Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: "Egy kazah férfi megkéselt egy ukránt, aki belehalt a sérüléseibe" Magyarországon. www.szeretlekm... (2024.05.01. 17:15) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.10. 05:25 Fabius

Orbán: ha én egyszer kinyitom a számat!

Címkék: fidesz válság orbán viktor eu csúcs

Lerogyott a kanapéra és majdnem rágyújtott az asztalon felejtett cigire. Pedig nem dohányzik, de most jól jött volna valami amivel babrálhat, amivel elterelheti a gondolatait a kinti világról. Fáradt volt, a tömeg ellenére magányos, úgy érezte nem érti őt senki. Ez pedig mindig feldühíti. Mit képzelnek? Irányítani akarják? Őt? Pedig ha ő egyszer kinyitja a száját, ha ő egyszer elkezd beszélni - hajtogatta magában, de hamisan csengett már ez a saját fülében is. Megcsúfolták. Megcsúfoltatták őt maga magával. Rohadtak!

Az volt a baj, hogy egyedül hagyták. Nem súgtak és nem integettek, nem adták semmi jelét, hogy baj lesz. Igaz a miniszterelnökök találkozóján módjuk sem volt erre, de azért tartja őket, hogy ezt megoldják. Mindent oldjanak meg. Időben! Neki ne jöjjenek, hogy ezt egy miniszterelnöknek magától is át kell látni, mert olyan egyszerű. Ne mondják, hogy hetek óta ezt szajkózta mindenki, mert aki a földre köp az egy földre köpő liberális mentségkereső az úristenit neki! Ő itt hajnalig tartotta a frontot, védte a szuverenitást akár gyerekkorában a felcsúti pajtát az utolsó szó jogán is! Nem, nem és nem! - ezt mondta. Mert ezt akarta mondani, és mert ezt csak ketten merték a Cameronnal. A többi nyápic meg csak lapított, mint az ötvenharmadik liter házipáleszt főzető jövedéki adócsaló.
Valósággal belerészegedett a pillanatba. Ébresztő puhányok! - ordította magában - na ki a kemény, Európa? Ki a király, a császár akit nem irányítanak?? Hol vannak a kincstári firkászok akik szétviszik a hírt? Hol adhatok interjút, hol mondhatom mindenki szemébe, hogy nesztek koki, köll-e még? Hol vannak ezek mikor beszélni, mit beszélni, ordítani akarok?! Élvezettel nézte a durcás és meghökkent arcokat a tömegben. Hogy be vannak tojva, muhaha, tele van a gatyesz kiscsikók, teccettetek volna....

Megragadta egy erős marok a felkarját, és húzni kezdte maga után. Tiltakozni próbált, de testi ereje kisebbnek bizonyult, így hagyta magát a terem csöndesebb részébe vonszolni. Körbeállták és eltakarták. Az egyiket megpróbálta bokán rúgni mert kitakarják a tévéstábok elől, vergődött, mint választási malac a Lada csomagtartóban, fújt némi nyálhabot, de nem szabadult. A fölé tornyosuló alak szája mozgott, ő pedig nem akarta meghallani, nem akart ráfigyelni ebben a történelmi pillanatban. IMF, költségvetés, államcsőd szavak repkedtek, ő meg kezdett kijózanodni az eufóriából: mivan, mivan-mivan-mivan? A tag pedig magyarázott az IMF-ről, aminek legnagyobb százalékú szavazatával az Unió bír. A kölcsönről, amit az Unió nélkül nem kapunk, mert nem kaphatunk. A fiskális fegyelemről, aminek harsány nemezése olyan, mintha magát rúgná tökön, hisz emlékszik, nem? Nem? Tényleg nem? Pedig az ő elnöksége alatt dolgozták ki a hatpontos csomagot ami kimondja, túlköltekezés esetén belebeszélés és picsán rúgás lesz a sorsa a renitensnek! Pont azt nem akarja aláírni, ami a nevéhez fűződik? Meg különben is emlékezzen mit művelnek éppen a költségvetéssel és a GDP növekedés számaival.
De a Cameron - kezdte, de leintették: Cameron védi a City-t, neki a pénzügyi piacokra is figyelnie kell. Mi az hogy védi a szitit? - sziszegte - adok én nektek olyan szitit, hogy fal adja a másikat! Nekem 19 megyére 23 megyei jogú városom van! Sőőőt, ha akarom 3200 városom lesz és mindet magamról vagy a családtagjaimról nevezem el, a mindeneteket! Az már a kommunizmus határát súrolná, nem? - kérdezte egy hang, mire elgondolkodott és ennyit mondott: háát, talán. Mire fölocsudott Szijjártó már a feléjük tartó EU küldötteknek magyarázta: Orbán Viktor miniszterelnök nem mondott nemet, a hivatalos álláspontja: talánra.

A szálloda felé nyugtalan volt. Nem értette ami történik, nem látta be miért kellett neki olyan butaságot mondani, mint a talán. Ő ilyet nem szokott, és nem is illik hozzá. Ő egy bevállalós igen, vagy egy határozott nem, de semmiképpen nem egy bizonytalan, a semmi közepén tántorgó talán. Alvás helyett is ezen rágódott, így kialvatlanul és morózusan zuttyant a limuzin hátsó ülésére ami visszavitte a helyszínre. Útközben felvázolták a forgatókönyvet: első dolga lesz hivatalosan is megerősíteni a talánt. Mindent megszerveztek, a sajtót hazaküldték, a Központi Hírgyár lesz csak jelen az eseményen, ezzel talán nyernek egy kis időt. Kiszállt a kocsiból, arcát csípte a hideg, remélte legalább ez természetes pírnak látszik majd a kamerák előtt, és nem pofaégésnek. Aztán mit volt mit tenni, odaült és kimondta hivatalosan is.A délelőtt megviselte. Érezte a sanda pillantásokat, elcsípett egy mondatfoszlányt, hogy a britek a Twitteren azon röhögnek, hogy azokkal a magyarokkal eveznek egy naszádban, akiknél veszélyben a demokrácia, és azt érezte felrobban ha nem csinál valamit. Körbe ülték a megmondóemberek, akik észérveket sorakoztattak az igen mellett, hajtogatták hogy nincs idő meg csináljuk már, Viktor, ő pedig csak nézett maga elé mélán. Mit tegyen? A talánja után üljön oda, és mondja bele a kamerákba, hogy bocsesz, inkább legyen mégis igen? Csinálhatja ezt a saját szájával? Azzal a szájjal, ami szerint itt a kokit meg a sallert ő osztja? Legyen az a látszat, hogy ennek ellenére kapott egyet és lefejelte a tárgyalóasztalt, azóta meg úgy bólogat, mint nejlonkutya a Videoton hangfalak között a Wartburg ablakban? Azt már nem! Mondja valaki más, mert ezt kívánja a Haza. Meg a NER. Meg az ő egója.

"A magyar kormány hajlandó aláírni az eurozóna tagállamainak kormányközi megállapodását, a magyar kormány nem utasította el a szerződés tervezetét." - mondta Győri Enikő európaügyi államtitkár.

Fáradt volt és teljesen kimerült. Nem akart már foglalkozni ezzel az egésszel. Gyurcit akarta, a Kusza Tekintetű Gyurcit, aki soha nem tette volna ezt vele. Ő hűséges és nem mond ellent. Ő az igazi lelki társ, aki tényleg megérti a gondolatait, aki belelát a fejébe. Hiányzott. Őt már nem tudta pótolni a saját szobabohóca, Szijjártó sem. A zsibongásban elképzelte amit Gyurci majd más értelmezést ad ennek az egésznek, és valahogy majd diadalt farag utólag a vesszőfutásból. Addig meg majd utálja ezeket, akik most arra kényszerítik megint, hogy sajttájazzon és kénytelen legyen maga is kimondani azt a rohadt szót amit ma nem akar többet hallani!Elkeseredésében elővett a hazait és megterített a dohányzóasztalon. Egy kis kolbász, egy kis házi kenyér, hagyma, és kitette a lapos üveget is tele hazaival. Azt hitte ez majd megnyugtatja egy kicsit, és nem kell rágódnia mi várhatja itthon. Az interneten már megint rajta röhögnek a rohadékok, kommentek százaiban ócsárolják, leszólják a kiállását, kiröhögik minden próbálkozását, mert ezek a szarházi trollok nem értik meg őt. Húzott egy mérgeset az üvegből, majd egy hagymás büfi kíséretében sóhajtotta bele az éjszakába:

- Ezek fognak szavazni 2014-ben. Bazmeeeeg!


 

344 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr513452610

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Európai Unió: klubcsapat vagy válogatott? 2011.12.12. 21:09:51

Ez a cikk még napokkal ezelőtt került volna fel, de minden napnak egy új híre szorította átdolgozásra, csak önmagában Orbán Viktorból háromféle bukkant fel.   Szóval hétfőn, az EU-csúcs előtt Wolfgang Schäuble, a német pénzügyminiszter megbeszélés...

Trackback: PEN CLUB elnöki poszt + államtitkári szék? Basszus, mi lehet összeférhetetlenebb? 2011.12.12. 18:02:25

A Petőfi Irodalmi Múzeumban 2011. december 7-ei lezajlott tisztújítás eredményeként a Magyar PEN Club új elnöke Szőcs Géza lett. Szőcs Géza költő, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára. Ami mindenféle túlzás nélkül meglehetős...

Trackback: Bazmeg: további 670 millióért veszünk újabb stadion-beléptető rendszert 2011.12.11. 13:31:17

Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére és üzembe helyezésére. Pedig van már nekünk olyan raktáron 4 milliárdért....

Trackback: GDP növekedés-jósló slalom 2011.12.10. 14:54:17

A kormány GDP növekedési előrejelzései:2010.11. hó: 3,7%2011.04. hó: 3,1%2011.09. hó: 2,0%2011.10. hó: 1,5%2011.12. hó: 0,5% Nyilatkozatok:2011.12.07.Matolcsy György nem zárja ki, hogy a kormány a jövő héten kis korrekciót hajt végre a 2012-es köl...

Trackback: A csúcs elé 2011.12.10. 08:01:52

 A Haszon magazin decemberi számának vezércikke. Kiadása megelőzte az EU brüsszeli csúcstalálkozóját.   Kedves Olvasónk!   "Úgy hírlik, hogy a magyar miniszterelnök példamutató családapa. Mint ilyen, feltehetőleg elmondja a gyer...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igen kérem. az irtózatos felelősség....! mostan sirdogálok picinyt.
Gratula! Ez megint jó volt! Kíváncsi leszek a hozzászólásokra. Üdv. ilyenkor szombat reggel.
@anyósnyelv: akkor máris!
Hazajön.
Meg fogsz lepődni: győzött egy sok (vagy nagy) áldozattal járó háborúban. Kiss híján az angolokat is sikerült meggyőznie, de a Cameronnak fogalma nincs a közösséghez tartozással együttjáró kötelezettségek teljesítésének szükségességéről, a szolidaritásról és a demokráciáról...stb.
Ha Ő nincs nem tartanánk itt.

- - ... ez utóbbi igazságát viszont Orbán nem érti.
Azon tűnődöm,ez a felcsúti traktorosnak sem való,tényleg ekkora SEGGFELY, vagy csak simán hazaáruló?És melyik lenne a kedvezőbb opció?Nekünk.
Talán ha kinyújtóztatná magát és párttársait,mondjuk a zország karácsonyfáján.
Úgy a ciklus végéig!
ugye a kisördög amelyik sohasem alszik...most legalább élesben látta az egész világ, mit az egész világ a Galaxisok Össznépi Hurálja hogy a felcsúti alja szánt már nem szánt csak gerebenez...rálépett a gereblyére...lesz e szép karácsonya a magyaroknak bármennyire nem érdemlik meg mert aki eztetetetetetet megválasztotta az nem érdemel mást csak ezt ...
Már megint sikerült nyilvánosan segget csinálnia a szájából! A viktor igazán megtanulhatna előbb gondolkodni, és csak azután beszélni. Nekem a szüleim mindig azt mondták, hogy mielőtt beszélnék, mindig számoljak el tízig. Orbánéknál úgy látszik az a menő, ha azonnal kimondják azt ami az eszükbe jut. Ezzel semmi baj nincs ha csak az orbánbányák és orbánszőlők vannak téten, de egy egész ország esetén ez már több mint félelmetes.
Fabius, ma megint nagyot alkottál!
Gyámolítás nélkül hagyták órákra ?
Hát persze, hogy bebüdösödik, ha nem teszik tisztába.
Bazmeg, lehet azt tudni, hogy ki ezért a felelős ?
Legalább bedrótozhatnák ilyenkor, hátha menne távirányítással is.
Vagy kéne egy dublőr, ha dolgozni kell.
Nem szokta a szántást.
Már megint. Elolvastam. Ülök. Nézek ki a fejemből és nem értem, miért ilyen különleges a népem.
A nyilvánvalót sem akarja elfogadni.
Mondanám hogy átok ül a magyaron, de magát ritkán átkozza meg ilyen sikeresen bárki is!

"Egy kis országnak alkalmazkodni kell. Sajátos nyelvünknek és történelmünknek köszönhetően sokan úgy gondoljuk, hogy egyedülállóak, különbek vagyunk, és „mi majd megmutatjuk”. Európa most nem kíváncsi a mutatványokra, vezetői szinte allergiásak a különutasokra – azokra az államokra, amelyek okoskodnak, és nem fogják fel, hogy itt a közös Európához közös gondolkodásra van szükség. A német- francia tengely ezért mondatta le a görög miniszterelnököt, miként ezt Gyurcsány Ferenccel és az olasz miniszterelnökkel is megtette.
"
Stipsicz Károly
Felhőtlenül tudnék kacagni a miniszterelnök és sleppjének sorozatos leégésének, DE: mert tudom, hogy az ország jelenét és jövőjét teszik véglegesen tönkre... hát így már nem őszinte a mosoly az arcomon :(
Főleg, hogy teljesen egyértelmű, hogy egy totális államcsőd őket nem érinti, hiszen ha csak a nyilvános adatokat nézzük, akkor is többszáz milliós/milliárdos vagyonuk van. Reálisan nézve meg tudja mindenki hogy legalább ugyanannyi van eldugva külföldi számlákon és off-shore cégekben. Az hogy mi és a gyerekeink földönfutóvá válunk, hát ez őket nagy ívben hidegen hagyja...
@kormányzó:
Az így feldíszített ország fáját én is megnézném, meg rajtam kívül még jó pár ember!
@kormányzó: Mindkettő.
Azokkal együtt, akik a megtévesztésen túl, még most is mellette állnak!
azért a végére csak összejön ennek a félnótásnak, hogy ismert európai politikus legyen:D
@Kijelölt Felelős: A nagy államosítási lázat elnézve (mobil fizetés, cigaretta kiskereskedelem stb) nagyon úgy fest, hogy a kormány fejében valóban a teljes vagyon elkobzás jár. Csak apró szépséghiba a történetben, hogy a lakosság teljes vagyonát szeretnék elkobozni. Ki hitte volna 2 éve hogy ellopják a manyup pénzeket amik törvényben is deklaráltan magántulajdonok voltak?
lehet hogy a megyei vezetők már Orbán száműzetésének a helyét keresték az Azorin?
@Manatwork:
A szépséghibákon ma már korszerű módszerekkel lehet segíteni. :)
@Pajtás: az csak jutalom volt a megyei vagyon alázatos átadásáért.
Ez az egész annyira szomorú!
Már a nevetéstől is teljesen elment a kedvem, pedig Fabius megint nagyot alkotott, de az hogy idáig jutottunk nagyon égő annak a fényében, hogy az országban 3 millió ember rájuk szavazott, pedig már az előző négy év megmutatta mi várható, és - mivel ők is örgebbek lettek - egyre inkább belemerevednek a szerepükbe (vagy a balfaszságukba).
áll az ecceri vidéki bácsika a zsiráf kifutója előtt és csóválja a fejét:
- márpedig ilyen állat nincs!

nem is tudom, miért jutott éppen ez az eszembe...
mesteri Örkényi, csak kár hogy ezt az élet, és főleg a mi életünk írja, és a főszereplő megmondó-kimondó a vezényló tábornok, aki elszabadult, mint egy ballaszt, és az őrült utazásnak nem lesz jó vége, ezt már egyre többen érzik
Nem tudom melyik blogon olvastam tegnap egy jó kis paranoiát:
Orbán addig csinálja a diktatúráját, meg az államositásait, meg a forintbedöntést, plusz szabadságharcot, hogy kilépteti az országot az EU-ból.
Erre mutat az állami mobilszolgáltató, a visszaállamositások, valamint a hadkötelezettség visszaállitása is (határőrség).

