepélyesen - verbális koitus, cirádás miazmás, ecetera, ecetera - megkérjük, ne hordja haza a párnacihába megtakarításait, hanem államkötvény vásárlásával szponzorálja kormányának főbohócait!"
Rövid leszek és tömör!
Lófaszt!
@mamitirtok dr.: a pártunk neve: NAP.

New
Age
Party.

Közkívánatra.

:D
@Fabius: Temetkezési ügynöknek kiváló lenne, bár férjem szerint ha mosolyog, akkor még riasztóbb. De azt szerencsére igen ritkán teszi.
@Dr. csaknézek...: Nekem ilyen ember a főnököm. Soha semmin nem tud mosolyogni, csak a saját beszólásain bruhaházni. Na ilyenkor nálam a sziréna szólal meg. Párom vígasztal, hogy a légvédelmi az biztos nem. Legalábbis sok helyen nem, csak mert be sem lehet indítani őket technikai okokból. Talán Pakson még működik.
@Dr. Kismac Ph.D:

Egy fene gyermekem, legyen kívánságod szerint! :-)

*úgy látom kénytelen leszek rendszeresíteni egy posztosztó automatát.
@a szív fészkei: pff... ne is mondd! Áder PONT ÚGY beszél, mint Orbán, még a hangjuk is hasonló, ergo kiráz tőle a hideg, de nagyon.

Viktor akkor volt jó, amikor hadart. De nemcsak ő, az egész pártvezetés.

Aztán testületileg elmentek a logopédushoz, aki egyébként Dr Akota volt (copyright by valaki itt a varánuszon, bocs, nem eml). :)
@Fabius: :D

Köszönöm én Uram...!

Hódolatom Néked és fényeskedjék néked... minden! :D
@a szív fészkei: elvitattam én tőletek a gúny jogát? Nem :-) Kifejezetten azt írtam, hogy ez szinte az egyetlen "fegyver", mellyel élni lehet. Az, hogy per pillanat nem veszek részt ebben, nem jelenti sem azt, hogy nem értem meg, sem azt, hogy bárkitől azt kérném, hagyja abba. Vegyük úgy, hogy ez az én egyéni szocproblémám.
Észrevetted már, hogy mindig azért tolsz le, amivel amúgy egyetértesz? :-)

2014-ben választás, ötmillió passzív ember ma, köztük vannak csalódottak, haragosak, várakozók, leszarom-kapszulások, illetve ezek tetszőleges kombinációi. Kormányon a Fidesz, fogyó, de továbbra is jelentős számú, könnyen aktivizálható támogatóval; van ellenzék, de mostanság inkább hasonlít darálthúsra, mint disznót győző ludak seregére. Az ötmillió passzívból valószínűleg akad, akinek szimpatikus a gúnyolódás, de még ha egyet is értenek vele, ez nem jelent mérhető támogatást senkinek, kis túlzással azt is mondhatnám, hogy ugyanolyan pusztába kiáltott szó, mint az enyém; a személyes elégtétel (legalább morzsányi) érzését megadja, ám, mindenféle, ilyen-olyan oldali blogot olvasgatva, ismerősökkel beszélgetve csak azt mondhatom, hogy nem választási opció.
@a szív fészkei: Szegedi piaristáktól. Ha jókat mondanak, miért ne idézzek? Jó lenne, ha ez lenne az általános mentalitás, nem az ökölbeszorult vakhit.
Jó éjszakát és lepedőgyűrést Mindannyiótoknak!
@Dr. Palmer Eldritch:

Pedig hogy bejött az az újév előtti levél is, ami a végtörlesztésre buzdította honunk népét!

Voltak, kik hittek a minielnök szavának és bevállalták!

Most meg ezerrel szívják a fogukat, és akkor még hiperszalonképesen fogalmaztam!
@Interlock: Te miért érzed úgy hogy letollak? Mindig nagy tisztelettel közelítek hozzád. :-) Csak írtam, hogy értem és élvezem ezt a viháncot itt a doktorcunami közepén, mert akkora a tehetetlenségi nyomaték, hogy más nincs már sokaknak.

Szerintem neked is lenne ilyenhez tehetséged, biztos jó fanyar száraz humorod lehet, próbáld ki, a mondanivalód nem veszne el, ne hidd!
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Nekem ilyen ember a főnököm. Soha semmin nem tud mosolyogni, csak a saját beszólásain bruhaházni."

