Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.10. 05:25 Fabius

Orbán: ha én egyszer kinyitom a számat!

Címkék: fidesz válság orbán viktor eu csúcs

Lerogyott a kanapéra és majdnem rágyújtott az asztalon felejtett cigire. Pedig nem dohányzik, de most jól jött volna valami amivel babrálhat, amivel elterelheti a gondolatait a kinti világról. Fáradt volt, a tömeg ellenére magányos, úgy érezte nem érti őt senki. Ez pedig mindig feldühíti. Mit képzelnek? Irányítani akarják? Őt? Pedig ha ő egyszer kinyitja a száját, ha ő egyszer elkezd beszélni - hajtogatta magában, de hamisan csengett már ez a saját fülében is. Megcsúfolták. Megcsúfoltatták őt maga magával. Rohadtak!

Az volt a baj, hogy egyedül hagyták. Nem súgtak és nem integettek, nem adták semmi jelét, hogy baj lesz. Igaz a miniszterelnökök találkozóján módjuk sem volt erre, de azért tartja őket, hogy ezt megoldják. Mindent oldjanak meg. Időben! Neki ne jöjjenek, hogy ezt egy miniszterelnöknek magától is át kell látni, mert olyan egyszerű. Ne mondják, hogy hetek óta ezt szajkózta mindenki, mert aki a földre köp az egy földre köpő liberális mentségkereső az úristenit neki! Ő itt hajnalig tartotta a frontot, védte a szuverenitást akár gyerekkorában a felcsúti pajtát az utolsó szó jogán is! Nem, nem és nem! - ezt mondta. Mert ezt akarta mondani, és mert ezt csak ketten merték a Cameronnal. A többi nyápic meg csak lapított, mint az ötvenharmadik liter házipáleszt főzető jövedéki adócsaló.
Valósággal belerészegedett a pillanatba. Ébresztő puhányok! - ordította magában - na ki a kemény, Európa? Ki a király, a császár akit nem irányítanak?? Hol vannak a kincstári firkászok akik szétviszik a hírt? Hol adhatok interjút, hol mondhatom mindenki szemébe, hogy nesztek koki, köll-e még? Hol vannak ezek mikor beszélni, mit beszélni, ordítani akarok?! Élvezettel nézte a durcás és meghökkent arcokat a tömegben. Hogy be vannak tojva, muhaha, tele van a gatyesz kiscsikók, teccettetek volna....

Megragadta egy erős marok a felkarját, és húzni kezdte maga után. Tiltakozni próbált, de testi ereje kisebbnek bizonyult, így hagyta magát a terem csöndesebb részébe vonszolni. Körbeállták és eltakarták. Az egyiket megpróbálta bokán rúgni mert kitakarják a tévéstábok elől, vergődött, mint választási malac a Lada csomagtartóban, fújt némi nyálhabot, de nem szabadult. A fölé tornyosuló alak szája mozgott, ő pedig nem akarta meghallani, nem akart ráfigyelni ebben a történelmi pillanatban. IMF, költségvetés, államcsőd szavak repkedtek, ő meg kezdett kijózanodni az eufóriából: mivan, mivan-mivan-mivan? A tag pedig magyarázott az IMF-ről, aminek legnagyobb százalékú szavazatával az Unió bír. A kölcsönről, amit az Unió nélkül nem kapunk, mert nem kaphatunk. A fiskális fegyelemről, aminek harsány nemezése olyan, mintha magát rúgná tökön, hisz emlékszik, nem? Nem? Tényleg nem? Pedig az ő elnöksége alatt dolgozták ki a hatpontos csomagot ami kimondja, túlköltekezés esetén belebeszélés és picsán rúgás lesz a sorsa a renitensnek! Pont azt nem akarja aláírni, ami a nevéhez fűződik? Meg különben is emlékezzen mit művelnek éppen a költségvetéssel és a GDP növekedés számaival.
De a Cameron - kezdte, de leintették: Cameron védi a City-t, neki a pénzügyi piacokra is figyelnie kell. Mi az hogy védi a szitit? - sziszegte - adok én nektek olyan szitit, hogy fal adja a másikat! Nekem 19 megyére 23 megyei jogú városom van! Sőőőt, ha akarom 3200 városom lesz és mindet magamról vagy a családtagjaimról nevezem el, a mindeneteket! Az már a kommunizmus határát súrolná, nem? - kérdezte egy hang, mire elgondolkodott és ennyit mondott: háát, talán. Mire fölocsudott Szijjártó már a feléjük tartó EU küldötteknek magyarázta: Orbán Viktor miniszterelnök nem mondott nemet, a hivatalos álláspontja: talánra.

A szálloda felé nyugtalan volt. Nem értette ami történik, nem látta be miért kellett neki olyan butaságot mondani, mint a talán. Ő ilyet nem szokott, és nem is illik hozzá. Ő egy bevállalós igen, vagy egy határozott nem, de semmiképpen nem egy bizonytalan, a semmi közepén tántorgó talán. Alvás helyett is ezen rágódott, így kialvatlanul és morózusan zuttyant a limuzin hátsó ülésére ami visszavitte a helyszínre. Útközben felvázolták a forgatókönyvet: első dolga lesz hivatalosan is megerősíteni a talánt. Mindent megszerveztek, a sajtót hazaküldték, a Központi Hírgyár lesz csak jelen az eseményen, ezzel talán nyernek egy kis időt. Kiszállt a kocsiból, arcát csípte a hideg, remélte legalább ez természetes pírnak látszik majd a kamerák előtt, és nem pofaégésnek. Aztán mit volt mit tenni, odaült és kimondta hivatalosan is.A délelőtt megviselte. Érezte a sanda pillantásokat, elcsípett egy mondatfoszlányt, hogy a britek a Twitteren azon röhögnek, hogy azokkal a magyarokkal eveznek egy naszádban, akiknél veszélyben a demokrácia, és azt érezte felrobban ha nem csinál valamit. Körbe ülték a megmondóemberek, akik észérveket sorakoztattak az igen mellett, hajtogatták hogy nincs idő meg csináljuk már, Viktor, ő pedig csak nézett maga elé mélán. Mit tegyen? A talánja után üljön oda, és mondja bele a kamerákba, hogy bocsesz, inkább legyen mégis igen? Csinálhatja ezt a saját szájával? Azzal a szájjal, ami szerint itt a kokit meg a sallert ő osztja? Legyen az a látszat, hogy ennek ellenére kapott egyet és lefejelte a tárgyalóasztalt, azóta meg úgy bólogat, mint nejlonkutya a Videoton hangfalak között a Wartburg ablakban? Azt már nem! Mondja valaki más, mert ezt kívánja a Haza. Meg a NER. Meg az ő egója.