Mindig jókat röhögök az ilyeneken, de azért átfut az agyamon, hogy mi van, ha tényleg?
(aztán megnyugszom, mert a gazdasági oligarchák egyszerűen széttépnék egy ilyen lépésnél)
www.origo.hu/itthon/20111209-a-kormany-strategiaja-az-eus-megallapodasrol-szolo-targyalasokon.html

na tessék csemegézni a bölcs témáoz kinyilatkoztatók köréből. Olyan dumák vannak benne (kormányoldalról, természetesen), hogy egy tornatanár is felfogja - ez barom.
idéznék:
"Minek vegyünk magunkra olyan szabályokat, amikből nem profitálunk" - Barcza György közgazdász"
"Ha nem tudjuk befolyásolni a döntéseket, akkor miért állna érdekünkben részt venni az együttműködésben - Barcza György közgazdász"
"Nem érdekünk, hogy a nálunk sokkal fejlettebb gazdaságokra érvényes szabályok kössék meg a kormány kezét a legfontosabb gazdaságpolitikai kérdésekben" - Orbán Viktor"
"a kormány a forrás szerint a jövőben azt a stratégiát követi majd, hogy kikéri az országgyűlés véleményét a megállapodásról, ám a kormánypárti többség azt szerinte elutasítja majd"
@Kőmíves Kelemen: Melyikek, Csányi, Demján???
Nakik már jól megy, meg ha állami pénzeket is kapnak, és nem keveset, akkor nekik még így is jó, erurópa meg kuzd magával is, ilyenkor lehet a zavarosba halászgatni, gazdaságilag is és politikailag is /csak meg kell kukk az előző gazdasági válságok hatásait, a politikailag-társadalmilag instabil országoknál: Olasz, Német, Arab, Távolkelet stb...
Szeretnék ott lenni az ország karácsonyfája díszítésén. Akasztgatnám én is őket szorgosan.
@Cirbi: Egyetértek. A hazai oligarchák csak akkor dobják orbánt, ha az elmebetegsége már közvetlenül veszélyezteti a hatalmukat.
Emellett: mekkora lenne viszont a jelenlegi helyzethez képest a különbség, ha csak kicsit is több esze lenne (nem neki, hanem) a tanácsadóinak, hogy legalább európai ügyekben ne menjen mindennel szembe, mert értelmes változások támogatójaként kifejleszthetne némi befolyást is és azzal együtt nagyobb mozgásteret Mo-nak.
Persze tudom, az ilyen mi lett volna... típusú felvetéseknek semmi értelme.
@Kőmíves Kelemen:

Mondj egyetlen oligarchát, aki ellenérdekelt lehetne. Nézd meg a működő vagyok struktúráját, nézd meg az érdekeltségi rendszert. Az ő egyetlen céljuk a gazdasági hatalom konvertálása politikaivá, valamint az alkalmazottak feletti döntésjogok kiszélesítése.
@ Fabius: Nagyon jól sikerült írás! :-D

Sajnos az egyértelmű, hogy ez a szerencsétlen elmebeteg még azt sem fogja fel, ami a saját országában történik, nemhogy európai méretekben. Az igazi kérdés az, hogy vajon a kontinentális Európa mostani, látszólagos szakítása a bankokat gátlástalanul kiszolgáló britekkel (és, by proxy, az amerikai neoliberalizmussal) vajon azt jelenti-e, hogy Európa józanabbik fele végre felveszi a kesztyűt a pénzvilág zsarolásával szemben? Az alábbiak figyelembe vételével:

www.independent.co.uk/opinion/commentators/fisk/robert-fisk-bankers-are-the-dictators-of-the-west-6275084.html
Lelki-morális támasza: nol.hu/kulfold/tokes_ujabb_szexbotranya_pattant_ki

Igen, Rodeo, ja megint a kamaty - ha gyszer eről szól a szentember élete, aki miatt Lomniczit is ki kell takarni, hogy csak ő fényeskedhessék a tévében! Egykutya mind, hazudnak és álságosan genyák. Miniszterelnöknek, püspöknek, akárminek nullák.
Százmilliárdos megszorítás jön?

A jelenlegi gazdasági kilátások mellett 100-200 milliárd forint további megszorításra lenne szükség. A bevételi oldal már most súlyosan terhelt, a kiadási viszont rendkívül érzékeny terület.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szazmilliardos_megszoritas_jon_magyarorszagon.504482.html
@a szív fészkei: a következő kirugandók listája:

Nem adják nevüket a Híradóhoz
Th.B.
2011. december 10., szombat 09:51 | | Email A péntek esti Híradó jó néhány tudósításánál nem volt stáblista, illetve hiányosan jelentek meg a képernyőn a készítők nevei. A vágók és a riporterek így akarnak tiltakozni az ellen, hogy az MTVA belső vizsgálata nem a valódi felelősöket büntette a kitakarásos Lomnici-tudósítás miatt, hanem azokat, akik csak a felülről jött utasításokat követték.

index.hu/kultur/media/2011/12/10/nem_adjak_a_nevuket_a_hiradohoz/?rnd=312
Orbánt valóban nem itthonról fogják megbuktatni. Ahogy Gyurcsányt sem. Ebben sem a pártjaik, sem a helyzetbe hozott ún. oligarchák nem érdekeltek. Mindenkinek az az érdeke, hogy lehessen még a zavarosban halászni kicsinyt.
Orbánt csak az EU buktathatja meg, ugyanúgy mint Berlusconit. Olaszokkal beszéltem egy hónappal Berlusconi bukása előtt. Elképzelhetetlennek tartották, hogy megbukik, különösen azt, hogy még idén.
Az uniós egyetértés (- britek) nagyon kellemetlen következménye, hogy Orbán és Matolcsy gyakorlatilag lemondhat a 2013-as költségvtés összeállításáról. Sőt, már a 2012-est is az IMF/EU fogja módosíttatni.
Ez pedig elég érdekes eredményekkel fog járni. 2014-ben főképp... De lehet, hogy hamarabb. :-)
@Cirbi: Hasadozok, ja, de legalább nem országomat egy lóért-alapon a Jeu-konferencián omlok össze vagy szét... :-DD

nem vagyok egy mazochista típus, hogy Kumin-blogokat olvassak és úgy üssön agyon az ideg... :-DDD

Itt azt fogalmazzátok meg - csak jobban -, ami bennem is van. Ez a poszt meg egyenesen megrázóan jó és élesen találó pillanatkép erről a nyomorultul szétesett kupacról. Fabius nagyon nagy!
@szerénységem: Ha beszéltél olaszokkal, akkor - az olaszom legalábbis - nagyon boldogok, hogy sikerült. Tudják jól az árát, bár a balosok most hőzöngenek, de az értelmesebbje tudja, hogy nincs más út.
@Deathstick:

Elolvastam a cikket is, meg néhány commentet is. Én reakciónak tartom az angol döntésre, a The Independent stílusában megfogalmazott magyarázkodási formának tekintem. Ne feledd, hogy az angol politika az EU-ban eddig is a city érdekeit képviselte és sohasem azonosította magát a kontinenssel.
A Capital és annak működésének, működtetésének megkérdőjelezése a kapitalizmusban érdekes mutatvány, rendkívül populáris válság idején. A megoldást csak az egész társadalom átszervezése hozhat, ezt miért nem írja le?

A jó és a rossz kiválasztásában, a stigmák beégetésében az USA és GB jeleskedett az elmúlt több száz évben, nehogy már letolja ezeknek az ódiumát magáról.

Jó sok, számomra érthetetlen hivatkozást, összemosás, összevetést találtam, melyek számomra nem egyértelműek. Ez az arab tavasz, a WW 2. összevetése az eurokrízissel.

A commentelők olyanok, mint itt.:)
@Cirbi: Rákay Philip kinevezését elfogadni egyenlő volt ezzel. Azt a matekzseni izémizét odaültetni egy akkora saller és dölyfös jelzés volt, hogy csodálom, ha most kezdenek eszmélni. A Daniel-Cohn-Bendit-riporthamisitó felfelé buktatása is érdekesen szó nélkül maradt ott. Most már lázonganak. Hát jó, hogy felébredtek, jó reggelt!

Ami nekem hatalmas csalódás volt, hogy a kurtán-furcsán eltüntetett Este-műsorvezetőnő Krizsó Szilvia elment helyeskedni a Prima Primissimára. Persze kell a kenyér, kisgyereke van,d e akkor is... azért az kiállás lett volna, ha nemet mond.
@Qeatzkoatl: Splendid isolation - nem ez vezette mindig a briteket? Hogy mennyire splendid, arról már lehetne vitát nyitni persze.

Na de ugye, még a királyi házuknak is erdélyi magyar grófnő az ősanyja, akkor mit ugrálnak???? :-DDD Legyenek megtisztelve, hogy Orvbánnal egyet susoghattak (valemeddig persze, mert ők úgy maradtak, míg a magyar táltos megvilágosodott.)
Emberek, ez a jóember itt a HV-ban hetivalasz.hu/jegyzet/mi-lesz-itt-43896 azt írja, amit én olvasok?????? Oppácska.
Parázna nép vogymuk a katolikus egyház szerint, hát még jó, hogy érdemeljük ezt a Armageddon Lovasát a nyakunkba! nol.hu/velemeny/20111209-parazna_magyarok
Mit jelent, ha nem miniszter vezeti az IMF-fel tárgyaló delegációt?
2011. december 10., szombat 11:35 InfoRádió

Az InfoRádió által megkérdezett közgazdászok szerint gyengítheti a magyar felet az IMF-tárgyalások során, ha nem miniszter áll a delegáció élén.

inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-471082

Ha lenne pofája vityának, ő menne, igaz őt megennék reggelire az ájemef tárgyalói :D
@Cirbi: :-DDD Ne kívánj felebarátodnak olyat - Orvbán - amit magadnak se kívánnál!
Az orvbáni morál másik gyámköve: www.borsonline.hu/news.php?tizmilliokra-perelheti-fabryt-az-rtl-klub&op&hid=50381

Kirúgatott rezzenéstelenül embereket az RTL-től, most meg csalná ugyanazokat magával a csodás m1-re, faképnél hagyva az addgi csatornáját és producerét.

Konzervatív, keresztény erkölcs: hát ezek sose hányják maguktól össze magukat????? Gyönyörű szép emberi kiállására ránevelheti majd a lányát is. Szegény gyerek, őszinte részvétem neki apukája miatt!
@Fabius: ez zseniális lett!

Orbán gondolkodásmódja elég sajátos. Én sokszor találgatom, hogy tényleg ennyire nem vágja a legkézenfekvőbb összefüggéseket sem, vagy van valami saját célja az önszopatással? Manapság a különutas koldusokat nem tolerálja a pénzt osztó többség. Vitya ezt vagy belátja, vagy beláttatják vele ahogy tegnap, vagy mehet Berlusconi után ungabungázni. A hőzöngő hülyegyerek figura már nem érdekel senkit. Eredmények nélkül pláne.
a britt uniós tagságról csak annyit, hogy próbáltam euróval fizetni angliában, úgy nézett a boltos az ötvenesre, mint ló a porcukorra. azt hitte a gyerek monopolyából vettem ki. sehol nem fogadják el, csak a dartfordi hídon, de ott is csak a papírpénzt. az aprót nem. szereztek vámmentes piacot a többit meg leszarják.
Az m1, m2 mint bólogató fikusztenyészet - közszolgálatként eladva persze - legújabb égése: hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0

Ennyire pofátlanul megy ez nagyban is: ennyiben valóba közszolgálat az, hogy ezt így leképezik 10 percben tanulságnak. Gundel-Takács ilyenkor mit érez? Ennyire nincs szaga a pénznek?
Szokásos remek írás Fabiustól.

A címválasztás, "ha én egyszer kinyitom a számat" is kiváló. Tudjuk ugye, honnan lehet tudni, ha egy politikus hazudik?

Válasz: mozog a szája :-).

Kicsit hosszú videó, de érdemes meghallgatni.
www.noltv.hu/video/4045.html

@Kőmíves Kelemen: "Nem tudom melyik blogon olvastam tegnap egy jó kis paranoiát:
Orbán addig csinálja a diktatúráját, meg az államositásait, meg a forintbedöntést, plusz szabadságharcot, hogy kilépteti az országot az EU-ból."

Sajnos nagyon is elképzelhető.

@Cirbi: "Nem adják nevüket a Híradóhoz"

Valami elindult. Nolos video is erről szól. A gát még csak szivárog, de bármikor átszakadhat.

@a szív fészkei: "Emberek, ez a jóember itt a HV-ban"

Szivárog a gát. Szivárog.
@a szív fészkei:

Ha most én is mondok néhány keresetlen szót WittNERre, akkor nekem is párbajozni kell a Dániel-Papp meccs győztesével? Ha igen nem baj, szívesen megfaragom bármelyiket.
@néma bárány: Csak Pappal kéne, ő védi a Wittner szűzi erényeit ilymódon.
Erről is szólnak a Vezénylőnek? www.teol.hu/tolna/kozelet/kartyavarkent-dolnek-be-a-cegek-az-orszagban-415999/lp

Vagy a lényeg a barátiak szárnyalása, a többi meg tényleg dögöljön meg. Ja, ez nem is eldöntendő kérdés, hanem válasz.
Közszolgáltatok: hetivalasz.hu/itthon/lesznek-valtozasok-43898

Na állítólag ez aztán úttörő/cserkészbecsszóra tényleg A Nép érdekében készült. Nem tudom, mikor vonatoztam utoljára, tehát nem bírom megítélni.
@a szív fészkei: kultikus szám lesz itt az 1 millió. Ott a Milla, és lassan az 1 millió bedőlt cég is itt van az 1 millió munkahely helyett.
@néma bárány: Szeretik mindenhol a nullákat. Nekünk egy csomó jutott belőle ember álnéven, mint ilyen-olyan vezető.
Nem gondoltam hogy Magyarországon ennyi ostoba ember van. Csókolgassátok a Gyurcsányt aki 8évig HÜLYÉRE vett benneteket.
www.mindennapi.hu/cikk/vilaghir/az-ember-akivel-nem-fogott-kezet-sarkozy-video-/2011-12-10/10584

@bölény: DE jó neked, így átaludni, mint a sünök, Orvbánod ország-világdúlását. Majd a Gyurcsány csókja felkelt, te kis Csipkerózsika, hiszen neki ágyaz meg ez a tulok vezéred.
@bölény: és igen, erről beszéltek...és már el is hiszem...a fideszeknek nem létezik mszp vagy volt kormény, hanem kizárólag Gyurcsány létezik...még Megyesi sem létezett, az ő éveit is Gyurcsányhoz csapják és BAjnaiét is...
@Kacatka: szerinted hány ember emlékezett arra?

Már 2006-ban is protestszavazás volt ellenük, azért nyert az MSZP.

Esküszöm, egymilliárdszor a legrosszabb MSZP kormány az összes botrányával, mint ezek egy napig is...

Mi meg ki voltunk kiáltva ballibsibibsi bérrettegőknek, ha szóltunk fideszes barátainknak: ne szavazz Viktorra, tönkreteszi a demokráciát, egyeduralomra tör!

Hogy röhögtek rajtunk, erre tessék. Erre még Debreczeni se számított. :D
Tompika is sértettségből akciózott, tévések is amiatt felhőzték ki Lomnicit, marha jó egy hely ez: ilyen óvodai szintű betartásokkal kormányoznak egy - ma még perpill európainak mondott - országot! Mit van mit csondálkozni az orvbáni színeváltozosokon??

Ja emúttnyócévesgyurcsiahibás! - ez már valamiféle Dicsértessék, mindörökké, ámen-pótlék narancséknál.
@a szív fészkei:

Ez az amiről anno beszéltem, ha tudod szakmailag is vizsgáld, googlizd ki amit nem tudsz, és lesz véleményed.
www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4429
Szuperjó cikk, sajnos igaz.
Nekem az emútmásfélévről mindig ez a székely vicc jut eszembe /elnézést, biztosan sokan ismeritek/: Egy nap a székely egy hatalmas gerendát visz haza, kérdi a gyerek: mi lesz ebből idesapám? Mestererenda, fiam. Nekiáll faragni és hétről hétre egyre kisebb lesz a fa, ennek megfelelően alakul a funkciója is. Utolsó héten megint megkérdi a gyerek, mi lesz ebből idesapám? hát fogpiszkáló, ha el nem baszom.
@Qeatzkoatl: Emlékszem, és nekem se más a véleményem erről a szegény ködevőről, se Wittnerről, csak abban, amit a harmadik elmeroggyant, a Dániel Péter üvöltözött, nem értek egyet. Mert az speciel nem úgy volt és kész, ebben Eörsivel vagyok azonos hullámhosszon.

Én ezt a hagymázos baromkodást el nem olvasom, csak átfutottam. De nem most tőle, hanem régóta tudom, hogy a Pilisben van a szívcsakrája a Földnek a, hogy mi kétszer csavarodott DNS-del rendelkezünk, + a Szíriuszról jöttünk, - ill. én a karvalyokhoz tartozó, biztos nem mondhatom ezt el magamról és családomról ;-) - hogy mindenki ezért irigy ránk, minket akar emiatt leigázni, tiporni, stb. Hogy a parlagfű milyen jó, azt most olvastam csak, majd elmondom a lányomnak, vagyonok mennek gyogyóra egy képzelt dolog miatt!

Mitől lesz ennyire kötöznivaló hülye egy ember, azt nem tudom mire vélni, hisz sikeres és gazdag; miért kell ez neki, fejtse meg egy agykurkász! Millió ilyent kaptam már a neten, fárasztó na.

Szóval szakmaiság nélkül is az a véleményem, hogy adjanak neki egy szobát Grazban, mert úgy látszik, minden hülyénket exportálni vagyunk kénytelenek, itt nincs már jól működő pszichiáter!
Ez a szupremáciás lázálom fertőzi Orvbánt is, ezért nem bír megegyezni, mert az elárulásnak hiszi. Hogy kit-mit árul el, rejtély: végülis Szent István is külföldre tekintve és azt az az erőt a sajátjai ellen segítségként igénybevéve maradt fent európaiként, megerősödve.

Ha ezt nem értik, mit csináljak? Vigyék el őket Augsburgba.
@a szív fészkei: eme Pilis dolog érdekes, igen szkeptikus vagyok...de vannak leletek, aminek létét nem tudják a mai ismeretekkel magyarázni...ahogy a genetikai dolgokat sem, azaz nem lehetne lehetséges, hoyg így legyen felkiáltással max...

sohase nem fogod megtudni az igazat mert nem hagyják...

sosem fogod meg tudni, hova tűntek váraink, hogy lehetett látni Székesfehérvárról Buda ablakait
@felebarát: Nézd én elhiszem azt is, hogy vannak csakrák, és ha a föld élő organizmus, akkor neki is lehetnek. És az szent is lehet, mondták a lámák. Nem ezzel van bajom, mindenki higgyen, amiben akar és ami segít neki élni.

