Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.27. 05:22 Fabius

Vesszen a diktatúra! Wifipuccsot Orbánnak!

Címkék: internet facebook milla wifipuccs

Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így lehet túlenni egy "forradalmat". A huszonharmadikai tüntetés sikeréről már nem az utolsó mócsingot igyekeznek lerágni, hanem magát a csontvázat falatozzák ezzel a marhasággal jóízűen.

Mert az ne legyen, hogy a helyén kezelünk valamit. Isten őrizz, hogy abbahagyjuk és visszanézve kicsit büszkék lehessünk rá, mert nem kúrtunk el semmit. Nem, használjuk ki az alkalmat, még tart a láng, és csináljunk valami igazi baromságot amibe belesápad még az is, aki amúgy szimpatizál velünk.

Döntsük meg a rendszert! Nevezzük át a wifinket!

Hogyhogy minek? Azért, hogy terjedjünk az éterben! Mutassuk meg mind a három szomszédunknak ahol még látható a rendszerünk, hogy mi aztán, de tényleg. És ha ezt elég sokan csináljuk, akkor a majd a diktatúra összeomlik.

Nem vagyok közösségi oldal forradalmár alkat, nem is vágom ezeket a nekibuzdulásokat, ezért magyarázza el valaki: miért jó az, ha a szomszédaim számára világossá teszem mennyire nem tetszik a rendszer? Amit maguktól is tudnak - mert láss csodát, szoktunk beszélgetni. Nem kéne valami nagyobb léptékben gondolkodni? Mondjuk csinálhatnék egy molinót és kitehetném az ablakok alá, hadd lássa az én kreativitásomat és nem tetszik a rendszeremet az egész lakótelep.
Azért csak más lenne, ha ezt látná a troli ablakból is az utazóközönség, és szerintem az autósok, járókelők között is népszerű lenne. De megtehetem, hogy a céges wifit is átnevezem valamire, és nyilvánvalóvá teszem az ügyfélkörnek, hogy nem tetszik a rendszer. Igaz, politikának az üzletben nincs helye, de majd mostantól legalább tudják hová jönnek. Esetleg a teljes hatás kedvéért a wifim elnevezése láttán visszafordulókat még le is orbánbérenc-rendszerjanicsározom, hogy teljes legyen a fíling. Nem tudom ki találja ki ezeket a marhaságokat, de az biztos: sokan nem szeretnek titeket, és a legkisebb ráfordítással így tudjátok magatokat végletesen röhejessé tenni. Ha ez a szándék, nosza. De ha komolyabb tervetek is van, akkor igyekezni kéne valami kevésbé dilettánsat kitalálni. Mert arra játszani, hogy a rendszer belebukik a röhögésbe viszonylag hiábavalónak tűnik.

433 komment · 10 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr843498043

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Én vagyok... 2011.12.28. 12:06:17

Liberális voltam,de Istenné váltam,Mikor pár szövetségesemetJól bedaráltam.Tudtam mikor kellBalról jobbra átvágni,Unortodox módszerekkelÚj utat vájni.Megértettem, csak akkorLesz tiszta a kép,Ha párton belül nem riogatEllenzék.Én vagyok a vezér,Én vagyo...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2011.12.27. 19:56:31

Hogyan irányíthatja egy nemzet gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Nemzetgazdasági miniszterünknek soha nem volt versenyszférás állása, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodáss...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2011.12.27. 19:52:58

Hogyan irányíthatja egy nemzet gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Nemzetgazdasági miniszterünknek soha nem volt versenyszférás állása, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodáss...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2011.12.27. 19:49:15

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán? Mihez ért ez az ember az ELTE ÁJK-n huszonnégy évvel ezelőtt szerzett diplomájával? Nézzük meg az Europass sablonba feltöltött életrajzát! Úgy értem, szép dolog az, ha valaki szervezeteket, kiadókat, szerkesztősé...

Trackback: Honnan tudhatod, hogy diktatúrában élsz? 2011.12.27. 19:48:44

Ha meghal a szeretett vezér, az állami tévé közvetíti, hogy még az erdő állatai is gyászolják. Úgy, ahogy Kim Dzsong Ilt, Észak-Korea atyját a szarkák.   A furcsa gyászra az észak-korei Unsan nevű bányászfaluban került sor. Itt áll Kim Il Sung...

Trackback: Nem érdekel a mocskos politika!!! 2011.12.27. 19:39:00

“Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, nem szóltam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, nem szóltam, hisz nem voltam szakszervezeti tag. Amikor a szocialistákat bezárták, nem szóltam, hisz nem voltam szocialis...

Trackback: Vonyít a falka 2011.12.27. 17:26:15

Minden keresztény, vagy legalábbis tisztességes ember most Karácsony szent ünnepére, a szeretet ünnepére készül. Félreteszi a haragot, a gyűlöletet, a harcoló felek fegyverszünetet vagy békét kötnek, pihennek a kardok és csatabárdok.  A tisztesség...

Trackback: Az elrugaszkodás évei? 2011.12.27. 12:41:55

Az év vége felé valószínűleg egyre több spekuláció fog megjelenni azzal kapcsolatban, hogy mi vár ránk 2012-ben. Bizonyos tekintetben nagyon nehéz pontos képet kialakítani, a kormány egymásnak ellentmondó nyilatkozatai és a zavaros, hosszútávú konce...