Nem irigyellek. :(
Ezt az ertéel híradó szerkesztőt is tarkón tudnám baszni:

Azt mondta be Antónia, az IMF azért kifogásolja az egykulcsost, mert az jómódúaknak kedvez.

Bazmeg!

1: hogy hazudhat ekkorát egy híradó?

2: ha magától ennyire kretén, mi a véreres lófaszért nem kúrja seggbe senki?
@Interlock: azért remélem, szereztünk egypár vidám percet neked úgy, ahogy te is szereztél egypár elgondolkodtató-komolyat nekünk. :)

Lehet, hogy a Fabius által a jövőben létrehozandó poszt-toló automatától fogok igényelni számodra egy posztot a kormányomban, csak nem tudom, melyik legyen az?

Igaz, előbb programot kellene írnom... :D
@Fabius:

kedves dr. Fabius !
a következő poszt témájának javaslom: ERKÖLCSI VÁLSÁG
(társadalmi, gazdasági, politikai stb ennek a következménye)
köszönettel: dr. Pom Pom
@Dr. Kismac Ph.D:

Fényeskedjek nekem a minden. Hmm. Asszem jó Istennek lenni. Ez a hülye Viktor meg pöcsöl itt ezekkel a haszontalan fődi dolgokkal. A marha.

:-D
Na basz: www.hirado.hu/Hirek/2012/01/19/18/Hataron_tuliak_a_bekemenet_mellett_ez_mar_nem.aspx?source=hirkereso

Ez már civilizációs kérdés, mondják Vajdaságból a szombati békemenetre. Aham.[..]"Nem tisztán politikai kérdésről, és nem is egy kormányról van szó, ez civilizációs kérdés – jelentette ki Zsoldos Ferenc, a Civil Együttműködési Tanácskozás vajdasági alelnöke, aki szerint a globalizáció erői és a nemzetállamok összecsapása zajlik. „Meddig terjed a nemzetállamok határa, meddig tudnak maguk döntéseket hozni?” – fel a kérdést, majd hangsúlyozta: a nemzet „értékkategória”, melynek része a nyelv, a történelem, a közösség, miközben a globalizációban nem látni azokat értékeket, amelyek az emberi lét alapvető megéléséhez szükségesek." A jugó mindenhová érvényes útlevél korában mi volt a civilizációs kérdésük a Vajdaságban???? Tengerhez menjünk-e a házunkba, esetleg Olaszba vagy Angliába-e???
@Fabius: Indul a IMF elleni papagájkommandó. RTL-t sokan nézik, muszáj hinteni a pelyvát.
@a szív fészkei:

"Szakirodalom, ha már ennyi okosság áll hegyekben"

Idézet onnan:
"Angliában ebből fejlődött ki a „humour”, az az ember, aki viselkedésével elüt a társadalmi normától."

No, ez tetszik! :)
@Fabius: végülis nekik kedvez. UGYANAKKOR persze elfelejti - szándékosan - , hogy egyszerű pénz-átcsoportosítás az egész: a kisbérűektől elvesszük, a több-bérűeknek odaadjuk.

Egyébként döbbenet számomra, hogy a több-bérűek hogy képesek nyilatkozni a kisbérűekről. Van egy - egyébként normálisnak mondható - barátom, aki olyanokat mondott nekem, hogy nem hittem el.

Hogy például megérdemli a kisbérű. Meg hogy eddig tőle vonták el és adták a kisbérűnek. Meg hogy a kisbérű, ha elégedetlen, menjen tanulni. No meg hogy a kisbérű annyit is ér, ne akarjon többet, stb. (de persze jó szívvel veszi a szakmunkát, a gyári termékeket, hogy elviszik a háza elől a szemetét, amit NEM diplomások csinálnak jellemzően)

Mondja ezt úgy, hogy cca. 5-6 éve még ő is a vesztesek között lett volna és nem lett volna ekkora szája...

Áhh, nem is mondok semmit, mert csak ideges leszek és már mennék aludni én is.
@a szív fészkei:

én akkor is aszondom: KIBICEK!

Mi a pöcsért pofáznak bele? És ismétlem, NEM BELÜGY, ha ellenkező elvek alapján politizálnak itt, mint az EU irányelvek, amit aláírtak!