De örökké erre alapozni ellenségképet, hisztériát, üldözöttségtudatot és ebből fakadó mások iránti utálatot, ez beteges és kártékony, önfelemésztő dolog, nem? Voltak jelenségek, voltak dicső tettek, évek, események, oké, de "régi kor árnya felé visszamerengeni mit ér?" www.magyarvagyok.com/kultura/irodalom/a-hazaszeretet-versei/reformkor/1722-Kolcsey-Ferenc-Huszt.html Minket azért nem bírnak, mert ilyenek vagyunk, mint orvbán, ha rossz napunk van: sunyi, az sem igaz, amit kérdez, kiszámíthatatlan, megbízhatatlan, orvul hátba támadó, stb. Amikor nem ezt az arcot mutatja a magyar, akkor kurvára megbecsülik, hallom millió embertől, aki ezt munkával kiérdemelte. És nem ilyen pappos hőzöngéssel.

Mert szarik a világ nagyívben arra ma 2011 végén, hol és milyen ablakok voltak, merre néztek; a lényeg, Kölcsey szerint is, hogy most mi van????

Mindenki érték a földön, amit tisztelni kell, de ezt arroganciával és csak múltidézéssel nem lehet elérni. Itt mindig kooperálni kellett, ide külföldi királyok is jöttek gyakran előnyünkre, itt nem lehetett magunkra zárni a sufniajtót és kiiktatni másokat. Ha ez nem érthető, akkor lehúzhatjuk magunkat a klotyón, amit Orvbán el is kezdett.
Ez qrva jó! Köszönöm. -)))
@a szív fészkei:
Nem akarom cifrázni, a sok tárgyi "tévedés" kevésbé zavar, de ami az orvostudományhoz tartozik, vagy ahhoz közel áll, azt illene ismernie. Ezért mondtam, ő csak egy ügyes kezű bioműszerész és tényleg lehet, hogy gyorstalpalót végzett. (2000-ban fejeződött be az emberi genom feltérképezése, nincs olyan, hogy "alapvető gén", Wilder Penfield idegsebész volt...)
Amúgy, az amőbák DNS-e is kettős spirálba csavarodik fel.
Nem akarom ezt továbbvinni, csak nagyon fel vagyok háborodva, ez olyan mint a Matolcsy kidolgozott gazdasági tervei.
EU-konferencián hangzott el, lámpaoltáskor:

Orbán:
...ha én egyszer kinyitom a számat!...
Sarkozy:
...a sötétben nem tudod ki szarik bele.
@a szív fészkei: te már megint kritizálod a jaffás elvtársakat? meg az ő nagy tudományukat? hogy jössz te ahhoz? igenis van csakra csakazértis és a dénesünk is triplaszaltóval lett quadruplo csavarintott mint a disznótöke...le vagytok maradva, tudod, nekem ebből van 3 és 1/2 kiló a stelázsin... a pistikét meg ünnepelni kell mert ha nem, akkor még kiderűl...na mi? ki tudja de kiderűl talán a felhőzet ami ellepi az ő szömtükkel a Napot...lesznek törzsi -lóvérrel megszentelt- törzsi zászlóink is újra? ti meg itten csakráztok mialatt ...hát már alatta van
Orbán megbukott, itt a vége,ám a kiút, amit vázol, szerintem kevés. Emellett esélytelen is: a 2/3 képességtelen, alamuszi, önző cselédekből áll, ugyan, mitől emelnék fel a fejüket, egyenesítenék ki a gerincüket ezek a haza javára?
Ha a burzsujok (az Orbánt pénzelő magyarok és az EU-t irányítók) a rezsim fenntartása érdekében lecserélik Orbánt egy árnyalattal kevésbé arrogánsra, egy kicsit szalonképesebbre, akkor mire jutunk?
A lényeg:ha ez a rezsim megmarad, ugyanúgy viselkedik, mint eddig: mintha egy győztes háború után a megszállók baskír zsoldosai sanyargatnának a "vae victis!" jegyében, ráadásul tudatosan rombolva tovább a gazdaságot,minden EMBERI ÉRTÉKET.
Nekünk - a zembereknek - ez miért volna jó?
A rezsimet kell elsöpörni, és a rezsimet kiszolgáló lealjasodott politikai osztályt, en block.
Lehet, az újak is elgörényesednek idővel, de talán mégis kéne egy tabula rasa: fél év felkészülés után új választások új indulókkal.
Továbbra is az a véleményem, ennek az alapját egy gyors és szakszerű puccs, és az átmeneti időre felálló szakértői kormány tudná megteremteni. Ha akadna végre egy tábornok, akinek nem drágább rongy élete.
El kell takarítani az útból a 2/3 cselédségét és a kollaboránsokat, közben biztosítani, hogy a mutyipárt vissza ne settenkedhessen a hatalomba, a belvárosi úrifiúk meg az operettnyilasok pedig távol maradjanak tőle.
@Rodeo36:
Ez egy kidolgozott, alaposan átgondolt helyzetelemzés volt. Én attól tartok ez vagy valami narancsos gyorsan terjedő járvány lehet, vagy a narancsnak van a gravitációt jelentősen meghaladó kölcsönhatása a szellemi fogyatékkal élőkre, hogy oda vonza őket.
@chronometere:
Mikor dördülnek el az Auróra ágyúi?
@Qeatzkoatl: hát ügöny...a tudományos cucilizmus mintájára tudományos szenilizmus mangalica pörkölttel és hamis házi pálesszel...nem azért mert a zoszkó vagy zokszó mon'ta de kizárólag akkor lenne megoldás, ha +++ 1.5 millióan termelő, hasznot hajtó tevékenységet végeznének és kitermelnék azt amivel a jaffadik csavart ürge tartozik csak hitel meg hitel meg a hitele teletele van a tököm a hülyeségükkel...ha nincs gazdaság akkor a hitelt senki sohasem fogja tudni visszafizetni még a jelenleginél sokkal kedvezőbb körülmények között sem számszakilag -ugye ez katatón meg eretnek ma magyarorvbánisztánabn- lehetetlen...a többi csakra egy csakra két csakra ihaj
@Rodeo36:
Egyre inkább úgy látom, hogy csak időhúzás az egész. Olyan, mint amikor a szadista hóhér hajtja végre a halálos ítéletet.
@Qeatzkoatl: hát elég szadista az bizonyos...bár a hideg lámpavas sokkal hatékonyabb és akkor már csak be kell őket szórni szerpentinnel meg hogy csilingeljenek karácsonyra...
@Qeatzkoatl: Nézd, én nem vagyok orvos. Mondjuk ezt a szemita gén-szöveg rá vall meg hasonszőrűekre, de mindegy.

Viszont azt el tudom képzelni, ahogy Matolcsy valamiért - karriervágy és pénz - feladta, amit a szakmájából tanult, amit más esetben talán tudna, úgy Papp is odább rúgta a tudományt ezért a nagyot mondó hablatyért. Megéri ez neki.

Illetve pont kihasználja, hogy ő orvosprof, tehát megkérdőjelezhetetlen tekintély sok ember szemében, és szemrebbenés nélkül vakít ezt felhasználva marhaságokkal. Ez nagyon aljas dolog, de belefér neki.
@Qeatzkoatl: Itt azért csak Hófehérke és a héttörpe hajóraj van, ne feled!!
@Secnir:

Mekkora egy rohadt képmutatás a parlamenttel takarózni, amikor úgy ugrálnak, ahogy ő fütyül!!! Titokban reménykedtem benne, nem lesz igazam. A francba!!!
WSJ fóruma az EU helyzetéről:

"To use a child's metaphor, right now the euro zone nations are in a game of musical chairs, the music is about to stop, and everyone thinks someone else is going to add a chair rather than one being taken away, and no one is going to fall on their backside. It's not going to work."
Az eredménye a szabadságharcnak a... www.femina.hu/hirhatter/jovedelmi_viszonyok Ők nem jártak rosszul, mi másért robbantották volna ki?
@a szív fészkei: ne feledd! Istenem gyorsan cserében hibásan írok.

Úhh ma telihold van: Rodeo, nincs ilyenkor valami jó kis MŰKÖDŐ kandomblés vaják, tudod, amiről beszéltünk, arra? Valamelyik afrikai isten megkönyörülhetne rajtunk és elérhetné az erejével, hogy huss, huss! Volt, nincs.[..]"A brazíliai kultuszt Bahiában és környékén kandomblénak, Rióban makumbának nevezték el. Lényegében véve ugyanazokról a szer­tar­tá­sokról, hiedelmekről van szó. Becslések szerint Brazília szerte több tízmillió ember tartja a kapcsolatot a kandomblé varázslókkal. Az utóbbi évtizedekben a fehérek is egyre nagyobb számban fordulnak hozzájuk. A kandomblé papok ismerik a fekete és a fehér mágiát, tudnak gyógyítani, démonokat űzni, képesek kapcsolatot teremteni az ősök szellemeivel és az istenekkel. Összejöveteleiket ének és afrikai ritmusokra épülő tánc vezeti be. Ez addig tart, míg meg nem jelenik valamelyik szellem vagy isten ( orisa ), aki egyesül a varázslóval vagy médiummal. A megszállott táncos ekkor mozdulatlanná dermed és elváltoztatott hangon beszélni kezd. Az orisa szól általa, elmondja milyen áldozatokat kíván, meghallgatja kinek milyen panasza van, milyen segítséget kérnek tőle, majd tanácsokat osztogat. A kandomblé istenei (Sangó, Osala, Ogun) mind nyugat-afrikai ere­de­tűek. Valamikor természeti erőket személyesítettek meg, Brazíliában azonban a katolicizmus hatására Szent Antallal, Szent Péterrel, Szűz Máriával stb. azonosultak. De csak névlegesen, mert továbbra is a törzsi kultuszok isteneinek tulajdonságaival rendelkeznek: sértődékenyek, haragszanak, néha borsot törnek az emberek orra alá, de ha megkapják az áldozatot (baromfi, kecske, pénzadomány), akkor kiengesztelődnek és segítenek a bajbajutottakon." vajtful.hu/archivum/218/animizmus.html

Te tudod őket kezelni, kérj!! Majd összedobjuk az árát.
@Husz_János_Puszita:

A parlament két okból is jó alibi:

1: időhúzás
2: ha az ellenzék is megszavazza akkor revans a sokat emlegetett 100 napos program jegszavazásáért, én nem csak ”orbánahibás”.

De azért a pénzpiacokat megnyugtattuk előre, tegnap tévedés történt és természetesen lefekszünk velük ha kérik.
Magyarország a jövő héttől lényegében elveszíti gazdasági értelemben vett függetlenségét. Ez az elmúlt 21 év alatt kétszer már léynegében előfordult, az egyika Bokros-csomag idején, amikor 1995-ben Hornnal a világgazdasági fórumon tudatták, hogy vagy ő megy, vagy csinál valamit, meg ismondják gyorsan neki, hogy mit. Horn zseniálisan taktikázott, és mással etette fel a szart, amit az ő totojázása halozott fel.
A második Gyurcsány idején volt, akinek szerencsétlenségére beütött a válság, és az a megszorító folyamat, amit ő soft módon alkalmazott,, hirtelen nem lett elég 2009-ben, és szelíden közölte vele az IMF és az EU, hogy szevasz, Fletó, most valaki más jön helyetted. Ez az időszak lett a Bajnai-kormány.

Jól látható, hogy Magyarország két felfelé futó korszakát ennek a két, nem hazai ihletésű pénzügyi-gazdasági kormányzatnak köszönheti, elég csak a Bokros utáni évek mutatóit, és a Bajnai utáni mutatókat megnézni. Mindenki más lefelé vitte az országot.
Ennek megfelelően, szeretném, ha minél gyorsabban megszállnának minket savanyú német és egyéb pénzügyérek, szelíden kivennék a joystickot Matolcsy kezéből, és Orbánnal pedig feletetnék a szart, amit a lábtörlőn hagyott. 2014-ig vizitdíj, tandíj, ingatlanadó, visszavont egykulcsos, gyerekkedvezmény, és ráadásként nyilvánosan el kell ismernie, hogy Bajnaiéknak igaza volt.
@a szív fészkei:

Abban nem lesz igazam, hogy kipaterolnak az Únióból. Valamelyik barom jobber kommentelő írta még tavaly: ha kell, állva halunk meg, mert mi magyarok vagyunk! Nagy a zsibongás a köreikben, fújnak a vezérre az IMF miatt, mint ördög a tömjénfüstre. Hehehe a saját hívőik fogják elzavarni. Nem bocsátják meg neki a szabadságharc feladását.
@szerénységem:

Egyetlen esélyünk, ha az Unió értelmes gazdaságpolitikára kényszeríti ezeket. Persze hogy nem Horn találta ki a Bokros csomagot, az IMF ösztökélte őket erősen. Az Antall kormány dúlása után bóvliba soroltak minket, mint most.
@Husz_János_Puszita:

"Abban nem lesz igazam, hogy kipaterolnak az Únióból."

Erre ne tegyél fel azért jelentősebb összeget. Van esély arra, hogy mi lépünk ki, mielőtt rúgnak.
@Qeatzkoatl:

Titokban reménykedem, hogy nem lesz igazam.
@Husz_János_Puszita:
Én kommentelőket olvasgattam ma, úgy utálják magyarországot, mint a kukoricagölödint. Sunyi, fasiszta, alattomos, bolond....ezek a jelzős szerkezetek fordulnak elő.
milyen cuccokat szednek ezek a dicső vezetők???

Navracsics: A KDNP kivezet a válságból
A kereszténydemokraták idősíkja más, mint a többi politikusé a miniszterelnök-helyettes szerint.

index.hu/belfold/2011/12/10/navracsics_a_keresztenydemokracia_kivezet_a_valsagbol/
Német, Osztrák oldalakat néztem át, ezek mind commentelők voltak.
@Cirbi:
Ja, és nem OV-re mondják, hanem az országra.
@Boli:
Én láttam, de ez nem a teljes igazság.
@szerénységem:
No igen, ott mondták, hogy köszi, séta, helyetted ez jöhet. De Viktorka zseniálisan kinullázott jó előre minden lehetséges olyan társat, akinek lehetséges lenne átadni a stafétát. Gazdaságilag pedig Matolcsyné férje féle Kusza Szemekkel vette magát körbe, tehát még hülyébbekkel, szolgalelkű kis tehetségtelen gazdasági pojácákkal. Kit javasolhat az IMF? Találgathatunk... De ténylegesen max. valamelyik közgizdát. De akik nemrég nyaltak be nyílt színen a Vezérnek, hogy "Támadják, nagyon a forintot, csak spekuláció miatt lehetünk ilyen helyzetben..." mennyire alkalmasak erre... Vicces lenne...
@Husz_János_Puszita: És az összes utánuk jövőt...
Egyébiránt Orbán helyében ezt az alkalmat ragadnám meg, hogy lemondjak. Még talán el lehetne adni nagyobb arcvsztés nélkül, hogy ő megpróbálta, de a többiek erre kényszerítették.
"Ehhez másik madám kell!" :-))))
@Qeatzkoatl:
Mesélj, még mennyit kapnak hozzá pluszban? :)
@Qeatzkoatl:

A magyarokat értem, de mi bajuk a kukaricagölödinnel?
@szerénységem:
Viccelsz... Mond, hogy igen! Magától nem fog. Max. a 28-ik, nagyon dúúúúúrva nemzetközi felszólításra! Csak taktikából, hogy azután másnap azt mondja, hogy a több millió beérkezett levél hatására mégsem... :)
@Boli: Ó, vannak jelöltek szép számmal. Csak nem hiszed egy percig is, hogy mondjuk egy Lázár-féle gusztustalan karrierista ne kapna az alkalmon, hogy egyrészt hátba szúrhassa szeretett vezérét, másrészt a helyébe ülhessen?
És nincs vele egyedül.
Nyilván nem pártkormány kell, mert az teljesen lenullázza Fideszt. Ezt ők is tudják. Egy Bajnai/Oszkó páros kéne, de az meg valóban nincs nekik.
Hát, nem lennék a bőrükben most... :-)
@Boli: Nem ő dönti el. Berlusconi se gondolta volna még egy héttel a lemondása előtt sem. Jövő héttől mások döntenek. Ezért vergődik szerencsétlen, mint a partra vetett hal.
A múltkor Fabius felvetette az alternatívákat. Nincs sok. Neki egyik sem fáklyásmenet.
@szerénységem: Lázár féle szarjankók mentalitásával még a Nép Szeretett Vezére is tisztában van, ne hidd, hogy komoly bizonyítékok és "papírok" nincsenek Viktorka kezében ezekről, amivel jelenleg is kontrollál. :)
Szakmailag és gazdaságilag hiteles embereik viszont merre? Mert most sem...
@Boli: Ez mellesleg az augustusi modell. Lemondok, aztán ha visszakövetelnek a népek, visszajövök, de akkor diktatúra. :-) Ez már nem játszik, ez a modell.
@szerénységem:

A Róna emlegetett valakit Brüsszelből, nem emlékszem a nevére.
@Boli: Ennél mindenki hitelesebb lesz. Kár, hogy Bokros szerepét kell eljátszani. Azt meg kevesen vállalják.
@szerénységem:
Ott volt ez a Super Mario, az IMF aduja, akit már hosszú idő óta emlegettek. Itt kit tudnál hasonló, az IMF szemében is hiteles, jobboldali gazdaságpolitikust, közgazdát, politikust megnevezni, akiben biztosítékot látnának, hogy képes a Nagy Nevettető akaratával szembe hugyozni???
@Cirbi: Nem. Nagyon nem. De már vagy 20 éve nem. :-)
@szerénységem:
Ezek tényleg olyan gátlástalanok, hogy megpróbálnák! Ne féltsd őket, az a bőrke valamivel vastagabb, mint a rinocérosz seggén lévő!
@Boli: Tulajdonképp mindegy is. Felőlem lehetne Budai Gyula is :-), csak álljon fel mögötte a Fidesz-frakció, és csinálják végig a ciklust az IMF/EU irányítása alatt. Ez lenne az ideális, lásd a Bajnai-korszakot.
@Boli: Tudom, hogy szívesen megtennék. :-) Csak már nem ők osztják a lapokat. Itt el fogják nekik mondani, hogy mik a feltételek. És azok elég kemények lesznek, főként az EU részéről, és főként a minapi balfaszkodás után.
Most az lesz, mint amikor Moszkva leszólt, hogy na akkor elvtársak, innentől ezazirányvonal. Ha nem teccik, akkor teljes PB-csere... :-)
@szerénységem:
Ahhoz legalább annyira meg kellene hasonulniuk, mint a grazi betegnek... 180 fokos fordulatot és akármennyi szakértelmet kinéznél ezekből?
Hisz akkor ide kerülne az IMF stábja azonnal és nem lehetne osztogatni, fosztogatni lenyúlni a zsét, értelmetlen presztizsberuházásokra, no meg a Vezér kedvenc hobbijára elkúrni százmilliárdokat. Tehát a narancskomcsi elvtársak húzni fogják az időt, megy ugyanis a kőkemény pénzkimentés, kilopás, elsikálás a háttérben, amihez még hónapok kellenek, miközben egyre világosabb, hogy már nincs az országnak ennyi ideje, max. hetek...
De ők dógoznak - lopnak, csalnak, hazudnak... A birkák pedig lelkesen bégetnek és még tapsolni si megtanultak a kolomp hangjának.
@Cirbi: Jaj igen, ezt már be linkeltem, annyira megrázott. De éber voltál helyettem is. :-DD Mindig kell valami elmeszikkasztót mondaniuk, az utolsó utáni percben is. Főleg a Sömjén-féle kereszténydemagógia vezet ki a horgonyával lefékezett mozdony elé vagy mi az aktuális képzavar ma...