Trackback: Orbán! Te tetted ezt! 2011.12.27. 10:56:18

Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@nekemtökmind1: Most új ellenzék készülődik: Szolidaritás, Milla, 4K, LMP, DK. Egyelőre nem látszik mi sül ki belőle, de ez nem is baj. Majd kialakul. Az új rendszer már megmutatta antidemokratikus vonásait, a gazdasági elkúrás mérete lassan tudatosodik az egyszerűbb emberek előtt is. A frontvonal valahol a demokraták és a tekintélyelvűek között fog húzódni. Az ellenzéknek, a jobboldali demokraták felé is nyitnia kell, otthont kell nekik adni: Pokornira, Mellárra gondolok, de akár Sólyomra is. Nem feltétlenül azok lesznek az ellenzék zászlóvivői, akik jelenleg a parlamentben ücsörögnek tehetetlenül. Én is kíváncsian várom, hová fut ki a dolog. Minden kezdeményezéssel szolidáris vagyok, legyen az bármilyen bugyuta, ha jó szándék vezérli.
"De ha komolyabb tervetek is van, akkor igyekezni kéne valami kevésbé dilettánsat kitalálni. Mert arra játszani, hogy a rendszer belebukik a röhögésbe viszonylag hiábavalónak tűnik. "

Öhm, igen, ezzel egyetértek, szóval a legtöbbeknek azért nem jön be ez a Facebook-forradalom, mert egyszerűen nem vehető komolyan.
@sisifux: A legjobbakat nem tudja megfizetni a közalkalmazotti bértáblával:)De még az állami cégeknél sem a szabad fizetésekkel.
Még a jókat sem igazán.

Objektíven dolgozni nem tudom hogy lehet, szerintem jól dolgozni lehet, vagy hatékonyan, de mindkettőhöz kell a bizalom:)
@ColT:

Bi'tos csak ezzel próbálják elterelni a kormány figyelmét, miközben a háttérben folyik az érdemi munka. :) Álmodozzunk.
@kíváncsivagyok:

Mivel meg nem történt dolgokat állítasz nem tudok veled vitába szállni. A szóvicc a végén borzasztó volt.
@nekemtökmind1: "A Vezetői szinten történő tisztogatás, számomra elfogadható káderezés.Pártszínektől függetlenül.Mindenki azokkal tud hatékonyan dolgozni akikben megbízik."

Bocs, hogy belevau, de ez így elég kemény. Szerintem tévedsz: abban, hogy azt feltételezed, a vezetők (és a káderezéstől érintett szintű beosztottak) dolgozni akarnak. Biztos akad, aki dolgozna, de ilyesmire "ott fent" nincs különösebb igény; kiszolgálás, végrehajtás, egyetértés a dolguk. Amikor valakit azért rúgnak ki, hogy egy atyafi kerülhessen a helyére, akkor szinte 100, hogy az érdemi munka javítása szóba sem kerül.
Én azt szeretném, ha megszűnne ez a tisztogatósdi. Tőlem lehet Polt Péter kilenc évig a világ főügyésze is, nem zavar - ha rendesen, pártatlanul végzi a dolgát. Maradhasson a seggén minden egyes közszolga, ne kelljen félniük a szakértőknek - amennyiben tényleg lelkiismeretes, értékelhető teljesítményt nyújtó közszolgákról, és független szakvéleményként elfogadható szakvéleményt adó szakértőkről van szó. Elég volt már abból, hogy négyévente ki kell rúgni mindenkit pusztán amiatt, hogy helyzetbe hozhassák a haverokat, "törleszthessék" a korábbi segítségeket, vagy épp megalapozhassák gyerekeik jövőjét.
Az, amit te elfogadhatónak tartasz, az minden mutyi alapja, és nincs a világon annyi turha, amennyit az ilyen tisztogatások miatt szét kellene köpködni.
@nu pagagyí:

Az általad felsorolt csapatok egyenként és együtt sem komolyan vehetőek(sajnos).
Ráadásul GYf jelenléte önmagában maximalizálja a rajongótábort pár százalékban.A Milla erősen SZDSZ fertőzött, Az LMP komolytalan.
Észrevehető erő, de kormánytváltani aligha fog.
Az átlag szavazó ha választania kell Karsay Dorottya vagy gyf és Orbán között, simán orbánt választja.
És nincs olyan ember aki mögé be lehetne állni. Bár Sólyom tetszene akármilyen kapzsi is:)Picit Medgyessy utánérzés lenne kicsit esetlen, de legalább nyugodt:)
rohatt csalók... akkor gondolom még egy szerkesztő mond le önként, pironkodva a 2 millás HAVI fizetést adó MTV s állásáról...

index.hu/kultur/media/2011/12/27/tudatos_hazugsaggal_vadoljak_az_mtv_hiradojat/
@torró: +1. A demokráciára leselkedő veszély az messze van ettől.
@messi-asz:

Á, csak ki fog derülni, hogy a mozgássérültek idegenszívűek. A krisnások is.
@milyen szép a Vértes, ó: ki a lóf@sz fog ezeknek nyilatkozni valaha is?????

ez új dolog... azért ez még nem volt...
@Interlock:

Amit írtál abban igazad van, nem is tudok vitatkozni vele.
Viszont amit én láttam abban több volt a csapatcsere, mint a pártalapú protekció.Egyébként mindkét hatalom alatt.
Az hogy egy változás végigcsorog a szervezeten valahol természetes, mindenki hozza a saját csapatát. kulcspozíciókban meg cserél. És tuti , hogy az is megesik, hogy akit elmozdítanak jobb szakember mint az új. Ez a folyamat alapjaiban nem különbözik a versenyszférától.
@nekemtökmind1: én a versenyszférát látom, igaz, még csak kb. 15 éve. De ennyi idő alatt inkább azt láttam, hogy a tapasztalatot, az évek alatt összeszedett tudást még az új főnökök is előbbre valónak tartották, mint a kapcsolatokat. Ez feltehetően azért van így, mert itt még a főnök is a fizetéséből él, az pedig a nyereségtől függ - amikor a saját zseb a tét, hirtelen szétfoszlanak a rokoni, haveri szálak. És ez nagyon jól van így, mert ettől működik a cég.
Persze, a "vezér" titkársága cserélődik, de azt ki nem szarja le, úgyis csak viszik a pénzt.
@messi-asz: nem vagyok az atomenergia melldöngető híve, de ha megnézem, hány 400 kV-os vezeték szállít az országba, és hány szállít innen kifelé, akkor igen, Paks - itt, most, és még egy darabig - kell nekünk.
Ha már Tesla és Moray ötleteivel nem tud mit kezdeni a világ.
@Interlock: nem akarok a témában elmerülni...

de a 4es metro (idáig) 600 milliárdjából... 600 db kombínó vagy 600 000 db (igen hatszáz ezer) HANNOVERI VILLAMOS jött volna ki....

a paksi bővítések árából kb 1 méter hőszigetelessel körbe lehetne szigetelni az összes lakást...

ugye jelzés értékkel ez elég?
én lexarom... mindenki (simicska) azt csinál a közpénzével amit akar és amit a sok zombirka hagy neki....

amikor Paks nagyot fog szólni (robban) akkor én már rég nem leszek a zországban ahogy a mostani helyzetet elnézem...

mellesleg meg: nagyon biztonságos lesz, mer ugyse épül meg... sose fog üzemelni... erre is céloztam a 4es metróval...

simlicska elviszui a zsetont osztjónapot
@Fabius:

Egy óra 18 percet bírtam. Most pihennem kell. Ezt az agymosást! Esze nélkül nyomja a legvadabb sódert. Kiderült, hogy paradigma, meg, hogy feud az termőföldet jelent. Közben a fejében szanszkritból fordított. Ezt mind kihagytad. És a magyar mellesleg aranykori lelkületű nép. Jaj.
A jogszabály alapján listát az a párt állíthat, amely - legalább kilenc megyében és Budapesten - minimum 27 egyéni választókerületben önállóan jelöltet állított. Ehhez választókerületenként ezer ajánlószelvényt kell gyűjteni.
Akik "egymillióan" vannak, azoknak ez smafu, nem? Akkor meg mit kell izgulni??? :)
@messi-asz: oké. És, ül már Demszky? Jó, de fog? Á, akkor legalább a saját volt választói ráálltak már a tökére, hogy "micsinátábazmeg"?
Egyik sem, persze. Ez Magyarország, a következmények nélküli tettek gyűjtőhelye. És meg ne szólaljon egy Fidesz-fan se, mert az ő imádottaik egytől egyig ugyanolyan sunyi dögök.
Szerintem bővül majd Paks, bár a lopás úgymond borítékolható. Hogy Simicska még jobban meggazdagszik? De jó neki. Ugyanígy jósolhattad volna azt is, hogy az építkezés kezdetét sem éri meg; ennyire azért nem lehet belelátni a jövőbe.
@ByA:

Nem lesz szárnyam? :-( Pedig micsoda csoda lett volna egy szárnyas varánusz, aki a nyálával öl...:-D

Basszameg!

Beszélni kéne vele, hátha mégis rosszul tudja! :-))
@ByA:

Én azért sejtettem valami hasonlót. Az első virágzása alkalmával voltam olyan felelőtlenül kíváncsi, hogy megnéztem videón az egyik előadása részletét.

Mondom, egyszer és soha többet.
@messi-asz: jah az orosz államadósság fejében 98-ban meg ementálivá fúrtak volna Budapestet
@Interlock: adottságilag se vagyunk ausztria, ahol több a szél és a gyors folyású patakocska, bár ott megoldották atom nélkül...
@nekemtökmind1:

Ez a folyamat alapjaiban különbözik a versenyszférától. 20 éve csinálom, nálam kizárólag a teljesítmény számít. Nem érdekel se a politikai, se a vallási, se egyéb más magánügy, koma-sógorság sem.