"A magyar kormány hajlandó aláírni az eurozóna tagállamainak kormányközi megállapodását, a magyar kormány nem utasította el a szerződés tervezetét." - mondta Győri Enikő európaügyi államtitkár.

Fáradt volt és teljesen kimerült. Nem akart már foglalkozni ezzel az egésszel. Gyurcit akarta, a Kusza Tekintetű Gyurcit, aki soha nem tette volna ezt vele. Ő hűséges és nem mond ellent. Ő az igazi lelki társ, aki tényleg megérti a gondolatait, aki belelát a fejébe. Hiányzott. Őt már nem tudta pótolni a saját szobabohóca, Szijjártó sem. A zsibongásban elképzelte amit Gyurci majd más értelmezést ad ennek az egésznek, és valahogy majd diadalt farag utólag a vesszőfutásból. Addig meg majd utálja ezeket, akik most arra kényszerítik megint, hogy sajttájazzon és kénytelen legyen maga is kimondani azt a rohadt szót amit ma nem akar többet hallani!Elkeseredésében elővett a hazait és megterített a dohányzóasztalon. Egy kis kolbász, egy kis házi kenyér, hagyma, és kitette a lapos üveget is tele hazaival. Azt hitte ez majd megnyugtatja egy kicsit, és nem kell rágódnia mi várhatja itthon. Az interneten már megint rajta röhögnek a rohadékok, kommentek százaiban ócsárolják, leszólják a kiállását, kiröhögik minden próbálkozását, mert ezek a szarházi trollok nem értik meg őt. Húzott egy mérgeset az üvegből, majd egy hagymás büfi kíséretében sóhajtotta bele az éjszakába:

- Ezek fognak szavazni 2014-ben. Bazmeeeeg!


 

344 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr493452610

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Európai Unió: klubcsapat vagy válogatott? 2011.12.12. 21:09:51

Ez a cikk még napokkal ezelőtt került volna fel, de minden napnak egy új híre szorította átdolgozásra, csak önmagában Orbán Viktorból háromféle bukkant fel.   Szóval hétfőn, az EU-csúcs előtt Wolfgang Schäuble, a német pénzügyminiszter megbeszélés...

Trackback: PEN CLUB elnöki poszt + államtitkári szék? Basszus, mi lehet összeférhetetlenebb? 2011.12.12. 18:02:25

A Petőfi Irodalmi Múzeumban 2011. december 7-ei lezajlott tisztújítás eredményeként a Magyar PEN Club új elnöke Szőcs Géza lett. Szőcs Géza költő, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára. Ami mindenféle túlzás nélkül meglehetős...

Trackback: Bazmeg: további 670 millióért veszünk újabb stadion-beléptető rendszert 2011.12.11. 13:31:17

Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére és üzembe helyezésére. Pedig van már nekünk olyan raktáron 4 milliárdért....

Trackback: GDP növekedés-jósló slalom 2011.12.10. 14:54:17

A kormány GDP növekedési előrejelzései:2010.11. hó: 3,7%2011.04. hó: 3,1%2011.09. hó: 2,0%2011.10. hó: 1,5%2011.12. hó: 0,5% Nyilatkozatok:2011.12.07.Matolcsy György nem zárja ki, hogy a kormány a jövő héten kis korrekciót hajt végre a 2012-es köl...

Trackback: A csúcs elé 2011.12.10. 08:01:52

 A Haszon magazin decemberi számának vezércikke. Kiadása megelőzte az EU brüsszeli csúcstalálkozóját.   Kedves Olvasónk!   "Úgy hírlik, hogy a magyar miniszterelnök példamutató családapa. Mint ilyen, feltehetőleg elmondja a gyer...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbi:
Ez csak egy újabb milliárdos lopás, kamerák eddig is voltak a stadionokban.
Sőt, az előtte-utána levő utcai balhékat is rendre rögzítette a rendőrség vagy a sajtó.

Az MLSZ vagy Orbán nem fog fellépni a különféle bűn és maffiaszervezetek tagjaiból álló "szurkolói" táborok ellen.
Ők a támogatói, bármikor mozgósítható, kiképzett utcai harcosok, falkaforradalmárok.
off

Azt írta a bloghu a faszbúkon hogy hardver hiba volt a heti akadozás.

on
@Putyilov gyári melós:

Akkor 2015-re Vityánk már betagoz minket az új Szovjetunióba.

Szóval azért akar kinavigálni az EU-ból.