Akkor az elmebaj mégis fertőző és le lehet kapni. Létezik az az összeg.
@Qeatzkoatl: Egy kormányszinten fordító barátunk mesélte már nyáron, hogy eddig Németországban, ahol él már huszonsok éve, mindig szimpátiával, kedvesen viszonyultak hozzá - anyanyelvi szinten beszél ugye németül - olyan jópofának tartották, hogy magyar. Tisztelték, hogy ennyire tudja az ő nyelvüket, stb., stb. stb.

De egy ideje olyasféle részvéttel és szomorúsággal figyelik, mintha súlyos és kicsit undorító bajban szenvedne...
@a szív fészkei:
Az a ChT örs féle beszólás még mindig... :))
A keridömi féle képmutató, álszent csürhe kb. hosszú távon olyan esélyes a politikában, mint Szálasi a főtárgyaláson! Viccpárt volt, maradt és nulla lesz. Szóval nekik komoly politikai jövőjük nem ige lesz, majd menekülnek a patkányok át, valami új pártba, hogy a szaros kis pénzüket újra összerabolják.
@a szív fészkei:
Engem, aki 2-3 hetente vetődik el nagy büdös Budapestre az még jobban zavar, hogy amerre járok, csak azt látom a boltok és üzletek helyén, hogy ZÁRVA, KIADÓ, ELADÓ... Ha ez sem tűnik fel Zombielandban, akkor tényleg csak attól ébred fel majd sok agyatlan, ha közlik velük is, hogy holnap nem kell befáradniuk a munkahelyükre, mert megszűnt. Na az még akkor annak a szőrnyű IMF-nek a sara lesz. Nem a Szeretett Vezetőé.. Áááá, dehogy...
nol.hu/belfold/20111210-kesobb_tavozik_fellegi_

Az utódai milyenek, soha nem hallottam róluk? Persze, ez nem jelent semmit.
@Boli: Az miért minősül beszólásnak, ha fotókkal támogatom az ilyen őrs létrejöttét? Toborozzatok tagokat - két ember még nem tömeg azért - aztán az értelem és a szépség elvén elindulhat valami mozgalom, nemdebár? ChT összébbhozó erő lehet, mint Orvbán.

Zombilandben látod, miért fizetnek: hazamentőt támogató tutifix hozzászólásokért, március tapsokért, ilyesmi. Amíg a Vezér marad a nyakunkon, addig erre szüksége lesz, ilyeténképp köztük nem lesz munkanélküli. Akkor mire figyelnének? A más bajára?

Láthattad a femina összeállításából a szegények 9000-es mínuszt, a gazdagok 340 ezres pluszt könyvelhetnek el a Matolcsyval fémjelzett csoda miatt. Mivel ő is a Hilferre jár cloppenburgozni a megszerzett kis pénzéből, mit nézzen itthon, minek a helyét? Megszűnt üzletnek? És az mit érdekli???
Kettős beszéd: ecoline.hu/makro/2011/12/10/Orban_I7AORW#rss

[..]"Azt azért jó tudni, hogy a hazai demagóg kommunikáció mellett a befektetőkhöz korrekten viszonyul a kormány. Újabb jel, hogy a híveknek szánt beteg dumákon csak röhögni kell, lényeg, hogy teljesen komolyan veszik az IMF-tárgyalásokat."

Na hálisten, csak az országot nézi - nézeti - tökhülyének. Megnyugtató.
A fikusz-üvegházban, közkeletű nevén m1-ben fogja holnap kinyitja csillagocska a száját. www.mindennapi.hu/cikk/hirsor/orban-nem-mondhatok-le-magyarorszag-szuveranitasarol-/2011-12-10/10607

[..]„Olyan megállapodás született az euróval fizető országok között, amely a nemzeti szuverenitást, a nép választott képviselőinek, vagyis a parlamenti képviselőknek a jogkörét jelentősen korlátozza. És én nem akarok és nem is mondhatok le Magyarország szuverenitásáról anélkül, hogy a magyar parlament erre ne adna felhatalmazást” – mondta Orbán Viktor. [..]: 2013 az elrugaszkodás, az emelkedés éve lesz.
„Teljes nyugalommal mondhatom azt Magyarország polgárainak, hogy nincs mitől tartaniuk. Magyarország meg fog állni a lábán, és el fogjuk érni a kitűzött céljainkat.”

Na,a ki akarja nézze és számoljon be róla. Nekem ehhez nagyon gyengusz az idegrendszerem. Horrorfilmeken röhögni szoktam, vámpírokat kimondottan unom, még a Hithcocktól való Pschycho sem tett annyira tönkre - pl. tusolójelenet www.youtube.com/watch?v=NG3-GlvKPcg - na de ezt nem bírnám ki szőrös fejjel...
@a szív fészkei: Psycho - ennyit megérdemel az a gyönyörű - de más ligában focizott - Anthony Perkins. :-)))
@a szív fészkei:
AChT örsben sem akarok tovább osztozkodni, így is megfontolás tárgya már a kis gonosz rágcsáló felaprítása... :))
@a szív fészkei:

Van egy olyan érzésem, hogy nem vesszük fel az IMF-EKB hitelt. Olvastad a Yahoo Finance-t meg a WSJ-t a britekről?
OV nem fogja feladni a teljhatalmat. Ebbe bele fogunk pusztulni.
@Qeatzkoatl:
Időhúzásra játszanak, azután egy nap reggel a 400 forintos € hatására kicsit ki talál gyulladni majd a főváros! De szigorúan a Gyurcsány miatt! :(
Egyébként apránként a Jereváni Rádió híre megint aktuális lesz:
Kérdés: Lehet-e Svájcban szocializmust építeni?
Válasz: Elméletileg lehetne, de minek?
@Boli:
Én nem vagyok béljós, de nagyon érdekes friss hír van a WSJ-n az angol mentalitásról, az elszigetelődés lehetőségeiről és ezek után OV olyanokat mond hogy vérpatak és mindez az elmúlt időszakért. Szerinted ez mit jelent? Azt, hogy hitelből beindítjuk a gazdaságot? Azt, hogy gazdasági kooperációkat indítunk? Azt, hogy 150 milliárd megy a kkv-khez? Hogy megnyitjuk a gázmezőinket végre?
Szerintem ez azt jelenti, hogy legalábbis megfordult a fejében, hogy oldjuk meg demokrácia nélkül. Ha egyszer bejön ide az EKB nem veheti többet fel a tangás duce jelmezét. Nagy dilemma ez neki.
Drága jó Torgyán Joci nem hitte volna, hogy a leányfalusi kérője egyszer így túltesz rajta, hogy nemcsak Magyarország, de az egész világ röhög rajta.

Szerintem Orbán az év legszánalmasabb pojácája címre hajt.
@Putyilov gyári melós:

A ló is kiröhögi a hajtóját, de az ő szájában van a hám a hajtó kezében pedig a gyeplő.
@Qeatzkoatl:

Orbánnak nem fog pénzt adni se az EKB, se az IMF, ebben biztos vagyok.
Esetleg lök a kalapjába még egy kis aprót Mark Möbius vagy valami spekulánshiéna egy kis uzsorakamatra, de komoly emberek már nem fognak vele szóba állni.

Ugyan ki adna pénzt egy alkoholista, narkós, gátlástalanul hazudozó, pszichopata ámokfutónak, Orbánnak?

Hisz azt se tudják,hogy mennyit akarnak és mire.
Brüsszelből azt motyogta, hogy 4-5 milliárd kell, ma meg már 10-15 milliárdot akarna.
Egy hete még atombiztos, Európa legjobb költségvetéséről hablatyolt, ma meg már alapjaiban kell áttervezni az egészet.

Orbán mára olyan, mint egy lezüllött narkós csavargó, csak az aznapi anyag érdekli, csak azért remeg, hogy a következő belövésre való meglegyen.

Ez az ember teljesen szétesőben, elég az arcára nézni.
@a szív fészkei:

Orbán mostani megnyilvánulásait érdemes nézegetni. Élőben uncsi, de videón kikockázva a mimikát és a gesztust az nagyon komoly. Rendszerint nincs összhangban a szó és testbeszéd, esik szét egyre jobban, megszólalásról megszólalásra.
@Qeatzkoatl:
Ez látod lehet, elnézve az Orbánhoz hasonló figurákat: Kadhafi, Szaddam, Milosevics, Ceausescu vagy Hitler, mind végigjátszotta az ökörségeit a teljes és totális megsemmisülésig.
@Qeatzkoatl:

Szerintem most az FT és WST elemzéseket érdemes fenntartásokkal kezelni. Ne feledjük, London egyedül maradt a szopórolleren, elvesztette azt az egy félóráig szövetségest is.

Itthon a kormánykörök minden befektetőnek azt beszélik, mi mindenképpen megegyezünk a Valutaalappal. Erről szól a tegnapi műsor, erről a mai bármilyen hitelt elfogadunk, és erről Fellegi tárgyalások utánra tolt távozása is.
@Fabius: Ez a legkisebb rossz, ezt már belátták. Az IMF-fel egyébként nem lesz olyan nehéz megegyezni. Az EU keményebb dió, Gyurcsányt is ők tornáztatták meg, és ők dobták ki végül. Főleg akkor néztek nagyot, amikor előadta a reformblablás szöveget.

Szerintem végighúzzák Orbánt a hajó alatt, és ezt én szeretném élő adásban nézni. :-)))
@Qeatzkoatl: ecoline.hu/nagyitas/2011/12/10/Javier_Solana_nagy_hibat_vetett_a_magyar_ko_BLPWLX#rss

De kell neki a pénz, amit ebből rabolhat. Nagy dilemma, de nagyon moho sapiens a lelkem. Meg a holdudvara is. Hát mástól se kap, és mit van itthon már lerabolni?
@Boli: Ez nem is annyira vicc, hisz Lenin is egy jól fűtött komfortos svájci kávéházban tervezgetett, tervezgetett.... Szerintem a mongol pusztában az lett volna a legfőbb gondja, ne fagyjon ki a feneke és legyen elég kumisza, hogy kibírj a másnapot.
@Fabius: Szerintem - már amikor elszántam magam idegzsába árán is nézni - mindig szétesőben volt, ahogy Torgyi is (de ő legalább kiröhögte magát) tök ellentétben állt a monfanivalójával.

Én azt vettem észre - még ugye a szárnyaló fázisában is - Orvbán pontosan tudja, hogy agyament és egyre veszélyesebb dolgokat beszél, - van egy kis biggyesztős mimikája ilyenkor - de belelovallja magát és csinálja. Mert azt hiszi, hogy ilyen egy államférfi vagy nem tudom, miért, mikor értelmesen is lehetne. Annyira látszik, hogy kamuzik.

De nincs senki riporteri oldalról , aki megszorongatná, pont ezért csakis fikuszokkal beszélget, ott szerepelhet, azt, amit akar. Nagyon könnyen zavarba lehet hozni.
@a szív fészkei:
Világ szinten nem olyan nagy szám Orbán tragikomédiája.
Minden évben szénné ég és pojácáskodik ekkorát valamely politikusbarom.

Európában az elmúlt pár évben Börlesconi volt akibe mindenki a lábát törölte, most, hogy nyugdíjba ment szabad a színpad a mi Vikibohócunk számára.
@Qeatzkoatl: ecoline.hu/makro/2011/12/10/Orban_I7AORW#rss Itt ezek azt írják, hogy a debilemil rizsák haza fogyasztóknak szólnak. Kintre meg viselkedik, vagy ahogy kedvence mondta volt a kutyájáról: ül fekszik, kulturáltan szórakozik.
@szerénységem:

Az tegnap elég gyorsan és nagyon világosan kiderült, hogy a mozgástér és a különutaskodás iránti tolerancia nulla. Azóta feszes igenis, értettem! - állásba van Viktor is merevedve, mert nincs választása. Vagy a hitel, vagy a bukás. Feltétel nélküli kapituláció van, mert nem tolerálják a különcködés példáját sem ebben a helyzetben.

Viktor nyilván meg fogja fizetni az árát ennek. Örülhet, ha nem a horgony szerepe lesz az övé.
@a szív fészkei:
Torgyánban volt realitásérzék, ő csak a kameráknak és a csápoló barmoknak bohóckodott.

Orbánra ráégett a szerep, ő fogja lett a saját hazugságainak.

Ebből már nem fog tudni kikeveredni, képtelen önmagával szembenézni, és arra végképp nem képes, hogy összetörje a hamis tükreit, a nyalonchadat, hízelgőket.
@a szív fészkei:

Eddig Viktor hitt abban amit mondott legalább részben, ma meg már nem hisz egyáltalán. És rosszul hazudik.

Riporteri oldalról lenne aki megszorongatná, ahogy újságíró is akadna aki szét tudná cincálni. A probléma, hogy a Fideszben irtóznak a beszédtől, nem teszik ki magukat semmi kérdezősködésnek. Lafo csak előre megírt forgatókönyv szerint lehet, az indexvideó főállású kérdező genyóit kitiltották a frekventált helyekről, fideszes nyilatkozat csak a kommunikációs államtitkárság jóváhagyásával mehet.

Pedig jó móka a politikusok izzasztása :-) Schiffertől Vágó Gáborig, szoci prominensektől Jobbikos kőkeményekig izzasztottam már meg őket mindenféle fórumokon :-)
@Putyilov gyári melós:
Eleve az ad/ott/ neki biztonságot, hogy csak bólogató jánosokkal vette körül magát. Gyurcsány mert leülni keményebb riporterekkel is, ez meg? Országértékel mindig a köménymagjának, nagy kihívás! :-DD a zászlóerdőben nagyobb ellenállás van, mint azokban.

Most hallottam egy bennfenttől - valamelyik őrségese- hogy van négy darab egyforma fekete Multivanja. Mi már láttuk két különböző rendszámúban, mindkettő LOW volt. Az egyik közülük páncélozott is: 15 milla körüli az ára alapból és hozzá csapatott még pár milliót hangzás- és egyéb technikák belerakatásával. Állítólag a ő ül benne, mindig követi a tekes autó is.

Szóval azért van némi realitásérzéke, ebből azt szűröm le. :-DDDDDD

Igen, Torgyán igazi bohóc volt, csak kicsit sokba fájt a magánszáma. na meg ő azért mégis dolgozott, újpesti ügyvéd volt évtizedekig, tehát valami fogalma a munkáról csak volt.

www.mfor.hu/cikkek/Valsagra_keszulve__Nemetorszagba_menekitik_a_penzuket_az_europai_cegvezetok.html
@Fabius: Persze, tehetséges és tökös ember lenne, csak nem engedik a közelébe - így értettem. Hát te élve kifiléznéd, az biztos! :-DD Kár hogy nem láthatjuk soha. Vagy börtönriportban, de az az ért más szitu.
@Fabius:

Ezt elmagyarázták már nekik majd egy éve.
Még se akarták megérteni.
Rohangásztak Kínától kezdve Szaud Arábiáig, tavasszal sikerült eladni a világ legkétesebb spekulánsainak 1000 milliárd dollárnyi államkötvényt, de ez volt a csőbehúzás.
Egy hete itt volt Scauble, megpróbálta Orbánnak elmagyarázni a helyzetet, aztán kiment Orbán Marseillebe, ott is megpróbálták neki elmagyarázni, aztán Brüsszelben megint.
Ennek ellenére nekiment százzal a betonnak. Aztán összetörve, kóvályogva lesett, hogy jééé ez beton, és nem győzték az ápolói helyesbíteni.

Nem fogta fel, szerintem ma sem érti, hogy mi zajlik körülötte, csak sodródik, de ő ezt a sodródást a saját akarata és hatalmas tehetsége diadalának hiszi.

És már megint a sikerpropagandát nyomja: "2013 az elrugaszkodás éve"
Fel se fogja a szánalmas istenbohóca, hogy 3 hete még 2012re harsogta ugyanezt, másnap meg bejelentették, hogy az IMFhez fordulnak , de csak hálóért.
@a szív fészkei: Mondjuk a legbeszédesebb fejet Betlen vágja. A villamos alól is őszintébben mosolyog ki valaki nálánál...