A bejáratott, gyakorlott, megbízhatóan teljesítő alkalmazott minden cég motorja. Aki régen ismeri a rigolyáimat az kevesebbet konfrontálódik és ezt tudva kevesebbet hibázik is. Én ezért nem stresszelem halálra a meglévőeket azzal, hogy áll mögöttetek 50 ember a helyetekre várva.
@Fabius:

Volt a Szálasi témáról is? Atya Ég! Ez a mostani egy moslék. Benne a legyzagyvább módon minden.

A szárny dolgot kilátásba helyezte, de aztán visszavonta. Most jól megnézhetjük magunk. De nagy baj nincs, mert jövőre ilyenkor paradigma váltás és jön újra az Aranykor, amiben mi lelkileg mindigis élenjártunk.

Olyan nincs, hogy ő valamit rosszul tudjon. Egy ilyen csaj? Hogy lehetsz ilyen tudománytalan?
Én valami permanens tüntetésben benne lennék. Vagy egy kis paradicsom, tojásdobálásban. Demszkynél sem volt problema...
@Fabius:

Azért némileg kínos, hogy az ajánlotta, aki az első észrevételemről egyedül közölte, hogy tetszik neki. Hát nem pont erre számítottam.
@Fabius: 20 éve te vagy a főnök, ilyen egyszerű. nem lesz választás, és nem jön új slepp.

szerintem teljesen megérthető, ha lecserélik az előző slepp embereit, akik ha nem lojálisak akkor, ellenállnak, információt visznek ki a másik oldalhoz (a "versenytárshoz"), munkát lassítanak és morálisan rombolják az adott szervezetet.
@ByA:

Az ÉS-ben vagy a MaNcsban volt róla egy portré, ott lettem kíváncsi. Szeretem egy felvételt és leöntöttem magam a hungarizmus kiszínezett, hasonló fellegjáró eszméjével.

Borzalmas volt.

Annyira, hogy az is másodlagos lett, hogy ő ezt komolyan gondolta akkor. Mintha Szálasi és Emese ősanyánk rettentően betépett szerelemgyerekét láttam volna.
@Fabius:

Akarom mondani szereZtem
@Fabius:

Nem mondod? Emese megcsalta a Turult?

Nameghogy ha már, akkor pont egy örménnyel? Nem mintha bármi bajom lenne velük, sőt, dehát az ember (bocs, a magyar) nem ezt várná!
@FILTOL:

Én csak azt mondtam ne hasonlítsuk az államigazgatást a versenyszférához.

Ettől függetlenül azt természetesnek veszem, hogy a vezetést lecserélik, de a szakember gárda cseréjét időnként nem értem. A talpasokat felesleges kirugdosni, mikor döntési helyzetben nincsenek, a szakértelmükhöz képest a lojalitásuk fontossága elhanyagolható.
@felebarát: sehogy sem vagyunk Ausztria, de ez talán nem is olyan nagy baj. Ha csak a domborzatot nézem, elég ritka madár a hólánc még mifelénk is, pedig innen nincs sem túl messze, sem túl magasan a Kékes :-)
Az energia lesz a jövő nagy mumusa, ebben biztos vagyok (igaz, tévedhetek). Paks fenntartása, bővítése úgy kerülhető el, ha a lakosság és az ipar is lejjebb ad az igényekből; ma még ilyesmire esély sincs, egy-két évtized múlva meg fájdalmasan muszáj lesz, kivéve, ha Felcsút alatt van a világ összes gázmezejének főcsapja :-) Az időjárás csak szarabb lesz, nem lehet számítani sem a vízre, sem a szélre, maradna a napenergia, de amíg külföldi intézeteknek, cégeknek kutatják a magyar agyak a technológiát, addig abból sem lesz hasznunk. Talán volna más megoldás, nem csak az atom, de ahhoz túl sok minden hiányzik.
@Interlock: népszavazás, mint a sógoroknál...akartok e atomot?
@FILTOL: így lehet legalizálni azt, hogy "le van szarva az ország, csak a PÁRT a fontos".
Megtanuljuk-e ugyan egyszer, hogy egy hajóban ül mindenki... :-(
@ByA:

Szálasi és az őskurucok fejében élő Emese szerelemgyereke pont úgy nézne ki, mint Bácsfi :-)

Ja, az eszme olyan, mint a szerelem: nem válogat.
@felebarát: nem volna szabad ebben az országban IQ-teszt nélkül népszavazásokat tartani, túl nagy fegyver a populista seggfejek kezében.
@Fabius:

Azért a perverz gondolataimból maradt. Érdekes lenne kettesben beszélgetni vele.

Hahó Diána, hívj föl!
@ByA:

Én, ha neked lennék azért a nagy hahózás előtt beszereznék egy példányt Josef Dürr Démonmágia című könyvéből, és elvégeznék egy dereglye átállító szertartást.

Tuti ami fix.