Addig már csak kihúzzuk féllábon is.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_putyin_uniojahoz_csatlakozik.502445.html

A rohadt komcsi .................................
@Putyilov gyári melós:

Ez a szentkoronás, meg máriaországosdi szöveg. Volna megoldás, ha súlya lenne az ellenérzésnek a mostani és a leendő (várható) társadalmi rendszerrel kapcsolatosan. Súlya akkor lehet, ha ki mernek nyíltan állni tömegek mellette. Ma ez nincs meg.
Amennyiben sikerülne ide állítani embereket, akkor kell egy tucat ember, akikről elhisszük, hogy képesek végigcsinálni és kell egy, aki képes megszervezni és vezetni. Ilyenek sincsenek.
Mi itt elvagyunk mint az őszi búza a hó alatt, de ez nulla. Kibeszéljük magunkból a bajokat, a félelmeinket, mondunk okosakat és hülyeségeket. Az idő meg nem nekünk dolgozik.
Ne feledd, kiépült egy, jobbára Setét Lajosokból összeállított klientúra. Nekik nincs még egy esélyük. Ha ez borul, mennek a levesbe, tehát életükkel és vérükkel védeni fogják a státuszukat. Itt nem elég három embert kizavarni a bozótosba.
Az a gondolkozás mód, ami ennek a rendszernek az alapja nem igényel szellemi erőfeszítéseket, tudást, tehát kényelmes. Teljesen megfelel az itt élők többségének.

Manapság sikk szidni a rendszert, csakhogy ez kevés. Senki sem mutat fel alternatívát, utat, senki sem veszi a fáradtságot, hogy a kedvenc szappanoperája helyett esténként leüljön azokkal, akikkel együtt gondolkozva össze lehet rakni azt a puzzlet, amit a többséggel fel lehet vállaltatni, amiért érdemes megmozdulni.
Én dióhéjban így látom.
@Fabius:

Ezért nem kellene részt venniük benne.
Hja, hogy akkor ugrana a milliós fizetés, a különféle kiváltságok, külföldi utak, extrák...

Végül is ezért csinálja a legtöbbjük, tökmindegy milyen mez van rajtuk.
@Putyilov gyári melós: Ja valószínűleg ezzel a megfigyeléssel a Kubatov-listába kellenek, esetleg kis megzsarolás után azt gyújtanak fel, amit csak akar. (bár a köménymag nem válogatós)
@Putyilov gyári melós:

Igazad van meg minden, de a konkrét esetben én támogatom ezt a hippit. Ö az egyetlen a kormányoldalon, aki szerint ne hamisítsuk már a híreket. Olyan amilyen, de végre valaki.
montam hogy az utolsókat rúgja...

az elsősorig nem ért el a lába/keze...

hircsarda.blog.hu/2011/12/09/a_nap_kepe_mokazas_brusszelben
@néma bárány: Ki a fasz ?

Aki szerinte Gyurcsány kezeállása aztat jelenti, hogy magyarország bekaphattya ?

Ez nem akar híreket hamisítani ?

Ki a fasz ez ? Valaki ?
@néma bárány:

Ezt hívják PR-nak. A jó rendőr, meg a rossz rendőr esete. Olvasd el a twitteres kinyilatkoztatásait, a "balos-liberális" médiáról.
@Putyilov gyári melós:

A feljebb vázoltak miatt nem lesz államcsőd. Orbán rémálmainak legjelentősebb mumusa, hogy ez nála fog bekövetkezni. Ezért fogunk aláírni mindent, és elkerüljük.
@simonmondja.: ???

akkor hejünkre kerülünk... végre, újra
@Fabius: az EU képen olyan testtartása van és nyaka behúzva... mint aki beszart...
@Qeatzkoatl:

"Ha ez borul, mennek a levesbe, tehát életükkel és vérükkel védeni fogják a státuszukat. "

Ezt mondom én is, hogy a végtelenségig, a teljes csődig el fogják vinni az őrültségeiket.
Minden héten bejelentik az új Wunderwaffét és a hívek hinni fognak benne még akkor is, amikor már a bunkereikre hullanak a bombák.

Itt a szomszédban Milosevics ugyanezt csinálta.
Kadhafi képes volt feláldozni a fiait.

Olvasd el Göbbels naplóját, az a barom még a háború vége előtt, 1945 március közepén is a csodafegyverről ír és a hatalmas győzelemről, amelyben majd visszakergetik az oroszokat, aztán békét kötnek velük és legyőzik az amerikaiakat.
Rá másfél hónapra hogy ezt írja, kiírtotta a családját és öngyilkos lett.

rnrszakosztaly.blog.hu/2010/03/28/goebbels_szemelvenyek

"1945. márciua 12.
Nekünk tehát azt kell elérnünk, hogy visszakergessük a szovjeteket keletre, s közben igen nagy emberi-, és anyagi veszteséget okuzzunk nekik. Ez esetleg azt eredményezné, hogy a Kreml készségesebbnek mutatkoznék irányunkban. A velük kötendő különbékével természetesen nem érhetjük el az 1941-es célkitűzéseinket: a Führer azonban reméli, hogy Lengyelország felosztása elérhető, hogy Magyarország és Horvátország német felségterület lesz, s visszanyerjük akcióképességünket Nyugaton. Ez a cél természetesen minen fáradtságot megérne. Befejezni a háborút keleten, és nyugaton újra támadni - micsoda gyönyörű elképzelés!"
@Putyilov gyári melós:

Az ellenzéknek se nagyon van választása, a kényszerpályát kijelölték nekik is pénteken az országgal együtt. Az egyetlen amit tehetnek az annyi, hogy hangsúlyozzák Orbán felelősségét a dologban. Ezt viszont csak a Haza és Haladás csinálja jól, tényekkel, érvekkel.

A többiek leragadtak a felszín kapirgálásánál.
@messi-asz:

Mert a nem utáni adok-kapokban tényleg beszart.
@néma bárány:

Ez csak egy médiaelterelési akció!

Dájcs azért szervezte, hogy az MTV előtt éhségsztrájkba kezdők elől elvegye a médiafigyelmet.

Azok nem is kerültek be a TV híradókba, míg Dájcstompi a sajtószabadság hőse lett!

A média azé, aki megműveli!
@Fabius:

Most Orbánnak van felelőssége, mert hatalma is csak neki van.

És mindenkinek van felelőssége, aki tolta a szekerét előtte, hogy így egyedül legyen a hatalomban.
@Fabius:

Asszisztálnak Orbánnak.
Orbán tud rájuk mutogatni, hogy demokrácia van nálunk kéremszépen.