Nekem felfordul a gyomrom, b...tok meg, mert:
- leszarják a szabályokat, ugyanakkor:
- tartják a markukat.

Hát menjenek a fenébe, én ezt mondom.

És ez...! Hogy importmagyarokat hozatnak tüntetni, BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZ!!!!! Elképesztő!
Szerelmi perpatvar a fidesznyik fél/harmad/istenek között!! Nemcsak Matolcsy-Járay csörte van!! index.hu/belfold/2012/01/19/noi_szal_a_deutsch-lazar_viszalyban/
@a szív fészkei: ez MEKKORA ÖTLET!

És igazuk is van!

(De ettől még pár tízezren összegyűlhetnénk ÜNNEPELNI...)
@Interlock:

"Antoine de Saint-Exupéry: Fohász (részletek)

"Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie!
Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek,
kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó
ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!...
Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és
a megfelelő helyen – szavakkal vagy szavak nélkül – egy kis jóságot
közvetíthessek!

Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől!
Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
Taníts meg a kis lépések művészetére!"

:)
@Dr. Kismac Ph.D: Szerbia ezerrel kapar az Eu-ba kerülésért.

Ezt a vajdasági mentalitást onnan származó mesélte, ahogy a magyar útlevél iránti lenézésüket is akkoriból. Meg azért is, hogy de csórik voltak az itteniek - valóban - hozzájuk képest!
No, doktorok, renitens, doktorosodásnak ellenállók és Blogisten: jó éjt mindenkinek!

:)
@a szív fészkei:
@tinca:

Az egyik legnagyobb poén az volt, amikor vakszimultánt adott 4 pályán (tábla a hát mögött, csak egy üres sakktáblát láthatsz, a partit nem, egy segítő mozgatja bábuidat).
Az eredmény: asszem 3,5 pont és nem kezdők ültek a sakktábla alőtt!

Vagy amikor Kaszparovot náspángolta el. Meg a bolgár Topalovot - mindkettő férfi világbajnok volt akkor!
És micsoda partik voltak: elegancia, finesz, már-már felfoghatatlan pontosság, partivezetés: tankönyvbe illő játszmák, a sakk igazi géniuszai ellen! Nem remegett meg a keze, erőseket húzott a "nagyágyúk" ellen is.
Szóval okos. Nagyon.

Csak képzeljük el azt a mozdulatot, ahogyan az e kurzus alatt elfogadott majd 350 törvényből cirka 345-öt kapcsiból visszaküld, némi átalakításra. Piha, micsoda

No persze, ilyen KE-ünk Viktor alatt soha nem lesz. Mit is kezdenének vele?

A fidesz egyébként is patriarchális párt, nőknek ott Selmeci Kiflicsücsök Gabriellán és a miskolci egyetem tanszékvezető docens asszonyán (Pelczné Ildikó) kívül nemigen terem babér...

De a fidesz után miért ne lehetne?
@Dr. Kismac Ph.D:

"Egyébként döbbenet számomra, hogy a több-bérűek hogy képesek nyilatkozni a kisbérűekről. Van egy - egyébként normálisnak mondható - barátom, aki olyanokat mondott nekem, hogy nem hittem el.
...
Mondja ezt úgy, hogy cca. 5-6 éve még ő is a vesztesek között lett volna és nem lett volna ekkora szája..."

"Vonzalmaink különleges képessége, hogy világszemléletnek álcázzák magukat." (Hermann Hesse)
@a szív fészkei: talán azért, mert minden második hozzámszólásodban arra kérsz, ezt vagy azt értsem meg. Pedig értem, hidd el :-)
Humorom állítólag van, de ezt magamtól sosem vallanám be nagy nyilvánosság előtt :-) Ha majd blogot írok, elbírálhatjátok :-)

@Dr. Kismac Ph.D: én igen jól szórakozom itt, és félreértés ne essék, nem rajtatok, hanem veletek nevetek. Kipróbáltam valami mást, ennyi az egész.
Mivel a melóm fele arról szól, hogy programokat írok, szívesen segítek neked ilyesmiben :-) Szigorú követelményeknek is eleget tudok tenni, programjaimban ugyanis nem lehetnek helyesírási hibák, mert az mindent megakaszt; ettől függetlenül a végeredmény még lehet szar, de ahogy a mostani kormányt elnézem, a léc elég alacsonyan van, szóval emiatt nem aggódom.
"Felkérték Orbánt, de nem megy szónokolni a Kossuth térre
...
Cikkünk megjelenése után Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azt közölte: "nagyon örülünk annak, hogy az emberek kiállnak az ország mellett, mivel azonban ez egy civil rendezvény, a miniszterelnök nem mond beszédet rajta"."

index.hu/belfold/2012/01/19/felkertek_orbant_hogy_beszeljen_a_kossuth_teren/

A szokásos csúsztatás: "az emberek kiállnak az ország mellett".