:-D
@Fabius:

Nem értek az ilyenekhez. Mi az, hogy dereglye átállítás? (ne küldj a Googlebe. Egy okom volna azzal kezdeni, ha szégyellném, hogy nem tudom. De ez méltatlan lenne.)
@ByA:

Részemről csak egy poén, az ezoterikusok szerint ez kell ahhoz, hogy a lelked mélyéről feltörő gonosszal meg tudj küzdeni.

http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=35313&type=22&_v=Durr_Josef_Demonmagia_Az_alvilag_kulcsa

Gondoltam, ha Diánával találkozol, ki tudja, kellhet :-))
@Fabius:

Az teljesen világos volt miért mondtad, de valahogy mintha őt nem afféle mozgatná. Hogy mi, az még világos, de a cinizmus azt hiszem rettentesen erős összetevő. Mintha röhögne a markába, hogy miket tud beadni embereknek és ezzel szórakoztatja magát. De jövedelmező is lehet gyidejűleg. Mint fent. Szóval kellemest a hasznossal. És nagyon egyedül lehet közben. Részben meg egyszerűen zavart, szilárd értékvilág nélküli. Ezzel viszont vissza is térnénk a föltevésedhez, mert éppen én gondolom elég erősen, hogy a gonosz a zavarban lakik.
fideszkapdbea@omat.hu
@ByA:

Szerintem nála ez nem szórakozás, hanem hit. Adott egy kialakult értékrend nélküli kusza, de intelligens elme, aki nem tudja eldönteni milyen ideológiában higgyen igazán. Ezért vált időnként, de az aktuális hitében megingathatatlan. Ha nem keresne vele egy petákot sem akkor is hirdetné az igét. Az ilyen nem pénz, hanem figyelem koldus.
az emberek többsége nem ismeri már a szomszédait. ettől függetlenül valóban viccesen nagy baromság volt.
@Fabius:
Ez is egy lehetőség, igen. Amíg nem hív föl, nem tudom eldönteni, és azután is gondolom nem azonnal. De nem szólt a telefon. Ma már remélem nem is, mert megyek lassan aludni.

Mindenesetre hit akkora zöldségekkel, amiket ma bírtam egy ideig, hát gyanús. Meg egy pár állítása nyilván nem jóhiszemű. Tudnia kell, hogy nem mond igazat.
A blog minden mondataval egyetertek es tok jokat nevettem:-))A millasokon mar akkor rohogtunk amikor a legelejen v.mi guluszemu srac nem tudta elmagyarazni miert tuntet.Aztan jottek azzal h itt diktatura van,kesobb a vicces dal,most pedig wi-fi.Nem tudom mit szednek,de neha en is kirobalnam:-)))
@ByA:

Azért a hit olyan dolog, amiért néha fölteheted a kérdést: valóban tudja, hogy elszakadt a valóságtól?

Érdekes lenne egy pszichiáter véleménye.
@kela-bá: Kedves vagy, kösz, de nem az én érdemem. :-) Egy francia regény címét plagizálom a nicknévben.
Neked is minden jót!
Minden liberálisnak és szocialistának szívből kívánok egy igazi diktatúrát. Akkor nem károghatnának, mert hamarosan utolérné őket a game over. Faszkalapok! Hülyegyerekek!
@Fabius: Ti ezt hol találjátok? Nekem azt írta ki, hogy nem található. Futóbolondokból elég jó a felhozatal itthon, már Kedves Vezető is kitelik onnan, mit kell ezen a nőn csodálkozni?

Mondom úgy, hogy meg vagyok fosztva tőle.

Na látom, Orvbán-hívek is hozzák a maguk szintjét: minden nattyon jó, minden nattyon szép, mindennel megfannak elégedve. Aztán a folytatás ismert. Kívánom ez meg én nekik!
@Fabius: Miért Orvbán tudja? Grazi vélemény erről? Bácsfi - mondom nem adja be a gépem - kinek árt, ha delirál? Szegény, már akkor se volt normális, amikor heilszálasizott.

DE aki 10 millát kényszerít a fehér egerei kergetésére?
Ezek megint kinek akarnak hadat üzenni? A galaxisnak? mno.hu/belfold/olyan-allomanyt-kell-kialakitani-amely-szerte-a-vilagban-elismerest-vivhat-ki-1039879

Már vezető államoknak üzentünk anno, megszívtuk. Most ki lenne soron?
@a szív fészkei:

Itt van Bácsfi:

www.youtube.com/watch?v=LtRtNPNBGmc

Ehhez a nőhöz képest Orbán egy bárány szelídségű ministráns :-)
@Tita nick: A Fideszre szavaztam, de te egy agyhalott vagy. Görény, náci... stb.!
@a szív fészkei: szerintem nem akarnak hadat üzenni senkinek (kifejezetten remélem...).
Amikor katona voltam, három dolog vitt el rengeteg időt: az őrségek adása (szó sem volt még őrző-védő cégekről), a terepgyakorlatok, illetve a technika életben tartása. A harmadik kivételével nem sok értelmét látom az aktív tartalékos szolgálatnak; talán arra készülnek, hogy a megfelelő (elő)képzettségű embereket időnként "kikérik" majd a munkahelyükről, és olcsó műszaki munkaerőként alkalmazzák. Nekem legalábbis ez tűnik a leginkább logikus lehetőségnek.
Még csak wifit se loptam soha. Szomszéd boris-ak47 alatt viszi a netet. Én nem fáradtam ilyesmivel, örültem hogy levédtem jelszóval sajátot. Muteréknél még azt se kell, van 3 router a faluban. Hacsak lenem gerillázák őket hájtek furgonnal akkor nagy baj nem érheti őket. Amúgy se bankolnak ők neten. Az ilyesmi úgy sem tetszés kérdése, azt szopod amire előfizetett a lakókártel. Olyan ez mint a kormányzás addig örülj még a jelenlegi van mert a következő úgyis feléget mindent mi eretnek. Most két ciklusni mágja ég. Tehát az egész ország. De legalább januárba jön hammurapi törvénykönyve és szemet húznak fogért.
@Fabius: Kösz. Hát egy újabb világmegváltó, láttam ilyeneket, voltam pár ezoizén, kíváncsiságból. Darnellen, stb.
Mindegyik olyan, mint Diána (erről van egy Sziámi szám:www.youtube.com/watch?v=YMoBW6BAvJ) vagyis iszonyú hemungos és kielégületlen, megjósolhatóan szar magánélettel.