De ezt a kört már lefutottuk.
@simonmondja.:

Orbán ezt a felelősséget már rátolta a parlamentre.
Azok meg úgy is azt csinálják, amit ő akar.

Fogadni mernék abban,hogy Orbán nem fog részt venni abban a szavazásban.
Majd valami sürgős elfoglaltsága lesz.

Aztán majd széttárja a kezét, hogy bár ő már Brüsszelben is ellenezte a szuverenitás feladását, de mivel demokrata, elfogadja a parlament döntését.

Így megmarad a széljobb számára idolnak, a Fideszfrakció mehet a levesbe.
Ha jövőre előrehozott választások lesznek, akkor addigra akár a Jobbik koalíciós partnere is lehet, hisz ő ellenezte a megállapodást a szuverenitás feladásáról.

Így lesz egyszerre kint is, bent is.
Ennyi a titka.
@simonmondja.:

Ez így igaz. De.

Megyó száznaposát megszavaztatták anno a Fidesszel is, most lehet mondani: kuss, megszavaztátok az államadósság növelését ti is.

Erre jó bevonni az ellenzéket most. 2014-ben majd lehet rá hivatkozni.
@Putyilov gyári melós:
Hát, most kiváncsi vagyok Volnerre.
Remélem, ezt a pondrót nem fogja támogatni a sunnyogásban.
@Fabius:

Te megpróbálod Orbánt és a Fideszt a magyar nyelv logikai kifejező rendszerében elhelyezni.

Nem lehet, ők a szavakat, a nyelvet mindig az épp aktuális álláspontjukhoz igazítják.

Mit mondanak a száznaposra?
A kormány és a szoci többségű parlament felelőssége, ők csak azért szavazták meg, mert adott a népnek és ez jó.

Most majd megszavazza a kormány mamelukhada az ellenzék, a Jobbik kivételével, és pár Orbánhoz hű Fideszkáder is ki fog maradni belőle.
Azok, akiket Orbán kiszemelt átmentésre.
A lényeg, és ezt majd gondosan kiszámolják, hogy 50% plussz egy szavazat meglegyen.

Két hét múlva már Orbán azt fogja harsogni, hogy ő mindig ellene volt a szuverenitás feladásának. Ha kell, akkor új pártot alapít vagy átmenti magát az erre tartott KDNPbe és onnan fogja nyomni a keresztényszociális mezbe bújtatott demagógiát.
Kövér már 2001ben azt akarta, hogy a Fidesz nevet váltson.
@Fabius: Hivatkozni bármire lehet.
Asszem az index sajtócikkeit most hanyagolom kicsit, mert az orbáninterjútól és a kijafaszom für tamástól lassan behányok.
@Putyilov gyári melós:

Én Orbán és a Fideszt a politika logikai rendszerébe próbálom helyezni, és ebből számomra ez következik. De nagyon is elképzelhető az általad vázolt forgatókönyv is. Talán az új pártot tartom kizártnak, Orbán=Fidesz, ez a fejébe így vésődött.

@simonmondja.:

Sajna nem a hírportálok tehetnek róla, hogy most minden Orbán hülyeségén és szavain áll vagy bukik. A jövőhét fontos és vízválasztó lesz mindenkinek, kénytelen ezzel foglalkozni mindenki, a hírportálok is.
@Fabius:

Orbánt a politika logikai rendszerében sem lehet elhelyezni.
Vagyis egy rendszerben igen,a machiavellista rendszerben.
Neki ezek játszmák, játszik az emberekkel, mindennel.

"Orbán=Fidesz" Orbánnak a Fidesz csak eszköz.
A szektás szavazóit még annyira se érdekli, nekik Orbán a lényeg, a Fidesz csak árukapcsolás.

Ahogy itt az elmúlt pár hétben ment a köpönyegforgatás, pálfordulás az egyik napról a másikra való önmaguknak való ellenmondás, a saját maguk és a választóik szembeköpése, hülyének való nézése és az, hogy ennek ellenére a szekta máig imádja a szektavezért, sőt, mártíromságnak éli meg azt ami vele történik, az nekem azt mondja, hogy Orbán bármit megtehet velük.
Ha holnap kimegy a Hősök terére és pávatollat dug a seggébe és így jelenti be az EUból valókilépést vagy Putyin Eurázsiájáoz való csatlakozás, vagy bármit, hogy hadat üzenünk az USAnak, akkor a szektája ebben gondolkodás nélkül követi.
Mást nem is tehetnek, szembe kellene nézni önmagukkal, hogy lóvá tett balekok.
Pedig újságok,médiumok nagyon is kellenek, hiszen Skic honnan tudná máshonnan, kit nevez kit főbírónak? nol.hu/belfold/schmitt_pal_a_sajtobol_tudta_meg_kit_jelol_fobironak
@Putyilov gyári melós:

Amit leírsz az mind igaz, csak a szektatagok elnevezése: fideszes. Éppen ezért van egyenlőségjel Orbán és a Fidesz között, és nem fog kiválni belőle soha, semmilyen körülmények között, ahogy feljebb szerinted lehetőségként fölmerült.
@Fabius: Nemnem. Egy a tábor, egy a zászló.
A szektások neve - jobboldali -, és Viktor

olyan nevű pártot gründol, amilyet csak akar.

Jó, újabban - nemzeti oldal - a nevük.
Az is igaz.
Szóval a nemzeti oldal örökös miniszterelnöke Orbán Viktor.
@simonmondja.:

Ezt nem így gondolom.

Egyrészt ugye 800 ezer a jobboldalon Orbán Viktor helyett eddig is azt mondta: Vona Gábor.