Nem az ország mellett állnak ki, hanem a kormány, pontosabban Orbán Viktor mellett!
Ehe...

"Újabb csapás az autósokra: lecseréltetné a rendszámokat a kormány

Az autók rendszámtábláinak cseréjével növelné a 2012-es költségvetés bevételeit a Nemzetgazdasági Minisztérium. A szaktárca erre az Európai Bizottságnak küldött decemberi jelentésében tett ígéretet: a tervek szerint a cseréből befolyó illeték idén 12 milliárd forintot tehet ki. Bár a jelentés pontos részleteket nem közöl, a hvg.hu információi szerint a kormány arra készül, hogy teljesen új nyilvántartási és azonosítási rendszert vezessen be, ami a rendszámok kötelező cseréjével járhat."

hvg.hu/gazdasag/20120119_NFM_tervezett_rendszamtabla_csere

Ez persze NEM adó, nem megszorítás, és arra játszás SEM, hogy préseljünk ki minél több bevételt azokból, akikből még egyáltalán lehet.
Aha...
@Interlock: Bocs, rossz reflex, 34 élek a férjemmel, szóóval ez zsigeri. :-D
@Zébácsi: Biztos így van, én nem értek a sakkhoz. Csak akkor láttam élőben sakkozni Polgár Juditot, amikor Lennoné - Yoko Ono - volt szeretője, Sam Havadtőy kiállításán, (aki a sakklépéseket festette-ragasztotta fel csomó képre
csipkéből a nagy meccs emlékére) meglépte azt a lépést, amit Fischer lépett Kaszparov ellen, vagy hogy volt...

Nagyon szimpi, okos, stb. nő, elismerem, de ilyen hülye és hiú balfaszok soha nem jelölnek ekkora embert maguk fölé. ez Magyarország!! Nem Izland by the way...
@Dr. csaknézek...: Ja, nincs biztosítva a tuti két milla tapsihapsi.
@Dr. Kismac Ph.D:

Ebben igazad van, viszont az IMF szarik erre magasról. Őket egy dolog érdekli ideológia nélkül:

- Csinál az egykulcsos 500 milliárd hiányt évente, vagy nem csinál? Ennyi, és semmi több.
Kedves Tűzfal!

Felfestettük az ördögöt a falra:

index.hu/belfold/2012/01/19/szanyi_indul_az_mszp-elnoksegert/

Kibaszottul utálom már hajtogatni, hogy én megmondtam...
@Fabius: Mikor bír ez az embernek sem látszó demagóg valamit ideológia nélkül csinálni? Csak úgy, az értelem kedviért??? Emlékszik valaki vele kapcsolatban ilyenre?

Az ideológia fedi el, hogy fogalma sincs semmiről. amit leadott isten,haza,család-dumában szerdán kioktatva, mondhatni totál lebaszva Jurópot, mint egyszem,éyles Grál-lovag a hitetlenek tengerében - nos az világszám volt Góg és Demagóg fiaként.
@Fabius: Neeeeeeeeeee! Ki az az őrült, aki ezt támogatja! Vagy így legalább tényleg elválik a szar a májától: ők maradnak masztodontemető, és lesz a többi elmenekülőből valami jobb ezek nélkül.
Vazze ez a csaló rongálja a gyerekek morálját!! Osztályfőnöki órát tarthat!!! www.blikk.hu/blikk_aktualis/egyre-gyanusabb-schmitt-kisdoktorija-2077918