Ja volt emúttnyócéveszés, mondom, ez náluk a dicsértessék, ha kihagyja valaki, kokit kap.
1000 milliárd dollárnyi államkötvényt= 1 milliárd dollárnyi
@Putyilov gyári melós: 2013-ban ötven éves lesz. A fanfárok elnyomják majd a jus murmurandit, Andy Vajna leforgat öt filmet a hősről, festők nyálazzák már mókusszőr ecsetjeiket, szobrászok vésőiket fenik, költők a klavijukat.

Neki ez tényleg happy birthday-ezés lesz egész évben. És úgy gondolja, mindenki vele örül majd.
@a szív fészkei:

Érdekes lenne az biztos :-) Általában kétféle forgatókönyv van, ha politikussal vitázol:

a: az első keményebb kérdés után megsértődnek, aztán ha ezt levetkőzik érdemben is lehet vitázni velük.

b: az első kérdés után menekülőre fogják.
@Fabius: Orvbáné a harmadik út: oda se enged a közelébe, oszt jónapot!
@Putyilov gyári melós:

"Nem fogta fel, szerintem ma sem érti, hogy mi zajlik körülötte, csak sodródik, "

Erről szól a poszt :-)

Innentől viszont nem Orbán, hanem a beszélő fejei mondják a tutit kifelé, az ő marhasága meg csak nekünk szól. Mellesleg sikerült kiegészítenie az elhíresült - hazudtunk reggel, éjjel és este - mondatot ami tegnap óta így hangzik:

Hazudtunk reggel, délelőtt és délben, kora délután, este és éjjel.
@a szív fészkei:
"Szóval azért van némi realitásérzéke, ebből azt szűröm le. :-DDDDDD"

Dehogy, a TEKes faszi, a Hajdú János vigyáz az aranyat tojó galambocskájára.
Ha Orbánnak valami baja esne, akkor rá valszeg sitt vár, de mindenképp oda a tejjel-mézzel folyó Kánaán.
Oszt már korkedvezményes nyugdíjba se mehet :O)))
@a szív fészkei:

Ez nem csak Orbáné, hanem a Fideszé általában. Velük nem találkozol csak úgy lafón vagy egyéb vitafórumon. A legjellemzőbb képem erről:

4.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TIp1bbEyKYI/AAAAAAAAC9w/dTgaVvLcgow/s1600/2010.09.10+039.jpg
@Fabius:
Ha nem érintene ez az őrültség, ha külső szemlélő lennék és nem a bőrömre menne, akkor a jobban röhögnék rajta, mint Benny Hillen vagy Stan és Panon :O))))
@Fabius: :-DD De azért valld be, örülnél, ha ezután bárhol mindig csak a táblája lenne és ő sehol, pláne nem Zuglóban!!
@Putyilov gyári melós: Nekik ez munka volt. Jól felépített szerep, mint Mr. Bean Atkinsonnak. aki állítólag kurvaokos matekzseni.

De én ezen nem tudok röhögni: iszonyúan szánalmas és egyre veszélyesebb, ahogy rájön, hogy szánalmas. Márpedig szerintem ezt belül mindegyik ilyen diktátorocska érzi valahol.
@a szív fészkei:

Az összes diktátor körül ugyanezt a nyalonckört látni.
A nyaloncok tudják, hogy a Gazda nélkül oda a húsosfazék merőkanala, egyszerűen anyagilag érdekeltek a személyi kultusz fenntartásában.
@Putyilov gyári melós:

Nekem azért így is sikerül röhögni rajta napról napra. Igaz, én végletesen cinikus vagyok :-D
@a szív fészkei:

Izééé...én annak örülnék, ha egyszer lenne bátorsága élő kérdések mellett beleülni abba a székbe :-)

Onnantól a felvetésed csak idő kérdése lenne.
@a szív fészkei: ahhoz, hogy tudd, egyetlen dolog szükséges, az, hogy valaki amúgy istenigazából akarja, valaki aki ki tud állni a szent fa elé és ott semmi mást sem csinálni, "csak" akarni és akkor megvalósúl, de úgy tűnik, nincs ilyen egy sem Magyarországon, amint lesz, akkor meg fog valósúlni, jobb ha tudod...ez így műxik...
@a szív fészkei: a Normafa...nem kell sok minden se füst se vér megállni a Normafa előtt és nagyon erősen koncentrálni arra amit valaki akar, a többi leül terpeszben a fával szemben, ha Chango (Sango)-t akarod segítségűl akkor készűlj fel mindenfélére, élő áldozat kell legalább egy kecske és a vérében meg kell fürdetni a Chango jelképét sok minden más is és ha válaszol akkor borzalmas dolgok lesznek Chango-nak hatalmas kardja van ami mindent összekaszabol és nincs menekülés Chango elől Ura Villámoknak, az Erdőnek és minden Állatoknak és mindezek szolgálnak neki és amikor lángpallosa megjelenik ő maga nem izgul de haragszik rettenetes haragja van...és lesújt a pallossal és mint a sarló a füvet lekaszálja azt aki ellenáll mert enni ad azoknak a vadállatoknak amelyek szolgálnak neki és vér folyik mint hatalmas folyó és minden lángokban áll...majd vége lesz de ezt akarni kell Oggun, hát ő a Rendőr az Istenek rendjének őre aki nem kérdez ugyanúgy karddal van mint Chango de neki egy hatalmas harci szekercéje is van meg egy bunkósbotja és amikor nekiáll annak amit akar, akkor ott kő kövön nem marad...Osala a másik vonalon lehet Ochún a minden édes vizek Úrasszonya Yemayá leánya és ha ő haragszik akkor árvíz és a termés elrothadása lesz vagy ha Osalá az Oyá akkor a fekete gyász mert Oyá a Pokolba viszi a halottakat 32 fekete szoknyája mindent eltakar, sötétség tudatlanság lesz és halni kezdenek akik nem tették a dolgukat...mint a legyek és ez meg csak pörög a szoknyái meg repűlnek és söprik a haldoklókat mint a pajta udvarát a törektől...
@a szív fészkei: ebben a helyzetben Chango-ra van szükségünk, ő egy kétnemű de főleg egy nagyon szép férfi de Santa Barbara a megfelelője...hatalmas istenség...ha más vonalon karod elképzelni akkor Mars isten az istenek vezérlő tábornoka de ő sem mint Mars sohasem veszít...amikor harcba megy Zeusz ráruházza hatalmát mint ahogy Chango megkapja Olofi hatalmát is aki szóval tud megsemmisíteni vagy létrehozni vagy meggyógyítani de ehhez mindhez nagyon erős karat kell és meg kell állapodni Chango-val és ő meg is mondja, hogy megcsinálja vagy nem és ha nem akkor jaj annak aki kérte...meg kell gondolni nagyon
@Fabius: Képviselô uraknak most kéne a sajtó helyett, a parlamentben szétszedni napi szinten az okosokat, de nem kinyilatkoztatás szinten, hanem ott, kérdôre vonva, szembesítve az eddigi tetteikkel. Nem látszik, csak nagyon lightos...
@Fabius: A horgony is jó opció. :-)
A héten sok minden eldől. Még ha nem is derül ki, hogy eldőlt. Én még egyszer mondom, Orbán helyében megragadnám az utolsó pillanatot, hogy ha nem is emelt fővel, de valamennyire még kommunikálható módon lelépjek.
Ezután már ugyanis az van, hogy látványosan belebuktatják az eddigi hülyéskedésébe, vagy végrehajtja szépen, amit kiszabnak neki, és akkor meg abba bukik bele. Az első a gyorsabb, a második a lassabb verzió, én az utóbbiban bízom, mindannyiunknak az lenne a jobb... :-)
Jó reggelt vityátor, de a legszebb gúzsbakötve táncolni....

Újratervezés: ezek megszorítások lesznek
2011. december 11. | 06:56

Régóta ismert, hogy a kormány jövő évi növekedési prognózisa túlságosan optimista, de a magyar gazdasági kilátások utóbbi időben megfigyelt romlása elsősorban nem külföldi okokra vezethető vissza - írja Magyarországról megjelent kommentárjában Peter Attard Montalto, utalva ezzel a miniszterelnök pénteki kijelentéseire. A Nomura londoni elemzője nehezen tudja elképzelni, hogy a kormány már a következő napokban alapjaiban át tudná szerkeszteni a költségvetési tervezetet, a lehetséges újabb intézkedésekről szólva úgy fogalmaz: azok egyszerűen megszorítások lesznek.

www.portfolio.hu/gazdasag/ujtatervezes_ezek_megszoritasok_lesznek.159777.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Nekem még a címmel kapcsolatban jut eszembe: Vitya, ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, van neked szád is! :D
Nagyon jó és jellemző fotó:

hetivalasz.hu/data/cikk/4/39/8/cikk_43908/Orban_interju3_MTI.jpg

Szegény Vitya, ezeknek az mikrofonszerelőknek, mikrofonálványoknak, öltöztetőknek, (hívjuk őket nyugodtan a pornófilmekből ismert előszopóknak) a fogja.

Tulajdonképpen az áldozatuk.

Gyakorlatilag az van, amit ezek és a hozzá hasonlók ráeröltetnek.
Persze ügyesen csinálják, vele mondatják ki, hogy ezt meg azt akarja csinálni.
És ő el is hiszi, hogy tényleg a saját akaratából vannak a körülötte való történések, hogy ezeket ő határozza meg, ő irányítja, ő dönt.
Pedig dehogy, mindegyik nyaloncot a saját magas fizetése, jövedelme, kiváltságai, saját különbejáratú őrültségei vezérli a HŰBÉRI KÖRBEN, az ORBÁNI FEUDÁLIS ANARCHIÁBAN.

"A nagynak és bölcsnek mondott Pomádét annyira körbeveszi az udvartartás talpnyalása, hogy az senkit nem enged kimondani: a királyon nincsen semmi! Csak egy kisgyereknek lesz elég bátorsága ahhoz, hogy lerántsa a leplet a hazug színjátékról."
3. kép: Pomádé izgatottan várja a jelentést készülő ruhájáról. Meg is jelennek a miniszterei és a kancellár, de ők persze nem merik bevallani, hogy nem láttak semmit, mert még valami rágalom éri őket. Ezért gépiesen ismétlik a takácsok szavait: balról bársony, jobbról selyem, jobbról bársony, balról selyem.
4. kép: Pomádé és kísérete érkezik a takácsokhoz a ruhapróbára. A király sem lát semmit, de mivel mindenki bizonygatja: milyen szép szövetből készült, igazi művészi darabról van szó, végül rájuk hagyja és aláveti magát a ruhapróbának. Még azzal sem törődik, hogy az állítólagos próba alatt olyan érzése van, mintha a puszta bőrét húzogatnák, csiklandoznák. Dani és Béni hamar megnyugtatja: mindez azért van, mert a kelme ennyire finom, szinte pókháló vékonyságú. A király végül pucéran áll udvaroncai elé, ám azok elkezdik dicsérni gyűrődéstől mentes csodálatos viseletét. Ez eloszlatja Pomádé minden kétségét.
5. kép: A vásártéren előállt a király gyaloghintója. Pomádé éppen beszállni készül, amikor egy kis inasgyerek ugrik elé és elkiáltja magát: a királyon nincsen semmi! Ekkor, mintha bomba robbant volna, vidám kacagás tör ki az egybegyűltekből. Dani és Béni sem játszik tovább: az inaslegénynek bizony igaza van: a király meztelenül jelent meg az alattvalók előtt."

hu.wikipedia.org/wiki/Pom%C3%A1d%C3%A9_kir%C3%A1ly_%C3%BAj_ruh%C3%A1ja
Egy 5-6 éves gyerek egyszerű világképe:

2011.XII.10
" Magyarország a csőd szélén tántorgott, de úgy tűnt, hogy az eurózóna országai erősek, és így „napsütésben" lehet végrehajtani a kormány által tervezett változtatásokat, amelyek célja, hogy a parlamenti ciklus végére Magyarország Közép-Európa egyik, vagy ha lehet, legversenyképesebb gazdasága legyen.

„A különbség az az, hogy nem napsütésben kell végrehajtanunk az előző időszak hibáinak kijavítását, hanem kell esernyő, és úgy látom, kell viharkabát is" - mondta Orbán Viktor."

------------------------------------------------------------

Orbán jól van, szereti a metsző szelet és a hideget
2011, június 11 - 20:55
Orbán a Nemzetközi Valutalappal történt szakításról azt mondta, „egy fűtött istállóból kimentünk a szabadba, ahol hideg van és metsző szél”.
„Visszatértünk a pénzügyi piacokra, ahol nincsenek politikai előírások. Másként fogalmazva egy fűtött istállóból kimentünk a szabadba, ahol hideg van és metsző szél. De ilyen a szabadság" - fogalmazott. Most az a kérdés, hogy a pénzügyi piacok szereplői készek-e Magyarországon befektetni a pénzüket. Ehhez stabilitásra és bizalomra van szükség. „Ha most hibázunk, senki nem fog bízni bennünk" - tette hozzá.
fatyom, már megint??? rugdalja már meg valaki a szervert egy kicsit, mi ez a sztrájk a harc kellős közepin? :D

502 Bad Gateway

--------------------------------------------------------------------------------

nginx/0.7.67
@Boli:
Megmondom, mi lesz a parlamentben.

Aki beszól Orbánnak, az bokáig le lesz komcsizva.

A Jobbik majd védi a eu-különállást, mert az Orbán élcsapata.

hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/9/A_megvalosult_Jobbikprogram_VZGVOE

Ki van ez találva.
Majd az lesz aranyos, ahogy a királyi sajt óóóó trágyázza az egész folyamatot. Lesz móka, kacagás, mellédumálás. Mikrofonállványok okosan bólogatnak, a felszopófiúk lelkesen tevékenykednek, a zelit szúrós szemmel okosan figyel és szűköl...
Egyébként Herr Fabius örömmel közlöm, hogy szerintem remekül finomodik az irodalmi stílusod, apránként érdemes lesz valami komolyabb könyv alakban is megjelentetned az örökbecsűidet.
A szájtátó csapat meg egyre nagyobb gondban van a kis megzakkant tetteinek és dumáinak a megmagyarázásában.
Nem tudom, ki mennyire ismeri és kedveli az orosz "hjumort", de remek kis szösszenetek születtek arrafelé, ilyenkor valahogy eszembe jutnak...

A Pravdában volt egy cikk:
Az Orosz - Kínai határ mentén aratott egy orosz kombájn békésen, amikor tüzet nyitott rá egy kínai harckocsi.
A kombájn viszonozta a tüzet, majd miután megsemmisítette a harckocsit, elrepült.

Egy angol, egy francia és egy orosz beszélget arról, hogy mi a legnagyobb élvezet a világon:
Az angol: Kérlek szépen én amikor jól kigolfozom magamat délelőtt, délután kimegyek a lóversenyre, este pedig egy jó szivar mellett elüldögélek a klubban, nincs ehhez fogható élvezet.
A francia: Szerintem nincs annál semmi jobb, mint amikor megveszek egy láda francia pezsgőt, szobára viszem a három legdrágább kurvát és hajnalig szórakozom velük.
Az orosz: nem tudtok ti semmit az élvezetekről, az igazi az, amikor egy novemberi hajnalon arra riadsz, hogy egy kocsi áll meg a bérház előtt, vadul feltépik a lépcsőház ajtaját, vastag csizmák dobogása hallatszik, majd vadul dörömbölnek az ajtódon. Te kitámolyogsz és lassan kinyitod az ajtót.
- Sztyepan Sztyepanovics? - üvöltik.
- Sajnálom, eggyel feljebb!

- Hogy végződik az orosz népmese?
- Aki nem hiszi, annak utánajárunk!

Brezsnyev elhatározza, hogy megmutatja, náluk is van demokrácia, így hát elrendeli egy sztriptízbár megnyitását. Az előkészületek, a táncosnők kiválogatása után elmegy megnézni a műsort.
Bejön az első táncosnő, egy vén, ronda matróna. Brezsnyev kifogásolja a dolgot, de az igazgató elmagyarázza, hogy ő a bár büszkesége, hiszen három fia is Bresznyev elvtárssal együtt harcolt a Kisföldön.
A főtitkár helyeslően bólint.
Bejön a másik, az még vénebb és még roskatagabb, de az igazgató elmagyarázza, hogy ő a legtökéletesebb, a legmegbízhatóbb, 1918-as párttag. Brezsnyev helyeslően bólint.
A harmadiktól egyenesen szemgyulladást lehet kapni, de látta Lenint.
És ez így megy az egész tánckaron keresztül. A műsor végén felsóhajt Brezsnyev:
- Hát ez borzalom elvtársak, ez rettenetes! Csak tudnám, mit esznek ezen a nyugatiak?

Az orosz katonák három német katonát üldöznek, akik az erdő szélén belebújnak egy kútba. Lenn a kútban a németek közül az egyik odaszól a társainak
- Maradjatok csendben, majd ha belenéznek a kútba és megszólalnak, akkor én leszek a visszhang.
Jönnek az oroszok és belenéznek a kútba. Az egyik lekiabál
- Talán a kútban vannak.
A német a kútból
- Talán a kútban vannak.
Megint lekiált
- Vagy talán az erdőbe mentek.
Válasz megint
- Vagy talán az erdőbe mentek.
Újabb próba
- Hát én mégis beledobok egy kézigránátot a kútba.
- Vagy talán az erdőbe mentek.