Másrészt az egy a táborban is sokan vannak akik nem kajálják szó nélkül Viktor ámokfutását, lásd:

mandiner.blog.hu/2011/12/05/adossagcsokkentes_majd_2016_tol_ilyen_orszag_pedig_nincs_ccci

vagy:

mandiner.blog.hu/2011/12/09/eu-csucs_idot_kerni

vagy:

hetivalasz.hu/jegyzet/mi-lesz-itt-43896/

Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy a jobboldal közel nem egységes, és közel sem áll mindenki Orbán mögött akkor sem, ha a szekta kétségtelenül létezik.
@Fabius:
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a Jobbik, vagy a Mandiner nem áll egységesen Orbán mögött ?

Kérdezzük meg őket.
A Jobbik már holnap szavazni fog. Ergé meg itt bassza a legyet éppen a neten.
@simonmondja.:

Igen, azt akarom mondani, hogy a jobboldalon is sokan nem értenek egyet Orbánnal, és ennek mostanában hangot is adnak. Csak Orbán süket erre is. A veszte ez lesz és nem az, hogy mi ketten sose bírtuk.
@Fabius:

"Úgy tűnik, a kormány nem ezt az utat választja. Az országgyűlésnek tegnap benyújtott, Matolcsy György által jegyzett javaslatból az derül ki, hogy az elmúlt húsz év legszebb kormányzási hagyományait folytatva a szigorú államadóssági szabályok csak a következő kormányra, pontosabban a 2016-os költségvetésre vonatkoznak majd. "

Felfostak a levegőbe, majd tátott szájjal aláálltak.
@Fabius: Hát én még nem voltam senkinek a veszte, és ahogy kinéz, már nem is leszek.

De hogy a mandiból meg Vonából miket tudsz kinézni ...

A mandineren már akkor posztot írnak, ha Orbán fotója nem heroikus.

mandiner.blog.hu/2010/02/05/agitprop_illusztracio_orban_a_nolon
@Fabius:

A cikk alapján Ablonczinak rendesen fel van baszva az agya. Mondjuk én nagyjából ezt vártam, de ez a totális dilettantizmus még engem is váratlanul ért. Őskáosz, és nincs senki, aki leállítsa ezt a faszt.

@a szív fészkei: Édes istenem:
www.youtube.com/watch?v=0QTTcSKgn_o
Kész vagyok.
@simonmondja.:

Hát az a fotó kurvanagy, azt hittem beszarok a röhögéstől. Tényleg van egy stílusunk, igazi gumicsizmás paraszt itt mindenki. :DDD
@Fabius:
Azért tisztán megjelent előttem, amint Lelkylola a 100 éves nyugdíjas Biszku után,

az alkotmányos forradalommal kormányzó aktív diktátorokat is csellel levadássza.
Vona meg a cigánybűnözőket...
Szinte látom...
"Túloznék? Nézzük az elmúlt időszak krónikáját, amelynek a reményekkel ellentétben nem a kormányzati kommunikáció a legfőbb problémája. A valóságnak hetykén fügét mutató nyilatkozatok valójában csak többé-kevésbé összefércelt paravánok, amelyek a jóval súlyosabb gondot, az állam élén kialakult teljes zűrzavart hivatottak leplezni. Logikus, hogy minél nagyobb a fejetlenség, annál erőteljesebbnek, a világtól elszakadtabbnak kell lenniük a hivatalos nyilatkozatoknak: inkább a rendületlen hurráoptimizmuson, mint az egyre tapinthatóbb tanácstalanságon hüledezzen a polgár."

Ez a kormány nem egyszerűen szar, nem egyszerűen szarabb még a Gyurcsány-kormánynál is, hanem a helyzet még rosszabb: ebben a kormányban gyakorlatilag Szócskán és Navracsicson kívül mintha mindenki gyakorló elmebeteg lenne.

Hoffman? Matolcsy a mozdonyfordító selyemúttal, meg Szőcs a repülőhíddal? A 18 év alattiak kijárási tilalmával? Hát mi a faszom folyik itt?
@simonmondja.:

Mindenkinek lehet véleménye, a mandisoknak is. Viszont gazdasági témában pont azt kaptam tőlük amit a személyes ismeretségünk alapján Turultól és Ergétől vártam: leírták azt is ami nem tetszik. Hamarabb, mint a jobboldalon bárki más.

Lelkylolát hadd ne minősítsem. :-))
@gyilkos fűegér:

Fel bizony. És nem csak neki. Amit most csinálnak az könnyen lehet a végjáték nem csak nekik, nekünk is.
Szokás szerint, orbán szavai helyett a mimikája meg úgy általában a testbeszéde lesz az érdekesebb és valóságosabb, igazabb a holnapi beszéd során. Abból az is kiviláglik, hogy mennyi idő még (szerintem nem sok) amíg az elmebaja dekompenzálttá válik. Ez még persze nem a teljes összeomlás lesz, az majd kicsit odébb van, mert egy ilyen folyamat hullámokban zajlik, de legkésőbb 2013-ra várható a teljes széthullás.
@Fabius: Hát, szerintem ne mond, hogy szakadárok, mert még bajuk lehet belőle.
Kirúgják őket, aztán már nem csak a megtakarításaikat fújhatják, hanem mehetnek munkára szocializálódni a patakpartra.
@Fabius:

Logikát keresel a Fideszben? Rezzenéstelen arccal adják elő az ellenkezőjét annak, amit fél órával azelőtt állítottak. Remélem a szocik is megtanulták egy életre, az osztogatás kevés az üdvösséghez. Rövid a magyar választói emlékezet, nagyon rövid.
@Deathstick: az összeomlás pusztito lessz, és egy egész ország fog eltünni
@Fabius: szia, kedves gyógyíthatatlan demokrata vagy aki legalábbis azt hiszi a demokrácia létezik bruhahahaha te tényleg miben is reménykedsz ezekkel a rablókkal kapcsolatban? ezek Ali baba és 4000 rabló, a szezám nekik tárul, a többieknek lecsapja a faszát amint türemkednek befelé és amikor visszalépnek még hatalmas seggrepacsit is kapnak...de mi marad a népnek, az istenadta vagy istenverte népnek? megy mint a bürge a vágóhídra de előtte jól meg is nyírják meg letépik a tökeit valamint megdugják, hogy legyen akit hazazavarhatnak este 8 után a nemlétező otthonokba bruhahahahaha mondj valamit kurvára kíváncsi vagyok mi lesz San Silvestre 2011 után?
@Rodeo36: minél hamarabb zavarják el őket, annál több za esély...