Ettől erőszakosak - ennek is olyan szájrángásai, karcsapkodásai vannak, hogy csak na - az nyugtatja meg őket, hogy másoknak (akik fizetnek az előadásaikért) még szarabb lehet az életük, ha az ő tanácsaikra szorulnak: tehát ebben felettük állnak, hogy megmondják a tutit.

Ha vitázol velük, acsarogva támadnak neked, nem lehet ellentmondani; ők csak váteszolnak kivevés nélkül.
Orvbán mennyiben más? Mondja a lököttségeit és nincs vita: hinned kell vagy takaroggy, nincs tér neked. Lásd tévések... Hadovál ilyen-olyan zsargonban - de ez a csaj tényleg végzi ezeket a szakokat - próbál szuggesztív lenni mindkettő, nos akinek ez bejön, hát az sajnálatraméltó.

Végülis Szálasi is erősen kapitalizmusellenes volt, vallotta a hungarizmust (illetve megalkotta), tehát a nő annyira nem hagyta abba a régi mániáját, csak más hívószót talált, az ezotériát, mert abba nem lehet politikailag belekötni.
Nem néztem végig, ahhoz borzasztóan irritáló valóban, így nem tudom, uszít-e benne más fajták ellen. Ha nem, hát akkor kevésbé kártékony, mint szálasista korszakában.

A maga esettségét és esztétikai kihívását kell mindig ilyen hú de mi vagyuk a faszagyerekek a világmindenségben!-szöveggel erősíteni. Én még soha ragyogóan szép, kellemes külsejű, harmonikus embert nem láttam ilyesmit prófétálni, csak csököttet. Aki meg van elégedve magával, látja helyét a világban, annak nincs szüksége ilyen folytonos öntudatfröccsre és mankóra. Ugyanez makkban Németh Sándor a Hitgyülis pápa. Azt is órákig kell életre nyaldosni a főbb bizalmasainak, hogy de nagyszerű, de csodás vagy Sanyi!! - akkor mer csak kiállni. (írta Bartus)

És ez érvényes Orvbánra is. Ha kiegyensúlyozott ember lenne, tudná ő is a saját és az országa helyét; akkor kooperálna, szakértőkre hallgatna, nem menne őrülten teljes gázzal Trabantban szembe az Eu-kamionnak vagyis a világnak. (by Guardian)

Kártékony vajákosok mind. Csak Orvbánnak kétharmada van és övé most a parlament. Bácsfi meg valami kis ezolklubban térít húsz embert.

Mondjuk abban egyetértek vele, hogy nem kell papi hierarchia ahhoz, ha valaki valamiben hinni akar. Így az egyház kezd felesleges lenni, mert csak hatalmi tényező és állam az államban.
@a szív fészkei:

Nálam olyan nincs, hogy nincs vita. Se Bácsfinál se Orbánnál.

Lehet nyugodtan erőszakos akár verbálisan akár gesztusrendszerben, nem különösebben hat meg. Orbán és Bácsi között a legnagyobb különbség, hogy Diána leállna veled féldélutános észosztásra is akár, Orbán ezt és a tüneteit csak az érinthetetlen tornyából csinálja.

Nem véletlenül nincsenek egyáltalán spontán Fidesz rendezvények, ahol az összegyűlt érdeklődőknek kérdezni is lehet. Viktor fésztufész ehhez gyáva. Csak a kinyilatkoztatás megy, meg a levelezés, látszat kérdőívezés. Ha lenne vér a pucájában kijönne az emberek közé, de nincs. Bácsfinak meg van, igaz más a tét.

Pedig szívesen letesztelném mire megy Viktor verbálisan egy magamfajtával közönség előtt.
@Fabius: Ja, írtad, hogy te vagy fórumok réme, reszkessen Papcsák! :-DD Persze, idomított közönség előtt klakkra tapsolóknak vakítani nem nagy mutatvány.