Egy japán, egy amerikai és egy orosz beszélgetnek, hogy kinek mekkora
kudarc volt az életében
- Én egyszer ülök ott nálunk Tokióban egy parkban a padon. - kezdi a
japán.
- Egyszer csak leül mellém egy gyönyörű fekete hajú hölgy. Azon
gondolkodtam, hogy miként szólítom meg, mikor felállt, elindult a
buszmegálló felé. Én egy kicsit elbambultam. Felugrottam és rohantam
a buszmegállóhoz. A busz jött, ő felszállt és az orrom előtt
becsapódott az ajtó. Hát ez a kudarc!
- Az semmi! - kezdi az amerikai - Én egyszer üldögélek a padon, ott
nálunk New Yorkban. Jobbról és balról is leül egy-egy bombázó szőke.
Nem tudtam eldönteni, melyiket szólítsam le. Ekkor felálltak,
elindultak a buszmegálló felé. A busz jött, felszálltak, én rohantam,
de az orrom előtt becsapódott az ajtó. Ez az igazi kudarc!
- Az semmi! - kezdi az orosz - Én egyszer üldögélek a padon, ott
nálunk Moszkvában. Jött két kigyúrt buzi. Se buszmegálló, se busz!...
@Putyilov gyári melós: Ezek a holdudvara: www.femina.hu/hirhatter/csaladvedelmi_torveny_kdnp Érdemes a vezérszónokai szövegét olvasni...A családbarátok, na röhej! Borzalmasan intoleráns és beképzelt banda, csak ez jön le.
@Boli: :-DDDDDDDDDD azért te se vagy semmi!

Na cserébe: tekasztorik.blog.hu/2011/10/20/edzsri_sztarz Nem tudom, megtörtént-e, de hogy megtörténhetett volna, az kétségtelen.
@szerénységem:

Ahogy én látom már minden eldőlt. Egyszeriben nagyon sürgős lett megtárgyaltatni itthon az államok közti egyezményt - aláírunk - kiegyezünk bármilyen hitellel - fölvesszük - újraírjuk a költségvetést - megszorítunk - és a viharos széllel és egyéb faszságokkal megpróbálja menteni a bőrét a jobboldal előtti kifilézéstől.

Ez az a pillanat ahol még a teljes és feltétel nélküli kapitulációval túl lehet élni a nemzetközi pénzügyéreknél, és a bukást-túlélést a hazai igazhitűek döntik el: ha lenyelik szó nélkül, hogy Orbán többet hazudott és rosszabbul kormányzott, mint Fletó, akkor az is sima ügy.

Egy dolgot nem lehet már: tovább forradalmárkodni.
A családnál nincs szebb, állítják a fidesznyanyák. Ami valóban így van, amíg így van. Na de utána, vagy már alatta??? Pl., pedig őket aztán állandóan a csodás etalonnak írták le Hollywoodban. www.femina.hu/sztar/hirek/will_smith_valas

Egyem a képmutatóan szentelvíz sprickolós fajtájukat: meddig bír hazugságban élni és erre kényszeríteni kölykeket egy ember - ebbe nem gondol a frakció? Mit pofáznak mindenbe bele, amikor közülük is hányan hagytak ott előző családot, gyereket? Vagy nyűvik - és abban nincs köszönet - azt a régi, kifelé jajde boldognak maszkírozott famíliájukat, közben meg a kozmetikus mesél a lila szemkörnyéki karikák rendszeres eltüntetéséről...

Nincs egy őszinte pillanatuk sem, ez a legmérgezőbb vonásuk. Tényleg Brezsnyev kora közelg.
@Fabius: Fotelforradalmárkodni bármikor és bármeddig lehet. Akár Multivan-fotelból is. Addig forradalmárkodik, amíg az hozza neki a legtöbbet.

Megkérdeztem izraelieket, hát kikérik maguknak, hogy az itteni haderő kéne nekik bármihez is! Iránnal elég képlékeny a dolog, de bármi lesz, azt angol, amerikai haderővel tudják csak elképzelni.
És látod, a teljes irrealitása mellett eleresztették két napja ezt a baromhülyeséget a FB-on, kis zavart kelteni a mátrixban: hadd lehessen ez alapján a NATO-t, a szövetségeseinket ilyennel vádolni. Addig időt nyer: senki ne csodálkozzék ezek után, ha Orvbán csak a mocsok karvaly túlerőnek kapitulál, mikor pedig nem akarna.

Szóval tovább fog szájkaratézni, máshoz se ért.

Ez PR-akció volt, a szenyábbjából.
@Putyilov gyári melós: már annyi költői kép, és hasonlat volt, hogy ezek az idióta szöveg írók és kommunikációs felkészítők, már visszább vehetnének, mert ebben is csak gyenge utánzatok, "a krumplileves az legyen krumplileves"
@a szív fészkei:
A magyar haderő?
No comment... Menekülni még csak okés, no de támadni...
@Boli: Pedig a legnagyobbak megtámadásában nagyon otthon volnánk... És persze utána a menekülésben még jobban.

De látod, elindítottak egy ilyen hoaxot Afganisztán megjárt NATO-katona mondja címmel. Valami oka csak volt ennek.
@Boli: "AChT örsben sem akarok tovább osztozkodni, így is megfontolás tárgya már a kis gonosz rágcsáló felaprítása... :))"

Csaxólok, ha Ch T-ről van szó, kifejlett, három méter magas Alienné változom.
A feje alapján a Kedves Vezető mintha nehezen viselné a sallereket.
@gyilkos fűegér:
Én meg a királyfi vagyok, aki tüzet adott a sárkánynak! :DD Cin-cin...
@simonmondja.:

Az egész parlamenti bohóckodáslényege az lesz, hogy ne Orbánnak kelljen elvinnie a balhét.

Soha, senki nem hallott még olyat Orbántól, hogy ez az én felelőssége,az én hibám, az én hibás döntésem következménye.

Erre ott vannak a jól fizetett bégető gombnyomogatók.
Még azt is kinézem Orbánból, van annyira gyerekesen aljas és gyáva, hogy a parlamenti bohócaival fejvesztés terhe mellett megszavaztatja, de ő valami halaszthatatlan elfoglaltságra való hivatkozással kimarad a szavazásból.

Aztán széttárja a kezét, hogy bár ő ezt ellenzi, de kötelezi a parlament döntése.
A Fideszes birkák mennek a lecsóba, ő viszont tovább játszhatja a hős ellenálló budiforradalmárt.
@Cirbi:

Szerintem javarészt ez Orbán primitív szövege, a szövegírói csak alkalmazkodnak hozzá.
@Putyilov gyári melós: Ugye, hogy a fülke marad az utolsó mentsvára és mindig forradalmárkodni fog? A fülkéje falán viszont szép portrék lehetnek Lenintől Maon át a kit tudja kiig. Brlsuconit valószínűleg levette már.
Sőt ezek után atv.hu/cikk/20111210_orosz_tunti?source=hirkereso talán már Putyint is csak egy rajszög tartja a budifalán???
@Boli:

Alapítsunk Faszbúk csoportot, hogy "Orbán Takarodj, ChT for president!" :DDD

(Napi Charlize:
www.youtube.com/watch?v=DpvG_5KwDRE
Meg kell a szívnek szakadni.)
@Fabius:

Szerintem teljesen kiismerték már Orbánt.
Tudják, hogy se az adott szavában,se a bohócparlamentje határozataiban nem lehet bízni.

Ott a Tákolmánya, amelyben már modósítja a Költségvetési Plafont.

Orbán olyan mint egy narkós, megígér, aláír bármit, megesküszik az anyja a gyerekei életére, de ha kikönyörögte a pénzt, akkor rohan a díleréhez az anyagért.

A görögök ugyanezt csinálták, vagy Berlusconi, Orbán és Magyarország kicsi és jelentéktelen ahhoz, hogy ő is eljátsza ugyanezt.

Szerintem március környékén államcsőd jön.
Ezt vajon felfogja a csibehusi? www.origo.hu/itthon/20111211-ksh-evi-negyszazezer-forintnal-kevesebbol-el-az-orszag-tizede.html Csúnya számok tömkelege. Meg azé, hogy mivel járt a forradalma.

Ami, ha így megyen tovább a lenini úton, valóban ki fog törni, csak nem úgy, ahogy ő szeretné.
@a szív fészkei: "A Szovjetunió felbomlása óta a legnagyobb ellenzéki megmozdulásokat rendezték Oroszország-szerte. Moszkvában a szervezők állítása szerint százezer ember gyűlt össze a Kreml közelében,"

"Drágább lett a vodka
És ez baj.
Meg az, hogy a boltban
Nincsen vaj.
Drága Iljics, ébredj fel,
Ezt a kurvát intézd el."
@Kacatka: 2 706 292 (-1 mikovec igazoltan távol)
@Putyilov gyári melós:
-igen főleg az ő szövege,
-igen szerintem is ál(l)amcsőd jön,
-igen a gombnyomomogatók pont leszarják, amíg jut is marad is a koncból
- igen a tákolmányba is szó nélkül megszavazzák, hogy ők az idióták, és a t(e)k-edves vezető te nem tehetsz semmiről, és a forrás, és a tudás, melyet nem vonhat kétségbe gyarló igaz magyar ember, aki mégis, az hitetlen gyaur, el fog kárhozni, kiirattatik-felnégyeltetik, eltüntettetik, temászetesen hetedíziglen...

-------------

Le Monde: Magyarország fegyelmezett, de gőgősen nacionalista
A francia lap szerint a parlament még soha nem szállt szembe Orbán akaratával.
-------------

Meginoghat a magyar áramellátás - kiábrándultak a bankok az államból
Mind korlátozottabbak a források az erőműépítők számára.
@a szív fészkei:
A sajtó, a média agyonhallgatja azt, egyszerűen nem engedi át a cenzúra, hogy naponta emberek tucatjai halnak éhen, fagynak meg vagy pusztulnak el legyengült állóképesség miatt egy sima influenzában. Öngyilkosságokról is csak akkor tudunk, ha valami nagyobb felhajtás kísérte.

Ez az afrikai nyomorszint.

A városokból azért zavarják ki a hajléktalanokat, hogy ne zavarja a látványuk a maradék lelkiismeretüket.
De nem a hajléktalanok a legszegényebbek, hanem a vidéki, falusi, tanyasi kistelepüléseken élők, az öregek, betegek, egyedülállók, ahol rengeteg helyen már se villany, se tüzelő, se ennivaló.
Ők nincsenek szem előtt, ha éhen halnak, megfagynak akkor a halottkém beír valami orvosi hablatyot a halálozási oknak és ezzel el van rendezve minden.

Pedig ezt hívják magyarellenességnek, népírtásnak.
@gyilkos fűegér:
NEM JÓ!
Hogyne, hogy osztozzak rajta!!! :)
SOHA, SOHA, SOHA!
Nem adok belőle!!!!!
Irigy kuty vagyok!!! :DD
@a szív fészkei: szerintem megtörtént, a világ, nem csak orvbánia, tele van ilyen picsákkal -akkor is picsa ha egyébként hímnemű- a zájfónról már ismered a véleményemet valamint a fácséról is de még nem ismered a zédzsrisztárz-ról, hát azt én úgy kezeleném mint a két rablógyilkos kezelte Edward angol királyt...persze mikor kiderült akkor őket is ugyanúgy kezelték de nyilvánosan...hatalmas közönségsikerük volt és a börtönök nem teltek fölöslegesen...egyébként a kedvenc orvbánodat is hasonlóan "huzagolnám"...
@gyilkos fűegér:

Ha már vicc, akkor nekem is van egy nem viccem!

"Orbán vigyáz a demokráciánkra, Kövér a parlamentarizmusunkra, Schmitt az anyanyelvünkre, Pintér a törvényességünkre, Stumpf az alkotmányosságunkra, Polt a jogainkra, Szijjártó az igazságunkra, Szalay a sajtó- és szólásszabadságunkra, Matolcsy a pénzünkre, Selmeczi a nyugdíjainkra, A KECSKE PEDIG A KÁPOSZTÁNKRA"
@a szív fészkei: Durva... Viktorunknak viszont, ennek a szerencsétlennek, ez elsőre tetszett. Mindent elárul róla... Szánalom SC.
@Putyilov gyári melós: Tudom, közvetve ismerem egy vidéken élő - még egyelőre dolgozó - de mindenéből már kifogyott ember sorsát, akink hitelek is nyomják a vállát és sose fogja utolérni magát. Van, hogy majd egy hétig gyakorlatilag nem eszik...

Most gyűjtenek a Gödörnél a Cserehát
szegényeinek.
@Rodeo36: Kedvencem????
nem értem minek foglalkoztok azzal mit mond Vicctor...

plusz má egy bukott mi sztár álnok... én már inkább sajnálom...

egy hulla. szinte már fizikai értelemben is... mehet grácba.
@Boli: "Nem adok belőle!!!!!
Irigy kuty vagyok!!! :DD"

Akkor nincs más hátra:
www.youtube.com/watch?v=WQXa70R8uZk

You underestimate my Power.
@Cirbi: hát van egy apró szépség hiba... az utolsókat rúgja...

de a nemzetébe, a népébe...

a koncot nem fogja elengedni a falka olyan könnyedén... alig várták a falkaforradalom győzelmét...

lövetni is fog... nagyon beteg... a "háttér"emberek (simlicskáék) pedig vadul rabolnak... nekik nincs idejük gondolkodni...
@gyilkos fűegér:

Ezért nem lehet megérteni az úgynevezett ellenzéket.
Gyakorlatilag ők legitimizálják Orbán sztálinista diktatúráját, azzal, hogy asszisztálnak a kisded játékaihoz a parlamentben.

89 előtt a lengyeleknél, az NDKban is többpártrendszer volt, nálunk is volt HNF.
A választások is szabadok voltak, szabad volt a párt jelöltjeire szavazni.
@a szív fészkei: Zombilandben

az Zombia, Új-Zséland stb... a Meggebedeusok fődje

apropó... a kiafaszazadajcstomi nem álamfőnek? gyött haza?
vagy a mini sztár álnok helyett?

biztos arcoskodott valami brüsszeli öregnénével hogy neki áll feljebb oszt hazaküldték...

vagy mi a lóf@szt akar itthon?
@Fabius: így van... egy alkalmatlan gerinctelen senki egyre többen tudják,

lassan rájön ő is...

most fordul a dolog... inkább szánalomra méltó...
na jo... lesajnálásra...
@Putyilov gyári melós:

Elvileg ma Mesterházy 1 millió ember előtt beszél a Hősök terén... őőőő vagy mégsem?
@messi-asz:
Tegnap láttam az ugróiskolás műsorát.

Azt a fazont is inkább nézné az ember egy narkós hobónak, mint egy EP képviselőnek.

Az arca fel van puffadva, mint a 20 éve kemény alkeszoknak. A szeme is olyan volt, mint aki be van lőve.

Ő a keresztény-nemzeti-polgári családapuka :O)))

Egy lepukkant, narkós dzsigoló.
@gyilkos fűegér:

Beszéd...

Itt ez már kevés, már gőzkieresztésnek se jó.

Itt már javában kéne gőzerővel kiépíteni egy párhuzamos parlamentet, párhuzamos kormányt, párhuzamos intézményrendszert és egyszerűen megszálló hatóságnak minősíteni Orbánt és janicsárhadát.
Kimondani, hogy az általuk hozott döntések , intézkedések, törvények nem kötelezők a magyarság számára, mert ember, nép és demokráciaellenesek és csak egy nagyon szűk kör érdekeit szolgálja.
@Qeatzkoatl:

A kurdok, palesztinok, észak-írek, baszkok mind ezt tették.
Akkor marad a sztálinizmus, legfeljebb modernizált változatban putyinizmusként vagy ortodoxabb formában lukasenkóizmusként, persze matyaroschan.

De ha ez kell, akkor meg felesleges nyávogni.
Orbán sztálinista rendszere választásokon nem váltható le, ha esetleg mégis, akkor ugyanazt fogja csinálni a beépített kádereivel, mint ami Esztergomban megy.

A vége így is úgy is csőd és polgárháború.
Akkor legalább elválik a xar a májtól.

Végül is itt az elit és a nép áll egymással szemben, a politikai szélhámoskodás, a többpártrendszer csak álca, a jól bevált "Oszdmeg és uralkodj".

Aztán majd bevonulnak Putyin elvtárs békefenntartói és betagozódunk a putyini Eurázsiai Unióba.
Keleti szél fúj...

"Egy moszkvai konferencián elhangzott, hogy Magyarország is azon, az orosz gazdasági érdekekkel lojális országok közé tartozik, amelyek csatlakozhatnának a Putyin tervezte Eurázsiai Unióhoz.
Magyarország és Bulgária is azon országok közé tartozik, amelyeket meghívnak a Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök kezdeményezte Eurázsiai Unióba - nyilatkozták orosz politikusok és politológusok. Az új, gazdasági unió tervét Putyin októberben, az Ivesztyija című lapban fejtette ki. Ez a szervezet az Oroszország, Belarusz és Kazahsztán alkotta Közös Gazdasági Térségen alapulna, amely január 1 óta működik. Dmitrij Medvegyev államfő a napokban úgy nyilatkozott: nem kell különösebben sietni a szervezet létrehozásával, de 2015-re meg kellene alakítani."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_putyin_uniojahoz_csatlakozik.502445.html
-no kommnet-

2011. december 11., vasárnap 14:03 Domokos Erika
Milliárdos üzlet - a nagy testvér mindenkit figyel a futballstadionokban
Az MLSZ 960 millió forintot költhet a magyarországi NB1-es futballstadionok egységes biztonsági rendszerének tervezésére és kiépítésére. A szövetség gyorsított közbeszerzésen választ kivitelezőt, akinek személyazonosításra alkalmas kamerarendszert is telepíteni kell. Július elsejétől csak névre szóló jeggyel lehet szurkolni a meccseken.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_nagy_testver_mindenkit_figyel_a_futballstadionokban.504487.html
@a szív fészkei:

Annyiban vitatkozom én ezzel, hogy ez a jobbikosok állatsága volt szokás szerint. Ők nyomják ezeket a nagy összefüggés elméleteket minden alap nélkül.

Én azért ezt a Vargát csak megkérdezném, hogy ez így most akkor mi az anyád volt...?
@Putyilov gyári melós:

a parlament elé vitelből ne hagyjuk ki az ellenzék bevonását sem:

a: nem szavazzák meg mocskos országtönkretevők,

b: ha megszavazzák akkor benne voltatok ti is...
@Cirbi:
Ez csak egy újabb milliárdos lopás, kamerák eddig is voltak a stadionokban.
Sőt, az előtte-utána levő utcai balhékat is rendre rögzítette a rendőrség vagy a sajtó.