de egyelőre nincs többsége a szívlapátnak...

ha jól időzít Fabius akkor lehet demokratikus megoldás is
Hát, tudjátok ez a Vitya gyerek egyre szánalmasabb, egyre hiteltelenebb.
A mai egész fals dumájában egyszer sem hangzik el, hogy netán valamit, talán azért ők is el találtak kúrni.
Csak az EU zóna tagjai a hibásak, meg a karvalytöke, meg a mikulás, meg a nyuszi, meg a ... No de ők tökéletesek, szépek és naccerűek.
Sőt, előremutatók, kiválóak, követendő ... komolyan melyik ecceri eszi ezt a fost még meg? Tudom, van az az ecceri lélek és IQ bajnok még mindig... :)
@Fabius:

Az úgynevezett jobboldali elit addig magyarázta ennek az egyébként elég közepes politikusnak, hogy mekkora Megváltó, míg a végén ő is elhitte. Már látom a Bécsi gyorsot az alagút végén.

"Európa jelenlegi legnagyobb formátumú politikusa" LOL!
@Boli: "No de ők tökéletesek, szépek és naccerűek. "

Izé, az nem a Fidesz, hanem....
@messi-asz: és Gárdonyi forog a sírjában -csak a teste- mióta megtudta, hogy milyen művet írt: "edzsri sztarz" lehet, hogy ebbe halt bele Nagy Szulejmán? meghallotta és halálra röhögte magát...
@gyilkos fűegér:
NEM, NEM, NEM! ChT MAGA A TÖKÉLETESSÉG!
Az azért MÁS!!!! Ne keverjük össze... :))
@gyilkos fűegér:
Ennek a politikus genyának viszont az a cinikus szar szövege és állandóan az a k.rva "elrugaszkodás éve" c. fos dumája nagyon fárasztó. Mindig majd jövőre, majd "dejólesz nekünk", majd 3-5% - ami most már 0,5% csak... szóval majdnem, tényleg... köszike...
Szerintem debilke és csapata elég rendesen 2010-ben végrehajtotta az elrugaszkodást. A valóságtól és a mindennapoktól! Valaki wazze szólhatna ennek a hülyegyereknek és csapatának, hogy szálljon már ki a kis páncélozott Multivanjából és nézzen körül a mindennapokban, de ne csak a Normafa környékén. A számok meg nem ellenség, csak KuszaSzem haverjának problémás dolog az...
@Boli: láttad az egy órás interview-t vele 3 napja este?
@Boli:

Viktornak gyakorlatilag 10 éve nincs egyetlen mondata, aminek bármi köze lenne a valósághoz, egyáltalán, aminek lenne bármi értelme. Felfogni nem tudom, mit lát benne a jobboldal. Közhelyek, kikuglizott hasonlatok, fabulák, olcsó kávéházi filozofálgatás. (Az ellenséget onnan ismerjük fel, hogy ha nem győzzük le, akkor ő győz le minket. Ez pl mi a faszom?)

Kevés. Főleg ha mellé teszed mondjuk Churchill vagy Lincoln, vagy Jefferson, vagy Deák akármelyik beszédét. A tetteikről nem is beszélve.
@Rodeo36:
:D Annyira mazochista nem vagyok! Te most tényleg rosszat akarsz nekem? Napokig nem bírnék aludni, még a maradék hajam is kihullana, a fogamzásgátlásról nem is beszélve...
Nézze a narancskomcsi csürhe a főnökét.
@gyilkos fűegér:
Az általad említettek politikusok voltak, ez meg csak egy másodosztályú focista. Több kérdés? :)
@Boli: "Ezt az álláspontot a német küldött az Orbán-kormány lépéseinek kiszámíthatatlanságával indokolta: „Egy készenléti hitelprogram keretében pedig sokkal komolyabb feltételeket lehet szabni, s azokat betartatni, mint egy elővigyázatossági program keretében” - hangzott el a megbeszélésen."

A németeket baszogatni sok jót nem jelent.
@gyilkos fűegér: há'de instállom, nem vak ez, csák bátor! Illetve nagyon hülye...
@Rodeo36:

Hol láttál te olyat, hogy én reménykedek a Fidesszel és Orbánnal kapcsolatban bármiben? :-))

Én abban reménykedek pillanatnyilag, hogy a "karvalytőke" rákényszeríti Viktorra a helyzet rendezését, amiért Viktor nem lesz túlszeretve a sajátjai közt sem.

Aztán választások vagy lemondás után mehet a levesbe a sleppjével együtt.
@Boli: :-) ennyi, kedves narancsos fülkeforradalmi vérbironé asszony, nincs több kérdésem, a védelem visszavonul
@gyilkos fűegér:

A jobboldali elit elhitte, hogy tudja majd kezelni a Megváltóját.

Most ébrednek rá lassan mekkorát tévedtek.
@Fabius:
Nem! Most jöttek rá, hogy a csóka eddig Megváltónak adta ki magát, miközben csak az, aminek egyébként is látszik. Egy dilettáns...
@gyilkos fűegér: :-DDD legalább jó ízlésed van.

@Boli: Ja és a fenti témában neked is.
www.origo.hu/itthon/20111211-orban-viktor-interjuja-az-m1nek.html Látta valaki ezt? Ez a durcibenitos feje valami kész!
@gyilkos fűegér:

Szavazati súlyok az IMF kormányzótanácsában:

1: USA: 16,74%
2: Japán: 6,01%
3: Németország: 5,87%

Mennyire volt okos dolog Matolcsytól, hogy kioktatta Schäublét?