Erre képes.
@a szív fészkei:

Ez tényleg jó képanyag, "megvettem" reggel majd köszön :-))
Ördög Zoltánt, a Kérlelhetetlen Bakurát Az Ördög't kell idézzem szó szerint:
"Ma nem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag"
De nem bizony! -és az embernek valahogy tanusítania kell a politikai jóoldalhoz tartozását. Ki a faszom szeret vesztesekkel lenni?? Már ezeket (valamint a Mini Dúcsét, aki Rákosi, Kádár és Cigány is) a Nyugat is hogybírálja! Már Mágenheim doktor is ellenük fordult. Egy kedves arcú gyermek énekel ellene. (arra az arcra gondolok, aki a klipben énekel)
Példáuél a médiában megnézhetii magát, aki rövidtávú érdekei szerint nyal.
Sokkal hasznosabb hosszútávúérdekek szerint nyalni.
Hazagyön a gyerekem a médiasuliból és megtudom róla, hogy ezekkhez, a cigány köcsög Rákosi Viktor Dzsucéhoz húz? Agyon vágom, ha ivarérett is és már 5 éve borotválja a punciját, ha felnőtt nőnek hiszi magát akkor is agyonvágom, erre fizetem neki a sok pízt, hogy a jövőjét elbassza azzal, hogy recepciós akar lenni a Kunigunda utcában? Akkor má inkább menjen besztbojnak a Nóta tévébe, a kurva anyját! (aki ugye lennék)
Megint nemalvás, de legalább ezt találtam: www.holmi.org/friss/17.html Hogy mik vogymuk és honnan ez az attitüd Ady kapcsán magyarázódik. Tanulságos.
@nekemtökmind1: Azért én helyedben megnézném alaposabban a szavazókörletek felosztását, a törvényt is - aztán akkor jártatnám a szám!
@nekemtökmind1: hát ebben qvára tévedsz, én már kb. 150 állásinterjún túl - s nem vagyok hülegyerek - épp takarítani álltam volna be, s behívattak a Dob u. környékére,s közölték, hogy nem tölthetem be, mert állambiztonságilag megbízhatatlan vagyok! Na erre mit is lépsz. Egy bankban 30 évig megbízható voltam. Mondtam kérek egy kis dokumentet, hogy miért is? Azt persze sűrű elnézések közepette nem tudtak adni! Ne állítsd meg a napot!
@Fabius: Állítólag,ha egy nő átlépi nőiességét, vetekszik a legnagyobb vadállatokkal! Nem én találtam ki, s nem is én írtam meg nem is oly régen.
@Fabius: Még a régi "fiatalkori" gyakorlatából is kijött! Pincészetét bemutatni biztos tudja jobban - nem lebecsültem, nem tudom alábecsülni sem.
@Fabius: Pupu.blog.hu-n volt nehány hónapja egy jó pár oldalas cikk /persze elszállt/, amiben egészen fiatal korától ismerős oktatója jellemezte - figyelemre méltó volt. Teljesen levezette, mi vezethette idáig. Bele volt kódolva már akkor.
@Tita nick: Te csak süllyedj el! Kár, hogy a zenészek és a kapitány is.
@TrueY: én meg valami penetránsban;záptojással például.Bár szerintem el sem kéne dobnod, csak véletlenül a földre ejtenéd,a tekesek - "Tojás-gránátos terrorista!" felkiáltással máris az aszfaltba taposnának.Tévedhetek, persze;mindenesetre a tojás próbája a dobás.
a DIKTATÚRÁT demokratikus úton leváltani nem lehet !!!! A DIKTATÚRÁT csak MEGDÖNTENI lehet.
Vesszen a DIKTATÚRA , FEGYVERBEEEE EMBEREK!!
MINÉL előbb elzavarni ezt a a nemzeti SZAR BANDÁT!!!!
Itt falun aztán mocskos sok wifi van. Ez a baj a millásokkal is, hogy csak nagyvárosban gondolkoznak.
Milyen sok a munkahelyi unatkozó... :D
@milyen szép a Vértes, ó: Jó látni, hogy hozzátok az indextől megszokott színvonalat.
@kíváncsivagyok: Legyél is. Most ti vagytok az ellenzék, mozgósítsatok valamiért. Tőletek még a néhány tízezer szép eredmény lenne.
@a szív fészkei:
Köszönöm, hogy ezt közzé tetted, nagyon érdekes és tanulságos. Van benne valami. Igazán megdöbbentő, hogy 2006 februárja óta ez csak ezerszeresére erősödött, sőt! Mostanra lett csak igazán igaz.
Szomorúságos nagyon.
@Fabius:

Mondjuk azt nem is lehet miniszterelnököktől elvárni, hogy bárkivel aki ezt igényli személyesen beszéljék meg a politikájukat. Ezzel nem védeni akarom a dolgait, de rámutatnék, ezt nem valami tárgyszerű így fölróni. És hát más helyzetben van Bácsfi, mint ő. Nem tudhatod, hogy Bácsfi miniszterelnöknő (jaaaaaj!) olyan előzékeny lenne-e, mint Bácsfi a – minek nevezzem? – mondjuk magamutogatónő. Legyünk fair-ek.
@ByA:

Azt én sem várom, hogy Orbán audiencián fogadjon és személyesen velem beszélje meg a bennem fölmerülő kétségeket.

De.

Ha országjárásról meg folyamatos konzultációról beszélünk akkor azt elvárnám, hogy az ilyen rendezvény forgatókönyve ne az legyen, hogy kormánypárti prominens elnyomja a csudaszép győzelem kampányszöveget, neked meg az egyetlen lehetőséged, hogy meghallgatod kérdés nélkül.