Hagyja a kiskorúakat békén, ne moleszterálja (by Kyle/SP) őket!!
12 milliárdot várnak a táblacserével. És ha Orvbánékat cserélnénk le, mennyit spórolnánk???
Navracsicsi is baráti futballtársasággal múlatja a kevés szabadidejét.De azt viszont nagyon célirányosan! nol.hu/kult/navracsics_futballkapcsolata_a_godorbeli_atszervezes_hattereben_
@Fabius: nem tudok utánaszámolni, de érdekelne egy szakember véleménye, na és persze a társadalomé is, főleg jobbról: borzasztóan szar, vagy kibírhatatlan lenne-e az alábbi elgondolás? A számokat főleg hasból írtam, és magasabb fizetéseknél értelemszerűen az előző értékhatár feletti összegre vonatkozna új kulcs:
- 10..13% SZJA mondjuk havi bruttó 180000-ig, nincs adómentes minimálbér (egyrészt, mert gazemberségnek tartom, másrészt, mert azzal sokan csak csalni akarnak, harmadrészt meg azért, hogy mindenki érezze, hozzátesz a közöshöz)
- 14..17% (a 180 fölötti részre) mondjuk 500-ig
- 18..21% másfél millióig, esetleg kettőig
- 25% kettőtől nyolcig-tízig
- afölött meg legyen 28%, száz milliós határnál (de jó kis prémium...) 30%

Ez persze csak példa, és lehet, szar is, majd megszakérti valaki.
Nekem az MSZP többkulcsosával az volt az egyetlen bajom, hogy kőgazdagként büntetett 40akárhány százalék körül olyanokat, akik messze nem voltak gazdagok, az egyes lépcsők között meg akkora különbségek voltak, hogy sokszor nem mertek az emberek béremelést kérni, nehogy átessenek a lehúzós sávokba. Technikailag száz kulcs kb. annyi, mint egy, már ha a bérszámfejtő programok oldaláról nézem, tehát az nem lehet kifogás, hogy a sok kulcs bonyolult.
- Megérné-e egy ilyen, relatíve kis lépésközű kulcsrendszer az államnak?
- Bevenné-e ezt az emberek gyomra, különös tekintettel az egy kulcshoz ragaszkodókra?
@pom pom: Szia POM-POM teccik! Átviszem a nevessünkbe - engelmeddel! Nagyon jó!
akkor mi tortent tegnap? egy kis osszefoglalo valakitol? doktor
1055. hozzászólás...mi volt a rekord...alszotok doktorok :D senki nem termel :D?
@d fele doktor fele barát r: kérése parancs, doktor :-)

- a Nap Budapest fölött 07:25-kor kelt, Brüsszelben ugyanerre 08:36-ig kellett várni, azaz 1 óra 11 perc előnyünk volt, ami egész konkrétan 01:11-ként írandó, és ebből csak a vak nem látja, hogy a számok alapján a baloldal egy-, míg a jobboldal kétharmadot szerzett (direktíva: Szíjjártó elől titkolni)
- fővárosunkat 16:23-kor borította sötétségbe a napnyugta, ami a címlapra kerülés után erre a blogra is begyűrűzött, ekkor történt meg az, hogy az ellenség keze betette a lábát
- feltehetően vírusos, végtelen ciklusba került Mátrix-alprogramok próbálták destabilizálni a blogfelület hangulatát, de az immunrendszer működésbe lépett, kezdeti gyengélkedését a később tömegesen megjelenő doktorok megszüntették, és a jelekből ítélve sikeres terápiát alkalmaztak
- némi ujjongást követően a doktorok pihenőre tértek, hiszen ha valakik, akkor éppen ők tudják, hogy a vírusok kedvelt túlélési módszere a betokozódás, emiatt feltehetően számítaniuk kell azok további megjelenésére
- elfogyott a kávém
@Interlock: nem rossz , nem rossz...akkor téged elkapott a virus :D?

és politikai szempontból...pali tovább palizált..Surján alelnök...ki a faszom az a Kopits Matolcsy koppintott Tomikától...

ööö... elburjánzott a doktori virus, ami a mandinert is megfertőzte....
@d fele doktor fele barát r: nekem Don Quijote-tünetegyüttesem van, az rosszabb.