1.bp.blogspot.com/-URJ-ZnywK8A/Tt121fO4IqI/AAAAAAAAFCU/N-bxaFqRUN0/s1600/orb%25C3%25A1n%2Bad%25C3%25B3ss%25C3%25A1gplafon1.jpg

Ennyire.
@gyilkos fűegér: Navracsics, aki a kereszténydemagógokat éltette tegnap?
@Fabius: Ezekkel kapcsolatban okos kifejezést használni elég nagy luxus. Erre van Tótának az a kiváló hasonlata, hogy egyelőre akkora arcuk van, hogy kombájnnal beretválkoznak - akkor a tükör se kell, hogy szégyenkezzék, marad a halastó - de majd a németek végigszántják velük a termet. Pofázmányukkal lefelé. Akarták, megkapták.
@Fabius:

Azt hiszem, pont a németek már egyszer befürödtek egy megváltást hirdető politikussal...
@a szív fészkei:

Ő legalább csinált valami olyasmit is, ami működik, lásd Kormányablak.
@a szív fészkei:

Nincs nagy arcuk, csak Viktor igazolványképéhez a Hubble-űrtávcső csinálta a fotót.
@a szív fészkei:

Orbán csak egy buta focista, ahhoz méretezett óriásplakáttal a feje helyén. De az ember akiről a gazdasági anomália mértékegységét nevezték el az évben az mitől bír ekkora arccal?
"Washington – Egyelőre a NASA sem tud kielégítő magyarázattal szolgálni arra, mi lehet az a hatalmas valami, amit nemrég fedeztek fel a Naprendszer első bolygója körüli orbitális pályán.

A Nap elektronikus kisülését kapta lencsevégre a NASA egyik teleszkópja, amikor a Merkúr melletti, nem azonosított repülő objektumot felfedezte. A Youtube-on a hétvégén sok százezerszer megtekintett felvételen látható jelenség mindkét vége hengeres, így sokan már egy hatalmas, álcázott űrhajót vélnek Merkúr körüli pályán látni.

nepszava.com/2011/12/amerika/titokzatos-egitest-kering-a-merkur-korul.html

A zöldufók is besokalltak. Lesz koki, saller, turbólézer zárótűz.
@Fabius:
"A jobboldali elit elhitte, hogy tudja majd kezelni a Megváltóját."

Kikre gondolsz a jobboldali elit megfogalmazásban?
Ezzel nekem nagyon sok bajom van. Látok egy csomó jobboldalit, köze nincs az elithez semmilyen szempontból.Hiába hiszik ezt magukról.A professzorok B. körének nagy részét is ide sorolom.
Látok némi konzervatív elitet, aki már réges rég csalódott.Van aki bevallja ld.Solymossi prof, van aki visszavonult, van aki megsértődött, mert nem lett miniszter, holott....és vannak, akik strucc módjára viselkednek.Illetve van egy réteg, ami távol tartja magát a politikától, jó okkal.
Szerintem az elit nem is akarta kezelni, egyszerűen, naivan elhitte, hogy ő a megváltó. ( Popper pontosan látta, hogy milyen. Az általa megálmodott Magatartáskutató intézetet lenyúlók nem nagyon. A helyettes Kopp M.büszke nemzeti konzervatív nézeteire és B. körös tagságára, ha még az. Vajh érti a szakmáját?)
Értem én, hogy a gazdasági élet prominenseit is az elithez sorolják, de azok a stigmák, amitől elit az elit, náluk nagyon hiányosan fedezhetők fel, ha egyáltalán. A függetlenek vagy viszonylag függetlenek köre nagyon szűk, a függők nem is nagyon gondolhatnak a "kezelésre". Önáltatás, ha azt hiszik , hogy igen. Tipikus példának gondolom itt pl.Hernádit.
Fodorék kilépése óta - lassacskán 20 éve - tudható, hogy a pali öntörvényű, kezelhetetlen. Vagy behódolsz, vagy nem létezel.
Szóval?
Szócska?? [..]"Nigériában is háromszor többet keresnek az orvosok
Hitetlenkedve hallgatta egy nigériai rezidens magyar társai beszámolóját a hazai orvosi fizetésekről - számolt be nemrégiben kellemetlen élményéről egy végzős orvostanhallgató az MTV Napközben című műsorában. A fiatal férfi elmondta, nemrég egyik végzős, nigériai származású hallgatótársával beszélgetett. Az afrikai fiatalember az egészségügyi dolgozók fizetése felől érdeklődött. "Kicsit hitetlenkedve, értetlenül nevetve kérdezte tőlem, igaz-e, hogy tényleg olyan keveset keresnek a kezdő magyar orvosok, amennyiről ő hallott, mert amennyiben igen, akkor ez csak a vicc kategóriájába tartozhat. Ennél még ők is háromszor-négyszer többet keresnek" - számolt be a beszélgetésről a végzős magyar orvostanhallgató. A kezdő magyar orvosok nagyjából nettó kilencvenkétezer forintos fizetéssel indulhatnak neki a pályájuknak." www.penzcentrum.hu/karrier/kulfoldre_kell_menniuk_a_magyar_betegeknek_ki_fog_itt_gyogyitani.1030531.html
@Fabius: Hogy felzárkózhatott egy buta focistához. :-DD
@Fabius: ezt szeretem, kimondani kéken ző'den...akkor kivárjuk? karácsonyra?
@orica:

Egészen konkrétan gondolok emberekre. Volt egy indexvideó, választások éjszakája, Vörösmarty téri pláza, meg a sok "híresember" feliratozva, akik személyesen jelen voltak. De nem találom.

Ha megvan azon meg tudod nézni név szerint is.
@Rodeo36:

Ja, én kivárom. Egy forradalom első félórája alatt bedőlne az ország vér nélkül is.