A konzultáció elengedhetetlen eleme a kérdezz-felelek. Csak ehhez nincs vér a pucában.

Pedig tudna érdekes helyzeteket szülni. Nekem volt alkalmam egy teremeben egyszerre izzasztani Schiffer András, Szabó Rebeka LMP-s, és Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőket.

varanus.blog.hu/2011/03/08/varnai_reggelizni_megy

Tök fura, hogy nekik volt bátorságuk válaszolgatni élőben a kényelmetlen kérdésekre is, mert élőben még ilyenebb vagyok, mint írásban :-))
@Fabius:

Bocs, de még így sem hasonlót hasonlóval hasonlítsz. A fölsoroltaknak mind más a helyzetük. Nincs ilyen elvárás kormányfőktől demokráciákban. Lehet, hogy példát lehet találni ilyen, mondjuk közvetlenségre, most nem tudom hirtelejében, de szabályszerűnek biztosan nem az az ilyesmi, vagyis nem elvárható. Nyugodtan elmarasztalható egy halom más okból. Ezt nem dobnám a rakásra.
@ByA:

Ezzel mondjuk nem értek egyet, de most a példa kedvéért tegyük fel igazad van.

Akkor, ha a kormányfőt kihúzzuk lehet a vita és személyes konzultáció igény mondjuk közvetlenül általunk választott országgyűlési képviselő és polgármester esetén? Mert, hogy ezen a szinten sem állnak ki kormánypártiak sehová.

varanus.blog.hu/2010/09/10/csak_a_kormanypart_es_a_civilek_hianyoztak
Kela-Bá! A kommentelők emberi minőségében rejlik a véleménycserék korrektsége. Úgy tűnik, nincsenek antagonisztikus ellentétek közöttünk, így reményemet fejezem ki, hogy a jövőbeni megállapításainkat baráti hangnemben tudjuk egyeztetni. Szép estét Önnek!
@Fabius:

A képviselőnek abszolút kötelessége, nem föltétlenül, hogy megvitassa a dolgokat a választóival, de, hogy meghallgassa őket és az illetékes fórumok elé tárja aggályaikat. Éppen azért képviselő. Nem azért, hogy sokat keressen. A polgármesereken nem törtem eddig ilyen értelemben a fejem, de első megközelítésre kevésbé várnám el, hacsak nem kis helyen. Ezeknek a jó múködése az ami érdekes, nem az, hogy a választóiknak mapi szinten udvaroljanak. Teljesen legitim módon lehet ehhöz túl sok dolguk. A képviselőknek nem lehet. nekik egy bizonyos menyiségű időben rendelkezésre kell állniuk a választóik számára. Nehezebb az eset, ha listán bejutottak azok a képviselők. Ezért sem szeretem a listás választást.
@ByA:

Ragozhatjuk ezt a végtelenségig, de talán felesleges.

Én azt gondolom választott képviselőink a létra legalja önkormányzati képviselőtől a polgármesteren keresztül egészen a kormányfőig érezzék, hogy az a világ elmúlt amikor a kiudvarolt ikszünk után négy évig a csöndben ül, nem kérdez, nem elégedetlen volt divatban.

Ebben az új tudatosabb korban a választó kérdezzen a választások előtt, és a képviselője - bármely rangban - érezze kötelezőnek be és elszámolni az elvégzett munkával. Aki(k) meg erre nem képes, annak tipli van, mert alkalmatlan a feladatra amit rábíztak.
@Fabius:

Valóban érezze kötelezőnek, de ezt nem lehet napi szinten. Egészen egyszerűen téves elképzelés az, hogy így – mindennapos beleszólási joggal – működnek a demokráciák. Viszont , ahogy az előbb mondtam, remdelkezésre kell űállnia, nem azért, hogy elszámoljon, hanem hogy információhoz jusson, hogy mi a képviselni valója. A vaélasztó nem számonkérőszék. A hiba nálunk nem ott van, hogy nem szólhat mindenki mindenbe bele amikor gondol egyet, hogy nem – hadd legyek durva – okvetetlenkedhetik szüntelen. Ennél sokkal nagyobb, mélyebb a baj. Működő demokráciákban erre a fajta beleszólásra nem is merül föl ezen a módon az igény. De itt abbahagynám ennek a megbeszélését, első mondatoddal értve egyet.
@egy maréknyi dollár: "én meg valami penetránsban;záptojással például"
Én olyanra gondoltam, hogy 20-30 emberrel elmennék egy Ovi szónoklatra és amikor megszólal, akkor elkezdenénk a Himnuszt, Szózatot, vagy a Boldogasszony anyánkat énekelni. Ez sokkal kifinomultabb módszer lenne. Sajnos mióta uralomra került, nem nagyon van gyűlés...
@Katzenstreu:

Ja, azért nem érted a posztot, mert a tőmondatokat sem igazán. Oké. :)
@milyen szép a Vértes, ó: Ez még itt sem megy, ne erőltesd. E poszton nincs mit értelmezni, az izzadságszagú szar feltalálásáért aligha jár elismerés.
süti beállítások módosítása