Az MLSZ vagy Orbán nem fog fellépni a különféle bűn és maffiaszervezetek tagjaiból álló "szurkolói" táborok ellen.
Ők a támogatói, bármikor mozgósítható, kiképzett utcai harcosok, falkaforradalmárok.
off

Azt írta a bloghu a faszbúkon hogy hardver hiba volt a heti akadozás.

on
@Putyilov gyári melós:

Akkor 2015-re Vityánk már betagoz minket az új Szovjetunióba.

Szóval azért akar kinavigálni az EU-ból.

Addig már csak kihúzzuk féllábon is.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_putyin_uniojahoz_csatlakozik.502445.html

A rohadt komcsi .................................
@Putyilov gyári melós:

Ez a szentkoronás, meg máriaországosdi szöveg. Volna megoldás, ha súlya lenne az ellenérzésnek a mostani és a leendő (várható) társadalmi rendszerrel kapcsolatosan. Súlya akkor lehet, ha ki mernek nyíltan állni tömegek mellette. Ma ez nincs meg.
Amennyiben sikerülne ide állítani embereket, akkor kell egy tucat ember, akikről elhisszük, hogy képesek végigcsinálni és kell egy, aki képes megszervezni és vezetni. Ilyenek sincsenek.
Mi itt elvagyunk mint az őszi búza a hó alatt, de ez nulla. Kibeszéljük magunkból a bajokat, a félelmeinket, mondunk okosakat és hülyeségeket. Az idő meg nem nekünk dolgozik.
Ne feledd, kiépült egy, jobbára Setét Lajosokból összeállított klientúra. Nekik nincs még egy esélyük. Ha ez borul, mennek a levesbe, tehát életükkel és vérükkel védeni fogják a státuszukat. Itt nem elég három embert kizavarni a bozótosba.
Az a gondolkozás mód, ami ennek a rendszernek az alapja nem igényel szellemi erőfeszítéseket, tudást, tehát kényelmes. Teljesen megfelel az itt élők többségének.

Manapság sikk szidni a rendszert, csakhogy ez kevés. Senki sem mutat fel alternatívát, utat, senki sem veszi a fáradtságot, hogy a kedvenc szappanoperája helyett esténként leüljön azokkal, akikkel együtt gondolkozva össze lehet rakni azt a puzzlet, amit a többséggel fel lehet vállaltatni, amiért érdemes megmozdulni.
Én dióhéjban így látom.
@Fabius:

Ezért nem kellene részt venniük benne.
Hja, hogy akkor ugrana a milliós fizetés, a különféle kiváltságok, külföldi utak, extrák...

Végül is ezért csinálja a legtöbbjük, tökmindegy milyen mez van rajtuk.
@Putyilov gyári melós: Ja valószínűleg ezzel a megfigyeléssel a Kubatov-listába kellenek, esetleg kis megzsarolás után azt gyújtanak fel, amit csak akar. (bár a köménymag nem válogatós)
@Putyilov gyári melós:

Igazad van meg minden, de a konkrét esetben én támogatom ezt a hippit. Ö az egyetlen a kormányoldalon, aki szerint ne hamisítsuk már a híreket. Olyan amilyen, de végre valaki.
montam hogy az utolsókat rúgja...

az elsősorig nem ért el a lába/keze...

hircsarda.blog.hu/2011/12/09/a_nap_kepe_mokazas_brusszelben
@néma bárány: Ki a fasz ?

Aki szerinte Gyurcsány kezeállása aztat jelenti, hogy magyarország bekaphattya ?

Ez nem akar híreket hamisítani ?

Ki a fasz ez ? Valaki ?
@néma bárány:

Ezt hívják PR-nak. A jó rendőr, meg a rossz rendőr esete. Olvasd el a twitteres kinyilatkoztatásait, a "balos-liberális" médiáról.
@Putyilov gyári melós:

A feljebb vázoltak miatt nem lesz államcsőd. Orbán rémálmainak legjelentősebb mumusa, hogy ez nála fog bekövetkezni. Ezért fogunk aláírni mindent, és elkerüljük.
@simonmondja.: ???

akkor hejünkre kerülünk... végre, újra
@Fabius: az EU képen olyan testtartása van és nyaka behúzva... mint aki beszart...
@Qeatzkoatl:

"Ha ez borul, mennek a levesbe, tehát életükkel és vérükkel védeni fogják a státuszukat. "

Ezt mondom én is, hogy a végtelenségig, a teljes csődig el fogják vinni az őrültségeiket.
Minden héten bejelentik az új Wunderwaffét és a hívek hinni fognak benne még akkor is, amikor már a bunkereikre hullanak a bombák.

Itt a szomszédban Milosevics ugyanezt csinálta.
Kadhafi képes volt feláldozni a fiait.

Olvasd el Göbbels naplóját, az a barom még a háború vége előtt, 1945 március közepén is a csodafegyverről ír és a hatalmas győzelemről, amelyben majd visszakergetik az oroszokat, aztán békét kötnek velük és legyőzik az amerikaiakat.
Rá másfél hónapra hogy ezt írja, kiírtotta a családját és öngyilkos lett.

rnrszakosztaly.blog.hu/2010/03/28/goebbels_szemelvenyek

"1945. márciua 12.
Nekünk tehát azt kell elérnünk, hogy visszakergessük a szovjeteket keletre, s közben igen nagy emberi-, és anyagi veszteséget okuzzunk nekik. Ez esetleg azt eredményezné, hogy a Kreml készségesebbnek mutatkoznék irányunkban. A velük kötendő különbékével természetesen nem érhetjük el az 1941-es célkitűzéseinket: a Führer azonban reméli, hogy Lengyelország felosztása elérhető, hogy Magyarország és Horvátország német felségterület lesz, s visszanyerjük akcióképességünket Nyugaton. Ez a cél természetesen minen fáradtságot megérne. Befejezni a háborút keleten, és nyugaton újra támadni - micsoda gyönyörű elképzelés!"
@Putyilov gyári melós:

Az ellenzéknek se nagyon van választása, a kényszerpályát kijelölték nekik is pénteken az országgal együtt. Az egyetlen amit tehetnek az annyi, hogy hangsúlyozzák Orbán felelősségét a dologban. Ezt viszont csak a Haza és Haladás csinálja jól, tényekkel, érvekkel.

A többiek leragadtak a felszín kapirgálásánál.
@messi-asz:

Mert a nem utáni adok-kapokban tényleg beszart.
@néma bárány:

Ez csak egy médiaelterelési akció!

Dájcs azért szervezte, hogy az MTV előtt éhségsztrájkba kezdők elől elvegye a médiafigyelmet.

Azok nem is kerültek be a TV híradókba, míg Dájcstompi a sajtószabadság hőse lett!

A média azé, aki megműveli!
@Fabius:

Most Orbánnak van felelőssége, mert hatalma is csak neki van.

És mindenkinek van felelőssége, aki tolta a szekerét előtte, hogy így egyedül legyen a hatalomban.
@Fabius:

Asszisztálnak Orbánnak.
Orbán tud rájuk mutogatni, hogy demokrácia van nálunk kéremszépen.

De ezt a kört már lefutottuk.
@simonmondja.:

Orbán ezt a felelősséget már rátolta a parlamentre.
Azok meg úgy is azt csinálják, amit ő akar.

Fogadni mernék abban,hogy Orbán nem fog részt venni abban a szavazásban.
Majd valami sürgős elfoglaltsága lesz.

Aztán majd széttárja a kezét, hogy bár ő már Brüsszelben is ellenezte a szuverenitás feladását, de mivel demokrata, elfogadja a parlament döntését.

Így megmarad a széljobb számára idolnak, a Fideszfrakció mehet a levesbe.
Ha jövőre előrehozott választások lesznek, akkor addigra akár a Jobbik koalíciós partnere is lehet, hisz ő ellenezte a megállapodást a szuverenitás feladásáról.

Így lesz egyszerre kint is, bent is.
Ennyi a titka.
@simonmondja.:

Ez így igaz. De.

Megyó száznaposát megszavaztatták anno a Fidesszel is, most lehet mondani: kuss, megszavaztátok az államadósság növelését ti is.

Erre jó bevonni az ellenzéket most. 2014-ben majd lehet rá hivatkozni.
@Putyilov gyári melós:
Hát, most kiváncsi vagyok Volnerre.
Remélem, ezt a pondrót nem fogja támogatni a sunnyogásban.
@Fabius:

Te megpróbálod Orbánt és a Fideszt a magyar nyelv logikai kifejező rendszerében elhelyezni.

Nem lehet, ők a szavakat, a nyelvet mindig az épp aktuális álláspontjukhoz igazítják.

Mit mondanak a száznaposra?
A kormány és a szoci többségű parlament felelőssége, ők csak azért szavazták meg, mert adott a népnek és ez jó.

Most majd megszavazza a kormány mamelukhada az ellenzék, a Jobbik kivételével, és pár Orbánhoz hű Fideszkáder is ki fog maradni belőle.
Azok, akiket Orbán kiszemelt átmentésre.
A lényeg, és ezt majd gondosan kiszámolják, hogy 50% plussz egy szavazat meglegyen.

Két hét múlva már Orbán azt fogja harsogni, hogy ő mindig ellene volt a szuverenitás feladásának. Ha kell, akkor új pártot alapít vagy átmenti magát az erre tartott KDNPbe és onnan fogja nyomni a keresztényszociális mezbe bújtatott demagógiát.
Kövér már 2001ben azt akarta, hogy a Fidesz nevet váltson.
@Fabius: Hivatkozni bármire lehet.
Asszem az index sajtócikkeit most hanyagolom kicsit, mert az orbáninterjútól és a kijafaszom für tamástól lassan behányok.
@Putyilov gyári melós:

Én Orbán és a Fideszt a politika logikai rendszerébe próbálom helyezni, és ebből számomra ez következik. De nagyon is elképzelhető az általad vázolt forgatókönyv is. Talán az új pártot tartom kizártnak, Orbán=Fidesz, ez a fejébe így vésődött.

@simonmondja.:

Sajna nem a hírportálok tehetnek róla, hogy most minden Orbán hülyeségén és szavain áll vagy bukik. A jövőhét fontos és vízválasztó lesz mindenkinek, kénytelen ezzel foglalkozni mindenki, a hírportálok is.
@Fabius:

Orbánt a politika logikai rendszerében sem lehet elhelyezni.
Vagyis egy rendszerben igen,a machiavellista rendszerben.
Neki ezek játszmák, játszik az emberekkel, mindennel.

"Orbán=Fidesz" Orbánnak a Fidesz csak eszköz.
A szektás szavazóit még annyira se érdekli, nekik Orbán a lényeg, a Fidesz csak árukapcsolás.

Ahogy itt az elmúlt pár hétben ment a köpönyegforgatás, pálfordulás az egyik napról a másikra való önmaguknak való ellenmondás, a saját maguk és a választóik szembeköpése, hülyének való nézése és az, hogy ennek ellenére a szekta máig imádja a szektavezért, sőt, mártíromságnak éli meg azt ami vele történik, az nekem azt mondja, hogy Orbán bármit megtehet velük.
Ha holnap kimegy a Hősök terére és pávatollat dug a seggébe és így jelenti be az EUból valókilépést vagy Putyin Eurázsiájáoz való csatlakozás, vagy bármit, hogy hadat üzenünk az USAnak, akkor a szektája ebben gondolkodás nélkül követi.
Mást nem is tehetnek, szembe kellene nézni önmagukkal, hogy lóvá tett balekok.
Pedig újságok,médiumok nagyon is kellenek, hiszen Skic honnan tudná máshonnan, kit nevez kit főbírónak? nol.hu/belfold/schmitt_pal_a_sajtobol_tudta_meg_kit_jelol_fobironak
@Putyilov gyári melós:

Amit leírsz az mind igaz, csak a szektatagok elnevezése: fideszes. Éppen ezért van egyenlőségjel Orbán és a Fidesz között, és nem fog kiválni belőle soha, semmilyen körülmények között, ahogy feljebb szerinted lehetőségként fölmerült.
@Fabius: Nemnem. Egy a tábor, egy a zászló.
A szektások neve - jobboldali -, és Viktor

olyan nevű pártot gründol, amilyet csak akar.

Jó, újabban - nemzeti oldal - a nevük.
Az is igaz.
Szóval a nemzeti oldal örökös miniszterelnöke Orbán Viktor.
@simonmondja.:

Ezt nem így gondolom.

Egyrészt ugye 800 ezer a jobboldalon Orbán Viktor helyett eddig is azt mondta: Vona Gábor.

Másrészt az egy a táborban is sokan vannak akik nem kajálják szó nélkül Viktor ámokfutását, lásd:

mandiner.blog.hu/2011/12/05/adossagcsokkentes_majd_2016_tol_ilyen_orszag_pedig_nincs_ccci

vagy:

mandiner.blog.hu/2011/12/09/eu-csucs_idot_kerni

vagy:

hetivalasz.hu/jegyzet/mi-lesz-itt-43896/

Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy a jobboldal közel nem egységes, és közel sem áll mindenki Orbán mögött akkor sem, ha a szekta kétségtelenül létezik.
@Fabius:
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a Jobbik, vagy a Mandiner nem áll egységesen Orbán mögött ?

Kérdezzük meg őket.
A Jobbik már holnap szavazni fog. Ergé meg itt bassza a legyet éppen a neten.
@simonmondja.:

Igen, azt akarom mondani, hogy a jobboldalon is sokan nem értenek egyet Orbánnal, és ennek mostanában hangot is adnak. Csak Orbán süket erre is. A veszte ez lesz és nem az, hogy mi ketten sose bírtuk.
@Fabius:

"Úgy tűnik, a kormány nem ezt az utat választja. Az országgyűlésnek tegnap benyújtott, Matolcsy György által jegyzett javaslatból az derül ki, hogy az elmúlt húsz év legszebb kormányzási hagyományait folytatva a szigorú államadóssági szabályok csak a következő kormányra, pontosabban a 2016-os költségvetésre vonatkoznak majd. "

Felfostak a levegőbe, majd tátott szájjal aláálltak.
@Fabius: Hát én még nem voltam senkinek a veszte, és ahogy kinéz, már nem is leszek.

De hogy a mandiból meg Vonából miket tudsz kinézni ...

A mandineren már akkor posztot írnak, ha Orbán fotója nem heroikus.

mandiner.blog.hu/2010/02/05/agitprop_illusztracio_orban_a_nolon
@Fabius:

A cikk alapján Ablonczinak rendesen fel van baszva az agya. Mondjuk én nagyjából ezt vártam, de ez a totális dilettantizmus még engem is váratlanul ért. Őskáosz, és nincs senki, aki leállítsa ezt a faszt.

@a szív fészkei: Édes istenem:
www.youtube.com/watch?v=0QTTcSKgn_o
Kész vagyok.
@simonmondja.:

Hát az a fotó kurvanagy, azt hittem beszarok a röhögéstől. Tényleg van egy stílusunk, igazi gumicsizmás paraszt itt mindenki. :DDD
@Fabius:
Azért tisztán megjelent előttem, amint Lelkylola a 100 éves nyugdíjas Biszku után,

az alkotmányos forradalommal kormányzó aktív diktátorokat is csellel levadássza.
Vona meg a cigánybűnözőket...
Szinte látom...
"Túloznék? Nézzük az elmúlt időszak krónikáját, amelynek a reményekkel ellentétben nem a kormányzati kommunikáció a legfőbb problémája. A valóságnak hetykén fügét mutató nyilatkozatok valójában csak többé-kevésbé összefércelt paravánok, amelyek a jóval súlyosabb gondot, az állam élén kialakult teljes zűrzavart hivatottak leplezni. Logikus, hogy minél nagyobb a fejetlenség, annál erőteljesebbnek, a világtól elszakadtabbnak kell lenniük a hivatalos nyilatkozatoknak: inkább a rendületlen hurráoptimizmuson, mint az egyre tapinthatóbb tanácstalanságon hüledezzen a polgár."

Ez a kormány nem egyszerűen szar, nem egyszerűen szarabb még a Gyurcsány-kormánynál is, hanem a helyzet még rosszabb: ebben a kormányban gyakorlatilag Szócskán és Navracsicson kívül mintha mindenki gyakorló elmebeteg lenne.

Hoffman? Matolcsy a mozdonyfordító selyemúttal, meg Szőcs a repülőhíddal? A 18 év alattiak kijárási tilalmával? Hát mi a faszom folyik itt?
@simonmondja.:

Mindenkinek lehet véleménye, a mandisoknak is. Viszont gazdasági témában pont azt kaptam tőlük amit a személyes ismeretségünk alapján Turultól és Ergétől vártam: leírták azt is ami nem tetszik. Hamarabb, mint a jobboldalon bárki más.