Elkerülném.
@Fabius: Ohohó, emlékszem. Andy Vajna, Dr. Baán László, Finta és neje, mind ott tülekedtek. meg a nekem névtelenek, azért nem jegyezek meg minden nímandot.aki ennek nyal, az számomra az. Látszott az a baszott fölény a fejükön, hogy ők ide bejáratosak, OMG!
@a szív fészkei:

Azaz, arra a videóra gondoltam :-) Ott szépen látszik a slepp háromnegyede üzletember-művészemberestől.
@Fabius:
Láttam. Ha az az elitünk, akkor mindent megérdemlünk.
@orica: Igen. Ők a balsors segédcsapata - és verhet azóta is, hathatós a támogatása.
@Fabius: az origo cikk fotóján nem ér le a lába, olyan kis zömök, el van hízva, és azt a pofát amit ott mereszt...hát kifestőkönyvbe való és olyan pofátlanul belehazudik a riporter(mikrofonállvány) pofájába...na jó hagylak
@orica: @a szív fészkei:

Igen, nagyjából ez az. Bár amire emlékszem az hosszabb ennél és több név/arc szerepel rajta, pl Balázs Péter stb. De a lényeg ezen is látszik.
@Fabius: Ja azt kerestem, de itt ugye azok a zaftos gyümölcsök is be vannak már jelölve, amit nyaligátorság hozott. :-DD
@Boli: kiskomám én Chárlájz terón-ról tettem neked említést nem a mélynövésűről bruhahahahaha kiskopasz
@gyilkos fűegér: csak egy megjegyzésem van -szerényen, csendben- a kurva anyját a magyar gittegyletnek...mi az anyjuk büdös picsájára vesznek föl hitelt? már kiállított az uzsorásoknak 6000 milliárd forintnyi fedezetlen váltót olyan kamatos kamatokra amikbe csak belező'dű'ni lehet (megdögleni) azokat az uzsorapénzeket elbaszták szépen, hová a kurva anyja tudja, de az ország csak a kezességet kapta belőle...az ország kapacitása körülbelül 25%-a annak mint amennyi hitelt és annak kamatos kamatait ez a banda felvett és elbaszott a ami összesen -engem hidegen hagynak MNB és statisztikai hivatali jelentések- 14000 milliárd HUF-al pluszban megterhelte az országot 18 hónap alatt...soha azaz soha az elkövetkező 400 évben -ha így folytatódik a magyar "virtus" - nem lesz képes visszafizetni és nincs is annyi vagyona az országnak mit ki lehetne hordani és -ami a legfontosabb- senki sem dolgozik annyit amennyiből ezt meg lehetne termelni a magyar GDP -vagy akármi ami mérvadó- kevesebb mint ez a tartozásnövekedés!!!!

a többit számold ki kis excel "FV" (angol nyelvűt használok) és máris képben leszel nem úgy mint a matolcsynéférje meg a felhőschy és a kolbászos szalonnás törpe mangalicával...bruhahahahaha
@Fabius: jó, hát akkor kivárjuk? írtam néhány sort a @fűegérnek aki gyilkos...ahhoz tenném hozzá, tudod szeretem a számokat:
magyarország dologra fogható lakossága: 3.68 millió fő, 1700 óra/év, 140 EUR/óra termelési érték a VAT alapja=EUR 113.050.000.000 AZAZ 113 milliárd euró = HUF 8,863,120,000,000,000 azaz 8,863 trillió HUF lehetne évente és mennyi? hát sokkal kevesebb ebből meg lehetne oldani azt amit a 2.1 millió vagy 1.75 millió aktív dolgozóval nem lehet soha!!! és itt a soha-n van a hangsúly...nem gondolsz erről egy förmedvényt bedobni holnap? hadd sűljenek a saját disznó zsírjukban a mangalicák alcsúton
@Rodeo36: Nézd ezt: vicclap.hu/static/pic/200506/beanalisa.jpg

A pillantása értelmesebb, mint a kedvencünké, nem? (plusz pont jár neki a maciért.) Csak a matekodról jutott eszembe, hisz Atkinson Oxfordban járt matekszakra. Ő csak felveszi a hülyegyerek pózt és meggazdagodott belőle. Más meg zsigerből csak azt hozza, tönkreveri vele a népét.
@Rodeo36: elbasztam: a 113 milliárd helyett 875,84 milliárd EUR ami 280 HUF =1 EUR alapján 245,24 trillió HUF lehetne ez még szörnyűbb a matolcsynéférjére nézve meg a törpére és akkor a 140 euró ipari órabért alacsonyra vettem, azt ki kellene valahogy szaszerolni -magam részéről 120 és 200 euró között saccolnám, de ha felveszünk egy fejlesztési faktort 1,12x évente a munkaerő értéknövekedésére az ezt az órabért jelentősen növelné 10 év alatt 12%-kal ami hatványozottan jelenne meg a össznemzeti termékben
most komolyan? a Honfoglalás festményt kezelésbe veszik az MTVA szerkesztői a retusáló műhelyükben? ki lesz ugyan a fehér lovon??? csak nem??? és a hét vezér? hapci, kuka? morgó? stb...

galeria.index.hu/kult/2011/12/11/leemeltek_munkacsy_festmenyet_a_honfoglalast/
@a szív fészkei: hát ez nem akármi...közben megint a számok foglalkoztatnak, mert a sok politikai duma és agymenés még a mi oldalunkon is sok, a tények sokkal többet mondanak, igaz viszont, hogy magyaroknak azt kell mondani mint amit a törpe, hogy: napsütés, esernyő, viharkabát, gyors'naszád, mozdonyhorgonytengeralattjáróval, 15 kép kerényisítés, meg a hajmási péter hajmási pál és a nagybőgő...mert abba bele lehet ugrani de bele is lehet esni
@messi-asz: valaki más fog a festmény után költözni a várba? páncélozott minivan-nal?
süti beállítások módosítása