Politikai szempontból a Milla száz évre előre benyújtotta területfoglalási igényét a tüntetéseihez, ami miatt egyeseket rettegéssel, másokat reménykedéssel tölt el az a következtetés, hogy a Fidesz még száz évig kormányon marad.
Török Gábor olyan áhítatos tapintattal rajzolta körbe Orbán profilját, hogy a bűnügyi helyszínelők hozzá jelentkeznek majd terepi gyakorlatra.
Orbán nagyon örül a mellette tüntetőknek, de annyiba már nem nézi őket, hogy személyesen legalább egy köszönöm-öt mondjon nekik.
A tervek szerint le fogják cseréltetni a járművek rendszámtábláit, eddigi szakszerűségüket elnézve a 3 betű - 3 szám helyett az új formátum a városnév-utca-házszám-adóazonosító jel lesz, emiatt az IFA szélességéhez kell igazítani a személygépjárműveket és a motorokat is (fellendül a karosszéria-javító kisipar), valamint extra sávszélességűre bővítik a közutakat, így végre beindulhat az építőipar is.
Schmitt Pál rendhagyó előadást tartott az egri Dobó István Gimnáziumban (rendet hagyott maga után), ahol nem lehetett tőle kérdezni, ennek megfelelően kurva gyorsan végzett; a városházán megdicsérte Nagy Imre volt polgármestert (MSZP), ezzel valószínűleg tevékenyen hozzájárult annak kiközösítéséhez, az MSZP helyi romjainak további bomlasztásához.
Ezt a bomlasztást Szanyi kapitány államfői dicséret nélkül is elvégzi, ha - ahogy ígérte - tényleg indul az elnökségért; meg merem kockáztatni, hogy még hatékonyabb is lesz.
Folyamatos havaseső közepette erősödött a forint, az amerikaiaknál a benzin ára elérte a 260 Ft-os lélektani határt, gyurcsányahibás.
És mindezek mellé, a Mauna Kea vulkánon működő Keck obszervatóriumból felfedeztek egy, teljesen a sötét anyagból álló törpegalaxist, ami azért számít fantasztikus eredménynek, mert első ízben sikerül Hawaii-ról a teret is torzító hülyeség segítségével egyenesen a Fidesz-székházba belátni :-)
@Interlock: mar ertem miert nem kaptal doktorit te nagyon huje ;)
@Dr. csaknézek...: Igazad van! Már sok minden nem maradt, legalább rötyögjünk egy jót!
@anyósnyelv: Hofi utan szabadon elveszett az i...de legalabb lett sok doki...bar mind plagista doktorok, de legalabb a mienk ;) :(
@Interlock: erted demonstralnak es te nem mesz ki koszontot mondani, mar most fel mi lesz ha nem csak unneplik? vagy nem akar vegyulni veluk, mega vegen rissz szo erne a hazelejet...lehet marciusban sem lesz szonoklas megelozocsapaskent?
@a szív fészkei: szia! Ez jó volt!

Én sem tartottam szükségesnek doktorálni!
@anyósnyelv: mindenki be van doktorálva?
@anyósnyelv: ne palizálj b+ ne palizálj ! nem vagy te fidesznyikk

apropó palizáltam hozzá egy kiegészítést... komponáld bele, enynit még te is +tehecc a doktoridért...

diszkrét diszharmonikust a díszfalas díszterembe dísz-szonáns díszként díszelegni díszletnek

+Dísz téren
+díszőrség +díszminőségellenőrzés=diszkvalifikálás...
+dísztelt
+diszjunktív
+diszciplináris
+díszebéd
+díszkiadás

karácsonyi dísz nem lesz dr. sitt

www.youtube.com/watch?v=e2mS5OCdalA&feature=player_detailpage#t=102s

a dr. Shitek bosszúja... azaz a sitt bosszúja... azaz a selejt bosszúja...
@Fabius: Megesküszöm a harlequin füzetek igazságára, hogy a legjobb tudásom szerint látom el agár miniszteri posztomat, és semmit sem fogok elmatolcsyzni, nem leszek butább szijjártó petikénél, és méltó leszek torgyán örökségére. Ittenségem úgy segéljen!
@Fabius:
ez a lehető legjobb ürügy lesz (már ha nem akarja az államcsődöt persze), hogy visszaléphessen az egymásfélkulcsos adótól. tökéletes alibi. ld. megtámadott minket a külföld és a sok agyatlan barom meg zengi :)
@pom pom:

És nem maradhat ki az sem, hogy mindez elég nagy DISZnóság! :)
@Dr. csaknézek...: az az első szó volt az írásban:)))

diszgráfiád? van? odáig sem jutottál? :)
@pom pom:

Ajj, ezt eltosztam! :)
Sorryság!

Nem diszgráfia, felületesség és lyukas memóriára támaszkodás voltak a kiváltó okai eme kapitális baklövésnek... :)
süti beállítások módosítása