Lelkylolát hadd ne minősítsem. :-))
@gyilkos fűegér:

Fel bizony. És nem csak neki. Amit most csinálnak az könnyen lehet a végjáték nem csak nekik, nekünk is.
Szokás szerint, orbán szavai helyett a mimikája meg úgy általában a testbeszéde lesz az érdekesebb és valóságosabb, igazabb a holnapi beszéd során. Abból az is kiviláglik, hogy mennyi idő még (szerintem nem sok) amíg az elmebaja dekompenzálttá válik. Ez még persze nem a teljes összeomlás lesz, az majd kicsit odébb van, mert egy ilyen folyamat hullámokban zajlik, de legkésőbb 2013-ra várható a teljes széthullás.
@Fabius: Hát, szerintem ne mond, hogy szakadárok, mert még bajuk lehet belőle.
Kirúgják őket, aztán már nem csak a megtakarításaikat fújhatják, hanem mehetnek munkára szocializálódni a patakpartra.
@Fabius:

Logikát keresel a Fideszben? Rezzenéstelen arccal adják elő az ellenkezőjét annak, amit fél órával azelőtt állítottak. Remélem a szocik is megtanulták egy életre, az osztogatás kevés az üdvösséghez. Rövid a magyar választói emlékezet, nagyon rövid.
@Deathstick: az összeomlás pusztito lessz, és egy egész ország fog eltünni
@Fabius: szia, kedves gyógyíthatatlan demokrata vagy aki legalábbis azt hiszi a demokrácia létezik bruhahahaha te tényleg miben is reménykedsz ezekkel a rablókkal kapcsolatban? ezek Ali baba és 4000 rabló, a szezám nekik tárul, a többieknek lecsapja a faszát amint türemkednek befelé és amikor visszalépnek még hatalmas seggrepacsit is kapnak...de mi marad a népnek, az istenadta vagy istenverte népnek? megy mint a bürge a vágóhídra de előtte jól meg is nyírják meg letépik a tökeit valamint megdugják, hogy legyen akit hazazavarhatnak este 8 után a nemlétező otthonokba bruhahahahaha mondj valamit kurvára kíváncsi vagyok mi lesz San Silvestre 2011 után?
@Rodeo36: minél hamarabb zavarják el őket, annál több za esély...

de egyelőre nincs többsége a szívlapátnak...

ha jól időzít Fabius akkor lehet demokratikus megoldás is
Hát, tudjátok ez a Vitya gyerek egyre szánalmasabb, egyre hiteltelenebb.
A mai egész fals dumájában egyszer sem hangzik el, hogy netán valamit, talán azért ők is el találtak kúrni.
Csak az EU zóna tagjai a hibásak, meg a karvalytöke, meg a mikulás, meg a nyuszi, meg a ... No de ők tökéletesek, szépek és naccerűek.
Sőt, előremutatók, kiválóak, követendő ... komolyan melyik ecceri eszi ezt a fost még meg? Tudom, van az az ecceri lélek és IQ bajnok még mindig... :)
@Fabius:

Az úgynevezett jobboldali elit addig magyarázta ennek az egyébként elég közepes politikusnak, hogy mekkora Megváltó, míg a végén ő is elhitte. Már látom a Bécsi gyorsot az alagút végén.

"Európa jelenlegi legnagyobb formátumú politikusa" LOL!
@Boli: "No de ők tökéletesek, szépek és naccerűek. "

Izé, az nem a Fidesz, hanem....
@messi-asz: és Gárdonyi forog a sírjában -csak a teste- mióta megtudta, hogy milyen művet írt: "edzsri sztarz" lehet, hogy ebbe halt bele Nagy Szulejmán? meghallotta és halálra röhögte magát...
@gyilkos fűegér:
NEM, NEM, NEM! ChT MAGA A TÖKÉLETESSÉG!
Az azért MÁS!!!! Ne keverjük össze... :))
@gyilkos fűegér:
Ennek a politikus genyának viszont az a cinikus szar szövege és állandóan az a k.rva "elrugaszkodás éve" c. fos dumája nagyon fárasztó. Mindig majd jövőre, majd "dejólesz nekünk", majd 3-5% - ami most már 0,5% csak... szóval majdnem, tényleg... köszike...
Szerintem debilke és csapata elég rendesen 2010-ben végrehajtotta az elrugaszkodást. A valóságtól és a mindennapoktól! Valaki wazze szólhatna ennek a hülyegyereknek és csapatának, hogy szálljon már ki a kis páncélozott Multivanjából és nézzen körül a mindennapokban, de ne csak a Normafa környékén. A számok meg nem ellenség, csak KuszaSzem haverjának problémás dolog az...
@Boli: láttad az egy órás interview-t vele 3 napja este?
@Boli:

Viktornak gyakorlatilag 10 éve nincs egyetlen mondata, aminek bármi köze lenne a valósághoz, egyáltalán, aminek lenne bármi értelme. Felfogni nem tudom, mit lát benne a jobboldal. Közhelyek, kikuglizott hasonlatok, fabulák, olcsó kávéházi filozofálgatás. (Az ellenséget onnan ismerjük fel, hogy ha nem győzzük le, akkor ő győz le minket. Ez pl mi a faszom?)

Kevés. Főleg ha mellé teszed mondjuk Churchill vagy Lincoln, vagy Jefferson, vagy Deák akármelyik beszédét. A tetteikről nem is beszélve.
@Rodeo36:
:D Annyira mazochista nem vagyok! Te most tényleg rosszat akarsz nekem? Napokig nem bírnék aludni, még a maradék hajam is kihullana, a fogamzásgátlásról nem is beszélve...
Nézze a narancskomcsi csürhe a főnökét.
@gyilkos fűegér:
Az általad említettek politikusok voltak, ez meg csak egy másodosztályú focista. Több kérdés? :)
@Boli: "Ezt az álláspontot a német küldött az Orbán-kormány lépéseinek kiszámíthatatlanságával indokolta: „Egy készenléti hitelprogram keretében pedig sokkal komolyabb feltételeket lehet szabni, s azokat betartatni, mint egy elővigyázatossági program keretében” - hangzott el a megbeszélésen."

A németeket baszogatni sok jót nem jelent.
@gyilkos fűegér: há'de instállom, nem vak ez, csák bátor! Illetve nagyon hülye...
@Rodeo36:

Hol láttál te olyat, hogy én reménykedek a Fidesszel és Orbánnal kapcsolatban bármiben? :-))

Én abban reménykedek pillanatnyilag, hogy a "karvalytőke" rákényszeríti Viktorra a helyzet rendezését, amiért Viktor nem lesz túlszeretve a sajátjai közt sem.

Aztán választások vagy lemondás után mehet a levesbe a sleppjével együtt.
@Boli: :-) ennyi, kedves narancsos fülkeforradalmi vérbironé asszony, nincs több kérdésem, a védelem visszavonul
@gyilkos fűegér:

A jobboldali elit elhitte, hogy tudja majd kezelni a Megváltóját.

Most ébrednek rá lassan mekkorát tévedtek.
@Fabius:
Nem! Most jöttek rá, hogy a csóka eddig Megváltónak adta ki magát, miközben csak az, aminek egyébként is látszik. Egy dilettáns...
@gyilkos fűegér: :-DDD legalább jó ízlésed van.

@Boli: Ja és a fenti témában neked is.
www.origo.hu/itthon/20111211-orban-viktor-interjuja-az-m1nek.html Látta valaki ezt? Ez a durcibenitos feje valami kész!
@gyilkos fűegér:

Szavazati súlyok az IMF kormányzótanácsában:

1: USA: 16,74%
2: Japán: 6,01%
3: Németország: 5,87%

Mennyire volt okos dolog Matolcsytól, hogy kioktatta Schäublét?

1.bp.blogspot.com/-URJ-ZnywK8A/Tt121fO4IqI/AAAAAAAAFCU/N-bxaFqRUN0/s1600/orb%25C3%25A1n%2Bad%25C3%25B3ss%25C3%25A1gplafon1.jpg

Ennyire.
@gyilkos fűegér: Navracsics, aki a kereszténydemagógokat éltette tegnap?
@Fabius: Ezekkel kapcsolatban okos kifejezést használni elég nagy luxus. Erre van Tótának az a kiváló hasonlata, hogy egyelőre akkora arcuk van, hogy kombájnnal beretválkoznak - akkor a tükör se kell, hogy szégyenkezzék, marad a halastó - de majd a németek végigszántják velük a termet. Pofázmányukkal lefelé. Akarták, megkapták.
@Fabius:

Azt hiszem, pont a németek már egyszer befürödtek egy megváltást hirdető politikussal...
@a szív fészkei:

Ő legalább csinált valami olyasmit is, ami működik, lásd Kormányablak.
@a szív fészkei:

Nincs nagy arcuk, csak Viktor igazolványképéhez a Hubble-űrtávcső csinálta a fotót.
@a szív fészkei:

Orbán csak egy buta focista, ahhoz méretezett óriásplakáttal a feje helyén. De az ember akiről a gazdasági anomália mértékegységét nevezték el az évben az mitől bír ekkora arccal?
"Washington – Egyelőre a NASA sem tud kielégítő magyarázattal szolgálni arra, mi lehet az a hatalmas valami, amit nemrég fedeztek fel a Naprendszer első bolygója körüli orbitális pályán.

A Nap elektronikus kisülését kapta lencsevégre a NASA egyik teleszkópja, amikor a Merkúr melletti, nem azonosított repülő objektumot felfedezte. A Youtube-on a hétvégén sok százezerszer megtekintett felvételen látható jelenség mindkét vége hengeres, így sokan már egy hatalmas, álcázott űrhajót vélnek Merkúr körüli pályán látni.

nepszava.com/2011/12/amerika/titokzatos-egitest-kering-a-merkur-korul.html

A zöldufók is besokalltak. Lesz koki, saller, turbólézer zárótűz.
@Fabius:
"A jobboldali elit elhitte, hogy tudja majd kezelni a Megváltóját."

Kikre gondolsz a jobboldali elit megfogalmazásban?
Ezzel nekem nagyon sok bajom van. Látok egy csomó jobboldalit, köze nincs az elithez semmilyen szempontból.Hiába hiszik ezt magukról.A professzorok B. körének nagy részét is ide sorolom.
Látok némi konzervatív elitet, aki már réges rég csalódott.Van aki bevallja ld.Solymossi prof, van aki visszavonult, van aki megsértődött, mert nem lett miniszter, holott....és vannak, akik strucc módjára viselkednek.Illetve van egy réteg, ami távol tartja magát a politikától, jó okkal.
Szerintem az elit nem is akarta kezelni, egyszerűen, naivan elhitte, hogy ő a megváltó. ( Popper pontosan látta, hogy milyen. Az általa megálmodott Magatartáskutató intézetet lenyúlók nem nagyon. A helyettes Kopp M.büszke nemzeti konzervatív nézeteire és B. körös tagságára, ha még az. Vajh érti a szakmáját?)
Értem én, hogy a gazdasági élet prominenseit is az elithez sorolják, de azok a stigmák, amitől elit az elit, náluk nagyon hiányosan fedezhetők fel, ha egyáltalán. A függetlenek vagy viszonylag függetlenek köre nagyon szűk, a függők nem is nagyon gondolhatnak a "kezelésre". Önáltatás, ha azt hiszik , hogy igen. Tipikus példának gondolom itt pl.Hernádit.
Fodorék kilépése óta - lassacskán 20 éve - tudható, hogy a pali öntörvényű, kezelhetetlen. Vagy behódolsz, vagy nem létezel.
Szóval?
Szócska?? [..]"Nigériában is háromszor többet keresnek az orvosok
Hitetlenkedve hallgatta egy nigériai rezidens magyar társai beszámolóját a hazai orvosi fizetésekről - számolt be nemrégiben kellemetlen élményéről egy végzős orvostanhallgató az MTV Napközben című műsorában. A fiatal férfi elmondta, nemrég egyik végzős, nigériai származású hallgatótársával beszélgetett. Az afrikai fiatalember az egészségügyi dolgozók fizetése felől érdeklődött. "Kicsit hitetlenkedve, értetlenül nevetve kérdezte tőlem, igaz-e, hogy tényleg olyan keveset keresnek a kezdő magyar orvosok, amennyiről ő hallott, mert amennyiben igen, akkor ez csak a vicc kategóriájába tartozhat. Ennél még ők is háromszor-négyszer többet keresnek" - számolt be a beszélgetésről a végzős magyar orvostanhallgató. A kezdő magyar orvosok nagyjából nettó kilencvenkétezer forintos fizetéssel indulhatnak neki a pályájuknak." www.penzcentrum.hu/karrier/kulfoldre_kell_menniuk_a_magyar_betegeknek_ki_fog_itt_gyogyitani.1030531.html
@Fabius: Hogy felzárkózhatott egy buta focistához. :-DD
@Fabius: ezt szeretem, kimondani kéken ző'den...akkor kivárjuk? karácsonyra?
@orica:

Egészen konkrétan gondolok emberekre. Volt egy indexvideó, választások éjszakája, Vörösmarty téri pláza, meg a sok "híresember" feliratozva, akik személyesen jelen voltak. De nem találom.

Ha megvan azon meg tudod nézni név szerint is.
@Rodeo36:

Ja, én kivárom. Egy forradalom első félórája alatt bedőlne az ország vér nélkül is.

Elkerülném.
@Fabius: Ohohó, emlékszem. Andy Vajna, Dr. Baán László, Finta és neje, mind ott tülekedtek. meg a nekem névtelenek, azért nem jegyezek meg minden nímandot.aki ennek nyal, az számomra az. Látszott az a baszott fölény a fejükön, hogy ők ide bejáratosak, OMG!
@a szív fészkei:

Azaz, arra a videóra gondoltam :-) Ott szépen látszik a slepp háromnegyede üzletember-művészemberestől.
@Fabius:
Láttam. Ha az az elitünk, akkor mindent megérdemlünk.
@orica: Igen. Ők a balsors segédcsapata - és verhet azóta is, hathatós a támogatása.
@Fabius: az origo cikk fotóján nem ér le a lába, olyan kis zömök, el van hízva, és azt a pofát amit ott mereszt...hát kifestőkönyvbe való és olyan pofátlanul belehazudik a riporter(mikrofonállvány) pofájába...na jó hagylak
@orica: @a szív fészkei:

Igen, nagyjából ez az. Bár amire emlékszem az hosszabb ennél és több név/arc szerepel rajta, pl Balázs Péter stb. De a lényeg ezen is látszik.
@Fabius: Ja azt kerestem, de itt ugye azok a zaftos gyümölcsök is be vannak már jelölve, amit nyaligátorság hozott. :-DD
@Boli: kiskomám én Chárlájz terón-ról tettem neked említést nem a mélynövésűről bruhahahahaha kiskopasz
@gyilkos fűegér: csak egy megjegyzésem van -szerényen, csendben- a kurva anyját a magyar gittegyletnek...mi az anyjuk büdös picsájára vesznek föl hitelt? már kiállított az uzsorásoknak 6000 milliárd forintnyi fedezetlen váltót olyan kamatos kamatokra amikbe csak belező'dű'ni lehet (megdögleni) azokat az uzsorapénzeket elbaszták szépen, hová a kurva anyja tudja, de az ország csak a kezességet kapta belőle...az ország kapacitása körülbelül 25%-a annak mint amennyi hitelt és annak kamatos kamatait ez a banda felvett és elbaszott a ami összesen -engem hidegen hagynak MNB és statisztikai hivatali jelentések- 14000 milliárd HUF-al pluszban megterhelte az országot 18 hónap alatt...soha azaz soha az elkövetkező 400 évben -ha így folytatódik a magyar "virtus" - nem lesz képes visszafizetni és nincs is annyi vagyona az országnak mit ki lehetne hordani és -ami a legfontosabb- senki sem dolgozik annyit amennyiből ezt meg lehetne termelni a magyar GDP -vagy akármi ami mérvadó- kevesebb mint ez a tartozásnövekedés!!!!

a többit számold ki kis excel "FV" (angol nyelvűt használok) és máris képben leszel nem úgy mint a matolcsynéférje meg a felhőschy és a kolbászos szalonnás törpe mangalicával...bruhahahahaha
@Fabius: jó, hát akkor kivárjuk? írtam néhány sort a @fűegérnek aki gyilkos...ahhoz tenném hozzá, tudod szeretem a számokat:
magyarország dologra fogható lakossága: 3.68 millió fő, 1700 óra/év, 140 EUR/óra termelési érték a VAT alapja=EUR 113.050.000.000 AZAZ 113 milliárd euró = HUF 8,863,120,000,000,000 azaz 8,863 trillió HUF lehetne évente és mennyi? hát sokkal kevesebb ebből meg lehetne oldani azt amit a 2.1 millió vagy 1.75 millió aktív dolgozóval nem lehet soha!!! és itt a soha-n van a hangsúly...nem gondolsz erről egy förmedvényt bedobni holnap? hadd sűljenek a saját disznó zsírjukban a mangalicák alcsúton
@Rodeo36: Nézd ezt: vicclap.hu/static/pic/200506/beanalisa.jpg

A pillantása értelmesebb, mint a kedvencünké, nem? (plusz pont jár neki a maciért.) Csak a matekodról jutott eszembe, hisz Atkinson Oxfordban járt matekszakra. Ő csak felveszi a hülyegyerek pózt és meggazdagodott belőle. Más meg zsigerből csak azt hozza, tönkreveri vele a népét.
@Rodeo36: elbasztam: a 113 milliárd helyett 875,84 milliárd EUR ami 280 HUF =1 EUR alapján 245,24 trillió HUF lehetne ez még szörnyűbb a matolcsynéférjére nézve meg a törpére és akkor a 140 euró ipari órabért alacsonyra vettem, azt ki kellene valahogy szaszerolni -magam részéről 120 és 200 euró között saccolnám, de ha felveszünk egy fejlesztési faktort 1,12x évente a munkaerő értéknövekedésére az ezt az órabért jelentősen növelné 10 év alatt 12%-kal ami hatványozottan jelenne meg a össznemzeti termékben
most komolyan? a Honfoglalás festményt kezelésbe veszik az MTVA szerkesztői a retusáló műhelyükben? ki lesz ugyan a fehér lovon??? csak nem??? és a hét vezér? hapci, kuka? morgó? stb...

galeria.index.hu/kult/2011/12/11/leemeltek_munkacsy_festmenyet_a_honfoglalast/
@a szív fészkei: hát ez nem akármi...közben megint a számok foglalkoztatnak, mert a sok politikai duma és agymenés még a mi oldalunkon is sok, a tények sokkal többet mondanak, igaz viszont, hogy magyaroknak azt kell mondani mint amit a törpe, hogy: napsütés, esernyő, viharkabát, gyors'naszád, mozdonyhorgonytengeralattjáróval, 15 kép kerényisítés, meg a hajmási péter hajmási pál és a nagybőgő...mert abba bele lehet ugrani de bele is lehet esni
@messi-asz: valaki más fog a festmény után költözni a várba? páncélozott minivan-nal?
süti beállítások módosítása